august 2013

Stolt storesøster

Da var lillebror endelig konfirmert! ♥

Og jeg er verdens stolteste søster! Jeg endte opp med å ta 196 bilder i kirka, noen som sa ivrig? Hoho! Klart det skal foreviges når min eneste lillebror står konfirmant! Dagen har vært strålende fin til nå, og Eirik har storkost seg. Nå kommer straks hele familien hit, da blir det stort selskap med god mat og kaker. Jeg elsker når hele familien er samlet, det er faktisk det beste jeg vet. Så nå skal det spises mat og deretter kaker til den store gullmedaljen..... For en fin dag!

Verdens beste lillebror er konfirmant

I dag konfirmeres Eirik, min lillebror som plutselig ikke lengre er så liten. Jeg kan ikke tro han er blitt så stor! Tenk, for snart 16 år siden satt jeg å gråt på ultralyd sammen med mamma og Øyvind. Ja, du leste riktig. Gråt! Når legen fortalte meg at jeg skulle bli storesøster til en babygutt, gikk det rundt i hodet til lille Frk Andersen. Jeg ønsket meg da så absolutt ikke en bror, jeg ville jo ha en pomeranian! Hund fikk jeg aldri, men jeg fikk derimot verdens skjønneste bolle til bror som jeg ble glad i fra første sekund. Og jeg kunne ikke vært mer takknemlig for Eirik, jeg er så utrolig glad i han og så ubeskrivelig stolt av han. Smartere, flinkere og morsommere lillebror kunne jeg ikke fått. Nå er han snart 16 år, og har blitt en skikkelig kjekkas!

Du er en så flink og god gutt Eirik, og jeg ønsker deg alt godt for fremtiden! Så dyktig og snill som du er, vet jeg at du har en lys og fin fremtid i møte. Gratulerer så mye med dagen din ♥

Nå må jeg hoppe i kjolen og komme meg avgårde til kirka hvor resten av familien er. Dette blir en så fin dag! Solen stråler og været er med vår side, så bedre kan det jammen ikke bli. God lørdag, dere! Vi skrives litt senere :-)

Happy friday

Min lillebror skal konfirmeres i morgen, så da har det vært litt å gjøre i dag. Sånn overfladiske ting, som å farge etterveksten, fjerne extensions og bli fin på håret hos SalongXtend. Fantastisk! Nå har jeg faktisk ingen extensions i håret, noe som er ganske deilig. Mitt har grodd seg så langt nå, og Tone har vært så flink med det - så jeg er storfornøyd. Lang hår ved hjelp av extension mens man sparer til eget langt hår? Jatakk, det har funket helt supert for meg!

Jeg har ikke hatt med meg kamera i dag, så tenkte derfor jeg kunne dele mine siste instagrambilder med dere :-)

Følg meg gjerne, jeg heter selvfølgelig kristinaandersen der ♥ På instagrammen min går det mye i å vise maten jeg lager, bilder fra hverdagen, inspirasjon til trening og morsomme sms-samtaler. Som for eksempel denne dere ser over med min kjære mamma. Dere trodde Kris Jenner var en gal "momager"? Say helo to mine!

Min lille kinoguide

På sommeren bruker man gjerne helgene til sene utekvelder, litt vin og konserter med venner. Og på høsten, roer man seg gjerne litt mer ned. Hva er vel mer hyggelig enn å dra på kino med vennegjengen, kose seg med litt lørdagsgodt og kanskje dra å spise en bedre middag sammen etterpå? Her kommer mine must see filmer på kino for august / september

Skyggejegerne: Demonenes By

Denne filmen så jeg og Tone på kino i går, og den er utrolig spennende! Den handler kort fortalt om det finnes en skjult verden i vår verden, og dette får du se gjennom Clary Fray, jenta som har hovedrollen. Demonenes By en en fin blanding av action, eventyr og drama, og den er basert på en kjent bokserie skrevet av Cassandra Clare. Jeg har ikke lest bøkene, men kanskje noen av dere har?

♥ Grown Ups 2

Jeg har sett Grown Ups 1 flere ganger, og syns den er hysterisk morsom! Når Adam Sandler har hovedrollen, kan vel egentlig ikke filmen slå feil uansett. Dette er som eneren en skikkelig komedie, og handler om fire familier som alle er venner - men som kommer i de rareste situasjonene. Jeg gleder meg til nok en god latter av Lenny og gjengen!

♥ Elysium

De rike har trukket seg tilbake til en kunstig romstasjon, mens resten av befolkningen må prøve å overleve på den ødelagte planeten Tellus. En mann vil ha rettferdighet, og det er Max, som spilles av heite Matt Damon. Dette er både action, drama og sci-fi, så denne burde du absolutt ta med deg kjæresten på! Gutta pleier jo å like action og krig....

♥ Pionér

Denne har jeg gledet meg til LENGE! Jeg syns Aksel Hennie er en helt rå skuespiller, så de gangene han har en hovedrolle i en ny film, er jeg alltid ivrig på å få sett de. Pionér er en thriller fra starten av det norske oljeeventyret. Store forekomster av olje og gass er funnet på norsk sokkel og norske myndigheter ønsker å føre dem i land via en rørledning på 500 meters dyp. Yrkesdykkeren Petter er besatt av tanken på å være den første på bunnen....

♥ We're the Millers

"We're the Millers" er en komedie med Jason Sudeikis, Jennifer Aniston og Emma Roberts. Den handler om hasj-dealeren David som stabler på beina en liksom-familie for å gjennomføre planen med å smuglet et parti stoff over grensen fra Mexico. En komedie som ser ut til å gi en god latter, med flinke skuespillere i hovedrollene.

♥ One Direction: This Is Us

Hør historien fra gutta selv og opplev gjennom deres egne øyne hvordan det er å være One Direction. Jeg tenker maaaange av dere jenter gleder seg til denne? Jeg har en følelse av at denne blir en liten kopi av Justin Bieber sin film, som jeg forøvrig likte veldig godt. Det er jo alltid gøy med slike dokumenterfilmer, spesielt for dere som er fan av gutta i bandet.

Så her har dere min lille kinoguide for høsten! Er det noen av disse du har planer om å se?

Hjemmelaget proteinsjokolade

Etter at jeg kjøpte kokeboken til flinke Kristine Weber, har jeg blitt utrolig mye mer glad i å eksperimentere på kjøkkenet. I dag måtte jeg prøve meg på nok en oppskrift, jeg skal nemlig på kino - og vil ikke presse i meg kinogodteri midt i uka. Så da blir det hjemmelagde proteinsjokolader som får bli med meg som snacks, og de ble så gode jeg må selvfølgelig dele oppskrift med dere!

Til fire proteinbarer trenger du:

60 gram proteinpulver med sjokoladesmak 30 gram kokkosmel 20 gram sukrinmelis ♥ Litt melk Sukkefri sjokolade

Blant proteinpulver, kokkosmel og sukrinmelis sammen i en bolle, og tilsett ønsket mengde melk. Jeg slumper med litt og litt melk, helt til det blir en jevn og fin masse som jeg lett kan formere. Når du har rullet ut fire barer, legger du de på bakepapir og setter de fem minutter i fryseren. I mens kan du smelte sukkefri sjokolade, som du tar over proteinbarene når den er nok smeltet. Avkjøl enda litt i kjøleskapet, og strø gjerne over litt kokkos hvis du ønsker det.

Nå gleder jeg meg masse til å kose meg med disse på kino. Yummy for my tummy!

Mye bra i vente

Michael Kors: veske, BikBok: skjorte, Acne: jeans, Dna: sko

Jeeeess, da er det en veldig glad jente som blogger! I dag fikk jeg et fantastisk nytt samarbeid i boks, og jeg er så fornøyd at smilet går rundt. Tror jeg må være en av de heldigste jentene på jord, jeg er så glad og takknemlig for at hardt arbeid lønner seg! Det blir noen spennende måneder i vente, med mye fine opplevelser. Og det liker vi! Nå kommer straks Øyvind til meg, jeg har fått en ny lysekrone som skal henge over sengen min på rommet. Så da er det klart daddycool må trå til med litt hjelp, haha! Om jeg skulle gjort det, ville nok høyst sannsynlig både tak og lysekrone falt ned........

Home is where my heart is

Er det rart jeg koser meg her hjemme? Åh, leiligheten min - jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

Jeg har nettopp sunket dypt ned i sofaen og har planer om å bli her frem til jeg skal sove. Spinningtimen i dag var insanely tung, jeg trodde seriøst beina mine skulle falle av der en stund. Alle syklet på spinning sko, og så var det to brødhoder ved navnet Hilde og Kristina som stilte i Nike Free's. Fy søren, det er siste gangen - noe så vondt! Må rett ut å få kjøpt meg ordentlige sykkelsko i morgen kjenner jeg, hvis jeg klarer å gå til butikken... Haha! Etter spinningen, var der rett i møte angående videre drift av Get Sporty, så nå er jeg virkelig stuptrøtt etter en lang og hektisk dag. Derfor: bort med laptop og frem med Sons Of Anarchy

Kicking some ass

Her startet dagen med en liten treningsøkt på Solsiden. I dag ble det sirkeltrening, med fokus på høy intensitet med lette vekter. Jeg kjørte knebøy, frontbøy, wallball og boksing med spark i rundene mine. Hver øvelse gjør jeg 8 ganger, og repeterer alle rett etter hverandre. Dette kjører jeg i fire runder, med to minutters pause en runde er gjort. Jeg skal love deg at dette får opp pulsen!

Boksing er faktisk utrolig gøy, så spørs om jeg ikke må begynne med dette litt fremover. Det er i hvert fall god trening, for å si det mildt. Så er det jo litt gøy å slå i fra seg også, følte meg ganske tøff der jeg stod og kicket ass.. Haha! Ellers har jeg bare jobbet og hatt kontorarbeid hjemme i dag, og nå skal jeg straks på trening igjen. Spinning står på planen, wuuuhu! Det er Solsiden som har gruppetimer, så jeg har begynt å bli med på dette to ganger i uka, mandag og onsdag. Jeg syns det er supergøy, så nå må jeg bare få kjøpt meg spinningsko! Hva har dere gjort i dag, fininger? :-)

Fylt kyllingkyllingfilèt med mangosalat

I dag tenkte jeg å dele oppskrift med dere på en fantastisk god middag! Kyllingoppskriften fant jeg hos søte Cathrine, jeg gjorde den neste helt lik - men med en liten vri. Dette er SÅ godt, med en frisk og god mangosalat til. Først begynner vi med å lage kyllingen!

♥ Kutt opp rødløk, og brun dette sammen med kyllingfiletene i panna. Ikke lenge, kun til fileten har blitt brun på toppen.

♥ Snitt kyllingen på midten, ta i grønn pesto og mozarellaost på toppen. Surr rundt seranoskinke, og legg så i ildfast form. Ta over rødløken du har stekt filetene i, og en eventuell kraft som er igjen i panna. Jeg stekte i smør, og helte derfor dette over.

♥ Når alle filetene er i formen, strør du over enda litt mozerella og pakken med pinjekjerner. Krydre med litt piffi og pepper, og ta så over litt fløte. Ikke mye, kanskje 1/4 del av en fløteboks på 3 dl.

♥ Stek på 170 grader på midterste rille i cirka 30 minutter.

I mens kyllingen steker i ovnen, kan du begynne på salaten!

Dette er den beste salaten jeg vet om, en helt fantastisk smaksbombe som bare må prøves! Her er det bare å kutte alt opp, og ta det over i en bolle. Jeg bruker fetaosten med soltørkede tomater i, den er utrolig god på smak - så jeg vil anbefale den til dere. Blant alt godt sammen, slik at mangoen setter smak på hele salaten. Så er det bare å vente på at kyllingen er ferdig, og servere.

Håper det smaker!

En ny høst står for dør

Det er SÅ mye fint av interiør nå til høsten, jeg bobler helt over og får lyst å bestille alt hjem. Lune pledd, myke puter, deilige detaljer og koselige hjem som lyser av varme - akkurat slik jeg liker det! Når jeg en gang skal bygge hus, skal jeg definitivt ha en stor peis. Helst tre, en i stua, en på soverommet og en på kjøkkenet, mihi! Men, jeg har jo nettopp kjøpt drømmeleiligheten - så det får vente en god stund til. Så jeg har klikket meg hjem noe av det dere ser over fra Lexington og Riviera Mason, gleder meg som en gal til det kommer! Og ja, det er klart dere skal få se når jeg har fått det på plass

Endelig tilbake som normalt

Da var endelig bloggen tilbake igjen, etter langt over 24 timers nedetid. For et stress det siste døgnet har vært, huff! At bloggen gikk ned var helt og holdent min egen feil, grunnen er så flau at jeg ikke vil si det en gang. Haha! Men, nå er heldigvis alt i orden og kristinaandersen.no går som normalt igjen. Det gledes!

Siden bloggen ikke har fungert, har jeg hatt en god del tid til overs. Så før klokken slo 16.00 i dag, hadde denne jenta både trent styrke på overkroppen, powerwalket 8 km og syklet to mil. Haha, hva da flink? Derfor måtte jeg lage meg en ekstra god og proteinrik middag i dag. Hjemmelaget og sunn pizza, med vannmelon, blåbær og sitronvann til dessert.

Mums! Nå har jeg en haug av jobb som må bli unnagjort, så skrives i kveld igjen! Jeg må også bare spørre, fungerer bloggen som normalt hos dere også nå? Setter stor pris på tilbakemeldinger

Søndag er befriende

Her har det vært fantastisk fint vær i dag, så da var det bare å komme seg ut! Vi la turen til Odderøya, hvor vi trasket rundt nede ved havet og jogget rundt på fjellene.

Søndag er virkelig en fantastisk befriende dag ♥ Butikkene er stengt, man har fri fra jobb og alt er bare så deilig. Det er en dag man kan ta livet helt med ro, og bare gjøre akkurat det man vil. Jeg gleder meg alltid til denne dagen, fordi jeg tror det er den eneste dagen i uka hvor jeg får fullstendig ro i kroppen..

Ellers har jeg hatt hyggelig besøk av Onkel, Beate og mine to små sjarmtroll av noen fettere. Skulle ønske Vetle og Torjus var mine egne barn, de må være verdens mest veloppdragne og skjønne kids! Begge hadde så lyst å sove over her, så det spørs om jeg ikke må invitere gullungene til sleepover til neste helg. Fin gave fikk jeg også, noen herlige sirius lysballer som gir en utrolig koselig atmosfære i stua når det er mørkt. Dere skal selvfølgelig få se, må bare få summet meg til å ta noen bilder først! :-)

Hvordan har søndagen deres vært?

Kjøp, hold og oppdater i makeupbagen

annonse

Visste du at du bør bytte ut sminken din fra årstid til årstid? Ikke nødvendigvis alt, men enkelte ting er absolutt lurt å fornye. Den siste tiden har jeg derfor klikket hjem og testet ut litt ny makeup, valgt ut gamle favoritter jeg vil beholde og selvfølgelig kastet det som jeg mener er på tide å fornyes nå som høsten er rett rundt hjørnet. Her kommer mine tips til hva du burde kjøpe, beholde og oppdatere i sminkepungen din!

Eyeliner: Hvis du ikke allerede bruker eyeliner fast, så er det et must å gå til innkjøp av for å kunne lage smokey eyes/cat eyes som er super hot i høst. Det finnes utallige varianter i flytende og fast form på markedet, så her gjelder det å finne sin favoritt. Jeg liker utrolig godt Supefat eyemarker fra NYX. Anbefales!

Bærfarger: Bærfarger på både lepper og negler kommer for fullt og nyanser som bringebær og plommefarger er veldig tidsriktig. Mørkerøde lepper sammen med en enkel eyeliner gir en sofistikert og elegant look. Til negler syns jeg Studiomakeup sin neglelakk i fargen Rouge Infatuation er utrolig fin, samt Barry M sin i fargen Raspberry 273. Begge kommer i en nydelig, dyp plommefarge! På leppene bruker jeg denne lebestiften i fargen Divine Wine og Berry Liner til å markere forsiktig rundt.

Highligter: En highlighter kan brukes til å åpne blikket og er den perfekt partner til smokeyeyes og mørke skygger. Legg for eksempel highlighter innerst i øyekroken eller bruk den på de områder i ansiktet du ønsker å fremheve. Jeg liker å highlighte kinnebein, kragebein og overleppe. Det finnes både faste og flytende highlightere, her gjelder det å selv finne en favoritt. Mine to anbefalinger på dette området er Mary Lou (fast) og Glo Minerals (flytende).

Solpudder: Du kan trygt beholde solpudderet fra sommeren. Bruk det til å skape en fresh glød og bevare brunfargen lenger utover høsten. Jeg har selvfølgelig spart på min store favoritt, Too Faced sitt solpudder som lukter deilig sjokolade! Endelig har jeg fått det tilbake etter at jeg knuste mitt i forrige uke, haha.. Jeg er helt avhengig!

Metalliske skygger: Metalliske skygger er nydelig til gyllen hud og hvis du allerede har sminkevesken full fra sommeren er det perfekt å beholde disse til tiden vi har i møte. Hvis du leter etter et palett som inneholder alt du trenger av skimrende skygger så er Nude Tude fra theBalm en absolutt anbefaling fra meg. Denne har jeg hatt i sminkepungen gjennom hele sommeren og kommer selvfølgelig til å bruke den flittig i tiden som kommer.

Foundation: Hvis du er som meg og bruker mindre sminke om sommeren og har gått for en litt mørkere variant for å bli brunere, foretrekker mange å gå tilbake til en mer dekkende foundation på høsten. Her anbefaler jeg igjen Too Faced sin BB cream - den er helt super og dekker godt.

Blush: Oppdater den ferskenfargede blushen fra i sommer med  klare, rosa farger for å oppnå friske rosekinn. Her har jeg begynt å bruke Instain cheek stain fra The Balm, en god blush som sitter i timesvis.

Color splash: Sommerens color-splash trend med sterke farger fungerer også i høst og kan være kult til en mørk høst- garderobe. Oppdater den gjerne med neon farger! Ciate neon kit er bare råkult, når lakken tørker og det er mørkt ute lyser nemlig neglene opp i neon-lys. Loove it, disse lakkene skal bli flittig brukt på høstens moroheter!

Makeupbag: Denne høsten har jeg byttet ut min hvite bag fra Lulu's, med et annet norsk design. Makeup-baggen til MOO har fått plass, og jeg er storfornøyd. Den er så fin, og rommer akkurat det jeg trenger! Sminkepungen kommer i mange fine farger, selv har jeg valgt min i mosegrønn. Herlig farge nå som det går mot mørkere tider, jeg digger den!

Nå får dere -20% hos Coverbrands på alle produktene jeg har skrevet om over (eneste unntak er sminkepungen), og dette tilbudet varer ut førstkommende torsdag. Rabattkoden dere må bruke er «KA»

På søndager er alt lov

Her har vi vært våkne så alt for lenge, 06.30 dunket hodet til Milo mot soveromsdøra og da er det jo virkelig ingen nåde... Først var dette ritualet hans ganske morsomt, men nå er det virkelig bare slitsomt. Han står å dunker hodet sitt helt til jeg kommer ut, og gir seg ikke uansett hvor hardt jeg snakker til han. Noen som sa irriterende? Hundekurs next sier jeg bare! Her startet dagen derfor ufrivillig tidlig, med en tur rundt i nabolaget og deretter eplemuffins, kaffe og youghurt nøtter til frokost. På søndager er alt lov

Nå skal jeg se en episode til av Sons Of Anarchy, før jeg legger ut på søndagstur! Det har jo noen fordeler med å våkne tidlig, plutselig får man veldig mye ut av dagen. Håper dere sover godt enda, så snakkes vi litt senere

Baby blue

Acne: jeans, Cubus: jakke & genser, Michael Kors: veske, Converse: sko

Dagens lille antrekk, enkelt og perfekt for en spasertur til byen med en venninne! I dag har jeg også vært sammen med familien en tur på shopping, jeg var på jakt etter noen nye puter i grå strikk til leiligheten. Men i dag ble det ingen funn på denne jenta, så jeg får fortsette jakten etter høstlig interiør til neste uke. Kanskje jeg finner på noe fint på nett hvis ikke? Kjenner jeg gleder meg til å bytte ut alt jeg har i lyseblått med grått, det er så fint med litt mørkere og grovere farger når det straks er høst og etter det vinter! :-)

Keep calm and have a girls night in

God morgen og god lørdag 

I går var en så hyggelig kveld med tre fine jenter, jeg sitter enda å ler når jeg tenker på gårsdagen. Jeg ler så når jeg er med jentene at jeg får helt krampe i magen, gullkorn etter gullkorn kommer ut og alle vrir seg i latterkrampe.. Haha! Jeg hadde stått på kjøkkenet en stund før jeg fikk besøk, og serverte en middag som i følge alle var fantastisk god. Pestomarinert kylling innebakt med mozarella og seranoskinke. Som tilbehør var det avokado og mango-salat! Oppskrift kommer til uka, om dere vil det? Resten av kvelden koste vi oss med fruktsalat og tok en overdose på sukkerfrie marshmallows. Sistnevnte må dere bare prøve, de er heeelt amazing gode!

Nå skal jeg akkurat til å løpe videre på trening, ukens sjette økt står på planen. Faktisk har jeg hatt to treningsøkter til dagen denne uka, så jeg er ganske fornøyd med egen innsats. Vi skrives litt senere, ha en fin dag så lenge

We all scream for ice cream

God fredagskveld, fininger!

Jeg er strålende fornøyd med fredagen så langt! Leiligheten skinner, friske roser står på stuebordet, nye krukker fra Riviera Mason er fylt opp med fristende godsaker og hele hjemmet mitt lukter deilig grønnsåpe. Hurra, denne helgen skal jeg kose meg så mye! Midt i mellom all vasking og trening, møtte jeg Simi for en aldri så liten date i parken. Vi kjøpte med oss youghurt-is, fylte på med masse digg og plasserte oss i solsteiken i en koselig park ♥

Så det ikke godt ut? Det var farlig digg, og farlig dyrt. 98 kroner kostet denne isen, rett før jeg gikk i bakken når jeg skulle betale den... Haha! Nå har Hilde nettopp kommet til meg, så skal vi starte med å lage middagen til Simi og Camilla joiner oss. Pesto og mozarella gratinert kylling med tilbebør står på planen. Nam! Ønsker dere en deilig fredagskveld ♥

Fullkornspizza med seranoskinke

Fredagskveld er en perfekt kveld for en god pizza, er du ikke enig? På onsdag lagde jeg nettopp dette, og det ble så godt at jeg selvfølgelig må dele oppskrift med dere. Dette er en sunn, proteinrik og smakfull pizza! Det du trenger er:

Fullkornslefser Tomatpure Lett matfløte

Sukkerfri ketchup   Mozarella Cottage Cheese Mais, løk, paprika Taxcokrydder

1. Blant sammen to spiseskjeer tomatpure, litt ketchup og en spiseskje fløte. Når dette er blandet sammen, smører du det utover fullkornslefsen. Legg deretter over et ønsket mengde cottage cheese, dette gjør pizzaen ekstra mektig og saftig.

2. Bruk fantasien og tilsett det du ønsker av fyll, jeg brukte mais, paprika og rødløk. Strø så over mozarella.

3. Ta på seranoskinken og dryss over litt tacokrydder.

Stek så i ovnen på midterste rille i 10 minutter på 180 grader. Denne pizzaen er også veldig god og enda mer proteinrik dersom du bruker karbonadedeig. Da bruker du samme fremgangsmåte, men legger karbonadedeigen på helt rå og steker den på 180 grader i cirka 15 minutter. Både serano og karbonadedeig er kjempegodt, så derfor liker jeg å variere litt.

La pizzaen avkjøles i fem minutter, server og nyt! :-)

God morgen fra sofakroken

Jeg har vært våken i en god time allerede, og tiden har jeg brukt til å sløve foran macbooken med en god frokost. Lest nettaviser, oppdatert meg på blogger og slike ting. Endelig er helgen her, og dette blir en fin en! Regner med det er flere av oss som er glade for at det er tid for både fredag og helg? Sove lenge, sene frokoster og fri.... Beste som finnes

I kveld skal jeg ha jentekveld her hjemme, med middag og full pakke. Som jeg gleder meg! Sene jentekvelder med god mat, kjasing og film i sofaen må være det koseligste som finnes nå som det er høst og roligere tider. Men før kvelden, har jeg litt andre ting på planen. Jeg har kjøpt inn litt nytt og høstlig interiør til leiligheten, så store deler av dagen skal gå til vasking og rydding her hjemme. Jeg tar alltid et skippertak på fredager, da jeg liker å kunne slappe totalt av i et rent hjem når helgen kommer. Og så er det jo ekstra gøy å gjøre det pent når man har fått litt nytt dilldall! Før jeg svinger vaskefilla og finner frem moppen, blir det selvfølgelig trening på Solsiden. Så nå skal jeg drikke opp min kjære kaffe og komme meg avgårde. Jeg er klar for ukens femte økt!

Fresh morning, fresh plans, fresh day. I wish you a fresh and happy friday!

Beastmode turned on

Hver eneste kveld de siste ukene, har jeg powerwalket i skogen i 90 minutter sammen med Milo. Regn eller sol, vi går på langtur og koser oss en haug uansett! Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.. Det er kanskje tidenes klisje, men det er jo sant da! I kveld var det selvfølgelig ingen unntak, bare at vi fikk oss en tredje turkamerat. Det er torsdaglykke, det! Simi ble nemlig med oss på tur, og det er jo alltid ekstra koselig på skogstur når man har noen å skravle med!

Jakke HER & tights HER

Frem til søndag kjører vi -10% på hele Get Sporty, og rabattkoden dere må bruke er lykke :-)

Fine, fine Baneheia. Denne høsten skal du bli flittig besøkt!

Jeg fikk tips fra en snill bloggleser om at TV2 Sumo har begynt å sende sesong 5 av Sons Of Anarchy, så gjett hvem som jublet av glede da? Nå slipper jeg å vente heeeelt til september! Så i kveld skal jeg tenne masse stearinlys, rigge meg til i sofaen og drømme meg helt inn i Jax og Tara sin verden. Kjære Jax, jeg ønsker meg deg til bursdag min! Apropos bursdag, nå er det under fire uker til jeg fyller 23 år. Jeg gleder meg så, har alltid syns at det er så himla stas å fylle år... Hihi!

On the rooftop

Object: skjørt & genser, Vila: smykker, Marc Jacobs: klokke, Converse: sko

I dag har det vært såpass varmt her i Kristiansand, at skjørtet fikk komme på! Jeg har tilbrakt dagen på kontoret, jobbet med nettbutikken og hatt noen timer med hjemmekontor etterpå. Trent har jeg selvfølgelig også fått gjort, det ble 60 svette minutter med morgencardio før jeg startet arbeidsdagen. Deilig! Nå sitter jeg faktisk å kikker på ny reise, dette året har jeg veldig lyst å reise utenlands en gang i måneden. Man lever bare en gang, og når man både kan og har muligheten - så hvorfor ikke? Jeg vurderer en tur til Gambia eller Madeira i Desember, og lurer derfor på om noen av dere har vært der? Del gjerne erfaringer i kommentarfeltet :-)

Kris Jenner Show

Kris: Mason got such incredible style! Dont you love his style?

Khloe: Well, of course he has! Kourtney dresses him, it's not like he dresses himself...

Her startet morgenen med å se en av de nyeste episodene til Kris sitt nye show. Har dere fått med dere at hun har fått sitt eget tv-show, og hva syns dere i så fall om det? Jeg syns hun gjør en super jobb, og jeg ler like godt hver eneste gang! Jeg syns jo hele familien er utrolig flott og morsomme, men det har dere sikkert fått med dere til nå.. Mihi, Kardashian stalker nr.1 right here! Nå må jeg komme meg på jobb, så vi skrives litt senere. Ha en super torsdag, godtfolk

Outfit of the day

I dag er jeg ute på vift i mine nye klær! Dere husker kanskje at jeg fortalte dere i går at jeg hadde hatt en liten tur på shopping, og kjøpt med meg masse fint til høsten? Vel, i dag kom det første antrekket på! En deilig genser i angoraull, og mine nye favorittjeans

Hunkydory: genser, Line of Oslo: jeans, Dna: sko, Michael Kors: veske, Marc Jacobs: klokke

Jeg skal gi dere bedre bilder av genseren en annen gang, det er nemlig noen helt fantastiske detaljer på den i form av sølvglidelåser på sidene. Og så er den så utrolig behagelig å ha på. Elsk! Jeansen er også kjempefin, elsker sølvdetaljene og passformen på den. Uten tvil høstens favorittbukse, jeg vurderer å kjøpe denne i flere farger. Jeg la ut et bilde på instagram av antrekket tidligere i dag, og fikk flere spørsmål om hvor klærne var kjøpt. Alt er fra Ad Undas, som ligger i Markensgate her i Kristiansand. En vanvittig flott butikk, som bankkortet mitt virkelig fikk svidd seg hos. Jeg gikk bokstavelig talt adundas der, hoho!

Anyways, denne frøkna har jobbet helt til nå. Jeg er så trøtt at øynene mine går i kryss.... Så jeg har akkurat smelt sammen en hjemmelaget pizza, bakt i sunn versjon. Om den blir god vanker det selvfølgelig oppskrift til dere :-)

Ovnsgratinerte epler

Den siste tiden har jeg hatt så lyst på eplekake, men det er dessverre ikke noe jeg kan spise i ukedagene. Derfor liker jeg å lage sunne varianter av ting som dette, og dette ble virkelig en vinner her i hus. Fantastisk godt, sunt og best av alt - det smaker virkelig som varm eplekake. Til to personer trenger du:

Fremgangsmåten er veldig enkelt! Finn frem en ildfast form og ta i litt vann (det skal akkurat dekke bunnen). Kutt opp eplene og ha i formen. Stø over litt kanel og sukrin, før du gratinerer eplene på midterste rille i ovnen. Her skal de steke på 180 grader i cirka 15 minutter. Helt til de er brunaktige og hele huset lukter deilig eple..

Når eplene er ferdige, tar du vaniljeksam i to skåler og legger eplene over. Strø så over enda mer kanel og sukrin i ønsket mengde! Server og nyt! Enklere blir det ikke, tror jeg :-) Dette er virkelig fantastisk godt, jeg skjønner ikke at det er mulig. Dette skal definitivt lages mye fremover nå i høst. Perfekt som filmsnacks og på kvelder hvor du vil kose deg litt ekstra!

En liten snik

Finn en feil . . .

Ser du Milo? Jeg ler og jeg ler! Som dere vet har Milo egen plass han sover på nettene i stua, men det er ikke særlig populært hos denne karen. Så hver eneste kveld når mørket begynner å komme, løper han febrilsk inn på rommet og legger seg musestille bak putene i håp om å få bli der. Bare så synd at to stk gigantiske (og veldig synlige..) ører som ødelegger hele planen hans, haha! Lille sjarmøren, utrolig hvor mye personlighet en liten hund på knappe tre kilo kan ha

Anyways, kvelden har jeg brukt på jobb og kokkelering av en oppskrift jeg skal dele med dere i morgen. Herregud, jeg tror jeg har funnet verdens beste og sunneste form av "eplekake". Det er egentlig ikke eplekake i det hele tatt, men det smaker akkurat som det. Og ikke bare det, men hele huset lukter også eplekake når du har laget denne herligheten! What's not to love? Hiiihii, mer får dere vite i morgen tidlig - da venter det nemlig en digg oppskrift på dere!

Hva gjør dere i kveld, fininger?

Getting ready for fall

Jeg kan ikke huske sist jeg var på ordentlig shopping, og klesskapet mitt skriker etter nye plagg.. Jeg har nemlig nok en gang tømt hele skapet, fordi Marthe og jeg planlegger enda et klessalg. Vi har planer om å selge garderobene våre i september om alt går etter planen! Så da er det bare å glede seg, jenter. Håper selvsagt dere vil komme? :-) I dag fikk jeg med meg hjem en nydelig parkas som er perfekt på kaldere dager, deilige gensere og cardigans i angoraull, nye Converse og masse annet som blir å se i antrekkene fremover. Disse to herlighetene sneik seg også med i posene:

Jeg elsker den mintgrønne fargen på skjerfet fra Acne, det er bare helt nydelig fint. Jeg har samme i burgunder, og dette ble så flittig brukt i fjor at jeg trygt kunne kjøpe et nytt. Kjære høst, du er hjertelig velkommen

Morningstar

Her er jeg nettopp ferdig med en god frokost, som i dag bestod av tyrkisk youghurt, honning, blåbær, jordbær og valnøtter. Sunt, enkelt og godt! Jeg fikk sett den nyeste episoden til Keeping Up With The Kardashians til frokosten, og herregud - jeg ler meg seriøst ihjel av Scott. Kris, it’s mee! Todd Kraines! For en fyr, haha.. Nå skal jeg straks hoppe i treningstøyet og ta turen for enda en kondisøkt på Solsiden. 30 minutter på mølla og 30 minutter på ellipsen står på planen. Lets do this!

En liten venn

Denne mandagen startet på en myk og fin måte, med god frokost hjemme og deretter 60 minutters kondisjonstrening på Solsiden. Så ble det vanlige hverdagsrutiner slik som de fleste andre har! Jeg var på kontoret til 17.00, før jeg dro hjem for å lage middag. Tur har det også blitt! Jeg og Hilde har nemlig blitt så flinke til å powerwalke i Baneheia, så nå har jeg nettopp kommet hjem fra en herlig skogstur med bestis. På veien fikk vi oss en ny, liten venn:

Si hei til 16 uker gamle Bamse Er ikke dette det skjønneste dere noen gang har sett?

Satser på flere av disse fine turene i løpet av denne uken! Det er få ting som er så befriende som å gå i skogen, hvor det ikke er støy fra verken trafikk eller mennesker. I blant er det så deilig å kjenne på stillheten og å bare være. . Herlig! Nå skal jeg lage meg en deilig smoothie, med skogsbær og protein. Yum

Tanker rundt årets Stortingsvalg

Dette er mine meninger, og jeg respekterer fult ut at enkelte kan mene noe annet.

Snart er det Stortingsvalg, og det kan mildt sagt være vanskelig å vite hvem man skal stemme på. I dette innlegget vil jeg skrive litt om nettopp dette med valg, og fremme saker jeg syns er viktig. Eldreomsorg, gode sykehus og skoler, samt pelsdyrnæringen er saker som spiller sentrale roller i valget mitt om hvem jeg stemmer på. Jeg er opptatt av at gamle mennesker skal få en verdig alderdom, at sykehus og skoler i Norge skal være best mulig og at pelsdyrnæringen skal avvikles. Derfor håper jeg på fire nye år med Arbeiderpartiet og Jens Stoltenberg i statsminister-stolen!

Arbeiderpartiet er et flott parti, og jeg liker godt det de står for. Jeg er veldig glad i gamle mennesker, og mener at per dags dato er sykehjemmene alt for dårlig bemannet og av for dårlig kvalitet. Dette har AP planer om å gjøre noe med, slik at gamle mennesker på sykehjem skal få best mulig pleie. Det er utrolig viktig å ha en verdig alderdom, og dette er noe uten tvil alle gamle mennesker fortjener. Dette er noen av de mange grunnene til at jeg kommer til å stemme Arbeiderpartiet:

♥ De vil avvilke pelsdyrnæringen og prioritere mer tilsyn til dyrevelferd.

♥ AP vil gi et bedre tilbud til elever som trenger litt ekstra hjelp i skolehverdagen og gi dem det de har behov for.

♥ De vil åpne flere omsorgsboliger og få bedre sykehjemsplasser. Et av målene her er en eldreomsorg med høy kvalitet i offentlig regi til alle som trenger det.

♥ AP vil styrke den offentlige skolen som en felles arena for alle, uansett bakgrunn.

♥ AP vil skape flere arbeidsplasser og sier klart nei til usosiale skattekutt til de som har mest fra før.

Sistnevnte er flott og veldig viktig! I mine øyne er det mye mer viktig å bruke de store pengene på en god eldreomsorg, et godt helsevesen og en god skole - enn å gi skattekutt til de som har mye fra før. Formueskatten er utrolig viktig at blir bevart, slik at de rikeste i landet vårt bidrar til spleiselaget som alle oss andre!

Jeg vil avslutte dette innlegget med å oppfordre alle som er gamle nok til å stemme! Om du er usikker på hvilket parti du vil gi din stemme til, så les rundt på internett og sett deg godt inn i hva de forskjellige partiene har å tilby. Det er utrolig viktig å bruke stemmeretten sin, vi bryr oss jo alle om hvem som skal styre landet vårt! :-)

What makes me happy

Da var det en ny uke, og jeg er superklar! I dag har jeg tenkt å fokusere litt på ting å se frem til, noe som kan være godt nå som høsten kommer snikende. Mange blir slitne og nesten litt deprimerte når sommeren er over, men i mine øyne er det ingen grunn til å deppe! Her er ting jeg ser frem til og ting som gjør meg glad - og jeg er sikker på at du også har mange av de

Jentetur 21 september med min beste venninne

Tenk, nå er det kun rett over fire uker til jeg og Hilde drar på eventur! Vi skal reise med Royal Caribbean på cruise, og jeg gleder meg så utrolig mye. Det skal bli fantastisk med kvalitetstid med bestis og å komme ned til varmen! På turen vår skal vi besøke Italia, Hellas og Kroatia. To av plassene jeg gleder meg mest til å se er Venezia og Santorini. Sistnevnte ser bare helt utrolig vakkert ut..

Høst, varme klær og kaldere tider

Ja, dette går faktisk ann å se frem til! Høsten er utrolig koselig, og absolutt den beste tiden når det kommer til klær. Fluffy strikkegensere, deilige parkas og nye boots er ting jeg gleder meg til å sprade rundt i! Det er få ting som er så koselig som å tenne levende lys, krype opp i sofaen og snurre en god film på tv'en når mørket har senket seg på utendørs.

Sesong fem av Sons Of Anarchy

Haha, jeg ler meg ihjel! Men gud, jeg gleder meg som en unge til den nyeste sesongen til SONS kommer på DVD. Herligehet, jeg tror jeg er verdens største fan av denne serien. Den slippes i Norge i September, og gjett om jeg skal stå i kø utenfor kiosken så fort den er ute... Hihi! Om dere ikke har sett Sons Of Anarchy, er det absolutt en serie dere burde begynne med å følge med på nå i høst.

Trening og roligere tider

Det er vel noe alle vet at sommeren byr på mye mer festing og mindre trening enn de andre årstiden, man blir jo så ufokusert! For meg så er høst, vinter og vår de månedene jeg er i den absolutt beste formen og den tiden jeg fokuserer best. Så kjære høst, du er mer enn hjertelig velkommen hos Frk.Andersen!

Ønsker dere en strålende start på den nye uken!

I love sundays

Hver eneste søndag pleier jeg alltid å dra hjem for å være sammen med familien, og denne søndagen var selvfølgelig intet unntak. Det er bare noe med søndag og familie, jeg føler det hører sammen ♥ Det å komme hjem til mammas hjemmelagde middag, Øyvind og Eirik er det aller beste jeg vet - trygt og godt. I dag ble jeg møtt med kjøttsuppe og løksaus til middag, og ferske kanelboller som vi koste oss med senere. Eller kamelboller, som jeg ville sagt.... Haha! Er det bare jeg som kaller det for det?

Søndag er også en favoritt-dag fordi det er spisedag for meg! Da koser jeg meg alltid med noe ekstra godt, med god samvittighet. Prøver så godt jeg kan å holde meg til en dag i uka med søtsaker, og denne uken har det gått helt supert! Så nå gleder jeg meg til nok en sunn og sprek uke, med masse trening og spennende ting på jobbfronten! Er dere med meg? :-)

Get the look

annonse

Høsten kommer snikende, noe som betyr at det tid for mørkere tider. Ikke bare utendørs, men også på både klær og sminke. Flere av dere har etterspurt sminkeinnlegg her på bloggen, så i dag tenkte jeg endelig å vise dere steg for steg hvordan jeg får min favoritt høstlook. Jeg er ingen sminkeekspert, så dette er veldig enkelt og noe alle lett kan få til

1. Too faced primed & poreless primer

En fantastisk god ansiktsprimer som gir et godt underlag før foundation og pudder. Primeren gjør at sminken sitter lengre, den fukter huden, gjør den glattere og fastere. En god primer er absolutt et must i sminkepungen, og denne fra Too Faced er absolutt til å anbefale. Stort pluss i boka for at den er drøy i bruk og varer lenge.

2. Studiomakeup eyeshadow quad

En palett fra Studiomakeup, med fire kompakte øyenskygger i forskjellige farger. To av dem er matte, og to av den inneholder skimmer. De kommer i forskjellige farger, og jeg har brukt den som heter Moonglow.

3. Eyeshadow pencil & khol pencil

Førstnevnte er en vannfast øyeskyggeblyant, som som sitter godt og er enkel å legge. Jeg har brukt fargen Midnight blue på høstlooken min! Khol pencil er en standar eyeliner fra Barry M, også et must have i hverdagen.

4. To Faced BB cream.

Denne elsker jeg! Dette er en supergod BB krem fra Too faced, som gir en matt og fin farge på huden. Kremen er et 5-i-1 produkt som fungerer som både primer primer, concealer, foundation og pudder samtidig som den gir deg solfaktor 20. Den dekker godt, matter ned og gir en utrolig jevn og fin overflate på ansiktet.

5. Fratboy blush

”When you can`t keep the boys away, blame it on the blush!” Hoho... Dette er en rouge til kinnene, som er helt fri for parabener og parfyme. Nok et supert produkt fra The Balm, som har blitt et av mine store favorittmerker!

6. Too Faced chocolate soleil powder.

Til sist har jeg selvfølgelig brukt min nr.1 favoritt, solpudderet til Too Faced. Dumme meg klarte å knuse det mens jeg sminket meg i går, så jeg må få bestilt meg nytt asap. Dette klarer jeg meg ikke uten! Det matter ned huden utrolig bra, gir en vanvittig fin og solkysset glød i ansiktet og lukter deilig sjokolade. Sistnevnte er bare så digg! Det kommer i to forskjellige farger, jeg liker best den mørkeste som heter Chocolate. Det beste solpudderet jeg noengang har brukt, så dette må dere så absolutt teste.

Slik blir det ferdige resultatet! Fint, ikke sant? Naturlig og matt i huden, med litt mørke og mystiske øyner.

Noe som også er veldig fint, er å matche neglene med sminken. Til denne looken vil jeg anbefale Denim Manicure Set, som bare er helt vanvittig kult! Settet inneholder en vanlig lakk som gir jeanseffekt når den tørker, små nagler og annen kul pynt som du fester på neglene med limet som også er i pakken. Veldig stilt og annerledes! :-)

Som alltid vanker det en rabattkode fra fantastiske Coverbrands, så nå får dere lesere -15% rabatt på alle produktene jeg har skrevet om over. Hurra! Rabattkoden dere må bruke er «BLUE », og den varer frem til 23 august

Lift that shit

Da var ukens fjerde økt unnagjort, og jeg er strålende fornøyd med denne lørdagen! Etter en god tur i skogen med rask gange, tok jeg turen til Solsiden for en styrkeøkt. I dag kjørte jeg styrke på hele kroppen, med to øvelser på hver muskelgruppe. Deilig å få litt pump i både rumpe og biceps før jeg tar helg, hoho! Egentlig skulle jeg vært med på sykkeltur til Skagen denne helga, men jeg valgte å holde meg hjemme for å ha en rolig helg. Noen som sa fornuftig jente? Oh yes! Så denne kvelden blir det sofaen og tv-serier på meg, helt perfekt og akkurat det jeg trenger etter en hektisk uke. Hva skal dere i kveld, fininger?

Where's Yves?

Marc Jacobs: klokke, BikBok: genser&jeans, Nelly: sko, Michael Kors: veske.

I dag har jeg vært på shopping og frokost sammen med mamma og lillebror. Alltid like koselig å være med familien, selv om mamma i blant kreperer over humoren min. "Kristina, du er en offentlig person. Lær deg å oppfør deg deretter!" Haha, jeg ler meg ihjel.. Nå har jeg nettopp kommet inn døren hjemme, og tenkte faktisk å ta meg en skogstur. Det har vært regn i flere dager her i Kristiansand, så deilig med en skikkelig powerwalk utendørs når det endelig er oppholdsvær! :-)

To keep my keys safe

Denne nøkkelringen ble med meg hjem fra Nice! Var den ikke søt? Jeg fant den på Ladurée, og bare måtte ta den med hjem. Jeg elsker Eiffeltårnet, makroner og pastellfarger, så denne var helt perfekt for meg

Vinn gavekort hos Bolia

annonse

Bolia.com har lansert en ny møbelkolleksjon og har i den anledning launchet deres nye webside. Den er bygd opp på en kreativ og spennende måte - en interaktiv lookbook. Her er det masse av fine interiøropplevelser, overraskelser og historier. Det er også et genialt verktøy i lookbooken, som gjør at du kan se Bolias møbler i ditt eget hjem. Hvor kult er ikke det? Jeg som er så glad i interiør liker konseptet kjempe godt, og syns også Bolia har utrolig flotte møbler. Spesielt sofaene faller godt i smak hos meg, gud så lekre..

Nå kan du vinne et gavekort på 500 kroner hos Bolia, og det du må gjøre for å vinen er å besøke lookbooken HER. Legg så igjen en kommentar om hva du likte best på nettsiden, og du er med i trekningen!

Nice, Den Franske Riviera

Første som møtte oss i Nice når vi hoppet av flyet, var en fantastisk deilig varme. Gud for en deilig følelse! Så vi hoppet rett i taxien, som kjørte oss til gamlebyen. Her var det både restauranter, shopping og strand, og det var raskt å komme seg hit med kun ti minutter i taxi fra flyplassen. På bilturen var det mye fint å se på, fantastisk flotte bygninger og fin arkitektur.

Vi bestemte oss for å spise frokost, og fant en liten koselig cafe i gågaten. Det var akkurat som å være i en film med franskmenn som spiste croissants og servitører som hilset oss med bonjour. Så koselig! Og siden vi var i Frankrike, måtte vi selvfølgelig spise en ekte fransk frokost!

Egg, bacon, salat, pannekaker, brød stekt i sirup og forskjellige typser syltetøy. Og ekte fransk Caffè Olé, selvsagt!

Etter en god (og fryktelig søt...) frokost, tok vi turen rundt på sightseeing i gamlebyen. For en utrolig koselig og deilig plass å være! Små, trange og sjarmerende gater, med brostein hele veien. Det var så utrolig koselig! Vi dro innom kirken i gamlebyen, besøkte et koselig frukt/grønnsaks-marked og måtte selvfølgelig Ladurée for å kjøpe makroner. Sistnevnte er jo et must når man er i Frankrike!

Etter en god sightseeing runde i gamlebyen, var vi varme og maks klare for stranden, soling og litt drinker. Jeg har alltid hørt at både hav og strand i Nice er utrolig flott, og det var virkelig helt sant! Krystallklart hav, deilig temperatur og herlige hvite strender så langt øyet kan se. For ikke å snakke om de flotte båtene som ligger utpå bølgene blå... For en drøm!

Nice har utrolig mye kultur å by på, så jeg er glad vi fikk med oss litt av dette også! Vi hadde seks timer på oss i Nice før vi måtte til flyplassen igjen, så jeg føler virkelig vi fikk sett og opplevd mye på disse timene. Er dere ikke enige? Vi storkoste oss, og vil definitivt tilbake til Nice igjen! Konklusjon: dersom du ønsker deg både strandliv, kafëliv, shopping, uteliv og luksusliv er en storbyferie i Nice absolutt til å anbefale. Jeg gleder meg til å besøke Den Franske Riviera igjen!

FlyNonstop? Jeg tar av meg hatten!

Da var denne jenta tilbake i Kristiansand, etter en fantastisk flott dagstur til Nice! Jeg kom hjem allerede 20.00 i går kveld, men var da så trøyt etter alle ablegøyer i Frankrike at jeg sovnet med en gang. Som vi har kost oss på tur! Men, før jeg forteller dere om hva vi gjorde i Nice og viser dere bilder fra dagen vår, vil jeg gjerne sette på meg skrytehatten og gi litt ros til et selskap og flinke mennesker som virkelig fortjener det.

For noen måneder tilbake, åpnet FlyNonstop her i Kristiansand. Jeg ble fra meg av glede, endelig kom det er nytt flyselskap som kunne frakte meg til destinasjoner på en rask måte, uten disse forhatte mellomlandingene. I går hadde jeg altså min første tur med selskapet, og jeg sier til dere som jeg sa til mine foreldre - jeg har aldri hatt en så fin flytur i hele mitt liv! Og jeg har reist MYE! Første som skjedde når vi kom inn på flyet, var at alle fikk utdelt hver sin iPad. Denne kunne vi se de nyeste filmene på, høre musikk og lese dagsens aviser. Setene på flyet var også veldig behagelig, med ekstra plass til beina og ekstra store seter. Og flymaten? Den er laget av selveste Trond Moi, så jeg trenger vel ikke forklare hvor enormt god den var. Vi kunne selv bestille hva vi ønsket å spise, til en veldig billig penge. Jeg betalte 39 kroner, og ble så mett at jeg nesten trillet ut av flyet....

Dette var en tur vi hadde betalt selv, men jeg bare må få skryte litt av FlyNonstop. Jeg håper nemlig så inderlig alle kan bruke dette fantastiske selskapet vi har fått her på Sørlandet, slik at vi kan ha disse herlige flyrutene i langlang tid fremover. Jeg kommer i hvert fall til å bli fast kunde her, det er det ingen tvil om. Billig, raskt og helt fantastisk bra - jeg kunne ikke ønsket meg mer! Så kjære FlyNonstop, jeg håper dere har kommet for å bli. All ros til dere! :-)

Glad jente klar for avreise til Nice! Bilder fra vår dag på den Franske Riviera kommer straks

Helstrøm Junior slår til

I dag har jeg hatt storfint middagsbesøk her i leiligheten! :-)

Mamma, Øyvind og lillebror var invitert på mat, og denne gangen tenkte jeg å slå på stortromma! Jeg blir alltid mobbet av familien for mine ikke eksisterende ferdigheter på kjøkkenet, så i dag bestemte jeg meg for å stoppe smella på de alle. Jeg tok med andre ord kokkeleringen min til nye høyder! Heretter kan jeg igrunnen bare bli kalt for Helstrøm Junior, for sjekk ut denne gode middagen:

Baconsurret indrefilet med urter, franske poteter, barnesause og diverse salat.

Til dessert ble det eplepai med vaniljesaus.

Så det ikke godt ut, dere? Nå kan dere tro jeg er stolt! Laget helt selv og greier, hoho.. Nå har familyen nettopp gått ut døra, og Milo ble med de hjem siden jeg reiser til Nice i natt. Jeg må våkne så tidlig som 04.00, så jeg satser på at alt for en gangs skyld kan gå etter planen og at jeg faktisk rekker dette flyet... Så nå skal strandbaggen pakkes, og jeg er klar for å fly avgårde til en ny destinasjon! Har dere hatt en fin onsdag, forresten? Det håper jeg dere har

Tilbake på skolebenken

Her startet dagen 06.30, med iskaffe og litt lesing på sengen før jeg stod opp. Jeg er i full gang med Bli Best boken, og jeg gleder meg en haug til å lese videre! Tenker jeg tar den med meg på flyturen til Nice i morgen, så går tiden litt fortere. Som jeg gleder meg til å reise nå, reisefeberen begynner virkelig å merkes. Lunsjtur til Nice, haha - bedre blir det jammen ikke! Fint å kunne fly bort bare for å spise en bedre lunsj i et annet land, så jeg kan jo absolutt ikke klage!

Jeg tenker mange av leserne mine har hatt første dag tilbake på skolen nå etter ferien, stemmer ikke det? Jeg vil derfor ønske dere lykke til i nytt skoletrinn, og håpe dere får nok et fint skoleår! Stå på med både prøver og lekser, følg med i skoletimene og bare gjør så godt dere kan. Det vil garantert lønne seg for fremtiden! Selv om jeg er glad jeg er ferdig på skolen, kjenner jeg faktisk at jeg savner det litt. Det var jo så gode tider, med mange gode minner å se tilbake på. Lykke til med et nytt og fint skoleår til alle dere studenter! :-)

Hjemmekontor og dagens middag

God tirsdag, dere I dag har jeg egentlig bare sittet foran dataskjermen, besvart mails og fått unnagjort viktige ting i jobbsammenheng. Dagen startet jeg som vanlig på Solsiden, hvor jeg hadde en fantastisk god styrkeøkt på bein og rumpe. Endte opp med tidenes pump i rumpen, og da ble jo denne Kardashian wannabeen storfornøyd, haha! Det ble en aaaaalt for lang sommerfeire på meg når det kommer til både trening og kosthold, så det er bare ubeskrivelig digg å være igang igjen! :-)

Marc Jacobs: klokke, BikBok: skjorte, Gina Tricot: skjørt.

Dagens middag ble sunn versjon av taco, enkelt og godt! Slik mat trenger altså ikke å nødvendigvis være usunt, det handler bare om å erstatte enkelte ting som rømme og kjøttdeig med sunnere ingredienser. På min taco-tallerken finner du fullkornwrap, karbonadedeig, mager kesam, lett gulost, agurk, mais, tomat og sukkerfri salsa.

Så det ikke godt ut? Yummy yummy in my tummy

Skjønn i grønn

Selenz Gomez er en av de nydeligste jentene jeg vet om! Hun er i mine øyne helt utenomjordisk vakker, og virker også til å ha beina godt planetet på jorden. Det liker vi! Søndag kveld var som kjent filmbyens unge stjerner samlet på den røde løperen under Teen Choice Awards, og det var vel ingen tvil om hvem som stjal showet? Selena var helt stunning i Cushnie et Ochs-kjolen hun hadde på seg. Skulle gjerne hatt den hengende i skapet mitt!

Lets get sporty

Get Sporty har fått inn en haug av nye og freshe klær i dag, i høstens farger. Så gøy med noe nytt, jeg er utrolig fornøyd med det vi har tatt inn fra Mxdc! Det vil komme mer fremover, så det er bare å glede seg. Som dere vet elsker jeg 2xu sin Compression tights, den er virkelig verdens beste og gir en utrolig fin form. Jeg har nå satt den ned fra 999 kroner til 899 kroner ut denne uken. Så her er det bare å slå til hvis du vil sikre deg tightsen alle ønsker seg! Gøy med litt nytt treningstøy nå mot høsten :-)

Ellers har jeg nettopp kommet inn døren etter en kjempefin tur i Baneheia sammen med Hilde og Milo. Dagens andre runde i skogen denne mandagen, så nå er det en fornøyd hund som ligger å sover ved siden av meg. Resten av kvelden blir det Dexter og kos ♥ Har dere hatt en bra start på uken, fintfolk?

I min handlepose

Wow, for en fornuftig og deilig mandag dette har vært! Jeg bestemte meg for å gripe dagen, trene, få unnagjort mest mulig jobb og ting hjemme, vakse tøy og leilighet, samt fylle opp kjøleskapet for hele uka. Sistnevnte er alltid en fryd, og nå er kjøleskapet smekkfullt av fristende godsaker. Dette fikk bli med meg hjem i matposene denne mandagen:

Masse sunt og godt, slik at det blir enkelt for meg selv å holde en sunn linje. Denne uken skal jeg være flink til å dele oppskrifter og matbilder med dere, dersom det er ønskelig selvfølgelig. Hva tenker dere om det? :-)

Siden kjøleskapet inneholder så mye godt, måtte jeg starte på middagen med en gang jeg kom hjem fra butikken. Jeg laget også opp matpakker for tre dager fremover, slik at jeg kan klare å være sunn når jeg er på farten. Smart, tidssparende og ikke minst økonomisk! Dagens middag ble ytrefilet, med poteter, gresk dressing laget på mager kesam og litt forskjellig snacks som tilbehør.

Så det ikke godt ut? Det smakte helt supert! Nå skal jeg jobbe videre i noen timer, jeg har ikke blitt helt ferdig grunnet alt annet jeg har gjort i dag. Deilig å ha en fornuftig start på uken, da føler man seg så bra! :-)

Det er aldri for sent å begynne på nytt

.. det er aldri for sent å være lykkelig! Disse ordene vil jeg at dere alle skal huske på, tenkte det kunne være fint med en liten peptalk denne mandagsmorgenen. Er du på en plass i livet ditt du ikke liker, så gjør noe med det. Forandre det, du er heldigvis ikke et tre som må stå på samme plass! Det er aldri for sent å snu, ta en annen vending og endre på noe du ikke trives med. Det er aldri for sent å begynne på nytt, det er aldri for sent å være lykkelig. Dette er fine ord å ta med seg i livet! :-)

Jeg våknet til melding av Camilla om jeg var klar for trening sammen, og det er jeg selvfølgelig! Heldig jente som har så spreke bestevenninner, ikke sant? Æ liår det! Vi skrives litt senere, ønsker dere alle sammen en super start på en ny og fin uke ♥

Siden sist @kristinaandersen

Tenkte jeg skulle dele mine siste instagram bilder med dere igjen! Det er jo så gøy, jeg blir bare mer og mer glad i denne appen. Det er så artig å fange små øyeblikk med telefonen, for så deretter å dele de i instaverden. Hva heter dere på Instagram? :-)

1. Passer godt på lille prinsesse Sarah.  2. Kunne selvfølgelig ikke dy meg når jeg fikk denne aaaalt for kleine sjekkereplikken tikkende inn på facebooken min.... Haha!  3. Til torsdag drar jeg til Nice, og jeg gleder meg så!  4. Nytt sengesett, tepper og puter fra Lexington.  5. Deilig dessert på en varm sommerdag!  6. Stillbilde fra instafilm.  7. Meg og fetter Torjus, gullet til "Tante".  8. Flashback til barndommen, her er bittelille Kristina trygt plassert på armen til Mofar og Mommo.  9. 100 kilo squat, 8 x 2.

Bedre blir det ikke

Herlighet som vi koste oss i går! Per Ole hadde invitert oss på en aldri så liten overraskelse kveld til hans kjære Janne, og disket opp for en kjempefin kveld. Vi kom til duggfrisk musserende i glasset og kilovis med rægår (som vi sier på Sørlandet..). Alt man trenger for en fin sommerkveld. Vi koste oss ute i sola helt til den gikk ned, før vi tok turen innover til byen for å møte Hilde og resten av vennegjengen. En vellykket kveld, med fine folk som jeg er så glad i ♥

Jeg fikk en genial ide på slutten av kvelden, hvor jeg fant ut at jeg skulle dra hjem til mine foreldre for å sove. Problemet var jo bare at jeg ikke hadde nøkkel, så jeg endte med å måtte klatre opp og inn soveromsvinduet til mamma og Øyvind klokken 04.00....

Øyvind: Hvem faen er det som kommer inn vinduet?

Meg: Ikke vær redd, det er bare en engel...

Mamma: Kristina?! Du er ikke sann!

Haha, jeg ler meg ihjel! I seng kom jeg meg i hvert fall, og heldig som jeg er våknet jeg jammen meg opp til krabbefrokost. Mums! Så nå skal det spises til den store gullmedaljen. Sjømat to dager på rad, bedre blir det jammen ikke! :-)

A glass of champagne

Hadde egentlig planer om en rolig kveld denne lørdagen, men når hele gjengen min skal ut er det ikke så lett å bli igjen hjemme. Sommeren er jo snart slutt også, så da føler jeg det er veldig riktig å utnytte disse fine kveldene vi har igjen. Er dere ikke enige? Joo! Så nå skal champagnen åpnes, og det er tid for nok en fin sommerkveld med gode venner ♥

Vinos og kino

Blåskjell, vin, god kinofilm, mye latter og en herlig venninne ♥ Kan man ønske seg en bedre fredagskveld? Vi koste oss i alle fall masse! Jeg var som dere vet på massasje før jeg møtte Simi, og det var bare litt kleint når massøren spurte hvilken film jeg skulle se.... "Ehhh.. Hihihihi.... Pornopung..." Ler meg ihjel! Filmen var faktisk veldig bra, og jeg likte budskapet. Absolutt verdt en titt dersom dere vil ta dere en tur på kino i helgen. Ellers har jo Grown Ups 2 også nettopp hatt premiere, så kjenner jeg må få sett den også. Jeg elsket jo eneren! Kino er alltid så koselig, gøy å ikke alltid bare se film i sofaen hjemme.

Hva gjorde dere i går, da? Nå ligger jeg bare å slapper av, og er straks klar for å dra på trening. I dag blir det styrketrening på underkropp, etterfulgt av 60 minutters joggetur. Tenker jeg skal løpe ute, så kan Milo også få være med! :-)

Pornopung

Ville bare stikke innom å ønske dere en riktig god fredagskveld! Nå skal jeg spasere avgårde til spa, hvor en times full kroppsmassasje venter på meg. Som jeg gleder meg! Etterpå blir det middag og kino :-) Valget falt etter mye om og men på Pornopung, til tross for delte meninger om den. Jeg tror uansett jeg vil få meg en god latter, bare tittelen får meg helt ærlig til å le... Noen som sa tørr humor? Tæhæ! Kos dere masse, gode mennesker ♥

Welcome back, Friday!

You there, Friday! Welcome back you sexy son of a bitch! We been looking for you since Monday!

Endelig er det helg, og denne fredagen har jeg gledet meg lenge til! Dagen min starter straks med trening, før det blir jobb frem til ettermiddag. Men etter det er det fri, og det skal bli så digg! I kveld har jeg booket meg full kroppsmassasje, som skal vare i over en time. Jeg kan nesten ikke vente, massasje er jo det beste som finnes.. Etterpå skal jeg og Simi ut å spise god middag, før vi avslutter kvelden på kino! Har dere noen gode kinotips til oss? Vi vurderer å gå på en som heter Pornopung? Hehehe...

Nå skal jeg spise opp frokosten min, havregrøt som vanlig, med egg og iskaffe ved siden av. Mmm! Har kommet litt sent i gang i dag, så her må jeg bare henge i for å rekke alt før kvelden. Ha en fin start på dagen, dere! Sees litt senere :-)

Have a little snack

I kveld følte jeg for noe ekstra godt til kvelds, gjerne noe som var litt søtt uten at det ble fryktelig usunt. Så da smelte jeg sammen denne fristende tallerkenen med masse godsaker:

Speltlomper med tynt lag av Philadelphia melkesjokolade,

vannmelon, 85% sjokolade og jordbær ♥

Så godt, og så enkelt! Så det ikke godt ut?

Ny destinasjon: Nice

I dag har jeg jobbet og vært i møter fra jeg stod opp og frem til nå, noe jeg syns er helt greit. Jeg liker å jobbe, men det har vel noe med at jeg liker det jeg driver med så godt. Når jeg hadde lunsj dro jeg avgårde til Fly Nonstop, hvor jeg booket jentetur til meg og Simi neste torsdag. Jeg har overrasket henne med lunsjtur til Nice, haha! Fy som jeg gleder meg til å oppleve denne plassen, har hørt det er utrolig fint der. Planen blir vel å shoppe litt, ligge på stranda og drikke duggfrisk rosevin. Men, dersom dere har noen tips til noe vi må få med oss på dagen vår i Nice - må dere gjerne dele i kommentarfeltet! :-)

Michael Kors: veske, Bebe: jeans&skjorte, H&M: blazer, Nelly: sko.

Unconditional love

Jeg måtte bare vise dere denne videoen.... ♥ Noe så utrolig hjertevarmende og fint! Helt fantastisk å se hvor glad hunden blir for å se eieren sin igjen, den griner jo av glede. Hunder er virkelig de beste vennene man kan få, her snakker vi ubetinget kjærlighet og noen som er like glad i oss uansett hva vi gjør og hvor lenge vi er borte fra de. Det er kjærlighet det ♥

Verdens aller beste

Etter dagens trening, syklet jeg avgårde for å være litt sammen med Mofar ♥ Det var så godt å se han igjen, beste mannen i hele verden.. Nå har jeg kommet hjem igjen, og skal akkurat til å se den nyeste episoden med Keeping Up With The Kardashians. Jeg er kommet til episode 10, hvor de befinner seg i Santorini på familieferie. For en nydelig plass, ingen tvil om at jeg må dra dit en gang! Jeg streamer forresten serien HER for de av dere som vil se sesong 8, det er jo alltid like gøy med Kardashian familien.

Sov godt i natt, og husk å gi en klem til de dere er glad i ♥

Idyllisk onsdag

I dag kom varmen og sola tilbake for fult her i Kristiansand! Kanskje høsten er litt lengre unna likevel? Det er i alle fall lov å håpe! Jeg og mamma har tilbrakt dagen på besøk hos Hanne, Silje og Helene. Flinke Hanne hadde disket opp med en fantastisk god salat til oss, med gresk dressing og godt hjemmebakt foccaciabrød. Mmmm! Og ikke bare det, til dessert fikk vi en himmelsk god kake laget av marengs, krem og norske bær. Så godt!

Bildedryss fra en kjempefin sommerdag:

Har dere hatt en fin onsdag, da? Nå må denne jenta rulle videre på trening, slik at jeg får brent av meg alle kaloriene jeg har stappet i meg. Prosjekt sunn gikk jo straka vegen i dag, foråsidetsånn! Haha...

Bryggehygge

Etter jeg var ferdig på jobb i går, møtte jeg opp med Simi og Tone for å dra på Sommer På Fiskebrygga. Hver eneste tirsdag i sommer har det vært konsert nede på brygga, der hundrevis av mennesker samles for å nyte sommer på sørlandet og selvfølgelig å høre på et dyktig liveband som spiller. Derfor kalles tirsdagene for Sommer på fiskebrygga, det er kjempekoselig! I går var temaet for musikken Beatles, så dere kan tro det var god stemning når man kunne synge til gode, gamle slagere. Hjemmelagte fiskeburgere ble også solgt, så burger og brus gikk ned på høykant hos denne frøkna! :-)

Litt vemodig at det var årets siste konsert på brygga, men da er det bare å glede seg til neste år! Høsten er vel strengt tatt på vei med stormskritt, det er vel ikke lenge til man kan pakke bort både shorts og flipflops dessverre. Denne sommeren har vært så fin, men den har gått alt for fort... ALT for fort! Heldigvis drar jeg sannsynligvis avgårde på en svipptur til varmere strøk allerede neste torsdag, samt på jentetur i slutten av September. Det gledes! ♥

Brekkie in the making

God tirsdagsmorgen ♥

Her er jeg i full gang med mekking av frokost, havregrøt står på menyen. Noe den igrunnen gjør hver dag, grøt er det aller beste jeg vet om på morgenen! Det er jo så enkelt laget med bare melk, litt vann og ønsket mengde havregryn. Jeg bruker de økologiske, de er så gode! Etterpå topper jeg med sukrin og masse kanel, mmmm.... Apropos kanel, stemmer det at det ikke er bra å spise for mye av det? Det er så mange som sier forskjellig, noen mener kanel er bra, mens andre mener man ikke skal ha store mengder av det. Så, da spør jeg dere da! Vet liksom ikke helt hva jeg skal tro... Jeg stemmer for mye kanel, hoho - beste jeg vet!

I går var jeg bare hjemme med familien hele dagen, tok meg totalt datafri og bare brukte tid med de som betyr mest for meg. Som dere vet har jeg hatt det vanskelig den siste tiden, men nå ser det endelig ut til at ting begynner å lysne. Jeg takker høyere makter, og håper alt kan gå den rette veien. Må virkelig si takk til dere for all støtte, det å ha blogglesere som viser forståelse i vanskelige tider betyr faktisk uendelig mye. Så tusen takk, dere er en fin gjeng! Nå blir det å spise opp frokosten, før jeg fyker videre på trening. Ønsker dere en myk og god start på tirsdagen ♥

Dyne og seng neste stopp

Dette har vært tidenes roligste søndag, vi har bare slappet totalt av og inntatt sofaen i god stil. Ble så mett av den gode hotellfrokosten at jeg rullet hjem igjen, hehe. Masse frukt, deilig pålegg, brød, egg, vaffler, pannekaker og egentlig alt man kan tenke seg av frokost generelt. Skulle ønske jeg kunne fått hotellfrokost hver eneste dag jeg, altså! Nå tenkte jeg faktisk allerede å legge meg, kjenner jeg er på underskudd av søvn - så da frister dyne og seng fryktelig mye. Ville bare ønske dere en riktig god natt, sov godt når dere legger dere - så sees vi i morgen! Stor nattaklem fra meg og Milogutt ♥

Sommerfavoritter til huden

annonse

Jeg har noen absolutt must haves til kroppen, spesielt nå som det er sommer! Og nå har Coverbrands en kampanje gående, som gir -15% rabatt på alle hudprodukter. Både til ansikt og kropp!

Selvbruningsspray fra SunSpa

Denne har jeg brukt fast i alle år, noe dere som leser bloggen min vet. Dette er en flott selvbruningsspray som gir en naturlig varm og den fine rett fra stranda gløden vi alle vil ha. SunSpa sin selvbruning lukter heller ikke vondt, noe som er et stort pluss! Den inneholder ikke parabener, men masse E-vitamin og aloe vera som mykgjør huden. Perfekt hvis du vil freshe opp brunfargen din nå i sommer, jeg bruker den alltid før jeg skal ut på vift. Et absolutt must have!

Peeling til kropp og ansikt fra MD Formulations

Denne fjerner døde hudceller og gjør huden babymyk. Toppers å bruke før selvbruning, så slipper du å få skjolder! Jeg liker også å peele meg rundt to ganger i uka nå på sommeren, fordi peelig av huden gjør at brunfargen holder lengre og setter seg bedre. Den fjerner også hard hud på problemområder på albuer og føtter. Den kan brukes både i ansikt og på kropp, så dette er et supert produkt som er min faste følgesvenn i dusjen.

Lindrende og avkjølende maske for øynene

Pads som er dynket med Aloe, Collagen, Q 10, Vitamin A og E. Disse er perfekte enten du vil fjerne hovne øyne på morgenen, før en fest eller når du slapper av om kvelden. Eyedews passer uansett når du ønsker å gi deg selv og ansiktet en liten løft! Disse kan brukes hver dag, eller som jeg gjør - når jeg skal noe spesielt og ønsker å se ekstra fresh ut

Roll-on for inngrodde hår og hudirritasjon etter barbering

Denne lille saken er utviklet for å behandle inngrodde hår, hevelser, rødhet og irritasjon som ofte kan komme med barbering. Det er så vanvittig irriterende når man blir rød rund bikinilinjen eller på leggene etter barbering, så da er denne genial å rulle over. Da forsvinner all irritasjon, og man er klar som et egg for stranden! Denne kan brukes av både menn og kvinner.

Kokkos-solkrem, min bestevenn i solen

Verdens beste solkrem med herlig duft av kokos når man steker for fult i solen! Den gir en enormt dyp og fin brunfarge, og er vannfast i opptil to timer. Denne har faktor 15, så den passer godt på å beskytte huden din fra de sterke solstålene. Jeg bruker også oljen fra LeTan sin serie, og den er også fantastisk god.

Håper dere likte tipsene mine! Det er som sagt -15% på alt av produkter til huden, så her er det penger å spare. Coverbrands fører utrolig gode merker som St.Tropez, REN, Ole Henriksen, Burt's Bees, bareMineralds, MD Formulations og andre flotte merker. ♥

Make it last forever, friendship never ends

God søndagsmorgen, favorittleserne mine! Jeg håper dere har det kjempefint?

I går var en helt fantastisk bra kveld med jentene, vi var 15 stykk koste oss fra begynnelse til slutt på vår flotte suite på Ernst Hotell! Det var en skikkelig vellykket girlsnight - med ballonger, tapas, god stemning og en haug av dansing til Spice Girls. Jeg sier bare if you wanna be my lover, haha! Og ikke minst, alt for mye latter av heliumstemmene vi fikk når vi sprakk ballongene. En herlig kveld som absolutt blir med i minnebøkene fra sommeren 2013 ♥

Takk for at dere gjorde kvelden vår kjempefin, Ernst! Hver eneste gang jeg skal bo på hotell, velger jeg alltid et Choice-hotell. Kjeden har en utrolig bra filosofi, både økologisk frokost, upåklagelig service og utrolig fine rom. For å ikke snakke om hotellfrokosten, den er jo virkelig bare verdens beste og den skal nytes NÅ! Så her blir det å ta på seg joggedressen og spise masse god frokost. Ønsker dere en god søndag videre, så skrives vi igjen om ikke lenge! Har dere hatt en fin helg?

The big girlsnight out

Denne sommeren har jeg vært veldig på at man må gjøre mye gøy, få nye minner og har mye artig å se tilbake på når vinteren kommer snikende. Derfor booket jeg Tårnsuiten på Clarion Hotell Ernst for en tid tilbake, rett og slett for å ha en skikkelig uforglemmelig kveld med jentene mine! Og nå er altså kvelden her, selv om jeg skulle ønske at det var under litt andre omstendigheter.. Men, jeg får prøve å kose meg så godt jeg kan i godt lag med mine fine venninner! Jeg og Hilde stelt i stand på suiten i hele dag, med ballonger og tapasbord til jentegjengen. Dette blir en finfin kveld!

Summer 2013, it's all about making new memories ♥

Healthy and yummy

I kveld blir det sofakos, med sunn og deilig snacks:

Mager vanilje kesam, jordbær, banan, blåbær og en liten atkinsbar med kokos ♥

Nå skal det virkelig bli godt med helg, og en skikkelig avslapping-kveld. Verdens beste mommo var nettopp innom til meg med hjemmebakte rundstykker, hun er så skjønn! Så spørs om det ikke må bli en god kveldsmat også i kveld, det er jo tross alt fredag. Ferske rundstykker med speilegg, ost og smør? Jatakk! Jeg lurte forresten på om dere har noen gode filmtips til meg? Trenger en liten pause fra Dexter, akkurat nå blir den serien litt i det tyngste laget for hodet mitt. Er uansett snart ferdig med sesong syv, så kjenner jeg vil spare de siste episodene litt. Det er jo så spennende! Filmtips mottas derfor med stoooor takk og en god klem :-)

Jobb, helg og en overraskelse

God helg, hjerter ♥

Sov så fryktelig dårlig i natt, så denne dagen henger det virkelig handleposer fra Kiwi under øynene mine... Endelig er helgen her, og klokken 14.00 tar jeg meg velfortjent fri. Denne uken har det vært ekstremt mye å gjøre, med drøssevis av møter og sene kvelder med jobbing. Jeg skal i nye møter fra klokken ellve, så her er det bare å henge i! I morgen har jeg en overraskelse til venninnegjengen, noe jeg har planlagt en god stund. Under omstendighetene så ville jeg ikke gjort det denne helgen, men det er allerede bestilt og betalt.. Heldigvis blir jeg alltid i godt humør av å være med gode venner, og jeg gleder meg til å lage en fin kveld for de jeg er så glad i! Så denne fredagen må gå til litt hemmelig planlegging også, hoho..

Ville bare innom å ønske dere en fin start på fredagen! Har dere noen gøye planer?

Finger'n i rompa

Helt Perfekt med Thomas Gjertsen må jo bare være verdens morsomste program. Jeg ler meg halvt i hjel, til tider får jeg kramper og vondt i magen så mye jeg ler av det. For en mann, og for en humor! Det begynner i kveld klokken 22.30 på Tv Norge for de av dere som har lyst på en god latter! Kveldens lille tips fra meg :-)

Platinum & Diamonds

annonse

Tenk å vaske håret sitt i diamanter... Er ikke det sånn kun Hollywood kjendiser gjør, da? Velvel, ikke nødvendigvis! For noen dager siden fikk jeg noen hårprodukter tilsendt, med beskjeden om at "dette kommer til å være noe av det råeste du har prøvd!". Jeg lo litt av tanken på hvor bra en shampoo og balsam egentlig kunne være, men jeg bestemte meg selvfølgelig for å prøve. Produktene fenget meg veldig, da de inneholder støv av diamater, platina og ekte gullbiter...

Her kommer min anmelddelse av Miriam Quevedo sine hårprodukter! Hvor gode er er egentlig?

The Platinium & Diamonds Luxurious Shampoo

En luksusshampoo med stor L, som gir et helt amazing volum i håret og glatter det på en måte jeg aldri har opplevd før. Håret blir også ekstremt glansfult av denne shampooen, noe jeg vil tro er på grunn av diamantstøvet den inneholder. Shampooen inneholder også et spesialprodusert vann, som er hentet helt fra kilder i eksotiske land. Denne lar jeg virke i håret i to minutter, før jeg skyller ut og tar i masken/balsamen i samme serie. Shampooen lukter som godteri, og duften sitter i håret helt til neste gang du vasker det. Mmmm, jeg får nesten lyst å spise mitt eget hår!

The Platinium & Diamonds Luxurious Mask

Denne er spekket med platina og diamant pulver, shea smør og andre fantastiske ingredienser som virkelig fikser håret ditt. Dette er en maske til håret, som kan brukes som både hårkur og balsam. Den har samme funk som shampooen jeg har skrevet om over, og gir håret et helt ekstremt volum og mykhet. Balsamen er med på å bekjempe hårets aldringsprosess, samt at den gir masse næring til hodebunnen. Masken lukter også himmelsk!

Konklusjon: Terningkast 6 til både shampoo og balsam! En så høy score har jeg aldri gitt før, men denne gangen må jeg bøye meg i støvet, glatt si at dette er noen av de råeste håroduktene jeg har prøvd! Og som blogger, har jeg prøvd mye.

Til sist har jeg testet ut Sublime Gold Ultrabrilliant Lotion, også fra Miriam Quevedo. Det er en finishspray som inneholder mikroskopsike 24 karats gullbiter, som igjen gjør at håret ditt lyser opp og ser utrolig fresht ut. En stor favoritt hos meg! Den beskytter også mot sol og klor, så denne er fin å ha med seg på badeturer nå i sommer. Jeg elsker den, og jeg elsker den sykt gode duften den gir til håret mitt! Nesten som både spray og parfyme til håret, og det liker vi.

Frem til lørdag får dere lesere et ekslusivt tilbud på alle produktene til Miriam Quevedo, de er nemlig nedsatt spesielt for dere med hele 20%. Så smell til, jenter - disse bare dere prøve!

No matter how you feel

... get up, dress up, show up and never give up

Selv om hverdagen er vanskelig akkurat nå, må jeg prøve å leve som normalt. Jeg følger P-Diddy på instagram, og det var han som fikk meg opp av senga i morges. Fy søren, for en inspirerende mann! Er det noen som er gode på det de driver med, jobber og aldri gir opp - så er det vel han. Quoten over fant jeg på instaen hans, og jeg måtte bare dele den med dere. Sant den var inspirerende? Jo! Nå skal jeg på jobb i noen timer, før det blir trening og deretter et møte. Ønsker dere en veldig fin torsdag ♥

hits