august 2014

Hårpleie etter sommeren

annonse

Har sol og saltvann slitt håret ditt i sommer? Vel, du er ikke alene. Solen tørker ut både hud og hår, og saltvann er med på å gjøre håret både seigt og slitt. Håret trenger virkelig ekstra kjærlighet nå som høsten har startet! Mitt aller første tips blir å ta deg en tur til frisøren for å få høstens hårklipp, slik at du sier farvel slitte og flisete tupper. Så kan du begynne å reparere håret, med pleide produkter som gjenoppbygger skadet hår.

 - dusj og vask håret med pleiende shampoo og balsam -

De siste ukene har jeg virkelig fått opp øynene for Alexander Sprekenhus sine fantastiske hårprodukter. Jeg har selv kjøpt både shampoo og balsam i Hydrating serien for andre gang nå. Disse to produktene er fulle av pleie, og det er akkurat det håret trenger etter en badeglad sommer! Både shampoo og balsam er basert på argan-olje, samt at de er proteinrike og hjelper deg med å bygge opp håret igjen. Jeg vil også tipse dere om Hair Styling Elixir Light, som i mine øyne definitivt er den beste hår-oljen på markedet. Denne tar du i tuppene før du føner håret, og den gir både smøring og glans - uten å tynge. - en god hårkur kan gjenoppbygge skadet hår -

Ønsker du å reparere håret ditt, så er en god hårkur virkelig et must! Selv bruker jeg Percy And Reed sin hårkur akkurat nå, denne hårkuren gjør håret ditt mykt og deilig. Ved hjelp av marshmallow og kokkosolje tilfører den både fukt og pleie, og den styrker og gir håret ditt den næringen det trenger. Jeg tar denne i etter shampoo, og lar den virke i ti minutter - før jeg skyller den ut og avslutter med balsam for å lukke skjellaget i håret. Til denne hårkuren følger det med en badehette som jeg vil anbefale å bruke mens kuren virker, da denne skaper varmere temperatur og gjør virketiden enda mer effektiv.

Husk også å bruke stylingprodukter som beskytter håret. Hvis du er som meg, og er flittig bruke av både føner og rettetang - så sliter dette unødvendig mye på håret. GHD sin Heat Protect Spray inneholder varmebeskyttende ingredienser og uv-filter. - ikke vask håret unødvendig mye, hver tredje dag er mer enn nok -

Visste dere at de aller, aller fleste jenter vasker håret sitt alt for mye? Dersom du vasker håret hver dag, tørker du ut den naturlige syrekappen du har av fett og talg. Det som da skjer er at hodebunnen blir tørr, og dette kan føre til overproduksjon i talgkjertlene - noe som igjen vil gjøre at håret ditt blir fortere fett enn ellers. Håret anbefales faktisk å kun vaskes hver tredje dag, og selv vasker jeg aldri håret mitt mer enn dette. Det jeg derimot gjør, er å jukse meg til friskt og rent hår med en god tørrshampoo! Som dere vet elsker jeg Jan Thomas sin Dry Shampoo, og anbefaler den på det varmeste videre. Den sprayes i hodebunnen, og gjør håret ditt friske og fint igjen - helt uten vann.


- den beste pleie til tørre lokker -

Nå har Coverbrands -20% på ALT av hårprodukter i nettbutikken - så her er det kroner å spare dersom du vil klikke deg hjem litt nytt. Og du? Husk at Coverbrands alltid har fri frakt og lynrask levering. 1-3 dager og vips - pakken din er hos deg!


Pajamas all dayGod søndagsmorgen, dere

Jeg tenker det var flere av oss som fikk med seg premieren på Skal Vi Danse i går? Det er jo så gøy! Og ekstra gøy siden Caroline er med dette året, hun er jo så flink og skjønn! Syns det er så gøy når blogg-kollegaene mine får være med på slike ting, så da er det klart man må heie, støtte opp og stemme masse :-) Jeg og min lillebror tok turen til Mommo, og der koste vi oss hele kvelden. Vi spiste taco, og fikk selvfølgelig med oss dansingen. En veldig fin og rolig lørdagskveld, noe som var perfekt for meg da jeg enda ikke er blitt frisk.... Dere kan tro jeg holder på å bli gal!

Dagene går til å tvinge kroppen til å bli god igjen, slappe godt av, drikke grønne juicer, te med sitron og hele den regla der. Denne influensaen sitter jammen meg godt denne gangen, jeg kan ikke huske sist jeg har vært sengeliggende i så mange dager? Heldigvis er jeg helt god i tennene igjen, penicillin-kuren ble jeg ferdig med denne morgenen og det føles som om den tok knekken på betennelsen. Så det hjelper jo godt på! Hvordan har helgen deres vært?

Kanel i svingene

Regnet plasker ned her i Kristiansand i dag.. Men det er faktisk ganske så koselig! Krølle seg under et teppe, snurre film og bare kose seg i varmen inne. Kanskje dere også har dårlig vær i dag? Med tanke på dette tenkte jeg å dele oppskrift på kanelboller med dere i dag. Dette er the real deal - med hvetemel, smør og sukker. Og de er helt fantastisk gode!Til rundt 40 kanelboller trenger du:

12 dl hvetemel 1,5 dl sukker 1 ts kardemomme 6 ss margarin 2 egg 100 g gjær 4 dl melk

Til fyllet trenger du:

2 ts kanel 1 dl sukker 100 margarinFremgangsmåten på deigen er enkel og grei! Du starter med å blande alt det tørre, og smelte smøret. Så rører du i gjæren i varm melk. Pisk eggene, og bland alt sammen. La deigen heve i rundt 40 minutter på et lunt sted, mens du blander sammen fyllet. Når hevingen er ferdig, kjevler du ut til en avlang deig, og smører på fyllet. Rull så sammen til en lang pølse som du skjærer i biter, og etterhev i 30 minutt. Stekes på 250 grader i cirka 10 minutt, avkjøl så bollene på rist.

God lørdag ønskes dere alle


Slik går no dagan

Ville bare innom å ønske dere alle en riktig god helg ♥ Får så dårlig samvittighet når jeg ikke får blogget skikkelig, men det er ikke så lett når jeg er syk og ser ut som et mareritt. Blir seriøst skremt når jeg ser meg selv i speilet, haha! Satser på at jeg blir bedre over helgen, målet er jo å bli frisk som en fisk innen mandag! Til uken står det så mye på planen, blant annet to eller tre dager i Oslo. Så jeg har ikke tid til flere sykedager nå, altså! Helgen skal derfor brukes til å slappe av, sove masse og egentlig bare jobbe med å bli frisk. Har dere noen spennende planer for helgen, fininger?

Vol.2: four to follow@mostextremepictures

En utrolig fascinerende instagramkonto som viser ekstreme bilder tatt rundt i verden. Det kiler faktisk i magen av å se på bildene som blir lagt ut her, det er både helt rått og utrolig skummelt. En ting er sikkert, slik ville jeg aldri tatt sjansen på selv! Men det er godt noen våger seg, for gode og kul bilder - det blir det.

@thegoodlifeinc

Navnet sier seg selv, her får du bilder av det såkalte gode liv. Selv elsker jeg denne kontoen, og syns den er utrolig inspirerende! Bildene er vanvittig fine, og man får innblikk i steder og opplevelser de fleste av oss drømmer om.

@slettvoll_no

Jeg elsker Slettvoll, og det tror jeg ikke jeg er alene om. Finnes det noen nordmenn som ikke elsker dette flotte merket? Når jeg en gang i fremtiden skal ha hus, er det ingen tvil om hvor møblene skal være fra. I mens drømmer jeg mer bort i Slettvoll sine magiske bilder på instagram..@mariewolla

Fashionista fra Norge! Marie er utrolig flink med bilder, har inspirerende antrekk og virker som en veldig søt jente. Jeg liker når folk legger tid i bildene sine som de legger ut, og det er det tydelig at denne jenta gjør.

Morgentur i byen min

Noe av det jeg liker best med å bo på det glade Sørlandet, er den fine naturen som er rundt oss her. Fine turstier, og kort vei til både skog og sjø. Her får jeg litt av det beste fra alle verdener, og det liker jeg godt! Vanligvis starter jeg alltid dagen min med en forfriskende powerwalk rundt i byen min, etter at frokosten er spist og Milo begynner å bli klar for en lengre tur. Forrige uke tok jeg med kamera på en av disse turene for å vise dere, men glemte helt å poste bildene. Derfor tenkte jeg det kunne være fint å vise dere nå, dette er min faste turløype nesten hver eneste dag ♥


 - This is were I do my morningwalks almost everyday. Pretty idyllic, right? -

Er det ikke fint, dere? Føler en strøm av hverdagslykke hver eneste gang jeg går rundt her, fordi det er bare så fint og idyllisk. Balsam for sjela å starte dagen slik. Og et lite tips til dere som bor i Kristiansand! Ser dere trappen på bildet over? Den ligger rett bak Kilden, og er helt super å løpe intervaller i! Jeg går gjerne en tur rundt Odderøya først, og avslutter med ti intervall-drag i denne trappen. Ti ganger med full spurt opp, og rolig jogg ned igjen. En gøy og annerledes måte å gjøre intervallene på, pluss at det gjør susen for både rumpe og lår. Anbefales!

Propercorn

Her har jeg tilbrakt de siste 24 timene, i senga mi. Feberen er enda høy, nesa mi er tett som ei potte og tennene er ikke snille. Syns litt synd på meg selv, men så fikk jeg sett Kampen For Livet igjen i går, og konkluderte da ganske raskt at jeg ikke har noe å klage på. Når man er syk i noen dager, setter man virkelig pris på at man har en god helse til vanlig. Jeg er heldig, jeg! Timene går til å slappe helt av, gnage på litt propercorn og se masse på The Killing. Nå har jeg nettopp runda sesong to, og begynner straks på nummer tre. Det er så alt for spennende! Og litt skummelt.

Jeg skulle jo egentlig reist på jobbtur til Oslo i morgen, for en spennende fotoshoot og møte med den flotte Specsavers gjengen. Men i den formen jeg er nå, kan jeg verken fly eller gjøre meg godt på bilder. Heldigvis fikk jeg utsatt det til neste uke, så da har jeg god tid til å bli frisk igjen på :-) Nå skal jeg lukke ned laptopen, og spise indisk takeaway som jeg nettopp fikk levert på døren. Må ha noe litt spicy mat nå, jeg kjenner jo ikke smaken hvis ikke.. Haha! Hvordan har dagen deres vært?

DIY: blomkålsuppe

Suppe laget helt fra bunnen av er så utrolig godt og smakfullt! Selvfølgelig finnes det en dryss av ferdige supper i butikkene, men hvorfor kjøpe når du kan lage selv? Ikke bare er det mye sunnere, men det smaker så vanvittig mye bedre. Og best av alt, det er latterlig enkelt å lage! Altså, ingen unnskyldninger med at dette tar masse tid. Fordi det gjør det absolutt ikke! I dag tenkte jeg å dele oppskrift på hjemmelaget blomkålsuppe med dere, denne er bare helt fantastisk god.Til to store porsjoner trenger du:

Et blomkålhode 1 dl fløte 5 dl vann 2 hvitløsfedd En halv rødløk En kyllingbuljong Havsalt og pepper Slik gjør du:

Stek hvitløksfedd og hvitløk i litt olje i en gryte i ett par minutter, før så du tilsetter fløten, vann og buljongen. La buljongen løse seg opp, og tilsett så all blomkålen. Denne skal være hakket opp i mindre biter, og strø over ønsket krydder. Jeg brukte litt salt, og litt pepper. La suppen småkoke i 20 minutter. Når suppen er ferdig kokt, bruk stavmikser eller en blender til å mose suppen. Så er det bare til å servere en rykende varm og smaksrik blomkålsuppe! Det er forresten supergodt å sprøsteike litt bacon ved siden av, til å strø over suppa når den er ferdig.I går droppet jeg bacon, men serverte i stedet for med grove og hjemmebakte rundstykker som Mommo hadde bakt til meg. Så godt, og så utrolig enkelt! Denne suppen er perfekt på noen kalde sensommer-dager og utover nå mot høsten

Questbars

annonse

Mens jeg ligger her å er så høy på feber at jeg snart ikke husker mitt eget navn, tenkte jeg å dele en aldri så liten gladmelding med dere. Proteinfabrikken har ENDELIG fylt opp lageret, med enda flere varianter av Questbars

Jeg har jo fortalt dere om disse før, men gjør det mer enn gjerne igjen! Questbars er i mine øyne verdens beste sjokolade av den sunnere versjonen. I en slik bar, får du ikke bare i deg masse fiber og proteiner, men barene inneholder fra 180 - 210 kalorier og er helt glutenfrie. Og det er virkelig helt genialt! Jeg er så frelst av disse barene at jeg velger de faktisk lett fremfor vanlig melkesjokolade, så da sier det vel sitt om hvor gode de faktisk er.


 - Cheat clean with Questbars -

Hvis jeg skal velge en av alle typene dere bare må klikke hjem, så blir det Chocolate Chip Cookie Dough. Det er min all time favourite, jeg har faktisk ikke ord for hvor god jeg syns den er. Hvis jeg skal beskrive smaken, så blir det vel som en myk og deilig cookie med masse sjokoladebiter. Helt seriøst seriøst - lov meg at dere smaker denne! Problemet er bare at man fort blir hekta, og spiser opp esken fortere enn man fikk de hjem... Men, med et slik næringsinnhold så kan man spise med god samvittighet. Try it, jeg kan garantere deg at du ikke vil bli skuffa! Og det kommer fra en som sjeldent liker slike sunnifiserte greier, denne sukkermomsen vil helst ha the real deal... Haha! Men disse, dere! Disse er m a g i s k e ♥

Pssst! Prøv å ta baren med cookie dough i stekeovnen. Del den opp i fire deler, og stek på svak varme på midterste rille i noen få minutter. Og voila - du har nystekte og verdens beste amerikanske cookies. Akkurat som de fra bakeren, bare enda bedre. Og sunnere! Utrolig nok ;-)

Not my day

Da var det på tide å komme med en skikkelig oppdatering fra gårsdagen :-) Dere er så søte som tenker sånn på meg! Besøket hos tannlegen gikk fint, heldigvis forstod de hvor redd jeg var - så jeg slapp unna med å kun ta bilder av munnen, ikke noe pirking med instrumenter. Vi ble enige om at narkose er det beste for meg, så i Oktober skal jeg fjerne alle fire visdomstennene. Vet at flere av dere lurer på pris, og narkosebehandling hos tannlegen koser nesten 30 000 kroner.... Heldigvis får jeg en liten del dekket, pluss at jeg tenker at helsa er vel noe av det beste man kan bruke penger på. Som tannlegen sa, om jeg ikke gjør det - kommer tennene snart ut av kinnene på meg. Ehe, veldig lite morsomt! Betennelse har jeg også fått i munnen nede, noe som igjen gjør at jeg ligger rett ut med feber. Med andre ord burde man ha respekt for visdomstenner, og ikke gå med vondt så lenge som jeg har gjort. Det blir bare ris til egen bak! Nå har jeg heldigvis fått penicillinkur, så innen en uke skal betennelsen være borte og forhåpentligvis skal jeg slippe å ha feber annenhver dag.

Når jeg kom hjem var jeg seriøst helt utmattet og hadde så vondt i munnen, men jeg tenkte jeg skulle lage en suppe som jeg skulle legge ut oppskrift til dere på. Og hva skjer da? Jo, kjøkkenviften min eksploderer og hele kjøkkenet blir oversvømt av pulveriserte biter av glass. Så det ble ikke noen suppe, foråsidetsånn! Gårsdagen var virkelig ikke min dag, så jeg la meg tidlig til å sove og ønsket meg en bedre dag i dag.. Haha! Vi får krysse fingrene, jeg har troa :-)
selected femme skjørt - mago skjorte - zara sko

Buddies for fall

Jeg er helt forelsket i mine nye Nikes ♥ Dette er Air Max Thea modellen, og etter hva jeg vet er det utsolgt for denne fargekombinasjonen over alt. Derfor er jeg overlykkelig for at jeg fikk røsket til meg et par før det ble tomt. Ikke bare er de fine og superfreshe, men de er også magisk gode å ha på foten. Gjett om disse skal bli flittig brukt i høst? Oh yes!

Den store skrekken

God morgen, dere  I dag våknet jeg av meg selv så tidlig som 06.00, så da tenkte jeg det var greit å unne seg en liten time ekstra i senga. Det er alltid luksus å få ligge litt til under en varm dyne, ikke sant? - I keep up with the Kardashian better than I keep up with my own life -

Jeg så selvfølgelig en episode av Keeping Up With The Kardashians mens jeg lå under dyna, hehe. Jeg er så hekta på denne familien at det snart går helt rundt for meg, og jeg er så innmari klar over at jeg kan virke helt gal når det kommer til dette, men jeg klarer seriøst ikke kontrollere meg. Haha! Akkurat i dag var det ekstra godt å drømme seg inn i denne verdenen, rett og slett fordi jeg skal til tannlegen om en liten time. Og vi vet jo alle hvor skrekken jeg har på det..... I dag skal vi ta bilder av tennene mine, og kartlegge hva vi skal gjøre angående visdomstennene. Sannsynligvis blir det narkose på meg når de skal fjernes, noe jeg takker høyere makter for. Hvis ikke er sannsynligheten stor for at jeg hadde takket for meg i tannlegestolen, krepert av redsel og aldri våknet igjen. Og lets face it, tannlegen er den siste plassen Lady KA vil ende livet sitt på.

Nå sitter jeg altså å manner meg opp til jeg skal sette foten over dørstokken til helvetteshuset aka tannlegesenteret. Det å ha så ekstrem skrekk er faktisk helt fryktelig, jeg klarer ikke en gang å beskrive hva jeg føler. Men, dette må gjøres før tennene snart vokser ut av kinnene mine. Send meg noen gode tanker, så blir jeg glad

I min handlepose

Mandag er dagen hvor jeg alltid drar grytidlig på matbutikken, og fyller opp handlekurven med fristende godsaker. Kjøleskapet skal fylles opp for den kommende uken, både til frokost, lunsj, middag og kvelds. I dag var intet unntak, så jeg tenkte å vise dere hva som ble med meg hjem i dag.

- meieriprodukter -

Meieriprodukter er jeg helt avhengig av. Mager Kesam spiser jeg en boks av hver dag, jeg blander oppi litt sukkerfri saft - og sammen gir dette meg en fantastisk god og proteinrik yoghurt.  Double 0% yughurt og cottage cheese spiser jeg som regel alltid til kveldsmat, sammen med masse friske bær strødd over.

- pålegg og basics -

Pålegg må jeg også ha i kjøleskapet, naturligvis! I dag ble det både makrell i tomat, sukkerfritt blåbærsylt, kokt skinke, smøreost med kyllingsmak, økologisk peanut butter og egg som fikk bli med meg hjem.

- til å ha i kjøkkenskapet -

Knekkebrød er et must hver uke, jeg syns disse fra Wasa med 100% fullkorn er utrolig gode. Snack a Jacks ble også med i handlekurven, jeg spiser ofte to-tre av disse etter styrketrening for å fylle på med carbs.

- greens til jucing -

Grønnsaker må jeg ha, siden jeg ferskpresser grønne juicer hver eneste dag. Spinat, brokkoli, gulrøtter, sitron og ingefær blir hovedingrediensene til jucingen de kommende dagene.- flowerpower -

Roser ble også med hjem i dag, dette kjøper jeg enten på fredager eller mandager. Friske blomster er rett og slett litt hverdagsluksus, og jeg syns det er så mye mer koselig å være hjemme hvis jeg har en fin bukett stående på stuebordet. Som dere sikkert har lagt merke til mangler det ingredienser til middag i dagens handleposer, men dette er kun fordi jeg allerede har det jeg trenger hjemme. Karbonadedeig og kylling ligger i fryseren, ris/pasta står i kjøkkenskapene og salat ligger i kjøleskapet. Derfor var det ikke nødvendig å kjøpe inn til middagene mine denne uken :-)

All about comfy

I dag ble det et avslappet og enkelt antrekk på meg, de dagene jeg ikke skal noe spesielt, syns jeg det er deilig å gå i klær som føles comfy. Så da ble det slik! Mandagen har så langt bare gått til jobbrelaterte ting, samt et besøk hos regnskapsføreren. Det er litt å henge fingrene i om dagen, men det er uten tvil slik jeg liker det. Hektisk er fint! I slutten av denne uken drar jeg nok en gang til Oslo, jeg har en fotoshoot der inne sammen med Specsavers som jeg er veldig spent på. Gleder meg til å fortelle dere mer!

Nå tenkte jeg å knipse litt bilder av dagens fangst på matbutikken, og vise dere hva jeg har handlet inn for denne uken. Så stikk innom bloggen igjen om litt hvis du vil ha en sniktitt i handleposene mine ;-)zara bukse - mango skjorte - bherska veske - spania sandaler - mbmj klokke

Monday is the perfect day

.... to correct last weeks mistakes :-)

mondaypics from weheartit

Jeg ville bare stikke innom denne morgenkvisten for å ønske dere alle sammen en riktig fin dag! Det er mandag, og dere vet hva det betyr? En ny uke, med nye muligheter! Jeg pleier å tenke på mandagen som en bok med blanke sider, så velger jeg selv hvordan jeg vil fylle arkene. Denne uken håper jeg de fylles med kvalitetstid med de jeg er glad i, produktive arbeidsdager, gode treningsøkter og om jeg skulle bli ekstra heldig - noen latterkuler som kommer rett fra hjertet. Jeg skal i hvert fall gjøre mitt for å gjøre uken min så fin som mulig, og det håper jeg du også har har planer om for deg selv Har du kanskje noe på agendaen denne uken som du ser ekstra mye frem til?

Grillmat og hygge

Jeg hadde egentlig tenkt at overskriften på dette innlegget skulle være "årets siste grilling", men da fikk jeg en panikkslagen tilbakemelding fra resten av gjengen rundt bordet. Det var visst så absolutt ikke årets siste grilling! Noen er visst ikke helt klare for at sommeren går mot slutten... Haha! I dag har det altså vært grilling på planen, sammen med Hilde og resten av familien. Så koselig å ha bestis også med på søndagsmiddag, hun glir jo rett inn i gjengen :-)

 - Some pictures from my sunday Grilling with my bestfriend, grandmother, brother and parents -

Denne helgen har det blitt ekstremt mye god mat, avslapping på sofaen og snoperier, og veeeeldig lite aktivitet. Det er fult lov å koble av på den måten i blant, det føltes både riktig og ekstremt trengende denne helgen. Men det skal sies at jeg nå gleder meg ekstra mye til en ny uke med næringsrik mat og gode treningsøkter etter disse hvilemodus-dagene. Jeg kan nesten ikke vente til alarmen ringer i morgen, og jeg våkner til en ny uke! Mandag - jeg liker deg så alt for godt :-)

Shave your way to happy skin

annonse

Det er ingen hemmelighet at vi jenter ønsker oss hårløs og silkemyk hud, spesielt glatte legger får oss til å føle oss feminine og velstelte. Nybarberte ben gjør rett og slett at vi føler oss bedre! Den siste tiden har jeg testet ut Hydro Silk, en barberhøvel som er spesielt tilpasset oss jenter.- Nyttig informasjon om Hydro Silk -

5 fleksible kurvefølende blader som tilpasser seg naturlige kurver.

Fuktgivende serum med marine-ekstrakter og shea butter som aktiveres i kontakt med vann. Hjelper til å gjenopprette hudens naturlige fuktighet og effekten varer i opptil 2 timer etter barberingen.

Bladene er utstyrt med en unik hud-beskyttelse, som bidrar til en svært behagelig barbering.

Høvelen er designet for optimal kontroll. Du kan variere grepet avhengig av hvilket område du barberer.

Man kan ofte oppleve at dusjing og barbering gjør huden tørr, da dette kan fjerne naturlige oljer og næringsstoffer fra huden. Irriterte, flassende ben med tørr og matt hud føles ikke bra. Det er derfor det er så viktig å forsterke hudens naturlige beskyttelses-barrierer. Huden ser sunnere og mer glødende ut med fuktigheten intakt. Med Hydro Silk begynner du å beskytte huden din idet du begynner å barbere deg! Høres ikke det fint ut, vel? :-)


Prøvepakke kan bestilles HER for 39 kroner. I tillegg tenkte jeg å dele ut to pakker av disse til dere lesere. Ønsker du å vinne? Da er det bare å legge igjen en kommentar, jeg trekker to vinnere allerede i morgen.

HvilepulsLørdagskvelden tilbrakte jeg krøllet opp i denne digge sofaen, med popcorn og The Killing snurrende på skjermen.


God søndagsmorgen, fine dere Jeg har kost meg så mye denne helgen, gjort mye gøy på dagene og slappet helt av når kvelden har kommet. Det å flytte inn til Hilde har rett og slett vært helt topp, jeg skulle gjerne blitt her for godt og aldri dratt hjem igjen. Hihi! Det er så utrolig fint her, og jeg slapper så utrolig godt av her. Utrolig nok har jeg klart å la både iPhone og laptop ikke være så mye i bruk denne helgen, i går var den første gangen på sikkert flere måneder at jeg ikke trengte å lade telefonen en eneste gang i løpet av dagen. Kremt! Vi har alle godt av å koble ut i blant, legge fra seg elektronikk og bare gå skikkelig inn i hvilemodus. Selv om jeg er så alt for dårlig til å gjøre dette selv, så er det så latterlig digg de dagene det skjer.

Men, nok om meg. Nå vil jeg gjerne høre om helgen deres - for det er så kjekt å vite hva dere også driver på med og bruker dagene deres til! Hva har dere gjort denne helgen?

En dag i Dyreparken

Denne lørdagen tilbrakte vi som sagt i Dyreparken, det er alltid like kjekt! Vi trasket faktisk rundt der i hele fem timer, så på dyrene, var på tivoli og besøkte Kardemomme by. Det er så hyggelig å gjøre noe sånt i helgene i blant, og ikke minst så er det deilig med en helg dag ute i frisk luft :-)

- velkommen til nordisk villmark -
Vi var så heldige å fikk se alle de norske rovdyrene i dag. Det er faktisk veldig sjeldent at vi får se alle sammen såpass nærme, da dyrene har utrolig store områder i skogen som de løper rundt på. Men i dag fikk vi sett både elg, gaupe, ulv og fjellrev. Så utrolig fine dyr, altså! Spesielt gaupene er så utrolig fine, jeg skulle gjerne hatt en av disse til å kose med hjemme... Hihi!
Nå har nettopp mamma og mommo vært på besøk hos oss en tur, de var bedt ned hit på kanelboller og kaffe. Så koselig! Resten av kvelden skal vi bare slappe av her hjemme, og se videre på The Killing. Jeg og Hilde bestemte oss for å følge med på denne serien sammen, da vi begge syns den er akkurat litt for skummel til å se alene. Haha! Vi har kommet til episode fem nå, og gleeeder oss til å se videre på den. The Killing er sykt spennende! Er det noen av dere som også følger med på den?

Like a princess

I natt har jeg virkelig sovet som en ekte prinsesse, i verdens mykeste og beste seng. - The better days are here. They are called Saturday and Sunday -

Altså, hvem har den beste venninna i verden? Hilde varter meg opp som bare det, jeg føler nesten jeg er i himmelen. Her våknet jeg opp til frokost stående på bordet, nystekte rundstykker med eggerøre og strandaskinke. Nam! Og ikke nok med det, hun hadde jammen meg satt deig på hjemmebakte kanelboller også! Er det mulig!? Så nå står det fire brett med kanelboller til heving, og et er allerede i ovnen. Makan til oppvarting, altså! Snille, snille bestisen


Om ikke så alt for lenge skal vi legge ut på ny eventyr, i dag skal vi faktisk i Dyreparken. Og som vi gleder oss! Lørdagen skal gå til karuseller, tivoli, sukkerspinn, titting på fine dyr og masse moro i parken :-) Kamera blir selvfølgelig med, så får dere en real oppdatering når vi er hjemme igjen!

Pizzanight - Friday and homemade pizza -

Da har jeg sjekket inn på Hotell Hilde for helgen, og dere kan tro jeg koser meg ihjel! Hun hentet meg rett etter hun var ferdig på jobb, og da dro vi innom matbutikken på veien for å kjøpe inn alt vi hadde lyst på for å kose oss skikkelig denne helgen. Så nå er kjøleskapet fylt opp, og vi har noen fine dager i vente! Til fredagshygge ble det hjemmelaget pizza, eller vent litt. Kan det kalles hjemmelaget når man har kjøpt ferdigbunn og peppes sine ingredienser? Haha! Vi sier at det er lov å jukse litt i dag, det er jo så godt når man gjør det så enkelt ;-)

Ønsker dere alle en fin fredagskveld videre

Skoleboller

Siden det nå er helg, tenkte jeg det var perfekt å dele oppskrift på hjemmebakte skoleboller! Disse hadde vi forrige helg, og flere av dere etterlyst oppskrift når dere så bilde på instagram. Skoleboller er det beste jeg får, men akkurat denne oppskriften er helt spesiell - sikkert fordi den er mammas. Dette er virkelig verdens aller beste skoleboller, så disse må dere prøve ut!Til cirka 16 skoleboller trenger du:

1 pakke tørrgjær 100 gr smelta meierismør 4 dl lunken H-melk 6 ss sukker 1 ts kademomme 11 dl hvetemel

Fremgangsmåte:

Forvarm ovnen til 240 grader. Bland alt det tørre i en bolle, utenom sukkeret. Smelt så smøret, og ha den i den lunka melken. Så tilsetter du sukkeret i melken, rører godt og blander til slutt alt sammen. Elt sammen til en fin deig, og la den stå til heving i 45 minutter på et lunt sted. Etter den første hevingen, lager du en stor pølse av deigen og triller ut til cirka 16 boller. Lag en grop i bollene, og fyll den med eggekrem. Så setter du bollene til etterheving, i cirka en halvtime. Til slutt steker du bollene på midterste rille i ovnen i cirka syv minutter.

Til eggekrem trenger du

4 dl kremfløte 1 ts vaniljesukker 4 eggeplommer 1 halv dl sukker 1 ss maisenna

Kok forsiktig opp fløten og vaniljesukkeret. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Spe litt med den kokende fløten i eggedosisen, ta alt i gryten og til slutt maisenna. Rør hele tiden til den er passe tykk, dette skal ikke koke. Ta så gryten av plata, og la den avkjøle til du tar eggekremen i bollene. Dersom du ikke ønsker å lage egen eggekrem, kan du selvfølgelig kjøpe ferdiglaget på butikken.Når bollene er ferdig stekt, avkjøler du de på rist. I mens kan du gjøre klart melis og kokkos! Når skolebollene så er avkjølt, tar du melis på toppen av de og dypper til slutt i kokkos. Og voila - du har verdens aller beste skoleboller

when in doubt, wear black

Her i Kristiansand våknet jeg opp til plaskende regn, men nå har jammen meg sola kommet tilbake. Det må vi jo bare like! Endelig er helgen her også, det er i hvert fall få timer igjen til fredags-følelsen kan ønskes velkommen ♥ Og det gledes stort! Jeg flytter faktisk inn til Hilde i dag, og blir der helt frem til søndag. Vi skal bare kose oss disse dagene, og gjøre akkurat hva vi har lyst til :-) Jeg håper forkjølelsen min kan forsvinne, fordi vi har begge to veeeldig lyst på en fjelltur i løpet av helgen. Men vi får se, kose oss skal vi uansett! Hva er planene deres for helgen, skjønninger?
pimkie bukse og smykke - bikbok genser og armbånd - zara sko - aldo veske

Vi to

Denne dagen har jeg tilbrakt med Mommo, verdens aller beste Som vi koser oss sammen, ler oss halvt ihjel og snakker om alt mellom himmel og jord. I dag har vi vært på lunsj, spasert rundt i solen og baaaare kost oss en hel haug. Slike dager er gull! Etterpå gikk vi opp til Mofar på graven, og jeg hadde kjøpt med noen kjempefine hvite og langstilkede roser som vi satt der til han i en vase. Det ble så fint! Nå kom jeg nettopp inn døren her hjemme, og tenkte å bli sittende her for å ha hjemmekontor frem til i syvtiden. Da skal jeg videre til Maren, Idol og opptak av Ungkarskvinnen står på planen vår. Hihi, oss nerder slår til igjen!

Håp og livskraftGod morgen, dere I går hadde jeg bare ork til en oppdatering, rett og slett fordi jeg hadde feber og ikke var i form. Jeg sov store deler av dagen, men fikk heldigvis samlet krefter til å møte Tone en tur ut på kvelden. Vi bor jo ikke i samme by lengre, så dere kan tro jeg savner min bedre halvdel så utrolig mye! Heldigvis fikk vi litt tid sammen i går, og det var gull verdt. Og tenk! Nå er det to måneder til, så får hun baby. Som jeg gleder meg til å hilse på den lille gutten!Her startet jeg dagen med å loffe rundt i min deilige cardigan, mens jeg sugde til meg inspirasjon fra den nyeste utgaven av favoritt-magasinet mitt. For en deilig start på dagen! Jeg tror det hjalp med masse hvile i går, for i dag er formen allerede mye bedre. Får jo så dårlig samvittighet når jeg bare fikk oppdatert dere en gang i går, men de få gangene det skjer - så vet dere at det stort sett er en grunn for det. Nå er jeg i hvert fall tilbake, og satser på å være kvitt forkjølelsen innen helgen er her. Høsten er her uten tvil, så man må huske å kle seg godt! :-)

Var det forresten noen av dere som så Kampen For Livet i går? Denne dokumentaren setter virkelig ting i perspektiv, og jeg kan ikke få rost TV2 nok for å sende en slik rørende serie som dette. Her ser du håp og livskraft på et utrolig sterk nivå, selv med en livstruende sykdom som herjer fritt i kroppen. Det ble mange tårer mens jeg så serien igår, både fordi jeg ble rørt - men også lei meg for at livet er så urettferdig og en så uforståelig hard kamp for så alt for mange. Har man en god helse, er frisk og rask - så er man virkelig så utrolig heldig at det finnes ikke mer man kan ønske seg. Født I Feil Kropp er også helt fantastisk, og jeg anbefaler absolutt alle å sette seg ned i sofakroken og få med seg disse to dokumentarene fremover. Dette har vi alle godt av å se!Nå skal jeg få unnagjort litt jobb, før jeg skal kjøre avgårde og besøke Mommo

Nytt hår for høsten

Åh, i dag våknet jeg opp med en pottetett nese og feber. Denne smellen går jeg på hvert eneste år når sommeren er over og høsten nærmer seg, jeg kler meg alt for lite og ender opp med å fryse. Spesielt på vei hjem fra trening er jeg dårlig til å kle meg, jeg tenker alltid at det er to minutter til jeg er hjemme og ender opp med å sykle i en svett treningstopp, mens jeg selvfølgelig hakker tenner fordi det er kaldt. Haha! Og jeg som hadde gledet meg så til spinning i kveld, ser ut som at jeg må legge den planen på hylla i dag altså. Tenkte straks å dra på butikken for å kjøpe inn ingefær og sitron, så skal jeg drikke masse te og forhåpentligvis bli kvitt forkjølelsen like fort som den kom.


Jeg tenkte forresten å vise dere bedre bilder av håret :-) Jeg er veldig fornøyd! Og det var gøy med en liten forandring, jeg har jo hatt superlangt hår veldig lenge nå. Håper jeg klarer å holde denne lengden en stund, og at jeg ikke blir å savne det lange. Vi får se, jeg er jo litt ubesluttsom når det kommer til dette håret. Men enn så lenge liker jeg det!


- How do you like my new hairstyle? Went a little shorter and with a more natural look this time -

Det er selvfølgelig min kjære Marianne på Komponisten Frisørsalong som har fikset håret mitt, hun er verdens flinkeste og skjønneste frisør! Og ja, jeg har fortsatt HairTalk sitt extension i håret, vi heiste det opp når jeg var hos Marianne på mandag og klippet det en god del. Dette håret kan vare i en liten evighet, eneste man må gjøre er å heise det opp hver fjerde uke cirka. Og dette kan du gjøre maaange ganger! Kvaliteten er fantastisk, og jeg er superfornøyd over hvor utrolig godt dette håret holder seg. Merker allerede at mitt eget hår har blitt sunnere etter at jeg begynte å bruke Hairtalk sitt tapeextension, da dette er verdens mest skånsomme metode å forlenge håret sitt på. Ønsker dere å bestille time hos Marianne som holder til på Kjøita i Kristiansand, kan dere ringe 38 09 08 85 ♥ //sponset

Høstens fineste treningsklær

annonse

Endelig er høstens Anti Shake tights her! Høstens nyheter har nettopp tikket inn hos Get Inspired, og heldig som jeg er har jeg fått et fresht og fint sett med treningsklær. Allerede i dag ble det tatt i bruk, og jeg må bare si meg strålende fornøyd :-)

- Röhnisch Shape Tina Röhnisch Paulina Racerback -

De aller fleste av dere treningsglade jenter har sikkert hørt om Röhnisch tidligere, og kanskje spesielt om den populære anti-shake tightsen deres. Dette er i følge flere jenter verdens beste treningstights, da den både former og holder alt du trenger inne. Den gir en utrolig fin siluett, og sitter som støpt under hele treningsøkten. Og så har tightsen så utrolig fine detaljer som fremhever formene fint, og tidenes mest behagelige stoff. Og best av alt, stoffet skjuler alt som heter cellulitter og ujevnheter. Hørte jeg et hurra?!
- It's all in the details -

De fargene som jeg har på meg her, er faktisk en av høstens store trendfarger. På denne årstiden går vi gjerne litt "back to nature", med jordfarger og print som har mer naturpreg. Det syns jeg er så deilig, fordi nå har det vært en lang sommer med sukkersøte pastellfarger. Er dere ikke enige? Det var deilig med en oppfriskning i garderoben min nå, nytt og fint treningstøy gir meg alltid ny motivasjon.Rabattkoden er gyldig frem til førstkommende søndag! Og dere? Husk at GetInspired alltid har fri frakt, og lynrask levering. Her snakker vi 1-3 dager, men jeg pleier å få pakkene mine innen 24 timer. Det er jammen ikke verst,det!

Ukens filmtips: The Wolf of Wall Street

Jeg oppdaget til min store glede i går at The Wolf of Wall Street endelig har kommet ut for leie! Jeg fant den hos Headweb, så hvis dere har apple-tv eller dette tilgjengelig, burde dere så absolutt se denne på neste filmkveld. Dette er uten tvil en av de beste filmene, den er hysterisk morsom og utrolig fengende. Og Leonardo DiCaprio gjør en strålende innsats som hovedrollen i denne filmen :-)

The Wolf of Wall Street er basert på den virkelige livshistorien til New York-aksjemegleren Jordan Belfort. Den amerikanske drømmen rakner i sømmen etter hvert som Belfort sent på 80-tallet går fra lovlydig spekulasjon i små-aksjer, til å kaste seg hodestups inn i et jappeliv av grådighet og korrupsjon. Som grunnlegger av aksjemeglerfirmaet Stratton Oakmont demonstrerte Belfort at han hadde et enormt vinnerinstinkt - og pengeforbruk - allerede tidlig i 20-årene. Det ga ham det velfortjente klengenavnet "The Wolf of Wall Street." Penger. Makt. Kvinner. Narkotika. Fristelsene var mange, og frykten for myndighetene helt fraværende. For Jordan og hans flokk med Wall Street-ulver ble beskjedenhet raskt et skjellsord og mer var aldri mye nok.


kilde: filmweb

girlsnight at my place

Som vi koste oss i går, Maren og jeg Det var jo premiere på både Idol, Det Nye Jenta, Ungkarskvinnen og Født I Feil Kropp, så dere kan tro det var duket for tidenes tv-mandag. Eneste problemet er jo bare at flere av programmene har sendetid samtidig, så da ble det en liten krise for disse to jentene - helt til vi fant ut at Maren kunne ta opp det vi ikke fikk sett hjemme hos seg. Haha! Viktig å få med seg absolutt alt, sant?

Snacks på bordet ble det også, det hører jo til på jentekvelder! Vannmelon, friske bær, vanilje yoghurt og cottage cheese - mine favoritter. Og dere kan jo greia, bland sammen alt i en bolle og voila! Du har verdens beste og sunneste kveldsmat.- Girlsnight at my place and some healthy snacking -

Ellers må jeg jo ønske dere en riktig god morgen! Jeg regner med flere av dere straks skal avgårde på skole og jobb, så jeg ville egentlig bare stikke raskt innom for å ønske dere en alle tiders tirsdag. For meg har en ny arbeidsdag nettopp begynt, og i ettermiddag kommer også min lillebror for å hjelpe meg med å få unnagjort litt. Men vi sees uansett om ikke så alt for lenge, enn så lenge må dere ha en super start på dagen

my monday look

Gjett hva jeg har gjort i dag, da? Klipt av meg halve håret! Fikk plutselig et spontant innfall i frisørstolen om å få kortere hår, så da ble det jo sånn. Jeg og disse ideene mine når det kommer til håret altså, det er stadig noe nytt som må prøves ut. Dessverre har jeg ikke bilder til dere av resultatet riktig enda, men jeg fikk tid til å knipse noen antrekkbilder før jeg dro til frisøren. Jeg er i hvert fall kjempe fornøyd, og gleder meg til å visedere! Og så er det jo alltid gøy med en forandring :-) Men nå må jeg løpe videre, jeg skal på spinning og jeg gleder meg til å sykle noen svette mil sammen med den spreke gjengen på Solsiden. Vi sees plutselig!lindex bukse og genser - aldo veske - bherska sko

Trying to find the good

- Wake up with a smile. Start the day happy. Believe in today -

God mandagsmorgen fra meg og lille Milo Er dere klare for en ny uke? Det er jeg! I dag føler jeg virkelig at hverdagen virkelig går tilbake til normale rutiner etter sommeren, og det er det litt forskjellige grunner til. God Morgen Norge begynte endelig igjen, jeg er helt avhengig av frokost-tv og nyheter hver eneste morgen. Det har vært krise at de har hatt sommerferie så lenge! Og ikke nok med det, men i dag begynner endelig felles spinning- og treningstimer igjen på Solsiden hvor jeg trener. Det gleder meg så innmari mye! Og en siste grunn, denne uken er det premiere på flere av høstens nye tv-programmer. Haha, jeg er så rar! Men likevel, dette er ting jeg har savnet så mye og sammen har det gjort at jeg har gledet meg ekstra mye til denne mandagen.

Denne uken har jeg bestemt meg for at jeg skal jobbe ekstra mye med meg selv og tankegangen min, øve meg på å se det positive i ting igjen og bli flinkere til å bruke tid med de rundt meg. Jeg skal rett og slett begynne med litt mentaltrening, og jeg tror jeg har veldig godt av det! Planene for denne mandagen er en tur til frisøren, hjemmekontor, en etterlengtet spinningtime og så TV-kveld med Maren. I kveld det jo som sagt premiere på så mye gøy, så i kveld skal vi benke oss i sofaen med masse sunn snacks og se på alt av programmer som kommer rullende over skjermen. Dette blir med andre ord en fin mandag, med masse kjekt på agendaen!- Ønsker dere en fin start på mandagen! Hva ser dere frem til denne uken? -

Full kanon på søndagstur

Søndagstur ♥ Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde en søndag uten! Det er Maren som pleier å være turkameraten min, og i dag var intet unntak. Som vi koser oss på disse turene våre! Vanligvis pleier vi å legge turen til skogs, men i dag valgte vi å heller traske rundt alle veier. Litt rundt i sentrum, så ned til sjøen og videre opp mot festningen og så nedover til fiskebrygga. Det ble i hvert fall en frisk tur, og jeg rakk akkurat å komme inn døren hjemme før regnet begynte å plaske ned. Snakk om god timing!I sekstiden banket det overraskende på døren her hjemme, og gjett hvem som stod utenfor? Mamma, Øyvind og Mommo ♥ Og ikke nok med det, mamma hadde med seg rykende ferske, hjemmebakte skoleboller. Med melis og kokos! Jeg tror faktisk ikke det finnes noe bedre, hvetebakst er uten tvil det beste jeg vet om. Mamma er så snill som gjør slike småting for meg, om jeg en dag blir en halvparten så god mor til mine fremtidige kidz - så sier jeg meg strålende fornøyd. Og ja, jeg har selvfølgelig fått oppskrift til dere på disse farlig gode skolebollene - så jeg tenkte å dele den til uken :-) Hvordan har helgen deres vært, godtfolk?

Høstens sminketrender

annonse

I dag tenkte jeg å vise dere høstens store sminketrender. En gjennomgang innen dette kan jo alltid være fint, og det er spennende å se hva som blir hot for årets kommende høst. Sminke kan gjøre så mye, så kanskje du finner en trend du liker ekstra god og vil prøve ut?


Metallic: om du ønsker fokus på øynene dine, er metallisk veien å gå denne høsten. Skimrende farger med metallisk overflate er lekkert til øynene, og fremhever de på en utrolig fengende måte. Hvis du skal bruke metalliske farger på dagtid, burde skyggene legges lettere enn på kvelden for at det ikke skal bli for hardt. På kvelden derimot er det bare å kjøre på, og leke seg med sminken!The Balm øyenskygge-palett ♥ Kjær Weis øyenskygge Eye Colour TrioCompact case for eye colour trio


Lashout: dådyr-vipper vil vi alle ha, og her er det tre ting du må skaffe deg for å få nettopp dette. En god vippetang, en magisk maskara og litt juks med løsvipper. Store og glamorøse vipper er hot denne høsten, og det kan jeg godt forstå! Det er få ting som er finere enn et stort og våkent blikk.Luz Lashes Lash Domination Volumizing MascaraVippetang


Glow: makeup som gir den perfekte gløden vil aldri gå av moten. Her trenger du en god glow krem, en foundation, en concealer og en blush som gir nydelige rosekinn. Selv elsker jeg Glo Minerals sin foundation som jeg har linket til under, denne må dere virkelig ha i sminkepungen deres. Den inneholder nemlig lys-spredende diamantpulver og ekte gullpartikler, og sammen gir disse den fineste gløden til ansiktet.Bekk by Linda bronzerLuxe Liquid FoundationCheek BlushFace and eye brightener


Line Dance: innrammende øyne er noe av det vi kommer til å se mye i høst, så her er det bare å øve seg med eyelineren. Du kan også selv bestemme hvor intenst resultatet skal bli, det er enkelt å tone sminken ned eller legge på mer om du ønsker det. Denne typen øyensminke er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Du trenger ikke mer enn en sort kajal og mascara for å få en fin look! Round The Clock Eyeliner Flytende eyeliner Super Fat Eye Marker


Nå får dere -20% på ALT av sminke hos Coverbrands (unntatt salgsvarer), så her er det bare å gjøre sminkepungen klar til høst! Rabattkoden dere må bruke er KAHØST, og den er gyldig ut 21.august :-)

Nachos med hjemmelaget guacamole

Hjemmelaget nachos er noe av det beste jeg vet, og siden det i dag er søndag - tenkte jeg det var perfekt å dele en av mine favorittretter med dere. Kanskje dere kan lage den til middag eller kveldskos i dag? Taco er jo perfekt å servere på en lat søndag!

- nachostallerken til fire personer -

1. Forvarm ovnen til 200 grader. Start med å steike karbonadedeig eller kjøttdeig, og ta over ønsket tacokrydder når den nærmer seg ferdig. Jeg bruker Santamaria sin spice mix, den er veldig god på smak! Mens dette godtgjør seg i steikepanna, kan du kutte opp en purre og en paprika + en boks med mais.

2. Lag hjemmelaget guacamole og rasp opp ønsket mengde ost. Hjemmelaget guacamole til fire personer lager du av to avokadoer, som du moser i en bolle. Så tilsetter du godt med hvitløkspulver og salt, samt noen dråper med lime. Smak underveis, slik at du får den smaken du ønsker. Det finnes en jungel av oppskrifter på hjemmelaget guacamloe, men det er slik jeg foretrekker min. Den blir så god på smak!

3. Ta en pose med nachoschips på et stekebrett, legg over den ferdige karbonadedeigen, strø over purre, mais og paprika. Til slutt tar du over osten, slik at den dekker godt over alt som er på stekebrettet.

4. Stek på midterste rille på 200 grader i cirka 15 minutter.

- enjoy the perfect plate of nachos -

Så er det bare å servere, og kose seg med nydelig god nachos tallerken! Av tilbehør liker jeg å ha rømme, tacosaus, jalapenos og selvfølgelig guacamloen. Dette er virkelig så utrolig godt, og ikke minst enkelt. Et must have i helgen


Joggetur og storhandel

Tjohei, dere♥ Denne lørdagen startet på sprekt vis, jeg og Øyvind la nemlig ut på joggetur sammen så fort vi hadde våknet til i heimen. Forfriskende start på dagen! Etterpå fikk jeg lovt å låne bilen, så i dag har jeg har storhandel på matbutikkene. Kjøleskapet er fylt opp, og jeg har handlet inn absolutt all mat for hele neste uke. Både frokost, lunsj, middag og kvelds. Så deilig å ha alt på stell! Jeg vet ikke om dere har merket det, men nå har jeg altså blitt skikkelig flink til å ikke spise ute hele tiden. Haha! All mat lages nå hjemme, men jeg har gitt meg selv tillatelse til å kjøpe sushi hvis jeg vil i helgene. Det jeg jo ha! Jeg liker faktisk egentlig å stå på kjøkkenet, så her er det bare å legge luksusvanene mine litt til side og skjerpe seg. Jeg kan hvis jeg vil, hihi!

I kveld skal jeg og Hilde på kino, men vi er litt i tvil om hvilken film vi burde se. Derfor tenkte jeg å høre om dere har noen tips? :-)zara skjorte og sko - bikbok jeans - lindex skjerf - michael kors veske - celiné solbriller

Kul i kulda med Timberland

I hele fjor siklet jeg på Timberland sine boots, de er så utrolig kule og ikke minst gode på foten! Men jeg fikk derimot aldri sikret meg et par, og vil derfor være tidlig ute i år. Den perfekte vinterbootsen, som egentlig kan brukes gjennom hele året om ønskelig. De har blitt spottet flere ganger på forskjellige kjendiser, blant annet Kardashian søstrene. Spesielt Khloe trasker stadig rundt i disse, like gjerne til shorts som til bukser. And I cant blame here, de er jo råtøffe! Det trenger ikke være vanskelig å kle seg kult i kulda.


(annonselenke)Timberland Af 6ln Prem Winter

I morges kom jeg over de i en utrolig fin farge, nemlig offwhite. Var de ikke fine, vel? Måtte bare vise dere dem Disse skal uten tvil bestilles hjem, så er jeg sikret vintersko som både er i god kvalitet, og superkule denne høsten og vinteren. Jeg elsker dem!

Have a lovely weekend

Ville bare stikke innom for å ønske dere en riktig god helg ♥ Jeg skal straks komme meg i bilen og dra avgårde på fotballkamp. Min bror skal spille i kveld, så da er det klart jeg må være med å heie! Eller, egentlig gjøre alt annet enn å nettopp heie. Jeg har fått streng beskjed av han om å stå stille, ikke lage lyd og i hvert fall ikke heie - fordi da kom han bare til å bli så flau at han begynner å spille dårlig... HAHA! Det er forøvrig den første fotballkampen jeg har fått lov å komme på, så i det minste er det fremskritt. Derfor får jeg prøve å holde meg rolig, og la heieplakatene ligge igjen hjemme. Så slipper det forhåpentligvis å bli to år til neste gang jeg får bli med, hehe!

Senere blir det reker og krabber til kveldsmat. En fin start på helgen :-) Hva er planene deres for fredagskvelden?
pimkie bukse - nation 1.3 topp - bershka sko - michael kors veske

News in my closetJeg har egentlig gitt meg selv shoppe-stopp før London turen sammen med Ida, og det har gått overraskende greit. Det er jo shopping-mekka nr.1 i London, så jeg har planer om å handle inn alt av høstnytt mens jeg er der. Men når jeg var i Oslo denne uken kom jeg over tre ting jeg bare måtte ha. En oversized skjorte som virkelig er et must have i høst, et par høye hæler som har blitt mine nye favoritter og et stort skjerf som blir perfekt å gjemme seg bort i. Litt fine nyheter i klesskapet er alltid kjekt! - news is my closet -

Er dere klare for helg, godtfolk? Det er jeg! Leiligheten skinner, tre maskiner med tøy er vasket og tørket, nyvasket sengetøy er tatt på og friske blomster pryder stua. Så deilig å ha slike ting på stell når det er fredag syns jeg ♥

Four to follow

God morgen, dere Tenkte å starte dagen med å dele fire instagramkontoer, som dere virkelig burde følge. De er annerledes fra alle andre og skiller seg ut på hver sin unike måte, men en ting har alle kontoene til felles - de deler noen fantastisk fine bilder.

Itsabandoned ♥

En utrolig fin og annerledes instagram-bruker, som legger ut bilder av vakre og forlatte steder. Jeg blir helt forelsket i disse utrolig fine bildene, og kan nesten ikke forstå at disse stedene er forlatt?

Mssjakob ♥

Dette er kontoen til Misses Jakob. Hun er en utrolig inspirerende dame, som virkelig lever liver. Hun er crazy forelsket i sin Jakob, og sammen drar de verden rundt og virkelig lever livet til det fulle. Dette er en konto man nesten blir sittende å måpe på, fordi bildene er så fantastiske og de virker til å ha et så utrolig fantastisk liv. Utrolig nok har hun ikke mer enn 24 000 følgere enda, men det kommer nok tenker jeg.

Earthpix ♥

Fantastiske bilder fra forskjellige steder rundt om i verden. Dette tror jeg er min favorittkonto, fordi det kommer så utrolig fine bilder her. Jeg får lyst å hoppe på først fly og dra for å oppleve hele verden av å følge denne herlige kontoen.

Jermzlee♥

Det er umulig å ikke smile av denne ultrasøte instagrammeren, som faktisk er en hund. Smelt!

Massasje og kveldskos

Nå kan dere tro det sitter en avslappet Kristina i sofaen... Jeg bestemte meg nemlig for å unne meg en massasje når kvelden begynte å snike seg på, og booket meg hele 90 minutter med ryggmassasje. Det var helt magisk! Å bli knadd på i godt over en time passet både meg og ryggen min helt perfekt, massasje er virkelig det beste jeg vet og jeg kunne gjerne hatt det flere timer hver eneste dag. Men et sted må jo grensa gå, hoho! Så i kveld skal jeg sove godt dere, ryggen min føles som ny igjen og kroppen er helt salig... Så deilig ♥
Nå skal jeg kose meg med denne gode kveldsmaten, ta dyna ut i sofaen og snurre film ♥

Today I'm wearing this

I dag har jeg altså vært så sliten i beina at jeg føler meg som en gammel dame på 100 år. Minst! Det å spasere rundt i Oslo i over ni timer i strekk på 10 cm heels - var ikke mitt lureste påfunn. Men høye sko er jo så fint, skulle ønske jeg var flink nok til å gå på det hele tiden! Heldigvis hadde jeg med meg et ekstra par med Converse i veska, da kjenner meg selv godt nok når det kommer til nettopp høye hæler. Kremt! Men når jeg skulle ta de på var jeg så hoven i føttene at det ble litt av en kamp for å få plass oppi skoen. Så i dag er føttene mine helt døde, jeg er faktisk hoven enda.. Det er med andre ord ris til egen bak for dårlige valg av sko, haha!

Torsdagen min har gått til et møte, jobb og en snartur på trening. Det ble 40 svette minutter på spinning-sykkelen, samt litt styrke på mage. Nå skal jeg straks til på middagen her hjemme, i dag blir det helt enkelt med tacosalat. Har dere hatt en bra dag så langt? :-)


filippa k genser - lindex skjørt - zara sko - marc jacobs klokke - michael kors veske

Oh So Adorable

- North West for CR Fashion Book -

Jeg dåner helt av dette bildet, så jeg måtte selvfølgelig dele det med dere. Den siste tiden har vi sett litt mer av den lille jenta til Kim og Kanye West i media, og hun er jo virkelig bare helt utrolig nydelig! Se på den gullungen, da? Med to av verdens største moteikon som foreldre, er det vel ingen tvil om at hun kommer til å bli en liten fashionista selv når hun vokser opp. Og det ser allerede ut til at hun er på god vei, hun sees stadig på mammas arm iført flotte designerantrekk for små moteprinsesser. Har dere sett så søt? Hjerteknuser!

The new ambassador of Specsavers

Da er det endelig offisielt! Jeg er stolt av å kunne fortelle at jeg er Specsavers sin nye ambassadør.
Og best av alt, med meg på laget har jeg med meg tre andre dyktige bloggere! Cathrine og Espen er to av de, og jeg gleder meg en haug til å tilbringe masse tid sammen med disse to skjønningene i tiden fremover.


Jeg er utrolig stolt av å få være ambassadør for Specsavers, dette er verdens største privateide optikerkjede og jeg virkelig elsker brillene de fører. Internasjonalt har Specsavers eksistert i hele 29 år! Det finnes 600 Specsavers butikker i Storbritania, over 1650 butikker fordelt i over 10 land og hele 74 butikker bare i Norge. Specsavers tilbyr alt fra rimelige kvalitetsbriller, til det siste innen designbriller. Det er kjekt å fronte en kjede som har noe for alle, da dette er veldig viktig for meg. Og best av alt, Specsavers samler årlig inn flere tusen briller til svaksynte i Tanzania uten tilgang til synshjelpemidler og optiker. Sistnevnte gjør meg utrolig glad i hjertet mitt, og jeg er glad for å jobbe med en stor kjede som gir en hjelpende hånd til de som trenger det.

Så hele dagen har jeg tilbrakt i Oslo, blitt kjent med de herlige menneskene jeg skal jobbe med fremover og lagt spennende planer for fremtiden. Som jeg gleder meg! Og vet dere hva? Synsundersøkelse har jeg også tatt i dag! Nå er det jo så mye galt med synet mitt at jeg orker ikke forklare en gang, men en ny sjekk er alltid fint og ikke minst viktig for å ta vare på synet og øynene våre.
Jeg tok ble en tanke ivrig i dag, og bestilte meg både lesebriller, hverdagsbriller OG solbriller. Så nå går jeg en brillefin høst i møte, haha! Alle modellene jeg bestilte blir tilpasset etter mitt syn, så jeg får de ikke før om to uker. Men som jeg gleder meg, altså! Jeg er stolt av å få være med i Specsavers familien, og ser frem til å ta dere med på denne spennende reisen :-)

Sunne havrekjeks på 1-2-3

I går lagte jeg en helt nydelig frokost som jeg bare må dele med dere. Varme havrekjeks Til en porsjon trenger du:

50 gram havregryn 1 ss sukrin 1 halv ts salt, kanel og bakepulver 20 gram vaniljeprotein pulver 1 dl vann

Forvarm ovnen til 200 grader. Bland alt det tørre sammen, og tilsett vannet. Så blander du alt sammen, gjerne med en stavmikser hvis du har det tilgjengelig. Fordel så røra til 3-4 rundinger på stekebrettet, og sett så i ovnen. Stek på 200 grader på midterste rille i cirka 7-10 minutter, og vips - så er havrekjeksene ferdige!Jeg valgte å spise mine med friske bær, og sukkerfritt syltetøy. Det var så utrolig godt! Og ikke minst mettende, jeg ble ikke sulten på flere timer etter dette deilig frokostmåltidet. Ser for meg at dette må være en perfekt frokost for dere som studerer? Så kan dere la kjeksene steike mens dere steller dere, og dersom dere ikke rekker å spise de hjemme - er det jo bare å ta de med på farta. Tips! Lag gjerne opp flere når du første er i gang, så har du til flere dager fremover.

Server gjerne med en rykende varm kopp kaffe, og nyt til koselig frokost-tv

The bridge

mango skjorte - lindex bukse - bershka sko - marc jacobs klokke - michael kors veske

Etter å ha stått to minutter på denne broa, åpnet himmelen seg og vi måtte løpe som noen galninger tilbake i bilen. Haha! Flaks at vi i det minste rakk å få knipset noen bilder før regnet kom plaskende. I dag har jeg bare hatt hjemmekontor og jobbet masse, og så ble jeg hentet av mamma utpå ettermiddagen. Vi dro avgårde for å bestille sengegavl til meg, og heldigvis for meg kommer den allerede til onsdag i neste uke. Den er så fiiiin, gleder meg masse til å vise dere soverommet når den har kommet opp! I kveld skal jeg med noen venninner, og jeg er vel egentlig allerede sent ute - så jeg får hive meg avgårde her. Nyt kvelden!

De perfekte krøllene

annonse

Et av de mest stilte spørsmålene jeg får her på bloggen, er hvordan jeg krøller håret mitt. Så jeg tenkte det var på tide med et innlegg om nettopp dette. Krøller og masse spill i håret er jo så fint! Det finnes en jungel av nettopp krøllstaver der ute, men mine to store favoritter innen dette fant jeg for lenge siden.

- Mast Vol.1 og Mast Vol.2 -

MAST Vol.1: dette er en krøllstang som gir mindre lokker enn Mast Vol.2, den er 25 mm og kan varmes helt opp til 210 grader. I pakken med denne får du med både fingerhanske og oppbevaringpose - noe jeg syns er veldig fint så slipper man å brenne seg mens man krøller. Denne krøllstangen brukte jeg flittig tidligere, men så byttet jeg over til den litt større tangen som heter Mast Vol.2- rett og slett fordi jeg gjerne vil ha store krøller i håret. Men Vol.1 er helt super til å krølle det øverste håret med, da den store kanskje kan bli litt kronglete rundt småhår.

MAST Vol.2: denne har jeg brukt helt siden den ble lansert tidlig i fjor, og jeg kommer nok aldri til å bytte over til en annen tang. Rett og slett fordi den er så god! Dette er en veldig tykk krøllstav, som passer fint for deg som ønsker litt store og naturlige krøller. Krøllstaven er 38 mm, og enkel og rask i bruk, har 2-års garanti og er varmeregulerende helt opp til 210 grader. I pakken med denne får du også med både fingerhanske og oppbevaringpose. Denne tangen er helt perfekt til både hverdag og fest, og den anbefales på det sterkeste fra meg.

- How to get the perfect curls -

Selv krøller jeg aldri håret når det er nyvasket, jeg syns det er mye finere hvis man venter ett par dager etter vask - fordi da varer krøllene mye lengre. Før jeg begynner prosessen med å krølle, sprayer jeg alltid håret med The Gold Lotion. Dette er en varmebeskyttende lotion som beskytter håret godt mot den varme staven, samt at den gir shine og glans til håret. Sprayen inneholder mikronisert gullpulver, så håret blir utrolig fint etter noen spray med denne. Når jeg er ferdig med å krølle, sprayer jeg over med Styling Spray Soft. Dette er en super hårspray fra GB, som holder krøllene fine og i god hold hele dagen.

I samarbeid med Makestyle.no, har jeg nå fått lovt å gi en rabatt på disse krøllstavene til dere lesere. Rabattkoden dere må bruker er Kristinamast - og den gir dere -15% rabatt på Mast Vol.1 og Mast Vol.2. Som dere ser er Makestyle helt tomme på lager akkurat nå for krøllstavene, så dere som kjøper nå forhåndsbestiller - og krøllstavene blir sendt til dere om 10-15 dager. Flere tusen er på vei inn på lager, så her er det bare å glede seg til du får pakke i posten! Disse krøllstavene er med andre ord veldig populære :-)

Selvtortur i de sene nattetimer

I blant finner jeg på de merkeligste ting, og i går var en av de gangene jeg skulle få et av disse innfallene mine. Som dere vet har jeg jo fått litt flyskrekk med årene, og når jeg kom over en dokumentar som het noe som top 10 scariest flights - klarte jeg jo ikke dy meg. Vel, etter å ha sett syv forskjellige flyturer som gikk straka veien til helvete, måtte jeg bare slå av alt av elektronikk og kaste inn håndkleet for kvelden. Jeg har i hvert fall lært meg mye jeg ikke visste, blant annet at det finnes noe som heter klarluft turbulens, som forøvrig ikke flyets vær-radar kan forutse. Det er altså en veldig god grunn til at man blir anbefalt om å sitte med setebeltet på under hele turen, og for å si det sånn: jeg skal aldri ta det av igjen! Så nå skal det virkelig bli en fryd å fly til Oslo imorgen. Tipper jeg kommer til å kaldsvette hele turen, og kanskje tisse på meg - sånn siden jeg ikke kan ta av meg setebeltet lengre. Ser for meg at dette kan bli gøy når jeg skal til Sri Lanka litt senere i år....

Good morning, everyone! I wish you a very nice day, and hope you're doing well

Men, fra det ene til det andre! Grunnen til at jeg dropper innom var egentlig bare for å ønske dere alle en riktig god morgen. Været her i Kristiansand ser ikke ut til å bli stort bedre i dag heller, det veksles mellom opphold og plaskregn. Slik var det i går også, men det gjør meg faktisk ingenting. Sommeren har vært såpass varm, så at luften nå er litt kaldere og veldig frisk - er bare deilig. Men regnet kan gi seg, da! Hvordan er det hos dere? Skinner sola, eller plasker regnet? Hva enn det gjør håper jeg at dere alle sammen får en helt fantastisk fin tirsdag! Selv skal jeg straks hoppe i sykkel-skoene, og komme meg på spinning :-)
 

Og vinneren er....Linn Dodds! Gratulerer så mye til deg, du har vunnet en surfetur til Australia eller Costa Rica!

Nå er det bare å planlegge når dere vil dra i vinter og slippe unna kalde Norge for en liten tid. Hva er vell bedre enn å få delt denne gladmeldingen på en mandag? Gud så gøy det har vært å kunne holde denne konkurransen for dere lesere. Man kan virkelig aldri få reist nok! Så det å få dele ut slike opplevelser for dere, er virkelig utrolig gøy. Det er bare å følge med, for jeg håper å holde flere slike konkurranser for dere fremover :-) Og kjære Linn? Uansett hvor du velger å dra, så håper jeg du får en helt fantastisk tur med en dryss av uforglemmelige minner. Jeg ønsker deg sol, sommer, surf og en riktig god tur ♥

Legger lista lavt

God mandag, skjønne mennesker ♥

Her har jeg nettopp kommet hjem fra trening, som forøvrig var tidenes dårligste økt. Når hodet ikke henger med, så sier kroppen også stopp her i gården. Men jeg fikk i hvert fall kjørt den styrken jeg skulle ha, så jeg får legge lista litt lavt i disse dager og si meg fornøyd. All aktivitet er jo bra, så det er ikke så galt at det ikke var godt for noe :-) Nå skal jeg få shinet over leiligheten, og så presse meg en supergrønn og sunn juice før jeg setter i gang med arbeidsdagen. Jeg er helt hekta på jucing altså, utrolig hvordan kroppen reagerer etter å ha fått i seg noen slurker med vitaminer. Energiboost! Så blir det jobb frem til ettermiddag, da har jeg en powerwalk-date med Hilde. Vi sees senere!


acne cardigan - 2nd day tee - only skjørt - daniel wellington klokke - converse sko

I spent it with you

Familiedager har alltid vært de beste dagene, men akkurat nå er de ekstra gode for meg. Så i dag har jeg kost meg masse sammen med mamma, Øyvind, Eirik og Mommo. Vi spiste kalkun til middag, og det var så ufattelig godt! Jeg tror faktisk kalkun er min favorittmiddag, det er i hvert fall det som popper opp i hodet mitt når jeg tenker på hva jeg liker best. Hihi! Etterpå var det kaker og kaffe ute på verandaen, helt til det ble kaldt og vi måtte trekke inn. Har sommeren allerede dratt sin vei? Den har uansett vært så fin og varm, at det er helt greit om den går mot slutten. Men hvem vet, kanskje det er noen soldager igjen til oss! Det er jo lov å håpe på en fin sensommer også.- If tomorrow is judgement day. And I'm standing on the front line.
And the Lord ask me what I did with my life. I will say I spent it with you -


Nå har jeg nettopp kommet hjem til meg selv igjen, og Milo ble igjen hos mine foreldre for noen dager. Jeg skal nemlig til Oslo på dagstur for jobb til onsdag, så da må de passe han for meg. Denne uken braker det løs med et stort prosjekt jeg er med på, og jeg gleder meg veldig til å fortelle dere mer om dette litt uti den kommende uken. Det skjer mye spennende på jobbfronten fremover, så jeg må bare prøve å henge med så godt jeg kan og fokusere på de positive tingene. Hvordan er det med dere for tiden, og har dere enda ferie? Skolen begynner vel for de fleste nå den kommende uken, eller hva? Ønsker dere alle sammen lykke til med skolestart, det er alltid ekstra spennende den første dagen etter ferien. Det kan i hvert fall jeg minnes! Ferien begynner nok å bli over for de fleste av oss nå, og personlig syns jeg det er helt greit. Jeg er et skikkelig rutinemenneske, så for meg er den vanlige hverdagen den aller beste :-)

August: mine favoritter

annonse

Vi er allerede i August, og jeg tenkte å dele min favoritter for denne måneden med dere Kanskje du også finner noe du liker? - my favourites for August -

Fuktighet i sprayflaske: Maya Water sine fuktighetsgivende sprayer har virkelig seilet opp som mitt nye must have produkt denne sommeren. Og jeg har store planer om å bruke de like mye i høst også, for jeg har rett og slett blitt helt avhengig av disse sprayene! Et must for meg som sitter så mye foran dataen, og fort blir tørr i ansiktet. Spray over ansiktet ditt et par ganger i løpet av dagen, og du renser og frisker opp huden din med masse fuktighet. Samt at sminken sitter mye lengre!

Brynpenn: selv om jeg har tatoverte bryn, må jeg tegne de opp hver eneste morgen. Tidligere har jeg brukt brynpudder, men aldri igjen skal jeg gå tilbake til dette. Dersom dere også markerer brynene deres, må dere prøve Billion Dollar Brows sin brow pencil. Jeg elsker den! Den er lett å bruke, og fyller inn brynene så utrolig fint. Fargen er også vannfast, noe som er gull på svette treninger eller regnfulle høstdager.Lys kajal: jeg begynte å bruke kajal i lys farge kun for noen uker siden, og denne blir også med meg i August. Jeg har faktisk tatt den i fargen peach, fordi jeg ville ha den i en lys farge som gir meg et våkent blikk. Jeg påfører denne ved vippene, litt rundt øynene og på våtlinjen - og voila, jeg ser superfresh og våken ut!

Ole Henriksen renseservietter: jeg har for lengst lagt min elsk på Ole Henriksen sine renseservietter. Jeg har testet mange slike servietter i løpet av årene, og disse er uten tvil de aller beste på markedet i mine øyne. De kommer i tre forskjellige varianter, og denne måneden har jeg skaffet meg den orange pakken som lukter deilig av vanilje og sitrus. Jeg bruker disse hver eneste kveld for å fjerne sminken, og de passer for alle hudtyper. Serviettene inneholder c-vitamin og masse grønn te, samt at de fjerner sminke og overflødig talg. Perfekt å ha med seg på reise, siden de ikke tar mye plass. Disse er så gode, og anbefales på det varmeste.Volumgivende hårspray: Jan Thomas sin nye serie har jeg blitt så frelst av at jeg anbefaler den til absolutt alle. Til og med frisøren min vurderer å ta inn dette merket fordi jeg har snakket så om det. Haha! Volume Hair Spray er min absolutte favoritt og den beste hårsprayen jeg vet om, da den gir håret masse volum og et godt langvarig hold.

Superstrikk: hvis du har prøvd Blax hårstrikk, kommer du aldri til å bruke noe annet igjen. Disse er virkelig verdens beste hårstrikk, og kan brukes flere hundre ganger uten å miste elastisiteten. Blax er skånsom mot håret, sitter godt og glir ut av håret uten å lage floker, rive med seg hårstrå eller gjøre vondt. Disse lager den perfekte stramme hestehalen, og er nærmest usynlige når de sitter i håret. Min all time favourite!

Superfresh iPhone-kabel: til sist må jeg bare vise dere denne superkule tekstilkabelen som lader opp iPhonen min via dataen. Den er så KUL! Le Cord er et merke fra Sverige som har spesialisert seg på å lage dekorative kabler av ypperste kvalitet. Hvert eneste produkt fra Le Cord er seritifisert og godkjent av Apple Inc., som betyr at kun originale Apple-deler blir brukt i produseringen av kablene. Jeg har fargen Solid Gold i min, og den sitter i macbooken min hele tiden. Perfekt å lade mobilen der mens jeg jobber!Som alltid vanker det en rabattkode fra de snille jentene i Coverbrands, nå får dere -20% på alle mine augustfavoritter! Koden dere må bruke er KA1A, og den er gyldig ut fredag 15.august Den gir 20% på alt fra Maya Water, alt fra Blax, alle Cleansing cloths fra Ole Henriksen og alt det andre jeg har skrevet om over (ikke Le Cord da dette er en helt fersk nyhet). Husk også at Coverbrands alltid har fri frakt! :-)

#mycalvins(annonselenke) I love mycalvins.

Planen min var å sove leeeenge i dag, men neida - før klokken slo åtte var jeg våken som et lys. Dro meg likevel litt i sengen, leste igjennom nyheter på nettavisene og oppdaterte meg på hva som skjer i den store verden. Så var det bare å starte dagen med rykende varm kaffe, og en god søndagsfrokost Valget falt som alltid på havregrøt med sukrin og kanel, det er så godt! I dag er planene mine å få unnagjort litt jobb, samt dra en tur på trening, før jeg skal hjem på middag til mine foreldre. Mommo kommer også, så det blir veldig kjekt. Alltid koselig med familiemiddager på søndager, for min del er dette blitt obligatorisk :-) Jeg tror vi skal ha kalkun, og det er faktisk noe av det beste jeg får. Skikkelig nyttårsaften feeling, haha! Hva skal dere i dag?

Juicy Saturday

I dag er det skikkelig ruskevær her på Sørlandet. Regnet hagler såpass mye ned at jeg er sikker på at man snart må bruke båt for å komme seg rundt! Nesten. Når været er som dette, er det få ting som er koseligere enn å møte opp med en god venninne på cafë. Bestille en deilig lunsj, drikke varm kaffe og nyte varmen inne mens regnet bøtter ned ute. Og det er akkurat det jeg har gjort denne lørdagen, for min skjønne Monique var endelig på besøk i Kristiansand igjen. Den jenta altså, hun er like fin på innsiden som på utsiden- Lunching with my beautiful Monique. The salad was sooo yummy! -

Jeg tenkte å være så lur at jeg skulle pakke med meg treningstøy i veska, slik at jeg kunne få en liten økt etter daten med M. And I did! I dag fikk jeg endelig syklet noen svette mil på spinning-sykkelen igjen, og det var så deilig. Musikk på ørene, og bare sykle lenge i min egen verden. Så digg! Gleder meg maks til saltimene kommer tilbake nå i August, spinning er jo så gøy. Og tungt! Håper dere alle har en fin lørdag, enten dere nyter sola ute eller koser dere inne med regn plaskende ned. Alt har jo sin sjarm, sant?

Levende stillhet


Even through the joy I feel the pain. Even in the sun I feel the rain.
Even when I'm high I feel the lows. Like that's all I know.

Kvelder som dette er ganske så utrolig fint. Når solen er på vei ned, og det snart er leggetid. Da liker jeg å snøre på meg joggeskoene og ta på meg en stor hoodie over skuldrene for å ikke fryse. Så legger jeg på tur ned til sjøen, og sitter på steinene til det nesten blir mørkt. Nyter synet av blikkstille vann, folketomme løyper og båter som tøffer rundt på vannet. Det er så fint! Jeg liker å høre trærne ruske omkring meg, fugler som kvitrer og vinden som suser. Sammen er dette naturlig stillhet, en stor ro for meg som er godt. Levende stillhet

Te helga kanskje...

weekendpics from weheartit.com

Klokken har slått 17.00 for få minutter siden, og det betyr at det er HELG! Planene mine er å senke skuldrene, se masse tv-serier, trene, nyte god mat og bruke tiden med de jeg er glad i. Med andre ord kommer jeg til å gjøre det jeg føler for, og nyte helgen så godt det bare er mulig. Har dere noen spennende planer på gang? Alltid kjekt å høre hva dere også bruker dagene til

Enjoy the little things

... like coffee, kimono and a soft bed in the morning ♥

Nytraktet kaffe er et must hver eneste morgen for meg. Og etter dagens første kopp, snørte jeg på meg joggeskoene og dro på en lang skogstur. Helt alene, kun meg og Milo. Mobilen ble lagt igjen hjemme, og det var så deilig å bare traske rundt helt i min egen verden. Fuglekvitter, solen som våknet til liv og grønne trær så langt øyet kunne se.Nå sitter jeg med laptopen i fanget, blogger for dere og chatter med Wulff. Vi har nemlig bestilt enda en tur sammen! I september drar vi til London, og vi skal være sammen med Ida sin kjempesøte venninne Emilie. Hun bor der, og vi er så heldige at vi får bo hos henne! Gleder meg veldig, spesielt siden Emilie har lovet å guide oss rundt. Jeg og Ida besøkte London sist i 2012, og da gjorde vi nemlig ikke stort annet enn å spise på KFC, shoppe på Primark, stikke innom Mc'ern og løpe rundt som to tullinger i Oxford Street. Vi var innom Hakkasan en tur da, hvor jeg faktisk sprengte trommehinna mi og vi måtte dra hjem igjen. HAHA! Denne gangen skal nok pipa få en annen lyd, og jeg gleder meg veldig til ny jentetur. Perfekt med en weekendtur før vi stikker avgårde til Sri Lanka i November!Nå skal jeg på cafe med Mommo, vi skal kose oss med bytur og masse snikksnakk. Og i kveld kommer Celina til meg, men jeg tenkte jeg skulle prøve å lure henne med meg på kino. Hehe! Vi sees uansett igjen litt senere, dere må ha en super start på dagen så lenge ♥

Girlsnight

- My favorite supper ever. So yummy -

I kveld er Hilde på besøk hos meg Hun hadde senvakt på jobb i dag, og kom derfor til meg rett etterpå. Så da var det jo en liten selvfølge at jeg måtte ha klar en god og sunn kveldsmat til bestisen! Dette må dere bare prøve, de fristende godsakene dere ser over har jeg til kveldsmat hver eneste dag for tiden. Ta rundt 100 gram cottage cheese i bunnen av en bolle, hell over to double 0% yoghurter med vaniljesmak og strø så over du over alt du måtte ønske av bær. Så er det bare å nyte! Dette smaker helt ærlig så godt at jeg føler jeg spiser tidenes mest usunne vaniljedessert. Må prøves!


Nå skal vi ut å gå kveldstur med Milo, før det blir senga på denne jenta. I morgen er det helg, og det er alltid en deilig følelse når man legger seg på torsdagskvelden etter en lang uke. Er dere ikke enige? Sov godt når dere legger dere, da

Godhet som gjør godt

Tusen takk for alle fine ord og råd dere legger igjen her til meg, jeg leser absolutt alt hver og en av dere skriver - og det betyr utrolig mye for meg. Det å åpne seg på den måten jeg gjorde tidligere i dag, for så mange tusen mennesker, det er ikke lett og veldig sårbart. Derfor ble jeg så lettet når jeg logget inn på bloggen, og så at jeg utelukkende bare hadde fått støttende kommentarer. Det gjorde godt


I formiddag hentet mine foreldre meg, og vi dro på en liten roadtrip ut til Søgne. Jeg elsker virkelig det stedet, Søgne er så idyllisk og helt utrolig fint. Sørlands-magi på sitt beste! Vi spaserte litt sentrum, koste oss i hverandres selskap og kjørte rundt for å se på alle de fine plassene der. Jeg fikk handlet med meg noen småting også, til baderommet her hjemme. Som dere sikkert har forstått er jeg veldig klar for høst, så fremover gleder jeg meg til å ha en liten makeover i leiligheten. Bort med sommerputer og friske farger, nå vil jeg ha enda mer gråtoner, fluffy puter og store tepper i sofaen. Men jeg får vente til september er her, det er tross alt sommer enda! Jeg kan uansett begynne å kjøpe litt i det små, så i dag tok jeg med meg to nye håndklær til badet, samt et deilig duftlys.
Gleder meg til å sette frem nye ting når sommeren er over, og gjøre det skikkelig høstkoselig her hjemme. Det er jo så kjekt! Denne duften på Durance lysene har jeg forresten ikke kommet over før i dag, men den var helt utrolig god og frisk! Som en deilig tøymykner, på en måte. Anbefales hvis dere vil ha en ren, nyvasket og frisk duft i hjemmet

Sliten av meg selv

God morgen, kjære dere ♥

Jeg tror mye av grunnen til at jeg sliter med motivasjonen for tiden her på bloggen, er rett og slett fordi ting kanskje ikke er helt som det ser ut. Det er rart hvor mye man kan smile på bilder og le når man er sammen med folk, men egentlig ikke ha det fint på innsiden. Fordi jeg har det overhodet ikke fint, og jeg kan ikke huske sist jeg faktisk følte meg ordentlig glad. Ting føles tungt og kjip stort sett hele tiden, jeg har sjeldent lyst å finne på ting - det eneste jeg har lyst til er å være for meg selv. Heldigvis har jeg både venner og familie som er flinke til å dra meg med på ting, selv om jeg sjeldent har lyst. Så blir jeg litt irritert på meg selv, fordi livet mitt har alt som tilsier at jeg burde hatt det fint. Jeg har en flott familie, gode venner, eier min egen leilighet, har en stabil jobb og en hverdag jeg egentlig bare kan drømme om. Men, akkurat nå føltes ting så mørkt og jeg aner ikke hva som skal til for at ting skal bli greit igjen. Jeg er så sliten av meg selv.

Ting har vært tungt for meg helt siden jeg mistet Mofar, men jeg prøver så godt jeg kan å komme meg videre. Folk forventer det jo, at man skal komme seg videre og få det fint igjen. Men jeg klarer det ikke, og det er så utrolig slitsomt å ha det på denne måten. Jeg er lei av å være lei meg. Jeg savner den tiden hvor jeg ønsket dere happy monday når en ny uke begynte, hvor jeg oppriktig var en glad person, hadde det gøy med vennene mine, lo til krampa tok meg og nøyt hver dag som om den var den sist. Nå er jeg sliten hele tiden, blir sjeldent med vennene mine på sosiale ting og er konstant i et ganske dårlig humør. De siste månedene har jeg følt meg som en skygge av meg selv, og det virker som om jeg aldri kommer til å bli den samme igjen.

Jeg følte bare for å være ærlig med dere, kanskje dette vil gjøre ting litt lettere for meg. Jeg vet jeg ikke burde klage, fordi jeg er utrolig velsignet med livet mitt og er veldig takknemlig for alt jeg har. Så jeg lurer virkelig på hva i alle dager som feiler meg.... Om dere har noen howtogethappytips å dele med meg, blir jeg takknemlig ♥ Nå har jeg nettopp sendt min lillebror avgårde med frokost i magen, og skal straks kaste meg på sykkelen for å ta en tur på trening. Håper dere får en fin start på dagen!

Black and white

God onsdag, dere

Nå har nettopp min lillebror kommet på besøk, i skrivende stund sitter han å koser seg med taco til middag. Han skal sove her til i morgen, men før vi skal sette i gang med ordentlig kvalitetstid - så må vi jobbe litt. Og det liker han jo aldri, haha! Men det må jo til det også. Denne dagen har gått til trening og hjemmekontor, ingenting spennende med andre ord. Merker jeg er litt lei for tiden, motivasjonen til både jobb og blogg er laber. Men slik er det vel for alle i blant? Satser på at det løsner opp litt snart :-) Hva har dere gjort i dag?


acne jeans - bikbok topp og cardigan - zara sko - bershka veske

Timene flyr avgårde

Denne dagen har virkelig bare flydd avgårde! Faktisk har timene gått så fort at jeg nesten har glemt tannverken, men bare nesten. Nå har jeg heldigvis fått legeerklæring på Odontofobi, som er en diagnose på ekstrem tannlegeskrekk. Det hjelper litt på, fordi da får jeg støtte til å få narkose. Ventetiden er derimot lang, men det får bare gå - jeg håper jeg klarer å holde ut og at smertene ikke blir enda vondere. Anyways, nå får det være nok skriving om tennene mine og tannlegen for i dag altså. Tenker dere er lei av klagingen min nå? Haha!
I dag har jeg vært på et spennende videointervju, snakket en hel haug om blogging og hverdagen min med denne jobben. Dette skal være med i undervisningen til skoleelever, så jeg syns det var utrolig kjekt å bli spurt om å delta på dette! Veldig stas å få bidra på slike viktige ting. Etterpå dro jeg avgårde for å møte Nikolai, og vi la på tur rundt Odderøya. Faktisk kom jeg nettopp hjem igjen nå, og det er så deilig å lande i sofaen etter å ha vært ute i frisk luft i timesvis. Hvordan har tirsdagen deres vært? ♥Trøste-shopping

Aaah, jeg tror seriøst jeg er på randen av et sammenbrudd. Visdomstennene har grodd så langt inn i kinnene mine over denne natten, at nå at jeg kan kjenne de gjennom huden når jeg tar nede ved kjeven. Hvordan kan tenner gro så innmari fort? Snakket nettopp med tannlegen min angående narkose, og jeg har bare lyst å begynne å grine. Jeg er så redd at jeg har ikke ord! Sist jeg var hos tannlegen var Mommo og Mofar med meg, og tannlegen brukte seriøst FIRE timer på å borre et bittelite hull. Det er jo en hel evighet! Dette er ikke gøy, og enda kjipere er det jo å måtte betale mangfoldige tusen for å få narkose. Men det går jo ikke uten, noe tannlegen også sa til meg. Det er så utrolig kjipt å ha skikkelig skrekken for noe sånt som dette, det unner jeg ingen altså. Huff!

Siden jeg har så vondt har jeg nettshoppet litt denne morgenen, følte jeg fortjente det etter en lang natt. Klikket hjem to par sko jeg bare elsker, en nydelig cardigan som blir perfekt til høsten og litt forskjellige ting jeg gleder meg til å ta i bruk.
(annonselenker) 1. HER- 2. HER - 3. HER - 4. HER - 5. HER - 6. HER


Noe dere likte? Jeg elsker selvfølgelig alt! Det er så gøy å handle klær til høsten, fordi det er så utrolig mye lekkert. Nå skal jeg ta noen telefoner, og komme meg på trening. Så blir det jobb frem til i ettermiddag, før jeg skal videre på et filmintervju. Det blir spennende med dette hovne ansiktet, det ser jo ut som jeg har lagt på meg fem kilo bare på kinnene! Forteller dere mer om dette intervjuet senere, det er ganske spennende nemlig. Enn så lenge må dere ha en super dag, godtfolk.

En ordentlig blåmandag

Dette har vært tidenes blåmandag for denne jenta! Dere vet, når alt bare går galt. Var så fornøyd i dag morges når jeg hadde vært på butikken å handlet inn sunn mat for hele uka. Så skal jeg til å lage middag, og oppdager til mine store fortvilelse at jeg har tatt med meg hjem kjøttdeig i stedet for karbonadedeig. Dere kan tro jeg var mindre fornøyd med å måtte dra nydusjet og skrubbsulten på butikken for å kjøpe det jeg egentlig skulle ha. Hater når det skjer, men heldigvis ble det middag til slutt :-) Hihi.. I kveld vil jeg bare være hele alene for meg selv, skru telefonen på flymodus og koble helt ut. Jeg har nettopp laget meg en stor skål med cottage cheese, dobbel 0% yoghurt og masse bær på toppen - så nå skal jeg kose med meg The Killing på skjermen resten av kvelden. Og apropos denne serien, dere! I går ble jeg livredd etter bare første episode, så jeg våget ikke se mer... Jeg ler! Er den skummel, eller er det bare meg som er rar? Fordi jeg har så lyst å følge med videre på den, men jeg er både mørkredd og lettskremt. Dårlig kombi når man skal se krimserie, kanskje?

I love you, Monday

Riktig god mandag ønskes dere alle!

Her startet dagen med min planlagte treningsøkt, i dag var det styrke på lår og rumpe som stod på planen. Økten var seig og føltes fryktelig tung i dag, men jeg fikk gjennomført godt nok og det er jo det viktigste :-) Etterpå gikk jeg i 40 minutter på mølla i stigning, så nå sier jeg meg fornøyd! Tenkte å begynne å powerwalke til tv-serier på iPaden igjen, jeg gjorde dette mye forrige høst og da gikk cardioen så utrolig mye fortere. Altså, hvor enkelt er det ikke å gå en timestid når man ler seg ihjel av Modern Family mens man trasker i vei?Nå sitter jeg på ballkongen min, gnager mindre diskret på et eple og blogger litt for dere. Som dere ser har jeg fått meg en ny bok, og dersom den er så bra som jeg håper - forteller jeg dere selvsagt om den når jeg har lest den. Men før jeg kan lese noe som helst, må jeg sette i gang med min faste mandags-vask av leiligheten. Nå skal musikken skrues opp og moppen svinges!

Start - Molde

Denne søndagskvelden har jeg tilbrakt på Sør Arena, som er Starts hjemmebane her i Kristiansand. Det betyr med andre ord at det har vært fotballkamp! Start spilte mot Molde, så da er det klart man må stille opp for å heie på guttene :-) Jeg syns det var veldig bra spilt av Start i dag, kampen var både gøy og spennende med masse iver. Det endte med uavgjort, så da kan vi vel ikke klage? Det er alltid moro å være på fotballkamp når det er hjemmebane, jeg blir så ivrig at jeg skriker av full hals og veiver som en gal med armene i været. Haha! Skal ikke stå på innlevelsen her i gården, klart man må heie skikkelig når man er på kamp.

Hva har dere gjort i dag, da? Håper dere har hatt en veldig fin søndag, og er klar for mandag som nærmer seg med storskritt. Nå har jeg nettopp fått besøk her, så vi skal lage kveldsmat og bare slappe av resten av kvelden :-)


mango skjorte - zara bukse - marc jacobs klokke - reebok sko

Frokost for store og småTenkte å komme med et lite frokost-tips til dere :-) Dette ble gårsdagens frokost når Torjus var på overnatting, jeg liker alltid å skjemme kidsa litt bort når de er på besøk her. Det er viktig for meg å opprettholde statusen som favoritt "tante", haha!Dette er rett og slett fullkorn polardbrød, og de er så utrolig gode! Ved siden av har jeg kuttet opp norske jordbær og banan, som er supergodt å ha oppå polarbrødene. Torjus koste seg med litt nutella under, sammen med jordbær og banan som topping. Dere kan tro han var fornøyd! Ved siden av hadde vi også bringebær, bløtkokte egg, kviar og pålegg som skinke, ost og diverse syltetøy. Så kan man selv velge hva man vil toppe polarbrødene sine med. Ferskpresset appelsinjuice er et must ved siden av :-)Hva med å prøve dette ut til neste helg? Jeg er sikker på at både store og små i hus vil bli hoppende glad av å våkne opp til dette synet! Det er så kjekt å gjøre litt ekstra ut av frokosten når det er helg, så kan man sitte rundt bordet lenge og nyte morgentimene

Sunday Morning

God morgen Denne søndagen våknet jeg med tidenes tannverk. Husker dere at jeg sa for over ett år siden at visdomstennene mine grodde inn i kinnene på meg, og at tannlegen hadde sagt jeg kunne gå med de så lenge jeg orket smerten? Vell vell, nå har det gått over ett år og det gjør så innmari vondt at jeg snart må vurdere å besøke tannlegen igjen. Tipper han aldri hadde trodd jeg skulle klare å gå så lenge med dette, haha! Men der tok han feil, for jeg skal klare mye smerte før jeg besøker han igjen. Tennene gror bokstavelig talt inn i kinnene mine, så akkurat nå klarer jeg faktisk ikke tygge - fordi skinnet har blitt presset såpass mye ut nå at det ligger over de bakerste jekslene. Auuu! Jeg har jo vondt hver eneste dag, men jeg har ekstremt tannlegeskrekk - så jeg lever heller med smerten enn å dra dit. Men nå må jeg snart krype til korset og snakke med legen for å få innvilget narkose, for dette gjør så vondt at jeg snart går på veggene.....Men jeg smiler fordi om med litt hovne kinn og slitne øyner. Haha! I skrivende stund sitter jeg å planlegger den kommende uken på trenings-fronten, jeg gleder meg så til mandag og en ny uke :-) Jeg har endelig fått kjøpt meg treningsdagbok, slik at jeg kan planlegge både trening og mat litt bedre fremover. Jeg skal også begynne å loggføre alle øktene mine her, slik at jeg bedre kan følge med fremgangen min og sette meg mål. Denne saken er genial, så nå håper jeg at motivasjonen kan løftes enda noen hakk! Planene mine for den kommende uken er fem styrkeøkter, med 40 minutters rask gange på mølle etter hver økt.

sponset produkt/ Treningsdagboken min er fra Get Inspired, og koster 249 kroner. Og kun denne søndagen har nettbutikken et supert dagstilbud! Kjøper du for over 500 kroner i nettbutikken - får du en treningsdagbok med på kjøpet helt gratis. Det er jo genialt, eller hva? Gleder meg til å ta boken min flittig i bruk fremover, jeg er jo et planleggings-menneske som liker å ha kontroll på ting, så denne var perfekt for meg etter en slapp sommer. Nå er jeg klar for en sprek August-måned, nye mål skal settes og harde økter gjennomføres!

Nå skal jeg lukke ned dataen og kose meg i noen timer. Det plasker ned med regn ute, og det er så koselig på en lat søndag! Klokken 10.05 begynner det et lite maraton med The Hills på MTV, hvis noen av dere andre morgenfugler også vil ha en liten morgenstund med Hollywood-drama. Får så flashback til ungdomstiden av denne serien, jeg var helt hektet på livene til Lauren, Brody, Heidi og Spencer..

My little monkey

God lørdagsmorgen, kjære dere

Som vi koste oss med sleepover i går! Det ble sushi til kveldsmat, og loads med snoperier utover kvelden. Torjus fikk velge film i går, og da falt valget på en som het Hundehotellet. Den var faktisk skikkelig søt, både jeg og Hilde fulgte ivrig med på hva som skjedde. Anbefales hvis dere har kids i hus, og vil ha en koselig film å se på til neste familiekveld :-) Ellers ble det selvfølgelig et høyt støynivå, med showdans fra Torjus sin side og hysterisk latteranfall fra oss to andre. Til lillemann sin store glede, haha!


Some pics from yesterday. I had a sleepover at my place with my cousin and bestie

Denne ungen er godt oppdratt, så når vi våknet i morges var ikke spørsmålet om vi kunne spille tv-spill eller nerde på dataen. Nei, Torjus ville på joggetur! Snakk om gullunge? Håper jeg også får presset ut et slikt vidunderbarn den dagen jeg skal ha kids! Så da var det bare å lage en ordentlig god lørdagsfrokost, før vi snørte på oss joggeskoene og la bak oss fem kilometer i skogen. Fantastisk start på lørdagen, det er så deilig med en løpetur tidlig på morgenen! Nå skal vi straks avgårde på en shoppingtur, titte litt rundt i byen og se om vi finner noe fint i butikkene. Og ja, vi har vært våkne siden 07.00 - da får man mye ut av dagen :-)

My happy placeJeg har helt glemt å vise dere mamma sin magiske plass på verandaen vår. Jeg vet jeg ofte kaller ting for magisk, denne plassen er virkelig det! Det er ingenting som å komme hjem, og krype opp i denne deilige sofaen mens mørket senker seg ute. Når det blir mørkt, lysner nemlig de lampene dere ser i taket opp. Og da blir det så utrolig spesiell og koselig stemning ♥- Someone once told me that this
is the place where everything's better
and everything's safe -
Så fint, altså! Flinke mammaen min ♥ Tenker ofte på hvor utrolig heldig jeg er som alltid har et trygt og godt hjem å komme hjem til. Blir så lei meg av å vite at det er ikke alle som har det sånn, og at flere barn gruer seg til å komme hjem fra skolen. Det er så trist, og jeg får helt vondt i magen av bare tanken. En trygg og stabil oppvekst er så utrolig viktig, og når man så har blitt voksen og flyttet for seg selv - er det likevel en ubeskrivelig god følelse å vite at man kan komme hjem når som helst. Familie er alltid det som vil komme i første rekke hos meg, rett og slett fordi det er de som betyr alt. Både Mamma og Øyvind har alltid gjort alt for meg, det samme med mine besteforeldre, onkel og tante. Jeg er utrolig heldig, og setter så enormt stor pris på å ha det så godt. Unner absolutt alle å føle den samme tryggheten ♥

Hello August

Da var vi allerede i August ♥  Denne sommeren har virkelig flydd avgårde, og jeg sitter igjen med en dryss gode minner! Det er rart med det, men i går følte jeg høsten sa sitt første hei til oss. Vi var på grillkveld hos min Onkel, og på kvelden blåste det såpass til at jeg måtte ta en jakke over skuldrene. Noe så deilig med litt frisk luft igjen! Jeg kan ikke huske sist det faktisk har vært kjølig her på Sørlandet, det har vært så utrolig mange uker siden. Slike kvelder er så koselig, hvor man sitter lenge ute og pakker seg inn i varme gensere når solen har gått ned.

I går var vi altså på grillkveld hos Onkel og familien :-) Og absolutt alle i Andersen-klanen var samlet. Vi var hele 11 stk til sammen, og som vi koste oss! Deilig grillmat stod på menyen, før vi fikk servert dessert som sendt fra himmelen. Hjemmebakt brownies rett fra ovnen, med is i alle slags varianter og ferske bær. Helt herlig! Etterpå dro vi å besøke Mofar på graven, det gjør jeg hver eneste gang jeg er hjemme. Mofar er alltid med oss uansett hvor han er ♥

Nå skal jeg jobbe i noen timer, før jeg tar en liten tur på trening. I kveld skal fetter Torjus komme her på sleepover, noe som betyr at Hilde også skal komme på besøk. Det har blitt en liten tradisjon dette her, haha! Torjus syns nemlig det er så gøy når vi tre er sammen, fordi da setter vi alltid på en film med gøy musikk og den lille komikeren holder show for oss hele kvelden med å danse til musikken og opptre. Stikkord for kvelden er store mengder godteri, sushi, høy på sukker og latterkramper. Den ungen er seriøst så alt for morsom, jeg ler så jeg knekker av han! Med andre ord har jeg en fin fredag i vente, jeg gleder meg til å starte helgen :-)

hits