desember 2012

Godt nyttår!

Nå kommer straks gjestene her, så blir det god drikke og mat. Ville bare stikke innom å ønske dere et riktig godt nyttår, verdens skjønneste lesere! Kos dere masse, og vær forsiktige! ♥

Gratulerer så mye, Kim & Kanye!

Herligehet, jeg er helt i ekstase! Jeg våknet både Granit og hele blokka av at jeg skreik av glede og hoppet rundt som en galning. Grunnen er kanskje litt crazy, men dere vet jo at jeg cirka er verdens største fan av Kardashian søstrene? Og nå er Kim gravid med Kanye West! Jesus Christ, tenk den fantastisk nydelige ungen de to kommer til å få? Jeg smelter av bare tanken ♥

Nå skal jeg hoppe i treningstøyet og danse videre til nyttårsfrokost med min ToneBestis. Vi skal planlegge tapasmenyen til i kveld, det blir nemlig nyttårsfeiring her i leiligheten. Og med dette gode humøret jeg er i nå, må det jo bare bli helt knall! Smilefjææææs :D

Vernebriller og sushi

Er dere klare for i morgen? Pappa banket nettopp på døren med latterlig mange raketter, så nå er igrunnen alt klart her. Jeg løper alltid rundt med vernebriller på nyttår, viktig å være forsiktig når man kun ser på det ene øyet. Med min flaks er det jo fort at jeg får en bombe eller to i det friske øyet, haha! Nå er Hilde kommet på besøk, og vi koser oss med god kveldsmat og tv. Fin søndagskveld ♥

Mitt 2012 - del 2

JULI.

Juli var en ekstremt travel måned! Jeg dro til Oslo for å skrive under avtalen med FN organisasjonen Unesco, som jeg ble ambassadør for dette året. Rakk også en koselig lunsj med Ida, alltid koselig å se gojenta mi igjen! Så var jeg hjemme i noen dager, koste meg med venner og familie. Jeg farget håret ombre (som ble helt fantastisk stygt....) og kjøpte min første Michael Kors veske. Jeg stilte også opp i utdrikningslag for en bloggleser som skulle gifte seg. Og, jeg malte salongen til ToneBestis utenfor... Hoho, snakk om hektisk måned - jeg tror ikke jeg satt stille en eneste dag i Juli.

I slutten av måneden dro jeg og Granit på nok en kjærestetur, denne gangen til Stavanger.

 AUGUST.

I August var jeg rundt på sprell med Tone nesten hver eneste dag, haha! Vi stod opp 06.45, dro på trening, jobbet og møttes etter jobb. Dagene gikk til kos i parken, kjøring i city train og en haug av tullball. Jeg var også superstolt etter å ha klart å løpe en mil på rundt 60 minutter, hurra! Ellers spiste jeg på Sjøhuset alt for mange ganger, det er virkelig farlig å ha den restauranten til nabo. Koste meg med familien gjorde jeg også, både på restaurant og på grillkvelder.

 SEPTEMBER.

Den 18.september pakket jeg kofferten og dro avgårde til Senegal i Afrika. Fy søren, denne turen var virkelig helt fantastisk og den forandret meg veldig som person. Det å få være Unesco sin ambassadør, har vært en av de største ærene jeg har fått. Jeg var der nede i en uke, hjalp barn, unge jenter og besøke skoler i Senegal. En helt fantastisk tur, som jeg aldri vil glemme. Denne måneden fylte jeg også 22 år, og da var jeg nede i Afrika. Ganske så spesiell bursdagsfeiring, men likevel den beste jeg kunne fått.

OKTOBER.

Mye jobb, enda mer trening og noen girlsnight out - det er vel ordene som beskriver denne måneden. Jeg og jentene leide en gigantisk suite en av helgene, og danset hele natten. Årets jentefest! En snartur til Oslo ble det nok en gang, sammen med Chris for å gjøre møter og innkjøp til Get Sporty.

Kristina Andersen AS ble grunnlagt.

NOVEMBER.

Jeg og ToneBestis pakket kofferten, og dro avgårde til Sharm El Sheikh i Egypt. Åh, for en fantastisk tur! Vi snorklet, badet, koste oss, spiste god mat, shoppet, ble brune og bare storkoste oss hele turen. Jeg tok også dykkerkurs, og dykket på 8 meters åpent hav i Rødehavet. Her snakker vi tidenes adrenalinkick, det å dykke er noe av det mest fantastiske jeg har opplevd.

DESEMBER.

Årets beste måned, som heldigvis ikke er over enda! Denne måneden har jeg jobbet meg nesten ihjel, og var storfornøyd da jeg endelig kunne lansere min egen nettbutikk. GetSporty har vært årets største drøm som har gått i oppfyllelse! Jeg lagte også en fin julefest på Frelsesarmeen, for rusmisbrukere på lillejulaften sammen med min venninne Simi. Denne måneden har jeg også vært i Oslo med Granit, feiret koselig jul med familien og gjort alt som hører Desember til.

Jeg ser frem til et nytt år, forhåpentligvis blir 2013 enda bedre! ♥

Mitt 2012 - del 1

2012 har vært et fint år, og jeg har opplevd mye! Jeg bestemte meg allerede i Januar for at dette skulle bli et fantastisk år, og det føler jeg virkelig det har vært. Jeg har startet to AS selskaper, fått mitt eget klesmerke og butikk, reist og besøkt forskjellige land, kost meg en haug med mine kjære og egentlig hatt the time of my life. Her kommer del 1 av mitt 2012 ♥

JANUAR.

Året begynte ganske stille, da stakkars Milo ble operert i venstre bakbein for patella. Veldig trist at min lille tass fikk den sykdommen, og han hadde veldig mye smerter etter operasjonen. Ettervært ble han bedre og hinket rundt på tre bein. Haha, verdens søteste med rød gips over labben sin! Jeg var også på julebord med en fin gjeng, hvor vi rappelerte fra Kristiansands høyeste bygning. Adrenalinkick! Granit fylte 22 år, og ble overrasket med hjertekake og fine gaver.

FEBRUAR.

Februar var en hektisk måned. Jeg gjorde en tv'opptreden sammen med blant annet Jens Stoltenberg og Thor Hushovd for NRK, som skulle brukes til undervisning på skolene i Norge. Hadde min første trening med Maren, og lærte mye nyttig av henne. Kost meg med ute med jentene, med god mat og vin. På slutten av måneden måtte jeg gjennom en øyeoperasjon, og ble liggende blind i noen dager. Helt forferdelig vondt, og operasjonen ble heller ikke velykket....

Jeg filmet også "En dag i Kristina's liv", som dere kan se her:

MARS.

I mars skjedde det mye gøy! Jeg klippet meg kort, var litt for mye ute med gode venner og øyet mitt begynte endelig å bli bedre. Jeg bestemte meg for å glede en bloggleser, og den heldige ble Charlotte. Jeg tok henne med på shopping, cafe og vi koste oss masse! Ellers trente og jobbet jeg mye, og begynte å planlegge min kommende butikk.

I slutten av måneden dro jeg og Idaen min til London, på en uforglemmelig bloggbærtetuuuur!

APRIL.

Jeg og Granit satt oss på flyet og dro avgårde på kjærestetur, til Makrigialos på fantastiske Kreta. Vi koste oss masse på den herlige plassen, i en nydelig suite på et utrolig flott hotell. Det ble late dager på stranda, trening, opplevelser i leiebilen vår, god mat, vin, kjærestekos, gocart kjøring og mye morro. Absolutt en uforglemmelig tur!

MAI.

Denne måneden fartet jeg egentlig bare rundt og digget livet sammen med mine kjære. Sommeren var meldt sin ankomst, og jeg løp rundt i shorts hele dagen. Hadde mange koselige vors på ballkongen sammen med venner, koste meg på uterestaurant, trente mye, spiste is på brygga og levde egentlig bare livet.

JUNI.

Jeg begynte å jobbe litt på Vila, noe som førte til farlig mye shopping. Koste meg mye med Granit, venner, familie og hadde enda flere fine dager på ballkongen. Vi fikk hagemøbbler, var storfornøyde begge to! Det var sommerferie, Kristiansand strålte på sitt beste og livet smilte.

Del 2 kommer senere.

Mobilblogg

Her ser dere meg i kveld! Ligger rett ut i kosetøyet og ser på den siste sesongen av Frustrerte Fruer. Det er seriøst så avhengighetsskapende, jeg klarer virkelig ikke slå det av. Sant det er trist at dette er siste sesong? Buhu, det er jo favorittserien min! En gang vil jeg bo i Wisteria Lane, med alle jentene mine som nærmeste naboer..... Mihi ♥

Den fineste plassen

I skrivende stund sitter jeg på mitt lille hjemmekontor, og kikker utover. Jeg gleder meg så til sommeren! Synet av båthavna og sjøen får det til å krible i meg, jeg er så heldig som har denne nydelige leiligheten. Strand, sjø, båter, park og enda mer sjø så langt øyet kan se - hva mer kan man ønske seg? Det er litt trist å tenke på at den skal selges til neste sommer, jeg skulle gjerne hatt enda et år her.... Verdens fineste sommerleilighet, som jeg og Granit overtok for snart to år siden. Tiden flyr! ♥

Kanskje det blir en av dere som kjøper den? Hadde jeg hatt fire-fem millioner stående på konto, skulle jeg virkelig slått til. Men så heldig er jeg ikke.... Enda! Hoho!

Må forresten vise dere den fine stjerna jeg fikk av Hilde, den lyser så fint over blogghjørnet mitt:

Nå må jeg komme meg i dusjen, og ut av treningsklærne. Det ble ikke noe frilørdag på meg likevel, rett etter trening ble jeg sittende stuck forran dataen. Men slik er det å drive for seg selv, da har man egentlig aldri helt fri. Heldigvis har jeg verdens beste jobber, så jeg klager absolutt ikke. Ønsker dere en kjempefin lørdag, hva skal dere i kveld da?

Hektisk fredag

God morgen, mine fine! Hvordan har dere det? :-)

Her startet vi dagen med god omelett til frokost, med masse digg i. Jeg har vært våken noen timer allerede, og skal straks avgårde på trening. Fin måte å starte helgen på!

I går fikk jeg desverre ikke oppdatert dere mer, da hele fredagen blåste avgårde. Jeg var på Vila i noen timer, og jobbet sammen med de skjønne vila-jentene igjen. Det var nesten to måneder siden sist, så nå var det godt å være der litt igjen! Jeg har jo ikke så mye tid til å være der lengre, men dersom de trenger hjelp i butikken - har jeg sagt det bare er å ringe meg. Mihi! Etterpå dro jeg rett avgårde med MarenBestis, vi skulle egentlig bare kjøpe den nyeste sesongen med Frustrerte Fruer. Men når jeg er med, blir det jo alltid litt ekstra som blir med hjem. Si hei til mine nye venner:

Gleder meg som en gal til å teste ut juicepressen! Om det er noen av dere som har noen gode og sunne oppskrifter å dele med meg, må dere gjerne skrive løs i kommentarfeltet mitt! Smiil ♥

Your dreams can come true

... if you have the courage to pursue them ♥

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. Reach for the stars, girl!

Mitt lille blogghjørne

Da har jeg endelig fått på plass en av julegavene mine, som var dette herlige hjemmekontoret. Var det ikke fint? Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med blogghjørnet mitt! Stakkars pappaØyvind har skrudd i tre timer for å få det opp, flatpakket er virkelig noe dritt. Mens mamma har støvsugd og ordnet her inne, hehe. Snakk om heldig jente, da! Viser dere bedre bilder i morgen, jeg har nemlig utsikt over hele havet og båthavna fra min nye arbeidsplass. Hurra, jeg er storfornøyd! :D

Ut av dvalemodus

Gjett om det var deilig å komme seg opp av sofaen og ut på trening idag da? Ord kan ikke beskrive! Nå var det virkelig deilig å komme igang igjen, selv om jeg startet veldig forsiktig. Det ble 10x30 intervaller på mølla, og litt knebøy. Merker kroppen er veldig i dvalemodus, så da er det viktig å ikke ta helt av på første økt.

Ellers har jeg jobbet i hele dag, Get Sporty har 60 nye ordre som må sendes ut. Gøygøygøy! Nå skal jeg til på å lage nye avtaler for det kommende året, 2013 blir uten tvil veldig bra. Det håper jeg det blir for oss alle! Er det flere som har kommet seg opp av sofaen i dag, eller er dere fortsatt i dvale? Mihi, sistnevnte er selvfølgelig fult lovlig enda - det er jo romjul ♥

Romjulssalg hos Blivakker

I dag kan jeg starte dagen med en stor gladmelding til dere, Blivakker.no har nemlig startet romjulssalget. Nå får dere -15% på hele nettbutikken, ut året! Kan det bli bedre? Her kommer mine salgsfavoritter ♥

Agadir Argan Oil Moisture Masque: Denne hårkuren er virkelig helt amazing, og har blitt en av mine store favoritter. Kuren inneholder 100% ren Argan olje, som virkelig pleier og mykgjør håret.

Decléor ansiktspleie: Decleor har hatt en fast plass på badet mitt i langlang tid, og jeg takker denne serien for at huden min holder seg ren og fin. Toneren, rensen og ansiktskremen fra dette merket er mine store favoritter, og den absolutt beste renseserien jeg har testet. Mild og god for huden!

Body Bling Original: Dette skal visstnok være verdens beste shimmer bodylotion, og er veldig populær blant kjendisene. Selv har jeg aldri prøvd denne, men har tittet litt på videoer om den - og den ser utrolig god ut. Har faktisk bestilt den hjem selv i dag, så omtale kommer når jeg har testet den ut.

Pukka Organic Bio Nutrients Spirulina: Jeg er superfan av supermat, hoho! Spirulina og Chlorella har blitt en fast del av hverdagen min, og er et nyttig tilskudd til kroppen.

Bare Escentuals Foundation: Jeg er nok ikke alene om å digge dette mineralpudderet, så tenkte det kunne være fint å tipse dere om det nå som det faktisk er på salg. 254 kroner for en boks med dette? Det er billig, det!

I tillegg er det massemasse annet flott på salg, eller rettere sagt - hele butikken. Gode shampoo og balsamer er jo også å anbefale nå som det er så billig, Agadir har veldig gode produkter på dette også. Kos dere med romjulsshopping!

annonse

Different stuff

Var ikke denne bollen fin? Fikk den i julegave! Den kan vel igrunnen brukes til alt mulig, men akkurat nå er den stappet med all slags godis. Koselig bordpynt, som jeg tror faller godt i smak hos gjestene som kommer på besøk.... ♥

Håper dere har hatt en fin 2.juledag! Her har jeg trillet rundt i nok et familieselskap, spist god mat og kost meg masse. Det er jo det julen er til for, ikke sant? Men nå skal jeg ærlig innrømme jeg er ganske så mat og kake lei! I morgen blir det hardtrening og sunt kosthold frem til nyttårsaften, nå skal virkelig juleribba trenes bort. Hoho!

Nytt år = nye muligheter

Jeg er vel ikke den eneste som har en plan om å gå inn i det nye året på en sprek måte? Nyttårsforsettene til de fleste er garantert "få en sprekere hverdag". Og det er helt greit, det er jo ingenting som er bedre enn å være aktiv! Selv syns jeg freshe treningsklær hjelper utrolig mye på motivasjonen, og hvis dere ønsker dere nettopp dette - syns jeg dere skal ta turen innom nettbutikken min Get Sporty. Der vil du finne absolutt alle mine favoritt treningsklær! Her er noen:

Performance Run Jacket, fra fantastiske Craft. Denne har vi faktisk på salg akkurat nå, eneste forskjellen er at den kommer i en nydelig lilla farge. I dag er siste sjangsen til å få den til 499 kroner, så dersom dere vil ha en god treningsjakke - er det bare å slå til!

Performance Run Tights, også fra Craft. Klassisk, fin og god løpetights, med freshe rosa detaljer. Vi har den også i helsort, dersom noen av dere skulle ønske det.

MXDC Logo Tights, denne løper jeg rundt i cirka hele tiden. Jeg elsker den! Syns den er så vanvittig kul med skriften på sidene, samt at den har veldig god kvalitet. Har vasket min utallige ganger, og fortsatt holder den seg like godt. Den vi har i nettbutikken er helt lik, bare uten de røde linjene på låret. Finnes også med lilla skrift.

Langrenns/fritids-jakke fra Craft sin rosa sløyfe kolleksjon. Den er helt nydelig!

Rooooosa og fin lue, også fra Craft sin rosa sløyfe kolleksjon. Jeg digger den!

Mye fint, ikke sant? Jeg vil også tipse dere om at vi nå har salg på tightsen alle snakker om, og alle vil ha. Jeg snakker selvfølgelig om 2XU sin Compression Tights, som uten tvil er min store favoritt tights. 2xu er helt rått, tøyet gir en bevegelsesfrihet som bare må oppleves - jeg har aldri følt maken. Det er som om man trener naken, haha! Jeg babbler i vei om denne tightsen til alle som kjenner meg hele tiden, den er bare så bra at jeg virkelig vil at alle skal prøve den. Dere vet når noe bare er så bra at du føler deg helt frelst og må fortelle om det til alle? Vel, sånn er denne! ♥

Selv har jeg spist og kost meg så ufattelig mye i jula, så jeg gleder meg virkelig til et nytt og sprekt år! Nytt år = nye muligheter! Er dere ikke enige? Håper jeg kan dra med meg alle leserne mine på en sprekere hverdag i 2013, jeg har nye mål jeg skal klare og jeg gleder meg til å dele de med dere. Selvfølgelig i fresht tøy fra Get Sporty, hoho! Smilefjæs!

I sofaen med Bridget Jones

Det ble hjemmekveld på meg, gitt! Kanskje ikke så overraskende? Hoho, jeg er litt for glad i sofaen og film! Så hvis dere gjør som meg i kveld, har jeg et lite filmtips til dere. Bridget Jones's Dagbok begynner om få strakser på tv3, rettere sagt klokken 21.30. Den er jo så gøy og søt! God, gammel og alltid like morsom slager! :-)

Man er aldri for gammel

.... til en god gammeldags julestrømpe ♥

Proppet av godteri, selvfølgelig! Siden jeg har to familier, er jeg så heldig at jeg får snikt til meg to stykk hvert eneste år. Og da blir jo lillebror så misunnelig at han holder på å trille avgårde, hoho!

Har kost meg hjemme i hele dag, og sett på julefilmer sammen med familien. Ble en tur ut i snøen også, jeg og Eirik tok frem kjelkene og akte nedover bakken. Minnet meg skikkelig om gamledager, bare at det var tusen ganger tyngre nå. Hva skjer med det? Kremt! Nå sitter jeg å vurderer hva kvelden skal gå til. Avslapping på sofaen, eller en festglad tur ut? Valgest kvaler! Hva skal dere?

Julaften 2012

Gårsdagen var så koselig..... og jeg er enda mett, haha! Pinekjøtt er bare så fantastisk godt, og sammen med kålerabistappe blir det enda bedre. Drikker forresten dere tomtensøl? Vi har hatt det i alle år, og denne julaften drakk jeg det for første gang. Det var jo dødsgodt! Onkel brygger det hjemme i kjelleren :-)

Som vanlig fikk jeg den største haugen med pakker, hoho! Det skjer hvert år..

Her er det faktisk bare halvparten, fordi resten ligger nede i kjelleren. Jeg velger å ikke fokusere så på hva jeg fikk, rett og slett fordi jeg ikke vil påvirke andre negativt. Men jeg kan jo si litt av det, siden jeg vet dere er nyskjerrige, hehe! Det jeg ble aller mest glad for, var uten tvil at jeg fikk verdens fineste hjemmekontor av mamma og Øyvind. Fy søren, jeg hoppet av glede! Så nå skal deler av stuen hjemme i leiligheten gjøres om til tidenes fineste hjemmekontor, noe som virkelig er etterlengtet ettersom jeg jobber på dataen minst 8 timer daglig. Og nå som Get Sporty har åpnet i tillegg, skal det virkelig bli fint å få kontroll på sakene og ha en ordentlig arbeidsplass. Glede! Ellers fikk jeg masse flott av interiør, da jeg har planer om å kjøpe leilighet på nyåret. Da kommer slikt godt med! Jeg er veldig fornøyd, og føler meg like heldig hvert eneste år ♥

Hadde dere også en fin julaften? ♥

God jul, dere!

Da var det klart for julefeiring her hjemme også ♥

I kveld blir vi hele 11 personer til feiring, jeg gleder meg så! Mofar, Mommo, Mamma, PappaØyvind, Eirik, Onkel, Beate, Toralf, Torjus og Vetle kommer. Eller, jeg burde kanskje si tolv? Mamma bare: "Vi blir jo tolv med Milo". Haha, jeg ler meg ihjel!

Hele huset lukter pinnekjøtt, som er fast tradisjon i familien på julaften. Først spiser vi middag sammen, deretter åpner vi pakker og spiser julekaker resten av kvelden. Årets beste dag, ingenting er som jul hjemme med familien! Hva spiser forresten dere i dag?

GOD JUL, VERDENS BESTE LESERE ♥

Julefest for rusavhengige 2012

Jeg rakk jammen ikke oppdatere dere mer i går, dagen bare fløy avgårde. Vi hadde en helt fantastisk kveld, sammen med fantastiske mennesker - med god mat, julegaver og fin musikk. Desverre var vi veldig uheldige med været, da det blåste opp til tidenes verste snøstorm her i Kristiansand. Er ikke det typisk at være skulle bli helt insane akkurat igår? Så nå julefesten var over, kjørte vi rundt til de som ikke nådde frem til oss - med nistepakker og kaker.

Det å gi noen som trenger det en opptur, må være verdens beste følelse. Menneskene som kom igår var herlige, alle på hver sin spesielle måte. Og alle hadde en historie å fortelle. Det å se seg rundt i lokalet, og se disse smile, spise, kose seg og slappe av - det er den beste julegaven jeg kunne fått. ♥

Jeg vil også rette en stor takk til alle som hjalp oss å få denne julefesten igang! Venner og familie, som stilte opp som frivillige og jobbet på spreng. Dampbakeriet i Kristiansand, som sponset oss med en fantastisk flott bløtekake og brød. Partivarehuset i Kristiansand og Marshall Trading som sponset oss med strømper og julegaver til alle som kom. CB bryggeri, som sponset med to kasser julebrus. Frelsesarmeen for lån av lokale. Pappa og tanten til Simi, som støttet oss økonomisk og med pålegg - slik at vi fikk muligheten til å lage et flott koldtbord.

Jeg er utrolig glad for å ha fått så mye hjelp, hadde det ikke vært for de over - ville jeg og Simi aldri klart å få til denne festen. Jeg har sagt det før, men sier det gjerne igjen - en støttende familie og venner er noe av det viktigste man kan ha!

Ellers må jeg jo selvfølgelig ønske dere lesere en riktig god julaften! Endelig er årets beste dag her, og kroppen min bobbler over av julestemning. Den kom virkelig i går, da Maren sang Himmel På Jord for oss - den er så fin! Jeg håper vi alle kan kose oss i dag, og huske på hvor heldige vi er og sende en ekstra tanke til de som ikke har det like godt. Ta vare på hverandre, så skrives vi litt senere ♥

100% Christmas

Gooood lillejulaften, dere!

Nå sitter jeg innpakket under dyna i sofaen, og ser på julefilmer sammen med kjæresten og Milo. Det er skikkelig snøkaos ute, så hele leiligheten er mørklagt av snøen som dekker vinduene. Veldig koselig, vi har tent masse stearinlys rundt i stua og fyrer i peisen for å få varme. Dager som denne er en av grunnene til at jeg virkelig elsker julen! Her er trening, strengt kosthold og stress lagt på hylla for noen dager - nå skal jeg virkelig bare kose meg maks med mine kjære og gjøre akkurat det jeg vil. Og det håper jeg absolutt alle av dere også kan unne dere, det er jo dette julen er til for ♥

I tretiden går turen videre til Frelsesarmeen, i kveld er det endelig tid for julefesten jeg har fortalt dere om! Så vi har en haug av pakker som må pakkes inn, mat som må smøres og ting som må ordnes! Vi skal ta julaften på forskudd, og lage en super kveld for de som har en utfordring med rus i hverdagen. Så om du kjenner noen eller ser noen som sliter med nettopp dette, da må du gjerne fortelle om julefesten vår. Det begynner 18.00 på Frelsesarmeen i Kristiansand. Jeg gleder meg så utrolig mye, dette kommer til å bli den fineste lillejulaften i hele mitt liv ♥

Julegavene er ferdig!

Endelig er jeg også klar for julaften, pakkene er ferdig og jeg er storfornøyd! Fy søren for et kaos det var i byen i dag, det virket som om hele Kristiansand var ute på sistelitenshopping. Her snakker vi kø i handlegatene!

Dere skulle sett meg på veien hjem, jeg tror aldri jeg har vært så flau i hele mitt liv. Bestemte meg for å ta storhandelen i samme slengen, før butikkene stenger for julen. Handlekurven ble så full, og posene så tunge, at jeg bare måtte ta med meg hele handlevogna hjem. Snøstorm, dum brunette og en overfull handlevogn stappet med shoppingposer. For et syn! Det hele toppet seg når jeg skulle krysse det ene gangfeltet, og vogna satt seg fast i all snøen. Det endte med at jeg måtte bruke beina for å sparke den løs, haha! Da kan dere tro de som satt i bilene fikk seg en god latter, mens jeg ble like rød som parkasen min...

Er dere ferdige med julegavene, da?

Grøtkveld hos Hilde

Hadde en såå koselig kveld hos Hilde i går. Den jenta er bare verdens beste! Fikk en kjempefin gratulerer med nettbutikk gave av henne også! En nydelig blomster, eske stappet med hjemmelaget julegodteri og en pakke jeg skal åpne på julaften. ♥

Vi spiste risgrøt, snacks, så tv og koste oss hele fredagskvelden. Jentekvelder er så koselig, spesielt nå på denne tiden. Og ja, jeg tok selvfølgelig litt bilder til dere - akkurat som jeg lovte. Hilde har det jo så flott!

Var det ikke fint? Sofaen er bare den herligste i hele verden, så stor og myk. Skikkelig filmkveldsofa!

Våknet tidlig i dag, og har jobbet litt med Get Sporty. Bestillingene fra dere ramler inn, det er jo så gøy! Vi har forresten en konkurranse gående nå på facebook siden vår, så dersom du har lyst på en ny treningstights - burde du kanskje delta? Nå skal jeg lukke ned laptopen, og komme meg ut i snøen. Jeg rakk desverre ikke å få unnagjort alle julegavene på torsdag, så nå må jeg få tak i de siste. Mamma, lillebror og pappaØyvind gjenstår - så nå er det bare å henge i! :-)

En hyggelig oppmerksomet

I dag dukket dette nydelige smykket opp i postkassen min! Det var Cecilie Melli som sendte meg det, og ønsket meg en god jul. Så utrolig hyggelig, og tusen takk kjære deg!

Dette blir garantert flittig brukt fremover. Var det ikke fint?

I kveld skal jeg besøke Hilde, dere vet - hun med det insane fine huset. Hver eneste gang jeg er der løper jeg rundt som en tulling med kameraet, og griner over at jeg skulle ønske det var jeg som bodde der. Nå har hun jo pyntet til jul også, og kjenner jeg henne rett - så er det nok helt fantastisk fint der. Gleder meg til jentekveld sammen med snuppa mi, og kamera blir selvfølgelig med slik at dere får se! Ha en fin kveld så lenge, endelig er helgen her ♥

For en måned siden...

Fy søren, som jeg savner Egypt med bestejenta! Nå er det en måned siden vi kom hjem, og jeg lengter så tilbake til den fine plassen at jeg har ikke ord. Sol, sommer, drinker, dykking, sommerklær, båttur, strand, avslappelse, solbrun hud, bikini, solkrem, cola light på stranda, enda mer sooool og bare nytelse av livet - det er akkurat slik jeg liker det ♥

Jeg skal uten tvil ha en ny tur til varmere strøk i begynnelsen av 2013. Spørsmålet er vel heller hvor! Mexico frister utrolig mye, noe Thailand og Florida også gjør. Eller kanskje en tur tilbake til Sharm El Sheikh? Time will tell, jeg vet bare at jeg definitivt skal ut på tur igjen! Skulle ønske det var sommer året rundt i Norge, jeg!

Jenta i vinden

Goood morgen dere! ♥

Først og fremst må jeg jo si tusen takk for den gode responsen i går, det er utrolig gøy at dere liker nettbutikken min så godt! Dette har jeg jobbet hardt for, så det føltes fantastisk deilig å få åpnet den. Det lønner seg å følge drømmene sine! ♥

Nå er jeg helt ærlig så sliten at jeg kjenner på lysten til å låse meg inne helt alene i noen dager, hehe. Men det får bli med tanken! Jeg har null julestemning, kroppen trenger søvn og hodet mitt har alt for mye å gjøre. Denne måneden har jeg løpt rundt hele tiden, sjeldent fått sitte stille og hatt alt for mange prosjekter gående. Jenta i vinden, hoho! Gleder meg veldig til kvelden på lillejulaften, det skal bli godt å reise hjem til familien og våkne opp til julaften. Da kommer forhåpentligvis julestemninga, og så burde jeg vel klare å koble av litt for å nyte julaften. Har dere fått noe julestemning eller?

Nå går turen på trening! Jeg har faktisk bakt pepperkaker til Thomas og Jonas, som driver Solsiden. De guttene er alltid så snille med meg, så da er det jo hyggelig å gi en liten oppmerksomhet. Håper bare på at de ikke dør av baksten min, man vet jo aldri når det kommer til meg. Det ble forresten pepperkakeboller det også, orket ikke kjevle de heller ut. Heeeeheee....

Da er serverproblemene løst

...og GET SPORTY har endelig åpnet igjen ♥

Vi kjører på med gode lanseringstilbud, på blant annet dette:

♥ En av mine favoritt tightser fra MXDC, er nå på salg til 399 kroner. Denne har tidligere kostet 599, og er i super kvalitet. Den er så fresh og fin, med perfekt passform!

♥ Treningsjakker fra Craft til både dame og herre, nå nedsatt til 499 kroner. Den til jenter har jeg selv i to farger, og den er helt nydelig! Perfekt både til trening og hverdagsbruk.

Verdens mest geniale sports BH, som har lomme til mobil/musikkspiller forran. Jeg er vel ikke den eneste jenta som stresser med hvor jeg skal legge musikken min når jeg trener? Nå har vi funnet løsningen, og denne er bare helt amazing! Sports BH'en er nå nedsatt til kun 249 kroner.

MXDC logo tights - også en av mine favoritter. Me love!

Kos dere i butikken min, jeg er superstolt! Åpningstilbudene gjelder så langt lageret rekker.

Antrekk 20.12.12

Jeffrey Campbell: sko, Vila: balzer,tee&jeans, Mulberry: veske.

Jeg følte meg riktig så smart da jeg handlet inn et nytt par med Jeffreys, planen var nemlig å bruke de som vintersko. Altså, hvor dum er det mulig å bli? Jeg halter rundt, er som bambi på isen og sklir alle veier på mine nye vintersko - uten tvil årets beste kjøp! Tror nesten jeg må vurdere å skaffe meg et nytt par, 16 cm lavere.... Høhø! Så nå er det ut på vintersko shopping, og julegavehandel. I dag er siste dag jeg rekker å handle, så nå må jeg virkelig få unnagjort julegavene. Er dere ferdige eller?

Travel onsdag

Jeg ble så glad når mamma ringte på døra med blomst til meg fra familien i dag! En støttende og snill familie er det beste i hele verden, og jeg er utrolig heldig som har de. Blir alltid veldig glad for å vite at familien er stolt av meg, jeg har jo absolutt ikke vært den letteste ungen å ha med opp igjennom årene.. Huff! Men en gang vokser man heldigvis opp, og velger veien man vil gå ♥

De siste dagene har vært så utrolig krevende, og jeg skal ærlig innrømme jeg er sliten. Vi sliter enda mer serverproblemer hos Get Sporty, så jeg har tatt avgjørelsen om å relansere butikken i morgen. Jeg vil ikke risikere at jeg åpner i kveld, og at siden går ned igjen. Denne gangen skal alt fungere 110%! Forstår godt dere er utålmodige, men for å si det slik - da kan dere tenke hvordan jeg har det. Haha, jeg har aldri vært så ivrig i hele mitt liv!

Resten av kvelden skal jeg slappe av med Granit, stakkars mannfolket mitt har ikke fått kontakt med meg på flere dager. Jeg har vært helt i min egen verden med nettbutikken, så nå kjenner jeg på litt dårlig samvittighet...

Forresten, jeg har bakt både peppernøtter og kakemennboller i kveld! Ja, du leste riktig - kakemennboller. Kakemennene gikk altså ikke helt etter planen.. Jeg eier nemlig ikke tålmodighet, og hadde derfor ikke ro nok i kroppen til å både kjevle ut deigen og trykke figurer, så da rullet jeg heller boller av kakemenndeig. Ler meg ihjel!

Håper dere har det kjempefint? Kos dere masse resten av denne onsdagen ♥

Blogging, kosthold og trening

I dag var jeg gjest på NRK, for å snakke om fokus på trening og kosthold blant bloggere - og hvordan man påvirker unge jenter. Det har blåst ganske kraftig i media den siste tiden, og vi bloggere får desverre skylden for at enkelte jenter pådrar seg spiseforstyrrelser. Om dere vil vite min mening om denne saken, kan dere høre på opptaket fra dagens sending:

Personlig føler jeg også at vekt ikke skal ha noen betydning, og jeg skulle ønske alle bare kunne være som de er - uten at det skal bli diskusjon ut av det. Noen er tynne, andre er kraftige, noen er medium og vi er alle forskjellige - slik vil det alltid være. Jeg håper en dag at jenter kan bli fornøyde med seg selv, og slutte å sammenlikne seg selv med alle andre. Vekt er bare et tall, og det å være tynn som en strek er ikke svaret på lykke. Det å være tilfreds med seg selv, gjøre det du trives med, ha et godt hjerte og gode mennesker rundt seg - det er det som betyr noe. Tynn eller kraftig - man må få lovt å være som man er.

Vær fornøyd med den du er, jeg er nemlig veldig sikker på at det er mer enn nok! ♥

Nede pga overbelastning

Jeg har enda ikke landet etter gårsdagens lansering, haha - dere skulle virkelig sett meg! Det ble så mye besøkende at hele serveren krasjet, og jeg visste faktisk ikke helt hvordan jeg skulle reagere. Lo og gråt omhverandre, ringte Chris å kjeftet, drakk litervis med vann for å ikke svette ihjel og var helt i min egen verden. Jeg sier det bare, hva da lanseringsfest og champange? Det har man ikke tid til her i gården, haha! Jeg er helt stum, at det skulle bli stor interesse for nettbutikken min - det hadde jeg faktisk ikke trodd. Dere er jo bare verdens beste!

Men, på grunn av at serveren krasjet i går, må utviklerne ordne ny - og dette vil ta noen timer. Get Sporty er derfor sperret for trafikk til dette er fikset, også på grunn av tekniske problemer. Nettbutikken åpner igjen i løpet av dagen! Dette er virkelig er luksusproblem, utrolig gøy at dere viser så mye interesse - men også frustrerende at serveren krasjet.... Gir beskjed så fort vi er oppe å går igjen, håper på forståelse fra dere ♥

Antrekk fra Get Sporty

GETSPORTY.NO er LANSERT!!!

DA er endelig butikken min oppe og går! Dere kan se / shoppe HEEEEEER ♥

Fy søren! Jeg er så glad, stolt, nervøs, stresset, enda mer glad og overlykkelig akkurat nå, jeg har faktisk ikke ord! Jeg er butikkeier - og har lansert mitt helt eget merke, i en alder av 22 år. Jeg kunne virkelig ikke drømt om mer! Dette er bare helt fantastisk, og jeg gleder meg så vanvittig mye til tiden fremover med Get Sporty og dere!

Vi har knallgode åpningstilbud, så nå er det bare å fylle opp treningsgarderoben med freshe klær! Tilbudene gjelder så langt lageret rekker ♥

Selv har jeg lyst på ALT, vi har så utrooolig mye fint! Målet mitt har vært å ha en nettbutikk med priser i alle klasser og størrelser - noe for alle. Get Sporty har klær til både menn og kvinner, og tilbyr per dags dato merkene Craft, 2XU og MXDC. På nyåret slipper jeg også min egen kolleksjon, fra mitt eget merke - som da altså er GetSporty.

Nå skal jeg prøve å roe ned kroppen min, og nyte denne kvelden. Haha, jeg er så anspent og stresset at jeg flyver snart avgårde. Iiiiih, ENDELIG er butikken min lansert. Og jeg håper dere vil finne noe dere liker ♥

De tekniske problemene pga overbelastning er nå løst. Shop i vei!

Well hello there, pretty!

Gooood morgen!

Har vi det fint i dag, eller? Høhø! Neeeida, jeg skal ikke gjøre mamma flau... Vi prøver igjen:

Er cirka litt overtrøtt, jeg har jobbet til alt for sent i natt - for å rekke lansering av Get Sporty. Så, nå skjer det altså og jeg gleder meg som en unge! Men først har jeg ting jeg må gjøre, føler jeg løper rundt som en duracell hele tiden. Nå skal jeg avgårde i møte med Frelsesarmeen sammen med Simi, og invitere folk til julefesten vår. Håper vi møter på mange vi kan glede i dag, og invitere til den fineste julefesten for rusavhengige på lillejulaften. Etterpå er det rett i møte med Chris, før det braker løs med nettbutikken min! *rivermegihåret* Dette har jeg gledet meg til så alt for lenge!!

Smil til dere alle! Vi skrives om litt ♥

Har du lyst på en veske fra Marc Jacobs?

Da vil jeg tipse deg om å registrere deg gratis på den nye motebazaren Bazar.no. Da er du nemlig automatisk med i trekningen av disse flotte herlighetene fra Marc Jacobs:

For deg som ikke er kjent med tjenesten så er Bazar et nettsted for kjøp og salg av nye og brukte klær og accessoirer. Jeg syns siden er helt genial, og tenkte selv jeg skulle starte med å selge klær der - dersom dere er interessert i det. Fantastisk flott å kunne rydde klesskapet, og selge tøyet hos Bazar. Så kan man tjene penger på tøy man ikke bruker lengre, i stedet for å kaste det. Både smart og miljøvennlig! Her selger faktisk også flere kjendiser og over 15 000 brukere klær - så kanskje du finner noe fint til deg selv der også?

Akkurat nå og året er det gratis å annonsere for salg av egne klær på Bazar, så dersom du har mange plagg i skapet som du ikke bruker - kan du altså selge dette helt gratis nå. Litt ekstra penger på nyåret kan jo alltids komme godt med! Konkurransen varer til 31 Desember - meld deg på her

annonse

Julekonfekt: oreokuler

Jeg er en av de som ikke er særlig glad i tadisjonell julebakst. Eneste jeg liker av slike ting er vel kakemenner, marsipan og risgrynboller. De andre julebakstene frister meg ikke sånn kjempemye, uten at jeg helt vet hvorfor. Men, julekonfekt er jeg veldigveldig glad i! Denne oppskriften delte jeg faktisk med dere i fjor også, og siden den ble så godt tatt imot - slår jeg til i år også! Her får dere oppskriften på Oreo kulene mine, som virkelig er helt amazing!

♥ Knus kjeksene i en food processor eller blender til kjeksen er pulverisert. (Hele kjeksen, med det hvite fyllet). Rør inn kremosten. Det kan være litt tungt, så begynn med å mose det sammen med en gaffel, og gå så over til en tresleiv for å få en glatt røre. Sett i kjøleskap 5-10 min.

♥ Rull til små runde kuler, ca 25-30 stk. Sett kulene på et brett dekket med bakepapir. Settes så til avkjøling i kjøleskap eller fryseren i minimum 1 time (til de har stivnet).

♥ Smelt mørk sjokolade over vannbad, gjerne sammen med 1 ts delfia/kokosfett. Dypp kulene i sjokoladen, og legg de over på et brett med bakepapir en etter en . Smelt hvitsjokolade over vannbad, men la den mørke sjokoladen få stivne før du ringler over den hvite sjokoladen. Oppebevar Oreokulene i tett boks på et kjølig sted helt til de skal spises!

Om noen av dere har noen gode oppskrifter på julekonfekt, må dere gjerne hyle ut!

Gladmandag!

Happy monday, dere!

Dagen startet jeg selvfølgelig på trening, det er faktisk ingenting som slår en god mandagsøkt! Det ble 40 minutter med intervaller på mølla, etterfulgt av styrketrening på mage. Jeg har faktisk ikke hatt mage på treningsprogrammet mitt noen gang, men nå føler jeg det er på tide å inkludere den også. En sterk mage gir jo bedre kroppsholdning, så da er det bare å kjøre på!

Nå skal jeg drikke proteinshaken min, og gjøre meg klar til å ta fatt på dagen. Regnet plasker ned ute, så her blir det hjemmekontor og arbeid frem til i ettermiddag. Håper dere får en superfin start på uken! Husk: mandagen setter ofte standaren for hvordan resten av uken blir. Så gjør denne dagen til en god dag, da ♥

Rosa, fin og gratis!

Jeg har jo fortalt dere før om min kjære Dorco Shai, men siden jeg stadig får nye spørsmål av dere om barberhøvelen - tenkte jeg det var på tide med et nytt innlegg. Jeg er jo så fornøyd med den, og det er ingenting som er gøyere enn å spre ordet om ting som faktisk fungerer slik det skal.

Rosa, fresh, god og fiiin - akkurat slik vi jenter liker det!

Vanligvis koster en barberhøvel og blader i butikken flere hundre kroner, og dette syns jeg rett og slett er noe tull. Jeg har likevel alltid vært stor fan av Venus, men det var før jeg prøvde Dorco Shai. Den er virkelig like fantastisk som alle skal ha det til! Jeg trekker på smilebåndet hver eneste gang jeg ser at venninnene mine også har plassert den i dusjen sin, snart har cirka alle jeg kjenner denne høvvelen. Og det er jo virkelig ikke rart! Man kan nemlig få en flott prøvepakke med Shai høvelen og to ekstra barberblader rett hjem i posten, helt gratis. Så da er det jo ingen grunn til å ikke prøve?! Så kan man bestille blader videre rett hjem i postkassen hvis man skulle bli fornøyd. Det har selvfølgelig jeg valgt å gjøre :-)

Grunnen til at Shai skiller seg så ut fra de andre på markedet, er at den har hele seks knivblader. Den er også veldig skånsom, og etterlater huden uberglatt. I tillegg er den elegant, og kommer med et fint oppheng slik at den kan henge i dusjen. Dersom dere ønsker å bestille gratis prøvepakke hjem i posten, kan dere gjøre det HER ♥

annonse

Julefilm og julegodis

Åh, jeg er så sur, sliten og frustrert at jeg kjenner hodet mitt bobbler over. Er det noe jeg missliker sterkt, så er det når ting går sent og ting ikke går etter planen. Skulle igrunnen ønske jeg kunne gjøre alt selv, og ikke trengte hjelp til noe... Det hadde passet meg ypperlig, hoho! Nå skal jobb og internett lukkes ned for noen timer, slik at jeg kan få ro i hodet. Julefilm, julegodteri og kos med kjæresten står på planen. Vi skal se Love Actually, den er så fin ♥

Jentejulebord

Herlighet så koselig det var på jentejulebord igår! Koste meg en haug, og det var så godt å se venninnene fra hjembygda igjen. Disse jentene har jeg mange gode minner med, spesielt Celina. Hoho, vi to har virkelig levd livet godt sammen opp igjennom årene! Er det forresten noen av dere som har prøvd en spålek som kalles "pendel"? Du tar en ring mellom et hårstrå, holder på hånden til ei venninne og spør om spørsmål som ringen svarer på med bevegelser. Carina gjorde det på meg igår, og vet dere hva? I 2015 skal jeg få mitt første barn, som visstnok blir en liten gutt. Og, jeg skal bli tobarnsmor! Haha, jeg kreperer!

Verste av alt er vel at jeg tror på det, overtroisk som jeg er. Så 2015, watch out - da kommer det en mini Andersen!

Hva gjorde dere igår, da? Jeg sov likegodt hjemme hos mine foreldre inatt, siden det var vanskelig for meg å dra tilbake til Kristiansand i dette snøværet. Så nå blir det frokost med familien, før jeg setter snuten mot K-town igjen.

Ha en fin lørdagskveld!

Da var jeg klar for jentejulebord hos Celina, med noen av de gamle gode venninnene  ♥

I dag har jeg kost meg hjemme hos familien, som er mer innesnødd enn hva vi er i byen. Det er skikkelig winter wonderland her, utrolig koselig! Første jeg gjorde når jeg kom hjem var å slenge meg i senga på det gamle jenterommet mitt, for å se julefilm med mamma og Eirik. Vi så Polar Ekspressen, virkelig en fantastisk fin julefilm jeg kan anbefale på det varmeste. Snille mamma disket opp med chips, julebakst og godterier til oss - snakk om service! Deilig å slappe litt av i dag, jeg får stadig høre hvor sliten jeg ser ut. Haha, hyggelig! Håper denne kvelden blir fin, og at dere også får en toppers lørdagskveld. Stor klem til dere alle!

Sleepyeyes og instafrelst

Jeg våknet nå, jeg! Tror denne kroppen hadde godt av litt søvn, det har blitt fryktelig mye jobbing og lite søvn den siste uka. Og når vi er innesnødd likevel, kan man jo likegodt unne seg noen ekstra timer på øyet. Herlighet, været er helt vilt her! Må virkelig få dratt meg ut etterpå, og ta noen bilder til dere slik at dere kan se. It's insane, i går var jeg sikker på at den store julegrana i Kristiansand sentrum skulle blåse ned.. Haha!

Har dere forresten husket å følge meg på instagram? Jeg heter Kristinaandersen der, og oppdaterer cirka hele tiden. Insta er så gøy, og jeg er virkelig helt frelst. Mange av dere har spurt om jeg kan vise hva jeg får i The Body Shop kalenderen jeg fikk av Granit, og dette viser jeg hver eneste dag på instagram. Her har dere my latest instamoments:

Hvem burde jeg følge der inne, da? :D

When in London

Det er litt bittert å tenke på at jeg egentlig skulle vært i London nå, sammen med verdens beste mamma. Bilettene var betalt, og alt var igrunnen klart - avreisedagen skulle vært i går. Men siden Get Sporty må ha all fokus akkurat nå, ble det desverre helt umulig for meg å reise. Kjedelig fordi jeg ikke får shoppet, kost meg og opplevd London med mamma (samt flere tusen fra bilettene gikk i dass..)- men også helt ok fordi jeg vet det er en god grunn til at vi ikke fikk dra. Heldigvis tar vi turen igjen på nyåret, så da skal jeg ta med meg alle Londontipsene dere har gitt meg! ♥

Anyways, Granit er på julebord med jobben i kveld, mens jeg skal ut å spise med ei venninne. Så tar vi kanskje en tur på byen etterpå hele gjengen, om ikke snøstormen stopper oss. Har hørt rykter om et helt sinnsykt vær i kveld, nemlig.... Har dere snødd inne eller? Krysser fingrene for at værmeldingen tar feil!

Vinn årets kjendisfavoritt

Tenkte det var på tide med en konkurranse til dere snille lesere igjen! Denne fredagen kan dere vinne flotte armbånd fra Good Work(s). Jeg trekker ikke bare en, men to heldige vinner i neste uke!

Armbåndene er dekorert med optimistiske ord og oppløftende setninger,  og de er virkelig helt fantastisk fine. En fin oppmuntring i hverdagen å ha dette rundt håndleddet. Og det beste av alt: Good Work(s) donerer bort 25% av netto til de som trenger det, som for eksempel hjemløse barn og underpriviligerte personer.

Det du må gjøre for å bli med i trekningen er:

1. Legg igjen en kommentar om hvilket Good Work(s) armbånd du vil ha.

.. og om du har lyst, så kan du gjerne like facebook pagen min! :-)

I samarbeid med Blivakker.no

Har du lyst å hjelpe jentene i Senegal?

Dette året har jeg fått oppleve utrolig mye fint, men det fineste av alt har uten tvil å få lovt til å være ambassadør for Unesco. Turen til Afrika har virkelig forandret meg som person, og det var fantastisk å få lovt å strekke ut en hjelpende hånd der nede. Det føles nesten litt vemodig at 2012 snart er over, for da er også Senegal prosjektet mitt over. Men, det er fortsatt noen dager igjen til å hjelpe om dere skulle ønske - heldigvis! ♥

Nå har vi åpnet en egen kolleksjon på nettbutikken Kyss Johanna, hvor det selges produkter til intekt for nettopp dette prosjektet. Alle penger som kommer inn fra disse produktene, går direkte til Senegal prosjektet. Det er altså ingen mellomledd, noe som er helt fantastisk! Kjøper du en ting til 200 kroner, går rettere sagt disse pengene direkte ned til Afrika for å hjelpe. Pengene vil gå til å bygge skoler, utdanne lærere, kjøpe skoleutstyr og generelt gjøre hverdagen til jentene lettere.

HER finner dere fire flotte produkter, som dere kan kjøpe for å støtte prosjektet jeg er med på. Selv syns jeg skjerfet og t-skjorten er kjempeflott. Dette blir på en måte som å donere bort penger, siden alt går direkte til jentene i Senegal. Men så får du også et flott produkt som takk, og det syns jeg er fint! ♥

Fine venninnene mine i Senegal, jeg gleder meg virkelig til å reise ned dit igjen! Og forhåpentligvis er det flere skoler der neste gang jeg skal ned igjen, på grunn av pengene vi har klart å få inn sammen.... Glede ♥

Cuteness overload

Verdens beste lille venn ♥

Åååh, i dag slår jeg sannsynligvis ny rekord i datasliting! Jeg har jobbet siden syv i morges, og kommer til å fortsette utover natten. Eneste jeg har gjort bortsett fra dette var en god treningsøkt, viktig å bevege seg litt siden det blir mye stillesittende kontorarbeid for tiden. Get Sporty nærmer seg virkelig lansering, så nå må dere bare følge med. Plutselig skjer det! Det er så sinnsykt mye å henge fingrene i, men det er bare veldigveldig gøy. Men, det aller gøyeste av alt er jo at dere er så positive, støttende og gleder dere så - det varmer virkelig hjertet mitt! Smilefjæs :-)

Ville bare titte innom å si hei til dere fininger! Hva syns dere forresten om den nye headeren? Det er flinkeste Annika som har laget den, som forresten har en veldig fin blogg jeg syns dere skal besøke. På tide med litt vinter på bloggen også, hoho!

Det beste med julen

♥Julelys, som lyser opp i mørket og sprer varme. ♥ Kakemenn, bake sammen med de man er glad i. ♥ Julemorgener, med disney på tv og kos i sofaen. ♥ Røde kubbelys. ♥ Spasere rundt i julegatene, se alle de glade ansiktene. ♥ Lukten av brente mandler, og de søte gamle menneskene som lager det. ♥ Nisser.

♥ Snø, som faller ned i ansiktet mens man er på spasertur i kulda. ♥ Juleutstillinger, med nisser og koselige effekter. ♥ Mandarin og appelsin, gjerne med nelliker for å telle ned dagene til julaften. ♥ Juletreet, som gjør stuen vår varm og behagelig å være i. ♥ Love actually, den fineste filmen. ♥ Alle selskapene man har med familien, med god mat og god stemning. ♥ Vennejulebord og jobbjulebord.

♥ Julekaker. ♥ Følelsen du får på selveste julaften og all kjærligheten den dagen bringer med seg. ♥ Hvitt belegg på bakken, snø. ♥ Julesokk med masse godteri og favoritt filmene. ♥ Ligge under tepper med kjæresten, drikke varm sjokolade og høre på christmasmusic. ♥ Gi mine kjære det de ønsker seg. ♥ Lage snømenner. ♥ Julepynt og dekorasjoner. ♥ Alt som har med jul å gjøre.

Verdens skjønneste julekalender!

Okei, nå må dere love meg å ikke le av kua mi under... Jeg har nemlig bestemt meg for å delta i Litago sin julekalender jeg også, rett og slett fordi julekalendere er så gøøøøøy! Hver dag legger Litago ut nye temaer på nettsiden, og utifra dette temaet kan dere la dere inspirere, og lage deres eget bidrag. I dag var temaet " Sankta Kucia", og denne dagen har jeg gledet meg til i hele desember.

Kristina's Sankta Kucia ♥ Klippet den enkelt ut av en litago kartong, og pyntet den fint med lys på hodet - akkurat slik som en ekte kucia ska ha!

Hvis dere også vil være med på julekalenderen, så er det bare å kjøre på! Hashtag bildet deres på instagram med #litagojul, og bildet deres er med i trekningen av tre Go Pro Kameraer. Dette kameraet brukte faktisk Justin Bieber i sin forrige musikkvideo, så kameraet er med andre ord helt rått! Vinneren av dette blir trukket på julaften, men det trekkes i tillegg dagsvinere hver dag, som får en marsipanku. I dag regner jeg dessverre med at vinnersjansene deres er litt dårligere, siden min ku faktisk er med - men dere kan jo alltids prøve. Skal selvfølgelig følge spent med på instagram for å se om det dukker opp noen finere kuciaer enn min, hoho! ♥

I samarbeid med Litago.

Overraskelse!

God kveld, mine fine ♥

Overrasket min kjære med hjemmelaget middag når han kom fra jobb, og dere kan tro han ble glad! Ytrefilet, amadinepoteter, grønnsaker og bernaisesaus stod nemlig på menyen - og det ble bare helt fantastisk godt. Det er deilig å slå til med ordentlige middager i ukedagene i blant, så det må jeg absolutt bli flinkere til. Resten av kvelden blir det bare avslapping, med Home Alone 2 og julegløgg..... Med masse rosiner og mandler selvfølgelig - mmm!

Sprek ungdom!

I dag har jeg vært på skogstur! Jeg, Maren og Milo trasket avgårde i snøen og innover Odderøya i Kristiansand. Det er desverre for kaldt til at Milo kan gå selv nå, så vi pakket han inn i vinterdress, og lot han sitte inni jakka til bestis. Der storkoste han seg, og hadde full oversikt over alt og alle. Hoho! Viktig å inkludere de firbeinte så godt man kan, selv om det er vinter ♥

Det er så fantastisk deilig å gå ute i kulda, men når man kommer inn igjen i varmen - blir man fryktelig sliten. Så både jeg, Maren og Milo sovnet på sofaen, med fyr i peisen og julefilm som surret på tv'en. Koooselig!

Har dere hatt en fin onsdag så langt?

Favoritter på julesalg

Da kjører vi på med julegavetips igjen! Kanskje årets siste? Nå begynner tiden å renne ut hvis man vil få ting frem til julaften i posten, selv om det enda er noen dager igjen.

Denne gangen har jeg ordnet rabatter på følgende produkter:

Alle produkter fra OPI er nedsatt 15% i pris.

Alle produkter fra Ciate er nedsatt 15% i pris.

Alle Id Hair produkter nå 89 kroner.

Hvis jeg skal anbefale tre ting i disse kategoriene, vil det være denne nye neglelakken fra Ciate. Den er råkul! Ellers er gavesettet med ti neglelakker fra OPI helt nydelig, og siden det nå koster rett over tre hundre kroner - er det jo perfekt som julegave til oss jenter. Når det kommer til mennene i familien, eller kanskje kjæresten - er Hard Gold Wax kjempegod. Både Granit og lillebror har testet den - og de sier den slår Renati ned i støvlene... Hoho!

 

Ellers har dere jo alltid fri frakt hos Blivakker.no. Her snakker vi billigere enn taxfree priser, og når frakten i tillegg er gratis - er det ingen grunn til å ikke nettshoppe. Desember er en veldig dyr måned, så derfor syns jeg personlig man må prøve å spare de pengene man kan. Er dere ikke enige? Happy shopping, you guys ♥

annonse

Gooood morgen!

Hva gjør dere, da? Nå står jeg å tripper, superklar for å ta turen på trening :-)

I dag tenkte jeg å presse meg selv til å kun trene cardio, slik at jeg kan glede meg til en ren styrkeøkt i morgen. Hater kondisjonstrening for tiden, men jeg kan ikke alltid bare gjør det jeg liker. Ja takk, begge deler! Etterpå skal vi teste noen funksjoner på Get Sporty, og hvis alt fungerer som det skal - er det straks klart for lansering. Iiiih! Jeg er minst like utålmodig som dere, gleder meg som en gal til at dere endelig skal få se butikken min og hva jeg har jobbet med det siste året. Dette blir gull!

Men, nå må jeg slutte å snakke meg bort og løpe til trening. Vi skrives senere, ha en fin dag så lenge!

Julesnacks: hjemmelaget bounty

Disse bountykulene er helt fantastisk gode! Men det beste av alt er vel at de kan spises med en ganske god samvittighet, og passer også for dere som spiser lavkarbo. De har nemlig lite karbs og inneholder ikke sukker - så her snakker vi fornuftig julesnacks. Dette er Caroline sin oppskrift, og den gir noen helt amazing bountybiter. Dette trenger du:

♥ 1 dl sukrin ♥ 50 g kokosfett  ♥ 1 dl kremfløte

♥ 1 dl kokosmelk ♥ 200 gr revet kokos ♥ 100 g mørk sjokolade (over 70%)

Smelt sukrin og kokosfett i en kjele. Tilsett deretter kokosmelk, fløte og kokos. Rør godt. La massen stå i en time i kjøleskapet før du tar den ut og former deigen som du vil. Deretter skal du dyppe bitene i mørk sjokolade. Smelt sjokoladen over et vannbad, dette gjør at den er mye lettere å jobbe med. Kok opp vann i en stor kjele, og ha sjokoladen i en mindre kjele over.

Bruk en klype eller lignende og rull bountyen i sjokoladen. Vær veldig forsiktig så ingenting smuldrer. Sett i kjøleskapet til avkjøling. Helst på bakepapir så de ikke smelter fast. Ferdig etter 30 minutter. Bountybitene bør oppbevares i kjøleskap.

Julegavetips: server disse i søte kakebokser, perfekt til foreldre og besteforeldre ♥

Storhandel og julevask

Gjett hvem jeg fikk lurt med meg på shopping i dag, da? PappaØyvind, haha - jeg ler meg ihjel! Ringte han i går og spurte om vi ikke kunne ta en shoppingtur sammen, siden han hadde tatt seg en fridag fra jobb. Og overraskende nok sa han ja, snakk om å være sporty! Så i dag har vi kost oss masse sammen, jeg fikk kjøpt med meg hjem blant annet 10 flasker med pepsi max. Hoho! Nå kommer jeg til å havne på Pepsi Max kjøret igjen......

Fikk også med seks vedsekker, så nå håper jeg det er slutt på at vi fryser oss ihjel her hjemme. Leiligheten er så sinnsykt kald, så ved var virkelig nødvendig. Nå skal jeg til på en aldri så liten julevask, så er jeg strålende fornøyd med denne tirsdagen så langt! ♥

Zara: jakke, Vila: bukse,skjorte&genser, Dna: sko, BikBok: lue.

Min nyttårskjole

I går klikket jeg hjem det som forhåpentligvis blir årets nyttårkjole.

Kjolen er fra Nelly. (adlink)

Denne blåfargen er bare helt vanvittig fin, og enda finere i virkeligheten. Jeg har noen kjoler i slik blåfarge fra før, og bruker de alle fliting. Den store favoritten av de er uten tvil denne herligheten:

Men, siden jeg har tenkt å bruke denne igjen til lørdag når jeg skal på julebord - fristet det ikke like mye å bruke den på nyttår også. Så nå krysser jeg fingrene for at kjolen over kan bli min nye favoritt! Farger er så fint, så jeg håper å se mange glade jenter i tiden fremover i nettopp dette. Man trenger jo ikke alltid å gå for sort... :-)

Blogganbefaling: Eirin Kristiansen

Før jeg tar kvelden tenkte jeg å tipse dere om en blogg jeg er fast leser av, nemlig skjønne Eirin Kristiansen. Hun er en supersøt Bergensjente, som blogger mye om trening, kosthold og andre inspirerende saker. Absolutt en av mine favorittbloggere, som jeg titter innom daglig. Trenger jeg inspo på trening og mat - stikker jeg alltid innom denne fine frøka.

Om du ikke allerede har sjekket ut Eirinkristiansen.blogg.no, syns jeg så absolutt du skal ta turen innom nå! :-)

Vil forresten tipse dere om at HER kan dere kjøpe produkter til inntekt for jentene i Senegal. Siste muligheten til å støtte i forbindelse med det fantastiske prosjektet jeg har vært med på dette året, vi har klart å hjelpe mange og flere håper jeg det blir! Kanskje den perfekte julegave til den som har alt? ♥

En fryd å stå i julegryta!

Herlighet, jeg er helt overveldet over hvor rause og snille Kristiansandere er! Det var en fryd å stå i julegryta, jeg ble helt rørt over hvor mange som kom bort, puttet på penger og ønsket oss god jul ♥

Jeg forstår godt hvorfor man kun kan stå en time om gangen, for fy søren - dette var virkelig iskaldt! Og dumme meg hadde selvfølgelig ikke tatt på meg varme nok sko, så nå er føttene mine blå. Haha! Men litt kulde gjør jo ingenting når alle er så søte og hyggelige. Julestemningen har også virkelig kommet over meg, det var så koselig å stå i julegata med all snøen rundt.

Ellers må jeg si jeg syns det er trist at noen av dere er frekke nok til å kritisere meg for å gjøre veldedighet. Jeg har regelrett blitt skjelt ut i kommentarfeltet av enkelte i dag, og dette er bare veldig leit. Hvordan er det egentlig mulig å kritisere noen for denne typen jobb? Det er merkelig hvordan noen alltid finner noe å plukke på, uansett hva jeg gjør. Heldigvis er de fleste av dere verdens beste, og det er jeg SÅ glad og takknemlig for. Stor klem til alle dere snillinger, som både forsvarer meg til sinnataggene i kommentarfeltet og stadig legger igjen fine ord her inne. Dere er best ♥

Håper vi sees ved julegryta!

I dag er jeg ute å lufter ny jakke og ny veske, begge deler ble med meg hjem fra Oslo.

Zara: jakke, Michael Kors: veske.

Nå skal jeg straks avgårde, og vet dere hva jeg skal? Stå i julegryta til Frelsesarmeen i Kristiansand, jeg gleder meg maks! Hvis dere blogglesere vil komme å hilsepå, legge en 10'er eller to i gryta - står jeg rett ved julegrana på torvet. Jeg blir der fra 16.00 - 17.00, muligens litt lengre også. Håper å se mange av dere, og at dere vil støtte en god sak. Så nå er det på med vanter og vintersko, dette kommer til å bli kaldt... Hoho!

What have we done to the world?

Hvis du kunne velge deg en superkraft, hva skulle det vært? Min skulle uten tvil vært å få kraften til å forandre verden. Forandre verden, tenker du? Ja, forandre verden.

Heal the world, make it a better place. For you and for me, and the entire human race. There are people dying, if you care enough for the living. Make a better place for you and for me. ♥

Det er ikke så mye som skal til, hvis vi alle bare kunne brydd oss litt mere. Åpnet øynene våre, strekke ut en hjelpende hånd og bare se hverandre som mennesker. Verden er egentlig en fin plass, men vi mennesker er i ferd med å ødelegge den. Gårdigheten i verden tar overhånd, det virker som medmenneskelighet og kjærlighet står i bakerste rekke. Mennesker sulter ihjel, dyr holdes i fangenskap og vi kriger mot fred (hvor ironisk er ikke det?). Jeg får lyst å sette hele verden på pause, reise jorda rundt og bare fikse alt for alle.

Det er mange meninger om Michael Jackson, men en ting er sikkert - den mannen prøvde virkelig å gjøre en forskjell. Sangene hans griper meg rett i hjertet. Vi trenger flere innflytelsesrike mennesker, som kan åpne øynene til resten av jordas befolkning og få flere med seg til å gjøre en forskjell. Bruke makten sin til noe positivt.

Hvorfor bryr vi oss ikke lengre om dyr drepes, slaktes og blir misshandlet? Hvorfor er det ikke fler av oss som hjelper de som lider i fattigdom og strekker ut en hjelpende hånd? Hvorfor finnes det i det hele tatt fattigdom? Hvorfor blir plutselig enkelte barn gjort om til barnesoldater? Hvorfor gråter barn seg i søvn fordi de er utsultet? Når ble det kult å gå med døde dyr på hetten? Når sluttet så mange å bry seg om andre? Hvis alle bare kunne tenkt litt mer med hjertet, blitt litt mindre selvopptatte og ikke vært så redde for å tenke ut av boksen - hadde vi kommet så utrolig mye lengre enn hvor vi er i dag.

Jeg har en tendens til å tro jeg kan redde alt og alle, men det er bare slik jeg er og sannsynligvis alltid vil være. Tanken på hva som skjer rundt i verden gjør meg virkelig vondt, og jeg tenker mye på det. Jeg skulle ønske alle kunne bli med å gjøre en forskjell! Det er jo ikke så mye som skal til, man må være forandringen man vil se her i verden. Med å sitte på rompa, spise Grandiosa og se på nyhetene (uten å gjøre noe..) - kommer man i hvert fall ingen vei. Vi har alle et hjerte, med kjærlighet i. Og denne verdenen vi lever i, kunne blitt så utrolig mye bedre hvis vi alle bare brukte nettopp hjertene våre til å gjør en liten innsats. Tenke litt mer, bry oss litt mer og bare bli litt mer bevisst på valgene vi tar.

Be the change you want to see! En liten mandagspreken fra meg ♥

En stk livredd passasjer

Da var vi tilbake i Kristiansand, selv om jeg helt ærlig trodde vi aldri skulle nå bakken. Jeg var så redd når vi skulle til å lande, det var komplett umulig å se bakken og skikkelig snøstorm utenfor. 20 sekunder før hjulene traff bakken fikk jeg så panikk at jeg brølte ut til hele flyet at "jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv!!". Haha, fy søren - viktig å skremme de andre passasjerene også! Den siste tiden har jeg begynt å kjenne et snev av flyskrekk, noe som irriterer meg grønn. Jeg elsker jo å reise, så jeg håper virkelig skrekken ikke inntar meg enda mer. Jeg har nemlig hørt rykter om at slike ting blir verre jo eldre man blir...?

Nå har vi endelig fått fyr i ovnen, lasagne og hvitløgsbaguetter står i ovnen - det er tid for andre søndag i advents kos! Ville egentlig vært med familien i dag, men siden de bor et stykke unna går det ikke i denne snøstormen. Så da får det bli kjærestekos i steden for, så tar jeg turen hjem i morgen. Håper dere har det fint? ♥

Det beste med å sove på hotell

... er uten tvil å våkne opp til en ekte hotellfrokost ♥

Og heldigvis for meg, så er den helt fantastisk her på Grims Grenka. Jeg hoppet av glede når jeg oppdaget at de hadde sunne vitaminshots, som faktisk smaker mango. Her snakker vi sunn og god start på dagen! Så nå skal vi gumle litt videre, før vi skal kose oss de siste timene i Oslo. Så bærer turen hjem igjen med fly til Kristiansand i firetiden.

Har dere hatt en fin helg, hjerter?

Fin lørdag i Tigerstaden

Da var jeg tilbake på hotellet etter en lang og fin dag her i Oslo! Jeg har blant annet hatt et koselig lunsjmøte med Trine, vært på spa, fått massasje og shoppet etter alle de gode tipsene dere har gitt meg.

Ingers rugbrød, med salat, ost og skinke. Verdens beste brød!

Noe som alle burde unne seg en gang i blant, er virkelig en tur på spa. I dag tok jeg turen til Artesia Spa, som ligger på Majorstuen. Først slappet jeg av i velvære avdelingen, plasket rundt i bassenget og tok litt badstue. Så deilig å kjenne skikkelig varme nå som det er så kaldt utendørs! Det var ikke feil å boltre seg på dette fine området:

Etterpå hadde jeg booket en 60 minutters full kroppsmassasje, og denne var virkelig helt amazing. Siden jeg sliter litt med ryggen, ba jeg massøren ha ekstra fokus på nettopp den. Og nå føler jeg meg nesten gjenfødt, hihi! Tusen takk til Artesia Spa som lot meg komme og slappet av der denne lørdagen, hit skal jeg definitivt ta turen igjen.

Spa og massasje er forresten en super julegave til den som har alt, så hvis dere ønsker å kjøpe gavekort til noen du er glad i - kan det gjøres i nettshoppen til Artesia. Bare et lite tips ♥

Nå må jeg hvile beina litt på hotellsenga etter dagens shoppingrunde, hoho! Så bærer turen straks avgårde med min kjære, vi skal ut å drikke litt vin og spise god middag sammen. Gleder meg!

Spa og shopping

God morgen fra oss i Oslo ♥

Hvor er snøen blitt av i Tigerstaden, da? Sjokket ble stort når vi kom til byen, og det ikke var hvitt å se. Smarte meg hadde jo pakket med meg gigantiske vintersko og virkelig gjort meg klar for å holde meg varm i helgen. Haha! Eneste gangen jeg klarer å pakke fornuftig var det altså ingen vits, noe så utrolig typisk.

Her bor vi denne gangen, på Grims Grenka. Et fint hotell som ligger en fem minutters spasertur fra Karl Johan, supert å bo sentralt når man først er her. Grunnen til at vi dro til Oslo så spontant er rett og slett fordi noen i familien har blitt veldig syk, uten at jeg vil utdype det noe mer. Så da blir det sykehusbesøk på Granit på dagene, mens jeg får shoppe og klare meg litt alene. I dag har jeg blant annet booket meg spa! Så kan vi heller ha kjærestetid når kvelden kommer. Mannfolk er jo umulig å dra med seg på slike ting uansett.... Kremt!

Så, jeg trenger litt hjelp fra dere Oslogirls. Jeg har veldigveldig lyst på et nytt par med Jeffrey Campbell, og muligens en ny Michael Kors veske. Hvor burde jeg dra for å finne dette?

Mange små snuter vil takke deg for hjelpen

... hvis du kjøper denne søte, lille leppebalsamen hos The Body Shop ♥

Den søte kremen koster 75 kroner i butikken, og av dette går 30 kroner til veldedighet. Omtrent en tredjedel av dette går til internasjonalt arbeid for dyrevern, miljø og menneskerettigheter, og resten går til tre norske organisasjoner. De tre heldige er Dyrevernalliansen, Dixi og Majobo. Når du kjøper Dragon Fruit i butikken, kan du selv velge hvilken organisasjon du helst vil støtte. Den norske organisasjonen som får flest salg, får 50 prosent av det totale beløpet, mens de andre to får henholdsvis 30 og 20 prosent.

Jeg valgte å gi min støtte til Dyrevernalliansen, som er en helt fantastisk organisasjon jeg er stolt medlem av. Dyrevernalliansen jobber hardt for å avvikle pelsdyrdrift i Norge, å finne alternativ til dyreforsøk, og å forberede forholdene for dyr generelt. Jeg er så glad denne organisasjonen finnes i Norge! Det koster fra kun 250 kroner i året, så kanskje dere blogglesere også vil bli medlem i denne fine støtteorganisasjonen? Det er viktig å gi dyrene den stemmen de ikke har.

Kjærestetur til Oslo

Dette har vært en fin og travel dag til nå! Jeg og Granit flyr inn til Oslo i kveld, så her har det vært mye jeg har måtte ordne før avreise. Dagen startet på Frelsesarmeen hvor jeg og Simi ble intervjuet av en journalist angående julefesten vår. Veldig koselig at så mange er positive, og liker intiativet vårt. Det gjør meg veldig glad, varmer godt i hjertet.♥

Nå er det vasking av leiligheten som står på planen, slik at jeg kan komme tilbake til et ryddig hjem på søndag. Hoho! Er det noe jeg hater så er det å reise fra leiligheten uryddig, fysj altså! Tror jeg har fått litt støv på hjernen de siste årene, jeg takler virkelig ikke rot eller støv. Har en sterk misstanke om at jeg har fått det fra mamma, som er Norges svar på Bree Van De Camp...

Er dere klare for helg? Det er jeg!

Michael Kors: veske, Vila: smykke&jeans, Gina Tricot: skjorte.

Update på Get Sporty

God morgen, dere! Bloggen hadde igjen tekniske problemer i går, så jeg fikk nok en gang ikke oppdatert dere. Nå håper jeg de på det tekniske har rettet opp i feilen en gang for alle, slik at dette ikke gjentar seg mer.

Tenkte jeg skulle gi dere en liten update på Get Sporty, hvordan vi ligger ann og når vi lanserer. Planen var å ha lansert nå på onsdag, og hele nettbutikken var igrunnen klar. Men, jeg er ikke fornøyd nok med designet av selve nettbutikken. Jeg er veldig perfeksjonist når det kommer til Get Sporty, dette er jo på mange måter min baby. Derfor vil jeg at nettbutikken skal være 110% når vi åpner, og at jeg er storfornøyd. Så nå sitter det tre utviklere å jobber døgnet rundt for å lage ferdig designet jeg ønsker, slik at vi kan lansere i løpet av noen dager. Er glad jeg har flinke mennesker rundt meg som jobber på spreng!

Jeg vil også si tusen takk for at dere er så positive og tålmodige, og at dere gleder dere så til vi åpner. Nå krysser jeg bare fingrene for at jeg blir fornøyd med oppsettet denne gangen, for da vil Get Sporty være på lufta innen veldig kort tid. Her har dere en liten smakebit på klær fra nettbutikken:

j

Mye fint, ikke sant? Dere må gjerne følge oss på facebook også. ♥

Julegavetipset: hjemmespa

Hjemmespa er virkelig en sikker vinner under juletreet hver eneste år, kanskje spesielt til kvinner . Dette herlige settet fra Ole Henriksen har jeg klikket hjem hele tre stk av, som jeg tror vil glede de som får det stort. Det er jo så fint!

Gaveesken inneholder en fantastisk bodyscrub, og verdens beste lavendel body olje. Sbrubben inneholder jojoba perler, så den etterlater virkelig huden babymyk. Den er så god! Og lavendel oljen, mmmm! Jeg bruker den gjerne etter jeg har skubbet meg, for å gi huden litt ekstra pleie. Den er også fantastisk som massasje olje, da den dufter fantastisk og er veldig avslappende. Den kan faktisk også brukes i hårtuppene dersom de er tørre, så her snakket vi virkelig multiprodukt.

Så, hvis du en mann og kanskje er i tvil om hva du skal gi til kjæresten din - vil jeg absolutt anbefale denne gaveesken. Dette er noe enhver jente vil bli glad for, Ole Henriksen er jo vårt store favorittmerke.

Og ja, til en liten gladmelding! Nå får dere lesere -10% på alle Ole Henriksen produkter hos Blivakker.no, i tillegg til at det alltid er fri frakt. En fin sjangse til å spare litt penger på eksklusive julegaver, det kommer godt med i denne tiden. ♥

annonse

My motivator

Mangler jeg motivasjon til trening, er det kun en ting som virkelig hjelper meg. Nemlig Thomas, min fantastiske PT. I love him, og en dag skal vi gifte oss. Han bare vet det ikke enda, haha! Den siste tiden har jeg vært utrolig slapp i formen, manglet motivasjon og ikke vært like flink på trening som jeg pleier å være.. Så da var det bare å oppsøke denne maskinen:

I dag løp jeg intervaller i trapper (det var et helvette...), hadde crossfit hinderløype med vekter og trente med egen kroppsvekt i høyt tempo. Thomas sliter meg som vanlig totalt ut, og da kommer det jo gullkorn på løpende bånd.

Thomas: To runder til i trappene, løp!!

Meg: Tuller du? Nei, jeg vil ikke......

Thomas: Slutt å si "nei", og "jeg vil ikke". Fem burpees etter det igjen. Nå!

Thomas: Du klarer dette, kom igjen Kristina!

Meg: Jeg skal aldri dra til Egypt igjen...

Meg: Dette er så tuuuuungt!!!!

Thomas: Ja, det er tungt å ikke være i form.

Haha, det skal ikke stå på ærligheten her i gården. Det er et blodslit mens vi holder på, men det er jo det som funker! Jeg skal aldri, og da mener jeg aldri, ha en annen PT enn Thomas. Han er bare helt rå, og jeg digger hvordan den mannen klarer å pushe meg. Dersom dere har lyst å hilse på Thomas, eller ta en prøvetrening på Solsiden - legg igjen adressen din i mailboksen min, så sender jeg deg gavekort på to prøvetimer i postkassen. Det kaller jeg god deal, det!

Ser ut som en eskimo når jeg drar på trening, i dag var jeg innpakket i tidenes største jakke og hele tre gigantiske joggebukser. Det er så kaldt! Nå må vel snøen ha kommet over alt i landet, eller hva? :-)

Perfekt onsdagskveld

Åååååh, himmel! Hvor skal jeg begynne?! Twilight Breaking Dawn part 2 var bare helt fantastisk, jeg har ikke ord. Tror aldri jeg har vært så nervøs, anspent, stresset, glad og forelsket før under en kinofilm. For ja, man blir jo litt forelsket av å se på turtelduene Bella og Edward. De er jo bare verdens søteste! Skal ikke røpe for mye til dere som ikke har sett den, men en ting må jeg si. Bella er heit som vampyr, og jenta deres er bare den nydeligste jeg har sett.

Før vi dro på kino, plasserte vi oss på restaurant for å spise god mat. Ble som alltid blåskjell på meg, det er jo så godt! Og så skeiet vi jammen meg litt ut også, med tidenes største og beste dessert for to. Brownies, krem, is, banan, ananas og enda mer krem.

På en skala fra en til ti, hvor sulten ble du på desserten vår nå? Hoho!

Maren ble hjem på besøk en liten tur, og dere kan tro Milo ble glad for å besøk av TanteMaren. Han gnir ansiktet sitt inntill henne hele tiden, og hoppet rundt av glede. Skjønningen min! Nå skal vi kose oss med litt jentesnakk, før vi tar kvelden. Håper dere har hatt en fin onsdag, beste lesere. Har dere også sett Twilight filmen, eller? ♥

Red lips and laces

Marc Jacobs: klokke, Dna: sko, Vila: genser,skjorte&jeans.

Har dere lagt merke til noe annerledes med meg de siste dagene? Føler halve meg mangler, jeg har nemlig vært så gal at jeg har tatt ut alt av extensions. Og det føles virkelig bare helt feil! Så satser på at jeg kan få inn nytt hår så fort som mulig, selv om det selvfølgelig er litt deilig å gå uten også da. Haha huff, merkelig hvor avhengig man blir av slike ting.

Nå skal jeg straks møte MarenBestis for en kaffi, og så går turen videre på kino. Endelig skal jeg få sett den nyeste Twilight filmen, jeg har virkelig gledet meg til denne. ♥

Det er ikke alle som gleder seg til jul

... og det hadde jeg veldig lyst å gjøre noe med i år.♥

Dette er altså det andre prosjektet jeg har holdt på med, sammen med min venninne Simi - og nå kan vi endelig fortelle dere. Den 23 Desember på lillejulaften, inviterer vi til "julaften" for rusmisbrukere i Kristiansand. Vi har fått låne Frelsesarmeen sine flotte lokaler, og Dampbakeriet skal stille med mat. Det blir en stor buffet, julegaver til alle, julekaker, desserter og forhåpentligvis en artist som skal spille. Jeg er SÅ glad for at vi fikk til dette, og for å få sjangsen til å glede noen som trenger en opptur i julen.

Ingen fortjener å feire jul alene, så hvis du kjenner noen som gruer seg litt ekstra til denne tiden - kan du jo kanskje tipse vedkomne om julefesten den 23 Desember? Denne gangen er det rettet mot rusmisbrukere. Tidspunkt kommer jeg tilbake til senere, og det blir også påmelding. Jeg vil også anbefale alle som har muligheten til å strekke ut en hjelpende hånd, desverre er ikke julen like hyggelig for alle. Kanskje akkurat du og din familie har plass til en ekstra person til julemiddag? ♥

Neste stopp: Solsiden

God onsdag fra meg og denne lille tassen ♥

Her var det fyr i peisen og kaffe på bordet klokken 06.00 i morges. Det er så merkelig å våkne når det er bekmørkt ute, det er liksom litt vanskelig å dra seg opp når alt er helt svart. Men, heldigvis er jeg litt av en morgenfugl! Dagen startet sammen med Chris, min kjære Get Sporty partner. Ble et lite team-møte, med drøfting av designet vi har fått på nettbutikken og litt småting. Angående når vi åpner, så kommer jeg tilbake til dere litt senere.

Nå står jeg å tripper i stua, klar for å sykle avgårde til Solsiden. I dag blir det intervaller, samt styrke på rompe, lår og legger. Love it! Har på meg verdens beste bukse fra MXDC i dag, som selvfølgelig blir til salgs i nettbutikken. Perfekt til både kosekvelder, trening eller dager hvor man rett og slett bare vil se sporty og fresh ut.

Vi skrives om litt, ha en kjempefin dag så lenge!

Wonderland

Walking in a winter wonderland . . . ♥

Iiiih, i dag har jeg storhandlet både av julegaver og matvarer. Var så heldig å få låne svigers sin bil, så da måtte jeg virkelig utnytte muligheten til å stappe bilen med poser. Hoho! Ble litt nye klær til meg selv, julegaver i fleng og en haug av mat. Så nå er både kjøleskapet og klesskap stappet, og jeg er storfornøyd! Fikk forresten kjøpt meg verdens mykeste morgenkåpe også, det er jo virkelig et must have i disse kalde tider. Og nå hører jeg rykter om at det bare skal bli enda kaldere også? Hurra, jeg elsker vinteren jeg!

Tre små favoritter

Tenkte jeg skulle tipse dere om mine tre store favoritter fra Artdeco, som er perfekt til julebord sesongen og som hverdagssminke. Disse tre produktene er jeg storfornøyd med, Artdeco er en sikker vinner innen sminke.

High performance foundation: en flytende kremfoundation, som dekker og glir perfekt inn i huden. Den har faktisk medium til høy dekkevne, noe som er veldig bra de kveldene man gjerne vil ta seg ekstre bra ut. Stor pluss i boka for at den kommer i en lekker glassflaske, og inneholder mye foundation.

Eye shadow base: med litt av denne kremen på øyenlokkene, varer skyggen all night long. Beste øyenskygge basen jeg har prøvd til nå! Hvis jeg ikke skulle orke å vaske av meg sminken før jeg legger meg (fyfy!), er faktisk øyenskyggen like fin når jeg våkner som når jeg nettopp tok den på. Denne anbefales virkelig!

Oil control paper: herlig liten sak som alltid er med i vesken! Oil control paper, som du sveiper over ansiktet for å få en fresh look og for å matte ned huden. Veldig fin å bruke på de plassene man ofte blir litt svett i huden.

Artdeco kan kjøpes på de fleste parfymerier over hele landet.

annonse

Kanel i svingene

Jeg lovte dere jo oppskrift på kanelbollene mine, så da kjører vi på! Om jeg skal si det selv, så ble disse fantastisk gode. Jeg lagte nok til å fryse ned noen også, det er jo så greit å tine opp hvis man skulle få besøk nå i julen. ♥

Til 45 snurrer trenger du:

150 g smør eller margarin, 5 dl melk, 50 g gjær, 1/2 ts salt

1 1/2 dl Sukker, 2 ts malt kardemomme, ca. 13 dl hvetemel.

Smelt smøret i en kaserolle, varm melken opp til den er fingervarm og tilsett i smøret. Deretter smuldrer du gjæren, og tilsetter litt av væsken. Rør til gjæret har løst seg opp, og tilsett så resten av melken. Ta så salt, sukker, kardemomme og 2/3 av melet. Arbeid deigen til den er fin og smidig. Tilsett resten av melet og kna til deigen slipper bollen.

Hev deretter deigen under plast på et lunt sted til den blir dobbelt størrelse.

Ta deigen på kjøkkenbenken og kjevl den ut til en firkant. Ta litt smør eller vann på deigen, og deretter ønsket mengden sukker og kanel.

Rull så deigen sammen som en pølse, og skjær i biter. Deretter skal deigen heve igjen, i 30 minutter før den er klar til steking. Forvarm ovnen på 250 grader, og stek bollene midt i ovnen i 8-10 minutter.

Avkjøl på rist, og nyt verdens beste kanel i svingene.♥

Antrekk 03.12.12

Ebay: briller, Vila: jakke.

Da har jeg nettopp fått satt meg ned etter nok en hektisk dag. Håper at vi åpner Get Sporty denne uka, så nå kan dere bare glede dere! Vi har virkelig så utrolig mye lekkert i både fritids og sportsklær, at jeg har allerede handlet hele butikken min. Dette er bare så gøy! Perfekt å åpne nå i begynnelsen av Desember, så blir det forhåpentligvis mange som får sporty gaver under juletreet i år. ♥

Monday is funday

Hei og hopp, solstråler!

06.30 ringte alarmen, og en liten time etterpå var jeg på trening. I dag stor intervaller og styrke på overkropp på planen, en økt som var tungt som pokker. Men fy søren, ingenting slår følelsen av at kroppen jobber! Tok sykkelen fatt i dag, noe som i grunnen ikke var superlurt med tanke på all snøen som er kommet. Turen endte nemlig med at jeg lå langflat på bakken, og eggene jeg hadde handlet på butikken gikk i tusen biter. Haha, godt jeg kan stå for at forbipasserende får seg en god latter på en ellers så grå mandag..

Ønsker dere en sprek og fin mandag! Gjør denne dagen til den beste :-)

En deilig søndag

Har hatt verdens beste søndag sammen med min flotte familie! Besteforeldre, onkel/tante, fettere og hele gjengen kom på besøk -  så spiste vi mamma's julekaker og koste oss med gløgg. Kunne ikke fått en bedre avslutning på helgen!

Denne helgen har jeg virkelig kost meg, spist alt jeg har hatt lyst på og virkelig koblet av. Batteriene har ladet seg, og jeg kjenner meg klar for en ny uke hvor mye spennende skal skje. Nå skal jeg pakke meg under dyna, og se helgens siste julefilm sammen med kjæresten. Livet er fint! Håper helgen deres har vært like bra som min ♥

Mamma's julehus

Da tenkte jeg å ta dere med på en liten rundtur i julehuset til familien Andersen!

Fine spisestua

Kjøkkenet ♥

Adventskransen. ♥

Er det ikke fint her, vel? Elsker å komme hjem på besøk i Desember, det er så utrolig hjemmekoselig og stemningsfult å være her. Skulle nesten ønske jeg bodde hjemme igjen, hoho!

Endelig!

God første søndag i advent, dere ♥

Har ikke fått oppdatert dere før nå, av en eller annen grunn har bloggen krasjet. Utrolig kjedelig når slikt skjer, spesielt på søndager. Det er jo den beste dagen å blogge på, og sikkert den dagen dere lesere slapper mest av forran dataen også? Nå håper jeg virkelig at ting har løst seg, og at den ikke går ned igjen. Er det noe som gjør meg frustrert, så er det virkelig når bloggen ikke fungerer..

Siden sist har jeg tatt turen hjem til familien, hvor jeg har fått servert en fantastisk julelunsj. Mamma har virkelig slått på stortromma, det var godt! I tillegg har hun pyntet så utrolig fint til jul, så nå skal jeg straks knipse noen bilder slik at dere får se. Snøen daler forresten ned her enda det er så koselig! Har snøen kommet til dere også eller?

Snurr film!

Nå er kosedressen tatt på, og risgrøten skal lages! Her blir det verken julebord, julefest eller nissefest i kveld - men skikkelig julekos hjemme. Jeg og Granit pleier alltid å lage risgrøt, ha marraton på julefilmer og spise masse godis den første desember. Så i kveld blir intet unntak! Første film ut er Hjelp, det er juleferie!, og deretter Home Alone med supersøte Kevin i hovedrollen. Sistnevnte må man jo bare elske, skikkelig filmslager.

Skal forresten roe meg ned med julesnakket mitt, fant nemlig just ut at alle innleggene mine i dag har handlet om nettopp det. Kremt! Dere skjønner det at Desember er verdens beste måned, og jeg elsker denne tiden over alt. Er alltid glad som en sol i juletider, smiler hele tiden og er vel en liten tanke overivrig... Hoho!

Ønsker dere en kjempefin lørdagskveld!

Hvit lørdag

Dere kan tro jeg hoppet av glede når jeg så snøen dalte ned utenfor i morges! Hvor perfekt er det ikke at det begynner å snø akkurat 1 Desember? Akkurat det jeg ønsket meg ♥

Så langt har lørdagen gått til koselig lunsj på cafe, shopping og bare nytelse av fridagen. Skal prøve meg på å bake kanelboller i dag, jeg syns det er så godt! Første gangen jeg baker det selv, så om de blir gode - kan jeg jo dele oppskrift med dere? Vurderer nesten å starte opp egen restaurant med kokkeskillza mine... Hoho, MasterChef Andersen to service!

1 Desember

Rødvin, tapas, Madelen og jentesnakk. Det kaller jeg en perfekt fredagskveld!

Må jo innom å ønske dere en god 1 Desember, jenter! Ble våknet 09.00 av Granit som absolutt ville jeg skulle åpne opp første luke i kalenderen min. Haha, så søt! Har ikke hatt tid til å lage pakkekalender til han i år, så jeg bestemte meg for å kjøpe en smartieskalender til han. Nå har han nettopp åpnet luke en, og han bare "jeg fikk en pingvin.... med tre smarties i...." Haha, jeg dør! Spørs om jeg ikke må ut på kalendershopping likevel... Har dere julekalender i år? ♥

hits