november 2011

verdens mest selvgode person

Har hatt en toppers kveld med verdens beste Celina. Ledd så mye at jeg har begynt å få en sixpack, det er alltid gøy å mimre tilbake til hvor dum man har vært i gamledager. En ting var vi sterkt enige om og det var at jeg var verdens mest selvgode og mannehatende person for ett år tilbake. Husker dere den tiden? Jesus christ!

Må nesten bare flire, er glad jeg har kommet meg ned fra den høye hesten jeg levde på back in the days. Gode minner da, det er det ingen tvil om. Alle jenteturene vi har vært på, tre ganger til Tyrkia i løpet av en herlig sommer. Håhå, en ting er sikkert: det som skjedde i Alanya, det ble igjen i Alanya. Og godt er det..

Alle skulle hatt en fantastisk venn som Celina. Kunne aldri klart meg uten henne. ♥

Legg merke til det fyldige juletreet mitt i bakgrunnen. Bestemte meg for å ha lys i bare halve treet i år, samt ingen julekuler. Litt spesielt, men ganske fint. Sant?

tid for jentekveld

Endelig begynner Milo å bli bedre i formen, gleder meg til jeg kan gå lange turer med han igjen. Han hilser til dere alle og sier takk for god bedrings meldinger - hihi. ♥

Nydeligste lille engelen.

Straks kommer CelinaBestis på besøk, vi skal ha en skikkelig jentekveld. Mannen er på jobb, så da er det klart jeg må benytte muligheten til å invitere mine kjære venninner på besøk. Deilig pastasalat står på menyen, med varme hvitløksbaguetter som tilbehør. Nomnomnom! Satser også på at bestis har med seg toppen til juletreet mitt når hun kommer, jeg har nemlig lagret det siden i fjor hos foreldrene hennes. På søndag kom hun bare med to tredjedeler av det, liksom...

På tide å sette igang. Skrives senere!

jeg elsker

... når jeg får røde roser

... nytt undertøy

Og apropo undertøy, i morgen kommer en flott kokurranse der dere kan stikke av med masse sexy lingerie. Det liker vi! Viktig å være fresh under klærne også, sant?

utrolig hvor gøy det skal bli

Wæææ, det er så gøy med nytt kamera!! Har løpt rundt å knipset bilder i hele dag, selv om jeg skal innrømme jeg ikke forstår det godt nok enda. Forstår like lite av instillingene på kameraet som jeg gjør av politikken til Siv Jensen, og det er lite. Men det kommer seg, utrolig hvor gøy det skal bli å blogge fremover i hvertfall.

Blir nesten flau for å si det, men i skrivende stund sitter jeg på cafe. Jeg vet, igjen. Du er jo på cafe hver dag, Kristina. Til mitt forsvar liker jeg å spise god cæcarsalat, mens jeg gjør en god jobb med bloggen og besvaring av mails. Om ikke lenge bærer turen videre til hudpleieren, der jeg skal vokse og farge brynene. Så må jeg handle inn litt god mat og snacks, får nemlig fint besøk av bestejenta mi i kveld. Gleder meg! ♥

blogging av høyeste kvalitet

Da var jeg endelig hjemme igjen etter en hektisk dag. Har løpt rundt alle veier føler jeg, med mine søte venninner og i to forskjellige møter. Masse spennende som skjer til neste år - 2012 skal så sykt bli my year.

Uansett, til det viktigste. I dag brukte jeg over seks tusen kroner på nytt speilreflekskamera, kamerastativ og fjernkontroll. Så nå blir det jammen med blogging av høyeste kvalitet fremover, hvis ikke må dere seriøst dra meg i ørene. Kortet mitt er helt svidd, men det var noe jeg måtte gjøre. Hva er vel en blogg uten gode bilder? Nå ligger mitt nye baby Canon 550D til lading, så jeg gleder meg til å våkne opp i morgen og ta fantastiske bilder til dere.

Nå skal jeg slappe velfortjent av med kjekkassen min. ♥

har du sett Simba?

Jeg har fått så masse mails om dette, at jeg kan ikke gjøre annet enn å blogge det. Har så utrolig vondt av eierne til denne hunden, kan ikke tenkte meg smerten de må føle med å ha blitt frastjålet sin bestevenn. Simba er en nydelig hannhund på tre år, som veier 45 kilo. Blanding av Rottweiler og Dobbermann. Stakkaren ble stjålet mens eieren var på en kjapp handletur, utenfor Manglerud senter onsdag 16. november.

Dere kan joine facebookpagen til Simba her.

Og en liten ting jeg gjerne vil legge til. ALDRI bind hundene deres i band utenfor en butikk eller andre plasser, uansett hvor rask du har planer om å være. Eieren til Simba var borte en liten stund, og når hun kom tilbake - var hunden borte. Selv blir jeg fly forbanna når jeg ser at hunder står bindt utenfor butikker mens eieren er på shopping, de skjelver, fryser og er redde for alle menneskene som går forbi. Aldri la hunden din stå alene utenfor, da har den det bedre hjemme i varme og trygghet.

Håper virkelig Simba kommer godt til rette igjen der han hører hjemme. ♥

Edit: Simba er funnet i god behold. Hurra!

endelig ute av hus

God morgen, dere! ♥

Da har jeg endelig kommet meg en liten tur ut av leiligheten, fantastisk deilig. Sitter på Hos Naboen og tenkte å få jobbet litt med bloggrelaterte ting. Blant annet siste finish på julegavene deres, det blir så bra. Gled dere, iiih! Klokken halv tolv kommer min søte Camilla å møter meg, så blir det lunch og deling av siste nytt.

Se så koselig det er her, da! Perfekt måte å starte dagen på, det er så deilig å jobbe med dagslys i ansiktet og frisk appelsinjuice. Legg forresten merke til julegrana bak meg. Ahh, stemning.... : D

min slappe dag

Denne mandagen har vel vært den minst innholdsrike dagen på lenge, kan ikke huske sist jeg har hatt så mye tid til overs. Jeg har...

... drukket waaay to much Cola Zero

... hatt maraton på sex and the city

... bestilt sushi takeaway

Og selvfølgelig kost masse med syke Milo, noe som er grunnen til at jeg har vært innendørs i hele dag. Han vil bare ligge oppå meg og sove hele tiden, lille stakkaren. Håper han blir bedre etter en god natts med mye søvn, jeg trenger nemlig å jobbe og være sosial imorgen. Kjenner jeg går på veggene av å tilbringe så mye tid hjemme.. Nå: tilbake til sex and the city. Tjohei!

liten giweaway

Jeg er storfornøyd med denne varmebeskyttende tuben fra Redken, og påfører den alltid før jeg skal tørke håret. Redken Real Control Slim Supreme er et fantastisk serum som tilfører fuktighet, kontrollerer frizz, gir masse glans og som sagt er den også varmebeskyttende. Snakk om å slå mange fluer i en smekk!

Har to ekstra liggende som jeg vil dele ut til dere gode lesere. You know the drill, girls! Legg igjen en kommentar for å bli med i trekningen. ♥

verste jeg vet

Syns så synd på lille Milo som er blitt syk. Han hoster, snørrer og er så lei seg i øynene at jeg får helt vondt inni meg. Det er nok de små turene han har vært ute i helga han ikke har tålt, pga stormen. Det viser bare hvor viktig det er å kle små hunder, Milo ble syk selv om han hadde tykk vinterjakke på seg - så de tåler virkelig ikke mye. Om ikke lenge blir det en tur til dyrelegen, håper virkelig det ikke er noe mer alvorlig. Hater når dyr har det vondt, de er så forsvarsløse og kan ikke si hvor de har smerte...

Så i dag blir det selvfølgelig hjemmedag på meg, bortsett fra en liten tur på trening. Vil ikke gå i fra tassen min når han er sånn, viktig å ta vare på våre firbeinte venner. ♥

første søndag i advent

I dag kom både mamma, Øyvind, lillebror, onkel, Beate og mine to fettere til Kristiansand for å se julegrana tennes. Har gledet meg til denne dagen i cirka hele år, det er bare så utrolig koselig med julelys og hele pakka. Her på sørlandet er det desverre storm nå, så mens grana tentes og julekorpset spilte, blåste nesten clipon håret av meg. Og det sier vel sitt, haha. Etterpå tok hele familyen turen til Dolly Dimpels, spiste pizza og god dessert. Like koselig som alltid, fin start på første søndag i advent.

Nå jeg vært å leid to julefilmer til meg og kjæresten, så nå blir det julestemning på høyt nivå her hjemme. Første film ut er Love Actually, en av de fineste julefilmene jeg vet om. Vi skulle forresten ta opp juletreet i dag, men oppdaget plutselig at toppen var forsvunnet. Så nå står det et halvt juletre i stua vår, herregud for et syn. Satser på at toppen dukker opp og at vi får pyntet det ferdig i løpet av uka.

Håper dere også har en fin første søndag i advent, hjerter! ♥

sporty julegavetips

De fleste går inn i det nye året med det vanlige nyttårsforsettet "jeg skal begynne å trene og spise sunnere". Juleribba har plutselig lagt seg på rompa og julegodteriet har blitt inntatt på daglig basis. Så - hva er vel da gøyere enn å gi bort noen sporty julegaver? Jeg hadde i hvert fall blitt sinnsykt glad for en digg løpetights eller ei fresh treningsjakke, i stedet for en pyjamas eller en parfyme. I denne forbindelse tenkte jeg å gi dere noen sporty julegavetips - its time to get fit!

Vi kan jo begynne med det mest relevante, som alle treningsglade burde ha i sportssamlingen sin. En god sports BH, som holder boobsa på plass og gir god støtte. T-shirt eller topp til å ha over, som skjuler svette og puster godt. Og det viktigste av alt, bortsett fra gode joggesko: tights! Jeg ELSKER antishake tightsene, som jeg har blogget om før. Sitter som støpt på kropen, skjuler cellulitter og gir deg en rompe sendt fra himmelen. Selv har jeg denne modellen i rød, kjempefin!

Get Inspired har nå satt opp en egen side for julegavetips med reduserte priser, og her fant jeg to ting jeg nettopp har bestilt i julegaver til megselv. Rosa refleksvest som er genial å bruke når jeg jogger ute. Utrolig skummelt å løpe ute nå som det er så mørtk, så viktig å passe på å bruke noe som lyser opp. Hurra for freshe refleksvester! Jeg klikket også hjem en foret løpetights, da det er for kaldt å løpe ute i de vanlige tightsene. Viktig å ha utstyret på plass nå som vinteren er rett rundt hjørnet.

Gleder meg som en unge til 24 Desember, fineste dagen i året! Håper dere likte julegavetipsene mine, nytt treningstøy er virkelig et boost for motivasjonen. ♥

Reklame.

ødelagt speilrefleks

I går tok mitt kjære speilreflekskamera sitt siste bilde, utrolig surt og kjedelig. Plutselig vil det ikke fokusere eller noe lengre, samt kvaliteten på bildene blir alt annet enn bra.

Så nå - NÅ må jeg invistere i nytt speilrefleks. Har vurdert å bytte fra Canon til Nikon, men er veldig i tvil. Eller kjøpe Canon 550 D. Kamera er jo mitt mest brukte arbeidsverktøy, så jeg er avhengig av å ha et som gir supergode bilder og som selvfølgelig har selvutløser. Noen av dere lesere som kanskje har tips til hvilket kamera jeg burde kjøpe?

fordi jeg er glad i deg

Her om dagen kom Tone innom meg på jobb med denne søte sjokoladekrukka. Jeg spurte hvorfor? Og hun bare: fordi jeg er glad i deg.

Slikt er så utrolig snilt gjort, gikk rundt med et smil resten av dagen fordi jeg satt så pris på det hun gjorde. Det skal ikke alltid være en grunn, bursdag eller høytid til for å vise at man er glad i hverandre, man kan gjøre det så ofte man bare måtte ønske. Enten man gir et fint kort, et brev med varmende ord, en klem eller en liten gave. Strø om deg med kjærlighet til de rundt deg - det er det fineste man kan gjøre for hverandre.

Love is all we need!♥

TGIF!

Thank god it's Friday : D

Nå skal jeg straks avgårde til jobb, gleder meg til å se alle kollegene mine igjen. Mamma ringte forresten til meg i går å spurte om hun skulle gå inn i leiligheten vår mens vi jobbet, for å pynte til jul. Og jeg bare jaaaa! Hva er vell gøyere enn å komme hjem til en julepyntet og koselig leilighet? Iiiih. Viser dere selvfølgelig resultatet, jeg er ikke i tvil om at det blir superbra. Dama som fødte dette vidunderet (hehe lol) er jo som dere vet veldig flink med interiør.

I kveld skal jeg catche opp med CelinaBestis, lurer på å få henne med på den nyeste Twilight filmen. Selv om jeg har hørt at den er fiasko, nekter jeg å tro det. Twilight er jo Twilight, liksom. Noen av dere som har sett Breaking Dawn eller?

my night

Varm sjokolade. Sofaen. Film. Kjæresten. Dyner. Kos.

Bedre torsdag kan man jammen ikke få. Etterpå blir det å legge seg i nytt sengetøy og lade opp til en ny dag. Masse jobbing står på planen i morgen, samt trening og to møter. Så er det helg også, fabolous!

24 pakker er klare

Har brukt store deler av dagen min på å fullføre Granit sin julekalender. Litt av en jobb å pakke inn 24 gaver skal jeg si dere, pjuh! Gøy å være ferdig, gleder meg skikkelig til 1 Desember slik at han kan begynne å åpne. Selv om han gjerne vil gjøre det og ikke har gjort annet enn å klemme på pakkene siden han kom hjem fra jobb. "Kristinaaa, hva er i denne? Kan du si det, vær så snill? Jeg kjenner at det er en tøffel! Sverg at det ikke er en tøffel hvis det ikke er det, vennen. " Plasserte meg på rommet vårt for å få en timeout nå - haha!

Ellers må jeg si tusen hjertelig takk for alle fine kommentarer og oppløftende ord dere har gitt meg i det siste, det betyr så utrolig mye for meg. Er helt rørt etter all respons jeg har fått etter at jeg bestemte meg for å si sannheten. En ting har jeg i hvert fall lært, og det er at det lønner seg å være ærlig. Ingen er jo perfekte, så hvorfor late som? Dere er noen utrolig gode mennesker, føler meg STOLT som har akkurat deg til leser her på bloggen min. ♥

støvler fra Ilse Jacobsen

I forrige uke fikk jeg en fin overraskelse fra Miinto.no i posten, Norges største nettbutikk innen merkeklær. De har såå mye fint, så dere kan tro jeg hoppet i taket av glede da jeg fikk pakke fra de. Oppi lå det flotte støvler som jeg har siklet på lenge - av merket Ilse Jacobsen. Glede på jord - jeg har hatt lyst på disse i en hel evighet.

Er de ikke bare døds fine, dere? Modellen jeg har finner dere her.

Har alltid flirt litt av jenter som løper rundt på støvler når det ikke regner, men de siste dagene skal jeg ærlig innrømme at jeg har gjort det selv. Litt stas med splitter nye og veldig fine støvler, så jeg har liksom ikke klart å la de stå. Haha! Satser på litt småregn fremover, slik at jeg kan bruke de med god samvittighet.

Nå har jeg jammen med støvler fra både Moods Of Norway og Ilse Jacobsen, mangler bare et par med Hunter også - så er er støvlesamlingen min ofisiellt komplett. Viktig å se bra ut, selv på regnværsdager - sant?

Reklame.

jingle bell rock i Danmark

Hadde en SÅ gøy tur til Danmark med go'jentene i går!

Startet turen på båten med en herlig julebuffet, jeg har aldri sett så mye god mat i hele mitt liv. Alt fra skalldyr, til julemat til kaker og desserter. Det var til og med egen softismaskin. For å ikke snakke om fri tappekran på både vin og øl, hurra! Koste oss lenge i buffeten med all verdens mat og spiste til vi nesten trillet. Deretter ble det en liten tur på shopping og spilling på casino, før vi tok turen ned i baren og satt der helt til vi var tilbake igjen i Kristiansand.

Hadde nesten glemt hvor gøy det var på jenteturer, ingenting slår kvalitetstid med girlsa. Selv om man får seg kjæreste og etablerer seg litt, er det jammen med viktig å være flinke til å gjøre jenteting fordi om. Jeg lo så tårene trillet hele dagen, intern humor og gullkorn på høyt nivå.

Meg: * betaler i taxfreen* Kjøper du en sånn liten flaske med Baileys til meg også? Så kan jeg helle den oppi kaffien i restauranten etterpå.

Tone: Ja, god ide. Jeg tar to!

Kassadame: Det er veldig ikke lov, hva er det dere tror?

Nå er det tid for en lang powerwalk ute i naturen, kjenner kroppen skriker etter å lufe seg litt. Ble litt for mange drinker i går, så best å få litt frisk luft i lungene. Senere blir det jobbing med bloggrelaterte ting, håper jeg blir ferdig til i kveld. Da skal nemlig julegrana tennes her i Kristiansand og det vil jeg så gjerne få med meg.

Krysser fingrene!

julegavetips til dine kjære

Tenkte det var på tide med årets første innlegg med julegavetips! Iiiih, jeg gleder meg så utrolig mye til Desember nå at jeg har ikke ord. Denne gangen tenkte jeg å tipse dere om ting til mor, kjæreste og venninne - ting jeg syns er kjempefine og vurderer å kjøpe selv.

Sminkevesken til venstre fra Lulu's har jeg selv i rosa og har gitt mamma to i beige. Den er utrolig eksklusiv og pynter virkelig opp badehyllen. 299 kroner er heller ikke så dyrt, perfekt julegave. Ellers så liker vell alle mødre å ta vare på seg selv, så hva med å skjemme henne bort med et flott spasett eller kanskje en god shampoo fra Gun-Britt, som gjør håret mer fyldig?

Jeg DIGGER barbersettet dere ser til venstre, noe alle gutter burde ha på badehylla! Det er av merket Omega, som er et av verdens ledende merker for lukseriøs barbering. Og som et juletilbud, får dere også med barberskum. Og enda et tips, dersom kjæresten din alltid løper til frisøren - hva med å gi han det frisøren bruker til hjemmebruk? Kjempeflott klippemaskin, med haugevis av tilbehør.

En hver jente MÅ ha en hairbrun til å sette opp håret med. Det var en slik jeg brukte i brullyppet til pappa, og jeg fikk så utrolig mye skryt for håret mitt. Her finner du til mørkt hår, her til lyst hår og her til lysebrunt hår. Ellers er Concealeren fra NYX også et sikkert gavetips, jeg bruker den selv daglig og elsker den. Skjuler mørke ringer under øynene og gir deg et våkent blikk. Gavepakker er også alltid koselig å få, så hva med å lage din egen rosa venninnegave? Shavingcream og lip balm fra EOS, begge deler kan jeg anbefale på det varmeste.

Slik ser forresten håret ut når det er oppsatt med en Hairbun. Fint, ikke sant?

Lenkene er annonsebaserte.

tar turen til Danmark!

Slappet av hjemme på sofaen sammen med min kjære i går, noe som var godt for både kropp og sjel. Sovnet så tidlig som klokken elve, så i dag føler jeg meg virkelig utvilt. Hva er vell bedre enn en god natts søvn?

Har fått vasket ned hele leiligheten, nå skinner både gulver og tak. Digg å ta en skikkelig vask, så kan vi pynte til jul til søndag. Tenker å ta opp juletreet og all julepynten da - iiiih! Flere som skal pynte til helga eller? Jeg har sagt til Granit at vi må gå rundt juletreet hver eneste morgen, og han dør av bare tanken. Ler meg ihjel, jeg er som en liten unge hele Desember. Jul er virkelig den fineste tiden i året. ♥

Og vet dere hva? I dag reiser jeg til DAMARK! Med jentene mine, kommer hjem igjen i natt. Gleder meg så sinnsykt, spontane som vi er bestilte vi bilettene for få timer siden. Vi skal ha julebord buffet, shoppe, drikke gode drinker og bare kose oss. Haha, kommer til å bli en skikkelig harrytur med god promille kan jeg tenke meg. Trenger virkelig å senke skuldrene nå, så hva er vel bedre enn å ta en tur til herlige Damark med to av verdens beste jenter? : D

mine favoritt selvbruningsprodukter

Tenkte å gi dere litt tips om selvbruning, som avtalt. Selv har jeg to favoritter, en som gjør deg brun straks du påfører den og en som gjør deg brun over natten. Begge to har jeg brukt i over ett år, etter å endelig ha fått disse som min favoritter. Jeg har endt opp både orange, skjoldete og gul etter haugevis av testing av diverse selvbruningsprodukter. Det er farlig å gå i fella, så jeg er glad jeg endelig har funnet det beste av det beste. Som jeg kan dele med dere.

1. Selvbruning som du blir brun av straks du påfører fra Sex Symbol. Kan brukes på både ansikt og kropp. Les mer om den under, du finner den HER.

2. Selvbruning du blir brun av over natten. Denne slår alt av kremer og skum - den er rett og slett helt fantastisk. Brunfargen varer i rundt fire dager og bør brukes en gang i uken for å beholde fargen. Pakken inneholder ti servietter, og du finner den HER. Perfekt til både ansikt, bryst og resten av kroppen.

Begge to er supergode, på hver sin måte. Den øverste syns jeg er fin å bruke dersom man vil bli ekstra brun før man skal på byen, eller kanskje julebord. Den nederste er noe man kan bruke fast, for å beholde en fin brunfarge hele året.

Husk også at dere får -10% rabatt på absolutt alt dere handler og fri frakt ved å skrive "FANCY" som kampanjekode når dere kommer til betaling! ♥

Reklame.

det nytter ikke å grave seg ned

Det dummeste man kan gjøre når man føler seg langt nede, er å grave seg ned i sofaen i dagesvis, uten sminke og i joggedressen. Kutte all kontant med omverden og føle at alt mer jævlig enn det egentlig er. Lær fra mesteren, heh. Derfor tenkte jeg å gjøre det stikk motsatte i dag.

Startet dagen med å sole meg litt, ta en lang spasertur, skrubbe hele kroppen i dusjen og ta på meg noe annet enn joggedress. Nå sitter jeg trygt plassert i stolen til SalongXtend, der farging av håret skal gjennomføres. ToneBestis som var så snill å ville muntre meg litt opp, verdens beste venninne! Deilig å freshe seg litt opp, det føles alt for lenge siden nå...

Viser dere resultatet senere! Har dere det fint, cupcakes? ♥

deler julekalenderen min med....

I dag dro jeg hjemover en tur på besøk til my old hometown. Godt å være sammen med familien igjen og koble helt av. Mamma har forresten ordnet julekalender til meg i år også, selv etter at jeg har flyttet hjemmefra. Snill! Men, denne gangen kommer jeg til å måtte dele kalenderen min med .....wait for it.... MILO. Vi skal få pakker annenhver dag, haha - hva i huleste liksom? Jeg syns selvfølgelig dette var utrolig unødvendig, men jeg var tydeligvis alene om å føle det slik.

Meg: Hvorfor skal jeg dele julekalenderen min med en hund?

Mamma: Milo skal ha pakker han også, Kristina.

Øyvind: Ja, det er viktig at Milo også er glad i jula.

Har gått rundt uten sminke i snart ei uke, kanskje på tide å freshe seg opp litt igjen...

Som dere ser så ser jeg så blek og sliten ut for tiden at jeg virkelig må gjøre noe. Vurderer å smøre meg inn med selvbruning i kveld før jeg legger meg, for å få litt glød tilbake i ansiktet. Utrolig hvor mye mer våken man ser ut hvis man har litt farge på huden, jeg føler meg i hvert fall mye bedre med litt tææn.

Noen som vil ha tips til gode selvbruningsprodukter, forresten? Kan prøve å få laget et eget innlegg om det i morgen, jeg har testet ut det meste og virkelig funnet noen fantastiske favoritter. ♥

pretty girls

Taylor Swift, Heidi Klum, Jennifer Hudson og Selena Gomez.

Har dere sett så fine kjoler? Skulle nesten gitt min egen lillefinger for å få den fotside kjolen til Taylor, som er fra Reem Acra. Eller Selena sin herlighet fra Giorgio Armani, gud så flott! Selena er virkelig en av de nydeligste jentene jeg vet om, hun virker som ei utrolig jordnær og søt jente. Heldig er hun jo også, som har selveste Justin Bieber til kjæreste. Helt siden jeg så never say never, har jeg vært en liten Belieber selv.

Hvilken av kjolene over likte du best?

det betyr mer enn dere tror

God morgen! ♥

Jeg må si tusen takk for alle fine kommentarer jeg har fått på innlegget under, det hadde jeg virkelig ikke forventet. Jeg skreiv ikke for å få sympati, men for at dere skulle få muligheten til å kjenne meg litt bedre og forstå. Føler meg ti kilo lettere etter å ha vært ærlig, så jeg tror nok at jeg skal klare å bli flinkere til å dele mine dårlige tider også med dere. Ingen har jo et liv som er en dans på roser, ikke sant? Jeg er heldig som har så mange mennesker rundt i Norge som bryr seg om meg, dere er en god støtte - virkelig.

Sånn helt ærlig, så har jeg spist ett måltid på snart tre dager, så jeg kjenner kroppen min er vanvittig slapp. Ligger rett ut på sofaen og vil vel egentlig helst bare ligge her i fred. Jeg savner å være så glad som jeg var her, jeg:

Men det ordner seg nok, det jo ordne seg. Kan ikke ha det på denne måten for alltid, det nekter jeg. Er jo egentlig en så glad person, jeg kler best å være glad.

Igjen, tusen takk alle sammen. Det betyr mer enn dere kanskje tror. ♥

the truth

Et av mine mest åpne blogginnlegg noensinne, jeg føler virkelig for å bare skrive. Sannsynligvis angrer jeg senere som har vist disse svake sidene, men jeg håper dette kan få dere til å forstå at jeg bare er et vanlig menneske jeg også.

Logget på bloggen for ikke lenge siden og kommentarene om hvor dårlig blogger jeg var pøste på. Begynte å gråte, noe jeg har gjort de siste dagene når jeg skal godkjenne kommentarer. Jeg er så sliten av negativitet og alt oppstyret som har vært i det siste, at jeg gruer meg til å logge inn her. Det ender i tårer og alt annet enn oppdateringer. Kanskje mange av dere skriver slike ting fordi dere tror jeg er ei superjente, som lever en dans på roser og aldri har det vanskelig? Vel, dere tar så feil som overhodet mulig. Den siste tiden har det vært så mange dager jeg ikke har hatt lyst å stå opp av sengen, bare ligge i mørket og tenke over mine egne feil.

De siste tre ukene har jeg gått inn i min egen verden, slengt opp et smil på bloggen og fått alt til å fremstå som perfekt. Blogget om trening, shopping, cafebesøk og mitt liv med mine kjære. Latterlig nok så har jeg nesten ikke fått sett de jeg er glad i den siste tiden, fordi jeg har tatt jobb og trening over hodet mitt. Hver dag jobber jeg i gjennomsnitt åtte timer med bloggrelaterte ting, pluss at jeg nå også har en annen jobb ved siden av. Og når jeg er ferdig med disse tingene, har jeg vært for sliten og deppa til å dra ut med folk jeg burde brukt tid på.

De siste dagene har jeg våknet opp for å dra på trening, noe jeg gjør uansett hvor sliten jeg er. Går på mølla til jeg i blandt får tårer i øynene og gleder meg bare til å komme hjem igjen. Føler jeg må trene som en helt, for å ikke legge på meg og for å se best mulig ut. Når man daglig får høre at man er en feil, enten det er på bloggen eller fra andre, føler man det til slutt selv. Jeg føler jeg hele tiden gjør noe galt, at jeg burde klare mer enn det jeg gjør og at jeg burde trent enda hardere. Det siste har jeg prøvd å holde for meg selv, fordi jeg vil være et godt forbilde for jentene som leser bloggen. Men dette forbildet jeg har prøvd å være, gjør meg bare enda mer sliten og trist.

Slike mails får jeg hver dag, av jenter som blir tynnere. Jeg går inn på profilen de har sendt fra, ser en jente som er mer enn tynn nok og jeg føler et sterkt behov for å få denne jenten til å endre synspunkt. Svaret "nå ble jeg glad" fra denne jenta, som kom etter at jeg fortalte at hun var mer enn tynn nok, får meg virkelig til å forstå hvor sterk påvirkningskraft jeg har på unge jenter.

Bloggen min oppdateres ikke like hyppig lengre, fordi jeg ikke har hatt energi og får utrolig mye kjipe tilbakemeldinger her inne. Ligger våken om nettene og tenker på alt jeg kunne eller burde gjort annerledes. Jeg er sliten, lei meg og vet ikke hva jeg vil med livet. Vil jeg begynne på skole igjen, reise for å studere, starte mitt eget eller hva i huleste vil jeg? Nå for tiden føler jeg at jeg ikke klarer noenting, så jeg får vel bare vente da. Slutte å gjøre feil, jobbe hardere, trene mer og være et bedre menneske.

Jeg har ikke mistet smilet mitt helt, det er rett under nesa mi. Jeg må bare ikke glemme det er der. Jeg har heller ikke mistet humøret mitt helt, det sitter bare langt inni meg for tiden. Jeg må bare lære meg å ta bedre vare på megselv.

mobilblogg: morgenstund

Sitter i skrivende stund på cafe, drikker min tredje iskaffe og skal til på min andre dobble ekspresso. Herregud, jeg er så trøyt at jeg sliter med å holde øynene åpne. Så derfor trengte jeg en real kaffekickstart før jeg begynner på jobb, hehe. Tipper jeg får koffeinsjokk av alt dette. Kjøpte meg nye MAG også i dag, en haug av gode reportasjer med blant annet Jenny Skavlan skjuler seg inni bladet. Samt en kupong med -30% på valgfritt plagg hos BikBok. Wiiihi!

Beklager forresten dårlig oppdatering de siste to dagene, men jeg har jobbet og vært i møter store deler av døgnet. Og når jeg i tillegg har kjæreste, leilighet, hund og slike ting jeg må ta vare på - det det ikke alltid like lett å prioriter bloggen. Men i dag er det å jobbe inn  de siste timene, så er det frihelg! Og i morgen er det photoshoot, endelig blir det nytt design på bloggen.

Vi skrives senere - håper dere har det fint. ♥

lyst på silkemykt hår?

I dag vil jeg dele ut en av mine favoritt hårkurer, denne gangen fra fantastiske Redken! Jeg har fortalt dere om All Soft kuren mange ganger, den er virkelig helt rå. Gjør håret silkemykt og glansfult, samt fritt for floker. Har en ekstra liggende hjemme, så tenkte jeg kunne dele den ut til dere.

You know the drill, girls! Legg igjen en kommentar om du ønsker å vinne. ♥

morgenhilsen fra oss

Goood morning mamacitas! Har dere det fint? : D

Våknet opp med tidenes stive nakke og en stk øm rygg, føles som om noen har kjørt over meg. Har en viss misstanke om at jeg har overtrent denne uken, så derfor blir det velfortjent treningsfri i dag. Skal straks avgårde på jobb, gleder meg til å se mine fantastiske kolleger igjen! Ellers kan jeg jo fortelle at jeg har klart å låse fast min egen sykkel til en stolpe, så jeg får høre om noen kan komme å brekke den løs for meg. Føler meg helt maktesløs uten bysykkelen min, hehe.

Milo hilser forresten til dere, i kjent stil selvfølgelig:

Pssst! Litt senere har jeg hørt rykter om at det kommer en konkurranse her på bloggen. Iiiih, noe jeg er rimelig sikker på at dere kommer til å like. ♥

my day so far

Fikk øye på en ny ferdigpakke fra Toro i dag når jeg var på butikken, som lovte deg knekkebrød på 1-2-3. Jeg elsker jo ferdigpakker, så dette måtte jeg selvfølgelig prøve ut. Og jammen holdt de ikke ord, jeg er superfornøyd med resultatet. Sannsynligvis de sunneste og beste knekkebrødene jeg har satt tennene mine i, genialt!

Sunne knekkebrød på 1-2-3 med Toro, try it!

Nå sitter jeg plantet i sofaen, med MacBooken på fanget og Keeping up with the Kardashians på tv'en. Var på en liten shoppingrunde tidligere og fant endelig en lyserosa kosedress. En av dere søte blogglesere tipset meg om at jeg kunne finne en slik på Lindex, så da tok jeg selvfølgelig turen opp. Dere er så gode å ha!

Om en liten halvtime skal jeg begynne på middag til min kjære kommer hjem fra jobb, tenkte å lage fullkornspasta salat, med kylling og hvitløksbaguetter i dag. Kjempegodt! Skikkelig avslappende dag dette, men det føles bare deilig. I kveld må jeg uansett delta på et møte som sannsynligvis tar noen timer, så da kan jeg kose meg litt nå med god samvittighet. ♥

på grensen til å være desperat

Sitter her med morgenkaffien min og kom over denne saken hos Side2.no. Jeg fikk helt ærlig veldig sjokk og syns hele greia virker veldig sykt. En detektiv i Oslo har fått flere oppdrag før jul av ektefeller og kjærester for å finne ut om partneren deres er utro. Julebordsfylla er visstnok høysesongen for privatetterforskerne.

Det er ingen tvil om at utroskap er noe av det verste en person kan oppleve og jeg tør ikke tenke på smerten man må føle. Men - dersom jeg hadde hatt misstanke til at kjæresten min var utro, ville jeg uansett aldri brukt store deler av lønna mi på en privatdetektiv. Da mener jeg man er på grensen til å være desperat og syk i hodet. Personlig tror jeg ikke på å leie noen til å følge etter et menneske uten at personen det gjelder vet om det, slikt burde i mine øyne vært ulovlig. Dersom man tror så sterkt at partneren sin er utro, så burde man pakke baggen sin og vinke farvel til forholdet.

Dersom du hadde misstanke til at kjæresten din var utro, ville du:

1. Prøvd å finne ut av sannheten selv, eventuelt pakket baggen din å dra?

2. Leid inn en privatdetektiv til å forfølge han, slik som damene i saken har gjort?

jeg tar en Beckham

I går hadde jeg og Maren en skikkelig sushi og skrekkfilm date. Vi leide inn tidenes grøsser, som virkelig fikk oss til å krepere av redsel under dynene. Ei jente som jobbet på MIX anbefalte oss den, med god grunn. Den var bare insane...

Denne dagen startet jeg hos hudpleieren, for å vokse og farge brynene. Deilig! Etterpå dro jeg avgårde for å kjøpe Herbalife, et kosttilskudd jeg har hatt lyst på lenge. Siden jeg trener så mye som jeg gjør, er det viktig at jeg får i meg riktig næring og alle vitaminene jeg trenger. Herbalife har alt av dette, så gleder meg til å drikke dette før og etter trening fremover.

En shake inneholder 217 kalorier, så dette er absolutt ikke noe jeg tar for å gå ned i vekt. Men for å få i meg god og sunn næring, ved siden av vanlig mat. Det å erstatte måltider med shakes, er noe jeg tar sterk avstand fra og virkelig ikke anbefaler til noen. Det beste du kan gjøre for å holde kroppen din i form er sunt kosthold og hard trening. Simple as that! Det er latterlig å sulte seg ihjel med shakes og en drue daglig..

Noen av dere lesere som bruker Herbalife og har tips å komme med?

litt interiørnytt

Mange av dere lesere har etterspurt flere innlegg om interiør her på bloggen, så det tenkte jeg å gjøre noe med. Nå har jeg fylt opp leiligheten med litt nytt og flott, som passer perfekt inn nå som det går mot kalde tider. Jeg har også laget en helt ny kosekrok i sofaen, som dere ser over. Den er så god, jeg elsker putene og saueskinnet. Skikkelig koseplass!

Tingene dere ser under er handlet fra Åhlens, Kid interiør, Hansen&Co eller fra Thelmat.no - en fin interiørbutikk. Tenker å bestille hjem litt mer ettervært, spesielt av putene og den fine koppen. Slike ting er gøy å samle på! Jeg elsker virkelig interiør, får ikke nok. Det å ha det hjemmekoselig, lunt og varmt er det beste som finnes.

Litt nytt fra our place:

Sementhjerte med Relax inngravert, perfekt på lysfatet mitt. Samme finner dere her.

Stoort krus til varmsjokolade, pynter opp kjøkkenhylla vår. Samme finner du her.

Bokstøtte, men jeg bruker den som pynt. Samme finner dere her.

Home skilt, kjøpt på Hansen&Co i Kristiansand.

Kosekroken, elsker den! Putene finnes her, pledd og saueskinn er fra KID.

Deler av innlegget er reklamebasert.

photoshoot før uka er omme

Sitter her å spiser en skål med havregryn og blåbær, etter en god morgentrening med ToneBestis. Utrolig digg å trene sammen med noen, man pusher seg automatisk mye mer når man har noen ved sin side. I dag trente vi biceps, triceps og bryst - samt litt kondis. Perfekt start på uka!

Nå blir det å hoppe i dusjen, før jeg må avgårde på jobb. Og forresten, mange av dere har etterlyst ny header og nytt design på bloggen, noe jeg forstår godt. Det jeg har nå er veldig sommerslig, så føler virkelig det er på tide å bytte. Derfor blir det forhåpentligvis en photoshoot også før uka er omme, blir deilig å fornye litt her inne!

sunday is funday

Ah, her hjemme er det bare skikkelig kosekveld på oss. Godteri, brus, fimer og alt som hører med - bedre blir det ikke! Milo har også endelig kommet tilbake i leiligheten, etter å ha vært på hyttetur med mine foreldre hele helga. Supergodt å få han hjem igjen, det er liksom noe som mangler når han ikke løper i beina mine 24/7.

Tenkte å ta kvelden tidlig i dag og bli skikkelig opplagt til en ny uke. Har bestemt meg for å fokusere fult på trening og bra mat, samt prøve å la være å spise på cafe en gang til dagen. Det er jo bare ikke bra å gjøre det så mye som det jeg gjør, både med tanke på økonomi og kropp. Skjerpings på den fronten, det blir derimot spennende å se om jeg klarer det. Men, nå snakker jeg for mye - tilbake til å slappe av!

Er dere klare for en ny og sprek uke? Iiiih : D

Verdens fiiineste hund i hele verden!

Godteri og brus må man jo ha på søndager, sant?

herlig lunch med Borge

Dagens antrekk, casual og enkelt. Perfekt på en slapp søndag!

Har nettopp kommet inn døren etter en koselig lunch med nydelige Marthe. Vi sees altfor sjeldent, noe som er fryktelig dumt. Så i dag hadde vi jammen med mye å fortelle hverandre og masse å ta igjen. God mat hadde vi også selvfølgelig, Marthe bestilte tidenes clubsandwich som nesten var større enn henne (haha..) og jeg valgte seafood salat. Helt fantastisk, både selskapet og maten! En ting var vi i hvertfall enige om, og det var at det ikke skulle bli lenge igjen til neste gang. ♥

Nå blir det avslapping med min kjære! Litt bilder fra dagen:

En av de skjønneste jentene jeg vet om, til å spise opp!

Sjømat salat, smakte helt himmelsk..

ukens tips

Da er det lenge siden jeg har hatt ukens tips, så tenkte virkelig det var på tide igjen. Noe av dette kan dere kanskje handle inn som julegaver? Jeg har i hvert fall klikket hjem hele fire minirettetanger og masse annet goodies som jeg gleder meg til å gi bort. Her kommer ukens supre tilbud!

Absolutt alle seriene fra Redken er nå nedsatt 15% i pris, her kan du både sikre deg noe til deg selv eller kanskje til kjæresten også. Redken fører nemlig en egen serie til herrer også, noe jeg syns er helt genialt. Anbefaler stylingproduktene, hårkuren All soft og de aller fleste shampoo og balsam flaskene. Redken er uten tvil et av de beste merkene som finnes den dagen i dag.

To stoore rosa flasker med shampoo og balsam fra Tigi Bedhead er nå satt ned til 299 kroner. Også et fint julegavetips, eller kanskje en liten oppmerksomhet til deg selv. Her finner du settet.

Husker dere minirettetangen jeg fortalte dere om i fjor? Flere hundre av dere blogglesere kjøpte den og elsket den like mye som meg, noe jeg syns var utrolig gøy! Sverger selvfølgelig til GHD, men den er såpass dyr at jeg ikke vil ta den med i vesken. Derfor vil jeg igjen tipse dere om Nicky Clark sin lille herlighet, som nå er redusert til bare 169 kroner. Tangen passer perfekt i vesken siden den er så liten og varmer seg opp på 30 sekunder. Enhvers jente must have!

Og nå til det beste: GHD har endeliiiig sluppet to nye versjoner av stylingjernet sitt og jeg sikler virkelig etter å bestille en av de hjem til meg. Scarlett collection er litt rimerligere, mens Scarlett Collection Deluxe er litt mer eksklusivt og inneholder også en hårføner. Hvilken liker dere best? Jeg trooor valget mitt faller på sistnevnte, det er så lukseriøst og nydelig at jeg bare får lyst å... klikke det rett hjem. Hih!

Husk at dere i tillegg til andre rabatter også får -10% på absolutt ALT dere handler hos Blivakker.no, ved å skrive "FANCY" som kampanjekode. Dere også handler frakt fritt nå, heldiggriser! Her kan dere spare gode penger på rettetanger, gode produkter og julegaver, bedre blir det ikke!

Fant dere noe dere likte?

Reklame.

ja, det er DEG jeg tenker på

Er du i blandt lei deg, føler at ingen bryr seg og at du er alene i verden? At ingen hadde brydd seg om du hadde forsvunnet? Vi har vel alle slike dager, og da er det ingenting som er bedre enn at noen minner deg på at det er faktisk mange som ikke kunne forestilt seg verden uten deg. Du er unik, akkurat som du er. Uansett kroppsfasong, hud eller hår - du er flott akkurat som du er. I blandt kan man føle seg alene, savne en kjæreste, ei bestevenninne eller et familiemedlem. Kanskje du har gjort en stor feil du angrer fryktelig på, eller kanskje du bare føler deg ensom? Men, du er aldri alene. Uansett hvor mye du føler det sånn.

I blandt er det bare godt å vite at:

Du er verdifull. Ja, det er deg jeg tenker på. Ta det til deg når jeg sier det, du er verdifull. Din verdi kan ikke måles, verken i penger eller noe annet. Det ligger muligheter i deg, du ser det kanskje bare ikke selv. Talenter som du ikke har oppdaget ennå, men som du har i deg. Mye kan føles meningsløst, men du kommer til å vokse på erfaringene dine. Kjenner du deg igjen?

Gode tider ligger og venter på nettopp deg, tro meg. ♥

Victoria's Secret Fashion Show

Fineste englene i verden, sjekk de kroppene og utstrålingene!

En ting jeg skal oppleve i løpet av livet er virkelig å se et av Victoria's Secret Fashion Show, som bildene over er hentet fra. Etter min mening er det årets beste og mest spektakulere moteshow, jeg sitter speechless fra start til slutt når de går på catwalken. Adriana Lima og resten av jentene er så vakre at jeg finner ikke ord. Det jeg også liker veldig godt er at jentene ser sunne ut og ikke er sykelig tynne. Veltrente og slanke kropper - det liker vi!

Og når vi først snakker om Victoria's Secret - tror jammen med jeg må inn på nettsiden deres og klikke hjem noen bikininer. Må jo se fresh ut i vannkanten når vi drar til Kanariøyene på nyåret. Gleder meg sååå - iiiiih! ♥

man må jo bare smile

... når man våkner opp til denne pakken levert på døra:

Litt nye produkter jeg skal teste, samt gode gamle favoritter. Iiiiih! ♥

Ellers er det jo selvfølgelig fantastisk å våkne opp til min fantastiske kjæreste, kos, god frokost og med en kropp som er proppfull av energi. Lørdagslykke, endelig er helgen her for fult. Lurer faktisk på å hoppe i treningstøyet og slå av noen kilometer på mølla i dag også, men jeg får se om fristelsen til å legge seg tilbake i senga igjen blir akkurat litt for stor. Det hjelper jo ikke akkurat at vi har fått tv forran senga heller, farlig digg å dra seg der på kalde morgener.

Har dere det fiiiiint, mine skjønne?

noe varmt og godt i koppen

Jeg har funnet min nye favoritt drikk på kalde høstkvelder! Janne viste meg denne herligheten på jobb og jeg har blitt helt hekta. Løp på butikken å kjøp:

Eplejuice, kanel / cappuchino strøssel og en stooor kopp.

Du varmer eplejuicen i microen til den blir varm og drysser deretter over litt kanel. Rør rundt og nyt! Det høres kanskje rart ut, men herregud så godt det er. Det smaker faktisk skikkelig eplekake, bare enda bedre. Skal spasere bort på butikken etterpå å handle enda mer eplejuice, haha!

Noen av dere som har prøvd dette før?

news

ENDELIG fikk jeg løpt ordentlig fra meg igjen på mølla og løftet vekter til den store gullmedaljen. Har savnet å dra fra treningsstudioet med skikkelig god samvitttighet og følelsen av at jeg har gjort mitt beste. Men den feelingen fikk jeg virkelig tilbake i dag, kunne ikke fått en bedre start på dagen! Nå gjenstår bare vasking av leiligheten og litt opprydding, så kan helgen virkelig bare begynne.

I går var jeg ute å spiste med Camilla, så koselig å være med den søte snuppa. Vi bestiller alltid en haug av caffe mocca og snakker til krampa tar oss, hehe. Fikk til og med presset i oss en stor sjokoladefondant, så jeg er glad jeg fikk trent bort noen kalorier i morges. Og ja, jeg måtte opp en siste tur på BikBok også, fikk litt panikk når jeg ikke fikk tømt bankkortet så mye som jeg hadde håpt. Dette endte jeg opp med:

Masse fint og nytt, gleder meg til å lage fine antrekk av dette! ♥

middagsegoisten

Da var jeg hjemme, med en pose full av nytt tøy fra BikBok. Ble noen topper, skjorter og litt nytt undertøy på meg, ikke så mye som jeg hadde håpet på å stikke av med. Er det ikke typisk når alt er superbillig, så finner man ingenting? Men når alt er superdyrt og til normal pris - får man lyst på hele butikken? Føler det alltid er slik..

Ellers kan jeg jo fortelle at jeg kjøpte sushi til middag til meg selv og brød til kjæresten. Finn en feil liksom! Mente ikke å være slem, men i følge Granit var det visstnok skikkelig dårlig gjort. Haha, kanskje litt dårlig gjort da - men absolutt ikke slemt ment. Nå skal jeg slappe av litt i sofaen, før jeg skal ut på cafe med ei venninne!

Fikk dere forresten shoppet litt i dag dere også?

Veldig fornøyd jente med dagens lille og billige fangst! : D

god morgen!

Har hatt en helt fantastisk start på dagen, med sunn frokost, grønn te og Ylvis brødrene på youtube. De karene er virkelig noe av de mest geniale, ler meg ihjel hver eneste gang jeg ser programmet deres. Liker de de faktisk så godt at jeg har lyst å dra inn til Oslo i løpet av Desember å få sett showet de driver med. Kanskje en perfekt julegave til ei venninne, roadtrip til Oslo for å se på Ylvis? Time will show! ♥

Nå er jeg straks på vei ut døren og klar for å dra på jobb. Forresten - i dag er det 50% rabatt på hele BikBok (alt utenom sko og jeans..). Flere enn meg som skal fylle handleposene? Håper å sikre meg noen plagg før dagen er omme, de har fått inn fantastisk mye fint denne sesongen.

Hahaha...

glede på jord!!

HYYYL! Som jeg røpte for dere i noen innlegg tilbake, er Moroccanoil endelig tilsalgs hos Blivakker.no. Jeg har bestilt absolutt alle varene de har av dette merket på nettsiden og gleder meg som en unge til å motta det i posten. Oljen (desverre utsolgt)har jeg brukt i en evighet og den er min nr.1 favoritt på badet. Shampoo og balsamen er også helt fantastisk, samt hårkuren.

Ah, jeg er virkelig helt frelst. Sannheten er at Morrocanoil banker merker som Redken og Tigi ned i støvlene, ingenting kan måle seg med dette. Husker jeg hylte av glede når produktene endelig kom til Norge og SalongXtend begynte å selge de. Og nå er de jammen med til salgs hos min favoritt nettbutikk også, glede på jord!

Tenkte bare å tipse dere veldig kjapt om dette, skal selvfølgelig fortelle dere mer om produktene og gi dere en skikkelig god oversikt når jeg får alle hjem til meg. Veldig mange av produktene begynner å bli utsolgt allerede, så vær kjapt ute dersom dere vil sikre dere noe.

Husk at dere får -10% avslag på Morrocanoil ved å skrive "FANCY" som kampanjekode når dere kommer til betaling. Dere har også fri frakt nå! ♥

Reklame.

klar for jentekveld!

Da er 14 cm heels tatt av og joggedressen tatt på. Skal på jentekveld til Maren i kveld - det skal bli deilig! Tenkte å ta med en av de filmene vi ikke fikk sett i går, nemlig Honey 2. Jeg eeelsker eneren, herlig film det er umulig å ikke bli glad av. Satser på at denne er like bra, om ikke bedre! Noen av dere som har sett den?

Eneste jeg ikke gleder meg til, er å sykle en god tur for å komme opp til go'jenta mi. Brrr, det er virkelig iskaldt ute! Må få kommet meg avgårde å handle luer, votter og skjerf snart - før jeg blir til en istapp. Og apropo votter, jeg har funnet noen nyyydelige noen fra Ugg Australia som jeg har så utrolig lyst på. Men de koster 1499 kroner, litt dyrt for noen vanter syns jeg. *ønsker seg til jul*

Ha en herlig kveld videre alle sammen! ♥

vimsa Andersen og dagens antrekk

Har hatt en finfin dag med shopping, et lite møte og jobbing. Plasserte meg ned på arbeidsplassen min, bestilte lunch og dro opp laptopen. Forstod ikke helt hvorfor de ansatte kikket så rart på meg, helt til jeg fikk beskjed om at jeg skulle begynt på jobb for en god stund siden. Forferdelig flaut, og det hjalp ikke akkurat at jeg satt der med haugevis av shoppingposer. Heldigvis har jeg snille sjefer som tok det hele med et smil, hvis ikke hadde jeg begynt å gråte tror jeg. Fra nå av skal jeg ha timelista med meg hvor enn jeg går..

Anyways, nå er det straks tid for trening med ToneBestis. Gleder meg! : D

Saueskinnsjakke // H&M. Skinnbukser // Gina Tricot.

Veske // Bagorama. Heels // Nelly.

mobilblogg direkte fra senga

I går ble det ikke noe restaurantbesøk på jeg og min kjære, men avslapping hjemme. Vi spaserte en tur ute i kvelsmørket og leide tre filmer etterpå. Rakk derimot bare å se en før begge ble supertrøyte, hehe. Det er så koselig å slappe av under pleddet i sofaen på denne kalde tiden, det finnes virkelig ikke noe bedre.

Anyhow, åpnet nettopp øynene og det var så kaldt på rommet at jeg ble liggende litt til. Koser med Milo, som alltid er så god og varm. Tenkte å slenge inn en liten update til dere fra iPhonen, før jeg må opp og ta fatt på dagens gjøremål.

Pssst.. Er det forresten noen av dere som vet hvor det selges babyrosa kosedresser?

verdens søteste iPhone

Er det noe jeg er avhengig av, så er det min kjære iPhone. Den er med meg over alt og da liker jeg jammen med at den ser bra ut. Den er jo et lite accessories, sant?

Jeg bestiller mine deksler fra Hanselsportal.no, de har et enormt stort utvalg til telefoner som iPhone, HTC, Samsung Galaxy og iPad. Har en følelse av at jeg får en iPad 2 til jul og da gleder jeg meg til å pimpe den også opp.

Min favoritt in these days er et hvitt perledeksel som bare er helt nydelig. Har fått så utrolig mye skryt for det, noe jeg godt kan forstå. Hele dekselet er lagt av hvite perler og bakpå er det en stor sommerfugl. Det henger også ned perler fra denne, men mine har desverre falt av.. Buhu!

Dekselet jeg har finner dere her, var det ikke utrolig søtt vel?

Tenkte bare å tipse dere om denne nettsiden, da jeg syns de har utrolig mye fint og leverer varene kjapt. Samtidig som telefonen ser bra ut, beskytter dekslene også. Jeg har mistet min i bakken flere ganger, men den har ikke fått en eneste skrape så langt. Viktig å beskytte ting som er såpass dyrt så godt man bare kan, spesielt hvis du er like klønete som meg. Dette kan jo også være et perfekt julegave tips, da Handelsportal.no har noe for både gutter, jenter og enhver smak. Me like!

Reklame.

junkfood Gens er på besøk

For få minutter siden ringte det på døren og der kom Mc'Donalds største kunde inn døren. Jeg snakker selvfølgelig om Gens, broren til min kjære. Kan ikke helt forstå hvordan den gutten klarer å holde kroppen fit med alt det han presser i seg, skulle ønske jeg var like heldig. Bare se på denne massen med junk og alt er til en person:

Håhå! Triller avgårde av å bare se på bildet. Jeg og Granit har derimot vært supersunne like always. Laks, grønnsaker og poteter stod på menyen i dag, supergodt! Nå blir det avslapping i sofaen før vi skal ut å spise senere i kveld.

I morgen må jeg rundt å ordne til julekalender, hele 24 gaver må kjøpes og pakkes inn. Gøy å gjøre noe ekstra koselig for min kjære i julen, det er virkelig den mest kjærlige og koseligste tiden i hele året. Gleder meg som en unge til Desember, spasere rundt i julegatene og drikke varm gløgg. Pynte til jul inne i leiligheten, har stjerner i vinduene og pakker under treet. Julebord med kolleger, vennner og kvalitetstid med familie. Jeg gleder meg sååå! ♥

motivasjon, hvor er du?!

Startet dagen med en herlig tur ute i sola med lille Milo. Vi tok en tur ned på stranda som ligger rett ved oss, kastet pinne og lekte. Etterpå dro jeg på trening og ble der i latterlige 20 minutter. Har så vanvittig lite motivasjon på disse mørke og kalde dagene, jeg må virkelig gjøre noe drastisk for å komme ordentlig igang igjen. Dersom noen av dere vet om noen gode treningsblogger som kan gi en dytt på motivasjonen - hyl ut!

Nå blir det hårkur og en dusj, før jeg må ha noen timer med hjemmekontor. Den siste tiden har jeg jobbet på spreng med blogg, samarbeidsavtaler, møter og mails, noe som gjør at ting virkelig går den rette veien. Men det kommer ikke gratis, det skal i hvertfall være sikkert. Elsker å jobbe med noe jeg liker, det skal virkelig være sagt.

Og vet dere hva? I dag har jeg jammen med bestilt meg ny vinterjakke fra Svea og en hel haug av produkter fra MoroccanOil, iiiik! Sistnevnte er det beste hårmerket i hele verden, gleder meg til å vise dere når jeg får det hjem i posten.

Utrolig koselig at dere er så flinke til å kommentere for tiden, forresten! Vanvittig mye gøyere for meg å oppdatere bra når dere gir meg så mye tilbakemeldinger.♥

Kristina tester: "anti shake" treningstøy

Den siste tiden har jeg vært så heldig å få teste ut treningstøy fra Röhnisch, et supert merke som Get Inspired selger. Jeg har lagt stort fokus på treningstightsen plutselig alle vil ha, nemlig anti shake modellen. Den lover:

.. og jeg kan skrive under på at løftene stemmer.

Jeg virkelig ELSKER denne buksa og den perfekte måten den sitter på kroppen. Jeg kan løpe som søren på mølla, men huden føles fastere enn den noengang har vært - absolutt ingenting rister. Noe jeg også liker er at de er utrolig behagelige på, skjuler svette og gir en vanvittig fin form på rumpa. Føler meg nesten som Jessica Alba når jeg hopper rundt i tightsen, hoho. Celluitter og ujevnheter vises heller ikke, noe jeg vil tro de fleste jenter setter pris på. Alle modeller av anti shake buksene finner dere her.

Selv fikk jeg en kjempefin rød tights og matchende tshirt. Herlig å ha et fint treningssett, det gir meg helt ærlig mye mer motivasjon. Utrolig mye gøyere å dra på trening når man har noe fresht å ha på seg. Unn degselv nytt treningstøy iblandt, det er et av mine store motivasjonstips. Og dere? Train hard or go home! *blunk*

Reklame.

noe jeg ser frem til

... er at jeg og min kjære drar til Kanariøyene 12 Januar. ♥

Det skal bli så utrolig fantastisk at jeg har ikke ord, gleder meg så til å komme ned til varmen igjen! Forhåpentligvis får Granit fri fra jobb, hvis ikke blir ToneBestis reisefølget mitt. Bilettene er allerede bestilt og VING har booket oss inn på Suprime Riviers Beach Suites & Spa, et nydelig hotell som er for voksne som reiser uten barn. Sist gang vi var på tur i Tyrkia, kom vi på et utrolig shabby og stygt hotell, noe som faktisk ødela litt av turen vår. Derfor bestemte vi oss for å slå på stortromma denne gangen, noe jeg vet vi ikke kommer til å angre på. Gleder meg til å leve luksuslivet i en uke!

Hotellet har et gigantisk bassengområdet, spa avdeling, forskjellige golfbaner, treningsrom og ligger rett ved stranden. Ah, jeg kan nesten ikke vente - det skal bli SÅ deilig. Perfekt måte å starte det nye året på, virkelig. Litt bilder fra hotellet vårt:

Fin julegave til oss selv, sant?

Så til spørsmålet da.. Jeg har aldri vært på Kanariøyene før, men har hørt at det er en fantastisk flott og eksotisk plass. Er det noen av dere lesere som har vært der og har forslag til hva vi burde oppleve mens vi er der? Vi har bestilt leiebil hele uka, så nå har vi en perfekt mulighet til å cruise rundt på oppdagelsesferd. Hihi, tips mottas med takk!

ingen blåmandag her, nei

Sitter i skrivende stund på cafë, på Hos Naboen seff! Mandag er ukas viktigste dag når det kommer til planlegging av blogg, besvaring av mail og slike ting. Har vanskelig for å konsentrere meg når jeg er hjemme, derfor tok jeg heller turen ut. Så fikk jeg meg en deilig cæcarsalat til lunch i samme slengen, to fluer i en smekk. Satser på å bli sittende i noen timer, godt å dra hjem igjen med skikkelig god samvittighet.

Startet denne mandagen med kondisjons trening og bodywork gruppetime. Deilig! Har bestemt meg for at denne skal bli en skikkelig sprek uke, med minst seks treninger.

Flere som er med meg? : D

vin på tom mage er fiasko

Er det lovt å si god morgen nå...?

Det er jammen ikke mange timene siden jeg stod opp av senga, med et hode som føltes som ett tonn og sminken fra dagen før. Hvorfor? Etter fem rolige uker, følte jeg virkelig for å ta meg en skikkelig tur ut igjen. Og etter to vinflasker på tom mage gikk det over alle hauger, huff. Kom krypende hjem i tre tiden på natta og spiste to bokser med leverpostei, haha. Slik er det når man ikke har nattmat, jeg blir (tydeligvis..) gal hvis jeg ikke får skikkelig junkfood etter en kveld på byen.

Var fantastisk godt å komme hjem til den snille kjæresten min, som hadde ryddet og vasket hele leiligheten. I'm one lucky girl! Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden i sofaen og håpe på at formen blir bedre til i morgen. Har dere hatt en fin helg? ♥

få frisk hud på en uke

Vil du ha friskere, renere og penere hud? Jeg har en god nyhet! De siste dagene har jeg begravd meg i hudpleie magasiner, snakket med hudpleiere og sammen har vi kommet frem til den perfekte oppskrift. Slik får du perfekt hud på syv dager!

Dag 1 - spis sunt.

Et balansert kosthold er ikke bare viktig for kroppen din, men også for huden din. Lever du hardt med mye festing, fastfood og usunne matvaner, kan du helt klart tjene på å forberede kostholdet. Denne uken skal du spise mye frisk frukt og grønnsaker, samt mat rik på esensielle fettsyrer, som fet fisk. Mat sim er rik på antioksidanter er også bra for huden, som blåbær, brokkoli og tomater. Bytt ut hamburgeren med en god kyllingsalat!

Dag 2 - ta det rolig.

Å få nok skjønnhetssøv er ikke bare tullball, forstå dere. Effekten av å legge seg tidlig skal aldri undervurderes, selv sover jeg minst åtte timer hver eneste natt. Noe som uten tvil gir resultater på huden min. Når du sover så reparerer og fornyer huden seg selv, så jo mer du sover, desto bedre vil huden din se ut. Det er selvfølgelig lov å hjelpe naturen litt, så jeg smører meg ofte med en god nattkrem. Tips: Decléor Aroma Night - Neroli Essential Night Balm. Den er på 50 ml og varer i flere måneder. Med en avstressende duft er denne perfekt følge ved sengetid.

Så fra i dag, legg deg litt tidligere enn du vanligvis gjør og smør deg med en god nattkrem.

Dag 3 - det enkle er ofte det beste.

Når det kommer til huden gjelder virkelig less is more. Det nytter altså ikke å sparkle ned ansiktet ditt i håp om å fin hud. Ikke overdriv med intense peelinger, kremer og kurer, det kan gå mot sin hensikt og føre til sensitiv hud. Denne uken skal du være forsiktig og behandle huden varsomt. Rens huden hver morgen, ta deretter på toner og så en lett dagkrem. Her anbefales også Decléor produkter, les innlegget jeg tidligere har skrevet her.

Dag 4 - gi deg selv en massasje.

Den enkleste måten å gi huden rask glød på, er rett og lett med ansiktsmassasje. Dette forteller Caroline Frazer, som er en kjent makeupartist og hudpleier. Massasje øker blodsirkulasjonen, og huden ser friskere ut med en gang. Gjør det for eksempel mens du renser huden. Masser med fingertuppene i små sirkelbevegelser over hele ansiktet, spesielt rundt nese- og panneområdet. Fjern deretter rensekremen og avslutt med en toner.

Dag 5 - fuktighetsboost.

Dersom huden din er fuktighetsløs, kan det faktisk komme av for mye kaffe. Bytt ut cappuchinoene med vann denne uken. Ja, det er kjedelig, men du vil se det på huden din. Mer vann vil hjelpe til å rehydrere huden din, så her er det bare å drikke. Dersom du vil hjelpe huden enda litt til, kan du bruke et fuktighetsgivende serum. Her vil jeg anbefale Decléor Aromessence Angelique - Nourishing Serum, ta to dråper under ansiktskremen din for å tilføre ekstra mye fuktighet.

Dag 6 - skrubb.

Peeling er viktig, men i moderate mengder. Det ytterste laget av døde hudceller må nemlig bort for å kunne stimulere ny cellevekst, som igjen vil gi deg jevnere og glattere hud. Peel huden en eller to ganger i uka, ikke oftere - dette vil føre til rød og irritert hud. Tips til god peeling: Decléor Aroma Cleanse - Exfoliating Cream. Ansiktspeeling uten korn, mild og snill mot huden din.

Dag 7 - glød.

Siste, avgjørende finish: Produkter som inneholder c-vitamin. Ingen ingrediens er mer effektiv når det gjelder å gi glød. Md Formulations VIRAPLUS Illuminating Masque skal i følge Cosmopolitan være den perfekte masken for å få nydelig glød i ansiktet.

Håper dere ble fornøyd med tipsene mine, jenter! Og at dere som sliter med huden faktisk tester det ut, fordi tro meg, det vil hjelpe dere. Alle produktene som er linket til ovenfor får dere -10% rabatt på, i tillegg til fri frakt, ved å bruke kampanjekoden "fancy". Ta vare på huden deres! ♥

bombeangrep i leiligheten

Da var leiligheten endelig strøken og jeg kan ta fri resten av kvelden med god samvittighet. Granit hadde cribben for seg selv igår, noe jeg fikk svi for når jeg kom hjem igjen. Følte jeg var ankommet en plass det hadde vært bombeangrep, og siden sniken var på jobb - måtte selvfølgelig jeg rydde opp. Lurer på hva jeg skal gjøre som hevn.. Neida.. Eller.. joda!

Anyhow, snart er det klart for restaurant og kos med ei venninne, gleder meg! Er så utrolig sulten, så spørs om jeg ikke skal unne meg en god indrefilet i kveld. Og kanskje et glass vin! : D

blogganbefaling: Monique Lund

Tenkte det var på tide med en blogganbefaling igjen, og denne gangen vil jeg tipse dere om den flotte jenta dere ser over. Monique er et sånt inspirerende menneske man bare MÅ like. ♥

Det jeg liker veldig god med denne bloggen, er variasjonen. Her får vi se fine outfits, få gode skjønnhetstips, ta del i hverdagen hennes og se de fine bildene hun tar. For å ikke snakke om ferier, nå drar Monique snart til London. Heldiggrisen har nemlig fått en universalbilett på reiser av kjæresten sin, noe som betyr at hun kan reise hvor hun vil, når hun vil. Nå går turen snart til London og jeg gleder meg til å ta del i oppholdet!

Stikk innom www.moniquelund.com! Nydelig jente, sant?

energien forsvinner med regnet

Koste meg en hel haug hjemme i går, det er alltid koselig å se familien igjen. Som kveldsmat fikk jeg til og med hjemmelaga vaffler, som jeg sikkert ikke har spist på over ett år. Da var smilet stort kan dere tro! Senere dro jeg videre til Celina, som faktisk bare bor fem minutter unna mamma. En helt toppers dag, godt å være litt med bestis også når jeg først var in town.

Nå er endelig fredagen kommet, hurra! Gleder meg til helg med mine kjære, selv om jeg må jobbe litt på lørdag også. Så blir vel ikke sånn ordentlig helg på meg før imorgen. Håper bare dette forbanka regnværet kan forsvinne, føler jeg blir så slapp og daff når det er så grått ute at jeg blir gal. Men i dag skal jeg komme meg på trening, uansett hva. Får bare helle nedpå en energidrikk eller to - så går det vel smertefritt.

Er dere klare for helg, godtfolk? ♥

Øyvind's hjemmelaga vaffler, de beste som finnes!<3

home sweet home

Da var jeg trygt plassert i sofaen hjemme hos mamma, Øyvind og lillebror. Mamma har bursdag i morgen og blir hele 48 år, dette må jo selvfølgelig feires. Klarte å gratulere henne med dagen allerede på mandag, da jeg trodde det var da hun fylte år. Sendte ei fin bursdagsmelding og hele pakka, men fikk tilbake at "jeg har ikke bursdag i dag..". Følte meg som tidenes dårligste datter, så da var det bare å kjøpe en ekstra fin bursdagsgave til henne, som hun ble kjempe glad for.

Tenkte å vise dere litt hvordan barndomshjemmet mitt ser ut. Syns det er utrolig fint her, mamma er flink med interiør. Et stort hus som dette får meg virkelig til å lengte etter å bygge mitt eget... Drømmesegbort♥

du vet du er skravlesyk når

... du ikke forstår hvorfor det er ordgrense på Twitter. Hvordan i huleste skal man klare å fortelle noe på 140 bokstaver eller mindre?!

... du innser at det er noen av vennene dine du faktisk ikke vet hvor jobber, for du snakker alltid om din egen.

... leveringsmannen fra FedEx spør hvordan det gikk med daten din i forrige uke... og om du gikk for jeansen eller kjolen, og om du fant ut hvilken farge du skulle ha på den nye øyenskyggen din-.

... telefonselgerne må få deg til å legge på til slutt..

carpe diem

God morgen! I går tok jeg helt av på kjøkkenet. Bakte en haug av hjemmelaga rundstykker og pizza til min kjære kom hjem fra jobb. Fikk litt hjelp av en ferdigbunn til pizzaen da, men det snakker vi ikke om.

Utrolig gøy å få så god respons på antrekksbildene jeg la ut i går, forresten! Kanskje jeg må begynne å blogge outfits oftere, det gir jo faktisk ganske fine innlegg og dere liker det jo tydeligvis. Dere er så gode lesere - de beste! Ellers kan jeg fortelle at nattessøvnen min sannsynligvis er ødelagt for alltid etter at jeg så Paranormal Activity 3 på tirsdag, jeg syns den helt klart var den verste av alle tre. Den var irriterende grusom å se på kino, fordi jeg hoppet og skvatt så mye at det gjorde vondt. Tror min dårlige skrekkfilm karriere ofisiellt er lagt på hylla etter denne, altså...

Nå er det frokost, trening og jobb på planen!

en frisør og en negledesigner

... søkes for leie av arbeidsplass hos SalongXtend.

Vi søker deg som er glad i yrket ditt, blid og engasjert i kundene.

Kunne du tenke deg å være din egen arbeidsgiver?

SalongXtend er en frisørsalong med romslige lyse lokaler sentralt i Kristiansand. Send oss en mail på tone@salongxtend.no om du er interessert. Dersom du skulle hatt lyst til å drive med hairextensions har du mulighet til å få opplæring hos oss i salongen.

- Tone.

Jeg (Kristina) må også si at dere som får leie rom/stol/plass hos SalongXtend, kommer til å få en utrolig fin mulighet og en fantastisk arbeidsplass. Tone er ei helt fantastisk jente, som det må være fryd å dele lokale med. Personen som blir valgt til å jobbe her kommer også til å få gode muligheter for god markedsføring, da denne plassen virkelig er toppbloggernes favorittsalong. En flott mulighet til å få en god kundekrets og til å opparbeide seg et navn.

Jeg gleder meg til å se hvem som får plass i min favoritt salong! : D

måneden som gikk

Da var Oktober omme og det er på tide med et lite tilbakeblikk.

Den andre oktober spiste jeg årets første kakemann. Var storfornøyd da jeg fant en i butikken og spiste den med et stort smil om munnen. Fin måte å starte måneden på!

Jeg og Granit dro på weekendtur til fantastiske Farris Bad, noe som virkelig ble et minne for livet. Det er det fineste hotellet jeg har sett i hele mitt liv, kunne flyttet inn der. Vi koste oss med roomservice, behandlinger, spa og massasje hele helga.

Fikk min aller første Marc By Marc Jacobs. Glede på jord!

Fikk drømmekjolen fra Agape, det fineste i klesskapet mitt.

Drøssevis av kosekvelder med gode venner og sushi - min nye favoritt middag.

Pappa giftet seg den 15 oktober og fikk sin Tone.

Spist på cafe minst en gang til dagen. Skjerpings på dette nå fremover..

Fikk ørebetennelse, halsbetennelse og måtte gå på pencillin i hele to uker.. Da var frustrerte fruer godt å ha som selskap, sammen med store mengder godteri.

Hatt mange fine kosekvelder og høstdager sammen med verdens beste kjæreste. Og sist, men ikke minst: jeg farget håret mitt lysere!

Oktober var en herlig måned, til tross for at jeg var mye syk og ikke i form. Høydepunktene har uten tvil vært weekendturen til Farris bad og brylluppet til Pappa. Forhåpentligvis blir November liker fin! ♥

grugleder meg!

Dette er altså hva jeg skal bruke kvelden min til å se på. Etter at flere av dere lesere har insistert på at jeg må se Paranormal Activity 3, ble det jammen med den. Det blir jeg og Maren som drar på kino og vi er begge to små pingler. Sist vi hadde filmkveld sammen holdt vi på å gråte fordi noen satt fast i en skiheis på filmen, haha. Så blir spennende å se hvordan vi takler denne filmen...

Ellers kom nettopp Granit hjem fra jobb og jeg hadde lagt ferdig middag til oss. Det ble marinert kylling, ris, salat og bernaise saus på menyen i dag, fantastisk godt å sette seg ned etter åtte timers arbeid forran dataen. Blir en åtte timers i morgen også, pluss innbetaling av skatt. Kommer til å være både blakk og firkanta i øynene når kvelden kommer. Men jeg liker det, det er fint å jobbe med noe man liker. ♥

BloggNorge sett fra mine øyne

Her i Norge har vi mange søte jenter i bloggtoppen. Jeg er en flittig leser av mange selv og vet hva som må til for å holde en god blogg. Det krever tid, krefter og motivasjon. Tenkte å få til et litt gøy innlegg der jeg deler opp i kategorier, så here we go!

Den motiverte.

Den mest motiverte bloggeren vi har må da være Marthe Borge? Det går ikke en dag uten at hun oppdaterer minst tre ganger daglig, hvis ikke fire. Det er gøy å følge Marthe som er såpass glad i å blogge, det stråler virkelig glede av nettsiden hennes. Man merker at den skjønne jenta liker det hun driver med og det er slik det skal være!

Den ambisiøse.

Ulrikke Lund, uten tvil. Jenta har omsatt for over en million kroner allerede og året er ikke en gang omme. Ulrikke har startet sin egen nettbutikk og reiser landet rundt. Denne snuppa har virkelig smidd mens hjernet er varmt og det er gøy å se alt hun har klart å få ut av bloggen sin. En inspirasjon, virkelig!

Den ærlige og morsomme.

Etter at jeg begynte å lese bloggen til Linni, har jeg fått en helt ny respekt for den utrolig herlige dama. Gjennom media kan man fort få feil syn på andre mennesker, derfor er blogg så utrolig genialt. Linni er fantastisk ærlig og tar oss med på både opp å nedturer. Utrolig bra av henne når hun er en såpass kjent person på toppen av det hele. Jeg ler meg også ihjel av mange av innleggene hennes, spesielt når hun forteller historier om sin søte Grandma.

Den godhjerta.

Når jeg tenker på god, søt og snill er Cathrine den første bloggeren som popper opp i hodet mitt. Finnes det noe vondt i dette nydelige vesenet? Gjennom bloggen hennes virker hun snill som dagen er lang og har alltid et stort smil om munnen. Hun har ofte fine konkurranser og viser virkelig at hun setter pris på leserne sine.

Den ville.

Therese sparer virkelig ikke på kruttet på bloggen sin, og jeg tipper virkelig hun setter grå hår i hodet på foreldrene sine til tider. Haha, tror faktisk denne jenta må være den mest crazy vi har i bloggtoppen - noe jeg syns er kult. Hvorfor late som man er ei feilfri jente som leser lekser døgnet rundt, når man faktisk bare lever livet? Bloggere som lever et skuespill har vi vel nok av..

Den stabile.

Om hun så ligger med 40 i feber og innfluensa, oppdaterer likevel Caroline bloggen sin. Dette tror jeg virkelig er en av de mange grunnene til at vår alles kjære fotballfrue skriver Norges mest leste blogg. Hun leverer hver eneste dag og innleggene er alltid av den høyeste kvalitet. Jeg hadde faktisk ikke blitt forundret om Caroline oppdaterte bloggen sin den dagen hun ligger på fødestua også..

Den varierte.

Annette sin blogg vet man aldri hva man får, noe jeg digger. Her får vi bli med på skolen, ferier, shopping, cafeturer og se fantastiske outfits. Hun er også ei ærlig jente, som setter pris på leserne sine og sier ting som de er. Nydelig jente, som etter min mening er en av de beste bloggerne vi har her i landet.

Enig / uenig?

my everyday

God morgen mine fine! ♥

Våknet opp med et smil om munnen og med et håp om at denne dagen kan gå bedre enn gårsdagen. Treningstøyet er tatt på og havregrynen er spist - så nå skal jeg straks gjennomføre ukas andre treningsøkt. I dag har jeg mye på agendaen med en haug av papirarbeid, fakturering, telefonmøter and so on. Jeg må også ut å kjøpe buketter med blomster til de som bor med oss i blokka, har så utrolig dårlig samvittighet for at hele fellesskapet sikkert trodde leiligheten deres skulle brenne ned..

Og dersom jeg rekker i kveld, så blir det kino! Det står mellom å se Babycall eller Paranormal Activity 3. Begge to er jo skrekkfilmer, så regner med jeg kommer til å ligge våken i flere netter etter dette. Man lærer jo aldri, hehe. Noen av dere som har tips til hvilken som er best?

hits