september 2011

nytt hus i Hamptons

Hvem drømmer vel ikke om et hus til 100 millioner? Jennifer Lopez er vel en av de få som faktisk har lommebok til å gjøre drømmen sin virkelig. Hun har nå luftet visa-kortet og kjøpt seg et helt nydelig hus i Hamptons-området utenfor New York.

Palasset er på godt over 4000 kvadratmeter, har syv soverom, ni bad og fantastisk utsikt over havet. I tillegg er det marmorgulv med varme på hovedbadet, syv peiser, en håndfull «walk in closets», og selvsagt svømmebasseng. Samt et sjarmerede gjestehus, dersom familien skulle få besøk av venner eller familie. Jeg skulle mer enn gjerne tatt meg en weekendtur til Hamptons for å besøke familien Lopez, det er vel sannsynligvis en opplevelse å bare sette foten inn i et slikt hus.

Men, et hus til hundre mill kommer de fleste av oss dødelige aldri til å få. Likevel har jeg begynt å glede meg utrolig mye til å kjøpe mitt eget hus, innrede alt selv og selvfølgelig bygge en gigantisk peis midt i stua. Jeg skal ha det så hjemmekoselig å fint, det skal en drøm for øyet. Lurer på hvor gammel jeg er når jeg blir eier av mitt eget hus eller leilighet. En ting er sikkert - jeg gleder meg!

giveaway

Fikk en stor goodiebag stappet med selvbruningsprodukter fra fantastiske Tan Towel hjem i posten for noen dager siden. Men - det er alt for mye til at jeg vil beholde alt selv. Noen av dere som har lyst på? You know the drill, girls! Legg igjen en kommentar, så er du med i trekningen. ♥

strålende dag med familien

Solen har strålt så mye her på Sørlandet at i dag kunne vi faktisk ta frem grillen igjen. Kan man be om noe mer i slutten av September? NEI! På toppen av det hele ble vi bedt hjem på middag til mamma, lillebror å Øyvind, så da tok vi selvfølgelig turen. Fikk servert biff, fløtegratinerte poteter og gresk salat, en av mine store favorittretter. Og best av alt - vi kunne spise ute i sola.

Ellers må jeg bare fortelle dere noe jeg nesten døde av i dag. Satt å ventet på bussen, mens en motorsykkel kommer sladdende forbi meg. Plutselig velter hele greia og gutten som kjører den ligger rett ut på bakken. Han ble seriøst så rød i ansiktet sitt at jeg ble redd hjelmen skulle brenne opp, haha! Man skal vel egentlig ikke le i slike situasjoner, men jeg klarte bare ikke dy meg. For en idiot! Alltid like morsomt når fartsbøller skal tøffe seg og det går straka vegen til helvette..

Anyhow, på tide med en dusj! Litt bilder fra min dag:

kan jeg - så kan alle!

Startet dagen med å bake rundstykker, med alle slags grove korntyper. Suupergodt, og ikke minst genialt med tanke på trening å sunt kosthold. Ble hele 32 stk, så nå har vi mat en god del dager fremover. Flinke meg! Neste gang jeg kokkelerer disse skal jeg jammen med få tatt bilder til dere slik at jeg kan dele oppskrift. Utrolig gøy at jeg endelig har lært meg å lage litt mat uten at kjøkkenvifter å grytekluter settes i fyr. Kan jeg - så kan alle. : D

Ellers har jeg fått ryddet leiligheten, besøkt skattekontoret og vasket en haug av tøy. Ganske bra til at klokken bare er elve. Nå gjenstår bare trening med min kjære, så er dagens gjøremål unnagjort.

Er forresten kommentarfeltet mitt rart hos dere? Har fått klager på at det kommer opp andre navn enn deres egne når dere kommenterer og at jeg ikke lengre klarer å svare dere. Utrolig irriterende!

ny sminke og ny kampanjekode

Jeg har nettopp gått bananas på nettshopping, mildt sagt. Nå er høsten her, sant? Så da bestemte jeg meg nemlig for å bytte ut ALT i sminkepungen min, for å friske opp med nye farger å saker. Handlet selvfølgelig over nett, siden det er mye billigere. Men likevell kom summen på rett over firetusen kroner. Herregud, det er dyrt å være jente!

Tre av de 21 (!!!) nye tingene som er på vei hjem til meg. GloMinerals pudder, lipgloss og blush - gleder meg til å teste det ut. Gikk for en lysere farge i pudderet denne gangen, det er på tide å vende seg til at huden ikke er sommerbrun lengre.

Som dere vet sverger jeg egentlig til Id pudderet, men bestemte meg for å prøve ut GloMinerals denne gangen. Har hørt veldig mye bra om det, så håper det lever opp til forventningene. Noen av dere som har testet det ut?

Ellers må jeg opplyse dere om at jeg nå har fått ny kampanjekode til dere hos Blivakker.no, som gir dere -10% rabatt og FRI FRAKT på absolutt alt dere handler der. Kampanjekoden heter fra nå av "FANCY" - remember that, girls!

Annonsebaserte lenker.

endelig tilbake!

ENDELIG fungerer bloggen igjen, den har nemlig vært nede siden sist - as usual. Jeg er tydeligvis alltid den uheldige når noe galt skal skje, har ikke tall på hvor mange ganger nettsiden min har vært nede. Men, da vet dere i hvertfall grunnen til mitt lille fravær. Og nå er jeg tilbake, med mer skrivelyst og enda bedre humør. Jeg har forresten kommet på en brilliant idë som jeg gleder meg til å fortelle dere om, tror ting kan bli veldig spennende fremover.

Anyways, første jeg må gjøre nå er å leie en bil og dra til postkontoret. Det ligger en haug av pakker å venter på meg rundtforbi, noe som alltid er gøy. Har en følelse av at dette blir en liten juleaften, jeg elsker pakker å gaver. Hihi, viser dere når jeg er hjemme igjen! Har dere savnet meg? ♥

spiste til jeg rullet

God morgen søtnoser! Her plasker regnet ned, håper dere er heldigere enn meg?

I går hadde jeg ukas faste spisedag, altså der jeg presser i meg hva jeg måtte ønske. Fikk penger av Granit og stakk til nærmeste kiosk. Kom hjem med sjokolade, popcorn, smågodt, chips, dipp, brus, lasagne.. Spiste til vi rullet avgårde, men verdens beste samvittighet. Elsker virkelig godteri, så måtte le litt når jeg begynte å deppe på kvelden for at jeg ikke hadde fått spist sjokoladekake også. Hjemmelaget sjokoladekake med kokkos på toppen... Vann i munnen! ♥

Men nok snak om mat! Nå er det endelig tid for ei ny uke med trening og ukas første økt skal bli gjort om ca 10 minutter. Gleder meg til å innta mølla igjen og legge bak meg mange kilometer. Håper dere vil gjøre det samme, det er deilig med en god start på det som forhåpentligvis vil bli ei herlig uke. Ikke sant?

dere har spurt - jeg svarer

Du får mange fordeler ved å ha en blogg, blant annet å bli sponset. Alle tingene du har vist på bloggen (unntatt dine egne innkjøp) er de blitt sponset ?

- Dersom ting er sponset, opplyser jeg dette i innlegget.

Hva er Granit's egentlige navn?

- Granit heter Granit - albansk navn.

Hvorfor er aldri du og Veronica sammen lengre?

- Helt ærlig så ligger det ingenting dramatisk bak det, begge er bare så opptatt med sitt akkurat nå. Veronica er ei herlig jente som jeg absolutt er veldig glad i.

Legg ut en typisk dag for deg når det kommer til hva du spiser og hva du trener?

- En typisk dag for meg er å stå opp klokken ni, spise havregryn eller grovt rundstykke til frokost - dra på trening. Her jogger jeg i alt fra 20 til 50 minutter, det kommer helt ann på dagsformen. Deretter går jeg hjem, spiser en banan og en restitusjonshake. Knekkebrød eller noe annet sunt som nytt måltid før jeg drar på trening igjen i fem/seks tiden for å trene styrke. Kylling eller kjøtt til kvelds. Er opptatt av å få i meg mye kjøtt, spesielt kylling.

Hvor høy er du og hvor mye veier du?

- Jeg er 168 høy og veier 65 kilo.

Hvor og hvordan ble du kjent med Granit?

- Hehe, det er faktisk en veldig søt histore. Jeg ble med Veronica en kjapp tur til kjæresten hennes, før vi skulle avgårde til Oslo på jentetur. Der fikk jeg øye på en mørk kjekkas som satt i sofaen, og hvisket til Veronica at "han der skal jeg ha tak i, uansett!". En kveld på byen, en jakke, en haug av sms og ett motorstopp senere fant vi på noe sammen for første gang, som faktisk var på lillejulaften. Vi koste oss så masse at vi helt glemte tiden - jeg kom tuslende hjem klokken syv på morgenen på selveste juleaften. Tror dere pappa ble glad? Haha..

Helt ærlig, hvis noen kommer bort til deg å vil ta bilde med deg, er du glad for det eller er det bare irriterende?

- Det er ingenting som er koseligere enn snille blogglesere som enten hilser eller vil ta bilde - jeg blir like glad hver gang. Setter stor pris på at dere kommer bort, det verste jeg vet er når jenter hvisker og peker på meg. Da blir jeg utrolig usikker og flau, så jeg vil absolutt heller at dere hilser på meg.

Skal du begynne å studere igjen eller har du tenkt til å leve av bloggen i flere år?

- Jeg er helt ærlig veldig i tvil. Med denne bloggen har jeg utrolig store muligheter, jeg må bare lære meg å gripe de. Har veldig lyst til å starte noe eget ved hjelp av bloggen, men dersom jeg ikke gjør dette - er det straka vegen tilbake på skolebenken. Men bloggen blir nok hovedinntekten min en stund til fremover, ja.

Hvor mye tjener du på bloggen i mnd?

- Sammenlagt med alle samarbeidspartnere jeg har, tjener jeg rundt 30 000 kroner i mnd. Men det kan variere, noen måneder har jeg hatt 15 000 - mens andre måneder 60 000. Det kommer helt ann på min egen innsats og annonsemarkedet.

Er du religiøs?

- Ja, det er jeg.

Hva er din svakeste side?

- At jeg er hysterisk. Får jeg ikke viljen min eller føler at noe/noen går i mot meg - får jeg totalt panikk og går helt ut av meg selv. Vet ikke hvorfor jeg er slik, hadde håpet at jeg en gang skulle vokse det fra meg - men det ser tydeligvis dårlig ut. Så det er best å gjøre som Frk. Andersen sier, haha!

Skaper du mye drama, sånn på byen, på fylla etc?

- For to år siden var jeg en stor dramaqueen, men ikke nå lengre. Trekker meg så langt som mulig unna alt som heter drama og mennesker som skaper det.

Hvor gammel var du første gang du drakk alkohol?

- 16 år og ble drita full på hele to Kalinka. Æsj, bare navnet får meg til å brekke meg.

Hvor mange kjærster har du hatt?

- Jeg har hatt mange kjærester, men kun to seriøse f0rhold.

Hva var det du falt for ved Granit?

- Som dere vet var jeg tidligere ei jente som absolutt ikke ville inn i et forhold, men dette forandret når jeg traff Granit. Jeg har aldri opplevd en så god, oppegående og snill gutt, som virkelig visste hvordan han skulle behandle meg. Vanligvis stikker jeg av med halen mellom beina bare en gutt legger armen over meg, men med Granit var det stikk motsatt. ♥ Alt med han og oss føltes bare veldig riktig.

Har du funnet en bloggassistent? Hvis ikke, når skal du gjøre det?

-Ikke enda, jeg jobber med saken.

Synes du ikke selv at du overdriver når du trener to ganger om dagen, fire dager i uken? Jeg selv synes at det blir i overkant mye egentlig.

- Jeg trener to ganger til dagen de dagene jeg trener med PT. Da deler jeg opp treningen min, i stedet for å trene alt på morgenen. Elsker å trene kondisjon på morgenen og styrke på kveldene. Så nei, jeg syns personlig ikke at det blir i overkant mye, jeg kjenner min egen kropp og vet hva jeg takler. Men dersom jeg blir sliten, tar jeg meg fint noen dager fri fra treningen - uten å få dårlig samvittighet.

Hvordan var det første møtet med granit og foreldrene dine?

- Helt topp, avslappet og koselig.

Har du silikon? Hva mener du om det?

- Selv har jeg ikke silikon, men har ingenting i mot det. Dersom jeg hadde vært helt flatbrystet og fått dårlig selvtillitt av den grunn, hadde jeg sansynligvis gjort noe med problemet.

Hva er det verste du har gjort mot noen?

- Jeg har gjort feil i livet mitt som alle andre. Det absolutt verste jeg noen gang har gjort mot noen er å gå bak noens rygg og ikke være ærlig.

Hvor tynn vil du egentlig bli?

- Tynn nok til å føle meg 110% vel i min egen kropp.

Hvor lenge holdt dere på før dere ble offentlig sammen?

- Fire måneder.

Svar ærlig på dette du……….. når har du tenkt å trekke vinnerne?

- Mange av dere maser på vinnerne av konkurransene. Jeg trekker ALLTID vinner ca en uke etter konkurransen og får samarbeidspartnerne mine til å sende ut premien. Det jeg derimot ikke gjør, er å annonsere de som vinner på bloggen - noe som tydeligvis fører til forvirring for mange av dere.

Hvor kjøpte du den hvite strikkagenseren i forrige innlegg og hvor mye kostet den?

- Kjøpte den på Bik Bok på fredag, den koster 399 ,-. Superdigg!

Hvilken kjent norsk person ville du datet om du ikke hadde hatt Granit?

- Been there, done that og for å si det slik: det skjer aldri igjen.

Snuser eller røyker du?

- Snuser på fest og tar meg i blandt en festrøy. Teit - jeg vet.

Hvordan vil du beskrive deg selv?

- Som en livlig og snill jente, med beina plantet ganske godt plantet på bakken. Farlig vimsete og latterlig distre, men med et stort hjerte og pågangsmot. Er det noe jeg vil, så jobber jeg for å oppnå det - koste hva det koste vil. Jeg er sta, hissig og kan være litt av en shitkid til tider. Familie, kjæreste og venner kommer først - ofrer alt for de jeg er glad i. Humor og kødd er det gøyeste jeg vet, og dersom du ser meg - vil jeg tro det er med et stort smil rundt munnen. Eller kanskje liggende på bakken der jeg ler meg ihjel, fordi jeg ser dobbelt og ca alltid faller... *ler*.

Til venner og familie: jeg har vært uten mobil siden fredag - får telefon igjen i morgen.

29 spørsmål - jeg svarer ærlig

Okei, det er vel bare å innrømme det. Jeg har blogglyst på størrelse med ei ert for tiden, føler jeg har fryktelig lite å formidle. Så derfor kjører jeg i gang en annerledes spørsmålsrunde, som jeg lover å besvare så fort spørsmålene har rullet inn.

De 29 første (seriøse) spørsmålene som kommer inn på dette innlegget MÅ jeg svare 110% ærlig på - uansett hva de dreier seg om. Kjør på folkens - svar kommer fortløpende. ♥

liten update

God morgen alliphopa! ♥

Ble en kjapp bildeløsning med photoboot, genialt å ha mac. Nå skal jeg løpe rundt å ta fatt på dagens gjøremål, så blogges vi så fort jeg er hjemme igjen. Ønsker dere en fin lørdag så lenge! Skal dere noe gøy i kveld?

tid for hjemmekos

Beklager for labert med updates i dag folkens, timene har bare flydd unna. Startet dagen med jobb, på slutten var jeg seriøst så sleepy at jeg gikk rundt å shottet ekspresso. Haha, det passer seg ikke å gjespe forran kundene vet dere! Etterpå var det rett ut å spise med Tone og en liten tur på shopping. Nå er jeg endelig hjemme og skal slappe av med Granit resten av kvelden. ♥

Lurer på å stikke avgårde på Videoteket for å leie noen filmer til helga, det er så deilig å bare slappe helt av på sofaen med gode filmer på tv. Noen av dere som har noen tips til hva vi burde leie?

mobilblogg

Ute på tur med Milo, sminkefri og i verdens mykeste parkas. Nå skal jeg straks hjem igjen å gjøre meg klar til en tur på cafë med ToneBestis. Blir koselig å hooke opp igjen med verdens beste jente, elsker at vi plutselig bare bor en spasertur unna hverandre.

Forresten, dere må bli like flinke til å kommentere som før! Mye gøyere for meg å oppdatere da, når jeg får litt tilbakemeldinger på det jeg skriver. Jo mer dere kommenterer - jo mer oppdaterer jeg. Deal? ♥

gårsdagens innkjøp

Tenkte å vise dere noen av gårsdagens innkjøp - som jeg lovet.

Uggsene viser jeg i et eget innlegg senere, har ikke fått tatt bilder av de enda. Har telt parene mine og funnet ut at jeg har hele syv stk. Pluss at jeg ga bort et helt nytt par til ToneBestis i forrige uke, som jeg aldri fikk brukt. Herregud, det er uten tvil på tide å roe ned ugg shoppingen. Anyways, under kan dere se innkjøpene mine. Jeg er storfornøyd, men trenger enda flere gensere merker jeg. Så derfor stikker jeg på enda en shoppingrunde nå, tjohei! : D

Undertøy fra Gina Tricot. 59 kroner pr stk.

Pannebånd fra Pieces. 80 kroner.

Highwaist bukser fra Pieces. 360 kroner for dongri og 329 for den sorte.

Sko fra H&M. 129 kroner.

Strikkegenser fra Only. 160 kroner - kupp!

I ♥ wallprints

Jeg elsker veggord - det setter et helt utrolig koselig og personlig preg på et hjem. Selv har jeg alltid hatt lyst på veggord i leiligheten, men jeg har ikke fått fingeren ut enda. På lørdag derimot, fikk jeg Carpe Diem i wallprints av min søte venninne Nina. Så da var det bare å henge det opp og nyte synet.

Veggordet jeg har koster 129,- og kan kjøpes i nettbutikken Ninas Skatter.

Ble det ikke koselig? Perfekt plass å ha det på syns jeg!

Dette er ikke et sponset innlegg, men et innlegg jeg har lyst å skrive fordi venninna mi fortjener det. Nina er vanvittig flink og arbeider hardt for å oppnå det hun vil. Utrolig godhjerta og skjønn jente, som virkelig vet hvordan hun skal få meg til å le. Nettbutikken hennes selger kun veggord og må være noe av det billigste på markedet. Det geniale er også at veggordene er utrolig enkle å lime fast på veggen, du legger det bare på og drar av. Resultatet blir feilfritt og superfint.

Jeg tenker å bestille flere veggord av henne, og jeg gleder meg til å vise dere de når jeg får bestemt meg for hva. Kjenner jeg må få gjort det snarest, jeg elsker nemlig å ha personlige tekster på veggene. Spesielt nå som høsten er her, da er det så fint å ha stearinlysene tent og veggordene som setter et ekstra koselig preg på hjemmet...♥

gode nyheter!

Vet dere hva? Min favoritt nettbutikk i hele verden har nettopp passert over 200.000 kunder - jeg er så stolt av hva Silvia og crewet til Blivakker.no har fått til. For en nettbutikk og for en fantastisk service! Det er en grunn til at jeg har vært fast kunde der i snart to år. ♥

Dette må selvfølgelig feires med at Blivakker nå har -10% på HELE nettbutikken. På absolutt alt, jeg må bare elske det. Har allerede klikket hjem min favoritt hårspray, et fantastisk bodybutter, en stooor bodywash fra herlige Ole Henriksen og litt annet goodies. Det er alltid gøy med pakker i posten, er dere ikke enige?

Og de gode nyhetene stopper ikke der. Det er i tillegg fri frakt nå og hvis dere bruker kampanjekoden LYKKE - får dere ytteligere -10% rabatt. Dette er hva jeg kaller en god deal! Regner med dere finner noe dere liker, jenter. ♥

Annonsebaserte lenker.

sort belte i shopping

Pjuuuuuuh! Jeg ligger rett ut i sofaen og er så sliten i beina at jeg har ikke ord. Det tar på å shoppe, virkelig. Fikk jo litt penger til bursdagen min i går, så da tenkte jeg det var en fin mulighet til å oppgradere høstgarderoben min litt. Kom hjem med så utrolig mye fint, blant annet enda flere uggs, jeans, hårbånd, strikkegensere, undertøy, sko og masse annet comfy. Gleder meg til å vise dere!

Nå skal jeg spise en rask middag, før jeg må løpe videre. Det er tid for dagens andre trening, sammen med PT'en min Lasse. Har ikke ord for hvor hardt den gutten pusher meg, kjenner seriøst blodsmaken i munnen til tider. Langt i fra ubehagelig, bare fantastisk DEILIG. En dag uten trening - en dag uten mening. : D

Whitney Port for Bik Bok

Helt siden første gang jeg så Whitney Port i tv-serien The Hills, så har jeg alltid syns hun har vært ei fantastisk søt og jordnær jente. Derfor syns jeg det var ekstra gøy at hun er Bik Bok sin nye designer, jeg gleder meg til å trippe rundt i klærne hennes.

Jeg har fått verdens største crush på den grå strikkegenseren, so cute!♥

Den 6 oktober kommer klærne ut i butikkene, så da er det bare å være første mann til mølla. Og dersom du bor i Oslo, skal jeg ærlig innrømme at jeg misunner deg stort. Whitney inntar nemlig Bik Bok butikken som ligger på Karl Johansgate 12, den dagen kolleksjonen slippes. Eventet er åpent for alle - bedre blir det ikke.

Kolleksjonen hennes består av 13 plagg, en jeans, to vesker og et par sko. Selv har jeg allerede funnet fire-fem plagg jeg vil ha i høstgarderoben min, så jeg håper virkelig jeg rekker å sette kloa i noe av det før det blir utsolgt.

Har du sett deg ut noe du liker?

en perfekt 21 års dag

Må uten tvil starte dagens innlegg med å si TUSEN HJERTELIG TAKK for alle gratulasjoner - jeg blir helt rørt! Tenk at så mange av dere husker på meg og gratulerte meg med dagen min. Føler jeg har tusenvis av venninner rundt om i Norge, jeg er ei heldig jente. ♥

___

Gårsdagen startet med som mange av dere vet et sykehus besøk, for å sette botox i øynene mine. Ikke særlig behagelig, jeg var så ruset og slapp av alle medisinene når jeg kom hjem igjen at jeg sov syv timer i strekk - for å ikke snakke om smertene. Autch! Men nå er det heldigvis gjort og det vil vise seg innen ti dager om dobbeltsynet har forsvunnet. Så da gjenstår det bare å krysse fingrene å håpe på det beste.

Senere ble det åpning av gaver og masse glede. Fikk det nydeligste hjertesmykket med diamanter av Granit, samt en stooor rosebukett og et supersøtt kort. Av familien fikk jeg flotte klær, to par sko fra Ugg Australia, penger og alt jeg kunne ønsket meg. Hva annet skal man gjøre enn å smile?

På kvelden dro jeg og min kjære ut med Pappa å familien for å spise god middag på verdens beste gourmet restaurant. Der ble det vin, indrefilet og fantastisk tilbehør. Jeg trillet avgårde til neste restaurant, der det ble enda litt vin. En perfekt 21 års dag, til tross for sykehus besøket jeg så veldig mørkt på. Heldigvis! ♥

Og igjen, takk for alle gratulasjoner! Dere er herlige.

birthday girl

I dag er det hele 21 år siden jeg kom til verden, utrolig rart å tenke på! Jeg har alltid vært veldig glad i bursdager, så dette er absolutt en gøy dag.

Gratulerer med dagen til meg! : D

ikke lett å være kresen

Startet uka med god frokost på cafë, med Granit som selskap. Jeg spiste fiskesuppe, som smakte himmelsk. God, kremete og varm - med alt mulig sjømat oppi. Love it! Etterpå spaserte vi litt rundt i byen og prøvde å finne ting jeg kunne ønske meg til bursdagen min i morgen. Det var lettere sagt enn gjort, jeg føler i grunnen jeg har alt jeg trenger. Bortsett fra en godt høst/vinter jakke, men fant selvfølgelig ikke noen jeg likte. Slik er det vel når man er kresen..

Ellers tenker jeg mye på at jeg skal på sykehuset i morgen å få botox i øynene, gruer meg noe helt fryktelig. På toppen av alt får jeg bare lokalbedøvelse, så jeg må bare prøve å innse at det sikkert blir ganske så ubehagelig. Håper bare inderlig at det kan hjelpe på dobbelsynet mitt, selv om jeg har mine tvil. Jaja, tenk positive tanker og det positive gror - er det ikke det riktig da?

venter på å dø

Dette har vært en skikkelig klein søndag. Ligger rett ut på sofaen og venter vel egentlig bare på at døden skal hente meg. Slik er det hver eneste gang jeg har helt nedpå med den helvettes alkoholen, jeg kollapser totalt. Fikk heldigvis samlet litt krefter til å bake en brownies, bare se så digg:

Nå gleder jeg meg veldig til en ny uke med haugevis av trening og sunt kosthold. Og selvfølgelig, så mange edru helger som mulig. Har bestemt meg for å kjøre 110% fremover og prøve å få trent to ganger til dagen. Kondisjonstrening på morgenen fem dager i uka og styrke på kveldene fire dager i uka, det bør gi meg gode resultater.

Anyways, på tide å benke seg forran tv'en igjen. Noe gøy som går i kveld?

yesterday - so much fun!!

Hadde en alle tiders bursdagsfeiring med mange av de fine jentene mine i går. Fikk så utrolig mye fine gaver og bursdagsklemmer at jeg ble helt rørt, jeg er heldig som har så gode venner! Kvelden gikk til dansing, drikking og bare gøy. Senere stakk vi videre på byen, der en full og vanskelig Andersen plutselig bestemte seg for å dra fra sitt eget selskap. Herregud, hvem er det som gjør sånn? Jeg skylder på to flasker vin og dårlig dømmekraft.

Før jeg visste ordet av det satt jeg i en taxi og danset til kurdisk musikk sammen med sjåføren - husker det eneste jeg tenkte på var hva i helvette er det jeg driver med? Åttehundre kroner og syv kuridske sanger senere kom jeg meg omsider frem og la meg til å sove med Granit. Våknet ikke overraskende opp med tidenes skallebank og trodde verden skulle gå under. Ærk, det slår aldri feil! Så da kjørte vi til den nærmeste Mc'Donaldsen for å få i oss noe frokost, perfekt hangover mat.

Men dere. Jeg har hørt rykter om at jeg og ToneBestis lagte en musikkvideo i går, som visst nok skal være latterlig morsom. Skal jeg være så tøff at jeg legger den ut på bloggen..?

birthday bash

Herregud for en lang dag dette har vært! Men, nå er endelig kvelden her. : D

Om en liten halvtime kommer jentene mine til meg på bursdagsfeiring, weee! Gleder meg som en unge til å se alle igjen og til å ha en skikkelig girls night out. Det er latterlig lenge siden sist jeg tok den helt ut, så i kveld skal jeg jammen med slå ut håret og ha hælan i taket.

Kos dere masse denne lørdagen, viser flere bilder senere. ♥

oppgitt

Da var jeg hjemme fra sykehuset - med dårlige nyheter. Det blir ingen operasjon på meg, men heller innsprøyting av botox i øynene. Jeg vet, det høres helt insane ut. Er mildt sagt fly forbanna, fordi jeg forstår ikke hvordan en lege kan ta fra meg en operasjon fem dager før det skal skje. Det skulle ikke vært lov! Her har jeg fått sykemelding fra jobb å hele pakka, jeg blir så oppgitt. I hvertfall når jeg sliter så mye som jeg gjør med dobbeltsynet. Men det er jo alltid noen som skal ødelegge.

Nå skal jeg uansett videre igjen og prøve å få opp mitt dårlige humør. Ville bare hive inn en liten update, flink blogger som jeg er. Endelig er det helg, noe som alltid er deilig. Har dere noen spennende planer?

travel dag fra start til slutt

God morgen alle sammen! ♥

Først og fremst så må jeg si tusen takk for alle fine kommentarer på innlegget under - jeg ble helt rørt. Utrolig gøy å bli backet opp av så mange snille mennesker, det betyr mye. Mails har også tikket inn fra en haug som vil vite hva jeg gjorde, men altså. Dersom dere leser å følger med på bloggen, vet dere godt hva jeg har gjort. Det trenger ikke alltid være lavkarbo eller dietter når man vil ned i vekt, jeg tror på langvarige resultater og normal mat. Synd at en så bra ting er så undervurdert, ikke sant?

Anyways, dette blir en sykt hektisk dag. Slik ser den ut:

Skal jeg selvfølgelig prøve å få blogget så mye som mulig, men dersom det blir litt mindre oppdateringer her inne - så vet dere grunnen. Jeg har telt timene og funnet ut at jeg er ikke i seng før halv tre i natt. Jesus christ, i tillegg skal jeg opp klokken ni morgen for å dra på jobb i igjen. Heldigvis elsker jeg jobben min, da.

Blogges før jeg drar på sykehuset, søtiser!

tretten kilo siden

Mange av dere har spurt om jeg kan legge ut bilder slik jeg så ut i fjor og jeg har faktisk tenkt lenge over det. Jeg vil ikke sende feil signaler og jeg er helt ærlig også flau over hvordan jeg så ut før. Stortrives i min nye kropp og gleder meg til å ta treningen til flere nye høyder. Man kan klare det man vil klare, det er det INGEN tvil om.

Før til venstre // etter til høyre:

Nå er jeg forberedt på en god del haters kommentarer, da det er over 25 000 mennesker som leser denne bloggen. Men la gå, jeg ber vel om det. Her i jante-norge skal man helst ikke oppnå så mye.

Helt ærlig er jeg STOLT! Har jeg ikke vært flink? : D

det nytter ikke å grine

I dag var en slik dag jeg bare hadde lyst å ligge under dyna, syns synd på meg selv og grine over valg jeg har tatt. Men hva i huleste oppnår jeg med det? Ingenting! Så da hoppet jeg opp av senga og rett i treningstøyet. Løp av meg en haug av frustrasjon på mølla, utrolig deilig. For å ikke snakke om energien jeg fikk etterpå, jogging er virkelig verdens beste terapi.

Sitter å hører på Mohombi - Coconut Tree på full guffe i stua, den sangen er så herlig. Får meg alltid i godt humør, uansett. Må liksom bare smile når jeg hører den. Nå skal jeg straks lime på meg maska før jeg sykler oppover til jobb. Skal ta med meg kamera i dag tenkte jeg, så kanskje dere kan få litt bedre innblikk i hvordan jeg jobber!

Ha en fin dag så lenge, vi skrives etterpå. ♥

videohilsen

Det er så UTROLIG gøy at dere er så flinke til å kommentere for tiden. Mye gøyere for meg å oppdatere masse når dere gir så mye tilbakemeldinger. Fortsett slik, så når bloggen garantert nye høyder! Dere er så gode alle sammen. ♥

red jeans

Har dere hørt om Vercase red jeans parfymen? Jeg fikk den i posten denne uken og den har allerde blitt min nye favoritt. Den er så sexy, frisk og sporty som en parfyme kan bli - perfekt for meg! Elsker også den søte røde flasken den kommer i:

Desverre er den utsolgt på nettet, så jeg har desverre ingen link jeg kan dele med dere. Jeg vil uansett tro den selges på parfymerier. Jeg fikk også med Versace blue jeans, som er til gutter. Og jeg har bare en ting å si: NAM! Den lukter akkurat slik en gutt skal lukte, skikkelig maskulin og sporty. Dere finner den her.

Ellers kan jeg tipse om at Blivakker.no har vanvittig gode tilbud akkurat nå, så jeg tenkte like godt å dele hele nyhetsmailen med dere. Bra å få god oversikt, ikke sant? Dere kan titte igjennom her og se om dere finner noe som faller i smak.

Husk at dere får fri frakt og -10% rabatt i pris på alt dere handler ved å bruke "LYKKE" som kampanjekode. Og dere? Prøv parfymene under, beste jeg har brukt på en evighet!

Lenkene er annonsebaserte

Psst! Jeg har nettopp laget videoblogg til dere, selv om det er det kleineste i hele verden. Men la gå, skal laste den opp - så postes den på bloggen innen kort tid. : )

elsker min ToneBestis

Åh, jeg elsker mine nye tøffler fra Ugg Australia SÅ mye. ♥

Startet dagen med ToneBestis, bedre enn det blir det ikke. Først spiste vi godt frokost, før vi tok turen på trening. Der ble det kondisjon og styrke - før vi avsluttet med litt powerplate. Herliiig!

Nå er det straks tre timers jobbing på meg, vi skal ha stort selskap på jobb i dag. Over hundre mennesker skal komme og jeg er en av de som skal servere. Går vel straka vegen til helvette, dobbeltsynet tar livet av meg for tiden. Trynte ned en trapp på mandag liksom, gøy å se full ut når jeg faktisk er klin edru.

Anyways, digger dere tøfflene like mye som meg? Hihi : D

quitters never win!

Mange av dere har lurt veldig på hvordan jeg kom i form og hvordan jeg har gjort det. Vell, jeg kan stolt si at det har vært hardt arbeid og ingen mirakeldiett. Jeg tror ikke på å sulte seg med shakes eller spise babymat, jeg tror på hard trening og et normalt kosthold. Dytter man i seg ei bollepakke til dagen, blir man til slutt ei bolle. Men spiser man derimot god og sunn mat, da ser man ut deretter også.

Det er sikkert fristende for mange å hive seg på disse såkalte diettene. Suppe spising, drikking av shake, cravings av babymat eller den verste.. bare ikke spise noe. Jeg må bare le av de jentene som tar disse valgene. Hvorfor? Du mister kanskje fem kilo på to uker, men tro meg. Når du er ferdig på dette går du rett opp igjen, ikke bare de ti kiloene du mistet - men sannsynligvis noen ekstra. Så kjør heller på med ordentlig mat og god trening, det gir langvarige og fantastiske resultater.

Her kommer mine tre viktigste tips for å komme i form!

1. Skjerp kostholdsvanene dine.

Sjokolade, alkohol, kaker og slike ting er forbeholdt en dag i uka der du kan kose deg. Altså, på din faste spisedag der du spiser hva du har lyst på. I ukedagene anbefaler jeg en sunn og god kost. F.eks havregryn med melk og banan til frokost, grove rundstykker/knekkebrød med skinke eller egg til lunch, laks å grønnsaker til middag og noe lett å enkelt til dagens siste måltid. Poteter er ikke livsfarlig å spise, men jeg prøver å holde meg unna da jeg får vondt i magen av det. Så da spiser jeg heller to ekstra gullrøtter, så slipper jeg å ligge med mageknip resten av dagen.

Frukt, nøtter og grønnsaker er selvfølgelig perfekt til mellommåltid. Jeg er veldig glad i epler, banan, kiwi og mango. Det mange av oss jenter (inkludert megselv..) gjør feil er å være livredde for å få i oss karbo. Det er feil, etter ei hard treningsøkt SKAL vi også ha i oss litt karbo for å få restituert kroppen best mulig.

2. Dropp alkoholen, så mye som mulig.

Dette er vel det som har gjort mest underverker på min kropp, at jeg ikke drikker alkohol flere ganger i uka. Det er vel noe alle vet at alkohol virkelig psyker ned kroppen? Det er spesielt veldig dårlig hvis man trener mye styrke. Nå sier ikke jeg at alle burde bli helt avholds og holde seg til vann, selv om det sikkert hadde vært det beste. Prøv å hold deg til å feste to ganger i måneden, du trenger ikke helle nedpå med vin og sprit flere ganger i uka. Less is more av akkurat dette, tro meg.

Dersom jeg har vært ute på en lørdag, syns jeg det er et helvette å komme seg opp på trening selv på mandag. Kanskje også tirsdag. Og når jeg først har kommet meg på mølla, føles det som at kondisjonen min har krepert. Derfor drikker jeg sjeldent, noe jeg kommer til å fortsette med. Tenker å gå ned til en gang i måneden eller kun når spesielle annledninger byr seg. For å si det slik, denne kroppen kom ikke av alkohol:

3. Drikk vann, masse vann!

Vann er bra for både hud, hår, kropp og sjel. Jeg drikker minst tre liter til dagen og jeg elsker det. Før var jeg avhengig av pepsi max, but not anymore. Det er viktig å drikke mye, ikke bare når du er trøst. Visste du at jo mer fett du bærer på, desto lavere andel av deg består av vann? Og jo mer muskler du har, desto mer væske har du i kroppen også? Så drikk vann kjære venner, det er så utrolig mye viktigere enn mange tror!

____

Selv er jeg veldig fornøyd med resultatene jeg har fått, men jeg har mye igjen. Jeg vet hva jeg vil og jeg SKAL klare det. Det handler om å aldri gi opp. Winners never quit and quitters never win!

kvalitetstid med lillebror

Har hatt en skikkelig koselig dag i byen med min skjønne lillebror, gud så glad jeg er i den gutten. Han sitter ved siden av meg i skrivende stund, jeg kløyp han nettopp i kinnet og kalte han gullet mitt. Fikk et "oh my god..." til svar, haha! Etter at jeg flyttet hjemmefra har jeg virkelig forstått hvor mye familie faktisk betyr, det er liksom de som er glad i deg uansett hva som skjer.

I dag har vi shoppet, spist god lunch å sjokolademouse på restaurant og bare hatt det gøy sammen. Spanderte ei ny bukse på Eirik, så da ble han kjempeglad. Jeg kom hjem med et nydelig skjerf og litt annet dilldall. Var egentlig på jakt etter ei høstjakke, men kom desverre hjem tomhendt. Noen av dere som vet hvor de selger fine jakker med pels? Ble ikke canada goose på meg likevel, jeg klarer bare ikke gå med et dødt dyr rundt nakken. Jeg er jo dyreelsker nr.1, så det følets bare veldig veldig feil.

Litt bilder fra vår fine dag. ♥

Nå kommer straks mamma og tar med seg både lillebror å Milo. Dør av tanken på at Milo ikke skal være hos meg på noen døgn, etter alt som har skjedd i det siste har jeg blitt ekstremt avhengig av han. Han er den lille kosebamsen min, som alltid er der og får meg glad. *gråte* Men nå skal jeg jobbe resten av uken og trene masse - så da får familien låne han litt.

Senere i kveld catcher jeg opp med ToneBestis, gleder meg!

gøyeste treningen på lenge

I går trente jeg til halv ni på kvelden sammen med PT'en min Lasse - herregud for en RÅ treningsøkt. Jeg har aldri blitt så pusha eller løftet så tungt i hele mitt liv. På slutten var jeg så sliten å overtrøtt at jeg lo så jeg grein og klarte å slå en manual på seks kilo i mitt eget hode. Når slike ting skjer, da vet du at du har trent bra! Skal trene med han igjen til torsdag, så da tar jeg med meg kamera. Gøyeste og mest effektive treningen jeg har hatt noen gang tror jeg.

Klarte utrolig nok å dra meg på trening i dag også, men det fikk bli med kondisjonstrening. Var så lemster etter i går at jeg sleit med å ta på meg jakka. Etterpå dro jeg rett til hudpleieren for å farge og vokse brynene, før jeg løp videre til SalongXtend for å farge håret. Pjuuuh, what a day - og dagen er ikke halvveis en gang. Men det er fint å ha litt hektiske dager, da tenker jeg mindre og klarer å fokusere på det positive.

Nå er lillebror kommet og vi skal en tur på shopping, blir koselig å se han igjen. Skal få tatt bedre antrekksbilder til dere, så det er bare å følge med i løpet av dagen!

tre måneder til Hollywood..?

Hva er det dere mener med at vi ikke har president i Norge? Barack Obama har jo gjort en helt fantastisk bra jobb til nå! Neeeida, jeg måtte bare tulle litt med dere hissigpropper. Jeg vet jo utmerket godt at det er Kong Harald som er presidenten, så dum er jeg selvfølgelig ikke.

Anywaays, jeg har fått helt enormt mye fint i posten i dag.

Hele fem pakker ventet på meg, føltes nesten som juleaften. En av de gøye sidene med å være blogger, man får sendt hjem utrolig mye fint. Noe spesielt dere har lyst at jeg skal vise frem? Så kan jeg selvfølgelig ta bedre bilder til dere senere!

Nå venter straks nok en treningsøkt, denne gangen med PT (personlig trener). Gleder meg som en unge, det skal bli fantastisk deilig å bli ordentlig pusha. Har faktisk vurdert å reise tre måneder til Hollywood i løpet av neste år, for å trene med de personlige trenerne som kjendisene bruker der nede. Deilig å komme seg bort litt, samt ankomme Norge igjen i tidenes form. En drøm jeg har store planer om å oppfylle, mens jeg enda er ung og kan.

Men nå måå jeg løpe, sent ute as usual. Skrives etterpå, kos dere så lenge ♥

bakemester Andersen

I går tok jeg helt av på kjøkkenet og bakte boller. Med kokkos og vaniljekrem, skoleboller bli vel kanskje heller det rette ordet. Supergode! Ble stappmett etter en, så jeg plasserte resten i frysen. Nå er det nemlig full skjerpings på kosthold fremover, gleder meg til å komme tilbake i gamle å gode vaner igjen.

Vet dere hva jeg har gjort i dag? Vært i Vennesla å brukt stemmeretten min. Den som stemmer, bestemmer. Så jeg anbefaler absolutt alle til å gjøre det samme. Det er sannsynligvis flere av dere som har gjort det? Blir spennende å se hvem som blir president i Norge denne gangen.

Nå skal jeg hoppe i treningstøyet og løpe bort kjipe tanker!

Måtte jukse litt da. Ferdig bolledeig er genialt og smaker supergodt!

en fasade som ikke stemmer

Takk for dere som har gitt fine kommentarer på forrige innlegg, det betyr mer enn dere tror. ♥ Til dere andre - jeg må bare riste på hodet. Når man er toppblogger så har man tydeligvis ikke lovt å ha følelser, eller hva? Og dersom man først viser følelser, begynner mange der ute å diagnosere oss. Enten vi bulimi, anoreksi, er psykisk utslitt eller gravid. Så som toppblogger har jeg altså ikke lovt å problemer i privatlivet - jeg må være syk for å være trist?

Jeg vil ikke være en av de jentene som later som om alt er så forbanna perfekt, når virkeligheten er en helt annen. Leve i en fasade som ikke stemmer. Jeg har virkelig ikke krefter til å slenge en fake Louis Vuitton veske på skuldra, løpe til nærmeste cafë og presset opp et stort falskt smil på bildene til bloggen, selvfølgelig iført solbriller slik at ingen skal se de hovne øynene. Det blir for dumt, fordi jeg er menneskelig jeg også. Så da sier jeg det heller som det er - ting er helt jævlig.

Men selv om ting ikke er greit akkurat nå, er jeg absolutt ikke syk. Det kalles å være menneskelig. Forskjellen på meg og deg er bare at jeg må fortelle det til rundt 25 000 mennesker. Jeg må gå på jobb og på handletur, der mange mennesker som passerer meg vet at jeg sliter om dagen. Og det er ikke gøy, det er faktisk flaut. Ikke alltid like lett å ta en oppvask med livet på bloggen, men nå har jeg valgt denne jobben og jeg står for det. Jeg vil heller si ting som det er, enn å leve på en løgn.

Livet er ikke alltid en dans på roser, blogger eller ikke.

fredag

Jeg har det ikke så veldig fint akkurat nå og har i tillegg begynt å spy. Går igjennom noen personlige problemer og føler virkelig jeg trenger en pust i bakken. Det å smile på bloggen og late som om alt er helt bra er bare noe jeg ikke klarer. Så da snakkes vi heller når jeg føler meg bedre. ♥

brus, sjokolade og dyner i stua

Gjett hvem som ligger å drar seg i senga enda? ToneBestis! Vi gikk fra hverandre i elve tiden i går, men da jeg kom inn døren hjemme ringte plutselig telefonen. Det Tone som lurte på om jeg var klar for sleepover - noe jeg selvfølgelig var. Så da var det bare å diske opp med sjokolade, brus og dyner i stua. Just like when we were kids. ♥

Vi så KLOVN, herregud for en utrolig teit, brutal og morsom film - alt på en gang. Absolutt verdt en titt, spesielt hvis du vil se to gifte idioter dra på Tour De Fitte. Mannfolk i et nøtteskall, mer trenger jeg vell ikke si..?

Anyways, på tide å være litt seriøs. Nå skal jeg straks avgårde på trening, jeg skal nemlig ha min første time med ny PT i dag. Gleder meg til å få nytt treningsprogram og bli pusha av noen som virkelig kan sakene sine. Har slitt litt i det siste med motivasjonen, så hva er vel da bedre enn å ta seg ei runde med personlig trener?

Jeg har trent det samme treningsprogrammet så enormt lenge, og kjenner resultatene begynner å stoppe. Så da ligger det vel noe i ordtaket "gjør du det du alltid har gjort - får du det du alltid har fått". Så i dag er jeg klar for å lære masse nye teknikker, nye metoder og få ny gnist på trening. Time to get FIT!

no strings attached

Har tilbragt flere timer i sofakroken i dag, bare koblet helt av og spist ting man ikke skal spise i uka. Skulle trodd det var søndag, hehe. Bestilte sushi takeaway også, maki med laks. Like godt som alltid! Og til dere jenter, har dere sett filmen no strings attached? Hvis ikke - se den!! Skikkelig søt og herlig film, med masse love glove dove. ♥

Meen, nå er det slutt på sofakos. I skrivende stund ringte faktisk ToneBestis meg og ville møtes igjen. Hurra for gode venninner! Så nå får jeg bare ta på meg klær, ligger nemlig rett ut i tshirt og undertøy her. Kan ikke risikere å gi hele Kristiansand hjerteinfarkt heller, så da er det bare å kaste på seg noe anstendig. Jeg er klar for caffelatte og grønnsakskopp med dipp på Hos Naboen - det er så godt.

Skrives når jeg kommer hjem, kos dere så lenge!

fire år senere

Etter å ha delt livet mitt på nett i snart fire år, må jeg virkelig bare le når jeg ser alle fasene jeg har vært igjennom. Dere har fulgt meg gjennom puberteten, kjærlighetsbrudd, fyllevas, galskap på jenteturer, raserianfall, gråting, festing, latter - egentlig hele livet mitt. Absolutt alt er blitt dokumentert og jeg skal ærlig innrømme at jeg dør litt av skam når jeg tenker på hva jeg har skrevet opp igjennom årene. Men en ting skal jeg ha - jeg visst virkelig hvordan jeg skulle underholde. Herregud for noen gøye år jeg har hatt!

Jeg skal ikke legge skjul på at det var mye enklere å blogge før, da livet var en fest. Bokstavelig talt. Jeg drakk vin som vann, reiste til Alanya når det måtte passe meg og brukte penger som om jeg var Paris Hilton. Leserne mine på denne tiden lo seg vel halvt ihjel av alle påfunnene mine, jeg hadde alt - utenom hemninger. Og jeg elsket hvert sekund av det, alvorlighet eller kjedsomhet var ikke et tema i denne tiden. Eneste jeg gjorde var å leve livet, slik jeg likte det best.

Den dagen i dag lever jeg fortsatt livet slik jeg liker det best, men på en mer balansert måte. Jeg driver mitt eget firma, har byttet festing ut med trening, politiuniformer med jobbuniform og tequila med vann. Enkelte dager kan det bli for kjedelig for meg, men slik vil det vel alltid være. Da hiver jeg på meg høye hæler og tar en gøy kveld på byen med jentene mine. Jeg liker fortsatt å gå ut, bare ikke tre ganger i uka - noe jeg vil påsta er litt mer normalt. En gang må man jo bli voksen, ikke sant?

For alle vil det komme en tid i livet der man beveger seg bort fra all galskapen, dramaet og menneskene som skaper det. Man beveger seg bort fra ungdomstiden og går over til å bli voksen. Jeg har valgt å omgi meg med folk som ler og fokuserer på det gode. Livet er for kort til å være noe annet enn lykkelig og jeg gleder meg til tiden fremover. Jeg ler vel av denne perioden også om fire år og tenker at det var gylne tider. Det er rart hvordan ting forandres. Og godt er det : )

en skjult skatt

Søte benken vi fant da vi var på tur imorges. ♥

Vi var innom tidenes interiørbutikk her i Kristiansand i dag, der ToneBestis fant seg en helt nydelig sminkeveske. Åh, jeg bare må gå innom der i løpet av uken å ta noen bilder til dere + kanskje kjøpe litt til leiligheten og meg selv. Det var så utrolig mye fint og utenom det vanlige der. Elsker slike koselige butikker som ligger litt borte fra alt annet kaos, det føltes nesten som jeg kom til en skjult skatt. Fikk lyst å ta med meg hele butikken hjem, jeg!

Jakken jeg har på bildet er forresten kjøpt på BIKBOK nå nettopp, til bare 199 kroner. Billig, ikke sant? Gleder meg til sene høstkvelder i denne, så utrolig god og myk.

snikksnakk

God morgen!♥

Blogger fra iPhonen, sitter nemlig på cafë for å koble av litt. Humøret er ikke helt på topp, så hva er vel da bedre enn å grave seg ned i favorittbladet og drømme seg bort? Burde virkelig tatt meg en tur på trening, når jeg faktisk har både tid og fri fra jobb. Men først skal jeg lunsje, shoppe litt og deretter hooke opp med my girlfriends.

...Så blir det kanskje tid til en gøy gruppetime på Sportsenteret ikveld. Har lyst å teste ut Zumba, det virker jo bare dødsgøy! Noen av dere som har prøvd det?

behind the scenes

Lurer du på hvordan det egentlig ser ut når jeg tar bilder til bloggen? Det er sjeldent det første bildet blir fint, det må ofte 5-6 bilder til før noe er brukbart. Her er et typisk scenario av behind the scenes:

Gjør meg til å bli tatt bilde av.

" Gi meg det kameraet, du gjør det helt feil!"

Lettere oppgitt og prøver å forklare hvordan det skal gjøres. Såå.....

Wiiihu, første brukbare bildet til nå!

Hehe, slik er det typ hver gang det blir tatt bilder her i hus. Jeg vet akkurat hvordan jeg vil ha det, så da blir det fort litt diskutering og demonstrering med hendene. Daglig blir det sikkert tatt 40-50 bilder av meg selv, som selvfølgelig brukes her på bloggen. Jeg prøver å få lyset fint, bakgrunnen fin og slike ting. Det er mye som skal tenkes på. Men, som regel går det heldigvis bra!

SMIL til kamera : D

samboer med Dumbo

Morgentrening! Tror aldri jeg har vært så svett i hele mitt liv. Var faktisk ute å løp i skogen i dag, utrolig deilig å få våknet ordentlig på morgenkvisten.

Ellers holder jeg på å le meg ihjel av Granit. Har dere sett filmen Hitch, der Will Smith plutselig  får et gigantisk øre med innfeksjon i? Vel, slik ser min kjære ut nå. Med et øre som nesten er dobbelt så stort som det andre, jeg dør hver gang jeg ser på han. Så nå går det i kallenavnet Dumbo, haha! Uansett hvor morsomt det er for meg, så håper jeg selvfølgelig at penicillinen snart kan fungere - slik at han kan se normal ut igjen..

den magiske måneden

Da jeg syklet hjemover fra jobb i dag skjedde det rareste. Jeg ble overveldet av julestemning - noe så tidlig som den 6 september. Jeg så for meg kakemenner, julegater, nisser og hvit snø mens jeg syklet avgårde og klarte ikke annet enn å smile. Herregud, jeg gleder meg så utrolig mye til jul!

Gleder meg til å pynte med juletre og pynt i den nye leiligheten, til å feire med familien, bake julebakst med Granit, spise store mengder kakemenner, handle julegaver og spasere rundt i de fantastisk koselige julegatene. Føle snøkrystallene falle nedover ansiktet og se hvitt så langt øyet rekker. Kjøpe julekalender til kjæresten og megselv, fyre i peisen og nyte den magiske måneden. Våkne opp til julesokk med masse godteri på selveste juleaften og se alle de herlige filmene som går. Jeg gleder meg til alt, desember er i mine øyne den beste måneden i hele året. ♥

Syns dette bildet er så fint, jeg tok det i fjor. Julegata i Kristiansand, den er helt nydelig! Til venstre i bildet ser dere faktisk jobben min, sant det ser koselig ut?

Nei, ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til Desember. Jeg har alltid vært ei skikkelig julejente, noe som aldri skal forandre seg. Flere som gleder seg? Ho-ho!

vinn hvite tenner

Er du opptatt av å ha et pent hvitt smil? Da er vi to! Jeg vil derfor glede dere lesere med å dele ut nye Smile lab advanced teeth whitening strips.

Tannbleikingen er profesjonellt utviklet av tannleger og tilpasset hjemmebruk, Smile lab sine strips markedets enkleste og mest anvendelige whitening behandling. Selv bleiket jeg tennene mine for tre måneder siden, så jeg har ikke testet ut denne bleikingen selv enda. Jeg tenker å vente litt, fordi tennene mine er fortsatt hvite. Sophie Elise har derimot testet ut stripsene og HER kan du lese hennes anmeldelse.

Alt du trenger å gjøre for å vinne hvite tenner er:

♥ Legg igjen en kommentar, så trekker jeg en vinner neste uke.

♥ Husk mailadresse - slik at jeg kan kontakte deg.

Tannbleikingen finnes HER om du ønsker å kjøpe den.

Reklame.

facebook abstinenser på høyt nivå

Åååå, det var så utrolig deilig å få hjem gullet mitt igår! ♥ Mine foreldre har hatt Milo i nesten en uke, da jeg har jobbet en god del å stresset rundt på møter. Så da var det godt at de kunne passe han litt, mens jeg fikk styrt med mitt. Men gud så godt det var å få han hjem igjen. Kosemos!

Men, til det viktige. Jeg trenger sårt hjelp av dere, begynner nemlig å få sterke facebook abstinenser. Som dere kanskje husker så fortalte jeg i forrige uke at noen hadde endret passordet mitt på facebook og at jeg ikke klarte å logge meg inn. Jeg har prøvd med både mail og mobiltelefon, kontaktet kundeservice og hele pakka. Ingenting funker!

Så.. Er det kanskje noen av dere som vet hva jeg kan gjøre? Evt om facebook har et kundesenter som kan ringes? Jeg har jo facebook-pagen til bloggen der å hele pakka, så jeg er veldig avhengig av å komme meg inn på kontoen min igjen. Dere er jo mitt levende leksikon, så håper dere kan hjelpe meg denne gangen også.♥

mer kan man ikke be om

Står i skrivende stund å kokkelerer på det fine kjøkkenet vårt, det er nesten litt gøy. På kveldens meny står det ovnsbakte poteter, biff og hjemmelaget saus. Mer kan man ikke be om på en mandagskveld, annet enn verdens beste kjæreste og en myk sofa. Heldig som jeg er har jeg begge deler. Glis.

I kveld er jo den store tv'kvelden på TV3. Hotell Syden, Frogner, Dagens mann og Fristet - i følgende rekkefølge. Gleder meg til å få med meg alt, tenkte å blogge litt om programmene i morgen. Så nå skal jeg lage ferdig maten, fjerne sminken, hoppe i min nye kosedress og legge meg i armkroken til verdens beste.

Flere som er tv-nerder i kveld?

beundringsverdig kvinne

Victoria Beckham er virkelig ei beundringsverdig kvinne på alle måter. Hun har fire nydelige barn, en suksessfull karriere, en flott mann og et utseende som er fantastisk.

Syns de nye bildene som er ute på nett nå av Victoria og lille Harper er så utrolig søte. Gøy å se en litt mer avslappende side av dama som sjeldent bruker sko som er lavere enn 12 cm. Det er ikke mange ukene siden hun fødte, men formen er åpenbart allerede på plass. Hvordan klarer de det? Dersom jeg ser slik ut to måneder etter å ha født, skal jeg aldri klage mer i hele mitt liv.

I neste uke braker moteuken i New York løs, der Victoria skal vise sin vår- og sommerkolleksjon for 2012. Blir gøy å se hva hun har på lager denne gang, det er nok fab - som alltid.

birthday party for my girl

Gratulerer med dagen som var igår, Tone! Du er verdens mest fantastiske venninne og jeg er så glad i deg. When you cry - I cry. When you smile - I smile. ♥

God mandagsmorgen, dere! Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg ikke klarte å oppdatere igår, da jeg var så dårlig etter lørdag at jeg ikke klarer å beskrive det. Det ble strawberry daiquris og rosa champange i litervis - hvordan skal man ikke gå på en snurr? Kan uansett ikke huske sist jeg koste meg mye, herregud for en gøy kveld!

Søndagen tilbragte jeg derfor hjemme, med dyna på sofaen og filmer på tv'en. Godt å slappe av litt med Granit også, etter ei helg der jeg nesten ikke har hatt tid til å være med han. Heldigvis er vi jo samboere, så vi får jo i hvertfall sett hverandre.

Har helgen deres vært fin? : D

ready, set, go!

Weee! Nå er ballkongene blåst opp og cribben er klar for jentebursdag. Har på meg verdens fineste kjole i kveld, ble så fornøyd da den kom frem i posten i dag. Perfekt timing, og enda mer perfekt når den passet. Skal prøve å få ei av jentene til å ta bilde av meg når de kommer, slik at dere kan se.

Alltid gøy med bursdager, jeg elsker slike dager. : D

slapp morgen

Utrolig gøy at så mange av dere likte konkurransen under! Selv om jeg må innrømme at det var som forventet, alle jenter liker jo UGG's. I hvert fall jeg, snart får jeg heldigvis hjem fire nye par. Gleder meg, både til høst og freshe sko!

Ellers må jeg jo ønske dere en god morgen. ♥ Ligger fortsatt i senga å drar meg, det er så deilig å ha frii. Tenkte å se på litt tv'serier, før jeg har lyst å ta en løpetur i regnet. Får se om viljestyrken er ved min side vell og merke, den har av en eller annen grunn ikke vært det i det siste. Så må jeg jo ut å kjøpe ballonger også, iiih! Noen av dere som kanskje vet hvor de selger fine birthday effects?

Hihi, hva da slappfisk?

har du lyst på UGG's?

Høsten er her og da er det på tide med varme sko. Mine favoritter de siste årene har uten tvil vært UGG Australia sine sko, de er helt fantastiske! Jeg kjøper mine hos Fashdeal.com, en nettside som selger uggs uten dyrefor. Det kan jeg like, prisen er også veldig likbar.

Nå vil jeg dele ut to par UGGer til dere søte lesere, slik at dere også kan holde føttene varme i tiden fremover. Det du må gjøre for å vinne er:

♥ Klikk deg inn her og finne skoen du har lyst på.

♥ Legg deretter igjen link til den i kommentarfeltet, samt mailadressen din.

Reklame.

denne helgen blir fantastisk

Det siste døgnet har bare flydd avgårde! I går jobbet jeg syv timer og var i møte resten av dagen. Følte meg tålig dum på møtet, da jeg følte jeg holdt på å sovne. Slik er det med manko på mat og søvn, haha! Etterpå dro jeg hjem og slappet av med Granit resten av kvelden. Eller, i to timer. Jeg sovnet og våknet ikke før jeg skulle på jobb i dag igjen. Men NÅ er jeg hjemme og klar for frihelg.

Denne helgen blir fantastisk! I morgen skal vi ferie bursdag her hos oss, siden ToneBestis har bursdag. Wiii! Så på dagen må jeg rundt å ordne bursdagskake, drikke til punch og en hel haug av ballonger. Og kanskje en liten gave til megselv, en canada goose jakke. Var å kikket på den i dag og jeg har så utrolig lyst på den. Bare så synd den koster 6500 kroner, men jeg kjenner den kommer til å gjøre meg veldig lykkelig.

Nå skal jeg dra meg ut av jobbuniformen og slenge beina litt på bordet, jeg må nemlig videre om ikke så alt for lenge til. Har dere noen gøye planer denne helgen?  : D

tip of the week

♥ Alt fra Tigi Catwalk selges nå til -20% i pris.

...De har alt fra shampoo og balsam, til gode stylingprodukter. Selv syns jeg denne varmebestkyttende er veldig god, jeg fikk den faktisk til bursdagen min ifjor av ToneBestis. Du sprayer bare lett over håret, så beskytter den håret til opp til hele 230 grader.

♥ OSiS+ sitt fantastiske dustit pulver til bare 79 kroner.

...Det er nesten halve prisen av butikkpris, snakk om kupp! Mange av dere er veldig nyskjerrige på hva jeg gjør for å få volum i håret, og hemmeligheten er ikke større enn en liten å rød boks med pulver. Drypp litt pulver i håret der du ønsker å ha volum, form med hendene og vips - du har en flott frisyre resten av dagen.

♥ -25% i pris på mitt favorittsett fra La Tweez.

... Boksen er laget av semske og er kjempekul. Inneholdet derimot, enda mer genialt. Den inneholder nemlig 3 pinsetter og 4 koster. Pinsettene er helt fantastisk gode til å nappe brynene med, veldig skarpe og gode til bruks. Her kan man spare litt penger, så slipper man å gå til hudpleieren hver eneste gang man får et hår som ikke skal være der.

Og fri frakt fortsetter, heldigvis!!

Husk også at dere får ytterligere -10% rabatt på ALT dere handler hos Blivakker.no - ved å bruke kampanjekoden "LYKKE". Håper dere har hatt en fin dag sålangt, sweeties!

Reklame.

hacket av tapere

Noen ganger lurer jeg virkelig på hva som er galt med folk, noen har av en eller annen grunn hacket facebooken min og byttet passordet. Jeg blir så sint! Skummelt at noen har tilgang til alle mine private samtaler og bilder. Fanpagen til bloggen er desverre heller ikke i bruk akkurat nå pga dette, men jeg jobber med å fikse det. Noen som har tips til hva jeg kan gjøre?

Ellers startet jeg dagen på trening, deilig å være igang igjen. En ukes pause kjennes på kroppen. Gleder meg til å treningsgnisten skikkelig tilbake, henger fortsatt litt etter.

Nå er frokosten spist og jeg er klar for jobb. Skrives senere! <3

hits