juni 2014

Powerwalk and Taconight

God mandagskveld, dere

Her har jeg og Hilde nettopp kommet hjem fra en deilig kveldstur rundt Baneheia. Vi tok med oss Milo, og la ut på en god runde mens solen gikk ned. Så deilig med litt frisk luft på kveldstid syns jeg, da sover jeg så mye bedre! Nå venter det kveldsmat på oss, tacosalat med hjemmelaget guacamole. Så utrolig mye bedre enn den kjøpte varianten! Alt du trenger er en stor avokado, hvitløkskrydder og salt. Mos alt sammen til du får ønsket smak og voila - du har verdens beste og sunneste tacotilbehør. En storfavoritt her i hus! Senere skal jeg legge meg i nyvasket sengetøy, og det gleder jeg meg til! Finnes ikke noe mer hverdagsluksus enn rent sengetøy som lukter clean cotton....

-10% hos Royal Caribbean

i samarbeid med RCCL

Flere av dere har etterlyst litt opplysninger om cruiseturen jeg nettopp var på, så jeg tenkte å komme med et lite sammendrag til dere :-) Denne reisen fikk jeg sponset til meg selv, mens resten av familien betalte sin tur på egenhånd. Royal Caribbean er et flott selskap jeg har reist på tur med siden jeg var 7 år, hele familien har vært på utallige turer med cruiseskipene og vi har vært like fornøyde hver eneste gang. Cruise med RCCL er rett og slett magisk, det passer for alle og man får oppleve minner man vil huske resten av livet.Denne gangen dro vi med cruiseskipet Liberty Of The Seas, dette har jeg vært på flere ganger tidligere og liker skipet utrolig godt! Ombord på skipet er det så utrolig mye å finne på, jeg tror rett og slett det er umulig å kjede seg her! Liberty byr på blant annet klatrevegg, skøytebane, boksering, surfebølge, golfsimulator, fotballbane, treningssenter, løpebane, spa og skjønnhetssalong, teater, kino, handlegate, barneklubber og egen vannpark - for å nevne noe. Det er rett og slett helt sprøtt å tenke på at dette er et skip! I tillegg finner du flere restauranter om bord som er utrolig flotte, så her er valgmulighetene store. Når du bestiller cruise er alle måltider inkludert i prisen på de fleste restaurantene, mens det i tillegg er flere alternativer som du betaler litt på hvis du ønsker å spise på en av de også en kveld. Vi spiste alltid på restaurantene hvor maten er inkludert i prisen, rett og slett fordi maten der er helt magisk.

Litt bilder av våre opplevelser på Liberty Of The Seas:


Denne gangen var vi på cruise i middelhavet, og fikk se utrolig mange forskjellige steder. Skipet la til kai i Barcelona, Marseilles, Villefranche, La Spezia, Roma og Napoli. Vi var i land på alle plassene bortsett fra den ene, og stedene var så utrolig flotte! Dere har jo sett bildene på bloggen min, så dere vet jo hvor fint det har vært. Tidligere har jeg vært på cruise i Karibien flere ganger, og det er også helt MAGISK. Ingenting slår Karibien, noe som egentlig sier seg selv. Ellers har jeg vært på cruise i Hellas og Kroatia også, dette var i fjor sammen med Hilde som dere sikkert husker. Favorittene mine til nå er uten tvil Karibien og ruten jeg var på i fjor. Den ruten vi hadde nå nettopp var kanskje litt mer storby-ferie enn de andre, men vi koste oss likevel glugg ihjel :-)


Tidligere i dag ble jeg spurt hva jeg ville anbefale av en vanlig ferietur eller ei uke på cruise. Og som jeg svarte, cruise banker alt annet av ferier ned i støvelene! Personlig ville jeg ikke vært i tvil om hva jeg hadde valgt. Altså, hva er vel bedre enn å ha ei uke på noe som kan minne om en flytende luksus-by hvor mat og opplevelser er inkludert i prisen? Du våkner til et nytt sted hver eneste morgen, og får nye opplevelser hver eneste dag. Så utrolig mye gøyere og mer spennende enn å være på samme plass hele ferien! Nei, jeg er virkelig helt cruisefrelst - noe hele familien min er. Har du reist med Royal Caribbean en gang, så kan jeg garantere at du gjør det igjen!

I samarbeid med nettopp Royal Caribbean, har jeg nå fått en utrolig eksklusiv rabattkode til dere. Frem til 31.juli får dere 10% rabatt på ALLE rutene til cruiseselskapet - noe som virkelig er et helt fantastisk moro tilbud å få dele ut til dere. Denne koden er utrolig eksklusiv, og det er kun meg som har denne. Koden dere må bruke for å få -10% rabatt er kristinaandersen.no - og den gjelder altså ut denne måneden på reisebestillinger. Fullstendig oversikt over alle reisemål finner du HER - ja, det er utrolig mange flotte destinasjoner å velge i...

Gjensynsglede og uheldig morgen

God morgen fra Kristiansand Det er så godt å ha min firbeinte bestis hjemme igjen! Tante og Sten Inge ventet på oss med Milo på flyplassen i går, så dere kan tro jeg løp rett bort til han og koste han ihjel. Gjensynsglede! Selv om jeg tror han lengter litt tilbake til Arendal, har nemlig en misstanke om at det var vært tidenes luksusferie for den lille tassen. Merker allerede tendenser til divanykker, haha!

Jeg våknet opp til tomt kjøleskap i dag, så jeg tok på meg joggeskoene og trasket bort til butikken i halvsøvne for å kjøpe noen egg jeg kunne ha til frokost. Det var en tur forgjeves, for det var så tidlig at ingen av butikkene hadde åpnet ennå. Kremt! Så da var det bare å traske videre til bakeren, kjøpe en skive speltbrød med salat og skinke som pålegg. Godt med ordentlig, norsk og sunn mat igjen! Det er vel alltid noe man savner på tur etter noen dager? Nå er frokosten spist, og jeg sitter igjen med en ildrød mage og hovne lår. Klarte nemlig å miste en kopp med glovarm, nytraktet kaffe over meg. Unnskyld språket, men pokker heller - det var så vondt at jeg begynte faktisk å grine. Auuuuu! Trøster meg med at ting bare kan gå oppover nå etter denne morgenen, haha :-)

Trening står på planen straks, så skal jeg jobbe frem til i kveld. Når jeg er ferdig med alt kommer Hilde til meg, og vi skal endelig ha litt kvalitetstid igjen. Enn så lenge må dere ha en super start på den nye uka!

Ikke så verst likevel

Seee hva jeg kom hjem til i kveld, da! Hilde er verdens beste som har låst seg inn her i all hemmelighet (hun har selvfølgelig egen nøkkel her, hihi), satt friske roser på bordet og lagt igjen et kjempefint kort til meg. For en nydelig overraskelse! Det er jammen ikke så verst å komme hjem likevel når man blir møtt av dette, jeg er så heldig


Suprise from my bestie when I got home from vacation today. How lucky am I?

Med andre ord er jeg altså hjemme igjen! Reisen hjem igjen ble litt lengre enn tenkt, med fly-forsinkelser og litt stress. Men det må til det også, alt kan jo ikke gå smooth hele tiden :-) Nå har jeg nettopp pakket ut kofferten, noe som virkelig må være det kjipeste som finnes. Derfor fant jeg ut at det var best å få det gjort med en eneste gang, hvis ikke ville den nok blitt stående lukket en god stund til. Best å gjøre seg ferdig med det kjedelige, så kan man slappe av resten av kvelden med god samvittighet! Det er så godt å være hjemme i leiligheten igjen, så resten av kvelden blir det skikkelig søndagskos med sushi og Dexter. Håper dere koser dere masse i kveld dere også, godingene mine

Slik får du perfekt sommerhår

annonse

Denne søndagen tenkte jeg å vise dere mine to favorittfrisyrer nå på sommeren! Den ene er en enkel hestehale til hverdags, mens den andre er en søt beachlook som er perfekt til festival eller sommerfest.

Hestehale til hverdags:

Jeg går som regel alltid med håret i en middels høy hestehale, som dere garantert har fått med dere gjennom bildene her på bloggen. Haha! Jeg syns både det er fint og praktisk i hverdagen :-) Denne looken lager jeg helt enkelt med å spraye tørrshampoo i hele hodebunnen, her bruker jeg Jan Thomas Studio sin - som forøvrig er den beste jeg noen gang har prøvd. Så rufser jeg litt i håret for å få volume, og børster over med Tangle Teezer for å få en fin finish. Så er det bare å feste i strikk, og du er good to go! Jeg bruker kun Blax hårstrikk, disse er seriøst helt magiske! De kommer i forskjellige farger, og er faktisk kåret til verdens beste hårstrikk gjentatte ganger.Beachlook til hverdags eller fest:

En søt beachlook nå på sommeren er så fint! Det første jeg gjør er å vaske håret mitt med en god shampoo og balsam. Jeg har for lengst lagt min elsk på Alexander Sprekenhus sin arganbaserte hydtration serie, disse gir masse fuktighet uten å tynge håret. Anbefales! Så sprayer jeg inn ocean mist i håret mitt før jeg føner det, her har jeg brukt Reference Haircare sin, den gir en tørr og strandaktig finish - noe som er nettopp det vi ønsker å ha. Når håret så er tørt, går jeg over med en GHD-styler, for å skape litt liv, lette krøller og tekstur i håret. For at håret skal holde seg fint hele kvelden, avslutter jeg med Jan Thomas sin hårspray - som gir godt med volum og langvarig hold til frisyre.

My favourite hair products and styling tools.

Som alltid vanker det en rabattkode til dere fra jentene i Coverbrands. Nå får dere 20% rabatt på ALLE hårprodukter (ikke de som allerede er nedsatt) ved å bruke rabattkoden KAHÅR Koden varer ut 5.juli.

The last formal dinner

sponset opphold

I går var det den siste kvelden med formell middag her på Liberty Of The Seas. Litt vemodig siden vi koser oss så utrolig mye her! Mommo er så skjønn når hun prøver å snakke engelsk, dere skulle hørt hun i går når han ene servitøren fra Jamaica fortalte på engelsk at han hadde vært i Oslo for noen år siden, og spist lunsj i en av parkene der. Og Mommo bare: "Ohyes! I Frognerparken då eller?" Hehehe, jeg ler meg ihjel! Verdens skjønneste er hun, og det er så kjekt å ha verdens beste Mommo med på tur


Yesterday Out for 3-cours dinner with my familie at this amazing restaurant.

I går skålte vi i god vin og spiste en deilig tre-retters middag på denne fantastisk fine restauranten. Hvor sprøtt er det ikke at dette er på en båt? Helt insane å tenke på egentlig! Største restauranten jeg noen gang har sett, og muligens den fineste! En fryd for øyet, hihi.. Når middagen var ferdig dro vi opp på dekk - hvor det var White Party, drinker, musikk og god stemning. Utrolig gøy at det er så livlig her, og så mye å finne på! Anyways, nå skal den siste dagen nytes, tenkte å slenge meg på en solseng på dekk og lese ut boken min mens jeg har tid. Denne gangen leser jeg The Fault In Our Stars, og den er så fiiin! Noen har dere som har lest den? :-)

Capri in Italy
God fredagskveld fra Italia, dere

I dag la skipet til kai i Napoli, så vi bestemte oss for å ta speedbåt over til ferieøya Capri. Turen over tok rundt femti minutter, noe som gjorde absolutt ingenting. Vind i håret og god stemning på speedbåt? Jatakk! Vi hadde alle SÅ lyst å se denne øya, da ryktene sier den er helt magisk. Og vel, det stemte på sekundet! For en utrolig fin plass, noe dere sikkert ser godt på bildene Her har vi altså kost oss i hele dag. Spist god lunsj, shoppet i butikkene, vært på stranda og bare nytt hvert eneste minutt. I Capri er det to deler hvor du kan velge å gå. Old Town, hvor det er mer normale butikker og typiske turistsjapper. Og den andre delen, hvor det er veldig eksklusivt med dyre og flotte butikker. Begge delene var veldig fint, med koselige restauranter, frodige blomster over alt og utrolig sjarmerende sidegater. Så ja, Capri er absolutt verdt å besøke hvis dere noen gang skulle få muligheten. En annerledes og utrolig fin plass!

Nå har vi nettopp kommet tilbake til båten, og i kveld er det Captains Dinner igjen. Så jeg må komme meg i dusjen og få stelt meg for kvelden. Nå er det bare to kvelder igjen, før vi drar hjem på søndag. Jeg vil virkelig ikke hjem, det skal jeg ærlig innrømme! Heldigvis har jeg mye å se frem til og mye som skjer, så det skal nok ikke bli så alt for ille likevel. Hvordan står det til hjemme?

Little Cupcake Bakery

sponset oppholdHow cute is this little cupcake bakery at our cruiseship?

Som dere vet er jeg en stor sucker for søte ting. Derfor ble jeg helt fra meg av glede når jeg så dette bakeriet på cruiseskipet vårt Det må jo være verdens søteste bakeri? Her selges det kun cupcakes, i ekte Amerikansk stil med masse frosting og sprinkles. En liten bit av himmelen! Her på Liberty Of The Seas er det en egen handlegate, hvor man blant annet finner dette bakeriet - i tillegg til Ben and Jerry's isbutikk og en haug av klesbutikker. Samt parfymeri, restauranter, utesteder og barer. Akkurat som det man finner i en by. Ganske så kult, med tanke på at vi faktisk er på en båt. Storkoser meg her, jeg

Den Franske Riviera: Villefranche

Før vi dro til Monaco i går, var vi også innom Villefranche. For en utrolig sjarmerende og koselig plass! Villefranche er en liten by som ligger på Den Franske Rivieraen, og den har i underkant av 7000 innbyggere. Det som er så genialt med denne byen, er at den ligger kun seks kilometer fra Nice og ti kilometer fra Monaco. Med andre ord: det er perfekt å bo i Villefranche og bare ta toget inn til de to andre byene. Vi tok toget til Monaco i går, og det tok rett rundt ti minutter. Til og med jeg som vanligvis hater kollektivtrafikk syns ikke at dette var noe problem, haha! Jeg kan se for meg at dette er en perfekt plass å feriere, da det i tillegg er rolig og utrolig fint her. Masse fine steder å spise og gjestfrie mennesker over alt. Og ikke minst strendene som også må nevnes - med krystallklart hav så langt øyet kan se. Så utrolig fint!Så vanvittig koselig her med de små og søte husene, som var i alle regnbuens farger. Ute i gatene var det sjarmerende butikker, hvor man kunne kjøpe alt fra snoperier til klær. Kunne gjerne vært i Villefranche noen dager til, jeg ♥

I dag har vi lagt til kai i Italia, i byen La Spezia. Vi bestemte oss på forhånd for å ikke dra i land, så i dag har vi bare kost oss masse på skipet. Jeg har solt meg på dekk, lest masse i boken min, drukket Pina Colada med Mommo, spist masse deilig frukt, hatt en god treningsøkt, vært på boksing med min lillebror og sovnet i boblebadet. Haha! Jeg storkoser meg med andre ord på ferie, det er så deilig å bare koble helt ut. I morgen skal vi til Roma, og det gleder jeg meg så utrolig mye til! Er så mye jeg vil se der, så håper vi rekker over alt. Håper alt står fint til med dere hjemme i Norge, fine leserne mine! Hvordan er været hjemme? :-)

Verdens første 2-3 ukers selvbruner

annonse

Hvis jeg fortalte deg at det har kommet en selvbruner på markedet som gjør deg brun i opptil tre uker, hva ville du sagt da? Sannsynligvis ville du spurt om jeg tullet, men det gjør jeg altså ikke. Vita Liberata er det nye store innen selvbruning, og med god grunn. Jeg har selv testet produktene over en lengre periode og har endt opp med å bli heeeelt frelst! Sommeren er her, og de fleste av oss ønsker gjerne å kunne vise frem armer og ben som ikke er blåhvite. Her er altså redningen, en selvbruner som endelig varer lenge - uten å lukte vondt.

Check out @vitaliberata_norge at instagram also

pHenomenal Mousse er verdens første og eneste selvbruner som varer opptil tre uker! Dette er en lett og luftig mousse, som du påfører med denne påføringshansken for å få et jevnt og fint resultat. Jeg vil anbefale å smøre seg en gang på kvelden før du legger deg, for så å gjenta prosessen en gang til neste kveld. Denne selvbruningen vant faktisk prisen for beste produkt under Beauty Awards 2014, så det sier seg selv hvor magisk god den er! Selvbruneren kommer i tre forskjellige grader, jeg bruker den mørkeste. Og best av alt: den tørker umiddelbart, er fri for parabener og parfyme og den lukter minimalt! Et lite tips fra meg er å smøre kroppen inn med bodylotion først, så er huden fuktig og klar for bruningen. Jeg har snakket med flere som har brukt denne og er like fornøyde som meg, noe som er litt gøy! Og den skal visstnok være helt magisk for de som er veldig lyse i huden også - da denne ikke skjolder og trekker veldig godt inn i huden. Så dersom du er veldig lys i huden, vil jeg sterkt tipse dere om å prøve nettopp denne i den lyseste fargen.

Til ansikt og hals vil jeg anbefale Rich Face, som er en egen selvbruningskrem for ansikt og hals. Denne passer perfekt om du ønsker en umiddelbar og gyllen farge i ansiktet som holder seg godt.En annen snerten sak som har sneket seg inn i favoritt kategorien min, er Capture The Light Latte. Dette er en askepottkrem som gir en helt fantastisk fin glød til ansikt og kropp! Jeg bruker den i ansiktet de dagene jeg ikke har sminke på meg for å få litt ekstra glød, og på armer + legger. Denne har skimrende og lysreflekterende egenskaper, så den ser utrolig fin ut på huden. Bruker den hver eneste dag her i ferien, da den gjør seg så utrolig fint på huden.

Nå får dere 20% rabatt på alle Vitaliberata.no sine produkter, og den varer frem til 6.juli. Rabattkoden dere må bruke er Kristina20 (husk å trykk oppdater etter at koden er lagt inn, ellers går ikke rabatten igjennom). ♥

A day in Monaco

Jeg føler meg helt nyforelsket.... Kjære Monaco ♥ Hvor skal jeg begynne? Dette skatteparadiset må jo være det absolutt råeste landet jeg noen gang har fått oppleve! Fy søren, hvorfor er ikke jeg født her? Altså, jeg mener.. Her shopper man ikke bare Chanel eller Hérmes - nei her ligger det Ferrari, Lamborghini og Rolls-Royce butikker midt i handlegaten. Bare sånn hvis man spontant skulle få lyst på en ny bil, liksom. For å ikke snakke om de gigantiske yachtene som ligger som perler på en snor nede ved havna. Den ene større enn den andre.

Her er det bare å ønske velkommen til det gode liv!Hvordan skal livet i Norge noen gang bli det samme etter dette? Himmel, jeg dør så kraftig her jeg sitter! Har sagt til mamma at jeg skal tappe kontoen min og reise ned her med Ida i slutten av Juli og aldri komme hjem igjen. Hun ble livredd. Klandrer henne ganske mye for å ikke ha født meg i Monaco akkurat nå, det er nemlig her jeg hører hjemme uten tvil. Monaco - you are my future home ♥
Som dere sikkert forstår er jeg helt frelst av Monaco! For en plass ♥ Ord strekker faktisk ikke til for å beskrive dette lille, utrolig mektige og unike landet. Et skikkelig skattekammer som bare må sees! Så dersom dere ikke har opplevd dette stedet, ville jeg uten tvil satt opp Monaco på listen over steder man vil besøke før man dør. Amaze!

Capteins Dinner

sponset opphold

Yesterday at Capteins Dinner with my beautiful family.

I går var det klart for Capteins Dinner her på båten. Dette er en formell kveld, hvor kapteinen selv spiser med oss. Her får vi servert en utsøkt meny, som vi velger tre retter fra. Middagen i går var virkelig helt fantastisk god, noe den alltid er på denne begivenheten :-) Jeg valgte røkt kylling med blåost og valnøtt salat til forrett, kuttet ytrefilet av okse til hovedrett og mudcake til dessert.


En magisk kveld med min fine familie! Det er så koselig å være på tur, og ekstra gøy når Mommo er med. Det å se at hun koser seg gjør meg så utrolig glad! Ingen som fortjener denne turen mer enn henne. Nå har skipet nettopp lagt til kai i Nice, så i dag går turen hit og til Monaco. Nice har jeg vært i tidligere, og det er utrolig fint her! Sistnevnte har jeg derimot alltid hatt lyst å se, så jeg gleder meg noe helt enormt til å endelig få se dette landet. Noen av dere som har vært i Monaco tidligere?

Marseille in France

Denne mandagen la vi til kai i Marseille, som er en by ved Frankrikes middelhavskyst. Dette er faktisk landets nest største by, noe man merket veldig godt. Her var det mildt sagt utrolig folksomt, med hyggelige franskmenn som kjørte i kjent stil på kule scootere og spiste croissanter på søte små cafeer. En veldig deilig plass, som lå til rett ved en stor havn. Planen var egentlig å kjøre sightseeing buss her, samt kanskje ta en tur på stranda - men det var så ekstremt varmt i dag at vi bestemte oss for å dra tilbake til båten etter å ha kikket litt rundt her. Det var uansett gøy å få oppleve nok en by, som går rett inn i minneboka.

I kveld er det tid for Capteins Dinner, noe som betyr ala carte middag med tre retters og fin kjole. Som jeg gleder meg! Teater og show skal vi også på i kveld, så dette blir en skikkelig helaften :-) Gleder meg! Hvordan har dere det hjemme i Norge? God klem fra FrankrikeLiberty Of The Seas

denne reisen er sponsetGod morgen fra Liberty Of The Seas ♥

Her våknet jeg til strålende sol og utsikt til Marseilles - den eldste byen her i Frankrike. Men før det er på tide å utforske denne byen, så bærer det avgårde på morgentrening sammen med Øyvind. Cruiseskipet har nemlig et helt gigantisk gym, jeg sjekket det ut allerede i går og det er virkelig helt magisk! Det å jogge på mølla med blått hav så langt øyet kan se, det må være noe av det beste som finnes. Etter trening blir det selvfølgelig frokost med familien, og så blir det å komme seg ut i varmen.
I går gikk kvelden til å kikke seg litt rundt på Liberty og spise her på skipet, vi var i restauranten Windjammer - som er en stor buffet med all slags god mat. Og i går serverte de masse sushi! Dere kan tro jeg ble glad :-) Det er så fint her på cruiseskipet, så jeg gleder meg masse til å tilbringe en hel uke her! Merkelig å tenke på at dette faktisk er en båt, det føles virkelig som om man er på et flytende luksushotell. Så fantastisk fint! Anyways, nå må jeg komme meg avgårde her. Ny iPhone må jeg også kjøpe her i Frankrike i dag, jeg klarte selvfølgelig å knuse min i går. Tredje gang på to måneder, helt fantastisk flott! Ironisk nok så skjedde det når jeg endelig hadde fått dekning på wifien og jublet litt for mye av glede. Vel, det ble en kortvarig glede foråsidetsånn... Haha!

Summer edition: hudpleie

anonnse

Spesielt når det kommer til hudpleie om sommeren er det forhåndsregler vi må ta for å beskytte oss best mulig mot solen. Det er selvfølgelig alltid viktig å ta vare på huden sin, men spesielt er dette ekstra viktig på lange sommerdager. Sol, saltvann og varme tørker raskt ut huden, så her kommer jeg med mine fire favoritter, som både beskytter huden og gir en fin glød til ansiktet.

Ansiktskrem med høy solfaktor: jeg bruker alltid denne solkremen til ansikt fra BareMinerals før jeg påfører sminken. Rett og slett fordi jeg vil beskytte huden min, selv de dagene hvor jeg ikke soler meg på stranda. Og vet dere hvorfor? Fordi solen treffe deg uansett! Dette er en lett og myk krem som har solfaktor 20, den nærer huden med antioksidanter og er veldig drøy i bruk. Den inneholder ikke parabener, og er perfekt for normal til tørr hud. Jeg vil anbefale dere å bruke denne hver eneste dag, gjør det til en sommer-rutine å smøre dere hver eneste morgen før dere starter dagen.

Serum med C-vitaminer: jeg er storfan av Collagen Booster serumet til Ole Henriksen. Dette glatter ut fine linjer, mens den bremser og forhindrer forekomsten av nye. Serumet er stappet med antioksidanter, og har fuktbindende ingredienser som sørger for at huden din er beskyttet og mettet med god næring. Denne påfører jeg både morgen og kveld på ansikt og hals, og når den raskt har absorbert påfører jeg solkrem/dagkrem.Ansiktsmaske med rikelig fukt: en god ansiktsmaske er et absolutt must have! Her vil jeg anbefale dere Intens Hydration Treatment Mask fra Burt's Bees. Dette er en maske med ekstremt mye fukt i seg, noe som kommer godt med på sommeren. Sol og saltvann tørker som kjent raskt ut huden! Masken er lett i konsistensen og ikke oljete, den mykgjør huden din og fukter vanvittig godt! Rens ansiktet med varmt vann, og påfør et tykt lag med denne masken over hele ansiktet og halsen. La den virke i ti minutter, og skyll av. Dersom det er litt rester fra masken igjen i ansiktet ditt, må du gjerne massere dette inn i huden for å få ekstra mye fuktighet. Brukes en til to ganger i uken.Fuktighetsgivende ansikts-spray: jeg har alltid med meg en flaske facial mist i vesken, det er så deilig å spraye meg i ansiktet hvis jeg føler for en liten oppfriskning. Disse er også perfekt å ha med på stranden eller som en siste finish etter sminke, da den gir en avkjølende og oppstammende følelse! Maya Water Organic Goji er faktisk det første norskproduserte "facial mist" som er tappet og produsert i Norge.Og i dag har jeg jammen meg en skikkelig gladnyhet til dere! Dere får faktisk 20% rabatt på ALLE hudpleieprodukter hos Coverbrands.no frem til 27.juni. Hvor glede er ikke det? Rabattkoden dere må bruke er KA18

En by for alle

I går dro vi alle ned til havna for å spise en sen middag sammen. Veldig koselig! Det var siste kvelden vår her i Barcelona, for i dag reiser vi videre for sjekke inn på cruiset. Det betyr en ny by hver eneste dag, og det gledes virkelig! Elsker ferier hvor jeg har muligheten til å oppleve mye forskjellig på en gang :-) Jeg er veldig glad for at vi bestemte oss for å dra hit noen dager i forveien, for dette er virkelig en veldig spennende og fin by. Skal definitivt tilbake her ved en senere anledning, for Barcelona har virkelig gitt oss alle mersmak! Dette er en by for alle - enten du skal på jentetur, familietur eller kjærestetur.

Og bare sånn by the way, restauranten vi spiste på i går hadde en EKTE hvithai utenfor.... Æ det hvidhai? Æ det hvidhai!? Haha, jeg ler meg ihjel! Manglet bare Idaen min her, så hadde bildet blitt komplett. Tenk at hun fikk meg til å tro at jeg svømte fra dette monsteret når vi var på Gran Canaria? Jeg sliter enda med traumer....

  I wish you all a great Sunday! We are leaving Barcelona today, and checking in on the world's next biggest cruiseship :-)


(annonselenke)sko nelly - bikbok topp - zara bukse - michael kors veske

A saturday well spent

Denne lørdagen startet vi på matmarked her i Barcelona, og wow - for en utrolig gøy opplevelse! Her var det så mye god og fristende mat i alle slags varianter at jeg kunne ikke gjøre annet enn å hoppe av glede. Magisk! Dersom dere en gang er i Barcelona, må dere absolutt ta turen hit. Det ligger i La Rambla, som er Barcelonas mest kjente gate. Det er med andre ord veldig greit å finne frem til! Her finner du alt mulig av frukt, bær, skalldyr, skinke, kjøtt, mat, is og godteri. En liten himmel dersom du er glad i god mat og kul snacks! Jeg elsket disse koppene med frisk frukt og bær som var kuttet opp, noe så genialt å tygge på i varmen :-)Some pics from our amazing day here in beautiful Barcelona. I love this city!

Resten av dagen ble brukt på shopping i Passeig De Gracia, som er en helt rå shopping-gate! Planen min her nede var egentlig å kjøpe en Chanel Jumbo, men det kunne jeg jo mildt sagt bare glemme på denne turen. Etter en evigvarende tale fra mamma om at det er ikke dyre vesker livet handler om og spørsmål fra Øyvind om det hadde klikket for meg - var det bare å innse at et slikt kjøp mildt sagt ville ødelagt hele familieferien og muligens gjort meg arveløs. Man kan ikke vinne hver gang, haha! Jeg fikk uansett med meg en dryss av fine skatter, så jeg sier meg strålende fornøyd med denne dagen. En fin lørdag med verdens beste familie


Sightseeing in Barcelona

God lørdagsmorgen ♥ Nå sitter jeg i solsteiken her i herlige Barcelona mens jeg skriver til dere og spiser god frokost, en riktig så fin start på dagen! Vi kom hit ganske tidlig i går, men jeg valgte å prioritere å bruke hele dagen sammen med familien og koble ut bloggen litt - i stedet for å sitte på hotellet med jobb. Det tror (og håper..) jeg dere forstår? Men resten av ferien satser jeg på minst to oppdateringer daglig, så jeg krysser fingrene for at dere er klare for masse gøy ferie-blogging!?

Hele gårsdagen var vi rundt å utforsket Barcelona, vi kjøpte dagspass på sånn rød sightseeing buss med åpent tak. Har alltid hatt lyst til å kjøre rundt i en sånn, jeg! Hihi.. Så vi ble kjørt alle veier, med vind i håret og ørepropper i ørene for å høre guiden som snakket til oss. Viktig å kjøre turiststilen fult ut, haha! Vi fikk se så utrolig mange fine plasser og flott arkitektur. Blant annet den verdenskjente kirken La Sagrada Família, stadioen hvor OL ble holdt her i 1992, de fine strendene Barcelona har å by på og masse annet. Vi hoppet også av på flere av stoppene underveis, lunsjet litt, shoppet litt og hoppet på bussen igjen - for så å kjøre videre. En veldig fin og moro måte å få oppleve byen på! Anbefales hvis dere en gang legger ferien til Barcelona :-)Jeg hadde dessverre et lite uhell med kofferten i går, en stor kroppsolje fra Ole Henriksen, samt shampoo og balsam hadde blitt ødelagt i kofferten og flere av klærne mine ble dynket i produktene. Til og med den nye selskapskjolen som er helt ny ble full av oljeflekker.. Noe så kjedelig! Håper virkelig jeg kan få renset den når jeg kommer på cruisebåten i morgen, jeg hadde jo gledet meg sånn til å bruke den! Det merkelige er at alle produktene var pakket inn i hele tre poser, men likevel fløyt den utover klærne mine. Har en misstanke om at de som lemper inn koffertene i flyet er en tanke uforsiktige... Men nok om det! I dag skal det shoppes og Barcelona skal nytes :-) Vi sees igjen litt senere, enn så lenge må dere ha en nydelig lørdag. Stor klem til dere alle!

Teller ned timene

Iiiiih, nå er det få timer igjen til jeg sitter på flyet til Barcelona! Med hele familien på slep, hurra Milo har nettopp blitt hentet av Tante og Sten Inge, som er så snille at de ville passe hans mens jeg var borte. Da ble jeg så glad, hvis ikke kunne jeg nemlig ikke dratt. Vanligvis er det jo mine foreldre som har han, men nå reiser vi jo alle sammen. Og det er helt uaktuelt for meg å ha hunden min på kennel, han må være hos mennesker han kjenner og er trygg på. Så det blir jammen ikke bedre enn dette, nå kan jeg slappe av og kose meg masse på ferien vår. Mens Miloen koser seg på ferie i Arendal, haha! Viktig at alle har det greit, vet dere :-)

Hvordan har dagen deres vært, skjønninger? Her har det ikke skjedd noe særlig spennende. Har jobbet i så mange timer at øynene mine er helt firkantet! Så nå skal straks skjermen lukkes, og jeg skal kose meg med sushi til kveldsmat. Yummiii!

 My latest instamoment @kristinaandersen

1. Kveldstur til en helt magisk solnedgang. 2. Savner deg hver dag og hele tiden, Mofar.. 3. All gold everything.
4. Endelig har vi fått juicebar i Kristiansand! 5. Feirer at det er helg i riktig stil, haha! 6. Friskt vann etter 5K løpetur.
7. The best things in life are free! 8. Fineste blomstene på jord! 9. Sant jeg har verdens skjønneste hund?

Et helt halvt år

Jeg trodde aldri jeg skulle komme til å skrive boktips på denne bloggen, men så feil kan man ta. Jeg har rett og slett blitt en liten lesehest, og koser meg ihjel når jeg får drømme meg bort i bøkenes verden. Jeg er nettopp ferdig med en utrolig fint bok som jeg faktisk fikk tips av en leser om å begynne på, den heter Et helt halvt årBoken handler om Lou Clark, en smart jente som vet det meste. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben sin, og at livet på kort tid skal forandre seg drastisk. Will Taylor, bokens andre hovedperson, vet at motorsykkelulykken han var i tok fra han viljen til å leve. Han vet at alt føles veldig smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det. Det Will ikke vet, er at det er like før Lou stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri. Og det ingen av dem vet er at de kommer til å forandre hverandre for alltid.Dette må være den fineste, skjønneste og tristeste boken jeg noen gang har lest. En utrolig gripende, vond - men fin kjærlighetshistorie. Historien er så fantastisk vakker og sjarmerende, men samtidig så vond. Det var ikke få ganger jeg snakket til meg selv eller reiv meg i håret av frustrasjon under lesingen, hehe. Jeg vil ikke si så mye mer uten å røpe for mye, men kjærligheten er virkelig sterke saker. Det er helt utrolig hvor mye et menneske faktisk kan ende opp med å bety for et annet, og det er utrolig rørende hvor langt man er villig til å strekke seg for at den andre parten skal ha det fint. Jeg leste ut denne boken på relativt kort tid, nettopp fordi den er ekstremt avhengighetsskapende. Det siste kapittelet i boken er så utrolig sterkt at jeg gråt meg ihjel, jeg måtte faktisk flytte meg inn fra ballkongen og til stua - fordi jeg ville ikke at naboene skulle tro jeg hadde et skikkelig sammenbrud.. Haha! Anbefales på det sterkeste ♥

I love this dress

Jeg har nettopp kommet hjem fra trening, and I'm feeling pretty good :-) Hoho! I skrivende stund venter jeg på mamma, hun skal komme på besøk en liten tur til meg. Kanskje jeg får lurt henne med på en skogstur? Vi får se! Litt senere går turen til regnskapsføreren, som jeg har en følelse at kommer til å få sammenbrudd når han åpner kontoen min. Jeg har hatt et litt høyt forbruk den siste tiden, men jeg skylder på at det er sommer og sol. Og så skylder jeg selvsagt på det kurset i livsglede i Gran Canaria, og så skylder jeg på at jeg skal på en ny tur til fredag og at Barcelona er en veldig bra shopping-by. Og så skylder jeg på at jeg er flink til å jobbe, noe som igjen betyr at jeg fortjener å kose meg litt. Mye å skylde på med andre ord, haha! Planen er å kjøpe med lunsj og kaffe til Geir, så håper jeg at samvittigheten tar han og at han ikke kjefter så veldig mye. Satser på at planen går i boks, så tror jeg at dette blir en alle tiders onsdag!

Ønsker dere en kjempefin dag! Vi sees igjen litt senere vi

Kjole fra Hellas, sko fra Spania og krans fra BikBok.

Hulken has left the building

God kveld, verdens beste lesere ♥ Her sitter altså jeg, sånn halvferdig i sofaen etter en latterlig bra treningsøkt. Bra som i at jeg ga alt jeg kunne + enda litt til, latterlig fordi jeg alltid skal tøffe meg så når det er andre folk rundt meg. Det er altså en meget god grunn til at jeg alltid legger treningsøktene mine til morgenen, da er det som regel bare meg på Solsiden, og jeg klarer å holde fokus på å gjøre akkurat det jeg skal. I dag ble derimot treningen forskjøvet til alt for sent, noe som betyr at det er en haug av folk på gymmen, som igjen betyr at jeg skal tøffe meg og konkurrere med alt og alle rundt meg. Du vet, kaste på noen titalls ekstra kilo i forhold til det du vanligvis trener med og løfte disse vektene til du er likbleik i trynet..... Jeg blir så ivrig at det er helt flaut! Så all applaus til meg, fordi jeg har for en gangs skyld tappet meg selv helt for energi og har så pump i armene at jeg ikke klarer å strekke de helt ut. Derfor blir det Dexter og sofaen resten av kvelden, det passer meg midt i blinken denne tirsdagen. Det tar på å leke Hulken, ass!

Grillings og Palmesus

Tror jeg døde litt i går og våknet opp i carbheaven! I går var vi nemlig bedt på grilling hos søsteren til Øyvind, og det var som alltid veldig koselig! Vi fikk god grillmat, og en enda bedre dessert med tidenes sjokoladekake, is og norske bær. En kjempefin sommerkveld :-)
Her har jeg nettopp spist havregrøt til frokost og sett den nyeste episoden av Keeping Up With The Kardashians. Nå venter en tur på trening og så jobb resten av dagen, jeg reiser jo om få dager og har en haug av ting jeg må få unnagjort. Slik er det alltid før jeg skal på tur, hehe. Litt utpå ettermiddagen venter en tur til negldesigneren min, så blir jeg negle-fin til denne ferien også. Livets nødvendigheter, vet dere!

Elsker at det er så mye å se frem til for tiden, det gjør meg virkelig glad. Få dager etter at jeg er hjemme fra tur, kommer jo verdens beste Ida på besøk til meg. Som jeg gleder meg! Vi skal blant annet på Palmesus-festivalen som holdes her i Kristiansand 4-5 juli, som faktisk er Norges største beachparty. Jason Derulo er en av mine store favorittartiser, jeg eeeelsker jo absolutt alle sangene hans. Og han skal spille der på lørdagen! Det blir jo så kjekt vet dere, gleder meg til å synge i kor med han Jaaaason til Trumpets og Wiggle og alle de der! Er egentlig ikke noe festival menneske, men når festivalen er ti minutter unna leiligheten min, så er det liksom ingen unnskyldning for å ikke dra. Haha! Er det noen av dere også som skal der? Æ gledår mæ til å shake det ut :-)

(annonselenke) daniel wellington klokke - michael kors veske - céline solbriller - bikbok skjørt - vero moda tshirt

Watermelon pizza


Now you can eat pizza everyday! Even on Mondays ;-)

Hvem har sagt man ikke kan spise pizza hver dag? Haha! Dere som følger meg på instagram fikk kanskje med dere at jeg smalt sammen denne morsomme saken i helgen. Vannmelon pizza Den var faktisk helt utrolig god, og ikke minst sunn! Alt jeg gjorde var å dele opp en vannmelon i små pizzastykker, og bruke jordbær og frukt som "fyll". Her valgte jeg jordbær, blåbær, kiwi og jordbær. Fantastiske smaker sammen, og ikke minst en skikkelig oppfrisker på en varm sommer! Kanskje dette kan bli en annerledes og kreativ vri til snacks på neste jentekveld?

Frisk start på en ny uke

Hva er vell bedre enn å starte mandagen med bølgeskvulp, høy puls og vind i håret?For en frisk og god start på mandagen! Noe av det første jeg gjorde i morges var altså å snøre på meg joggeskoene, og legge turen til Odderøya. Dette er absolutt en av de fineste plassene å gå tur på i Kristiansand. Her får man både sjø, skog og ulendt terreng. Og dersom du ønsker å komme enda nærmere havet, kan du gjøre som meg - trekk ut av turstien og legg turen til helt nede på fjellene. Da får du blankt hav så langt øye kan se, seilbåter i sidesynet og frisk sjøluft som briser mot deg. En real bombe med ekte hverdagslykke!

Amazing way to start this Monday! Powerwalking in this beautiful place called Odderøya in Kristiansand. So nice!

Tenkte bare jeg skulle stikke hodet innom bloggen for å ønske dere en fantastisk start på den nye uken! Flere av dere som går på skole har vel straks sommerferie nå? Etter en lang eksamensperiode og et helt år på skolebenken, unner jeg dere alle litt sommerfri. Så er det bare å henge i de siste dagene, snart er dere i mål og kan nyte noen fine friuker. Tiden flyr så fort, tenk at det i dag allerede er 16.juni? Følte vi akkurat begynte denne måneden jeg! Det betyr bare en ting, man må gripe dagene og gjøre ting som er gøy å se tilbake på. Er dere ikke enige? Nyt dagen da, dere! Mandager er ikke så ille som alle skal ha det til :-)

Søndagsmodus

- Sunday is the nr.1 lazy day -

Her har både to- og firbeinte inntatt søndagsmodus :-) Vi var nettopp ute på en liten kveldstur med Milo, og den ble mildt sagt hakket mer dramatisk enn først tenkt. Det er måkereir rett utenfor leiligheten min, og nå har den ene måkeungen falt ut av reiret. Den tuslet rundt nede på bakken, og når de store måkene så at vi kom - stupte de alle ned mot oss og prøve å angripe oss. Så ja, da løp jeg skrikende gjennom nabolaget med hele seks drapsinnstilte måker etter meg i ryggen. De er jo helt gale! Tipper det så ganske komisk ut for de som satt utendørs og satt grillmaten i halsen av dette synet, haha! Får så utrolig vondt av den lille måkeungen og vil gjerne hjelpe den, men leste på nettet at jeg ikke må ta på den, fordi da blir den utstøtt av foreldrene sine. Så jeg får virkelig håpe at de klarer å finne ut det selv, jeg hadde vell blitt måkedrept hvis jeg prøvde å nærme meg uansett.....

Nå blir det noen episoder med Dexter, og så er det natta her i hus. I morgen er det mandag, og det gleder jeg meg til

Perfekt sommerglød med Too Faced

annonse

I dag har Coverbrands en eksklusiv kampanje på ett av mine favorittmerker! Nå er det 20% rabatt på alt fra Too Faced, så i forbindelse med dette, tenkte jeg å gi dere mine topp fem favorittprodukter til ansiktet, for å få den perfekte sommergløden vi alle vil ha.


- Get that perfect summer glow -

Dagkrem med farge: på sommeren er det perfekt med en såkalt BB krem, som rettere sagt er en dagkrem med farge. Denne er perfekt på sommeren fordi den har spf20, gir et naturlig resultat og er enkelt å påføre. Det følger med kost til kremen, denne er fin å bruke der du vil dekke litt ekstra. Jeg har kremen i farge Nude Glow.

Solpudder: denne bronzeren til Too Faced har jeg vel brukt fast i snart to år, det er mitt absolutte favoritt solpudder of all times. Dette er en matt bronzer, som gir deg en utrolig fin solkysset glød i huden. Jeg påfører den som et tretall i ansiktet - begynner på pannen, jobber med ned til nesen og svinger ut igjen ned til haken. Pudderet kommer i to fargenyanser, jeg har den mørkeste som heter chocolate.

Rouge: en god blush er et must i sommer, for å få litt lyserosa og freshe kinn! Jeg syns denne er så utrolig søt og fin, og designet på den må være den fineste jeg noen gang har sett! Jeg legger den løst på kinnene mine, og gjerne litt på kinnbeina også for å fremheve de ekstra.

Mascara: fine, lange og separerte vipper er så utrolig fint! Det finnes et flust av gode mascaraer der ute, men i dag vil jeg gjerne anbefale dere LashGasm mascara. Den gir masse volum og et klumpfritt resultat. En sikker vinner!

Leppestift: disse leppestiftene fra La Créme, er så utrolig fine i fargen og myke på leppene. De er perfekte til å få en naturlig look, og virker også veldig fuktighetsgivende på leppene. Favorittfargene mine er Naked Dolly, Nude Beach og Coral Fire.Her finner dere alle produktene til Too Faced

En sommerkveld

For en nydelig kveld vi fikk i går ♥ Planen var egentlig å være på Fiskebrygga, men der var det mildt sagt umulig å få tak i bord. Så da fant vi en annen koselig restaurant, og plasserte oss på uteservering. Og der ble vi med god mat, vin og drinker i alle regnbuens farger helt til sola gikk ned. Ettervært kom Charlotte og Lars Martin også for å joine oss, så vi ble sittende å le og skravle rundt bordet i timesvis. For en koselig sommerkveld! Er det forresten noen av dere som har smakt pære-daiquri? Hvis ikke så må dere (som er gamle nok..) bestille den neste gang dere får muligheten. Jeg liker ikke alkohol noe særlig, men denne og sangria må være det beste jeg noen gang har smakt innen kategorien djevelens ildvann. Haha! Denne skal jeg definitivt prøve å lage selv en gang, må bare få tak i oppskriften først.


Last night with my girls. So much fun!

Hvordan hadde dere det i går? Håper dere alle hadde en kjempefin kveld, det fortjener hver og en av dere! Hilde sov hos meg i natt, så nå har vi nettopp spist ferske rundstykker fra bakeren til frokost ute i sola. Finværet holder seg fortsatt, så det spørs om det ikke må bli en liten søndagstur i dag også. Det ble ingen bytur på oss i går, så formen er overraskende fin :-)

Yes weekend

Hva er vell bedre enn å ringe inn lørdagen med en yes weekend genser? Hihi! Syns den er så søt, så når jeg fant den i Meloneras måtte jeg selvsagt kjøpe den. Det ultimate chilleplagget på en dag som dette!

- Enjoy the weekend with the people you love -

I dag har jeg slått ihjel noen timer på takterrassen. Solt meg, lest bok og drukket masse glass cola light. Hvorfor er cola i glass så innmari mye bedre enn brus på vanlig flaske? Det er vel bare å innse at jeg er og forblir et luksus-dyr på enkelte områder, som mamma ville sagt... Haha! Men hallo, det kan umulig bare være meg som mener dette? Anyways, nå skal jeg snart møte Hilde og Maren Sofie :-) I kveld skal vi på Fiskebrygga, spise god mat og drikke vin heeeelt til sola går ned. Æ gledår mæ! Ønsker dere alle en superfin lørdagskveld

Lørdagsmorgen

God morgenHer kom jeg nettopp inn fra ukens sjette treningsøkt på Solsiden, hurra! Herlig å være ferdig med dagens eneste gjøremål, det er vel det positive med å være en morgenfugl. På vei hjem ruslet jeg innom bakeren, og kjøpte med meg ferskt grovbrød som jeg skal kose meg med til lunsj. Perfekto! Har dere fått startet dagen?


Tenkte jeg skulle vise dere noen nye bilder jeg tok av leiligheten i går, jeg syns det har blitt så fint her nå! Fikk endelig prøvd å skyve bort hele glassdøren ut til ballkongen, og det ble så utrolig kult når alt var helt åpent. Gjett om jeg skal kose meg her i sommer da?! Gode venner, vin og sene kvelder på ballkongen ønskes hjertelig velkommen! Fikk endelig kjøpt nye puter også til hagemøblene i går, jeg falt pladask for noen lyseblå fra Himla. Så fine og freshe, og så matcher de jo selvfølgelig putene i sofaen min også. Viktig å tenke på alt, haha! Kan ikke få sagt nok hvor mye jeg trives i leiligheten min jeg altså, her vil jeg bo i evigheterSome pics from my livingroom. What do you think?

It's all about gold

Da var endelig helgen her, og den skal nytes! I dag har jeg vært så effektiv som aldri før, og fått unnagjort alt jeg måtte gjøre + enda litt til. Jeg har jobbet med regnskap, sendt ut fakturaer, ordnet utlegg, planlagt litt for de kommende månedene, booket inn nye samarbeidspartnere og hatt to telefonmøter. Rett og slett bare fått skikkelig orden i sakene, og det er latterlig digg! Jeg er en av de som ikke klarer å slappe av hvis jeg har ting jeg vet jeg burde gjort, at leiligheten er rotete eller slike ting. Galskap, haha! Så ja, leiligheten er selvfølgelig vasket, alt av ting er i orden og friske blomster står på bordet. Nå er det helg, dere! Og reker i sola står på kveldens plan ♥


(annonselenke) nixon klokke - bikbok genser og jeans - zara sko - michael kors - veske - céline solbriller.

Årets familieferie: cruise i middelhavet

Da begynner årets andre sommerferie å nærme seg med stormskritt, og denne gleder jeg meg virkelig til! Dette er nemlig årets store familieferie, og det er virkelig det gøyeste jeg vet. Og vet dere hva? Verdens beste Mommo skal bli med oss denne gangen ♥ Jeg blir så glad i hjertet mitt for nettopp det, og skal gjøre alt jeg kan for at hun koser seg masse sammen med oss. Det blir altså jeg, mamma, mommo, Øyvind og Eirik som drar sammen på tur i år - og det kommer til å bli helt fantastisk!

Vi reiser neste fredag, og skal først bo på hotell i Barcelona noen dager - før vi drar videre på cruise i middelhavet med Royal Caribbean sitt skip Liberty Of The seas. På cruiset blir vi i en hel uke, og vi skal innom flere byer som jeg gleder meg utrolig mye til å besøke! Marseilles, Villefranche, La Spezia, Roma og Napoli - før vi reiser tilbake til Barcelona igjen. Det er dette jeg liker så godt med cruise, da det er en unik mulighet til å besøke flere steder og oppleve mye fint. Som jeg gleder meg altså, jeg kan nesten ikke veeeeente...


 In one week I'm going on this years familiy vacation. We are visiting so many beautiful places!

Om noen av dere har noen gode tips til hva vi burde oppleve, prøve og se i byene vi skal besøke, må dere mer enn gjerne skrive til meg i kommentarfeltet! Det blir både jeg og familien super glad for :-)

Start - Rosenborg

I går var det duket for nok en fotballkamp, Start - Rosenborg. Dette burde jo egentlig vært et stort høydepunkt, men Start tapte og spilte så latterlig dårlig at jeg var så frustrert på tribunen at jeg nesten vurderte å dra ned på banen for å ta ballen selv. Bah! Man kan ikke vinne hver gang, men en liten mellomting hadde jo vært fint...

Ellers må jeg jo huske å ønske dere god morgen ♥ Endelig er det helg, i hvert fall om noen få timer! Men før den tid er det vanlig hverdag, og ting som må gjøres. På planen min står det noen timer med jobb, før jeg tar turen på trening for å få gjort ukens fjerde økt. Har jeg sagt hvor deilig det er å kunne trene som normalt igjen? Det hjelper så utrolig mye på humøret mitt, og det føles virkelig helt fantastisk deilig! Her blir ikke en god helse lengre tatt for gitt, en god helse betyr virkelig livskvalitet og jeg er utrolig happy for å være tilbake. Men, nok snikksnakk fra meg - jeg må komme i gang her. Ønsker dere alle en super start på fredagen, så sees vi igjen litt senere!On my way to a football match yesterday. So much fun, until my team lost and I got mad like a bulldog.. Haha!

Duggfrisk: kos med god samvittighet

annonse

Er det noe jeg er fan av, så er det litt sunnere hverdagskos! Jeg har for lengst lagt min elsk på den nye serien med is til Hennig Olsen, nemlig DUGG Dugg kommer i seks smaksvarianter - fire frozen youghurt og to fruit sorbet.

Alle isene har et høyt innhold av frukt og bær, og et veldig lavt fettinnhold. Dugg er utviklet med tanke på at det skal være et sunnere alternativ til smakfull hverdagskos, og det er det ingen tvil om at denne isen er. Den er rett og slett magisk god, og jeg har helt ærlig hele frysen min stappet med disse deilige isene. Viktig å ha redningen klar i varmen, vet dere. Hoho! Jeg liker alle veldig godt, og de er perfekt å kose seg med nå i sommer. Et mye bedre alternativ til de vanlige isene, som er stappet med både sukker og fett. Dette må jo være tidenes mest geniale sak? Kos med god samvittighet, det liker vi!

You cannot buy happiness, but you can buy ice cream. And that's kind of the same thing

Dugg har nå satt i gang en spennende bildekonkurranse på Instagram, hvor du kan vinne hele Dugg serien! Det du må gjøre for å delta er rett og slett å knipse et bilde av din hverdagskos med Dugg-is, og laste opp bildet på Instagram med hasjtag #dugg2014. Det blir kåret vinnere hver eneste uke frem til 2.august, og vinneren annonseres på Dugg sin Facebook med vinnerbildet. Så her er det altså bare å være kreativ, og finne frem din lekne side. Jeg tok rett og slett med meg Dugg til sengs ;-) Klarer du å toppe den?Pssssst! Greit nok at dette er sunnere hverdagskos, men hvis du en dag føler for det stikk motsatte, nemlig å være skikkelig usunn og galen i halen - prøv frozen yoghurt naturell med nutella og jordbær over...... Magisk godt!

En morder på ballkongen

God morgen, fine leserne mine! I går satt jeg plutselig oppe så alt for lenge, et nytt maraton med seriemorderen Dexter stod nemlig på planen da jeg kom hjem etter en koselig grillkveld med venner. Så endte jeg jo selvfølgelig opp med å bli mørkredd, fordi han ble jaget en av gal mann som lurte han inn i en slags labyrint for å prøve å drepe han. Og da vet dere, da begynte selvfølgelig Frk.Andersen å innbille seg at noen kom til å klatre opp på ballkongen min og ta meg også.... Æææh! Så da var med andre ord skaden skjedd, haha! Jeg må bare le av meg selv, hvor lettskremt og hvor mye fantasi er det mulig å ha? Fant til slutt ut av at jeg skulle få dobbel lås på dørene mine, da. Så da ble jeg litt mer rolig og sovnet til slutt, med tanken om at dette skulle jeg fikse i dag hvis jeg var så heldig å overlevde natten. Og vet dere hva? Jeg våknet utrolig nok opp i levende live også, uten en eneste skade.... HAHA!

Og ja, mens jeg husker det! Flere av dere har spurt hvilket kamera jeg tar instagram bildene mine med og lurt på hvilken kamera jeg har fått meg. Vel, jeg har etter seks år som blogger blitt superlei av å dra på den tunge speilrefleksen over alt, så jeg har rett og slett kjøpt meg et lite kamera som er minst like bra som speilrefleksen. Det er dette jeg tok alle bildene og filmet i Gran Canaria med f.eks, så det er med andre ord en helt super kvalitet. Det er lite, lett og med utrolig mange kule funksjoner! Jeg bruker også dette til å ta alle instagram bildene mine med, da jeg kan koble telefonen min til Wi-Fi en på kameraet og overføre bildene rett til iPhonen. Mest geniale og smarte digitalkameraet jeg noen gang har hatt, haha! Det heter Canon PowerShot N100, og jeg betalte rett rundt 3000 kroner for det :-)

Make tea not war

Etter jeg kom hjem fra ferie, har jeg forstått at jeg må gjøre tiltak for at jeg ikke skal overtenke og stresse så veldig. Dette pleier å være spesielt ille når kveldene kommer, da jobber hodet mitt på spreng og jeg klarer ikke koble ut. Men, nå har jeg funnet noe som hjelper meg veldig og som jeg overraskende nok har ro nok i meg til å få gjort hver eneste kveld. Jeg koker meg rett og slett en varm kopp te, og leser et kapittel eller fem i en god bok. Jeg tar iPhonen på flymodus, synker ned i sofaen og leser til jeg blir søvnig. Balsam for sjela, og gratis terapi for hodet. Et lite tips fra meg til deg, som du sannsynligvis allerede visste om, men likevel sjeldent gjør?
Sometimes all you need is a cup of tea with a hug.

Just another sunny day

For en DEILIG dag! Kristiansand har virkelig ønsket sommeren velkommen for lengst, og dagene i den fine byen min er bare helt nydelige for tiden. Vi snakker sol fra man står opp fra senga, og helt til man legger seg igjen. Selv om det til tider kan minne ganske mye om tropenetter når man skal sove, er det likevel helt fantastisk med denne varmen. Håper det holder seg slik de kommende månedene, for det er faktisk ingenting som slår Kristiansand på sommeren. Det er virkelig sommerby nr.1! Og apropos nettopp dette, jeg tenkte i løpet av kort til å komme med en skikkelig K-town guide. Hvor dere bør spise her, hva dere må se og hva dere må oppleve. Flere av dere som har etterlyst nettopp dette, så jeg skal få gjort det så fort som mulig! Det er kanskje flere av dere som vil ta turen hit i sommer?

I dag har jeg trent, vært hos regnskapsføreren, på tur med Maren, jobbet og vært innom Renates Dagspa for å fylle på tatoveringen på brynene mine. Resultatet ble kjempefint, deilig å få frisket opp litt! Nå kommer straks Hilde, så skal vi legge ut på nok en skogstur i sola :-)
céline briller - michael kors veske - marc jacobs klokke - vero moda jakke - zara sko - forever21 kjole.

Ukens øvelse: skulderpress

Ukens øvelse er rett og slett en god gammeldags skulderpress! Formålet med denne øvelsen er å øke styrken i en press over hodet. Med denne trener du både skuldre og stabilitet i kroppen.

This weeks training exercise: standing shoulder press.

Velg en stang med en vekt du klarer å presse over hodet cirka 12-15 ganger. La stanga hvile på brystet, og sjekk at albuene er rett under håndleddet. Du skal ikke bøye håndleddet når du gjør øvelsen. Stram hele kroppen, spesielt rumpa, og press stanga rett opp over hodet. Senk den rolig ned igjen, og gjenta. Dersom du føler dette blir for tungt og vil ha en lettere variant, kan du hjelpe litt til med kroppen når øvelsen blir veldig tung. Dette gjør du ved å svikte litt i knærne og pusje opp når du skal presse stanga opp igjen. Jobb med øvelsen i 45 sekunder, eller ta 10 x 3 repetisjoner :-)

Baby blue

God tirsdag, dere

I dag har jeg hatt en alle tiders tirsdag! Våknet supertidlig, spiste en god frokost, jobbet noen timer, lunsjet med min skjønne Tone og dro rett videre på trening - for så å dra hjem for å jobbe enda litt mer. Nå er jeg straks ferdig for dagen og har satt av heeeele kvelden til å begynne på sesong 7 av Dexter. Kunne hoppet i taket av glede når Tone fortalte meg at Netflix endelig hadde fått oppdatert med nye episoder. Hurra! Gleder meg til noen lange timer med sofasliting og tv, og ikke minst se hva slags galskap den godeste Dexter Morgan finner på denne gangen ;-) Kjernekar han der altså, haha! Hvordan har dagen deres vært?(annonselenke) daniel wellington klokke - gina tricot jeans - pull and bear topp - topshop sko - cecilie melli øredobber.

Et minne for livet

I går var jeg så heldig å få muligheten til å besøke Dyreparken i Kristiansand etter stengetid, og det var ei skjønn jente som heter Kathrine som skulle guide oss. Det var så utrolig snilt av henne å ta oss med! Og ikke minst så var det veldig kjekt å få høre litt om hvordan parken jobber og hvordan dyrene faktisk har det der. Visste dere at de fleste dyrene i Dyreparken er der pga de har vært skadet og derfor ikke ville klart å overleve uten skikkelig oppfølgning? Eller at de andre som er der har blitt født i fangenskap, og dermed ikke ville klart seg i det fri. Jeg er egentlig sterkt i mot dyr i bur, men Dyreparken er et sted jeg ikke får dårlig samvittighet av å besøke. Her har dyrene gigantiske naturområder de oppholder seg på og de må jakte på maten sin slik som de ville gjort i det fri. Sammenliknet med andre parker rundt i verden (som jeg aldri ville besøkt), er Dyreparken et av de beste stedene som finnes. Naturligvis ikke ideelt, da alle dyr burde være i fri natur, men det er en stor forskjell på nettopp ideelt og dyremishandling. Dessverre vil det alltid være dyreparker her i verden, og jeg mener at alle burde vært som nettopp Dyreparken hvis de først skal ha dyr i fangenskap.

Så, tilbake til gårsdagen. Jeg hadde med meg Mommo, Eirik og Hilde, og vi fikk en skikkelig uforglemmelig kveld sammen :-)
Først gikk turen til giraffene, her fikk vi lov å mate de med gulrot ♥ Har dere noen gang sett en giraff helt på nærthold? De er så utrolig fine, spesielt i ansiktet sitt! Jeg og giraffen Georg delte til og med en gulrot, hehe. For noen skjønne skapninger!
Så gikk turen til disse dyrene.... Ikke mitt favoritt stopp, om jeg skal være helt ærlig. Haha! Verken jeg, Eirik eller Mommo turte å nærme oss noe særlig, men Hilde derimot - hun slo på stortromma og holdt både kvelerslange og tarantell. Gale kvinnfolk!
Neste stopp var hos lemurene ♥ Dette må jo ha vært høydepunktet på turen! Husker når jeg var lita jente så var vi i Dyreparken og jeg sa alltid at jeg hadde så lyst å kose med dem. Kunne titte på dem i evigheter, jeg var heeelt frelst av disse skapningene. Og nå, i en alder av 23 år - fikk jeg endelig gjort nettopp dette. Haha! Vi matet dem med druer, og de var heeelt ville etter nettopp druer. På det siste bildet står de å tigger mer av Mommo, og hun viser med hendene at nå er det tomt. De dradde henne til og med i buksebeina, i håp om å få mer. Haha, så herlige! Disse små apekattene var så myke og gode, kunne kost med de i en evighet jeg.
Så var det tid for et besøk hos tigerne. Herregud for noen skapninger! De er jo helt gigantisk store, jeg har aldri sett noe så stort og majestetisk! Vi fikk være med på mating av de, og det var en helt ubeskrivelig følelse. Jeg fikk tårer i øynene og frysninger over hele kroppen... For noen mektige og flotte dyr!
Siste besøk var hos selveste Herr Nilsson ♥ Husker dere apekatten til Pippi? Haha! Disse var så utrolig morsomme og gale, at vi lo så tårene trillet når vi var inne hos de. De hoppet i håret vårt, dro opp hestehalen og var helt i hundre. Så fantastisk skjønne og herlige!

Rusa på livet

Jeg er så rusa på livet nå at jeg har faktisk ikke ord... I kveld har jeg sammen med Hilde, Eirik og Mommo hatt en av de fineste opplevelsene i hele mitt liv. Magisk rett og slett, og et minne for livet. Jeg har 500 bilder å se igjennom fra kvelden, så dere får stikke innom bloggen i morgen og gjøre dere klar for tidenes bildedryss. Gleder meg til å fortelle dere, samt å vise dere masse fine blinskudd. Og disse små apekattene? Er det mulig å være så skjønn! Like før jeg lurte en med meg hjem i veska ♥

Slik pakker du smart til ferien

annonse

Det er sommer og det er for flere av oss tid for ferie :-) Men hva pakker man med seg i toalettmappen, for å spare mest mulig plass i kofferten? Jeg er godt bereist og har med årene funnet mine favoritter til årets solferie. Bli en smart feriepakker du også!

Solkrem: LeTan er uten tvil min absolutte favorittsolkrem! Hvert eneste år kjøper jeg i to varianter, faktor 30 til ansiktet og faktor 15 til kroppen. Dette er en lett og fuktighetsgivende solkrem, som lukter deilig av kokos, den er drøy i bruk og er vannfast i opptil to timer. Hele utvalget til LeTan finner du her.

Leppepomade med solfaktor: hver eneste gang jeg er på solferie, blir jeg solbrent og skikkelig sår på leppene - fordi jeg ikke husker å bruke beskyttelse. I år har jeg tatt mine forhåndsregler, og skaffet med en leppepomade med faktor 15. Den er supermyk, helt naturlig og økologisk, samt den sitter lenge og beskytter godt.

Aftersun: en god aftersun er gull verdt etter en lang dag på stranda! Denne fra LeTan er helt genial, da den kommer i sprayversjon. Jeg sprayer hele kroppen med den etter jeg har dusjet, og den roer ned og tilfører huden den fuktigheten den sårt trenger etter en dag med soling. Den inneholder aloevera, noe som avkjøler huden skikkelig. Anbefales!

Renseservietter: Ole Henriksen sin fuktighetsgivende renseservietter som gir en dypt-virkende rens av ansiktet og fjerner sminken, er i mine øyne de aller beste på markedet. Disse er helt fantastisk gode! Syrene i serviettene løser opp død hud og eukalyptusen i de absorberer smuss. Helt perfekt å ha med seg på reise, så slipper man å dra på et lass av hudpleieprodukter!

Tørrsjampo:  en tørrsjampo er gull verdt når man er på ferie, så slipper man å bruke masse tid på hårvask hver eneste dag. Min favoritt er det faktisk selveste Jan Thomas som har produsert, og du finner den her. Denne er utrolig god og frisker opp håret som om det nettopp har blitt vasket. Denne kan brukes av alle hårfarger, enten du er blondine eller brunette. Pluss i boka for at den også gir mye volume til håret!

Vannfast mascara: solferie innebærer naturligvis mye bading og soling, og mange av oss ønsker gjerne å se freshe ut også på stranden. Jeg syns BareMinerals Waterproof Mascara er veldig god, den gir vippene en fin definisjon, volume og lengde. Og best av alt, den sitter som støpt under både bading og soling.

Godlukt: parfymeflasker er noe vi alltid vil ha med på tur, men som kjent tar de mye plass i toalettveskene. Beholderne til Travalo er redningen på nettopp dette, den er liten og du kan ta den med overalt - også ombord på flyet. Du fyller den enkelt med favorittparfymen din, og en beholder rommer hele 50 spray. Helt perfekt å ha med i både vesken, håndbagasjen eller selvsagt når du skal på ferie.Bruk rabattkoden KA8 for å få 20% rabatt på ALT fra LeTan, Travalo og Hurraw, i tillegg til de andre produktene jeg har skrevet om over. Husk at Coverbrands.no alltid har fri frakt og lynrask levering! Rabattkoden gjelder frem til 13. juni

Morgenstund

God morgen, dere!

Her sitter jeg å nyter en liten morgenstund med kaffe og frukt, selvsagt i pyjamas. Min favoritt, den er så god og myk! Som dere kanskje har fått med dere så hadde Keeping Up With The Kardashians premiere på den nye sesongen i går, og ivrig som jeg er satt jeg alarmen på 07.00 denne morgenen for å få sett den så fort som mulig. Hehe, her snakker vi ivrig! Vel, jeg kunne dessverre for min del sovet noen timer lengre på denne helligdagen - for jeg finner ikke episoden noen steder på nett enda... *rivermegihåret*

Coffee, pyjamas and a way to eager girl who hoped to see the newest episode of Keeping Up With The Kardashians.
No luck on that one yet, haha!

Nå fikk jeg nettopp melding av Hilde som lurte på om jeg ville henge ut i dag, og det er det klart jeg vil :-) Så nå er planen først at vi skal på trening, og så skal vi sole og kose oss resten av dag. Og i kveld, da skal vi noe helt enormt gøy! Forteller dere mer om dette senere, jeg gleder meg som en unge til dette.. Håhå! Hva er planen deres for dagen?

It's all about Nixon

Jeg har aldri brydd meg særlig mye om dyre merker, verken innen klær eller sko. Jeg kjøper det jeg liker, enten det er fra BikBok eller Acne. Men når det kommer til klokker og vesker, da kan jeg gjerne like at det er fra de litt mer eksklusive merkene. Spesielt klokker, jeg har med årene blitt en skikkelig klokkesamler! De siste årene har det gått mest i Marc Jacobs, og tidligere i år kjøpte jeg hele fire nye Daniel Wellington, mens jeg nå har fått øynene opp for Nixon. Fy søren, så utrolig mye flott det finnes i dette merket! Rett før jeg reiste på ferie bestilte jeg en fra nettopp Nixon, så dere kan tro jeg ble fornøyd når jeg kom hjem til denne ventende i postkassen.

The newest member of my watch collection:
    Nixon 42-20 Chrono All Rose Gold (annonselenke)

Denne klokken må være noe av det fineste jeg har sett. Den oser av eksklusivitet, og det skal jeg lett innrømme at jeg elsker! Den kommer til å bli perfekt i sommer, til lette sommerkjoler og freshe skjorter. Min nye favoritt! Jeg kjøper alltid klokkene mine hos Klokker.no, dette gjelder faktisk for absolutt alle jeg har. Rett og slett fordi dette er en trygg og god nettbutikk med super service og rask levering :-)

Sunday snacking in the couch

Keep calm and relax. It's Sunday!

Hvor fristende så ikke denne snacksen ut, da? Tenkte jeg skulle kose meg litt ekstra på sofaen denne søndagen, med en god film på tv'en og litt godt jeg kunne spise. Jeg er en sucker for søtsaker i helgene! Så da kuttet jeg opp granateple, små hjerter av vannmelon, jordbær og litt annen frukt i forskjellige skåler - samt delte opp en New Energy sjokolade. Og sammen med iskaldt Fiji vann, kunne jeg ikke kost meg med bedre samvittighet denne dagen. Enkelt, ganske sunt, friskt og godt. For å ikke snakke om at det ser så mye mer delikat og fristende ut når man danderer det litt ekstra fint i skåler. Et lite søndagstips fra megEn nydelig sommerkveld

Når jeg får samlet både familie, mammas og min bestevenninne - da ryker lykkebarometeret til Frk.Andersen rett til himmels :-)Som jeg koste meg i går! Jeg hadde invitert meg selv hjem til grilling hos mine foreldre (ja, jeg er litt innpåsliten...), og det ble en alle tiders kveld. Hadde gledet meg så hele dagen, fordi Ingrid som er bestevenninna til mamma og verdens morsomste dame skulle komme, Mommo og min bestevenninne Hilde var også invitert. Altså, kan det bli bedre?Jeg har snakket så etter jeg kom hjem om hvor mye jeg digger sangria, så jammen hadde ikke Bahama Mama smelt sammen en gedigen mugge til oss med nettopp dette. Snakk om toppen på kransekaka! Vi koste oss med god grillmat, litt godt i glasset og ble sittende ute til langt på natt. Det var lyst ute helt til midnatt i går, så det ble en sen og helt nydelig sommerkveld. Lever for kvelder som dette jeg! Og jeg vet jeg sier det hele tiden, men jeg kan aldri si det nok. Familie og venner betyr virkelig alt for meg, og jeg er så utrolig heldig som har et så stabilt og godt miljø rundt meg. Dette er rett og slett bare pur LYKKE ♥
Yesterday was a beautiful summernight with my family and bestie. I'm so blessed!

Hva gjorde dere i går, fineste leserne mine? Tenk at det er hellig og vi har enda to fridager som venter på oss! Noe så deilig :-) Planene for dagen min er litt usikkert enda, så først og fremst skal jeg sette i gang med å vaske og rydde leiligheten. Jeg har ikke støvsuget på to dager, så det holder på å klikke mentalt for meg. Med andre ord så er det bare å komme igang! Vi sees igjen litt senere ♥

Gullkorn fra Gran Canaria

Meg: Har du sett minnekortet mitt? Jeg finner det ikke!
Ida: Du må begynne å løfte på ting!!
Meg: Jeg har jo faen meg løfet hele sofaen!

Ida: Jeg hater svensk, jeg! Seriøst..
Meg: Hysj! Han ved siden av deg er svensk.......

Ida: Flaks at det var ledig solseng!
Meg: Ja, vi har så gullkorn i ræva!
Ida: Så jævli ekkelt, Kristina! Gullhår i ræva heter det.

Meg: Vet folk hva ræv betyr?
Ida: Ja, jeg tror det......

Ida: Hvordan kommer man seg til Jamaica?
Meg: Med fly.

Ida: Herregud for en kø det er for å komme seg inn på det flyet...
Meg: Har de ikke en egen kø til oss bloggere liksom?

Ida: Hvilken musikk ba du de sette på?
Meg: Jeg spurte om han kunne sette på Lionheart med Sophie Elise. Han sa de ikke hadde Sophie Elise her.

Endelig oppe i båten etter å ha svømt fra en hvithai...
Meg: Jeg hater deg Ida!!!!

Så måtte jeg selvfølgelig bare dele denne igjen, følte den passet helt perfekt inn i innlegget... Ikke hver dag man tror man svømmer fra en hvithai, liksom! Noen som klarer å telle hvor mange ganger jeg sier Ida i filmen? Haha...

Fra det ene til det andre

I dag har vært litt av en hektisk fredag! Min lille Milo skulle nemlig til dyrelegen fra morgenen av, hvor han ble lagt i narkose og fikk fjernet tannstein. Jeg hadde gruet meg så utrolig mye, men dit vi dro ble vi møtt av verdens meste dyregode jente. Så det var absolutt ingenting å bekymre seg for! Når Milo har hvitere tenner enn meg, da har de jammen gjort en god jobb. Halla colgate-smile! Etterpå hentet jeg, mamma og mommo min lillebror på skolen, som nettopp hadde hatt sin avsluttende eksamen på ungdomsskolen. Og selvfølgelig fikk han ikke overraskende en helt super karakter! Satser på at jeg blir født med Eirik sin hjerne i mitt andre liv, han er så flink.

Ellers har jeg vært på storhandel i dag, og fylt opp hele kjøleskapet med fristende godsaker. Det gledes! Har store planer om å bli flink til å lage alle måltider hjemme fremover, så da gjør jeg det lettere for meg selv med å handle inn for en hel uke. Blomster har jeg også fått i dag, verdens beste Mommo kom med en nydelig bukett med mine favorittblomster til meg. Pioner  I wish you all a happy weekend. Enojy it! ♥

Idasavn og tidenes brunfarge

Jeg savner min kjære Ida allerede, jeg! Er det noen som er knoll og tott, så er det vel vi to Ler meg ihjel av alt vi finner på og alle de rare innfallene vi plutselig får. Vi er begge like gale og fulle av humor, så sammen blir vi en ganske vittig kombinasjon... Haha! Heldigvis kommer Wullfen nedover til Kristiansand om noen få uker, da skal vi på Jason Derulo konsert og kose oss hele helgen. Æ gledår mæ!


Flere av dere (og Ida sikkert ti ganger daglig på turen...) har kommentert hvor brun jeg er, og jeg må faktisk si meg enig denne gangen. Jeg kan helt ærlig ikke huske sist jeg har vært så brun, det blir nesten litt for mye av det gode. Haha! Jeg tror jeg kan takke Good For Me sin betakaroten for denne fargen, for så brun har jeg altså aldri blitt før. Så dersom dere vil bli like brun som meg (hehe), beskytte huden mot soleksem og ha en brunfarge som holder seg lenge - vil jeg absolutt anbefale disse pillene. Jeg er i hvert fall frelst og brun som aldri før! En boks med 60 kapsler er nå på halv pris, til kun 99 kroner! Tilbudet finner du HER :-)  annonselenke

New York - bekjennelser

Noe av det beste jeg vet er å ha ro nok i både kropp og hode til å klare å lese en bok. Synke ned i hagemøblene, ha kald brus i glasset og drømme meg bort i bøkenes verden. Og på Gran Canaria fikk jeg endelig ro nok i sjela til å gjøre nettopp dette! Jeg leste faktisk ut boken jeg hadde med meg på bare to dager, så jeg angret ganske kraftig på at jeg ikke tok med meg flere. Det er jo så deilig å lese på stranda! Uansett, jeg tenkte å tipse dere om boken jeg likte så godt. Den heter New York bekjennelser, og er en skikkelig avhengighetsskapende bok. Om du likte Fifty Shades bøkene, vil du elske denne! Den handler kort fortalt om Drew, en rik og kjekk mann som har alt. En god jobb, en digg leilighet, gode venner, flott familie, en fanskare av damer og en konto som gjør at han ler hele veien til banken. Men en dag møter han Katherine, en jente som forvandler byens største playboy til å bli en helt annen utgave av seg selv..... Mer vil jeg ikke si, kan jo ikke røpe for mye. Den anbefales i hvert fall på det sterkeste fra meg!

Om dere har noen gode bok-tips, må dere gjerne legge igjen en kommentar! Jeg reiser på ny tur om noen dager, så da trenger jeg noen nye bøker til å bli med meg. Liker egentlig å lese alt, men bøkene må ikke bli for tunge. Lett underholdning passer meg midt i blinken! :-)


Latest pictures from my instagram @kristinaandersen

1. Sengetid etter en lang dag i varmen. 2. Duggfrisk rosevin på ballkongen. 3. Jentekveld med snoperier på bordet.
4.
Vannmelon is, en god bok og cola light - perfekt for meg! 5. Svett og fornøyd etter en god treningsøkt. 6. Kloke ord å ta med seg.
7.
Jeg vet å kose meg, hihi! 8. Fornøyd jente første dagen på jentetur. 9. Sunne boller og kaffe på en søndag slår aldri feil.

Trygt fremme i Oslo

Da var vi vel fremme på norsk jord etter en helt fantastisk uke i varmere strøk! Det var fryktelig vemodig å drasse koffertene våre til flyplassen i går, vi har kost oss så innmari mye og ville virkelig ikke hjem... Men hjem må man, vi kunne liksom ikke bosette oss på Costa Del Kongsvik heller. Ingen tvil om at turen vår har vært et skikkelig kurs i livsglede, og med verdens beste Ida som god hjelp - har jeg endelig følt meg som meg selv igjen. Det å le, smile, tulle og bare være den overglade jenta jeg vanligvis er - har vært helt fantastisk godt. Jeg håper denne gode modusen jeg er i nå ble med på flyet hjem! :-)Vi kom til Oslo ganske sent i går, så derfor sjekket vi inn på Clarion Hotel Oslo Airport for natten. Vi er begge medlemmer i Clarion-kjeden hvor vi samler poeng for antall overnattinger på bonuskort, og når vi så at rommet vårt hadde blitt oppgradert til suite - da måtte vi jo bare juble i glede! Så her har vi kost oss glugg ihjel i natt, og nettopp spist en helt amazing hotellfrokost. Jeg savner kanskje Gran Canaria, men ingenting slår en god og norsk frokost! Anyways, nå skal jeg straks pakke kofferten igjen og dra avgårde mot Gardemoen. Flyr hjem til Kristiansand i formiddag, og kjenner jeg blir litt stresset av alt jeg har å ta igjen innen jobb. Mailen har ikke blitt åpnet på min lille ferie, og dette er vel første gangen på fem år det har skjedd. Så jeg ser mildt sagt for meg at det er tidenes kaos som venter meg hjemme, haha! Men det har uansett vært så utrolig verdt det, en uke med total avkobling har virkelig vært et stort behov for meg.

Vi skrives igjen fra Kristiansand! Ha en super onsdag så lenge ♥

Here we go againI går ble det nok en sushidate på oss to :-) Sushi Mex på Maspalonas har virkelig blitt min nye favoritt, her har de en helt amazing sushi meny og maten smaker fantastisk. Jeg tror nesten den slår både HT Sushi og Food Asylum i Kristiansand, altså. Og det er jammen ikke verst! I og med at gårsdagen var siste kvelden vår her i charterland, så var det jo klart at vi måtte avslutte den i ekte stil. Så hva er vel da bedre enn bord på favoritt restauranten og duggfrisk sangria i glassene? Vi storkoste oss! Noe vi virkelig har gjort hele denne uken ♥


Hvordan har dere det hjemme i Norge? Håper dere syns det har vært gøy med oppdateringer fra ferien denne uken, og at jeg ikke har kjedet dere så alt for mye her på Costa Del Kongsvik... Haha! Vi blir hentet og kjørt til flyplassen om noen timer, så nå skal vi først og fremst spise vår siste frokost her og pakke koffertene klare. Vi skrives litt senere! :-)

Klåfingret massør på Amadores


Siden dette var vår siste dag på stranda, bestemte vi oss for å avslutte vår lille strandkarriere her nede med skikkelig luksus. Altså, i hele dag har vi gjort alt vi har hatt lyst til! Deilig lunsj på beach-clubben, god drikke, masse is og 80 minutters massasje.

Sistnevnte gikk ikke helt etter planen for min del, jeg ble massert av en mann som var litt for ivrig med hendene sine - så det endte med at jeg løp gråtende ut av massasjerommet og var helt i sjokk. Etter en liten stund klarte jeg å manne meg opp, løp opp igjen til massasjeboden og ga klar beskjed til den forbanna idioten om hva jeg mente. Fy søren. noe så ekkelt og skummelt! Slikt kan jeg bare ikke klare å svelge, og når et menneske oppfører seg så utrolig upassende - da må man virkelig stå opp for seg selv og gi klar beskjed om at slik oppførsel overhodet ikke er innafor. Så hvis dere er på Amadores-stranden en gang i fremtiden, ikke ta massasje i de små hyttene rett nedenfor Beach-clubben. Med mindre du vil bli dratt av trusa og få gnidd puppene dine i alle retninger mens massøren stønner og oppfører seg som om han er skuespiller i en pornofilm, da. Jeg spyr! Hva er det med folk?

Vinn sommer-goodiebag

annonse

Nå som det er sommer er det viktigere enn noen gang med glatte legger. Jeg bruker selvfølgelig som alltid Shai, og den har også blitt med på tur til Gran Canaria. I samarbeid med Shai.no, har jeg i dag fått muligheten til å dele ut tidenes goodiebag til en av dere! Den har kjempeflott innehold, og er perfekt å få nå som det er sommer. I goodiebaggen ligger det nemlig et par splitter nye Ray Ban Aviator, årsforbruk av Shai barberhøvel og selvbruner fra Clarins :-)

Det du må gjøre for å vinne er:

Bestille prøvepakke HER og yest Shai-høvelen helt gratis.
Legge igjen en kommentar her på innlegget når det er gjort.

Jeg trekker en heldig vinner om en uke. Husk å legge igjen mailen din når du poster kommentaren, slik at jeg kan kontakte deg! :-)Flere av dere har garantert hørt om Dorco Shai allerede, denne høvelen rocker jo markedet for tiden - men jeg tenkte likevel ta en liten gjennomgang. Så, hva skiller denne barberhøvelen fra de andre på markedet? Vel, for det første har den hele seks knivblader, noe som igjen gir deg en utrolig god og jevn barbering. Den er rosa, fin og kommer med et smart oppheng til å plassere i dusjen. Og den er økonomisk! Prøvepakken får du som sagt gratis, men etter dette kan du selvfølgelig fortsette å abonnere på Shai dersom det er ønskelig. Som abonnent mottar du 2 stk fire pakninger med Shai refill-blader i posten hver 4.måned - fritt levert. Dette koster til sammen 298 kroner, noe jeg syns er en helt super pris! Jeg er selv abonnent, og har vært det de siste tre årene :-)

Barberhøvelen inneholder vitamin E, Aloe Vera og Lavendel, så den gir en skånsom og myk barbering. Jeg bytter bladene på den annen hver uke, slik at jeg unngår sløve blader som sliter på huden. Etter barbering, påfører jeg olje eller fuktighetskrem slik at huden blir fuktig og fin.

Hevnen er søt

Det er tre ting jeg er hysterisk redd for.

1. Slanger. 2. Hvithai. 3. Svømme langt ut på åpent hav alene.

Vel, etter gårsdagens lille påfunn mot Ida - kan man vel trygt si hun har fått tatt sin hevn mot meg....... Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv! Det endte med hysterisk gråting og plasking ute i vannet, mens den onde reisepartneren min tråkket i fra meg i den forbanna tråbåten jeg trodde vi skulle leie for å ha en fin tur. "Æ det hvithai?! Æ DET HVITHAI?!?!" Hahaha, jeg ler meg ihjel av dette hysteriske synet!

Beach life

Dagene går til det samme her i Gran Canaria, vi koser oss fra morgen til kveld! I dag har vi slacket oss på Amadores i timesvis, badet og solt oss. Det er så utrolig fint på denne stranda, og havet er jo helt nydelig. Kan nesten minne litt om Karibien med det krystallklare havet, sånn hvis du tar bort alle solsengene og menneskene. Haha! Nå skal vi slappe av litt her i leiligheten, før vi tar turen ut for å spise kinamat. Tenk, nå er det bare to dager igjen til hjemreise. Tiden flyr så alt for fort! Jeg vil virkelig ikke hjem... MEN, jeg gleder meg veldig til å se Milo og familien igjen, spesielt Mommo. Savner henne masse


En pause fra sola


God morgen fra Arguineguin

I går trengte vi virkelig en pause fra sola, i og med at vi ser ut som to kokte hummere begge to. Så da tok vi turen til Meloneras og brukte søndagen til shopping! Ikke så verst det heller, altså :-) Fikk med meg noen skatter, blant annet en ny Michael Kors veske. Tenkte å vise dere den litt senere hvis dere vil se? Nesten samme som jeg har i hvit, bare i svart denne gangen. Ellers ble det noen topper og kjoler, samt noen lave Converse. Så nå sier jeg meg fornøyd for denne gang! Jeg reiser jo til Barcelona og videre på cruise noen får dager etter jeg har kommet hjem, så prøver å begrense meg litt her nede. Selv om jeg ikke lykkes heeeelt med det da, haha!

Hvordan går det med dere hjemme i Norge? Nå skal vi komme oss på trening her, og deretter videre på stranda. Må ta igjen de tapte solstrålene vet dere, hihi.. I dag har vi planer om å leie oss TRÅBÅT...... Ler meg ihjel! Det kan nok fort bli et morsomt syn, så kamera er med og dere oppdateres igjen litt senere. Ha en super start på uken så lenge :-)

Wake up gone wrong

Jeg fant på en litt genial ide denne morgenen, da min kjære Wulff lo å dro seg litt for lenge i senga og jeg begynte å bli rastløs. Planen var egentlig å rulle henne ned fra senga og filme denne morsomme seansen, men ting gikk ikke helt etter planen. Haha, jeg ler meg IHJEL! Så i dag har vi altså vært i Arginigin for å bytte skjerm på iPhonen som også ble med ned i flisene. Vel vel, alt kan ikke alltid gå etter planen! Heldigvis tok hun det med godt humør ettervært, hehehe..

A day at the beach club

Hele gårsdagen tilbrakte vi på Amadores Beach Club, en helt latterlig deilig plass! Her hadde vi leid oss en gigantisk solseng, som vi digget livet på hele dagen. Lørdagen i korte trekk blir vel mye soling, drinker, bading, dansing, drinker, soling, latter, moro og enda litt drinker. Med andre ord - vi hadde en skikkelig livsnyter dag! I sekstiden hadde både sangria og daiquri gått rett til hodet på oss, og når man begynner å dra av armer på utstillingsdukker for å klø seg på huden som har fått solstikk, da er det på tide å ta turen hjem. Jeg må snart vurdere å hoppe tilbake på vannvogna, haha! Men alt er jo lov når man er på tur, ikke sant? ;-)
A saturday well spent! Drinks, sun, Ida and a big sunbed. What more can I ask for? Yesterday was amazing!

Jeg storkoser meg virkelig på tur, og føler meg som et nytt menneske her nede. Jeg smiler og ler mer på en dag her nede, enn jeg har gjort tilsammen de siste ukene. Jeg sover også, hele natten gjennom. Følelsen av å våkne uthvilt og se frem til en ny dag - det er en følelse som er utrolig deilig å få kjenne på igjen. Og så blir jeg så takknemlig for alle fine ord dere legger igjen her på bloggen. Dere er noen utrolig fine og støttende mennesker

hits