juli 2011

alene i to uker

Her sitter jeg i sola og nyter en god kopp kaffi, etter å ha jobbet som en helt her hjemme. Hele leiligheten er vasket fra gulv til tak, det skinner her inne. Jeg kan slikke gulvet så rent det er, sånn seriøst! Woop woop, noen er flinke. Men jeg sier det bare, det å vaske er faktisk tungt. Så jeg tok det som dagens trening - to fluer i en smekk.

Granit reiser forresten til Kosovo i morgen og blir i ett par uker. Skal bli merkelig å bo i denne gigantiske leiligheten helt alene, nesten litt skummelt. Anyhow, siden han reiser får vi bruke denne søndagen til litt kvalitetstid sammen. Meste vi har vært borte fra hverandre er vell sånn typisk to dager? Jaja, jeg får fylle opp tomrommet med jentene mine på besøk og sleepovers så ofte som mulig.

Har dere hatt en fin helg? ♥

fri frakt til 31 august

...hos Blivakker.no!

For en stund tilbake kjøpte jeg denne herligheten fra Redken på en frisørsalong. Redken har alltid vært mitt favorittmerke når det kommer til hårpleie, og jeg ble påmint om hvorfor når jeg testet ut denne sprayen. Den er fantastisk! Og endelig har den kommer for salg på nettet også, så jeg tenkte å tipse dere om den.

Real Control Slim Supreme heter vindudersprayen. Den inneholder fantastisk serum som tilfører fuktighet, kontrollerer frizz og gir masse glans. I tillegg er det også varmebeskyttende, noe som er ypperlig for meg som føner håret mitt etter vask og bruker rettetang daglig. Jeg tar den i når håret er fuktig, altså rett før det skal fønes. Nå har jeg endelig fått en ny og helt full flaske, heldige meg!

Jeg fikk nettopp vite at Blivakker.no har utvidet tilbudet om FRI FRAKT frem til 31 August, så nå er det bare å nettshoppe i enda en måned med god samvittighet. I dag er det også ekstra gode tilbud på produkter fra Tigi.

Skriver dere inn LYKKE som kampanjekode, får dere også -10% på alt dere handler ♥

Reklame.

yes or no?

Fikk en gledelig overraskelse i posten i dag, et gavekort som på noen tusenlapper. Så nå kan jeg nettshoppe med god samvittighet, for en gangs skyld. Kjolen under er en stor favoritt akkurat nå, selvsagt med skoene til.

Hva mener dere - skal jeg klikke den hjem?

plasker rundt i bassenget

I dag kom vi jammen med hjem til ho mor på god frokost, noe som virkelig var luksus. Den dama har skills på kjøkkenet, så jeg skal ærlig innrømme at jeg i blandt lurer på om jeg er adoptert.  Jeg er jo en katastrofe på blandt gryter og komfyr, mildt sagt. Fikk nytraktet caffelatte, baguetter og en haug av godt pålegg.

Ikke så kjempesmart å kaste innpå all maten før jeg skulle på joggetur, derimot. Fikk så sting at jeg måtte legge meg ned på asfalten og vrei meg i smerte. Herregud, jeg så nesten livet komme i reprise. Men on second thoughts, det var kanskje ikke så rart etter dette herremåltidet:

Nå ligger jeg rett ut på verandaen etter å ha plasket rundt i bassenget. Lillebror er duracell og kaster meg rundt alle veier. Sterk liten kiddo!

Det hadde vært fantastisk gøy å besøke et vannland i sommer. Det har jo kommet vannpark i Dyreparken, som ligger her i Kristiansand. En skam at jeg ikke har vært der enda. Jeg har hørt rykter om at det er gedigent, en haug av skiler og selvfølgelig tonnevis med vann. Det passer meg midt i blinken, så kanskje på tide å ta turen? : D

mobilblogg: snapshot

Slik hadde jeg og Milo sovet i natt. Det var jo litt søtt da? ♥

Nå skal jeg spise frokost i sola og deretter ta meg en laaang løpetur - jeg trenger virkelig å klarne hodet mitt litt. Trening er den beste terapien man kan få, det er bare å løpe til man er så utslitt at hodet ikke fungerer. Passer meg ypperlig..

Vi skrives selvfølgelig når jeg er hjemme igjen. Savner forresten at dere var så flinke til å kommentere for en tid tilbake. Det er jo så mye gøyere å oppdatere når man får masse tilbakemeldinger. Vis meg litt livstegn da, dere!

den fortjente du, bimbo!

Formiddagen i dag tilbrakte jeg med mamma, lillebror og Milo. ♥

Så koselig å få besøk i Kristiansand av familien min! Vi tok en lang spasertur nede ved strandpomeraden og koste oss i finværet. Deretter tok vi turen på fiskebrygga, kjøpte oss is og kikket på de fine båtene.

Men, som et skjær i idyllen klarte jeg selvfølgelig det utroligste. Plutselig snubler jeg i ett eller annet, og tryner med et brak ned i brygga. Ligger der som ei osse og føler meg som en strandet hval. Det hjalp vel heller ikke at jeg gikk i rosa jumpsuit og med sko fra Louis Vuitton. Tipper hele brygga kikket på meg og tenkte at den fortjente du, bimbo!

Jaja, nå er det straks bedtime. Bildedryss fra en fin dag:

Lillebror og Milo. 13 år og singel, noen jenter som vil hookes opp?

Awww, søskenkjærlighet! Ser dere noen likhet? Jeg gjør ikke.

Flotte fiskebrygga. Et sted dere absolutt må ta turen dersom dere er i Kristiansand.

Koser seg med iskrem, vanlijeis med peanutter og karamell.

Jeg valgte sorbeis. Beste som finnes!

tar du utfordringen?

Et smil eller to kan gjøre en dag så utrolig mye bedre. Et varmt og ærlig smil fra personen som krysser meg i gata, gjør automatisk at jeg begynner å smile selv. Ofte får jeg lyst å løpe etter personen, gi den en stor klem og si takk for at det fortsatt finnes mennesker som deg. Når ble det tabu å være hyggelig mot fremmede, og når ble det kult å løpe rundt med en fasade som kalles bitch?

Jeg mener at hver dag er en prøve, en prøve til å gjøre dagen din eller andres god eller dårlig. Så nå vil jeg gi dere lesere en oppgave. Jeg ønsker at nettopp DU skal smile til en fremmed i dag. Hvilken reaksjon fikk du? Fotell meg i kommentarfeltet! : D

for en nydelig dag

Jeg har stekt i solen i flere timer og bare storkost meg siden jeg stod opp. Eneste avbrekket jeg har hatt fra sola var når jeg tok turen til verdens skjønneste Hilde - for å vokse og farge brynene. Herlig å friske opp litt i ansiktet igjen, jeg som er mørk i håret blir så fort blass nå som det er sommer. Til uken skal jeg farge håret også igjen, samt sette på keratin extensions. Gleder meg! : D

Ellers må jeg bare meddele at jeg har blitt utrolig slapp i det siste. Fyker rundt uten sminke hele dagen og orker virkelig ikke stelle meg. Og da skal jeg jo ærlig innrømme at det ikke er like gøy å klistre trynet mitt på bloggen heller. Så fra i morgen av må jeg ta meg selv i nakken og male på maska. Så blir det bedre bilder skal dere se!

Jaja.. Jeg sitter i skrivende stund på ballkongen og nyter den fine plassen vi har. Egentlig venter jeg på Granit, som skulle vært hjemme for lenge siden. Jeg har mobilen hans, så får heller ikke tak i han. Flottings! Så om noen av dere vet hvor min kjære befinner seg, må dere gjerne skrike ut. Heeeehe. Med denne tiden regner jeg med gutten kommer hjem med en Hawaii billett til meg, minst.

han løp for livet

Herregud, jeg blir så forbanna på enkelte mennesker at jeg finner ikke ord!

Jeg var på min daglige tur med Milo i parken, rett ved leiligheten vi bor i. Her er han alltid løs, fordi det er et lite område med lite folk - og han er selvfølgelig lydig. Tilfeldigvis kommer en kompis forbi som jeg slår av en prat med, og i mens går to kvinnfolk forbi med noe jeg tror mener var en pittbull. Den begynner å bjeffe på Milo og oppfører seg truende, men den var heldigvis i band. Enn så lenge...

Eierne slipper den løs (av en eller annen latterlig grunn!!) og plutselig kommer den løpende å glefser etter Milo. Jeg ser bare den lille hvite dotten min løpe for livet, mens den andre hunden fra helvette jager han. Jeg ble så sint og fikk seriøst lyst å smelle begge kvinnfolkene rett i bakken. Hadde det ikke vært for at de var på størrelse med Mount Everest, så hadde jeg jammen med gjort det med et smil.

Heldigvis fant jeg Milo i god behold - med fantastisk hjelp fra snille mennesker som også var i parken. Jeg vet at jeg selvfølgelig ikke burde ha hunden min løs, uansett hvor vi befinner oss. Men en ting skal være sagt: det er forskjell på en liten valp på tre kilo, som er lydig og aldri går lengre enn en meter bort i fra meg - og på en drapsmaskin av en hund på sikkert 30 kilo. Verste var at eierne stod å lo mens dette pågikk. Noen mennesker skulle virkelig ikke hatt hund! Er dere ikke enige?

ck interiør - sølvfat

I de siste innleggene mine har faktisk noen av dere klart å skimte et fat med lysestaker i bakgrunnen, selv uten at jeg har hatt lys i. Dere er noen observange mennesker, hehe. Så siden såpass mange av dere har spurt om hvor det flotte fatet mitt er fra, tenkte jeg å dele det med dere. Slik ser det ut, det er et eksklusivt sølvfat med 12 lysestaker:

Både jeg og mamma har lenge vært fast lesere av den flotte bloggen til Camilla Kvarksvik, bedre kjent som Villa Paprika. Hun har en stil jeg virkelig beundrer og et hjem som er så koselig at jeg får lyst å bo der selv. Så da min snille mamma var på tur i sommer, dro hun innom butikken til Camilla og kjøpte med seg dette fine fatet til meg. Og gjett om jeg ble glad?!

Jeg vil derfor gjerne linke til nettbutikken hennes - CK Interiør. Det er så utrolig mye flott der, jeg har allerede klikket meg hjem en pute i duserosa som jeg gleder meg til å plassere i sofaen. Dette innlegget er ikke sponset på noen måte, men jeg syns Camilla er ei fantastisk dyktig jente og butikken hennes er virkelig en av mine favoritter innen interiør. Det er gøy å kunne gi litt reklame til mennesker som virkelig fortjener det.

Tenkt dette fatet i jula da, dere! Med masse røde lys. ♥

koser oss

En hilsen fra oss her på veradaen. ♥

Kom nettopp hjem fra en herlig spasertur i Baneheia, sammen med Milo og Maren Sofie. Hadde nesten glemt hvor fint det var der, flotte stier og badeplasser over alt. Dersom været holder seg like fint i morgen også, skal jeg definitivt ta med meg bikini og badehåndkle opp der. Satser på at solen kan bli hos meg i noen dager til . .

Hvordan er været hos dere, superstars?

gi meg litt brunfarge

Endelig er alt i orden på bloggen igjen. Hurra! : D

De siste dagene har jeg vært så usosial og hjemmekjær at det er flaut. Føler nesten jeg har grodd inni Granit, vi har murt oss inne og bare kost oss en hel haug. Brownies, pasta og filmer har (nesten) vært dagligdags siden fredag. Jeg trenger vel ikke nevne at det kjennes på kroppen..? Derfor var det fantastisk å starte denne onsdagen med ei krevende treningsøkt, for en deilig følelse!

Endelig har sola kommet til Kristiansand også, så nå ligger jeg ute på ballkongen å steiker. Gi meg litt brunfarge, for guds skyld! Jeg har ikke brukt bikini helt siden Tyrkia, noe som er en skam når det faktisk er sommer og burde vært varmt. Det har nemlig vært regn og overskyvet her i noe som føles en evighet, så det var virkelig fantastisk at all soldansingen min endelig har fungert.

Utsikten fra leiligheten vår. Jeg skal aldri flytte!

jeg er tilbake - som normalt

Edit: bloggen jobbes med enda.

Endelig er bloggen min fri for spam, og jeg kan blogge som normalt igjen. 39 163 kommentarer med spam har hacket seg inn på bloggen siden sist, så jeg må beklage til dere som har kommentert og ikke fått kommentarene godkjent. Heldigvis - med god hjelp fra snille Ingrid i Nettavisen, har bloggen omsider fått spamfilter og er sikret for at slikt ikke skjer igjen. Tusen takk for hjelpen! ♥

____

Jeg må også si at jeg KLØR i fingrene etter å skrive igjen. Herregud, det er kjedelig med ufrivillig bloggfri. Jeg har mye på hjertet og gleder meg til ei god blogguke, så nå må dere bare følge med.

Og en siste ting, nå kommer jeg også til å blogge som normalt igjen. Det er fryktelig det som har skjedd, men jeg tror vi alle kan ha godt av å lese om positive ting oppi det hele. Så da lar jeg VG og Dagbladet ta seg av nyhetene, mens bloggen min går som normalt. Høres det bra ut? : D

store mengder spam

Hei alle sammen!

Bloggen til Kristina har de siste to døgnene fått nærmere 40 000 spam kommentarer. Vi jobber med å fikse problemet, slik at bloggen kan oppdateres igjen så fort som mulig. Forhåpentligvis i løpet av noen timer.

bombeangrep i oslo

Hvem hadde trodd at denne dagen skulle komme? Bombeangrep i vårt lille, trygge Norge. Vel, jeg har en ting å si - nå kom verden til Norge også.

Jeg vil sende tanker til alle i Oslo, pårørende, ofre og beboere. Dette er helt ubeskrivelig trist, og jeg kjenner en frykt jeg ikke klarer å beskrive. Lys er tent i leiligheten, for omkomnede og skadde etter tragedien i Oslo og Utøya.

Jeg vil avslutte dette innlegget med noen viktige ord. På en dag som dette er det igjen viktig å huske på at handlinger som dette ikke blir utført av raser eller hudfarger, av stater eller verdensdeler, men av enkeltpersoner og grupper som har mistet fokus på det viktige i verden: Samhold, omsorg, forståelse, empati og kjærlighet.

jeg ønsker meg en slave

Her sitter jeg med mine to arbeidskompiser. Har ikke fått ordnet meg hjemmekontor enda, så da får kjøkkenbenken duge. Jeg blir helt nervøs av tanken på at skatt snart skal innebetales, har en dårlig følelse av at jeg har vært litt for flink til å bruke penger dette året. Så da var det bare å bruke hjernecellene igjen og sette opp regnskap. Utrolig hvor mye penger jeg kunne spart dersom jeg slutter å spise ute to ganger daglig . .

Dagen har ellers gått til kvalitetstid med Maren Sofie, samt chilling hjemme. Gens er på besøk (broren til min kjære), og han mente det var på sin plass at jeg lagte hjemmelaget pizza til kvelden. Hva mener dere, jenter? Skal jeg være snill å lage pizza, eller la guttene ordne mat til meg? Sistnevnte hadde passet meg ypperlig! : D

sminke av silkemineraler

Siden min favoritt nettbutikk nå har -20% rabatt på alle Bare Escentuals Foundations, tenkte jeg å tipse dere om dette. Jeg har brukt dette merket siden jeg var 17 år og begynte med sminke. Det er helt fantastisk.

Pudderet er laget av slikemineraler og er den mildeste å mest naturlige sminken jeg vet om. Den påføres lett med en kost, og smelter deretter inn i huden. Det jeg liker ekstra godt er at sminken ikke størkner, men gjør deg myk og fuktig hele dagen. Jeg går 100% god for denne sminken, og anbefaler virkelig alle jenter å bytte over til dette merket.

Selv bruker jeg fargene Tan og Golden Tan nå som det er sommer, det er så fint med litt glød i huden. Husk at dere får -10% ekstra i pris, i tillegg til FRI FRAKT på alt dere handler hos Blivakker.no - ved å bruke kampanjekoden LYKKE.

Reklame.

en takk

Denne dagen startet jeg med å tenke på dere. Mine snille, gode og oppmerksomme blogglesere, som trofast følger meg dag ut og dag inn. Noen av dere legger igjen fine ord, mens noen bare koser seg med å lese. Noen er selvfølgelig kritiske til meg, men heldigvis så er 90%  av dere fantastiske og støttende mennesker.

Jeg våknet i morges og tenkte over hvor heldig jeg er. Her sitter jeg i en stor toppleilighet, ved strandpomeraden i Kristiansand. Og hvorfor kan jeg leie denne leiligheten? Jo, på grunn av dere lesere. Den 1 august i fjor ble bloggen min et firma, og den dagen ble hverdagen min snudd på hodet. Nå har jeg drømmejobben og lever et liv jeg har drømt om så lenge jeg kan huske. Et liv med frihet og fast inntekt. Hadde det ikke vært for dere, så hadde jeg mest sannsynlig levd veldig annerledes. For en blogg uten lesere, er en blogg ingen vil annonsere på.

Så det jeg vil si med dette innlegget, er at jeg setter så utrolig stor pris på hver og en av dere. På alle fine kommentarer dere legger igjen, jeg leser ofte igjennom med tårer i øynene. Dere er så fine mennesker alle sammen, med en godhet jeg virkelig beundrer. Føler på en måte jeg har flere tusen venninner rundt i Norge, som støtter meg og løfter meg opp til nye høyder. De fine kommentarene og mailene deres gjør stadig dagen min hundre ganger bedre enn den allerede er og gir meg virkelig et stort smil om munnen. Skulle ønske jeg kunne gitt dere alle en stor klem, men siden det ikke gå, så sender jeg ut varme luftklemmer til dere alle.

Jeg må ha verdens beste blogglesere, det er jeg sikker på. ♥

viktig å by på seg selv

Har hatt en herlig dag hjemme hos ho mor og lillebror, med fint besøk. Hanne, Helene, Silje og lille Mille Sofie - det var superkoselig å se de alle igjen. Mamma er seriøst en superkokk og hadde disket opp med helt fantastisk mat. Forskjellige oster og kjeks, med deilig tilbehør. Alltid like godt å være hjemme, fint å bli skjemt bort litt.

Ellers fant jeg ut at skjørtet jeg har hoppet rundt i idag, er gjennomsiktig. Faktisk så gjennomsiktig at jeg likegodt kunne gått uten. Det er viktig å by på seg selv, tydeligvis.

Nå skal jeg stelle meg og finne frem champangen. Jentene kommer til meg på vors, vi skal nemlig på sommer på torvet. I mens kan jo dere se på litt bilder fra dagen:

Mamma hadde dekket på såå fint og sommerslig!

Fat med alle slags oster, jordbær, druer og paprika.

Milo og lillebror.

Myyser i sola.

Noe godt mamma hadde laget. Sant hun er flink?

To skjønne snupper. Helene, og lille Mille Sofie.

Se så herlig! Ingen tvil om at hun digga cupcake kremen min, hoho.

en himmel av cupcakes

Klarte ikke å bestemme meg for bilder, så jeg la likegodt ut alle. Slik er det å være stolt, jeg syns de ble så fine. Noen som vil smake?

Nå skal jeg ta med meg cupcakesa mine til mamma, der vi får koselig besøk. Blir lunch og kaker ute i sola med bassenget, jeg gleder meg masse. Har forresten på meg maxiskjørt i dag, det er såå fint og friskt! Skal prøve å få lastet opp outfit til dere om litt. Ha en fin dag så lenge! : D

want to see more?

Røra er plassert i søte cupcakes former, med hjerter på.

Klare for å bli dillet med og pyntet til tusen.

En liten smakebit av resultatet. Vil dere se resten?

Jeg må si jeg er superstolt! Cupcakes laget heeelt fra bunnen av, det var nesten dømt til å gå straka vegen til helvette. Men neida, jammen med mestret jeg ikke dette også. Bare kall meg talentet fra nå av, hva er det jeg ikke kan liksom?

Anyhow, kvelden skal tilbringes hjemme sammen med min kjære. Stille og rolig onsdagskveld, føler denne dagen har gått i ett. Skal dere noe gøy? ♥

parken med fine folk

Ringte tilfeldigvis til Marcus i dag, og jammen var han ikke noen få blocks unna meg - med søte Emilie og venninnen hennes. Så da tok jeg med meg Milo og hooket opp med fintfolket i parken. Solen har stekt i hele dag, noe som er helt fantastisk. ♥

Men nå dere, NÅ skal jeg til å bake amerikanske cupcakes, som jeg snakket om imorges. Er superspent, håper resultatet blir like fint som jeg ser for meg. Og at leiligheten ikke brenner ned, selvfølgelig!

let the party begin!

På tide med en god drinkoppskrift igjen!

Denne gangen er det Strawberry Daiquri som står for tur, verdens beste drink for oss som er over 18 år. Denne er min store favoritt og drikkes flittig i sommer. Mmmm!

Nå håper jeg bare finværet kan holde seg til helgen, slik at jeg kanskje kan kose meg med en daiquri eller seks på lørdagskvelden. Flere der ute som elsker denne drinken?

time for lunch

I dag blir det treningsfri og en tur ut mens sola fortsatt står på himmelen.

Maren Sofie kommer straks nedover til byen og videre stikker vi for å lunche. Gleder meg så til å se søta igjen! Jeg har forresten tatt opp bakevarer og rosa muffinsformen til senere. Jeg tenkte nemlig å prøve meg på amerikanske cupcakes - noe som virker som en god utfordring. Tror dere jeg klarer det?

Kos dere så lenge, vi skrives senere! ♥

neste års bikinimote

Denne sommeren har vært en total fiasko og bikiniene ligger nedstøvet innerst i skapet. Det er kanskje ikke så rart at vi har begynt å glede oss til sommeren 2012? De første bildene av neste års bikinier er blitt spredt over internett som varmt hvetebrød, og jeg vil gjerne dele noen av de med dere.

Badedrakten kan spares på, da denne kommer igjen til neste år. Det blir lave skjæringer på bikiniunderdelen, samt små og nette topper. Perfekt for oss som ikke har meloner som Pamela. Fjærpynt er noe som også vil gå igjen på bikiniene som kommer til 2012, litt bohem style. Masse farger og freshe snitt.

Smått, stroppeløst og fargerikt - er vel ordene som beskriver neste års bikinimote.

Hva syns dere, er bikinimoten 2012 noe å se frem til?

mobilblogg

Er ute å spiser meksikansk med ToneBestis og Milo. Endelig ble det litt oppholdsvær, slik at jeg faktisk kunne stikke hodet ut.. Hva skjer hos dere, godtfolk? : )

økologiske hårprodukter

Jeg vet det er mange av mine lesere som har en økologisk hverdag, og liker økologisk mat og produkter. Derfor har jeg nå testet ut en shampoo og balsam over lengre tid, som er nettopp dette. Go green!

Shampoo: Denne er laget av 71% organisk innhold,  ingen parabener, ingen kunstige fargerstoffer og ingen syntetiske parfymer. Etter å ha brukt denne en god stund, må jeg virkelig si meg fornøyd. Den gjør håret mykt og godt, samt at det lukter helt fantastisk etterpå, til tross for at det ikke er syntetiske parfymer i den. Shampooen inneholder en frisk blanding av geranium, lavendel, rosmarin, jojobaolje og aloe vera.

Balsam: Ah, jeg har alltid vært totalt avhengig av en god balsam. En som gjør håret lett å børste, og som løsner opp i floker. Balsamen var absolutt supergod, og luktet minst like godt som shampooen. Perfekt sett til håret! Dette produkter inneholder en nydelig blanding av hvit te, alger og kamille blomst ekstrakter, kombinert med olivenfrukten olje som gir Eco Awesome fuktighet og glans.

Jeg må si det var utrolig gøy å teste noe annerledes denne gangen, jeg har lenge vært spent på økologiske produkter. Kanskje jeg burde prøve å gå litt mere over på den siden, da det både er bra for kropp og miljø? Tiden vil vise . .

Som en liten gave til dere lesere, har jeg fått nedsatt produktene -10% i pris til dere. Dette gjelder også hele den økologiske serien til Tigi, utvalget finner dere her. Og as usual: bruker dere kampanjekoden LYKKE, får dere enda 10% rabatt og fri frakt på alt dere handler hos Blivakker.no.

Jeg kommer også til å dele ut en økologisk hårspray til en av dere søte lesere som kommenterer på bloggen i dag. ♥

god start på dagen

For en herlig start på dagen!

Første jeg gjorde når jeg stod opp var å hive på meg joggingsen og lage god frokost til meg å min kjære. Omelett, laget av melk og solegg. Supergodt ♥

In the making.

Ble kjempegodt. Resultatet:

I går fikk jeg endelig Milo hjem igjen, han har nemlig vært på en liten ferie hos mine foreldre. På slutten kjente jeg seriøst hele magen vrei seg av savn, så da var det bare å få hentet han. Lille hjerteknuseren, det er helt utrolig hvor glad man blir i disse dyra. .

Nå er det straks tid for min daglige tur på trening. Og siden mange av dere har spurt, kan jeg jo meddele at jeg trener hos Kristiansand Sporssenter. Er virkelig storfornøyd og føler jeg har fått utrolig gode resultater allerede. De har forresten også hudpleie på studioet, så til mandag skal jeg teste ut å legge negler. Iiiih, jeg gleder meg!

Trives utrolig godt hos sportssenteret, en liten og hyggelig plass, med utrolig dyktig personale. Det å trene på store plasser som f.eks Elixia gjør meg egentlig bare stresset og at jeg føler meg beglodd. Flere som føler det sånn?

jeg er innesperret

I dag prøvde jeg å lage hjemmelaget pizza. Dette ble resultatet:

Steinhard, sikker på at jeg kunne brukt det som drapsvåpen.

___

Ellers skjer det ikke mye spennende. Regnet plasker ned her i Kristiansand, noe som betyr at man ca blir innesperret. Blir jo seende ut som en druknet katt bare man beveger seg en meter ut. Hvor ble det av sommer og varmegrader? Av denne grunn tenkte jeg å stikke for å leie noen filmer til kvelden.

Så, kjære lesere! Har dere noen filmtips?

kom deg opp av sofaen!

Jeg får stadig spørsmål fra dere leser om hvordan jeg får motivasjon til å trene. Mange føler kanskje det er et slit å ta på seg treningstøyet, spesielt nå som det er sommer. Her har jeg snekret sammen fem gode tips til dere, om hvordan du kan komme deg opp av den litt for komfortable sofaen.

Tren med en venninne.

Avtal med en venninne at dere skal trene sammen, så har du en du er forpliktet overfor. Treningen kan også bli morsommere når du trener med noen. Jeg vet ikke med dere, men jeg vil ikke være den slappe i vennegjengen eller den som avlyser treningsdates. Nei, jeg vil være den spreke! Obs: velg ei venninne som faktisk trener og vil komme i form, ikke ei som bare trener snakketøyet. Push hverandre!

Vær realistisk.

Stil oppnåelige krav til deg selv. Ikke planlegg trening fem ganger i uka hvis du vet at det blir å presse tiden. Sett deg mål du kan klare å oppnå. Start med å trene to ganger i uka, og øk på hvis du har tid til mer. En halvtimes joggetur på en dag du har dårlig tid, er så utrolig mye bedre enn ingenting. Men husk: når du først er på trening, så gi ALT! Viljestyrken er det som skiller vinnerne fra taperne.

Belønn deg selv.

Belønning booster motivasjonen. Lov for eksempel seg selv en massasjetime etter å ha fulgt treningsplanen i en måned. Ha også en spisedag i uka, der du koser deg med det du måtte ønske. Ikke begynn på en diett du ikke klarer å følge livet u, trening og kosthold skal være en livsstil. Dersom du ikke unner deg noe i blandt, er det fort at du går på en smell.

Velg riktig treningsform.

Hvis du velger en treningsform som passer deg, og som du synes er gøy, blir det hundre ganger lettere å komme seg i form. Dersom du hater å jogge på mølle, liker du kanskje bedre å powerwalke i skogen? Kickboksing, dansing eller zumba kan kanskje være noe for deg? Det er viktig å ha det gøy når du trener!

Ha en deadline.

Sett deg et mål, så har du noe å se fram til. Ønsker du å ha et mål om å løpe en viss distanse? Start med fem kilometer, ikke et maraton. Vær realistisk!

vaskekosten må svinges

God morgen, hjerter! Er dere superklare for en ny uke? ♥

Våknet til en stk rotete leilighet, så i dag må virkelig vaskekosten svinges. Det finnes ikke noe deiligere enn å bo i en ryddig og ren leilighet, der det lukter nyvasket. Mmm! Bare synd vasketing er så forbanna dyrt, kunne jo nesten fødd en liten landsby for det en mopp fra jif koster..

Anyways, først må jeg på trening og løpe bort Big Mac'en jeg presset i meg igår. Samt sjokolademilkshaken. Jeg lukter to timer på mølla.. Forresten, så tenkte jeg å få til en konkurranse til dere senere i dag. Er det noe spesielt dere har lyst å ha som premie?

mmmmm.... big mac

Så ble det jammen med Mc'Donalds mat på oss denne søndagen også. Husker dere forrige uke, da jeg var dritflau over å ha spasert med en Mc'en pose i hånda? Vel... Denne gangen syklet jeg med kurven stappet full med to Big Mac menyer og sjokolademilkshake, iført rosa kosedress og regnjakke. Ikke pinlig i det hele tatt, skikkelig toppbloggah style!

Nå ligger denne kaloribomben godt plassert i magen min:

Ellers har vi snakket litt om å ta oss en liten roadtrip til uka, en tur til Oslo. Ta spa, dra på shopping, spise i parken og besøke Tusenfryd. Leke litt turister i fine Norge. Så nå satser jeg på at alt går i boks, det hadde vært helt fantastisk deilig med en tur bort fra Kristiansand.

Nå er det film på gang igjen, dersom dere ikke har sett just go with it, må dere virkelig gjøre det. Det er hva man kaller en komedie, det!

welcome to our crib

Hei og velkommen til vår leilighet!

Deler av stua, samt litt av kjøkkenområdet. Elsker åpen løsning!

Details . .

En liten del av spisestue området, samt utsikt fra ballkong og stue:

Her var altså litt av leiligheten vår. Vi har i tillegg gjestetoalett, ballkong, stort soverom og selvfølgelig vårt eget bad. Her er det en gigantisk dusj som sikkert er to meter lang, jeg kan seriøst ligge i den uten å fylle den opp. Love it!

Velger å ikke vise bilder av absolutt alt her, da jeg helst vil holde ting litt privat. Dere ser så mye av meg og mitt på bloggen fra før, at hvor jeg sover og går på do vil jeg helst holde for meg selv. Dette var noe Granit også ønsket, så da håper jeg dere respekterer det. Sikkert mange av dere som lurer på størrelsen på leiligheten vår, og da kan jeg si at den er ca 110 kvm stor. Så det er med andre ord god plass å boltre seg på..

Men ja, hva syns dere om cribben vår? Pretty nice, right? : D

today i dont feel like doing anything

Ligger i skrivende stund inntill verdens fineste kjæreste, mens fingrene glir lett over mac'en. Regnet plasker ned ute og vinden høres tydelig i husveggene. Elsker når det regner på søndager, fordi da er det ekstra godt å ligge inne. I dag skal jeg rett og slett gjøre ingenting. Bortsett fra å slappe av i den fine leiligheten vår, bake cupcakes og se på film til øynene blir firkanta. Livsnyting på høyt nivå! ♥

Jeg vil også minne om at i dag er siste frist til å delta i kokurransen om å vinne en fin og rosa bysykkel. Det du må gjøre for å vinne er å like denne facebooksiden, samt legge igjen en kommentar her.

Forresten, endelig har jeg fått lagt inn bilder av leiligheten. Vil dere se?

sofaen med kjæresten

Da ble det visst ikke noe Palmesus eller hælan i taket på meg i dag. Helt ærlig har dette vært ei ganske tung og vond uke, der fryktelig mye har skjedd på privaten. Har vært så sliten at jeg har holdt på å krepere og tenkt så mye at hodet har holdt på å sprekke. Men, alt ordner seg vel for snille jenter?

I kveld følte jeg derfor at det var riktig å slappe av hjemme med kjæresten. Så nå har jeg vært på butikken og handlet inn til lasagne, leid en haug av filmer og kjøpt lørdagsgodteri. Gleder meg til en rolig kveld i sofaen, med Granit og tv'en som selskap. Mye bedre det, så slipper jeg å våkne opp fyllesyk i morgen og sikkert angre på halvparten av stuntene jeg fant på..

Flere enn meg som er fornuftige jenter i kveld? : )

hva er galt med verden?

Jeg må bare le når jeg klikker meg inn hos Norges største nettavis og får se denne saken. Herregud, har de virkelig ikke noe bedre å skrive om?

Når ble liksom kjendiser uten sminke en verdensnyhet? Jeg syns det er helt rått av flotte Pamela våger å vise seg uten sminke, til tross for at hun har fotografer etter seg 24/7. Må nesten bare le av hvor lite menneskelige visse journalister er, jeg tviler virkelig på at de som skriver slike saker ser særlig mye bedre ut.

Jeg vet i hvertfall en ting, jeg ser også annerledes ut når ikke masken er malt på. Men whats the big deal? Man er som man er, og skal jammen med være stolt av det! Ikke sant, jenter? Slik ser jeg ut, uten to kilo foundation og tre lag mascara. Og jeg kunne virkelig ikke brydd meg mindre!

helaften med bestis og familien

God morgen superstars! How are YOU today? : D

I går gikk det rett og slett ikke ann å logge inn på bloggen, så det ble en ufrivillig dag med bloggfri. Det regnte ute, himmelen var grå og alt var bare kjedelig. Slappet av hele dagen med Hildebabe her hjemme, med tv-serier, sushi og snacks.

Når kvelden begynte å komme, så tittet endelig solen frem. Så jeg tok meg turen ut for å hilse på ToneBestis og familien hennes. Superkoselig, vi satt nede ved fiskebrygga og hadde en skikkelig helaften. Ble bare en drink på meg (..og masse vin fra Tone's pappa), siden jeg ville være opplagt til i dag. Det er jo Palmesus her i Kristiansand, ca det eneste som skjer her hele året..

Hva syns dere forresten om mitt nye design? Jeg er så utrolig fornøyd! Det er laget av Markus Husby, og hjemmesiden hans finner dere HER. Han lager design for de som måtte ønske, til en god og billig pris. Det er han som har laget alle de bloggdesignene jeg har hatt opp i gjennom årene og jeg får alltid det jeg ønsker meg. En fantastisk flink ung herremann!

___

Anyways, nå blir det snart frokost med gutten min. Lørdag! ♥

er du mye forkjøla?

Før var jeg så mye forkjølet at det var helt latterlig. Immunforsvaret mitt var på størrelse med ei ert og ting i kroppen fungerte virkelig ikke som det skulle. Nå derimot, er ting annerledes. Tror ikke jeg kan huske sist jeg var syk?

Her får du mine tips til hvordan du kan forebygge forkjølelsen og forsterke immunforsvaret.

Sitron.

Vi vet vel alle at sitroner er spekket med C-vitaminer, som virkelig gir immunforsvaret vårt et løft. Frukten skal visstnok også inneholde bakteriedrepende egenskaper, noe som gjør sitronen perfekt eget til å jage bort bakteriene i halsen. Jeg har sitron i alt fra brus til vann. Cola Light med sitron = beste som finnes!

Havregryn.

Havregryn er fulle av immunforsterkende E-vitaminer og mineralet sink. Havregryn med melk eller biola er perfekt som frokost, metter og gir deg god energi. Hvis du vil være ekstra sunn, strør du på med friske bær. Prøv jordbær, banan og blåbær, det er supergodt! Om du ikke liker melk eller biola, så er det muligens enda bedre med youghurt.

Smoothies.

Drikk daglig en sunn og god smoothie, laget av friske bær og appelsinjuice. Jeg elsker å drikke dette før eller etter trening, det er perfekt som et mellommåltid. Pluss at det virkelig er supergodt, alle digger vel en god smoothie?

bestevenner for kvelden

I kveld er en slik kveld jeg bare vil være hjemme og pleie meg selv. Ta hårkur, skrubbe huden og ta en god ansiktsmaske. Perfekt etter ei hektisk uke.

Dette er mine bestevenner for kvelden:

1. Hårkur fra Joico, som forøvrig er kåret til verdens beste hårkur i hele ti år på rad. Den lukter helt fantastisk og gjør håret silkemykt. I love it!

2. Ansiktsskrubb fra Ole Henriksen. Hvem elsker ikke produktene til Ole Henriksen? Tror mange av oss bloggere har fått et kjærlighetsforhold til dette merket, det rett og slett helt underbart. Skrubben fjerner døde hudceller og gir huden en strålende glød.

3. Ansiktsmaske fra Ole Henriksen. Leiremaske, som faktisk føles som et mirakel på huden. Når masken er skyldt av, føles huden utrolig glatt og frisk ut. Bruker denne en gang i uken, minst.

Husk at dere nå får -20% i pris på produktene over, ved å skrive "LYKKE" som kampanjekode, i tillegg til at det er fri frakt. Ole Henriksen produktene er kanskje litt dyre for mange av dere, så hvis dere vil kjøpe en av tingene, må jeg be dere prøve hårkuren. Seriøst, den er det beste av det beste for håret. Virkelig!

Fresht, slik ser man ut når man har spakveld! Nå skal jeg kose meg med jentefilmene jeg har leid og lade opp til en travel helg. Har dere det fint? ♥

Deler av innlegget er annonsebasert.

welcome to paradise

Slik har jeg chillet i hele dag, fra ti på morgenen og helt til nå. Det er ikke feil å ha svømmebasseng i hagen, nå som det er sommer og heite varmegrader. Føler allerede jeg har mistet Tyrkiafargen, så da var det bare å tæææne til den store gullmedaljen.

Angående Tyrkia, jeg klarer ikke gi slipp på jeg må enda en tur til utlandet følelsen. Trenger virkelig en tur bort, det hadde vært helt fantastisk å komme ned til tropevarme og palmer igjen. Men, nå bor jeg jo i en leilighet som svir bankkortet mitt og har fått noen syke luksusvaner etter jeg inntok Kristiansand. Så denne gangen må jeg ha en tur som ikke koster flesk. Noen tips til hvor man kan finne rimelige turer til varmere strøk?

Litt av poolområdet vårt. Jeg virkelig elsker solsenga, skikkelig sydenfølelse!

Blomster i alle regnbuens farger, såå fint!

 

ukens tips

Trykk på bildet for å komme til nettsiden.

Da var det tid for sommersalg hos Blivakker.no, hele nettbutikken er nedsatt med -10%. Hvis dere i tillegg skriver LYKKE som kampanjekode, får dere ytterligere -10% i pris. Altså 20% rabatt på ALLE varer hos verdens beste nettbutikk  + fri frakt.

How great is that?

 

se så søt!

Haha, jeg DØR. Må bare vise dere verdens skjønneste bilde, av lille Milo.

Har dere sett noe så herlig? Etter trening i dag, mente mamma jeg skulle prøve å plassere tassen i kurven på sykkelen min. Just for fun, for å se om han likte det. Og jammen gjorde han ikke det, spesiell som han er. Så da tok vi oss en lang sykkeltur, mens Milo satt fornøyd i kurva og med "vind i håret". Skjønningen min!

Nå kommer straks min kjære hjem, så da tenkte jeg å mekke sammen noe som egentlig er forbeholdt til lørdager. Pannekaker med vaniljeis, hørtes ikke det fristende ut? : D

koser oss på sjøhuset

Har hatt noen fantastiske timer ute i sola med denne herlige snuppa.

Jeg tror faktisk ikke det finnes et snillere og mer forsiktig menneske en Marthe, den jenta er virkelig bare god tvers igjennom. En evighet siden sist jeg hadde sett henne, så det var superhyggelig å hooke opp igjen. Vi satt oss på herlige Sjøhuset, helt nede med havet, for å spise lunch. Marthe valgte blåskjell, mens jeg valgte skalldyrsalat. Like godt som alltid, jeg elsker virkelig den plassen. Sjøhuset ER sommer. ♥

I løpet av dagen fant jeg i hvertfall ut at jeg hadde kledd meg alt for mye. Herregud, jeg dør snart av varme. Så nå skal jeg finne en søt sommerkjole og kose meg videre. Med Granit, Milo og selvfølgelig soooola!

Perfekt beliggenhet, ikke sant? Sommer på sørlandet <3

Godheten selv, får bare lyst å tyne hele snuppa!

Marthe sin blåskjell. De er himmelske, samme som jeg spiste på søndag.

vinn rosa california cruiser

Da er det tid for den beste konkurransen jeg har hatt så langt på bloggen, denne gangen kan du stikke av med en premie til en verdi av hele 6800,-.  I samarbeid med Nirve.no, er jeg så heldig at jeg får dele ut VERDENS SØTESTE BYSYKKEL!

Og best av alt, den er akkurat lik min. Bare i rosa:

 

Det eneste du trenger å gjøre for å stikke av med lekkerbisken over, er å trykke "like" på DENNE siden. Legg igjen en kommentar her på bloggen når du har gjort det, og du er med i trekningen. Enklere enn det kan det umulig bli, sant?

Kårer og annonserer en heldig vinner her på bloggen til neste uke. Lykke til ♥

EDIT: Jeg sendte dere til feil Nirve side, så alle dere som likte den Engelske, må heller like den jeg har linket til nå i innlegget. Beklager så mye!

Reklame.

første dagen i mitt nye liv

Fornuftige meg har vært våken siden 07.00, noe som ikke har skjedd siden jeg var i arbeidslivet. Dere vet, når man er sin egen sjef, er det ingenting som heter å stå opp tidlig. Har vel egentlig fått livet jeg drømte om hele barne og ungdomsskolen, og jeg er god til å nyte det. Men i dag fikk jeg jammen med inn rutiner, hurra!

NÅ bærer turen på trening! Jeg og CelinaBestis tok den nemlig helt ut igår, med kyllingsandwich og brus. På en tirsdag, snakk om å være gale liksom ( overtrøtthumor.com! ). Så nå får jeg kaste meg på mølla, jogge noen kilometer og bli fit!

Når jeg kommer hjem kjører jeg igang konkurranen om bysykkelen. Er dere klare? : D

har du lyst å se deg selv på tv?

Nå vil jeg gi noen av dere lesere en unik sjangse til å være med som statister i en profesjonell musikkvideo, produsert av den anerkjente regissøren Frederic " MTV" Esnault. Han har regissert for blant annet Tone damli AAberget, Erik og Kris +++.

Duoen Brocks skal spille inn en energisk musikkvideo, og nå vil de ha med freshe deltagere. Har du lyst å være statist sammen med meg en hel dag i Oslo, torsdag den 28. Juli? Shake rompa, bli lært koreografi av de beste og danse til energisk hiphop musikk? Da må du gjøre som følger:

fi Lag et innlegg på din blogg med det fresheste anntrekket du har, der temaet er hiphop. Fortell gjerne litt om hvorfor akkurat du burde få være statisk i musikkvideoen, samt hva du kan bidra med. Remix av låten vi skal danse til kan du høre her.

fi Legg igjen link til innlegget ditt i kommentarfeltet mitt. Dersom du ikke har blogg, følger du samme opplegg, bare du sender bilder og tekst til meg på mail.

LYKKE TIL!

picnik eller restaurant?

I dag er bare en sånn dag - en god dag! Smil : D

Gjett hvem som kommer til Kristiansand nå? CelinaBestis! Gleder meg så til å se jentami igjen, det er utrolig uvant å bo et lite stykke ifra henne. Så i kveld skal vi virkelig kose oss og dele det siste som har skjedd. Planen er enten å kjøpe god mat, ta med oss pledd og ha picnik ved sjøen - eller spise på uterestaurant nede ved fiskebrygga.

Slik ser jeg ut i dag. Sommerslig og veldig enkelt:

Psssst! Er det noen av dere lesere som har lyst å danse i en profesjonell musikkvideo og se dere selv på MTV? Da burde dere ta turen innom bloggen om kort tid!

california cruiser

Jeg er head over heels in love med min nye bysykkel, fra Nirve.no!

I går kom endelig sykkelen jeg har ventet så lenge på, og jeg ble så utrolig glad. Enda finere i virkeligheten og bare helt perfekt. Jeg er så heldig! Føler at jeg er en California girl når jeg sykler rundt på cruiseren min, den er bare så søt! Alle syklene som Nirve fører, er håndlaget, noe som er ganske åpenlyst når du ser sykkelen. Alt fra dekkene, til setet til rammene har søte blomster og fantastiske detaljer.

Legg merke til blomstene på dekket. Snakk om perfeksjon!

Kurv har jeg også fått, som selvfølgelig matcher sykkelen.

Eyecandy, denne skal jeg ha med meg på gamlehjemmet.

Du har også lyst på en slik en, sa du? Vel, det skal jeg ordne. Følg ekstra godt med på bloggen denne uken, så kan du kanskje stikke av med en cruiser du også.

Modellen jeg har heter Lahaina Cocoabutter, og den finner du HER. Et enda større utvalg, prisklasser og modeller finner du HER. De har til og med bysykkler i roooosa, noe mange av oss jenter digger. Jeg har ordnet en grei deal med nettbutikken for dere søte lesere, selvfølgelig. Skriv "kristina" som rabattkode, så får dere -500 kroner i rabatt på det dere handler der inne.

Var ikke sykkelen min fiiiiiin, vel? Det at jeg har fått en sykkel, er vel kanskje det beste som har skjedd trafikksikkerheten på lang tid...

Reklame.

kodak moment

"Ta bilde av meg til bloggen mens jeg løfter ut maten."

HAHA, the story of my life. Legg merke til at jeg holder i en tynn oppvaskklut, og maten kokte i olje. Trodde jeg skulle dø av forbrenning, fy søren å vondt.

Anyways, god morgen! Våknet opp til det fineste været som har vært her på Sørlandet i Juli, noe jeg virkelig skal utnytte. På dager som disse så elsker virkelig leiligheten og utsikten vi har, det er så fint. Nå skal jeg spise god frokost, kle meg og sykle til trening.

Håper dere får en fin tirsdag! ♥

middag på sjøhuset

God kveld, superstars! Vet dere hva jeg kom på?

Jeg har jo helt glemt å vise dere bilder fra gårsdagen. Dro ut en liten tur for å catche opp med ToneBestis og fantastiske Theresa. Vi plasserte oss på Sjøhuset her i Kristiansand, en restaurant som virkelig lever opp til navnet sitt. Den ligger nemlig sjøen og menyen består selvfølgelig av sjømat. Følte meg litt dum når jeg kom der uten sminke og i joggedress, men det handler vel om å ikke alltid ta seg selv så høytidelig.

Et lite bildedryss:

Nydelige Theresa. Sjekk utsikten bak henne! Lovely, right?

Skalldyrsalat, med blåskjell, reker, krabbe og alt digg fra havetsbunn.

Min flotte Tone, med ferske rææægår.

Hvem er så denne slasken? Ikke meg i alle fall.....

Nå er HildeBabe kommet til meg, første gangen jeg har besøk i leiligheten faktisk. Endelig er ting litt mer ferdig her, jeg har faktisk tatt noen bilder til dere også. Så det kommer ut her på bloggen i løpet av uken!

Anyhow, nå er det film og god mat på gang. : D

mailboks full av headere

Herregud, dere er så gode! Etter at jeg la ut de nye bildene av meg, så har det strømmet på med flotte headere i mailboksen min. I alle varianter og størrelser. Desverre får jeg ikke vist frem alle, selv om jeg mer enn gjerne skulle gjort det. Tusen hjertelig takk til alle som har laget til meg, jeg setter stor pris på det!

Her kan dere se et flott, lite utvalg av hva jeg har fått tilsendt:

Laget av Katrine, www.katrinekri.blogg.no.

Laget av Marita.

Laget av Marie Brudevold, www.supermarie.net.

Laget av Sunniva,  www.sunnisaa.blogg.no.

Laget av Lene Hellvik Havsø.

Laget av Trine, www.trinekvaernes.blogg.no.

_____

Er det noen av headerne over dere syns jeg skal bruke? Tror jeg har funnet min favoritt, men jeg vil jo mer enn gjerne ha deres tilbakemelding! ♥

endelig kom den

Sitter her å nyter en himmelsk skyr, mens jeg er superhappy. Hvorfor?

Jeg fikk BY-SYKKELEN MIN I DAG! Og den er helt perfekt, med kurv å hele pakka. Har syklet rundt og kost meg i sola, gått tur på stranda og bare smilt til livet. Eneste jeg mangler nå er en sykkellås, med min flaks blir den vel ganske fort stjelt. Mange frekke folk rundt i byen, så det gjelder å sikre seg. Jeg viser dere selvfølgelig bilder av gliset mitt senere, dersom dere vil det..?

Ellers har jeg hatt min daglige tur på trening og nå holder jeg på med å rydde leiligheten. Håper jeg kan få ryddet skikkelig opp her og fikset, slik at dere kan få bli med på en omvisning. Må bare få Granit til å henge opp malerier, speil og slikt på veggene, så er vi nesten i mål. Blir gøy å ta en "welcome to my crib" runde med dere! : D

verdens nye moteløve?

Klikket meg inn på sladderaviser på nett i morges, noe jeg alltid gjør. Den største nyheten var soleklar - Victoria og David Beckham har fått en liten datter. Harper Seven Beckham, ble det fasjonable navnet på deres nye familiemedlem.

Merker jeg faktisk gleder meg til å se den lille snuppa vokse opp og til å se alt det moteriktige tøyet hun kommer til å bære. Hører rykter om at Victoria allerede har fått spesialdesignet et par Louis Vuitton sko til henne, snakk om heldig baby! Nå er det jo bare å vente på de første bildene...

Gratulerer så mye til familien Beckham! Lille Harper jo bare bli gorgeous?

Yummy for my tummy

Altså, finnes det noe kleinere enn å handle Mc'Donalds mat? Jeg følte meg i hvertfall som ei venneløs dundre da jeg spaserte igjennom byen helt alene, med verdens største Mc'en pose i hånda. Sosialt selvmord, følte hele byen sendte meg blikk fulle av medlidenhet. Liker før jeg skreik ut at "jeg har venner altså!!". Måtte seriøst dusje etterpå så svett og flau jeg ble, tror jeg er traumatisert for resten av livet.

Maten var jævlig god, da. Dobbel cheeseburger meny. Yummy for my tummy!

Ellers har jeg vært med i et møte angående en musikkvideo jeg skal delta i. Og det beste av alt, jeg får ta med meg noen av dere lesere også. Hvor kult er ikke det? Forteller mer om dette siden.

Nåå skal jeg kose meg med film, sofaen og kjæresten. Søndager er jo faktisk til for å slappe av, ikke sant? Jeg har valgt ut just go whit it, følte for å se en skikkelig komedie i dag. Anyways, har dere forresten husket å følge meg på facebook? Er tidenes facebook nerd, så her oppdaterer jeg fem ganger daglig. Minst.... Hva da tragisk?

BIK BOK PRE-FALL COLLECTION

Bik Bok har allerede begynt å komme ut med høstkolleksjonen sin, og jeg elsker virkelig det jeg ser. Det er jo sommer enda da, så jeg håper jo så klart at jeg kan vente en god stund til før jeg må stappe handleposene med varmere klær.

Men, det må jo være lovt å glede seg litt til å trippe rundt i fine høstklær!

Jeg elsker dongerijakken på bildet over, den skal jeg helt klart ha. Egentlig så likte jeg vel alt, så det er stor fare for at det blir BIK BOK som tapper visakortet mitt i år.

Hva syns dere om pre-fall kolleksjonen? Any favourites?

kos deg på flyturen

Mange av dere lesere har av en eller annen grunn vært veldig nyskjerrige på hvordan jeg kler meg når jeg skal ut å reise. Altså på selve flyturen. Jeg kan ikke skryte på meg å være en av de jentene som reiser i skyhøye heler og kjole, desverre. Når jeg reiser, så gjør jeg det virkelig så behagelig å chill som mulig.

Ah, disse tipsene fikk meg egentlig bare til å bli reisesyk igjen. Nå er det rett over tre uker siden jeg kom hjem fra Tyrkia, og jeg har så utrolig lyst å ned der igjen. Varmt vann, hvite strender, paraplydrinker og ingen bekymringer. Det å være i varmere strøk er bare helt fantastisk. Jeg må, skal og vil på en til tur denne sommeren. Ikke noe som heter nei i denne gården når det kommer til reising, altså.

Anways, nå fikk jeg plutselig lyst til å mimre litt. Under kan dere se noen bilder fra turen vår i Juni, koseligste turen jeg har vært på. Skal noen av dere lesere ut å reise i sommer eller? Hvis det, så setter jeg stor pris på om dere kan ta meg med i kofferten... : D

to kjente fjes

Kjenner dere igjen de to snuppene over?

Tenker nok mange av dere lesere blir glade for å se de igjen, ja. Hadde egentlig lovet meg selv å ikke bruke mobilbilder her på bloggen lengre, men nå var det jo det eneste jeg hadde fra gårsdagen. Det ble en fin kveld ute på byen med min kjære Tone, og plutselig endte vi opp med to jenter som alltid vil ha en spesiell plass i mitt hjerte. Ble et rørende gjensyn med tårer og hele pakka + selvfølgelig en haug av dansing. ♥

Nå er det ikke så veldig lenge siden jeg våknet, men frokosten er allerede spist. Nystekte baguetter, med egg. Lurt å få i seg noe god mat ganske fort, hvis ikke ligger jeg rett ut hele dagen. Tåler veldig dårlig all alkoholen jeg har presset i meg dagen derpå, livet er som regel et helvette for meg på slike søndager. Men i dag derimot, da skal ting bli annerledes. Jeg nekter å bli dårlig. Vi skrives om litt!

det blir utgång!

Først og fremst må jeg si tusen hjertelig takk for alle fine kommentarer på forrige innlegg. Blir helt rørt jeg! Dere er så utrolig fine mennesker alle sammen. Er sikker på at jeg har verdens beste lesere ♥

____

Anyhow, regnet plasker jo ned her i Kristiansand i dag, buhu. Men etter en uke med flytting og mas, kan ikke en gang regnet stoppe meg fra å ta en tur ut. Sååå jeg syns virkelig at jeg fortjener litt vin, syns ikke dere også det? Hihi..

Nå venter jeg bare på min herlige ToneBestis, så vorser vi her, før vi danser videre. Ble visst hestehale på meg i kveld, tror  faktisk aldri jeg har gått ut med håret oppe. Uvant, men veeeldig deilig. Kveldens look:

bilder fra shooten

Da har jeg endelig fått bildene fra fotoshooten jeg var på denne uken. Om jeg får lovt å skryte litt, må jeg innrømme at jeg er UTROLIG fornøyd. Det er dyktige Aina Regina som har tatt bildene, min faste fotograf. Hun leverer alltid og klarer virkelig få meg til å slappe av forran kamera. Sjekke ut hjemmesiden hennes!

Hvilket av bildene under syns dere jeg skal bruke til header? Dersom dere har header forslag, må dere gjerne sende til kristina_andersen@live.no! ♥

Alle foto: http://ainaregina.com/

fem tips som gjør huden glad

Alle jenter vil vel helst gå sommeren i møte med en sunn og frisk hud. Selv har jeg alltid vært veldig heldig med huden min og får sjeldent kviser.

Her får du mine topp fem tips, som garantert vil gjøre både deg og huden din godt!

1. Drikk mye vann.

Selv drikker jeg minst tre liter vann til dagen. Dersom jeg skal på shopping eller ut av huset, prøver jeg alltid å huske på å ha en vannflaske i vesken. Slik slipper jeg å løpe inn på en kiosk å hastekjøpe brus fordi jeg er så tørst. Det absolutt beste tipset er altså å drikke mye vann, og minimalt med brus.

2. Bruk gode hudpleie produkter.

Kjøp en god ansiktsrens, og rengjør huden din både morgen og kveld. Avslutt deretter med en god fuktighetskrem. Her syns jeg faktisk er verdt å bruke litt penger på gode produkter, huden er tross alt noe man skal ha hele livet. Selv bruker jeg Ole Henriksen sin hudpleie serie, og er veldig fornøyd. Lancome og Decelor har også fantastisk produkter for huden. En gang i uken anbefaler jeg også å peele huden, samt ta en forfriskende ansiktsmaske.

3. Trening!

Trening er ikke bare bra for humøret og kroppen, det gjør virkelig underverker på huden også. Det gjør den fast og mer elastisk, bekjemper celuitter, øker blodsirkulasjonen og strammer deg opp. Om du har problemhud og ikke trener, så er det virkelig en god grunn til å begynne.

4. Du er hva du spiser.

Jeg vet ikke med dere, men spiser jeg sjokolade, våkner jeg alltid opp som en pizza i ansiktet dagen etterpå. Spis sunt og variert, mye frukt, grønnsaker, fisk og kjøtt. Spesielt frukt inneholder mange vitaminer som gjør underverker på huden din. En god unnskyldning til å spise ekstra mange jordbær nå som det er sommer!

5. Ikke overdriv din daglige makeup.

Nå som det er sommer bruker jeg kun solpudder og mascara. Det fineste jeg ser i disse lyse tider, er virkelig naturlige jenter med naturlig sminke. De har en enorm fin glød i huden, en glød man ikke oppnår med to kilo brunkrem på. Bruk sminke som lar huden din puste. Her anbefaler jeg virkelig I.d Bare minerals sin sminke, den er fantastisk og er av 110% mineraler. Den irriterer ikke huden din og tørker den heller ikke ut.

movie night

*gjesp* Det ble visst ikke noe jentekveld på meg. Jeg sank sammen i mamma sin sofa og orket ikke tanken på å bevege meg ut. Så da slappet jeg heller litt av med familien og busset hjem igjen. Milo derimot, han ville bare være der i helga. Barnefri!

På veien hjem kjøpte jeg sushi og leide med tre filmer. Blant annet Black Swan. Er det noen av dere som har sett den? Har hørt flere ikke får sove etter å ha sett denne filmen, så dette kan bli spennende. Jeg er jo tidenes hypokonder, så la oss håpe jeg ikke ringer politiet inatt fordi jeg innbiller meg at noen er i leiligheten..

Anyways, det er jo godt å slappe av i sofaen også i blandt, dette har virkelig vært ei lang og hektisk uke. Det tar på å flytte!

Haha, slik er det å ta bilde med selvutløser. Typisk blogger, midt i gata..

Nomnomnom! Sushiiiimakiii <3

drømmeplassen

Spaserte imorges for å kjøpe rykende ferskt brød til lunch, det finnes ingenting bedre. Tok turen innom Drømmeplassen, valgte ut et deilig firekorns brød og betalte. Fikk litt sjokk når jeg så summen, 49 forbanka kroner?! Hva slags brød er det som koster så mye liksom? Enda et tegn på at jeg kommer til å ende opp i luksusfellen.

Ellers har jeg jobbet litt på SalongXtend. Vi har ENDELIG fått inn clipon igjen på lager, i alle slags farger. Jeg tok med meg et nytt sett hjem i går, før photoshooten for å få langt hår. Føler meg nesten flein når jeg går uten clipon. Anyways, varelageret finner dere HER. Så nå er det bare å shoppe hår, jenter.

Nå skal jeg pakke baggen og hoppe på bussen. Tid for å treffe familie og jentene mine igjen, gleder meg! Bor jo i Kristiansand nå, noe som er en halvtime unna mange nære og kjære. Så da er det bare å ty til den svette kollektivtrafikken for å få litt gjensynsglede.

Er dere klare for helg? Det er jeg! : D

new in: weekendbag

Her om dagen dukket denne heite saken ned i postkassa mi:

En herlig weekendbag! Jeg gleder meg til å fylle den med mine daglige nødvendigheter. Tenk så fin den blir til en jeansshorts, sandaler og en søt topp? Skikkelig bohemish, love it! Ellers er den perfekt til hytteturer, det er akkurat nok plass til å stappe den med både tøy, magasiner og toalettsaker.

Baggen er fra Modekungen.se (annonsebasert lenke).

behind the scenes

Hurraaaaaa! Jeg er så fornøyd med resultatet av dagens fotoshoot at jeg har faktisk ikke ord. Aina Regina er så fantastisk flink, hun får frem lyset på bildene på en helt utrolig måte. Fikk bare lyst å gi henne en stor klem så glad jeg ble. Den herlige fotografen har selvfølgelig sin egen nettside, med utrolig bra bilder og masse inspo. Blir helt fascinert jeg, gleder meg en haug til å vise dere bildene når jeg får de.

Aina var som kanskje noen av dere vet, en av finalistene i årets Brun og Blid konkurranse. I mine øyne skulle hun virkelig stukket avgårde med seieren. Ikke bare er hun nydelig å se på, men hun er virkelig et vinnende vesen også. Slik mennesker må man jo bare like! Litt bilder fra dagen på bøljaneblå:

Åh! Så forelska vil jeg også være når jeg er gift. Se så fint ektepar..<3

Det skulle ikke stå på vinden ihvertfall, haha.

In action. Milo fikk selvfølgelig snikt seg med, lille luringen.

Herlig dag ute i sola, sammen med to skjønne mennesker og lille Milo.

Nå kom jeg nettopp hjem i leiligheten og fant kjæresten snorkende på sofaen. Lurer på om jeg har slitt han ut? *ler* Nå skal jeg snike meg ut igjen og hooke opp med en haug av fine jenter. Vi skal nemlig på SOMMER PÅ TORVET! : D

klar for fotoshoot

Nå er jeg akkurat ferdig etter unødvendig lang tid forran speilet. Jeg skal på photoshoot med en av de dyktigste fotografene som finnes, jeg snakker selvfølgelig om Aina Regina. Det betyr jo at bloggdesignet mitt også endelig blir byttet ut, med helt ny header og nytt oppsett. Forandring fryder, gleder meg til å få det litt mer sommerslig her inne.

Tar med meg kamera og viser dere behind the scenes bilder når jeg er hjemme! ♥

Dagens. Bluse fra Zara, Shorts fra en eller annen butikk i Riga.

solslikking på gang

Ironisk nok så gikk kondisjonstesten straka vegen til helvette, akkurat som overskriften til første innlegg. Den gikk faktisk så dårlig at vi må kjøre den om igjen til neste uke. Ble helt ærlig så flau at jeg vurderte å henge meg i treningsapperatene på gymmet. Herregud! Har hatt en alvorsprat med meg selv i speilet og sammen har vi finnet ut at jeg ikke skal drikke alkohol på en evighet. I alle fall ikke før helga.

Nå har jeg omsider fått tatt en dusj og er klar for å slikke litt sol før turen bærer videre. Jordbær og Ida's Dans ligger plassert ved siden av meg. Mange av dere som har tipset meg om den fine boken, så jeg gikk til innkjøp av den igår. Tror virkelig dette er en bok som vil få meg til å sette enda mer pris på det jeg har og at jeg er frisk. Blir deilig å koble helt av ute i solsteiken og leve seg inn i en annen verden..

Flere av dere som har lest boken? Gleder meg til å begynne på første side!

straka vegen til helvette

Jeg vil helst bare ligge i det rosa sengetøyet mitt i dag, jeg.

Uansett hvor koselig det er med kjærestekveld og vin, er det ikke lurt å gjøre sistnevnte når man har en fotoshoot dagen derpå. Og kondisjonstest. Førstnevnte kan jeg jo sikkert bruke ti kilo sminke for å skjule designerposene under øynene med, men sistnevnte? Herregud, jeg ender vel opp med å få det samme resultatet som en 80 åring.

Ønsk meg lykke til?!

reker og vin

Fin utsikt fra ballkongen sa du? Hihi!

Som jeg koser meg akkurat nå. Jeg og Granit har handlet inn masse reker og vin for å innvie vår nye leilighet sånn på ordentlig. Vi har sol hele kvelden på ballkongen, så vi koser oss i hagemøblene og nyter verdens fineste syn. Sjø og blå himmel så langt øyet kan se.

Nå begynner det derimot å mørkne på, så kanskje på tide å snike seg inn i sofaen med lys og enda litt vin resten av kvelden. Håper dere også har det fint, verdens skjønneste lesere! <3 Stor klem til dere alle.

ukens tips

Endelig er det supersalg igjen på store shampoo og balsam flasker fra Tigi. Mange av dere lesere elsker tydeligvis dette merket, noe jeg forstår godt. Jeg har hele seks forskjellige flasker i dusjen min, må nesten bare le når jeg tenker på det. Viktig å være godt rustet hvis det plutselig skulle bli tomt for hårpleie her i verden.

Klikk HER for å komme til hele utvalget. I tillegg kan jeg jo tipse dere om at Dust it, som er verdens beste volumepulver, selges til bare 79 kroner nå. Likey!

Husk at dere får -10% i pris ved å skrive LYKKE som kampanjekode, i tilegg til fri frakt på absolutt alt dere handler hos Blivakker.no. Håper dere likte ukens tips, jenter! ♥

Reklame.

har du prøvd power plate?

Som jeg lovte tenkte jeg å fortelle dere om Power Plate, den nye treningsmetoden jeg tester ut. Jeg har bare trent to ganger på platesene, men føler meg nesten forelsket. Står opp om morgenen med et smil og gleder meg til å dra på trening.

Jeg meldte meg inn på Sportssenteret her i Kristiansand, en av de få plassene de tilbyr denne treningmetoden. Jeg er så heldig at jeg trener med flinke Lene Lill, den dama er bare helt RÅ! Har alltid trodd at personlig trener var oppskrytt, men jeg kan jo bare bøye meg i støvet og innrømme at jeg har tatt grundig feil. Det er deilig å få et spark i baken når man har lyst å legge seg ned, og høre "kom igjen, dette klarer du!!!!!" når man tror man skal besvime.

Med denne harde treningen regner jeg selvfølgelig med å bli like fit som Lene Lill, hoho! Litt girlpower på power platen må jo selvfølgelig til:

Mange av dere lurer kanskje på hva Power Plate egentlig er? Jeg har lenge lest om Hollywood kjendiser som bruker denne metoden flittig, og ble fort sugen på å prøve det ut selv. Eva Longoria har jo ikke akkurat stygg kropp, liksom.

Power Plate er en maskin som jobber med din egen tyngdekraft, altså din egen vekt. Vibrasjonene som maskinen sender ut aktiverer 25–50 muskelsammentrekninger per sekund – opptil fire ganger så mye som ved stabilt underlag. Dette skal øke sirkulasjonen og tilførselen av oksygen i blodet, noe som igjen motvirker cellulitter og gir en penere hud.

Jeg gleder meg til flere uker med dette fremover og se om det virkelig kan gi meg resultater. Så langt er jeg veldig fornøyd, og syns det er kjempegøy trening! MEN, er det så bra som alle skal ha det til? Only time will tell.. En ting er sikkert, jeg holder dere oppdatert! : D

tequila sunrise

Sommeren er kommet for å bli, noe som betyr sene kvelder og litt flere drinker enn man ellers pleier å konsumere. Derfor tenkte jeg å tipse dere lesere (som er over 18 år) om en god og sommerslig drink.

Da vi var i Tyrkia fant jeg en drink som virkelig har blitt en av mine favoritter. Tequila Sunrise, noe av dere som har hørt om den? Tequila trekker kanskje frem dårlige minner og kvalme hos mange der ute, men denne drinken smaker alt annet en det. Den er frisk, god og perfekt for sommerens mange fester. Den er faktisk så god at den muligens slår strawber daiquri, som egentlig er min store favoritt.

Her kommer oppskrift:

bootcamp på morgenkvisten

*gnisegiøynene* God morgen... For meg som er en bortskjemt blogger, er denne tiden fryktelig tidlig. Eller, kanskje ikke fryktelig. Men i alle fall tidligere enn jeg pleier å våkne, nå som det er sommerferie og bloggelivet er så innmari deilig. Heldigvis så er jeg jo en fighter (lol) og klarte å dra meg opp etter en god slosskamp med vekkerklokka.

Treningstøyet er tatt på og jeg er klar for en ny runde med POWER PLATE! Som dere vet prøvde jeg det ut for første gang i går, og vet dere hva? Jeg er frelst! Etter første øvelse var jeg så svett at jeg nesten kunne sklidd ut av treningsstudioet. Helt fantastisk! Skal prøve å få tatt med kamera i dag, så kan dere få se hvordan det foregår. Vi skrives når jeg er hjemme igjen! ♥

det er såå flaut

Meg: Kan du ta bilde av meg til bloggen?

KimRobin: Nei, det er såå flaut.

Meg: Fy søren, du er så dårlig bror.

Hyggelig med brødre som er så støttende når det kommer til bloggen, haha. Etter en stor diskusjon fikk jeg omsider overtalt dusten til å knipse ett bilde av meg, utrolig nok. Har vært på IKEA i flere svette timer, handlet inn til leiligheten og bare kost oss. Med brodern på slep, som dere sikkert har forstått.

Og dere! ENDELIG har vi fått på plass vår splitter nye sofa fra Bohus, etter et helsikkes stress. Forteller dere mer om dette senere. Nå er det nemlig indisk takeaway på gang, mmmm! Det skal virkelig bli godt å slenge seg ned i sofaen etter en lang og hektisk dag.

colorblocking

En av vårens store trender er colorblocking.

Her mixer du ulike typer knallfarger sammen med hverandre slik som jentene har gjort på bildene over. For å skape en fargeeksplosjon matcher du sammen grønt, rødt, lilla og gull. Selv syns jeg denne trenden er utrolig kul, og føler virkelig det er på tide å fargelegge garderoben min litt.

Først tenkte jeg å begynne med skogarderoben. Jeg har funnet to utrolig fine par, men klarer virkelig ikke bestemme meg for hvilket par jeg skal velge. Skal jeg være litt forsiktig, å kjøre modellen til venstre? Eller skal jeg ta fargeleggingen helt ut, å gå for de blågrønne heelsa? Valgets kvaler..

Hva syns dere? Er jeg så vågal at jeg tør å gå for den til høyre..?

Farger er i alle fall utrolig flott, det er gøy at man nå kan kombinere alle regnbuensfarger og fortsatt se smashing ut. Når jeg ser på den flotte jenta under, får jeg virkelig lyst å kaste meg ut på tidenes shoppingrunde for å finne fargefriske klær. Eller on second thoughts! Kanskje det er akkurat det jeg skal bruke dagen min til..

hvis jeg sier at

... jeg skal lodde ut en av bysyklene under her på kristinaandersen.no i løpet av kort tid, hva sier du da? Det lønner seg med andre ord å følge godt med på bloggen fremover. Fine og spennende overraskelser dukker plutselig opp, bare til dere.

Nå skal jeg på power plate. Iiiiiik, dette blir spennende! : D

noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle si

Så ble det plutselig kjempestas å kokkelere også, noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle si. Men når mitt nye kjøkken er større enn min gamle stue, må man jo bare digge alt som har med matlaging å gjøre. Etter en rask telefon til mamsen for å få litt tips, klarte jeg å mekke sammen god middag. Entrecote, ovnsbakte poteter og hjemmelaget saus. Og det beste av alt: kjøkkenet er fortsatt like helt.

__

Nå skal jeg slappe av i armkroken til verdens beste, med film og icetea. <3

you want a berry kiss?

Jeg er head over heels in love med Victorias Secret jentene, herregud så flotte de er! Så når skjønnhetsproduktene til modellene inntok Norge, jublet jeg selvfølgelig. Liker å tro at kremer og bodyspray er veien til en VS kropp.. *kremt*

Nå har jeg fått to nye favoritter i min ganske så store samlig. Berry Kiss! ♥

Hvor søte er ikke disse flaskene? Sprayen finner du her og bodylotionen her.

Lotionen er perfekt å smøre seg inn med etter en varm dusj, da den er fuktighetsgivende og skjemmer bort huden din. Spray lett over med bodysprayen etterpå, så lukter hele deg bringebær. Får nesten lyst å smake på min egen hud etter en omgang med disse produktene, lukten er til å spise opp.

Nå har Blivakker.no -20% på alle Victorias Secret produkter, så i dag kan man klikke hjem ting med litt bedre samvittighet. Ellers må jeg opplyse om at jeg har fått ny kampanjekode til dere lesere nå, nemlig koden LYKKE. Så bruk denne når dere kommer til betaling, så får dere -10% på alt dere handler, samt fri frakt.

Reklame.

klar for å få hollywood body

Da har jeg endelig fått valgt treningsstudio her i Kristiansand, gleder meg som et barn til å komme igang igjen. Planen er å begynne aktivt med Power Plate, en treningsmetode som er flittig brukt av Hollywood kjendiser. Og hvem vil vel ikke ha kropp som Ardiana Lima og Eva Longoria? Regner selvfølgelig med at jeg blir seende ut som begge jentene etter en runde med Power Plate, hallo i luken liksom!

Ellers har dagen gått til et lite bloggmøte og avslapping med gutten min. Vi chiller maks her i Kristiansand, hverdagen føles plutselig som en evigvarende ferie. Btw, her har dere noe som sikkert er superinteressant. Dagens lunch:

Skogsbær skyr, med færske blåbær.

Sant det så godt ut? Beste av alt er at det er supersunt!

Etterpå kommet det et fantastisk tips her på bloggen til dere. Det handler om Victorias Secret, lukter himmelsk og er en fryd å ha i hus. Noen som klarer å tippe hva det er? Gled dere! ♥

leie eller eie?

Nå har jeg leid leilighet i 16 måneder, alle i forskjellige priser. Første leiligheten jeg hadde betalte jeg 4500 for + strøm. Perfekt nybegynner pris. Andre leiligheten kostet 5500 i måneden, også pluss strøm. Nå har jeg flyttet for siste gang på lenge, og denne er en god del dyrere. Men forskjellen er jo at vi nå er to som deler på leia.

I løpet av ett år nå håper jeg å få spart opp en god egenkapital, slik at jeg ettervært kan kjøpe mitt eget hjem. I lengden lønner det seg åpenbart ikke å leie, da du betaler ned på noe som sannsynligvis aldri blir ditt. Om det er mest gunstig for deg å leie eller kjøpe bolig, kommer selvfølgelig helt ann på livssituasjonen din. Her har jeg satt opp noen punkter jeg syns du burde ta med i vurderingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En ting er uansett sikkert, det er fantastisk å bo for seg selv. Friheten kan ikke beskrives, og følelsen av å være selvstendig er bare helt fantastisk. Selv vil jeg anbefale å leie en periode, før man eventuelt kjøper. Da får man sett om man klarer å betale leie hver måned, strøm, internett, tv og ikke minst mat. Det er dyrere enn man tror å flytte hjemmefra, da må man prioritere husleia fremfor shopping. Noe jeg enda faktisk sliter med, shopping er jo mye gøyere.

Leier du, eller eier du?

Min første leilighet. Husker dere den?

mmmm smoothie

God morgen! Er dere klare for en ny uke? : D

Dagens frokost ble en fantastisk smoothie, med appelsinjuice og masse god frukt. Hadde totalt dilla på smoothies i fjor sommer, og det ser ut til at denne sommeren ikke blir noe unntak. Ikke det verste man kan ha cravings på vil jeg tro..

Men nok snikksnakk, dere! Nå MÅ jeg nemlig komme meg avgårde for å få meldt meg inn på et treningstudio her i Kristiansand. Har ikke trent ordentlig etter vi kom hjem fra Tyrkia, noe som virkelig merkes på kroppen. Blir fort mye takeaway og raske løsninger når man konstant er på farten. Gleder meg til å bli ferdig med dette flyttekaoset og komme inn i sunne rutiner igjen. Vil helst slippe å få tilbake de kiloene jeg har klart å jogge av meg, liksom..

Du trenger en blender, frossen frukt og appelsinjuice.

Fyll opp glasset med frukten.

Deretter heller du appelsinjuice over til glasset er fult.

Så er det bare å mikse det sammen i blenderen og kose deg med herlig smoothie!

kveldstur i parken

Parken, latter, kjærlighet, Milo. ♥

I skrivende stund ler jeg meg halvt ihjel av søndagsfilmen. Forgetting Sarah Marshall heter den, og kanalen er tv3. Slå på om dere vil få en god latter! Så tragikomisk at det er godt gjort (slik som typisk kunne skjedd meg...). Soooo worth watching!

holy calories!

Dagen har gått til å catche opp med ToneBestis, drikke diet coke og slappe av i det turbulente været her på Sørlandet. Plutselig er det sol, så kommer skyene, så blir det sol, så litt regn...... Ikke lett å forstå seg på, det er jo mer turbulent enn hva humøret mitt var i puberteten. Og tro meg, det var virkelig bad.

Etterpå løp jeg videre til Dolly Dimpels, for å møte pappa og familien. Lillesøster blir nemlig stor jente i morgen og fyller hele 18 år. Så da måtte vi ta en liten sammenkomst og feire at snuppa snart kan bøtte innpå med alkohol. Hipp hurra!

Mye pizza og mye kalorier å velge i.

Blir egentlig mett av å bare se på bildet. Følte jeg trillet tilbake til leiligheten..

Gøy at dere er så flinke til å kommentere forresten, kjære lesere!

Mye gøyere å oppdatere flittig når det raser inn med tilbakemeldinger på det man skriver. Skal vi gjøre en avtale? Jo flinkere dere er til å kommentere, jo flinkere skal jeg bli til å oppdatere. Deal or no deal? Hihi : D

sporty søndagskonkurranse

Da var det til for en sportsglad søndagskonkurranse her på bloggen!

I dag har jeg fått lovt å dele ut to par Nike Shox fra FashDeal.com, en kjempefin nettside som selger kjente merker som bla UGG's, Converse, Adidas og selvfølgelig Nike. Merkene fra nettsiden er ikke orginalvare, derfor selges skoene til halvpris av hva det egentlig ville kostet. Jeg har selv både shox og uggs fra nettsiden, å jeg kan virkelig ikke se forskjell på disse og originalen. Love it!

Alt du må gjøre for å vinne er å klikke deg inn HER, og bla til du finner skoen du liker. Legg deretter igjen en kommentar med link til Nike Shoxen du ønsker deg, samt mailadressen din. Trekker to heldige vinnere i løpet av neste uke! ♥

fucking perfect

Så lycklig. Aq i lumtur. So freakin happy. Così felice. Så utrolig lykkelig.

Endelig er vi på plass i det jeg er sikker på at er Kristiansands fineste leilighet. Eller correction! Toppleilighet rett ved strandpromeraden, om jeg får lovt å skryte litt ekstra? Det er så fint, lyst, stort og perfekt her at jeg kan ikke forstå at dette faktisk er mitt hjem. Vårt hjem. Har våkner til bølgelyder og fuglekvitter de to dagene vi har bodd her, og det er bare helt fantastisk. En evig feriefølelse som jeg er helt forelsket i.

Møblene har som dere ser på bildet ikke kommet på plass enda, så vi chiller på hagemøbler i mens. Viktig å dra beachstilen helt ut, haha! Til helgen kommer de nye møblene på plass og alt bli ferdig. Og da skal dere jammen med få bli med på en skikkelig rundtur her inne. Gleder meg noe enormt til å vise dere mitt nye hjem.

Iiiiih, det er deilig å være tilbake på bloggen igjen! Har en haug å fortelle, bilder å vise og ikke minst en flott konkurranse til dere litt senere. Kjempegøy! ♥

Har dere hatt en fin helg, godtfolk?

hits