oktober 2012

Kristina tester: Superfood

I snart fire måneder har jeg nå tester superfood, noe som på kort tid har blitt helt ekstremt populært. Jeg har helt ærlig ikke forstått hvorfor folk kaster seg over disse produktene, men det var før jeg testet de selv...

Her kommer min mening om Chlorella og Spirulina.

♥ Pukka Bio Nutrients Chlorella

Chlorella er en av verdens mest næringstette matvarer, og den renser kroppen på en helt amazing måte. Den setter virkelig fart på både forbrenning og gjør at jeg ikke lengre føler meg oppblåst. Chlorella skal hele sår, beskytte hjertet, regulere vekt, øke fornyelsesprosessene, balansere blodsukkeret, fylle opp aminosyre og proteinnivåer og ha en påvirkning på nervesystemet. Magi på boks, mildt sagt!

Selv har jeg merket at jeg har utrolig mye mer enegi etter at jeg begynte med Chlorella, og at jeg ikke blir sliten så fort. Jeg føler meg heller ikke lengre oppblåst i magen, da denne som sagt renser kroppen veldig. Selv tar jeg seks tabeletter til frokost, og tre før jeg legger meg.

♥ Pukka Organic Bio Nutrients Spirulina

Spirulina - noe så fantastisk genialt! Her snakker vi virkelig energi og bedre utholdenhet, jeg kan med hånden på hjertet si at etter jeg begynte på både dette har jeg blitt utrolig mye kvikkere. Tablettene inneholder over 100 næringsstoffer, og er rik på Rik på B vitaminer, spesielt B12.

Det er faktisk blitt bevist at Spirulina skal ha positiv innvirkning på humøret, noe jeg virkelig kan skrive under på. I've become a Spirulinajunkie!

Disse to herlighetene må dere bare prøve, og de er i tillegg redusert med 10% i pris - kun for dere lesere. Superfood har så absolutt fått en fast plass i min hverdag, og jeg er vanvittig glad for å ha testet dette ut. Jeg forstår godt hvorfor såpass mange har kastet seg på denne trenden, det er jo bare supergøy når ting faktisk fungerer!

Og, så må jeg også gi dere årets første julegavetips! Jeg har nå fått redusert Pukka sine fantastiske te'er ned til kun 39 kroner til dere, noe som garantert er den laveste prisen dere kan finne på dette. I butikk kan en pakke nemlig koste opp til hundre kroner, så her snakker vi virkelig supertilbud! Mine favoritter er Love, Detox, Vanilla Chai, Relax og Harmonise. Kjempefin julegave enten til degselv, eller andre. ♥

annonse.

kontortrynet

Hei og hopp fra kontortrynet!

Her har jeg vært helt siden jeg stod opp, noe som virkelig var nødvendig. Stor stikkegenser, tights og null sminke - som en ekte nerd! Alt er så kaos for tiden, da jeg har vært litt for sen med å åpne eget AS. Skulle gjort det for to måneder siden, men jeg er som alltid sent ute. Så det er en haug av papirer som må ordnes, og mye annet jeg helt ærlig ikke skjønner en eneste ting av. Heldigvis har jeg en snill regnskapsfører som hjelper meg, vet ikke hva jeg skulle gjort uten Geir. I løpet av noen få dager er endelig Kristina Andersen AS startet - og det skal bli fantastisk.

Ellers er mailen min nede, noe som er helt krise. Flere av dere som har problemer med hotmail? Min har vært umulig i snart en uke! Om den ikke fikser seg ser jeg ingen annen løsning enn å skaffe meg ny mail, noe jeg egentlig ikke orker tanken på. Livet til Andersen, alltid er det noe kaos! Hvorfor kan jeg ikke være like superwoman som de andre bloggerne?

Nå sitter jeg å venter på kylling og brokkoli til middag, før turen går videre på trening. Pleier jo alltid å trene på morgenen, men i dag var det som dere forstår andre ting som måtte prioriteres. Så nå er det bare å stålsette seg, i dag står nemlig styrke med høy intensitet på planen. Stikkord: hinderløype,  crossfit, tunge vekter og null pause. Train hard or go home!

Vi skrives når jeg er hjemme igjen, jeg har noe kult å vise dere!

halloween cupcakes

Happy Halloween, dere! Selv om vi ikke feirer denne dagen like stort i Norge som i USA, tenkte jeg likevel å gi dere et fint lite tips til denne dagen. Hva med å bake deilige sjokolademuffins, og pynte de opp til skikkelige halloween cupcakes?

Når jeg baker sjokolademuffins, bruker jeg alltid en enkel og grei oppskrift. Så, jeg tenkte å dele den med dere! Disse er farlig gode... Du trenger:

100 g smør. 2 stk egg. 2 dl sukker. 4 dl hvetemel.

1,5 ts bakepulver. 1 ts salt. 3 ss kakao.

2 ts vaniljesukker. 1 dl melk. 100 g kokesjokolade.

Forvarm ovnen på 200 grader. Smelt smøret, og ha deretter i melken. Visp eggene sammen med sukkeret i en bolle til det blir eggedosis. Bland så sammen alle de tørre varene, og ha smør og melk i eggedosisen. Bland inn det tørre helt til det blir en jevn blanding. Fyll massen i muffinsformer, og knekk opp kokesjokoladen i små biter som du strør over. Stek i midten av ovenen i 12-15 minutt, dette avhenger av hvor store muffins du lager. Jeg foretrekker de stooore og saftige!

Litt inspirasjon til hvordan man kan pynte de! Har dere sett så flotte cupcakes? Skulle virkelig ønske jeg bodde i Amerika på denne dagen, elsker måten de feirer slike dager på. Det er over the top, og akkurat det elsker jeg. Høytider er jo til for å feires!

Er det noen av dere som skal gå trick or treat i kveld, eller? Hoho!

dreamhome

God morgen, fininger!

I går dro jeg og mamma på besøk til Hanne&Co, som er mammas venninne. Kom til en nydelig fruktkake, hjemmebakte muffins, varm kaffi og et stort deilig fruktfat.

Snakk om tirsdagskos, som jeg koste meg!

Hanne har også verdens fineste hus, rettere sagt et funkishus med utsikt over hele Kristiansand. Det er det fineste jeg har sett i hele mitt liv, virkelig! Slik vil jeg også bo! Og snill blogger som jeg er, spurte jeg om jeg kunne få lovt å ta noen bilder for å vise dere. Og det fikk jeg lovt til, så da knipset jeg i vei!

Her kommer et realt bildedryss:

Har dere sett noe så fint?! Dreamhome ♥

Jeg har forresten slitt litt med motivasjon på bloggen denne uka, noe dere sikkert har merket. Men fra i dag er det skjerpings, nå er jeg tilbake for fult! Har satt av absolutt hele denne onsdagen til å jobbe med bloggen, så nå skal det bli haugevis av gode innlegg fremover. Dersom det er noe spesielt dere ønsker å lese om her, må dere gjerne gi beskjed! Fint med litt tips fra dere lesere, dere har jo alltid noen gode ideer på lager.

få Woman rett hjem i postkassa

Woman har i alle år vært mitt favorittblad, og jeg er sikkert ikke alene om det? Hvis jeg virkelig skal slappe av, setter jeg meg i sofahjørnet, drikker varm te og drømmer meg bort i favorittmagasinet mitt....

Grunnen til at akkurat dette bladet er min favoritt, er fordi det er så variert. Her finner man både mote, gode reportasjer, tips, trening, kosthold og masse annet gøy. Det har alt, og det liker jeg. Nå som høsten er her, syns jeg det er ekstra koselig å lese blader hjemme. Denne årstiden er jo en skikkelig innetid, så da er det alltid kos med et blad eller to som selskap.

Nå har jeg ordnet med et tilbud til dere lesere, slik at dere kan få Woman rett hjem i postkassa før det kommer i butikkhyllene. Dere kan nå få 3 utgaver av Woman, pluss et nydelig Becksöndergaard skjerf til kun 129 kroner. Tilbudet finner dere her! Husk å lese abonnementsbetingelsene før dere bestiller, da.

annonse.

never judge a book by its cover

Maren viste meg denne videoen i går, og jeg må bare vise den videre til dere. Fy søren, jeg får lyst å hoppe gjennom skjermen og gi Jonathan en stor klem! Blir utrolig lei meg av å se hvordan dommerne dømmer han for utseendet. Det skjærer langt inni hjertet! Det verste jeg vet er mobbing og å le av noen for måten de ser ut.

Vet dere hva? Jeg syns Jonathan ser hundre ganger bedre ut en Simon. Utseende er ikke alt, og har man en fin personlighet - skinner den virkelig igjennom utseendet. ♥

en mann med hatt

Jeg dør søthetsdøden! Milo har fått seg både flosshatt og smoking som han skal bruke på julekortbildene, og i dag bare måtte vi teste ut hatten.......

Har dere sett så søt?! Og ukomfortabel, tassen liker ikke når mamma kler han opp. Milo hater å gå med klær, så derfor skal han selvfølgelig slippe. Men jeg måtte jo bare vise dere min lille flotte mann.

Smelt! ♥

surrehodet

Vet ikke helt om jeg skal elske eller hate disse støvelettene. De ble i hvert fall med meg hjem fra Oslo, så satser på at de blir flittig brukt fremover.

Anyways, dette har vært en veldig travel mandag. Når jeg har mye å gjøre blir jeg så vanvittig surrete og enda mer vimsete enn vanlig, så dere kan jo tenkte dere hvor ille det er. Nok en gang klarte jeg å låse meg ute av blokka, og ble stående ute i regnet en god stund før noen slapp meg inn. Jeg skulle rett i møte etterpå, så jeg måtte løpe avgårde som en druknet katt. Haha, huff! Nå venter jeg bare på at middagen skal bli ferdig - laks og grønnsaker står på menyen. Yummy!

sportyspice!

Det ble ingen blåmandag her i hus, nei!

Før klokken var syv stod jeg opp av sengen, tok en overdose med kaffi og spiste egg til frokost. Deretter nærmest løp jeg avgårde til trening. Fy søren så godt det var å komme til Solsiden igjen, jeg elsker det gymmet så sinnsykt mye!

Tenkte å si ifra til dere om at hvis dere vil ha medlemskap hos Kristiansands beste treningssenter, burde dere melde dere inn innen Onsdag 31 Oktober. Da får du nemlig medlemskap til kun 500 kroner pr.måned (uten bindingstid!!) og en fin velkomstpakke med helt nytt treningstøy. Det kaller jeg godt deal, det!

I dag var det tungt styrke på hele kroppen som stod på planen, og det gikk over all forventning. Begynner å bli veldig mye sterkere, og vektene øker stadig. Det er så gøy! Jeg elsker trening, det er virkelig min aller største lidenskap. Det å se hva man kan gjøre med kroppen sin, det er helt fantastisk!

Fikk en kommentar fra en leser som hadde bladd litt i akrivet mitt, og funnet dette innlegget fra 2009. Herlighet, hvordan er det mulig? Det er godt man forandrer seg med årene, og finner ut hva man trives best med. Jeg får helt angst når jeg ser tilbake på hvordan jeg holdt på med både mat, alkohol og mosjon før. Heldigvis snudde jeg om livsstilen min, og det er jeg så vanvittig glad for.

Dagens lille peptalk til dere, hihi! Alltid fint med litt motivasjon på en mandag, ikke sant? Håper dere får en kjempefin start på uken! ♥

pyjama sunday

Åh, beklager dårlige oppdateringer i dag! Jeg får jo så dårlig samvittighet ovenfort dere, men jeg er virkelig så klein at jeg kreperer hver eneste gang jeg rører på meg. The reason why I never drink...

I kveld blir det sofakos her i hus, skikkelig søndagsmodus. Håper jeg kan sove av meg hangoveren, slik at jeg er fit for fight på trening i morgen. 07.00 ringer alarmen, og da er det bare å gjøre seg klar for en ny uke. Hvordan er forresten været hos dere? Her plasker regnet ned! Lite kult da jeg oppdaget at jeg hadde glemt å ta inn klesstativet som stod ute med klær på... Kremt!

birthday bash

For en gøy kveld det var i går, bursdagsfeiringen til fine Nina var bare helt herlig! Koste oss hele kvelden med fargerike drinker, dansing, synging og hæla i taket!

Noe som var vanvittig morsomt i går, var at absolutt alle jentene på festen var helt in looove med Christian Grey. Haha, jeg dør! Fifty Shades har med andre ord virkelig gjort susen, ikke ofte man snakker om bøker på fest. Nå gleder jeg meg bare så ekstremt mye til bok nummer tre kommer ut, jeg klarer nesten ikke vente...

Litt senere tok vi alle turen på byen, og koste oss videre der til det stengte. For en kveld, det er lenge siden jeg har hatt det så gøy ute! Møtte på mange blogglesere også, dere er så skjønne alle sammen. ♥

Nå skal jeg pakke meg under dyna og innta fosterstilling. Åh, jeg blir alltid så dårlig etter en kveld med litt alkohol - det er helt fryktelig...

Vi skrives om litt. Ha en deilig søndag så lenge!

Sharm El Sheikh i November!

Den 15 November stikker jeg og Tone avgårde til Egypt! Jeg ser så frem til varme, avslappelse, sol, paraplydrinker, krystallklart hav og kos med verdens beste venninne. Som vi skal kose oss på jentetur!

Er så heldig at jeg er reisereporter for Ving, så vi har fått deler av reisen vår dekket. Så, nå kan dere glede dere til haugevis av fine ferieoppdateringer! Vi skal bo på nydelige Sharm Plaza Resort, et fantastisk flott hotell rett ved stranden. Hotellet har ikke mindre enn 8 forskjellige restauranter, 8 barer og 5 basseng - i tillegg til at vi har all inclusive hele uken. Ah, lykke på jord!

Måtte jo friste dere litt med bilder! Jeg klarer nesten ikke vente til å boltre meg her i syv herlige dager... Håper de har massasje på stranda og arabere vi har ri rundt på.

Så, nå må jeg jo selvfølgelig be om litt hjelp fra dere lesere. Er det noen av dere som har noen gode Sharm El Sheikh tips til oss? Vi vil jo oppleve litt, og få med oss det vi kan i løpet av uka. Tips mottas med stor takknemlighet, hihi! ♥

god morgen!

Jeg rakk ikke å oppdaterere dere mer i går, dagen fløy avgårde! Og når jeg kom hjem etter en 12 timers arbeidsdag i Oslo, var jeg så sliten at jeg sovnet i sofaen med MacBooken på fanget. Så der gikk den bloggposten, haha! Men nå er jeg uthvilt, og straks klar for å dra på ukens sjette treningsøkt.

Gårsdagen var helt fantastisk, dere må virkelig bare glede dere til Get Sporty åpner. Vi får inn så vanvittig mye fint og variert, både til menn og kvinner. Gleder meg til å se dere sporty babes løpe rundt i tøyet mitt! Fikk også kikket litt på kolleksjonene vi får inn i 2013, og jeg ble helt hodestups forelsket.  Jeg har virkelig kapret drømmejobben, tenk å få drive med det jeg liker best? Kunne ikke drømt om mer! Gleder meg som en unge til vi åpner nå, noe som blir i slutten av November.

Kameraet ble desverre ikke med i går, så jeg får by på noen instagram bilder. Følg meg gjerne der også, jenter! Er et skikkelig instafreak, oppdaterer der hele dagen. Kristinaandersen - feel free to follow!

Senere i kveld skal jeg i bursdag til skjønneste Nina, som også er forloveden til han jeg driver nettbutikken med. Så senere må jeg ut å finne en fin kjole jeg kan bruke, og gave til snuppa. Hva skal man gi til noen som har alt? Dere kan tro jeg var grønn av misunnelige i går da vi tok turen innom Louis Vuitton, og Chris kjøpte halve butikken til henne. Snakk om å være heldig jente, da!

Norsk pelsindustri 2012

Forholdene i Norske pelsfarmer året 2012.

Store, svarte, øyne helt uten noe håp. To øyne totalt uten glede. Redde dyr og hardt skadde skjebner. De håpet nok om et godt liv, de også. Lite visste de da de ble født at fremtiden deres var som en pelskåpe, en pelskrage eller kanskje som en liten dusk på en lue.

Helt siden jeg var lita jente har det vært klart at mitt hjerte for dyrene har vært noe større enn hva som kanskje er vanlig. Jeg har ikke tall på hvor mange katter og hunder jeg har funnet løse og utsultet på gata, og tatt de med meg hjem for å gi de en trygg plass å bo. Men, det er en næring jeg alene føler meg helt fortapt mot. En næring som får meg til å gråte i timesvis, og virkelig får meg til å desperat ville gjøre noe.

Jeg snakker om Norske pelsfarmer.

Onsdag gikk Dyrebeskyttelsen Norge og Nettverk for dyrs frihet ut med nytt film- og bildemateriale fra 24 norske pelsfarmer. Pelsdyrnæringen har fått utallige forsøk på å "bedre dyrevelferden" de siste årene, likevel kan de igjen avdekke omfattende dyremishandling. Mange tusen bilder og flere timer med videodokumentasjon fra pelsfarmene viser at mink og rev lider på norske pelsfarmer hver eneste dag.

Revevalp uten bakbein og hale....

Skadde og lidende pelsdyr ble funnet på samtlige inspiserte pelsfarmer. Blant funnene er dyr med avbitte bein, haler og ører, smertefulle bittskader og tvangsadferd. På en farm i Hedmark lå en død, råtnende revemor mens ungene hennes levde videre i samme bur. I Telemark fant inspektørene seks mink med avspiste bakbein. I Trøndelag levde flere mink med store kjøttsår på hodet etter å ha blitt angrepet over lang tid av andre mink. Ikke minst er det omfattende psykiske skader for dyrene, som må leve hele livet i et bur på under 1 kvadratmeter uten noe mulighet for naturlig adferd.

Hadde du likt å bo her: (?)

HER kan du lese om Linn Krogstad sitt første møte med norske pelsfarmer. Hjerteskjærende å lese, men jeg håper virkelig at hver og en av dere kan ta dere tiden til å gjøre det. Dyrene lider, enten dere vil se det eller ikke. En ting er sikkert - man kommer ingen vei med å lukke øynene.

I 2002 sto et samlet Storting bak kravet om at pelsdyrnæringen måtte oppnå vesentlige forbedringer for å unngå nedleggelse. Ti år senere lever dyrene under de samme uverdige forholdene. Dyrevernet forventer nå at regjeringen starter avviklingen av næringen. Et regjeringsutvalg vurderer nå om næringen skal forbys i Norge, og det håper jeg så inderlig at skjer. Men for at det skal skje, må vi mennesker være med å engasjere oss for dyrenes rettigheter og takket nei til pels.
Jeg klarer virkelig ikke forstå hvorfor mennesker støtter en slik industri. Dyrene skal ha pelsen sin selv, vi skal ikke bruke den. Vi skal ikke avle opp dyr, og la de leve et liv i et smertehelvette - for å bruke pelsen dems. Dyrene er helt uten håp, i små og trange bur - uten noen mulighet til å unnslippe. De er fanget, hjelpesløse og uten håp. Og dette støtter vi, regjeringen gir hele 50 millioner årlig til norske pelsfarmer. Ord blir for små, dette er bare helt forferdelig og hjertet mitt gråter.
Nå holder jeg på å jobbe med at jeg kan besøke noen norske pelsfarmer, ikke fordi jeg har lyst til å se dette - men for å åpne øynene på dere lesere. Jeg vet at mange av dere bruker pels, og derfor vil jeg gjøre alt jeg kan for å få dere til å forstå hvilken forferdelig industri dere støtter. Bruker du pels, støtter du det du ser i filmen over. Tanken på at så utrolig mange dyr er redde, hjelpesløse og lever et liv i et smertehelvette - gjør meg så trist at jeg føler meg helt tom. Det at ikke dyrene har en stemme og kan snakke for seg, gjør hele saken enda verre. Derfor trenger de akkurat DIN, MIN og VÅR stemme.
På dyrebeskyttelsen sine sider kan du nå være med å kreve forbud mot pelsdyroppdrett. Nå avhenger dyrene av akkurat deg! Kan du bruke fem minutter på å fortelle ditt lokale fylkesparti hvorfor du vil ha et forbud? Det håper jeg inderlig!
Alle som tar seg tid til dette, er med i trekningen av to gavekort hos Blivakker.no på tusen kroner. Legg igjen en kommentar når det er gjort, og jeg trekker to dyregode vinnere om en uke. ♥

Oslo

God fredag fine lesere ♥

Da var jeg plutselig i Oslo! Stod opp klokken 05.00 i morges for å rekke flyet sammen med Chris, i hele dag skal vi nemlig delta på forskjellige møter. Dette er kjempegøy, og jeg koser meg glugg ihjel! Tenk at jeg skal åpne min egen nettbutikk og mitt eget sportsmerke? Det føles helt insane! Så denne dagen skal brukes til å gjøre de siste innkjøpene, sjekke ut nye kolleksjoner og bestemme oss hva vi vil ta inn i Get Sporty.

Fikk en liten pause for å titte innom dere, vi koser oss med lunsj hos Fresko. Har hørt så mye bra om dette stedet, så får jeg først er i Oslo - måtte jeg jo teste det ut!

Om få strakser kommer det forresten en litt annerledes, men veldig fin konkurranse her inne - som jeg håper dere vil like. Kos dere så lenge, håper alt står bra til!

verden gjør meg gal

Åh, i dag er jeg så lei meg og sliten i hodet at jeg har ikke ord. Denne verdenen vi lever i gjør meg gal, og det er to ting som irriterer meg grenseløst.

1. Toppskatt. Det er en sann glede å gi bort 50% av alt jeg tjener!

2. Pelsindustrien og regjeringen i Norge. Og dere idioter som bruker pels.

Var i møte med regnskapsføreren min i dag, og ble direkte lei meg. Jeg har ingenting i mot skatt, men hvordan i huleste er det gøy å tjene gode penger - når 50% av de forsvinner? Og regjeringen, som støtter pelsindustrien i Norge med 50 MILLIONER?! Jeg får helt vondt inni meg, jeg har faktisk ikke ord til dette. Vi betaler altså 50 mill årlig for å støtte dyremisshandling, way to go Norway! Og alle dere som går med pels? Seriøst, dere ødelegger dagen min. Jeg sliter virkelig med å forstå hvordan mennesker kan bli så flaut dumme.

Tror jeg må gå å legge meg. Er direkte lei meg, virkelig. Neste gang jeg ser noen i en Woolrich eller Canada Goose, skal jeg seriøst sette fyr på den jakka. Når ble det normalt å bruke haugevis av tusenlapper på dyremisshandling? Slipp dyrene fri, og plasser pelsbrukere bak lås og slå. Amen!

my guilty pleasure

Hahaha! Ok, dette er kanskje det morsomste jeg vet om. Kompani Karlsen er uten tvil høydepunktet på tv'uken, jeg gleder meg hver eneste onsdag til det kommer på skjermen.  Dette er bare SÅ min humor, jeg ler så jeg griner av disse sendingene. Og vet dere hva? En gang drømmer jeg om å få mitt eget program ala dette, altså å lure folk trill rundt. Så watch out, plutselig kommer Kompani Andersen......

YOU can do it!

Da var jeg hjemme etter en finfin dag! Tone er så flink, håret mitt ble som alltid fantastisk fint. Denne gangen gikk jeg for en litt mer naturlig look, med mindre extensions. Har dere sett hvor fin Kim Kardashian er blitt på håret? Cirka sånn er mitt nå, og jeg er superfornøyd. Nå mangler jeg bare rompa hennes, så er vi snart i mål... Høhø!

Kvelden har jeg så langt brukt på gymmet, i dag startet jeg også på diett/spiseprogram. Jeg har trent hardt lenge nå, og bygget muskler. Nå vil jeg miste litt av fettet, og bli mer markert. Så da er det bare å skru på beastmode fremover, og ikke gi meg før jeg er i mål. Jeg vet at jeg klarer dette, når det kommer til trening og kosthold har jeg en disiplin jeg helt ærlig er stolt over. Trening er virkelig noe jeg brenner for, jeg kan ikke beskrive hvor utrolig glad jeg er for å ha endre livsstil. Det å få oppleve hva trening og et sunt kosthold kan gjøre med kroppen, er virkelig noe jeg unner alle.

Det er aldri for sent å begynne.

Mobilblogg

Liten oppdatering fra mobilen! Min kjære Samsung er virkelig bare en lifesaver. Nå sitter jeg hos Tone, koser meg med kaffi og blir hårfin igjen. Valgte en grad mørkere i bunnen denne gangen, fint nå som vi går mot mørkere tider.

Skrives når jeg er hjemme igjen. Chao!

nyhet hos SalongXtend

Den siste tiden har jeg fått enormt mye spørsmål om håret mitt, da mange av dere har lagt merke til at det har blitt mye lengre. Som dere vet har jeg i fire år brukt extensions fra SalongXtend, som uten tvil har det beste clip on håret på markedet.

Tidligere har salongen bare hatt 50 cm, men nå har endelig 60 cm også kommet inn i nettbutikken. Så det er altså derfor håret mitt plutselig har vokst så veldig, hoho! I mine øyne kan håret aldri bli langt nok, derfor elsker jeg den nye lengden. Vanligvis bruker jeg bare 50 cm håret, men dersom jeg skal krølle det - liker jeg ekstra lengde.

Slik ser det ut med 60 cm clip on extensions, og det finner dere her.

Fint, ikke sant? Og veldigveldig langt! På headerbildet mitt har jeg også dette håret.

50 cm er det jeg brukes mest i hverdagen, og det finner dere her.

Fargen jeg bruker er mørk sjokolade.

Håret er ekstremt tykt og fyldig, samt at det varer lenge. Jeg har mine sett i rundt ett år før jeg bytter det ut med nytt. Kvaliteten på dette håret er så bra at jeg virkelig ikke får skrytt nok, men det holder vel egentlig med å si at det har vært min følgesvenn de siste fire årene. Som blogger kan jeg velge og vrake i extensions, men ingenting kan måle seg med SalongXtend sitt clip on hår. Og best av alt, det tar meg maks to minutt å sette det inn. Vil dere at jeg skal vise dere dette på videoblogg, forresten?

SalongXtend holder til i Kirkegata 10 i Kristiansand, men har selvfølgelig også egen nettbutikk. Personlig elsker jeg å ha langt hår, spesielt på denne tiden. Nå som julebordsesongen snart braker løs, vil jeg være så hårfin som overhodet mulig. For å ikke snakke om nyttår, da blir det uten tvil lange hollywood lokker på meg. Smiil!

Annonse.

antrekk 23.10.12

Michael Kors: veske, Vila: blazer,skjorte&bukse

Acne: skjerf, Marc Jacobs: klokke.

Dere skulle sett meg i stad på vei hjem fra butikken! Siden jeg har så vondt i armene klarer jeg ikke bære noe særlig, så etter en god handlerunde på Kiwi - så jeg ingen annen løsning enn å ta med meg handlevogna hjem. Dere kan tro folk stirret... Haha - jeg ler enda!

Milo har forresten blitt skikkelig syk, stakkars. Han kaster opp, sover hele tiden og er veldigveldig dårlig. Fikk satt han på ny ormekur i dag, så håper det er grunnen til at han ikke er i form. Krysser fingrene for at det går over i løpet av morgendagen. Så i kveld blir det sofaen, fin og sen middag her hjemme. ♥

spennende planer

Noen som sa ettervekst? Haha! I morgen skal jeg ta ut extensions, farge hele håret og sette inn nytt hår. Som jeg gleder meg til en liten makeover!

I dag har jeg gjort mye spennende, blant annet har jeg kost meg med skjønne Theresa. Vi to har spennende planer fremover, og i løpet av neste år skal det være i boks. Er det noe jeg digger så er det hardtarbeidende mennesker med troa på de riktige tingene, og mennesker som ikke gir opp. Slik er denne jenta, så sammen er vi dynamitt! Vi plasserte oss nede ved sjøen, koste oss med deilig caffemocca og snakket i vei. Fremover skal jeg virkelig flytte de møtene jeg kan utendørs, ingenting slår frisk høstluft.

Dagens antrekk kommer senere! Håper dagen deres er fin ♥

Cèline Boston Tote

Da var en nydelig veske fra Cèline på vei hjem til meg! Jeg har ønsket meg denne lenge, og siden jeg droppet å kjøpe en annen veske i September (donerte bort pengene til Senegal..) - så følte jeg for å unne meg denne. En liten gave til meg selv etter mange måneder med mye jobb.

Klassisk og fin, denne skal brukes i mangemange år fremover!

ufrivillig sinnatagg

Bikbok: genser, Dna: sko, Vila: skjerf&bukse, Marc Jacobs: lommebok.

I dag føler jeg meg helt rar, armene mine lever sitt eget liv - noe dere sikkert ser på bildene. Slik de er på bilde nr.1 er faktisk sånn det ser ut hele tiden, mens på de andre bildene måtte jeg presse det hardt ned for å se normal ut. Haha, ser ut som tidenes sinnatagg med armene konstant i kryss..

Nå skal jeg møte  Tone på cafe, en kopp kaffi i høstkulda sier jeg aldri neitakk til!♥

ny uke, nye muligheter

Åh, endelig er det mandag - min favoritt dag!

Det ble jammen meg en tur på legen på denne jenta i går. Da jeg fikk så vondt at jeg holdt på å besvime, fant mamma ut at hun måtte ta meg med til legevakta. Fikk beskjed om at jeg hadde fått betennelse i begge armer, samt at jeg hadde en kraftig overbelastning i overkroppen. Og jeg fikk resept på treningsfri... Verste resepten som finnes! Men, armene er heldigvis litt bedre i dag! Jeg har i tillegg snakket litt med en kiropraktor og noen pt'er - og de mener armene er overpumpet med blod og bare trenger litt hvile. Så da håper jeg virkelig de har rett, jeg klarer ikke tanken på treningsfri eller hvile nå som Get Sporty trenger all min oppmerksomhet.

Anyways, mandagen er her jo og det er helt fantastisk! Sitter å koser meg i sofakroken med varm proteinkaffi, treningstights, store strikkesokker og varm genser. Leser gjennom nettaviser, besvarer mails og oppdaterer meg på hva som er nytt i bloggverdenen. Tenkte å ta meg en joggetur etterpå, litt bevegelse kan ikke skade. Har planer om å følge mitt nye treningsprogram fra og med i dag, minus styrke på overkroppen selvfølgelig.

Mamma fikset opp i leiligheten i går med disse fine blomstene, og litt forskjellige ting. Herlig med litt blomster igjen, bare så synd jeg dreper de etter en uke...

Ønsker dere en deilig mandag, vi skrives om litt! ♥

........

God søndag fine leserne mine ♥

Har ikke fått oppdatert dere før nå, da armene mine er helt ødelagt. Jeg tror jeg må ha løftet fryktelig feil når jeg trente på fredag, fordi i går våknet jeg og ikke kunne bevege armene mine. Og i dag er det enda værre, jeg klarer verken løfte de opp eller la de henge normalt ned. De har liksom låst seg på midten, om dere skjønner? Så nå ligger jeg rett ut på sofaen og har tatt masse smertestillende, i håp om at det kan hjelpe. Håper virkelig ikke jeg har pådratt meg en skade.....

Så nå satser jeg på at pillene kan hjelpe, hvis ikke må jeg nok ta turen til legevakten. Håper dere har det bedre enn meg, og at helgen har vært fin?

BRY dere!!!!

SENEGAL 2012. ♥

Jeg velger å tro at jeg ikke har så lite engasjerte lesere som det virker som akkurat nå. 30 000 leser bloggen min, men kun rett over tusen av dere vil hjelpe jentene i Senegal? Da blir jeg mildt sagt frustrert, og håper grunnen er at jeg kanskje har forklart meg litt dårlig? Derfor, her er en kort og bra forklaring til hvordan dere kan hjelpe jenter å få en utdannelse med bare et klikk.

1. Gå inn på denne facebook-pagen.

2. Bla litt nedover på siden helt til dere finner en donasjonsknapp.

3. Trykk på knappen, og Always Unesco donerer bort penger for klikket ditt.

4. Dere kan også like siden, men det viktigste er donasjonsknappen.

Så, jeg håper dere bryr dere nok til et klikk. Hvis ikke lurer jeg virkelig på hva som er galt her i verden. Her bruker dere ikke egne penger en gang, kun et lite klikk og vips - noen veldig snille mennesker i Always Unesco gir penger for dere. Jeg gir meg ikke før den skolen jeg snakket om i dette innlegget er oppe, og det mener jeg.

lørdagstipset!

God lørdagsmorgen ♥

I en god stund nå har jeg testet ut noen spennende nyheter hos Blivakker.no, og nå har jeg plukket ut de tingene jeg er storfornøyd med. Så jeg tenkte å gi dere et skikkelig lørdagstips, så kan dere gjøre litt helgeshopping over nett med god samvittighet.

Agadir Argan Oil.

Dette merket er faktisk bedre enn Morrocan Oil, noe jeg vet at jeg ikke er alene om å mene. Shampooen og balsamen gjør håret så mykt at det er helt utrolig, og etterlater en deilig duft. Serien har også en fantastisk god hårolje som virker magisk på slitte tupper, alt i alt er denne serien virkelig til å anbefale. Nå har jeg ordnet slik at dere får -25% i pris på alle Agadir Argan Oil produkter.

Ciate Caviar Manicure.

Endelig har jeg også fått testet de berømte Ciate neglelakkene, med deliakte perler som strøs over neglene. Åh, me looove! Det blir bare så utrolig fint, og skikkelig girlygirl. Jeg har det rosa settet, men vil også klikke hjem det hvite og sorte - så har jeg litt å velge i. Nå får dere lesere -10% avslag i pris på absolutt alle Ciate produkter, hurrahurra!

Egyptian Magic.

Denne lille krukken er helt amazing! Egyptian Magic er en hudkrem som er 100% naturlig, og som kan brukes på hele kroppen. Olivenolje, honning, blomsterstøv og bivoks gjør denne til en sikker vinner! Den hjelper også mot blant annet eksem, psoriasis, såre lepper og sprukkne hender - samt at den reduserer strekkmerker, arr og kviser. Hva mer kan man egentlig be om i en hudkrem?

Denne kremen syns jeg selv hørtes for god ut til å være sann, men nå vet jeg selv at den er virkelig helt fantastisk god. Denne har fått fast plass på min badehylle, og så syns jeg det er så fint at den kan hjelpe for folk som sliter med psoriasis og eksem. Vanligvis koster den 440 kroner, men frem til tirsdag er den nedsatt til 299 kroner kun for dere lesere. Denne håper jeg virkelig mange av dere prøver ut!

Husk at det alltid er fri frakt hos Blivakker.no, så slipper dere noen ekstra kostnader i tillegg til det dere shopper. Håper dere likte lørdagstipset mitt, jenter!

Annonse.

hjertevenn

Var ikke disse bare herlige? Tok med meg alle fire hjem fra Hansen&Co i dag, og de passet perfekt inn i koppesamlingen min. Gleder meg til å nyte morgenkaffen i i disse!

Nå ligger jeg og Hilde som to slakt i hver vår sofaende, ganske så mette på pizzaboller. De ble supergode, og jeg ble superstolt - haha! Nå blir det Norske Talenter og full avslapping. Håper dere har en fin fredagskveld, hjerter! ♥

shopping i Skippergata

Endelig er det fredag her, og helgen har startet!

Acne: skjerf, Michael Kors: veske, Vila: blazer&jeans, Dna: sko.

Lillebror kom en tur til byen i dag, da han hadde fri fra skolen pga planleggingsdag. Så da ble det både cafe, shopping og enda mer cafe på oss. Det er så utrolig mye fint i butikkene nå, så det ble en liten runde på forskjellige interiørbutikker. Tenkte å gjøre det litt mer høstlig her hjemme, og bytte ut hvitt/rosa med litt mer varme farger. Vi får se, nå får jeg tenke over hva jeg vil ha - så tar jeg en liten tur i morgen også.

Mye fint, ikke sant? Jeg elsker Lene Bjerre!

Ellers er humøret mitt helt på trynet i dag, jeg er så sur at jeg har ikke ord. Og jeg vet ikke en gang hvorfor, haha! Satser på at det blir bedre i løpet av dagen.. Bah! I kveld kommer Hilde på besøk, så nå skal jeg i gang med å bake en sunnere variant av pizzaboller. Håper det blir bra, hvis ikke blir jeg sannsynligvis enda mer grinete....

make yourself proud!

Jeg overlevde natten, men jeg kan ikke helt si det samme om dagens trening. Thomas vet virkelig hvordan han nesten skal ta livet av meg, så nå har jeg kollapset helt her:

I dag gikk vi nemlig gjennom mitt nye treningsprogram, som jeg gleder meg som en unge til å begynne på. Thomas er virkelig helt rå, hvis dere vil nå målene deres innen trening, vil jeg virkelig anbefale dere å ta turen til Solsiden for å få hjelpe av denne mannen. Nå blir det forandring i sakene hos meg, her skal formen gå til topps! Slik kommer treningsukene mine til å se ut nå:

Mandag: tung styrke.

Tirsdag: lav intensitets kondisjonstrening.

Onsdag: sirkeltrening styke med høy intensitet.

Torsdag: intervaller, 90% av maxpuls.

Fredag: middels styrke.

Nå som jeg åpner Get Sporty vil jeg være i så god form som overhodet mulig, da det er veldig viktig for meg å representere nettbutikken på en sunn og god måte. Så da er det bare å steppe opp treningen mer, og bli en enda bedre versjon av meg selv. Full fokus fremover, og det føles godt. Det er gøy å ha et mål å jobbe mot!

mørkedd + strømbrudd = dårlig kombo

Nå sitter jeg i senga mi, hakker tenner og venter egentlig på at jenta fra The Ring skal dukke opp - hugge av meg hodet og etterlate meg her alene.

Strømmen er kuttet fra blokka i hele kveld, så det lille stearinlyset dere ser på bildet er det eneste jeg har av lys. Haha, satser på at det fine ordet som lyser opp kan holde meg trygg. Jeg er virkelig mørkredd, så dette er veeeldig ukult.......

Heldigvis har jeg ellers hatt en fin dag på Vila med min skjønne Nora. Regnet plasket som sagt ned i dag, så det var en fryktelig stille dag. Men det gjør absolutt ingenting når man har verdens beste selskap! Nå har jeg ikke stort annet valg enn å ligge her i senga, se nyeste episoden av Gossip Girl på laptopen og kose med Milo til jeg sovner. Gleder meg til å våkne opp til lys og strøm i morgen! La oss håpe jeg overlever natten, jeg har virkelig mine tvil! Hvordan har dagen deres vært? ♥

favourites: nevernaked.com

Vintage Camo Frayed Studded Shorts

Sleeveless Hoodie

Zipper Rider Jacket

Everything Happens For a Reason Bangle og Aztec Bangle.

Et lite knippe av mine mange favoritter fra Nevernaked.com - en fantastisk imponerende nettbutikk. Her har Annette virkelig gjort en god jobb, er dere ikke enige? Elsker at nettbutikken har varer som skiller seg ut, og noe ikke alle har. Love it! Spesielt sikler jeg på den fantastiske skinnjakken dere ser over, så tror nok den blir klikket hjem innen veldigveldig kort tid (kremt..idag).

cosy morning

Costume og varme sokker redder starten på dagen ♥

Vet dere, i dag spurte den fantastiske huseieren min Daniel om jeg hadde lyst at han skulle rive ned gjestebadet i leiligheten for å lage walkincloset til meg. Daniel må jo være sendt fra himmelen, finnes det virkelig slike snille huseiere? Hyyl! Selvfølgelig vil jeg det, gjestene mine trenger jo strengt tatt ikke et eget bad når de er på besøk. Jeg trenger walkincloset mye mer, det er det ingen tvil om!

Jeg har faktisk vært oppe å jobbet siden 07.00, så nå skal jeg kose meg i sofaen med vaniljekaffi og nyeste Costume. Regnet plasker ned her i dag, det er faktisk helt insane! Siden jeg har trent fem ganger denne uken, ble det treningsfri med god samvittighet - bestemte meg for å heller vaske leiligheten. Så nå skinner det her inne, med friske roser i høstfarger og deilige duftlys. Mmm, lenge leve voluspa...

marked og mugnet ost

God onsdagskveld hjerter!

Jeg er nettopp kommet hjem etter en koselig middagsdate med Tone. I Kristiansand har de nemlig satt opp et lite marked, der det er forskjellige boder med masse digg. Oster, pølser, godteri, belgiske vaffler, crepes - you name it. Var så koselig å tusle rundt der i høstmørket! Alt gikk fint, helt til jeg fikk smake på en ost som hadde mugnet i 30 måneder. Haha, da ble det mildt sagt slutt på stillheten på markedet. Fysj, den var ikke mye god! Hvem spiser 30 måneders gammel ost.....?

Koselig, ikke sant? Følte nesten jeg spaserte rundt i romantiske Paris ... ♥

videoblogg: hollywood krøller

I samarbeid med Makestyle.no, har jeg over en lengre periode testet ut dyktige Janne Borlaug sin nye krøllstav. Dere har tydeligvis likt krøllene denne gir veldig godt, da jeg har fått utallige spørsmål om hvordan jeg styler håret. Og siden jeg er så fornøyd, har jeg laget en videoblogg om hvordan dere kan få verdens fineste hollywood krøller!

Så utrolig enkelt, jeg bruker ikke lengre enn Primadonna Girl sangen på å få håret ferdig. Mihi! Slik blir det ferdige resultatet i bilder:

Love it!

Det jeg liker veldig godt er at krøllstaven har en veldig overkommelig pris, i forhold til mange av sine konkurrenter. MAST krøllstav koser bare 699 kroner, og kommer også med en varmebeskyttende fingerhanske. Den har også forskjellige varmestyrker, fra 160 - 210 grader. Dette stiller du på den superfancy digitaleskjermen på krøllstaven. Jeg kan på det varmeste anbefale denne herlige saken hvis dere liker å få fyldige og holdbare krøller. Jeg er som dere sikkert ser på videoen strålende fornøyd!

 MAST krølltang finner dere hos Makestyle.no.

Reklame.

I will never forget

Den lille gutten dere ser på daglig, er en gutt jeg tenker på flere ganger daglig. Han har virkelig brent seg inn i hjertet mitt, og han er den nydeligste jeg vet om. Dagbok, skrevet 20 september da jeg møtte han i St.Louis:

"I dag møtte jeg en nydelig gutt på en skole vi besøke i St.Louis. Vi stod i et klasserom hvor alle sang bursdagssang på Afrikansk til meg, og plutselig kom en liten gutt gående inn. Han gjorde ikke stort av seg, og satt seg forsiktig ved siden av mammaen sin. Jeg ble fortalt at han hadde downs syndrom, og i tillegg var veldig syk. Over en lengre periode hadde han grått av smerte store deler av dagen, og ikke klart å forlate senga. Tårene triller enda, fordi det er så vondt å vite at mennesker lider mens jeg har det så urettferdig godt. Før jeg dro ga jeg moren hans 5000 afrikanske kroner, slik at hun kunne kjøpe klær, medisiner, leker og andre ting han måtte trenge. Reaksjonen hans var at han begynte å danse av glede. Og det var første gang på veldigveldig lenge at de hadde sett han smile eller bevege seg på den måten. Dette møte er den beste bursdagsgaven jeg kunne fått, slike opplevelser setter virkelig ting i rett perspektiv."

Jeg har faktisk film av når han danset, tenkte å laste den opp slik at dere får se den. Åh, den er bare helt herlig! Som dere sikkert ser på bildene var jeg helt rørt, jeg har aldri grått så mye i mitt liv. Jeg vil aldri glemme ♥

Nå kan dere hjelpe mennesker som dette, og gi kvinnene i Senegal en bedre mulighet til å gå på skole, lære seg lese/skrive/regne. Slik at de kan forsørge familien sin, og ta vare på barna sine. Lik Always Unesco sin facebookside,og trykk også på knappen som gjør at Always donerer bort penger for klikket ditt.

I samarbeid med Always UNESCO og Procter & Gamble.

dere er gull!

Herlighet, FOR noen støttende og gode mennesker dere er! Jeg blir helt satt ut, tenk at så mange mennesker faktisk er glade på mine vegner?! Det er en god følelse det, dere er virkelig en fin og oppmuntrende gjeng! Get Sporty lanseres først i November, men dersom dere vil - så kan dere allerede følge oss på facebook. Igjen, tusen takk - det er virkelig en god tanke å vite at så mange mennesker der ute vil meg godt. ♥

Nå skal jeg krype opp i sofaen med denne bamsen:

Er han ikke søt?! Smelter hjertet mitt hver eneste dag!

jeg åpner nettbutikk!

Da kan jeg endelig fortelle dere om min store hemmelighet! Jeg skal åpne min egen nettbutikk - GETSPORTY.NO! Og ikke nok med det, jeg skal også føre mitt eget sportsmerke og selge egendesignede treningsklær.

Det føles helt fantastisk å endelig kunne fortelle dere hva jeg har jobbet så med! Dette er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse, og jeg gleder meg så ubeskrivelig mye til tiden fremover. Trening og en sporty hverdag er virkelig noe jeg elsker, og nå skal jeg også få jobbe med det. Jeg kunne ikke ønsket meg mer, og er veldigveldig stolt!

Nettbutikken skal jeg drive sammen med Christoffer Iglebæk, en utrolig dyktig mann og god venn av meg. Sammen skal vi bygge Getsporty.no opp til å bli en unik nettbutikk som skal ha det beste utvalget av sportsklær for både menn og kvinner. Noen av merkene vi fører er Craft, 2XU, MXDC, GS (getsporty) mm. Utrolig morro, og jeg kan ikke vente til lanseringen som blir i løpet av November. Så nå vet dere hvor dere må gjøre julegavehandelen, hoho.

Over ser dere hva dagen min har gått til. Tegning av flasker og topper fra mitt eget merke - gud så gøy det er! Så, nå er min lille hemmelighet ute - og med det vil jeg også rette en stor takk til dere. Hadde det ikke vært for dere, så hadde jeg aldri kunnet gå fra blogg til nettbutikk. Jeg lever virkelig ut drømmene mine nå, og det er helt fantastisk. Stor klem til dere alle, og jeg håper dere gleder dere til Getsporty åpner!

tirsdag

Høst ♥ Har dere sett så fine farger?

Før klokken var ti i morges var jeg ferdig med treningen, fantastisk når jeg klarer å være litt effektiv på morgenkvisten. I dag var det styrke på overkropp, min favoritt treningsdag! Nå blir jeg snart hentet av Chris, så skal vi jobbe med prosjektet vårt. Forteller dere om litt hva det er, tenkte å ta med kamera under dagen slik at dere får se litt nærmere hva vi gjør. Iiih, dette er så spennende at jeg snart svever avgårde!

koselig lesermøte

Husker dere jeg fortalte i dette innlegget at jeg hadde en overraskelse til en søt leser? Vel, i dag fikk jeg møtt Helene, gitt henne en klem og en fin liten gave. Så koselig å gi noe tilbake til dere lesere, dere gir meg så mye glede at det føles fantastisk å kunne gi noe tilbake. Den søte jenta dere ser under kommenterer titt og ofte på bloggen og legger igjen oppmuntrende ord - noe som virkelig betyr mye for meg. Så til dere som lurer, jeg leser alt dere skriver og setter så stor pris på absolutt alle kommentarer.

Så, fremover vil jeg som sagt begynne å dele ut litt gaver til dere lesere som utmerker seg ekstra her inne. Syns dere det høres fint ut?

Nå har jeg nettopp hatt hyggelig besøk, og skal synke ned i sofaen igjen med laptopen. Mye jobb som må bli gjort, men det er bare gøy! Do what you love, love what you do ♥

sister for education

Endelig har dagen kommet hvor vi lanserer prosjektet vårt i Afrika, rettere sagt i Senegal. Jeg har mye å fortelle dere, så jeg kommer til å dele dette opp i flere innlegg. Først ut blir litt om prosjektet, og hva dere kan gjøre i første omgang for å hjelpe ♥

Jeg reiste ned til Senegal 16 september, sammen med Always Unesco og P&G - som jeg er ambassadør for i år. Jeg visste at denne turen kom til å bli sterk, og sannsynligvis forandre livet mitt drastisk. Og det gjorde den også, men ikke på måten jeg hadde trodd. Når jeg dro til Senegal trodde jeg at jeg kom til å møte triste og fortapte mennesker, som ikke hadde mye. Men der tok jeg feil - fordi jeg møtte det stikk motsatte. Jeg har aldri opplevd så glade, fornøyde og hardtarbeidende mennesker i hele mitt liv!

Grunnen til at jeg dro til Senegal, var i hovedsak for å besøke skoler og se hvordan forholdene til kvinnene er der nede. Jeg er med i prosjektet Sisters For Education, som handler om hvordan vi kan hjelpe andre jenter til å få skoleplass og en utdannelse. Rettere sagt: hva vi kan gjøre for å skape en lysere fremtid for jenter i Senegal. For oss i Norge er en skoleplass en selvfølge, men det er det virkelig ikke her. . . Slik så den ene skolen vi besøkte ut:

En liten stråhytte, hvor en haug av lærevillige jenter var plassert. Jeg skal ærlig innrømme at etter 10 minutter inne i denne stråhytta, svettet jeg så mye og var så varm at det var sekundet før jeg besvimte. Så hvordan de jentene klarer å sitte der i flere timer, tett inntill hverandre og følge med på læreren sin (samtidig som de passer barna sine..) - DET er så rørende at jeg har ikke ord.

Dersom dere lesere vil hjelpe jentene i Senegal til å få en utdannelse og en bedre sjangse til å få kontroll over sitt eget liv, håper jeg dere alle kan gå inn på Facebook siden til Always Norge. Her kan dere like siden og trykke på en knapp som gjør at 2,14 norske kroner blir donert rett ned til jentene i Senegal.

Hvis alle dere lesere trykker, donerer vi bort over 65 000 kroner. Hvor fantastisk er ikke det? For hvert klikk gir altså Always Norge bort 2,14 kroner - noe som er veldig mye penger sett i en stor sammeheng.

På skolen dere ser på bildene, håpte jentene at de en gang kunne bygge en større skole. De hadde allerede planene klare, og viste meg hvor de ønsket å bygge skolen. De hadde tatt opp mål, og stilte seg rundt området for å vise hvordan skolen skulle se ut. Da trilte virkelig tårene på meg, og jeg kommer ikke til å gi meg før den skolen er bygget og jentene kan få en bedre plass for å lære.

Gleder meg til å fortelle dere mye mer om dette, endelig er vi i gang med det største og beste prosjektet jeg noen gang har vært med på!

Har dere forresten merket noe rart på bloggen i dag? Fremover skal nemlig dere lesere også få føle på hvordan det ikke er å kunne lese. Ordene på bloggen min vil forsvinne, bit for bit og det vil bli umulig for dere å lese. Dette skal i hovedsak skje en gang per leser, og vare i ca 15 sekunder. Hvordan føles det egentlig å ikke kunne lese? Frustrerende og vondt, ikke sant? Slik er hverdagen for fryktelig mange jenter i Senegal, og det vil jeg virkelig bekjempe sammen med dere.

I samarbeid med Always UNESCO og Procter & Gamble.

nå skjer det!

God mandagsmorgen mamacitas! De kommende dagene blir helt insane for min del, denne uken har jeg ventet i en liten evighet på....

♥ I dag kan jeg ENDELIG fortelle dere alt om Afrika turen min, fortelle hvorfor jeg egentlig var der og dele et unikt materiale med dere. Det vil også bli en stooor innsamlingsaksjon i forbindelse med dette, nå kan dere endelig få bli med å hjelpe!

♥ Denne uken lanserer jeg også noe jeg har jobbet med i flere måneder, sammen med min gode partner Christoffer Iglebæk. En drøm har gått i oppfyllelse, og jeg skal få jobbe med det jeg brenner mest for.

♥ Jeg får besøk av et tv-team, som skal følge med gjennom en hel dag. Så, hva vil dere se? Klesskapet mitt, badet mitt, meg på trening, møter, jobb, vinkveld med venninner..? Jeg skal bli fulgt fra tidlig morgen til sent på kvelden. Iiih, litt av en utfordring for meg som ikke er helt tilfreds med å snakke på kamera.

Men først, trening! I dag må jeg virkelig tvinge megselv til å gjennomføre en intervalløkt, den siste tiden har jeg bare vært på vektene og trent styrke. Ikke at det er noe galt i det, men helloooo - denne kroppen trenger kondisjonsøkter også. Husker en gang ei jente som løp en mil, hvor har hun gjemt seg?

Oppussingskaos!

Mamma: kan du skrelle poteter for meg?

Meg: nei...

Mamma: er du egentlig født bare for å blogge du?

Meg: ja. Dessuten er det mange år siden jeg skrelte sist...

Da var det søndag, og tid for å hjem en tur til ho mor og far! I dag ble jeg bedt på kjøttsuppe, poteter og løksaus - noe av det beste jeg får. Herlig med hjemmelaget mat, mamma sin er liksom alltid best. Her hjemme pleier det alltid å være så ryddig og strøkent, mens i dag kom jeg til dette synet:

Oppussingskaos! Både vegger og tak skal bli snøhvitt, og stua skal bli ny. Blir sikkert kjempefint, men faen heller - kunne de ikke ventet med å begynne til Lady KA ikke var på besøk?

10 ting å elske i hverdagen

... primadonna giiiirl sangen! Den får meg alltid i godt humør! Beste jeg vet om morgenen er å ta den på full guffe mens jeg sminker meg. Da rocker jeg rundt på badet i undies og tar heeelt av. Takker høyere makter for at jeg har lås på badet og at ingen andre kan se meg, haha!

... å sette meg nye mål med treningen. Den siste tiden har jeg faktisk lekt litt med tanken om å kaste meg på diett, og stille i Bikini Fitness. Det har bare blitt med tanken enda, men det hadde jo vært morro. Det kreves viljestyrke og mye tid, og jeg vet ikke helt om jeg har sistnevnte. Men, hvis tiden en gang strekker til - vil jeg uten tvil gjøre det.

... å fylle opp kjøleskapet med sunne godsaker. Nå er det flaut lenge siden jeg stappet kjøleskapet med mye mat, jeg har faktisk ikke en shit der inne at the moment. Frokost blir havregryn, og så steker jeg grønnsaker til middag. Skjerpings! Til uka skal dette tilbake i leiligheten og jeg skal stå forran grytene igjen:

... at Wayne's coffee har kommet til Kristiansand. Så koselig liten plass!

... å jobbe! Jeg har virkelig erfart meningen av ordtaket "do what you love, love what you do". Jeg elsker jobben min, og gleder meg hver eneste dag til nye utfordringer. Nå har nettopp en av mine store drømmer også gått i oppfyllelse, så nå blir det enda mer drømmejobbing på meg. Liker'e!

... ToneBestis! Uten tvil min engel i hverdagen, denne snella er det jeg liker å kalle for magisk. Får meg alltid i godt humør, og sammen ler vi så hele Kristiansand kan høre oss. Vi har faktisk planer om å få vårt eget skjultkamera show, noe alla Kompani Karlsen. Hoho, hvor gøy hadde ikke det blitt?! Typisk oss er å bære hverandre på skuldrene, og gå random rundt slik midt i byen for å se hvor sjokkerte andre blir av oss. Haha, helt normalt!

... sooool! Jeg blir så glad når sola ståler på himmelen, og jeg kan plugge på spotify i ørene mens jeg trasker rundt i finværet. Av en eller annen grunn har været en stor påvirkning på humøret mitt.

... CHRISTIAN GREY.

... positive og takknemlige mennesker. Det er så hyggelig å få et smil av en fremmed, og å kunne gi et smil tilbake. Menneskene i Afrika er det gladeste menneskene jeg har møtt til nå, for et fantastisk syn på livet de har!

... tanken på livet generelt! Jeg elsker virkelig livet, og at vi i Norge har det så godt som vi har det. Vi er vår egen herre over livet vårt, og hvis man jobber hardt nok - kan man klare akkurat hva man vil klare. Livet er en reise, og da handler det virkelig om å gjøre det beste ut av det. Den dagen jeg sitter på gamlehjemmet skal jeg virkelig ikke angre på noe jeg ikke har gjort, her skal alt gjøres - heller for mye enn for lite.

Hva er dine topp 10 hverdagsgleder?

jeg er trollbundet

Åh, beklager for dårlig oppdateringer i dag. Jeg har nemlig gått helt inn i min egen verden, rettere sagt Ana og Christian Grey sin lidenskapelige verden. Har man fri så har man fri! Jeg som ikke liker å lese hadde plutselig lest over 567 sider på tre dager, og fikk totalt panikk når første bok var ferdig. Så da måtte jeg løpe rett ut å kjøpe nummer to. Herlighet, jeg er trollbundet! Forstår virkelig hva folk mener når de sier Fifty Shades bøkene er skremmende avhengighetsskapende......

Når klokken var blitt seks fant jeg ut det var på tide med et lite avbrekk, jeg var seriøst helt svimmel i hodet. Så da møtte jeg Tine Charlotte for et lite glass vin på restaurant. Kjempekos! Nå er jeg tilbake i leiligheten og klar for kosekveld her hjemme. Indrefilet og godis står på menyen! Håper dere også har en super lørdagskveld, enten dere danser på bordene ute eller inntar sofaen som meg ♥

orden i sakene

Endelig har jeg funnet et skikkelig smykkestativ til alle klokker, smykker og accessories. I hvert fall nesten alt, jeg mangler forsatt enda ett til å henge øredobber og fine perler på. Ettersom mitt forrige knakk, bestemte jeg meg for et litt større denne gangen.

Stativet er fra Lisbeth Dahl og kostet rett rundt 400 kroner. Fant det på en nydelig liten interiørbutikk i Skippergaten i Kristiansand. Skikkelig skattekammer av en butikk, neste gang jeg skal der blir uten tvil speilrefleksen med!

Brrrr. . .

Frysetiden er virkelig kommet, og det merkes på Milo som graver seg inn i alt av tepper og puter. Brrrr! Snart vi få tak i noe tøy til han, slik at han ikke fryser seg ihjel når vi er ute på tur . . .

I dag har jeg faktisk helt fri, så denne lørdagen skal virkelig nytes! Har nettopp spist verdens beste proteinpannekaker til frokost, sammen med en stor kopp karamellkaffi. Mmmm! Nå blir det noen sider med Fifty Shades Of Grey, før jeg tar turen videre til Solsiden. Blir en liten halvtime på steppemaskinen, og deretter styrke på bein. Ønsker dere alle en fin lørdag, så skrives vi igjen om litt ♥

God fredagskveld, dere!

Har jammen ikke fått fortalt dere om gårsdagen før nå, jeg har nemlig jobbet i 12 timer i dag. Blant annet på Vila, like gøy som alltid! Anyways, dere må bare dra på kino i løpet av helgen og se den Taken 2. Herregud, jeg har aldri levd meg så inn i en film før - snakket og bannet til meg selv som en tulling i kinosalen. Haha! Virkelig en film som kan anbefales, den var overraskende nok like god som eneren.

Det var ikke bare filmen det var action i igår, jeg klarte nemlig å rote meg opp i tidenes drama. Kort fortalt så fikk jeg en gal narkoman etter meg. Utrolig hvor fort man kan løpe når man løper for livet, haha! Den gale damen var fryktelig slem mot hunden sin, så jeg spurte henne fint om hun ikke kunne være snillere med den. Da klikket det mildt sagt for henne, og hun begynte å slå mot meg. Burde vel egentlig gitt henne en midt i nesa, men jeg ble så redd at jeg la på sprang - og jammen kom hun ikke etter meg. Må ha sett temlig morsomt ut for de forbipasserende, jeg måtte faktisk løpe som en tulling gjennom hele tre gater for å komme meg unna. Haha, herregud! Alt jeg gjør for disse dyrene, en dag tar det vel livet av meg....

Nå kommer Hilde til meg, så skal vi lage nachos og kose oss med Norske Talenter ♥

storbyferie i Desember

Desember er alltid den beste måneden i året, jeg elsker jul og alt som har med høytiden å gjøre. Men i år gleder jeg meg litt ekstra, jeg og mamma skal nemlig på shoppintur til London. Wæææ, gleder meg så! Sist jeg var der var i sommer med min kjære Ida, men vi var ikke sånn kjempeflinke til å utnytte tiden. Så, denne gangen vil jeg oppleve litt mer.

Har dere noen gode London-tips til oss? Alt tas i mot med takk! Så hører jeg rykter om at en Victorias Secret butikk har åpnet der? Vet om en jente som kommer til å gå bananas da, hoho! Ellers så håper jeg London er en skikkelig juleby, med julegater og masse juuuulelys ♥

I go through life like a karate kid

There's gonna be som stuff you gonna see that's gonna make it hard to smile. But trough whatever you see, trough all the rain and all the pain - you gotta keep your sense of humor. And you gotta be able to smile trough all this bullshit.

Smile more than you cry, give more than you take, and love more than you hate.

Your life is your message to the world, so make sure it’s inspiring. Spend life with whoever makes you happy, and not who you have to impress.

Don’t waste your life trying to impress other people. Do what you love, love what you do.

As we grow up, we learn that even the one person that wasn’t supposed to ever let you down probably will. You will have your heart broken probably more than once and it’s harder every time. You’ll break hearts too, so remember how it felt when yours was broken. You’ll fight with your best friend. You’ll blame a new love for things an old one did. You’ll cry because time is passing too fast, and you’ll eventually lose someone you love. So take too many pictures, laugh too much, and love like you’ve never been hurt because every sixty seconds you spend upset is a minute of happiness you’ll never get back.

Life isn’t about holding the good cards, but about playing the ones you have well.

Taken 2

Da går turen på kino for å se Taken 2 med Maren og venninnen hennes Hanna. Er det noen av dere som har sett den? Eneren har jeg sett utallige ganger, det er tidenes favorittfilm innen action. Kino er alltid gøy, så krysser fingrene for at denne er like bra!

Kristina tester: Artdeco makeup

Mange av dere har lagt merke til at jeg har sminket meg litt annerledes den siste tiden, observange som dere er. Det er rett og slett fordi jeg har testet ny makeup fra Artdeco, som jeg er kjempefornøyd med!

Jeg har masse produkter å anbefale dere, så jeg deler det opp i to innlegg. Første del blir grunnleggende ansiktssminke jeg har testet, som er flytende foundation og solpudder.

1. Bronzing powder compact.

Et helt utrolig bra solpudder, som gir huden en frisk og solkysset glød. Selv bruker jeg dette for å fremheve kinnbeina, hals og i panna. Gjerne også litt rundt alt, for å få litt farge nå som jeg er så twilight-bleik. Dette pudderet slår faktisk min gamle favoritt fra GloMinerals, da det også har en lys side som er superfin å bruke på nese/overleppe. Love it!

2. Long lasting foundation.

Flytende foundation med en helt olje-fri formula. Denne elsker jeg, det er faktisk første gang jeg er fan av en flytende foundation. Vanligvis liker jeg best mineralpudder, men denne er dødsgod og dekker godt over fregner/ujevnheter. Bruker denne under solpudderet, og er veldig fornøyd med den. Jeg har to forskjellige farger, som jeg blander sammen for å få en perfekt tone til huden min.

Hvis dere ønsker å kjøpe sminke fra Artdeco, så finnes det hos utvalgte forhandlere. HER har dere en god oversikt over hvor det selges, så er det bare i hamstre inn ny sminke til høsten. Det er så gøy å teste ut litt nye produkter, og Artdeco har absolutt nådd høyt opp på min favorittliste!

Annonse.

antrekk 11.10.12

I dag er jeg ute å lufter min nye sitrongule genser!

Lindex: genser&veske, TopShop: heels, Vila: smykke&bukse.

Hva syns dere forresten om at jeg har begynt å blogge antrekk så ofte? Håper dere liker det, hvis ikke er det lovt å si ifra! Nå skal jeg ta turen på Slakter Sørensen og lunsje med min tidligere kollega. Gleder meg! Jeg er supersulten, så akkurat nå drømmer jeg om en saftig biffsalat med masse speltbrød........ ♥

morning bliss

Det er så fint her i nabolaget når det er soloppgang, så i morges tok jeg med meg speilrefleksen for å vise dere. Alle bildene er helt uredigerte, og jeg syns de ble så fine. Skikkelig idyll!

Ellers, god morgen fine lesere! Har fått vite at jeg tok 2.plassen i "Norges mest elskede blogg" kåring, og må si meg veldig fornøyd selv om jeg ikke vant. Vi har jo helt ekstremt mange bloggere her i Norge, så å ta en andre plass er jo faktisk ikke verst! Så tusen takk for alle stemmer og støtte, dere er gull! Og vet dere hva? I dag håper jeg kanskje at jeg kan fortelle dere om mitt store prosjekt. Krysser fingrene, hvis ikke blir det uansett i løpet av uka. Gleder meg så til å endelig fortelle dere!

Nå skal jeg hive nedpå en kopp kaffi, før jeg drar på løpetur i skogen med Milo. Etterpå venter jobb, lunsj med en venn, enda mer jobb og hjemmekontor - før jeg skal på Taken 2 med Maren i kveld. Oppdaterer dere selvfølgelig i løpet av dagen, har en følelse av at dette blir en fin en! Smil

som et rosa helikopter

Da har jeg hoppet ut av heelsa, fjernet sminken og inntatt kosedressen. Lillebror har kommet på besøk, så i kveld skal vi kose oss maks her hjemme. Heldiggrisen får selvfølgelig Mc'en mat når han kommer til storesøster:

Mens jeg kjører en litt sunnere stil med sashimi og masse avokado:

Dere skulle sett oss i stad, Eirik kastet meg opp på beina hans og fløy meg rundt som et hellikopter. Litt av et syn, det endte selvfølgelig i latterkrampe og ville tilstander:

Haha! Det som en gang var en veldig liten gutt, har både blitt høyere og sterkere enn meg. Herregud, jeg takler egentlig ikke å gå ved siden av han hvis vi er ute. Hvor flaut er det ikke at en 14åring er høyere enn meg? Urettferdig er det også, skulle ønske det var jeg som hadde fått de ekstra centimeterene på beina!

Anyways, nå blir det kvalitetstid og Kompani Karlsen. Kosekveld ♥

so shady

Vila: jakke&kjole, Ebay: briller

Jeffrey Campbell: sko, Marc Jacobs: veske.

Disse brillene dumpet ned i postkassen min i dag, sammen med en tre andre fine par. Glede! Det var så masse fint som ventet på meg hos posten, så skal se om jeg ikke kan få vist dere litt senere. Nå blir det kyllingwok til middag, igjen. Det er jo så godt!

comfy and classy

Denne uken fikk jeg en helt nydelig pakke i posten fra Topping.no - en flott nettbutikk som blant annet selger strømper, skjerf og luer. Deilige og myke ting du trenger for å holde deg varm i høst og når vinteren snart kommer snikende ♥

Favorittene i pakken min var uten tvil dette skjerfet og disse strømpene:

Begge deler er så fantastisk mykt og godt! Gleder meg til sene kvelder forran peisen i dette, noe så comfy og classy skal man lete lenge etter.

Jeg fikk også samme sett i grått, både strømper og skjerf. Så nå kan kulden bare komme, for jeg er klar! Tenkte bare å vise dere tingene, da denne nettbutikken virkelig er superfin. Og best av alt, prisene er veldig rimelige - slik at alle kan ha råd til å klikke seg hjem en liten ting eller to med god samvittighet.

Var det ikke fint, vel?

Og, som en liten gave til en av mine snille lesere som daglig legger igjen koselige kommentarer - ønsker jeg å gi bort det ene settet til Helene Skau. Jeg setter stor pris på alle fine ord du legger igjen søta, så send meg en mail, så møtes vi slik at jeg får gitt deg gavesettet og en klem! Og til dere andre: dere lesere betyr vanvittig mye for meg - så fremover vil jeg begynne med noen giveaways til dere som trofast kommenterer og følger med her inne. Jeg leser alle kommentarer, og setter stor pris på dere ♥

Annonse.

bøkene alle snakker om

God kveld, fine! ♥

Åh, jeg kan ikke få sagt nok hvor koselig jeg syns høsten er. Det er så fine farger ute nå at jeg kunne tatt bilder hele dagen! Nå kom jeg nettopp inn døren fra trening nr.2 - det ble en liten kondisøkt på eclipsemaskinen. Ikke særlig lenge, da mp3 spilleren min ikke ville spille på lag. Er jeg den eneste som ikke takler å trene uten musikk?

På veien hjem fikk jeg kjøpt med meg den første boka Fifty Shades serien. Alle snakker jo om disse bøkene, så la oss håpe jeg blir like frelst! Jeg er så absolutt ingen lesehest, så dette blir spennende. Sliter veldig med å sove om nettene for tiden, så kjøpte den egentlig for å ha litt tidsfordriv på sengekanten..

Har dere lest Fifty Shades? Gleder meg til å sette i gang!

antrekk 09.10.12

Vero Moda: kåpe, Vila: jeans&skjorte, Dna: sko

Acne: skjerf, Michael Kors: veske.

I dag har jeg løpt rundt som en galning! Først kontorarbeid, to møter og deretter en liten lunsj med min venninne Oda. Så bar turen til regnskapsføreren min, og deretter i nok et møte med min partner Chris. I neste uke håper jeg at jeg endelig kan fortelle dere om prosjektet vårt som jeg har jobbet så lenge med, gleder meg som en unge til å inkludere dere i prosessen!

Nå er det straks tid for dagens andre trening - kamera blir selvfølgelig med. Håper tirsdagen deres også har vært fin? Her i Kristiansand skinner sola : D

dont let your dreams

... just be dreams. Fight for them!

Som blogger har jeg en liten drøm i magen, som har blitt enda større ettersom jeg ligger på 2.plass i konkurransen om å bli kåret til Norges Mest Elskede Blogg. Ord kan ikke beskrive hvor stolt jeg hadde blitt hvis jeg ble vinneren av denne tittelen!

I natt klokken 00.00 kåres vinneren, og jeg ligger nå 2000 stemmer bak hun som leder. Mange ville kanskje gitt opp nå, og tenkt at det var umulig - men det gjør ikke jeg. Man klarer det man vil klare, men i dette tilfellet trenger jeg jo hjelp fra dere lesere! Så, hvis akkurat DU liker bloggen min, hadde det betydd utrolig mye hvis du brukte to sekunder av dagen din på å gi meg en stemme HER. Og dersom du har stemt før, kan du stemme igjen - da man kan stemme en gang per dag ♥

Hjelp meg å nå en av drømmene mine, da hadde jeg blitt så glad! Jeg håper jo noen av dere 30 000 lesere faktisk liker bloggen min også, haha. Tusen takk til alle som vil hjelpe meg i denne kåringen, hver eneste stemme er virkelig gull verdt nå. Stor klem til dere alle!

sportyspice

I dag har jeg jammen meg utført to heftige treningsøkter! Den siste kom noe overraskende, jeg tok nemlig turen opp til Solsiden for å ha en lett styrkeøkt. Men, når Thomas er til stede er det ingenting som heter lett trening.

Thomas: skal du på gruppetime Kristina??

Meg: eeeegentlig ikke, jeg er så sliten i dag..

Thomas: neida, det skal du. Kom igjen!!

Så da ble det sånn da, haha! Og det er jeg superglad for, trengte å få ut litt energi av denne kroppen. Jeg er egentlig ikke så fan av gruppetimer, men pt-share timene til Solsiden er super effektive og gøyale! Da er man 3-4 stykker, som blir pushet av en PT. I dag var det flinke Sondre som trente oss:

Nå blir det tvkos og avslapping resten av kvelden, gleder meg maks til Asbjørn Brekke show. Den mannen er jo helt hysterisk! Bare så synd det er mandag i dag, slik at jeg ikke kan ta meg ei negerbolle. Får vel nøye meg med en liten mokkamann.... Høhø!

antrekk 08.10.12

Vila: kåpe, skjorte&smykke

H&M: hatt&skjørt

Jeg holder på å krepere hver gang jeg skal bli tatt antrekksbilder av. Tror jeg har verdens mest nyskjerrige naboer, som nærmest henger ut av vinduene for å følge med. Neste gang burde jeg kanskje knipse et bilde tilbake av de, hehe! Nå er det straks middagstid, i dag står spicy kyllingwok på planen. Mums!

comfy start på uken

God mandagsmorgen ♥

Her startet dagen med å ta fram verdens beste tøffler, nytraktet kaffi og lesing av nettaviser. Glemte å sette på ovnen i går før jeg la meg, så dere kan tro jeg frøys når jeg våknet. Brrr, vinteren nærmer seg virkelig for fult..

Har dere fått våknet greit opp og gjort dere klar for en ny uke? Her blir det nok noen timer med kontorarbeid, før jeg tar med meg Milo på tur i skogen. Jeg elsker virkelig å løpe ute på denne årstiden, luften er så frisk og fargene er så fine. Så nå vil jeg bytte ut treningssenteret med å bevege meg ute mens jeg kan - snart kommer snøen og da er det slutt på den luksusen. Denne uken ser jeg for meg seks treningsøkter, og dere skal få bli med på de fleste. Spreke, hvite og sunne dager it is!

En liten kar som var glad for å komme hjem til mammaen sin! Mine foreldre og lillebror har hatt han med seg på hytta i høstferien, men jeg fikk han hjem igjen i morges. Kunne tynt han, verdens beste kosebamse.

Håper dere får en deilig start på uken, husk å gjøre det som gjør akkurat deg glad. Følg hjertet ditt, men ta hjernen med deg underveis - det er noen fine ord å huske. Oppdaterer dere om litt igjen, tenkte bare å titte innom litt tidligere for en gangs skyld. Stor mandagsklem til dere alle ♥

yesterdays fun

Bah, jeg forstår virkelig hvorfor jeg sjeldent drikker lengre. Tenk, nå er det et halvt år siden sist jeg faktisk tok meg en skikkelig fest! Jeg blir ikke særlig klok av alkohol, og så blir jeg så dårlig at jeg blir liggende i fosterstilling hele søndagen. MEN, denne dagen er det virkelig verdt å være hangover - jeg hadde det så vanvittig gøy med jentene igår.

Vi danset, sang og koste oss på suiten hos Ernst Hotell hele kvelden, drakk vin og fargerike drinker. Sexy Bitch med Akon gikk på høytalerne cirka hele kvelden, haha - gammel slager som aldri går av moten. Selv kom jeg meg aldri videre på byen, to flasker vin ble for mye for denne kroppen. Våknet opp med oppskåren fot og blåmerker over hele kroppen, og forstod ikke helt hvorfor. Helt til jeg så på gårsdagens bilder, høhø...... Dette ble de eneste som får se dagens lys:

Det beste med å våknet opp på hotell i morges, var uten tvil hotellfrokosten. Clarion Ernst har virkelig den beste frokostbuffeten! Jeg, Hilde og Tone ble sittende der i en evighet, skravlet masse og spiste til krampa tok oss. Koskos! Dette blir ikke siste gangen vi tar en skikkelig jentehelg på hotell, dette skal definitivt gjøres igjen!

Hvordan har helgen deres vært, jenter?

I samarbeid med Clarion.

hvor du blir født

... bestemmer hvordan livet ditt skal bli. Vi i Norge er verdens heldigste, DU er verdens heldigste. Vi har det så trygt og godt her, at det er helt fantastisk å tenke på. Men, hvis du hadde fått muligheten, hadde du tatt sjangsen på å bli født på ny?

Jeg ville nok ikke tatt sjangsen i det virkelige liv, etter turen min til Afrika har jeg virkelig fått føle og sett hvor urettferdig og hardt livet til mange er. Men, på denne siden kan du teste hvordan ditt nye liv ville sett ut - hvis du skulle være nyskjerrig. Jeg prøvde selvfølgelig, og mitt nye navn hadde blitt Kristina Jamal. Jeg ville blitt født i Kabul i Afghanistan, og jobben min ville vært å være vedlikeholdsansvarlig for solcellepaneler - med 18 timers arbeidsdager. Ganske kontraster i forhold til livet jeg har nå, mildt sagt.

Jeg anbefaler alle mine lesere å teste Norad sin "bli født på ny" applikasjon, den setter helt ærlig ting i perspektiv. Hvor man blir født og vokser opp bestemmer virkelig fremtiden, og jeg syns det er trist å tenke på at så utrolig mange ikke er like heldige som oss. I mange land får ikke jenter gå på skolen, fordi gutter blir sett på som mere verdt. De lærer seg derfor ikke å lese/skrive, og får et enda mer vanskelig liv en hvis de hadde hatt disse kunnskapene. Kunnskap er makt, enten man bor i Afghanistan, Norge eller Afrika. Skolegang og lærdom er virkelig noe alle burde hatt rett på - slik at alle kan få muligheten til en så god fremtid som overhodet mulig.

Jeg har virkelig stor respekt for hva Norad driver med, og måten de kjempe mot fattigdom. Dersom dere lurer, så kan jeg jo kort fortelle at Norad er direktoratet for utviklingssamarbeid, altså de som gjør slik at pengene Norge gir i bistand brukes på best mulig måte.

Så, test aplikasjonen dere også - og se hvem dere ville blitt hvis dere ble født på ny. Jeg ble som dere vet Kristina Jamal, hva ble ditt navn?

I samarbeid med Norad.

girlsnight i tårn suiten

Da har vi sjekket inn på verdens FINESTE hotell! Fy søren, det hersker ingen tvil om hvilket hotell som er det flotteste i Kristiansand. Dersom dere skal til byen min, må dere virkelig sjekke inn på Clarion Ernst Hotel.

Jeg har vært så heldig å få låne selveste Tårn Suiten, det fineste rommet på hele hotellet. Det var her Kronprinsparet bodde sist de var i Kristiansand, så jeg føler meg virkelig heldig i kveld. Mihi! Jeg, Hilde og Tone hoppet av glede når vi så rommet vårt, det er jo dobbelt så stort som leiligheten min! Nå gleder vi oss bare maks til de andre jentene kommer, så skal vi ha tidenes girlsnight out.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håper dere får en super lørdag, fine jenter! ♥

massasjetog og iskrem

Har dere sett Bridesmaids filmen? Vi så den i går, og jeg lo så tårene trilte! Typisk min humor, den var bare helt utrolig bra. Perfekte filmen dersom man skal ha en skikkelig jentekveld og bare vil ha en god latter.

Et annet tips til jentekveld er å ha massasjetog! Vi holdt på med dette i flere timer, Ingrid satt bakerst, jeg i midten og Maren fremst. Så rullerte vi og byttet på. Haha, helt genialt dersom man liker å bli massert! Ellers ble det som vanlig mange latterkuler, bestis er så rar og hun vet det ikke helt selv - så da blir det jo bare enda mer morsomt.

Jeg: setter du inn dvd'en i spilleren?

Maren: slapp av Ingrid, jeg tror det er samme dvdspiller som vi har hjemme.

Ingrid: tror du ikke jeg klarer å sette inn en dvd eller?

Maren: jeg fant prislappen på jakka de! *roter oppi en jakke jeg prøver*

Jeg: det er ikke en prislapp, det er extensionet mitt...

Nå skal jeg jobbe i noen timer, før jeg skal møte de andre jentene i tretiden! Først blir det voksing av bryn, fiksing av neglene og slike ting - før vi sjekker inn på Ernst Hotell for en skikkelig girlsnight out. Vi skrives litt senere, kos dere så lenge ♥

gråt meg ihjel

Da var jeg hjemme etter en fin dag på Vila! Ikke så ofte jeg har tid til å jobbe der for tiden, men de dagene jeg er der er det alltid så koselig. Jeg har verdens skjønneste kollegaer , digger vila-jentene mine ♥

Nå kommer straks Maren og Ingrid kommer på besøk. I kveld blir det takeaway, godis og Norske Talenter på oss. Skikkelig jentekveld! Er virkelig blitt helt hekta på Norske Talenter, syns det er så utrolig mange flinke med i år. Husker dere lille søte Kurt, som ikke kom videre for noen episoder tilbake? Herlighet, jeg gråt meg ihjel når jeg så hvor lei seg han ble siden han ikke kom videre. Det skal ikke stå på innlevelsen her i hus, jeg ble så sykt trist at jeg bare måtte legge meg til å sove. Helt normalt!

smilefjæs!

Jeg er så glad og fornøyd at jeg føler jeg bare svever rundt! Og, så har jeg noe skikkelig gøy å glede meg til denne helgen. Jeg har nemlig vært å heldig å få leie en stoooor suite hos Ernst Hotell i morgen (verdens fineste plass), så jeg skal ta med meg noen av jentene og ha en skikkelig girlsnight out. Som vi skal kose oss!

Akkurat nå er jeg på Vila og koser meg masse med skjønneste Nora. Jeg skal stenge butikken i dag, og deretter skal jeg møte Maren igjen. Vi skrives etter jobb! Og dere? For noen drømmere og flinke jenter dere er, jeg blir helt imponert. Håper hver og en av dere går for målene deres og gir blanke i hva andre måtte mene. You go girls!! :D

follow your dreams

Mange av oss går med en liten eller stor drøm i magen, men de fleste er ikke tøffe nok til å følge den. Hvorfor? Fordi mange er redde for å gå sin egen vei! Er det noe jeg alltid har trodd på, så er det å følge drømmene sine. Kjempe for det man tror på og jobbe for det man vil oppnå - selv om det så betyr at folk går i mot deg.

En av mine drømmer når jeg var ung jente var å få en stor blogg. Jeg jobbet virkelig dag og natt for å klare det, og fikk ofte høre fra andre at jeg sannsynligvis ikke kom til å klare det. Men jeg lukket ørene mine og bestemte meg for å ikke gi meg. Og vips, som 16 åring hadde jeg fått en av Norges største blogger. Den dagen i dag lever jeg av drømmen min, har en inntekt og muligheter jeg også hadde drømt om i mangemange år. I 2011 satt jeg meg et mål om å reise til Afrika, og i 2012 fikk jeg gjennomført det. Jeg dro til Afrika, fikk mennesker til å smile og oppfylte en av mine største drømmer som handlet om å gjøre en forskjell for de som trenger det.

Enten du vil reise jorda rundt, utgi din egen bok, jobbe innen mote, bli advokat, stille i fitness eller få ditt eget klesmerke - kjemp for drømmen din! Et lite råd fra meg på veien er at tankegangen har alt å si. Aldri tenk "dette kommer jeg sannsynligvis ikke til å klare", men tenk "dette vet jeg at jeg klarer, jeg skal klare det!" Tenker du positivt, så skjer positive ting deg. Er du i dårlig humør, sett på gladmusikk og dans rundt i leiligheten mens du gjør deg klar for en dag nærmere drømmen din.

Når alt kommer til alt, angrer vi mennesker oftest på sjangsene vi ikke tok. Hvor trist er ikke det? Det er ingen drøm som er for stor eller for liten. Dream it, wish it - than do it! Man er aldri for ung eller for gammel til å ha et mål man vil oppnå, det handler faktisk bare om å våge. Jeg har flere drømmer i lomma, og vet dere hva? Jeg GLEDER meg til de blir en realitet, det å følge drømmene sine gjør hverdagen til en fest!

Så, fortell meg - hva er DIN drøm? Du kan gjerne være anonym dersom du ønsker det, eller skrive med ditt eget navn. Jeg vil gjernegjerne høre ♥

klønete tur på shopping

Etter dagens trening hooket jeg opp med Maren, som tilfeldigvis var noen få blocks unna. Vi plasserte oss på Herlig Land, og spiste supergode blåskjell til lunsj.

Siden sola strålte, dro vi en liten tur på shopping etterpå. Jeg hadde virkelig tidenes mest klønete shoppingtur i dag, jeg trynte hele tre ganger! En gang i rulletrappa på Vero Moda, fordi jeg ble overveldet av en fin kåpe og mistet hele balansen. En gang på en glassforretning, mens jeg (ironisk nok..) babblet i vei om hvor vimsete jeg syns Maren er. Klemte bestis hadet, og så trynte jeg likegodt en gang til med Michael Kors veska strødd utover veien. Jeg sier det bare, da var det virkelig time to go home. Haha, herregud!

Planen for kvelden var egentlig å ha hjemmespa med dette:

Herlig, ikke sant? Alt dumpet ned i postkassen min i dag, så nå har jeg virkelig loads med produkter å teste. Liker'e! Men, dette var som sagt egentlig planen. Min kjære Hilde har nemlig klart å dra meg med på spennende planer, så nå er det på med sminka igjen og ut av kosedressen. Hjemmespaet får vente!

breakfast at Kristina's

Nystekte proteinpannekaker, mamma's hjemmelagde jordbærsyltetøy, gulrotjuice og vaniljekaffi. The perfect way to start the day <3

I dag lot jeg meg selv sove helt til 08.30, noe som cirka aldri skjer. Men det var deilig å sove ut! Nå surrer God Morgen Norge i bakgrunnen, det programmet er så koselig på morgenen når man sitter med en varm kopp kaffi. Om litt skal jeg ta på meg min fine parkas, og ta en lett joggetur i høstkulda. Kroppen skriker etter å få trent igjen, og det gjør hodet mitt også. It's time for a run!

årets beste mann

Seeee hva jeg fant på butikken i dag!!

Haha, hva da matmoms? Hadde egentlig tenkt å holde meg til 1.desember med både kakemann og julebrus, men det ble som dere ser bare med tanken. Det er jo så godt! Er det flere av dere som har spist årets første kakemenn, eller klarer dere å vente til julen faktisk begynner?

Ellers har dagen gått til hjemmekontor, været her i Kristiansand er virkelig helt fryktelig. Regnet har pøst ned i hele dag, så da fant jeg ut at det var likegodt å få unnagjort litt jobb hjemme. I fem-tiden dro jeg ut for å møte Tone, det ble god middag på en nyåpnet restaurant her i byen. Spiste tidenes lune kyllingsalat, mums! Nå blir det sofakos og film her hjemme. Håper dere har det fint, og tusen takk for alle stemmer dere har gitt meg i dag. Det betyr virkelig så mye for meg! ♥

Tv2 Sumo / VinnVinnVinn!

Hvis du er en tv-serie junkie som meg, kan jeg garantere deg at du vil digge den nye TV 2 sumoen. Nå ligger absolutt alle de 29 sesongene av Hotell Cæsar ute, så her er det med andre ord bare å begynne på nytt med dramaet. Hoho, I like!

Men, det jeg liker aller beste er at Tv2 Sumo endelig har et bredt utvalg av tv-serier på nett, det har jeg virkelig savnet. Nå kan du streame både Klovn, Prison Break, Grey's Anatomi og haugevis av andre serier i topperes kvalitet. Både norske og utenlandske! Selv har jeg allerede bestilt Sumo Gull, slik at jeg virkelig kan kose meg med serier nå som det er høst og tid for mye innekos. De forskjellige seriene kan dere finne her.

Siden dere er så snille og gode, har jeg en liten konkurranse på lur til dere!

Nå kan dere lesere nemlig vinne hele fem Sumo Gull her på bloggen. Med Sumo Gull kan man velge og vrake fra alt av innhold på TV 2 - fantastisk! Legg igjen en kommentar for å bli med i konkurransen, så trekker jeg fem heldige vinnere om en uke ♥

♥ Se serier på dataen under ei varm dyne. Beste jeg vet på kalde høstkvelder!

I samarbeid med Tv2.

Norges Mest Elskede Blogg

Som dere vet er  jeg en av finalistene i Norges Mest Elskede Blogg, noe jeg virkelig syns er stas. Det er gøy å bli lagt merke til i denne store bloggverdenen! Jeg har blitt bedt om å skrive noen ord om hvorfor jeg føler at akkurat jeg fortjener å vinne, så da får jeg ta på meg selvsikkerhatten og skrive i vei!

Jeg er ei jente de fleste kan kjenne seg igjen i, noe som også har vært målet med bloggen. Føler meg litt som nabojenta alle kjenner, og kan relatere seg til. Jeg deler livet mitt med dere hver dag, faktisk flere ganger til dagen. Både på godt og vondt - jeg er ikke redd for å vise at livet mitt ikke er perfekt. Hvor kjedelig er det ikke å lese bloggen til en person som aldri gjør noe feil, aldri kan vise en svak side og som i hvert fall ikke eier selvironi? Ramler jeg i en utdo i Afrika (yes, I did..), svir jeg middagen eller har en dårlig dag - så er jeg ikke redd for å fortelle dere det. Jeg er ganske sikker på at mine flauser og noen ganger litt dårlige dømmekraft har gitt dere noen gode latterkuler, hehe.

Jeg skal også være så ærlig å si at jeg føler jeg kan være et godt forbilde når det kommer til kropp/trening/kosthold, da jeg viser daglig at man ikke trenger å spise lavkarbo eller sulte seg for å holde en grei form. Jeg er også opptatt av å vise litt av alt, ikke bare designerklær eller dyre merker mange ikke har råd til. For meg er det viktig å ikke legge kjøpepress på yngre jenter, og vise at man faktisk kan se like fabolous ut i klær fra Vila og Gina Tricot, som i klær fra de superdyre merkekjedene.

Jeg vil også gjerne vinne Norges Mest Elskede Blogg, fordi jeg også prøver å bruke lesertallene mine til noe positivt. Her kan du både lese om mote, trening, skjønnhet og hverdagen - men også viktigere temaer. Som dere vet jobber jeg aktivt for dyrene og støtter Dyrevernalliansen. Jeg var også nettopp i Afrika å jobbet som frivillig, hvor jeg tok bloggen med og viste leserne mine hvordan livet til mange i verden faktisk er.

Jeg er opptatt av å gjøre en forskjell, og gjøre ord om til handling. Jeg prøver å engasjere dere så godt jeg kan, vise dere mine hjertesaker og bruke bloggen min til også viktige saker.

Kristinaandersen.no har i løpet av årene blitt mitt eget lille magasin. Her kan dere lese om mote, trening, skjønnhet, meninger og hverdagen min - egentlig litt av alt.

Dere har fulgt meg fra å da jeg var 16 år, festglad 18 åring - til å bli 22 år og ha totalt andre interesser. Dere har vært med gjennom to års beinhard trening for å komme i form, oppturer, nedturer, brudd, julefeiringer, ferier, flauser, dager jeg aldri vil glemme og dager jeg helst vil glemme. Dere har egentlig vært med hver eneste dag de siste seks årene av livet mitt. Er det rart jeg er blitt så knyttet til dere og så glad i denne bloggen? Jeg har vært utrolig heldig med leserne mine, dere er virkelig en så flott gjeng alle sammen!

Så, hvis dere liker bloggen min og mener jeg fortjener å vinne Norges Mest Elskede Blogg, så håper jeg dere vil gi meg en stemme. Min stemmeside finner dere her, men hvis dere også ønsker å sjekke ut de andre flinke finalistene - finner dere alle HER. Ønsker alle jentene lykke til ♥

årets høst/vinterjakke

Da var endelig jakken til både høst og vinter i boks! I år gikk jeg for en fresh jakke fra Hummel, modellen jeg har heter Vanessa Coat.

Var den ikke fiin, dere?

Den er både klassisk og sporty, noe jeg elsker! I går brukte jeg den på powerwalk, mens i dag bruker jeg den som en del av dagens antrekk. Jeg er stor fan av kåper til høst/vinter, men man vil også alltid trenge en god og varm jakke som tåler både vann og vind. Så dette ble altså årets valg, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Dersom dere lurer så er jakken helt normal i størrelsen, jeg har en small i min.

Det er gøy å ha en jakke som ikke alle andre har, denne kommer virkelig til å bli flittig brukt i tiden fremover. Jeg liker godt at den ikke klumper seg og ser mandig ut, for meg er det viktig at jakkene sitter feminint på kroppen. Og her har Hummel absolutt lykkes, jeg er storfornøyd!

Vanessa Coat kan kjøpes hos Get Inspired. Ved å bruke kodeordet SUPERJAKKE får dere også med en stor flaske selvbruning til en verdi av 239 kroner på kjøpet. Kodeordet gjelder for absolutt alle høst/vinterjakkene til hummel ♥

Annonse.

kveldstur

I kveld tok jeg med meg Milo på en god tur i høstmørket, det er så deilig å gå ute i den kalde og friske lufta vi har nå. Det beste med høsten og kveldsturer er at man sovner som en stein etter å ha være ute i den frisk lufta. Er dere ikke enige? Så nå gleder jeg meg til å krype inn i nytt sengetøy, som forøvrig også er noe av det beste jeg vet. Denne mandagen har virkelig vært fin!

Stor nattaklem til alle fine leserne mine ♥

eBay-kupp

Var ikke disse bare råkule? Skikkelig eBay kupp, betalte rundt 22 dollar for de. Nesten gratis, herlighet så jeg gleder meg til å traske rundt i disse!

Om noen av dere har noen juicy eBay tips til meg, så skrik ut! Som dere vet så har jeg jo ikke funnet ut av den geniale nettsiden før nå, noe jeg egentlig er litt glad for. Man blir ganske så hektet, for å si det mildt..

dagens

Vila: jeans, genser & clutch

Dna: sko, Acne: skjerf

Mandagen så langt har virkelig spilt på lag med meg, jeg har fått unnagjort SÅ mye! Er ferdig med cirka alt av arbeid, og har i tillegg fått vasket hele leiligheten. Nå skal jeg straks treffe pappa og familien, vi skal ut å spise og jeg skal fortelle om Afrika turen. Passer meg helt ypperlig, da Afrika er det eneste jeg tenker på om dagen. Gleder meg virkelig til å fortelle dere mer om prosjektet, nå er det heldigvis ikke lenge til. Smil!

1 oktober

God mandagsmorgen!

Da var jeg endelig retunert til leiligheten, takker høyere makter for at hele borretslaget ikke hadde dratt til Gran Canaria. Siden hele forrige uke var preget av sykdom, kan jeg virkelig ikke få sagt nok hvor klar jeg er for en ny uke med god blogging og god trening! Sistnevnte får vente til onsdag da jeg enda ikke er helt 100% i form, men bloggen derimot - nå skal det skrives og tas bilder til den store gullmedaljen. Mihi ♥

Ble litt dårlig med antrekk i September, da jeg har vært i Afrika og flydd rundt som en galning. Men, denne måneden skal bli bedre! Hvilket Septemberoutfit likte dere best?

Nå skal jeg spise frokost, før jeg hopper rett på det som kommer til å bli en laang arbeidsdag. Jeg har så vanvittig mye å ta igjen, men det føles egentlig helt greit. Jeg elsker jobben min, jeg! Oppdaterer dere med antrekk litt senere, og en oppsummering fra forrige måned hvis dere ønsker det. Fin mandag til dere alle!

hits