august 2011

Pink Orchid Limited Edition

Jeg virkelig elsker den nye rettetangen til GHD, utgitt i samarbeid med kreftforeningens rosa sløyfe aksjon. Den kommer i en intens lilla farge, ligger i et eksklusivt etui med lekkert tilbehør. Den er rett og slett en fryd for øyet - og håret. ♥

Ghd er åpenbart merket jeg sverger til når det kommer til stylingjern, fikk min første tang da jeg var 16 år. Siden den gang har jeg vært hooked. Platene på tangen er omrisset og forbedret for å sikre en perfekt gli over håret, og gir et høyglanset resultat. Den avrundede kroppen gjør det mulig å bruke rettetangen til å lage de mest utrolige frisyrer, fra rett hår til sensuell krøller. Jeg bruker den daglig, har faktisk to forskjellige. En til veska og en til badet hjemme, hverdagsluksus.

Rettetangen finner dere HER, til en billigere pris av hva de selger den for i frisørsalongene. Dere får i tillegg -10% rabatt og fri frakt på at du handler hos Blivakker.no vet å skrive "LYKKE" som kampanjekode.

Annonsebaserte lenker.

out shopping

Jeg klarer åpenbart ikke å gå en eneste dag uten å bruke penger..

Denne gangen røsket jeg med meg hjem to joggebukser fra Nike og en fantastisk lekker lommebok fra CMYK. Viser dere den så fort jeg får lastet opp bilder, den var suuuperfin. Jeg har heldigvis funnet ut at jeg kan shoppe med litt bedre samvittighet fremover, nå får jeg nemlig lønning hele tre ganger i måneden. Wiiiho, bedre blir det ikke!

Ble stoppet av noen søte blogglesere på veien hjem, dere er så herlige! Mye bedre når dere kommer bort å sier hei - enn at dere stirrer meg i senk å hvisker. Jeg biter ikke, så det er bare kos at dere hilser. ♥

hårkur og avslappende hodemassasje

Smooth! Sitter i sofaen med hår som er mykt som silke, takket være ToneBestis og moroccan oil. Etter trening i dag tok jeg nemlig turen opp på salongen, der jeg fikk hårkur og avslappende hodemassasje. Det var så godt, både for hår og sjel. Jeg er så utrolig dårlig til å ta vare på extension festene mine, derfor må jeg sjekke håret to ganger i måneder + få full kur. Haha, ikke barebare å være frk.Andersen sin frisør skal jeg si dere. Når du først har fått meg blir du jammen ikke kvitt meg med det første.

Er det forresten flere av dere der ute som har prøvd ut Moroccan oil? Både hårolje, kur, shampoo og balsam. Herregud så fantastisk bra, håper det snart blir til salgs på nett! Fikk heldigvis kjøpt med meg noen gode produkter fra SalongXtend i mens.

Nå skal jeg og Granit dra å få Thai massasje, gleder meg! : D

Moroccan oil.<3 Kan kjøpes i salongen om dere ønsker det.

I kjent stil, latteren er sjeldent langt unna.

depper du over høsten?

Jeg gleder meg utrolig mye til høsten, kanskje mest på grunn av kjæresten min. Det finnes ikke noe bedre enn å pakke seg under myke pledd, ha film marraton og kakao i koppen. Fyre i peisen og bare kose seg.

MEN, så er det jo ikke alle som har kjæreste og kan se frem til de samme tingene. Men fortvil ikke, jenter! Selv om dere ikke har en kjæreste i livet deres, trenger ikke høsten å bli ensom og kald. Tvert imot! Her kommer mine tips til dere singlegirls.

♥ Kos deg med venninnene dine.

Kalde høstkvelder er ingen unnskyldning til å sitte hjemme for å deppe - KOM DEG UT! Ha filmkvelder med bestevenninna di, bakekveld med vennegjengen og haugevis av sleepovers med favoritt jentene dine. Pakk dere under tepper og drøm dere inn i herlige filmer. Kosen du ville funnet hos en kjæreste kan du absolutt få hos venninnene dine også. I fjor høst var jeg singel, men storkoste meg likevel med venninnene mine hver eneste dag.

♥ Skaff deg en hobby.

En hobby er alltid en fin ting å ha. Enten det er trening, blogging, hest eller scrapbooking - alle interessert er en god form for tidsfordriv. Meld deg inn på treningssenter, så slår du ihjel flere timer på mølla og gjør deg klar for å se fit ut til neste sommer. Sett igang med prosjekt scrapbook, en fin måte å beholde gode minner på. Eller kanskje du vil lage deg en blogg? Husker den aller første bloggen jeg hadde, den het kristinaballerina. Det var stas, det!

♥ Gå til innkjøp av en tv'serie.

De kveldene du ikke orker tanken på å være sosial, er det utrolig deilig å slappe av med tv'serier. Slenge seg på sofaen med dyner og puter, godteri i skåla og pepsimax i glasset. Det er jo en jungel av tv'serier der ute, så du er kanskje litt itvil om hvilken du vil følge med på? Da kan du lese dette innlegget jeg skrev for en stund tilbake - om mine topp fem tv'serier.

♥ Dra til varmere strøk.

Enten med venner eller familie! Når høsten kommer er det absolutt ikke feil å dra seg på en sandtrand som er hvit så langt øyet kan se. Paraplydrinker i hånda og kjekkasser all over the place. Kanskje får du deg en ferieflørt også - som en ekstra bonus på turen? Det er alltid spennende med litt sommerfugler i magen. Tyrkia er en fantastisk plass i September/Oktober, temperaturen er herlig.

Ellers finnes det haugevis av positive ting med høsten, singel eller ikke. Du kan gå i joggebukser dagen lang uten å ha dårlig samvittighet, ugg'sene våre blir tatt frem og canada goosen kan børstes støv av. Varm sjokolade er en selvfølge om kveldene og boller med gul krem er ikke lengre bare søndagskos. Himmelen kryr av stjerner, temperaturen er kald - men likevel så utrolig koselig.

Ser dere frem til høsten, chicas?

the old lady made my day

Åh, jeg bare må fortelle dere! Kom nettopp hjem fra kveldstur med Milo, der jeg møtte på en søt gammel dame. Hun stoppet meg for å fortelle meg at hun syns jeg var så fin - herregud så herlig! Videre begynte hun å snakke om hvor vanskelig det var å bli alene, uten mannen sin og slike ting. Heldigvis hadde hun nå fått seg en liten hund som hun fant mye selskap i. Seriøst, den utrolig skjønne dama der made my day. ♥

Jeg er så utrolig glad i gamle mennesker, noe jeg garantert har sagt tusen ganger før. Det er utrolig viktig å ta vare på de å kanskje slå av en prat med de. Tenk så godt det var for hun dama å snakke litt med meg, når hun sikkert går alene hele dagen? Slikt må man huske på, det er ingenting som betyr mer enn å ta vare på hverandre.

ruller snart avgårde

Nammmmm, spiste nettopp god middag som min kjære lagde til oss. Favorittretten min for andre gang denne uken, pasta med tilbehør. Det er så godt at jeg spiser dobbelt av hva jeg vanligvis gjør. Kanskje ikke så rart at jeg har gått opp en halv kilo i vekt siden Granit kom hjem fra Kosovo, haha. Han forer meg jo opp hver eneste gang, kommer snart til å rulle avgårde..

Ser dere tiggeren under bordet? Slik er det hver gang vi spiser her i hus...

I kveld tenkte vi bare å slappe av hjemme, jeg har lyst å få med meg Big Brother. Fikk det jammen ikke med meg igår, gikk jeg glipp av noe eller? Jeg har alltid hatt en kraftig tendes til å bli hooked på realityserier. Ellers står Black Swan også på menyen i kveld, vi har leid den filmen tre ganger - men aldri fått sett den. Så nå er det virkelig på tide, alle sier den er like bra.

Ellers har vi forresten vasket ned absolutt hele leiligheten og omøblert litt på ting. Det ble så FINT her. Tusen ganger deiligere å være hjemme når det er rent og pent! : D

har du egen blogg?

Yves Rocher søker nå etter 50 bloggere som kan få månedtlige produktpakker i posten. Produktene i pakken kommer til å være tilpasset målgruppen til din blogg og sesongens trender. HER kan du søke om å bli produktanmelder.

Blir du en av de utvalgte, får du altså produkter fra Yves Rocher hjem til deg en gang i måneden. Det burde du elske, da produktene virkelig er fantastiske. Din oppgave som produktanmelder blir:

♥ Du får produkter hjem til deg helt gratis.

♥ Du tester produktene.

♥ Du skriver en produktomtale på din blogg - selvsagt med din ærlige mening.

Fristen for å søke er 4 september 2011.

Selv fikk jeg nettopp en stor pakke med leppestifer, kajaler og masse annet goodies. Ble storfornøyd, men bestemte meg for å gi bort store deler av den til min kjære mor. Gøy å dele litt på ting som faktisk er superbra. Dersom du kunne tenkt deg å få noen produkter fra Yves Rocher av meg, legg igjen en kommentar - så sender jeg litt forskjellig til noen av dere! : D

Reklame.

skybert var på besøk

Altså, da jeg beit etter feil brødskive her hjemme i går holdt det på å klikke mentalt for meg. Så jeg trosset negativiteten og bestemte meg for å hooke opp med ei som alltid får meg glad. ToneBestis, selvfølgelig! Vi dro ut å spiste en bedre middag, etterfulgt x-antall glass med vin. Koselig kvalitetstid med bestejenta!

Føler meg som ei utrolig heldig jente med alle de gode menneskene i livet mitt. ♥

Nå sitter jeg i sofaen og manner meg opp til å dra ræva mi på trening. Har hatt fri i en uke nå, noe som ikke gikk helt etter planen. Jeg har nemlig spist opp hele Kristiansand + enda litt til. Du vet du har spist for mye når du finner opp en hemmelig venn som liksom har vært på besøk....

Granit: Spiste du opp hele melkesjokoladen og godteposen alene? Haha!

Meg: Eeee nei? Jeg hadde faktisk besøk og hun spiste så sykt mye.

Senere kommer det en gøy konkurranse til dere. Wiiiihi!

feiende flotte chicks

Beyoncé, Selena Gomez og Kim Kardashain.

Jeg elsker å se kjendisjentene på røde løpere - i flotte kjoler jeg bare kan drømme om. Beyoncé virkelig strålte i sin knallrøde kjole fra Lanvin og kunne også røpe at hun var gravid. Selena troppet opp i den lille sorte, fra Julien Macdonald. Pyntet opp med gullsko og gullveske syns jeg virkelig hun så smashing ut. Og Kim? Den jenta ser jo alltid fab ut.

Selv syns jeg Selena Gomez er en av verdens vakreste jenter, hun er så pen at jeg ikke klarer å ta øynene bort fra henne. Alltid gøy når disneystjernene trekker seg bort fra barnestilen og går sin egen vei.

Hvilken kjole likte du best fra årets Video Music Awards?

bad news . . . .

Hele dagen har vært tilbragt på sykehuset i Arendal, der jeg skulle på kontroll med øynene mine. Som mange av dere vet har jeg noe som kalles kronisk dobbeltsyn. Det vil enkelt fortalt si at jeg ser absolutt alt rundt meg dobbelt, i to. To av kjæresten min, to av Milo, to av biler og to av absolutt ALT jeg har rundt meg. Helt jævlig og veldig forvirrende - mildt sagt.

Desverre har dobbeltsynet de siste månedene bare blitt verre og i dag fikk jeg beskjed av spesialisten på sykehuset at jeg ikke burde kjøre bil lengre. Kanskje ikke så rart, da det å sykle også har blitt en stor utfordring. Jeg faller og kræsjer vell mer enn jeg er oppreist på sykkelen. På jobb her en dag bøyde jeg meg rett i ett bord og slo panna, fordi jeg ikke klarte å skille med hvilket bilde som var ekte og falskt. Det er med andre ord blitt en forferdelig ting jeg ikke lengre klarer å leve med.

Det triste er at jeg i dag fikk beskjed om at jeg må opereres, noe som det vanligvis er ett års ventetid på. Men øynene mine er blitt så ille at de ville få det gjort så fort som mulig. Hjertet mitt hoppet virkelig over når legen sa jeg fikk operasjonsdag på den 20 september, det er jo bursdagen min. På toppen av alt blir jeg gående blind i minst en uke etter operasjonen, da de skal operere i det høyre øyet. Som sagt før, jeg ser kun 15% på venstre øye. Så da får jeg jammen med føle på livet som blind også.

Men oppia alt så får jeg bare prøve å fokusere på det positive: snart blir jeg frisk i øynene og kan leve normalt igjen. Det blir deilig å kunne oppleve verden slik andre ser den.

å falle er en del av livet

Det kommer en tid i livet, der du beveger deg bort fra alt dramaet og mennesker som skaper det. Du velger å omgi deg med folk som ler, du glemmer det dårlige, og fokuserer på det gode. Så elsker du de som behandler deg rett, og ber for de som ikke gjør det. Livet er for kort til å være noe annet enn lykkelig. Å falle er en del av livet, men å komme seg opp igjen er selve livet.. ♥

god morgen

Sitter her å spiser frokost med tigger nr.1 ved min side. Jeg må bare le, den lille tassen gjør seriøst alt han kan for å få litt av maten min. Hopper febrilsk opp å ned, klatrer opp ryggen min og griner som en unge. Hvor ble oppdragelsen av?

I går tok jeg meg en bloggfri dag, noe jeg faktisk følte jeg fortjente. Godt å koble helt av iblandt, for så å komme sterkere tilbake. Lover masse gode innlegg denne søndagen og kanskje en konkurranse, siden jeg har så snille lesere. Har dere hatt en fin helg? ♥

fredagskveld med elitedrapsmenn

I går kom hjem jeg fra jobb til en snill gutt som lagte favorittmiddagen min til meg. Pasta, pesto genovese og masse kylling. Ble så mett at jeg seriøst måtte kneppe opp knappen i buksa etterpå..

Deretter slang vi oss på sofaen med massasje, brus, melkesjokolade og masse smågodt - perfekt etter ei uke med hverdagslig stress. Vi leide as usual tre filmer, men fikk kun sett en før jeg sovnet. The mechanic, som handlet om en elitedrapsmann med enestående talent for å eliminere målene sine på en effektiv måte. Veldig guttefilm igrunnen, men såpass spennende at jeg også likte den.

Nå er det tid for min siste dag på jobb denne uken, gleder meg til å ha helt fri imorgen. Har latterlig nok klart å forsove meg, så da valgte jeg blogging fremfor frokost. Hvem er den snilleste bloggeren i verden? Neida.... JODA!

Familypicture, haha. Det var jo litt søtt da. <3

min fredagskveld

♥ Kjæresten.

♥ Filmer, godteri, Ben&Jerry's.

♥ Liten og varm Milo.

♥ Massasje og kos.

♥ Pledd, stearinlys.

♥ Sminkefri, joggedress.

♥ Hjemmelaget middag.

Slik ser min fredagskveld ut. ♥ Hva gjør dere?

mitt første designerplagg

I dag ringte det på døra og en stor bil stod tenfor å ventet på meg. Der var det en hyggelig mann som kom helt fra Oslo med denne flotte pakka til meg:

Tror Granit syns det var enda mer spennende enn meg. «Vennen, har du åpna den? Halloooo? Kan jeg åpne den da? Kristinaaa skal du åpne den eller ikke? Svar meg da!» Haha! Så da var det bare å åpne den opp og juble av glede. Herregud for en fantastisk flott overraskelse, jeg ble tom for ord. Oppi gaveesken lå nemlig mitt aller første designerplagg, det mest eksklusive og pefekte jeg har i garderoben min.

Utrolig gøy, gleder meg til å vise dere! Noen som vil tippe hva det er?

Sliten jente etter jobb, men storfornøyd med å ha fått pakke. Wiiihu!

yes or no?

Jeg ELSKER disse skoene. Nesten like perfekte som Jeffrey Campell sine, til under halve prisen. Har utrolig lyst å klikke disse hjem, men følte for å høre med dere først.

Burde disse innta den alt for store skosamlingen min..?

hemmelig pakke på døren

God morgen og god helg, jenter!

Hvitløksmarinert scampi, spicy kjøttboller og deilige båtpoteter stod på menyen igår, med tre søte jenter. Janne, Elisabeth og ToneBestis. Jeg elsker tapaskvelder med venninner, det er så digg og akkurat passe mettende. Hadde et glass vin til maten og avsluttet kvelden med kaffi m/ bailys. Mmmmm!

Mens dere leser dette er jeg faktisk på jobb og koser meg garantert masse. Men supergirl klarer jo alt, worldpress er genialt å blogge på. Så i mens jeg jobber ferdig dagen min, kan jo dere se på noen bilder fra igår. Har forresten fått beskjed om jeg får en spennende pakke helt fra Oslo levert på døren i seks tiden og vet dere hva? Pr byrået ville ikke si hva som var oppi!? Eneste beskjeden jeg fikk var at jeg måtte ta den i mot selv og åpne den. Spennende! : D

icecream girl

I dag gikk jeg forbi tidenes fineste støvler fra Hunter, det var love at first sight. Ah, noe så fint! Lurer nesten på å kjøpe lekkerbiskene, men bare nesten nesten. Eneste som holder meg igjen er at jeg kjøpte nye støvler fra Moods Of Norway ifjor, og har brukt de typ... en gang. Jeg og mine verdensproblemer, men altså - dere må jo være enige i at man trenger ikke ha støvler for 3000 kroner liggende som man aldri bruker?

Ellers har jeg spist is. Store mengder av denne:

Den er bare så GOD! Sjokoladeis med myke brownies biter, beste som finnes i frysen. Ellers har jeg jobbet med bloggen, besvart mails og vært på et spennende møte. Det skjer mye gøy fremover, det er det ingen tvil om.

Nå skal jeg straks avgårde igjen. ToneBestis foreslå at vi skulle catche opp med vin og tapas i kveld, hvordan kan man si nei til det? Det er jo trossalt torsdag, deilig å starte helgen tidlig! ♥

Granit: Seriøst, hvorfor kysser du isboksen på bildet?

Meg: Årh, ikke bland deg i blogg-businessen min.

treningsfri og motivasjon

De siste dagene har jeg ikke klart å dra meg opp av sofaen for å komme meg på trening, kroppen har bare sagt stopp. Jeg har derfor bestemt meg for å ha treningsfri frem til førstkommende mandag, la kroppen få hvile og slappe av. Er redd jeg har overtrent de siste ukene, uansett hvor sliten kroppen har vært - så har jeg stresset meg på trening og løpt til jeg nesten har besvimt. Det har igjen resultert i at jeg våkner opp med en sliten kropp, feber og vonde ledd hver eneste morgen.

Så nå blir det godt med noen dagers fri, men gud som jeg gleder meg til å begynne igjen på mandag. Treningstipsene mine over gir meg virkelig motivasjon og inspo til å fortsette. Noen av dere som har noen tips til gode treningssanger?

ukens tips

På tide med ukens tips igjen, denne gangen bugner det over med gode tilbud!

fi Supersalg på alt fra I.d Bare esentuals, verdens beste merke innen makeup.

fi 99 kroner for selvbruning fra Earotan, den er supergod.

fi Alle produkter fra fantastiske Joico er redusert med 15% i pris.

fi Makeupkit med 98 øyenskygger er nå nedsatt til 169 kroner. Jeg elsker det!

fi Lyst på hvite tenner? Tannbleikingen jeg har snakket så mye om er endelig på tilbud.

fi TanTowel har nå alle selvbruningsprodukter redusert 20% ned i pris.

Elsker når alle favorittproduktene mine kommer på tilbud, det er så gøy å tipse dere om gode ting. Vi liker jo alle å spare penger -  så nå er det bare å slå til, jenter! Fant dere noe som falt i smak?

Husk at dere får ytterligere -10% rabatt på alt dere handlet hos Blivakker.no og fri frakt ved å skrive "LYKKE" som kampanjekode. ♥

Annonsebaserte lenker.

tre timer for sent

Nye blusen fra Gina Tricot i silke, syns den er så fin!

Kom rullende hjem fra jobb 17.00, spiste god middag, sovnet på min kjære og våknet opp....nå. Tre timer for sent, ikke akkurat underverker på døgnrytmen min. Men slik er det vel når man er sliten og har verdens beste armer å ligge i. Da finnes det ikke noe bedre. ♥

Det sies at kriser og vanskelige tider skal føre mennesker sterkere sammen, det forstår jeg virkelig betegnelsen av nå. Føler meg mer forelska og knyttet til Granit enn noen gang. Det kjennes så godt å bare være sammen, så mye som mulig. Må også si tusen takk for alle støttende ord dere har gitt oss de siste dagene, det betyr utrolig mye. Er glad for at 99,9% av leserne mine er gode og omsorgsfulle mennesker. Jeg er glad i dere alle! Det som skjedde har virkelig åpnet øynene mine, in a good way.

Dagens middag. Kyllingburger med fries, mmmm! Og Milo koser seg hos G:

say hello to gellac

Har dere hørt om Gellac? Det er neglelakk som varer i opptil fire uker, det mest geniale jeg noen gang har hatt på neglene mine. Jeg har testet det ut nå og fargen sitter fortsatt som er skudd - selv etter tre uker. Jeg valgte en sjokkrosa farge, gøy med litt forandringer. Før har jeg alltid hatt fransk manikyr, men gellac er både billgere og kulere.

Jeg legger neglene mine hos Jeanette på Sportsenteret, som holder til i Kristiansand. Mange av dere har spurt om man må trene for å kunne fikse neglene der, men det må dere altså ikke. Det er heldigvis en egen hudpleie avdelig der, noe jeg elsker! Søte Jeanette kan dere få time hos ved å ringe 38025790 eller maile til jeannette@krss.no.

Var ikke neglene søte, vel? : D

Deler av innlegget er annonsebasert.

never say never

I går leide vi tre filmer, vi så to av de. Justin Bieber: never say never og world invasion: battle Los Angeles. Jeg elsket begge! Sistnevnte var perfekt å se sammen, da den var helt utrolig spennende. Satt klistret til tv'en fra den begynte til den sluttet. Og Justin Bieber filmen? Herregud, jeg er SÅ blitt en Beliber!

For en utrolig skjønn og jordnær gutt Justin virker som, jeg ble helt målløs. Er det noe jeg elsker så er det mennesker som jobber seg opp med alle odds mot seg, men likevel klarer å oppnå suksess. Jeg fikk tårer i øynene flere ganger når jeg så hvor mye han stod på og alt han gjør for de rundt seg. Fjortiss å si det, men nå digger jammen med jeg også Justin Bieber! Never say never...

Anyways, nå sitter jeg i sofaen med begge guttene mine. Granit og Milo ♥ Jeg skal straks videre på jobb, gleder meg masse. Har forhåndsskrevet innlegg til dere som kommer i løpet av dagen, så det er bare å følge med. Ha en fin dag, dere!

Kveldsmat på gang. Flink jente!

<3 Fine kjæresten min.

pics

Koselig date med min kjære Maren.

Formen er bare ikke bra. Føles som jeg skal bli skikkelig syk, jeg vet ikke jeg. Dagen har uansett gått til trening og møter, nonstop as usual.. Nå skal jeg legge meg i sofaen og slappe av med Granit. Vi har leid tre filmer - så det blir vel ikke mangel på tv'titting. ♥

mobilblogg

Nå er jeg på vei til byen for å lunsje med Maren. Det ble mobilblogg i farten, jeg har fått helt skrekken for å gå igjennom kommentarene og logge inn på bloggen. Er av en eller annen grunn livredd for hva noen kan finne på å skrive. Slike ting setter spor...

Tar med meg kamera, så skal jeg oppdatere bedre senere! ♥

.....

Jeg vet ikke hvor jeg har megselv eller noen verdens ting for øyeblikket. Jeg ber om forståelse for dårlig oppdateringer og skal prøve å komme sterkere tilbake. Jeg trenger bare litt tenketid.

litt mindre selvopptatt

Koste meg maks igår med CelinaBestis og Jeanette - alltid like godt å se de to snuppene. Vi holdt på å le oss halvt ihjel hele kvelden, mimret om gamle minner og snakket om tiden før. En ting var jentene enige om, og det var at jeg har forandret meg til det positive det siste året. Celina klarte jo å presse ut at jeg endelig brydde meg om andre enn bare megselv, haha! Godt med ærlige venninner, og jeg skal vel si meg enig i at jeg ikke er like selvopptatt lengre..

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen og skal noe supergøy! Forteller dere alt litt senere, ville bare innom å ønske dere en fin lørdag! Skal dere noe gøy? : D

imens jeg venter

Nå venter jeg bare på at dingeklokken skal ringe, så jentene mine kan innta leiligheten. Blir deilig å slappe av med gode venninner igjen etter ei hektisk uke med møter og jobb. Granit kommer også hjem denne helga, gleder meg så ubeskrivelig til å se han igjen. Nesten tre uker uten hverandre har ikke akkurat vært lett.

Ellers var jeg selvfølgelig nok en tur på shopping i dag, jeg klarte bare ikke motstå fristelsen. Kjøpte verdens fineste klokke og en tunika, gleder meg til å vise dere.

Dette var forresten mitt super glamorøse antrekk i dag, det regnte jo så fryktelig. Tok litt inspo av Mary Kate Olsen, men det regner jeg jo selvfølgelig med at dere ser.

de lider for skjønnheten

I morges da jeg leste på nettet, kom jeg over en helt syk artikkel om kjendisenes uvanlige skjønnhetsvaner. Vi vet jo alle at de gjør alt for å beholde skjønnheten - men det å smøre seg med fuglebæsj og slangegift er vel kanskje å dra den litt langt?

Victoria Beckham og Karolina Kurková er to feiende flotte damer, men de lider åpenbart for skjønnheten. En av deres favorittbehandlinger på spa er nemlig "bird poop" aka pulverisert avføring som er sterilisert med UV-lys. Behandlingen koster ikke mindre enn tusen kroner i timen. Får gysninger av bare tanken!

Men, det it gets even worse. Demi Moore, Madonna og Gwyneth Paltrow har nå droppet botoxen og gått over til slangegift. Kjendisene står i kø for å glatte ut rynkene med slangegift fra tempelet «Vipers på Sonya Dakar Skin Clinic» i Los Angeles. Giften stikkes inn i ansiktet og lover å gi deg et ti år yngre ansikt.

Det er med andre ord ikke lett å være kjendis, her lider man bokstaveligtalt for skjønnheten. Selv ville jeg aldri gått så langt for å få yngre eller finere hud, fy så ekkelt! Men - man vet vel aldri hva man gjør når man havner i den såkalte 40års krisen...

work baby work

Da var det tid for jobb på denne frøkna! Har fått helt dilla på å gå med håret i sånn stor tutt bak, hairbun - er det ikke det navnet? De flirte godt på jobb når jeg sa tutten var laget av sokker under håret mitt. Haha!

Har forhåndsskrevet noen innlegg til dere som kommer i løpet av dagen, så det er bare å følge med. Energien min er på topp merker jeg, så dette blir en herlig dag! Viktig å smile til livet uansett om ting kan være vanskelig - man får somregel noe godt tilbake da. Smil med meg da, mamacitas? : D

klar for trening!

Er det noen av mine søte lesere som er våkne..? Tipper nok de fleste av dere straks skal videre på både skole og jobb - så da må jeg ønske dere en herlig dag!

Jeg er våken nå fordi jeg skal trene før jobb, så da står jeg opp hele tre timer før. Snakk om å være morgenfugl! Regnet plasker ned her i dag, ble nesten litt smådeppa når jeg våknet til det. Mye koseligere å våkne til sol og skyfri himmel. Nå skal jeg hive innpå en banan og løpe avgårde. Vi skrives etterpå. ♥

indisk takeaway

Til kvelds ble det indisk takeaway på meg, fra verdens beste restaurant her i Kristiansand. Jeg snakker selvfølgelig om Mother India, jeg er helt forelska i den plassen og de skjønne menneskene som jobber der. Valget falt denne gangen på tikkamasala, med deilig nanbrød til. Kunne hatt det til middag hver eneste dag, det er fantastisk!

Desverre ble det ikke noe sleepover hos meg i kveld, jeg begynte plutselig å spy. Hele ansiktet mitt er helt oppblåst og jeg føler meg virkelig ikke bra. Så da var det bare å bite i det sure eplet, avlyse alle avtaler og slappe av i senga. Må bli frisk til både trening og jobb i morgen, jeg har ikke tid til dette tullet nå...

litt for fjortizz

Da var jeg endelig hjemme etter en fin dag på jobb. Solen steiker og gutten min kommer snart hjem. Men først får jeg Maren på sleepover. Livet er fint! ♥

Vet dere forresten hva alle kvisene kom av? Tungepiercingen. Kroppen min jobbet på spreng for å støte den fra seg, noe som førte til uren hud og en tunge som fortsatt var det dobbelte av vanlig. Så i natt tok jeg ut hele greia, jeg nekter å se ut som en pizza i trynet til fordel for å ha ei stang i tunga. Det ble uansett litt for fjortizz for meg, så gjorde meg ingenting å ta den ut. Og ja folkens, filmen da jeg tok den kommer så fort Mac'en vil samarbeide med meg.

Har dere hatt en fin uke på jobb og skole så langt, cutiepies?

nå kan hun ikke lengre gå i fred

I Sverige har blogging virkelig tatt av. De største bloggene har 170 000 lesere daglig og tjener seg styrtrike på å daglig skrive om livet sitt. De starter klesbutikker, klesmerker og lever et liv i kjendisstatus. Jeg har ikke forstått hvor stort blogging faktisk er i nabolandet vårt før jeg så filmen under, da fikk jeg virkelig hakeslep.

Crazy, right?

Bloggeren dere ser er Alexandra Nilsson aka Kissie, jenta bak Sveriges største blogg. Hun har bygd seg en kjendisstatus på å provosere, irritere, slanke seg syltynn på babymat og ta gigantiske silikonpupper. Utrolig hva noen mennesker faktisk gjør for å få bloggen sin til å vokse, jeg ville selv aldri brukt noen av de metodene. Men, respekt skal Kissie uansett ha. Hun tjener rått med penger og kan nå tydeligvis ikke gå på gata uten å bli gjenkjent for hvert steg hun tar.

Hva tror dere, folkens? Blir blogging like stort her i Norge innen kort tid? Jeg vet det er utrolig mange jenter rundt i landet som ville gitt lillefingeren sin for å få en blogg på de såkalte topplistene. Jeg håper likevel virkelig ikke at noen strekker seg så langt at de tar en Kissie, selv om jeg ærlig skal innrømme at visse bloggere begynner å minne meg litt om henne. Er kjendisstatus og en stor blogg virkelig verdt å ødelegge ryktet sitt for?

lyst på en tur til tusenfryd?

Denne torsdagen starter vi med en konkurranse, jeg sovnet nemlig igår og fikk ikke gjort det som var planlagt. Anyhow, god morgen! Har du lyst på en tur til Tusenfryd før sommeren er over?

Det har seg nemlig slik at jeg har enda noen biletter liggende, som jeg ikke har mulighet til å få brukt selv. Så derfor tenkte jeg at noen av mine lesere kunne ta seg en tur til Norges gøyeste fornøyelsespark. Alt du trenger å gjøre for å stikke av med bilettene, er å legge igjen en kommentar! ♥

Nå kan du forresten også vinne fantastiske wallprints hos ei skjønn venninne av meg som heter Nina. Jeg elsker wallprints! Konkurransen hennes finner dere her.

Reklame.

 

jeg ser ikke ut

Da er det endelig rent og pent i leiligheten igjen! Er superstolt når jeg ser rundt meg, gulvene skinner og det lukter grønnsåpe over hele cribben. Tre maskiner med tøyvask har jeg også fått unnagjort, flink som jeg er. Livet som voksen, jeg bare sier det.

Denne kvelden skal jeg bare slappe helt av hjemme, se på tv'serier og nyte lukten av mine nye duftlys. Smultron&Vanilj duft fra Åhlens, de lukter bare helt fantastisk. Ellers så må jeg prøve å gjøre noe med ansiktet mitt, jeg får mer og mer kviser for hver time som går. Noen som har peiling på hva som feiler meg eller hva jeg burde gjøre? Jeg ser ut som en overhormonell tenåring i panna, noe som er utrolig lite kult..

Men ja, mens jeg gjør klar kveldens konkurranse til dere - så kan dere jo se hvor fint det har blitt her hjemme! Det er jenta som kan vaske det! : D

ny favoritt - all soft hårkur

Redken har lenge vært et av mine favorittmerker når det kommer til hårpleie, det gjør mirakler på lokkene mine. For en god stund tilbake, da jeg var hos frisøren - ble jeg sittende i 30 minutter med en hårkur som het All Soft. Jeg hadde så utrolig lyst å kjøpe den med meg, håret føltes nemlig ut som om det var født på ny. Desverre var den litt for dyr til at jeg hadde råd til den akkurat da, så jeg måtte gå tomhendt hjem.

Men nå derimot, nå har jeg funnet den på nett. Og best av alt: den er redusert hele 15% ned i pris, noe alle produktene til Redken er. Hårkuren er dyptpleiende og tilfører intens fuktighet, maksimal pleie, fleksibilitet og glans til håret. Jeg elsker den virkelig og endelig er den på vei til meg i posten igjen. Dere finner den HER.

Senere deler jeg forresten ut biletter til Norges gøyeste og største fornøyelsespark her på bloggen, så følg med! Noen som vet hva slags park jeg snakker om?

Deler av innlegget er reklamebasert.

nå skal det shines!

Etter dagens treningsøkt tok jeg en liten tur på shopping. Jeg skal nemlig skure hele leiligheten i dag, og jeg har en sykdom som gjør at jeg ikke klarer å vaske hvis jeg ikke har kjøpt noen nye ting - som motivasjon. Så da var det bare å få kjøpt litt nytt snacks til leiligheten, for å få det ekstra koselig her hjemme.

Puter, duftlys, sengetøy og litt annet fint fikk bli med meg hjem. I rosa og beige selvfølgelig, Granit sine yndlingsfarger (heeehe). Så nå skal jeg fylle vaskebøtta, finne frem støvkosten og få leiligheten til å skinne. Det finnes ingenting bedre enn å våkne opp til en nyvasket og godtduftende stue, i motsetning til det synet som møtte meg i morges. Viser dere hvor fint det blir etterpå, nå skal det shines! : D

jeg ble reddet av supermann

Igår ble jeg bedt på middag til mamma, pappa Øyvind og lillebror - som passer Milo litt for meg. Ingen tvil om at sistnevnte ble glad for å se meg:

Ble joggedress og sminkefri stil på meg hele dagen, plutselig har jeg nemlig fått så utrolig mye kviser. Jeg forstår ingenting, da jeg i grunnen aldri har hatt en eneste kvise. Verdensproblem. Mamma serverte meg god og sunn middag as usual, så håper maten kan hjelpe på huden min.

Koselig å være hjemme en tur igjen og tilbringe tid med familien. ♥

Laks med pesto og masse grønnsaker. Himmelsk!

Skjønningen min har fått seg redningsvest og er klar for å være med i båten.

Før jeg skulle hjem til megselv, fant jeg og ToneBestis ut at vi skulle sette oss litt på cafe. Det skulle jeg aldri gjort, for når klokken slo tolv og jeg skulle legge meg - fant jeg jammen med ikke husnøkkelen. Ramaskrik! Så da var det bare å løpe til jobb, der Gens (broren til min kjære) også jobber. Satt meg på en stol og klagde helt til gutten var ferdig med vakta si. Men til slutt ble han jo min nye helt, da. Hvorfor?

Vi kastet oss i bilen og kjørte til blokka, der leiligheten min ligger i toppetasjen. Jeg vet - folk som meg skal bare ikke ha leilighet i toppetasjen. Anyways, etter mye leiting fant vi frem til en ødelagt brannstige som vi prøvde å trekke ut, men til ingen nytte. Heldigvis våknet naboen under meg, fordi hun trodde vi prøvde å bryte oss inn. Snill som hun er så låste hun oss inn i sin leilighet og videre ut på verandaen. Der måtte Gens klatre oppover rekkene som er 25 meter over bakken, for å fire seg opp på min ballkong og videre inn døra. Et helt sykt syn, visste ikke om jeg skulle le eller grine..

Klokken 01.30 i natt var jeg endelig i seng, takket være denne karen:

Superman!

Tipper Gens, i de sekundene han hang 25 meter over bakken, tenkte over hvor fantastisk glad han er for å ha fått meg inn i familien. Heheheee.

sommerens favorittantrekk

Det er synd å si det - men sommeren i Norge er vell over as we speak? Sommerkjolene er byttet ut med jeans, flipflops med tøysko og cardigans med lette jakker. Det er bare å ønske høsten velkommen og se frem til en ny årstid. Selv om jeg skulle ønske årets sommer hadde vart litt lengre, den har ikke vært mye å skryte av.

Nå har jeg satt sammen de antrekkene jeg syns har vært finest denne sommeren og som er mine favoritter. Kommer virkelig til å savne disse lette plaggene!

Hvilken look likte du best?

dere har spurt - tone har svart

Hva er det mest pinlige Kristina har gjort i fylla?

Tone svarer: Hmmm, det finnes jo litt å velge i her. Det første som slår meg er da hun etter en god del drinker sovna på vei hjem fra byen, tilfeldigvis utenfor politistasjonen. Hun hadde vært på en fest der alle hadde kledd seg ut . Og hva slags kostyme hadde Kristina? Jo full POLITI uniform..Snakk om å gjøre det med stil, Haha - Priceless. Jeg DIGGER deg Kristina! : D

Hvis du fikk lov å ha med deg 10 personer på en øde øy, ville Kristina vært en av dem?

Tone svarer: Oi, det hadde vært vanskelig å velge ut kun 10 personer . Jeg har mange mennesker i livet mitt jeg er glad i , men ja - Kristina er absolutt en av dem.

Føler du deg trygg når du sitter på når Kristina kjører bil?

Tone svarer: Haha! Jeg har vel all grunn til å ikke føle meg helt trygg.. Men merkelig nok så er jeg ikke så redd av meg, og når vi skravler sammen så har jeg tendens til å leve meg så sykt inn i samtalen at jeg glemmer både tid og sted. Så det spørs nok heller om Kristina føler seg trygg med meg som passasjer..

Hva slags fremtidsplaner har hun? (karriere, skole, jobb osv)

Tone svarer: Det er beundringsverdig å se hvor flink Kristina er med bloggen sin, det er så mye mer arbeid enn sikkert mange er klar over. Det er en jobb i seg selv. Nå har hun jo i tillegg begynt i en deltidsstilling som servitør. Ellers tror jeg ikke hun har noen helt konkrete fremtidsplaner. På sikt så kan jeg se for meg Kristina i en engasjerende jobb med mennesker - i en setting der hun kan hjelpe folk og virkelig gjøre en forskjell. Hun elsker å glede andre!

Har hun forandret seg etter hun ble sammen med Granit?

Tone svarer: Ja på flere måter så har hun det, som man gjerne gjør når man går fra singel til et forhold. Hun har blitt mye mer rolig - det er deilig å se hun så forelska! Så da blir det mer parkvelder og mindre hæla i taket, men som person og venninne er hun den gode gamle Kristina. Jeg er veldig glad hun traff Granit - han er en flott fyr!

Jeg vil legge til at jeg ikke har hjulpet med å svare på spørsmålene, she did it all by herself. Poenget var jo at dere skulle se meg fra bestevenninna mi sitt syn, og da der ToneBestis absolutt den rette personen til å svare. Hun kjenner meg ut å inn, og er virkelig et av de menneskene som betyr mest for meg. Best friends forever. ♥

Del to kommer i løpet av uken.

jeg bor i en slagmark

Nettopp kommet tilbake i min rotete leilighet etter en deilig treningsøkt. Seriøst, jeg blir flau når jeg ser hvor mye jeg har klart å rote her inne. Nå som jeg plutselig er hjemme alene, så har jeg av en eller annen grunn funnet ut at jeg ikke trenger å rydde før Granit er hjemme. Altså, dagen før han kommer hjem. Kan jo ikke risikere å gi gutten hjerteinfarkt heller. Det ser virkelig ut som en slagmark her inne, jeg burde nok svingt vaskekosten en runde eller to. Men det får vi gjøre en annen dag, er dere ikke enige?

Anyways, igår hadde jeg en kjempekveld med Maren Sofie. Vi dro ut for å spise god kveldsmat, ta en kaffi og dele siste nytt med hverandre. Kameraet var selvfølgelig med, så mens jeg synger opera i dusjen - kan jo dere få et lite innblikk fra kvelden.

Psst: senere eller i morgen kommer de første svarene fra ToneBestis.

sleepyhead

Right now, just woke up in my delicious bed.

Takk for alle fine kommentarer og råd igår, dere er så gode! En leser tipset meg faktisk om å kjøpe dagsplanlegger, slik at jeg kan utnytte tiden min best mulig. Det skal jeg absolutt gjøre, slik kan jeg planlegge dag for dag og se hva jeg får tid til. Genialt!

Som dere ser så ligger jeg rett ut i sengen min, våknet nettopp. Skal straks stå opp, lage frokost, dra på trening, hjem å dusje, henge med mennesker jeg er glad i, shoppe, hjem til mine foreldre, kose med Milo, lage middag, sole meg, dra på cafe og utnytte denne tirsdagen mest mulig. Herlig med en fridag, og dere blir selvfølgelig med. ♥

en totalt annerledes hverdag

Jeg er så utrolig sliten at jeg finner ikke ord, føler tiden min ikke strekker til på samme måte som før. Det er rart å plutselig være i jobb flere timer i døgnet, når jeg er vant til å styre rutinene mine selv. Jeg har blitt for godt vant, det er det i hvertfall ingen tvil om. I dag jobbet jeg i syv timer, og de tre siste timene stresset jeg på en utrolig ubehagelig måte. Pga bloggen. Det er utrolig viktig for meg å holde denne nettsiden oppe like bra som før, selv om jeg nå jobber. Bloggen skal ikke falle i kvalitet eller få mindre innlegg, det er så utrolig viktig for meg.

Snart kommer Granit hjem fra Kosovo, så jeg lurer virkelig på hvordan jeg skal rekke alt når han også kommer inn i hverdagen igjen. Jeg forstår ikke hvordan jeg skal få tid til både kjæreste, Milo, familie, trening, jobb og venner? Redd for å legge på meg er jeg også, redd for å forfalle. Verste som kan skje meg er virkelig å gå opp i vekt, etter all denne harde jobbingen for å få kroppen jeg ønsket meg. Tror det begynner å gå helt rundt for meg, bekymrer meg så alt for mye. Ikke barebare å ha vært bortskjemt i ett år, det skal jeg ærlig innrømme. Men jeg stolt, fordi jobb er noe jeg gjør fordi det er gøy. Ikke for pengene. Jeg trengte virkelig rutiner og et arbeidsmiljø igjen.

Nei, fremover gjelder det å prioritere. Føler døgnet inneholder for få timer allerede og jeg har ikke en gang kjæresten eller hunden hjemme. Tid er mangelvare, virkelig. Missforstå meg ikke, jeg er bare fryktelig sliten.

vera wang designer kjolen!

Nå har jeg fulgt søstrene Kardashian lenge - plantet forran tvskjermen i mange timer. Jeg elsker virkelig realityshowet til jentene og har fått stor respekt for alle tre etter å ha sett hvordan livet deres egentlig er. De er så mye mer enn bare jetset girls som shopper, fester og danser, jentene har hjerne og jobber hardt for å oppnå det de ønsker seg.

Kim Kardashian, den mellomste av søstrene, gifter seg den 20 august. Herregud - jeg gleder meg så til å se den vakre jenta som brud! Kim er virkelig stunning, så jeg er ikke i tvil om at hun blir seende ut som en prinsesse i brylluppet sitt. Selveste Vera Wang skal designe brudekjolen, så dette kan jo ikke gå galt . .

Picking out the perfect weddingcake. So cute together!

De fleste jenter der ute drømmer om det perfekte brylluppet, noe jeg er sikker på at mange av mine lesere også gjør. Det å finne kjolen, detaljene, skoene og brudebuketten må være en utrolig herlig prosess. Ønsker Kim og hennes Kris lykke til, gleder meg masse til å se de begge på en store dagen. ♥

supriseparty

Hadde en herlig kveld igår med mine kjære kolleger - som hadde lagt supriseparty for den søte kokken vår som fylte 30 år. Overrasket ble hun i hvertfall, holdt på å le meg ihjel da hun kom i joggedress. Hihi! Koste oss masse hele kvelden med god mat og drikke. Vi spiste faktisk tapas, noe som er helt fantastisk. Spicy kjøttboller, hvitløksmarinerte scampi, potetbåter, focassia.. Superdeilig!

Nå sitter jeg i sofaen, er godt tullet under et stort pledd og ser på Dr.Phil. I dag handler det om mobbing, jeg får helt vondt av å se hvor stygge mennesker kan være mot hverandre. Jenter spesielt, hvorfor er vi så utrolig kyniske og slemme mot hverandre? Det er ingenting som heter annerledes, vi er alle likeverdige og vakre på vår egen måte. Mobbing er det verste jeg vet, det har altid gjort meg ekstremt sint.

Så dagens første innlegg vil jeg avslutte med å be alle ta vare på hverandre, løfte hverandre opp og motivere. Be yourself og vær snill med de rundt deg - så skal du se det går deg godt i livet. Ikke sant? Vi skrives litt senere, skjønninger! ♥

new dress again

Da var det tid for personalfest! : D

Både kjole og pumps er tatt på. Eneste jeg har å si er vel at målet mitt er å fortsatt ha en jobb når jeg våkner opp i morgen, så forhåpentligvis klarer jeg å holde meg laaangt unna alkoholen. Slik ser jeg ut for kvelden:

Kjole og pumps fra Nelly.

a little beauty secret

Det fineste som finnes er jenter som ser naturlige og friske ut, med et våkent å klart blikk. Poser under øynene er bare veldig lite vakkert.

Så.. Jeg tenkte å dele mitt nr.1 beautytip med dere. Har dere hørt om Yves Saint Laurent sitt fantastiske skjønnhetsprodukt som heter Touche Eclat? Det regner jeg med mange av dere har. Produktet er flittig brukt av Hollywood sine største kjendiser - Victorias Secret modellene og Eva Longoria er blant de mange som sverger til denne mirakelpennen.

Dersom jeg er sliten etter jobb, klikker jeg to ganger på denne, legger et lag under øynene og vips så ser jeg våken ut igjen. Har brukt den flittig i ett år nå, og den er virkelig en favoritt i sminkepungen. Enkelte dager bruker jeg kun dagkrem og denne stiften, syns det er så fint å være naturlig nå på sommeren - så lenge man ser våken ut selvfølgelig.

Dersom du vil få smalere nese eller større lepper, kan denne brukes til dette også. Absolutt et produkt som er verdt pengene det koster, I ♥ it.

Produktet kan kjøpes HER, og dere får selvfølgelig -10% i pris + fri frakt ved å bruke kampanjekoden LYKKE.

Reklame.

det forandret alt

Mange av dere vil gjerne at jeg skal skrive om kjæresten min, noe jeg egentlig kan forstå. Dere lurer vel veldig på hvordan jeg har gått fra å være tidenes partygirl som alltid skulle være singel, til å bli treningsjente med samboer. Hva skal jeg si? Når man treffer en man virkelig blir glad i, så forandrer bare alt seg.

Jeg er veldig tilfreds med livet mitt og ville aldri gått tilbake slik jeg hadde det før. Vill festing i helgene, junkfood i ukedagene og vinkvelder hver gang sjangsen kom. Jeg trodde vel jeg hadde det bra, eller rettelse. Jeg hadde det faktisk fint, fordi den gangen visste jeg ikke bedre. Levde ut ungdomstiden min på den sterkeste måte, en god del villere enn hva andre kanskje ville gjort. Nå derimot, kan jeg ikke si jeg var lykkelig. Når jeg ser tilbake på tiden før Granit, føler jeg bare tomhet. Ville så absolutt aldri dratt tilbake, bare tanken skremmer meg.

Stortrives med å ha byttet ut partyheels med treningssko, junkfooden med sunn mat og singellivet med den beste jeg vet om. Jeg elsker å være samboer, elsker å ha rutiner og elsker følelsen av å ha en som elsker meg. For meg ville ikke livet hatt den samme meningen uten han i det, jeg bare trenger han. Liker å ha han i hverdagen min, se han når jeg kommer hjem fra jobb og å sovne med han. Jeg er lykkelig for at han kom inn i livet mitt, det forandret alt. Til det bedre. <3

all work

... and no play! Slik ser min lørdagskveld ut:

Jeg har fakturaer som må sendes, regninger som må betales og haugevis med mails som må besvares. Fort å glemme at bloggen min faktisk er jobb også, så i kveld måtte jeg bare ta meg tid til baksiden av medaljen. Heldigvis har jeg Mac, verdens beste arbeidsverktøy. Den gjør liksom alt litt gøyere.

Så, dear readers! Er det noe spesielt dere vil at jeg skal ta opp på bloggen i kveld? Siden jeg blir sittende forran skjermen uansett, så kan jeg likegodt blogge også. Hva vil dere lese om her litt senere? ♥

hva mener dere?

Etter en time på treningsstudioet i dag, måtte jeg kaste inn håndkleet og dra hjem. Du vet du har trent for hardt når du begynner å se syner sier jeg bare. Så derfor stakk jeg hjem, plasserte Milo i sykkelkurven og tok turen videre til Baneheia. Der løp vi rundt i en time og koste oss masse. Godt med litt frisk luft!

Nå har jeg nettopp kommet ut fra dusjen og funderer på hva jeg skal bruke kvelden til. De fleste av venninnene mine skal ut på høye hæler og rocke dansegulvet. Jeg har derimot ikke særlig lyst og vurderer å slappe av hjemme ikveld. Bra for både kropp og sjel, føler jeg fikk nok alkohol i meg forrige helg. Hva mener dere, jenter? Er det fryktelig tragiskt å sette av en hel lørdagskveld til Pretty Little Liars marraton..?

kakedøden og en takk

Jeg gikk rett i en kraftig kalorifelle når jeg skulle hjem fra jobb. Tidenes sjokoladekake bare lå der å stirret på meg, følte nesten den tryglet meg om å få bli med hjem. Så jeg tok den med meg da, sånn for å være snill liksom. 59 kroner, føltes helt greit til den lå i magen min.

Tipper dere ble fristet nå? Hihi.. : D

Nå skal jeg rydde litt her hjemme, lage god mat og glede meg til å få besøk i kveld. Endelig er helgen her og det føles fantastisk deilig! Det jeg gleder meg aller mest til er å få trent igjen. Jeg har hatt fri i to dager nå, grunnet piercingen. Da dreper jo samvittigheten meg, så i morgen skal det virkelig bli godt å få løpt fra seg noen kilometer og få frigitt litt endorfiner.

Vil forresten gi ett ♥ til dere alle - mine søte blogglesere! Bloggen har flere lesere enn noensinne i disse dager, noe som er kjempestas. Er så takknemlig for at dere følger dagene mine, legger igjen fine ord og gir meg denne sjangsen. I love you, superstars!

på tide å tenke på høstklær

Jeg har virkelig lagt min elsk på jakken under og kunne godt tenkt meg å ha den i høstgarderoben min. Det er bare å innse at sommerens dager er talte og at høsten sakte men sikkert inntar Norge. Jeg gleder meg faktisk litt, høsten er så koselig. Varmt og godt tøy når man er utendørs - tepper, stearinlys og film når man er hjemme. Høst er kos. ♥

Ble superglad da jeg fant ut at saueskinnsjakker følger med moten i år også, det er så flott! Hva syns dere jenter, skal jeg ønske jakken velkommen i garderoben?

good morning

My neighbourhood ♥ Sant det er fint? Tok med meg speilrefleksen da jeg var på morgentur med Milo, slik at dere kunne få se. Elsker å spasere rundt her, kjenne sjøluften og føle friheten. I dag var det derimot meg og en haug av andre, ett av verdens største cruiseskip har nemlig inntatt Kristiansand. Og store deler av passasjerene ville tydeligvis ned hit å se, noe jeg godt kan forstå.

Nå skal jeg bytte om til jobbuniform og sykle oppover til Hos Naboen. Gleder meg til en ny arbeidsdag, jeg virkelig elsker jobben min allerede. Hadde det ikke vært for bloggen - så skulle jeg jammen med jobbet hver dag! Kom å ta en matbit hos meg da, dere?

pretty little liars

Etter mange tips fra dere lesere, bestemte jeg meg endelig for å følge med på Pretty Little Liars. Jeg har kommet til episode tre nå og er allerede helt oppslukt. Laster ned fra nett, så sitter helt klistret til pc'skjermen. Tenkte jeg kunne blogge mens jeg laster episode fire, så sparer jeg litt tid. Hva da nerd?

Det har seg uansett sånn at deres kjære tvserie har gjort meg redd. Herregud, er det bare meg som får frysninger av hemmeligheten som Spencer, Hanna , Aria og Emily bærer sammen? For å ikke snakke om hun blinde jenta som minner om djevelen selv, tror det er Jenna hun heter? Jeg er en sånn reddhare som ikke tåler noenting, så tviler helt ærlig på at jeg får sove i natt..

Her sitter jeg, da. Og den stratosen? Den er i hvertfall ikke min.

Sikkert mange som lurer på hvor dere kan se Pretty Little Liars, jeg streamer fra denne nettsiden. God kvalitet og veeeeldig spennende. Flere som er hooked på denne serien?

det går ikke alltid etter planen

I dag har jeg løpt rundt som en duracell kanin helt siden jeg stod opp. Jeg har vært en tur å fikset på leppene igjen, på butikken å handlet, lagt nye negler og vært på cafe med ei venninne. Nå derimot, nå er jeg så dårlig at jeg holder på å krepere. Tunga mi pumper som søren, føles som om hjertet mitt har flyttet seg til tunga. Smertehelvette..

Skulle egentlig kost meg med ToneBestis i kveld, men jeg måtte avlyse pga formen min. Utrolig kjedelig, jeg som hadde gledet meg så til å se henne igjen. Vi skulle ha tapas, et glass vin og bare slappe helt av på uterestaurant. Men neida, ting kan jo ikke alltid gå som man vil. Så da får det jammen med bli nok en kveld på sofaen for min del, med søstrene Kardashian som selskap.

Skal dere noe gøy ikveld da, godtfolk?

Deilig å få fylt opp kjøleskap og fruktfat igjen!

Lille tassen som trøster matmor.. ♥

frisørsalong i dusjen

Det er så utrolig mange av dere lesere som har etterlyst salg på de gigantiske flaskene fra L'oreal Professional, noe jeg godt kan forstå. Shampooflaskene er jo døds kule og inneholder hele 1500 ml med goodies til håret. Denne gangen tenkte jeg å tipse dere om hvilken type som er best til nettopp ditt hår.

fi Har du farget hår, anbefaler jeg denne. Den er rosa og lukter fantastisk!

fi Slitt og skadet hår, da skal denne fungere best.

fi Tynt hår, som trenger mere fylde? Da er denne det beste for deg.

fi Krøllete hår som trenger glans, da anbefales denne.

fi Eller har du bare helt normalt hår? Da syns jeg du skal kjøpe denne.

Flaksene er nå redusert til 279 kroner for dere, noe som er superbillig siden de kommer i frisørstørrelse. Egentlig er det bare frisørsalonger som tar inn slike flakser, så hvor kult er det ikke å ha disse i sin egen dusj? Jeg digger det!

 

Reklame.

mobilblogg: god morgen

Jeg bare vise dere dette bildet. Milo følger i disse dager etter meg uansett hvor jeg går, alle veier. I skrivende stund står jeg på badet for å stelle meg, mens tassen sitter under baderomsinnredningen å følger med. Og der sitter han helt til jeg er ferdig. Morsomste er vel at han legger ned ørene sine, fordi de er akkurat litt for lange til å få plass mens han sitter under der.

Haha herregud.. How cute is that? ♥

savn . . .

Uansett hvor koselig det er å være med venninner, på cafe og jentekvelder - er det ingenting som slår en kveld hjemme alene. Jeg er så utrolig sliten, så jeg tok turen tidlig hjem fra CelinaBestis. I kveld vil jeg bare slappe helt av, mutters alene.

Kjenner jeg savner Granit fryktelig mye, føler han har vært borte i en evighet. Rart å komme hjem til tom leilighet og ingen som kommer å kysser meg når jeg åpner døra. Heldigvis er det ikke sånn kjempe lenge til han er hjemme igjen, jeg har begynt å telle dagene. Så nå skal jeg slappe av, kjenne på savnet og nerde med tv'en... ♥

si hei til mentalpassienten

Altså, jeg fikk filmet hele scenariet i dag, men vet faktisk ikke om jeg våger å legge det ut. Jeg hadde totalt panikk og ser ut som en mentalpasient. Omg, jeg sier det bare - se på disse to printscreenene fra filmen:

Jeg var som dere ser ikke redd i det hele tatt.

Er uansett storfornøyd med resultatet, gleder meg bare veldig til smertene går over. Ikke serlig gøy å ha en tunge som er det trippelte av vanlig størrelse. Anyways, jeg har hatt en kjempefin dag med Maren og Milo. Vi dro ut å lunsjet på Hos Naboen, selvfølgelig. Maren bestilte deilig clubsandwich, mens jeg satt der med isbitene mine.

Nå skal jeg stelle meg litt før turen går videre. Skal nemlig til Vennesla, endelig få treft go'jentene mine igjen! Celina har nettopp kommet hjem fra Alanya, så jeg regner virkelig med at hun har en god del å fortelle meg. Cant waint, ingenting slår Alanyastories. ♥

Gojenta mi!

Maren sin lunsj. Seriøst, jeg siklet... Og av god grunn:

Min lunch. Smakte helt fantastisk!

da var det på tide

Da stikker jeg for å pierce tungen!

Jeg er så nervøs at jeg har ikke ord, adrenalinet pumper seriøst i kroppen min. Jeg dør på meg, seriøst folkens. Overlever jeg dette så klarer jeg vel alt..

ØNSK MEG LYKKE TIL!?

selvfølgelig er den sunn!

Jeg og Maren hadde en skikkelig kosekveld igår da jeg kom hjem fra jobb. Vi spaserte til butikken -  handlet inn gulrøtter, dipp og sjokolade.

Deretter rigget vi oss her hjemme og ble sittende til langt på natt. Tiden flyr i godt selskap, spesielt når munnkverna går i ett på oss begge. Siden begge er treningsfreaks, liker vi å innbille oss at 70% sjokoladen vi kjøpte er sunn. Halloo, seff er den det! Den var i hvertfall døds god, den må dere virkelig smake.

Meg: Jeg får bare lyst å gå å henge meg liksom.

Maren: Det syns jeg ikke du skal gjøre.

____

Nå kom jeg nettopp hjem fra en forfriskende tur på trening og er klar for dusjen. I dag er dommedagen kommet, jeg skal avgårde for å gjøre veddemålet jeg tapte. Pierce tunga, kan det bli verre?

Jeg er snill som lar gjestene mine lage snacksen, hihi...

Tiggeren! "Gi meg noen gulrøtter daaa, Maren!! : ("

Namnamnam, det er viktig å kose seg i blandt.

salongxtend did it again!

Som dere vet var jeg å tok keratinfester med hairextension hos SalongXtend i forrige uke. Ord kan ikke beskrive hvor deilig det er å ha fått langt hår igjen, som jeg har 24 timer i døgnet. Fantastisk befriende, og uansett hvor overfladisk det høres ut - får det meg til å føle meg komplett. Langt og tykt hår er det fineste jeg vet... ♥

Håret mitt før, helt uten extensions.

Under prosessen, hundre fester blir lagt i håret.

Jeg er utrolig fornøyd med resultatet, men det visste jeg at jeg kom til å bli. Det er jo snart tre år siden jeg ble fast kunde hos SalongXtend, der jeg møtte min kjære ToneBestis. Hun leverer alltid, og er uten tvil Kristiansands flinkeste å blideste frisør. Jeg digger den jenta over alt på jord!

Nå har jeg hundre punktfester i håret, men akkurat samme type hår som jeg har nå, kan også kjøpes i clickon versjonen. Det koster 990 kroner, og du finner alle fargene her. Keratin fester kan også kjøpes over nettet dersom dere ikke bor i Kristiansand, og utvalget av det finnes her. Jeg har fargen mørk sjokolade i håret mitt nå, den er superfin. Veldig mørk - men jeg liker det slik.

Under kan dere se bildene av hvordan håret ble etter at festene er satt i. Anbefaler absolutt alle jenter som vil se fine ut på håret å ta turen innom SalongXtend i Kristiansand, da er dere i de tryggeste hender. Tusen hjertelig takk Tone, du er helt fantastisk! Ble ikke håret mitt fint, dere? : D

Deler av innlegget er reklame.

gøy for dere, vondt for meg

Endelig hjemme etter en lang dag på jobb! Jeg måtte plutselig jobbe ekstra, men det er selvfølgelig bare koselig å stille opp. Nå gleder jeg meg til senga..

Jeg ville bare innom å si at alt er fint med meg. Bloggen hacket seg i stad, og ble stående med skriften FML. Hehe, jeg har det fint og lever i beste velgående. Regner med de fleste av dere sover søtt nå? Og ja, one last thing. Dere vet det jeg snakket om i forrige innlegg? Jeg trenger vel ikke si mer enn dette:

Det tok 7 minutter og det var allerede godt over 150 likes. Da var det vel bare å bestille time, pierce tungen og filme det til bloggen. Jeg kommer seriøst til å DØ. Siste gang jeg ber dere avgjøre et veddemål, i hvertfall. Cry my a river....

tynn utsikt fra leiligheten

Vet dere hva utsikten fra leiligheten min er i disse dager? Smekkre jenter i trange bikinier, som hopper rundt og ser amazing ut. Jeg bor nemlig rett ved plassen det er EM i sandvolleyball nå, så her skal det ikke stå på skinny girls in bikini i hvertfall. Like greit at Granit er i Kosovo i grunnen, hvis ikke hadde jeg nok teipet igjen alle vinduene. Neeida, eller jo. Tror faktisk jeg hadde gjort det!

Sånn bortsett fra å se på sandvolley, har jeg slappet av hjemme og kost med Milo. Stakkaren min er nemlig ikke noe i form, han skjelver, spyr og er bare ikke seg selv. Huff, verste jeg vet er når små dyr har det vondt. Så da må jeg bare gi han mye kjærlighet og prøve å få han frisk igjen.

Eller kan jeg jo meddele at denne uken skal jeg gjøre noe jeg virkelig gruer meg til, etter et veddemål dere blogglesere avgjorde for meg. Jeg besvimer av bare tanken.. Forteller dere mer senere, need to go!

ukens tips

Da var det en stund siden jeg hadde tipset dere om gode tilbud følte jeg, så da kjører vi en runde med "ukens tips!". Denne gangen har Blivakker.no helt sinnsykt mye bra på tilbud, så jeg tenkte faktisk å bare linke til hele oversikten over tilbud. Ole Henriksen produkter, Glominerals sminke, Victorias Secret og masse annet til utrolig billige priser. Hele oversikten på tilbudene finner dere HER.

Bilde lånt av flotte Monique. Se så fin pakke fra Blivakker!

Husk at om dere skriver inn "LYKKE" som kampanjekode, så får dere ytterligere -10% rabatt på alt dere handler, samt FRI FRAKT. Det kaller jeg jammen med en god deal! Jeg har forresten hørt rykter om en liten overraskelse i pakka også, jeg fikk i hvert fall med en flott liten sak som jeg sover med om natta . .

Fant dere noe fint dere likte på tilbud?

Reklame.

mobilblogg: på trening

Slik ser man ut etter en hard økt på mølla, svett og stygg. Viktig å ikke alltid vise seg fra sin beste side, ikke sant?

Nå venter en god økt med styrke på armer, rygg og mage. Fantastisk å være tilbake igjen etter ei helg med fyll og junk. En dag uten trening, er en dag uten mening!

kjole til bryllyp?

Pappa skal gifte seg i oktober, og i den forbindelse må jeg jo ha en fin kjole. Da jeg var på shopping her en dag så fant jeg en nydelig hvit kjole, fotsid med diamanter på. Men jeg har hørt at det kun er bruden som skal gå i hvitt..? Vanskelig altså, det å gifte seg er en utrolig stor dag. Og når det er pappa som skal gifte seg så er det jo ekstra viktig at ting går smooth.

Anyhow, jeg har kikket litt rundt på nettet, og funnet kjolen dere ser på bildene under. Jeg syns den er kjempefin, elsker fargen og lengden på den. Men hva mener dere, er den fin nok til å kunne brukes i et brullyp?

jummy sunday

Søndag er jo den perfekte avslappingsdagen ♥

Endelig forsvant regnet og solen tittet frem, så da hoppet jeg i joggedressen for som fy og syklet til nærmeste kiosk for å få litt sukker i blodet. Søndag er jo min spisedag, så da må jeg jo jammen med knalle til når jeg først propper i meg kalorier. Fikk en hel boks full av masse smågodt, nam!

Jeg har forresten blitt tipset av dere søte lesere om at det går ann å se tv'serier gratis på internett. Dum som jeg er, så har jeg kjøpt alt du kan tenke deg av serier på dvd. Jeg har en hel formue i bare seriebokser, fordi jeg aldri får nok. Men nå som jeg fant ut av denne geniale saken, skal jeg jammen med benytte meg av det også.

Det er jo helt topp å kunne se Gossip Girl, One Tree Hill, Dirty Sexy Money og andre favorittserier når jeg måtte ønske. Også helt gratis da, det er jo nesten for godt til å være sant! Her har dere et lite utvalg av nettsider som tilbyr deg tv'serier:

Så.. Nå tenkte jeg å få meg en ny favorittserie, som jeg kan ha maraton på resten av dagen. Noen tips til hva jeg burde begynne å følge med på, jenter?

gulvet slo meg i hodet

Må begynne dagens innlegg med å si tusen hjertelig takk for alle de fine kommentarene på forrige innlegg. Jeg blir helt rørt av alt det fine dere sier. Gode mennesker, jeg setter SÅ stor pris på dere! ♥

I går kom fem fine jenter til meg på vors, der vi koste oss med vin og god drikke. Etter at jeg sølte en drink i hodet på Maren Sofie, fikk jeg en upassende følelse om at jeg blir jo aldri full. Så da var det frem med shotteglassene og helle nedpå ting jeg virkelig kunne spart meg for. Derfor ble det aldri noe byen på meg, men senga klokken tolv. Du vet du er full når gulvet hopper opp og slår deg i hodet..

Så nå sitter jeg her i sofaen å syns veldig synd på meg selv. Det er iskaldt, regnet plasker ned ute, min kjære er i Kosovo og jeg får ikke til tv-kanalene. Klarte nemlig å komme nær tunerboksen når jeg vasket, og etter det har jeg liksom ikke hatt kanaler da. Godteri og en ny tv-serie har jeg også lyst på, men det regner så ute at det er umulig å ta turen til kiosken. Buhu, noen som vil komme å kjøre meg?

den fineste engelen

Finnes det noen jenter som ikke ser opp til Victorias Secret modellene?

Perfekte kropper, lange bein, flate mager og utstråling til tusen. Moteshowene deres slår meg helt ut og gjør meg totalt målløs. Men, hun som virkelig tar pusten fra meg er Adriana Lima. Fy søren, for et fengende menneske. Blikkene hennes, kroppen, munnen, håret, utstrålingen - alt!

Som tidligere journalist ligger det nok i meg at jeg er glad i å lese om disse kjendisene, se hva de gjør på fritiden og hva it-jentene kler seg i. Denne gangen fant jeg bilder av Adriana, smilende på stranden med sin lille familie. Som dere kanskje vet er hun er mamma til lille Valentina, som er to år. Og det er allerede lett å se, den lille snuppa kommer til å bli minst like vakker som sin mor.

Nei, Adriana er virkelig en kvinne å se opp til. Ikke bare ser hun feiende flott ut, men hun har en karriere de fleste kan se langt etter. Og det beste av alt, hun klarer å ta en pause fra fotoshoot og catwalker og nyter late dager sammen med familien sin. Men en ting er selvfølgelig ikke forandret - hun ser fortsatt amazing ut!

Hvem av jentene er din favoritt VS engel?

fine dyr og jenter

I går fikk jeg koselig besøk av Maren Sofie, Ellen og hennes lille chihuahua Bailey. Skikkelig søt hjerteknuser! Rart hvordan det er når nye hunder kommer inn i huset, Milo oppførte jeg jo som om Bailey var verdens største trussel. Så derfor tok vi fort turen ut og luftet småtassene i parken. Da gikk det supert, så nå får vi satse på at de er bff's neste gang de møtes.

Ellers har jeg hatt en fantastisk trening, og deretter powerwalk langs stranda med Milo på slep. Jeg elsker å bo så nærme sjøen, den er jo faktisk min nærmeste nabo. Herlig!

Jeg har forresten fått to helt sinnsykt fine kjoler i posten, de satt som et skudd på kroppen. Eller, den ene var litt for stor - men snille mamma har sydd den inn for meg. Viser dere de på litt senere, dersom dere vil se?

Null stress i joggedress! Bailey, Ellen og Maren Sofie <3

Lille Bailey, Milo sin nye bestevenn.

akkurat nå

Rise and shiiine everybody, på tide å gripe dagen! : D

Meg akkurat nå, sitter her med blåbær og havregryn - godt med energiboost før morgentrening. Har masse fine bilder å vise dere fra gårsdagen, men nå må jeg komme meg på trening å få svettet litt. Vi skrives veldig snart, er det noe dere har lyst å ha som premie i konkurranse denne helgen?

her jobber jeg

Da var jeg trygt plassert i sofaen etter en fin dag på jobb. Med fare for å fremstå som en slappfisk, så skal jeg ærlig innrømme at det er hardt å gå fra verdens mest overfladiske liv til det såkalte normale liv. Å dette gjorde jeg frivillig? Jeg tror det har klikket for meg.

Stortrives allerede på jobb, kollegene mine er bare helt herlige. Til alle dere som spør - jeg jobber på "Hos Naboen", en flott cafe/restaurant som ligger i markens her i Kristiansand. Fikk knipset litt bilder til dere i dag, da!

Deler av baren, samt litt av spiseområdet innendørs.

Vi har uteservering også, men det regnte så at jeg fikk ikke tatt bilder.

Dere forstår hvorfor det heter Hos Naboen, right? Hjemmekoselig deluxe! Skal få tatt bedre bilder en annen dag, men nå fikk dere et lite innblikk i hvert fall. Syns selvfølgelig alle blogglesere skal komme å spise hos meg, så skal jeg servere dere den beste lunchen dere har smakt. Forhåpentligvis uten å miste den i fanget deres først . .

Nå får jeg straks besøke av Maren Sofie og det er tid for jentekveld ala Kristina:

fem overfladiske nødvendigheter

Vi har vell alle ting i hverdagen som vi MÅ ha av overfladiske ting? Jeg har fem ting jeg aldri kunne klart meg uten og som gjør hverdagen min tusen ganger lettere. Her er mine fem must haves in life! ♥


Jeg elsker å trene, det er blitt livsstilen min og den største lidenskapen jeg har. Sportsenteret er blitt en stor glede for meg, og jeg elsker følelsen av å løpe på mølla med musikk i ørene. Hadde jeg ikke hatt et treningsstudio tilgjengelig i hverdagen min, hadde jeg gått i bakken. Har jeg en dårlig dag, stikker jeg på studioet og pumper til jeg ikke klarer å tenke. Trening gir energi og er virkelig terapi.


MacBooken min er sannsynligvis den tingen som hverdagen min avhenger mest av. Bloggen er jo levebrødet mitt, og for å blogge må jeg jo ha en datamaskin. Jeg har macen med meg på badet, i senga, i sofaen, til venninner, på cafe og i veska. Den er blitt min følgesvenn og jeg kunne virkelig ikke klart meg uten den. Once you go mac - you never go back.


Det er jo bare å innse at de aller fleste av oss har blitt noen gigantiske teknologifreaks. Regner med det ikke bare er jeg som begynner å hyperventilere når jeg ikke finner mobilen min? iPhonen min er som babyen min, den har til og med fått egendesignet deksel med søte blomster på. Jeg trenger vell egentlig ikke si mer..?


Kameret mitt er også med meg over alt, men ikke bare på grunn av bloggen. Jeg elsker å dokumentere minner, lage fotoalbum og se tilbake på hvordan ting var før. Hvor gøy blir det vel ikke å sitte på gamlehjemmet når man er 93 år, bla gjennom album og le seg halvt ihjel? Jeg er glad jeg har såpass mange bilder fra ungdomstiden min, gud så gøy det skal bli å se tilbake på det!


Åpenbart det mest overfladiske jeg trenger i min hverdag. Men det er jo noe alle vet at man trenger penger for å overleve? Etter at jeg flytter ut fra barndomshjemmet må jeg kjøpe mat, betale strøm, vann og fellesavgifter. Jeg tror faktisk ikke det går en eneste dag i livet mitt uten at jeg bruker penger. Jeg skulle likt å møtt det godtroende menneske som mente man kunne overleve på luft og kjærlighet..

Hva er det mest overfladiske du ikke klarer deg uten i hverdagen?

 

skulle trodd jeg hadde vært i krigen

God morgon allihopa! ♥

Jeg var så sliten i går at jeg sovnet allerede klokken 21.30, haha. Utrolig hvor hardt det var å komme tilbake i arbeidslivet etter å ha vært min egen sjef i ett år, skulle nesten trodd jeg hadde vært i krigen. Men deilig, da! Nå skal jeg ta på meg uniformen igjen, gjøre meg klar og ta taxi de tre minuttene det tar å sykle til jobb. Det pøsregner nemlig ute, og jeg har ikke fått kjøpt paraply enda. Så da betaler jeg heller en hundrelapp, i stedet for å møte opp som ei drukna rotte.

Får litt (veldig..) dårlig samvittighet av å la denne kosebamsen være alene:

Jeg tar med meg MacBooken på jobb, så blogges vi derfra! Kommer sannsynligvis også til å fortelle dere hvor jeg jobber senere, så dere må bare følge med.

Ha en fiiin dag så lenge, babes!

ukens leserspørsmål

Kan du lage en guide over Side, der du var i Juni?

Selvfølgelig kan jeg det! Jeg og Granit var i Tyrkia i Juni, der vi valgte Side som destinasjon. Det angrer jeg ikke ett eneste sekund på, for en utrolig fantastisk plass! Så koselig, med hyggelige mennesker, flotte strender, god mat, bra shopping og fantastiske restauranter. Her kommer min guide over Side, steder jeg mener dere bør besøke og hotell dere burde styre unna.

fi Hotell.

Vi bestilte hotell på Daisy Garden, noe jeg virkelig angrer på. Det var et helsikke fra den dagen vi sjekket inn. Latterlig nok hadde ikke hotellet strøm i hele to dager, så vi måtte dusje i iskaldt vann, svette oss ihjel uten aircondition, jeg måtte sminke meg i mørket og fikk ikke gjort ting vi jenter liker å gjøre. Dusjen vår ble også ødelagt, personalet som jobbet der var ufordragelige og hele hotellet var egentlig bare en fiasko.

Heldigvis var vi i skikkelig feriemodus - så hotellet ødela ingenting av reisen vår likevel. Vi tilbragte kun tid der når vi sov og stelte oss, ellers var vi ute å fartet. Men når sant skal sies - ikke book hotell på Daisy Garden i hvert fall.

fi  Restauranter og spisesteder.

Vi falt pladask for restauranten Aphrodite, som ligger i gamlebyen i Side - helt nede ved havnen. Vi spiste der fem av syv dager, reserverte det samme bordet hver kveld og koste oss der i timesvis. Maten jeg spiste der er det beste jeg har smakt i hele mitt liv, det samme gjelder drinkene. Strawberry Dauqiruen var to die for, noe også Granit syns mojitoen var. Jeg skylder på denne restauranten for at jeg la på meg fire kilo uten turen, jesus christ å vi spiste der. Virkelig verdt et besøk eller fem!

Ellers anbefaler jeg dere å kjøpe kebab (av alle ting..) fra de lokale sjappene i gågata, de er faktisk helt sinnsykt gode. Må prøves i Tyrkia!

fi Things to do, places to see.

Nå er jeg så heldig at jeg har en gutt som faktisk orker å ligge på stranda, jeg tror Granit elsker det mer enn meg. Vi hadde planer om jetski, båttur og slike ting, men det ble liksom aldri noe av det. Vi badet og solte oss fra ni på morgenen til i seks tiden på kvelden. Men det er jo slik ferie er, man skal bruke tiden slik man liker det beste. Og for oss var det total avslapping.

Noe dere MÅ prøve i Side, er Tyrkisk bad - også kalt Hamam. Det er helt fantastisk, man blir skrubbet og massert fra topp til tå. En himmelsk opplevelse! Dette gir deg også et godt underlag for å få en fin og dyp brunfarge. Spa og massasje har de alle veier i Side, så det er bare å velge plassen du mener ser finest ut.

Ellers tok vi turen en av kveldene da vi var i Old Town, og så på gamle ruiner og slike ting. Kjempegøy å se, men kanskje mer morro for de voksne..? Shoppingen er også desidert best i gamlebyen, overraskende mye fint. Vi kom begge hjem med et hav av nytt tøy, som i ettertid har vist seg å ha god kvalitet. Utrolig nok!

fi Uteliv og coctails.

Siden vi var på kjærestetur, sier det seg selv at vi ikke dro ned for å feste. Vi koste oss derimot med gode drinker hver eneste kveld på en koselig uterestaurant/bar i gata der vi bodde. Her ble vi godt kjent med de ansatte og svidde av store summer på farlig god alkohol. Tyrkere er kjent for sine gode drinker - tequila sunrise, strawberry daiquri og mojito var våre store favoritter der nede.

Granit tok helt av en av kveldene der nede med en haug av tequila shots, noe som gikk rett til hodet på han. Verste var vel at det ikke kom opp igjen, så gutten var bare dritings han. Ergo: pass på når dere drikker i Side, det er nemlig ikke brekkemiddel i drinkene. Altså, uansett hvor full og dårlig du blir, kommer ikke ting opp igjen..

Konklusjon:

Side er en fantastisk plass jeg absolutt vil dra tilbake igjen på! Tyrkerne er tusen ganger mer respektfulle her enn i Alanya, og det går faktisk ann å slappe av. Eneste jeg vil gjøre annerledes neste gang er å bestille et annet hotell, som ligger så nærme Old Town som mulig. Heldigvis er ikke taxi så dyrt i Side, alt er i grunnen superbillig. Et fantastisk reisemål jeg kan anbefale dere alle, på jentetur eller kjærestetur! ♥

Håper bare ikke det samme skjer dere som meg. Man reiser ned, ser ganske bra ut i bikini, spiser store mengder mat og kommer hjem igjen som ei tønne....

det kjennes fantastisk deilig

JEG HAR FÅTT JOBB.

Og er superstolt og fornøyd! Nå har jeg levd på bloggen i ett år, kost ræva av meg og gjort akkurat hva som har falt meg inn. Men etter ett år med null rutiner og bare luksus, kjente jeg det var på tide å komme tilbake i en normal hverdag igjen. Ikke fordi jeg trenger penger, men rett og slett for å ha noe å gjøre, få rutiner og komme inn i et arbeidsmiljø. Det kjennes fantastisk deilig og jeg er så utrolig glad for å ha noe å gå til.

Bloggen vil oppdateres akkurat slik som før, sannsynligvis enda mere. Jeg har fått en deltidsstilling, noe som passet meg ypperlig. Det hadde vært umulig for meg å jobbe 100% i tillegg til firmaet mitt. Bloggen er jo min største satsing, hovedprioritet og beste inntekt. Men nå kan jeg få i pose og sekk, gud så heldig jeg er!

ruset på alt annet enn livet

Nå har jeg jammen med noe morsomt å fortelle dere! I går chillet jeg og Hilde i parken, der vi ante fred å ingen fare. Men når vi er sammen, skjer det jo som alltid noe....

Plutselig kommer en mann bort til oss, som er ruset på alt annet enn livet. Han spør om jeg ikke kan holde han i beina, mens han fisker opp en tung pose fra havet. Jeg rakk vell egentlig ikke å svare før han plutselig hang oppned fra brygga, med hodet ned i sjøen - mens jeg tviholdt han i beina for at han ikke skulle falle uti. Herregud for et syn det må ha vært. Holder på å le meg ihjel når jeg tenker på det, det finnes så mange rare mennesker der ute..

Anyways, nå skal jeg avgårde og gjøre noe jeg virkelig ser frem til. Jeg skal stikke hull på bloggbobblen jeg har levd i siden August i fjor, få meg rutiner og et litt annerledes nettverk. Forteller dere alt når jeg er hjemme igjen! Noen av dere som klarer å tippe hva jeg skal?

Ser ut som en sliten drittunge uten sminke. Men det gjør vi vel alle?

Fine bestevenninna mi. Jeg er så glad i deg <3

nye innkjøp

Dere ville gjerne se innkjøpene mine, og da får dere selvfølgelig det. Your wish is my command, dere er tross alt de søteste leserne på jord! ♥

1. Øredobber fra Pieces. 2. Bikini fra Gina Tricot. 3. Kjole og topp fra Gina Tricot. 4. Sportsjakke fra Nike. 5. Slippers fra Havaianas. 5. Ballerinas fra H&M. 6. Topp fra Gina Tricot, highwaist bukse fra Vila. 7. Kjole fra Gina Tricot.

Noe dere likte?

visakortet brenner opp

Da var jeg hjemme etter fem timer i frisørstolen. Ting tar tid når man både skal farge, klippe og sette på hundre fester med extensions. Resultatet ble helt fantastisk, Tone er så dyktig at jeg finner ikke ord. Gleder meg til å vise dere gode bilder av håret i morgen, men nå orker jeg rett og slett ikke. Er supersliten, sulten og sminkeløs . .

Ellers har jeg vært en liten time på shopping og kom hjem med fem fuckings handleposer. Noen har gått tilbake til sine gamledager når det kommer til shoppingen i hvertfall, for her brenner visakortet snart opp. Vil dere se innkjøpene?

Anyhow, nå får jeg besøk. See you later, superstars! ♥

fransk manikyr

Mange av dere har lagt merke til at jeg har fått lange negler igjen, med fransk manikyr. Helt utrolig hva dere får med dere når jeg legger ut bilder av meg selv, der neglene vises slik som her:

Men ja, fine negler har jo mye å si - så jeg forstår dere godt jeg!

Denne gangen la jeg negler der jeg trener, fordi de også har hudpleie der. Nemlig på Sportsenteret i Kristiansand, som ligger i Dronningens gate. I løpet av de siste to årene har jeg prøvd forskjellige negldesignere og vært både uheldig å heldig. Denne gangen ble jeg storfornøyd og har gått med neglene en god stund før jeg valgte å blogge om det. To uker har det gått nå - og om to uker skal jeg fylle på igjen.

Jeannette heter den søte snuppa som legger neglene mine, og hun kan dere få time hos ved å ringe 38025790 eller maile til jeannette@krss.no. At hun har ni års erfaring i neglebransjen er selvfølgelig et stort pluss, jeg liker å føle at jeg er i trygge hender. Jeg har nå kunstnegler med fransk manikyr, og det koster 790 kroner. Varer i opptill fire uker - noe som er helt supert. Bare se så fint det er:

Annonsebaserte lenker.

på tide å bli hårfin igjen

H e r r e g u d, jeg tok feil i spørsmålsrunden når jeg skreiv av ingen spørsmål var for dumme. Når ble det interessant hvilket p-pille merke jeg bruker og når første gangen jeg hadde sex var? Haha, some of you guys make me speechless . .

___

Gårsdagen tilbrakte jeg med verdens beste venninne og et stort glass pepsi max, på det som har blitt vårt nye stamsted i Kristiansand. Vi satt å snakket og lo over gamle minner, gud så gøy vi har hatt det sammen! Og mer morro skal det selvfølgelig bli. ♥

Men nå, dere! Nå skal jeg endelig til SalongXtend for å farge hele håret, samt sette på lange fester med keratin extensions. Gleder meg så utrolig mye til å få langt og kraftig hår igjen, føler meg tusen ganger bedre da.

Da jeg hadde det i fjor sovnet jeg i et boblebad på fylla med hodet inntill en ventil, noe som resulterte i at vi måtte klippe av halve håret - noe som selvfølgelig inkluderte mitt eget også. Nå har jeg jo endelig blitt litt mer voksen og fornuftig da, så la oss håpe at denne gangen går smertefritt. Gleder meg, gleder meg, gleeeeder meg!

Vi skrives fra frisørstolen : D

vi har det bedre enn vi tror

Jeg klikket meg inn på VG og fikk lese denne sterke saken.

Historien handler om lille Abdilfath på to år, som i hele 32 dager satt på mammaens hofte gjennom ørkenen. Uten mat, og uten vann. Når de endelig kom seg frem til flyktningsleiren, klarte ikke gutten ta til seg næring. Han får nå mat gjennom en sonde, og det er usikkert om han vil overleve.

Dette bildet får hjertet mitt til å vri seg i smerte . .

Jeg syns så utrolig synd på Abdilfath, moren hans og de stakkars menneskene nede i Afrika som må gå igjennom dette. Den verste tørken som har vært på over 60 år.

Dette får meg til å ville gripe inn, dra ned og hjelpe til. Dersom noen ville sendt meg ned til en flyktningsleir, hadde jeg dratt på flekken! Uten den minste tvil.

Norges bidrag til å kjempe mot hungersnøden er på 263 millioner kroner, noe som gjør meg utrolig stolt. Jeg skulle inderlig ønske flere land kunne hjelpe til og at mektige mennesker kunne donert litt av sin formue til noen som virkelig trenger det..

Til tross for alt som har skjedd i Norge den siste tiden, viser det seg nok en gang at vårt land ikke er så ille likevel. Her har vi mat, barna våre får næringen de trenger og vi slipper å dø av sult. Visste dere at i Somalia dør fire barn per 10.000 hver dag, av hungersnød? De får ikke mat og kroppen har ikke krefter til å leve lengre. Det er så urettferdig og grotestk at jeg finner ikke ord.

Nei, her i Norge har vi det bedre enn vi tror.

spør bestevennen

Vi kan vel alle være enige i at vi bloggere suger i å svare på spørsmål, vi får fort kalde føtter og vil ikke sette oss selv i et dårlig lys. Derfor har jeg snakket med hun som kjenner meg ut og inn, selvfølgelig ToneBestis. Vi har funnet ut av vi skal kjøre en annerledes spørsmålsrunde her på bloggen. Der dere spør og Tone svarer.

Så... Er det noe dere har lyst å spørre Tone om, angående meg og mitt ca normale liv? Kjør på, ingen spørsmål er for dumme. Nå har dere sjangsen til å finne ut mine godt skjulte hemmerligheter og pinligste historier. Og tro meg når jeg sier det - denne sjangsen tviler jeg på at kommer igjen..

hjemme på jenterommet

God morgen, mamacitas! Hvordan har dere det? : D

Jeg ligger i senga på det gamle jenterommet mitt, våknet nettopp. Kan derimot ikke si det er mye jentete over dette rommet lengre, lillebror har mildt sagt tatt over med flatskjerm-tv og alle slags gaming ting. Playstation og x-boks, snart kommer vell dameplakatene også. Rart å tenke på at her har jeg sovet hver natt i nesten 19 år, mange minner som flimrer igjennom hodet når jeg tråkket over denne dørkarmen ja. .

Hysteriske annfall fordi ho mor fant meg dritafull før jeg var fylt atten og sverget at jeg "aaaldri skulle gjøre det igjen!!", latter, gråting, kranglig - men mest veldig mye glede. En ting er sikkert, jeg har ikke vært den letteste ungen å oppdra. Men det må jo ha vært verdt det? Nå har jeg jo endt opp som en fornuftig, ung dame - som er klar for å redde verden med mine gode allmennkunnskaper!

I går føltes plutselig leiligheten veldig tom og stor for lille meg, så da tok jeg altså turen hjem til Vennesla. Første som møtte meg var deilig grillmat og salat. Men i dag må jeg skjerpe meg og finne frem selvstendigheten i meg. For åtte måneder siden sov jeg jo alene i min egen leilighet hver kveld? Det er merkelig hvor fort avhengig man blir av en person. Jeg må nesten bare le, det er jo litt søtt. Og teit, jævlig teit.

Grillribbe og god salat.

Sniken som alltid er sulten på mat.

love is all you need

Størst av alt er kjærligheten, det tror jeg virkelig. Det finnes ikke noe sterkere enn når to mennesker elsker hverandre høyere enn himmelen. Da gjør man alt for hverandre, man ville gått igjennom ild og vann om det kom til stykket.

Jeg har alltid vært ei jente som har likt å ha mange gode venner, i stedet for en haug av bekjente. Jeg liker ikke overfladiskhet og å sitte å gossipe over en caffelatte med en person jeg sannsynligvis glemmer navnet på i løpet av neste uke. Jeg slipper med andre ord veldig sjeldent nye mennesker inn i livet mitt, da jeg heller vil bruke tiden min på de som faktisk er verdt å bruke den på. Blir jeg først glad i noen, så har de meg for alltid.

Jeg mener at man skal støtte, tro og gi håp til de man er glad i - spesielt når de har det som mørkest. Det er utrolig viktig å få mennesker rundt seg til å ha tro på seg selv, for uten selvtillitt og tro er ikke veien tilbake til topps lett. Man skal backe hverandre og dra hverandre opp dra sofaen den dagen bestevennen din eller kjæresten din helst bare vil grave seg ned i sofaen. Man skal hjelpe hverandre, stå på for hverandre og vise kjærlighet. Ubetinget kjærlighet.

Når jeg åpnet MacBooken for få minuter siden, bestemte jeg meg for å skrible ned det jeg tenkte på i samme sekund. Og det ble dette. I blandt er det godt å hurtigskrive, få frem meninger og tanker. Det verste jeg vet er folk som snur ryggen til andre når de har det vanskelig og ikke stiller opp når man trenger det som mest. En slik person skal jeg bare aldri bli, jeg vil aldri være en som gir opp mennesker jeg er glad i. Alle kan trenge en utstrakt hånd i blandt og man skal aldri føle seg for god til å gi en.

ny sommerkjole

Kjole fra Gina Tricot - Briller fra Marc by Marc Jacobs.

Var ikke kjolen fin, dere? En av de mange tingene jeg dro med meg fra dagens shoppingrunde. Fint med litt friske farger nå på sommeren! : D

vinn verdens beste solkrem?

Da jeg var i Tyrkia hadde jeg med meg to solkremer fra Riemann, et merke jeg aldri hadde prøvd før. Men fy søren, for noen fantastiske greier! Jeg hadde en på faktor 20 til ansiktet og en på faktor 10 til kroppen.

Som mange av dere kanskje vet, var jeg i fjor en av frontpersonene i Kreftforeningen, i kampen mot solarium. Der lærte jeg mye om hvordan man kan beskytte seg på beste mulig måte for å unngå solskader. Så jeg kan trygt si jeg har testet ut et hav av solkremer, men dette merket er uten tvil det beste jeg noen gang har satt mine hender i.

Riemann produktene kommer ut i en klar, flytende veske og kleber ikke som andre hvite solkremer. Jeg smurte meg inn 15 minutter før jeg gikk på stranden, og trengte ikke smøre meg igjen resten av dagen. De har nemlig hele 10 timers (!!!!) holdbarthet og er selvfølgelig vannfast. Kremen gir deg også den maksimale brunfargen - uten å gjøre deg solbrent. Den er i tillegg allergivennlig, luktfri etter påføring og uten parabener. Perfekt for meg som sliter veldig med pigmentflekker og har følsom hud..

Det er nå -15% rabatt på alle solkremene fra Riemann hos Blivakker.no, så jeg tenkte å tipse dere om å slå til. Det er utrolig viktig å beskytte seg mot solen, samtidig som man selvfølgelig vil bli brun. Ta meg på ordet når jeg sier det, folkens - disse produktene går jeg hundre prosent god for. Husk at dere i tillegg får fri frakt og ytterligere -10% rabatt på alt dere handler ved å bruke kampanjekoden LYKKE.

Og selvfølgelig, nå vil jeg gjerne dele ut en til dere heldige lesere. Så dersom nettopp du ønsker å få en god solkrem hjem i postkassen, er det bare å slenge igjen en kommentar! ♥

Reklame.

fra trening til parken

Dagens trening var INSANE! Følte jeg kunne løpe til månen + litt til, en helt fantastisk følelse. Når jeg kom hjem kunne jeg seriøst vri min egen topp, noe som virkelig tyder på at jeg har gitt alt. Så ut som ei svett purke i speilet . .

Nå er uansett strandbaggen pakket og jeg tenker å ta turen til parken. Sola steiker jo fortsatt her på Sørlandet, så da er det bare å utnytte det til det fulle. Magasiner, appelsinjuice og musikk er med, nå skal jeg kose meg! ♥

Psssst... Jeg har også vært en liten tur på trøsteshopping, siden min kjære har reist fra meg til Kosovo. Viser dere innkjøpene senere, jeg er storfornøyd!

endelig - ukens gullkorn

Mamma: Hvem har lagt merke på bordet?

Meg: Det er i hvert fall ikke meg.

Mamma: Man vet aldri med deg, du kom jo i går.

Meg: Jeg ble seriøst ikke mett av denne maten.

Granit: Neste gang må du kanskje spør om du kan få hele fisken da, vennen. Og ikke bare fileeten.

Celina: Kan du ikke bli med oss til Alanya?

Meg: Tror ikke Granit hadde likt det så veldig, etter oppstandelsene i fjor.

Celina: Jeg har en plan. Du reiser, bare du sier du reiser til Svalbard!

Mamma: Vi er i Fredrikstad nå.

Meg: Så gøy, er det fint vær i Sverige nå da?

Mamma: Sverige? Det må du love meg å aldri si til noen at du sa.

Pappa: Kan du kjøre båt da, er du flink til det?

Meg: Herregud, ja. Jeg kan til og med rygge med båt!

Meg: Jeg har kjøpt ny sykkellås! Den står låst nede nå.

(to timer senere.....)

Meg: Granit!! Jeg har mistet nøkkelen til låsen, vi må gå å klippe den opp!

Granit: Jeg vet faktisk ikke hva jeg skal gjøre med deg lengre..

Meg: Hvorfor tok du han med deg hjem?

Anonym: Det er et problem, jeg klarer ikke si nei til mannfolk.

Granit: Lager kveldsmat til deg nå. *fornøyd*

Meg: Åjaa. Du lager den fattige maten nå?

Granit: Årh, jeg lager den albanske maten ja, Kristina.

Meg: Kan du slutte å tro at Milo er et menneske?

Mamma: Jeg gjør ikke det. Men i dag har Milo fått spa av meg.

Hilde: Hun der er ikke helt god, hun tror hun er så kul

Meg: Hun tror til og med hun er kulere enn meg, og det er jo litt spesielt.

Meg: Plis da pappa, du har jo god økonomi du.

Pappa: Ja, men Kristina. Skal jeg straffes for det?

Granit: I bilen til din far står alt på Tysk, altså i Audien.

Meg: Jeg skal få pappa til å ringe til Tyskland og be de installere bilen på nytt.

hits