september 2013

Trygt hjemme i Norge

Acne: jeans, Zara: sko, BikBok: genser, Lindex: veske, Victorias Secret: armbånd, Marc Jacobs: klokke.

Da var jeg vel hjemme igjen i Norge! Selv om det var trist å reise fra varmen, er det jo alltid godt å komme hjem igjen. Borte er bra, men hjemme er best! Kom hjem til friske roser på stuebordet og en fin leilighet med nye puter, snille mamma hadde vært her å fikset litt mens jeg var borte. I dag har jeg kost meg masse sammen med familien, vi har vært ute å spist og kost oss. Nå sitter jeg i skrivende stund å venter på at Milo skal komme hjem igjen til meg. Tenk, nå har jeg vært bort fra mitt lille gull i ni dager! Som jeg gleder meg til å se tassen igjen, jeg har savnet han så mye.. Gjensynsglede

På tur med Royal Caribbean

i samarbeid med RCCL

Flere av dere har spurt om jeg kan fortelle mer om ferien jeg og Hilde var på, dere er nysgjerrige på cruise og vil gjerne vite mer om ruten vår. Så her kommer et litt mer utfyllende innlegg om reisen vår, som har vært en av de beste i mitt liv. En fantastisk opplevelse, som jeg aldri kommer til å glemme! Jeg har vært på cruise med Royal Caribbean flere ganger tidligere, og er som alltid strålende fornyød! Denne gangen la vi turen til Middelahavet med skipet Splendour Of The Seas.

Det er haugevis av ruter man kan velge mellom hos Royal Caribbean, så det var vanskelig å bestemme seg. Valget vårt falt omsider på 7 Night Greek Isles Cruise reiseruten. Her fikk vi oppleve hele seks fantastiske steder, som var unik på hver sin måte!

Venezia: en italiensk by som ligger innerst i Adriaterhavet. Venezia er kjent for sine kanaler, sin arkitektur og sin historie. Dette er en utrolig flott by, og det er helt magisk å se hvordan den er bygd på havet. I Venezia går det nesten ikke taxi eller buss, her må man ta taxibåt hvis man skal komme seg rundt. Så utrolig romantisk!

Dubrovnik: en fantastisk fin by i Kroatia. Dubrovnik er regnet som en av de vakreste og best bevarte byene i Middelhavsområdet, det er virkelig utrolig flott her. Gjennomsiktig grønt hav, trange gater med koselige restauranter, brostein hvor enn du går og en helt unik stemning. Jeg elsket Dubrovnik! Dersom dere skal hit, må dere få sett gamlebyen og ta taubanen opp til toppen av fjellene, slik at dere kan nyte den utrolige utsikten over byen.

Santorini, Korfu, Athen og Katakolon: fire fantastiske greske øyer! Athen ble byttet ut med Mykonos pga streik i byen denne dagen, men opprinnelig på denne ruten skal turen gå til Athen. Hellas er så utrolig fint, og disse stedene er noe dere virkelig bare må oppleve. Alt er magisk og så utrolig vakkert! Krystallklart hav, hyggelige grekere, magisk arkitektur og alt er egentlig bare en fryd for øyet! Santorini ble en stor favoritt hos oss, jeg tror faktisk denne øya er det fineste stedet jeg har besøkt til nå.

Bildedryss fra stedene vi besøkte! Dette unner jeg alle å få se, helt magiske opplevelser ♥

Mange av dere er veldig interesserte i å høre mer om cruise, så jeg tenkte å fortelle dere litt om dette også. Cruise er noe som passer perfekt for deg som ønsker å oppleve mye, se unike steder og ikke være på samme plass hele ferien din. Det å være på cruise kan sammenliknes med å bo på tidenes luksushotell, bare at dette "luksushotellet" frakter deg til nye opplevelser og magiske plasser. Cruisebåtene er så store at du vil ikke merke antydning til sjø, det er haugevis av aktiviteter og så utrolig mye gøy man kan finne på ombord på skipet. På vårt skip var det blant annet hele ti restauranter og barer, golfbane, klatrevegg, treningsrom, spa, hud og neglsalonger, teater, løpebane, kino, casino og sentrum med masse butikker som vi kunne shoppe i. All mat og drikke på skipet er inkludert i prisen du betaler for reisen, noe som er helt fantastisk! Her du velge og vrake hva du vil spise, til alle døgnets tider.

Cruise er altså ganske så fantastisk, og noe jeg anbefaler på det sterkeste til dere alle!

Og til det flere av dere har ventet på.... JA, dere får igjen -10% på alle reiserutene til Royal Caribbean nok en gang. Hurra! Føler meg så heldig som får lovt å gi dere denne gladmeldingen enda en gang! Vil du ha deg en tur til Karibien, oppleve Mexico og Bahamas, en tur til Brazil, Australia eller Hawaii? Eller kanskje du vil ha samme tur som oss og oppleve Middelhavet? Mulighetene er så mange, og jeg er sikker på at du vil finne den perfekte reiseruten for nettopp deg og dine.

Oppgi rabattkoden " Kristina Andersen " når du ringer til Royal Caribbean eller bestiller turen din over nett, og hele 10% blir trukket fra prisen på reisen din. Dette eksklusive tilbudet gjelder kun ut oktober, så her må dere virkelig slå til - da det er gode penger å spare. Hurra, satser på at flere av dere blir glade nå og bestiller dere en opplevelse med verdens beste cruiseselskap! ♥

Nye løpesko: Adidas Energy Boost

i samarbeid med Adidas

Som dere vet sliter jeg mye med knærne mine når jeg løper og får ofte vondt, så for litt siden fikk jeg meg nye løpesko for å forhåpentligvis kunne slippe smertene og mer slitasje. Adidas Energy Boost har uten tvil blitt mine nye favoritter, de har en utrolig imponerende demping og perfekt passform på foten. Nå klarer jeg fint å løpe på hardt underlag uten å få vondt, og det klarte jeg faktisk ikke før jeg fikk disse nye løpeskoene fra Adidas.

Det som er så spesielt med Energy Boost skoene, er at de er utviklet i støtdempende materiale. Små, solide kuler av materialet TPU er blåst opp og omgjort til tusenvis av små energikapsler som utgjør skoens mellomsåle. Dette gjør at du kan løpe mykt og komfortabelt, på en måte du aldri før har gjort. Materialet tilfører nærmest liv til skoen og du kjenner det fra allerede første løpesteg. Skoene tåler også alle værforhold, noe som betyr at de ikke blir påvirket av verken kulde eller varme. Jeg forstår godt at Adidas Energy Boost vant VG sin store test over de beste løpeskoene i sommer, for disse er virkelig helt supre.

Adidas Energy Boost kan kjøpes på XXL, og prisen ligger på 1500 kroner. Så absolutt verdt hver eneste krone, da gode sko er et must for å beskytte både knær og føtter mot skader.

Another sunny day

Da var vår siste dag ved bassenget i solsteiken over, men vi har i det minste nytt den til det fulle! Vi har storkost oss på hver vår solseng, med god underholdning og en aldri så liten strawberry daiquri. For et liv! I dag var det forskjellige konkurranser nede ved bassenget, blant annet en Belly-Flop utfordring som gikk ut på å ta det beste mageplasket. Au, noe så vondt! Kraftkaren dere ser under stakk ikke overraskende av med seieren, han hadde tidenes mageplask og lagte nesten en liten tsunami på skipet. Både jeg og kameraet mitt var gjennomvått etter dette bildet ble tatt, haha!

Hvordan står livet til hjemme i Norge? Håper dere alle har det kjempefint, og at dere har syns det har vært moro å følge meg på ferie nok en gang. Jeg har prøvd å oppdatere dere så godt jeg kan, og med et nett som koster 0,79 dollar per minutt - så har det blitt en liten formue på internett... Hoho, men så er det jo så gøy å blogge når jeg har så snille lesere som dere. Nå blir det godt å komme hjem igjen, til trening og sunn mat. Og vet dere hva? På mandag starter det endelig en ny Team Kristina Andersen challenge! Jeg håper dere er like klare som meg?!

The King and I

I går tok vi turen på treretters middag igjen, på restauranten The King and I. Vi fikk som alltid servert en utsøkt forrett, hovedrett og dessert, maten på skipet er bare helt fantastisk god.

Litt senere på kvelden tok vi turen i teatersalen, her er det show hver eneste kveld. I går var det både musikal og en kjent tryllekunstner/komiker som opptrådte for oss. Sistnevnte var hysterisk morsom og utrolig flink, vi lo så vi gråt! Han het Neal Austin og hadde faktisk gjort show for den engelske kongefamilien. Veldig moro!

Nå skal disse jentene nyte den siste dagen på Splendour Of The Seas, i morgen legger vi nemlig til kai på Venezia og tar flyet videre hjem. Så, nå skal det bades og slikkes sol til den store gullmedaljen! :-)

Alt man kan ønske seg

God morgen fra Splendour ♥ Nå sitter vi som to tente lys på lugaren vår, og er superklare for å legge til kai på Katakolon. Er det noen av dere som har vært der? Vi satser på å få leid oss ATV i dag, og dra på sightseeing rundt på øya. Katakolon blir siste plassen vi skal besøke før turen går tilbake til Venezia. Tenk, nå har vi bare to hele dager igjen før det er hjemreise til lørdag. Jeg har absolutt ikke lyst å hjem, så de siste dagene skal virkelig utnyttes til det fulle. Det å reise er bare helt fantastisk, jeg er virkelig sulten på å oppleve så mye som jeg kan av verden fremover. Man må leve mens man kan!

I går kveld var vi på middagsbuffet på en av restaurantene på skipet, og jeg fikk knipset litt bilder til dere. Det er så mye god mat og dessert her, og noe for absolutt alle! Både sunt og usunt, og igrunnen alt man kan ønske seg. Hele restauranten har store vinduer mot havet, så man koser seg med god mat til verdens fineste utsikt :-)

 Så det ikke godt ut? Yummy for my tummy. .

Etter en god middag, rullet vi videre med popcorn og brus til utendørs kino på dekk 9 her på skipet. Hver eneste kveld vises det to filmer på en gedigen storskjerm, hvor det blir linet opp med solsenger som kan ligge på mens man ser film. Det er så utrolig stemningsfylt, og skikkelig romantisk å se film mens solen går ned over skjerm. Hihi, vi storkoser oss virkelig her på båten, jeg tror vi begge gjerne kunne flyttet inn her.

Ønsker dere en strålende fin onsdag! Hvordan er været hjemme i Norge?

Location: Mykonos in Greece

Splendour Of The Seas

I dag har vi hatt nok en fantastisk dag, denne gangen på den greske øya Mykonos. Denne øya er godt kjent, og er et populært reisemål for kjendiser verden over. Selv har jeg alltid hatt et stort ønske om å se denne plassen, så i dag var gleden stor! Planen var egentlig å finne villaen der Kardashian familien bodde tidligere i år når de ferierte her, men Hilde syns jeg var så stalker at det var flaut og i tillegg ble det ikke mulig for oss å komme inn i selve huset. Så da var det bare å gi opp den planen, og dra til nærmeste strand. Haha! Vi tok turen til Paradise Beach, som er en av Mykonos flotteste strender.

Stranden var utrolig fin, med grønt gjennomsiktig vann og haugevis av fargerike fisker som svømte rundt føttene våre. Himmelen! Vi solte oss i noen timer, dykket i korallene og spiste deilig gyros til lunsj. Gyros er forresten en gresk kebab, og absolutt noe dere må prøve hvis dere er i Hellas. Den er supergod! Etter noen timer med soling, tok vi turen til sentrum og kikket litt rundt i gatene. Her var det så utrolig koselig, typisk Hellas med trange gater, blå dører og sjarmerende butikker.

Så utrolig gøy å plutselig se denne trappen i virkeligheten her i Mykonos, den er jo så fin!

Jenter, prøv nye ting!

annonse

I dag vil jeg tipse dere om Girls1st forum! Det er et lite krypinn hvor du kan snakke med andre jenter om ting som er viktige for deg. Her kan du spørre om råd, og få svar fra både eksperter og medlemmer.

Girls1st er et initiativ fra Libressefor å få jenter til å prøve ut mange nye og spennende ting! Skal du kysse noen for første gang eller legge ut på en jordomseiling ... under havet? Girls1st støtter deg hele veien, og er et forum fritt for mobbing og slemme kommentarer. Jeg skulle ønske det fantes et slikt forum den gangen jeg var litt yngre enn nå, for dette er virkelig en fin tanke. Pluss i boka til Libresse! Det fine nettforumet finner du HER

God morgen fra Mykonos

Hvordan har dere det, fininger? Her har sprekingene vært oppe siden 06.30, haha!

I dag skulle vi egentlig besøkt Athen, men planene ble endret og vi skal i stedet få besøke Mykonos. Dette gjorde meg hoppende glad, Mykonos har jeg alltid hatt lyst å se og jeg var faktisk litt små-lei meg for at ikke denne øya var på ruta vår. Hvordan er det mulig å ha så flaks at vi faktisk skal få oppleve denne plassen også? Jeg og Hilde må virkelig ha god karma siden vi fikk denne drømmen også i oppfyllelse. Hihi, jeg sprekker nesten av lykke! Glede på jord :-)

Location: Santorini in Greece

I dag har vi hatt en fantastisk dag på Santorini, som er en av de greske øyene. Synet som møtte oss når vi kom der var helt ubeskrivelig flott, her bor nemlig befolkingen på høye klipper over havet. Hvite og sjarmerende hus over alt, trange gater med koselige butikker og flotte restauranter med verdens fineste utsikt. Santorini er et sted som absolutt går inn i kategorien "må sees før man dør".

Jeg og Hilde tok speedbåt til Oia, som er den gamle delen av Santorini. Her koste vi oss en hel haug, spiste god gresk mat, shoppet litt og bare sugde inn alle de fine inntrykkene. Jeg klarer ikke helt å beskrive hvor fint jeg har hatt det i dag, så derfor lar jeg bildene jeg har tatt tale for seg selv. Her kommer tidenes bildedryss fra vår dag på magiske Santorini

Ser det ikke bare helt fantastisk ut? Lov meg å en dag besøke Santorini, dere! Himmel på jord

Nå skal vi finnes oss en restaurant her på skipet, spise god middag og slappe av etter en fin dag. I kveld skal vi også på utendørs kino og se Skyfall. Jeg har aldri vært på kino utendørs før, så når cruiset tilbyr det hver eneste kveld - er det jo klart at vi må teste det ut! Nok en førstegangs opplevelse, hoho!

En magisk dag

The world is a book and those who do not travel read only one page.

Santorini ♥ Hvor skal jeg begynne? Dette har uten tvil vært en av de mest fantastiske opplevelsene jeg har hatt i mitt liv, jeg har fått så mange nye inntrykk og sett så mye fint at jeg har ikke ord. Jeg har knipset hundrevis av bilder til dere, så nå skal jeg sette meg ned å bla igjennom, slik at dere skal få et realt bildedryss fra denne fantastiske greske øya. En ting er sikkert, Santorini er like fint som alle skal ha det til - om ikke finere.

Gårsdagens fantastiske treretters

I går var det som sagt duket for Captains Dinner, som er den største og fineste tilstelningen på cruiseskipet. Her kler damene seg i sine fineste klær, mens mannfolkene gjerne kommer i dress. Vi spiser på en stor restaurant, hvor kapteinen også er tilstede. Her får man servert en fantastisk treretters, som du selv velger fra meny.

Min nydelige bestevenninne klar for Captains Dinner! Har du sett så fin jente og kjole?

I går valgte vi begge samme treretters. Til forrett hadde vi hvitløksbrød med kamskjell, hovedrett biff med godt tilbehør og til dessert ostekake med rørte jordbær. Alt var helt utrolig godt, og hovedretten hadde noe av det møreste kjøttet vi noen gang har smakt. Det smeltet på tungen og var bare fantastisk godt!

Etter en god middag, dro vi videre på show her på cruiset. Musikal stod på planen, og den var utrolig flott! Slike tilstelninger som dette er så moro, og vi storkoste oss hele kvelden

I dag har dagen vi har ventet lenge på endelig kommet, vi har nemlig lagt til kai på SANTORINI! Herlighet, jeg kan ikke beskrive hvor mye vi har gledet oss til å se denne byen. Helt siden jeg så en episode av Kardashian familien hvor de oppholdt seg på Santorini, har jeg hatt så utrolig lyst å besøke denne plassen. Det ser bare så fint ut der, og nå er endelig ventetiden over! Kamera blir med, og jeg oppdaterer dere senere med bilder fra dagen vår Har dere det forresten fint hjemme i Norge?

Herlig start på uken

Vi endret litt på planene i dag, og ble igjen på skipet i stedet for å besøke Korfu. Det fristet med en hel ettermiddag på fine Splendour Of The Seas, så da gjorde vi det. I dag hadde mannskapet ordnet grilling til oss som var igjen på båten, de rigget til med deilig grillmat, taco og masse snacks rett ved bassenget. Så dere kan tro vi koste oss! Maten her er virkelig fantastisk god, det er noe for alle og enhver. Til dessert ble det isen dere ser over, så den ikke god ut? Det er flere utstilte ismaskiner på cruiset, så vi kan forsyne oss selv til enhver tid når vi måtte ønske. Ikke helt bra, haha!

Hvordan har dagen deres vært hjemme i Norge?

Kristina's favoritter

annonse

God mandagsmorgen, dere! ♥ Er dere klare for en ny og fin uke? Det er jeg, jeg storkoser meg på ferier og gleder meg masse til dagene fremover. I dag er vi ankommet Korfu i Hellas, vi gleder oss til å oppleve nok en fin by!

Denne mandagen tenkte jeg å tipse dere om at jeg har fått min helt egen side på Blivakker.no, som inneholder absolutt alle mine favoritter. Her finner du alt fra verdens beste hårstikk, til shampoo og balsam, til produkter fra Victorias Secret og andre herlige saker. Denne siden skal jeg oppdatere hver eneste gang jeg finner meg nye favoritter, så her må dere gjerne følge med!

Siden min finner du HER

Denne uken er det -20% på absolutt hele Blivakker, i tillegg til at det alltid er fri frakt. Så nå har dere sjangsen til å sikre dere både mine favoritter og tusenvis av andre herlige produkter til reduserte priser. Og det liker vi!

Location: Dubrovnik in Croatia

Jeg håper dere er klare for et realt bildedryss fra denne fine søndagen! I dag har vi vært i Dubrovnik, som er en gammel by på kysten av Adriaterhavet i Dalmatia, Kroatia. Jeg har alltid hatt lyst å besøke denne byen, så dette var en reisedrøm som gikk i oppfyllelse. Etter tips fra dere lesere, tok vi taxi til gamlebyen her i Dubrovnik og tok også taubanen for å få utsikt over hele byen. Dette er noe dere bare må gjøre dersom dere skal nedover hit, for wow - for en utsikt!

Dubrovnik er regnet som en av de vakreste og best bevarte byene i Middelhavsområdet, og det kan jeg godt forstå. Her er det fantastisk arkitektur, brostener på hele bakken, koselige sidegater, deilige restauranter og strender med hvit sand og krystallklart vann. Musikere som spiller på gatehjørnene, glade mennesker som danser til butikken og generelt sett bare utrolig hyggelig atmosfære.

Etter å ha tittet rundt i gamlebyen, tok vi turen på nærmeste strand. Benket oss til i bikinien og slikket sol til den store gullmedaljen. Er det noe jeg elsker så er det å svømme i gjennomsiktig hav, så dette var midt i blinken for Frk Andersen!

Middag måtte vi selvfølgelig også ha, da ble det pizza margarita på tidenes koseligste restaurant :-)

En fantastisk dag, i en fantastisk by!

Er det forresten bare meg, eller er vi flere som er enige i at taxi-sjåførene i utlandet er harde på speeden? Kroatia er ingen unntak, her kjører de så fort og vilt at vi var livredde der vi satt, haha. Det slår liksom aldri feil! Enten jeg er på Bahamas, Tyrkia eller i Miami så kjører de alle som svin. Heldigvis har jeg utrolig nok overlevd hver eneste gang, selv om hjertet er oppe i halsen... Høhø!

Spinning mot åpent hav

God søndagsmorgen til dere, fininger!

Gjett hvem som hadde alarmen på 07.00 i dag, da? Disse to spreke bertene! Vi hadde nemlig meldt oss på utendørs spinningtime her på skipet, hoho! Vi angret ganske kraftig begge to når vekkerklokken begynte å ringe, men så fort vi kom oss opp og var klare for spinning, gikk det strålende! Fantastisk å sykle til høy musikk, med frisk luft og blått hav så langt øyet kan se.

Ny treningstights fra Rönichs, med antishake og hold in. Love it! (adlink)

Nå har vi ankommet Dubrovnik i Kroatia, her er det 25 grader og skyfri himmel. Så nå skal vi pakke med oss bikinien og dra på oppdagelsesferd i nok en ny by. Har dere noen Dubrovnik tips til oss? Ting vi burde se og få med oss? Tips mottas med stor takk! Ha en kjempefin dag så lenge, jeg oppdaterer dere med bilder fra søndagen vår senere

Location: Venezia in Italy

Da er vi fremme i vakre Venezia, som vi i skrivende stund seiler bort i fra. Vi har altså kommet oss trygt om bord, på flotte Splendour Of The Seas som er cruiset vi er på. Det er råfint! Lugaren vår er også helt fantastisk, kjolene henger linet opp i vårt lille walk in closet og vi har vår egen ballkong med havutsikt. Livet er med andre ord ganske så perfekt akkurat nå!

Spreke jenter som har testet ut cruiset sitt treningssenter. Det falt godt i smak!

Fikk knipset noen bilder til dere av vakre Venezia nå nettopp, vi er på vei ut av havnen. Det er så fint her, og så romantisk! Hit skal jeg definitivt tilbake igjen i nærmeste fremtid, det er rett og slett bare utrolig vakkert her. Når flyet streifet over byen ble vi helt tomme for ord, Venezia har nemlig utrolig flott arkitektur og haugevis av fantastiske kanaler som er en fryd for øyet. Hele byen ligger jo egentlig på vann, så det at man må ta taxibåt for å komme seg rundt her - det er ganske så fantastisk.

Jeffrey Campbell Summit

Da var nok et skopar til høst og vinter i boks! Det ble disse herlige bootsene fra Jeffrey Campbell, og jeg er storfornøyd! Selv bestilte jeg de fra nett, og fikk derfor dessverre ikke prøvd de før jeg kjøpte de, noe jeg gjerne skulle gjort. De er nemlig ganske store i størrelsen, så dersom dere tenker å kjøpe de samme skoene, vil jeg anbefale å gå en størrelse ned fra hva du pleier å bruke. Eneste plusset med at de er litt store, er at jeg får plass til raggsokker oppi... Mihi, da holder jeg i det minste varmen når kulda setter inn!

Klar for avreise

God morgen, snillinger! Tusen takk for alle fine bursdagshilsener i går, både på blogg, facebook og instagram. Jeg setter utrolig stor pris på det, og det er så koselig at dere husket på meg ♥ Jeg hadde en kjempefin bursdag, med is og lunsj med jentene på morgenen, før jeg dro hjem til familie på ettermiddagen og feiret sammen med de. Det ble høy cupcakes-faktor, haugevis av flotte gaver og god stemning med Andersen klanen.

Tenk, jeg er 23 år - det er helt rart å tenke på! Det har skjedd så mye de siste tre årene, og jeg lurer virkelig på hva de neste tre bringer. Men, livet kan vi ikke forutse, så derfor lener jeg meg som alltid tilbake og ser hvor livet fører meg. Jeg håper på en ting, og det er at jeg er like lykkelig og glad de neste årene som jeg er nå. Livet er kjempefint og stabilt, med kun positive og snille mennesker i det. Og det er jo akkurat slik det skal være! :-)

I skrivende stund sitter jeg og Hilde på Gardemoen og venter på vårt neste fly til Venezia. Endelig er dagen kommet hvor vi reiser på jentetur, vi gleder oss så mye! Vi er fremme i Italia i ettermiddag, så vi skrives igjen om litt. Ha en fin dag så lenge ♥

It's my birthday

I dag er jeg bursdagsjente, juhu! Hele 23 år fyller jeg, tiden flyr virkelig skremmende fort. Jeg ble våknet i morges av bursdagssang fra både venner og familie, Mofar slo på stortrommen med å synge Happy Birthday av full hals... Haha! Og ikke nok med det, verdens skjønneste Hege som er naboen min, kom på døren med hjemmebakte bursdagsmuffins til meg. Jeg blir så rørt og takknemlig av slike ting, snakk om å være heldig jente altså ♥

Alle Nettavisen bloggerne har forresten byttet plattform, det er altså grunnen til at det er et døgn siden forrige update. Men, nå skal alt snart være på plass. Håper jeg.... :-)

Jeg heier på deg, Jørgen Foss!

Så dere dokumentaren med Jørgen Foss i går? Det ga meg virkelig et nytt syn på overvekt, jeg fikk helt vondt inni meg... For enkelte er det dessverre ikke så lett som å bare trene og spise sunt, for noen er overvekt virkelig en sykdom. Jeg blir utrolig lei meg når jeg ser at mennesker som Jørgen blir mobbet, ledd av og kalt et lass av fet - det er bare så provoserende og trist at jeg har ikke ord. Men, nå har den flinke gutten endret livsstil og gått ned over 100 kilo. Tenk det, det er jo bare helt fantastisk godt jobbet! Når Jørgen klatret opp Galdhøpiggen på slutten av dokumentaren i går, ble jeg så glad på hans vegne at jeg fikk tårer i øynene... Alle kan hvis de vil, i blant trenger man bare en hjelpende hånd på veien!

Fra det ene til det andre, her kommer gårsdagens antrekk. Jeg har fått helt dilla på gensere og cardigans med angoraull denne høsten, syns det er så fint og ikke minst deilig å gå med. :-)

Object: genser&skjorte, Acne: jeans, Bianco: boots, Lindex: veske, Celine: solbriller, Marc Jacobs: klokke.

KONTAKT MEG

Jeg får mange e-poster hver dag, noe som er veldig hyggelig! Tiden strekker likevel ikke til for å svare på private henvendelser, så dette setter jeg stor pris på om dere lesere kan gjøre i kommentarfeltet. Da svarer jeg dere der direkte, noe som gjør det mye lettere både for meg og deg som leser.


ANNONSERING - SAMARBEID - PRESSE

Kristinaandersenas@gmail.com

En herlig lille lørdag

I dag har jeg kost meg i timesvis sammen med Tante og Mommo, vi har storkost oss i hverandres selskap! Jeg tror jeg har verdens morsomste bestemor, hun sier bare så utrolig mye vittig at vi ler seriøst så vi griner.

Mommo: Kan vi ikke ta turen på MYK? Der de selger alle disse klokkene og smykkene.

Her mente hun altså CMYK... Jeg ler meg ihjel! Klokke fikk selvfølgelig min skjønne Mommo seg, mens jeg shoppet en hel haug annet. Blant annet nytt sengetøy i høstlige farger og en haug av saker fra Lexington, Asa Selection og Green Gate. Lenge leve interiørdilla, det er så gøy å stelle her hjemme! Faktisk enda gøyere enn å kjøpe både tøy og andre saker, ingenting slår nytt og pent interiør. Bortsett fra shopping og spasering i byen, spiste vi en vanvittig god lunsj og avsluttet dagen med hver vår frozen yoghurt. En kjempefin dag, sammen med to av de beste jeg vet om

Måtte selvfølgelig ha med et bildebevis på slutten her, ser dere Frøken Andersen drikker vann? Nå er det altså min tredje dag uten Pepsi Max, og jeg har utrolig nok ikke sprekt. Nå skal det sies at jeg føler at hver eneste brus på butikkene skriker etter meg, og at jeg går med en enorm hodeverk hele dagen - men jeg er sikker på at dette lønner seg til slutt. Nesten litt skremmende hvordan kroppen min reagerer, tenk å få hodeverk av å ikke få Pepsi Max? Det er jo bare latterlig, og faktisk ekkelt at jeg er så avhengig. Men, klapp på skuldra til meg selv for en god start på avvenningen min, dette skal jeg klare!

Bli kvitt mørke ringer under øynene

annonse

Sliter du med mørke ringer under øynene? Det finnes mye man kan gjøre med det, som mer søvn og mer avslappelse. Men, det er det jo ikke alltid man har tid til! Så, den enkleste måten å få vekk de mørke ringene på, er selvfølgelig å sminke de bort. Her kommer mine fem magiske venner, som fjerne de forhatte handleposene under øynene og gir deg et våkent og fint blikk!

NIP+FAB: Dark circle fix.

En 3-i-1 formel som reduserer poser under øynene og strammer opp huden i øyeomgivelsene. Navnet på denne saken beskriver jo egentlig alt, dette er en krem som fikser mørke ringer. Den inneholder blant annet rødalger, som bekjemper mørke ringer og sheasmør som fukter og bløtgjør huden. Dark circle fix skal påføres både under og over øynene, morgen og kveld.

Ole Henriksen: Visual truth eye-creme.

Nok et fantastisk produkt fra Ole Henriksen! Dette er en magisk øyekrem, som gir effektiv beskyttelse mot frie radikaler og forhindrer dermed ytterligere skader på den sarte huden omkring øynene. Gir straks et løft og spenstighet til det sarte vev omkring øyene. Det er utrolig viktig å ta vare på den tynne huden vi har rundt øynene våre, så en god øyenkrem er et must for oss alle.

Glo Minerals: Concealer under eye.

Ønsker du deg en god concealer, er denne saken fra Glo Minerals helt super. Den dekker mørke og blå ringer under øynene, og inneholder to fargenyanser. En til sommer og en til vinter!

Eyedews.

Must have, alle som ikke vil ha mørke ringer under øynene bare må prøve disse! Jeg bruker de hver eneste gang før jeg skal ut, eller på noe spesielt og vil se ekstra fresh ut. Eyedews er noen fantastiske pads, dynket i collagen, aloe og masse vitaminer. De virker avslappende og avkjølende på øynene dine, og er derfor perfekt på dager hvor du har hovne øyne eller trenger en anti-rynke behandling. Disse er også fine å bruke hvis du er hangover, de er nemlig vanvittig oppkvikkende og avkjølende.. Hoho, me like!

Bare Minerals: Well-rested face and eyebrightener.

Min store favoritt, dette er den beste highlighteren jeg noen gang har prøvd! Om du påfører denne slik som jeg har gjort på bildet, vil den gi deg et utrolig våkent, uthvilt og pent blikk. Jeg bruker den både i øyekroken, under øynene, på overleppen, brynbenet og øverst på kinnbena for å få en fresh glød.

Som alltid vanker det en rabattkode fra jentene i Coverbrands, dere får herlige 20% rabatt på alle produktene jeg har skrevet om over. Rabattkoden dere må bruke er « KA5 », og den varer ut førstkommende søndag

Med nattkjolen på vranga

God morgen fra meg, med nattkjolen på vranga!

Høhø, tror jeg var litt trøtt i morges når disse bildene ble tatt...

I går måtte jeg rett og slett ta meg datafri fra formiddagen og utover, ryggen min ble plutselig enda verre enn den pleier å være. Så det er altså grunnen til at det bare ble en oppdatering fra meg, jeg hadde så vondt. Det føles som at noen stikker kniver i ryggen min og dytter nakken min nedover, veldig veldig vondt.... Så da var det bare å legge fra seg dataen, og det hjalp heldigvis, i dag har jeg bare like vondt som jeg alltid pleier. For et liv, hehe! Krysser fingrene for at jeg snart kan bli bedre, ryggproblemer i så ung alder kan da umulig være normalt?

Nå skal jeg stelle meg for dagen, Tante og Mommo kommer til byen i dag. Vi skal kose oss masse sammen, titte litt i butikkene og feire bursdagen min litt på forskudd med en god lunsj. Så vi skrives igjen litt senere, ønsker dere en kjempefin onsdag. Tenk, nå er vi allerede halvveis til helg. Det gledes, ekstra mye fordi det er tre dager igjen til jeg drar på ferie

Some inspiration in the morning

Disse bildene får meg til å lengte til New York, California og Los Angeles.... Til neste år håper jeg virkelig å få til en lengre tur nedover, leie meg leilighet og bli i noen måneder. Kanskje to-tre måneder på eventyr? Det hadde vært helt fantastisk! Jeg har alltid blitt fenget av livene de lever i USA, og er det noe jeg har veldig lyst til - så er det å leve ut drømmen min på nettopp dette.

Just did it

Yeeees, da var ukens første treningsøkt over! Det ble en heftig spinning-time på Solsiden, med intervaller og tungt tempo. I dag var det virkelig ekstra hardt, og grunnen til det er selvfølgelig at jeg var ute på en snurr i helgen. Alkohol altså, er det noe så dreper både kondis og trening så er det vel det. Nå blir det leeeenge til neste gang, jeg er glad både sommer og festene som hører med er over. Er dere ikke enige? Oh yes, la oss få en sprek og sunn høst i møte!  Nå skal jeg krype under teppet, spise god kveldsmat og se Jakten På Kjærligheten. Det er så koselig ♥

In a hurry

Celine: solbriller, Lindex: veske, Cubus: cardigan, BikBok: genser&jeans, Style Of London: sko

Frk Andersen på farten! Mandager er alltid hektiske dager, det blir i hvert fall sånn for meg hver eneste uke. Dagen startet jeg hos regnskapsføreren, og jeg må si meg strålende fornøyd med dette året så langt. Firmaet mitt går som det suser, og det er ingenting som gjør meg mer glad enn nettopp det! Ellers har jeg bare hatt kontorarbeid i dag, og skal fortsette frem til 18.00 - ikke så særlig spennende med andre ord. Gleder meg til jeg blir ferdig, da går turen nemlig på spinningtime!

På pepsi max kjøret

Her startet min mandagsmorgen med sitron-te og sunne eplemuffins på sengekanten ♥

Jeg gleder meg til en ny uke, og jeg har en utfordring til meg selv som jeg bare må klare. Jeg er nemlig en av de stakkars menneskene som er totalt avhengig av Pepsi Max. For en stund tilbake var jeg veldig flink, og drakk denne forbanna brusen kun i helgene. Men nå er jeg altså på kjøret igjen, og har falt tilbake på gamle fristelser! Altså, det å drikke 1,5 liter Pepsi Max hver eneste dag kan da umulig være bra? Så nå skal jeg kun drikke dette i helgene, og dersom jeg sprekker og går på en smell - må jeg fortelle dere blogglesere det. Høres det ut som en god deal? Hihi! Skjønner ikke hvordan det er mulig å bli så avhengig av en brus jeg, dette har jo bare tatt helt av... Men nå er det nok og dette skal jeg klare!

Ellers må jeg selvfølgelig ønske dere en strålende start på uken, jeg håper mandagen deres startet og fortsetter på en fin måte! Ha en kjempefin dag, så sees vi igjen litt senere ♥

Dyna i stua

Søndager.... ♥ Hva er det ikke å like? Her er dynen for lengst dratt ut i sofaen, stearinlysene tent og avslapping-modusen skrudd på. Nå blir det straks premieren på Robinsonekspedisjonen 2013, så det er det klart jeg må få med meg. Er det flere av dere som skal se? Håper dere alle har hatt en kjempefin søndag, godinger!

Min 23 års-bursdag

For en fin bursdagsfeiring jeg hadde i går, med mine flotte jenter som jeg er så glad i!

Vi startet feiringen på Ernst Hotell, som ligger midt i hjertet av Kristiansand og bare er så utrolig fint. Her hadde jeg leid toppsuiten for kvelden, og hele rommet var fylt med helium-ballonger og velkomstdrinker til gjestene. Fantastisk! Siden jeg er så vanvittig glad i sushi, ble dette kveldens snacks i selskapet. Jeg bestiller alltid sushi fra Food Asylum, fy søren - jeg er sikker på at det er den beste sushien som finnes. Den er bare helt nydelig god!

www.clarionernst.no

Det ble en fantastisk fin og velykket kveld, med verdens beste venner! Jeg fikk SÅ utrolig mange fine bursdagsgaver, og ikke minst koselige bursdagskort. Jeg blir helt rørt av slike ting, og er kanskje verdens dårligste til å ta i mot presanger... Jeg liker jo best å gi til andre, haha! Men gaver i fleng ble det uansett, og jeg kunne virkelig ikke ønsket meg mer. Vennene mine kjenner meg ut og inn, så absolutt alt falt i smak. Verdens beste Hilde hadde til og med bakt en egen yolo-oreokake til meg, snakk om heldig jente!

Friendship isn't about whom you have known the longest... It's about who came, and never left your side ♥

Norges mest inspirerende blad: Shape Up

annonse

Et av mine store favorittblader er uten tvil Shape Up! Bladet gir meg motivasjon i hvert eneste nummer, med inspirerende bilder og de smarteste tipsene fra de beste ekspertene innenfor både trening og kosthold. På morgenen leser jeg alltid igjennom dette herlige bladet, sammen med en god og sunn frokost. Fin dag å starte dagen på, så er jeg motivert og inspirert til dagens trening! :-)

I samarbeid med Shape Up, så har jeg fått muligheten til å gi dere lesere et supertilbud på abonnement av dette herlige bladet. Nå kan dere få 6 utgaver av Shape Up for kun 199 kroner, i tillegg får dere med en fresh treningstights fra Babalu og i tillegg et gavekort på 150 kroner hos Babalu Nordic! På dette tilbudet sparer dere hele 714 kroner, hvor fantastisk er ikke det? Jeg har selv en tights fra Babalu, den er i god kvalitet og sitter veldig fint på kroppen.

Jeg vil på det varmeste anbefale Shape Up til dere som er glad i trening og kosthold, og til dere som ønsker ekstra inspirasjon i hverdagen. Man får mye viktig lærdom i dette bladet, og det er en fryd å se på de spreke menneskene som pryder bildene på hver eneste side. Inspirasjon på høyt nivå! I tillegg er det så utrolig deilig å abonnere på magasiner, da kommer de rett hjem i postkassen og du får de nyeste bladene først. Høst og vinter er jo en perfekt tid å få litt magasin-luksus i postkassen, da er det så deilig å sette seg i sofakroken med noe varm drikke og favorittbladet ditt. Tilbudet på Shape Up finner du HER

God morgen fra oss

Har dere hatt en god natts søvn? Det håper jeg, det er jo så fantastisk deilig med helg!

I kveld skal jeg ferie bursdagen min med hele jentegjengen, så før den tid kommer blir det litt å gjøre. Jeg har ikke feiret bursdagen min på tre år, så jeg skal ærlig innrømme jeg gleder meg veldig til i kveld. Champange og hygge med mine gode venner! Jeg fyller jo ikke år før til neste helg, men siden jeg drar på ferie neste lørdag - føltes det like greit å feire denne helgen. Nå skal jeg dra avgårde på trening, og ordne de siste tingene som må i boks! Vi skrives litt senere, stor klem og god lørdag til dere alle

En dag på Aquarama

Denne helgen har startet på en helt fantastisk måte, og det skal jeg selvfølgelig fortelle hvorfor! Jeg og Christina har hatt en magisk dag på flotte Aquarama, som er Sørlandets nye aktivitetssenter. Dette stedet er virkelig perfekt for både avslapping og moro sammen med familie og venner, da det er aktiviteter for store og små. Vi storkoste oss!

Dagen startet først med en times yoga, som var utrolig spennende og morsomt. Jeg er jo mildt sagt litt turbo av meg, så jeg gjorde bevegelsene minst fem ganger fortere enn hva som var meningen. Haha, hva da avslappende? Jeg gjorde i det minste mitt beste, hihi.. Etterpå jogget vi litt på møllene, og koste oss til utsikten av fine Kristiansand.

Etterpå var det plasking i bassengene og leking i skliene som stod for tur! Alt jeg kan si er WOW, for et fantastisk badeanlegg! Jeg har aldri sett noe lignende, og ble helt fra meg av glede av synet som møtte meg. Her var det blant annet det største bassenget jeg noen gang har sett, stupetårn, bølgebasseng, strømkanal, to varmtvannsbasseng, utebasseng, barnesklier og to til gigantiske sklier. I sistnevnte gikk jo vi selvfølgelig helt amok, store vannsklier er jo virkelig bare det morsomste som finnes!

Hit skal jeg definitivt ta turen igjen, med mine to små fettere slik at de kan leke og kose seg.

Og til det gøyeste med hele dagen, Aquarama har selvfølgelig sin egen surfebølge!

Tror dere Frk Andersen hoppet av glede når hun fikk øye på den? Vi husker vel alle hvor aktiv jeg var på den når jeg var på cruise, haha! Jeg og Christina hadde en time på surfebølgen, med Aquaramas egen instruktør som var utrolig flink. Dette skal uten tvil gjøres det igjen i nærmeste fremtid. Etter 60 minutter surfet jeg nemlig som en gud (nesten, hihi..)! Lærte meg å svinge på brettet og klarte å stå oppreist uten problemer. Surfebølge er jo virkelig bare det gøyeste som finnes, jeg skulle ønske jeg kunne ha en slik i hagen min! Noen som vet om det går an? I så fall blir det mitt neste kjøp, haha!

Det ligger film på instagram fra noen av fallene mine på bølgen. Se de på @kristinaandersen :-)

Dagen ble avsluttet på den beste måten den kunne, nemlig på spa-avdelingen. Tenk at dette fantastiske stedet ligger i min by, det kan jammen ikke bli bedre! Her fant jeg virkelig roen i både kropp og sjel, noe som ikke er ofte. Vi startet turen vår på spa med en Deep Sea Experience, som varer i 90 minutter. Her får du utdelt lukseriøse produkter, som du skal bruke underveis i trinnene:

Denne behandlingen var helt herlig, og balsam for kroppen min. Vi storkoste oss på alle trinnene, og ble virkelig imponert over det fantastisk flotte spa-området. Fineste jeg noen gang har sett, og jeg har sett mange! Og når jeg trodde dagen ikke kunne bli bedre, ble det en 50 minutters full kroppsmassasje på meg - som gjorde underverker for min slitne rygg. Og dere? Dette er den beste massasjen jeg har hatt! Faktisk så god at jeg har bestilt meg time igjen allerede til mandag, hos flinke Freddy. Hoho, viktig å skjemme seg selv bort litt! I tillegg sliter jeg som dere vet veldig med ryggen, så jeg har intet annet valg enn å ta regelmessige massasjer.

Før vi dro hjem, slappet vi av i myke stoler med frosne druer og sitronvann, mens vi nøt den fine utsikten..

Dette er en av de beste dagene jeg har hatt på lenge! Det var en fryd å få besøke Aquarama, og at dette stedet ligger i nettopp min by Kristiansand - gjør meg bare så utrolig stolt. Denne plassen må dere love meg å besøke om muligheten skulle by seg

Vinn Lenovo Yoga 11s

annonse

Vi starter helgen med en aldri så liten konkurranse! Nå kan nemlig hele 10 av dere lesere vinner den helt nye Lenovo Yoga 11s, som fungerer som både laptop og tablet. Det er en flott liten sak, som jeg er sikker på at flere av dere ville likt å ha. Den er både lett og tynn, og pen å se på. Dette liker vi, ikke sant?

Slik deltar du i konkurransen:

1. Ta et bilde av din laptop i en av de 4 yoga-stillingene (tent, laptop, stand, tablet)

2. Gå inn på Facebook-siden til Lenovo HER. Fyll ut med navn og last opp bildet ditt.

3. Den med flest stemmer vinner, så en lur ide kan være å dele bildet ditt på facebook og instagram.

Lykke til!

Innvielsefest hos Hansen&Co

Som jeg koste meg i går! Herligste Glenn var på besøk i Kristiansand, så da var det klart jeg måtte benytte tiden sammen med go'gutten når han var i byen min. Først spiste vi en bedre middag sammen, før jeg dro han med meg på interiørfest på nyåpningen av Hansen&Co. Dette er virkelig min favoritt interiørbutikk, og det at de nå har åpnet en ny og enda større butikk - er bare helt fantastisk! Her kryr det av kjente merker som Lexington, Nicolas Vahé, Green Gate, Tulip og Kitchen Aid, bare for å nevne noen. Nesten alt av interiør i leiligheten min er kjøpt hos Hansen&Co, så det er vel ingen tvil om at jeg elsker denne herlige butikken.

Nicolas Vahé var også på plass, han både kokkelerte og bydde oss på deilige smaksprøver fra den fantastiske kolleksjonen hans. I tillegg var det en stor loddtrekning hvor man kunne vinne ekstremt mye flott, men selvfølgelig vant ingen av oss. Både jeg og Glenn kom frem til at det eneste vi noensinne har vunnet på, er 10 kroner på griseflax-loddene..... Haha! Bedre lykke neste gang! Premie eller ei, vi storkoste oss på denne flotte innvielsefesten hos Hansen&Co.

Nå skal denne frøkna hoppe i bikinien og dra avgårde. Jeg har et badeland jeg har fått i oppdrag å teste ut! Har jeg verdens beste jobb, eller har jeg verdens beste jobb? Hoho!

Getsporty.no legges ned

Dette er noe som har vært i kortene en god stund, og er godt gjennomtenkt. Jeg ønsker ikke lengre å drive Getsporty.no, i dag ble derfor nettbutikken lagt ned. Dette er selvfølgelig veldig rart for meg, men i blant må man ta valg som ikke alltid er like morsomme - og dette har absolutt være et av de. Men for meg er det viktig å ta riktige valg, som gir meg en god fremtid.

Det at Get Sporty legges ned, har ingenting å gjøre med verken inntekter eller utgifter. Vi har solgt utrolig bra, så jeg vil si tusen takk til alle dere trofaste kunder som har handlet så mye hos oss! Grunnen er så enkel som at tiden ikke strekker tid, og at jeg ikke lengre brenner for å drive min egen nettbutikk. Det er ikke slik jeg ser fremtiden min, og ikke noe jeg ønsker å satse videre på. Det å ha egen butikk, er så utrolig tidskrevende og hardt arbeid at jeg har måtte bite i det sure eplet og innse at jeg ikke har tid nok til dette.

Jeg har som dere har merket jobbet ekstremt mye over en lang periode og har vært mye sliten og oppgitt fordi jeg har følt jeg ikke har tid til noe lengre. Mens vennene mine har kost seg ute i helgene, har jeg jobbet inne på lørdagskveldene. Det er helt greit, men ikke hver eneste helg. I tillegg er jeg med i noen større prosjekter nå, som vil gi meg fine muligheter for fremtiden og som appelerer veldig til meg. Dette krasjet også med Get Sporty, av diverse grunner. Jeg måtte enkelt og greit velge, og da valgte jeg det som føltes mest sikkert og riktig for meg. Tiden med Get Sporty har vært fantastisk moro, og jeg er stolt av det jeg har fått til. Men som sagt, jeg mangler både drivkraft, motivasjon og tid - så derfor velger jeg å gi meg med et smil om munnen og vite at jeg har gjort så godt jeg kunne.

Nå gleder jeg meg til en litt roligere hverdag, med nye spennende prosjekter og blanke ark ♥

To små hjerteknusere

God morgen, dere! ♥ Se på disse små to små hjerteknuserne da:

Kjære vene, hjertet mitt smelter! Hilde sin katt har fått unger, og de er bare så utrolig nydelige. De er to uker gamle, og har akkurat åpnet øynene sine. Smeeelt, jeg ble helt forelsket i disse skjønnikkene. De er jo rasekatter, så tror nok det er det som gjør de ekstra fine. Gleder meg så til de begynner å løpe rundt, noe så utrolig skjønt! Var de ikke fiine?

Dere kan tro jeg koste meg maks med disse i går. Like før jeg kidnappet en med meg i lomma ♥

Nå skal jeg jobbe litt her hjemme, før jeg skal i møte med regnskapsføreren min. Har tatt en stor og vanskelig beslutning denne uken, så fremover blir det endring i tingene og litt som må gjøres... I kveld skal jeg på en interiørfest sammen med Nina, og jeg gleder meg masse. Så før den tid, må jeg komme til bunns i to do listen min. Og jeg begynner nå!

Sukkerfrie youghurtnøtter

Det aller beste jeg vet, må nok være youghurtnøtter. Eneste som er synd er at de er fryktelig usunne, og at jeg derfor ikke kan spise de så ofte som jeg vil. For en god stund siden la Caroline ut oppskrift på nettopp youghurtnøtter på bloggen sin, bare disse er helt uten sukker. Jeg måtte selvfølgelig prøve de, og tenkte å dele oppskriften med dere på min blogg også! :-)

Du trenger:

En pakke usaltede cashewnøtter ♥ Tyrkisk youghurt ♥ Steviadråper med vaniljesmak ♥ 4 ss sukrinmelis ♥ 1 ss kokkosolje uten smak

Slik gjør du:

Ta youghurten over i et kaffefilter, som du plasserer over en dyp kopp. Selv brukte jeg 200 gram youghurt, og det var akkurat nok. Jeg lot den være der i nesten tre timer, for å få den tykkest mulig. Jo tykkere, jo bedre! Når den har rent godt fra seg, tar du den over i en ny bolle og blander inn ingrediensene. Kokkosoljen må være flytende når du tilsetter den, og smak så til med steviadråper til du får den søte smaken du ønsker. Når dette er gjort tilsetter du nøttene i blandingen din, rører godt og legger alt over på et bakepapir. Skill nøttene og la de stå i fryseren i 90 minutter.

Jeg vil anbefale å la nøttene stå i kjøleskapet, og ta du tar nøtter derfra når du ønsker å ha. De smelter nemlig veldig lett, noe som er litt dumt. Disse youghurtnøttene er naturligvis ikke som de originale, men de er absolutt gode og et mye sunnere alternativ!

Motivasjonsvideo

Her snakker vi viljestyrke og respekt! Har dere sett noe så utrolig inspirerende og motiverende? Filmen er av 18 år gamle Lone Norås, en av de råeste og dyktigste jentene jeg vet om! Lørdag står hun på scenen for å konkurrere i verdensmesterskapet i Bikini Fitness, og det er vel ingen tvil om hvem jeg heier på. Go Lone, du er fantastisk!

Om Meg

V E L K O M M E N  T I L  K R I S T I N A A N D E R S E N . N O

Jeg heter Kristina Andersen, er 26 år og bor i fantastiske Kristiansand. Jeg er en glad og fornøyd jente, som har blogget og delt en liten bit av livet mitt i over ni år. En liten evighet, med mye skriving og jobb, men mest av alt moro - jeg har virkelig verdens beste jobb! Her på bloggen min får du litt av alt - mote, interiør, trening, skjønnhet, mat og hverdagsliv.Velkommen skal du være, jeg håper du vil trives her!
Stor klem fra Kristina

Tid for trening

God morgen, fininger! I dag trenger denne jenta virkelig en god frokost, jeg skal nemlig bli filmet litt i dag...  Som jeg gruer meg! Det er til privat bruk, og noe som kommer til å komme på bloggen hvis jeg syns det er bra nok. Vi får se, tror nok jeg vil slite litt med å være helt meg selv foran kamera. Blir det bra, så skal dere selvfølgelig få se! :-)

Er det bare jeg som ikke har sett denne typen skyr før? Jeg fant den i går da vi var på handletur, og spiste den nå nettopp. Uten tvil den beste smaken jeg har prøvd til nå, håper denne finnes flere plasser!

Nå skal jeg rydde litt her hjemme, før jeg drar på trening. Senere blir det bare jobb frem til i ettermiddag, før jeg drar hjemover for å besøke mine besteforeldre. Gleder meg så til å se de igjen, det er alltid så koselig å være på besøk der! Og etter det igjen, blir det jentekveld hos Hilde. Tenk, nå er det under to uker igjen til vi legger ut på eventyr sammen - det blir så gøy! Så i dag må vi ha et lite pakkemøte, ingen vits å ha med seg to fønere, to rettetanger, to krølltanger, hårsprayer..osv.. You get the point? Haha, vi må prøve å pakke så lett som mulig! Kos dere så lenge, vi skrives om litt igjen

God tirsdagskveld

Her kom jeg nettopp inn døren etter å ha tilbrakt ettermiddagen med Øyvind. I dag hang han opp de siste lamellene i vinduene mine, så det var utrolig deilig å få gjort. Jeg har jo noen gigantiske vinduer i stuen, noe som er veldig deilig - men det kan være greit å ha lameller til å dekke de dagene det er mye sol. Etterpå dro vi avgårde på matvareshopping, knoll og tott på tur. Haha, jeg ler meg ihjel! Det er alltid koselig å være med Øyvind, og jeg er så utrolig glad for at han alltid stiller opp for meg og hjelper meg når jeg trenger det. Verdens snilleste og beste bonuspappa, vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten han. ♥

Tenkte å dele mine siste instagram-bilder med dere. Husk å følg meg på @kristinaandersen, jeg er veldig aktiv og oppdaterer cirka hele tiden. Hoho, det er jo så gøy! Har dere noen inspirerende instagrammere jeg burde følge?

1. Sushi og et lite glass vin er fint på en fredag. 2. Kjærleik ♥ 3. Glad Kristina klar for å feire bursdagen til Tone. 4. Bein og rumpe gror, og det er gøy! 5. Nye og fine negler. 6. Favoritten, skyr med valnøtter og blåbær. 7. Søndagsbliss en tidlig morgen. 8. Fine familien min. 9. Mamma strikes again, vol 2.

Årets vinterjakke fra Norrøna

annonse

Norrøna 29 Gore-Tex PrimaLoft Parka

Da var årets høst og vinterjakke i boks! I år ble det en fantastisk deilig parkas fra Norrøna, og jeg gleder meg til å holde varmen i denne når kulda kommer snikende. Den er vind og vannetett, så denne skal jeg bruke på alt fra sporty dager i skibakken, skogsturer på fjellet eller de dagene jeg bare vil holde varmen og samtidig se fresh ut. Var den ikke fin?

Uansett hvilken regjering vi har

... så er Norge er av de beste og tryggeste landene vi kan leve i.

I går lå jeg våken helt til 01.00, fulgte med på valget og så reaksjonene til nordmenn etterpå. Sistnevnte gjorde meg helt sjokkert, og faktisk provosert. Statusoppdateringen på facebook som handlet om å rømme landet, evakuere, kjøpe seg våpen for beskyttelse og ja - dere forstår tegningen. Så jeg må bare spørre, hvor korttenkte er egentlig dere som skriver sånn? Norge er et av verdens beste land, enten vi har blå, grønn eller rød regjering! Det er helt klart at enkelte på diverse nettforum burde tatt seg en tur utenlands for å forstå hvor bra vi faktisk har det i Norge.

Selv hadde jeg håpt på fire ny år med Arbeiderpartiet, men jeg klager ikke av den grunn. Norge er et trygt og godt land, og en ny regjering vil ikke forandre dette. Er dere egentlig klar over hvor mye mennesker i andre land sliter? Og dere snakker om å rømme landet, fordi bortskjemte Norge har fått seg en ny regjering? Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine. Åpn opp øynene deres, se på alt rundt deg og ikke minst se på dette gode landet du lever i! Slutt å syt!

Her har vi helstetjenester som nesten er gratis, sett bort i fra den lille egenandelen vi må betale som overhodet ikke er mye i forhold til det man får igjen. Barna har gratis tannlege, sykehus ligger man gratis på og helsetjenesten er generelt sett veldig bra. Til og med grunnskolen i Norge er gratis! Vi får alle ferie, der fem av ukene er betalt. Og når du en gang blir gammel og ikke klarer å jobbe, da får du jammen meg pensjon. Og om du blir syk? Da får du sykepenger fra dag en! Her får til og med arbeidsløse dagpenger, og aleneforeldre får overgangsstødnad. Så jeg spør deg igjen, hva i huleste sitter du å klage over? Norge er så godt og trygt, og slik vil det fortsette! Jeg vet om mennesker i andre land som ville ofret alt for å få bo her.

Jeg takker Jens for å ha passet godt på landet vårt i åtte trygge og fine år, han har gjort en fantastisk god jobb! Og så vil jeg så absolutt ønske Erna lykke til. Og du, Siv Jensen? For en usmakelig avskjed på Jens sine vegne! Du gir nok en gang en sterk bekreftelse på at FRP er Norges harryparti, og med oppførselen din glir du rett inn i hovedrollen på Charterfeber neste år. Det er flaut å se en Norsk politiker snakke på denne måten! All respekt til Erna som takker han på en ordentlig måte, hun virker som en bra dame med bein i nesa - så jeg har ingenting annet enn å si lykke til de kommende fire årene. Og til dere andre, slutt å syt!

Go hard or go home

Fikk knipset litt bilder til dere fra dagens treningsøkt på Solsiden! På mandager har jeg alltid to økter, en på morgenen og en utpå ettermiddagen med kondisjon. Så nå kom jeg nettopp hjem fra ukas første spinning-time, i dag var det jeg og Hilde som nesten syklet oss ihjel. Det er så gøy, jeg virkelig bare digger spinning! Tenkte forresten å tipse dere om at dere nå kan få en eller to måneders prøvetid på Solsiden, helt uten binding - for kun 500 kroner per måned. Jeg har testet absolutt alle gym i Kristiansand, og dette er uten tvil det aller beste. Solsiden i mitt hjerte! Bli med å tren med meg der da, sprekinger? ♥

Nå skal jeg følge med på valget på Tv2, jeg er så spent at jeg sitter her å tripper!

There is no elevator to success

.... you have to take the stairs!

Denne dagen har vært som mandager flest, med trening og kontorarbeid. I dag pakket jeg ned laptopen og satte meg på Kristiansands koseligste cafe for å jobbe, det er så deilig å bytte litt på hvor man jobber fra. I pausen rakk jeg også en koselig lunsj med Christina, Astri og Daniel. Nå er jeg nettopp ferdig med et hyggelig møte, og skal videre for å kjøpe ny kameralinse. Min flinke lillebror mistet det i bakken når han skulle ta bilder av meg i helgen, så da må jeg ha nytt asap. Jeg klarer meg jo ikke uten! Etterpå bærer det rett avgårde på spinning, dagens høydepunkt. Som jeg gleder meg! Hvordan har uken deres startet? :-)

Ukens gullkorn

Regnskapsfører: Liker du best de sosialistiske partiene eller de borgerlige?

Meg: Hva mener du nå?

Regnskapsfører: Når du var i Afrika og jobbet for eksempel, det var jo ganske sosialistisk.

Meg: Ja, jeg vet jeg var ganske sosial der nede. Men jeg er likevel litt usikker akkurat nå.

Regnskapsfører: Ok, vi avslutter denne samtalen nå! Jeg blir helt svett...

Nina: Himmel, jeg har fått 37 nye venner på instagram!

Alle: Venner? Hahaha!

Meg: Herregud, for noen bølger det er her! Men, vent.. Der er Danskebåten, det er jo derfor.

Anonym: ..............

Meg: Oi, den er bak oss. Er det lovt å ta det jeg sa nå tilbake?

Mamma: Ta bort det gullkornet du skreiv på bloggen med en eneste gang!

Meg: Hvorfor det? Det er jo morsomt!

Mamma: Det er det så absolutt ikke. Få det bort!

Anonym: Si alfabetet baklengs!

Meg: Hvorfor skal du alltid teste IQ'en min?

Meg: Hvorfor tar du ikke telefonen når jeg ringer?!

Regnskapsfører: Nei, for det eneste jeg gjør hele dagen er jo å vente på at Dronning Andersen skal ringe meg...

Nina: Han var med en sånn mannedame, vet dere.

Chris: Det heter ikke mannedame, Nina! Det heter en transe.

Meg: Jeg gikk inn å skulle legge meg i feil hus i natt, og våknet opp inngravd i jord på trappa..

Mamma: Jeg orker ikke høre mer, kjære gud...

Hilde: Skal vi gå å kjøpe softis?

Meg: Jeg skal ikke ha is i ukedagene nå, har begynt med treningen igjen. Men jeg kan bli med deg!

Vi kommer frem til isbaren...

Hilde: En softis med jordbær strøssel på den ene siden og daim på den andre.

Meg: Pokker heller, gi meg det samme! Med dobbelt strøssel........

Meg: Ødelegger du ikke hjernen hvis du blir avhengig av nesespray?

Tone:  ....

Tid for kveldsmat

God søndagskveld, snille dere!

I dag har jeg bare koblet helt av, tatt totalt fri og sovet så lenge jeg ville til morgenen. Jeg trengte virkelig denne dagen! Bortsett fra en haug av avslappelse, så har jeg selvfølgelig vært på min faste søndagstur i skogen. Det er jo så deilig! Jeg har dessverre blitt fryktelig redd for å gå alene på Odderøya, for to uker siden hadde jeg en forferdelig ubehagelig opplevelse med en mann som fulgte etter meg der. Så nå går jeg ikke på tur lengre uten en turkamerat, det føles mye tryggere når man er to. Jo flere, jo bedre! Hihi.. Hva har dere gjort i dag, da? Håper dere har kost dere masse og fått ladet batteriene! Nå har jeg akkurat snakket på telefonen med verdens beste Mofar og Mommo, og skal straks krype under dyna med god kveldsmat og søndagsfilmen på tv

DIY: Hjemme-spa

annonse

Ingenting er så deilig som et skikkelig hjemme-spa på søndager! Jeg er ikke en av de som gjør dette en gang i uken, men når jeg først gjør det - rigger jeg meg skikkelig til. Så her kommer mine tips til hvordan du kan få et perfekt hjemme-spa

På mitt hjemmespa har jeg følgende produkter:

Bodylotion ♥ Håndkrem ♥ Bodyscrub ♥ Håndcrub ♥ Hårkur ♥ Skrubb og maske til ansikt ♥ Fotpleie

Step by step...

♥ Første jeg starter med er å hoppe i dusjen, og skrubbe meg fra topp til tå med en god bodyscrub. Her har jeg funnet en ny favoritt fra det økologiske merket L:A BRUKET, og den er himmelsk god. Den kommer i en søt krukke, og inneholder kun økologiske råvarer som olivenolje, mandelolje, tistelolje, evitamin, gavsalt, grønn leire og eteriske oljer. Denne gjør huden myyyyk! Jeg skrubber også hendene med egen scrub, og da bruker jeg Evelyn citron handtheraphy.

♥ En god hårkur er et must når man har hjemme-spa, da det å kure håret er utrolig viktig! Her bruker jeg Totally TLC Hydrating Mask, fra Percy and Reed. Den inneholder blant annet marshmallow (mums!) og kokkosolje, som tilfører fukt og pleie og gir håret ditt den næringen det trenger. Du bør faktisk bruke hårkur én gang i uken for å forsikre deg om at håret får den fukten og pleien det trenger. Selv retter jeg håret hver eneste dag, krøller det ofte og bruker hyppig stylingprodukter, så uten en god hårkur - ville jeg sikkert vært på grensen til flein. En god hårkur er som super-mat for håret, da den forebygger skader på hårstråene og gjennoppbygger hår som allerede er skadet.

Til denne hårkuren følger det også med en supersøt badehette. Og nei, ikke le av meg nå!

♥ Skrubb til ansiktet må man også ha, det fjerner nemlig døde hudceller, setter opp blodsirkulasjonen og motvirker tilstoppede porer. Jeg har nettopp testet Ole Henriksen sitt Power Peel Kit, som består av en tre trinns behandling som funker som gull på ansiktet. Dette er en profesjonell hjemmebehandling, som behandler og reduserer rynker, glatter ut huden og gir deg en jevnere hudtone.

♥ Etter en god dusj med både scrubb og hårkur, smører jeg meg alltid inn en en god og drøy bodylotion. Her vil jeg tipse dere om en av mine store favoritter, nemlig fantastiske Ole Henriksen sin Body Sleek Hydrating Lotion. Denne er ekstremt fuktighetsgivende, så dersom du har tørr hud - burde du absolutt bruke denne. Den lukter supergodt, og tar godt vare på kroppen din. Jeg vil også tipse dere om denne kremen, som fungerer som både hånd og fotkrem. Jeg er avhengig av den, da jeg sliter med at huden på føttene og fingrene mine ofte sprekker. Spesielt nå som det går mot høst og kulden snart kommer, da må jeg ha en god krem til nettopp dette.

♥ Dersom du sliter med tørr og sprukken hud på føttene, vil jeg også anbefale dere en liten behandling til nettopp dette. Velpleide føtter er ikke bare pent, men også viktig! Baby Foot fungerer godt, denne har jeg tidligere tipset dere om. Baby Foot gjør føttene dine myke som en babyføtter, helt enkelt uten fil og kniv. Ha Baby Foot på foten i to timer og vask av. Etter 5 -7 dager begynner de overflødige døde hudcellene å peele av, og vips - du har myke og lekre føtter! Jeg sitter faktisk med dette på føttene nå, og er ferdig om en liten time. Perfekt å gjøre mens du slapper av med en tv-serie, surfer på nettet eller leser en bok.

♥ Ellers på hjemme-spa likter jeg å tenne masse duftlys, og dere vet vel alle hva min store favoritt innen dette er. Jeg elsker Voluspa, og Coverbrands har tidenes utvalg av disse herlige duftlysene. De lukter alle himmelsk, og varer leeeenge! Ellers er det en selvfølge at du pakker deg inn i en deilig kosegenser, har på avslappende musikk og kobler heeeelt av....

Alle disse produktene og enda mer finner dere hos fantastiske Coverbrands, som alltid har fri frakt! Rabattkoden " KA2 " vil i tillegg gi deg 15% rabatt på alle produktene jeg har skrevet om over ♥

En lørdagskveld med gode venner

Som vi koste oss hos Nina og Chris i går! Sene hjemmekvelder hos gode venner er så koselig, spesielt nå på høsten. Det er noe med å sitte i en varm stue med de du er aller mest glad i, mens det blåser og er kaldt ute. Vi kom til hjemmelaget pizza i går, og vet dere hvem som hadde kokkelert den? Chris! Tommel opp for mannfolk som kan svinge seg på kjøkkenet!

Nina har det så utrolig fint hjemme! Favorittfargene mine innen interiør er hvitt, beige, grått og lyseblått - så dere kan tro jeg storkoser meg når jeg er på besøk her. Helt fantastisk fint, og veldig inspirerende.

Til helga har vi jentene mye spennende planer! På fredag skal vi på kino, hvor vi har tenkt å se en skikkelig skrekkfilm. Vi vurderer å se The Conjuring, hvis vi er tøffe nok. Er det noen av dere som har sett den? Jeg hater egentlig å se skrekkfilmer på kino, en gang ble jeg nemlig så redd at det endte med tårer. Tror dere det var kult å gå gråtende ut av kinosalen eller? Meheee.. Pingla! Og på lørdag skal jeg feire bursdagen min, på hotell med god mat og drikke. Som jeg gleder meg til den kommende uken og neste helg ♥

Bad habits: we all have them

♥ Hver eneste gang jeg tenker at jeg skal være flink og slå av dataen, klarer jeg det kun i noen få minutter før jeg begynner å surfe på mobilen min. Jeg sitter å ser i taket i sofaen og tenker på hva i huleste jeg nå skal finne på. Så blir jeg rastløs, og vips - der var jeg på instagram. Jeg er totalt avhengig av å være online hele tiden og oppdatere meg på det siste, sosiale medier har så makt over meg..

♥ Jeg er psyko når det kommer til støv og rot, er det noe jeg ikke takler så er det nettopp det. Denne leiligheten blir vasket så mye at det er helt latterlig, og jeg er sikker på at alle naboene syns jeg er gal. Hvem andre i blokka rister tepper og lufter puter hver eneste dag? Det er utrolig slitsomt for meg selv at jeg er sånn, men jeg klarer ikke la være! Før jeg legger meg i senga på kvelden må alle puter i sofaen stå rett, teppene må ligge fint og alt må være perfekt før går til senga. Hvis ikke? Nei, da klarer ikke Frk Andersen å sove... Når mine foreldre hjalp meg med å flytte inn her, var mamma sulten etter mange timer med jobbing og spurte om hun kunne få en skive brød. Da løyv jeg faktisk om at jeg ikke hadde brød her hjemme, gal som jeg er. Hvorfor? Fordi jeg ville ikke risikere å få smuler på kjøkkenbenken. Tror dere hun ble sur når hun fant nettopp et brød gjemt dypt inni kjøkkenskapet mitt? Det ble ikke mer flytting den dagen, foråsidetsånn...

♥ Jeg er ikke flink til å ta ting alvorlig, uansett hva det er. Jeg ler som regel hele tiden, ser ikke problemer med ting og tenker alltid at ting ordner seg uansett. Det er forsåvidt en fin ting, men noen gang burde jeg nok klart å få beina ned fra hakuna matata planeten jeg lever på...

♥ Jeg klarer ikke å si nei til oppgaver, jobb eller f.eks ting jeg egentlig ikke har tid til. Jeg sier ja til alt, og det er vanvittig irriterende. Når noen spør meg om ting, svarer jeg ja og banner inni meg etter at jeg nok en gang har sagt ja til noe jeg absolutt ikke har tid til. Så går jeg å irriterer meg over i timesvis hvorfor jeg aaaaldri kan klare å si nei. Det er jo lovt å si nei en gang i blant, ikke sant?

♥ Jeg sier yolo hele tiden. Men nå må jeg skjerpe meg, og i hvert fall ikke si det på instagram-filmer mer. Stakkars lillebror blir nemlig disset på skolen over yolo-filmene mine... Jeg siterer pappaØyvind: "de kan jo ikke erte deg over de rare tingene din søster gjør, det er jo verken din eller vår feil!" Ehee.. Yolo!

♥ Jeg har null kontroll på ting som f.eks nøkkelkort. På Solsiden hvor jeg trener, har jeg fått så mange nøkkelkort for å komme meg inn at jeg kunne sikkert fylt en bag med de. Stakkars min PT Thomas som eier gymmet, han skulle være så snill å låne meg nøkkelkortet sitt (....), slik at jeg kunne trene når jeg ville frem til jeg fant mitt eget. Vel... Fant jeg mitt eget? Nei. Mistet jeg nøkkelkortet hans? Ingen kommentar... Ikke min feil!

♥ Hver eneste gang jeg gjør noe galt, mister noe i bakken eller kløner meg - sier jeg alltid OI!   "Oi, der gikk MacBooken i bakken..."  "Oi, der syklet jeg over deg - unnskyld!"...... Dere ser tegningen? Ikke bra.

♥ Hver eneste kveld får jeg nesten alltid lyst på noe søtt, og selv om jeg egentlig vet jeg ikke har verken søte ting eller godteri i leiligheten (kjenner meg selv for godt, haha..), så leiter jeg igjennom absolutt alt av skaper, frys og kjøleskapet for å se om jeg kan ha flaks og finne noe digg. Og hver eneste gang ender det med at jeg står å banner til meg selv for at jeg ikke har noe godt her, haha - så latterlig tragisk! Så går jeg å legger meg, og er irritert fordi jeg ikke fikk meg noe candy.

Noe du kjenner deg igjen i?

Da var det helg

Dere vet den følelsen når man kan ta helg med god samvittighet? Når alt du burde ha gjort faktisk er gjort, og du ikke har dårlig samvittighet over ting du har utsatt? Den følelsen har jeg nå, noe så deilig! All jobb er gjort, siste pakker fra nettbutikken er sendt ut til kunder, mailboksen er rensket, leiligheten er skinnende ren og friske blomster står på stuebordet. Fredagslykke! Dette skal bli en utrolig herlig helg, med mye avslappelse, god mat og kos

I dag hadde jeg også min månedlige time hos Abeille Hudpleie, hvor jeg fikser neglene mine. Jeg går til Anita, og hun er virkelig den flinkeste (og morsomste..) negldesigneren jeg noen gang har vært hos. I dag valgte jeg en litt annerledes look på den franske manikyren, nemlig spisse tupper. Syns det ble så fint! Og vet dere hva, dette er mine egne negler jeg endelig har klart å spare ut - ingen forlengelser. Hurra for det, hoho!

Anita på Abeille Hudpleie i Kristiansand har nummer 38 02 47 00 hvis dere ønsker å bli neglfine dere også!

Nå skal jeg ut på middag, ville bare ønske dere en super fredagskveld! Gøy at så mange av dere likte oppskriften på muffinsene som jeg la ut tidligere i dag, det gledes! Og ja, de er farlig gode - så dere må absolutt teste de ut i løpet av helgen...

Eplemuffins uten sukker

Her kommer oppskrift på sunne og deilige eplemuffins, disse er fantastisk gode!

Slik gjør du:

Bland sammen hele kakemixen, 1 ss sukringold, 1 ts kanel, 3 ss mager kesam, tre egg, 1 dl vann og 1 dl melk. Rør om til det har blitt en fin og glatt røre, helt fri for klumper. Deretter tar du røren oppi muffinsformer, denne røren holder til cirka 12 store muffins. Skjer eplene i biter, og ta dem oppi en plastpose sammen med litt sukringold og litt kanel. Rist på posen til dette har festet seg på eplebitene, og stikk så ønsket mengde eple ned i muffinsformene.

Stek på midterste rille i ovnen på 180 grader i cirka 20 minutt.

Jeg serverte mine toppet med mager vanilje kesam, og det falt godt i smak!

Viktig å lytte til kroppen

God morgen fra Kristiansand Titter inn litt ekstra tidlig i dag, tenkte jeg skulle sjekke om dere alle har sovet godt og er glad for at helgen snart er her? Det er jeg! Men før jeg kan legge beina på bordet og koble ut hjernen (høhø..) har jeg som vanlig noen møter og jobb jeg må gjøre, pluss at jeg skal til hudpleieren og på trening.

Jeg sliter så innmari med ryggen for tiden, noe jeg misstenker at er pga jeg jobber cirka hele tiden. Jeg er jo stillesittende på dataen i 8-10 timer hver eneste dag, også i helger. Ryggen får med andre ord aldri slappe av. Jeg klarer aldri å koble av verken blogg eller mails, og er derfor online nesten hele tiden for å alltid være tilgjengelig for de jeg jobber med. Så fremover må jeg nok bli flinkere til å legge bort jobb når ettermiddagen kommer, slik som de fleste andre gjør. Tenkte også å begynne å få fast massasje på rygg, skuldre og nakke, så forhåpentligvis blir jeg bra igjen raskt. Viktig å ta vare på kroppen sin, altså!

Litt senere har jeg en fantastisk god oppskrift å dele med dere, i går bakte jeg nemlig eplemuffins uten sukker. De ble supergode, og er perfekte å ha stående fremme på kjøkkenbenken nå i helgen. Så tune inn på bloggen om litt, så har dere noe godt i vente

Yesterday's outfit

Zara: sko, BikBok: jeans&genser, Lindex: veske,Victorias Secret: armbånd, Marc Jacobs: klokke

I skrivende stund sitter jeg på Wayne's coffee og er straks klar for dagens siste møte. Jeg syns det er så koselig å sitte her, besvare mails, titte ute av vinduet på alle folkene som går forbi og ha alle møter på en plass. Fantastisk! Siden jeg som regel jobber hjemme, syns jeg det er utrolig deilig å flytte meg ut i blant. MacBooken kan jo bli med alle plasser, så det er deilig å ha den friheten til å jobbe hvor jeg vil. Etterpå blir det hjem å lage middag, men i dag vet jeg jammen ikke hva jeg skal kokkelere.. Har dere noen sunne middagstips til meg?

Bursdagsmiddag for verdens beste Tone

God torsdagsmorgen, kjære lesere ♥

I går hadde Tone aka min bedre halvdel bursdag, så da var det klart vi måtte spise en god middag sammen og kose oss litt når kvelden kom. Simi ble også med, og vi dro ned til havet på en koselig restaurant med fantastisk god mat. Vi kunne faktisk sitte ute, noe som sikkert var den siste kvelden for i år. For en fin sommer det har vært, med verdens beste venninner og nye bekjentskaper som jeg har blitt veldig glad i. Det er litt vemodig at sommeren er over, men heldigvis har vi drøssevis med gode minner å se tilbake på!

Måtte knipse et bilde av den fine restauranten også til dere. Har dere sett noe så koselig atmosfære?

Gratulerer med dagen nok en gang, Tone! Jeg er så utrolig glad i deg, vennskapet vårt betyr verden for meg ♥

Nå sitter jeg å blogger for dere, drikker iskaffe og spiser som alltid havregrøt til frokost. Det er jo så godt, jeg elsker grøt! Straks skal jeg på trening, jeg tenkte å spinne i en time og deretter trene styrke på overkroppen. Så blir det møter og jobb frem til i ettermiddag. Ønsker dere en kjempefin torsdag, og tenk - nå er det bare en dag igjen til helg!

Workout motivation

adlinks

Det er ingenting som gir mye så mye treningsmotivasjon som fresht treningstøy og sko. Sistnevnte har jeg ikke fornyet på en god stund, så på søndag klikket jeg hjem to nye par til samlingen min. I dag kom de dumpende i postkassen, og jeg kan ikke annet enn å hoppe av glede. De er så fine, og ikke minst gode! Nike er mitt absolutte favorittmerke på løpesko, og jeg digger modellene under. De er lette på foten, behagelige å både jogge og trene styrke på, samt at de ser vanvittig freshe ut!

Jeg valgte et par i sort (klassisk og nødvendig..) og et par i herlige neonfarger!

Nike Wmns Free 3.0 V5

Nike WMNS Free Training Fit 3.

Var de ikke fine? Gjett om jeg kommer til å føle meg fresh på trening nå fremover, hoho! Det er utrolig viktig å ha gode sko på trening, både når man skal trene vekter, løpe utendørs eller inne på mølle. Disse fungerer fint til begge deler, jeg har to modeller fra før av i disse, bare i andre farger. Nå har forresten Sportamore et supert tilbud (skulle ønske dette var den dagen jeg bestilte...), som gjør at dere kan kjøpe tre sko og betale for kun to. Om du ikke trenger alle tre selv, kan du jo bestille sammen med to venninner? Fin måte å spare penger på, samt fornye treningsgarderoben litt! :-)

Céline

Jeg har jo snart bursdag, så tenkte disse solbrillene fra Céline kunne være en passende bursdagsgave til meg selv. De er så fab, gleder meg til å gjemme meg bak disse + et stort skjerf i høst og vinter!

Familiekveld på kino

Bebe: veske, Zara: sko, Gina Tricot: jeans&cardigan, Marc Jacobs: klokke

I går dro jeg med meg mamma, Øyvind og mommo på kino, vi så den nye filmen Pioner. Det var så koselig, spesielt siden mommo ble med oss, jeg tror det var så lenge siden hun hadde vært på kino at hun nesten hadde glemt hvordan en kinosal så ut. Haha! Filmen var i hvert fall utrolig bra, og Aksel Hennie gjorde en super jobb som alltid. Jeg syns det var utrolig spennende å se hvordan oljedykkerne arbeidet tidligere, og få et innblikk i hvordan ting den gang fungerte. En film dere absolutt burde se!

Nå må jeg komme meg på kontoret, så vi skrives litt senere! Ønsker dere en fin onsdag ♥

Sikt mot månen

.... selv om du bommer, havner du blant stjernene.

Hvor lykkelig er du? Hvor ofte smiler du når du er helt alene i ditt eget selskap? Hvor ofte ler du? I en alder av snart 23 år, vil jeg påstå at jeg er på det lykkeligste jeg noen gang har vært i livet mitt. Hvorfor? Jeg har tatt grep om mitt eget liv, formet en hverdag jeg elsker og lært meg å ta riktige valg. Men slik har det ikke alltid vært, jeg har tråkket mye feil og tatt gale valg jeg også. Men en dag fikk jeg nok, jeg ble eldre og fant ut hva jeg ville. Jeg ville vise at jeg var noe, at jeg kunne oppnå noe og jeg ville gå min egen vei. Jeg skulle bli en av Norges største bloggere, koste hva det koste ville. Jeg var 18 år og klar for å jobbe mot drømmen min.

Jeg ville vise at jeg var noe, og jeg ville vise at man kunne klare det man ønsker sterkt nok å klare. Jeg hadde en motivasjon og et pågangsmot uten like, dette var noe jeg skulle klare. Og en dag, så klarte jeg det. Det å ikke klare det, var aldri et tema for meg. Hvorfor ikke satse, forlate en trygg havn og utforske litt? Om 20 år fra nå, vil du være mer skuffet over det du ikke gjorde enn over det du faktisk gjorde. Drøm, lev og dra dit vinden fører deg - livet trenger ikke alltid å være så komplisert! Den dagen i dag, fem år senere - kunne jeg ikke vært mer glad for at jeg sa opp jobben min og gikk denne veien. For se hva det har gitt meg, jeg kunne ikke ønsket meg mer i en alder av 23 år! Det å satse har gitt meg muligheten til å åpne to egne selskaper, drive nettbutikk, skrive for tusenvis av mennesker, være ambassadør for Unesco og gjøre en forskjell i Afrika. Jeg har finansiert skolegang for tusenvis av jenter i Senegal, ved hjelp av bloggen min. Jeg har fått samarbeidspartnere jeg bare kunne drømt om, jobber sammen med en flokk av vanvittig dyktige mennesker og jeg jobber hver eneste dag med det som gjør meg lykkelig. Dette er kanskje ikke det alle andre ser på som riktig, men for meg er det riktig. Og det er akkurat det som teller, hva du selv syns og føler! Ikke hva alle andre mener og tenker om deg. Personlig kunne jeg ikke brydd meg mindre om hva oldemoren til venninna mi eller hva naboen min tenker om hvordan jeg lever livet mitt. Skulle jeg gjort det, hadde jeg ikke vært der jeg er i dag.

Sekunder, minutter og timer tikker avgårde, og dette er noe jeg daglig tenker på. Livet er så kort, og derfor har jeg valgt å gjøre det absolutt meste ut av det. Jeg vil gjøre det jeg liker, det som gjør meg glad og det som gir meg et liv jeg kan være fornøyd over den dagen jeg er døende. Og disse tankene, de syns jeg du også skal ha. DU har ansvar for din egen lykke!

Sett livet ditt i perspektiv, og se om du er fornøyd med hvordan du lever. Omringer du deg med mennesker som gjør deg glad for at du er i live? Fantastisk! Omringer du deg med mennesker som drar deg ned og gjør hverdagen din til en utfordring? Gjør noe med det! Kvitt deg med disse menneskene, og bruk tiden på de som faktisk vil deg godt. Du har bare et liv og en sjangse. En liten mulighet til å gjøre livet ditt best mulig. Så hvorfor velge noe annet? Ta ansvar for din egen lykke, gi til de rundt deg og sørg for at du gleder deg til å våkne opp neste morgen. Det høres klisje ut, men livet er faktisk for kort til å være noe annet enn glad. Tiden flyr virkelig avgårde, og jeg har absolutt ikke planer om å tenke på alt jeg burde gjort den dagen jeg sitter på gamlehjemmet. Nei, da vil jeg le og kose meg med en kopp kaffi med fløte, og faktisk ha gode historier å fortelle til de rundt meg. Jeg vil vite at jeg har levd livet til det fulle, gjort det beste ut av det og føle meg 100% tilfreds med hvordan jeg valgte å bruke mitt liv.

Det er ikke alltid sjangsene man tar går bra, noen ganger kan ting helt motsatt. Men man takler det uansett, man reiser seg opp og prøver igjen! Jeg har kanskje ikke gått den veien alle ville jeg skulle gå, men jeg tror jeg har endt opp akkurat der jeg trengte å være. Livet er hva du gjør det til! Vi gjør alle tabber i blant, men en eller ti tabber betyr ikke at du vil feile hele veien. Fortsett å ta sjanser, stå på og alltid ha troen på deg selv! For hvis du ikke har troen på deg selv, hvem vil da tro på deg? Kjemp for det du tror på, og aldri gi opp! Lev livet, akkurat slik du ønsker å leve det.

“Life is what happens to you while you're busy making other plans.”

Tid for en ny challenge?

Dagen startet med en killer økt på gymmet. Jeg låste meg inn i rommet nede, hvor det ikke var en sjel. Guffet opp musikken så det dundret i vei, og satt i gang med tidenes treningsøkt!

I dag kjørte jeg knebøy, frontbøy, beinpress, gående utfall og andre gode øvelser til underkroppen. Formen er endelig på plass der den pleier å være, og etter en fryktelig usunn og hard sommer er det digg å være tilbake. Det var vanskelig å komme i gang igjen med treningen, men ingenting er deiligere enn å komme tilbake i gode rutiner. Mange av dere spør hvor jeg får motivasjonen min fra, og det er bare så enkelt som at jeg elsker å trene. Det er blitt en del av livsstilen min, og noe jeg bare gjør som en vanlig rutine. Jeg vil ha en kropp som er sterk, en god helse, topp kondisjon og generelt en kropp som jeg kan leve godt med hele livet. Og hva gjør man når man vil dette? Da trener man og tar vare på seg selv!

Avsluttet økten med en runde boksing, like gøy og tungt som alltid!

Jeg har fått flere forespørsler den siste tiden om jeg kan starte opp med en ny Team Kristina Andersen utfordring. Er dette noe flere av dere ønsker? I så fall er det godt mulig jeg kjører på med en ny challenge!

Nå kan regnet bare komme

Dagens antrekk har vært noe så eksklusivt som en regnjakke, haha! Regnet har nemlig plasket ned her i Kristiansand, så jeg bestemte meg for å dra på leting etter noe som kunne holde meg tørr. Og vet dere? Jeg tror jeg har funnet den mest freshe regnjakken ever, i en knallgul farge! Jeg kjøpte en i marineblå også, slik at jeg har litt å velge i. Gult er kult, og blått er rått! Mehehe...

Regnjakken er kjøpt på Ad Undas i Kristiansand, og er av merket Rains. Nå kan regnet bare komme!

Anyways, denne jenta har nettopp kommet hjem fra ukas første spinning-time på Solsiden. Og i kveld fikk jeg jammen lurt med meg både Hilde og Tone! Tommel opp for spreke bestevenniner, det er jo så gøy når vi kan trene sammen. Det var flinke Eline som holdt timen, så det ble selvfølgelig en suksess med mye svette, syre og slit. Akkurat slik det skal være! Nå skal jeg synke ned i sofaen med kveldsmat, og se Jakten På Kjærligheten. Verdens skjønneste program, lenge leve kjærleiken

The dress

annonse

Kjole fra Tailorheaven.com, designet av Caroline Berg Eriksen.

Flere av dere har spurt om kjolen jeg brukte i lillebror sin konfirmasjon, så jeg tenkte det var på tide å vise dere bedre bilder av den. Jeg elsket å bruke den, følte meg rett og slett som en prinsesse. Den er så fiiin! Nå skal det sies at jeg ikke kommet til å bruke en slik hvit kjole i kirken igjen, jeg var den eneste i helhvit og ble så stresset for at folk skulle tro jeg var en brud som skulle gifte seg. Ler meg ihjel! Håper jeg får en annen anledning til å bruke denne hvite kjolen av en drøm, den er bare helt fantastisk fin

Monday morning brekkie

God mandagsmorgen!

 

En god frokost er viktig, spesielt på en mandag! Uken jeg har i møte blir utrolig hektisk, noe i grunnen resten av dette året gjør. September og månedene fremover er nemlig den tiden jeg som blogger desidert har mest å gjøre, hvor annonsering og viktige samarbeidspartnere spiller en stor rolle. Det er utrolig gøy, og jeg gleder meg en haug til å starte denne epoken nok en gang! Jeg liker ting litt hektisk, og jeg liker å kjenne på presset til å få ting ferdig og til å gjøre det bra! Er jeg rar? Jeg jobber rett og slett best under press, det er da jeg uten tvil presterer best.

Nå skal jeg spise opp den gode frokosten dere ser over, lese litt i bladet og dra avgårde på trening. Mandag er en god treningsdag for meg, den starter alltid med styrke på underkropp på morgenen og spinningtime på kvelden. Og apropos spinning, minn meg på at jeg må kjøpe meg spinningsko før klokken slår 18.00 i dag! Vi skives litt senere, ha en super start på uken

Kveldstur i Skippergata

Jeg har nettopp kommet inn døren etter kveldens siste luftetur med lille Milo, vi tuslet rundt i Skippergata og jeg myste selvfølgelig inn i vinduene til alle fine butikkene som ligger der. Endelig begynner det å bli litt kaldere ute, det føles godt at vinden røsker litt i kinnene igjen etter en varm og fin sommer. Det er faktisk deilig å kjenne at man fryser litt utendørs, for da er det alltid så godt å komme inn i varmen hjemme. Nå skal jeg kose meg med popcorn, denne deilige pizzaen og se siste episode i sesong 5 av Sons Of Anarchy. Skjønne Kristine fristet meg noe fryktelig med oppskriften sin, så da ble det jammen meg pizza til kvelds. Det er jo søndag, godt å kose seg litt ekstra da! Ønsker dere alle en trygg og god natt, så skrives vi i morgen tidlig ♥

Stunting i svømmehallen

Å himmel, jeg kan ikke huske siste jeg har vært så sliten! Dagen startet nemlig i svømmehallen, sammen med Onkel og mine to fettere. Vi er alle veldig aktive, så når vi fire kommer sammen, blir det mildt sagt et høyt nivå... Vi ble veldig imponerte over noen som tok salto fra stupebrettene, og bestemte oss raskt for å prøve oss på det samme. Det endte først med haugevis av solide mage- og ryggplask, før vi endelig fikk det til! Og Onkel som er 44 år ung? Han snurret salto fra stupebrettene som om han aldri hadde gjort noe annet, haha! Noen som sa sprek? Så nå ligger jeg rett ut på sofaen her hjemme, med noen lår og en rygg som er rød som en overmodnet tomat. Det er ikke barebare å øve seg på å bli salto-mester, skjønner dere! Neste gang satser vi på at vi klarer det baklengs også! ;-)

Hva har dere brukt dagen til, da? Om jeg ikke hadde vært så sliten og ødelagt i kroppen etter all stuntingen i svømmehallen, skulle jeg virkelig lagt ut på søndagstur. Det er så deilig vær her i Kristiansand i dag!

Bildedryss fra Eirik sin store dag

Tenk, i dag er det første september! Det gledes, for månedene vi har i møte er så fantastisk fine og det skjer så mye gøy! Det nærmer seg bursdagen min også med stormskritt, og dagen etter rømmer jeg avgårde til varmere strøk. Lykke på jord! Er dere også klare for en ny måned? Velkommen til deg, september. Jeg håper du vil være god mot oss alle ♥

Ellers må jeg jo ønske dere god søndagsmorgen! Tenkte jeg kunne starte dagen med å vise dere de siste bildene fra konfirmasjonen i går. Jeg var ikke hjemme før 22.30, og var da så trøtt at jeg stupte rett i seng. Når familien er samlet, da er stemningen på topp og vi koser oss så mye at timene bare fyker unna. Her kommer et realt bildedryss fra Eirik sin konfirmasjon!

1. Hvor kjekk er ikke Eirik, da? Fine lillebroren min!  2. Øyvind og meg, beste mannen på jord!  3. Jeg og Eirik sammen med fetter Christian, kusine Helene og hennes kjæreste Alexander.

Vi hadde selskapet hjemme, så mamma hadde dekket opp med fint langbord og masse god mat. Og selvfølgelig fikk lillebror sin egen Real Madrid kake, haha! Familien hadde også laget en sangbok til han, med egen-skrevne tekster og bilder fra han var liten.

Stolt gutt på ny moped. Fra Januar 2014 er veiene virkelig ikke trygge lengre, kjære Sørlendinger...

Eirik fikk fotballtur til Madrid i gave fra meg. Han er jo storfan av Real Madrid, så da tenkte jeg det kunne vært gøy å overraske han med en tur for å se favorittlaget hans spille.

En fantastisk fin dag, for en utrolig flott gutt! Nå er det seks år til neste konfirmasjon, da er det min lille fetter Torjus sin tur. Tiden flyr jo avgårde, så plutselig er den dagen også her. Livet og tiden går så alt for fort, så det gjelder å ta vare på de gode øyeblikkene med både familie og venner. Tid er mangelvare, så bruk den godt ♥

hits