november 2012

Ps: tomorrow is december

Nå har nettopp mamma og pappaØyvind vært her, med masse julepynt, julestjerne blomster og pepperkakedeig. Så snille! Så nå er leiligheten stappet med julepynt, og juletreet er også oppe. Åh, glede på jord - dette er jo bare verdens koseligste tid ♥

Pssst...... Bare en dag igjen til desember nå! *smile*

Nå skal jeg straks ut for å møte Madelen, gleder meg til å være sosial med venninner igjen! Vi skal ut å spise, så det frister veldig med en god biff og amadinepoteter. Mmm, amadinepoteter er det beste! Et glass rødvin frister også, det må jo være lovt på en fredagskveld? Mihi.. Håper dere har det fint, gode leserne mine :-)

Never forget why you started

Dere vet den følelsen når man går rundt å bare er smådeppa, sliten og føler at døgnets timer ikke strekker til? Den følelsen har jeg hatt hele uka, og det begynner å bli ganske tungt. Det å jobbe fra man står opp, til man legger seg - i tillegg til å måtte oppdatere en blogg når man først har en pause - det kan fort bli litt for mye...

Jeg elsker at jeg har sjangsen til å drive for meg selv, og jeg er vanvittig heldig som har alt jeg i en alder av 22 år. Men den siste tiden har jeg kjent jeg er sliten, og følt jeg har tatt meg vann over hodet. Så, nå skal jeg bruke helgen til å samle krefter, være med familie/kjæreste/venner og lade opp batteriene til den kommende lanseringsuken. Get Sporty er jo drømmen min, som faktisk har gått i oppfyllelse. Og det er jammen meg bloggen også! Viktig å ikke glemme hvorfor man begynte med ting, og kjenne litt på godfølelsen også oppi alt strevet. Ikke sant? Jeg har jo all grunn til å være glad, og det viktig å ikke glemme.

Acne: skjerf, Gina Tricot: kåpe, Dna: sko,

Vila: jeans, Michael Kors: veske.

Heldigvis lønner hardt arbeid seg alltid til slutt! Og er det noe jeg tror på, så er det å jobbe hardt for det man vil oppnå. Men selv om man må jobbe hardt, er det også lovt å ta seg en pust i bakken av og til. Og det vil jeg gjøre denne helgen ♥

Fire nye kategorier

God morgen, fine!

Mange av dere har etterlyst flere kategorier på bloggen, og nå har jeg endelig fått fingeren ut. Det er jo SÅ mye lettere å finne frem når ting er kategorisert, så dette burde jeg jo gjort for lenge siden! Jeg har desverre ikke hatt tid til å bla bakover i arkivet for å sortere alle, men fremover nå - så vil ting legges der de skal. Jeg har fulgt ønskene deres, og opprettet følgende kategorier:

♥ Trening. Her vil alle treningsrelaterte innlegg legges ut.

Mat og kosthold. Vil dere finne oppskrifter, så vet dere hvor dere kan se!

♥ Antrekk. Endelig en egen kategori til dagens antrekk og moterelaterte innlegg.

♥ Ferier. Her kan dere lese om alle ferieturene mine, reiseguidene og slike ting.

Så, nå er det endelig litt orden i sakene her på Kristinaandersen.no! I tillegg er det jo de kategoriene jeg alltid har hatt, som hverdagsliv, snikksnakk, meninger og konkurranser. Dersom det er noen flere dere ønsker, må dere bare si i fra :-)

Alle har rett til å føle seg trygg

Det å føle seg trygg er desverre ikke en garanti. Jeg vet jeg ikke er alene om å føle meg utygg når jeg går alene om kveldene, spesielt når mørket kommer snikende. Vi jenter er vel spesielt utsatt, og derfor har jeg bestemt meg for å gjøre noe med dette. Jeg har nemlig testet en personalarm, som lover en sikrere hverdag for oss jenter.

Nå går det helt ærlig ikke en eneste kveld uten at jeg bruker Enklere Liv sin Clip personalarm, jeg syns virkelig den er noe alle jenter burde invistere 149 kroner i. Enten jeg er på tur med Milo, på vei til å leie film, på joggetur eller i det hele tatt beveger meg alene i mørket - er denne alarmen med meg. Jeg har faktisk to, en som er festet til nøkkelknippet og en som jeg fester på jakken eller legger i lomma. Den tar så liten plass, og er veldig diskre i utseendet. Ingen unnskyldning til å la den bli hjemme!

Jeg føler jeg virkelig mye tryggere med denne saken, nettopp fordi den uler noe helt sinnsykt dersom du løser den ut. Se filmen, så forstår du hva jeg mener! Clip personalarm kan kjøpes HER til 149 kroner, og det syns jeg alle som tar sikkerheten sin på alvor skal gjøre. Man kan aldri være helt sikker, men man kan i hvert fall beskytte seg selv så godt man kan. ♥

I samarbeid med Enklere Liv.

Working girl

Cameo: jakke, BikBok: sko, Mulberry: veske, Vila: skjerf&jeans.

Har flydd rundt på møter og jobb i hele dag, tiden bare flyr avgårde. Et av møtene var hos Frelsesarmeen, hvor jeg og Simi holder på med et fint prosjekt. Nå ser ting ut til å gå i boks, så snart håper jeg å fortelle dere om planene våre! Ellers har jeg vært på lunsjmøte med regnskapsføreren, i banken og selvfølgelig holdt på med Get Sporty. Dagene går som dere sikkert forstår til mye arbeid for tiden, men slik er det når man skal starte opp sitt eget. Håper dere holder ut med meg litt til? Jeg gjør virkelig så godt jeg kan, det første jeg gjør når jeg har ledig tid er alltid å oppdatere bloggen ♥

To dager igjen

Koselige spaserturer i julegatene, pepperkaker, kakemenn, julegaver, gløgg, hjemme alene filmene, glede, juletre, varme, peiskos, rødt, snøkrystaller, sene kvelder, julefilmer, kvalitetstid og julestemning.

Tenk, nå er det bare to dager igjen til Desember! ♥

Kristina's kebabtallerken

I dag ble det hjemmelaget kebab allerken til middag! Sunn versjon til meg, selvfølgelig. Mange forbinder kebab med usunt, noe jeg syns er veldig dumt. Det skal nemlig ikke mer til enn en liten vri for å gjøre den både sunn og næringsrik!

Til to personer trenger du:

Ruccola salat, cherrytomater, agurk, paprika, krydder av eget ønske,

matfløte, lettrømme, speltbrød/baguetter og 350 gram strimlet svinekjøtt.

Stek kjøttet i stekepanne, og krydre godt når det nærmer seg slutten. Jeg bruker både piffikrydder og salt, og tar deretter cirka 3 spiseskjeer med matfløte for å få litt god kraft i kjøttet. I mens kan du kutte opp salaten, steke eventuelle baguetter og gjøre klart. Server med litt lettrømme, og ønsket tilbehør. Jeg bruker hjemmelaget speltbrød til min kebabtallerken. Det er altså ikke vanskelig å lage dette i to versjoner, da det egentlig kun er brødet som utgjør forskjellen.

Denne retten bare må dere prøve! Ikke bare er den supergod, men den er også raskt å lage. Det tok meg rundt 10 minutter, og det er jammen ikke verst for en god og næringsrik middag.

Syns det er så gøy på kjøkkenet for tiden, elsker å prøve ut sunne versjoner av middager. Så om dere vil ha flere oppskrifter her fremover, må dere bare hyle ut! ♥

Antrekk 28.11.12

Kåpen min finner du her, og buksen her - begge deler på salg! (annonse lenker)

Legg merke til mannfolkene i bakgrunnen. Om det var flaut å ta disse bildene, med kamerastativ og selvutløser - mutters alene? Jeg ville dø. Enkelte dager er det sosialt selvmord å være blogger...

Hva syns dere om antrekket mitt? Begge deler dumpet ned i postkassen min fra Cameo i dag, og jeg ble strålende fornøyd! Har en stor misstanke om at dere vil se meg titt og stadig i den herlige kremhvite kåpen fremover. Den er bare helt fantastisk nydelig, og ikke minst varm. En sikker vinner! I skrivende stund løper forresten Milo rundt som en tornado i stua, tassen har nemlig nettopp fått seg et ufrivillig bad - så nå er det lufttørking på høyt nivå her.... Priceless!

Days Of Joy

God morgen fra Kristiansand ♥

Proteinkaffe, fyring i peisen, levende lys og kos er det denne onsdagsmorgenen består av. Jeg har vært så utrolig tom for energi etter at jeg kom hjem fra Egypt, og jeg har en misstanke om at det er fordi treningen har uteblitt. Jeg har rett og slett ikke hatt tid, og når jeg har vært ferdig på jobb sent på kvelden - har jeg ikke klart å komme meg ut dørstokkmila.....

Men, nå er det slutt på å være trøyt og sliten! I dag skal jeg heller jobbe en time mindre, slik at jeg rekker å trene. Det er helt utrolig hvor mye livssglede treningen gir meg, jeg blir faktisk helt tom for energi uten. Tror trening fungerer som en powernap på meg - jeg blir opplagt, smilende og klar for å gripe dagen. Full av endorfiner! Så nå gleder jeg mer virkelig til å dra på Solsiden igjen, tenk at det er to uker siden sist? Det skal bli fantastisk å bruke kroppen igjen.

Og dere? Se hva jeg har fått!

Julekalender ♥ Faktisk årets fineste julekalender, fra The Body Shop. Granit var så skjønn, han hadde ringt å lagt den av i frykt for at den skulle bli utsolgt før han var ferdig på jobb.. Haha! Så overrasket han meg med den i går, så nå gleder jeg meg bare til 1 Desember - slik at første luke kan åpnes. I mens får den stå å pynte opp i stua, den er jo så fiiin!

Reiseguide: Sharm El Sheikh

Her kommer innlegget mange av dere har ventet på, nemlig reiseguiden over fantastiske Sharm El Sheikh.

Hotell: Sharm Plaza Resort.

Jeg og Tone valgte å bo på Sharm Plaza Resort, og det angrer vi ikke et sekund på. Fy søren, for et fantastisk flott sted! Det var så stort og fint der at jeg har ikke ord - hele hotellet var faktisk såpass stort at vi fikk eget kart over hotellområdet. Sharm Plaza hadde blant annet åtte forskjellige restauranter, åtte barer, vannsklier, fem bassenger og i tillegg var all inclusive inkuldert i prisen. Så her spiste vi og drakk det vi kunne klare gjennom hele uka.

Jeg har helt ærlig ingenting negativt å si om dette hotellet, hit skal jeg definitivt tilbake! Maten var fantastisk god, de ansatte var utrolig gjestfrie og hyggelige, stranden var nydelig og hver eneste kveld var det gøy underholdning for både store og små ved strandområdet på hotellet. Her snakker vi magedansere, flammeshow, trylling, disco og en haug av annet gøy. Vi koste oss som bare det på Sharm Plaza Resort! Dette er virkelig et hotell som passer til både store og små, barnefamilier, kjærestepar eller vennetur. De har noe for alle!

Sentrum i Sharm: Nama Bay.

Vi dro inn til Nama Bay tre av kveldene våre i Egypt, og vi koste oss masse der. Dersom man skal shoppe, må man forberede seg på at selgerne kan være ganske så innpåslitne. Sett bort i fra det, er Nama Bay en super by. Hvis jeg skal anbefale en spiseplass, vil det uten tvil bli Hard Rock Cafe. Der fikk vi servert den beste maten noensinne, og hvis dere skal der - må dere love meg å prøve nachostallerkenen. Den er farlig god!

Angående uteliv i Nama Bay, så blir Hard Rock Cafe gjort om til et utested 00.00 hver eneste kveld. Ellers er Pacha veldig bra, og helt gigantisk! Det skal visstnok være en av verdens beste nattklubber, så her burde dere ta turen dersom dere ønsker å danse litt en kveld. Ellers er det mange koselige plasser i byen, hvor man kan sitte ned, kose seg med drikke og røyke vannpipe. Sistnevnte er obligatorisk når man er i Egypt, hoho!

Utflukter / Opplevelser.

Den eneste utflukten vi gjorde i Sharm El Sheikh, bestilte vi gjennom Ving. Siste dagen dro vi på en gedigen yatch, som hadde innebygd undervannsbåt i nederste dekk. Dette var virkelig en fin tur på havet, vi både snorklet, badet, solte oss, koste oss med god drikke og fikk servert god mat i skipets restaurant.

Ellers tilbød hotellet vårt mange spennende opplevelser. Nede ved stranda var det tilgang til vannsport, og vi valgte å prøve ut bananbåt. Litt adrenalin i kroppen er fint når man ellers har late dager på stranda! Sharm Plaza Resort tilbød også dykking, her kunne du ta både dykkersertifikat eller bare gjøre selve dykkeopplevelsen. Jeg ble med å dykket sammen med instruktør, på 8 meters dyp i Rødehavet. Dette er uten tvil den mest fantastisk opplevelsen i hele mitt liv! Dere må virkelig se undervannslivet hvis dere skal til Egypt, det er bare helt ubeskrivelig...

Konklusjon.

Sharm El Sheikh er uten tvil den fineste sydenopplevelsen jeg har hatt, hit skal jeg definitivt tilbake! Jeg håper faktisk å dra tilbake så fort som i januar/februar - så det sier vel sitt om hvor fornøyd jeg var. I Sharm er det så utrolig mye å finne på, mye fint å se, folkene er snille og gjestfrie, varmen er fantastisk, vannet er krystallblått og klimaet er helt herlig. Hotellet vårt også det flotteste både jeg og Tone har bodd på, så hvis dere skal til Sharm El Sheikh - vet dere virkelig hvor dere burde bo.

Sharm El Sheikh har stjålet hjertene våre, og vi gleder oss til å dra tilbake!

Jeg er reisereporter for Ving, så deler av turen vår ble dekket.

Kurs og regnvær

Her har jeg vært på kurs i hele dag, for å lære meg å administrere nettbutikken min på egenhånd. Genialt å kunne legge inn varer, gi dere tilbud og styre slike ting selv - uten å være avhengig av noen. Nå går ting virkelig fremover her, så innen tidsrommet 1-5 Desember skal Get Sporty være oppe. Smilefjæs!

Resten av kvelden må brukes til hjemmekontor, og enda mer arbeid. Skal få skrevet ferdig reiseguiden over Sharm El Sheikh også til dere, så hvis dere stikker innom blogen igjen om litt - vil dere få tidenes reiseguide. Når vi først snakker om Egypt - fy søren å jeg savner varmen! Her i Kristiansand er det iskaldt, regnet plasker ned og vinden pisker i ansiktet.... Brrr! Er det like ille hos dere?

Its a wrap!

I går ble vår siste Get Sporty shoot ferdig, og nå teller vi ned til lansering!

I dag blir jeg jobbende på kontoret hele dagen, og kvelden - jeg kan nesten ikke vente med å åpne nettbutikken. Jeg hoppet rundt i ekstase i hele går, Get Sporty har så vanvittig mye fint til både dame og herre. Personlig mener jeg at vi uten tvil har det beste utvalget på nett, i både små og store størrelser. Hos oss skal det være noe for alle!

Må også si at det er helt fantastisk gøy å være bak kamera, style modellene og sørge for at alt går fint med teamet vårt. Flinke Aina Regina tok bildene, som alltid. Det kommer rett og slett ikke på tale at noen andre en henne skal stå for bildene våre, da hun er helt vanvittig dyktig! Håper dere gleder dere like mye til Get Sporty åpner som meg ♥

Supersalg hos Proteinfabrikken!

Trenings og kostholdsfrelst som jeg er, blir jeg utrolig glad hver eneste gang det kommer gode tilbud på nettopp dette! I dag er det Proteinfabrikken som knaller til, med -30% på hele nettbutikken (ikke treningsklær) og fri frakt på alle produkter. Smilefjæs, bedre enn dette blir det ikke! Her kan dere også finne perfekte julegaver til den treningsglade!

Selv har jeg noen favoritter hos Proteinfabrikken, som jeg tenkte å tipse dere om.

Easy Living har vanvittig mange gode produkter, disse kan du også spise dersom du går på lavbarbo. Mine favoritter er pannekakene, kakemixene, pizzabunnen og vaffelmiksen. Mmm, det er seriøst så vanvittig mye godt i Easy Living. Og nå er produktene virkelig superbillig, her snakker vi 30'kronerish.

Muscle Brownies. Denne har jeg faktisk ikke smakt selv, men den er på vei hjem til meg. Alle treningsjenter blogger jo stadig om hvor god denne brownisen er, og når den i tillegg er sunn - er det forhåpentligvis en sikker vinner å ha i skapet!

Proteinpulver. Jeg er avhengig av proteinpulver, og drikker det hver eneste dag etter trening. Gjerne to ganger daglig også, proteiner er vanvittig viktig dersom man er aktiv på styrketrening.

♥  Fry Light solsikkeolje, med kun 1 kalori per spray. Perfekt til steking, me love!

Annonse.

Vinn tur til Stockholm!

Alina Devecerski, jenta bak låten "flytta på dej", er ny Sisters for Education ambassadør. Vanvittig gøy at en så flink artist vil stille opp på dette prosjektet, og jeg er stolt av å være ambassadør sammen med henne. Turen min til Senegal var helt fantastisk, og jeg er takknemlig for at hun også vil spre ordet for å hjelpe jentene i Senegal. ♥

Vi har nå en konkurranse på vår Facebook-side, der vinneren og en venn får muligheten til å oppleve Alina live i Stockholm 5.desember, samt møte henne i Spotify sitt hovedkontor! Hvor kult er ikke det? I tillegg får vinnerne en natt på hotell, slik at de kan kose seg litt ekstra når de er på tur. Vinneren trekkes i morgen, så her må dere være raskt ute. Det du må gjøre for å delta i konkurransen er:

Gå inn på Always Unesco sin facebook side, og svar på gåten som står der. ♥

Ellers kan jeg jo fortelle at til nå har vi hjulpet 800 jenter i Senegal, men håpet er å oppnå det dobbelte. Det hadde virkelig vært helt fantastisk! Dersom du har en blogg, og ønsker å spre ordet - er jeg deg evig takknemlig. Be the change you want to see! ♥

Og dere? Husk å meld dere på konkurransen! Her får dere ikke bare muligheten til å møte en kjent artist, få gratis reise og opphold til Stockholm - men dere søtter også en veldig fin sak. Det kaller jeg en god deal, det!

Fortsatt i feriemodus

Forsov meg over alt av alarmer og vekkerklokker i dag, hele to timer. Bah... Det må virkelig være den verste følelsen når det skjer! Også i dag da, som liksom skulle være min store "ut av feriemodus og tilbake på jobb dag". En uke til Egypt, kombinert med en litt for morsom helg når jeg kom hjem - har satt meg litt ut av spill.. Haha!

Tross for dårlig start på dagen, er det viktig med en powerfrokost for å gi kroppen det den trenger! I dag stod det røkelaks, eggerøre og hjemmebakt speltbrød på menyen. Sammen med masse vann, mine daglige vitaminer og deilig karamellkaffi. Så det ikke godt ut? Beste er at det tar meg tre minutter å lage ♥

Nå må jeg kaste meg rundt, og få orden på ting. Blir jobbende hjemme frem til klokken 16.00, da skal vi hente modellene våre og dra til Fevik for å shoote til Get Sporty. Få dager igjen til vi åpner nå, jeg er så ekstremt spent! Håper dagen deres startet bedre enn min, og at mandagen blir fin. Stor klem til dere alle!

Søndag

Her i hus er det søndagsmodus på høyt nivå. Regnet plasker ned ute, så helt ærlig - jeg har ikke rikket meg fra sofaen i dag. Dyna er dratt ut, og her ligger vi rett ut som to hvaler. Slike dager er bare så deilig! Koble helt av, se masse tv, lese en god bok, spise deilig mat og egentlig bare gjøre det som faller deg inn. Og idag var det å gjøre ingenting, hihi!

Mamma kom forresten på døra med hjemmelaget middag i stad, snill som hun er! Godt å ha en mamma som tar vare på meg når jeg er litt hungover, hehe. Milo ble også levert, og tassen er sjeleglad for å være hjemme igjen. Han har lagt seg i armkroken, og nekter å forlate redet..... ♥

Nå er det straks tid for Pirates Of The Caribbean, som er kveldens søndagsfilm på MAX. Ha en fin kveld, dere!

Something new

Litt nytt til klesskapet, fra fredagens shoppingtur.

Skjerf fra Louis Vuitton, jakke/bukse/genser/tshirt/skjerf/belte fra Vila, lotion fra Body Shop og duftlys fra Voluspa.Den armygrønne jakken er bare helt rå! Fikk det ikke så godt frem på bildet, men perlene bak er i freshe farger som rosa, gult og limegrønn. Elsker den, og gleder meg til å vise den bedre i antrekk til dere! :-)

What a night!

Hadde en suuuper kveld med mine fine venner i går! Flinke Nina hadde stelt så koselig i stand, og vi koste oss alle masse. Er det noe som er bedre enn å være med familie og venner i denne høytiden? Nei! Jul er så koselig ♥

Vi holdt det gående til 05.00 på morgenen, faktisk hele gjengen. Avsluttet en fin kveld med bading i bobblebadet, med bjørnefitter på hodet og drinker i lange baner... What a night!

Nå sitter jeg å tripper i sofaen, Milo kommer hjem i dag- og jeg gleder meg til å se den lille skatten min igjen. Tenk, nå har jeg vært borte fra han i 10 dager! Det er lenge, det. Siden jeg skulle på jordbord i helga, følte jeg at han hadde det bedre hos mine foreldre - så slipper han å være så mye hjemme alene her. Men i dag kommer han endelig, og da skal han koses med heeele dagen!

Hvordan har forresten helgen deres vært, hjerter?

Årets første julebord

Da var jeg klar for julebord med gode venner!

Verdens skjønneste Nina har invitert hele gjengen på besøk, så dette blir koselig. Problemet var bare at det ble en liten missforståelse.. Jeg og Tone hadde nemlig planlagt julebord hos Nina, uten at hun helt visste det selv. Hun trodde nemlig det skulle vært hos meg, haha! Heldigvis tok hun utfordringen på strak arm, så da blir det drinker og julefeiring på høyt nivå likevel. Hoho ♥

Det gikk ikke som jeg håpte

Denne lørdagsmorgenen har jeg brukt til å shoppe julegaver på nett. Personlig syns jeg det er helt genialt, og mye mindre stressende. Noe må selvfølgelig shoppes i julegatene også, men å få unnagjort litt over nett - er helt fantastisk. Dette ble klikket hjem i dag, og jeg håper de som får gavene blir superglade. ♥

Mange av dere har spurt hva som skjedde med løshunden jeg fortalte om i Egypt, og det ble desverre ingen happy ending i den historien. Er så utrolig lei meg, og tenker på den hele tiden. Lå våken til 06.00 i morges før jeg fikk sove, sliter veldig med dårlig samvittighet for at ting ikke gikk som jeg håpte. Hotellet vi bodde på ville desverre ikke godta at jeg tok den med der til vi reiste hjem igjen, noe som gjorde ting nesten umulig. Den var i tillegg så skadet og full av sår, at jeg hadde ikke sjangs til å fikse den før jeg dro.. Når jeg skal til Sharm El Sheikh igjen neste gang, skal jeg uten tvil ha nok tid - og gjøre alt jeg kan for å finne den igjen. Tassen har virkelig brent seg fast i hjertet mitt, og det føles helt fryktelig at jeg ikke fikk den med hjem til Norge....

Om noen av dere lesere skal til Sharm før meg, har mye ekstra tid der nede og lyst å hjelpe hunden - må dere jo gjerne si ifra. Sjangsen er vel lite sannsynlig, men det skader jo ikke å spørre ♥

Nå blir det sunne pannekaker, masse blåbærsylt og varm kaffi til frokost. Yummy!

I'm home

Da var jeg hjemme i kalde Norge! Regnet plasker ned her i Kristiansand, det bråker faktisk så at jeg ikke hører tastaturet på laptopen... Litt av en kontrast, jeg skulle gjerne tatt med meg de 30 varmegradene hjem! ♥

Kom hjem til skinnende ren leilighet, friske roser, hjemmelaget middag og bare velstand. Denne fredagen har gått til vasking av klær, utpakking av kofferten (kjedeligste som finnes..), et besøk hos hudpleieren og litt shopping. Fikk med meg hjem en helt utrolig fin army jakke med perler på, og et nydelig Voluspa duftlys. Viser dere senere, hvis dere vil se?

Her i hus blir det pizza med speltbunn og tv'kos når kvelden kommer. Vi skal kose oss masse under dyna i sofaen, det er egentlig ikke så verst å være hjemme igjen likevel!

Gullkorn fra Egypt

Meg: Skal vi lade videoblogg?

Tone: Ja, vi kan jo filme deg nå mens du trykker i deg chips.

Servitør: Why did you travel whit here? *peker på meg*

Tone: She is my best friend.

Servitør: She's a mad girl from Germany.

Meg: Oh fuck off!! I'm from Norway.

Tone: Det er ingen som vil snakke med meg..

Meg: Tar ingen telefonen?

Tone: Nei... Jeg får ringe min gamle lærer på barneskolen da.

Meg: Åååå herregud, for ei deilig landing! *på flyet*

Tone: Kristina, vi er i lufta enda...

Servitør: Here is two salads, but you are only one.

Tone: Thats for me.

Servitør: Why two?! Your are going to get fat..

Tone: I think I will take the risk!

Tone: Hvor blir alle isbitene i drinken av? De bare forsvinner!!

Meg: Jeg tror kanskje de smelter.

Egypter: Do you want a taxi, sexy girls?

Meg: Oh my god, pleas stop to mas so much on us!!!

Meg: Jeg vil ikke hjem.. Jeg har ingenting å glede meg til! *snakkerformegselv*

Forbipasserende: Jeg tror nok du har et godt liv hjemme også, du som er så ung!

Meg: Så flaut! Glemte at det er flere norskere her...

Meg: Hvilken røyk er dette?

Tone: Lucky Strike med mentol. Den er akkurat som å puste inn fjell-luft!

We love the golfcar!

We came in a golfcar....

And we left in a golfcar..

Hoho, er det bare jeg som alltid har drømt om å kjøre golfbil?! Tror jeg har sett litt for mye på Amerikanske filmer, jeg syns nemlig det er like kult med golfbil som andre gjør med en Ferrari... Ler!

Mens dere leser dette sitter jeg faktisk på flyet hjem til Norge! Blir spennende å se om Granit har klart å passe på leiligheten alene, hehe. Og så gleder jeg meg maks til å se Mamma, Øyvind, lillebror og resten av familien igjen - samt min skjønne Milo. Åh, har savnet Miloen min så mye!! Og bestejentene mine da, de skal virkelig klemmes på i helga. Skrives så fort jeg har landet trygt på norsk jord, håper dere har det fint ♥

Snorkling, ubåt og yacht

God morgen! ♥

I går rakk jeg desverre ikke å oppdatere dere mer, vi kom hjem så fryktelig sent. Etter en fin dag på havet, dro vi rett på shopping og deretter videre på bellydancershow her på hotellet. Men, først kan jeg jo fortelle om den fantastiske båtturen vi var på, vi cruiset rundt på denne yachten hele dagen:

Har dere sett for et flott skip?! Det var Ving som spanderte på oss utflukten, og det er vi begge superglade for. Vi koste oss så mye på båttur! Nautilus, som skipet heter, bestod av fire dekk. På det nederste dekket, var det en ubåt - som lå 3 meter unner vann. Her kunne vi se undervannslivet, og faktisk på øye på både delfiner og andre fargerike skikkelser. Perfekt for de som ikke våger seg ut for å snorkle i åpent hav!

Etter en god lunsj i skipets restaurant, stoppet vi midt ute på havet og fikk sjangsen til å snorkle sammen med gudie. Jeg kastet meg selvfølgelig rett uti, er det noe jeg elsker så er det vann! Veldig morro å snorkle i åpent hav, men etter at jeg har tatt dykkerkurs og dykket 8 meter ned - er det liksom ikke like gøy lengre. Men, undervannslivet i Egypt er bare helt fantastisk nydelig. Virkelig noe som må sees og oppleves i løpet av livet!

Nå kan dere tro det sitter to triste jenter på hotellrommet, i dag er det nemlig tid for hjemreise. Både jeg og Tone har så lite lyst å dra herfra at det gjør helt vondt, det er faktisk sekundet før vi lenker oss fast til senga og bare blir her. Fantastiske, herlige og fine Egypt - dette landet har virkelig tatt meg med storm.

Før jeg avslutter tenkte jeg å tipse dere om at Ving har mye gode tilbud ute nå, som jeg syns dere skal sjekke ut. Dersom dere ønsker å besøke Sharm Hotel Plaza, det fine femstjerners hotellet vi bodde på - kan dere booke turer nå en veldig billig pris. Med all inclusice inkludert! Hva er vel bedre enn en tur til varmere strøk på denne årstiden?

Takk til Ving for at jeg fikk være reisereporter fra fantastiske Sharm El Sheikh!

Ink me up!

Sol + strawberry daiquri + strand = Kristina's heaven♥

I dag har vi jammen meg fylt kroppene våre med litt henna tattoveringer. Haha, det må jo til når vi er i varme strøk! Bestis har fylt opp armen sin, mens jeg har fylt nedover hele høyre side på magen med stjerner. Det ble faktisk dødskult, nesten så jeg kunne tenkt meg det i ekte tattoo. Så da er jo henna genialt, slik at jeg kan teste det litt først. Viser dere senere, hoho!

Nå skal vi videre på utflukt med Ving, har gledet meg til båttur hele uken! Vi skal på en helt gedigen båt som heter Katamaranen Nautilus, hvor vi skal snorkle, bade og besøke fine øyer i Sharm. HER kan dere lese mer hvis dere er interessert, det er vanvittig mange fine utflukter å velge mellom. Oppdaterer dere når vi er hjemme igjen, kos dere så lenge :-)

Mango Body Butter

Tenkte jeg ville tipse dere om denne herligheten, fra The Body Shop. Kjøpte den med oss på taxfree før vi dro, og gud - den både lukter og er helt himmelsk! Jeg elsker virkelig The Body Shop, de dyretester ikke og produktene er helt fantastiske. Denne lukter skikkelig deilig mango, og lukten sitter leeeenge.♥

Mitt aller første dykk i Rødehavet

I dag har jeg uten tvil hatt den råeste opplevelsen i hele mitt liv!!

Jeg har tatt dykkerkurs og gjort mitt aller første dykk i RØDEHAVET!

Fy søren, jeg har ikke ord - dette var virkelig mitt livs opplevelse! Jeg har alltid elsket vann, hatt lyst å dykke - men frykten for hai har holdt meg litt igjen. Men i dag fikk jeg gjort en av mine store drømmer, og samtidig overvunnet frykten for hai. Først tok jeg dykkerkurs, sammen med en vanvittig flink instruktør som hadde holdt på med dette i alle år.

Flink og lærevillig elev, hihi!

Deretter tok vi på oss utstyret, som forresten var supertungt. Når jeg fikk på meg tanken veltet jeg nesten over ende, men når vi kom i vannet - ble jo selvfølgelig dette null stress. Alt gikk så fint, og det var bare helt fantastisk magisk! Fisker i alle regnbuens farger, til og med finere enn de jeg har sett på film. Vi svømte laangt ut og var nede på 8 meters dyp! Høydepunktet på dykketuren var definitivt når jeg satt meg ned på bunnen av havet og tok på Nemo fiskene.... Åh ♥

Beste er at jeg var ikke redd et eneste sekund! Følte meg som en fisk selv, og det var fantastisk å være så i ett med undervannslivet. Nå har jeg bestemt meg for å ta dykkerlappen, slik at jeg kan dykke enda lengre ned og lære enda mer.

Dersom dere tar turen til Sharm El Sheikh, må dere definitivt gjøre dette. Jeg betalte kun 300 kroner for dykkerkurs, og dykketur med instruktør. Det er jo nesten gratis! Og hundre ganger bedre enn å svømme med stakkars delfiner som er i fangenskap, eller ri på kameler som egentlig burde vært i det fri. Det er DETTE som kalles en opplevelse, virkelig!! ♥

Jeg vil ta han med hjem!

God morgen til dere! Håper alt står fint til med dere hjemme i Norge? ♥

I går da vi var i Nama Bay, ble jeg så utrolig trist og lei meg. Som dere vet har ikke katter og hunder det særlig bra i utlandet, og dette gjelder også Egypt. Så i går møtte jeg selvfølgelig på en hjemløs hund, full av slag og bitt over hele kroppen. Det skjærte så i hjertet når han gikk nedover handlegata, og så gjerne ville bli klappet av alle - men ingen ville ta på han. Jeg bestemte meg for å plystre på han, og han kom løpende bort og logret med halen sin. Jeg fikk så vondt av han, og ville så gjerne hjelpe han - at jeg begynte å gråte midt i byen. Satt meg ned på gata til han, koste med han forsiktig og ville bare virkelig ikke dra i fra han. Ble så lei meg, det å se dyr lide -  men likevel være glad i mennesker og ikke ha noe hjem, er det verste jeg kan se.

Når vi skulle ta taxi hjem igjen, kom han løpende etter meg. Han løp til og med over veien, for å få bli med oss. Jeg fikk ikke lovt av taxisjåføren til å ta den med, og det var heller ingen her som kunne svare meg på om det var noen dyrelege i området. Er det noen av dere lesere som vet? I så fall vil jeg dra tilbake der i kveld og hjelpe den. Aller helst ville jeg tatt han med hjem til Norge ♥

Nå blir det frokostbuffet og solslikking her i nydelige Sharm El Sheikh. Tenk, nå har vi bare to soldager igjen! Tiden flyr virkelig når man har det fint på tur. I morgen skal vi på en utflukt med Ving, som vi gleder oss masse til. Snorkling, dykking, undervannsbåt og kos på havet passer to sjøglade Sørlandsjenter perfekt!

Drama bak kameraet

BikBok: kjole, TopShop: sko.

Dere skulle sett det dramaet det ble mens vi knipset disse bildene! Jeg klarte å trykke stakkars Tone på føttene, og på toppen av alt gikk hun barbeint. Ble ramaskrik, mildt sagt. Ikke barebare å være bestis med en blogger, haha! Satser på at min kjære reisepartner ikke må amputere føttene nå pga meg....

Nå skal vi straks ta turen til Nama Bay igjen! Det er så koselig der ♥

Gjør som søstrene Kardashian!

Helt siden jeg så disse herlighetene på Keeping Up With The Kardashians, har jeg vært på jakt etter samme selv!

Jeg fant de hos Makestyle.no, som har et bredt utvalgt av Cosmetic Organizers. Jeg er helfrelst, og er så stolt over å ha samme sminkeoppbevaring som selveste Kim Kardashian.. Hoho!

Disse er virkelig supergeniale, og finnes i alle størrelser og former. Min favoritt er denne, som er den dere ser helt øverst til venstre på bildet. Den er stor, har tre skuffer og god plass øverst til det du måtte ønske. Jeg er jo så gal at jeg har klikket hjem absolutt hele serien som Makestyle selger, så dere kan tro badet mitt ser ut som en skjønnhetssalong...

Dette er vel også det perfekte julegavetipset til mor/venninne/søster, selv skal jeg gi Cosmetic Organizers til flere av både familie og venner. Fin oppbevaring til sminke og hudpleie produkter er jo noe alle jenter liker, så dette er virkelig en sikker vinner! Jeg vet i hvert fall en ting sikkert, og det er at dette er den mest geniale oppbevaringen til både sminke,neglelakker og annet girlystuff jeg noen gang har vært borti. Anbefales på det varmeste! ♥

Annonse.

Digger livet!

I skrivende stund ligger vi å digger livet i solsteiken. Strandlivet er så deilig! Vi har begge bestemt oss for at vi vil flytte ned til Sharm El Sheikh, fy søren så fint det er her! Absolutt en plass alle burde oppleve i løpet av livet, her er det noe for alle. Jeg tenkte å komme med en Sharm reiseguide denne uken, hvis dere er interessert i det?

I går spiste vi også på en av restaurantene her på hotellet, og da fikk vi servert sushi. Ble utrolig overrasket, sushi var vel det siste jeg trodde vi skulle få i Egypt! Det står en mann som lager sushi fra bunnen av, hvor vi selv kan velge ut fra en buffet hva vi ønsker å ha. Dere kan tro vi var i himmelen, sushielskere som vi er! Tror dagens middag blir på samme plass, så da skal jeg ta med kamera slik at dere også får se.

Vil også si at det er utrolig koselig at dere er så flinke til å kommentere, selv om jeg er på ferie! Det setter jeg veldig stor pris på, det er jo så mye gøyere å oppdatere når dere lager så liv her inne. Beste leserne er dere! Stor klem fra meg til dere alle ♥

Bli en mandagselsker du også!

I morgen er det mandag, en dag jeg vet mange missliker. Flere opplever å være sliten, lite motivert og generelt trøyt når mandagen er der, noe jeg godt kan forstå. Men, hvis man bare fokuserer positivt og tenker på de gode tingene - så er faktisk mandag en veldig fin dag. Selv elsker jeg mandager, og det er det mange grunner til!

Jeg har mine ting jeg alltid gjør på denne dagen, slik at jeg liker den så godt som overhodet mulig. Jeg tenkte jeg kunne dele gjøremålene med dere, slik at vi kanskje blir flere mandagselskere?

♥ Start dagen rolig, sett gjerne på alarmen 15 minutter før på mandager - slik at du kan kose deg litt ekstra. Selv liker jeg å ta en stor kopp kaffe, koke egg og lage meg en deilig frokost. Dette nyter jeg til God Morgen Norge, som går hver eneste ukedag på tv2. Programmet begynner supertidlig, og har både fin musikk, nyheter og inneholder mye koselig snikksnakk.

♥ Dra på butikken og kjøp inn mat for hele uka. Dette er mitt store høydepunkt på mandager, jeg bare elsker å fylle opp kjøleskapet med masse deilig mat! Sjekk at du har nok penger på konto, ta med deg handlekurven og fyll oppi med alt som frister. Finnes det noe bedre enn å åpne kjøleskapet, og det er proppet med favoritt maten din? I dont think so!

♥ Få unna husarbeidet! Det å starte uken med en stue som lukter grønnsåpe, nyvasket sengetøy og rene badegulv - det er virkelig gull verdt. Da kan man legge seg med beina på bordet og slappe av med god samvittighet når kvelden kommer!

♥ Ta deg en god treningsøkt! Selv er jeg en morgenfugl, og trener gjerne en liten time etter frokost. Uansett når det måtte passe, så få presset inn en treningsøkt i morgen. Det å trene gir meg virkelig overskudd, jeg blir proppfull med energi og er alltid i strålende humør etter å ha svettet litt. Og dessuten, spiser man sunt og trener bra på ukas første dag - er sjangsen større for at du gjør det bra på disse tingene de kommende dagene.

Håper dere likte tipsene mine, og tar morgendagen i mot med åpne armer! : D

Hundre tusen kameler

BikBok: skjørt, Vila: skjorte&øredobber, TopShop: sko.

Vi hadde en super lørdagskveld her i Sharm El Sheikh i går. Først koste vi oss lenge på ballkongen, med musikk og drinker. Det er helt fantastisk deilig å sitte ute her, temperaturen er så god. Skulle virkelig ønske jeg kunne ta den med meg hjem i kofferten!

Deretter dro vi som sagt å spiste på den Meksikanske restauranten her på hotellet. Den ligger helt nede ved stranda, det er så fint der! Vi bestilte begge fajtias med kylling, det var knallgodt. Det er jo åtte restauranter å velge i her, så spørs om vi rekker over alle. Mange av dere har tipset oss om den Indiske, så jeg satser på en tur der også før vi reiser hjem igjen. Tenk, nå har vi bare fire soldager igjen... Jeg vil ikke hjem!

Senere tok vi en tur til Nama Bay igjen, men det ble bare en kort tur. Etter store mengder vannpipe, ble vi begge helt sykt døsige i formen. Vannpipe tar jammen meg på...

Jeg ble forresten spurt om å kjøpes i går, for HUNDRE TUSEN KAMELER. Haha, hva i huleste? Skal jeg ta det som et komplimang? Jeg holdt i hvert fall på å le meg ihjel, samtidig som jeg ble litt småredd. Hoho!

Fun in the sun!

Are you ready for a hell of a ride?!

Hahaha, wiiiii - det var SÅ gøy! Når vi falt uti vannet ble jeg så redd for hvithai at jeg kollapset helt når jeg kom meg opp i bananbåten igjen. Som dere sikkert ser døde jeg litt på det siste bildet.. Ler meg ihjel!

Vannsport er SÅ gøy, og jeg digger at hotellet vårt tilbyr det! Hva skal vi prøve i dag mon tro?!

Fineste utsikten!

Mange av dere har spurt hvor vi bor her i Sharm El Sheikh, og det er på Sharm Plaza Resort. Det er så vanvittig fint her, nydelige områder og bare helt nydelig. Gigantisk hotellområde, med mye gøy å oppleve. Sjekk utsikten over da? Fra ballongen vår, koser oss med den hver enestekveld. Virkelig en fryd for øyet.

I kveld har vi booket bort på den Meksikanske restauranten her på hotellet, gleder meg til å prøve ut! Finnes det egentlig noen som ikke liker taco? Det er jo alltid en sikker vinner! Hva skal dere i kveld da, beste? Ønsker dere en fin lørdagskveld ♥

Lørdagskonkurranse!

Denne dagen er jeg så heldig at jeg skal få lovt å skjemme dere bort litt. Det er tid for konkurranse!

I samarbeid med Topping.no, får dere nå sjangsen til å vinne flotte produkter fra nettbutikken deres. Hele tre lesere stikker av med hver sin premie! Selv har jeg sokker og skjerf fra den herlige nettsiden, som virkelig har blitt flittig brukt i høst. Nå kan dere også vinne samme, slik at dere kan holde varmen i vinter.

Det du må gjøre for å delta er:

1. Gå inn på Topping.no, og finn produktet du ønsker deg.

2. Kopier linken til produktet inn i kommentarfeltet mitt. Husk å legg ved e-mailen din!

Jeg trekker tre vinnere den 18.November. Lykke til!

Reklame.

Nama Bay

Vi hadde en så koselig kveld i går i herlige Nama Bay!

Denne byen skal vi definitivt tilbake til! Vi spiste på Hard Rock Cafe, som seriøst hadde verdens beste mat! Hvis jeg kunne valgt en ting å spise for resten av livet, ville jeg definitivt valgt nachosen jeg spiste igår. Bare for å virkelig forklare dere hvor god den var, haha! Masse kylling, avokado, ost, bønner, jalapenos og andre godsaker. Mmmm, denne retten må jeg bare spise igjen før vi skal hjem! Om dere skal besøke Hard Rock Cafe i Nama Bay en gang, så lov meg å bestille nachos? Hihi!

Og dere? Jeg har røykt vannpipe!!

Haha, det var faktisk vanvittig godt! Vi prøvde både jordbær og sitronsmak. Lurer faktisk på å kjøpe med meg en vannpipe hjem, jeg!

Nå tenkte jeg å ta turen på trening, da hotellet vårt har et kjempefint trimrom. Så det er det klart jeg må utnytte mens jeg er her! Etterpå blir det god frokostbuffet, og stranda. Litt senere kommer det forresten en fin lørdagskonkurranse til dere ♥

Nama Bay next!

Fiin dag i solen! Nå koser vi oss i hotellsengene våre, med frukt og litt rosevin. Vi har to gigantiske dobbelsenger på rommet vårt, så her koser vi oss maks. I kveld tenkte vi å ta turen til Nama Bay, er det noen av dere som har noen tips til hva vi burde oppleve der? Vi tenkte å spise på Hard Rock cafe, etter å ha blitt fortalt fra en leser at de hadde så god mat der.

Location: the beach

God fredagsmorgen, fine lesere! Håper dere alt er velstand hjemme i Norge? ♥

Her ligger vi langflate på stranda, solen steker. Håper virkelig jeg kan få litt farge på kroppen, jeg er faktisk så bleik at jeg har blitt spurt om jeg er Tysker her nede. Mens Tone blir tatt for å være albansk! Haha, veeldig hyggelig! Så her går det i kokkosolje og tææning for fult. Ville bare slenge inn en liten hilsen til dere fra varmen!

It's my birthday?!

Er det ikke fint her? Havet er bare helt fantastisk varmt! Vi rakk en liten svømmetur før solen gikk ned, og fy søren - for en deilig temperatur! I morgen skal det virkelig snorkles, dykkes og soles til den store gullmedaljen.

Av en eller annen grunn har de ansatte på hotellet fått for seg at jeg har bursdag i dag, så her har vi fått både kaker, tapas og fruktfat. Og ikke nok med det, nå kom det nettopp en bukett blomster på døren. Haha, vi ler oss ihjel! Har prøvd å forklare at jeg ikke har bursdag, men det virker som de veldig gjerne vil at jeg skal ha det. Så, okei - da får jeg vel ha bursdag da! : D

Vi har ankommet paradis!

Ååååå, gjett om det er to jenter som er glade nå da! Dere kan tro vi hoppet av glede når vi ble hentet i golfbil på hotellet og kjørt til rommet vårt. Snakk om god service!

Det er virkelig helt paradis her, Sharm El Sheikh har til nå virkelig vist seg fra sin beste side! Vi har nettopp ankommet Sharm Plaza Resort, som er det gigantiske hotellet vi bor på. Fy søren, det er så fint! Her snakker vi vannsklier, 8 restauranter, 5 bassenger og ja - hotellområdet er faktisk så stort at vi har fått eget kart for å klare å finne frem her.. Hoho!

Og utsikten fra ballongen vår? Helt amazing!

Vi er i lykkeruuuuus! Håper alt er fint med dere hjemme i kalde Norge? Mihi, denne uken i varmen skal virkelig nytes på den beste måte. Oppdaterer dere om litt igjen, nå vil vi ut å utforske paradiset vi har kommet til ♥

Nelly.com: mine favorittkjoler

Endelig har Nelly fått inn en drøss med fine kjoler igjen! Syns det har vært fryktelig lite der inne den siste tiden, men nå ser det ut til å endelig ha tatt seg opp igjen. Heldigvis, for nå går vi jo inn i tidenes kjolesesong... Desember ♥

Selv har jeg bestilt den øverste, elsker virkelig kjoler i denne modellen. Minner meg veldig om den jeg har i blå, og den vil jeg helst bruke hver eneste gang jeg skal noe spesielt... Skikkelig Kim Kardashian look, classy og fint snitt. HER finner dere alle kjolene, og enda flere. Kanskje du finner årets jule og nyttårs kjole?

Ad links.

Pakket og klart

Er det bare jeg som ikke er særlig fan av flymat? Vel, denne gangen bestemte jeg meg for å ta saken i egne hender. Så i dag har jeg rett og slett kokkelert min egen lille flymat. Til både meg og Tone, slik at vi holder oss gode å mette. Speltlomper med spekeskinke og urter er pakket i den ene matboksen, og pannekakene dere nettopp fikk oppskrift på i den andre. Jeg begynner endelig å bli ganske så flittig på kjøkkenet, og det hadde jeg helt ærlig aldri trodd. Matlaging er jo faktisk gøy!

Ellers har dagen gått til forberedelser før vi reiser. Kofferten er pakket, tidsfordriv til flyturen er handlet inn og alt er klart for avreise! Mamma kommer å henter meg om få strakser, så plukker vi opp bestis - før turen går videre til flyplassen. Vi skal overnatte en natt i Oslo, siden flyet til Egypt går supertidlig i morgen.

I dag er forresten Kristina Andersen AS offisielt åpnet. Good times!

Acne: skjerf, Vero Moda: kåpe, Michael Kors: veske.

Tell him to suck my balls!

Litt slemt å le seg ihjel av reaksjonene til disse søte barna, men det er jo bare helt fantastisk morsomt!

Så, jeg har en utfordring til de av dere lesere som har barn selv eller små barn i familien. Pakk inn tidenes dårligste julegave, og film det mens kidsa pakker opp. Just like on the video! Jeg har en stor plan om å gjøre dette med mine to små fettere, hoho....

Taco and movie

God tirsdagskveld, dere ♥

Denne dagen startet jeg på trening sammen med Camilla, det er så gøy når venninner av meg også begynner å få interesse for trening. Liker å påvirke jentene mine i en positiv retning, hihi! Resten av dagen har egentlig bare gått til arbeid, noe som er helt okei. Mye duskeregn her i Kristiansand, så da syns jeg faktisk bare det er koselig å være på kontoret.

Ellers ser det ut til at et stort prosjekt jeg holder på med sammen med min venninne Simi går i boks, noe som virkelig gjorde meg glad! Vil ikke si så mye før alt er 110% sikkert, men det handler om å glede noen som gruer seg til jul. Åh, dette blir så fint om det går som vi håper. Julen er jo faktisk den høytiden som handler om glede, og den største gleden man kan ha - er å gjøre andre glad!

I kveld blir det en sunn versjon av taco og film her hjemme. Vi har leid The Amazing Spiderman, er det noen av dere som har sett den? Ingenting er som å dra dyna inn på sofaen, mens regnet plasker ned ute..

Its a girl thing

I dag tenkte jeg det var på tide å gi dere lesere noen gode tilbud igjen. Det er så lenge siden sist, og jeg vet jo at nå i juletider kan gode tilbud komme til fin hjelp. Jeg elsker neglelakker og hårprodukter, og begge deler passer helt perfekt som både jule og kalendergaver. Her kommer ukens tilbud, som jeg håper dere vil like!

Alle Ciate neglelakker til 99 kroner.

Disse er så sukkersøte og fine! Har allerede fått åtte stk til neglelakk samlingen min, og flere skal det bli. Ciate har vanvittig fint design på lakkene sine, så mine står faktisk som pynt på badehyllen.

Alle Essie neglelakker til 79 kroner.

Essie er vel de jeg har flest av i samlingen. Merket fører vanvittig mange flotte farger, jeg er spesielt svak for de i duse pastellfarger og de med glitter i. Skulle gjerne klikket absolutt alle hjem!

Alle O.P.I neglelakker til 119 kroner.

OPI er faktisk et av verdens ledende neglelakk merker, noe jeg godt kan forstå. Disse er supergode å påføre, og veldigveldig gode. Kjendisenes store favoritt, med en super kvalitet.

I tillegg har jeg fått lovt av Blivakker.no å gi dere -20% på alle KMS California produkter. KMS har et vanvittig stort utvalg, og er et kjempeflott merke. Selv byttet jeg over til dette etter at jeg fant ut at Redken dyretester. KMS California har også veldig gode stylingprodukter, så her kan man finne mange gode skatter. Husk at dere i tillegg alltid har gratis frakt hos Blivakker ♥

Annonse.

To dager igjen

Når det er grått og kaldt her hjemme, skal det bli fantastisk å rømme til paradis!

Må jo friste dere litt da, mihi! I morgen klokken syv går flyet vårt til Oslo, hvor vi skal sove over en natt på airport hotellet. Så neste morgen, 07.00, går flyet videre til Egypt. Åååh, som jeg gleder meg! Jeg og Tone ble enige om at vi skulle prøve å filme litt også fra turen, så jeg kan garantere dere mange gøye oppdateringer fra ferieuken vår.

En av dagene har vi forresten bestilt en utflukt, etter tips fra dere lesere! Vi skal på en båt som heter Nautilus, en av de største og flotteste båtene i Sharm El Sheikh. Vi skal snorkle, og se havlivet fra en ubåt som ligger i underste etasje. Nautilus har nemlig fire dekk, egen restaurant, soldekk, jacuzzi og masse herlige aktiviteter. Jeg gleder meg som en unge, så tusen takk til dere som tipset oss om dette. Har hørt undervannslivet i Egypt er veldig fint!

Og så gleder jeg meg VELDIG til å løpe rundt i bikini, steke i solen og drikker kalde drinker på stranda. This is life! En gang vil jeg virkelig flytte til et sted hvor det er varmt hele tiden, jeg trives virkelig ikke i kulden. Men da er det jo godt man kan stikke av til varmen også i blant, da! Dette året har jeg vært flink til å reise, noe jeg vil fortsette med til neste år. Jeg har vært i både i London, Kreta, Afrika og nå skal jeg til Egypt + London igjen i Desember. Er det noe jeg elsker så er det å reise!

Hvilket sted er forresten det beste du har besøkt? Jeg tror jeg må si mitt er Mexico, det er såå fint der!

Pancakes the healthy way

Pannekakene mine ble virkelig helt fantastiske! Nå er jeg både glad, mett og storfornøyd. Tenk at jeg klarte å klekke ut denne oppskriften helt selv? Googlet litt rundt, og satt sammen min egen lille røre med inspo fra forskjellige oppskrifter. Sunnere pannekaker enn dette får du ikke, så her kommer oppskrift!

Til fem mellomstore pannekaker trenger du:

En halv moden banan

2 egg

1 spiseskje mager kesam

2 spiseskjeer mager vanilje kesam

1 dl ekstra lett melk

1 teskje kanel

Glutenfri melblanding

Mos bananen, og tilsett deretter de andre ingrediensene. Spe på med ønsket mengde glutenfri melblanding, ettersom hvor tykk du ønsker røren. Jeg tror kanskje jeg brukte rundt 6 spiseskjeer, slumpet bare litt oppi. Blant så alt sammen, til du får en jevn og fin røre som du ser på bildet over.

Stek i stekepanna på svak varme, til pannekakene blir gyllenbrune.

Server og nyt, gjerne med Nora naturlig lett blåbærsyltetøy. Det er så godt!

Denne røren holder som sagt til fem mellomstore pannekaker, noe jeg vil si er nok til to personer. Jeg ble mett etter bare to stk, så de er ganske mektige. Disse blir definitivt en stor favoritt fremover, de er minst like gode som vanlige pannekaker! Det er så gøy å lage sin sunne variant av slike ting, pannekaker trenger nødvendigvis ikke å være så fryktelig usunt.

Prøv de ut, og gi meg gjerne en tilbakemelding! ♥

Antrekk 12.11.12

BikBok: cardigan, Vila: jeans, Dna: sko, Michael Kors: veske, Acne: skjerf.

I dag droppet jeg sminken, og kastet heller på meg solbriller. Det er så digg å la huden få puste! Jeg er så vanvittig sliten i dag, føler meg helt tappet for energi. Har en følelse at det kan ha noe med lørdagens drinker å gjøre, kremt... Tusen takk for alle tips dere ga meg forresten, jeg har bestemt meg for å ta en tur til legen. Mange av dere anbefalte meg det, slik at jeg kan ta noen tester for å se om jeg har mangel på B12 eller faktisk er allergisk mot alkohol. Hva skulle jeg gjort uten dere lesere? Hihi!

Nå skal jeg kokkelere litt på kjøkkenet, tenkte å prøve meg på sunne pannekaker. Hvis resultatet blir som jeg håper, så kommer det selvfølgelig oppskrift på bloggen om litt! ♥

Earlybird

God morgen fra Kristiansand ♥

Måtte bare pakke meg inn i morgenkåpen, traske ut i kulden og knipse et bilde til dere fra ballkongen i morges. Syns himmelen var så fin! I skrivende stund drikker jeg karamellkaffe, blogger for dere og koser meg med nyheter på tv.

Endelig er mandagen her, min absolutte favoritt dag! Er dere klar for en ny uke, fine lesere? Skal ærlig innrømme at jeg så mørkt på det når alarmen ringte 06.50 i morges, øynene føltes som limt. Men jeg kom meg opp og nå er jeg fit for fight! Om litt skal jeg avgårde på trening, før ukens første arbeidsdag begynner. Og tenk, nå er det bare tre dager til jeg stikker avgårde til Egypt. Som jeg gleder meg, det skal bli helt fantastisk å rømme til litt varme...

Ønsker dere en fiin start på uken!

Kosesøndag

Her i hus er det søndagsmodus for full guffe! Jordbær, grønnsaker, dipp, litt godis, brennende lys og spennende filmer - akkurat det jeg liker best på en dag som denne. ♥

Hadde en kjempefin kveld ute i går, men jeg må virkelig få funnet ut av hva som gjør at kroppen min reagerer så dårlig på alkohol. Stoppet etter bare tre drinker i går, men likevel er jeg fryktelig sliten og dårlig i dag. Forstår virkelig ikke hvorfor! Svetter, har feber og har ikke krefter til stort annet enn å ligge. Er det noen av dere som har anelse om hva jeg kan gjøre for å forhindre at jeg blir såpass dårlig? Æææ, jeg vil jo kunne tåle å ta noen drinker i blant med gode venner uten å bli helt ødelagt dagen etterpå...

Victoria's Secret Fashion Show 2012

For noen dager siden gikk årets Victoria’s Secrets Fashion Show av stabelen i New York. Åh, jeg skulle virkelig ønske jeg var der! En ting jeg håper å få oppleve i løpet av livet, er å få se disse jentene rocke catwalken. Victoria's Secret sine show må virkelig være verdens fineste og glamorøse catwalkshow, jeg blir helt trollbundet!

Min favorittengel er som alltid Adriana Lima. Noe så utenomjordisk vakkert skal man lete lenge etter! Ellers er selvfølgelig absolutt alle jentene  helt nydelige, men Lima er ikke bare søt - men sexy as hell!

Hvilken Victoria's Secret Angel er din favoritt?

Happy saturday!

Gjett hvem som fant masse nytt fint til leiligheten i dag, da? Moah! Er kjempefornøyd, og fikk byttet ut alt det rosa med hvitt. Fint med lyse farger nå som det snart er jul, så blir det mye lettere å matche med det røde. Milo var også med, han var så søt der han satt i handlekurven at han smeltet nesten hele Living.. Hihi!

Nå venter jeg på at noen venninner skal komme, så skal vi kose oss med litt drinker. Smil!

Its a new day!

Rise and shine, sunshines! Hvordan har dere det? ♥

Her i hus ble det røkelaks og eggerøre til frokost, lenge leve freemeal og spisedag! Da koser jeg meg alltid med det jeg har mest lyst på, og i dag var det røkelaks. Mmmm! Nå sitter jeg å drikke på kaffe kopp nr.3, mens jeg venter på Hilde. Vi skal nemlig på interiørshopping, både IKEA og Living står på besøkslisten vår. Håper jeg kan finne nye puter til sofaen, og kanskje litt julepynt? Nå er det virkelig ikke lenge igjen til Desember, som jeg gleder meg!

Og ja, Milo hilser! Tror han er litt morgengretten...

Working hard to be the best

Da var ukens femte treningsøkt ferdig! Vanvittig gøy å trene sammen med Hilde, så spørs om vi ikke må bli treningspartnere sammen en dag eller to i uka. I dag kjørte vi styrke på hele kroppen, og vi økte begge i tyngden på vektene. Nå løfter jeg faktisk 14 kilo på hver arm i brystpress, og gjør dette åtte ganger i tre serier. Elsker når jeg stadig kan løfte tyngre, det finnes ingen bedre følelse!

Hva skal dere i helgen da, beste lesere? I kveld blir det sofaen og film på meg ♥

Når pengene styrer alt

Her i Norge skremmer det meg hvor opptatte mange av oss er av nettopp dette. Penger. Alle har vel fått med seg at skandalen med H&M? Hennes & Mauritz benytter seg av leverandører som betaler fabrikkarbeiderne to-tre kroner i timen i Bangladesh. Jentene syr tøy for klesgiganten til de besvimer, og har en månedslønn på kun 450 kroner. Dette er triste opplysninger, men enda tristere er at f.eks moteredaktørene i Norge ikke våger å si sin mening om saken. Det er bare feigt, latterlig feigt.

Har virkelig penger SÅ mye å si for enkelte mennesker? Jeg blir kvalm. Forrige måned takket jeg nei til et sammarbeid med et kjent makeup merke, som var på en verdi av 40 000 kroner. Hvorfor? Fordi de dyretestet. Og når alt kommer til alt, så er dette en industri jeg virkelig ikke vil støtte opp. Når det kommer til verdier og det man står på, så betyr penger virkelig ingenting for meg. Jeg ville heller ikke tatt imot en gratis tur til New York i samarbeid med H&M, nettopp fordi de behandler arbeiderne sine på en umenneskelig måte. Da betaler jeg virkelig heller turen selv, så desperat etter glamour og cash er jeg virkelig ikke.

Det virker som om penger er det som styrer denne brasjen, magasiner og reklame. Er noen egentlige ærlige lengre? Er det noen som faktisk våger å stå for det de mener? Tydeligvis ikke. Fordi når penger er involvert, blir meninger og ærlighet gjemt bakerst i skapet. Den dagen jeg oppfører meg på denne måten, og ikke står opp for mennesker som trenger det - fordi jeg vil ha en gratis tur til New York - det er den dagen jeg virkelig har mistet meg selv. Det er trist å se at så mange i bransjen har gjort nettopp dette, å mistet bakkekontakten. Når ble slo glitter, glam og champange menneskers rettigheter? Personlig irriterer det meg grenseløst, og det får meg virkelig til å bekymre meg over hvor kvalm og overfladisk verden har blitt.

Det er trist at store moteredaktører ikke våger å uttale seg om en slik sak, av frykt for at H&M ikke vil sponse bladene deres lengre. Så jeg må nesten spørre, tenker dere ikke lengre enn Chanel vesken dere har rundt skuldra? Det å la seg styre av penger, og gi blaffen i å stille opp for mennesker som trenger det - det er bare kvalmt. Det er kanskje på tide å få seg litt livserfaring, komme ut av motebobbla og åpne øynene for hva som faktisk skjer her i verden.

Some people are so poor, all they have is money.

God morgen!

I går kveld dro jeg, Milo og Tone ut på en kveldstur, hvor vi endte opp med hver vår kaffe på Wayne's. Åh, jeg er så glad den koselige plassen har kommet til byen min! Vi mimret litt tilbake til barndommen, hvor bestis ivrig fortalte at hun spilte Maria i skolens juleteater.

Tone: Jeg syns det var så stas å spille Maria.

Meg: Det skjønner jeg. Så du rota rundt med Jesus da?

Tone: Jeg håper virkelig du mener Josef nå. Jesus var jo babyen min!

Måtte som vanlig innom favoritt interiørbutikken min, for å se etter noen skatter. Fikk med meg disse herlige serviettene, var de ikke fine vel? Keep calm and carry on ♥

Nå blir det møter, jobb og kontorarbeid, før jeg forhåpentligvis jeg kan ta helg i fire tiden. Da er det rett på trening med snuppa mi Hilde! Denne uken har jeg fått til fem økter, så jeg er ganske fornøyd med innsatsen min hittil. Tar med kamera, så oppdaterer jeg dere senere. Ha en fiin start på helgen, dere!

Nevernaked: jakke, Gina Tricot: genser, Vila: smykke, Michael Kors: veske.

Kristina tester: Catzy Dry Shampoo

Jeg er ei jente som alltid er på farten, og når jeg i tillegg trener daglig - klarer jeg meg ikke uten tørrshampoo. Tipper de som kjenner meg ler seg ihjel nå, fordi tørrshampoo har virkelig blitt min følgesvenn den siste tiden.

Påføring: Veldigveldig enkelt, og hundre ganger raskere enn å vaske håret hver eneste dag! Man rister flasken godt, sprayer mot hårrøttene, vent et par sekunder og masserer den så lett inn i hodebunnen.

Lukt: Den lukter ingenting! Eneste den gjør er å etterlate håret mykt og fresht, med masse volum.

Resultat: Denne sprayen liker jeg vanvittig godt, den har også en veldig fin pris. Selv vasker jeg håret hver tredje dag, etter råd fra frisøren. Dersom jeg har hatt en hard trening, bruker jeg alltid denne. Den absorberer fett og olje fra håret, og etterlater det like godt som nyvasket. Perfekt for dager hvor man har dårlig tid, eller i mellom hårvaskene. Denne redder virkelig en bad hairday!

Karakter: Jeg gir den en sterk femmer! Stort pluss i boka for at den også gir håret volum.

Catzy tørrsjampo får du kjøpt hos Coop Mega, Coop OBS, Ica Supermarked, Ultra og utvalgte Meny, Spar og Coop Marked butikker.

I samarbeid med Midsona Norge har jeg fått lovt å dele ut noen produkter til dere herlige mennesker!

Hovedpremie: En leser får 1 års forbruk av tre Catzy produkter.

Ekstrapremier: 10 vinnere får hver sin Catzy tørrsjampo

Det du må gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar - så trekker jeg de heldige vinnere til neste uke! ♥

annonse

Sun is up!

Gjett hvem som har kommet på besøk i Kristiansand? SOLEN ♥

Bikbok: genser&lue, Vila: jeans.

Dagen har så langt gått til farting og jobb ute i finværet! Lunsjmøte med beste Geir, den stakkars mannen som ufrivillig har blitt regnskapsføreren min. Haha! Ellers har jeg hatt mitt siste møte med banken, siste innspurt før AS'et mitt er i boks. Resten av dagen må også gå til jobb, holder på å ordne med Get Sporty fotoshoot til helgen. Føler tiden begynner å renne ut hvis vi skal rekke lanseringsdatoen, selv om jeg stadig får høre at jeg må slappe av. Jeg er et stk stresset menneske for tiden, så dere får bare holde ut med meg... Hardt arbeid lønner seg heldigvis til slutt, ikke sant?

A little shopping never hurt nobody

Dere har vel fått med dere at BikBok har 50% på HELE butikken i dag? Det har jeg, hoho! Dro innom en rask tur før trening, og kom ut igjen med to fulle poser. Alt dette kom på 1500 kroner. Tenk hvor mye penger jeg har spart, på ting jeg virkelig har hatt lyst på. Jeg er alltid dårlig til å handle på salg, men når hele butikken faktisk er nedsatt - da er det jo ingen problem!

Elsker paljettskjørtet, har leitet etter et slikt lenge. Det blir med meg til Egypt, bare seks dager igjen nå : D

Always believe in yourself

This life is what you make it. Not matter what, you're going to mess up sometimes - it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up.

Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them! Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they'll come and go too. And babe, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart. But you can't give up, becuase if you give up, you'll never find your soul mate. You'll never find that half who makes you whole and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself. Because if you don't, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly - keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about. ♥

Ready to hit the gym

Hei dere!

Her sitter en mett og glad jente, mens jeg blogger for dere. Unnet meg sashimi til lunsj (min favoritt!) i dag, da det er over to uker siden sist jeg spiste det. Og gud, så vanvittig godt! Beste lunsjen jeg har spist på leenge. Et lite tips til alle sushielskere: bytt ut risen med en avokado. Mye bedre, og mye sunnere.

Som dere ser står jeg klar i treningstøy, jeg klarte ikke dra meg opp i morges. Eller, jeg dro meg opp - men det endte med at jeg syklet på spinningsykkelen med øynene lukket. Så da var det like greit å gå hjem igjen, og vente til energien var på plass. Og det er den absolutt nå! I dag står sirkeltrening med høy intensitet på planen, eller sirkeldøden - som jeg liker å kalle det.

Håper dere har en fin onsdag ♥

Go Obama!

Alltid godt å komme hjem etter en lang dag når man blir møtt av denne lille gladlaksen:

Kvelden er her, men det er selvfølgelig ikke avslappingstid for meg enda. Om litt kommer Chris, så braker det løs med Get Sporty møte. Det er jo bare dødsgøy, så det føles faktisk ikke som jobb. Gleder meg så enormt mye til vi åpner nå!

Er det forresten noen av dere som følger med på valgkampen i Amerika? Jeg er så spent, og holder virkelig en knapp på Obama. Syns han er en sånn herlig og dyktig mann, som virker til å ha beina godt plantet på jorda. Slike skulle vi hatt flere av! Hvem håper dere lesere blir den neste Presidenten, Romney eller Obama? Personlig mener jeg jo at det er jeg som burde vært President, men siden det ikke ble noe av i år - får jeg gå for den nest beste. Go Obama!

Go Obama!

Alltid godt å komme hjem etter en lang dag når man blir møtt av denne lille gladlaksen:

Kvelden er her, men det er selvfølgelig ikke avslappingstid for meg enda. Om litt kommer Chris, så braker det løs med Get Sporty møte. Det er jo bare dødsgøy, så det føles faktisk ikke som jobb. Gleder meg så enormt mye til vi åpner nå!

Er det forresten noen av dere som følger med på valgkampen i Amerika? Jeg er så spent, og holder virkelig en knapp på Obama. Syns han er en sånn herlig og dyktig mann, som virker til å ha beina godt plantet på jorda. Slike skulle vi hatt flere av! Hvem håper dere lesere blir den neste Presidenten, Romney eller Obama? Personlig mener jeg jo at det er jeg som burde vært President, men siden det ikke ble noe av i år - får jeg gå for den nest beste. Go Obama!

Årets vinterjakker

Mange av dere har etterlyst tips om vinterjakker her på bloggen, så i dag tenkte jeg det var på tide med et ordentlig jakkeinnlegg! Nå har det jo virkelig begynt å bli kaldt ute, så da er det viktig å bruke jakker som varmer. Siden jeg er i mot pels, blir dette derfor et innlegg med herlige jakker til en overkommelig pris - uten ekte pels.

Stoke Jacket, 995 kroner.

Denne syns jeg virkelig er helt nydelig, den ultimate vinterkåpen! Så utrolig classy og fin. Kåpen er foret, og fuskepelsen kan tas av om det er ønskelig. Sistnevnte liker jeg godt, da blir det nesten som to kåper i en.

Linni Jacket, 995 kroner.

Herlig, oversized jakke fra Jane Blush. Elsker den nydelige foringen! Finnes også i sort.

Solo jacket, 849 kroner.

Fin kåpe med knyting i midjen og knapper med syntetisk skinn.

Laura Jacket, 1695 kroner.

ELSK på denne flotte parkasen, det må uten tvil være vinterens fineste! Den ser så god, varm og myk ut at jeg bare får lyst å hoppe rett i den. Hundre ganger finere enn både Woolrich og Canada Goose jakkene, til under halve prisen.

Warming Coat, 899 kroner.

Herlig og varm kåpe fra Vila, som også finnes i svart farge. Falske saueskinnsjakker er et must have i år! Jeg har faktisk denne modellen selv, bare med sorte armer. Den er virkelig blitt flittig brukt, og enda mer blir det nå fremover. Den er så fiiin!

Ad links.

Keep calm and go to London

Som dere vet drar jeg og mamma snart på shoppingtur til London. Vi reiser 13 desember, og blir til den 17. Tre fulle dager med julehandel og kvalitetstid i den herlige byen blir ikke å forrakte!

Jeg vet at mange av dere lesere har vært i London, og sikkert har litt bedre peiling enn meg. Vi har enda ikke bestilt hotell, og dette trenger jeg litt hjelpe til fra dere! Sist jeg var der, bodde jeg på Abba Queens Gate Hotel. Kjempefint hotell, men litt langt fra Oxford Street. Vi vil gjerne bo ganske sentralt, slik at vi kan spasere bort dit - så slipper vi å være avhengig av taxi hele dagen.

Så, har dere noen gode hotelltips til meg i London? Evt hvor det er lurt å bestille? Tips mottak med stor takk! ♥

Forandring fryder

Herlighet så gøy det er med ny look på bloggen, følte hele siden min så tusen ganger finere ut nå. Ikke minst bildene, endelig får dere se de i full størrelse!. Nå skal det virkelig bli gode oppdateringer fremover! Anyways, her i hus er det tv'kveld og sofamodus for full guffe. Jeg er helt kake i formen, skikkelig sliten etter denne lange mandagen. Gleder meg til Asbjørn Brekke kommer på skjermen i kveld, den mannen er bare helt hysterisk. I love him!

Endelig!

Lot meg virkelig lure av solen som tittet frem i dag... Tok nemlig på meg en tynn blazer og gjorde meg klar for møter utendørs. Veldigveldig dumt, nå har jeg fått så frosten i meg at jeg sitter å hakker tenner.

Midt i mellom slagene fikk jeg presset inn litt tid til en liten shoppingrunde. Fikk dratt med meg hjem den rosa genseren dere ser over. Skikkelig oversized og deilig, perfekt på kalde kvelder!

Ellers har jeg som dere ser endelig fått nytt design, med større bilder! Sistnevnte har mange av dere etterlyst, så nå håper jeg inderlig at dere er like fornøyde som det jeg er. Tusen takk til snille Marius i Nettavisen som hjalp meg! Jeg har også fått opprettet en egen "trening" kategori, det var jo også mildt sagt på tide. Så nå blir det enda lettere for dere å finne frem her inne, hurra!

Gi meg gjerne en tilbakemelding på hva dere syns. ♥

Jeg elsker mandager!

.... men i dag ble det jammen meg en liten blåmandag på meg. Tror dere ikke at jeg gikk på trening med tøyet på vranga? Tror det var ei jente med navnet Kristina som var litt søvnig når hun kledde seg i morges....

I dag var det tung styrke på hele kroppen som stod på planen, det gøyeste jeg vet. Det ble en veldig god økt, selv om jeg var ganske så søvnig. Man klarer det man vil klare!

Det gjelder å finne motivasjonen i seg, kjøre på og tenke på hvorfor du er på trening. Jeg trener for å bli sterk, for å få en muskuløs kropp og bli den beste versjonen jeg kan være. Dette tenker jeg på hver eneste gang jeg føler meg svak, og da kommer virkelig viljestyrken i meg frem. Og min lille fetter sin kommentar om at jeg så ut som en ballong før, skader jo ikke på motivasjonen den heller..... Haha!

Ikke noe sixpack på meg, men det er heller ikke det jeg vil ha. En feminin kropp, som er stram, sterk og fit - er virkelig det jeg trener meg mot. Og hver eneste dag er en dag nærmere målet!

Nå skal jeg hoppe i dusjen, gjøre meg klar til dagens møter og ta fatt på kontorarbeid. Håper dere får en fin start på uken, og at mandagen ikke er for hard mot dere. Husk: Life is what you make it. ♥

hvem er det?

God søndagskveld, godinger! ♥ Vi vet jo alle at barn sier mye rart, men mine to små fettere topper virkelig kaka. Vi satt å kikket igjennom noen gamle bilder, og så bare:

Vetle: Hvem er det?

Meg: Det er meg, slik jeg så ut før.

Vetle: Hvorfor så du ut som en ballong?

Hahaha, jeg dør - takk for deeen! Nå sitter jeg godt plassert i sofaen hjemme, og skal se kveldens episode av Tigerstaden på opptak. Deretter bærer det rett i seng, jeg er så sinnsykt sliten etter denne uken. Gleder meg til å innta drømmeland!

Bedroom inspiration. So fab!

happy birthday!

Da var jeg hjemme for å feire verdens beste mamma!

Av meg fikk hun en kjempefin lykt fra Lene Bjerre, og gavekort på favoritt interiørbutikken hennes. Av lillebror og Øyvind fikk hun ny mobiltelefon, heldiggrisen!

Nå har vi nettopp spist god bursdagsmiddag - som var helstekt indrefilet, fløtegratinerte poteter og masse grønnsaker. Helt vanvittig godt! Hvorfor har jeg ikke arvet kokkekunnskapene til mamma? Straks kommer mine to små fettere på besøk, så blir det sjokoladekake og dessert på hele gjengen. ♥

prøv min nye bestevenn gratis!

Finnes det noen som er kjedeligere enn å bruke penger på nye blader til barberhøvelen eller selve barberhøvelen?! I dont think so! Jeg er vanligvis veldig glad i å dra visa-kortet, men når det kommer til akkurat dette - kvier jeg meg faktisk veldig. Nå har jeg derimot kommet over en ny og herlig sak, perfekt for oss jenter som ikke liker å svi av mange hundrelapper i året på nettopp dette.

Dorco Shai er verdens første barberhøvel for kvinner med hele 6 knivblader! Jeg har selv begynt å bruke den, og ja - skal jeg bare si det rett ut? Holy macarony, jeg har aldri vært så glatt og hårfri (både her og der..) før! I tillegg er den vanvittig fin å se på, rosa, lekker og god å holde i. Barberbladene gjør virkelig jobben, og gjør heller ikke huden sår eller irritert etterpå.

Nå kan dere også få en prøvepakke med Dorco Shai barberhøvel og 2 barberhoder - helt gratis og rett hjem i postkassen. Sjekk ut tilbudet på min nye bestevenn her!

Til slutt har jeg en konkurranse til dere! Ikke bare en, men TO av mine lesere stikker neste uke av med et årsforbruk av Dorco Shai, levert av Kontura AS. Legg igjen en kommentar med navn og mail, og du er med i trekningen! ♥

Annonse.

tacokos

For en fin kveld det var i går med bursdagsbarnet Janne, Elisabeth, Cecilie og Tone! Vi lagte taco, og koste oss maks rundt kjøkkenbordet til Janne. Har dere sett så fint? På det kjøkkenet kunne jeg bodd, kost meg med varm kaffi og MacBooken i timesvis. Jeg elsker virkelig lune og koselige hjem med et personlig preg!

Jeg er så glad for å ha blitt tatt så inn i varmen av Tone sin herlige vennegjeng de siste årene, de jentene er virkelig bare helt herlige! Gode venner er alt. ♥

Verdens beste mamma har bursdag i dag, og blir 49 år. Gratulerer med dagen, mamma - du er verdens beste! Så denne søndagen skal gå til bursdagsselskap hjemme! Men først blir det trening på Solsiden, kondisjon står på menyen. Genialt å trene på søndager, pleier alltid å ha hele gymmet for meg selv da. Søndager er jo kosedag nr.1, så da blir det tydeligvis til at folk inntar sofaen i stedet for treningsstudioet.

Er det flere sprekinger som skal trene i dag eller? Smiil!

hvit helg

Ville bare stikke innom for å ønske dere en fin lørdag! : D

I kveld går turen i jentebursdag til Jannemor, den fine kusina til Tone. Gleder meg en haug! Blir hvit helg på meg selvfølgelig, så null alkohol. Nesten enda gøyere det, så får man se hvor gale de andre blir... Knis!

helo!

Kan ikke huske sist jeg slappet så av på en lørdag! Etter dagens joggetur, tok jeg en lang og varm dusj. Håret mitt fikk seg til og med en kur, så nå er det silkemykt. Nesten! Deretter hoppet jeg i en gigantisk tshirt, og slappet av i sofaen med Caleforniacation på tv'en. Har noen av dere sett den serien? Hvis ikke så må dere gjøre det, jeg digger Hank og alle situasjonene den mannen havner i. Ny favoritt hos meg!

coffee is my drug

God lørdagsmorgen! Her sitter jeg å nærmest rister i sofaen, hei koffeinsjokk! Slik blir det når jeg har fått helt dilla på kaffi, og det fort blir litt for store mengder...

I går koste jeg meg masse på jentekveld hos Hilde!

Har dere sett for en liten raring? Hilde må ha de søteste kattene i verden, og det morsomste er vel at de tigger mat mens vi spiser. Trodde det bare var hunder som gjorde sånt jeg? Haha! Vi koste oss masse med Norske Talenter, grønnsaks-snacks og girltalk. Alltid like koselig med våre faste fredagsdater!

Har vært fryktelig flink denne uken og fulgt spiseprogrammet mitt 100%.  Verdens beste Mofar hadde bursdag i går, og dere kan tro det var rart å gnage på en kiwi mens alle andre spiste deilige kaker. Disiplin! Mange av dere har spurt hvordan jeg finner viljestyrke til både kosthold og trening, og svaret mitt er så enkelt som dette: vil du det nok - så bare gjør du det.

Nå er det på med varmt tøy og på joggetur i høstkulda med Milo. Herlig start på lørdagen, jeg elsker å være utendørs på denne tiden!

Swiss Lashes

Nå skal jeg fortelle dere om en genial sak som har gitt meg det jeg trodde jeg aldri skulle få. Lange naturlige vipper! Jeg er så strålende fornøyd, og med god grunn til det. Slik er de blitt etter to måneders bruk:

Sant de er lange?! Helt insane at dette faktisk er mine, og ikke vippeextension. I rett over to måneder har jeg brukt øyenvippe serum fra Swiss Clinic, som jeg først leste om på Lene Orvik og Wulffen sin blogg. Og siden de skrøyt så, måtte jo jeg også teste ut! Og her ser dere altså resultatet, som har blitt over all forventning!

Serumet skal legges på vippekanten, etter at du har fjernet all sminken. Så sover jeg med det over natten, og litt etter litt gror vippene seg lengre. Det påføres helt enkelt som en eyeliner, slik som dette:

I løpet av 3-8 uker vil du merke resultatet, selv merket jeg det etter rundt seks uker. Plutselig fikk jeg masse skryt for vippene mine, og spørsmål om jeg brukte løsvipper. Men nei, dette er faktisk mine egne vipper! Serumet kan også brukes på øyenbrynene, hvis du ønsker fyldigere bryn og raskere hårvekst der også.

Swiss Clinic sitt serum er nå på tilbud til 995 kroner, og i tillegg har jeg en rabattkode som gir dere enda 200 kroner i rabatt. Bruk koden KANDERSEN når du kommer til handlekurven, så får dere herligheten til 795 kroner. Nå kan dere også utsette betalingen til Februar, noe som passer fint nå som det går mye penger til julegaver. Det kaller jeg en god deal, det!

Og dere? Dette fungerer virkelig superbra! Personlig har jeg som mange andre vært skeptisk til dette, og følt at serumet høres for godt til å være sant ut. Men det er det utrolig nok ikke, og vippene gror som pokker!

Annonse.

antrekk 02.11.12

Antrekk - Vila.

Less is more, et smykke kan virkelig gjøre et helt antrekk! Verdens beste Tone som tok bildene av meg i dag, hun er vel den eneste som faktisk gjør det med et smil og uten å klage. Lillebror derimot, han vil ha betalt for antall bilder han knipser. Veeeldig hyggelig, takk! Nå skal jeg gjøre ferdig jobb, slik at jeg kan ha litt fri i helgen. Deretter skal jeg på jentekveld til Hilde ♥

TGIF!

I dag har jeg vært riktig så effektiv! Lovte meg selv å gjøre ferdig dagens trening, og helgevask av leiligheten før jeg tittet innom bloggen. Da blir jeg automatisk mye mer effektiv, haha.

Ryddig og fint, ikke sant? Er så lei av denne leiligheten at jeg holder på å spy, og hvis det er rotete her - da blir jeg enda mer lei. Så da gjelder det å holde det rent og pent til alle døgnets tider! Kan ikke vente med å få kjøpt min egen leilighet i løpet av neste år, og innrede den akkurat slik som jeg vil ha det. Åh, det skal virkelig bli en drøm!

Nå må jeg hoppe i dusjen, og gjøre meg klar for helg. Kommer et innlegg med dagens antrekk om litt, solen har nemlig kommet tilbake! Endelig, det er umulig å ta fine bilder utendørs når regnet hagler ned... Kos dere så lenge! Skal dere noe gøy i helgen?

welcome to heaven!

Okei, jeg tror jeg nettopp har død og kommet til himmelen!

Slik er det å drive nettbutikk, når alt er så fint at du faktisk bare må ha... alt! Dette er et et av merkene vi kommer til å føre, som heter MXDC. Fantastisk mye fint, og som dere ser er jeg stor fan. Solgte alt mitt gamle treningstøy for noen dager siden, siden jeg kun vil ha tøy fra Get Sporty fremover. Vi har jo det beste, så hvorfor bruke noe annet? Dette er så gøy! Jeg kan virkelig ikke vente til vi åpner, men i mens får dere nøye dere med noen sneakpeaks her på bloggen.

Nå kom Maren nettopp til meg, og vi har inngått tidenes veddemål. Forteller dere mer om det senere, jeg ler meg ihjel i skrivende stund! Nå skal jeg kose meg med bestis og slappe av i sofaen resten av kvelden. Håper dere har det fint? ♥

måeden som gikk . .

Oktober har virkelig vært en så fin måned! Har satt sammen en liten kollasj for å se tilbake på forrige måned, som jeg tenkte jeg kunne dele med dere ♥

Årets første kakemann&julebrus, koselige kveldsturer, jentekvelder, outfits, sushilykke, hotellkos&suite med jentene, bursdager, sene hjemmekvelder, kvalitetstid, shopping, mye trening og enda mer jobb. Oktober var amazing, og det gøyeste var vel at jeg endelig kunne fortelle dere om Get sporty!

Satser på at November kan bli minst like fin. Her står det mye på planen, blant annet tur til Egypt med verdens beste venninne og lansering av nettbutikken min. Har vært mer privat på bloggen den siste tiden av diverse grunner, og jeg kommer til å holde det litt slik fremover. Bloggen handler jo faktisk om meg, og ikke alle de rundt meg. Vil helst ikke at mine kjære skal ende opp med å føle seg som bloggere de også, noe som tydeligvis er fort gjort. Stakkars MarenBestis har begynt å bli stoppet på gata av blogglesere. Haha, trodde jeg skulle dø når hun fortalte meg det! ♥

jul: hvit eller rød?

Julen nærmer seg med stormskritt, nå er vi allerede i November! Stadig får jeg spørsmål om jeg skal ha hvit eller rød jul her hjemme, og valget har alltid falt på sistnevnte. Men etter å ha kikket litt rundt, syns jeg virkelig hvit julepynt også er fantastisk flott.

Hvit jul..... Eller rød?

Her blir det nok rød jul nok en gang, det er liksom bare noe med rødt som gir meg så utrolig deilig julestemning. Selv pynter jeg 1.Desember, med juletre og hele pakka. Desember er uten tvil årets fineste måned! Når pynter dere, og går dere for hvit eller rød julepynt?

Og, når vi først snakker om jul - vil jeg tipse dere om en fin kampanje Kirkens Bymisjon har startet. Om du sender  sms med GLEDE til 2490 (80,-), gir du bort årets fineste julegave. Da gleder du nemlig en som gruer seg til jul, og gir bort to julemiddager til noen som trenger det. ♥

hits