oktober 2011

når du heter Kristina Andersen

... er ingenting umulig.

Dagen fra helvette. Hvor skal jeg begynne? Jeg og Granit var endelig klare for å dra hjem etter en lang dag på jobb, men oppdaget da vi skulle låse oss inn at husnøylen var borte. For å gjøre en lang historie kort så ble Kristiansand brannvesen tilkalt. Og de kom, i den største brannbilen jeg har sett i mitt liv. Siden vi bor i toppetasjen, måtte de heise seg opp i en gigantisk stige fra utrykingsbilen, sikre seg for å ikke falle ned og stresse som verre enn verst.

De de nesten er kommet seg opp 30 meter over bakken, for å slå inn vinduet vårt - FINNER VI FAEN MED NØYLEN! Nabogutten hadde funnet den og lurte på om vi ville ha den tilbake. Neida, vi vil ikke det - hele brannvesenet er her bare for gøy liksom. Så da måtte brannmennene stresse seg ned igjen og jeg ville seriøst DØ der jeg stod. Følte meg som det dummeste brødet på jord.

Tipper de i blokka vår priser seg lykkelige over å ha oss til naboer hver eneste dag, det er jo så fredfult med oss her. Nå venter vi bare på årets nabopris... NOT.

Takk til Kristiansand brannvesen for en fantastisk service og dette skal ikke gjenta seg.

jeg blir så glad!

Sophia Grace må jo være den mest sjarmerende lille divaen som finnes, haha! Disse filmene får meg til å smile så kinnene sprekker, det er jo umulig å ikke bli glad av klippene over.

Nå er jeg faktisk på jobb, men tenkte å slenge inn en liten update til dere. Startet dagen 06.40 i dag, dro på trening og vasket hele leiligheten. Gleder meg til å komme hjem til lukten av grønnsåpe! ♥

to trøtte typer

Denne dagen har vært slik søndager skal være, i hvert fall nesten. Eneste fornuftige jeg har gjort i dag var å dra på personalmøte med jobben, ellers har det vært full avslapping. Kos i sofaen, marraton på filmer, mc'donalds mat og joggetøy.

I morgen begynner Granit i ny jobb, jeg er så utrolig stolt av han! Blir en helt ny hverdag dette, men jeg ser virkelig frem til det. Han kommer til å jobbe i åtte timer mandag-fredag, flink som han er. Dette betyr jo igjen at jeg kommer til å få en god del mer fritid på dagene, så jeg har bestemt meg for å satse enda mer på bloggingen fremover. På tirsdag skal jeg sette meg ned, booke møter og virkelig dra bloggen til nye høyder. Gleder meg til tiden fremover, og det syns jeg dere lesere også skal gjøre. Har gøye ting planlagt for dere, nemlig..... : D

Decléor - min daglige favoritt

Mange av dere har nok hørt om Decléor, en utrolig fantastisk hudpleie serie som selges på diverse hudpleiesalonger. Nå har produktene derimot endelig kommet for salg på internett også, noe jeg er superglad for. Mye billigere og en gigantisk stort utvalg. Selv har jeg funnet meg noen favoritter og jeg skal dele tre av de med dere nå.

Direktelinker: rensen finnes HER, toneren HER og ansiktskremen HER.

Jeg har i flere måneder brukt Ole Henriksen, men disse produktene var desverre litt for sterke til min hud. Decléor er derimot et utrolig mildt og rent merke, som ikke gjør annet enn å holde huden din frisk på best mulig måte. Jeg lånte disse produktene ofte av min gamle bestevenninne, hun jobbet nemlig som hudpleier og sverget til disse. Husker jeg var superglad når jeg fikk låne litt Decléor produkter, de er nemlig ganske dyre i salonger - og på den tiden ville jeg ikke ta meg råd til det.

Decléor kan jeg virkelig anbefale på det varmeste. Dersom dere ønsker å kikke nærmere på flere produkter, finner dere hele utvalget HER. Husk også at dere får -10% rabatt på disse produktene og alt annet dere handler på Blivakker.no ved å bruke kampanjekoden "FANCY". Og i tillegg er det fri frakt, hurra!

Reklame.

release: Brocks - Out Of Myself

Husker dere musikkvideoen jeg egentlig skulle vært med i for en stund tilbake? Siden jeg var syk, fikk jeg jammen ikke blitt med. Utrolig kjedelig, spesielt siden jeg nettopp har sett hvor fantastisk bra resultatet ble. Theresa og Raymond er virkelig Norges nye stjerneskudd, jeg er så IMPONERT!

Det gøyeste jeg vet er når folk som fortjener det lykkes i livet, noe disse to menneskene virkelig gjør. Føler meg utrolig heldig som har blitt kjent med et herlig menneske som Theresa og jeg gleder meg til å ta del i Brocks vei videre. Musikkvideoen kommer til å bli sendt på mtv og nrk svisj, noe som er huge! Sangen ruller også rundt i USA, men musikkvideoen har ingen sett enda. Før nå,  jeg er nemlig en av de første som får vise den.

ENJOY!♥

Pssst: ToneBestis er også med i videoen, ser dere henne?

hjemmekos med Dolmio

I går skulle jeg egentlig vært i bursdag, men siden formen min ikke er helt på topp så ble det hjemmekos med Granit. Nå er det faktisk over en måned siden sist jeg var fin på vin, og jeg skal ærlig innrømme jeg er superstolt. Det nytter ikke trene hvis man drikker hver helg, slik er det bare. Er så glad jeg ikke har behov for å løpe ned utestedene hver helg lengre, det er faktisk blitt et sistevalg for meg. Vil mye heller kose meg hjemme, på kino eller med å ut for å spise med mine kjære. Finnes ikke noe bedre i mine øyne. ♥

Men, tilbake til gårsdagen. Etter at IdaSøta tipset om Dolmio sitt lasagnekit, måtte jeg bare teste det ut. Og jeg må jammen med si meg enig, det er den beste hjemmelaga lasagnen jeg har spist i mitt 21 år lange liv. Anbefales!

_____

Senere i dag skal jeg tipse dere om en hel fantastisk hudpleieserie som jeg er blitt storforbruker av, jeg har faktisk lagt Ole Henriksen på hylla for dette merket. Men først skal jeg dra på butikken for å handle nystekt brød, sjokolademelk og lage en skikkelig søndagsfrokost til min kjære våkner.

DolmioLove <3

Vi bruker karbonadedeig istedet for kjøttdeig. Mye sunnere og smaker just the same!

verdens skjønneste lille jente

Som jeg fortalte dere, traff jeg en liten baby i går. Herlige Janne har fått verdens nydeligste datter, en vakker liten skapning på bare fire uker. Hjertet mitt smeltet seriøst helt for den lille babyen, jeg har aldri i hele mitt liv sett noe så nydelig. Så utrolig perfekt, lite og sårbar.. Det fikk meg virkelig til å forstå hvor mye omsorg, nærhet og kos en liten baby trenger, den trenger virkelig mammaen sin døgnet rundt. ♥

Nei, lille Ida var bare helt nydelig. Løftet rundt på henne og koste henne flat helt til hun måtte ha mat, hehe. Hun var faktisk så skjønn at hun har fått meg til å gå ned fra 30 år til 10 år når det kommer til å få barn. Og det sier vel sitt!

Bare se på denne hjerteknuseren daa:

kortvettregler

Når alkoholen renner inn, forsvinner gjerne vettet ut. Snart er julebordsesongen i gang for fult, noe som igjen betyr at det er viktig å ta forhåndsregler når det kommer til vår bestevenn visakortet. Ta det fra ei som virkelig vet hva hun snakker om. Før du vet ordet av det er kontoen tom og humøret topp.

fi Ha alltid kontroll på hvor kredittkortet ditt er. Ikke lån det bort og for guds skyld ikke legg det fra deg i baren. Uansett hvor full du er så har du desverre ikke Donald Trumph sin bankkonto.

fi Oppbevar aldri pin-koden sammen med kortet - lær den utenat.

fi Bruk chip istedet for magnetstripe, og skjul inntastingen når du betaler eller tar ut penger. Du vil vel ikke dele koden din med hele utestedet?

fi Dobbeltsjekk beløpet før du betaler, uansett hvor søt du syns bartenderen er.

fi Og dersom uhellet skulle inntreffe, at du mister eller blir frastjålet kortet ditt? Ring banken eller kortselskapet så fort som mulig for å få det sperret.

på stan med lillebror

God fredagskveld, godtfolk! : D

Har hatt en koselig dag med lillebror, vi har vært overalt i Kristiansand. Først dro vi ut for å spise god lunch og deretter en liten tur på shopping. Alltid kos med familytime - ikke så ofte jeg får sett Eirik etter at jeg flyttet ut.

I kveld vet jeg jammen ikke hva som skjer, jeg går rundt med en utrolig vond følelse i kroppen. Er konstant kvalm og føler jeg må kaste opp. Håper virkelig ikke det er mr.spysyke som begynner å innta kroppen min, uææh. Ellers traff jeg en herlig liten baby i dag på bare 4 uker og måtte selvfølgelig ta noen fine bilder av den slik at dere kunne se. Viser dere senere!

trening med bestis

I går var det middag og kos ute med jentene, selv om cafeturen vår ble kort. Det er jo blitt så kaldt ute at selv med dunjakke og tre tepper så frøys vi rompa av oss. Det er vel bare å innse at uteservering er utelukket fremover..

Jeg og Tone tok derfor turen hjem for å se film og der skjedde det vittigste. Jeg plasserte baggen min på det første rommet jeg så og insisterte på å sove der. Dum som jeg er så tok jeg ikke hintet da mammaen til bestis prøvde å plassere meg på et annet rom, neida - jeg rigget meg godt til i senga og hele pakka. Haha, dere kan tro jeg døde litt da jeg fant ut at det var hennes rom..

Heldig som jeg er fikk jeg servert frokost på senga og hele pakka. Deretter tok vi turen på trening og ble der i 90 minutter. Fokus på kondisjon, armer og rygg - helt fantastisk! Kunne ikke fått en bedre start på dagen. Fikk til og med tatt litt bilder til dere, så jeg er ikke dårlig blogger som dere skal ha det til. ♥

hello

Kom nettopp ut av dusjen.

Helo girls! Beklager dårlig blogging, lover at i morgen av er det tilbake til gode rutiner her på kristinaandersen.no. Tiden har bare flydd ifra meg de siste dagene, løper rundt som en rusa elefant store deler av dagen. Kom nesten just hjem fra jobb, så nå skal jeg nusse litt på Graniten min før jeg løper avgårde igjen. I kveld blir det vin og tapas med to fine jenter, gleder meg! Godt mulig jeg mobilblogger litt senere.

Har dere det fint? ♥

på tide å synke ned i sofaen

Baah, har ikke fått satt meg ordentlig ned før NÅ. Denne dagen har gått nonstop, men jeg liker det slik. Regnværsdager kan bare fyke avgårde for min del. Jeg har vært i møter, farget og vokset brynene mine hos hudpleien, vært på shopping med bestis og lunchet med bestis. Plutselig fløy tiden avgårde og i skrivende stund er klokken 19.23.

Planen for i kveld er å synke ned i sofaen med sushi og litt drama fra Wisteria Lane som underholdning. Har bare seks episoder igjen, grugleder meg til å bli ferdig med sesong syv. Eneste positive er vel at jeg får mitt sosiale liv tilbake, hehe!

mobilblogg

Si H E I til mitt nye hår! Hihi, syns det ble så utrolig fint.

Litt uklare bilder, men oppdaterer fra iPhonen. Håret er stripet tett i tett og har fått en utrolig fin brunfarge. Føler jeg ser tusen ganger brunere ut og får med glød i ansiktet med denne fargen. ToneBestis er bare verdens flinkeste frisør, hun gjør meg alltid så utrolig fornøyd. Gleder meg til å vise dere ordentlige bilder senere, men så det ikke fint ut vel?

Nå skal jeg snart på date med kjæresten min. Gleder meg <3

du vet du er innbilsk

.... når du smiler til ditt eget speilbilde.

Da var jeg endelig kommet meg inn døra etter en finfin dag! Jeg har trent, spist frokost med koselig selskap, hatt to telefonmøter, og jobbet noen timer på Hos Naboen. Og ja, sistnevnte leder meg til overskriften. Klarte ikke overraskende å drite meg lodrett ut i dag. Ante fred og ingen fare der jeg stod å speilte meg på toalettet og smalt likegodt til med et smil til mitt eget speilbilde. Trodde jo jeg var alene, men neida - døren var åpen og kokken holdt på å le seg ihjel. "Ble du glad for det du så i speilet eller?" Hehe, skulle ønske det fantes et hull i bakken akkurat da.

Nåå blir det cafe med en kamerat, så får vi se hva resten av kvelden bringer. Sannsynligvis avslapping med kjæresten, om jeg klarer å finne roen. Har så mye energi for tiden at jeg føler for å løpe rundt hele dagen. SMIL! : D

pass på hunden din

Advarselen dere ser under florerer på facebook, og jeg syns det er helt forferdelig. Vet ikke om det stemmer eller ikke, men jeg vil uansett lime den inn på bloggen. Utrolig mange syke mennesker i verden, så pass godt på hunden din!

ADVARSEL til HUNDEEIERE:

Et sykt menneske har lagt ut giftig mat på fortauer og i parker rundt i Oslo for å ta livet av hunder!!! To hunder på St.hanshaugen er allerede blitt drept :( Giften er blant annet blitt lagt i små hauger med sagflis inntil husvegger og trær, og det lukter tydeligvis mat fordi hundene slikker på det.

KOPIER dette og sett i din egen status for å advare andre.

besøk av to herligheter

I dag har vi hatt besøk av mamma, Øyvind og mine to fettere med tidenes energi. Torjus og Vetle, de er bare så herlige begge to! Vetle klarte å presse ut at han nesten ikke husket hvordan jeg så ut, det var nemlig en stund siden krabaten hadde sett meg. Utrolig hvor mange gullkorn barn sier i løpet av noen timer, kan ikke huske sist jeg lo så mye.

Forte begge kidsa med kanelbokker, så da ble det jammen med liv i leiren. Masse kasting i lufta, fotball, kosing med Milo og spilling av angry birds. Torjus ville absolutt lære meg sistnevnte, jeg har faktisk aldri spilt det før. Shame on me, fikk nemlig streng beskjed om at det var veldig populært in these days..

Haha, regner med dere ser energien i bildet? Trening å leke med disse to karene skal jeg si dere!

_____

Nå blir det noen episoder av Frustrerte fruer og nybakte rundstykker før jeg hopper til sengs. Gleder meg til en ny uke med fine folk, jobb, møter, trening og spennende planer. Stor nattaklem til dere alle. ♥

det føles godt å hjelpe

Hei skjønninger!

For fem minutter siden ringte en søt liten jente på døra vår, sammen med bestefaren sin. Hun var som mange andre bøssebærer i dag under TV-aksjonen for Norsk Folkehjelp. Puttet på det vi hadde av penger i hus på bøssa hennes og sitter nå igjen med en deilig følelse av å ha hjulpet noen som trenger det. Håper virkelig alle åpner dørene for bøssebærerne i dag. ♥

Ellers sitter jeg her på kjøkkenøya å blogger for dere, svett og iført treningstøy. Endelig er formen god nok til at jeg kan trene som før igjen, fantastisk deilig! Så da benyttet jeg oppholdsværet til å ta meg en god joggetur utendørs, herlig å få litt frisk luft.

Nå kaller dusjen, før jeg skal hooke opp med ei venninne. Håper alle har en fantastisk søndag, nyt den! ♥

spar -20% på alle mascaraer

Blivakker.no har denne søndagen et helt fantastisk tilbud, med salg på absolutt alle mascaraer. Hele utvalget kan du sjekke ut HER, der alle er i kjente merker som Lancome, Dior, Estee Lauder mm. Min favoritt har i over to år vært Lancome sin mascara Hypnose, den gjør vippene så utrolig fyldige og man får et vanvittig fint blikk av den. Ellers så syns jeg Dior sin Diorshow også er supergod, forskjellen er at børsten på denne er litt større.

Selv mener jeg at fine vipper er det som gjør hele looken, en god mascara er absolutt det viktigste i sminkepungen. Selv handler jeg alltid slike ting over nett, da min fra Lancome faktisk koster rett over trehundre kroner i parfymerier. Det kan fort bli dyrt i lengden, i hvert fall når man bytter den ut hver andre måned som meg.

Ellers kan jeg jo tipse dere om at Dust It pulveret nå er på salg til 69 kroner, sminkesett fra Id bareMinerals med alt du trenger til ansiktet er nå nedatt til bare 599 kroner og det er i tillegg -10% rabatt på alt innen hårpleie fra Sebastian.

Alltid gøy med salg på gode produkter, ikke sant? : D

Reklame.

en kilo med godteridød

Jeg har leiligheten for meg selv i kveld, så tenkte derfor å ha en skikkelig jentekveld. Herlig herlig! Var nettopp på MIX å handlet inn litt for anledningen og hoppet e av glede da jeg så at sesong syv av frustrerte fruer var kommet på dvd. Ned i handlekurven med den, jeg elsker virkelig damene fra Wisteria Lane.

Noe jeg forresten nesten døde av, var at mannen som var i kassa åpenbart syns jeg hadde kjøpt en latterlig stor godteripose. "Den der holder jo til hele serieboksen, gitt!" Dritflaut, følte meg så venneløs og godterinarkoman at jeg fikk lyst å gå rett i godteridøden. Hva da stor pose? Den veier jo bare en kilo......

kjolen min fra Agape

Etter at jeg viste frem kjolen jeg gikk med i bryllupet til pappa - er det utrolig mange av dere som har spurt om den. Så jeg tenkte derfor å lage et eget innlegg om herligheten.

Kjolen er virkelig en drøm og er fra fantastiske Agape. Jeg kjøpte min i Kristiansand og betalte 4000 kroner for den. Dette var med opplegg, så dersom du ikke trenger å legge kjolen din opp - koster den 3500 kroner. Det er en fotsid modell og fargen på den er en god del mørkere enn hva du ser på bildet under. Den er mørkemørke lilla, en helt fantastisk fin farge. Og angående størrelse som mange av dere også har lurt på, jeg har den i 36. Det er snøringer bak, så den kan både strammes inn og ut.

Gleder meg til det kommer en anledning hvor jeg kan bruke den igjen!

home is where my heart is

Gårsdagen. Så koselig!

Lagte en helt utrolig god matrett igår, den ble faktisk så god at jeg tror jeg må dele oppskriften med dere. Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker denne årstiden, alt er så rolig og fint. Får en sånn avslappelse i kroppen og koser meg mer hjemme enn jeg noengang har gjort. Jeg har blitt enormt hjemkjær i det siste, føler meg veldig tilfreds. ♥

Nå er jo endelig fredagen her også, noe som naturligvis betyr helg. Jeg skal jobbe både idag og på lørdag, men det gjør meg absolutt ingenting. Ellers får jeg se hva helgen bringer, for første gang på lenge har jeg faktisk ingen planer. Friheten til å velge, hehe. Skal dere noe spennende?

finally home again!

Guttene mine. ♥

Da var det ofisiellt starten på tøysesongen for Milo, nå er det nemlig blitt for kaldt til at han kan gå uten strikkejakka si. Stakkaren skjelver og skjelver ute i kulda, så da er det bare å kle på han. Han er derimot ikke helt fornøyd med å bli kledd på som dere ser over, men det går seg nok til ettervært. Milo er jo tross alt en tøff guttebass, hehe.

Anyhow, ENDELIG er jeg hjemme etter en vanvittig hektisk dag. Har løpt rundt i seks timer, eneste hyggelige jeg har fått gjort i dag var å besøke Mofar en liten tur. Kjempegodt å se han igjen, jeg er virkelig så utrolig glad i mine besteforeldre! Resten av kvelden skal jeg bare slappe av hjemme med kjæresten, lage god mat og se filmer under teppet. Har dere noen gode filmtips å komme med?

herlig vinterparkas

Fotballfrue har den, Rachel Nordtomme har den og nå måtte jammen med jeg også ha den. Jeg fikk den for to uker siden og har brukt den hver dag etter det. Jeg snakker selvfølgelig om Get Insipred sin vinterjakke, bedre kjent som Vega Parka.

Mange bruker denne som treningsparkas, men jeg har valgt å bruke den til hverdags. Jeg har den i fargen grå/brun og syns den er helt nydelig. Faktisk så har flere i vennegjengen min kjøpt samme, så nå kan jeg jammen ikke føle meg så spesiell lengre. Neida, slik er det vel når man har lik smak, ikke sant?

Det som er så bra med denne jakken, er at den har varmereflekterende materiale som ivaretar stive skuldre og nakke. Helt genialt for meg som ofte er utrolig stiv i rygg og skuldre, denne har faktisk hjulpet meg mye ute i kulda. Den er også vind - og vanntett, hurra! Jeg har forresten størrelse 36 i jakken og den sitter helt perfekt på kroppen. Får til og med plass til tykk genser under - noe som er et must nå som det stadig blir kaldere. Jeg gleder meg til å gå vinteren i møte med denne herligheten!

Var den ikke fin, dere? ♥

Reklame.

jeg misliker virkelig

... pubertale fjortisser som ikke reiser seg for gamle mennesker på bussen. Herregud, hvor ble det av opdragelsen? Hvis bussen er full og en gammel dame som er dårlig til beins kommer inn, er det da normal høflighet å reise seg for å gi henne setet. Neste gang jeg ser en shitkid som ikke gjør det, skal jeg seriøst spasere bort å dra personen opp fra setet i ørene.

... baksnakking og rykter. Noe av det verste jeg vet er mennesker som begynner å baksnakke andre så fort personen har gått ut av rommet. Baksnakking er helt forferdelig, har man noe å si så skal man jammen med si det rett til personen.

... dramaqueens. Dersom man har hevet stemmen litt til ei jente, kan ting fort utspille seg til at man driver med torpedovirksomhet. Huff, dramaqueens topper virkelig lista mi over ting jeg misliker.

... folk som trener to ganger i måneden å kaller seg selv for treningsnarkoman. Dersom du trykker i deg ostepopp og pizza grandiosa 365 dager i året, men prøver hardt med trening to ganger i måneden - så er du for guds skyld ikke en treningsnarkoman. Get a grip!

... NAV snyltere. Nå snakker jeg ikke om de som faktisk er syke eller har gode grunner til å få støtte av NAV. Nei, jeg snakker om de som ufortjent får utbetalt flere tusen kroner i måneden for å sitte på ræva hjemme mens de klager over at de ikke har jobb. Herregud, kom deg ut å søk på jobb, så skal du jammen med se at det finnes noe der for deg også. Irriterer meg grønn at skattepengene mine går til slike lathanser.

... bitre butikkmedarbeidere. Finnes det noe verre enn kassadamer som totalt åpenlyst hater jobben sin? Dersom alt er kunden sin feil, har du sannsynligvis ingenting å gjøre i en butikk. Basta!

penger gror på trær

Har hatt en herlig dag så langt med Hilde ute i sola. Vi plasserte oss på Hos Naboen og spiste deilig lunch. Hilde valgte blåskjell, mens jeg hadde kyllingsmørbrød. Så godt!

Etterpå tok vi en tur på shopping. Føler jeg ikke gjør noe annet enn å bruke penger for tiden, må virkelig skjerpe meg før ting går ut av kontroll. Jeg eier virkelig ikke kontroll på pengebruker min, av en eller annen grunn liker jeg å tenke at jeg har et pengetre i hagen. Og den tanken fungerer tydeligvis utmerket for meg...

Men ja, jeg kjøpe så utrolig mye fint! Men ikke bare til meg, kjøpte Levis bukse og genser fra wesc til Granit også. Snakk om å være snill kjæreste altså, pluss i boka til Frk Andersen. Satser på at Granit stiller opp på luksusfellen med meg hvis ting går straka vegen til helvette, da.

Viser dere alle innkjøpene straks, må bare lufte Milo først. : D

shopping, jentekveld, togdrama

Jeg rakk sannelig ikke å oppdatere mer i går, rett og slett fordi jeg ikke var hjemme før sent på kvelden. Etter all shoppingen dro jeg for å hooke opp med tre herlige jenter jeg ikke hadde sett på en evighet. CelinaBestis, Line og Anette - utrolig koselig å se girlsa fra hjemstedet mitt igjen. Og forresten, dere vet jo at jeg hater buss? Når jeg skulle hjem til Kristiansand igjen, så jeg plutselig toget komme og jeg løp alt jeg kunne for å hoppe på det. Panikken grep meg litt når jeg plutselig satt på det forbanna toget, typisk min flaks å havne i Oslo. Men heldigvis gikk det til Kristiansand, alt for å slippe en svett buss sier jeg bare!

Denne dagen skal brukes til trening, ett par møter og sosialisering med herlige folk. Først og fremst skal jeg på cafe med Hilde, lunche litt og drikke store mengder mocca white. Så får vi se hva kvelden bringer, kino frister veldig! Skal dere noe gøy?

Shoppet bursdagsgave til mamma også, fra Lene Bjerre. Gleder meg til hun skal åpne!

se hva jeg fant!

Er ute å koser meg i byen med min kjære, så nå blogger jeg direkte fra iPhonen. Vi har nettopp vært å spist pasta, shoppet litt og kikket på nytt speilrefleks kamera. Jeg må virkelig få meg nytt og vurderer sterkt å kjøp Canon 550D. Noen av dere som har erfaring med det?

Ellers har vi blant annet handlet ny tv til soverommet, noe jeg er superglad for. Eller, jeg var superglad. Fordi jeg fant en lyserosa kjøkkenmaskin fra KitchenAid som jeg bare ha. Begynte nesten å gråte da jeg gikk tomhendt ut fra butikken. Nå vet jeg i det minste hva jeg ønsker meg til jul! Anyhow, på tide å shoppe litt til. Oppdaterer bedre når jeg er hjemme igjen! ♥

vinn høstens hotteste neglelakker

Jeg elsker Chanel og jeg elsker neglelakker - noe jeg regner med å ikke være alene om. Starter derfor denne tirsdagen med å dele ut tre herligheter fra Chanel til dere søte lesere. Fargene dere kan velge mellom ser dere under, hvilken liker du best?

You know the drill, girls! Fortell meg hvilken neglelak du ønsker og legg igjen en kommentar. Ha en fin dag så lenge! ♥

perfekt start på uka

Etter tidenes opprydding i leiligheten - bestemte jeg og Granit oss for å dra ut på restaurant. Velfortjent! Valget falt på indrefilet, amadine poteter, god saus og masse grønnsaker. Noen glass vin ble det også, så koselig. Perfekt start på det som kommer til å bli en finfin uke.

Nå gleder jeg meg bare til Fristet begynner om en drøy time, det må jo være det sykeste programmet som tv3 noengang har sendt. De har uten tvil klart å få de kaldeste og mest kyniske deltagerne, jeg blir helt stum. Fantastisk gøy underholdning, man klarer liksom ikke la være å se på. Men, jeg skal ærlig innrømme jeg får helt vondt inni meg av alle de syke dilemmaene produksjonen gir deltagerne. Noen av tingene er virkelig nesten umenneskelige... Flere som er enige?

da var leiligheten klar for høst

Nå har jeg vasket og gjort rent i snart fem timer, føler meg som tidenes husmor. Utrolig hvor mye gøyere det er å shine leiligheten når man har handlet litt nytt. Tok meg som sagt en skikkelig shoppingrunde før i dag og handlet inn masse flott. Mykt pelspledd, saueskinn, forskjellige kubbelys, roser, duftlys og annet stæsj til hjemmet vårt. Og resultatet ble såå koselig! ♥

Gulvet er så rent at jeg våger å påstå at det kan slikkes, mens alt fra kjøkkenskaper til bord skinner så at jeg kan se meg selv i det. Hihi, må jo selvfølgelig skryte litt av hvor flink jeg er til dere! Bare se så fint det ble:

gjensynsglede med mølla

God morgen, godtfolk! ♥

Etter to uker fri fra treningen pga sykdom, føler jeg virkelig jeg må komme igang igjen. Kroppen min er desvere ikke helt frisk enda, så jeg får begynne rolig. Powerwalke litt på mølla, før jeg trener styrke. Gleder meg så til jeg kan løpe som normalt igjen og bare se resultatene innta kroppen. Ah, det er den beste følelsen som finnes. Skal seriøst kysse mølla når jeg kommer på treningsstudioet igjen, har savnet å trene så utrolig mye.

Føler jeg snart triller avgårde, så det skal bli fantastisk å komme tilbake i gamle rutiner. Sunn mat, frukt i stedet for godteri og trening seks dager i uka. Er så glad for at treningen faktisk har blitt en livsstil - den sunneste livsstilen i verden!

det frister med enda litt nytt

Nå er det straks tid for film og snacks under tepper med kjæresten min. ♥

I morgen tenkte jeg forresten å shoppe litt nytt til leiligheten. Det frister med nytt sengetøy, koselige duftlys og myke puter. Kommer til å være på jakt etter sengetøy i flanell, godt å sove litt varmere nå som det er så kaldt ute. Noen av dere som aner hvor jeg kan finne det? Gleder meg til å vaske hele leiligheten og friske den opp med litt nye ting. Viser dere selvfølgelig resultatet etterpå, iiih!

fornyet sminkepungen

I forrige uke fylte jeg opp sminkepungen min med helt ny sminke. Nå som høsten er her følte jeg for å fornye absolutt alt jeg hadde. Ut med det gamle, inn med det nye. Deilig med litt varmere farger nå som det går mot kaldere tider, samt lysere toner til huden.

Jeg holder forresten på å teste ut GloMinerals sitt pudder nå, for å se om det er bedre enn min trofaste følgesvenn gjennom alle år - Id bareMinerals. Jeg er så skeptisk som overhodet mulig, men må jo gi det en sjangse. Holder dere oppdatert!

Pudder i forskjellige nyanser og ny favoritt rouge fra Glo - love it!

Siden vi først snakker om sminke, tenkte jeg å tipse dere om at Blivakker.no nå har -15% på absolutt alt fra Id bareMinerals. Her finner dere hele utvalget i pudder og her finner dere alt det andre merket fører. Jeg elsker virkelig denne lipglossen, den er helt nydelig i fargen. Sminkekostene fra Id er også fantastiske, jeg eier ikke en eneste som ikke er fra nettopp dette merket. Husk også at dere får fri frakt og ytterligere -10% på alt dere handler ved å bruke kampanjekoden "FANCY".

Og til dere jenter: det er utrolig viktig å være flink til å bytte ut sminken sin. For eksempel en mascara skal man helst aldri ha lengre enn tre måneder, da det samler seg opp utrolig mye bakterier i slike ting. En gang i året fornyer jeg hele sminkepungen min, mens hver andre måned kjøper jeg ny mascara, lipglosser og slike ting. Så slipper jeg bakterier og huden holder seg fresh.

Er du nøye med å bytte ut sminken din?

GloMinerals, Id, YSL, Lancome og Barry M er noen av merkene jeg bruker.

Nye koster måtte jeg også ha, i rosa selvfølgelig. De finnes her (kun ti igjen på lager).

Lenkene i innlegget er annonsebaserte.

wedding bells

Hadde det helt fantastisk igår i bryllupet til pappa og Tone, endelig er de gift. En utrolig vellykket dag og kveld på alle måter! God mat, drikke, sang og stemning - bedre blir det ikke. Jeg har faktisk aldri vært i bryllup før, så syns selvfølgelig dette var veldig stas. Ekstra gøy når det er verdens beste pappa sitt bryllup.

Litt bilder fra dagen:

Så glad på Tone og pappa sine vegner - gratulerer så masse!

Noe jeg syns var veldig bra, var at brudeparet ikke ønsket seg gaver til bryllupet. De ønsket seg penger, som skal doneres bort til et barnehjem i Spania. Jeg mener å huske at pappa sa de fikk inn over 26 000 kroner i går, så om en uke reiser de ned til varmere strøk og gir bort pengene til noen som virkelig trenger det. Snilt å hjelpe andre når man har alt man trenger selv, ikke sant?

_______

I dag lover jeg dere virkelig en god bloggdag! Jeg har endelig fått internett hjemme igjen, så skrivelysten er på topp. Livet er så fint for tiden, tar meg selv i å smile dagen lang. Jeg har verdens beste familie, verdens snilleste venner, verdens nydeligste kjæreste, en herlig jobb og bare gode ting i livet mitt. Kunne ikke ønsket meg mer enn hva jeg har akkurat nå. Håper alle dere herlige blogglesere har det like fint som meg. Ingenting er bedre enn følelsen av lykke. ♥

mobilblogg

Hei alle sinnatagger!

Jeg har vært i bryllupet til Pappa hele denne lørdagen, noe jeg mener er god nok grunn til å ikke blogge. Jeg kan desverre ikke ta med meg laptopen for å blogge under vielse og selskap, det burde de fleste med sunn fornuft forstå. Nå skal jeg straks hoppe til sengs, så oppdaterer jeg så snart jeg er våken i morgen. Dårlig mobilbilde, men slik så jeg i hvertfall ut ikveld. Elsket virkelig kjolen min!

tidenes iPhone forbruker

Hadde en skikkelig herlig kveld igår med verdens beste venner og kjæreste. Spiste masse deilig sushi og så en hysterisk morsom komedie. Finfin kveld! ♥

I dag føler jeg meg endelig ganske frisk igjen, hurra! Gleder meg til å dra på jobb og treffe mine gode kolleger igjen. Tenk, det er en uke siden jeg har jobbet med LeffaBestis og JanneBestis - føles som en liten evighet. Etter jobb løper jeg videre til SalongXtend for å fikse litt på håret mitt, det skriker etter en skikkelig fuktighetskur. Så blir det å dra hjem, blogge for dere, åpne masse pakker som ligger å venter på meg, samt gjøre meg klar til i morgen. Bryllup, det blir så stas!

Får forresten endelig iPhone igjen i dag, etter at jeg knuste min forrige for en stund tilbake. Er det mye å ha hatt tre forskjellige iPhone 4 på åtte måneder? LOL, jeg må virkelig være Apples beste kunde....

triller snart avgårde

Hva annet skal man gjøre når man er syk enn å slappe av hjemme? Dagen har gått til å se filmer, spasere noen turer med Milo og bake rundstykker. Gleder meg som en unge til å komme i gang med treningen igjen, føler jeg har gått opp hundre kilo den siste uken. Helt ærlig kommer jeg til å klikke mentalt snart, verste som kan skje meg er at kroppen forfaller. Har heldigvis bare noen dager igjen på pencillinkuren, så da blir det fult kjør så straks jeg er ferdig. Håper jeg ikke triller avgårde før den tid...

Anyhow - i kveld får vi besøk av fine folk her hjemme. ToneBestis og Daniel kommer på besøk, så da blir det doubledate. Film, godteri, sushi og vin står på menyen.

Gleder meg! ♥

Usminka og ufresh - men dere må jo nesten se den siden av meg også iblandt..

jeg elsker

... følelsen av at jeg lever. Det kan være mens jeg sykler hjem fra jobb, vinden blåser gjennom håret og jeg tenker at livet er fint, trygt og godt. Eller mens jeg er på ferie, gjør noe jeg liker og får et deilig adrenalinkick gjennom kroppen.

... peppes oreo dream cookie. Jeg spiste den når vi var i Larvik og klarer ikke glemme herligheten. Skikkelig kaloribombe, men gud så godt.

... når mennesker lykkes i livet. Jeg blir så glad når jeg ser andre lykkes, få suksess eller oppnå noe de har ønsket sterkt. Det er viktig å glede seg på andres vegner - janteloven eksisterer ikke i mitt liv.

... at Granit er min gutt. Fantastisk følelse å ha, samt en utrolig deilig trygghet. Tenker på det flere ganger daglig, jeg elsker virkelig at han er kjæresten min.

... brus uten sukker. Cola light & pepsi max - i love you.

... å se filmer til langt på natt. Spesielt nå som det er høst og kaldt ute, jeg har filmkvelder her hjemme flere ganger i uka. Pakker meg godt under pledd, varm sjokolade i koppen og ser på filmer helt til jeg sovner.

... når de rundt meg er glade. Jeg har alltid likt å gi de rundt meg små oppmerksomheter, komplimenter og gaver - fordi jeg elsker å se mennesker glade. Ikke bare de jeg bryr meg om, men også mennesker som går på gata. Andres lykke smitter virkelig over på meg, alle fortjener å smile.

... familie, venner og Milo. Hadde ikke klart å leve uten noen av de og tenker flere ganger daglig på hvor heldig jeg er som har så mange flotte folk rundt meg. Blessed!

... å synge. Har alltid ønsket meg en skikkelig fin sangstemme.

... kos og total avslappelse. Det siste året føler jeg at jeg virkelig har funnet meg selv og klart å slå meg til ro. Det beste jeg vet er å kose meg med de jeg er glad i og ha det fredfullt rundt meg.

... sladdermagasiner. Flaut, men jeg er totalt avhengig av å få min daglige dose gossip. Innerst inne vet jeg nok at halvparten av det jeg leser er tullball, men jeg klarer bare ikke dy meg.

... å ta bilder. Forevige minner og lage fine fotoalbum jeg kan se tilbake i.

Hva elsker du?

myskveld

Siden jeg er syk så har Granit handlet inn til skikkelig kosekveld her hjemme. Vi skal spise pita med kylling, salat og hjemmelaget dressing, samt se tre filmer vi har leid. Gleder meg veldig til å se On stranger tides - har hørt den er veldig bra. Noen av dere som har sett den?

Eneste ganga jeg har satt foten ut av døra i dag er mens jeg luftet Milo, ellers har jeg bare vært under dyna i sofaen. Kaldsvetter og skjelver verre enn en hardbarka narkoman, så har ikke mye krefter til å bevege meg. Før jeg legger meg senere skal jeg uten tvil proppe i meg paracett, ibux, pencillin, c-vitaminer og hele pakka. Jeg hater å være syk, finnes ikke noe kjedeligere. Anyways, nå er Granit utålmodig og mener jeg må legge bort bloggen. Tudels! ♥

shop med god samvittighet

Endelig har jeg litt supertilbud å komme med til dere igjen! Tre av mine favorittprodukter er nemlig nedsatt i pris for dere, så nå er det sannelig bare å nettshoppe med god samvittighet.

Tannbleiking fra Smilelab selges nå til bare 399 kroner.

Dette må vel være toppbloggerne i Norge sin favoritt? Hvem er det som ikke har prøvd den liksom, alle vil jo ha et pent og hvitt smil. Smilelab er profesjonellt utviklet av tannleger og tilpasset hjemmebruk. Enkelt å bruke, da stripsene er tynne, transparente og former seg etter dine tenner.

Stor flaske med Biosilk til 139 kroner.

Alle har vel hørt om Marrocanoil? Vel, siden dette ikke selges på nett enda, er Biosilk en fin erstatning for verdens beste hårolje. Du tar pittelitt olje i håret ditt etter du har dusjet, og vips - så har dine slitte tupper forduftet. Jeg brukte alltid Biosilk før, og har tipset dere om dette mange ganger. Anbefales til jenter som har vil passe på håret sitt og til dere som retter/krøller det ofte.

♥ -15% på alt fra GloMinerals.

Glo har etter min mening markedets beste solpudder, jeg ble frelst etter første gang jeg prøvde det. Selv bruker jeg fargen honey dark, perfekt om du ønsker en solkysset og mørk tone i ansiktet. Det har også kommet inn mineralpudder fra Glo nå, som jeg holder på å teste ut. Er spent på om dette slår ID, jeg holder dere oppdatert!

Reklame.

calling in sick

Late breakfast today.

Finnes det noe verre enn å ringe jobb for å fortelle at man er blitt syk? Jeg vil seriøst heller spise min egen lillefinger enn å gjøre det, men i dag hadde jeg virkelig ikke noe valg. Lå våken i hele natt med 40 i feber, senga mi så til slutt ut som Nilen - svettet og svettet. Som om ikke halsbetennelse og ørebetennelse var nok. Så i dag syns jeg jammen med synd på meg selv, ikke bare fordi jeg er syk. Men fordi jeg føler jeg har begått sosialt selvmord med å ikke klare å jobbe.

Ellers er jeg faktisk så svimmel i hodet, at jeg ringte dyrelegen til Milo (som ikke er helt i form om dagen) for å spørre om jeg kunne smittet han. Jeg trenger vel ikke si hva svaret ble? Haha, skal man le eller grine liksom..

Vann til elefantene

Forrige uke så jeg en helt fantastisk film, som jeg bare må anbefale til dere. Mange av dere har sannsynligvis allerede sett den, da den har vært en stor hit på både kino og leie film. Jeg snakker om Vann til elefantene, med dyktige Reese Witherspoon i hovedrollen. Jeg ble helt spellbounded fra første stund, en utrolig fin film.

Filmen starter med Veterinærstudenten Jacob, som blir med på et omreisende sirkus etter foreldrene hans har dør. Han møter og forelsker seg i Marlena, stjernen på sirkuset. Desverre er hun gift med eieren av sirkuset, en farlig og eiesyk mann. Vi får bli med å se hvor fælt dyrene på sirkuset blir behandlet, kampen mellom de ansatte og hvor lite lukseriøst sirkuslivet i den tiden var. Tårene trilte på meg flere ganger. Og vi får selvfølgelig se den evige kampen til Jacob og Marlena om å få være sammen.

Jeg så den sammen med Granit, så dette er absolutt ikke bare en film for jenter. Granit sovnet, da - men jeg velger å tro det ikke hadde noe med filmer å gjøre (lol..). Anyhow - SE DEN!

kveldsmat i godt selskap

God kveld, godtfolk!

Nettopp kommet inn døren etter koselig kveldsmat og kaffi med skjønne Camilla. Alltid koselig å spise ute når det er kald høst og varmelampene steiker over oss. Hverdagsluksus! I skrivende stund sitter jeg i senga og blogger for dere - mens Milo hopper overivrig rundt meg. Kjæresten har kapret stua med en kompis, så da rigget jeg meg like godt til på rommet. Godt med litt alenetid før man skal sove, ikke sant?

Nattaklem fra meg og Milo. ♥

to nye favoritter

I forrige uke var jeg så heldig å få en herlig pakke i posten fra Makestyle.no. Rosa beauty bag og toilet bag fra det eksklusive merket Lulu's.

Toalettvesken til venstre bruker jeg til saker som shampoo, balsam, rettetang, hårspray og slike nødvendigheter. Den er helt toppers i størrelsen og dere finner den her. Beautybaggen er altså den til høyre og den er gigantisk - elsker den! Rommer all sminken min og fortsatt bugner det over med ekstra plass. I det øverste rommet har jeg sminkeservietter, mens i de nederste all makeupen. Dere finner denne her.

Begge veskene er i rosa nydelig skinn og pynter virkelig opp badehyllen min. De er jo så flotte, så må jo vise de frem! Dersom dere ønsker disse veskene i rosa, må dere være raske. Det er desverre kun et begrenset anntall igjen på lager og når det er tomt kommer det ikke inn fler i rosa. De blir nemlig erstattet med andre farger.

Også et fint tips til venninnegave, dersom du vil gi noen en ekstra oppmerksomhet. Jeg har nettopp kjøpt en til mamma også, bare i beige. Håper hun blir glad! ♥

Reklame.

hva syns dere?

Det er helt riktig at jeg skal i bryllupp til helga, men det er derimot ikke mitt eget. Litt tidlig å gifte seg i en alder av 21, syns dere ikke?

Pappa gifter seg førstkommende lørdag og dette trengte jeg selvsagt kjole til. Da er jo Agape plassen å gå, det er virkelig alle jenters drømmebutikk. Holdt på å gå amok der inne - fikk lyst på ALT! ♥

Litt av utvalget i kjoler, her i rosafargen. Sukkersøtt!

Nyyydelig brudekjole! Gleder meg til den dagen jeg skal gifte meg.

Det litt kjedelige var at jeg kun passet kjolene som satt fast på utstillingsdukkene, de andre ble alt for store. Hva skjer med at størrelse 36 er så vanskelig å få tak i - når det faktisk er den størrelsen de fleste jenter bruker? Derfor var det bare fire kjoler jeg kunne velge mellom, som selvfølgelig var de dyreste i pris. Just my luck! Men, jeg fant heldigvis to stykker jeg likte utrolig godt.

En i lyserosa og en i lilla. Tenker at sistnevnte er best nå som det er høst, men jeg er så utrolig i tvil. Vanskelig å velge altså! Hva syns dere, burde jeg gå for kjolen jeg har på under? Eller en i lyserosa?

tilbake til hverdagen

Da var vi hjemme i Kristiansand igjen, etter et helt fantastisk opphold hos Farris Bad. Vi har kost oss så masse at jeg klarer ikke beskrive det og jeg kom hjem med en utrolig avslappet følelse i kroppen. Deilig! Vi skal uten tvil tilbake på Norges største spahotell, det er vi begge 100% enige om. Jeg har aldri sett noe så flott og lukseriøst i hele mitt liv. Anbefales til alle - virkelig. ♥

Og vet dere hva jeg har glemt å fortelle dere? I helgen var jeg så heldig å fikk låne en splitter ny bil, rettere sagt en Volkswagen Scirocco. Den var DEILIG, om jeg skal sitere min kjære. 2011 modell, sportsseter, hvit som porselen, stor motor og hele pakka. Den gjorde turen frem og tilbake til Larvik en stor fryd! Se så fin:

Eyecandy! Skulle gjerne hatt denne på dagligbasis ja..

Men, over til noe helt annet. Nå skal jeg straks opp på fantastiske Agape sin brudebutikk å prøver kjoler. Gleder meg som en unge, de har såå mye fint. Tar selvfølgelig med meg kamera, slik at jeg kan vise dere bilder når jeg kommer hjem. Noen som vil tippe hva jeg skal bruke kjolen til? Hihi!

det beste som finnes med å blogge

Lever dere, godtfolk? Flink som jeg har vært til å oppdatere i helgen, så syns jeg jammen med dere kan bli flinkere til å gi lyd fra dere. Det er så utrolig mye gøyere for meg å blogge hvis dere viser at dere er her inne og gir meg tilbakemeldinger på det jeg skriver. Det beste som finnes med å blogge er jo å kommunisere med leserne sine, jeg blir alltid like glad når dere gir lyd fra dere. ♥

I stad var vi ute på en kjapp lunch og det kom flere søte jenter bort til meg for å ta bilder. Jeg blir så rørt av slike ting at jeg blir ganske stum, men vit at jeg setter stor pris på det. Utrolig gøy at jeg har så mange lesere i Larvik og at dere hilser på meg. Verdens snilleste blogglesere er dere, alltid koselig når dere kommer frem å sier hei.

Men nå dere - nå skal vi ut å spise på Big horn, etter tips fra dere. Håper de har god mat der, jeg er nemlig mega sulten og skikkelig klar for en god biff. Og kanskje litt vin? Det er jo lørdag! : D

Nussnuss på gutten min. Elsker deg <3

free float

Nettopp kommet hjem fra tre timer på spa. Er dere lei av å høre hvor mye vi slapper av? Hehe, det er nemlig ca det eneste vi gjør denne helgen. Total avslapping og bare kos. I mine øyne kunne det ikke blitt bedre.

I dag prøvde vi en behandling som het Free Float, som gikk ut på at man skulle føle seg vektløs å falle i en dyp søvn. Ikke helt min type behandling, men sikkert bra for andre. Den var i det minste avslappende, der vi lå langt nede i en vannseng.

Granit: Fikk jeg til saltoen?

Meg: Jada.

Granit: Hvorfor lyver du? Jeg klarte den jo bare halvveis!

Meg: Herregud. Du er på spa, ikke metro-lekeland..

_______________

Nå skal vi hoppe i dusjen og ta på oss noe annet enn badekåpen til en forandring. I går var vi rundt å kikket litt i Larvik, spiste god middag å hilste på hyggelige blogglesere. Granit blir alltid så stresset når dere kjenner han igjen, sykt å tenke på at han også har begynt å bli stoppet på gata. Men, til poenget. Noen plasser dere anbefaler oss å spise her når vi først er i byen?

Litt bilder fra dagen:

Kaldtvannskulp. Haha, noen som fryser litt.. *ler*

breakfast in bed

I dag våknet vi på at det banket på døren og en mann i svart dress kom med dette:

Så utrolig deilig. Trodde det var sånn man bare så på Hollywood filmer jeg, ble helt målløs. Brød i tre forskjellige varianter, all slags pålegg og egg tilbredt på forskjellige måter. Beste frokosten jeg har smakt på aldri den tid, og best av alt - den ble spist i senga. Skikkelig luksus!

Granit ble faktisk så glad at han begynte å stupe kråker. Haha, skjønn!

I går var vi nede på spaet i flere timer å koste oss masse. Spaavdelingen på Farris Bad er gigantisk, du finner alt her. Seks forskjellige varianter av badstue (min favoritt er den med lavendelduft), svømmebasseng med utsikt over hele havet, boblebad, fotbad, beautyrom, steamrom.. Alt! Hver eneste gang vi skulle gå fant vi et nytt sparom vi bare måtte innom å prøve, så vi kom ikke hjem før veldig sent.

Vi tok også 50 minutters duomassasje, noe som var helt fantastisk. Vi var begge enige om at det er den beste massasjen vi har fått i vårt 21 år lange liv, helt fantastisk. Følte meg virkelig i himmelen å glemte alle bekymringer. Utrolig dyktige og profesjonelle massører også, noe som faktisk er viktig. Ble massert fra topp til tå, og prisen vi betalte for begge var 2195 kroner. Verdt hver eneste krone, kroppen hadde virkelig godt av en slik behandling!

Nå skal vi på spa igjen, så vi skrives etterpå. Håper dere også har det fint! ♥

her vil jeg bo ♥

Tror dere ikke jeg havnet på legevakten igår? Joda! Så når er jeg på full pencilin kur å hele pakka, ørebetennelse og halsbetennelse - så utrolig kjedelig. Men hei, det gjør da ingenting når man skal ha verdens beste helg!

Jeg å Granit har nettopp annkommet Farris Bad og vi er virkelig tomme for ord begge to. Jeg har aldri i hele mitt liv sett et så flott hotell, det ligger bokstavelig talt havet. Alt er så rent, pent, flott, fancy og stilrent, jeg elsker allerede denne plassen. Første som møtte oss var hyggelig ansatte og et gigantisk hotellrom. Med badekåper å tøffler klart til oss på senga. VRÆL, jeg vil bo her for alltid! ♥

Ellers må jeg bare fortelle dere at det er vindu inn til toalettet vårt, noe min kjære syns er hysterisk morsomt. Så mens jeg sitter på do å gjør alt jeg kan for å dekke meg selv, sitter han å ler seg ihjel på utsiden. Haha! Ingen tvil om at på dette hotellet skal man komme nærmere hverandre, litterally...

Litt av vårt fine hotellrom! Nydelig, ikke sant?

Beste sengen jeg noen gang har prøvd - helt fantastisk!

Utsikten fra rommet vårt, hele havnet for oss selv.

Fancy, men kan fort bli flaut hvis kjæresten syns det er gøy å se deg på do..

en stk syk jente

Finnes det noe kjipere enn når man begynner å bli syk før man skal noe skikkelig gøy? Kroppen min er full av feber, hodet verker og halsen er sårest.com. Har stappet i meg paracett, ibux og halspastiller i hele dag på jobb - for å ikke snakke om c'vitaminer. Men, hvor mange 1000 mg c'vitaminer kan man egentlig ta før det blir for mye? Vil helst slippe å gå i c'vitamin døden, kjipt å få overdose på det av alle ting.

Nå ligger jeg faktisk rett ut i senga å vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Kjæresten har både fikset internett og vært å leid filmer til meg, så om jeg er oppegående nok blir det nok film å kos på meg. Huff, noen kjerring råd for å bli frisk asap?

krise i heimen

Når man ikke har nett hjemme, da blir det jammen med dårlig med blogging. Vet ikke hva som har skjedd, men internetten i leiligheten har i hvert fall forsvunnet. Noe som selvfølgelig fører til at jeg får totalt panikk. Så imorges pakket jeg med meg mac'en, dro opp på jobb og sitter nå her i sofaen nå å blogger. Med en caffe mocca white ved min side, verdens beste kaffe! ♥

I går fikk jeg endelig sett min kjære Maren igjen, hele fire uker siden sist. Klemte bestejenta mi ihjel, skikkelig gjensynsglede. Koste oss med sjokolade og en hel haug av gossip. Slik er det vel når man har vært flere uker uten hverandre. A lot of catching up to do!

Ellers har jeg jobbet, kost meg på cafe med gode venninner, trent og vært med min kjære. I morgen drar vi jo til Larvik, så da lover jeg masse blogging i helgen. Vi har internett på hotellrommet vårt, noe som er helt supert! Skal prøve å få oppdatert mer i dag, men kan desverre ikke love noe grunnet internetten. Men jeg gjør så godt jeg kan, føler meg helt naken å maktesløs uten internett. Haha, slik er det vel å være blogger..

Håper dere har det fint og at livet smiler, skjønninger!

middagstipset - pasta genovese

I går spiste jeg verdens beste middag, som står på menyen flere ganger i uka her hjemme. Vi har rett og slett fått helt dilla, det er så enkelt - men samtidig så fantastisk godt. Så jeg tenkte å dele oppskriften med dere, til verdens beste middag. Pasta Genovese ala Kristina.

Dette trenger du til to personer:

Strimlet kyllingfilet.

Pesota alla genovese.

Valgfri pasta.

Kyllingen stekes i panna og pastaen kokes angitt tid. Når pastaen er ferdig, tar du tre spiseskjeer med pesto oppi + litt olivenolje. Bland dette godt sammen. Plasser også kyllingen oppi gryta hvis du vil ha sterkere smak av pestoen, samt topp med parmesan ost hvis du ønsker det.

Server og nyt! ♥

kjærestetid hos Farris Bad

Helgen jeg har i møte kommer til å bli helt fantastisk, jeg har allerede sommerfugler i magen. Til fredag reiser nemlig jeg og min kjære avgårde til Larvik for å ha en skikkelig spaweekend hos fantastiske Farris Bad. Helt siden Stordalen åpnet hotellet har jeg hørt så utrolig mye flott, så nå gleder jeg meg masse til å oppleve det selv. Vi har bestilt stor suite, full tilgang til spaavdelingen, breakfast in bed og deilige spabehandlinger både fredag å lørdag. Ah, det skal bli så fantastisk!

Jeg mener alle har godt av å unne seg en weekendtur bort i blandt, enten det er på storby ferie eller spahelg. Denne gangen blir det sistnevnte på oss, noe vi virkelig har godt av. Gleder meg så til at det blir en helg med bare oss to - uten stress og uten mas. Pleie hverandre å kjærligheten, mer kan man ikke be om. ♥

Litt bilder fra spaet. Syns det ser helt fantastisk ut!

Dere blir selvfølgelig med på weekendturen vår, gleder meg til å dele turen med dere. Har ikke ord for hvor deilig denne helgen skal bli, balsam for sjelen. Er det noen av mine lesere som har bodd på Farris Bad før?

fyr og flamme på jobb

Kom nettopp inn døren etter en herlig dag på jobb, hvor jeg ble møtt med nyvasket leilighet og pizza på bordet. Jeg har verdens beste gutt! Samt en hoppende liten Milo som var såå glad for å se mammaen sin igjen. Glede : D

I dag klarte jeg forresten det flaueste ever på jobb. Skulle rengjøre et bord og mistet den ene servietten oppi et telys. Jeg reagerte kjapt, drar opp servietten - som det selvfølgelig er full fyr i. Så der står jeg - midt i restauranten å vifter som en rusa pyroman med en gedigen flamme i hånda mi. Haha, tipper LeffaBestis (my boss) ikke hadde blitt så veldig fornøyd hvis jeg hadde satt fyr på både jobben å gjestene. Heldigvis gikk det bra, men jeg sier som de andre. Hvem andre enn meg får til slikt? Servitør Andersen til tjeneste!

Har dere hatt en fin dag dere også, superstars? ♥

mobilblogg

Wæææ, se hva jeg fant på butikken! KAKEMANN : D

Gjett hvem som ble glad? Dumt at jeg bare kjøpte en, for nå sitter jammen med jeg og Granit å krangler om den. Haha, jeg har sagt vi skal spare den til dessert etter maten. Ler meg ihjel, fest i hus når kakemenn kommer så tidlig som Oktober!

søndag i mitt ♥

Ah, for en deilig dag! Det hersker vel ingen tvil om at jeg er en skikkelig søndagsjente, jeg ligger alltid rett ut på sofaen og gjør det som måtte falle meg inn. Denne dagen har vært intet untak. ♥

Jeg og Granit har slappet av helt siden vi våknet og tilbragt flere timer i senga. Utrolig deilig å ta det med ro etter ei hektisk uke - med trening, jobb, møter å hele pakka som hører med i hverdagen. Nå løp nettopp min kjære ut en tur for å se fotball med gutta, mens jeg ser på reprisen av Skal vi danse. De er så flinke alle sammen, klarer liksom ikke helt å velge meg ut et favorittpar. Hvem heier dere på?

Senere blir det spising av all godisen dere ser over og sofakos med tre filmer som vi har leid. Jeg har fått helt dilla på saltchips med holiday dip, det er farlig avhengighetsskapende..

når kun det beste er godt nok

... er det uten tvil Ole Henriksen det er snakk om. ♥

Jeg er blitt helt hekta på de to nye produktene jeg fikk i forrige uke. Clarifying Bodywash og Bodylotion, begge deler fra mannen som har erobret Hollywood og Norge's hjerter. Når jeg smører meg med såpen i dusjen, føles det som silke - og den lukter helt herlig av appelsin og kirsebær. Bodylotionen er skikkelig fresh og dufter deilig frukt. Tyra Banks er en av mange jenter som bruker disse produktene og jeg kan virkelig forstå hvorfor!

Til tross for litt stiv pris så ville jeg anbefale begge deler til dere. Kvalitet fremfor kvantitet, det er et motto jeg lever etter her på bloggen.

Jeg vil også tipse dere om at Joico endelig har fått shampoo og balsam på pumpeflasker, og at disse settene nå er på tilbud fra 249 kroner å oppover. Herlig herlig, spesielt når Joico er et av verdens beste merker på shampo og balsam. Er du i tvil om hvilket sett du bør velge, så får du litt hjelp på veien fra meg:

Har du skadet hår, anbefaler jeg dette settet. K-pak in my heart!

Har du tørt hår, er dette shampoen og balsamen for deg.

Savner du volum i håret, burde du kjøpe dette settet.

Har du farget hår, hjelper dette settet til å bevare en frisk å fin farge.

Reklame.

blowing kisses

I går fikk jeg endelig hooket opp med verdens beste CelinaBestis - det var så godt å se henne igjen! Rart å tenke på hvor mye vi har opplevd sammen og hvor mange år vi har kjent hverandre nå. Før var vi begge stalljenter og gikk på barneskolen, mens nå er bestis blitt ivrig i politikken og jeg driver med mine prosjekter. Rart å tenke på hvordan ting forandres i løpet av årene, men godt å vite at vi er like close og backer hverandre opp uansett hva som skjer. ♥

Nå skal jeg jobbe mine siste timer denne uken, før jeg tar velfortjent helg. Denne lørdagen skal jeg tilbringe sammen med gutten min, som bare er verdens beste kjæreste. Vi har snakket om å ut for å drikke litt vin å spise tapas, eller ha vinkveld her hjemme - med ost å kjeks. Neste helg reiser vi forresten til Farris Bad, vi har bestilt stor suite og skal ha en skikkelig spaweekend. Gleder meg, ingenting slår Petter Stordalen sine hoteller!

 

hits