august 2012

husmor Andersen

Endelig er høstens hverdagssko i boks!

Var de ikke fine, vel? De fikk bli med meg hjem fra byen, følte jeg fortjente et nytt par til samlingen min. I dag har jeg nemlig hatt storvask i leiligheten, jeg har faktisk vasket og stelt her hjemme i over fem timer. Her snakker vi vasking inni og utenpå skap, sortering av tøy, lufting av tepper, mopping av alle gulv og hele pakka. Mangler bare noen friske blomster nå, så er leiligheten endelig klar for helg!

Det føles helt fantastisk at fredagen endelig er helg, denne helgen skal jeg virkelig bare kose meg! Har dere noen spennende weekendplaner, da?

for en mann!

Det er lenge siden jeg har sett en så god film som Kon-Tiki. Fy søren, jeg har ikke ord! De to timene filmen varte, satt jeg totalt i Thor Heyerdahl sin verden og var bare så utrolig facinert. For en mann, er det noe jeg elsker så er det mennesker som tror på drømmene sine, ofrer alt og kjemper for å nå dem! At vi i tillegg hadde bestilt luksusseter, kjøpt masse godteri og popcorn var bare enda et pluss i boka. Som jeg koste meg, denne filmen må dere bare love meg å se!

Nå har jeg nettopp kommet inn døren fra morgenkardio i skogen med Milo. Dere kan tro jeg er ei glad jente nå, endelig har jeg fått kamera! Så i dag ble speilrefleksen selvfølgelig med ut på tur, og jeg fikk knipset litt idylliske bilder til dere. Fra nå av går selvfølgelig bloggingen som normalt igjen, endelig! Jeg har så mye på hjertet, og gleder meg som en gal til å vise dere antrekksbilder og andre bloggete saker igjen. Hihi! Ha en fin dag så lenge, så skrives vi om litt ♥

gladjenta klar for kino

Åh, vet dere hva? I morgen går bloggingen endelig som normalt igjen, da verdens snilleste bloggleser ville låne meg kameraet sitt. Ble helt rørt når jeg så hvor mange jenter som faktisk ville låne bort kameraet sitt til meg, tenk at det finnes så snille mennesker? Dere altså, smelter hjertet mitt hver eneste dag!

Nå skal vi straks avgårde på kino-date, i kveld blir det selvfølgelig Kon-Tiki som må sees. Gleder meg! Har noen av dere kanskje sett den?

Oioioi så gøy med photo booth, haha!

new in: army jacket

Etter alt for mange uker med desperat leting etter en army jakke, fant jeg endelig en som fikk bli med meg hjem! Ikke like fin som jeg egentlig skulle ønske, men helt grei frem til jeg finner drømmejakken. Jeg digger virkelig armytrenden, og gleder meg til å få flere slike plagg i garderoben min.

Vinn superkule sneakers fra Hummel

Get Inspired har fått inn Hummel i nettbutikken, og i dette feirer vi med en aldri så liten konkurranse. Jeg elsker jo Hummel, og har allerede sikret meg både joggedress og joggesko fra det herlige merket, som jeg tenkte å vise dere i morgen! Men før den tid, vil jeg gjerne dele ut nok en liten gave til en av dere.

Det du må gjøre for å stikke av med et par herlige Hummel sneakers er:

1. Gå inn her og trykk på like knappen inne på skoene.

2. Legg igjen en kommentar om at oppdraget er utført, samt sko størrelsen din.

-15% på hele Blivakker.no

Iiiiih, endelig har jeg en skikkelig gladmelding å komme med til dere! Nå har Blivakker.no nedsatt absolutt hele nettbutikken sin med -15% til dere lesere. Og siden det i tillegg er fri frakt, så er det virkelig penger å spare! Dere kan selvfølgelig selv bestemme hva dere vil klikke hjem, men siden jeg er veldig imot dyretesting - vil jeg oppfordre dere til å bruke dyrevennlig sminke og hudpleieprodukter.

DecleorOle Henriksen  Joico

Glo MineralsBare minerals

Noen av verdens beste merker som ikke tester på dyr, det gleder virkelig hjertet mitt! Selv har jeg klikket hjem litt ny sminke i lysere farger siden høsten snart er her, en ny hudkrem og litt goodies til håret. Kos dere med shopping jenter, Blivakker.no er nedsatt helt til førskommende fredag klokken 15.00. ♥

Annonse.

Life is like a camera

.... just focus on what's important and capture the good times, develop from the negatives and if things dont work ut, just take another shot.

Dont count every day of the week; make every day of the week count. You attract what you are, not what you want. So if you want it then reflect it!

Winners don't wait for chances, they take them.

Sometimes, we come into a person's life not to make them love us - but to let them feel that they're so much worth loving for.

If we counted our blessings instead of our money, we would all be rich.

There comes a time in life when you'll have to leave things behind and start something new. But never forget the ones who stood by your side, especially the ones who never gave up on you.

When you get little, you want more. When you get more, you desire even more. But when you lose everything, you realize little was enough.

Stop holding on to what hurts and start making room for what feels good.

When you are not sure which way to go, it is always wise to follow your heart.

Just open your eyes and you will see that life is beautiful.

mange baller i lufta

God tirsdagskveld mine fine!

Beklager litt dårlig blogging fra meg de siste dagene, tiden fyker bare fra meg og jeg får nesten ikke tid til å sette meg ned. Har veldig mange baller i lufta om dagen, i tillegg til at jeg i dag startet opp et nytt prosjekt som kommer til å bli helt insane. Åh, jeg har så mye jeg gjerne vil fortelle dere, og forhåpentligvis blir det ikke så alt for lenge til jeg kan! Håper dere klarer å holde ut med meg litt til, jeg gjør jo selvfølgelig så godt jeg kan. ♥

Nå sitter jeg god og mett på hjemmekontoret, har nettopp spist en god hjemmelaget middag. I dag ble det kyllingwok, gud så godt det var! Kanskje dere vil ha oppskrift?

Nå er det frem med støvsugeren og på med rent sengetøy. Deretter skal jeg kose meg med mørk sjokolade, jordbær og kesam. Yummy yummy in my tummy!

føler meg helt naken

Ah, nå har jeg en aldri så liten dårlig nyhet. Speilrefleksen min er sendt inn til service, nå nå sitter jeg uten kamera. Føler meg seriøst helt naken, verste er at det tar minst to uker før jeg får det tilbake. Og det går jo ikke, jeg må jo ha kamera for å få bloggen til å gå rundt! Så da blir det vel å kjøpe nytt, eller å låne av noen. Som Tone sa "det er som om noen skulle tatt fra meg saksa, da hadde ikke frisørsalongen gått rundt!" Må nok finne ut av noe lurt snarest, men hvis noen tilfeldigvis skulle ha et speilrefleks til låns så er det jo bare å hyle ut. Da hadde jeg blitt glad da, hihi!

Nå sitter jeg på ballkongen og koser meg masse med bestis. Var så heldig å få servert middag også av henne, snakk om luksus! Nå skal vi straks på kiosken for å leie oss noen filmer for kvelden. Movienight it is! Har dere noen gode filmtips, kanskje?

svar på spørsmål - del 1

Har du utdannet deg som noe eller er du forsatt student?

- Jeg er ikke udannet noe etter VGS. Burde vel egentlig plassert meg på skolenbenken igjen, men jeg har virkelig ikke snøring på hva jeg vil bli. Jeg brenner jo veldig for trening, så den siste tiden har jeg lekt litt med tanken på å bli personlig trener. Men, jeg vet virkelig ikke hva jeg vil utdanne meg til for å være ærlig. Dere som vet og allerede er i gang er utrolig heldige, skulle ønske jeg var like skråsikker på hva jeg ville gjøre i fremtiden. Men, jeg finner nok ut av det!

Hvem er ditt største forbilde, og hvorfor?

- Jillian Michaels er en dame jeg ser veldig opp til innen trening, hun er virkelig bare helt rå. Oprah Winfrey er også helt fantastisk, jeg har så stor respekt for den dama og alt hun har klart å oppnå. Jeg liker kvinner som har bein i nesa, står for det de tror på og kjemper for drømmene sine.

Pleier du å spise brød, rundstykker osv i hverdagen?

- Jeg spiser sjeldent brød og rundstykker, men hvis jeg gjør det - så er det hjemmebakt spelt. Jeg blir veldig dårlig og oppblåst i magen av ting som pasta, brød og poteter, så derfor prøver jeg å holde meg unna så langt det er mulig. Speltbrød er derimot noe av det beste jeg vet, og i tillegg supersunt. Så hvis jeg absolutt vil ha brød, blir det dette jeg spiser.

Hvordan takler du kommentarene som kommer inn, de som kommenterer lårene dine og lignende, når du har jobbet så hardt?

- Jeg blir helt ærlig ikke lei meg i det hele tatt. Hadde målet mitt vært å få tynne fyrstikklår, så ville jeg blitt lei meg. Som sagt så syns jeg sterke og veltrente jenter er det fineste som finnes, og det er også det jeg jobber mot. Lårene mine er kraftige, men de er ikke kraftige av fett. Det kalles muskler. Og har man masse muskler i lårene, vil de ikke automatisk ikke bli supertynne. Personlig så digger jeg jenter som Kim Kardashian, jenter skal jo ha former. Strong is the new skinny!

Er du redd for at du har dratt treningen og kostholdet for langt? At du har mistet ‘kontroll’ og det har blitt en besettelse? Velger du trening foran venner, familie og andre gjøremål?

- Treningen har blitt en del av min livsstil, og er langt i fra en ond besettelse. Jeg elsker å trene, jeg elsker å spise sunt og jeg elsker å være aktiv!  Selv velger jeg ofte å trene fremfor å være sosial, men dette er et valg jeg tar fordi jeg har et mål og fordi jeg liker det sånn. Sosial kan jeg være i helgene, men i ukedagene prioriterer jeg trening og jobb så sterkt jeg bare kan. Når det kommer til kosthold så er jeg såpass glad i mat at jeg hadde ikke klart å få en spiseforstyrrelse om jeg så hadde villet. Haha!

Jeg lurer på hvorfor du har byttet endel venner? Kan det gå på misunnelse av hvor langt du har kommet med bloggen?

- Det er mange av dere som lurer på hva som har skjedd med den gamle vennegjengen min. Jeg har ikke lengre mye kontakt med mine gamle venninner, rett og slett fordi jeg ble frosset ut av gjengen - uten at jeg helt klarer å forstå hvorfor. Det var en gang det var det veldig hardt å ikke lengre være en del av de jentene jeg en gang var så glad i, men nå som jeg snart er 22 år klarer jeg å se ting mye klarere.

Det er så deilig å ha kommet i den fasen av livet der man faktisk merker hvem man vil være venner med livet ut. Den dagen i dag har jeg ikke lengre hundre venninner, men en fin liten jentegjeng som virkelig betyr verden for meg. Disse jentene er så fantastiske, og jeg føler meg så heldig som har dem i livet mitt! Jeg har ikke behov for å opprettholde overfladiske venneforhold, det viktigste for meg er å ha venner som jeg kan stole på, venner som vil meg godt og venner jeg kan være meg selv med. Jeg kommer aldri til å glemme følelsen av å bli utfryst av min gamle vennegjeng og plutselig føle meg ganske alene - men jeg er likevel glad jeg gikk igjennom det.

- Hva er planene dine framover?

- Planene fremover er å følge drømmene mine! Og drømmene mine er å reise mye, oppleve verden, kjempe for dyrenes rettigheter, starte min egen nettbutikk, få en stabil økonomisk fremtid, kjøpe min egen leilighet, komme i enda bedre form og jobbe enda hardere. Jeg har en spennende tid i møte, en en ny epokee begynner allerede i September for meg. Jeg har så mye å glede meg til!

Hvordan føler du selv at du har forandret deg det siste året?

- Vil ikke si at jeg har forandret meg så mye det siste året, da vil jeg heller velge å si årene. Jeg har blitt en mye mer ydmyk og rolig jente, som har funnet seg selv og på mange måter blitt voksen. Den største forandringen er vel livsstilen min - alkohol og tullball er som dere vet byttet ut med jobb, trening og sunt kosthold. Jeg koser meg virkelig, og har klare mål for fremtiden.

Hva er lykke for deg?

- Lykke for meg er så mye. Men det som er den aller beste følelsen av lykke, det er å føle seg elsket og satt pris på. En dramafri hverdag, fylt med herlige mennesker og fine opplevelser - er gull verdt. Følelsen av lykke kan være å spasere rundt med et smil om munnen, bare fordi livet er så fint. Vind i håret, en søt sms eller en god klem fra en venn. Lykke er hva man gjør det til, og for meg er det de små tingene som teller... ♥

LOS ANGELES!

Jeg og Tone reiser til Los Angeles i Oktober. Gleder meg som en unge! Dersom noen av dere har noen tips til meg, må dere gjerne hyle ut. Jeg vet jo allerede en del som dere ser i videoen, men litt tips er alltid fint å ha med seg likevel.

Dette blir så gøy!

tidenes wake up call

"Kristina Anderseeeeen, kom uuuuuuuuut!!"

For en liten stund siden våknet jeg på sofaen av at noen stod å skreik navnet mitt. Trodde helt ærlig jeg drømte, helt frem til skrikingen bare fortsatte og jeg bestemte meg for å se ut vinduet. Men neida, det var absolutt ingen drøm! Nede står nemlig en haug med blogglesere, skriker etter meg og prøver å klappe meg ut. Hva i huleste? Nå skal det sies at  jeg er vanvittig glad i bloggleserne mine, men dette gjorde meg bare veldig nervøs. Ikke hver dag jeg våkner opp til noe sånt, foråsidetsånn. Desverre turte jeg ikke gå ut, men galningene klarte tydeligvis å få tak i mobilnummeret mitt også - og sendte dette bildet til meg:

Søte, da! Fikk litt dårlig samvittighet for at jeg ikke gikk ut til gladgjengen, men jeg ble bare veldig stresset. Litt av en måte å våkne på! Skal helt ærlig si at jeg setter pris på om dere blogglesere kanskje ikke står å skriker utenfor blokka jeg bor i, da det kan være litt dumt med tanke på naboene mine. Ellers syns jeg selvfølgelig bare det er koselig å møte dere/ta bilder når jeg treffer dere ute på gaten eller andre steder. Dette ble bare litt insane, jeg ble faktisk så stresset at jeg ikke turte å dra ut for å hente takeaway maten jeg hadde bestilt. Haha!

Anyways, nå blir det godteri og søndagskos for full guffe her hjemme. Et lite tips til dere: Mamma Mia begynner nå 21.00 på tv3. Så hopp ned i sofaen og koooos dere med tidenes gladfilm! ♥

from me to you

Som blogger er jeg så heldig at jeg stadig for tilsendt fine ting i posten, men jeg får desverre ikke brukt for alt. Så, i dag tenkte jeg å dele ut to herlige saker som jeg har dobbelt opp av her hjemme.

1. Duselilla toalettmappe fra Lulu's.

2. Fuktighetsspray fra Ole Henriksen.

Hva vil du ha? Legg igjen en kommentar for å bli med i trekningen!

finfin weekend

God søndag mine fine! ♥

Jeg har så absolutt ikke glemt dere, men da mitt nesten helt nye speilrefleks ble ødelagt - sank blogglysten min betraktelig. Jeg hater å blogge mobilbilder, derfor tok jeg meg like godt en dag fri. Kvalitet fremfor kvantitet! I morgen må jeg derfor få kjøpt meg nytt kamera, slik at jeg endelig kan få blogget som normalt igjen.

Helgen min har vært riktig så fin! I går hadde jeg noen glass vin sammen med jentene, spiste god mat og koste oss hele kvelden på uteservering. I dag derimot, er det skikkelig søndagsmodus her hjemme. Jeg har til og med laget vaffelrøre, så etterpå skal vi ta vaffeljernet ut på ballkongen og steke i sola. Idyll! Jeg gjorde alltid det sammen med mine besteforeldre når jeg var liten, så da er det koselig å føre tradisjonen videre. Hvordan har helgen deres vært da, jenter?

Om få strakser kommer det forresten en liten konkurranse til dere. Et lite plaster på såret siden jeg har vært så dårlig til å oppdatere de siste dagene, er det noe jeg hater så er det å være en dårlig blogger... Bah!

krise!

En bloggers verste mareritt er virkelig når laptop eller kamera streiker, og nå har altså sistnevnte skjedd. Jeg har kost meg i byen i hele dag sammen med mamma og mommo, og gledet meg til å knipse fine bilder til dere når vi satt oss ned for å lunsje. Jeg knipset i vei, men da jeg skulle se igjennom bildene jeg hadde tatt - var alle helt hvite til min store forskrekkelse. Prøvde å endre på alt av instillinger, bytte objektiv, ta ut batteri..osv.. men ingenting funket! Så, har dere en anelse om hva som kan være feil? Jeg bruker et Canon EOS 550d.

Så, nå har jeg derfor ingen bilder å vise dere. Så utrolig frustrerende! Planen var jo både dagens antrekk, solfylte bilder fra dagen og en aldri så liten oppskrift. Arg! Håper noen av dere fine lesere kan gi meg tips som redder bloggen nok en gang. Jeg trenger virkelig kameraet mitt!

Mobilblogg

Verdens dårligste blogger her! Denne torsdagen har gått i ett, som dere vet braker det løs med photoshoot i dag. Så nå har jeg blitt stylet og sminket i to timer, og er straks klar. Oppdaterer dere så snart jeg er hjemme igjen!:)

lyst på brunfarge, sa du?

Årets sommer har gitt meg alt annet enn brunfarge, foråsidetsånn. Hadde det ikke vært for selvbruning, så hadde jeg glidd perfekt inn i Twilight sagaen! Jeg regner med jeg ikke er alene om dette, så nå har jeg en liten gladmelding til dere.

De siste to ukene har jeg testet ut Sunz sin spraytan, som gir deg solbrun farge i en fei. Det jeg liker så godt med denne sprayen, er at fargen tilpasses automatisk til din hud. En lys hud får en lysere tone enn det en mørk hud gjør. Sprayen lukter kokkos, og varer i nesten en uke. Så, siden jeg vet at mange av dere lesere også liker å være brune - tenkte jeg at jeg skulle dele et supert tilbud med dere.

Dere kan nå få en flaske Sunz til bare 149 kroner hos Skintechnologies. Dette er et intruduksjonstilbud til dere lesere, slik at dere får mulighet til å prøve produktet til en rimlig penge. Det er ingen bindindstid på selvbruningen, men abonnementet er løpende. Så dersom dere ikke vil ha tilsendt flere flasker - ringer dere bare enkelt og sier opp abonnementet.

Jeg har i hvert fall blitt brun og blid med dette produktet. Ikke sånn at det ser ut som jeg har badet i en selftan bøtte - men en fin, naturlig og solbrun glød:

Jeg fikk også noen ekstra flasker hjem i posten, slik at jeg kan dele ut til dere lesere. Det du må gjøre for å bli med i trekningen er å like Sunz på facebook HER og legge igjen en kommentar! ♥

Annonse.

kom deg opp av sofaen!

Mangler du treningsmotivasjon? Vel, vi har alle slike dager i blant! Her kommer mine tips for å komme seg opp av sofaen, selv på de lateste dagene.

Tren med en venninne.

Avtal med en venninne at dere skal trene sammen, så har du en du er forpliktet overfor. Treningen kan også bli morsommere når du trener med noen. Jeg vet ikke med dere, men jeg vil ikke være den slappe i vennegjengen eller den som avlyser treningsdates. Nei, jeg vil være den spreke! Obs: velg ei venninne som faktisk trener og vil komme i form, ikke ei som bare trener snakketøyet. Push hverandre!

Vær realistisk.

Stil oppnåelige krav til deg selv. Ikke planlegg trening fem ganger i uka hvis du vet at det blir å presse tiden. Sett deg mål du kan klare å oppnå. Start med å trene to ganger i uka, og øk på hvis du har tid til mer. En halvtimes joggetur på en dag du har dårlig tid, er så utrolig mye bedre enn ingenting. Men husk: når du først er på trening, så gi ALT! Viljestyrken er det som skiller vinnerne fra taperne.

Belønn deg selv.

Belønning booster motivasjonen. Lov for eksempel seg selv en massasjetime etter å ha fulgt treningsplanen i en måned. Ha også en spisedag i uka, der du koser deg med det du måtte ønske. Ikke begynn på en diett du ikke klarer å følge livet ut, trening og kosthold skal være en livsstil. Dersom du ikke unner deg noe i blandt, er det fort at du går på en smell.

Velg riktig treningsform.

Hvis du velger en treningsform som passer deg, og som du synes er gøy, blir det hundre ganger lettere å komme seg i form. Dersom du hater å jogge på mølle, liker du kanskje bedre å powerwalke i skogen? Kickboksing, dansing eller turer i fjellet kan kanskje være noe for deg? Det er viktig å ha det gøy når du trener!

Ha en deadline.

Sett deg et mål, så har du noe å se fram til. Ønsker du å ha et mål om å løpe en viss distanse? Start med fem kilometer, ikke et maraton. Vær realistisk!

god start på dagen

Koselig morgen hjemme i leiligheten. <3

Etter en god frokost, dro jeg rett til Solsiden for PT-time med dyktige Thomas. Jeg sliter litt med å få direkte kontakt med de riktige musklene når jeg trener rompe og lår - så da bestemte jeg meg for at jeg trengte en PT time for å lære meg det bedre. Og fy søren, så mye jeg fikk ut av de 60 minuttene! Regner med at jeg blir så lemster i morgen at jeg ikke kommer til å klare å gå....

Nå skal jeg hoppe i dusjen og dra opp på salongen til Tone om ikke lenge. Har sagt jeg vil hjelpe henne med å ha en liten dugnad, slik at det kan bli skinnende rent og pent der inne. I morgen har jeg forresten en stor photoshoot, endelig blir det ny header og nytt design her på bloggen. Jeg er så lei av det jeg har nå at jeg holder på å spy. Men, jeg trenger litt hjelp! Har dere noen gode ideer til tema?

sushinight

Ah, det er jo umulig å ha helt skrivesperre når jeg har så gode lesere som dere! Tusen takk for alle tips til hva dere vil jeg skal blogge om, satser på at jeg kan få satt meg ned i morgen og blogge en haug av gode innlegg som jeg kan bruke fremover. Det er alltid god med litt inspirasjon, det er virkelig en ting man ikke kan få nok av.

Nå blir det sushi og sofaen resten av kvelden. Klokken 21.00 er det jo premiere på Jenny Skavlan sitt Fritt Fall program, så det er det klart jeg må få med meg. Hun er så kul, jeg digger jenter som ikke tar seg selv så høytidlig. Girlpower!

fresh i Reebok Realflex

I dag måtte jeg faktisk gi meg og ta turen hjem fra trening, etter bare 20 minutter på mølla. Kroppen min er sliten, så da må jeg lytte! Jeg tror jeg vet hvorfor beina var ekstra lemster akkurat i dag, jeg har nemlig fått noen nye løpesko fra Reebok.

I går kveld la jeg ut på en lang powerwalk med Milo, på disse skoene. Forskjellen på disse og vanlige løpesko, er at Reebok Realflexer er så lett og fleksibel at det føles ut som at man går barbeint. Skoen har hele 76 individuelle ”sensorer” under sålen som er strategisk plassert for å tilpasse seg alle typer underlag. Så da er det kanskje ikke rart beina er utslitt? Det å gå på slike sko gir definitivt bedre trening enn vanlige, da beina virkelig får kjørt seg.

Fantastisk gode er de også, og koster bare rundt 1000 kroner. Grei pris for en så flott og god sko! Reebok Realflex selges hos G-Sport, Eurosko og DNA, samt i et utvalg enkeltstående skobutikker. (annonse)

Har dere forresten noen ønsker til hva jeg skal blogge om? For første gang på tre år har jeg fått skikkelig skrivesperre, og har virkelig ingen ide om hva jeg skal skrive om. Så, nå trenger jeg hjelp fra dere fine lesere!

Hva vil dere lese om hos kristinaandersen.no fremover?

antrekk 20.08.12

I dag skjedde tidenes hendelse. Mens jeg trippet rundt på høye hæler med Milo i bånd, bestemte idioten seg for å angripe en liten fugl. Plutselig ligger den lille stakkars kjøttmeisen livredd nede i grasset og klarer ikke fly seg opp igjen. Jeg ble så lei meg og fikk totalt panikk! Hele greia endte meg at jeg tok av meg den ene skoen og sokken, for å legge fuggelen oppi sokken min - slik at jeg kunne finne en plass den kunne ligge for å bli frisk igjen. Tipper de forbipasserende trodde jeg var en mentalpassient der jeg stod å kjeftet på hunden min om at "det er ingen som går rundt å dreper små fugler, jeg er så sur på deg nå!!", samtidig som jeg haltet bortover på en alt for høy sko med en Michael Kors veske i den ene hånda og en lam kjøttmeis i den andre...

Hva er det med meg å disse dyrene? Tror bare jeg må få startet opp et eget dyrepoliti asap. Ellers har jeg vært å tatt masse vaksiner i dag, i forbindelse med turen jeg skal på i September. Gleder meg så til å fortelle dere alt! Nå skal jeg spise god middag og besvare noen mails, før jeg får besøk.

Her er dagens lille antrekk:

Jeans - Vila. Skjorte - Vila. Sko - Nelly.

Veske - Michael Kors. Klokke - Marc Jacobs.

sportyspice!

Gooood morgen mamacitas! Nå håper jeg virkelig dere sprekinger er med meg på en aktiv og sporty uke? Jeg har i hvert fall satt opp min plan, og den ser slik ut:

Jeg er allerede ferdig med dagens økt på overkropp, og den var virkelig helt insane! God kontakt og masse trykk, akkurat slik jeg liker det!

Tenkte forresten å tipse dere om en helt fantastisk ny sports-bh jeg har fått, jeg er vel ikke den eneste jenta som føler meg flatbrystet og rar i vanlig sports-bh? Derfor ble jeg superglad da Get Inspired tok inn denne herligheten, med pushup effekt. Endelig ser jeg ikke flatbrystet ut på trening, haha!

Sportsbh herfra og treningsboxer herfra. (annonse)

Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for en fantastisk ny uke! Jeg er i skikkelig godt humør i dag, og vet egentlig ikke helt hvorfor. Smilte til alle som gikk forbi meg på vei hjem fra trening, og danset rundt i stua med proteinshaken min. Haha, jeg må bare le av meg selv... Lenge leve endorfiner!

balsam for sjela

I hele dag har jeg kost meg på denne idylliske plassen:

Etter dagens frokost, tok jeg nemlig turen innom bakeren og kjøpte med meg skolebolle og mine favoritt magasiner. Deretter gikk turen opp i Baneheia, og videre inn i skogen. Der fant jeg tidenes mest idylliske plass, helt alene ved et fint vann - på en akkurat passe stor stein. Åh, det var så deilig å ligge der! Koste oss i flere timer med musikk, blader og fuglekvitter. Idyll, og balsam for sjela i en ellers så travel hverdag!

Det er vel slike ting som kalles hverdagslykke?

Jeg har helt dilla på Vinni sin låt Halve meg, han er så flink!

Nå må jeg jobbe litt videre hjemme, før jeg skal ut å finne på noe gøy. Sliter med mye spam på bloggen for tiden, bare i natt kom det inn over 500 spamkommentarer. Veldig stress å sortere disse ut, så jeg må også beklage om noen av deres kommentarer også skulle bli slettet ved et uhell. Satser på at problemet blir fikset innen kort tid! Anyways, nok om meg og mitt. Har dere hatt en fin helg, superstars?

This is why I love Sunday

♥ I can eat as much candy and icecream as I want to.

♥ Lay in bed all day long and not feeling guilty.

♥ Watch One Tree Hill until my eyes hurt.

♥ Do what I wanna do, when I want to.

♥ Go on the local bakery to relax.

♥ Candy, candy and a little more candy.

lørdagskos

Da var lille Diesel kommet tygt tilbake til eieren sin, tassen hadde slitt seg fra båndet og løpt avgårde på egenhånd. Heldigvis hjelper det med en stor blogg og facebook når slike ting skjer, så nå er den tilbake hos en glad eier. Jeg er så fryktelig glad i dyr at jeg får helt vondt, så da var det klart at jeg måtte ta med den lille skjønningen hjem til meg i mellomtiden. Viktig å ta vare på våre firbeinte venner. ♥

Jeg var så heldig å fikk tak i One Tree Hill sesong 9 tidligere i dag, så resten av kvelden blir det kvalitetstid og tvkos her hjemme. Cola light og norske jordbær står på planen. Håper dere også har en deilig lørdag, godtfolk!

kjenner du denne tassen?

Er det noen av dere som kjenner til hunden under? Jeg og Tone fant den løs uten bånd og eier nede ved Holbergsgate/Bystranda i Kristiansand. Den gikk alene, og vi letet etter en eventuell eier - men ingen lykkke. Han er supersnill, kjælen og en helt nydelig hund. Likner litt på en Jack Russel, men jeg er likevel usikker på rase.

Har ringt politiet, og om ikke eieren melder seg ganske snart blir stakkaren sendt på midlertidig kennel. Er så redd for at noen har dumpet den, eller vært slemme med den. Jeg skal i så fall passe på den hvis den ikke får kommet hjem der han hører hjemme, væreste jeg vet er dyr som har det vondt. Nå leker han med Milo og koser seg her, så det er godt å se!

Update: eieren har meldt seg.

ukens leserspørsmål

Mange av dere har vært veldig nyskjerrige på om jeg bruker noen form for kosttilskudd, men helt ærlig er jeg ikke så veldig fan av slike ting. Det er likevel tre ting jeg ikke klarer meg uten, og som jeg virkelig føler at hjelper meg gjennom dagen! Så jeg tenkte jeg kunne dele mine tre store avhengigheter med dere.

Omega forte.

Dette er omega-3 kapsler som er hentet direkte fra villfisk. Selv har jeg prøvd haugevis av trankapsler og vanlig tran, men ingenting slår disse. Forskjellen på vanlig tran og disse, er at tradisjonell tran er hentet fra torskeleveren som ofte inneholder mye mer giftstoffer og kan være harsk. Denne er som sagt hentet direkte fra villfisk, slik at den skal være mest mulig god for hjerte, ledd og hjernen.

Omega-3 er jeg vireklig helt avhengig av, jeg går aldri en dag uten å ta disse kapslene. Omega-3 fettsyrer styrker kroppens celler og er viktige for å bevare en god helse.

Acai Forte.

Jeg har fortalt dere om Acai Forte før, og jeg gjør det med glede igjen. Herregud for et fantastisk kosttilskudd dette er, acai er noe alle bare MÅ prøve. Før jeg begynte på dette, var jeg ofte syk og sliten - men nå er jeg ingen av delene lengre. Disse kan tas til frokosten, eller åpnes og blandes i smoothie hvis du ønsker det.

Hva er Acai Forte? Dypt inne i Amazonasjungelen finnes en superfrukt som vokser på Açaípalmen, et bær som inneholder det høyeste registrerte nivået av antioksidanter. I tillegg inneholder Açaí livsviktige sunne fettsyrer og en rekke vitaminer og mineraler - alle i høye doser! Disse kapslene gjør virkelig underverker for kroppen.

Chili Forte.

Chili Forte tar jeg to ganger daglig sammen med mat, rett og slett for å holde forbrenningen oppe. I tillegg demper disse sukkersuget, noe som er gull verdt for alle godisglade jenter. Jeg er faktisk så fornøyd med disse kapslene at jeg ga ToneBestis en eske slik at hun kunne teste, og hun er nå blitt like frelst som meg. Tone har alltid hatt mageproblemer, men etter at hun begynte på Chili Forte - har det utrolig nok forsvunnet.

Disse tre produktene er en perfekt kombinasjon, da Omega Forte gir de nødvendige fettsyrene kroppen trenger, Acai Forte gir alle de vitaminer og antioksidanter man trenger, mens Chili Forte gir høy forbrenning på en naturlig sunn måte. Og best av alt, alt er 100% naturlig.

Så dette er altså mine tre små mirakelesker som jeg gjerne vil dele med dere lesere, rett og slett fordi jeg virkelig mener disse produktene er noe alle burde prøve. Selv har jeg brukt disse tre herlighetene i over ett år, og kommer så absolutt til å fortsette med det resten av livet. Det er utrolig viktig å ta vare på kroppen sin!

Alle produktene kan kjøpes hos Labpharma.no, dersom dere skulle ønske det ♥

Annonse.

min aller første mil!

EN MIL PÅ MØLLA ER GJENNOMFØRT!! På 66 minutter, med en gjennomsnittsfart på 9,5 - 10 km/t løp jeg min aller første mil. Jeg er så stolt, for en mestringsfølelse! Jeg har vært en mil på mølla før, men aldri løpt den i strekk uten pause.

Jeg er en skikkelig intervalljente, som liker treningen raskt og brutalt. Men i dag bestemte jeg meg for å utfordre meg selv, og prøve å løpe en mil uten stopp. Jeg hater egentlig å løpe, men alle har godt av å gjøre ting man ikke liker i blandt. Den mestringsfølelsen jeg fikk når jeg var ferdig var bare helt fantastisk! Jeg hadde helt ærlig aldri trodd kondisen min var så god, men der tok jeg grundig feil. Man kan virkelig klare det man vil klare, det handler bare om å aldri gi opp!

Winners never quit, and quitters never win!

I love you

Har dere husket å followe meg på instagram? Kristinaandersen heter jeg der! Og om du har en instagram du mener jeg burde følge, hyl gjerne ut i kommentarfeltet! ♥

Nå skal jeg hoppe i hælene og dra ut for å møte min herlige Camilla. Vi skal ut for å spise, og bare nyte fredagskvelden. Denne helgen blir helt skjønn, det er så deilig å vite at jeg har fri og kan gjøre akkurat hva jeg vil. God helg til dere også, mine fantastisk flotte lesere. Dere vet jeg syns dere er verdens beste? U guys make my day every day!

tutut, her kommer vi!

Bildedryss fra dagen! ♥

I dag har jeg bare kost meg så utrolig mye! Etter trening hooket jeg opp med Tone og dro rett ut i sola. Først satt vi oss på Kjøkkenskapet, lunsjet og koste oss. Deretter fikk vi øye på City Train, et lite sightseeing tog som kjører rundt her i Kristiansand - som egentlig er laget for familier med barn. Men neida, vi ville selvfølgelig bli med på tur! Så da hoppet vi i toget og kjørte rundt, mens vi lo oss halvt ihjel. Alt gikk kjempefint, helt til jeg selvfølgelig bare måtte ødelegge idyllen med å miste hele speilreflekskameraet mitt ut av det forbanna toget. Ikke flaut i det hele tatt....

Haha, for en dag og for en start på helgen! Hva skulle man gjort uten gode venner? Jeg er heldig som har så mange fine folk i livet mitt, kunne virkelig ikke ønsket meg bedre venninner enn det jeg har nå. ♥

du er patetisk, Lady Gaga

At Lady Gaga ikke er av den smarteste sorten, er noe jeg har visst ganske lenge. Helt siden hun dukket opp på Mtv Video Music Awards iført et antrekk laget av kjøtt, mistet jeg totalt sansen for henne. Hvor latterlig er det mulig å bli? Det er faktisk skremmende hvor langt enkelte mennesker strekker seg for å beholde en plass i rampelyset, for å få oppmerksomhet og for å få reaksjoner. Jeg blir kvalm av mennesker som Gaga, og blir enda kvalmere av å se henne holde en liten valp på bildet over - mens hun faktisk bærer en gigantisk pels i øverste prisklasse.

Det finnes SÅ utrolig mange fuskepelser der ute, så jeg klarer ikke å forstå hvorfor folk vil svi av hundrevis av tusen på dyreplageri? Tenk hvor mange dyr som lider for at overfladiske kjendiser skal smykke seg med pelsen deres. Jeg skulle så inderlige ønske at mennesker som Kanye West, Lady Gaga og andre pelsglade kjendiser kunne gå frem som forbiler, og heller donere bort penger for å stoppe pelsindustrien - i stedet for å støtte den på den mest groteske måte.

Fuskepelsen min til 500 kroner er tusen ganger finere enn Lady Gaga sin! At enkelte mennesker vil bruke en formue på dyreplageri og å se helt latterlig ut - forstår jeg virkelig ikke.

Jeg håper dere blir med meg på en pelsfri høst, vinter, vår og sommer! Fremover vil jeg også tipse dere om fine høst og vinter jakker, slik at dere ikke bli fristet til å gå i pelsfella. Det finnes så utrolig mange fine jakker der ute med falsk pels, som både ser eksklusive og fine ut. Dyrene er finest med pelsen sin på, er dere ikke enige?

rainy day

Etter en dag med haugevis av møter og en våt skogstur, var det deilig å slå seg ned på Sjøhuset sammen med fineste Ardiana. Den jenta er bare helskjønn! Vi koste oss med fiskesuppe, og skravlet om alt mellom himmel og jord. Det er enkelte mennesker jeg bare klaffer umiddelbart med, og Ardiana er virkelig en av de. Så glad jeg har blitt kjent med denne fine snuppa!

Regnet har forresten plasket ned her i dag, noe så kjedelig! Er dere bare oss på Sørlandet som er så uheldige, eller har regnet kommet flere steder i landet? Satser virkelig på at sola kan komme tilbake i morgen, da hadde jeg blitt så utrolig glad. Vi må jo ha sol når det er helg, endelig er snart fredagen her.

Fina! Ardiana har også blogg, og den finner dere her.

I dag ble det veldig casual antrekk siden regnet plasker ned ute. Skoene mine er virkelig perfekte nå som det snart er høst, de har allerede blitt en storfavoritt hos meg. Så jeg tenkte jeg skulle tipse dere om at Nelly nå selger de for bare 200 kroner, dere finner de HER. Løp og kjøp, billigere og bedre høstsko skal man lete lenge etter!

blogganbefaling: Kristine Ullebø

Er det noe jeg syns er fantastisk gøy, så er det å komme over bloggere som bare er så bra at jeg blir sittende helt stum. Og det skjedde når jeg kom over Krisine Ullebø sin blogg, fy søren for en lekker og gjennomført blogg den jenta har! Jeg bøyer meg i støvet og tar av meg hatten for at en 15 år gammel jente kan gjøre en såpass god jobb.

Nydelige bilder, gode tekster og fengende innlegg - alt en god blogg skal inneholde.

Trykk på bildet for å komme til bloggen.

Utrolig glad for at jeg kom over denne bloggen, jeg blir så imponert når jeg ser en så ung jente gjøre en såpass god jobb! Denne snuppa fortjener virkelig en plass på topplisten, er dere ikke enige?

MBMJ - Henry Rose Gold

Her om dagen dukket denne lille esken opp på døren min:

Dere husker vel jeg har snakket om at jeg har lyst på en ny klokke? Egentlig var planen å bestille en Michael Kors, da disse er litt rimeligere. Men da jeg fant denne herligheten, klarte jeg ikke la være å bestille den.

Jeg har jo en i sølv fra før, så denne gangen fikk det bli en i rosegull. Fargen er virkelig bare helt nydelig! Akkurat som sist, så bestilte jeg også denne Marc Jacobsen fra Klokker.no, en Norsk nettside som jeg har utrolig god erfaring med. Selv syns jeg det er tryggest å bestille slike dyre ting fra en sikker nettside, da det desverre er utrolig mye fake ute å går på amerikanske nettsider.

Marc By Marc Jacobs - Henry Rose Gold.

Nå må jeg bare komme meg til en urmaker for å tilpassen den til armen min, da den desverre var litt for stor for meg. Men, det er jo bare å fjerne noen ledd så er vi der!

Var den ikke fin vel?

Ad links.

solfylt onsdag

Nå sitter jeg å nyter dette levende postkortet:

Jeg har verdens fineste utsikt!

Det var så godt å komme hjem fra jobb i dag, jeg var så sliten i beina at jeg trodde jeg skulle krepere! Presterte å tryne midt i butikken i dag, plutselig lå jeg langflat ut på gulvet med hælene i lufta. Haha, kanskje på tide at jeg sier byby til høye sko for en stund? Nå har jeg heldigvis fri i noen dager, og det skal virkelig nytes.

I skrivende stund sitter jeg på ballkongen, med en glad liten hund og ToneBestis. Spiser på hjemmelaget tacosalat - som består av karbonadedeig, avokado, tomat, salat, ost og mager kesam. Den er så god! Solen stråler her på Sørlandet, så denne kvelden skal jeg virkelig bare nyte. Slike sene sommerkvelder blir det nok desverre færre og færre av fremover, tror dere ikke?

dont wake me up

Jeg er helt crazy etter denne sangen! Den får meg til å smile mens jeg går med øreplugger, shake rompa på byen eller løpe som en helt på mølla. En sang som går til alt, rett og slett. Dont wake me up up up up up, dont wake me uuuuup. ♥

Når vi først snakker om musikk, kan jeg jo si at jeg endelig har fått meg spotify! Jippi, det er jo bare genialt. Så, har dere noen freshe spillelister å dele med meg?

liten peptalk!

Tenkte bare å slenge inn en rask motivasjonspost til dere, før jeg stikker på trening! Det er mange av dere som lurer på hvor jeg får motivasjonen min fra. For meg er det faktisk ikke så vanskelig!

Hvor mye vil du i form?

Hvor mye vil du kunne sprette rundt i bikini og føle deg fantastisk?

Hvor gøy syns du det er å se forbedringer på kroppen?

Hvor mye ønsker du å få kroppen du alltid har drømt om?

Jeg vil dette over alt på jord, jeg! Derfor er det ingen problem for meg å trene så mye som jeg gjør, spise sunt og være generelt aktiv. Jeg elsker trening, jeg elsker å ha en sunn kropp og begynner å like det jeg ser i speilet. Sistnevnte er kanskje ikke lovt å si her i jantenorge, men jeg skal være så tøff å si det likevel. Jeg har jo jobbet ræva av meg for det som holder på å skje nå, så da skal det jammen meg være lovt å være fornøyd. Jeg ville dette over alt, og da finnes det ingen unnskyldninger som er sterkere enn meg. Er DU sterkere enn dine unnskyldninger?

rammer inn timelista

Herremin, denne dagen har bare gått alt annet enn min vei. Klokken 11.00 ringte telefonen og det var ikke en god nyhet som ventet fra kollegaen min . Nora: Hvor er du? Meg: Jeg er hjemme? Nora: Du skulle åpnet Vila klokken ni!

Jeg som altid har stengevakt hadde klart å glemme at jeg skulle åpne, rett og slett fordi jeg egentlig aldri åpner. Herregud, jeg ble så lei meg! Slang på telefonen, skreik og bannet her hjemme - før jeg hoppet i en taxi og fikk åpnet butikken i rekordfart. To timer for sent, hvordan er det mulig? Jeg som aldri kommer for sent!

Nå sitter jeg plassert i sofaen, og har fått servert god hjemmelaget middag. Heldige meg, godt det kom noe positivt ut av denne dagen! Jeg er fortsatt så flau og overgitt over meg selv at jeg har ikke ord. En ting er sikkert, og det er at fra nå av skal jeg ramme inn timelista mi. En på rommet, en i stua og en forran speilet - siden det er der jeg tilbringer mesteparten av dagen. Og nei, jeg tuller ikke. Ned med maleriene og opp med timelista, dette må bare aldri gjenta seg...

antrekk 14.08.12

God tirsdagsmorgen mine fine ♥

I dag er humøret mitt mye bedre, jeg føler meg våken og i ganske god form! Startet dagen med en super effektiv treningsøkt, med 5 kilometer på sykkelen og hard styrke på beina. I dag løftet jeg faktisk 200 kilo i beinpress, da kan dere tro jeg var stolt! Nå skal jeg videre på Vila, håper det kommer masse fine varer i dag slik at jeg kan shoppe litt. Føler garderoben min trenger litt nytt, blant annet noe strikk og litt nye topper.

Rett etter at jeg var ferdig med å ta antrekksbilder, begynte regnet å plaske ned. Tullball! Men heldigvis fikk jeg noen snapshots, i dag har jeg krøllet håret og greier. Mihi! Her er dagens lille antrekk:

Bukse - Vila. Topp - Nelly/Vila.

Gladiators - Vila. Smykke - H&M.

luksus for menn

Louboutin-sko for damer kan koste helt opp til 30.000 kroner paret,og nå satser skodesigneren også på å erobre gutta. I fjor høst åpnet han en splitter ny skobutikk i Paris kun for menn, og nå utvider han med hele tre nye herrebutikker. Stjerner som Kanye West, Will Pharrell, Lil’ Wayne, Will.I.Am, har alle blitt fotografert i Louboutin-sko. Selv syns jeg det er dødskult, og er spent på om dette kommer til å slå ann også i Norge.

Hva mener dere? Ville du gitt kjæresten din et par Christian Louboutin?

slapp blåmandag

I dag bestemte jeg meg bare for å gjøre akkurat hva jeg ville. Så jeg utsatt hjemmekontoret, og hoppet i favoritt kosebuksa. Dro inn dvdspilleren på soverommet og så utallige episoder med Gossip Girl. Veldig slapp mandag, men jeg er så sliten at jeg orket rett og slett ikke noe annet...

Har dere forresten sett å vippene mine har vokst? Tenkte kanskje jeg skulle oppdatere dere på vippeserumet snart, jeg er så utrolig fornøyd! Jeg har brukt det i snart seks uker, og det er først nå at jeg virkelig begynner å se forandring. Anyways, Gens har kommet på besøk for å si hadet før han drar. I morgen begynner han på Politihøgskolen, tre timer borte fra Kristiansand. Arg, jeg kommer til å savne han så mye! Hater når venner reiser avgårde.....

Meg: Hva er egentlig det der Cougar Town?

Gens: Jeg vet ikke. Jeg er mer glad i Sex and the City.

Gens: Tid skal du parre Milo?

Meg: Jeg vet ikke Gens...

Gens: Tror du at han vet hva han skal gjøre?

Haha, jeg dør - gullkornene kommer på løpende bånd med han i hus. Nå blir det straks sushi middag..... og sex and the city. For Gens sin skyld, liksom.

sportyspice i nye treningsklær!

Lenge leve følelsen etter en god treningsøkt. Endorfiner!

I dag var jeg faktisk så heldig å få starte ukens første økt med nytt treningstøy fra Get Inspired. Endelig har de fylt opp nettbutikken igjen med herlige og freshe nyheter. Dere vet jo at jeg er stor fan av å unne meg selv litt nytt i treningsgarderoben i blant, da dette virkelig gir meg en motivasjonsboost. Det er gøy å føle seg fresh på trening også, er dere ikke enige?

Dagen min startet i mitt nye herlige sett fra Röhnisch, som består av anti-shake tights, topp og sportsbh i matchende farger. Denne gangen valgte jeg en blå/grønn farge, som er perfekt nå mot høsten. Jeg syns dette settet er så fint!

I uken som gikk la jeg bak meg hele syv økter, noe jeg egentlig syns er litt for mye. Men slik blir det fort når jeg har mye i tankene, da går jeg inn i min egen verden og bruker treningen som terapi. Verdens beste terapi, om jeg skal få si det selv.

Så, om jeg skal gi dere et lite motivasjonstips denne mandagen - så blir det å titte innom Get Inspired sine nyheter. Jeg har egentlig lyst på alt, men må desverre begrense meg selv litt. Mitt neste kjøp blir nok en herlig grå joggedress fra Hummel som de selger, den ser så deilig og myk ut at jeg tror jeg bare må klikke den hjem så fort som mulig. Hihi! Er dere også klare for en ny og sprek uke? Det håper jeg, superstars! ♥

Annonse.

søndagsmodus

Jordbær, vaniljeis og varm brownies.... <3

Da var jeg på vei hjem til Kristiansand igjen, etter en finfin dag sammen med familien. Jeg klarte faktisk å spise meg så mett at det endte med at jeg vridde meg av magesmerter i sofaen. Herregud, så kleint! Frk.Andersen er litt for glad i spisedagen sin tror jeg, haha. Resten av kvelden skal jeg slappe av hjemme med mine kjære, se en god søndagsfilm og lade opp til en ny uke.

Så vil jeg også si tusen takk for alle fine ord dere har lagt igjen her i helgen. Det betyr så ufattelig mye for meg, dere er noen utrolig positive og oppløftende mennesker. Hva har jeg gjort for å fortjene så snille lesere? Stor klem til dere alle!

grillmat og sjokoladekake

Mamma: Hva vil du ha til middag?

Meg: Grillmat og sjokoladekake.

Og sånn ble det! Nå har jeg nettopp spist meg god og mett på grillmat med favorittene mine - bakt potet og kyllingfilet. Etterpå venter sjokoladekake og god dessert. Yummy, luksus å være hjemme på søndagsbesøk! I dag har jeg spisedag, så da koser jeg meg alltid glugg ihjel. Denne dagen har jeg jo faktisk gledet meg til siden sist søndag, haha.

Har dere forresten hørt Karpe Diem sin nye sang "Her"? Den er helt utrolig fin! Lillebror viste meg den nå nettopp, så nå sitter vi begge å rapper for full guffe her...

a little bit of heaven

Jeg er en skikkelig neglelakkjente! Vi har vel alle våre favorittmerker, og et av mine er uten tvil fantastiske Essie. Pastellfarger, knallfarger eller glitter, you name it - I love it.

Nå som sommeren nærmere seg slutten, er det ikke bare kveldene som blir mørkere. I høst kommer jeg til å gå for sterke glitterneglelakker, duse pasteller og dype farger på neglene.

Her er mine nyeste Essie innkjøp:

Så mange fine! Essie kan kjøpes HER, og er også nedsatt -23% i pris for dere. I butikk er de noe dyrere, derfor pleier jeg alltid å kjøpe mine over nett. Penger spart er penger tjent, ikke sant? Min favoritt er den dype glitterlakken dere ser over!

Essie er også et dyrevennlig merke, da de ikke tester på dyr.♥

its not a bad life, just some bad days

God morgen, hjerter ♥

Startet som vanlig dagen på mølla, i dag ble det 60 minutter med ren kardio. Skal være så ærlig å si at livet ikke er så veldig lett for tiden, så da er det godt å bruke treningen som terapi. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har det sånn veldig greit akkurat nå.

Personlig syns jeg det er fryktelig vanskelig å vise meg sårbar for 30 000 mennesker, der store deler av jentene som leser bloggen min faktisk får en slags glede av at jeg har det vondt. Jeg vet ikke hvorfor, men etter at jeg ble en stor blogger, har jeg plutselig blitt et slags target for enkelte. Og dette har gjort at jeg helst vil smile på bloggen hele tiden, late som at alt er greit og ikke vise mine dårlig dager - rett og slett fordi jeg har en stolthet i meg og ikke tørr å vise meg sårbar.

Men, nå slipper jeg veggene litt ned og sier at jeg har hatt det bedre enn hva jeg har akkurat nå. Jeg håper likevel på respekt rundt privatlivet mitt, jeg kommer til å dele mer når jeg selv føler tiden er inne. Jeg vil helst ikke ha spekulasjoner, spørsmål eller slike ting - jeg vil fortelle selv når tiden føles rett. I natt ble jeg nedringt og plaget av jenter som påstod de var blogglesere, de lo og sa ting som får hjertet mitt til å vri seg rundt. Slikt gjør bare forferdelig vondt, og det er vel sannsynligvis også det de vil oppnå.

Jeg vet jeg kommer til å reise meg fra dette også ettervært, men akkurat nå er alt bare fryktelig tungt. Tenkte likevel jeg skulle prøve å være ærlig, selv om jeg syns det er fryktelig vanskelig å vise meg sårbar. Men når alt kommer til alt, så er jeg like vanlig som dere og ei helt vanlig jente som bare prøver å finne ut av livet. Jeg er også et menneske, og det håper jeg dere kan huske. Heldigvis er de fleste av dere verdens beste, jeg ser på dere som venninner og jeg er utrolig takknemlig for å ha så gode og snille lesere som dere ♥

dette visste du ikke om meg

♥ Jeg ble født med 15% syn på det venstre øyet. Det vil si at jeg egentlig bare har syn på det ene øyet, og er halvt blind. Likevel klarte jeg å få både moped og billappen, selv om jeg per dags dato likevel velger å ikke kjøre fordi jeg føler det ikke er helt trygt - da synet mitt føles dårligere enn da jeg var 18 år.

♥ Jeg er mer eksplosiv enn utholden. Jeg hater å løpe lange distanser, og forstår meg virkelig ikke på folk som har tålmodighet til å løpe en mil. Derfor er intervaller min ting, det elsker jeg! Raskt og brutalt, bedre blir det ikke.

♥ Jeg har gitt fra meg ansvaret for mine egne penger. Regnskapsføreren min har bankchippen min, all kontroll over pengene mine og gir meg ukentlig lønn. Dette høres kanskje kjipt ut, men det er faktisk det smarteste valget jeg har tatt i hele mitt liv! Det å være 22 år og ha fri tilgang til ganske mye penger er alt annet enn sunt. Da er det bedre å spare mye og heller leve som en normal 20åring.

♥ Jeg elsker babyer, og gleder meg utrolig mye til å en dag få min egen lille familie. For noen år tilbake hadde jeg aldri trodd jeg skulle tenke i disse baner, men nå gleder jeg meg veldig til den dagen jeg sitter med min egen lille krabat i armene. En liten mini-me, noe så koselig!

♥ Jeg syns jenter med former er fantastisk fint, slik som Kim Kardashian. Store hull mellom beina, utstikkende ribbein eller unormalt tynne kropper er ikke noe jeg syns er fint. Personlig føler jeg at jeg kan være et godt forbilde når det kommer til kropp og trening, da jeg selv føler jeg har sunne og riktige verdier når det kommer til dette. Får jeg høre at jeg har kraftige lår, blir jeg ikke lei meg. Jenter skal jo faktisk ha både lår og rumpe, det er jo bare sexy med former!

♥ En av grunnene til at jeg sjeldent drikker alkohol, er fordi kroppen min ikke tåler det. Skal jeg ha en kveld ute på byen med jentene, blir jeg liggende med feberkramper og konstant kvalme i minst to dager. Utrolig kjedelig! Jeg orker bare ikke hvordan kroppen min reagerer, det er så vanvittig vondt - så da holder jeg meg unna alkohol så mye jeg klarer.

♥ Jeg er en skikkelig ryddefreak! Må ha det ryddig, rent og pent i leiligheten konstant, og rydder nærmest opp middagen min før jeg i det hele tatt har spist opp...

♥ Jeg sitter på MacBooken minst åtte timer daglig. Helt sant, bloggen tar enormt mye tid! Ikke bare bloggen, men bloggrelaterte ting. Det er så mye bakarbeid at jeg ofte ikke forstår hvordan jeg skal rekke alt, men utrolig nok så får jeg det til. Snart blir jeg vel en laptop, så mye som jeg sitter på den.

♥ I September drar jeg på min livs opplevelse, som jeg gleder meg så utrolig mye til. Desverre får jeg ikke lovt å si så mye enda - men litt må jeg da kunne røpe. Jeg tror livet mitt og synet mitt på enkelte ting kommer til å bli ganske forandret etter turen min - på en god måte.

eneste cola lighten på hele torvet

God fredagsmorgen! Endelig er helgen her ♥

I går tok jeg turen på Sommer På Torvet her i Kristiansand sammen med Tone Og Simi. Når solen stråler og temperaturen er helt fantastisk - er det ingenting som er mer hyggelig enn et stort torv fylt til randen av glade mennesker og livemusikk. Det ble likevel en tidlig kveld på meg, ettersom timene gikk og promillen steg i takt med humøret på de andre festglade menneskene. Føltes lite kult å sitte der som den eneste tørrlagte alkoholikeren med cola lighten i hånda...

Fine Simi og meg. Sjekk hvor brun hun er, halla latinobabe!

Superglad for at jeg holdt meg unna mr.alkohol nok en kveld, slik at jeg kunne våkne i en god form i dag! Klokken 07.30 stod jeg klar på Solsiden, powerwalket noen kilometer på mølla og hadde en god runde styrke på hele overkroppen. Etterpå koste jeg meg med en stor proteinsmoothie og Kardashian jentene i bakgrunnen. Kunne jeg fått en bedre start på fredagen? I dont think so!

Har dere noen spennende planer i helgen, superstars?

har du sett Sigrid?

Jeg håper så inderlig Sigrid blir funnet i god behold og at hun kommer til rette der hun hører hjemme. Denne saken ryster virkelig hjertet mitt, hvor har den skjønne jenta blitt av? Om du har tips til politiet, så ikke nøl med å ring!

♥ Sigrid G. Schjetne er i følge politiet 170 cm høy.

♥ Hun har brunt langt hår og blå øyne.

♥ Hun hadde på seg dongerishorts, blå hettegenser og grå singlett da hun forsvant, i tillegg til at hun bar på en brun skinnveske.

Tips? Ring inn på telefon 22669966.

Eco Fruit

Husker dere hårproduktene jeg fortalte dere om i forrige uke? De som luktet så godt at jeg klarte ikke bestemme meg for hvilken jeg ville ha, så jeg endte opp med hele tre forskjellige sett. Vinglepetter ja, men slik er det når jeg aldri har opplevd en slikt duft fra noen hårprodukter i hele mitt liv...

Vel, nå har jeg i tillegg fått testet de ut og jeg er helt frelst! Siden Makestyle selger disse, tenkte jeg at jeg ville tipse dere lesere også om Eco Fruit sine produkter. Det jeg liker aller best med disse shampoo og balsamene, er at de lukter helt himmelsk. Jeg går liksom rundt å lukter på håret mitt hele dagen, jeg.

Ananas shampoo og balsam.

Pineapplesserien passer perfekt til de med tørt og behandlet hår - da disse gir mye fuktighet og glans. Balsamen kan faktisk også brukes som hårkur dersom du skulle ønske det, noe alle balsamene til Eco Fruit kan. Bruk som hårkur ved å la den sitte i håret i 15 minutter etter sjamponering, eller bruk den som en vanlig balsam.

Bringebær shampoo og balsam.

Disse to er topp for de med farget og behandlet hår, da de hjelper til å holde på fargen. Disse lukter himmelsk bringebær, og lukten blir i håret helt til du vasker det neste gang. Raspberryserien er bestselgeren til Eco Fruit, og også min storfavoritt. Eneste som er dumt er at jeg virkelig får lyst å spise håret mitt etter å ha brukt disse to. Det skulle ikke vært mulig å lukte så godt?!

Blåbær shampoo og balsam.

Bluberryserien passer til alle hårtyper. Disse lukter som dere sikkert har forstått blåbær, og kommer i utrolig freshe farger. Denne lukter også vanvittig godt, faktisk så godt at Maren fikk den i gave av meg. Og hun ble like frelst som meg!

Det er ekstra gøy å tipse dere om disse produktene, da de er veldig rimelige i pris - i forhold til andre frisørprodukter. Dette er noe vi alle kan ta oss råd til, med god samvittighet! Flaskene med shampoo koster 129 kroner, og det samme gjør balsamen/hårkuren. Me love!

NB! Fare for at du spiser ditt eget hår etter en omgang med disse....

Annonse.

politihøgskolen next

Powerwalk i Baneheia med fine Hilde og Milo. ♥

Kvelden har gått til middag på Sjøhuset (tredje gang på under en uke..), og kvalitetstid med Gens. Han reiser på Politihøgskolen til mandag, så da blir savnet stor for oss her i Kristiansand. Fint med en Politi i familien, da - flink som han er! Ellers kan jeg jo meddele at jeg har skadet kneet mitt og halter rundt som en idiot. Klarte å dytte det rett inn i en spiss gjenstand, så nå klarer jeg nesten ikke gå. Håper virkelig jeg kan bli god igjen til i morgen, selv om det ser ganske dystert ut akkurat nå...

Har dere også hatt en fin onsdag, hjerter?

shoe cravings

Jeg driver liksom å lever litt på denne "jeg har endelig nedbetalt momsen og skatten" greia enda, og føler derfor konstant at jeg kan unne meg ting med god samvittighet. Nå har jeg lagt mine elsk på tre helt fantastiske skopar, men av fare for at jeg kommer til å bestille alle tre - tenkte jeg å spørre dere om litt hjelp først.

Lita Platform Boot - Steel Cap.

Hellbound Platform Boot - Gray Suede.

Hellbound Platform Boot - Turquoise.

Jeg heller kanskje mest mot de turkise, da jeg har kjøpt verdens fineste kåpe til høsten - som disse kan passe perfekt til. Kåpen er oversized og helsort , så da kan det jo være fresht med litt farger til. Hva mener dere?

sliten kropp og sliten jente

I dag har jeg vært så sløv og slapp at det er godt gjort. Etter trening så falt kroppen min helt sammen, og verken nøtter eller kaffi ville få opp energien min igjen. Så da hjalp det godt med en aldri så liten tur til SalongXtend!

Der fikk jeg farget hodebunnen og freshet opp håret igjen - liker jo best å være så mørk som mulig vet dere! Tone var også så søt at hun ga meg en laaang og deilig hodebunnsmassasje, like før jeg sovnet så avslappet jeg ble. Massasje i hodebunnen er faktisk noe av det beste, og dersom frisøren gjør det riktig - kan du kjenne at ryggen løsner seg opp og at hele kroppen går inn i en slags transe. Helt underbart!

Nå våknet jeg nettopp opp fra en liten powernap på sofaen, og kjenner heldigvis at jeg begynner å kvikne til litt. Om ikke lenge skal jeg ta med meg Milo ut, møte opp med Hilde og dra på powerwalk i Baneheia. Håper frisk luft og fuglekvitter kan gjøre underverker på en sliten kropp. Kaffi er oppskrytt!

in my bag

Da har jeg tømt min kjære Michael Kors etter ønske fra dere. I tillegg til det dere ser på bildet over, har jeg alltid med meg MacBooken og speilreflekskamera. Bakdelen med å være blogger, veska er alltid tung som bly. Haha!

I veska mi finner du...

Håndkrem, banan, ekstra objektiv til kamera, fuktighetspray fra Ole Henriksen, parfyme, solbriller fra Marc Jacobs, mobiltelefon, antibac servietter, neglelakker, leppepomade, lommebok, penger, visakort, glo minerals sminke og selvutløser kontroll.

What's in your bag?

hora på kiwi

I dag slo jeg til med flere mil på sykkelen og intervaller på mølla - fantastisk start på dagen! Ellers har jeg storkost meg i sola sammen med Camilla og lille Celine - vi har vært i lekeparken, spist is og vært på tur med Milo.

Dere aner forresten ikke hva som skjedde når jeg var på Kiwi i dag. Det ble litt for varmt til å løpe rundt i antrekket dere ser under, så da byttet jeg til shorts og skjorte. Midt under handlerunden merker jeg at alle i butikken kikker så på meg at det er helt latterlig, og jeg klarer ikke forstå den intense stirringen. Helt til jeg kommer til kassen og Camilla står å ler seg ihjel. Skjorten min hadde glidd opp og både bh og pupper hang på utstilling. Snakk om å by på seg selv, kall meg bare kiwihora.....

Nå blir det straks avgårde på butikken igjen, Maren kommer straks på besøk. Denne gangen skal jeg derimot prøve å beholde klærne på, vil helst slippe å bli arrestert for offentlig blotting...

welcome to the jungle

Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place and it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't how hard you hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving forward. How much you can take, and keep moving forward. That's how winning is done. Now, if you know what you're worth, then go out and get what you're worth. But you gotta be willing to take the hit, and not pointing fingers saying you ain't where you are because of him, or her, or anybody. Cowards do that and that ain't you. You're better than that!

vinn treningsdagbok!

I samarbeid med Get Inspired vil jeg nå dele ut to flotte treningsdagbøker til dere. Jeg er selv flittig bruker av denne herligheten, det er gull verdt å kunne ha en plass man skribler ned både mål, planer og resultater for treningen. Dere kan lese mer om den her! Boken er skrevet i samarbeid med hun som ble kåret til Norges beste personligetrener, så det sier seg selv at boken er fantastisk. Jeg er i hvert fall helt avhengig!

For å vinne legger du igjen en kommentar! Vinneren trekkes om en uke ♥

mandagskos!

Selv om helgen er over og mandagen er her - så betyr det ikke at det er ulovlig å unne seg noe godt. Da lager man det bare i en sunnere og minst like god variant!

Alt du trenger til to porsjoner er mager vanilje kesam, en kurv jordbær og sukrin.

Så legger du alt sammen i to skåler og nyter! Dette er bare så utrolig digg, personlig liker jeg det faktisk like godt som jordbær og fløte. Forskjellen er jo at dette er veldig mye sunnere, og noe du kan spise med god samvittighet. Selv spiser jeg jordbær og mager vanilje kesam opptil flere ganger i uka, det er virkelig den beste film og kveldsgodisen jeg kan få.

Oppskriften på en perfekt mandagskveld:

♥ Lag deg en stor skål med dette.

♥ Finn frem favorittfilmen eller serien din.

♥ Ta dyna ut i stua og pakk deg godt inn.

♥ Snurr film og nyt kvelden.

a little bit of luxury

... every day

Etter syv timer på hjemmekontoret, ringte jeg sushisjappa og bestilte meg god middag. Litt luksus må man jo få lovt å unne seg i hverdagen, ikke sant? Blir nok sittende her til jeg skal legge meg, men tenkte likevel å slenge inn en liten oppdatering til dere. Jeg takker virkelig høyere makter for regnvær i dag, det føles helt fantastisk å få unnagjort så mye jobb! Alt jeg har fått gjort i dag betyr forhåpentligvis en fridag i løpet av uka. Det kan jeg like, spesielt siden det har meldt en stor sol og skyfri himmel!

Har dere hatt en fin mandag, da? Hvis tiden strekker til så vurderer jeg faktisk å begynne på nytt på The Oc sesongene - jeg bare elsker den serien så mye. Og nå er det en god stund siden jeg ble ferdig med den, så da frister det fælt å begynne på sesong 1 igjen. Er det noe jeg er, så er det en skikkelig seriejunkie...

NEI til dyretesting!

Som stolt medlem av Dyrevernalliansen, vil jeg gjerne tipse dere lesere om en helt fantastisk app som alle burde ha på telefonen sin. Har du noen gang vært på shopping og lurt på om kosmetikken er dyretestet? Det har jeg, så alt for mange ganger. Nå er heldigvis redningen her, nemlig appen "Dyretestet?".

♥ Dyretestet eller ikke dyretestet? Sjekk kosmetikkmerkene før du shopper!

♥ Norges best oppdaterte lister over dyretesting i kosmetikken.

♥ Gratis!

Eneste som er litt dumt, er at denne appen krever iPhone. Men Dyrevernalliansen kommer sannsynligvis til å utvide den senere til andre smartphones, dersom interessen er stor nok. Og det håper jeg virkelig den er! Dyr skal ikke trenge å lide fordi vi ønsker å se pene ut, er dere ikke enige? Last ned den dyregode appen her.

Slik er desverre hverdagen til mange dyr, og det knuser hjertet mitt. Dersom dere ikke har iPhone og mulighet til å laste ned appen, så syns jeg dere skal gå inn HER for å finne en god oversikt over hvilke produkter og merker som tester på dyr, og hvilke som ikke gjør det. Selv tar jeg sterk avstand fra ting som dette, og fremover skal jeg kun bruke ting som er 110% garantert utenfor dyretesting. Jeg skal også prøve å få til samarbeid med slike merker, slik at jeg kan tipse dere lesere om gode og dyrevennlige produkter.

En test som ofte blir brukt på forsøksdyrene, er The Draize Eye Test - og blir brukt for å fastslå irritasjonen av et stoff når det påføres direkte på øyet. Vanligvis blir tre voksne albinokaniner brukt per stoff som testes.  Hvordan testen foregår? Kaninen blir påtvunget stoffet i øynene i våken og bevisst tilstand. Kaninen er fastspent, har ikke mulighet til å vri seg unna og får ikke smertestillende under testningen.

Fimen over får meg til å hylgråte, men det hjelper ikke å lukke øynene.

Jeg kan ikke forestille meg smerten dyrene må ha under slike forsøk. Tenk deg selv, og bli fastspent og pint - uten mulighet til å komme deg unna. Jeg orker ikke tanken! Håper virkelig dere lesere kan gå i mine fotspor, og ta opp kampen om å få bort dyretesting sammen med meg. Mange vil kanskje tenke at dette er en umulig kamp å ta opp, siden såpass mange støtter nettopp dette. Men, denne kampen er alt annet enn umulig! Stopp å kjøp produkter og sminke som er dyretestet, vis dette innlegget til venner/familie, del det på facebook og spre ordet så godt du bare kan. Dette skal vi klare, dyrene trenger vår stemme!

Så... Er dere med meg?!

regnfull mandag

God morgen hjerter! ♥

Nå sitter jeg ferdigtrent i sofaen, med verdens beste proteinsmoothie som selskap. Oprah surrer i bakgrunnen, jeg bare forguder den dyktige dama! Tenkte jeg skulle vise dere ukens treningsprogram, siden mange av dere har spurt etter det.

Forrige uke fikk jeg til seks økter, og det skal jeg få til denne uka også! Som dere ser så stod biceps, triceps, skuldre og rygg på dagens plan, pluss intervaller. I dag var en skikkelig blåmandag for meg, men heldigvis var ToneBestis med og fikk presset meg gjennom økta. Etterpå belønnet jeg megselv med en tur til hudpleieren, for å vokse og farge brynene. Hverdagsluksus!

Hvordan er været hos dere i dag? Regnet plasker ned her i Kristiansand, så i dag lukter jeg innedag lang vei. Hjemmekontor it is! Har så mye jeg må få unnagjort, så da var det egentlig helt greit med en regnfull start på uka. Sola gir meg alltid dumme unnskyldninger til å utsette jobb, til fordel for å kose meg ute. Men nå har jeg verken sol eller unnskyldninger, så da er det vel bare å sette i gang?

Sjøhuset

Finfin sommerkveld på Sjøhuset med familien. ♥

Nå er jeg så mett at jeg kunne trillet rundt, lenge leve spisedag! I kveld blir det filmkos og smågodt her hjemme, deilig med en skikkelig avslappende søndagskveld etter en fryktelig travel uke. Herregud, jeg forstår ikke hvordan jeg har fått tiden til å gå rundt? Nå er det på med kosedressen og ut med dyna i stua. A Lot Like Love går forresten på FEM nå, for dere som også vil kose dere med en film. Den er så søt!

Deilig søndagskveld til dere alle, fine lesere!

a perfect summer day

Dette har bare vært en så deilig søndag! Jeg og Tone dro opp i Kristiansand Kollonihage, som er et sted hvor det kryr av små hytter og flotte hager. Moren til bestis har nemlig sin egen lille hage og hytte der, så da var det klart jeg måtte bli med for å se. Og for en koselig, rolig og idyllisk plass. I hvert fall frem til vi kom, haha..

I blant alle hyttene fant jeg min egen lille favoritt. Se så søt:

Jeg vil også ha en limegrønn hytte med sykkel som matcher!

Dagen har gått til vaffel og sjokoladekake spising, turning på plenen og kinasjakk - noen av dere som husker det spillet fra når vi var små? Jeg valgte å avbryte hele omgangen, i fare for at vennskapet skulle bli ødelagt. Fikk knipset masse fine bilder til dere, umulig å ikke gå amok med kameraet når man er på en så harmonisk og flott plass!

Bildedryss fra dagen:

Nå skal denne travle jenta straks avgårde igjen, denne gangen blir det ut på middag med familien. Har litt lyst på skalldyr i dag også, så spørs nok om vi ikke må ta en tur på Sjøhuset. Gleder meg!

hvitt smil med SmileLab

God søndagsmorgen, hjerter! Nå skal jeg straks legge meg ut på ballkongen for å slikke litt sol, men først vil jeg tipse dere om en helt fantastisk metode for å få hvitere tenner - nemlig SmileLab.

Jeg har selv brukt denne behandlingen flere ganger de siste to årene, og sverger virkelig til dette merket. Siste behandling jeg hadde med SmileLab var for omkring seks måneder siden, så tennene mine er fortsatt så hvite at jeg nå kun bruker en pakke med strips før jeg skal noe. Alltid fint å få litt hvitere tenner før fest, bursdager, photoshoots eller andre slike ting. Det kommer jo alltid et overlag med "smuss" etter uker med mat og drikke - så da liker jeg å friske opp litt.

Slik ser porsjonspakkene ut:

En eske med SmileLab inneholder 14 slike dobbelpakker, altså til en to ukers behandling både oppe og nede. Du kan bruke opp alle stripsene med en gang, eller spare noen til en senere annledning slik som jeg har gjort nå. Porsjonspakkene har to strips - en til øvre tannrad og en til nede. Hver strips skal sitte på i 30 minutter, og du trenger ikke å pusse tennene først.

Litt nyttig fakta om SmileLab:

♥ SmileLab er profesjonelt utviklet av tannleger.

♥ Det er markedets enkleste og mest anvendelige whitening-behandling.

♥ SmileLab gir deg ikke bare et hvitt smil, men også bedre munnhygiene.

♥ Ingen kjemisk lukt eller smak.

♥ Inneholder mindre kjemikalier enn andre lignende produkter.

Bilde tatt etter en 30 minutters behandling på mandag. Hvittsmilefjæs!

Jeg har fått nedsatt SmileLab til dere lesere til kun 359 kroner, godt under normalpris. I tillegg får dere dette produktet og alt annet dere handler hos Blivakker.no fraktfritt hjem i posten. Tilbudet på SmileLab varer frem til tirsdag. ♥

Annonse.

antrekk 04.08.12

Da var jeg ferdig med trening og klar for en ny dag på Vila! Gleder meg så ubeskrivelig mye til å ta helg nå, kunne sove ut i morgen og bare ta livet med ro. Hver eneste dag denne uka jeg stått opp 06.00, trent, jobbet hjemme og gått videre på neste jobb igjen. Haha! Satser på at neste uke kan bli litt mindre travel...

Er dere klare for helg? ♥

Skjorte - Vila. Bukse - Pieces. Ring - Vila.

Sko - Jeffrey Campbell. Clutch - Marc Jacobs.

så fornøyd!

Det nye objektivet er helt insane! Jeg og MarenBestis tok med oss kameraet på spaserturen til butikken, og fikk knipset litt snapshots for å teste.

Vanvittig gøy å endelig ha profesjonelt fotoutstyr, det løfter jo hele bloggen ti hakk! Nå må jeg bare sette meg ordentlig inn i instillingene, så er vi der. Sant bildene ble gode?

I kveld blir det tacosalat og skikkelig jentekveld. My Sisters Keeper står på dvdmenyen i kveld, verdens fineste og tristeste film. Tror jeg har sett den seks ganger, jeg får aldri nok. Er det forresten bare meg som har angst for å handle ting som dopapir? Jeg begynte seriøst å svette istad da vi stod på Kiwi og jeg måtte legge dopapiret på kassebåndet. Endte med at Maren måtte bære det for meg, haha...

Milo ble såå glad for å se Maren igjen, som alltid.

Dopapirbæreren, haha.

fall booties

Gjett hva jeg endelig har fått kjøpt? Ny 50mm linse til kameraet mitt, så nå skal det bli gode antrekksbilder fremover! Betalte 3299 kroner for den, følte det var bedre å betale litt for å få skikkelig kvalitet. Den gamle linsen jeg hadde som kostet under tusenlappen varte bare noen dager. Så, da håper jeg denne gjør susen. Gleder meg til å teste den etterpå!

Eller sikler jeg på disse herlighetene, perfekte til høsten:

Bim - Blink. (adlink)

verdens beste frokostsmoothie

I dag tenkte jeg å tipse dere om en solid og god frokost - nemlig Kristina's frokostsmoothie! Den inneholder alt du trenger for å få en sunn og god start på dagen, noe som er utrolig viktig. En frokost setter faktisk grunnlaget for hvor opplagt man blir gjennom dagen, så derfor er det viktig å være god og mett når man drar hjemmefra.

Til en porsjon trenger du:

200 gram frosne skogsbær, en skyr i valgfri smak, en boks mager kesam, 10 gram havregryn og 1 dl biola naturell. Jeg tilsetter gjerne også litt ublandet funlight saft, for å få den enda friskere i smaken.

Kjør alle ingrediensene i en blender til alt er blandet sammen!

Denne er bare SÅ godt, og jeg sitter faktisk å drikker på den i skrivende stund. Jeg startet nemlig denne dagen med 60 minutters powerwalk i skogen, så da trengte jeg litt påfyll med energi. Milo var selvfølgelig også med på tur! Stakkaren fikk seg forresten en ufrivillig svømmetur i dag, så han ser ut som en druknet rotte her han ligger. Milo er så redd for store hunder, og da vi møtte på en gigantisk Grand Danois som gjerne ville leke i turløypa - hoppet tassen ut i vannet for å slippe å hilse på den. Visste i grunnen ikke om jeg skulle le eller grine, stakkars lille reddharen min.

Men dere, prøv smoothien da! ♥

sushitime!

Etter en lang dag med sminke, heels og tighte jeans - er det ingenting som er så godt som å rense huden og hoppe i verdens største joggedress. Beina mine skriker av smerte, det er ikke barebare å løpe rundt på 16 cm heels en hel dag..

På kveldsturen med lillo Milo i stad, møtte jeg på den søteste gamle damen. Hun var 80 år, og fortalte meg at hun var så lei seg for at barna hennes absolutt ville sende henne avgårde på gamlehjem. "Jeg klarer jo fint å ta vare på meg selv, og vil gjerne være hjemme så lenge jeg kan.." Så nå skulle hun gå hjem til barna sine og fortelle at hun hadde møtt en ung jente som mente hun var riktig så oppegående. Mihi, så søt! De gamle må få være hjemme så lenge de kan, er dere ikke enige?

Nå blir det sushi, jentekveld og bare kos! ♥

new in

Er det noe jeg elsker av interiør, så er det store og kraftige lykter til å ha kubbelys i. På mandag ble denne herligheten med meg hjem, se så fin!

antrekk 02.07.12

Verdens skjønneste Nora som har tatt bildene av meg, snill som hun er. Prøver å lure henne til å starte egen blogg, hun er så flink med klær og mote at jeg bare vet at dere hadde digget henne! Vi trenger flere gode motebloggere, ikke sant?

Pelsvest - Vila. Skjorte - Vila. Bukse - Vila.

Smykke og ring - Gina Tricot. Klokke - Marc Jacobs.

Sko - Jeffrey Campbell. Veske - Michael Kors.

baby got back

God morgen mine fine! ♥

Fikk ToneBestis til å ta noen bilder av meg på trening i morges, det er litt gøy å se hvordan jeg ser ut bakfra. Det er liksom ikke hver dag det skjer, hehe. Både armer, rygg og skuldre begynner å komme seg - så det er stas!

Det nye treningsprogrammet jeg har fått av Maren er virkelig helt insane, jeg har ikke ord! Kort fortalt så kan jeg jo si at nå trener jeg styrke tre ganger i uka og kondisjon to dager. Det er altså mye fokus på styrke, noe jeg trives godt med! Beste man kan gjøre for å komme i form, minske i fettprosent og få en markert kropp er faktisk å pumpe tunge vekter. Tro det eller ei, jenter!

Nå skal jeg innta en god lunsj, før turen går videre på Vila. Jobber med Nora i dag, hun er bare verdens skjønneste. Jeg skal gå med et antrekk jeg bare digger, så tenkte å lure henne til å ta noen antrekksbilder av meg. Stikk innom om litt igjen - så får dere se.

Ha en strålende dag så lenge ♥

jenta i vinden

Ah, nå kan dere tro jeg er sliten! Klokken 06.00 stod jeg opp og dro rett på morgentrening i skogen med Milo. Fantastisk å trene ute nå på sommeren, det er så deilig med frisk luft! Deretter jobbet jeg på kontoret hjemme til klokken ble 11.30, før jeg løp videre til jobb på Vila. Når arbeidsdagen der var ferdig, ventet telefonmøte med VG -  før jeg endelig kunne ta turen hjem. Haha, for en dag! Men, jeg liker å være en travel jente - alt går bare man prioriterer riktig.

Nå venter jeg på Granit, så blir det hjemmelaget pizza og filmkveld. Noen av dere som har noen tips til gode filmer, kanskje?

minne minne på en pinne . . .

Se hva jeg fant i går!

Min gamle minnebok, som jeg brukte gjennom hele barneskolen. Utrolig gøy å se tilbake på, alt barndomsvennene mine skreiv til meg og hvor utrolig rare vi var.

Lena var bestevenninna mi når jeg var liten, og vi var bare tidenes radarpar. Et av de morsomste minnene jeg husker er at jeg var så sinnsykt forelsket i en som gikk i paralellklassen, så Lena måtte gå å spørre han om han ville være kjæresten min. Men det ville han ikke. Men god venninne som Lena var, ga hun ikke opp. Hun tilbød han nemlig hele ukelønna si som var 50 kroner for å bli sammen med meg, og da svarte han ja. Husker jeg syns det var så kult å ha en betalt kjæreste, haha!

Kenneth var min aller beste guttevenn, vi hang sammen som erteris. Men, jeg ser jo nå at jeg tydeligvis var hemmelig forelsket i han. Dette fant jeg bakerst i minneboka:

Jeg ler meg ihjel!

Jeg hadde nemlig mange kjærester før, helt ærlig så var jeg vel skolens største manhunter. På det meste hadde jeg faktisk åtte kjærester på en gang, hvordan er det mulig? Men han jeg likte aller best av disse åtte, var Christer. Vi var faktisk sammen gjennom neste hele barndomsskolen. Husker jeg var sønderknust den dagen han gjorde det slutt med meg, fordi han hadde snakket med kameraten sin - som tydeligvis også var sammen med meg. Haha, hva da guttegal?

Nå må jeg se om jeg kan klare å finne mine gamle "TOPP" skoledagbøker fra ungdomsskolen, tror det kan være ganske mye juicy stuff i de bøkene der altså.  Det er så utrolig gøy å se tilbake på gamle minner, og samtidig se hvor vi alle er den dagen i dag! Alle som har skrevet til meg i boka, har jeg faktisk kontakt med enda. Og det er jo litt koselig å tenke på! ♥

hits