august 2016

ANDERSEN & REINHARTSEN

Stian: Tror du det blir noe av det her?
Meg: Jeg aner ikke... Vi er jo bare som vi er.

Haha! Altså.. Nei, jeg trodde egentlig ikke denne filmen skulle bli noe av - men det er vel bare å ta på seg humorhatten og ønske velkommen til Andersen & Reinhartsen show. Jeg fikk en mail av en leser her om dagen, om hvordan det var å være så god venn med eksen. Og til det har jeg bare en ting å si.... SNURR FILM! Ler meg ihjel av oss altså, kjenner dette ble en smule privat, men det får gå. Bare latter og glede med oss! Og litt diskusjoner. Men det må til ;-)

JOBBE SAMMEN

Er det noe som er helt sikkert, så er det at jeg har en veldig ensom jobb. Verdens beste jobb, ja - men jeg er ekstremt mye alene i arbeidstiden. Mine kollegaer holder jo til i Oslo, hvor jeg egentlig skulle hatt kontor - så derfor har det liksom blitt slik siden jeg bor såpass langt borte. Derfor elsker jeg når Stian er hjemme, og vi kan teame opp for å jobbe sammen. Styre med vårt eget på hver vår data, men bare sitte sammen og ha noen å drodle med hvis man skulle trenge litt råd :-) Det gir meg mye glede og inspirasjon, og ikke minst er det utrolig koselig å faktisk ha noen å ta lunsjpausen sammen med!WORK WORK

Vi har faktisk laget videoblogg til dere også i dag, prøvde oss på en liten carpool karaoke - men altså...... Det ble jo bare noe tull! 25 minutter med filming, og jeg blir faktisk helt svett av å se hvor apekatt vi er sammen. Haha, er det seriøst mulig liksom! Men har dere lyst på en liten v-log igjen? For da kan jeg selvfølgelig prøve å redigere den sammen, selv om den sikkert aldri burde se dagens lys. Ler meg ihjel! Hvordan har dagen din vært, fining?

THE PERFECT PAIRACNE JENSEN GRAIN BLACK

Jeg har funnet de mest perfekte boots for høst og vinter! Husker dere når jeg var på shoppingraid for ett par uker siden? Disse ble også med hjem i posene, men de har vært hos skomakeren og fått på ekstra såle - så de står enda ubrukt. Sko er aldri noe jeg har brydd meg om å bruke mye penger på, men når jeg først kjøper et veldig fint par slik som dette, så er det helt klart jeg vil ta vare på dem slik at de holder seg pent så lenge som mulig. Disse håper jeg å få glede av i flere seonger fremover! Så fine og klassiske. Jeg fikk med meg noen nye strikkegensere også, men to av de måtte jeg rett og slett levere tilbake. I følge Knollen så jeg nemlig ut som en levende bolle i de begge to... Kan tydeligvis ikke vinne hver gang, si! Haha..

KNOLLEN ASS

Jeg håper bildene under faller i smak, for Knollen sin bil ble altså ødelagt mens vi kjørte avgårde for å knipse dem.... HAHA! Altså, jeg har aldri ledd så mye i hele mitt liv! Tullingen av en lillebror solgte nemlig BMW'en sin for tre uker siden, og kjøpte heller en annen bil som han skulle leke seg litt med - og hvor lenge varte den? Jo, nettopp tre uker. Er det mulig! Vi hadde nettopp parkert bilen hans for å ta bilder, og plutselig hører vi et høyt smell. Knollen trykker inn bremsa, som plutselig ikke fungerer. Hvorfor? Den hadde falt ut på veien..... Haha, jeg orker ikke en gang! Så nå står vrakbilen hans parkert her hos meg, og den godeste king Knollen? Han suser nå rundt i min BMW, så jeg må ta buss frem til Eirik får seg ny bil (igjen...). Hurra! Det bør bli en videoblogg eller tre av denne tjenesten ass ;-) Er du ikke enig?

TODAYS LOOK


ysl veske / hm jeans - zara topp og jakke / abbout and mosley klokke / quay solbriller / converse sko

SUGARFREE JELLO

Sukkerfri gelé er noe jeg har digget så lenge jeg kan huske! For hvor ofte er det man finner noe som er sunnifisert - som faktisk smaker akkurat like godt som den usunne varianten? Det er ikke ofte! I hvert fall ikke i mine øyne.... Haha! For dette er faktisk like godt som vanlig gele, om ikke enda bedre. Jeg er storfan, og må virkelig bli enda flinkere til å lage dette i tiden fremover. Det er jo så enkelt! Og ikke usunt i det hele tatt, dette kan du spise så ofte du vil - med den aller beste samvittighet.HOW TO DO IT

Jeg laget denne geléen med funlight-saft med bringebærsmak. Det ble så godt! Men har kan du velge helt selv hvilken saft du vil bruke, slik at du kan lage deg din helt egen favorittgéle i smaken du liker best. Legg gelatinplatene i kaldt vann i noen minutter. Ha 3 dl vann og 3 dl funlight i en gryte, og kok opp. Klem vannet ut av gelatinplatene, ha de i kjelen og rør til gelatinen er helt smeltet. Så tar du i resten av vannet, rører rundt og tar blandingen oppi hva enn du ønsker å servere i. Sett i kjøleskapet til geléen er stivnet, det tar cirka åtte timer - så denne kan gjerne lages natten før om du ønsker det.Server med vaniljekesam, vaniljesaus eller bare spis den uten noe - geléen er god nok i seg selv!
Håper det smaker ♥

BLI GOD PÅ HJEMMEKONTOR

Det er ikke alltid det er lett å fokusere når man tar jobben med hjem. For meg som faktisk jobber hjemme 365 dager i året (i hvert fall nesten...), er rutiner og konsentrasjon så utrolig viktig. Det er ikke akkurat lite distraksjoner når man jobber hjemme, alt blir mye mer tilgjengelig og det er fort å spore av. Men etter mange år på baken med nettopp hjemmekontor, så har jeg blitt flink på det å være fokusert og produktiv. Så jeg tenkte å dele mine aller beste tips med dere!

STRUKTURER DAGEN DIN

Hva er målet ditt for den kommende dagen, og hva er det du ønsker å få gjort? Jeg starter alltid dagen med å lage en slagplan, slik vet jeg hva som skal bli gjort og hva jeg må bli ferdig med før arbeidsdagen tar slutt. En to-do liste kommer fint med her! Det å ha en liste er noe jeg virkelig anbefaler, sett opp en agenda for dagen - uansett hva det er. Alt fra at mailboksen skal tømmes, til ting du har utsatt og jobboppgaver som skal fullføres før dagen er omme. Skriv opp alt du må få gjort - start med det viktigste først på listen og bygg på nedover. Når skal du ha pause? Skriv det også opp. Det som fungerer best for meg er å jobbe effektivt i tre timer, ta meg en halvtimes pause og jobbe videre i tre nye timer - eller frem til jeg er ferdig.

TØM HODET FOR TANKER

Tenk jobb og arbeidsoppgaver, ikke på alt annet tull. Ikke stress over støv under stuebordet, hva du skal lage til middag senere eller at du kanskje burde ryddet garderoben din. Slike tanker må du gjemme bort, med en eneste gang! Stress er ødeleggende for motivasjonen, så sørg for at du fokuserer på det du faktisk skal.

KLE PÅ DEG

Her er jeg nok ikke den flinkeste, det er nemlig så alt for fristende å jobbe i pysjen eller treningsklærne siden jeg bare skal være hjemme. Ingen skal jo se meg uansett! Men, det er bare å innse at klær og utseende påvirker oss. Så kle på deg, og føl deg fresh når du har hjemmekontor! Jeg vil tro at alle føler seg mer profesjonell og opplagt i jobbklær enn pysjen?HA SELVDISIPLIN

Det er ingen poeng i å sjekke kjøleskapet to ganger i halvtimen, det er lite som skjer inni der. Du trenger heller ikke sette på klesvask, støvsuge eller se morsomme filmer på youtube - selv om du er hjemme så er du på jobb. Ville du gjort slik hvis du var på et kontor med andre rundt deg? Nei. Det hadde du heller ikke hatt muligheten til. Det å ha selvdisiplin når du jobber hjemmefra er så ekstremt viktig - her må du være streng med deg selv. Skap deg en normal arbeidsdag, så kan du vaske klær, se tv og utforske fryseren når du faktisk er ferdig. Ikke i arbeidstiden.

HØR PÅ MUSIKK

Man blir i bedre humør av musikk! Visste du at studier viser at ni av ti jobber bedre med musikk enn uten? Jeg er selv en av disse. Musikk er så viktig for meg, det gjør at jeg blir superfokusert på det jeg driver med - i tillegg til at jeg blir i godt humør. Så lag deg en deilig spilleliste, og ta arbeisdagen med storm mens du lytter til musikk som får deg til å ville gi alt.

NORMAL ARBEIDSTID

Når man skal jobbe hjemme, er det fort å gå i fella med å sove til lunsjtider og starte arbeidsdagen når det passer seg. Men nei, ikke gå på den smellen! Selv har jeg alarm på 06.30 eller 07.00 - da står jeg opp, spiser frokost, går tur med hunden og gjør meg ferdig med morgenrutinene mine, slik at jeg er klar til å starte på jobb senest 08.00. Slik blir jeg ferdig til en normal tid, og kan bruke resten av dagen sammen med de jeg er glad i. Ha en normal arbeidstid - selv når du har hjemmekontor.

G E T  S H I T  D O N E !
happy homeoffice
♥ ♥

LILLE VENN

Åh, planen min var jo egentlig å oppdatere dere klokken syv denne morgenen - men i blant skjer bare livet. Jeg våknet opp til at Milo overhodet ikke var i form, han kastet opp fire ganger og den siste gangen kom det opp masse blod. Etter et kjapt googlesøk, fant jeg ut at jeg burde komme meg rett til dyrelegen med han. Jeg vet jo egentlig at jeg aldri burde google sykdommer på verken meg selv eller Milo - man blir jo livredd. Hjelpes, jeg var jo sikker på at livets siste time var på vei! Selvfølgelig ringte jeg vertinæren først, som gjerne ville ha oss ut - så da kjørte vi avgårde. Og nå er vi endelig hjemme igjen  Verinæren fant ikke noen feil på han, men han fikk en smertestillende sprøyte og full sjekk - i tillegg til at jeg må være hjemme med han resten av dagen i tilfelle han skulle kaste opp blod igjen. Da må vi rett tilbake dit, selvfølgelig. Stakkars lille!

MY LITTLE BESTFRIEND

En ting er sikkert, det er bedre å dra til dyrelegen en gang for mye enn en gang for lite. Jeg er så glad i denne hunden at jeg vet ikke hvor jeg skulle gjort av meg om noe galt skulle skjedd han! Heldigvis ser det ut til å gå fint denne gangen, ingen tvil om at jeg skal passe ekstra godt på i dag :-) Jeg håper dere har hatt en bedre start på mandagen enn meg? Haha! Nå venter kaffekopp nummer fire, og en god frokost - før jeg er klar for tidenes kontordag. Vi sees igjen senere!

KITCHEN FAVES'

Her om dagen fylte jeg på med litt goodies til kjøkkenet mitt. Deilige oljer, kaffesirrup, honning og litt smånips som blir fint i tiden fremover :-) Nicolas Vahé sine produkter er noe som blir flittig brukt her hjemme, jeg er spesielt fan av krydder, oljer og syltetøy fra dette merket. Jeg vet mange kjøper disse produktene og kun har de til pynt - men seriøst, de er alt for gode til å bare la stå! Bruk de i matlagingen, smakene er helt amazing - ingen dag uten her hos meg altså.M U S T  H A V E S  P Å  K J Ø K K E N B E N K E N

Friske urter
Deilige oljer i forskjellige varianter
Spenstig krydder
Pesto - kaffe - te - kaffesirup

+ + +I tillegg kjøpte jeg med meg et helt nytt popcorn, som virket så kult at jeg klarte ikke dy meg! Haha.. Ellers ble det litt servietter og stearinlys, sistnevnte er et must i disse tider :-) Så koselig å slappe av hjemme, tenne masse lys og bare nyyyyte! Nettopp det er planen min i dag - leie film, hjemmelaget tikkamasala til middag og bare kos. Søndag i mitt hjerte UKENS FILMTIPS

Søndag er endelig her, så i dag tenkte jeg det var på tide å komme med et nytt filmtips! Denne tipset faktisk Marthe om for en stund siden, og jeg syns den virket så bra at jeg bare måtte se den. Jeg takker aldri nei til litt spennende underholding på skjermen, noe denne her absolutt var. My oh my! Jeg får faktisk en creepy følelse av å bare skrive om denne filmen, da handlingen bare er skikkelig småskummel.... Nei, denne vil du se!

The Perfect Guy handler om Leah, en nydelig dame som straks fyller de skumle 40 år og bestemmer seg for å gjøre det slutt med kjæresten sin. Leah vil ha barn, Dave vil ikke - og med en følelse av at den biologiske klokken tikker, velger Leah å sette kroken på døren for forholdet. I en tung tid møter hun plutselig Carter, en sjarmerende fyr som får henne til å sveve på skyene. Han er gentleman, snill, kjekkas og morsom, samtidig som han sjarmerer både venner og familie i senk. Men, når noe virker for godt til å være sant, så er det som regel det. Carter viser kontrollerende og skumle sider, og Leah er snart fanget i et spill som snur livet hennes på hodet... Hva gjør du når drømmemannen er en helt annen enn det du trodde?


pics: viaplay

Filmen kan sikkert sees flere steder, jeg leide den på ViaPlay

HERLIG START PÅ DAGEN

Riktig god lørdag, dere Her startet jeg dagen med en skikkelig fin morgentur rundt Odderøya, og gjett hva jeg så? Rådyr! Jeg fikk se på det i et lite minutt, før det løp tilbake inn i skogen. Rådyr må seriøst være noe av det nydeligste som finnes! Så det var absolutt en helt super start på dagen :-) Nå skal jeg avgårde på lunsj med noen venner, før jeg skal hjemover til familien i ettermiddag. Mine foreldre har invitert absolutt hele Andersen-klanen på grilling, og jeg gleder meg så sykt! Beste jeg vet er når vi alle er samlet, så dette blir en alle tiders lørdag! Hva står på planen din? :-)zara jeans & skjorte - sapatos sko - michael kors klokke - ysl veske - quay solbriller

MASTER BEDROOM

inneholder en annonselenke

Jeg kommer til å dra inn litt mer interiør på bloggen i tiden fremover, og etter hva jeg vet er dette noe som er veldig ønsket hos dere. Og det gjør meg glad! Interiør er noe av det gøyeste jeg vet :-) Nå begynner det sakte men sikkert å bli ferdig her hjemme, selv om det fortsatt mangler en del fortsatt. Den ene veggen i stua trenger virkelig å få noe annet enn hvit maling på seg, jeg klarer bare ikke bestemme meg for hva jeg vil henge opp... Chillzonen med daybed trenger både bilder og et lite bord foran seg - satser på at jeg kan få ordnet dette til uka. Og så er det soverommet da - mitt lille fristed som jeg liker så utrolig godt! Her skal det komme opp malerier på veggene og nattbord ved siden av sengen, det tror jeg blir fint.

BEDROOM VIBES

Veggene er malt i deco blue fra Jotun, en blåfarge som virkelig er helt n-y-d-e-l-i-g. Så glad valget mitt falt på nettopp denne! Lampene mine henger i pendel ned fra taket, og er fra Normann Copenhagen. Jeg kjøpte mine på Hansen & Co her i Kristiansand, men legger ved direktelink under til en nettbutikk hvor de kan kjøpes - da mange av dere har etterlyst det. Disse er superfine, spesielt når det er mørkt - glasskuppelen gir et helt utrolig fint og behagelig lys. De to tingene jeg ønsket for soverommet mitt, var en helt mørk farge på veggene og en gigantisk seng midt i rommet.... Haha! Så ja, jeg er happy

Normann Copenhagen taklamper HER / Lexington putetrekk / IKEA seng og dynetrekk

I ALMOST CAN'T WAIT ...
Er det bare jeg som blir helt varm i hjertet av disse bildene eller? Åh! Morgentimene har jeg brukt til å drømme meg bort litt hos pintrest, jeg gleder meg nemlig så innmari mye til høsten er her. Og se disse deilig bildene da? Det er så mye fint med den kommende årstiden! Gå lange turer i skogen, brenne bål, lage eplekake, sene filmkvelder, fyre i den nye peisen min, finne roen til å lese en bok eller to, nyte de fine høstfargene utendørs, den deilige høstmoten, varm kakao og eplecider - samt masse innekos. Det gledes altså så mye! Her på sørlandet er været grått og trist akkurat nå, så jeg gleder meg maks til det blir skikkelig crispy og deilig ute. Noen uker til nå, så er vi der! Hihi Please si vi er flere som gleder oss til høst?!

EN HELT VANLIG TORSDAG

Her har jeg nettopp rullet hjem etter en alt for digg massasjetime. Ah, det var virkelig balsam for både kropp og sjel altså! Jeg har som sagt latterlig vondt i rygg, nakke og skuldre om dagen, så følte jeg fortjente ei litta time massasje da ;-) Det gjenstår vel derimot å se om det faktisk hjelper, har en liten følelse på at jeg egentlig burde komme meg tilbake til kiropraktoren min. Men det er jo ikke godt, det er jo en nær døden opplevelse hver eneste gang! Jeg kreperer innvendig av bare tanken på å ligge på benken og bli knukket i stykker igjen. Sånt har jeg verken tid eller nerver til akkurat nå altså, i hvert fall ikke uten dobbel snus i leppa... Haha! Ellers har torsdagen min gått til det den pleier - en god treningsøkt og flere timer med intensiv jobbing. I dag har jeg vært riktig så flink! Nå skal jeg fortsette en god stund til - før det blir jentekveld hos Celina litt senere
NIKE: outfit & sneakers / QUAY: shades

TODAYS WORKSPACE

Frem til jeg får hjemmekontor på plass på det ene soverommet her i leiligheten, blir det både stue og spisestuen som fungerer som hjemmekontor :-) Det fungerer egentlig helt supert, men bare ikke for ryggen som blir sittende alt for mye bøyd... Kremt! Derfor må jeg få kommet i gang asap med å få ferdig kontoret mitt, det skal bli digg å ha et eget rom hvor jobb er jobb.HOME

Dere skulle virkelig sett meg i går, jeg tok helt av. Nå har jeg snart vært uten snus i fire dager, og en ting jeg virkelig har merket - så er det hvor rastløs man blir. Selv om jeg ikke en gang får sove om nettene, så klarer jeg ikke slappe av i det hele tatt. Jeg sliter skikkelig med ting som å sitte stille eller konsentrere meg, så jeg tenkte jeg like godt kunne bruke denne uroen i kroppen til noe.... Haha! Så ja, da vasket jeg bokstavelig talt ned hele leiligheten min. Det tok meg ikke mindre enn fem timer, og nå er det så fint her at jeg er sikker på at det aldri har vært så rent før! Ler meg ihjel.. Etterpå vasket jeg og ryddet inni absolutt alle skap, samt pakket ned sommertøyet og gjorde klar for høst. Nå er det så deilig i garderoben min! Bare fluffy strikk, myke ullgensere og lune klær. Åååh! Tenkte jeg skulle vise dere, må bare få tatt noen bilder først :-)
Nå er jeg i hvert fall klar for en ny og fin dag! Våknet opp til at regnet haglet på soveromsvinduet i morges, så jeg tenkte å jobbe hjemme i noen timer - før jeg tar turen på trening. Vi sees igjen litt senere, enn så lenge må du ha en alle tiders torsdag

HJEMMEBAKTE RUNDSTYKKER

Åh, i dag mekket jeg sammen noen rundstykker som ble helt fantastisk gode. Muligens de beste jeg har laget! Endelig spilte kjøkkenmaskinen på lag med meg, de to siste gangene jeg har bakt har nemlig resultatet endt i søppla... Ganske så kjedelig, ja! Haha.. Men alle gode ting er tydeligvis tre, så i dag ble det endelig superbra! Disse rundstykkene ble så utrolig saftige, luftige og gode - faktisk noen av de beste jeg har smakt. Disse må dere prøve utTIL CIRKA 15 STORE RUNDSTYKKER TRENGER DU:

1 dl solsikkekjerner  5 dl kulturmelk  1 dl linfrø  50 g gjær  En halv dl solsikkeolje
 2 ts salt 2 dl grovt rugmel 3 dl grovt speltmel 6 dl fin sammalt hveteSLIK GJØR DU:

Start med å varme melken til den blir fingervarm, før du smuldrer gjæren i en bolle og tilsetter den lunkne melken. Rør til gjæren løser seg opp, før du tar i olje, salt og linfrø. Bland så i alt av melet og solsikkekjerner. Jobb godt med deigen, jeg brukte kjøkkenmaskin og eltet den i cirka 10 minutter. Dekk deigen så med plast og sett den til heving på et lunt og trekkfritt sted i cirka i 60 minutter. Så kan du trille rundstykker! Jeg fikk 15 stykk, men om du lager de litt mindre, får du nok opp mot 20 stk. Pensle rundstykkene med kaldt vann, topp med litt solsikkekjerner og etterhev i nye 30 minutter. Så kan du steke! Midt i ovnen på 200 grader, i cirka 20 minutter :-) Avkjøl på rist.- HÅPER DET SMAKER -

HIGH TIDES AND GOOD TIMES


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THE SUN WILL FADE, BUT THE MEMORIES WIL LAST FOREVER

Et lite tilbakeblikk til mine favorittdager i sommer! Det beste med blogg er at man får mange av de gode minnene med seg i bilder, og akkurat det er jeg så utrolig glad for :-) En av de tingene jeg er mest stolt av her i livet, er virkelig vennekretsen min. For en fantastisk gjeng med folk, ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er i vennene mine! Så lenge jeg har de + familien min, så har jeg alt jeg trenger Det har vært en sommer for historiebøkene og fy som jeg har kost meg! Er det innafor at jeg allerede gleder meg til neste år? For det gjør jeg virkelig, det er ingenting som slår sol og sommer!

IT'S ME - LADYYYKA

God tirsdagskveld, dere  Her sitter jeg godt plantet i sofaen hos Susanne, etter en lang dag med kontorarbeid og trening var det digg å komme ut hit. Jeg er egentlig ferdig med jobb for dagen, men ville likevel stikke innom og si hei! Tenkte jeg skulle dele mine siste snapchat bilder med dere, og spørre om du har husket å følge meg? Jeg heter ladyyyka på snap, et sted hvor jeg deler uhøytidelige og fine glimt fra hverdagen. Jeg har vært litt slapp med å dele filmer den siste tiden siden jeg har hatt ferie, men nå skal jeg love å bli flinkere igjen! Om du ikke følger meg allerede, så må du gjerne gjøre det

- OH SNAP -
ITALIENSK LAKSEWOK

TODAYS DINNER

Etter gårsdagens ukesmeny-innlegg, kom det litt spørsmål fra dere om hvor fisken var. Og ja, hvor var egentlig denne fisken? Haha! Sannheten er at jeg er alt for dårlig til å spise fisk, noe som er dumt siden jeg har vokst opp med fisk på middagsbordet flere ganger i uken siden jeg var liten. Så her må jeg prøve å skjerpe meg litt, og jeg begynte allerede i dag! Da var det laksewok på menyen, på en seng av fersk italiensk fullkornspasta. Skikkelig digg!SLIK GJØR DU:

Kok opp ønsket mengde tagliatelle, jeg brukte cirka 100 gram til meg og det var absolutt nok. Stek laksen på middels varme i en stekepanne, i mens kan du kutte opp grønnsakene (jeg glemte å skrive brokkoli på listen over, men husk det også!) - før du så tar disse også i stekepannen. La alt puttre i noen minutter, ta på ønsket krydder - jeg brukte salt, pepper og hvitløkskrydder. Til slutt tilsetter du litt matfløte, rører rundt, koker opp og serverer. Topp med friske tomater - og nyt!

DA VAR DET STOPP

Okei. Jeg hadde egentlig tenkte å ikke fortelle dere dette, men jeg gjør det likevel for å motivere meg selv til å ikke falle tilbake i gamle vaner. Jeg har sluttet å snuse! Nå har jeg vært snusfri i 1 dag, 20 timer og 34 minutter.... Haha! Dette skal jeg klare, jeg er rett og slett så ferdig med å være avhengig av snus at jeg har ikke ord. Det irriterer meg derimot litt at jeg må gjennom dette en gang til, jeg sluttet jo i fjor og klarte meg fint i flere måneder - før jeg var dum nok til å ta en snus av en kompis bare for kos. Da var det gjort, og jeg var tilbake på kjøret. Men nå skal jeg altså klare å holde meg, selv om dette seriøst er helt krise mens det holder på. Jeg har hatt en og en halv boks snus hver eneste dag så lenge jeg kan huske, noe som sier sitt om hvor avhengig jeg er. Men jeg prøver å holde meg mye i aktivitet, drikke masse vann og tenke positivt. Klart dette skal gå veien! Jeg orker ikke være avhengig av noe, at en annen ting liksom skal kontrollere humøret mitt og hva jeg ser på som kos? Nei! Gleder meg til de første fem dagene er over, så kommer dette til å gå helt fint! Men å slutte med snus altså, det blir litt som kjærlighetssorg. Du har tenkt lenge over dette valget og vet det egentlig er til det beste - men så suger det så innmari den første tiden, savnet er stort og du er bare skikkelig lei deg. Haha! Men nå har jeg altså dumpet min største avhengighet (for andre gang..), og det føles bra.

Humøret mitt er egentlig bra likevel, og jeg har det jo innmari fint! Så da gjelder det å ikke la hodet tulle med seg i dager som dette ;-) Det er fort å bli så emo at man tror man er på vei til sin egen begravelse liksom.. Så nå skal jeg straks dra meg på trening, blåse ut litt energi og få svettet masse. Gleder meg!

bikbok jeans & poncho / zara skjorte / adax sko / mockberg klokke / louis vuitton veske

INSPIRASJON TIL UKESMENY

I dag tenkte jeg å dele forslag til ukensmeny med dere igjen! Jeg har bladd igjennom oppskriftene mine, og satt sammen middager fra mandag til fredag :-) Kanskje du finner noe du liker, eller kanskje du allerede har prøvd en av disse rettene før? Jeg liker alle sammen supergodt, og anbefaler deg virkelig å prøve de ut alle sammen. Yums!MANDAG:

Hva med å starte ukens første dag med en ekstra god, men samtidig sunn middag? Etter helgen kan man ofte være fysen på noe digg, så da er det helt innafor å lage seg det med god samvittighet :-) Blomkålpizza er en stor favoritt her hos meg, og dere burde absolutt prøve den ut! Ikke la deg skremme at bunnen er laget av nettopp blomkål, for du smaker det ikke. Denne pizzaen er rett og slett supergod! Oppskriften finner du her.

TIRSDAG:

Chili Con Carne, med strilmet svinekjøtt. Denne er supersunn og god, i tillegg til at den er enkel å lage. Jeg elsker slike gryter med masse godt i, og denne er absolutt en slager rundt middagsbordet.

ONSDAG:

Ovnsbakt omelett, med hjemmebakte rundstykker :-) Mmmm! En god og lett middag, som passer perfekt både til kveldsmat og frokost dagen etterpå hvis du skulle ha rester igjen. Vil du ha hjemmebakte og sunne rundstykker ved siden av? Her finner du oppskrift på det :-)

TORSDAG:

Denne dagen vil jeg foreslå deg asiatisk currygryte, den er så utrolig god! Full av digg smak, i tillegg til at den er sunn og tar maks en halvtime å lage. Perfekt hverdagsmiddag!FREDAG:

Spicy kyllingsuppe! Oppskrift finner du her. Denne suppen er min store favoritt, den er så himla god! Perfekt å servere med godt brød ved siden av, eller hva enn du måtte foretrekker. Det er alltid digg med en ekstra god middag på fredagskvelden, sant? :-)


ØNSKER DERE ALLE SAMMEN EN HERLIG NY UKE!

MIN FAVORITT FOR GLATTE LEGGER

annonse

Husker dere at jeg fortalte dere om min favoritt barberhøvel for noen uker siden? Min kjære Intuition er fortsatt min lille bestevenn i dusjen :-) Grunnen til at jeg liker akkurat denne så innmari godt, er rett og slett fordi jeg hater tørrbarbering. I denne høvelen får du innebygd barbergele, noe som virkelig er helt perfekt! Jeg husker for noen år siden når slikt ikke var på markedet, og jeg måtte smøre inn hele kroppen med tykt barberskum før jeg kunne starte med å shave. Altså, for noe stress! Nå er det andre tider, barberingen går unna i en fei og huden blir samtidig pleiet fra såpen som er på høvelen. I like!

Aloe veraen i høvelen er hundre prosent naturlig, parabenfri og mildt parfymert - i tillegg er den også beriket med vitamin e for å revitalisere og ta vare på huden din på en skånsom måte. Høvelen er ordentlig god å holde i, du får et stødig tak og kan lett barbere helt kroppen uten problemer. Intuition var faktisk verdens første alt i ett-barbersystem, noe som sier sitt - her har de noen år på baken og vet hvordan de skal lage fantastisk gode høvler til oss jenter.BESTILL INTUITION HER

Nå kan du prøve Intuition for kun 39 kroner. Her får du komplett startpakke, som inneholder høvel og to stk blader. Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, og hvis du ikke vil fortsette å abonnere - så gir du beskjed innen to uker. Hvis ikke får du 2 stk 3-pakninger med fillers hver 4 måned (pris: 312,-), noe som jeg selv syns er veldig kjekt! Da slipper jeg å stresse, bladene kommer i postkassen og jeg går ikke tom. Her kan du lese mer hvis det er noe du lurer på

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT:

Det å komme tilbake fra sommerferie var uten tvil forrige ukes høydepunkt! Jeg merker virkelig at dere er happy for å ha meg tilbake, og blir så utrolig glad for alle de fine tilbakemeldingene jeg får :-) Nei, det er absolutt ikke farlig at ferien er over når jeg har en så digg gjeng med lesere altså! Litt sliten og trøtt har jeg selvfølgelig vært, det er alltid hardt å komme seg opp tidlig om morgenen når man har hatt ferie. Men alt i alt så er det utrolig fint å være i gang igjen!

UKENS ME-TIME:

På fredag plugget jeg headsettet i ørene, og dro avgårde på bytur helt alene i ett par timer. Planen min var å kjøpe inn litt strikk til høstgarderoben, og en ting er sikkert - jeg shopper best når jeg er alene. Så jeg koste meg maks med å høre på musikk, titte i butikkene og bare hygge meg i eget selskap. Deilig med litt avkobling for seg selv i lblant, storkoser meg når jeg kan vimse rundt i min egen verden, jeg! Flere fine turer med Milo har det også blitt, vi er ute på langtur hver eneste dag :-)UKENS SERIE:

Pretty Little Liars. Det kommer kanskje ikke som en bombe? Haha! Nå har jeg derimot endelig funnet ut hvem A er, men dessverre fortsatte serien videre etter avsløringen. Personlig syns jeg hele serien kunne avsluttet etter den episoden, men neida... Så jeg har bare bestemt meg for at den slutter der, og nekter å se mer ;-) Haha! Blir litt smålei av det dramaet der altså.

UKENS TRENING:

Denne ukens trening har vært helt ok. Jeg har hatt tre økter, men også vært på lange turer ute hver dag. Planen var jo å få trent mye bedre, men har vondt i både viljen og ryggen - så da blir det liksom sånn... Haha! På tirsdag var jeg på løpetrening sammen med Maren, og jeg var seriøst støl i kroppen frem til lørdag etter denne økten. Altså, hjelpes! Løpeformen er elendig, noe styrken også egentlig er - så her er det mye som må bli tatt tak i. Men, jeg er i hvert fall i gang igjen. Og det er det viktigste!UKENS SKJØNNE:

Jeg må bare fortelle dere om naboene mine. Det er et eldre ektepar som bor ved siden av meg, og de er bare skikkelig skjønne! Hvis jeg har bakt noe digg, pleier jeg alltid å ringe på til de og overraske de med noe godt :-) Hihi! Uansett. På lørdag hadde de vært å fisket makrell, som de ville gi til meg. Kuttet det så fint opp i fileeter, og gjort det klart slik at jeg bare kunne steke fisken. Altså, er det mulig å skjønt? Sånt blir jeg så glad av altså, syns det var skikkelig fint gjort!

UKENS MEST SPILTE MUSIKK:

Adele - Remedy
Ed Sheeran - Photograph
MKTO - Superstitious
Jonas Blue - Perfect Strangers

UKENS CRAVINGS:

TACO! Kunne spist det hver dag jeg, sånn uten å gå lei. Her om dagen prøvde jeg mango i tacoen min for aller første gang, og hjelpes så godt det var! Uten tvil noe som skal bli fast med i fredagstacoen fremover ;-)
UKENS TANKE:

Jeg er så utrolig gira på en annerledes reise, noe som kan gi litt mening og få meg til å vokse som person. Jeg er jo som dere vet utrolig glad i dyr, så jeg har rett og slett lurt på om jeg skal reise på eventyr helt alene, melde meg på et program med frivillig arbeid som kan gi meg muligheten til å jobbe med ville dyr som tigere, løver og elefanter - i tillegg til å kunne gjøre en forskjell for menneskene som evt bor der jeg reiser. Nå har det blitt noen år siden sist jeg var i Afrika, og jeg savner den turen skikkelig mye! Ellers har jeg vært innom tanken på å reise ned til Sri Lanka for å jobbe på det hundeshelteret jeg besøkte på turen sist jeg var der. Vi får se hva jeg ender opp med å gjøre, men jeg håper virkelig jeg kan få noe sånt til igjen :-)

NYBAKT FROKOST

A LITTLE STOP BY THE BAKERY

Det beste med å bo midt i byen på søndager, er at det tar meg fem minutter å løpe bort til bakeren for å kjøpe noe ekstra digg til frokosten. Mmm! I dag ble det grovbrød rett fra steinovnen, så jeg gleder meg maks til eggepanne og søndagsfrokost i dag :-)GOOD MORNING

Jeg våknet opp med noen vonde smerter i ryggen, jeg har egentlig vært plaget hele uka - men i dag toppet det seg helt her. Auuu! Enten er det fordi senga mi er hard som stein, eller så er det at jeg sitter for mye på pc'en uten god kontorstol. Jeg aner ikke, men vondt er det! Uansett hvordan jeg vrir eller beveger meg, så knekker det helt vilt inni ryggen... Satser på at det går bort av seg selv, hvis ikke får jeg begynne med behandling igjen :-) Uansett, dette blir en fin søndag! Skogstur står på planen, så skal jeg vaske og rydde leiligheten klar for neste uke - før det så bærer videre på fotballkamp. Hvordan har helgen din vært?

MINE FEM STØRSTE UVANER

At jeg aldri kan klare å slappe av, hvis det ikke er helt strøkent rundt meg. Jeg er seriøst helt gal når det kommer til dette, noe som faktisk er litt slitsomt. La meg gi et eksempel! Si at jeg ligger å ser på film, så ser jeg på kjøkkenet at lysestakene mine står litt skjevt. Da klarer jeg ikke se videre, jeg må pause, reise meg opp og gå bort for å plassere de perfekt. Når slike småting fjerner roen i kroppen min, kan dere jo bare tenke hvor gal jeg er hvis det virkelig er rot rundt meg. Det går bare ikke! Nei, skal jeg klare å koble ut - må hele leiligheten være det jeg selv mener er 100% perfekt. Det er selvfølgelig en fin ting at man liker å ha det velstelt rundt seg, men det går en hårfin grense på hva som er totalt støv på hjernen og ikke.... Haha!

Jeg kan ikke ha godteri eller søtsaker i hus, da spiser jeg det. Jeg klarer bare ikke la være, uansett om jeg vet jeg egentlig ikke skal spise det. Her er jeg altså helt på tur! For en stund tilbake hadde jeg kjøpt en gavepose til Mommo som blant annet inneholdt karameller, og jeg skulle gi det til hun dagen etter. Og hva skjer på kvelden? Jeg åpnet pakken hennes, og spiste opp karamellene! Tror dere jeg følte meg kul når jeg måtte dra tilbake til butikken dagen etterpå, kjøpe de på nytt og pakke inn igjen? Nei. Har jeg noe jeg liker av søtt i hus, spiser jeg det. Gaver eller ikke! Eier ikke skam jeg altså.Selv om jeg er en gladjente, er jeg også en hissigpropp uten sidestykke. Det skal ikke mye til før jeg tenner for full guffe og det kommer røyk ut av ørene mine! Spesielt hvis det er noe jeg ikke får til, noe som tar litt tid eller ikke alt går min vei. Stian sier jeg er den mest hissige personen han har møtt i hele sitt liv, og nå ler han bare av meg hver gang jeg får disse klikkene mine.. Haha, er det mulig! Jeg er derimot aldri hissig på venninnene mine, men familien min og overnevnte? Hjelpes så elektisk jeg kan bli! Prøver å skjerpe meg litt her, men jeg har vært sånn helt siden jeg var liten - i følge mine foreldre.... Haha! Heldigvis blir jeg fornøyd igjen etter to minutter, men likevel.

Jeg klarer aldri å forholde meg til tidspunkt. Si at jeg skal ha middag med venner, og de kommer 19.00? Da skal jeg garantere at jeg har middagen klar ti minutter før, bordet er dekket og brusen er allerede i glassene. Haha, jeg er så gal på dette her! Bestevenninnene mine vet så godt hvordan jeg er, så de lyver alltid på tiden og ber meg komme en halvtime senere enn jeg egentlig skal - bare fordi de vet jeg alltid er 20 minutt før tiden. Jeg er nemlig livredd for å komme sent til avtaler, helt håpløst! En balanse på alt for tidlig og for sent klarer jeg altså ikke finne....

Når jeg var liten, hørte jeg en spøkelseshistorie om en mann som alltid sov med føttene ned fra sengen sin og ble slikket på beina av hunden sin. Men en dag våknet han opp til en lapp hvor hunden var borte og det stod skrevet at "djevelen kan også slikke..." Helt siden den gang klarer jeg ikke ha føtter eller armene mine utenfor dyna. Er det muuulig å teit? Haha! Ofte er jeg så sykt varm på nettene, og får lyst til å ta beina på utsiden for å bli litt mer kald. Men jeg bare klarer det ikke! Så da ligger jeg å svetter meg halvt ihjel, fordi jeg er livredd for at noe skal ta tak i meg..... HAHA! Ler litt av meg selv her altså..

HERLIG START PÅ HELGENLUNCH WITH MY GIRL

Det ble en herlig start på fredagen når jeg fikk brukt formiddagen sammen med Monique. En av de skjønneste jentene som finnes, snillere og blidere person skal du lete lenge etter! Hun holder på å bygge nytt hus, og en ting skal jeg bare si - jeg er ikke i tvil om at det kommer til å bli det fineste i hele byen... Haha! SOM jeg gleder meg til å se, det kommer til å bli så fantastisk bra :-) Shoppet har jeg også fått gjort i dag, høstgarderoben ble oppgradert med litt strikk og skjerf til tiden fremover. Det er jo så mye fint i butikkene nå! Jeg kan vise dere en av dagene, om det er ønskelig?

Ønsker dere alle sammen en strålende fredagskveld  Har dere noen spennende planer? Her kommer middagsgjester, så jeg tenkte jeg skulle mekke sammen hjemmelaget lasagne. Det blir koselig! 

LØSER VERDENSPROBLEMER

I går var det full kos her hjemme, med Pretty Little Liars rullende på skjermen. Men unnskyld meg, nå har jeg jobbet meg til episode åtte i sesong seks og bare - hva skjer? Jeg forstår virkelig mye av hele greia, og blir snart gal hvis jeg ikke finner ut hvem A er. Når er det de skal avsløre det liksom? Sikkert i sesong nummer femti, som kommer når jeg har blitt 35 år og innser at jeg heller burde brukt kveldene mine til noe annet. Det som irriterer meg mest er jo at jeg blir så ekstremt hekta, og sluker sesong etter sesong i håp om at noe snart skal avsløres... Haha! Kanskje jeg må dra for å kjøpe meg en bok eller noe, en som handler om noe faktisk er viktig - så får hodet mitt jobbet litt med andre ting enn å løse verdensproblemer i en vennegjeng som ikke en gang er min. Tror faktisk jeg skal ta meg ei litta tur på besøk hos bokhandleren i dag ;-)

HAPPY FRIDAY

Men, nå er det fredag og godt er det. Hei helg! Jeg skal spise frokost og straks hoppe i treningsklærne, og dra på joggetur med Milo. Eller, hvem er det jeg prøver å lure? Vi skal ikke jogge. Vi skal powerwalke! Men det er jo trening det også, sant? Jaa! Jeg er så lemster etter jeg tirsdagens løpetrening hvor vi også trente styrke, at jeg har seriøst hatt for vondt i kroppen til å dra meg opp på gymmet..... Kremt! Ute av trening much? Det er nesten flaut! Men en ting er sikkert, det kan jo bare gå oppover herfra :-) Etter vi har vært på tur, skal jeg møte Monique for lunsj. Gleder meg!

THE BLACK ONE

AIR MAX THEA

Et svart par med joggesko har jeg vært på jakt etter lenge. Men her om dagen dukket det perfekte par opp! Dette er Air Max Thea sin sko fra Nike, i en helt ny modell som både er myk og god på foten. Endelig! Jeg har hatt to av denne typen sko i skinn tidligere, men de har gitt meg såpass gangsår og vondt i foten at jeg har gitt de bort begge gangene. Men disse derimot, to nye favoritter i skoskapet! Jeg har blitt mer og mer glad i joggesko, høye hæler er noe jeg bruker sjeldent og jeg elsker å kombinere sporty med et litt penere outfit. Ingen tvil om at disse skal bli mye brukt fremover! Var de ikke fine, vel?

BAKT SØTPOTET

Her om dagen hadde jeg bakt søtpotet til middag for aller første gang. Og seriøst, dette må dere prøve! Jeg har alltid vært stor fan av bakt potet, men søtpotet? Det var om mulig enda bedre! Denne poteten blir så mør og god, med en helt nydelig smak! Lov meg at dere tester dette ut? Uten tvil en av mine nye favoritt middager - så utrolig godt!TIL TO PERSONER TRENGER DU:

2 søtpotet Skinke Rødløk  Sopp  Smør Matfløte Rømme Ost Mais
Salt  Kajennepepper Hvitløkskrydder Paprikakrydder

SLIK GJØR DU:

Forvarm ovnen til 200 grader. Skjær et stort snitt i potetene på langs, og deretter på kryss over slik at varmen trekker ordentlig inn. Dryss over havsalt, før du tar potetene på en rist midt i ovnen, hvor du legger stekeplate med bakepapir under risten søtpoteten står på - da det renner ut en del fruktsaft mens du steker. La poteten stå til steking i mellom 60 - 90 minutter, avhengig av størrelse. Mine stod i 90 minutter, og de ble helt perfekte! Når det er ti minutter igjen til potetene er ferdig, kan du begynne på det supergode fyllet. Kutt opp sopp, rødløk og skinke - som du surrer i olivenolje i stekepannen og smaker til med krydderet nevnt over. Tilsett litt matfløte, og la blandingen stå i noen minutter - før du fyller søtpotetene med dette. Til slutt topper du med hva enn du ønsker - vi brukte smør, mais, raspet ost, rømme og piffikrydder. Helt fantastisk godt!

HÅPER DET SMAKER

MOSS GREEN BOMBER

God onsdag, godtfolk For noen herlige tilbakemeldinger jeg har fått av dere siden mandag! Det gjør meg så glad, gleder meg til hver eneste gang jeg skal logge inn på bloggen og det er en skikkelig digg følelse :-) I dag har jeg ikke gjort mye spennende, hele dagen har gått til jobb. Samt et lite besøk innom Hilde for å fikse neglene, ta syrebehandling på huden og fjerne sommerfargen på føttene. Ikke noe superdupercrazy med andre ord, men det er fint det også! I går var jeg sammen med Susanne hele kvelden, vi spiste taco og bare koblet helt av. Samme blir det i kveld, Maren kommer på besøk og vi skal ha takeaway. Jeg stemmer for sushi, og kjenner magen rumler av bare tanken.. Hoho! Hvordan har dagen din vært?jakket hm / bikbok bukse / zara topp / nike sko / louis vuitton veske

FINN TILBAKE TIL RUTINENE

Etter en heidundranes sommerferie, er det ikke alltid lett å komme tilbake til hverdagen. Rutiner, hva er vel det? Her i hus har jeg nesten glemt hva det er, så jeg har laget en liten liste til meg selv - sånn for å få litt hjelp på veien. Jeg vet ikke med dere, men i sommer har jeg sovet til lunsjtider, vært våken halve natten og kost meg til den store gullmedaljen. Men nå er hverdagen tilbake, og det syns jeg er fint! Her kommer mine beste tips til å komme seg tilbake i gode rutiner :-)KOM DEG OPP AV SENGA

Når alarmen din ringer, så kom deg opp av senga. Med en gang! Jeg hater slumring, og vet at jeg blir enda mer trøtt av å dra meg lengre i senge enn jeg egentlig burde. Stå opp, og det med en gang! Gå ut av soverommet når alarmen har ringt, hopp i dusjen og lag deg en kopp med kaffe. Slik blir du våken og klar for dagen i rekordfart. Om dette fortsatt føles vanskelig, så legg vekkerklokken din i et annet rom. Når du pluselig hører den irriterende lyden ule fra naborommet, så er sjansen relativt stor for at du faktisk står opp, slår den av og kommer deg i gang med dagen.

DROPP RULLEGARDINET

På sommeren sover jeg alltid med rullegardinet nede, men nå som vi har mørkere tider i møte - syns jeg det er fint å droppe det. Hvorfor? Rett og slett fordi det er enklere å våkne til litt lys, enn et rom som er mørkere enn svarte natta. Morgensol er faktisk skikkelig digg, og en aldri så liten energiboost. Prøv det ut, jeg skal love deg at det blir en finere start på dagen!

TENK POSITIVE TANKER

It's an oldie but a goldie! Jepp, det å tenke positivt gjør alt veldig mye lettere. Det å stå opp med positive tanker, og vite at denne dagen skal bli bra - det er gull! Si noen positive ord til deg selv, og tenk på ting du gleder deg til. Jeg tenker alltid fint om meg selv og hverdagen min, fokuserer på ting jeg gleder meg til og er generelt en glad person. Og når du er glad - da blir de rundt deg også happy! Spre glede, vær positiv og ikke tenk på at denne dagen kanskje er litt tung eller kjip. Jeg mener at ting blir hva man gjør det til, og vi vil vel alle ha en dag fylt med glede? Jaa!

SKRIV LISTER

Jeg er stor fan av to do lister. Faktisk har jeg en egen bok jeg noterer slike ting i, hver eneste dag. Jeg legger meg ikke på sofaen eller løper ut med venner før alt er gjort, slik er det bare. For et hode som fortsatt er i feriemodus, kan det være fint med en oversikt over ting du må få gjort i løpet av dagen. Kryss av på listen for hver ting som er gjort, og jobb deg gjennom den. Hva er vel bedre enn å kunne nyte kvelden når du har gjort absolutt alt du skulle?

PRESS DEG SELV

Jeg vet med meg selv at ting ofte er slitsomt etter en lang ferie. Det er ikke sånn at jeg er supergira for å dra på trening eller stå opp 07.00 - men jeg tvinger meg selv til å gjøre det. Slik er det den første uken, etter det går alt mye lettere. Er du sliten og ikke orker trening? Bare dra dit, gjør det du klarer og gi deg selv en liten peptalk. Man blir jo alltid glad etterpå! Litt press må til i blant, det er nemlig ikke alt som frister sånn veldig etter en sommer med full frihet og null rutiner.

FÅ TILBAKE DØGNRYTMEN

Ikke sitt våken til klokken slår 02.00, det er bare tull. Det er jo slik vi har helger til! Er du ikke enig? I ukedagene er det utrolig viktig å få nok søvn, det sies faktisk at vi mennesker fungerer best med 8 - 9 timer på øyet, noe jeg er helt enig i. Jeg er totalt avhengig av en kontrollert døgnrytme! Prøv å legg deg på faste tider om kvelden, og om du ikke er trøtt - så les en bok mens du ligger i senga. Slik blir du avslappet, får blikket bort fra iPhonen og hodet får koblet av.

SAFTIGE PANNEKAKER

I dag mekket jeg sammen pannekaker før trening, og siden resultatet ble så innmari godt - vil jeg selvfølgelig dele oppskrift med dere! Etter antall screenshots på snapchat (@ladyyyka) virket dere gira på nettopp oppskrift, så det er det klart dere skal få! Disse er så gode og saftige! Jeg valgte å steke de til mange minipannekaker, slik at jeg kunne variere toppingen.PANNEKAKER TIL TO PERSONER:

2 bananer  3 dl havregryn  1,5 dl melk 2 ts bakepulver  1 ts vaniljesukker  Lite dryss salt ♥  3 egg

SLIK GJØR DU:

Jeg mostre denne røren sammen med stavmikser, noe som fungerte veldig fint! Først moste jeg bananene, før jeg tok resten av ingrediensene i bollen. Blant alt sammen, og stek i stekepanne på medium varme.

BANANA PANCAKES

Jeg hadde blåbærsyltetøy på mine, og det var såå godt! Frisk vannmelon hadde jeg også kuttet opp, så dette var en lunsj som falt skikkelig godt i smak :-) Jeg har enda litt rester igjen, så de har jeg spart på til frokost i morgen. Mmmm

ECO BY SONYA

annonse

For en god måned siden fikk jeg en flott pakke i posten fra skjønne Janne i Makestyle.no - med økologiske produkter jeg hadde spurt pent om jeg kunne få teste. Jeg har plukket ut de fem produktene som til slutt ble favorittene mine fra serien, og jeg vil gjerne dele de med dere. Det er mange grunner til at man skal velge økologisk - også når det kommer til kropp og hud. Her får du virkelig bærekraftige produkter, som ikke bare tar hensyn til innhold - men også hele prosessen fra ide til pakking. Verken dyr eller mennesker har fått vondt av å produsere denne serien. Her får du ikke på deg giftstoffer eller unødvendige ingredienser - men masse vitaminer og rene sporstoffer som virkelig hjelper for huden din.KRISTINA TESTER ECO BY SONYA

Coconut Deodorant: Denne har jeg brukt hver eneste dag siden den kom i posten, og jeg har blitt en skikkelig fan av denne lille saken! Den er helt uten parabener og parfyme, noe som er perfekt for meg - jeg har nemlig blitt plaget med utslett under og på armene den siste tiden. Og ikke nok med det, den er stappet med gode ingredienser som aloe vera, lavendel og hasselnøttekstrakt - samt at den lukter mildt av kokos. Skikkelig god er den!

Himalayan Salt Scrub: En av de beste og mest effektive skrubbene jeg har vært borti. Denne renser huden skikkelig, noe jeg er sikker på at himalayasaltet er grunnen til. Her snakker vi peeling på høyt nivå! Hvis du sliter med strekkmerker, cellulitter eller tørr hud er denne helt super - da den virkelig peeler hardt og hjelper huden. Skrubben er basert på kokos, himalayasalt, sitrongress og macademia - og den kan også brukes i ansiktet om du ønsker det.

Invisible Tan: Denne fantastiske selvbruningskremen er vinneren av Natural Health International Beauty Awards 2016, noe jeg godt kan forstå. Det var faktisk Wulffen som introduserte meg for denne i sommer når hun var på besøk her, etter at vi hadde blitt sprayet med en spraytan som gjorde oss helt latterlig stygge med den verste fargen ever. Da mente hun at vi heller skulle brukt denne, så jeg bestilte den hjem og angrer ikke et eneste sekund. Den er så himla bra! Her får du ikke en supersterk og dyp farge, men en skikkelig naturlig og deilig brunfarge som er perfekt nå mot høst og vinter. Denne lukter heller ikke typisk selvbruning, dette må faktisk være den kremen som lukter minst av de jeg bruker. Den flekker ikke av på klær eller sengetøy, noe jeg også liker veldig godt med den. Og ja, denne kan også brukes til både ansikt og kropp.Coconut & Mint Body Wash
: En stoooor og deilig flaske med økoligisk dusjsåpe. Denne er såååå god, og passer til absolutt alle hudtyper. Den er fullspekket med deilige ingredienser som aloe vera og kokos, samt at den lukter både peppermynte og vanilje. Føler nesten jeg er på luksusspa når jeg vasker meg med denne, da den har den typiske spalukten.. Haha! I tillegg mener jeg selv den virker veldig beroligende på huden, noe jeg liker godt.

Coconut Body Milk: Økoligisk bodylotion som passer til alle hudtyper. Sliter du med sensitiv hud eller eksem / psoriasis? Denne skal visstnok være veldig god mot slike hudlidelser, så kanskje den er verdt et forsøk? Den inneholder kokosnøtt og aloevera som lindrer irritasjoner i huden, mens jojoba og macadamia tilfører næring. Superdigg krem som er drøy i bruk.

Ut August får dere lesere 10% rabatt på alle produkter fra Eco By Sonya, et økologisk merke jeg virkelig anbefaler dere å sjekke ut. Rabattkoden dere må bruke er Makestyle08  Og du? Det er 20% rabatt på selvbruning i nettbutikken nå, så da får dere 30% rabatt hvis dere bruker rabattkoden i tillegg. Yay!

MAN SLANKER IKKE HALSEN

I blant gjør jeg mye rart. Sånn som i går, hvor jeg drar på butikken for å kjøpe oreo´s til å fylle opp i cookiejarsene mine. Jeg fikk øye på en helt ny variant, med dobbelt så mye krem inni og leste bakpå pakken for å håpe at disse var stappet med kalorier. Og gjett om de var, ja! Så jeg kjøpte med seks pakker, fylte opp boksene med kjeks og dro avgårde på trening. Først en god styrkeøkt på overkropp, deretter to timers topptur med Milo og videre på spinning når kvelden kom. Dere vet jo meg - enten sliter jeg sofaen ihjel eller så tror jeg at jeg trener for å ha muligheten til å kvalifisere meg til OL. I går var en slik dag jeg virkelig trodde jeg var toppidrettsutøver... Helt ute på tur, vettu! Uansett, når jeg var ferdig med min supersporty og supersunne dag og endelig kom meg hjem etter en helsikkes spinningstime, var jeg så lav på blodsukkeret at oreoene med dobbelt kremlag seriøst vinket på meg. Dere kan vel bare gjette hva som skjedde? Jeg smelte i hvert fall i meg nok til at jeg er glad jeg hadde gønnet på med tre treningsøkter denne dagen..... Altså! Note til meg selv: du blir aldri redd for å spise, Andersen - så du kan like godt kjøpe vanlig oreo for ditt eget beste. Men dobbel hvit krem? Pokker ass. Det var så digg det! Kan egentlig ikke ha sånt i hus.

Det er ingen tvil om at jeg har fått på meg noen ekstra kilo denne sommeren. Men hvem har ikke det? Og hvem bryr seg, sånn egentlig? Jeg mener jo selv at jeg både er snill, grei og ganske kul - så jeg ser ingen grunn til å stresse liksom! En kilo eller fem gjør meg ikke til en mindre bra person. Jeg har selvfølgelig planer om å komme tilbake i formen jeg pleier å være i, men jeg har null planer om å kutte ut verken snop på lørdager eller potet til middagen for å komme dit. Og vil jeg så absolutt ha en oreo? Ja, da spiser jeg faktisk en oreo. Jeg så forresten på snapchat her om dagen at Kim Kardashian skrøt av å ha slanket halsen sin, og jeg kunne ikke annet enn å le. Det blir jo bare helt latterlig dumt! Sunnhet og helse er en fin ting, men hvis man har blitt så crazy i toppen at man faktisk måler sin egen hals - da er det på tide å rulle inn ass....

Litt snikksnakk fra meg en tirsdagsmorgen, her jeg sitter å koser meg med hjemmekontor. Jeg er virkelig superhappy med å være tilbake på jobb, og gleder meg til å komme i mål med alt som står på dagens plan. Så jeg drikker et glass sjokomelk, jobber på spreng og gjør meg klar til ei litta treningsøkt om ett par timer. Koser meg, jeg! Og det syns jeg vil alle skal gjøre

UKENS KJØLESKAPFOOD PREP AND FRIDGE ORGANIZATION

Et velfylt kjøleskap er noe som er viktig for meg. Mandag er alltid den store handledagen, da drar jeg på butikken og fyller opp kurgen med alt jeg har lyst på. Slik slipper jeg å unødvendig måtte dra innom butikken hver eneste dag -  da er det fort å gå på en smell eller to. For meg som har hjemmekontor hver eneste dag, er det digg å ha god mat tilgjengelig når jeg blir sulten. Og ikke bare det - synet av et kjøleskap stappet med alle mine favoritter gjør meg skikkelig glad!


I ukens kjøleskap finner du masse digg - alt jeg trenger fra mandag til fredag. Middager er jeg ikke den beste på, jeg er mye på farten - så det blir dessverre ofte til at jeg spiser middag ute. Men, jeg har prøvd å kjøpe inn til ett par middager likevel! Bakt søtpotet, tacosalat, pestosalat og wok står på ukens meny. I tillegg har jeg fylt opp med både frokost, lunsj, mellommåltider og kveldsmat. I tillegg til proteinshaker, energidrikker og proteinbarer. Tre ting jeg egentlig kunne klart meg uten, men som jeg bare er så utrolig glad i ;-) Haha! En ting er sikkert - nå er jeg superklar for en sporty uke med masse bra næring.

Har du fylt opp kjøleskapet ditt for den nye uken?


I'M BACK

Denne mandagen har jeg gledet meg til! Jeg er tilbake, 100% i jobb og klar for å ta hverdagen med storm. Dere tror kanskje at jeg har hatt fri disse dagene uten blogging? Vel, det har jeg ikke. Haha! I helgen har jeg nemlig jobbet på spreng, klargjort for kommende innlegg og planlagt høsten så godt det er mulig. Som jeg gleder meg til denne uken, og som jeg gleder meg til å komme tilbake her for fult! Ferie er deilig det, men hverdagen? Den er best!

READY FOR A DOPE WEEK

Nå er sommeren over for min del, og jeg kan snart ønske høsten hjertelig velkommen! Jeg har hatt to fantastisk fine måneder, kost meg med alle jeg er glad i fra morgen til kveld og bare nytt livet til det fulle. For en innmari rå sommer det har vært! Uten tvil en som går rett i historiebøkene :-) Men nå kjente jeg at hverdagen er hjertelig velkommen, og jeg ser virkelig frem til å ta fatt på alt jeg har i møte! Hvordan har sommeren deres vært, godtfolk? Jeg håper dere har kost dere masse, har fine minner dere kan ta med inn i de kalde tidene vi har i møte og se på tilbake med et smil. Så håper jeg dere er glade for å ha meg tilbake? Hihi! Jeg er i hvert fall veldig glad for å være her - jeg er så sykt motivert og glad akkurat nå

Det var ganske så rart å våkne til en ulende alarm halv syv denne morgenen, jeg har jo sovet så lenge jeg vil de siste ukene og snudd døgnet totalt på hodet. Haha! Men dette skal gå strålende fint, så her er det bare å kjøre på. Blogg og trening er det som skal prioriteres for fult denne uken, og jeg smeller i gang for fult denne mandagen. Og dere? Siden dette er den første uken min tilbake fra ferie, tenkte jeg å motivere både dere og meg selv med å ha fokus på sunn mat og snacks i dagene fremover. Så planen min er å dele oppskrift eller tips en gang til dagen her inne, i tillegg til mye annet selvfølgelig. Hvordan høres det ut? Hope you like it! Vi sees igjen senere, enn så lenge må du ha en herlig start på mandagen. Stor klem fra meg!acne jeans / zara skjorte & chocker / gina tricot poncho / lindex veske / nike sko / quay solbriller

LIFE LESSONS

Etter snart 26 år her i verden, er det et ting som er 100% sikkert - jeg har lært mye.
Her kommer noe av det jeg har lært på veien min- LIFE LESSONS -

Det lønner seg å høre på foreldrene dine. Selv når du er tenåring og tror de er verdens mest strenge mennesker som bare vil deg vondt - så tar du feil. Familie er de som alltid vil deg det beste og alltid vil være der for deg - uansett hvor mye dumt du gjør.

Du blir ikke fin av å ta solarium 40 minutter annenhver dag - du ser heller ut som en inntørket sviske.

Du trenger ikke føle deg rar eller annerledes for å ville gå din egen vei. Det er helt OK at du drømmer annerledes enn hva andre gjør! Og om noen vender deg ryggen av den grunn? La de gå.

Følg magefølelsen din. Du vil takke deg selv senere.

Handlinger betyr mer enn ord. Den vennen som sier de vil gjøre alt for deg og alltid vil stille opp - er kanskje ikke den som gjør det når du faktisk trenger støtte som mest. Ikke døm etter ord - oppførsel og handling betyr mer.

Du vil aldri angre på å ha vært en snill person. Alltid ønsk andre det beste - uansett.

Du kan ikke forandre mennesker som ikke vil det selv. Ikke bruk flere år av livet ditt på dette - du vil se tilbake med anger når du blir eldre på at du ikke åpnet øynene dine. If someone shows you their true colors, don´t try to repaint them.

Hvis du er ment til å være med noen, vil dere finne tilbake til hverandre. Ikke stress, bare la livet skje.

Det å trekke alle fire visdomstennene på samme dag, er virkelig ikke en god ide.....

- TIME HAS A WONDERFUL WAY OF SHOWING US WHAT REALLY MATTERS -

Ikke gjør ting i sinne eller frustrasjon. Det kommer det aldri noe godt ut av! Det lureste du kan gjøre er å sove på det, ta noen timer til å tenke deg om og ikke brenne broer fordi du er en liten hissigpropp. Ta heller samtalen når du har roet deg ned, og tenk deg om - var det egentlig noe å reagere så innmari heftig på? Det skader aldri å telle til ti.

Bruk tiden din på de som er verdt å bruke den på. Ikke glem hvem som alltid har vært der for deg, fordi du selv føler du har kommet på en ekstremt kul plass i livet ditt. Ikke la jobb og muligheter forandre deg - du er fortsatt deg.

Selv om du er 18 år, nettopp har blitt toppblogger og tror du er prinsessen av Kristiansand - så er du faktisk ikke det. Og du trenger heller ikke vaskehjelp til å rengjøre din 40 kvm store leilighet. Det klarer du fint selv.

Bruk pengene dine riktig. Spar så mye som mulig uansett hvor kjipt det er, det vil lønne seg.

Alltid tilgi, uansett. Om noen har gjort deg noe vondt, skal du ikke bære nag. Aldri la en krangel vare lenge eller ha vonde følelser for andre mennesker. Det vil tynge deg, og ikke gjøre deg godt. Vi gjør alle feil.

Du er en overlever, ikke et offer. Du har full kontroll på livet ditt, og det er ingenting du ikke kan klare. Aldri syns synd på deg selv - reis deg heller opp, børst av deg støvet og gjør det bedre neste gang.

Du gjør rett i å bruke mye tid på besteforeldrene dine. Ingen mennesker varer evig, selv om du liker å tro det.

Du kan ikke holde fast på noen som ikke vil bli.

Møt livet og utfordringer med et smil. Det er utrolig hva du kan klare med et godt humør, og viljen til å ikke gi opp.

BLACK AND WHITE

Altså, her er jeg så trøtt at jeg nesten ikke vet hvilken dag det er! Jeg sover så sykt dårlig om nettene for tiden, og klarer ikke dra meg opp av senga før rundt denne tiden... Jeg våknet av at telefonen ringte og et spørsmål om hva jeg hadde holdt på med i natt, siden jeg tydeligvis hadde vært aktiv på facebook 04.00! Jeg skylder på Stian som også våknet meg med telefon om at han satt å så på gamle filmer av meg som var spilt inn for fire år siden, sånn blir jeg så dårlig i nervene av at jeg i hvert fall ikke får sove... Haha! Men dagen må startes, straks skal jeg treffe Geir for lunsjmøte og litt regnskap vi må gå igjennom :-) Så da blir det blåskjell til frokost, jeg tenker det er helt innafor i siste ferieuke jeg? Jaaa!

Ville egentlig bare innom for å ønske dere en fin dag, og si at jeg håper dere alle har det fint! Så lurer jeg litt på hvordan dere ligger ann, er det ferie enda på mange av dere eller er det tilbake til hverdagen? Stor klem fra megcéline veske - zara skjorte, jeans & choker - nike sko

FRISKUSER PÅ TUR

FIRE GODE VENNER

I dag har jeg vært litt alle veier! Storkost meg, og vimset rundt hele dagen med venner :-) På formiddagen møtte jeg Espen og Apollo, så vi fikk en lang tur sammen i frisk luft rundt fine Odderøya. Skikkelig perfekt turvær, med iskald vind og helt klart vær. Slike dager som dette elsker jeg, så gjett om jeg ser frem til mange fine turer fremover! Høsten er definitivt den tiden jeg liker meg best ute på - røde roser i kinnene og vind som røsker godt mens man går. Og selvfølgelig den magiske følelsen når man kommer hjem igjen, ingenting slår å komme tilbake i varmen med fyr i peisen etter en aktiv dag ute. Så herlig altså! Jeg er så glad for den fine tiden vi har i møte, jeg! Hvordan har tirsdagen deres vært?

AT HOME SPA

annonse

Det er ingenting som er så deilig som å finne roen til å ha et skikkelig hjemmespa! Tenne masse stearinlys, bruke god tid i dusjen og smøre seg inn med digge kremer. Mmmm! Her kommer tre av mine favoritter til nettopp dette.IN THE SHOWER

TREAT YOURSELF

Soap & Glory sin serie er helt magisk! Jeg hadde brukt opp forrige sett med dette, og kjøpte nytt forrige uke :-) Jeg får ikke nok! Det første jeg gjør er å såpe meg inn med Clean On Me - en helt nydelig showergel som kommer i en lekker pumpe på hele 500 ml. Denne varer lenge! Denne såpen skummer skikkelig, og lukter fruktig. Etterpå skrubber jeg hele kroppen med denne - masserer i sirkelbevegelser og huden blir helt ekstremt myk! Den peeler bra, og fjerner døde hudceller lett som bare det. Jeg eeeelsker denne skrubben! Og best av alt - den lukter skikkelig digg av mandarin, fersken og vanilje. En alle tiders kombo!THE LAST FINISH

Som en siste finish, smører jeg meg alltid med bodylotion. Dette bodybutteret er helt nydelig, skikkelig tykt og gjør huden fuktig etter skrubben :-) Ta deg en god håndfull etter dusjing, og smør deg inn over hele kroppen. Denne lukter også supergodt og friskt! Daglig bruk av bodylotion er faktisk anbefalt, for at ikke huden skal tørke ut og beholde en sunn hud. Jeg er skikkelig flink, og smører meg faktisk hver eneste dag! Det tar meg kun ett par minutter, så hvorfor ikke? Det er viktig å opprettholde fuktighetsbalansen i huden.SOAP & GLORY

Denne supersøte og gode serien kan kjøpes på Boots sin nettside HER, eller på Boots Apotek. Prisene er superfine - absolutt noe man kan kjøpe uten å tømme lommeboken helt

KORT HÅR FOR FØRSTE GANG

Da var det på tide å vise dere bilder av mitt nye hår! Forrige uke klippet jeg av meg cirka halvparten av lengden, det var faktisk helt sykt hvor langt mitt eget hår har vokst den siste tiden. Men jeg ønsket å ha jevn lengde på alt håret, i tillegg til at jeg ønsket meg en helt ny look - så da falt valget på å klippe lang bob. Jeg har aldri hatt så kort hår før, jeg! Det er min kjære Marianne som holder til hos Duo Frisører i Kristiansand som har klippet meg, og om dere ønsker å ta turen i den fine salongen - kan dere bestille time hos henne HER (spons). Flinkere og skjønnere dame finnes ikke!NEW HAIR

Faktisk så har jeg gått uten extensions hver eneste dag etter at jeg klippet meg, rett og slett for å prøve å bli komfortabel med kortere hår og fordi jeg digger å være uten extensions dagen lang. Men, de gangene jeg har tatt bloggbilder har jeg tatt på meg det lange, noe jeg egentlig håper å slutte med. Det er rart med det, men jeg føler meg mye mer som meg selv med langt hår og merker selvtilliten forsvant litt uten de lange lokkene...  Men, jeg liker faktisk frisyren skikkelig godt - det tar nok bare litt tid å vant med :-) Så, hva syns dere? Iiih, jeg er smånervøs for dommen deres... Haha!

PERFEKT SØNDAGSKVELDTHE BEST WAY TO SPEND A SUNDAY NIGHT

Noen blinkskudd fra gårsdagen, hvor kveldsmat med tre gode venner stod på planen Det er så kjekt å samles på denne måten, helt uhøytidelig og bare kos. Det var i hvert fall koselig og rolig stemning, helt til jeg fant ut at Stian og Magnus skulle til Lofoten i dag - og jeg ikke ble invitert med. Da kan dere tro det ble høylytt klaging rundt bordet! Altså, Lofoten?! Det stedet står på listen min over steder jeg få sett i år! Hadde liksom håpet jeg skulle få snike meg med på turen da, men neida - ikke denne gangen. Haha! Jeg satser virkelig på å få tatt en tur der i løpet av året, aller helst i vinter. Det ser jo helt magisk ut der!

TRE GODE SØNDAGSFILMER

Søndag er den perfekte filmdag! Her plasker regnet ned i dag, og hvis det gjør det hos deg også - hvorfor ikke snurre en god film? Her kommer tre tips fra meg, alle sammen er i forskjellige kategorier. Action, komedie og romantikk. Hope you like it!SOUTHPAW

Soutpaw er en sykt spennende dramafilm, og med Jake Gyllenhaal i hovedrollen kan ting liksom ikke slå feil. I filmen spiller han Billy Hope, som har gjort seg en storslått karriere via sin jobb som proffbokser. Billy hadde en hard barndon, rett fra gata og oppvokst på barnehjem. Men likevel snudde ting seg, og nå har han alt. En nydelig kone, verdens skjønneste datter, et hus de fleste bare kan drømme om, en jobb han digger og et lykkelig liv med de han elsker. Kjekkasen er ubeseiret som boksemester, men en dag smeller det. Billy kommer i krangel med en bokserival, og i slosskampen skjer det en hjerteskjærende ulykke som fører til at bokseren som hadde alt, mistet alt han har å leve for. Billy havner tilbake der han kom fra, fattig og på gata - uten foreldrerett til datteren sin. En dag får han tilbud om en storkamp han ikke kan si nei til, en kamp mot gangsteren som gjorde at han mistet alt. Vil han klare å trene seg opp til den store kampen, og få tilbake sitt gamle liv?THE BEST OF ME

The Best Of Me handler i korte trekk om Amanda og Dawson, som er high school sweethearts. Men de kommer begge fra to helt forskjellige bakgrunner, som stadig gir de tøffe utfordringer. Amanda er fra en mektig og rik familie som ikke er særlig fan av hennes nye kjæreste, mens Dawson kommer fra et hjem preget av fattigdom, vold og alkohol. Til tross for dette blir de to uadskillelige sjelevenner som er hodestups forelsket i hverandre, men omverdenen vil noe annet - og forholdet får aldri en sjanse. 21 år senere, møtes de ved en tilfeldighet i barndomsbyen sin. Både gode og vonde minner dukker opp, og kjærligheten er ikke glemt. Men kreftene som skilte dem fra hverandre som ungdommer, lever enda, farligere enn noensinne....THIS IS 40

Morsomt og søt komedie! Filmen handler om ekteparet Pete og Debbie, og deres familie på fire. De er begge i er i ferd med å runde 40, og de befinner seg midt i midtlivskriser, jobbkriser, ekteskapskriser og samlivskriser. Slike ting de fleste kan kjenne seg igjen i, da livet ofte kan være en berg og dalbane. Petes musikkselskap feiler. Debbies ansatte stjeler fra kassa i klesbutikken hennes. Barna deres, Sadie og Charlotte, krangler alltid så busta fyker. For å si det mildt, så settes forholdet deres på prøve. Ekteparet bestemmer seg derfor for å gjøre noen forandringer, som forhåpentligvis kan gjøre samlivet deres bedre. Endringene går ut på å leve sunnere, trene mer, ta mer tid til hverandre og begrense internett og databruk. Vil disse tingene gjøre at Pete og Debbie kan klare å komme sterkere sammen, og vil de klare å vinne tilbake forelskelsen?


HA EN FIN SØNDAGSKVELD

GRESK FROKOSTFAVORITT

THINGS TO DO ON A SUNDAY

snooze for an hour or two
have a movie day
unplug your phone for a few hours
read a fun book
cook a yummy meal
clean out your closet
go on a hike or a long walk
sit back, relax and enjoy the night

ZZZUNDAY

God søndagsmorgen, dere For en fin og avslappende helg dette har vært! I går brukte jeg store deler av dagen på kjøkkenet, hvor jeg bakte rundstykker og kanelsnurrer i den nye kjøkkenmaskinen min. Sistnevnte ville ikke heve - så de er vel egentlig harde som stein... Jeg har så lyst å lære meg å bake skikkelig bra, sånn at jeg kan dele mange fristende oppskrifter med dere i tiden fremover. Så da må jeg bare øve, og håpe at jeg blir bedre til slutt. Det kan i hvert fall bare gå en vei - og det er oppover... Haha! På kvelden fikk jeg besøk av to kompiser, vi slappet bare av her hos meg og ble sittende å snakke til i to tiden på kvelden. Da var det på tide å hoppe i bingen! Og nå? Jeg har nettopp spist en digg frokost - gresk yoghurt med musli, melon og honning. Mmmm! Straks skal jeg starte dagen, shoote bilder til bloggen og få unna litt jobb. It's going to be a good day!

FØR REGNET KOM

God lørdagsmorgen, dere  Her føles nesten hver dag som helg for tiden, men det er likevel noe spesielt når helgen faktisk kommer. Jeg sov helt til klokken ti i dag, skikkelig deilig å våkne uthvilt - uten en alarm som skriker meg i øret. Nå er det sånn cirka en uke igjen av ferien min, så disse dagene skal virkelig nytes. Snart ringer alarmen så alt for tidlig, og det er tilbake til jobb - men det skal faktisk bli fint det også. Rutiner er det jeg liker aller best!

ENJOYING THE LAST DAYS OF SUMMER

Lite bildedryss fra i går, hvor det ble en noe annerledes tur på sjøen. Været i disse dager er umulig å forholde seg til, det går liksom fra strålende sol til plaskende regn dagen lang. Mamma hadde rigget så fint opp med ferske reker i sola til oss, men så fort vi alle hadde satt tenna i den siste brødskiva, åpnet himmelen seg og det blåste opp til full storm ute på sjøen. Altså, det haglet til og med! Det ble bare så utrolig komisk, jeg holdt på å le meg ihjel av mine foreldre som stresset med å få opp kalesjen på båten og regnet som pøset ned. Så da ble det straka veien hjem på oss alle ;-) Haha! Har dere noen spennende planer for helgen, kjære lesere? Og er dere ferdig med sommerferien for nå? Fortell meg gjerne! Stor klem til dere alle

DENIM SKIRT

Okei, jeg har nesten blitt litt småredd for å oppdatere her - sånn uten å vise dere det nye håret mitt. Jeg vet at dere venter mye på å få se, men jeg lover at det kommer! Knollen har lovet meg å hjelpe til med bilder i morgen, så da skal det bli fart på sakene vet dere :-) I mens tenkte jeg å vise dere noen bilder fra forrige uke, da håret fortsatt var langt, solen strålte, himmelen var fri for skyer og det var varmt nok til å faktisk kunne kle seg litt sommerlig..
LOVE THIS NEW DENIM SKIRT

Nå skal jeg dra meg på trening, og se om jeg ikke kan få svettet litt. Er smådesperat etter å komme tilbake i formen jeg pleier å være i, så her er det bare å henge i :-) Skal sies at jeg spiste burger til lunsj i går, og droppet trening etterpå fordi jeg var så mett. Jeg vet ikke hva som skjedde en gang, men når servitøren kom å spurte hva jeg ville ha, bare sa jeg burger i stedet for salaten jeg egentlig hadde bestemt meg for. Er det mulig? Blir ikke sprek av sånt, si! Satser på en bedre dag denne fredagen, og at jeg får til en god økt. Senere skal jeg ut i båt, spise reker og kose meg. Det gleder jeg meg masse til!

pouring down CUDDLING UP AT HOME

Når regnet daler ned ute, koser jeg meg maks her hjemme  Etter tre oversosiale dager, kjente jeg virkelig at det fristet med en skikkelig alenekveld. Så jeg har krøllet meg inn i det største teppet jeg har, fylt opp med masse moreller, tent stearinlys og rigget meg til i daybed'en med netflix på skjermen. Nå koser jeg meg, altså! Eneste som mangler akkurat nå er å fyre i peisen, men det må nok vente noen uker til. I mens slapper jeg maks av her inne i varmen, skikkelig regnevær på hjemmekvelder er faktisk noe av det mest koselige jeg vet om! Håper du også nyter onsdagskvelden?

BABYSHOWERMin kjære bestevenninne Celina venter sin første baby, en liten gutt - som kommer allerede i september. Så i går stelte jeg i stand til babyshower her hjemme, 15 flotte jenter kom på besøk og vi overrasket alle Celina. Stakkars bestis trodde hun skulle på middag alene her hos meg, så jeg tror hun fikk litt småsjokk når hun åpnet opp døra og det ventet både svigerfamilie, familie, kollegaer og venninner der..... Haha! Et lite bildedryss fra gårsdagen 
- It's a boy! -- To stolte kommende bestemødre -- Kakebordet var fylt opp med så mye godt! -


- Celina fikk så mye fint, ingen tvil om at den lille blir en prins fra dag én -


You know your getting old when your friends start having babies... Haha! Jeg er utrolig glad i og stolt av Celina, og gleder meg utrolig mye til å bli kjent med den lille når han kommer! Det er sykt hvor tiden flyr, jeg har kjent Celina siden vi var små jenter og løp rundt i stallen med hestemøkk på skoene. Gleder meg til mange flere år som bestevenninner, og det blir stas å få følge den fine jenta mi i et helt nytt kapittel. Gratulerer så mye, vennen min!

BLACK AND GOLD

Jeg har aldri vært en typisk kjolejente, og trives aller best hvis jeg kan gå i jeans, joggesko og en fresh genser. Ganske enkel i stilen med andre ord! Men nå på sommeren er det digg med litt lettere plagg, og denne maxikjolen har jeg brukt flittig den siste tiden :-) Veldig simpel, men likevel kul! Og sammen med detaljer i gull, syns jeg den er helt utrolig fin. Anyways, jeg ville egentlig bare stikke hodet innom for å ønske dere en riktig fin tirsdag! Jeg er på vei ut til en tur for shopping, og videre på lunsj

bikbok kjole / ysl veske / valentino solbriller / michael kors klokke / aldo sandaler

AIRPORT PICKUPTODAYS SNAPSHOTS

Altså, i dag har jeg gjort noe jeg aldri hadde trodd jeg kom til å gjøre. Jeg har klippet BOB! Ja, du leste riktig. Jeg tror det nesten ikke selv en gang! Har aldri i hele mitt liv hatt så kort hår før, men utrolig nok tror jeg at jeg liker det! Heldigvis passer extensionet mitt enda, så kan jeg bytte på å ha langt og kort. Uansett, dere skal selvfølgelig få se, må bare få tøffet meg opp til å vise dere bilde... Hehe! Etter et svett besøk hos frisøren, var det rett avgårde på flyplassen for å hente Stian. Endelig er favorittbestisen hjemme igjen! Bare for et døgn da, så det blir kortvarig glede... Haha! Sånn er det når livet er en eneste stor tour, og man sitter på flyet oftere enn andre bytter sokker ;-) Nå sitter jeg å planlegger kvelden min, enten blir det ut på nye sprell eller så skal jeg ta meg en joggetur. Valget burde mildt sagt falle på sistnevnte, men dere kjenner jo meg... Levva livet!

5 TING JEG VIL GJØRE I AUGUST

Hei august! En ny måned har banket på døren, og hos meg er den hjertelig velkommen :-) Det er heldigvis en god stund igjen av sommeren, men jeg skal lett innrømme at jeg gleder meg til tiden vi har i møte fordi om. Høst, innekos, jobb, trening, peis, varme klær og frisk luft er noe jeg virkelig ser frem til! Men, de få fine sommerukene vi har igjen skal selvfølgelig nytes maksimalt. Her er fem ting jeg har planer om å gjøre denne måneden!Begynne igjen med spreke rutiner. Og jeg er allerede i gang! Før frokost dro jeg ut på en god runde morgencardio i friskt regn, og nå spiser jeg en sunn frokost før dagen braker løs. Trening og kosthold skal på plass igjen!  Selvfølgelig er det enda ferie og jeg skal kose meg, men nå er det nok med å spise for en liten landsby hver eneste dag. Du vet det er galt når til og med hunden din begynner å bli tjukk! Trening fem dager i uka står på planen, og jeg gleder meg ihjel til å få tilbake godfølelsen med å føle seg sprek i kroppen og lett på trening. Lets do this, jeg er supermotivert!Oppgradere høstgarderoben og kjøpe ny iPhone. Jeg gleder meg til å fylle på med freshe kåper, deilige strikkegensere, friske jeans og nye boots. Denne måneden skal det jammen meg bli litt shopping på denne jenta! Ny telefon må jeg også ha, så den tenkte jeg å skaffe meg allerede i dag. Iphone 6s plus er den jeg vil ha lyst på, den er så stor og fin! Perfekt til meg som jobber såpass mye fra telefonen. Jeg har også hørt at den skal ha bedre kamera og strøm, sistnevnte er virkelig nødvendig da den jeg har nå kun holder i to timer før jeg må lade den på nytt.... Haha!

Ut av feriemodus. Men ikke helt enda! Om en uke eller to skal jeg være tilbake igjen for fult her på bloggen, og det gleder jeg meg til :-) Dette skal bli en fin tid, og jeg håper å inspirere dere masse! Om dere har ønsker til temaer jeg kan ha på bloggen fremover, ting dere ønsker å lese om eller faste spalter dere ønsker skal komme - hyl gjerne ut nå. Jeg er i gang med planlegging allerede, og tar meg enn gjerne i mot tips fra dere :-)

Klippe meg kortere. Ja, du leste riktig! Her om dagen fikk jeg en kommentar på bloggen, om jeg ikke var lei av det eviglange håret mitt som ødelegger alle antrekk.... Jeg måtte bare le, og faktisk si meg litt enig. HAHA! Nå er jeg så lei av de lange lokkene, og trenger en forandring asap. Jeg tenker jeg klipper meg til rett under skuldrene, deilig med en litt mer sporty look som ikke trenger så mye pleie hver eneste dag. Det er gøy med forandringer, så får vi bare satse på at jeg ikke blir å angre.

Dra på en eller annen topptur. I fjor var jeg på Preikestolen, en tur jeg aldri kommer til å glemme. Norge har den fineste naturen jeg vet om, og fjellturer er noe jeg virkelig elsker! Så i august har jeg store planer om å oppleve noe nytt :-) Jeg har utrolig lyst å dra på tur til Kjeragbolten, og lurer veldig på om det er noen av dere som har vært der? Lysefjorden er jo så fint, så jeg ser for meg at dette er en tur som er midt i blinken for meg.

hits