juli 2016

VI TO

ME AND MY BESTFRIEND

Jeg har aldri sett et bilde som beskriver meg og Nina bedre enn det over.... Og best av alt, det er tatt en av forbipasserende som var så snill at han spurte om vi ville at han skulle ta bilde av oss. Og det ville vi selvfølgelig ;-) Haha! Hodet bakover, full latterkrampe og bare glede. Nina ass, denne jenta er jeg så glad i! Vi hadde en så fin kveld i går, en skikkelig helaften! Først spiste vi god middag - jeg hadde indrefilet med fløtegratinerte poteter, grønnsaker og soppstuing - helt fantastisk digg! Etter et par timer tok vi turen videre på kino, hvor vi hadde bestilt billetter til Bad Moms. Skikkelig feelgood film, jeg lo så tårene trillet! Anbefales virkelig hvis du vil bli i godt humør og få deg en heftig latter :-) Og Mila Kunis? Fy søren, den dama er jo helt nydelig! Føler det har vært mangel på gode komedier den siste tiden, men denne slo virkelig ann. Yey!Nå har jeg muffins i ovnen, tenkte jeg skulle overraske familien med noe skikkelig godt til senere. Jeg hadde så lyst å prøve ut den nye KitchenAiden min, så det første jeg gjorde når jeg våknet var å begynne på baking... Haha! Vi skal passe mine fettere i dag, så jeg vil tro det er flere som blir glade for rykende ferske gulrot-cupcakes ;-)

EI LITTA JOGGETUR

Jeg må nesten åpne dagens innlegg med å si TUSEN TAKK for alle fine ord om leiligheten i går. Jeg blir jo helt overveldet! Ikke én eneste negativ kommentar har det kommet, og det gjør meg så inderlig glad! Skikkelig gøy og koselig at leiligheten falt såpass godt i smak hos dere også :-) Det er jo en fryd å blogge for dere altså, og ta dere med på nok en ny epoke. Tusen takk for at dere er nettopp dere - den fineste gjengen med lesere jeg kunne ønsket meg

GOOD MORNING

Her våknet jeg for ikke så alt for lenge siden, og tenkte å dra meg på en treningsøkt straks. Solen stråler i dag, men det er kald vind - så jeg ser for meg at det blir perfekt med en joggetur i det fine været. Jeg er endelig fin i formen igjen, etter at jeg klarte å dytte i meg dårlig vannmelon hos Hilde i går. Jeg merket det ikke en gang, tenkte bare at det var spesiell smak på den og spiste som en hest. Helt til Hilde også tar et bit, og nesten brekker seg.... Haha! Råtten frukt ass, jeg spyr og dør litt av meg selv som ikke merket den sykt crappy smaken.. Jaaiks! Men anyways, joggeskoene skal straks snøres på og jeg er klar for en frisk start på dagen! Men først - frokost og en episode av Pretty Little Liars. Jeg er helt hekta, jeg! Men lurer egentlig veldig på når de avslører den godeste A? Jeg er på sesong tre nå, og begynner å bli litt småsvett av jentegjengen som lever i det evige stresset ;-)

Ha en super start på lørdagen! Stor klem fra meg

VELKOMMEN HJEM TIL MEG

Jeg har gledet meg så mye til å vise dere mitt nye hjem! Det er ikke helt ferdig her enda, men likevel er det ferdig nok til at jeg vil vise dere :-) Jeg er så fornøyd med leiligheten min at jeg nesten må klype meg i armen hver gang jeg kommer inn her. For meg er dette drømmestedet, og jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd Leiligheten jeg bor i ligger i toppetasjen, er på cirka 100 kvm og ligger plassert midt i hjertet av Kristiansand-sentrum. Jeg har prøvd å få med alt på bildene, og jeg håper dere liker det! Eneste som mangler er vaskerommet, men det jeg har der er kun tørketrommel og vaskemaskin - enda litt ting jeg vil gjøre der, så det får komme ettervært. Uansett, velkommen hjem til meg!

GANG

Det første du ser når du kommer hjem til meg, er en lang og stor gang. Her har jeg en stor skyvedørsgarderobe rett ved døren, hvor jeg har alt av sko og jakker. Deilig med så mye skapplass!
GJESTEROM

Gjesterommet mitt er overhodet ikke ferdig, her skal jeg nemlig bygge kontor. Men det kommer med tiden, satser på at jeg får gjort det ferdig ila august :-) Her har jeg egen garderobe til gjestene mine, seng og litt slike ting. Gleder meg masse til å få kontor her, kjenner det skal bli skikkelig deilig å ha et eget sted jeg kan være for jobb.
SOVEROM

Soverommet mitt var veldig vanskelig å knipse bilder av pga dagslyset som kommer gjennom vinduene, men jeg prøvde så godt jeg kunne. Her har jeg malt veggene i fargen deco blue, og den er så latterlig fin! Mørk og dyp blåfarge, som gjør det til en fryd å sove der. På den ene siden har jeg walkin-garderobe, som er kledd igjen med fronter og speil i midten, fordi jeg ikke takler rot.... Haha! Her mangler det enda taklampe, nattbord og slike ting - men det viktigste er på plass.

SPISESTUE

Spisestuen min er jeg så happy med! Stolene er fra Hay og selve bordet er fra Bolia :-) Ved siden av har jeg peis, som du også ser fra stua. Gjett om jeg gleder meg til høst og vinter, da skal jeg ha så mange koselige middager her!
CHILLZONE

Liten ekstrastue, hvor jeg har valgt å plassere daybed med masse puter, lykter og kos. Her slapper jeg skikkelig av! Daybeden fikk jeg i innflytningsgave fra mine foreldre, og jeg elsker den. Her er det enda ikke ferdig, jeg skal få på plass et lite bord, samt bilder til begge veggene.


TOALETT

Badet mitt er jeg så sinnsykt happy med! Litt vanskelig å få frem fargene på bildet, men flisene er i en helt nydelige beigefarge - som gir en skikkelig lun og digg følelse. Her har jeg pyntet med produkter fra Voluspa og Meraki, samt detaljer fra VIPP.


STUE

Jeg er ikke ferdig med stua, så jeg tok ikke bilder av hele området til dere. På andre siden står tv'en min, hvor jeg enda mangler bilder. Det er en eviglang hvit vegg, så jeg må virkelig finne noe jeg kan henge opp der.. Haha! Ikke lett å skulle innrede så stort merker jeg, men det får komme med tiden. Sofaen min er fra Muuto og stuebordet er Ox Denmarq om noen skulle lure.KJØKKEN

Kjøkkenet er uten tvil min favorittplass i leiligheten! Det er fra KVIK, og jeg er så vanvittig fornøyd med det :-) Så mye skapplass at jeg ikke en gang får til å bruke alt, haha! Her ser du også rett over til spisestuen, noe jeg syns er veldig hyggelig når jeg f.eks har besøk - da blir det mye mer sosialt når jeg står å lager mat.

HOME SWEET HOME

Jeg tenkte jeg skulle få lage en homevideo også til dere, hvor jeg viser leiligheten på film. Men, jeg må bare få hjelp til filmingen av noen som kan det først :-) Uansett, nå fikk dere endelig sett nesten hele leiligheten. Her vil jeg bo for alltid

HART OF DIXIE

Denne serien begynte jeg å se sammen med Ida når jeg var i Oslo, og vi ble begge to ganske imponert av den. Av mangel på serier å følge med på sammen, bestemte vi oss for å se en ingen hadde prøvd før - og utrolig nok for to kresne serietryner, falt den godt i smak! Hart Of Dixie er ikke den mest geniale serien som er laget, men disse har vi vel alle sett ferdig uansett vil jeg tro? Men den er oppslukende nok til at man ikke trykker på iPhonen mens man ser, samtidig som den er skikkelig feelgood, søt og koselig. Anbefales hvis du vil ha litt lett underholdning rullende på skjermen!A GIRLY GUILTY PLEASURE

Hart Of Dixie handler om den superheite og nyutdannede kirurgen Zoe Heart, som er fra New York. Hun forlater storbyen til fordel for lille Bluebell i Alabama, da en ukjent lege ved navnet Dr. Harley Wilkens har etterlatt halve praksisen sin til henne etter at han døde. Zoe er lite optimistisk til livet i Bluebell, men kanskje er det ikke så ille likevel? Det sjarmerende stedet er fylt med fine mennesker, kjekke gutter, nye venner og mye uventet moro - men også en lege som stadig prøver å stikke kjepper i hjulene til Zoe. Videre får vi følge henne på ferden, og jeg gleder meg til å se hva Zoe klarer å få til med praksisen sin i de neste episodene. Superskjønn serie altså! Er det kanskje noen av dere som har sett den allerede? :-)

EN NYHET TIL BRØDSKIVA

annonse

Nå som jeg har sommerferie, er det så utrolig deilig at jeg plutselig har så mye tid! Tid til å nyte og ta seg ekstra god tid til hva enn jeg måtte ønske. Her om dagen stod lunsj med lillebror på planen, så da var det bare å dekke på med masse godsaker.

RØDBET SALAT MED COTTAGE CHEESE

En nykommer på lunsjbordet mitt, er Denja sin rødbet-salat med cottage cheese. Herregud, den er jo supergod! Jeg slår alltid en slag for sunnere varianter av matvarer, så hurra for Denja som har erstattet 2/3 av majonesen med cottage cheese. I tillegg har de fylt boksen med enda mer råvarer og salat, så her får du en skikkelig smaksbombe som gjør brødskiva til en liten fest :-) Jeg kjøpte fersk leverpostei, toppet med rødbetsalat og wow - det var dødsgodt! Absolutt noe dere burde prøve. Neste gang skal jeg teste ut i varm bagel med røkt kyllingpålegg - det tror jeg også vil smake superdigg!

Denja sin rødbete salat med cottagecheese finner dere hos
alle Meny, de fleste Coop Extra, Coop Mega og på alle Coop Obs.

ENDELIG SKJER DET

Nå sitter jeg spent å tripper her hjemme, i dag blir det nemlig siste levering av møbler til leiligheten! Noe som betyr at jeg endelig kan vise dere den, jeg håper jeg kan få knipset alle bilder ferdig og vise den frem allerede i morgen hvis ting går etter planen :-) I august/september skal den nemlig ut i hele fire interiøraviser, så da er det viktig for meg at dere får se den før dette skjer. Dere er som alltid første prio, derfor må jeg bare henge i! Hihi.. Ellers er været grått og litt trist på sørlandet i dag, men vet du hva? Det føles faktisk helt greit! Jeg begynner å bli litt småklar for høsten, gleder meg så til å fyre i den nye peisen min at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.... Haha! Sees igjen litt senere i dag, enn så lenge må du ha en super onsdag

vero moda kjole / aldo sandaler / michael kors klokke / ysl veske

A LITTLE SOMETHINGA TRUE CLASSIC

Dette fine armbåndet er endelig mitt :-) Jeg har siklet på det i over ett år, og prøvd å få tak i det flere ganger. Sist jeg var i Cannes hadde de det inne i fargen jeg ville ha, men ikke størrelsen. Så når jeg endelig fant både riktig farge og size i Oslo, var det ingen tvil om at denne lille skatten måtte bli med hjem. For meg som er relativt enkel i klesstilen, passer det perfekt med små detaljer som piffer opp antrekkene mine litt. Dette fine armbåndet i hvit og gull har allerede blitt min nye favoritt

KJÆRE NORWEGIAN

Da var jeg hjemme igjen i Kristiansand, dessverre uten bagasje. Jeg flyr av prinsipp nesten aldri med Norwegian, de gangene jeg gjør det er det fordi andre har bestilt reisen for meg eller at rutetidene passer ekstremt mye bedre sammen med planene mine. Uansett, i går fløy jeg hjem med nettopp Norwegian og landet på Kjevik. Alle fikk bagasjen sin, uten om meg og en annen dame. Det at baggen min forsvant er ikke problemet, sånt kan skje når som helst - det er kunderservicen jeg reagerer på. For det første hadde ikke Norwegian nok folk på jobb til at de kunne hjelpe oss, så jeg og denne damen ble stående å vente i nesten en time før vi i det hele tatt fikk se et menneske fra flyselskapet. Og når jeg først får hjelp, blir jeg bedt om å fylle ut adressen min - slik at baggen blir levert hjem til meg. Men når bagasjen min kommer, kunne de ikke gi meg svar på. I tillegg til dette, sitter en annen ansatt i bakgrunnen (utrolig lite interessert i å hjelpe oss som faktisk står i kø..), RØYKER på el-sigarett og ler for seg selv mens vi står der for å vente på hjelp. Er det seriøst mulig? Jeg trodde nesten hele greia var en dårlig prank. Det skal ikke være måte på elendig, frekk og håpløs kunderservice! Kjære Norwegian, dere må heller vurdere å skru opp prisene litt - slik at dere faktisk har råd til å ha folk på jobb.....


Uansett, det har vært en fin helg :-) Nå håper jeg bare bagasjen min kan komme, jeg har ringt Norwegian flere ganger og ikke fått svar. Heldigvis hadde min lillebror reservenøkkel til leiligheten min, så jeg kom meg hjem til slutt. Avslutter innlegget med noen fine bilder fra siste dag i Oslo, det har virkelig vært en helt fantastisk fin helgTIDENES VEKKERKLOKKE


SUMMER IN THE CITY

I dag våknet vi til en ulende brannalarm, men i morgentåken min jeg var bombesikker på at det var Wulffen som hadde installert seg tidenes wakeup-systemt her i leiligheten... Men det var det altså ikke. Så vi kom oss fort opp av senga, foråsidetsånn! Haha.. Planen vår var egentlig å ta en tur i Tusenfryd, men vi er begge to så slitne at karuseller ble byttet ut med lunsj i sola. Hva skjer med energien min om dagen? Har en misstanke om at kroppen min savner trening, så fra i morgen av er det tilbake med gode rutiner på nettopp dette :-) Men først skal siste dag i Oslo nytes! I kveld drar jeg nemlig hjem, og jeg gruer meg allerede til å reise fra Idaen min. Heldigvis blir det nok ikke lenge til vi sees igjen!

SPA-SØNDAG


RELAXATION SUNDAY

Varmen i Oslo har vært helt insane i dag, så etter en powerwalk på morgenkvisten - hadde vi egentlig tenkt å dra til sjøen for å bade. Men så fort vi ankom havet var det ikke bare oss der, men sikkert hundrevis av turister og mennesker som opptok all plass. For å ikke snakke om de som spiller pokemon, altså - det tar jo helt av? Jeg vurderer nesten å begynne med å spille selv. Men bare nesten. Er jeg den eneste som ikke er bitt av basillen eller? Haha! Anyways, det var for varmt til å gjøre noe som helst annet, så da bestemte vi oss like godt for å sjekke inn på spa! Flaks som vi hadde var det kun oss der mesteparten av tiden, så i tre timer plasket vi rund i vannet, tok badstu og boltret oss som vi ville. Så fantastisk deilig å få slappet skikkelig av!

I kveld blir det maraton på The Fosters og bare enda mer avslapping. Skikkelig søndagskos

CANDYFLOSS

God søndagsmorgen, godtfolk Hvordan har helgen deres vært? Jeg har storkost meg, og er glad jeg har to fine dager igjen her før jeg setter snuten tilbake mot Kristiansand. I går koste vi oss masse, startet dagen med parmaskinke-pizza og pepsi max i varmen, før vi la ut på en solid runde shopping. Jeg fikk med meg masse fint hjem, blant annet en liten skatt fra Hermes som jeg har ønsket meg lenge. Viser dere selvfølgelig en av de nærmeste dagene :-)

OSLOVE

Jeg fant en liten sykkel som solgte sukkerspinn, og måtte selvfølgelig kjøpe med meg et. Vel, det var gøy helt til jeg klarte å dytte megselv inn i utstillingen på sykkelen og fikk sukkerspinn over hele veska og buksa. Haha! Men det var godt da ;-) Kvelden gikk til bursdagsfeiring av fine Ida Helene, sammen med en flott gjeng jenter. En alle tiders helg - nå har jeg det fint altsåOSLOHELG
REUNITED WITH BESTIE

Det er så koselig å våkne opp i Oslo hos Idaen min! Jeg landet halv ni i går kveld, hoppet rett i taxi, la fra meg baggen og dro ut for å spise med bestisen. Jeg føler nesten jeg er i Barcelona på langweekend, det er så fint vær her - så jeg koser meg maks! Haha.. Vi spiste nydelig thaimat, tok ett par øl og klarte faktisk å komme oss tidlig i seng. I dag blir det lunsj og shopping, før det braker løs med bursdagsfeiring i kveld :-) Jeg er litt sånn om jeg bare skal drikke brus, de siste gangene jeg har vært ute har jeg liksom oppført meg som en apekatt rømt fra dyrehagen. Og vi husker jo alle hva som skjedde sist jeg var i Oslo? Da sov jeg jo utenfor blokka til Wulffen, med jakka mi som dyne..... Altså, nei! Nei, nei nei. Det kan ikke skje igjen, så vi får se hva jeg ender opp med å gjøre. Men en ting er sikkert - kjekt skal vi uansett ha det! Ønsker dere alle en superfin start på lørdagen

BOLLEKAKE, BROWNIES OG HYGGE

THAT'S A LOT OF YUMMINESS FOR ONE TABLE ..

Tenkte jeg ville vise dere et lite bildedryss fra gårsdagen :-) Altså, hvor digg ser ikke dette ut? Bollekaken har jeg lagt ut oppskrift på før, den finner dere her og dere må virkelig prøve den ut. Jeg tror det er det beste jeg vet - ingenting slår hvetebakst ass! Jeg disket opp med fruktsalat, brownies, bollekake og litt snacks vi kunne kose oss med. Så masse godt! Det ble en skikkelig fin kveld med familien, og heldig som jeg er fikk jeg superfine innflytningsgaver. Blir jo så glad og takknemlig!

Nå skal jeg straks bli hentet og kjørt til flyplassen, for å komme meg avgårde til Oslo. Iiiiig! Da blir det rett til Tjuvholmen, møte Ida, dra ut for middag og vin. Dette blir en så fin helg

RUND I TRYNET

Det skjer hver eneste sommer. Jeg trener bra gjennom hele året, men så kommer juni, og det bare sier stopp. Ganske så latterlig egentlig, men det er jo så mye annet som er gøy og frister mer enn å svette på et treningssenter når sola stråler ute. Da vil jeg heller bade, være med venner, spise is, kose meg på vannscooter, bruke tid med de jeg er glad i, spise god mat og ha det gøy dagen lang! Jeg har egentlig ikke tenkt så mye over det - vært litt sånn yolo og hatt i bakhodet at jeg uansett kommer til å ta skippertaket med trening og kosthold når sommeren er over - som jeg alltid gjør. Det har vært all fun and games, helt til Knollen kommer til meg her om dagen og påpeker at jeg har blitt rund i trynet. HEHE. Han prøvde å ro seg i land med å si at jeg sikkert bare hadde en dårlig dag sånn utseendemessig, men jeg kunne seriøst ikke annet enn å bryte ut i latter. Yep, jeg kan kanskje blitt litt rundere i trynet - men søren heller, denne sommeren har jeg det så latterlig fint! Så får hverdagen med all treningen min komme når den kommer, enn så lenge skal jeg fortsette å kose meg maks :-)

Men, jeg har planer om å få inn litt trening igjen. For trening gjør meg faktisk veldig glad! Jeg har bare glemt det litt. I går var jeg på joggetur, og jeg har planer om å gjøre det samme i dag. Bare se så fint det er her!

MAGIC MORNING WALK

Jeg har nettopp spist frokost, og skal straks snøre på meg joggeskoene igjen. En liten økt før jeg reiser avgårde til Oslo :-) Jeg blir noen dager sammen med bestevennen min, som jeg gleder meg til å se Wulff igjen! Vi har planer om alt fra bursdagsfeiring til tusenfryd, så jeg gleder meg masse! Flyet mitt går ikke før i kveld, så jeg skal bruke dagen til trening og jobb før jeg stikker avgårde. Hvordan er været i Oslo? Jeg håper på sol og sommer!

FAMILIETUR PÅ SJØEN

I går hadde jeg en superfin dag på sjøen sammen med familien fra morgen til kveld! Det var en så ekstremt fin dag, hvor sommeren endelig kom skikkelig tilbake :-) Skulle ønske det var sånn hver dag! Jeg skjønner seriøst ikke hva som har skjedd med været denne sommeren? Det er jo helt krise... Haha! Vi har jo nettopp fått ny båt, så da er det utrolig gøy å ha muligheten til å bruke den når solen først kommer. Båt er så gøy! Uansett, det var utrolig koselig å være med familien i går - som alltid
SNAPSHOTS FROM YESTERDAY

Nå skal jeg straks ut å løpe, før jeg skal rydde leiligheten og bake litt til senere. Da får jeg nemlig besøk av masse familie som ikke har sett leiligheten enda. Gleder meg til å vise den :-) Ønsker deg en super start på torsdagen

MIN LILLE UTEPLASS

Jeg tenkte å vise dere balkongen min :-) Den er langt i fra ferdig, hagemøblene skal fylles med puter og i tillegg må jeg plante for å gjøre det litt mer hyggelig. Lysslynger skal opp, og teppe skal også under møblene. Men, jeg har i hvert fall fått skrudd i sammen tingene! Nå begynner det endelig å komme seg her, og det er så sykt koselig å sitte ute til langt på natt. Jeg har nemlig kveldssol, noe som gjør det veldig fint å ha besøk ute - da kan man kose seg uten at man fryser :-)

ENJOYING LATE SUMMERNIGHTS HERE

Balkongen er ikke gedigen, men jeg er så sykt fornøyd med at jeg fikk plass til sofa denne gangen. Jeg hadde beregnet litt feil på målene, så bordet måtte pent stå ved siden av sofaen.... Haha! Meg og målebånd ass, det funker ikke. Gleder meg til å få opp til grønt her, plante litt og gjøre det fint - men enn så lenge koser jeg meg likevel. Jeg har vurdert å henge opp en prosjektor på andre siden av sofaen min, slik at jeg kan ha en liten utekino om sommeren. Altså, hvor koselig er ikke det? Vi får se hva jeg får til! Nå må bare finværet holde seg, slik at det blir mange fine kvelder herSOMMERFRI GJØR MEG GLAD

Denne sommerferien jeg endelig har unnet meg i år, kjenner jeg virkelig at har vært nødvendig. Det å konstant dele en stor del av hverdagen sin er krevende, men også det gøyeste jeg vet - fordi jeg er fult klar over at jeg muligens har verdens kuleste jobb. Men akkurat nå når mange av dere også har fri og ferie, i tillegg til at mine kollegaer og samarbeidspartnere også har gått i fri, så tenkte jeg - hvorfor kan ikke jeg gjøre det samme? Jeg er min egen sjef, så i år bestemte jeg meg for å ta den helt ut. Det å oppdatere bloggen er det eneste jeg gjør av jobb nå i sommer, og det føles helt fantastisk deilig :-) En til to oppdateringer skal det komme her daglig, og det er bare gøy - men noe stort mer kommer jeg ikke til å prioritere akkurat nå. Sommeren er nemlig lavsesong for meg som blogger, så jeg ser ingen grunn til å stresse rundt som jeg gjør året rundt ellers, når jeg faktisk har muligheten til å koble helt av. Så da vil jeg benytte meg av muligheten, med den beste samvittighet. Nesten, jeg skal innrømme det føles litt smådårlig fordi jeg nettopp får litt dårlig samvittighet for dere. Men jeg trenger denne tiden. Ikke fordi jeg er sliten eller lei, men fordi vi alle trenger en timeout i blant. Hverdagen kommer uansett tilbake fort nok.

Det er utrolig deilig å kunne løpe rundt uten sminke hele dagen, være med folk jeg er glad i uten å nødvendigvis dokumentere det og være ute så lenge jeg vil - uten å måtte løpe hjem for å oppdatere bloggen. Det er en skikkelig frihetsfølelse jeg vet jeg trenger akkurat nå. Så frem til i midten av august vil det være sommermodus hos meg, heldigvis både håper og tror jeg at dere også syns det er greit  Til høsten braker det løs med jobb og prosjekter for full guffe, så denne tiden her vil jeg bare nyte. Steike, det er deilig å logge litt av! Ikke stirre i iPhonen dagen lang, ikke dra med meg laptopen hvor enn jeg skal og ikke stresse fordi jeg alltid må dele. Denne tiden vet jeg vil gi meg påfyll av både motivasjon og inspirasjon til resten av året! Og det føles godt.

Takk for at jeg har så snille lesere som dere, dere er virkelig den beste gjengen jeg noen gang kunne ønsket meg! Hva gjør du i sommer? Jeg merker og vet at flere av dere har sommerferie, og det gjør meg glad. Jeg håper dere nyter denne fine tiden med alle dere er glad i, og er omringet av glede. Stor sommerklem sendes fra meg til dere alle

KYLLING MED MANGOSALAT

Den siste tiden har jeg vært skikkelig flink til å lage middag her hjemme hos meg selv! Når man bor midt i byen er det så alt for lett å løpe ut døra, hente takeway eller bare spise ute på restaurant. Men nå har jeg faktisk klart å skjerpe meg litt, og har faktisk makket meg til å lage middag hjemme tre dager på rad. Det er ny rekord til å være meg, dere vet jo at meg og middag egentlig ikke fungerer så bra sammen. Haha! I går hadde jeg kylling bakt med pesto og serranoskinke, sammen med en helt nydelig mangosalat. Denne retten er noe av det diggeste jeg vet, så jeg tenkte å dele oppskrift med dere :-)TIL TO PERSONER TRENGER DU:

2 store kyllingfileter Serranoskinke Grønn pesto  Mozarella
Avokado  Mango Ruccola  Rødløk Salt og pepper

SLIK GJØR DU:

Start med å dele kyllingfiletene i to, før du tar pesto i midten og ruller kyllingen inn i serranoskinke. Krydre godt med salt og pepper, før du strør over mozarella ost og setter det på midterste rille i stekevonen på 225 grader i cirka 22 minutter. I mens denne lages, kan du begynne på salaten! Kutt opp mango, rødløk og avokado, før du legger det i en bolle på en seng av ruccola. Bland alt godt sammen, og voila - du har en frisk og sunn sommersalat som smaker helt nydelig!HÅPER DET SMAKER

Denne retten må dere bare prøve, det er faktisk noe av det beste jeg kan tenke meg! Noe som også er skikkelig digg, er å strø over en pakke pinjekjerner på kyllingen før du setter den i ovnen. Det glemte jeg denne gangen, noe som irriterte meg litt - det er nemlig såå godt! Rask, sunn og god middag

I DAG SKAL JEG BARE ..

Maren: Hva driver du med?
Meg: I dag skal jeg bare betale regninger, vaske leiligheten og spise grønnsaker.
Maren: Det er den dagen i dag, ja....

Ferielivet ass, jeg blir jo helt ute av rutiner! Så får jeg helt angst i hodet, stikker på Kiwi, fyller opp handlekurven med grønnsaker jeg egentlig hater og løper hjem for å redde meg selv. Så i dag er altså dagen for skippertak, og det er høyst nødvendig! Jeg får så sykt uro i kroppen når jeg føler jeg ikke har stålkontroll på viktige ting, derfor må jeg slå ihjel noen timer for å få unnagjort alt. Etterpå tenkte jeg å dra meg på løpetur, hvis jeg i det hele tatt husker hvordan man bruker kroppen til å svette litt... I kveld blir det middag sammen med Hilde, så godt mulig jeg må enda en tur på butikken etter mitt lille sammenbrudd i stad hvor jeg kun kjøpte grønnsaker og fullkornsris for en latterlig høy sum... Haha, jeg dør litt av meg selv her jeg sitter! Men jeg er glad da og har det fint, så jeg kan egentlig ikke klage! Må bare få litt kontroll på ting igjen, si :-)
Hvordan har dere det, fine lesere?
Jeg håper sommerværet snart kan komme tilbake til oss alle!
♥ ♥

EN FIN HELG


ONE HAPPY WEEKEND

For en fin helg dette har vært! Gårsdagen gikk til hygge med venner fra morgen til kveld, først lunsjkos i sola med Maren og deretter ut med en fin gjeng på kvelden. Endelig fikk jeg innviet balkongen min også, som har blitt så fin med nye hagemøbler! Nå er jeg ganske så sliten, så jeg skal hoppe i bilen og kjøre hjem til familien straks. Mamma har passet Milo i noen dager for meg, så nå kjenner jeg at jeg savner min lille bestevenn maks. Gleder meg til familiesøndag med god middag og bare kos

HER OPPDATERER JEG MEST

Det er ingen tvil om hvor jeg oppdaterer mest, snapchat er så utrolig gøy! Den siste tiden har det skjedd så mye morsomt, og jeg har lagt ut en haug av filmer :-) Derfor har jeg ikke fult så mye bilder å by på under her, da det går mest i video - men jeg har jo litt å vise dere. Som jeg savner den gode gjengen vi var på palmesus, jeg skulle seriøst ønske det var festival hver eneste helg.... Haha! Er jo så gøy å være en haug av venner samlet, spesielt de man kanskje ikke ser så ofte. Yaaaay, sommeren altså - i år har den vært så fin! Og finere blir den, gleder meg til alt jeg har i vente :-)

LADYYYKA - FOLLOW ME
ORD BLIR FOR SMÅ

Jeg vil åpne fredagens innlegg med å si jeg føler meg helt dårlig etter terrorangrepet i Nice, og sender tanker til alle rundt i verden som er pårørende eller var der når den fryktelige hendelsen skjedde. 50 personer svever mellom liv og død, mens 84 er bekreftet døde. Det gjør så vondt å vite at onde mennesker som er i stand til å gjøre slike ting løper fritt rundt i verden, og jeg blir livredd over at ting som dette faktisk skjer.. Ord blir for små i en slik sammenheng, så jeg trenger egentlig ikke si så mye mer annet enn at dette berører tankene mine veldig og at jeg syns det er forferdelig trist. Jeg vil likevel si at det er viktig å fokusere på det positive, være gode mot hverandre og huske at verden fortsatt har mye godt i seg. Er det noe som kan bekjempe ondskap, så er det godhet og kjærlighet. Mine tanker går til alle pårørende, og Nice - et av de fineste stedene jeg vet om.


Denne fredagen tenkte jeg bare å roe helt ned, rydde leiligheten, vaske klær og få litt orden. Etter flere dager på farten er det virkelig nødvendig, så jeg gleder meg til en etterlengtet hjemmekveld :-) Det ble en heftig sent i går, derfor passer det perfekt å lade batteriene litt nå! Håper derimot jeg klarer å holde meg i ro, dere vet jo meg - plutselig løper jeg avgårde på nye eventyr selv om planen egentlig var det stikk motsatte.... Haha! Sender en stor klem til dere alle, og ønsker dere en fin fredagskeld

VANNSCOOTER TORSDAGSOMMER PÅ SØRLANDET

For en dag! Jeg har storkost meg i syv timer ute på sjøen, med vannscooter og lek dagen lang. Når jeg våknet i morges meldte det regn og torden, men jeg krysset fingrene og bestemte meg for å trosse været. Jeg skulle ut å kjøre, uansett. Vel, etter 30 minutter på havet kom regnet dalende og jeg følte seriøst vi var med i en dårlig skrekkfilm hvor jeg ble redd det ville ende med at vi måtte få hjelp. Men heldigvis kom vi oss i land, la til kai og dro inn til Fiskebrygga for å få i oss litt varm mat. Og så fort maten var spist opp, klarnet heldigvis været til igjen! Solen strålte, himmelen var blå og det ble en helt perfekt dag for leking på jetski.JETSKI, SUMMER AND SUN

Alt gikk egentlig ganske smertefritt, helt til Stian fant ut at han skulle prøve på et nytt triks og jeg selvfølgelig ble helt gira på å kjøre i gang med dette. Og hva skjer? Jo, vannscooteren velter og vi havner begge to på sjøen. Med tre iPhoner i jakka! Og vannscooteren? Den kjører videre, mens Stian må legge på svøm etter den. Altså, jeg trodde jeg skulle dø av latter! Det endte heldigvis bra, og da ble det nok et morsomt sommerminne man kan se tilbake på.. Haha! Nå skal jeg ta meg en varm dusj, og gjøre meg klar for kvelden :-) Hvordan har torsdagen din vært? Håper du har det kjempefint og at livet smiler

BILDEVEGG I STUA

annonseLIVINGROOM DETAILS

Jeg er så innmari fornøyd med den nye bildeveggen min! Ble det ikke fresht? Det er ingen tvil om at stilen i leiligheten min er stram og ren, uten dilldal og pynt som slenger alle veier. Rette linjer, men det skal likevel være koselig her. Leiligheten min er på 104 kvm, så det er mye vegger - derfor var det ekstremt gøy å endelig få opp noe på veggen bak sofaen. Det ble så utrolig mye finere her med en gang dette kom opp, og jeg er så fornøyd at jeg flyr snart i taket av glede. Yaaay! Alle plakatene mine er bestilt fra Desenio.no, det samme er også rammene.Marc Jacobs HER / Kate Moss HER / Verdenskart HER / Fjær HERDESENIO.NO

Jeg har bestilt plakater og posters fra denne nettbutikken før, og blir alltid like fornøyd :-) Bildene er faktisk superbillige, ikke galt på prisen i det hele tatt! I tillegg har de rask levering, og alt går veldig smooth for seg. Jeg har også hengt opp bilder i gangen, men dette får dere se senere når jeg viser leiligheten i sin helhet. Så, hva syns dere om resultatet? Jeg er superhappy, og koser meg så sykt her hjemme. Fine leiligheten min, her vil jeg bo for alltid

SISTE FINISH

Yes, i dag er en bra dag! Hvorfor? Jeg skal endelig få gjort siste finish på leiligheten! Så da betyr det bare en ting, dere skal endelig få se den i sin helhet :-) Det er fortsatt ting som vil mangle, kontoret mitt er ikke en gang begynt på enda og så må jeg få bestilt en daybed. Men om jeg skal vente på dette på toppen av det andre, blir det en liten evighet til jeg får vist dere den. Så da får jeg heller ta det viktigste i dag, slik at jeg endelig kan få vist den frem! Har litt smådårlig samvittighet over at det har tatt over en måned å vise bilder, men tro meg - jeg gleder meg like mye som dere til det blir ferdig her!

Ellers våknet jeg 05.30 i dag, fra et mareritt som bare var helt krise. Vonde drømmer ass, jeg hater det! Jeg drømte at hele familien min ble tatt av verdens verste terrorgruppe (jeg tørr ikke skrive navnet en gang..), holdt til fange sammen med mange andre og bare måtte kjempe for livet i flere dager. Nei, fy søren! Jeg var helt svett når jeg våknet, og stod like godt opp av senga fordi jeg var livredd for å drømme videre... Haha! Så nå skal jeg komme meg på trening, hente pakker på posten og vente på hjelp til å få ferdig leiligheten. Ser dere igjen litt senere, i mens tenkte jeg å vise gårsdagens antrekk

veske céline / skjørt & topp bikbok / sandaler aldo / solbriller valentino

DET HVITESTE SMILET

annonse

Som blogger er jeg heldig, jeg kan svømme i produkter og teste det jeg ønsker - men en ting er jeg alltid fast bestemt på. Jeg skriver kun om de tingene jeg bruker selv, og derfor kan gå 100% god for. En liten stund tilbake ønsket Premium White at jeg skulle teste tannblekingen deres, og jeg ble selvfølgelig nyskjerrig. I tillegg trengte jeg uansett en ny runde bleking, så jeg sa ja og bestemte meg for å gi produktet en sjanse. Jeg har prøvd tre forskjellige merker innen tannbleking, men har med hånden på hjertet ALDRI testet noe så effektivt som denne. Allerede etter første gang merket jeg en helt latterlig stor forskjell på tennene mine, og da var det ingen tvil om at dette måtte jeg fortelle dere om. Det er så GØY når ting fungerer sånn skikkelig bra!HOME WHITENING SYSTEM

Jeg er jo utålmodigheten sjæl, derfor er det perfekt at det for meg holdt med fem dager med bleking på dette merket. Mer trengte jeg ikke, for tennene var allerede mer enn hvite nok! En behandling varer i 25 - 30 minutt, blekemiddelet smaker tannkrem og det er bare god stemning :-) Jeg tenkte jeg skulle gi dere en liten miniguide på hvordan du bruker Premium White.HOW TO USE IT

Først og fremst, Premium White profesjonelt tannblekingssett forhjemmebruk. Resultatet er det samme man oppnår hos tannlegen, men til en mye lavere pris. Med denne blekingen får du med LED- lys for bleking, som gir et overveldende hvitt resultat. Det er med hånden på hjertet det villeste jeg har vært med på! Så om er lei av gule tenner, misfarging fra ting som kaffe, snus, vin, te..osv.. - burde du virkelig teste ut denne blekingen du også.

Det du først gjør er å koke opp vann i en kjele, senke tannskinnene ned i det kokende vannet og holde de der i tre sekunder. Så tar du tannskinnene inn i munnen og biter sammen - slik at de blir perfekt formet etter tennene dine. Dette trenger du kun å gjøre en gang, ikke hver gang du skal bleke.

Så sprayer du tannbørsten din med sprayen som følger med, og børster tennene i 60 sekunder. Sputt ut blandingen, fyll i blekemiddel i tannskinnene og plasser de på tennene dine.

Plasser LED-lyset på plass i munnen utenfor tannskinnene, bit rundt og vent i 25 - 30 minutt. 25 minutter holder for meg, men om du vil ha fem minutter ekstra - så gjør du det. Når du er ferdig skyller du munnen og børster av hvis du har rester av geleén.Resultat av fem runder med premium white, 100% uredigert.

Premium White kan du bestille HER, til en kampanjepris på kun 449,-. Vanligvis koster dette settet med bleking 1190 kroner, så dette er absolutt et supert tilbud! Jeg må med hånden på hjertet si at dette er den absolutt beste tannblekingen jeg har brukt, noensinne! Så dersom du ønsker deg hvite tenner på under en uke, må du så absolutt prøve ut denne. Jeg er så vanvittig fornøyd, og tror aldri jeg har hatt såpass hvite tenner før. Anbefales på det varmeste! :-)

TOPP FEM SERIER

Som dere vet er jeg en tvserie-junkie uten like. I dag tenkte jeg å vise dere fem av mine favoritter :-) Disse har jeg garantert fortalt dere om før, men jeg gjør det like gjerne igjen! Sommeren byr på regn og gråvær for mange rundt i landet, derfor er det perfekt å ha en serie man kan slappe av med på kveldene. Jeg har en haug av favoritter, og dette er nok mine topp seks. Hvilken tv-serie er din favoritt? Fortell gjerne, jeg er sikker på at flere av leserne mine blir glade for nye tips innen denne kategorien!

A MUST SEE

DEXTER

En annerledes krimserie enn du noen gang har sett, denne serien er så fantastisk spennende og avhengighetsskapende! Dexter handler om nettopp Dexter, som er hovedpersonen i denne utrolig spennende krimserien. Dexter opplever en traumatisk hendelse som barn, og blir foreldreløs bare tre år gammel. Han blir adoptert av Harry Morgan, en politimann som finner han på åstedet hvor moren til Dexter er drept. Harry forstod tidlig at Dexter hadde farlige tendenser, og lærte han å kanalisere sin grusomme lidenskap (som går ut på å drepe på grunn av spenningen), ved å gi den en konstruktiv mening: Å drepe folk som fortjener det, folk som vet hvordan de lurer rettssystemet, slipper unna og aldri blir pågrepet for sine gjerninger. Dexter Morgan jobber som blodekspert for politiet i Miami og lever samtidig et meget spesielt dobbeltliv. På dagtid jobber han for å sikre spor som kan finne og felle mordere juridisk. På nattestid gjør han jobben litt mer grundig og jakter selv på den kriminelle og tar livet av personen. 

SONS OF ANARCHY

Tidenes dramaserie som er umulig å legge fra seg hvis man først har begynt! Dette er nok min store favoritt, den er altså så sykt bra :-) Sons Of Anarchy handler om en motorsykkel-klubb i California, som mildt sagt ikke holder seg til loven. Serien tar for seg historien til Teller-familien fra småbyen Charming, sammen med flere medlemmer av Sons Of Anarchy, familien deres, innbyggere fra byen, samt rivaler og motstandere som arbeider for å stoppe klubbens farlige posisjon. Dette er en historie om en motorsykkelgjeng som kaller seg SAMCRO, og medlemmenes liv i hjemme og i klubben. Denne må dere alle få sett!

SUITS

Suits handler om advokatduoen Harvey og Mike, som stadig har nok å henge fingrene i. Harvey er en anerkjent og populær advokat i Manhattan, og han velger å ta en stor risiko ved å ansette den smarte Mike Ross som sin advokatfullmektig. Det er nemlig et problem, Mike har ingen juridisk eksamen. Men med et utrolig kunnskapsnivå og fotografisk hukommelse gjør Mike til et unikt juridisk talent og dette veier opp for den manglende utdannelsen. Dette blir deres godt bevarte hemmelighet som knytter dem sammen til en uslåelig duo. Velkommen til Suits, en fantastisk bra tv-serie som utspiller seg i Manhattans maktsyke advokatverden - en arena der løgn, bedrag og tyveri bare er en del av jobben.

THE FOSTERS

Denne serien er så fin, og helt utrolig bra! Serien handler om en flott familie med både fosterbarn og biologiske barn, som alle oppdras av to mødre. Steff og Lena, hvor den ene er rektor og den andre er politi. De er en familie på fem, som får seg en uventet prøve når Lena møter på Callie, en tenåring med en trøblete fortid som har bodd i flere ulike fosterhjem. Familien bestemmer seg for å ta til seg Callie, i den tro om at hun bare skal bli i noen uker, frem til hun får en mer permanent plassering...

WHITE COLLAR

White Collar handler om storsvindleren Neal Caffrey, som prøver å rømme fengselet etter fire års soning for å finne sin store kjærlighet. Han blir tatt, og i stedet for å få fire nye år i fengsel, inngår han en avtale med FBI. Han skal hjelpe de med å løse saker, finne forbrytere og løse vanskelige saker. Det skal han gjøre ved å bruke sin egen ekspertise som hvitsnippforbryter, forfalsker og svindler. Neal havner i FBI-agenten Peter Burke sin "varetekt", og må gå med fotlenke døgnet rundt, slik at han ikke får muligheten til å rømme landet. Neal sjarmerer alle i senk med sitt flotte utseende og vinnende personlighet, er forbausende smart og er med på å løse en rekke spennende forbrytelser som spenner fra utpressing til drap. Utenfor jobben sin hos FBI, etterforsker han sin kjærestes forsvinning, og nettopp dette er Neal sin personlige motivasjon for å samarbeide med FBI. Vil han finne sin kjære med de få sporene han har? Og vil han klare å holde seg lovlydig? Oppi alt kaoset blir Neal og Peter forbausende gode venner, de blir på mange måter Tuppen og Lillemor på stadig nye eventyr.

bilder: viaplay, netflix og abc

TYPISK MEGHISSIGPROPPEN

Jeg er alltid i godt humør, men er det noe jeg også er - så er det hissig. Både venner og familie sier at jeg er den personen som er mest lett å fyre opp i hele verden. Typisk meg er å si at jeg ikke bryr meg, men så gjør jeg egentlig det og hva skjer da? Jo, jeg får en liten klikkings... Haha! Heldigvis er jeg aldri langsint, så om jeg blir hissig - er jeg like glad fem minutter etterpå. Jeg klarer aldri gå rundt å være sint! Må bare le av alle hissigpropp momentsene mine, de er det mange av...

RASTLØS

Jeg kjeder meg ekstremt lett, og liker at det skjer noe rundt meg. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg klager til f.eks Hilde om hvor kjipe jeg syns resten av gjengen er... Hva da god venn? Ler meg ihjel! Greia er at jeg liker å tro at livet er en fest, så her i gården skal det helst skje noe helt sykt hver eneste dag. Men det gjør det jo naturligvis ikke, til min store fustrasjon. Det gøyeste jeg vet er nemlig å gjøre morsomme ting, jeg lever ikke for helgene - jeg lever for hver eneste dag. Samme om det er tirsdag eller lørdag - gøy skal jeg ha det. Uansett! Haha..

UTÅLMODIG

Jeg liker helst å få det som jeg vil, og er en ekstremt utålmodig sjel som ikke liker å vente på noe som helst. Så, la meg gi et lite eksempel! Når jeg var på visning på leiligheten jeg bor i nå, fikk jeg nok et lite anfall. Jeg var nemlig helt sikker på at jeg aldri kom til å få leiligheten, grunnen var at jeg var den yngste på visningen og alle andre rundt meg var ektepar i 50 årene som sikkert kom til å ta meg i budrunden. Jeg hadde med meg mine foreldre på visningen, og ble så sur når jeg så alle andre som også var der. Så jeg trampet rundt i leiligheten, før jeg fortalte min far at vi bare skulle gå. Dette orket jeg ikke bruke tid på, det var jo bare maks unødvendig følte jeg! Så jeg nektet å se resten av leiligheten, og satt dritsur i bilen på vei hjem. Dette kom jo aldri til å gå min vei! Trodde jeg... Dagen etter vant jeg budrunden, så jeg skulle kanskje smurt meg med bedre tålmodighet når jeg faktisk var på visningen og se ordentlig over hva som faktisk var her. Men neida, det hadde ikke Frk Andersen tid til.... Haha! Note To Self: Man får det som regel som man vil - men i blant må man bare smøre seg med litt tålmodighet ;-)KLØNA

Jeg er tidenes kløne, som alltid havner opp i de rareste situasjoner og klarer de rareste ting. Hver eneste dag skjer det noe som ikke er etter planen! I går skulle jeg gå ned i søppelrommet, og hva skjer? Jeg presterer å skli på noe vann, og tryner rett ned i betonggulvet med hodet først. Er dere klar over hvor vondt det var eller? Jeg så stjerner, og ble faktisk liggende i noen minutter før jeg klarte å reise meg opp. Auu! Og dagen før? Da skulle jeg hilse på en av mine nye naboer, men måtte parkere bilen først - mens hun stod å så på. Sånt blir jeg stressa av! Og når jeg blir stressa, da går ting straka veien... Jeg tenkte jeg skulle prøve å være ekstra flink for å ikke virke som en nyfødt tulling (jeg er den yngste her jeg bor..), men neida - selvfølgelig gikk ikke dette heller etter planen. Jeg rygget like godt ned min egen sykkel når jeg først var i gang ;-) Livet ass..

I KVELD SLAPPER VI AV

Det er ingen tvil om hva resten av denne søndagen skal gå til - avslapping! Høyt trengende etter en travel, men helt ekstremt gøy uke :-) Nå skal jeg straks avgårde for å hente indisk takeaway, som da blir kveldens middag. Lov å være litt lat på matfronten når det er søndag, sant? Jeg har hatt lyst på skikkelig spicy tikkamasala lenge nå, så gjett om magen rumler av bare tanken! Ellers blir det dyna i sofa, netflix maraton og bare kos frem til det er sovetid

nelly body / lindex jakke / vero moda bukse / sapatos sko / quay solbriller / ysl veske

LEVA LIVET

Livet altså! I går var jeg på konsert med noen av gutta, Pål og Audun spilte opp til allsang - og for en kveld det ble! Levva Livet var en av sangene som ble spilt, og da ble jo jeg så giret, fornøyd og glad at jeg seriøst nesten føyk til himmels. For livet er altså så bra at jeg vet snart ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Jeg har en frisk og fantastisk fin familie, en vennegjeng som betyr alt for meg og en jobb som gjør meg glad hver eneste dag. Jeg er heldig som trives såpass godt i egen hverdag at jeg ikke bryr meg om det er mandag eller lørdag - for uansett hvilken dag det er, så har jeg det fint. Når jeg begynner å tenke på dette så blir jeg helt rørt, og evig takknemlig :-) Både Stian og Magnus er gode venner av meg, og en ting har vi alle til felles - vi lever av det vi elsker. Så i går når lykkebarometeret nådde toppen for Frk Andersen, måtte jeg selvfølgelig holde et lite foredrag om hvor gøy jeg syns dette er. Jeg vet ikke helt hvor godt guttakrutt fulgte med i talen min, men jeg mener det virkelig - man skal ikke ta slikt for gitt. Nei, livet må leves - og man er uendelig heldig hvis man kan leve det slik man vil


HAPPY NIGHT WITH GOOD FRIENDS

Nå er det søndag, regnet plasker ned utenfor og været er grått - men det gjør meg absolutt ingenting :-) Hotellbuffet står på planen i formiddag, samt bordtenniskamp med gode venner. Gleder meg allerede! Hva står på planen deres, godtfolk?

DA VAR DET HELG

Sorry ass, men videoen med Geir måtte rett og slett gå... Denne gangen gikk nok ting litt over streken, noe som ikke er like gøy for alle. Vi får satse på en ny runde til neste uke, så skal vi begge to roe oss ned fem hakk. Jeg har en tendens til å snakke før jeg tenker, i kjent stil blir jeg alt for giret og dundrer løs med ting som ikke alle syns er like morsomt som meg. HEHE. Skjerpings, Andersen! Tror jeg må komme meg på et nedjekkings-kurs asap ;-)SUSHI WITH MY BABE

Anyways, denne dagen har vært superfin! Jeg startet morgenen med å shine over leiligheten og fylle opp kjøleskapet for helgen, før jeg dro på lang løpetur i skogen sammen med Milo. Så deilig med en langtur i bymarka når solen stråler ute! Om ikke lenge blir det fotballkamp på meg, før jeg skal være med en venninne senere ikveld. Hva er planene dine for fredagen?

DET BLIR IKKE BEDRE

Regnet plasker ned her i Kristiansand, derfor er det godt vi fikk en solskinnsdag som i går. Altså, som jeg koste meg! Jeg og Maren tilbrakte formiddagen på Sjøhuset, hvor vi koste oss med skalldyr og god drikke. Og selvfølgelig gode samtaler, her skjer det så mye for tiden at jeg har ikke kontroll selv en gang - jeg må bare le! Maren er den personen jeg ser mest av alle, vi sees minst en gang hver eneste dag og snakker i telefonen i hvert fall fem ganger daglig. Og det til tross for at vi bor tre minutter unna hverandre.... Haha! Uansett hva vi gjør, så er det alltid gladstemning, er det noe vi to kan - så er det å kose oss :-)DOESN'T GET ANY BETTER THAN THIS

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra besøk hos min kjære Susanne, hun fikk baby for rett over to uker siden - og lille Benjamin må være det skjønneste jeg noen gang har sett. At det er mulig å være så liten og nydelig?? Jeg smelter helt! Dagene går nonstop for tiden, så nå skal jeg straks videre igjen. Sushikveld med Hilde står på planen, gleder meg en haug! Steike - jeg er heldig med vennene mine altså! For en herlig gjeng jeg er omringet av
KUNSTEN Å VÆRE GOD

I en hverdag som fort kan virke hektisk, overfladisk og busy - så er det viktig å ikke glemme de tingene som virkelig betyr noe. Ting som familie og venner, at man er heldig som lever i et godt og trygt land - samt at man ikke trenger å sovne sulten om nettene. Har du disse tingene i livet ditt, trygghet og kjærlighet - da er du heldigere enn du tror. Det å sette pris på de viktige tingene, være et menneske som løfter andre opp og tar vare på de rundt seg - er ekstremt viktig for meg. I et samfunn som fort kan bli egoistisk, syns jeg det er viktig å åpne øynene sine og se seg rundt. Ta litt ansvar, være generøs og hyggelig. Det er slike ting jeg selv mener er en annerledes, men fin ressurs for en bedre og litt snillere fremtid :-)

For det er nesten litt trist, hvor mange slemme mennesker som løper rundt her i verden. Da snakker jeg spesielt om jenter. Altså, hva er det med enkelte? Stygge blikk, nedsettende latter og nesa i sky. Jeg kommer aldri til å forstå greia! Det er ingenting som er mer usjarmerende enn en pen jente, som løper rundt som sinnataggen rømt direkte fra Frognerparken. Som blogger er dette noe jeg opplever ekstremt ofte, jenter som ikke kjenner meg - men som likevel tror de gjør det og har dannet seg en mening. Hvor feil kan det bli, egentlig? I helgen skjedde det igjen, en jente som stadig spaserte forbi meg og ga meg blikk som overhodet ikke var hyggelige. Personlig så orker jeg ikke sånt, så jeg bestemte meg bare for å si hei og bare være hyggelig. Jenta var kanskje sur på meg, men hun var superpen og sikkert snill sånn egentlig - så da fortalte jeg henne det og prøvde å få situasjonen til å bli bedre :-) Og hva skjer da? Jo, tonen ble en helt annen og hun fortalte meg hvor mye hun egentlig likte bloggen min, selv om hun nettopp hadde fremtonet noe helt annet med oppførselen sin. Slik tror jeg bunner i kun en eneste ting - usikkerhet. Er du trygg nok på deg selv, skal du aldri føle et behov for å dra ned de rundt deg.

WHATEVER YOU ARE, BE A GOOD ONE

I en verden hvor jenter ofte hater jenter, syns jeg det er kult med de som prøver å gjøre det motsatte. Det er lov å strekke ut en hånd, selv om det kanskje føles skummelt i øyeblikket. Jeg skal garantere deg en ting, om du prøver å være småslem mot meg - vil du få det totalt motsatte tilbake. For hvorfor skal man løpe rundt å oppføre seg som en tulling? Det er så latterlig teit at jeg finner ikke ord! Ser du en jente du syns er pen, har fine klær eller en jente du vet er flink i jobben sin - så si det da vel! Eller ikke si noe i det hele tatt, men bare ikke spre hat eller lek kul for å prøve å få henne usikker. Det skinner nemlig rett igjennom, og det er bare trist å se på. For hvorfor skal det være sånn? Det å presse noen ned, vil aldri løfte deg opp.

Personlighet, smil og utstrålig betyr så utrolig mye, og vinner over et flott utseende anytime. Er du ikke enig? Det er jo ingenting annet enn 100% sant! Nei, vær snille med hverandre folkens. Jeg er ingen helgen jeg heller, men en ting vet jeg med meg selv så er det at jeg er aldri slem, nedsettende eller sprer dårlig energi mot noen. Man taper aldri på å være snill, pushe frem medmennesker og dele et smil med fremmede. Tvert i mot - slik vil bare få deg opp og frem :-)

THE BOMBER

Denne døgnrytmen tar livet av meg altså... I natt sovnet jeg ikke før 04.30 - så jeg hadde håpet jeg kunne sove litt lenge på morgenen i dag og liksom få hvilt ut etter helgen i samme slengen. Men hva er det da som skjer? Milo som har kommet hjem igjen etter en uke på spa hos mamma (lol..), står utenfor døra mi allerede syv på morgenen og holder show. Hundelivet ass, jeg skulle aldri skippet det valpekurset når han var liten - for den hunden min vet seriøst ikke hva nei betyr. Så nå er jeg trøtt som en strømpe, men må bare komme i gang med dagen. Tapt jobb skal bli tatt igjen, for selv om jeg liker å tro det, så har jeg ikke 100% ferie. Planen er å jobbe på til i fem-tiden, før jeg finner på noe annet gøy :-)


nelly jakke / gina tricot bukse / valentino solbriller / nike sko

Denne jakken er det forresten så mange av dere som har spurt om, men dessverre er den utsolgt - så jeg får ikke gitt dere link. Jeg skal heller hyle ut om den kommer på lager igjen! Ha en fin start på dagen, godtfolk

KAPTEIN SABELTANNKONGEN PÅ HAVET

Det har liksom blitt en liten sommertradisjon at vi drar for å se Kaptein Sabeltann sitt årlige show. Det er jo så sykt gøy, uansett hvor gammel man er! I går var det premiere, og fy søren - vi koste oss ihjel! Jeg syns det er så gøy at flere av de gamle sangene fortsatt er med, slik at jeg kan synge med og flashe litt tilbake til barndommen... Haha! Gladstemning på høyt nivå :-) Tenkte jeg skulle stalke meg frem til å få en selfie med kongen på havet når showet var ferdig, men jammen fikk jeg et soleklart nei når jeg spurte om bilde. Altså, hva gir du meg? Ble så skuffet at leppa mi må ha nådd bakken.... Haha! Uansett, dette er absolutt en ting du burde få med deg hvis du er i Kristiansand i sommer. Showet er virkelig helt vanvittig bra, med dyktige skuespillere, rått lysshow og fantastisk musikk. Lett at jeg kunne dratt dit fem ganger til, uten å gå lei i det hele tatt :-)

GOD MORGEN

God tirsdagsmorgen, dere! Jeg hadde egentlig planer om å oppdatere dere en gang til i går - men så fant jeg plutselig ut at jeg heller ville bruke tiden på å åpne snapchatten min for å snakke litt med dere - slik at dere kunne sende til meg. Jeg hadde den åpen i en time, og jeg tror aldri jeg har stresset så mye før. Ever! Det tok mildt sagt helt av, men jeg tror jeg klarte å svare 98% av de som sendte med film eller bilde :-) Veldig koselig altså, dere er så snille alle sammen! Jeg tenkte å åpne den litt fremover for å ha litt mer personlig kontakt med dere, eneste er at jeg får så dårlig samvittighet hvis ikke alle får svar. Men jeg gjorde så godt jeg kunne, og det virket som dere syns det var en gøy greie :-) Beste leserne!TRYING OUT MY NEW SELFIEMIRROR

På kvelden dro jeg på Kaptein Sabeltann med noen kompiser, og det var så gøy! Tok litt bilder til dere, men kamera stod på feil instilling - så jeg må se om de i det hele tatt er brukbare. Satser på at jeg får lagt de ut senere! Nå skal jeg hjem til familien å hente Milo, de har passet han i over en uke fordi jeg har vært så på farten og ikke vil at han skal være mye alene. Men i dag kommer han hjem, og det gleder jeg meg til! Nå må jeg roe meg ned ett par hakk, fordi jeg er så overtrøtt at øynene mine er helt hovne. Sommer ass, det er for gøy! Haha..Etterpå skal jeg på besøk til Mommo

HVA SKJER NÅ?

Når du våkner opp etter sommerens store happening, tidenes festivalhelg er over og så bare - hva gjør jeg nå? Altså, jeg blir jo så rastløs atte hjælp! Jeg har sommerferie på lik linje med mange andre, så jeg har ingen planer om å gå tilbake til hverdagslivet før jeg må ;-) Men en ting er sikkert, denne mandagen skal være rolig - jeg er så klein i formen etter helgen at jeg er overrasket over at jeg i det hele tatt kom meg opp av senga. Leiligheten ser fortsatt helt bomba ut, jeg fikk aldri tid til å vaske i går - så i dag må moppen svinges! Men aller først - en tur opp til sykehuset for å hilse på en ny verdensborger. Min beste venninne har fått en liten gutt, og jeg er gleder meg så til å se han at det kribler i hele kroppen! Er det innafor å ha med seg heliumballonger opp på barsel? Anyone?! Jeg har vært ivrig nok til å kjøpe min egen heliumtank, og dere vet meg - skal noe feires, så har jeg med ballonger! Ballonger er livet. Men hvordan reglene på sykehuset er aner jo ikke jeg, og jeg vil nødig trampe opp som en ballongklovn hvis det ikke er innafor.. Haha!

Sees senere i dag - ønsker dere en super start på mandagen

PALMESUS DAG 2

Ja, da har jeg mirakuløst overlevd denne galskapen av en helg.. Haha, fy søren! Jeg har ikke ord for hvor gøy jeg har hatt det, og for hvor sinnsykt glad jeg er i alle de fine vennene mine :-) For en gjeng! Jason Derulo, Fedde Le Grand, Klovner i kamp og Martin Garrix showet på scena - og kvelden kunne virkelig ikke blitt bedre. En haug av dere lesere møtte jeg også, og jeg blir jo helt rørt over hvor ufattelig snille dere er! Tusen takk for alle fine ord, jeg setter uendelig stor pris på dere alle og så er det jo maks koselig å kunne si hei til dere sånn i virkeligheten også :-)

PALMESUS 2016

Nå har jeg nettopp kjørt min kjære Wulff til bussen, og må ta i et tak her hjemme. Det ser ut som et bombeangrep, men det tyder bare på en ting - i går hadde vi det gøy! Resten av dagen skal jeg bare slappe av, før jeg skal hente Stian på flyplassen i kveld. Deilig med en rolig søndag, etter en helg som glir rett inn i minnebøkene. Palmesus - dette var rått!
PALMESUS DAG 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SUS OG DUS

I går braket første dag med Palmesus løs, og herregud så gøy det var! Godguttene fra Bergen har også kommet til byen for anledningen, så når man er en såpass fin gjeng sammen - har man det liksom gøy uansett hva man gjør :-) Dessverre for min egen del klarte jeg å gå ut av festivalen allerede klokken ti, så jeg fikk i kjent stil ikke med meg en dritt. Det skjer liksom hvert eneste år, jeg vet ikke hva jeg driver med en gang. Gøy var det uansett, i hvert fall den lille tiden jeg hadde tålmodighet til å være i ro. Haha! Kvelden endte med at jeg skulle ta meg en dusj, bare så synd at jeg glemte at jeg fortsatt hadde klærne på og dusjet meg selv i hele antrekket mitt..... Lols! Dag 2 - bring it ;-)

DET GIKK AKKURAT BRA

BYENS BESTE BURGER

Når Ida endelig er på besøk, var det klart at jeg måtte introdusere henne for byens beste burger! Ravnedalen er så utrolig koselig, og heldigvis rakk vi akkurat å spise opp før regnet begynte å plaske ned. Da var det bare å løpe tilbake til bilen, og kjøre avgårde i farten jeg liker å kalle for smidig og effektiv. Min kjære bestevenn er ikke helt enig, og sitter skrekkslagen ved siden av meg - mens jeg sier to ganger i minutter at det gikk akkurat bra.. Haha! Nå skal vi straks begynne å gjøre oss klar til kvelden, og som vi GLEDER OSS! Heliumballonger skal fylles opp, drinker skal lages og de andre jentene kommer rullende inn så fort de er ferdig på jobb. Palmesus dag 1 - vi er dønn klare!

hits