november 2013

Ukens filmtips: The Grinch who stole Christmas

Siden det er første desember i morgen, tenkte jeg det passet perfekt å tipse dere om en skikkelig julefilm! The grinch who stole the christmas handler om lille Grinch, en liten krabat som ikke er i topp humør. De fleste syns at julen er den koseligste og lykkeligste tiden på hele året. Det er en tid med feiring sammen med familie og venner, og det er en tid med glede. Alle setter vel pris på julen? Vel, det gjør ikke Grinchen.....

En søt og rørende julefilm, som passer for både store og små

Vippe- og neglefin til jul

♥ God morgen til dere alle!

Tenkte jeg ville starte dagen med å vise dere mine nye vipper og fantastiske negler, jeg har nemlig vært på besøk hos Abeille Hudpleie igjen. Jeg går der som dere vet en gang i måneden, hvor jeg setter på vippeextensions og fikser neglene mine. Skjønne Kamilla (på bildet under) fikset som alltid vippene mine, mens herlige Anita tar seg av neglene. Som alltid ble jeg superfornøyd med begge deler, jentene er så flinke! Denne gangen gikk jeg for lengde 12 mm på vippene, og valgte å ha alle neglene i en naturlig rosa farge, bortsett fra en negl som fikk være i gull. Det ble så fint! Går å ser på neglene mine hele tiden jeg, elsker hvor mye den ene i gull gjør ut av seg. Har blitt helt avhengig av å ha en negl som skiller seg ut, det gjør looken mer unik syns jeg. Perfekt nå som det er partysesong :-)

Sant det ble fint? Nå er denne jenta klar for både julebord og juleselskap i desember!

Crazy weekend

annonse

Denne helgen er det crazy weekend hos Proteinfabrikken, jeg gikk helt amok når jeg så de elleville prisene! Hvordan er det mulig å selge så mye bra, til en så billig pris? Lurer allerede på hvordan jeg skal klare å få med meg hjem pakken jeg har bestilt fra posten, jeg... Den kommer til å veie minst ti kilo, haha! Men slik går det fort når favorittene er på salg med opptil 70% rabatt, da er det klart man må slå til!Dette er på vei hjem til meg♥

En hel eske med mine favoritt proteinsjokolader.

Disse er helt fantastiske, og koster nå kun 139 kroner for en hel eske med 15 barer. Vanlig pris på denne esken er 350 kroner, så jeg flydde i taket av glede når jeg så denne var til under halv pris! Disse proteinsjokoladene inneholder sjokolade, karamell og mandler, og smaker helt fantastisk godt! Perfekt som snacks i helgene, eller når du vil unne deg noe ekstra godt.

Sukrilett og Sukrilett melis.

Sukrin og sukrin-melis bruker jeg alltid i bakst, da dette er en super måte å holde seg unna sukker på.

ZMA.

Dette er en flott mineral og vitaminformel for meg som trener så mye. Jeg tar to av disse kapslene en halvtimefør jeg legger meg, og da sover jeg seriøst like tungt som en bjørn. Kroppen bygger muskler når man sover, og disse kapslene er geniale til nettopp det. Det er faktisk ikke så alt for lenge siden jeg begynte å bruke ZMA, men etter oppfordring fra både PT og venninner var det bare å kaste seg på ZMA-bølgen for meg også. Til nå er jeg storfornøyd, og jeg kommer absolutt til å fortsette med dette kosttilskuddet.

Energy Kick.

Naturlige koffein kapsler, som mildt sagt våkner deg opp. De gir et herlig energikick, og er derfor helt perfekt å ta før en hard treningsøkt!

Sukkerfrie marshmallows.

Å herregud, disse må dere prøve! Det er rett og slett sukkefrie marshmallows, som smelter i munnen. Jeg har 15 av disse pakkene i skapet mitt allerede, haha! Etter at jeg la ut bilde av disse på instagram har spørsmålene om hvor de er fra rent inn, og her har dere altså svaret.

Preworkout fra NO-Explode.

Denne har jeg ikke prøvd før, men skal teste den ut så fort den kommer frem i posten. Dette er en pre-workout, som jeg har hørt så ekstremt mye bra om! Er det noen av dere som har prøvd den? Den skal visst gi en helt syk energi, økt styrke og bra pump når man er på trening. Ei venninne av meg prøvde denne for noen dager siden for første gang, og det endte med at hun hoppet tau i 60 minutter etter trening fordi hun var så full på energi.. Haha, jeg gleder meg til å få denne herligheten hjem! Litt ekstra energi og fokus på trening er alltid fint.
Dette var mine favoritter og mine kjøp! Dersom dere ønsker å sjekke ut hele salget, finner dere alt HER. Proteinfabrikken har virkelig slått på stortromma på dette salget, så jeg håper dere finner noe dere liker :-) Go nuts!

Du vet det er helg når

... leiligheten er skinnende ren og du smiler fra øre til øre

... fredagsbuketten med friske roser er på plass... Milo har lent seg godt tilbake i "godstolen" sinHer er med andre ord alt som det skal være på en fredag! Gulvene er vasket, nytt sengetøy er tatt på og hele leiligheten lukter grønnsåpe. Det blir jammen ikke bedre enn dette, eller hva? Jeg klarer ikke få helgefølelsen hvis jeg ikke har alt på stell rundt meg her hjemme, så hver eneste fredag er det alltid ukens store rengjøringsdag her i hus. Da starter jeg helgen med ekstra god samvittighet, og totalt avslappelse i kroppen. Hvis ikke blir det til at jeg irriterer meg over den støvdotten i høyre hjørne på kjøkkenet, eller hårene jeg vet ligger på badegulvet. Ja, jeg er gal og har støv på hjernen... Haha! Jeg har tyvstartet litt også, to nisser og noen reinsdyr har snikt seg frem i leiligheten. Og det er koselig! Gleder meg til å sette frem resten av julepynten til søndag ♥

God morgen, fininger!

Jeg sitter her med frokosten min og skal straks dra videre for et intervju, men tenkte jeg kunne oppdatere dere først. Gårsdagen var kjempe hyggelig, jeg koste meg masse med 12 flotte jenter hos Simi. Kalkunen ble vellykket og stemningen var på topp! Ble en tidlig kveld på meg, men det var uansett koselig med en skikkelig takknemlighet middag (hehe..). Er det forresten noen av dere som har lyst på noen helt nye Jeffrey Campbell Summit sko, som jeg selger fordi jeg ikke passet de? Eller en helt ny blå paljettkjole fra Rebecca Stella? Kjolen er i størrelse medium og skoene i størrelse 39, så hvis du er keen på noe nytt i garderoben din, må du gjerne sende meg en mail :-)1.
Stop thinking, and go where your heart takes you. 2. Denne fantastisk juleutsillingen fra Riviera Mason fant jeg mens jeg var ute å spaserte i byen. 3. Vi har de mødrene som undervurderer barna sine egenskaper, og så har vi mamma, da.... 4. Flotte suiten jeg koste meg på sammen med jentene på lørdag. 5. Syns dette bildet var så fint! 6. Selfie. 7. Årets julekort, hoho! Noen som vil ha? 8. Mine nye sko fra Michael Kors. 9. Måtte jo dele julemarsipanen min på insta også!

♥ Husk å følg meg på @kristinaandersen

Ready to celebrate Thanksgiving

Thanksgiving er jo den største høytiden i USA, og for aller første gang skal jeg faktisk feire den! Hovedretten på denne dagen er som kjent kalkun, og Simi har bedt meg og 12 fine jenter på en skikkelig Thanksgiving-middag. Kalkun og godt tilbehør står på planen, som vi skal kose oss! Jeg er litt flau over meg selv grunnet dette, hele uken har jeg nemlig gått rundt å sagt at jeg skal på takknemlighet middag. Det er jo forsåvidt greit nok det, men når de jeg har sagt det til følger opp med "åjaaa, Thanksgiving ja!" og jeg svarer tilbake med å be de slutte å tulle og si "nei, takknemlighet middag sa jeg!" - da begynner man jo å lure.... Jeg har forklart at Simi har så sykt mye å være takknemlig for, derfor skulle vi spise kalkun i kveld! Hehehe, skal man le eller grine?Formen er ikke god, så vi får se hvor lenge jeg holder ut. Jeg stiller uansett opp, og gleder meg masse! Skal dere feire Thanksgiving i kveld? Det er jo litt moro å feire, selv om det egentlig er en tradisjon i USA. Feire det som feires kan, sier nå jeg :-)

En myk start på dagen
 Favoritt magasinet, kaffe, havregryn og hjemmelaget sukkerfri marsipan

En myk start på dagen er viktig når kroppen ikke helt spiller på lag. I morges ble det ordentlig kos i heimen med frokosten dere ser over, og det gjorde godt. Nå har forresten utfordringen min snart gått ut, den første desember avsluttes teamkristinaandersen2. Jeg har jo ikke fått blitt med på treningene de siste to ukene, da jeg har vært syk og måtte ta det med ro. Men jeg har fulgt med på dere andre på instagram, og wow - så utrolig flinke dere er! Jeg blir utrolig imponert, og ikke minst inspirert. Nå gleder jeg meg egentlig bare til desember begynner, slik at jeg kan kose meg sammen med vennene mine jeg også. De to siste månedene har det vært hardkjør på både trening og kosthold, det er det ingen tvil om. Jeg gleder meg så til desember nå, det er årets mest koselige måned. Masse julehygge, julebord og sammenkomster med de man er glad i. Akkurat slik det skal være! Er vi flere som gleder seg til jul? :-)

Gavetips til under hundrelappen

annonse

Mens jeg sitter på legevakten og venter på min tur, tenkte jeg bare å gi dere et skikkelig julegavetips. Blivakker.no har nemlig nedsatt en haug av fantastiske produkter til under hundre kroner!  Hvor flott er ikke det nå som julen nærmer seg med stormskritt? Her er det mye fint å finne som både venninne-gave, eller kanskje en liten ekstra-gave til mor og søster. I tillegg er det 3 for 2 på alle hårprodukter akkurat nå, så her er det også penger å spare. Her er noen av mine favoritter, som koster fra 39 kroner og oppover :-)


1. Verdens beste strikk som ikke sliter på håret ditt. 2. Hårspray som gir god hold og mye volume. 3. Økologisk grønn-te fra Pukka.
4.
Lipblalm fra EOS med smak av blåbær. 5. Bodyspray fra Victoria's Secret.
6.
Deilig håndkrem som er perfekt for tørre vinterhender.

Så ligger jeg her igjen, daGod morgen til dere♥

Gjett hvem som har blitt syk igjen da? I hele går lå jeg langflat ut i senga, med de sykeste smertene i kroppen og kroppstemperatur som var helt på trynet. Her snakker vi en stk jente i ullgenser, under to dyner med pledd over der igjen, og fortsatt frøys jeg. Kaldsvettet og hostet faktisk opp blod, noe så utrolig ekkelt! Hva er det som skjer med immunforsvaret mitt for tiden? Det virker jo bare helt nedbrutt. Jeg var jo syk hele forrige uke, og ble frisk igjen i helgen. Så blir jeg syk igjen nå? Det kan jo umulig være normalt... Formen kjennes litt bedre ut i dag, så jeg har vært ute å handlet hele Sunnkost. Vi snakker 200 tabeletter med 750 mg c-vitamin, grønne alger, spirulina, chlorella og hvetegress. Nå skal formen opp igjen, jeg takler ikke å ligge inne mer. Jeg er jo relativt aktiv til vanlig (mildt sagt...), så dette er absolutt ikke noe for meg. Om jeg ikke er frisk igjen til i morgen, må jeg komme meg til legen og ta noen prøver. Siden jeg er så slapp er jeg redd for at det kan være kyssesyka, bah.. Men vi tenker positivt og satser på at jeg er frisk som en fisk igjen innen døgnet er omme!

Hvordan har dere det, da? Det var så gøy at oppskriften på julemarsipanen falt så godt i smak hos dere! Den er virkelig supergod, og skal definitivt lages flere ganger nå som julen snart er her. Jeg gleder meg så til helgen, da skal jeg pynte til jul for første gang her i leiligheten. Har allerede handlet inn noen supersøte nisser med langt skjegg og kakemenn til å fylle gjennomsiktige glasskolber med, så dette tror jeg blir bra... Hoho! Ønsker dere alle en superfin onsdag, så skrives vi igjen om ikke så lenge. Stor klem til dere alle :-)

Sukkerfri julemarsipan

Julen er rett rundt hjørnet, så i dag bestemte jeg meg for å sette i gang med årets første juleoppskrift til dere på bloggen! Jeg er stor fan av sukkerfrie og sunnere alternativer - og denne julemarsipanen ble bare rågod! Faktisk like god som vanlig marsipan, jeg fikk nærmest sjokk når jeg smakte på dem. Disse må dere uten tvil prøve og overraske familie eller venner med. Marsipanen er også perfekt for diabetikere og for de som ikke tåler gluten - noe jeg syns er fint. Alle må jo få spise julebakst!For cirka 10 marsipanbiter trenger du:

2 dl sukrinmelis 4 eggehvitter  1 ts sukringold 4 dråper sitron 3 dl lyst mandelmel

Fremgangsmåten er så enkelt som at du blander alt sammen til en fin masse, og presser alt sammen til en marsipanklump i en plastpose. Legg deigen så i kjøleskapet, og la den være der i en god time. Når den er ferdig ruller du marsipanen ut i kuler, og pynter de med det du måtte ønske. Jeg rullet mine kuler i kakopulver, 86% sjokolade og kokkos, mens noen var uten noe med en liten mørk sjokolade i midten.

Server og nyt! Disse er jo perfekte å lage til familieselskapet, årets julebord eller lage sammen med venner på bakekvelder. En ting er sikkert, og det er at disse smaker akkurat som vanlig marsipan. Gi meg gjerne en tilbakemelding dersom dere tester de utOrden i sysakene

Da var ikke bare ny mobil i boks, men også nytt kamera og objektiv. Nå skal det blir fart på både blogging og instagram, dere! Valget falt på Canon 600D denne gangen, med 50mm 1,4 objektiv utenom. Jeg testet begge deler på bildene i innlegget under, og er så utrolig fornøyd. Det tar jo ufattelig klare og gode bilder! Nå må jeg bare klare å sette meg inn i innstillingene, så blir jeg forhåpentligvis en racer på fotografering. Dette er gøy! Har dere hatt en fin start på uken, fininger? Når jeg var ferdig med jobb i fem-tiden, dro jeg og Hilde på powerwalk rundt i byen. Skikkelig forfriskende med en lang spasertur i kulda. Nå har mamma, Øyvind og lillebror kommet på besøk til meg, og jeg skal selvfølgelig tvinge de til å se Jakten På Kjærligheten med meg. Det er så søtt! Og litt kleint, sitter alltid klar med puta slik at jeg kan gjemme meg bak den.... Haha! Kjæææærleiken ♥

Perfekte partyfiksere

annonse

Partysesong nr.1 er i gang, og i denne forbindelse tenkte jeg det kunne passet med et innlegg om de perfekte produktene til denne sesongen. Både det som er supert å bruke av triks før festen, og det som er fint å ha med i vesken!

Hollywood Fashion Tape

For meg som nesten alltid går uten BH når jeg er ute, er denne tapen et must! Den holder både oppe stropper, utrigninger og tubetopper - så slipper du å gå på en skikkelig puppesmell. Det er lite kult med stropper som sklir ned eller kjoler man hele tiden må dra på plass, og det er enda mindre kult med en pupp som plutselig henger på utsiden av toppen. Denne tapen er derfor min store redning når jeg skal kle meg opp i kjoler og topper, jeg elsker den!

Kroppsolje med bruningseffekt

Denne må dere prøve! Dette er en fantastisk kroppsolje fra Too Faced, som gjør huden din myk og tilfører en fantastisk fin glød. Den inneholder kokos og mango, og lukter bare så utrolig godt at jeg får lyst å spise meg selv opp! Oljen gir også huden en varm og fin brunfarge, så denne er fin å ha på vinteren når man ikke er så solbrun som på sommeren.

Gullspray til hår

Miriam Quevedo fører noen helt fantastiske produkter, og denne gullsprayen er et av mine nyeste funn. Dette er en spray som inneholder 24 karats gullpulver, som holder håret ditt på plass og gir en utrolig kul glød. Den inneholder blant annet økologisk arganolje, som styrker håret og gjør det ekstremt skinnende.

Glo Blotting Papers

Jeg har funnet redningen for svett og oljete hud, noe man gjerne får etter heftige dancemooves og litt for mange drinker. Dette er noen helt magiske ark fra Glo Minerals, som fjerner overflødig olje og matter ned huden din uten å ødelegge sminken. En eske inneholder hundre ark, og gir deg en matt og fin hud når som helst.

Den perfekte party neglelakken

En råkul nyhet fra Ciatë! Dette er en neglelakk med flytende metall, som har en unik miks av smeltet sølv, gull og mørke metaller.

Løsvipper fra NYX Fabolous Lashes

Lange og fyldige vipper er utrolig fint, men det er jo ikke alle av oss som har det fra naturens side. Derfor er det genialt med løsvipper! Nå har jo jeg vippeextensions, men i den perioden jeg ikke hadde det - sverget jeg til vippene fra NYX. Et hett tips fra meg! Vippene trenger ikke å kastes etter bruk, jeg pleide alltid å bruke de flere ganger. Dra forsiktig av vippene, spar på limet og legg de tilbake i pakken etter bruk. Så tar du de frem igjen neste gang du vil bruke dem og gjerne gangen etter der også, de holder seg såpass godt at du uten problem kan bruke disse flere ganger.

Better Than Sex mascara

Ja, du leste riktig. Dette er en mascara som er så fantastisk at den er bedre enn sex! Hehehe, det er i hvert fall det som står på pakken. God er den uten tvil, den fyller inn vippene bra og bøyer hver eneste øyevippe helt perfekt. Jeg kaller den bare for løsvipper på flaske :-)

Praktisk og søt parfymeneholder

Denne har jeg egentlig alltid med meg i vesken, både på party og til hverdags! Det er en slank og utrolig praktisk parfymebeholder, som enkelt fylles opp av din vanlige parfyme. Du setter den bare på proppen til favorittparfymen din, og fyller opp beholderen. Supert å slippe å drasse med seg en gigantisk parfymeflaske over alt, så denne er genial.

Skjønnhetspalett med speil

Et lite skrin fra Too Faced, som er perfekt å ha med seg i partyvesken. Den inneholder nemlig alt du trenger til både ansikt, øyne og lepper! I denne lille saken er det hele åtte øyenskygger, en silkemyk leppeglans, samt både solpudder og rouge. Ikke verst med så mye for kun 245 kroner, denne er perfekt for touch up's i løpet av kvelden.

Som alltid vanket det en rabattkode fra de snille jentene hos Coverbrands, så frem til 30 november får dere hele 20% rabatt på alle produktene jeg har tipset dere om over. Rabattkoden dere må bruke er KAPARTY :-)

Every morning has a new beginning

Riktig god mandagsmorgen til dere alle!

Jeg har gledet meg sånn til denne dagen, fordi nå føler jeg endelig at jeg er i form igjen. Jeg er fortsatt litt forkjølet, men kroppen er heldigvis ikke så slapp lengre. De siste dagene har jeg ikke trent, jeg har bare gått rolige turer og slappet mye av for å bli helt frisk igjen. Og nå ser det ut til at jeg endelig kan trene litt igjen, noe som er helt fantastisk! Kanskje ikke hver dag denne uken, men jeg håper å klare rundt fire økter. Føler jeg har lært meg å lytte til kroppen min den siste tiden, derfor vil jeg ikke presse den for hardt igjen allerede nå. Jeg tror jeg ble syk fordi jeg har presset meg selv alt for hardt, trent til jeg har begynt å gråte flere ganger (herregud, haha..) og blitt sur på meg selv hvis jeg ikke har fått to økter daglig. I tillegg hadde jeg mye vondt rundt meg som dere vet om, som tappet meg veldig for energi og fikk tankene mine i feil retning. Men nå, nå føles ting endelig litt bedre. Både i humøret mitt og i kroppen.Så, denne uken har jeg planer om at skal bli kjempefin og jeg skal være riktig så produktiv. Være flink med jobb, blogge bra, trene når jeg har lyst, besøke mine besteforeldre og bruke tid sammen med vennene mine. Og så må jeg bli flinkere til å få meg rutiner, slik at jeg ikke blir sittende forran dataen fra jeg står opp til jeg legger meg. Min lillebror skal derfor bli ansatt i firmaet mitt fra nyåret, slik at jeg kan få litt hjelp til ting og kanskje få litt mer fri. Det føles godt! Eirik er jo så flink, så det blir helt sikkert en fryd å ha han som ansatt. Jeg gleder meg til et nytt år også, jeg! Nå er det jammen ikke lenge igjen av 2013, dette året har jo flydd avgårde i rekordfart. Ikke sant? Anyways, jeg må komme i gang med dagen før jeg skravler hull i hodet på dere. Vi sees igjen litt senere, fininger!

Every morning has a new beginning, a new blessing, a new hope.
It's a perfect day because it'a God's gift. Have a blessed, hopeful, perfect day to begin with.

Sannheten bak Seaworld

Er du en av de som går i Seaworld, eller vurderer å ta turen? Da burde du virkelig ta en titt på videoen under. Hjertet mitt blør når jeg ser at dyr blir utsatt for lidelser, det er så hjerteskjærende og forferdelig. At dyr skal lide for at enkelte mennesker skal ha underholding, er bare så forkastelig og provoserende at jeg har faktisk ikke ord. Det er så mye urettferdig her i verden, og jeg skulle virkelig ønske jeg kunne gjøre noe for å få slutt på alt. Angorakaniner skriker av smerte når de blir dratt av pelsen sin i levende live, millioner av dyr sitter innelåst i bur for at enkelte vil ha en pelskrage på jakken sin og dyrene du ser under er innesperret i små basseng for at folk skal bli underholdt. Det er en skam, og det er også en skam at såpass mange mennesker velger å lukke øynene sine til rystende saker som dette. Så, jeg oppfordrer dere som kanskje ikke helt vet hva steder som Seaworld egentlig driver med - til å se denne filmen.

Dyr skal ikke måtte lide for at mennesker vil ha 60 minutter med underholdning.

Trykk gjerne på liker knappen i dette innlegget, slik at filmen kan nå ut til flest mulig mennesker.

Mye å skåle for

God søndag, dere! Beklager en sen oppdatering fra denne kanten, jeg har sovet litt for lenge i dag og grodde fast i sofaen når jeg først kom meg ut av senga. På søndager er alt lov ;-)I går slo jeg og Marthe sammen vennegjengene våre og knallet til med et skikkelig jentevors. Det var jo så mye å skåle for! Vi koste oss hele kvelden i en fin suite som Frk Borge hadde ordnet til oss, det ble mildt sagt mye latter og god stemning. For noen skjønne jenter alle sammen er, jeg storkoste meg! Senere tok jeg og Hilde turen videre på byen, for å treffe mannfolkene. Da ble det enda mer dansing og enda mer moro, vi dro faktisk ikke hjem før lysene på utestedet ble slått på og vi fikk beskjed om at nå var det stengt. Hehe, slike kvelder er jo bare gull!

Når jeg våknet i morges oppdaget jeg at kameraet mitt ikke var i vesken, enten har jeg mistet det eller så har noen forsynt seg fra vesken min når vi var på byen. Jeg velger å tro det første, og satser på at kanskje en ærlig sjel kan ha funnet det og retunere det tilbake til meg? Krysser fingrene! Minnebrikken i kameret var stappet med private bilder, samt bilder fra gårsdagen - så det er jo mildt sagt veldig kjipt. Heldigvis var det en annen superblogger til stede (Marthemor), så da fikk jeg låne bilder av henne. I morgen må jeg rett ut å kjøpe nytt kamera og minnebrikke, det går jo ikke ann å være blogger uten disse to tingene. Bah! Hvem vet, kanskje jeg har så flaks at jeg får begge deler tilbake? Det er lov å håpe. Jeg hadde i hvert fall hoppet i take av glede om det hadde skjedd!

  Ønsker dere alle en avslappende og fin søndag!

Et vellykket klessalg

To glade jenter er ferdige med nok et vellykket klessalg! :-)Jeg håper de av dere som kom fikk med dere mye fint i posene? Det var i hvert fall utrolig koselig å hilse på dere alle! Selv om både jeg og Marthe måtte stå bak kassen mesteparten av tiden, så håper vi at dere koste dere masse. Det meste av tøyet ble raskt revet bort, og det som ble igjen sendte vi avgårde til både Russland og Frelsesarmeen. Fint å støtte opp der man kan, og ikke minst så er det godt å vite at noen som trenger det kan løpe rundt i det fine tøyet vårt! En ting er sikkert, nå skal både jeg og Marthemor roe ned shoppingen hundre hakk fremover. Jeg blir nesten litt flau over at alt tøyet dere ser på bildene, er tøy vi har samlet opp på bare syv måneder... Nå er det nok, for det er jo faktisk grenser for hvor mye klær man trenger. Er dere ikke enige?

Min snille lillebror stilt opp som kassadame denne gangen også, så når salget var over dro vi ut å spiste sammen. Nå sitter vi begge hjemme hos meg, og jeg prøver å bestemme meg for hva jeg skal bruke lørdagskvelden til... Feire et vellykket klessalg sammen med Marthe og jentene, eller dra hjem for å slappe av sammen med familien? Det frister alle mest å slappe av, men samtidig kjenner jeg at det hadde vært moro å ut sammen med disse flotte jentene da. Frøken Borge har til og med ordnet en stor suite til oss, som vi skal vorse og kose oss i. Vi får se hva jeg bestemmer meg for, i mens kan dere jo se noen snapshots fra dagen ♥


Vi gleder oss

Jeg og Marthe holdt på i over syv timer i går, men alt stresset lønnet seg til slutt. Se, så fint det har blitt!
Denne gangen er det faktisk mer klær enn sist gang, så det er jo moro! Dørene åpner 11.00, og vi gleder oss til å hilse på dere! Jeg har hørt rykter om noen søte jenter som til og med kommer langveis ifra med tog? Wow! Dere er jo bare helt herlige! Nå skal jeg spise opp frokosten min, stelle meg og dra oppover. Vi sees senere! ♥

Sees vi i morgen?

Da er jeg og Marthe i full gang med å rydde klart til klessalget i morgen! Kommer du? Det håper vi! Goodiebags skal fylles, latterlige mengder med klær må henges opp og sko må plasseres. Dette blir så GØY! Og denne gangen er det (om mulig..) enda finere klær enn sist. I tillegg til vanlige klær, selger jeg også den ene Michael Kors vesken min, noen Marc Jacobs lommebøker og Marc Jacobs klokkene mine. Runwaydreams, Nike, Jefrrey Campbellog Unif er også blant de mange merkene du kan finne hos oss i morgen. I tillegg selger vi også toalettmapper fra Lulu's og helt ny sminke fra kjente merker til en veldig billig penge. Laaaangt under halv pris, og det kan vi like! Prisene blir fra 50 kroner og oppover. Denne gangen kan man handle maks fem plagg per person, slik at alle skal få muligheten til å kjøpe klær fra oss :-)


Vi håper å se mange av dere på SalongXtend i morgen!

Sted: Kirkegata 10 i Kristiansand. Tid: 11.00.
Cash only!

Ukens filmtips: The Bling Ring

Skal du på jentekveld denne helgen? Jeg har den perfekte filmen til deg!

The Bling Ring er film som er basert på en sann historie, som handler om en gruppe tenåringer i USA som er besatt av mote og berømmelse. Ringen er ledet av Rebecca, og hun har fire medlemmer som er med henne over alt. Rebecca og gjengen lever det gode liv, de svømmer i både penger, designerklær og vesker fra de største motehusene. De har livsstilen alle vil ha, og de vet å vise det. Det ingen derimot vet, er at Rebecca og gjengen bruker internett til å spore opp kjendiser og robbe hjemmene deres. Paris Hilton, Lindsay Lohan, Megan Fox, Audrina Patridge og Orlando Bloom var blant kjendisene som ble offer for grove tyverier begått av The Bling Ring-medlemmene...

 "I just think we wanted to be a part of, like, the lifestyle, the lifestyle that everybody kind of wants.
We had so many beautiful things. America has this sick fascination with a Bonnie and Clyde kind of thing."

Christmas calendar in the making

Da var jeg i hvert fall ett skritt nærmere med årets julekalendere! Både mommo, mofar, Eirik, Øyvind og mamma får av meg i år. Det er med andre ord litt av en jobb, hehe. Mine foreldre og lillebror får tredje hver dag, mens mine besteforeldre får hver søndag. Syns det er så koselig å gjøre noe sånt for familien, og alle pakkene inneholder ting jeg vet de liker og vil sette pris på. Så nå har jeg pakket inn 27 gaver, og er neeesten i mål. Mangler bare to til mamma, så er jeg ferdig :-)
Made with love...

Nå skal de siste timene som er igjen av dagen brukes til total avslapping. Dyna skal ut i stua, og julefilm skal snurres på tv'en. Og dere? Nå er det jammen ikke mange dagene igjen til det er første desember og vi kan pynte til jul. Som jeg gleder meg! Har noen av dere kanskje pyntet allerede? Her i Kristiansand begynte butikkene med juleutstillingene allerede i Oktober, haha. En smule tidlig, men likevel så utrolig koselig. Det er jo få ting som gir så god stemning som julepynt!

En fantastisk fridag

Som jeg har kost meg i dag! Jeg må virkelig bli flinkere til å roe ned litt, ikke sitte foran dataen døgnet rundt og egentlig bare koble av en gang iblant. Det trenger vi alle, og siden jeg verken har fri i verken helger, ferier eller på helligdager, må jeg bare unne meg en dag eller to i måneden hvor jeg legger fra meg jobb. I dag har jeg virkelig storkost meg, og gjort akkurat det jeg vil. Blant annet gått lang tur i sola, spist lunsj med Tone og hengt litt med mamma. Og nå? Nå blir det julegave-shopping! Som jeg gleder meg ♥


Line Of Oslo: jeans, Hunkydory: genser, Zara: skjorte, Dna: sko, Lindex: veske.

Fotoshoot og jentekveld

♥ God torsdagsmorgen!

I går rakk jeg jammen ikke å oppdatere dere mer enn to ganger, dagen bare fløy avgårde. Jeg hadde besøk av flinke Aina Regina og Peder i går, som kom hjem til meg med fult fotostudio for å shoote bilder til ny header. Hele leiligheten ble omgjort til et studio med hvit bakgrunn og hele pakka, det var bare utrolig kult! Milo var også med på noen av bildene, med rådyr-horn. Haha, han er så skjønn og tålmodig! Vi holdt på fra det var lyst til det ble mørkt, og da kom plutselig jentene på besøk. Celina og Line var invitert hit på kveldsmat, så jeg koste meg sammen med de frem til jeg skulle legge meg. Og da var dagen mer enn forbi, og jeg var klar for å finne sengen! :-)

I dag har jeg faktisk ikke så mye på planen, kun å besvare noen mails og selvsagt holde dere oppdatert på bloggen. Så da tenker jeg å ta meg en skikkelig tur på julegavehandel! Jeg gliser av bare tanken, dette er det gøyeste jeg vet om. Jeg tenker å handle ferdig alle gavene til julekalenderene også, og pakke de fint inn i gråpapir med rødt bånd når jeg kommer hjem. Hørtes ikke det ut som en fin plan? Joo!

Ha en fin dag så lenge, vi skrives igjen om litt

Yesterdays workout


Litt forsinkede bilder fra gårsdagens trening! MultiFit gikk ikke så bra for min del i går, jeg blir liksom aldri helt i form igjen etter jeg var syk i forrige uke. Nesa er fortsatt tett som ei potte og kroppen er slapp, så det endte meg at jeg måtte pakke meg inn i dunjakka og se på de andre resten av timen. Huff, så kjedelig! Er det noen av dere som har noen ordentlige kjerringtips for å bli helt frisk igjen raskest mulig? Jeg trenger det, haha! I går begynte vi forresten å øve på pistol-squat, og jeg syns det var utrolig vanskelig. Det jeg fikk til er det dere ser på bildet, hehe. Til mitt forsvar var dette første gangen jeg prøvde, så regner med det blir bedre neste gang. Det er så gøy å lære nye ting!

Og dere? Her i Kristiansand daler snøen ned! Ballkongen min er allerede belagt med hvit snø, og det gjør meg så glad! Snø er så koselig, og jeg kan nesten ikke vente til første desember er her. Julen er virkelig årets koseligste tid, og dette året lager jeg faktisk gavekalendere også. Mamma, Øyvind og Eirik får julekalender av meg, mens Mommo og Mofar får adventskalender Jeg har allerede begynt å pakke inn noen av pakkene i koselig julepapir, og tenker å få ordnet de siste i morgen. Pakke inn pakker, høre på julemusikk og synge for full hals! Hoho... Har snøen kommet til dere også?

Down by the ocean

Zara: jakke&smykke, Dna: sko, H&M: skjorte, Michael Kors: veske, Guess: jeans.

Vi ble jammen litt uheldige med lyset på dagens lille shoot, men det får duge. Vi tok faktisk turen helt ned til havet for å få noen fine bilder til bloggen, men kun fire av hundre ble brukbare. Hater når det skjer, haha! I dag var forresten reportasjen om leiligheten min på trykk i avisen, veldig moro å se hvordan bildene ble! Flere av dere har jo spurt om den finnes på nett, og det gjør den her. Den kommer faktisk på trykk i fire nye aviser også denne uken, så det er jo litt stas. Gøy at folk liker leiligheten min, jeg er jo som sikkert alle har forstått veldig stolt av den. Haha! Nå blir det middag her hjemme, før jeg skal stikke videre på trening. I kveld er det MultiFit, og jeg gleder meg masse! Kamera blir med, så ta gjerne turen innom bloggen igjen litt senere

It's a good day to have a good day

Ville bare titte innom for å ønske dere alle en riktig god morgen

Her går det i frokost og dagens første kaffekopp. Denne uken kommer til å bli hektisk, men det er like greit at dagene flyr unna! I morgen skal jeg blant annet på photoshoot for å ta nye headerbilder til bloggen. Jeg gleder meg, bildet som er i headeren nå sitter jeg jo faktisk i en pajamas. Haha! Torsdag og fredag vil gå med til å planlegge og rydde klart til klessalget, før lørdag blir den store dagen. Jeg gleder meg så utrolig mye til helgen, og håper dere gjør det også! Er det mange av dere som har tenkt å komme? Sist vi hadde salg var det jo hundre meter med kø for å komme seg inn, så dere kan tro vi var to fornøyde jenter. Vi satser på at det kommende salget blir minst like bra. Lørdag 11.00 åpner i hvert fall dørene i Kirkegata 10, og dere er hjertelig velkommen.

Nå blir det jobb resten av dagen. Vi sees igjen litt senere, ha en fin dag så lenge!

Gled en som gruer seg til jul

Jeg har nettopp kommet hjem etter ukens første treningsøkt, det ble en rolig time med spinning. Jeg tok det veldig forsiktig da jeg ikke føler meg helt i toppform enda, men likevel - alt er bedre enn ingenting. Deilig å få svettet litt annet enn feber igjen! Tenkte å dele mine siste instagram-bilder med dere i kveld, det er jo en stund siden sist. Hvis dere har noen inspirerende og søte instagrammere jeg burde følge, må dere gjerne hyle ut? Det er alltid gøy når man finner seg noen nye favoritter man kan følge.


Follow me at @kristinaandersen on instagram.

Tenkte også jeg skulle tipse dere om bildet dere ser over til venstre! Det er dessverre ikke alle som gleder seg til jul. Flere forbinder denne tiden med ensomhet, sorg, tristhet og rus. Nå kan du glede en i Desember, ved å gi bort to julemiddager på sms. Syns dette er en så fin ting å gjøre! Dette har blitt en tradisjon hos meg, og det håper jeg det kan bli hos deg også? Det koster kun 80 kroner, og da gir du to julemiddager til noen som trenger det. Send sms GLEDE til 2490 for å glede en som gruer seg til jul

En regnfull mandag
Dette har vært en regnfull og grå mandag, mørketiden har virkelig kommet for fult. Her i Kristiansand er det så mørkt at jeg nesten ikke orket å stå opp en gang, man føler jo det fortsatt er natten når vekkerklokka ringer. Det er rart med det hvor mye mer søvnig man blir på denne årstiden, så jeg gleder meg virkelig til det kan lysne litt opp. Det hjelper vel når den hvite snøen kommer dalende, tror dere ikke? Snø i seg selv er jo grunn til å stå opp, det er så koselig! Anyways, denne mandagen har vært som den pleier å være. Jeg har vært i møte med regnskapsføreren, betalt regninger, gått gjennom bilag og holder nå på med kontorarbeid. Det ble lunsjpause med Eline også i dag, vi koste oss med hver vår kaffe inne i varmen :-) Deilig med en venninne-date på en ellers så grå mandag.

Har dere hatt en fin start på uken?

Crystal chandelierNi-armet krystall lysekrone fra Byvillapaprika

Er den ikke fin, dere? Jeg er i ekstase! Lysekronen kjøpte jeg nesten med en gang jeg flyttet inn i leiligheten, men vi fikk ikke hengt den opp før nesten nettopp. Dere kan tro jeg hoppet av glede når den endelig kom opp. For ja, den gjør jo hele soverommet mitt til et lite paradis! Jeg ser på bildene i nettbutikken av den at jeg har glemt å sette på det som skal være rundt pærene, så det får komme opp i dag. Hehe, jeg ble så ivrig at jeg la faktisk ikke merke til det før nå! Hva syns dere?

En søndag med familien

Denne søndagen har jeg storkost meg hjemme hos mamma, Øyvind og Eirik. Det er alltid så godt å komme hjem, det er virkelig ingen plass jeg koser meg så mye som hjemme hos mine foreldre. Første som møtte meg i dag var mamma's hjemmelagde middag, helstekt entrecote med godt tilbehør stod på menyen. Mmmm, det var så utrolig godt! Senere bakte lillebror kanelboller til oss, så dere kan tro denne jenta er fornøyd med søndagen så langt! 

Jeg har fått øvd meg litt på handstand pushups også i dag, hehe. På MultiFit er nemlig dette noe jeg må klare for å komme meg videre til det beste nivået, og jeg får det ikke helt til enda. Så da er det jo bare å øve, ikke sant? Jeg har veldig lyst til å bli både fleksibel, myk og flink til å beherske min egen kroppsvekt, og har allerede blitt mye bedre etter at jeg begynte på MultiFit. Nå har jeg jo holdt på med denne treningen i kun syv uker, men jeg merker allerede forskjell. Det er uten tvil en lang vei igjen å gå før jeg klarer alt jeg vil, men en plass må jeg jo begynne. Før året er omme har jeg bestemt meg for at jeg skal klare fem handstand pushups! Tror dere jeg klarer det? Jeg nekter å gi meg :-)Nå blir det filmkos på sofaen resten av kvelden. Håper dere har det kjempefint ♥

Ukens julegavetips

annonse

Som dere vet er jeg storfan av å handle julegaver på nett, og i går fikk jeg hjem en gedigen pakke fra Blivakker.no. De har nemlig -20% på hele nettbutikken nå, så jeg gikk mildt sagt amok der tidligere denne uken. Nå kan både familie og venner bare glede seg til julaften, for i år har jeg virkelig slått på stortromma.. Hihi, de kommer til å få så mye fint! Jeg tenkte jeg kunne vise dere litt av hva jeg har kjøpt (uten at jeg røper for mye..), så kanskje dere også kan bli inspirert til årets julegavehandel?

♥ Duftlys fra Shela's.

Disse er så fine, og lukter så godt! I tillegg er duftlysene fra Shela's mye rimeligere i pris, enn f.eks Durance og Voluspa. Disse kommer også i en utrolig lekker eske, som faktisk er så fin at man ikke vil kaste den. Jeg er veldig glad i Pink Strawberry, Lavender og Blue Water lysene. Det er flere forskjellige dufter, så her er det bare å velge det du eller personen du skal kjøpe julegave til liker best. Og se disse fine eskene, da!

♥ Kérastase Resistanse Special Edition Sett.

Dette er faktisk den første shampooen på markedet som gjenskaper og forsterker hårets lender, samt forsterker tuppene dine. Denne har jeg nettopp begynt å bruke selv etter at jeg fikk den anbefalt av frisøren. Jeg har så lyst at mitt eget hår skal bli langt og sterkt, så da fikk jeg beskjed om å bruke dette settet. Dette er det perfekte julegavetips til enhver jente, da det kommer i en flott pakke og inneholder alt man trenger i dusjen til håret. Shampoo, hårkur og en behandling du tar i etter dusj. Kérastase omtales jo som hårproduktenes Rolls Royce, da det er såpass lukseriøst og bra. Jeg gleder meg til å se hva disse produktene gjør med håret mitt!

Bodylotion og bodyspray Victorias Secret.

Altså, hvilken jente blir ikke glad for å få julegave fra Victorias Secret? Dette er jo en liten drøm for enhver jente! Jeg elsker virkelig bodylotionen og bodysprayene til VS, de lukter så fantastisk godt! Mine favoritter er Pure Seduction og Mango Temptation. Strawberries and Champange lukter også veldig godt.. Mmm, disse er så digge!

Blivakker har jo alt mellom himmel og jord, så her finner dere garantert det dere måtte ønske. Enten du er gutt eller jente, nettbutikken har noe for alle! Jeg tenkte likevel det kunne vært gøy å gi noen anbefalinger, det er jo alltid fint med litt tips. Husk at det nå er -20% på HELE nettbutikken, i tillegg til fri frakt. Helt perfekt med tanke på julegaver!

Pajamas all day

♥ God søndagsmorgen til dere!Hadde dere en fin kveld i går? Jeg koste meg på sushikveld sammen med jentene en stund først, før vi splittet oss på byen og jeg dro for å møte noen kompiser. Hvem skulle tro det var så gøy å være ute å danse på nattklubb, med vann i glasset? Jeg koste meg glugg, jeg! Tenker at jeg likegodt kan vende meg til å være med de andre ut, selv om jeg ikke drikker selv. Alt handler jo om selskapet, så om man drikker alkohol eller ikke får jo bare være opp til hver enkelt. Jeg koser meg like mye uten faktisk, så da går det liksom fint. Møtte en haug av dere lesere også, og det er jo alltid like koselig! Lo godt av noen jenter som var med på challengen min, men som ikke klarte heeelt dette med å holde seg til alkohol kun en gang i måneden, da. Haha, dere er gode!

Ser dere forresten at jeg har klippet meg? Bestemte meg for å klippe litt av lengden, det er så godt å ha det litt kortere nå som det går mot vinter. Dalende snø og langt hår er dårlig kombo, hehe.. Det var selvfølgelig min kjære Tone på SalongXtend som gjorde jobben, og jeg ble som alltid strålende fornøyd. Det er jo ikke store forandringen, men likevel er det gøy med noe nytt :-)


Nå skal jeg pakke baggen og dra hjem til familien. Gleder meg!

En liten luftetur

I dag kom jeg meg endelig ut døra en tur, det var deilig det! Mamma og Eirik skulle på shopping, så da ble jeg like godt med de en tur jeg også. Vi dro rundt å kikket i butikkene, handlet litt julegaver og spaserte egentlig bare rundt. Veldig koselig! Fikk meg nye vintersko også, noe som betyr at jeg glemte shoppestoppet til meg og Marthe igjen. Er det mulig?! Men kanskje det egentlig var greit, da vintersko faktisk er veldig nødvendig nå som det begynner å bli kaldt ute. Er dere ikke enige? Hihi! Formen er fortsatt langt i fra fin igjen, men likevel mye bedre. Feberen er i hvert fall borte, så det hjelper jo godt. Nå må bare forkjølelsen og en vond hals også forsvinne, jeg vil bli frisk igjen nåå! Heldigvis hjalp det litt på humøret med en liten luftetur, deilig å bevege seg litt igjen :-)
Jeg tenkte jeg skulle prøve å komme meg ut en tur i kveld, savner venninnene mine og er så utrolig lei av å bare ligge inne. Tone har invitert meg på sushikveld sammen med henne og Lina, så spørs om jeg ikke må pakke meg godt inn i varmt tøy og dra avgårde til snuppene. Sushi og jentesnakk frister veldig kjenner jeg! Hva skal dere i kveld, da? ♥

Ukens filmtips: Captain Phillips

Ønsker dere å se denne ukens filmtips, må dere rett og slett ta en tur på kino! Jeg var på kino på denne tidligere i uka, og wow - dette er virkelig en av de beste filmene jeg noen gang har sett! Jeg var egentlig stuptrøtt når vi dro på kino og tenkte jeg garantert kom til å sovne, men så fort filmen var i gang ble jeg våken som et lys. Og avslutningen på filmen? Jeg tror ikke et eneste øye i kinosalen var tørt, til og med mannfolkene trilte noen tårer i skjul. Denne må dere virkelig bare få sett!

Captain Phillips er basert på en sann historie, og går i kategorien dramathriller. Den handler om Richard Phillips, kapteinen som ble tatt til fange av somaliske pirater mens de kapret MV Maersk Alabama, det første amerikanske lasteskipet til å bli kapret på 200 år. Du får følge Phillips og mannskapet hans under kapringen, og se hvordan de kjempet for å overleve deres livs kamp. En ting er sikkert, Captain Phillips er en mann som rørte meg langt inn i hjerterota og som virkelig er en ekte helt. For en mann, og for et pågangsmot! Denne filmen er så utrolig intens, og så fengende at jeg har faktisk ikke ord. Så om dere ikke har planer i kveld, burde dere uten tvil ta turen på kino for å se denne filmen. Den er absolutt verdt å bruke lørdagskvelden på :-)

Get the look: party and glam

annonse

Det er ikke så ofte jeg har sminketips på bloggen, men i dag tenkte jeg å prøve å få det til. Siden det snart er både jul og partysesong, tenkte jeg det kunne vært gøy å vise dere litt makeup triks fremover. Syns dere det er moro? Gi meg gjerne en tilbakemelding! Først ut er en utrolig fin og fresh festlook, som passer perfekt hvis man skal på julebord, uten med venner eller på andre morsomme happenings.


 
Step By Step:

♥  Påfør først Glo Minerals highlight brightening concealer under øynene. Jeg bruker fargen medium. Dette er en concealer og highlighter i samme produkt, som lysner opp og gir deg et mer våkent blikk. Deretter dekker jeg til ujevnheter/urenheter med Glo camouflage conceale, i fargen honey. Denne dekker alt av kviser og annet du vil skjule.

♥  Så puddrer jeg ansiktet mitt med Glo Minerals Pressed Base, dette er et utrolig godt mineralpudder i fast form. Det er lett å legge, smelter raskt inn i huden og har medium dekkevne. Det er med andre ord helt supert for en naturlig look, slik jeg vil ha her.

For å få en fin glød, går jeg over ansiktet mitt med Glo Minerals Bronze. Her har jeg fokus på panne, kinnben, hake og nese. GloStart Dust 24K Gold legges til slutt på kinnbena for en nydelig highlight effekt.

Til øyenskygge har jeg brukt Glo Minerals Eyeshadow Trio, i fargen Fresh Greens. Jeg skal virkelig begynne å eksperimentere med farger oftere, for dette ble utrolig kult syns jeg! Twinkle ble brukt som base, den lyse-grønne på locket opp til globalen og den mørkeste grønne som dybde i globalen. Til slutt gikk jeg over med Dust 24 gold for å få litt skimmereffekt.

♥  Jeg avslutter med å legge Liquid Lips lipgloss på leppene, i fargen pink ginger.

Slik blir resultatet:

Hva syns dere om reslutatet? Jeg liker denne looken veldig godt, og syns fargene er utrolig fine! Og øyenskyggen? Elsker den, fargene er helt fabelaktige! Det er jo så gøy å prøve noe annet enn brunt og jordfarger, det skader ikke å bytte litt på hva man bruker. Glo Minerals er et av mine store favorittmerker innen sminke, de fører så utrolig mye bra i en fantastisk kvalitet. Jeg kan trygt kalle meg for en skikkelig Glo'jente, sminkepungen min er stappet med dette herlige merket. Her er litt av utvalget mitt:
... A girly heaven ...

I samarbeid med Coverbrands så får dere lesere nå -20% på ALT fra Glo Minerals. Hvor fantastisk er ikke det? Glede på jord! Rabattkoden dere må bruke er KA12 - og den varer ut 19 november.

En liten update

God morgen, dere

Grunnen til at jeg ikke har fått oppdatert, er rett og slett fordi jeg på toppen av alt har blitt syk. Skyhøy feber og betennelse i halsen, det er vel med andre ord en kraftig innfluensa. Jeg har jo vært smådårlig lenge, så det var egentlig like greit at det slo ut nå. Håper jeg er frisk igjen til uken, jeg skal i hvert fall bruke helgen til å bare slappe helt av, helt meg inn igjen og bli frisk. Jeg har nok presset meg selv litt for hardt på alle måter, så da er det klart kroppen sier ifra når man må roe ned. Ellers ser jeg lysere på ting, jeg har fått mye hjelp og så utrolig mye støtte fra mennesker som vil meg godt. Jeg har et fint liv og et flott nettverk, så jeg har ingen planer om å la mennesker som åpenbart sliter med seg selv ødelegge for meg. Når alt kommer til alt, er jeg egentlig bare glad for at det ikke er meg som har så lite å gjøre at jeg sitter på Kvinneguiden for å diskutere en person jeg ikke kjenner døgnet rundt. Jeg velger heller å bruke tiden min på familie, venner, jobb og trening. Og er det ikke det livet handlet om da? Jo! Jeg har selv valgt å bli en offentlig person, så jeg må egentlig bare ta meg selv i nakken, dra opp hodet mitt og drite i mennesker som er totalt ubetydelige for meg og mitt liv :-)

Her går det altså i paracett, ibux, nesespray og varm te med sitron. Det har blitt skikkelig sykestue her hjemme, haha! Hvordan går det med dere da, fininger? Er dere klare for helg? Jeg håper dere alle har det veldig fint Det er godt å være tilbake igjen!

Du og jeg

Det er ingenting å legge skjul på at ting føles veldig rart og kjipt om dagen.. Jeg sliter med å sove om nettene, og når jeg først sovner, så våkner jeg av mareritt. Jeg hopper plutselig ikke like lett ut av sengen som før, og jeg føler jeg har mistet store deler av meg selv helt. Jeg vet jo at det går over, men likevel. Det er så slitsomt, fordi jeg er en person som alltid pleier å være glad. Jeg savner det gode humøret jeg vanligvis pleier å ha, så jeg håper det kan komme tilbake igjen snart. Prøver så godt jeg kan å ikke la meg rive ned, men det er ikke lett. Jeg har jo ikke noe annet valg enn å stå i det, og håpe ting kan klarne opp litt lysere snart.

Anyways, i dag tok jeg med meg Milo og dro avgårde på tur i skogen. Jeg syns det hjelper å spasere rundt, jeg får liksom koblet av hodet litt. Vi spaserte rundt i Baneheia, det er en liten stund siden jeg var der sist. Høsten begynner å ta slutt, bladene er på bakken i stedet for å henge på trærne. Fint er det uansett, jeg elsker egentlig alle årstider. Hver har sin egen sjarm, det er helt sikkert :-)
Snart skal jeg videre på MultiFit, gleder meg til å trene igjen. Jeg er enda ikke helt i form i kroppen, men nå orker jeg virkelig ikke ta det rolig lengre. Har dere hatt en fin dag? ♥

Aksjon julevarme Kristiansand

I år har jeg bestemt meg for å arrangere Aksjon Julevarme i Kristiansand, som er en julegaveaksjon for hjemløse og vanskeligstilte i Kristiansand. I fjor ble dette holdt med stor suksess i Oslo, derfor vil jeg gjerne gjøre dette til en tradisjon i min by også. Jeg håper så mange som mulig av dere vil delta, spre ordet og invitere dine venner!

Årets aksjon i Kristiansand vil foregå på følgende måte:

♥ Alle som ønsker å delta kjøper en julegave som de pakker inn.

♥ Torsdag den 12 Desember klokken 18.00 møtes vi utenfor restauranten Hos Naboen i Kristiansand og går å gir julegavene til de som trenger dem og hos forskjellige stiftelser som blant annet Frelsesarmeen. Lederen av aksjonen (i dette tilfellet er det meg) vil stå der med en stor plakat, slik det skal bli enkelt for dere å finne frem!

♥ Dersom du ønsker, kan du melde deg på hos Aksjon Julevarme Kristiansand sin facebook-page.Dessverre er julen en høytid mange gruer seg til av forskjellige grunner, så det å kunne glede noen som gruer seg til jul - må være den beste julegaven man kan få. Meld deg på HER, inviter dine venner og hjelp meg med å spre ordet!
Det handler ikke om å gi mye, men å vise at en bryr seg. Bli med og gi en gave som varmer!

Bor du i Oslo? Delta på Aksjon Julevarme Oslo!

Litt regn stopper ikke oss

Se denne lille motekongen, da! Milo fikk denne fine mariusgenseren i gave fra Arendal i sommer, og nå er det såpass kaldt ute at han kan bruke den. Syns han er så skjønn i den! Nå skal det sies at tassen selv misliker sterkt å ha på seg klær, han blir både flau og sur, og setter seg helt stiv ned på rumpa. Hehe, jeg kan ikke annet enn å le når jeg ser dette synet:

Verdens skjønneste lille mann ♥

Det ble forresten med kveldstur i stedet for spinning på meg. Fristet mye mer med en tur ute i kulda, enn å sykle inne på Solsiden denne kvelden. Kjenner kroppen min enda ikke er i form etter lørdagens festeligheter, så da velger jeg å lytte til kroppen. Jeg og Hilde spaserte rundt i Kristiansand, og midt i turen begynte regnet å pøse ned. Vi endte opp som noen drukna rotter både to og firbeinte, hehe. Likevel er det utrolig deilig å være på tur når det regner faktisk, det er så friskt og godt. Nå skal jeg ta meg en varm dusj, hoppe i pyjamasen og drukne ned i sofaen. Jakten På Kjærligheten begynner snart, koseligste programmet jeg vet om!

Rainy monday

Object: genser&skjorte, Line Of Oslo: jeans, Michael Kors: veske, Bianco: sko.

Mandager er alltid min faste "må gjøre dag", hvor jeg fakturerer, ordner utlegg, betaler regninger, gjør papirarbeid og er hos regnskapsføreren min. Nå er jeg ferdig med dagens to do liste, og det føles fint! Er ganske sliten i hodet om dagene for å være ærlig, så da får jeg det automatisk mye bedre når jeg blir ferdig med ting jeg vet jeg må få gjort. Utsetter jeg ting nå, går det helt rundt for meg... Best å ha kontroll, hehe. Nå sitter jeg å tenker fælt på om jeg skal dra på spinning i kveld, eller på powerwalk med Hilde. Frister uten tvil mest med en tur i skog og mark, så spørs om jeg ikke må legge spinningskoene på hylla for denne dagen. Har dere hatt en fin start på uken, fininger? :-)

Nytt klessalg - lørdag 23 november

Da er det tid for nok et klessalg! Lørdag den 23 november selger jeg og Marthe begge garderobene våre. Dette er andre gang vi gjør det på under ett år, og ja - det blir minst like mye klær og sko denne gangen. Tror vi begge må innse at vi har et stort shoppingproblem, haha. Heldigvis er jo dette til glede for dere, da dere får kjøpt flotte og nesten ubrukte klær/sko til en latterlig billig penge. Denne gangen selger jeg også den ene Michael Kors vesken min, mine nye Jeffrey Campbel Summit sko (ubrukte), en haug av Nike sko og egentlig alt dere har sett meg bruke på bloggen. Alt skal bort, rundt 90% av garderobene våre kan vi friste med denne gangen. Det er jo jammen ikke verst, eller hva? Hele boden min står nedpakket med klær, så dere kan bare glede dere!

Jeg og Marthe selger størrelser fra XS og opp til størrelse L. Sist gang dekket vi hele fire skostørrelser, 36, 37, 38 og 39. Her blir det noe for de fleste, og det er fint! Vi kan også friste med goodiebags til de første 50 som kommer, og et fristende kakebord inne i lokalet. Og ja, lokalet blir det samme som sist! Min kjære Tone har lånt oss SalongXtend igjen, så dere kan bare glede dere. Jeg tror også Tone kommer til å ha nedsatte priser på clipon extension denne dagen - så hvis dere ønsker dere langt hår til jul, kan jo dette være en fin dag å slå til på :-)

♥ Dere er alle hjertelig velkommen, og vi gleder oss så til å se dere igjen!                 Dato: Lørdag 23 November Sted: SalongXtend Kirkegata 10 Åpningstid: 11.00

CASH ONLY!

Kveldstur i høstmørket

Da var søndagen snart over, og jeg har nettopp kommet hjem fra kveldstur med en god kompis. Vi spaserte rundt i byen, ned til havet og bare koste oss ute i den kalde høstluften. Jeg elsker virkelig kveldsturer på denne tiden! Derfor har vi nå avtalt å ha noen turer i uken fremover, det er jo så absolutt en forfriskende og deilig måte å avslutte en fin dag på. Jeg kjøpte med meg sushi takeaway på vei hjem, så nå skal jeg kose meg med dette, fruktsalat og MTV Europe Music Awards på tv-skjermen. Jeg gleder meg så mye til å se Ylvis brødrene opptre! :-)


Danser i regnet, selv om det tordner

Etter ni uker totalt uten både fest og vin, kjente jeg det var på tide å slå ut håret litt igjen. Man blir mildt sagt rastløs etter så mange rolige helger, hehe. Så jeg inviterte Hilde og Eline på en real jentekveld hos meg i går, hvor vi lagte oss deilig mat, koste oss med noe godt i glasset og lo oss halvt ihjel hele kvelden. Etter noen timer tok vi turen opp til noen kompiser, før vi enda litt senere dro videre på byen. Jeg danset faktisk rundt på hele tre utesteder i går, som vi koste oss! Kjente jeg hadde litt å ta igjen etter så mange uker på vannvogna, haha. Lørdagen var altså en superfin kveld, med mange av mine fine venner. ♥

Formen i dag er derimot ikke like fin, jeg er så klein. Kremt! Det blir lenge til neste gang jeg skal ut, men heldigvis kan jeg jo leve en stund til på gårsdagen før jeg må ut på nye sprell. Hoho! Er helt satt ut over all støtten jeg har fått fra både kjente og ukjente de siste to døgnene, jeg blir så rørt og takknemlig at jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Det finnes mange fine mennesker her i verden, det er i hvert fall sikkert. Selv om det stormer nå, vet jeg at ting vil bli bra igjen. Det kan jo ikke regne for alltid, så jeg prøver så godt jeg kan å holde humøret oppe.
Nå skal jeg snurre søndagsfilm og kose meg med familien! Håper dere alle har en fin søndag

Ukens filmtips: The Lucky One

Ukens filmtips blir en utrolig fin og romantisk dramafilm, som er basert på en roman av fantastiske Nicholas Sparks. Jeg regner med flere av dere kjenner til denne forfatteren, han er jo kongen av klisjeer. Han har blant annet skrevet de verdenskjente filmene The Notebook, Dear John og Safe Haven. Jeg er storfan av Sparks, og denne filmen er bare helt fantastisk.

The Lucky One handler om soldaten Lohan som er marinesoldat og jobber i felten. Vennene hans dør brått rundt han, mens han er heldig og overlever. Tilfeldigvis finner han et bilde av en ung kvinne, og gir henne æren for at han overlevde felten. Når han returnerer hjem bestemmer han seg for å oppsøke denne kvinnen for å takke henne. Han finner ut at hennes navn er Beth Clayton, at hun bor i den lille bygden Louisiana og driver en kennel. Han spaserer hit med sin trofaste schæferhund og får jobb på hudekennelen Beth og bestemoren hennes driver. Logan får etter hvert dype følelser for henne, mens han sliter med å fortelle sannheten om hvorfor han egentlig kom til Louisiana. I bakgrunnen lurer også Keith, som er Beths sjalu og kontrollerende eksmann. Vil kjærligheten seire til slutt?

 "Why did you come here? To find you."

En liten roadtrip med bestis
Snapshots fra lørdagen så langt ♥

Hilde hentet meg i ti-tiden i morges, og vi tok turen ut på det nye Sørlandssenteret her i Kristiansand. Det har blitt så utrolig fint der, med mange flotte og eksklusive butikker, så det var en fryd å titte rundt. Jeg kjøpte meg nesten ingenting, kun en fin paljettpute fra H&M Home. Er superglad for at vi endelig har fått denne butikken til sørlandet, de har jo så mye fint! Den nte Frozen youghurt sjappa måtte vi også teste ut, tror dette er det beste jeg vet faktisk. Nammis! Etterpå tok vi turen hjem til bestis en liten tur, jeg hadde så lyst å se Jax og Mercy igjen. Har dere forresten sett filmen jeg la ut på instagram hvor de klatrer opp etter lårene og tigger, for å få mat? Hvis ikke må dere se den, dere kommer til å smelte. For noen skjønninger de er, haha! Har dere noen planer for lørdagen, da?

Det som betyr alt

♥ God fredagskveld, dere!

Jeg er så glad for at flesteparten av leserne mine er snille mennesker, som støtter meg og vil meg godt. Det skal sies at jeg vet at mobbingen på nett er fra en liten prosent av dere, men likevel gjør det vondt. Det svirrer så mange usanne rykter om meg på disse forumene og det blir sagt så mye rart at jeg vet ikke alltid hvordan jeg skal takle det. En stor del av meg vil bare skrike ut og forsvare meg selv, men jeg vet det ikke vil hjelpe. Jeg må sitte å ta i mot, noe som har tatt knekken på meg den siste tiden. Enkelte mennesker vet jo mer om meg enn jeg tydeligvis vet selv? Så jeg blir mildt sagt litt forvirret over alt dette folk mener jeg er og ikke er, har gjort og ikke gjort. Men, jeg håper å komme meg sterkere ut av dette også. Når alt kommer til alt så vet jeg at jeg er en snill jente, som ikke vil noen noe vondt og bare prøver å finne ut av livet. Jeg er bare meg selv, og det har fått meg langt til nå i livet. Så dersom enkelte ikke liker det, skulle jeg heller ønske de kunne slutte å lese bloggen min og finne seg noe annet å gjøre enn å hakke ned på meg. Men slik er det altså ikke, og det kan være vanskelig å forholde seg til. Heldigvis har jeg venner og familie som kjenner meg ut og inn, og så lenge jeg er bra nok for de - er det jo det som betyr noe.

Min aller beste venninne banket på døren i stad, med gaver fra favoritt interiørbutikken min og en god klem. Hilde er fantastisk! Mofar ringte meg og sa han skulle ønske han kunne finne ut hvem disse slemme menneskene var, for da ville han ha tatt de et kraftig tak. Mamma sendte fine meldinger og sier jeg er verdens fineste og snilleste. Camilla har vært med meg i hele dag og tatt meg med på lunsj, resten av jentene er stolt av meg og hele familien min tar vare på meg. Og sist men ikke minst, så er heldigvis 90% av dere blogglesere noen helt fantastiske mennesker. Slik betyr faktisk alt, og uten alt dette - ville jeg ikke kunne fortsatt i denne bransjen. Jeg leser hvert eneste ord dere skriver til meg, og det varmer uendelig mye. Tusen takk for at dere er dere

Bloggen min skal være et positivt sted, hvor det er gøy for dere å titte innom. Så mer om dette blir det derfor ikke fra min side, annet enn det som står her og i innlegget mitt under. Vit bare at jeg er så glad i dere som har skrevet til meg under, det betyr så mye. Nå skal jeg dra avgårde på besøk og kose meg med mennesker jeg er glad i og som er like glad i meg. Jeg håper dere alle får en fin kveld

Om mobbing på nett

Jeg har alltid vært klar over at mange mennesker vil mene noe om meg, jeg er en offentlig person og vet at mennesker sine meninger er noe som kommer med på kjøpet. Både på godt og vondt. Noe jeg ikke var klar over, var at jeg ville bli et mobbeoffer på nett. Jeg har lenge vurdert om jeg vil skrive noe om dette, faktisk har dette pågått i flere måneder. Men i dag vil jeg ta dette steget, og ta et oppgjør mot noe av det verste som finnes. Nemlig nettmobbing.

Jeg har de siste månedene svelget så mye vondt og prøvd så godt jeg kan å holde fokus, at jeg lengre ikke klarer det mer. I dag bestemte jeg meg for at nok er nok, og at det er grenser for hva jeg skal finne meg i. Jeg har vært hos politiet i flere timer denne fredager, og skrevet en anmeldelse på over 20 sider. Hver eneste ip-adresse med mobbende ord mot meg er tatt med, for nå er det nok. Jeg har vært i kontakt med PFU (pressens faglige forbund), og jeg kommer ikke til å gi meg før dette blir satt lys på. Denne anmeldelsen er ikke bare rettet mot dere nettmobbere, men også rettet mot et av norges største diskusjonsforum, hvor både jeg og andre mennesker blir sjikanert på den groveste måte. Jeg har opptill flere ganger forsøkt å kontakte dette forumet, i et forsøk på å få de til å slette det som blir skrevet om meg. Men de nekter. Det er tydeligvis greit å sjikanere og mobbe både meg og andre anonymt på internett. På to måneder er det skrevet 81 sider om meg der inne, med ren mobbing. 81 sider og 1635 kommentarer om hvor stygg jeg er, feit jeg er, dum jeg er og hvor jævla dårlig jeg er.

Jeg har alltid vært en glad, selvsikker og sunn jente, men de siste ukene har jeg merket tydelige forandringer hos meg selv. Jeg klarer blant annet ikke lengre å tenke at jeg blir mobbet fordi det er sjalusi og misunnelse. Jeg klarer ikke lengre å være tøff nok til å glemme det som står om meg på dette nettforumet. Jeg tenker på det flere ganger til daglig, og jeg tenker også at jeg ikke er god nok. Jeg har grått og felt så utrolig mye tårer over dette, jeg har følt meg så ufattelig svak og så maktesløs. Familien min og vennene mine prøver å hjelpe meg så godt de kan, muntre meg opp og si jeg ikke må tro på det som blir skrevet. Jeg prøver å høre på de som er glad i meg, men det er virkelig ikke alltid like lett. Hvorfor er det så mange som kaster seg over meg som ville dyr og som har så mye vondt å si om meg? Jeg forstår det bare ikke, men i flere sine øyne er dette noe jeg tydeligvis fortjener. Jeg har en glad og positiv blogg, hvor jeg aldri er slem mot noen som helst. Jeg prøver å muntre opp til en sunn livsstil, jeg tar dere med på mine oppturer og nedturer. Men tydeligvis har jeg det for fint i mange sine øyner, noe som har ført til at jeg blir uthengt og mobbet på det groveste.

Dette er noe som ikke bare gjelder meg, men også flere av Norges toppbloggere og kjendiser. Jeg har snakket med flere som er i samme bås som meg, og vi er alle enige om en ting. Går man inn på dette forumet og leser hva som blir skrevet - endre det med at man regelrett gråter seg i søvn. Jeg kjenner jeg blir så sint, jeg skulle ønske at jeg visste hvem disse menneskene som skriver sånt om meg er. Hva er det jeg har gjort de vondt? Og hva er det egentlig som er galt oppi hodet på mennesker som mobber? Og ikke minst, hva er det som gjør at dette forumet (som jeg ikke vil nevne navn på) - syns det er greit å oppfordre til nettmobbing? Fordi ja, det er akkurat det de gjør. De gir fritt spillerom til mennesker som åpenbart må ha problemer med seg selv, til å mobbe andre mennesker og skrive så mye stygt de bare vil. Jeg sier det igjen, på under to måneder er det skrevet 81 sider med ren mobbing av meg. Det er klart det gjør vondt, noe så innmari vondt. Å påstå noe annet ville vært løgn.

Det som kommer til å skje etter dette innlegget, er vel det jeg frykter mest. Mobberne vil le av meg, fryde seg over at jeg blir lei meg av hva de skriver og sannsynligvis bare skrive enda mer vondt om meg. Men det får gå, fordi jeg tror faktisk ikke det kan bli verre enn det er nå. Flere mennesker gruer seg til å gå på både jobb og skole fordi de blir mobbet, hos noen går det dessverre så langt at de tar livet sitt fordi de ikke orker mer. Mobbing er det verste som finnes, og mennesker som trakasserer er de verste menneskene som finnes. Mobbere ødelegger liv, og lager livet til ofrene sine til et helvette. Hvis man ikke har noe godt å si, kan man ikke heller la være å si noe da? Jeg blir så sint på dere som skriver om meg, og jeg skulle likt å vite hvem dere ondskapsfulle mennesker er. Dere er sannsynligvis noen folk som sliter med mye problemer og har et kjipt liv, så det irriterer meg at jeg har blitt slik dere ville jeg skulle bli. Nemlig redd og usikker på meg selv.

Så kjære nettmobber, jeg regner med at du koser deg glugg ihjen ihjel nå og er glad for at du har klart å dempe smilet mitt noen centimeter. Jeg fikk det vel litt for fint til at du skulle takle det, ikke sant? Du ønsker at jeg skal få det like kjipt som deg, og du får glede av å såre meg. Vel, jeg syns synd på deg og sliter med å forstå hvordan du kan ha samvittighet til å holde på sånn her. Hvordan kan du få det godt av å få andre mennesker til å gråte seg i søvn med ordene dine? For ordene dine skjærer faktisk som en kniv, det gjør så vondt. Du er et helt sykt menneske, som jeg virkelig syns synd på. Anmeldelsen er lagt inn, og jeg håper både politiet og PFU klarer å stoppe slike forum en gang for alle. Mobbing hører ikke hjemme og er virkelig ikke greit, verken i virkeligheten eller på nett.....its ironic how they hate you, but still your all they talk about...

Not feeling good

05.30 ringte alarmen, men kroppen ville virkelig ikke opp fra senga... Nesa var tett, halsen var sår og det føltes som om jeg veide ett tonn. Så da var det bare å sende melding til Thomas om at jeg ikke kom på MultiFit. Noe så kjedelig! Allerede på treningen i går merket jeg at jeg var dårlig og ikke i form, når jeg blir sliten av å løfte 40 kilo i knebøy forstår jeg jo at noe er galt..... Hehe!Likevel er jeg ikke så syk at feberen har kommet, noe som faktisk irriterer meg. Jeg har gått rundt å vært smådårlig helt siden jeg kom hjem fra Singapore nå, så jeg skulle heller ønske jeg kunne blitt ordentlig syk og blitt ferdig med det. Det er så kjedelig å gå rundt å hangle sånn her! Det går jo ut over alt, pluss at jeg får ikke besøkt mine besteforeldre eller resten av familien min heller når jeg er litt syk... Ingen vil jo bli smitta av Frøken Basill, forståelig nok. Hehe, i dag ble det visst litt klaging fra meg. Det er lov i blant, sant? Men det er krise at jeg ikke får sett Mommo og Mofar, og det er krise at jeg ikke får trent slik jeg vil. Men, jeg har jo ingen andre valg enn å ta tiden til hjelp! Heldigvis er jeg jo både frisk og rask til vanlig, så egentlig har jeg ingenting å klage på :-)

Jeg håper dere lesere er i bedre form enn meg? Nå er det jo helg også, det skal bli deilig!

Sunn og god smoothie

I kveld tenkte jeg å dele oppskrift på min store favorittsmoothie med dere. Denne er både sunn, proteinrik og har en fantastisk god smak. Jeg elsker smaken av skogsbær i smoothiene mine, og sammen med litt Cultura jordbærmelk, blir denne uslåelig på smak og konsistens.
Til en porsjon trenger du:
1 egg ♥ 1-2 dl Cultura jordbær♥ En halv boks mager kesam ♥ 1 ts hvetegress ♥ 200 gr skogsbær 

Dersom du ikke har hvetegress, kan du selvfølgelig droppe det. Jeg har nettopp begynt å bruke det selv, og er spent på hvordan det vil fungere. Det smaker i hvert fall ingenting i smoothien, noe som er fint! Ta alle ingrediensene i en blender, og kjør helt til alt blir blandet sammen. Server gjerne med frosne bær og litt mandler som topping! Mmmm, denne er bare fantastisk god...

Fortrenging av shoppestopp

Dagens intervju og fotografering gikk over all forventning, og jeg gleder meg så til å se resultatet! Både journalisten og fotografen var utrolig hyggelige mennesker, så da blir det jo automatisk mye lettere. Det ble en haug av knipsing av leiligheten, og jammen meg litt bloggsnakk også. Det må vel alltid til? Det er lenge siden jeg har stilt opp på intervjuer nå, jeg pleier alltid å takke nei til slike ting. Så dette blir spennende, jeg satser på at det blir like bra som jeg tror!
Ny blender har jeg også fått kjøpt meg i dag, en skikkelig lekkerbisk fra Kitchen Aid. Jeg og Marthe avtalte egentlig shoppestopp frem til 1 desember i går, men det gikk tydeligvis rett i glemmeboken hos denne frøkna.... Haha! Vi får prøve på nytt i morgen, og satse på at jeg ikke fortrenger det igjen. Knis! Anyways, nå skal jeg straks til å dra på meg treningstightsen og spasere bort til Solsiden. MultiFit står på planen, jeg gleder meg som en gal! Har dere forresten lyst på smoothie oppskrift senere? ♥

Spillkveld hos familien Borge

I går var det duket for spillkveld hos Marthe og Jonas, hvor Alias stod på planen. Vi jentene teamet selvfølgelig opp mot guttene, og det hele begynte med riktig så god stemning. En ting skal sies, er det noe vi bloggere kan - så er det virkelig å spille! Alias er bare så utrolig moro, man sier jo så mye rart under gjettingen at tårene trilte på oss alle. Det var altså supergod stemning rundt bordet, helt til det motsatte kjønn fant ut at de skulle beskylde oss for juksing. Hva da juksing? Juksing er noe verken jeg eller Marthe er kjent med, så vi ble mildt sagt sjokkert. Vi ledet i hvert fall med 16 poenget da guttene fant ut at de ikke ville spille mot oss mer. Jeg prøvde å forklare at "dont hate the player, hate the game" og fortelle at "noen er bare vinnere i alt, ikke bli lei dere fordi dere er tapere" - men det hjalp jo mildt sagt ikke. Spillet ble lukket igjen med et smell og en beskjed om at de aldri ville spille mot sånne som oss igjen.... Har dere hørt maken til oppførsel? Hehehe, stakkars!

Koselig kveld med fine folk, og ikke minst skjønne Bella! Har dere sett noe så herlig? Den hunden er jo bare så skjønn og kul at jeg kunne tynt henne. Liten sjarmerende raring, hehe! Jeg regner forresten med at flere av dere er kjent med Alias? Hvis ikke så må dere prøve det på neste vennekveld, det er bare så utrolig gøy! Som regel gir det god stemning rundt bordet, altså. Det var nok bare vi som spilte mot to spesielle tilfeller, så sørg for at dere har verdige motstandere på deres nivå dersom dere bestemmer dere for å teste dette ut! :-)

Nå må denne frøkna legge fra seg dataen og svinge vaskemoppen. Leiligheten skal fotograferes, og jeg venter besøk av både journalist og fotograf. Dette blir spennende! Ha en fin dag så lenge, vi sees igjen litt senere

Faded leaves

♥ God morgen, fininger!

Humøret er strålende, jeg har på følelsen at dette blir en utrolig fin dag :-) Nå er vi til og med halvveis til helg, så det kan jo egentlig ikke bli bedre. I morgen får jeg besøk av et boligmagasin som skal komme å ta bilder av leiligheten min, dere kan tro jeg ble kry når de sa at de ville besøke meg. Dette er jo mitt første hjem, så at noen faktisk liker det så godt at de vil ha det i avisen - må jeg jo bare ta som et utrolig stort kompliment. Derfor må det såklart vaskes og ryddes til den store gullmedaljen, slik at alt er klart til morgendagen. Men først, trening!
Guess: jeans, Selected Femme: skjorte, Becksøndergaard: skjerf (annonse),
Lindex: veske, Zara: sko, Marc Jacobs: klokke.

Frokostdate og jentekveld

Denne dagen startet på den beste måte, nemlig med frokostdate sammen med go'jenta miJeg ler så jeg griner av Frk Borge, hun er bare så herlig at det skulle ikke vært mulig. Når det er frokost man skal spise, så vil det vel for de fleste falle seg inn å bestille en normal frokost som kanskje er litt sunn. Men neida, Marthe slår selvfølgelig på stortromma og går for the real deal. Her snakker vi coca cola, blåskjell i fløte og pomfri til frokost. Våger jeg nevne at porsjonen var større enn snuppa selv? Hehehe, jeg får bare lyst å tyne denne skjønne jenta!

Vi planlegger forresten nytt klessalg nå i November, det blir enten lørdag 16 eller lørdag 23. Er det en av disse dagene som kanskje passer best for dere? Vi gleder oss i hvert fall masse, denne gangen blir det både goodiebags og fine overraskelser til dere som kommer å shopper hos oss. Fjorårets salg var jo mildt sagt en suksess, så vi håper det blir minst like bra denne gangen!

Resten av denne tirsdagen har jeg bare jobbet og vært i møter. Jeg klarte dessverre å gå i tidsklemma med å booke jobb og multifit på samme tid, så da røyk treningen i dag. Virkelig ikke moro, så i morgen må jeg trene dobbelt så hardt. Denne jenta må virkelig lære seg å planlegge bedre, hehe. Hva har dere brukt dagen til? Her har Marita og Celina nettopp kommet på besøk, jentesnakk og fruktsalat slår aldri feil på en tirsdagskveld

Chocolate heaven

annonse

Siden vi er midt i TeamKristinaAndersen2 utfordringen, tenkte jeg det var på tide å tipse dere på nytt om et supert proteinpulver. Dette har jeg fortalt dere om før, og jeg gjør det gjerne igjen. Diet Protein er fortsatt min store favoritt, og jeg kommer nok aldri til å bytte over til noe annet. Ikke bare er det sunt og spekket med proteiner, men dette er også det som er desidert best på smak. Selv er jeg utrolig kresen på smak, så dette er faktisk det eneste jeg liker av de jeg har prøvd. Liker du litago sjokolademelk, liker du dette :-)


Pulveret er nå nedsatt til 189 kroner hos Proteinfabrikken, så her er det bare å slå til. Diet Protein har et høyt innhold av kalsium og er rik på viktige proteiner og aminosyrer, som styrker både muskler, hud og hår. Jeg har faktisk hele tre shaker av denne daglig, nettopp fordi det er viktig for meg å få i meg nok proteiner når jeg trener så mye. Jeg har en til frokost, en til ettermiddag og en før jeg legger meg. Viktig å bygge muskler og få i seg nok næring, både dag og natt.

Ellers tenkte jeg at det kunne være gøy å tipse dere om konkurransen Proteinfabrikken nå har kjørende, hvor dere kan vinne flotte premier. Dette er perfekt for sporty jenter, her kan dere nemlig stikke av med gavekort for tusenvis av kroner. Sjekk ut konkurransen HER. Jeg klarte forresten ti produkter på ti sekunder, hoho! Hvor mange klarte dere? ♥

Be so happy

... that when others look at you, they become happy too!

BikBok: topp, Acne: jeans, Zara: sko, TopShop: smykke

Dere kan tro jeg lo når vi tok disse bildene i går. Siden jeg står på en litt mørk og dyster plass, tenkte jeg å være litt badass på bildene. Sånn typisk se tøft inn i kamera og være super-alvorlig i ansiktet. Min lillebror spurte hele tiden hva i huleste jeg holdt på med, men siden han knipset i vei tenkte jeg jo at jeg så ganske cool ut. Vel, så feil kan man altså ta. Jeg holdt på å krepere når vi skulle se igjennom bildene og jeg så ut som et eller annet jeg ikke kan navnet på. Nei, frøken Andersen må bare holde seg til smilingen tror jeg. Haha! Nå skal jeg straks hoppe på sykkelen og sette kursen mot cafe. Frokost med Marthemor står på planen ♥

Bursdagsmiddag med familien

I kveld har vi hatt en kjempefin bursdagsfeiring for verdens beste mamma! Tenk at hun er 50 år? Planen er selvfølgelig å ha henne her i 50 nye år, noe annet er jo uaktuelt. Tiden går virkelig alt for fort, jeg føler både dager, måneder og år bare løper avgårde uten at jeg har noen som helst kontroll.. Har dere noen gang tenkt på hvor fort tiden egentlig går? Jeg begynner å gråte av bare tanken, så jeg prøver å ikke fokusere for mye på det.. Jeg vil jo så gjerne at alle skal leve evig, og at tiden bare kan stå stille. Tid er virkelig mangelvare, det er det ingen tvil om... Så bruk den riktig, godt og på de som fortjener den. ♥

I bursdagsgave fra meg fikk mamma en kjempefin klokke fra Marc Jacobs, som hun hadde siklet på i en evighet. Den er i sølv og med diamanter rundt hele uret, så nå kan hun tenke på meg hver gang hun ser på venstrearmen sin... Hihi! Hva har dere gjort i dag?

Gratulerer med dagen, mamma!

I dag fyller verdens beste mamma hele 50 år. Det er rart med det, men jo eldre man blir - jo mer glad blir man på en måte i foreldrene sine. Mamma betyr alt for meg, hun er på mange måter min klippe og den som alltid holder meg oppe. Skjer det noe nytt i livet mitt, er mamma den første jeg ringer. Må jeg ta en avgjørelse, stor eller liten, er mamma den første jeg spør om råd. Jeg er heldig som har en mor som alltid har stilt opp for meg, gitt meg en trygg oppvekst og gitt meg ubetinget kjærlighet. Mamma er en sånn person som tenker på alle andre før seg selv, og hun fortjener bare det beste her i livet.

♥ Gratulerer så utrolig mye med 50 års dagen din, mamma. Du betyr verden for meg!

I kveld skal vi derfor ut å spise og kose oss for å feire mamsen, gleder meg masse! Eirik har nettopp kommet til meg, så jeg tenkte å lure han til å knipse noen antrekksbilder av meg. Tipper han blir veldig glad for det forslaget ;-)

This weeks first outfitBikBok: genser, Zara: bukse, Marc Jacobs: klokke, Charles&Keith: sko og veske.

God mandagsmorgen, dere! Hvordan er formen? Tenkte jeg skulle slå til med ukens første antrekk, jeg har blitt så glad i både skoene og vesken dere ser på bildene. Begge deler ble med meg hjem fra Singapore, og jeg tror jeg betalte sånn typ 400 kroner til sammen. Satser på at Charles&Keith kommer til Norge, de hadde utrolig mye fint til en veldig billig penge. Og det liker vi jo, ting trenger ikke nødvendigvis å vært dyrt for å vært fint. Ikke sant? :-) Ønsker dere en utrolig fin start på en ny uke, kjære lesere!

Start - Lillestrøm

Meg: Stakkars, se å han fryser! Han drar jo strømpene langt opp på lårene sine...
Lillebror: Å herreguuuuuud. Ikke si mer!

Jadda, denne frøkna har vært på fotballkamp igjen! Hehehe, jeg kan jo ikke annet enn å le. Greia er at jeg plutselig syns det er veldig gøy med fotball, så i kveld dro jeg til Sør Arena sammen med både Eirik og Øyvind. Dette var årets siste hjemmekamp, og jammen ble det seier til Start. De vant 1-0 mot Lillestrøm, noe som betyr at Start er med i tippeligaen 2014. Fantastisk avslutning på sesongen!En kjempefin kveld sammen med Eirik og Øyvind, guttene i mitt liv. Hihi ♥ Hva har dere brukt søndagen til?

Årets første julegavetips

 annonse

Det er tydelig at flere av dere har begynt på julegavene allerede, selv er jeg også godt i gang! Hvert eneste år prøver jeg alltid å bli ferdig før desember, slik at jeg bare kan slappe av og ikke stresse rundt i butikkene i juleukene. Da er det jo så koselig å ta det med ro, bake kaker og kose seg med de man er glad i, ikke sant? Men, gaver må man ha - så her kommer årets første julegavetips fra meg. Denne gangen er det tips til både damer og menn i familien :-)♥ Til mor og tante

Toalettmappe fra Lulu's: klassisk og lekker sminkepung, i en utrolig god kvalitet! Denne er jeg sikker på at både bestemor og tante ville blitt hoppende glad for å ha liggende under juletreet. Enhver kvinne trenger jo både sminkepung og toalettmappe, så denne er en sikker vinner.

L:A Bruket håndsåpe: såpene til Lilla Bruket har blitt utrolig populære, og er vinterens store musthave hos interiørglade damer. Disse er så fine å ha på både kjøkken og badebenk, og ikke minst så lukter denne deilig av lavendel. Kan brukes på både kropp og hender.

Açai Body Lotion: en bodylotion med høyt innhold av antioxidanter som medvirker til å utsette hudens aldringstegn, og opprettholde den naturlige balansen. Den inneholder blant annet kokkosolje, aloe vera og shea butter. Mmmm!

Hand and Lip Care Kit: hvem blir vel ikke glad for å få en gave fra fantastiske Ole Henriksen? Dette er et perfekt kit for den som ønsker å ta vare på både hendene og leppene. Kittet inneholder verdens beste håndkrem som er et mirakel for tørre og sprukne hender (jeg har brukt den i tre år nå...) og en supergod leppepomade. Fint og lukseriøst julekit!

 


♥ Til mamma

Ansiktspudder fra Too Faced: dette må jo bare være verdens fineste ansiktspudder? For et design og for en fantastisk look på hjertekulene oppi boksen. Dette er et fantastisk lekkert ansiktspudder med hjerteformede perler, som jobber sammen for å skape den perfekte kombinasjon av farge, dekkevne og glød.

Lavendel bodyoil: min store favoritt fra Ole Henriksen! Denne er så god, og et virkelig et lite mirakelprodukt. Jeg smører meg inn med denne hver eneste kveld etter jeg har dusjet, da gir den en myk, glatt og ren hud. Oljen kan faktisk også brukes i ansiktet for å løse opp sminken, og den lukter deilig lavendel.

Teeth whitening strips: hvem blir vel ikke glad for å få et hvitt og pent smil i julegave? SmileLab er som dere vet en stor favoritt hos meg, og den beste tannblekingen markedet har å tilby.

Toalett og sminkemappe: sminkepung i semsket skin fra Lulu's. Jeg elsker den!♥ Til pappa og bror

Ansiktskrem for menn: super ansiktskrem som motvirker tørrhet i kaldt klima, er effektiv mot rynker og inneholder spesielle ingredienser som passer huden til menn. Denne utvikles og produseres i Norge, noe jeg syns er litt gøy.

Toalettmappe: i svart skinn med plass til det meste. Klart mannfolk også trenger en slik til å oppbevare ting i!

Barbersåpe: en barbersåpe fra Crabtree & Evelyn med duft av sandeltre. Barbersåpa inneholder vitamin E som lindrer huden under barberingen, og den leveres i en flott treskål. Sikker vinner til den som har alt!

Ralph Lauren parfyme: sporty og frisk duft fra Ralph Lauren. Denne er er så god!Alle produktene jeg har skrevet om over + enda flere, er nå på julekampanje hos Coverbrands. Hele kampanjesiden finner dere HER, og det vanker opptil 30% rabatt på disse julefavorittene. Julen er jo som vi alle vet en ganske dyr tid, så hvis man kan spare litt penger på noen av årets julegaver - er det absolutt en fordel. Håper dere likte tipsene mine!

Have a happy Sunday

♥ God søndagsmorgen fra meg og dovendyret Milo

Søndag eller onsdag, jeg våkner tidlig uansett. 07.00 var jeg oppe, og hadde planer om en skikkelig søndagsmorgen med stor S. Så jeg dro dyna ut i stua, kokte meg litt havregryn, leide meg en film på tv'en, satt frem kaffekoppen og var klart for å late meg sånn skikkelig. Men neida, det går jo ikke for denne duracell-kaninen. Dere vet når hodet ditt så gjerne vil slappe av og late seg, men kroppen bare nekter? Slik var det altså for meg i dag, det var ikke sjangs i havet for at dette skulle bli en rolig morgen. Kroppen bobbler over av energi, så da er det vel bare å utnytte det. Derfor skal jeg straks til å hoppe i tightsen og legge ut på en skikkelig løpetur utendørs! Jeg har fått meg nye joggesko, så jeg gleder meg maks til å teste dem ut. Er det flere av oss som er morgenfugler? Tipper de fleste av dere sover søtt enda jeg, hihi!

Diet coke and pizza
I dag har jeg kost meg maks med både den deilige frøkna dere ser over, en pizza sendt fra himmelen og store mengder cola light. Bedre blir det jammen ikke, denne lørdagen har vært perfekt! Når jeg er med Belinda ler jeg så hele Kristiansand hører meg, hun er bare så utrolig rå. Det er sjeldent jeg møter mennesker som er like morsomme som meg selv, men B går absolutt inn i den kategorien. Tommel opp for kule kvinnfolk med vett i skallen, dere! Slike skulle det vært fler av, hehe. Hva har dere brukt lørdagen til, og hva skal dere i kveld? Her er jeg litt usikker, men det blir nok til en rolig kveld på meg. Det er faktisk hele åtte uker siden sist jeg så mye som smakte på alkohol, så jeg kjenner rockefoten min begynner å bli ganske rastløs. Men, fornuftig som jeg er skal jeg nok klare å la være denne kvelden også... :-)

Hei bloggen!

Jeg ler meg ihjel! Liker dere at jeg videoblogger? Da skal jeg i så fall bli flinkere til å gjøre det, for det er jo faktisk litt moro. Og veldigveldig kleint, jeg sier så mye rart.... Hahaha!

Ukens filmtips: Snitch

Denne uken vil jeg tipse dere om en skikkelig actionfilm, som er en av mine store favoritter! Hvor langt ville du gått for å redde din egen sønn? Snitch handler om en far går undercover i DEA for å få satt fri sin sønn som er fengslet etter å ha blitt lurt i et narkooppgjør. Snart er han involvert i en kamp for livet mot meksikanske narkokarteller, og risikerer å ødelegge sin fremtid. Hvor mye vil han sette på spill, og hvor mye vil han redde for å renvaske sønnen sin?

Snitch anbefales på det sterkeste, og jeg er sikker på at kjæresten din vil bli fornøyd om du tar frem denne på neste filmkveld! ;-)

Hello november and friday Keep calm, it's friday! ♥

Og ikke bare er det fredag, det er også den første dagen i november! En ny måned er fint, det betyr jo at vi er enda nærmere jul. Hihi, som jeg gleder meg! Her har jeg allerede hoppet i joggedressen og virkelig inntatt helgemodus. Disse dagene skal nytes! I dag våknet jeg 05.30 for å dra på trening, så jeg har fått unnagjort en god del på disse timene. Mailboksen er tømt, leiligheten er vasket og andre viktige ting jeg måtte bli ferdig med er gjort. Deilig! Nå tror jeg faktisk at jeg skal være så gal at jeg skal snurre en aldri så liten film. Det frister veldig, og så er det sikkert ett år siden jeg gjorde noe sånt på denne tiden av døgnet..... Hihi! Så nå blir det å lage en liten middag, snurre film og pakke seg under teppet. Har man lyst, har man lov! Er dere også glade for helg, hjerter?

Vinn en høstgarderobe

annonse

Hvorfor kaste gamle jeans eller kjolen du aldri har fått brukt, når du kan redesigne dem? Lag et par freshe shorts av jeansen, eller gjør kjolen om til en ny bluse. Om du klarer å finne frem den kreative sjelen i deg, kan du nemlig vinne en helt ny høstgarderobe fra Bubbleroom :-)Du kan delta HER, og vips så er du i gang! Et råd fra meg er å be vennene dine gå inn på kampanjeside og dele bidraget ditt - slik at du kan sanke stemmer. Du finner ditt eget bidrag ved å søke det opp i galleriet, og du kan selv dele det ved å klikke på ikonet under bidraget eller når du har klikket frem bildet. To heldige vinnere belønnes med gavekort hos Bubbleroom.no, hvor du vil få muligheten til å klikke deg hjem en aldri så liten høstgarderobe. Det kommer vel godt med, jenter?

hits