juli 2012

middag og hushjelp!

Nå gikk nettopp familien ut døren, etter å ha vært her i noen timer. Ikke bare fikk jeg hjemmelaget pizza, jordbær og is - men også litt ryddehjelp. Mamma kom nemlig med støvsugeren, så da var det bare å rengjøre. Haha! Så nå er sofaen støvsugd, putene luftet og teppene renere enn de noen gang har vært. Perfekt, nå skal jeg lene meg tilbake og bare nyte kvelden ♥

Har dere hatt en fin tirsdag, da? Det håper jeg!

sjarmert i senk

Formiddagen har jeg brukt til å kose meg med Camilla og kidsa hennes. Ble sjarmert i senk når begge ungene kom løpende mot meg og gav meg verdens største bamseklem når jeg kom - så herlige! Vi tok turen på cafe, spiste ferske reker til lunsj og bare slappet av. Gleden ble ganske kortvarig da, plutselig åpnet himmelen seg og vi ble klissvåte. Været er skikkelig vinglete, solen stråler det ene minuttet og så kommer plutselig regnet. Og slik fortsetter det, det er jo cirka umulig å forholde seg til.

Nå må jeg starte på en liten rydding av leiligheten, hele familien min kommer nemlig på besøk i kveld. Og da vil jeg jo helst at det skal se litt pent ut her, hehe. Mamma har bakt hjemmelaget pizza som hun skal ta med, jeg tror ikke hun helt turte å stole på min kokkelering - så hun tok saken i egne hender. Forresten, i går laget jeg sukkerfri gele og den ble bare (utrolig nok..) helt fantastisk god. Vil dere ha oppskrift?

from me to me!

I går fikk jeg en gledelig beskjed om at jeg nå er ferdig med å betale skatten fra i fjor (det var ikke akkurat lite..), så nå er jeg superglad! Så da tenkte jeg å belønne meg selv med en liten gave. Derfor klikket hjem hjem en ny Marc Jacobs klokke i morges og de lekre skoene dere ser under. Gleder meg til begge deler inntar postkassen min, jeg elsker ting med spikes og klokker som glittrer.

Nelly Carla Wedges. Ad link.

storhandling med girlsa

Som jeg har kost meg i dag! Jeg, Elisabeth og Tone kastet oss i bilen og kjørte avgårde på storhandling. Siden det er mandag i dag, må jo kjøleskapet fylles opp for uken. Vi handlet på tidenes største Coob Obs, jeg tror jeg aldri har  sett en så stor matbutikk. Denne gangen ble det mye økologisk kjøtt og egg fra utegående høner - siden jeg virkelig skal gå inn for å beskytte dyrene så mye som overhodet mulig. ♥

Fikk også revet med meg en gigantisk lykt til å ha kubbelys i, den var bare helt utrolig fin! Viser dere senere, dersom dere vil se? Og siden jeg har shoppet så mye i dag, kjøpte jeg likegodt et årsmedlemskap til Granit også i Dyrevernalliansen. Fint å kompansere litt! Nå skal jeg til på kveldsmat til oss -  i kveld blir det pesto, fullkornspasta og kyllingfilet. Filmkveld og sofakos it is!

Blazer - TopShop. Topp - Vila. Jeans - Miss Selfridges.

Sko - Primark. Ring - Gina Tricot.

noen mennesker er ikke mennesker

Jeg skulle akkurat til å vise dere dagens antrekk, men kom over denne saken på internett. Og dette er så mye viktigere for meg å vise dere. En film om dyrevalper som er begravd levende. Selv valgte jeg å se filmen, så nå sitter jeg her og har grått i flere minutter. Jeg klarer ikke stoppe, smerte fyker gjennom hele kroppen og jeg kjenner et enormt sinne. For å si det rett ut: hva i helvette er galt med mennesker?

Dette skjedde i USA, av to hundeoppdrettere - og ble oppdaget av dyrevernsorganisasjonen RSPCA. Plutselig hørte en av kvinnene en valp som klynket, og det viste seg at flere valper var begravd levende. Når jeg hører den lille klynkingen og ser hvordan valpen gisper etter luft på filmen, får jeg så vondt at jeg har ikke ord.

Filmen over er rett og slett det mest horrible jeg har sett i hele mitt liv og det gjør meg redd at mennesker som er i stand til å gjøre slike ting faktisk finnes i denne verden. Folk som dette er ikke mennesker, de er søppel og burde aldri fått lovt å se dagens lys! Jeg skulle gitt så mye for å låse dem inn i et bur og la dem dø - akkurat slik som de gjør med dyrene! Dyr kan ikke forsvare seg, de har ikke sjangs! Folk som misshandler disse små skapningene fortjener ikke en plass på denne planeten.

Straffen hundeoppdretterne fikk var seks måneder. Seks små måneder, det er så latterlig at jeg har ikke ord! De skulle vært dømt til døden, sperret inne for resten av livet og aldri fått sett dagens lys igjen. Systemet er skammelig dårlig!

Selv har jeg nettopp kjøpt medlemskap hos Dyrevernalliansen, som kjemper for dyrenes rettigheter. Du kan selv velge hvor mye du vil gi, 250 kroner hjelper like mye som 1000 kroner. Jeg hadde blitt så utrolig glad hvis dere lesere gikk innom denne nettsiden og kjøpte dere et medlemskap dere også. Dette er så utrolig mye mer betydningsfult enn ei ny veske, eller noe som helst annet. Jeg vil være en venn for dyrene, og bruke stemmen min til noe fornuftig. Stemmen dyrene desverre ikke har...

god morgen!

Dagen min startet med tidenes powerfrokost! Hjemmelagte proteinpannekaker, toppet med mager kesam, jordbær og banan. Yummy yummy in my tummy ♥

Jeg dro deretter rett på trening med ToneBestis, det er så gøy å ha en motivert treningspartner! I dag kjørte vi 20 minutters powerwalk i oppoverbakke, og styrke på hele overkroppen. Helt fantastisk, og gøy å se hvordan kroppen har forandret seg den siste tiden. Musklene begynner virkelig å komme, og da blir jeg jo så stolt at jeg holder på å sprekke. Mihi! Håper dere også er motiverte for en sprek uke, superstars?

Ok, dere aner ikke hva som skjedde i skrivende stund. Haha - jeg dør av latter! Tone kjøpte med seg en helt ny blender til oss etter trening, og nå holdt vi på å lage skogsbær smoothie. Plutselig ryker hele blenderen til helvette, en liter med smoothie ligger sprengt utover hele kjøkkenbenken og blenderen er delt i fire deler. Det er jo bare vår flaks! Takk skal dere ha OBH-Nordica, nå står vi å spiser smoothie med skje fra kjøkkenbenken. Hva da god kvalitet?

hun perfekte bloggjenta

Noe jeg har tenkt på mye de siste dagene, er hvordan vi bloggere fremstiller livet vårt. Eller, jeg skal snakke for meg selv - hvordan jeg fremstiller livet mitt. Det er rart med det, men jeg tror jeg snakker for alle når jeg sier at vi deler den beste delen. The golden moments, for å si det slik. Jeg mener, hvor ofte er det dere leser om bloggere som har kranglet med kjæresten sin eller grått seg i søvn?

Er det rart at enkelte mennesker hetser oss bloggere, sånn egentlig? Jeg syns ikke det, til en viss grad. Den største grunnen er nok at mange raskt kan glemme at vi også er mennesker. Jeg er ei like vanlig jente som det dere er, men det dere får innblikk av her - tilsier kanskje noe annet. Det jeg deler på bloggen min er en brøkdel av hva jeg egentlig er, hva jeg gjør i løpet av en dag og hva jeg tenker. Det jeg legger ut på bloggen min, er en nøye utvalgt del. Det er de gode øyeblikkene, de fineste bildene og de superkule opplevelsene.

Men, jeg er som dere. Jeg krangler med kjæresten min jeg også, ikke ofte - men når det skjer kan del vel fint minne om andre verdenskrig. Her en dag ble jeg faktisk så sur på han at jeg kastet fjernkontrollen etter han. Håpte den skulle treffe han midt i hodet, sånn for å være ærlig. Jeg lager også middager som blir en fiasko, kokkeleringen min er som regel alt annet enn glamorøs. Jeg har heller ikke råd til alt jeg måtte ønske meg, selv om jeg er klar over at jeg likevel har mer enn de fleste. Skriver jeg om diskutering med venner, familie og kjæreste? Nei. Hvorfor ikke? Fordi det er tabu. Og jeg vet ikke helt hvorfor, men det faller meg ikke naturlig å fortelle slike ting på min blogg. Dette skal være et sted dere kan drømme dere litt bort, kose dere og komme i godt humør.

Daglig tar jeg antrekksbilder av meg selv, hvor jeg smiler og viser frem mitt nye tøy. Ofte mens jeg knipser de bildene, er jeg så irritert på det forbanna kamerastativet som ikke fungerer som det skal at jeg seriøst nesten river av meg håret. Eller så er jeg ofte irritert på Granit eller familien, som ikke gidder å hjelpe meg. Idioter ass! Stativet blir stadig blåst i bakken av vinden, kameraet får riper og en irritert blogger må gjøre hele prossessen på nytt. Ikke missforstå meg, fordi jeg er som regel glad og fornøyd - men herregud! Noen ganger blir jeg så irritert at jeg tror naboene mine (som alltid er publikum når jeg tar bilder...) får seg en god latter av hun bimbo brunetta som daglig knipser hundre bilder av seg selv.

Ser rumpa mi deilig ut nå? Er det finere hvis jeg smiler sånn? Får man veska med på bildet? Nei, faen. Jeg så ut som en feit hval. La oss gjøre det om igjen!

Nei, jeg er så langt i fra perfekt som overhodet mulig. Og det er ingen av oss, selv ikke oss bloggere. Vi er mennesker vi også, vi er bare så heldige at vi får dele den beste delen av oss selv med alle som vil lese. Tenk hadde alle hatt det så pent, ryddig, bloggete og fint som oss? Da tror jeg verden hadde vært en rosa og fin plass å leve. Men, bak denne bloggfasaden ligger det så mye mer bak. Jeg gråter som alle andre, diskuterer som alle andre og kan bli sint som alle andre. Sikkert mer også, jeg er den mest hissige og dramatiske personen som finnes til tider.

Stuen min er ikke alltid ryddig, men hvis jeg skal ta bilder - så rydder jeg den. Jeg ser også ut som en tulling uten sminke - jeg bare viser dere det sjeldent. Og dette tror jeg gjelder de fleste bloggere, hvem vil vel vise en rotete leilighet og et kvisete ansikt til 30 000 følgere? Det tror jeg ingen vil. Ville du gjort det, ja du -  som sitter å leser dette innlegget akkurat nå? Neppe. Jeg vil at dere lesere alltid skal huske på at det dere leser på min blogg, er en utvalgt del av hverdagen min. Og den delen jeg har valgt ut, er ikke tilfeldig. I blandt lurer jeg på hvordan dere hadde reagert hvis dere virkelig hadde visst alt om meg. Helt ærlig, så tror jeg dere hadde løpet avgårde med halen mellom beina. Haha!

antrekk 29.07.12

Åh, dette har vært en så sprek og fin søndag! Klokken 08.00 var jeg ute av sengen og klar for morgenkardio. Deretter ble det hjem å spise proteinpannekaker til frokost, før jeg dro rett til Solsiden for å ha en god styrkeøkt. Ikke verst til å være søndag, eller hva?

Denne dagen skal vi bare slappe av hjemme, søndag er jo kosedag nr.1! I kveld kommer forresten MarenBestis til meg, jeg har ikke sett henne på hele tre uker. Er dere klar over hvor sent tiden har gått?! Hun har kost seg nede i Tyrkia i over 21 dager, så jeg regner med at jeg kommer til å se ut som tidenes bleikfis ved siden av henne. Men, det får gå! Siden det er søndag i dag, tenkte jeg det var en fin dag til å få brukt mitt nye skjørt. Det er så fint, er helt forelsket i det jeg! ♥

Veske - Michael Kors. Sko - Jeffrey Campbell.

Skjørt - Gina Tricot. Topp - Nelly. Smykke - Gina Tricot.

no excuses!

Da var jeg ferdig med en fin arbeidsdag på Vila, i dag var det enormt mye å gjøre - så det var morro! Nå har jeg nettopp inntatt sushimiddag og hoppet i treningstøyet. Sov akkurat litt for lenge i morges, så da må jeg ta det igjen nå. No excuses! Styrke på bein står på planen, samt litt kondistrening. Merker jeg er ganske sliten, men med nye løpesko fra Adidas i freshe farger tror jeg nok treningen skal gå lekende lett. Fin overraskelse å få i posten, tusen takk!

Har dere hatt en fin lørdag sålangt? Hope so!

de morsomste videobloggene

Husker hvor mange som trodde jeg var seriøs når jeg la ut denne. Jeg hadde seriøst latterkrampe i over en time etterpå, haha. Hva da dramaqueen?

Jeg og Gens tapte veddemål mot dere blogglesere om måtte lage vår egen parodi av Titanic scenen med Jack og Rose. Dette ble utfallet, herregud så kleint!

 "Jeg har fått en Nuuukia". "HAN var skikkelig fin!" Noen er litt flaut på videoblogg og lager en heller dårlig reklame for Nokia. Eller, jeg mener Nukia!

"En dag i Kristinas liv" ble en skikkelig stor hit hos dere, kanskje jeg må gjøre det igjen? Her hadde jeg nettopp opererte øyet mitt og kunne ikke bruke sminke, så det er derfor jeg ser litt rar ut. Men det var gøy å ha med seg kamera en hel dag og gi dere et lite glimt av hvordan en hverdag kan være for meg.

Hvilken videoblogg likte dere best?

Nb! Hvis noen skulle finne på å være så slemme å si at jeg hadde topp på meg i stedet for sportsbh igjen, da legger jeg ned hele bloggen. Og det er ikke tull en gang!!!

tgif!

SalongXtend er ferdig malt og resultatet ble bare så utrolig bra! Skikkelig stolt over malejobben min, haha. Den beste gleden man kan ha, er virkelig å gjøre andre glad.♥

Men, nå kan dere tro det var godt å komme hjem til en nyvasket og ren leilighet! I kveld skal vi ha meksikansk takeaway og bare slappe av med film. Jeg har kjøpt My Sisters Keeper, den filmen er bare så utrolig rørende og fin. Hvis ikke dere har sett den, så er det absolutt noe dere må få gjort. God fredag, mine fine lesere!

Chelsea Shearling Coat

Jeg har ikke ord for denne jakka fra Nastygal! Den er så fantastisk at hjertet mitt slår ekstra fort når jeg ser på den. Tenk så perfekt til både høst og vinter, denne må bare innta garderoben min! Jeg elsker vintage preget over den, og de behagelige fargene. Og best av alt, pelsen er falsk. Kan man ønske seg mer?

for stor for gardintrappen

Denne dagen har jeg faktisk brukt til å male! Ja, du leste riktig - male. Salongen til ToneBestis trengte en liten makeover, det er nemlig noen tullinger som har gått bananas med tagging utenfor. Makan til frekkhet! Så da foreslo jeg at jeg kunne leke malemester, og gjøre SalongXtend fin utenfor også. Heldig som jeg er får jeg hjelp av Daniel, som er Tones boyfriend. Får selvfølgelig lurt han til å ta noen bloggbilder, men det er ikke alltid like lett desverre!

Meg: Ta bilde av meg i maletrappa.

Daniel: Okei.

Meg: ........ faen, jeg får ikke plass.

Haha, slik går no dagen! Trent har jeg også fått gjort, ble en helt sinnsykt økt på biceps, triceps, skuldre og rygg grytidlig i morges. Deilig! Nå sitter jeg hjemme å nyter en rask sushilunsj, før jeg må opp å male andre strøk. Kanskje jeg burde utdanne meg til maler? Malefirma Andersen next!

Slik så det ut før vi begynte. Viser dere etterbilde senere!

Daniella. Litt spesielt navn til en gutt, men det får jo bare gå....

there's always a time for shopping

Midt mellom jobb og soling i går, rakk jeg å presse inn litt shopping. There's always a time for shopping, right girls? Denne gangen ble det litt nytt accessories som fikk bli med meg hjem, jeg trengte å friske opp smykkestativet mitt litt.

Liker spesielt håndsmykket, tror det kan bli veldig kult. Jeg kjøpte også en hvit skinnvest som jeg har leitet etter i en evighet, og et nydelig rødt skjørt. Begge deler var på salg, så da kan dere tro jeg ble glad! Små barn, store gleder.♥

kom å shop, da!

Nå står jeg faktisk på Vila og kjeder meg bittelitt. I dag jobber jeg nemlig på Sørlandssenteret, og dere kan tro det er stille her! Sola skinner jo, så det ville jo vært galskap å shoppe innendørs på en dag som dette. Så her står jeg da, og overfaller cirka hver kunde som kommer inn. Mihi!

I dag har jeg bare løpt rundt i en liten sommerkjole siden det er så varmt. Åh, dersom det blir flere dager som dette i sommer skal jeg absolutt ikke klage! Livet er så fint. Null bekymringer, masse kjærleik og bare kos ♥

Kjole - Nelly.

Sko - Jeffrey Campbell.

Rollin Platform

Vanligvis elsker jeg Jeffrey Campbell sine sko, men disse sandalene må jo være de rareste noensinne? De minner meg sykt om rulleskoene alle kidsa triller rundt på!  Disse kommer jeg nok ikke til å ønske velkommen i samlingen min, rullende sandaler blir litt for spesielt for meg. Men gøyale var de da, haha!

Like og dislike?

spreke berter

Goood morgen mamacitas! Har dere det fint?

Dagen ble startet med en stor kopp kaffi, før jeg dro rett ut på morgenkardio med ToneBestis og MiloBestis (hehehe). Denne gangen la vi løypa til Baneheia, den mest perfekte turplassen som finnes. Ble 90 minutter med powerwalking i solsteiken, fantastisk å start på det som kommer til å bli en fin dag! Etterpå dro jeg innom torvet igjen og kjøpte med meg masse deilige bær. Mmm!

For meg som sitter inne i en kontorstol hele arbeidsdagen, så er det virkelig helt fantastisk å legge til treningen ute nå på sommeren. Skog, mark og frisk luft er balsam for sjelen! Nå skal jeg hoppe i bikinien og nyte sola mens den fortsatt er her. Flytter hjemmekontoret ut på ballkongen, hverdagsluksus ♥

herlig solskinnsdag på sørlandet

På vei hjem i dag måtte jeg bare innom et koselig lite marked som solgte alle slags grønnsaker og bær. Dette fikk ble med i posen:

Moreller og norske jordbær! Sistnevnte har jeg allerede smugspist litt på, og herregud - så utrolig fantastisk gode. Uten tvil de søteste og friskeste bærene jeg har spist hittil i år. Og moreller får jeg så utrolig flashback til barndommen av, husker jeg alltid gikk på slang hos naboene og fylte lommene med friske moreller. Hihi! Gleder meg til mager kesam, masse jordbær og kos i sofaen litt senere! ♥

Været har vært helt fantastisk her i dag, så jeg har bare kost meg maks i sola med gode venninner og lille Milo. Åh, Kristiansand er virkelig verdens fineste sommerby! Lå rett ut i parken i flere timer i dag, så forhåpentligvis har jeg fått litt farge på min twilight-bleike kropp også i samme slengen.

Nå har jeg hoppet ut av kjolen og inn i kosebuksa - i kveld blir det nemlig filmkveld, bær sofakos til den store gullmedaljen her hjemme. Håper dere har hatt en like fin onsdag som meg, fine lesere! Har sola besøkt dere også i dag, eller er det bare vi på sørlandet som har vært ekstra heldige?

sommerens favorittantrekk

Når jeg ser gjennom sommerens antrekksbilder, går det virkelig opp for meg hvor lite soldager det faktisk har vært. Det er helt sykt at jeg faktisk måtte bruke strikkegenser den ene dagen i juni, haha! Satser på at sommeren 2013 kan bli mye bedre, denne har virkelig ikke vært mye å skryte av.

Men, jeg har uansett klart å plukke ut sommerens favorittantrekk!

Hvilket antrekk likte du best?

antrekk 25.07.12

Klokken 09.30 var jeg ferdig trent og klar for en ny dag, fantastisk! Jeg og ToneBestis trente sammen og i dag stod intervaller på planen. Jeg har endelig fått meldt meg inn i nytt treningssenter og det føles herlig. Godt med litt forandring! Nå skal jeg bare kose meg resten av dagen og nyte at sola har kommet på besøk.

Dagens lille antrekk:

Kjole - Nelly (dere finner maken modell med mønster HER).

Sko - Jeffrey Campbell. (ad).

Veske - Michael Kors.

venninnekos!

I kveld har jeg kost meg maks med MarenSpreka, masse sashimi og enda mer girltalk. Ingenting slår en god gammeldags jentekveld hjemme, det er bare så utrolig koselig. Nå skal jeg straks innta drømmeland, jeg ville bare innom å ønske dere en riktig god natt. Stor klem til dere alle, fine lesere ♥

mr.sinnatagg

Mann: Hva i helvette er det dere driver med?

Meg: Hæ? Er det oss du snakker til?

Mann: Musikken er så høy her at jeg hører for faen ikke min egen mp3!

Etterpå toppet han hele greia med å rive av seg båndet han hadde mp3spilleren sin i og kaste headsettet sitt i gulvet. Bare fordi jeg skrudde musikken opp to hakk. Haha, må man ikke bare elske slike sinnatagger? Det er jo så gøy, spesielt å spre enda mer glede og liv inne på gymmet! Jeg og ToneBestis lagte derfor vårt eget lille kor og sang for full hals til "dont wake me up". Så tok vi en liten danserunde også, bare sånn for å gjøre han enda mer glad. Jeg tuller ikke når jeg sier det seriøst kom røyk ut av ørene hans så sint han var.... Hva da barnslige? Hoho!

Nå er jeg så lemster i armene at jeg ikke en gang klarer å løfte Milo som veier 2,9 kilo. Fantastisk! Straks blir det jentekveld her hjemme, med sushi og chickflicks. ♥

tirsdag

Måtte selvfølgelig shoppe enda litt tøy på jobb, og i dag var dette som ble med:

Min nye favoritt strikkejakke og en fresh oversized topp! Sommeren glimter jo med sitt fravær, så da er det bare å fylle på med fine cardigans og deilig strikk.

I dag har jeg egentlig bare kost meg masse. Startet dagen med kontorarbeid, fikk unnagjort masse jobb og andre dagligdagse saker. Så tok jeg en lang spasertur med Milo og kikket litt i butikkene. Nå står jeg klar i treningstøy og skal straks avgårde for en aldri så liten styrkeøkt med ToneBestis. Og i dag tar jeg med kameraet, så skal jeg prøve å få lurt bestis til å filme litt. Det må være så utrolig gøy å være venninne med en blogger som lever av å vise bilder av seg selv. Ikke plagsomt i det hele tatt sikkert, haha!

Milo hilser også til dere, lille pjusken! ♥

dyrene trenger vår stemme!

Visste du at hvert år får Dyrebeskyttelsen i Norge inn over 3500 forlatte og hjemløse dyr? Opp til 90% av disse dyrene er katter. De blir forlatt, kastet i grøfter, kjørt over med biler eller kjørt så langt bort at de ikke klarer å finne veien hjem igjen...

Slike bilder som dette skjærer så i hjertet mitt at tårene triller. Jeg klarer ikke forstå med min beste vilje hvordan mennesker kan gjøre sånt mot et uskyldig lite dyr? Denne uken fant Dyrebeskyttelsen blant annet en liten kattunge med avkappet pote, den lå under en busk og peip av smerter. De aller aller fleste av kattene som blir funne, er tamme og fulle av kjærlighet. Men ofte står ikke livene til å redde, da de er utsultet, dehydrert og fulle av innfeksjoner eller skader.

Som verdens største dyreelsker, kjenner jeg et sinne som ikke kan beskrives. Dyr er de mest kjærlige og skjønne skapningene som finnes! Og det er vi som bestemmer hvordan livet de sitt skal være. Vi gir de mat, vi gir de luft og vi gir de kjærlighet. Det er derfor det er helt forferdelig når kjæledyr kommer i feil hender. Jeg mener, prøv å sett fra deg en treåring flere kilometer fra huset ditt og se om den finner frem til mammaen sin igjen? Det går ikke.

Jeg har lyst å hjelpe Dyrebeskyttelsen å hjelpe, og siden jeg faktisk har 30 000 lesere daglig - vet jeg av hele mitt hjerte at vi kan gjøre en foranring for dyrene. Trykk dere inn HER og se om du kan finne en oppgave du kunne tenkt deg å gjøre. Hvis du kan åpne døren og hjertet ditt og bidra til å hjelpe et dyr ved å være fosterhjem, får du oppfølging av lokalavdelingen i forhold til transport, veterinær osv. Et fosterhjem skal sørge for at dyret får et godt og trygt midlertidig hjem, mens lokalavdelingen leter etter et permanent omplasseringshjem. Hvor fantastisk er ikke det?

Ingen kjæledyr fortjener å bli forlatt eller misshandlet, de er så forsvarsløse i forhold til oss mennesker. Jeg mener virkelig vi burde få dyrepoliti til Norge, og HER kan dere registrere dere for å støtte nettopp dette på facebook. Heldigvis så har vi Dyrebeskyttelsen i landet vårt, derfor føler jeg det er viktig å støtte opp så godt man kan. Dyr har ingen stemme selv, så de trenger vår! ♥

snart blir jeg skallet

Herremin for en dag dette har vært... Først tok jeg turen til SalongXtend for å farge håret igjen, og ble strålende fornøyd da jeg så den fine brunfargen kom tilbake. Men, det ble kortvarig glede. Tydeligvis tåler ikke hairextensionet som jeg satt på i Oslo å bli farget, så nå mister jeg alt håret. Jeg kan rett og slett sitte å dra i det, og alle remsene glir ut.... Veldig irriterende, og ikke minst skuffende. Som om ikke det var nok, hadde jeg glemt personalmøte med jobben. Så da var det bare å løpe bort, og jeg rakk det heldigvis akkurat. Flaks i uflaks!

Jeg er uansett ubeskrivelig glad for å ha blitt brunette igjen, jeg skal aldri tulle med hårfargen min mer! Og jeg skal aldri gå til noen annen frisør enn min kjære ToneBestis, som uten tvil er den flinkeste frisøren på jord. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av med kjæresten min, og prøve å holde hodet i ro. Tragikomisk, haha..

Håper deres dag har vært bedre enn min. ♥

wants

Mens jeg sitter i frisørstolen og koser meg, tenkte jeg at jeg kunne dele ukens wants med dere! Det jeg har aller mest lyst på er de to øverste kjolene fra Jones & Jones, de er bare så utrolig nydelige. Og de freshe Nike skoene, har siklet på de i en evighet! Likte du også noen av tingene, kanskje?

Jones & Jones kjole HER // hvit kjole fra Jones & Jones HER.

Hairchain med vinger HER // Hairchain med steiner HER.

Heels HER // Mintgrønne heels HER.

Kjole HER.

Nike joggesko HER // Nike Free sko HER.

Ad links.

blåmandag!

God mandagsmorgen, superstars! ♥

Planen var jo egentlig å våkne full av energi, dødsklar for en treningsøkt og spre masse motivasjon på bloggen. Men, dette er helt ærlig en skikkelig blåmandag for meg! Så morgenen har blitt brukt til å surfe nettet for inspirasjonsbilder, proteinpannekaker til frokost og x-antall kopper med kaffi. På inspirasjonsrunden min samlet jeg sammen litt sunn snacks jeg har lyst å lage denne uken.

Så ikke dette godt ut? Yammyyy!

I dag er en dag jeg rett og slett bare må tvinge kroppen min ut av sofaen. Det er aldri et spørsmål om man kan, men om man vil. Så nå skal jeg hoppe noe ufrivillig i treningstøyet, ta på meg løpejakka og ta en lang joggetur i regnet. Kroppen pleier å løsne så fort jeg bare begynne å løpe, så jeg satser på at dette blir bra! Mange av dere tror at jeg våkner med treningsglede hver eneste dag, men slik er det altså ikke for noen. Og det er faktisk helt okei, man kan jo ikke alltid være superwoman!

Forresten, har noen av dere tips til gode treningssanger? Føler det er på tide at jeg kanskje får skaffet meg spotify, som cirka alle i verden har utenom meg...

ikke så liten lengre

Hvor har det blitt av lillebroren min som jeg en gang bærte rundt på?

Noen begynner å bli en aldri så liten kjekkas! Verste er at han nå er like høy som meg, hva skjer med at ungdommen nå til dags vokser så fort? Jeg vil jo også bli høy!

Som sagt så har jeg kost meg med familien i hele dag. Først dro vi alle ut å spiste, før jeg tok turen opp til mine besteforeldre. Der fikk jeg servert vaffler med hjemmelaget ripsgele. Så godt! Nå tenkte jeg å ta en liten powerwalk med Milo og lade opp til den kommende uken. Trening, trening og trening er det dagene skal brukes til - just the way I like it! Jeg har endelig fått nytt treningsprogram, gleder meg til nye utfordringer!

Har helgen deres vært fin? ♥

Essie giveaway!

Føler denne søndagen er en fin dag for en liten giveaway til mine søte lesere!

Siden jeg har så hinsides mange Essie-neglelakker liggende, tenkte jeg at jeg kunne dele ut noen stykker til dere. Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å legge igjen en kommentar! Jeg trekker vinnerne allerede ikveld. ♥

dagen vi aldri glemmer

I dag er det ett år siden dagen vi aldri glemmer, dagen hvor nasjonen vår opplevde den største tragedien i Norges historie. Den 22. juli vil for alltid være en nasjonal sørgedag. Hovedpersonen i vårt felles minne fra denne dagen skal likevel ikke være gjerningsmannen, men ofrene.

På nett i dag kom jeg over en setning jeg likte veldig godt. "La oss ære de døde ved å gledes over livet". I dag skal jeg kose meg med familien, de jeg er glad i og være takknemlig for livet jeg har. Livet er så kort, bare en liten reise, før vi plutselig er borte for alltid. Man vet aldri når denne reisen vil ende, og det er 22.juli et tragiskt eksempel på. Gode tanker, smil, varme, omsorg - dette er ord jeg skal ta med meg i dag. Ord bli likevel for små på denne dagen,så jeg velger å sende en stor klem til hele Norge i dag - til alle ofrene, pårørende og de etterlatte.♥

We are a small nation. But we are a proud nation.

- Jens Stoltenberg

bachelorette party

Utdrikningslaget var utrolig morro, jentene var jo bare så skjønne! Anette, den kommende bruden, fikk en stor quiz med hele 22 spørsmål om meg og bloggen. Og vet dere hva? Hun hadde riktig svar på hele 21 stk! Da ble jeg virkelig imponert, altså. Og jeg tror hun også ble veldig glad, ballongene dere ser på bildet var nemlig fulle av pinlige utfordringer hun måtte ta hvis hun svarte feil. Men, siden hun var så flink ble det smelt 21 stk og bare en utfrodring ble igjen.

Jeg tror ikke jeg selv helt klarer å forstå hvor mye andre faktisk kan om meg, eller vet om meg. Jeg har vel egentlig 30 000 venner rundt om i Norge, som bryr seg om meg og følger med. Utrolig koselig, og veldig rart å tenke på..

Tenk så fin brud hun her kommer til å bli, da!

22 ballonger stappet med noen ganske så flaue utfordringer....

Nå skal jeg på filmkveld til CamillaBestis, gleder meg til å slappe av med sushi, godteri og jentesnakk. Håper dere har det bra! ♥

funtime!

Denne lørdagen er jeg faktisk booket til et utdrikningslag! Dette har jeg aldri vært med på før, så jeg er veldig spent! Hun som skal gifte seg er fast leser av bloggen min, så venninnene hennes hadde så lyst at jeg skulle komme. De har nemlig laget en quiz om meg, og annet jeg ikke er helt sikker på enda. Blir spennende å se hvor mye den kommende bruden kan om meg, hihi!

Tar med meg kamera og oppdaterer dere etterpå! I dag stråler solen her, så da benyttet jeg annledningen til å kle meg veldig enkelt. Sommerkjole og heels ♥

healthy breakfast pancakes

God morgen! Har dere sovet godt?

Tenkte å tipse dere om noen sunne og gode frokostpannekaker, som jeg har fått helt dilla på. De er så gode, så sunne og så utrolig enkle å lage. Du trenger:

Dersom du vil ha mer havregryn, så tilsetter du bare en eggehvitte ekstra. Ta så mye havregryn at du blir god og mett, en solid frokost er utrolig viktig for hvordan resten av dagen blir. Du blander enkelt de tre ingrediensene sammen, og deler det deretter opp i to pannekaker. Stek i panne til de blir gyllenbrune.

Server og nyt!

I vanlige ukedager så pleier jeg å ha banan (supergodt!) eller sukkerfritt bringebærsylt til pannekakene. Men siden det er lørdag i dag og lovt å kose seg litt ekstra, toppet jeg de med vaniljekesam og syltetøy. Så godt!

Håper det smaker, god lørdag! ♥

jeg trodde jeg visste hva flaut var

.... helt til jeg lå langflat midt i Kristiansands handlegate etter å ha snublet i mine skyhøye Jeffrey Campbells. Verste var at jeg gikk helt alene, så hvem faen skulle jeg le med da? Har aldri følt meg så bimbo eller dum der jeg lå som en osse med Michael Kors veske i den ene hånda og hairextension i den andre. Så nå har jeg fått sosial angst, og har faktisk ikke tenkt å bevege meg ut på en god stund.

Jeg kom heldigvis hjem til masse snacks - min favoritt iste, favorittbladet, mager kesam og jordbær. Heldige meg! Så nå blir det skikkelig kosekveld hjemme, jeg har ikke planer om å rikke meg fra sofaen. Granit har forresten kjøpt seg nye fotballkanaler på tv'en, så jeg tror nok det er en grunn til at jeg kun hjem til både lesestoff og hele pakka. Haha! Endelig er det helg - gledeshyl! ♥

stemning på torvet

Koste meg maks på Sommer på torvet i går, med en fin og festglad gjeng. Syns det er så utrolig koselig med utendørs liveband nå som det er sommer, skikkelig stemning! Desverre blir alltid lille torvet veldig fult, så når noen sølte fem øl over Marc Jacobsen min - følte jeg det var på tide å ta turen hjem...

Klarte heldigvis å begrense inntaket av alkohol i går, siden jeg skulle på jobb i dag. Så nå sitter jeg faktisk på Vila, koser meg med litt pausemat og blogger for dere. Og formen er ganske ålreit, utrolig nok! Kanskje jeg bare må lære meg å ikke drikke tre flasker vin og ikke alltid være siste person hjem de gangene jeg er ute? Det er vel kanskje en liten løsning på problemet, hoho!

I sekstiden stenger jeg butikken, og da går turen innom Mother India for å kjøpe verdens beste takeaway. Sterk og indisk mat er akkurat hva som frister denne fredagen! Så er det hjem å kose meg med Granit, avslappingskveld it is! ♥

Og ja, jeg skal bli brunette igjen. Klarer virkelig ikke vende meg til denne hårfargen altså, føler jeg ser merkelig ut. Anyways, er dere også klare for helg?

-25% på alt fra Glominerals

Glominerals er et helt fantastisk sminkemerke som alltid har hatt fast plass i makeup baggen min. Jeg vet at mange av leserne mine også bruker dette flittig, så da blir dere nok glade for å høre at Makestyle i dag har -25% rabatt på absolutt alt fra Glominerals.

Så, jeg tenkte å tipse dere om mine to store favoritter som dere bare prøve.

1. Body Bronzer.

Den er fantastisk med stor F, jeg elsker den! Dette er en krem som du helt enkelt smører på de områdene du vil ha litt ekstra farge, og du blir brun umiddelbart. Det er en helt vanvittig fin glød og skimmer i denne bronzeren, så den kan faktisk også brukes på kinnbena hvis du vil gløde litt ekstra der også. Den gir umiddelbart en fin brunfarge, og skylles enkelt av med vann.

Selv bruker jeg alltid denne på legger, lår og armer hvis jeg skal gå med lette klær. For meg som ikke tar solarium, er denne bronzeren gull! Jeg hater virkelig å føle meg blek...

2. Brow Collection Kit.

Daglig får jeg spørsmål om hva jeg bruker for å forme brynene mine, og svaret er så enkelt som brynpudder. Jeg bruker den mørkeste fargen i dette kittet, for å jevne ut brynene mine - samt holde de mørke og fine i fargen. En gang i måneden går jeg også til hudpleier for å farge/vokse, men fargen slipper veldig fort. Derfor er dette kittet genialt for meg som liker å ha fyldige, mørke og velstelte bryn hver eneste dag.

I kittet får du med en hel haug: 4 øyenbrynsmaler, øyenbrynspudder, 2 ulike nyanser, spoolie børste, øyenbrynsvoks, pinsett, highlighter og en øyenbrynsbørste. Er det en ting jeg ikke klarer meg uten i sminkepungen, så er det denne. Føler brynene mine gjør hele ansiktet mitt, jeg!

Håper dere ble glad for tipsene! Nå er det bare å shoppe Glominerals for full rulle, dette er jo egentlig et av de dyrere sminkemerkene. Så da er det alltid fint med litt salg på slike eksklusive saker, ikke sant?

Salgssiden finner dere HER. Jeg kan jo også legge til at Glo er veldig flinke på mineralpudder, foundation og øyenskygger. Egentlig alt, dere ser jo at samlingen mine over ikke akkurat er liten... Mihi! Noe som også er fantastisk med Glominerals, er at de ikke tester på dyr. Det er virkelig et stort pluss i boka det også.♥

Annonse.

okei, vi kjører på!

Wiiihi, noen er klare for og ut! Til helgen er det faktisk hele to måneder siden sist jeg var ute, det er jo nesten flaut! Jeg kan jo ikke alltid la treningen stoppe meg fra litt sprell med girlsa, så i kveld skal jeg kose meg masse med vin og jentene. Det er Sommer på torvet her i Kristiansand hver torsdag, med utendørs konsert og hele pakka. Så i kveld skal vi rive ned torvet! Hihi neida, eller.. joda. Det blir jo som regel slik . . .

Senere kommer det en liten gladmelding til dere her inne, så følg med. Håper dere får en fin torsdag dere også, i morgen er det endelig helg! ♥

slutt på hushjelpen

Denne morgenen har jeg tilbrakt slik:

Støvsugd, luftet dyner, vasket en haug med tøy, vasket gulv og tørket støv. Jeg hadde jo for en stund tilbake egen hushjelp (lol), men jeg fikk klar beskjed fra alle kanter om at det absolutt ikke var normalt. Kanskje hvis man har fire barn, et gigantisk hus og null hjemmetid - men ikke når man er 21 år med en fireroms leilighet og null barn. Okei da, så jeg dumma meg kanskje litt! Så nå må jeg altså ta saken i egne hender, og kan likegodt vise dere dette også. Selv bloggere må vaske selv, hoho!

Nå har jeg byttet til treningstøy og skal straks på en powerwalk opp til Spicheren treningssenter. I dag får jeg endelig nytt treningsprogram, og det er selvfølgelig Maren som har satt det opp. Den råeste PT'en som finnes, tro meg! Tar med meg kamera, så oppdaterer jeg dere etterpå. Hvis jeg overlever da, Maren pleier nemlig å få meg til å gråte av utmattelse på trening. Og nei, jeg tuller ikke...

Lufting av dyner! Det beste som finnes er å legge seg i en ren og myk seng.

bloggbertene på lunsj

Dette har bare vært en alle tiders onsdag!

Endelig fikk jeg møtt Marthemor igjen, vi er begge to travle jenter - så da får vi ikke sett hverandre så ofte som man skulle ønske. Men når vi først får tid, da går skravla i ett og bloggbertene koser seg maks! I dag dro vi å lunsjet på Sjøhuset, hvitløksdampa blåskjell og iskald cola light stod på menyen. En liten ferietur sammen fikk vi også snakket om, jentetur er alltid gøy! Det er nok stor fare for at London blir destinasjonen siden vi begge er over gjennomsnittet glad i å shoppe, hehe.

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen og er så trøtt at jeg tror øynene skal rulle rundt. Det er rart med det, når man er ute i frisk luft en helg dag - blir man automatisk mye mer avslappet og søvnig når kvelden kommer. Men før jeg tar kvelden må jeg se en episode med Kardashian jentene, de må jo være verdens peneste søstre? Hvis dere også vil streame sesong 7, kan dere gjøre det her. Jeg er i hvert fall helt hekta!

Pssst! Jeg vet mange av dere hadde lyst på maxikjolen min fra Vila, dere kan nå kjøpe den HER (ad). Den er helt herlig, frisk og fin sommerkjole!

smilefjæs!

Da drar jeg ut i sola for å kose meg med ei søt snuppe som jeg ikke har sett på fryktelig lenge! Endelig fant jeg en anledning til å bruke den fine maxikjolen jeg fikk av Granit når vi var Kreta. Elsker den!

Og så vil jeg sende en stor klem til Caroline i dag og be alle lese dette innlegget. Er det ikke merkelig, hvordan nordmenn rakker ned på mennesker som har det bra, har suksess i det de driver med og koser seg med livet? Det er en skam! Og jeg er så imot denne holdningen som overhodet mulig. Må man virkelig ha en ektemann som er utro, et falleferdig hus, komme fra en mørk bakgrunn eller ha det fælt i hverdagen for å slippe krenkende folkesnakk? Norge ass, jeg bare sier det...

Smil til livet, så smiler jammen meg livet til deg også! :D

shitty start på dagen

... sånn bokstavelig talt.

Dagen min startet latterlig nok med at jeg ble dritt i hodet av en forbanna måke! Og det verste var at den seriøst siktet på meg. Den prøvde nemlig å angripe Milo mens vi var på morgentur, og etter at jeg hadde fått jagd den bort - fløy den tilbake og dreit meg rett i hodet. Så, nå lurer jeg faktisk på å investere i en hagle og blåse ned alle små jævlar som flyr utenfor leiligheten min.

Havregrynen er inntatt og straks skal jeg ut på joggetur i Baneheia. Det er utrolig nok skikkelig varmt her på Sørlandet i dag, så da vil jeg utnytte solstrålene så mye som jeg kan. Tenkte å kjøre på styrketreningen også der oppe også når jeg først er i gang. Siden jeg ikke har medlemskap på treningssenter akkurat nå - tilrettelegger jeg likegodt hele treningen utendørs. Blek som Edward Cullen har jeg også blitt, så kanskje jeg må smøre meg inn med olje og steke litt i sola etterpå.

Vi skrives om litt! Har solen kommet til dere også?

antrekk 17.07.12

Da er jeg straks på vei ut døren for å treffe skjønne Maren, alt for lenge siden jeg har sett den spreke solstrålen. Cafetur står på planen, gleder meg!

Dagens lille antrekk:

Antrekk - Vila.

Sko - Jeffrey Campbell.

Veske - Michael Kors.

new pair of Jeffrey Campbell

I dag kom endelig et av Jeffrey Campbell parene jeg hadde bestilt fra USA på døra. Fin start på dagen! Jeg bestilte de i en size 9, som skal tilsvare en størrelse 39. Desverre var de litt for store, men jeg satser på at jeg kan jukse de til å passe. Er storfornøyd med å ha sikret meg denne sommermodellen, de har vært utsolgt over alt i norske nettbutikker for akkurat denne. Gleder meg til å få tatt de i bruk!

Say helo to my new bestfriends:

hunting for inspiration

Kom selvfølgelig hjem fra jobb med to stappa poser, fulle av nye klær og accessories. Det slår aldri feil! Tok turen innom kiosken også, for å kjøpe med meg det nye Elle. Så nå sitter jeg her, godt plassert i sofahjørnet med varm proteinkakao - mens jeg blar meg gjennom sider som bugner av inspirasjon. Hverdagsglede! ♥

Nå skal jeg straks ta turen på butikken, kjøleskapet må fylles opp med sunn og god mat for hele uka. Denne uka tenkte jeg nemlig å  lage masse godt, bake brød og prøve ut litt nytt på kjøkkenet. Kanskje dele litt oppskrifter med dere lesere også, dersom kokkeleringen min blir velykket.

Håper dere også har hatt en smooth start på uken?

Ombre!

Da jeg var i Oslo forrige uke, tok jeg turen innom Hendrix Hair for å bli ny på håret. Søte Cathrine tok utfordringen på strak arm, og etter bare 45 minutter var jeg plutselig blitt ganske mye lysere. Og det beste av alt, vi gjorde det uten å farge mitt eget hår. De lyse stripene er faktisk bare extension, noe jeg syns er helt genialt - så slapp mitt eget hår å bli slitt! Tror håret mitt har gjennomgått nok i løpet av årene, hehe.

Denne gangen gikk jeg for ombre, som vil si at håret er mørkt i bunnen og blir lysere ut mot tuppene. Jeg syns det ble utrolig kult, selv om jeg ikke helt klarer å bli vandt til det enda. Jeg har jo vært mørk brunette i alle år, og føler vel egentlig at det er det jeg trives best som. Men så er det jo gøy å prøve noe nytt også, da!

Så, hva syns dere? Brunette eller ombre?

litt mandagsmotivasjon!

God mandagsmorgen! Mangler du treningsmotivajon? Les listen min over!

Selv har jeg ikke trent på to uker nå, da jeg har vært syk med feber og innfluensa. Men, nå er jeg endelig god igjen! Og jeg skal begynne på nytt treningsstudio, da avtalen på mitt gamle har gått ut. Gleder meg til en ny start! Eneste er at jeg ikke klarer å bestemme meg for hvor jeg vil trene, det finnes jo en jungel av sentere man kan velge mellom. Mens jeg tenker kan jeg uansett benytte meg av utendørs trening i friluft, det er jo så digg! Kanskje dere har noen råd? Jeg vurderer sterkt å begynne på Solsiden her i Kristiansand, et ganske nytt studio som jeg har hørt veldig mye bra om.

Nå blir det straks jobb på VILA, og etterpå bærer det avgårde på joggetur i Baneheia. Gleder meg som en gal til å få svettet litt igjen og kjenne at kroppen virkelig jobber. Jiiiiha, dette blir så bra! Om litt kommer også bilder av det nye håret mitt, jeg farget det jo ganske mye lysere når jeg var i Oslo.

Er dere klare for en ny og sprek uke? Smilefjæs!

fineste helgen!

Da var jeg hjemme i Kristiansand igjen etter den fineste turen til Stavanger! Vi har kost oss så utrolig mye, Stavanger må jo være en av Norges reneste og flotteste byer?

For helgen sjekket vi inn på Clarion Hotel, og alt jeg kan si er WOW! Vi hadde leid suite i 14 etasje, med utsikt over sjøen og hele byen. Både jeg og Granit ble helt utrolig imponert over hvor fint både hotellet og rommet vårt var. Her kunne jeg seriøst flyttet inn, og den farlig gode sengen fikk jeg lyst å stjele med meg hjem. Drømmeplassen!

På lørdag bestilte vi frokosten opp på rommet via roomservice, koste oss med tv og mat i flere timer. Fantastisk deilig å bare koble helt ut. I dag ville vi selvfølgelig sjekke ut frokostbuffeten hotellet kunne tilby, siden jeg hadde hørt så mye fint om den. Og ja, ryktene stemte! Hele froksten var økologisk, og utvalget var helt enormt. Her snakker vi all mat man kan tenke seg! Noe jeg også falt pladask for, var at de hadde shots med forskjellige sunne ting som tran og vitaminer. I like!

Bortsett fra å kose oss på Clarion, har vi trålt alt som finnes i fine Stavanger. Vi har shoppet, kost oss masse, spist utrolig mye god mat, gått lange spaserturer og vært skikkelig turister. For en deilig helg vi har hatt!

Skal ærlig innrømme at det har vært helt fantastisk med litt bloggfri også! Jeg slappet av på en helt annen måte, og slapp å konstant måtte stresse med å knipse bilder, få ut innlegg og gjøre det jeg egentlig gjør hver dag som blogger. Tror min kjære også satt pris på en helg uten kommentarer som "bare vent en halvtime, jeg må blogge først! Ta bilde av meg nå!". Hehe, denne helgen var det med andre ord deilig å bare være Kristina, reise på tur som alle andre og kose meg med kjæresten min.

Men, nå er jeg selvfølgelig tilbake for fult! Med masse skriveglede og et humør som er på topp - mihi! Gleder meg til en ny uke med freshe antrekk, spennende gjøremål, hard trening og masse masse blogging for mine fine lesere.

Har dere hatt en fin helg, godtfolk? ♥

da drar vi!

Da reiser vi straks avgårde til Stavanger, for å kose oss hele helgen med spa, hotellfrokost, sene middager, vin, shopping, kos og bare avslappelse. Dette skal virkelig bli balsam for sjelen, we need it! Tenkte forresten jeg skulle tipse dere lesere om at dere kan vinne suite og et fantastisk weekendopphold der vi skal bo, ved å melde dere på sommerkonkurransen til Clarion.

Jeg kan ikke tro jeg skriver dette, men jeg tar bloggfri i helgen! Herremin, det føles helt merkelig å skrive det! Men jeg har faktisk ikke hatt en eneste helg fri fra bloggen på to år, så nå føler jeg faktisk at jeg kan gjøre det med god samvittighet. Håper dere er enige? Denne helgen vil jeg bare kose meg masse med Granit, og koble helt ut. Kjæresten min er alltid så tålmodig, tar bilder av meg hver dag og deler meg med 30 000 mennesker daglig. Så, denne helgen skal han få lovt å ha meg helt for seg selv. ♥

Oppdaterer dere på søndagmorgen, da er vi hjemme igjen. Kos dere masse og nyt fridagene dere også. Happy weekend, mine flotte lesere!

OSLOVE

Dagstur er jammen meg krevende! Nå sitter jeg på Gardemoen og er så overtrøtt at jeg har ikke ord. Det tar på å løpe rundt i Oslo fra 07.00 på morgenen, beina mine skriker av smerte. Å løpe rundt på sandaler i regnvær verken føltes eller så smart ut... Men, jeg har kost meg da! Og dratt med meg hjem en herlighet fra Michael Kors:

Blitt ny på håret har jeg også! Vise dere begge deler senere.

Uansett, både Oslo og dagen min har vært strålende! Hele grunnen til at jeg var her var for å skrive under på en kontrakt og gjøre ferdig et spennende prosjekt. Har helst lyst å fortelle dere alt nå, dette er virkelig noe jeg gleder meg så enormt mye til at jeg føler meg som et lite barn! Men jeg fikk streng beskjed om at jeg måtte vente litt til før jeg blogget om det, så da får jeg vel nesten bare høre da. Hoho!

Heldigvis fikk jeg presset inn en liten date med Idaen min også, som jeg har savnet så latterlig mye! Var så godt å se henne igjen, vi koste oss med god lunsj og snakket til krampa tok oss. Er det en ting vi begge har i orden, så er det vel snakketøyet. Er det en ting vi derimot ikke har i orden, så er det kontroll på shoppingen vår. Hver eneste gang en av oss finner noe veldig fint og fryktelig dyrt, står den andre og oppmuntrer på den beste måte. "Bare kjøp den, du har jo råd til det. Se hvor fin den er! Ser ingen grunn til at du ikke burde kjøpe den. KJØP DEN!!!!"

Nå gleder jeg meg maks til å komme hjem, ta en varm dusj og hoppe i kosedressen. Dette har vært en lang og travel dag! Er dere klare for helg? ♥

er du lei av regn?

Selv om det er sommer og regnet plasker ned, koser jeg meg masse likevel. Regnet skal ikke få ødelegge sommeren min! Det er jo så koselig å pakke seg inn i pledd, høre på regnet plaske utenfor og ha masse snacks på bordet. Ahh! Her kommer mine tips til hva man kan gjøre på regnfulle sommerdager og kvelder. ♥

♥ Kos deg med venner/ kjæreste.

Ikke sitt å depp fordi om regnet plasker ned, kos deg med de du er glad i! Ha filmkvelder med bestevenninna di, bakekveld med vennegjengen og koselige sleepovers med kjæresten din. Pakk dere under tepper og drøm dere inn i herlige filmer.

♥ Skaff deg en hobby.

En hobby er alltid en fin ting å ha. Enten det er trening, blogging, hest eller scrapbooking – alle interessert er en god form for tidsfordriv. Meld deg inn på treningssenter, så slår du ihjel flere timer på mølla og gjør deg klar for å se fit ut til neste sommer - hvor det forhåpentligvis blir masse sol. Sett igang med prosjekt scrapbook, en fin måte å beholde gode minner på. Eller kanskje du vil lage deg en blogg? Husker den aller første bloggen jeg hadde, den het kristinaballerina. Det var stas, det!

♥ Gå til innkjøp av en tv’serie.

De kveldene du ikke orker tanken på å være sosial, er det utrolig deilig å slappe av med tv’serier. Slenge seg på sofaen med dyner og puter, godteri i skåla og pepsimax i glasset. Det er jo en jungel av tv’serier der ute, så du er kanskje litt itvil om hvilken du vil følge med på? Da kan du lese dette innlegget jeg skrev for litt siden.

♥ Dra til varmere strøk.

Enten med venner, familie eller kjæresten - eller alle sammen på en gang! Når regnet daler ned er den absolutt en god unnskyldning til å rømme landet en uke eller to. Det er absolutt ikke feil å dra seg på en sandtrand som er hvit så langt øyet kan se!  Paraplydrinker i hånda og palmer all over the place, kan det egentlig bli bedre? Tyrkia, Hellas og Spania er land med fantastisk temperatur på denne tiden. Jeg lenger virkelig tilbake til varmen i Makrigialos!

Regn er jo absolutt ikke det vi vil ha på sommeren, men når det først er kommet for å bli - kan man likegodt prøve å se det positive med det. Forrige helg kjøpte jeg og Granit hele fem filmer, som vi koste oss med både lørdag og søndag. Ellers har vi vært mye på kino i det siste, perfekt kos og tidsfordriv på rengfulle kvelder som dette. Et lite kino tips er Snow White and the Huntsman, den er helt magisk!

jordbærpiken

Her sitter jeg med 1500 kroner i jordbær:

Haha, helt normalt! Er hjemme en tur hos familien, og mamma skal lage hjemmelaget jordbærsylt. Så nå sitter vi her med seks kasser, og hun krever at jeg skal skrelle minst en. Men vi vet vel alle innerst inne at det er like stor sjangse for at det skjer som at jeg blir statsminister. Jeg eier virkelig ikke tålmodighet...

I kveld blir det overnatting i barndomshjemmet, og film med lillebror i senga på mitt gamle jenterom. Koselig! Siden jeg skal fly til Oslo så alt for tidlig i morgen, tilbød Øyvind å kjøre meg. Og det takket jeg selvfølgelig ja til! Skal ærlig innrømme at jeg savner min kjære allerede, men en natt uten hverandre må vi jo klare? Den kjærleiken altså! Men både savn og gjensynsglede er jo egentlig bare fint, ikke sant?

Nå skal jeg kose meg med jordbær og fløte, før jeg må finne senga om ikke så fryktelig lenge. Må stå opp 05.30 i morgen for å rekke flyet, så da trenger jeg virkelig noen timer med søvn. Vi skrives fra Hovedstaden, dere! Sov godt ♥

we heart it

Keep your dreams alive. Understand to achieve anything requires faith and belief in yourself, vision, hard work, determination, and dedication. Remember all things are possible for those who believe.

gullhår i rompa

Herremin, i dag har jeg hatt så gullhår i rompa at det er helt utrolig!

1. Jeg var som dere vet hos Politiet for å rapportere passet mitt mistet/stjelt. Og vet dere hva? Passet mitt var på politistasjonen, de hadde funnet det for en stund tilbake. Hurra, endelig har jeg legitimasjon igjen!

2. Siden vi skal til Stavanger i helgen, måtte jeg innom en bilforretning for å leie bil til turen. Den bilen jeg ville ha, kostet over 2000 kroner for å låne i tre dager. Plutselig sier han mannen i disken at "den bilen du ønsket må faktisk leveres i Stavanger uansett på fredag, så hvis du vil kan du kjøre den bort der - gratis". Hvordan er det mulig? Jeg takket ja med verdens største smil og ubrukt visa-kort. Dobbelt hurra!

Og jeg som egentlig aldri har flaks! Ser ut som at ting har snudd og at alt ordner seg for snille jenter. Nå koser jeg meg maks på ballkongen med icetea, kyllingsalat og foccasia. Jeg kunne i hvert fall ikke hatt en bedre start på dagen, hoho!

Selv ikke alle kommentarene deres om at "du har så store lår, du er for lite ydmyk til å være så tjukk, vekta de stiger i takt med humøret" vil få meg i dårlig humør. Come on, jenter! Jeg mener, seriøst? Vi er alle bedre enn å snakke sånn til hverandre! Det er jo så mye bedre å løfte hverandre opp og glede seg på andres vegner! Misunnelse eller hat eksisterer ikke i min hverdag, jeg syns faktisk synd på dere jenter som har så lav selvfølelse at dere rakker ned på andre.

Anyways, sinnatagger eller ikke - så sender jeg en stor klem til dere alle. Livet er så fint, og dere blogglesere er en stor del av grunnen! Smilefjæs, hihi ♥

antrekk 11.07.12

Da var vi nesten halvveis i uka og onsdagen er her! ♥

Første stopp for dagen blir hos politiet, passet mitt ble stjelt sist jeg var på byen - og siden jeg skal fly til Oslo i morgen fikk jeg plutselig veldig panikk. Jeg har ingen legitimasjon heller, siden bankkortet mitt ikke har bilde og førerkortet mitt er tapt. Krise! Noen som vet om man trenger gyldig legitimasjon for å fly innenlands? I så fall ligger jeg dårlig ann...

Vi skrives litt senere! Slik ser jeg ut i dag:

Genser - Vila. Jeans - Miss Selfridge.

Solbriller - Cmyk. Perler - BikBok.

Klokke - Marc Jacobs. Veske - Marc Jacobs.

barbecue night

Tenkte bare jeg skulle tipse dere om at i dag har Nelly satt ned alle Jeffrey Campbell sine sko med hele -20%! Salget kommer dere til HER (adlink). Farlig for en shoppingfreak som meg, jeg vil jo helst ha alle sammen! Har dere forresten sett den nye lave modellen med spikes? Helt fantastiske! 

I kveld skal jeg kose meg med et glass vin, venninner og grilling. ♥

Håper bare været holder seg, skyene ligger tykt over Kristiansand. Får litt sånn trolsk Harry Potter stemning av dette været, det er så mystisk og rart. Og veldig koselig, egentlig! Anyways, jeg tar med regnfrakk for sikkerhetsskyld. Better safe than sorry! Har dere hatt en fin dag, mine flotte lesere?

believe in your dreams

Dere vet den følelsen når alt bare er så bra? Klarer ikke å gjøre annet enn å smile om dagen, akkurat nå har jeg ikke en eneste bekymring i livet mitt - og det føles så utrolig bra. Sovner med et smil, og sannelig våkner jeg med ett også. Jeg kunne rett og slett ikke hatt det finere enn nå, og denne følelsen av lykke unner jeg virkelig alle. ♥

I dag har jeg blant annet vært i lunsjmøte med regnskapsføreren min Geir, og han kunne meddele at han var veldig stolt av meg.Vet dere hva? Bloggen omsetter for såpass mye nå at innen kort tid så blir kristinaandersen.no gjort om til et AS. Jeg er så stolt, og veldig veldig glad! Tenk, for fire år siden satt jeg på jenterommet og åpnet min første lille blogg. Lite visste jeg om hva som ventet meg, det er utrolig gøy hvordan ting har vokst og gått rett vei. Det er viktig å kjempe for det man tror på og jobbe for å nå drømmene sine!

Dagens lille antrekk:

Genser & ring - Vila. Jeans - Miss Selfridges.

Sko - Primark. Veske - Lulu's.

la deg inspirere!

Det skal ganske mye til for at jeg skal klare å bli skikkelig inspirert av jenter som blogger om trening, ingen skiller seg liksom ut. Men Anine Kristin er bare helt utrolig flink! Ikke bare med trening, men også med sunne og fantastiske matoppskrifter. Som vi alle kan klare å lage! Klikket meg innom bloggen hennes igår, og ble sittende å lese en god stund. Bladde meg tilbake i gamle innlegg, lot meg både imponere og inspirere.

Liker at det finnes treningsbloggere der ute som verken skal stille i fitness, bodybuildning eller bare legge ut så sunne oppskrifter at jeg ikke en gang forstår hvordan jeg skal klare å lage det. Det er her denne jenta skiller seg ut! Følte jeg kunne kjenne meg selv veldig igjen i henne, og ble så imponert at jeg tenkte jeg skulle gi dere en liten blogganbefaling på morgenkvisten.

Bloggen hennes finner dere HER.

Michael K watches

Jeg har et skikkelig kjærlighetsforhold til Michael Kors, er spesielt en sucker for veske og klokke kolleksjonene hans. Eyecandy, I want it all! Denne gangen tenker jeg å skaffe meg en ny klokke, og siden jeg allerede har en i sølv fra Marc Jacobs - tenkte jeg at det ville passe seg fint med en i gull fra MK.

Har ikke helt bestemt meg for hvilken variant jeg vil ha enda, må nok gå litt i tenkeboksen. Gleder meg til å få en ny herlighet i samlingen! En fryd for øyet:

Kristiansand, Oslo og Stavanger

Håper dere har fått en strålende start på uka! Her stråler sola, men formen min stråler derimot ikke. Så nå har jeg bestemt meg for å slutte å være sta, og faktisk bestille legetime. Det er jo ikke normalt å ha høy feber i over en uke? Håper virkelig ikke det er kyssesyka som har inntatt kroppen min.... Men, jeg smiler selvfølgelig uansett!

Dette blir uansett en fin og travel uke for min del! Torsdag flyr jeg inn til Oslo for dagen, først og fremst står et spennende møte og kontraktskriving på planen. En av mine største drømmer har gått i oppfyllelse, og jeg gleder meg så utrolig mye til å dele hva som skal skje fremover med dere! Siden flyet mitt hjem ikke går før åtte på kvelden, håper jeg å rekke både lunsj med min fine Ida (som jeg ikke har sett siden London!) og en tur til frisøren. Gjett hvem som skal bli ny på håret? Jeg grugleder meg!

Så blir det møter og jobb igjen fredag formiddag, før jeg og Granit drar videre til Stavanger tidlig på kvelden. Der har vi booket oss en nydelig suite for hele helgen, i toppetasjen til Clarion Hotel. Vi blir helt til søndag, og jeg gleder meg så! Shopping, hotellkos, sene middager og bare avslapping står på planen. We need it! Det ble visst ikke enda en ferie på oss to jobbomaner denne sommeren, så da skal det bli digg med en liten weekendtur. ♥

Nå skal jeg få ringt pappa og spørre han fint om han vil kjøre meg til legen. Og om jeg kan få lovt å låne cabrioleten når helgen kommer! Tror dere han sier ja? Han har vel egentlig ikke noe valg siden jeg har skrevet det her.... Mihi!

pink diamond

Jeg elsker neglelakker, og har i alle regnbuens farger. Egentlig går jeg alltid fast til negledesigneren min en gang i måneden, men i sommer har tiden strukket til. Så, da må jeg ordne opp i sakene selv. I dag kombinerte jeg Pink Diamond fra Essie, og Happy Birthday fra Deborah Lippmann.

Og resultatet ble skikkelig girly og fint! Nå har jeg verdens korteste negler akkurat nå, men litt neglelakk hjelper jo virkelig på sakene. Eneste som er så dumt med Deborah Lippmann sine lakker, er at de er fryktelig vonde å få av. De går ikke av med vanlig neglelakkfjerner, så jeg må nok finne ut noe smart. Any ideas, girls?

Jeg elsker Essie sine neglelakker, de sitter utrolig godt og merket fører vanvittig mange delikate farger. I løpet av noen måneder har jeg fått en ganske stor samling, så nå lakker jeg både negler og føtter flittig. En fresh neglelakk kan faktisk sette prikken over i'en på et fint antrekk. Og man kan jo gjøre så utrolig mye gøy, kombinere forskjellige farger, lage søte dots eller strø på med glitter lakk over som jeg har gjort her. Nå må jeg bare få litt lengre og sterkere negler, så skal jeg si meg fornøyd!

ad links.

LOVE PINK

Klikket meg hjem dette fra Victorias Secret nå nettopp, litt nye koseklær og panties! Elsker Love Pink kolleksjonen, de har så utrolig mye jentene og fint. Etter alt Silje legger ut på bloggen sin av dette, klarte jeg rett og slett ikke dy meg lengre. Victorias Secret må jo ha de søteste koseklærne i verden!

Nå blir det taco og film med kjæresten. Har kjøpt inn fem helt nye filmer, så nå har vi nok underholdning frem til vi sovner. Haha! Kos dere i kveld ♥

ukens gullkorn

Julian: Hei, jeg heter Julian! Jeg er datteren til Eva.

Meg: Eeee, Julian - du er jo en gutt!

Julian: Faen, dette sier dere aldri til noen. Ok?!

Meg: Jeg sa til naboen i dag at jeg holdt på med høst opprydding i leiligheten. Så kikket hun så utrolig dumt på meg og bare gikk?

Mamma: Øyvind?! Hørte du hva hun sa nå?

Øyvind: Nei? Hva presset hun nå ut?

Mamma: Du må aldri snakke så dumt, Kristina. Det er VÅR!

Tone: Du må begynne med ukens gullkorn igjen!

Meg: Ok. Si noe morsomt, nå!

Meg: Syns du seriøst kjøkkenet vårt er fint?

Granit: Ja, jeg syns det er kjempefint jeg.

Meg: I blant merker jeg bare så godt at du er fra Kosovo.

Gens: Sitter du seriøst å drikker sjokomelk av vinglass?

Meg: Ja? De andre glassene står til vask.

Gens: Hvem tror du at du er? Det har klikket helt for bloggeren nå...

Meg: Kommer opp til deg med noe cach nå.

Hilde: Hva faen er cach?

Meg: Det betyr penger på engelsk.

Hilde: Haha, det heter cash!

Meg: Jeg er livredd for at det skal fly en måke inn i stua mens jeg er på jobb og kidnappe Milo.

Camilla: Ja, tenk. Så ligger det fult av hvit fjær i stua også...

Meg: Lurer på hvorfor de fotballspillerne blir så muskuløse?

Granit: Når jeg også spilte fotball var jeg sånn. Liknet egentlig litt på Ronaldo...

Tone: Hørte du om de i Egypt som ble drept av mange delfiner?

Meg: ......

Tone: Hva da friendly dyr?!

Tone: Skreiv du virkelig på bloggen at du skulle si opp, før du sa det til sjefen?

Meg: Ja?

Tone: Det er jo faktisk ikke normalt Kristina...

Meg: Nei, jeg kunne kanskje gitt de en skriftlig advarsel.

Meg: Hva annet er du opptatt av en trening og jobb? *hjelper med CV*

Gens: Damer.

Meg: Kan du ikke være så snill å skrive av all maten jeg handler på skatten og kanskje ikke registrere alt jeg tjener?

Regnskapsfører: Er du helt gal? Du kommer til å sende meg i fengsel!

har du en båt til noen mill?

I dag har jeg kost meg maks med denne gladlaksen:

ToneBestis, eneste personen som er like kuuul og tøff som meg! Vi har spasert rundt på Fiskebrygga i flere timer og bare kost oss. Plasserte stumpen våres på Bølgen&Moi, sommer restaurant nr.1! Dagens lunsj ble derfor deilig sushi, med iskald pils og sitronvann. Og softis til dessert, selvfølgelig.

Slike søndager som denne er gull. Det er fantastisk å bare tusle rundt i lette sommerklær, ikke ha noen planer og bare ta alt som det faller seg. Spise litt her, kikke litt der, spasere litt rundt og spise enda mer. Idyllisk søndag!

Vi søker forresten nye venner for sommeren, og eneste kriteriet er faktisk at du må ha båt. De i vennekretsen vår som i det hele tatt har hatt noe tilnærmet en robåt, har solgt hele dritten. Så derfor tar vi saken i egne hender! Har du en grei skute til noen mill, så er det altså bare å ta kontakt. Pluss i boka om fri bar er med i vennepakka!

søndagsluksus

Frokost. Fri. Søndagsfølelse. Lukten av sjø. Bølgeskvulp. Green Gate service. Ferskt brød. Hjemmelaget appelsinsaft. Sol. Skyfri himmel. Varme. Stillhet. Isvann. Avslappelse. Følelsen av frihet. ME LOVE

Ah, for en fin dag! Jeg nyter å ha fri, koser meg ute på ballkongen med frokost i ekte søndagsstil. Solen har endelig kommet tilbake til Kristiansand, etter å ha vært borte så alt for lenge. Denne dagen skal bare nytes, jeg må virkelig bare slappe av og bli helt frisk igjen. Feberen har ikke sluppet helt enda, så satser på at en dag med avslapping kan gjøre underverker. Kanskje det blir båttur sammen med familie senere, krysser fingrene. Fisking og kos i båt frister virkelig i dette finværet!

Er dere forresten klare for en ny runde med Ukens Gullkorn? Vet at mange av dere har savnet det masse! Så jeg tenkte å få skriblet ned ukens morsomste kommentarer og lage tidenes gullkorn innlegg senere. Get ready for a good laugh!

Endelig helg!

Endelig er det fri og helg for meg også! Koser meg med tapas, cola light og CamillaBestis. Med joggegenser og converse, hehe! Var seriøst så sliten at jeg hadde ikke orket å stelle meg om jeg så hadde fått betalt..

Ser dere forresten tapasen over? Vi ble ikke halvmette, så nå kom det nettopp en til porsjon. Haha! Hva da matvrak? Tapas er bare så utrolig digg! ♥

lyst å komme i form?

Siden så mange av dere ønsker tips til hvordan man kan forbedre livsstilen sin, og komme i bedre form - tenkte jeg å gi dere tre grunnleggende tips og viktige tips. Veien til en fit kropp kommer ikke gratis, og heller ikke av slankeshakes. Jeg tror ikke på å sulte seg med shakes eller spise babymat, jeg tror på hard trening og et normalt kosthold. Dytter man i seg ei bollepakke til dagen, blir man til slutt ei bolle. Men spiser man derimot god og sunn mat, da ser man ut deretter også.

Det er sikkert fristende for mange å hive seg på disse såkalte diettene. Suppe til alle måltider, drikking av shake, cravings av babymat eller den verste.. bare ikke spise noe. Jeg må bare le av de jentene som tar disse valgene. Hvorfor? Du mister kanskje fem kilo på to uker, men tro meg. Når du er ferdig på dette går du rett opp igjen, ikke bare de fem kiloene du mistet – men garantert noen ekstra også. Gjør du derimot det motsatte - hard tening og sunt kosthold, vil ting gå den rette veien for deg.

Her kommer mine tre viktigste tips for å komme i form!

1. Skjerp kostholdsvanene dine.

Sjokolade, alkohol, kaker og slike ting er forbeholdt en dag i uka der du kan kose deg. Altså, på din faste spisedag der du spiser hva du har lyst på. I ukedagene anbefaler jeg en sunn og god kost. F.eks havregryn med melk og banan til frokost, hjemmebakt speltbrød med skinke eller egg til lunch, laks å grønnsaker til middag og noe lett å enkelt til dagens siste måltid. Poteter er ikke livsfarlig å spise, men jeg prøver å holde meg unna da jeg får vondt i magen av det. Så da spiser jeg heller to ekstra gullrøtter, så slipper jeg å ligge med mageknip resten av dagen.

Frukt, nøtter, proteinshakes og grønnsaker er selvfølgelig perfekt til mellommåltid. Jeg er veldig glad i epler, banan, kiwi og mango. Det mange jenter gjør feil er å være livredde for å få i oss karbo. Det er feil, etter ei hard treningsøkt SKAL vi også ha i oss litt karbo for å få restituert kroppen best mulig.

2. Dropp alkoholen, så mye som mulig.

Dette er vel det som har gjort mest underverker på min kropp, at jeg ikke drikker alkohol flere ganger i uka. Det er vel noe alle vet at alkohol virkelig psyker ned kroppen? Det er spesielt veldig dårlig hvis man trener mye styrke. Nå sier ikke jeg at alle burde bli helt avholds og holde seg til vann, selv om det sikkert hadde vært det beste. Prøv å hold deg til å feste to ganger i måneden, du trenger ikke helle nedpå med vin og sprit flere ganger i uka. Less is more av akkurat dette, tro meg.

Dersom jeg har vært ute på en lørdag, syns jeg det er et helvette å komme seg opp på trening selv på mandag. Kanskje også tirsdag. Og når jeg først har kommet meg på mølla, føles det som at kondisjonen min har krepert. Derfor drikker jeg sjeldent, man kan ha det like morro og sosialt uten alkohol. For å si det slik, denne kroppen kom ikke av alkohol:

3. Drikk vann, masse vann!

Vann er bra for både hud, hår, kropp og sjel. Jeg drikker minst fire liter til dagen og jeg elsker det. Før var jeg avhengig av pepsi max, but not anymore. Det er viktig å drikke mye, ikke bare når du er trøst. Visste du at jo mer fett du bærer på, desto lavere andel av deg består av vann? Og jo mer muskler du har, desto mer væske har du i kroppen også? Så drikk vann kjære venner, det er så utrolig mye viktigere enn mange tror!

____

Winners never quit and quitters never win!

god helg!

Ord kan ikke beskrive hvor godt det var å hoppe i kosebuksa, tenne masse stearinlys og slenge meg i sofaen. Filmkos og dette skal kvelden min bestå av:

Pluss den fine kjæresten min, som jeg har savnet såå masse denne uken! Han har vært så snill å passet på meg mens jeg har vært syk, men det eneste jeg har gjort er jo å sove. Og de dagene jeg har vært frisk, har jeg jobbet til tolv om nettene og stått opp seks på morgenen for å jobbe videre. Pjuh, å være drive for seg selv + ha ny jobb ved siden av tar jammen meg på. Satser på at jeg kommer i bedre rutiner ettervært!

Og ja, takk for at dere har holdt ut med min fryktelig dårlige blogging denne uken! Blir helt flau når jeg blar nedover siden min! Men, som sagt så satser jeg på å komme i bedre rutiner så fort som mulig. God helg cupcakes ♥

Lunchtime

Alle havets fristelser samlet på et fat, kan det bli bedre? Så digg! Helt til regningen kom på 800 kroner. Haha, dyr lunch..

Nå sitter jeg på jobb og koser meg. Blir jobbehelg på meg, men det gjør ingenting! Utrolig koselig med alle dere blogglesere som kommer innom, gir meg klem og tar bilder. Blir helt overveldet jeg, dere er gode! Anyways, tilbake til jobb. Elsker den nye Samsungen min, den er jo helt genial til mobilblogging! :D

smileyface

Klart man må smile når formen nesten er bra igjen!

Endelig er helgen her, og dette er vel helgen det faktisk skjer mest i Kristiansand.

Det er Palmesus og verdens råeste Taio Cruz kommer! Har gledet meg til dette i cirka hele år, jeg og ToneBestis har jo til og med spilt inn egen musikkvideo til Dynamite. Men, siden jeg nettopp er blitt feberfri og har vært syk hele uka - tror jeg det er smartest av meg å kanskje ta en rolig helg med brus og film i stedet for beachparty og alkohol. Vi får se hva det blir til! Jeg bor jo på Bystranda hvor konserten er, så Palmesus blir det jo uansett hva jeg velger.

Nå skal jeg ta turen ut, spise god frokost på bakeriet og nyte en varm caffelatte. Kanskje ta meg en liten shoppingrunde i sentrum også! Jeg orket ikke tanken på å dra ut for å shoppe i går, folk er jo som dyr når det er handelens dag og billige ting. Hva er det med at tilbud gjør nordmenn gale?

gleder meg til bedre dager!

God morgen! ♥

Jeg har rett og slett vært så dårlig at i går ble det ikke mer enn en liten oppdatering, tenkte at det uansett ikke ville vært spennende for dere å lese om paracett og ibux. Lenge siden jeg har vært så syk, så jeg håper inderlig det blir enda lengre til neste gang. Gleder meg til å ta på fine antrekk igjen, være sosial med venninner, shoppe, kose meg, trene og ikke minst ha spennende ting å blogge om. Det verste som kan skje en blogger er å bli syk og liggende, tro meg. Hehe!

Liten sommerkollasj <3 Gleder meg til flere fine dager!

Formen er ikke helt på topp enda, men jeg skal likevel prøve å klare en dag på jobb. Og siden det er handelensdag i Kristiansand denne torsdagen, skal jeg ærlig innrømme jeg ikke ser særlig frem til å svette meg ihjel av feberen bak kassa. Men, jeg må jo bare prøve og satse på at formen mirakuløst kan bli bedre.

Dataen blir med, så vi skrives litt senere! Og takk for at dere har holdt ut med den dårlige bloggingen min de siste dagene, jeg gleder meg virkelig til å kunne oppdatere som normalt igjen. Håper dere har hatt en bedre uke enn meg? Hjerte!

help a girl out!

Okei, så jeg vet at jeg akkurat har bestilt et nytt par med Jeffrey Campbell. Men nå er jeg jo syk, ikke sant? Så da føler jeg sterkt at jeg fortjener ett eller to par til! Verdensproblemet er jo bare at jeg ikke klarer å bestemme meg for hva slags modell jeg vil ha, det er jo så utrolig mange fine! Jeg elsker Foxy Wood modellen, men syns også de sneakersene under er helt råkule. Et must have i sommer!

Hvilken av parene under burde jeg klikke hjem? Dilemma...

taco cravings

Finnes det noe kjedeligere enn å være syk? Jeg har ikke gjort annet enn å sove, sove, se litt tv og sove enda mer. Kan faktisk ikke huske sist jeg var så dårlig, men har proppet i meg sitron og sitron vann i hele dag - så krysser jeg alt jeg har for at kroppen kan komme seg igjen så fort som mulig. Jeg skal jo egentlig ikke klage, tenk hvor mange som er alvorlige syke der ute og ikke kan bli friske? Da skal jeg jammen meg ta innfluensaen med et smil og tenke at det ikke er så ille likevel.

Gleder meg til Granit er hjemme fra jobb, så kan han gå på butikken og handle inn noe god mat til kvelden. Har ikke spist i hele dag, men har massive cravings etter taco til kvelds. Mmmm.... ♥

Har dere det fint da, kjære lesere? Hope so!

-10% på hele Blivakker.no!

Åh, våknet opp med masse feber og en hals som ikke vil svelge. Auuu! Nå er det jo evigheter siden sist jeg var syk, så det måtte jo komme. Men gud så kjedelig, dette har jeg virkelig ikke tid til....

Uansett, jeg har heldigvis en skikkelig gladmelding til dere lesere! Frem til førstkommende torsdag får dere -10% rabatt på ALT dere handler hos Blivakker.no! Jeg elsker at nettsiden endelig har fått inn merker som MAC, Kanebo og masse annet goodies nå - i tillegg til alt det andre. Er det noe Blivakker ikke har, egentlig? I dont think so!

Mine favoritter... <3

Tenkte det var på tide med en liten rabattkode igjen, det er jo så mange av dere som har etterspurt nettopp det! Kampanjekoden dere må bruke for å få -10% er "SOMMER12", den oppgis når dere kommer til kassen. Husk at dere alltid handler fraktfritt også hos Blivakker.no, så nå er det bare å nettshoppe med god samvittighet. ♥

Nå skal jeg pakke meg under dyna igjen, se på Keeping up with the Kardashians, drikke masse te og bare slappe helt av. Jeg må jo bli frisk!

I samarbeid med Blivakker.no.

dette blir en fin uke!

Gjett hvem som våknet 06.00 i morges for å dra på trening? Nei, jeg snakker ikke om Ronaldo eller Lance Armstrong. Men meg, Kristina Andersen! Føler meg riktig så flink og sprek nå altså, alt handler jo om å prioritere. Vil man det nok, så rekker man det uansett. Fin start på det som kommer til å bli en travel og forhåpentligvis fin uke. Eller, hva er det jeg sier - forhåpentligvis? Det BLIR en fin uke! Smilefjæs :D

Nå går turen videre på VILA, noe som egentlig var hele grunnen til at jeg stod opp så tidlig. Kremt! Senere skal jeg booke weekendtur til Stavanger for jeg og min kjære. Hotell, shopping og en helg bort føles veldig fristende akkurat nå. Forhåpentligvis får vi dratt i løpet av Juli, jeg krysser fingrer og tær! Ikke barebare å være travel på hver vår kant, men en tur til Stavanger bare må vi ha i løpet av sommeren. Det er jo så fint der!

Vi skrives senere, beste lesere! Ha en nydelig mandag ♥

og vinneren ble....

Husker dere konkurransen jeg hadde for en liten uke siden, der en av dere kunne stikke av med en sykkel til en verdi av 15 000 kroner? Vel, nå har jeg trukket vinneren! Og det ble Helene, som la igjen denne kommentaren:

"Åh! Hvis jeg vinner den sykkelen lover jeg å sykle fra Grimstad til Arendal og tilbake hele praksisperioden! Da har jeg hvertfall ingen grunn til å sitte å trykke på bussen lengre. Kan ikke få sagt hvor mye det hadde betydd for meg! (: Helt knall at du kjører sånne flotte konkurranser, Kristina!"

Gratulerer så mye til deg, Helene! Og vet du hva? Nå forventer jeg jammen meg at du holder ditt ord og sykler fra Arendal til Grimstad, altså! Hihi, litt hverdagsaktivitet er flott. Send meg en mail med adressen din, og sykkelen vil straks komme hjem til deg.

Utrolig gøy å dele ut fine ting til dere lesere, herlig å kunne gi noe tilbake. Blir ikke lenge til neste konkurranse, så det er bare å følge med! Dersom dere har noen spesielle ønsker til hva dere har lyst å ha som premie, så er det jo bare å komme med forslag. Julenissen Andersen kan nemlig fikse det meste!

Anyways, nå blir det jobbing resten av kvelden for meg - uken som kommer blir innmari travel. Så da er det bare å bruke det som er igjen av denne søndagen så fornuftig som mulig. Vi snakkes senere, stort smask på snuten til dere alle! :D

antrekk 01.07.12

Nå skal jeg og Granit ut å spise italiensk, gleder meg til å få servert god middag! På søndager savner jeg alltid å bo hjemme, det er få ting som slår en skikkelig søndagsmiddag. Men, restaurant er jo nesten like bra!

Slik ser jeg ut i dag, elsker den nye dongrijakka mi:

Jakke, skjørt og topp - Vila.

Briller - Cmyk.

Sko - Converse.

sommerens fineste sminkevesker

Som dere sikkert har fått med dere, sverger jeg til sminkeveskene fra Lulu's. De er ikke bare fine og eksklusive, men også utrolig praktiske til oppbevaring.

Over ser dere mine fire nye favoritter i samlingen. Jeg har allerede to til fulle sett, ett i beige og ett i rosa. Men siden det nå er sommer, passet det perfekt å oppgradere samlingen med litt pastellfarger.

Jeg valgte beautybaggen i mintgrønn, sminkeveskene i lyselilla og duserosa, samt et søtt lite penal som også ble i mintgrønn. Beautybaggen er den jeg liker aller best, den er så lekker og stor. Får plass til både rettetang, alle slags hårprodukter, parfymer og egentlig alt jeg trenger for å se bra ut når jeg skal ut å reise. Men, jeg bruker den ikke bare når jeg er på reisefot! Jeg liker den faktisk såpass godt at den har fått fast plass på badehyllen. Den er så utrolig klassisk og lekker!

De små har jeg til all sminken min, en til å ha i veska og en som står i selskap med hjemme med beautybaggen. Lulu's er et merke jeg på det varmeste kan anbefale, de fører så utrolig mye fint. Ikke bare sminkevesker - men både vanlige vesker, lommebøker og annet stæsj. Tingene er av den beste kvalitet og holder seg fint år etter år, jeg har vært fan helt siden jeg fikk min aller første lommebok fra Lulu's.

Sminkeveskene mine er fra Makestyle.no, og jeg er som dere sikkert har forstått storfornøyd. Og så de fargene, da! Pastellfarger er bare så utrolig herlig og behagelig, en fryd for øyet.

Likte dere sminkeveskene, dere?

Reklame.

hits