september 2012

the story of my life

Mitt fravær fra bloggen har den flaueste og mest Kristina-aktige grunnen. Jeg har rett og slett klart å låse meg ute fra min egen leilighet, noe som egentlig ikke ville vært et problem hvis de andre beboerne bare hadde vært hjemme. Men neida, med min flaks har de selvfølgelig dratt bort for det som forhåpentligvis bare er helga...

I går trasket jeg ut av leiligheten med Milo, men glemte selve nøkkelen igjen i leiligheten. Jeg tenkte at det ikke var noe problem, helt til jeg kom tilbake og ingen av de andre i blokka svarte på ringeklokka si. Mobilen min lå oppe i stua, så jeg hadde ingen sjangs til å få tak i noen. Etter fire kalde timer ute i pøsregnet kom det en forbipasserende jeg fikk låne telefonen til, slik at jeg kunne ringe Granit for å bli hentet. Jeg så ut som tidenes uteligger med en våt hund oppi jakka, sminke rennende nedover ansiktet og med klissvåte ballerina sko på føttene. Ikke akkurat mitt stolteste øyeblikk, mildt sagt. Så inntill de andre i blokka skulle bestemme seg for å komme hjem, er jeg uten både leilighet, mobil, data og egentlig alt. Fantastisk, vet ikke om jeg skal le eller grine..

Anyways, håper dere har hatt en litt bedre helg enn denne vimsa! Hvis dere ønsker det, må dere mer enn gjerne stemme på meg  i "Årets mest elskede blogg" i dag også. Da hadde dere gledet en hjemløs sitt hjerte (hehehe, måtte bare...)

NM i bistand

Norad er direktoratet for utviklingssamarbeid i Norge, og gjennom en kunnskapskonkurranse ønsker de at nordmenn skal lære mer om norsk bistand.

Norge bruker 28 milliarder kroner på bistand i år, det er likevel bare 1% av statsbudsjettet. Norad sikrer at pengene blir brukt best mulig - noe jeg syns er fantastisk. Visste du at:

.. Norge gir 3 % av all helsebistand i verden?

.. Norge er verdensmestere i bistand?

.. Brasil er det landet som mottar mest bistand fra Norge?

.. 780.000.000 mennesker i verden har ikke tilgang til rent vann?

.. i noen utviklingsland holdes unge jenter hjemme fra skolen fordi det ikke finnes en skikkelig do der?

.. 1,3 milliarder mennesksr har mindre enn 7-8 kroner dagen å leve for?

Noradarrangerer nå en kunnskapskonkurranse, der du eller din skoleklasse kan bli norgesmestere i bistand. Her vil jeg anbefale dere alle å delta, tenkt å gøy å vinne noe sånt? Ti uker, ti temaer og ti spørsmål hver uke - så enkelt er det. Hovedpremien er en reise for to til hele 50.000 kroner. I tillegg kan du vinne flotte premier som iPads og fotokameraer hver uke.

Delta her, og bli med på en helt fantastisk konkurranse! Jeg er veldig glad for å gi dere lesere muligheten til denne konkurransen, ikke bare for at dere skal vinne - men for at dere skal lære mer om bistand. Vi har det så utrolig godt her i Norge, noe jeg virkelig har erfart etter Afrika turen min. Det er så utrolig viktig å bidra til at mennesker som trenger det kan få det bedre, det at vi har muligheten til å gi bistand føles helt ubeskrivelig.

Ved å gå inn her kan du også se hvordan din Facebook-timeline kunne ha sett ut dersom du ble født et annet sted i verden.

Annonse.

marinerer i sofaen

God ettermiddag mine fine! ♥

Denne jenta har nettopp funnet ut av Ebay, og dere kan tro jeg klarte å gå på litt av en smell der i går. Trykket nemlig "commit to buy" på alt jeg likte, frem til jeg forstod at det faktisk betydde at jeg måtte kjøpe alt. Ebay er med andre ord ikke bra for folk som er i koma på feber, haha! Så de få gangene jeg har vært våken i dag, har jeg brukt til å maile haugevis av selgere i håp om at de kan hjelpe meg ut av min lille commit to buy krise. Krysser virkelig fingrene, hvis ikke må jeg nok flytte ut av denne leiligheten og under ei bro for å få råd til alt jeg tydeligvis har kjøpt...

Ellers er formen min virkelig ikke bedre, føler igrunnen jeg bare blir dårligere. Sover mye, og marinerer ellers bare for fult på sofaen. Håper dere er i fin form, og at dere ikke er blitt bitt av influensa basillen!

Rebecca Stella dress

Nå er jeg klar for både julebordsesongen, Desember og nyttårsaften - da jeg endelig har fått kjolen i boks! I fjor fant jeg faktisk ingen kjole verken på nett eller i butikker, og endte opp med en gammel en på både jul og nyttår. Det ville jeg helst unngå i år, så nå har jeg heller vært tidlig ute for å sikre meg drømmekjolen.

Denne herligheten fra Rebecca Stella er blitt min:

Den er så classy og fin, med en helt nydelig åpen rygg! Jeg er mildt sagt over den perioden hvor man løp rundt med puppene trykt opp i halsen, jeg syns bare det ser fryktelig tacky ut. Nå som jeg er blitt eldre liker jeg mye bedre lekkre og classy kjoler, så hvis jeg absolutt vil vise noe - syns jeg ryggen er utrolig fin å ha åpen.

Har dere ordnet kjole til jul/nyttår, eller venter dere enda litt?

Skal dyr måtte lide for din skjønnhet?

Tusener på tusener av dyr dør i smertefulle forsøk hvert eneste år av en grunn; menneskers forfengelighet. I kosmetikkindustriens laboratorier utsettes kaniner, marsvin, rotter, mus og andre dyr for en behandling som har svært lite med skjønnhet å gjøre. De tvangsfores og forgiftes med kosmetiske ingredienser og produkter, stoffer smøres på huden deres i sterke konsentrasjoner eller de dryppes i øynene deres. Noen dyr blir gående lenge med forferdelige skader, fordi det er langtidseffekter som testes. Noen får voldsomme symptomer som kramper, fordi det testes akutt giftighet. Forsøkene er både smertefulle og dødelige.

Er DU på dyrenes side? Det håper jeg.

en stk syk jente

Haha, har dere sett noe så pent?! Her ligger jeg, totalt utslitt med magevirus fra Afrika og høy feber. Føler meg helt utslått, lenge siden kroppen har vært så ødelagt. Trøster meg med at det er vanlig å bli syk etter en slik tur, men likevell. Dette føles fryktelig ubehagelig, så satser på at det går like fort over som det kom.

Heldigvis har jeg godt med tidsfordriv hvis jeg skulle orke å holde øynene åpne:

Selv om jeg er syk, er jeg likevel kjempe glad. Jeg har nemlig fått beskjed om at jeg er en av finalistene i "Norges mest elskede blogg" kåring, sammen med et lite knippe andre flinke bloggjenter. Herlighet så gøy! Dersom dere skulle føle at jeg fortjener denne tittelen, setter jeg stor pris på om du vil stemme på meg HER. Man kan forresten stemme en gang per dag, så her må dere altså stemme så mye dere vil. Hihi!

Tusen takk for at så mange av dere snille lesere nominerte meg, det var faktisk dere som fikk meg til finalen. Fantastiske dere er, altså! ♥

er du på biljakt?

God morgen fininger! Tenkte jeg ville tipse dere om Letsdeal.no i dag, som er en super nettside som selger deals til fantastiske priser. Det kommer nye tilbud der hver eneste dag, hvor man for eksempel kan få kjøpt flotte middager på fine restauranter, herlige ferier eller spabehandlinger til under halve prisen av hva det egentlig koster.

Denne helgen har man faktisk mulighet til å kjøpe en helt ny bil med 50% rabatt! Ganske så insane, jeg skulle gjerne kjøpt den lekkerbisken selv hvis jeg var på biljakt. 1 Oktober så kommer nettsiden til å legge ut 2 biler på tilfeldige tidspunkt. Her er det første mann til mølla som gjelder, så følg med!

Jeg skulle gjerne hatt dette lille jordbæret selv, perfekt for oss jenter! Det er en Skoda Citigo, perfekt til bykjøring siden den er så liten. Kanskje jeg må vurdere å slå til når man faktisk kan få den til halv pris? Jeg har regnet det ut, og den kommer til å koste rett over 69 000 med rabatten. Det er jo helt insane billig for en helt ny bil!

Et lite tips til hvordan dere kan øke sjangsen til å få kjøpt denne bilen: om en person du har tipset får kjøpt dealen, får du også automatisk mulighet til å kjøpe en Skoda Citigo med 50% rabatt! Registrer deg HER, så får du en egen tipslink slik at du kan spre budskapet til dine venner. Håper dere likte tipset mitt, dette er jo faktisk gull verdt hvis man er på biljakt. Jeg mener, når får man en helt ny bil av alle ting til halv pris?!

Annonse.

something new

Til bursdagen min i år ønsket jeg meg bare penger som skulle settes direkte inn på BSU kontoen min, da jeg har veldig lyst å kjøpe egen leilighet snart. Men, jeg fikk litt utenom til å plukke meg ut noen klær til høsten. Så dette fikk bli med meg hjem i dag, er kjempefornøyd! Elsker spesielt det supermyke skjerfet, army jeansene og hatten - det blir nok mange fine antrekk i dette fremover.

Nå venter jeg på Maren, gleder meg til å fortelle henne alt om Afrika! Jentekveld og film står på planen, perfekt da jeg virkelig ikke føler meg helt i form. Har en vond følelse om at innfluensaen kommer snikende inn på kroppen min...

streetstyle

Antrekk - Vila. Sko - Dna. Veske - Michael Kors.

Nok en dag med masse regn, men fikk heldigvis knipset noen bilder mens det var litt opphold! Pøser det ned hos dere også eller? I dag har jeg tatt meg fri fra all jobb og egentlig bare gått rundt i min egen verden. Føler meg helt rart i hodet om dagen, haha. Fikk handlet litt nytt for noen av bursdagspengene mine også, tenkte jeg kunne vise dere etterpå. ♥

be alright

Teary eyes, dry em up. Build a brigde and get over it start climbing up. A true fighter never stays down, call me Mohammed Ali I'm ready to go 8 rounds. Haters gon hate, bitches gon talk. Cheaters gon cheat and winners gon win. Survivors will live, the wicked will die. I'm not a pretty face, but I got a big smile. And while everybody hating, I'm overtaking - gradually elevating. Rockstar look got everyboday debating, not insinuating. History in the making.

venninnehygge

I dag har jeg kost meg med to gode venninner og deres skjønne bebiser. Når regnet pøser ned ute og høsten er kommet for fult, er det få ting som slår besøk hjemme i en varm stue. Denne årstiden er bare så fantastisk koselig!

Det ble masse jentesnakk og bare hygge! Anne Lene og Line har jeg kjent siden jeg var lita jente, vi var alle i samme stall sammen når vi var barn. Hestejenter på høyt nivå! Hoppet rundt og fant på masse tull, vi overgikk alle hverandre og var virkelig dynamitt sammen. Haha! Det er alltid like gøy å mimre tilbake til gamle tider, gud så gøy vi har hatt det opp igjennom årene. ♥

Har du sett så søt? Gleder meg til jeg får min egen lille krabat (om noen år...)!

Nå blir det hjemmekontor noen timer, fint å jobbe inne når regnet pøser ned ute. Senere blir jeg hentet av min kjære Hilde, vi skal nemlig på storhandel. Kjøleskapet må fylles opp med sunn mat, skyr og masse funlight. Har dere forresten prøvd den grønne med limesmak? Farlig god, og enda bedre hvis man lager gele med den!

tanker

De to døgnene jeg har vært hjemme i Norge klarer jeg ikke å sove. Legger meg i senga i elve tiden, men blir liggende helt til morgenen før kroppen klarer å slå seg til ro. På dagene derimot, da sovner jeg på sofaen og er stuptrøtt. Jeg tenker så utrolig mye på alt det som skjer i verden, og klarer ikke å slappe av her hjemme. Jeg har store problemer med å i det hele tatt ta meg en dusj, når jeg vet at det er mennesker der ute som ikke en gang har vann de kan drikke. Lurer på hvordan det går med mine venner i Afrika, hva de gjør og om de sover trygt om nettene. Hodet mitt tenker hele tiden og jeg klarer ikke å koble ut. Jeg vil virkelig bare dra ned igjen.

Dere lesere vil vel sikkert lese om mote, trening og vanlige innlegg nå som jeg er i Norge, så jeg skal ikke mase hull i hodet på dere om dette hele tiden. Jeg vil bare at alle skal forstå hvor urettferdig fordelt verden er, og vil så gjerne at alle skal hjelpe. Om alle mine lesere hadde gitt en liten 10'kroning hver, hadde vi faktisk hatt 300 000 kroner. Dette tilsvarer mange millioner i Afrika, og vi kunne gjort så eksremt mye bra med de pengene der nede. Det å ha en liten innsamling her på bloggen er noe jeg virkelig har lyst å gjøre, men da trenger jeg også engasjerte lesere. Tenk så fantastisk hvis vi sammen kunne bygd en skole eller et barnehjem i Afrika?!

I stedet for å lage hatgrupper mot tiggere og mennesker på facebook, syns jeg vi alle skal bruke tiden vår på noe positivt. Sannheten er at om du er tigger, advokat, hjemløs eller sykepleier - så er vi alle like mye mennesker og fortjener like mye respekt. Det er så trist at verden er så urettferdig. Hvorfor får Breivik ha en laptop på cella si, mens de i Afrika ikke en gang har bøker til å skrive i på skolen? Jeg sliter med å forstå slike ting, og hater at verden er så ujevnt fordelt.

Det er ingen som skal grine seg i søvn av sult, det er ingen barn som skal se foreldrene sine bli skutt og drept og det er ingen mennesker som skal måtte kjempe for å overleve. Men siden verden desverre er så grufull som den er, håper jeg i det minste at så mange som overhodet mulig kan åpne øynene sine til det som faktisk skjer ute i verden. Det er trist å tenke på at de som har mest, som oftest er de som gir minst. Mye vil ha mer, og det er ingenting som heter å dele for enkelte. Jeg skulle ønske vi alle var likestilte, tenk så fin verden hadde vært da?

cold days

Jeans - Vila. Jakke - H&M. Boots - Bianco.

I dag måtte jammen meg vinterjakka på, herlighet så kaldt det er blitt! Nå som det virkelig er blitt høst, elsker jeg å gå lange turer ute i den friske luften. Få ting som er så oppfriskende som det, den kalde luften er virkelig magisk. ♥

du gjør det feil!

Da var jeg hjemme på besøk in my hometown! Kom hjem til lukten av cookies over hele huset, lillebror som hadde bakt når han kom hjem fra skolen. Og ikke nok med det, så får jeg komper til middag. Yummy yummy! Og jeg som hadde gledet meg til å spise sunt igjen etter turen, det gikk ikke heeelt etter planen. Det kommer heldigvis en ny dag i morgen, hvem kan takke nei til hjemmelaga komper?

Prøvde å ta antreksbilder til dere i stad, men mamma ødela hele greia. "Ikke stå sånn, du gjør det feil, haha se å du poserer!" Hele greia endte i raseriannfall, jeg står å kjefter på 90% av bildene. Haha, vi får prøve igjen etterpå - må bare låse ho mor fast nede i kjelleren først.

rart å være hjemme

Da var jeg tilbake i gode (og kalde..) Norge igjen! Har ikke fått oppdatert dere før nå, da bagasjen min forsvant på flyplassen og jeg fikk kraftig matforgiftning den siste kvelden der nede. Ganske vanskelig å fly tolv timer når man spyr som en gris, men alt gikk bra. Nå er jeg både frisk igjen og bagasjen min er på plass. Slike ting ville vært et lite verdensproblem for meg før, men virkelig ikke nå lengre. Tror helt ærlig aldri jeg kommer til å klage over bagateller igjen..

Mamma, Øyvind og Milo hentet meg på flyplassen, med hjemmelaget sjokoladekake og hele pakka. Etterpå kom Granit til meg, og jeg viste bilder fra turen og snakket sikkert hull i hodet på alle. Jeg er fryktelig sliten akkurat nå, og alt føles egentlig veldig rart. I Afrika var utsikten min fra vinduet fattigdom og sult, mens her er det sjø og luksusbåter til haugevis av millioner. Veldigveldig rart, og ikke minst vanskelig. Jeg sier det igjen, vi i Norge har virkelig vunnet det store lotteriet.

Men, nå går bloggingen som normalt igjen! Dere kan tro jeg gleder meg til å hoppe på mølla igjen, har faktisk allerede snøret på meg joggeskoene. I dag står intervaller på planen, blir spennende å se hvor slapp kroppen er blitt..

Er dere klare for en ny og fin uke, hjerter? ♥

life is short

… so smile and laugh while you still have teeth!

I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.

When one door of happiness closes, another opens; But often we look so long at the closed door that we do not see the one that has been opened for us.

Life is too short to spend time with people who suck the happiness out of you.

Live life with no regrets. Laugh at the confusion. Smile through the tears and keep reminding yourself that everything happens for a reason.

Every story has an end, but in life every end is just a new beginning.

Take too many pictures, laugh too much, and love like you’ve never been hurt because every sixty seconds you spend upset is a minute of happiness you’ll never get back.

ukens leserspørsmål

Kan du gi tips til hvordan man kan få en bedre blogg?

- Klart jeg kan! Her komme mine beste bloggtips!

♥ Bilder, bilder og atter bilder.

Bruk mye bilder, gode bilder og klare bilder. Få ting er gøyere enn å lese en blogg som inneholder plenty av bilder, som også har god kvalitet. Invister i et så godt kamera som mulig, selv bruker jeg Canon 550D og er strålende fornøyd. Kamerastativ og fjernkontroll til selvutløser kan også være greit å ha når man er blogger, så slipper man å løpe frem og tilbake når man skal ta bilde av seg selv. Jeg bruker også en 50 mm linse for å få så gode og klare bilder som mulig, jeg hadde aldri klart meg uten denne linsa. Gode bilder er regel nr.1 for å ha en blogg som både ser bra ut og er bra.

♥ Vær deg selv, på godt og vondt.

Hvor kjedelig er det ikke å lese bloggen til en person som aldri kan slå en spøk, aldri gjøre en feil eller aldri fortelle at de også kan ha en dårlig dag? Gørrkjedelig! Humor og ærlighet er i mine øyne noe som er veldig viktig å ha i bloggen sin – har du dette så kommer du langt. Du trenger så absolutt ikke sette på deg en fasade og leke at du er little miss perfect for å ha en god blogg. Bloggere både støvsuger, vasker tøy og er mennesker de også - bare så synd at så få velger å vise det. Be yourself, det er det beste du kan gjøre! Jeg blogget til og med megselv når jeg så slik ut:

♥ Ha gode tekster.

Et lett og ledig språk er i mine øyne også veldig viktig på en blogg. Lange innlegg med null poeng kan fort føles kjedelig å lese igjennom. Selv prøver jeg å aldri har mer enn tre eller fire avsnitt i hverdagslige innlegg, og heller bruke flere bilder. Store mengder tekst vekker sjeldent positiv oppmerksomhet, i hvert fall ikke i hvert eneste innlegg. Gjør det kort og godt!

♥ Vær flink til å gi et godt innblikk i dagene dine.

Personlig har jeg med meg kamera hvor enn jeg går, da det faktisk er jobben min. Slik er det mye lettere for meg å gi dere lesere et skikkelig syn på hva jeg har gjort, hva jeg skal og hvordan dagen har sett ut. Et godt innblikk i en bloggers hverdag er jo det lesere vil ha!

et minne for livet

Jeg sliter med tanken på at jeg må dra hjem her i fra. Det føles helt feil, jeg har så mye jeg vil gjøre her nede. Gråter av tanken på å måtte dra fra barna, menneskene og dyrene - jeg føler jeg ikke kan dra. Skal jeg liksom reise hjem nå, leve som normalt og la Afrika bare være slik som det er? Tanken river meg opp. Jeg hadde aldri trodd møtet med dette stedet skulle bli så sterkt, men dette har virkelig forandret meg som person.

Vi i Norge har virkelig vunnet det store lotteriet. Dere vet det? Det finnes mennesker som kjemper for å overleve hver eneste dag, barn som ikke har sko å gå i og tusenvis av sjeler som gråter seg i søvn av sult. Vi er så HELDIGE at jeg har ikke ord, og det verste er at de aller fleste av oss ikke ser det selv en gang.

Denne turen har uten tvil gjort noe med meg som person, jeg er så glad jeg tok turen ned her. Endelig fikk jeg gjort ord om til handling, og det føles fantastisk.

Jeg sier ikke at jeg aldri kommer til å kjøpe meg ei fin veske igjen, spise sushi eller dra på shopping - men jeg kommer til å sette pris på det på en helt annen måte enn før. Jeg trodde jeg visste hva glede og takknemlighet var når jeg dro fra Norge, men der tok jeg skammelig feil. Dersom dere noen gang får muligheten til å dra ned hit - aldri vær i tvil. Det å glede mennesker som virkelig trenger det og gi en hjelpende hånd, har gitt meg en følelse som ikke kan beskrives. Mye tårer er blitt felt, mye godt er blitt gjort og mange inntrykk har jeg fått.

Dette har gir meg en lykkefølelse jeg aldri før har kjent på! I natt starter en 12 timers lang reise tilbake til Norge, og når jeg kommer hjem er det starten på et nytt kapitell. Jeg har så mye å være takknemlig for - jeg har en så flott familie, så nydelige venner og kjæreste, fantastisk fin leilighet, rent vann å drikke, mat jeg kan spise, et trygt land å bo i og i det hele tatt bare et veldigveldig godt liv. I tillegg har jeg fått Afrikanske venner som jeg aldri vil glemme, og som jeg definitivt skal tilbake til igjen ♥

Jeg avslutter en fantastisk tur til Afrika med å si disse ordene: du kan kanskje ikke redde hele verden, men for de man redder betyr det verden. Be the change you want to see!

multitasker nr.1

Som blogger er jeg dronningen av sosiale medier. Jeg elsker åpenbart å dele hverdagen min, og vet igrunnen ikke helt hvorfor. Sannsynligvis har det blitt en vane, og jeg kunne ikke sett for meg hverdagen min uten kamera, blogg og internett. Tragisk? Velvel, vi lever i 2012 og dette er jeg så heldig å leve av. Så, jeg tenkte å tipse dere om to andre plasser dere kan følge meg utenfor bloggen!

Instagram er jo bare SÅ gøy! Dette er uten tvil den plassen jeg oppdaterer mest, flere ganger daglig poster jeg bilder og tar dere med på hva jeg gjør. Jeg follower også mange andre, syns det er kjempegøy å se på bilder, få inspirasjon, se hva Kardashian søstrene finner på og snoke rundt. Mihi! Kallenavnet mitt på Instagram er Kristinaandersen, feel free to follow!

Hva heter dere lesere på instagram? Jeg vil followe!

Selvfølgelig har jeg min egen facebookpage!

Her deler jeg også bilder, statusoppdateringer, musikk jeg liker og er kanskje litt mer privat enn hva jeg er på bloggen. Når jeg er hjemme fra Afrika kommer jeg også til å poste de nye innleggene fra bloggen direkte inn hit, slik at det blir lettere for dere å følge med på oppdateringene mine. Facebookpagen min finner du her, trykk gjerne like!

Så, nå må jeg jo bare spørre! Hva er du mest avhengig av - facebook, instagram eller facebook? Dersom du er like nerd som meg, er det selvfølgelig lovt å svare alle tre...

en annerledes bursdag

I går på bursdagen min fikk jeg gjort så utrolig mye fint, jeg kunne virkelig ikke ønsket meg en annen bursdagsfeiring. Det å være her nede i Afrika har gitt meg en glede jeg aldri før har kjent på. Jeg fikk til og med bursdagssang på Afrikansk, da kan dere tro jeg ble glad!

Noe som rørte meg veldig i går var en liten gutt jeg fikk møte. Han hadde downs syndrom, og han var i tillegg fryktelig syk. Forrige uke hadde moren hans trodd han kom til å dø, han bare gråt og var fryktelige smerter. Til tross for hvor syk han var, så har jeg har aldri møtt en så stor solstråle i hele mitt liv. Herlighet for en nydelig liten gutt! Han danset for oss, ga meg klem og bare var så utrolig herlig. Før jeg dro ga jeg moren hans penger slik at hun kunne kjøpe ting han trengte og ting som ville glede han. Å se reaksjonen på de begge to var bare helt ubeskrivelig..

Ellers fikk jeg også hilse på mange dyr, disse levde heldigvis i gode forhold. Noe jeg likte veldig godt var skilpaddene, for noen trofaste og skjønne vesener. De minste var to år, og bittesmå - mens de største var hele 67 år! Skaffer man seg en skilpadde har man altså en venn for livet, da de kan bli opptil 150 år. Hvor fantastisk er ikke det?!

Og tusen takk for gratulasjoner i går, dere er herlige! Har en haug av bilder å vise dere, holder faktisk på å laste de opp i skrivende stund. Håper dere har det fint ♥

min hverdagssminke

Etter at jeg postet bildet under, rant det inn med kommentarer om hvordan foundation og ansiktssminke jeg bruker. Så, da tenkte jeg å vise dere hvordan jeg sminker meg i hverdagen. Jeg bruker maks fem minutter på denne enkle looken, så dette er absolutt noe alle får til. Enjoy!

All sminken jeg bruker i hverdagen er stort sett fra Glo Minerals.

gloSheer Tint Base: denne påfører jeg i hele ansiktet før jeg tar på mineralpudder. Dette er en flytende foundation med medium dekkevne, selv liker jeg å kalle den farget dagkrem. Den er utrolig fin, gir en frisk glød og et veldig naturlig resultat. Jeg bruker fargen honey light, en lys og fin farge nå som høsten kommer snikende.

gloLoose Base Powder: denne koster jeg over foundationen, og liker den utrolig godt. Glo sitt mineralpudder kan minne veldig om bare minerals sitt, men jeg liker glo akkurat litt bedre. Dette pudderet har full dekkevne, og sitter på huden lenge. Jeg har fargen golden medium, som passer til de som har en gylden hudtone - den er akkurat passe mørk.

gloPressed Base: dette er et solpudder som jeg påfører på kinnben, panne og litt på haka. Jeg har fargen cocoa light, den gir en fin solkysset look.

Rouge Blush: denne rougen fra bare minerals er min store favoritt som jeg har brukt i alle år. Jeg har fargen vintage peach, og påfører den på midten av kinnene og opp langs kinnbeina.

gloLip Stick: jeg har faktisk aldri brukt leppestifter før nå den siste tiden, etter at jeg fant min store favoritt hos Glo. Den jeg har på bildet er i fargen natural, og den er helt vanvittig fin!

Når det kommer til mascara og eyeliner bytter jeg ofte, akkurat nå holder jeg på å teste masse forskjellig av dette. Det er vanskelig å finne noen innen dette som både ikke er dyretestet og som er gode nok - så jeg oppdaterer dere på dette når jeg har funnet mine favoritter. Brynene mine markerer jeg også daglig med brynpudder fra Glo.

Nå får dere -15% på alle Glo Minerals produkter frem til søndag, i tillegg til at det er fri frakt på alt dere handler hos Blivakker. Håper dere likte tipsene mine. Update fra Afrika kommer straks! ♥

Annonse.

birthday girl!

I dag er det hele 22 år siden denne lille jenta kom til verden:

Hipphipp hurra for meg! Helt siden jeg var lita jente har jeg alltid elsket bursdager.

I dag merker jeg at jeg lengter veldig hjem til mamma og mine kjære, det er en litt spesiell dag å være nede i Afrika på. Kjenner hvor vanvittig takknemlig jeg er for alt jeg har i livet mitt, og hvor heldig jeg er som i det hele tatt har fått blitt 22 år på en så god og trygg måte. Selv om jeg har litt (mye..) hjemlengsel, ville jeg likevel ikke feiret bursdagen min på noe annet sted. Her får jeg virkelig kjenne på takknemligheten og gjøre en forskjell for mennesker som trenger det som mest. Og det er så absolutt den beste bursdagsgaven jeg kunne fått! ♥

breaks my heart

Når menneskene lider her nede, så kan dere tenke dere hvordan dyrene har det. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg må bite meg i tunga for å ikke klikke helt når jeg ser hvordan dyrene blir behandlet i Afrika. Jeg bare.... føler meg så maktesløs.

I dag fant jeg en hund liggende alene i sanden, nesten livløs - den klarte nesten ikke puste og var helt dehydrert. Dro å kjøpte vann til den, som jeg prøvde å helle inn i munnen. Han kviknet litt til, men ikke mye. Prøvde å kose med den, dra den opp og bare være der med den - men ingen ville liksom hjelpe meg for å få han bedre. Dette knakk meg virkelig helt, tårene triller bare jeg tenker på det..

Denne gjeita var bindt i forbeina, slik at den ikke skulle ha mulighet til å bevege seg. Fikk så utrolig vondt av den at jeg bare måtte legge meg å kose med den. Det å se dyr lide er virkelig det verste jeg vet..... Hester, esler, gjeiter og kuer blir virkelig behandlet på en helt grufull måte. Jeg vet jeg er i Afrika og ikke kan forvente noe annet, men som en dyreelsker føles dette helt jævlig å se med mine egne øyner.

Fryktelig sliten jente som blogger nå, som dere sikkert forstår. Mange intrykk på både godt og vondt her nede i Afrika. Og det er vanskelig å vite helt hvordan jeg skal takle alt. Man kan ikke redde hele verden, men for de man redder betyr det verden ♥

jeg elsker

… følelsen av at jeg lever og er lykkelig. Det er en så deilig følelse å sykle på caleforina cruiseren min, kjenne vinden blåse gjennom håret og bare smile til kinnene mine nesten sprekker.

… brownies med vaniljeis. Yummyinmytummy!

… når mennesker lykkes i livet. Jeg blir så glad når jeg ser andre lykkes, få suksess eller oppnå noe de har ønsket sterkt. Det er viktig å glede seg på andres vegner – janteloven eksisterer ikke i mitt liv.

… sukkerfri brus. Cola light & pepsi max – my guilty pleasures.

… å se filmer til langt på natt. Sommer eller vinter – jeg har filmkvelder her hjemme så ofte jeg kan. Pakker meg godt under pledd, med godt selskap og ser på filmer helt til jeg sovner.

… når de rundt meg er glade. Det er ingenting som gjør meg mer glad en lykken til familien min eller vennene mine! Ikke bare de jeg bryr meg om, men også mennesker som går på gata. Andres lykke smitter virkelig over på meg, alle fortjener å smile.

… familie, venner, kjæreste og Milo. Hadde ikke klart å leve uten noen av de og tenker flere ganger daglig på hvor heldig jeg er som har så mange flotte folk rundt meg. Blessed!

… å synge. Bare så synd at jeg suger så jævlig, blir bedt om å lukke munnen min hver gang jeg synger. Haha! Har alltid ønsket meg en fin sangstemme.

… kos og total avslappelse. Det siste året føler jeg at jeg virkelig har funnet meg selv og klart å slå meg til ro. Det beste jeg vet er å kose meg med de jeg er glad i og ha det fredfullt rundt meg.

… sladdermagasiner. Flaut, men jeg er totalt avhengig av å få min daglige dose gossip. Innerst inne vet jeg nok at halvparten av det jeg leser er tullball, men jeg klarer bare ikke dy meg.

… å ta bilder. Forevige minner og lage fine fotoalbum jeg kan se tilbake i.

… følelsen av å se resultater etter hard trening, kjenne kroppen jobbe og nå nye mål. Det beste jeg vet, kroppen er et fantastisk verktøy som man kan forme slik man vil.

… menneskene i livet mitt, må nevnes to ganger. De er helt rå alle sammen!

… å reise. Oppleve nye kulturer, snorkle i krystallklart hav, svømme blant koraller, drikke drinker på stranda, få brunfarge på kroppen, spise ny mat og bare nyte livet på tur.

… å føle kjærlighet. Det er så godt å være glad i noen, og få den samme kjærligheten tilbake. Gjensidig respekt, tillitt og kos er helt herlig.

… å hjelpe andre, gjøre viktig jobb og gi av seg selv til de som trenger det.

LIVET!

smil fra hjertet

Hvem skulle tro at en pakke Dent sukker kunne gjøre SÅ mye glede?

Å spille fotball, leke og være med dissefantastiske små barna - har gitt meg en glede jeg aldri før har kjent maken til. I veska mi hadde jeg fire tyggiser og en pakke Dent, og barna hoppet av glede når de fikk lovt å få det. Aldri har jeg sett noen så takknemlige unger, og så for en pakke sukker?! Jeg finner ikke ord....

Tårene trilte virkelig når jeg måtte dra fra denne plassen. De spurte hvorfor jeg gråt, og jeg svarte at jeg ikke ville dra i fra de. "Its ok, you dont have to cry, we are happy!" De la også til at siden jeg var så flink til å spille fotball, så skulle det ikke bli noe problem å få giftet med bort hvis jeg ønsket å komme for å bo sammen med de her nede, haha! *tårer* Før jeg dro fikk jeg gitt litt penger til barna, slik at de kunne kjøpe seg en ny fotball og slikt. Aldri har jeg sett så glade og takknemlige mennesker i hele mitt liv.

Når jeg får oppleve ting som dette, får det meg til å tenke på hvor godt vi har det i Norge og hvor utakknemlige vi faktisk er. En ting er sikkert, jeg skal droppe å kjøpe Chanel vesken jeg hadde planlagt og heller gi pengene ned hit. Å gjøre en slik gjerning er verdt så utrolig mye mer enn å ha en fin veske rundt skuldra....

nye boots

Kom over disse herlighetene på før jeg reiste, og måtte bare kjøpe de med meg hjem. Ikke bare er de smashing, men de er også helt fantastisk gode å gå på! Det blir nok mange antrekk i disse fremover, og sikkert hos flere bloggere også. De går nemlig under kategorien "Bloggers favorite" hos Bianco, noe jeg godt kan forstå. De er jo rålekre!

Hva syns dere? De koster 1199,- dersom dere skulle lure.

aldri ta trygghet for gitt

God morgen direkte fra senga her i Afrika ♥

Klokken er 06.30 her, vi ligger to timer bak dere. Jeg ankom flyplassen her klokken tre i natt, og det var litt av en ekkel opplevelse. Etter bare noen få timer her, kan jeg allerede si at jeg aldri skal ta trygge Norge for gitt igjen. Tror kanskje jeg ble litt usikker siden jeg reiste ned hit alene, og at alt virket litt skummelt. De afrikanske mennene ropte etter meg, ville ha meg med i bil alle sammen, flokket seg rundt meg og var generelt sett alt for pågående. Så da begynte en stk overtrøtt og redd Kritina å gråte, jeg tror faktisk aldri jeg har følt meg så liten og hjelpesløs i hele mitt liv. Heldigvis ble jeg hentet kort tid etter, og kjørt trygt på plass.

Nå er det tid for dag 1 her nede, og jeg er kjempespent! Desverre får jeg ikke lovt å si hvor i Afrika vi er, eller nøyaktig hva vi skal gjøre. Jeg skal likevel oppdatere flere ganger daglig og fortelle dere så mye som jeg kan. Ellers skriver jeg en nøyaktig dagbok om arbeidet jeg gjør her nede, som skal postes når jeg kommer hjem.

Håper å få mange fine bilder til dere i dag, gleder meg til å blogge for dere her nede! Håper dere har det fint, og koser dere i fine Norge ♥

mine beste motivasjonstips!

Daglig får jeg spørsmål fra dere lesere om hvor jeg får motivasjonen til treningen min fra. Vel, en gang veide jeg ganske mye mer enn det jeg gjør nå - og slik vil jeg aldri bli igjen. Jeg har gått fra å ikke føle meg vel i min egen kropp, til å kose meg i min egen kropp og ta vare på den hver eneste dag.

Her kommer mine beste tips til å holde motivasjonen oppe!

♥ Tenk på hvor mye du vil dette.

Enten målet ditt er å komme i god fysisk form, få en sunn kropp eller å stille i fitness - så må du huske på hvorfor og hvor mye du vil dette. Selv ville jeg bli slank og få en stram kropp over alt i verden, og da handlet det helt enkelt om å aldri gi opp. Jeg skal faktisk være så hard å si til dere at dersom dere vil det nok, så bare gjør dere det. Nå går jeg på mølla med et smil hver eneste morgen, og nyter følelsen av å kjenne kroppen jobbe. Sofasliting, godterispising og bildecollager av trente jenter vil desverre ikke gjøre deg trent, du må jobbe for det. Så, hvor mye vil du komme i form?

♥ Ikke sett for store krav til deg selv.

Ikke sett deg et mål om å løfte 50 kilo i benkpess eller å løpe en mil, i hvert fall ikke den første tiden. Det tar tid å komme i god fysisk form, og det tar tid å bygge opp en god kondis. Sett deg et mål om å kanskje klare å jogge uten stopp i 3 kilometer på mølla, og dersom du klarer dette - øk lengden hver uke. Oppsøk en personlig trener som hjelper deg med styrketrening, gir deg øvelser som passer for akkurat deg og som hjelper deg til å nå dine mål. Det å sette umulige krav til seg selv kan ødelegge utrolig mye, så ha god tålmodighet og aldri gi opp.

♥ Se tilbake på bilder av deg selv.

Dersom jeg blir sliten og lei av trening, hjelper det utrolig mye å se tilbake på bilder hvordan jeg en gang så ut. Over ser dere bilder av meg i 2010, og disse bildene gir meg lyst til alt annen enn å droppe treningen. Ofte ser man ikke fremgangen i speilet, så da kan det være en skikkelig motivasjonsboost å se tilbake på gamle bilder. Kroppen kan man forme slik man vil, hvor fantastisk er ikke det å tenke på?

♥ Musikk, treningstøy og treninglede.

Jeg er avhengig av glad musikk på trening, fordi er det noe jeg hater så er det å høre min egen pust. Jeg liker å høre på ting som får meg til å ville danse, på den måten yter jeg mer og blir ivrig. Nytt treningstøy er alltid en slager, jeg liker å belønne meg selv med noe nytt i garderoben hvis jeg har oppnådd et mål eller klart noe jeg har jobbet lenge for. Sist men ikke minst, velg en treningsform du syns er gøy! Ikke jogg på mølla dersom du gråter innvendig mens du gjør det, trening skal være gøy - ikke noe du hater og gruer deg til.

gladmelding til Lulu's elskere

Hei fine lesere!

Nå har jeg ankommet Lisboa, og venter på flyet mitt videre til Afrika. Laang reise, jeg er så sliten! Mens jeg venter på å komme frem tenkte jeg å tipse dere om et godt tilbud, som jeg vet alle Lulu's glade jenter vil elske. Dere som har fulgt med bloggen min lenge vet jo at jeg har disse toalettmappene i alle varianter og alle farger - jeg får ikke nok.

Så, til gladmeldingen! Nå får dere lesere -15% rabatt på alle Lulu's sminkevesker hos Makestyle.no, i fargene beige og svart. Beige er uten tvil min favoritt, fargen er så utrolig fin og delikat! Tilbudet gjelder på både beauty bag, toilet bag, cosmetic bag, flat purse og hanging bag. Rabattkoden dere må bruke er BBLULUS, og oversikten over Lulus produktene finner du her.

Disse sminkeveskene kan jeg virkelig ikke få skrytt nok av. Jeg er spesielt en sucker for den store beautybaggen, syns den er så classy og tidløs. Skikkelig pynt til badehyllen! ♥

Annonse.

destination: Afrika

Nå sitter jeg på flyplassen og er så nervøs å spent at jeg holder på å sprekke. Da jeg låste leiligheten i morges, lukkert kofferten og sa hadet til Kristiansand, slo tanken meg - vil noengang hverdagen bli den samme igjen? Dette blir jo en helt annen verden for meg, så jeg kan vel beskrive følelsen med at jeg grugleder meg.

Tidsfordriv må man ha til en lang reise! Slik ser reiseruten min ut: Kristiansand - Oslo - Lisboa- Afrika. Jeg er ikke fremme i Afrika før i tolvtiden i kveld, så dette blir en ganske lang reise. Jeg oppdaterer dere fra Lisboa!

Håper dere har det fint♥

er DU lykkelig?

Har dere noen gang tenkt over valgene vi tar her i livet? Tenkt over hvor mye det egentlig påvirker oss? Det har jeg gjort den siste tiden og aldri har jeg fokusert så mye som nå på å velge det som gjør meg lykkelig. Jeg er blitt så hard på det området at jeg faktisk kutter folk ut at livet mitt hvis de ikke har en positiv innvirkning på meg. Hvorfor bruke tid på mennesker som drar deg ned, når du heller kan bruke den på mennesker som løfter deg opp? Positiv energi og kjærlighet har alt å si.

Er du ikke lykkelig? Spør deg selv hva grunnen er, og jeg kan garantere deg at du fort finner ut svaret. Er det en person som gjør deg ulykkelig – så bestem deg for om denne personen er verdt å ha i livet ditt eller ikke. Er det et problem som gjør det ulykkelig – så bruk tid på å løse problemet. Det er faktisk så enkelt som at hvis du vil være glad og lykkelig, SO BE! Ikke bruk krefter på ting ting eller mennesker som ikke gjør deg godt, livet er for kort til å være trist og lei.

Ta det fra ei jente som har lært. Det kommer en tid der man må stå opp for seg selv, bite i det sure eple og renske ugresset ut av livet sitt. Det er kanskje jævlig hardt der og da, men tro meg. Det blir bedre! Fordi ja, gresset er ofte grønnere på den andre siden – og det forstår man hvis man bare er tøff nok til å ta et lite skritt over. Smil, le, kos dere og gjør akkurat det som gjør dere superhappy og overlykkelige – fordi det er akkurat slik livet skal være. Ikke en kamp, men en fin reise du kan smile godt av den dagen du sitter stuck på gamlehjemmet. Det var gylne tider, det!

magiske steviadråper

God søndagsmorgen fine lesere! Har noen av dere prøvd steviadråper? Hvis ikke, do it! Disse geniale herlighetene bare må jeg tipse dere om.

Steviadråper er virkelig noe alle burde ha i skapet sitt, jeg har i hvert fall blitt helt avhengig av disse miraklene. De er også perfekte for dere med diabetes! Stevia er et søtningsstoff uten kalorier, det påvirker ikke blodsukkeret og som er perfekt til alt fra baking til kaffi. Selv lager jeg alltid morgenkaffien med disse, favorittsmaken min er sjokolade og vanilje. Mine er kjøpt hos iherb.com! ♥

halvtimes shopping

Hadde en halvtime tid rådighet før vakta mi begynte på Vila i dag, og da var det litt av vært som fikk bli med meg i shoppingposene. Det er kommet SÅ mye fint i butikkene nå! Viser dere innkjøpene når jeg er i Afrika, jeg har litt av en jobb forran meg med å skrive forhåndsskrevne innlegg. Skal selvfølgelig blogge fra turen også, men jeg må ha litt variasjon og litt sikkerhet i tilfelle nettet skulle være ustabilt der nede.

Så, hva vil dere lese om her inne til uka? Tips mottas med takk! ♥

cuteness overload

Hvor søte er ikke Sophie Grace og Rosie? Jeg dør av de jentene, hjertet mitt smelter helt! Ler meg ihjel, noe så utrolig herlig. Tror jammen meg jeg også må lære meg the running man, hoho!

savner gullet allerede

God fredagskveld ♥

Har kost meg med familien i hele dag, og levert i fra meg Milo til de. Veldig vemodig å dra i fra den lille tassen min, i hvert fall når det er for over en uke. Buhu! Selv om jeg ikke reiser før mandag, så har jeg så fryktelig mye jobb å gjøre her hjemme - så da har han det beste hos mamma, Øyvind og lillebror der han blir overdosert med oppmerksomhet. Skal ærlig innrømme at jeg savner han allerede, rart hvor stille det blir i leiligheten uten min firbeinte bestevenn tuslende over gulvet...

Nå blir det Norske Talenter og tvkveld. Har dere fått dere noen favoritter?

Kristina tester: tangle teezer

Bloggjentene i Norge har en ting til felles, og det er at alle elsker Tangle Teezer hårbørstene. Jeg har faktisk ikke testet disse, før nå den siste uken. Så her kommer min mening om de berømte børstene alle har lagt sin elsk på.

Bruk: Tangle Teezer er helt vanvittig god å bruke, og fungerer også vanvittig bra på extensions. Den grer enkelt og smertefritt ut alle flokene, uten at det faktisk løsner hår og skader. Jeg som har extensions sliter ofte med floker, men denne børsten har virkelig gjort slutt på flokete hår. Kan brukes både i vårt og tørt hår.

Design: den er liten og klumpete - men helt fantastisk god. Sitter godt i hånden og gjør det lett å gre håret. Finnes i mange forskjellige design, jeg har leopardmønster.

Pris: fra 129 kroner og oppover.

Konklusjon: jeg hadde aldri trodd denne saken skulle bli min nye favorittbørste, men der tok jeg feil. Lenge har jeg sverget til naturbørster, men denne er faktisk enda bedre. Jeg elsker at den ikke sliter på håret, samtidig som den virkelig grer ut alle flokene. Det er tydeligvis med god grunn at denne saken ble kåret til beste nye hårprodukt i Storbritannia i 2010.

Nå har jeg ordnet slik at mine lesere får -10% rabatt på alle hårbørster fra Tangle Teezer frem til søndag. I tillegg er det fri frakt hos Blivakker. Håper dere likte tipset! ♥

Annonse.

tre dager igjen!

Er dere like klare for helg som det jeg er? TGIF!

Våknet opp med et stort smil, jeg er superklar for å gripe denne dagen. Tenk, nå er det bare tre små dager til jeg drar til Afrika. Jeg grugleder meg, er faktisk så spent at jeg sliter med å sove om nettene. Iiiik! I dag må jeg nok begynne å pakke litt smått, noe som blir litt av en utfordring. Jeg mener, hvordan kler man seg i Afrika? Jeg vet i hvert fall at både skuldre og lår må dekkes, så her gjelder det å være kreativ. Det er jo tross alt hele 30 varmegrader der nede!

Men før jeg gjør noe som helst, går turen selvfølgelig på trening. Jeg er fortsatt ganske lemster, men satser på at det mykner seg opp etter en god oppvarming på mølla. Vi skrives om litt, dere er herlige! ♥

kvalitetstid

Som vi har kost oss i dag! Vi har shoppet, spist deilig tacomiddag, spasert rundt i høstkulda, spist enda litt mer og bare hatt skikkelig kvalitetstid. Lillebror fikk lurt med seg oreo kake også fra Deli, dere kan tro jeg var misunnelig...

Føler det blir tidlig i seng på meg i kveld, kroppen min er helt vrak etter gårsdagen treningsøkt. Jeg kan virkelig ikke huske sist jeg var så lemster, jeg bruker sånn fem minutter på å bare komme meg ned trappa her jeg bor. Så jeg håper virkelig det kan bli litt bedre til i morgen, haha. Nå skal jeg kose meg videre med verdens beste, mykeste og levende kosebamse, se så søt han er:

Håper forresten dere liker den nye headeren min? Den er laget av skjønne Annika, jeg er kjempefornøyd! Flinke Aina Regina har som vanlig tatt bildene, det finnes ingen bedre fotograf enn henne. Når jeg er hjemme fra Afrika kommer det forresten helt nytt design på bloggen, med blant annet større bilder i innleggene. Det ser jeg frem til!

antrekk 13.09.12

Alle dagens antrekk bilder ble fryktelig uklare, jeg vet ikke hva som skjedde galt! Men noen av de dugde litt, så da poster jeg de likevel. Det er vel bedre enn ingenting?

Bluse - Vila. Bukse - Pieces.

Sko - Jeffrey Campbell.

Lillebror har kommet på besøk, så nå blir det tacomiddag!

guilty pleasure

Min lille hemmelighet (som ikke er så hemmelig lengre...), er disse to boksene over. Jeg har et slags kjærlighetsforhold til begge to, de er bare helt fantastisk gode. Av en eller annen grunn liker jeg å innbille meg at de ikke er så fryktelig usunne, siden de er youghurtis. Har dere smakt de? Hvis ikke, dont do it! Dere kommer til å bli avhengig...

den bør suge bra

For en herlig onsdag dette har vært!

Jeg og Granit har vært rundt i Kristiansand i hele dag, shoppet og kost oss. Han tok meg også med på et stort shoppingsenter, slik at jeg kunne peke ut litt ting jeg ønsker meg til bursdagen min. Hoho, bursdager er så gøy! Jeg fyller jo 22 år i Afrika, så feiringen får vi ta igjen når jeg kommer hjem. Ny støvsuger har jeg også kjøpt i dag, til hele to tusen kroner. Fy søren så kjipe penger, så den bør virkelig suge bra. Foråsidetsånn!

Nå sitter jeg i sofaen og koser meg med nyeste costume. Var så heldig å få servert ferdig middag - kyllingfilet, fullkornspasta, gratinert sopp og paprika stod på menyen. Himmelsk! Hvordan har onsdagen deres vært? Tenk at nå er vi allerede halvveis i uka, disse dagene har virkelig bare flydd avgårde.

det er et himla slit

... men det er det eneste som fungerer 100%!

Meg: Jeg vil døøø! *hyyyl*

Thomas: Det får du gjøre etterpå!

I dag har jeg virkelig hatt tidenes råeste treningsøkt, jeg har aldri opplevd maken! Jeg er så utrolig glad for å ha begynt å trene hos Solsiden, da de som jobber der virkelig har peiling på det de driver med. Jeg liker dårlig å høre på mannfolk, og enda dårligere å gjøre som de sier. Da ender jeg heller opp med å gjøre det stikk motsatte, haha! Men Thomas Falkum er virkelig et unntak, den mannen er bare helt RÅ!

I dag fikk jeg et nytt innspill til programmet mitt, som jeg skal kjøre en gang i uken. Her snakker vi ikke bare tung styrke, men virkelig tung styrke. Dere skjønner tegninga? Etter dagens time viser det seg at jeg er dobblet så sterk i både under og overkropp enn hva jeg har trodd, så heretter er de små vektene lagt laaangt bort. Its time to bring out the big boys, hoho! Vet dere, i dag løftet jeg faktisk 16 kilos manualer på hver arm. Jeg ble så stolt at jeg holdt på å sprekke!

Nå skal jeg ikke lyve å si at treningen var easypeasy, fordi det var det absolutt ikke. Men det skal det heller ikke være! Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg lå på gulvet og vrei meg rundt, haha herregud! Det er et himla slit hvis man vil komme i form, men det er det eneste som fungerer 100%. Hardt arbeid, full fokus, viljestyrke.... og en streng Thomas som puser meg til det ytterst. Thats what I need!

Hvis dere bor i Kristiansand, så vil jeg rett og slett snike inn en liten anbefaling til dere. Jeg hadde aldri vært i tvil om hvor jeg skulle trent, hvis jeg var dere. Solsiden er virkelig helt fantastisk, og hele senteret blir bare enda mer fantastisk med de herlige folkene som jobber der. Thomas og Jonas blir ikke kvitt meg før jeg seriøst må trilles ut av gymmet og inn på gamlehjemmet, haha!

Dersom noen av dere vil prøve å trene her, ta kontakt med meg! Jeg har noen gavekort på gratis treninger hos Solsiden liggende, så jeg tenkte jeg kunne dele de ut til dere. ♥

the journey of my life

God morgen fintfolk!

Endelig har jeg fått lovt å fortelle dere litt om turen jeg drar på til mandag. En av mine store drømmer har gått i oppfyllelse, og jeg er med på et stort og fantastisk givende prosjekt. Førstkommende mandag drar jeg til Afrika ♥

Øynene mine fylles med tårer bare jeg skriver dette. Ikke fordi jeg er lei meg, men fordi endelig skal jeg få gjøre det jeg har drømt om i flere år. Endelig skal jeg få gjøre en forskjell, og jeg har ikke ord for hvor fantastisk godt det føles!

Dere lesere skal selvfølgelig bli med meg på denne reisen, men desverre får jeg ikke fortelle sånn veldig mye enda. Men jeg kan si såpass at dette prosjektet kommer jeg til å jobbe med resten av året, og denne turen jeg drar på nå er bare en liten del av det.  Jeg gleder meg til å dele både prosjektet (som enda er hemmelig..) og denne turen med dere lesere. Jeg er så spent, nervøs, glad, spent og enda mer nervøs! En ting er sikkert, og det er at jeg skal hjelpe alt jeg kan. Dette blir uten tvil min livs reise!  ♥

jeg elsker det!

Ah, da var jeg hjemme igjen etter en forfriskende powerwalk! Slo til med 5 kilometer, der store deler av turen var i oppoverbakker. Så nå ligger jeg rett ut på sofaen, totalt utslitt og koser meg med proteinpannekaker under dyna. Milo derimot er så absolutt ikke sliten, og løper rundt som en galning i stua. Det skal i hvert fall ikke stå på energien eller styrken til den lille tassen....

Godterisuget gikk også bort, akkurat som planlagt. Helt fantastisk!

Jeg elsker forresten denne tiden av året, der høsten kommer snikende og vinden kjennes deilig å kald. Etter kveldens lille powerwalk ble jeg rød og frisk i kinnene, en følelse jeg virkelig har savnet. Jeg elsker høsten, jeg! Det er få ting som er koseligere enn å ha bakekvelder med venninner, sene middager med familien, kosekvelder med kjæresten og fyr i peisen. Høsten blir hva man gjør den til, og jeg velger å gjøre den så fin som overhodet mulig! ♥

powerwalk hjelper mot alt

Blåskjell dampet i hvitvin og løk er virkelig det beste jeg kan få, så i dag når all jobb var ferdig bestemte jeg meg for å belønne meg selv med livretten min. Hooket opp med Maren og satte oss på nærmeste cafe, for å dele siste nytt og spise god middag.

Såå godt! Av en eller annen grunn fikk jeg sykt cravings på godteri etter maten, og det har enda ikke gitt seg. Det skjer ikke at jeg går på en godterismell i dag, vi har jo bare kommet til tirsdag! Så nå er det på med joggeskoene, opp i tightsen og ut på en laaang powerwalk med Milo. Så håper jeg tankene kan flyttes over på noe annet enn stratos, smågodt og new energy.....

imponerer i New York

Hva syns dere om den nye kolleksjonen til Victoria Beckham?

Personlig så er jeg virkelig imponert, disse plaggene er fantastisk lekkre. Lenge har jeg hatt sansen for Victorias sofistikerte og småsexy kjoler, og når den nye kolleksjonen hennes nylig ble vist under New York Fashion Week ble jeg bare enda mer imponert. Jeg skulle gjerne hatt en av disse hengende i skapet mitt.

sunnere alternativ: boller

Jeg elsker boller, så å si av alle slag! Bare så synd at de man kjøper i butikken er stappet med gjær, hvetemel, sukker og at en bollepakke inneholder over 1400 kalorier. Så nå vil jeg tipse dere om en oppskrift på et sunnere alternativ, som også passer til dere som har glutenallergi. De er nemlig fri for sukker, laktose og gluten!

Du trenger til ca 12 boller:

Blant det tørre i en bolle. Varm opp melken på svak varme, og hell den i litt etter litt. Elt deigen godt, og rull ut til mellomstore boller. Stekes deretter på 225 grader i ca 15 minutt. Tilsett rosiner hvis du liker det!

Enjoy, disse bollene er supergode og kan spises med en mye bedre samvittighet ♥

voluspa LOVE

Helt siden Londonturen jeg var på tidligere i år med Ida, har jeg vært helt frelst av Voluspa sine duftlys. Jeg dro med meg et lys hjem igjen til Norge, så fortvilelsen var stor når det brant opp. Heldigvis fant jeg frem til de igjen hos Nelly, og måtte selvfølgelig bestille med en eneste gang.

Disse lysene lukter seriøst helt fantastisk godt! Pink Citron er min favoritt -  som lukter saftig sitron, grapefrukt og solbær. Glem Durance og Yankee Candels - de er ingenting i forhold til Voluspa. Jeg overdriver ikke når jeg sier at hele leiligheten lukter deilig sitron etter at lyset har brent en liten time. Lysene er litt stive i pris, men er virkelig verdt hver eneste krone. De varer lenge, og ser også utrolig lekkre ut!

Lysene kan kjøpes her. (adlink) <3

effektiv start på uka

Denne mandagen har vært som mandager pleier. Hjemmekontor, jobb og telefonmøter. I dag rigget jeg meg til i stua, deilig å jobbe rett fra sofaen!

Nå er det akkurat en uke til jeg drar utenlands, så dagene fremover blir ganske så hektiske. Håper forresten snart jeg kan fortelle dere om turen jeg skal på, la faktisk inn et lite krav til de jeg reiser med i dag om at nå måtte de snart gi meg lovt til å fortelle bloggleserne mine. Haha, det får jo være grenser for hvor lenge dere må være uvitende! Ellers kan jeg jo fortelle at det snart kommer nytt design på bloggen, med nye og fine høstbilder. Det skal bli fint med en forandring nå, er dere ikke enige?

Ellers har jeg ganske lite å fortelle, i dag har jeg ikke en gang orket å sminke meg. Hvorfor stelle seg når man bare skal være hjemme? Godt å la huden få puste litt! Hvis det er noe spesielt dere ønsker å lese om her inne senere, så er det bare å skrike ut i kommentarfeltet. Jeg blir sittende forran macbooken resten av denne mandagen, så da blir det god tid til litt blogging. ♥

mandagsinspo

God mandagsmorgen, superstars!

Har dere sett så flotte og sterke jenter som de over? Wow! Disse får meg til å knytte på meg joggeskoene og nærmest spurte opp til Solsiden for å ta ukens første treningsøkt. Havregrynen er spist, proteinkaffien er drukket og treningstøyet er på - nå skal det trenes. I dag blir det intervaller på mølla, og styrke på overkropp. Jeg er supergira, noe jeg alltid er på mandager. Beste dagen i hele uka, da starter man på nytt og bestemmer seg for hvordan de neste syv dagene skal bli.

Train mean, eat clean! Er dere med meg?

drama på Smestad skole

Nå sitter jeg hjemme i sofaen og har tidenes øresus. Jeg skylder på disse to:

Tok med meg Eirik på kino for å se Tina og Bettina The Movie i kveld, koselig med litt kvalitetstid sammen med brosjan. Jeg var vel den eneste i kinosalen som var over 14 år, haha! Personlig holder det for meg med videobloggene til galningene, da jentene fra Smestad skole kan bli litt i det meste laget. Men jeg fikk meg noen gode latterkuler da, mildt sagt. Det manglet ikke akkurat på fingring av horer, poting av bitches, mobbing av nørds og hipstere ... Haha, herremin!

Håper dere også har hatt en fin helg, kjære lesere? ♥

Kristina tester: Sunz spraytan

Etter at jeg fortalte dere om Sunz sin spraytan, var det mange av dere som gjerne ville ha en produktanmeldelse. Så da kjører vi selvfølgelig på med det!

Påføring: Sunz er utrolig lett og grei når det kommer til påføring. Jeg har både sprayet selv, og blitt sprayet på av en venninne. Sistnevnte er selvfølgelig best, men det er heller ingen problem å gjøre det alene. Jeg anbefaler at dere sprayer dere utendørs eller i dusjen, så slipper dere søl. Hold sprayen ca 20 cm fra ansiktet, og påfør sprayen. Utrolig nok tørker den etter få sekunder, så jeg sprayer meg rett før jeg hopper til sengs. Stort pluss i boka for at den ikke sverter av på verken sengetøy eller klær.

Lukt: Denne er vel mer eller mindre luktfri, noe som er utrolig viktig med tanke på at sprayen skal sitte på i noen timer før den dusjes av. Jeg virkelig hater lukten av spraytan, fysj!

Resultat: Brunfargen blir virkelig helt fantastisk fin, og holder seg i ca tre dager. Jeg sprayer meg to ganger i uka for å beholde en mørk hudtone. Resultatet blir naturlig, sprayen gir ikke skjolder og fargen blir jevn. Du kan selv velge hvor brun du vil bli, denne kan både gi deg et naturlig resultat og en mer ekstrem brunfarge dersom du skulle foretrekke det. Alt kommer ann på hvor mye du sprayer.

Konklusjon: Jeg er alt i alt veldig fornøyd med denne sprayen. Den lukter ikke, sverter ikke av og fargen forsvinner gradvis. Hvis jeg skulle trille en terning, ville jeg gitt Sunz spraytan terningkast 5.

Bildtet er fra photoshooten jeg var på for ett par uker siden, her har jeg brukt sprayen for å få en fin og brun glød i ansiktet. Pleier vanligvis å spraye meg enda litt brunere, men til slike anledninger er det fint å se så naturlig som mulig ut.

Dersom dere vil teste ut Sunz sin spraytan, får dere nå en flaske for 149 kroner. Husk å lese abonnementsinformasjonen nederst på siden før du bestiller.

Annonse.

good morning, beautiful!

Ble våknet alt for tidlig av Milo som ville ut,men som ikke ville ut likevel fordi det var regn... Våken har jeg uansett blitt, så nå står jeg her på kjøkkenet å lager tidenes søndagsfrokost. Vaffler, krem, friske jordbær og appelsinjuice - mmm! Aner en viss mann som kommer til å bli ganske så glad for å våkne opp til dette. ♥

Er det noen av dere lesere som er like morgenfugler som meg? I så fall vil jeg tipse dere om å slå på Bliss, der er det nemlig Frustrerte Fruer marraton frem til klokken to i dag. Perfekt når man er våkne tidlig, mens alle andre sover.. Smil!

antrekk 08.09.12

Dette har vært en så fin og deilig lørdag! Startet dagen med en liten treningsøkt, før jeg hooket opp med Tone. I hele dag har vi bare vandret rundt i Kristiansand, spist franske crepes med nutella (verdens beste pannekaker!) og kost oss masse i den kalde høstlufta. I dag kom faktisk strikkegenseren på, så nå synger vel sommeren på det aller siste verset...

I kveld blir det kino og middag med Granit. Litt usikker på hvilken film vi skal se da, det er jo så mange å velge i! Noen av dere som har noen tips kanskje?

Genser - Gina Tricot. Bukse&armbånd - Vila. Sko - Dna.

Klokke - Marc Jacobs. Veske - Michael Kors.

enkelt, ryddig og lekkert

Endelig kom Cosmetic Organizer dumpende ned i postkassen min! Og best av alt, den var enda større og mer genial enn jeg hadde forventet. At jeg ikke har skaffet meg en slik før?!

Nå har jeg virkelig fått orden i sminkesakene mine og har alt på samme sted. Utrolig nok har jeg plass til mer også oppi den, så tenkte å gå til innkjøp av litt ny sminke nå mot høsten. Organizeren har stor plass på toppen, og tre herlige skuffer nedover med god plass. Selv syns jeg den er vanvittig kul også, liker måten den pynter opp badehyllen min på. Når man har flotte sminkesaker, så er det jo faktisk litt gøy å vise det frem?

Min er fra Nelly, men det ser ut som at de er utsolgt for modellen jeg har. De har likevel litt andre forskjellige modeller, så dersom dere også har lyst på en organizer - finner dere hele utvalget HER (adlink).

girlsnight

I dag har jeg jobbet fra 07.00 og frem til nå, tolv timers arbeidsdag. Derfor var det virkelig helt fantastisk godt å hoppe i kosedressen, slenge seg ned på sofaen og kjenne på følelsen av helg. Ubeskrivelig! Nå venter jeg bare på Maren - så skal vi kose oss med sushi, nyeste american pie filmen og selvfølgelig masse jentesnakk. Har ikke sett henne på noe som føles som en evighet, da hun har blitt Oslojente. Så nå skal det bli godt med en etterlengtet jentekveld. ♥

Håper dere også får en deilig fredagskveld!

nå kan høsten bare komme

I går fikk jeg tatt med meg hele to nye jakker til høst/vinter. Den ene kan dere se under, verdens fineste saueskinnsjakke som er så myk, varm og deilig. Butikkene er allerede stappet med disse jakkene, men snart ryker de nok ut. Bare å få sikret seg ei før det plutselig er tomt alle veier.

Gleder meg til å bruke denne fremover, den blir garantert min bestevenn i høst!

blogganbefaling: Lindevegen.no

Noe jeg ofte gjør, er å titte innom bloggene til dere som kommenterer her inne. Og i går når jeg postet alle de fine bildene av soverommene, viste det seg at det ene tilhørte ei jente med navnet Silje. Så da måtte jeg jo stikke innom bloggen hennes, og jeg ble faktisk så imponert at jeg bare må dele bloggen hennes med dere.

For et hus, for en interiørstil og for en blogg - tidenes interiørblogg! Jeg vet at mange av mine lesere er opptatt av interiør, så da syns jeg virkelig dere skal stikke innom bloggen hennes Lindevegen.no. Det er kanskje ikke så rart at Silje har det så fint, hun er nemlig utdannet interiørkonsulent. Utrolig gøy å se at ei jente på bare 23 år har det så fantastisk flott hjemme, jeg blir helt imponert. Når jeg en dag får kjøpt min egen lille leilighet, så tror jeg jammen meg at denne jenta må leies inn som konsulent!

Nå blir det vaniljekaffi og havregryn, før jeg stikker på joggetur med Milo. Tenkte å stikke innom her litt tidligere enn jeg pleier for en gangs skyld. Ha en herlig dag da, dere! Her på Sørlandet skinner sola, er dere like heldige?

antrekk 06.09.12

I dag har jeg kost meg masse med skjønne Nora, som jeg jobber sammen med på Vila. Mange av dere som lurer på om jeg jobber der fortsatt, og det gjør jeg. Jeg har bare ikke tid til så mange vakter, men jeg er der sånn ca en gang i uka. En liten tur på shopping ble det også i dag, theres always a time for that! Fikk røsket med meg verdens fineste saueskinns jakke (faux fur selvfølgelig..), viser dere om litt dersom dere vil se?

Jakke - Vila. Skjorte - Vila. Bukse - Vila.

Boots - Dna. Veske - Michael Kors.

vinn ett års forbruk av Chili Forte

Som dere vet er jeg stor tilhenger av Chili Forte, og har selv brukt det i over ett år. Kort fortalt så gir dette produktet deg økt forbrenning, dempet søtsug og bedre immunforsvar, og ja - det funker virkelig helt utrolig bra! Så, i dag vil jeg gjerne dele ut en super premie til dere. Nemlig et helt års gratis forbruk av Chili Forte! Det du må gjøre for å vinne er:

1. Gå inn HER og lik Chili Forte sin page.

2. Legg igjen en kommentar om at oppdraget er utført.

Vinneren trekkes om en uke! Premien er på en verdi av 2388 kroner.

home is where the heart is

Finnes det noe bedre enn å komme hjem? Jeg elsker følelsen av å slenge på meg kosedressen, vakse av meg sminka og slenge meg ned i sofaen min i mitt eget lille hjem. Etter en hektisk dag er det ingenting som er bedre, her kan jeg liksom gjøre hva jeg vil. Nå venter hjemmelaget kveldsmat, det ble laks, poteter og hollandaisesaus - virkelig noe av det beste jeg får. Tv'kveld it is ♥

Og dere? Jeg har hørt rykter om at det blir enda en ny konkurranse her inne på bloggen straks. Følg med, denne vil dere like godt!

full postkasse

Slik kom jeg valsende inn døren i dag:

Noen har fått pakker i posten, hoho! Fikk tilsendt en haug av fine produkter, så nå gleder jeg meg til å finne en dag jeg kan kose meg med å ha hjemmespa. Er det noe jeg elsker, så er det å frotse i lukseriøse produkter, kure håret, pleie meg selv og finne nye favoritter som jeg kan dele med dere. ♥

Denne dagen har gått til møter, møter og atter møter - jeg har løpt rundt som en duracell kanin. Og enda mer hektisk blir det resten av året, så jeg krysser fingrene for at jeg også snart kan få tilsendt noen superkrefter i posten. Nå skal jeg straks ut å storhandle, Granit har nemlig vært så snill å låne meg bilen sin. Så nå skal kjøleskapet fylles opp med masse godsaker, så slipper jeg å finne dumme unnskyldninger for å spise ute hele tiden. Hvordan har dagen deres vært?

streetstyle

Genser - BikBok. Vest - GinaTricot.

Bukser - Vila. Sko - Dna.

God morgen mine fine! Har dere det fint?

I går koste jeg meg masse på bursdagsmiddag for verdens beste Tone! Vi dro ut for å spise god mat, og feire at bestis hadde overlevd nok et år. Bursdager er så gøy! Nå går turen videre til Solsiden, tenkte å slå til med både kardio og styrke på overkropp i dag. Skal ærlig innrømme at jeg har vært en liten slappfisk denne uken, så nå må jeg bare ta meg selv i nakken. Man får ikke fin rompe av å bare sitte på den, foråsidetsånn....

levende måleinstrumenter

Er du en av de som ikke tenker over om kosmetikken du bruker er dyretestet eller ikke? Vel, jeg var også uvitende en gang. Helt til jeg begynte å undersøke, ble medlem i Dyrevernalliansen og endelig fikk åpnet øynene mine til hvor forferdelig livet til mange av dyrene er. Når dyr brukes til produkttesting, fungerer de som levende måleinstrumenter. Derfor tenkte jeg å fortelle dere litt om disse metodene, for at dere også forhåpentligvis kan bli så bevisst som overhodet mulig på nettopp dette.

Øyetest: Teststoffet dryppes i øynene på dyrene. Vanligvis brukes kaniner, fordi de ikke produserer tårer.

Hudtest: Teststoffet smøres på dyrets hud. Dyrene får da først barbert et hudparti på ryggen.

Forgiftning: Dyrene blir tvunget til å svelge eller inhalere stoffet. Eventuelt blir stoffet sprøytet direkte inn i magen på dem.

Virkningene studeres over timer, døgn eller uker. I noen tilfeller må dyrene leve med forgiftningene i lengre tid, noe som er et sant smertehelvette. I tillegg til selve forsøkene utsettes dyrene for mange rutineprosedyrer som medfører frykt og smerte. Tvangsforing med sonde ned i spiserøret kan for eksempel gi oppskrapet hals, og varige men. I tillegg kommer panikken ved å bli holdt fast. Bare tenkt dere den frykten dyret må føle, jeg får helt vondt! Et liv i sterile bur på en forsøksdyravdeling kan også gi selvdestruktiv adferd, som gnaging på egen kropp.

Heldigvis finnes det merker som ikke tester på dyr! Kosmetikkselskaper som velger å ikke dyreteste, baserer seg ofte på å bruke stoffer der virkningen allerede er kjent. Brukes nye stoffer, velger disse selskapene noen som kan testes ut ved hjelp av alternative metoder. Den beryktede Draizetesten, der teststoffet smøres på huden til kaninen, kan for eksempel erstattes av menneskehud som har blitt til overs fra operasjoner. Hvor fantastisk er ikke det?

Dersom du er i tvil om hvilke merker som tester/ikke tester på dyr, vil jeg anbefale deg å gå inn her - hvor lister over begge deler finnes. Vi må ta vare på dyrene våre, og gi de den stemmen de ikke har. Tenk så vondt å ikke kunne snakke, ikke kunne vri seg unna, konstant være livredd, forsvarsløs og ingen som bryr seg om deg? Eller for å sette det på spissen: tenk deg følelsen av å bli operert uten noen form for narkose......

Gi dyrene den stemmen de ikke har du også.♥

my everyday routines

Vi har vel alle våre hverdagsrutiner, i hvert fall fra mandag til fredag. Helgene er for min del totalt annerledes, men i ukedagene går ting ca på lik linje. Så, jeg tenkte å vise dere hvordan en typisk dag for meg kan se ut!

♥ 06.30: alarmen ringer, opp av senga og ut på tur med Milo. En liten halvtime etterpå spiser jeg havregryn, drikker en gigantisk kopp med kaffi og spaserer avgårde til dagens trening.

♥ 09.00: ferdig trent, og vender snuten hjemover. Nå venter en varm dusj, nok et måltid og litt rydding hjemme i leiligheten. Jeg må ha det ryddig rundt meg, hvis ikke fungerer jeg ikke..

♥ 10.00: arbeidsdagen begynner. Frem med macbooken, kalenderen, avtaleboken, mobiltelefonen og notatblokken - nå skal det jobbes! Her blir jeg sittende i ca en vanlig arbeidsdag, og jeg storkoser meg med det. I løpet av dagen blir det gjerne et møte eller to, det hører som regel med. Jobben min er verdens beste! I blant blir det turer til butikker, frisøren, hudpleieren eller andre ting jeg må få med meg - da dette ofte også er en del av arbeidsdagen min. Lucky girl!

♥ 17.00: kvalitetstid med venninner, gjerne spiser vi sushi og spaserer rundt i Kristiansand. Jeg lager middag hjemme hvis Granit er ferdig på jobb, men er jeg alene - så tar jeg gjerne turen ut for å spise. Siden jeg jobber såpass mye hjemme, liker jeg å komme meg ut en tur etter arbeidsdagen.

♥ 19.00: jobbe litt igjen, planlegge morgendagens innlegg og organisere timeplanen.

♥ 20.00: kvelden begynner, og det er jeg så glad for! I ukedagene er jeg gjerne hjemme, slapper av med hyggelig selskap og lager god mat - enten med familie, venner eller kjæreste. Gjerne alene også, jeg syns det er deilig med litt alenetid hvis jeg faktisk har tid og muligheten til det. Om jeg ikke er hjemme, tar jeg turen på kino, ut på restaurant (ja, jeg spiser mye ute..) og gjør egentlig det som faller meg inn.

♥ 23.00: inntar senga og faller i drømmeland.....

Hverdager er jo de vi har flest av, så da gjelder det å gjøre det beste ut av de også! Jeg er ikke ei som lever for helgene, jeg liker å kose meg alle dager og til alle døgnets tider. Hvordan er dine hverdagsrutiner?

gratulerer med dagen, verdens beste!

I dag har min aller aller beste venninne bursdag, jeg snakker selvfølgelig om Tone. Jenta jeg er så glad i at hjertet mitt blir varmt av bare tanken, og jenta som virkelig er min søster og bedre halvdel. Tone er en sånn person alle skulle hatt i livet, magisk er det rette ordet for å beskrive henne. Hun får meg alltid i godt humør, og sammen ler vi så hele Kristiansand rister på hodet. Fra dag en har vi holdt sammen, og hatt et vennskap jeg aldri har sett maken til. Denne jenta betyr virkelig verden for meg! Jeg gleder meg til vi triller hverandre rundt i rullestol (kukmagnetene, haha!) på gamlehjemmet og tenker tilbake på de gylne tidene.

GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN, KJÆRE! I ♥ YOU

(alltid obligatorisk med bursdagsinnlegg når man er bestevenn med en blogger, hihi..)

When we first talked to each other, Iknew we would always be friends. Our friendship has kept on growing, and I'll be here for you to the end. You listen when I have a problem, and help dry the tears from my face. You take away my sorrow, and put happiness in its place. We can't forget the fun we've had, laughing til our faces turn blue. Talking of things only we find funny, people think we're insane-If they only knew! I guess this is my way of saying thanks, for catching me when I fall.Thanks once again for being such a good friend, and being here with me through it all.

Spicy kyllingwok

Denne oppskriften bare må jeg dele med dere, spicy kyllingwok hadde jeg til middag hele fire ganger forrige uke. En sunnere, enklere, bedre og mer smaksrik middag skal du lete lenge etter!

Til to porsjoner trenger du:

En brokkoli, en blomkål, to gulrøtter og 2-3 kyllingfileeter. Du trenger også 1/3 av en matfløte, og krydderet/chilisausen som er på bildet under.

Kutt opp alle grønnsakene til små biter, samme gjør du med kyllingfiletene.

Ta alle ingrediensene i en panne, og stek alt til kyllingen er gjennomstekt.

Krydre deretter godt, og tilsett ønsket mengde chilisaus. Den flasken jeg bruker er veldig sterk, så jeg har kun noen få dråper over hele woken. Rør godt rundt, og tilsett ca 1/3 del av matfløten og la det surre i noen minutter. Kraften som blir av chilien, krydderet og fløten er virkelig bare helt nydelig!

Fullkornspasta blandet i pesto er også supergodt som tilbehør til dette.

Denne woken er virkelig helt fantastisk, noe av det beste jeg noengang har laget. Et godt tips er også å lage litt ekstra, så kan du ta det med deg som niste til jobb/skole dagen etterpå. Yummy yummy, server og nyt!

antrekk 03.09.12

Jeg syns det er helt sprøtt at September allerede er her! Tenk, om bare 14 dager legger jeg ut på mitt livs reise og om 17 dager fyller jeg 22 år. Denne måneden blir insane, det skjer så mye spennende. Jeg gleder meg så! September er en sånn fin måned, høsten kommer snikende og herlige strikkegensere kan endelig bli tatt med i antrekkene.

Her er dagens lille antrekk, i ny genser. Syns den er så classy og fin!

Genser - Vila. Bukse - Tiger of sweeden. Ring - Gina Tricot.

Sko - Dna. Veske - Michael Kors.

så utrolig flinke dere er!

Herlighet for noen flinke lesere jeg har, wow altså! Dere er i alle forskjellige aldersgrupper, hvor dere gjør så utrolig mye spennende og forskjellig. Mange av dere holder på med utdanning og går på skole, noen vil bli advokater, noen studerer trening og flere vil bli sykepleiere - mens andre jobber. Dere er frisører, sosionomer, butikkselgere, håndballjenter, barnevernspedagoger, førskolelærere - dere er aktive, flinke og flere av dere har også barn. Jeg blir helt overveldet jeg, så utrolig flinke dere er! Stor klapp på skuldra til hver og en av dere, jeg blir virkelig helt imponert.

Denne mandagen skal jeg virkelig bruke til å lese nøye igjennom alle tilbakemeldinger, notere ned og lære meg å kjenne dere fantastiske jenter som leser bloggen min. Dette var jo bare kjempegøy!

Her i hus startet dagen med vaniljekaffi, hjemmelagte proteinpannekaker og masse mas fra Milo. Sistnevnte begynner å bli ei skikkelig bolle, han er så glad i mat at han ligger seriøst å griner hvis han ikke får mens vi spiser. Ganske så irriterende, men flaks for han at han er så søt.

Nå går turen videre på trening. Denne uken vil jeg starte med en mil på mølla!

vil du hjelpe meg?

I tiden fremover blir det ikke bare nytt design her på kristinaandersen.no, men også et aldri så lite nytt kapittel. Men, jeg trenger selvfølgelig hjelp fra det viktigste jeg har innen dette - nemlig dere. Jeg vet at mange av dere liker videoblogger, og jeg liker igrunnen ganske godt å lage det selv også. Jeg har derfor tenkt på to ting jeg muligens vil starte med, dersom dere syns det høres spennende ut.

1. "Kristina's hverdag." En til to dager i uka vil jeg bli filmet, og ha med meg filmkamera fra jeg våkner til jeg legger meg. Altså at jeg filmer dagen min, tar dere med rundt på alt fra trening til jobb til shopping og venninnekvelder. Et lite realityshow med en twist.

2. Humor er bare så gøy, jeg elsker å tulle og jeg elsker å få andre til å le! Noen av mine ironiske videoblogger har tydeligvis falt i god smak hos dere, og derfor har jeg vurdert å starte med ukentlige humorprogrammer.

Er dette noe dere syns høres interessant ut, kjære lesere?

I tiden fremover har jeg utrolig mye spennende på gang, og jeg gleder meg som en gal til å kunne dele alt med dere! En av planene mine er å nå ut til flere folk, bygge bloggen enda større og gjøre det bedre enn noensinne. Så, for å nå disse målene mine trenger jeg å vite hva dere liker og kanskje enda viktigere - hva dere ikke liker. Derfor hadde jeg satt stor pris på om dere ville tatt dere tid til å svare på disse spørsmålene:

fi Hva vil du lese mer/mindre av på kristinaandersen.no?

fi Hvor gammel er du og hva driver du med til daglig?

fi Hvorfor leser akkurat du bloggen min?

Jeg vil gjerne bli bedre kjent med dere, så det hadde betydd så mye for meg om dere vil ta dere tid til å svare på disse spørsmålene. Som en liten takk kommer jeg til å kontakte noen av dere som svarer og sende dere en liten overraskelse i posten. ♥

ny joggedress og rabattkode

Har dere sett så fin og fresh joggedress før? Det har ikke jeg, og aldri har jeg fått så mye skryt for en heller! En haug av venninnene mine som har bestilt hjem samme, så nå blir vi en matchende gjeng - haha! Dressen er fra fantastiske Hummel, et merke jeg virkelig digger. Elsker detaljene på joggingsen, neonrosa og blått er så fresht!

Og, siden så mange av dere har etterlyst en rabattkode hos Get Inspired - så har jeg endelig fått ordnet det til dere. Frem til tirsdag får dere -100 kroner i rabatt hvis dere handler for minimum 500 kroner. Kordeordet dere må bruke er LOVE. Nettbutikken har også alltid fri frakt, noe jeg syns er helt genialt. Så nå er det bare å shoppe sporty treningsklær i store baner jenter, hoho!

Var ikke Hummel joggedressen min fin vel? Sportfashion sier jeg bare!

Jakken finner du her. Buksen her.

Toppen her. Skoene her.

Annonse.

nyt søndagen

Søndag er min favorittdag i hele uka! Det er dagen jeg storkoser meg på, slapper totalt av og nyter friheten bare søndager kan by på. Merkelig nok vet jeg at mange kjeder seg på denne dagen, så her tenkte jeg å gi dere litt tips til hva man kan gjøre!

Her er det med andre ord ingen grunn til å kjede seg på søndager! En av grunnene til at jeg elsker denne dagen er fordi at det er den eneste dagen der jeg virkelig klarer å slappe totalt av uten å få dårlig samvittighet. Sove lenge, spise hva jeg måtte ønske, trene hvis jeg orker, spise enda mer, se koselige filmer, ta hjemmespa og ja - bare gjøre hva enn det er som måtte falle meg inn.

Nyt søndagen, dere! Vi trenger slike dager i en ellers så hektisk hverdag ♥

Kristina's sukkerfrie gele

Siden det er kosedag nr.1 i morgen, tenkte jeg å slå til med å gi dere oppskrift på verdens beste sukkerfrie gele. Denne er virkelig helt fantastisk god, hundre ganger bedre enn vanlig gele om jeg får si det selv! Spiser den gjerne 2-3 ganger i uken, da den er nesten fri for kalorier. Det kan vi like!

Dette trenger du til to store/fire små porsjoner:

♥ 10 gelatinplater

♥ 3 dl funlight jordbær rabarbara

♥ 7 dl vann

Først legger du gelatinplatene i kaldt vann i ca fem minutter. Deretter heller du vannet og saften ned i en gryte, og legger så gelatinplatene oppi. Blandingen skal være varm, men ikke koke. Rør godt, og la det avkjøle seg - før du heller over i en bolle. Geleen blir stiv på cirka fem timer, så jeg liker å lage den på kvelden - og spise den dagen etter.

Server gjerne med vaniliekesam eller sukkerfri vanlijesaus. Enjoy!

antrekk 01.09.12

I dag krasjet jeg faktisk et privatleid bryllupsområde for å ta "dagens antrekk" bilder til dere. Jeg ler meg ihjel, alt jeg gjør for denne bloggen altså! Camilla var den skyldige fotografen, tror hun syns det var akkurat sånn passe kleint å snike seg opp der... Hihi!

Her er dagens lille antrekk:

Jakke - Vila. Skjorte - Vila. Bukser - Tiger of sweeden.

Smykke - Vila. Boots - Dna. Clutch - Marc Jacobs.

Cosmetic Organizer

Ah, endelig har jeg bestilt meg en cosmetic organizer! Virkelig et must have for meg, jeg har så mye sminke og produkter at det omtrent flyter over. Nå gleder jeg meg til å få orden i sakene! Dersom dere lurer kan herligheten kjøpes her. ♥

Gårsdagen gikk til Keeping up with the Kardashian marraton, samt gruppeintervjuet Oprah gjorde med hele familien. Jeg liker Kardashian klanen så utrolig godt, spesielt Khloe som virkelig har vokst seg til å bli en utrolig oppegående og godhjerta person. Håper tv-serien aldri slutter, det er virkelig noe av det gøyeste jeg vet! Regner med jeg ikke er den eneste som er bitt av Kardashian basillen...?

hits