juni 2016

ENDELIG GJENFORENT

God morgen, godtfolk

Nå er det en overlykkelig Andersen som blogger for dere! Min partner in crime, Wulff - har endelig inntatt Kristiansand! Halv ett i går kveld hentet jeg bestevennen min på flyplassen, to timer senere enn hva som egentlig var planen. Forsinkelser ass, dere kan vel bare gjette en gang hvem hun skulle fly med? Hehe.. Men det viktigste er jo at Ida kom frem, og at vi nå skal ha flere fine dager sammen! Dette kommer til å bli tidenes helg, jeg gleder meg så til alt at jeg seriøst ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.. Haha! Anyways, nå skal vi straks avgårde å ta spraytan, slik at vi er brune og fine til helgen begynner! Så får vi se hva vi bruker resten av dagen til, jeg krysser alt jeg har for at det kan bli litt sol! Jeg har så lyst å ta med Ida til Ravnedalen for å spise byens beste burger, men hvis dette uværet ikke gir seg - så kan vi bare glemme utservering... Kose oss skal vi uansett :-)


vero moda kjole / zara skjorte / converse sko

SOAP & GLORY

annonse

Noe av det diggeste jeg kan tenke meg, er skikkelig gode produkter i dusjen og på badet. Jeg er en av de som kjøper inn haugevis av deilig kremer og såper - fyller opp dusjen og skummer meg inn til det lukter som et parfymeri inne på badet mitt.. Haha! Ting som dusjsåpe, skrubb og bodylotion er jeg totalt avhenging av - hvis jeg ikke har gode produkter innen denne kategorien - så tørker huden min helt ut. I dag tenkte jeg å vise dere mine nye favoritter, som har fått fast plass hos meg her hjemme. Ikke bare er dette skikkelig digge produkter, men de ser jo helt latterlig søte ut!

Soap & Glory Scrub Of Your Life

En god skrubb er viktig, spesielt om sommeren når man gjerne vil holde på brunfargen! Dette er en rensende og kremet bodyskrubb, med en helt fantastisk duft av det jeg selv mener er madarin, fersken, jordbær og vanilje. En helt nydelig kombinasjon! Den gjør huden myk og deilig, et perfekt grunnlag før man smører seg med fuktighetskrem. Denne bruker jeg to ganger i uken, og blir overrasket hver gang over hvor myk huden faktisk blir.

Soap & Glory Clean On Me Shower Gel

Mmmm, denne store flasken her må jeg bare rose opp i skyene! Det må være den beste showergelen jeg noen gang har luktet på, ever. For meg er fuktighet utrolig viktig, derfor er denne perfekt - den tilfører kroppen en haug med fukt mens man vasker seg. Den har en skikkelig digg og kremet konsistent, og kommer i en fin pumpeflakse på hele 500 ml. Et must have i dusjen!Soap & Glory Righteous Butter Body Butter

Ta en god håndfull med denne digge kremen etter dusjing, på fuktig hud etter at du har tørket deg litt. Den lukter så godt og friskt - grønneblader, bergamot og mandari. En fryd for både nese og kropp! Denne gjør huden skikkelig fuktig og fin, føler brunfargen min også kommer bedre frem av denne - nettopp fordi den gir så fin glød.SOAP & GLORY

Alt fra Soap & Glory kan kjøpes hos Boots apotek, eller over nett HER
Produktene er virkelig ikke dyre i det hele tatt, i tillegg er de drøye i bruk og varer lenge.

OH SNAP

Da var det jammen nesten en måned siden sist recap fra snapchat! Nå har jeg rundt 17 000 følgere, så jeg regner nesten med at de fleste av dere får sett hva jeg legger ut :-) Men, jeg tenkte uansett å dele litt igjen og si at du mer enn gjerne må følge meg. Snap er så gøy! Den siste tiden har det gått mest i filmer, av morsomme ting - ikke av beina mine når jeg er på vei til et møte liksom. Slike ting har jeg totalt nok av på snap, foråsidetsånn! Haha.. I dag skal jeg rydde her hjemme, handle inn til helgen og gjøre alt klart. Ida kommer nemlig med flyet i kveld, og jeg gleder meg ihjel til å hente bestevennen min! Vi skal ha det så gøy disse dagene, og jeg får seriøst ikke sove om nettene for jeg gleder meg bare så utrolig mye. Iiih! Så følg gjerne med på snap hvis du vil se hva vi finner på, der oppdaterer jeg mye hyppigere enn hva jeg gjør på bloggen i disse tider. Jeg må også be om at dere tar meg med en klype salt på nettopp snap denne helgen, vi vet jo alle hva som skjer der når jeg drar ut..... HAHA!

LADYYYKA - FOLLOW ME ON SNAP
HJEMMELAGET BOLLEKAKE

Denne oppskriften har jeg virkelig gledet meg til å dele med dere.
Verdens beste bollekake!DU TRENGER:

1 kg hvetemel 1 pakke tørrgjær  2 dl sukker  2 ts kardemomme  2 ts vaniljesukker
4 dl melk  2 egg 100 g smeltet meierismør

SLIK GJØR DU:

Bland alt det tørre sammen, og smelt smøret i melken. Rør sukkeret i den varme melken, og tilsett så eggene når melken har blitt litt avkjølt. Ta alt over i den tørre blandingen, og jobb til det blir en smidig deig. Sett så deigen en lun plass til heving - slik at den blir til dobbel størrelse. Kjevl ut deigen og ta den over i en langpanne. Så legger du på lange remser med vaniljekrem på toppen, hever i nye 30 minutt og steker på 220 grader i ovnen i cirka 20 minutt.SERVER OG KOS DEG

Bollekaken er aller best når den serveres varm, ganske rett fra ovnen! Men la den avkjøle seg litt, før du tar over melis og kokkos. Mmmm! Denne her er farlig god, noe av det absolutt beste jeg kan tenke meg. Håper det smaker

MINE BESTE HÅRTIPS

Etter mitt lille innfall om å bli blond for to år siden, har jeg vært ekstremt nøye på å ta vare på håret mitt. Altså, jeg hadde hockeysveis etter alt for mange runder med bleiking! Nå er håret mitt sunt, langt og friskt igjen - nettopp fordi jeg har tatt mine forhåndsregler :-) Så i dag tenkte jeg å dele mine aller beste hårtips med dere!IKKE OVERVASK HÅRET

Og med det mener jeg at du ikke trenger å vaske håret hver dag. Ikke i det hele tatt faktisk! Selv vasker jeg det hver tredje dag, og jeg kunne sikkert gått enda en dag uten at det hadde gjort noe. Vasker du håret ditt for ofte, så blir det tørt og igjen fort kan bli fett. Så kutt ned på vasken, la håret hvile og ikke overdriv. De aller fleste av oss trenger ikke å vaske håret hver eneste dag, det er både slitsomt, unødvendig og irriterende for håret ditt.

KLIPP TUPPENE HVER ÅTTENDE UKE

Jeg klipper tuppene hver andre måned, rett og slett for å få bort det som har blitt slitt. Om du går for lenge uten å klippe håret, fliser det seg opp og det som er slitt beveger seg lengre oppover i lengdene. Og det vil du jo ikke! Hyppig klipping av tuppene, gir et sunnere og sterkere hår - i tillegg til at det vil vokse raskere.

BRUK EN GOD HÅRKUR

Kur håret ditt en gang i uken, eller mer om du har ork :-) Gjerne en kur som inneholder masse proteiner og fukt, slik at håret får den pleien det trenger. Jeg tror mange skipper hårkuren fordi de tror den må virke i en halvtime, men slik er det absolutt ikke! Selv vasker jeg håret, og tar i hårkur mens jeg barberer leggene og vasker kroppen. Noe som tar cirka to minutter! Så skyller jeg ut, og avslutter alltid med balsam (denne lukker skjellagene i håret). Det er faktisk mer enn nok! Men om du vil ta den helt ut, sov med hårkur gjennom natten - jeg skal love deg at håret ditt blir som født på ny etter en slik behandling. Dette har jeg ikke tålmodighet til mer enn maks to ganger i året (haha..) , men de gangene jeg gjør det - blir håret så utrolig fint!BRUK RIKTIG HÅRBØRSTE

Det er en jungel av hårbørster der ute. Selv har jeg alltid sverget til naturbørste, noe jeg liker veldig godt :-) Men den siste tiden har jeg byttet over til wetbrush, som er skånsom mot håret og ikke sliter på flokene når håret er vått. Det viktigste er uansett å velge en børste som er skånsom mot håret ditt.

KUTT NED PÅ VARMEBEHANDLING

Ikke overdriv bruken av ting som krølltang, rettetang eller føner. Selv har jeg kuttet helt ut å føne håret, og merker utrolig stor forskjell etter at jeg sluttet med det. Nå lufttørker håret hver gang jeg vasker det, uten om de gangene jeg vil ha mye volume, eller jeg har dårlig tid og må blåse det tørt i full fart. Føner er unødvendig og veldig skadelig på håret! Prøv også å ikke rett håret for ofte. Selv gjør jeg det den dagen håret er vasket, og ikke mer. Slik slipper jeg unødvendig slitasje, og håret får hvile litt :-) Og du? Husk for all del varmebeskyttende når du skal rette, krølle eller føne. Det er viktig!

VELG SKÅNSOMME HÅRSTRIKK

Hårstrikk kan ødelegge håret ditt, jeg snakker av erfaring. Tidligere brukte jeg alltid hårstrikk med metallspenne, helt til jeg fant ut at det var det verste jeg kunne bruke. Det knekker jo håret! Hvis du som meg, like å sette opp håret - er det utrolig viktig å velge riktig type strikk. Hårstrikken skal være dekket av stoff, og husk - tykke strikker skader håret mindre enn hva de tynne gjør.

DET TREDJE ØYET

Det er lenge siden jeg sist fant en serie som var god nok til at jeg ikke kommer meg i seng om nettene. Det var faktisk daddycool som tipset meg om Det Tredje Øyet, og etter første episoden ble jeg hektet. Fy søren, alle barese denne serien! Noe av det absolutt beste jeg har sett, så jeg river meg i håret av at jeg har slukt begge sesongene i rekordfart. Når kommer sesong 3? Jeg trenger at den kommer ! Jeg klarer ikke helt å forklare hvor vanvittig bra jeg syns denne serien er, men alt jeg kan si er at denne må sees - det er umulig å ikke like den! Norsk krimserie på sitt absolutt beste.

Det Tredje Øyet handler om politimannen Viggo Lust, som opplever alle foreldres verste mareritt - datteren hans Christina forsvinner sporløst en varm sommerdag mens de er på sykkeltur. Viggo skulle bare kjøpe is, og var borte fra datteren i nøyaktig 57 sekunder - et øyeblikk langt nok til at hun forsvant utenfor kiosken hvor de stoppet. Fire år senere er Viggo forlatt av kona, han sliter psykisk etter hendelsen, jobben som politimann blir vanskelig og barnerommet står fortsatt urørt. Christina-saken er helangt, men Viggo leter som besatt videre etter datteren sin mellom de andre politisakene. Viggo har ingen spor i saken, men datteren dukker stadig opp i drømmene hans - med hint som leder han videre i etterforskningen.

bilder: tv2

Jeg syns det er helt vanvittig spennende med Viggo Lust, som åpenbart er delvis synsk - noe jeg personlig tror veldig på. Jeg syns det er helt sprøtt å se hvor evnene hans leder han, og gleder meg ihjel til neste sesong! Serien kan streames på TV2 sumo, og tro meg - denne vil du se :-)

UKEN SOM GIKK

UKENS HUMØR:

Glad, glad og glaaad! Det er jo umulig å ikke smile i disse tider. Sola stråler, livet er fint og jeg har ikke så mye som en eneste bekymring som plager meg :-) Bare å nyte disse gode tidene, altså!

UKENS KVALITETSTID:

Denne uken har jo vært en fest uten like, det har skjedd morsomme ting hver eneste dag og planene har vært stappet. Jeg har vært i dyreparken med en flott gjeng på tirsdag, og det var altså så gøy. En av de beste dagene så langt i sommer! På onsdag kom tante og mommo til byen, vi koste oss hele dagen med lunsj og shopping. Når kvelden kom hentet Stian meg, vi dro på Audi sin premierevisning sammen med Tom Erik, Hilde og Pøggen - før vi videre dro på nye eventyr. Haha! Ellers har uken gått utelukkende til å være med både venner og familie - så jeg kan absolutt ikke annet enn å smile :-)
UKENS TRENING:

Tre økter har det blitt denne uken, noe jeg egentlig sier meg fornøyd med :-) Når sola steiker ute, så er det mye gøyere å finne på ting med venner - enn å stå inne for å løfte på vekter. Jeg er litt dårlig til å prioritere trening på sommeren, det er mye annet som frister nå.. Hehe! Jeg går for tre økter denne uken også, jeg! Mandag til onsdag skal jeg få trent, mer har jeg ikke tid til. Da kommer nemlig Ida på besøk, og vi har full rulle med kjenne planer hver eneste dag. Som jeg gleder meg!

UKENS SOMMERLÅTER:

Julie Bergan - Arigato
The Notorious BIG ft. Ja Rule - Old Thing Back (Matoma Remix)
Timeflies - Once In A While
Fleur East - Sax
Flo Rida - Hello Friday (Feat. Jason Derulo)

UKENS CRAVINGS:

Alle bær som de selger på torvet i Kristiansand. Ååå, for en glede! Spesielt norske jordbær, de er jo så ekstremt gode at det nesten blir som godteri :-) Og moreller da, noe av det beste jeg vet om!
UKENS LATTERKRAMPE:

Den får bli av meg selv, da. Altså, jeg var som dere allerede vet i dyreparken på tirsdag - og når jeg får være med på noe skikkelig gøy sammen med folk jeg er så glad i - da bare går det helt rundt for meg og energien bare fyker til himmels. Blir så glad at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg! Stakkars Frk Borge, det var første gang jeg hilste på kjæresten hennes Daniel - og han må jo seriøst tro at jeg er tidenes galeste kvinnemenneske. Uansett, jeg skulle holde en slange (jeg er virkelig livredd for slanger..) - og først ble jeg så redd at jeg løp rett i en søppelkasse som ramlet i bakken og videre trynte jeg over den. Men så fikk jeg mannet meg opp, og bestemte meg for å bare DO IT FOR THE SNAPCHAT. Så lager jeg film da, og forteller stolt at "nå holder jeg en kongekobra..." Altså, neeei! Det var en pytonslange. HEHE.

UKENS ALENETID:

Denne uken har det blitt lite alenetid, men i går kveld fant jeg endelig roen etter alle var dratt hjem. Da fikk jeg sett tre episoder av min nye favorittserie (innlegg kommer, den er så bra!), koste meg masse her hjemme og bare slappet helt av. Jeg har ikke fått lagt meg før tidligst 02.00 hver eneste kveld denne uken, noe som egentlig er hakket for sent - så i går krøyp jeg til seng klokken elve og fikk en god natt med søvn. Deilig å få sovet skikkelig ut!

SØNDAG

Her hjemme hos meg er det fult hus, med fettere, onkel, tante, mommo og mine foreldre. Så koselig! I dag har vi hatt bollekake, noe som var helt latterlig godt - jeg skal selvfølgelig dele oppskrift med dere om det er ønskelig? Planen min for denne formiddagen var å få til siste finish på leiligheten, men neida - det gikk mildt sagt ikke som håpet. Jeg hadde bestilt åtte bilder med rammer over nett, og endelig skulle de opp på veggen. Og hva skjer når jeg åpner pakkene? Bilderammene var totalt knust og pulverisert av glass, så de må nok ha fått seg en saftig smell i posten. I tillegg hadde jeg kjøpt feil lamper til soverommet, så jeg må dra for å ordne nye. Er det mulig? Så irriterende, jeg blir snart smågal av å ikke få ting ferdig her! Så nå må jeg bestille opp nye, og håpe at ting kan komme seg i løpet av ett par uker. Jeg gleder meg jo så til å vise dere alt!

Har du hatt en fin søndag?genser 2nd Day - jeans zara - sko aldo - veske ysl - klokke michael kors

KNOLLEN ER TILBAKE

Guess who's back? Knollen! Som ikke lengre vil bli kalt for Knollen, så her må vi vurdere å finne på noe annet. Uansett, min kjære lillebror har hatt et aldri så lite uhell med bilen sin - noe som igjen betyr at han trenger penger til en alt for dyr reparasjon. For min del er jo dette bare helt topp! Jeg begynte jo å se litt mørkt på det når han sa han ikke ville gjøre det for 2000 kroner en gang, men så fort bilen rullet som ei litta kule rett i et fjell - da fikk pipa en annen lyd! Så da ble det videoblogg, da ;-)

HUSK HD FOR BEST KVALITET

TACO FREDAGON FRIDAYS - WE EAT TACO

I går fikk jeg endelig tacofredagen min! Det er så koselig å ha besøk her hjemme nå, lage god mat og sitte lenge rundt spisebordet. Er det noe jeg savnet i den gamle leiligheten, så var det virkelig langbord med plass til mange. Det er jo så mye hyggeligere når vi alle kan sitte sammen, enn at to sitter rundt bordet og fire må sitte i sofaen... Haha! Selv om det bare var meg og Celina i går, ble det jammen meg langbord og full oppdekking på oss :-) Skjer ikke at jeg spiser middag i den nye sofaen min, jeg er jo livredd for å søle på den. Trekket kan ikke vaskes og er sydd dønn fast på sofaen, så jeg lurer på hva jeg skal gjøre den dagen det faktisk skjer et uhell. Vi får håpe det aldri skjer, selv om jeg har mine tvil ;-)CANDYKING AND BESTIE

Nå er det snart kun to måneder til Celina får baby! Hvor sykt er ikke det å tenke på? Det føles helt uvirkelig at hele tre av venninnene mine går gravide! Selv om jeg overhodet ikke er klar for det samme selv, så syns jeg det er vanvittig stas at det snart kommer nye tilskudd til gjengen vår :-) Er det noen som er ivrig med venninnene sine barn, så er det vel meg! Jeg tar jo helt av og klarer ikke begrense meg når det kommer til kidsa... Haha! Jeg har planer om å bli tidenes supertante til Celina sin unge, hjelpe til og passe på! Hihi. Anyways, god morgen mine fine lesere Nå skal jeg ut på powerwalk med Milo i sola, det er supervarmt og digg vær her i dag - så bare til å komme seg ut! PS... Jeg fikk snap av mamma nå, med brøddeig hun hadde bakt, med teksten "morgenbrød"... Altså, bare nei... Nei nei nei! Mødre og snapchat ass, det går bare ikke bra.

HAPPY FRIDAY

Yay, fredagen er her! Ikke at det har så veldig mye å si for min del, jeg er i sommermodus og koser meg greit hver eneste dag akkurat nå ;-) Men hver dag som kommer nå er bra, for da nærmer det seg neste helg - og Ida kommer til meg på onsdag. Jeg gleder meg så at jeg kan ikke en gang beskrive det! Men først skal denne helgen brukes bra! I kveld skal jeg være med Celina, jeg tenker vi kan være her, lage oss noe god mat og bare slappe av. Kanskje fredagstaco er på sin plass i dag? I morgen er det skalldyrkveld med familien hos min Tante i Arendal, og etterpå skal jeg videre ut en tur med Nina. En fin helgeplan! Har du noen kjekke planer på plass? Håper dere alle har det kjempefint, og tusen takk for alle koselig kommentarer jeg har fått fra dere de siste dagene. For en gjeng dere er, jeg er så heldig altså!! All smiles med dere på laget

SUMMER, SUN AND NEW OUTFIT
vero moda bukse og genser / converse sko / givenchy veske

Sankthans VLOG

Da har vi prøvd oss på en liten vlog :-) Jeg kommer til å kjøre på med filmer fremover, og håper å få til en eller to i uka. Hvordan høres det ut? Jeg syns det er SÅ mye lettere å vise personlighet på film, da får dere liksom blitt litt bedre kjent med meg og se mitt overgira humør... Haha! I denne ble det mye kjas, fjas og tull - Stian maser i vei om hvorfor vi feirer Sankthans, og jeg blir selvfølgelig utålmodig av å høre på han. Så da blir man hissig, da! Jeg må le... Håper dere liker filmen

Jeg sier bare en ting, trykk på HD aaaand GO TEAM!

FØR TRENING

i samarbeid med yoplait

Da var jeg klar for ukens tredje økt! Det føles så digg å være skikkelig igang igjen med treningen, og selv om det definitivt er styrkeøkter som er favoritten om dagen - så gjør det ingenting. Det er viktig å fokusere på det man liker best, trening skal jo være en gøy greie - selv om det selvfølgelig er viktig å komme seg ut av komfortsonen også i blant! Men heldigvis er jeg ute på tur i skogen hver eneste dag, så det teller vel litt som cardio det? Bevegelse er gull verdt, uansett om det er en liten rusletur, powerwalk, intervalltrening eller en heftig joggetur. Hva enn du gjør, så teller det :-)WORKOUT READYYOPLAIT DOUBLE 0%

Jeg lader som alltid opp med et lite måltid før jeg skal på trening. I dag ble det Yoplait sin bringebær yoghurt, med oppkuttet banan og norske jordbær. Denne kombinasjonen er helt fantastisk god! Og dersom du vil gjøre det enda mer snacksy, tar du over litt honning. Mmmm! Har dere smakt denne pakken med yoghurt, forresten? Her får du både bringebær og jordbær. To av hver! Jeg liker begge godt, men holder en liten knapp på bringebær faktisk ;-) Den er så frisk og god! Et par beger av disse med banan og bær, er helt perfekt for å få energi og fylle magen litt før man skal på trening. Et lite, smart og superdigg mellommåltid!

SAMMEN ER VI BESTFRIENDS FOR LIFE

Jeg blir helt varm i hjertet av å se gårsdagens bilder, fy søren - FOR en kveld vi hadde! Disse fire folkene kunne jeg hengt meg hver eneste dag i resten av mitt liv, uten å gå lei. Og jeg er sikker på at vi hadde hatt det like gøy hver eneste gang! Dessverre er det ikke like lett å samle alle så ofte som man skulle ønske, Tom Erik bor i USA og lever ut drømmen sin som profesjonell skater, mens Stian tar verden med storm og bare er helt rå i jobben sin som tourmanager. Begge to er så utrolig flinke, og jeg digger disse gutta så uendelig mye! Samme med Hilde og Per Øystein, som er det beste paret jeg vet om. Visste dere at de møtte hverandre gjennom meg og Stian? Første gang jeg møtte Pøggen (vi kaller han det), sa jeg til han at han bare måtte møte den fine bestevenninna mi. Og siden den gangen ble det full klaff og snart har de vært kjærester i ett år. Helt fantastisk koselig! Planen var vel egentlig at vi skulle bli en firkløver, meeen Reinhartsen og Andersen klarte ikke heeelt å finne ut av ting. HAHA! Det var jo godt den ene halvparten av kløveren vår klarte å roe seg ned ;-) En ganske morsom historie å se tilbake på, jeg ler meg ihjel av bare tanken! Nå er vi back on track, og jeg gleder meg maks til flere fine minner sammen. Sammen er vi best!
HAPPINESS ALL THE WAY

Venner betyr virkelig hele verden for meg, og er det noe jeg er takknemlig for - så er det å alltid ha så fine folk rundt meg. Det er så viktig hvem man velger å omrige seg med, det påvirker humøret og livet generelt. Det å velge mennesker som løfter deg opp, inspirerer deg og heier på deg - det er så uendelig viktig! Livet er ikke en fest hver dag, men hvis man henger med folk som vil deg godt og backer deg opp - da blir ting lett som en lek! Det er så viktig å ta vare på de rundt seg, skape nye minner man kan se tilbake på og bare kose maks når man kan. Nei, jeg er heldig jeg! Måtte livet alltid være så bra som dette

BY-ONSDAG

For en herlig onsdag jeg har hatt i dag sammen med to av de jeg er aller mest glad i! Min kjære Tante kom fra Arendal, for å bruke formiddagen sammen med meg og Mommo  Så vi dro ut for å spise lunsj, og valget mitt falt som alltid på burger. Hver gang jeg er på denne plassen spiser jeg alltid det samme, den er bare så latterlig god med søtpotet frisene at jeg klarer ikke dy meg! Så tenker jeg alltid at jeg skal bestille sashimisalaten, men ombestemmer meg hver eneste gang servitøren kommer å spør hva jeg vil bestille... Haha! Alt for godt til å klare å holde seg unna ;-)

BURGERS AND FRIES

Som om ikke denne latterlig gode maten var nok, fikk jeg jammen meg fine gaver også i dag! Både Mommo og Tante ville gi meg innflytningsgave, så jeg dro inn på Høyer og fikk velge det jeg ville. Voluspa duftpinner fra Tante og den fineste blå sommerskjorten fra Day i gave fra Mommo. Blir så glad, jeg er heldig altså! Nå skal jeg straks videre igjen, Stian kommer å henter meg og vi skal på premierevisning av Audi Q2 og Q5. Gleder meg :-)

UTE PÅ NYE EVENTYR

EN DAG I DYREPARKEN

I går hadde jeg en helt magisk dag sammen med denne fine gjengen i Dyreparken! Som vi koste oss altså  Det aller gøyeste var faktisk disse dådyrene, som var så tamme og virkelig bare ville være sammen med oss. Det var all fun and games, helt til Hilde fant ut av at den ene bambien ville sutte henne på hånda. Og hun bare "se, han sutter på meg!" med hånda laaangt inni munnen hans. Men plutselig tok den lille rampen tak og beit henne i fingrene. Altså, jeg trodde jeg skulle krepere av latter! Lurer på hvordan fingeren hennes ser ut i dag? Jeg tipper den er ganske hoven.. Haha!


B A M B I

Er ikke dådyr bare de skjønneste dyrene? Den lille smeltet hjertet mitt helt! Se de tynne beinene da?! Noe så nydelig og uskyldig.. Vurderte om jeg skulle kidnappe den med meg hjem, hehe. Lille tassen! Takk for en superfin dag til de herligste folkene - Hilde, Marthe, Per Øystein, Kathrine og Daniel  Dere er gull!

Video: Svar del 1

Da har jeg filmet første del av spørsmålsrunden! Jeg blir litt usikker på om dere syns dette er kjedelig, og heller vil ha det i tekst? Fortell meg gjerne :-) Jeg maser jo hull i hodet på meg selv med snakkingen, i tillegg er denne filmet med iPhone - så det blir litt dårlig kvalitet. Beklager det! Og btw, jeg mener selvfølgelig ikke at jeg føler x-en min er tvillingen min. Altså, hva er galt med meg og formuleringene mine? Jeg dør helt av den kommentaren der! Tenker i kjent stil ikke før jeg snakker, blir helt matt.. Haha! Men here we go, liker dere det - så kommer det film med svar igjen fortløpende

DETTE GLEDER JEG MEG TIL

SOMMER PÅ BRYGGA: I kveld begynner endelig livekonsertene på Fiskebrygga, og jeg syns det er så innmari koselig! Da kommer det en haug av båter som legger til kai, hele brygga er fylt med glade mennesker og det er bare topp stemning hele veien. Nei, sommer i Kristiansand er virkelig det beste som finnes!

PALMESUS: Nå er det bare 10 dager igjen til min kjære Wulff kommer på besøk, og vi skal danse natten lang på Palmesus. Altså, jeg gleder meg så sykt mye! Ikke nødvendigvis til selve festivalen, men egentlig bare hele settingen. Gode venner alle veier, fest, moro, bra musikk og stemning. Men mest av alt, ser jeg frem til å få Ida på besøk! Nå føles det som en liten evighet siden vi kom hjem fra Gran Canaria, så det skal virkelig bli digg med en skikkelig kvalitetshelg igjen.

HAGEMØBLER: Hagemøblene mine skulle kommet for lengst, men en feil har selvfølgelig skjedd - så jeg tror ikke de kommer før i slutten av måneden. Men så lenge de er her til Palmesus begynner, skal jeg si meg strålende fornøyd! Jeg har store planer om tidenes koseligste ballkong i sommer, og jeg er så glad for at den endelig er stor nok til at jeg kan gjøre det skikkelig :-) Rottingmøbler, plante fint og henge opp masse lysslynger. Da blir det koselig å sitte ute på sene sommerkvelder, ja!

BÅTTURER OG VANNSPORT: Vi har jo nettopp fått ny båt, så ingen tvil om at det skal bli mange fine turer i den fremover. Og så vil jeg gjøre mye vannsport, wakeboard, ring eller vannski, you name it - jeg elsker alt! Samt vannscooter da, ingen tvil om at dette skal leies flere ganger i sommer. Det er ingenting som fine dager på sjøen med venner og familie! Men det må bli litt action, hvis ikke kjeder jeg meg selvfølgelig halvt ihjel og blir rastløs.. Haha!

JENTETUR: Forhåpentligvis stikker jeg og Ida på ny jentetur allerede i August, og herregud som jeg gleder meg! Jeg kan ikke si så mye enda, men om ting går som vi håper - får vi besøkt alt fra Cannes til Santorini. For en glede! Nøyaktig reiserute og når vi drar er ikke spikret enda, men jeg håper veldig at vi kan få det til slik vi håper!

SOMMER I LEILIGHETEN: Jeg føler seriøst jeg er på en evigvarende ferie i Spania akkurat nå, haha! Jeg kunne virkelig ikke tenkt meg å tilbringe sommeren andre plasser enn hjemme, slik er det vel når man nettopp har flyttet inn i nytt og bare stortrives. Jeg skulle jo egentlig ikke overta før 1.juli, så det at jeg fikk den en måned før tiden - føles bare helt sykt bra! Da får jeg en fin sommer her, hvor ting er på plass og jeg endelig kan invitere på besøk.

WEEKENDTUR: Denne sommerne har jeg planer om ha flere helgeturer til venner :-) Trondheim, Bergen og Oslo står på planen. Satser på jeg finner tiden til å gjennomføre alt, det er jo så gøy å ta helgeturer hit og dit!

HJEMMELAGET BURGER

Happy Monday, dere! Jeg har storkost meg med besøk av Tone i hele dag, ordentlig kjekt med besøk av bestisen, spesielt når regnet plasker ned utenfor  Jeg var sulten som en ulv etter ukens første treningsøkt, så jeg tenkte jeg skulle lage en ekstra god lunsj til oss. Da falt valget på hjemmelaget hamburger, og det var helt fantastisk godt!HAMBURGER TIL TO PERSONER:

En pakke karbonadedeig  En halv løk  En chili Ett egg 1 ts hvitløkspulver Salt & Pepper

Ta alt i en bolle, og mos med stavmikser til du får en jevn masse. Ta så deigen i hendene, og fordel til fire hamburgere. Stek i smør i panna til burgerne er helt gjennomstekte, før du legger på ost og lar de stå til den er smeltet.

DRESSING:

Lettrømme Piffikrydder Paprikakrydder

Bland alt sammen, smak til og voila - du har min absolutt favoritt dressing. Denne er så god!

TILBEHØR:

En avokado, salat, mais, rødløk, agurk og ost.HOMEMADE BURGERS

Dette var en lunsjfest uten like! Skikkelig godt med chili i burgerne, det må dere prøve, da blir de spicy og ekstra smaksrike :-) Jeg hadde ikke tid til å bake brød selv i dag, så da falt valget på fullkorns polarbrød. Det fungerte helt supert, og var virkelig helt perfekt som hamburgerbrød! På bunnen smurte jeg en halv avokado, toppet med salat, mais, rødløk og agurk. Og den beste dressingen, selvfølgelig! Tror jeg brukte 15 minutter på å lage dette, jammen ikke verst for et så godt måltid. Anbefales

UKEN SOM GIKK

UKENS BESTE DAG:

Her er det vel ingen tvil! Tirsdag var den beste dagen :-) Da var vi på vannscooter hele dagen, og det var seriøst så latterlig gøy! Jeg valgte dessverre litt feil dag å leie scooter på, himmelen var dekket med skyer mesteparten av tiden og det blåste ganske heftig - men det gjorde likevel ingenting! Det er nemlig umulig å ikke ha det gøy når meg og Stian kommer sammen. Han er definitivt den personen jeg kjenner som er mest lik meg - livsglad, full av energi og så girer vi hverandre så opp at vi nesten fyker til himmels.. Haha! Uansett, vi kjørte rundt på bølgene blå i syv timer, stoppet innom båtkiosken for å kjøpe pølser og brus, før vi kjørte videre igjen. Skikkelig bra dag! Jeg har altså så lyst på vannscooter, så er faktisk litt i tankeboksen om jeg skal kjøpe en. Men det blir nok ikke før neste år, i mens får jeg heller leie, og få fingeren ut på å få tatt båtlappen.

UKENS SOMMERLÅTER:

SNBRN - Gangsta Walk feat. Nate Dogg
Walk The Moon - Work This Body
Luke Christopher - Lot To Learn
David Guetta ft. Zara Larsson - This One's For You
MKTO - Bad Girls

UKENS HØYDEPUNKT:

At leiligheten endelig begynner å komme seg! Det var levering av sofa, masse pynt kom på plass og endelig ser det ut som et hjem her. Nå er det bare småting som gjenstår før jeg kan vise dere hele cribben. Det føles så bra å endelig snart være ferdig! Jeg er en av de som ikke klarer å holde på i evigheter med innreding, jeg vet hva jeg vil ha - og da skal det komme på plass innen relativt kort tid. Det verste jeg vet er å ha det halvveis rundt meg! Nå skal det bli godt å snart være ferdig :-)UKENS FAIL:

Jeg hadde jo endelig bestemt meg for å gi Game Of Thrones en sjanse, men det ble med 25 minutter inn i første episode. Altså, for det første kuttet noen i serien av tungen på en stakkars gutt fordi han hadde dårlig sangstemme, i tillegg til at jeg fikk helt vondt i hjertet av å se på dyrene i serien. Jeg syns nemlig ikke noe om måten de behandlet hestene på! Haha, jeg ler jo litt nå - men jeg ble helt dårlig jeg.. Nei, jeg tror ikke den serien er noe for meg altså!

UKENS CRAVINGS:

Vannmelon, yoghurtis, norske jordbær og søtpotetfries. Mmmm!

UKENS HISSIGPROPP:

På torsdag klarte jeg å miste nøkkelen min. Lite kult etter å kun ha bodd her i ti dager, så jeg ble så oppgitt at jeg måtte bare grine litt. Jeg hadde vært å kjøpt meg sushi, men kom meg jo ikke inn igjen - så jeg spiste sushien min i garasjen mens jeg vurderte hva jeg skulle gjøre. Etter en tur på politistasjonen for å høre om de hadde fått inn en nøkkel og to timer med leiting - bestemte jeg meg for å ringe Knollen som har ekstranøkkel. Vel, han var på trening og hadde ingen planer om å kjøre ned med nøkkelen til meg. Øyvind orket ikke snakke med meg en gang så oppgitt han var over meg, og de sluttet begge å ta telefonen når jeg ringte. Er det mulig så dårlig gjort? Jeg var jo helt desperat der jeg stod ute i regnet! Så jeg ringte mamma, som sa jeg måtte forstå at de ikke kunne slippe alt de holdt på med hver gang jeg mistet husnøkkelen. I tillegg la hun til at jeg måtte vurdere en tur til legen..... Nei, bare nei! Jeg trenger vel ikke si at jeg fikk totalt sinneannfall etter forslaget hennes? Ingen svarer meg på telefonen, mens morra mi vil sende meg til legen for å fikse meg. Jeg var så sur og lei meg at jeg var sikker på jeg skulle eksplodere. Haha, herregud! Jeg kom meg inn til slutt, fikk heldigvis hjelp av styret i leilighetskomplekset og ble låst inn av noen som hadde nøkkel til alle leilighetene. Ikke sånn kjempegøy etter å ha bodd her så kort tid, men satser på at dette blir første og siste gangen, slik at ikke mamma tvangsinnlegger meg. Lovt å leve i troa, si..

DEILIG SOMMERLAKRIS

PEACH CHOCOLATE COATED LIQUORICE

HVIT SJOKOLADE, LAKRIS & FERSKEN

Denne lille saken her må dere bare prøve! Jeg var (som alltid...) innom Hansen & Co på fredag for å kjøpe ting til leiligheten, og kom over denne supersøte boksen fra Lakrids. Jeg har lenge vært fan av disse lakrisboksene, men denne sommervarianten hadde jeg til gode å smake på. Så jeg plukket den med meg hjem, og hadde egentlig planer om å ha de lekre kulene liggende i den fine bollen min på bordet, litt til pynt og litt til snacks for gjester. Men den planen gikk mildt sagt rett vest, etter en lakriskule var jeg helt frelst og boksen ble flaut fort tom. Altså, det var jo umulig å stoppe! Fy søren, dette må være noe av det beste godteriet jeg har smakt! Søt lakris dekket med hvit sjokolade og fersken. Det høres kanskje en smule spesielt ut, men jeg lover deg - kombinasjonen er virkelig helt magisk! Mmmm..

SUMMERPARTY LOOK

God søndagsmorgen, dere  Jeg våknet så alt for tidlig av Milo som stod å dunket hodet sitt i soveromsdøren min, så da var det vel bare å komme seg opp. Lille sjefen som tydeligvis ikke er 100% happy med å sove på eget rom enda.. I natt hadde han klart å legge seg opp i skuffen på gjesterommet, på et pledd som lå der. Altså, er det mulig? Alt for å ikke sove i sengen jeg har kjøpt til han, som er en menneskeseng av alle ting med bedre madrass enn det jeg har.... Haha! Uansett, i går var en superfin lørdag som inneholdt alt mulig :-) Først fikk jeg shootet en haug av bilder til bloggen, før jeg dro på norgescup i cross sammen med familien for å heie frem Torjus som kjørte. Cross må være den kuleste sporten jeg vet om, det er så rått! Og når kvelden kom, var det sommerhygge med gode venner som stod på menyen. En herlig lørdag fra morgen til kveld! Hva har du brukt dagene til?


THE LITTLE BLACK ONE


kjole & sko nelly / YSL veske

TANKESPINN EN FREDAGSKVELD

Fredagskveld. Jeg sitter her i leiligheten min, og følte for å skrive litt til dere. Jeg skal ærlig og stolt innrømme at denne leiligheten er et resultat av flere år med hardt arbeid. For meg, er dette en drøm som har blitt en virkelighet. Jeg er heldig, og selv om jeg stadig føler meg som tidenes kløne som får til de rareste ting - er det ingen tvil om at jeg også har hatt en god dose flaks. Flaks, kombinert med en beinhard stå på-vilje og en jentedrøm jeg hadde store planer om å gjøre til realitet.

For snart ni år siden startet jeg blogg, jeg var 17 år gammel og gikk på videregående skole. Livssituasjonen min da var totalt annerledes enn det den er nå. Liten jente, store drømmer. Jeg ble ferdig på skolen, ante ikke hva jeg ønsket videre. Det eneste jeg visste med sikkerhet, var at det såkalte A4 livet skremte meg. Jeg elsket å skrive. Bloggen ble mitt eget lille magasin, hvor jeg koste meg glugg ihjel og delte hverdagen min med en liten leserskare. Raskt fant jeg ut av at dette kunne bli noe mer. Noe bedre, noe større! En dag kom jeg hjem til mamma, og sa at jeg skulle bli toppblogger. Hæ, svarte mamma? Gi meg et halvt år, så skal jeg ha en av Norges største blogger, var svaret hun fikk. Jeg trengte ikke en gang dette halvåret jeg hadde gitt meg selv. Jeg trengte tre måneder, og før jeg visste ordet av det var jeg på landstoppen. Siden den gangen har ballen rullet, ting har vokst i rekordfart, lesertallene mine har mangedoblet seg og jeg driver i dag mitt eget AS med millionomsetning. Om jeg er stolt? Selvfølgelig er jeg det. Dette var drømmen min, og til tross for at de fleste lo av meg som en smågal 17 åring som ikke ville gjøre som alle andre - visste jeg hele tiden at jeg en dag skulle vise dem.

Jeg har vært heldig. Jeg har hatt foreldre som har støttet meg hele veien, de har satt seg inn i jobben min og prøvd å forstå bransjen jeg er i. En bransje som for få år tilbake, ikke en gang eksisterte. Uten familien min, ville aldri dette fungert for meg. Støtten deres betyr alt for meg, de backer meg hele veien og er mine absolutt største støttespillere. Jeg er glad jeg valgte å følge drømmen min, at jeg hadde guts til å satse - uten å se meg tilbake. Jeg lurer på hvor jeg hadde vært i dag om jeg hadde gjort det som var forventet i samfunnet, og ikke gått min egen vei? Jeg aner ikke. Men en ting er sikkert, jeg ville ikke vært like lykkelig og selvstendig som det jeg er nå. Jeg har verdens beste jobb. Jeg kunne ikke drømt om en bedre hverdag, en bedre livssituasjon eller en bedre arbeidsplass. Jeg er evig takknemlig for her hvor jeg har landet den dagen i dag. Jeg har lært mye, jeg har tabbet meg ut og jeg har også gjort feil - men jeg har aldri tapt. Jeg har lært, og prøvd å gjøre det bedre. Man vil alltid feile, men det handler av å ta lærdom av de knallharde steinene som man møter på veien sin og gjøre alt man kan for at veien skal bli litt lettere å gå. Jeg har aldri sett meg tilbake, ønsket jeg valgte annerledes eller angret på drømmen jeg hadde om å leve av det jeg elsker å gjøre. Det er med hånden på hjertet det beste valget jeg har tatt i hele mitt liv.

Om du har en liten gründer i magen - go for it! Lag deg en slagplan, gi deg selv tidspress og smør deg med en solid dose tålmodighet. Det å starte for seg selv er kanskje ikke kult fra begynnelsen av, det er ingenting annet enn blodslit - men når du først får det til og drømmen din blir til realitet - da smaker det bedre enn du noen gang kunne forestilt deg. Ingenting i livet er gratis, men det er søren så digg når det først smeller, ballen begynner å rulle og du forstår at nå har du oppnådd det du har ønsket. I et samfunn hvor ting gjerne er A4, så er det kult å stikke seg ut litt. Jeg er glad jeg gjør min egen greie. Det er langt i fra en vanlig jobb, men det er verdens beste jobb. Det er min jobb. Og jeg elsker den.

THEM NAILS

MATTE WHITE

Etter to uker med flytting, bæring og montering av møbler - var neglene mine mildt sagt katasrofe. Flaks for meg at bestevenninna mi er verdens flinkeste, og tok seg tid til å fikse meg i dag! Denne gangen gikk jeg for helt matte hvite negler. Ble det ikke fint? Perfekt til sommeren! Bare så synd at de ikke er hvite så alt for lenge, Hilde pleier derfor å gi meg forbud om nettopp denne fargen. Men heldigvis fikk jeg viljen min i dag, og jeg er riktig så happy med resultatet ;-)

I kveld står det tacofredag på planen her hos meg, mums! Hva skal du bruke kvelden til?

ASK ME ANYTHING

Nå er det en god stund siden jeg har hatt spørsmålsrunde, så jeg tenkte å kjøre på i dag :-) Svarene vil komme i egne innlegg, og muligens på video. Jeg har ikke helt bestemt meg enda, men dere må gjerne si hva dere ønsker, så skal jeg se hva jeg får til? Om du har noe du lurer på - er det bare til å spør i vei

DETAILS

Jeg tenkte å ønske dere litt velkommen hjem til meg, men bare litt! Jeg er enda ikke ferdig, men nå begynner det virkelig å nærme seg :-) Så jeg tenkte å vise dere litt detaljer fra stue og spisestue.
inneholder ad-links
♥ 
Sofa fra Muuto - Spisestuestoler fra HAY - Hvit pute fra HAY - Rosa pute fra Louise Roe - Fjærlampe fra Vita
Lysekrone fra Menu - Spisestuebord fra Bolia - Pledd fra Lexington - Glasskolber fra Hansen & Co


Dette er virkelig helt fantastisk gøy, og jeg gleder meg som en gal til å vise dere hele leiligheten! Dere skal få se absolutt alt og hvert eneste rom, men det tar litt tid å innrede over 100 kvm. Men innen en uke eller to skal jeg være i mål, så da er det klart dere skal få se :-) I dag har jeg vært rundt med mamma i flere timer, og kjøpt inn en hel haug av nytt, samt litt blomster for å gjøre det litt koselig her. Jeg trives altså så godt, og kan ikke beskrive hvor takknemlig og heldig jeg føler meg over å ha muligheten til å eie denne fine leiligheten. Ingen tvil om at her skal jeg bo, for evig og alltid om det er opp til meg! Home sweet home

HJEMMEKVELD

Endelig har sofaen kommet i hus! Den er så fin at jeg seriøst må klype meg i armen når jeg ser på den

SOFA FRA MUUTO

Jeg skal selvfølgelig vise dere bilder av hele sofaen, men jeg vil gjerne vente til alt her hjemme er ferdig :-) Det skal bli så innmari godt å komme i mål snart, jeg er helt ør i hodet av å ha så mye kaos rundt meg hele døgnet. Er det noe jeg hater, så er det når ting tar tid! Men slik er det, en ny leilighet som skal fylles opp med alt nytt - blir ikke ferdig på en dag eller to.. Men nå nærmer det seg, heldigvis! Det viktigste er at sofaen er på plass, slik at jeg har en plass jeg kan sitte og så blir det litt mer koselig å få folk på besøk. Eirik og Oskar holder på her hjemme hos meg enda, med å henge opp lysekrone, lampe over sofaen og rullegardiner. Snille guttene som hjelper meg, blir jo så takknemlig og glad for at de stiller så opp!

Vi blir nok å holde på i noen timer til, men så fort jeg og gutta er ferdig med å jobbe - så skal jeg uten tvil synke ned i sofaen og ha en skikkelig etterlengtet hjemmekveld. Dette har jeg virkelig savnet! Jeg tenkte å begynne på sesong én av Game Of Thrones, alle snakker jo så sykt om denne serien - så jeg føler jeg må gjøre en innsats med å hive meg på bølgen jeg også.. Haha! Føler kanskje ikke det er helt min type serie, men hva vet vel jeg? Jeg har i hvert fall tenkt å gi den en sjanse! Gleder meg til varm dusj, joggedress og serie. Endelig er det litt mer hjemmekoselig her

Videoblogg: Vannscootertur

God morgen, verdens beste gjeng ♥ Er videoblogg noe dere ønsker mer fremover i sommer? I går fikk jeg filmet en god del til dere på sjøen, og har enda mer klipp som jeg skal se om er brukbart. Film er jo så innmari gøy, så jeg lurer på om jeg skal prøve å få til en eller to i uka fremover! Alt etter hva dere ønsker, selvfølgelig :-) Her kommer en hyggelig stemningvideo fra gårsdagen, med vannscooter og god stemning på sjøen. Hope you like it!

Husk HD for best kvalitet.

JETSKI WITH FRIENDS

BÅNN GASS

For en fantastisk fin dag jeg har hatt! Jeg var så heldig at jeg fikk leid vannscooter, og holdt seriøst på å grine nå jeg så det meldte regn i dag. Så jeg sendte melding til Stian før jeg la meg, med klar melding om at hvis det ble regn - så skulle vi kjøre med paraply. Ut måtte vi uansett! Hva da gira? Haha! Heldigvis lot regnet vente, og selv om det ikke akkurat var sol - ble det en helt amazing dag på sjøen! Altså, jetski er noe av det aller gøyeste jeg vet om :-) Jo fortere, jo bedre - så flaks for meg at vannscooteren hadde over 260 hestekrefter.... Det gikk mildt sagt unna, haha! Nå er Hilde på besøk hos meg, så jeg må egentlig smelle igjen dataen! Men, vi har laget videoblogg til dere - så fort jeg får den redigert ferdig så kommer den ut. Juuuhu!

Hvordan har dagen din vært?


Tre morsomme barndomshistorier

Som ti-åring, hadde jeg min egen klubb. Dere husker TL og Penny-klubben? Disse bokklubbene som sendte oss morsomme pakker en gang i måneden, med av haug av unødvendige ting.. Haha! Til poenget, allerede i denne alderen elsket jeg å skrive - så jeg dannet like greit min egen klubb. Kjendis-klubben! For å markedsføre for denne heftige klubben min, tok jeg meg en solid runde rundt i nabolaget, og presset alle nabojentene til å bli medlem. Det kostet tross alt bare ti kroner, og jeg syklet i tillegg rundt med pakker til "medlemmene" mine to ganger i måneden. Hva disse pakkene inneholdt? En haug av A4 sider med masse stoff om kjendiser, spesielt Mary Kate og Ashley Olsen som jeg var så innmari fan av. I tillegg la jeg alltid oppi litt godteri, samt plakater av kjendiser jeg printet ut fra internett. Tror jeg hadde sånn 15 medlemmer i klubben min i over ett halvt år, og gjett om jeg var fornøyd? Jeg ler meg seriøst ihjel!Jeg og Knollen har ikke alltid vært like gode venner, jeg hadde tross alt vært alene med mamma i syv år før han kom til verden.
Jeg begynte faktisk å hylgrine på ultralyden når legen sa jeg skulle få en lillebror, og skreik ut til hele sykehuset at jeg mye heller ønsket meg en hund! Men til poenget, etter noen år, så skulle jeg endelig få sjansen til å bevise at jeg kunne være snill storesøster, og fikk lov til å passe Knollen i en liten stund mens mine foreldre tok seg en tur. Om det gikk bra? Overhodet ikke. Det endte kort fortalt opp med at min kjære Mofar fikk telefon av naboene våre, som syns det var litt merkelig at de hadde spottet meg som løp rundt i nabolaget iført ikke mindre enn en liten badekåpe, mens jeg jagde lille Knollen som livredd løp i fra meg i bare bleia. HAHA! Tror dere Mofar var happy når han fikk denne telefonen og måtte kjøre opp til oss for å få oss inn i huset? La oss bare si at jeg fikk ikke være barnevakt igjen på en relativt god stund.Da jeg var liten jente, var jeg også verdens mest rastløse sjel. En dag var jeg som alltid ute å lekte i nabolaget, og måtte plutselig veldig på do. Men hadde lille frøken Andersen tid til å løpe inn i huset for å gå på do? Nei. Det jeg derimot gjorde var å løpe opp i gårdsplassen vår, hvor jeg ikke gikk inn i huset - men klatret over gjerdet til fjellet som er på siden av huset vår og dro ned buksene for å tisse. Og hva skjer? Jeg falt selvfølgelig ned, og det ble et drama uten like. Det er tross alt ikke hver dag mamma finner ungen sin på bunnen av et fjell, uten bukse - halvveis bevisstløs...

WEEKEND SHOTS

Fire bilder fra fredagskvelden min, som jeg helt har glemt å vise dere Hilde var på besøk, og vi koste oss maks med masse reker, fersk loff og god drikke. For en hyggelig kveld!
WINE & DINE WITH BESTIE

Denne mandagen har jeg vært litt over alt, jeg har løpt rundt i treningsklær fra 08.00 og frem til nå. Kanskje på tide å komme seg i dusjen? Haha.. Først stod lunsj med superjenta Monique på planen, før jeg hadde en helt rå treningsøkt sammen med Maren Sofie. Koselig å se de begge to igjen! Jeg har også vært på jakt etter rullegardiner til begge soverommene i leiligheten, og endelig er det i boks! Altså, jeg våkner jo 05.00 hver eneste dag nå som det er så lyst ute. Hakket for tidlig, så nå ser jeg frem til å få sove litt lengre fremover :-) Og altså, vet dere hva som skjer i morgen? JEG HAR LEID VANNSCOOTER! Er så gira at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg, og gleder meg ihjel til å ha hele dagen på sjøen. Vannscooter er jo cirka det gøyeste jeg vet i hele verden, så til tross for gode rullegardin - er jeg garantert for høy på livet til å få sove i natt.. Haha! Hvordan har mandagen deres vært, godtfolk? Håper dere alle har hatt en flott start på den nye uka

UKEN SOM GIKK

UKENS LATTERKRAMPE

Altså, fredagen min var bare et eneste stor latterkule, kombinert med en liten dose uflaks! Det begynte med at Sondre tok på seg jobben med å dykke etter Céline solbrillene mine som jeg hadde mistet på sjøen, jeg fikk litt småvondt av han som hoppet ut i det iskalde vannet grytidlig på morgenen for å hjelpe meg... Haha! Hva skal man si? Pluss i venneboka ass ;-) Til tross for Sondre sin gode innsats, så fant vi dessverre ikke brillene. Havbunnen var bare grums, så det var bare til å gi opp og kommet seg ut av vannet. Etterpå parkerte jeg sykkelen min utenfor leiligheten, løp opp en tur for å fylle vann i flaska mi og skulle dra videre på trening. Og hva skjer når jeg kommer ut? Jo, sykkelen er der ikke. Are you kidding with meeee!? Etter en god runde leiting, var det bare å innse at sykkelen var blitt stjelt. Så surt altså! Sykkel må jeg ha, så jeg dro å kjøpte meg ny - med ekstra stor lås. Så nå parkerer jeg den nede i garasjen, bak bilen og låst fast til veggen. Nå burde den vel få ståd i fred?! Nei, for en fredag..UKENS SOMMERLÅTER:

Iggy Azalea - Trouble ft. Jennifer Hudson
Alan Walker - Sing Me To Sleep
David Guetta ft. Zara Larsson - This One's For You
Joel Adams - Please Don't Go
Timeflies - Once In A While
Martin Jensen - All I Wanna Do

UKENS KVALITETSTID:

Forrige uke var så fin og sosial! Det ble fine turer i skogen med Maren, gode treningsøkter med venner, dykketur med Sondre, rekekveld med Hilde, blåskjell på brygga med Marthe og kino med Nina. På lørdag kom også min tante Beate på besøk sammen med mine to fettere for å se leiligheten, så gøy å vise dem frem! I går var det grilling og kanelboller med hele Andersen-klanen hjemme hos familien, og det var helt fantastisk koselig! Jeg har storkost meg og fylt dagene med masse glede :-)

UKENS CRAVINGS:

Alt av skalldyr! Altså, jeg kunne spist skalldyr til hvert eneste måltid. Og norske jordbær, selvfølgelig! Endelig har de kommet i butikken! Finnes det egentlig noe bedre om sommeren? I år har jeg planer om å lage mitt eget jordbærsylt, som jeg kan fryse ned og ta opp gjennom året når jeg får lyst på. Det er jo så godt!

UKENS GLEDE SEG TIL:

Jeg gleder meg mildt sagt til sofaen min kommer... Klør i fingrene etter å få leiligheten ferdig og klar for sommer! Seng i stua er smådeilig det, men nå begynner jeg å bli ganske lei av å ha kaos rundt meg. Kanskje sofaen kommer denne uka? Jeg krysser fingrene! Jeg må også få bestilt bilder til å henge på veggene, det er jo ekko her nå - så veggene må seriøst fylles opp litt.. Haha! Denne onsdagen kommer forresten hagemøblene jeg har bestilt :-) Håper de passer, jeg og målebånd er liksom ikke akkurat bestevenner. Det ble svart kunstrotting med rette linjer og hvite puter, syns det var superfint! Så skal jeg plante fint i blomsterkrukker, fylle opp med masse puter og gjøre det riktig så koselig. Gleeeeder meg!

UKENS KJØP:

En god del nytt til leiligheten blir det naturligvis i disse dager, samt at det har blitt ny sykkel og nytt kamera. Sistnevnte er jeg så glad for, det kommer til å gjøre bloggingen til en fryd fremover! Mitt kjære Canon 6d med verdens største objektiv, er seriøst tungt som en murstein og vanvittig irriterende å henge på skuldra hvis jeg ikke har stor nok veske med meg. Og med den lille snertne saken jeg nettopp fikk meg, blir det mye lettere å få knipset bilder hvor enn jeg er :-)

UKENS FILM:

The Perfect Guy må bli ukens film. Jeg så den i går etter at Marthe tipset om den på bloggen sin, og wow - den må dere så absolutt se! Filmen handler om nydelige Leah, som nettopp har kommet ut av et langt forhold med kjæresten sin. Tilfeldigvis møter hun det som virker som den perfekte mann på café, de får god kjemi og forholdet utvikler seg perfekt. Dessverre skal det fort vise seg at ting er for godt til å være sant, og Leah befinner seg plutselig i sitt livs mareritt. Carter viser skumle, voldelige og syklig sjalu sider av seg, og Leah blir kjent med hans bipolare lidelse som snart vil snu livet hennes på hodet.. Småskummel thriller som gjorde at jeg nesten ikke fikk sove etterpå, hehe.

UKENS OVERRASKELSE:

På lørdag ringte det på døra mi, og hvem står der? Jo, det var blomsterbudet som kom med en helt fantastisk flott bukett med hvite roser. Ble så glad! For en koselig overraskelse, slikt setter jeg utrolig stor pris på :-)


ET LITE SERIETIPS

I natt slukte jeg fem episoder av en helt ny thrillerserie som nettopp har kommet, nemlig Thirteen. Jeg så første episode helt tilfeldig når tv2 sendte den på onsdag, og ble oppslukt fra første minutt. Så sykt spennende! Men nå har jeg i kjent stil rundet hele greia, dette var tydeligvis en miniserie på kun fem episoder. Så jeg tenkte derfor å tipse dere om den, hvis dere vil kose dere med noe spennende på tv i kveld, sånn uten at du blir hektet hele neste uke også... Haha! Perfekt søndagsunderholdning! Denne er virkelig superbra, og så ekstremt spennende! Jeg elsker alt av filmer og serier som handler om kidnapping (med fare for å virke crazy..), så denne passet midt i blinken for meg :-)ONE TO WATCH ON A SUNDAY

Thirteen handler om 26 år gamle Ivy Moxam, som ble kidnappet da hun var liten jente. En dag glemmer kidnapperen hennes å låse døren, og Ivy klarer å rømme etter 13 år i fangenskap i en liten kjeller. Hun får møte familien sin igjen, men har vanskeligheter med å forstå hvor utrolig mye som har forandret seg etter alle årene hun har vært borte. Familien sliter med å forstå henne, og Ivy møter stadig utfordringer. I tillegg er kidnapperen hennes på rømmen, og politiet stoler ikke på historien hennes. Kan etterforskerne stole på henne, hva skjedde egentlig i kjelleren Ivy ble holdt fanget i og har hun utviklet Stockholm syndrom ovenfor kidnapperen sin? Alle episodene finner du på TV2 sumo, eller du kan se en gang i uka når den blir sendt på TV.


bilder lånt av BBC

SOMMERMODUS PÅ BLOGGEN

Jeg føler jeg ikke har gjort annet enn å være med venner, spise skalldyr, drikke bulmers og kose meg denne helgen! Og det betyr vel ikke annet enn at det har vært en alle tiders helg? Som jeg har kost meg! I går hooket jeg opp med Borge, og tok turen til Fiskebrygga for et godt måltid blåskjell. Det ble en haug av skravling om sommerplaner og litt tanker om fremtiden - jeg er i en periode hvor jeg er så sykt motivert, så da måtte jeg mase hull i hodet på Marthe om alt jeg har lyst til å gjøre. Haha! Vi har blant annet lagt morsomme sommerplaner om å leie oss vannscooter, ha en bloggers night out sammen med vår kjære Geir og masse annet spennende jeg håper vi får i boks. En ting er sikkert, sommeren 2016 skal bli en for historiebøkene!

VACAY MODE ON THE BLOG

Nå er helgen omsider over, og jeg tenkte å dele en liten ting med dere! Jeg setter bloggen i sommermodus! Hvordan høres det ut? Jeg har kjøpt meg en mindre versjon av speilreflekskameraet mitt, slik at det skal bli lettere å ta bilder hvor enn jeg er. Så i tiden fremover nå, blir det fokus på sommeren min og hva enn jeg måtte finne på. Litt sommerferie, men uten at det skal gå ut over bloggen selvfølgelig! Fremover vil det derfor komme mellom 1-3 innlegg daglig, alt etter hva jeg har tid til og hvor mye jeg har å dele. Blir godt for meg også å koble av litt, og kanskje dele enda mer fra selve hverdagen. De fleste jeg jobber med nå er i feriemodus selv og går straks ut i fri, sommeren er lavsesong for meg som blogger, så da ser jeg ingen grunn til at jeg skal sitte å stirre på en mailboks som ikke er like aktiv som den pleier eller stresse meg ihjel med ting som ikke er nødvendig. Og med et kamera som kan bli med meg over alt, tror jeg dette skal bli veldig gøy ! Hvordan syns dere det høres ut? Håper dere er like positive som meg, og så gleder jeg meg til å dele MASSE sprell med dere fremover :-)

FROKOSTRUNDSTYKKER

Her startet jeg dagen med hjemmebakte rundstykker, som tok meg cirka fem minutter å lage! Jeg har delt denne oppskriften før, men etter antall screenshots på snapchat - tenkte jeg kanskje at dere ønsket oppskrift igjen? En gammel slager jeg aldri går lei av! Et godt tips kan være å doble oppskriften, så fryser du ned det som er igjen! Perfekt å ha med seg på jobb som ekstra digg nistemat, eller varme opp i ovnen når du har lyst på en skikkelig god og sunn start på dagen :-)MINE FAVORITT
FROKOSTRUNDSTYKKER ÅTTE HJEMMEBAKTE HERLIGHETER

2 egg 250 gr cottage cheese  250 g havregryn  1 ts bakepulver  Salt

Forvarm ovnen til 200 grader. Legg alt av ingredienser i en bakebolle. I stedet for å blande rundt, tar du en stavmikser oppi og moser alt sammen helt til det blir en fast og fin deig. Så ruller du sammen til rundstykker, og plasserer de på et stekebrett. Stek så på midterste rille i ovnen, i cirka 20 minutter. Steketiden kan variere litt, i dag stod mine i 25 minutter, og de ble helt perfekte. Om du ønsker, er det også supergodt å strø litt linfrø og solsikkefrø over rundstykkene, før du steker dem :-) HÅPER DET SMAKER
♥ 

DEN BESTE STARTEN PÅ DAGENONE HAPPY MORNING

Det aller beste jeg vet er å starte dagen med en lang tur i sola! Jeg liker å gjøre det med en gang jeg våkner - hoppe rett i tightsen, snøre på joggeskoene og ta med en energidrikk i hånda. Kristiansand er virkelig den beste byen på denne tiden, og nå som har jeg flyttet inn i ny leilighet, føler jeg nesten at jeg er i Spania på ferie! Haha.. Alt er veldig uvant enda, men som jeg koser meg! Nå håper jeg bare sofaen min kan komme til neste uke, slik at jeg endelig kan få gjort siste finish på innredningen og snart vise dere er ferdig resultat. Uansett, i går tok jeg med kamera på min lille morgentur, og tenkte jeg ville vise dere bildene :-)
Nå skal jeg bake rundstykker til frokost, og få unnagjort til jobb mens de står til stekning. Så blir det deilig lørdagsfrokost med nystekte rundstykker, ovnsbakte egg og sjokomelk. Lørdager altså, det er så digg med helg

NUTELLA PANCAKES

I dag tenkte jeg å komme med tips til en kul dessert til helgen! Hjemmelagte pannekaker med nutella i midten, sammen med jordbær og banan på et grillspyd. Altså, YUM! Dette var helt nydelig godt, og skal definitivt lages flere ganger :-)

LETS MAKE SOME PANCAKES

2 ss sukker 6 egg 5 dl melk 5 dl hvetemel 50 g smør

Supergode pannekaker, som passer perfekt til helgekos! Start med å piske sammen egg, sukker og melk, før du tar i hvetemel og smeltet smør.  Sett pannekakerøren i kjøleskapet, og la den stå å svelle i en time - før du steker i smør i en stekepanne.

HAPPY FRIDAY

Du får ganske mange pannekaker av denne røren, så det er helt opp til deg om du vil bruke alt sammen på spydene! Jeg lot de avkjøle seg helt, før jeg begynte på desserten. Jeg smørte et greit lag med nutella over pannekaken, før jeg delte den opp og kuttet i biter sammen med frukt - før jeg tok det på grillspydene. Hvor digg så ikke dette ut, dere? Perfekt å kose seg med nå i helgen, og jeg skal garantere deg at dette faller i smak hos både liten og stor!

God fredag, jeg håper du får en super start på helgen

ET HELT HALVT ÅR

Du vet filmen du så dagen før var bra, når du våkner opp dagen etterpå og fortsatt er hoven rundt øynene... Altså, for en film Me Before You var! Jeg har jo lest boken, og av bare den ble jeg helt oppslukt. En av de fineste bøkene jeg har lest, og filmen? Absolutt en av de aller beste jeg har sett. Denne må dere bare se, jenter! Jeg syns jo den er så fin og trist, men skal ikke si mer slik at jeg røper noe for dere. Ved siden av meg i salen satt det forresten en gammel mann, som var på denne filmen helt alene. Og da fikk jo jeg så vondt av han! Typisk meg å begynne med å la tankene spinne med en gang, så jeg satt jo å var lei meg fordi jeg var redd han var ensom og grublet på om jeg skulle spørre om han ville ha godteri av meg. Det er fult lov å gå på kino alene altså, men jeg er bare alltid så redd for at andre skal føle seg alene. Håper ikke han var det

MOVIENIGHT WITH MY GIRL

Nå skal jeg straks til Fiskebrygga, etter mitt lille stunt der på lørdag, gikk jo brillene min på sjøen og sank til buns. Heldig som jeg er så vil min gode kompis Sondre prøve å dykke de opp! Hvor snilt er ikke det da? Håper vi finner de, selv om jeg har mine tvil. Var så glad i de brillene, i tillegg var de ganske dyre - så jeg tenker det ikke skader å gjøre en skikkelig innsats for å finne de før jeg eventuelt må kjøpe nye. Haha, er det muuulig! Ønsker deg en super start på fredagen, endelig er helgen her

TOK MEG EN TUR TIL USA

Etter å ha trent og jobbet på spreng i hele dag, fant jeg ut at jeg skulle unne meg en liten powernap i senga før turen gikk videre. Nå har jeg nettopp våknet, så jeg må bare beklage eventuelle skrivefeil - jeg er helt i tåka! Jeg hadde nemlig den sykeste drømmen om at jeg var på tur i USA, på date med Matt Bomer og besøkte farmen til Mc Donalds sammen med han på en av våres mange utflukter (kjærester vettuuu...). Så våknet jeg da, og sistnevnte er muligens det mest grufulle stedet jeg har vært på. Ever! Det hjalp liksom ikke at Bomer var ved siden av meg en gang... Haha! Nå skal jeg prøve å komme litt til hektene her, så må jeg gjøre meg klar til kvelden. Vi skal se Et helt halvt år, og jeg gleder meg så sykt! Er det noen av dere som har sett den allerede? Jeg har jo lest boka, så her er forventingene skyhøye :-)


hm bukse + jakke / bianco sko / ray ban solbriller

KAN VI SLUTTE Å SNAKKE OM KROPP?

La meg bare begynne rett på sak. Kan vi slutte å snakke om kropp, bikini og jeg-bruker-bikini-med-stolthet-selvom-jeg-har-tyve-kilo-for-mye? Fy søren, jeg er så drita lei av denne "trenden" som sprer som ildt i tørt gress. Jeg kan faktisk ikke beskrive sterkt nok hvor lei jeg er av snakk om kroppspress, og kropp generelt. Er det virkelig slik at man er så vanvittig fornøyd med seg selv, hvis man hver eneste gang bikinien er på, føler et behov for å påpeke for gang nummer 23 på instagram du elsker kroppen din selv om du har noen ekstra kilo og rumpa full av cellulitter? Det virker jo så mot sin hensikt at det blir ingenting annet enn dumt. Vet du hvorfor jeg tror du gjør det? Jeg tror du gjør det for å komme andre i forkjøpet, fordi du er usikker og redd for å få kommentarer på nettopp hvordan du ser ut. Men du burde ikke være usikker på deg selv, og bruke hele dagen til å tenke på hva du skal skrive under instagrambildet ditt. Du burde kose deg i sola, og i stedet for å skrive en novelle om alle dine feil, hva med å skrive at du nyter en fin dag på stranda? For hvis du faktisk poster dette bildet uten å skrive en lang greie om alle dine feil, da skal jeg garantere deg at du oppnår en mer positiv effekt.

Den siste tiden har jeg blitt skikkelig lei av fokuset på kropp, og jeg forstår virkelig ikke hva som er problemet her. Jeg snakker spesielt om disse som stadig søker oppmerksomhet med å kle av seg, skrive at de stolt traver rundt i bikini (og selvfølgelig legge til at det blir gjort selv om de har x-antall kilo for mye..) og konstant rettferdiggjøre hvordan de selv ser ut. Jeg forstår virkelig ikke greia? Og lurer på hva i alle dager det er som skjer? Er du fornøyd, så vær fornøyd da! Ikke legg til hver eneste forbanna gang at dette gjør du stolt som en hane selv om du selv mener at du er småtjukk. Igjen, du går mot poenget du prøver å få fram. Hva med å bare bruke bikini slik de fleste av oss gjør, holde kjeft om dine egne feil og faktisk fremstå så stolt som du selv sier du er? Det er ingen grunn til at du skal rettferdiggjøre din egen kropp og ditt eget utseende. For vi er alle fine nok som vi er! Og når ble bikini i det hele tatt et samtaleevne? Det er i hvert fall det siste jeg og vennegjengen min snakker om.

Jeg vet ikke helt hvor dette kommer fra, for her hvor jeg bor - er slike ting ikke en gang et tema. Når ble det sagt at overvektige ikke kan gå i bikini? Og når har det liksom blitt sagt at folk med celluitter ikke kan bruke shorts? Det er jo bare tull, og personlig mener jeg at det kun sitter i hodet på de som skriver disse innleggene! For en god del år tilbake, så veide jeg laaangt mer enn det jeg gjør nå, men jeg brukte søren meg bikini og shorts i denne tiden også uten å snakke meg selv ned. Jeg var like lykkelig da, som det jeg er nå! Kropp er kropp. Bikini er bikini. Når skal folk forstå at det siste som betyr noe i verden, er kropp? Om vi lærer oss å fokusere på det som virkelig betyr noe, vil fokuset snu. Det som gjelder er å trives med seg selv, omrige seg med mennesker man er glad i og bry seg om det som faktisk er selve livet.

Så hold kjeft, slutt å la kropp overta hverdagen din og nyt heller sommeren med den beste samvittighet. Bruk bikinien din, ta fine bilder av deg om du ønsker det og være fornøyd. Ja, man burde faktisk være fornøyd med seg selv - uten å konstant påpeke feil for å rettferdiggjøre hvordan man ser ut. God sommer, a!

VIL DU BLI BRUN I SOMMER?

annonse

Det er tropesommer i Norge! Hvor fantastisk er ikke det? Parkene og utesevering her i byen har vært stappet til randen av glade mennesker som slikker sol og nyter dagene. Og slike ting gjør meg virkelig happy! I dag pakket jeg selv strandbaggen, og dro på badetur sammen med Maren :-)

GET YOUR TAN ON

Jeg har vært så heldig at jeg har fått beholdt brunfargen jeg tok med meg hjem fra USA og Spania. Dette er faktisk første gangen jeg har solt meg siden jeg kom hjem for cirka to måneder siden, men likevel vil jeg si at jeg er brunere enn de fleste. Og det er ingen tvil om hvorfor, den betakaroten jeg bruker gjør at brunfargen ikke slipper taket med det første! Ei venninne av meg fortalte meg her om dagen at hun har vært plaget med soleksem, og jeg måtte selvfølgelig snakke hull i hodet på henne om hvor viktig det er at hun tar denne type betakaroten nå på sommeren. For det er faktisk så ekstremt bra! Jeg var plaget med det samme selv tidligere, men etter at jeg begynte med denne, er det med hånden på hjertet forsvunnet helt. Slutt på irritert hud og røde prikker på brystet som klør som bare juling. Yay! Ikke bare blir du brun så utrolig mye raskere, men du beskytter huden, brunfargen blir helt fantastisk dyp og fin, samt at fargen sitter som et skudd.


BESTILL BETAKAROTEN HER

Jeg har ingen lokketilbud på pris til dere her, en boks med betakaroten koster 149,- og det syns jeg selv er en helt fair pris på et såpass bra produkt! Jeg har prøvd en haug av betakaroten i løpet av årene, men det er en grunn til at det er denne jeg har sverget til i to år nå. Good For Me banker konkurrentene sine ned i støvlene, selv uten sleipe lokketilbud - men med råbra kvalitet og super kundeservice. Så om du vil få din livs fineste brunfarge i sommer er det bare å få bestilt, ta en tabelett hver morgen og kose deg i sola (sammen med solfaktor og solvett, selvfølgelig)! Du må gå på tabelettene i cirka en uke før du merker effekt, så her er det bare å hive seg rundt, jenter. Det er enda ikke for sent å få begynt

HER KAN DU FØLGE MEG

Jeg har hele tre kanaler du kan følge meg på, sånn utenom bloggen :-)
I dag tenkte jeg å fortelle dere litt om de!
FACEBOOK - KRISTINAANDERSEN.NO

Her legger jeg alltid ut de nyeste innleggene mine slik at dere blir mer oppdatert, deler filmer som ikke kommer på bloggen og litt mer uhøytidlige bilder. Jeg er også flink til å dele nyhetssaker og spre buskap om viktige saker jeg brenner for. Nå har jeg for eksempel nettopp delt en underskriftskampanje om Yulin festivalen i Kina, som jeg virkelig håper alle mine følgere vil skrive under på. Dette er så viktig! Om du vil følge meg på facebook, finner du siden min HER.

INSTAGRAM - KRISTINAANDERSEN

På instagram må du mer enn gjerne følge meg! Det er en gøy tjeneste jeg bruker en til to ganger daglig :-) Små øyeblikk som kanskje ikke kommer på bloggen, samt bilder som jeg håper er til inspirasjon for andre. Jeg trenger også nye og flinke folk jeg kan følge, så dersom du har noen gode tips - må du gjerne legge igjen en kommentar her på bloggen!

SNAPCHAT - LADYYYKA

Jeg burde vel strengt tatt hatt et litt mer seriøst kallenavn, men når jeg startet snapchat, så var det bare en kul greie jeg delte med venner. Nå er jo dere vennene mine der også! Men uansett gjør det ingenting, jeg går under kallenavnet KA eller LadyKA hos alle vennene mine (haha!), og snapchat skal jo være en morsom og uhøytidlig tjeneste hvor man viser en usensurert del av hverdagen. Nå har jeg faktisk 16 000 følgere der, og det er uten tvil den tjenesten jeg bruker mest. Her deler jeg daglig filmer jeg håper gir dere en god latter, små glimt fra hva jeg gjør i løpet av dagene og byr mye mer på meg selv enn hva jeg gjør på bloggen. Om du ikke følger meg allerede, så må du mer enn gjerne gjøre det

THE SLIP IN SNEAKERSHOES ON A BUDGET ...

Er det noe jeg har fått helt hangup på, så er det slip-in-sneakers. Det er så deilig nå på sommeren! For ett par måneder siden skaffet jeg meg et par hvite, som kostet rett over 1500 kroner. Det ble med dette paret, men når jeg fant nesten samme bare i sort til kun 179 kroner - var det klart jeg måtte klikke de hjem. Dere finner de her (ad-link), skoene er helt normale i størrelsen og supergode på foten. En super ting å unne seg nå som det er sommer og sol, ting som dette trenger nemlig ikke tømme lommeboka ;-) Nå skal jeg løpe inn på rommet for å skamme meg, min nye nabo spottet meg fra ballkongen sin mens jeg lå langflat på gulvet, uten bukse og med beina i været for å ta disse bildene. Blogglivet ass....

BESTEVENNER PÅ TURNÅR BESTISEN BOR FIRE MINUTTER UNNA ..

Dere vet når man synker ned i sofaen akkurat litt for tidlig, når man egentlig kunne gjort noe mer fornuftig? Slik var det for meg i går, men når Maren plutselig ringte meg halv seks og spurte om jeg ville være med på kveldstur - ga hun meg dyttet jeg trengte for å komme meg ut av sløvesona mi. Jeg hadde jo egentlig store planer om å gå på tur, men når man plutselig har fått seg seng i stua, da er det farlig fort å ta kvelden akkurat når det passer seg... Haha, jeg ler av meg selv! Kveldstur ble det utrolig nok, en stor fordel med å ha bestevenninna fire minutter unna meg Dette må være det aller beste med å endelig ha flyttet tilbake til byen. Ikke verst å ha halve vennegjengen i nabolaget, eller hva? For en drøm!


Det ble en god time med rusling rundt i skogen, og vi ble begge relativt svette av å traske rundt i varmen. Snakketøyet går i ett, og vi koser oss så når vi kommer oss ut! Lille Milo var selvfølgelig også med, Baneheia må være favorittstedet hans i disse dager. Et lite tips til deg er å dra på tur med venner, da får du både en liten treningsøkt, samtidig som du er sosial. Så mye hyggeligere å komme seg ut i blant, enn å alltid skulle sitte i hver sin ende på sofaen eller ta en tur på café. For all del, jeg sier ja takk til alt - men det er ingen tvil om at det er skikkelig digg å komme seg ut i naturen etter en lang arbeidsdag :-)

Nå har jeg nettopp våknet, bælmet nedpå en kopp kaffe og skal rett ut på tur igjen. Morgentur med lille Milo, vet du!
Ønsker deg en herlig start på tirsdagen, stor klem fra meg

MIN FAVORITT I DUSJEN

annonse

I dag, jenter - skal vi snakke litt om barbering og hårfjerning! Nå er jo sommeren her, og da liker vel de fleste av oss å ha glatte legger og en fin bikinilinje ;-) Eller hva? Jaa!

ALT-I-ETT

Jeg har lenge brukt barberhøvelen Intuition Sensitive Care (faktisk så lenge at jeg måtte få tilsendt ny for å ta bilder til dere..), og tro meg når det sier at det skal mye til før jeg legger min elsk på slike ting. Jeg er kresen når det kommer til barberhøvler ass! Tingen er det at jeg er drita lei av å måtte smøre inn leggene mine med barberkrem før jeg sveiper over, derfor er denne perfekt for meg. Her finner du nettopp det innebygd, rundt denne høvelen er det deilig såpe laget alovera og e-vitamin - slik at jeg slipper å stresse livet av meg med å smøre hele kroppen med krem før jeg begynner barberingen. Denne herlige saken ER så god, så det er faktisk en fryd å tipse dere om den! Tørre legger og irritert hud er noe jeg ofte har vært plaget med, men etter at jeg begynte med denne barberhøvelen og i tillegg har vært flink til å smøre meg med lotion - har jeg blitt helt fin igjen. Og det er digg, begynte å bli litt smålei av å klø av meg huden på leggene fordi de var så tørre....

FAKTA OM INTUTION SENSITIVE CARE

Intuition Naturals er verdens første alt-i- ettbarbersystem, utviklet og produsert av Wilkinson Sword.

De fire ultratynne bladene er omgitt av enhudpleieenhet som skummer i kontakt medvann.
Hudpleieenheten inneholder 100% naturlig Aloe Vera og E-vitamin, somhindrer uttørking og gjør huden glatt og myk.

Intuition Naturals er tilpasset sensitiv hud. Den er dermatologisk testet, mildt parfymertog parabenfri.

Høvelen er spesielt designet for kvinner, og håndtaket er ergonomisk tilpasset.BESTILL GRATIS STARTPAKKE HER

Om dere ønsker, kan dere nå prøve denne barberhøvelen helt gratis :-) Det eneste du betaler er 39 kroner for porto. Intuition har millioner av fornøyde kunder rundt i verden, og det kan jeg virkelig godt forstå! Det er i hvert fall denne som er min best buddy i dusjen! Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe videre, så dersom du ikke vil fortsette å abbonere - gir du beskjed inne to uker etter du har fått startpakken. Men, jeg kan nesten garantere at du vil fortsette altså. Det er lite kult å gå tilbake til vanlig barbering etter å ha prøvd denne ;-) Jeg snakker av god erfaring, hehe. HER kan du bestille startpakke og prøve Intuition gratis

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT:

Det er vel ingen tvil om hva som ble forrige ukes høydepunkt? Onsdag, selvfølgelig! Dagen jeg hadde gledet meg til siden den dagen jeg flyttet ut av min gamle leilighet. Den følelsen når jeg fikk nøklene til mitt nye hjem, var helt utrolig digg. At det er mulig å bli så glad! Hele dagen gikk til å flytte, bære og skru. Vi var fem stk her som jobbet på spreng, så vi ble ferdig med å montere både seng, gjesteseng, spisestue, tvskjenk, stoler og sofabord på bare fem timer. Ganske bra jobba, ikke sant? Det er enda mye som gjenstår her, sofaen har jo ikke kommet og det er ingen pynt her overhodet... Haha! Men jeg har gikk meg selv en frist,  24 juni skal alt være ferdig - slik at jeg kan vise dere leiligheten ordentlig :-)

UKENS AUCH:

Altså, i går vet dere - så skulle jeg kose meg skikkelig med indisk til middag. Så jeg spiste maten min, og to minutter etter jeg var ferdig følte jeg meg skikkelig dårlig. Som om magen holdt på å sprenge! Så jeg løp ut på badet, og ble hengende over doskåla for å kaste opp den neste timen. Fy søren! Må ha vært noe galt med maten tenker jeg? Det å spy er faktisk noe av det vondeste jeg vet om! Så der røyk den søndagskosen, liksom... Haha!

UKENS MEST SPILTE SANG:

Fais ft. Afrojack - Hey.

UKENS CRAVINGS:

Blåskjell dampet i hvitvin, hvitløk og fløte. Det er så sinnsykt godt! Alt av skalldyr frister ekstremt mye nå som det er sommer, spesielt her i Kristiansand. Vi har så mye god sjømat her, gleder meg maks til flere fine kvelder på brygga!

UKENS SERIE:

SKAM, selvfølgelig! Men nå er jo serien ferdig, buuuhuu.. Vil tro det er flere av oss som er frustrert over det? Helt sykt hvor mange som har blitt hektet på denne serien altså, jeg føler alle bare blir helt oppslukt. Noora + Wilhelm = alltid.

UKENS KLEINE:

Lørdagskvelden hvor jeg ble hengende som en gal diva på brygga over sjøen topper virkelig alle tabber jeg har fått til i år. Det er sjeldent jeg blir flau altså, men akkurat da ville jeg bare synke ned i et hull... Mommo ringte meg opp dagen etter, og spurte hva i alle dager det var for en historie jeg hadde fortalt på bloggen. Hun mente at folk måtte jo tro jeg var helt gal som holdt på slik på Fiskebrygga? Ja, som om det var planen min at det liksom skulle skje, Mommo! Ler meg seriøst ihjel av bare tanken, nesten slik at det skulle vært på film slik at dere kunne sett hele greia....

UKENS PANIKKANFALL:

Its all fun and games, until one of dine blogglesere says that your apartment has been on Åndenes Makt. Altså, er dere klar over hvor angst jeg fikk eller? Det er siste gangen jeg fortelle dere at jeg blir redd her fordi jeg følte det spøkte, haha! En jente la nemlig igjen en kommentar om at hun hadde sett leiligheten min på dette programmet, og da begynte tankene å rulle hos meg. Om det hadde vært sant, kunne jeg helt ærlig aldri bodd her! Så jeg begynte å grine, ringte til min far og sa at jeg savnet min gamle leilighet - før jeg fikk beskjed om å ta meg kraftig sammen. Men det klarte jeg ikke, så jeg kontaktet tidligere eier for å spørre om dette stemte. Han må jo tro jeg er klin gærn? Skal ikke være lett å selge leilighet til en blogger, for å si det sånn... Vel, leiligheten hadde heldigvis IKKE vært med på Åndenes Makt, så nå kan jeg slappe helt av. Takk til denne bloggleseren for tidenes prank, detet er jo egentlig veldig min type humor - selv om jeg skal innrømme at jeg gikk fem på denne gangen.... Haha!

SLOW SUNDAY

Det er ingenting som gjør meg mer glad enn å være i leiligheten akkurat nå  I dag ble det en ekstra god søndagsfrokost, med ferskt grovbrød og kanelkompiser fra bakeren.

SUNDAY IN MY NEW KITCHEN

Ellers har jeg brukt dagen til å være med venner og gå lang tur i sola, mens jeg resten av kvelden bare skal kule ned hjemme. Og vet dere hva? Jeg har fått meg seng i stua. Det er jo en drøm, haha! Sofaen lar vente på seg i en liten stund til, så da fant jeg ut at jeg måtte finne en nødløsning. Altså, jeg sitter ikke i spisestuestolene i kveld når jeg skal kose meg mer serie liksom. Det må vel alle forstå? Haha! Så da dro jeg madrassene ut i stua og rigget meg skikkelig bra til her inne. Kose seg, vettu! Har du hatt en fin søndag? Jeg håper sola skinner hos dere alle, og at dere har hatt en helg fylt med masse glede

ANDERSEN SHOW

I går begynte så rolig og fint med Nina på Fiskebrygga, hvor vi spiste blåskjell og koste oss med litt drikke i sola. Plutselig fant jeg ut at vi skulle på båttur, og selvfølgelig klarte jeg å sette i gang show for hele brygga. Etter å ha kjørt rundt i en times tid, skulle vi legge til kai igjen. Båten skulle bli lagt til ved et slags gjerde som er cirka to meter høyt over vannet, så vi måtte hoppe opp fra båten. Vel, jeg ble selvfølgelig utålmodig og tok tak i gjerdet for å dra inn båten med bare armene. Altså, hva er det jeg tror? At jeg med egen kraft skal klare å legge en gigantisk båt til kai? Dessverre trodde jeg det, og det endte selvfølgelig opp med at båten gikk ut fra gjerdet og jeg ble hengende igjen. To meter over vannet, i kjole og ysl veske - uten mulighet til å komme meg opp i land. Se for dere synet, liksom! Jeg regnet med at jeg kom til å havne i vannet, så jeg ropte til Nina at jeg skulle kaste vesken min til henne - slik at ikke både den og iPhonen skulle bli ødelagt i sjøen. Men Nina hadde totalt latterkrampe i båten som var flere meter unna meg, og hadde naturligvis ikke lange nok armer til å hjelpe meg. Og unnskyld meg, er dere klar over hvor forbanna vondt det er å henge i kun fingrene på et treverk i flere minutter eller? Haha.. Flaueste var jo at hele Fiskebrygga fikk med seg dette, mens jeg hang som en idiotisk bimbo som aldri har vært i båt før på et gjerde, og skreik etter hjelp. Jeg ler meg seriøst ihjel av synet! Utrolig nok kom jeg meg opp i båten sekundet før jeg måtte ha sluppet fordi det var så tungt, og jeg tror aldri jeg har vært så sliten i armene i hele mitt liv... Haha, er det muuulig å få det til liksom? Men med meg er jo tydeligvis alt mulig. Heldigvis overlevde nesten alle tingene mine, bortsett fra helt nye Céline solbriller som sank til bunns i havet....Min fine maxikjole finner du HER - annonselenke

Story of my life vettu! Jeg var så flau etter min lille show for alle som satt på restaurantene, at jeg bare måtte ta en tidlig kveld og rusle hjem til meg selv igjen. Hadde liksom ikke guts nok til å sette meg ned og late som ingenting sammen med de andre, så da ble det straka veien hjem for denne jenta. Haha, hele hendelsen skulle seriøst vært filmet, det er jo så godt gjort at det skulle ikke vært mulig. Men bortsett fra det var det en alle tiders kveld med fine folk, nå det er 22 grader såpass sent på kvelden - kan man ikke annet enn å kose seg. Dette blir garantert tidenes sommer :-)Powernaps ass

Når du skal ta en liten powernap på 20 minutter, men våkner opp to timer senere... Den følelsen! God fredagskveld til meg, liksom :-) Denne dagen har bare flydd avgårde, i tillegg til at mamma, tante og mommo var innom en tur for å se leiligheten. Så gøy å vise den frem, er jo så stolt vet dere! Jeg burde ha stått med hodet i sminkepungen nå siden jeg skal på jentekveld til Celina, men i kveld blir det seriøst joggedress og tutt på hodet i stedet for. Jeg bare orker ikke, er så sliten etter all stress de siste dagene. Så nå skal det bli godt å legge beina på bordet resten av kvelden  Hva er dine planer? 

tskjorte calvin klein / jakke hm / bukse vero moda / sko nike / veske by malene birger

MORNING WALK + BREAKFASTGOOD MORNING

Det har jammen blitt enda en våkenatt på frøken Andersen, men heldigvis var det ikke fordi døren åpnet seg. Denne gangen var det Milo som hadde sin første natt her, og fremover nå skal han endelig sove på sitt eget rom. Det er ikke den lille mannen så veldig fornøyd med, så i natt har han holdt show utenfor soveromsdøren min.... Haha! Satser på at det går seg til etter noen kvelder, jeg har jo hatt Milo i senga mi siden jeg fikk han, men det er ingenting å legge skjul på at det er en dårlig uvane. Så nå har han fått seg egen seng med dyne, pute og greier - helt på normalen for en bortskjemt liten tass.. Så han burde egentlig være storfornøyd, mener nå jeg ;-) Uansett, 07.55 var vi allerede ute av døra og klare for morgentur. Det ble femti minutters powerwalk i Baneheia, skikkelig deilig å komme seg ut litt tidlig, slik at man ikke blir helt utslitt av varmen. Nå er det frokost og kaffe, før jeg skal avgårde på møte og til frisøren en liten tur. Ønsker deg en fin start på fredagen

UKENS KJØLESKAP

Når klokken slo 12.00 i dag og magen hadde lyst på frokost, var det bare å komme seg til butikken for å fylle opp med digg mat. Så deilig å ha sitt eget kjøleskap igjen, altså! Stappet til randen med alle mine favoritter

WELCOME TO MY FRIDGEALL MY MUST HAVES

Planen min fremover er rett og slett å bli flinkere til å lage maten min selv! Og med det mener jeg middager. Når man bor midt i byen med restauranter og takeaway to minutter unna, er det så alt for fort å falle for fristelsen med å bare få maten servert. Men nå er det nok, og jeg skal prøve så godt jeg kan å ikke unne meg slikt mer enn en til to dager i uka. En gang i helgen og en gang i uken? Det er planen min, og forhåpentligvis blir det enda mindre enn det også. Skal bli flink og fornuftig nå, jeg! På denne ukens middagsplan står det noe så enkelt som søtpotetmousse med biffstrimler og kyllingwok. Noe stort mer fancy enn det har jeg rett og slett ikke tid til oppi flytting og kaos. Hva liker du best å ha i kjøleskapet ditt? :-)

FØRSTE NATT I NYTT HJEM

Gooood morgen fra meg, som for første gang blogger fra min helt nye leilighet  Klyp meg i armen, dette er så fantastisk gøy! Noe som derimot ikke er gøy, var første natten her - som jeg naturlig nok hadde sett for meg at skulle bli heeelt fantastisk. Rett etter klokken tolv våkner jeg til at soveromsdøren min åpner seg, i tillegg til at jeg hører knirking ute i stua. Da var det selvfølgelig gjort, jeg var bombesikker på at nå var noen kommet for å kidnappe meg.... Haha! Så jeg låste døren min i full panikk, og ble sittende livredd i sengen - uten å tørre å gå ut i stua for å sjekke om det faktisk var noen der. Men siden jeg omsider sovnet klokken fem på morgenen og faktisk våknet opp i live, kan vi vel konkludere med at det ikke var kidnappere her ;-) Noe som betyr at det må spøke her, for den døren min åpnet seg ikke akkurat av vinden, for å si det sånn...

Jeg merker det er veeeldig uvant for meg å bo så stort, så jeg føler meg litt husredd. I tillegg har jeg jo bodd hjemme i fire måneder nå, hvor mine foreldre ligger i soverommet ved siden av og passer på meg. Så når jeg da plutselig skal sove for meg selv i en gigantisk leilighet, begynner tankene å rulle. Men jeg koser meg her på dagen da, haha! Satser på at det går seg til i natt, jeg skal låse døren slik at den ikke åpner seg igjen ;-) Uansett, tenkte jeg skulle vise dere et lite bildedryss av stue og kjøkken, som ble tatt før flyttekaoset begynte.

MY NEW APARTMENT

Nå er det papp og esker her overalt, så i dag må jeg ta en liten ryddings. Jeg har ikke kjøpt pynteting eller ting til å ha på veggene enda, sofaen kommer jo ikke før ett par uker - så jeg tenker å bo meg litt inn først. Uansett :-) Når du kommer inn i leiligheten kommer du til en stooor gang, og fire rom. Her finner du gjesterom, mitt soverom, bad og vaskerom. Videre går du inn, og du kommer til kjøkkenområde, spisestue og stue. Og så til ballkongen da, som jeg gleder meg så til fine sommerkvelder på! Denne dagen skal altså gå til rydding og kasting av papp, før jeg må flytte enda mer ting ned her, fylle opp kjøleskapet, bestille nett og tv - slike ting vet dere. Skal selvfølgelig gjøre så godt jeg kan med bloggen, men akkurat oppi flyttingen nå, så håper jeg at dere kan ha liiiiitt ekstra god tålmodighet med meg? Hihi! Vi sees igjen litt senere  


RØRENDE OG FINT

Denne dagen må jeg bare starte med å vise dere denne utrolig rørende og fine videoen. Hjertet mitt! Jeg syns det står så uendelig mye trist om dyr i media om dagen - tigere som har blitt misshandlet i flere år i et verdenskjent tempel i Thailand, katter som blir forlatt og drept på daglig basis fordi eierne skal på ferie, hunder som får tapet snuten sin igjen eller skal bli slaktet i Kina sin årlige festival. Derfor hadde jeg lyst å dele noe fint for å brekke opp litt - det finnes heldigvis også så utrolig mange fine mennesker der ute som vil hjelpe våre firbeinte venner. Denne filmen traff meg midt i hjertet!

Everybody deserves somebody who makes them look forward to tomorrow ♥ 

hits