juli 2014

Noe jeg ser frem til

HØST Som jeg gleder meg! Høsten er i mine øyne den fineste årstiden vi har her i Norge. Etter en utrolig fin og så innmari varm sommer, tar jeg den kalde høstluften og friske roser i kinnene hjertelig velkommen når den tid kommer.Noe av det jeg liker så godt med høsten er alle de magiske spaserturene ute. Følelsen av å gå seg en tur i skog og mark, med en kald vind som røsker litt i kinnene - den er helt fantastisk. Blader i deilige jordfarger som har falt ned fra trærne og ligger så fint på bakken. Det er som å gå rundt i et levende maleri! Og ikke minst, følelsen av å komme hjem igjen, være litt småkald i kroppen og kjenne at man har ute på en skikkelig tur. Det er noe jeg liker så godt!Det å krype opp i sofaen etter en lang dag og bare nyte at det begynner å bli mørkere ute. Stearinlys, fyre i peisen, en stor kopp med varm kakao og myke pledd rundt kroppen med favorittboka i hånden - mens vinden herjer på utsiden..Lukten av fersk bakst som fyller huset, alt er så mye mer lunt og koselig. Deilige høstklær, som er så utrolig fint! Myke strikkegensere, varme tøfler og store skjerf - jeg gleder meg til å ta dette i bruk igjen.Høsten er så fin! Og jeg elsker at jeg kan glede meg til denne magiske tiden, mens jeg nyter resten av sommeren. For sommeren er virkelig fin den også, altså! Men jeg er en person som elsker koselige kvelder, hvor det er mørkt ute og man kan kose seg inne. Litt rødvin i glasset eller en kopp varm sjokolade, stearinlys som lyser opp i mørket og gode samtaler med de man er glad i. Filmkvelder og sleepovers. Ting som dette er så mye mer koselig på høsten, for på sommeren - da er man gjerne ute hele tiden og nyter finværet. Så når denne årstiden er over, skal det bli deilig med rolige tider. Ekte høstkos

On my way out

God torsdagsmorgen, fine dere

Da er jeg straks på veien ut døren her, for å møte opp med Tone på salongen. I dag er siste dagen hennes der for en liten stund, for nå skal hun forberede seg til å få babyen med permisjon. Så i dag skal jeg hjelpe henne med å vaske over salongen, og gjøre det klart der for at søte Mona skal drive den videre :-) Gleder meg til kvalitets-tid med bestejenta! Rart å tenke på hvor mye minner vi har fra Salongen, der har jeg hengt masse de siste seks årene. Så jeg er glad ikke dørene lukkes der, for da hadde jeg nok fått et hysterisk sammenbrudd.. Haha! Anyways, nå må jeg komme meg avgårde her. Hva skal dere i dag?


céline solbriller - pull and bear topp - zara bukse - topshop sko - michael kors veske

Kveldstur med jentene

I run slower than internet explorer on 90´s dial-up. But I run.

Jeg syns setningen over er så fin, og fylt med et utrolig viktig budskap som jeg gjerne vil skrive noen linjer om. Det handler ikke alltid om å være raskest, sterkest eller sprekest - det handler om å gjøre en innsats. Vi er alle forskjellige, og har forskjellige forutsetninger for hvordan vi ser ut og hvordan vi presterer. Men så lenge man gjør det beste man kan, så har det absolutt ingenting å si hva sidemannen gjør! Jeg konkurrerer aldri mot andre innen utseende eller prestasjon, kun mot meg selv i mitt eget hode. Og jeg er så glad jeg har den holdningen til slike ting, fordi det er så vondt hvis man skal sammenlikne seg med alle andre. Det å være fornøyd med det man har, mens man jobber mot det man gjerne vil - det er så utrolig viktig. Du er god nok akkurat som du er - aldri glem det.I kveld har jeg kost meg på kveldstur med disse to fine snuppene! Vi trasket lenge rundt i Baneheia, og maste hull i hodene på hverandre. Og Milo? Stakkars... Jeg har klippet han med kjøkkensaksa i dag, og det gikk ikke helt etter planen for å si det mildt. Han ser ikke ut! I morgen vurderer jeg å bare barbere av han all pelsen. Tenker det vil bli godt for han uansett, han er jo så varm hele tiden nå på sommeren. Prøver å holde meg for å le når jeg ser på han, siden han blir så flau - men det er jammen ikke lett.... Haha!

Nyt kvelden, dere! Vi sees igjen i morgen

My guilty pleasure: Questbar

annonse

Det er noen ting her i livet jeg er fryktelig dårlig til å kontrollere meg selv på. Bading og plasking er nummer en, stalking av Kim Kardashian er nr.2 og overspising av Questbars er nr3. Sistnevnte har likevel gått i perioder, siden jeg har måtte bestille disse barene helt fra USA for å få de hjem. De gangene jeg har gått tom, har jeg altså måtte vente en uke eller to med kraftige quest-abstinenser for å få nye esker i posten. Men nå er det plutselig slutt på denne eviglange ventingen, fordi Questbars har kommet til Norge! Jeg vet helt ærlig ikke om jeg skal juble eller bli bekymret for meg selv, for problemet mitt er at jeg er virkelig så alt for hektet på disse farlig gode barene...Det kunne likevel vært verre, fordi disse barene er faktisk helt geniale på næringsinnhold. De er glutenfrie, helt uten tilsatt sukker, med 20 gram protein og alle inneholder rett rundt 180-200 kalorier per stk. Det er ikke verst for en bar som seriøst smaker helt MAGISK! Det er sjeldent at slike sunne greier smaker så godt som det disse gjør. De er faktisk såpass gode at jeg velger en questbar over melkesjokolade any day, sånn helt seriøst. Jeg har ikke ord for hvor frelst jeg er, som dere sikkert forstår av å lese dette.. Haha! Selv er jeg veldig glad i den med oreo, cookie dough, double choco chunk og cinnamon roll. Sistnevnte må dere prøve å legge i mikrobølgeovnen i 15 sekunder før dere spiser den. Jeg lover dere, det smaker seriøst som en fersk kanelbolle som nettopp har blitt stekt.. HIMMELEN!

Hele Questbar-utvalget til Proteinfabrikken finner dere HER. Barene er nå nedsatt med 29% rabatt ♥

Når dere først er innom Proteinfabrikken, så ikke glem å sjekke ut Sommerkampanjen de har gående nå. Den varer kun ut denne måneden, så i morgen er siste dagen med disse gode tilbudene!

Litt nytt i garderoben

Her startet dagen så tidlig som 06.00.... Skylder på både varmen og Milo, som kom å våknet meg allerede 05.00 på morgenen. For en ramp! Det positive med å våkne så tidlig er i hvert fall at jeg har fått unnagjort en hel haug av ting. Jeg har støvsugd og ryddet leiligheten, vasket noen maskiner med tøy og planlagt jobbdagene for den kommende måneden. Jeg er derimot så trøtt at jeg tror øynene skal lukke seg hvert eneste øyeblikk, selv etter tre kaffekopper klarer jeg ikke våkne til. Satser på at en liten treningsøkt kan gjøre at jeg kvikner til, for straks skal jeg opp på Solsiden for å løpe intervaller. Så går turen til regnskapsfører for å kjøre lønning til meg, samt ordne med skattetrekk og moms for denne terminen. Viktig å ha god orden og struktur i disse viktige tingene :-)


Flere av dere har etterspurt bilder av det jeg kjøpte i Bergen, og jeg svarte at jeg ikke ville lage innkjøps-innlegg. Men så tenkte jeg at søren heller, hvis mine skjønne lesere har så lyst å se mine nyeste innkjøp, så skal de selvfølgelig få lov til det. Med meg hjem ble den rosa kosedressen jeg gikk med i går kveld, en oversized strikkegenser, noen topper jeg ikke tok med på bildet og litt nytt til trenings-garderoben.

 - something new -Det er viktig å kose seg mye

Meg: Koser du deg?
Eirik: Ja, litt.
Meg: Koser du deg ikke mye? Jeg vil du skal kose deg mye!
Eirik: Dette er helt greit..

Sånn er det altså å ha lillebror på besøk. Jeg må nesten tvinge dette familiemedlemmet for å få han besøk, tror ikke han syns jeg er særlig kul å henge med. Så da blir det jo til at jeg løper rundt som en tulling og gjør alt for han, for å få han til å si at han koser seg mye. Haha, jeg ler! I kveld har vi vært ute å spist kveldsmat på restaurant, og nå skal vi til å snurre film her hjemme oss meg. Jeg koser meg mye, lillebror koser seg litt! Helt på normalen, med andre ord. Jeg søkte etter filmtips på instagram, og nå ser jeg at tipsene har rullet inn her. Så da skal vi (Eirik...) velge hva vi skal se, og slappe av resten av kvelden med yoghurtis og boksecola. Perfekto!

Endelig sommerfresh igjen

Denne varmen ass, det er ikke stort man orker å gjøre i denne ekstreme heten! Sant? Sett bort i fra å sole seg eller bade, da. Men i dag hadde jeg ting på planen, så da var det bare å kaste på seg en sommerkjole og våge seg ut i varmen. De siste to timene var ekstra deilige, da var jeg nemlig innom hudpleieren for å fikse litt på fasaden :-)


sponsende behandlinger

Først gikk turen til Anita på Auds Minst Hudpleie, hvor jeg fikk fikset neglene. Denne gangen gikk jeg for en helt naturlig look, franske negler med i fargen nude. I hele sommer har jeg hatt negler i alle regnbuens farger, så nå var det deilig å tone det ned til noe litt mer nøytralt. Ble det ikke fint? Så får jeg heller ta på shellac-farge igjen neste gang, farger er jo så fint i sommer. Men trengte noe helt annet litt nå :-)

Rett etterpå løp jeg videre til Linda på Auds Hudpleie for å fylle på med vippe-extension. Så nå er de endelig lange og fine igjen! Påfyllingen tar rundt 50 minutter, og jeg sovner hver eneste gang jeg er der. Deilig med en liten powernap da, vet dere! Hihi.. Linda kan dere bestille time hos ved å ringe 38 07 09 45 og Anita kan dere få time hos på telefonnummer 38 02 47 00. Begge jentene holder til i sentrum av Kristiansand, og de er så flinke! Anbefales på det sterkeste fra meg ♥

Så nå er jeg endelig sommerfresh igjen, og det er så digg! Hvordan har dagen deres vært så langt? :-)

Family days are the best days

Gjett hvem som har vært på motorsykkeltur i dag? Meeeeg, hihi! Onkel har en utrolig kul veteran motorsykkel, så når han spurte om jeg ville sitte bakpå en tur - var jeg ikke sen med å takke ja. Sava, her snakker vi virkelig adrenalin-kick! Noe så gøy :-) Når vi kom hjem igjen hadde Beate stelt i stand god lunsj til oss, så da spiste vi alle sammen og koste oss. Utpå ettermiddagen tok jeg med meg Mommo og mine fettere hjem til mine foreldre, og siden det har timene gått til dette:

Det var så ville tilstander i bassenget at Øyvind bestemte seg for å kaste meg ut av det, sånn bokstavelig talt. Jeg fikk faktisk badenekt resten av dagen, fordi jeg ikke klarte å oppføre meg som normale mennesker gjør i vannet.. Litt kleint i en alder av 23 år, men altså, hva er normalt i et badebasseng? Det er jo så gøy at jeg klarer ikke kontrollere meg. Så da var jeg lettere frustrert og varm resten av dagen, mens de andre badet. Jeg har vel bare meg selv og min overivrige sjel å takke, haha! Grillet har vi også gjort i dag, på menyen stod det laks og piggvar grillet i olivenolje med urter og sitron. Så fantastisk godt! Dette har vært en utrolig fin mandag, med verdens BESTE familie ♥

Treningsleir i L.A & Familiedag

Da var jeg trygt hjemme i Kristiansand igjen! Jeg har reist så mye de siste månedene at det er alltid ekstra godt å komme hjem til leiligheten, uansett hvor mye jeg har kost meg på tur. Nå får vi se hvor lenge jeg har ro i kroppen til å holde meg nettopp hjemme, da. Det blir nok ikke så alt for lenge hvis jeg kjenner meg selv rett! Skulle så ønske jeg var tøff nok til å dra alene til Los Angeles, med null planer og bare forhåpninger om å få en uforglemmelig opplevelse. Bli kjent med nye mennesker, og bare dra ut på et skikkelig eventyr. Men det er jeg ikke, og det irriterer meg egentlig grønn - fordi jeg har så utrolig lyst! Er det forresten noen av dere som vet om det går an å reise på treningstur til L.A? Altså, reise på en tur der man har trenere og opplegg innen trening/kosthold hver eneste dag. Hvis det, skriv gjerne til meg i kommentarfeltet! Jeg vil gjerne vite mer, for noen ukers bootcamp i Amerika hadde passet meg perfekt. Iiih, tenk så kult!


Nå skal jeg straks hoppe på bussen og dra på besøk til min Onkel :-) Planene for dagen er å besøke mine fettere, det er så lenge siden jeg har sett Torjus og Vetle siden de har vært på sommerferie rundt i Norge nå i noen uker. Gleder meg til å se gullungene igjen! Etterpå skal jeg besøke Mommoa mi, og så hjem til mine foreldre en tur for å grille og bade i bassenget. Dette blir med andre ord en skikkelig familiedag, og det passer meg midt i blinken! Hva skal dere bruke dagen til? ♥


Mango kjole - forever 21 hodebånd - havaianas slippers

Mine beste skjønnhetstips

annonse

Skjønnhetstips kan vel vi jenter aldri få nok av? Jeg blir i hvert fall alltid hoppende glad for noen gode og freshe tips innen skjønnhet, og tar gode råd imot med en stor takk. I dag tenkte jeg derimot å dele mine tips med dere. Kanskje du finner deg et nytt favoritt triks, eller deler noen felles med meg?Farvel til mørke ringer under øynene: det å dekke over mørke ringer og ujevnheter med en concealer må jo være skjønnhetstips nr.1! Jeg er rett og slett avhengig av å bruke concealer hver dag, og med god grunn. Dette sminkeproduktet dekker mørke ringer under øynene, og gjør at jeg ser fresh ut uansett hvor dårlig jeg har sovet. I alle år har jeg brukt Glo Minerals Concealer, den tryller bort et trøtt ansikt på null komma niks! Og best av alt, den inneholder to fargenyanser. En til sommer, og en litt lysere til vinter.

Bevar hudens fuktighet: tilbringer du mye av arbeidsdagen foran dataskjermen, og føler at dette suger fuktigheten ut av ansiktet ditt? Vel, da er du ikke alene! Et godt tips er å alltid ha en god fuktighetsspray stående i nærheten. Jeg sverger til Maya Water Facial Mist, som tilfører huden min ekstra fukt utover dagen. Sprayen har beroligende ingredienser som roer ned huden og binder masse fuktighet i huden. Denne er jeg helt avhengig av!Friskt og sunt hår: tørt og livløst hår som floker seg og ser bustete ut er virkelig ikke pent. Da kan en god hårolje være redningen! For jeg som både har extension, langt hår og i tillegg gnurer hodet ned i puta om natta, er en god hårolje på morgenen et absolutt must. Det er en jungel av nettopp håroljer på markedet, selv har jeg funnet en stor favoritt i Alexander Sprekenhus sin. Denne oljen har en lett formula, som gir et skinnende, mykt og sunt resultat - uten å tynge håret. Påfør den helt nede i tuppene på håret ditt, og voila - jeg lover deg at håret ditt ser sunnere ut enn noen gang.

Få nok søvn: visste du at de fleste av oss trenger åtte timers søvn om natten? Selv sover jeg alltid minst åtte timer, gjerne mer. Dårlig søvn kan faktisk gjøre deg syk, i dårlig humør og ikke minst gjøre at du ser sliten ut. Sørg for å få deg gode rutiner, slik at skjønnhetssøvnen din blir en del av hverdagen. Gjør det også til en vane å reie opp senga hver eneste morgen, slik blir den mer innbydende å legge seg i når kvelden kommer. Drikk gjerne en god kopp te før du legger deg, og sov deg inn i det søte drømmeland!

Hvite og friske tenner i en fei: et hvitt og fint smil gjør ikke bare at du ser freshere ut, det gir deg også bedre selvfølelse! Som dere sikkert har fått med dere er jeg storfan av Smile Lab Sensitive sin behandling, som gir deg et hvitt og fint smil på en rask og skånsom måte. Dette kittet er utviklet av nettopp tannleger, så her er du og tennene dine i trygge hender! En boks inneholder 15 dobbelpakker, hver med en strip for øvre og nedre tannrad. La stripsene være på i 30 minutter, og gjenta i cirka ti dager til tennene er hvite nok.

Ansikts-leire: alle jenter må ha Glamglow sin Youthmud Treatment på badet. Altså, bare navnet youthmud er jo god nok grunn i seg selv til å prøve den! Denne masken er faktisk kåret til vinner av "the best mask in the world" av Elle International Beauty Awards 2014. Så det sier sitt om hvor god den faktisk er! Dette er enkelt forklart en 10-minutters ansiktsbehandling på boks, som skaper en latterlig fin og glødende hud umiddelbart. Leirebasen kommer forresten fra Middelhavet i Sør-Frankrike Ja, denne deiligheten er like digg som den høres ut!Tryll bort hovne øyner: eyedews har den siste tiden blitt min lille guilty pleasure ;-) Jeg har vært mye på farten de siste ukene, og har derfor vært en flittig bruker av disse padsene. Eyedews er dynket med aloe, collagen, Q 10 og vitaminer - som sammen gir deg en avkjølende, lindrende og avslappende behandling for det sarte området under øynene. La de sitte på i rundt 20 minutter de gangene du vil føle deg litt ekstra fresh og våken, så skal jeg garantere deg at øynene dine ikke er slitne lengre når du tar padsene av. Psssst! Disse er også perfekt å ha med seg på både flyturer eller etter en lang natt ute.- Take care of your skin and body. It's the only place you have to live in -

Håper dere likte tipsene mine, jenter! Om dere ønsker å prøve noen av disse fantastiske produktene, får dere nå -15% rabatt hos Coverbrands.no ved å bruke rabattkoden KA27. Koden varer ut 30.juli, og gir 15% rabatt på ALT fra Maya Water, Glo Minerals, Smilelab, Eyedews, Glamglow og Alexander Sprekenhus! Enjoy

Happiness is

... moments like this with your best friend ♥


Gårsdagen seiler rett inn i historieboka som et av de fineste øyeblikkene noensinne. Se på denne utsikten da? Og himmelen, havet, skipene og ja - alt! Helt ubeskrivelig å se dette utrolig fine showet, som var en del av Tall Ships Races. Wiiih! Jeg og Hilde satt å mimret tilbake til gamledager i går, og vi begynte å snakke om den eneste gangen vi har kranglet. Jeg var 18 år, og var så sur på stakkars Hilde at jeg bestemte meg for å ta henne. Så jeg kjørte ned utenfor der hun bodde, og sendte melding om at hun måtte komme ut. Hvorfor? Fordi jeg skulle drepe henne. Haha, jeg ler! Er det mulig å være så gal?! Hilde er heldigvis fortsatt i levende live, og vi har ikke hatt en eneste diskusjon siden den gang. Min aller beste venn i hele verden ♥

Livsnyterne på tur

- Some pictures from our day. Having a blast in Bergen -

I dag har vi storkost oss her i Bergen! Vi stod opp i ti-tiden, spiste verdens beste hotellfrokost og dro ut på en liten runde shopping. Fikk meg noen nye og superfreshe sko fra Nike, en deilig kosedress i den søteste ferskenfargen, en ny jakke og noen topper. Sier meg strålende fornøyd med dagens fangst! Etterpå tok vi turen ned på bryggen, og så på alle de fine seilbåtene som ligger her. Så utrolig flotte altså, det er jo en fryd for øyet å gå rundt her nå! Litt utpå formiddagen ble det så folksomt i gatene at det nesten var umulig å komme seg frem, så da dro vi tilbake til hotellet for å spise lunsj. Det er en superfin restaurant her, med fristende meny og uteservering helt nede vet havet. Så da ble det blåskjell og prosecco til lunsj, så digg altså! Er man på ferie, så er man på ferie! Sant? Jooo! Hvordan har dagen deres vært? :-)

Stoltzekleiven Opp

I går la vi turen til Stoltzen! Dette er en bratt og steinlagt tursti her i Bergen, med over 900 trappetrinn opp et bratt fjell. Og herregud, dette var virkelig verre enn jeg husket fra sist! Jeg holdt seriøst på å krepere opp trappene, og en gang fikk jeg meg (ikke overraskende..) et skikkelig tryn også. Haha! Vi bestemte oss for å spasere fra hotellet og bort til Fjellveien, men vi klarte å gå oss vill oppi gatene og kom vel frem til bunnen av Stoltzen 40 minutter senere. Svette og klare for å ta turen opp trappene!
Slitsomt.no! Men opp kom vi oss, og mestringsfølelsen når man står på toppen er bare helt ubeskrivelig. Turen opp Stoltzen er virkelig blytung, men også så ubeskrivelig fin! Og synet når man står på toppen av fjellene, og ser over hele Bergen-by? Magisk.

På veien fant vi oss en bekk å fylle flaskene med, det er viktig å drikke mye vann etter en slik krevende tur i varmen. Så la vi turen videre bort til Fløyen! Vi trasket rundt i en liten evighet oppe på fjellene, og det var så fint! Bergen er virkelig en naturopplevelse i seg selv, det er så fantastisk flott her. Når jeg tenker meg om er Norsk natur det fineste jeg vet :-)Og som en siste premie til slutt, kjøpte vi oss hver vår softis etter en 1,5 mils skogstur og fikk med oss solnedgangen på Fløyen:Dersom dere er i Bergen en gang i fremtiden, vil jeg absolutt anbefale dere å ta denne turen! Dersom det ikke frister å gå helen veien opp, så kan dere også ta Fløybanen. Her får du se utsikten over hele byen, og det er så utrolig fint! Anbefales på det sterkeste :-)

Clarion Hotel Admiral

i samarbeid med Clarion

Da var vi vel fremme i Bergen :-) Så deilig når flyet landet trygt på jorda! Vi har nettopp sjekket inn på hotellet, vi var så heldige at vi fikk lov å bo hos Clarion Hotel Admiral denne helgen. Og wow, for et utrolig fint rom vi har fått! Både jeg og Hilde hoppet rundt her av glede når vi åpnet døren, synet som møtte oss var ganske så fantastisk. Iiiih, gjett om vi skal kose oss her da?!


Vi bor på en nydelig suite, og det beste med rommet vårt er nok utsikten. Fra sengen vår ser vi rett ut på bryggen og sjøen, og går vi videre ut på ballkongen - betyr det igjen at vi ser ned på alle de utrolig flotte skipene som er her i Bergen nå. Bare se så fint:
Gleder meg til å våkne til dette flotte synet i to dager nå, det skal virkelig bli magisk! Nå skal vi straks snøre på oss joggeskoene her, og legge turen opp Stoltzekleiven. Vi fant ut at det sannsynligvis var lurest å løpe der i kveld, nå som temperaturen er litt kjøligere. Det har skyet litt på her nå, og det passer oss helt perfekt! Planen er å kjøpe med mat opp der, så har vi piknik når vi kommer på toppen og powerwalker videre til Fløyen etterpå. Dette blir en fin fredagskveld! Det er godt å være i Bergen igjen ♥

The perfect summer snack

I går lagte jeg det jeg tror må være den perfekte sommersnacksen ♥Så det ikke godt ut? Det skal jeg love deg at det var også! Jeg er jo en sucker for ting som både smaker godt, og ser litt ekstra fancy ut. Og det syns jeg dette fruktfatet gjorde! Her har jeg altså byttet ut et vanlig fat med en halv vannmelon. Jeg skrapte ut innmaten i melonen med en skje, og la det i en skål for seg selv som man kan spise ved siden av. Så fylte jeg vannmelonen opp med alt jeg hadde lyst på! Jordbær, bringebær, banan og druer. Perfekt å servere med vaniljekesam, vaniljesaus eller yoghurt, eller bare nyte frukten uten noe som helst tilbehør. En ting er sikkert, og det er at det er godt uansett hva du gjør! Få ting slår frisk frukt i sommervarmen.


Nå skal jeg straks innom Komponisten en liten snartur, Marianne skal farge etterveksten på meg og gjøre meg hårfin igjen. Fin start på helgen! Etterpå henter Hilde meg, så blir det jammen meg tur til Bergen! Kan ikke si jeg gleder meg til å sitte med min voksende flyskrekk på verken fly eller flyplass i denne situasjonen, så stakkars sidemannen som skal sitte med meg på denne turen. Hilde sitter dessverre på en helt annen plass på flyet, har en misstanke om at hun egentlig er glad for nettopp det. Haha! Har dere forresten husket å følge meg på facebook-siden min? Her oppdaterer jeg flere ganger daglig, med alt fra filmer og bilder som ikke kommer på bloggen, til nyhetssaker jeg interesserer meg for og andre hverdagsglimt. Følg meg gjerne der også!

Vi sees fra Bergen, dere! Nyt dagen så lenge :-)

En skummel verden

Huff, jeg har gått rundt med en klump i magen helt siden jeg leste nyhetene i morges... Konkret terrortrussel mot vårt lille land. Jeg blir helt dårlig... Håper så inderlig politiet har gode nok ressurser til å verne så godt de kan om Norge. Og mest av alt håper jeg selvfølgelig at det ikke blir noe angrep. Jeg flyr jo til Bergen i morgen, og skal ærlig innrømme at jeg ikke føler meg særlig høy i hatten over det akkurat nå. Det frister verken å være på en flyplass, sitte i et fly eller i det hele tatt være på Tall Ships Races som er sprengt med mennesker under disse omstendighetene. Har bare lyst å mure meg inne her i leiligheten, hvor det virker tryggest akkurat nå.

Her har dagen min gått til jobbing. Var innom Solsiden en liten tur for å løpe noen intervaller, men dro hjem igjen like etterpå. Resten av kvelden skal jeg bare se på nyhetene og finne ut om jeg tørr å reise til Bergen... God klem til dere ♥
zara skjorte og bukse - converse sko - jimmy choo solbriller

Kveldsbad

God onsdagskveld, dere

Jeg og Maren Sofie flyttet rett og slett jentekvelden vår ut i vannet i kveld. Det er seriøst så varmt her i Kristiansand at man nesten ikke får puste! Så i kveld har vi sittet i vannet i en liten evighet, og snakket om alt mellom himmel og jord. Haha, så koselig! Svømte gjorde vi også, nesten helt over til den andre siden. Tøffinger, hihi! På vei hjem dro vi innom en kinarestaurant og bestilte med oss litt takeaway - så nå skal vi snurre film og hygge oss med god kveldsmat. Koselig! Hvordan har dagen deres vært?Ikke så idyllisk som det ser ut

Vel, planen var jo som dere vet å dra på en idyllisk båttur med familien i går kveld. Fisking i solnedgang, hvor galt kan det gå? Men det kan altså gå galt, noe så inni helsikkes galt. For i lillebror sin mikroskopiske båt med en fire hesters motor hengende bak - ble det tidenes krangel utpå bølgene blå. Vi fikk faktisk bare gjort to forsøk med fiskerigglen, før dyre-elskeren i meg tok overhånd med skriking til Øyvind om disse stakkars fiskene og Øyvind som fikk tidenes raserianfall av å høre på meg. Jeg mente nemlig at han måtte drepe fiskene med en gang de kom opp av vannet, slik at de ikke pines. Mens han mente han måtte ta opp absolutt alle som hang på krokene før han kunne ta livet av de. Vel, det endte i vill skriking ute i båten og en stk forbanna Øyvind som aldri skulle på fisketur med dette hysteriske kvinnemennesket igjen. Det var hans ord altså, dette med hysterisk kvinnemenneske.... HAHA!


Vel, vi fikk i hvert fall noen fine bilder før krangelen brøt løs. Haha! Men ikke la dere lure, det er en grunn til at jeg sitter med ryggen mot mine foreldre på vei hjem igjen. Dritsur, og veldig lei meg over at Øyvind viser seg å være en kald fiskemorder.

Morgenstund med Det Nye

annonse

Her sitter jeg i sengen, og nyter en god frokost med et av mine absolutte favoritt magasiner. Det NyeJeg syns Juli-utgaven var så fin, en skikkelig sommerfresh og glad utgave. Spesielt godt likte jeg tipsene om hvordan man kan highlighte ansiktet sitt steg for steg, jeg har jo et håp om å en dag lære meg det sånn ordentlig. Hihi! Og oppskriftene på deilige smoothies, samt hvordan man kan trene på ferie uten utstyr. Tommel opp for et blad spekket med nyttige tips, fine reportasjer, krystallklare bilder og litt av alt. Litt mote, litt trening, litt skjønnhet, litt oppskrifter på deilig mat og ja - egentlig alt vi jenter liker så godt! Det er en grunn til at jeg alltid tar med meg Det Nye fra butikken når det har kommet en ny utgave :-)Nå har jeg fått lov å gi et helt supert tilbud på Det Nye til dere lesere, og det ble jeg så glad for! Nå kan dere få fem utgaver av Det Nye + den superfine sminkepungen dere ser under her fra Lulu's. Den er i en fresh og sommerslig korallfarge, så utrolig fin! Genial til å oppbevare sminken i, eller hva enn du måtte ønske. Alt dette får dere nå for kun 199 kroner, pluss 49 kroner i porto. HER finner dere tilbudet

30 degreesMommo: Ligger du der i puuuulen du da?

Hehe, ja - her ligger jeg i bassenget. Eller puuulen, som mommo ville sagt! Ler meg ihjel.. Jeg ble med Eirik hjem til våre foreldre etter vi var ferdige med å jobbe, det er så varmt hjemme hos meg i dag at jeg orker faktisk ikke være der. 30 grader har det vært i dag, og det i skyggen! Det er jo helt insane... Så i stedet for å bli levende kokt i leiligheten, dro jeg hjem for å plaske litt i bassenget. Så avkjølende og digg! Vi har hatt reker og spekemat til middag i dag, og jeg har stortkost meg her siden jeg kom. Mommo er her også, så da kan jeg jammen ikke ønske meg mer. Tirsdagen er komplett! Senere i kveld blir det avgårde på fisketur, og jeg gleder meg som en gal. Fisking fra båt på sjøen er jo cirka det gøyeste jeg vet. Håper å trekke opp masse makrell :-)

Still in my PJs

Jepp, du leste riktig! Jeg er fortsatt i pyjamasen min, og koser meg glugg. Jeg startet dagen med en liten luftetur med Milo (i pyjamasen, hvem bryr seg om naboer?), før jeg druknet ned i sofaen med rykende varm kaffe og en stor bolle havregrøt.

Start your day with coffee and a smile ♥

Perfekt start på dagen! Jeg har forresten fått helt dilla på One Tree Hill igjen, men av en eller annen merkelig grunn begynte jeg å se på siste sesong. Veldig dumt, for nå har jeg ikke mange episodene igjen før serien er slutt... Haha! Kanskje jeg må gjøre det bakvendt, og begynne på sesong en etterpå. Jeg har ikke sett på OTH siden jeg var 16 år tror jeg, så får ganske så flashback til ungdomstiden med scooter, lekser og skolesekk på ryggen. Jeg hadde som de fleste andre jenter i den alderen en major crush på den godeste Lucas Scott. For en kjekkas!

Nå må jeg straks bytte ut pyjamas med treningstøy, jeg skal opp på Solsiden og få unnagjort dagens økt asap. Min lillebror kommer til meg senere for å jobbe, så da må jeg være klart til dyst jeg også. Hva er planene deres for tirsdagen? :-)

Bergen og sprek ukestart

Gjett hvor jeg skal til helgen? Bergen! Hilde fikk plutselig en frihelg fra jobb, og siden det er Tall Ships Races i B-town til helgen, bestemte vi oss for å booke både fly og hotell med en gang. Gleder meg noe helt vilt, jeg elsker jo Bergen og gleder meg så til å vise Hilde rundt der! Dra på morgentur opp Stoltzekleiven, besøke bryggen, se utsikten fra Fløyen, spille shuffle, drikke vin og kose oss - i det hele tatt alt det fine byen har å by på. Vi booket rom på Clarion Hotel Admiral, et deluxerom med ballkong og utsikt mot skipene. Gjett om vi skal kose oss da?! Jentetuuuur Er det kanskje noen av dere som også skal på Tall Ships Races?


Jeg vet ikke helt hva som har kommet over meg i dag, men jeg har nettopp kommet hjem fra en blytung intervall-økt på Solsiden. Jeg og Hilde var å gikk tur i Baneheia, men etterpå var jeg så full av energi og jeg hadde i tillegg lyst på sushi. Så da fant jeg ut av at hvis jeg skulle slappe av på sofaen i kveld med både sushi og god samvittighet, måtte jeg dra å løpe intervaller først. Så da ringte jeg å bestilte mat, slik at det var ferdig presis etter 40 svette minutter på mølla. Gir meg selv en god klapp på skuldra i dag, ass! Hvordan har mandagen deres vært? :-)På trening med Kardashian

I hvert fall nesten! Her har jeg nettopp rullet inn hjemme i leiligheten etter en RÅ treningsøkt, for en deilig følelse. Våknet opp med lite energi, og lurte egentlig litt på hvordan jeg skulle klare å i det hele tatt komme meg opp til Solsiden. Men jammen gikk det strålende med litt ekstra inspirasjon! For å komme meg igjennom cardioen etter styrken, måtte jeg rett og slett gjøre litt tiltak. Det vil si - bla igjennom hele instagramen til Kim Kardashian. Jeg ler! Men det er seriøst ingen som gir meg mer motivasjon enn kroppen til den dama, så i dag var jeg som Forrest Gump på mølla. Anyways, en sunn, god og frisk lunsj står å venter på meg her, så jeg tenkte å gi dere et aldri så lite lunsjtips! - Sunt, enkelt og godt -

Her har jeg rett og slett blandet en boks mager kesam sammen med litt funlight saft med bringebærsmak. Og vips, en kjip kesam har blitt til min favoritt yoghurt! Over har jeg kuttet opp masse norske jordbær. En frisk og god kombinasjon! Ferskpresset juice har jeg også, dette drikker jeg to store glass av hver eneste dag. I den finner du spinat, brokkoli, sitron, ingefær, chili og gulrøtter. En skikkelig energigiver! En stor flaske med iskaldt vann er selvfølgelig et must til lunsjen i sommervarmen :-)- Ha en fantastisk start på mandagen ♥ -

A Sunday at the cliffs

I dag har jeg storkost med på badetur med verdens fineste og beste jente ♥

Jeg har vært litt tung i hodet i dag, sliten og lei i formen. Så da var det deilig å bli hentet av Hilde, og dra på en god gammeldags badetur. Vi la turen til Odderøya, hvor vi fant oss en klippe helt nede ved havet som vi campet på. Himmelen var skyfri, bølgene skvulpet opp forfriskende sjøvann på oss og seilbåtene tøffet forbi oss... Ja, det var akkurat like idyllisk som det høres ut. Dagen har fått by på stuping fra klipper, hysterisk plasking i vannet, snikksnakk, dansing til musikk og masse soling. Helt perfekt, dette er hva jeg kaller en idyllisk søndag. Jeg vet jeg sier det ofte, men ingen by i hele verden slår Kristiansand på sommeren. For et sted å bo!
Dagen ble avsluttet med grilling hjemme hos mine foreldre, sammen med Mommo og Finn. Jeg fikk badet enda mer i bassenget vårt, spist meg stappmett på grillmat og solet meg enda litt til. Herlig! I dag har forresten Mommo og Mofar vært gift i hele 51 år ♥ Skulle gjort alt for at Mofar kunne være sammen med oss i dag, jeg savner han hele tiden og skulle så ønske alt var annerledes. Men det er dessverre ikke slik livet fungerer, og man må gjøre det beste ut av situasjonen man er i. Uansett, 51 år - mine besteforeldre er virkelig mine største forbilder. Det var det jeg ville si for i kveld. Nå skal jeg dra dyna ut i sofaen og se One Tree Hill resten av kvelden! :-)

Hvordan legge perfekt øyensminke

annonse

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan man legger en fin øyensminke. Jeg er veldig glad i naturfarger på øynene mine, så her går det mye i beige, nude og brunt. Disse fargene passer til alle, enten man er blondine eller brunette. Så here we go, slik legger jeg øyensminken min :-)

- how to do the perfect eyemakeup -

Steg 1: det første jeg startet med er å legge en primer over hele øyelokket. Dette gjør jeg fordi jeg ønsker at øyenskyggen skal holde hele dagen, og ikke flyte utover mens timene går. Det er ikke fint! Her har jeg funnet en favoritt i The Balm sin Put A Lid On It Primer. Denne er designet nettopp for å holde øyenskyggen på plass uten at den sklir ut, sprekker opp eller forsvinner i løpet av dagen. Du påfører en liten mengde av denne direkte på øyelokket ved hjelp av fingeren eller en kost, og venter et lite minutt før du påfører øyenskyggen.

Steg 2: så er det på tide å legge skyggen! Jeg bruker som regel alltid NYX sin øyenskygge palett, i fargen The Brazilian. Her er det tre farger, som gir deg en fin og nude look. Jeg påfører den lyseste i midten over hele øyelokket, den mørke helt ytterst og duser over med den beige helt til slutt.

Steg 3: nå er det tid for å legge eyeliner, noe jeg egentlig er fryktelig dårlig på. Men etter at jeg testet ut The Curve eyeliner for lenge siden, har det faktisk gått lekende lett (nesten,hihi..). Og jeg har aldri klart å legge eyeliner i hele mitt liv, før jeg prøvde denne. Denne er enkel å holde, noe som gjør at du får en helt rett linje når du påfører den. Pluss i boka for at den tørker med en gang, lang tørketid er det noe av kjipeste som finnes!Steg 4: en god maskara er alfa-omega for å få et fengende blikk og åpne øyne. Jeg må legge til her at jeg har vippeextensions, men jeg bruker likevel maskara de gangene jeg vil pynte meg litt ekstra. På disse bildene har jeg brukt en maskara som gir en kraftig og fin bøy til vippene, nemlig Studiomakeup Curlig Mascara.

Steg 5: som en sist finish på øyene, legger jeg en lys kajal på våtlinjen for å få et våkent blikk. Denne kan selvfølgelig legges på kanten over de øverste vippene også, det gjør jeg gjerne de dagene jeg ikke har maskara og vil se litt naturlig ut. Her har jeg altså brukt den på våtlinjen, jeg syns den åpner blikket og er så fin! Kajalen kommer i forskjellige farger, jeg bruker fargen peach.

I forbindelse med dette innlegget, får dere nå-20% på alt av øyensminke hos Coverbrands (unntatt produkter som allerede er på salg). Rabattkoden dere må bruke er KAEYE20, og den gir 20% i hele kategorien og varer ut 24.07

Skalldyrfest i Arendal

God søndagsmorgen, dere! Her har jeg nettopp spist frokost, og skal straks møte Hilde for å nyte solen noen timer. I dag skal vi til sjøen, det blir så digg! Planen var egentlig å være på morgencardio, men jeg våknet plutselig to timer for sent i dag. Vel, det får være greit! Det er tross alt søndag, så da trenger jeg ikke nødvendigvis stå opp 07.00. Og jeg har trent hele seks dager denne uken, så jeg sier jeg meg fornøyd og gir meg selv en liten klapp på skuldra. Så er jeg klar og giret på en ny uke i morgen! Er dere med meg? :-)
- How I spent my saturdaynight. Eating seafood and enjoying some time with my family -

Gårsdagen var så utrolig koselig! Jeg, mine foreldre og lillebror dro på roadtrip til min Tante og Stein Inge i Arendal. Vi var nemlig bedt på skalldyrfest, med krabber, reker,fletteloff og iskalde øl rundt bordet. Skikkelig stemning! Og Tante hadde bakt verdens beste ostekake til dessert, jeg kunne seriøst spist hele alene hvis jeg fikk muligheten. Haha! Skal få oppskrift på den, og bake kaken selv - slik at jeg kan legge ut oppskrift til dere. Anyways, nå må jeg pakke strandbaggen og komme meg avgårde. Noen late timer på stranden venter, før jeg sannsynligvis skal grille utpå ettermiddagen. Vi sees igjen litt senere

Roadtrip til Arendal

Ville bare stikke snuten raskt innom bloggen for å ønske dere en riktig fin lørdagskveld ♥ Dere er så snille og gode! Og så syns jeg det er så koselig å se hvor mange som leser bloggen selv om det sikkert er sommerferie og reising for mange av dere. Det setter jeg stor pris på! Hva er planene deres for kvelden, da? Selv er jeg på vei til Arendal, i kveld blir det skalldyr og hygge med familien. Gleder meg masse!


gestuz kjole - nelly sko - monaco hatt - michael kors veske

Yabba Dabba Doo

... happy Saturday to you!I denne sofakroken koste jeg meg i hele går kveld Maren disket opp med taco til oss, på fredager er det jo nesten obligatorisk å ringe helgen inn med en stor tacotallerken. Senere ble det masse frukt til dessert, og jeg har nettopp funnet min nye favoritt kombo innen dessert. Bringebær, eple, blåbær og vannmelon i bunnen av en bolle, med Yoplait Double 0% med vaniljesmak helt over, gjerne med litt cottagecheese blandet inn. Smaker som verdens beste vaniljepudding! Skal vise dere bilder en dag, for dette må dere virkelig prøve :-)


 - Yesterday was so cosy. Watching Lindsay on the TV and chilling with Maren -

Har dere forresten sett den nye tv'serien til Lindsay Lohan? Maren hadde tatt den opp, så vi endte opp med å se hele fem episoder av den i går! Ble helt hektet vi, elsker jo sånn søppel-tv. Men jeg fikk så vondt av henne noen ganger, huff.. Tenk så vondt å føle seg så alene, og at et liv som det er så utrolig mye kaos i? Ble jo helt svimmel i hodet av å bare se på serien.. Vekslet mellom å syns synd på henne, samt å skrike ut at hun oppfører seg som er bortskjemt drittunge.. Haha! Anyways, nå skal jeg straks sykle avgårde til trening. I dag venter styrke på bein og rumpe, samt 30 minutter med cardio etterpå. Lets go!

En solskinnsdag i Baneheia

Det er nesten flaut å si det, men først i dag har jeg tatt årets første bad i Norge. Tenk at jeg ikke har badet her før nå, med tanke på det knallværet vi faktisk har hatt? Jeg må rett og slett bli flinkere til å komme meg på stranda, jeg er alt for dårlig av å benytte meg av slike ting her hjemme. Det er liksom bare på ferie i utlandet at jeg er på stranda, i hvert fall nesten. Jeg bor bare to minutter fra både strand og brygge, så resten av sommeren skal jeg bli flinkere til å plaske i vei i Kristiansand også. I dag badet jeg i ferskvann, og her er det verken Wulff eller hvithai. Trygt og godt for meg det, hihi :-)

Jeg har altså storkost meg i hele dag sammen med Maren og Milo. Vi har vært i Baneheia og plasserte oss på en flåte helt ute på vannet. Så stekte vi oss i sola i hele fire timer, så utrolig deilig! Spiste bær, svømte og snakket hull i hodene på hverandre. Stakkars Milo måtte også bade siden det er såpass varmt, og han hater det. Tror han kommer til å være fornærmet på meg resten av helgen, men det får bare være. Bade må man, enten man vil eller ei i denne ekstreme heten. Anyways, gotta go! I kveld er det taco og venninnehygge på meg :-)

- Ønsker dere alle en nydelig fredagskveld! Kos dere masse ♥ -

Kristinas kjøleskap

I dag tenkte jeg rett og slett å ta dere med inn i kjøleskapet mitt. Et fult kjøleskap er et must for meg, og jeg fyller det opp en gang i uka. Jeg forbinder dette med hverdagsglede, rett og slett fordi jeg elsker luksusen med å ha det jeg vil ha av mat og drikke hjemme. Iskald drikke, frisk frukt, grønnsaker og annet digg er fantastisk å ha tilgjengelig. Så, velkommen til mitt kjøleskap! Kanskje du finner litt inspirasjon her?

- welcome to my refrigerator -

I den øverste hyllen min finner du litt pålegg, ting jeg trenger til lunsj og kylling til middag. Her er det sukkerfritt bringebær- og blåbærsyltetøy. Økologisk peanøttsmør er et must! Mager Kesam har jeg alltid rikelig av, dette liker jeg å blande med saft for å få yoghurt. Eller til å lage smoothies med. Ost, skinke og mager smøreost finner du også i denne hyllen. I tillegg til kyllingfilet, som jeg steker til middag hver dag. Ja, jeg kan absolutt bli mer kreativ på middagsfronten, men det er så fryktelig kjedelig med middag.. Haha! Så enn så lenge funker kylling for meg, i hvert fall de dagene jeg ikke har sushi :-)

I hylle nummer to finner du det meste av frukt og bær. Vannmelon, sitron, druer, jordbær, bjørnebær, bringebær og kirsebær. Frisk frukt spiser jeg utrolig mye av, så dette har jeg alltid tilgjengelig i kjøleskapet mitt. I tillegg finner du egg fra frittgående høner her, egentlig kjøper jeg kun økologiske egg - men i dag var det dessverre helt utsolgt på butikken. Ekte meierismør har jeg også alltid stående.

Min favoritt-hylle i kjøleskapet er nummer tre! Hihi.. Her finner du iskalde brusbokser, sukkerfri iste, melk og isvann. I tillegg til loads med Skyr i alle regnbuens farger, som er min absolutte favoritt yoghurt i hele verden! Den gule er aller best.

Under den siste hylla har jeg to skuffer. Her legger jeg alt av frukt og grønt, samt diverse pålegg og de skyrene jeg ikke får plass til i hylla over. Haha! I den første boksen finner du spinat, brokkoli, agurk, salat, rødløk og gulrøtter. I den andre finner du enda mer skyr, hundematen til Milo og røkt løks. Sistnevnte er det beste pålegget jeg vet om. Når jeg var liten tok alltid Mofar og Mommo meg med på fiskebrygga for å kose oss, og da valgte jeg alltid ekstra røkelaks til lunsjen i stedet for is etterpå. Elsker det!Hva har du i ditt kjøleskap? :-)

En deilig venninnedag

God fredagsmorgen, godtfolk Har dere sovet godt i natt? Det er alltid deilig å våkne opp til en fredag, og denne helgen har jeg faktisk gledet meg til helt siden mandag! Hihi.. I morgen skal jeg nemlig til Arendal for å besøke Tante og mannen, de har invitert meg og mine foreldre til skalldyrkveld. Og skalldyr er jo det beste jeg vet, så det skal bli så digg!


- Some pics from yesterday -


I går hadde jeg en skikkelig fin dag sammen med noen av mine beste venninner. Først møtte jeg opp med Maren, og vi dro på skogstur sammen. Det er så deilig å bare traske rundt blant grønne trær og blikkstille vann, godt for både kropp å sjel. Sett bort i fra at jeg svettet meg ihjel i genseren jeg gikk med, himmel noe så varmt! Det regnet og blåste noe fryktelig når jeg fikk hjemmefra, men plutselig stoppet regnet og tidenes sol kom frem. Veldig deilig, og veldig varmt. Haha! På kvelden kom Hilde på besøk, så bestilte vi sushi takeaway og koste oss på ballkongen helt til solen gikk ned. En veldig fin dag, med mine fine bestevenninner

Starbucks Skinny Cappuccino

annonse

Hvilket antrekk gjør deg klar for sommer, festival og festligheter? I dag har jeg kledd meg i en lett sommerkjole, converse på beina og blomsterkrans på hodet. Skikkelig festivalaktig, and I love it! Med meg i hånda har jeg Starbucks sin magiske skinny cappuccino. Mmmm, noe så digg! Den er en deilig iskaffe med lite kalorier, lettere melk og redusert sukker. Helt supert å nyte på en varm sommerdag som dette!


- Instagram konkurranse -

Nå har Starbucks en ultrakul konkurranse gående på Instagram, hvor du kan vinne mengder av Starbucks Discoveries Skinny Cappuccino og et universalt fashion-gavekort på hele 2000 kroner! For å delta knipser du enkelt et bilde av ditt favorittantrekk i sommer, og laster det opp på Instagram med hashtag # starbucksdiscoveriesno :-) HER kan du lese med om konkurransen

Konkurransen avsluttes den 7.august, og vinneren kåres 15.august. Det er forresten ikke nødvendig å vise både antrekk og kaffe, slik som jeg har gjort her. Det holder fint med bare antrekk! Så her er det bare å knipse i vei, og hashtagge ditt favoritt antrekk!


Going to the movies

... but first, let me take a selfie!

Verdens beste familie ♥ Flere av dere sa vi måtte glede oss til 22 Jump Street, og jammen hadde dere veldig rett! Gud, for en utrolig morsom og gøy film. Koste meg ihjel i kinosalen, hihi! Og det gjorde Øyvind og Eirik også, vi lo alle så mye at det gjorde vondt i magen. Channing Tatum har jo hovedrollen her, og for meg er det god nok grunn alene for å dra på den.. Haha! Filmen handler uansett om to barnslige og veeldig morsomme politibetjenter som må jobbe undercover på et lokalt college. Plutselig blir de litt for revet med i hverdagen på college, samtidig som de må prøve å løse saken de er leid inn for å undersøke. En film som må sees, perfekt på en sen sommerkveld!
- Yesterday I went to the movies with my family. We saw 22 Jump Street, and it was hilarious -

Nå skal jeg rulle rumpa mi bort på trening. I går hadde jeg forresten med meg en questbar og ananaschips som snacks på kinoen! Altså, tørket ananas med litt spicy krydder på. Det var faktisk skikkelig godt! Skal prøve å lage det selv en av dagene, og komme med oppskrift til dere dersom jeg får det til. Gøy med litt sunne alternativer til snacks som faktisk smaker digg :-) Wiiiih!

Kino på tvang

Endelig er solen og sommeren tilbake for fult i Kristiansand! Og ironisk nok med tanke på nettopp det, så skal jeg på kino i kveld. Haha! Jeg har nemlig mast hull i hodet på familien om noen kan bli med meg, jeg elsker å være på kino - samme hvilken film det er. Så ikveld skal jeg, Øyvind og Eirik se 22 Jump Street :-) Er det noen av dere som har sett den? Syns den virker veldig morsom jeg, og så var det den eneste de to andre ville se. Jeg må forresten også få sett The Fault In Our Stars, jeg har lest boken og hørt mye bra om selve filmen. Lurer på hvem jeg skal tvinge med meg på den? Vi får se hvem som blir offeret. Når jeg tenker meg om burde egentlig dette blitt en film-blogg, føler jeg nevner både kino, tv-serier og filmer akkurat litt for mye.. Haha! Anyways, gotta go.. Sees senere ♥


bikbok kjole - spania sandaler - nelly hatt - jimmy choo solbriller

The first part of summer 2014
- Some pics from the first part of my summer. France, Italy, Monaco, Barcelona, Gran Canaria and Norway -

Den første delen av sommeren 2014 har virkelig vært så bra som den kunne blitt :-) Jeg har fått oppleve så utrolig mye! På en måned har jeg vært i Barcelona, Italia, Frankrike, Monaco og Gran Canaria. Familieturen var en ferie jeg sent vil glemme, det var en helt utrolig fin reise sammen med de jeg er mest glad i. Her hjemme har jeg også hatt det fint, vært på mye gøy med vennene mine og kost meg. Nå har jeg faktisk ikke noen nye fastsatte reiseplaner, men jeg skulle egentlig vært i Costa Rica om noen få dager. Jeg sa nei til turen og fant ut at jeg burde lande litt her hjemme. Gjett om jeg angrer nå, da? Haha! Burde kjent meg selv nok til å vite at jeg ikke trengte mer enn en uke til å lande her hjemme, hihi. Men så feil kan man altså velge! Uansett, jeg vil på tur igjen. Iiih! Kjenner jeg er veldig gira på en måned eller tre i Los Angeles dette året, så vi får se hva jeg får til. Et lengre eventyr på en magisk plass frister! Så.. Jeg vil gjerne høre om dine reiseplaner i sommer! Hva skal du? På ferie, eller nyte norsk sommer hjemme? :-)

Sommerfrisk kyllingsalatDagens middag ble en enkel, og vanvittig god kyllingsalat. Med sola som varmer hele Norge så ekstremt i disse dager, frister det mindre enn normalt med varm mat. Så etter trening i dag, dro jeg innom butikken og handlet med meg ingredienser til en deilig kyllingsalat.

  - Til en porsjon trenger du -

40 gram fullkornpasta 180 gram salatkylling Salat Rødløk Agurk Mais Mager Kesam Hot holiday dipmixKok opp pastaen, og la den avkjøle seg litt. I mens kan du dandere salaten fristende på tallerkenen din. I dag lagte jeg en superdigg dressing til å ha over salaten, og den tryllet jeg enkelt frem av to spiseskjeer mager kesam, blandet med et dryss hot holiday dipmix fra Maarud. Og resultatet ble magisk godt! Jeg tenker å lage det samme i morgen, men da dropper jeg fullkornpastaen og legger til noen speltlomper. For hva får man da? En sunn, frisk, spicy og god kebab! Mulighetene er mange, så her er det bare å slippe fantasien løs.

- Server og nyt. Gjerne med duggfrisk og sukkerfri iste -

On my way out

- God morgen, verdens fineste lesere -

Her er jeg straks på vei til å løpe ut døren! Dette blir en liten luksusmorgen for meg, jeg skal storkose meg de to kommende timene. Først skal jeg legge på nye negler, og så skal jeg fikse vippene. Trenger en liten oppfriskning nå, så det blir deilig :-) Jeg har med meg treningstøyet i veska, så etterpå blir det rett avgårde på Solsiden for å svette litt. Eller, svette mye! Av med hælene og på med joggeskoene, akkurat slik jeg liker det. Så får jeg se hva resten av dagen bringer, det blir vel jobb til i kveld kjenner jeg meg selv rett. Hva er planene dine for tirsdagen? Håper dere nyter dagene, enten det er ferie eller jobb som står på menyen

michael kors veske - zara sko - bikbok jakke - zara home hatt

Keeps calm - it's girlsnight
 - Skip the diet. Just eat healthy -

Tenkte bare å komme med litt inspirasjon til din neste jentekveld før jeg legger meg. I kveld har Celina og Malin vært her, vi har kost oss med jentesnakk og masse snacks på bordet. I dag ble derimot isen og godteriet byttet ut med frisk frukt. Jordbær, blåbær, honningmelon, vannmelon og frosne druer. Så deilig, og ikke minst så utrolig fristende når man kuttet opp frukten fint og danderer det på en tallerken. Nå venter snart senga på denne jenta, i kveld legger jeg meg i nyvasket sengetøy. Noe av det beste jeg vet, da sover jeg så godt og det lukter så himmelsk godt! Nattaklem fra meg, sov kjempe godt i natt

Gotta pay the bills

Mandag er min store måfågjortaltjegegentligskullegjortforfemdagersiden-dagen! Jeg er ikke så veldig effektiv av meg, men på mandager tar jeg alltid helt av. Jeg har med andre ord aldri forstått meg på folk som ikke liker mandager, for jeg elsker den. I dag har jeg løpt rundt som en galning alle veier, jobbet og stått på. Hos regnskapsføreren har jeg også vært, og i dag hadde Geir utrolig nok bare skryt å komme med. Hurra! Det er så deilig å ha kontroll på ting, det å vite at man har alt i orden må være en av de mest beroligende følelsene som finnes. Så i dag sier jeg meg fornøyd med egen innsats! Trent har jeg også fått gjort, det var tungt som bly og jeg var sikker på at jeg skulle svime av. Men det gjorde jeg ikke, og nå gleder jeg meg allerede til en ny økt i morgen. Trøster meg med at det bare kan gå oppover fra nå av, gleder meg til både kondisjon, styrke og kropp er tilbake der jeg liker å være :-)Nå skal jeg møte Hilde for en powerwalk i Baneheia, så joggeskoene skal snøres på for andre gang denne mandagen. Iiiiiha! Senere kommer Celina til meg, gleder meg til jentekveld med go'jenta mi ♥

Back to basics

Det er mandag, og jeg er så klar! Nå er det back to basics, med trening og sunt kosthold i ukedagene. Og apropos sistnevnte! Nå har jeg inngått godteriavtale med Ida, som går ut på at jeg ikke skal spise noen form for godteri på en måned. Så, hvis dere ser meg med syltelabbene langt nedi en Candy King-pose før 13.august, vet dere hvem dere må melde fra til. Jeg må nemlig gi henne tusen kroner hver gang jeg sprekker, haha! Jeg skal selvfølgelig ikke sprekke. Men jeg får lov å spise hvetebakst eller is en dag i uka da, så hvis dere ser meg med hodet nedi bollepakka en tidlig lørdagskveld - så er det lov altså.

I dag kjenner jeg at jeg kan trenge litt motivasjon, og jeg regner med at jeg kanskje ikke er alene? Det er sommer, det er sol og det er varmt. Alt frister mye mer i denne varmen, is og søtsaker går gjerne ned på høykant. Så her komme noen bilder av sunn mat og fristende herligheter, som kan nytes med den beste samvittighet! Sant det så godt ut? Mmm! Jeg skal prøve å bli flinkere til å dele oppskrifter med dere også fremover, på sunn og god mat. Nå skal jeg hoppe i treningstøyet og sette nesa mot Solsiden. Lets do this! - Ønsker deg en fantastisk start på uken -

My hometown

Da var jeg vel hjemme igjen i verdens beste Kristiansand! Oslo er fint for en helg, men virkelig ikke min type by. Rart å tenke på at jeg for bare tre år siden vurderte å flytte hit, mens det nå er det siste jeg ville gjort. Alt er liksom så hektisk i Oslo, og en liten tanke overfladisk. Så for meg som sørlending blir jeg nesten litt usikker av å surre rundt der, haha! Ble hentet på flyplassen av mine foreldre og Milo, og nå sitter jeg ute på ballkongen å koser meg med sushi og pepsi max. Forresten! Jeg så ferdig sesongavslutningen til sesong 8 av Dexter i går, og seriøst - hva skjer? Jeg ble så frustrert at jeg begynte å skrike. Orker ikke sånne avslutninger, jeg skjønner jo virkelig ingenting! Noen av dere som har noen tolkninger om hva i alle dager den idiotiske avslutningen på serien betyr? *rivermegihåret*bherska bukse - vero moda tee - zara sko - moschino cover - céline solbriller

Del ditt beste sommerminne

annonse

Hvis du er like iste- og sommerglad som meg, så regner jeg med du kommer til å bli hoppende glad for denne kule konkurransen! Nå kan du nemlig vinne en drømmereise til en verdi av 30 000 kroner, kun ved å laste opp et bilde av ditt beste sommerminne på Instagram.

Slik deltar du i konkurransen til NESTEA:

Du deltar ved å laste opp ditt beste sommerbilde på Instagram med hashtagen #nesteasommer. Instagramprofilen din må være åpen under hele konkurranseperioden for å delta. Vinneren kan ta med seg en venn, venninne, kjæreste eller kanskje postmannen på en drømmereise for to personer! Hvem enn du måtte foretrekke ;-) Hvor fantastisk er ikke det? I tillegg trekkes det hver uke en vinner som får en sommerkurv full av deilig og forfriskende NESTEA.

Skulle gjerne stukket av med seireren selv, en ferie til en såpass høy verdi sammen med noen man er glad i må jo være helt fantastisk kjekt. Her tenker jeg man virkelig får minner for livet, og en ferie man sent vil glemme. Tenk så morsomt å vinne noe så flott! Gøy med en enkel og annerledes konkurranse, er dere ikke enige? Vi har jo alle noen fine sommerbilder liggende. Her er det bare å finne frem kreativiteten og delta, folkens! Gleder meg til å se sommerbildene deres :-)

A shower with a view

God lørdag, dere 

Nå har nettopp min kjære Wulff løpt ut døren for å dra i bursdag, og etter planen skulle jeg selvfølgelig blitt med henne jeg også. Men jeg måtte rett og slett tenke fornuftig denne kvelden, og la jentene få kose seg uten meg. Det er jo ingen hemmelighet at jeg får kraftige allergiske reaksjoner dagen etter jeg har drukket alkohol, så jeg orker rett og slett ikke en ny uke med å være fyllesyk. Samt at jeg starter opp med treningen for fult igjen på mandag, så da velger jeg å prioritere bort fanterier denne lørdagskvelden til fordel for avslapping her på hotellet. De siste ukene har det blitt alt for mye god mat, mye reising og minimalt med trening - jeg har sikkert lagt på meg syv kilo og føler meg som en liten ku for tiden. Så fra uken som kommer blir det fult fokus på å trene og spise sunt i ukedagene, så får jeg holde kosen til helgene. Jeg gleder meg enormt mye til å komme tilbake i både form og mine vanlige rutiner :-)
  - this is what I call a shower with a view -

Så dette er min plan for lørdagskvelden! Vi har et helt nydelig rom hos Clarion Royal Christiania, med et bad som egentlig kan minne om en mini spa-salong. Så ikveld har jeg kost meg i badekaret, og dusjet til utsikten over hele Oslo... For en luksus! I morgen blir det å våkne til hotellfrokost, og jeg gleder meg allerede. Håper dere alle har en fin lørdagskveld

Tapas & Vinos

Etter en koselig kinodate i går, tok vi turen ned til Aker Brygge for å spise. Det skal sies at Ida tok tidenes hevn på meg etter Odderøya-episoden når hun var på besøk i Kristiansand, hun fikk meg "tilfeldigvis" til å gå noe som føltes flere kilometer på brostein over Festningen, mens hun filmet meg og lo rått. Og hun bare "fordi det er gøy for deg!". Prøv selv å gå på bittesmå brostein i 12 cm tynne heels, det er jo et mareritt på jord. Vel, med brannsår under føttene og en liter svette i panna - kom vi oss omsider ned på Aker Brygge. Jeg ler meg ihjel! Her fant vi oss en koselig restaurant, bestilt oss tapas, cava og rosé - mens vi skravlet i vei om livet og storkoste oss.

  - Summer night with Ida and Nadia. Dinner, wine and drinks - so much fun -

I dag tenkte vi kanskje å ta turen til Tusenfryd. Wiiiih, der er det mange år siden jeg har vært! Jeg er jo tidenes pingle i karuseller, hvis jeg først kommer meg opp i en ender det med at jeg griner og bare vil ned igjen. Haha! Vi får se hva vi bestemmer oss for, solen stråler og det blir uansett en fin dag her i Oslo. Ønsker dere alle en veldig fin lørdag, så sees vi igjen litt senere ♥

Bein Again - Forelsket i New York

annonse

I kveld har vi kost oss masse på førpremieren av den romantiske komedien Begin Again. En skikkelig søt og sjarmerende film, med nydelige Keira Knightley i hovedrollen. Jeg liker filmer som gir meg en skikkelig goodfeeling, så denne var virkelig midt i blinken for meg! Lo og smilte meg gjennom hele filmen, og fikk frysninger flere ganger. Det har med andre ord vært en fin fredagskveld :-)

Begin Again handler om den søte jenta Gretta og hennes kjæreste Dave, som har en felles lidenskap for musikken. De har vært kjærester siden college, skrevet låter sammen, og nå er de samboere og nyinnflyttede i New York City. Men Daves nye solo-kontrakt byr på stjernestatus og jentefristelser han ikke kan motstå. Plutselig blir Gretta singel, og fylt med kjærlighetssorg må hun fighte for sin egen fremtidige karriere i storbyen. Livet hennes tar plutselig en ny retning når hun møter musikkprodusenten Dan, som blir fanget av hennes talent og jordnære stil. Dette blir Gretta sin store sjanse til å gjøre noe nytt i livet, og historien som følger er så utrolig fin. Et lite kinotips fra meg ♥

Tv-seriene du må få med deg

Er det noe sikkert alle har fått med seg, så er det vel at jeg er cirka verdens største nerd når det kommer til TV-serier. Jeg har selvfølgelig sett standardseriene som Desperate Housewives, One Tree Hill, Sex And The City og Gossip Girl - så i dag tenkte jeg å tipse dere om fire ganske annerledes serier. Disse er mine absolutt favoritter, men jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken jeg liker best. Haha! Anyways, disse TV-seriene må du virkelig få med deg :-)


- Dexter -

En annerledes krimserie enn du noen gang har sett, denne serien er så fantastisk spennende og avhengighetsskapende! Dexter handler om nettopp Dexter, som er hovedpersonen i denne utrolig spennende krimserien. Dexter opplever en traumatisk hendelse som barn, og blir foreldreløs bare tre år gammel. Han blir adoptert av Harry Morgan, en politimann som finner han på åstedet hvor moren til Dexter er drept. Harry forstod tidlig at Dexter hadde farlige tendenser, og lærte han å kanalisere sin grusomme lidenskap (som går ut på å drepe på grunn av spenningen), ved å gi den en konstruktiv mening: Å drepe folk som fortjener det, folk som vet hvordan de lurer rettssystemet, slipper unna og aldri blir pågrepet for sine gjerninger. Dexter Morgan jobber som blodekspert for politiet i Miami og lever samtidig et meget spesielt dobbeltliv. På dagtid jobber han for å sikre spor som kan finne og felle mordere juridisk. På nattestid gjør han jobben litt mer grundig og jakter selv på den kriminelle og tar livet av personen. 


- Suits -

Suits handler om advokatduoen Harvey og Mike, som stadig har nok å henge fingrene i. Harvey er en meget anerkjent og populær advokat i Manhattan, og han velger å ta en stor risiko ved å ansette den smarte Mike Ross som sin advokatfullmektig. Det er nemlig et problem, Mike har ingen juridisk eksamen. Men med et utrolig kunnskapsnivå og fotografisk hukommelse gjør Mike til et unikt juridisk talent og dette veier opp for den manglende formelle utdannelsen. Dette blir deres godt bevarte hemmelighet som knytter dem sammen til en uslåelig duo. Velkommen til Suits, den kritikerroste TV-serien som utspiller seg i Manhattans maktsyke advokatverden - en arena der løgn, bedrag og tyveri bare er en del av jobben.


- Sons Of Anarchy -

Tidenes dramaserie som er umulig å legge fra seg hvis man først har begynt! Sons Of Anarchy handler om en motorsykkel-klubb i California, som mildt sagt ikke holder seg til loven. Serien tar for seg historien til Teller-familien fra småbyen Charming, sammen med flere medlemmer av Sons Of Anarchy, familien deres, innbyggere fra byen, samt rivaler og motstandere som arbeider for å stoppe klubbens farlige posisjon. Dette er en historie om en motorsykkelgjeng som kaller seg SAMCRO, og medlemmenes liv i hjemme og i klubben. Ved nærmere ettertanke så tror jeg kanskje dette er favoritt serien min, den er så spennende at jeg seriøst sitter å skriker og river meg i håret når jeg ser på den. Denne må dere alle få sett! Den har mange sesonger også, og den nyeste kommer ut nå i September. Som jeg gleder meg!


- White Collar-

White Collar handler om storsvindleren Neal Caffrey, som prøver å rømme fengselet etter fire års soning for å finne sin store kjærlighet. Han blir tatt, og i stedet for å få fire nye år i fengsel, inngår han en avtale med FBI. Han skal hjelpe de med å løse saker, finne forbrytere og løse vanskelige saker. Det skal han gjøre ved å bruke sin egen ekspertise som hvitsnippforbryter, forfalsker og svindler. Neal havner i FBI-agenten Peter Burke sin "varetekt", og må gå med fotlenke døgnet rundt, slik at han ikke får muligheten til å rømme landet. Neal sjarmerer alle i senk med sitt flotte utseende og vinnende personlighet, er forbausende smart og er med på å løse en rekke spennende forbrytelser som spenner fra utpressing til drap. Utenfor jobben sin hos FBI, etterforsker han sin kjærestes forsvinning, og nettopp dette er Neal sin personlige motivasjon for å samarbeide med FBI. Vil han finne sin kjære med de få sporene han har? Og vil han klare å holde seg lovlydig? Oppi alt kaoset blir Neal og Peter forbausende gode venner, de blir på mange måter Tuppen og Lillemor på stadig nye eventyr.


Jimmy and Louis

Altså, jeg burde egentlig ikke klage på varmen når den først er her. Hvis jeg sier det er for varmt her i Kristiansand nå, så biter vel karma meg hardt i rumpa og gir oss regn resten av sommeren. Men det ER faktisk for varmt her nå! Himmel, det er jo nesten ikke til å kunne bevege seg ute i denne ekstreme heten.. Heldigvis har jeg vært inne mesteparten av dagen, hatt hjemmekontor og vært en tur hos Geir. Med god hjelp fra lillebror har ting gått strålende! Nå skal jeg slappe av litt her hjemme, før jeg skal møte Tone. I kveld skal vi ut å spise skalldyr på Fiskebrygga, og så er det hjem å pakke før jeg reiser til Oslo i morgen :-)Jimmy Choo solbriller - Louis Vuitton bag - Pimkie topp og Tshirt - Bershka sko

A magical summer day
Er det rart jeg koste meg i går? Åååh! Jeg koste meg faktisk så mye at jeg sa til mine foreldre at jeg ville flytte hjem litt i sommer, men forslaget ble ganske fort nedstemt. Jeg roter i følge mamma noe fryktelig når jeg er hjemme og hun sier jeg tror jeg er på hotell, mens jeg forsvarer det med at jeg faktisk er på ferie og da er det lov å rote. Når jeg mistet en firepakning med pepsi max på inngangspartiet vårt i går, var det bare å innse at jeg ikke kommer hjem på noe ferie med det første... Haha! Jeg prøver igjen til neste uke ;-)Milo er seriøst verre enn rumenerne når det kommer til tigging! Og det hjelper jo ikke akkurat at mamma absolutt skal ha han på en egen stol rundt middagsbordet når vi spiser. Noen tar likestillingen mellom mennesker og dyr til nye nivåer ass...
For en deilig dag! Etter noen timer med bading og soling, hentet jeg Mommo og vi grillet alle hjemme hos oss. Nammis! Mamma er så flink til å diske opp, når jeg tenker meg om er jeg faktisk alt for bortskjemt hos familien min. Nå sitter jeg her og river meg i håret over at jeg ikke sov på jenterommet en natt til. Bah! Solen stråler og det er tropevarme ute, men i dag kaller jobb for meg. Så må jeg til regnskapsføreren min før jeg reiser til Oslo! Eirik kommer for å hjelpe meg i dag, så satser på at vi rekker å spise en lunsj sammen i sola i løpet av dagen. Har dere også strålende sol? Håper finværet og en skyfri himmel er hos hver og en av dere ♥

Sommerens fineste sminke

annonse

På sommeren vil jeg gjerne at det skal være naturlig og søtt. Den enkleste sommermakeup legger jeg hver eneste dag, jeg bruker rundt fem minutter på badet og det er så deilig! Dette er en frisk og fin look, som ikke er for pyntet, men med en sporty og fresh glød. På sommeren skal man gjerne bruke gylne farger og varme toner, med fokus en frisk og sunn hud. Og det er nettopp det jeg har gjort her :-)

- My favorite summer makeup -

Primer: på sommeren opplever jeg ofte at sminken forsvinner fortere enn den vanligvis ville gjort, fordi været er klamt og man svetter gjerne litt. Derfor er jeg avhengig av å starte sminkerutinen min med en god primer! Jeg sverger til NYX sin HD Studio Photogenic, den fyller inn porene og matter ned huden - samt at sminken sitter mye lengre med denne som underlag.

Flytende serum/founation: det sies at denne foundationen fra Bare Minerals er banebrytende, og det kan jeg godt forstå. Dette er nemlig et pleiende serum og foundation i ett. Du tar 1-2 dråper, og påfører forsiktig i sirkulære bevegelser på huden. Bruk to dråper for middels dekkevne, fire dråper for middels, og seks dråper for full. Nå på sommeren holder det med to for meg.

Mineral foundation: Bare Minerals sin mineral foundation har jeg brukt så lenge jeg kan huske, faktisk har jeg brukt det helt siden jeg i det hele tatt visste hva sminke var. Dette er den mildeste og mest naturlige foundationen du vil finne, den glir så utrolig fint inn i huden og gir en så fantastisk fin look! Konsistensen på den ser ut som et pudder, føles som en krem og legger seg silkemykt på huden. Anbefales!

Concealer: etter at pudderet er lagt, påfører jeg alltid Glo Minerals Concealer under øynene. Denne er magisk! Den dekker mørke ringer under øynene, og gir deg et våkent blikk selv på den trøtteste dag. Boksen kommer med to fargenyanser - en til sommer og en til vinter. Hvis jeg skulle velge ut en sminketing jeg skulle ha for resten av livet, ville det uten tvil blitt denne herligheten.

Solpudder: det kommer vel ikke som noen overraskelse at jeg nevner Too Faced Chocolate Soleil pudderet her, haha! Verdens beste solpudder, sånn enkelt og greit. Dette er en matt bronzer, som gir deg en utrolig fin og fresh sommerglød.

Highlighter: både rouge, highlighter, øyeskygge og shimmer finner du i dette vindunderproduktet fra The Balm. Jeg er helfrelst!Nå får dere -20% på ALLE produktene jeg har skrevet om over. Rabattkoden dere må bruke er KAHS - og den varer ut lørdag 12.juli :-) Husk at Coverbrands alltid har fri frakt og lynrask levering!

Feriefrokost hos mamma
  Good morning sweethearts! Today I woke up to this amazing breakfast at my mom's

I dag våknet jeg jammen meg opp til dette! Snakk om å være heldig. I følge en overivrig mamma var dette "en skikkelig og tidenes feriefrokost", haha! Det jeg derimot ikke våknet opp til, var sol og skyfri himmel som jeg virkelig hadde håpet på. Så bassengkosen lar vente på seg inntil videre, men da kan jeg i det minste få unnagjort litt jobb. Etterpå går turen til Mommo, gleder meg så til å se henne igjen! Jeg vurderer forresten å kjøpe meg bil igjen, selv om jeg bor midt i byen frister det veldig å komme seg lettere rundt. En liten by-bil er jo greit å ha! Jeg sikler litt på en Fiat 500, men er enda usikker. Er det noen av dere som har erfaringer å dele med nettopp denne type bil? :-)

It's waffle time


God tirsdagskveld, verdens fineste lesere

Kveldens planer med Tone ble heller flyttet til dagen, vi spiste lunch sammen, snakket hull i hodet på hverandre og lo oss halvt ihjel. Akkurat som det pleier å være med bestis! Dette betydde jo at kvelden min plutselig var ledig, så da bestemte jeg meg raskt for å dra hjem til familien. Og her blir jeg i natt Så kan jeg sole meg med bassenget og lese bok i morgen, samt dra på besøk til Mommoa mi. Hva er vel bedre enn å rømme hjem til mamsen når formen ikke er helt på topp? Mihi.. Jeg har mast på Øyvind siden jeg kom om han ikke kunne lage vafler til oss i kveld, siden de han lager virkelig er verdens beste. Og han var ikke vond å be! Nå er magen mett og denne jenta fornøyd. Resten av kvelden skal jeg snurre Dexter på laptopen og slappe av under dyna i senga.... Lykke!
Produktiv start på dagen

Endelig kom solen tilbake til Kristiansand! Jeg startet morgenen min med å vaske leiligheten, det trengtes virkelig etter helgens festligheter. Tror vi tok med oss hele stranda hjem, for gulvene mine var stappet med sand. Tre maskiner med klær er hengt ut på tørk, nytt sengetøy er lagt på og mailboksen er tømt allerede før klokken elve. Nå har jeg god samvittighet! Tenker å dra med meg Milo på en liten powerwalk snart, jeg er fortsatt ikke helt i form og skulle gjerne hatt litt frisk luft. Senere kommer min lillebror til meg for å jobbe, så skal jeg henge med Tone i kveld. Det gledes! Hva er planene dine for dagen?
- Ha en fin dag -

Over hundre kilo

Meg: Kan ikke jeg også få prøve sparkesykkelen din?
Torjus: Jo, det kan du kanskje. Men hvor mye veier du?
Beate: Nei, Torjus! Det må du ikke spørre en jente om! Kristina, grunnen til at han spør er fordi...
Torjus: Jeg spør fordi at hvis hun veier over 100 kilo så kommer den til å knekke!

Jaddaaaa..... Takk til lille fetter Torjus for tidenes selvtillitsboost denne mandagen! Haha, jeg må bare le meg ihjel av alt gullungen min får presset ut. I dag fikk jeg nemlig overraskelsebesøk her hjemme, av mine to fettere og Beate. Så koselig! Jeg lå å halvsov på sofaen da det plutselig ringte på døra, en veldig gledelig overraskelse på denne slappe mandagen. Jeg er jo så klein at jeg hadde egentlig lagt meg ned for å dø. Men jeg fikk summet meg nok til å kaste i meg et par ibux, så dro vi alle avgårde for å spise sushi :-)


Nå blir det sofaen og Dexter resten av kvelden. En snill leser tipset meg nemlig om at siste sesong av Dexter ligger på Viaplay! Wuuuhuu, dere kan tro jeg ble glad :-) Mandagskvelden er reddet! Hvordan har dagen deres vært? ♥

Sleepy and rainy Monday

Hva er vel mer perfekt enn å våkne opp til pøsende regn og grått vær når man har tidenes kleineste mandag? Jeg ble i hvert fall super fornøyd med å høre regnet falle når jeg våknet, og bestemte meg fort for å ha tidenes seriedag her hjemme på sofaen. Jeg trodde jeg hadde mange episoder igjen av sesong 7 av Dexter nemlig, men nå så jeg nettopp ferdig den siste episoden.... Og jeg vil se mer! Iiih, det er så spennende. Noen av dere som vet når sesong 8 kommer ut, med norsk tekst?

Monday breakfast in the making. Oatmeal and coffee!

(annonse) Husker dere forresten da jeg fortalte dere om Good For Me sin Betakaroten etter Gran Canaria turen? Jeg har fått en haug av tilbakemeldinger på at flere av dere har begynt å ta disse kapslene, og at dere har blitt veldig brune og fornøyde. Nå har til og med Wulffen også joinet betakaroten-klubben! Hihi, så gøy! Men jeg liker faktisk ikke bare disse kapslene så godt fordi de gjør meg brun, men også fordi jeg ikke sliter med soleksem lengre etter at jeg begynte på disse. Hver eneste sommer har jeg nemlig fått blemmer på huden og klødd noe fryktelig, but not anymore! Tenkte bare at jeg skulle tipse om at det fortsatt er tilbud på Betakaroten til 99 kroner HER. Absolutt verdt å prøve ut hvis du vil få en rask, varing og fin brunfarge i sommer - samtidig som du tar vare på huden din :-)


Nå skal jeg spise havregrøt, krølle meg opp under teppet og lete etter en ny serie å begynne på. Har dere noen tips? Eneste jeg vil er å få se siste sesongene til Dexter, Suits, Sons Of Anarchy og White Collar, men norske Netflix suger jo hele livsgleden ut av meg... Uuæææh!

Let's Go Coconuts

Hei og god søndag, dere En litt sen oppdatering fra denne kanten, men jeg kan vel bare si at de fyllesyke-tablettene mine ikke fungerte som jeg hadde håpet. Haha! Formen min begynte å hangle ganske tidlig på kvelden i går, så da var det bare å bøtte nedpå med drinker for å nå toppen igjen. Det fungerte fint det, men jeg må mildt sagt betale sterkt i dag for gårsdagens røverstreker.... Jeg er kaputt!

Men når man får danse i sanda kvelden lang med sine beste venner til noen av verdens flinkeste artister, da er uansett all fyllesyke i hele verden verdt det. I går spilte blant annet Fedde Le Grand, Klingande, Gabrielle og Jason Derulo. Sistnevnte er min store favoritartist i hele verden, og det var så stas å få se han opptre!

- Palmesus dag 2 -

En magisk kveld med fantastisk fine mennesker! Ida reiste nettopp hjem igjen til Tønsberg, litt vemodig å si hade til henne etter disse fine dagene. Men heldigvis er det bare fem dager til vi sees igjen, til helgen skal vi jo kose oss på hotell i Oslo og nyte livet. Det gledes! I skrivende stund er mamma på besøk hos meg, hun kom på døra med ferdig hjemmelaget middag fordi jeg er så klein at jeg ikke klarer å lage mat selv. Hva da bortskjemt? Haha! Har du også hatt en fin helg?

Bachelorette party

I går var jeg og Ida booket for et utdrikningslag. Jeg ble ringt på onsdagskveld med spørsmål om vi ville delta, da den kommende brud var en ivrig bloggleser. Så da var det klart vi måtte stille opp! Den søte jenta som ble drukket ut kom med bind for øynene, så hun ble veldig overrasket og glad. Vi ga henne litt bloggtips (som jeg virkelig suger på å gi....) og overrasket henne med en liten gave :-)

Nå sitter jeg her i sofaen og lurer faktisk på om jeg for første gang i hele mitt liv ikke har blitt så fyllesyk. Jeg har googlet og stresset noe sykt før denne helgen for å finne en mirakelkur mot nettopp fyllesyke for å holde ut hele helgen, siden jeg alltid blir så dårlig etter en kveld med alkohol at jeg ligger rett ut i minst tre dager etterpå. I går gjorde jeg et av tipsene jeg fant, med noen spesielle tabletter jeg kjøpte på apoteket + sportsdrikke. Nå gjenstår det bare å håpe på at dette faktisk har funket og at formen holder seg bra resten av dagen, da blir jeg faktisk utrolig glad! Straks er det tid for runde nummer to, i pøsende regnvær denne gangen. Men det skal så absolutt ikke legge demper på kvelden vår! Håper dere alle får en fin lørdag, nyt kvelden ♥
Palmesus 2014
Pics from yesterday at Norways biggest beachparty. So much fun with my friends!

Gårsdagen var mildt sagt insane! Som vi koste oss. Som dere vet er det Palmesus-festivalen her i Kristiansand denne helgen, dette er faktisk Norges største beachparty og det er så moro! Så gøy at noe sånt skjer i byen min. Så i går var det god stemning, hulahula kranser, drinker i alle regnbuens farger, latter og dansing i sanda til solen gikk ned. Palmesus slutter ved midnatt, og da var det egentlig tid for etterfest på oss. Men fornuftige som i hvert fall jeg og Ida er, dro vi heller hjem til meg - spiste litt mat, drakk vann og rullet til sengs for å ikke bli dårligere enn vi må. Det er nemlig strandfest igjen i kveld, så da er det greit å holde seg litt i tøylene slik at man klarer en todagers! Haha, jeg har faktisk ikke hatt en todagers siden jeg var 18 år.... Dette kan bli spennende ;-)

Bare gøy for meg

Det ble en mindre suksessrik tur rundt Odderøya i dag. Da vi gikk hjemmefra var det i det minste litt opphold i været, men når vi var kommet 40 minutter på vei - begynte himmelen plutselig å åpne seg. Så Wulffen ble klam, varm og lei - så da var det bare å dra hjem igjen. Prøvde å forklare at dette egentlig var veldig gøy for henne, men jeg så at hele Ida lyste at denne kun var gøy for meg og ingen andre enn meg. Lenge leve denne ivrige sørlendingen, haha! Kanskje jeg skal få meg jobb som turistguide? En fin og liten tur fikk vi i hvert fall, til tross for grått vær og regn. Men dere vet! Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær ;-)

Nå skal vi straks avgårde på noe superhemmelig, hihi! Forteller dere mer senere, vi kan nemlig ikke røpe noe før i kveld eller i morgen. Litt senere kommer Hilde her, så blir det vors på oss - før vi stikker videre på festival. Palmesus here we come!

Breakfast is servedGood morning!

Endelig er Ida på plass, og så utrolig godt det var å se jenta mi igjen! Jeg holdt på å le meg ihjel når hun løp ut på ballkongen i går, og pekte veldig så entusiastisk bort på et stort bygg. Ida bare: "der har jeg bodd en gang før! Radisson, ikke sant?" Men nei, det var verken Radisson eller et annet hotell - men boliger for kriminelle. Haha, jeg lo så tårene trillet! Kanskje Wulffen er en liten røver uten at vi vet om det? Hehehe.. Nå har vi nettopp spist en latterlig digg frokost, og skal straks snøre på oss joggeskoene. Jeg vil veldig gjerne ta med Ida på Odderøya når hun først er på besøk her, i mine øyne er dette en plass som virkelig er verdt å få med seg. Det er så fint der! Så nå blir det en skikkelig powerwalk på oss blant skog og hav, jeg gleder meg! Kamera blir selvfølgelig med, så vi sees igjen senere :-)

Escape from reality

Endelig nærmer helgen seg, og jeg kunne ikke vært mer glad for nettopp det! Om få timer lander min kjære Ida på flyplassen her i Kristiansand, og det gledes virkelig at vi skal kose oss sammen hele helgen. Helt ærlig så har det vært noen veldig tunge dager etter at jeg kom hjem fra ferie, jeg tenker i overkant mye på Mofar og savner han så innmari mye. Når jeg er ute å reiser på tur klarer jeg liksom å glemme det vonde litt, men livet er jo ikke en evigvarende ferie og jeg kan naturligvis ikke reise hele tiden. Så fort flyet mitt har satt hjulene på bakken her hjemme, tenker jeg på å bestille neste tur.. Slitsomt! Men nå er det i det minste helg om få strakser, og Wulffis banker straks på døra. Da skal jeg ta go'jenta imot med et glass sangeria vi skal kose oss med på ballkongen. Noe å se frem til ♥
(annonse)Til neste helg skal jeg forresten til Oslo, og planen på fredagen er å dra på førpremieren til kinofilmen Begin Again, en romantisk komedie med Keira Knightley i hovedrollen. Som jeg gleder meg! Filmen ser så utrolig skjønn ut, og en klissete film som dette på en sen sommerkveld kan vel uansett aldri slå feil? Gleder meg til jentekveld på kino med Ida og forhåpentligvis noen av dere lesere! Nå kan dere også nemlig bli med oss på den eksklusive visningen av filmen den 11.juli, og hvordan du kan vinne billetter til nettopp dette ser du HER ♥ Håper å se mange av dere der!

En verdensleder innen extension

sponset behandling

I dag har jeg endelig vært hos verdens skjønneste frisør og satt på langt hår igjen. Nå er jeg så fornøyd her at smilet går rundt!

Jeg er så heldig å ha blitt sponset av Hairtalk, som er en verdensleder innen extensions. Hairtalk er faktisk verdens mest skånsomme metode for å forlenge håret ditt, noe som passer perfekt for meg og mitt superslitte hår. Dette håret festes på med tape, noe som betyr at det verken er knuter/fester, eller varme som kan skade håret ditt eller påføre unødvendig slitasje. Behandlingen tok cirka 90 minutter fra jeg kom til jeg gikk, så dette var utrolig enkelt og genialt. Uten tvil den enkleste metoden jeg har prøvd innen extensions, og helt ærlig også det fineste resultatet jeg noen gang har hatt på håret mitt. Det er både langt og tykt nå, skikkelig kvalitetshår :-)

Today I finally got my long hair back! Here are some pictures during the progress:
I tillegg frisket vi opp i hele hårfargen min med INOA fra Loreal, og jeg er så utrolig fornøyd over hvor fin fargen ble. Mørk og jevn, akkurat slik jeg liker det! Hvis du også ønsker langt hår eller bare en behandling hos Komponisten, så kan du bestille time hos Marianne HER eller ringe på telefon 38 09 08 85 Salongen ligger nede på Kjøita i noen utrolig fine lokaler. Tusen takk til Marianne for tidenes dag i frisørstolen, jeg har storkost meg! Ler så mye sammen med den dama at jeg får helt vondt i magen, haha! Nå gleder jeg meg bare til første gang jeg skal vaske mitt nye hår, jeg fikk nemlig med meg en stor pose med deilige produkter. Nå skal håret mitt forhåpentligvis bli friskt og fint igjen :-)

Etter trening: bananis

Den siste tiden har jeg fått helt dilla på hjemmelaget bananiskrem! Spesielt etter trening liker jeg å lage meg denne, den danker lett min vanlige protein-shake ned i støvlene. Nå på sommeren syns jeg det er så godt med noe skikkelig kaldt og avkjølende i varmen, så denne er virkelig perfekt for meg. I denne isen får du i deg rikelig med proteiner, fiber, vitaminer, kalium, jern, sink og godt med karbohydrater. Sistnevnte er gull etter nettopp trening!


Til en porsjon bananis trenger du:

En frossen banan 30 gram proteinpulver 1-2 dl melk

Ta proteinpulver, melk og banan i en blender, og kjør til du får en kremete og fin konsistens. Så er det bare til å servere, og nyte! I dag ble min porsjon litt mer som en milkshake, da jeg fikk i litt for mye melk og den ikke ble så fyldig som jeg helst liker den. Her er det med andre ord bare å prøve seg frem! Angående proteinpulver så bruker du bare det du har i hus, selv liker jeg best vanilje eller banansmak i denne :-) Superenkelt, sunt, godt og forfriskende i varmen. Bedre blir det ikke!- Healthy and homemade banana ice cream. So yummy! -

No hair, do care

I dag har jeg tatt av mine lange lokker av extensions, og føler meg bokstavelig talt som et monster. Er det muuuulig å ha så lite hår fra naturens side på dette gigantiske hodet mitt? Takker høyere makter for at jeg skal til Marianne i morgen for å sette på nytt, for hvis ikke kunne jeg bare sagt takk og farvel til alt som heter bilder på bloggen fremover. Rart hvor avhengig man blir av slike ting, altså. Nå er planen å bruke tapeextensions, slik at mitt gror greit under mens løshåret sitter på. Satser på at håret mitt er langt og fint naturlig om ikke så alt for lenge, enn så lenge må jeg ty til andre hjelpemidler for å se sånn noenlunde oppegående ut.

NÅ må jeg fortsette å jobbe litt her! Etterpå skal jeg og Milo på skogstur med naboen min Hege og hunden hennes Frida. Gleder meg :-)
Jimmy Choo solbriller - bershka sko - zara bukse og topp - forever 21 smykke

In the streets of love

Denne dagen startet med morgencardio sammen med min kjære Maren. Så deilig å ha en avtale om dette med noen, for da kan jeg liksom ikke snike meg unna. Haha! Nå er havregrøten nettopp spist og to kopper kaffe inntatt, så jeg er klar for å komme i gang med dagen :-) I dag har jeg mye på agendaen, og innimellom salgene skal jeg lunsje med Tone. Gleder meg til å se henne og bebismagen igjen!bershka sko og veske - zara bukse - bikbok skjorte - céline solbriller - daniel wellington klokke

hits