desember 2011

mobilblogg

Lagte meg frokost på senga i dag, ikke ofte slikt skjer. Så nå ligger jeg her å spiser hjemmebakte rundstykker, drikker cappuchino fra min herlige kaffimaskin og ser på Gossip Girl. Tenker at jeg burde unne meg ting som dette oftere, frokost på senga må jo være et beste som finnes.

Om ikke lenge må jeg stå opp og få begynt på dagen. I kveld får vi jo folk her hjemme, men først skal vi til Granit sin familie å spise middag. Har hørt rykter om kalkun, noe jeg virkelig elsker - så dette blir en super start på et flott nyttår. Hva skal dere i kveld? Oppdaterer dere litt senere, ha det fint så lenge! ♥

bluberry muffins

Da var jeg i hvert fall i mål med en ting, nemlig blåbær muffinsene mine. Skulle jo egentlig lage de helt fra bunnen av, men kom over en helt super pakke fra Betty Chocker på butikken. Og siden den var Amerikansk, måtte jeg jo bare kjøpe den. Alt av mat fra Amerika er jo såklart bra (derfor er ca alle amerikanere feite), så da måtte jeg jo bare ta eska med meg under armen og dra hjem igjen for å bake som faen.

And if I may say so: de ble helt FAB! Smake skikkelig digg, med deilige blåbær inni. Eneste som var dumt er at det bare ble seks stykker, så dersom du vil ha flere - kjøp to pakker. Gleder meg til min kjære kommer hjem fra jobb og jeg kan overraske han med de. Endelig kan jeg gjøre noe tilbake etter å blitt vartet opp av han nesten hele uken, det er godt å ha en snill kjæreste når man er syk sier jeg bare.

I kveld skal jeg på cafe med ei søt snuppe, og deretter fortsette å bake når jeg er hjemme igjen. Bare se så fine muffinsene mine ble:

 

i'm back

Da var jeg endelig bedre og klarer å fungere normalt. I går gjorde jeg ikke annet enn å tømme magesekken for absolutt alt den inneholdt, fantastisk lite deilig. Eneste jeg gjorde var vel å se Gossip Girl, noe som har gått helt til hodet på meg. Du vet du har sett for mye av Serena, Blair og Chuck når du sitter å skriker til dataskjermen.....

Så i dag var det ubeskrivelig å komme seg ut i frisk luft igjen. Se mennesker og bevege meg. Har kost meg med ToneBestis, vært på shopping og handlet inn til i morgen. Alkohol, selvfølgelig. Hva er vel nyttår uten? Eneste jeg mangler er kjole, selv om jeg egentlig ikke kan si jeg gjør det heller. Har så mange å velge i, men føler liksom ingen av de er nyttårsaften 2011 verdig. Kanskje jeg må ha en avstemning her på bloggen om hvilken dere liker best?

Nå skal jeg hoppe i dusjen og lage hjemmelagte blåbær muffiens, brownies og cookes. Viktig å stelle i stand når man skal ha gjester på selveste nyttår. GLIS! : D

et av mine store forbilder

Rihanna er virkelig blitt en av mine favorittartister, mye av grunnen for det er de fantastiske lyricsene hennes. Jeg kjenner meg så alt for ofte igjen i tekstene hennes og blir sittende å se mitt eget liv i reprise med tårer i øynene. Det hun sier er akkurat som jeg skulle sagt det selv. Nå har vel kanskje mitt liv vært litt mer dramatisk enn vanlig de siste årene, men altså. Jeg regner jo med at jeg ikke er den eneste som har det slik når det kommer til Rihanna sin musikk?

Som for eksempel We Found Love. Når hun snakker fra begynnelsen, får jeg frysninger gjennom hele kroppen. Mye av det Rihanna har opplevd, har jeg selv opplevd. Så jeg kjenner meg veldig igjen i henne, om det er lovt å si om en såpass stor artist? Syns det er helt fantastisk at hun ikke legger skjul på ting og bretter ut følelsene sine på en så helhjerta måte. Rihanna er ekte, og det er det som skiller henne ut fra resten av Hollywood stjernene. Det skulle være flere som denne dama!

Its like youre screaming and no one can hear. You almost feel ashamed that someone could be that important, that without them you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless, like nothing can save you. And when its over and its gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back so that you could have the good.

jeg er en godhjerta klagejente

I går var jeg så heldig å få servert Pizza ala Granit mens jeg lå på sofaen og så Gossip Girl. Min kjære var så flink å bakte sammen en hjemmelaget en, som med hånda på hjerte smakte helt fantastisk. Hjertet mitt banker ekstra hardt når kjekkassen min står å kokkelerer på kjøkkenet, slikt elsker jeg.

Planen var egentlig å se tre filmer som vi hadde leid, men jeg var ikke i form og han var supersliten, så da sovnet vi begge to klokka ni. Våknet nå for ikke lenge siden, og føler meg enda ikke uthvilt etter hele 13 timer med søvn. Arh! Tenkte uansett å ta turen opp på jobb, hater nemlig å ringe inn og fortelle at jeg er syk. Så krysser armer og bein for at jeg klarer å holde ut.

Og forresten, noe fornuftig jeg har glemt å fortelle dere oppi all denne klagningen! I går da jeg var på vei til jobb, møtte jeg på en gateselger som selger magasinet KLAR. Jeg hadde nettopp kjøpt et av en annen, og det var tydelig at han ble skuffet når jeg fortalte han det. Så da slo samvittigheten min til og jeg ga han trehundre kroner. Gjett hvem som ble glad og ønsker meg verdens beste romjul og nyttår? Gøy å glede andre, i hvert fall når de virkelig fortjener det. ♥

Denne uken min ser slik ut, så jeg har liksom ikke tid til å bli syk eller la feberen invandere kroppen min. Hva skjer med immunforsvaret mitt….?

nå sitter jeg her

Jeg ble så dårlig på jobb i dag at jeg måtte bli sendt hjem tidligere enn planlagt. På slutten klarte jeg nesten ikke stå på beina, samtidig som jeg følte at jeg kom til å kaste opp hvert eneste sekund. Så nå sitter jeg her, med ræva plantet i stolen og syns så synd på meg selv at jeg ikke har ord.

Anyways.... Min kjære kom hjem fra jobb i stad og syns jeg så såpass ille ut at han avlyste alle kveldens planer for å bli hjemme å passe på meg. Snakk om å være søt! Sendte han ei liten tur ut nå nettopp, slik at jeg kan få en time eller to på øyet. Men etter det kommer han hjem igjen og skal lage hjemmelaget pizza til oss. Nam! Så da blir det filmkveld og sofaen denne dagen også, men jeg kan vel egentlig ikke klage. Bare la meg bli frisk til imorgen, så er jeg fornøyd!

tid for trening!

Oh my god, tenk at jeg er våken NÅ?! Har ikke stått opp så tidlig siden jeg gikk på videregående skole og var i puberteten.

Men det er altså en grunn til det. Min kjære skal på jobb, så da stod jeg like godt bare opp sammen med han. Tenkte å dra rompa mi på trening, før jeg må videre på jobb selv. Blir helt fantastisk å få lagt bak seg noen kilometer på mølla igjen, kroppen min skriker etter ei skikkelig økt. På tide å trene bort all julematen - jeg begynner å se ut som en forbanna julegris.

klarte ikke gå opp trappene

Da var jeg hjemme fra nok et koselig familieselskap. Denne gangen fikk vi heldigvis servert noe annet enn julemat - som jeg faktisk begynner å bli drittlei av. Laks, poteter og masse godt tilbehør stod på menyen, helt fantastisk. Etterpå var det selvfølgelig også julekaker av alle slag.

Spiste meg faktisk så mett at jeg måtte dra fra selskapet, fordi jeg fikk så sinnsykt vondt i magen. Hva da matvrak? Når jeg kom hjem i leiligheten klarte jeg ikke en gang å gå opp trappene, måtte legge meg ned og vri meg i smerte. Auuu! Men slik går det altså når man spiser for hele Afrika + litt til.

Føler alle skal ut i kveld, men jeg har ikke sjangs med de magesmertene mine. Så jeg får bytte ut kjolen med kosedress og vinen med den nyeste sesongen av Gossip Girl som jeg fikk til jul. Så dere som skal feste: drikk litt for meg også da! Sikkert mye gøy som skjer rundt forbi, så skal ærlig innrømme det føles litt surt å være stuck hjemme.

Heldigvis ikke lenge til nyttårsaften, jeg får trøste meg med det! ♥

julekiloene kommer snikende

I går slappet jeg helt av hjemme i leiligheten, med Granit som selskap selvfølgelig. Oppi alt julestresset og alle selskaper som er, er det godt å lene seg tilbake i eget hjem når kvelden kommer. Vi så Transformers 3 på MacBooken, da plutselig dvd-spilleren vår ble ødelagt. Men det var minst like koselig å ligge med den lille skjermen forran seg og se film, under masse tepper og i armkroken til verdens beste. God middag lagte vi også, som var alt annet enn julemat. Deilig!

Har dradd oss i sengen helt til nå, så kan vel trygt si det er på tide å starte dagen? I morgen begynner jeg treningen igjen, selv om mitt normale kosthold får vente frem til neste mandag. Sånn etter nyttår, klart man skal kose seg nå i romjula! : D

Senere blir det familieselskap på meg, der det garantert venter enda mer mat. Herregud, jeg lyver ikke når jeg sier jeg har blitt ganske mye rundere i ansiktet. Føler jeg har lagt på meg ti kilo, haha! (egentlig ikke noe å le av...) Kommer til å rulle inn i det nye året, litterally. Flere som merker julekiloene komme snikende?

årets julegaver i bilder

Under kan dere se noen av julegavene jeg fikk i år, er så utrolig fornøyd! Fikk i tillegg et nydelig servis som jeg skal begynne å samle på, gavekort, to tusen kroner, årsplanlegger for 2012 og enda litt tøy. Men, her er det jeg har fått tatt bilde av som jeg har fått av familien min:

Kenwood kjøkkenmaskin og Senseo kaffimaskin.

Nyeste sesongene til Gossip Girl og Grey's.

iPad.

Vinterparkas, genser, te og kopper, oppslagstavle, vaffeljern..osv..

hyggelig overraskelse

I dag møtte dette meg når jeg tok turen hjem til my hometown:

Jule koldtbord! Beste jeg vet. Så da hadde jeg, mamma, lillebror og Øyvind et skikkelig festmåltid sammen. Julesokk har jeg også fått, måtte selvfølgelig leite meg ihjel etter den. Men jeg fant den til slutt, stappet med godteri og filmer. Nesten sånn at jeg savner å bo hjemme, men bare nesten.

Dagens antrekk har vært slik det skal være på første juledag. Null sminke, rosa pysjbukse og chille genser. Granit holdt på å le seg ihjel når jeg gikk hjemmefra, med rød parkas over det hele og brune uggs. Han mente jeg så ut som en skikkelig uteligger, noe jeg i grunnen kan si meg enig i. Men det er jo det som er så deilig med disse juledagene, ikke sant?

Bilder av gaver og slikt kommer senere. Ha det fint så lenge! ♥

julaften 2011

God morgen verdens beste lesere! Hadde dere en fin julefeiring i går? Håper dere hadde det like fint som meg, fordi jeg hadde det helt fantastisk. ♥

Kan vel begynne med et lite bildedryss:

Julehuset. Skulle ønske vi kunne hatt julepynten fremme 365 dager i året, jeg.

Lillebror stod for utdelingen av pakker.

Som dere vet var jeg først ute hos min far, koste meg masse storebror, Tone, lillesøster og Granit- samt venner av pappa og de. Vi spiste god ribbe, med masse deilig tilbehør. Fikk mange fine pakker av de, men den gøyeste var selvfølgelig denne herligheten:

Iiiiih! Det beste med å ha to familier er jo at man får dobbelt opp med gaver, haha.

Så reiste jeg hjem til mamma, Øyvind og lillebror. Der ventet både tante og onkel, samt selvfølgelig verdens beste besteforeldre. Åh, jeg er så glad i mommo og mofar at jeg har ikke ord. Vil ha de på denne jorda til den dagen jeg dør selv! Mamma hadde laget hjemmelaget multekrem til dessert, samt de syv forskjellige sorter av bakst. Skulle ikke stå på maten denne kvelden i hvertfall, jeg følte jeg skulle trille avgårde på slutten.

Må forresten vise dere to utrolig morsomme bilder. Lillebror hadde bare ønsket seg penger til jul, siden han sparer til datamaskin. Så her har dere min haug med gaver:

..... og lillebror sin:

Haha, sånn går det når man bare vil ha penger under juletreet...

Gaver og slikt tenkte jeg å vise dere senere, dersom dere lurer på hva jeg har fått? Ble helt overveldet av gavene dette året, familien hadde virkelig slått på stortromma. Klarte ikke få med meg alt i bilen når jeg skulle reise hjem en gang, haha. Men når alt kommer til alt, så er det absolutt ikke julegavene som betyr noe. Julen er til for å kose seg med de man er glad i, spre kjærlighet og spise masse god mat.

Jeg har verdens beste familie. Virkelig! ♥

fantastisk start på kvelden

Startet denne fine julekvelden sammen med Granit og familien min ute hos pappa. Vi fikk servert en helt fantastisk ribbe, Tone hadde jammen med gjort en toppers jobb på kjøkkenet. Spiste alt magen min kunne få plass til + litt til. Herlig! Deretter ble det åpning av gaver, jeg fikk så utrolig mye fint. Viser dere senere! Nå er jeg nettopp kommet hjem til mamma, og skal feire her til kvelden er omme.

Håper dere også har en fantastisk julaften! ♥

min julemorgen

Mens min kjære var så flink å dro på jobb i dag tidlig, fikk jeg ligge å dra meg i sengen ekstra lenge. Så selvfølgelig Tre nøtter til askepott fra senga og kjente julestemningen begynte å komme. Etterpå dro jeg til butikken, handlet inn haugevis av godteri og leide tre filmer til Granit var hjemme igjen. Så nå spiser vi til vi triller her og koser oss under varme pledd. Gøy å lage egne tradisjoner, ikke sant?

Nå går turen straks videre ut til pappa, for å spise middag og åpne pakker. Så skal jeg deretter videre til mamma og være der resten av kvelden. Glad for at jeg får vært med begge familiene på denne dagen, julaften hadde ikke vært det samme hvis ikke.

Så da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig GOD JUL! Spis hva dere vil uten å få dårlig samvittighet, kos dere med familien og spre kjærlighet. Jeg vil også sende tanker til dere som kanskje ikke har det så godt på denne dagen. Desverre er ikke julaften like gøy for alle - så derfor sender jeg dere en ekstra god klem.

Dere skal ikke se bort i fra en oppdatering eller to i løpet av kvelden. Kos dere masse, godtfolk. Håper dere får alt dere ønsker dere + litt til. ♥

julegave til dere

God julaften alle sammen!

Jeg vil starte denne flotte dagen med å dele ut nok en fin gave til dere, jeg vil nemlig feire at jeg hadde ny leserrekord i går. I dag er bloggen min Norges mest leste blogg og jeg har over hele 76 000 lesere. Så utrolig gøy, jeg setter så stor pris på dere som klikker dere innom. Tenker nok Fotballfrue tar tilbake plassen sin ganske fort, men dette er selvfølgelig kjempegøy.

Legg igjen kommentar for å vinne det flotte sminkesettet dere ser under, som er av merket bareMinerals. Verdens beste sminke, og her har du alt du trenger for å sminke ansiktet ditt.

I samarbeid med Blivakker.no!

godt å være hjemme

Ååååh, nå er jeg så sliten at det føltes helt fantastisk deilig å bare synke ned i sofaen. Har jobbet siden tolv i morges, og det har vært litt av en dag skal jeg si dere. Ingenting har gått riktig. Fikk blant annet en kompis til å løpe på polet for meg i full hast før det stengte, og ble kjempefornøyd da han kom tilbake med en dunk vin. Men får desverre ingen glede av den, da en dame fikk fult raserianfall når hun ikke fikk lovt å plassere juletreet sitt hos oss mens hun skulle rundt å shoppe. Så da stjal hun like godt hele vindunken min og stakk avgårde. Takk for det, nå er jula mi ødelagt! Neida ikke helt, men nesten.

Lillejulaften skal selvfølgelig gå til å slappe av med Milo og Granit. Sistnevnte spurte meg om jeg ikke kunne lage pinnekjøtt til han kom hjem fra jobb som vi kunne kose oss med, og jeg sa ja for å være snill. På tide å løpe til nærmeste butikk for å sjekke om Fjordlands har noen pakker med pinnekjøtt sier jeg bare, haha.

Kommer forresten nytt design her innen kort tid. Endelig! : D

hva skal man si?

God morgen alle sammen!

I går hadde jeg over 36 000 lesere her inne, tror nesten det er ny leserrekord? Kjempegøy! Dagen gikk til siste innspurt på noen rest julegaver, samt jobbing. Resten av kvelden slappet jeg av sammen med Granit, spiste pizza og bare koste oss på sofaen. ♥

Jeg må også legge inn en liten note angående gårsdagens innlegg. Satt store deler av dagen med media på telefonen, men har foreløpig ikke gitt ut bildene jeg har av hensyn til jenta. Som apropo ringte meg i går og sa følgende "du er bare sjalu fordi du ikke har samme rompe som meg!! Jeg vet hvor du bor og skal knekke nakken din!" Altså, hva skal man si? Jeg bare lar det ligge, fordi jeg tror denne jenta har ødelagt nok for seg selv. Hun trenger ikke meg til å fortelle hvilken dum ting hun har gjort.

Anyways, endelig er til LILLEJULAFTEN, iiiiih. Skulle gjerne hatt litt mer julestemning, men det gjør ingenting. Ha en fin dag alle sammen! ♥

The Game konserten var et horeshow

Jeg vet ikke hvordan jeg skal begynne å fortelle om gårsdagens The Game konsert som var på Kick her i Kristiansand. For det første begynte showet når det egentlig skulle sluttet, han var altså fire timer for sein. Selv ble jeg så forbanna og provosert at jeg valgte å gå før selve konserten startet. Hvorfor kan du lese under. Det jeg så er seriøst noe av det sykeste og med nedverdigende jeg har sett i hele mitt liv.

Det er jo ingen tvil om at rappere er glade i damer, men det er snakk om å ikke dra opp lett påvirkelige jenter på scenen og behandle de som horer. Ei mørk brunette ble dratt opp på scenen og det var ganske tydelig at jenta var veldig full - og åpenlyst var villig til å strekke seg langt. Første gangen dro de opp kjolen på henne, og hylte "pop that pussy" - mens jenta gjorde det de ba om og litt til. Jeg stod seriøst å måpte.

Etterpå var jeg så i sjokk at jeg hadde seriøst frysninger. Kall meg gjerne gammeldags, men jeg gikk hjem. Etter hva jeg fikk høre ble konserten enda villere etter jeg hadde gått. Da ble jenta tatt opp på scenen igjen, og halvveis fingret av The Game sine artister. De slikket henne på puppene, dro av henne strømpebuksa, tok henne på og flashet you know what til hele publikum.

Nå skal ikke jeg sitte å skylde på guttene som gjorde det, fordi det hersker vel ingen tvil om at jenta som stod på scenen var mer enn villig. At noen kan strekke seg så langt, for å få sin dose med oppmerksomhet er helt sinnssykt. Spesielt når det hele ender med at du faktisk har latterliggjort deg selv og sannsynligvis gjort noe andre alltid vil huske deg for. Holder det ikke å stå å danse med en av verdens mest kjente rappere, må man liksom kle av seg og vise underlivet til hele publikum? Jeg syns virkelig synd i henne og lurer på hva hun må føle når hun våkner opp i dag.

Personlig er jeg ikke ei jente som lett lar meg provosere av slike ting, men akkurat dette bare ble helt rått og fryktelig å se på. Jeg syns det er uprofesjonellt at slike ting skjer og blir kvalm av å se synet enkelte mannfolk har på oss jenter. De dro seriøst opp kjolen på henne og ned med strømpebuksa, som om det var den mest naturlige ting i verden. Det verste er vel filmen jeg har sett, som viser at de trykker ansiktet hennes inntil underlivet sitt og later som de får en heftig blowjob.

Vet egentlig ikke hva mer jeg skal si, men en ting er sikkert. Konserten til The Game er med hånda på hjerte noe av det mest patetiske og mannsjåvinistiske jeg har deltatt på.

godjentene fra my hometown

I går disket jeg opp med god kveldsmat til jeg skulle få besøk av mine to herlige. Malin og Celina, godjentene fra my hometown. Alltid like koselig når de tar turen til byen for å besøke meg, jeg setter så pris på å ha så gode venner i livet mitt.

Ble røkelaks, eggerøre, hjemmelaget grovbrød, pålegg, juice og kakao som stod på menyen denne kvelden. Mens det luktet pepperkaker over hele leiligheten, jeg fikk nemlig pepperkakelys i julekalenderen min for noen dager siden. De er visst fra IKEA, alle burde løpe å kjøpe. Lukter såå godt, akkurat som om du har stått og bakt hele dagen. Miiii, det liker vi!

Julekort, roser, pepperkake lys og nisser. Elsker denne plassen i leiligheten!

Røkelaks, eggerøre, hjemmelaget brød, kakao og godt pålegg. Julekveldsmat!

Ellers må jeg jo ønske dere en god morgen, har dere det fint? Tenkte i går kveld før jeg sovnet over hvor utrolig glad jeg faktisk er i dere lesere. Tenk at så mange faktisk leser bloggen min, og at noen av dere tar dere tid til å legge igjen fine og hyggelige kommentarer her inne? Det betyr SÅ mye for meg, jeg har virkelig en fantastisk flott leserskare. Og siden dere er så fine, venter det en aldri så liten konkurranse til dere her inne litt senere. ♥

Nå skal jeg avgårde til jobb. Ha en fin dag så lenge!

du er latterlig

Kom over denne artikkelen på VG i dag, og kjente virkelig raseriet spre seg i kroppen. Hvordan i huleste er det mulig å bli så ondskapsfull at man anklager noen for en falsk voldtekt?

Det jeg tenker på er den stakkars gutten som har blitt siktet for dette, denne jenta har garantert ødelagt mer enn hun tror for han. Er det noe jeg virkelig hater, så er det når folk finner opp ting som dette. Selv om saken blir henlagt, vil det garantert fortsette å gå rykter rundt om gutten. Fordi det er slik verden er! Rykter, falskhet og snikksnakk mellom mennesker som lager seg sin egen kvalme versjon av sannheten.

Jeg klarer bare ikke forstå det, og har derfor virkelig problemer med å ordlegge meg nå. Selv har jeg opplevd flere ganger at overberusa tøser springer rundt på byen og gråter om at de har blitt voldtatt. Voldtatt?! Den stakkars gutten du slang deg over i horekjolen din avviste deg jo for ti minutter siden, sånn helt åpenlyst. Helt utrolig hvor dårlig enkelte takler et nei, når de faktisk finner opp en voldtekt for å ta hevn på stakkaren som ikke ville ha seg.

Noe som også er forferdelig skummelt, er at slike jenter ødelegger for mennesker som faktisk har blitt voldtatt. Tenk på hvor mange jenter det er som ikke våger å gå til politiet, i frykt for å ikke bli trodd? Saker som dette gjør det absolutt ikke bedre. Nei, jeg blir rett og slett dritforbanna. OG jeg håper denne 17 år gamle jenta er en av de 25 000 som daglig leser bloggen min. Da har jeg bare en ting å si til deg: DU ER LATTERLIG.

roadtrip til Arendal

God morgen mamacitas! Cirka slik ser denne uken ut for meg, ganske fine dager syns jeg. Blir jo alltids litt forandringer her og der, men fint å ha en liten oversikt.

Nå blir det en aldri så liten roadtrip til Arendal på meg, jeg skal nok en gang til sykehuset. Som dere vet sliter jeg med dobbeltsyn i øynene mine, så forhåpentligvis får jeg operasjon i januar eller februar. Siste sjekk dette før jeg endelig kan bli lagt i narkose og få orden på det hersens synet mitt. Ha en fin dag så lenge, dere! Vi skrives når jeg er tilbake i Kristiansand igjen. ♥

hvilken syns dere?

Hvilken av disse to kjolene tror dere hadde passet best til meg?

Valgets kvaler sier jeg bare, har siklet på disse i to dager nå og enda ikke klart å bestemme meg. For en fantastisk flott kjole, med en utrolig passform. Ingen tvil om at jeg må ha en, men hvilken? Dersom dere vil sjekke ut kjolene bedre finnes den røde her og den grønne her. Men ikke kjøp lageret tom før jeg rekker å klikke en hjem da, dere! Dere har nemlig skjedd litt for mange ganger nå, haha...

Ad links.

fjerde søndag i advent

I samarbeid med Blivakker.no vil jeg holde nok en flott konkurranse til dere søte lesere. Denne gangen har vi satt sammen en eksklusiv gaveeske som inneholder noen fantastiske selvbruningsprodukter. Perfekt nå som vinteren er her for fult og solen ikke akkurat gir oss mye farge. Jeg liker å kunne være solbrun selv om sommeren ikke lengre er her, noe jeg vet jeg ikke er alene om.

Alt du må gjøre for å bli med i trekningen er å legge igjen en kommentar! ♥

ukens tips

Tenkte det var på tide med ukens tips igjen! Denne gangen vil jeg tipse dere om et spa-kit fra Ole Henriksen, som virkelig er helt fantastisk. Selv har jeg ikke selve kittet, men jeg har alle produktene hver for seg. Så at de nå kommer sammenlagt i en flott gaveeske er jo helt genialt.

Kittet inneholder en bodywash som lukter himmelsk, en bodyscrub som er den beste jeg har prøvd, samt en bodylotion som virkelig mykgjør huden din. Ole Henriksen er jo blitt verdenskjent for sine gode produkter, noe jeg godt kan forstå. Spa Sensation kittet finner dere her. Kanskje du rekker å få det hjem til julaften om du er heldig? ♥

Ellers kan jeg jo fortelle at det nå er supersalg på alle store flasker med shampoo og balsam fra Tigi. Perfekt sjangs til å klikke hjem noen godsaker til håret ditt. Personlig anbefaler jeg Urban Antidotes Ressurection settet til dere, nå som det er vinter og håret trenger mye fuktighet og beskyttelse. Kjempegod shampoo og balsam, som pleier håret og i tillegg lukter supergodt.

Håper dere likte ukens tips, godtfolk! Husk også at dere har fri frakt nå. Om ikke lenge kommer det forresten en flott advents konkurranse til dere - så stay tuned.♥

Reklame.

sykkeldøden

I går kveld tok jeg turen til Deli De Luca, for å kjøpe nudler med kylling. Så fylte dama bak disken opp boksen, jeg betalte og gjorde meg klar til å dra hjem. Men så fikk jeg øye på på potetbakeren også. Og jeg bare neeei potetbakeren er også åpen! Så da syklet jeg bort og kjøpte mat derfra også.

Så skjer det store. Syklet hjemover, med to poser mat på styret og var helt i min egen verden. Og pang, plutselig ligger jeg rett ut over ei forbanna blomsterpotte som jeg har klart å krasje i. Ikke ei hvilken som helst blomsterpotte, men ei som er lagd av sement og sikkert veier det trippelte av meg. Midt i Kristiansand sentrum, kavende med sykkelen over meg. Det er når slike ting skjer man bare vil dø.

Men jeg døde desverre ikke. Resten av kvelden tilbragte jeg derfor i senga, med Sex And The City på tv'en. Og oreo cupcakes, som forresten smakte dritt.

Anyways, det var deilig med en skikkelig hjemmekveld. Gleder meg til en ny uke, der jeg seriøst skal trene rompa av meg. Spise sunn mat og ikke fokusere på noe annet enn trening. Har hatt en lang pause nå, da jeg har vært veldig overtrent og sliten i kroppen. Men nå skal det sannelig bli godt å komme igang igjen. En dag uten trening er virkelig en dag uten mening! ♥

yesterday and today

I går hang jeg med MarenBestis fra jeg våknet til jeg la meg, superkoselig. Vi startet dagen med en runde i julegatene, før vi satt oss ned for å spise middag. Ble hvitvinsdampet blåskjell på meg, noe av det beste jeg vet. Senere på kvelden dro vi for å se den nyeste Twilight filmen, endelig. Og herregud, jeg bare digget den så utrolig mye! Hva skjer med at alle sier den er så dårlig? For noe bullshit, den var helskjønn. Jeg forguder Edward, han kan gjerne komme å bite litt i meg også.

Bortsett fra kos med Maren, var gårsdagen tidenes fiasko for min del. Alt jeg gjorde gikk til helvette, var så sliten når kvelden kom at jeg trodde jeg skulle krepere. Jeg har til og med klart å pådra med en blåveis, på venstre øyet. Slik går det når man er 21 år og tydeligvis ikke har lært seg å stå på beina enda...

Dagen i dag har også vært kjempefin. Har vært på julegave shopping med Gens, som seriøst er verdens beste shoppingpartner. Han er med over alt han, både på Gina Tricot og BikBok. Uten å klage, gotta love him! Etterpå ble det Mc'Donalds mat på han og Granit, mens jeg tok turen hjem for å slippe de ekstra kaloriene.

Så nå sitter jeg her å lurer på hva jeg skal. Dyppe trynet i ti kilo brunkrem for å skjule blåveisen, hive på meg en fin kjole og dra ut? Eller slappe av hjemme med filmer, god mat og sofaen?

årets julegave til meg selv

Jeg bare elsker Marc by Marc Jacobs, et av verdens fineste merker! ♥

Dere kan tro jeg jublet av glede når jeg fikk denne flotte klokken i posten i forrige uke, fra den verdenskjente designeren. Har siklet på en så utrolig lenge, men aldri fått klikket en hjem før nå. En liten julegave til meg selv, det må da være lov?

Min er fra Klokker.no, som selger designklokker på nett. De selger utvalgte merker, som selvfølgelig er eksklusive og av god kvalitet. Viktig å vite hvem man handler fra på nett, slik at man ikke blir rundlurt. Nesten klokke jeg skal ha hjem til samlingen min blir denne, men jeg må nok vente på nyåret og spare litt cash først. Men dere, var ikke den nye Marc Jacobsen min fin vel? Iiiiih!

Reklame.

en stk smart Milo

Jeg bare måtte dele denne bildeserien med dere. Kurven dere ser på bildet har pakkekalender gaver oppi seg, og noen av de er også til Milo. Forstod ikke helt hvorfor han stod å gråt, peip og dyttet febrilsk i kurven, før jeg gikk bort og fikk med meg at den ene pakka inneholdt et kjøttbein. Dette hadde altså tassen klart å lukte. Og ikke nok med det, etter en haug av streving - klarte han jammen med å fiske opp riktig pakke og dra deg med seg ned på gulvet. Jeg har utrolig nok møtt en som er mer glad i gaver enn meg, haha. Jeg har verdens skjønneste lille hund, kunne tynt han. ♥

Resten av denne kvelden blir det nye magasiner og total avlsapping. Jeg er så sliten, så det skal bli godt med langhelg nå! Savner forresten tilbakemeldingene deres, så mye gøyere for meg å blogge når dere er flinke til å kommentere. Det beste med blogging er jo å kommunisere med leserne sine - så bli flinkere til å gi lyd fra dere da! Smil.

burgere med fine folk

Avsluttet en kjempefin arbeidsdag med mat sammen med noen av mine flotte kolleger. Gens (som er broren til min kjære), Helene, Julian og jeg bestemte oss for å slå oss ned utenfor med kaffi og hamburgere. Koseliiig, fikk til og med snikt vår kjære Ivar som også jobber hos oss med på bloggen:

Ser dere noen likhet mellom Gens og Granit? Hehe. Som noen av dere vet jobber vi jo sammen, noe som til tider kan bli et helvette. Mildt sagt! Både jeg og han har veldig store personlighter og liker begge å ha rett, noe som ikke fungerer sånn kjempebra bra i jobbsammenheng. Ender som regel med at jeg går hjem i fult raseri, etter ei god dose med kjeft fra Gens. Men utenfor jobb? Så gode venner atte, just like family.

Har dere også hatt en fin dag? ♥

fresh i regnvær

Tenkte å gi dere et skikkelig rengværstips! Jeg vet ikke hvordan været er der dere bor, men her på Sørlandet pøser regnet ned nonstop. Jeg bor i støvler, noe jeg har gjort i to uker nå. Selv har jeg mine kjære Ilse Jakobsen til å beskytte meg mot våte føtter, men disse er jo ganske dyre. Så derfor vil jeg gi dere et realt babe on a budget tips!

De sorte finner dere her, de rosa her og de beige her.

Gjett hvor mye disse tre herlighetene koster? Under tre hundre kroner, noe som er helt latterlig billig. Og ikke minst genialt, fordi de er så fiiine! Selv elsker jeg mest de rosa, elsker sjokkfargen. Håper dere blir glade for dette tipset, alle støvler trenger ikke nødvendigvis å koste halve lønninga de. Her har du muligheten til å være fasjonabel til en billig penge, selv når det regner. Liker! : D

Ad links.

julekonfekt

Jeg er en av de som ikke er særlig glad i tadisjonell julebakst. Eneste jeg liker av slike ting er vel kakemenner og marsipan. De andre julebakstene frister meg ikke sånn kjempemye. Derfor tenkte jeg å prøve meg på en egen greie i år, nemlig julekonfekt. Tenkte å ha en skikkelig bakedag på søndag, der jeg blant annet vil lage Oreokuler.

Jeg tenkte å dele oppskriften med dere, syns den så så utrolig god ut!

♥ Knus kjeksene i en food processor eller blender til kjeksen er pulverisert. (Hele kjeksen, med det hvite fyllet). Rør inn kremosten. Det kan være litt tungt, så begynn med å mose det sammen med en gaffel, og gå så over til en tresleiv for å få en glatt røre. Sett i kjøleskap 5-10 min.

♥ Rull til små runde kuler, ca 25-30 stk. Sett kulene på et brett dekket med bakepapir. Settes så til avkjøling i kjøleskap eller fryseren i minimum 1 time (til de har stivnet).

♥ Smelt mørk sjokolade over vannbad, gjerne sammen med 1 ts delfia/kokosfett. Dypp kulene i sjokoladen, og legg de over på et brett med bakepapir en etter en . Smelt hvitsjokolade over vannbad, men la den mørke sjokoladen få stivne før du ringler over den hvite sjokoladen. Oppebevar Oreokulene i tett boks på et kjølig sted helt til de skal spises!

Sant de ser gode ut? Gøy å lage sin egen julesnacks, man trenger jo ikke alltid å gjøre som alle andre. Blogger selvfølgelig resultatet når jeg har fått gjort det, satser på at det blir bra. Om noen av dere har noen gode konfektoppskrifter, så hyl gjerne ut!

julegave fra meg til dere

I samarbeid med fantastiske Makestyle.no vil jeg gi dere lesere muligheten til å velge dere ut en valgfri julegave som dere vil få tilsendt fra meg før julaften. Miiii - hvor gøy er det ikke å velge og vrake i det man vil?

Alt du trenger å gjøre for å vinne er å gå inn på Makestyle sin nettside og finne det du har lyst til å få i julegave. Og ja, det er denne nettbutikken som har de fine makeup veskene fra Lulu's. Kan det blir bedre enn dette?! God jul alle sammen, jeg gleder meg til å se hva dere velger ut! ♥

sover til meg lange vipper

Er noen av dere våkne eller? Ligger godt pakket under dyner i senga og surfer rundt på internett. Sikler på nettbutikker, leser nettaviser og lærer meg om nye produkter jeg har fått. Nå holder jeg forresten på å teste en slags mascara du skal påføre vippene før du legger deg, den skal visst nok få vippene dine til å vokse fortere. Dersom jeg får bambi lashes av serumet, så skal jeg selvfølgelig fortelle dere mer. Hihi!

I morgen skal jeg prøve å få svart på spørsmålene deres på videoblogg, ta fine antrekksbilder og gi dere en flott konkurranse. En god bloggdag med andre ord. Nå skal jeg derimot straks lukke igjen laptopen og legge meg til å sove med mine to kjære. Sweet dreams alle sammen - jeg er glad i dere. ♥

Sommer.<3

jule og nyttårskjoler

Jeg spurte dere blogglesere på facebook om dere ønsket kjoletips nå i julen, og det ble veldig klart at dette var sterkt ønsket. Derfor har jeg funnet frem seks kjoler som jeg liker utrolig godt, og som kan passe til både julefester, julebord og nyttårsaften. Håper dere liker de like godt som jeg! ♥

Den til venstre finner du her, den til høyre finner duher.

Hvis du er som meg og ikke er helt komfortabel med å vise overarmene dine, er disse to kjolene helt geniale. Jeg har den sorte selv og den er knallfin. Vurderer å klikke hjem paljettkjolen også, alle jenter burde ha en slik kjole i skapet sitt. Så glittrete og glamorøs, jeg elsker den. To flotte kjoler dersom du burde vært flinkere til å trene armene dine... Knis!

Den til venstre finner du her, den til høyre finner du her.

Begge disse kjolene koster 199 kroner, noe jeg syns er helt utrolig. Liker sammensettningen av fargene i den til venstre, gull og brunt er utrolig fint sammen syns jeg. Spesielt hvis man har solbrun hud, so nice! Den lilla er også nydelig og perfekt nå i julen. Ingen tvil om at man blir festens midtpunkt i en slik kroppsnær og fargerik kjole.

Den til venste finner du her, den til høyre finner du her.

Har dere sett så fin blåfarge på kjolen til venstre? Åh, fineste sier jeg bare! Vurderer denne sterkt som nyttårskjole, den er bare helt nydelig. Når man er brunette, er denne blåfargen noe av det fineste man kan bruke. Ellers er den røde også kjempefin, alle må jo ha en rød kjole i julen. Sant?

Ad links.

julegave i posten

Åååååh, kooooosemose på lille engelen min.

Endelig har jeg fått Milo hjem igjen, etter å ha vært borte fra han i hele ti dager. Mine foreldre og lillebror har nemlig passet han, og det er ganske tydelig at tassen har storkost seg. Plutselig har han fått en liten bollemage, haha. Har en misstanke om at mamma har vært like dårlig som alltid til å la være å gi han mat når han tigger..

I dag ventet også mange flotte pakker i posten på meg, men den jeg ble mest glad for var julegaven fine Belinda hadde sendt til meg fra Makestyle. Pakken inneholdt alt fra selvbruning, til sminke, til hårprodukter til løsvipper. Åååh, blir jeg ikke delicious nå - så er det jammen med.... meg det er noe galt med. Gleder meg til å teste ut og smøre meg inn. Miiiii! Tusen takk nydelige Belinda, you made my day!

dritt lei

Jeg er så lei av dette dritt været i Kristiansand at jeg kommer til å klikke mentalt snart. I to uker i strekk har det vært storm og regnet har plasket ned. Det er ca umulig å gå ute, noe som gjør at man blir ufrivillig innesperret halvparten av dagen. Regn, tåke og  et konstant mørke gjør noe med humøret mitt, i hvert fall når det er så ille som dette. Mørkt fra jeg står opp til jeg legger meg. Jeg trenger ikke nødvendigvis varme, bare sol og oppholdsvær. Plis la værgudene få godt humør snart..

Anyways, prøvde meg på antrekksbilder til dere i dag - men det gikk jo selvfølgelig straka vegen til helvette. Umulig å få gode bilder også når man tar innendørs, jeg kan jo liksom ikke ta med meg speilrefleksen ut å la den bli ødelagt. Dette er jammen med et verdensproblem når man er blogger, haha.

Nå skal jeg kjøpe den største paraplyen som finnes og gjøre meg klar for en koselig lunsjdate med Hilde. Dukker vel opp som ei drukna rotte uansett...

Genser // Only, Bukse // Cubus, Sko // Nelly.

ukens julegavetips

Tid for en ny runde med julegavetips! Denne gangen er det kanskje noe du kan kjøpe til deg selv også, fordi dette er noe alle jenter burde kjøpe seg nå som sola cirka har forsvunnet. Jeg snakker selvfølgelig om selvbruning, som nå er nedsatt hele -25% for dere. Miiii - dette kan vi like!

Selv elsker jeg disse serviettene, har vel brukt de fast i rundt ett år nå. Men, det er også mange andre bloggere som har lagt sin elsk på Fake Bake merket. Kanskje jeg må teste det ut selv? Jeg syns uansett dere skal sjekke ut hele utvalget til Blivakker.no på selvbruning, nå som alt er såpass redusert i prisen. Fint å spare litt penger før jul, Desember er uten tvil en fryktelig dyr måned.

Er dere forresten ferdig med julegavene, folkens? Jeg er nesten ferdig, gjenstår bare gave til lillebror, Granit og mamma nå - så er jeg endelig i mål! : D

Reklame.

har dere noen råd?

God mandagsmorgen, fininger! ♥

Skulle ønske denne uken hadde startet litt bedre for min del, jeg er hangover og klein enda. Sovnet klokken seks imorges, etter å ha vridd meg i flere timer, svettet og stresset. Skal ikke fyllesyke normalt gi seg etter 24 timer da?! Om dere har noen gode råd å komme med, så be my guest!

Hadde mye på planen i dag, trening er vel egentlig førsteprioritet. Så jeg får prøve å dra meg opp av sengen, spise masse vitaminer og finne tilbake energien. Deretter blir det å hooke opp med mine søte venninner, lunsje og shoppe litt. Dersom formen orker det, selvfølgelig..

sånn cirka i live

Jammen ble det ikke en tur ut på meg i går også, og nå angrer jeg selvfølgelig som pokker. Jeg blir alltid så dårlig at jeg ønsker megselv død dagen derpå, det er bare helt forferdelig. Jeg klarer nemlig ikke ta det rolig når jeg først skal hilse på djevelens drikk. Av en eller annen grunn får jeg en følelse av at jeg vinner fredsprisen hvis jeg er den som drikker mest, og så gjør jeg det da. Hver forbanna gang, det er en grunn til at jeg sjeldent er ute lengre..

Så idag blir det en skikkelig innedag på meg. Skal ikke bevege meg ut, tror jeg. Eneste grunnen til at jeg vurderer å ut i stormen, er at jeg har blitt bedt hjem til familien på julemiddag og julekaker. Vi har alltid selskap når det er søndag i advent, så jeg har jo sånn skikkelig lyst. Men jeg er så klein, bæææh! Vi får se, kanskje det hjelper med en varm dusj og tyve paracett? Lets hope so!

tredje søndag i advent

I dagens adventsluke kan dere vinne tidenes pakke fra det herlige merket Joico. Flott gavesett med shampoo og balsam, stylingskum, hårspray og selvfølgelig hårkuren som er kåret til best i test 10 år på rad.

Ah, skulle gjerne hatt denne flotte pakken selv eller til å gi bort i julegave. Men - nå er det jo minst like gøy å kunne dele den ut til mine søte lesere.

Alt du må gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar! ♥

I samarbeid med Blivakker.no

reisefeber allerede nå

Stormen herjer som verst her på Sørlandet og dette får meg virkelig til å lengte enda mer tilbake til sol og varme. Savner Tyrkia turen vi var på i Juni så utrolig mye at jeg skulle gjort hva som helst for å komme ned der igjen. Ville helst vært der NÅ, det finnes ikke noe bedre enn å steke i sola på ei hvit sandstrand.

Kan ikke vente til Januar, da stikker vi nemlig avgårde igjen. Kanariøyene blir destinasjonen denne gangen, det skal bli helt fantastisk. Har jo fortalt dere dette før, men fikk så reisefeber nå at jeg måtte jammen med nevne det igjen. Gleder meg til late dager på stranda, shopping, cruising i leiebil, spa, massasje, god mat og vin på kveldene. Stortrives på tur, spesielt når jeg reiser med min kjære. Vi elsker begge strender, solslikking og avslapping, så bedre kan det ikke bli.

Litt mimring fra Tyrkia turen. Savn savn savn...♥

chillekveld

Slik så min kveld ut igår, hvis du legger til MarenBestis også. ♥

Vi hadde en skikkelig chillekveld, med sjokolade og tre filmer. Kong Curling ble den vi rakk å se halvparten av, herregud for en teit og latterlig morsom film. Litt utpå kvelden stakk vi å kjøpte oss god baktpotet, med masse deilig fyll. Mmmm, spiste meg så mett at jeg kunne blitt til en potet tror jeg...

Nå er jeg klar for en ny dag på jobb, blir sikkert fint. Først skal jeg hooke opp med min skjønne Janne for å ta en kaffi, som jeg jobber sammen med. Jeg er så glad for å ha så snille og fine kollegaer, føler jeg er blitt del av en liten familie på jobben min. Det er viktig å trives på arbeidsplassen sin, sant?

det jeg elsker med jul

♥Julelys, som lyser opp i mørket og sprer varme. ♥ Kakemenn, bake sammen med de man er glad i. ♥ Julemorgener, med disney på tv og kos i sofaen. ♥ Røde kubbelys. ♥ Spasere rundt i julegatene, se alle de forventingsfulle ansiktene. ♥ Lukten av brente mandler, og de søte gamle menneskene som lager det. ♥ Nisser.

♥ Snø, som faller ned i ansiktet mens man er på spasertur i kulda. ♥ Juleutstillinger, med nisser og koselige effekter. ♥ Mandarin og appelsin, gjerne med nelliker for å telle ned dagene til julaften. ♥ Juletreet, som gjør stuen vår varm og behagelig å være i. ♥ Love actually, den fineste filmen. ♥ Alle selskapene man har med familien, med god mat og god stemning. ♥ Vennejulebord og jobbjulebord.

♥ Julekaker. ♥ Følelsen du får på selveste julaften og all kjærligheten den dagen bringer med seg. ♥ Hvitt belegg på bakken, snø. ♥ Julesokk med masse godteri og favoritt filmene. ♥ Ligge under tepper med kjæresten, drikke varm sjokolade og høre på christmasmusic. ♥ Gi mine kjære det de ønsker seg. ♥ Lage snømenner. ♥ Julepynt og dekorasjoner. ♥ Alt som har med jul å gjøre.

hoppende glad

Vi ble seriøst tomme for ord begge to når vi kom hjem igjen til leiligheten vår. Fy søren, det luktet grønnsåpe helt nede i gangene i blokka. Sofa og tepper er renset, gulver og tak er skuret, spisestue stoler er vasket og hele kjøkkeninnredningen skinner som aldri før. Til og med steikeovnen, vaskemaskinen og microen var vasket inni, det kaller jeg service det! Når jeg på toppen av det hele kunne speile meg i dusjinnredningen (...og doen) vår kunne jeg ikke gjøre annet enn å hyle av glede.

Utrolig deilig å komme hjem til en SÅ fin leilighet. Klart jeg kan vaske selv, men jeg klarer neppe å få det til så bra som dette. Nytt sengetøy var også lagt på, for en luksus. Jeg og Granit har blitt enige om å leie de samme folkene til å gjøre dette en gang hver måned, absolutt verdt hver eneste krone.

Ellers har jeg jo som dere vet kost meg med min kjære på shopping. Først spise vi god middag, jeg fikk endelig smakt på hvitvinsdampet blåskjell igjen. Såå godt! Deretter var vi rundt i flere timer å handlet, drakk kaffi og bare koste oss. Kjempefin start på helgen!

Har dere også hatt en fin dag? ♥

for nøyaktig ett år siden

... så jeg slik ut:

Si hei til verdens mest oversminka bolle, haha! Dette bildet er altså tatt i Desember 2010, og jeg dør veldig inni meg når jeg ser dette. Det morsomme med blogg er jo at man kan bla tilbake og se hvordan man har forandret seg.

I denne tiden brukte jeg løsvipper hver eneste dag, sotet øynene, hadde tykke lag med brunkrem og så alt annet enn naturlig ut. Personlig kjenner jeg meg ikke igjen når jeg ser dette bildet. Trives utrolig mye bedre med meg selv nå, less is really more. Nå bruker jeg kun litt mascara og foundation, samt maks fem minutter på å stelle meg hver morgen. Og jeg har mer glød i ansiktet og ser friskere ut enn jeg noengang har gjort. Dette har vel naturligvis litt å gjøre med at jeg ha gått ned en goood del kilo også, da. Superstolt er jeg, i hvertfall når jeg ser bilder av hvordan jeg faktisk så ut.

I blandt kan forandring være en positiv ting. Ikke sant?

verdens beste fredag

For en herlig (og overfladisk..) dag dette kommer til å bli! ♥

Om rett over en times tid kommer det tre vaskehjelper å inntar leiligheten vår, for å shine den fra topp til tå. Vegger, gulv, skap, dusj, hyller - you name it. ALT! I mens skal jeg sette meg på cafe, jobbe litt og få betalt siste del av skatten fra i fjor. Ca klokken ett kommer min kjære og møter meg når han er ferdig på jobb. I går spurte han meg overraskende nok om jeg ville være med på lunch og shopping i dag, siden han nettopp har fått lønning. Lurte vel egentlig på om han hadde fått en stein i hodet, Granit hater jo shopping. Men må jo selvfølgelig smile og være glad for dette innfallet - snakk om snill gutt!

Gleder meg til å komme hjem med fulle shoppingposer og til en nyvasket leilighet. Luksus! Tar dere med under dagen, fintfolk. Smask!

Dagens drømmeoutfit. Så utrolig nydelig sammensatte farger! Kilde: weheartit.com.

hårproduktene jeg ikke vil leve uten

Hyyyyl! Endelig er Morrocan Oil kommet på lager igjen hos verdens beste nettbutikk. Etter at jeg linket sist gang ble alt utsolgt på rundt en time, det er noe av det sykeste jeg har opplevd. Men det må naturligvis bare bety en ting, nemlig at dere digger produktene like mye som meg. De er verdens beste, jeg har prøvd ALT av hårmerker, men ingenting kommer i nærheten av Morrocan Oil - ikke engang Redken.

Denne gangen tenkte jeg å fortelle dere litt bedre om de produktene jeg bruker.

Leave in Cream. Dette er en krem jeg tar i håret etter at jeg har dusjet, sånn rett før jeg skal føne det. Den tilfører mye glans til håret, motvirker frizz og gir fuktighet. Jeg liker den kjempegod, og bruker den sammen med oljen dere ser til høyre.

Oil Treatment. Det beste og viktigste produktet til MorrocanOil, dersom dere kun ønsker å kjøpe en ting - så velg denne. Jeg vet ikke hva slags ord jeg skal bruke for å få dere til å forstå hvor fantastisk denne oljen er, men den er mildt sagt helt RÅ. Ta to-tre pump i håret når det er fuktig og føn etterpå. Jeg kan garantere at håret ditt ser helt nytt ut etterpå, uten slitte tupper og mykt som silke. Samtidig lukter denne oljen eksotisk kokkos, så håret ditt dufter godt helt til neste gang du vasker det. Flasken kommer også i en mindre størrelse om dere ønsker det.

Alle bare må ha denne oljen, enkelt og greit.

Shampoo og balsam. Disse gjør håret silkemykt samtidig som de pleier og reparerer håret ved hjelp av arganolje, keratin, fettsyrer og proteiner. Like fantastiske som resten av Morrocanoil gjengen, noe enhver jente burde ha i dusjen sin. Jeg døde av glede når merket også fikk shampoo og balsam!

Intense hydrating mask. Maske, rettere sagt en intens og kremet hårkur på boks. Denne kuren er også beriket med argan olje, som åpenbart er noe av de beste du kan få til håret ditt. Tidligere hadde jeg extensions, noe som gjorde håret ekstra slitt. Da kuret jeg alltid håret på SalongXtend med denne og håret ble seriøst som nytt etterpå. Bruker den en gang i uka og lar den virker i 15 minutter. Skal aldri mer bruke noen andre hårkurer, denne er uten tvil nr.1!

Dere får som vanlig -10% rabatt i pris på disse produktene og alt dere handler hos Blivakker.no ved å bruke kampanjekoden "FANCY". Det er også fri frakt nå!

Husk å vær raske nå, jenter! Sist ble halvparten av dere hysteriske da alt ble utsolgt såpass fort, haha. Og det vil jeg jo naturligvis ikke at skal skje igjen. Håper lageret holder til at dere får shoppet det dere ønsker. Man kan sikkert klare å leve uten Morrocan Oil, men for et liv. Sånn helt seriøst, jeg har aldri vært så begeistret for noe før.

Reklame.

spørsmålsrunde

Tenkte å kjøre på med spørsmålsrunde igjen og denne gangen kommer jeg sannsynligvis til å svare på videoblogg. En stund siden sist, så da er det på tide med en god gammeldags spørrerunde igjen.

Så kjør på! Hva lurer dere på?

kos i hjemmet

Haha, jeg må ha de søteste bloggleserne i hele verden. Dersom dere lurer på om jeg var seriøs, kan dere kanskje titte innom her å se. Jeg har hatt så latterkrampe av megselv at jeg har ikke ord...

Anyways, til noe litt mer seriøst. Har faktisk fått laget enda en videoblogg til dere, flink som jeg er! Tenkte å begynne med det litt oftere, det er sikkert litt gøy for dere å bli kjent med meg gjennom video også?

Nå kommer som sagt min kjære straks hjem fra jobb, og det er skikkelig gourmet middag på gang. Entrecôte, poteter, grønnsaker og hjemmelaget bernesause. Nam, jeg er så HOUSEWIFE! Har også vært å leid inn tre nye filmer, så i kveld blir det kos i heimen. Elsker å slappe av inne i varmen når snøen daler ned ute. ♥

liten overraskelse til dere

Tenkte å holde nok en liten konkurranse for dere søte lesere, det er jo tross alt årets med gavemilde måned. Jeg bare elsker Desember! ♥

Denne gangen kan dere vinne et Luxury Cosmetic Eyeshadow Briefcase fra MIAM. Sminkeskrinet er helt nydelig og ser utrolig eksklusivt ut, jeg har det selv og er superfornøyd. Alt du trenger å gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar!

Dette kan jo også være en perfekt julegave, syns dere ikke? Kittet er nemlig nedsatt akkurat nå til bare 169 kroner. Dere handler i tillegg frakt fritt og får ytterligere -10% rabatt ved å bruke kampanjekoden "fancy".

Reklame.

gira på trening

Goooood morgen alle sammen! ♥

I går skulle jeg egentlig vært på kino for å se Twilight sammen med MarenBestis, men plutselig ringte jobb og jeg måtte jobbe ekstra. Skal ærlig innrømme jeg kom opp på min kjære arbeidsplass med leppa ned på knærne, haha. Måtte heldigvis ikke jobbe sånn kjempelenge, men kveldens egentlige planer var jo uansett ødelagt. Satser på at vi får sett Breaking Dawn en annen gang.

Nå jeg sportsbh og tightsen på, jeg er straks klar for trening. Motivasjonen er tilbake og på topp, herlig! Etterpå skal jeg plante rompa mi på cafe og blir vel sittende der en god del timer. En haug av jobbing jeg ligger etter med, blant annet fakturering til kunder og mails som må gjennomgå. Kommer enda en konkurranse her i løpet av dagen, forresten. Føler meg i det gavmilde hjørnet i dag, hihi!

shopoholic

Har hatt en kjempefin formiddag sammen med min kjære Camilla og lille Adrian. Først dro vi på cafe, drakk varm sjokolade og spiste god lunch. Ble en gigantisk kyllingburger på meg, klarte bare å spise opp cirka halvparten. Etterpå tok vi turen rundt i julegatene, kikket i butikker og koste oss.

Etter at vi hadde gått i fra hverandre og jeg var på vei hjem, kom plutselig både snø og regn dalende ned. Så da måtte jeg selvfølgelig søke ly og den første plassen jeg fant var Sandens kjøpesenter. Ikke så veldig smart av meg å plassere meg der, jeg kom ikke akkurat tomehendt ut igjen for å si det slik...

Tror vi kommer til å bli veldig lykkelige sammen, da. Iiiiih!

Nå kom nettopp Granit hjem fra jobb og fikk den lille paka dere ser over som en liten overraskelse. En kjempegod parfyme fra Ralph Lauren, jeg elsker herreparfymer. Koselig å gi hverandre små oppmerksomheter i blant, ikke sant? Nå må jeg komme meg en tur på trening, skrives når jeg er hjemme igjen. ♥

motivasjon

Når du legger deg til å sove med en eneste tanke. Den gode treningsøkten du skal ha dagen etterpå. Du våkner, strekker deg litt og ser deg selv i speilet. Føler deg som menneskets svar på en elefant, du burde virkelig trene. Hvorfor har du plutselig fått håndtak på siden av magen? Slik hører jo til på tredøren du nettopp lukket bak deg. Går videre inn i stua, youghurt til frokost og svart kaffi for å våkne. Så åpner du skuffa, finner frem det fresheste treningstøyet du har og... du orker faen ikke ta det på deg.

Den følelsen.

so little time, so much to do

Hei dere!

Jeg har jammen ikke fått oppdatert bloggen før nå, da jeg plutselig måtte jobbe ekstra og dagen har flydd avgårde. Men kanskje like greit, så har dere fått deltatt som bare det på GHD konkurransen. Utrolig gøy at så mange av dere er meldt på, stas at dere likte den så godt. Blir litt av en jobb å trekke vinner med alle de kommentarene, pjuh.. Glad jeg har så ivrige lesere som dere! ♥

Nå får jeg snart besøk av et mann i leiligheten vår. Tenkte nemlig å leie inn noen til å vaske ned hele cribben for meg, altså ta julevasken. Har det så sinnsykt travelt om dagene at jeg har rett og slett ikke tid. Det er ikke akkurat som at Granit er den fødte vaskedame heller, for å si det slik. Så når det ser ut som et bomba horehus her inne, må jeg nesten bare gi oppgaven til noen andre. Sannsynligvis første og siste gangen jeg leier inn et vaskebyrå til noe sånt, men la gå. Leiligheten skal skinne i jula - basta!

advents konkurranse

Da var det andre søndag i advent, og det er derfor tid for nok en advents konkurranse.

I dag kan en av dere stikke av med GHD sitt nyeste gavesett til en verdi av 1999 kroner. Settet inneholder GHD Iv Gold Styler med røde plater, reisehårføner, lekker varmebeskyttende veske og 2 clips. Jeg er så misunnelig på pesonen som stikker av med denne herligheten at jeg har ikke ord, jeg har så utrolig lyst på den selv. GHD er virkelig det beste som noengang er produsert for styling av hår.

Alt du må gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar. ♥

I samarbeid med Blivakker.no

paracet og ibux

Jo gøyere man har hatt det på en lørdag, dess dårligere blir man når søndagen kommer. Jeg har vært i sofaen siden jeg åpnet øynene og føler meg totalt klar for å dø. Takk gud for paracet og ibux, samt popcorn og sesong fem av frustrerte fruer. Deilig tidsfordriv på en slik dag, da man bare ikke orker tanken på å dra ut døra.

Jeg er en skikkelig serienerd, har alt fra Sex and the City til Sopranos i dvdhylla mi. Eneste jeg savner der nå er sesong fire av Gossip Girl, har leitet cirka over alt etter den. Noen som har peiling hvor den selges i Kristiansand? I så fall skal jeg løpe rett å kjøpe den i morgen, trenger en dose med Serena og gjengen på disse regnfulle dagene. Gi meg en tur til New York sier jeg bare, det hadde vært helt f-a-n-t-a-s-t-i-s-k.

årets beste julekort

Jeg må bare begynne å fortelle dere om det morsomste jeg har sett i hele mitt liv. Etter en god del drinker og tre flasker vin i går, fant jeg og ToneBestis ut at vi skulle ta julekort bilder av henne - som hun kunne sende til familien i Australia. Hun plasserte seg derfor på glassbordet vårt (dårlig dømmekraft..) og posserte til den store gullmedaljen. Midt inni vår lille fotoshoot så knekker plutselig glassbordet, knuser i stykker og Tone ligger å kaver under juletreet. Jeg lo så hardt at jeg trodde jeg skulle dø, haha herregud.. Og det beste av alt - jeg fikk øyeblikket fanget på bilder:

God jul til alle, klem fra Tone! Hahaha, dette må uten tvil være tidenes julekort.

Som dere sikkert forstår var det en vanvittig gøy tur ut i går. Ble gode drinker på byen og høyt dansenivå, akkurat slik vi liker det. Ikke fult så gøy når jeg skulle hjem derimot, Granit hadde klart å sovne hos en kamerat og derfor låst meg ute. Så da ble det flere hundrelapper i taxi for å finne husnøkkelen, jeg følte det kunne være lurt å ikke plage brannvesenet enda en gang. Kvelden endte i hvertfall med at jeg løp rundt i Kristiansand med ei bakt potet i hånda og rosa tøffler på føttene. Lurer på hvor mine kjære heels tok veien..

Anyways, hvis jeg sier at dere kan vinne den nyeste GHD rettetangen her i løpet av dagen - hva sier dere da? Smiiil!

girlsnight

Iiiih, da er jeg klar for å åpne kveldens første vin! Gleder meg så utrolig mye til å ut igjen, jeg har faktisk ikke ord. Deilig å ta på seg høye hæler og bare være i godt humør - finnes ingenting bedre.

Ha en fin kveld, mamacitas! : D

Topp // BikBok. Bukse // Only.

Sko // Nelly.

Pastasalat ala Kristina

Mange av dere har spurt om oppskrift på pastasalaten vi spiser så ofte. Jeg mener å ha lagt den ut før, men kunne ikke finne den i arkivet. Så da blir det jammen med oppskrift nå, denne salaten er super enkel og helt fantastisk god. Du trenger:

Pluss pasta, selvfølgelig. Gjerne fullkornspasta, mye sunnere og mer mettende.

Kok opp pastaen, klipp opp kyllingfileeten i terninger og stek den i panne til den er ferdig. Mens dette avkjøler, kutter du opp agurk, tomat og blander dette sammen med salat og pinjekjerner. Når pastaen er ferdig avkjølt, tar du tre spiseskjeer med pesto ala genovese oppi og blander godt rundt. Vi liker mye av denne pestoen, så ta gjerne mindre dersom du ikke vil ha så mye pestosmak. Hiv så kylling og pasta oppi til resten av salaten og blant alt sammen.

Og dere? Server gjerne med varme hvitløks baguetter, det passer perfekt til denne retten.

rødvin er katastrofe

Sushi til middag, selvfølgelig!

Dette har så sykt ikke vært min dag, jeg har virkelig vært en vandrende katastrofe. Startet dagen på jobb med å søle rødvin over ei flott dame og jakken hennes som kostet flere tusen. Slikt er bare så utrolig flaut, men heldigvis tok hun det med et smil. Liker gode mennesker som det, jeg var nesten redd for å bli slått ned i et lite sekund. Må snart lære meg at jeg ikke burde være i nærheten av rødvin, slik går alltid til helvette når man heter Kristina Andersen...

Anyways, nå venter jeg på at min kjære skal komme hjem fra jobb, så får vi se hva kvelden bringer. I morgen skal jeg ha jentefors her hjemme og danse rompa av meg på byen. Gleder meg! Skal dere noe gøy i helgen? : D

The Christmas tree

Er det ikke bare nydelig, dere?

Dette juletreet er virkelig helt genialt og utrolig fint til å være falskt. Det kommer i tre deler, så det er enkelt å montere. Det mest geniale er at lysene sitter fast, slik at man slipper å stresse med det også. Både julekulene og treet er kjøpt på Bohus i fjor, regner med de har det i år også. Jeg eeeelsker det, lyser opp stuen så fint og gjør hele leiligheten tusen ganger mer koselig. Beste er å våkne på natta når det er helt mørkt og bare juletreet lyser opp. ♥

klissefaen

Var det bare meg som ble helt rørt da Niklas og Irmelin vant Fristet i går? Tok meg selv i å felle noen tårer, syns det var så søtt at jeg holdt på å besvime der jeg satt. Snakk om å være klissefaen! Endte med at jeg bablet resten av kvelden til Granit om at jeg var såå sikker på at det var kjærligheten Niklas har til Irmelin som gjorde at han klarte å ligge lengst på spikermatten. Love conquers all, hihi.

Akkurat nå føler jeg meg egentlig som verdens flinkeste blogger. Dro nemlig med meg både kamera og stativ ut i parken klokken ni imorges, for å ta litt bilder til dere før jeg skal på jobb. Jeg tror mitt kjære nye speilrefleks er det beste som har skjedd denne bloggen.. Slik ser jeg uansett ut i dag, veldig enkelt og avslappet - akkurat slik jeg føler meg. Eller altså, jeg føler meg ikke enkel, men you guys get the point? Herregud, nå må jeg slutte å bable og komme meg på jobb. Blogges!

Poncho // H&M. Bukser // Pieces

Ugg's // Ugg Australia.

insane tvkveld

Jeg er så sliten, føles som om hodet mitt veier hundre kilo. Kom nettopp inn døren etter å ha har vært ute siden klokken ti i morges. Jobbet i seks timer på Hos Naboen, bowlet med to venninner og egentlig løpt rundt alle veier. Hva da ro i rompa? Nå har jeg uansett fått på nattkjolen og er klar for litt avslapping.

I kveld er det jo finale på Fristet. Har sett smakebiter på hva som skal skje i kveld, og det ser temmelig insane ut. Tipper deltagerne virkelig får testet grensene sine denne gangen, ja. Jeg heier vel egentlig på Tina, men mest fordi hun fjernet håret. Ler meg ihjel, personlig syns jeg det var helt rått gjort av henne. Man skal være ganske sprø for å skinne seg når man har perfekt hår helt ned til rompa, jeg hadde aldri gjort det. Hvem håper dere stikker av med seieren?

julegavetips

I dag tenkte jeg å gi dere tidens julegavetips - nemlig 1500 ml shampoo flasker fra L`Oreal Professionnal som nå endelig er på tilbud. Flaskene er gigantiske og er nedsatt til bare 279 kroner. Dette må jo være den perfekte gave til de av det kvinnelige kjønn du har tenkt å kjøpe julegave til? Jeg hadde i hvertfall jublet av glede om det lå en slik under treet til meg, det er nemlig egentlig kun frisørsalonger som har tilgang på denne store størrelsen. Iiiih!

En liten guide for å hjelpe dere på vei, finn ut hvilket hår din mor eller venninnen din har, og klikk hjem en eller flere av disse herlighetene:

Farget hår: da er denne det riktige å bruke. Lukter godteri og beskytter farget hår mot utvasking/falming av fargen. Helt genialt!

Slitt hår: da anbefaler jeg denne lekkerbisken. Shampooen reparerer og forhindrer nye skader på håret ditt, samt gir masse glans og styrke.

Tynt hår: denne er perfekt for å få fyldigere hår. Hvorfor? Den inneholder omega 6 som etterlater håret ditt som nytt, med masse fylde og glød.

Krøllete hår: da anbefaler frisøren denne shine and curl shampooen.

Normalt hår: flasken som alle kan bruke finner du her.

Dere får også i tillegg fri frakt, hurra!

Jeg vil legge til at disse shampooene virkelig er supergode. Den perfekte hjemmepleie som leverer samme resultat du oppnår etter en tur til frisøren. Anbefaler på det sterkeste alle å bruke gode produkter til håret. Håper dere likte dette julegavetipset, godtfolk! Og husk: tilbudet gjelder kun til i morgen (fredag) klokken 14.00 - så ikke vent for lenge med å bestille. ♥

Reklame.

lyst på nytt undertøy?

I samarbeid med Baci Lingerie, vil jeg dele ut både tre flotte premier til dere søte lesere. Nettbutikken har så utrolig mye flott og lukseriøst undertøy at jeg får lyst å klikke hjem absolutt alt. Så dere er jammen med noen heldiggriser i dag, iih! Dette kan dere vinne:

Gavekort på 500 kroner.

Valgfritt undertøysett.

2 x med valgfritt øyenvippesett.

Alt du må gjøre for å bli med i trekningen er å like Baci Lingerie på facebook, pagen deres finner du HER.  Legg igjen kommentar når du har likt pagen, samt gjerne link til undertøysettet du ønsker deg. Trekker tre heldige vinnere til torsdag i neste uke. Good luck! ♥

Reklame.

årets første kalenderluke

God morgen mine fine! ♥

1 Desember startet jeg med å åpne første gave i den fine pakkekalenderen dere ser over. Var så heldig å få kalender i år også, av snille mamma. Jeg og Granit åpnet sammen, mens juletreet lyset opp den mørke stua. Skikkelig koselig, pyntet det nemlig ferdig i går. Viser dere resultatet senere! Jeg fikk hjemmelaget marsipan - beste julegodteriet som finnes. Granit fikk fine tøffler i sin kalender, siden dere var så nyskjerrige på hva som var i noen av gavene hans.

Nå blir det å hoppe i dusjen, før jeg er klar for en ny dag på jobb. Blåser og regner som søren her i Kristiansand, nesten skummelt å gå ut. Håper stormen kan gi seg snart, begynner å bli lei av å løpe rundt som ei våt rotte dagen lang..

Senere kommer det en fin konkurranse til dere, så følg med! : D

Jeg fikk hjemmelaget marsipan, Granit fikk tøffler. <3

hits