juli 2013

Livet er så skjørt

Min kjære Simi har endelig kommet hjem fra Philippinene etter å ha vært borte i hele tre uker, så dere kan tro det var godt å få go-jenta mi hjem igjen. Som jeg har savnet henne ♥ Så i dag måtte vi selvfølgelig catche opp over en god lunsj i sola! Jeg valgte fersk krabbe med masse salat, servert på speltbrød. Og det var så godt!

Jeg må også dessverre fortelle at jeg fikk en fryktelig tung beskjed når jeg var på trening i dag, og livet ble plutselig helt snudd på hodet.. Akkurat nå har jeg det ikke særlig fint, men jeg prøver å holde motet oppe og tenke positive tanker. Så dersom det ikke blir like hyppige oppdateringer på bloggen i disse dager, vet dere altså grunnen. Ønsker ikke å utdype det mer akkurat nå, men jeg håper på forståelse fra dere hvis jeg er litt mer stille her enn jeg pleier. Stor klem til dere alle, ta vare på dere selv og de dere er glad i.. ♥

Abeille Hudpleie

sponset behandling

I dag har jeg vært hos herlige Kamilla igjen, for å fikse vippene mine. Jeg tar vippeextension hos Abeille Hudpleie i Kristiansand en gang i måneden, slik at jeg slipper å stresse med å sminke meg så mye. Nå trenger jeg kun å bruke solpudder, og jeg er ready to go! Vippene er så fine, lange og naturlige! Jeg har rett og slett blitt helt avhengig av disse lange dådyrvippene mine...

Har dere sett så fint? Her har jeg faktisk ingen sminke på meg (hei fregner.....), kun lipgloss! Utrolig hva lange og fyldige vipper kan gjøre med et ansikt :-) Behandlingen koster 1295 kroner første gangen du gjør det, mens de andre gangene er det kun 500 kroner. Billigst i Kristiansand! Du fyller på hver fjerde uke, og jeg er strålende fornøyd! Kamilla kan dere få time hos ved å ringe 38 02 47 00, Abeille Hudpleie er forresten også veldig flinke på negler ♥

Onsdagsfrokost

God morgen, mine aller beste lesere ♥ Har dere sovet godt inatt?

Jeg stod opp grytidlig for å prøve meg på en hjemmelaget protein-is, så nå står den i frysen for å kjølne seg fast. Blir spennende å se hvordan resultatet blir, jeg har selvfølgelig tenkt å dele det med dere hvis det blir så bra som jeg tror. Hurra for nye oppdagelser på kjøkkenet! Jeg fikk ikke plass til alt i isformene mine, så da ble det restene til frokost i en stor skål. Og det smakte helt fantastisk, mmm! Anyways, nå skal jeg avgårde i dagens første møte, så blir det trening og en tur til hudpleieren etterpå. Vi sees igjen om litt!

I skog og mark

Det er ingenting som er så deilig å avslutte en dag på kontoret med å komme seg ut i frisk luft! I dag har jeg både fått trent styrke på morgenen, hatt familien på på koselig lunsjbesøk, fått unnagjort en haug av jobb og vært på powerwalk i Baneheia med Hilde. For en fin tirsdag, med fine folk! Akkurat slik jeg liker det ♥ Nå skal jeg lage meg en stor skogsbær smoothie, kjenner kroppen trenger noe avkjølende etter den lange turen ute i sola. Så får vi se hva kvelden bringer! Skal dere noe gøy?

Tilbake i gode rutiner

God morgen, dere! Jeg har allerede vært våken siden klokken 06.30, vært på morgencardio med Milo og hatt hjemmekontor med iskaffe som selskap. Åh, jeg er helt hektet! Kan faktisk ikke huske sist jeg drakk varm kaffe i sommer, det er så deilig med noe avkjølende nå som det er så varmt ute. Dersom dere også har lyst å lage den, finner dere oppskriften jeg la ut i forrige uke her

Nå skal jeg straks hoppe i treningstøyet og dra avgårde på Solsiden for en god økt. Ord kan ikke beskrive hvor deilig det er å være igang med treningen igjen, for en lykke! Det er utrolig hva trening gjør med både energi, humør og kropp! Jeg føler meg en million ganger bedre når jeg er aktiv, så det er virkelig en glede å være tilbake på gymmet. Når man har hatt en lang pause fra treningen blir man så lat og glemmer nesten hvorfor man egentlig er så glad i å trene, så da kan det være hardt å finne motivasjonen tilbake. Men nå er endelig min på plass, og jeg gleder meg til en knallhard økt på bein og rumpe. Enda mer gleder jeg meg til høsten, da har jeg nemlig spennende planer med treningen som dere skal få vite mer om senere . . .

Håper dere får en herlig dag, og at livet smiler til dere!

Put a ring on it

Chrissy Teigen har kommet med en helt fantastisk bikinikolleksjon for Beach Bunny. I'm in love! Bikiniene er spesialtegnet for bryllupsreiser, så stikkordet for disse er romantisk, sexy og søtt. Denne kolleksjonen falt virkelig i smak hos meg... ♥

Selv om jeg ikke skal på noen bryllupsreise med det første, så skal jeg definitivt bestille meg en hjem. Jeg drar jo på jentetur med Hilde i slutten av September, og vil gjerne ha med en av disse i kofferten. Så her er det bare å bestemme seg! Bikiniene shippes ikke før 1 september, men det går heldigvis ann å forhåndsbestille. Hvilken likte dere best?

Sitronsorbet med valnøtter

Dette er så godt, og en av mine store favoritt koseretter i varmen! Det kan være perfekt som et mellommåltid, snacks når du har cravings på noe søtt (men likevel ikke vil være usunn..) eller som et sunt alternativ til vanlig sitronsorbet. Dette trenger du for en forfriskende sorbet som garantert vil gi deg vann i munnen:

Skyr med sitronsmak ♥ Valnøtter  85% mørk sjokolade

Du hakker enkelt opp valnøttene og ønsket mengde av sjokoladen, og blander det med skyren. Enklere blir det jammen ikke! Nå som jeg har tenkt å bli sunn og flink igjen, så har jeg planer om å ta med meg denne dersom jeg skal på grillkvelder eller andre sammenkomster. Fint og sunt alternativ til softis og andre usunnheter som heretter skal høre helgene til.

Sunt, godt og latterlig enkelt, denne må dere prøve!

Våknet opp på riktig bein

Det er MANDAG, og jeg er så GLAD!

Ooooh happy days! Våknet mildt sagt på riktig bein i dag, så denne jenta er superklar for å gripe både dagen og uken på den beste måte. Nå er det slutt på all godis og tullemat i uka for meg, fra i dag går jeg tilbake til normale rutiner. Trening hver dag, sunn og riktig kost, samt masse aktivitet. Så får jeg heller nyte spisedager og djevelens drikk i helgene, høhø! Er noen av dere med meg på å komme tilbake til sunne rutiner, eller? Say yes!

Nå skal jeg først levere sykkelen på reparasjon, før jeg stikker avgårde på ukas første økt. Det er noen som liker å stille hull på dekkene mine, det er andre gangen på to uker jeg må bytte slangene på sykkelen nå. Skikkelig hyggelig med andre ord, haha! Etter trening blir det jobb noen timer, det er litt å ta fatt i etter helgen.. Så vi skrives senere, superjenter! Ønsker dere en helt fantastisk start på uken, og håper dere griper dagen! Hakuna matata ;-)

Eksklusiv kampanje på Lulu's

annonse

Jeg har i alle år sverget til Lulu's når det kommer til oppbevaring av sminke og kosmetikk. Hver eneste gang jeg skal ut å reise, er toalettmappene med meg. Jeg tror jeg må være Lulu's beste kunde, fordi jeg har hatt absolutt alle modellene i alle fargene. Og tro meg, det har vært mange! I år har Lulu's lansert nye farger, blant annet hvit som er blitt en sikker vinner her hos meg. Jeg har også en i mørkere beige, for å bryte av litt i min eller så hvite samling. Stilrent, praktisk og lekkert på badehyllen!

Til tross for at jeg har alle modellene, så har disse tre blitt mine toppfavoritter:

Beauty bagBeauty toilet bag doubleBeauty Cosmetics Bag

Nå har Coverbrands en eksklusiv og tidsbegrenset kampanje, hvor dere får alt fra Lulu's nedsatt i pris. Hele utvalget finner du HER! Det er ikke bare de fine toalettmappene som er på den flotte kampanjen, men også lekre vesker og clutcher fra det herlige merket. Så dersom du vil sikre deg noe nytt og pent fra Lulu's, ville jeg så absolutt klinket til nå. Det er nemlig ikke ofte dette flotte merket kan bestilles så rimelig som nå, så derfor er det jo ekstra morro å dele dette med dere! :-)

Søndagstipset

Denne søndagsmorgenen vil jeg tipse dere om Linda Stuhaug sin flotte blogg, som er stappet med fristende oppskrifter! Er du glad i sunn og god mat, vil du garantert finne mye fristende hos denne dyktige jenta. Jeg bobler over av matglede etter å ha lest bloggen hennes, og har store planer om å teste ut masse av dette den kommende uken. Linda må jo være dronningen av sunn matglede, herlighet så mye godt hun lager! Bare se så fristende og lekkert:

Mmmm!

Ellers må jeg jo ønske dere god morgen! Endelig er det litt overskyet vær her i Kristiansand, ikke ofte jeg smiler av at sola ikke er her. Jeg hoppet opp tidlig av senga, vakset leiligheten (ja, jeg har støv på hjernen...) og har nå lagt meg rett ut på sofaen med en god søndagsfrokost. Tv2 Bliss sender alltid en haug av Frustrerte Fruer episoder på søndager, så her blir jeg liggende en stund for å drømme meg bort i Wisteria Lane. Enda et lite tips hvis dere ønsker å ha en myk start på dagen, skru tv'en din på Bliss ♥

Nok er nok!

I dag har jeg bare solet og kost meg, hatt en skikkelig slapp fridag. Startet dagen med en god joggetur sammen med Milo, før jeg har sløvet her hjemme resten av dagen. Og det har jeg planer om å fortsette med, men først skal jeg ta turen på gymmet. Du vet du vil tilbake i en god form når du bruker lørdagskvelden til trening, haha! Jeg holder på å bli gal av godteri, alkohol og is - nå vil jeg tilbake i gode rutiner! Etter en god styrkeøkt, blir det Dexter på meg resten av denne kvelden. Er det noen av dere som vet hvor jeg kan streame sesong 7? Gjerne med norsk tekst og i god kvalitet! Om noen av dere lesere ikke har sett Dexter, så må dere virkelig bare begynne. En av de mest spennende og fengende seriene jeg noen gang har sett, og jeg har sett mange!

California style

California style pizza, diet coke and bestie = my friday night!

Jeg tror pizzaen vi spiste i går må ha vært verdens beste! Tynn bunn, oliven, skinke, tomatsaus og masse deilig topping. Mmm, den smakte helt fantastisk! Etter en koselig pizzadate rullet vi videre hjem til meg, hvor vi kjaset og koste oss på ballkongen helt til mørket kom sinkende. Sene sommerkvelder er det aller beste ♥

Jeg tok inn tepper og gjorde ballkongen klar for en regnfull natt i går før jeg la meg, det hadde nemlig meldt regn fra midnatt. Men jammen kom det ikke, noe jeg faktisk hadde håpet at det skulle gjøre. Luften er så tung av all heten her nå og gresset er så tørt at det har begynt å bli brunt. Så da er det vel et tegn på at Kristiansand trenger litt regn? Det er jammen ikke ofte man ønsker seg det, altså! Men nå krysser jeg fingrene for at morgendagen blir regnfull, slik at man kan kose seg inne en dag med film og god mat - uten å få dårlig samvittighet pga sola som stråler utenfor. Så ønsker jeg meg selvfølgelig finværet tilbake igjen på mandag! Anyways, nå skal denne frøkna på trening. Deilig med en sprek start på lørdagen! :-)

Surrehode nr.1

I dag gikk ingenting etter planen, tror dere ikke at dette surrehodet har klart å miste bilnøklene? Hvordan er det mulig! Jeg har endevendt leiligheten, men finner de ingen plass... Så i dag har jeg syklet rundt svett fra møte til intervju til jobb, lite kult og veldig typisk meg at slikt skjer når jeg har viktige ting på agendaen. Helt på normalen! Nå har jeg heldigvis fått kommet meg hjem, leiligheten har blitt vasket og friske blomster står på bordet. I kveld skal jeg ut å spise med Hilde, gleder meg en haug til kvalitetstid med bestisen min ♥ Hva gjør dere i kveld?

Drømmekroppen: mine favoritt kandidater

annonse

Konkurransen om Drømmekroppen er i full gang, og jeg følger som dere vet spent med! Det er en haug av flotte mennesker som har meldt seg på, både av jenter og gutter. Det er mange sprekinger med i konkurransen, men jeg har likevel klart å plukke ut mine favoritter som har meldt seg på til nå. Her er en kollasj over seks flotte jenter jeg mener er gode kandidater til å stikke av med seieren:

Fine, sterke og spreke jenter! Det er enda ikke for sent å melde seg på, konkurransen varer nemlig frem til 31 august. Det som avgjøre vinneren, er antall likes du får på bildet ditt. Både gutter og jenter kan melde seg på, og det vil bli trukket trukket en vinner fra begge kjønn som stikker av med 15 000 kroner hver + 6000 kroner i sportsernæring. Dette er jo alltid noe som kommer godt med, både penger og ting man trenger når man trener. Så dersom DU føler for det, så meld deg på HER!

Sommer på torvet

God morgen, favorittleserne mine ♥

I går koste vi oss masse på Sommer På Torvet, til tross for overfylling av folk. Det virker nesten som at hele Norge har tatt turen til Kristiansand nå i sommer? Det kryr av folk over alt, og man kan nesten ikke bevege seg fritt. Men, jeg kan forstå at folk vil reise hit i ferien sin, denne fine plassen er jo sommer by nr.1! Til tross for store folkemengder, så klarte vi å shake og brake litt igår også. Etter torvet, hooket vi opp med flere og dro avgårde på byen en god gjeng.

Nina og Lina, to fantastisk flotte jenter.

Fin kveld med enda finere folk ♥

Nå må denne jenta komme seg avgårde på kontoret, etter noen fridager er det mye som må ordnes. Litt papirarbeid, drøssevis av ubesvarte mails, utsending av Get Sporty pakker til dere, et intervju og to møter må til før jeg kan ta helg! Så her er det bare å sette igang, jeg er litt sent ute da jeg sov helt til klokken 10.00 i dag. Lovt å dra seg litt på morgenkvisten i blant, ikke sant? Ha en herlig start på dagen, fine mennesker! Vi sees igjen om litt :-)

Sjøen

I dag har vært den beste sommerdagen på sjøen, som jeg har kost meg! Vi dro ut i båt og ankra (hehehe...) ved en holme, slikket sol og badet. Deilig deilig, sommer på sørlandet er jo uten tvil best! Livet smiler, og alt er bare akkurat slik det skal være. Denne sommeren er så fiiin! Nå har jeg nettopp kommet inn døra hjemme, og skal straks hoppe i shortsen for å møte jentene mine. I kveld er det Sommer På Torvet her i Kristiansand, og jeg gleder meg som en unge! Har dere det fint, fininger? :-)

I feriemodus

Våknet opp til en skikkelig gladmelding, bestillingsbekreftelsen på årets jentetur lå endelig i mailboksen min! Jeg og Hilde skal ut å oppleve verden sammen, og jeg gleder meg som en unge til å reise med bestis. Den 20 september fyller jeg jo 23 år, og dagen etter reiser vi avgårde. Fantastisk! Skal lage et eget innlegg om turen, men kan fortelle kort at vi skal besøke Italia, Croatia, Spania og De greske øyer. Som jeg gleder meg! Dette blir jenteturen over alle jenteturer, hoho!

Ellers er denne frøkna skikkelig i feriemodus om dagene. Jeg bader, soler meg, koser meg, er med familie, mine kjære og gjør akkurat det som faller meg inn. Vi har ikke hatt en så fin sommer som nå på flere år her i Kristiansand, så jeg utnytter den til det fulle! Solen stråler fra jeg står opp til jeg legger meg, og varmen nesten litt for sterk. Dette er livet, dere! Prøver å gjøre så godt jeg kan med bloggen, og storkoser meg med å dele dagene med dere :-) Det blir jo litt mye hverdagsblogging nå, så om dere har noen ønsker til hva jeg skal skrive om - må dere gjerne komme med forslag? ♥

Monday night in

Denne dagen har jeg også brukt sammen med familien, Øyvind har holdt på her i leiligheten i timesvis med å henge opp lameller i vinduene. Snakk om å være snill, jeg er så bortskjemt hos mine foreldre at det skulle ikke egentlig vært lov. Hoho, heldige meg! Hva skulle man gjort uten litt hjelp? Nå har familyen dratt hjem igjen og jeg ligger rett ut i sofaen med jordbær og Dexter som selskap:

Senere får jeg hyggelig besøk, så da blir det hjemmelaget og sunn pizza til kveldsmat. Deilig å bare slappe av hjemme en kveld i blant, kroppen min er sliten etter mye moro den siste tiden. Sommeren altså, den tar på.... :-)

Happy new week

Denne jenta har nettopp kommet hjem fra shopping, og er strålende fornøyd med fangsten!

Gjett hva som skjuler seg i posene? Den nyeste modellen av Macbook Pro med retinaskjerm! Jeg blogger på den nå, og er allerede storfornøyd! Den er fantastisk rask, har vanvittig klare bilder og er mye lettere i vekt enn den vanlige modellen. Kjøpte også med meg en ordentlig laptopveske til å ha den i, slik at den kan bli trygt med meg på alt fra møter til lengre reiser.

Så nå skal det jammen meg bli fart på bloggingen fremover! Det hjelper veldig på motivasjonen med nytt utstyr, min forrige laptop var så utrolig treig. Lillebror har fått overta den, så tror han også er godt fornøyd med å ha fått seg sin første Macbook! Ellers har jeg fått trent i dag, det ble 40 minutter med kondisjon og styrke på mage. Måtte tvinge meg selv opp på gymmet, men det føles jo alltid så deilig etterpå! Har dere hatt en fin start på uken?

Filmtipset: The Impossible

Jeg bare må tipse dere om filmen vi så i går, den var ekstremt bra og absolutt til å anbefale! The Impossible er bygd opp på hendelsene med naturkatastrofene som skjedde i Thailand i 2004. Den handler om en fin familie som drar på ferie sammen, for å feire jul i Khao Lak. Om morgenen 2. juledag, når familien slapper av ved bassenget etter å ha feiret jul dagen før, høres et forferdelig brøl fra jordens indre. Plutselig kommer en enorm vegg av vann rasende over hotellområdet, og river hele familien med seg.

Mer enn dette vil jeg ikke si, dere må nesten bare se filmen. Jeg elsker slike filmer som har mening i seg, og som er basert på virkelige hendelser. Jeg fikk helt vondt i hjertet av denne filmen, og fikk virkelig lære hvor forferdelig menneskene som opplevde tsunamien har hatt det. The Impossible anbefaler jeg deg på det varmeste til neste filmkveld ♥

Grilling, bading og soling

Første jeg gjorde når jeg våknet i morges, var å pakke baggen og kaste meg i bilen for å dra på roadtrip til barndomshjemmet. Det er så varmt i leiligheten min nå, så det fristet virkelig ikke å stekes ihjel på ballkongen... Det fristet mye mer med grilling, hjemmelaget middag og plasking i bassenget sammen med lillebror!

Bildedryss fra en finfin søndag:

Meg: Mamma, den hawaii skjorta til Eirik er bare helt forferdelig...

Mamma: Det er moderne med sånn nå. Ari Behn gikk i en slik i går i selskapet til Mette Marit!

Kan noen ringe motepolitiet på min lillebror asap? Haha, jeg ler bare jeg ser på han i den supercrazy hawaiiskjorten hans.. Dette har virkelig vært en herlig søndag, har slikket sol og bare slappet totalt av sammen med familien. Og det var så godt med hjemmelaget middag igjen, jeg har nemlig kun spist middag en dag denne uken. Mamma holdt på å krepere når jeg fortalte det, haha! Slik er det når man bor alene, da er det jammen godt å kunne komme hjem for å bli vartet opp litt. Nå skal jeg og Eirik ut å leie film, har dere noen tips til hvilken vi burde leie? Movienight it is!

Sommerens søteste neglelakker

annonse

Denne søndagen har Blivakker.no tilbud på alle neglelakker fra OPI til kun 99 kroner, hurra! Og siden dette er mitt absolutte favorittmerke innen neglelakker, tenkte jeg å vise dere mine fire favorittfarger denne sommeren ♥

My very first knockwurst Strawberry margarita Pink yet lavender ♥ Top coat

Jeg elsker alle sammen! OPI er utrolig dyktige på neglelakker, og for meg som er en kløne til å legge lakk - passer disse helt perfekt. Lakkene er nemlig utrolig lette å påføre, de glir enkelt over neglen og er i tillegg hurtigtørkende. Jeg er så utålmodig av meg at sistnevnte er et must, lenge leve neglelakker som tørker i en fei! Jeg er vel ikke den eneste som har gått i fella ved å dra på meg buksene akkurat litt for tidlig, så ender det opp med at lakken plutselig sitter igjen på klærne? Bah, jeg hater når det skjer.. Det er altså med god grunn at OPI er kåret til verdens beste neglelakk i flere år på rad!

Et lite tips til dere er å blande my very first knockwurst og toppe over med pink yet lavender. Resultatet blir bare lekkert, og skikkelig salongaktig i looken. Denne gangen tok jeg den kun på ringefingeren, og resultatet ble så fint ♥

Jeg er veldig glad i freshe farger på neglelakker, så fremover skal jeg kjøpe meg litt flere knallfarger også! Har klikket hjem en drøss nå som de er nedsatt til 99 kroner, så jeg kan jo vise dere igjen når jeg får de hjem i posten? Fine og velstelte negler og tånegler er et must nå i sommer! Og heldigvis trenger det altså ikke koste flesk :-)

Palmesus 2013

Gårsdagen startet med koselig vors hos Geir, som har en fantastisk leilighet rett ved bystranda. Palmesus er derfor nærmeste nabo, så vi koste oss i timesvis med drinker og Sirkus Eliassen som opptrådte i bakgrunnen.

Sola steikte i går, det var seriøst så ekstremt varmt at vi nesten ikke kunne sitte ute. Skikkelig tropevarme, jeg er sikker på at det var varmere her i Kristiansand enn på det varmeste i Tyrkia. Jeg trodde jeg skulle smelte bort! Er det bare vi som er så heldige her i landet, eller er det flere av dere som har fått sommer med stor S?

Etter vors i sola, dro vi selvsagt videre på Palmesus. Nelly Furtado og gode DJ's spilte, så stemningen var virkelig på topp. Vi danset hele natten til byen stengte, det er lenge siden jeg har hatt det så gøy ute! For en kveld, for en sommer og for et liv ♥

Jeg og Geir ble så sultne etter all dansingen, at vi bestemte oss for å kjøpe en stor pizza fra Pizzabakeren. Og tror dere ikke jeg klarte å presse i meg halve pizzaen? Hehehe, hva da sulten jente? Ler meg ihjel! Traff forresten en haug av blogglesere også i går, det krydde jo av dere inne på festivalen! Utrolig koselig å hilse på så mange av dere, og koselig at dere er så snille mot meg. Jeg er heldig altså, dere er jo bare verdens skjønneste! Hadde dere også en fin kveld i går? :-)

Champagne vors

Daaa var denne jenta klar for champagne vors med gode venner!

Vi skal videre på Palmesus senere i kveld, gleder meg masse! Nelly Furtado kommer, og hun har vel noen slagere vi alle kan? Det er uansett alltid gøy å shake løs i sanden nå som det er sommer, wuhuu! Satser på at formen kan holde seg maks oppegående denne lørdagen, slik at jeg faktisk får med meg konsertene som er. Jeg tror seriøst jeg aldri kommer til å tilgi meg selv for at jeg gikk glipp av både David Guetta og Avicii... Hvordan er det mulig? Jeg har tryglet Odderøya Live om at de må booke de til neste år også, slik at jeg også kan få de med meg. Haha, ler meg ihjel! Det er lov å håpe, ikke sant? ;-)

Håper dere får en strålende fin lørdag! Hva skal dere i kveld?

Beverly Hills Nannies

God morgen ♥

Her sitter jeg med en stor bolle musli, pæremelk og iskaffe! Jeg ser i skrivende stund på Beverly Hills Nannies, og holder på å le meg ihjel av situasjonene barnevaktene kommer opp i. Her snakker vi alt fra å tørke opp hundeskit til å lage daglige gourmetmiddager til bortskjemte malibukids. Hehe, helt super underholdning med andre ord! Nå skal jeg bare spise opp frokosten min, før jeg løper avgårde på gymmet. En times cardiotrening på ellipsemaskin står på planen, på tide å svette litt før kveldens festligheter..

Herlig fredag

Endelig er helgen her! Dagen startet med en liten treningsøkt, før jeg ryddet og vasket hele leiligheten. Det er så deilig å ha det rent og pent når fridagene er her. Etterpå dro jeg å hentet Tone, før vi stakk videre på stranda. Der lå vi lenge å solte oss, spiste salat, jordbær og badet i sjøen. Noe så deilig! Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en hyggelig tur på fiskebrygga, så blir det sofaen og avslapping resten av kvelden. God helg, dere ♥

Sukkerfri iskaffe med vaniljesmak

Flere av dere har etterlyst oppskriften på min hjemmelagde iskaffe, som jeg drikker hver eneste morgen sammen med en god frokost. Denne er så god og frisk, og best av alt - fri for sukker!

3 dl vann, 2 dl melk, fem dråper stevia med vaniljemak, to teskjeer nescafe og masse isbiter.

Bland enkelt alt sammen, og putt oppi isbitene til sist. Du kan selv velge hvilken kaffe du vil bruke, jeg syns bare denne fra Nescafe er så fantastisk god! Steviaen min kjøper jeg på iHerb, men de selger den også på diverse helsekoster vet jeg. Den kommer i flere forskjellige smaker, favorittene mine er karamell og vanilje ♥

Jeg har som dere vet blitt totalt avhengig av denne nå i sommer, jeg drikker faktisk ikke varm kaffe lengre. Denne er så avkjølende og god, perfekt nå som det er så varmt ute. Håper den faller like godt i smak hos dere? :-)

Hjertesmeltere

Dette har vært en herlig dag med Tante, Stein Inge og verdens skjønneste pomerianianvalper. Jeg smeltet seriøst helt, for noen hjerteknusere! Her kommer derfor en liten bildesplæsj ♥

Har dere sett for noen herligheter? Jeg var i himmelen! Valpene veier kun 800 gram, så det var nummeret før jeg kidnappet en med meg hjem i veska... Mihi! De er alle leveringsklare og søker gode hjem, så hvis du er interessert ligger de alle til salgs på finn. For noen skjønninger altså, verdens meste lekne og kosete valper.. Krysser fingrene for at tante og de kan kjøpe seg en, slik at jeg kan komme på besøk og leke med den så mye jeg vil... Hoho! Anyways, etter det koselige besøket, dro vi videre for å shoppe og spise god mat. Jeg har kjøpt verdens fineste grill i dag, fra Riviera Mason. Den er så lekker, gleder meg til å vise dere!

Nå må jeg løpe videre, her sitter man aldri stille. Skal møte en fin gjeng på sommer på torvet, i kveld blir det allsang og hygge helt til sola går ned. Håper dere har det kjempfint :-)

Next stop after breakfast: Arendal

Nå er jeg god og mett, etter denne friske frokosten! Mager kesam og cottage cheese med jordbær, bringebær og fiberknekkebrød som ble toppet med kyllingskinke. Jeg trengte en solid frokost i dag, siden jeg straks skal dra på roadtrip til Arendal. Dagen skal jeg tilbringe med Tante og hennes kjære Sten Inge, gleder meg masse! Vi skal rundt å kikke i fine byen (elsker A-town på sommeren..), shoppe, spise god mat og bare kose oss. Og vet dere hva mer vi skal? Titte på noen bittesmå pomeranianvalper! Iiiiih, jeg kommer garantert til å ta med meg en hjem. De er jo så fine!

Kamera er selvfølgelig med, så vi sees litt senere. Ha en strålende torsdag så lenge ♥

Bad hair days? Not anymore!

annonse

Siden Coverbrands nå har -20% på alle hårprodukter, tenkte jeg å dele mine favoritter med dere. Jeg har sprayet, vasket, testet og  jobbet meg gjennom av et mekka av produkter, og nå har jeg endelig klart å finne mine toppfavoritter til håret. Here we go girls, heretter er det ingenting som heter "bad hair day"!

Percy and Reed, shampoo & balsam

Shampoo og balsam som passer perfekt til farget hår! De inneholder bringebærolje, druekjerneolje og aloevera, som er gode hjelpere for fukt og pleie. Jeg har jo hairextension, så jeg er avhengig av å bruke produkter som styrker og pleier håret mitt veldig godt. Disse to herlighetene fra Percy and Reed gjør absolutt en god jobb på dette, så disse anbefales derfor fra meg.

♥ Tangle Teezer. Aqua splash, blue lagoon

En fantastisk børste som er utviklet for å brukes i vått hår. Tangle Teezer er flere ganger kåret til verdens beste børste, og jeg har både den vanlige varianten og denne jeg bruker fast. Jeg bruker den alltid mens jeg har balsam i, så grer jeg igjennom og gir hodebunnen en skikkelig massasje. Det er så deilig! Blue lagoon er laget slik at vannet renner igjennom, noe som er utrolig deilig. Et must have i dusjen!

♥ Flexible hold hairspray

Ikke bare er denne hårsprayen fantastisk god, men den må jo ha verdens kuleste design! Tøffeste hårsprayflaska i byen, hoho! Denne herligheten er fri for sulfater og parabener, og gir håret utrolig godt hold. The Balm har uten tvil blitt et av mine favorittmerker, de fører så utrolig mye bra!

♥ No Fuss Fabulousness Dry Shampoo

Mitt absolutte måha produkt, nemlig tørrshampoo! Noen ganger har man rett og slett ikke tid til hårvasken, så her er denne lille saken genial. Percy Reed sin tørrshampoo fjerner oerflødig olje og renser hodebunnen, slik at håret ditt ikke ser fett ut - men friskt og fint. Du sprayer helt enkelt i hodebunnen, og grer over etterpå. Vips, håret ditt er som nyvasket!

♥ Philip B, jet set precision control hairspray

Liten og lett hårspray som er perfekt til å ha med i veska! Denne tåler alt av klima og omstendigheter, noe som er et stort pluss i boka! Jeg er vel ikke den eneste som hater når vind og vær ødelegger frisyren min? Den luker også godt, så den er perfekt å spraye seg med hvis man skulle ønske å lukte litt ekstra godt i håret.

Håper dere likte tipsene mine! Tilbud på gode produkter er jo alltid en sikker vinner ;-)

Helaften med familien

I går hadde jeg en flott matopplevelse sammen med familien! Vi hadde booket bord på KICK i Kristiansand for kvelden, hvor vi skulle spise månedens treretters meny. Jeg hadde vinpakke også til maten, så dere kan tro det var ei jente som koste seg og var i utmerket humør... Hoho!

Forrett: syltet makrell med hvite jordbær, estragon og einebær vinagrette.

Hovedrett: indrefilet av svin og glasert oksekjake med ruccola, rødbeter, annepoteter og eple veloute.

Dessert: skyr mousse og skyr sorbet, med rabarbara, bringebær og blåbær.

Alt var bare supergodt, og hvis jeg skulle si hva som var best må det uten tvil bli hovedretten og desserten. Kjøttet var så mørt at det smeltet i munnen, med noen himmelsk deilige smaker. Og desserten? NAM, for en god kombinasjon av surt og søtt! Jeg fikk vin og likør som passet perfekt til det jeg spiste, så alt i alt var dette en flott matopplevelse. Slike helaftener er så deilig, og det er ekstra hyggelig når det er kvalitetstid med familien i tillegg ♥

Etterpå ble det en tur på Fiskebrygga med venner og kjære, før vi tok tidlig kvelden. Denne morgenen startet med en ufrivillig powerwalk fordi jeg ikke hadde melk her hjemme. Og jeg jo få min dalige dose med iskaffe! Noen som sa avhengig? Jeg våkner ikke uten! Var på hele fire forskjellige butikker før jeg endelig fant en som var åpen, det er visst ikke alle som åpner dørene 07.00... Kremt! Straks går turen på kontoret, jeg har litt papirer og andre saker jeg må ta tak i.

Regner med mange av dere kanskje har gått på ferie nå? Eller venter dere til litt senere på sommeren? :-)

Pics from today

Sommer i Kristiansand ♥

Lillebror og verdens beste Tante Ine.

Etter en god lunsj, dro vi videre for å shoppe litt - før vi tok nok en tur på cafe.

Cortado og mandelstang!

Milo er alltid med, tassen koser seg trygt på fanget til onkel Eirik.

Ååå, for en fin dag med familien! Jeg kom hjem med et par nye jeans, en fin topp og et helt fantastisk fint pledd fra Rivièra Maison. Trengte et nytt et til å ha i stua, så da var det bare å smelle til når jeg fant herligheten. Jeg kan vise dere senere hvis dere vil? Nå sitter vi alle i leiligheten, og venter på at mine foreldre skal hente oss. Da bærer det avgårde på tre retters middag!

Ready for a fun day

Da var det tid for en ny og fin dag! I dag skal jeg MYE gøy :-)

Straks kommer mommo, tante og lillebror til byen, vi skal egentlig bare rundt å kose oss i sola. Shoppe, lunsje og spasere rundt! Tante kommer fra Arendal, så jeg gleder meg mye til å se henne igjen! Litt utpå kvelden skal jeg, mine foreldre og lillebror ut for å spise tre retters middag, samt drikke litt vin. Deretter går turen ned til Fiskebrygga, hvor jeg skal på utekonsert med en finfin gjeng. Yeeees, her snakker vi herlig tirsdag altså, det er så gøy når det skjer litt artige ting i ukedagene!

Ønsker dere en kjempefin dag, så skrives vi nok i løpet av dagen ♥

Drømmekroppen 2013

annonse

God kveld, sportyspices ♥ Tenkte bare jeg skulle gi dere spreke jenter (og gutter..) en liten oppdatering på Drømmekroppen, samt å minne dere på at dere fortsatt står fritt til å melde dere på konkurransen. Jeg syns selv konkurransen er utrolig kul, og håper så mange som mulig av mine spreke lesere hiver seg med.

Hva er drømmekroppen for deg? For meg kommer den i mange former og varianter, menneskekroppen er en fascinerende og spennende sak. En sterk, velbygd og trent kropp med en god holdning, som jeg kan leve godt i resten av livet – er det som går under drømmekroppen for meg. Kroppen vår er noe man lever med hele livet, så det er viktig å passe på den. Det å bygge opp en sterk kropp har så ubeskrivelig mange fordeler, ikke bare når det kommer til trening men også til hverdags. Jeg liker å kunne løfte tunge ting selv, og ikke nødvendigvis trenge hjelp fra det motsatte kjønn for å klare det. Dere forstår tegninga? Jeg elsker å være sterk, og har planer om å bli enda sterkere. I mine øyne kan man aldri bli sterk nok!

Har du en sterk kropp du er stolt av? Vær så tøff at du melder deg på du også! Premien er ikke bare den flotte tittelen, men også 15 000 kroner og 6000 kroner i sports-ernæring. Det er jo helt fantastisk! :-)

Hvor ble formen av?

Mandag betyr en ny og aktiv uke, med nye muligheter! Her er det virkelig bare å komme i gang med sunn mat også igjen, for jeg merker det ekstremt godt på formen at jeg har skeiet ut i det siste. Hvor ble det av sommerkroppen? Den forsvant med softis, alkohol, softis,  jordbær med fløte og enda mer softis med ekstra strøssel.... Haha! Det er selvfølgelig viktig å kose seg nå som sommeren er her, men alt med måte. Så fremover nå blir det kos i helgene, og sunn kost i ukedagene.

Tiggeren er alltid på plass under bordet...

I dag ble det god pestosalat til middag! I min salat finner du ruccola, tomat, mais, agurk, salat, rødløk, fullkornspasta, kylling og pesto naturligvis. Så godt og så enkelt! Nå skal jeg snøre på meg joggeskoene og dra avgårde på ukens første trening. Styrke på overkropp står på planen, og deretter bærer det hjem for å hente Milo før vi legger ut på joggetur rundt i Baneheia. Sprek start på uken, noe som føles veldig godt! :-)

Ekte glede

God mandagsmorgen, supertjejer!

Her sitter jeg med havregrøten i den ene hånden, mens jeg blogger med den andre. Så hvis det bir noen skrivefeil nå, vil jeg si at jeg er unnskyldt... Hoho! Jeg har nemlig klart å forsove meg en time, noe som virkelig er dårlig timing på denne mandagen. Men, alt ordner seg jo! Dagen skal jeg bruke til møter, før jeg må ned på Get Sporty hvor jeg skal pakke og sende varene til dere. I dag har jeg bestemt at dere skal få -10% på HELE nettbutikken, og rabattkoden dere må bruke er så enkelt som ordet mandag

Straks må jeg bare løpe avgårde uten sminke og med håret i en tutt, slik går det når man sover over vekkerklokka. Vimsehode! Før jeg drar må jeg bare vise dere en film som garantert vil få dere i godt humør. Er du litt trøtt, sliten og ikke helt klar for denne mandagen? Vel, lov meg at du ser filmen under - jeg garanterer deg 100% at den vil få deg i et godt humør!

Jeg sier bare en ting, og det er glede glede glede, strømmer innenifraaaaaa! Hihihi, jeg smiler og ler meg ihjel av den supersøte mannen på videoen. Tenk å være SÅ glad da? Noe så deilig!

Mobilblogg: søndagskos

Her er det søndag på høyt nivå! Har slacket på sofaen i hele dag, sett tv og sovet om hverandre. Nå er jeg på grillings hos Hilde og Trond, så tenkte jeg bare skulle slenge inn noen ord til dere. Skrives når jeg er hjemme igjen! :-)

Tailor Heaven: min egen kjolekolleksjon

Alle jenter går vel med en liten drøm i magen om å få lage sine egne kjoler, så når jeg fikk tilbudet i vår - var jeg aldri i tvil. Selvfølgelig ville jeg være med å designe mine egen drømmekjoler! I samarbeid med Tailor heaven, har jeg laget to forskjellige kjolemodeller i flere forskjellige farger. Damene som driver denne flotte nettbutikken er mor og datter, Gunn og Elsa. Mamma Gunn har blant annet vært designer for Kathrine Sørland, designet kjolene til Miss World og Miss Universe, samt laget kjoler til drøssevis av norske kjendiser. Så at disse damene ønsket å lage kjoler sammen med meg, er en ære!

Her kan dere se mine to favoritter, i mitt eget design (iiih, så gøy!!):

Blå peplum kjole, denne er så NYDELIG! Bak i ryggen har den dyp utrigning, helt ned til korsryggen. Man får en utrolig fin kroppsfasong i denne, og det er en kjole jeg er helt sikker på at alle jenter vil se nydelig ut i. Jeg elsker den! De fine blå skoene jeg har på meg, er også til salgs i nettbutikken. Peplum er min favoritt kjolemodell, så det falt seg helt naturlig å designe noe som dette. Var den ikke fin, dere? Den kommer også i sort og rød, sistnevnte gleder jeg meg maks til å bruke når desember kommer snikende . .

Sitrongul maxikjole, uten tvil sommerens fineste kjole i mine øyne! Denne kan brukes til alt fra hverdags, til finere fester og bursdager. Den er bare helt nydelig vakker, og gir en fin fasong når den henger på kroppen. Det blåste så når vi tok bildene, så dere får se litt bedre på bildene i nettbutikken hvor fint den faktisk sitter på kroppen. En fresh maxikjole er et must have i skapet, og denne kan man bruke år etter år. I tillegg til sitrongul, så kommer den også i denne fargen!

Hva syns dere om kjolene? Jeg er så fornøyd, og så takknemlig for å ha fått blitt med på dette spennende prosjektet! Jeg ville lage kjoler som kunne passe til alle jenter, i alle kroppsfasonger. Og det har vi jammen meg klart!

Nå får dere blogglesere -20% og fri frakt på hele kjolekolleksjonen min, samt på alle sko hos Tailor Heaven. Rabattkoden dere må bruke er TH20

Så, jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt om Tailor Heaven også, som er en utrolig fantastisk nettbutikk drevet av dyktige mennesker. Her kan du nemlig få skreddersydd din egen kjole, og være med å designe den selv! På alle kjolemodellene kan du velge ønsket stoff, det finnes tilsammen over 150 forskjellige stoffer og tilby. Når du er ferdig med designprosessen, legger du til slutt inn dine egne kroppsmål og får den valgte kjolen din skreddersydd til din kropp av erfarne skreddere i Makedonia. Hele prossessen er utrolig gøy, enkel og morro!

I sommer har Tailor Heaven 20% avslag på hele nettbutikken, og dette gjelder også skreddersydde plagg. Følg gjerne Tailor Heaven på facebook her og instagram her

Lørdag

I dag har vært en superfin dag i sola! Jeg, Camilla og Celine dro opp i Baneheia, hvor vi koste oss på stranda hele dagen. Som dere ser matet vi de søte endene, og gud - de var helt utrolig tamme! Vi kunne mate de fra hånda, og det var selvfølgelig stor stas for både store og små. Haha! Nå har jeg nettopp kommet inn døren hjemme etter å ha spist middag på Sjøhuset med jentene, blåskjell og reker stod på menyen. Mmmm, det var så godt! Hva har dere brukt lørdagen til? :-)

I wake up everyday with a smile

... because I know I have something to be thankful for! :D

May you begin this day with a smile on your face,

and with happiness for your soul to embrace. Good Morning!

Her ble jeg våknet grytidlig av telefon fra verdens skjønneste som var superhappy og gira på livet, haha! Når man blir våknet av glade mennesker kan man ikke annet enn å smile selv, sant? Selv om det er lørdag var det deilig å komme seg opp tidlig, så her har jeg kost meg masse på senga med hjemmelaget iskaffi (oppskrift kommer!) og magasiner. Fin start på dagen! Nå skal jeg dra på stranda med Camilla og lille Celine. Bade, sole og kose oss! Ønsker dere en strålende fin start på dagen, vi sees igjen om litt ♥

I put my new shoes on

Nelly: sko (adlink!), BikBok: tee, Michael Kors: veske

Elsker elsker elsker de nye skoene mine fra Nelly! Såå comfy og gode, til tross for høye hæler. Om noen av dere vil ha samme, så vil jeg anbefale dere å gå ned en størrelse. Det gjorde jeg, og de passet perfekt! I dag har det vært nok en dag med strålende sol i byen, og det gjør virkelig noe med humøret. Smilet går rundt! Nå er det endelig helg, og den skal nytes :-)

Vimser på tur

Jeg ler meg ihjel! Dere skulle sett i går, jeg inviterte Hilde med på en liten roadtrip til IKEA for å bytte et speil jeg ikke skulle ha likevel. Jeg er så heldig å har fått låne en liten Smart bil denne måneden, men jeg glemmer ofte hvor liten den faktisk er...

Hvordan er det muulig?! Tipper naboene fikk seg en god latter der vi desperat prøvde å få inn et speil som egentlig er lengre enn selve bilen. Haha, jeg dør! Det ble naturligvis ikke noen tur til IKEA, så da var det bare å løfte speilet helt opp igjen til leiligheten og finne på andre planer. Vi rigget derfor med oss kveldsmat, og satt oss ned til båthavna hvor vi spiste og slappet av til solen gikk ned. Vi var rett i nærheten av Odderøya, hvor Morten Abel holdt konsert - så vi koste oss maks med den fine stemmen hans i bakgrunnen.

Michael Kors: veske, Havaianas: sko

GinaTricot: skjørt&skjorte, Marc Jacobs: solbriller

Er det ikke nydelig nede ved båthavna? Syns det er så idyllisk og fint der nede!

White or yellow?

Denne kjolen må komme hjem til meg, Jones & Jones er så fantastisk flinke på kjoler!

Yellow Audrey Dress

White Audrey Dress

Jeg elsker begge fargene, men har kanskje falt litt mer pladask for den gule! Det må jo være årets fineste sommerkjole, i en knæsjgul farge som bare lyser opp. Men samtidig tenker jeg at den hvite får man jo brukte mye mer, hele året og til flere anledninger. Valgets kvaler altså, hoho! Hvilken av fargene likte dere best?

I love you summer

Litt behind the scenes bilder fra gårsdagens shoot!

Jeg rakk aldri å oppdatere dere mer i går, jeg dro rett videre etter bildene var ferdig knipset. I går kveld så vi forresten en helt utrolig bra film jeg bare må tipse dere om. Snitch heter den, og den handler kort fortalt om en far som går undercover i DEA for å få satt fri sin sønn som er fengslet etter å ha blitt lurt i et narkooppgjør. Den var helt insane spennende, jeg satt å hoppet i sofaen så ivrig jeg ble av den... Haha, actionfilm på høyt nivå.. Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha hatt den beste starten på dagen! Straks blir det rett avgårde på trening og jobb. Hva skal dere bruke torsdagen til? ♥

Next up: photoshoot

Avslapping med bassenget, familie, is og soling ♥

Nok en dag med full avslapping i sola, jeg nyter det! Men, nå er det på tide å stelle seg litt igjen og ta fatt på dagen. Jeg har gått uten sminke, med håret i tutt og sett ut som en dass helt siden søndag, haha... Om en liten time skal jeg avgårde på fotoshoot, et spennende prosjekt jeg har holdt på med en stund lanseres denne uken. Så i dag skal jeg være modell for disse spennende sakene, hoho! Gleder meg masse til å fortelle dere mer, tror dere også kommer til å få stor glede av denne hemmeligheten nemlig!

Vi skrives etter shooten, kos dere så lenge! :-)

Deilig fridag

Gooood morgen, solstråler ♥ Hvordan har dere det?

I går tok jeg meg rett og slett en datafri dag, slik som jeg har sagt jeg kommer til å gjøre en gang eller to i måneden fremover. Det er så deilig å bare koble av i et døgn i blant! Gårsdagen gikk derfor til masse arbeid med Get Sporty, samt andre hyggelige ting. På kvelden dro jeg og Hilde på trening, før vi gikk hjem til meg med engangsgrill og lagte oss deilige kveldsmat på takterrassen. Etterpå spaserte vi rundt i solnedgangen med hver vår softis, så koselig! Det var varmt til laaaangt på natt i går, en skikkelig sommerdag rett og slett.

Nå skal jeg legge ut på en joggetur mens det fortsatt er kaldt nok til at jeg orker, i dag blir nemlig nok en onsdag med supervær! Jeg klarer ikke løpe rundt i 27 varmegrader, så bare å dra seg opp tidlig og få jobben gjort! Etterpå tenkte jeg å spise frokost hos mine besteforeldre, det er så lenge siden jeg har sett de :-)

Herlig sommerdag

I kveld har jeg vært på koselig grillings hos Hilde og Trond Arve ♥ Bestis hadde rigget skikkelig i stand med noen sykt gode grillspyd, samt deilig salat, forskjellige typer potetsalat og gode ovnsbakte poteter i tillegg. Naaaam, snakk om luksus! Etterpå koste vi oss videre i sola med vannmelon og norske jordbær. Snakk om fin sommerdag, denne mandagen har bare vært helt fantastisk! Elsker slike dager hvor man kan sitte ute lenge, kose seg med fine folk og bare nyte varmen. Hvordan er forresten været hos dere? Håper dere har like strålende vær som oss i Kristiansand, her har det vært over 25 grader i dag!

Fisketur i Ålefjær

I dag har jeg og mamma vært på båttur med lillebror, i den lille båten hans. Dere kan tro jeg fikk sjokk når vi kom til båthavna og Eirik viste meg en helt gigantisk båt. Det var nummeret før jeg hoppet oppi den, men når han holdt på å le seg ihjel forstod jeg at jeg var blitt grundig lurt. Vi skulle nemlig ut i den lille jolla ved siden av, haha! Men båt er jo båt, og i dag har vi kost oss masse! Slikket sol og fisket etter makrell, men det var dårlig med napp på kroken i dag. Nå blir det grillings! :-)

Morgenjogg i Baneheia

Her startet dagen med at jeg våknet til melding fra Simi om jeg ville bli med på bade og joggetur i Baneheia. Kunne ikke blitt mer glad, noe så deilig å ha en så sporty venninne! 08.00 stod vi klare og la ut på en helt fantastisk ferd rundt i herlig natur. Deilig fuglekvitter, stillhet og bare en frisk start på mandagen sammen med min gode Simi ♥

Igår kveld ble det avslapping i sofaen med hyggelig besøk og litt for mye grandiosa spising, så det var jammen meg godt å få beveget litt på kroppen igjen... Denne uken blir det full fokus på trening her i gården, har planer om å få til to øker hver dag og generelt vært mye ute i naturen. Deilig deilig! Nå pakker jeg strandbaggen og drar hjem for å kose meg hos mine foreldre resten av dagen. Bloggen blir selvfølgelig med, så vi sees igjen snart!

Ha en super start på uken ♥

Kristina Andersen moment nr 1933

Skulle gjerne fortalt dere om min fete konsertopplevelse i går, men nei - tror dere ikke jeg gikk glipp av både David Guetta og Avicii? KristinaAndersen moment nr 1933.. Det er jo så tragikomisk at jeg ikke vet om jeg skal le eller grine, dette hadde jeg jo gledet meg til så aaaalt for lenge og snakket hull i hodet på dere om. Smarte meg gikk ut av festivalen fordi jeg skulle ordne noe, og da jeg skulle tilbake på området slapp jeg ikke inn fordi jeg var litt for god i gassen. For å si det mildt.. Så der stod jeg som et brødhode da, på utsiden av festivalen mens alle mine kjære danset for full guffe til David Guetta. Ikke akkurat the moment of my life, for å si det sånn...

Neste gang det er noen happenings, skal jeg holde meg til vann i glasset. Seriøst, jeg fatter ikke hvordan jeg får det til! Jeg har hørt det var kjempegøy da, og at folk koste seg. Så det er jo bra for dere, hehehe... Har drøssevis med kule bilder å vise dere fra poolpartyet i går, vi koste oss SÅ mye! Får straks kameraet hjem til meg, så da viser jeg dere :-) Hvordan har helgen deres vært?

Hvitt smil med SmileLab

annonse

Selvtilliten et hvitt smil gir kan ikke beskrives, og jeg syns det er så fint at alle har mulighet til å få nettopp dette på en enkel måte. Det jeg får oftest komplimenter for er faktisk smilet mitt, og det er jo alltid hyggelig! Jeg har sverget til SmileLab i flere år, og jeg tar en smilecare behandling en eller to ganger i året for å opprettholde et hvitt smil.

SmileLab er en fantastisk behandling dersom du ønsker hvite og friske tenner. Dette produktet er profesjonelt utviklet av tannleger og tilpasset hjemmebruk, og Smile lab strips er markedets enkleste og mest anvendelige whitening behandling. Nyttig informasjon:

♥ Super enkelt og raske resultater

♥ Ingen sensitivitetsproblemer

♥ Skreddersydd passform og nærmest usynlige strips

♥ Ferdig dosert og klar til bruk

♥ Fjerner skadelige bakterier og plakk

♥ Klinisk dokumentert trygt & effektivt for hjemmebruk

En komplett boks inneholder 15 dobbelpakker (se bildet under), hver med en strip for øvre tannrad og en for nedre. Hver strip skal være på i 30 min. Selv bruker jeg stripsene mens jeg dusjer eller rydder hjemme, så slipper jeg sitte stille og kjede meg. To fluer i en smekk! Selv er jeg nettopp blitt ferdig med en behandling, og slik ble resultatet på tennene mine:

Nå har Coverbrands en superdeal på SmileLab hvor dere får både SmileLab Sensitive behandlingen til 499 kroner, og da får du også med Teeth Whitening Brush på kjøpet. Det er en herlig liten sak som er fin å ha med i veska hvis du ønsker en liten touch up på tennene dine når du er på farten. Dette er en kjempefin pris, og virkelig noe som er verdt å investere i hvis du ønsker deg et hvitt og fint smil. SmileLab går jeg 110% god for og anbefaler dette på det varmeste ♥

Come on baby lets drop it

Heluuuuu! Jeg er long gone på vors allerede, men rakk å forhåndsskrive et innlegg til dere før jeg dro. Flink blogger sa du?! JA! Tusen pluss i boka til meg, hihihi.. Ønsker dere en strålende fin lørdagskveld, så kanskje vi sees på Odderøya senere? Gudd å gøy dette blir! :D

Today is the day

Jeg har ikke sovet en eneste time i natt, jeg har vridd meg og stresset meg ihjel i senga.... Slik er det når man gleder seg til noe, haha! Jeg burde vel egentlig vært stuptrøtt nå, men nei - denne jenta er på topp!

DAVID GUETTA ER I BYEN OG HAN KOMMER STRAKS PÅ FROKOST! Helt sant, til og med det siste! Jeg lover.... Hihihi! Jeg er så høy på livet akkurat nå at jeg har ikke ord, denne dagen har jeg gledet meg til så fryktelig lenge. I kveld smeller det, og vi skal danse til verdens feteste musikk til langt på natt. Odderøya Live, her kommer viiiiii ♥

Hva skal dere i kveld da, og har dere det fint? Sola stråler her i Kristiansand og livet er heeeeerlig!

Happyface

Bebe: Tskjorte, Gina Tricot: Jeans, Dna: sko, Michael Kors: veske

Hehe, var ikke dette et inspirerende antrekk? Ler meg ihjel av meg selv, jeg er så slack i stilen for tiden.. Men, det er jo sommer! Noe som betyr at det er tiden for mindre sminke og mindre klær. Loooove it! I dag har jeg egentlig bare hengt rundt med venninnene mine, ledd og kooooost meg! Nå skal leiligheten vaskes og gjøres klar for helg, før det blir jobb resten av kvelden. Vi spretter champagnen litt for tidlig i morgen, så da er det best å være ferdig med alt som heter arbeid.... Hoho, liiiiiivet ♥

Jeg gleder meg så

God morgeeeeeen!

Gjett om jeg er glad i dag? Jeg bobler over! Startet morgenen min med å sende ut haugevis av snapchats av meg hvor jeg synger David Guetta sine sanger for full guffe. Eneste er at ingen har svart meg... Skjønner ikke hvorfor? Hehehe! Jeg gleder meg så til i morgen at jeg hopper i taket og vil bare at denne fredagen skal fly unna i en fei. Det kommer til å bli så gøy at jeg har ikke ord! Tenk at både Guetta og Avicii er i byen min på samme kveld? Det blir nesten for mye av det gode, æææ!

Nå skal jeg bruke den overhøye energien min til å dra meg på trening, trenger å få løpt i fra meg litt i dag kjenner jeg.. Hvis ikke er det nok stor fare for at jeg tar livet av mine kjære med dette energinivået. Haha!

Liv i byen

God kveld, fininger ♥

Denne torsdagen har det vært handelens dag i Kristiansand, så dere kan tro det har vært liv i byen. Her snakker vi gater så stappet at man ikke kan se asfalten en gang, og slossing om å få det billigste plagget først.. Haha! Selv har jeg hatt en super dag, og kost meg en hel haug! Avsluttet den med lunsj og kos sammen med min gode Simi, før jeg dro for å henge litt sammen med Tone. Perfekt! Nå blir det kveldsjobbing her hjemme, før jeg tar tidlig kvelden. Hva har dere gjort i dag, da?

666Barcelona

I dag er jeg ute å lufter min nye klokke, fra Storeklokker.no ♥ Den jeg har er så utrolig fin, med lærreimer som går hele seks ganger rundt håndleddet. I looove it, denne kommer til å bli flittig brukt fremover! Den ser både feminin, sporty og fresh ut - så her snakker vi tre fluer i en smekk. Modellen heter 666Barcelona John White, var den ikke kul?          adlinks

Mine treningstips

Vi kan alle være i dårlige perioder med treningen, og akkurat nå er jeg faktisk i en selv.. Etter flere måneder med hardkjør, i tillegg til Team Kristina Andersen utfordringen, har kroppen min sagt helt stopp. Jeg er i en periode hvor jeg må tvinge meg selv på gymmet, og hvor alt annet enn nettopp trening frister. Men det er helt greit, alle perioder kan ikke være like gode og jeg er ikke supermann. Så, jeg tenkte jeg kunne skrive noen tips til både meg selv og dere - slik at vi kan holde motivasjonen oppe!

♥ Velg det som passer best for deg.

Kanskje ikke 5-7 økter med trening i uka er det mest realistiske, i hvert fall ikke fra begynnelsen. Overdriver man starten, kan man fort bli sliten og lei. Kjenn etter hva som passer deg best, og hva du kan trives med. Bestem deg for hva salgs dager som skal være dine faste treningsdager, og legg deretter opp en plan. Hva med å trene mandag, onsdag og fredag? Tre dager i uken er helt supert, og en fin begynnelse for de aller fleste.

♥ Kutt ut slankekurer, spis heller normal og sunn mat.

Dropp tanken på å drikke slankeshakes, eller pine deg igjennom en hard diett. Jeg snakker av erfaring når jeg sier at sunn, norsk mat gjør godt for kroppen! Det å sulte seg er faktisk det dummeste man kan gjøre, da går kroppen i sparemodus – noe som betyr at du senker forbrenningen din. Dette skjer når man spiser for lite mat, derfor er det utrolig viktig å spise nok hver eneste dag. Noen gode tips kan være sunne middagspannekaker, spicy kyllingwok, kebabtallerken og havregryns pannekaker. Jeg skal bli flink til å legge ut sunne oppskrifter til dere fremover, så det er bare å følge med.

♥ Frisk opp i treningsgarderoben.

Nytt og fresht treningstøy er alltid gull for motivasjonen! Hva er vel bedre enn å føle seg fin og fresh på gymmet? En ny tights er alltid en slager, og noe man bruker daglig på trening. Eller kanskje en ny jakke? I nettbutikken min kan dere finne mye fint, som absolutt gjør susen på treningsgleden.

♥ Lytt til kroppen og belønn deg selv.

Kjenner du deg sliten, dårlig og at du bare har lyst å slappe av en dag? Da slapper du av, med god samvittighet! Så tar du heller igjen treningen igjen dagen etter. Husk også å belønne deg selv med en liten ting eller to når du har klart målene dine, som f.eks å ha trent regelmessig i en måned eller mer.

Og kanskje viktigst av alt: aldri gi opp! Du kan klare akkurat det du vil klare :-)

Lysten på The Script konsert

A cup of very hot hello's, a plate of nice crispy wishes, a spoon of sweet smiles and a slice of awesome success. Hope this breakfast makes your day lovely! Good morning to you, my dear ♥

Her er dagens trening allerede unnagjort, frokosten er spist og jeg er klar for å dra på kontoret! The Script skal spille på Hove i kveld, og om jeg er sugen på å dra bort? Åååh, kjenner det klør i hele kroppen min! De er jo så utrolig flinke og har så fantastisk mange bra låter. Så vi får se om jeg får muligheten, det hadde i hvert fall vært utrolig moro.. Er det mange av dere lesere som er på Hove nå eller? Håper og gjetter på at dere koser dere glugg ihjel!

Vi sees igjen om litt, grip og nyt dagen ♥

Spekemat og hygge i sola

I dag har jeg kost meg masse hjemme hos mamma sammen med lillebror, Silje, Hanne og lille Mille Sofie. Mams hadde gjort i stand tidenes lunsj til oss, gud så godt det var ...

Masse deilig spekemat, eggerøre, frukt, oster og annet digg. Mmmm!

Mille Sofie, verdens skjønneste og blideste lille tuppe!

Tigger nr.1 var som alltid på plass rundt bordet, med labben klar... Helt på normalen!

Herlig dag! Fikk en nydelig bukett med liljer av Hanne, så nå lukter hele leiligheten friskt av blomster. Sant buketter med nye blomster er noe av det fineste? Jeg er helt avhengig av det, jeg! Peoner, liljer og roser er når som helst hjertelig velkommen hjem til meg...

Wake me up

Herremin å jeg gleder meg til helga! David Guetta og Avicii kommer til byen i forbindelse med Odderøya Live og skal holde konsert her på lørdag. Jeg flyr i taket og kan nesten ikke vente! Er det noen av dere lesere som skal?

YOLO

You only live once.. Takknemlighet.. Det er så utrolig viktig! Uansett hvor klisje det høres ut, så tenker jeg hver eneste dag på hvor utrolig heldig og velsignet jeg er. Livet er så skjørt og man vet faktisk aldri når det kan ta slutt. Derfor er det så utrolig utrolig viktig å ta vare på det man setter pris på mens man kan. Takknemlighet, det er en fin ting♥

Jeg er takknemlig fordi jeg er frisk, rask og har en god helse. Jeg har to nydelige besteforeldre og en helt magisk mamma og pappaØyvind. Jeg har en fantastisk flott familie som alltid stiller opp for meg og som jeg elsker av hele mitt hjerte. Jeg har venner som er sendt fra himmelen, som alle er ubeskrivelige på hver sin måte. Vi har det så gøy sammen, og er så sammensveiset hele gjengen. Vi ler, koser oss og plager sikkert alle i hjel med vårt overgode humør. Vi er høye på livet, og det er akkurat slik det skal være.

Jeg har alt jeg trenger, og jammen meg enda litt mer enn det. Jeg har en koselig leilighet og to jobber jeg trives godt i. Fremtiden min føles sikker og riktig, noe som er en deilig følelse. Ting er på plass, livet er stabilt og hverdagen min flyter avgårde på rett sti. Det å velge riktig sti å gå på, er utrolig viktig. Jeg smiler når jeg legger meg, smiler når jeg våkner og gliser meg igjennom både ukedager og helger. Jeg tror det kalles å være lykkelig, føle at ting bare klaffer og kjenne at livet er gøy å leve. Det er mye som er fint for tiden, hoho! Og jeg er bare så vanvittig glad for alt jeg har. Det handler om å finne glede i de små tingene, sette pris på de man har rundt seg og tenkte positive tanker. For vet dere hva? Da gror jammen meg det positive også!

Jeg får daglig spørsmål fra dere hvordan jeg kan være så glad hele tiden, og jeg vet ikke alltid helt hva jeg skal svare. For hvorfor skal jeg ikke være glad? Jeg har jo alt jeg trenger, er frisk og rask! Jeg driver med det jeg liker best og er omringet av positive mennesker. Er ikke det alt man kan ønske seg for en god hverdag? JO! Vil anbefale dere alle å tenke over de små gledene i livet, så kanskje dere også blir like rusa på livet som meg.... GLIS!

Jobb, regnskapsføreren og trening

Dette har vært en kjempe start på uken! Begynte mandagen med litt arbeid, før jeg dro til regnskapsføreren for å få unnagjort viktige papirer og utlegg. Jeg ler meg alltid ihjel når jeg er hos Geir, han er så kul! Jeg er helt gal og hopper rundt på kontoret med snapchat, mens den stakkars mannen blir helt svett av styret mitt og må sende meg ut for å klare å konsentrere seg om arbeidet vi skal gjøre. Haha, slik er det å jobbe med Frk Andersen... Da er man på høygir hele tiden!

Etter at arbeidsdagen var over, dro jeg og Hilde på trening. Rygg, biceps og mage fikk gjennomgå i dag, pumping på full guffe med bestis! Etterpå dro vi hjem til meg og hentet Milo, så var det powerwalk rundt i Baneheia.

Hvordan har dagen deres vært?

Mine selvbruningsfavoritter

annonse

Jeg har fått flere spørsmål om selvbruning den siste tiden, så jeg tenkte det var på tide med et lite innlegg om dette. Det er fortsatt SunSpa som gjelder her i gården! Jeg har tre store favoritter, og de kan du lese om under.

Sunspa Body Fitness

Er du som meg og er glad i trening, er denne selvbruningen som en drøm for deg. Den er nemlig 33 prosent sterkere enn de andre selvbrunerene fra samme merke, noe som betyr at du kan svette og være aktiv uten at den sverter av deg eller på treningstøyet. Body Fitness er en spray som skal virke i 6-8 timer før det overflødige dusjes av, så denne er super å spraye seg med før du legger deg for kvelden. Så våkner du opp brun og fresh dagen etterpå!

Sunspa Tan-in-a-can Chocolate

Dette er min absolutte favoritt, jeg ELSKER Chocolate sprayen! Den gir en utrolig fin og dyp brunfarge, og passer perfekt til de som ønsker å se sydenbrun ut. Denne sprayes også på om kvelden før jeg legger meg, før jeg skyller den av neste morgen. Resulatet blir helt nydelig og fritt for flekker! Fargen varer i 3 - 5 dager, før den forsvinner gradvis.

Sunspa 3 Day Lotion

3 day lotion er en body lotion som gir deg en fin og dyp brunfarge. Den inneholder masse Aloe Vera og E-vitamin, som gir fuktighet og en gyllenbrun farge som sitter godt på kroppen. Denne kan anvendes både på kropp og i ansikt! Et kjempegodt alternativ til dere som ikke vil bruke spray, denne er kjempegod.

Nyttig informasjon om Sunspa sine produkter:

♥ Fin farge etter 6-8 timer. Anbefaler å gjøre dette om kvelden før du legger deg, sov da gjerne på et håndkle

♥ Inneholder ikke parabener

♥ Inneholder vitamin E som er godt for huden og som har en anti age-effekt

♥ Inneholder aloe vera som gjør huden myk

♥ Ingen eller svært lite lukt i etterkant

♥ Ikke testet på dyr

Nå får dere lesere -10% på alt fra Sunspa hos Coverbrands, ved å bruke rabattkoden " SUN ". Koden gjelder ut 6.juli, og dere har som vanlig alltid fri frakt i nettbutikken! Man trenger ikke solarium for å være sommerbrun når man har Sunspa! :-)

Start the week with a positive attitude

Det er mandag, den beste dagen i uka!

If you start the week with a positive attitude on Monday,

it will be a lot easier to fight off negativity the rest of the week.

Var ikke denne quoten fin? Jeg likte den så godt! Vet at flere av dere ikke liker mandager, så tenkte denne kunne passe godt inn. Selv ser jeg på mandager som en ny start og en ny sjangse. En ny sjangse til å trene bra, spise bedre og få en helt kanonbra uke! Mine planer i dag er å få unnagjort en haug av papirarbeid, møte regnskapsføreren, ned på kontoret og deretter trene med Hilde. Målene mine for den kommende uken er å være sporty, arbeidsvillig, positiv og blid. Og det kommer til å gå stråååålende fint, hihi!

Ha en super start på uken, fininger! Make the best of it :-)

hits