juni 2015

En liten alvorsprat

Hva gjør man når man får akutt hjemlengsel på tur? Da booket man nye billetter hjem til Norge! Haha.. Jeg landet i Kristiansand i går, fem dager før tiden. Jeg har hatt det helt fantastisk på tur med familien, men en uke føltes akkurat perfekt lengde. Så nå er jeg hjemme igjen, men har fortsatt bilder fra ferien jeg vil vise dere :-)

Ellers må rett og slett ta opp en ting. Negativitet er det verste jeg vet, og jeg holder det så langt unna bloggen som overhodet mulig. Men nå må jeg si noen ord, fordi jeg faktisk blir helt oppgitt over enkelte av dere. Det gjelder fortolling av varer, og hva jeg har handlet på tur. For det første, jeg er ikke såpass dum at jeg viser en haug av designerposer på en blogg lest av 30 000 mennesker daglig, hvis jeg ikke har tenkt å fortolle det jeg har kjøpt. Altså, det ville jo vært å be om å bli tatt i tollen! Alt av varer er tollet inn, og jeg forstår ikke helt hvorfor enkelte legger så flaut mye energi i om dette er gjort. Har man råd til å kjøpe såpass dyre vesker, har man også råd til å betale tollen som kommer med. Det sier seg nesten selv. Jeg var i snakk med tollvesenet når jeg landet på flyplassen i går, og noen av dere har faktisk gått såpass langt som å ringe de for å tipse de om at de burde stoppe meg i tollen. Altså, hva i alle dager er det å gjøre? Det er jo helt flaut, jeg blir helt satt ut at hva enkelte får seg til å gjøre. Flere av dere har åpenbart ønsket at jeg skulle gå på grønt i tollen, miste veskene og få en stor bot. Det gjør meg faktisk litt lei meg, og jeg forstår ikke helt greia? Smil og vær glad, dere! Unn andre glede, og ikke bry dere så mye om hva andre gjør. Okei? Dagens lille lekse fra meg! Nå skal jeg ut å kose meg videre i sola, håper dere alle også har det kjempefint


- outfit from france -
Louis Vuitton veske - Aldo sandaler - Mango kjole

Summer Heels

Her om dagen fikk jeg med meg fire nye par med sko :-) Under ser dere heelsene, jeg syns de er så fine! Alle er fra Aldo, den butikken er en av mine store favoritter når det kommer til nettopp sko. Dersom dere er i Nice, burde dere dra innom Cap3000 en dag dere vil shoppe litt, der finner du både Zara, Mango, Aldo, H&M og slike butikker. Masse masse fint!

- new heels for summer -Oldtown in Antibes

- oldtown in Antibes, such a charmy place -

Gamlebyen i Antibes ligger en fem minutters kjøretur unna der vi bor, og på lørdag dro vi hele familien dit. Jeg og Eirik har allerede vært der, og var ikke i tvil om at vi måtte tilbake. Dette er en av de koseligste plassene jeg har vært, noen sinne! Gatene er så små og trange, med sjarmerende bygninger og skjønne restauranter. Noen av spisestedene er så små at det faktisk bare er to bord inne i lokalet! Franskmennene er superdårlige i engelsk, men så hyggelige og blide at man glemmer det raskt :-) Hit må dere definitivt ta turen dersom dere er på rivieraen en gang!

Vi har vært utrolig heldige med maten her, og ikke hatt en eneste dårlig opplevelse. Alt er rett og slett fantastisk godt! I helgen spiste vi på en vanvittig fin restaurant som lå i gamlebyen i Antibes, og den anbefales virkelig. Cafe des Chineurs het den, og jeg tror vi var ganske heldige som fikk bord. Restauranten er alltid stappfull, men heldigvis for oss var det et bord til fem ledig akkurat når vi kom :-) Nydelig mat, herlig plass og verdens beste familie!

SOMMERSALG

annonse

Det store sommersalget hos Coverbrands er i gang, og dette er virkelig noe å juble av glede for! Her finner du ikke mindre enn over 1500 produkter, med opptil 80% rabatt. Jeg gjør dere oppmerksom på at tilbudet gjelder så langt lageret rekker, så her er det med andre ord førstemann til mølla!


Hele sommersalget finner du HER

1. Shimmering mist spray. 2. Eye and Makeup remover3. Lulu's Mini Bag. 4. Highlighting powder duo.
5. Deborah Limpann Nailpolish. 6. Tangle Teezer. 7. Blush. 8. Hawaii face palette.

Saint Laurent

- ysl monogramme leather crossbody bag -

There is a new bae in town! Denne vesken er så fin og klassisk, definitivt min nye favoritt. Egentlig ville jeg ha den i hvit, men fant ut at beige er lurest med tanke på at den holder seg nok finere i denne fargen :-) I'm in love!

When in Cannes

- yesterdays shoppingspree -

Lite bildedryss fra gårsdagen i Cannes, byen som byr på tidenes shoppingmuligheter. Det ble selvfølgelig litt med meg hjem, og jeg er så fornøyd med mine nye skatter! Dere skal selvfølgelig få se, både i antrekksbilder og egne innlegg. Skal straks ut i solen å knipse litt bilder til dere! I dag har vi hatt en pause fra sola, og brukt formiddagen på et stort shoppingsenter i Nice. 130 butikker å velge i, galskap! Nå tenkte jeg enten å komme meg på trening, eller dra ned til bassenget for å slappe av. Vi får se, men jeg kjenner at bassenget leder ann til seier i dag, for å si det sånn. Vacay mode er digg ass ;-)

Le Voilier

- spending the day in Cannes -

I dag har jeg hatt en av de beste dagene noen sinne  Jeg har storkost meg, og smiler fra øre til øre her jeg sitter! Jeg har mange bilder fra dagen å vise dere, men starter med et bildedryss fra dagens familiemiddag :-) I dag tok vi turen til Cannes, en helt nydelig by her på rivieraen. I mine øyne er dette tidenes by, jeg har definitivt fått meg et nytt favorittsted. Cannes overgår utrolig nok Monaco i mine øyne! Og det hadde jeg absolutt ikke trodd. Det var så utrolig fint der, med nydelig arkitektur, fine butikker og hyggelige mennesker! Jeg skulle gjerne hatt en uke på ferie her, så ingen tvil om at jeg skal tilbake hit.

Hvis dere en gang er i Cannes, må dere spise lunsj eller middag på Le Voilier. Restauranten ligger helt nede ved strandpromenaden, og har en utsøkt meny med alt du kan ønske deg. Prisene er kanskje litt stive, men så absolutt verdt hver eneste kroner! Jeg hadde noen magiske kreps, som var gratinert i chili og masse digg, med fries ved siden av. Så himla godt! Resten av familien var like fornøyde som meg, og vi koste oss masse rundt bordet. Så dersom dere legger turen hit en gang i fremtiden, må dere stikke innom Le Voilier. Anbefales!Yesterdays

God morgen, fine dere Hvordan går det hjemme i Norge? Her stråler sola, og humøret er på topp :-) I går tok jeg og lillebror oss en tur ut alene, vi hadde egentlig bare tenkt å gå en liten tur, men endte opp med å traske rundt i over tre timer. Vi endte til slutt opp i gamlebyen her i Antibes, og det var SÅ utrolig koselig der. Små, trange og utrolig sjarmerende gater. Helt nydelig! Så dit må vi dra tilbake sammen med resten av familyen. Vi spiste hver vår is, laget av kindersjokolade. Om det var digg eller? Jaaa! De har de sykeste isene her, med alt fra makroner til nutella... Himmelen!

Nå skal jeg hoppe i treningstøyet, og gjøre meg klar til utendørs WOD sammen med brosjen. Ikke feil å trene i kun sportsBH og shorts i steikende sol! Beste starten på dagen det, altså :-)


Sunn og god smoothie

annonse

Smoothie er alltid digg! Og jeg vet at dere digger når jeg legger ut oppskrifter på nettopp det :-) I disse to filmene får dere både oppskrift på en god smoothie, samt tips til et godt og enkelt måltid etter trening. Favoritt smoothiene mine er som regel alltid laget med mager kesam som base, ZERoh! saft som smak og frukt/bær + grønnsaker som ingredienser. Sunt, godt og enkelt!

Hope you like it

Monte Carlo

I går tok vi turen til Monte Carlo, det beste stedet jeg vet om. Jeg elsker Monaco! For en plass, for et liv og for et paradis! Vi har jo leiebil her nede, og det tok cirka 30 minutter å kjøre dit fra Antibes. Ikke galt i det hele tatt! Vi kjørte kystveien, så det ble en riktig så fin roadtrip. Første vi gjorde når vi kom frem var å dra på vår favorittrestaurant, bestille rosévin og blåskjell. For ett år siden, på denne restauranten, på presis samme bord, satt vi alle sammen å spiste på forrige familietur også :-)
- spending the day in Monaco -

Planen min var å veskeshoppe mens vi var i Monte Carlo, men vi kom frem ganske sent, så alle butikkene var stengt. Derfor ble det ingen vesker på denne jenta, noe som betyr at vi må ta turen tilbake igjen før vi reiser hjem. Og det passer meg midt i blinken, da jeg aller helst vil slå leir i Monaco og aldri gå noen annen plass igjen ;-) Etter et godt skalldyrmåltid,måtte vi selvfølgelig legge turen ned til havna og se på alle de fantastisk fine yatchene som ligger til kai. Altså, ord kan ikke en gang beskrive! De båtene er så fine at jeg kan ikke annet enn å bli smågal av både misunnelse og motivasjon. Så det ender jo med at jeg går der å maser i vei om at jeg en gang skal ha en sånn båt og at jeg må gjøre noe drastisk med livet mitt for å klare nettopp det, mens mine foreldre blir oppgitt og prøver å forklare at vi allerede har et fint liv. Forskjell på folk, si! Haha..- Monte Carlo Yachts -

I dag tenkte jeg å ta turen til Cannes eller Nice, med tæning og hygge på en beach club. Så jeg får gjøre litt research og finne et sted som frister å bruke dagen på :-) Om dere har noen gode tips, så kom gjerne med det!

Skjebnen slår til


- happy days -

Altså, jeg fant tidligere ut i dag at Kim Kardashian er i Cannes. 30 minutter unna meg! Tror dere jeg satt himmel og jord i bevegelse på stranda for å få med meg familien dit eller? Men de ville ikke. Og jeg skal love dere at jeg aldri har vært så sur og fortvilet i hele mitt liv! Øyvind mente det ble som å leite etter nåla i høystaken, Eirik sa han ikke ville bli med om han så fikk 10 000 kroner og mamma sa noe jeg ikke vil fortelle en gang. Vi snakker raserianfall! Personlig mener jeg selvfølgelig at det er skjebnen at hun er her, er det i det hele tatt mulig at hun kom mens jeg er her? Iiiiih! Vi får se hvordan jeg løser dette, mens spørs nok om jeg ikke må ta meg en tur på egenhånd. Er det noen av dere som vet hvorfor hun er her? Hadde et lite håp om at det var en happening jeg kunne meldt meg på, hehe.

I dag har vi kost oss på stranda hele dagen, og nå skal vi straks rundt på sightseeing. Forhåpentligvis til Cannes, hvis jeg får viljen min ;-) I kveld blir det skalldyr og hygge på restaurant, det skal bli så digg!

Destination: The French Riviera

God morgen fra Antibes  Vi kom frem sent i går kveld, etter en reise som gikk superfint! Det var topp stemning, helt til jeg plasserte baggen min oppå bilen vår for å ta et bilde, og Øyvind fikk lyst å sende meg på første fly hjem igjen.... Hehehe! Årets familie er i gang, og jeg gleder meg til 12 fine dager på Rivieraen.

  - good morning -

Dagen startet med en treningsøkt i sola for min del, jeg kommer til å kjøre økter hver dag her nede, rett og slett fordi en aktiv ferie er viktig for meg. Jeg elsker trening, og ser ingen grunn til å ikke gjøre det på ferie også :-) Jeg har tatt med meg strikk hjemmefra, og det er jeg så glad for, da det er helt supert å ha med seg til utendørs trening! I dag ble det en 40 minutters WOD i solsteiken, med diverse kroppsvekt øvelser og bakkesprint. Deilig og svett start på dagen! Mens jeg trente var familien på butikken, og disket opp med deilig frokost ute på ballkongen. Noe så deilig! Leiligheten vår er superfin, jeg og lillebror var så heldige å få lurt til oss hovedsoverommet - med stort bad helt for oss selv. Så nå er vi happy!

Riviera Bound

Gooood morgen, dere! Her er jeg nettopp ferdig med tidenes trappeløp sammen med Maren Sofie. Når jeg skal sitte stille i såpass mange timer pga reise, må jeg få rast litt i fra meg før den tid... Haha! Det ble syv runder opp og ned i de trappene jeg har vist dere tidligere, så nå kan jeg ta ferie med god samvittighet :-) Bestis er her nå og skal passe både leiligheten min og Milo mens jeg er på tur. Får helt klump i halsen av å reise fra Milo, men jeg vet jo at han er i de tryggeste hender hos Maren. Nå kommer straks familien å henter meg, så setter vi kursen mot flyplassen. Vi skrives fra Rivieraen, dere! Iiiiiiiiih

- follow me on snapchat @ladyyyka -

Uken som gikk

Ukens høydepunkt: Altså, alle dager har jo vært fine! Jeg har vært med venner hver eneste dag, trent godt, jobbet bra og hatt en skikkelig fin sommeruke. Men, så har det jo vært noen høydepunkt selvfølgelig! Torsdagen blant annet ;-) Hehehe.. I tillegg var det et høydepunkt å løpe 12 kilometer med Sondre uten å hate livet fullstendig, det gikk faktisk ganske fint. Det var også innmari gøy at jeg har blitt sterkere i pullups, jeg har trent dette tre ganger i uka den siste tiden og er snaaart i mål med å klare det uten strikk. Mestringsfølelse! Ellers var gårsdagen fin, båttur med familien og kvalitetstid med Hilde etterpå. Åååh, livet altså!!

Ukens motivasjon: Denne ukens motivasjon har uten tvil vært trening. Fy søren, jeg føler meg skikkelig i siget for tiden ass! Haha.. Treningen går lett, jeg har blitt mye sterkere og kondisjonen er stadig stigende. Og vet dere hva? Nå har jeg holdt meg unna snoperier i snart SYV UKER! Og det beste av alt er at det ikke er noe problem, jeg har ikke hatt lyst på snop en eneste gang og føler meg hundre ganger bedre etter at jeg kuttet det ut. Hurra!

Ukens mest spilte låt: Taylor Swift ft. Kendrick Lamar - Bad Blood.

Ukens kjiping: Ingenting. Denne uken har vært fylt med gladmeldinger!

Ukens beste innkjøp: Nye sommersko.

Ukens latterkrampe: Denne uka har jeg ledd mye, men fikk meg nettopp en lattekrampe av meg selv. Jeg er så avhengig av sukkerfri saft at jeg må seriøst snart legges inn, jeg har flere glass til dagen og har blitt avhengig av dette etter at jeg kuttet ut sukker. Men jeg tenkte jeg skulle klare meg uten i ett døgn, og ville teste viljestyrken min med å ikke kjøpe ny flaske før jeg reiser. Men neida.. Etter 47 minutter med desperat tramping rundt i leiligheten, kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å banke pent på døra til min snillle nabo, for å be om å få bomme saft...... HAHA! Hva da flaut? Eier jo ikke skam, si!

Ukens tanke: Forferdelige Yulin Dog Meat Festival, som foregår i Kina. Jeg blir så dårlig av dette at jeg har grått flere ganger denne uken, jeg syns så synd på disse hundene at jeg føler meg helt tom for ord. I dag skal tusenvis av hunder tortureres å drepes i Kina, og jeg kan ikke forstå at ting som dette faktisk skjer i verden. Hvordan er det i det hele tatt mulig? Hundene kokes levende, settes fyr på levende, blir torturert og drept på de verst tenkelige måter. En egen festival for nettopp dette, torturere og drepe våre beste venner på fire bein. Det foregår en stor og verdensomfattende underskriftkampanje for å få stoppet festivalen, og jeg blir glad i hjertet mitt når jeg ser hvor mange kjente mennesker som har engasjert seg for å få stoppet festivalen. Er det noen av dere som vet hvordan dette med underskrift-kampanjen har virket og om det har hatt noen effekt? Det er jo i dag, den 21 juni, at festivalen skal starte.....

Solbrun sommer

annonse

Vita Liberata Luxury Tan

Det er sommer, det er sol og det er tid for lette klær! Men du har kanskje ikke fått brunfargen du ønsker deg helt på plass enda? Ikke gå i fella med å ta solarium, i hvert fall ikke når det finnes gode selvbrunere på markedet som gir deg akkurat den fargen du vil ha. I over ett år nå har jeg brukt Vita Liberata sin selftan, og i mine øyne er det ingen som kan måles med den. Den er rett og slett helt ekstremt bra! Den kommer i flere varianter, selv bruker jeg den som heter tanning mousse. Du smører den på med en påføringshanske, og lar den virke i cirka åtte timer før du dusjer av den overflødige fargen. Til ansiktet bruker jeg Rich Face. Fordelen med denne selvbruningen er at den lukter minimalt, og trekker inn i huden med en gang. Du kan altså smøre deg, ta på klærne og oppføre deg som normalt. Uten å se ut som du har badet i gjørme, eller lukte vondt mens den virker.

Denne type selftan varer i rundt fem dager. Det kule er derimot at den kan vare i hele to uker, men da må du smøre deg en gang til dagen etter. Så hvor lenge du ønsker varigheten, er helt opp til deg. Fargen fader bort naturlig, og blir overhodet ikke skjoldete. Den er lett å påføre, og det kommer fra meg - som egentlig ikke har tålmodighet til å få slike ting fint nok til. Men heldigvis er denne lekende lett å ta på kroppen, du pumper bare ut moussen og smører der du ønsker på kroppen.Jeg vil også tipse deg om Trystal Minerals, et mineral solpudder som er helt genialt. Dette er et solpudder med selvbruning, i fast form. Du bruker det altså som vanlig pudder, men forskjellen her er at du ikke mister fargen når du vasker av deg sminken. Denne er perfekt å markere opp f.eks kinnbeina med, da har du fine markeringer i to-tre dager - før du sminker deg på nytt. Perfekt nå som det er sommer, og man gjerne vil slippe å sminke seg hver eneste dag.

I dag er det -20% på ALT hos Hexashop.no - så hvis du ønsker å sikre deg en fin brunfarge i sommer,
er det lurt å knalle til nå mens produktene er nedsatt :-)

Skjærgårdsidyll

God søndagsmorgen, dere Jeg beklager så mye for at jeg ikke fikk catchet opp med dere her inne en gang til i går, det ble plutselig forandring i planene og jeg bestemte meg for å være spontan sammen med de andre. Det var jo lørdag og helg, så jeg klarte rett og slett ikke dy meg. Solen strålte og sørlandet lekte seg, så når jeg fikk melding av mamma om jeg ville bli med på båttur med hele familien, kunne jeg jo ikke si nei. Den håper jeg dere forstår? Hihi!
- great day at sea with my family -

Vi fikk en helt nydelig dag på sjøen, sammen med min Mommo, min Onkel og familien. Vi kjørte båten ut til et kjempefin svaberg, hvor vi koste oss hele dagen med grilling og bading. Temperaturen i havet var faktisk ikke så gal! Jeg klarte selvfølgelig å sovne på fjellet uten å ha smørt meg med solkrem, men tenkte ikke særlig mye over det, før jeg kom hjem og skulle i dusjen. For å si det sånn, kjoleskille har fått en helt ny mening. Jeg ser jo helt tulling ut både foran og bak! Armene er dødsbrune, ryggen er hvit, brystet er brunt og resten er hvitt. Ler meg ihjel! Blir gøy å leke seg på beachen med denne looken..... Haha!

Hvordan har helgen din vært, fining? Jeg håper du har hatt noen fine dager, sammen med de du er glad i og kost deg masse! Siden jeg tok meg fri i går, så blir det jobbsøndag på meg nå, og det er helt greit :-) Eirik kommer også for å hjelpe til, så dette blir nok bra! Pakke må jeg også gjøre, for i morgen stikker vi avgårde til rivieraen. Iiiiih, som jeg gleder meg!

One more time

Tidligere denne uken så ble det gjenbruk av jumpsuiten jeg viste dere for noen måneder siden. Er det innafor å do it one more time? I think so! Jeg elsker den, men samtidig er det et plagg som fort kan bli litt overkill dersom man bruker den annen hver dag. På meg kom den uansett igjen, og selv om de jeg var i møte med sikkert trodde de hadde fått en mekaniker på besøk, så syns jeg personlig at den er råkul ;-) Haha!

H&M jumpsuit

Her har jeg nettopp våknet opp etter en god natts søvn, i går hadde jeg en skikkelig vittig fredag.... Hehehe! I dag er formen på topp igjen, og jeg er klar for å gripe lørdagen :-) Først på planen står crossfit sammen med Maren Sofie og Andrea, vi skal ha TeamWod sammen på Solsiden. Etterpå kommer min lillebror til meg for å jobbe her i noen timer, før jeg senere skal møte Hilde for kos i sola. Lurer på om jeg får lurt henne med meg på fiskebrygga? Det er allerede 26 grader utendørs, så ingen tvil om at dette blir en deilig lørdag! Vi sees igjen litt senere, ønsker deg en super start på dagen

Tired, but Happy

god helg ♥

Jeg ville bare innom å ønske dere en fin fredag  I dag har jeg ikke stort annet å by på enn to selfies i joggedress, jeg ble plutselig sittende med jobb til 03.00 i natt og er mildt sagt trøtt som en strømpe etter tre timers søvn. Derfor har joggedress vært dagens outfit, i dag var ikke dagen for å fikse seg fin for bloggbilder ;-) Men det er innafor i blant, håper jeg? Det er ekstremt hektiske tider i disse dager, så jeg kjenner at mandagens ferie ikke kan komme fort nok. I kveld skal uansett laptopen lukkes, og jeg skal være sammen med Maren Sofie. Gleder meg! Har du noen spennende planer for helgen, da?

Grillkveld i Søgne


- BBQ yesterday -

I går hadde jeg en helt perfekt dag, gliste fra øre til øre dagen lang ;-) Og en av grunnene var en koselig grillkveld i Søgne. Skjønne Marianne og Sarah hadde invitert meg på besøk, til deilig mat og godt selskap. Grillspyd med både kjøtt og grønnsaker stod på menyen, med hjemmelaget potetstappe og godt tilbehør. Til dessert var det jordbær og is, norske jordbær. NAM! Marianne kan det med å diske opp, altså! Vi koste oss i kveldssola så lenge den stod på. En fin kveld, med fine folk


Så var det jammen meg fredag allerede! Hvor har uka blitt av? I dag er jeg relativt sliten i beina, da Sondre klarte å lure meg med på en 12 kilometers løpetur i går. Altså, jeg hadde avtalt å jogge med han, men trodde vi skulle ta en rolig joggetur med litt bildeknipsing til bloggen. Før jeg visste ordet av det ble jeg sendt tilbake inn med speilrefleksen, og fikk beskjeden om at langtur stod på planen. Med tidenes tetteste hals ville jeg bare krepere, men Sondre lar meg i kjent stil aldri slippe unna. Så da tok han iPhonen min og la på sprang, så jeg hadde strengt tatt ikke noe annet valg enn å løpe etter han... Slitne legger eller ei, trening blir det i dag også! TeamWod står på planen, og jeg er klar for å banke inn ukens femte økt om få strakser. Lets do this!

Det som virkelig betyr noe

I en noe overfladisk verden kan det i blant være vanskelig å huske på hva som virkelig betyr noe her i livet. Fine ting, dyre vesker, shopping og reiser er morsomt det, men det er ikke det som betyr noe. Det som virkelig betyr noe for meg, det er noe helt annet. Og i dag tenkte jeg å skrive ned noen grunner for at jeg føler meg ekstra heldig, og veldig takknemlig.

Familie: Familien min er verdens beste. De betyr virkelig alt for meg, alle sammen. Så lenge familien min har det bra, så har jeg det bra! Familie er de man alltid kan stole på, de som alltid er der og de som aldri forsvinner. Jeg forbinder familien min med trygghet og stabilitet. Glede og kjærlighet. Latter og hygge. Samhold og stemning. Men også en hjelpende hånd og en streng stemme, dersom jeg skulle trenge det.

Gode minner med Mofar: Mofar er kanskje ikke blant oss lengre, men likevel har jeg han så nær som jeg kan. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg savner han! Mofar var i alle år min aller beste venn. Vi ringte hverandre hver eneste kveld for å si god natt, og avsluttet alltid samtalen med å si love you. Jeg er så takknemlig for alle gode minner jeg har med Mofar, og alt jeg kan se tilbake på. Jeg er heldig som fikk mange fine år sammen med det beste mennesket i hele verden.Livssituasjon:
Jeg er så utrolig takknemlig for hele livssituasjonen min, og dette tenker jeg ofte på. Jeg eier min egen leilighet, egen bil og har økonomisk trygghet. Fy søren, det er så ubeskrivelig digg! Jeg har så og si aldri kjedelig styr i livet mitt, og heller ikke unødvendig drama. Alt går fint for seg, og det er godt. Hverdagen går som regel alltid helt smooth, jeg har absolutt alt jeg trenger, pluss enda litt til. Og det gjør meg skikkelig, skikkelig glad!

Venner: Gode venner betyr alt. Og jeg er heldig som har en så utrolig flott vennegjeng! Jeg har mange venninner, men nå vil jeg rette litt oppmerksomhet til de aller beste. Hilde, som er verdens snilleste (og peneste..) jente, med et hjerte av gull. Tone, som har verdens beste energi og alltid er på samme overgira nivå som meg. Ida, den jenta jeg ler mest med av alle sammen og konstant savner fordi hun bor akkurat litt for langt borte. Maren Sofie, den skjønne og blide solstråla, som er like vimsete som meg. Belinda, som er en skikkelig dreamchaser og den kuleste jeg kjenner. Celina, som har vært der for meg alltid og alltid bare er helt herlig. Nina, som er snill og god som dagen er lang, vi er farlig like og har de vittigste samtalene når vi er sammen. Bestevenninnene mine er det ingenting som slår, og det er ingenting jeg ikke ville gjort for dem.


Helse: Det å ha en god helse, er ingenting jeg tar for gitt. Jeg får en vond klump i magen hver eneste gang jeg ser noen som ikke er like heldige, og syns det er fryktelig urettferdig at det skal være sånn. Hvorfor sitter noen i rullestol, mens andre kan spille fotball? Hvorfor er noen blinde, mens andre kan se de rundt seg krystallklart? Det er så urettferdig! Dersom man er så heldig at man er både frisk å rask, så skader det ikke å tenke over en gang i blant at man faktisk er ganske heldig.

Jobben min: Jeg er takknemlig for å få leve av det jeg elsker, og våkne hver morgen med en gnist jeg ikke kan beskrive. Jeg er heldig som står lett opp av senga, og gleder meg til å starte arbeidsdagen. Jeg er heldig som kan styre min egne arbeidstider, og leve av å være meg selv. Hadde jeg visst for 10 år siden at dette skulle bli det jeg kom til å jobbe med, ville jeg flydd i taket av glede. Jobben min er kanskje spesiell og alt annet enn en A4 jobb, men jeg elsker det.

- blessed -

Så, her har dere mine viktigste grunner til at jeg som regel går med et smil om munnen :-) Livet er bra, jeg har det bra! I blant er det kjekt å ta seg et øyeblikk til å tenke over alt man faktisk har, for alt i alt så er det faktisk ganske mye

Pancakes Bluberry Muffins

- pannekake muffins med blåbær og vanilje -

I går prøvde jeg å lage muffins av pannekakerøre. Og ja, det ble stor suksess! Disse er perfekte å ha som frokostmuffins i helgene sammen med hjemmelaget syltetøy og appelsinjuice, eller bare ha liggende i frysen. Så kan du ta de med deg på farten de dagene du har det travelt. På vei til skole eller jobb, eller nyte hjemme de dagene du vil ha en ekstra god frokost.Til seks store muffins trenger du:

3 store egg 4 dl havremel 1 ss bakepulver ♥ 1 ts salt 300 g gresk yoghurt vanilje  1 ss honning  Blåbær

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 200 grader. Bland sammen egg, honning og gresk youghurt i en bolle, før du tilsetter havremel, salt og bakepulver. Bland alt sammen til en jevn og fin deig, bruk gjerne stavmikser. Fordel så røren i muffinsformer eller stekebrett, før du strør over ønsket mengde blåbær. Stek på midterste rille i cirka 20 minutter.

Håper det smaker ♥

today's apparel

Regnet har plasket ned i byen i dag, men utrolig nok stoppet det da jeg var ferdig med dagens gjøremål. Så da fikk jeg knipset noen bilder av dagens antrekk til dere også :-) Hurra! I dag har jeg ikke gjort noe spennende, jeg har jobbet med regnskap og fått unnagjort kontorarbeid. Nå skal jeg ut av antrekket dere ser under, og inn i joggedressen. I kveld står fruktfat og Devious Maids på planen. Nå har jeg ikke sett tv-serie på en liten evighet, så en skikkelig alenekveld skal bli digg!

jimmy choo solbriller - mk veske - lindex bukse - bikbok genser - nelly sko

Summer Nails

Michael Kors klokke (annonselenke)

Sommerklare negler sa du? Hei hei! Har ikke jeg verdens flinkeste bestevenninne så vet ikke jeg, Hilde sender meg alltid ut av Miabell med tidenes største smil :-) Denne gangen fikset vi både føtter og hender, i akkurat samme farge. Korallrød - den fresheste fargen jeg vet om! Nå som jeg straks skal løpe barføtt dagen lang, er det klart man må fikse seg litt ekstra. I dag var jeg å kjøpte meg bøker også som skal være med på tur, så nå er jeg så ferieklar som jeg kan få blitt! Det er bare fem dager igjen til vi setter oss på flyet mot varmere strøk, og måtte dagene fly avgårde i rekordfart. Jeg vil reise nå! 

Lunch For The Girls

Gårsdagen gikk i hygge og kvalitetstid med mine fine venninner. Jeg og Nina spiste god lunsj, tuslet rundt i sola og drakk fargerike smoothies. Hvem skulle tro at ananas, grønnkål, spinat, ingefær, eple, selleri og sitron kunne være så godt sammen? Min nye favoritt! Resten av dagen ble det to jobbrelaterte møter på meg, før jeg gikk for å besøke Ingrid og Maren Sofie med sushi takeaway i hennes nye leilighet når kvelden kom. Endelig har bestevenninna flyttet tilbake til Kristiansand igjen, og best av alt - vi er nesten naboer! Jeg mener, tre minutter gåavstand til hverandre kan vel nesten ikke bli bedre? Hoho! Hilde inntar også byen igjen om seks uker, så jeg har på følelsen at dette blir en riktig så fin sommer :-) Etter at vi alle har bodd sprett det siste året, gleder jeg meg virkelig til å få venninnegjengen samlet igjen. Da blir liksom ting litt enklere, man man være spontan og se hverandre akkurat når man vil. Iiiih, jeg blir helt gira av bare tanken!- yesterday luncing with bae -

I går måtte jeg faktisk ta meg treningsfri pga sår hals, og håpte jeg skulle bli bedre etter en dag med hvile. Men nei, halsen er fortsatt sår og stemmen sånn halvveis forsvunnet. Har dere noen gode kjerringråd med tips? Kroppen er fin, jeg føler meg liksom ikke syk, så dette er egentlig bare irriterende. Trening skal jeg på uansett, nå klarer jeg ikke holde meg i ro lengre. Kanskje en god runde crossfit og svetting vil gjøre susen? Fingers crossed!

It's coffee O'clock
- good morning -

I over tolv timer satt jeg foran denne skjermen i går.... Haha! Var så ferdig i både rygg og nakke etterpå at jeg bokstavelig talt krøp til sengs. Men en god natts søvn gjør underverker, for nå er jeg heeeelt fin igjen :-) Og jeg skal ha litt fri på dagen, så da sier jeg meg riktig så fornøyd! Jeg skal innom Hilde for en liten oppfriskning før jeg reiser på ferie, negler, bryn og slikt må fikses. Viktig å være fin på rivieraen, vet dere! Tenker å bare gå for samme farge som jeg allerede har på neglene, korallrød er den perfekte sommerfarge. Eller hva syns dere? Etterpå skal jeg møte Nina for lunsj i sola, og det gleder jeg meg til!
- put your positive pants on -

Dagens frokost ble havregryn med kesam, blåbærsyltetøy og jordbær. Sunt, godt og enkelt! Humøret er på topp i dag, og jeg gleder meg til en fin dag :-) Hvordan har du det? Om ikke livet smiler, så gjør noe for å få det til å føles litt bedre. Smil til en fremmed, ring til dine besteforeldre for en liten kjas, gi en oppmuntring til noen som fortjener det, gi deg selv en liten peptalk eller bare sett på en skikkelig gla´sang. Ønsker deg en finfin tirsdag!

Healthy ice lollies

Mine hjemmelagte ispinner ble over all forventning, faktisk ble jeg så stolt at jeg nesten gikk i bakken... Haha! Ikke at disse er super avanserte, altså! Men med tanke på at det bare er frukt i disse, var jeg ikke helt sikker på om de ville bli såpass god som jeg krever at en ispinne faktisk skal være. Men jammen ble de helt nydelige! Sommer og sol betyr is i lange baner, men det skader jo ikke å bytte ut den klassiske softisen med en sunnere variant en gang i blant? ;-)Til tre store is trenger du:

200 g bringebær  1 - 2 mango  4 kiwi

Slik gjør du:

Lag fruktpure av hver enkelt frukt, og legg det i hver sin bolle. Jeg brukte stavmikser til dette, men jeg vil tro en blender funker like fint. Om du vil ha isen litt søtere, må du gjerne tilsette sukrin også i pureén. Når dette er gjort, tar du frem plastglass og starter med moroa. Legg kiwi i bunnen, mango i midten og bringebær på toppen. Dytt nedi en ispinne i hver, og la står i fryseren i 6-8 timer. Når de er ferdig frosnet, tar du litt varmt vann rundt glasset og drar ispinnene ut.- homemade and healthy ice lollies -

Altså, nam! Disse skal definitivt lages mer i tiden fremover. Isen er selvfølgelig helt fri for tilsetningsstoffer siden dette kun er frukt og bær, og så sunn og digg som det overhodet går an å få en is. Yummeeeh!

Heels And Jeans
zara jeans - nly sko - bikbok veske - lindex jakke - topshop topp

Wiiih, for en deilig mandag! Dagen min startet med 40 minutter cardio, før jeg kjørte teamwod sammen med Elaine. Sprek og deilig start på dagen! Siden har jeg bare jobbet, og skal gjøre det resten av kvelden også. Mye jeg må få unnagjort :-) Eneste avbrekket blir en liten treningstur til, enten spinning eller en joggetur i finværet. Dere vet meg og mandager, jeg må alltid overdrive med gjøremålene mine.... Sette standaren skyhøy for resten av uka, si! Haha.. Jeg har forresten prøvd meg på hjemmelaget ispinner i dag, av fruktpure. De står i fryseren as we speak, og hvis resultatet blir like bra som jeg tror, så får dere oppskrift allerede i kveld :-) Hvordan har mandagen behandlet deg så langt? Jeg håper den har vært så snill som mulig!

Today is your day

 To start fresh. To eat right. To train hard. To live healthy. To be proud.

Hei mandag! Jeg kunne ikke vært mer klar for deg! I dag er det akkurat en uke til jeg reiser på ferie, så de kommende dagene skal jeg virkelig være flinkeste alle veier. På trening og på jobb - der skal hovedfokuset være akkurat nå :-) Jeg står her å tripper og er klar for dagens første økt, i dag står crossfit på menyen. Endelig har jeg fått nye batterier i pulsklokken min også, etter at den har vært tom for strøm i sikkert fire måneder. Bare det er en motivasjon i seg selv! Det er alltid like gøy å se hvor mye jeg har trent når uken er omme på klokken min, samt følge med på pulsen under øktene. Nå skal jeg få meg litt frokost i magen, før jeg sykler avgårde til Solsiden for å banke inn ukas første økt. Ønsker deg en skikkelig fin mandag, så sees vi igjen litt senere!

Uken som gikk

Ukens motivasjon: Denne ukens motivasjon har uten tvil vært jobb. Det har vært lett å stå opp om morgenen denne uka, rett og slett fordi jeg driver med det jeg elsker. Og det er en helt fantastisk gøy! På tirsdag fikk jeg også nådd et ganske heftig mål jeg hadde satt meg personlig, og den følelsen var bare ubeskrivelig gøy. Dream it, believe it, achieve it!

Ukens høydepunkt: Hele denne uka har vært så fin! Jeg har kost meg med fine folk hver eneste dag, og er så ekstremt velsignet med alle de fine menneskene jeg har i livet mitt :-) Helgen har også vært helt super, spesielt gårsdagen. Da dro jeg til Arendal, lunsjet og koste meg i sola sammen med Hilde, før vi dro på roadtrip tilbake til Kristiansand. Når vi kom tilbake hjem så plasserte vi oss på ny restaurant, bestilte oss hvert vårt glass rosévin og bare nøyt den fine dagen. På kvelden kom flere fininger på besøk til oss, før vi alle dro videre på Bølgen og Moi. For en lørdag!

Ukens mest spilte låt: Enrique Iglesias - Bailando Ft. Sean Paul

Ukens kjiping: Ingenting å klage på her i gården altså. Livet smiler!

Ukens beste innkjøp: Jeg klarte å vaske visa-kortet mitt denne uken, og etter tidenes leteaksjon fant jeg det delt i to i vaskemaskinen. Så inntil det nye bankkortet kommer til meg, blir det ikke mye shopping på denne jenta.

Ukens latterkrampe: På fredag når jeg var på båttur sammen med venner. Etter vi hadde kjørt rundt en stund, la vi båten til kai og skulle gå i land på en litt vanskelig plass. Kjæresten til Celina ga oss en hjelpende hånd for å komme opp av båten, og han tok selvfølgelig jobben sin med å dra oss opp på ramme alvor. Mildt sagt! Jeg fløy bokstavelig talt opp av båten, og endte nesten i vannet på andre siden av brygga så ivrig som han var.... Haha!Ukens tanke: Alt mulig :-)

Ukens beste bilde: Hehehe, ingen tvil hvilket bilde som blir ukens beste. Jeg er en sånn irriterende person som ikke har forståelse for at andre kan være skeptisk til ting, og ikke like glad i fart å spenning som det jeg er. Som dere ser under her, så var ikke Celina helt topp fornøyd der vi suste avgårde på bølgene med tidenes fart..... Ler meg ihjel!

Årets første sommerkveld i skjærgården


 - cruising in the sunset with friends -

Altså, bilder sier mer enn tusen ord For en kveld vi hadde i går! Kvelden startet på fiskebrygga sammen med Celina og venner, hvor vi spiste fiskesuppe og koste oss med et glass duggfrisk rosé i sola. Så fant vi plutselig ut at vi ville på båttur! Årets første sommerkveld i skjærgården. Gårsdagen var virkelig en av de beste kveldene på lenge! Vi suste rundt i ett par timer, i kjent stil - Celina var livredd og jeg hyylte av glede. Haha! En nydelig kveld med fine venner, som ga meg den beste starten jeg kunne fått på helgen. Vi var på sightseeing rundt helt magisk fine sørlandshytter og fikk til slutt med oss en helt nydelig solnedgang. Gleder meg til flere fine dager og kvelder på sjøen, båtlivet er noe av det beste jeg vet om :-)

God lørdagsmorgen

- saturday mornings always feels so good -

I fast lørdagstradisjon, startet morgenen min med å bake havrerundstykker. Disse er så gode, og enkle! Alt du trenger er å legge 300 g havregryn, 3 egg, 1 ss bakepulver og 300 g cottage cheese i en bolle, før du stamper det sammen med en stavmikser. Rull sammen til rundstykker, topp med solsikkefrø og stek på 200 grader i cirka 25 minutter. Enklere blir det ikke!

Her skal jeg jobbe i ett par timer til, før jeg drar avgårde på roadtrip til Arendal. I dag skal jeg og Hilde kose oss maks i den fine sommerbyen! Lunsje, titte i butikkene og bare hygge oss en hel haug. Jeg gleder meg! Ønsker deg en alle tiders lørdag, noen fine stemningsbilder fra gårsdagen kommer litt senere

OH BOY

God morgen til dere, favorittene mine!

Jeg trodde nesten ikke mine egne øyne når jeg tuslet ut på kjøkkenet og fikk øye på at gradestokken min viste 29 grader ute på morgenen i dag! Og det før klokken ni?! Det er jo helt latterlig deilig, sommeren har virkelig meldt sin ankomst her på det glade sørland :-) Nå trenger jeg bare at jeg blir helt frisk igjen, slik at jeg kan ut å nyte sola jeg også! I går løp jeg rundt som en jojo fra det ene til det andre hele dagen, tygget ibux for full guffe og fant ingen tid til å slappe litt av. Så kveldens egentlige planer om cowboy-bursdag måtte jeg dessverre avlyse, og det er jo bare dødskjipt... Hadde jo gledet meg så til en gøyal kveld med fine folk! Men, to timer i bil og dansing natten lang går ikke når formen er klein. Så da får kvelden heller gå til å lade batteriene, og satse på at finværet holder seg til i morgen også. Da har jeg så lyst å dra ut en tur på Fiskebrygga!

Hvordan er været hos deg? Jeg håper både sola og livet smiler til deg også, og at du får en alle tiders fredag! Disse juni dagene er så utrolig deilige, så jeg kan ikke annet enn å storkose meg. I dag er det forresten kun 10 små dager igjen til avreise til den franske riviera, jeg gleder meg som en unge! Familieferiene vi har årlig er definitivt de jeg liker aller best :-)

chanel veske - office sko - daniel wellingtion klokke - bikbok bukse - ralph lauren polo skjorte

Det handler om å ikke la seg lure

Jeg ser på meg selv som en person som er ganske opplyst på dyr og dyrevelferd. Men når jeg så filmen under, fikk jeg hakeslep. Dette ante jeg virkelig ikke om! Jeg blir lei meg for at jeg gjentatte ganger har trykket like eller kommentert "awww" på filmer som viser en liten apekatt bli kilt eller gitt mat til. For sannheten er at dette er så langt i fra søtt som overhodet mulig.......

Når apen på videoen strekker armene til værs er det ikke fordi den vil kiles mer, men fordi den er livredd og forsøker å samle gift til kjertler i armhulene sine. Jeg får så vondt av disse stakkars dyrene at hjertet mitt blør! De må apekattene blir brutalt revet bort fra sine mødre, og tatt bort fra sine naturlige omgivelser. De blir utsatt for grusom behandling for å tilpasse dem til kundens ønsker, som for eksempel fjerning av alle tennene uten bedøvelse eller temming med vold. De transporteres under forferdelige forhold og med masse smerte, før de ender opp med å bli fraktet rundt på barer, strender og turistattraksjoner, eller hos enkeltpersoner og dyrebutikker. Men mange kommer ikke så langt, da de dør av frykt. Beregninger anslår faktisk at så mange som 50 dyr (!!) dør for hvert som overlever veien fram til å bli rekvisitt.

Jeg håper du vil hjelpe med å spre denne videoen, og ikke trykke "liker" når du ser disse stakkars mini-apekattene bli kilt eller matet. Jeg håper også at du vil signere HER for å vise at du tar avstand fra disse hjerteskjærende lidelsene dovenloriene opplever. Verden er en stygg plass, derfor er kunnskap om dette så ubeskrivelig viktig! Når du er på ferie, ikke ta bilder eller gi positiv oppmerksomhet til verken dyr eller eier. Ikke la deg lure av at de virker rolige og avslappet på armen til sine eiere. Dovenloirene er nemlig nattdyr som egentlig skal sove 22 timer i døgnet, og reagerer derfor på skrekk og angst med å bli enda roligere enn de allerede er. Bak hvert "fotodyr" skjuler det seg dessverre alvorlig kriminalitet, og kraftig dyreplageri...

Tett i pappen


h&m skjorte - nly genser - acne jeans - reebok sko


I dag våknet jeg opp med tett hals og en ganske så sliten kropp. Så da var det bare å avlyse dagens treningsøkt, og heller sove en liten time ekstra :-) Jeg føler meg egentlig litt småsyk, i tillegg herjer pollenallergien min helt vilt i disse dager, noe som ikke hjelper på. Men denne torsdagen er stappet med jobb og møter, så jeg kan ikke la meg selv bare slappe av hjemme. Det koker for tiden, og det er så innmari gøy! Derfor må jeg smi mens jernet er varmt og jobbe på så godt jeg kan. Vi sees litt senere, dere! Har du et ønske til kveldens blogginnlegg? Kom gjerne med forslag, så skal jeg se hva jeg får til

A sunny day


- what a day -

Når jeg sovner på sofaen med en questbar i hånda og laptopen i fanget, og våkner brått opp en time senere med sjokolade over hele det hvite sofatrekket mitt og fire ubesvarte anrop fra stakkars regnskapsføreren min som lurte på hvor jeg ble av, da var det på tide å rulle inn.... Håpløst! Så da sendte jeg Marthemor en melding, og spurt om vi ikke skulle dra for å spise en bedre middag sammen i finværet. Og det ville hun! Så i ettermiddag har vi virkelig kost oss halvt ihjel :-) Det er sommer på Sørlandet, og jeg kan ikke annet enn å elske det! Blåskjell i hvitvinssaus stod på menyen for oss begge, og det ble selvfølgelig spist helt nede ved sjøkanten, med bølgeskvulp og fuglekvitter. Kristiansand, du er så innmari deilig!


- dinner with my girl today, mussels and fries -

Jeg har storkost meg i sola sammen med min skjønne Marthe, den jenta er snill og god som dagen er lang! I dag hadde vi begge noen helsprø historier på lager, så jeg har en misstanke om at nabobordet vårt også fikk seg en latter ;-) Haha! Måtte det bli flere solskinnsdager som denne fremover

contour and highlight

annonse

Konturering er en super metode å bruke dersom du vil ramme inn ansiktet ditt og forandre litt på detaljer som du kanskje ikke er så fornøyd med. Konturering er rett og slett skyggelegging! Du legger en mørkere farge der du ønsker å oppnå dybde, eller for å forminske noe. Highlight betyr fremheving, så legg en lysere farge der du vil fremheve. Kim Kardashian er en flitting bruker av denne metoden, og jeg vil tro det er mye på grunn av henne at denne sminkemetoden har eksplodert verden over. I dag tenkte jeg å vise dere hvordan du kan gjøre contouring og highlighting på en enkel og naturlig måte!

- Steg 1: Legg en god base på huden -

En god base er viktig for å få et fint resultat. Start med å bruke en fuktighetskrem før du begynner sminkingen, og ta en primer over der igjen. Selv bruker jeg denne primeren som base før konturering, den gir et glatt og jevnt underlag, samt at den virker beroligende på huden. Denne smører jeg over hele ansiktet, før jeg legger foundation. Som dere allerede vet bruker jeg Bare Minerals sin Pure Brightening Serum Foundation. Dette er verdens BESTE foundation! Du trenger kun tre små drypp til hele ansiktet av den, og du påfører den i sirkler med denne kosten. Resultatet blir alltid helt flawless! Denne gir en utrolig fin glød, samt at den smelter helt inn i huden, slik at man får et naturlig og pent resultat. Bruk dråper etter hvor mye dekkevne du vil ha: to dråper for lett dekkevne, fire for middels og seks dråper for full.
- Steg 1: Contour & Highlight -

Så er det tid for å begynne med konturering og highlighting! Jeg bruker et eget contour kit til dette, fra Anastasia Beverly Hills. Jeg prøvde først dette av Ida mens vi var i Dubai, og ble så frelst at jeg måtte kjøpe det selv også. Her får du alt du trenger for å definere og markere ansiktet ditt i ett og samme kit! De seks nyansene er både lyse highlightere og mørke skygger som tilsammen fremhever alle dine beste trekk. Kittet kommer i to farger, jeg bruker light medium.

Her bruker du de lyse fargene der du ønsker å fremheve. Gjerne i den midtre delen av pannen og nedover nesen, under øynene, på haken og langs øvre del av kinnbenet. Kontureringen er det gøyeste, her kan hvem som helst få tidenes kinnben! Her markerer du kjevebeinet, sidene av pannen, opp mot hårfestet og selvfølgelig på kinnbeina. Det er viktig å ha en god kost til å legge dette med, her vil jeg anbefale denne kosten, da den har et stort og tett hode spesiallaget for nettopp dette.

- Ferdige resultatet -Hva syns du om resultatet? Naturlig og fint, akkurat slik jeg vil ha det! Er helt frelst på dette contour-kittet jeg altså, det må dere bare invistere i! Anbefales virkelig. Frem til søndag 14 juni får dere nå 20% rabatt på alt av sminke hos Coverbrands (gjelder ikke produkter som allerede er nedsatt...) Rabattkoden dere må bruke er KA10

En liten oppfriskning

- yesterday at the hairdresser -

Det er umulig å ikke la smilet gå rundt når man er hos skjønneste og snilleste Marianne, som alltid sørger for at jeg er hårfin. Og nå trengtes det virkelig et besøk til Komponisten Frisørsalong, da jeg mildt sagt ikke så ut på håret. Når jeg så bildene av meg selv fra crossbanen på lørdag, forstod jeg hvor galt det faktisk var.. Haha! I går bestemte vi oss derfor for å ta en skikkelig oppfriskning på håret mitt, vi klippet bort de fryktelig slitte tuppene og farget hele håret denne gangen. Jeg ville nemlig bli enda litt mørkere, og ha en jevn farge i hele håret. Og resultatet ble som alltid helt perfekt! Marianne leverer alltid ;-)

Nå sitter jeg her i sofaen med havregrøt til frokost og skal straks komme meg avgårde på trening. Jeg har hatt så innmari underskudd på søvn de siste dagene, og det merkes mildt sagt godt. Jeg fungerer ikke med fire-fem timers søvn om natta, så her må jeg prøve å komme meg til gode rutiner igjen. Heldigvis gjør kruttsterk kaffe underverker, så her er det bare å bælme nedpå! En ny dag skal gripes, og i dag har jeg mye på planen. Ønsker deg en kjempefin onsdag, sees igjen senere!

Workout of the Day

I dag kjørte jeg en supergøy WOD sammen med Sondre og Maren Sofie. Vi møttes 10.00 på Solsiden, og var alle tre i et strålende godt humør. Motivasjonen var på topp, og Sondre hadde planlagt en ny og annerledes økt til oss.

 - Workout Of The Day -

100 american situps 90 kettlebell swing 80 snatch 70 air squat 60 hip thrust
50 deadlift 40 pushups 30 clean and press 20 utfall 10 burpees

 - Time: 19.59 -

Her skal alle øvelsene gjøres etter hverandre, du begynner med 100 american situps, så 90 kettlebell swing og jobber deg nedover på de andre øvelsene. Fullfør alle reps på hver øvelse, før du går videre til ny. Tilpass med hvor mye vekt du klarer å løfte, og ta tiden! Min tid i dag ble 19.59, og jeg er selvfølgelig gira på å slå denne tiden neste gang ;-) Det er gøy å konkurrere mot seg selv, og ha noe å strekke seg etter! Prøv denne økten ut du også, da? Den var både effektiv og gøy!


Summertime Workout Music

God musikk og en god treningsøkt henger alltid sammen for meg. Har jeg ikke gla´musikk på ørene mens jeg holder på, blir ofte økta gjennomført med mindre giv og energi. Jeg skal straks avgårde for å trene crossfit sammen med Maren Sofie og Sondre, men følte for å oppdatere spillelisten min med litt ny musikk som vi kan høre under økta. Iiiih, jeg gleder meg! Dersom du vil følge listen på spotify, finner du den HER Hva er din favoritt treningssang?

Ukens filmtips: Lone Survivor

Ukens filmtips blir en actionfylt og spennende krigsfilm, som topper listen min over de beste filmene. Lone Survivor er basert på en sann historie, og handler om Marcus Luttrell og teamet hans, som legger ut på oppdrag til et avsidesliggende afghansk fjellområde for å drepe den notoriske Talibanlederen Ahmad Shah. Oppdraget får en uheldig vending da gruppen blir utsatt for et bakholdsangrep som får alvorlige følger, og dn lille gruppen blir isolert og omringet av et krigslystent Taliban på alle kanter. Det mislykkede oppdraget tok plass i 2005, og fire elitesoldater ble gitt i oppdrag å fange eller drepe Taliban-lederen. Marcus, som er hovedpersonen i filmen, var det eneste medlemmet som kom tilbake i live....

- movie tip of the week -

Dette er en sann og utrolig historie om mot og overlevelse, som viser krigens grufulle sider. Det er perfekt å snurre denne filmen en kveld man er klar for å se noe med mening, da dette er en sterk film som skiller seg litt ut fra de andre :-)

Strawberry Coconut Smoothie

- my new favourite -

I dag lagte jeg det som må være min nye favoritt smoothie til lunsj. Hvem skulle tro at kokos og jordbær skulle være en så perfekt kombinasjon? Skulle ønske jeg lagte dobbel porsjon av denne, såpass god var den.


Til et stort glass smoothie trenger du:

2 dl kokosmelk En halv avokado To never frosne jordbær 1 ss sukrin 1 eggehvitte 200 g cottage cheese

Tilsett alt i en blender, og server i et stor glass :-) Som topping brukte jeg et lite beger med Yoplait Double 0% sin yoghurt med vaniljesmak. Denne smoothien smaker like godt som den ser ut, om ikke bedre!

Monday? Here we go!

Hei mandag, og god morgen til deg! Er du klar for den nye uka? Det er jeg! De kommende dagene og til helgen har jeg mye gøy på planen, så denne uken må jeg være produktiv for å rekke alt jeg har lyst til. Jeg skal straks sykle bort til Solsiden for å smelle til med ukens første WOD, i dag tenkte jeg å være gal nok til å starte den nye uka med helvetesøkta. Lurer du på hva jeg snakker om, trykk på kategorien trening og du får den opp dersom du vil teste den ut selv. Heldigvis skal jeg gjøre den sammen med Elaine, så i dag håper jeg det er bra med futt i oss begge! Alt er enklere når man er to, sant? Da kan vi inspirere hverandre, løfte hverandre opp og gi den siste pushen man trenger for å gi absolutt alt.. Så, let's get it Monday! I dag skal du bli bra ;-)

  - my latest snaps, follow me @ladyyyka -Atkins Advantage

annonse

Etter en god treningsøkt er det alltid godt å fylle på med både karbohydrater og proteiner. Ofte går det i proteinshake og rosiner, men jeg er også en flittig bruker av Atkins sine Advantage barer. De er så fantastisk gode! Og helt perfekt rett etter trening da de har en supersmart energisammensetning med masse protein og fiber. Og best av alt, de smaker helt n-y-d-e-l-i-g!


- Atkins Advantage - 

Ja, her går smilet nesten helt rundt når jeg får i meg favoritt proteinbaren etter trening ;-) Hva da overlykkelig? Haha! Et sunt kosthold og trening går hånd i hånd, og kombinerer man et proteinrikt kosthold sammen med treningen, så bidrar man til å beholde og bygge muskelmasse. Barene i serien Atkins Advantage er perfekt til nettopp dette, da de har ca 30% protein i seg og så lite som 0,8 gram sukker i én bar. Med andre ord får du kun det du trenger og unngår tomme kalorier, samt at et bra innhold av kostfiber gir deg en god metthetsfølelse.

Spiser du også Atkins? Husk å bruke hashtag #minatkins på Instagram, Atkins har nemlig en repost hver søndag
og den blir premiert med masse digge barer!

Jeg har selvfølgelig noen personlig favoritter i denne serien også... Haha! De aller beste Advantage barene for meg, er den med peanøtt og karamell, eller den med hasselnøtt. Sistnevnte er den aller aller beste :-)

Zzzzundays

 - sunday mood -

Min søndag så langt.Dyna i sofaen, Devious Maids på laptopen og bare avslapping. Noe så deilig! Straks skal jeg legge dyna tilbake der den hører hjemme, og komme meg ut av pyjamasen. Det er nemlig tid for fotballkamp igjen! Start spiller mot Strømsgodset, og jeg gleder meg masse :-) Heia heia! Jeg fikk lurt med meg Mommo også, så i kveld blir det hun, meg og Øyvind som skal heie på tribunen. Iiiih! Er derimot så trøtt at jeg er redd jeg sovner stående, så vi får håpe på en såpass spennende kamp at øynene ikke blir frista til å lukke seg... Haha! Hva gjør du i dag?

Uken som gikk

Ukens motivasjon: Denne ukens motivasjon har definitivt vært bloggen. Jeg har hatt fokus på å skape variert innhold, og det føler jeg selv jeg har klart ganske bra :-) Litt antrekk, litt hverdagsliv, litt oppskrifter, litt trening, litt videoblogging og egentlig litt av alt. Er det ikke sånn dere liker det, da? Hihi! Gi meg gjerne tilbakemeldinger hvis det er noe dere vil ha mer eller mindre av.

Ukens høydepunkt: Hele denne uka har vært så fin! Men jeg må si det er to ting som topper lista. På onsdag når Tone var hjemme på besøk, vi dro avgårde på en roadtrip uten mening, sang med dårlige sangstemmer til god musikk og snakker om alt mellom himmel og jord. Bare god stemning! Gårsdagen var også skikkelig fin, jeg og Belinda dro ut for å spise middag og ta et glass vin. Tre drinker senere vet jeg ikke helt hva som skjedde, men vi befant oss plutselig på den bruneste pubben i hele Kristiansand og jammet til country musikk resten av kvelden..... Haha!

Ukens mest spilte låt: Jason Derulo - "Try Me" ft. J.Lo & Matoma. Ordentlig gla´sang, jeg synger på den hele tiden!

Ukens kjiping: Mandag. Jeg vet ikke hvorfor, men det var den kjipeste mandagen jeg har hatt på lenge. Kroppen var slapp, hodet hang ikke med og ingenting gikk som det skulle. Og jeg som egentlig er tidenes mandagsmenneske? Haha! Satser på at morgendagen blir like gull som den pleier å være ;-)

Ukens beste innkjøp: Alt på bildet under. Har fått helt dilla på beige og army-grønn!

Ukens latterkrampe: Denne uken har det vært mange lattekramper. Og godt er det!

Ukens tanke: California. Åh, jeg både gruer og gleder meg så innmari. Den ene dagen kan jeg føle at jeg har min livs sjanse med å reise ned dit i August, mens den andre dagen blir jeg helt fortvilet over bare tanken. Så derfor har jeg ikke bestilt flybillett enda, men jeg må bare gjøre det i dag. Er dere ikke enige? Jeg har jo ingenting å tape! Og jeg kan reise hjem igjen til Norge når som helst dersom jeg ikke skulle trives. Så nå må jeg få ut fingeren og bestille denne billetten, være litt YOLO og glede meg over at jeg faktisk har muligheten til å gjøre dette sammen med tre flotte jenter. Er dere ikke enige? Gi meg en push! Jeg trenger det virkelig for å gjennomføre dette jeg egentlig har så utrolig lyst til å gjøre... Haha!

Ukens beste bilde: Når hunden din poserer bedre enn deg.... Den følelsen!


Bånn gass på crosstrening

 - MX training -

I dag har jeg vært på crosstrening igjen, og det er like gøy hver eneste gang. Jeg er faktisk litt gira på å få meg egen sykkel, men når Onkel sier jeg da må skaffe meg tilhenger jeg kan ha crossen i bak Fiaten, mister jeg helt motet.... Altså, tenkt det hysteriske synet da? Jeg vil liksom ikke ende opp som sirkusattraksjonen på banen heller, haha! Enn så lenge er jeg så heldig å få låne sykkel de gangene jeg vil kjøre, så da kan jeg ikke klage! Uansett så er det bare SÅ utrolig gøy å se følge med på mine fettere Torjus og Vetle, de er så flinke og tøffe at jeg har ikke ord! Letter jo nesten fra bakken så stolt jeg blir av gullguttene mine, som går i pappaens fotspor med å bli noen råtasser på cross. Der er det bånn gass og full rulle hele tiden :-)

Nå må jeg komme meg i dusjen og få vasket av meg all søyle og dritt, jeg ser virkelig ikke ut.... Haha! I kveld skal nemlig jeg og Belinda på Fiskebrygga :-) Kose oss med god middag og et lite glass vin, det må til på en solfylt lørdag! Hva har du gjort i dag, da? Håper du nyter helgen og at solen skinner hos deg også!

Cuteness Overload

Jeg tenkte å starte lørdagen med å dele en liten stemningsfilm fra gårsdagen med dere. En koselig dag på gården, sammen med fine Målfrid og familien hennes. Som jeg koste meg! Og lille Håkon? Han blir jo bare skjønnere og skjønnere. Det lille lammet vil kose hele tiden, og er egentlig akkurat som en hund! Kunne spist han opp.. SMELT

 - husk å trykk på HD for best kvalitet -

Vegeschnitzel

annonse

 - Hälsans Kjøkken -

Jeg har testet Hälsans Kjøkken sine produkter i tre uker nå, og hver gang jeg har skrevet om det, har det vært en gjenganger i kommentarfeltet. Du må prøve Vegeschnitzelen, Kristina! So I did.. Og jeg stoppet ikke med en, for å si det sånn. Halleluja! Dette er den beste schnitzelen jeg har spist i hele mitt liv. Helt nydelig var det, så takk til alle av dere som har anbefalt meg dette til middag. Sammen med ovnsbakte tomater og poteter, med en liten dæsj rømme, var dette et måltid sendt fra himmelen.

 - vegeschnitzel, ovnsbakt tomat og potet -

Dette herremåltidet tok meg tyve minutter å lage. Jeg stekte alt sammen i en ildfast form på 200 grader, i cirka 20 minutter. I mens satt jeg å jobbet, fordi middagen laget selg selv inni ovnen. Og når middagen i tillegg smaker helt fantastisk og er dyrevennlig, så kan det jammen ikke bli bedre! Jeg kjøpte min eske med fire vegeschnitzel hos Meny, og da var det faktisk bare en pakke igjen etter at jeg hadde tatt min. Så disse er tydeligvis populære. Og med god grunn! Så neste gang du vil ha deg en vegetarisk og ordentlig god middag, må du prøve ut disse!

Weekend Essentials

- happy friday -

God morgen Da er det helg, og det er digg! Jeg jobbet inn en del timer i går, slik at jeg kunne ta meg fri litt på dagen i dag. For gjett hva jeg skal? Besøke Håkon! På den fine gården jeg var på for en liten stund siden. Husker dere de søte lammene? Jeg gleder meg ihjel! Jeg tenkte faktisk å ta med meg filmkamra i dag, og lage en liten video som jeg kan dele med dere :-) Det er tydelig at dere ønsker mer film her, så da skal jeg selvfølgelig gjøre mitt beste for å få til nettopp det! Nå blir det avokado smash med egg til frokost, før jeg hopper i dusjen og gjør meg klar til det jeg vet kommer til å bli en helt nydelig fredag.

Ønsker deg en fin start på helgen, vi sees igjen senere ♥

A girl's gotta eat

 - takeaway from will i juice -

Venninnemiddag ble kjipt nok byttet ut med takeaway her hjemme, jeg hadde helt glemt en viktig jobb jeg måtte få gjort ferdig før dagen er omme. Og jeg er fortsatt ikke ferdig, så jeg ser nok på en litt sen kveld. På hektiske dager som dette priser jeg meg lykkelig for å ha sentrum som nærmeste nabo! Da er det bare å snøre på seg joggeskoene, og legge turen til ønsket sted for å få seg lit mat. I dag dro jeg innom Will I Juice, den beste juicebaren i byen. De har så innmari mye godt! Favoritten min nå for tiden er rekesalaten, den har så mye godt i seg at jeg får hjerter i øynene av å bare skrive om den. Hihi! Sammen med en supergrønn smoothie med masse grønnsaker, ble dette en helt toppers middag på en dag som plutselig ble litt mer travel enn forventet. Sånn er det når ting går i glemmeboka, så her er det bare å henge i! Hva gjør du i kveld? :-)

Vennskapsbrudd i trappa- Girlsnight at Belinda's -

I går var jeg på koselig jentekveld hos Belinda og roomien hennes. Og alle hundene selvfølgelig, har dere sett så søte de er? Smelt på Lui med rosa sløyfe Jeg fikk servert tidenes diggeste smoothie bowl, med smak av deilig pina colada. Jeg må få lurt til meg oppskriften, for denne banket min egen smoothie ned i støvlene. Yummeeeh! Den rolige jentekvelden ble brått forvandlet til noe helt annet, da jeg klarte å fyre opp jentene til å bli med for å sjekke ut Helvetestrappa. Før jeg visste ordet av det satt vi alle tre bilen på vei bort dit, jentene løp to runder og på veien ned spurte jeg om det føltes lett. Fikk til svar av Belinda at trappen hadde gitt henne influensa, og at vi ikke var venner mer. Så da var det vel alt i alt en velykket førstegangsopplevelse? Haha!
Denne torsdagen startet med 30 minutters cardio, pullups-øving og til slutt 300 WOD'en sammen med Elaine, og i dag hang ikke kroppen helt med. Men vi fikk gjennomført, og det er det viktigste :-) Nå er det straks middagstid for meg, og i dag skal jeg ut å spise med en venninne. Solen stråler her i Kristiansand i dag, så da er det klart jeg må ut å kose meg i finværet. Det kan nesten minne litt om sommer. Nesten! Hihi.. Vi sees igjen litt senere

Yoghurt knekk

 - yummy and healthy -

Jeg tror jeg har funnet den perfekte hverdagssnacks! Disse yoghurt-knekkene er perfekt å ha liggende i fryseren, så har du noe fristende tilgjengelig når du får cravings på no' digg! Dersom du vil ha disse som erstatning for yoghurtnøtter, hakker du bare opp litt usalta cashewnøtter og strør over. Mulighetene er mange! Du kan toppe med akkurat hva du ønsker ;-)


Du trenger / Slik gjør du:

Alt du trenger er en boks gresk yoghurt med vaniljesmak, og ønsket topping. Jeg brukte jordbær. Ha i yoghurten i en form, og smør den fint utover. Topp med jordbær, og sett i fryseren. La stå i fire - fem timer, før du knekker bladingen opp i biter. Perfekt å nyte med en gang, eller bare ha liggende i frysen til de dagene du vil kose deg litt. MUMS

Happy Homeoffice

I dag har jeg hatt så mye energi at jeg har seriøst hatt store problemer med å konsentrere meg... Haha! Jeg skylder på endorfinrusen etter trappa, for er det noe som gjør meg glad, så er det definitivt følelsen etter en rå treningsøkt. Det var forresten en fryd å lese gjennom alle kommentarene deres på filmen min, det gjorde meg ordentlig glad at den falt så godt i smak hos dere! Så fremover skal jeg bli flinkere til å dele litt videoer også, det å filme er jo faktisk ganske gøy. I tillegg gir det muligens et annerledes og mer riktig innblikk i hvordan jeg er, litt lettere å bli kjent via film kanskje? :-)

 - workmode with my little helper -

Resten av dagen min har bare gått til jobb, regnskap, fakturering, litt mails og slike ting. Masse å holde styr på for tiden, men det er ingenting som er gøyere enn når det skjer ting. Elsker man jobben sin, så er hver dag en liten fest ;-) Hihi! Ellers så har jeg laget en latterlig enkel snacks som jeg gleder meg til å dele med dere, det ble ordentlig digg og tok ikke mer enn maks fem minutter å lage. Men, først blir det hygge resten av kvelden! Nå skal jeg ta Milo under armen og dra avgårde på besøk til Belinda. Jeg gleder meg til date med henne, og Milo gleder seg til playdate med Lui

Video: Stairs to hell

I dag dro jeg rett og slett med meg Go Pro'en på ukens trappetrening. Så her kan dere se meg svette og slite meg halvt ihjel... Haha! Det er så gøy med film, og dersom dere ønsker det, skal jeg bli flinkere med videoer her inne :-) Hva tenker du om det? Gi gjerne tilbakemeldinger! I dag klarte vi forresten syv runder opp og ned i trappa, og hadde det ikke vært for et vondt kne - så hadde vi definitivt klart tre til. Så, snurr film og bli med på trappetrening!

 - Husk å trykk på HD for best kvalitet -

Det finnes bare en som deg

Jeg hadde nettopp fylt 19 år når jeg ramlet inn på frisørsalongen til Tone, uten anelse om at hun skulle ende opp med å bli min aller beste venninne. 19 år og uten helt kontroll på livet. Jeg kjørte en blå golf som jeg krasjet annen hver dag, trodde at penger vokste på trær (men likevel brukte fake Chanel veske..), og presset meg ned i alt for trange skinnbukser. Jeg hadde vært toppblogger i godt over ett år, og var helt sikker på at jeg skulle erobre verden. Så jeg rullet inn på SalongXtend, ble litt blown away av den fryktelig pene blondina som møtte meg, hun som skulle gjøre meg fin på håret. Den pene blondina var Tone. Jeg skulle jo arrangere et livsviktig Pimp And Hoe party om bare tre dager, så da var det klart jeg trengte lange lokker for begivenheten. Fem timer senere hadde jeg ikke bare fått langt hår, men jeg hadde møtt det som skulle bli en venn for livet. Du vet når man møter noen man bare klaffer med? Man snakker sammen i noen timer, og allerede da så bare vet du har møtt noen som kommer til å forandre livet ditt. Noen som vil være der for deg. For alltid.

Jeg har bare en venn som Tone. Og en som Tone, det er mer enn nok

Freia Smoothie

annonse

Noe av det siste jeg gjorde før jeg begynte med sukkerstopp, var å boltre meg i sjokolade fra Freia. Ja, du leste riktig! Hvem i alle dager takker nei til å teste sjokolade? Ingen! I hvert fall ikke denne jenta, for å si det sånn ;-)

 - Freia Smoothie -

Freia har nemlig lansert en helt ny sjokoladerull med smoothiefyll. Mums! Sjokoladene kommer i to smaker. En med mango og banan, en med pasjonsfrukt og jordbær. Og jeg har ikke overraskende tygget kjeven min ihjel for å finne ut hvilken som var best. Det er viktig å teste skikkelig vet dere ;-) Haha.. Jeg elsker sjokolade, og jeg elsker smoothie - så hva er det ikke å like?

Dommen min har til slutt falt på at sjokoladerullen med pasjonsfrukt og jordbær er den soleklare vinneren. Den var supergod! Helt ærlig så falt ikke den med mango og banan så veldig i smak hos meg. Jeg elsker banan, men ikke blandet sammen med mango. Så neste gang du skal kose deg med sjokkis på lørdagskvelden, prøv ut den nye rullen med smoothiefyll av pasjonsfrukt og jordbær. Den var skikkelig god og frisk, perfekt sommersjokolade!

- the perfect summer chocolate -

Det er alltid gøy når nye ting inntar butikkene! I mine øyne er det virkelig ingen som slår Freia på sjokolade, det er det beste jeg vet om i hele verden.. Men nå må jeg seriøst runde av her og slutter å snakke om sjokolade. Får nemlig hjerter i øynene og høy puls av å bare skrive om disse skummelt gode sakene, haha! Har du også testet ut disse? I så fall, hva syns du? :-)

Min indre gjerrigknark

Jeg håper jeg har våknet på riktig bein i dag, for gårsdagen var tidenes kjipeste mandag. Jeg murte meg derfor inne med hjemmekontor hele dagen, helt til jeg fant ut at det var 10-krones marked på Ica Maxi. Da klarte ikke min indre gjerrigknark å holde seg i ro lengre, så jeg kastet meg i bilen og kjørte på jakt etter de beste tilbudene. Det var mamma som fortalte meg om at det hadde braket løs med mitt favoritt-tilbud, men jeg leste sms'en hennes feil og missforstod butikken. Så når jeg stod utenfor feil matbutikk som overhodet ikke hadde god morgen yoghurt til 10 kroner, lurte jeg på om mamma seriøst ønsket meg vondt. Man kan tulle med mye, men ikke om 10-kroners marked! Omsider kom jeg meg heldigvis til riktig butikk, betalte 27 yoghurter med en indre glede som ikke kan beskrives og rullet videre hjem i Fiaten..... Mission accomplished!

Så, det var min mandag. Jeg håper din var hakket mer innholdsrik? Haha! Måtte denne tirsdagen by på masse glede og spennende utfordringer :-) Morsomme ting står på planen, og gleder meg til å starte dagen! Sees igjen senere, dereHM jakke, topp og skjørt - Nelly sko

Almost half a year is gone


- Welcome June -

Tenk at vi nesten er ferdig med første halvdel av 2015? Tiden flyr så fort at jeg bare vil sette på bremsene! Jeg føler ikke det er mange ukene siden jeg stod å så på rakettene og ønsket det nye året hjertelig velkommen. Før vi vet ordet av det er dette kapittelet også tilbakelagt, så nå gjelder det å nyte de siste månedene. Første halvdel av 2015 har behandlet meg fint, jeg kunne egentlig ikke ønsket meg så mye mer enn hva som har vært. Nå ser jeg frem til nye eventyr, og en sommer som forhåpentligvis skriver seg inn i historiebøkene! Jeg skal på flere turer, men også nyte norsk sommer her hjemme :-)  Hva er planene dine for sommeren? Skal du ut å reise til det store utland, eller nyte det som forhåpentligvis blir en fin sommer hjemme?

Ukens treningstips

Hva er vel bedre enn å starte den nye uken med ett aldri så lite treningstips? I dag er det en god mageøvelse jeg vil vise dere! Denne brenner skikkelig og er tung som fy. Nemlig roll up situps! Om den egentlig heter det aner jeg ikke, men jeg fant ut at jeg måtte døpe denne øvelsen med et passende navn ;-) Her tar du en vektskive, legger den oppå deg og tar en vanlig situps, før du "ruller" deg opp og ender til slutt stående. Så ruller du deg ned igjen, og begynner på nytt. Dersom du vil gjøre den lettere for deg selv, kan droppe vekten og kun bruke kroppsvekt. Eventuelt løfte vektskiven over knærne på vei opp, så får du litt drahjelp. Kjør et minutters intervaller med denne i tre runder, og jeg skal love deg at magen din gråter etterpå. Denne er blytung!

- roll up situps -hits