oktober 2014

A Halloween Treat- keep calm and trick or treat -

I går lekte jeg meg litt på kjøkkenet, jeg hadde så lyst å tipse dere om noe ekstra gøy til denne skremmende helgen vi har i vente. Flere av dere skal sikkert holde Halloween fest, eller kanskje dra på en? Vel, her har dere et enkelt og morsomt tips til hva dere kan servere, eller ta med i vertinnegave. Her har jeg kuttet av toppen på et lite gresskar (cirka 2,5 kilo), skrapet ut innmaten og fylt det opp med dipp. Dippen dere ser er helt enkelt laget av to bokser med lett rømme, og to poser holliday-dipp. Denne er den aller beste syns jeg! Videre kuttet jeg opp gulrøtter, agurk og blomkål. Disse er perfekt å dyppe i dippen, det smaker helt fantastisk godt! Gresskar kan brukes til så mangt, men denne vrien var litt annerledes og morsom. Perfekt å overraske gjestene med denne helgen, enten du skal ut å vrikke på dansefoten eller ha en rolig vennekveld hjemme :-)

Litt luksus i hverdagen

Her om dagen var jeg å tok min aller første ordentlige ansiktbehandling. Litt luksus i hverdagen da, vet dere! Og hvorfor har jeg ikke gjort dette før? Det var jo himmelen! Jeg er så heldig at bestevenninnen min er hudpleier, og nå som Hilde også bor hos meg - har jeg blitt litt småbesatt av å se på den alt for stramme huden hennes til alle døgnets tider. Altså, er det mulig? Så nå har jeg vært så stalker at jeg har kjøpt meg akkurat samme hudpleieprodukter som bestis, i tillegg til at jeg skal til henne allerede til lørdag igjen for å få samme behandling som hun bruker selv. Så nå skal det bli fart på sakene her i gården!
- the best facial you will ever have -

Hudpleien jeg fikk av Hilde var med fruktsyrer, hvor du først får renset huden skikkelig og så blir penslet inn med denne fruktsyren. Denne behandlingen fungerer magisk på ansiktet, spesielt hvis man sliter med sorte prikker, tørr og gusten hud eller store porer. Etter denne behandlingen, fikk jeg en helt ekstrem fin glød, og ikke minst blir man sykt stram i ansiktet. Holey moley, sier jeg bare! Jeg følte meg så fresh! Hadde det ikke vært for at jeg skulle røske ut fire tenner dagen etterpå, ville jeg garantert følt meg som min søster Kim Kardashian hele den neste uken. I stedet ble jeg seende ut som månemannen, hvor den fine huden min ikke hjalp meg særlig akkurat da... Men, til lørdag skal jeg tilbake for å gjøre dette igjen - så da har jeg noe å glede meg til! Hilde jobber forresten på Miabell Hudpleie her i Kristiansand, og de har halv pris på denne behandlingen frem til 15.november. Bare et lite vennlig tips, til dere som stadig spør hva min bestevenn gjør for å se så innmari fresh og stram ut i huden. Håper dere snart begynner å spørre meg om det samme, fordi nå svømmer jeg snart rundt i Elixir på badet mitt ;-)


Denne fredagen skal jeg faktisk tilbringe i Farsund, så jeg må straks hoppe i bilen og kjøre avgårde. Jeg skal besøke verdens beste Tone, og verdens nydeligste baby. Som jeg gleder meg til å se bestis og lille engelen igjen! Og du? Stikk gjerne innom bloggen litt senere i dag, da kommer jeg med et sunt og morsomt tips til hva du kan servere på helgens Halloween-fest. Enn så lenge håper jeg dagen din blir super Tenk at endelig er helgen her. Det gledes!

Hvem bryr seg?

I dag har jeg prøvd å jobbe så mye som overhodet mulig, selv om det er ganske vanskelig å holde fokus etter en hel natt uten søvn. Jeg fikk noen helt ekstreme smerter i kjeven igjen i natt, hvis jeg skal forklare følelsen blir det som at noen konstant hamret meg der med en hammer uten å stoppe. Selv etter å ha tatt smertestillende stoppet det ikke, så jeg endte opp på sofaen i natt hvor jeg klagde for meg selv helt til de tidlige morgentimer...

Siden det ble en litt lang natt, bestemte jeg meg for å unne meg en ekstra god lunsj i dag. Så etter å ha jobbet noen timer på hjemmekontoret, våget jeg meg ut på en ti-minutters spasertur for å kjøpe kyllingsalat med meg hjem. Jeg har jo ikke vært ute på noe som føles som en liten evighet, så det å kjenne litt frisk luft igjen var gull verdt.

- chickensalad and coco juice for lunch -

Jeg tenkte å tipse dere om å slå på TV2 klokken 20.00 i kveld, for å se på Hvem Bryr Seg. Dette programmet er utrolig fint syns jeg, det settes i gang skjult kamera som filmer forskjellige vonde og vanskelige situasjoner - for å se hvem som faktisk bryr seg av de menneskene som er rundt eller går forbi hendelsen. Dere vil kanskje bli forbauset over hvor mange som faktisk går rett forbi noen som åpenlyst blir mobbet, sist jeg så på dette programmet reiv jeg meg i håret i ren fortvilelse pga manglende reaksjon fra forbipasserende. Selv har jeg aldri vært redd for å si i fra hvis jeg ser noen blir mobbet eller urettferdig behandlet, faktisk koster det meg ikke fem flate øre å gi klar beskjed om at slik oppførsel er ikke greit. Men, dessverre er ikke alle av den oppfatning. Det handler om å bry seg om andre mennesker, og strekker ut en hjelpende hånd til noen som sårt trenger det. Så husk tv2 klokken 20.00 i kveld, dere Dette har vi alle godt av å se!

For ett år siden

... hoppet jeg rundt i julepyjamasen og kunne nesten ikke vente til desember

... koste jeg meg med pizza og fineste Belindaen som var hjemme på besøk

... Milo var som alltid en liten sjarmør, og likte seg aller best inne i varmen på favoritt puten sin

... jeg tilbragte flere av søndagene mine på Sør Arena, for å heie på Start.

... trasket jeg rundt på noen fryktelige leopardsko

... mamma fylte 50 år, og jeg overrasket henne med en liten hyllest på bloggen

... jeg var ofte (les: alt for ofte..) på lunsjmøter og koste meg på cafe

... antrekk ble stadig oftere knipset og foreviget på bloggen... Hilde og jeg var på roadtrip

... inviterte til en aldri så liten girlsnight, med champagne og vin


... pøsende regn og storm stoppet ikke meg og Milo fra flere kveldsturer i høstværet

... jeg handlet de første julegavene

... fikk ny lysekrone til soverommet

 ...  jeg lagte julekalender til Mommo og Mofar, samt mamma, Øyvind og Eirik. Litt av en jobb!

... jeg og Marthe fikk låne salongen til Tone, og inviterte til enda et klessalg... leide oss suite og feiret nok et vellykket klessalg med venninnene våre

... lagte en skjønn videofilm av meg og Milo

... var i godt humør og hadde en utrolig fin, begivenhetsrik og flott november


Nå er det jo november om bare to dager, så jeg tenkte det kunne vært kjekt med et lite tilbakeblikk til hva jeg gjorde for (nesten..) nøyaktig ett år siden! Det er dette som er det gøyeste med blogg, man kan bla seg tilbake i arkivet og se tilbake på hendelser man kanskje ellers ville glemt. Og det beste med at det snart er en ny måned? Nå er det bare to dager til jeg kan pakke frem julepysjen min igjen... Haha! Det må vel være lov den 1.november? ;-)

Kvalitetstid- late night dinner with my bestie -

I kveld har jeg hatt skikkelig kvalitetstid med verdens beste samboer. Klart jeg måtte det etter å ha vært borte så lenge! Hilde var så snill å stelte i stand med ferske havregryn-rundstykker, og hjemmelaget tomatsuppe. Sistnevnte har det blitt alt for mye av de siste dagene, jeg har hatt suppe til nesten alle måltider. Slik er det når man ikke kan tygge, hehe! Men jeg blir aldri lei, tomatsuppe er noe av det beste jeg vet - spesielt når den blir laget helt fra bunnen av. Etter en litt sen middag, catchet vi opp med de siste tre episodene til Sons Of Anarchy. Den serien ass, den har blitt så voldelig og gal at det er nesten ikke kjekt å følge med på lengre.... Håper Jax snart kan skjerpe seg, jeg er helt sikker på at det enda bor noe godt i han, langt langt der inne i hjertet hans. Dere som også følger med på serien skjønner sikkert hva jeg mener? Det er jo umulig å ikke leve seg inn i den gale verdenen de folkene lever i, jeg blir helt svimmel jeg altså... Haha! Anyways, nok mas og kjas fra meg. Snart venter senga med nyvasket sengetøy, denne frøkna er stuptrøtt!

Came home to this

I dag kom jeg hjem igjen til egen leilighet, etter å ha bodd over en uke hos mine alt for snille foreldre. Og synet som møtte meg når jeg trasket inn i stua gjorde meg så rørt, glad og takknemlig at jeg har ikke ord - feeling grateful and blessed -

Verdens beste Hilde, som har holdt fortet opp her hjemme mens jeg har vært borte. Etter å ha vært bestevenninner i en årrekke, kjenner den jenta meg så alt for godt. Så dere kan tro gaven falt i smak, selv om jeg syns det var alt for mye. Den Muuto bollen har jeg jo siklet på i evigheter, og endelig er den min. Heldige meg! Det er jammen ikke verst å kunne reise fra min fantastiske familie som har pleiet meg i en hel uke, for så å komme hjem til verdens beste venninne som også gjør alt hun kan for meg. Det å ha en trygg og god omgangskrets betyr alt i hele verden, og jeg føler meg mildt sagt velsignet på dette området


annonse/ Nå som jeg endelig klarer å svelge igjen, gleder jeg meg til å få kommet i gang med å ta kosttilskuddene mine! Alt står klart til meg på kjøkkenet, og er det et produkt jeg er ekstra spent på - så er det tablettene med Tranebær. Disse har jeg jo fortalt dere om tidligere, tranebær beskytter mot urinveisinfeksjon og er veldig fint for å styrke immunforsvaret. Så forhåpentligvis skal dette kosttilskuddet, sammen med noen andre, holde meg frisk og rask i tiden fremover! Dersom du vil prøve dette selv, er prisen satt ned til halv (149,-) akkurat nå. Så her er en forkjølelsesfri høst og vinter bare et tastaturklikk unna, hihi!

Og du? Jeg har noen bokser ekstra liggende med tranebær. Vil du teste en du også? Legg igjen en kommentar, da vel!

Unblogged outfittopshop cardigan - 2nd day shirt - zara bukse - michael kors crossover - nike sko


God onsdag, fine dere Tenkte det var på tide med noen antrekkbilder igjen, nå begynner det virkelig å bli for lenge siden sist. Disse er tatt for rundt to uker tilbake, men av en eller annen grunn fikk jeg aldri postet bildene. Det var kanskje like greit, for da kom de virkelig til nytte i dag. Alltid kjekt å ha en liten reserveløsning på lur ;-)

Formen min begynner endelig å bli mye bedre, jeg har trappet ned på smertestillende og hevelsen i ansiktet er nesten helt borte. Så da kan jeg virkelig ikke klage! Endelig sier jeg bare. Dette har virkelig vært ganske så uutholdelig, men trøster meg med at jeg aldri skal gjennom noe liknende igjen. Satser på at jeg er tilbake som normalt her på bloggen i morgen eller fredag, jeg tror både dere og samarbeidspartnerne mine vil ha meg tilbake i jobb så fort som mulig. Selv om alle har vært utrolig forståelsesfulle og snille, noe som betyr utrolig mye når man er i en slik hjelpeløs situasjon. Problemet er bare at jeg svimler og blir kvalm av å sitte en liten halvtime foran dataskjermen, og sover gjerne to timer etterpå. Men jeg håper dette også kan løsne og at jeg kan trene meg opp litt igjen, sakte men sikkert. Men, hvordan har dere det? Jeg håper alt står fint til

Gled en som gruer seg til jul

En av de fineste juleaksjonene jeg vet om er nå satt i gang igjen

- gled en som gruer seg til jul -

En åpen kafédør og fellesskap rundt et måltid er for mange livsviktig, derfor spør Kirkens Bymisjon deg om en middag dette året også. De fleste av oss er så heldige at vi forbinder julen med glede, god mat, samhold, familie og kjærlighet. Dessverre er det ikke sånn for alle, og mange gruer seg sterkt til denne tiden. De forbinder julen med ensomhet, tomhet, usikkerhet og lengsel etter å ha noen å tilbringe høytiden med. Alt er stengt, alle er opptatt med familie og flere mennesker føler seg derfor mutters alene. Jeg får helt vondt i hjertet mitt av tanken på at flere mennesker har det slik, derfor syns jeg det er så utrolig viktig å hjelpe hvis man er en av de som er så heldige å faktisk ha det trygt og godt.

Det koster lite å glede noen som gruer seg til jul, faktisk koster det ikke mer enn 80 kroner. Gi to julemiddager på sms, ved å sende GLEDE til 2490. Det koster 80 kroner, en liten slant å betale for å glede noen som virkelig trenger det

Halloween Cupcakes

I dag har mamma vært så snill å bakt cupcakes for meg, slik at jeg skulle ha noe morsomt å vise dere på bloggen. Det skjer jo ikke så alt for mye spennende her inne nå som jeg er syk, så jeg ble evig takknemlig for å få litt hjelp :-) Når cupcakesene var ferdige, hentet jeg speilrefleksen for å sette i gang med å knipse bilder. Men tror dere ikke jeg klarte å miste kameraet hardt nok i bakken til at objektivet mitt ble ødelagt? Er.det.mulig! Jeg ble så lei meg..  Disse muffinsene er jo egentlig alt for fine til å bli tatt bilder av med kun mobilen, men i dag hadde jeg jo ikke noe valg. Håper i det minste det er bedre enn ingenting Og siden det er Halloween på fredag, er disse inspirert av nettopp denne ekstra spennende dagen!


- cupcakes for halloween -

For cirka seks store sjokolademuffins trenger du:

50 gr smør 1 dl sukker 2,5 dl hvetemel 1 dl melk 1 egg 2 ts vaniljesukker 2 ts bakepulver 2-3 ss kakao

Start med å smelte smøret, og blande det sammen med melken. Visp sammen sukkeret og egget, før du blander dette sammen med smørmelken. Ta så sammen alt det tørre, før du blandet alt sammen til en jevn og klumpfri røre. Fordel røren i muffinsformer, og stek på 175 grader midt i ovnen i 15-20 minutt.

Til mamma's sjokoladesmørkrem trenger du:

100 gr meierismør 500 gr melis 2 ss kakao 2 ts vaniljesukker 3 ss sterk kaffe 1 ts kanel 1 ts muskatnøtt

Rør sammen romtemperert smør og melis. Bland sammen de andre ingrediensene også, til det blir en fin og jevn krem. Sprøyt kremen over muffinsene når de er avkjølte, og sett kaldt en stund før servering.-
pynt med ønsket topping, server og nyt -

58 days left- warm sweaters, hot cocoa, cold snow, bright lights, movie nights -

Tenk at det bare er 58 dager igjen til jul! Jeg gleder meg så Syns bildene over var så utrolig fine og stemningsfulle, så da var det klart jeg måtte dele de med dere for å spre litt julestemning. Hope you dont mind? Hihi! I desember har jeg forresten tenkt å dele oppskrifter på forskjellig julebakst med dere. Kanskje de syv sortene, helt etter tradisjonene? Eller kanskje en blanding av dette, og noe helt nytt? Gi meg gjerne en tilbakemelding på hva dere tenker! En ting er sikkert, og det er at når julen er her - skal bloggen min bli et lunt, koselig og enda mer inspirasjonsrikt sted å klikke seg inn på. Jeg har mye spennende planer og tanker på gang, men dersom dere har noe dere ønsker her for den tiden, må dere mer enn gjerne si i fra

Søndag og vaffelkos - waffles with the family -

I kveld har lillebror disket opp med vafler, så hele familien koser seg masse sammen. Vi har alle lagt oss godt til rette i vår alt for store sofa, og ser på Kon-Tiki. Har dere sett den? Jeg har faktisk sett den tidligere, når den gikk på kino, og jeg syns den er utrolig interessant. Så jeg deltar mer enn gjerne på søndagens filmkveld, med de fineste menneskene jeg vet om. Mamma, Øyvind og Erik Jeg halvsover litt borti sofahjørnet, men det er så koselig å være i samme rom som de andre. Hvordan har helgen deres vært, da? Fortell meg gjerne, det er alltid kjekt å høre hva dere har funnet på av sprell og hygge :-)

Trying to recover

God søndagsmorgen, fine og snille leserne mine

Hvordan har dere det? Her har jeg endelig vist litt fremskritt, og det er godt. Jeg hadde aldri i mine villeste fantasier tenkt at tiden etter operasjonen skulle bli på denne måten, aldri i mitt liv har jeg kjent på en slik smerte. Men det siste døgnet har jeg endelig klart å snakke litt igjen, samt at jeg har fått i meg kald yoghurt og endelig klart å drikke væske - slik at jeg fikk litt mer krefter i kroppen. Jeg unner absolutt ingen å kjenne på det jeg har fått kjenne på, for fy søren - ord kan ikke en gang beskrive. Enn så lenge sover jeg nesten hele tiden, ser litt på tv og lar kroppen få den hvilen jeg trenger.Jeg tenkte jeg skulle prøver å skrive litt om dette jeg har vært igjennom, fordi jeg så flere av dere ble redde for å trekke tenner i kommentarfeltet etter å ha sett bildene av meg. For å si det slik, det er ikke normalt å trekke fire visdomstenner på samme dag. Normalt trekker tannlegen en side av kjeven om gangen (altså maks to tenner), og lar det gå mange uker før den andre siden blir tatt. I min situasjon ble utrolig nok alle fire tatt, fordi jeg skulle i narkose - så tannlegen min mente det var best med tanke på det. Så kort fortalt opplever man sjeldent det jeg har opplevd, rett og slett fordi det blir så og si aldri trukket fire visdomstenner på en gang. Smerten med å trekke en eller to tenner er mer enn nok, så det sier seg selv at når jeg har røsket ut hele fire tenner - blir reaksjonen til kroppen mye mer kraftig og smertene nesten uutholdelige. I tillegg ble det jo komplikasjoner under operasjonen på meg - så jeg har vært ganske uheldig føler jeg. Derfor må jeg bare si at dere må ikke bli redde, og heller ikke sammenlinke med det som har skjedd meg. Fordi heldigvis skjer dette ytterst sjeldent!

Jeg får veldig sterke smertestillende av legen, uten det hadde dette ikke gått. I tillegg har jeg noen fantastiske foreldre som jeg aldri ville klart meg uten. Mamma og Øyvind har byttet på å ha fri fra jobb, for å kunne være hjemme med meg. De har også sjekket til om nettene, fordi jeg har hatt litt angst for å bli kvalt eller slutte å puste siden det har vært så trangt i halsen og jeg har vært så hoven. Trygghet betyr alt i en slik situasjon, så jeg er utrolig heldig som har så snill familie som passer sånn på meg.

Dette innlegget begynte jeg å skrive for en god stund siden, men har måtte ha en del pauser.. Og nå er jeg helt svimmel i hodet igjen her, så jeg får logge av. Gleder meg så til å kunne bli frisk igjen, blogge og jobbe som normalt! Enn så lenge håper jeg at dere holder ut med meg frem til det skjer. Takk for alle fine ord dere legger igjen her til meg, det betyr utrolig mye for meg. Jeg håper å få oppdatert dere en gang til i dag hvis kreftene er her, så ta gjerne turen innom litt senere

Tid for helgekos

Nå er det helg, og en perfekt unnskyldning til å kose seg litt ekstra Den siste tiden har jeg vært veldig glad i å dele oppskrifter og fristende snacks med dere her på bloggen, så jeg ville bare tipse dere om å stikke innom mat og kosthold kategorien min hvis dere trenger litt inspirasjon til helgens matvarehandel. Her finner du både sunt og usunt, frokoster og middager, samt snacks og bakst. Litt av alt, og ting jeg er sikker på at faller i smak hos de fleste :-)

-  god helg, dere -

October Nails- Negler gjort av Anita på Auds Minste Hudpleie i Kristiansand -

Forrige uke var jeg å fikset neglene mine, og jeg har helt glemt å vise dere bildene jeg knipset. De ble jo så fine, så klart jeg måtte vise dere eget bilde av resultatet! Siden det er oktober, og det er ekstra fokus på kampen mot brystkreft denne måneden - tenkte jeg å vise ekstra støtte ved å ha rosa sløyfe negler. Alle neglene er i rosa, mens på begge lillefingrene har jeg en sløyfe tegnet i sølv. Det er både fint, og så støtter jeg en enda finere sak

En liten oppdatering

Hei, dere ♥ Jeg tenkte jeg bare ville samle noen krefter for å skrive noen få ord til dere. Her i gården er ikke ting så veldig greit, og grunnen til at dere ikke hører fra meg er ganske enkelt fordi ting er et smertehelvete. Jeg har egentlig ikke selvironi nok akkurat nå til å dele disse bildene, men jeg gjør det likevel - fordi jeg håper på forståelse på hvorfor jeg er sykemeldt.Det var visst ikke barebare å skulle operere ut alle fire visdomstennene på en gang, i hvert fall ikke når det ble komplikasjoner. Jeg ble raspet ganske kraftig opp i halsen under operasjonen med narkosetuben, noe som har ført til at hele halsen min er blodig og full av sår. Dette gjør igjen at jeg ikke klarer å snakke, og heller ikke spise. I tillegg har jeg fått betennelse i kjeven, så jeg ikke klarer å åpne/lukke munnen mer enn dere ser på bildene. Og oppå dette igjen, har jeg jo trukket disse tennene da - som egentlig skulle vært mer enn vondt nok i seg selv. Alt dette gjør altså grunnen til at jeg ser ut som en kjøttkake i ansiktet, som dere ser på bildet. Jeg er så oppblåst og hoven at jeg ikke helt vet hvem jeg likner på lengre? Jeg liker sjeldent å klage, men dette gjør faktisk så vondt at jeg har ikke ord... Men det er ikke synd i meg, dette vil jo gå over - det er bare et lite mareritt mens det står på. Jeg håper dere har det fint, og så gleder jeg meg til å bli bedre igjen ♥

All time favourites

annonse

For noen uker tilbake viste jeg dere mine favoritter innen sminke. I dag tenkte jeg å vise dere det beste av det beste igjen, men denne gangen innen hud- og kroppspleie. Her var det ekstremt mye bra å velge mellom, men likevel var det lett å bestemme seg for det som skiller seg ekstra godt ut i mengden. Så få som fem produkter nådde til topps, og her kan du se hva!

Maya Water Facial Mist: jeg har testet absolutt alle versjonene av sprayen til Maya Water, og jeg syns alle er helt fantastiske. Likevel måtte jeg velge ut en favoritt av favorittene, og da falt valget på den med hvit te. Denne er amazing, og frisker opp sliten sminke eller et slitent antrekk i rekordfart. Denne lille dusjen til ansikter har jeg med meg i veska når jeg er på farten, og foran dataen når jeg har hjemmekontor. Den gir masse fukt til huden, samt en avkjølende og oppstrammende følelse.

SunSpa Tan In A Can: selvbruningsspray som gir en naturlig og gyllenbrun farge. Den inneholder ikke parabener, lukter absolutt ingenting og er ikke testet på dyr. En helt super selvbrunings-spray som jeg absolutt anbefaler til dere som liker airbrush.

Ole Henriksen Cleansing Cloths: disse er jeg virkelig helt frelst for! Alle jenter bare må ha disse magiske renseserviettene enten hjemme, i treningsbaggen eller når du er på reise - fordi de er helt fantastisk gode. Det finnes flere typer av disse, men den orange er min desiderte favoritt. Den er mild, fuktighetsgivende og passer absolutt alle hudtyper. Serviettene fjerner skitt, overflødig talk og makeup, mens essensielle fettsyrer tilfører huden viktig næring. Etter en runde med disse blir huden babymyk og glatt, samt at den lukter svakt av sitrus og vanilje...

Ole Henriksen Pure Perfection: en god nattkrem burde alle ha, og denne fra Ole Henriksen fikk bli med som min favoritt innen denne kategorien. Dette er en anti-aging nattkrem, med en unik sammensetning for tørr hud. Den fukter godt, gjør huden glatt, inneholder masse antioksidanter som gjenoppbygger og beskytter huden. Jeg masserer den inn i huden på ansikt og hals hver eneste kveld etter rens, og den sørger for at jeg våkner opp med en glatt og frisk glød.

GlamGlow Youghmud Treatment: denne masken har jeg fortalt dere om utallige ganger, men i og med at dette innlegget handler om nettopp det beste innen skjønnhet - er det ingen tvil om at den må bli med her. Denne masken er kåret til vinner av "the best mask in the world" av Elle International Beauty Awards 2014. Så det sier sitt om hvor god denne herligheten faktisk er! Dette er enkelt forklart en 10-minutters ansiktsbehandling på boks, som skaper en latterlig fin og glødende hud umiddelbart. Leirebasen kommer fra Middelhavet i Sør-Frankrike, og den er akkurat like digg som den høres ut!

Frem til torsdag 23.10 får dere -15% på ALT hos Coverbrands, og rabattkoden dere må bruke er KRISTINA (gjelder ikke salgsvarer). Husk at Coverbrands alltid har fri frakt, og lynrask levering

Dommedagen

God mandagsmorgen, dere!Jeg ville bare innom å ønske dere en alle tiders start på den nye uken! Denne mandagen går rett inn som verdens verste mandag i minneboken min, jeg føler dommedagen er kommet for meg og jeg sitter her å skjelver mens jeg blogger... Redsel er ikke noe å spøke med, i hvert fall ikke en ekstrem skrekk. Men alle fire tennene må ut, fordi de siste ukene har jeg følt meg besatt av djevelen så vondt det gjør. Selv om jeg gjerne skulle hatt så vondt i mange uker til for å slippe dette, men det får jeg ikke lov til av de som tenker litt klarere enn meg. Så rundt klokken åtte denne morgenen må dere love å tenke på meg, da ligger jeg nemlig på operasjonsbordet.. Trengerallegodetankerjegkanfå

Jeg håper mandagen deres blir alle tiders! Så håper jeg vi sees senere i dag- follow me at instagram @kristinaandersen -

It's all about Nike

Velkommen til en himmel av Nike Jeg har alltid hatt ekstremt dilla på disse freshe trenings-skoene, og etter at vi ble to jenter her i leiligheten - har gangen blitt invadert av disse sporty skoene..
- the nike collection -

Har dere sett på maken? Hoho! Jeg må seriøst roe ned på denne sko shoppingen, men det er ikke alltid så lett å dy seg. Verste er vel at dette ikke er alle, det ligger nemlig flere par nede i boden min. Kremt! Trøster meg uansett med at gode sko er viktig, og nye sko gir trenings-motivasjon ;-) Dere er med meg på den tankegangen, sant? Hihi..

Min siste søndag

... det føles i hvert fall sånn! Jeg skal jo operere ut visdomstennene i morgen, og bruker så langt dagen til å få unnagjort litt jobb. Jeg regner med at jeg ikke kommer til å klare sånn kjempe mye etter narkosen (hvis jeg er så heldig at jeg overlever..), derfor er det greit å fit for fight. Og som jeg gruer meg! Må ha vært litt av et syn når jeg var på trening i morges, og løp gråtende på mølla. HAHA! Plutselig begynte jeg å tenke på tannlegen og morgendagen, og tårene begynte å trille mens jeg holdt på med intervallene. Ikke fordi jeg er lei meg, men fordi jeg er så innmari redd..

Siden jeg er sikker på at dette er min siste søndag her på jorda, tenkte jeg at jeg skulle bruke ettermiddagen til å gå bøssebærer for Kirkens Nødhjelp. Gjøre noe fornuftig, slik at jeg er helt sikker på at himmelen slipper meg inn når jeg kommer i morgen. Men alle stasjoner i nærheten av meg var fulle, så da får jeg heller nøye meg med å støtte med penger til de som ringer på. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne gått rundt med bøsse selv, men likevel er det jo helt fantastisk at såpass mange har meldt seg på, at det faktisk ikke er behov for mer hjelp på den fronten. Slikt gjør meg glad! Husk å støtte i dag når det ringer på da, dere ♥zara jakke og bukse - topshop cardigan - bianco boots - michael kors veske


Nå skal jeg jobbe noen timer videre her, før jeg skal dra på søndags-besøk til Mommo. Så håper jeg denne angsten min kan roe seg ned noen hakk, og at jeg kan slutte å gå inn på youtube for å se filmer om trekking av tenner og narkoser som går galt hver eneste gang jeg har litt ledig tid. Snakk om selvtortur? Bah...

Koselørdag

I dag har vi hatt en skikkelig koselørdag... Tok på oss regntøy, og la ut på vandring i byen. Handlet litt småting i butikkene, var på hele to caféturer, besøkte domkirken, hørte på fin orgelmusikk og egentlig bare ruslet rundt alle veier

- some pics from my day -

Nå kom jeg nettopp inn døren etter fotballkamp, og dessverre ble det ingen seier til Start... Første timen av kampen var så ekstremt kjedelig og svak, mens de siste 30 minuttene ble det så spennende at det gikk helt rundt for meg. Jeg skreik og heia så mye på tribunen at det resulterte i en aldri så liten familiekrangel. HAHA! Lillebror ble flau over meg, mens Øyvind ba meg holde kjeft og ble lei av meg. Fin kombo! Ler meg ihjel.. Ikke bare å holde seg rolig i slike situasjoner, jeg er en av de som tror at det virkelig lønner seg å heie som en gal på laget man holder med. Og selvfølgelig kjefte på dommeren når han gjør noe galt ;-) Hihi! Nå skal jeg snøre på meg joggeskoene og dra ut på en litt for sen joggetur, før jeg inntar sofaen med god samvittighet. Regnet plasker ned ute, og da er det så deilig å legge bak seg noen kilometer! Hva skal dere i kveld?

Coffee magic

God lørdagsmorgen fra Kristiansand

- morning bliss -

Her startet dagen aaaalt for tidlig! For 08.00 regnes som tidlig på en lørdag, ikke sant? I natt sov vi nemlig tre stk klemt oppi dobbelsenga mi, og hvis vi skal regne med Milo - så var vi vel faktisk fire... For et syn sier jeg bare! Og gjett om det var trangt? Ler meg ihjel! Torjus sov i midten av meg og Hilde, så det ble en natt med mye latter og litt kaos. Men vi koste oss vi! Siden vi våknet såpass tidlig satt vi likegodt i gang med skikkelig lørdagskos på morgenkvisten. Vi bakte grove rundstykker, og koste oss med disse sammen med masse godt pålegg rundt kjøkkenbordet alle tre. Og rykende varm kaffe til meg, selvsagt!

Nå venter en bytur på oss, med café, titting i butikkene og hygge :-) Regnet plasker ned ute, så det er bare å få på seg både vindjakke og støvler. Viktig å kle seg godt i høstkulda, vet dere! I ettermiddag blir det fotballkamp på meg, Start spiller mot Aalesund og det er klart jeg må bort på stadion for å heie. Har en god følelse på hjemmeseier i dag! Vi sees litt senere, enn så lenge håper jeg dere får en alle tiders lørdag med mye glede. NYT DEN

En liten prins

I dag har vært den beste dagen jeg har hatt på mange måneder Jeg fikk nemlig hilse på min aller beste venninne sin nyfødte baby, han er kun tre dager gammel! Tone la han i fanget mitt og sa han måtte hilse på Tante KA. Kan dere tro jeg ble rørt eller? Åh! Det er den fineste og snilleste babyen jeg har sett, og jeg gleder meg så til å følge han opp i årene som kommer. En ting er sikkert, og det er at denne lille karen skal skjemmes bort! For en glede å bli filletante til en liten gutt. Så ja, denne fredagen har vært helt magisk for meg! Og fin skal fredagen absolutt fortsette å være, min lille fetter Torjus har kommet på besøk, og skal være på overnatting her til i morgen. Gjett om vi skal kose oss da? Sushi, is og kakemenner står på planen - selvfølgelig etter T sitt ønske. Klart vi må kose oss ekstra når vi har storfint besøk!

Håper dere alle har en fin fredagskveld!

acne cardigan - h&m trend tshirt - gina tricot jeans - office sko - givenchy veske - marc jacobs klokke - céline solbriller

Hjemmelaget eplemuffins

Visste dere at i dag, den 17.oktober, er den offisielle Epledagen? Hipp hurra! Epler er proppfullt av antioksidanter, fiber, c-vitamer og andre viktige næringsstoffer, i tillegg til at de selvfølgelig smaker helt fantastisk godt. Epler også styrker immunforsvaret vårt, påvirker blodsukkeret i en gunstig retning og renser avfallsstoffer effektiv ut av kroppen. Så i forbindelse med denne litt morsomme dagen, vil jeg dele oppskrift på noen magisk gode eplemuffins.

Til 12 store muffins trenger du:

4 egg 3 epler 3 dl sukker 4 ts vaniljesukker 3 dl hvetemel 3 ts bakepulver 150 g smeltet smør

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 200 grader. Start med å skylle eplene godt, før du fjerner kjernehusene og skjærer eplene i små biter. Bland så alt det tørre, før du tilsetter smør og egg, og blander alt til det blir en fin og jevn røre. Helt til slutt tar du eplebitene i røra, og rører forsiktig for hånd i til alt er blandet fint sammen. Fyll i muffinsformene, cirka 2/3 deler skal være fylt opp, slik at muffinsene kan heve seg litt større mens de er i ovnen. Stek så muffinsene på midterste rille i ovnen i cirka 20 minutter

- homemade muffins in the making -

Når eplene er avkjølt, må du gjerne servere med pisket krem og strø over litt finhakkede mandler. Jeg syns de er gode nok i seg selv, men likevel ble det krem på noen av de. Disse muffinsene er helt nydelige, og perfekt på en kald høstdag! Jeg tenker nok det er mange i hus som blir glad om du overrasker med disse i kveld


Styrk ditt immunforsvar

i samarbeid med goodforme

Jeg er en av de som sliter med dårlig immunforsvar, og det er så utrolig kjipt! Jeg juicer grønne juicer hver eneste dag, er stort sett flink til å spise sunt, tar alltid omega 3, kler meg godt når det er kaldt ute og burde egentlig være frisk som en fisk. Men likevel går jeg stadig rundt og er både forkjølet og varm i kroppen. Det skjer akkurat litt for ofte, uten at jeg helt skjønner hvorfor. Nå som vinteren er på vei har jeg kuttet ut flere av mine tidligere kosttilskudd, rett og slett fordi jeg vil se om det kan hjelpe med en liten forandring. Jeg er så heldig å bli sponset med dette av Good For Me, et norsk selskap som dere helt sikkert har hørt om før. Med tanke på på forkjølelse-sesong nr.1 er her, tenkte jeg å vise dere to av mine nye tilskudd - som forhåpentligvis skal gi meg en hjelpende hånd til å være så frisk som mulig i både høst og vinter.

Blåbær: blåbær er kjent for å være en veldig sterk antioksidant, det inneholder masse vitaminer og mineraler som styrker immunforsvaret. Alle kjenner til blåbær og alle vet at blåbær er godt for mye forskjellig. Men vet du egentlig hva det er godt for? Først og fremst inneholder bæret veldig mange antioksidanter som beskytter cellene i kroppen og bidrar til en ung og frisk hud. Det sies at bæret er bra for synet, blodtrykket, hjernen, muskler, ledd, hjerte og kolesterolnivået. Her er det mange fordeler, som jeg gjerne vil dra nytte av i tiden fremover.

Tranebær: de aller fleste av oss har hørt om kjerringrådet mot urinveisinfeksjon, nemlig tranebær. Bæret inneholder mye syre og er veldig rikt på vitaminer og antioksidanter. Tranebær er mest kjent som «medisin for urinveiene» og mange bruker det for å forebygge dette. I tillegg er bæret rikt på vitaminer og mineraler, og fungerer derfor veldig fint for immunforsvaret. Sistnevnte er hovedgrunnen til at jeg har bestemt meg for å prøve ut disse tranebær-kapslene. Jeg tar to tabletter hver dag (en morgen og en kveld), disse inneholder så mye som 300 mg ekstrakt, noe som tilsvarer 7.500 mg tranebær. Dette gjør kapslene til et av det beste og desidert sterkeste produktet på markedet. Nå når det er kaldt ute blir man mer utsatt for forkjølelser og influensa, derfor syns jeg det er supert å ha gode produkter som kan gjøre meg fit for fight!

- health is wealth -

Alle jakter god helse, og jeg er fullstendig klart over at veien til god helse kommer gjennom fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Likevel er det slik at det finnes noen av naturens hemmeligheter som du har bedre av å spise mer av. Nettopp slik som dette! Jeg skal bruke både blåbær og tranebær i månedene fremover, og selvfølgelig komme tilbake til hvordan det fungerer. Dersom du vil teste ut med meg du også, styrke immunforsvaret og forhåpentligvis gå en så forkjølelses-fri vinter som mulig i møte, er produktene satt ned til halv pris akkurat nå.

Ønsker du å prøve dette produktet? Legg igjen en kommentar, så blir du kanskje den heldige!

Wok på grillen- amazing day with my family, grilling salomon and vegetables out in the cold -

I dag dro jeg hjem for å ha lakse-wok sammen med familien til middag. Vi lagte faktisk woken ute på grillen, det var så forfriskende og godt! Her er det ganske kaldt i dag, faktisk så lite som fem grader. Men det er jo ingen hindring, og med god ullgenser holdt jeg varmen hele ettermiddagen. Dere bare må prøve denne typen middag, og marinere både laks og grønnsaker i soya og chilisaus. Smakene blir bare helt fantastiske sammen. Og ikke minst så er dette både sunt og godt :-) Mums! Nå skal jeg straks hoppe i bilen og kjøre videre for å besøke Mommoa mi. Gleder meg så til å se henne igjen

Early lunch

God torsdag, mine fine og flotte lesere Hvordan har dere det i dag?
Jeg måtte le litt når jeg logget inn på bloggen i morges. Flere av dere har påpekt at Broen er så spennende, og ja - dere har så absolutt rett. Jeg og Hilde fant ut at vi måtte ha en serie å følge med på siden vi nå skal bo sammen, og da falt valget på denne. Jeg holder jo på med sesong 3 av Homeland i tillegg, så du kan trygt si det er mye forskjellig å forholde seg til på skjermen om dagen. Haha! Gleder meg så absolutt til å se videre på Broen, vi har kommet til episode fire nå og ting begynner virkelig å ta seg opp. Hun kvinnelige etterforskeren Saga Norén er i hvert fall helt hysterisk, jeg ler meg ihjel av henne!Stress tip:
Eating bananas is a natural cure to reduce the effects of stress and anxiety.


Her sitter jeg å koser meg med en tidlig lunsj, i dag tok jeg opp cottagecheese rundstykker fra fryseren og tinte de i stekeovnen. Sammen med most banan på toppen er dette tidenes kombo! Alt jeg trenger for å lade opp til en treningsøkt om en liten time.

Late dinner

  Late dinner with my bestfriend, while the rain is beating down at the windows.. So cosy!

Se hva jeg kom hjem til i kveld! Min samboer altså, det kan jammen ikke bli bedre Det er alltid godt å komme hjem til ferdig middag, spesielt etter trening. Jeg fikk heldigvis tid til spinningen, og fikk klemt inn 30 minutter med styrketrening på overkropp i tillegg. Men tilbake til spinningen, i dag var det bare døden! Vi hadde flere lange og tunge intervall-drag, som bestod av blant annet sykling med ett og ett ben, samt sykling baklengs. I tillegg måtte vi låse hoftene når vi stod oppe, og kun la beina jobbe... Holey Moley, jeg trodde jeg skulle krepere! Men jeg storkoste meg likevel, det er så ubeskrivelig godt å være i gang igjen med treningen :-) Maten dere ser på bordet er forresten sunne enchiladas, og det var bare helt magisk godt. Tenkte å vise dere oppskrift på dette allerede neste uke, hvis det er av interesse? Nå skal vi se en episode med Broen som vi nettopp har begynt å følge med på, så går turen rett til sengs. Vi sees i morgen

Litt lykke hver dag

- clean apartment and 30 beautiful roses -

Hverdags-lykke er noe jeg er veldig glad i. Hver eneste kveld tenker jeg over noe som har gjort meg ekstra glad i løpet av dagen, og i dag ble det rett og slett de skjønne damene på den lokale blomsterforretningen som fikk meg til å smile litt ekstra. De pakket nemlig inn rosene mine ekstra fint, fordi de vet at jeg gjerne liker å ta bildene av blomstene jeg kjøper der. Blomsterdamen løp til og med ut med rosene i sykkelen min og plasserte de fint i kurven på rattet, hvor hun pakket de inn hele tre ganger slik at de ikke skulle bli ødelagte på veien hjem av regnet. Altså, er det mulig? Noe så koselig! Hver eneste uke kjøper jeg ti friske roser med meg hjem, men i dag spanderte jeg jammen meg på meg en god del ekstra. Så nå står det en gedigen bukett her på bordet med hele tretti roser, og det gjør det ekstra koselig å komme inn døra hjemme. Det skal ikke alltid så mye til

beautiful october

notion 1.3 genser - zara bukse - holzweiler skjerf - bianco sko


Jeg syns det er så fint i byen min akkurat nå! I går kunne jeg ikke annet enn å ta turen bort til domkirka som ligger midt i sentrum, for å knipse dagens antrekk til dere. Se de fine fargene, da! Kristiansand lyser høst i disse dager, og jeg elsker det Høsten er så fin! Jeg vil helst være ute hele tiden på denne årstiden, det er ingenting som er bedre for meg akkurat nå enn lange turer i frisk luft og røder roser i kinnene når jeg kommer hjem igjen. Det gjør meg veldig glad! Nå sitter jeg derimot med hjemmekontor, fingrene løper raskt over tastaturet for å oppdatere dere og jeg skal jobbe frem til i ettermiddag. Håper jeg blir ferdig her i tide til å kunne bli med på spinning klokken halv seks, jeg har så innmari lyst å tråkke meg avgårde noen mil!

Vi sees litt senere! Ønsker dere en super start på onsdagen, i dag er vi halvveis til helg

Skikkelig god samvittighet

I dag har det vært en utrolig spesiell og rørende dag for meg.. Min aller beste venninne har nemlig blitt mamma Jeg er så ubeskrivelig stolt av Tone, og glede meg så uendelig mye til å få hilse på den lille gutten hennes! Jeg fikk bilde av han tidligere i dag, og jeg kan se allerede nå at han er verdens nydeligste baby. Glede på jordJeg har nettopp krøpet opp i sofaen og under teppet for å begynne på en ny bok som jeg fikk til bursdagen min. Er det noen av dere som kanskje har lest den? Jeg har jo lest Et Helt Halvt År av samme forfatter, og den boken elsket jeg. Derfor tenker jeg absolutt at denne er like bra! Det er alltid deilig å drømme seg bort i en god bok, jeg slapper så utrolig godt av da og klarer å senke skuldrene helt. I tillegg har jeg fått nye lesebriller fra Specsavers, som er tilpasset styrken jeg trenger. Ikke bare er de gode, men de er så utrolig fine! Med disse brillene skal det jammen bli fart på lesingen i høst... Hoho!

Trent har jeg også fått gjort i dag, og jeg er ekstra stolt for nettopp det - fordi denne tirsdagen føltes virkelig dørstokkmila så alt for lang. Men jeg bestemte meg for at jeg uansett skulle gjennomføre min planlagte intervall-økt, ingenting skulle stoppe meg - slik at jeg kunne slappe av med den beste samvittighet når kvelden kom. Og jeg gjennomførte med glans! Dere kan tro det var deilig når jeg var ferdig, og kunne traske svett og glad hjem igjen hvor en varm dusj, samt tacosalat og julebrus ventet på meg. Ingenting er som å kunne slenge seg i sofaen med skikkelig god samvittighetAt the hairdresser

I dag fikk jeg tatt meg en etterlengtet tur til frisøren igjen! Skjønne Marianne tar meg alltid i mot med åpne armer, og jeg koser meg like mye hver eneste gang jeg er på besøk hos Komponisten.

sponset// Marianne kan dere bestille time hos ved å ringe 38 09 08 85

Denne gangen hadde jeg lyst på en liten forandring. Håret mitt har blitt litt mørkere enn hva jeg egentlig vil ha det, det ser litt sort ut når jeg er ute i skarpt lys. Så i dag var planen å få håret lysere, i en mørk sjokoladebrun farge. Og jammen fikk jeg det som jeg ville! Først avfarget vi det litt, så farget vi bunnen og lengdene i kjempefine INOA farger fra Loréal. Og resultatet ble alle tiders! Nå har jeg ikke extension heller i, og har planer om å ha det slik frem til desember. Det er deilig å la håret få hvile litt :-)


Men nå, dere! Nå skal jeg hoppe i treningstightsen, snøre på meg joggeskoene og legge på langtur i sola. Milo er superklar, han sitter og piper ved døra i skrivende stund, så her er det bare å komme seg ut :-)

Fylt squash

I dag tenkte jeg å tipse dere om en rask og enkel middag, som blir ferdig i en fei. Nemlig fylt squash med hjemmelaget guacamole! I går hadde jeg en veldig hektisk dag, så da var det greit med en middag som ikke tok all verdens tid.

Til to fylte squash trenger du:

200 g karbonadedeig en boks hakkede tomater to ss tomatpure ost rødløk salt og pepper

Til guacamole trenger du:

en avokado noen dråper sitron salt hvitløkskrydder

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 200 grader. Start med å brune karbonadeigen, tilsett så rødløk, hakkede tomater og tomatpure. La alt surre i noen minutter. I mens kan du dele en squash i to, skrape ut innmaten og legge den på bakepapir. Fyll den så opp med blandingen i stekepannen, og dryss over litt ost. Stek på midterste rille i ovnen i 20 minutter. Mens du venter så kan du lage guacamolen! Det gjør du enkelt med å mose en avokado og tilsette noen dråper med sitron. Smak til med hvitølskrydder og salt.

- server og nyt -

Let's get to work

I dag var det bare å hoppe i antrekket og komme seg avgårde - denne mandagen har jeg mye på agendaen. Regnskapsføreren min har tatt seg friheten med å stikke til Kina, så i dag får jeg ikke hjelp av min høyre hånd. Matte har vel aldri vært min sterkeste side, men jeg får brette opp ermene og gjøre så godt jeg kan :-) Hah! I dag står to møter på planen, en tur til legen ved lunsjtider, samt at jeg må fakturere alle kunder, melde inn utlegg, registrere innbetalinger og få tømt mailboksen som snart flommer over. Håper å være ferdig innen klokken slår seks, for da er det klart for trening og den faste mandasgdaten med samboeren! Hva skal vi lage for noe godt i kveld, tro? Jeg vil gjerne ha en spennende oppskrift å dele med dere i morgen, det er så kjekt å fokusere litt på mat og interiør her inne også. Gøy med en god blanding av alt, syns jeg!

Vi sees litt senere! Ønsker dere en fantastisk start på den nye uken


antrekk og sko fra zara - veske fra givenchy - klokke fra daniel wellington

Seafood on the menu

Søndag, skalldyr, familie og hygge rundt langbordet ♥


Ja, i dag har jeg virkelig storkost meg! Etter å ha jobbet noen timer, kjørte jeg opp til mine foreldre sammen med Mommo. Vi var nemlig bedt på middag, og vi ante ikke hva vi skulle bli servert. Mamma ville nemlig overraske oss ♥ Og hva kom vi til? Jo, favoritt maten vår - som da er skalldyr. Dere kan tro jeg ble hoppende glad! Blåskjell, krabber, reker og hjemmebakt brød + rundstykker. Vi ble sittende lenge rundt bordet, skravlet, lo og koste oss ihjel. Verdens heldigste er jeg!Nå kom jeg nettopp hjem til meg selv, og har planer om å ha en skikkelig kosesøndag. Ta meg en laaaaang dusj, skrubbe kroppen, ta i deilig hårkur og smøre meg inn med bodylotion. Så vil jeg tenne duftlys rundt i leiligheten, legge på en supergrønn ansiktsmaske og synke ned i sofaen med en god søndagsfilm. Koooose meg skal jeg! Og jeg håper dere gjør det samme ♥

Easy like a sunday morning

Goooood søndagsmorgen, dereAltså, den kinoen i går tok helt knekken på meg. Jeg er sikker på at jeg har ødelagt ørene mine, fordi jeg holdt så hardt på brusken (?) og prøvde å dytte den inn i øret for å ikke høre noe. Og nå har jeg så vondt, haha! Skrekkfilm er ikke noe for meg å se på kino, men jeg lærer jo aldri. Flere i gjengen satt med skjerf over hodet og og fingrene i ørene, så det var tydeligvis ikke bare jeg som var redd. Så ja, Annabelle var uten tvil like ekkel som jeg forventet. Porselensdukker ass, er det noe jeg aldri skal ha så er det nettopp det. Skjønner meg ikke på folk som samler på slike jeg? De er jo så innmari creepy! Hvis jeg hadde hatt slike dukker på rommet, ville jeg aldri klart å sove.. Det er jo som å be om å få en forbannelse over seg? Uææh!


Hjemmebakte cottagecheese rundstykker til frokost. Her er oppskrift

Denne morgenen våknet vi opp til strålende sol ute, endelig sier jeg bare! Så da satte vi i gang med å bake noen sunne og utrolig gode rundstykker, med cottagecheese og havregryn. Så godt! Det er flere av dere som har prøvd disse selv etter at jeg delte oppskrift, og det er alltid like kjekt at dere liker tingene jeg deler oppskrift på :-) Så nå skal vi la frokosten synke, før det er rett ut på en deilig søndagstur i skogen. Resten av dagen blir det jobb på meg, før jeg skal hjem til familien på middag. Men først, på tide å snøre på joggeskoene og svette litt ute i sola!

Annabelle

Denne kvelden skal jeg tilbringe på kino med en hel gjeng. Og for å si det sånn, så kommer jeg garantert ikke til å få sove på noen netter. Vi skal nemlig se Annabelle! Dere har sikkert hørt om The Conjuring før? Vel, Annabelle begynner før ondskapen har slått ut i full blomst. Denne dukken skremte livet av meg sist jeg så den andre filmen, og jeg er så absolutt ikke i tvil om at hun kommer til å gjøre det igjen... Filmen handler om en mann ved navnet John Form, som har funnet den perfekte gave til sin blivende kone Mia - en vakker, sjelden og gammeldags dukke kledd i en ren, hvit bryllupskjole. Men Mias kjærlighet til dukken Annabelle skal ikke bli langvarig... Uuuuæh! Jeg grugleder meg, haha..

Håper du får en alle tiders lørdagskveld

Mini pancakes

I dag følte jeg for å lage meg noe ekstra godt til lunsj. Det er jo tross alt lørdag! Jeg var nettopp ferdig på trening, og kjente kroppen cravet etter pannekaker. Så da ble det pannekaker da, i en sunnere og supersøt mini versjon.

Til en porsjon trenger du:

En halv banan 40 g havregryn 2 egg 150 g mager kesam 1 ts bakepulver En slump melkLa røren svelle noen minutter, før du steiker pannekakene på middels varme. Jeg serverte mine med det som var igjen av bananen jeg brukte i røren, samt friske bringebær. Pannekakene toppet jeg med et dryss sukrin gold, en liten teskje peanøttsmør og sukkerfritt bringebærsyltetøy.

- happy lunch -

FINALLY FRIDAY

Endelig er det HELG

 - Oh Friday! So happy to see you again -

Og fredagskvelden skal virkelig nytes! I dag har jeg fartet rundt fra morgenen og helt til nå, så det var virkelig godt å lande i sofaen med verdens beste samboer ved min side.. Haha! I kveld skal vi bare slappe av, lade batteriene og kose oss en hel haug. Idol skal selvsagt stå på skjermen, og etterpå tenkte vi å se en film. Men hvilken? Jeg tenkte kanskje dere hadde noen gode tips å komme med? Jeg har så utrolig lyst å se The Fault In Our Stars, men det ser ikke ut til at den har kommet ut for leie hos Headweb enda... Jeg har lest boken, og har gledet meg siden til å få sett filmen. En fin kveld skal vi uansett få, vi har nemlig rigget oss med både kakemenner og julebrus. Nyt fredagskvelden, dere fine


FASTFOOD
- good food makes good day -

Jeg er glad for at fastfood ikke lengre trenger å være det man egentlig forbinder dette med. Mat på farten er kjent for å ofte være både usunt, lite mettende og stappet med tilsetningsstoffer. Men de siste årene har flere juicebarer blitt til, og ikke minst flere steder hvor man kan få i seg sunn og næringsrik mat på farten. Jeg tar meg selv i ofte stikke innom disse stedene, dra med meg en smoothie eller juice i bilen de dagene jeg er på farten. Eller kanskje en salat på boks, dersom jeg trenger en lunsj. Favoritten for tiden er salat med tomater, avokado, hjemmelaget pesto, spinat, cottage cheese og masse annet godt.... Mums! Ente jeg lager selv, eller som her - spiser den på café med mennesker jeg er glad i. One juice on the go, please!

my new roomie

I dag fikk jeg endelig tilbrakt litt tid sammen med Tone igjen Det var virkelig etterlengtet! Tanken på at hun har termin om bare åtte dager streifer tankene mine hele tiden, og jeg gleder meg så uendelig mye til å få hilse på det lille nurket. Jeg er helt sikker på at det kommer til å bli den fineste babyen jeg noen gang har sett. Med en så fin mamma kan det jo umulig slå feil!

Ellers må jeg jo fortelle dere at jeg har blitt samboer igjen.... med Hilde! Ler meg ihjel.. Bestis har flyttet inn til meg for en periode, og dere kan tro vi koser oss sammen her i leiligheten. Vi henger jo sammen stort sett hele tiden uansett, så den store forandringen blir det jo ikke. I kveld har de nybakte samboerne tatt turen til Maren, hvor vi maser hull i hodene på hverandre og koser oss med litt sunn snacks. Sett bort i fra at jeg har brukt tid med venninner i dag, har jeg jobbet mesteparten av dagen og vært på en joggetur i Baneheia. Jeg har fått løpeprogram av min Onkel som jeg skal følge to ganger i uka, det er altså derfor jeg plutselig har begynt å jogge. Hater det egentlig, men målet er altså å en dag bli sprek nok til å kunne like det. Enn så lenge er det morsomt når jeg er ferdig :-) Hah! Vi sees i morgen, derestella nova kåpe - hm genser - zara sko og bukse - topshop smykke - marc jacobs klokke

Gardenia Colonia

- wild white blooms of creamy velvet -

Neste gang du vil kjøpe et nytt duftlys til hjemmet ditt, har jeg et tips til hvilket du burde sjekke ut. Gardenia Colonia fra Voluspa er en ny duft jeg nettopp kom over, og den er helt magisk god. Hvis jeg skal beskrive duften av lyset, så må det være med ordene koselig, lun, ren og avslappende. Den lukter som en deilig krem som du bare vil smøre på deg hele tiden. Den er heller ikke tungt i lukten slik at man får hodepine, men bare lett og utrolig deilig. Jeg har vanligvis alltid Saijo Persimmon duften, men den nye passet enda bedre til høsten. En varm anbefaling fra meg til deg

En god dag

For en fin dag jeg har hatt i dag! Tante var på besøk i byen helt fra Arendal sammen med Mommo, så da var det klart jeg måtte dra avgårde for å spise en god lunsj med de begge to. Det ble plutselig noen timer opphold fra regnet, så da var det deilig å få seg litt frisk luft ute med både lunsjing, kvalitetstid og litt titting i butikkene. Hos regnskapsføreren har jeg også vært i dag, og er i grunnen a'jour med alt jeg burde være ferdig med. Og det er en deilig følelse, det! Og som om ikke det er nok, fikk jeg knallet til med en heftig styrke-økt på Solsiden når kvelden kom snikende. Da blir jeg altså så glad, treningen gjør meg virkelig til et bedre menneske og jeg er så uendelig glad for å være frisk nok til å kunne trene igjen. Så ja, i dag har vært en god dag. Og de har det vært noen stykker av i det siste :-)

Men, nå vil jeg høre hvordan deres onsdag har vært. Fortell, fortell! Det er alltid så koselig å høre fra dere ♥
holzweiler skjerf - designers remix genser - zara bukse - bianco sko - michael kors veske

Heaven is for real

Haven is for real går i disse dager på kino, og jeg så den selv for rundt to uker siden. Helt siden jeg gikk ut av kinosalen, har jeg tenkt veldig mye på at jeg må anbefale dere om å dra for å se denne. Filmen, som er basert på virkelige hendelser, gjorde virkelig inntrykk på meg. Troen på på at det finnes et godt liv etter døden, er noe som betyr så utrolig mye for meg.

Heaven is for real handler om to småbarnsforeldre som må håndtere en litt annerledes opplevelse som vil forandre synet deres på livet for alltid. Sønnen deres Colton blir syk, og overlever på mirakuløst vis. Ble han bønnhørt? Eller var legene unormalt dyktige? Etter noen dager når han har kommet seg til hektene, begynner han å fortelle foreldrene sine at han har vært på besøk i himmelen. Han forteller om et eventyrlig sted, det alt bare er godt, fargerikt, trygt og så utrolig mye bedre. Gutten forteller entusiastisk om sin fantastiske ferd, og skildrer flere hendelser som inntraff lenge før han ble født, ting han egentlig ikke skulle vite. Familien til Colton forsøker å finne ut hva dette egentlig betyr, samtidig som de får både støtte og motstand fra samfunnet i den lille byen de bor i. Vil den lille gutten bli trodd på sin rørende fortelling om at han har vært på besøk i himmelen?

Dette er en utrolig fin og rørende film, som jeg virkelig anbefaler dere å se. Jeg kan ikke huske sist jeg kjøpte en DVD, men denne skal jeg definitivt kjøpe når den blir utgitt. Det er få filmer som brenner seg inn i hjernen min, men denne filmen har jeg tenkt mye på den siste tiden og jeg får en ro i hele meg når den kommer i tankene mine. Himmelen på ekte

"Where are there lots of colors, Colton?"
"In Heaven, Dad. That's where all the rainbow colors are!"

coffee and brekkie- todays good mood is sponsored by coffee -

God morgen, dere Har dere sovet godt i natt? Visdomstennene mine knekker søvnen her i gården, men jeg kan jo ikke klage når jeg har rykende varm kaffe ved siden av meg. Hva skulle man gjort uten? Dessuten er det ikke mange dagene til alle fire skal fjernes, så jeg teller ned dagene og trøster meg med det! Kinoen i går var forresten like bra som dere fortalte meg, en skikkelig spennende og fengende film. Jeg var vel den eneste jenta i kinosalen også, noe jeg godt kan forstå - for her snakker vi blod og action på høyt nivå... Haha! Men jeg koste meg jeg, altså :-) Nå håper jeg bare regnet kan stoppe litt her i byen, slik at jeg kan få Milo ut på tur. Den lille mannen liker virkelig ikke regn og storm, han nekter å bevege seg når han kommer ut i dette været. Stakkaren hadde jo blitt tatt av vinden hvis jeg ikke hadde hatt bånd på han! Det er ikke barebare å være liten...

Full storm

Jeg er sikker på at hele Kristiansand snart kommer til å fyke til himmels.... Her er det nemlig full storm! Hagemøbler ligger slengt alle veier, blomsterpottene mine har veltet, naboens paraply har dratt på flytur og gatene er nesten folketomme. Med andre ord er ting ganske ekstremt her i byen, haha! Likevel syns jeg det er koselig å høre vinden rive ute og se regndråpene falle, selv om dette kanskje blir i det meste laget. Men når været er som dette blir jeg veldig produktiv, og i dag har jeg hatt over ti timer med hjemmekontor. Det betyr at jeg kan ta meg noen timer fri i morgen med god samvittighet. Hurra! Jeg tok meg en liten pause på formiddagen, og la på en 40 minutters rolig joggetur i skogen. Og om det var deilig, eller? Det skal jeg love deg! Det å jogge i et ekstrem-vær som dette er noe jeg bare elsker, jeg føler meg nemlig litt tøff akkurat da og får plutselig et ekstra gir. Kristina mot naturen, det er det jeg tenker mens jeg løper. Haha! Når jeg kom hjem ventet en varm dusj, en god lunsj og jobbing videre på laptopen. Så i dag sier jeg meg strålende fornøyd med egen innsats :-)

På kveldens plan står det kino! Vi skal se The Equalizer, er det noen av dere som har sett den?

Kristinas speltlompe-pizza

Det finnes utallige variasjoner av pizza med speltlompe-bunn, og i dag tenkte jeg å dele min oppskrift. Dette fyllet er bare helt utrolig smakfullt og godt! Og det funker like godt med både vanlig pizzabunn, eller denne litt sunnere versjonen. Denne pizzaen er toppet med hele tre forskjellige oster, og sammen med fyllet gir de en smak som bare er helt a-m-a-z-i-n-g!Til 2-3 personer trenger du:

100 g ridderost 100 g gulost 50 g mozarella 300 g skinke 200 g karbonadedeig 3 ss tomatpure
2 bokser hakkede tomater En halv rødløk En halv løk 6 speltlomper

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 200 grader. Brun karbonadedeigen i en stekepanne, før du tar oppi løken og steker dette sammen en liten stund. Så tilsetter du hakkede tomater og tomatpure, samt skinken. Tilsett gjerne litt salt, samt chili- og hvitløkkrydder for å få litt ekstra god smak. La alt småkoke i noen minutter, mens du rasper osten og fordeler seks speltlomper utover et stekebrett. Ha så over fyllet på lompene, strø over osten og stek på midterste rille i ovnen til osten er gratinert i cirka 20 minutter.

La pizzaen hvile i 2-3 minutter før du serverer den, den smaker best når den ikke er så innmari varm. Vi var to personer som spiste denne i går, men dersom du ikke er så sulten som det vi var - går den fint til tre også.

Server og nyt. Jeg håper det smaker

monkey business

Interiør er noe jeg kommer til å fokusere mer på fremover her på bloggen. Jeg syns jo dette er så gøy, så da er det klart det er kjekt å vise dere litt hva jeg har og hva jeg liker. I tillegg skifter jeg ofte ut tingene jeg har i leiligheten, så da er det jo moro å vise dere forandringene! Flere av dere har påpekt flere ganger at dere vil lese mer om slikt her inne, så da lytter jeg til det dere sier og fokuserer mer på nettopp interiør i tiden fremover. Det er alltid gøy å prøve ut noe nytt! Og hvis det er noe dere vil jeg skal vise frem eller fortelle om, så må dere bare gi beskjed i kommentarfeltet :-)

- Apekatt fra Kay Bojesen -

Nyeste tilskudd på interiørfronten er denne alt for søte apekatten! Den er fra Kay Bojesen, og den ble designet i 1951. Den er laget av teak og limbatre, og er derfor i den ypperste kvalitet. Den er så klassisk og kul, og jeg ser derfor fint for meg at den skal gå i arv til mine (muligens..) fremtidige barn. Enn så lenge henger og slenger den seg fint i hylla mi!

Ukens matvarehandel

Hver eneste mandag fyller jeg opp handlekurven med fristende godsaker som blir med meg hjem! Jeg liker å ha maten jeg er glad i tilgjengelig hele tiden, da slipper jeg unødvendige turer til butikken hver dag - noe som igjen blir mer økonomisk. Når jeg lager slike innlegg som dette, får jeg ofte kommentarer på at jeg bruker mye penger på mat. Og tro du meg, jeg er fult klar over nettopp det :-) Men jeg tenker som så at jeg må få lov å kjøpe meg det jeg vil, samt at jeg drikker svært sjeldent alkohol og fester minimalt - derfor kjøper jeg det jeg vil av mat med den beste samvittighet. Vi prioriterer jo alle det vi vil prioritere, ikke sant?

- Filling up my fridge and getting ready for a new and healthy week -Som dere ser har jeg kommet meg over min lille Skyr periode, og plutselig fått dilla på den nye Zero yoghurten. Den er så alt for god! For å få mer proteiner i den, tilsetter jeg alltid masse cottage cheese oppi den. Da metter den også mye mer! Ellers har jeg handlet med meg alt jeg trenger for middager denne uken, grove fiskekaker og karbonadedeig. Jeg er med andre ord lite kreativ i middagen, de dagene jeg har middag pleier jeg 90% av gangene å ha tacosalat..... Haha! Men denne uken tenkte jeg altså å prøve meg på disse fiskekakene som alle skryter så fælt av :-)

Jeg regner med å måtte ta en tur på matbutikken igjen til onsdag, da må jeg garantert fylle opp med enda mer frukt og grønnsaker. Jeg driver jo som dere vet med juicing, og er det noe som er dyrt - så er det vel nettopp det. Holy moley! Det ryker så innmari mye grønnsaker, men jeg trøster meg med at det er ingenting som er bedre for meg enn en ferskpresset grønnsaksjuice. Jeg har rett og slett blitt helt avhengig av min daglige dose med grønn juice! Julebrusene har som dere ser også kommet i butikkene, og akkurat nå som jeg har sluttet å drikke brus i ukedagene, da?! What a bummer.... Haha! Jeg hadde ikke viljestyrke nok til å ikke dra med meg to flasker på veien, for er det noe jeg elsker - så er det vel julebrus :-)

HELLO MONDAY

God mandagsmorgen ønskes til alle mine flotte lesere!

Jeg hadde alarmen på grytidlig denne mandagen, rett og slett for å få tid til en skikkelig koselig morgenstund før dagen starter for fult. Frokost-tv, litt lesing i mitt favoritt magasin, nytraktet kaffe og oppdatering på nettavisene. Noe av det beste jeg vet om morgenen er å gi meg selv litt god tid! Jeg tullet meg også inn i verdens mykeste morgenkåpe, denne ble med meg hjem fra London og jeg har nærmest bodd i den siden. Den er så varm og god

- drink coffee to get the energy to drink more coffee -

Det er viktig å gi seg selv en så fin start på uken som mulig syns jeg, så blir ikke mandagen så alt for tung likevel. Personlig er jeg stor fan av denne dagen, og det er jeg glad for! Så derfor sender jeg gode tanker til dere som syns det var ekstra tungt å stå opp i dag, og gjerne ville hatt en dag til med helg. Mandag er uansett her, og jeg håper alle har planer om å gjøre det beste ut av den :-) Nå skal jeg jobbe noen timer, før jeg skal dra på matbutikken og handle inn for uken. Vil du se hva som blir med meg hjem i handleposene? Stikk innom bloggen litt senere!

Dinner with the fam

Søndag betyr som regel familiemiddag for min del, og i dag var intet unntak. Og best av alt, jeg fikk velge middag! På menyen stod det derfor helstekt indrefilet av okse, sjampinjong-stuing, fløtegratinerte poteter og grønnsaker. Noe av det beste jeg har smakt på lenge, kjøttet var så utrolig mørt og godt! Det er alltid luksus å få komme hjem til ferdig middag, det er slikt man setter ekstra stor pris på når man bor for seg selv. Mamma ass, er det en plass den dama kan svinge seg så er det vel på kjøkkenet!


 - dinner at my mom's house -

Hvordan har helgen deres vært, da? Håper dere alle har fått ladet batteriene og viktigst av alt - kost dere masse! Hva har dere gjort for noe gøy? Selv har jeg tilbrakt tid med de jeg er glad i, og fått slappet godt av. I går dro jeg på sleepover hos min Onkel, og sov sammen med mine to fettere frem til i dag. Og dere kan tro vi koste oss i går, med hjemmelaget pizza, kakemenn og Skal Vi Danse på tv-skjermen. En veldig kjekk kveld med mine to sjarmører som jeg er så glad i Nå har jeg nettopp kommet meg hjem, og venter venninnebesøk resten av kvelden :-)

Rosa Favoritter

annonse

Oktober er rosa måned hos Coverbrands, og denne måneden får man derfor -25% på alle mine rosa favoritter. Det er i tillegg Rosa Sløyfe-aksjon, og målet med den er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning. Det kan du gjøre ved å blant annet kjøpe en rosa sløyfe I denne forbindelse tenkte jeg å gjøre det jeg gjør hvert år på denne tiden, nemlig å vise dere mine rosa favoritter. Think pink! - rosa favoritter -

Fuktighet til tørre hender: en god håndkrem er et must nå som vi går mot kaldere tider, tørre hender er verken kult eller særlig behagelig. I fjor sverget jeg til en håndkrem som heter Rosewater Hand Therapy, og kommer til å bruke den samme dette året også. Den inneholder ingredienser som styrker neglene, og som bevarer fuktigheten i huden. Denne håndkremen er prisbelønnet, og lukter herlig rose.

Fuktighetsgivende shavingkrem: EOS Ultra Moisturizing Shave Cream har jeg brukt helt siden den kom på markedet, og det begynner å bli noen år. Det er den absolutte beste barberkremen jeg har testet :-) Den kommer i flere farger og lukter, og jeg liker alle sammen like godt. Men i Oktober er det klart det må stå en rosa i dusjen min! Shavingkremen inneholder alove, havre og shea butter - som gir en skikkelig fuktighetsboost til huden din. Kremen er drøy nok til at den kan brukes på både tørr og våt hud, og flasken er laget i et mykt materiale som ikke etterlater rustmerker i dusjen.

Hold puppene på plass: jeg får alltid spørsmål av dere hva jeg gjør for å holde puppene på plass uten BH når jeg går med genser eller topper med åpen rygg, stropper eller utringing. Hemmeligheten min er ikke mer vanskelig Hollywood Fashion Tape, som holder oppe både stropper, splitter og tubekjoler. Har du denne i hus, kan du glemme både stropper som sklir eller utringinger som viser litt for mye. Du klistrer den helt enkelt på huden din, og når tapen er festet på den ene siden - fjerner du forseglingen på den andre for å feste tapen. Og voila! Du trenger ikke å bekymre deg for en ufrivillig puppe-glipp denne kvelden.. Hihi!

Munnspray: med en munnspray i vesken trenger du aldri å bekymre deg for vond ånde. Pink Grapefruit Mint fra HELLO er en liten og søt spray, som er en frisk og deilig måte å redde dagen på. Man kan ikke alltid pusse tennene etter hvert eneste måltid, så da er denne lille saken flott å ha som backup!

Skånsom hårbørste: vi vet alle hvor vondt det er å gre hår som er flokete, men med denne hårbøsten blir det plutselig ikke så vanskelig lengre. Tangle Teezer har blitt en kjent sak for de fleste, men dersom du ikke har testet den enda - burde du så absolutt gjøre det!

Fresh og fin sminkebag: sist, men ikke minst - så vil jeg vise dere min nye sminkebag. Det er skjønne Cathrine (cath in the city) som har designet den, og for en fantastisk god jobb hun har gjort! Dette er en Peach And Glitter sminkebag fra MOO, som rommer det du trenger av sminke. Og best av alt! Den er lang nok til å romme makeup-koster også. Jeg elsker virkelig peach-fargen kombinert med gullaktig glitter, så denne falt jeg helt pladask for. Har dere sett så fin? I'm in love!

Siden det er Rosa Måned, får dere nå -25% på alle rosa favoritter i hele Oktober hos Coverbrands.no. Her er det utrolig mye fint å finne! Og dere? Ikke glem å klikke hjem en rosa sløyfe for å støtte kampen mot brystkreft

Tid for innekos

To ganger i året liker jeg å fornye litt ekstra her hjemme. Når våren er her, pakker jeg bort det jeg hadde fra kaldere tider - og når høsten er her, tar jeg inn litt lune og koselige ting. Nå er det jo nettopp høst, så da blir det fokus på nettopp lunt og hjemmekoselig her hos meg. Jeg skal vise dere kjøkkenet også, men i første omgang tenkte jeg å ta stua. Jeg syns det ble så fint her! Dersom dere lurer på hvor noe er fra, så er det selvfølgelig bare å spørre :-)
- did some redecorating in my living room -

Utrolig hva litt nytt interiør kan gjøre, ikke sant? Her har jeg tatt inn nye puter, pledd, hylle, dekorasjoner og slike ting. Og jammen gjorde det seg godt! Det er ikke alltid så mye som skal til :-) På høsten er det så koselig å tenne masse lys hjemme, og synke ned i sofaen. Er dere ikke enige? Og forresten, jeg gleder meg så enormt til jul nå! Planen er å ha juletre i år, så vi får se hvor jeg kan få presset det inn i stua mi. Inn skal det uansett, haha! Bare å glede seg til første desember, for da skal det pyntes og bakes til den store gullmedaljen :-)

Breakfast in bed

God lørdagsmorgen, fine dere I dag ble det jammen en sen frokost på sengen, blir det stort bedre enn det på en lørdagsmorgen? I dagens frokostskål finner dere alle mine favoritter på en gang. 0,0% vaniljeyoghurt i bunnen og crunchy granola, toppet med cottagecheese og kalde druer. Denne kombinasjonen er så god! Detox-te med sitronskive ble det også, selv om jeg må innrømme at jeg bælmet nedpå to kopper kaffe rett etterpå... Jeg er nemlig stuptrøtt, fordi jeg ble sittende oppe alt for lenge med Homeland i går. Altså, den serien er så ekstremt avhengighetsskapende at den tar snart over hele livet mitt! Hva er greia med at man blir så oppslukt i tv-serier at man ikke klarer å stoppe? Det tar jo helt av, haha!


- late morning, tea and a good breakfast in bed -

Nå skal jeg komme meg en tur på trening, og så skal jeg laste opp noen nye bilder jeg har tatt av leiligheten. Så skal dere endelig få se de nye tingene her :-) Jeg snikstartet litt i går og la ut et bilde på instagram, som dere kanskje så? Men det kommer selvfølgelig bilder her også! Stikk innom litt senere, da? Enn så lenge må du ha en super start på lørdagen

Pushing the limits

Herregud, jeg er så sliten! Kanskje ikke så rart, for fredagskvelden min startet på Solsiden.Sirkeltrening stod på planen, og vi kjørte 10 x 3 runder med følgende øvelser:

markløft goblet squat stående roing kb swing smale pushups beinhev skulderpress splitthopp trappeløp

Denne økta er blytung, og veldig effektiv. Vi tar alle øvelsene 10 ganger, uten pause i mellom. Når alle øvelsene er gjort, har vi ett minutt med pause - før vi begynner igjen på en ny runde. Slik gjør vi i tre runder, og jeg skal love deg at det kjennes i kroppen. Gir man alt man har her, så er man ganske gele i både armer og bein etterpå. Vanligvis tar jeg alltid bilder til bloggen før vi trener, men i dag bestemte jeg meg for å ta de etter at økten ble gjort. Jeg tenkte at jeg skulle vise dere hvordan jeg egentlig ser ut på trening, haha! Jeg har nemlig hørt et ordtak som sier at hvis man er fin etter trening, så har man ikke trent hardt nok..


- friday night at the gym -

Wooooh! Så der har dere det, selv bloggere ser ikke fine ut når de trener hardt nok. I hvert fall ikke denne frøkna! Haha.. Nå skal jeg stupe ned i sofaen, spise tacosalat og se Homeland til jeg sovner

For someone that I love

- a little something for someone special -

Noe av det mest hyggelige jeg vet, er å overraske de jeg er glad i med små oppmerksomheter når de minst forventer det. I dag dro jeg innom min bestevenninne på jobb, og la igjen denne posen til henne. I den finner du questbars, en fresh proteinshaker, omega-3 kapsler, sukrin og litt annet gøy som en sporty bestis ble veldig glad for. Men, man trenger ikke nødvendigvis slå på stortromma heller for å overraske! Hva med å lage hjemmelagde muslibarer som du kan gi til de du er glad i? Kanskje overraske mammaen din på jobb med en kopp caffelatte, lage middag til familien eller en venn når de er hjemme fra jobb? Det skal ikke så mye til for å glede andre. Og dere vet, den største gleden man kan ha - er faktisk å gjøre andre glad

My teddy coat

Endelig er det kaldt nok til at jeg kunne ta frem teddy kåpen min! Jeg fikk den i fjor til jul av Mommo og Mofar Tenk å ha så flinke besteforeldre? I fjor ble den alt for lite brukt, men i år derimot - den kommer garantert til å bli min store favoritt! I dag er det plutselig litt kaldere her i Kristiansand, og av frykt for at det skulle begynne å regne - måtte jeg bare få knipset antrekkbilder til dere med en gang. Best å være på den sikre siden, sant? Hihi! Nå skal jeg dra avgårde til et møte, og jobbe frem til kveldingen. Så er det jammen meg helg nok en gang, dere! Det gledes :-)
designers remix kåpe - zara bukse - nelly sko

Blowing kisses

Denne dagen har jeg rett og slett brukt til å komme i orden her hjemme. Husker dere jeg sa tidligere i uken at jeg hadde vært på interiørshopping? Vel, alt stod fortsatt i poser rundt omkring i stua - så i dag måtte jeg ta et skikkelig skippertak her. De hvite putene dere ser på bildet er byttet ut med fluffy puter i grått og stripet, både i strikk og andre myke stoff. Jeg har byttet ut pynten på bordet med nytt, kjøpt nytt sengetøy til soverommet, nye lykter til stua, kjøpt friske blomster og i det hele tatt gitt leiligheten en skikkelig makeover. For nå er det jo høst, og da vil jeg ha det lunt og koselig i heimen Jeg skal få knipset noen bilder i morgen, gleder meg så til å vise dere! Det er alltid kjekt med en liten forandring, spesielt når vi går mot kaldere tider.

I kveld har jeg koselig besøk langveisfra, så jeg må egentlig legge ned laptopen og nyte kvelden med besøket. Ville bare ønske dere en riktig fin torsdagskveld, og si at jeg setter stor pris på dere alle. Takk for at dere alltid er så snille med meg, og stadig titter innom her. Jeg er heldig som har så fine lesere som dere, jeg- kisses from my little man earlier this week -

En ren nytelse

Gårsdagen var så magisk at jeg enda føler meg totalt avslappet og søvnig Vi sjekket inn på Aquarama, hvor vi skulle tilbringe nesten fem timer. Først hadde jeg booket Deap Sea Experience, som er en 90 minutters lang spa-opplevelse. Her får man en pose med deilige produkter som du smører på kroppen og i ansiktet, mens du går igjennom forskjellige badstuer, badebasseng, akvarium, steamrooms, tropiske dusjer og selvfølgelig en iskald kaldkulp helt til slutt. Alt er bare helt fantastisk fint, og man blir virkelig avslappet etter et besøk i denne nydelige spagrotten.

Jeg hadde min lillebror med meg, og siden både han og jeg har vondt i ryggen - hadde jeg lyst å spandere på han en god massasje for nettopp dette. Så da fikk vi begge 90 minutter full body hot stone massasje, og seriøst - denne type massasje er det beste som finnes. Her veksles det mellom å massere vanlig, og med varme steiner. Det er bare så utrolig godt, og kroppen føles som ny etterpå! Hvis dere skal på Aquarama for massasje en gang i fremtiden, så bestille timen hos en som heter Freddy. Han har det jeg kaller for varme hender, hvis dere skjønner hva jeg mener? Så massasje hos han er det virkelig ingenting som slår, tro du meg. Vi fikk to massører når vi skulle, så dere kan jo bare gjette hvem som løp avgårde for å sikre seg dette mannfolket... Haha :-) Jeg er ikke så snill at jeg vil gi han til Eirik, altså!

- magical day at the spa -

Etterpå koste vi oss med tapastallerken og smoothie, mens vi lå i Utsikten-rommet og koste oss med å se regnet plaske ned utenfor. Så deilig, altså! Og ikke minst en veldig koselig ting å gjøre sammen i høstferien :-)

Ready to celebrate

I dag har jeg hatt en helt magisk deilig onsdag. Jeg har nemlig vært på SPA! Fra klokken tolv i formiddag og helt til nå.. Virkelig etterlengtet og godt! Det er slikt jeg vanligvis ikke kan gjøre på dagtid, men denne uken har jeg som dere sikkert har merket tatt meg litt høstferie, og finner på litt ekstra hyggelige ting. Denne uken er det nemlig veldig stille på jobbfronten for meg, så da gidder jeg ikke sitte å henge foran skjermen når det ikke er så mye å gjøre. Da må jeg heller nyte litt fri mens jeg kan, det er akkurat ting som dette jeg har planer om å bli flinkere til. Viktig med litt egentid, sant? Joo! Jeg skal selvfølgelig oppdatere dere med bilder fra dagen senere, for nå må jeg rett og slett løpe videre. Bursdag står på planen, det er min lille fetter Vetle som fyller år - og hele familien skal feire bursdagen hans på heia. Grille pølser og marshmallows på bål, og kose oss masse ute med aktiviteter. Bedre bursdagsfeiring tror jeg ikke den lille friskusen min kunne fått! Jeg gleder meg :-)


skjørt og jakke fra Lindex - sko fra Zara

For ett år siden

.. var jeg helt rå på treningen! Tidlig i oktober 2013 vant jeg en konkurranse på gymmet mitt, hvor jeg gjorde 455 repetisjoner av forskjellige styrkeøvelser på kun 17 minutter og 55 sekunder. Dere kan tro jeg var stolt!

... startet jeg opp vol.2 av Team Kristina Andersen, og ga flere tusen spreke jenter en utfordring som varte i nesten to måneder. Gud, så gøy det var! Og herregud så spreke vi i teamet ble på denne tiden.

... var jeg som alltid på denne tiden glad og fornøyd hele tiden

... var jeg på pressetur i Singapore sammen med Marthe og et lite knippe andre bloggere. Det var en fin, men utrolig travel tur. Vi festet på en av verdens høyeste nattklubber, besøkte alt det var av luksushoteller, brukte tid sammen med de lokale - og på syv dager fikk vi opplevd 90% av det Singapore har å by på. En ekstremt opplevelsesrik tur!

... jeg var på min aller første Start-kamp med Simi og Tone. Og jeg trodde supporterklubben til Start var et kor, trenger jeg si mer? Haha! Jeg ble uansett hektet etter denne dagen, og har lært mye om fotball siden.

... hadde mange koselige jentekvelder med venninnene.

... jeg var på jobbetur i Oslo, og ble stylet + sminket hos Coverbrands for fotoshoot.

... firmaet mitt gjorde det bedre enn noensinne, så jeg belønnet meg selv med en Louis Vuitton Keepall Bandoulière 55.

... jeg tatoverte øyenbrynene mine for første gang og ble strålende fornøyd med resultatet.

... jeg jobbet mye, reiste mye til Oslo og var flink til å holde fokus blogg og jobb.

... så leiligheten min slik ut:


Det er alltid gøy med et tilbakeblikk når vi går inn i en ny måned! Tenk at vi allerede er i oktober, dere? Tiden flyr, det er i hvert fall en ting som er helt sikkert :-) Jeg blir motivert når jeg ser tilbake til hvordan jeg holdt på for ett år siden, jeg var både sprek, livsglad og flink. Når alt kommer til alt så er jeg faktisk min egen inspirasjon, rett og slett fordi jeg vet jeg er så flink når jeg bare går inn for det. Målene mine for denne måneden blir å jobbe bedre, ta bloggen til nye høyder, fokusere på treningen og tenke mer på meg selv. Hva er dine mål for oktober? Det er alltid kjekt å dele mål og planer med hverandre for å motivere!

hits