september 2014

Brilleshopping og ironman

Etter noen timer med hjemmekontor i dag, dro jeg avgårde for å møte Marita og Camilla. Når venninnene mine har dårlig syn, er det klart jeg må dra de med til Specsavers for å fikse både synstest og briller. Så i dag har vi vært på brilleshopping, cafe og hele pakka. Til slutt endte vi dagen med kinamat, og det var veldig kjekt - helt til vi fant noe vi ikke skulle finne i maten og det ble hysteriske tilstander rundt bordet... Man kan tydeligvis ikke vinne hver gang, haha!

I kveld har jeg vært ute å jogge med Sondre, han er uten tvil den sprekeste jeg kjenner og for meg føles det faktisk som en ære at han vil trene med meg. Han skal delta på Ironman i Barcelona nå i helgen, hvor en økt er på mellom 9-13 timer. Hvor ekstremt er ikke det? Jeg skjønner seriøst ikke at det er mulig å være så gjennomtrent som det han her er. Dere skjønner det, at Sondre spiser folk som meg til frokost. Hans oppvarming er min trening, og min trening er ikke hans oppvarming en gang. Skjønner dere greia? Han er en maskin! Så i dag har jeg vært nervøs store deler av dagen, fordi jeg skulle trene med dette mannfolket når kvelden kom. Men så gikk det fint likevel da, fordi Sondre er snill som et lam og motiverer meg på en helt magisk måte. Nei, denne gutten beundrer jeg så stort at jeg finner ikke ord. Jeg vil bli like sprek og flink som han i mitt neste liv! Enn så lenge får jeg nøye meg med å få trene med den beste, og puste og pese som en halvdød hund etter han når vi er på løpetur ;-)

Hvordan har tirsdagen deres vært da, godtfolk? Som dere ser har jeg hoppet i koseklærne og er klar for noen avslappende timer før jeg tar kvelden. Jeg tenkte å begynne på sesong to av Homeland, så jeg får logge av her og snurre serie! :-)

Hjemmelaget tomatsuppe

I dag tenkte jeg å komme med nok et middagstips til dere, nemlig spicy tomatsuppe med kjøttboller og egg. Denne er utrolig smakfull og god, og ekstremt mettende! Jeg og Hilde jukset litt i går, og kjøpte ferdige kjøttboller laget på kalkun og kylling. Dersom du vil lage dine egne må du gjerne det, da bruker du bare karbonadedeig, løk og krydder. Men de ferdige er minst like gode, med fine ingredienser og et ok næringsinnhold. Her kommer oppskrift på nok en god og hjemmelaget suppe!Til fire små/to store porsjoner trenger du:

4 egg 200 gram kjøttboller 2 hønsebuljong 2 pakker hakkede tomater med basilikum
1 opphakket chili 2 ss tomatpure 3 dl matfløte 3 dl vann

Slik gjør du:

Sett eggene til kok, de skal være hardkokte noe som tar rundt 7 minutter. Start med å blande vann og buljong, la det blir varmt helt til buljongen har løst seg opp. Tilsett så tomatpure, chili, fløte og hakkede tomater, før du tar stavmikseren og kjører den helt til det har blitt en fin og jevn suppe fri for klumper. Til slutt tilsetter du kjøttbollene, og lar suppen småkoke mens du rører rundt i cirka 15 minutter. Eggene tar du i helt til slutt, rett før du skal servere suppen.

- homemade tomato soup -

Ønsker du fire store porsjoner, er det selvfølgelig bare å doble oppskriften. Det er kjempegodt med grove rundstykker til suppa, men absolutt ikke et must - da den er mettende nok i seg selv med både egg og kjøttboller. Server og nyt en varm og smaksrik suppe, som er perfekt enten til middag eller til en ekstra koselig kveldsmat


My Monday

God mandagskveld, dere

Denne dagen har virkelig bare flydd avgårde, men jeg har kost meg sånn! Jeg og mamma dro avgårde på shopping sammen i formiddag, jeg hadde lyst på nye puter, pledd, vaser og slikt til leiligheten nå som det går mot høst. Så vi var rundt å handlet i over fem timer, haha! Leiligheten er stappet med poser og nye ting nå, så jeg gleder meg til å ordne litt på plass her. Mamma er så flink med interiør, så jeg må alltid få hjelp av henne når jeg skal til med forandringer :-) Etterpå gikk turen rett på spinning sammen med Hilde, før vi dro hjem for å lage hjemmelaget tomatsuppe med egg og kjøttboller. Og dere vet hva det betyr? I morgen kommer det ny oppskrift til dere! Håper det høres fint ut? Hihi.. Nå skal vi slappe av resten av kvelden, se Jakten på kjærligheten, Sons Of Anarchy og Farmen. En real kosekveld


zara bukse og skjorte - bikbok genser - givenchy veske - bianco sko

Morning at the gym

Denne mandagen startet med et pang, to kopper kaffe, havregrøt i skåla og tre runder av dette:Vi kjørte 10 repetisjoner på hver øvelse, og gjorde da altså 10x3 runder av det som står på arket. I tillegg varmet vi opp med trappeløp, og det er jo en liten økt i seg selv. Seriøst, det var så tungt at jeg bare ville grine! Så skulle jeg forklare dette til Hilde da, hvor kjipt det var å ha blitt så mye svakere - og da fikk jeg så vondt av meg selv at det helt ærlig kom noen tårer. Da måtte jeg bare lukke igjen munnen, fordi man kan ikke stå å grine på gymmet en mandagsmorgen fordi treningen føles tung. Suck it up! Trøster meg med at det bare kan gå oppover herfra. Men det er altså så tungt å ikke være i form at jeg finner ikke ord, det er nå jeg virkelig forstår hvor mye trening og helse betyr for meg, kombinert med å være sterk i både styrke og kondisjon.

- monday morning at the gym -

Som jeg gleder meg til å føle at jeg mestrer treningen igjen! Det er det eneste jeg vil akkurat nå, så jeg får bare bruke tiden riktig og jobbe meg sakte men sikkert opp igjen :-) Ønsker dere alle en super start på mandagen, og håper at starten på en ny uke blir fin for dere alle. Mange av dere har kanskje høstferie også nå? Nyt den så godt dere bare kan, fininger ♥

Dobbel på to minutter

I kveld har jeg nok en gang storkost meg på fotballkamp! Hvem skulle trodd at jeg, som for ett år siden ikke visste hva en gang frispark var - skulle bli så fotballinteressert? Det er jo så gøy! Og det er klart jeg må heie på Start når de har hjemmekamper. Denne søndagen vant vi 3-1, og ikke nok med det - to av målene ble scoret av samme spiller på to minutter. Om det var stemning, da? Vi hoppet opp og ned i full jubel! Hihi.. Stemning på stadion altså, det er så gøy med seier :-)

- how i spent my sunday night, drinking loads of Pepsi Max and cheering on the football game -

Nå skal jeg ta meg en lang og varm dusj, før jeg kryper under dyna og avslutter denne fine søndagen med en film i senga. I morgen er det mandag igjen, og det gleder jeg meg til! Tenker å komme meg opp 07.00, spise en god frokost og dra avgårde på trening. Viktig å kickstarte uken så sporty som mulig nå som jeg er klar for å bli sprek igjen. Er dere med meg? JA!

Det beste av det beste

annonse

Som blogger er jeg utrolig heldig som stadig får teste ut nye og spennende produkter, det er vel alle jenters lille drøm. Det er utrolig mye bra på sminkemarkedet, men likevel er det et knippe produkter som utmerker seg ekstra sterkt. I dag vil jeg vise dere mine absolutte favoritter, som sammen gir en naturlig og clean look. Dette er det beste av det beste innen makeup!Først ut blir BareSkin Pure Brightening Serum Foundation, som er en flytende foundation fra Bare Minerals. Denne er jeg helt frelst av, jeg vil faktisk gå så langt som å si at dette er den beste foundationen på markedet per dags dato. I denne foundationen er ingenting latt til tilfeldighetene, Bare Minerals brukte nemlig hele 20 år for å komme frem til denne perfekte blandingen. Hvor sykt er ikke det? 20 år, dere! BareSkin har en base fra kokosnøtt, jojoba-belagte mineralpigmenter, og den er helt fri for olje, silikon, parabener og parfyme. Den smelter så fint inn i huden at resultatet bare blir helt nydelig!

Du påfører den med Perfecting Face Brush, som er designet med en unik skål som fanger foundation-dråpene. Børstens utforming gir deg nøyaktig så dekkende effekt som du ønsker ut fra antall dråper du tilfører, og påføringen blir virkelig helt feilfri. Først rister du flasken godt, så slipper du en dråpe ned i børstens skål - før du påfører på huden ved hjelp av børsten i sirkulære bevegelser. På bildet under har jeg kun denne foundationen på meg, og jeg har ikke brukt mer enn tre små dråper for å få et så fint og jevnt resultat. Med andre ord, denne er drøy i bruk og du har en slik flaske lenge.Denne må dere prøve, jenter! Jeg garanterer at dere vil bli fornøyd, fordi denne er bare helt magisk. Den kommer i flere fargenyanser, jeg bruker nummer 12 som heter Bare Sand.

Under foundationen har jeg alltid en god primer for å sikre meg at sminken holder seg fint gjennom hele dagen, og siden dette er et innlegg om mine store favoritter - vil jeg anbefale dere å bruke Studiomakeup sin Soft Illusion Primer som et underlag. Den er en perfekt base før foundation! Glo Minerals Concealer er min store redder hver eneste dag, den lysner opp under øynene mine og fjerner alt som heter mørke ringer. Som en siste finish på huden, pudrer jeg alltid over med solpudder fra Too Facedpå kinnben, panne og hals - dette pudderet har jeg fortalt dere om mange ganger og jeg har brukt det fast i flere år nå.

 - slik blir resultatet med primer, foundation, concealer og solpudder -

Når det kommer til lepper, bruker jeg mye forskjellig. Men en leppestift som den siste tiden har vokst skikkelig på meg, er denne grønne saken fra Barry M. Herregud, den er så kul! Den er grønn når du ser på den, men på mystisk vis gir den deg plutselig verdens fineste rosa lepper. Jeg ELSKER denne! Den heter Touch Of Magic - så navnet passer perfekt. Fargen denne gir blir virkelig helt nydelig, samt at den gjør leppene myke og kan minne litt om en leppepomade når den sitter på.

- the perfect pink lipstick -

Sist, men ikke minst - det er på tide å avsløre min favoritt maskara. NYX Doll Eye Mascara Ja, jeg har vippeextensions - men denne har jeg brukt både før jeg fikk extensions og nå mens jeg har. Og den er a-m-a-z-i-n-g! Den gir deg akkurat det navnet lover, nemlig dukkeaktige øynevipper som nesten blir seende falske ut så fine de blir. Denne bruker også flere av mine venninner, så dersom du er på jakt etter en god maskara som gir deg både volum og lengde - vet du hvilken du burde prøve.

- doll eyes lashes -

Så ja, dette var mine favoritter innen sminke! Ikke så veldig mange produkter, men det er jo nettopp det som er med favoritter - det er kun noen få som når helt til topps. Ved å bruke rabattkoden « MAKEUPKA », får dere -15% rabatt på ALT av sminke hos Coverbrands.no (gjelder ikke salgsvarer). Denne koden varer ut torsdag 2.oktober :-) Jeg må også få legge til at Coverbrands er en nettbutikk som virkelig har brent seg inn i hjerterota mi, det er en grunn til at det er nettopp de jeg velger å samarbeide med. Coverbrands er best innen netthandel, de er så flinke! Jentene som jobber der er bare helt herlige, de har rask og gratis levering på kun 1-3 dager. Dette er rett og slett en trygg og god nettbutikk å handle fra

Put the sunday uniform on

 - calm down -

Endelig er det søndag Jeg har mommo sine hjemmebakte rundstykker til tining i ovnen, kaffekoppen står ved siden av meg her i sengen (idyll helt til jeg søler den ut..) og jeg koser meg med tv-serier på sengekanten. Jeg har gledet meg helt siden onsdag til denne morgenen, når ting er hektisk - planlegger jeg alltid en morgen hvor jeg kan tillate meg å ikke gjøre noe. Jeg skal se noen episoder med serier til, drikke masse nytraktet kaffe og spise den ekstra gode frokosten min - før jeg vil rydde leiligheten, komme meg ut på søndagstur og dra på fotballkamp senere. Hvordan ser søndagen din ut?

En dag på Specsavers

I dag har jeg hatt en alle tiders dag på Specsavers! De ansatte i butikken var så utrolig imøtekommende og skjønne, så det var rett og slett en fryd å få jobbe sammen med de i dag. Jobben min var å hjelpe folk med styling, mingle i butikken og dele ut fine goodiebags til de som handlet hos oss. Alt sammen gikk strålende, og jeg storkoste meg. Er så stolt av å få være ambassadør for Specsavers, og utrolig glad for å få jobbe med et så dyktig team :-)Kjenner dere igjen denne kjekkasen? Det er faktisk Eirik, som plutselig er klar for catwalken. Min bror gikk nemlig modell for Specsavers i dag, og jeg syns han var så fin! Ble jo så stolt av han at jeg holdt på å sprekke ♥ I en helt rå dress fra Filippa K og briller fra Specsavers, gjorde han en alle tiders jobb. Og jenter? Sant han kunne minne litt om Matt Bomer på disse bildene? Jeg syns han ble helt ekstremt lik! Spesielt når Matt spiller Neal i White Collar, og har på seg briller.. Haha!


On the run

I går hadde jeg og Hilde en skikkelig fin helaften - med sushi og kino. Vi så Heaven Is For Real, og den var så fin og gripende at jeg satt med frysninger under nesten hele filmen. Jeg tenker å skrive et eget innlegg om den i løpet av helgen, for jeg like den bare så utrolig godt! Jeg ble så ivrig etter å ha sett denne, så resten av kvelden snakket jeg hull i hodet på bestis om døden, troen, himmelen og alt med seg. Altså, slike dype og gode samtaler er vel det beste man kan ha? Gårsdagen var virkelig en av de herligste kveldene jeg har hatt på lenge


Men nå, dere! Nå er jeg straks på vei til Sørlandssenteret for å promotere Nordisk Design fra Specsavers! Og dere? Kom innom meg i dag, da! Så hjelper jeg deg å finne briller som passer deg og sørger for at du blir kjempefin. Jeg har fått super opplæring i dette fra et fantastisk team, så jeg føler meg veldig trygg og klar for min første dag i butikken :-) I dag er det gode tilbud på Specsavers i Sørlandsparken, blant annet halv pris på synsundersøkelse, samt at du får med deg en gratis designerbrille når du kjøper briller fra 1595,-. Gode tilbud på ting som briller og synstest er gull verdt, fordi det er utrolig viktig å ta vare på øynene sine. Så nå skal jeg få på meg noen fine briller og komme meg avgårde. Vi sees senere! :-)H&M trend shirt - lindex bukse - topshop cardigan - office sko - marc jacobs klokke - givenchy veske

Apple Crumble

Varme epler servert med et tykt lag av smuldredeig - det er virkelig den perfekte fredagskos! Det er både søtt, varmende og sprøtt. Og trolig min nye favorittdessert!

Til en stor ildfast form trenger du:

1 kg røde epler 1 dl eplejuice/nektar 90 gr hvetemel 70 gr havregryn 70 gr smør 90 gr sukrin gold

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 200 grader. Start med å vaske eplene godt, og del dem i små biter (fjern alltid kjernen). Ha eplene i en stekepanne, ta over eplejuice og stek eplene i fem minutter. Når eplene er myke nok, tar du de over i en ildfast form. Så kan du begynne på smuldredeigen! Start først med å smuldre sammen smør og hvetemel med fingertuppene, det skal få konsistens som store brødsmuler. Bland til slutt inn havregryn og sukrin gold, før du fordeler smuldredeigen som et lag over eplene i den ildfaste formen. Stek i ovnen på midterste rille i cirka 30 minutter, til lokket er blitt sprøtt og gyllent.

- warm, homemade and delicious apple crumble -

Server og nyt med en gang, denne er best når den kommer rykende fersk fra ovnen! Oppskriften passer perfekt til 4-5 porsjoner, jeg lagte den til bursdagen min og den falt godt i smak hos alle :-) Server gjerne med en kule vaniljeis, eller vaniljesaus.


Coffe'O Clock

Jeg hadde store planer om å oppdatere dere en tredje gang i går, men jeg kom plutselig ikke hjem før klokken var alt for sent - så da stupte jeg rett i seng. Gjett hva jeg gjorde i går? Jeg var på motorsykkeltur! Vi kjørte helt til Lillesand, videre til Birkeland, så hjem til mine foreldre og så tilbake til Kristiansand. Det var bekmørkt ute og nesten ingen biler på veiene, og himmelen lyste så fint. For en fin tur! Jeg ble helt rusa på livet bakpå sykkelen og følte virkelig at jeg levde! Haha.. Vi (les: jeg..) tenkte jo at vi var Jax og Tara på tur, så følte meg ganske badass der jeg satt. Motorsykkel er gøy, men jeg skjønner greia med at det er en drapsmaskin hvis man ikke er forsiktig. Heldigvis hadde jeg på meg fullt kjøretøy, samt ryggskinne og sko - så da følte jeg meg ganske trygg. Så ja, det var litt om min torsdagskveld! Det er jammen ikke hver kveld jeg er ute på tur med selveste Jax ;-)

Ellers må jeg jo si god morgen til dere Jeg jublet av glede når jeg fikk begge mine favoritt-magasiner dalende ned i postkassen i går! Fordelen med å være abonnent, da kommer de før de er i butikken. Så denne morgenen koser jeg meg med nytraktet kaffe, masse inspirasjon fra magasinene, samt en stor frokostskål. I dag finner dere både rørte jordbær, cottage cheese og Fedon Lindberg sin musli oppi skålen min. Så godt, og så sunt. En perfekt start på dagen!

Denne helgen er ganske fullspekket for meg. I dag skal jeg jobbe og i noen møter, og når kvelden endelig kommer blir det kino med Hilde. I morgen skal jeg jobbe på Specsavers på Sørlandssenteret fra 12.00 - 16.00, forteller dere mer om dette i morgen - men dere må gjerne holde av litt tid på lørdagen for å komme å si hei! På kvelden blir det bursdag til Simi, og jentekveld med noen andre venninner senere hvis tiden strekker til. Det er gøy å ha det litt hektisk da, så denne helgen blir nok veldig fin. Kose meg skal jeg så absolutt, med alt fra hyggelig jobb til kvalitets-tid med venner.

Har du noen koselige planer for de kommende dagene? Endelig er det fredag, og det er så deilig! Og apropos fredag, i dag tenkte jeg det var passende å komme med en ny oppskrift. Hint: fredagskos! Stikk innom litt senere, da :-)

90 dager til julaften

Tenk, i dag er det akkurat 90 dager igjen til selveste julaften! Skyt meg for å begynne med denne julestemningen litt vel tidlig, men jeg gleder meg bare så innmari til Desember!

- can't wait for christmas -

Jeg gleder meg til å bake kakemenn, lage pepperkakehus, komme hjem til mamma og kjenne lukten av julekaker, pynte juletreet, gå på lange turer i snøen, se julegrana tennes, titte i alle de fine butikkvinduene som er pyntet for julen, drikke varm kakao med krem, se koselige julefilmer, kjøpe julegaver, se snøen dalen ned, dra på lange skiturer, drikke varm kaffe i julegata som lyser så fint, tykke pledd og stearinlys, fyr i peisen og julestemning med de jeg er glad i. Er vi flere som gleder seg allerede nå?

Min egen lykkes smed

God morgen, fininger Jeg vet flere av dere lurer på hva som skjedde med fjellturen min, så jeg tenkte å starte dagen med å gi dere en liten update på nettopp dette. I går skulle jeg altså egentlig vært på Galdhøpiggen, Oslo til uka, om noen få dager etter det i Belgia, om to uker i Portugal og lista om jobbturer går videre. Bare tanken på dette fikk meg til å bryte meg selv enda mere ned, så jeg bestemte meg for å tenke på meg selv og avlyse alt av turer de kommende ukene. Det å fyke land og strand rundt hele tiden, har jeg funnet ut at ikke kommer til å funke for meg akkurat nå. Så for en liten uke siden tok jeg avgjørelsen om å tenke på meg selv. Og vet dere hva? Det er en av de beste avgjørelsene jeg har tatt.

Og etter at jeg bestemte meg for dette, har det skjedd noe rart. Dagene har plutselig begynt å bli litt lysere, klumpen i magen har blitt litt mindre og jeg våkner med mot til å få hverdagen min tilbake her hjemme. Den følelsen er det flere måneder siden jeg har hatt, og ord kan faktisk ikke beskrive hvor godt det er å faktisk få kjenne litt på dette. Jeg er min egen lykke-smed, og jeg er glad jeg endelig innså at jeg heller må ta grep her hjemme - i stedet for å slite meg enda mer ut med å bo i en koffert og ikke være rundt de jeg trenger akkurat nå.

Prioriteringene mine fremover blir kort fortalt å satse på enda mer på bloggen og ambassadør-jobben min i Specsavers. Dette er to ting jeg syns er gøy og som vil være det jeg fokuserer på. Akkurat nå er det alt jeg klarer, og da vil jeg heller glede meg over disse to tingene - enn å gjøre andre ting halvhjertet fordi jeg gjerne vil rekke alt. Men først av alt, kommer jeg til å ta bedre vare på meg selv og det jeg føler for å gjøre. Jeg skal trene godt, bruke tid med de jeg er glad i, få kostholdet på plass igjen, bli en enda bedre blogger - rett og slett få livet på gli igjen. Så nå skal jeg ikke ut å reise mer jobbrelatert før November, og jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker følelsen av at jeg skal ha så mange uker hjemmeFremover tenkte jeg å satse litt mer på oppskrifter her på bloggen, samt litt annet nytt og annerledes. Hvordan høres det ut med en matoppskrift eller kanskje to i uken? Litt mer blogging om trening og motivasjon? Mer antrekk og livsstil? Kanskje mer filming og videoer? Og ikke nok med det, men mot juletider tenkte jeg å dele julekakeoppskrifter med dere! Det er jo koselig med litt slik når snøen daler ute og julaften nærmer seg med stormskritt. Jeg har lyst å prøve litt nytt og få en liten forandring her inne, så gi meg gjerne en tilbakemelding på hva dere tenker og ønsker å se mer av her på kristinaandersen.no :-) Jeg setter stor pris på å få tilbakemeldinger fra dere!

Jeg sitter faktisk enda her i sengen, drikker kaffe, blogger for dere og har frokost-tv i bakgrunnen. Deilig og myk start på dagen! Straks skal jeg få i meg en sen frokost, og komme i gang med torsdagen. God klem til dere alle!

Jobb, trening, jentekveld

God onsdagskveld, dere

I dag har jeg hatt en travel, men fin dag! Startet morgenen med litt luksus hos Linda på Auds Hudpleie, som frisket opp i vippene mine og fylte på der det trengtes. Det ble like fint som alltid :-) Etterpå pakket jeg med meg laptopen, og ble sittende å jobbe på cafe til utpå ettermiddagen. Syns det er så deilig å ikke alltid bare ha hjemmekontor, i blant er det godt å bytte plass - jeg må bare bli flinkere til det. Kvelden min denne onsdagen begynte med nok en blytung spinning-time, etter 60 svette minutter på sykkelen så trasket jeg hjem igjen, tok en lang dusj og en deilig hårkur - og ventet på å få besøk. Så nå er det hygge i heimen, med grønnsaker, sunn dipp og tente stearinlys absolutt alle veier. En slik koselig jentekveld midt i uka er jammen meg litt hverdags-luksus, altså! Hvordan har dagen deres vært?

topshop cardigan - 2nd day tee - second female skjørt - zara home hatt - bianco boots - givenchy veske

Waiting - I'm so excited, I just can't hide it -

En liten kar som nesten ikke klarer å vente mer på besøk.... Hver gang det ventes gjester her hjemme, sitter min lille firbeinte venn slik i vinduskarmen - mens han titter utover og venter spent. Jeg skal innrømme at jeg er flink til å si "besøk! nå får vi besøk!", rett og slett fordi da plasserer han seg alltid på denne måten. Haha! Med hode på skakka, og munnen litt skjevt. Ser dere at det er akkurat som han smiler? Lille hjerteknuser

Enda en liten feiring


 - a little birthday celebration for me yesterday -

Noen bilder fra i går, hvor vi feiret bursdagen min nok en gang med den andre delen av familien min. Jeg er heldig som har to flotte familier, så i går var det kjempe kjekt å spise god mat og feire litt med Wenche, Finn, Øyvind, Eirik og mamma. Nok en gang fikk jeg kjempefine pakker, som inneholdt litt nytt til leiligheten, samt penger som jeg skal bruke på nye puter og slikt til å ha her hjemme. Det blir deilig å få inn litt mer strikk og nye farger nå som det er høst. Jeg lurer på å bytte ut det jeg har i sølv med kobber, men er fortsatt litt i tvil. Hva mener dere? Kobber er jo så fint, men det kan ikke bli for mye av det heller. Uansett er det gøy med en liten forandring, og så må jeg jo ha noe til å matche den fine vasen fra Khäler som jeg fikk på lørdag :-)

Arctic Home

Havisen i Arktis forsvinner raskere enn forskerne kunne forutse for bare få år siden. Dette er alvorlig nytt for isbjørnene. De får ikke bygget trygge hi til barna sine, og må svømme stadig lenger for å skaffe mat. Kampanjen Arctic Home er et samarbeid mellom WWF og Coca-Cola, og gjør det enkelt å hjelpe isbjørnmødrene. På www.arctichome.no kan du støtte WWFs arbeid for å ta vare på isbjørnene i Arktis, og ikke minst: Coca-Cola dobler alle donasjonene som gis. Pengene som samles inn i denne fantastiske aksjonen, vil blant annet gå til sporing av isbjørnene, bevaring av den arktiske næringskjeden, kartlegging av isbjørnens fremtidige leveområder og overvåking av isbjørn-hi. Hvor utrolig flott er ikke dette, dere? Jeg blir så uendelig glad for at de blir satt igang flotte tiltak som dette for å hjelpe dyrene!

Viser Foto - Jon Aars, NPI.jpg

 - alle familier trenger et hjem -

De dramatiske endringene truer isbjørnens overlevelse. Isbjørnene kan ikke klare seg uten isdekket, som de er avhengige av for å skaffe mat og komme seg i hi. Når isen forsvinner, blir det vanskeligere for isbjørnmødrene å jakte etter mat til barna sine. De må legge ut på lengre og lengre svømmeturer på det åpne havet. Dermed trekker de oftere inn mot bebygde strøk, til fare for både seg selv og menneskene som bor der. Isen som forsvinner gjør også at de hundrevis av isbjørnmødrene som føder hvert år, mister områdene der de bygger hi for barna. Disse hiene er helt nødvendige for at de blinde og hårløse isbjørnungene skal få maten, varmen og tryggheten de trenger for å overleve.

Kampanjen «Arctic Home» gir deg muligheten til å hjelpe isbjørnmødrene i Arktis, og du trenger ikke bevege deg lenger enn mobilen. Coca-Cola lover at de vil doble alle donasjonene som gis, og det er helt fantastisk! Send WWF KRISTINA til 2377 for å donere 100 kroner til WWFs arbeid for å redde isbjørnen. Legg igjen en kommentar etter du har sendt sms'en, så velger jeg ut en av dere som får en hyggelig overraskelse i postkassen om en ukes tid

Spicy kyllingsuppe

Hjemmelaget suppe er noe av det beste jeg vet! I dag tenkte jeg å dele oppskrift på en helt nydelig og spicy kyllingsuppe, som virkelig er noe av det beste jeg har smakt.Til to store porsjoner trenger du:

en halv paprika en halv løk  purre en chili en boks créme fraiche
en halv kylling 8 dl vann 1 halv ts karri 2 stk kyllingbuljong

Dersom du vil ha suppen til fire personer, dobler du bare oppskriften. Fremgangsmåten er veldig enkel! Start med å løse opp buljongen i vannet, og kutt så opp grønnsakene til små hakkede biter. Stek de litt i stekepanna, før du tar de over i vannet. Tilsett boksen med créme fraiche, ha i kyllingen og la suppen småkoke i 20 minutt mens du rører rundt.

 - homemade and spicy chickensoup -

Server og kos deg med en nydelig suppe! Denne er ganske spicy, men likevel ikke for sterk - jeg syns smakene i den bare ble helt fantastisk. Vi hadde 4korns-rundstykker til, og det var supergodt å dyppe de oppi. Jeg har heldigvis litt suppe igjen til i dag, så jeg tenkte å varme den opp til å ha ved lunsjtider etter trening. Kanskje dette blir dagens tirsdagmiddag for deg?

Sunnies and coffeezara jeans og sko - lindex skjerf - bodum kaffekopp - céline solbriller

Denne kaffekoppen fant jeg plutselig i skapet mitt her en dag når jeg ryddet. Og jeg har tviholdt på den i hele dag, som dere helt sikkert ser. Haha! Perfekt å ha med seg varm kaffe på farten hvis man trenger litt koffein til å kvikne til på. I dag ble det plutselig litt kaldere enn jeg hadde trodd, og siden jeg ikke hadde med meg jakke - ble rett og slett skjerfet brukt som poncho. Jeg syns det ble ganske så fint, jeg!


Her har jeg nettopp kommet hjem fra spinning, og det var som forventet blytungt. Styrke og kondisjon er ferskvare, så når jeg har stoppet opp så lenge som det jeg har, hadde jeg egentlig ikke ventet meg noe annet. Så fremover blir det bare å jobbe på, jeg vet hva jeg pleier å være god for og egentlig kan. Så det holder meg motivert til å jobbe meg tilbake mot nettopp dette :-) Hilde ble med meg hjem etter trening, og vi har lagt oss spicy kyllingsuppe til kveldsmat. Den ble så god! Tenkte å dele oppskrift med dere i morgen, dersom dere vil det? Nå sitter vi under hvert vårt teppe i sofaen og venter på at Sons Of Anarchy skal begynne. Håper dere også har en fin kveld, gode leserne mine

Ukens beste dag

God mandag, dere I dag våknet jeg opp til at stakkars Milo hadde spydd hele fire plasser på teppet i stuen. Fikk så vondt av han! Heldigvis er han i fin form nå, misstenker at det var kakaoen han drakk mens jeg ikke fulgte med på turen i går som kom opp igjen. Kremt! Når slikt skjer blir jeg helt manisk og vurderte å kaste hele stueteppet. Meeen, jeg må lære meg å vaske, ikke kaste og kjøpe nytt når slikt skjer. Men det er jo så ekkelt, og jeg får seriøst tvangstanker av sånt! Heldigvis fikk jeg det rent til slutt, etter å ha skrubbet teppet ihjel og bannet noen stygge gloser. Resten av dagen har vært fin, en typisk mandag! Jeg har fylt opp kjøleskapet med fristende godsaker, vært på en lang powerwalk og jobbet noen timer med hjemmekontor. I dag skal jeg som sagt begynne med treningen igjen, så straks går turen på spinning. Som jeg gleder meg!

 - on my way to shoot todays outfit post -


This Scarf - the perfect scarf for fall and winter -

Jeg er helt forelsket i dette nydelige skjerfet fra Holzweiler!Jeg fikk det til bursdagen min, og vurderte nesten å sove med det den natten. Så chuncky, så deilig og bare så fantastisk fint. Og stort! Det gjemmer nesten hele hodet og ansiktet mitt når jeg knytter det rundt meg, og det er akkurat det jeg liker så godt. Nå kan den kalde høstvinden bare slå inn for fult, for jeg kan ikke vente med å pakke meg godt inn i denne herligheten! Det er viktig å kle seg godt i kulda, vet dere


Topptur i Bymarka

I dag har jeg vært på fjelltur i over seks timer! Jeg, onkel, fettere og Mommo avtalte nemlig å legge på en skikkelig langtur over Bymarka i dag, og jammen ble det tidenes lengste tur også. Vi begynte å gå fra Jegersberg, la turen over Sødalsmyra og endte til slutt opp på Den Omvendte Båt. Til sammen var vi på tur i over seks timer inkludert en pause på toppen - med en helt nydelig utsikt over hele Kristiansand. For en magisk fin søndag, det er virkelig ingenting som slår norsk natur!


På toppen koste vi oss med nybakte rundstykker og egg som Mommo hadde tatt med, samt rykende varm kakao og kaffe på termos. Ingenting er som et godt måltid etter en krevende og fin fjelltur! Og dere? Jeg må bare få lov å skryte litt av Mommoa mi. At en dame på snart 72 år er så sprek er rett og slett bare helt rått! Hvis jeg blir såpass sprek den dagen jeg i det hele tatt bare er 50 år, så skal jeg si meg strålende fornøyd. Hun trasker avgårde kilometer etter kilometer, og er så lett på tå at dagens tur gikk lett som en lek for henne. For ei dame altså, jeg bøyer meg i støvet :-)

Hvordan har søndagen deres vært, fine lesere? Fortell meg gjerne om helgen deres, det er alltid koselig å vite hva dere også bedriver tiden med! Nå gleder jeg meg masse til en ny uke, for vet dere hva? I morgen begynner jeg å ta forsiktig opp treningen igjen, og jeg kan nesten ikke vente. Joggeskoene ligger allerede klare i treningsbagen, og jeg klør i hele kroppen at å få kommet i gang etter alt for mange uker (måneder..) med pause. Nå vil jeg få opp kondisjonen igjen, bli sterk igjen og i det hele tatt komme i form igjen. Og når motivasjonen er såpass sterk som den er nå, vet jeg at det vil bli en fryd å sette beina opp på Solsiden! Dessverre for meg har jeg immunforsvar som en baby, men jeg håper virkelig at jeg kan ha flaks og slippe unna sykdom en god stund nå. Har ikke tid til mere sykdoms-tull nå, jeg vil bli sprek igjen! Så, kjære mandag? Bring it, jeg er så klar!

Let's talk beauty

annonse

Det siste året har både hår og øyevipper blitt fryktelig slitt på meg, jeg går som dere vet konstant med hairextension og forlengelse på vippene - så dette har mildt sagt satt sine spor. Derfor har jeg nå begynt jobben med å forebygge dette så godt jeg kan, samt å få mitt eget hår og egne vipper til å gro seg lange. Tenk at det har kommet produkter på markedet som får håret vårt til å vokse? Det er jo bare helt insane! Men jeg er veldig, veldig glad for det :-) Haha!Jeg starter alltid dagen min med en god frokost, og tar to små Beauty Pearls ved siden av. Å ta disse sammen med frokosten er genialt, fordi da blir det med i en fast rutine og man glemmer de ikke. Beauty Pearls styrker hårveksten innenfra og påskynder den slik at håret gror fortere, samt at de inneholder flere næringsstoffer som betakaroten, omega 7, Omega 2, sink, selenium og vitaminer som alle er dosert etter sin spesifikke funksjon for din ytre skjønnhet. I tillegg lover kapslene å gi deg sterkere negler, klarere øyne og finere hud. Kan det blir bedre? Jeg er supergiret på å fortsette på disse, og skal selvfølgelig holde dere oppdatert på effekten!

Kosthold, søvn, livsstil, og andre eksterne faktorer påvirker utseendet ditt mer enn du tror, og mange av de nødvendige næringsstoffene man trenger for å opprettholde sin skjønnhet, får man ofte ikke i seg gjennom vanlig kosthold. Derfor er det helt supert for meg å starte dagen med to av disse kapslene, slik at både hår og vipper forhåpentligvis kan begynne å gro i rekordfart!

 - how to enhance your beauty and hair -

I tillegg har jeg nettopp begynt å bruke Swiss sitt øyevippe-serum igjen, etter å ha glemt det bort de siste månedene. Dette serumet har jeg brukt før, så jeg vet det fungerer bra. For meg som har vippe-extension er dette veldig lurt å bruke, da det styrker mine egne vipper og gjør at de holder seg sterke under. Målet er selvfølgelig at mine egne vipper kan bli såpass lange at jeg kan slutte å bruke forlengelser, det hadde jo uten tvil vært det optimale! Swiss Lashes er kort fortalt altså et vippeserum som strykes på roten på øyevippene hver kveld før man legger seg, og dette får dem til å øke levetiden kraftig og dermed vokse mer.Nå er det et pakketilbud på både Beauty Pearls og Swiss Lashes, hvor dere får begge deler til 1295 kroner (før pris er 2394,-). I tillegg får dere nå 200 kroner ekstra i rabatt hvis dere bruker rabattkoden BEAUTYKRISTINA. Husk at SwissClinic alltid har fri frakt, og leverer varene raskt

24 år

Tusen hjertelig takk for alle bursdagshilsener i går! Både her og på instagram - jeg leser alt dere skriver og blir så glad. Tusen takk ♥ Jeg hadde en alle tiders bursdag i går, hvor jeg koste meg så utrolig mye. Dagen startet med en koselig venninnelunch, etterfulgt av familiemiddag hjemme hos mine foreldre.
Jeg fikk så utrolig mye fint i går at jeg ble helt satt ut! Over ser dere noe av det jeg fikk, jeg mangler litt på bildet. Skjønne Mommo hadde fått tak i et helt fantastisk skjerf fra Holzweiler som jeg har ønsket meg lenge, av mine foreldre fikk jeg en fantastisk fin hylle til å ha på veggen i leiligheten samt vasen dere ser på bildet og annet interiør, og av tanter og onkler fikk jeg både bøker, penger, interiør og en nydelig skjærefjøl i marmor. Heldige meg, jeg ble så glad!
Mamma var så snill og hadde stelt i stand en helt nydelig middag til oss alle. På menyen stod det selvfølgelig reker og blåskjell, skalldyr er jo som dere vet det beste jeg får :-) Og det var så utrolig godt! Til dessert ble det bursdagskaker og snoperier. Og som jeg koser meg rundt bordet med familien, det er så mye latter og så høyt støynivå at jeg er sikker på at hele nabolaget kunne høre oss. Haha! Familien min er virkelig mine aller beste venner, jeg er så glad i dem alle at jeg har faktisk ikke ord. De er alltid det som kommer først hos meg, og jeg er så takknemlig for å ha et så tett og godt forhold til de alle ♥Alt i alt en veldig fin dag! Jeg hadde helt ærlig gruet meg litt til bursdagen min dette året og ikke ville feire, som dere vet syns jeg ting er innmari tungt og vanskelig etter at Mofar gikk bort. Derfor føler jeg meg ekstra heldig for å ha en mamma og en familie som gjør alt de kan for at jeg skulle få en så fin bursdag som mulig og som er så snille med meg. Det ble en fin liten feiring av mine 24 år i går, og jeg kunne ikke ønsket meg en bedre kveld ♥

Birthday girl - Happy birthday to me! Feeling 24 today -

I dag har jeg bursdag! Og kanskje best av alt? Når man er bursdags-jente, så kan man starte dagen med cupcakes med lys på og ballonger i senga. Det skjer kun en gang i året, og det kommer nok aldri til å gå av moten her i hus... Haha! Tenk at nå er jeg 24 år? Tiden flyr, og jeg skulle ønske jeg kunne være i 20´årene for alltid. Men det er bare å innse at tiden løper avgårde, og være glad for hvert eneste år man er så heldig å få fylle :-) Dette året blir det en rolig feiring på meg, med bursdagslunsj på dagen og skalldyr sammen med deler av familien i kveld. Hipp hurra

Oh so windy

Mommo: nå drar vi avgårde for å gjøre Arendal utrygg!

Hehehe, ja - nå kan bare dere i Arendal låse dørene og holde dere innendørs. Lady KA og Mommo kommer nemlig til byen! Jeg holdt på å le meg ihjel når jeg snakket med Mommo på telefon i går, og hun smalt ut denne setningen mens hun lo rått i bakgrunnen. Hun er så skjønn! I dag har vi altså tatt turen til Arendal for å besøke min Tante. For en fin start på helgen! Planen er å strolle rundt i Arendal-by, dra på cafe, shoppe litt og bare koooose oss masse sammen. Denne byen er virkelig en av de fineste jeg vet om, så jeg er så glad jeg har familie der - fordi da har jeg en god grunn til å stadig ta turen dit.


- Yesterday was oh so windy! Almost couldn't take outfit pictures, but I tried my best -


H&M trend genser - Pimkie bukse - aldo sko - michael kors veske

Det blåste så ekstremt i går når vi tok disse bildene, så dette var de eneste brukbare jeg fikk. Bedre enn ingenting, håper jeg? Hihi! Elsker denne fine genseren, den ble med meg hjem fra London den også. Men dere? Ha en super start helgen, og kos dere masse denne fredagen

A wonderful pre-birthday

 - my bestie suprised me with a pre-birthday this morning -

Se hva jeg våknet opp til i dag, da! Verdens beste Hilde som kom å ga meg en liten bursdag på forskudd. Så skjønn! Jeg har jo bursdag i morgen, men siden bestis reiser på tur i dag - ville hun gi meg en liten feiring dagen før dagen. Jeg ble såå glad! Og ikke nok med ballonger og en vanvittig fin bursdagsgave, hun hadde jammen meg bakt favorittkaken min også. Ostekake! Har ikke jeg verdens beste venninne så vet ikke jeg, jeg ble så glad! For en fin start på fredagen

Les Macarons- La Maison Du Choclat Paris -

Noe av det koseligste vi gjorde i London, var å kjøpe med oss makroner og finne en sjarmerende cafe i en liten sidegate som vi satte oss ned på. Her bestilte vi et duggfrisk glass med hvitvin, og koste oss med makroner mens solen strålte over oss.. Aaah! Slike ting som dette går rett inn i minneboka over fine opplevelser Og makroner? Det må virkelig være det beste som finnes... Flaks for meg at de ikke har La Maison eller Ladurée her hjemme, da hadde det garantert blitt noen makroner for mye i løpet av uken. Men når man er på weekendtur i London med en flott gjeng jenter? Da er alt lov!

Do it for yourself

Noe av det jeg gjør for meg selv for tiden, er å gå turer. Lange turer i skog og mark. Det er virkelig godt for hodet!

Akkurat nå har jeg en regel om at jeg ikke skal ha en eneste dag uten en tur på "heia" som vi sier her på Sørlandet. Så i dag var intet unntak, bare at dagens tur ble plutselig litt lengre enn først tenkt. Jeg bestemte meg for å teste ut noen nye løyper, og klarte selvfølgelig å gå meg vill inne i skogen. Haha! Til slutt endte jeg opp i Ravnedalen, og måtte gå gjennom Baneheia for å komme tilbake hjem. Alt i alt var det en fin tur, som ble avsluttet med å ligge langflat på fjellet i en liten halvtime med solstrålene som brant i ansiktet. Virkelig helt utrolig deilig ♥
- there is nothing better than long walks in the Norwegian woods -

Så deilig, altså! Noen ganger går jeg alene, andre ganger med venner. Eneste minuset med å gå alene er at jeg fort blir redd når jeg er langt inne i skogen, jeg får ofte følelsen av at noen forfølger meg og vil meg vondt. Jeg vet det er unødvendig å tenke sånn, men jeg klarer ikke å la være. Haha! Meen, det er jo lurt å være forsiktig. For man kan aldri vite, så derfor er det viktig å passe godt på seg selv og ta litt forhåndsregler. Som å ikke gå etter at det har blitt mørkt, og heller legge turen til når det er flere folk i turstiene. Det liker jeg, fordi da er jeg ikke helt alene blant skyhøye trær og skog så langt øyet kan se.

Og du? La deg tid til å ta deg en skogstur en dag. Det vil gjøre deg godt, tro du meg ♥

My dream bed

- I never want to leave this bed -

Jeg elsker soverommet mitt, og tror kanskje det er mitt favorittsted i hele leiligheten. Eneste faren er at sengen er enda bedre enn den ser ut, fordi jeg sliter virkelig med å komme meg opp av den. En himmel av puter, alltid friskt sengetøy som lukter clean cotton og verdens mykeste dyner. Heaven! Som dere ser har jeg endelig fått meg senge-gavl også. Det tok bare over ett år før jeg fikk fingeren ut, haha! Det er rart med det, men det tar alltid litt tid å få alt ferdig i et nytt hjem. Det er ofte sånne småting som kommer sist, men nå er den i hus og jeg syns den er så fin! Likte dere den? Jeg må få Øyvind til å bygge noen klosser jeg kan sette under den før jeg blir helt fornøyd med resultatet, siden jeg har så mye puter i senga som er ganske store - må jeg ha den litt høyere opp slik at den synes bedre. Men, jeg er veldig happy med den og følte soverommet ble så lunt og koselig nå

Bruuns Bazaar

Pjuuuuh! Nå var det jammen godt å få satt seg etter en lang dag. Dere kan tro jeg ble glad når det plutselig banket på døren, og jeg åpnet opp. For hvem stod der? Mamma og lillebror ♥ Jeg er så heldig som har en familie som alltid støtter meg og alltid hjelper meg, det betyr så utrolig mye! Og siden de først kom innom, var det klart jeg måtte lure Eirik til å ta noen antrekkbilder av meg! Og apropos nettopp bilder... Jeg har speilrefleks jeg tar bilder med, og når de lastes inn på dataen er de i en topp kvalitet. MEN, når jeg komprimerer de ned til 1000 px i Picasa, blir kvaliteten plutselig så utrolig mye dårligere. Er det noen av dere som vet om jeg kan trykke på noe for at kvaliteten skal holde seg, selv om bildene går ned til tusen pixler? Er så kjedelig å ha brukt flere tusen kroner på et såpass godt kamera som det jeg har, når kvaliteten plutselig blir så crappy her på bloggen....
zara genser - lindex bukse - specsavers briller - office sko - givenchy veske

Hva syns dere forresten om brillene mine? De er så kule! Dette var ett av parene jeg valgte med meg fra Specsavers, de er fra Bruuns Bazaar og jeg har litt styrke i dem slik at jeg ser bedre. Er helt obsessed med dem, elsker det kule mønsteret og jordfargene i brillen. Gøy med noe nytt! Disse skal bli flittig brukt fremover :-)

VaskekjerringHehe, jeg ler av meg selv! Slik ser det ut cirka hver gang jeg skal ta et skikkelig skippertak her i leiligheten. Håret til alle kanter, joggeklær og fult fokus på å få hjemmet mitt til å skinne. Jeg er helt manisk når jeg vasker her hjemme, tramper rundt og gir meg ikke før det er helt perfekt her. Livet med støv på hjernen sier jeg bare.. Galskap på høyt nivå! Jeg har nettopp spist frokost, og skal altså i gang med å rengjøre litt før jeg starter på dagens arbeidsdag. Planene mine for dagen er rett og slett veldig enkle, jeg skal kun vaske leiligheten og jobbe frem til i kveld - før jeg tenkte å ta en lengre tur i høstkulda. En typisk hverdag for de fleste av oss, og det er uten tvil hverdager jeg liker best!

Fremover har jeg forresten planer om å bli skikkelig økonomisk og flink! Jeg vet jeg alltid sier det og aldri helt klarer det. Kremt! Men på mandag fylte jeg opp hele kjøleskapet, og klarte faktisk å planlegge middager også for en hel uke. Det har jeg aldri klart før, så det blir til at jeg renner ned Kiwi og Meny litt oftere enn egentlig planlagt. Men nå, dere! Nå gikk det jammen med. I tillegg har jeg noen personlige mål også, men jeg tror ikke jeg vil si de her - fordi det er så flaut hvis jeg bryter disse små løftene. Haha! Uansett, jeg er veldig motivert og skal fortsette i dette fornuftige sporet så godt jeg kan :-)

Ønsker dere en super onsdag, vi sees igjen litt senere

Klassikere for høsten

annonse

HØST ♥ Jeg tror det må være min favoritt-årstid! Man kan pakke seg inn i chunky strikkegensere, vinden røsker i kinnene og det er ekstra koselig å nyte late kvelder hjemme. I denne forbindelse har jeg funnet frem det jeg mener er klassikere for høsten, og ting jeg uten tvil skal ha mye nytte av fremover. Fargene det går i her er grønt, grått, vinrød og sort.

- høstens mest trendy lepper -

Farger på lepper er både sexy og klassisk! Selv føler jeg at rødt kan bli litt mye for meg, så vinrødt er nok fargen jeg kommer til å gå for. På bildet over har jeg på meg Studiomakeup sin Rich Hydration leppestift, i fargen vibrant wine. Og den er så FIN! Den blir ikke tørr som andre leppestifter fort kan bli, men den legger seg silkemykt og fint på leppene. Og den holder lenge! Jeg bruker nesten alltid nude farger på leppene, men i høst skal jeg jammen meg prøve meg på litt farger også.- høst er tid for te, kos og en liten oppfriskning i hjemmet -

Ja, høsten er uten tvil tiden for ekstra kos i hjemmet! Jeg har blitt helt hektet på varm te den siste tiden, og favoritten min akkurat nå er Green Chai fra Pukka. Dette er en økologisk te, med ekte grønn chai. Den er både krydret og søt, full av antioksidanter og kardemomme. Nettopp denne smaken vant faktisk Great Taste Gold for noen år tilbake, og det kan jeg godt forstå. Den er så god! Perfekt å nyte sammen med kveldsmaten og en god film på tv.

I tillegg har jeg fått meg en ny toalettveske som står på badehyllen, jeg hadde så lyst å få inn litt mer varme og mørke farger på badet mitt nå som det er høst. Lulu's Toilet Bag ble den som får pryde badet i år, og best av alt - den er minst like praktisk som den er fin. Her oppbevarer jeg alt av hårprodukter, renseprodukter og slike ting - for å spare plass i badehyllene.

- fine og fargerike negler frisker opp høstlige antrekk -

De tre neglelakkene dere ser under kommer fra Nail Taxi, og den er så kul! Esken minner meg skikkelig om London, med rød telefonboks og hele pakken. Her får du tre fine farger, som er helt supre å ha i høst/vinter. Nail Taxi koster forresten bare 135 kroner nå, jeg tror ikke man kan ønske seg kvalitetslakker fra Ciaté stort billigere enn det, altså!

The Curve eyelineren har vært en favoritt i hele sommer, og kommer også til å bli flittig brukt i høst. Det er den eneste eyelineren jeg klarer å bruke og som blir fin på meg, så dersom du også ikke er en racer på eyeliner - burde du virkelig prøve denne.

- sotede øyne er en klassiker som aldri går ut av trendbildet -

Sotede øyner er så utrolig fint, og dette kittet fikk jeg nettopp hjem for høsten. Jeg har hatt det tidligere, men alle skyggene var helt brukt opp - så da var det på tide å bestille nytt igjen. Kittet inneholder fire skygger - en med skimrende ferskenaktig champagnefarge, en skimrende søl-grå, en matt brun-grå og en matt grå-sort. Jeg bruker denne både i hverdagen, og til fest. Alt ettersom hvor dramatisk jeg vil ha det, jeg legger gjerne på mindre på dagene og ekstra på kvelden.I dag har jeg en ekstra overraskelse på lur til dere! Nå får mine lesere nemlig -20% på HELE Coverbrands.no. Rabattkoden dere må bruke er KA20 (rabattkoden gjelder ikke salgsvarer), og den varer frem til 21.september ♥ Husk at Coverbrands alltid har fri frakt og lynrask levering!

Rykende ferske rundstykker

I går spurte Hilde meg om vi ikke skulle lage noen sunne og gode rundstykker som hun nettopp hadde fått oppskrift på til kveldsmat. Og resultatet ble så fantastisk bra at jeg er superglad for at jeg tok bilder underveis, slik at jeg kunne vise dere på bloggen i dag. Dette er noen magisk gode rundstykker bakt på havregryn, de er både sunne og næringsrike.

- til ca åtte rundstykker trenger du -

2 egg 250 gr cottage cheese 250 g havregryn 1-2 ts bakepulver litt salt

Forvarm ovnen til 200 grader. Så går du frem slik vi har gjort på bildene under, med å legge alt av ingredienser i en bakebolle. I stedet for å blande rundt, tar du en stavmikser oppi og moser alt sammen helt til det blir en fast og fin deig. Så ruller du sammen til rundstykker, og plasserer de på et stekebrett. Stek så på midterste rille i ovnen, i cirka 20 minutter. Steketiden varier selvfølgelig etter størrelse og hvor mange rundstykker du får, så følg med underveis.


 - homemade and healthy rolls -

Vi spiste disse i går med masse digg pålegg, spesielt godt blir det jo med gulost og ekte smør. Mmmm, så godt altså! Server gjerne med varm te, det er så koselig med noe varmt i koppen nå som det er høst. Og best av alt! Hvis du får mange nok rundstykker, så er disse supre å fryse ned. Varm de litt i stekeovnen før du spiser disse, så blir de ferske og gode! Dersom du vil, så kan du fint lage dobbelt av oppskriften - så er du helt sikker på å ha mange ekstra liggende i fryseren


Hjemme er best

Det er alltid kjekt å være på reise, men det er også alltid ekstra godt å komme hjem igjen! Dagen i dag har flydd unna til jobb, og et besøk hos regnskapsføreren. Jeg hadde mildt sagt litt å få unnagjort etter fire dager på tur, så da var det bare å stå grytidlig opp og ta tak i pliktene som ventet :-) Etter jobb kom Hilde på besøk til meg, og hun er her fortsatt. Så koselig å ha besøk av bestis igjen, og selv om det ikke akkurat er en evighet siden sist - føles det jammen som det! I kveld har vi vært ute på en lang powerwalk, og skal straks krype opp i sofaen med kveldsmat og kakao for å få med oss premieren på Sons Of Anarchy. Det er favorittprogrammet vårt, så dere kan tro vi gleder oss til å få et gjensyn med Jax og gjengen! Hvis noen av dere også vil se, så er det bare å slå på TV2 Zebra klokken 22.30 i kveld. Iiih, jeg har gledet meg til denne dagen i ett helt år nå.... Haha!

- look of today -
bikbok genser - zara bukse - reebok sko - marc jacobs klokke - jimmy choo solbriller

Givenchy Antigona


- givenchy antigona -

En av tingene som ble med meg hjem fra London er denne fine vesken fra Givenchy! Jeg har siklet på den i evigheter, så det var ekstra stas å la den bli med hjem fra Harrods. Det føles ganske rart å bruke så mye penger på en veske, og det er ikke noe jeg har for en vane å gjøre. Likevel syns jeg det er greit å unne seg noe ekstra fint en sjelden gang i blant hvis man kan, og hvis jeg har gjort det godt nok i firmaet mitt - pleier jeg å kjøpe meg noe ekstra spesielt en gang i året. I fjor ble det en Louis Vuitton, og i år ble det denne. Jeg er veldig fornøyd, den er så fin og jeg skal ha glede av den i mange, mange år fremover

A day in Chelsea

Siste dagen vår i London, bestemte vi oss for å ta turen til Chelsea. Etter to hektiske dager i Oxford Street med shopping og masse mennesker, var det deilig å trekke seg litt tilbake og la skuldrene senke seg på et litt mer roligere sted. Og vet dere hva? Chelsea er så utrolig koselig! Hit vil jeg definitivt booke hotell neste gang. Det er ikke lengre borte enn at man kan spasere til Oxford, men likevel er det langt nok unna til at det er mye roligere og så utrolig mye finere.

I Chelsea spiste vi en god frokost, besøkte et utrolig koselig matmarked hvor vi hørte på felespilling og så de lokale servere pizza rett fra stenovnen. Vi handlett litt på Zara, før vi spaserte rundt i gatene og bare tittet på alle de utrolig fine bygningene. Så flott, altså! Til slutt endte vi opp på Harrods, som er et helt gigantiske kjøpesenter med en himmel av designermerker som ligger i Knightsbridge. Her får du alt! Og selv om man kanskje ikke har råd til alt akkurat her, så er det utrolig gøy å se på de flotte fruene som fyller designerposene der inne, alle de fine bilene som venter utenfor og kanskje kjøpe seg en makron eller fem. Harrods er så utrolig fint, og vet dere hva? De hadde til og med pyntet til jul der! Det var så fint og stemningfullt! Jeg klarte ikke holde meg, og endte opp med en veske jeg har ønsket meg lenge... Tenkte jeg skulle vise dere den senere i dag, hvis dere vil se? :-)


- Mine små, men gode London-tips -

Start dagen med frokost/lunch på Le Pain en eller flere av dagene.

Bruk en dag til å shoppe i Oxfoord og sidegatene i området.

Dra til Chelsea, drikk deilig kaffe og nyt det utrolig fine stedet.

Besøk Harrods, drøm deg bort og gjør litt vindushopping.

Ta turen til London Eye, spis makroner og nyt en magisk utsikt over London.

Book bord på Hakkasan en sen kveld, og få en matopplevelse utenom det vanlige.

Lån deg en turistsykkel og legg turen til Hyde Park. Sørg for å få se Buckingham Palace!

Book billetter til en musikal, dette er et must når du først er i London. Jeg har sett Mamma Mia, og den var så fin!


Hakkasan- Yesterday was our last night in London, we had dinner and drinks at Hakkasan -

I går var siste kvelden vår i London, så vi bestemte oss for å avslutte turen i stil på Hakkasan. Vi ringte på forhånd for å booke bord, og var så heldige å fikk komme klokken elve på kvelden. Litt sent, men likevel - man kan ikke ha vært i London uten å besøke denne fantastisk flotte restauranten. Så i går koste vi oss masse med dinner and drinks! Dersom dere skal besøke Hakkasan i nærmeste fremtid, må dere bestille roast chicken in satay sauce. Jeg hadde det til hovedrett i går, og det er virkelig noe av det beste jeg har smakt. Kyllingen smeltet på tungen, og sausen den var marinert i klarer jeg ikke å beskrive en gang. Mmmm! En toppers avslutning på en alle tiders jentetur, jeg har storkost meg ♥

London eye- when in London -

Denne dagen har vi gjort så mye gøy, og jeg har en dryss med bilder å vise dere! Vi gikk amok på Harrods (mamma kommer til å gjøre meg arveløs....), besøkte London Eye, tok turen til Chelsea og opplevde mye av det fine London har å by på. Dette er den siste kvelden vår her, så i kveld har vi booket bord på Hakkasan - en av våre absolutt favoritt restauranter. Det er så god mat der! Håper dere har en kjempefin lørdagskveld hjemme i Norge, og at alt står bra til med dere

Let's go shopping

Denne dagen startet vi på samme måte som i går, med en sen frokost på Le Pain. Seriøst, jeg elsker Le Pain og blir helt desperat av tanken på at vi ikke har et slikt sted i Kristiansand. For en magisk plass! Frokosten i dag må ha vært noe av det beste jeg har spist, følte virkelig jeg var i himmelen mens maten var på bordet. Og med belgisk vaffel til dessert? Ahh....

Etter en lang frokost og to gigantiske kopper med verdens beste kaffe, la vi turen til Oxford Street. Shopping stod på planen, og det gikk mildt sagt etter planen også. Når man halter hjem igjen med shoppingposer som er så tunge at de nesten ødelegger armene, da vet man at man har gjort en god jobb.... Haha!

Ja, jeg måtte faktisk sette med ned på slutten.... Takk til Wulff som foreviget dette stolte øyeblikket mitt, haha! Nå kommer jeg i hvert fall hjem med masse fint og nytt til høsten, garderoben min skal virkelig få oppgradert seg etter denne turen :-) Og ikke minst har jeg handlet masse fint tøy til Tone sin lille baby. Jeg gikk helt amok og endte opp med nesten en hel handlekurv til guttebabyen som kommer i November. Jeg gleder meg så til han kommer! Og det er så sinnsykt mye fint her til kids, så da er det klart jeg måtte slå til. Hihi! Hvordan har fredagen deres vært? ♥

Asian and chinatown

God morgen, dere! Hvordan står det til hos dere? Wulffen ligger å sover så søtt ved siden av meg her, så jeg prøver så godt jeg kan å bare trykke på tastaturet med pekefingrene. Blogge ekstra stille vet dere, hihi! Jeg tenkte å dele noen bilder og fortelle dere litt om gårsdagen her i London. Vi fikk en kjempefin kveld, med god mat og uventet selskap :-)

- yesterday we went to eat asianfood and visit Chinatown, wich was such a cool place! -

Planen vår var egentlig å dra for å spise tapas, men da vi kom til det stedet der hvor vi skulle spise - var det helt smekkfult med folk. Så da spaserte vi videre på leiting etter en ny plass, og fant et sted hvor de serverte asiatisk. Busaba Eathai het det, er det noen av dere som har vært der? Det var lang kø utenfor for å komme inn til et bord, så her i London er det tydeligvis lurt å bestille bord i forkant av kvelden. Så slipper man kø og de kjipe greiene der! Heldigvis tok det bare ti minutter før vi slapp inn, og da fikk vi oss litt av en overraskelse. Vi måtte nemlig dele bort med hele syv ukjent mennesker! Konseptet er altså at det er en haug av bord rundt i restauranten, og man setter seg der det er ledig. Alle fremmede spiser på en måte sammen, så det var jo litt annerledes fra det man er vandt til hjemme. Men maten var heldigvis veldig god, jeg spiste pad thai med grønnsaksruller ved siden av. Og vi koste oss masse, med en haug av glade engelskmenn på samme bord som oss :-)

Kvelden endte vi med å besøke Chinatown en liten tur, før vi tok turen hjem. Nå er jeg opplagt og uthvilt for en ny dag, som forhåpentligvis skal by på masse shopping. Jeg sikler på en Gucci Disco Bag eller en Givenchy Antigona, så vi får se om en av de ikke blir med meg hjem i dag. Håper dere alle får en fin fredag, så sees vi igjen litt senere ♥

Le Pain

Da har vi kommet oss trygt frem til London, og flyttet inn hos denne fine jenta for noen dager:Jeg og Ida kom faktisk frem her så tidlig som 09.30 på morgenen, så vi har hatt noen timer her allerede. Shoppet og lusket rundt i de fine gatene her! Først gikk turen til en kjempekoselig restaurant som het Le Pain, hvor vi spiste en utrolig god lunsj. Jeg hadde grovt brød - med salat, spansk skinke og egg på. Ved siden av hadde vi alle en gedigen kopp med caffe latte og en stor skål med friske bær. Så utrolig deilig! Og ikke minst godt med noe skikkelig næringsrikt i magen, slik at vi fikk masse energi for resten av dagen. Dersom dere er i London en gang i fremtiden, må dere absolutt legge et av lunsjbesøkene deres til Le Pain. Utrolig koselig atmosfære, utsøkt meny, deilig mat og kaffe - samt at alt er organisk. Anbefales!
- some pics from our first day in London, lunching at Le Pain -

Nå får vi se hva kvelden bringer! Jeg foreslo at vi skulle dra på kino, men da brøt begge jentene ut i total latter. Altså, og jeg som ikke tullet en gang! Jeg er alltid i kinohumør, det er jo så koselig! Men man kan ikke vinne hver gang, hehe. Men en ting vet jeg, og det er at vi skal kose oss masse disse dagene. Gleder meg til hele helgen på tur, det var virkelig utrolig godt å komme seg bort litt. En langweekend gjør godt i denne tiden, kjenner jeg

London calling

Mens dere leser dette er jeg på vei til London! Jeg våknet så tidlig som 04.30 i morges, for å rekke å forhåndsskrive dette innlegget til dere og komme meg avgårde til flyplassen. Helt perfekt å reise såpass tidlig, fordi da betyr det jo at vi får hele torsdagen også i London. Og vet dere hva? For første gang i historien reiste jeg avgårde med helt tom koffert. Wiiiih! Det betyr med andre ord at det skal shoppes, og høstgarderoben skal bli komplett etter denne helgen. 

Må forresten få takke for all støtte jeg har fått de siste to døgnene. Og ikke minst, dere som forsvarer meg i kommentarfeltet når jeg ikke har krefter til å gjøre det selv. Det betyr så ufattelig mye, jeg blir helt rørt av tanken på hvor snille mange av dere er med meg. Jeg har sagt det før, men sier det igjen - jeg føler jeg har en stor vennegjeng i dere. Tusen, tusen takk Nå gleder jeg meg til å rømme bort litt, så vi skrives fra London senere i dag!


 - yesterday I looked like this -becksøndergaard skjerf - lindex veske - selected femme skjorte - acne jeans - aldo sko

Film: Odderøya

Jeg har endelig fått kjøpt meg GoPro kamera, så i dag bestemte jeg meg for å ta det på en liten testrunde før jeg reiser til London og skal filme masse der. Derfor tenkte jeg det var fint å ta det med på tur rundt Odderøya i dag, slik at dere endelig kan få se den fine plassen i virkeligheten. Det er så magisk her! Blått hav så langt øyet kan se, fjell man klatrer seg oppover på, supre turstier og en utsikt som virkelig er en fryd for øyet. Så, velkommen til Odderøya - en av mine store favorittplasser her i Kristiansand! Husk å sett filmen på HD i tannhjulet for å se i best kvalitet

 Spørsmål! Er filmer noe dere syns er morsomt og vil ha mer av her på bloggen?

The king on his Throne

 - all I ever want to do is sleep -

Her i hus tar både to- og firbeinte skjønnhetssøvnen skikkelig på alvor. Noen tar det kanskje litt lengre enn andre, og denne karen heter Milo. Ser dere blikket han gir meg? Denne lille kongehunden er så rar, med tidenes sterkeste personlighet som er så sjarmerende. Jeg lo seriøst så tårene trilla når jeg tok disse bildene, jeg har allerede delt det ene på instagram - men måtte selvfølgelig vise dere på bloggen også. To ordentlige codak-moments, som er umulig å ikke smile av


Nails for fall

 - my nails are definitely ready for fall -

Var ikke de nye neglene mine fine, dere? Jeg er så fornøyd! Kombinasjonen av hvitt og caffelatte på fingrene er så delikat syns jeg. Cleant og pent! Og når det er annenhvert med fargene, blir looken så utrolig mye kulere med en gang. Gøy med noe nytt! Hvordan har dagen deres vært? Jeg har hatt en fin dag, og ikke minst hentet min nye bil. Den er så fiiin! Jeg er jo helt hysterisk for å få riper i den eller at noen skal komme bort i den, så hver gang jeg skal gå tilbake til bilen etter at den har stått parkert - sjekker jeg først hele bilen for riper. Haha! Det er nok ekstra stas de første dagene tenker jeg :-)

Helsa kommer først

Aldri før har det vært så lenge siden sist.. God morgen, dere

Fire dager fri har vært fantastisk, men det har igjen fått meg til å kjenne på at man aldri egentlig har fri i dette yrket. De fleste går hjem fra jobb på fredager, og kommer tilbake på jobb på mandag. Uthvilt og med ny giv for den kommende uken - før de kan ta helg igjen. De fleste har fem uker med total ferie hvert eneste år, men av en eller annen grunn lar ikke dette seg gjøre i dette noe spesielle yrket mitt. Jeg lever jo av å by på meg selv, ta dere med i hverdagen og opprettholde merkevaren min. Jeg logger aldri av, jobber til alle døgnets timer, kan aldri reise på ferie hvor jeg faktisk har fri og kan aldri ta ordentlig helg på en fredag. Konstant hvor jeg går piper telefonen min, mailboksen er full, presset surrer hele tiden rundt meg og mennesker jeg jobber med forventer naturligvis at jeg skal levere. Både når jeg er på disse såkalte feriene, i helger hvor alle andre har fri, når jeg er syk eller som nå - når jeg føler meg litt for langt nede til at det ikke lengre går så greit å skulle underholde. Jeg har lenge gått med betennelse i kroppen uten å ha visst det, og vært syk over lengre tid. Og mest av alt sliter jeg veldig med å bære savnet etter min bestefar, og dette har tatt helt overhånd de siste ukene. Jeg føler meg ikke som meg selv lengre, og det er forferdelig tungt.

Når man ikke har det så fint på privaten, er dette rett og slett en blytung bransje å være i. Man skal helst være på topp hele tiden, men det går dessverre ikke for meg akkurat nå. Jeg har presset meg selv alt for hardt på nettopp dette, fordi jeg er profesjonell og så gjerne vil gjøre jobben min 100% hele tiden. Men jeg har nå innsett at jeg kommer til å måtte roe ned litt fremover, og hvis ikke dette heller hjelper - vurderer jeg per dags dato å trekke meg tilbake over en lengre periode. Dette er selvfølgelig det siste jeg vil, men hvis ting fortsetter å gå på helsa løs og jeg aldri får kommet meg ovenpå igjen, så må det vurderes. Helsa kommer alltid først, for uten den har man plutselig så veldig mye mindre. Men igjen, jeg håper og tror at det ikke blir aktuelt og at ting sakte men sikkert kan løse opp litt. Jeg jobber i hvert fall så inderlig med saken :-)Så, siden sist har jeg faktisk ikke gjort noe spennende. Jeg har sovet så lenge jeg vil, sett alt for mye tv-serier og latt meg selv få den avkoblingen jeg har trengt. Jeg var hjemme hos mamma på middag på søndag, og jeg tror faktisk det er den eneste gangen jeg har vært ute av leiligheten siden fredag. Haha! I dag skal jeg faktisk ut å hente den nye bilen min, og det gleder jeg meg veldig til :-) Hva har dere gjort siden sist? Jeg har savnet dere, og håper dere alle har det kjempefint

Logger av

Jeg må rett og slett ta meg noen dager med en skikkelig pust i bakken.. Ville bare stikke innom først for å ønske dere en fin helg, og si at vi sees igjen snart. Gigaklem fra meg til dere alle ♥ 

Instagram for barna

annonse

Barn bruker mobilen mer og mer, og sosiale medier er stadig i vekst også hos de yngre. Selv har jeg blandede følelser om dette, da det finnes utrolig mye mobbing og vondt på sosiale medier. Dette er noe jeg ikke syns at barn i en ung alder skal trenge å oppleve! Jeg syns barn skal få være barn, og jeg syns de skal få lovt å kose seg på mobilen sin - men uten å være utsatt for nettopp mobbing eller press. 

Derfor vil jeg gjerne fortelle dere om Kuddle, en sosial bildedelingstjeneste rettet mot nettopp barn og unge tenåringer. Her kan man kun like bilder, ikke kommentere, app'en er gratis og veldig fin - samt at man må være venner for å se hverandres bilder. Den har som mål å skape et trygt og lærerikt digitalt miljø. Kuddle er rett og slett en app som bryr seg, med et herlig motto som er "happy sharing". De ønsker å lære barn hvordan de skal de bruke sosiale medier på en forsvarlig måte, og samtidig påpeke ansvaret det innebærer å dele personlige ting på nett. Kuddle er et "verktøy" som er skapt for å endre den alarmerende online-trenden og -kulturen som er i ferd med å etablere seg hos barn og unge tenåringer, hvor mobbing, favorisering og upassende delingsinnhold stadig blir et større samfunnsproblem.


HER kan du laste ned Kuddle gratis hos App Store og HER kan du lese mer om denne fantastiske tjenesten. Og vet dere hva? De som har startet Kuddle er faktisk norske! Det syns jeg er ekstra kult, så jeg heier masse på disse flinkingene og håper Kuddle sprer seg som ild i tørt gress. Dette er bare et utrolig bra konsept, og ikke minst godt og trygt for barna. Og det er viktig, det!

Jewel of India

God morgen fra Oslo, dere Jeg kom hit allerede i går kveld, sjekket inn på hotellet i rekordfart og løp rett avgårde for å møte deler av Specsavers-teamet til en sen middag. Vi spiste på en fin indisk restaurant, og maten var virkelig bare helt nydelig! En skikkelig spicy og spesiell smaksopplevelse, hit skal jeg uten tvil tilbake neste gang jeg er i Oslo. Og som jeg koste meg i går! Både Espen og Irma er to helt utrolig nydelige mennesker, og jeg er så glad for å jobbe sammen med folk jeg kommer så godt overens med. Da er jo alt bare fryd og gammen! :-)

- Spending some days in Oslo for work. Yesterday we had a late night dinner at an amazing Indian restaurant -

Når jeg kom tilbake til hotellet lå Ida i hotellsengen å ventet på meg, så i natt har vi hatt sleepover og jattet hull i hodene på hverandre. Det er alltid et skikkelig kurs i livsglede å være med Wulffen min, det er ingen jeg ler så mye sammen med som henne Anyways, nå må jeg stikke - taxien står faktisk utenfor å venter på meg. I dag har jeg en fullspekket timeplan her i Oslo, men jeg skal selvfølgelig prøve å oppdatere dere mellom slagene. Tv-opptak, intervju, fotoshoot på dagen, og kåring av årets brillemodell når kvelden kommer. Siden jeg var syk og måtte utsette forrige ukes reise hit, så blir det litt ekstra jobb på meg i dag. Så her er det bare å drikke masse kaffe, og gjøre seg klar til en travel torsdag i Hovedstaden. Vi sees senere!
Speltlompe- lasagne

Som sagt i innlegget under, er speltlompe- lasagne noe av det beste jeg vet. Denne er helt hjemmelaget fra bunnen, og best av alt så er den sunn, proteinrik og ordentlig mektig. Det finnes flere varianter av måten man kan lage den på, men i dag tenkte jeg å dele min måte. Denne er rett og slett supergod!

Til tre personer trenger du:

400 gr karbonadedeig en boks tomatpure 1 løk 1 dl melk 1 dl vann
lettere ost seks speltlomper en boks mager cottage cheese diverse krydder

Begynn med å forvarme ovnen til 200 grader. I mens bruner du karbonadedeigen, løken og krydrer godt over med ønsket krydder. Jeg bruker denne type krydder: hvitløk, chili, salt, paprika og pepper. Så tilsetter du tomatpureen, vann og melk. La det koke opp, til det blir en fin og jevn saus. Når dette er ferdig, skal du ha alt over i en ildfast form. Legg det lagvis - kjøttsaus, cottage cheese, speltlomper. Gjør dette to ganger, og avslutt med å strø over osten. Stek på midterste grille i ovnen til osten er gratinert, i 30 minutter.

- proteinrik, sunn og mettende middag -

Jeg syns det er supergodt å ha en frisk salat ved siden av til dette, så det må du gjerne lage mens lasagnen står i ovnen. Server og nyt med noen du er glad i!

What makes me happy

... is that this girl finally moved back home!Denne høsten har to av mine aller beste venninner flyttet fra meg, Tone og Maren Sofie. Det er selvfølgelig veldig trist å ikke kunne se de like mye som før, og jeg har sett veldig mørkt på å ikke ha de i nærheten på samme måte lengre. Derfor merker jeg at jeg er så utrolig glad for å ha fått en av go'jentene hjem igjen, Belinda har flyttet tilbake til Kristiansand og bor nå kun to minutter unna meg. Det er så glede, det! Gjett om vi skal kose oss fremover og ha hundrevis av jentekvelder? Oh yes! Så i går feiret vi B sin hjemkomst med speltlompelasagne at my place. Har dere smakt denne typen lasagne? Det er i hvert fall superdigg! Jeg våger faktisk å påstå at denne er hakket bedre enn den vanlige varianten ;-)Nå sitter jeg her med dagens andre kaffekopp, ser på nyhetene og skal straks komme meg ut døren. Jeg reiser til Oslo i dag, men har litt å gjøre før den tid. Pluss at jeg skal innom Marianne på Komponisten en liten snartur, hun trenger å gjøre litt magi med rettetanga før jeg reiser avgårde til Hovedstaden. Seriøst, det er ingen som er dårligere på å fikse hår enn hva jeg er.. Haha! Og dere? Tusen takk for alle fine kommentarer de siste dagene! Det er en fryd å blogge for en snill gjeng som dere

Fiat 500

Jeg har kjøpt ny bil! Den fineste lille Fiat 500 Jeg har hatt lyst på denne bilen i evigheter, så i dag bestemte jeg meg for å slå til. Jeg bor jo supersentralt her i byen, men likevel har jeg savnet en liten by-bil som jeg kan farte rundt i når jeg skal besøke familie og venner. Så denne snertne saken er helt perfekt for meg :-)
- My new and supercute car. I'm so happy -

Jeg får den om bare noen få dager, så dere kan tro jeg gleder meg! Elsker spesielt detaljene inni bilen, jeg syns det er så utrolig fint med en kombinasjon grått og kremhvitt. Gleder meg til å farte rundt i denne fine saken fremover, det skal bli så kjekt!

Fresh and clean

I går var det duket for meg og Maren sin mandagsdate, med alle salgs tv-rogrammer surrende på skjermen. Vi kryper opp i sofaen, har masse snacks på bordet og koser oss til langt på kvelden. Slike kvelder er gull!

- starting the new week fresh and clean -

Siden det i går var mandag, syns jeg det er greit å servere litt sunnere alternativer til snacks. Og siden jeg ikke er helt kvitt forkjølelsen enda, tenkte jeg det var perfekt å få i seg masse næring og vitaminer. Så da ble det vannmelon, epler, grønnsaker og dip som stod på menyen! Dippen lager jeg på en enkel måte, med en boks mager kesam og en pose med ekstra sterk holliday dipp. Det blir så godt! Ved siden av var det forskjellige varianter av questbars, samt iskald jordbær og kiwi saft. Sunt og smakfullt! Og ikke minst, en veldig fin måte å starte den nye uken på

For ett år siden

... var jeg veldig veldig lykkelig

... fikk Hilde kattunger, verdens fineste små som vi koste oss mye med.

... så var jeg hekta på kickboxing

... og veldig glad i mandager

... koste jeg meg masse sammen med gode venner

... så hadde jeg bodd i leiligheten min i kun i tre måneder, og sofaen var hvit

... så var jeg helt i min egen yolo verden.

... så ble min lillebror konfirmert. Jeg var så stolt!

... så dro jeg og Hilde på tidenes jentetur


... vi besøkte Santorini

... Mykonos

... Kroatia

... og Venezia

... jeg fylte 23 år og feiret i toppsuite med fine venninner

... koste meg hver eneste dag og levde livet til det fulle


Noe av det gøyeste med blogg er jo å kunne bla seg tilbake i arkivet, og se på alt det gøye (og dumme...) man har gjort gjennom tidene. Disse bildene er tatt for nøyaktig ett år siden, og når jeg blar tilbake blir jeg helt ærlig litt lei meg. Livet var så fint på denne tiden, og jeg var så ekstremt lykkelig! Dette er en tid jeg virkelig savner, og gjerne skulle fått oppleve igjen Det å være glad er jo det beste som finnes! En ting er sikkert, og det er at man ikke skal ta glede og lykke for gitt. Man må lære seg å kjenne på godfølelsen, og sette pris på hver eneste gode dag. En ting vet jeg, og det er at jeg gleder meg til livet smiler for fult igjen! :-)

Welcome September

Da har vi våknet opp til 1.september, dere Jeg er så glad for denne måneden, fordi det skal skje så mye spennende! Jeg skal på flere jobbrelaterte turer til Oslo, jeg skal kjøpe bil, jeg skal på jentetur til London, jeg har bursdag OG jeg skal bestige Galdhøpiggen bare noen dager etter at jeg har fylt 24 år. Tenk, det er Norges, Skandinavias og Nord-Europas høyeste fjell! Jeg er så utrolig gira på dette, og gleder meg så! Jeg tenker det blir en helt fantastisk følelse å stå på toppen av dette 2469 meters høye fjellet.... Mer om dette skal jeg fortelle dere siden, men alt jeg kan si er at denne jenta sier aldri nei til en utfordring!

Med andre ord ser September ut som en fin måned for meg, både jobbrelatert og på privaten. Målet mitt for denne måneden er å prøve å glede meg over alt det morsomme som skjer rundt meg, jobbe med tankegangen min og fokusere på alt det fine jeg har i livet mitt. Så håper jeg at jeg sakte men sikkert kan begynne å føle meg litt mer som meg selv igjen, det er ingenting jeg ønsker meg mer enn nettopp det. Men det kommer vel en gang det også :-) Har dere noe dere ser ekstra mye frem til denne måneden? Fortell meg gjerne! Det er alltid godt å ha noe å glede seg til.


 - my favourite outfits from August -hits