juni 2013

Innflytningsfest

God søndag, dere!

Beklager litt sen oppdatering fra denne kanten, jeg kom akkurat hjem og har derfor ikke hatt tilgang til dataen min før nå. Har hatt en superdeilig søndag, sett film og slappet helt av. Tenkte jeg kunne dele litt bilder fra i går med dere, som dere vet var det jo innflytningsfest her hos meg. Først var det hyggelig jentevors, før guttaboys også tok turen og det braket løs. Kjempefin kveld med mine kjære!

Fikk så utrolig mye fint også i går, heldige meg som har så gode folk i livet mitt ♥

Lucky girl! Nå må leiligheten vaskes, sofaen min er ikke like hvit lengre for å si det slik... Takkere høyere makter for at trekket kan vaskes, jeg fikk bare lyst å grine når jeg kom hjem nettopp og så hvor skittent det var blitt her. Haha, huff! Men, man har jo bare innflytningsfest en gang og da må man gjøre det skikkelig. Ikke sant? JO! Kos dere resten av dagen, fininger :-)

Velkommen hjem til meg

Da var det endelig på tide å vise dere leiligheten min! Ting er nesten helt på plass, bortsett fra enkelte ting jeg får til uka. Mangler en lampe til å ha i stua, skjenk til å ha ved den ene veggen og en helt nydelig lysekrone som kommer på soverommet. Men, dere kan jo få se leiligheten slik den ser ut nå.

Toalettet

Soverommet

Kjøkken

Stua

Hva syns dere? Til dere som lurer så har jeg kjøpt leiligheten, og det er en helt fantastisk følelse å eie sitt eget. Jeg er så fornøyd at jeg hopper av glede! Må også takke mamma og pappaØyvind som har hjulpet meg i dagesvis med å få inn alle møblene, dekorere og skru opp. Hva skulle man gjort uten hjelpsomme foreldre? Elsker mine, verdens beste!

Hippie hippie dress

Kjole 499 kroner fra Nelly <3 Ad link

Var ikke denne kjolen helt fantastisk nydelig? Perfekt nå på sommeren med boots og blomsterkrans i håret, akkurat slik som på jenta over. Denne må definitivt klikkes hjem! Nå skal jeg spise en god lørdagsfrokost, før jeg hiver meg på trening. I kveld braker det løs med innflytningsfest her hjemme, og som jeg GLEDER meg :D

Endelig er helgen her

Da var det endelig HELG! Noe så etterlengtet og deilig ♥

Dagen har så langt gått til trening, jobb og powerwalk rundt Baneheia med Hilduren min. Koselig! Jeg har også vært innom Abeille Hudpleie for å få nye produkter til huden min, som bokstavelig talt har klikket helt den siste tiden. Jeg ser ut som en pizza på både bryst og rygg, samt i panna. Herregud, noe så ufattelig plagsomt og kjedelig! Så nå er det bare å kjøre på med en hestekur av hudpleieprodukter, så satser vi på at jeg snart kan se oppegående ut igjen...

Har dere noen spennende planer i kveld, da?? Tell me, I wanna know it all.. Nysgjerrigper Andersen!

Seks herlige tips for huden din

Tips 1 – spis sunt.

Et balansert kosthold er ikke bare viktig for kroppen din, men også for huden din. Lever du hardt med mye festing, fastfood og usunne matvaner, kan du helt klart tjene på å forberede kostholdet. Spis mer frisk frukt og grønnsaker, samt mat rik på esensielle fettsyrer, som fet fisk. Mat som er rik på antioksidanter er også bra for huden, som blåbær, brokkoli og tomater. Bytt ut hamburgeren med en god kyllingsalat! Bra for både kropp og hud, vinnvinn!

Tips 2 – ta det rolig.

Å få nok skjønnhetssøv så absolut ikke tull! Effekten av å legge seg tidlig skal aldri undervurderes, selv sover jeg minst åtte timer hver eneste natt. Når du sover så reparerer og fornyer nemlig huden seg selv, så jo mer du sover, desto bedre vil huden din se ut. Det er selvfølgelig lov å hjelpe naturen litt, så jeg smører meg ofte med en god krem. Legg deg litt tidligere enn du vanligvis gjør og smør deg med en god nattkrem før du tar kvelden.

Tips 3 – det enkle er ofte det beste.

Når det kommer til huden gjelder virkelig less is more. Det nytter altså ikke å sparkle ned ansiktet ditt i håp om å fin hud. Ikke overdriv med intense peelinger, kremer og kurer, det kan gå mot sin hensikt og føre til sensitiv hud. Vær forsiktig og behandle huden varsomt! Rens huden hver morgen, ta deretter på toner og så en lett dagkrem.

Tips 4 – gi deg selv en massasje.

Den enkleste måten å gi huden rask glød på, er rett og lett med ansiktsmassasje. Massasje øker blodsirkulasjonen, og huden ser friskere ut med en gang. Gjør det for eksempel mens du renser huden. Masser med fingertuppene i små sirkelbevegelser over hele ansiktet, spesielt rundt nese- og panneområdet. Fjern deretter rensekremen og avslutt med en toner.

Tips 5 – fuktighetsboost.

Dersom huden din er fuktighetsløs, kan det faktisk komme av for mye kaffe. Bytt ut cappuchinoene med vann, i hvert fall så ofte det lar seg gjøre. Ja, det er kjedelig, men du vil se det på huden din. Mer vann vil hjelpe til å rehydrere huden din, så her er det bare å drikke. Dersom du vil hjelpe huden enda litt til, kan du bruke et fuktighetsgivende serum.

Tips 6 – skrubb.

Peeling er viktig, men i moderate mengder. Det ytterste laget av døde hudceller må nemlig bort for å kunne stimulere ny cellevekst, som igjen vil gi deg jevnere og glattere hud. Peel huden en eller to ganger i uka, ikke oftere – dette vil føre til rød og irritert hud.

Håper dere ble fornøyd med tipsene mine, jenter! Og at dere som sliter med huden faktisk tester det ut, fordi tro meg, det vil hjelpe dere. Ta vare på huden deres, det er ikke så mye som skal til. ♥

Deilig og sunn kveldsmat

Hvem har sagt at taco trenger å være usunt? Her snakker vi masse deilig sunnhet og gode smaker på en stor tallerken! Salat, mais, avokado, kyllingkjøttdeig, mager kesam og masse jalapaenos. YUMMY ♥

Denne kvelden skal jeg faktisk bare bruke til jobb, slik at jeg kan ha så mye som mulig fri i helgen. Jeg har så mange gøye planer, blant annet skal jeg ha innflytningsfest her på lørdag. Æææ, jeg gleder meg SÅ! Jeg skal bare kose meg maks med mine kjære, så da frister det veldig å ha fri sammen med de andre. Derfor vil jeg få unnagjort det meste i kveld og resten i løpet av morgendagen, hørtes ikke det ut som en god plan? JO! Håper dere har det kjempefint :-)

Drømmekroppen

I samarbeid med Proteinfabrikken

Hva er drømmekroppen for deg? For meg kommer den i mange former og varianter, menneskekroppen er en fascinerende og spennende sak. En sterk, velbygd og trent kropp med en god holdning, som jeg kan leve godt i resten av livet - er det som går under drømmekroppen for meg. Kroppen vår er noe man lever med hele livet, så det er viktig å passe på den. Det å bygge opp en sterk kropp har så ubeskrivelig mange fordeler, ikke bare når det kommer til trening men også til hverdags. Jeg liker å kunne løfte tunge ting selv, og ikke nødvendigvis trenge hjelp fra det motsatte kjønn for å klare det. Dere forstår tegninga? Jeg elsker å være sterk, og har planer om å bli enda sterkere. I mine øyne kan man aldri bli sterk nok!

Her har jeg samlet en kollasj av flotte jenter jeg syns inspirerer og motiverer, hvor hver av dem har drømmekroppen på sin egen spesielle måte. Sterke og flotte jenter, her snakker vi POWERGIRLS!

Nå har Proteinfabrikken satt igang en dødskul konkurranse, hvor de skal kåre nettopp Drømmekroppen. Og jeg syns dette er så sinnsykt gøy! Mener du at du har drømmekroppen, eller kjenner du noen som fortjener tittelen? Drit i janteloven og være så tøff at du melder deg på konkurransen HER! Det blir kåret to vinnere, en gutt og en jente. Og hver vinner stikker av med hele 15 000 kroner + sportsernering til en verdi av 6000 kroner. Hvor rått er ikke dette? Jeg hopper i taket, og gleder meg en haug til å se hvem som vinner.

Om du er så kul at du melder deg på, gi meg link til ditt konkurransebidrag så sjekker jeg det ut!

Torsdagstipset

God morgen, fine lesere ♥

I dag bare må jeg tipse dere om bloggen til Marianne Beate, som uten tvil er en av de flotteste jentene jeg har sett. Bloggen hennes er vanvittig flott, hun tar fine bilder og deler hyggelige ting med leserne sine. Og så har hun nettopp blitt mamma til en søt liten krabat! Denne jenta ser alltid ut som en million, til og med i fødesengen. Hvordan er det mulig å alltid se fresh ut?! Det er nesten litt urettferdig, haha.. Bloggen hennes finner dere HER, og den er så absolutt verdt et besøk.

Er ikke dette bare den fineste gravide dere har sett? Så utrolig flott!

Avkobling med syk hund

Nå har jeg nettopp spist god middag etter en bra styrkeøkt sammen med Hilde. Bestis svikter aldri og tvinger meg med på trening dag etter dag, haha! Milo er ikke helt i form i dag, han spyr og er superslapp. Han har vært slik i to dager nå, og jeg får så vondt av den lille tassen min.. Så i kveld skal jeg bare være hjemme med han, slik at han ikke føler seg alene når han er syk. Viktig å ta vare på våre firbeinte venner, ikke sant? Jeg har rigget meg med en gedigen skål stappet med moreller, så dette blir virkelig en skikkelig kosekveld. Regnet plasker ned ute, så det passer meg helt perfekt å koble ut denne onsdagen ♥

Instamoments

1. Stillbilde fra instafilm. 2. Alt klart for en sunn og proteinrik uke. 3. Min deilige og myke Lexington seng. 4. Gode desserten jeg har delt oppskrift med dere på, mums! 5. Nydelig ordtak det virkelig er mening i, livet er for kort til å gjøre noe annet. 6. Søndagskos med kaffe og blogglesing på sengekanten. 7. To gode venner sover søtt. 8. Hygge på Bølgen & Moi. 9. Fruktfest i sola!

Husk å følg meg på @Kristinaandersen ♥

Today is a good day to have a good day

I går var en helt fantastisk dag! Etter jobb dro jeg ut sammen med Camilla for å spise lunsj, før jeg satt kursen hjemover. Plutselig ble jeg bedt ned til to av naboene mine på et glass rosevin og snacks, samt at jeg fikk fine innflytningsgaver av de. Noe så hyggelig, jeg er så glad for å bo i et så koselig nabolag med fine folk! Så kom kvelden snikende, og da var det koselig besøk her hjemme med reker og corona som stod på menyen. Perfekt tirsdag ♥

Ååå, jeg er så glad! Hopper rundt og smiler meg ihjel :-) Anyways, det ser ut som at dette kan bli en regnfull onsdag, himmelen begynner å mørkne på utenfor her. Så nå tror jeg jammen meg at jeg skal ta turen til Get Sporty og få unnagjort det jeg må av jobb før regnet melder sin ankomst. Frister veldig å slappe litt av i dag med film og sofakos, så kanskje jeg rekker å bli ferdig litt før med jobb i dag? Krysser fingrene! Finnes det noe deiligere enn å pakke seg under pledd i en myk sofa med tv'serier og film når regnet plasker ned ute? Nei, det tror jeg jammen ikke..

Min hverdagssminke: The Balm

annonse

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg sminker meg i hverdagen, nemlig en helt enkel hverdagslook!

Her har jeg brukt produkter fra The Balm, med mineralpudder som grunnlag før sminken du ser under. Jeg liker best å være så naturlig som mulig, så dette er en veldig ren og fin look som passer perfekt til hverdags.

1. Bahama Mama Bronzer . Et nydelig og matt solpudder, som gir en nydelig rett fra beachen glød. Jeg elsker det! Et godt tips er å påføre det hvor det faller seg naturlig at solen treffer deg - slik som i panna, kinnbeina og nesa.

2. Put a Lid On It, eyelid primer. En kjempegod primer som er spesialdesignet for å holde øyeskyggen på plass. Toppers å kunne være aktiv uten at den sklir ut, sprekker opp eller forsvinner i løpet av dagen.

3. Whats Your Type Mascara. Denne hadde jeg lest så mye om rundt hos forskjellige bloggere, så det var supergøy å endelig få den hjem i egen sminkepung! Dette er en anti-klump maskara, som bygger vippene dine på en helt rå måte. Den gir fantastisk volum og en flott bøy på vippene! Må også få si at den har tidenes kuleste design, hehe. Tall, dark and handsome!

4. Nude Tude Eyeshadow palette. Fantastisk palett som inneholder hele tolv øyenskygger + kost. På bildene under av meg har jeg brukt tre av de lyseste highlighterne, fordi jeg syns det er så fint med klare øyne på dagen. Palettene har skygger som er perfekt både til hverdags og fest, så den er en stor favoritt her i hus. Skyggene glir lett på øyelokket og er både enkle å legge og å duse ut.

I samarbeid med Coverbrands har jeg fått lov å gi dere lesere -20% rabatt på ALT fra The Balm, som er et helt fantastisk godt sminkemerke. Et ekstra pluss med The Balm er at ved siden av god kvalitet har de et utrolig nydelig og kreativt design, i tillegg til at de ikke tester på dyr. Rabattkoden dere kan bruke for å få -20% er «  BALM » - og den varer frem til førstkommende søndag ♥

Dont think, just do it

Dere skulle sett meg når jeg kom inn på trening i morges.. Sukket og klaget til meg selv, mindre motivert jente tror jeg ikke at finnes for tiden. Men, det er ikke alltid man kan gjøre det man vil eller har lyst til! I blant må man faktisk gi seg selv et spenn i rumpen, komme seg på gymmet og bare få løftet det dritet!

Thomas, som er min personlige trener, kom også å pushet meg litt ekstra under økten. Slik hjelper alltid! Solsiden Pt-Senter er virkelig verdens beste gym, og jeg er heldig som har så flinke folk rundt meg på treningen! Så dagens lille motivasjonstips fra meg er: omring deg med positive og inspirerende mennesker!

Alle har godt av å presse seg ut av komfortsonen og dra seg på trening. Det føles jo så godt etterpå! Nå er jeg stappet med endorfiner og klar for en ny fin dag! Solen stråler og livet er herlig :-)

Dream without fear, love without limits

God kveld, fininger!

I kveld slapper jeg av helt alene hjemme, noe som er første gang siden jeg flyttet inn her. Utrolig deilig å bare lene seg tilbake, senke skuldrene og fundere over livet. Alt er så på plass for tiden, jeg har ikke en eneste bekymring og alt er bare veldigveldig fint. Det er en fantastisk følelse, og jeg føler meg som den heldigste jenta på jord.... ♥ Denne sommeren kommer til å bli så bra, og jeg gleder meg til tiden jeg har i møte. Og best av alt, jeg får dele den med alle mine kjære - som er de beste som finnes.

Unner virkelig alle denne lykken jeg føler i disse dager, ingenting er bedre enn følelsen av at livet er fint og at man er omringet av positive mennesker! Håper alle dere skjønne lesere også har det kjempefint? Jeg setter SÅ stor pris på dere, og blir så glad for alle fine kommentarer dere daglig legger igjen her inne. Det må dere virkelig vite! Om dere forresten ønsker at jeg skal ha en spørsmålsrunde igjen, så si ifra slik at jeg kan kjøre igang en ny en. God klem til dere alle ♥

Home office

I dag har jeg hatt en haug av jobb som har måtte gjøres, både med Get Sporty og bloggen. Samt en eviglang to do liste, som jeg aldri blir ferdig med..

Men nå er jammen meg alt gjort, til tross for tidenes blå-mandag! Det hjelper å rigge seg til med hjemmekontor, MacBook, energisk musikk og store mengder hjemmelaget iskaffi. Alt for å våkne opp sier jeg bare! Hilde har fått i oppdrag å tvinge meg med på trening hele denne uken, så nå må jeg straks gå for å treffe henne. Jeg er lite motivert på treningen for tiden og har heller lyst til å gjøre alt annet. Men det kan jeg jo ikke, for da ender jo ting med at jeg ruller i stedet for å gå. HEHE! Så nå skal jeg møte min superspreke bestis og forhåpentligvis få en bra styrkeøkt. Alle trenger motivasjon i blant, og da er det fult lovt å lene seg til flinke venninner. Fint å kunne hjelpe hverandre, ikke sant? :-)

Friske jordbær med råkrem

Åh, denne oppskriften bare må jeg dele med dere! Lagte den tidligere i dag, og den er helt fantastisk god. Friske jordbær med den beste kremen til. En skikkelig fest i munnen!

Til to store/fire små porsjoner trenger du: jordbær, tre egg, 0,5 dl sukker, en ts vaniljesukker & en hel kremfløte.

1. Visp eggeplommer, sukker og vaniljesukker luftig og hvitt.

2. Rør i den lettvispede kremen.

Enklere og bedre blir det ikke. Dette er noe av det beste jeg har smakt, så lov meg at dere prøver det! Perfekt helgekos nå som det er sommer ♥

Girlsnight in

Endelig er stuebord, skjenk, stoler og kjøkkenbord på plass, så ting begynner å ta form her i leiligheten. I kveld skal jeg bare slappe helt av med en venninne, lade opp batteriene og streame tv-serier på Netflix. Elsker den nye smart-tv'en min, den må være det beste jeg noen gang har kjøpt! Gleder meg til å ta kvelden tidlig og våkne opp i stårlende fin form til i morgen. Håper dere også har en super lørdagskveld, hva er planene deres? ♥

Cafekos på en solfylt lørdag

I dag har jeg hatt en kjempedag med go'jenta Maren. Vi har surret rundt, drukket store mengder kaffe og bare nytt denne solfylte lørdagen i verdens beste by mens vi har ledd oss halvt ihjel.

Maren: Jeg spiste ikke softis igår, så da spiste jeg heller en hel pakke proteinsjokolader.

Meg: Helt på normalen.

Har dere forresten fått med dere at man kan legge ut filmer på instagram nå? Gudd å gøy! Stor fare for at jeg kommer til å bli den nye filmdronningen, hehe. Følg meg gjerne hvis dere vil - kristinaandersen heter jeg der inne ♥

Nå venter jeg på lillebror og mamma, i dag kommer endelig siste rest av møbler til leiligheten. Skal bli fantastisk deilig å få på plass stuebord og slike ting, så kan jeg endelig slappe ordentlig av her inne. Det betyr jo også at jeg snart kan vise dere det ferdige resultatet! Er strålende fornøyd med mitt nye hjem, føler jeg ikke kunne fått en bedre eller finere leilighet. Hihi, sååå glad!! Nå skal det monteres og skrus til den store gullmedaljen, så vi skrives litt senere. Kos dere så lenge!

Rockin' them socks

Da er en deilig frokost spist og jeg er klar for trening!

♥ Speltknekkebrød, makrell i tomat, kaffe & 85% sjokolade ♥

I dag trener jeg med 2xu kompresjonssokker, rett og slett fordi jeg sliter med leggene når jeg skal løpe. Og disse hjelper meg til å få bedre støtte og et godt trykk når jeg løper. Og så ser de jo superfreshe ut, så det er jo vinnvinn! Jeg har også på meg en av mine egne topper, som vi endelig har fått inn på lager igjen! Dere finner hele utvalget vårt HER . Train like a beast look like a beauty, girls!

Hvordan har dere startet lørdagen? Håper dere nyter dagen like mye som meg!

Keep calm and watch Dexter

Regnet plasker ned i Kristiansand i dag, noe som egentlig er fantastisk deilig siden formen er litt redusert etter gårsdagen. Mihi! Så nå har jeg og Tone handlet inn en haug av godteri, laget oss god middag og ligger rett ut i sofaen med Dexter på tv. Noe så koselig, skikkelig kvalitetstid med verdens beste bestis!

Har dere forresten sett Dexter? Det er min absolutte favorittserie, og nå er jeg på sesong 5! Hvis jeg skulle velge to jeg liker aller best, er det uten tvil Dexter og Sons Of Anarchy. Begge to er utrolig fengende og spennende serier, så hvis dere er like glad i å slappe av med tv som meg - vet dere hvilke dere burde begynne å se. Har dere forresten tips til noen andre gode serier jeg kan streame? Har nettopp fått meg Netflix på min nye smart-tv, så her skal det nerdes fremover!

Sommer på torvet

God fredagsmorgen, dere!

Hadde en helt fantastisk kveld i går, solen strålte og Kristiansand viste seg på sitt beste. Jeg dro derfor selvfølgelig på Sommer på torvet sammen med en fin gjeng og koste meg der hele kvelden. Sommer på Torvet er en tilstelning som er her i byen hver torsdag nå i sommer, med stor konsert og uteservering. Det er utrolig morro, og ikke minst livlig! Vin, livemusikk, god stemning, godt humør og skyfri himmel - mer kan man ikke be om! Jeg har dessverre ingen bilder å dele fra kvelden, som sagt så har jeg planer om å skille blogg og privatliv så godt som mulig fremover. Og til nå har det fungert veldig greit! Fantastisk å kunne kose seg ute med mine kjære, uten å måtte dokumentere og knipse bilder hele kvelden. Den gylne balanse er viktig, ikke sant?

Nå er det HELG, dere! Hvor deilig er ikke det? Hopperitaketavglede ♥

Klar for sommer

 

sponsede produkter

Nå er sommeren her, og av den grunn har jeg testet ut en rekke produkter de siste ukene. Nå har jeg plukket ut mine store favoritter, og jeg tenkte jeg kunne dele noen av dem med dere nå. Her kommer produktene du trenger for å bli 100% klar for sommer og sol!

♥ Baby Foot

Baby Foot gjør helt enkelt føttene dine myke som en babyfot! Oppi pakken ligger det to plastsokker som du tar på føttene, og har på i to timer før du skyller av. Perfekt å gjøre mens du slapper av med favoritt tv-serien eller en god bok! Etter 5-7 dager begynner foten din å bytte hud, døde hudceller faller av og føttene dine bli gjenfødt. Denne er virkelig helt genial! Velpleide føtter uten hard hud er veldig fint nå som det er sommer, er dere ikke enige?

♥ Xen-Tan bodyscrub & Scent Secure Gold

Body Scrub er superfin å bruke i dusjen før du skal bruke selvbruning, slik at døde hudceller fjernes og huden blir ren. Scent Secure Gold er en slags selvbrunings deodorant, som hindrer og fjerner selvbruninglukt. Denne kan brukes over hvilken som helst selvbruning, noe som er genialt! Da lukter du ikke i det hele tatt, og slipper den sinnsykt vonde lukten selvbruning ofte gir. Den fungerer som en fuktighetskrem, og gir deg i tillegg en solkysset glød samtidig som den forhindrer den velkjente selvbruningslukten.

♥ Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder

Herlig solpudder som gir deg en matt og solkysset glød! Denne kan brukes både i ansikt og på kropp. Jeg liker å påføre den på kinnbeina, panne, krageben og bryst for å se litt sommerbrun ut.

♥ Smile Lab Whitening Strips

Denne tannbelkingen har jeg sverget til i snart fire år, og med god grunn! Nå har det kommet en ny versjon på markedet,  nemlig sensitive versjonen - som ikke vil gi deg noen sensitivitetsproblemer. Denne boksen inneholder 15 dobbelpakker, hver med en strips for øvre og nederste tannrad. Stripsene skal være på i 30 minutter, og når behandlingen er ferdig vil du ha fine og hvite tenner. Stipsene fjerner missfarging, og bleker tennene dine på en skånsom og effektiv måte. Absolutt det beste smile care produktet jeg noen gang har prøvd! Mine tenner har blitt kjempehvite og fine av denne:

I samarbeid med Coverbrands så har jeg fått lovt til å gi dere lesere en eksklusiv rabattkode på disse herlige produktene, som gjelder til 25.juni. Bruk rabattkoden KRISTINA - og dere får -20% rabatt på alt over ♥

God torsdagsmorgen!

Her ble det en riktig så sporty start på dagen, akkurat slik jeg liker det! Etter en stor kopp kaffe på ballkongen, dro jeg med meg Milo på powerwalk rundt i Baneheia. Sol og total stillhet, bortsett fra herlig fuglekvitter fra små søtinger. Noe så deilig og befriende! Skal være flink til å komme meg ut i naturen nå i sommer, det er faktisk få ting som slår en god tur i skog og mark. Er dere enige? JA! Nå blir det speltknekkebrød med makrell i tomat til frokost. Mmmm ♥

Hjemmelaget is med skogsbær

Sommeren nærmer seg med stormskritt, noe som betyr is og grillmat i lange baner. I går smalt jeg sammen en helt nydelig sorbetis av egen fantasi, og den ble så god at jeg bare må dele oppskriften med dere. Og best av alt, den er supersunn! Til en prosjon med hjemmelaget is med skogsbær trenger du:

Ta en boks mager kesam, 300 gram frosne bær og litt funlight saft til å spe ut med oppi en blender. Jeg tar cirka to teskjeer saft, og blander den ut med bittelitt vann. Kjør så alt sammen i blenderen til det blir finmalt og ordentlig blandet sammen. Avkjøl i fryseren i cirka 60 minutter, før du kan servere og nyte den på en varm sommerdag.

Tips: server med friske jordbær og valnøtter. Kjempegodt!

Denne må dere prøve, verdens sunneste og friskeste is! Godt med god samvittighet, bedre blir det ikke ♥

When words fail, music speaks

Da var det straks tid for uken tredje økt, men før den tid tenkte jeg å dele mine favoritt treningslåter akkurat nå. Musikk har alt å si for meg når jeg trener, jeg takler ikke å høre min egen pust eller andre lyder. So lets turn the music up and lift some weights, girls!

♥ Lighthouse family - High

♥ Mann ft. iyaz & snoop dogg - The mack

♥ Robin Thicke - Blurred lines

♥ Alexis Jordan - Acid Rain

♥ Kelly Clarkson - Catch my breath

♥ Scooter - 4 AM

♥ Jay-Z & Kanye West - Niggas in Paris

♥ Jason Deluro - The other side

♥ Sean Paul - Wine it up

♥ DJ Antoine feat. The Beat Shakers - Ma Cherie

Glad jente på morgenen! Ønsker dere alle en kjempe dag :-)

Herlig tirsdag

I dag har det vært nok en herlig sommerdag! Etter jobb og trening, dro jeg med Simi opp til Baneheia for å slikke sol. Eller rettelse, hun slikket sol mens jeg gjemte meg fra den. Hele panna mi, samt brystet og ryggen min er blitt stappet med soleksem. Jeg ser ikke ut, og det klør så ubeskrivelig mye... Auuu! Så nå går jeg på en salve for å få det bort, og den fortynner huden min såpass mye at jeg ikke kan få sol på de områdene.... For et styr, også midt på sommeren også da! Jeg mener, hva gir du meg? Litt uflaks må alltid til, men det skal jammen meg mere til enn litt eksem for å dempe mitt gode humør i disse dager. Hoho! :-)

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha vært på nok en møbelshopping-tur med mamma, stakkars min tålmodige mor som har vært med meg alt for mange ganger for å se på møbler nå.... Må være så utrolig irriterende å ha verdens største vinglepetter til datter, jeg klarer jo aldri å bestemme meg! Men i dag gikk det endelig, og nå er alt jeg mangler av møbler bestilt. Så innen helgen er omme skal leiligheten min være ferdig, og jeg kan endeliiiiig vise dere mitt lille palass! *lykkehyl*

Fun and Fabulous

annonse

Nå i sommer har jeg blitt helt hektet på bodylotionen og dusjsåpen til Fun and Fabolous fra LdB! De lukter så himmelsk godt og gjør huden silkemyk. Mine favoritter er disse to rosa som lukter deilig markjordbær:

Nå er det en flott instagramkonkurranse på gang fra LdB, hvor dere kan vinne kameraet jeg bruker. Nemlig Canon EOS 600D, som jeg daglig tar bloggbildene mine med. Kameraet er helt fantastisk bra! Det du må gjøre er å ta ditt eget «Fun and Fabulous» bilde, laste det opp på instagram og tagge det med #LdBfun .

I tillegg deler jeg ut tre goodiebags med produktene du ser under fra LdB, til en verdi av 500 kroner. Ønsker du å vinne en av goodiebaggene, må du like facebookpagen min HER og legge igjen en kommentar!

Hakuna Matata

I går hadde jeg bare den beste dagen på lenge! Jeg og Tone lå å sløvet i timesvis oppe på takterrassen min - med masse bær, vaniljekesam og cola light. Etterpå tok Maren Sofie og Maren turen opp til oss, og vi koste oss i solsteiken alle mann. Så glad i jentene mine, de er jo bare verdens fineste! Skal få tatt noen bilder av rooftoppen her til dere, den er bare helt rå! Og den skal uten tvil bli flittig brukt i sommer, med grilling og kos på høyt nivå.

Senere ble en fin dag avsluttet med en enda finere kveld. Sushi på ballkongen og hyggelig besøk, bedre blir det ikke! Sovnet ikke før 05.00 i morges, grunnet noen gale fugler på utsiden av soveromsvinduet mitt. Seriøst, de klikket helt! Lønner seg å lukke vinduet fem timer før når sånt skjer, haha. Så i natt ble det jammen meg bare to timers søvn... Kremt! Men hva fikser vel ikke kaffe og god musikk når man er litt trøyt på morgenkvisten? Hihi! Nå er det straks joggetur i sola på gang, håper dette fine været holder seg ut dagen!

Har dere hatt en fin start på uken? ♥

Godt med god samvittighet

Et fast mandags-rituale for meg, er å handle inn matvarer til en ny uke. Sunn og fristende mat som er lett tilgjengelig er et must for meg, hvis ikke klarer jeg ikke å holde kostholdet mitt godt nok. I dag var intet unntak, så nå er kjøleskapet stappet med godsaker. Tenkte jeg kunne vise dere, så kanskje dere får litt inspirasjon til neste handlerunde?

Egg, vitaminer, melk, makrell i tomat, mager kesam, cottage cheese, skyr, deilig frukt, fristende sukkerfrie drikker, diverse pålegg i form av ost og kyllingfilet. I boksene under ligger det masse grønnsaker, paprika og økologisk agurk. Så nå er jeg med andre ord superklar for en sunn og bra uke på matfronten! Som dere ser er det dårlig med middagsretter i mitt kjøleskap, dette er jeg nemlig veldig dårlig på. Det blir som regel til at jeg kjøper sushi takeaway eller steiker meg fisk/kjøtt, men har planer om å skjerpe meg på dette fremover. Nå har jeg jo så fint kjøkken, så ingen unnskyldning til å ikke lage middager hjemme!

Så ikke kjøleskapet mitt fristende ut, dere? :-)

Hva er dine mandags-lykker?

Happy monday, dere!

Jeg flommer som vanlig over av energi og positivitet denne morgenen, så i dag tenkte jeg å kjøre i gang en litt hyggelig utfordring! Det å sette pris på ting i livet er alfa-omega, og har alt å si i mine øyne! Jeg er så glad for alt jeg har, og tenker på det litt hver eneste dag. Det skal ikke mye til for å gjøre meg glad, et smil fra en fremmed får meg også til å smile, morro med mine nærmeste og en god latter i hverdagen er helt supert. Men, det er jo ikke alle som er like rusa på livet som meg. Og godt er sikkert det, haha! Men, tilbake til utfordringen. I dag vil jeg dere skal nevne tre ting dere er takknemlige for, og prøve å fokusere på disse tingene resten av dagen. Høres ikke det fint ut? Her er mine tre mandags-lykker:

♥ Jeg våknet opp til strålende sol og kunne spise frokost for første gang på ballkongen min.

♥ Frokosten ble inntatt mens jeg lo meg ihjel av de morsomme snapchatsene jeg fikk av mine kjære.

♥ Jeg er frisk, rask, er i godt humør og har på følelsen av at dette blir en herlig uke!

Fortell meg om dine mandags-lykker da, slik er så koselig å lese!

Nå skal jeg suse videre på trening, før det blir jobb på Get Sporty resten av dagen. Jeg har mye som må gjøres etter ei uke med flytting, null rutiner og kaos, så nå skal det bli godt å komme tilbake på kontoret igjen. Satser på å få inn litt nye varer i nettbutikken i dag! Ønsker dere en strålende start på uken, så skrives vi igjen litt senere ♥

Sprekker av glede

Livet smiler, jeg er så GLAD og LYKKELIG ♥

Liten sneakpeak på mitt nye hjem! Er så glad i denne leiligheten at jeg kunne vært lykkelig her uten møbler også, jeg. Haha! Men nå er uansett sofaen på plass, og det er jo litt deilig da. Nei, hvor skal jeg gjøre av meg nå? Jeg har så mye energi og lykke i den kroppen min at jeg klarer ikke sitte stille..... Høhø! Liiiiivet dere, det er så himla bra!

Proteinmuffins og montering

Mens mannfolka skrur, maler og monterer for full guffe, tok jeg meg tid til å slenge sammen en liten muffinsrøre. Proteinmuffins med kryddersmak, og de ble dødsgode! I dag fikk jeg meg også en kjempefin joggetur i Baneheia mens det fortsatt var oppholdsvær, det er så deilig å løpe ute på denne tiden. Og ikke minst godt å bruke kroppen, det skal bli spreke tider fremover! Anyways, fra det ene til det andre! Nå er vi i full gang med å montere sammen sofaen min her... Ååååh, gleder meg så til å bli ferdig med alt! :-)

The very first night

God søndagsmorgen, fininger!

I natt hadde jeg min første natt i leiligheten. For en deilig følelse å våkne opp her! Smilet mitt går rundt hele ansiktet her jeg sitter å skrive til dere, hehe. Eneste som er på plass her enda er jo senga og soverommet, siden vi holder på å male stua og kjøkkenet for å få alt helt hvitt. Sannsynligvis er PappaØyvind ferdig med å male i dag, så da kommer møblene på plass! Klarte endelig å bestemme meg for hvilken sofa jeg ville ha i går, og endte opp med en knallfin en i hvit. Kjøpte også ekstra trekk til i grått, slik at jeg kan bytte litt når sommeren er over. Nå gjenstår bare tv-bord, skjenk, bord og kjøkkenbord! Så tror jeg at jeg begynner å komme ganske godt i mål ting, hvis jeg bare kan klare å bestemme meg.... Jeg er tidenes vinglepetter, som dere sikkert har forstått? Hiihi!

Hvordan har dere det, da? Fra i dag er jeg tilbake for fult som normalt her på bloggen, og det er deilig! Nå skal jeg drikke en stor kopp kaffi, koke meg litt havregrøt, lese nettaviser, besvare litt mails og deretter dra avgårde på trening! Tre uker siden jeg har fått trent som normalt, så det skal bli fantastisk å komme inn i gode rutiner igjen! :-)

Endelig!

Da har jeg endelig overtatt nøklene til mitt nye hjem!

Dagen har gått til å løpe rundt på alle møbelforretninger i hele Kristiansand. Blir siste gang jeg skal ha absolutt alt nytt, for fy søren for et styr! Men nå er alt fra glass til kjøkkenet, til dyner og sofa kjøpt inn. Og resultatet blir som en drøm! Gleder meg til å vise dere :-)

Et forvrengt syn på bloggere

Bloggere. Hva tenker du når du hører ordet? La meg tippe.... Restylane, silikonpupper, sminke, milevis med extensions og jenter som lever et liv i sus og dus. Vel, jeg kan godt forstå det. Når media først skal skrive om Norges bloggjenter, har de en tendens til å skrive om de minst seriøse av oss også. Hvorfor? Fordi det selger, dessverre. Duckface og silikonpupper på to kilo vekker åpenbart mer interesse enn jenter som jobber hardt og faktisk har gjort en business ut av å skrive på nett.

Jeg jobber minst åtte timer med firmaet mitt hver eneste dag, og i tillegg driver jeg min egen nettbutikk og har mitt eget sportsmerke. Jeg har jobbet meg halvt ihjel for å komme hit jeg er den dag i dag! For meg har det aldri vært et spørsmål om hvordan jeg vil jobbe for å oppnå suksess. Det å leke dum, stappe pupper og lepper fulle med silikon, for så å vise dette frem i et manneblad har aldri vært et alternativ for meg. Jeg har kjørt en ren linje hele veien, og oppnådd det jeg har med å være meg selv. 100% hele veien, og det er jeg vanvittig glad for. Jeg var 17 år når jeg begynte å skrive på denne bloggen, og da var det bare moro. Men gud, ting har virkelig forandret seg i blogg-verden siden den gang....

Den siste tiden har jeg sett meg utrolig lei på hvordan bloggere blir sett på, rett og slett fordi enkelte sverter hele ryktet til oss som faktisk står på og oppfører oss normalt. Jeg er flau når jeg tenker på hvordan enkelte oppfører seg, og blir oppgitt over hvordan dette gjør at resten av oss blir sett på. Alle av oss er ikke slik, noen bruker faktisk hodet til annet enn neste gang vi skal shoppe eller neste gang vi skal fikse noe på utseendet. Vi er ikke alle barbiegirls in a barbieworld! I fjor dro jeg ned til Afrika, og finansierte skolegang for hundrevis av Afrikanske jenter. To måneder etterpå, holdt jeg julefest for rusmisbrukere på Frelsesarmeen. Jeg åpnet også to AS i året 2012, hvor jeg er daglig leder i begge selskapene. Men blir ting som dette satt lys på, når noen av oss bloggere gjør noe positivt? Nei. Det som blir skrevet om er det stikk motsatte, og det gjør meg oppgitt.

Vi lever i et fritt land, der alle skal få lovt å ta sine egne valg. Jeg skriver ikke dette for å sverte andre, men heller for å sette lys på at alle bloggere er ikke hjernedøde barbier. Jeg er 22 år gammel og har oppnådd mer enn jeg noen gang kunne drømt om. Jeg elsker å bruke bloggen min til å gjøre en forskjell, og være et sunt forbilde for de som leser her inne. Og det er ikke bare jeg som er sånn, Norge har utrolig mange flotte bloggjenter som er både smarte og dyktige. Det er bare så synd at det ikke er de som blir satt lys på, men heller de som gjør det stikk motsatte. Jeg syns det er trist at yrket vårt skal ha et så forvrengt syn, at man nesten ikke tørr å si at man blogger lengre. Den siste tiden har jeg tenkt mye på å finne meg en ny jobb, fordi jeg er lei av å bli dømt av andre mennesker. Jeg er lei av å bli sett på som en jente som tjener fett på å sitte på rompa, og som en tulling som fyker rundt uten mål og mening her i livet. Dette har gått så inn på meg den siste tiden, at jeg rett og slett måtte ta meg en pause og en pust i bakken.

Blogger eller ikke blogger, folk får gjøre som de vil. Jeg skulle bare virkelig ønske at de positive sidene med denne jobben og oss som faktisk bruker makten vår til viktige ting kunne blitt brukt som eksempler i blant når blogging blir omtalt. Fordi denne jobben handler om alt annet enn fiksing på utseendet og en hverdag i en perfekt verden, både for meg og mange andre i toppeliten. Vi er vanlige mennesker, som deler hverdagen vår og jobber hardt på lik linje med alle andre. Det er bare så synd at det ikke blir sett! Mennesker må tro hva de vil og dømme oss så mye de vil. Men en ting skal være sagt, og det er at suksess kommer ikke gratis. Blogger eller ei. Vi er ikke alle barbiejenter i en barbieverden. Tvert i mot.

Nedtellingen har begynt

God morgen ♥

Nå er det jammen meg under 24 timer til jeg overtar leiligheten! I morgen 09.30 står den klar, og jeg gleder meg så mye at jeg hopper i taket. Den er så fiiin, og jeg gleder meg som en gal til å innrede den! Så i dag er det mye som må ordnes før den store dagen, hehe. Fremover blir det gøy å blogge for dere, da jeg har et sort, lyst og helt nyyydelig kjøkken i mitt nye hjem. Så her snakker vi oppskrifter og matinspo på høyt nivå! Det liker dere, sant?

Bianco: sko, Cubus: jakke, Acne: jeans, BikBok: skjorte.

Solidox Mot Syre

skrevet i samarbeid med Solidox

Hvor godt tar du vare på tennene dine? Selv pusser jeg tenner minst to ganger daglig, gjerne morgen og kveld + etter middag. Jeg er også veldig nøye på hvilken tannkrem jeg velger å bruke, da jeg har svak emalje og ikke vil ødelegge tennene mine. Selv bruker jeg tannkrem fra Solidox, en ny herlighet som nettopp har kommet på markedet. Jeg er opptatt av å ta vare på tennene mine fordi tennene skal jeg ha resten av livet, og et pent smil er noe av det fineste jeg vet om.

Solidox Mot Syre er neste generasjon tannkrem som er spesielt utviklet for å beskytte tennene mot  syre. Det ligger omfattende dokumentasjon som viser at produktet har forebyggende effekt mot syreskader og at det beskytter bedre mot syre enn vanlig tannkrem. Syreskader er noe jeg tar veldig på alvor, spesielt siden jeg drikker mye Pepsi Max, spiser frukt og generelt sunn mat som kan gi nettopp syreskader. Så dersom du er slik som meg, vil jeg absolutt anbefale deg denne tannkremen.

HER kan dere ta en syretest, for å sjekke hvor utsatt dine tenner er for nettopp syreskader.

Nå kan en av dere lesere vinne et gavekort hos tannlege på en verdi av hele 2500 kroner, samt års forbruk av Solidox tannkrem. Ønsker du å bli den superheldige? Legg igjen en kommentar, og du er med i trekningen!

Slik er livet

Da var det onsdag og jeg er tilbake!

Motivasjonen er fortsatt ikke der den pleier, men jeg satser på at det kommer seg. Fremover må jeg bare lytte mer til meg selv, og ikke føle meg presset til å oppdatere bloggen tre ganger daglig. Jeg må også bli flinkere til å legge fra meg laptopen, slappe litt av og ikke bare tenke jobb og på alt jeg burde gjort. Så går nok dette fremover skal dere se! Vi er vel alle lei av jobbene våre i blant? Men man kan jo ikke gi opp av den grunn, slik er jo livet! I blant er det bare så utrolig slitsomt å alltid måtte dokumentere hverdagen min for tusenvis av mennesker, så fremover blir det mer privat her inne. Håper dere har forståelse for det, jeg kjenner jeg virkelig trenger pusterom og tid til å kunne leve litt mer normalt uten at alle skal vite hva jeg gjør... :-)

Allerede på fredag overtar jeg den nye leiligheten min, og jeg gleder meg så utrolig mye! Det kommer til å bli så vanvittig fint der, og jeg har allerede handlet en hel del. Alt er jo nytt, alt fra sofa og interiør til det jeg har i skapene. For en følelse! Til nå har jeg kjøpt et kjempefint service fra Green Gate, soverom og bad skal innredes i Lexington. Gleder meg en haug til å vise dere alt når ting er kommet på plass.. Iiiiih, for en lykke. Dette blir så gøy!

Må også si tusen takk for at dere er de leserne dere er, som støtter meg og unner meg litt fri. Godtfolk altså, dere er fantastiske alle som en! Dere er grunnen til at jeg fortsetter med dette :-)

I tenkeboksen

Som dere sikkert har forstått så har jeg slitt veldig med motivasjonen til å blogge den siste tiden, jeg klarer rett og slett ikke å gjøre det like bra her inne som jeg ønsker. Når man har blogget i mangemange år, kan man fort føle seg litt tom for ord. Og det har altså nå skjedd, jeg er helt blank og har totalt skrivesperre. Jeg er rett og slett kjempe lei av hele greia med blogg! Jeg er lei av å alltid måtte løpe hjem fra folk fordi jeg må blogge, og lei av å aldri kunne ha en søndag hvor jeg har totalt fri sammen med de andre og lei av at folk alltid skal vite hva jeg gjør. Jeg trenger bare noen dager med fri, så frem til onsdag tar jeg meg derfor totalt bloggfri. Ikke mer enn to dager, men jeg håper og tror det vil hjelpe godt for meg! :-)

Livet er så utrolig fint for tiden, så jeg vet ikke helt hvorfor jeg føler det slik som jeg gjør. Jeg er rett og slett bare lei av å dele livet mitt, og lei av at hverdagen min må bli dokumentert hver eneste dag. Så jeg tror jeg må gå litt i tenkeboksen, og finne ut av hvordan bloggen skal bli fremover. Kanskje holde den litt mer privat, og unne meg en fridag i uka? Vi får se! Nå skal det i hvert fall bli godt med et par dager med sommerfri. Vi skrives på onsdag, kos dere masse så lenge! ♥

Sykemelding

Hei fininger ♥

Jeg ligger rett ut på senga, med feber og halsbetennelse.... Våknet opp i morges og var plutselig blitt syk. Noe så kjedelig, formen var jo helt på topp i går! Så i dag har jeg bare sovet og sovet, i håp om å kanskje bli bedre til i kveld. Det ser dårlig ut til nå, og det er utrolig surt. Sola stråler og himmelen er skyfri, så dette har jeg ikke tid til! Har dere noen supertips til å bli frisk i rekordfart?

Libresse - Pink Ticket 2013

 annonse

Libresse har nå gjemt pink tickets i Libressepakkene rundt omkring i forskjellige butikker. Hvis du finner en, blir du med å konkurrere om en flott shoppingtur til New York! Men, jeg har også fått lov å ha skattejakt her på bloggen! I løpet av to uker kan dere finne pink tickets her på bloggen min, hos Libresse, Side2 og hos andre utvalgte bloggere. Så følg med på bloggen min fremover dersom dere ønsker å stikke av med en herlig tur til fantastiske New York! :-)

I tillegg til dette er det ukentlige konkurranser på Libresse sin facebookside, hvor dere kan vippe shopping fra Nelly.com. Følg med på facebook for å holde dere oppdatert på kampanjen, samt her på bloggen min! Det hadde vært utrolig gøy hvis en av dere lesere stakk av med turen til NY! :-)

Flashback Friday

Som jeg savner turen med familien! Miami, Fort Lauderdale, Karibien, St Thomas, St Maarten og Bahamas... Nå er det en måned siden vi kom hjem, og jeg skulle mer enn gjerne reist rett ned igjen til alle de fantastiske stedene. I løpet av året må jeg og jentene få til en tur nedover til Maimi. Det hadde vært helt fantastisk gøy! USA er noe som alle må oppleve ♥

Be happy and smile

Hei fininger! Denne dagen har gått i ett, og ingenting har gått min vei. Her snakker vi totalt kaos! Men, herfra kan det bare gå ei vei og det er OPPOVER! Ville bare slenge inn et hei til dere, håper dagen deres har vært kjempefin til nå ♥

Snapshots from my phone

Da har jeg rundet 20 000 følgere på instagram! Kjempemorro, det er jo så utrolig gøy å dele snapshots tatt via mobilen. Følg meg gjerne om dere vil på Kristinaandersen :-) Har dere noen tips til gode instagrammere jeg burde følge? Liker veldig godt å følge de som deler inspirasjon til interiør, trening og slike ting. Boooya!

Dexter, jordbær og sushi

Etter jobb i dag, dro jeg videre aktivitetsdag med mine to små fettere, som skolen deres arrangerte. Han minste fetteren min sang sammen med koret sitt, og da ble jo jeg så stolt at jeg holdt på å gå rett i bakken. Skjønningen min! Nå ligger jeg hjemme og jobber fra sengen, men skal straks ta kvelden. Dexter, jordbær og sushi står på planen! Hvordan har dagen deres vært?

Yoplait Double 0%

annonse

Franske Yoplait Double 0 %, er Norges mest populære lettyoghurt. Og med god grunn! Den har nå blitt proppet enda fullere av naturens deilige skatter. Mer frukt og bær, og fremdeles null fett og tilsatt sukker! Hvor fantastisk er ikke det? Nå gir den en enda friskere og mer sanseligsmaksopplevelse, og om jeg skal si det selv - så er jeg storfan av lettyoghurten!

Flere av dere har garantert smakt disse youghurtene før, men nå har enkelte ting endret seg. Aspartam er den kunstige søtningen med mest negativ omtale, og derfor har Yoplait valgt å bytte dette ut. Nå inneholder youghurtene Surkalose og Acesulfam K. Det er også blitt bedre fruktsmak og større mengde frukt i herlightene. Og DET liker vi!

Har dere smakt de nye Yoplait youghurtene? Hvis ikke, do it! De er også kjempegode å legge i en liten halvtime i frysen, så blir de som sorbetis når du tar de ut. Himmelsk godt, og perfekt nå som det er sommer, sol og varmt! :-)

Happy girl in new Sail Racing jacket

I går kveld kjøpte vi med oss sushi og dro ned til parken for å kose oss!

Beste sushien, det er så sinnsykt digg! I går fikk jeg forresten brukt min nye jakke, fra Sail Racing. Den er så fiin og god! Den kommer uten tvil til å bli sommerens store favoritt! Jeg elsker jakker som ser sporty og freshe ut, og samtidig gjør slik at jeg holder meg varm når det blåser. Og så er den jo i favorittfargen min i tillegg! :-)

Nå skal jeg sykle til Kristiansand, jobben kaller! I dag blir det utsending av ordre hos Get Sporty, samt planlegging av nye kolleksjoner for tiden fremover. Så skal jeg møte Christina senere for en lunsj, før jeg sykler hjem igjen. Noen som sa sportyspice? Hoho!

Antrekk 04.06.13

Gina Tricot: skjørt, BeBe: topp, Bianco: sko.

Dere skulle sett når vi tok disse bildene.. Lillebror stod og klagde nonstop over hvor stygt dette antrekket var, og hvor forferdelig flaut det var å ta bilder av meg når jeg gikk på denne måten. Haha, jeg ler meg ihjel! Nå skal jeg avgårde til Kristiansand for å henge med fine venninner! Sola stråler og kvelden er enda ung, så denne tirsdagen blir finfin ♥

Slik får du perfekte bryn

 sponsede produkter

Rene, pene og fine bryn er det som rammer inn et ansikt, og jeg er derfor glad i å ta vare på mine. En gang i måneden går jeg til hudpleieren for å farge + vokse brynene mine, men jeg har også ting jeg gjør i hverdagen for å holde de like fine. Flere av dere har spurt hva jeg gjør for å ha markerte og fyldige bryn, så jeg har satt sammen en liten guide til dere med mine favorittprodukter på nettopp dette! Her har du alt du trenger for å få perfekte bryn :-)

1. Jeg starter alltid med moderat napping under brynene, for å fjerne småhår som blir synlig ute i dagslys. Da bruker jeg denne pinsetten fra Billion Dollar Brows, og den er kjempegod. Den er laget av rustfrittstål og har en skrå kant, noe som gjør at den får med seg uønskede småhår.

2. I blant tegner og former jeg brynene etter nappingen, og til dette bruker jeg The Brow Buddy Kit. The Brow Buddy er genial, og et perfekt hjelpemiddel til dere som har lyst å forme brynene deres. Det er et fantastisk verktøy som tar hensyn til ansiktsfasong og gir deg perfekt symmetri og flotte bryn. Dette trenger ikke å brukes hver dag, men det er absolutt en fin ting å ha dersom du vil få en brynfasong som passer deg og ditt ansikt.

3. Så til det viktigste, nemlig å farge og fikse brynene slike at de blir markerte og naturlige. Jeg MÅ ha mørke og fine bryn, så disse to tingene her har jeg brukt siden jeg var 16 år. Jeg snakker om Brow Powder og Angel Tip Spooly Brush! Her dypper jeg helt enkelt børsten i fargen, og børster forsiktig over brynene. Da blir brynene såå fine og markerte, akkurat slik jeg liker det! Brynpudderet kommer i forskjellige farger, selv bruker jeg fargen Taupe. Disse to tingene er must have nr.1 i sminkepungen!

4. Som er siste steg forselger jeg brynene med Brow Gel, slik at de holder seg fine hele dagen.

Jeg elsker virkelig Billion Dollar Brows (som dere sikkert har forstått..) og har sverget til det i mange år for å beholde fine bryn. Nå får dere lesere -20% rabatt på hele Billion Dollar Brows sortimentet, og rabattkoden dere må bruke er er « uifud ». Denne varer ut 9.juni hos Coverbrands.no, og i tillegg er det fri frakt på alt dere kjøper ♥

Breakfast outside

Noe av det beste med å flytte hjem, må uten tvil være det store uteområdet vårt! Så i dag ble det frokost og kaffe i hagen, mens Milo hoppet rundt på plenen. Lykke, slike morgener gjør meg så glad! I skrivende stund sitter jeg og blogger for dere, mens jeg febrilsk titter rundt på nett etter ting til leiligheten. Jeg gleder meg så at det kribler i hele kroppen, og det skal bli SÅ fint i mitt lille palass. Hihi! Ønsker dere en strålende start på dagen! Er sola kommet på besøk til dere også?

Sprek start på uken

I dag har jeg jammen meg knallet til med to økter på en dag! Fantastisk start på uken! Etter å ha sluntret unna kraftig mye forrige uke, er det deilig å være back on track igjen! Nå er det jo sommer, så her er det bare å henge i. I kveld har jeg vært ute å løpt i nesten to timer, noe så deilig! Vi har fått inn en ny vest og shorts hos Get Sporty, som er en av mine absolutte favoritter. Det er en kompresjonsshorts fra 2xu, som reduserer muskeltretthet og skade. Den sitter som støpt på kroppen, og løfter rumpa goooodt opp. Og det liker vi, eller hva jenter? Denne skal uten tvil bli flittig brukt fremover!

Shortsen finner dere HER og den fiiine vesten HER

Nå skal jeg kose meg med jordbær, og se første episode av den nye sesongen til Keeping Up With The Kardashians. Gleder meg SÅ mye, jeg er jo fan nr.1 av Kardashian familien!

Måtte tiden gå fort

Ralph Lauren - tee, Michael Kors: veske, Marc Jacobs: solbriller,

BikBok: jeans, H&M: sko.

For en blåmandag! Jeg som egentlig alltid elsker mandager, må faktisk innrømme at jeg er ganske lei av denne dagen i dag. Haha, jeg surrer rundt i min egen verden! Nå er jeg ferdig på Get Sporty for dagen og skal straks sette kursen hjemover. Er så utrolig frustrert over å ikke ha bil og å ikke bo i Kristiansand lengre, hodet mitt holder på å koke over. Heldigvis er det bare 29 dager igjen til jeg overtar min nye leilighet, og jeg kunne faktisk ikke gledet meg mer! Måtte disse dagene gå fort, jeg gleder meg som en unge! :-)

Tilbake i gode vaner

Da var det en ny mandag, noe som betyr en ny uke. Denne uken blir jeg rett og slett nødt å ta meg selv skikkelig i nakken, og prioritere ting jeg alltid har klart å prioritere før. Trening og jobb! Alt er så utrolig gøy og fint for tiden, noe som gjør at jeg ikke eier fokus. Trening og jobb har ikke kommet i den rekken det burde, og bloggen har også blitt glemt. For meg er det ikke nok å trene to ganger i uka, så her er det bare å komme seg tilbake i gamle og gode vaner fort som fy!

I dag starter derfor denne dagen med en god treningsøkt på gymmet, styrke står på planen. Kondisjonen blir med at jeg jogger både til og fra treningssenteret, alltid fint med litt frisk luft! Har planer om fem økter denne uken, og det burde jeg klare å få til uten problemer. Er dere med meg? JA! Jeg lurer forresten på å kjøre igang en ny challenge, både for å motivere meg selv og dere. Det å holde fokus på trening og sunt kosthold nå som det er sommer og sol kan fort bli litt vanskelig. I hvert fall for meg, jeg er jo helt i sommermodus - haha! Så da passer det kanskje perfekt inn med en ny challenge?

Ønsker dere en super start på uken! Dagens antrekk kommer om litt ♥

Søndag

Gårsdagen var SÅ gøy! Traff en haug av gamle kjente, og venner helt tilbake fra barneskolen. Så utrolig morro å se de alle igjen, høre hva alle gjør den dag i dag, snakke om minner og le oss halvt ihjel av alt det rare vi har funnet på som gale barn. Kjempefin kveld på KICK, Kristiansands beste utested! :-)

I dag har det vært en helt fantastisk søndag, jeg har kost meg så mye! Båttur og hygge på sjøen har stått på planen, og det er jo alltid fint på en solfylt dag som denne. Nå skal jeg slikke litt sol på verandaen, før det er grillings med familien etterpå! Har rigget meg ordentlig til med både snacks og bær, så dette blir riktig så digg. Håper dere har det kjempefint? ♥

Lørdagshygge

Kjolen min finner dere HER. //annonse

Var ikke denne kjolen fiiin? Den kom i postkassen min i dag, så da er det klart jeg måtte ta den på med en gang. I kveld skal jeg ut med en god gjeng, gleder meg en hel haug! Ha en herlig lørdag, dere ♥

Helaften med mine kjære

I går hadde jeg den mest fantastiske fredagskvelden på lenge!

Tone ble med meg hjem på besøk, og mamma disket opp til en skikkelig helaften. Det ble hjemmelaget hvitløksbrød, reker, aioli og hvitvins-dampede blåskjell. Himmelen, jeg elsker jo sjømat!

 

Så det ikke godt ut? Flinke mammaen min, som er verdens beste kokk!

Nå skal jeg spise litt frokost, før vi skal videre ut å se på ting til leiligheten min. Jeg sliter litt med å bestemme meg for hvilken stil jeg vil ha, og nå kan jeg jo velge akkurat hva jeg vil - siden jeg skal ha alt av møbler helt nytt. Har dere noen gode tips til interiørbloggere? Som jeg kan finne litt inspo hos! :-)

hits