desember 2014

Bildene som aldri ble vist

Har dere noen ganger lurt på hvordan bildene som ikke blir vist på en blogg ser ut? Alle de man sletter, og håper aldri ser dagens lys? Hehe! Jeg skal love dere at det ikke alltid er lett til å få hunder til å sitte stille, unngå å søle morgenkaffe ut i senga eller bli blåst i stykker av vinden mens man knipser disse blogg-bildene. Jeg ler meg ihjel av hvor kaotisk ting egentlig kan være. Så i dag har jeg leitet i papirkurven, og funnet frem noen av bildene fra desember som aldri ble publisert ;-)


- HAPPY NEW YEAR-

Årets siste dag er her, og jeg klarer nesten ikke vente med å legge bak meg 2014. Livet har vært så tungt å bære dette året, og helt ærlig så er jeg bare evig takknemlig for at jeg har klart å komme meg igjennom det. Derfor ønsker jeg 2015 velkommen med et åpent sinn, jeg er så klar for en ny start og klar for å gjøre det kommende året så bra som det kan bli! Alt i alt handler det om å ta vare på de gode øyeblikkene og sette pris på de man har i livet sitt. Fordi det er nettopp det som betyr noe! Med dette vil jeg avslutte 2014 her på www.kristinaandersen.no, og ønske dere alle et riktig godt nyttår! Takk for nok et fantastisk år med dere på bloggen, og takk for at dere lar meg leve ut drømmen min. Jeg håper 2015 vil by på spennende overraskelser for oss alle, og at livet kan vise seg fra sin aller beste side. La oss krysse fingrene sammen, og møte det nye året med et smil!

Kos dere så utrolig mye i kveld, ta i mot det nye året med åpne armer og legg bak dere det som ikke er verdt å ta med seg inn i 2015. Nytt år, nye muligheter. HURRA

Wool and leather

hunkydory genser -  zara bukse og skjorte - bianco boots - daniel wellington klokke - givenchy veske


God tirsdagskveld, dere Har dere hatt en fin dag? Det har jeg! I dag har jeg nemlig kost meg masse med mamma, Øyvind og Eirik. Vi dro ut for å bytte noen julegaver, og gikk samtidig rundt i en god del timer for å handle litt. Og i dag fikk jeg endelig kjøpt meg ny vinterparkas! En kjempefin og dyrevennlig parkas fra Jean Paul :-) Jeg har vært på jakt etter den perfekte i en liten evighet! I tillegg kom jeg hjem med litt fresht treningstøy fra Nike til det nye året, påfyll av renseprodukter og kremer til ansiktet, samt et fint bilde jeg skal ha her hjemme i stua. Så nå sier jeg meg storfornøyd!

Ingen fest for de firbeinte

Nyttårsaften nærmer seg med stormskritt, og som kjent feires det gjerne med både bobler i glasset og store smell. Årets siste dag er kanskje en festdag for oss - men ikke for hunden. Jeg syns så synd på alle dyr som blir så redde på denne kvelden! Derfor tenkte jeg å skrive ned noen tips, slik at man som dyreeier kan gi hunden en så god start på det nye året som overhodet mulig. Det er så viktig å ta vare på de firbeinte vennene våre

- hvordan gi hunden en god start på det nye året -

Gå en lang tur med hunden din tidlig på dagen, før det begynner å bli mørkt. Gjerne i skogen, slik at hunden får kost seg skikkelig og i tillegg bli ordentlig sliten før kvelden kommer.

Ikke trøst hunden din om den blir redd for rakettene, dette forsterker bare angsten. Hold heller hunden med normalt selskap, og sørg for å være rolig og gi trygghet. Tips som å gjespe eller late som at du kjeder deg kan faktisk virke beroligende på hunden, da dette signaliserer ro og likegyldighet.

Du må gjerne la hunden få ligge på et lydtett rom, helst uten vinduer hvis du har det. Hvis ikke, trekk for gardiner slik at det blinkende lyset ikke skremmer, og la alltid hunden få et godt og trygt liggeunderlag.

Andre tips kan være høy radio når smellingen er som verst, og et tyggebein som hunden kan kose seg med. Dersom din firbeinte venn er ekstremt redd, kan derimot angstdempende tabletter være eneste utvei. Husk å snakk med veterinær om dette, og gi tablettene før rakettoppskytningen begynner.

Trening VS hveteboller

God mandag fra det slappeste mennesket i verdenPlanene mine om å ha en sprek start på mandagen gikk mildt sagt ikke helt etter planen... Men jeg prøvde, da! Jeg tok turen opp på Solsiden, hvor jeg tenkte jeg både skulle trene både kondisjon og styrke. Etter bare ti minutt på mølla gikk jeg av, når hodet fokuserer mer på plakaten til bakeren som lokker med tre hveteboller til ti kroner - da er det på tide å rulle inn ass. Så gikk jeg bort i vektene for å løfte litt sammen med gutta, men heller ikke dette var riktig for meg i dag. Så da sneik jeg meg likegodt ut av gymmet, og tok heisen ned for å slippe trappene. Haha! Jeg velger å skylde på de x-antall drinkene jeg bælmet nedpå andre juledag, for når denne kroppen får i seg alkohol - blir jeg liggende klein og rar i mange dager etterpå. Så nå er jeg altså tilbake i senga hvor dagen startet, og har planer om å bli her frem til jeg går lei. Jeg har jo ferie, så hvorfor ikke?
Til min store glede fant jeg nettopp ut at jeg har to nye episoder av Kourtney And Khloe Take The Hamptons jeg enda ikke har sett, så nå kan dere tro min indre stalker jubler av glede! Flere av dere har spurt hvor jeg streamer dette, og det gjør jeg HER Enjoy!

Odderøy Fyr

Etter at en god frokost som bestod av havregrynrundstykker og godt pålegg var i magen, pakket jeg og Hilde oss inn i varmt tøy og dro på langtur. I dag la vi turen til Odderøya, en av de fineste tur-plassene her i Kristiansand. Vanligvis bruker vi kanskje en times tid på denne runden hvis vi spaserer helt fra meg, men i dag var det så glatt hele veien at vi endte opp med å bruke over to timer... Dere skulle sett oss! Vi måtte klatre på gjerdene, holde oss i trær og stresse rundt for å ikke tryne langflat på den alt for glatte isen. På toppen av alt hadde jeg kamera med meg, så jeg var jo livredd for å falle oppå det.. Haha! Heldigvis klarte vi oss med bare to fall, og ingen av de var på speilrefleksen - så da sier jeg meg fornøyd ;-)Nå har jeg nettopp kommet hjem fra familieselskap, vi ble servert god laks til middag og herregud - det var så utrolig digg med noe annet enn julemat! Jeg regner med jeg ikke er den eneste som er lei av sukker og tung mat nå? Gleder meg allerede til å våkne i morgen, da blir det en etterlengtet styrkeøkt og en lang joggetur. Iiiih, så deilig det skal bli!

Knit and denim

bikbok genser - pull and bear skjorte og jeans - michael kors veske - marc jacobs klokke - zara sko


Tenkte det var på tide med et aldri så lite antrekk på bloggen :-) Nå har jeg sopet rundt i koseklær, treningsklær eller kjoler så alt for lenge, så da er det godt å kle seg opp litt normalt igjen! I dag står en aldri så liten skogstur på planen, deilig å få beveget seg litt etter tidenes mest late gårsdag. Så blir det nok et familieselskap senere, hos søsteren til Øyvind. Gleder meg veldig til det! Og i morgen er det mandag, da blir det trening og litt mer rutiner igjen. Flere som gleder seg til en ny uke?

Winter Wonderland

Flere av dere har spurt så om hvor kjolen jeg har brukt i julen er fra, og jeg kjøpte den på Nelly. Kjolen er designet av Rebecca Stella, og jeg syns den er så fin! Faktisk så fin at jeg brukte den to kvelder nå i jula. En gang på selveste julaften når jeg feiret med familien, samt i går når det var julebord med gode venner. Og dette blir garantert ikke de siste gangene! Jeg syns det er så fint med utringning i ryggen, så denne falt godt i smak hos meg. Klassisk og tidløs, den lille sorte slår jo aldri feil!

- Kjole fra Rebecca Stella - (annonselenke)


Hva gjør dere i kveld, fineste leserne? Her har jeg og Hilde nettopp bakt hjemmelagt pizza, og skal straks rigge oss til i sofaen med film. Deilig å bare ha en hel dag hjemme til avslapping, jeg er maks sliten etter gårsdagen og kjenner kroppen trenger hvile. Derfor kunne det ikke passet bedre med en skikkelig kosekveld! Jeg føler det er søndag i dag, jeg! Men så er det jo bare lørdag, og godt er det - for da er det enda en fridag i morgen. Ønsker dere alle sammen en kjempe kveld

What a night

God morgen, dere

Her sitter jeg inntullet i morgenkåpen, og har nettopp kommet meg hjem etter gårsdagen... Haha, for en kveld! Vi startet noen venninner her hos meg, med god drikke i glasset og topp stemning. Så tok vi turen videre til noen kompiser av oss, og der ble vi hele kvelden før vi dro videre på byen. Jeg kan ikke huske sist jeg var på et utested i Kristiansand, jeg tror faktisk det er hele åtte måneder siden. Men i går storkoste jeg meg med fine venner og en haug av kjentfolk, andre juledag er jo nesten alle ute, så da er det jo klart man må slå ut håret litt! Jeg hadde det så gøy i går at jeg helt glemte bort kamera, men snapchat logger jeg vel aldri heeelt av på - så da kan jeg i det minste by på litt bilder derfra :-)

- snapchat lately-

Nå tenkte jeg og Hilde å ta en rusletur i sentrum, få oss noe frisk luft og handle inn litt godsaker til kveld. Så kjenner jeg at det frister å stoppe innen bakeren for å kjøpe en stor caffelatte og en god lunsj jeg kan nyte i kulda. Jeg er supersulten!

By the fireplace- those lazy christmas mornings -

Det er nesten trist at andre juledag går mot slutten... Jeg har kost meg så hjemme hos mine foreldre! I dag startet dagen med god julefrokost, før jeg snørte på meg joggeskoene og la bak meg noen kilometer i skogen. Man får jo så innmari med energi av all den gode julematen, så da er det like greit å få løpt litt i fra seg :-) Nå skal vi straks videre til nok et familieselskap, denne gangen hos Onkel. Jeg har hørt rykter om kalkun, så jeg kan nesten ikke få kommet meg fort nok ned der.. Haha! I kveld reiser jeg hjem igjen til meg selv, da braker det nemlig løst med julebord hjemme hos meg. Jentegjengen kommer på besøk, og andre juledag skal avsluttes med champagne i glasset og topp stemning. Jeg gleder meg

1 juledag på Naspevarden
Har jeg fortalt dere at vi fikk snø på selveste julaften? Klokken 15.00 åpnet himmelen seg, og hvite snøkrystaller kom dalende ned fra himmelen. Jeg ble så utrolig glad, den dalende snøen gjorde virkelig julestemningen komplett! De siste dagene før julaften har vi nemlig hatt varmegrader her i Kristiansand, så vi trodde vel alle at snøen og friske kuldegrader kunne vi se langt etter. Men nei, den kom utrolig nok som bestilt på den store dagen vi alle så gjerne ønsker oss hvit jul! Klar man må ha snø når det er julaften! Noen tur i hvitt landskap rakk jeg derimot ikke på onsdag, men i går - da ble det tur på hele familien!


- walking in a winter wonderland -

Vi la turen til Naspevarden, en utrolig fin plass som vi egentlig går på ski hvert eneste år. Nå er det ikke nok snø til at løypene kan prepareres, men en fin skogstur fikk vi så absolutt! Vi vandret rundt en god stund, og fikk en flott tur på rett under en mil. I strålende sol på knallblå himmel, kunne jeg ikke ønsket meg en bedre start på første juledag!

Julaften 2014

For en fin kveld jeg hadde i år, sammen med de som betyr alt i hele verden for megI år var vi dessverre litt uheldige, og var ikke alle samlet til jul som vi pleier. Det ble nemlig omgangssyken i familien, så mine stakkars små fettere måtte holde seg hjemme sammen med min onkel og tante Beate. Huff, noe så kjedelig! Så i år ble vi altså mindre folk her hjemme enn vi pleier, men vi klarte likevel å kose oss stort. Det var pinnekjøtt til middag og riskrem til dessert - tradisjonen tro. Etterpå ble det timesvis med pakkeåpning, og høyt støynivå i stua. Akkurat slik en julaften skal være :-)

- Pictures from this years Christmas Eve -


Jeg fikk så mye fint i går, og ble helt sjokkert over alle overraskelsene som ventet meg under årets juletre. Jeg blir så utrolig takknemlig at jeg finner virkelig ikke ord! Jeg må tydeligvis ha vært veldig snill i år? Hihi! Men enda gøyere var det likevel å få gi til de andre, og bare ha en kjempefin kveld med verdens beste familie. Det er jo det julen handler om - kjærlighet og samvær

Jeg håper du også hadde en kjempefin julaften, med alt du måtte ønske deg og enda litt til! Her i stua skal vi akkurat til å snurre film, Mommo har kommet på besøk og har fått velge hva vi skal se. Det er jo første juledag, så dere vil kanskje tippe at vi skal se en julefilm? Vel, guess again..... Taken 2 skal snurres! Haha, jeg ler meg ihjel! Mommo ass..

GOD JUL

Riktig god jul ønskes til dere, de beste leserne jeg noen gang kunne ønsket meg! Takk for at dere år etter år klikker dere inn her, følger så ivrig med og stadig kommer med oppløftende ord. Dere er fantastiske alle sammen! Tenk at nå har jeg delt livet mitt med dere i hele åtte år? Det er åtte julaftener, det! Jeg håper og tror det blir mange fler, fordi det er en fryd å skrive for en fin gjeng som dere. I dag vil jeg si takk for at dere er de dere er, og takk for at dere lar meg drive med det jeg liker best! Jeg håper dere alle er omringet med masse kjærlighet denne dagen, og at julaften blir alt dere har håpet på. Jeg vil også sende en ekstra varm tanke til alle de som har mistet noen, kjenner på savn eller kanskje kjenner på livets utfordringer. En klem sendes din vei fra meg! Og til de av dere som er så heldige å føler at livet er godt - nyt det og vær takknemlig


- I wish you a very merry christmas -

Denne julaften har jeg laget meg en ny tradisjon, siden verdens beste Mofar forsvant fra oss tidligere i år. I dag hoppet jeg faktisk i joggeskoene, og satte kursen mot kirkegården - for å besøke min aller beste venn. Og dette vil jeg gjøre hvert år fremover. Slik får jeg besøkt engelen min, og samtidig få en sprek start på selveste julaften Det passer meg helt perfekt! Nå surrer Reisen Til Julestjernen i bakgrunnen her, så nå skal jeg krype opp i sofaen og følge med.

Sender dere alle en stor klem, og et ønske om en riktig GOD JUL

Årskavalkade 2014: del 2

Mai

"FarFar Finn" fylte 80 år og det ble feiret med stort kalas på Røyland Gård.


Shape Up kom ut i bladhyllene og jeg var så stolt! Det var en sann ære å få være covergirl på Norges største treningsmagasin. En opplevelse jeg aldri kommer til å glemme!Trening stod som alltid på planen fem dager i uka, selv om jeg var sliten og kroppen i denne tiden konstant ropte "stopp".

17 mai ble feiret, og for min del startet ikke dagen med champagne-frokost. Nei, denne frøkna dro på løpetur langt utpå vidda for å trene beina i myra.. Haha, jeg ler meg ihjel! Etter to svette timer var det rett hjem i dusjen, og feiringen av nasjonaldagen kunne bare begynne!


Sommeren var på vei, og gymmet ble stadig byttet ut med utendørs treningsøkter.


Tone fant ut at hun ventet en liten gutt, og rett etter ultralyd løp jeg bort på jobben for å overraske henne.


Juni

Jeg og Ida dro til Gran Canaria, sjekket inn på Costa Del Kongsvik og koste oss ihjel. Dagene gikk til å late seg på stranda, lese masse bøker, spise latterlig mye sushi, drikke litervis med sangeria og nyte livet som bare vi to kan.
Jeg tok en spøk på Ida som resulterte i at iPhonen hennes knuste i Gran Canaria, så den nest siste dagen tok hun tidenes hevn på meg.. Jeg kan jo ikke annet enn å le meg ihjel av utfallet, men fy fader - jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv. Det er to ting jeg er hysterisk redd for, det er hvithai og svømme langt ut på åpen hav alene. Dessverre for meg er Ida godt klar over dette, og jeg kan garantere at jeg aldri skal ut i en tråbåt igjen i hele mitt liv.

Jeg kom hjem for noen dager, og nøyt fine sommerdager med venner og familie.
Kofferten ble nok en gang pakket, og det var tid for årets store familieferie. Denne gangen ble Mommo også med oss på tur, og vi hadde en helt magisk ferie sammen som jeg aldri vil glemme! Vi besøkte så utrolig mange flotte plasser, både Barcelona, Marseilles, Villefranche, Monaco, Roma og Napoli.Film fra turen vår hvis dere ønsker å se:

 


Juli

Juli startet med at min kjære Ida kom på besøk i Kristiansand.

Vi dro på festival, fartet rundt og var på konsert med blant annet Jason Derulo.
Jeg var preget av kraftig pollenallergi og klarte ikke lengre trene, derfor ble det mange rolige turer utendørs for å kompensere litt.Det ble sommerferie, og tid for grilling, bading og hygge sammen med både familie og venner.

Jeg var i Oslo for både jobb og hygge sammen med Ida.


Juli ble avsluttet med nok en tur, denne gangen til Bergen sammen med Hilde. Vi løp selvfølgelig Stoltzen, koste oss med shopping og god mat, samt tittet på alle de fine skipene som deltok på The Tall Ships Races.

A christmas stroll


-  merry christmas from me and my grandmother -

Hvor skjønn er ikke Mommo? Jeg kunne tynt den dama flat! Jeg pleier alltid å ta julekort bilder til bloggen, og i år fikk jeg altså lurt med meg Mommo på bildene. Dette vil jeg fremkalle og ha i ramme her hjemme, jeg syns bildet ble så koselig Tenk at det er lille julaften i dag, da! Hva er planene deres for dagen? Her skal jeg få unnagjort enda en treningsøkt, før jeg pakker baggen og reiser hjem til jul. Nå venter late dager og julehygge med familien - tradisjonen tro. I kveld skal jeg besøke Mommo, og spise kveldsmat med mine foreldre og lillebror. Jeg gleder meg så til å komme hjem!

All gold

bikbok bukse og ring - zara genser og kåpe - bianco sko - michael kors veske - nixon klokke

Hvem skulle tro at det var bitte lille julaften i dag når man ser på bildene over? Altså, hva skjer med grønt gress og varmegrader? Jeg vil ha snø og kulde! Det er jo desember! Enn så lenge lar dette vente på seg, og jeg venter utålmodig på at noe drastisk snart skal skje. Jeg lever i håpet ;-) I dag har jeg kost meg en hel haug med mine fine venner, samt at jeg var på shopping med mommo, mamma, min lillebror og fetter. Tok noen koselige stemningsbilder jeg tenkte jeg kunne dele med dere litt senere! Men nå venter en treningsøkt på meg, og helt ærlig er jeg redd jeg kommer til å sovne på mølla... Heldigvis vet jeg godt at man aldri angrer etter at man har trent, så jeg hopper i joggeskoene så fort dette innlegget er publisert. Lets go!

OH SNAP!

Goood morgen dere Her sitter jeg inntullet i morgenkåpa, litt frustrert for at jeg ikke kom meg opp når alarmen gikk av 05.45. Det er vel bare å innse at kroppen har gått i juleferie-modus! Jeg og Hilde satt oppe ganske sent i går, Love Actually ble endelig sendt på TV og da kan dere tro vi jublet av glede.. Haha! Dere vet jo hvor mye jeg har stresset etter å ha få sett denne filmen de siste ukene. I går ble altså dagen, så nå er desember komplett. Nesten! Vi mangler bare snø ;-)

- my latest snapchats -

I dag har jeg masse hyggelig på planen, men først blir det litt jobb! Heldigvis kommer min lillebror for å hjelpe meg noen timer, så går timene enda raskere til det blir litt juleferie :-) Senere skal jeg få til en treningsøkt, så skal jeg møte Tone og lille bebisen for å besøke bestemoren hennes. Jeg gleder meg til kvalitetstid med mine to fininger! I kveld blir det forhåpentligvis en tur ut i julegatene for å suge til seg litt stemning og drikke gløgg. Såå kos altså! Hvordan har dere det i disse dager? Stresser dere rundt, eller er dere ferdig med julegavene? Håper dere alle har det KJEMPEFINT

21 Desember


- family dinner 21th december -

Litt bilder fra min kveld Denne søndagen var det tid for nok et familieselskap, og etter mitt ønske ble det til en forskjell ikke servert julemat.. Haha! Jeg begynner allerede å gå lei av denne fryktelig tunge maten, så nå vil jeg holde meg unna frem til julaften når vi skal ha pinnekjøtt. I dag ble det servert masse små retter, og det var helt nydelig godt! Senere var det tid for småkaker, kaffe og selvfølgelig full heiing og iver under kveldens EM-finale. Ikke overraskende ble det seier, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Norge er tidenes mestvinnende kvinnelandslag, og det er så utrolig gøy å tenke på! Trofé nummer ti ble sanket inn denne søndagen, og det er jo bare helt rått. Fy søren for noen håndballjenter vi har!

Årskavalkade 2014: del 1

2014 går mot slutten, og i år som i fjor - vil jeg lage en årskavalkade av mitt år. 2014 har vært et år hvor det har skjedd så innmari mye, både på godt og vondt. For at innlegget ikke skal bli så alt for lange, deler jeg disse opp i tre innlegg :-)


Januar

Jeg startet året med å være sporty, trene masse, gå lange turer i skogen og være fast bestemt på at 2014 skulle bli et aktivt år. Er vi ikke alle ekstra motiverte i januar, da? Jeg var faktisk ute på en lang løpetur så fort jeg våknet opp etter nyttårsaften, og det var ingen andre mennesker enn meg å se i løypene.. Haha!


Jeg var mye på farten og knipset flittig antrekkbilder.


Jeg og Maren Sofie dro på tur til Bergen for å besøke venner, løpe Stoltzen og bare kose oss.Januar ble avsluttet med hyttetur og hygge på fjellet. Februar


Jeg startet Februar med baking og kos sammen med lille Torjus som kom på sleepover.


Jeg var i Bergen to ganger denne måneden, hvor jeg ikke helt klarte å få bloggen til å fungere godt nok... Haha! Men jeg trente masse, hadde det kjekt med fine mennesker, løftet tungt med Suzanne og pådro meg skade i korsryggen fordi konkurranse-instinktet tok overhånd.


Kim Kardashian ble brunette igjen, så da var det klart jeg også måtte blir det.....


Jeg overrasket Hilde og Maren Sofie med en alle tiders lørdag. Først tok vi turen på spa, hvor vi koste oss hele dagen og hadde skikkelig kvalitetstid. Senere sjekket vi inn på en fin suite, hvor det ble vin og hygge resten av kvelden.Jeg løftet 110 kilo i markøft og brukte ekstremt mye tid på trening denne måneden også.


Jeg brukte utrolig mye tid sammen med Mofar, som var veldig syk på dette tidspunktet. Dette kom ikke med på bloggen fordi jeg ikke ville utlevere for mye, så derfor ble ting mindre privat enn ellers og det ble vanskelig å holde dette skjult. Jeg følte på mange måter jeg levde et dobbeltliv, det ble slitsomt i lengden og satt store spor i meg senere i året. Men jeg gjorde så godt jeg kunne, og ser tilbake med å vite jeg brukte tiden riktig på å være så mye sammen med Mofar som overhodet mulig.


Mars

Jeg fikk beskjeden om at jeg skulle på photoshoot med Shape Up denne måneden, og satt derfor støtet inn for fult mot å komme i så god form som overhodet mulig. Derfor ble det latterlig mye trening, og jeg nøyt hvert eneste sekund av å stadig bli sprekere. Herregud så flink jeg var!Jeg var mye rundt i møter, og passet på å alltid få knipset antrekkbilder til bloggen.Ting ble mer og mer vanskelig for meg, og de eneste gangene jeg klarte å koble av var på turer i skogen helt alene. Dette ble det derfor mye av, jeg har faktisk ikke tall på hvor mange timer jeg brukte utendørs på denne tiden. Ellers gikk dagene mye til å være med Mofaren min, så igjen ble ting mindre privat på bloggen.


Christoffer hadde bursdag og det ble feiret i ekte Las Vegas stil!

Jeg reiste til Oslo for å møte Shape Up. Dere kan tro jeg var spent!

Jeg sjekket inn på en helt magisk suite som var så stor at det nesten var litt skummelt.

Dagen etterpå dro jeg på spa med søte Pia fra Shape Up, hvor vi gjorde et stort portrettintervju med meg. Som jeg koste meg! Senere var det tid for å sikre forsiden, ta treningsbilder og smile masse til kamera.
Mofar forsvant fra oss, og jeg mistet brått min aller beste venn.


April

Mars var begynnelsen på en lang og tung tid.. Jeg fant igjen mye terapi i skogen, og hadde utallige turer ute.

Mofar ble begravet, og jeg hadde brukt flere dager på å skrive tale til han. Mitt eneste mål var å klare å gjennomføre, og det klarte jeg. Når jeg ser tilbake nå er jeg så glad for at jeg gjorde det, da dette betydde utrolig mye for meg. Hverdagen måtte begynne igjen, og vi gjorde alle så godt vi kunne. Jeg var blant annet på crosskjøring med min Onkel og familien, og det var godt å få le litt igjen. Vi gjorde alle så godt vi kunne, og tok godt vare på hverandre :-)


Jeg ble godt tatt vare på av mine nydelige venner som stadig gjorde ting for å muntre meg opp.


Mars var ikke måneden for meg, og jeg havnet på sykehuset med store smerter i brystet. Beskjeden om å ta livet mer med ro kom, jeg hadde store spenninger i kroppen og hjertet jobbet på høyspreng.

Men hørte jeg? Nei.. Så jeg reiste på tur til London for å jobbe for Acer, sammed med Eirin og Suzanne.Det ble påske og jeg dro på hytta med familien.

Hilde hadde bursdag, og det ble fin feiring av verdens beste jente.

Finally with bestie

I dag er jeg så glad, denne lørdagen tilbringer jeg nemlig med Tone og familien hennes. Det var så viktig for meg å få sett de alle før jul, så i dag dro jeg med meg julegaver og kjørte avgårde til Farsund. Så nå kan dere tro jeg koser meg, med en nydelig liten bebis i armene mine og verdens beste venninne ved siden av meg. Som jeg har savnet mine to favoritter! I syv-tiden kommer det en hel gjeng på besøk her, og da blir det grøt og spekemat på menyen. Wooop, gleder meg!

Ønsker dere alle en nydelig lørdagskveld

No peeking

 - santa claus is coming to town -

Disse morgentimene har jeg kost meg med å pakke inn siste rest av julegavene. Og nå er jeg ferdig! Åh, som jeg gleder meg til å se familien min åpne årets julegaver..... I år har jeg nemlig slått litt på stortromma, spesielt til mine foreldre og lillebror. Familien min er alltid så snille med meg, hjelper til og og stiller alltid opp. Jeg tror aldri de svarer meg nei og at de ikke orker. Så derfor ville jeg gi noe ekstra fint i år, rett og slett bare fordi jeg hadde muligheten. Det gøyeste er jo faktisk å gi, og se reaksjonen når de du er glad i åpne opp. Hoho! Men liten eller stor julegave har ingenting å si, det er tanken og kjærligheten bak som teller.

Dette året har jeg kjøpt pakkelapper hos Kirkens Bymisjon, de kostet 40 kroner og gjør at det blir servert en middag til en i rus- og gatemiljøet. Et helt fantastisk tiltak fra Kirkens Bymisjon, som definitivt skal bli en tradisjon på pakkene mine i årene fremover! Hvis man er så velsignet at man har en gledelig jul selv fylt med både kjærlighet og trygghet, så er det viktig å ikke glemme de som er like heldige. Når jeg kan bidra med å kjøpe noen pakkelapper som gir middager til de som trenger det, gjør jeg det mer enn gjerne. Det er kjekt å kunne glede noen som gruer seg til jul

Mommos havreflarn

Mommo lager verdens beste havreflarn, så i år spurte jeg henne rett og slett om hun ville dele sin magiske oppskrift med dere blogglesere. Og det var det klart hun ville! Dette er kanskje litt i siste liten siden julaften snart er her, men dersom du mangler årets siste sort før du kan si deg ferdig med julebaksten, da må du prøve ut disse!

Du trenger:

150 g meierismør 200 g små havregryn (lettkokte) 2 egg 250 g sukker 2 ts bakepulver

Slik gjør du:

Smelt smør og bland med havregryn. Pisk så eggedosis av sukker og egg. Bland så alt godt sammen, og tilsett bakepulver. Dekk blandingen med plast, og sett i kjøleskapet i en liten time. Forvarm ovnen til 175 grader, og del opp deigen i små hauger på et stekebrett med bakepapir, gjerne bruk en teskje for hjelp. Havreflarnene må ha god plass, da de flyter utover og blir mye større mens de er i ovnen. Havreflarnene stekes til de er gylne, så her må du følge godt med - da det er fort at de blir svidd. Ta de ut av ovnen så fort de er gylne og fine i fargen. La de avkjøle seg på brettet, før du løfter de forsiktig over på en rist. De er myke rett etter steking, men stivner når de er ferdig avkjølt.- Server, nyt og kos deg! Disse må oppbevares i tett kakeboks -

Victoria's secret fashion show 2014

Jeg var vel ikke den eneste som satt klistret foran tv-skjermen i går? Victoria's Secret Fashion Show 2014 ble endelig sendt her i Norge, og selv om jeg egentlig allerede hadde sett det, så måtte jeg bare se det igjen. Hadde ikke sjans til å dy meg, haha! Altså, hvor flotte og fine er det mulig å bli? Victoria´s Secret må ha de fineste modellene i hele verden, med universets beste utstråling. Så smilende og glade jenter som virkelig er et blikkfang. Like gøy hvert eneste år!

This Coat

marc jacobs klokke - office sko - zara kåpe og jeans - designers remix genser - givenchy veske


Denne kåpen ble med meg hjem fra Oslo i forrige uke, og jeg bare elsker den! Jeg har leitet etter en kamelfarget kåpe i en hel evighet, så når det hang en igjen på Zara i min størrelse - føltes det som skjebnen. Klart denne måtte bli med hjem!

Ut av komfortsona05.15 ringer alarmen. Gnir meg litt i øynene, trasker ut av senga og hopper i treningstøyet som allerede ligger klart. Henter proteinshaken som er blandet ferdig i kjøleskapet, legger den i baggen, tar over meg den største jakken jeg har og setter veien mot gymmet. Folketomme gater, ikke et eneste menneske å se. Skrittene er målbevisste, og jeg vet hva som venter meg. En treningsøkt som skal gjøre meg et hakk sprekere enn det jeg var i går.

I dag kjørte vi pyramideintervaller på både mølla og ro-maskinen, etterfulgt av sirkeltrening med høy intensitet og enda litt styrke på magen. Og fy fader, det er så alt for tungt! Jeg hater virkelig å trene kondisjon, dette er min desidert svakeste side og i dag endte det med at jeg seriøst kastet etter pusten. Men skal jeg bli bedre må jeg lære meg å ta turen ut av komfortsona! Og det gjorde jeg i dag. Jeg skal ærlig innrømme at jeg syter og klager og er halvveis på gråten mens jeg holder på, men jeg gjennomfører og gjør det jeg skal. Og når alt kommer til alt, så er det å gjennomføre med å gjøre sitt beste det viktigste.

Meg: Jeg får åndedrettsproblemer!
Sondre: Jada... Life is a bitch! FORTERE!

Jeg prøver å legge inn litt faglige uttrykk skjønner dere, slik at min kjære trener forhåpentligvis skal få vondt av meg og la meg ta en pause. Det går aldri etter planen, og i dag reiv han faktisk drikkeflaska ut av armene på meg etter at jeg ikke hørte på han når jeg fikk beskjed om at jeg kun skulle ha en slurk... Haha! Hva da en slurk?!

Julestemning med Det Nye

annonse

Noe av det beste jeg vet er å synke ned i sofaen for en skikkelig magasin-stund

Som dere vet er Det Nye et av mine favoritt-magasiner, jeg abonnerer på det og får det derfor fast hjem i posten hver måned. Gleden er stor når jeg åpner postkassen og det ligger et rykende ferskt blad der. Det er nemlig ingenting som gir meg så ro i kroppen som å lese, det er vel en av de få gangene jeg klarer å koble helt ut fra sosiale medier og livet generelt. Da tar jeg meg gjerne en kopp kaffe eller et glass brus, og nyter en liten time mens jeg leser igjennom absolutt alle sidene.

Grunnen til at jeg liker Det Nye så godt er rett og slett fordi at her finner du litt av alt. Litt skjønnhetstips, litt mote, litt reisetips, litt livsstil, flotte og ærlige intervjuer med kjendiser, gode tips innen det meste og ikke minst får du minimalt med reklame. For er det noe jeg ikke kan fordra, så er det når man tror man har kjøpt seg tidenes tjukkeste blad - og halvparten faktisk bare er reklame. Akkurat det er så vanvittig nedsig! Dessverre er det mange blader som spekker seg på reklame, derfor er det få jeg faktisk gidder å kjøpe. Det Nye er derimot det stikk motsatte, og det er jeg så glad for!- Vil du abonere på Det Nye du også? -

Jeg er så heldig at jeg nå har fått muligheten til å gi et supert juletilbud til mine lesere! Nå kan dere få fem utgaver av Det Nye + ørepynt fra Maria Zabel for kun 199 kroner (+49,- i porto)! Ørepynten du får med er så fin, den er laget i sølv og er belagt med 18 karat gull. Vanligvis koster øredobbene 700 kroner, så dette vil jeg virkelig si at er en helt super deal! Jeg håper dere ble glade nå? Hihi! Jeg vet jo at flere av dere er hyppige lesere av Det Nye, så jeg tenkte dette var en koselig ting å gjøre nå i jula.

Juletilbudet finner du HER

Family dinner - pictures from yesterday's dinner -

Noen stemningsbilder fra gårsdagens middag Alle familieselskapene er uten tvil det aller beste med julen! Sitte samlet rundt bordet, nyte god mat og drikke, le sammen og bare ha skikkelig kvalitetstid. Det gleder meg så innmari! I går spiste vi som dere vet kalkun, og det er så utrolig godt at jeg får stjerner i øynene av bare tanken. Nå gleder jeg meg allerede til nyttårsaften, for da blir det sannsynligvis kalkun igjen! Jeg ble så mett i går at jeg kom rullende på jentekveld til Celina, hvor jeg koste meg i flere timer med mine gode venninner. Jeg er heldig som har så fine mennesker i livet mitt! Hva ville vel livet vært uten dem?

Høye hæler på glatta

Et av de mest stilte spørsmålene jeg får på bloggen om vinteren er hvordan i alle dager jeg klarer å traske rundt på de høye hælene når glatta står på for fult. For å si det sånn, så klarer jeg det jo egentlig ikke - men jeg liker å tro at jeg klarer det. I går var jeg på vei opp bakken til mine foreldre for å spise kalkun, og bakken var så glatt at bilen måtte settes nede. Dette passet jo helt perfekt med skovalget mitt! Dette, kombinert med en lite behjelpelig lillebror, resulterte i det dere ser under. Haha! Selvironi er viktig, og det å ta seg selv høytidelig er noe jeg aldri har gjort. Så når videoen er sett over 100 000 ganger på facebook på under et døgn, må jeg jo selvfølgelig dele den her også. Jeg ler meg ihjel! La meg bare nevne at jeg kom meg trygt opp den forbanna bakken til slutt, hengende bak i skolesekken til Eirik. The things I do to get some turkey ;-)

 - what a blogger in heels on the ice really looks like -

Hårfin til jul

sponset behandling

Litt selvpleie før jul er gull verdt! I dag sank jeg ned i frisørstolen hos Komponisten, og lot min skjønne Marianne gjøre magi på håret mitt. Hun er så flink! Det er å deilig å kunne sette seg godt tilrette, la skuldrene hvile og drunke ned i magasiner, med tanken om at jeg er i de aller beste hender. Så nå er etterveksten min borte, og jeg er klar for å være hårfin både jul- og nyttårsaften! I dag tok jeg også med meg nytt påfyll av EVO sine produkter som en liten julegave til meg selv, jeg har testet care serien i flere uker nå og vil så gjerne tipse dere om dette merket. Dette er økologiske produkter, som virkelig er helt fantastisk gode! Bare et lite tips fra meg, så kanskje du kan huske på det til neste gang du skal unne deg en ny og god hårserie :-)
Nå skal jeg hoppe i bilen for å hente min lillebror på skolen, og så skal vi hjem på middag sammen med Mommo og Finn. Mamma skal servere kalkun, og jeg gleder meg så innmari. Kalkun tror jeg må være det beste jeg vet! Etter å ha tilbrakt ettermiddagen med familien, tar jeg turen videre til jentekveld med Celina og Malin. Det gledes

Takknemlig

- waking up to this is the best feeling ever -

Det beste med å våkne opp om morgenen nå i desember, er uten tvil å tasse ut i stua til juletreet som lyser så fint opp. Jeg er så glad vi satt treet tidlig opp i år, slik at vi får kose oss med det så lenge som mulig :-) Jeg tenker ofte over hvor glad jeg er for at Hilde bor hos meg akkurat nå. Jeg hadde gruet meg veldig til jul i år siden den blir den første uten Mofaren min, men nå som jeg alltid har bestevenninna mi rundt meg - føles livet litt lettere å bære. Jeg har mange gode venner, og er så utrolig takknemlig for de alle! Men Hilde og Tone er helt spesielle, de er alltid med meg, uansett hvor de befinner seg. Og disse to fantastiske bestevenninnene mine er jeg ekstra takknemlig for i dag Hva er du ekstra glad for denne tirsdagen?

To timer på sykkelen

Antrekk fra forrige uke som jeg ikke fikk publisert før nå Det er så kaldt for tiden, så da gjelder det å pakke seg godt inn i varme kåper og klær! Selv om det ikke snør enda har jeg blitt flittig bruker av lue også, vinden er så kald og sur at det river jo i de stakkars ørene mine! Jeg har utrolig nok sluppet unna vinterens forkjølelse enn så lenge, og tror jeg kan takke fornuftigheten min for i hvert fall litt av det... Hihi! Viktig å holde seg god å varm vet dere.


bikbok kåpe og lue - gina jeans - 2nd day tskjorte - michael kors veske


Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen og spist sashimi til kveldsmat etter TO TIMER på spinning-sykkelen. Herregud, jeg er så stolt av meg selv! Solsiden arrangerte jule-spinning for de som ville i kveld, og vi fikk utdelt både nisseluer og reinsdyr-horn som vi syklet med. Jeg følte meg ganske kul fra begynnelsen av med disse hornene på hodet, men etter to timer har jeg faktisk aldri sett meg selv se såpass ille ut. Jeg tror Sondre har lagt ut et bilde på bloggen sin hvis dere vil se meg fra min verste side... Haha, for et ekstremt syn! Jeg var både likbleik, blå og så svett at tøyet seriøst var totalt gjennomvått. Så nå skal jeg innta sofaen med den aller beste samvittighet, i kveld er jeg så ekstremt fornøyd med min egen innsats at jeg må faktisk gi meg selv en klapp på skuldra altså! Jeg håper det er innafor en gang i blant ;-)

Last minute panic?

annonse

Er du ute i siste liten med julegavene? Du er ikke alene! Under har jeg samlet noen av mine siste julegaver, som passer både til venninne, tante, mamma eller søster. Noe jeg tror de fleste jenter vil bli glad for! Kanskje du ser noe du liker til årets siste julegaver? Bestiller du nå, får du det også hjem i god tid før julalften

- last minute christmas gifts -

Universal Brow Pencil NORDIC: kjenner du ei jente som alltid stresser med å få brynene sine perfekte? Da vet jeg hun vil bli glad for denne! Dette er en penn du tegner brynene med, som gir perfekt form på en utrolig enkel måte. Dette er Nordic-versjonen, som gir en lysere farge tilpasset oss i Skandinavia. Denne vil jeg si passer best til blondiner eller de som er ganske lyse i håret. Ønsker du en til de som er mørkhåret, vil jeg anbefale denne.

Boudoir Eyes Shadow Collection: en utrolig nydelig kolleksjon med hele ni øyeskygger! Disse er altså så fine Her får du både varme og kalde skygger som kan skape den looken du ønsker, og i tillegg følger det med "how-to"-instruksjoner. Dette må i mine øyne være den perfekte julegave til hvilken som helst jente! Vi elsker jo alle Too Faced sine øyeskygger, og hvis man får hele ni av de i denne fine esken? Altså, mer kan man ikke ønske seg!

Mary Lou Manizer aka "the Luminizer": her får du både highlighter, øyeskygge og shimmer. Og best av alt? Mary Lou reflekterer lyset slik at huden ser magisk fin og helt plettfri ut. Dette er et av de mest geniale make-up produktene jeg vet om!

Blush Brush: rougekost som er perfekt til skape konturer, definere og blende ut. Denne kosten fra Real Techniques er utrolig myk og god, og verdt hver eneste krone. Selv bruker jeg den til både blush, highlighter og blending. Et godt tips er å vaske sminkekostene med jevne mellomrom, gjerne en til to ganger i måneden. Da holder de seg rene og fint, samt at de legger sminken mye finere uten gamle rester i seg.

Victorias Secret Sheer Love Body Wash: jeg tror ikke det finnes en eneste jente som ikke digger Victorias Secret, så dersom du mangler den siste lille tingen til årets julegave - ville jeg så absolutt latt valget falle på denne. Dette er en deilig dusjsåpe som lukter fantastisk av bomull og rosa lilje. Man lukter så rent og godt etter å ha såpet seg inn med denne!

Lulu's Cosmetics Bag Mini: den perfekte lille sminkepungen med plass til det viktigste! Her får du plass til både mascara, pudder, eyeliner, rouge, leppestift og solpudder. Denne er ikke bare genial, men også så utrolig fin!

Har du panikk i siste liten for at de siste julegavene ikke er i boks? Vel, nå kan du spare deg for både stress og unødvendig bruk av ekstra penger! Coverbrands har nemlig satt i gang en Last Minute Panic kampanje, som gir deg -15% rabatt på en rekke produkter, samt alt jeg har skrevet om over. Happy christmas shopping!

Let's talk snacks

Mandag er her! Endelig Jeg er som dere vet utrolig glad i denne dagen, da hverdager er det jeg liker best. Mandag betyr en ny uke, med helt blanke ark som man kan fylle med det man ønsker. Denne uken vil jeg fylle mine blanke sider med trening, næringsrik mat, produktive dager med jobb, samt hygge med familie og venner. Hva tenker du å fylle dine med?


- En ny uke, nye muligheter! Det er tid for å kose seg med sunn og god snacks. -

I ukedagene liker jeg å kose meg med grønnsaker og dipp, hjemmelaget og sukkerfrie musli-barer, proteinpannekaker med friske bær, sushi til middag og protein-smoothie til kvelds. Og dere, gjett hva jeg skal i kveld? På en TO timers lang spinning-time! Solsiden arrangerer julespinning, og jeg gleder meg ihjel til dette. Det å sykle i hele to timer til julesanger med en sprek gjeng tror jeg må være den perfekte starten på en ny og fin uke. Dette blir altså så gøy!

Jeg ønsker dere alle en super start på den ny uken, og håper dere får en alle tiders mandag! Vi sees igjen senere

Late night run

I kveld har jeg vært på løpetur i piskende regn og full storm. I skogen! Jeg følte meg seriøst som Rocky Balboa der jeg løp rundt å kjempet mot naturen. Vel og merke Rocky Balboa med pusteproblemer, men likevel..
 - out running in the storm -

Jeg og Sondre la turen til lysløypa, hvor vi jogget i 45 minutter og avsluttet med noen tunge intervall-drag. Jeg blir seriøst livredd når jeg jogger rundt i skogen på denne tiden av døgnet, spesielt i Baneheia som har litt av en historie. Men når jeg har dette spreke mannebeinet med meg så er jeg vel godt beskyttet uansett hvem som måtte lure i buskene ;-) Nå har jeg nettopp tatt meg en varm dusj, og skal dykke ned i sofaen resten av kvelden med is og kakemann. Perfekt!

Good morningGod morgen, dere ♥

Her nyter vi en deilig søndagsmorgen med nybakte rundstykker, godt pålegg og varme kaffe. Skikkelig julestemning i heimen, det er jo tross alt tredje søndag i advent! I dag fikk jeg Bokhandleren i Kabul av mamma i julekalenderen, og det passet meg helt perfekt siden det er både regn og grått ute. Jeg har hatt lyst å lese denne boken til Åsne Seierstad lenge, så nå gleder jeg meg til å endelig få gjort det! Er det noen av dere som har lest den? Jeg har hørt den er så bra!

Denne søndagen står en treningsøkt på planen, og kanskje ut å se litt i butikkene som har søndagsåpent. Vi får se! Når kvelden kommer snikende har jeg skikkelig lyst å se Love Actually, den er jo så fin! Jeg har prøvd å finne den over alt på nett, men til ingen nytte. Hva skjer med at ingen har den? Det er jo tidenes skjønneste julefilm! Så i dag får jeg raide butikkene i et siste forsøk, jeg gir meg ikke før jeg finner den. Haha! Den må liksom til hver eneste desember :-) Hva er planene deres for dagen?

Rudolf- My nails are ready for Christmas -

Har dere sett så utrolig skjønne negler? Dette må være de fineste jeg noen gang har hatt! Lille Rudolf som er rød på nesen Jeg er så heldig som har verdens flinkeste og snilleste bestevenninne som vil fikse neglene mine! Hilde jobber på Miabell her i Kristiansand til dere som har spurt, og som dere ser er hun tidenes mest kreative og flinke negldesigner. Jeg smiler hver gang jeg ser på juleneglene mine og lille Rudolf, jeg! Var han ikke søt vel?

My latest snaps

- workouts, fun with family and friends, and a trip to Oslo -


I går var det pepperkakepynting og hygge med Maren Sofie og Charlotte Maren har nettopp kommet hjem fra Oslo for å være her i jula, og det er så godt å ha bestisen hjemme igjen! Så i går koste vi oss masse på besøk hos Charlotte, som hadde bakt pepperkaker til oss og gjort klart med en haug av pynt. Dere kan jo gjette hvilken pepperkake som er min på bildet over? Haha! Meg og min tålmodighet til å gjøre ting ordentlig, det går like galt hver eneste gang..

Nå skal jeg straks ta en tur til Hilde på Miabell, i dag skal vi fikse neglene mine skikkelig julete, med rudolf og hele pakka! Iiiih, det kommer til å bli så fint! Og i kveld går turen til Arendal, hele familien skal samles for skalldyr hos min Tante. Gleder meg en hel haug, skalldyr er jo det beste jeg vet! Hva er planene deres for lørdagen?

Lei av å gå tom for strøm på mobilen?

annonse

Er du som meg, og alltid ender opp med en telefon som er tom for strøm? Det er så latterlig frustrerende! Tidligere har jeg løpt rundt med laderen oppi veska, men dessverre har jeg ikke tid til å sitte ved siden av en ladestasjon i flere timer for å vente på at telefonen blir full igjen. Når Posytron.no spurte om jeg ville teste ut et av deres berømte lade-deksel, kunne jeg ikke annet enn å svare et soleklart JA og glede meg til pakke i posten. Og dette kan jeg anbefale videre til dere på det sterkeste!Er du lei av å gå tom for strøm på mobilen din i tide og utide? Når det er lenge igjen av flyturen, bussturen eller joggeturen? Da er vi to! Dette batteri-dekselet lader opp telefonen din helt opp fra 0% til 100%. Dette fungerer veldig enkelt ved at du lader batteri-dekselet (egen lader følger med) på akkurat samme måte som når du lader telefonen din. Når du føler du trenger strøm på telefonen, setter du enkelt dekselet på mobilen og trykker på knappen på batteri-dekselet slik at den lader telefonen din helt full igjen. Dekselet er fint og tynt, akkurat som et vanlig deksel, i tillegg til at det beskytter telefonen din mot riper.

Jeg er helt frelst av dette dekselet, og kommer uten tvil til å være flittig bruker av dette fremover! HER finner du en oversikt over alle ladedeksel til forskjellige typer mobil, som i tillegg er satt ned i pris akkurat nå.

Julekonfekt: Oreokuler

De siste årene har oreokuler blitt utrolig populært, så i år tenkte jeg å dele oppskrift på disse med dere. Disse er fylt med oreokjeks, og dyppet i deilig sjokolade. Og best av alt, de går raskt å lage!Til 25-30 oreokuler trenger du:

1 pakke oreokjeks 200 g philadelfia ost 150 g kokesjokolade eller melkesjokolade  1 ts delfiafett

Slik gjør du:

Knus kjeksene og rør inn kremosten. Sett så blandingen i kjøleskapet i cirka ti minutter, før du ruller til 25-30 stk små og runde kuler. Legg dette på et brett med bakepapir, og sett til avkjøling igjen i kjøleskap eller fryseren i minst en time til kulene har stivnet helt. Smelt så mørk sjokolade over vannbad sammen med delfiafett. Dypp kulene i sjokoladen. Dersom du ønsker kan du pyntene kulene med f.eks litt hvit sjokolade og strøssel, eller du kan bare ha de som de er i sjokoladetrekket. Disse må du oppbevare kjølig i en helt tett boks.


- homemade oreoballs for christmas -

Disse har lang holdbarhet i kjøleskapet, men likevel forsvinner de nok fortere enn du kan forestille deg. Disse er nemlig så alt for gode, og virkelig vanskelig å holde fingrene unna! Den perfekte julekos


Rowing, deadlift, boxjumps

Jammen ble det trening i kveld også, til tross for at formen ikke er helt på topp! Men når Sondre kaller inn til økt, er det bare å adlyde denne maskinen av et menneske. I dag kjørte vi først rundt en time med teknikktrening på pullups og markløft, før vi gikk over til en aldri så liten crossfit økt.

Christine WOD. Rowing, deadlift, boxjumps:

3 rounds

ROW 500M

12 Deadlifts

21 Box jumps


Jeg vet ikke helt om jeg syns det er gøy eller skummelt når jeg trener med Sondre, fordi han er så ekstrem når han holder på med treningen sin at jeg blir helt bekymret. Jeg er sikker på at han trener seg til døde mens han holder på, og venter bare på at jeg må begynne med førstehjelp på han. For hvem i alle dager er det som klarer å kjøre sånn på uten å dø? Jeg forstår det ikke med min beste vilje. Så da står jeg både bekymret og fascinert på sidelinjen, som en liten klegg han aldri blir kvitt. Haha! Det er uansett så innmari kjekt å få lære av den beste, og ikke minst utrolig inspirerende at jeg er så heldig å få trene med et av forbildene mine. Sondre er en kjekkas og en kjernekar uten like, jeg har bare lovord å si om denne karen! Nå gleder jeg meg bare til å bli halvparten så sprek som han, og jeg jobber knallhardt for å nå alle mine mål :-)

Healthy Quesadillas

Her om dagen fikk jeg så utrolig lyst på quesadillas, men følte ikke for å ta den helt ut siden det var midt i uka. Derfor laget jeg en sunnere versjon, som virkelig ble helt fantastisk god. Flere av dere etterlyste oppskrift, så her kommer det!

- healthy and homemade quesadillas -

Mine lagte jeg enkelt ved å gjennomsteke en kyllingfilet sammen med litt tacokrydder, mens jeg kuttet opp sopp og rødløk. Brun dette sammen med kyllingen når den er ferdig stekt. Så tok jeg en havrelompe som jeg smørte et lite lag med grønn pesto over. Deretter raspet jeg opp litt lettost, før jeg la kyllingen, sopp og løk over - samt et dryss med ruccola. Helt til slutt topper jeg med enda en havrelompe, før jeg steker quesadillasen på svak varme rundt to minutter på hver side. Helt til osten er smeltet, og lompene er gylne og fine. Jeg serverte sammen med hjemmelaget guacamole, og ekstra lett rømme. En ganske sunn, og utrolig god middag som virkelig anbefales! Dette skal definitivt lages flere ganger :-)

Hurtigskriving og livsviktig signatur

Dere vet de dagene hvor alt bare går galt? I går var en slik dag, jeg er helt sikker på at jeg fikk straff av høyere makter for å ha fått et aldri så lite raserianfall på Sandra Borch. Det er slemt å si stygge til om andre, og jeg pleier aldri gjøre det - men i går ble jeg faktisk så hissig at min egen kommentar på en nettdiskusjon ble sensurert av administrasjonen.

Det hele begynte med turen til Oslo, hvor jeg allerede var forsinket til et møte og måtte løpe til flytoget. På veien hadde jeg kjøpt meg en kaffe fra Starbucks, og en meter unna døren til flytoget bestemte jeg meg for at jeg hadde tid til å ta et bilde av denne flotte koppen jeg fikk med hjerter rundt navnet mitt. Vel, en snap og 15 sekunder senere ble dørene på flytoget lukket igjen og jeg følte meg som verdens dummeste menneske. Så da ble jeg enda mer forsinket, og med på kjøpet fikk jeg en haug av latter av de som fikk med seg dette scenarioet. Til gjengjeld ble møtene i Oslo en suksess, og som en bonus fikk jeg med meg to flotte goodiebags som jeg tømte oppi veska uten å se ordentlig før hjemreisen. Lite visste jeg at det blant annet lå kondomer og en graviditetstest oppi disse.... Det fant jeg først ut når veska mi peip og securitasvakten måtte se igjennom den. Hva sier man da? I hvert fall ikke at det er vareprøver jeg skal hjem å teste ut. Men med migrene og tette bihuler kom jeg tre timer før flyet mitt gikk på Gardemoen, og ble derfor ganske oppgitt når flyet ble enda en time forsinket. Dette ga meg alt for god tid til å diskutere om pels på nettet, og det var her jeg ikke klarte å kontrollere meg selv. Iphonen mistet jeg i bakken i tidenes sinne og kameraet bak knuste. Omsider lande jeg i Kristiansand, betalte 220 kroner i parkering og dro til bilen. Det er da ting nådde nye høyder. Jeg oppdager at har mistet lappen som skal få meg ut gjennom bommen av parkeringen, og jeg finner ingen til å hjelpe meg. Av desperasjon fra tanken av å måtte sove i min lille Fiat utenfor flyplassen, bestemmer jeg meg for å legge meg helt inntil en annen bil for å kjøre på hans billett gjennom bommen. Heldigvis gikk dette bra og bommen slo ikke ned i Fiaten. Nå venter jeg derimot bare på tidenes regning, fordi hele området var dessverre kameraovervåket.............. Jeg tror jeg har blitt gal.

Vel, jeg kom meg trygt hjem til slutt! Men denne pelsdyroppdretten går så inn på meg at jeg har ikke ord. Jeg må bare beklage for mitt eget språkbruk i går på diverse diskusjoner, jeg kunne definitivt fått frem poenget mitt uten å spille på alt for slemme strenger. Men det er ingen som får meg til å se så rødt som Sandra Borch, en ekstremt oppmerksomhets-syk jente som har verdens største munn og som burde blitt kastet ut av norsk politikk for lengst. Jeg kan virkelig ikke fordra henne! Er det noen som vet hvor man kjøper en munnkurv som aldri kan bli tatt av igjen? Jeg vil gi en til Sandra til jul.


Til sist vil jeg komme med noe fornuftig. Det å få et forbud mot pelsdyroppdrett er noe jeg kommer til å engasjere meg sterkt i fremover, jeg nekter å gi meg på dette. Har du 30 sekunder til overs? Stortinget må i nær fremtid stemme over endelig avvikling av pelsdyrnæringen, og regjeringen skal samtidig vurdere det samme. Det er nå viktigere enn noen gang at politikerne får føle det sterke engasjementet som finnes, og du kan vise ditt ved å gi din viktigste signatur til pelsdyrene. Stem for et forbud mot pelsdyroppdrett, og la politikerne få klar beskjed med din signatur: Ikke flere tomme ord - vi krever tomme bur!

Cream And Sequins
BikBok By Lene Orvik cardigan, sko & accessories - BikBok topp
Acne jeans - Michael Kors veske - Marc Jacobs klokke


Noen bilder av gårsdagens antrekk :-) I dag har jeg derimot pakket meg inn i verdens største jakke fra Norrøna, med vintersko og hele pakka. Jeg hører nemlig rykter om snø i Oslo? Iiiih, så koselig! Jeg har ikke tid til å bli syk, så da må jeg pakke meg godt inn slik at jeg ikke fryser. Nå skal jeg straks kjøre avgårde til flyplassen, og deretter ta morgenflyet til Oslo. Ønsker dere en super onsdag, så sees vi litt senere

Santa's little helper

God tirsdagskveld, dere Hva har dere brukt dagen til? Her har det ikke skjedd så veldig mye spennende, denne tirsdagen har vært en typisk hverdag med hjemmekontor. Jeg reiser på dagstur til Oslo for jobb og møter i morgen, og måtte derfor bli sittende noen timer ekstra på dataen i dag. Deilig å bli ferdig med alt som er datarelatert, slik at jeg kan ha fult fokus på det jeg skal mens jeg er i hovedstaden. Et lite avbrekk med trening fikk jeg heldigvis, og dagens økt endte med over en time på mølla. Jeg ble så stolt! Jeg kan nemlig ikke huske sist jeg hadde tålmodighet til å stå på mølla så lenge, men i dag fikk jeg virkelig ånden over meg. Det er nesten litt flaut å si dette, men jeg fikk frysninger så stolt jeg ble av meg selv etterpå... Haha!

- enjoying a cup of coffee with santa´s little helper -

Har dere sett så skjønn Milo er med det lille juleskjerfet sitt? Det henger en liten gullbjelle helt fremme på det, så når han beveger seg kommer det sånn julete bjellelyder som minner meg sykt om reinsdyrene til nissen. Flashback til barndommen! Den lille mannen blir derimot fryktelig usikker når han har det på, så bjellen ringer i takt med skjelvingen hans. Ler meg ihjel!Nå blir det en sunn versjon av quesedillas til sen middag, sammen med en ny episode av Kourtney And Khloe Take The Hamptons. Så må jeg se over enda en gang over alle serietipsene dere kom med i går. Dere er så snille som kommer med så mange tips! Nå må jeg jo klare å finne meg en ny favoritt? Jeg heller litt mot å begynne på Revenge, How To Get Away With Murder, Stalker, Shameless eller å fortsette på The Good Wife. Bare så synd at NetFlix har så dårlig utvalg...

Pelsdyrnæring = organisert dyreplageri

Pelsdyroppdrett. Ordet som får blodet mitt til å bruse. Det var en tid jeg var så dum å løp rundt med en SVEA jakke med pels på selv, helt til noen viste meg hvordan pelsen egentlig ble laget. Siden den gang har jeg prøvd så godt jeg kan å påvirke alle jeg kjenner til å ta motstand fra dette, samt bruke bloggen til å sette fokus på denne ondskapsfulle torturvirksomheten som foregår rundt i landet. Jeg blir så forbanna når jeg skriver om dette at jeg sliter faktisk med å ordlegge meg godt nok. Men jeg skal prøve.

Jeg vil be dere om å slå på NRK1 i kveld for å se på Brennpunkt, klokken 22.10.

For hva skjer egentlig når en dyreverner utgir seg for å være interessert i å starte med pelsdyroppdrett, og ber om å få opplæring på noen av gårdene bransjeorganisasjonen selv anbefaler? Svaret får du se på Brennpunkt i kveld. Jeg kan ikke få roset NRK1 og Frank Nervik nok for å ta denne kampen, vise dokumentaren og en gang for alle avlive de idiotiske mytene om pels. Nå er det på høy tid at det blir slutt på dette hjerteskjærende dyreplageriet som foregår rundt på norske pelsfarmer! Usannheter om denne forkastelige næringen har fått leve lenge nok. Jeg blir så sint, fortvilet og lei meg at tårene triller bare jeg skriver om dette, fordi jeg fatter ikke at dette faktisk skjer her i siviliserte Norge i et moderne årstall som 2014!

En stor takk til NRK1 for å ha mot nok til å sende denne dokumentaren og en enda større takk til Frank Nervik for at du orket å gjennomføre dette hjerteskjærende prosjektet. Det er mennesker som deg som er med på å gjøre verden til et bedre sted! Nå er det på tide at Norge får seg dyrepoliti og lar mattilsynet ta seg av temperaturen i frysediskene! For HVOR mange ganger må dyreplageriet i pelsdyrbransjen dokumenteres før Mattilsynet forstår hva som foregår?

Sportyspice is back

Etter å ha blitt ferdig med arbeidsdagen i fem-tiden, stod valget mellom å slenge seg på sofaen eller dra på spinning. Og helt ærlig så fristet ikke sofaen en gang! Så da ble det 60 svette minutter på sykkelen, med både intervalldrag og styrketråkk. Når dørstokkmila føles så kort og usynlig som det den gjør i disse dager, er det ingen tvil om at jeg må utnytte denne motivasjonen for alt den er verdt. Jeg vet allerede nå at dette kommer til å bli tidenes mest aktive desember for min del, og den tanken er virkelig god :-) Det er så deilig å være skikkelig i gang med både trening og kosthold igjen!

- healthy snack after todays second workout -

En velfortjent kveldsmat med en iskald cola zero... Mmmh! Eneste jeg mangler nå er en serie å følge med på. Jeg og Hilde har prøvd å begynne på flere den siste tiden, men vi finner liksom ikke noen vi liker godt nok til å bli hekta. Alt ble liksom en nedtur etter at vi så ferdig Broen, vi har seriøst kjærlighetssorg etter Saga og Martin. Haha! Så, har dere noen tips til en skikkelig god serie? Jeg har vurdert å gi The Good Wife en sjanse, hva tenker dere om den?

Gule suksesskjeks til jul

I dag tenkte jeg det var på tide med en ny oppskrift på julebakst! Dette er en litt utradisjonell oppskrift, men den anbefales virkelig. Dette er gule suksesskjeks, som dere virkelig bare må prøve. De er helt himmelsk gode!Til cirka 20 doble kjeks trenger du:

6 rom-tempererte eggehviter 200 g sukker 450 g malte mandler

Til fyllet og sjokoladetrekk trenger du:

6 eggeplommer 2,5 dl fløte 150 g sukker 3 ts maizena mel 3 ts vaniljesukker
200 g smør 400 g kokesjokolade

Slik gjør du:

Start med å lage den gule kremen, ettersom den skal kjøles helt ned før den fylles mellom to kjeks. Ha eggeplommene, maizena, sukker og fløte i en kjele på middels varme. Rør hele tiden slik at det ikke svir seg i bunnen, la kremen få et oppkok og la det så småkoke i cirka tre minutter. Ta gryta av plata, og rør inn vaniljesukkeret og smøret. Til slutt kan du helle alt gjennom en sil, slik at alt blir fritt for klumper. Avkjøl nå kremen ved å sette den kaldt, mens du husker å piske i den med jevne mellomrom slik at det kommer litt luft i den.

Så er det tid for å lage kjeksene! Pisk eggehvittene til hvitt skum, før du heller i sukkeret mens kjøkkenmaskinen går på høy hastighet. Pisk videre til dette blir luftig, hvitt og helt fast. Ha i de malte mandlene og vend de inn ved å røre godt. Sprøyt røren over på bakepapir for å lage små kjeks. Stek så midt i ovnen på 180 grader i cirka 12 minutter, til kjeksene er gylne. La kjeksene avkjøle på rist. Når både kjeks og krem er helt avkjølt, så er det tid for dypping i sjokolade! Når kremen har kjølnet vil den ha konsistens som mykt smør. Legg halvparten av kjeksene med bunnen opp og ha på kremen. Legg så en kjeks på toppen, og trykk den forsiktig ned i kremen. Så kan du smelte sjokolade i vannbad, og dyppe kjeksene nedi.
- christmas cookies in the making -

Disse gule herlighetene er helt magisk gode! Faktisk vil jeg si de er farlig gode, fordi dette må være de beste julekakene jeg har smakt. Jeg anbefaler å oppbevare disse i fryseren, slik at de holder seg godt gjennom hele julen


Just keep going
Mandagen startet med et pang så tidlig som 05.45! Da var det bare å dra seg opp av senga, bælme nedpå to kopper kruttsterk kaffe og sykle bort til Solsiden for ukas første økt. Jeg tror Sondre prøvde å drepe meg i dag. Det var faktisk to damer på gymmet som påpekte at de syns synd på meg, og sa de ble helt svett av å bare se på.

Meg: Nå vil jeg ikke mer Sondre! Slutt med dette.
Sondre: Det er forskjell på hva du vil og hva du skal!

Dette er altså grunnen til at jeg må trene med personlig trener, det er så alt for mye jeg ikke vil i disse dager.... Haha! Men Sondre presser meg til jeg seriøst skriker av smerte, og så får han meg til å le etterpå fordi han etterlikner meg. Det er viktig å le litt på trening også, for det er tungt som bly å trene i disse dager. Men med stadige påminnelser og motivasjonsrop om hvor mye bedre og sprekere jeg vil være om bare en måned, gir deg meg masse kraft til å fortsette.


I dag kjørte vi boksing og trappeløpe som oppvarming, og følgende crossfit WOD som økt:

200 m løp ♦ 15-12-9 reps med skulderpress, AbMat Sit-ups og KBS (kettlebell swings) ♦ 200 m løp

Etterpå avsluttet vi med 200 mageøvelser, og jeg trodde seriøst Gud skulle komme å hente meg hjem. Jeg var sikker på at dagen min for å forlate denne jorden hadde kommet, og gjorde meg forstått med at det var tid for avreise. Men så overlevde jeg mirakuløst, og følelsen etterpå er jo bare helt magisk! Så nå skal jeg spise meg en god og litt for sen frokost og starte på arbeidsdagen med verdens beste samvittighet. FOR en herlig start på den nye uken :-)

Party season life savers

annonse

Startskuddet for årets beste party-sesong har gått av, og det er bare å stålsette seg for dansing i høye hæler til solen står opp og noen mindre morsomme dagen-derpå´s. I dag tenkte jeg å komme med mine tips til hvordan man kan ta best vare på huden i denne sesongen, slik at man ser fresh ut både før og etter fest. Dette er mine party season life savers!

Etter en hard kveld med drinker og hæla i taket, liker jeg å ta ekstra godt vare på meg selv dagen derpå. Mine beste tips for å bli slippe unna den store fyllesyken, er å drikke masse vann, byttet ut junkfooden med næringsrik mat og få seg en god tur i frisk luft. Selv ser jeg alltid sliten ut i huden etter en fuktig kveld ute, så jeg har noen ekstra triks i lommen jeg vil dele med dere.

- not sure if hungover or dying -

Rens alltid huden før du legger deg: å rense huden før man legger seg er alfa-omega for hvordan huden blir dagen derpå! Jeg anbefaler å legge verdens beste renseservietter fra Ole Henriksen ved siden av sengen for å fjerne makeupen, så får du renset ansiktet på en rask og effektiv måte før du kan ta deg en velfortjent skjønnhetssøvn rett etterpå.

En oppfriskende ansiktsmaske: dette er gull verdt dagen derpå! Som alltid sverger jeg til Glamglow Youthmud, som faktisk er kåret til verdens beste ansiktsmaske. Dette er en 10-minutters ansiktsbehandling på boks, som er flittig brukt bak kulissene i Hollywoods underholdnings-, musikk- og moteindustri. Funker den for Hollywood fruene, så funker den for meg! Denne er fuktighetsgivende, oppstrammende, desinfiserende og bekjemper problemhud. Leirebasen i denne kommer forresten fra Middelhavet i Sør-Frankrike... Need I say more? Aaah!Juks deg til en våkenhet: jeg bruker sjeldent sminke en dagen derpå, men dersom jeg skal ut av døren - jukser jeg meg alltid til en litt freshere look ved å lyse opp kinnben og under øynene. Glo Minerals har en utrolig genial sak som er concealer og highlighter i samme produkt, som både dekker over ujevnheter OG får deg til å se mer våken ut. Den kommer i to forskjellige farger, jeg har den lyseste da jeg vil ha mest mulig "oppvåknende" effekt.

Tryll bort hovne øyne: disse herlighetene er like geniale både før og etter fest. Dette er noen skikkelig deilige pads, som man legger under begge øyner. De er dynket med aloe, collagen, Q 10 og masse vitaminer - som sammen skaper en avkjølende, avslappende og lindrende effekt. Jeg eeeeelsker virkelig disse! Eyedews er perfekt de dagene du har mørke ringer under øynene, har hodepine eller hangover, eller bare trenger å se ekstra fresh og våken ut. Jeg elsker disse, og har de alltid med meg i håndbagasjen når jeg f.eks er ute å flyr. De er mine beste venner mot slitne øyne!

- get your party gear on -

Gi huden et fuktighets boost: før det er tid for å hoppe i partykjolen og dykke ned i sminken, starter jeg alltid med å sette av 20 små minutter til en god ansiktsmaske for å gi huden en ekstra fin glød. GlamGlow Thirstymud er ekstremt god til nettopp det med å gi glød! Og ikke bare det, den gir også masse fuktighet, og gjør at tørr vinterhud føles sunn, frisk og opplagt til den kommende festen. Påfør et jevnt lag med denne i hele ansiktet, sitt med den i 20-30 minutt og skyll av med kaldt vann. Og voila, huden din vil stråle! Smør så inn huden din med en god fuktighetskrem, og påfør Sheer Tint Base som et serum før du legger foundation og resten av sminken. Denne gjør at sminken sitter godt hele kvelden, samt at den gjør huden glatt og jevn.

Fine jordtoner til øynene: NYX Natural Shadow Palett koster kun 169 kroner, og er virkelig helt fantastisk bra. Den inneholder hele seks skygger, som kan brukes alene eller sammen. Disse kan både gi sotede øyner med en røff look, eller en diskret og naturlig look. Alt ettersom hva du ønsker! Her får du i hvert fall super kvalitet for en veldig billig penge.


Frem til 12.Desember får dere nå -20% på ALLE produktene jeg har skrevet om i dette innlegget hos Coverbrands.no! Rabattkoden dere må bruke er " KA7 ". I tillegg har nettbutikken nå -20% på ALT fra Bare Minerals, så her kan du også gjøre gode sminkekupp. Håper dere finner noe dere liker! Husk at Coverbrands alltid har fri frakt, og lynrask levering. Man rekker helt ærlig nesten ikke trykke på bestill-knappen før man får en hyggelig pakke i posten :-) Og det liker vi!

Lui & Milo

Jeg har jo helt glemt å fortelle dere at det har kommet en ny liten venn i hus!Er hun ikke skjønn? Hun smelter hjertet mitt hele tiden og er tidenes kosebamse som bare vil ligge på fanget. Jeg skal passe henne frem til tirsdag mens Belinda er i New York, så nå koser vi oss masse. Det er jo helt supert med enda en liten hund her hjemme, så har Milo noen å leke med mens jeg er på farten. Er det forresten bare jeg som ser at Lui er lik på en gremlins? Haha! Kanskje ikke på bildet over, men når hun ligger å stirrer på meg med de store øynene sine og har ørene rett opp - da er hun seriøst prikk lik. Gremlins er jo så alt for søte, jeg har faktisk alltid ønsket meg en sånn. Så nå har jeg jo nesten fått meg en!Her har jeg nettopp dratt meg ut av den alt for myke senga, spist god frokost og hoppet i treningstøyet. Nå skal jeg ut i skogen og legge bak meg en 60 minutters joggetur. Hurra for en sporty start på søndagen :-)

December 6th

God lørdagskveld, dere Etter å ha spist meg mett og fornøyd på pinnekjøtt hjemme hos mamma, tok jeg turen hjem igjen til meg selv. Samboeren er ute på vift i kveld, så da benyttet jeg sjansen til å ha en skikkelig alenekveld. Så denne lørdagskvelden har jeg gjort så lite som mulig, sett julefilm på tv, hatt en stor kopp med kakao og noen knekk av tidenes beste sjokolade som ble med meg hjem fra Dubai. Godiva sine sjokkiser slår sjeldent feil, og selv om jeg liker aller best den med hvit sjokolade - var jammen meg den mørke her med jordbærbiter også himmelsk godt... Ah!

- hot cocoa, whipped cream and my fave chocolate -

Hva har dere gjort i kveld da? Enten dere slår ut håret på dansegulvet, drikker vin eller nyter en rolig kveld hjemme, så håper jeg dere har en alle tiders lørdag! Jeg må bare få si at jeg er så utrolig heldig som har dere, og jeg setter så enormt stor pris på at dere følger så ivrig med her inne. Flere av dere tar seg til og med tiden til å legge igjen noen gode ord til meg, og det gjør meg så glad! Så før jeg legger meg vil jeg bare si tusen takk til akkurat deg, du som stadig titter innom her og til deg som i blant legger igjen koselige ord i kommentarfeltet. Dere er så gode alle sammen! Nattaklem fra meg

Black and white

hm skjorte - lindex bukse - zara sko - givenchy veske


Hvordan har dagen deres vært, fininger? Her i Kristiansand har endelig solen kommet frem, etter alt for lenge med bare overskyet. Dagen startet jeg derfor med en deilig skogstur, mens solen våknet til liv rundt meg. Det var så fint! Neste gang må jeg ta med kamera slik at jeg kan vise dere. Resten av dagen har min lillebror vært hos meg for å hjelpe til med jobb. Og best av alt, jeg fikk lurt han til å hjelpe meg med å vaske både bil og leilighet! Så da kan dere tro jeg er fornøyd! Nå har vi begge tatt turen hjem til våre foreldre, vi skal spise årets første pinnekjøtt og bare kose oss. Håper dere får en fin lørdagskveld

Årets første julebord


Sushi, god vin og glitrende antrekk - slik vi bloggere kjører julebord ;-) Jeg og regnskapsføreren min Geir har hatt en årlig tradisjon om at vi drar ut å spiser i begynnelsen av desember, for å feire året som har gått. Dette året har Marthe også blitt kunde hos han, så da er det klart at det ryddes plass til min gode blogg-venninne også på årets minste, men koseligste julebord.


- out for sushi yesterday with Marthe and our accountant -

Vi hadde booket bord på byens beste sushi restaurant for anledningen, Food Asylum. Og maten svarte virkelig til forventingene! Om mulig så var det faktisk bedre enn det så ut. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger vi sa mmmm og dette er himmelen mens vi spiste. For tre sushi-elskere så kunne dette virkelig ikke blitt bedre. I går skålte vi for året som har vært, og ser frem til et nytt år med nye mål. Måtte 2015 bli et magisk år for både bloggerne og Geir :-)

Kveldens filmtips: Blended

Det er fredag, og endelig tid for helg, kos og avslappelse! I kveld tenkte jeg å komme med et aldri så lite filmtips til dere om morsom komedie jeg så forrige helg. Blended er en søt og morsom film, med Adam Sandler og Drew Barrymore i hovedrollene. Jeg elsker filmer med disse to sammen, og har flirt meg ihjel av dette herlige paret fra 50 first dates og Bryllupssangeren. Så at de nå er tilbake i en ny romantisk komedie passer meg ypperlig!

Denne filmen handler kort fortalt om Lauren og Jim, som begge er single med hver sine barn. Dette er grunnen til at de blir sendt på blind-date av sine venner, men daten blir så langt i fra en suksess som overhodet mulig. Kvelden avsluttes med mye sinne og et gjensidig hat fra både Lauren og Jim. Det eneste de er enige om er faktisk at de aldri vil se hverandre igjen! Men når begge tilfeldigvis bestemmer seg for å dra på ferietur til samme sted blir de nødt til å forholde seg til hverandre. Og ikke nok med det, problemer i bookingen gjør at de og barna må dele suite på en lukusresort i Afrika i en hel uke....

Weekend is here

God fredag, fine leserne mine

Tenk at det endelig er helg? Det gledes! Denne uken er jeg skikkelig stolt av meg selv, jeg har vært flink med både jobb, trening og kosthold. Allerede 08.00 var jeg på plass på Solsiden i dag for å få unnagjort fredags-økten, og 60 svette minutter senere var jeg ferdig med både jogging og litt styrke på mage. Store deler av dagen har jeg brukt til å fakturere meg ferdig for dette året, det er så godt å ha den jobben gjort, slik at jeg kan få en god oversikt over årets regnskap. Nå skal jeg svinge moppen litt her hjemme og ta helgevasken, før jeg skrur opp musikken, finner frem finkjolen og gjør meg klar til årets første julebord!

Christmas At My Mom's House

- welcome to christmas at my mom's house -

I år som i fjor, og årene før det - tenkte jeg å vise dere mamma sitt hus. Hun pynter så utrolig fint til jul, så hver eneste desember har det blitt en liten tradisjon her på bloggen at jeg viser dere barndomshjemmet. Dere kan tro jeg gleder meg til å dra hjem på lillejulaften, og våkne opp her på den store dagen. Da kryper vi alltid opp i sofaen, ser Askepott og alle julefilmene - mens vi koser oss med rømmegrøt til frokost. Tradisjoner som jeg alltid vil holde på

Så, velkommen hjem til familien Andersen!
happy thursday

Nå er jeg straks på vei ut døra for å se Dum og Dummere 2! Er det noen av dere som har sett den? Jeg har allerede sett traileren, og det ser veldig lovende ut. Gleder meg til en skikkelig latterkule med Jim Carrey igjen :-)

 nly sko - pimpkie bukse - zara genser og smykke - bikbok by lene orvik accessories

My latest snaps- latest pictures from my snaphat -


I dag klarte jeg jammen meg å sove over alarmen... 06.00 ringte den, men jeg våknet ikke før så sent som 08.20! Jeg blir helt svett når sånt skjer, føler jeg har sovet bort hele dagen og skuffet alle rundt meg. Haha! Ja, jeg er helt gal når det kommer til rutinene mine. Heldigvis fikk jeg unnagjort en hel haug av jobb i går, så de to tapte timene skaper ingen problemer likevel :-) Planen for denne dagen var egentlig å dra bort til Tone og favoritt bebien min, men nå ble det ikke sånn likevel - så da håper jeg å få sett de i helgen i stedet for. Jeg savner de begge så innmari mye!

Jeg må forresten si tusen takk for alle fine kommentarer på innlegget under, etter å ha forsovet meg så ble dagen definitivt mye lettere når jeg kunne lese alt det fine dere skrev sammen med en kopp kaffe. Dere er så snille

Veien tilbake har startet

Si hei til Sondre aka Ironman som skal være treneren min i tiden fremover!Jeg har kommet til et punkt hvor jeg er så lei av meg selv at jeg finner ikke ord, og jeg føler meg 100% klar for å sette i gang den harde jobben med å finne tilbake til god-formen. Motivasjonen min er dessverre veldig ustabil, en dag kan jeg elske trening og gjerne ta to økter på en dag - mens neste dag innbiller jeg meg at jeg hater trening og vil heller spise mitt eget hår enn å dra på Solsiden. Derfor har jeg rett og slett skaffet meg Sondre som personlig trener, slik at han kan dytte meg opp trappa når jeg føler for å ta heisen. Planen min er å trene med han cirka tre ganger i uka, så får jeg klare meg på egenhånd i resterende dagene. I dag hadde vi vår første økt sammen, så startskuddet har allerede smelt i gang!
- todays workout with my new coach Sondre -

Under dagens økt ble det mye frustrasjon fra min side, fordi de to timene vi holdt på minnet meg konstant på hvor mye jeg har forfalt på både styrke og kondisjon. Jeg er så langt i fra der jeg pleide å være som overhodet mulig, dette gjør meg både oppgitt, frustrert og lei meg. For åtte måneder siden løftet jeg 110 kilo i markløft, klarte lett 100 kilo i knebøy og løp mila uten problemer. Så jeg skal ærlig innrømme jeg ble blank i øynene når jeg sleit med å løfte halvparten av dette i dag og kondisjonen er som forsvunnet... Men som Sondre sier må jeg se framover, og fokusere på å bli den beste versjonen av meg selv igjen.

Jeg vet flere av dere savner å lese om trening her på bloggen, så derfor er det gøy å fortelle dere at det skal bli mer av dette fremover. Nå går vi jo inn i et nytt år snart også, så da er det vel alltid kjekt å kunne motivere hverandre litt! Jeg gleder meg til å kjøre på fremover, og har satt meg flere mål som jeg gleder meg til å nå :-)

Til den som har alt

 annonse

Jeg tror jeg har funnet den perfekte julegave til den som har alt. Nemlig en fin klokke! Klokker går aldri av moten, og man kan heller aldri få nok av disse. Selv samler jeg på klokker, så dersom det ligger enda en under juletreet til meg i år - sier jeg meg så absolutt fornøyd! Flere av dere har spurt meg mange ganger om hvor jeg kjøper klokkene mine, og nesten alle mine er fra Klokker.no. Dette er en norsk nettbutikk, som har et enormt godt utvalg av klokker og en helt super service. De leverer raskt, har gratis frakt på ordre over tusen kroner og er viktigst av alt en sikker nettbutikk å handle fra. En varm anbefaling fra meg, som har bestilt hele åtte klokker derfra de siste to årene. Og ikke en eneste gang har jeg blitt noe annet enn utrolig fornøyd :-)


Julegavetips til han:1. Fossil.2. Fossil. 3. Casio. 4. Daniel Wellington. 5. Police. 6.Invicta. 7. Nixon. 8.Triwa.

Julegavetips til henne:1. Michael Kors. 2. Daniel Wellington. 3. Marc Jacobs. 4. Casio. 5. Triwa. 6. Skagen. 7. Michael Kors. 8. Marc Jacobs.


Her har jeg satt sammen noen julegavetips til dere, av mine favoritt klokker til både han og henne. Det er så utrolig mange fine! Selv sikler jeg på den fra Michael Kors helt oppi høyre hjørne. Det spørs om jeg ikke må gi den i julegave til meg selv i år ;-)

Dinner is served

 - spicy chickensoup with friends and family yesterday -

God morgen, dere To bilder fra i går, mamma inviterte til kyllingsuppe og nybakte rundstykker. Det er alltid så godt med varm suppe når det er kaldt ute. Denne morgenen våknet jeg faktisk opp til at det var 0 grader ute, så nå begynner virkelig kulda å slå inn for fult. Og det gledes! Jeg håper snøen kan komme fortest mulig, nå er det snart jul og da er det klart vi trenger dalene snøfnugg på utsiden. Er dere ikke enige? Hoho! Nå sitter jeg her i sofaen, skriver til dere og er på mitt andre krus med kaffe. Straks skal jeg bort på Solsiden for å ha PT-time, jeg fant ut at dette må bli løsningen for at jeg skal holde motivasjonen oppe nå i desember. Det er alltid både gøyere og mer effektivt når jeg har en streng trener skrikende over skuldra mi.... Lets do this!

Chocolate Chip Cookies

Amerikanske cookies med sjokolade er et must hver eneste jul! Dette året prøvde jeg meg på en oppskrift jeg fant hos flinke Passion4Baking, og resultatet ble helt nydelig. Disse må man rydde plass til i en av årets kakebokser!Til cirka 40 cookies trenger du:

225 g usaltet smør 200 g sukker 230 g brunt sukker 1 ts vaniljesukker 1 stort egg 2 store eggeplommer
350 g mel10 g maizena 1 ts bakepulver 1 ts natron 1/2 ts kanel 1/2 ts havsalt 400 g mørk sjokolade

Slik gjør du:

Sett ovnen på varmluft, og forvarm til 180 grader. Rør smør, sukker og brunt sukker til det blir fluffy, i cirka tre minutter. Ha i ett egg og bland det godt før du tilsetter eggeplommene, en av gangen. Tilsett så vaniljesukker, og rør det luftig i ytterligere to minutter. Bland sammen mel, maizena, kanel, bakepulver og natron, før du tilsetter alt dette i resten av røren. Miks alt sammen, før du hakker opp sjokoladen og rører den forsiktig inn.
Fordel en spiseskje med røre per kjeks på en stekeplante, strø litt havsalt på toppen, og stek på midterste rille i ovnen i 10 - 13 minutt. Ha god avstand mellom hver kjeks på stekeplaten, da kjeksene blir over dobbelt så store når de står i ovnen. Ta brettet ut av ovnen, og avkjøl kjeksene på rist til de er kalde nok.

- homemade christmas cookies -

Server og nyt verdens beste cookies! Siden det blir såpass mange ut av denne oppskriften, er det perfekt å dele med noen du er glad i. En hjemmelaget førjulsgave til noen du setter ekstra pris på, vertinnegave til årets julebord eller beholde alle selv til årets juleselskaper. En ting er sikkert, og det er at disse garantert vil falle i smak


Me and my PJ's

Tenk at det allerede er 2. desember? Tiden flyr! Jeg skal ikke legge skjul på at jeg gleder meg til et nytt år, med helt blanke ark. 2014 har føltes som en evigvarende kamp, så at det nå går mot slutten føles virkelig helt greit. Likevel er jeg glad for at desember nettopp har begynt, og at det er mange dager igjen. Det er årets siste, men definitivt beste måned

- homeoffice in my PJ's today -

Denne dagen har jeg brukt til hjemmekontor, jeg har ikke en gang fått kommet meg ut av pyjamasen. Når det er så grått og trist vær ute, elsker jeg å sitte inn med laptopen. I dag har jeg fått unnagjort en hel haug! Nå gjenstår det bare å sende ut noen fakturaer til kunder, så går turen hjem til mamma. I dag skal vi ha middagsbesøk av fine venner, og jeg gleder meg veldig :-)

Litt senere kommer forresten årets første juleoppskrift her på bloggen. I dag er det Chocolate Chip Cookies jeg vil vise dere, og himmel - disse ble bare helt farlig gode. Jeg bakte dobbel oppskrift og fikk derfor delt ut til familien også i gave, og de falt mildt sagt i god smak hos absolutt alle. Så gled dere til senere, jeg håper dere lar dere friste til å bake disse dere også!

Aldri for gammel

- never to old for my mom's advent calendar -

Jeg vet ikke med dere, men er det noe jeg aldri bli for gammel til - så er det vel mamma's julekalender. Det er definitivt høydepunktet å våkne opp til nå i desember! Jeg har tenkt å begynne å samle på Lexington sitt juleservise, og i dagens pakke ventet det nettopp en kopp fra denne serien på meg. Dere kan tro jeg ble glad

Lunch O´clock

Dagens lunsjpause ble tilbrakt sammen med skjønne Marthe Jeg har ikke sett henne på en liten evighet, så det var godt å kunne gi henne en skikkelig klem og ikke minst få en update på alt som har skjedd sist. For ja, i begge sine liv har det jammen skjedd litt av vært! Marthe har jammen meg blitt en liten villbass, jeg lo meg seriøst ihjel av alle historiene hun hadde på lager i dag. For ei hysterisk morsom jente! Det er jo ingenting å legge skjul på at jeg er tidenes mest rolige tørrpinne, så det spørs om jeg ikke må komme meg på et kurs hos Frk.Borge snart ;-)

healthy vegetarian lunch -

I dag ble det vegetar-lunsj på meg, og himmel så digg det var! Jeg spiste en wrap fylt til randen med grønnsaker, og vegetarisk "taco-kjøtt". Det var helt nydelig! Dette ble faktisk gjort på oppfordring av dere blogglesere, som stadig påpeker at jeg må begynne å spise mer vegetarmat. Jeg er så absolutt enig med dere, og tenker faktisk å prøve meg på litt oppskrifter på nyåret innen vegetar. Det er jo så mye godt man kan lage, og ikke minst så er det fint med tanke på dyrene.

Nå skal jeg løpe videre til en treningsdate med Belinda på Solsiden. Sprek start på mandagskvelden!

Let's do this

michael kors sko og veske - topshop bukse - bikbok genser - hm caps - marc jacobs klokke


Endelig er en ny uke her! For denne uken har jeg kun et mål, og det er å ta meg selv skikkelig i nakkeskinnet. Samboeren min spøker med å kalle meg forever hungry, og det er et kallenavn jeg ser meget mørkt på å ha hengende over meg. Nå skal jeg bli flink og sprek igjen, fordi det er jo da jeg har det best! Jeg har allerede kickstartet mandagen med en powerwalk ute i høstmørket lenge før solen stod opp. Gud så deilig det var med frisk luft så tidlig på morgenen! Denne uken blir det altså fult fokus på trening, og et godt kosthold. Så får det heller bli en liten mat-festival når helgen kommer snikende! Målet er å fokusere på jogging i tiden fremover, så tar jeg heller styrketreningen opp skikkelig igjen på nyåret. Da har jeg nemlig spennende planer, som jeg gleder meg til å dele med dere! Men du? Ha en super start på uka, da! Vi sees igjen litt senere

hits