oktober 2013

Man klarer det man vil klare

Jeg vet ikke hvordan jeg klarte det, for jeg husker nesten ingenting fra selve økten. Men jeg gjennomførte 455 repetisjoner på 17 minutter og 55 sekunder på dagens trening (!!!!). Og det med tidenes gangsperre og smerter... Hvordan er det mulig? Det viser bare hva man kan klare hvis man går inn for det, skrur på beastmode og bestemmer seg for å gjøre det best mulig. Jeg var så sliten og død at tårene trilte etterpå, haha! Nå har Hilde kommet på besøk til meg, og jeg har akkurat bakt sunne blåbærmuffins som jeg skal servere på Solsiden til frokosten i morgen. Koselig å gi en overraskelse til de andre på teamet mitt! Brett nummer to står i ovnen, og i følge bestis ble disse supergode. Håper de andre også vil like de, sunne muffins til frokosten kan vel aldri slå feil?

Ønsker dere alle har en fin kveld ♥

Sporty and comfyNike: tights, jakke, topp & sko, Vero Moda: skjerf.

Noe av det beste jeg vet, er når jeg kan hoppe rundt i treningsklær hele dagen. Slik går jeg vel 80% av tiden, så jeg kan vel like godt begynne å knipse bilder av det også? Treningsklær nå til dags er jo både fint og fresh, så da gjør det meg ingenting å bruke det utenom treningen også. I dag har jeg egentlig bare jobbet, og vært en tur hos regnskapsføreren min. Han holdt på å le seg ihjel av meg, da jeg går på en helt latterlig måte. Gangsperren vil altså ikke gi seg, og jeg klarer faktisk ikke rette ut bena mine en gang. Haha! Nå skal jeg straks på MultiFit, noe jeg mildt sagt ser litt mørkt på. Hvordan skal jeg klare å ta boxjumps og knebøy, når jeg ikke en gang klarer å gå ordentlig? Jeg får bare pøse på med kraftuttrykk til meg selv under økten, og tenke at pain is my middle name... Hoho! Lets go, dette skal jeg klare å gjennomføre! :-)

Morgenstund

♥ Whoever said that diamonds are a girls best friend, never owned a dog.

Se hvem som har kommet hjem! Det var så godt å se min lille skatt igjen, etter åtte dager fra hverandre. Målet mitt for livet må jo være å bli like fantastisk som Milo tror jeg er, haha! Han er glad i meg uansett han, og syns jeg er verdens beste person. Tenk hadde alle mennesker vært som hunder? Da tror jeg verden hadde vært ganske fantastisk, altså :-) Jeg ville egentlig bare droppe innom for å ønske dere en riktig god morgen! Formen min føles mye bedre, så det kan se ut som jeg slapp unna sykdom for denne gang. Hurra! Jeg våknet opp med tidenes gangsperre da, tirsdagens trening gjorde sitt med beina mine. Vanligvis går det bort når jeg strekker litt på kroppen og beveger meg, men ikke i dag. Blir spennende å se hvordan det går på MultiFit senere, når jeg skal gjøre alle de 435 repetisjonene igjen......

Jeg har forresten glemt å fortelle dere at nominasjonene til årets Blog Awards har åpnet, så hvis dere liker bloggen min og har lyst å gi meg en nominasjon, kan dere gjøre det frem til 1 november ♥

Brigo parka coatSelecte Femme: parkas (annonselenke), Guess: jeans, Zara: sko&genser.

Dagens enkle antrekk! Både jakken og jeansene er nye, og jeg er blitt så glad i begge deler. Spesielt parkasen, den er fin både på pris, dyrevennelig og hundre ganger finere enn andre pelsjakker. Viktig å støtte opp dyrene, og si nei til ekte pels ♥ I dag har jeg kost meg masse med både jobb og photoshoot sammen med Solsiden teamet, alltid like moro å være med gogjengen! Jeg tok meg treningsfri i dag, formen er ikke helt på topp - så da må man lytte til kroppen. Nå kommer mamma, Øyvind og Eirik på besøk til meg. Gleder meg til å se de igjen :-)

Et hvitt og pent smil

annonse

De mest spurte spørsmålene jeg får her på bloggen, er hva jeg har gjort for å få et hvitt smil. Jeg syns det er veldig hyggelig å få komplimenter for smilet mitt, jeg tror faktisk det er det jeg er mest fornøyd med på meg selv. Et hvitt og fint smil er det fineste som finnes, syns jeg. I tillegg er det jo ikke til å legge skjul på at det gir en god selvtillit med hvite tenner :-)Jeg har flere ganger fortalt dere om SmileLab, som er tannblekingen jeg har brukt i rundt to år når for å holde smilet mitt hvitt. Jeg tar en behandling 1-2 ganger i året, kun for å friske opp i fargen. Det finnes flere varianter av SmileLab, og jeg liker best å bruke Sensitive Whitening. Dette er den mest skånsomme, og også den mest effektive. Jeg vet at flere av dere blogglesere har lyst å bleke tennene, så jeg tenkte jeg kunne dele litt nyttig fakta med dere :-)

 Nyttig fakta om Sensitive Whitening:

SmileLab Sensitive er utrolig skånsom, og garanterer deg derfor ingen sensitivitesproblemer.

Den er profesjonellt utviklet av tannleger og perfekt tilpasset hjemmebruk.

Kommer i små strips som festes enkelt på tennene, og som er ferdig dosert.

Stripsen vil fjerne både ny og gammel misfarging, også den gule aldersmisfargingen.

En boks inneholder 15 dobbelpakker, hver med en strips for øvre tannrad og en for nedre. Hver strips skal være på i 30 min.Jeg har en veldig svak emalje på tennene mine, øverste tannrad er faktisk ganske gjennomsiktig på meg. Nettopp derfor er det utrolig viktig for meg at blekingen jeg bruker er skånsom, da jeg ikke vil at emaljen skal bli mer slitt. Jeg har brukt denne whitening behandlingen flere ganger, og kan derfor med 100% ærlighet anbefale den på det varmeste til dere. Jeg pleier også å ha noen strips liggende, slik at jeg kan slenge på en før jeg skal noe spesielt. Det er jo digg med en liten oppfriskning før man skal noe spesielt! Da SmileLab sine strips er veldig komfortable, pleier jeg alltid å ha dem på mens jeg dusjer og sminker meg. Tre fluer i en smekk, enklere blir det ikke! :-)

Nå er det snart både jul og nyttår, noe som er partysesong nr.1! Så da er jo ett hvitt smil en fin gave å gi til seg selv, ikke sant? SmileLab Sensitive finner dere hos Coverbrands, og dere får 20% rabatt med å bruke rabattkoden KA10 ♥ Rabatten gjelder på hele SmileLab-sortimentet, og varer ut den 4 november. Dette er også et fint julegavetips! :-)

Tett nese og sår halsHer våknet jeg opp med tett nese og sår hals, jeg har føler meg virkelig ikke i form... Kroppen kjennes sliten, sånn på vei til å få "influensa sliten". Bah! Det er fort å bli syk etter å ha vekslet mellom 40 varmegrader og iskaldt aircondition, så jeg blir egentlig ikke overrasket. Krysser likevel fingrene for at jeg tar feil og at jeg blir bedre i løpet av dagen :-) Jeg har i hvert fall drukket en haug av sitronvann, og spist en ordentlig vitaminrik frokost. Prøver alt jeg kan for å ikke bli syk, det er liksom det siste jeg har lyst til nå som jeg nettopp har kommet hjem igjen. Jeg føler nesten alle får seg en forkjølelse eller en sår hals nå for tiden? Typisk høsten, kanskje.

I dag er planen å få tømt mailboksen min, samt at jeg skal opp på Solsiden for å hjelpe Thomas med å knipse litt bilder av de som jobber der. Han spurte meg om jeg var flink med foto, og jeg bare: "ja, jeg er faktisk sykt flink!". Haha, hva da beskjeden? Så da var det altså denne jenta som fikk oppgaven, jeg satser på at jeg klarer å levere bra.Treningsbilder er jo alltid moro å knipse! Ellers blir det bare hjemmekontor frem til det, så her er det bare å henge i. Det er litt å ta igjen etter Singapore :-)

♥ Wake up each day and be thankful for life. I wish you a great day!

435 repetisjoner

Så fort jeg var kommet meg hjem i leiligheten etter en alt for lang reise, var det bare å hoppe i tightsen og dra rett avgårde på trening. Ingen kjære mor her i gården, nei! I dag var det duket for ukens første MultiFit trening, og fy søren - jeg har ikke ord....... Her var programmet vi gjorde i dag:435 repetisjoner, på best mulig tid...... Etter en 14 timers reise, var dette en utfordring fra helvette. Men jeg ga alt jeg hadde, og klarte å gjennomføre på 23 minutter og 19 sekunder. Kravet er at vi skal klare det på mellom 20 til 30 minutter, så jeg gjorde det vel sånn midt på treet. På torsdag skal jeg ta runden igjen, og ta har jeg selvfølgelig store planer om å få en bedre tid. Alt handler om å gjøre det bedre enn seg selv i mine øyne, ikke bedre enn alle andre. Jeg har en konkurrent, og det er meg selv. Hva andre klarer og ikke klarer, har absolutt ingenting å si for meg. Vi er alle forskjellige personer, med forskjellige forutsetninger og mål. Jeg vil bli den beste versjonen av meg selv, så hva har del vel da å si hva naboen min eller sidemannen klarer? Ingenting.


Teamkristinaandersen2

Nå skal jeg ta meg en varm dusj, og så kommer Camilla på besøk til meg. Jentekveld og film står på planen, gleder meg maks til å se Cæmsi igjen! Har dere hatt en fin tirsdag, da? Det håper jeg!

We're going home

Da var jeg på vei hjem til Norge igjen! Som jeg gleder meg til å komme tilbake til vennene mine, familien min, lille Milo og ikke minst treningen. Nå sitter jeg og Marthe på Joe & The Juice i København, og venter på flyet vårt hjem til Kristiansand. Flyreisen fra Singapore tok rett over 12 timer, og vet dere hva? Jeg sov i hele ti av dem! Snakk om drømmereise, det kunne jammen ikke blitt bedre. Så nå er jeg både våken og i strålende humør, og best av alt - i ettermiddag er det rett på MultiFit for å endelig få trent igjen! Dette blir en fin tirsdag, jeg kan nesten ikke vente med å komme tilbake i riktige rutiner.

Vi skrives når jeg er hjemme i Kristiansand, ønsker dere en strålende start på dagen! ♥

Siste dagen i Singapore

Her startet dagen med en god hotellfrokost sammen med to fine jenter. ♥

I kveld reiser vi nemlig hjem, så dette blir vår siste dag her i Singapore! Denne mandagen har vi gjort utrolig mye gøy, vi ble kjørt til en slags fornøyelsespark - hvor vi bloggerne endelig kunne få lekt i fra seg litt. Haha! Vi kjørte blant annet Segway, er det noen av dere som har prøvd det? Jeg syns det var utrolig kult, skulle gjerne hatt en slik lekkerbisk hjemme i Norge. Vi kjørte også noen små biler nedover fjellene, og var i tidenes skumleste taubane flere meter over bakken. Jeg har aldri hatt høydeskrekk eller kjent frykten for høyde i hele mitt liv, men i dag ble jeg faktisk hysterisk redd. For et kick, på en vond måte! Følte meg så sykt hjelpeløs og var redd vi skulle falle ned der vi hang over bakken uten gjerder foran oss, men det gikk heldigvis bra til slutt... Haha, fint med litt action på tur :-)
Ellers har vi besøkt det verdenskjente hotellet Marina Bay, og sett en av de største suitene de hadde på hotellet. Har du 100 000 kroner til overs, kan du altså booke deg inn på Singapore sin største suite for en natt.... For et galt liv! Jeg knipset en haug av bilder, så dersom dere vil kan jeg eventuelt vise dere hotellet og suiten i et eget innlegg? Dere bestemmer, hihi! Nå setter jeg meg straks på flyet hjem til Norge, gleder meg til å blogge normalt for dere igjen! Titt forresten innom bloggen i kveld, da kommer det nemlig en film fra turen vår som jeg tror dere vil like.

Kvalitet på Budsjett

annonse

God mandagsmorgen, dere! Er dere klare for en ny uke? Det er jeg, og i dag tenkte jeg det kunne passe seg med en skikkelig mandagskonkurranse! Jeg er helt sikker på at flere av dere jenter kjenner til Simple, som er hele Norges storfavoritt på sminkeservietter. Det kanskje ikke like mange vet, er at dette flotte merket også fører andre flotte produkter. Det som er så flott med Simple, er at produktene er helt uten parfyme og fargestoffer, og passer for alle hudtyper, også sensitiv hud.I dag er jeg så heldig at jeg får lov å dele ut fem produktpakker fra Simple, til hele fem av dere lesere. Så, jeg tenkte derfor jeg kunne fortelle dere litt om mine to favoritter.

Cleansing Wipes: Dette er Norges mest kjøpte wipes, jeg bruker de selv hver eneste kveld før jeg skal fjerne sminken. Ansiktsserviettene er helt uten olje, alkohol og kunstig parfyme og fargestoffer. De fjerner sminken både raske og effektivt, alt fra foundation til vannfast mascara. Noe jeg liker veldig godt med disse wipesene, er at de inneholder vitaminer som ikke tørker ut huden.

Eye Make-Up Remover Pads: Disse er spesielt tilpasset den sensitive huden vi har rundt øynene, og er spesielt tilpasset for å fjerne nettopp øyensminke. Padsene tar liten plass og er perfekt å ha med på reise, derfor er de selvsagt med på tur til Singapore!

Serien fås kjøpt i dagligvarebutikker, apotek og faghandel (som VITA, H&M, Cubus og Lindex), med priser fra 29 til 69 kr. Simple er kvalitet på budsjett, og jeg syns det er flott med en god serie som ikke river i stykker lommeboka!

Ønsker du å vinne en produktpakke fra Simple, med produktene du ser over?
Legg igjen en kommentar, og jeg trekker fem heldige vinnere om en uke.

Gardens by the Bay

I dag har vi bloggjentene vært på pressetur til Gardens by the Bay, som er en heeeeelt fantastisk park her i Singapore. Dette er en stor hage, som strekker seg over et helt gigantisk område. Den består av tre hager: Bay South Garden, Bay East Garden og Bay Central Garden. Vi kikket på alle tre, og ble helt fascinert av synet. I den første parken gikk vi på stier som hang flere meter over bakken, slik at vi på en måte følte vi var i jungelen. På park nummer to gikk vi inni alle plantene, og fikk sett et flott fossefall og kjøttetende planter. I den siste parken var det verdens kuleste supertrær på over 50 meter, som dere ser bilder av under.

Gardens by the Bay var virkelig helt magisk, jeg følte jeg spaserte rundt i et slags wonderland. Skikkelig eventyr-feeling over det hele! Så, dersom dere skal til Singapore på ferie - vil jeg absolutt si at dette er noe dere burde få med dere!Wildrocket and Avalon nightclub
I går hadde vi litt av en hektisk dag her i Singapore. Vi var på både jungelsafari og to museumsbesøk! Et av museumene vi var på var faktisk hjemme hos en mann som bor her, han hadde lagt museum av sitt eget hjem. Han inviterte oss hjem til seg på te og kaker, noe som var veldig interressant. Gøy å se hvordan de lokale bor her, da det er veldig annerledes enn hvordan vi har det hjemme i Norge.

Senere på kvelden var det ut for å spise middag med alle bloggjentene, vi spiste femretters på Wildrocket - som serverer typisk Singaporsk mat. Tidligere har jeg fått litt kritikk fra dere på at jeg ikke er flink nok til å teste den lokale maten når jeg er ute å reiser, men denne turen her kan vel ingen si noe på? Jeg har nesten glemt hvordan norsk mat smaker, haha! Etter en god middag på restaurant, ble vi kjørt videre til Avalon - som er en amazing nattklubb nede ved Marina Bay. Nattklubben ligger midt ute på havet, og flyter på vannet. Avalon har en fantastisk panoramautsikt over byen og bygningene, da hele utestedet er bygd av glass. Helt utrolig kult! Her fester det også mange kjendiser fra Hollywood - så ikke bli sjokkert dersom ditt store idol plutselig står forran deg....Storkoser meg virkelig her i Singapore, men nå kjenner jeg at det skal bli fantastisk godt å komme hjem igjen også. Jeg har litt hjemlengsel skjønner dere, til de andre bloggernes store forskrekkelse. Jeg tror det bare er meg som vil hjem? Haha! Uansett hvor luksus og flott vi har det her nede, så er det jo ingenting som kan slå å bare være med familie og venner hjemme. Thats what life is about ♥

Ukens filmtips: 3096 days

God søndagsmorgen til dere ♥

Denne ukens filmtips blir litt annerledes, og dette er en veldig gripende film som gir alt annet enn god stemning. Jeg regner med de fleste har fått med seg den utrolig historien om Natascha Kampusch, som ble kidnappet som 10-åring og holdt til fange av sin kidnapper i hele åtte år. Nå har det blitt laget film som forteller historien om hennes 3096 dagers lange mareritt, i en fem kvadratmeter stor celle - bak en pansret betongdør, i en dyp kjeller....

3096 handler om ti år gamle Natascha Kampusch, som forlater familiens hus i Wien på morgenen den 2. mars 1998. Men den lille jenta dukker ikke opp hverken på skolen eller hjemme. En tolvåring er vitne til at hun blir dratt inn i en hvit minibuss, og dette blir politiets eneste spor. Kidnapperen Wolfgang kjører henne til sitt hjem i Strasshof, en halvtimes kjøretur fra Wien. En omfattende ettersøkning ble innledet, men uten resultater. 700 hvite varebiler ble kontrollert, inkludert kidnapperens bil. Wolfgang hevdet å ha vært hjemme på bortføringstidspunktet og blir sjekket ut av saken.....

We aint got no worries


I går ettermiddag tok vi først turen rundt for å sjekke ut to luksushoteller, før vi ble kjørt til fantastiske Fullerton Hotel for drinker og snacks. Her fikk vi servert verdens beste miniburgere og drinker, og som vi koste oss! Fullerton er en utrolig hipp plass, hvor det er en stor utendørs lounge med fin utsikt over Marina Bay og flotte bassenger rundt området.

Og når man tror at ting ikke kan bli stort bedre her nede, gjøre det utrolig nok det! Denne fantastiske kvelden går rett inn i historiebøkene! Det var reservert bord til oss på 1-Altitude, som er Singapore sitt hotteste utested. Her snakker vi en helt magisk skybar som ligger utrolige 282 meter over bakken på den verdenskjente One Raffles Place building. Her fester man til det som føles som utsikten over hele verden, noe så utrolig fantastisk! 1-Altitude var virkelig bare helt rått, og et sted som bare må oppleves! Her var det lyskastere alle veier, kelnere som vartet oss opp, god musikk, fantastisk stemning og ikke minst verdens fineste utsikt. Et gjennomsiktig glassgjerde var det som beskyttet oss fra omverdenen og de 282 lange meterne ned..... Åh, FOR et deilig liv!


Håper dere har det like fint som jeg har det hjemme i Norge, skjønninger! Jeg må også påpeke at drinkene jeg drikker her er helt alkoholfrie, da jeg ikke drikker pga treningen min og challengen som holder på. Man trenger da ikke alkohol for å være i godt humør? Jeg storkoser meg uansett, det er jo så digg her! Jeg har forresten lurt jentene fra Danmark til å tro at jeg er medlem av Anonyme Alkoholikere siden jeg ikke drikker alkohol, hahaha...... Små barn, store gleder!

China Town and Long Beach


WOW, for en dag vi hadde i går! Jeg er så full av intrykk at jeg vet faktisk ikke hvor jeg skal begynne. Gårsdagen må rett og slett deles opp i to deler, så vi starter med morgen og ettermiddag først. Høres ikke det fint ut, dere? :-)

I går tok vi turen til Long Beach for å spise lunsj, dette er en verdenskjent restaurant som serverer alt du kan tenke deg av sjømat. Både fisker og skalldyr ligger i akvarier på restauranten, så peker du og velger selv hva du vil spise. Vi fikk servert rundt 18 retter til sammen, og det var bare helt amazing. Alt var sjømat, i alle varianter du kan tenke deg. For en opplevelse og for en lunsj! Eneste jeg klarte å tenke under lunsjen var at her skulle jeg hatt mine besteforeldre, som er like glad i skalldyr som meg. Ingen tvil om at de hadde storkost seg hos Long Beach, for dette er en av de beste matopplevelsene jeg har hatt! Om dere skal til Singapore i nærmeste fremtid, må dere virkelig legge inn et besøk her.


Etter en fantastisk lunsj, tok vi turen ut på nok en oppdagelsesferd! Jeg tror jammen meg vi kommer til å ha sett hele Singapore før denne turen er omme, her går det i ett absolutt hele tiden. Alt skal sees, dokumenteres og oppleves! Vi tok turen til både China Town og Little India i går, og jeg regner med flere av dere har hørt om førstnevnte? Kinesere er nemlig den største folkegruppen i Singapore, så da er det klart de må ha sin egen lille by her! Det var utrolig stilig i China Town, med dekorasjoner så langt øyet kunne se og sjarmerende små butikker. Little India er akkurat samme greia, bare dette er bygd som India.


Ginger Garden and Straitskitchen

En av planene vi hadde på programmet i går, var å besøke Ginger Garden her i Singapore. Dette er en utrolig flott og stor botanisk hage, man føler nesten man går i jungelboken når man er her..Søte Fanny og Marthe. ♥

Senere på kvelden dro vi alle ut for å spise middag sammen, på en utrolig lekker restaurant med navnet Straitskitchen. Dette er en Singapore-inspirert restaurant, som serverer en helt utrolig god og smakfull mat. Her kunne vi gå å forsyne oss selv, og ta mat direkte fra der kokkene stod å kokkelerte til oss. For en luksus! Det var utrolig godt å få i seg en god middag, og etterpå var jeg så sliten at det var bare å dra rett tilbake til hotellet for å finne senga. Etter 48 timer totalt uten søvn, var det fantastisk deilig å krype opp i den store hotellsengen min. Jeg våknet uthvilt 06.30 i morges, og fikk derfor noen timer til å jobbe før jeg skulle møte de andre. I dag har vi gjort mye gøy, blant annet besøkt China Town og Singapore sitt hotteste utested! Dere skal selvfølgelig få bilder, og vet dere hva? Jeg filmer også her nede, så når jeg kommer hjem skal dere så se en aldri så liten film fra oppholdet mitt her! :-)

Mens dere leser dette, ligger jeg nok i den dypeste søvn. Vi ligger som sagt seks timer forran dere, derfor blogger jeg en dag på etterskudd - slik at dere skal få minst tre oppdateringer fra meg daglig. Bloggen og dere flotte lesere er viktig for meg, vet dere! Og apropo dere blogglesere, i dag ble jeg utrolig nok stoppet av en av dere her. Der jo jammen ikke verst når man er på andre siden av jorda, hihi!

Stor fredagsklem fra meg ♥

Se så fint det er her!

Noen ganger må jeg bare klype meg selv i armen og spørre meg selv hva jeg har gjort for å fortjene dette gode livet? Himmel, jeg kunne virkelig ikke ønsket meg mer! Og nå snakker jeg selvfølgelig ikke bare om dette hotellrommet, men hverdagen og livet generelt. Jeg føler meg bare utrolig heldig og velsignet, og prøver så godt jeg kan å sette pris på alt det gode livet byr meg på. Noen ganger føles faktisk ting ofte litt for godt til å være sant, så da må jeg bare lene meg tilbake og tenke på hvor heldig jeg faktisk er. Livet er så fint, og denne følelsen av lykke er virkelig noe jeg unner alle å få kjenne på!Og ja, god morgen fra jenta på senga! Minimus nattkjolen jeg har på meg, har jeg arvet fra mamma faktisk. Denne hadde hun med seg på alle slags reiser når hun var ung, og nå er det altså min koffert den har blitt med i de siste årene. Den er jo så søt!

Cultura + müsli = sant

annonse

Som dere vet er meieriprodukter noe av det beste jeg vet om, jeg er storforbruker av nettopp dette og har forskjellige varianter til maten min hver eneste dag. Tine sin Cultura er noe jeg i en liten evighet har brukt når jeg spiser frokostblanding, da det både gir en fantastisk god smak og en ordentlig digg matopplevelse. En solid frokost er viktig for meg, da det skal gi meg energi igjennom hele dagen.

Det er mange forskjellige varianter av Cultura, så det er noe for enhver smak. Selv liker jeg best den med pære, den har en utrolig forfriskende smak og en perfekt tykkelse. Ta havregryn i en bolle, dryss over litt mandler og kokkosflak, før du til slutt heller over Cultura. Da har du laget deg en deilig og mettende frokost, som vil gi deg en god start på dagen.

Cultura består av flere syrnede melkevarianter; både økologisk naturell og med frukt og bær. Alle er fantastisk gode å blande med musli, nettopp på grunn av den tykke konsistensen og den gode smaken som spriter opp hele frokosten. Har dere prøvd noen av disse herlighetene fra Tine? Hvis ikke er det jammen meg på tide, for disse smaksvinnerne er et must have i kjøleskapet


Location: Singapore

Etter å ha flydd i over et halvt døgn, er vi endelig på plass i Singapore! Jeg tror aldri det har vært så godt å sette føttene på bakken som i dag, jeg var så hoven og rastløs i beina at på slutten løp jeg faktisk rundt i flyet. Meg og ungene på fem år, hehe... 12 timer er litt for lenge å fly for min del, men det blir jo uansett verdt reisetiden når man først kommer seg frem. Det hjalp nok litt at vi fikk servert tre-retters både på lunsj og middag, samt at jeg kunne velg og vrake i alt av underholdning på TV-en :-)Vi landet 06.00 i Singapore i dag, og har vært på farten med sjoføen vår helt til nå. Jeg har ikke sovet på snart to døgn, så kjenner meg ganske sliten og et behov for søvn. Men det må vente, for her er det ingen tid å miste! Vi ligger forresten seks timer forran dere, så her er klokken allerede 14.00. Det jeg har sett til nå av Singapore ser helt fantastisk ut, og jeg gleder meg til dagene vi skal ha her. Vi har et veldig hektisk tidsskjema, med planer hver dag fra ni på morgenen til cirka ti på kvelden. Så her blir det jammen ikke mye tid til avslapping og ferie, men gøy er det jo uansett! Anyways, jeg har nettopp sjekket inn på hotellet vi skal bo på og jeg smiler fra øre til øre. Jeg har nemlig fått det råeste hotellrommet jeg noen gang har bodd på, dette topper virkelig alt! Jeg skal knipse noen bilder til dere nå, så skal dere få sett bilder av cribben min om noen få strakser. Håper alt står fint til med dere hjemme? 


En flyplass fra himmelen

Flyplassen i København er jo bare helt fantastisk! Jeg og Marthe hadde noen timer å slå ihjel her før vi skulle fly videre til Singapore, og det var virkelig ingen problem å få tiden til å gå. Her snakker vi butikker som Mulberry, Gucci, Valentino, Ilse Jacobsen og ikke minst Victorias Secret. For å nevne noen, her var det i grunnen alt fra H&M til mer eksklusive butikker.Fantastisk plass, så her var det virkelig ingen problem å få tiden til å gå! God frokost rakk vi også å spise før flyet vårt gikk, det ble ferskpresset juice og grov sandwich fra Joe & The Juice. Ønsker meg denne plassen til Kristiansand i nærmeste fremtid, her var det virkelig fantastisk god, sunn og smakfull mat! Og tidenes mest flørtende mannfolk bak disken..... Marthe bare: Jeg skal ha en Pick Me Up Juice. Og duden bare: Where can I pick you up? Haha! Anyways, mens dere lesere dette er vi enda langt oppe i skyene, og jeg holder sannsynligvis på å klikke i flyet. Snart er vi heldigvis fremme, gleder meg så til å få oppleve Singapore!

Siden sist @kristinaandersen


1. Milo nyter helgen. 2. Styling og sminke før photoshoot. 3. En av lookene jeg hadde på shooten hos Coverbrands.
4.
Glad jente på vei hjem fra Oslo. 5. Playtime! Favorittrommet min hos Solsiden. 6. Min nye ghd wonderland.
7.
Søteste uglelyktene som lyser så fint i mørket. 8. Jax og Mercy sier hei! 9. Klar for intervalltrening.

Starbucks Coffee

Tror dere ikke jeg klarte å forsove meg i dag? Alarmen min hadde ikke gått av på mobilen min, så jeg våknet 05.10 (70 minutter for sent...) av at taxisjoføren stod på utsiden og lurte på hvor jeg ble av. Jeg ble så fortvilet at jeg løp rundt som en tulling i leiligheten, dro meg i håret og bare måtte løpe ut døra uten å en gang ha fått pusset tennene mine. Huff! Heldigvis rakk jeg flyet til København, så det var vel faks i uflaks. Det skjer jo alltid noe galt når jeg skal ut å reise, så dette begynner tragisk nok å bli en dårlig tradisjon.....

Nå har jeg uansett kommet meg til København sammen med Marthe, vi har plassert oss på Starbucks og venter på flyet vårt til Singapore. Jeg var så redd på flyturen hit at jeg trodde seriøst våre siste timer var kommet. Kan dere tenke dere noe skumlere enn turbulens? Flyet gikk opp og ned, frem og tilbake. Svetten silte på meg så redd jeg var, haha! Kjenner flyskrekken kommer snikende, spesielt under slike forhold. Anyways, jeg holder dere oppdatert i løpet av dagen - så vi skrives igjen om litt. Ha en kjempefin onsdag så lenge


Nye utfordringer

Da har jeg nettopp kommet hjem fra MultiFit! I dag begynte vi å øve på nye øvelser, blant annet pullups og handstand. Jeg får ikke til noen av delene, og er fortsatt på strikk når det kommer til pullups. Men, øvelse gjør mester og jeg skal øve som en helt! Men seriøst, dere... Dette med å gå på henda er så latterlig vanskelig, jeg kan ikke fatte hvordan jeg fikk det til så lett når jeg var barn? Haha! Uansett så er det bare dødskult, så innen noen få uker håper jeg å ha lært meg det sånn skikkelig. Det er gøy å jobbe med egen kroppsvekt, og jeg gleder meg som en gal til jeg begynner å mestre alt. Jeg mener, hvor kult er det ikke å spasere rundt på hendene? Jeg digger det!

Dette ble også siste økten på noen dager, jeg har så tett program i Singapore at det blir dessverre ingen tid til trening. Veldig vemodig siden jeg er så godt i gang og resultatene begynner å vise seg. Men, dette er jo først og fremst en jobbtur, så da må jeg prioritere det jeg er der for. Mandag er jeg hjemme igjen, så da er det tilbake til riktige rutiner igjen! Jeg regner med dere holder fortet oppe mens jeg er borte? :-)

24 timer igjen

Er det flere plasser i Norge regnet bare pøser ned? Her i Kristiansand vil det ingen ende ta, det regner fra jeg står opp til jeg legger meg. Skikkelig uvant, her på sørlandet er vi jo kjent for å ha sol nesten året rundt!Men, regn er jo også koselig. Jeg har dasset rundt i en stor strikkegenser i hele dag, dette må jo være den største fordelen av å ha hjemmekontor. Da kan man se ut akkurat som man vi uten at noen bryr seg, og i mitt tilfelle er dette så laidback som mulig. I blant er det deilig å slippe å stelle seg, er dere ikke enig?

Nå er det snart 24 timer til jeg sitter på flyet mot København, for å så fly videre til Singapore. 04.00 ringer alarmen min i natt, og da blir det å ta taxi rett til flyplassen. Det er umenneskelig å stå opp så tidlig som dette, men når man skal noe gøy går det liksom litt lettere! Eneste jeg gruer meg til er flyturen, jeg har en misstanke om at det kommer til å klikke for meg. Sitte stille i over 12 timer på et fly? Kjenner det skal bli en real utfordring.... Jeg er jo både rastløs og utålmodig, og klarer sjeldent å sove når jeg er ute å flyr. Det er med andre ord en dårlig kombo for en såpass lang flytur. Heldigvis reiser vi med Singapore Airlines, som jeg har hørt skal være veldig bra fra dere blogglesere. Satser på at de har noen gode filmer og tvserier jeg kan slå ihjel tiden min med, det hjelper jo alltid! Kanskje de til og med har Dexter? :-)


Har dere hatt en fin dag? ♥

Keep warm and drink cocoa

Jeg tenkte å tipse dere om en litt annen variant av kakao, denne er både sunnere og bedre i smak etter min mening. Nå kommer snart snøen dalende, og hva er vel da mer koselig enn å drikke en varm kopp kakao?

Du trenger:
1 stk. vaniljestang eller 1 ts vaniljepulver, 6 dl melk, 1 ts kanel, 2 ss kakaopulver, 2-3 ss Sukrin, 100 g sjokolade (70 %)Bland melk, kakao, frøene av vaniljestangen (eller vaniljepulveret), kanelen og varm det til kokepunktet. Ta kjelen av varmen. Tilsett finhakket sjokolade under omrøring og rør til all sjokoladen har smeltet. Server og nyt, enten alene eller med noen du er glad i. Denne er SÅ god, er det noe jeg elsker så er det kakao ♥

Høstklare negler og dagens antrekk

I dag har jeg fått frisket opp både vipper og negler hos Abeille Hudpleie før jeg reiser til Singapore. Fikk litt inspirasjon av forskjellige negler jeg har sett rundt på nett, og jeg syns det var utrolig kult med sjokoladebrunt kombinert med beige. Skikkelig høstaktig! Så da gikk jeg for noe ala det samme, se så fint det ble!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra spinning, og skal straks på kveldens siste tur med Milo. Utrolig koselig at dere likte det nye designet, forresten! Jeg har begynt å blogge fra ny portal, så for meg tar det nok litt tid å bli vandt til dette her. Men, det går nok fint det også! Jeg ser mange av dere er missofornøyde med kommentarfeltet mitt, og at jeg ikke kan svare dere direkte under kommentaren deres. Dette er jeg også veldig frustrert over, og jobber iherdig med å få fikset dette. Klart jeg skal svare dere lesere på en ordentlig og oversiktlig måte, noe annet ville bare vært tullball! Så, jeg håper dere kan være litt ekstra tålmodige rundt nettopp dette, så satser jeg på at det løser seg raskest mulig. Jeg er selvfølgelig på saken allerede, hihi! Ellers er det koselig at dere likte forandringen, dere er så snille og positive ♥

Skal dere forresten se Jakten På Kjærligheten i kveld? Det skal jeg, det er jo bare så koselig!Michael Kors: veske, BikBok: genser&skjørt, Zara: smykke

Nytt design og nye tider

God ettermiddag, fininger!

Jeg har som dere ser fått nytt design på bloggen, og lurer egentlig på hva dere synes om det? Det er litt småting som må fikses, men jeg er likevel godt fornøyd. Dette er bare en midlertidig header, i November skal jeg på photoshoot for å fornye bloggen sånn skikkelig. Deilig med en skikkelig oppfriskning og litt farger i headeren! Gi meg gjerne en tilbakemelding på hva dere synes, da det at dere er fornøyde er veldig viktig for meg.♥

Look at the bright side

... at least mondays only happens once a week!

Dette er altså grunnen til at jeg er så glad på mandager, denne dagen er jo bare en dag i uken! Haha... Jeg tror jeg alltid tar så lett på mandager fordi helgene mine som regel er hvite og rolige. De gangene jeg har vært ute på en snurr, føles mandager fort ut som et lite mareritt. Så til dere som gjerne skulle dratt dere litt lengre i sengen og er lite klare for mandag, jeg føler med dere! Det er så kjedelig å være stuptrøtt på en dag som dette, huff! Helgen skulle jo så gjerne vart en dag lengre. Heldigvis er jeg selv opplagt og klar for en ny uke, og jeg håper det er flere som er i mine sko? Mandag er jo egentlig en fin dag, som betyr en ny uke med nye muligheter.

I dag har jeg ingen andre planer enn å bli ferdig med alt av jobb til 16.00, jeg må bli flinkere til å få inn litt rutiner på arbeidsdagen min. Jeg sitter her cirka hele dagen, bortsett fra når jeg er å trener. Så jeg må rett og slett bli flinkere til å ha faste arbeidstider, slik at jeg kanskje kan være litt sosial og se vennene mine litt i ukedagene også. Det er jo dessverre lettere sagt enn gjort, så jeg blir vel sittende her som jeg pleier. Hehe! Treningen drøyer jeg helt til i kveld, da er det tid for spinningtime og høyt tempo. Jeg gleder meg!

Ønsker dere alle en kickass mandag!

Snurr film!

Denne dagen sklir rett inn i boka som årets mest produktive søndag. Jeg har fått gjort så MYE! Nå er jeg helt firkanta i øynene etter all denne datajobbingen, så kjenner det skal bli godt å lukke ned skjermen for kvelden. Nå skal vi snurre søndagsfilm og kose oss!

Stor klem til dere alle ♥

Vakre høstnyheter fra Lulu's

annonse

Jeg har vært så heldig at jeg har fått tilsendt den nyeste kolleksjonen til Lulu's, i høstens fineste farger. Nå er det vel snart tre år siden jeg fikk mine første toalettmapper fra Lulu's, og etter årene som har gått - har samlingen min stadig vokst seg større. Jeg er helt forelsket i disse mappene, jeg! Lulu's er utrolig dyktige på både design og kvalitet, samt at veskene er utrolig praktiske. De er ikke bare fantastisk lekre å ha fremme på badet, men også et perfekt reisefølge. Nå som høsten er her, har jeg valgt å oppdatere samlingen min til burgunder farge, med to innslag av fargen rose. De passer så fint sammen!

Lulu's Beauty Toilet Bag Rose & Brush Cover

Stor og romslig toalettveske, som kan brukes til både sminke og toalettsaker. Denne er også lang nok til rettetang, noe som er helt supert! Jeg har også Brush Cover i denne fargen, som jeg oppbevarer sminkekostene mine i. Denne har plass til totalt ni koster, og kostene blir beskyttet med plastlommer slik at hårene ikke blir ødelagt. Brush Cover er en genial liten sak, og da slipper man også å svarte til toalettmappene fordi kostene er fulle av sminke.

Lulu's Beauty Bag Burgundy

Denne er så utrolig fin! En fantastisk beautybag i semsket skinn med to rom, så her får du plass til alt + enda litt til. Jeg bruker denne til å oppbevare ting som rettetang, hudpleieprodukter, hårbørste, hårspray, bodylotion og alt annet jeg måtte trenge i. Øverst i beautybagen kan man gjerne oppbevare øredobber, sminkekoster eller hva enn man måtte ønske. Her er det mye plass!

Lulu's Beauty Cosmetics Bag Burgundy

Denne har jeg selv kåret til verdens fineste sminkepung! Den er i semsket skinn, og er bare helt utrolig lekker. Jeg oppbevarer all sminken jeg bruker i hverdagen i denne, så for meg er dette sminkepung nr 1.

Lulu's Beauty Cosmetics Bag Burgundy MINI

En miniversjon av den orginale sminkepungen over. Denne har plass til det mest essensielle som mascara, eyeliner, pudder, rouge, leppestift osv. Selv har jeg valgt å bruke den til oppbevaring av smykker, klokker, øredobber og armbånd. Fint å ha litt kontroll på tingene, og oppbevare de på en sikker plass.

Disse fantastiske nyhetene er tilgjengelig hos Coverbrands akkurat nå, og dersom du ønsker å starte på julegavene i god tid, syns jeg dette er et utrolig flott julegavetips. Jeg hadde i hvert fall blitt kjempeglad for å få noe så fint! Normalt sett gir ikke Lulu's ut rabatter på nyhetene sine, men de har gjort et unntak for dere som leser bloggen min. Så, frem til torsdag den 24 oktober, får dere 15% rabatt på alle nyhetene jeg har skrevet om over. Rabattkoden dere må bruke er KA7 

Heltane fra Sørlandet

Meg: Hvorfor har Start et eget kor som driver å synger der nede?

Simi: Det er supporterklubben........

I går var altså denne jenta på Start-kamp, hoho! Det er en evighet siden sist jeg var på Sør Arena for å se guttene spille, men når Rosenborg var motstanderlaget, er det jo klart man må heie IK Start frem til serier. Til tross for iherdig heiing på laget vårt fra tribunen, mange gode sjanser og bra spill fra guttene, ble det likevel ingen seier. RBK scoret mål i siste liten, og jeg ble så lei meg på tribunen at jeg faktisk ble overrasket over meg selv. Hvem skulle tro at man kunne leve seg så mye inn i fotball? Det ga virkelig mersmak å være på kamp, så heretter skal jeg bli flinkere til å dra på stadion for å se. Det er både sosialt, morsomt og spennende! Jeg heiet så mye på Start igår at nå er jeg super-sår i halsen, haha...

Etter en kald fornøyelse på kampen, dro vi jentene innom butikken og kjøpte med oss middag som vi kunne lage hjemme oss meg. Simi og Tone ble plassert i sofaen med en flaske rødvin, mens jeg kokkelerte til oss på kjøkkenet. I går serverte jeg biffstrimler med sopp og løk i fløtesaus, sammen med fløtegratinerte poteter og grønnsaker. Det var SÅ godt! Vi koste oss her hjemme til langt på natt, sammenkrøpet i sofaen alle tre, mens regnet plasket ned ute. Skikkelig høststemning! Slike sene kvelder med mine beste venninner er noe av det koseligste jeg vet om

Jeg må selvfølgelig også ønske dere en riktig god søndagsmorgen I dag har jeg en god del jobb jeg må få unnagjort, siden jeg reiser til Singapore til onsdag og gjerne vil ha litt fri der nede. Så da står jeg heller litt ekstra på her hjemme før jeg drar, og siden det regner som fy ute - er dette en perfekt dag for litt hjemmekontor. Hvordan har helgen deres vært?

Ukens filmtips: This Is 40

Forrige gang jeg hadde filmtips, falt det så godt i smak hos dere at jeg tenkte å gjøre dette til et fast ukestips. Det er jo alltid kjekt med gode filmtips, og i dag tenkte jeg å tipse dere om en amerikansk komedie som heter This Is 40.

Filmen handler om ekteparet Pete og Debbie, og deres familie på fire. De er begge i er i ferd med å runde 40, og de befinner seg midt i midtlivskriser, jobbkriser, ekteskapskriser og samlivskriser. Slike ting de fleste kan kjenne seg igjen i, da livet ofte kan være en berg og dalbane. Petes musikkselskap feiler. Debbies ansatte stjeler fra kassa i klesbutikken hennes. Barna deres, Sadie og Charlotte, krangler alltid så busta fyker. For å si det mildt, så settes forholdet deres på prøve. Ekteparet bestemmer seg derfor for å gjøre noen forandringer, som forhåpentligvis kan gjøre samlivet deres bedre. Endringene går ut på å leve sunnere, trene mer, ta mer tid til hverandre og begrense internett og databruk. Vil disse tingene gjøre at Pete og Debbie kan klare å komme sterkere sammen, og vil de klare å vinne tilbake forelskelsen?

Debbie: I don't want a turbo penis. I like your medium soft one!

En utrolig morsom komedie som vi alle kan kjennes oss igjen i! Perfekt om du ønsker deg en god latter på lørdagskvelden :-)

Having a girls night

Si hei til Mercy og Jax, verdens fineste hjerteknusere

Har du sett noe så utrolig nusselig? De er jo bare så nydelige at man ikke helt vet hvor man skal gjøre av seg. Tenk om de hadde vært så små hele tiden? Like før jeg tok med meg en hjem i lomma, altså.

I går var altså en skikkelig jentekveld hos Hilde, og som vi koste oss! Hun hadde disket opp med et stort fat med grønnsaker, dipp og nøtter. Grønnsaker og dipp er faktisk noe av det beste som finnes, er dere ikke enige? Vi fikk også med oss The Voice, og jeg blir bare mer og mer imponert over nivået på deltagerne i år. Har dere fått dere noen favoritter til nå? Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hvem jeg liker best enda, men jeg holder nok en knapp på både Tor, Audun og Pål. Så flinke gutter! Jeg har fått duetten med de to sistenevnte heeelt på hjernen, for noen stemmer de har og for en nydelig sang!

 Håper dere alle får en kjempefin lørdag!

My hotel in Singapore

På dette fantastiske luksushotellet bor jeg om bare fem dager, som jeg gleder meg!

Parkroyal on Pickering ♥

Dette fantastiske hoteller ligger sentralt i nærheten av sentrum, og kan skilte med en høyreist utendørshage på 15 000 m² og en velvære etasje med utendørsbasseng, treningsstudio og joggeløype høyt over gatenivå. I tillegg er det visstnok en helt fantastisk takterrasse der, med 360 graders utsikt over silhuetten av byen. Hotellet ligger overfor Hong Lim Park, og kun noen få minutters gange fra den travle Chinatown og Raffles Place. Clarke Quay, som er kjent for sitt natteliv, ligger en praktisk 5-minutters kjøretur unna, mens det populære shoppingstrøket Orchard Road ligger en 15-minutters kjøretur unna. Det kunne med andre ord ikke blitt bedre!

Dette ser helt fantastisk ut, jeg gleder meg ihjel til å dra til Singapore. Det virker jo bare helt fantastisk der! Jeg er litt usikker på hvor lang tid det tar å fly dit, så jeg tenkte å høre med dere. Er det noen av dere som har flydd fra København til Singapore før, og hvor lang var reisetiden?

Tid for jentekveld

Vet dere hva denne hva jeg fikk i går? 20 langstilkede roser, i verdens fineste høstfarge....

Var de ikke fine? Nå står de pent på stuebordet, og pynter opp her i leiligheten. Så koselig altså! Er det flere enn meg som er klare for helg? Det vil jeg tro det er! I kveld skal jeg og Eline på jentekveld til Hilde, kose oss med The Voice og bare koble skikkelig av. Jeg gleder meg så til å se kattungene igjen, Jax og Mercy. De har jo endelig blitt litt større nå, og hopper rundt på gulvet som to små ulldotter. Søteste! Men aller først, skal jeg besøke mine besteforeldre. Og i dag har jeg jammen meg med gaver til de også, hihi. Gleder meg til kvalitetstid med de jeg er aller mest glad i, det er jo det helgene handler om!

♥ Ønsker dere alle en fantastisk fin fredag! Skrives litt senere igjen ♥

Just did it

06.00 ringte alarmen min i dag, og da var det bare å styrte ned en kopp kaffe og komme seg på trening. Hver fredag begynner MultiFit treningene 07.00, noe som faktisk er en liten utfordring. Jeg hater det mens det holder på, men gud så godt det føles etterpå!

Jeg var ganske sliten på trening i dag, mot slutten av uken kjennes det alltid ekstra tungt når man er på diett. Hodet henger ikke med, og kroppen blir naturligvis sliten av mindre mat enn vanlig og meget tung trening. Men alt i alt er det verdt det, og det er gøy når resultatene begynner å vise seg! Jeg har allerede økt i både bevegelighet og kondisjon, samt at jeg har minsket ned litt i kroppen. Veldig moro! Jeg har et mål om å være i en form jeg er fornøyd med før året er omme, så her er det bare å henge i. Jeg elsker virkelig en sunn og sprek livsstil, selv om jeg ofte føler meg ganske annerledes enn mange andre 23åringer. Her går helgene som oftest til trening, god mat og sofa-kos, i stedet for alkohol og natterangling. Men, jeg tror det bare er en god ting og det er dette som gjør meg glad. Og når alt kommer til alt, så er det jo det som er det viktigste! :-)

Er dere klare for helg, sprekinger?

Se hva jeg har arvet!

Jeg har helt glemt å vise dere mitt fine, nye service! Dette har jeg arvet fra Mommo, noe som gjør det hele utrolig stas. Det er jo naturligvis veldig gøy å ha noe fra henne, så dette skal jeg bruke til best helt til jeg blir gammel og grå. Det er så fint og annerledes! Hvem vet, kanskje jeg en dag kan gi det videre til mitt barnebarn?

Var det ikke fint? Jeg liker det utrolig godt ♥

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, og seriøst - i dag tok jeg igjen litt for av. Jeg må jo alltid overdrive ting jeg gjør, og var så smart at jeg bestemte meg for å teste ut dobbel dose av en pre-workout. En dose funker jo kanon, så da var det klart jeg måtte sjekke hvordan det ble med to doser. Veldig smart, Andersen! Jeg fikk så mye energi at jeg begynte å riste, hele meg skalv og jeg klarte ikke en gang stå stille i pausene mine (her ligger jeg vanligvis nede på gulvet så sliten jeg er...). Når treningen var ferdig, ble jeg så kvalm at jeg kastet opp på doen.... Så da har jeg i hvert fall lært en ting, man tuller ikke med pre-workouts, og man holder seg til doseringen som er anbefalt. Haha! Nå er jeg heldigvis kommet til hektene igjen, så jeg ligger rett ut på sofaen og gleder meg til Torsdags kveld fra Nydalen. Er det flere som skal se? Det må jo være ukens morsomste program!

Drømmer du om å reise til New York?

annonse

Da syns jeg du skal lage deg en profil hos Stylista.no, Norges nye moteunivers. Om du skulle bli den heldige vinneren, stikker du både av med en fantastisk tur til NY for to personer og hele 10 000 kroner i lommepenger!

Tenk å gøy å kunne overraske bestevenninnen eller kjæresten med en slik tur, da? Det må jo være helt fantastisk å få vinne noe så flott! Påmeldingen varer kun til 3.november, så dersom du ønsker å bli den heldige vinneren - må du bare få laget deg en profil. Jeg har laget meg en selv, da jeg også gjerne vil ha sjansen til å vinne denne turen.. Hoho! I tillegg syns jeg Stylista er et utrolig kult konsept, hvor man kan lære mye om stil og mote, i tillegg til få sin helt egen profilside der.

Meld deg på konkurransen HER

If my life was a song the title would be 'Clumsy'

God torsdag-morgen, dere

Nå hadde jeg tenkt å skrive et oppløftende innlegg til dere om min fine morgen, men neida - slik ble det jo selvfølgelig ikke. I det jeg tok opp MacBooken, kom jeg borti kaffekoppen min, som ramlet og sprutet over hele sofaen. Svart kaffe over hvit sofa? Hvordan er det mulig.. Ikke var det bare på trekkene jeg kan lett kan ta av og vaske heller, men også på armlenet på høyre siden som må skrues av for å kunne vaskes. Fin start på morgenen! Jeg har kommet i en utrolig kjip fase hvor jeg gjør mye galt og er ekstremt vimsete, noe som faktisk er skikkelig slitsomt. Jeg har alltid vært ei vimse, men de siste ukene har det toppet seg helt. Satser på at det kan gå over så fort som mulig, snart brenner jeg vel ned blokka jeg bor i...

Uansett, jeg smiler fortsatt og håper dagen bare kan gå oppover nå etter morgendagens uhell! :-)
Jeg skal straks hoppe i dusjen og gjøre meg klar til dagens første møte. I dag blir det egentlig bare jobbing og to møter frem til i ettermiddag, før jeg skal på MultiFit i femtiden. Gleder meg en hel haug ! Og til dere som er med på teamkristinaandersen2, følg ekstra godt med på instagram, for i dag kommer det en hyggelig konkurranse til dere.

Som å være nyforelsket

Uansett hvor lang eller kort tid jeg har vært borte, så er det alltid en liten kar som blir glad for å se meg igjen. Finnes det noe skjønnere enn en hund som er sjeleglad for å se eieren sin igjen? Det er bare så utrolig herlig! Jeg har hørt at for hunder føles det som å være nyforelsket når de ser eieren sin igjen, så da er det jammen ikke rart de blir glade. Hihi, så fantastisk altså

I dag dro jeg hjem på besøk til mamma, Øyvind og lillebror, som har passet Milo mens jeg var i Oslo. Det er alltid godt å komme hjem til mine foreldre igjen, jeg slapper alltid så av her at det første jeg gjør er i grunnen å sovne på sofaen.. Noen som kjenner seg igjen? Haha! Jeg er her fortsatt, men må ta turen tilbake til Kristiansand om ikke lenge. Trening og jobb kaller i morgen, så her gjelder det å være opplagt! Hva har dere brukt onsdagen til, hjerter?

Bergens råeste jente

Da var jeg tilbake i Kristiansand, og tripper etter å løpe bort på gymmet for å kicke ass! Hvordan går det med dere som er på Team Kristina Andersen? Jeg følger med på dere flere ganger daglig på instagram, og er så utrolig imponert over dere. Skikkelig spreke og flinke jenter, som sprer mye inspirasjon! Utrolig gøy å ha så flinke lagkamerater ♥

Jeg tenkte å spre litt inspirasjon denne morgenen, og vil derfor vise dere Suzanne Svanevik sin nyeste video. Dere har vel alle hørt om den supersterke jenta på knappe 52 kilo fra Bergen, som presser 75 kilo over sitt eget hode lett som bare det? Suzanne er så latterlig rå, og jeg er så utrolig stolt av hva denne jenta presterer! Håper denne videoen kan få flere jenter til å ville begynne med skikkelig styrketrening, og ikke være redd for å løfte tungt. Det er ingenting som er kulere enn sterke jenter, seriøst. Go Suzie!

Det perfekte øyeblikk

annonse

About Time er en romantisk komedie, produsert av Love Actually-regissøren Richard Curtis. Den søte filmen har nettopp begynt å rulle på norske kinoer, og kinofrelst som jeg er skal jeg selvfølgelig se den! About Time handler om en ung herremann med navnet Tim, som har lite hell med det motsatte kjønn. Men når han fyller 21 år, forteller faren ham en hemmelighet; alle menn i familien kan reise tilbake i tid og rette opp øyeblikk de ikke er fornøyde med. Når Tim treffer drømmejenta, forsikrer han seg derfor om at hvert eneste øyeblikk er helt perfekt. Men, er det egentlig noe som heter perfekt og hvor sunt er det egentlig å trikse med tiden for Tim's nye forhold?

Nå har Nettavisen en Instagram-konkurranse gående, hvor du kan laste opp et bilde av det du anser som et perfekt øyeblikk. Hashtaggen du må bruke er #perfektoyeblikk. Det kan være alt fra en tur i parken med kjæresten din, et søtt bilde av hunden din, en ekstra god middag eller kanskje et fint bilde av høstlig natur? Hva som er et perfekt øyeblikk er individuelt, og kan være så mangt. Premien du kan vinne er gavekort på Cubus og en herlig DVD-pakke som er stappet med romantiske komedier. Perfekt nå som det er høst, og snart vinter! Konkurransen finner dere HER

Alle jenters drømmedag

Da er jeg akkurat ferdig med dagens photoshoot, og er faktisk ganske sliten! Hvem skulle tro at man kunne bli gjespete av å bli dullet og dallet med? All respekt til dagens modeller, haha! Jeg har hatt en super dag her hos Coverbrands, hvor jeg har blitt sminket og stylet på håret av dyktige MoMo fra ghd og ei skjønn dame fra Glo Minerals. Jeg har fått testet ut, prøvd og blitt sminket av alle slags lukseriøse sminkemerker, så dette har absolutt vært en skikkelig drømmedag. Jeg er så heldig som får oppleve alt dette!

I dag fikk jeg endelig lært hvordan man markerer ansiktet og fikser slik at man blir seende ut som f.eks Kim Kardashian. Det er virkelig ikke rart at kjendisene ser så bra ut som de gjør, for seriøst - det er mye man kan gjøre med sminke. Plutselig fikk jeg verdens fineste kinnbein, og ble perfekt markert i ansiktet. Følte meg i grunnen som en Kardashian for en dag, noe som er helt i orden for denne jenta! Tenk om man kunne se så fresh ut hver eneste dag?

Slik ble ansiktet mitt markert, før vi begynte å sminke. Sprøtt, ikke sant?

Skjønne Siv Hege hos Coverbrands har nettopp satt frem rykende varm kaffe og frukt til meg, så nå skal jeg sitte her å få unnagjort litt arbeid før jeg drar avgårde til Gardemoen. Har dere hatt en fin dag så langt?

Sushi og snikksnakk

God tirsdags-morgen fra Royal Christiania Nå sitter jeg godt plantet i frokostbuffeen, drikker kaffe og oppdaterer dere. I går hadde jeg en kjempefin kveld, jeg fikk nemlig endelig hooket opp med min kjære Belinda igjen. Vi dro ut for å spise sushi på Frogner, og snakke om alt som har skjedd siden sist. Smella går som vanlig i ett på oss begge, haha! Det er alltid like koselig å se B igjen, og jeg har et lite indre håp om at hun snart kan flytte tilbake til Kristiansand. Sørlandet er jo plassen å bo!

Straks skal jeg opp til jentene på Coverbrands, dette er grunnen til at jeg er i Oslo. Kan dessverre ikke si så mye, annet enn at jeg har en stor photoshoot i samarbeid med de. Gleder meg masse! Det skjer mye gøy for tiden, noe som er fint, men også veldig hektisk. Nå er det bare en uke til jeg drar til Singapore for jobb også, så etter det kjenner jeg at det skal bli godt med noen uker hjemme før jeg drar til London. Borte er bra, men hjemme er best!

Jeg skal oppdatere dere så godt jeg kan under dagen min, jeg blir i hovedstaden frem til i kveld. Flyet mitt går ikke før 19.30, så dette blir en spennende dag med flinke mennesker! Kos dere så lenge, så sees vi nok igjen litt senere

På besøk hos Hendrix Hair Frogner

Da var denne jenta på plass i Oslo! Jeg kom her tidlig i morges, og er her hovedsaklig for jobb. Jeg dro derfor inn en dag tidligere, slik at jeg kunne få shoppet litt i Tigerstaden, fikse håret til i morgen og treffe noen venner når jeg først er her. Dagen startet med et besøk hos Hendrix Hair Frogner, hvor en utrolig nydelig jente som heter Lenita fikset håret mitt ♥

Nydelige Lenita, som jobber på Henrix Hair Frogner ♥

Jeg skal på en stor photoshoot i morgen, og trengte derfor å få litt forlengelser i håret. Så nå har jeg jammen litt extension i igjen, og ble så utrolig fornøyd! Håret er både langt og fyldig nå, og i en fantastisk god kvalitet. Jeg er så fornøyd at jeg smiler meg ihjel, hihi! Skal vise dere bedre bilder senere, men i mens kan dere jo få en liten titt med bildet Lenita tok av meg.

Ser det ikke fint ut? Jeg er stråååålende fornøyd fornøyd! Dere skal selvfølgelig få flere bilder litt senere, men nå må jeg få i meg litt mat. Har bestilt takeaway opp på hotellrommet, kylling og salat står på dagens middagsmeny. Mums! Har dere det fint, skjønninger? Syns dere er litt stille for tiden, så jeg håper alt står bra til med dere alle

Amerikanske proteinpannekaker

God morgen, dere! Jeg tenkte å starte denne mandagen med å gi dere oppskrift på amerikanske proteinpannekaker, dette er en ny versjon og den smaker virkelig helt fantastisk godt. Vi valgte å lage pannekakene i middels størrelse, og ganske tykke. Da fikk vi fem amerikanske pannekaker, som var veldig mektige. Derfor vil jeg si at denne porsjonen er perfekt til 3-4 personer. Koselig å overraske familien med en god frokost, så kanskje du kan lage dette til neste helg?

Til fem pannekaker trenger du:

2 egg ♥ 1,5 dl melk ♥ 2 ss mager kesam ♥ 1 ts bakepulver ♥ 1 ts kardemomme ♥ 1 ts salt  ♥ 1 ss sukrin

3 ss kokosmel ♥1 dl havregryn ♥ 1 dl mandelmel

Bland først alt det tørre, og deretter tilsetter du egg og melk. Dersom røren blir for bløt, spe på med litt siktet hvetemel. La røren svelle i kjøleskapet i 5-10 minutter, før du steker pannekakene på middels varme i stekepannen. Deretter er det bare til å servere, og nyte i godt selskap! Hva du ønsker å toppe de med, er helt opp til deg. Bruk fantasien og kos deg med gode frokostpannekaker! Dersom dere skulle ha mer igjen, er de like gode å spise som rester dagen etter.

Prøv de ut og gi meg gjerne en tilbakemelding!

Den beste helgen

Denne helgen vil jeg virkelig ikke at skal ta slutt, jeg har kost meg så utrolig mye!

I går kom Torjus til meg, så vi dro på bytur hvor vi spiste sushi og handlet inn til kvelden. Da kom mamma til oss, og vi koste oss alle tre med lørdags-tv og den beste kveldsmaten ever. Flinke mamma er så utrolig dyktig på kjøkkenet, og hun tar alltid så godt vare på oss. Varme bagels med kylling, bacon og godt tilbehør stod på menyen. Det smakte seriøst helt magisk, så utrolig godt!

I morges våknet jeg og Torjus, slappet av med film i sofaen og lagte god frokost. Jeg testet ut en ny oppskrift på sunne pannekaker, og dette tror jeg er den aller beste jeg har laget! I følge Torjus smakte de himmelsk, hehe. Tenkte jeg kunne dele oppskrift med dere i morgen om dere vil? Litt utpå formiddagen tuslet vi ut, og tok turen for å bade i Aquarama sammen med Onkel, Beate og min andre fetter Vetle. Her ble det god stemning i både sklier, stømmer og bølger, for en fin dag! Onkel trakk det lengste strået og hoppet selvfølgelig fra 10 meteren. Hvorfor blir jeg ikke overrasket?

Etter timesvis med plasking på Aquarama, spiste vi viltgryte ute i sola og koste oss hele gjengen med hver vår milkshake. Ååååh, dager som dette er det jeg lever for! Jeg er så glad i familien min jeg, at jeg vet ikke alltid hva godt jeg kan gjøre. Haha! Det er så utrolig viktig å ta vare på de man er glad i, og bruke tiden godt sammen med de. Er dere ikke enige? Joo! Anyways, om ikke så alt for lenge skal jeg ta kvelden, planen er å legge seg tidlig og våkne opplagt opp til en ny uke.

Håper dere har hatt en like fin helg som meg, godinger! Hva har dere funnet på?

Mine rosa favoritter

annonse

Oktober er jo rosa måned, så denne søndagen har jeg tenkt å vise dere mine rosa favoritter fraCoverbrands. Det er nemlig hele 10 - 30 % rabatt på disse rosa favorittene, og det er jo helt fantastisk

CLIP Personalarm.

Denne har jeg fortalt dere om før, og dette er noe jeg mener alle jenter burde ha med seg når man går på tur alene i mørket. Dette er rett og slett en unik alarm som kan festes på nesten alt. Den er formet som en elegant klype, og kan festes på enten jakke, veske, skjerf eller bæres i lomma. Skulle man bli overfalt, kaster man alarmen fra seg og den uler med en utrolig høy lyd. Siden lyden er så høy, er sjansen stor for at overgriperen flykter avgårde og at noen hører den kraftige ulingen slik at du får hjelp. Jeg har hatt med meg denne alarmen hver eneste kveld i snart to år, den gir meg en enorm trygghet når jeg er ute å går alene.

Tangle Teezer - Salon Elite Pink Fizz

Vi vet vel alle hvor vondt det er å børste hår som floker seg? Au! Denne er perfekt for både voksne og barn, og grer ut håret på en utrolig skånsom måte. Denne ble faktisk kåret til årets beste hårprodukt i Storbritannia, god som den er. Salon Elite er også veldig skånsom for extensions, clip ons og påsydd hår.

Deborah Lipmann: I'm not Edible & Shape of my Heart

Deborah Lippmann har noen fantastisk gode neglelakker, med et utrolig pent og luksuriøst design. Jeg elsker de, og er faktisk en ivrig samler av disse lakkene! Disse er veldig populære hos de mest anerkjente motemagasinene og motehusene. Fargene dere ser over passer perfekt inn nå i oktober, de er så søte og fine.

Beauty Blender - Pink

Denne er genial til å legge foundation med, da den ikke gir skjolder og dekker utrolig bra. Glem alt som heter koster til foundation etter du har prøvd denne, den er virkelig magisk god. Den brukes faktisk av flere Hollywood-kjendiser, noe jeg godt kan forstå. En helt super makeup svamp, som er et absolutt must have i sminkepungen.

EOS: Ultra Moisturizing Shave Cream Pomegranate Raspberry

Denne kårer jeg til verdens beste shavingkrem! Seriøst jenter, denne må dere virkelig gjøre til fast inventar i dusjen. EOS sin shavingkrem inneholder naturlig aloe, havre og shea butter. Den er utrolig fuktighetsgivende, og lukter deilig bringebær og granateple. Den har også antioksidantene vitamin E og C i seg, noe som gjør at huden får glød etter barbering og ikke tørker ut.

Studiomakeup: Soft Blend Blush

Blush i perfekt farge, som gir en frisk og rosa farge i kinnene.

Hand Cream - Coco Rose

En utrolig god håndkrem, med et supersøtt design! Denne kremen fra Figs Rouge lukter utrolig godt, og er helt uten uten parabener og sulfater. Den er med andre ord 100% naturlig, og gjør underverker for sprukne og tørre hender. Coco Rose er blant annet beriket med vitaminer, essensielle oljer, kokkossmør og algeekstrakt. Anbefales virkelig, spesielt nå på høst og vinter hvor hendene våre trenger ekstra pleie i kulden.

Dere må selvfølgelig også huske på å kjøpe en Rosa Sløyfe, slik at dere støtter brystkreftsaken med 30 kroner Alle månedens Rosa Favoritter finner dere HER, blant annet også årets Rosa styler fra GHD, hvor 10 euro går til å støtte brystkreftsaken. Tenk rosa i Oktober, dere! Og igjen, husk å støtte med å kjøpe Rosa sløyfe.

Topptur til Den Omvendte Båt

På lørdag ble årets første høsttur spasert, og det var virkelig helt fantastisk! Vi samlet Solsiden Mafiaen (haha...) og la ut på en skikkelig skogstur.

Den omvendte båt i Jegersberg ble gårsdagens destinasjon! Det er sikkert mange av dere sørlendinger som har tatt denne turen flere ganger? Selv har jeg faktisk aldri vært der, så da var det virkelig på tide at jeg fikk se plassen alle snakker om. Turen til Den Omvendte Båt er en veldig fin dagstur her i Kristiansand, med nydelig natur og flotte stier. På toppen er du 224 meter over havet og har god utsikt ut over byen og skjærgården utenfor.

Det var en helt fantastisk tur med fantastiske jenter og to små gutter! Skjønne Edle hadde til og med bakt rundstykker til oss, og tatt med seg godt pålegg. Snakk om luksus, da! Så da nøyt vi en god lunsj på fjelltoppene, før vi spaserte nedover igjen.

Ellers må jeg selvfølgelig ønske dere en god morgen ♥ Grunnen til at jeg ikke fikk oppdatert dere mer i går, er rett og slett fordi bildene blir fryktelig uklare på dataen min. Jeg pleier alltid å redigere bildene mine i PicMonkey eller Picasa, hvor jeg endrer størrelsen til 880 px slik at de skal passe bloggen. Men når jeg gjør dette blir bildene plutselig utrolig kornete og i dårlig kvalitet, slik som bildene over. I iPhoto er de i super kvalitet, men her klarer jeg ikke å gjøre filstørrelsen mindre. Utrolig kjedelig og frustrerende! Gode bilder er jo utrolig viktig, så må få fikset dette asap. Er det noen av dere som vet hva som kan være galt?

En liten greve

Himmel, jeg kan ikke huske sist det smakte så godt med havregrøt! Fantastisk å starte dagen med en skikkelig frokost igjen, derfor er lørdager og søndager mine favorittdager. Hihi, matmonsen! Her har natten vært et lite helvete, pga greven dere ser på bildet over. Milo veier kanskje bare tre kilo, men han er den staeste og mest intense hunden jeg vet om. I natt peip han utenfor soveromsdøra og stanget hodet i den fra klokken 02.00 og helt frem til 07.00. Uten stopp! Hvorfor? Fordi en sofa med saueskinn og tepper ikke er godt nok for Milo, han vil inn å sove i sengen. Jeg nekter uansett å gi meg, så i dag skal jeg ut å kjøpe meg ørepropper......

Ønsker dere en kjempefin lørdag! Nå skal jeg straks møte opp med tre fine jenter og dra på en skikkelig skogstur. Som jeg gleder meg! Solen stråler her allerede og temperaturen er fantastisk, så dette blir fint. Vi sees igjen når jeg er hjemme

Bær en rosa sløyfe i oktober

Oktober er rosa måned, og det syns jeg er veldig fint. Denne måneden er det ekstra fokus på Rosa sløyfe, en fantastisk flott aksjon. Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning. Brystkreft er den klart hyppigste kreftformen hos kvinner og rammer 3000 kvinner hvert år. Visste du at en av tolv norske kvinner vil utvikle brystkreft i løpet av livet?

For meg som er blogger, er det utrolig viktig å fremme slike saker som dette. I oktober bærer jeg den Rosa sløyfen for å vise omtanke med de som er rammet. Pengene fra årets aksjon skal gå til forskningsprosjekter på brystkreft og andre brystkreftrelaterte prosjekter. Om du ikke ønsker å bære nettopp sløyfe, kan du støtte med å kjøpe andre produkter fra Rosa sløyfe. Selv har jeg kjøpt forkleet dere ser på bildet, er det ikke fint? Det koster 249 kroner, og bæres med stolthet når jeg står på kjøkkenet. I tillegg har jeg kjøpt en søt penn, kortholder, nøkkelring og hele fem sløyfer. Til og med Milo har fått sin egen sløyfe ♥

Takket vært forskning på behandling og tidlig oppdagelse av brystkreft overlever flere enn tidligere. I følge Kreftregisteret lever nesten 90 prosent av alle kvinner som får brystkreft fem år etter at de fikk diagnosen. Derfor er det utrolig viktig å støtte flotte aksjoner som dette, slik at forhåpentligvis enda flere kvinner kan overleve brystkreft i årene fremover! Besøk Rosa sløyfe sine nettsider for å lese mer om ting du måtte lure på, om brystkreft og for å støtte denne viktige aksjonen.

www.rosasloyfe.no

Jenta med støv på hjernen

I dag har jeg virkelig tatt vaskegalskapen min til nye høyder..... Seks timer har jeg holdt på, seks timer med vill mopping og rydding! Hvordan er det mulig? Jeg kunne forstått det om jeg bodde i et stort hus, men hallo - jeg bor i en akkurat passe stor leilighet! Slik er det altså å ha støv på hjernen, da blir man litt koko i knollen, skjønner dere. Jeg vasket til og med sminken min, er det egentlig normalt? Det tror jeg ikke.. Haha! Nå skinner det i hvert fall her, så jeg må jo bare si meg strålende fornøyd! Friske roser på stuebordet og hele pakka, bedre kan jeg virkelig ikke få startet helgen.

Store deler av klesskapet mitt forresten er også blitt pakket ned i dag, jeg og Marthe skal nemlig ha nytt salg i Kristiansand om noen uker. Var ikke det en god nyhet? Sist gang ble det suksess, så vi håper at dere alle tar turen igjen på pop-up shoppen vår! Nå skal jeg til på middagen, jeg har helt glemt å spise under all denne vaskingen og ryddingen min...

Flashback friday

Når man har glemt å sette på ovnen og våkner opp til en fryktelig kald stue, da savner man virkelig varmen man oppholdt seg i for ett par uker tilbake. Åh, som jeg savner jenteturen til meg og bestis! Allerede på tirsdag skal jeg ut å fly igjen, men denne gangen blir det bare til Oslo for jobb og litt pleasure. Men uken etter, da pakker jeg kofferten på ordentlig og drar til fantastiske Singapore. Som jeg gleder meg etter alt det fine dere har fortalt meg om Singapore! Skulle gjerne vært i varmen nå, jeg.

Vakre Santorini.. Hit må dere ta turen om dere en gang får muligheten. Magisk!

Ellers må jeg jo selvfølgelig ønske dere en riktig god fredagsmorgen! Har dere noen spennende planer for helgen, da? Her blir det noen rolige dager med jobb, venner og trening. I morgen kommer min fetter til meg på sleepover, det er alltid like koselig! Gleder meg så mye til å ha Torjus på overnattig, gullungen til "Tante Kristina". Nå blir det straks trening på meg, intervaller står på planen. Etterpå er det rett hjem å ta helgevasken! Vi sees igjen litt senere, ha en super dag så lenge ♥

Kløna på handletur

God torsdag, dere! ♥

Igår kveld ble det helt spontant en snartur på nyåpningen av Høyer i Kristiansand på denne jenten, og alt jeg kan si er wow - for en utrolig fin butikk! Jeg fikk plukket med meg noen fine skatter, men når jeg kom til kassen og skulle betale - dro jeg opp treningskortet mitt i stedet for visakortet. Jeg hadde ikke overraskende tatt med meg feil kort hjemmefra, haha! Litt kjedelig siden det var -20% på hele butikken, men slik er det når man er vimse nr.1! Burde kanskje ta det som et tegn på at jeg ikke må shoppe? I dag har det vært litt arbeid å ta igjen for meg siden jeg tok meg litt fri i går kveld, men nå er det heldigvis ikke lenge til jeg er ferdig for dagen! Tiden flyr virkelig avgårde for tiden, men det er vel et godt tegn?

Straks skal jeg avgårde på MultiFit, før jeg skal møte Hilde og dra avgårde på en liten handletur. Vi er begge så flinke på treningen, så vi tenke rett og slett å unne oss noe nytt treningstøy! Viktig å gi seg selv litt premier når man er så flink, jeg liker meget godt å premiere meg selv. Hoho! Syns Nike sin nyeste kolleksjon er så fin, så gleder meg til å freshe opp litt i garderoben!

God onsdagskveld

I dag har vært en superfin dag! Startet onsdagen min med en intervalløkt på mølla, før jeg dro hjem og gjorde meg klar til dagens jobb. Jeg har blant annet vært på lunsjmøte med regnskapsføreren min, og det blir jo som alltid noen gullkorn i denne sammenheng.

Meg: Gidder du bare å ta et bilde av meg til bloggen? *Smiler et stort glis til kamera*

Geir: Du trenger jo ikke ta VM-gull i å vise tenner heller da, Kristina!

I kveld skjer det ikke særlig mye spennende, jeg blir sittende å jobbe utover kvelden. Har litt regnskap jeg må se igjennom, papirer som må ordnes og en mailboks som stadig fylles opp. Håper jeg rekker en episode av Sons Of Anarchy før jeg sovner, jeg klør i fingrene etter å se den nyeste episoden i sesong 6! Er det bare jeg som ikke forstår hva Jax holder på med for tiden? Tenk å være utro mot søte Tara, det skulle ikke vært mulig! Har en liten misstanke om at jeg lever meg litt for inn i serien, men hallo - det er jo umulig å ikke gjøre det... Hihi! Nok snakking fra min del, og tilbake til arbeidet. Smilefjæs! ♥

Vinn premier til en verdi av 10.000,-

annonse

Ja, du leste riktig! Nycomed har satt i gang en helt fantastisk konkurranse, hvor du kan vinne premier for over ti tusen kroner. I tillegg til å vinne et helt års forbruk av vitaminer fra Nycomed, kan du velge mellom både en helt fantastisk Mulberry Bayswater veske og Ipad-mini med hodetelefoner fra B&W og cover fra Marc Jacobs. Hva er det du ønsker deg mest? Du melder deg helt enkelt på HER, eneste du trenger å gjøre er å hooke av på den tingen du har mest lyst på.

Jeg har selv meldt meg på, og om jeg skulle vinne - ville jeg valgt Mulberry Bayswater vesken ♥

I tillegg får vinneren ett års forbruk av vitaminer som er tilpasset vinneren. Nycomed tar kontakt med de som vinner og spesialtilpasser en kosttilskuddspakke for den personens eller familiens  behov.

My bed is ready for autumn

Keep calm and sleep. ♥

I går fikk jeg endelig gjort sengen min også klart for høst! I sommer har jeg jo hatt både puter og sengetøy i hvitt, beige og lyseblått. Så nå mot høsten, ville jeg gjerne bare ha grått og hvitt. Syns det er så fint! Så nå er hele leiligheten i disse fargene, og jeg er kjempefornøyd med resultatet. Sengen min er så god, og den minner meg om en deilig hotellseng som gjør at jeg sover som en prinsesse! Store puter, myk madrass, deilige dyner og skikkelig cosy. Nå mangler jeg bare å få opp den fine lysekronen min på soverommet, så er alt komplett! Hva syns dere om det nye looken på senga mi? :-)

Dørstokkmila

Det er lenge siden dørstokkmila har vært så lang som i dag! Jeg hadde egentlig avtalt trening med Tone klokken 18.00, men måtte faktisk avlyse, og bare komme meg på trening på egenhånd allerede halv fem. Hvis jeg hadde ventet lengre, ville jeg nesten garantert falt for fristelsen med å innta sofamodus. I dag har det vært så grått og regnfullt her, så da er det jo best å være inne i et koselig hjem. Her gjelder det altså å ta sine forhåndsregler, haha! Fikk heldigvis en god kondisjons-økt med intervaller, etterfulgt av styrke på magen og øvelse på spensthopp. Godt å være ferdig med det, så kan jeg slappe av i kveld med god samvittighet.

Tenkte det var på tide å dele mine siste instagram bilder med dere! Prøver å være så aktiv som mulig der for tiden, siden en ny challenge er i gang og det er så gøy å spre litt treningsglede.

Følg meg gjerne på @kristinaandersen

Hvor søt er ikke lille Mercy i venstre hjørnet? Det er kattungen til Hilde, og hun er den fineste katten i hele verden. Og ja, det er jeg som har døpt henne til navnet Mercy. Hihi!

Getting my hair done

I dag har jeg blitt fresh på håret hos SalongXtend! Det er som vanlig en fryd å være i stolen hos Tone, da jeg alltid går ut med verdens største smil om munnen og fint hår. Det liker vi! Mange av dere tror kanskje SalongXtend bare gjør extensions, men det er helt feil. Tone klipper både dame og herre, farger og steller hår. Fikk også beskjed av Tone om å fortelle dere at alle typer clip-extensions straks er på lager igjen både i nettbutikk og i salongen, det har nemlig vært utsolgt en liten stund. Var ikke det en god nyhet? :-)

Det er skikkelig hverdagsluksus å være hos frisøren! Det er å deilig å bli stelt på håret, mens man leser magasiner og drikker en varm kopp med kaffe. Jeg må forresten fortelle dere en skikkelig gladmelding. Er jeg gal som har nedtelling til julaften? Vel, jeg kan gledelig meddele at i dag er det kun 77 dager igjen til juuuul! Som jeg gleder meg ♥

Kjærligheten er den eneste trygge havn

Jeg regner med flere av dere har sett Safe Haven allerede? Men om ikke, så er det absolutt denne du burde se på din neste filmkveld. Safe Haven er en av de fineste filmene jeg har sett, hjertet mitt smeltet helt av denne romantiske historien

Filmen handler om nydelige og sjenerte Katie, som plutselig kommer til den sjarmerende landsbyen Southport. Hun bærer på en mørk hemmelighet som hun fortsatt sliter med, og en fortid som har gjort at hun måtte rømme til nettopp dette stedet. Katie unngår all personlig kontakt, helt frem til Alex som driver den lokale butikken, bryter sakte men sikkert igjennom til henne. Til tross for at Katie er redd, finner hun stadig mer trygghet hos kjekke Alex. Katie begynner med tid å innse at hun må velge mellom et liv i trygghet og et liv som er noe mer risikabelt, men mer givende - og i den svarteste tid innse at kjærligheten er den eneste sanne trygge havn.

"I'm in love with you. And if you stay, I promise there is no safer place in the world than right here with me."

This is MultiFit

Alejandro: Hvorfor i alle dager ligger du på knærne nå, Kristina? Dette er ikke planken!

Meg: Jeg må bare slappe av bittelitt!

Thomas: SLAPPE AV?! Er du på Frelsesarmeen eller er du på MultiFit?

Nei, man slapper jo så absolutt ikke av på MultiFit. Dumme meg som bare ville få puste i fem sekunder, hehehe! I dag var det nok en knallhard økt sammen med teamet, vi kjørte en crossfit inspirert økt med høy intensitet som varte i 60 minutter.

Flere av dere lurer på hva MutiFit er, så jeg tenkte jeg kunne forklare i korte trekk om dette. MultiFit er et tre måneders kurs, hvor jeg blir jeg kurset innen alle treningsøvelser, og vil sitte igjen med utrolig mye kunnskap. Når perioden er over, skal jeg ha blitt så flink at jeg skal kunne lære andre om trening, og kunne alle øvelser perfekt. I tillegg til dette trener jeg sammen med et team på ti personer tre ganger i uka, med to personlige trenere som coacher oss. Når disse tre månedene er over, vil jeg være på topp i både kondisjon, styrke og bevegelighet. Treningene vi kjører er virkelig helt ubeskrivelig harde, og jeg får virkelig testet mine egne grenser. En ting er sikkert, og det er at jeg skal gi alt i denne perioden og ende opp som den beste versjonen av meg selv.

Jeg er strålende fornøyd med dagens innsats, etter MultiFit var nemlig jeg også på spinningtime. Galskap! Så i dag har jeg virkelig fått kjørt meg! I forrige uke trente jeg til sammen i 9,5 timer og hadde totalt 9 økter. Denne uken skal selvfølgelig bli enda bedre! Jeg har så enormt med motivasjon for tiden at jeg bobler nesten over, og det er utrolig gøy å dele det sammen med dere. Man klarer det man vil klare, det må dere aldri glemme! :-)

Kickstart på uken

God mandag, dere! Hvordan har dagen deres startet?

Ukas første dag pleier jeg alltid å bruke så fornuftig som mulig, med å få unnagjort det jeg må av jobb og kickstarte skikkelig med to treninger. Siden min gode venninne Oda er hjemme på ferie fra Bergen, tok jeg meg en liten pause og hooket opp med henne. Klart vi må utnytte tiden sammen når go'jenta er tilbake i byen for noen dager! Vi hoppet i treningstøy og la på en real powerwalk rundt Odderøya, en av de fineste plassene her i Kristiansand. Fjell og hav på samme sted, best of both worlds!

Nå skal jeg straks på MultiFit, jeg grugleder meg! Sist jeg hadde PT-time begynte jeg nemlig nesten å gråte, kroppen min bare ristet og jeg hadde seriøst ikke kontroll på mine egne følelser. Det er så hardt og tungt at det kan ikke beskrives, en skikkelig utfordring både psykisk og fysisk.  Thomas har gitt meg beskjed om at det visstnok er normal på denne typen trening at man føler at man skal dø, så da er det vel bare å venne seg til den følelsen også... Haha! Hva skal dere som er på teamet mitt trene i dag?

Gode grunner til å elske høsten

Selv om det går mot mørkere tider, er det ingen vits å deppe av den grunn. Her har dere noen gode lykketriks for å holde humøret oppe og tenke positivt hele høsten igjennom!

♥ Frisk luft og vakker natur

Fargerik natur, deilig luft og en grei temperatur - i mine øyne viser Norge seg på sitt vakreste når det er høst. Kle på deg i en deilig ullgenser, et varmt skjerf, og kom deg ut og nyt disse fine høstdagene! Det er få ting som er så befriende som å spasere rundt på denne tiden. Om du vil ha litt variasjon, så bytt ut spaserturen med en sykkeltur i godt selskap!

♥ En ny start

Høsten er for mange en ny start, også for meg. Har du kanskje fått deg ny jobb, ny kjæreste eller begynt å trene? Sjansen er alltid stor for forandringer på denne tiden! Høsten er en sosial og fin tid, der mulighetene er mange.

♥ Innekos

Det er fult lov å bunkre seg inne i sofaen, med seriemaraton og varm kako på høsten. Og beste av alt, du kan gjøre det med god samvittighet! På denne årstiden er det sosial akseptert å bruke mye tid inne, og det elsker i hvert fall jeg...

♥ Veninnekveld

Ansiktsmaske, en flaske vin, litt snack og mimring over alle gode minner man har sammen. Jentekvelder får meg alltid i godt humør, og man glemmer raskt høstvinden som humrer utenfor! Høsten er en perfekt årstid for å hygge seg litt ekstra sammen med gode venner, enten du inviterer til filmkveld eller vinkveld. Et godt tips kan være å finne en tv-serie venninnegjengen kan følge med på sammen, så har dere en felles greie dere kan gjøre sammen i ukene fremover.

♥ Hobbytid

Høsten er en perfekt til å dyrke nye hobbyer på! Er du glad i å scrappe? Sett deg ned å lag et fint fotoalbum! Selv har jeg fått meg en hobby i høst, nemlig MultiFit. Dette deltar jeg på 2-3 kvelder i uka, og jeg syns det er helt supert! Det har blitt min nye favorittaktivitet, og jeg storkoser meg med sosial trening! Dersom du ikke helt vet hva som er din greie ennå, så gå i tenkeboksen og finn ut hva som kan være perfekt for deg. Hva med å bli med på et idrettslag, danne syforening eller kanskje finne deg en bokserie du kan lese? Mulighetene er mange!

♥ Høstmoten

Trenger jeg si mer? Høsten er den absolutt beste tiden når det kommer til mote! Lag på lag, deilig strikk og varme støveletter er alle gode grunner til å nyte høsten.

Når skuldrene kan senkes

God kveld Dette har vært en klassisk og veldig, veldig fin søndag. Familien kom til byen, så vi tok med oss Milo og la ut på en liten søndagstur. Det er bare så deilig å lufte seg litt i den friske høstkulden, myse i butikkvniduene og spasere rundt med de man er så glad i. På søndager er alt så rolig, fredfylt og behagelig, butikkene er stengt og folk roer seg liksom litt ned på denne dagen. Skuldrene senkes og man kan bruke tiden til det man vil, det er som regel ingenting man må rekke eller gjøre.

Tights, sminkeløs og tutt på hodet. Blir ikke stort mer søndag enn dette!

Mamma hadde tatt med seg hjemmebakte pizzaboller, så etter spaserturen dro vi alle hjem til meg hvor vi stekte de ferdig og koste oss med reprisen av gårsdagens Skal Vi Danse. Og jeg må bare si det, for en spreking Carl I Hagen er! Er det mulig?! Tenk å være 69 år og hoppe rundt på parketten på den måten! Når jeg blir 69 år, ønsker jeg meg å være like sprek som Carl. Hoho, for en tøffing!

Nå skal jeg benke meg i sofaen nok en gang og snurre film! Jeg fikk tips av en bloggleser om å se Safe Heaven, så jeg tenkte å leie den for kvelden. Både i går og i dag har jeg hatt frimåltider på dietten, og jeg skal ærlig innrømme at det aldri har smakt så godt før med ordentlig middag. Haha, kjenner at ting som dette blir gull verdt fremover for meg! Nå skal jeg kose meg maks de siste timene av denne søndagen, før jeg er klar for nok en bra uke med bra mat og riktig trening. Håper dere slenger dere med på den tanken?

Just Cavalli Perfume

annonse

Dere vet den følelsen når man finner parfymen over alle parfymer? Den har jeg funnet nå, og jeg er virkelig helt hekta! Jeg har lest om Just Cavalli sin nye parfyme alle veier, og bestemte meg derfor for å klikke den hjem selv. Og himmel, den lukter bare helt ubeskrivelig godt! Den er ikke for tung i lukten, men frisk og bare utrolig deilig. Ikke bare lukter den godt, men den kommer i en herlig eksklusiv og fin flaske, som er en fryd å ha stående på badehyllen. Så kan gjestene mine spraye seg litt de også, hehe ♥

Just Cavalli Woman, 395 kroner ♥

Dersom dere vil ha en ny parfyme, jenter, må dere virkelig bare prøve denne. Det mener jeg helt fra bunnen av hjerterota, dette er virkelig blitt min storfavoritt i høst! Sprayer den alltid på håndleddene mine, bak ørene, litt på halsen og et spray i håret også. Så ja, dere kan tro denne jenta lukter godt om dagen. Mmm!

Dette er en duolanseringen fra Just Cavalli, så det kommer derfor en til dame og en til menn. Parfymene kan kjøpes hos Kicks, her – eller hos Parfymelle og SkinTonic. Fin gave å gi til kjæresten sin, eller i julegave til en mann du mener fortjener en godtduftende gave.

We're the Millers

Har dere sett filmen We're the Millers? Om ikke, da må dere så absolutt komme dere på kino å få sett den! Jeg så den i går, og herlighet - jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye. Tårene trilte, den var helt hysterisk morsom! Jeg koste meg masse med tre fine jenter i går, og hadde virkelig en fin lørdagskveld sammen med Camilla, Eline og Hilde. Vi dro først ut for å spise god middag, og koste oss i noen timer rundt bordet med indrefilet og godt tilbehør. Fantastisk godt med en god middag igjen! Litt senere tuslet vi videre på kino, hvor vi selvfølgelig måtte ha litt snacks til filmen og jentene derfor introduserte meg for Reese's (se bildet under). Seriøst, har dere smakt de? Hvis ikke, don't do it. Haha, de er jo bare helt farlig gode! Tror jeg har fått meg en ny favoritt, gitt...

Nå ligger jeg som et slakt i sofaen og venter på at frustrerte fruer skal begynne. Det er maraton om fem minutter på TV2 Bliss, så om noen av dere vil se noen episoder med jentene i Wisteria Lane, er det bare å slå på skjermen om få strakser

Tips til årets vinterjakke

annonse

I dag har jeg hatt en superfin lørdag, og kost meg masse på bytur! Solen har kommet tilbake til Kristiansand, så selvfølgelig må man komme seg utendørs og nyte finværet mens det er her. Man vet jo aldri nå som det er høst, den pleier jo å bestå av regn.. Hvordan har dagen deres vært? Jeg håper dere alle har hatt en kjempefin formiddag ♥

Flere av dere lesere etterlyser tips til vinterjakker, så jeg tenkte å fortelle dere om parkasen jeg har valgt meg ut dette året. Som dere vet er jeg kraftig motstander av pels, og tar sterkt avstand fra dette. Det er så utrolig mange flotte høst og vinterjakker uten pels nå, at det er absolutt ingen problem å ta det rette valget. I år har jeg valgt en Gore-Tex PrimaLoft Parka fra Norrøna, og seriøst - den er bare så utrolig lekker! Aldri før har jeg fått så mye skryt fra en jakke, noe som er litt stas. Sist i dag når jeg var å handlet, så ble jeg faktisk stoppet av en dame på gata som lurte på hvor hun kunne få tak i parkasen min! :-)

Dette er en utrolig solid og god parkas for både høst og vinter, som jeg har planer om å ha i mange år fremover. Den koster jo litt, men til gjengjeld får man en jakke i en fantastisk god kvalitet og et utrolig solid materiale. Jakken har mange fine detaljer, og ser både sporty, classy og feminin ut. Jeg elsker den, og kan med 100% ærlighet si at dette er den fineste og beste vinterjakken jeg noen gang har hatt! Det er rett og slett umulig å fryse i denne herligheten, noe som er viktig på denne årstiden. Dere finner vinterjakken HER, og klikker dere den hjem vil dere ha en fantastisk flott jakke i mange mange år fremover  ♥

Wake up, it's a new day

Happy saturday!

Her har jeg vært våken siden 06.30, kanskje litt tidlig på en lørdagsmorgen? Jeg er virkelig en morgenfugl, pluss at jeg har litt jobb jeg må få unnagjort, så det var like greit å komme seg opp fra senga. Tror jeg var den eneste i nabolaget som var våken på denne tiden når jeg var ute å tuslet med Milo i mørket, hehe. Jeg startet dagen min med å tenne stearinlys, koke meg litt havregrøt og se en episode av Kardashian familien. Nå må jeg få unnagjort litt arbeid, før turen bærer videre på trening. I kveld skal jeg på kino og ut å spise med Camilla, gleder meg masse til å se bestis igjen! Har dere noen spennende for dagen? ♥

Fra jobb til joggedress

Da var det endelig helg, og det er så godt! Leiligheten er vasket, nytt sengetøy er lagt på og friske roser står på stuebordet. Det som må til for at jeg kan klare å slappe av og kose meg hjemme, så derfor har disse tingene blitt et fast fredags-rituale hos meg. Hvordan er forresten været hos dere? Her i Kristiansand plasker regnet ned i dag, det tar helt av! Det er koselig da, så denne fredagen skal jeg bare slappe av inne med god samvittighet. Planen er å se The Voice, og deretter leie en film på TVen. Har dere noen gode filmtips til meg? Jeg mener å ha hørt om en film som blant annet har ordet Angel i tittelen sin, men jeg klarer ikke å komme på hva hele navnet er. Så irriterende! Kanskje noen av dere vet? Den skal visst være så veldig bra, nemlig! :-)

Ønsker dere en riktig fin fredagskveld! Her har allerede joggedressen kommet på ♥

Jeg har tatovert meg!

God fredag, fininger! Her har dagen startet i fult kaos, jeg har nemlig klart å tette doen min. Jeg mistet et solpudder ned i toalettet i går kveld, og tenkte jeg skulle ta det opp før jeg la meg. Dette glemte jeg tydeligvis, og har skylt ned hele greia..... Så nå går det ikke an å bruke toalettet her hjemme, noe som er ganske kjipt for meg som drikker tre liter vann daglig. Haha! Må komme meg til en butikk og få kjøpt sånn sugekopp, så håper jeg det løser seg!

Ser dere forresten noe nytt på meg? Nei, det er ikke kokain som ligger i panna mi, hvis du tenkte på det. Jeg ser jo nå at jeg kanskje ble litt vel ivrig med dust-it pulveret i morges, for å si det mildt...

Jeg har tatovert øyenbrynene mine! Herlighet, jeg er så utrolig fornøyd! Bryn er noe jeg bruker så utrolig lang tid på å tegne hver eneste morgen, og jeg har blitt utrolig lei av at de renner av meg når jeg bader eller trener. Så i går tok jeg turen til flinke Renate på Renates Dagspa i Kristiansand, og fikk perfekt tatoverte bryn. Hvorfor har jeg ikke gjort dette før? Smilet mitt går rundt når jeg dusjer eller våkner opp, og brynene fortsatt ser like fine ut. Det ser så naturlig og pent ut! Beste er at fargen varer i et helt år, før jeg må fylle på igjen. Det gjorde heller ikke vondt, og var verdt hver eneste krone.

Ble det ikke fint, dere? Jeg er i alle fall så utrolig fornøyd, jeg kunne ikke ønsket meg finere bryn! :-)

Nå skal jeg til på helgevasken, så vi skrives litt senere! Kos dere så lenge

Outfit of the day

Michael Kors: veske, Zara: jakke, Acne: jeans, Vila: skjerf, Dna: sko.

Gjett hvem som har tatt disse bildene? Nei, ikke Tone, lillebror eller selvutløseren. Men regnskapsføreren min! Stakkars Geir for alt jeg drar han med på, haha! Er man regnskapsfører for Frk Andersen, så må man i grunnen gjøre alt annet enn regnskap også. Han gikk til og med ned på kne for å ta detaljbildene! Hehe, jeg ler meg ihjel! Priser meg lykkelig for å ha kapret meg tidenes kuleste og mest tålmodige regnskapsfører, slik skal det jammen meg være!

Fra det ene til det andre, jeg har nettopp kommet hjem fra MultiFit! Det er alltid like moro, selv om Alejandro virker til å være lite fornøyd med kondisen min. Hehe, slik er det når man elsker å løfte tungt og nedprioriterer kondisjon. Men nå er det slutt, og vekter skal kun løftes to dager i uka nå en tid fremover. Jeg får ikke buksene over rumpen min lengre, skjønner dere. Bein og rompe har liksom eksplodert så sykt de siste månedene, og jeg vil jo gjerne kunne kle meg i jeans uten å se ut som Arild Haugen. En ting skal i hvert fall være sikkert, squats pays off. Nesten litt for mye.... Hehe! Så tiden fremover blir virkelig spennende og en ganske stor utfordring for meg som elsker styrke og hater kondisjon. Men dette har jeg bare godt av, det er viktig å utfordre seg selv :-)

Ut på tur i marka

Skogen er så utrolig fin nå på høsten, med nydelige farger og frisk luft! Jeg prøver alltid å starte dagene med en skikkelig powerwalk i marka sammen med Milo, og i dag ble ingen unntak. Simi ble også med oss på tur i dag, det var supergodt å se henne igjen etter ferien! Vi trasket rundt en times tid i frisk høstluft, ble opplagte med røde roser i kinnene til en ny og hektisk dag. Det er jammen blitt kaldt ute nå, er dere ikke enige? Under den store ullgenseren min, måtte jeg faktisk ha en løpejakke og to gensere til for å klare å holde varmen.. Better safe than sorry, hihi! Nå skal jeg straks avgårde på MultiFit, gleder meg til en ny dag med mye lærdom og tung trening. Dette er såå gøy! Hva skal dere trene i dag, sprekinger?

Svar på spørsmålsrunde: Generelt

Hvis du ikke skulle blitt blogger eller jobbe med det du gjør nå, hva ville du jobbet som da? Siden jeg er veldig glad i mennesker og å hjelpe andre, måtte det blitt noe innen dette. Jeg tror nok valget ville falt på å jobbe innen barnvernet, som fengselsbetjent eller som sykepleier.

Har du det bra for tiden? Så søt du er, takk som spør! Jeg har det fantastisk bra for tiden, og er på den desidert beste plassen jeg noen gang har vært i livet. Det er en god følelse! Alt er veldig stabilt og fint, jeg har kjøpt min egen drømmeleilighet og ting går vel helt ærlig på skinner. 2013 har vært et godt år for meg, og jeg er veldig takknemlig for det!

Har du en kjæreste i sikte? Dette er det flere av dere som lurer på, hehe. Dessverre vil det ikke komme noe svar på det heller, da denne siden av livet mitt blir holdt 100% privat fra bloggen. Jeg kan ikke se for meg at jeg kommer til å dele en eventuell kjæreste på bloggen min igjen, i hvert fall ikke i en stor grad. Et forhold fungerer best når ikke hele verden følger med på dere og henger seg opp i hva dere gjør. Jeg orker rett og slett ikke å brette ut denne delen av livet, og jeg vet heller ikke om jeg noen gang kommer til å gjøre det igjen heller. Som blogger opplever man dessverre mye sjalusi og misunnelse, så at dette skal gå utover et eventuelt forhold - er noe jeg ikke vil tillate. Det er godt med litt privatliv for meg også! :-)

Har du gjort deg noen tanker om hva du skal gjøre hvis bloggen en dag ikke drar inn penger? Hva fremtiden bringer, er det ingen som vet. Men nå er jeg så heldig at jeg har fått gode kontakter gjennom jobben jeg har, og har mange muligheter for fremtiden med dette. Men akkurat hva jeg vil gjøre den dagen jeg ikke blogger lengre, det vet jeg ikke. Jeg tar ett år av gangen, så får vi se hva som skjer når jeg blir eldre. Frk Andersen har alltid mange jern i ilden, vet dere. Hehe! Det er umulig for meg å vite hva fremtiden vil bringe, noe som er helt greit.

Har du lappen? Det har jeg, nå er det faktisk akkurat fem år siden jeg fikk bil-lappen! :-)

Er du i Kr. Sand for å bli nå, eller ønsker du å flytte til et annet sted? Igjen, det er umulig å vite hva fremtiden bringer. Nå har jeg jo nettopp kjøpt leilighet her, så jeg kan ikke tro at jeg skal flytte i nærmeste fremtid. Eneste jeg vurderer er å flytte til New York til neste år, for noen måneder. Men bortsett fra det er Kristiansand plassen jeg ser for meg å bo, jeg elsker sørlandet og trives utrolig godt her.

Eier du leiligheten din, eller leier du? Jeg eier leiligheten min.

Livet ditt byr på mange opplevelser og turer, flotte interiør ting, og en garderobe med klær og tilbehør de fleste bare kan drømme om. Går det deg aldri til hodet, hvis du forstår meg. Hvordan klarer du og holde beina på bakken? Det å ikke ha beina plantet på jorda har aldri vært et tema for meg. Hvorfor skulle jeg ikke hatt beina på jorda? Jeg er en jente som er veldig jordnær og tar meg selv lite selvhøytidelig, og slik har jeg alltid vært. Mange dømmer meg veldig og tror jeg løper rundt som en liten prinsesse. Det er så langt i fra sannheten som det kan få blitt, livet mitt er ganske normalt - sett bort i fra at jeg kanskje reiser litt mer og har litt fine ting som du sier over her. Hverdagen min dreier seg stort sett om jobbing og trening, så det å innbille meg at jeg er så veldig spesiell - er noe som aldri kunne falt meg inn. Her i Kristiansand tror jeg folk ser meg mer med en tutt på hodet, uten sminke og løpende rundt i treningsklær, enn i skyhøye heels og med en merkeveske på armen.

Hva er din aller, aller største drøm i livet? Et godt og langt liv liv uten sykdom, for familien min, vennene mine og meg selv.

Du virker som en veldig positiv og glad jente, men hva er det som gjør deg mest sint eller lei deg? Det som setter meg helt ut av spill og gjør meg sint, er mobbing, urettferdighet og dyr som lider. Noe annet som også kan gjøre meg sint, er hvis jeg ikke får til ting. Jeg vil helst få til alt, hehe! Det som gjør meg mest lei meg, er å se noen jeg er glad i ha det vondt og ikke kunne gjøre noe. Tanken på døden gjør meg også utrolig lei meg, jeg vil jo så gjerne leve for alltid, jeg da. Når jeg var i Afrika sleit jeg veldig og følte meg så hjelpesløs når jeg så alle menneskene som sultet og slet. Så etter å ha opplevd dette på så nært hold blir jeg ikke så veldig fort sint eller lei meg, jeg føler ikke jeg har så mye å klage på.

Kvalitetstid med mine beste

I dag har jeg hatt en kjempefin dag, med jobb og trening. Hudpleietimen måtte jeg dessverre brått utsette da timeplanen min ble for full, så den får jeg ta igjen når tiden strekker til. Slik blir det i blant, man kan ikke rekke alt. På ettermiddagen var jeg sammen med Mommo og Mofar, det var så koselig! Som dere vet er jeg utrolig knytte til mine besteforeldre, de betyr rett og slett alt i verden for meg, så tiden jeg har sammen med dem er gull verdt. Ingenting som gjør meg gladere enn å være med de to som er mine største forbilder, jeg er så stolt av dem begge og så glad i dem

Fikk med meg en liten fangst hjem i posen også i dag, ny klokke fra Marc Jacobs! :-)

Hvordan har dagen deres vært? Håper dere også har hatt en kjempefin onsdag fylt med mye glede og latter! Og tenk, nå er vi allerede halvveis til helg. Det er deilig det, jeg gleder meg alltid til helgekos!

Slik får du fantastisk hud

annonse

Disse produktene bruker jeg i hverdagen, for å ha en fin og fresh hud. Ved hjelp av noen enkle basisprodukter tenkte jeg å vise deg hvordan du får underlaget som gjør huden sunn, naturlig og glødende ut på en, to tre! Jeg vil også anbefale dere å bruke gode renseprodukter til huden deres, hver eneste dag.

♥ Step one!

Primer: etter å ha renset huden min og tatt på ansiktskrem, legger jeg alltid en primer før resten av sminken. En ansiktsprimer glatter ut huden din, fyller inn store porer og rynker eller arr, og lager en beskyttende hinne på huden din, slik at resten av sminken sitter bedre og lengre. Selv bruker jeg alltid primer, da sitter foundationen supert gjennom hele dagen! Akkurat nå bruker jeg The Balm Face Primer, den glatter ut huden godt og inneholder masse vitaminer. Bodyograph sin foundation primer er også supergod, og en favoritt hos meg. Denne er også litt rimeligere i pris enn The Balm sin.

Concealer til ansikt og under øyne: concealer påfører jeg under øyet i indre øyekrok og langs nesevingene. Concealeren skal være hakket lysere enn din foundation, slik at den våkner opp øynene dine. Her anbefaler jeg igjen GloMinerals Under Eye concealer den dekker mørke ringer under øynene og gir deg et våkent blikk. Concealer til ansikt er også fint å ha, spesielt de gangene du har kviser, pigmenteringer eller arr du ønsker å dekke ekstra godt. Camouflage Concealeren til GloMinerals fungerer supert til dette!

♥ Step 2!

♥ Foundation: en god foundation er kanskje det aller viktigste for oss jenter! Jeg bytter ofte på hvilken foundation jeg bruker, det er utrolig mange gode og det er gøy å variere! Høstens foundation har blitt denne fra Glo Minerals, som fungerer veldig fint. Det er en flytende og oljefri mineral foundation, som dekker godt.

Solpudder: her regjerer fortsatt Too Faced sitt Chocolate Bronzing Powder, som lukter deilig sjokolade! Dette har jeg brukt i en liten evighet, og jeg har ingen planer om å bytte det ut. Solpudderet påfører jeg i pannen, på nesebenet og under kinnbeina for å få huden til å gløde. Gjerne også litt på bryst og hals.

♥ Blush: helt til slutt legger du en frisk blusher i kinnene! Sug kinnene inn og påfør på skrå langs kinnbenet opp mot hårfestet. The Balm Frat Boy brukes daglig hos meg, jeg elsker The Balm sine blushere. Etter dette kan du forsegle sminken din med et finishing powder, som vil matte ned huden din og sørge for at du holder deg like fresh under hele dagen.

Det er med andre ord ikke så mye som skal til for å få en fin og naturlig sminket hud! Jentene hos Coverbrands er som alltid ekstra gavmilde, og vil gi dere lesere 15% rabatt på alle produktene over. Rabattkoden dere må bruke er «  KA1 », og den varer ut 7 oktober ♥

But first, coffee

Her sitter jeg gjespende ved kjøkkenbordet, koser meg med dagens første kaffe og titter rundt på nettaviser. Det er så koselig å våkne nå på høsten, jeg liker at det fortsatt er litt mørkt ute når man våkner, da kan man tenne stearinlys og nyte en liten morgenstund før jobben kaller. Hverdagsgleder

Jeg må begynne dagen med å si at det er utrolig stas at så mange av dere er med på challengen, dette blir jo supergøy! Som dere har forstått har jeg nye planer med treningen min, så jeg tenkte å fortelle dere i korte trekk hva jeg skal. To-tre ganger i uken trener jeg sammen med et MultiFit team, noe jeg skal gjøre i tre måneder fremover. Dette er et slags kurs, som gjør at man skal komme på topp innen kondisjon, styrke og bevegelighet. Tre måneder med nyttig lærdom og knallhard trening, sammen med to personlige trenere som presser meg til det ytterste. Nå går jeg i tillegg på diett, så jeg er spent på å se hvordan formen blir i løpet av disse månedene. Planen er å gå en del ned i fettprosent, noe som vil få frem musklene mine og gjøre meg mer markert. Jeg har derfor også begynt å trene morgencardio syv dager i uken, så her går jeg virkelig all in for å oppnå best mulig resultater.

Nå skal jeg straks avgårde på trening, før turen bærer videre til Abeille Hudpleie. I dag skal jeg ha nok en ansiktsbehandling hos flinke Nina, dette er noe jeg har begynt med fast for å ikke få tilbake problemer på huden. Og etter det igjen, skal jeg være sammen med mine besteforeldre. En fantastisk fin dag, jeg gleder meg!

Team Kristina Andersen 2

Da kjører vi på med en ny runde Team Kristina Andersen! Sist gang vi hadde challenge var for 8 måneder siden, selv kom jeg i den beste formen jeg noen gang har vært i og det gjorde haugevis av dere lesere også. Så fantastisk gøy! Etter stor forespørsel kjører jeg derfor i gang en ny runde, men ikke helt slik som sist. Her blir det hardere, råere, tøffere og challengen skal vare i hele to måneder! Team Kristina Andersen 2 varer fra i morgen og frem til 1 desember. Ingen unnskyldninger og ingen snarveier, men hard jobbing og fult fokus, som garantert vil lønne seg!

Denne gangen setter jeg opp to utfordringer, og dere kan selv velge hvilken dere vil følge. Velg etter hvor mye tid dere har, hva som passer dere best og hvor godt trent dere er fra før.

Utfordring 1:

♦ Trening og fysisk aktivitet minst tre ganger i uken.

♦ Godteri, søtsaker og brus er forbehold en valgfri dag i uken.

♦ Spis mer grønnsaker, mer ren mat og drikk masse vann.

Utfordring 2:

♦ Trening 5-6 dager i uken.

♦ Godteri, søtsaker og brus er forbeholdt en valgfri dag i uken.

♦ Drikk minst tre liter vann daglig, spis mer grønnsaker og så ren mat som mulig.

♦ Alkohol kan maksimalt inntas en gang i måneden, ingen unntak.

"One of the greatest moments is realizing that two weeks ago,

your body couldn't  do what it just did."

Instagram-tag: #teamkristinaandersen2

Jeg er selv på challenge nr2, henger med hele veien, og skal bruke bloggen flittig til å inspirere og motivere dere. Vi er et team, og lagkamerater backer hverandre opp! Jeg har som dere ser opprettet en tag på instagram igjen, hvor dere kan dele bilder av treningen deres, maten dere og ting dere mener er inspirerende. Jeg kommer til å følge godt med, gi shoutouts og ekstra oppmerksomheter til de som utmerker seg mest. Sist fikk vi nesten 8000 bilder på 30 dager på instagram, noe som var helt fantastisk! Denne rekorden skal vi selvfølgelig slå, og jeg satser på at så mange som mulig av dere sporty mennesker henger dere med (instagram eller ei..)! Det vil også bli delt ut flotte premier i tiden challengen går, så her er det bare å glede seg!

Er dere klare?! LETS GO GIRLS AND BOYS!

Next destination: Singapore

Denne dagen har gått i ett! Det er så mye som skjer om dagen på jobbfronten, og det er bare helt fantastisk gøy! I dag ble jeg blant annet booket inn av Singapore sitt turistråd, de inviterte meg til å besøke og oppleve landet. Så nå blir det jammen ny tur på denne jenta, jeg stikker av allerede denne måneden. Blir utrolig gøy å oppleve Singapore, jeg har hørt det er et utrolig fint land! Regner med det er flere av dere lesere som har vært der? Kom gjerne med tips til meg hvis dere har meninger om noe jeg burde se eller oppleve!

Nå skal jeg dra på dagens siste møte, før det blir trening med Alejandro og Thomas - mine to trenere. Vi har dannet et team som heter MultiFit, noe jeg skal fortelle dere mer om senere. Vi skrives senere, da kommer også challengen!

Velkommen til deg, Oktober!

God morgen, dere ♥ Som dere sikkert forstod i går var bloggen nede, pga tekniske problemer hos leverandøren min. Utrolig frustrerende å starte første arbeidsdag etter ferien med en blogg som ikke fungerte, men nå tror jeg problemet er løst! Dere må huske å følge meg på facebook-pagen min, her vil dere få beskjed hvis det er noe som er galt med bloggen og jeg oppdaterer den ellers flittig.

Her sitter jeg med en god frokost og er godt igang med arbeidsdagen allerede. I dag starter blant annet Team Kristina Andersen 2 opp, og jeg gleder meg en haug! Sist gang gikk det over all forventning, og jeg kom i den beste formen jeg noen gang har vært i med challengen. Det gjorde tydeligvis dere også, aldri før har jeg fått så gode tilbakemeldinger! Så det er bare å glede seg jenter, i dag skjer det altså etter mye etterspørsel fra dere. Jeg er supermotivert, og håper selvfølgelig at så mange som mulig av dere sprekinger blir med på laget mitt! Dette blir ikke annet enn veldig moro og spennende!

I tillegg til ny challenge, har treningen mitt tatt en ny vei og jeg har begynt å trene med hele to PT'er to-tre ganger i uka. Mer om dette får dere vite senere, jeg fortalte dere jo for noen måneder siden at jeg hadde spennende planer for høsten når det kom til trening. Og nå er det altså igang! Dette innebærer blant annet at jeg har begynt på en skreddersydd diett, hoho. Jeg liker en utfordring, så dette er bare moro og jeg gleder meg til å fortelle dere mer. Er dere klare til å bli den beste versjonen av dere selv?!

Nå skal jeg kose meg med frokosten min og få unna litt kontorarbeid. Håper dere alle får en strålende tirsdag! ♥

edit: bloggen fungerer ikke hos alle av dere får jeg høre, jobber med å løse dette!

hits