Trening

TRENINGSGLEDE MED SPREKE JENTER

Det å ha venninner rundt meg som har dratt meg på trening de siste to ukene og pushet meg til å komme i gang - det har virkelig betydd så mye for meg! Elaine er gull verdt, og jeg er så sykt takknemlig for å ha dette spreke mennesket rundt meg nesten hver eneste dag :-) Vi er en gjeng fine jenter som trener hver morgen sammen 09.00 i ukedagene, og det er så innmari gøy! Det er jo så mye gøyere å trene sammen, pushe hverandre til å bli bedre og ikke minst å ha en fast avtale å gå til - slik at man ikke sniker seg unna.. Haha! Ja, sistnevnte gjelder spesielt meg selv, jeg er ikke lengre den sportyspicen jeg pleide å være - men jeg er på vei. Og jeg koser meg om dagen, kjenner på treningsgleden og gjør så godt jeg kan. Yay!

ROW ROW ROW

1000 m ro - 100 kettlebell squat
800 m ro - 80 situps
600 m ro - 60 kb swing
400 m ro - 40 jack knife situps
200 m ro - 20 pushupsMY WORKOUT BUDDIES

Denne økten er helt rå, og absolutt en av mine favoritter! Styrkeøvelsene kan du jo selv variere etter hva du ønsker, selv bytter jeg stadig rundt og legger inn noen nye. Det å ro er virkelig grisetungt, men fy søren så gøy det er! Pulsen kommer virkelig opp, og etter denne økten så kjenner man at man lever - for å si det sånn ;-) Ønsker dere at jeg skal dele litt treningsøkter og slikt her på bloggen igjen? Jeg er i hvert fall gira på å ta med meg kamera på trening i blant, slik at dere kan se litt hva jeg driver med her også. Jeg er laaangt i fra en ekspert på dette området, men det trenger man heller ikke være - trening er bare en liten hobby jeg har og som jeg liker veldig godt. Viktigste er at man har det gøy! Og det har jeg så absolutt

ÅRETS FØRSTE SKITUR

MED TO FAVORITTER

Jeg tenkte å starte dagen med å dele noen bilder fra gårsdagen med dere Årets første skitur sammen med min far og bestis, da kan ting virkelig ikke bli bedre. Det var så fine forhold i løypene, og vi koste oss skikkelig på tur med kakao i sekken. Jeg liker jo å tro jeg er skistjerne, men i går klønet jeg det bare skikkelig til. Jeg gikk ut av sporene i løypa hvor jeg stoppet for å ta litt vann av drikkebeltet mitt, men klarte å få en overbelastning på venstrebeinet, så det hele endte med at jeg falt ut i nysnøen og videre trillet nedover i skogen. Se for dere meg, et åpnet drikkebelte, vann over alt og en liggende salto bakover i nysnø med skiene som fortsatt henger igjen på beina. Jeg ropte etter mine to turkamerater om hjelp, men de fant ut at det var mye mer gøyalt å filme meg - sånn i stedet for å hjelpe meg opp. Så da kan dere tro det var en stk Andersen som mildt sagt ble hissig. Ikke bare hissig, men flau og nedgravd i snø også. Jeg kom meg jo ingen vei! Jaja - jeg fikk beskjed om at slike hendelser er utrolig viktig å få på film, slik at den en gang anledningen byr seg kan vises på storskjerm. HEHE! Gleder meg allerede, si.WINTER WONDERLAND

Denne søndagen våknet jeg opp i strålende form, og det er jeg så glad for! Vi bestemte oss rett og slett for å utsette gårsdagens planlagte jentefest, det er så kaldt og surt på sørlandet nå, og jeg orker ikke tanken på å balansere rundt i høye hæler i dette været. Sånt er jeg nemlig bombesikker på at man blir syk av! Og akkurat det er jeg redd for, så selv om det sikkert høres helt bestemor ut, så må jeg rett og slett ta litt forhåndsregler akkurat nå. Det er jo USA om rett over en uke til, så jeg nekter å i det hele tatt ha den minste antydning til forkjølelse på denne ferien. Haha! Jeg og Hilde teamet derfor opp på kvelden også, og koste oss i sofakroken hennes med en skikkelig jentekveld. Sushi, sashimi, vårruller, brus og masse smågodt inne i varmen - helt perfekt etter en frisk dag ute i skiløypene. Jeg er veldig glad for at det ble en rolig kveld, denne søndagen skal nemlig gå til flere timer på jobb sammen med min lillebror, før jeg senere skal hjem på middag til mine foreldre. Morsdagsgaven til mamma er i boks, så jeg stikker selvfølgelig innom her litt senere igjen for å vise dere den. Ha en nydelig start på dagen så lenge

ONE HAPPY WORKOUT

Det føles så digg å være skikkelig i gang med treningen igjen! Nesten hver dag har jeg gode økter, og det føles helt konge. Nå gleder jeg meg bare til energien kan komme for fult, enn så lenge presser jeg meg litt ekstra og gjør det jeg må for å komme tilbake i gode rutiner. Jeg føler meg i hvert fall veldig flink! Jeg har forresten også begynt på B12 kosttilskudd, og tar 1000 mcg hver eneste dag. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg har dannet meg en mening om at jeg har mangel på nettopp dette - selv om legen mener noe annet. Haha! Så da tar jeg saken i egne hender, og håper energien min kan fly i taket ganske snart ;-) Er det noen av dere som har erfaring med B12 gjennom tabeletter, forresten? Etter hva jeg vet får man ikke tak i dette i Norge, så jeg kjøpte dette når jeg var i USA. Der får man jo seriøst tak i alt, så jeg hamstret med meg en hel haug av kule saker som sterke c-vitaminer og slike ting. Et must have for meg som blir syk av bare et ekstra kaldt vindpust, hehe.


THIS WORKOUT THO ..

1000 meter ro - 100 knebøy 800 meter ro - 80 KB swing  600 meter ro - 60 pushups
400 meter ro - 40 situps  200 meter ro - 20 ring row

Denne økten kjørte jeg i forrige uke, og tenkte jeg kunne dele den med dere dersom noen av dere skulle trenge inspirasjon på treningsfronten. Denne var virkelig tung altså, og jeg var helt sikker på at jeg skulle styrke med når det nærmet seg slutten. Og pushupsene? De måtte jeg mildt sagt ta på knærne, for å si det sånn. Hehe! Jeg trener mye forskjellig om dagen, men er det en jente som inspirerer meg veldig - så er det spreke Inger. Fyttikatta for en solstråle! Jeg beundrer henne veldig mye, og syns hun virker til å være en helt nydelig person. Både på innsiden og utsiden :-) Absolutt en person å sjekke ut hvis dere vil bli motivert og inspirert. Tommel opp for sterke jenter og en haug av girlpower, dere!

UKE 3: TRENINGSPLAN

LETS DO THIS

Yes, da var jeg i gang med treningen igjen etter noe som føles som en liten evighet! Hallo, det er jo flere uker (om ikke måneder...) siden jeg svettet skikkelig på trening og virkelig lot kroppen jobbe. Det er ingen tvil i at jeg gjorde lurt i å ta en lang pause uten å la det gnage på samvittigheten, for nå er motivasjonen tilbake og jeg gleder meg til årets første treningsuke :-) Ikke bare til selve treningen, men jeg ser også frem til å finne tilbake til et mer næringsrikt og riktig kosthold. Man kan si det man vil, men sannheten er at kosthold har vanvittig mye å si på både energi, kropp, selvfølelse og prestasjon. I hvert fall for min del. Derfor vil jeg prøve å være så flink som mulig i tiden fremover, ha et sunt kosthold i ukedagene og holde den store kosen til helgene. Nå har jeg vært helt på kjøret med både trening og mat i flere måneder, så ja - det vil nok bli en utfordring å ta tilbake kontrollen akkurat her. Men jeg vet av erfaring at det er de to første ukene som er verst, deretter blir ting litt mer som en vane og før man vet ordet av det er man tilbake i gode rutiner. Jeg er heldigvis motivert, og ser frem til et år som forhåpentligvis skal by på mye treningsglede. Det er jammen godt å ha startet første dagen tilbake i gamle rutiner!

THIS WEEKS WORKOUT PLAN

Slik ser altså min treningsuke ut, og planen er selvfølgelig å få alt gjort. Jeg skal selvfølgelig lytte til kroppen hver eneste dag og trene meg sakte, men sikkert tilbake til en god form. Det er det som er planen akkurat nå, og det føles fint. Som dere ser er det mye fokus på tur utendørs, dette kommer jeg også til å gjøre på fridagene mine - rett og slett fordi det fungerer som gratis terapi for ryggen min. Jeg har nesten alltid smerter i rygg og skuldre, men når jeg kommer meg ut på lange turer i ulent terreng føles alt så mye bedre. Og ikke nok med det, frisk luft er skikkelig digg for hodet ;-)

♥ 

I dag ble det jammen meg en liten energishot før trening, det var mildt sagt høyst nødvendig på en blåmandag som dette. Jeg føler meg helt rar og forvirret i humøret, og forstår ikke helt hvordan jeg plutselig er omringet av snø og minusgrader?! Plutselig ble det en brå slutt på både palmer og sol, samt å ha Wulffen min rundt meg tjuefire timer i døgnet. Litt av en omstilling, si! Det er nok jetlaggen som spiller meg et puss, så i kveld får jeg tvinge meg selv til å holde meg våken så lenge som mulig. Men, nok om meg og alle mine tanker! Hehe.. Hvordan har dere det, godtfolk?

NEW FAVESNIKE AIR PRESTO

Dette må være de fineste joggeskoene i samlingen min til nå! Det er en kjent sak at jeg har en greie for Nike's, så når vi fikk øye på disse på shoppingsenteret, var det ingen tvil om at de måtte bli med hjem. Denne digge ferskenfargen vil forhåpentligvis være frisk nok til å gi meg lysten til å snøre på meg joggeskoene også når jeg kommer hjem.... For da skal det trenes, mildt sagt! Jeg er så gira på å få tilbake gode rutiner nå at jeg fyker nesten til himmels når jeg tenker på det. Det er med andre ord ingen tvil om at det skal bli utrolig deilig å få kontroll på ting som kosthold og trening igjen, det er slike vaner jeg trenger i livet mitt for å føle meg på mitt beste, både fysisk og psykisk :-) Whatever makes you happy, right?

TILBAKE PÅ TRENING

Yep, da skal jeg prøve meg litt på treningsblogging igjen! Og er det noe jeg vet med 100% sikkerhet, så er det at disse innleggene har vært savnet :-) Jeg er ingen supersprek fitnessjente som teller kalorier og trener to timer til dagen, og jeg tror det er nettopp det dere liker så godt. En helt vanlig jente, som bare syns det er morsomt med trening. Og det er vel helt innafor, eller hva? Det er jo som dere vet for det meste styrketrening og crossfit det går i her hos meg, og de tre siste årene er det utelukkende det jeg har trent. Nå har jeg derimot ikke vært i gode treningsrutiner på snart ett år, så derfor er det på tide å ta seg selv i nakken og finne tilbake til den aktive og energifylte livsstilen jeg egentlig liker veldig godt.

DAGENS TRENINGSØKT:

12 x 3 knebøy 12 x 3 hiptrust 12 x 3 kabel pull through
12 x 3 good mornings 12 x 3 beinpress 12 x 3 donkey kicks
Finisher: 80 steg gående utfall med to 9 kilos hantler

I dag dro jeg med meg kamera, og fikk knipset et par bilder til dere. Her skal jeg love å bli flinkere fremover, dele masse gøy med dere og forhåpentligvis inspirere dere også på trening. Men først må jeg bare komme meg litt i gang selv først! Det er rart hvor fort formen forfaller, for to år siden løftet jeg 110 kilo i knebøy - mens nå er 60 kilo mer enn nok.... Haha! Jeg tenker uansett at det er helt greit, fokuset mitt er ikke å være sterkest mulig lengre - det er å ha en sunn, sprek og glad kropp som klarer det jeg vil den skal klare. Telling av kalorier og pushing av grisetunge vekter får noen andre ta seg av ;-)Nå skal jeg avgårde til frisøren for å flettet håret igjen, og ja - jeg blir nesten klein av meg selv av å bare skrive det..... Jeg tipper de er sånn passe lei av at jeg renner ned dørene der tre ganger i uka for å få en flette? Haha! Men i kveld er det nemlig en litt spesiell anledning, jeg skal nemlig på en fantastisk viktig konsert jeg har gledet meg lenge til sammen med flere fine folk. Så da er det klart jeg må rigge meg til med verdens fineste flette.. Sant? Hehe! Gleder meg MASSE

LØPEGLEDE OG LØPELÅTER

Den siste tiden har jeg blitt skikkelig glad i å jogge! Og i dag kom jeg meg utrolig nok ut på en ny tur, til tross for at formen ikke er sånn superbra. Denne tirsdagen løp jeg ute i skogen, nede ved havet og videre over fjellene - litt av alt! Og ja, det var faktisk skikkelig deilig! Vanligvis er det som regel inne på mølla jeg løper, da jeg liker godt å drive med intervaller. Perfekt for meg som er verdens mest utålmodige menneske, samt at jeg liker treningen min rask og brutal. Haha! Av intervaller får man økt utholdenhet, mer kraft og utholdenhet - samt mer moro på trening. Det syns i hvert fall jeg!

RUN FOR A GOOD CAUSE: YOURSELF

I dag prøvde jeg meg på å løpe intervaller utendørs, og selv om jeg syns det var litt kronglete med tiden da jeg ikke hadde på meg pulsklokke, fungerte det faktisk fint likevel! Jeg hadde en nydelig tur i fine turløyper, og selv om det ikke ble ikke mer enn fem drag med 30 x 30 intervaller - så jeg sier meg fornøyd med tanke på formen min ;-) Haha! Her varmet jeg opp i 15 minutter med powerwalk, før jeg begynner intervalltreningen. Da løper så fort jeg klarer i 30 sekunder, spaserer rolig i 30 sekunder og gjentar denne prosessen fem ganger. Gjør jeg dette inne på mølla, blir det litt annerledes! Da tar jeg ti runder, men forskjellen er at jeg hopper av på båndet og hviler med 30 sekunders pause før et nytt drag venter. Dette er mine absolutt favoritt intervaller! Og når jeg er ferdig, da går jeg i rask powerwalk i stigning så lenge jeg gidder - som regel blir det ikke mer enn fem eller ti minutt. Intervaller syns jeg faktisk er gøy, og denne 30/30 ordningen fungerer helt perfekt for meg!


MINE TOPP FEM LØPESANGER

Kanye West - Black Skinhead
DJ Khaled - All I Do Is Win
Kanthem - Wake Da Fuck Up
Jessie J - Wild
JayZ ft Linkin Park - Numb Encore

Tenkte jeg skulle dele mine fem favoritt løpelåter med dere til slutt! Og så vil jeg gjerne spørre, hva er dine favorittsanger du hører på mens du trener styrke eller tar deg en løpetur? Jeg har så lyst å fylle på med noe nytt og motiverende i spillelistene mine, så jeg blir superglad om du har noen favoritter på lager du også som kan deles her i kommentarfeltet 


UKENS TRENINGSPLAN

God mandagskveld, dere Hvordan har dagen deres vært? Jeg håper dere alle har hatt en super start på uken! Her har det gått i trening og jobb, samt litt forberedelser til i morgen - da har jeg jo bursdag! Yay! Nå skal jeg straks avgårde på besøk til Hilde. Men før det, tenkte jeg å dele ukens treningsplan med dere :-)

WEEK 38

Her er altså ukens lille plan! Jeg følger aldri en slik plan 100% slavisk, hvis jeg plutselig finner tiden til en økt i morgen - skipper jeg heller en i helgen. Men at alt dette skal være gjennomført før uken er omme? Oh yes!

Ellers savner jeg skikkelig å være med i en sport, jeg har jo flere år med håndball bak meg - og skulle så veldig gjerne begynt å trene igjen med et lag. Det er jo så gøy med lagsport! Men tiden strekker ikke til akkurat nå, så derfor får jeg nøye meg med en kombinasjon av kondisjon, styrketrening og crossfit. Det er lettere for meg å trene for meg selv, slik at jeg ikke flere dager i uka har tidspunkt jeg må forholde meg til. Det er litt vanskelig med tanke på jobben min, som ikke akkurat er ferdig når klokken bikker fem. Jeg har uansett tre gym jeg kan boltre meg på når enn det måtte passe meg, så jeg er storfornøyd! Det føles godt å være tilbake til gamle og gode rutiner altså, det er ingen tvil om at trening gjør meg GLAD :-)

FRISKUSER PÅ TUR

FIRE GODE VENNER

I dag har jeg vært litt alle veier! Storkost meg, og vimset rundt hele dagen med venner :-) På formiddagen møtte jeg Espen og Apollo, så vi fikk en lang tur sammen i frisk luft rundt fine Odderøya. Skikkelig perfekt turvær, med iskald vind og helt klart vær. Slike dager som dette elsker jeg, så gjett om jeg ser frem til mange fine turer fremover! Høsten er definitivt den tiden jeg liker meg best ute på - røde roser i kinnene og vind som røsker godt mens man går. Og selvfølgelig den magiske følelsen når man kommer hjem igjen, ingenting slår å komme tilbake i varmen med fyr i peisen etter en aktiv dag ute. Så herlig altså! Jeg er så glad for den fine tiden vi har i møte, jeg! Hvordan har tirsdagen deres vært?

RUND I TRYNET

Det skjer hver eneste sommer. Jeg trener bra gjennom hele året, men så kommer juni, og det bare sier stopp. Ganske så latterlig egentlig, men det er jo så mye annet som er gøy og frister mer enn å svette på et treningssenter når sola stråler ute. Da vil jeg heller bade, være med venner, spise is, kose meg på vannscooter, bruke tid med de jeg er glad i, spise god mat og ha det gøy dagen lang! Jeg har egentlig ikke tenkt så mye over det - vært litt sånn yolo og hatt i bakhodet at jeg uansett kommer til å ta skippertaket med trening og kosthold når sommeren er over - som jeg alltid gjør. Det har vært all fun and games, helt til Knollen kommer til meg her om dagen og påpeker at jeg har blitt rund i trynet. HEHE. Han prøvde å ro seg i land med å si at jeg sikkert bare hadde en dårlig dag sånn utseendemessig, men jeg kunne seriøst ikke annet enn å bryte ut i latter. Yep, jeg kan kanskje blitt litt rundere i trynet - men søren heller, denne sommeren har jeg det så latterlig fint! Så får hverdagen med all treningen min komme når den kommer, enn så lenge skal jeg fortsette å kose meg maks :-)

Men, jeg har planer om å få inn litt trening igjen. For trening gjør meg faktisk veldig glad! Jeg har bare glemt det litt. I går var jeg på joggetur, og jeg har planer om å gjøre det samme i dag. Bare se så fint det er her!

MAGIC MORNING WALK

Jeg har nettopp spist frokost, og skal straks snøre på meg joggeskoene igjen. En liten økt før jeg reiser avgårde til Oslo :-) Jeg blir noen dager sammen med bestevennen min, som jeg gleder meg til å se Wulff igjen! Vi har planer om alt fra bursdagsfeiring til tusenfryd, så jeg gleder meg masse! Flyet mitt går ikke før i kveld, så jeg skal bruke dagen til trening og jobb før jeg stikker avgårde. Hvordan er været i Oslo? Jeg håper på sol og sommer!

BESTEVENNER PÅ TURNÅR BESTISEN BOR FIRE MINUTTER UNNA ..

Dere vet når man synker ned i sofaen akkurat litt for tidlig, når man egentlig kunne gjort noe mer fornuftig? Slik var det for meg i går, men når Maren plutselig ringte meg halv seks og spurte om jeg ville være med på kveldstur - ga hun meg dyttet jeg trengte for å komme meg ut av sløvesona mi. Jeg hadde jo egentlig store planer om å gå på tur, men når man plutselig har fått seg seng i stua, da er det farlig fort å ta kvelden akkurat når det passer seg... Haha, jeg ler av meg selv! Kveldstur ble det utrolig nok, en stor fordel med å ha bestevenninna fire minutter unna meg Dette må være det aller beste med å endelig ha flyttet tilbake til byen. Ikke verst å ha halve vennegjengen i nabolaget, eller hva? For en drøm!


Det ble en god time med rusling rundt i skogen, og vi ble begge relativt svette av å traske rundt i varmen. Snakketøyet går i ett, og vi koser oss så når vi kommer oss ut! Lille Milo var selvfølgelig også med, Baneheia må være favorittstedet hans i disse dager. Et lite tips til deg er å dra på tur med venner, da får du både en liten treningsøkt, samtidig som du er sosial. Så mye hyggeligere å komme seg ut i blant, enn å alltid skulle sitte i hver sin ende på sofaen eller ta en tur på café. For all del, jeg sier ja takk til alt - men det er ingen tvil om at det er skikkelig digg å komme seg ut i naturen etter en lang arbeidsdag :-)

Nå har jeg nettopp våknet, bælmet nedpå en kopp kaffe og skal rett ut på tur igjen. Morgentur med lille Milo, vet du!
Ønsker deg en herlig start på tirsdagen, stor klem fra meg

UKENS TRENINGSPLAN

Når jeg får startet den nye uken med en bra treningsøkt, da vet jeg at det blir en fin uke! For meg er det alltid viktig å pangstarte mandagen, få til en treningsøkt og få unnagjort alt som står på to-do listen min. Hvorfor? Fordi jeg liker å legge grunnlag for hvordan den nye uken skal bli. Starter jeg mandagen med med å slacke ned, ikke prioritere og sløve på sofaen - da blir alltid resten av uken min i samme stil. Jeg er rett og slett en av de tullingene som ikke klarer å ta meg sammen hvis uken starter sløvt, så denne dagen har alltid vært hellig for meg - jeg legger alltid inn høygiret på mandager :-)THIS WEEKS WORKOUT PLAN

Mandag:

20 minutter på mølla.
Styrke på bein, mage og rumpe.

Tirsdag:

30 minutter intervall på mølle.
Styrke på overkropp.

Torsdag:

60 minutter powerwalk utendørs.
Styrke på bein, rumpe og mage.

Fredag:

60 minutters powerwalk i skogen.
Styrke på overkropp.

Lørdag:

Langkjøring med jogg i skogen.
Styrke på magen og undekropp med kroppsvekt.LETS GET IT!

Dagens trening er allerede unnagjort, og det føles digg! I dag ble det hiptrust, knebøy, strake markløft, utfall, kickback og litt øvelser med strikk. Har dere testet å trene med strikk, forresten? Det er så sykt bra, og gir så mye pump i rumpa! Skal se om jeg ikke kan få til et innlegg til dere om nettopp det innen kort tid :-) På lørdag fikk jeg fylt opp treningsgarderoben min med en haug av nye topper, gensere og sko - så nå er virkelig motivasjonen på topp. Jeg er klar for en sprek og spenstig uke!

Utetrening i solsteiken

På denne tiden av året syns jeg det er helt fantastisk deilig hvis jeg kan legge treningen utendørs. At man trenger et treningssenter for å få en god nok økt er jeg totalt uenig i! Naturen er jo noe av det beste vi har, og jeg koser meg så når jeg kan være ute :-) Snør på deg joggeskoene og kom deg ut i sola sier jeg bare! Denne uken hadde jeg en superdigg økt på Odderøya i Kristiansand, og jeg tenkte selvfølgelig å dele den med dere. Bare se så fint det var!KNEBØY - PUSHUPS - SITUPS - KICKBACK 
GLUTEBRIDGE - UTFALL - HOPPENDE KNEBØY

Jeg kjørte 20 repetisjoner på hver enkelt øvelse, i tre runder. Jeg tar derimot ikke 60 strake armhevninger, og tok de derfor mens jeg lå på knærne. Tilpass etter hvor sterk du er i hver enkelt øvelse, og gjør det som føles riktig for deg. Jeg kjørte uten stopp til jeg var ferdig med alle repsene på hver øvelse, og hadde pause etter alt var gjennomgått - før jeg begynte på ny runde. Jeg hadde jogget i 30 minutter først, og skal love deg at denne lille styrkeøkten fikk fart på pulsen der jeg holdt på i solsteiken.


I dag har pollenallergien min nådd nye høyder, så dagens planlagte treningsøkt utgår og jentekvelden jeg egentlig skulle på er avlyst. Jeg er helt hoven i halsen, og totalt tappet for energi! Pollen er noe dritt altså, neste år må jeg huske å ta sprøyten i god tid slik at jeg slipper disse anfallene mine.... Humøret er det uansett ingenting å si på, og selv om jeg gjerne skulle vært ute å kost meg i det fine været denne kvelden - får jeg heller satse på at det blir en bedre dag i morgen :-) Revenge og tacoplate står derfor på planen min. Fint det også, da! Ønsker deg en super start på helgen

BOOTYLICIOUS WORKOUT

Lyst å banke inn helgen med en treningsøkt som får rumpen i fyr og flamme?

Det har i hvert fall jeg! Denne økten gjorde jeg for ett par dager siden, og jeg er fortsatt støl ;-) Denne gangen gikk jeg back to basics, og gjorde det jeg alltid utførte flere ganger i uka for noen år tilbake - den tiden jeg selv syns jeg var i min desidert beste form. Nemlig tung styrketrening, med masse baseløft. Jeg har blitt veldig fan av crossfit det siste året, men må prøve å få inn skikkelig tunge løft ett par dager i uka også for å bli bedre. Ønsker du å bygge rumpe, skal du bruke tunge vekter mellom 6 til 12 repetisjoner, slik at du blir sterkere i muskulaturen. Styrke gir som kjent økt fettforbrenning og muskelvekst, så her er det bare å kjøre på! På denne økten kjørte jeg tre sett på hver enkelt øvelse, med 10 repetisjoner hver gang.

10 x 3:

Front Squat - Hip Thrust - Strake Markløft - Utfall - Reverse Hyper - KnebøyPrøv dette, jenter! Husk å varm godt opp først, ta deg 10-15 minutter med rask gange i stigning på mølla først, og kjør så oppvarming med bare stang eller strikk før du begynner selve økten med tunge vekter. Gleder meg til mer av dette fremover, så satser jeg på at jeg får spretten i stumpen tilbake snart :-) Happy Friday Workout, dere!

WORKOUT OF THE DAY

Jeg tenkte å starte dagen med å dele gårsdagens trening med dere! En spenstig og gøy crossfit-økt, som gir deg både styrke og kondisjon. Her snakker vi tunge øvelser, med løping mellom slagene.


W O D

1000 meter run - 40 boxjump - 40 box pushups - 40 goblet squat - 1000 meter run

Try it out! Jeg syns det er så gøy å kombinere styrke og kondisjon, selv om jeg helt ærlig syns det er fryktelig tungt. Spesielt den siste kilometeren, når beina allerede er halvveis i kjelleren. Haha! Men jeg har godt av å komme ut av komfortsonen, så denne økten skal definitivt gjøres igjen snart. Jeg tok ikke tiden på min økt, noe som irriterer meg litt - det er gøy å se hva man har å jobbe mot. Denne treningsøkten kan forresten gjøres utendørs også, da løper du der du ønsker, finner deg en benk du kan hoppe og ta pushups på, samt ta knebøy med egen kroppsvekt. Hva enn du foretrekker! Happy workout :-)

Back on track

Jeg liker virkelig ikke å poste mobilbilder her på bloggen, men akkurat nå må det bare duge - jeg har ikke stort annet å vise til nemlig. Jeg håper dere syns det er bedre enn ingenting? Det er jo Knollen som er fotografen min, og han har tydeligvis tatt seg sommerferie uten å spør meg først.... Skal ta en alvorsprat med han og gi han skriftlig advarsel så fort han er hjemme fra skolen, dette går ikke lengre. Haha! Anyways, i dag startet jeg også dagen med trening - fy søren så DIGG!

JUST DID IT

Det er ingen tvil om at treningsgleden blomstrer for fult igjen, og det gjør meg så utrolig glad! Deilig å være i rutiner igjen kjenner jeg, det trengte jeg mildt sagt etter flere uker med reising og kaos. I dag ble det 30 minutter på mølla, jeg vekslet mellom rask gange i høy stigning og intervaller. Etterpå ble det styrke på overkropp og mage. Det var bare meg på gymmet i dag, noe jeg syns er veldig deilig - da kan jeg boltre meg akkurat som jeg vil... Hihi! Nå skal jeg få på meg maska, og kjøre avgårde til Kristiansand. Maren har fylle år i dag, så nå blir det ballonger og bursdagslunch. Gleder meg!

kickstarting the new week

Fy søren så digg det var å starte denne dagen med en skikkelig treningsøkt! Lenge siden jeg har kjent på overskudd til å ha en ordentlig bra økt med tungt vekter, men i dag kom endelig dagen jeg har ventet så på, og da blir jeg virkelig glad :-)

I NEVER REGRET IT WHEN I DO IT, but I always regret it when I don't.

I dag var fokus på ganske tunge vekter, og jeg kjørte fullkroppsprogram for å gå gjennom hele kroppen. Siden jeg ikke har treningssenteret mitt i nærheten akkurat nå, har jeg bestemt meg for å kjøre fullkropp tre dager i uka, og heller jogge ute de resterende dagene. Da får jeg en fin kombinasjon av både styrke og kondisjon, så satser på at det kan være en fin løsning for meg fremover :-) Øvelser som ble gjort i dag var knebøy, utfall, hiptrust, good mornings, box jump, nedtrekk, roing med stang, bicepscurl, samt diverse øvelser på skuldre og mage. En knalløkt, gleder meg allerede til neste gang!
Håper dere alle har hatt en smooth start på både skole og jobb etter påsken? Jeg sov bare fem timer i natt, noe som er alt for lite for denne jenta - så nå kan dere tro jeg er trøtt! Derfor har jeg bestemt meg for å legge resten av jobb til side for kvelden, og heller gjøre ferdig to-do listen min i morgen. Det er innafor å gjøre sånt i blant, sant? Har blitt så sykt hektet på How To Get Away With Murder, så da blir det fort tre episoder mer enn planlagt, og alt for sent i seng. Så i kveld må jeg skjerpe meg, slå av denne syke mordsaken som opptar sovetiden min og gjøre riktige prioriteringer. For nå er det mildt sagt slutt på påskeferie, og da kan jeg ikke ligge våken til 03.00 hver eneste natt.... Hverdagen ass! Den kom litt brått, men jammen er det den jeg liker best :-)

Når rumpa har blitt flat

Det var en gang jeg hadde en rumpe som var både rund og fin, jeg kan nesten ikke forstå at den faktisk var min! Spretten og sterk som bly, med den rumpen følte jeg nesten at jeg kunne fly. 100 kilo i knebøy løftet den, når jeg hadde den rumpen var det liksom ikke så viktig at jeg ikke fylte ut BH'en. Men en dag forsvant den, gitt! Og for det har jeg skikkelig fortvilet blitt. Så nå må den bygges opp igjen, bli stor og sterk - ja , et skikkelig arbeidsverk! Derfor skal jeg nå slutte å rime (lol...), og heller sette av en liten time, til å lære deg en ny øvelse jeg ble tipset om - så slipper rumpen din også å bli helt tom.

THE ULTIMATE FINISHER

Ingen tvil om hva jeg skal satse på den dagen jeg bli lei av å blogge, rapping ass - Eminem kan jo bare gå å legge seg... Haha! Neida, på tide å være seriøs, jeg har noe ganske kult jeg vil vise dere. Denne øvelsen fant jeg på en venn sin blogg, og i desperasjon over å få tilbake en heftig rumpe, måtte jeg selvfølgelig teste den ut med en gang. Jeg gjorde den på slutten av styrkeøkten min for å brenne ut det siste kruttet, og steike - denne tar godt på stumpen! Alt du trenger er et ganske kraftig strikk, som du stiller deg oppå med bred beinstilling, og henda i midten av strikken.  På en måte en bred sumomarkløft, bare at du her bytter ut vektene med strikk. Gå rolig ned mens du strammer rumpa, og når du er i bunnposisjon eksploderer du opp, og sviiiiser rumpa på toppen! Gjenta i tre sett, med 20 reps hver gang. Den ultimate finisher øvelsen :-)Det er tross alt snart sommer

EVERY WORKOUT IS PROGRESS

Se hvem som kom seg på treningssenteret i dag, da! Er det noe jeg ikke skal skryte på meg, så er det å være i rute med verken sommerform eller en form generelt. Jeg har blitt så svak at jeg nesten ikke kan forstå det selv, muskler er virkelig ferskvare og forsvinner latterlig raskt når man ikke opprettholder treningen. Flyttekaos, det å ikke ha gymmet mitt i nærheten, sykdom og mye reising har satt meg totalt bort fra alt av rutiner. Dårlige unnskyldinger kanskje, men jeg fungerer ikke når hverdagen ikke er som den pleier. Så da trener jeg litt når jeg har tid og lyst, i dag tok jeg turen til Kristiansand for å få en økt og steike - det var digg! Lenge siden jeg har kjent på treningsgleden nå, jeg hadde nesten glemt hvor glad trening faktisk gjør meg.

I dag ble det intervaller på mølla, i sneglefart i forhold til hva jeg tidligere har løpt på, men alt er bedre enn ingenting. Må bare få trent meg opp igjen, og ta det litt ettersom hvordan motivasjonen min er. Etter løpingen så ble det litt styrke på bein, før jeg pakket baggen og kjøpte med meg sushi for å spise lunsj med en venninne ute i sola. Gleder meg til å bli sprek igjen altså, er det noe jeg ikke trives med, så er det når jeg både kan se og føle at kroppen ikke er som den pleier. Heldigvis er det Spania om få dager, hvor både jeg og Ida er enige om at hver eneste dag skal startes med morgentrening. Løpetur blant palmer og sand blir så absolutt ikke feil, jeg gleder meg så sykt til å komme tilbake til varmen!

I kveld skal jeg bare kule ned hjemme, se serie i senga og slappe av. Jeg har løpt rundt alle veier den siste tiden og nesten ikke hatt tid til å trekke pusten. Så denne tirsdagskvelden blir det avslapping på planen her hos meg og god middag med min fine familie, jeg fikk velge - så da blir det indisk. Mmm! Har du hatt en fin dag?

FULL BODY WORKOUT

Jeg ringte helgen inn med en fullkroppsøkt, samt 20 minutters cardio. Raskt, tungt og effektivt - perfekt start på helgen når tiden er litt knapp! Jeg tenkte å dele fem av øvelsene jeg gjorde med dere, og håper de vil falle i smak :-)

OPPVARMNING: 20 MINUTTERS VALGFRI CARDIO


STÅENDE ROING

Super øvelse for øvre del av rygg! Her står du fremoverbøyd med en liten knekk i knærne, og holder armene utstrakt nedover. Trekk albuene mot brystkassen og skvis skulderbladene sammen. Senk så manualene tilbake, og kjør på videre.

UTFALL PÅ VEKTSKIVER

Her blir du sterk i rumpe og lår! Still deg opp på tre vektskiver, ta et lang stek fremover og gå dypt ned, slik at kneet nesten går i gulvet. Skyv så eksplosivt tilbake med det fremste beinet, slik at du havner oppå vektskivene igjen.


PUSHUPS PÅ MANUALER

En ny og artir vri på pushups, denne svir! Stram magen, og hold deg så rett som du klarer i kroppen. Senk deg ned mot gulvet, og press deg så opp igjen. Om du vil ha denne litt lettere, så må du gjerne legge knærne i gulvet.

REVERSE CRUNCH

En liten råsak for magen! Legg deg på ryggen, og press korsryggen godt ned. Løft beina og øvre del av ryggen, før du trekker knærne opp mot brystet og senker deg rolig ned tilbake. Ikke la beina berøre gulvet mellom repetisjonene ;-)


GLUTE BRIDGE MED VEKTSKIVER

Legg deg ned på gulvet, plassert vektskivene på hofta og ha beina godt plassert i bakken. Legg trykk på hælen, og skyv deg eksplosivt opp så høyt du klarer. Skviiiis rumpa på toppen, holdt i to sekunder, før du går ned igjen og begynner på nytt.


- HAPPY WORKOUT -

Null kontroll på livet

Gårsdagen startet sprekt for min del, med 30 minutter på ellipsemaskin og styrke på overkropp. Jeg har jo tråkket over beinet, og går med støttebandasje til det blir bedre. Derfor kan jeg se langt etter mølla på en stund, noe jeg syns er så kjedeeliiiiig! Håper det blir bra til jeg er på cruise, det er nemlig veldig digg å starte dagen med en liten løpetur på mølla som gir utsikt til blått hav så langt øyet kan se :-) Åh, jeg gleder meg så! Enn så lenge må beinet få hvile så godt det er mulig, hehe.


UPPER BODY WORKOUT

I går fikk vi endelig bestilt hotell til turen vår, vi var vært litt i siste liten kan du si. Valget ble til at vi vil bo i Forte Lauderdale, jeg syns det er så sykt fint der og gleder meg til shopping og hygge etter vi har vært på cruise :-) Hotellet vårt heter B Ocean Resort, og ligger på Fort Lauderdale beach. Det så veldig fint ut, i tillegg til at det er rett på stranden, har nydelig sjøutsikt og er supersentralt. Er det noen av dere som har bodd der? Vi satser på at det er bra! Og forresten... Jeg reiser tydeligvis til lørdag! Jeg har hele veien trodd det er til fredag, og har sagt dette til absolutt alle. Føler jeg har null kontroll på livet for tiden, så flaks for meg at Hilde følger med i timen, så slipper jeg å stå på flyplassen alene og vente på et fly som aldri kommer. Haha!

BOX Workout

I tvil om hva du skal trene i dag? Ikke fortvil, jeg har satt sammen en killer økt til deg! Alt du trenger er en powerbox, samt en kettlebell eller vektskive. Da er du good to go! Jeg gjorde denne økten her om dagen, og den er veldig effektiv. Den går i kjent stil i høyt tempo, jeg har en greie med at jeg liker treningen litt brutalt. Tungt, effektiv og tidssparende? JaTakk! Jeg ser ingen grunn til å bruke lengre tid enn nødvendig på trening, det viktigste er tross alt at jobben blir gjort ;-)
WOD

50 boxjump  50 pushups på box 50 dips på box  50 strake markløft  50 situps med bein på box

Slik er altså økta, og jeg syns så absolutt du skal prøve den! Husk å varm godt opp før du begynner, gjerne med ti minutters powerwalk i stigning på mølla eller litt hopp, sprett og tøying i godt tempo. Hva enn som gjør at du blir varm i kroppen før du starter opp! Ønsker deg en super start på tirsdagen, lets make this a good one :-)

Ukens treningsplan

Hei mandag! Denne uken er jeg sykt klar for, og kan ikke vente med å sette i gang. Den siste tiden har jeg vært så innmari trøtt og lite motivert, uten at jeg helt aner hvorfor. Men i dag våknet jeg endelig opp før alarmen ringte, og følte meg faktisk ikke tungt i hodet. Noe så deilig! Helt siden året startet har jeg slitt med å dra meg opp av senga, og vi vet jo alle at det er veldig ulikt meg. Jeg er jo vanligvis morgenfugl nr.1! Men denne mandagen startet endelig lett, og jeg håper resten av uken holder seg slik. Jeg skal snart avgårde på trening, og tenkte at jeg kunne dele ukens treningsplan med dere :-)

THIS WEEK'S WORKOUT SCHEDULE

Mandag: Cardio med intervaller + styrke på bein
Tirsdag: Cardio med intervaller + styrke på overkropp
Onsdag: Langkjøring 60 minutter utendørs jogg.
Torsdag: Crossfit team wod.
Fredag: Cardio med intervaller + styrke på bein
Lørdag: Treningsfriii!
Søndag: Valgfri cardio.

Dette burde absolutt være overkommelig! Jeg har planer om å bli glad i å løpe igjen, og gleder meg veldig til den dagen det skjer. Akkurat nå er det så tungt at jeg er bombesikker på at jeg skal dø hver eneste gang jeg står på mølla..... Utrolig nok overlever jeg mirakuløst hver eneste gang. Haha! Derfor må jeg bare begynne, og bli litt sprekere for hver dag som går :-) Hva skal du trene i dag, og er du med meg på en sporty uke? Jaaaa! Ønsker deg en SUPER start på mandagen

Saturday WOD

Har du lyst å kjøre en treningsøkt i dag, som både er effektiv og tung? Da må du prøve denne!

FEELING MOODY - WORK THAT BOOTY

2 km jogg
50 hiptrust  50 knebøy  50 kickback 50 reverse hypers  50 utfall
2 km jogg

Gjør alt så fort du klarer med god teknikk og riktige vekter tilpasset hva du klarer, med ett minutts pause mellom styrkeøvelsene - før du går over på neste. Her skal du altså bli ferdig med 50 hiptrust, før du går over til kickback. Jeg hadde strikk rundt beina mens jeg gjorde reverse hypers og knebøy, og det må dere virkelig gjøre hvis dere har det tilgjengelig der du trener. Jeg får ekstremt mye bedre kontakt med rumpemuskelen når jeg har strikk som jeg presser ut beina med. Anbefales! I denne økten får du både kondisjonstrening av joggingen, og en super styrkeøkt på rumpe og lår. Fyttikatta, denne sviiiiir!

HAPPY WORKOUT, GUYS!

Mandagsøkta

På treningsplanen min i dag står 45/15 intervaller. Skikkelig kickstart på den nye uka! Jeg har bestemt meg for å fokusere på løping 3-4 ganger i uka fremover, rett og slett fordi at kondisjonen min har blitt så dårlig at jeg blir helt stresset over meg selv. Så da er det bare å gønne på - feeling motivated!

HAPPY MONDAY!

45/15 intervaller gjøres ti ganger, med drag på 45 sekunders løping - før du hopper av og hviler i 15 sekunder, så gjenta. Jeg er spent på hvor fort jeg klarer å løpe dragene på i dag, men det skal være tungt nok til at jeg føler jeg presser meg selv skikkelig. Først starter jeg ned 10 minutters powerwalk i stigning på mølla, kjører på med intervallene, og har powerwalk i 10 minutter etterpå igjen. Dette blir bra, med god musikk på ørene og godt humør er jeg superklar for ukens første økt :-)

Hva skal du trene i dag?

Tre gode venner

SØNDAGSTUR

Åh, du deilige søndag! Hva er vel bedre enn å snøre på seg joggeskoene og legge på langtur med en god venninne? I dag trasket jeg, Maren og Milo rundt i Baneheia i en liten evighet, og som vi koste oss! Det fristet ikke særlig mye å dra på trening når været var så digg ute, så da ble det heller en skikkelig langtur utendørs i godt selskap :-) Angrer egentlig litt på at vi ikke tok med oss termos med kakao og rigget sammen et bål - men det får vi ta neste gang! Nå skal jeg pakke meg under teppet, skrive ferdig et sykt bra filmtips til dere som kommer i kveld og lage deilig pizza etterpå. Kosesøndagen sin det!


En kjappis

Treningslysten er ikke helt på topp om dagen, men jeg prøver å få til en økt hver dag likevel. Det er mørketiden som tar litt knekken på meg, men tanken på at jeg er i Miami og Karibien om snart fire uker, gjør likevel at jeg er motivert nok til å kjøre litt på. Så da blir det fort raske, men tunge økter, som ikke tar meg enn maks 40 minutter. I går prøvde jeg meg på tabata for første gang, og jeg tenkte å sette opp tips til en økt innen dette feltet til dere.

TABATA WORKOUT

Strake markløft - Leg Curl - Pullups (med strikk) - Glute Bridge - Burpees

Fem øvelser, som du skal jobbe i fire minutter på hver. Jeg gjorde denne økten i går, og den fungerte supert! Styrkeintervallene utføres med at du jobber på maks innsats i 20 sekunder, før du hviler i 10 sekunder. Deretter gjentar du så du får totalt 8 runder på 20 sekunder. Ta gjerne på stoppeklokke på mobilen, slik at det blir lettere å følge med på tiden. Her skal du altså jobbe totalt i fire minutter på en styrkeøvelse, før du går over til neste. Dette gir både fettforbrennende effekt, samt at det i tillegg gir økt kondisjon og styrke. Jeg syns dette var skikkelig gøy, og skal definitivt prøve denne type trening igjen! Try it out :-)


Bli sprekere med intervaller

Intervalltrening er min favoritt de gangene jeg står på mølla. Dette er en super måte å få bedre kondisjon, samt forbrenne kalorier mens du holder på. Intervaller tar mindre tid å gjennomføre, og jeg har heller ikke tid til å kjede meg mens jeg løper i vei. Derfor vil jeg starte dagen med å dele den jeg pleier å løpe mest - nemlig kortintervaller med 30 sekunders drag.

INTERVAL TRAINING

Start med å få deg en god oppvarming, powerwalk på mølla med høy stigning i ti minutter. Så er det tid for å skru opp tempo, og starte intervallene! Sett mølla på litt stigning, jeg pleier å ha den på to mens jeg løper. Skru opp tempoet på mølla slik at det er en god del raskere enn det du pleier å ha når du jogger. Her skal du nemlig løpe alt du klarer i de 30 sekundene du holder på, men husk at målet er å klare å gjennomføre alle intervallene på samme fart. Hopp på mølla i fart og løp i 30 sekunder, før du hopper av mølla og tar pause i 30 sekunder, før du gjentar og hopper på igjen for 30 nye sekunder med løp. Gjenta dette i ti runder, før du jogger rolig eller powerwalker i ti minutter etterpå for å trappe ned.

Denne type trening er en absolutt favoritt her hos meg! Om du har en intervalltrening du er glad i, må du mer enn gjerne dele i kommentarfeltet! Det er garantert til stor glede for både meg og leserne mine. Ønsker deg en fin start på lørdagen :-)

Tre favoritter på trening

Jeg er fortsatt mørbanket i kroppen etter tirsdagens trening, jeg er for første gang i hele mitt liv så lemster i rumpa at det gjør vondt å sitte på den. Så i dag ble det nok med cardio på mølla, men jeg tenkte å dele noen bilder og øvelser jeg gjorde tidligere denne uka. Boksing, pullups med strikk og strake markløft. Tre favoritter på trening hos meg :-)

BOXING

Jeg er så dårlig på boksing og har sikkert ikke teknikken inne i det hele tatt, men gud så gøy jeg syns det er! Å slå løs på sekken passer meg midt i blinken, pulsen går opp i rekordfart og man får virkelig brukt armene. Jeg pleier å bokse alt jeg kan i ett minutt, før jeg har en liten pause, og så kjører på igjen. Slik holder jeg så lenge jeg orker og syns det er gøy :-) Det å dundre løs på en sandsekk er faktisk dritgøy, og man føler seg jo sånn halvveis badass mens man holder på. Haha! Med boksing trener du både mage, rygg, korsbrygg, skuldre, armer og bryst. Med andre ord er dette en genial treningsmåte!

STRAKE MARKLØFT

Også en favoritt hos meg. Hvorfor? Fordi jeg føler denne øvelsen tar sykt godt på rumpa og bakside lår. Jeg får bedre kontakt med muskelgruppen jeg ønsker når jeg tar de strake, derfor foretrekker jeg denne :-) Ha en liten knekk i knærne, skyv brystet frem og skuldrene tilbake, mens du beveger deg frem med overkroppen og stopper ved cirka 90 grader. Bruk lår og rumpe til å skyve opp igjen. Jeg sliter jo med ryggen, så det er derfor jeg bruker belte hvis dere lurer på det.

PULLUPS MED STRIKK

Dessverre for meg er jeg for svak i overkroppen (eller for tung i rumpa...) til at jeg klarer å ta pullups uten strikk. Dette irriterer meg sykt, og jeg har et mål om å klare det før sommeren er her. Jeg har øvd lenge, og klarte det nesten før jeg ble skadet for noen måneder siden. Da var jeg på den tynneste strikken, så det var lite som skulle til for at jeg skulle klare det uten hjelpemidler. Men nå? Ingen sjanse overhodet. Så derfor øver jeg masse med strikk, eller tar omvendte pullups. Hopper opp, og senker meg ned igjen så sakte jeg klarer. Slik holder jeg på 5 x 5, dette hjalp meg veldig sist jeg gjorde det og jeg ble definitivt sterkere.


Håper kvelden din er fin

Tungt som bly

Jeg vet ikke helt hvor hodet var når jeg fyrte opp Luis til å bli med meg på en 1000 reps trening i dag, men en ting er sikkert - økten var like tung som den høres ut. Jeg er som kjent alt for glad i disse lange og tunge øktene, men nå er det noen måneder siden jeg var i form, så i dag var jeg sikker på at jeg skulle dø av pustevansker underveis. Men jeg hadde jo tøffet meg så for Luis, så da var det bare å gruse på og gjøre mitt beste. Det skal sies at jeg krøyp rundt på gulvet som en tulling mellom settene, jeg var så sliten. Etter økten lå jeg stille i ti minutter på bakken, og klarte ikke tenke en gang... Høhø! Men gud så gøy det er å pushe litt grenser, det må man hvis man vil bli bedre enn man er ;-)

1000 REPS WORKOUT

100 knebøy - 100 press - 100 situps - 100 utfall - 100 pushups
100 boxjumps - 100 hiptrust - 100 kettlebell swing 
100 clean - 100 markløft
TRY IT OUT

En beintøff økt du må prøve ut nesten gang du vil ha deg en liten utfordring på trening! Tilpass vektene etter hva du klarer, når man har så mange repetisjoner klarer man ikke like tungt som man vanligvis løfter. Jeg klarer f.eks ikke pushupsene strake, og tar de derfor på knærne. Tiden vi brukte var 33.30, så økten tar utrolig nok ikke så alt for lang tid :-)

To favoritter: rumpe og bryst

Jeg tenkte å starte uken med å dele to av mine favorittøvelser med dere! En til overkropp, og en til underkropp. Nå som jeg endelig er i gang med treningen igjen, kommer jeg til å fortsette å dele treningstips, øvelser og økter med dere. Håper det høres fint ut, og at det faller i smak :-) Disse to øvelsene burde du prøve ut neste gang du er på trening!


CABLE SQUATS

Knebøy med kabel har definitivt blitt en av mine absolutte favorittøvelser de dagene jeg trener rumpe. Her er det lett å legge all vekt på hælen, gå dypt ned og skyve opp igjen ved å bruke rumpemuskelen. Jeg føler personlig at denne tar mye mer på rumpa enn hva vanlig knebøy gjør, men dette er det sikkert delte meninger om :-) Du burde i hvert fall teste denne øvelsen ut! Ta på ønsket vekt, still deg i bred beinstilling, press brystet opp og hold deg rett i ryggen. Press knærne ut, gå ned til 90 graders beinstilling eller mer, og press deg opp gjennom hælen.BRYSTPRESS MED HANTLER

Denne øvelsen har jeg alltid når jeg trener overkropp, og jeg syns den er helt super. Her trener du primært bryst, men får også med både skuldre og bakside overarm. Ligg med ryggen flatt på en benk, hold manualene i hver hånd med et overhåndsgrep, strekk armene og manualene opp foran kroppen, før du så går ned igjen og slipper albuene ned til side for kroppen. Utfør øvelsen rolig og balansert, med vekt tilpasset hva du klarer.

Hoppende glad

Årets første dag er her, og den kunne ikke behandlet meg bedre! Jeg hadde en rolig og fin nyttårsaften i går, sammen med mommo, mamma, Øyvind og Eirik. De som betyr aller mest for meg! Etterpå hadde jeg besøk av Celina og noen venninner her hjemme, vi så rakettene når klokken slo tolv og jeg spurte om vi ikke kunne holde en tale for det nye året. Det var det selvfølgelig ingen som ville, så Frk Andersen i overgiret tilstand ønsket det nye året velkommen med noen ord for oss alle. Haha, jeg ler! Deilig med en rolig start på 2016, så fikk jeg startet denne dagen akkurat slik jeg ønsket :-)

HAPPY NEW YEAR

Strålende fornøyd og på vei til trening! Hoho.. Jeg startet dagen ganske tidlig, fikk unnagjort en haug av jobb og fikk lillebror på besøk slik at vi kunne knipse bilder av dagens antrekk. Dere er så stille i kommentarfeltet for tiden, så jeg må jo bare spørre om dere har det fint? Jeg savner å høre mer fra dere! Tilbakemeldingene fra dere blogglesere er jo det beste med å blogge. Så fortell meg! Hvordan var din nyttårsaften, og er du klar for å ta 2016 med storm? JAAAA!

I CAN AND I WILL

TODAY, BE THE BADASS YOU WERE TO LAZY TO BE YESTERDAY

Jadda! Trening nummer to etter jula er unnagjort, og det føles latterlig bra :-) I dag kjørte vi en økt med supersett på overkropp, og fikk trent både armer og rygg. Fryktelig tungt, men så innmari digg også! Jeg hadde nesten glemt hvor mye glede trening faktisk gir meg, det er få ganger smilet er så stort som når jeg er på gymmet og trener sammen med noen jeg er glad i. Det er hverdagslykke, det! Innmari deilig å være i gang igjen, og kjenne kroppen jobbe for hver eneste repetisjon man tar. Måtte jeg blir sprekere for hver dag som går! Hvordan har dagen din vært, fining? Her skal jeg straks komme meg i dusjen og gjøre meg klar til kvelden. Da blir det taco og kos med Hilde, jeg har ikke sett henne på lenge - så nå gleder jeg meg masse!

få pumpa opp den rumpa

Meg: Hvor er rumpa mi på disse bildene? Den eksisterer jo ikke!
Maren: Nå har du ikke trent den på mange måneder, og da forsvinner den.

Hehehe, tommel opp for ærlige venninner! Jeg har litt dårlig smak i munnen av meg selv om dagen, da jeg ikke har trent ordentlig på så alt for mange måneder. Greit nok at jeg har hatt problemer med rygg og nakke, men nå er det ingen tvil om at jeg skal komme meg tilbake i form. Jeg er vanligvis ikke så fokusert på kropp, men nå føler jeg meg virkelig sulten på å føle meg bra igjen. Bli litt sprek og sånn, er liksom litt småkjipt at rumpa verken er spretten eller fast lengre. Om fire dager er jeg i Thailand, hvor hotellet vårt har gode treningsmuligheter, og er det noe jeg skal bruke den ferien til - så er det å trene meg opp igjen. Jeg trives virkelig ikke med å være i en dårlig form, og hater at ting som en gang var lett plutselig er tungt. Derfor er det gull at jeg fikk klemt til med en super legday sammen med sprekeste Maren i dag.FINALLY BACK IN THE GYM

I morgen venter en ny økt, og jeg kan ikke vente! Nå er det slutt på å slappe seg her i gården, fremover er det fult fokus på sunne kostholdsvaner og riktig trening. Jeg gleder meg til å bli sprek igjen! For fy søren så kjipt det er å ikke være det..... Haha! I dag kjørte vi på med både knebøy, goblet squat, step up, strak markløft, hiptrust og bulgarske utfall i supersett. Trodde jeg skulle svime av i et lite sekund, men om man gir seg kommer man seg i hvert fall ingen vei. På tide å få pumpa opp den rumpa igjen, og få tilbake en flat mage. For nå er jeg så vanvittig lei av meg selv. Og det har jeg ikke planer om å være lenge ass ;-)

WOD: 1000 reps

I går hadde jeg en super treningsøkt sammen med Maren Sofie, og jeg tenkte å starte dagen med å dele den her. Så kan du også prøve den dersom du har lyst! Dette er en 1000 reps treningsøkt, som du virkelig får brukt hele kroppen på.

1000 REPS WORKOUT

100 squat  100 kettlebell swing  100 pushups 100 situps
100 roing i ringer  100 hiptrust 100 boxjump
100 utfall 100 press 100 wallballs

Dette er altså en ganske tung treningsøkt, hvor man sammen skal jobbe seg gjennom 1000 repetisjoner. Men her jobber man på team, og skal til slutt ha hatt 500 reps hver! Mens den ene jobber, har den andre pause. Altså: jeg tar 25 squats mens Maren Sofie har pause og gjerne teller høyt for meg, og når jeg er ferdig, begynner hun på sine mens jeg teller og motiverer. Slik fortsetter vi til vi har nådd 100, før vi går over til neste øvelse og jobber på akkurat samme måte.MUSIC FOR TODAYS WORKOUT:

Dawin - Dessert
Matoma - Love You Right feat. Nico & Vinz
Dawin - Just girly things
Karpe Diem - Lett å være rebell i kjellerleiligheten din
Dawin - Life of the party
Akon & Matoma - Stick Around


En veldig gøy og effektiv økt, med høyt tempo og svettegaranti ;-)

Sukkerfri sirup - den perfekte topping

annonse

Etter dagens treningsøkt, lagte jeg meg proteinpannekaker til middag. Og i dag var det ekstra godt!

2XU treningsjakke - den er SÅ god og fresh!

Jeg har nemlig endelig fått tak i sukkerfrie toppinger til alt fra proteinpannekaker, til bakst hvor man vil ha ekstra smak, oppi kaffekoppen for litt ekstra digg smak eller til topping på is. Hva enn du måtte ønske! En slik flaske koster 49 kroner, og er verdt hver eneste krone! Fy søren så gode disse var. I dag toppet jeg pannekakene mine med jordbær-sirup, og sammen med banan ble resultatet helt nydelig! Smaken på sirupen er naturlig god, da den inneholder ekte jordbærpuré. Så den smaker med andre ord ikke falskt, slik jeg personlig syns at sukkerfrie produkter ofte kan gjøre.

Zero - perfekt som topping på skyr, frukt, grøt, is og protein pannekaker.

Jeg har flasken med karamellsmak, og denne var helt rå over vaniljeis. Seriøst så godt! Aldri mer skal jeg kjøpe de i butikken som er stappet med sukker, når denne faktisk var akkurat like god. Mmmm! Denne er litt salt i smaken, noe som var ekstra digg syns jeg. Flasken med karamell inneholder selvfølgelig også 0 gram sukker, akkurat samme som den med jordbær og sjokolade. Sistnevnte har jeg nettopp bestilt, så jeg storgleder meg til den også komme dalende ned i postkassen min!

Ting som dette er jo helt genialt, er du ikke enig? Spesielt for de som kanskje har diabetes, og må holde seg unna nettopp sukker. Og så er det jo perfekt for oss som prøver å begrense sukkerinntaket. Alternativer som dette er virkelig gull verdt, og disse falt mildt sagt skikkelig i smak hos meg! Og vet du hva? Lillebror digger den med jordbærsmak over pannekakene, og da er den jammen meg god. Eirik er nemlig tidenes mest kresne unge, som er sterk motstander av alt som er sukkerfritt. Men denne likte han utrolig nok, så da sier det sitt om hvor godt dette er! Haha.. Et lite onsdagstips fra meg

Min treningsuke

En ny uke er her, og i dag tenkte jeg å dele treningsplanen min med dere! Nå skal det sies at jeg fortsatt sliter med ekstreme smerter i rygg, nakke og skuldre, så derfor er det ikke et alternativ å kjøre knallhardt på nå for å få tilbake formen i rekordfart. Her må jeg bruke tid, lytte til kroppen og ta det helt i eget tempo. Jeg har ingen planer om å skade meg mer enn det jeg allerede har gjort, så fremover har jeg bare med å smøre meg med tålmodighet og nyte følelsen av å faktisk kunne trene igjen.

MY SCHEDULE THIS WEEK

Jeg har planer om å få gjort seks økter, som er forholdsvis rolig i forhold til det jeg vanligvis ville gjort. Cardio på mølle er ikke lengre jogging, det er byttet ut med powerwalk i høy stigning - for å få minst mulig belastning på ryggen mens jeg holder på. Dette har jeg planer om å gjøre før frokost, gjerne så tidlig som 06.30, slik får jeg en sprek og svett start på morgenen før arbeidsdagen begynner. Jeg hadde ukens første cardioøkt i morges, fullførte 60 tunge minutter og var strålende fornøyd når jeg var ferdig. Det er virkelig deilig å plugge inn øreproppene, skru opp gladmusikken på full guffe og powerwalke så fort kroppen klarer mens hjertet pumper og svetten renner. Hurra! Det er så deilig å være i gang igjen! Det føles motiverende å ha lagt en slagplan for uken, som jeg definitivt skal følge 100% hvis bare kroppen tillater det.


FORGET SKINNY! I'M TRAINING TO BE A STRONG BADASS.

Fokuset mitt når det kommer til trening, har alltid vært og komme alltid til å være på prestasjon. Jeg vil bare være sterk, jeg! Ha en sterk kropp som kan klare det meste, en kropp som kan løfte tungt og klare en solid utfordring uten problemer. Jeg jakter ikke på den såkalte fitnesskroppen, og kommer heller aldri til å gjøre det. Jeg vil at mat skal være min venn, jeg ønsker ikke telle kalorier og jeg kommer aldri til å utsette meg selv for å gå til sengs sulten. Det viktigste for meg er å prestere, være frisk, rask, sterk og lykkelig mens jeg er på trening. Jeg setter meg gjerne mål med treningen, men dette er ikke mål som går på utseende eller kropp. I fjor hadde f.eks jeg mål om å løpe en mil på under 55 minutter, løfte 110 kilo i markløft og 100 kilo i knebøy. Alle tre målene ble nådd. Nå er ting som dette ganske fjernt for meg, da kroppen ikke fungerer slik den gjorde før. Så, i tiden fremover er det en ting i fokus hos meg og et eneste mål med treningen. Bygge opp en sunn og sterk kropp igjen, helt fri for skader :-)

Ekte Treningsglede

HAPPY GIRL READY TO HIT THE GYM

Følelsen av glede var virkelig i dag, når jeg etter snart to måneder med null trening, kom meg opp igjen på gymmet. Treningsglede fikk mildt sagt en ny mening! Jeg var så glad når jeg stod med vektene at jeg nesten måtte felle noen tårer, hehe! I dag begynte jeg forsiktig med fem styrkeøvelser på overkroppen, så jeg var ferdig etter allerede 20 minutter. Men for meg er alt bedre enn ingenting akkurat nå, jeg må begynne forsiktig for å ikke skade ryggen mer enn det den allerede er. Nå skal jeg bygge meg opp igjen, ikke mer ned. Jeg er bare utrolig takknemlig for å i det hele tatt kunne trene litt igjen! Denne gangen har jeg definitivt lært av mine feil, og skal virkelig lytte til kroppen fremover. Nå begynner jeg også behandlinger hos fysioterapeut, og håper virkelig det kan hjelpe slik at jeg kan bli helt bra igjen. Jeg vil jo være frisk og sprek, asap! Enn så lenge må jeg bare fortsette med å ta tiden til hjelp, men det er uansett gøy å kunne trene litt rolig styrke igjen :-)

I dag flyttet jeg hjemmekontoret ut, og jobbet fra min favoritt café i flere timer. Så nå er straks alt på dagens to-do liste gjort, og det føles skikkelig digg! Jeg sitter her enda, men så fort dette innlegget er publisert, lukker jeg laptopen og trasker hjemover.

Hvordan har mandagen din vært?

hello october
HAPPY AUTUMN

Ettermiddagen ble brukt i fine Baneheia, sammen med min kjære Monique og lille Bastian. Vi trasket rundt i skog og mark en god stund, og det var så utrolig deilig. Er det noe som er terapi for hodet og balsam for sjela, så er det virkelig frisk luft og natur. Jeg elsker det! Høsten er definitivt min favoritt årstid når det kommer til turgåing i skogen, jeg er ute hver eneste dag og syns det er helt magisk. Fargene er så fine, bladene daler ned fra trærne og sola varmer lett i ryggen. Dager som dette får jeg aldri nok av!

Jumping around

- doing some gymnastics with this girl -

I går var det duket for nok en turntrening sammen med en av de herligste jentene jeg vet om. Susanne er litt av ei solstråle, og jeg er så takknemlig for å ha fått en såpass flott jente i livet mitt! Som vi koser oss :-) Dette var min tredje gang med turn, men i går gikk ikke ting helt etter planen for noen av oss. Det ble litt knall og fall, for å si det på en mild måte. Susanne opplevde blant annet for første gang å se stjerner i hodet, og vi vet jo alle at det ikke akkurat er et bra tegn... Haha!
Har følt meg litt småklein i kroppen de siste dagene, føler nesten at jeg venter på at en skikkelig forkjølelse skal bryte ut. Men jeg satser på at jeg tar feil, og at det går over veldig snart, for jeg har verken tid eller lyst til å bli syk. Det passer jo aldri! Så nå skal jeg spise opp frokosten min, og straks dra avgårde for å trene crossfit sammen med Elaine. Lurer på hva slags WOD vi skal finne på i dag! Er det forresten noen av dere som vet hvor jeg kan finne ferdig oppsatte treningsøkter innen denne kategorien? Send meg gjerne link! Ønsker deg en fin start på onsdagen, nå er vi halvveis til helg

Med kroppen som motstand


- calisthenics workout -

Sjekk denne kule greia som er kommet i bakgården min! Det er så glede det :-) I dag tok derfor jeg og Elaine treningen vår utendørs, og fikk en helt super økt. Man kan jo virkelig trene hele kroppen på dette kule stativet! Vi gjorde pullups, dips, pushups, situps, før vi avsluttet med handstand + underkropp. Alt med kun egen kroppsvekt, som virkelig er tungt som fy. Er det noe jeg ønsker å kunne mestre, så er det vel nettopp dette. Og nå som dette stativet står pent plantet 20 meter unna leiligheten min, har jeg ingen unnskyldninger til å ikke øve meg her. Dødsgøy!

So much fun

Hvorfor har ingen sagt til meg før hvor sykt gøy det er med turn? Jeg storkoste meg mens vi var i turnhallen i går! I følge Susanne var jeg visst et lite naturtalent, og når jeg får høre sånt fra turnstjerna selv, så blir jeg jo så fornøyd at jeg nesten fyker til himmels... Haha! Ikke bare var det gøy med turn, men det var også skikkelig bra trening. Altså, jeg var helt svett når vi var ferdige! Men det sier seg jo egentlig selv, man løper jo rundt hele tiden og jobber kun med egen kroppsvekt. Dødsgøy! Jeg er så langt ifra god enda som overhodet mulig, men jeg klarte i det minste noen triks i går. Og siden det var første gangen min, så sier jeg meg ganske fornøyd! Vil tro det er en fordel for meg i turn at jeg ikke er redd for å prøve nye ting, så kanskje turn er sporten for dette overivrige mennesket? Haha! Gleder meg allerede til neste gang :-)
Ukens treningsplan

TODAY WILL BE A GREAT DAY!

Alright mandag, da var du her igjen! Som alltid er jeg superklar. Jeg er så sykt glad for at jeg er en mandagsperson, jeg får nemlig litt vondt av alle som hater så sykt på denne dagen... Jeg sender dere gode tanker, og masse positiv energi! Mandag betyr for meg en ny uke med nye muligheter, som jeg alltid vil gjøre det beste ut av :-)- I can because I think I can -

Jeg tenkte å starte mandagen med å dele ukens treningsplan med dere. Hvis dere ønsker, kan jeg gjøre dette fast hver mandag fremover? Gi meg gjerne tilbakemeldinger på om det er noe dere har lyst til :-) Denne uken blir det mye fokus på cardio, fordi jeg gjerne vil få opp kondisjonen min igjen. Ellers blir det selvfølgelig crossfit også, ingen uke uten! Har du lagt en plan for øktene dine denne uken? Anbefaler deg virkelig å gjøre det! Det er alltid kjekt å ha en plan man skal forholde seg til så godt som det er mulig. Ønsker deg en fin start på den nye uken! Make the best of itSweat Session

- kicing my ass in the gym -

I går hadde jeg nok en super treningsøkt, denne gangen sammen med skjønneste Charlotte. Hun jobber som PT på Crossfit Kvadraturen, så i tiden fremover har hun fått oppgaven av å lære meg ordentlig crossfit. Jeg er jo bare selvlært på dette og liker å tro at jeg gjør alt riktig, så derfor er det fint å lære det ordentlig fra en ekte crossfitter. Sier man forresten crossfitter? Håper det er innafor! Uansett, Charlotte må være den gladeste PT'en som finnes, så jeg storkoser meg i hennes selskap. En inspirerende og sterk jente! Gleder meg til å lære mer av henne fremover, for crossfit er noe jeg virkelig har lyst å bli god på :-)

I går holdt vi vel på i godt over en time, og det var supergøy! Jeg startet med oppvarming på SkiErg, og klarte selvfølgelig å presse ut til Charlotte at jeg syns denne oppvarmningen virket alt for lett. Altså, hvorfor må jeg si sånn når jeg aldri har prøvd det før? DET VAR IKKE LETT! Men jeg overlevde, sånn akkurat. Etterpå var det tid for flere sett med skulderpress og litt magetrening, før vi gikk over til dagens wod. Den bestod av roing i ringer, knee high og push ups. En knall økt på overkropp! Vi avsluttet økta med tøying og bøying, noe som igjen minner meg på hvor ekstremt stiv jeg er. Målet må vel bli å lære seg spagaten? Satser på jeg klarer innen fem år, akkurat nå ser det nemlig ganske så mørk ut.... Haha!Nå går straks turen til Oslo, hvor jeg blir frem til ikveld. Møter og jobb står på planen :-) I tillegg skal jeg se Ida igjen, vi er booket inn til en førpremiere på en kinofilm sammen og jeg gleder meg masse til å se henne igjen. Ønsker deg en fin dag!

Pangstart på uka

For en pangstart jeg har hatt på denne uka! Mailboksen er tømt, møtene jeg skulle ha gikk som smurt og ikke mindre enn tre treningsøkter er blitt gjort. Ja, du leste riktig. Tre økter! Det er ikke helt på normalen, vanligvis har jeg maks to hvis tiden strekker til. Men etter fem slappe uker, følte jeg for å bare kjøre meg selv helt ut. And so I did!

- todays workout -- team wod -

Dagen startet med 45 minutter cardio på mølla, hvor jeg kjørte på i oppoverbakke helt til jeg egentlig var utslitt. Men jeg skulle jo ha team wod med Elaine, så jeg måtte bare hente nye krefter og gruse på. Økten vi gjorde ser dere over :-) Den er blytung på både bein og rumpe, jeg sliter faktisk med å gå normalt nå. Men det liker vi, det betyr ingenting annet enn at økta var hard nok. Resten av dagen har gått utelukkende til jobb, før jeg tok turen til gymmet igjen for 40 nye minutter med cardio. Nå skal jeg ta meg en varm dusj og hoppe til sengs om ikke så alt for lenge. Jeg er dødstrøtt! Den beste følelsen er å legge seg sliten med god samvittighet, fordi man har utnyttet dagen best mulig. Dette har vært en knall mandag!Todays WOD- back in the gym -

I dag fikk jeg endelig dratt rumpa mi til gymmet en tur, og om det var deilig da? JA! Elaine har pushet på at vi må komme i gang med treningen igjen, og jeg kan jo ikke annet enn å si meg enig. Hva er det med at sommeren gjør at jeg alltid faller ut av alle gode rutiner? Det skjer hver eneste år! Jeg sier alltid at det ikke skal skje, men så skjer det likevel.. Men la gå, så lenge jeg kan klare å få inn tre økter i uka nå i sommer, skal jeg si meg fornøyd. Mer enn det får heller være en bonus tenker jeg. Det burde vel så absolutt være overkommelig? Jaa! Så får heller hardtreningen begynne igjen litt ut i August, akkurat nå er det andre ting som er gøyere enn å svette inne på treningssenteret :-)
Todays WOD:

100 box jump 100 boks på pute  100 squat  100 clean  100 turkish getup
100 kettlebell swing 100 hip thrust  100 utfall 40 pullups

Dette skulle egentlig være en 1000 reps team wod, men jeg ser nå at det ikke gikk helt opp. Tungt var det uansett! Her jobber dere altså på lag, og deler opp øvelsene. Vi tok 25 reps hver, før den ene tok pause og den andre i mens tok sine 25 reps. Så fortsatte vi til tallet ble 100, og gikk over på ny øvelse. Tungt, effektivt og råbra trening!

Today is your day

 To start fresh. To eat right. To train hard. To live healthy. To be proud.

Hei mandag! Jeg kunne ikke vært mer klar for deg! I dag er det akkurat en uke til jeg reiser på ferie, så de kommende dagene skal jeg virkelig være flinkeste alle veier. På trening og på jobb - der skal hovedfokuset være akkurat nå :-) Jeg står her å tripper og er klar for dagens første økt, i dag står crossfit på menyen. Endelig har jeg fått nye batterier i pulsklokken min også, etter at den har vært tom for strøm i sikkert fire måneder. Bare det er en motivasjon i seg selv! Det er alltid like gøy å se hvor mye jeg har trent når uken er omme på klokken min, samt følge med på pulsen under øktene. Nå skal jeg få meg litt frokost i magen, før jeg sykler avgårde til Solsiden for å banke inn ukas første økt. Ønsker deg en skikkelig fin mandag, så sees vi igjen litt senere!

Workout of the Day

I dag kjørte jeg en supergøy WOD sammen med Sondre og Maren Sofie. Vi møttes 10.00 på Solsiden, og var alle tre i et strålende godt humør. Motivasjonen var på topp, og Sondre hadde planlagt en ny og annerledes økt til oss.

 - Workout Of The Day -

100 american situps 90 kettlebell swing 80 snatch 70 air squat 60 hip thrust
50 deadlift 40 pushups 30 clean and press 20 utfall 10 burpees

 - Time: 19.59 -

Her skal alle øvelsene gjøres etter hverandre, du begynner med 100 american situps, så 90 kettlebell swing og jobber deg nedover på de andre øvelsene. Fullfør alle reps på hver øvelse, før du går videre til ny. Tilpass med hvor mye vekt du klarer å løfte, og ta tiden! Min tid i dag ble 19.59, og jeg er selvfølgelig gira på å slå denne tiden neste gang ;-) Det er gøy å konkurrere mot seg selv, og ha noe å strekke seg etter! Prøv denne økten ut du også, da? Den var både effektiv og gøy!


Summertime Workout Music

God musikk og en god treningsøkt henger alltid sammen for meg. Har jeg ikke gla´musikk på ørene mens jeg holder på, blir ofte økta gjennomført med mindre giv og energi. Jeg skal straks avgårde for å trene crossfit sammen med Maren Sofie og Sondre, men følte for å oppdatere spillelisten min med litt ny musikk som vi kan høre under økta. Iiiih, jeg gleder meg! Dersom du vil følge listen på spotify, finner du den HER Hva er din favoritt treningssang?

Video: Stairs to hell

I dag dro jeg rett og slett med meg Go Pro'en på ukens trappetrening. Så her kan dere se meg svette og slite meg halvt ihjel... Haha! Det er så gøy med film, og dersom dere ønsker det, skal jeg bli flinkere med videoer her inne :-) Hva tenker du om det? Gi gjerne tilbakemeldinger! I dag klarte vi forresten syv runder opp og ned i trappa, og hadde det ikke vært for et vondt kne - så hadde vi definitivt klart tre til. Så, snurr film og bli med på trappetrening!

 - Husk å trykk på HD for best kvalitet -

Ukens treningstips

Hva er vel bedre enn å starte den nye uken med ett aldri så lite treningstips? I dag er det en god mageøvelse jeg vil vise dere! Denne brenner skikkelig og er tung som fy. Nemlig roll up situps! Om den egentlig heter det aner jeg ikke, men jeg fant ut at jeg måtte døpe denne øvelsen med et passende navn ;-) Her tar du en vektskive, legger den oppå deg og tar en vanlig situps, før du "ruller" deg opp og ender til slutt stående. Så ruller du deg ned igjen, og begynner på nytt. Dersom du vil gjøre den lettere for deg selv, kan droppe vekten og kun bruke kroppsvekt. Eventuelt løfte vektskiven over knærne på vei opp, så får du litt drahjelp. Kjør et minutters intervaller med denne i tre runder, og jeg skal love deg at magen din gråter etterpå. Denne er blytung!

- roll up situps -Helvetesøkten

I dag kjørte jeg treningsøkten jeg gjorde på lørdag igjen, denne gangen sammen med Elaine. Dersom du vil trene både styrke og cardio på en og samme gang, må du teste ut denne. Warning: denne økten kalles ikke for "helvetesøkten" uten grunn.....For å gjøre denne økten, trenger du:

To hantler En kettlebell En vektskive Stoppeklokke

 Følgende øvelser skal du gjøre:
(lurer du på hvordan øvelsene utføres, er youtube fin hjelp)

Goblet Squat med kettlebell Kettlebell swing Mountain Climbers Stående roing med hantler
Renegate rows med hantler Push Ups Hoppende utfall Utfall rotasjon med vektskive
Pushups med hantler Skuldrepress med hantler

Slik gjør du:

Start stoppeklokken (last gjerne ned intervaltimer i apstore, den er genial!), og sett i gang. Her skal du jobbe ett minutt uten stopp med hver øvelse, før du får 15 sekunders hvile og begynner på neste øvelse igjen. Når du har fullført alle øvelsene på første runde, tar du to minutters pause, før du kjører i gang med en ny runde. Totalt skal du ha tre runder av dette.

 - the workout from hell -

Husk å ikke ta for tunge vekter, tilpass etter hvor sterk du er. Jeg har seks kilo på hantlene, 10 kg på kettlebellen og 10 kg på vektskiva. Dette er for meg mer enn tungt nok i akkurat denne økta. I tillegg klarer jeg ikke fullføre ett helt minutt med vanlige pushups, så da kompenserer jeg med å ta resten på knærne. Denne økten er helt rå! Det brenner intenst i musklene, pulsen er skyhøy, kroppstemperaturen øker og svetten drypper.... Tar du utfordringen? ;-)

Tripp, trapp, trappetrening

I dag stod trappeintervaller på dagens plan, og jeg ante jo virkelig ikke hva jeg gikk til. Alle har snakket så om en trapp her i Kristiansand som er helt ekstrem, men jeg har aldri fått dratt dit selv. Men i dag kom altså dagen, hvor jeg og tre spreke jenter skulle løpe intervaller der. Og synet som møtte meg var dette:

- stair interval training -

Det var faktisk like før jeg rømte hjem igjen. Skal man le eller grine eller bli livredd når man ser noe sånt? 250 trappetrinn rett opp, og 250 trappetrinn rett ned. Fy flate, dette var så tungt at jeg har faktisk ikke ord! Jeg har aldri kjent en slik pump i lår og legger før, det var rett og slett en helt rå treningsøkt! Vi kom oss fem ganger opp og ned, og lårene ristet såpass mye at jeg slet med å holde balansen. Og tro meg, fem runder holdt i massevis denne første gangen! Mellom intervallene, tok vi 10 pushups - før vi løp opp igjen. Fremover har vi avtalt å møtes en gang i uka for å trene i denne trappen, og jobbe oss opp til å klare ti runder. Jeg gleder meg til å gruse på i denne trappa fremover! Og innen en måned, skal jeg klare ti drag opp der ;-)

- step it up -

Ja, den går bokstavelig talt rett opp...... Utrolig at vi ikke nådde skyene til slutt, haha! Hvordan har dagen din vært, fine deg? Dere er så snille med meg her på bloggen for tiden, legger igjen så mange fine ord og er bare verdens beste. Det setter jeg skikkelig pris på! Når jeg får så mye tilbakemeldinger som det jeg gjør fra dere, blir motivasjonen til å oppdatere masse og levere ordentlig kvalitet på topp. Dere er gode, så tusen takk! Nå skal jeg straks smekke sammen laptopen, og komme meg avgårde. Nina har invitert til jentekveld, og jeg gleder meg masse!

UKENS TRENINGSTIPS


- strake markløft med strikk -

Det å bruke strikk når jeg trener lår og rumpe, er noe av det lureste jeg kan gjøre for å få best mulig kontakt med rumpemuskelen. Jeg kom over en film for noen uker siden, av ei jente som benyttet seg av strikk rundt hoftene når hun trente markløft. Og siden den dagen har jeg gjort akkurat det samme, både på markløft og knebøy har strikk som drar meg tilbake blitt den nye favoritten. Det gjør det lettere å aktivere ønsket muskel, og lettere å skvise rumpa skikkelig når du er i topp-posisjon. Prøv det ut, jeg er sikker på at du vil merke en god forskjell på muskelkontakten selv! Du kan gjøre øvelsen med vanlig beinstilling (skulderbredde) eller som sumo, hvor du plasserer beina lengre fra hverandre :-)

2 hour Workout

 - happy crew after todays workout -

Dagens planlagte team WOD for meg og Maren Sofie, ble spontant byttet ut med fellestrening sammen med 20 spreke mennesker på Solsiden. Ganske så mye mot min vilje, noe dere kanskje ikke vet om meg er at jeg blir ekstremt sjenert og tilbaketrukket i store folkemengder. Jeg får en tendens til å føle meg både dårlig og dum, og får egentlig bare lyst å gjemme meg langt bort. Jeg aner ikke hvorfor jeg er sånn, men det er i hvert fall utrolig slitsomt å føle det sånn. Så når Alejandro inviterte oss med på treningen han selv har døpt til "helvetes økta", sa jeg ikke overraskende nei og ville bare dra hjem. Men Maren Sofie? Hun ville på fellestreningen, og sammen med Ali klarte de å utpresse meg til å med... Haha! Vi hadde allerede kjørt 30 minutter med cardio, så at fellesøkten var på 90 nye minutter, gjorde meg egentlig utslitt av bare tanken. Men, vi ble med og økten startet. Både tiden og alle folkene rundt meg ble raskt glemt bort, alle fokuserte på sitt, svettet seg halvt ihjel, jobbet på og fikk en helt kanon økt. Og endorfinrusen når vi var ferdige? Fy, så digg!

Så i dag har jeg virkelig vært ute av min egen komfortsone! Men er det noe jeg har godt av, så er det vel nettopp det :-) En av mine svakeste sider er definitivt at jeg til tider kan bli veldig usikker og tvile på meg selv, men jeg jobber med å endre tankegangen min. Jeg må lære meg å løfte meg selv opp, og ikke ned! Sant? Hvordan man snakker til seg selv har så ekstremt mye å si, man er det man tror man er. Og tror man at man er best, så blir man til slutt best!

Rumpetrening

 - morning workout -

Jeg har nettopp kommet inn døren etter en digg treningsøkt på Solsiden. I dag kjørte jeg egentrening, og hadde sånn egentlig planer om å kjøre cardio i en times tid. Men siden solen strålte ute, bestemte jeg meg heller for å trene styrke på gymmet, og dra ut for å ta cardio i finværet etter jeg har blogget. Sounds good, huh? I dag ble det altså en spontan styrkeøkt, og det var lår og rumpe som fikk kjørt seg. Jeg gjorde 10 x 3 sett med følgende øvelser:

Knebøy i kabel Markløft med strikk Gående utfall Glutebridge Reverse Hyper Cabel Kickback Legextension

En effektiv og morsom økt, som svei godt i stumpen. Og det liker vi! Nå skal jeg straks snøre på meg joggeskoene igjen, og komme meg ut i sola. Det er nesten sommer her i dag, såå deilig! Du må gjerne ta innom bloggen litt senere, da kommer det faktisk en film hvor jeg viser en superdigg oppskrift som er perfekt til 17.mai :-)

WOD: 300

Dette innlegget vet jeg flere av dere har ventet på, og i dag fikk jeg endelig knipset bilder til dere når jeg og Elaine var ferdige med dagens treningsøkt. Ukens treningstips til dere blir 300 WOD, en helt vanvittig gøy, rå og tungt crossfit-økt. Denne kjører jeg to ganger i uken, og prøver å forbedre tiden min for hver gang. Denne økten er så GØY!300 WOD:

25 pullups 50 deadlift 50 pushups 50 boxjump 50 floor wipes 50 clean and press 25 pullups

Her handler det om å kjøre igjennom øvelsene så fort du klarer, med så lite pause som overhodet mulig. Push deg selv så mye du klarer! Og enda litt til! Men selv om du skal ha best mulig tid, må du ikke glemme å ha riktig teknikk! Pass også på å ikke ha for mye vekt, tilpass etter hva du personlig klarer, ikke etter hva andre gjør. Dersom du ikke har trent særlig mye styrke før, vil jeg anbefale deg å være forsiktig. Begynn med et kosteskaft på clean and press, en stang på 15 kilo på markløft og roing i ringer som alternativ til pullups. Gjør det beste du klarer, og nyt heller følelsen av å gradvis bli sterkere. Ikke la ønsket om å løfte tyngst mulig gå utover teknikken, da får du ikke riktig utbytte av denne type trening og du kan risikere å bli skadet.- you will never know your limits until you push yourself to them -

Første gang jeg gjorde denne økten, var tiden 24 minutter. Nå har jeg både økt på vektene, og fått ny rekord på 17 minutter og 59 sekunder. Når du har gjort WOD'en nok ganger til at tiden er under 20 minutter og teknikken din er god, så kan du gradvis økte i vektene. Denne økten er så utrolig gøy, og perfekt å kjøre sammen med en treningskamerat. Da presser man hverandre, jobber ved siden av hverandre og bare gir alt man har. Sammen! Og best av alt, man blir får utrolig gode resultater på kort tid hvis man gjøre denne økta et par ganger i uka. Jeg har både blitt sterkere, og fått bedre utholdenhet. Anbefales!

Rise And Run

- run in the morning, before your brain figures out what your doing -

Jeg kan ikke klage når dagen starter på denne måten! Løpetur i solskinn med gladgutten på slep, da vet man at det blir en bra dag :-) Jeg og Sondre fikk lagt bak oss en time med lett jogg i skogen, det vil si i følge han selv. For meg var det alt annet enn lett jogg, men for dette beistet av en gutt som faktisk skal løpe 100 kilometer til helgen, var det så absolutt null problem.. En som svetter som en gris og er døden nær, mens en annen løper rundt som en sprettert.. Snakk om kontraster, haha! Jeg trengte uansett virkelig frisk luft denne morgenen, da jeg ikke sovnet før klokken 04.00 inatt og våknet opp to timer etterpå av Milo som lekte trampoline på ansiktet mitt. Da er det godt med en tur ut i frisk luft for å våkne opp litt! Nå skal jeg bælme nedpå med kaffi, så går turen videre til regnskapsføreren. Ha en fin dag så lenge, vi sees litt senere!Ukens treningstips: Floor Wipers

I dag er jeg så full av energi at jeg nesten flyver i taket! Jeg startet dagen med 40 minutt cardio på ellipsemaskinen, før jeg møtte Elaine for nok en runde av 300 WOD'en vår. Og herregud, i dag klarte vi den på på 17 minutter og 36 sekunder. Er det MULIG?! Jeg ble helt sjokkert over at vi gruste den forrige tiden vår med hele to minutter, noe som er ganske mye på en såpass krevende økt. Fy søren! Det er så ubeskrivelig gøy når dagsformen bare klaffer, og man føler seg i storform. Hurra!

- Ukens treningstips - - Floor Wipers -

Ukens treningstips blir en super øvelse som tar på magen, kjent som Floor Wipers. Du holder en stang over hodet, jeg bruker cirka tyve kilo her. Start i bunnposisjon med beina i gulvet, før du løfter dem opp til stanga som du holder over hodet og senker de så rolig som du klarer ned til bunnposisjon igjen. Stanga skal holdes strakt opp under alle repsene, den skal ikke legges ned. Gjenta så mange ganger som du klarer, men pass på å ikke svai med korsryggen - da kan du heller ta en knekk i beina for å gjøre det litt lettere. Ta femti repetisjoner, og kjenn det brenne i magen ;-)

Når kun det beste er godt nok

annonse

- sporty søndag -

I dag har jeg vært på tidenes langtur i sola, sammen med verdens beste turkamerat. Verdens sprekeste Milo! Jeg er så glad jeg har lært han opp til både løpeturer og lange skogsturer fra han var valp, da jeg alltid har vært bevisst på at han skal være en hund. Og med det mener jeg at selv om han er liten, skal han ikke bli behandlet som liten. Helt fra jeg fikk den lille dotten har jeg dratt han med meg over alt, og han har blitt en skikkelig tøffing som storkoser seg på langturer. I dag var intet unntak, vi trasket rundt i nesten to timer oppover fjellene og koste oss masse.


2XU Insulation Jacket 2XU Recovery Compression Tights

Jakken jeg har på meg på disse bildene kjøpte jeg selv for noen uker tilbake, samme med tightsen. Nå har derimot Proteinfabrikken fått inn dette på lager, og jeg bare må tipse dere om både jakke og tights. Denne jakken har uten tvil blitt min nye favoritt, og jeg har brukt den hver eneste dag siden jeg kjøpte den. Jakken er lett som en fjær og utrolig behagelig, du merker nesten ikke at du har den på! Til tross for dens lette vekt, har den en varmeeffekt som bare er helt rå. Den kan brukes absolutt alle årstider, samt at den gir god beskyttelse mot vind. Dette er definitivt den diggeste boblejakken jeg vet om! Jeg er generelt veldig fan av produktene som 2XU fører, det er et av de beste merkene som finnes innen treningsklær og jeg solgte det selv i den tiden jeg hadde egen nettbutikk. 2XU koster kanskje litt mer, men det er verdt hver eneste krone!Tightsen er også helt super og en stor favoritt her hos meg. Jeg bruker den sjeldent til styrketrening da jeg føler den fort kan bli litt gjennomsiktig i øvelser som f.eks knebøy, men til løping er denne det beste av det beste. Tightsen er lagd av ekstra kraftig PWX WEIGHT-tekstil som stabiliserer musklene, mens den graderte kompresjonseffekten bedrer blodsirkulasjonen. I tillegg gir tightsen god muskelstøtte, noe som er viktig for meg da jeg sliter med betennelse i leggene.

Bare et lite søndagstips fra meg, som er så vanvittig fornøyd med disse to tingene! Husk forresten at Proteinfabrikken har lynrask levering, samt fri frakt hvis du handler for over 800 kroner

Slik finner du treningsmotivasjonen

Det å miste trenings-motivasjonen har vel hendt de fleste av oss? Hos meg har det ikke skjedd bare en gang, men såpass mange ganger at jeg vet nettopp hva som skal til for å booste den tilbake. Siden det er mandag og endelig en ny uke med blanke ark, tenkte jeg å dele mine beste tips for å finne frem treningslysten igjen! Hva med å starte ukens første dag med en skikkelig digg økt? Do it! Jeg håper du får lyst å snøre på deg joggeskoene etter å ha lest dette innlegget ;-)- du klarer det du ønsker å klare -

Det å være sterk mentalt på dager der lysten ikke er der, er utrolig viktig! Både forrige uke og uken før der, var treningslysten min på bunn og det eneste jeg hadde lyst til var å dra meg på sofaen. Men jeg var verken skadet eller syk, så derfor så jeg ingen grunn til å tillate meg selv å være en slappfisk. Jeg pushet meg selv over dørstokkmila, og dro meg opp på gymmet. Øktene ble kanskje ikke de beste, men all trening er bedre enn ingen trening! Si til deg selv at dette skal du gjøre, du skal gjennomføre økta og du skal pushe deg selv til å bli ett hakk sprekere enn det du var i går. Bruk mental trening, fortell deg selv mens du trener at du er rå, at du ikke stopper før du er ferdig og at du er et av de mest viljesterke menneskene som finnes. Hvordan du snakker til deg selv har alt å si. Fortell deg selv at du er best!

- fyll opp spillelista med trenings-glad musikk -

God musikk er virkelig motiverende for meg, spesielt når jeg er på løpetur må jeg ha musikk på ørene. Det er enkelte sanger som får meg til å gi alt, som for eksempel E-Type med Life. Den er så rå at jeg får frysninger over hele kroppen og setter inn det siste giret jeg trodde jeg ikke hadde. Jeg har nettopp laget en ny løpeliste på spotifyen min, fylt med gladmusikk som virkelig gir meg energi. Dere finner den HER hvis dere trenger ny musikk til ukas første økt! Flere sanger vil komme fortløpende.

- avtal trening med en venn -

Jeg elsker å trene på egenhånd, men den siste tiden har jeg kjent meg demotivert for å jobbe med vektene alene. Derfor avtaler jeg ofte med venninner at vi skal trene sammen! På mandager og torsdager trener jeg crossfit med Elaine, vi svetter oss ihjel og motiverer hverandre på hver eneste økt. Andre ukedager trener jeg med Sondre, som både er personlig trener og en god venn. Har du en treningsdate med noen, er det nemlig veldig mye mindre sannsynlig at du avlyser økta! Hvem vil vel la vennen sin i stikken, med å avlyse økta for å slappe seg på sofaen? Sånt gjør man jo bare ikke! Finn støtte i vennene dine, tren sammen med dem og motiver hverandre underveis. Det er digg å ha noen å slite sammen med!

- kle deg opp fresht, også på trening -

Det å se litt fresh ut på trening, har ekstremt mye å si på hvordan jeg føler meg. Det å unne seg nytt treningstøy i blant, er helt innafor! De forrige joggeskoene mine takket nettopp for seg etter to gode år, så nå var det på tide å få seg noen nye løpesko. Denne gangen gikk jeg for Lunarglide modellen til Nike, og seriøst - dette er de beste joggeskoene jeg har vært borti! De har god demping, føles helt fantastiske på foten og ser superfreshe ut! Svart finner du HER og rosa finner du HER. annonselenker

- kom deg ut -

Endelig er det slutt på vinter og kulde, nå er det vår og deilige tider i møte. Føler du ikke for å stå inne på mølla mens sola stråler ute, så KOM DEG UT! Fint vær er ingen unnskylding til å droppe treningen, heller tvert imot. Ta deg en fin joggetur eller rask powerwalk i skog og mark, før du avslutter med noen styrkeøvelser ute i naturen. Du trenger ikke mer vekter enn din egen kroppsvekt for å få en god styrkeøkt. Armehevninger, dips på benk, utfall, knebøy, pullups, spensthopp, hiptrust... Listen er lang over ting du kan gjøre! Jeg elsker å trene ute på denne årstiden, og har meg en frisk tur hver eneste dag. Fremover skal også crossfiten gjøres ute, og gjett om jeg gleder meg!

Og husk! Uansett hvor sakte du løper, så knuser du alle som ligger på sofaen ;-)

http://bloggfiler.no/kristinaandersen.blogg.no/images/1730243-8-1400307635623.jpg

Vondt i viljen

I dag hadde jeg så vondt i viljen når jeg var på trening med Sondre, atte hjælp! Jeg hadde nemlig vært ute å jogget i over en time på morgenen, og følte meg derfor lite klar for en styrkeøkt igjen på ettermiddagen. Men på et eller annet vis fikk dette mannfolket lurt meg opp på gymmet, og det er på dager som dette jeg priser meg evig takknemlig over å ha en personlig trener som ikke godtar mine noe kreative unnskyldninger. For ja, jeg er en mester når det kommer til nettopp dette......

Meg: Jeg klarer ikke mer! Jeg kjenner på hele meg at jeg er på vei til å få en kraftig forkjølelse!
Sondre: Hvorfor det? Du var i fin form for fem minutter siden!
Meg: Fordi jeg har vært å jogget i iskald og kraftig motvind på morgenen i dag! Jeg har blitt syk av det!

Hehehe.. Jeg trenger vel ikke si at Sondre lukket ørene sine og ikke orket å høre mer på meg? Til tross for flaut mye klaging og syting fra min side (og et tappert forsøk på å stikke av..), fikk jeg til slutt gjennomført første økta på mitt nye styrkeprogram. Sondre har som dere vet ansvar for treningen min et halvt år frem i tid, og nå er vi i gang med bolk to i programmet mitt. Håper så inderlig jeg kan finne frem motivasjonen min igjen, fordi akkurat nå lurer jeg litt på om jeg la den igjen i Dubai..


- this weeks first workout at the gym -

Sinnataggen på benken som ligger å drømmer om å dra hjem, men ikke får lovt... Haha! For meg er det viktig å ha en ærlig blogg som viser så godt som mulig hvordan jeg er i hverdagen min, og det betyr også at jeg skal dele ting som er mindre positivt. Trening er ikke alltid gøy, hver eneste morgen er ikke alltid lett, livet smiler ikke konstant og latteren sitter ikke alltid like løst. Og vet dere hva? Det er faktisk helt innafor! Det kalles å være menneskelig ;-)

Ukens treningstips: Sixways

Runde og fine skuldre er virkelig noe jeg jobber mot, jeg trener skuldre to til tre dager i uka og fokuserer på lettere vekter, med flere repetisjoner og god teknikk. Veltrente skuldre er noe av det fineste jeg vet, både på gutter og jenter. Så i dag vil jeg tipse dere om sixways, en råbra øvelse som krever seks bevegelser. Dette er definitivt min absolutte favorittøvelse for skuldre, denne må du virkelig prøve ut! Fy søren, den brenner!- jeg kjører tre sett, med 21-15-9 repetisjoner -

Du starter sittende på en benk, med armene hengende rett ned. Ha god holdning, hold ryggen helt rett og press brystet godt frem. Start med å først løfte armene rett ut til siden, så inn mot midten og så over hodet. Albuene skal være helt utstrakt når du er i topposisjon! Så gjentar du motsatt bevegelse på veien ned. Altså, inn mot midten, ut mot siden og så til startposisjon igjen med armene hengende ned. Og gjenta samme veien som du begynte opp igjen. Buuuuurn!

Chocolate Break i solsteiken

annonse

Det nærmer seg påske, som gjerne betyr gode turer i finværet, langrenn og masse kvalitetstid med de man er glad i. Her på Sørlandet er vi ikke lengre så heldig å ha snø, så langrenn blir derfor byttet ut med solskinnsturer i marka på fjellet.

Jeg var ute på tur i går også, sammen med min onkel og ungene. Og for en tur vi fikk! Vi var ute å trasket i flere timer, koste oss i solskinnet og nøyt det jeg vil si var den fineste dagen til nå i år. I lommen hadde jeg med meg en sunn turkamerat til oss alle, nemlig Atkins sin Chocolate Break. Dette er tidenes tur-sjokolade, som smaker utrolig godt og i tillegg kan nytes med en god samvittighet. Chocolate Break inneholder nemlig 75% mindre sukker enn vanlig kjekssjokolade! Mindre sukker går likevel ikke utover den gode smaken, så denne falt godt i smak hos både barn og voksne. Min lille fetter på 8 år klarte faktisk å sjarmere til seg to av disse i går, han mente nemlig at sjokoladen var alt for god til at det holdt med bare en.... Haha!

- godt for store, og godt for små -

Chocolate Break kan kjøpes hos de aller fleste dagligvarebutikker, utvalgte apotek og i helsekostbutikker. Sjokoladen kommer i en praktisk 3-pakning, som enkelt kan deles med dine turvenner. Og med 75% mindre sukker enn f.eks Kvikk Lunsj og så lite som 1,5 g sukker per bar, er det ingen tvil om hvilken sjokkis som blir med meg på tur!

Morning workout

Dagen startet jeg på trening med denne galningen:I dag skulle Sondre være med for å pushe meg på overkropps-økta mi, jeg er på uke nummer tre i programmet han har laget til meg og liker det veldig godt. Jeg føler jeg får god kontakt med musklene jeg skal ha fokus på, samt at jeg allerede begynner å øke i styrken. Dette programmet skal vare i totalt seks uker, og jeg er så spent på å få se hvordan det har gått når vi skal teste meg igjen etter endt bolk. I dag kjørte jeg følgende øvelser, med 15-12-9 repetisjoner:

skrå brystpress ♥ vaierdrag press to flyes stående roing updrager 1-1-2 skullcrusher

Til slutt avsluttet vi med en aldri så liten crossfitøkt! Så nå kan dere tro jeg er fornøyd, en slik god morgentrening gir virkelig et godt grunnlag for resten av dagen. Og når jeg i tillegg har med meg supermann for å pushe meg, så kan jeg jammen ikke klage! Selv om det fort blir litt diskusjoner under økta...

Sondre: Jeg håper du har slutta med denne festingen din i helgene nå?
Meg: Nesten! Jeg skal kun ut to ganger i måneden fremover.
Sondre: Nei, det skal du ikke Kristina. Dette har vi snakket om!
Meg: Jo, det skal jeg! Slutt å sug ut livsgleden av meg!!
Hehehe, det er vel best å høre på sjefen? Vi får se på det.. Anyways, nå skal jeg lage meg en litt tidlig lunsj, før jeg setter i gang med arbeidsdagen. I dag skal jeg også lage ukens første oppskrift til dere, som kommer allerede senere i dag. Jeg har invitert familien på middag klokken 17.00, så her er det bare å henge i ;-) Vi sees senere, fininger!

Ukens treningstips- reverse hyper med fitness ball -

Hva er vel bedre enn å starte den nye uken på en sporty måte? I dag vil jeg vise dere en av mine favorittøvelser når det kommer til rumpe, som er reverse hyper med ball. Jeg tar den alltid på slutten av styrkeøkten min de dagene jeg trenger bein + rumpe, og tro meg - den svir! Øvelsen utføres enkelt ved at du legger deg på en benk, og tar en stor ball mellom anklene. Løft deretter ballen rett opp, og skvis så rumpemusklene ALT du klarer på toppen. Hold i to sekunder, og senk så rolig ned. Øvelsen tar jeg som alltid 3 sett av, med 15-11-9 repetisjoner. Denne brenner godt, og er gull verdt for stumpen ;-)

Liggende pullover

I dag tenkte jeg å vise dere en av øvelsene jeg gjør de dagene jeg trener overkropp, som er på både mandager og onsdager. Denne tar på både bryst, rygg, nedre del av arm og overarmen.


- one of my fave workout exercises -

Legg deg på ryggen, med benene plassert over benken og manualen over brystet. Ta et solid grep slik at du har kontroll på vekten mens du utfører øvelsen. Ha en liten bøy i albuene, før du rolig senker armene bakover til overarmene er cirka på høyde med ørene. Herifra presser du tilbake til startstilling i samme rolige tempo. Tilpass vekten etter hvor mye du klarer, og prøv deg frem før du øker. Jeg anbefaler å kjøre tre sett med denne øvelsen, med 15-11-8 repetisjoner. Liggende pullover brenner godt i både armer og bryst, så denne må dere prøve ut neste gang dere er på trening :-)

Upper Body Workout


Da har jeg nettopp stresset meg inn døra etter tidenes overkroppsøkt med Sondre. Jeg har fått nytt styrkeprogram av han som jeg nå følger slavisk, og så langt er jeg superfornøyd! Programmet går over seks uker, så det blir spennende å se hvor mye jeg blir å øke i muskelmasse fremover. I morgen skal vi måle nettopp muskelmasse på meg, og så teste meg igjen når ukene har gått - for å se om programmet har gitt ønsket resultater. Jeg har i hvert fall troa, og syns det er så stas å få lære av den beste! Styrketrening er jo noe av det gøyeste jeg vet, så dette kombinert med både crossfit og litt cardio passer meg helt ypperlig :-)

Nå skal jeg begynne å ordne litt i stand her hjemme, støvsuge og rygge på plass alt for mye klær som henger til tørk. I kveld har jeg nemlig invitert til jentekveld. Det skal bli kos!

Cable Squats

Knebøy med kabel har definitivt blitt en av mine absolutte favorittøvelser de dagene jeg trener bein og rumpe. Jeg har faktisk blitt så glad i denne øvelsen at jeg stadig bytter bort vanlig knebøy med denne. Jeg føler jeg får mye bedre kontakt med rumpemuskelen når jeg bruker kabel, og det er jo akkurat det jeg ønsker. Denne må dere prøve på neste styrkeøkt!


- happy squat! -

Ta på ønsket vekt, still deg i bred beinstilling, press brystet opp og hold deg rett i ryggen. Press knærne ut, gå ned til 90 graders beinstilling eller mer, og press deg opp gjennom hælen. Cable squat er forresten også en super øvelse dersom du sliter med den vanlige knebøyen, denne kan gi deg bedre teknikk og hjelpe deg til å mestre knebøy enda bedre. Jeg kjører 15-12-9 repetisjoner av denne, og passer alltid på å skvise rumpa godt på toppen for å få maks utbytte av øvelsen :-)

En fantastisk bra dag


Denne lørdagen glir rett inn i historieboken min som en av de beste dagene. Fy søren, det er virkelig ingenting som slår Sørlandet i disse dager! Vil man ha snø og fantastiske skiforhold, så setter man seg i bilen og kjører i 20 minutter. Vil man ha sjø, en forsmak på vår og turstier fri for snø - tar man turen til Odderøya. I dag klatret jeg og Torjus rundt på fjellene der i godt over to timer, og smilet gikk helt rundt på oss begge. For en utrolig deilig solskinnsdag!
- today was one of the best days -

Etter en herlig tur på fjellet, gikk vi videre på Solsiden for å trene. Eller, jeg trente - mens Torjus hjalp meg med å telle reps. Lille skjønningen min! Plutselig skulle han leke seg litt i ribbeveggen, og hva ser jeg når jeg snur meg? Guttungen henger rett ut fra veggen og tar humanflag. Og ikke bare en gang, men igjen og igjen. Altså, hva gir du meg? Jeg ble så gira og stolt av han at jeg nesten fløy til himmels, mens Torjus selv ikke forstod helt hva jeg jublet av... Barn ass, der er det bare lek og moro - uten at de vet selv hvor flinke de er. Men så er det jo akkurat sånn det skal være :-)

Nå har Onkel nettopp hentet Torjus, og jeg skal gjøre meg klar for kvelden. Helaften med noen fine jenter står på planen, og jeg gleder meg som alltid en hel haug! Hva skal dere bruke lørdagskvelden til?

Ikke helt skistjerne likevel

Sjekk skitsjerna, da! Haha, jeg ler meg ihjel... Ikke la dere lure, jeg er ikke så flink som jeg skal ha det til. Det lærte jeg på den harde måten i går når vi la ut på nok en treningstur. Øyvind var med meg, og jeg hadde snakket hull i hodet på han om at denne turen skulle bli helt rå. Han kunne bare forberede seg på å gå alene, for denne jenta skulle ta løypene med storm!

Meg: Vi sees bare her nede igjen, jeg venter på deg til du også er ferdig.
Øyvind: Hehe... Den er god!
Meg: Fra nå av kan du bare kalle meg Kristina Bjørgen!

Problemet var vel bare at jeg aldri klarte å gå fra Øyvind..... Og den ene gangen jeg rykket litt i fra han med å skøyte, fant meg han liggende som en død bjørn bak neste sving. Da suste han forbi meg, lo seg halvt ihjel og passet selvfølgelig på å kalle meg Bjørgen i forbifarten..... Jeg mistet i tillegg mine splitter nye perle-øredobber i dette fallet, og fant dem selvfølgelig ikke igjen. Haha! Så i går fikk jeg jekket meg ned ti hakk, og tok følge med Øyvind resten av veien. Jeg ler meg ihjel! Det ble uansett en herlig solskinnstur i godt tempo, og i tillegg fikk vi med oss solen når den gikk ned. Langrenn ass, jeg har blitt helt frelst!Jeg var så sliten etter turen i går at jeg endte opp med å sovne så tidlig som 09.00, haha! Så nå kan dere tro jeg er opplagt :-) Frokost og rykende varm kaffe venter på meg, sammen med God Morgen, Norge! Perfekt start på onsdagen det

Balsam for sjela

I går var jeg på nok en fantastisk skitur! Langrenn må være noe av det gøyeste jeg vet nå som det er vinter, og fremover nå er planen min faktisk å begynne med å trene langrenn for meg selv noen ganger i uka. Det er jo så enormt god trening, både for kondisjonen og styrken. I tillegg storkoser jeg meg når jeg kommer meg ut i naturen, og kan skøyte avgårde på skiene mine i total stillhet med hvit snø så langt øyet kan se. Da er jeg i mitt ess, altså! Øyvind joinet meg i går, og vi fikk en nydelig tur i fantastiske forhold på godt over en mil rundt Naspevarden. Balsam for sjela!
- cross-country skiing with my dad yesterday -

Siden jeg har tenkt å trene en del på ski fremover, har jeg i dag vært å kjøpt meg nytt utstyr. Skiene mine er allerede nye og mer enn gode nok for meg, men jeg vil ha mer ordentlig skitøy til å gå i. Så nå skal jeg se proff ut i løypene ass! Hihi.. Allerede i morgen legger jeg ut på min første ordentlige treningstur helt alene, og jeg gleder meg så!


Hvordan har mandagen deres startet da, godtfolk? Jeg håper dere har fått en så smooth start på uken som mulig! Her er jeg nettopp ferdig med arbeidsdagen, og skal til å lage meg middag. Nina har utfordret meg og Hilde til å bli med henne på en slags militær-trening når kvelden kommer, så her skal det lades opp med et solid måltid først. Grugleder meg! Og du? Stikk innom litt senere, da kommer det en digg oppskrift du bare må prøve ut!

Gymaholic

God fredagskveld, fininger ♥ Hvordan har dere det? Her kom jeg for ikke lenge siden inn døren fra en grisetung treningsøkt sammen med Sondre, og ikke nok med det - i dag fikk jeg jammen meg litt kjeft av han..... I kjent Kristina-stil har jeg igjen blitt litt for overivrig på treningen, og ikke hørt på beskjedene jeg får. Sondre har nemlig gitt meg et opplegg jeg har lovet å følge, og jeg har fått streng beskjed om å ikke trene mer enn hva som står der. Men så har jeg jo trent ekstra i skjul da, og det har han nå funnet ut av, så han var ikke helt blid på meg i dag. Jeg har fått så smaken på løping, men på grunn av for mye av nettopp det har jeg nå løpt på meg en liten betennelse i venstre legg. Skal man le eller grine? Haha! Heldigvis er det på vei til å gå over allerede, så innen mandag er jeg forhåpentligvis helt bra igjen og klar til nye løpeøkter :-)

Jeg har veldig problemer med å begrense meg når jeg merker at formen min er såpass stigende som det den er nå, jeg syns treningen er så gøy og klarer ikke helt dette med å finne en normal balanse. Jeg vil bare kjøre på og gi alt hele tiden! Jeg er og har alltid vært ekstrem av meg, men nå må jeg høre på beskjedene jeg får og følge opplegget mitt. Jeg fikk helt dårlig samvittighet i dag når jeg så hvor overgitt Sondre var! Heldigvis kom smilet hans raskt tilbake, og vi fikk en helt killer økt sammen. Vi kjørte overkropp med flere hundre repetisjoner, og jeg var seriøst så død i armene etterpå at jeg nesten ikke klarte å holde oppe sjokomelken jeg skulle bælme nedpå etter endt økt..... Haha!
Nå skal jeg jobbe i ett par timer, før jeg skal smøre meg inn med selvbruning og gjøre meg klar til morgendagen. Da venter masse jobb, fotoshoot og hygge med venninner når kvelden kommer. Håper fredagskvelden deres blir fin ♥

Ett-bens step-up

Fremover tenker jeg å komme med bilder og forklaringer av de styrkeøvelsene jeg liker best på trening :-) Flere av dere likte så godt mitt forrige innlegg om dette, så derfor tenkte jeg å gjøre det til en fast greie her på bloggen ukentlig. Hvordan syns dere det høres ut? I kveld er det ett-bens step-up med manualer som står på menyen, denne er ekstremt god for både lår og rumpe.

- alt du trenger er en benk/kasse, og manualer dersom kroppsvekt blir for lett for deg -

Start med å stille en benk til ønsket høyde, og plasser en fot oppå, som du skal legge hele tyngden på. Så skyver du deg opp med den fremste foten, helt opp. Husk at du ikke skal skyve fra med den andre foten som er på bakken, så start med en høyde på boksen som gjør at du kan ha en så god teknikk som mulig. Angående repetisjoner så pleier jeg å kjøre 21-15-9 på denne, og øker alltid til tyngre manualer når jeg går nedover på repsene. Denne svir godt! Og det liker vi ;-)


A comfort zone is a beautiful place


... but nothing great ever grows there!

I dag er jeg så stolt! Og så takknemlig! Jeg er takknemlig for at kroppen min fungerer så godt som det den gjør nå, og jeg er stolt for at jeg klarer å presse meg selv til det ytterste. Jeg er stolt for at jeg klarer å tråkke ut av komfortsonen, og fortsette når jeg egentlig har lyst å gi opp. Og jeg er enda mer takknemlig for å ha en god venn og en personlig trener som Sondre, som virkelig får ut det beste i meg. Han får meg til å klare ting jeg ikke trodde var mulig, han får meg til å tro på meg selv og han er tøff nok til å bokse meg i ryggen når jeg prøver å stoppe. Stadig gir dette alt for spreke mennesket meg nye utfordringer, og i dag var oppgaven min å legge ut på min aller første to-timers løpetur. Jeg begynte å le når han ga meg oppgaven, og tenkte at jeg aldri i verden kom til å klare å gjennomføre. Jeg er jo ingen løper! I hvert fall ikke i to timer, jeg dør jo vanligvis etter bare 40 minutter! Men der tok jeg feil, for jeg klarer akkurat det jeg vil klare. I dag våknet jeg opp lett og fin i kroppen, og bestemte meg for at denne løpeturen skulle jeg klare - uansett hva. Og det gjorde jeg! Turen endte på rett over 1,6 mil, vi jogget til en helt magisk soloppgang og jeg hadde den beste (og tyngste...) løpeturen i hele mitt liv.Wiiiih! Jeg kan ikke tro at jeg klarte dette, og svever seriøst rundt på en lykke-sky. Haha! I dag følte jeg at jeg fikk en bekreftelse på at formen min definitivt er på vei tilbake, og at alt det harde arbeidet jeg har lagt ned i treningen den siste tiden begynner å lønne seg. I dag følte jeg meg rett og slett SPREK! Og det er en deilig følelse som jeg virkelig har savnet. Sondre har skrevet litt om treningen vår og ting vi har gjort sammen denne uken, så hvis dere er nysgjerrige - stikk innom bloggen hans. En mer herlig gladgutt enn Sondre finnes ikke! Jeg gleder meg til veien videre med denne maskinen som stadig flytter grensene mine :-)

Stående roing


- stående roing med stang -

To bilder fra dagens treningsøkt, her kjører jeg stående roing. Dette er en helt fantastisk øvelse for skuldre og rygg! Her skal du holde grepet på stanga et par centimeter utenfor beina, slik at de ikke kommer i veien. Press hælene godt i gulvet, stram rumpa, hold ryggen rett og begynn å dra stanga rett opp og bak mot hoften. På veien opp skal du trekke skuldrene opp og tilbake, og la øvre del av rygg bli med. Jeg pleier alltid å tenke at jeg skal skvise en penn mellom skulderbladene, da får jeg alltid mer fokus og gjør det mer riktig. Prøv denne på neste trening, vel? Jeg kjørte 21-15-9 reps i dag av denne øvelsen :-) Anbefales!

Vinterens første skitur


- skiing in a winter wonderland -

Litt bilder fra vinterens første skitur Jeg har dessverre ikke så alt for mange bilder å by på, vi kom ut i løypene når klokken var fem på ettermiddagen og bare noen minutter etterpå kom mørket snikende. Men gud så deilig det var å traske rundt i folketomme løyper, i helt magiske forhold. Nå håper jeg bare den kalde temperaturen ikke forsvinner med det første og regnet holder seg borte, slik at vi kan få mange fine skiturer fremover! Det å gå langrenn er virkelig noe av det gøyeste jeg vet, det er både god trening og veldig artig :-) Og ikke minst så er det jo så deilig å komme seg ut i frisk luft!

Nå skal jeg lage meg en god frokost, og starte dagen sammen med God Morgen, Norge! Tenk at fredagen allerede er her igjen? Tiden bare flyr avgårde for tiden! Håper dagen deres blir alle tiders, så sees vi igjen litt senere

Treningsglede på høyt nivå

I kveld har jeg vært på trening med The Body:Altså, skjønner dere hvor heldig jeg er som har han her til PT eller? Nå begynner uten tvil jeg og Sondre å bli ganske godt kjent, og når jeg er trygg nok på folk - kan jeg fort ta meg litt for mye til rette. Så under dagens økt beordret jeg faktisk Sondre til å kaste skjorta, stakkaren hadde overhodet ikke lyst, men med ganske kraftig press fra min side fikk jeg jammen meg overtalt han. Nå er jo bare problemet at nå som jeg har sett dette vanvittig velskapte mennesket i bar overkropp, kan jeg ikke helt forstå hvordan jeg noen gang skal klare å godta at han trener med t-skjorte igjen... Haha! Neida.. Jodaa.. Neida.. JO!Men, jeg har faktisk ikke bare tvunget folk til å kle av seg i dag. Jeg har faktisk trent også! Som bare pokker. I dag kjørte vi hele 100 pullups, 100 pushups, 100 situps og 100 squats. Dette gjorde vi uten pause og stopp, så dere kan tro jeg døde etter siste rep. Etterpå kjørte vi nok en hard WOD, bestående av markløft og clean and jerk. Hilde var med oss på øktene i dag, og det var så gøy å ha med bestisen min også. Treningsglede på høyt nivå! Nå skal jeg lage meg smoothie og slappe av resten av kvelden. I dag er jeg bare så glad! Dette har virkelig vært en fin dag

wake up with determination

... go to bed with satisfaction!God kveld, dere fine

Jeg kom nettopp hjem fra trening, jeg! Eller rettere sagt kom jeg nettopp ut fra dusjen, jeg var så svett at tøyet mitt seriøst kunne vrenges. Æsj! I tre timer var jeg på Solsiden i dag, først var det en time med spinning og deretter styrketrening som tok mye lengre tid enn planlagt. Jeg er i full gang med å bygge opp rumpe i disse dager, så denne onsdagen var det rett og slett tung styrke som stod på planen. All energi i meg er mildt sagt tømt nå, og jeg skal lett innrømme at jeg er helt død. Straks skal dataen lukkes ned og jeg skal straks hoppe til sengs. Det skal bli så deilig, det! Hvordan har dagen din vært?

Make it count

Startskuddet for treningsåret 2015 har smelt, og jeg er så motivert at det nesten ryker ut av ørene på meg. I dag møtte jeg Sondre klokken tolv på Solsiden, for å starte året på en skikkelig måte. Det vil si løfting av blytunge vekter, vilje av stål og masse pushing fra den mest inspirerende personen jeg vet om. Uken kunne ikke startet på en bedre måte!- it hurts now, but one day it´ll be your warm up -

I dag kjørte vi flere runder av knebøy, beinpress, hipthrust, goble squat på boks, step-up på kasse og diverse øvelser på slutten uten stopp for å få opp pulsen. Totalt holdt vi på i over 90 svette minutter med å drepe både bein og rumpe! Har dere forresten prøvd boksing i magen for å aktivere magemusklene? Det er jo tidenes øvelse! Prøv det ut neste gang du trener med en venn? Still deg inntil en vegg, ta hendene over hodet og la treningspartneren din bokse i vei mens du strammer magen alt du klarer. Kjør tre runder, og hold på i 30 sekunder hvert drag. Jeg skal love deg at det svir!

Sucker for hverdagen

God morgen, dere! Endelig er den første hele uken i 2015 her, og ferien er over. Er dere like glade for denne mandagen som det jeg er? Denne uken skal bli så bra! Jeg er så klar for å få tilbake hverdagen igjen! Kjenner jeg blir helt gira av bare tanken, tenk at vi har fått et nytt år da, dere! Nå er jeg så innmari lei av tung mat, null rutiner, alt for sene kvelder, sammenkomster og alt som hører med. Klart det er koselig, men nå vil jeg tilbake til normalen med både kosthold, rutiner, trening og jobb. Denne mandagen har jeg gledet meg til helt siden nyttårsaften! Jeg trenger liksom alltid en mandag for å starte skikkelig opp, derfor har jeg kost meg og bare slappet av helt frem til i dag. Men nå blir det andre boller, og jeg er klar som et egg for å gjøre denne uken helt RÅ! Jeg er en skikkelig sucker for hverdagen, flaks for meg at det er flest av nettopp disse ;-)
- I couldn't be more ready for this week. Lets go 2015! -

Over ser dere altså Lars Monsen 1 og 2 ute på nye eventyr.. Haha! Vi powerwalket rundt på stålis i godt over to timer! Selvfølgelig kunne vi gitt oss, faktisk ringte både Mamma og Mommo med beskjeder om at vi måtte rulle inn og sette snuten hjemover - men det er jo vi alt for stae til å gjøre. Med litt knall og fall, klatring i tau for å komme oss opp fjellene og en god dose frustrasjon kombinert med tidenes latterkuler - så kom vi oss jammen opp på toppen til slutt!

Odderøy Fyr

Etter at en god frokost som bestod av havregrynrundstykker og godt pålegg var i magen, pakket jeg og Hilde oss inn i varmt tøy og dro på langtur. I dag la vi turen til Odderøya, en av de fineste tur-plassene her i Kristiansand. Vanligvis bruker vi kanskje en times tid på denne runden hvis vi spaserer helt fra meg, men i dag var det så glatt hele veien at vi endte opp med å bruke over to timer... Dere skulle sett oss! Vi måtte klatre på gjerdene, holde oss i trær og stresse rundt for å ikke tryne langflat på den alt for glatte isen. På toppen av alt hadde jeg kamera med meg, så jeg var jo livredd for å falle oppå det.. Haha! Heldigvis klarte vi oss med bare to fall, og ingen av de var på speilrefleksen - så da sier jeg meg fornøyd ;-)Nå har jeg nettopp kommet hjem fra familieselskap, vi ble servert god laks til middag og herregud - det var så utrolig digg med noe annet enn julemat! Jeg regner med jeg ikke er den eneste som er lei av sukker og tung mat nå? Gleder meg allerede til å våkne i morgen, da blir det en etterlengtet styrkeøkt og en lang joggetur. Iiiih, så deilig det skal bli!

1 juledag på Naspevarden
Har jeg fortalt dere at vi fikk snø på selveste julaften? Klokken 15.00 åpnet himmelen seg, og hvite snøkrystaller kom dalende ned fra himmelen. Jeg ble så utrolig glad, den dalende snøen gjorde virkelig julestemningen komplett! De siste dagene før julaften har vi nemlig hatt varmegrader her i Kristiansand, så vi trodde vel alle at snøen og friske kuldegrader kunne vi se langt etter. Men nei, den kom utrolig nok som bestilt på den store dagen vi alle så gjerne ønsker oss hvit jul! Klar man må ha snø når det er julaften! Noen tur i hvitt landskap rakk jeg derimot ikke på onsdag, men i går - da ble det tur på hele familien!


- walking in a winter wonderland -

Vi la turen til Naspevarden, en utrolig fin plass som vi egentlig går på ski hvert eneste år. Nå er det ikke nok snø til at løypene kan prepareres, men en fin skogstur fikk vi så absolutt! Vi vandret rundt en god stund, og fikk en flott tur på rett under en mil. I strålende sol på knallblå himmel, kunne jeg ikke ønsket meg en bedre start på første juledag!

Ut av komfortsona05.15 ringer alarmen. Gnir meg litt i øynene, trasker ut av senga og hopper i treningstøyet som allerede ligger klart. Henter proteinshaken som er blandet ferdig i kjøleskapet, legger den i baggen, tar over meg den største jakken jeg har og setter veien mot gymmet. Folketomme gater, ikke et eneste menneske å se. Skrittene er målbevisste, og jeg vet hva som venter meg. En treningsøkt som skal gjøre meg et hakk sprekere enn det jeg var i går.

I dag kjørte vi pyramideintervaller på både mølla og ro-maskinen, etterfulgt av sirkeltrening med høy intensitet og enda litt styrke på magen. Og fy fader, det er så alt for tungt! Jeg hater virkelig å trene kondisjon, dette er min desidert svakeste side og i dag endte det med at jeg seriøst kastet etter pusten. Men skal jeg bli bedre må jeg lære meg å ta turen ut av komfortsona! Og det gjorde jeg i dag. Jeg skal ærlig innrømme at jeg syter og klager og er halvveis på gråten mens jeg holder på, men jeg gjennomfører og gjør det jeg skal. Og når alt kommer til alt, så er det å gjennomføre med å gjøre sitt beste det viktigste.

Meg: Jeg får åndedrettsproblemer!
Sondre: Jada... Life is a bitch! FORTERE!

Jeg prøver å legge inn litt faglige uttrykk skjønner dere, slik at min kjære trener forhåpentligvis skal få vondt av meg og la meg ta en pause. Det går aldri etter planen, og i dag reiv han faktisk drikkeflaska ut av armene på meg etter at jeg ikke hørte på han når jeg fikk beskjed om at jeg kun skulle ha en slurk... Haha! Hva da en slurk?!

Late night run

I kveld har jeg vært på løpetur i piskende regn og full storm. I skogen! Jeg følte meg seriøst som Rocky Balboa der jeg løp rundt å kjempet mot naturen. Vel og merke Rocky Balboa med pusteproblemer, men likevel..
 - out running in the storm -

Jeg og Sondre la turen til lysløypa, hvor vi jogget i 45 minutter og avsluttet med noen tunge intervall-drag. Jeg blir seriøst livredd når jeg jogger rundt i skogen på denne tiden av døgnet, spesielt i Baneheia som har litt av en historie. Men når jeg har dette spreke mannebeinet med meg så er jeg vel godt beskyttet uansett hvem som måtte lure i buskene ;-) Nå har jeg nettopp tatt meg en varm dusj, og skal dykke ned i sofaen resten av kvelden med is og kakemann. Perfekt!

Rowing, deadlift, boxjumps

Jammen ble det trening i kveld også, til tross for at formen ikke er helt på topp! Men når Sondre kaller inn til økt, er det bare å adlyde denne maskinen av et menneske. I dag kjørte vi først rundt en time med teknikktrening på pullups og markløft, før vi gikk over til en aldri så liten crossfit økt.

Christine WOD. Rowing, deadlift, boxjumps:

3 rounds

ROW 500M

12 Deadlifts

21 Box jumps


Jeg vet ikke helt om jeg syns det er gøy eller skummelt når jeg trener med Sondre, fordi han er så ekstrem når han holder på med treningen sin at jeg blir helt bekymret. Jeg er sikker på at han trener seg til døde mens han holder på, og venter bare på at jeg må begynne med førstehjelp på han. For hvem i alle dager er det som klarer å kjøre sånn på uten å dø? Jeg forstår det ikke med min beste vilje. Så da står jeg både bekymret og fascinert på sidelinjen, som en liten klegg han aldri blir kvitt. Haha! Det er uansett så innmari kjekt å få lære av den beste, og ikke minst utrolig inspirerende at jeg er så heldig å få trene med et av forbildene mine. Sondre er en kjekkas og en kjernekar uten like, jeg har bare lovord å si om denne karen! Nå gleder jeg meg bare til å bli halvparten så sprek som han, og jeg jobber knallhardt for å nå alle mine mål :-)

Just keep going
Mandagen startet med et pang så tidlig som 05.45! Da var det bare å dra seg opp av senga, bælme nedpå to kopper kruttsterk kaffe og sykle bort til Solsiden for ukas første økt. Jeg tror Sondre prøvde å drepe meg i dag. Det var faktisk to damer på gymmet som påpekte at de syns synd på meg, og sa de ble helt svett av å bare se på.

Meg: Nå vil jeg ikke mer Sondre! Slutt med dette.
Sondre: Det er forskjell på hva du vil og hva du skal!

Dette er altså grunnen til at jeg må trene med personlig trener, det er så alt for mye jeg ikke vil i disse dager.... Haha! Men Sondre presser meg til jeg seriøst skriker av smerte, og så får han meg til å le etterpå fordi han etterlikner meg. Det er viktig å le litt på trening også, for det er tungt som bly å trene i disse dager. Men med stadige påminnelser og motivasjonsrop om hvor mye bedre og sprekere jeg vil være om bare en måned, gir deg meg masse kraft til å fortsette.


I dag kjørte vi boksing og trappeløpe som oppvarming, og følgende crossfit WOD som økt:

200 m løp ♦ 15-12-9 reps med skulderpress, AbMat Sit-ups og KBS (kettlebell swings) ♦ 200 m løp

Etterpå avsluttet vi med 200 mageøvelser, og jeg trodde seriøst Gud skulle komme å hente meg hjem. Jeg var sikker på at dagen min for å forlate denne jorden hadde kommet, og gjorde meg forstått med at det var tid for avreise. Men så overlevde jeg mirakuløst, og følelsen etterpå er jo bare helt magisk! Så nå skal jeg spise meg en god og litt for sen frokost og starte på arbeidsdagen med verdens beste samvittighet. FOR en herlig start på den nye uken :-)

Veien tilbake har startet

Si hei til Sondre aka Ironman som skal være treneren min i tiden fremover!Jeg har kommet til et punkt hvor jeg er så lei av meg selv at jeg finner ikke ord, og jeg føler meg 100% klar for å sette i gang den harde jobben med å finne tilbake til god-formen. Motivasjonen min er dessverre veldig ustabil, en dag kan jeg elske trening og gjerne ta to økter på en dag - mens neste dag innbiller jeg meg at jeg hater trening og vil heller spise mitt eget hår enn å dra på Solsiden. Derfor har jeg rett og slett skaffet meg Sondre som personlig trener, slik at han kan dytte meg opp trappa når jeg føler for å ta heisen. Planen min er å trene med han cirka tre ganger i uka, så får jeg klare meg på egenhånd i resterende dagene. I dag hadde vi vår første økt sammen, så startskuddet har allerede smelt i gang!
- todays workout with my new coach Sondre -

Under dagens økt ble det mye frustrasjon fra min side, fordi de to timene vi holdt på minnet meg konstant på hvor mye jeg har forfalt på både styrke og kondisjon. Jeg er så langt i fra der jeg pleide å være som overhodet mulig, dette gjør meg både oppgitt, frustrert og lei meg. For åtte måneder siden løftet jeg 110 kilo i markløft, klarte lett 100 kilo i knebøy og løp mila uten problemer. Så jeg skal ærlig innrømme jeg ble blank i øynene når jeg sleit med å løfte halvparten av dette i dag og kondisjonen er som forsvunnet... Men som Sondre sier må jeg se framover, og fokusere på å bli den beste versjonen av meg selv igjen.

Jeg vet flere av dere savner å lese om trening her på bloggen, så derfor er det gøy å fortelle dere at det skal bli mer av dette fremover. Nå går vi jo inn i et nytt år snart også, så da er det vel alltid kjekt å kunne motivere hverandre litt! Jeg gleder meg til å kjøre på fremover, og har satt meg flere mål som jeg gleder meg til å nå :-)

Back in the gym

I dag følte jeg virkelig det var på tide å prøve seg på en rolig treningsøkt igjen, etter over to uker med total hvile. Jeg har jo fortsatt fult av sting inne i munnen, så jeg visste jeg måtte ta det rolig og det gjorde jeg også. Først kjørte jeg litt lett styrke på hele kroppen, før jeg avsluttet med å joine mandagens faste spinning-time. Sistnevnte gikk overhodet ikke bra, jeg måtte avbryte halvveis i timen og sitte ned de siste 30 minuttene. Smerten i kjeven banker i takt med pulsen min, så når pulsen stiger - stiger også smerten. Da hamrer det i vei inni der, og gjør så innmari vondt at jeg bare må stoppe. Håper dette snart kan gi seg, fordi jeg har jo så lyst å få begynt ordentlig med treningen igjen. Uansett så var det kjekt å komme seg bort på Solsiden en liten tur, få hilse på de andre sprekingene, samt leke meg litt med både tau og kettlebells :-)

Nå har jeg nettopp kost meg med en herlig protein-smoothie, og selvfølgelig sett kveldens episode av Jakten På Kjærligheten. Jeg og Hilde ser dette sammen hver mandag, og fniser oss selvfølgelig ihjel mens vi ser på. Hysterisk redde for at noen skal til med noe klineri, og sitter klare med putene i tilfelle det skulle skje. Ler meg ihjel! Syns det programmet er så utrolig koselig, og folkene som var med der i år virker så utrolig skjønne. Følger dere også med eller? Hihi! Håper dere har en alle tiders mandagskveld, og at starten på den nye uken har vært så fin som mulig for dere alle

It's all about Nike

Velkommen til en himmel av Nike Jeg har alltid hatt ekstremt dilla på disse freshe trenings-skoene, og etter at vi ble to jenter her i leiligheten - har gangen blitt invadert av disse sporty skoene..
- the nike collection -

Har dere sett på maken? Hoho! Jeg må seriøst roe ned på denne sko shoppingen, men det er ikke alltid så lett å dy seg. Verste er vel at dette ikke er alle, det ligger nemlig flere par nede i boden min. Kremt! Trøster meg uansett med at gode sko er viktig, og nye sko gir trenings-motivasjon ;-) Dere er med meg på den tankegangen, sant? Hihi..

Pushing the limits

Herregud, jeg er så sliten! Kanskje ikke så rart, for fredagskvelden min startet på Solsiden.Sirkeltrening stod på planen, og vi kjørte 10 x 3 runder med følgende øvelser:

markløft goblet squat stående roing kb swing smale pushups beinhev skulderpress splitthopp trappeløp

Denne økta er blytung, og veldig effektiv. Vi tar alle øvelsene 10 ganger, uten pause i mellom. Når alle øvelsene er gjort, har vi ett minutt med pause - før vi begynner igjen på en ny runde. Slik gjør vi i tre runder, og jeg skal love deg at det kjennes i kroppen. Gir man alt man har her, så er man ganske gele i både armer og bein etterpå. Vanligvis tar jeg alltid bilder til bloggen før vi trener, men i dag bestemte jeg meg for å ta de etter at økten ble gjort. Jeg tenkte at jeg skulle vise dere hvordan jeg egentlig ser ut på trening, haha! Jeg har nemlig hørt et ordtak som sier at hvis man er fin etter trening, så har man ikke trent hardt nok..


- friday night at the gym -

Wooooh! Så der har dere det, selv bloggere ser ikke fine ut når de trener hardt nok. I hvert fall ikke denne frøkna! Haha.. Nå skal jeg stupe ned i sofaen, spise tacosalat og se Homeland til jeg sovner

Morning at the gym

Denne mandagen startet med et pang, to kopper kaffe, havregrøt i skåla og tre runder av dette:Vi kjørte 10 repetisjoner på hver øvelse, og gjorde da altså 10x3 runder av det som står på arket. I tillegg varmet vi opp med trappeløp, og det er jo en liten økt i seg selv. Seriøst, det var så tungt at jeg bare ville grine! Så skulle jeg forklare dette til Hilde da, hvor kjipt det var å ha blitt så mye svakere - og da fikk jeg så vondt av meg selv at det helt ærlig kom noen tårer. Da måtte jeg bare lukke igjen munnen, fordi man kan ikke stå å grine på gymmet en mandagsmorgen fordi treningen føles tung. Suck it up! Trøster meg med at det bare kan gå oppover herfra. Men det er altså så tungt å ikke være i form at jeg finner ikke ord, det er nå jeg virkelig forstår hvor mye trening og helse betyr for meg, kombinert med å være sterk i både styrke og kondisjon.

- monday morning at the gym -

Som jeg gleder meg til å føle at jeg mestrer treningen igjen! Det er det eneste jeg vil akkurat nå, så jeg får bare bruke tiden riktig og jobbe meg sakte men sikkert opp igjen :-) Ønsker dere alle en super start på mandagen, og håper at starten på en ny uke blir fin for dere alle. Mange av dere har kanskje høstferie også nå? Nyt den så godt dere bare kan, fininger ♥

Topptur i Bymarka

I dag har jeg vært på fjelltur i over seks timer! Jeg, onkel, fettere og Mommo avtalte nemlig å legge på en skikkelig langtur over Bymarka i dag, og jammen ble det tidenes lengste tur også. Vi begynte å gå fra Jegersberg, la turen over Sødalsmyra og endte til slutt opp på Den Omvendte Båt. Til sammen var vi på tur i over seks timer inkludert en pause på toppen - med en helt nydelig utsikt over hele Kristiansand. For en magisk fin søndag, det er virkelig ingenting som slår norsk natur!


På toppen koste vi oss med nybakte rundstykker og egg som Mommo hadde tatt med, samt rykende varm kakao og kaffe på termos. Ingenting er som et godt måltid etter en krevende og fin fjelltur! Og dere? Jeg må bare få lov å skryte litt av Mommoa mi. At en dame på snart 72 år er så sprek er rett og slett bare helt rått! Hvis jeg blir såpass sprek den dagen jeg i det hele tatt bare er 50 år, så skal jeg si meg strålende fornøyd. Hun trasker avgårde kilometer etter kilometer, og er så lett på tå at dagens tur gikk lett som en lek for henne. For ei dame altså, jeg bøyer meg i støvet :-)

Hvordan har søndagen deres vært, fine lesere? Fortell meg gjerne om helgen deres, det er alltid koselig å vite hva dere også bedriver tiden med! Nå gleder jeg meg masse til en ny uke, for vet dere hva? I morgen begynner jeg å ta forsiktig opp treningen igjen, og jeg kan nesten ikke vente. Joggeskoene ligger allerede klare i treningsbagen, og jeg klør i hele kroppen at å få kommet i gang etter alt for mange uker (måneder..) med pause. Nå vil jeg få opp kondisjonen igjen, bli sterk igjen og i det hele tatt komme i form igjen. Og når motivasjonen er såpass sterk som den er nå, vet jeg at det vil bli en fryd å sette beina opp på Solsiden! Dessverre for meg har jeg immunforsvar som en baby, men jeg håper virkelig at jeg kan ha flaks og slippe unna sykdom en god stund nå. Har ikke tid til mere sykdoms-tull nå, jeg vil bli sprek igjen! Så, kjære mandag? Bring it, jeg er så klar!

Do it for yourself

Noe av det jeg gjør for meg selv for tiden, er å gå turer. Lange turer i skog og mark. Det er virkelig godt for hodet!

Akkurat nå har jeg en regel om at jeg ikke skal ha en eneste dag uten en tur på "heia" som vi sier her på Sørlandet. Så i dag var intet unntak, bare at dagens tur ble plutselig litt lengre enn først tenkt. Jeg bestemte meg for å teste ut noen nye løyper, og klarte selvfølgelig å gå meg vill inne i skogen. Haha! Til slutt endte jeg opp i Ravnedalen, og måtte gå gjennom Baneheia for å komme tilbake hjem. Alt i alt var det en fin tur, som ble avsluttet med å ligge langflat på fjellet i en liten halvtime med solstrålene som brant i ansiktet. Virkelig helt utrolig deilig ♥
- there is nothing better than long walks in the Norwegian woods -

Så deilig, altså! Noen ganger går jeg alene, andre ganger med venner. Eneste minuset med å gå alene er at jeg fort blir redd når jeg er langt inne i skogen, jeg får ofte følelsen av at noen forfølger meg og vil meg vondt. Jeg vet det er unødvendig å tenke sånn, men jeg klarer ikke å la være. Haha! Meen, det er jo lurt å være forsiktig. For man kan aldri vite, så derfor er det viktig å passe godt på seg selv og ta litt forhåndsregler. Som å ikke gå etter at det har blitt mørkt, og heller legge turen til når det er flere folk i turstiene. Det liker jeg, fordi da er jeg ikke helt alene blant skyhøye trær og skog så langt øyet kan se.

Og du? La deg tid til å ta deg en skogstur en dag. Det vil gjøre deg godt, tro du meg ♥

Film: Odderøya

Jeg har endelig fått kjøpt meg GoPro kamera, så i dag bestemte jeg meg for å ta det på en liten testrunde før jeg reiser til London og skal filme masse der. Derfor tenkte jeg det var fint å ta det med på tur rundt Odderøya i dag, slik at dere endelig kan få se den fine plassen i virkeligheten. Det er så magisk her! Blått hav så langt øyet kan se, fjell man klatrer seg oppover på, supre turstier og en utsikt som virkelig er en fryd for øyet. Så, velkommen til Odderøya - en av mine store favorittplasser her i Kristiansand! Husk å sett filmen på HD i tannhjulet for å se i best kvalitet

 Spørsmål! Er filmer noe dere syns er morsomt og vil ha mer av her på bloggen?

Morgentur i byen min

Noe av det jeg liker best med å bo på det glade Sørlandet, er den fine naturen som er rundt oss her. Fine turstier, og kort vei til både skog og sjø. Her får jeg litt av det beste fra alle verdener, og det liker jeg godt! Vanligvis starter jeg alltid dagen min med en forfriskende powerwalk rundt i byen min, etter at frokosten er spist og Milo begynner å bli klar for en lengre tur. Forrige uke tok jeg med kamera på en av disse turene for å vise dere, men glemte helt å poste bildene. Derfor tenkte jeg det kunne være fint å vise dere nå, dette er min faste turløype nesten hver eneste dag ♥


 - This is were I do my morningwalks almost everyday. Pretty idyllic, right? -

Er det ikke fint, dere? Føler en strøm av hverdagslykke hver eneste gang jeg går rundt her, fordi det er bare så fint og idyllisk. Balsam for sjela å starte dagen slik. Og et lite tips til dere som bor i Kristiansand! Ser dere trappen på bildet over? Den ligger rett bak Kilden, og er helt super å løpe intervaller i! Jeg går gjerne en tur rundt Odderøya først, og avslutter med ti intervall-drag i denne trappen. Ti ganger med full spurt opp, og rolig jogg ned igjen. En gøy og annerledes måte å gjøre intervallene på, pluss at det gjør susen for både rumpe og lår. Anbefales!

Høstens fineste treningsklær

annonse

Endelig er høstens Anti Shake tights her! Høstens nyheter har nettopp tikket inn hos Get Inspired, og heldig som jeg er har jeg fått et fresht og fint sett med treningsklær. Allerede i dag ble det tatt i bruk, og jeg må bare si meg strålende fornøyd :-)

- Röhnisch Shape Tina Röhnisch Paulina Racerback -

De aller fleste av dere treningsglade jenter har sikkert hørt om Röhnisch tidligere, og kanskje spesielt om den populære anti-shake tightsen deres. Dette er i følge flere jenter verdens beste treningstights, da den både former og holder alt du trenger inne. Den gir en utrolig fin siluett, og sitter som støpt under hele treningsøkten. Og så har tightsen så utrolig fine detaljer som fremhever formene fint, og tidenes mest behagelige stoff. Og best av alt, stoffet skjuler alt som heter cellulitter og ujevnheter. Hørte jeg et hurra?!
- It's all in the details -

De fargene som jeg har på meg her, er faktisk en av høstens store trendfarger. På denne årstiden går vi gjerne litt "back to nature", med jordfarger og print som har mer naturpreg. Det syns jeg er så deilig, fordi nå har det vært en lang sommer med sukkersøte pastellfarger. Er dere ikke enige? Det var deilig med en oppfriskning i garderoben min nå, nytt og fint treningstøy gir meg alltid ny motivasjon.Rabattkoden er gyldig frem til førstkommende søndag! Og dere? Husk at GetInspired alltid har fri frakt, og lynrask levering. Her snakker vi 1-3 dager, men jeg pleier å få pakkene mine innen 24 timer. Det er jammen ikke verst,det!

Full kanon på søndagstur

Søndagstur ♥ Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde en søndag uten! Det er Maren som pleier å være turkameraten min, og i dag var intet unntak. Som vi koser oss på disse turene våre! Vanligvis pleier vi å legge turen til skogs, men i dag valgte vi å heller traske rundt alle veier. Litt rundt i sentrum, så ned til sjøen og videre opp mot festningen og så nedover til fiskebrygga. Det ble i hvert fall en frisk tur, og jeg rakk akkurat å komme inn døren hjemme før regnet begynte å plaske ned. Snakk om god timing!I sekstiden banket det overraskende på døren her hjemme, og gjett hvem som stod utenfor? Mamma, Øyvind og Mommo ♥ Og ikke nok med det, mamma hadde med seg rykende ferske, hjemmebakte skoleboller. Med melis og kokos! Jeg tror faktisk ikke det finnes noe bedre, hvetebakst er uten tvil det beste jeg vet om. Mamma er så snill som gjør slike småting for meg, om jeg en dag blir en halvparten så god mor til mine fremtidige kidz - så sier jeg meg strålende fornøyd. Og ja, jeg har selvfølgelig fått oppskrift til dere på disse farlig gode skolebollene - så jeg tenkte å dele den til uken :-) Hvordan har helgen deres vært, godtfolk?

Timene flyr avgårde

Denne dagen har virkelig bare flydd avgårde! Faktisk har timene gått så fort at jeg nesten har glemt tannverken, men bare nesten. Nå har jeg heldigvis fått legeerklæring på Odontofobi, som er en diagnose på ekstrem tannlegeskrekk. Det hjelper litt på, fordi da får jeg støtte til å få narkose. Ventetiden er derimot lang, men det får bare gå - jeg håper jeg klarer å holde ut og at smertene ikke blir enda vondere. Anyways, nå får det være nok skriving om tennene mine og tannlegen for i dag altså. Tenker dere er lei av klagingen min nå? Haha!
I dag har jeg vært på et spennende videointervju, snakket en hel haug om blogging og hverdagen min med denne jobben. Dette skal være med i undervisningen til skoleelever, så jeg syns det var utrolig kjekt å bli spurt om å delta på dette! Veldig stas å få bidra på slike viktige ting. Etterpå dro jeg avgårde for å møte Nikolai, og vi la på tur rundt Odderøya. Faktisk kom jeg nettopp hjem igjen nå, og det er så deilig å lande i sofaen etter å ha vært ute i frisk luft i timesvis. Hvordan har tirsdagen deres vært? ♥Kveldstur med jentene

I run slower than internet explorer on 90´s dial-up. But I run.

Jeg syns setningen over er så fin, og fylt med et utrolig viktig budskap som jeg gjerne vil skrive noen linjer om. Det handler ikke alltid om å være raskest, sterkest eller sprekest - det handler om å gjøre en innsats. Vi er alle forskjellige, og har forskjellige forutsetninger for hvordan vi ser ut og hvordan vi presterer. Men så lenge man gjør det beste man kan, så har det absolutt ingenting å si hva sidemannen gjør! Jeg konkurrerer aldri mot andre innen utseende eller prestasjon, kun mot meg selv i mitt eget hode. Og jeg er så glad jeg har den holdningen til slike ting, fordi det er så vondt hvis man skal sammenlikne seg med alle andre. Det å være fornøyd med det man har, mens man jobber mot det man gjerne vil - det er så utrolig viktig. Du er god nok akkurat som du er - aldri glem det.I kveld har jeg kost meg på kveldstur med disse to fine snuppene! Vi trasket lenge rundt i Baneheia, og maste hull i hodene på hverandre. Og Milo? Stakkars... Jeg har klippet han med kjøkkensaksa i dag, og det gikk ikke helt etter planen for å si det mildt. Han ser ikke ut! I morgen vurderer jeg å bare barbere av han all pelsen. Tenker det vil bli godt for han uansett, han er jo så varm hele tiden nå på sommeren. Prøver å holde meg for å le når jeg ser på han, siden han blir så flau - men det er jammen ikke lett.... Haha!

Nyt kvelden, dere! Vi sees igjen i morgen

Stoltzekleiven Opp

I går la vi turen til Stoltzen! Dette er en bratt og steinlagt tursti her i Bergen, med over 900 trappetrinn opp et bratt fjell. Og herregud, dette var virkelig verre enn jeg husket fra sist! Jeg holdt seriøst på å krepere opp trappene, og en gang fikk jeg meg (ikke overraskende..) et skikkelig tryn også. Haha! Vi bestemte oss for å spasere fra hotellet og bort til Fjellveien, men vi klarte å gå oss vill oppi gatene og kom vel frem til bunnen av Stoltzen 40 minutter senere. Svette og klare for å ta turen opp trappene!
Slitsomt.no! Men opp kom vi oss, og mestringsfølelsen når man står på toppen er bare helt ubeskrivelig. Turen opp Stoltzen er virkelig blytung, men også så ubeskrivelig fin! Og synet når man står på toppen av fjellene, og ser over hele Bergen-by? Magisk.

På veien fant vi oss en bekk å fylle flaskene med, det er viktig å drikke mye vann etter en slik krevende tur i varmen. Så la vi turen videre bort til Fløyen! Vi trasket rundt i en liten evighet oppe på fjellene, og det var så fint! Bergen er virkelig en naturopplevelse i seg selv, det er så fantastisk flott her. Når jeg tenker meg om er Norsk natur det fineste jeg vet :-)Og som en siste premie til slutt, kjøpte vi oss hver vår softis etter en 1,5 mils skogstur og fikk med oss solnedgangen på Fløyen:Dersom dere er i Bergen en gang i fremtiden, vil jeg absolutt anbefale dere å ta denne turen! Dersom det ikke frister å gå helen veien opp, så kan dere også ta Fløybanen. Her får du se utsikten over hele byen, og det er så utrolig fint! Anbefales på det sterkeste :-)

Bergen og sprek ukestart

Gjett hvor jeg skal til helgen? Bergen! Hilde fikk plutselig en frihelg fra jobb, og siden det er Tall Ships Races i B-town til helgen, bestemte vi oss for å booke både fly og hotell med en gang. Gleder meg noe helt vilt, jeg elsker jo Bergen og gleder meg så til å vise Hilde rundt der! Dra på morgentur opp Stoltzekleiven, besøke bryggen, se utsikten fra Fløyen, spille shuffle, drikke vin og kose oss - i det hele tatt alt det fine byen har å by på. Vi booket rom på Clarion Hotel Admiral, et deluxerom med ballkong og utsikt mot skipene. Gjett om vi skal kose oss da?! Jentetuuuur Er det kanskje noen av dere som også skal på Tall Ships Races?


Jeg vet ikke helt hva som har kommet over meg i dag, men jeg har nettopp kommet hjem fra en blytung intervall-økt på Solsiden. Jeg og Hilde var å gikk tur i Baneheia, men etterpå var jeg så full av energi og jeg hadde i tillegg lyst på sushi. Så da fant jeg ut av at hvis jeg skulle slappe av på sofaen i kveld med både sushi og god samvittighet, måtte jeg dra å løpe intervaller først. Så da ringte jeg å bestilte mat, slik at det var ferdig presis etter 40 svette minutter på mølla. Gir meg selv en god klapp på skuldra i dag, ass! Hvordan har mandagen deres vært? :-)En deilig venninnedag

God fredagsmorgen, godtfolk Har dere sovet godt i natt? Det er alltid deilig å våkne opp til en fredag, og denne helgen har jeg faktisk gledet meg til helt siden mandag! Hihi.. I morgen skal jeg nemlig til Arendal for å besøke Tante og mannen, de har invitert meg og mine foreldre til skalldyrkveld. Og skalldyr er jo det beste jeg vet, så det skal bli så digg!


- Some pics from yesterday -


I går hadde jeg en skikkelig fin dag sammen med noen av mine beste venninner. Først møtte jeg opp med Maren, og vi dro på skogstur sammen. Det er så deilig å bare traske rundt blant grønne trær og blikkstille vann, godt for både kropp å sjel. Sett bort i fra at jeg svettet meg ihjel i genseren jeg gikk med, himmel noe så varmt! Det regnet og blåste noe fryktelig når jeg fikk hjemmefra, men plutselig stoppet regnet og tidenes sol kom frem. Veldig deilig, og veldig varmt. Haha! På kvelden kom Hilde på besøk, så bestilte vi sushi takeaway og koste oss på ballkongen helt til solen gikk ned. En veldig fin dag, med mine fine bestevenninner

Back to basics

Det er mandag, og jeg er så klar! Nå er det back to basics, med trening og sunt kosthold i ukedagene. Og apropos sistnevnte! Nå har jeg inngått godteriavtale med Ida, som går ut på at jeg ikke skal spise noen form for godteri på en måned. Så, hvis dere ser meg med syltelabbene langt nedi en Candy King-pose før 13.august, vet dere hvem dere må melde fra til. Jeg må nemlig gi henne tusen kroner hver gang jeg sprekker, haha! Jeg skal selvfølgelig ikke sprekke. Men jeg får lov å spise hvetebakst eller is en dag i uka da, så hvis dere ser meg med hodet nedi bollepakka en tidlig lørdagskveld - så er det lov altså.

I dag kjenner jeg at jeg kan trenge litt motivasjon, og jeg regner med at jeg kanskje ikke er alene? Det er sommer, det er sol og det er varmt. Alt frister mye mer i denne varmen, is og søtsaker går gjerne ned på høykant. Så her komme noen bilder av sunn mat og fristende herligheter, som kan nytes med den beste samvittighet! Sant det så godt ut? Mmm! Jeg skal prøve å bli flinkere til å dele oppskrifter med dere også fremover, på sunn og god mat. Nå skal jeg hoppe i treningstøyet og sette nesa mot Solsiden. Lets do this! - Ønsker deg en fantastisk start på uken -

Bare gøy for meg

Det ble en mindre suksessrik tur rundt Odderøya i dag. Da vi gikk hjemmefra var det i det minste litt opphold i været, men når vi var kommet 40 minutter på vei - begynte himmelen plutselig å åpne seg. Så Wulffen ble klam, varm og lei - så da var det bare å dra hjem igjen. Prøvde å forklare at dette egentlig var veldig gøy for henne, men jeg så at hele Ida lyste at denne kun var gøy for meg og ingen andre enn meg. Lenge leve denne ivrige sørlendingen, haha! Kanskje jeg skal få meg jobb som turistguide? En fin og liten tur fikk vi i hvert fall, til tross for grått vær og regn. Men dere vet! Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær ;-)

Nå skal vi straks avgårde på noe superhemmelig, hihi! Forteller dere mer senere, vi kan nemlig ikke røpe noe før i kveld eller i morgen. Litt senere kommer Hilde her, så blir det vors på oss - før vi stikker videre på festival. Palmesus here we come!

Frisk start på en ny uke

Hva er vell bedre enn å starte mandagen med bølgeskvulp, høy puls og vind i håret?For en frisk og god start på mandagen! Noe av det første jeg gjorde i morges var altså å snøre på meg joggeskoene, og legge turen til Odderøya. Dette er absolutt en av de fineste plassene å gå tur på i Kristiansand. Her får man både sjø, skog og ulendt terreng. Og dersom du ønsker å komme enda nærmere havet, kan du gjøre som meg - trekk ut av turstien og legg turen til helt nede på fjellene. Da får du blankt hav så langt øye kan se, seilbåter i sidesynet og frisk sjøluft som briser mot deg. En real bombe med ekte hverdagslykke!

Amazing way to start this Monday! Powerwalking in this beautiful place called Odderøya in Kristiansand. So nice!

Tenkte bare jeg skulle stikke hodet innom bloggen for å ønske dere en fantastisk start på den nye uken! Flere av dere som går på skole har vel straks sommerferie nå? Etter en lang eksamensperiode og et helt år på skolebenken, unner jeg dere alle litt sommerfri. Så er det bare å henge i de siste dagene, snart er dere i mål og kan nyte noen fine friuker. Tiden flyr så fort, tenk at det i dag allerede er 16.juni? Følte vi akkurat begynte denne måneden jeg! Det betyr bare en ting, man må gripe dagene og gjøre ting som er gøy å se tilbake på. Er dere ikke enige? Nyt dagen da, dere! Mandager er ikke så ille som alle skal ha det til :-)

Ukens øvelse: skulderpress

Ukens øvelse er rett og slett en god gammeldags skulderpress! Formålet med denne øvelsen er å øke styrken i en press over hodet. Med denne trener du både skuldre og stabilitet i kroppen.

This weeks training exercise: standing shoulder press.

Velg en stang med en vekt du klarer å presse over hodet cirka 12-15 ganger. La stanga hvile på brystet, og sjekk at albuene er rett under håndleddet. Du skal ikke bøye håndleddet når du gjør øvelsen. Stram hele kroppen, spesielt rumpa, og press stanga rett opp over hodet. Senk den rolig ned igjen, og gjenta. Dersom du føler dette blir for tungt og vil ha en lettere variant, kan du hjelpe litt til med kroppen når øvelsen blir veldig tung. Dette gjør du ved å svikte litt i knærne og pusje opp når du skal presse stanga opp igjen. Jobb med øvelsen i 45 sekunder, eller ta 10 x 3 repetisjoner :-)

Just do it

A hotel workout is always a good idea!

Vi har vært flinke jenter her nede, og kommet oss opp på trening her hver dag siden vi kom. Riktig nok bare to dager da, men likevel! Og slik skal vi fortsette :-) Det er så deilig å få svettet litt på morgenen, så kan man spise hotellfrokost og late seg på solsengen resten av dagen med god samvittighet. I dag ble det powerwalk i oppoverbakke på mølla, så avsluttet jeg med supersett i diverse øvelser på rygg og armer. Deilig! I dag har vi solt oss i noen timer, men vi måtte kaste inn håndkleet og dra hjem til hotellet ganske tidlig. Kroppen min er helt svidd, haha! Jeg er nesten helt svart i huden nå, sykt hvor fort jeg får farge. Så nå er jeg helt innsmurt i aloevera, og klar for nye eventyr her i Gran Canaria. Ferielivet nytes! Har dere det fint hjemme? ♥

Treningsglede i nytt antrekk

annonse

I dag har GetInspired.no -20% på HELE nettbutikken!

Og denne dagen startet jeg med en forfriskende løpetur ute i skogen, i nytt antrekk fra Kari Traa! Det er så utrolig fresht og fint at jeg blir happy bare jeg ser meg selv i speilet. Haha, sånn for å være ærlig! Treningsklær har utrolig mye å si på motivasjonen, og hvis det i tillegg er noen friske farger - føler jeg virkelig at jeg våkner til liv. Denne tightsen jeg har på meg er fantastisk god, med kontrastsømmer son rammer inn beina fint. I tillegg er den i caprimodell, noe som er perfekt nå som det er så varmt ute!

Nå er det en liten stund siden jeg oppgraderte trenings-garderoben min, så dette kjente jeg at gjorde godt for motivasjonen og treningsgleden etter en lang tid uten trening pga sykdom. I tillegg trenger jeg uansett litt nytt nå som vinteren er over og sommeren er her! :-)

Vindtett jakke - Treningstopp - Capritights

Love my new and fresh workout outfit! Pink power - cause it makes me happy!

Tilbudet på 20% rabatt på hele nettbutikken gjelder kun i dag, så her er det bare å slå til mens man kan! Har dere forresten fått med dere at Get Inspired har tatt inn favorittmerket mitt også? Nike ♥ Her finner dere alt fra freshe sko til alt av treningsklær. Så mye fint! I tillegg har nettbutikken alltid fri frakt - og en lynrask leveringstid på kun 1-3 dager. Hurra!

Ukens øvelse: goblet squat med hopp

Ukens øvelse er en helt fantastisk øvelse, som øker både styrke, kapasitet og eksplosivitet. Dette er en annen variant av knebøy, her bruker du nemlig en kettlebell som vekt og avslutter bøyen med hopp. Dersom dette blir for tungt til deg og du vil ha en lettere variant - dropper du bare kettlebellen og kjører uten.

One of my favourite workout exercise. Jumping goblet squat!

Stå med en bred benstilling, og hold en kettlebell med hendene i brysthøyde. Gå ned i en dyp knebøy (gjerne dypere enn hva jeg gjør på bildet hvis du klarer), pass på at knær og tær peker samme vei. Skyv deg opp til utgangsposisjon og gjør et hopp. Dette er en repetisjon. Jobb med denne øvelsen i 8-10 repetisjoner, eller jobb på i 45 sekunder under stopp med så mange repetisjoner du klarer. Gjenta tre ganger! :-)

Ukens øvelse: floorpress and pullover

Jeg tenkte å dele noen av mine favoritt øvelser innen styrketrening på bloggen fremover! Vegard Kleven har tatt disse bildene av meg, og du kan se de på trykk i den nyeste  utgaven avShape Up. Jeg tenkte i dag å dele den første favoritten min med dere, denne øvelsen heter Floorpress and Pullover. Den øker styrken i overkroppen din, trener store deler av både bryst, rygg og armer. Og ikke minst, gjør du den riktig så er den blytung! Ha god fokus på teknikk når du gjør denne øvelsen.

Slik gjør du:

Ligg på ryggen, med bøyde bein plassert på bakken og vektsangen over brystet. Hold strake armer idet du fører stanga ned bak hodet, lar den treffe bakken - før du trekker den opp igjen. Gjør deretter en brystpress ved å trekke stanga ned rett under brystet, og pushe den opp igjen. Dette telles som en repetisjon, og jeg vil anbefale dere å gjøre 8-10 stk av disse i tre serier. Tilpass vekten etter hvor sterk du er :-)

Gratulerer med dagen!

17.mai feirer vi fordi Norge fikk sin egen grunnlov den 17.mai 1814, og tenk at det i dag er det hele 200 år siden den ble vedtatt? Det gjør denne feiringen ekstra spesiell, og er ganske så fantastisk å tenke på! Hipp hipp hurra for vårt fine lille land, som vi alle er så glad i.Hva er planene deres for dagen da, kjære lesere? Dagen min starter med verken champagnefrokost eller andre festligheter, jeg skal derimot ut å løpe i myr. Haha, jeg må jo bare le! Hva da sunn ungdom? Jeg og Hilde avtale i går at vi skal snøre på oss joggeskoene og få unnagjort en mil i skogen i en blytung myr, før vi gjør noe som helst annet. Regner med vi har løypen vi skal ta helt for oss selv, så det blir jo bare enda deiligere med en skikkelig syrefest! Etterpå går turen hjem til familien, før vi alle skal dra å se på folketoget og spise masse is. Mine fettere skal kjøre i crosstoget, og jeg gleder meg en hel haug til å se skjønningene mine. Vetle er på firehjuling og Torjus på cross! Alltid like gøy å vinke til dem fra sidelinjen, folketoget er utrolig moro syns jeg. Så blir det grilling hjemme hos mine foreldre, og ut å spise med gode venner i kveld. Bare hygge og god feiring, akkurat slik en 17.mai skal være!


Litt bilder fra gårsdagen, vi var på løpetur i Baneheia og avsluttet kvelden med nachos på ballkongen. Solen steikte til den gikk ned, og himmelen var skyfri. En deilig start på helgen! Ønsker dere alle en fantastisk 17.mai, håper dagen deres blir fylt med glede og latter ♥

That awkward moment

Han: Hehe....
Meg: Oi. Hei! Jeg skulle bare ta en selfie..
Han: Ikke bli flau, vi har alle vært der.

Det kleine øyeblikket man håper og tror at aldri kommer til å skje. Når man innbiller seg at man er alene på trening, står å digger seg selv litt i speilet og knipser noen livsviktige selfies. Og så blir man ferska, når man står der med rumpa i spenn og hodet på skakka for å se mest mulig ut som en Kardashian. Altså, hva gir du meg? Det hele toppen seg når han sa jeg ikke skulle bli flau. Hva da ikke flau? Det var bare like før jeg sa opp medlemskapet mitt på Solsiden på flekken, slik at selfietrynet Andersen aldri skulle vise seg der igjen. Vel vel, heldigvis er det flere rom på gymmet hvor man kan trene, så jeg takket pent for meg og så ikke på mobilen min resten av økten. Rumpe og bein fikk i det minste kjørt seg i dag, så da sier Frk.Selfie seg ganske fornøyd. Jeg har jo blitt så svak at det er helt latterlig, men hva kan man forvente etter å ha vært syk så lenge... Satser på at jeg er back on track in no time!Pics from todays workout. I've gotten very weak after being sick, but I can't wait to start to lift heavy again!

Jeg sitter egentlig her å jobber nå, men det fristet plutselig litt mer å oppdatere dere mens jeg slurper i meg min kjære super-smoothie. Dere er så snille altså, tenk at jeg har lesere som bryr seg så mye om meg? Fikk en kommentar fra ei skjønn jente i dag, som fortalte at hun ble så utrolig glad når hun leste at jeg hadde fått sove ordentlig i natt. Jeg blir helt rørt jeg! Tenk at det finnes mennesker jeg ikke en gang har møtt som bryr seg så mye om meg? Det er helt fantastisk å tenke på, og det gjør meg veldig glad. Er utrolig heldig og takknemlig for å ha så godhjerta mennesker til blogglesere. Det tenker jeg på hver eneste dag

Back in the gym

Gjett hvem som har fått trent for andre dag på rad? Lady KA! Jeg er altså så happy med å få være tilbake på Solsiden at jeg har ikke ord. Det er riktig nok tungt som bly å ha begynt igjen, men likevel så fantastisk deilig. Det skal sies at det er flere uker siden sist jeg trente, så både form og styrke har forfalt noe helt ekstremt. Jeg løftet 40 kilo i knebøy i går (det er mindre enn det jeg vanligvis varmer opp med...), og i dag har jeg så gangsperre at jeg nesten ikke kan gå. Haha! Så ja, i går fikk beina trent litt styrke og i dag var det overkropp som måtte løfte litt. Gleder meg til å komme tilbake i form, selv om det sikkert blir en stund til da jeg enda må være veldig forsiktig. Men det er uansett bare så utrolig deilig å i det hele tatt være få være på mitt kjære treningssenter igjen, så dette er en ganske big deal for meg akkurat nå.

I'm finally able to workout a bit again. So happy for that!

Nå har Maren Sofie nettopp kommet på besøk, så i kveld skal vi kose oss masse sammen. Kanskje snurre en film, hvis vi blir ferdige med maset vårt. Dere vet, snakketøyet går i ett og man klarer ikke fokusere på stort... Heh! Hva gjør dere i kveld?

Mandag og pause fra gymmet

God mandag, fininger!

Ble en litt senere update enn planlagt her i dag, jeg startet dagen med noen timer hos regnskapsføreren. Stakkars Geir, jeg lager så mye kaos for han at det skulle ikke vært mulig. I dag fikk han påskeegg av meg da, så håper jeg kan bli litt tilgitt for kaoset mitt. Ellers har jeg vært på langtur i Baneheia, dette er jo nesten den eneste form for aktivitet jeg får om dagen. Legen har sagt jeg må ha pause fra treningen pga vi ikke helt vet hva som er galt med hjertet mitt, så da har jeg ingen andre valg enn å høre. Håper jeg snart kan komme tilbake til formen jeg pleier å være i, for det å ikke få trent er ufattelig kjedelig... Heldigvis er skogen min bestevenn, så jeg får bare legge inn litt lengre turer i disse dager som jeg ikke får besøke gymmet :-)

Nå står nedvask av leiligheten på planen, og jobb frem til i kveld. Vi sees igjen litt senere!
Motorcross på Breimyr

Denne søndagen har bydd på både latter og smil. En veldig god følelse, for det har vært en stund siden sist :-)Jeg har vært å kjørt cross i dag, og himmel så gøy det er! Jeg ble med Onkel og fetter Torjus på Breimyr, crossbanen jeg har vært utallige ganger på gjennom årene. Min Onkel var for noen år tilbake en av Norges beste motorcross-kjørere, så det har blitt noen turer på crossbanen på denne jenta. Mine to små fettere har også begynt å gå i sin pappa sine fotspor nå, og det er så ufattelig gøy å se de kjøre. For noen flinke og tøffe gutter! Blir så utrolig stolt når jeg står på sidelinjen og heier i vei på gullene mine!
Utrolig kjekt å få være på banen igjen! Spørs nok om det ikke blir litt kjøring på meg også fremover, satser på at jeg får låne Onkel sin sykkel som er litt større. Fart og spenning slår aldri feil, jeg digger det :-) Etter kjøringen dro jeg og Øyvind videre på fotballkamp, det var duket for Start sin første hjemmekamp i år - så da var det klart vi måtte dra for å heie. Og jammen ble det ikke seier også! Tre mål på seks magiske minutter, da kan dere tro stemningen stod i taket. Har dere hatt en fin søndag, godinger? ♥

Balsam for sjela
Tre gode venner på tur.

Kristiansand viser seg fra sin beste side om dagene. Hele denne uka har det bare vært sol, og faktisk over 20 grader på det varmeste. Så i går snørte jeg og Hilde på oss joggeskoene, og dro på langtur rundt Odderøya. Det er så fint der! Både sjø og tettbygd skog - det beste fra to verdener. Ingenting er mer balsam for sjela enn en god tur i fint landskap, friluft er bare så fantastisk deilig..

Blikkstille vann

Worry less, run more.

Lykken er å hoppe i løpeskoene, og ta en runde i fine turløyper før byen har våknet til liv. Total stillhet, bare deilige lyder fra naturen og blikkstille vann. Øyeblikk som dette er magisk, og en utrolig fin måte å starte dagen på! I dag la jeg turen til blant anney Baneheia, hvor jeg spaserte rundt i en liten time. Tro det eller ei, men jeg er enda klein og vanvittig slapp i kroppen etter lørdagens galskap. Dette er altså grunnen til at jeg sjeldent kan drikke, jeg blir så dårlig i flere dager at jeg har faktisk ikke ord. Derfor var det gull for meg å få startet denne tirsdagen med litt frisk luft. Bra for meg, bra for kroppen og bra for sjelen. Snakk om winwin-situasjon!

Storfint besøk fra Stavanger

Dette har vært en superfin og sporty lørdag. Just the way I like it!
Back attack at the gym.

Den skjønneste Monique var endelig på besøk i byen en tur, så da var det klart vi måtte møtes! Vi bestemte oss for å ta en litt sporty date, så da tok jeg henne med meg på Solsiden. Vi kjørte begge to programmet mitt, og det ble en super-tung og bra økt med god kontakt med muskelgruppene. Det ble styrke på skuldre, bryst, biceps, triceps og rygg! Jeg kjører overkropp to dager i uken, og samme med bein. Syns det er helt supert! Tenkte jeg skulle få lagt ut programmet her på bloggen en dag slik at dere kan se, dersom det er av interresse. Anyways, det var som alltid superkoselig å se herlige Monique igjen! Umulig å ikke bli glad av en slik gledesspreder :-)

Nå må jeg komme meg i dusjen og gjøre meg klar for kvelden! Om en liten stund henter Tante meg, mamma har nemlig invitert hele familien på skalldyrfest ikveld. Som jeg gleder meg! Hva er planen deres for lørdagen?

Lets go!

Good morning, sunshines! ♥

Her sitter jeg og koser meg med mitt faste morgenrituale. God morgen, Norge! på tv'en, laptopen i fanget, kruttsterk kaffe i koppen og en sovende Milo ved siden av meg. En soft og comfy start på dagen passer meg perfekt, så dette gjør jeg hver eneste dag faktisk. Sammen med frokost selvsagt, men den er for lengst spist opp! I går hadde jeg en superfin og travel dag, med masse spennende møter og jobb. Det ble jentekveld på slutten, og det er jo bare det kjekkeste som finnes! Jeg ler så mye med Celina og Hilde at i dag våknet jeg faktisk opp med å være stiv i magen. Haha! Satser på at denne fredagen blir like bra :-) Nå blir det i hvert fall straks morgencardio på denne frøkna, jeg og Geir skal innta Solsiden sammen. Wuuuhu, alltid motiverende når man har en sterk bodybuilder til å pushe seg litt ekstra. Lets go!

Eat clean and train dirtyTrain like an athlete, eat like a nutritionist, sleep like a baby, win like a champion!

Våknet opp og bare herregud, dette blir en god dag! Straks skal jeg komme meg ut på cardio i skogen, når været ute er så bra så gjør jeg som regel alltid kondisjonstreningen utendørs sammen med Milo på slep. Perfekt for oss begge, hehe! Etterpå blir det hjem å dusje, spise lunsj og jobbe litt i noen timer. Så blir det opp på Solsiden for å trene bein! Første dagen på programmet jeg har satt opp til meg selv, og jeg gruer meg faktisk nesten. Tror det blir et helvette å gjennomføre, haha! Etterpå henter Hilde meg, så skal vi på besøk til Malin og Celina for å ha jentekveld. Så kjekt! I dag er det jo torsdag også, noe som betyr at det bare er en dag igjen til helg. Iiiiih! Hva er planene deres i dag, fininger? Ønsker dere alle en fantastisk fin torsdag, make this day amazing for yourself! :-)

Det å få oppleve naturen

Det er få ting som er så deilig som å starte dagen med en lang tur i skog og mark! Jeg, Milo og vår gode venn Geir la turen til Baneheia, og powerwalket rundt i en liten time. Fantastisk!

Jeg har vokst opp med en Onkel og to besteforeldre som alltid har tatt meg med på både skogsturer og båtturer helt siden jeg var bitte lita jente, så jeg merker at dette henger veldig igjen i meg enda. Og det er jeg så glad for! De hadde meg alltid med over alt, enten det var på lange fjellturer for å brenne bål når vi kom på toppen, på fisketurer i elva, på crossbanen eller for å pelle krabber i svarte natten på sommeren. Husker jeg alltid syns det var så stas at de tok meg med, jeg storkoste meg! I denne tiden var det heller ikke noe som het nerding på datamaskinen for meg, jeg hadde kun 60 minutter fordelt over en hel uke på datamaskinen. Og slik var det frem til jeg var 16 år, haha! Dette er noe jeg definitivt skal videreføre til mine fremtidige familie, det å la barn få oppleve naturen og komme seg ut i aktivitet er ingen ting annet enn utrolig viktig! Den dagen jeg får barn skal de bli underholdt i naturen og av utendørs aktiviteter, ikke av ipad eller tv-spill. Her skal det gjøres på den gamle måten, hehe! For meg er natur og friluft utrolig viktig, det finnes faktisk ikke noe bedre i mine øyne.

The best way to start any day!

Dersom noen av dere er i Kristiansand en gang, må dere definitivt ta turen til Baneheia. Det er så utrolig fint der, og nå begynner virkelig de fine fargene også å komme frem! Baneheia, Odderøya og Jegersberg er fantastiske turområder her i byen som er verdt et besøk! Så dersom du er i tvil hvor du skal legge ukens søndagstur til, ville jeg tatt turen til en av disse plassene. Hvis du ikke allerede har vært der? :-)

En ny og bedre uke

Hei og god klem til dere ♥Himmel... Hvor skal jeg begynne? Mitt lille fravær fra bloggen har vært alt annet enn frivillig, for å si det slik. Jeg våknet i strålende humør i går og skulle ta opp dataen for å skrive dagens første innlegg til dere. Lite viste jeg at laderen med magnet hadde snikt seg inn mellom skjermen og tastaturet, så kort fortalt klemte jeg laptopen sammen og knuste hele skjermen. Hvis ord kunne beskrive hvor oppgitt jeg ble! Hvordan er det mulig? Den nyeste modellen av MacBook, det er jo bare til å grine av... Det er vel ingen tvil om hvem som stod først i køen når de høyere makter delte ut uflaksen? Får nesten litt vondt av meg selv for alle ting som går galt. Satser på at den kommende uken kan gå litt mer min vei!

Nå har jeg heldigvis fått ordnet meg ny MacBook igjen, som forhåpentligvis lever lenger enn seks måneder. Juuuuhu! I skrivende stund står jeg på kjøkkenet, lager lunsj og blogger for dere samtidig. Multitasking, hehe! I dag har jeg en haug av ting som må bli gjort etter 30 timer uten datamaskin. Så her er det bare å henge i! Vi skrives selvsagt igjen senere, dere må ha en super start på uken


Strong is happy

I går var en helt rå kveld her i Bergen! Vi samlet en god gjeng for en skikkelig treningsøkt på Max Fitness Knarvik, et gym jeg i forkant hadde hørt utrolig mye bra om. Og herregud, for et fantastisk rått gym! Det var som å være på et utested med vekter, for her kom man virkelig i godt humør og riktig mods av den høye musikken og bassen som dundret i veggene. Jeg elsker å være på gym hvor man kan ta hardt i, spille høy musikk, gunne på og smelle vektene i gulvet når det blir for tungt. Om jeg hadde bodd i disse trakter, vet jeg uten tvil hvor jeg skulle trent. Denne plassen ga meg virkelig mersmak! :-)
 Strong is happy!

Jeg og Suzie fikk en super økt, når vi to kommer sammen klikker det alltid helt med tunge vekter. Haha! Det ble både pullups, nedtrekk, benkpress, roing, reverse hypers og beinpress. En killer økt, med flotte mennesker! En ting er sikkert, og det er at jeg elsker miljøet her i Bergen. Spesielt innen trening, det er helt rått å se hvordan folk kjører på her og backer hverandre opp. Just the way it should be!

Frisk start på mandagen

Happy monday, godtfolk!

Her startet dagen med 45 minutters morgencardio i Baneheia. Helt fantastisk måte å begynne uken på! Hver eneste morgen fremover skal jeg kjøre cardio, og helt ærlig gleder jeg meg maks til dette. Selv om jeg stemmer for å ha en sprek helårskropp, skader det aldri å være i en ekstra god form når sommeren er her. Så da gjør jeg det så enkelt som å slenge inn en ekstra brikke cardio daglig frem mot denne tiden! Nå som det har blitt lysere ute også, er det bare fantastisk deilig å starte dagen med frisk luft i lungene og røde roser i kinnene. Ingen har vondt av å bevege seg litt ekstra, eller hva? Det er godt for både kropp og sinn! Jeg er i hvert fall supermotivert, og gleder meg til å avsløre de spennende prosjektene jeg skal være med på fremover! :-)


Ønsker dere en sporty og sprek start på uken!

Girlpower hos Proteinfabrikken

annonse

Er du jente og treningsglad? Da vil du like dette! Proteinfabrikken har nemlig kommet med en utrolig spennende nysatsing, nemlig nettsiden Girlpower! Dette er en side rettet mot oss treningsglade jenter, som gjerne vil ha kvalitet, tips og triks til en sunn livsstil og bra trening. Her kan du finne alt fra trening, kosthold og livsstils artikler, samt utrolig freshe treningsklær, supermat, lavkarbo og selvfølgelig alt du trenger av kosttilskudd. Jeg syns det er utrolig kult at Proteinfabrikken.no har valgt å ta dette steget, og satse stort på oss jenter. Den siste tiden har utrolig mange jenter fått opp øynene for tung styrketrening, og det digger jeg. Performance is beauty!

Akkurat nå er det også et eksklusivt tilbud på mitt favoritt proteinpulver, som jeg har brukt de siste to årene. Det er 3 for 2 nå, så dersom du vil klikke hjem det som i mine øyne er det beste proteinpulveret - ville jeg slått til nå. Diet Protein i mitt hjerte! Dette er desidert best på smak av alle jeg har prøvd, her slipper man utrolig nok å holde seg for nesa mens man drikker det. Og det liker vi!Den nye girlpower siden finner du HER

110 kg deadlift

Jeg har nettopp kommet hjem fra tidenes økt på gymmet sammen med Maren Sofie. For et teamwork det var på oss i dag! Midt oppi økta bestemte jeg meg for å prøve å makse på markløft, så da var det bare å sette i gang. I dag ville jeg prøve meg på 110 kilo, og på første forsøket gikk det ikke. Ikke på andre heller, og da var det en stk Kristina som skreik av sinne og nesten var på gråten. Hele gymmet fikk selvfølgelig med seg denne scenen jeg stelte i stand, og bestemte seg for å heie på meg, så da måtte jeg selvfølgelig prøve en gang til. Griiiinungen, haha! Men alle gode ting er tre, for 110 kilo ble plutselig dratt rett opp. Fantastisk!
Jeg har bilde når vektene blir løftet opp, men det er bare virkelig ikke bloggbart. Det ser ut som jeg holder på å dø av glede og ansiktet mitt holder på å sprenge, jeg tror aldri jeg har smilt et så stort og stygt smil før i hele mitt liv. Haha! Gøy med enda en ny rekord, selv om jeg merker at jeg må skjerpe meg litt med instillingen min når det kommer til trening. Om jeg ikke får til de tingene jeg vil med en eneste gang, klikker det i hodet mitt. Helt ærlig er det kun de siste seks ukene jeg har begynt å trene markløft, da jeg egentlig har en skade i korsryggen. Så det at jeg klarte 110 kilo, forstår jeg ikke helt. En av mine svake sider er nettopp dette, jeg gir meg aldri før jeg klarer det jeg har bestemt meg for. Og når jeg bestemmer meg for noe, skal det skje med en eneste gang. Det kan være bra på enkelte ting, men ikke på alt! Jeg blir nemlig tidenes sutrejente hvis ting ikke går etter planen... Om jeg ikke hadde klart 110 kilo i kveld, hadde jeg aldri gått fra Solsiden før jeg hadde fått opp de vektene. Jeg er så sta at det skulle ikke vært mulig, haha!

Hvordan har dagen deres vært?

Vimsehode nr.1

Da var jeg tilbake i Kristiansand etter litt av en tragikomisk fredag.... Når dagen din starter med at du mister nytraktet kaffe som du skal til å betale på Narvesen i gulvet, da vet du at du har våknet på feil bein. Jeg stod i kø, og skulle sette koppen på disken for å betale raskt før flyet mitt dro. Men nei, trøtt som jeg var slapp jeg taket i koppen for tidlig og den gikk dønn i gulvet. Hjalp heller ikke at det stod en dame med hvite bukser bak meg, som kaffen selvfølgelig sprutet over. Hysterisk sammenbrudd fra hennes side? Ja, og jeg ville bare synke i jorden. Så hentet mamma meg på flyplassen, kjører meg hjem og jeg skal til å låse meg inn i blokka. Men hvor i alle dager er jakken min? Og viktigst av alt, hvor i helsikke er nøkkelen? I hvert fall ikke i verken bag, veske eller bukselommer. Men wait for it... I BERGEN.

Må bare elske når slike ting skjer! Heldigvis kom jeg meg inn hjemme likevel, jeg vet jo selv at jeg er vimsehode nr.1 - så jeg tar mine forhåndsregler og har ekstranøkler liggende rundt om i hele Kristiansand. Låsesmedens-bestevenn, det er meg! Hehehe.. Det ble ikke lange tiden før jeg måtte på farten igjen, jeg hadde nemlig en avtalt treningsøkt med Ironman Sondre. På Solsiden, selvsagt :-)Han satt som alltid opp en økt sendt rett fra helvette til oss, og slik så den ut:

50 clean and push squat - 200 american situps - 100 pushups - 100 squat - 50 burpees

Alt ble selvfølgelig gjort rett etter hverandre, uten pauser. I tillegg var det oppvarming med 300 hoppetau hopp, og 60 reps med en eller annen øvelse jeg ikke husker navnet på. Alt var selvfølgelig dødsgøy, bortsett fra burpees. Jeg hater burpees! Men da fikk jeg bare streng beskjed om at jeg i hvert fall skulle gjøre det. Sondre presterte faktisk å hoppe opp på krakken dere ser bak meg på bildene, holde hendene sine opp og tvinge meg til å hoppe opp å gi han highfives for hver burpess jeg gjorde. Det føltes som jeg hoppet tre meter, noe jeg egentlig er sikker på at jeg gjorde. Jeeeeeesus! Så ja, nå er det en stk sliten Andersen her som er meget klar for helg! Er vi flere?! ♥

Få det løftet

Sava, for en rå treningsøkt jeg startet denne søndagen med! Jeg teamet opp med Sondre og den skjønne kjæresten hans - og førstnevnte satt sammen en helt insane økt til oss. Vi kjørte på med kondisjon/styrke en god stund, vi jobbet med vekter som var på 20% av vår egen kropsvekt. Når man kaster rundt på dette i 30 minutter nesten uten stopp, da blir man ganske ødelagt etterpå. Smerte! Etter dette hoppet Tonje på ellipsemaskinen, mens jeg og Sondre bestemte oss for å løfte litt vekter. Beste som finnes, det er seriøst ingenting som er gøyere enn å få løftet disse vektene. Elsker det!

Vi kjørte mark og benk, med forskjellig vekt og reps. 21-15-8 kjørte vi, om det sier dere noe? Det blir tyngre for hvert sett, noe som passer meg helt perfekt. Og når jeg har Sondre som pusher meg og kommer med motiverende rop mens jeg holder på, da blir det ikke annet enn så latterlig bra! Jeg må forresten også nevne at Sondre er en skikkelig ironiman, både sterk og utholden. Han løper blant annet en mil på 31 minutter.... Jeg mener, hvem i alle dager er det som klarer det? Rått! Elsker å trene med inspirerende mennesker som er bedre enn meg, da lærer jeg så utrolig mye og blir motivert til å kjøre hardere på.

En perfekt start på søndagen!

The Reebok FitPack

annonse

Denne fredagen våknet jeg opp og tenkte at jeg overhode ikke orket å trene, det regnet ute og sofaen fristet så utrolig mye! Men, jeg hadde nytt treningstøy som ventet på meg og nye løpesko i tidenes fresheste farge - så da var det bare å komme seg opp av sofaen, dra til gymmet og hoppe på mølla. Og vet dere hva? I dag fikk jeg endelig løpt en mil igjen! For en fantastisk og utrolig deilig følelse å kjenne at kroppen er tilbake i form etter tre måneder med sykdom. Jeg er enda høy på endorfiner, og evig glad for at jeg bestemte meg for å faktisk dra på trening. En mil ble utrolig nok løpt, magen fikk gjennomgå litt styrke og jeg kan ta helg med den beste samvittighet!

For ja! Hva er vel bedre enn å starte året med nytt treningstøy og sko? Februar kan være ganske tight økonomisk, og da er det jo ekstra deilig å finne tilbud på treningsutstyr! Jeg har testet denne herlige pakken fra Reebok og Intersport, og her får du både t-skjorte, tights og sko til kun 799 kroner. Ja, du leste riktig! Skoene er Reebok Flex, som passer til både saltreninger og løpeturer på mølla. Den beveger seg etter fotens bevegelser og er kjempegod å ha på! Dessuten så har den super demping og er kjempelett!

Les mer om Reebok FitPack HER

Tightsen går midt på leggen og sitter som et skudd! Den har et bredt og godt strikk i livet som gjør at den holder seg på plass. Materiealet er PlayDray, som gjør at tightsen transporterer bort svette. T-skjorten er i deilig og myk bomull - helt super å trene i! Jeg er strålende fornøyd med mine nye herligheter på Reebok, alt dette skal uten tvil bli flittig brukt fremover. Dersom du trenger nye treningsklær og sko, ville jeg uten tvil tatt turen innom Intersport. 799 kroner for alt dette er jo faktisk helt latterlig billig! :-)

Heldig og takknemlig

For en deilig tirsdag dette har vært! Maren Sofie sov over hos meg i natt, vi satt alarmen på 07.00 og hadde store planer om å løpe rett på trening. Veeeel, denne jenta hadde tydeligvis andre planer! Alarmen ringte den, men i følge bestis hadde jeg bare ropt "neeeeei", slått av alarmen og lagt meg oppå mobilen. Jeg ler meg ihjel! 90 minutter senere våknet vi heldigvis, så da var ikke så galt. Vi lagte oss en god frokost, chillet med litt musikk og bælmet ned hver vår preworkout - før vi tok turen bort på Solsiden for morgencardio. Her møtte vi min kjære Maren, og vi fikk alle en super økt sammen! 4x4 intervaller ble løpt på mølla, og mens vi alle løp måtte jeg bare smile. Hvorfor? Den følelsen av å løpe med to av mine spreke bestevenninner ved min side, mens kroppen jobber, svetten renner og musikken dundrer i ørene - den følelsen er faktisk ganske så fantastisk!

Jeg vet jeg sier det ofte, men jeg kan aldri få sagt det nok: jeg er så heldig for alle de fantastisk flotte menneskene jeg har i livet mitt!
Fornøyd frøken på vei til gymmet!

Nå blir det jobb i noen timer, før jeg skal begynne på middagen. I dag blir det som alltid kyllingfilet med grønnsaker, same as everyday. Haha! Når kvelden er her skal jeg møte Maren og Hilde for en koselig kveldstur

Koser oss på tur

Etter en alt for god frokost på hytten, sovnet vi på sofaen og ble liggende til utpå ettermiddagen foran peisen. Da var det jammen meg bare å få på seg gode klær, og dra ut på langtur oppe i fjellene!
Det er virkelig ingenting som er bedre enn en god tur i skog og mark! Luften er så frisk og deilig når man kommer seg opp i høyden, det er jo bare helt fantastisk med norsk natur! Vi fikk en kjempefin fjelltur, og spaserte rundt helt til det begynte å mørkne. Jeg skulle nok derimot tatt på meg litt bedre klær - joggesko, vindjakke og en tynn tights funker liksom ikke når det er minusgrader, snø og iskaldt ute. Haha! Det er vek samme stilen som jeg alltid kjører når jeg tenker meg om, og alle ser alltid like dumt på meg som kler meg som det er vår ute. Kanskje på tide å lære? Jeg var i hvert fall frossen som en istapp når vi kom tilbake på hytten... Brrr!

Nå er vi tilbake i Bergen igjen, og skal bare slappe av i kveld. Sushi står på menyen!

Hater når det skjer

Yeeees! Gjett hvem som forsov seg i nesten to timer i dag da? Himmel! Jeg mistet min kjære iPhone i snøen i går, så lyden nektet å fungere etter det. Men jeg la den litt i stekeovnen for å prøve å tørke den, men tydeligvis funket det ikke godt nok. Fordi jeg hørte ingen alarm klokken 06.30 denne morgenen?! Heldigvis var det ingen krise, jeg fikk flyttet det jeg skulle på morgenen til et litt senere tidspunkt. Uansett hater jeg når det skjer, føler hele dagen blir forflyttet og alt er kaos når jeg ikke kommer meg opp på riktig tid. Meeen, bare å gjøre det beste ut av det også! Og prøve å holde iPhonen unna snøen fra nå av...... :-)

Straks skal jeg på en aldri så liten trening, tenkte å kjøre litt bein i dag og løpe intervaller på slutten. Har fått helt dilla på intervaller den siste tiden, jeg! Løper 4x4 og syns det fungerer helt supert. Det er grisetungt, effektivt og raskt - akkurat slik jeg vil at cardioen min skal være! Nå for tiden har jeg ikke tålmodighet til å løpe en mil, da kjeder jeg meg raskt og ser på klokken hele tiden. Noen som kjenner seg igjen? Haha! Ikke barebare å være en rastløs sjel. Etter trening skal jeg til Hilde for å fikse brynene mine, så blir det møter og jobb i noen timer. Jeg er jo så lite effektiv om dagene at det er helt flaut... Så her er det bare å ta seg sammen og henge i!

Ønsker dere en fantastisk fin onsdag!

Trying out CrossFit

Mandag er visst blitt den store treningsdagen her på bloggen! Jeg håper dere liker det? Det er jo alltid fint å starte uken med litt ekstra motivasjon! Mandager kan ofte være harde og slitsomme etter en litt for avslappende helg, så derfor liker jeg å muntre dere litt opp her på bloggen min! Hihi :-)

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en tung økt på CrossFit 46 her i Kristiansand, jeg trente sammen med Luis - som bare var helt utrolig rå! Fantastisk gøy å få lære av en så flink person! Vi kjørte på med en bra økt, som bestod av olympiske løft. Jeg elsker jo å løfte, så dette passet meg perfekt! Jeg har alltid trodd jeg er ganske svak i overkroppen, men i følge Luis og de som jobbet der ute - har jeg en ganske stor muskelkraft og er faktisk ganske sterkt. Det var virkelig gøy å høre, det! Beina har alltid vært det jeg vet jeg er god på og kan løfte tungt på, så å få høre at overkroppen min også er sterk var utrolig moro. Fikk høre at jeg kan bli ordentlig god innen CrossFit hvis jeg bestemmer meg for å satse, så spørs nok om det ikke må bli CrossFit-jente av denne frøkna også.. Dette ga meg virkelig mersmak!Nå ble nettopp mandagen min perfekt, min skjønne Mofar ringte meg nettopp for å si god natt. Han er best i hele verden! Hver eneste kveld ringer han meg for å si god natt og love you ♥ Så nå kan jeg jammen ikke ønske meg mer for denne dagen! Hvordan har mandagen behandlet dere i dag da, fininger? Håper dere alle har hatt en god start på uken :-)

Shopping is also cardio

Jeg tror på å motivere meg selv, og jeg tror på at treningstøy er motivasjon nr.1! Hehehe, alltid en unnskyldning for å kjøpe meg noe nytt... I dag ble det en haug av nye saker fra Nike, Casall og Swix med meg hjem, noe av det kan dere se under på bildene. Var det ikke fint? Jeg er en person som egentlig går i treningsklær hele dagen, ser du meg i byen - så er det stort sett i treningstights og på joggesko. Haha! Eneste gangene jeg faktisk kler meg opp, er hvis jeg skal noe spesielt eller ta antrekksbilder til bloggen. Så, derfor er jeg opptatt av å ha litt å velge i innen treningsklær. Det må se fresht og fint ut! :-)

Nå skal jeg møte Luis og dra på Crossfit 46! Vi skal trene olympiske løft, han skal lære meg teknikk og hva de forskjellige øvelsene er. Jeg elsker jo å løfte tungt, så ser for meg at dette blir en alle tiders økt. Jeg oppdaterer dere når jeg er hjemme igjen ♥

Make it your passion

Happy monday fininger!

Klokken 06.30 ringte alarmen i morges, og da var det bare å dra seg opp av sengen! Jeg hadde avtalt morgencardio sammen med Maren, noe som virkelig var gull denne mandagen. Når man har en avtale, nytter det ikke å slumre på alarmen, da må man jo møte opp i tide! Bælmet nedpå en kruttsterk kaffe, og dro avgårde i snøstormen. Synet som møtte meg på gymmet var glade mennesker og god stemning, så da løsnet virkelig mitt trøtte hode og det var bare å sette igang! 40 minutter med powerwalk i stigning ble gjort på mølla, pluss 10 minutter med lett jogg etterpå. Pluss noen raske øvelser på rygg! En helt super start på mandagen, det kunne egentlig ikke blitt bedre :-) Nå skal jeg jobbe frem til i ettermiddag, før jeg skal på crossfit for en wod. Gleder meg som en unge til å teste ut denne treningsformen!


Fight gone bad

Det var så inspirerende og morsomt å se på alle disse spreke menneskene trene Crossfit i dag! Spesielt Maren og Hanna, wow - for noen utrolig dyktige jenter! Dette er virkelig en utrolig rå treningsform som jeg liker veldig godt, så til mandag skal jeg dra for å teste ut dette her selv. Hvem vet, kanskje det blir Crossfit jente av meg også? Det blir uansett gøy å få prøve det ut!

Jeg koste meg masse på konkurransen, og dagen gikk strålende fint - helt til jeg skulle låse meg inn hjemme. Oppdaget at jeg hadde mistet husnøkkelen min, og kom meg derfor ikke inn. Hvordan er det mulig?! Heldigvis har mine foreldre en reservenøkkel, så Øyvind var så snill at han kastet seg i bilen og kjørte ned til meg for å låse meg inn. Fikk streng beskjed om å dra til låsesmeden nå til uken og trykke opp 15 ekstra nøkkler. Haha! Nå skal jeg jobbe litt her hjemme, før jeg skal kose meg maks med Hilde i kveld. For en fin lørdag dette har vært! I kveld har vi lyst å dra på kino, men er veldig usikker på hvilken film vi skal se. Har dere noen gode tips å komme med? ♥


Runaway

 Riktig god torsdag, superstars! ♥Her starter dagen med en 45 minutters intervalløkt på mølla! I dag var virkelig en god løpedag for meg, og jeg elsker når det skjer. Du vet når du føler at du bare kan løpe og løpe, og flyter på en eller annen slags bølge? Når det ikke blir tungt, og du føler du kunne løpt i en evighet? Den følelsen fikk jeg i dag, og det var bare helt magisk! Jeg har jo som dere vet vært i en utrolig dårlig form helt siden oktober/november, og slitt med sykdom. Men, nå ser det endelig ut til at ting har løsnet for meg og at jeg bare kan kjøre på. Og det gjør meg faktisk helt utrolig glad, treningen er det som gir meg mest energi og som gjør meg så utrolig happy! :-)

Nå skal jeg ha hjemmekontor i noen timer, før jeg skal dra for å være sammen med Mommo og Mofar. Gleder meg sånn til å se de igjen! Hva er planene deres for dagen? Stikker innom her igjen litt senere, i mens må dere ha en super torsdag


Løpetur på morgenkvisten

Gjett hvem som var ute av sengen 07.00 og dro på morgencardio? Me! Herlig å traske rundt i denne kulda, da blir man ekstra opplagt utover dagen og får masse ekstra energi. Herlig! Nå skal jeg avgårde til frisøren igjen, Marianne skal farge etterveksten på meg og forhåpentligvis gjøre meg enda lysere. Dette håret ass, det er jammen en prosess å gå fra sort til blond! Satser på at vi snart har fargen jeg ønsker, haha. Heldigvis er jeg jo i de beste hender, Marianne er verdens skjønneste og flinkeste :-) Senere blir det trening med Hilde, tror vi skal kjøre en crossfit økt sammen på Solsiden. Wuuuhu, jeg gleder meg!

Hva skal dere i dag, fininger? ♥

Back in the game

Pjuuuuh, jeg er så sliten! Men på en skikkelig digg måte :-) I dag var jeg endelig tilbake på MultiFit, og herregud - jeg bare elsker det. Det er så vanvittig gøy og rått at jeg har nesten ikke ord! Det var Alejandro som trente oss i dag, og han gjorde det like bra som alltid. Tommel opp for flinke trenere! Litt sykt å tenke på at jeg har gått fra å løfte 110 kilo i knebøy, til å slite med 60 kilo - så det er ingen tvil om at kroppen min har blitt nedbrutt de siste månedene. Men nå skal ting bygges opp igjen, og det er så ufattelig digg å være back in the game!

Nå skal jeg koke meg havregrøt til kveldsmat og ligge rett ut resten av kvelden. Hver eneste muskel i kroppen min rister, så det betyr bare en ting - jeg trente hardt nok i kveld og gjorde en god jobb. Akkurat slik jeg liker det! Tone kommer kanskje på overnatting til meg, så da blir det sleepover også med bestejenta mi! Har dere hatt en fin tirsdag? ♥

Trening: mine store favoritter

annonse

Vinteren er her, noe som betyr den beste tiden for trening og kosthold. Hver eneste vinter er jeg superfokusert på treningen, det er liksom ikke så mye annet å finne på nå som det er kaldt og mørkt ute. Så, jeg tenkte derfor jeg kunne vise dere noen av mine favoritter fra fantastiske Proteinfabrikken denne tirsdagen! Kanskje noe av dette faller i smak hos deg også?Pre Workout fra NO-Explode

Denne saken hadde jeg hørt så ekstremt mye bra om fra flere venninner og kompiser, som mente den var den beste pre-workouten på markedet. Så da var det klart jeg måtte prøve den ut, og seriøst - den er virkelig helt sinnsyk! En pre-workout et pulver du blander i vann og drikker rundt 40 minutter før du skal på trening, og den vil bidra til mer energi, bedre fokus og økt pump når du er på trening. Det er vel rundt et halvt år siden jeg begynte å bruke pre-workout, og jeg kommer aldri til å slutte med det. Jeg føler jeg har begynt å prestere ekstremt mye bedre på trening etter at jeg begynte å drikke dette, samt at det virkelig gir meg vanvittig mye mer energi.

Anbefaler absolutt alle å prøve ut denne, men en ting må jeg si - og det er hold dere til anbefalt dose. Jeg var så smart å doblet dosen en gang, og jeg trente som en duracell når vi holdt på med treningen fordi jeg boblet over av energi. Men etterpå kastet jeg opp og kroppen var helt utslitt etter galskapen, haha! Denne er virkelig fantastisk bra, og smaker også veldig godt! Så dersom du har lyst å få et ekstra kick på treningsøktene dine, vet du hva du burde skaffe deg!Chocolate Heaven proteinpulver.

Dette har jeg fortalt dere om før, og jeg anbefaler det gjerne igjen! Diet protein er et spesialtillpasset proteinpulver til et kosthold for fettreduksjon, men samtidig perfekt dersom du vil beholde muskler under en eventuell diett. Dette er noe av det beste jeg har prøvd innen smak, og har et høyt innhold av både kalsium og vitaminer. Jeg har to shakes med dette pulveret hver eneste dag sammen med mat, en etter trening og en før jeg legger meg. Dersom du vil få resultater med treningen din, så har proteiner utrolig mye å si! Jeg er ikke flink nok til å få i meg alt gjennom maten jeg spiser, derfor suplerer jeg med dette i tillegg.Shakere i freshe neonfarger.

Jeg elsker shakerene fra Smartshake, og har de i absolutt alle fargene! De kommer i to deler, den øverste er til å drikke av - mens den underste delen er til å ha ekstra proteinpulver eller vitaminer i. Perfekt når du er på farten! Jeg har skrudd av den siste delen på shakeren som dere ser på bildet, men den er super å beholde på hvis du ønsker å bringe med deg proteinpulver og annet under dagen.Alt dette og enda mer innen trening, kosthold og treningsklær finner du HER!

Some news from Mizuno


Treningsgarderoben min har fått seg en solid oppdatering for vinteren! Jeg trengte virkelig litt varmere klær nå som kulda har kommet for fult, jeg elsker jo å løpe ute - men det blir fort fryktelig kaldt på denne tiden. Og, så ville jeg ha litt nye klær til gymmet også! Varmere tights, deilige gensere, fin løpejakke, nye sko og en fresh bag er det som har blitt ønsket velkommen hjem til meg. For en lykke! Det er så utrolig motiverende med nye treningsklær, og disse herlighetene fra fantastiske Mizuno skal uten tvil bli flittig brukt fremover! :-)

Stoltzekleiven i Bergen

God morgen fra Bergen ♥ Lørdagen bare fløy avgårde, så derfor ble det bare en oppdatering fra meg i går. Planen var egentlig å ha fri mens jeg var her på helgetur, og om jeg ikke har klart å ha 100% fri - så har jeg i hvert fall klart å koble av. Men, nå skal dere få en skikkelig oppdatering på det vi trodde skulle bli en rolig og rask tur til Stoltzen i går..
Vi dro fra hotellet i elve tiden, og tenkte vi skulle klare å finne Stoltzen på egenhånd. Vi gikk i en god stund og prøve å finne frem, før vi møtte på en fantastisk snill mann som ville kjøre oss opp. Og snakk om flaks, for vi hadde sannsynligvis aldri klart å leite oss frem til denne bortgjemte plassen som ligger ganske høyt oppe i fjellene! Vi tok på oss headsettet, og var klarte for å ta Stoltzen med storm. Planen var jo egentlig å løpe, men det ble jo virkelig umulig. Nå forstår jeg godt hvorfor dere Bergensere har flirt av oss når vi har sagt vi skal løpe Stoltzen, det er tydeligvis ikke noe som heter det? Haha! Til tross for mye is og en helt ekstrem kulde, klarte vi å komme oss til topps på 22 minutter! Det er da jammen ikke verst til den første gangen, eller hva syns dere?

Synet som møtte oss på toppen var helt fantastisk! Utsikt over hele Bergen by, en magisk fin himmel og bare en helt rå følelse. For seriøst, for en utrolig følelse! Skikkelig adrenalinkick var det å stå på fjelltuppen og speide utover denne fantastisk fine byen. Jeg er superglad for at dere lesere tipset meg om Stoltzen, for dette var virkelig en flott opplevelse! Denne turen skal jeg definitivt ta igjen :-)


Etter å ha løpt rundt 800 trappetrinn og blitt iskalde på toppen av fjellet, kom jo det store spørsmålet. Hvordan i alle dager skulle vi klare å komme oss ned igjen? Haha! Ingen av oss ville gå ned samme veien som vi kom, pga is og stor fare for å gå på trynet siden det var så glatt. Så vi bestemte oss for å gå mot Fløybanen, og vi klarte selvfølgelig å gå oss vill oppe i fjellene. Stakkars Maren var så kald og frossen at hun så ut som en liten eskimo, haha! Etter over tre timer kom vi endelig frem, og da var vi så slitne at vi tok Fløybanen ned. Det var uansett en helt magisk tur, her i Bergen er det jo en helt utrolig fin natur. Det ble en litt lengre tur enn vi først hadde planlagt, men det gjorde da absolutt ingenting. Når naturen er så fin og det er så mye fint å se på, er det jo bare en fryd å være på fjelltur!En ting må også sies, og det er at dere Bergensere må jo være Norges hyggeligste mennesker? Alle er jo så utrolig blide, morsomme og koselige her i byen. Jeg blir helt imponert, jeg! :-)

Whatever motivates you

Riktig god mandagsmorgen, sprekinger! ♥

Hva motiverer deg? Jeg blir motivert av glade farger, freshe joggesko, bra musikk, oppmuntrende quotes, spreke venninner, en coach som følger med på meg og følelsen jeg får etter å ha vært på gymmet. Den følelsen man har etter en hard økt er det faktisk ingenting som slår! På fredag gikk jeg ut av gymmet sammen med Hilde, vi hadde kjørt 300 reps og hadde blodsmak i munnen. Klokken var 18.00, og jeg husker at jeg følte en strøm av endorfiner da jeg gikk ut døren og på vei hjem. Det var fredagskveld, jeg hadde trent bra hele uken, spist sunt og startet helgen med en skamrå treningsøkt. Det er slik jeg vil ha det, og slik jeg liker det best! Jeg tenkte at det er slik jeg vil bruke kveldene mine, på gymmet med vannflasken i hånden og svetten silende nedover kroppen. I f*cking love it! Så, denne uken skal jeg gjøre det minst like bra og slå mine egne rekorder. Jeg skal trene Mulfitit, løpe mye og bruke kroppen best mulig. Hva er dine mål og planer for denne uken? Sett deg mål, lag planer og fullfør dem! Få ting slår den følelsen.

Riktig start på helgenWow, for en produktiv dag dette har vært! Kjøleskapet er stappet med fristende og sunne godsaker, jeg har kost meg masse sammen med mamma i dag. Etterpå møtte jeg Simi, vi gikk en lang tur i Baneheia og fikk med oss solnedgangen. Magisk fint altså, slike øyeblikk er bare helt fantastisk! Nå har jeg nettopp kommet inn døren etter en treningsøkt med Hilde, vi gikk begge gjennom en crossfit økt på 300 repetisjoner med forskjellige øvelser. Pain! Kommer vel til å være så lemster at jeg ikke klarer å gå i morgen... Nå skal jeg rydde leiligheten, så skal jeg lage meg havregrøt og se på White Collar resten av kvelden. Fin, sunn og sprek start på helgen, akkurat slik jeg liker det!

Ønsker dere alle en fin fredagskveld, og riktig god helg! ♥

Morgenstund med Shape Up

annonse

Her startet fredagen med en god frokost, mens jeg koste meg med favorittbladet mitt som alltid gir meg motivasjon. Denne måneden er det fantastisk flotte Inger som er i Shape Up, og wow - for ei vanvittig flott og inspirerende jente! Det som er så fint med dette bladet er at man får lyst å løpe rett bort på gymmet for å ta seg ei skikkelig økt, hver eneste side er nemlig spekket med inspirasjon og gode råd til oss treningsglade mennesker. Dette herlige magasinet er min soleklare favoritt!Så, til en aldri så liten gladmelding! Nå har jeg fått lov å gi et flott tilbud på Shape Up til mine lesere. Dere kan få få seks utgaver av Shape Up, + sports BH fra Run & Relax til kun 199 kroner. Hele tilbudet har en verdi på 809 kroner, så dersom du liker å lese dette bladet - ville jeg absolutt slått til på dette tilbudet! Dersom du blir abonent på ShapeUp, får du også tilgang til bladet på iPad helt gratis. Sports-BH'en som følger med på dette tilbudet er utrolig god, jeg har to av den selv og bruke de flittig. Den er fra treningsmerket Run & Relax, og er laget i et svettetransporterende materiale med behagelig passform.

Få seks utgaver av ShapeUp + en supergod sports BH til kun 199 kroner HER


Verdens beste har bursdag

I dag vil jeg gratulere min fantastisk flotte Mommo med dagen, hun blir 71 år og jeg er så utrolig stolt av henne. Mommo er den sprekeste, snilleste, kuleste og flotteste 71 åringen jeg vet om! Jeg er så utrolig takknemlig for deg og Mofar, dere to betyr alt for meg og jeg er så uendelig glad i dere. Nå har du nok en gang bursdag, så selvfølgelig måtte jeg skrive noen ord til deg her på bloggen. Og jeg håper du ble glad for de nye ugg'sene dine - som selvfølgelig matcher mine. Du och jag, mommo! LOVE YOU ♥
___________________________________________________________________________________________________________

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en treningsøkt sammen med Hilde. Jeg har blitt forkjølet igjen, og hadde egentlig ikke tenkt meg på trening siden formen ikke er helt fin. Men når bestis sendte melding og ville ha meg med, klarte jeg ikke dy meg. Det ble 50 rolige minutter med stigning på mølla, syklet litt og så rodde vi 1000 meter. En forsiktig og fin økt :-) Det var første gangen jeg prøvde romaskin i dag, og det var jo faktisk veldig moro! Har sett så mange sprekinger på instagram som ror tusenvis av meter, så spørs om ikke jeg også må prøve meg litt når forkjølelsen er borte igjen. Hva har dere gjort i dag, da?


Turkameratene i BaneheiaI dag har solen strålt på himmelen her i Kristiansand, så da var det bare å komme seg ut på tur igjen. Jeg fikk med meg Camilla og lille Celine, og vi trasket rundt i Baneheia i timesvis. Så deilig med litt frisk luft! Jeg tror halve Kristiansand hadde lagt turen til Baneheia i dag, folk powerwalket alle veier og var helt ivrige... Jeg tror jeg faktisk aldri har sett såpass mange mennesker der oppe på en og samme dag? Litt juletrim er alltid fint, noe åpenbart flere tenker. Hihii!
Resten av dagen har jeg bare slappet av hjemme, og jobbet en god stund. Og ja, jeg har sett en utrolig fin film som jeg skal fortelle dere om i morgen. Ukens filmtips vet dere! I morgen er det jo mandag, så da må jeg prøve å få på meg noe fint tøy og knipse noen morsomme bilder til dere. Vet at bloggen kanskje er litt ensformig akkurat nå, men jeg gjør virkelig så godt jeg kan oppi alt som skjer rundt meg.. Håper dere vet det? Setter uendelig stor pris på at dere er så snille og gode, det betyr mer enn dere kanskje tror. Dere er gull verdt alle sammen!

En halvhjertet treningsøkt

I dag fikk jeg presset inn nok en halvhjertet treningsøkt på Solsiden. Jeg hadde egentlig tenkt å jogge litt, men når jeg kom opp på gymmet oppdaget jeg at jeg hadde glemt å pakke med treningsskoene. Og det å løpe på sokker? Neitakk. Så da ble det en lett styrkeøkt, som varte i sikkert 20 minutter, før jeg ble svimmel og måtte avslutte. Denne formen min altså, jeg blir snart gal.. Kroppen min orker liksom ingenting, det å gå opp en trapp er grisetungt for meg. Satser på at de nye prøvene vi har tatt kan gi noen svar, fordi jeg trenger å bli frisk som en fisk igjen! Jeg ville jo helst vært det i går om jeg kunne velge selv, hehe.
Hva har dere gjort i dag, da? Det skjer ikke mye spennende her for tiden altså, det går i mye jobb og jeg er så lei mørketiden at jeg holder på å bli gal. Det er vanskelig å være blogger på denne tiden, siden det mørkt, grått og trist store deler av døgnet. Alle bildene må tas ferdig før klokken tre på dagen, om ikke før. Gleder meg til sommeren igjen, jeg! Lyse tider, fine outfits og gode bilder. Håper dere holder ut med meg enn så lenge, jeg gjør i hvert fall så godt jeg kan ♥

Et svakt comeback

I dag fikk jeg endelig trent litt igjen, etter tre uker totalt fri. Av diverse grunner kan jeg ikke trene som før akkurat nå, jeg gikk kort fortalt på en liten smell og presset meg selv litt i overkant med både kosthold og trening. Jeg er fortsatt syk, og har legetime igjen til tirsdag hvor det skal bli tatt nye prøver av meg. Så jeg krysser fingrene for at vi snart kan finne ut hva som feiler denne frøkna, hehe... Det var uansett gøy å være på Solsiden igjen, hovedgrunnen til at jeg gikk opp var egentlig for å hilse på de som jobber der igjen. Vi er jo en god gjeng som trener der, så klart det er rart når jeg plutselig ikke får hengt med de andre. Anyways, jeg prøvde meg på Moby med Flower i dag, kanskje bedre kjent som bring sally up and bring sally down? Herligehet, for en syrefest! Jeg klarte bare stanga, noe som tilsvarer 20 kilo... Hehehe, jeg som trodde jeg i hvert fall skulle klare 50 kilo. Hvor ble musklene av? En ting er sikkert, jeg gleder meg til å bli frisk og sterk igjen! Enn så lenge får jeg bare ta tiden til hjelp, og være glad for at jeg er frisk og rask til vanlig :-)

Har dere hatt en fin dag? ♥

Tingene du bør ha i treningsbagen

annonse

Dersom man skal dusje etter en hard treningsøkt, er det viktig å ha utstyret i orden. Jeg er alltid gjennomsvett etter en god økt, og setter derfor pris på gode produkter som gjør meg fresh etterpå. I dette innlegget tenkte jeg derfor å tipse dere om mine must haves i treningsbagen, slik at du garantert føler deg fresh og ren etter en deilig dusj på gymmet.

Til hår og kropp i dusjen.

Toalettmappe med alt du trenger til håret.

Denne toalettmappen er helt genial, og tar lite plass! Den inneholder både shampoo, balsam, kroppssåpe, olje til slitte tupper etter dusj, hårskum og hårspray. Mappen fra Percy and Reed har fast plass i treningsbaggen min, da jeg ikke orker å dra med meg store flasker som fort kan bli enormt tunge og ta mye plass. Alle produktene er supergode, og gir enormt godt volume til håret ditt. Og et hett tips fra meg! Når du har brukt opp shampoen og balsamen, spar på flaskene og fyll de opp igjen. Både økonomisk og smart! Ingenting er bedre enn nyvasket hår etter en hard treningsøkt.

Shavingkrem fra EOS.

En god shavingkrem er et must, både i dusjen hjemme og på trening. Denne herligheten fra EOS har jeg sverget til de siste tre årene, og jeg er storfornøyd. Den kommer i flere farger og dufter, men favoritten min er den rosa som lukter deilig bringebær og granateple. Kremen gjør i tillegg de områdene du har barbertt supermyke og glatt, den gir god fuktighet og tar vare på huden.

Dusjsåpe fra Dr.Bronner.

Såpene som allerede er i dusjen på treningsstudioer pleier å være lite fristende å bruke etter en lang treningsøkt, så jeg pleier alltid å ta med en god en hjemmefra. Den jeg bruker nå er fra Dr Bronner, og er en organisk og økologisk såpe som kan brukes på hele kroppen. Denne gjør virkelig jobben sin, og gjør huden superfresh! Du kan faktisk også bruke den som tannkrem, ta kun to dråper på og puss som normalt.

Etter dusj.

Hårstrikk i gummi fra Blax.

Har du prøvd Blax hårstrikk kan du aldri tenke deg å bruke noen andre strikk igjen. Blax er frisørenes favoritt og laget av smidig gjenvinningsbart plastmateriale som kan brukes flere hundre ganger uten å miste elastisiteten. Blax er skånsom mot håret, sitter godt og glir ut av håret uten å lage floker eller gjøre vondt. Verdens beste hårstrikk, sånn helt seriøst. Jeg bruker kun disse, og får helt fnatt hvis jeg går tom.. Haha!

Bodylotion som fukter huden godt.

Bodylotion fra Korres, formulaen i kremen er rik på stoffer som vekker hudcellene, og som får igang blodsirkulasjonen. Denne lukter også veldig fresht, noe som er digg etter en varm dusj.

En god deodorant.

En god deodorant er viktig med stor V! Denne fra Rudolph Care er supergod, den inneholder fuktighetsbevarende aloe vera, samt sheabutter som pleier og kamille som beroliger. Denne deoen holder deg frisk og fresh dagen lang med en mild og lett duft.Det er altså ikke mange produkter du trenger for å bli fin i en fei! I tillegg har jeg alltid med meg ting som hårbørste, tannbørste, rens til huden og litt sminke til å ta på når jeg er ferdig i dusjen. Dersom man skal rett på jobb eller skole etter trening, så er det helt supert å ha en treningsbag som inneholder alt du trenger for å føle deg fresh og good to go :-) Frem til 13 desember vanker det en rabattkode fra Coverbrands.no til dere sporty jenter, som gir dere -20% på alt jeg har skrevet om over. Eneste unntaket er Blax hårstrikkene og Dr.Bronner såpen - men dette er rimelige produkter i utgangspunktet. Rabattkoden dere må bruke er KA20

Crazy weekend

annonse

Denne helgen er det crazy weekend hos Proteinfabrikken, jeg gikk helt amok når jeg så de elleville prisene! Hvordan er det mulig å selge så mye bra, til en så billig pris? Lurer allerede på hvordan jeg skal klare å få med meg hjem pakken jeg har bestilt fra posten, jeg... Den kommer til å veie minst ti kilo, haha! Men slik går det fort når favorittene er på salg med opptil 70% rabatt, da er det klart man må slå til!Dette er på vei hjem til meg♥

En hel eske med mine favoritt proteinsjokolader.

Disse er helt fantastiske, og koster nå kun 139 kroner for en hel eske med 15 barer. Vanlig pris på denne esken er 350 kroner, så jeg flydde i taket av glede når jeg så denne var til under halv pris! Disse proteinsjokoladene inneholder sjokolade, karamell og mandler, og smaker helt fantastisk godt! Perfekt som snacks i helgene, eller når du vil unne deg noe ekstra godt.

Sukrilett og Sukrilett melis.

Sukrin og sukrin-melis bruker jeg alltid i bakst, da dette er en super måte å holde seg unna sukker på.

ZMA.

Dette er en flott mineral og vitaminformel for meg som trener så mye. Jeg tar to av disse kapslene en halvtimefør jeg legger meg, og da sover jeg seriøst like tungt som en bjørn. Kroppen bygger muskler når man sover, og disse kapslene er geniale til nettopp det. Det er faktisk ikke så alt for lenge siden jeg begynte å bruke ZMA, men etter oppfordring fra både PT og venninner var det bare å kaste seg på ZMA-bølgen for meg også. Til nå er jeg storfornøyd, og jeg kommer absolutt til å fortsette med dette kosttilskuddet.

Energy Kick.

Naturlige koffein kapsler, som mildt sagt våkner deg opp. De gir et herlig energikick, og er derfor helt perfekt å ta før en hard treningsøkt!

Sukkerfrie marshmallows.

Å herregud, disse må dere prøve! Det er rett og slett sukkefrie marshmallows, som smelter i munnen. Jeg har 15 av disse pakkene i skapet mitt allerede, haha! Etter at jeg la ut bilde av disse på instagram har spørsmålene om hvor de er fra rent inn, og her har dere altså svaret.

Preworkout fra NO-Explode.

Denne har jeg ikke prøvd før, men skal teste den ut så fort den kommer frem i posten. Dette er en pre-workout, som jeg har hørt så ekstremt mye bra om! Er det noen av dere som har prøvd den? Den skal visst gi en helt syk energi, økt styrke og bra pump når man er på trening. Ei venninne av meg prøvde denne for noen dager siden for første gang, og det endte med at hun hoppet tau i 60 minutter etter trening fordi hun var så full på energi.. Haha, jeg gleder meg til å få denne herligheten hjem! Litt ekstra energi og fokus på trening er alltid fint.
Dette var mine favoritter og mine kjøp! Dersom dere ønsker å sjekke ut hele salget, finner dere alt HER. Proteinfabrikken har virkelig slått på stortromma på dette salget, så jeg håper dere finner noe dere liker :-) Go nuts!

Yesterdays workout


Litt forsinkede bilder fra gårsdagens trening! MultiFit gikk ikke så bra for min del i går, jeg blir liksom aldri helt i form igjen etter jeg var syk i forrige uke. Nesa er fortsatt tett som ei potte og kroppen er slapp, så det endte meg at jeg måtte pakke meg inn i dunjakka og se på de andre resten av timen. Huff, så kjedelig! Er det noen av dere som har noen ordentlige kjerringtips for å bli helt frisk igjen raskest mulig? Jeg trenger det, haha! I går begynte vi forresten å øve på pistol-squat, og jeg syns det var utrolig vanskelig. Det jeg fikk til er det dere ser på bildet, hehe. Til mitt forsvar var dette første gangen jeg prøvde, så regner med det blir bedre neste gang. Det er så gøy å lære nye ting!

Og dere? Her i Kristiansand daler snøen ned! Ballkongen min er allerede belagt med hvit snø, og det gjør meg så glad! Snø er så koselig, og jeg kan nesten ikke vente til første desember er her. Julen er virkelig årets koseligste tid, og dette året lager jeg faktisk gavekalendere også. Mamma, Øyvind og Eirik får julekalender av meg, mens Mommo og Mofar får adventskalender Jeg har allerede begynt å pakke inn noen av pakkene i koselig julepapir, og tenker å få ordnet de siste i morgen. Pakke inn pakker, høre på julemusikk og synge for full hals! Hoho... Har snøen kommet til dere også?

Chocolate heaven

annonse

Siden vi er midt i TeamKristinaAndersen2 utfordringen, tenkte jeg det var på tide å tipse dere på nytt om et supert proteinpulver. Dette har jeg fortalt dere om før, og jeg gjør det gjerne igjen. Diet Protein er fortsatt min store favoritt, og jeg kommer nok aldri til å bytte over til noe annet. Ikke bare er det sunt og spekket med proteiner, men dette er også det som er desidert best på smak. Selv er jeg utrolig kresen på smak, så dette er faktisk det eneste jeg liker av de jeg har prøvd. Liker du litago sjokolademelk, liker du dette :-)


Pulveret er nå nedsatt til 189 kroner hos Proteinfabrikken, så her er det bare å slå til. Diet Protein har et høyt innhold av kalsium og er rik på viktige proteiner og aminosyrer, som styrker både muskler, hud og hår. Jeg har faktisk hele tre shaker av denne daglig, nettopp fordi det er viktig for meg å få i meg nok proteiner når jeg trener så mye. Jeg har en til frokost, en til ettermiddag og en før jeg legger meg. Viktig å bygge muskler og få i seg nok næring, både dag og natt.

Ellers tenkte jeg at det kunne være gøy å tipse dere om konkurransen Proteinfabrikken nå har kjørende, hvor dere kan vinne flotte premier. Dette er perfekt for sporty jenter, her kan dere nemlig stikke av med gavekort for tusenvis av kroner. Sjekk ut konkurransen HER. Jeg klarte forresten ti produkter på ti sekunder, hoho! Hvor mange klarte dere? ♥

Sporty and comfyNike: tights, jakke, topp & sko, Vero Moda: skjerf.

Noe av det beste jeg vet, er når jeg kan hoppe rundt i treningsklær hele dagen. Slik går jeg vel 80% av tiden, så jeg kan vel like godt begynne å knipse bilder av det også? Treningsklær nå til dags er jo både fint og fresh, så da gjør det meg ingenting å bruke det utenom treningen også. I dag har jeg egentlig bare jobbet, og vært en tur hos regnskapsføreren min. Han holdt på å le seg ihjel av meg, da jeg går på en helt latterlig måte. Gangsperren vil altså ikke gi seg, og jeg klarer faktisk ikke rette ut bena mine en gang. Haha! Nå skal jeg straks på MultiFit, noe jeg mildt sagt ser litt mørkt på. Hvordan skal jeg klare å ta boxjumps og knebøy, når jeg ikke en gang klarer å gå ordentlig? Jeg får bare pøse på med kraftuttrykk til meg selv under økten, og tenke at pain is my middle name... Hoho! Lets go, dette skal jeg klare å gjennomføre! :-)

435 repetisjoner

Så fort jeg var kommet meg hjem i leiligheten etter en alt for lang reise, var det bare å hoppe i tightsen og dra rett avgårde på trening. Ingen kjære mor her i gården, nei! I dag var det duket for ukens første MultiFit trening, og fy søren - jeg har ikke ord....... Her var programmet vi gjorde i dag:435 repetisjoner, på best mulig tid...... Etter en 14 timers reise, var dette en utfordring fra helvette. Men jeg ga alt jeg hadde, og klarte å gjennomføre på 23 minutter og 19 sekunder. Kravet er at vi skal klare det på mellom 20 til 30 minutter, så jeg gjorde det vel sånn midt på treet. På torsdag skal jeg ta runden igjen, og ta har jeg selvfølgelig store planer om å få en bedre tid. Alt handler om å gjøre det bedre enn seg selv i mine øyne, ikke bedre enn alle andre. Jeg har en konkurrent, og det er meg selv. Hva andre klarer og ikke klarer, har absolutt ingenting å si for meg. Vi er alle forskjellige personer, med forskjellige forutsetninger og mål. Jeg vil bli den beste versjonen av meg selv, så hva har del vel da å si hva naboen min eller sidemannen klarer? Ingenting.


Teamkristinaandersen2

Nå skal jeg ta meg en varm dusj, og så kommer Camilla på besøk til meg. Jentekveld og film står på planen, gleder meg maks til å se Cæmsi igjen! Har dere hatt en fin tirsdag, da? Det håper jeg!

Nye utfordringer

Da har jeg nettopp kommet hjem fra MultiFit! I dag begynte vi å øve på nye øvelser, blant annet pullups og handstand. Jeg får ikke til noen av delene, og er fortsatt på strikk når det kommer til pullups. Men, øvelse gjør mester og jeg skal øve som en helt! Men seriøst, dere... Dette med å gå på henda er så latterlig vanskelig, jeg kan ikke fatte hvordan jeg fikk det til så lett når jeg var barn? Haha! Uansett så er det bare dødskult, så innen noen få uker håper jeg å ha lært meg det sånn skikkelig. Det er gøy å jobbe med egen kroppsvekt, og jeg gleder meg som en gal til jeg begynner å mestre alt. Jeg mener, hvor kult er det ikke å spasere rundt på hendene? Jeg digger det!

Dette ble også siste økten på noen dager, jeg har så tett program i Singapore at det blir dessverre ingen tid til trening. Veldig vemodig siden jeg er så godt i gang og resultatene begynner å vise seg. Men, dette er jo først og fremst en jobbtur, så da må jeg prioritere det jeg er der for. Mandag er jeg hjemme igjen, så da er det tilbake til riktige rutiner igjen! Jeg regner med dere holder fortet oppe mens jeg er borte? :-)

Just did it

06.00 ringte alarmen min i dag, og da var det bare å styrte ned en kopp kaffe og komme seg på trening. Hver fredag begynner MultiFit treningene 07.00, noe som faktisk er en liten utfordring. Jeg hater det mens det holder på, men gud så godt det føles etterpå!

Jeg var ganske sliten på trening i dag, mot slutten av uken kjennes det alltid ekstra tungt når man er på diett. Hodet henger ikke med, og kroppen blir naturligvis sliten av mindre mat enn vanlig og meget tung trening. Men alt i alt er det verdt det, og det er gøy når resultatene begynner å vise seg! Jeg har allerede økt i både bevegelighet og kondisjon, samt at jeg har minsket ned litt i kroppen. Veldig moro! Jeg har et mål om å være i en form jeg er fornøyd med før året er omme, så her er det bare å henge i. Jeg elsker virkelig en sunn og sprek livsstil, selv om jeg ofte føler meg ganske annerledes enn mange andre 23åringer. Her går helgene som oftest til trening, god mat og sofa-kos, i stedet for alkohol og natterangling. Men, jeg tror det bare er en god ting og det er dette som gjør meg glad. Og når alt kommer til alt, så er det jo det som er det viktigste! :-)

Er dere klare for helg, sprekinger?

Bergens råeste jente

Da var jeg tilbake i Kristiansand, og tripper etter å løpe bort på gymmet for å kicke ass! Hvordan går det med dere som er på Team Kristina Andersen? Jeg følger med på dere flere ganger daglig på instagram, og er så utrolig imponert over dere. Skikkelig spreke og flinke jenter, som sprer mye inspirasjon! Utrolig gøy å ha så flinke lagkamerater ♥

Jeg tenkte å spre litt inspirasjon denne morgenen, og vil derfor vise dere Suzanne Svanevik sin nyeste video. Dere har vel alle hørt om den supersterke jenta på knappe 52 kilo fra Bergen, som presser 75 kilo over sitt eget hode lett som bare det? Suzanne er så latterlig rå, og jeg er så utrolig stolt av hva denne jenta presterer! Håper denne videoen kan få flere jenter til å ville begynne med skikkelig styrketrening, og ikke være redd for å løfte tungt. Det er ingenting som er kulere enn sterke jenter, seriøst. Go Suzie!

Kickstart på uken

God mandag, dere! Hvordan har dagen deres startet?

Ukas første dag pleier jeg alltid å bruke så fornuftig som mulig, med å få unnagjort det jeg må av jobb og kickstarte skikkelig med to treninger. Siden min gode venninne Oda er hjemme på ferie fra Bergen, tok jeg meg en liten pause og hooket opp med henne. Klart vi må utnytte tiden sammen når go'jenta er tilbake i byen for noen dager! Vi hoppet i treningstøy og la på en real powerwalk rundt Odderøya, en av de fineste plassene her i Kristiansand. Fjell og hav på samme sted, best of both worlds!

Nå skal jeg straks på MultiFit, jeg grugleder meg! Sist jeg hadde PT-time begynte jeg nemlig nesten å gråte, kroppen min bare ristet og jeg hadde seriøst ikke kontroll på mine egne følelser. Det er så hardt og tungt at det kan ikke beskrives, en skikkelig utfordring både psykisk og fysisk.  Thomas har gitt meg beskjed om at det visstnok er normal på denne typen trening at man føler at man skal dø, så da er det vel bare å venne seg til den følelsen også... Haha! Hva skal dere som er på teamet mitt trene i dag?

Ut på tur i marka

Skogen er så utrolig fin nå på høsten, med nydelige farger og frisk luft! Jeg prøver alltid å starte dagene med en skikkelig powerwalk i marka sammen med Milo, og i dag ble ingen unntak. Simi ble også med oss på tur i dag, det var supergodt å se henne igjen etter ferien! Vi trasket rundt en times tid i frisk høstluft, ble opplagte med røde roser i kinnene til en ny og hektisk dag. Det er jammen blitt kaldt ute nå, er dere ikke enige? Under den store ullgenseren min, måtte jeg faktisk ha en løpejakke og to gensere til for å klare å holde varmen.. Better safe than sorry, hihi! Nå skal jeg straks avgårde på MultiFit, gleder meg til en ny dag med mye lærdom og tung trening. Dette er såå gøy! Hva skal dere trene i dag, sprekinger?

Team Kristina Andersen 2

Da kjører vi på med en ny runde Team Kristina Andersen! Sist gang vi hadde challenge var for 8 måneder siden, selv kom jeg i den beste formen jeg noen gang har vært i og det gjorde haugevis av dere lesere også. Så fantastisk gøy! Etter stor forespørsel kjører jeg derfor i gang en ny runde, men ikke helt slik som sist. Her blir det hardere, råere, tøffere og challengen skal vare i hele to måneder! Team Kristina Andersen 2 varer fra i morgen og frem til 1 desember. Ingen unnskyldninger og ingen snarveier, men hard jobbing og fult fokus, som garantert vil lønne seg!

Denne gangen setter jeg opp to utfordringer, og dere kan selv velge hvilken dere vil følge. Velg etter hvor mye tid dere har, hva som passer dere best og hvor godt trent dere er fra før.

Utfordring 1:

♦ Trening og fysisk aktivitet minst tre ganger i uken.

♦ Godteri, søtsaker og brus er forbehold en valgfri dag i uken.

♦ Spis mer grønnsaker, mer ren mat og drikk masse vann.

Utfordring 2:

♦ Trening 5-6 dager i uken.

♦ Godteri, søtsaker og brus er forbeholdt en valgfri dag i uken.

♦ Drikk minst tre liter vann daglig, spis mer grønnsaker og så ren mat som mulig.

♦ Alkohol kan maksimalt inntas en gang i måneden, ingen unntak.

"One of the greatest moments is realizing that two weeks ago,

your body couldn't  do what it just did."

Instagram-tag: #teamkristinaandersen2

Jeg er selv på challenge nr2, henger med hele veien, og skal bruke bloggen flittig til å inspirere og motivere dere. Vi er et team, og lagkamerater backer hverandre opp! Jeg har som dere ser opprettet en tag på instagram igjen, hvor dere kan dele bilder av treningen deres, maten dere og ting dere mener er inspirerende. Jeg kommer til å følge godt med, gi shoutouts og ekstra oppmerksomheter til de som utmerker seg mest. Sist fikk vi nesten 8000 bilder på 30 dager på instagram, noe som var helt fantastisk! Denne rekorden skal vi selvfølgelig slå, og jeg satser på at så mange som mulig av dere sporty mennesker henger dere med (instagram eller ei..)! Det vil også bli delt ut flotte premier i tiden challengen går, så her er det bare å glede seg!

Er dere klare?! LETS GO GIRLS AND BOYS!

Motivasjonsvideo

Her snakker vi viljestyrke og respekt! Har dere sett noe så utrolig inspirerende og motiverende? Filmen er av 18 år gamle Lone Norås, en av de råeste og dyktigste jentene jeg vet om! Lørdag står hun på scenen for å konkurrere i verdensmesterskapet i Bikini Fitness, og det er vel ingen tvil om hvem jeg heier på. Go Lone, du er fantastisk!

Go hard or go home

Fikk knipset litt bilder til dere fra dagens treningsøkt på Solsiden! På mandager har jeg alltid to økter, en på morgenen og en utpå ettermiddagen med kondisjon. Så nå kom jeg nettopp hjem fra ukas første spinning-time, i dag var det jeg og Hilde som nesten syklet oss ihjel. Det er så gøy, jeg virkelig bare digger spinning! Tenkte forresten å tipse dere om at dere nå kan få en eller to måneders prøvetid på Solsiden, helt uten binding - for kun 500 kroner per måned. Jeg har testet absolutt alle gym i Kristiansand, og dette er uten tvil det aller beste. Solsiden i mitt hjerte! Bli med å tren med meg der da, sprekinger? ♥

Nå skal jeg følge med på valget på Tv2, jeg er så spent at jeg sitter her å tripper!

Workout motivation

adlinks

Det er ingenting som gir mye så mye treningsmotivasjon som fresht treningstøy og sko. Sistnevnte har jeg ikke fornyet på en god stund, så på søndag klikket jeg hjem to nye par til samlingen min. I dag kom de dumpende i postkassen, og jeg kan ikke annet enn å hoppe av glede. De er så fine, og ikke minst gode! Nike er mitt absolutte favorittmerke på løpesko, og jeg digger modellene under. De er lette på foten, behagelige å både jogge og trene styrke på, samt at de ser vanvittig freshe ut!

Jeg valgte et par i sort (klassisk og nødvendig..) og et par i herlige neonfarger!

Nike Wmns Free 3.0 V5

Nike WMNS Free Training Fit 3.

Var de ikke fine? Gjett om jeg kommer til å føle meg fresh på trening nå fremover, hoho! Det er utrolig viktig å ha gode sko på trening, både når man skal trene vekter, løpe utendørs eller inne på mølle. Disse fungerer fint til begge deler, jeg har to modeller fra før av i disse, bare i andre farger. Nå har forresten Sportamore et supert tilbud (skulle ønske dette var den dagen jeg bestilte...), som gjør at dere kan kjøpe tre sko og betale for kun to. Om du ikke trenger alle tre selv, kan du jo bestille sammen med to venninner? Fin måte å spare penger på, samt fornye treningsgarderoben litt! :-)

Kicking some ass

Her startet dagen med en liten treningsøkt på Solsiden. I dag ble det sirkeltrening, med fokus på høy intensitet med lette vekter. Jeg kjørte knebøy, frontbøy, wallball og boksing med spark i rundene mine. Hver øvelse gjør jeg 8 ganger, og repeterer alle rett etter hverandre. Dette kjører jeg i fire runder, med to minutters pause en runde er gjort. Jeg skal love deg at dette får opp pulsen!

Boksing er faktisk utrolig gøy, så spørs om jeg ikke må begynne med dette litt fremover. Det er i hvert fall god trening, for å si det mildt. Så er det jo litt gøy å slå i fra seg også, følte meg ganske tøff der jeg stod og kicket ass.. Haha! Ellers har jeg bare jobbet og hatt kontorarbeid hjemme i dag, og nå skal jeg straks på trening igjen. Spinning står på planen, wuuuhu! Det er Solsiden som har gruppetimer, så jeg har begynt å bli med på dette to ganger i uka, mandag og onsdag. Jeg syns det er supergøy, så nå må jeg bare få kjøpt meg spinningsko! Hva har dere gjort i dag, fininger? :-)

Lift that shit

Da var ukens fjerde økt unnagjort, og jeg er strålende fornøyd med denne lørdagen! Etter en god tur i skogen med rask gange, tok jeg turen til Solsiden for en styrkeøkt. I dag kjørte jeg styrke på hele kroppen, med to øvelser på hver muskelgruppe. Deilig å få litt pump i både rumpe og biceps før jeg tar helg, hoho! Egentlig skulle jeg vært med på sykkeltur til Skagen denne helga, men jeg valgte å holde meg hjemme for å ha en rolig helg. Noen som sa fornuftig jente? Oh yes! Så denne kvelden blir det sofaen og tv-serier på meg, helt perfekt og akkurat det jeg trenger etter en hektisk uke. Hva skal dere i kveld, fininger?

Lets get sporty

Get Sporty har fått inn en haug av nye og freshe klær i dag, i høstens farger. Så gøy med noe nytt, jeg er utrolig fornøyd med det vi har tatt inn fra Mxdc! Det vil komme mer fremover, så det er bare å glede seg. Som dere vet elsker jeg 2xu sin Compression tights, den er virkelig verdens beste og gir en utrolig fin form. Jeg har nå satt den ned fra 999 kroner til 899 kroner ut denne uken. Så her er det bare å slå til hvis du vil sikre deg tightsen alle ønsker seg! Gøy med litt nytt treningstøy nå mot høsten :-)

Ellers har jeg nettopp kommet inn døren etter en kjempefin tur i Baneheia sammen med Hilde og Milo. Dagens andre runde i skogen denne mandagen, så nå er det en fornøyd hund som ligger å sover ved siden av meg. Resten av kvelden blir det Dexter og kos ♥ Har dere hatt en bra start på uken, fintfolk?

Work that ass

Vil påpeke at dette ikke er en film for å vise hvor sterk jeg er, men kun for å vise dere øvelser. Neste gang tenkte jeg å vise øvelser til overkropp, og deretter filme når jeg maksløfter på diverse øvelser. I tillegg til det dere ser på filmen, trener jeg også markløft. Men jeg har hatt problemer med korsryggen den siste tiden, så jeg har tatt en pause fra den øvelsen for en periode. Håper dere liker filmen, med mine absolutte favorittøvelser for rumpe og lår!

Jeg har forresten laget en ny spilleliste til dere som er fin å ha på trening ♥

This is what working out did to me

Oh - my - god! Flere av dere har etterlyst gamle bilder av meg, som kan vise forandringen treningen har gjort med meg. Så jeg har dykket i arkivet, og holder på å krepere innvendig. Jeg kommer faktisk ikke over hvordan jeg så ut! Skal jeg le eller grine? Her har du meg, for to og ett halvt år siden:

See lille Milo, så morsomt å se tilbake på! Rart hvordan livet har forandret seg. I denne perioden festet jeg hver helg, og var en typisk ungdom uten kontroll på ting. Null trening, godteri og junkfood når jeg måtte ønske. En veldig usunn livsstil, og jeg blir faktisk redd når jeg tenker på hvordan jeg behandlet meg selv. Kroppen skal vi ha hele livet, så det gjelder å ta vare på den!

Nå har jeg byttet ut høye hæler med løpesko, festkjoler med treningstights og vinflaska med proteinshakes. Jeg har jobbet rumpen av meg for å få den kroppen jeg har i dag, og det har kostet meg utallige timer på gymmet. Og vet dere hva? Jeg har aldri hatt det bedre! Trening er det som gjør meg lykkeligst i verden, og jeg gleder meg hver eneste dag til en ny økt. Nå fokuserer jeg på å vokse og gro - men på den riktige måten. Fit is the new shit!

This is what working out did to me. The gym is my drug, and I need my fix ♥

My top workout music

Flere av dere har etterlyst gode treningssanger, så under finner dere en liten liste over mine favoritter akkurat nå. Musikk er alt for meg på trening, dersom jeg glemmer ørepluggene hjemme - er det faktisk så galt at jeg drar hjem igjen for å hente de. Selv liker jeg å trene til typisk partymusikk, som gjør meg glad og gir meg lyst til å løfte.

Kanskje du også får deg en ny favoritt her? Del gjerne tips til flere gode sanger i kommentarfeltet ♥

I can and will do this

Meg: Jeg tenkte jeg skulle ta 100 kilo i knebøy.

Thomas: Okei, hvor lang tid skal du bruke på denne målsettingen?

Meg: Jeg skal gjøre det i dag.

Når det kommer til trening er jeg sta som et beist, og kan gå grinende ut fra gymmet hvis jeg ikke får det til som jeg ønsker. Så i dag når jeg fikk 95 kilo godkjent i squat, hang leppa nedpå knærne. Jeg skulle jo klare 100 kilo! Min kjære PT ble lettere irritert, og ga meg tidenes tale om at 95 kilo var absolutt ikke lite og at nå måtte jeg slutte å oppføre meg som en unge. Men siden jeg nektet å stoppe å klage over meg selv, avsluttet Thomas likegodt timen med å prøve å drepe meg i tidenes hinderløype. Utrolig nok overlevde jeg, og fikk både highfive og beskjed om at verdens beste PT var veldig imponert over meg. Så ble jeg glad likevel, da!

Jeg er heeelt besatt av å bli bedre innen alt av trening for tiden, både styrke og kondis. GRO og bli GEDIGEN sier jeg bare! Så nå har jeg satt meg et nytt mål, innen april er omme skal jeg ha klart 100 kilo i squat.

Har dere hatt en fin og sprek dag? Etter trening dro jeg rett på Get Sporty kontoret og ble værende der helt til nå. Jesus, det kommer så utrooolig mye fint i nettbutikken nå! Og vet dere hva? Vi åpner rett etter helgen, så nå er det bare å glede seg. Det kribler i magen min, jeg kan nesten ikke vente med å sende ut drøssevis av pakker til dere igjen ♥

Born with beastmode turned on

Everybody's getting married, having babies, having babies, getting engaged and having babies. And me? I'm just here trying to get abs and a booty!

Da var dagens siste økt unnagjort! Hadde ToneBestis med på økten i dag, og det er alltid gull. Den jenta vet hvordan hun skal pushe meg, og jeg vet hvordan jeg skal pushe henne. Her snakker vi skriking og ballering på høyt nivå, sammen er vi dynamitt! Nå er jeg heeelt kake i kroppen etter en lang dag, dusjen og pyjamas next!

Hvor er hullet i bakken når man trenger det?

Nå er jeg nettopp kommet inn døren etter en forfriskende powerwalk med Hilde. Plutselig begynte snøen å dale ned, så det ble mildt sagt en kjølig opplevelse. Hva skjer med det? Brrr! Men fint å bli litt rød på nesa og kjenne vinden rive i kinnene, det liker vi! Trent har jeg også fått gjort, og fikk endelig knipset litt bilder til dere også under økten :-)

I dag terpet jeg masse på øvelser for overkropp med egen kroppsvekt, da dette er en stor svakhet for meg. Men styrken øker stadig,  jeg klarer flere og flere repetisjoner - noe som gjør meg riktig så glad!

Dere aner forresten ikke hva som skjedde på trening i dag, jeg kan ikke huske siste jeg har blitt så flau. Jeg var helt alene på gymmet, og bestemte meg for å sende en film via snapschat til Hilde for å gi henne en god latter. Så jeg begynte å løpe rundt i ring, mens jeg sang og holdt mobilen foran ansiktet. Når jeg var ferdig med min lille danseoppvisning, så snur jeg meg og hva ser jeg? En mann som står å gliser seg ihjel, og som på et mystisk vis hadde kommet seg inn på Solsiden uten at jeg klarte å høre han! Herregud, jeg ville dø! Har aldri kommet meg så fort ut av treningssenteret som jeg gjorde da, for å si det mildt. Hvor er hullet i bakken når man trenger det?

Latterkuler på Solsiden

Da var jeg hjemme etter en god treningsøkt med Hilde! Fniste og lo meg gjennom hele økten, humøret mitt har vært helt vilt i dag. Men, vi fikk i hvert fall en super økt på skuldre og bryst - sett bort i fra latterkulene mine... :-)

I dag gikk jeg i neonrosa topp på trening, evigheter siden jeg har kledd meg i noe annet en sort eller lilla der. Det er jo SÅ deilig å kunne kle seg i litt farger igjen! Jeg føler sommeren virkelig er på vei, om ikke sommeren så i det minste våren. Lysere tider er bare gull, både humør og alt føles så utrolig mye bedre da. Nå er vi ferdige med denne kalde vinteren, ikke sant? Vi vil ha sommer og soool!

Ass to the grass

Jeg er så gira på treningen min for tiden at jeg holder på å sprenge! Vil helst bare trene hele tiden, så ofte og lenge som mulig. Det er så gøy når man er kommet der at treningen bare er digg, man kan løpe så langt man gidder og vektene kan stadig løftes tyngre. Fy søren, det er så fantastisk deilig å blir sterkere og sterkere - jeg har virkelig ikke ord. Beina mine tar heeeelt av, løfter som en helt! Ønsker meg en gigantisk rompe til sommeren, så her er det bare å kjøre hardt. Ass to the grass, girls!

Nå skal jeg spise speltlompepizza, det er så godt! Alt man trenger er karbonadedeig, speltlomper, ost og pizzafyll. Mmmm, sunt, enkelt og deeeeilig! Har dere hatt en fin dag? Det håper jeg ♥

Nok en treningsøkt i min favoritt-tights. Ikke en dag uten, hoho!

Born with beastmode turned ON

Denne tirsdagen startet med en fantastisk treningøkt! Jeg har fått meg en ny favorittøvelse:

Man svinger vekta under beina, og strekker ut armene med den over hodet. Denne tar både på skuldre, armer, mage og lår. Helt herlig øvelse, som jeg lærte meg først i dag. Jeg kan filme den neste gang, slik at dere får se litt bedre. Iiih! Og dere? Gjett hvem som har blitt glad i å løpe? Meg! Hadde aldri trodd jeg skulle si det, men nå elsker jeg å løpe på mølla. I går jogget jeg en mil, og i dag en halv mil. Jeg har nemlig kjøpt meg iPad2, så nå streamer jeg tv'serier og koser meg glugg ihjel med litt underholdning mens jeg svetter meg ihjel. Plutselig ble den ellers så kjedelige løpingen hundre ganger gøyere. Genialt!

Tightsen jeg har på meg er verdens BESTE, og vi har nettopp fått den inn hos Get Sporty. Den er så fiin og god, pluss at den løfter rumpa ett par hakk. Min store favoritt, jeg elsker den! Det er en 2xU Compression Tights, og vi har den nå på tilbud til 999 kroner. Jakken er fra Craft, og er kjempe lett og deilig å trene i. Lilla og sort er jo så fint sammen, og begge deler vil dere få se mye mer av i tiden fremover. To av vårens hotteste treningsfarger!

Ellers har dagen bare gått til arbeid, og jeg må fortsette en god del timer til. Jeg er så lei av å sovne med dårlig samvittighet over ting jeg ikke har fått gjort, så i dag har jeg rett og slett bestemt meg for å ta et skikkelig skippertak. Det må til det også i blant, ikke sant? :-)

Gooood morgen!

Hva gjør dere, da? Nå står jeg å tripper, superklar for å ta turen på trening :-)

I dag tenkte jeg å presse meg selv til å kun trene cardio, slik at jeg kan glede meg til en ren styrkeøkt i morgen. Hater kondisjonstrening for tiden, men jeg kan ikke alltid bare gjør det jeg liker. Ja takk, begge deler! Etterpå skal vi teste noen funksjoner på Get Sporty, og hvis alt fungerer som det skal - er det straks klart for lansering. Iiiih! Jeg er minst like utålmodig som dere, gleder meg som en gal til at dere endelig skal få se butikken min og hva jeg har jobbet med det siste året. Dette blir gull!

Men, nå må jeg slutte å snakke meg bort og løpe til trening. Vi skrives senere, ha en fin dag så lenge!

My motivator

Mangler jeg motivasjon til trening, er det kun en ting som virkelig hjelper meg. Nemlig Thomas, min fantastiske PT. I love him, og en dag skal vi gifte oss. Han bare vet det ikke enda, haha! Den siste tiden har jeg vært utrolig slapp i formen, manglet motivasjon og ikke vært like flink på trening som jeg pleier å være.. Så da var det bare å oppsøke denne maskinen:

I dag løp jeg intervaller i trapper (det var et helvette...), hadde crossfit hinderløype med vekter og trente med egen kroppsvekt i høyt tempo. Thomas sliter meg som vanlig totalt ut, og da kommer det jo gullkorn på løpende bånd.

Thomas: To runder til i trappene, løp!!

Meg: Tuller du? Nei, jeg vil ikke......

Thomas: Slutt å si "nei", og "jeg vil ikke". Fem burpees etter det igjen. Nå!

Thomas: Du klarer dette, kom igjen Kristina!

Meg: Jeg skal aldri dra til Egypt igjen...

Meg: Dette er så tuuuuungt!!!!

Thomas: Ja, det er tungt å ikke være i form.

Haha, det skal ikke stå på ærligheten her i gården. Det er et blodslit mens vi holder på, men det er jo det som funker! Jeg skal aldri, og da mener jeg aldri, ha en annen PT enn Thomas. Han er bare helt rå, og jeg digger hvordan den mannen klarer å pushe meg. Dersom dere har lyst å hilse på Thomas, eller ta en prøvetrening på Solsiden - legg igjen adressen din i mailboksen min, så sender jeg deg gavekort på to prøvetimer i postkassen. Det kaller jeg god deal, det!

Ser ut som en eskimo når jeg drar på trening, i dag var jeg innpakket i tidenes største jakke og hele tre gigantiske joggebukser. Det er så kaldt! Nå må vel snøen ha kommet over alt i landet, eller hva? :-)

Its a wrap!

I går ble vår siste Get Sporty shoot ferdig, og nå teller vi ned til lansering!

I dag blir jeg jobbende på kontoret hele dagen, og kvelden - jeg kan nesten ikke vente med å åpne nettbutikken. Jeg hoppet rundt i ekstase i hele går, Get Sporty har så vanvittig mye fint til både dame og herre. Personlig mener jeg at vi uten tvil har det beste utvalget på nett, i både små og store størrelser. Hos oss skal det være noe for alle!

Må også si at det er helt fantastisk gøy å være bak kamera, style modellene og sørge for at alt går fint med teamet vårt. Flinke Aina Regina tok bildene, som alltid. Det kommer rett og slett ikke på tale at noen andre en henne skal stå for bildene våre, da hun er helt vanvittig dyktig! Håper dere gleder dere like mye til Get Sporty åpner som meg ♥

Working hard to be the best

Da var ukens femte treningsøkt ferdig! Vanvittig gøy å trene sammen med Hilde, så spørs om vi ikke må bli treningspartnere sammen en dag eller to i uka. I dag kjørte vi styrke på hele kroppen, og vi økte begge i tyngden på vektene. Nå løfter jeg faktisk 14 kilo på hver arm i brystpress, og gjør dette åtte ganger i tre serier. Elsker når jeg stadig kan løfte tyngre, det finnes ingen bedre følelse!

Hva skal dere i helgen da, beste lesere? I kveld blir det sofaen og film på meg ♥

Ready to hit the gym

Hei dere!

Her sitter en mett og glad jente, mens jeg blogger for dere. Unnet meg sashimi til lunsj (min favoritt!) i dag, da det er over to uker siden sist jeg spiste det. Og gud, så vanvittig godt! Beste lunsjen jeg har spist på leenge. Et lite tips til alle sushielskere: bytt ut risen med en avokado. Mye bedre, og mye sunnere.

Som dere ser står jeg klar i treningstøy, jeg klarte ikke dra meg opp i morges. Eller, jeg dro meg opp - men det endte med at jeg syklet på spinningsykkelen med øynene lukket. Så da var det like greit å gå hjem igjen, og vente til energien var på plass. Og det er den absolutt nå! I dag står sirkeltrening med høy intensitet på planen, eller sirkeldøden - som jeg liker å kalle det.

Håper dere har en fin onsdag ♥

hits