juni 2012

selger mine Jeffreys

Jeffrey Campbell sine sko er for fine til å ligge å støve, så derfor tenkte jeg det var på tide å bite i det sure eplet. Jeg har brukt mine tre ganger, og har derfor bestemt meg for å selge herlighetene. Modellen er Lita Shoe med blonder, de er i størrelse 39 og ser helt nye ut. Ikke en skramme! Jeg kjøpte de for 1695 kroner, men selger de for 1200 kroner.

Kontakt meg dersom du vil ha de. Fordel om du bor i nærheten av Kristiansand, så slipper du å betale porto i tillegg. Første mann til mølla, jenter!

Edit: skoene er solgt.

smilefjæs!

God morgen! Smiljefjæææææs ♥

Da var jeg klar for jobb på VILA, gleder meg som en unge! Elsker virkelig jobben min og syns det er så utrolig gøy å hjelpe kunder til å finne klær og antrekk de liker. Ingenting er bedre enn en kunde som går smilende ut av butikken, altså! Dersom dere er i Kristiansand i dag, så syns jeg virkelig dere skal komme inn å ta en titt. Dette blir også første dagen jeg skal stenge alene, wæææ! Håper jeg klarer det fint, alltid spennende når det er første gangen helt alene. Og veldig gøy, hihi!

kjærleiken

Så gøy å se at dere likte konkurransen under! Følte dere fortjente en liten overraskelse siden dere er så gode lesere. Verdens beste lesere, faktisk! ♥

Denne fredagen er det duket for skikkelig kosekveld. Jeg har handlet inn taco til middag og norske jordbær til dessert. Deilig med en skikkelig avslappingskveld sammen med kjærleiken. Tre filmer har vi også leid, så da skal det ikke bli mangel på tvkos i helga. Det er så deilig at det endelig er fredag! Er dere ikke enige?

konkurranse: new lash

I samarbeid med Swiss Clinic vil jeg gi dere lesere sjangsen til å vinne et produkt jeg har ventet i en evighet for å få teste. Dere har sikkert hørt om New Lash, serumet som får dine egne vipper til å vokse i rekordfart? New Lash er nå bestselgende i Norge, noe jeg godt kan forstå. Serumet lover å bidra til å forbedre dine øyevipper og bryn i lengde, fylde, tykkelse og mørkhet på bare 3-8 uker. Helt garantert! Hvor fantastisk er ikke det?

HER kan dere lese mer om New Lash hvis dere skulle ønske det.

Jeg begynner selv med dette vippeserumet i kveld, og tenkte å oppdatere dere på dette tre uker fra nå. Gleder meg en haug, lange bambivipper er så fint.

Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å legge igjen en kommentar! ♥

stars or moon

Da var jeg hjemme i leiligheten igjen! Koser meg med verdens beste kjæreste og nyter stillheten. Ville egentlig bare innom å ønske dere en god natt! Samt si tusen takk for alle fine ord dere legger igjen og for at dere daglig gjør jobben min til verdens beste.

No matter the sky is black or blue, no matter there is stars or moon. As long as your heart is true, sweet dreams will always be with you. Good night everyone! ♥

Jeg og lille Mats.

grillings

Vet dere hva? Bussen stoppet ikke for meg i dag da jeg ventet på holdeplassen, så jeg ble stående en time ekstra for å vente på neste buss. Herregud! Er det rart jeg hater denne kollektivtrafikken....

Nå har jeg heldigvis endelig kommet meg trygt til hjem til familien, og blitt servert god grillmat. Nam, jeg må virkelig få kjøpt meg min egen grill til leiligheten! Grillmat er jo bare så utrolig digg! Lille Mats er også på besøk, barnebarnet til ei venninne av mamma. Han er så søt, og veldig fornuftig. Jeg mener, hvor mange barn på under to år spiser gulrøtter og salat som om det var godteri? Vurderer å kidnappe han med meg hjem til Kristiansand, så kan vi være sunne sammen.

Håper dere også har en herlig torsdag, fine lesere! ♥

så utrolig godt!

Har kost meg med ToneBestis i hele dag. Vi har surret rundt i byen, drukket masse kaffi og bare hatt det gøy i sola. Jeg må forresten tipse dere om verdens beste cafedrikk. Kakao med softis! Det er seriøst utrolig godt, lov meg at dere prøver det i løpet av sommeren! Hvis ikke klikker jeg.

Nå skal jeg straks ta Milo under armen og løpe avgårde til bussen. Mamma, pappaØyvind og Eirik kom nettopp hjem fra ferie, heldiggrisene har vært i varmere strøk i to uker. Misunnelig! Så da er det bare å ta turen hjem og få litt gjensynsglede. Så skal de passe Milo i helgen også, mamma hadde visst savnet han så fryktelig. Har fått melding av henne hver dag mens de var borte, og det har ikke vært for å spør hvordan det går med meg. Men hvordan det går med Milo. Makan til frekkhet, haha!

Kjole - BikBok. Skinnjakke - Gina Tricot. Gladiators - Vila.

Veske - Marc By Marc Jacobs.

Jeffrey Campbell summer edition

Jeg elsker de nye skoene til Jeffrey Campell, i friske og duse sommerfarger!

Det beste med disse skoene, er at de utrolig nok er latterlig gode å gå på. Kan uten problemer gå med disse på fjellet, så stødige og gode på foten som de er - takket være en tykk hæl og et kraftig platå foran. Jeg har så lyst på de med blomstermønster og de sorte med åpen to. Tror nok sistnevnte blir klikket hjem i dag!

Alle skoene til Jeffrey Campbell finner dere HER.

Ad links.

Sørlandsidyll

Dette har vi kost oss med ute på ballkongen i kveld! Reker, krabbe og ferskt brød. Beste jeg får, jeg bare elsker skalldyr! Når sola først varmen så mye at man kan sitte ute, da må man bare utnytte det alt man kan.

Siden det er fotballkamp igjen på tv i kveld, foreslo jeg likegodt at Granit kunne stikke avgårde til noen kompiser. Så kan jeg treffe søte Madelen og kose meg på uteservering mens kampen går. Passer meg helt perfekt, jeg orker virkelig ikke bruke flere kvelder til å se på mannfolk løpe etter en lærkule...

Nå må jeg løpe avgårde for å rekke en date med Madde, men jeg tar med meg mobilen - så prøver jeg å mobilblogge. Så kanskje vi plutselig skrives! ♥

Milo var som vanlig først til bords. Søteste tiggeren i verden?

Fineste utsikten! Mange som er ute å seiler i finværet som dere ser, herlig.

tok en Britney

Dette har vært tidenes mest avslappende dag! Har tuslet rundt i byen i hele dag, glemt alt som heter hjemmekontor og bare kost meg. Møtt forskjellige venninner, drukket alt for mange fruktsmoothies, slikket sol og vært på SalongXtend for å ta ut extensions. Tror ToneBestis ble litt fortvilet, for besøket endte med at jeg ropte "jeg bare klippet meg selv jeg, haddeeeee!".

Det ser ikke særlig fint ut, så i morgen skal jeg tilbake for å fikse opp i problemet. Grein av latter når jeg så mitt eget speilbilde i stad, jeg ser helt gal ut. Haha! Kanskje jeg skal være så tøff at jeg viser dere bilde senere, men først kan dere jo ta en titt på dagens lille antrekk - mens jeg fortsatt var hårfin vel og merke:

Slippers - Hawaiianas. Shorts - Gina Tricot. Topp - Vila.

Briller - Marc Jacobs. Klokke - Nixon.

Jeg elsker disse armbåndene, skikkelig freshe og kule farger. Kjøpte de faktisk for å støtte en god sak, hos Oslove.no. Syns de passet perfekt til min nye Nixon klokke!

onsdag

Pjuh, nå er jeg akkurat ferdig med å tømme klesstativet mitt! Litt av en jobb, men nå er i hvert fall det tøyet jeg ikke skal ha lengre sortert. Nå gjenstår det bare å finne ut hva jeg vil gjøre, eller rettere sagt hva jeg orker å bruke tid på å gjøre. Slike ting er alltid et ork! Anyways, nå skal jeg ta en tur til byen og kikke litt i butikker, før jeg må ha hjemmekontor i noen timer. Så blir det reker og kjærestekveld med Granit senere. Gleder meg!

Og, beklager så mye feilen jeg gjorde i går! Glemte jo helt å gi dere kodeordet dere måtte bruke for å få rabatt. Hvem andre enn meg klarer sånt? Flaut! Heldigvis fant jeg ut et nytt rabattord sammen med GetInspired.no, så koden dere må bruke for å få -100 kroner i rabatt er "KRISTINA". Dette gjelder bestillinger over 500 kroner, så nå er det bare å shoppe treningstøy i en fei! Sjekk ut antishake tightsene og treningsdagboken de selger, jeg er helt avhengig av begge deler. Rabattkoden gjelder ut dagen. ♥

halve klesskapet må bort

Dette ble med meg hjem i dag! Den hvite paljett toppen er seriøst verdens fineste, gleder meg til å vise dere den på. Har fått så utrolig mye nytt tøy i det siste at jeg har bestemt meg for å selge cirka halve klesskapet mitt. Siden jeg jobber på klesbutikk nå, blir det automatisk til at jeg kjøper masse nytt - siden jeg liker å bruke det nyeste vi har fått inn i butikken. Så, da er det jo greit å kvitte seg med det jeg ikke bruker lengre! Enten lurer jeg på å lage en salgsblogg, ellers vil jeg delta på et marked (dersom det finnes..). Har dere kanskje noen ønsker?

I kveld skal jeg på kino med bestis. Gleder meg! Vi skal se Snow White and the Hunstman, håper den er like bra som jeg tror. En liten evighet siden sist jeg var på kino, så dette blir bra. Slik blir kinoantrekket, casual og comfy:

Bukse og genser - Vila.

Klokke - Marc Jacobs.

Sko - Converse.

Edit: Ny rabattkode til dere lesere hos GetInspired kommer i morgen. Beklager så mye, jeg klarte å glemme å skrive koden dere måtte bruke. Klikk innom i morgen!

slik ser ballkongen ut!

Endelig begynner ballkongen vår å bli ganske klar for sommeren! Eneste som mangler nå er noen store lykter til å ha kubbelys i, men jeg har ikke funnet noen jeg liker godt nok enda. Kresen jente!

Slik ser det ut her til nå. Ble det ikke ganske fint? Hagemøblene kan også slås sammen, slik at det blir til en gigantisk solseng. Har hatt lyst på akkurat denne hagegruppen helt siden jeg så den i en eller annen Amerikansk jenteserie. Hollywood style! Jeg fant faktisk mine hagemøbler hos Netthandelen.no og ga bud helt til jeg endelig vant. Hurra! Settet kom på rett rundt tre tusen kroner, så jeg kunne egentlig ikke være mer fornøyd.

Nå kom jeg nettopp hjem fra jobb, men shoppingposene stappet av nye klær. Som alltid, det slår aldri feil! Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har kjøpt, men først blir det sushi til middag og vasking av tøy. Chao! ♥

Kunne dere chillet her i sommer? Hoho!

Sun is UP

Se hvem som har kommet tilbake! SOLA ♥

Startet dagen med en powerwalk på tom mage med Milo. Rett opp av senga, hoppe i treningstøyet og videre ut døra. Jeg pusset ikke en gang tennene, haha! Skikkelig deilig start på dagen, dette vil jeg prøve å gjøre hver dag fremover. Perfekt på dager som er travle og man kanskje ikke har tid til en lang økt på treningssenteret. Vi gikk som vanlig i Baneheia, fineste plassen jeg vet om. Og den skumleste, hadde ikke gått der alene i mørket for 1 milliard en gang ...

Nå skal jeg hoppe ut av sommerkjolen og gjøre meg klar for jobb på Vila. Gleder meg! Vi skrives litt senere, beste lesere. Ha en fin tirsdag!

lyst på gratis Tine isTe?

Tine isTe er den perfekte tørsteslukker, og fås i en rekke forskjellige smaksvarianter. Min store favoritt dette året er nyheten Sparkling Peach, den er helt fantastisk! Den inneholder kullsyre, noe som gjorde den vanvittig god - perfekt på varme sommerdager der man trenger noe frisk drikke. Noen av dere lesere som også har smat de to nye variantene med kullsyre, kanskje? De er så gode!

Anyways, til poenget! Nå vil Tine isTe sponse det norske folk med gratis tine isTe på ekstra varme dager. Hver gang gradestokken bikker en gitt temperatur, akkurat der du er forteller et banner på telefonen din at du kan plukke opp en isTe fra Tine på nærmeste 7-eleven, Shell eller Narvesen.

Lik Tine isTe på facebook HER og få budskapet. Hvem vil vel ikke ha gratis isTe på varme sommerdager? Jeg skal i hvert fall utnytte dette herlige tilbudet!

annonse.

earlybird

Rise and shine y'all! :D

Våknet 07.00, luftet Milo, drakk to espresso shots, spiste havregryn, banan og helte nedpå en liter vann. Nå har jeg hoppet i treningstøyet og er straks klar for å komme meg avgårde. Forrige uke gikk straka vegen til helvette med både kosthold og trening, så nå skal det virkelig bli helt fantastisk å komme igang igjen. Ingen unnskyldninger. Just do it! .... then do it again!

Er dere klare for en sprek uke?

venner med fordeler

Dette har vært en skikkelig Søndag med stor S. Regnet plasker ute, så hvis man ser bort i fra en god powerwalk - har jeg i grunnen vært innesperret i hele dag. Hvis ikke sola snart kommer tilbake, ser jeg meg nødt til å reise til varmere strøk. Jeg blir så deprimert av dette været, det burde jo egentlig vært full sommer nå..

I kveld er det desverre tid for en ny EM-kamp, men Granit har heldigvis vært så snill at han har leid film til meg. Så da får han okkupere stua med fotball, mens jeg koser meg med film i senga. Hoho! Kveldens film ble Friends With Benefits, jeg har sett den haugevis av ganger - men får aldri nok. Søteste og gøyeste filmen!

Regner med det er flere jenter dere ute som gleder seg til EM er over, slik at vi kan få kjærestene våre tilbake? Haha! Håper dere har hatt en fin helg, superstars. ♥

Powerwalk!

Ser dere dette innlegget? Tester mobilblogg for første gang fra min nye mobil. Gøygøy! Nå skal jeg ut på powerwalk med Milo i regnet. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær ! :D Ikke sant?

få frisk hud på en uke

Vil du ha friskere, renere og penere hud? Her kommer mine selvlagde råd for å få bedre hud på bare syv dager. Følger du disse rådene, vil det garantert gi deg resultater!

Dag 1 – spis sunt.

Et balansert kosthold er ikke bare viktig for kroppen din, men også for huden din. Lever du hardt med mye festing, fastfood og usunne matvaner, kan du helt klart tjene på å forberede kostholdet. Denne uken skal du spise mye frisk frukt og grønnsaker, samt mat rik på esensielle fettsyrer, som fet fisk. Mat som er rik på antioksidanter er også bra for huden, som blåbær, brokkoli og tomater. Bytt ut hamburgeren med en god kyllingsalat!

Dag 2 – ta det rolig.

Å få nok skjønnhetssøv så absolut ikke tull! Effekten av å legge seg tidlig skal aldri undervurderes, selv sover jeg minst åtte timer hver eneste natt. Noe som uten tvil gir resultater på huden min, jeg har aldri kviser. Når du sover så reparerer og fornyer huden seg selv, så jo mer du sover, desto bedre vil huden din se ut. Det er selvfølgelig lov å hjelpe naturen litt, så jeg smører meg ofte med en god nattkrem. Tips: Decléor Aroma Night – Neroli Essential Night Balm. Den er på 50 ml og varer i flere måneder. Med en avstressende duft er denne perfekt følge ved sengetid.

Legg deg litt tidligere enn du vanligvis gjør og smør deg med en god nattkrem.

Dag 3 – det enkle er ofte det beste.

Når det kommer til huden gjelder virkelig less is more. Det nytter altså ikke å sparkle ned ansiktet ditt i håp om å fin hud. Ikke overdriv med intense peelinger, kremer og kurer, det kan gå mot sin hensikt og føre til sensitiv hud. Denne uken skal du være forsiktig og behandle huden varsomt. Rens huden hver morgen, ta deretter på toner og så en lett dagkrem.

Dag 4 – gi deg selv en massasje.

Den enkleste måten å gi huden rask glød på, er rett og lett med ansiktsmassasje. Massasje øker blodsirkulasjonen, og huden ser friskere ut med en gang. Gjør det for eksempel mens du renser huden. Masser med fingertuppene i små sirkelbevegelser over hele ansiktet, spesielt rundt nese- og panneområdet. Fjern deretter rensekremen og avslutt med en toner.

Dag 5 – fuktighetsboost.

Dersom huden din er fuktighetsløs, kan det faktisk komme av for mye kaffe. Bytt ut cappuchinoene med vann denne uken. Ja, det er kjedelig, men du vil se det på huden din. Mer vann vil hjelpe til å rehydrere huden din, så her er det bare å drikke. Dersom du vil hjelpe huden enda litt til, kan du bruke et fuktighetsgivende serum. Her vil jeg anbefale Decléor Aromessence Angelique – Nourishing Serum, ta to dråper under ansiktskremen din for å tilføre ekstra mye fuktighet.

Dag 6 – skrubb.

Peeling er viktig, men i moderate mengder. Det ytterste laget av døde hudceller må nemlig bort for å kunne stimulere ny cellevekst, som igjen vil gi deg jevnere og glattere hud. Peel huden en eller to ganger i uka, ikke oftere – dette vil føre til rød og irritert hud. Tips til god peeling: Decléor Aroma Cleanse – Exfoliating Cream. Ansiktspeeling uten korn, mild og snill mot huden din.

Dag 7 – glød.

Siste, avgjørende finish: Produkter som inneholder c-vitamin. Ingen ingrediens er mer effektiv når det gjelder å gi glød. Md Formulations VIRAPLUS Illuminating Masque skal i følge Cosmopolitan være den perfekte masken for å få nydelig glød i ansiktet.

Håper dere ble fornøyd med tipsene mine, jenter! Og at dere som sliter med huden faktisk tester det ut, fordi tro meg, det vil hjelpe dere. Ta vare på huden deres, det er ikke så mye som skal til. ♥

my new baby!

Endelig kom den nye mobilen min, Samsung Galaxy s3. Den er så flott, skikkelig it-mobil! Tror den blir perfekt til både fritid og jobb, denne skal virkelig være med meg over alt. Veldig avansert da, men satser på at jeg forstår den bedre snart. Det er til og med ansiktssensor på den, slik at den kun åpner seg hvis det er mitt ansikt den ser. Dødskult, helt til jeg gikk uten sminke og den ikke trodde det var meg ....

I kveld blir det skikkelig kosekveld hjemme. Granit holder i skrivende stund på å lage god middag til oss, mens jeg sitter å blogger for dere. Egentlig skulle vi hatt lasagne, men plutselig så ville ikke ovnen slå seg på. Hva i huleste? Så da får det blir det vi alltid har i stedet for, nemlig kylling og fullkornspasta med pesto. Godt det også, da!

Ellers må jeg vise den nye fine borddekorasjonen min:

Alt satt jeg sammen selv, og det er fra Kremmerhuset. Betalte rett under 500-lappen for alt sammen, ikke sånn kjempe galt. Har leitet en hel evighet etter et brett med speil på, og når jeg så det hos Hilde i går måtte jeg bare løpe å kjøpe det selv. Var det ikke fresht med mintgrønne lys, vel? Får aldri nok av den fargen, altså!

Ha en fin lørdagskveld, beste lesere! ♥

cookie time!

Siden det nå er helg, passer det perfekt å dele en liten oppskrift til dere! Disse cookies'ene er supergode, og noe alle sjokoladeelskere bare må prøve.

lik går du frem:

- Sett ovnen på 175 grader.

- Bland smeltet margarin, sukker, egg og vaniljesukker i en bakebolle. Visp det med mixmaster, slik at du får en kremete deig. Pass på at du ikke visper det for lenge. Deretter tilsetter du i halve posen med sjokoladebiter.

- Bland mel, bakepulver, salt og kakao i en annen skål.

- Rør melblandingen litt og litt inn i eggedeigen. Bland skikelig slik at det blir en smidig deig.

- Bruk ca 2 ss til hver kake, ha ca 12 kaker på hvert brett med bakepapir. Fordel resten av sjokoladebitene på toppen av kakene.

- Stek kakene midt i stekeovnen i cirka 15-17 minutter.

- Avkjøl kjeksene på rist.

Tips: jo seigere cookies'ene er - jo bedre er de. ♥

Håper dere vil prøve ut denne deilige oppskriften, hjemmelaget bakst er bare så utrolig godt! Nå kom jeg nettopp inn døren med to stappa poser med ting fra Kremmerhuset, farlig å ha den butikken fem minutter unna

all in white!

Gårsdagen var såå koselig, slappet av hele kvelden i verdens største sofa med herlige Hilde. Hun hadde disket opp med ost, kjeks og gode tapasruller. Yummyyy!

Har dere sett for en nydelig sofa, og ikke minst stue? Jeg elsker denne stilen, så utrolig gjennomført og fint! Hvitt kjøkken, hvit spisestue, hvitt interiør og ja.. hvit brødrister! Var så fascinert når jeg kom inn der at jeg bare hoppet rundt og bare "æææ dette er det fineste huset jeg noen gang har sett!" Det hele toppet seg når jeg fant en hvit kattunge også der inne, haha. Så utrolig søt! Blir så glad når mine fine venninner klarer seg så bra her i livet, ingenting som gjør meg gladere. ♥

Og nå er jeg selvfølgelig bare enda mer gira på å få kjøpt mitt eget hjem! Jeg sparer faktisk 80% av alt jeg tjener på bloggen nå, så dersom jeg fortsetter i denne gode stien - vil jeg kunne kjøpe mitt eget hjem om ikke så aaalt for lenge til. Bare å være flink jente, så går alt rett vei!

Min kjære er på jobb, så denne lørdagsmorgenen ble plutselig ganske kjedelig. Tenkte derfor å hoppe i noe fresht tøy og ta turen til byen. Må bytte noen ting på Kremmerhuset, Vila og hente noen pakker på posten, forhåpentligvis rekker jeg det før regnet kommer tilbake. Gi meg sommer og sol tilbake, please...

I dag er det jo forresten Sankthans - hvorfor regner det alltid på slike dager?

fotball meg her, fotball meg der ....

Ville bare innom å ønske dere en fin fredag! ♥

I kveld tar jeg turen til min kjære Hilde, jentekveld og kos passer meg helt perfekt! Granit skal nemlig ha kompiser på besøk, se fotball (jeg er så leeei!) og spise pizza. Så da passer det meg ypperlig å tilbringe kvelden en helt annen plass, med snuppa mi! Hilde har forresten nettopp pusset opp hele huset hun bor i, og jeg har hørt rykter om at det er helt rått! Tar selvfølgelig med meg kamera og får knipset noen bilder til dere hvis jeg får lovt. Kos dere masse i kveld, superstars!

har du lyst på ny sykkel?

Proteinfabrikken sine nettsider kan du nå se en oversikt over mennesker som mener at de selv har drømmekroppen. Men hva er egentlig drømmekroppen, hva synes dere? Liker dere best muskler? Liker dere best de som er skikkelig tynne? Skal de ha former? Hva synes dere? Ta en titt her og se hva dere mener! Kanskje du vil melde deg på selv?

Personlig syns jeg ikke det er en oppskrift på hva drømmekroppen er, vi er alle flotte på  hver vår måte! Men det jeg personlig liker best, er sterke jenter med en sunn kropp. En glad, sunn, sterk og flott jente som liker å trene er noe av det flotteste jeg ser. Strong is the new skinny!

Og vet dere hva? Nå er jeg så heldig at jeg har fått lovt å dele ut en sykkel til dere lesere, i samarbeid med Proteinfabrikken. Hvor kult er ikke det?! Sykkelen har en verdi på mellom 11 - 15 000 kroner, så her får vinneren med andre ord en sykkel i den beste kvalitet. Skulle gjerne hatt den selv, men det er enda gøyere å få dele den ut til en av dere flottinger!

Alt du trenger å gjøre er å igjen en kommentar for å bli med i trekningen! Jeg trekker en heldig vinner om en uke, og annonserer det her på bloggen. ♥

litt nytt til leiligheten!

I dag kom endelig pakken jeg hadde gledet meg sånn til!

Masse fint og nytt interiør til leiligheten! Jeg elsker slike skilt med fantastiske ordtak på, har helt dilla! Den store lykten til høyre er allerde en ny favoritt, nå mangler bare noen fine Lene Bjerre lys til å ha inni. Åh, nå skal det bli så fint her altså... ♥

Alle tingene bestilte jeg fra Multitrend.no, en fantastisk fin interiørside. Som forresten leverer utrolig fort, jeg fikk pakken min dagen etter jeg la inn bestillingen! Og pakken var så stor at jeg måtte bestille taxi for å få den med hjem hjem, haha. Har allerede løpt rundt i leiligheten for å plassere tingene, jeg er så utrolig fornøyd. Alltid gøy med litt nytt til hjemmet! Må nok legge inn en ny bestilling i løpet av uka, har blant annet lyst på flere lykter til å ha lys i. Samt litt jeg kan ha utendørs på ballkongen, må jo pynte opp nå som sommeren forhåpentligvis snart er her. Ikke sant?

En stk fornøyd jente:

Var ikke skiltet helt fantastisk fint? Elsker ordtaket!

man kan klare det man vil klare

....ofte trenger man bare en hjelpende hånd og litt forståelse på veien!

Så glad og letta er jeg nå! Hvorfor? I dag borret jeg for andre dag på rad hos tannlegen, uten å gråte en eneste tåre! Tenk, i går gråt jeg i over to timer, måtte ha to beroligende tabeletter og holdt virkelig på å besvime i stolen. Mens i dag falt ikke en eneste tåre! Sitter igjen med en fantastisk mestringsfølelse, nesten så gledestårene kom når jeg dro ut fra tannlegekontoret. For en forandring, og så på bare en dag! Jeg bare sier det, det er så utrolig viktig å gå til en snill tannlege som vet hva han driver med.

Mortada er bare verdens flinkeste, syns Sverige er fryktelige heldig som får han som tannlege. Fra nå av skal jeg uansett gå hver sjette måned på kontroll hos Nordmo Tannlegesenter, slik at jeg ikke får tilbakefall på redselen igjen og kan holde den gode stien jeg har kommet i. For første gang på syv år hater jeg faktisk ikke tannlegen min, jeg digger han! Hvem skulle vel trodd det?

I kveld må jeg naturligvis feire meg selv litt, siden jeg har vært så flink! Blir biff, amadinepoteter, masse grønnsaker og peppersaus på menyen i kveld, med sjokoladeis til dessert. Hurra, det er så gøy når man ser sin største frykt i øyet og gjennomfører det. Det er lenge siden jeg har vært så stolt som dette, altså!

Har dere også hatt en fin torsdag, godtfolk? ♥

jeg er reiselysten!

Jeg har så lyst til å pakke kofferten og reise mot en ny destinasjon! Sommeren er liksom ikke slik den pleier å være, det er varmt - men likevel ikke varmt nok til å ligge på stranda. Jeg savner skikkelig varme, bikini, sand mellom tærne og paraplydrinker!

Ettersom jeg har begynt i ny jobb, kan jeg ikke lengre sette meg på et fly når jeg måtte ønske. Men, reiser skal det uansett bli massevis av i år! I Desember håper jeg og Granit å få til en fjortendagers tur til Thailand eller Mexico, plasser jeg drømmer om å besøke. Mexico har jeg faktisk vært i, men da var jeg ganske lita. Men før vinteren setter i, blir det heldigvis litt weekendturer. Jeg har lyst på et nytt besøk til Farris Bad, samt noen dager i Amsterdam og København. To flotte byer!

London og Kreta - to av årets fantastiske ferier. ♥

Kjenner det kribler i reiselysten av å bare se på disse bildene. Åh! Kunne ikke både familien min, alle vennene mine og kjæresten min også vært bloggere? Så kunne vi reist så mye vi ville, når vi ville - alle sammen. Hoho, det hadde jammen meg vært noe!

Har dere noen reiseplaner i år?

high on drugs på Rema 1000

Herremin, jeg er har hatt frysninger i en hel time etter å ha sett Skavlan sitt intervju med Justin Bieber som nettopp gikk på NRK1. For en gutt, for en suksess og for et dyktig menneske den gutten der er! Ble nesten litt forelska jeg, like før jeg pakker sekken og drar til USA for å kapre Justins hjerte. Haha, neida! Men jeg er virkelig så kraftig imponert at jeg har ikke ord. Rått at en 18 år gammel gutt klarer å sette hele verden på hodet, men fortsatt holde beina så fantastisk godt plantet på jorda. Respekt!

Ellers koser jeg meg på ballkongen som dere ser over. Sene sommerkvelder er så fantastisk! Og ja, jeg må bare fortelle dere. Hos tannlegen i dag fikk jeg jo en god del beroligende. På veien hjem ba jeg Mofar stoppe på butikken, fordi jeg absolutt ville handle. Husker absolutt ingenting fra selve handleturen, men jeg ser i kjøleskapet nå at jeg har kjøpt blåbærsylt, masse jordbær og hveteboller. Haha, what the hell?! Tipper hele Rema 1000 fikk seg en god latter mens jeg gikk å svimlet der inne.....

Sweet dreams, fine lesere! Måtte bare få letta mitt glade hjerte litt, mihi! Koselig med kveldsoppdateringer i blant, ikke sant? Håper dere har hatt en flott onsdag. ♥

STOLT!

Gjett hvem som klarte å borre i dag? For første gang på syv år, lot jeg en tannlege røre tennene mine. Og det sier sitt, tannlegen min Mortada er bare helt fantastisk! Dersom alle hadde vært sånn, er jeg 100% sikker på at ingen i verden hadde hatt tannlegeskrekk. Skal ikke lyve å si det gikk smertefritt, jeg lå vel å gråt i en time før noe ble gjort. Men forskjellen denne gangen var at tannlegen ikke ga opp, han hjalp meg heller igjennom det og ville så gjerne at jeg skulle klare å gjennomføre.

Nå sitter jeg her, fortsatt litt godt bedøvd, men med verdens største smil:

Og vet dere hva? Når vi var ferdige satt han på Katy Perry med Fireworks for full guffe i behandlingsrommet, haha! For en mann altså, for en tannlege! Så et lite tips fra meg til alle andre med tannlegeskrekk - Nordmo Senteret på Lund i Kristiansand er fantastisk flinke mennesker som virkelig vet hvordan de skal behandle redde pasienter. Trodde aldri jeg skulle klare dette, men det gjorde jeg.

Mestringsfølelse dette altså, tenk at jeg ikke har turt å la en tannlege behandle meg på syv år. Men så har jeg verdens beste tannlege da, som desverre skal flytte til Sverige. Så når visdomstennene mine skal ut, må jeg nok ta turen til nabolandet. Hoho!

JEG ER SÅ STOLT OG SÅ GLAD!! Smilefjææææææs :D

onsdag!

Tapastallerken med marinerte scampi, oliven, spekeskinke, båtpoteter, kjøttboller og masse annet digg stod på menyen i går med verdens beste Camilla:

Det var SÅ godt, spesielt spekeskinka! Jeg bare elsker det, noe jeg har gjort helt siden jeg var liten. Husker når jeg var med familien til Spania, så kjøpte alltid mamma med seg en gedigen spekespekeskinke på flere kilo hjem. Haha, da kan dere tro jeg koste meg ihjel! Tapas er utrolig sosial mat faktisk, og så er det jo bare supergodt!

Ellers blir dette tidenes verste dag for min del. Jeg skal tilbake til tannlegen i dag, og dere vet jo hvor livredd jeg er. Jeg må borre, ææææ! Faenihelvette, jeg vil jo heller spise min egen arm enn å gjøre dette! Heldigvis doper de meg da, bare synd ingen medikamenter er sterke nok til å roe meg helt ned. Håper i hvert fall jeg kan klare å gjennomføre timen i dag, selv om jeg har mine tvil. Er jeg ikke tilbake på bloggen om noen timer, så har jeg sannsynligvis krepert i tannlege stolen. Neida, eller joda. Har faktisk hørt om en jente det har skjedd med....

Ønsk reddharen lykke til, da!

tenk en verden uten misunnelse

Jeg er vel ikke alene over å blir skremt av hva misunnelse og sjalusi kan gjøre med mennesker? Jeg får vondt i magen av å se hvor langt enkelte strekker seg for å bryte ned mennesker som har oppnådd suksess.

Justin Bieber er vel det perfekte eksempelet på denne. Den stakkars gutten blir trakassert av misunnelige sjeler tusenvis av ganger til dagen, og eplekjekke gutter slenger ord som homo etter han mer enn de sier sitt eget navn. Homo?! Det er vel ikke Justin sin feil at damene sannsynligvis ikke ville kastet et blikk på dere idioter. I fjor gikk faktisk en jente så langt som å si at hun var gravid med Bieber sitt barn, og dette gikk faktisk så langt inn på superstjernen at han vurderte å gi seg.

"Det kom til et punkt hvor jeg tenkte at jeg ikke ville gjøre dette mer. Jeg ville heller være normal. Det var vanskelig, for jeg hadde aldri vært med på noe sånt før."

Jeg syns det er så trist at suksessfulle mennesker faktisk blir så nedbrutt av haters at de faktisk ønsker å gi opp sin egen karriere, bare for å få fred. Jeg får helt vondt! Nå er jeg ikke en av Justin sine Beliebers, men jeg har bare godt å si om den unge gutten. Han har jobbet seg opp fra ingenting, slitt fra dag en og nå har han endelig fått betalt for strevet. Han tar godt vare på fansen sin og virker bare som en herlig gutt i mine øyne. En gutt som ikke ønsker noen andre vondt.

Så, kjære mennesker. Kan vi ikke la misunnelse ligge og heller unne andre mennesker godt? Ikke dra hverandre ned og heller løfte hverandre opp? En verden uten sjalusi, misunnelse og janteloven hadde vært en fin verden i mine øyne. Fordi om mennesker oppnår suksess, er de ikke dårlige mennesker. De er mennesker som har kjempe for en drøm, jobbet hardt og oppnådd det de ønsker. Ros hverandre heller og løft hverandre opp. Det er veien til suksess, det! Er dere ikke enige?

antrekk 19.06.12

For en herlig dag, solen stråler! Startet dagen med en god styrkeøkt, etterfulgt av joggetur i skogen med Milo. Min tirsdag kunne med andre ord ikke startet bedre. Det er faktisk så varmt her i dag at jeg endelig kunne ta på meg shorts igjen.

Har dere forresten husket å følge med på instagram? Oppdaterer stort sett hele dagen der inne, jeg er skikkelig instafreak. Men det er jo såå gøy da, og ikke minst gøy å stalke ned Kardashian søstrene og andre celebrities. Hæhæ! Kristinaandersen heter jeg. #instafun!

Topp - Vila. Shorts - Gina Tricot. Smykker - Primark.

Gladiators - Vila.

oversized clutch

Åh, i går dumpet denne herligheten ned i postkassen min! Den er helt perfekt for meg, det er nemlig plass til både MacBook, mobil og sminke oppi den. Har siklet på clutchen i en evighet, så den skal selvfølgelig bli flittig brukt. Alledere i dag, gleder meg til å vise dere antrekk etterpå! Solen har endelig kommet tilbake, så da er det på med sommertøyet igjen. Glede!

Herligheten finner du HER, og den er nå på salg til under halv pris. Før kostet den 799 kroner, og nå er den nedsatt til latterlige 349 kroner. Fantastisk å få en så eksklusiv veske til en såpass billig penge.

Var den ikke bare perfeksjon, dere?

(sponset)

effektiv start på uken!

I dag har jeg vært superflink jente! Fast mandagsrituale for meg er å dra på trening, få unnagjort arbeid, vaske leiligheten, bytte sengetøy og andre nødvendigheter, samt å fylle opp kjøleskapet.

Se så mye digg, nomnomnom! Denne uken skal jeg lage mye god mat, tenkte blant annet å prøve meg på en skikkelig god biffmiddag. Ellers vil det gå i det vanlige, laks, salater og annet digg. I dag smalt jeg like greit sammen hjemmelaget pizza med speltbunn, kyllingkjøttdeig og masse deilige urter. Den ble supergod, tenker nok mannen i hus blir fornøyd når han kommer hjem fra jobb!

Nå skal jeg ta fri resten av kvelden med god samvittighet, elsker når jeg har hatt en skikkelig effektiv dag. Jeg har til og med fått booket meg noen møter i Oslo, så til uken blir det nok en liten tur til hovedstaden på meg. Fint det, kanskje jeg rekker å møte Ida og Belinda også når jeg først er i traktene. Men, nå blir det som sagt fri og avlslapping i noen timer. Staks går turen opp til MarenBestis! Slenger på meg joggeskoa og tar Milo med i båndet - så blir det en liten treningsøkt i samme slengen.

Ha en herlig mandagskveld, dere! ♥

hvilken hårfarge passer du best?

Den siste tiden har jeg hatt utrolig lyst å bli lysere i håret, på grensen til blond. Noe midt i mellom hadde passet meg perfekt! Derfor ble jeg superglad når jeg ble tipset om nettsiden til Schwarzkopf, hvor man kan laste opp bilder av seg selv og prøver ut forskjellige hårfarger. Nettsiden finner du HER.

Hoho, hva syns dere? Nå er vel ikke dette heelt slik som det eventuelt kommer til å bli, men det er jo gøy å se om fargetonene passer ansiktet eller ikke. Prøvde meg også på helt lilla, sort og rødt hår - morro dette!

Schwarzkopf har jo nå lansert en ny dimensjon av hårfarger, med ekstreme farger som synes i mengden. Utfordrende, intensiv og trendy er stikkordene. Live XXL heter serien og er faktisk den første hårfargen for både kvinner og menn. Test ut hvilken hårfarge du kler best her.

Annonse.

antrekk 18.06.12

Da har jeg fått knipset dagens antrekk bilder til dere, og plassert rompa mi på cafe. Følte for å flytte hjemmekontoret ut i dag, så hvorfor ikke? Det er jo det som er så genialt med å være selvstendig, da bestemmer man selv! Så nå skal jeg jobbe noen timer, før jeg bestiller meg en god brunch. Tenker en stor cæcarsalat, yammy..

Slik ser jeg ut i dag, elsker de nye grønne buksene mine!

Genser, bukse, øredobber og gladiators - Vila.

Veske - Primark.

Klokke - Marc Jacobs.

ingen blåmandag her i hus!

God mandagsmorgen fine lesere! ♥

Våknet av Milo hoppende i ansiktet mitt, noe jeg igrunnen gjør hver eneste morgen. Ganske greit, da kommer jeg meg i hvert fall opp tidlig. Starter som alltid mandagen med listen dere ser over, den får meg til å tenke positivt og gjøre det jeg skal. Nemlig våkne opp, lage sunn frokost og hoppe i treningstøyet. Har jeg en mandag med null trening og dårlig kost, blir sjangsen større for at hele uken også ryker. SÅ, nå er havregrynen inntatt og jeg skal avgårde på ukens første trening.

Are you with me, superstars?

millionær før kvelden er omme

Meg: Wææ der er Christiano Ronaldo!!

Granit: ... og der våknet du ja.

Når man har en kjæreste som er fotballfrelst, må man bare godta å kjede seg litt nå som EM ruller for fult på tvskjermen. I dag lurte han meg faktisk til å tippe, holdt på å dø av flauhet når jeg gikk på kiosken med en liste over hva jeg skulle gjøre. Endte selvfølgelig at jeg måtte få hjelp av mannen bak kassa, haha. Men nå har jeg altså tippet for første gang i hele mitt liv, satser på at jeg blir millionær før kvelden er omme!

det perfekte verktøyet

.... for å lykkes med treningen!

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sagt "jeg må få meg en treningsdagbok, jeg skulle hatt en bok å skrive ned en plan i". Men nå har jeg endelig fått det og jeg er superfornøyd! Get Inspired imponerer igjen og har nettopp lansert en rykende fersk treningsdagbok i samarbeid med Norges beste personlige trener.

I boken kommer jeg til å planlegge og loggføre treningen min - slik at jeg lettere får gjennomført det jeg skal. I dag satt jeg med ned og planla den kommende treningsuken. Slik ser den ut:

Til uka planlegger jeg altså å gjennomføre fem økter! Fantastisk å endelig ha kontroll, samt at jeg kan skrive opp viktige ting. I boken er det nemlig skjema for alt du trenger for å få fremgang med treningen. Det er målsettingsskjema og testskjema, slik at du kan skrive opp og måle deg selv både i kropp, utholdenhet og styrke. Det er til og med egne skjemaer for intervalltrening! Fra nå av har jeg tenkt å måle armer, bein og midje - for å se hvordan treninger fungerer og ikke minst hva som fungerer best.

Jeg vil også sette meg mål og utfordre meg selv mer. Innen to uker har jeg lyst til å klare å løpe 10x10 intervaller med en fart på 18 km/t. Tror dere jeg klarer det?

Denne er fast inventar i treningsbakken fra nå av! Jeg er superhappy for å endelig ha skaffet meg det jeg har snakket om så alt for lenge. Treningsboken har selvfølelig supersporty design, og inni den er det freshe bilder av sporty jenter.

Dere finner boken HER og den koster kun 249 kroner. Hurra!

I samarbeid med Get Inspired.

battle of the dreams

God morgen, mine fine lesere! Hvordan har dere det?

Tenkte å oppdatere dere litt på gårsdagen! Kan egentlig en forestilling med tittelen "Battle Of The Dreams" slå feil? Det bare går ikke! Jeg er jo tillhenger nr.1 av å kjempe for sine drømmer og det man tror på - så dette falt virkelig i smak hos meg. Flott jobb av Brocks dansestudio, som er drevet av to helt vanvittig fantastiske mennesker. ♥

Etter forestillingen tok vi turen ut for å spise, drikke litt vin og bare kjase. Jeg, Granit, Tone, Daniel og Simi - fine folk. Koste meg massemasse, alltid gøy å være i selskap med gode venner. Fikk hilst på søte blogglesere også, og vet dere hva? Jeg blir så glad når dere kommer bort til meg å hilser! Det verste jeg vet er når folk stirrer, hvisker og peker på meg - da blir jeg så usikker at jeg bare får lyst til å løpe rett hjem. Haha, så for meg er det absolutt gull når dere sier hei!

Nå blir det søndagsfrokost og film i sengen. Beste med hele helgen!

mobilblogg

Forestillingen var super, forteller dere mer i morgen. Som dere ser måtte jeg bytte bort kjolen, ble litt for kaldt. Men det gjør ingenting, endelig fikk jeg brukt Marc Jacobs vesken min som har blitt brukt latterlig lite. Nå skal vi dra videre for å nyte noen glass vin, spise god middag og bare kose oss. Håper dere også har en super lørdag! ♥

kveldens antrekk

Da var jeg klar for kvelden! Straks skal vi møte ToneBestis og Daniel, så drar vi videre på Kilden for å se Battle Of The Dreams. Det er to venner av oss som står for denne forestillingen som heter Theresa og Raymond, de er så dyktige mennesker begge to. Dette blir en utrolig bra kveld!

Hva tror dere, kan jeg bruke kjolen under for kvelden? Satser bare på at det ikke blir for kaldt, godt mulig jeg må bytte om. Vi får se! Ha en fin lørdag beste lesere. ♥

jentekveld, drømmemannen og kleskrise

Sene jentekvelder er en slager som aldri går av moten! Koste rompa av meg i går med Madelen (og søte Tine Charlotte som ibant kom ut vinfin, haha), vi satt på Hos Naboen og skravlet i flere timer. Ble en himmelsk indrefilet med amadinepoteter til hovedrett og sjokoladefondant til dessert. Og dere, jeg må bare si det! Hvis dere en gang skal besøke stamstedet mitt, så må dere bestillte indrefileten. Den er bare helt himmelsk!

I går sovnet jeg på sofaen, men våknet godt innpakket i senga. Granit hadde bært meg inn, kledd av meg og pakket meg inn i dyner. Tror jammen meg jeg har kapret drømmemannen! Så i dag er jeg endelig fullstendig uthvilt og klar for en fin lørdag. Først går turen til negldesigneren min, hun er så snill som ville ta meg inn i dag siden jeg glemte timen igår. Må jo ha fine negler når jeg skal på Kilden i kveld!

Men dere, hva kler man seg i når man skal på en så fin plass? Må nok ta en god runde i klesskapet etterpå å finne ut hva som kan være passende. Jeg tenker enten lang maxikjole -  eller blazer, sorte bukser og skjorte. Hva tror dere?

klar for venninnekos!

Da har jeg nettopp kommet inn døren etter jobb og endelig kan helgen begynne. Disse dagene skal bli så bra! Som jeg lovte dere så fikk jeg tatt med kamera på jobb i dag, så under kan dere se bilder av butikken jeg jobber i. Fineste VILA butikken! Ble noen plagg med meg hjem i dag også, tenkte å vise dere de senere.

Nå må jeg ta på meg noe litt penere og gjøre meg klar for kvelden. Skal straks møte søte Madelen og dra ut for å spise en bedre middag. Er skrubbsulten, så spørs om jeg ikke må unne meg en dessert også når vi først er i gang.

Ha en fin fredagskveld, dere! ♥

Hoho, dere forstår at det ikke er lett å holde fingrene unna disse klærne?

hektiske dager

Min nye favorittgenser. Elsker den åpne ryggen!

Dagen har så langt gått til to møter, pluss at jeg klarte å glemme en nødvendig time hos negldesigneren min. Har litt mye å gjøre for tiden, så da går jeg fort i surr. Det at jeg i tillegg har mistet dagsplanleggeren min gjør det ikke stort bedre, må nok ut å få kjøpt meg en ny så fort som mulig. Anyways, jeg kan ikke ta helg helt enda, for straks går turen på VILA igjen. Jeg skal lære stengerutiner og oppgjør!

Har dere lyst å se VILA butikken jeg jobber i? Isåfall tar jeg med kamera!

reker, loff og sjøutsikt

Hadde en helt fantastisk kveld med Granit igår. Deilig med årets første rekemåltid, jeg hadde nesten glemt hvor godt det var! Håper virkelig sommeren kan komme for fult nå, slik at vi kan få brukt den fine ballkongen. Sjøutsikt er det beste jeg vet, føler jeg våkner opp ved Middelhavet i en ferieleilighet hele sommeren. Himmelsk, men enda mer fantastisk når man faktisk får brukt det. Jeg har jo til og med kjøpt nye hagemøbler, så nå bør solen holde seg her altså!

Fredagen er her og det er klart for helg. Planene er klare og jeg gleder meg til disse dagene! I kveld tenkte jeg å være sosial med noen venninner (viktig å ikke bare drømme seg rundt i denne forelskelsen..), på lørdag skal jeg og Granit på forestilling i Kilden sammen med ToneBestis, vi skal se en danseforestillingen Battle Of The Dreams. Gleder meg utrolig mye til å se forestillingen, samt endelig få oppleve flotte Kilden - Kristiansands svar på Operaen.

Nå skal jeg rulle tilbake i senga og sove i stedet for å trene. Kroppen er sliten, og da er det viktig å lytte! Denne helgen skal jeg være flink til å gjøre det jeg vil, ikke det jeg alltid i hverdagen føler at jeg . Vi skrives om litt! ♥

Sjøutsikt, ferske reker, loff og deilig vær - kan man få en bedre torsdagskveld?

shoppingsmell

Noen tok litt av med visa-kortet i dag:

Ble en god del med meg hjem fra VILA i dag ja, kanskje litt for mye. Men vi har jo så mye fint, så da er det virkelig ikke lett å la være! Alt ligger liksom bare å roper på meg, jeg mener - hva skal man gjøre? Kjolen til venstre er min nye favoritt, den er bare helt nydelig. Gleder meg til å vise dere alt på i antrekk fremover, jeg er så happy med min nye jobb at jeg bare går rundt å gliser dagen lang! : D

Nå skal jeg slappe litt av i sofaen etter en lang arbeidsdag, før jeg tar turen videre på trening. Vurderer å droppe treningsstudioet i dag og heller ta en joggetur i skogen. Det er jo så fint vær! Etterpå må jeg gjøre klart til i kveld, jeg og min kjære skal spise ferske reker og drikke litt vin på ballkongen. Vårt første måltid på verandaen i år faktisk, det er jammen meg etterlengtet! Hvordan er været hos dere?

how to smile on bad days

Vi har alle dager som er gråere enn andre, der humøret ikke er på topp og energien ikke er der den pleier å være. Det kjipeste som finnes er jo å være deppa, så her kommer mine selvlagde tips til hva man kan gjøre for å komme på bedre tanker! ♥

♥ Kom deg ut!

Frisk luft gjør underverker, det er ingenting som er dummere enn å sitte inne en hel dag i tung luft. Enten du velger å ta en joggetur, gåtur i skogen, dra på shopping eller på utecafe med venninner - alt er bra så lenge du kommer deg ut. Hvis jeg har en dårlig dag, syns jeg det er helt fantastisk å sette på gladmusikk på ørene og spasere rundt i skogen. Da kommer smilet fortere tilbake enn man tror!

♥ Vær snill mot deg selv.

Ikke legg deg ned på sofaen med sjokolade, godteri og junkfood. Det får i hvert fall meg til å føle meg enda verre enn hva jeg sannsynligvis allerede gjorde. Mitt råd er å være snill mot seg selv på dårlige dager, kanskje bestille litt deilig sushi, dra på trening og ta en lang dusj med hårkur og full pakke etterpå. Do what makes you feel good!

♥ Bruk venninnene dine!

Det å støtte opp på dårlige dager, er jo noe av det bestevenner er til for. Hook opp med den personen som gjør deg gladest og alltid i godt humør. Den jenta som alltid får meg glad uansett, er ToneBestis. Hun får meg til å le så magen knytter seg, vi har det alltid morro sammen! Så ring venninnene dine, ha filmkveld eller dra på kino, spis ute eller lag noe god mat hjemme - det som betyr noe er at dere er sammen og at du kommer i bedre humør.

♥ Gjør en god gjerning.

Noe av det som gjør meg gladest, er å gjøre noe godt for andre! Visste du at å smile til en fremmed, kan gjøre hele den personens dag? Gi en klem til noen som fortjener det, lag en matpakke til en hjemløs, hjelp den gamle damen over gata, gi plassen din på bussen til noen som trenger å sitte mer enn deg eller overrask noen du er glad i med middag. Den største gleden man kan ha, er faktisk å gjøre andre glad!

♥ Tenk deg om.

Kanskje viktigst av alt: finn ut hvorfor du er lei deg. Er det en person i livet ditt som stadig trykker deg ned, arbeidsplassen din du kanskje ikke trives på eller en venn du har kranglet med? Ta tak i problemet og gjør noe med det! Ofte må man ta drastiske valg for å få det fint her i livet, det kan kjennes vanskelig der og da - men fy søren så mye bedre det blir etterpå! Dersom det ikke er noen spesiell grunn og du kanskje bare er litt sliten - så ta det med ro og lytt til kroppen din.

Vi har alle dårlige dager, det handler bare om å gjøre det beste ut av de også.

regning på 240 000 kroner

Sashimi ble dagens lunsj. Såå godt!

Hva hadde dere gjort om en regning på 240 000 dumpet ned i postkassen deres, med et forfallskrav på 14 dager? Jeg begynte å hylgråte, det er den verste følelsen jeg noen gang har kjent på! Etter en god runde med gråting og skriking om at "æææ jeg kommer til å bli fattig, jeg har gravd min egen grav, jeg må rømme landet" - fikk jeg omsider ringt skatteetaten som hadde sendt meg regningen. Og vet dere hva? Regningen var feil, og skulle absolutt ikke være ment til meg. Hvem gjør feil med slike ting? Det er jo skummelt! Jeg er sikker på at hvem som helst kunne fått hjerteinfarkt av noe sånt, 240 000 kroner er ikke akkurat lite penger.

Jeg er redd jeg aldri kommer til å åpne en regning fra skatteetaten igjen i hele mitt liv, fy søren for en ekkel følelse! Heldigvis ble resten av dagen fin, da. Jeg koste meg masse med ToneBestis, fikk farget håret, spist deilig sushi og ryddet leiligheten. Nå er Gens på besøk og vi venter på Granit - så blir det taco og kos. ♥

shoecandy

Nelly har samlet alle sine beste hæler på ett sted, hurra! Over kan dere se noen av mine favoritter, jeg elsker virkelig de mintrgrønne med gulldetaljer, de lyseblå og ja - egentlig alle. Jeg har så skodilla, kan aldri få nok. Gleder meg til jeg en dag får et skikkelig stort walkin closet til alle klærne og skoene mine.

HER kommer dere til samlesiden. Farlig mange fine, ikke sant?

Ad link.

null hull!

Den gode nyheten er at jeg utrolig nok hadde nul hull! Den dårlige er at visdomstennene mine er på vei ut, i feil retning. De gror opp mot de andre tennene, så det er ikke rart at jeg har hatt vondt. Men, jeg kunne selv se når jeg ville fjerne de - så da venter jeg så lenge jeg klarer. Tannlegen min var supersnill, så jeg tror det skal gå ganske greit når jeg skal tilbake dit neste onsdag for å pusse litt på gamle fyllinger. Og, jeg tipper dere er drittlei av å lese om tannleger her inne. Så jeg lover at dette blir det siste jeg skriver om det for en god stund, hehe.

Nå skal jeg endelig avgårde til frisøren for å farge etterveksten. Skal bli helt herlig å være brunette i hårrøttene også igjen, lite fint med blonde hår som stikker ut over alt. Vi blogges fra stolen! Her er dagens antrekk:

Blazer - H&M. Blondetopp - Vero Moda. Jeans - Miss Selfridge.

Sko - Jeffrey Campbell.

tannlegedøden

Kosegutten <3

Nå sitter jeg superemo her i sofaen og venter på å bli hentet. Tannlegedøden next! Dette er jo egentlig bare en kontroll for å sjekke hva som må gjøres, men jeg håper ikke det er noe akutt og at han absolutt må gjøre noe der inne. Da blir det tredje verdenskrig på akutten, for å si det slik. Heldigvis var mommo og mofar så snille at de ville kjøre meg og bli med, så det settes stor pris på. Vil liksom ikke at hvem som helst skal se meg sprellende som en fisk som ikke får puste i tannlegestolen....

Rett etterpå går turen på trening med Granit, i dag står intervaller og styrke på skuldre på menyen. Tenkte å prøve meg på noen nye intervaller i dag, nemlig 4x4.

Ønsk meg lykke til hos tannlegen? Hyyyl!

breaking dawn

Helt fantastisk å skifte fra gummistøvler til converse etter bare en time, jeg er så lykkelig for at solen bestemte seg for å skinne litt likevel! Dro rett ut for å ta antrekksbilder til dere, men resultatet ble fryktelig dårlig. Må lære meg instillingene på dette kameraet mitt, kanskje på tide å melde seg på et fotokurs?

Anyways, i kveld skal jeg kose meg sammen med kjæresten min. Siden jeg har vært flink jente og bestilt tannlegetime i morgen, har Granit lovet å se den siste Twilight filmen med meg. Veldig fint å få et siste ønske oppfylt før jeg skal dø, så det settes absolutt pris på. Har handlet inn til kyllingsalat med pesto til kveldsmat, jordbær og mager kesam til dessert. Nammii! Gleder meg til å drømme meg inn i Breaking Dawn, den filmen er bare helt magisk..♥

mine sommerfavoritter

Nå som sommeren er her, er gode produkter for hud og hår regel nr.1! Jeg har min absolutte favoritter som jeg har brukt i alle år, noen brukes både om sommeren, mens andre hele året. En ting har produktene til felles - de er alle gode som gull! I denne forbindelse har jeg med Blivakker.no opprettet en samleside som inneholder mine sommerfavoritter - nedsatt i pris spesielt for dere og med gratis frakt. Hurra!

Her får dere en oversikt over sommerens store must haves! ♥

Solkrem og sololje.

Det som er viktigst på sommeren, er en god solkrem! Jeg bruker Riemann sin, og flasken min har jeg faktisk hatt siden i fjor. Den varer lenge og er utrolig drøy! Riemann sin solkrem varer hele dagen og trenger kun å pøføres en gang. Den er klar, flytende og klisser ikke slik som vanlige solkremer gjør. Den er også vannfast, allergivennlig og uten parabener. Uten tvil den beste solkremen som noen gang er laget, jeg er frelst!

Olje er jo også litt viktig, hvem vil vel ikke bli sjokolade brun og få bedre effekt av solen? Kokkosnøtt oljen fra Le Tan er bare helt fantastisk! Den har også solfaktor fire, så mens den forsterker effekten av sola - passer den også på huden.

Bodylotion og renseprodukter til huden.

Decleor produktene har jeg jo fortalt dere om flere ganger, de er mine faste renseprodukter hele året og sørger for at huden min alltid er kvisefri og fin. Love them! En god bodylotion er et must have i sommer, og da sverger jeg til Biotherm sin. Det har jeg faktisk gjort helt siden jeg kjøpte den på taxfree for fire år siden! Den lukter utrolig delikat, trekker raskt inn i huden og gir deg masse fuktighet. Den virker også avkjølende, noe jeg syns er skikkelig deilig etter en lang og varm dag på stranda.

Antioksidant-cocktail.

Bare navnet gir meg lyst til å bruke dette produktet, hvor kult er det ikke å ha en aldri så liten coctail med masse antioksidanter? Jeg er sikker på at mange av dere har hørt om Ole Henriksen sin face mist før, den er både toppbloggernes og kjendisenes store favoritt. Og med god grunn, den er gull for huden! Min er alltid med i vesken og ved siden av dataen - jeg sprayer meg flere ganger daglig i ansiktet med denne.

Den tilfører huden din masse vitaminer, gjør at sminken din holder lengre og gir en fresh glød i ansiktet. Den virker også oppstrammende og tilfører masse fukt og næring. Jeg elsker den, og så er det jo også et lite pluss at flasken er supercute med en vanvittig fresh farge!

Shampoo, balsam og hårkur.

Jeg har fått meg et nytt favorittsett med shampoo og balsam, fra det fantastiske merket Joico. Jeg har prøvd masse i Joico sine serier før, men Moisture Recovery serien er bare helt rå! De gjennoppliver tørt hår og gir håret ditt en enorm fuktighet. Jeg sliter ofte med slitte tupper, men disse produktene har virkelig gjort problemet veldig mye mindre enn det egentlig er. De lukter også supergodt, akkurat som godteri! Pumpeflaskene er store på hele 500 ml, så her har du både shampoo og balsam lenge.

Redken sin All Soft hårkur har jeg jo jabbet om helt siden jeg startet denne bloggen, hehe. Og haugevis av dere lesere er blitt like frelst som meg, noe jeg godt kan forstå! Ingen hårkur er som All Soft, det kan jeg virkelig skrive under på.

Håper dere likte tipsene mine, og at dere blir like glade som meg for nedsatt pris! HER kommer dere direkte til samlesiden min, med litt andre produkter jeg også liker godt. Mascara, evigvarende hårstrikk og litt annet goodies. Dere må virkelig prøve Blax-hårstrikkene, da vanlige strikkene med metall faktisk er gift for håret. Mitt er blitt utrolig mye friskere og mindre slitt etter at jeg byttet over til disse.

Nå skal jeg ut å nyte solen som endelig er kommet tilbake. Smil!

Annonse.

topmodel next med tenniskinn!

God morgen! ♥

Jeg lå våken til 05.30 i morges, så dere kan tro det er noen som har poser på størrelse med IKEA sine under øynene. Og med to kinn som ser ut som tennisballer, er jo dette den perfekte kombo. Tenkte å melde meg på topmodel nå! Takk for alle råd om hvilke tannleger som er flinke, jeg må nok snart bite i det sure eplet og ta meg en ringerunde til forskjellige klinikker. Mange av dere som lurer på hva jeg er redd for, og jeg kan si det slik at det er ikke bare det å ligge i tannlege stolen som dreper meg. Det er å bare komme inn i klinikken, jeg stivner helt, begynner å gråte og føler jeg minster kontroll over mitt eget liv. Ekstrem tannlegeskrekk kalles det, det er helt forferdelig...

Velvel, vondt i tennene eller ikke - trening må man på. Og smile må man også! Været her er fryktelig grått i dag, så da er det bare å kaste på seg både vindjakke og støvler. Safety first når man skal på treningsstudio. Senere i dag skal jeg tipse dere om mine absolutte sommerfavoritter, som jeg har ordnet gode priser på til dere. Iiih, dette blir så gøy - jeg vet dere vil like tingene like godt som meg.

Så følg med om litt, så skrives vi. ♥

smerte!!!

Husker dere for noen måneder tilbake at jeg fortalte jeg hadde tannverk, og hadde planer om å bare la tanna falle ut? Vel, ting går ikke helt etter planen. Den tanna har tydeligvis ikke planer om å gi seg med det første! Hadde så jævlig vondt på jobb i dag (beklager språket..) at jeg trodde flere ganger jeg skulle svime av. Og etter trening, endte jeg opp med å ligge å kaste opp så fort jeg kom inn døren av smerte. Jeg har så vondt at jeg føler både hode, kjeve og nakke holder på å eksplodere...

Trenger krisehjelp! Hvem i Kristiansand er spesialister på ekstrem tannlegeskrekk? Jeg er så redd at jeg har blitt anbefalt å bli lagt i narkose, men ventetiden er for lang. Så, jeg må ha noen som virkelig kan ta seg god tid og dope meg ned så godt som overhodet mulig. Jeg har unngått å dra til tannlegen i seks år, så det sier vel sitt om å redd jeg er........ Åh gud, paaaaain!

gratuler meg med ny jobb!

Må uten tvil åpne dette innlegget med å si tusen takk for alle kommentarer på gårsdagens innlegg. De alle aller fleste av dere er heldigvis så ufattelig gode!♥

Husker dere det jeg fortalte dere om i forrige uke, at jeg hadde nye planer på gang? Vel, jeg har fått ny jobb! Ved siden av bloggen, skal jeg nå begynne å jobbe som butikkselger hos VILA. I dag var min første dag i butikken, og jeg stortrives allerede. Det føles fantastisk å få jobbe med klær igjen, jeg føler meg virkelig i min rette element da. Så nå blir det gøy å vise dere blogglesere alle nyheter vi får inn, tips om klær og masse fine antrekk. Jeg er superfornøyd, og ser frem til en lys tid i møte med mye arbeid. Nå skal det jammen meg bli mye å henge fingrene i, men det er jo slik jeg liker det!

Straks går turen videre på thaiboksing, dette er andre gangen til jeg og CamillaBestis. Håper denne gangen blir like effektiv og hard som sist gang vi var der, fy søren - kroppen fikk virkelig kjørt seg! Kanskje jeg får knipset noen bilder til dere i dag? I will do my best! Vi skrives etterpå, stor smask til dere alle!

ukens leserspørsmål

Kan du fortelle litt mer om hunden din Milo? Han er så søt!

Mange av dere har ønsket at jeg skulle skrive et innlegg om min lille Milo, så her kommer det. Milo er verdens beste hund og en fin blanding av Chihuahua og Chineese Crested. Han ble født sommeren 2010 i Juli og var den eneste hvite hunden i valpekullet. Uten tvil den fineste også! Jeg husker jeg fant den lille tassen til salgs på nettet og ble så forelsket da jeg så bildet under at jeg bare visste at jeg måtte ha han. Han så jo ut som en levende bamse.. ♥

Kort tid etter dro jeg for å besøke Renate, den herlige damen som hadde kullet. Milo var vel den mest skeptiske av valpene og holdt seg mest i bakgrunnen. Husker jeg løftet han forsiktig opp på fanget og klemte han inntill meg. Ble helt blank i øynene og håpte så inderlig at han skulle bli min. Tre dager etterpå ringte Renate og serverte meg verdens beste nyhet. Milo fikk bli min og jeg kunne få han hjem til meg i September. Tårene trilte og jeg gråt av glede for første gang i hele mitt liv. Jeg hadde ønsket meg min egen hund helt siden jeg var lita jente, og endelig ble drømmen en virkelighet!

Nå er min lille tass plutselig blitt veldig mye større, selv om han egentlig ikke er store gutten. Sist jeg veide han stoppet vekta på 3,3 kilo, så han er vel ikke akkurat en kraftkar. Men tøff, det er han så absolut! Fra første dag jeg fikk Milo bestemte jeg meg for å ikke behandle han som en chihuahua, men som en helt vanlig hund. Det å putte han i vesker eller løfte på han 24 timer i døgnet har altså vært utelukket.

Er kjempeglad for at jeg har vært såpass streng med han, for nå løper han i skogen og klarer akkurat det samme som en stor hund gjør. Han er rett og slett en skikkelig spreking som ikke gir seg før man er i mål. Min lille fighter, som er med på både cafebesøk og venninnekvelder.

Når det kommer til personlighet så er Milo virkelig noe helt spesielt, jeg ler meg ihjel av han til tider. Noe hele familien og vennegjengen min også gjør. Han skal ha oppmerksomhet HELE tiden og er en levende kosebamse. Skikkelig kjærlighetsbombe! Får han ikke oppmerksomheten han ønsker, så skraper han med labbene sine på armene våre og lager et rabalder e helt til han får viljen sin. På nettene sover han under dyna, helt inntill kroppen. Ser vi på film, ligger han på hodene våre og ser han også.

Et godt eksempel på hva som er typisk Milo, Maren får gjennomgå:

STA er han også, mildt sagt. Han er som et menneske til tider. Hvis det er noe han ikke gidder, setter han seg på rompa og nekter å bevege seg. Hvis han f.eks vil inn noen dører som er lukket, stanger han det lille hodet sitt i døra som et rusa nesehorn. Dersom det regner, gjør han alt for å slippe å dra ut. Gjemmer seg under senga, løper rundt alt og er helt hysterisk. Milo hater regn!

Det beste han vet er å kose seg i tepper, leke i skogen, springe etter baller og spise masse mat. Forstår virkelig ikke hvordan han får plass til alt i den lille magen sin. Milo har også verdens herligste øyne. Han er en veldig lydig liten tass, som alltid hører og alltid er snill. Roper jeg på han, kommer han med en gang. Det søteste trikset han kan er når jeg eller Granit sier: "nusse mamma og pappa!". Da løper han bort til oss og gir oss kyss på munnen. Haha, så søøøt!

Jeg unnder virkelig alle den gleden en hund gir, den er uerstattelig! Men pass på at dere har tid og en hverdag til en hund, det tar utrolig mye tid og er langt ifra en lett jobb. Hunden skal jo ha oppmerksomhet, kos, tur og stell. Dyrt kan det også bli, da Milo ble operert for patella i venstre bakbein for noen måneder siden, kostet det meg 12 000 kroner. Så jeg vil også si det er viktig å ha økonomi til det, plutselig kan hunden bli syk og den vil trenge pleie. Angående alenetid så lar vi aldri Milo være alene lengre enn 6 timer. Heldigvis har jeg snille foreldre og en skjønn lillebror som elsker å passe Milo, og han elsker å være på besøk der. Så om jeg trenger pass til han, pleier det ikke å være noe problem.

En dag uten Milo, er en dag uten mening. Ufattelig tomt og kjedelig. Håper dere fikk svar på det dere lurte på! ♥

utrolig hva en kommentar kan gjøre

Åh, enkelte dager kan man bli så trist og lei seg av enkelte kommentarer man får slengt til seg som blogger. I blant er det skummelt egentlig, å brette livet sitt ut for 30 000 mennesker. Det er så mange slemme der ute, som så gjerne vil dra deg ned og si ting som sårer så ekstremt mye at du føler deg som den mest misslykka personen i verden....

En kommentar kan ødelegge en hel dag og et selvbilde, dersom man ikke er sterk nok psykisk. Og det er man ikke alltid, desverre. Uansett hvor lenge jeg har vært i denne bransjen, er det ting som sårer meg langt inn i hjerterota. Måtte bare få letta hjertet mitt, livet som blogger er ikke alltid perfekt og bare rosende ord.... Nå tar jeg kvelden med min kjære. Sweet dreams ♥

casual sunday

Tror dere jeg ikke hadde hele treningssenteret for meg selv imorges? Ikke et eneste menneske var der! Jeg guffet derfor på musikken og sang for full hals mens jeg trente. Haha, fordelen med å trene alene! Nå har jeg slengt på meg en casual maxikjole, dongrijakke og converse og er klar for en avslappende lunsj med ToneBestis. Sushi eller ikke? Vi klarer ikke bestemme oss...

Måtte ta bilder med blitz i dag, og da klarer jeg ikke holde øynene åpne.. Haha!

Maxikjole - BikBok. Dongrijakke - Vero Moda.

Sko - Converse. Briller - Marc Jacobs.

just do it!

Søndager er ofte litt sånn:

Ææææ joggesko gå å dø jævlar, jeg vil ikke trene! Men joda, det gjelder bare å finne frem motivasjonen! Min motivasjon i dag er tanken på hvor sprek og glad jeg kommer til å føle meg etter trening, og tanken på at jeg kan slappe av resten av søndagen med god samvittighet. Dersom jeg ville hadde kommet meg på gymmet i dag, ville jeg uansett vært emo hele dagen og tenkt på hva jeg burde gjort. Så da er det jo mye bedre å bare gjøre det, forbrenne litt kalorier fra helga og bruke kroppen til noe fornuftig. Har dere noen gang tenkt på hvor kort en treningsøkt er, sånn i forhold til hvor lang dagen er? No excuses, just do it! Then do it again!

I dag står intervaller på mølla og styrke på mage på planen. Jeg kommer til å være så glad og fornøyd når jeg er ferdig! Er det mange av dere spreke lesere som skal hive dere på en god søndagtrening? Rekk opp hånda! : D

girlsnight in

Åh, jeg er så glad for at jeg ikke er en av de som skal løpe overberuset rundt på byen i kveld, det skal bli helt fantastisk å våkne opp med en god form i morgen. I kveld blir det nemlig girlsnight in.♥

Bestis kommer straks på besøk, og da blir det baking av brownies. Siden jeg og Granit ikke bakte det igår, kan jeg jo bake det denne kvelden. Keeping Up Whit The Kardashians sesong 6 ligger klart, jeg gleder meg en haug til å få sett den sesongen. Som dere sikkert har forstått så forguder jeg virkelig Kardashian søstrene. De er jo bare så utrolig fine!

Frukt og smelta sjokolade skal vi også kose oss med, dette har rett og slett blitt en skikkelig godishelg. Men har man lyst, så har man jammen meg lovt! Gleder meg til en god treningsøkt i morgen tidlig tough, som da blir ukens sjette treningsøkt. Tjohei, nå blir det jentekveld til den store gullmedaljen.

Kos dere i kveld, fine lesere!

noen dører lukkes, andre åpnes

Goood lørdagsmorgen! ♥

Ble skikkelig avslappingskveld i går med kjæresten, men fikk ikke orket meg til å bake brownies. Kanskje en annen dag? Vi så noen filmer, spiste Kristina's supernachos og bare koste oss maks i sofaen. Skikkelig deilig å lene seg tilbake etter en lang uke, med masse snacks på bordet og pepsi max i glasset. Favorittbrusen, som jeg faktisk har klart å slutte med i ukedagene. Herregud, det må være verdens mest avhengighetsskapende brus. Jeg drakk lett 1,5 liter om dagen jeg, om ikke mer..

Om litt så går turen på Hos Naboen, det blir jobbing i noen timer med flotte kollegaer. Og i dag sier jeg sannsynligvis opp jobben min der, jeg har som sagt noe nytt og spennende i møte - og da strekker desverre ikke tiden til alle veier lengre. Noe må man jo ofre, selv om jeg håper go'gjengen der kan beholde meg som ringehjelp. Har liksom ikke lyst å lukke alle dører til favorittplassen, sånn er det vel når man trives en plass.

Vi skrives litt senere! Er det noe spesielt dere vil lese om her inne i helga?

helg!

God fredag alle sammen!

Endelig er helgen her, og den skal virkelig nytes! Dette har vært en typisk fredag, jeg har trent, vasket leiligheten, handlet inn mat for helga, leid filmer og ordnet friske blomster. Nå sitter jeg godt tilbakelent i sofaen og skal straks bytte til kosedress! I kveld blir det avslapping med Granit, har nesten ikke fått vært med han denne uka - så da skal det bli godt med en kveld sammen med kjæresten min igjen. Taco står på menyen, og masse godis. Kanskje til og med brownies, hvis jeg orker å bake.

Skal dere noe gøy i helga, da? Dere er så utrolig snille alle sammen, må si tusen takk for alle fine kommentarer og ord dere legger igjen her for tiden. Det betyr utrolig mye for meg, det er jo bare så utrolig gøy å blogge når jeg skriver for en så flott gjeng som dere! Side.no har forresten en sak ute om meg og treningen min, her er link hvis dere vil lese den. Var veldig nervøs for å stille opp på et sånt intervju, men når jeg får så hyggelige tilbakemeldinger - så var det ikke så skummelt likevel. ♥

lyst på hvite tenner?

Brun hud og et blennende hvitt smil, hva kan være finere i sommer? Siden jeg tipset dere om Beta-Carotene igår, tenkte jeg det var på tide med en liten konkurranse i dag.

Jeg vil gjerne dele ut Smilelab tannbleiking til dere, en behandling som er helt fantastisk god. Selv bruker jeg den to ganger i året, og den hjelper meg til å beholde et hvitt smil jeg er stolt av. Jeg elsker hvite tenner, det er så delikat og fint som det kan få blitt! Et smil er det peneste en jente kan bære, uten tvil.

Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å legge igjen en kommentar!

happy girl!

For en fantastisk dag jeg har hatt! Startet formiddagen med et spennende møte, der ting virkelig gikk min vei. Så nå skjer det mye gøy fremover og jeg får en litt annerledes hverdag enn det jeg er vant til akkurat nå. I like! Forteller dere mer til uka, jeg kan ikke vente med å dele denne gledelige nyheten! ♥

Ellers har jeg kost meg med Camilla og Tone resten av dagen. Spist god rekelunsj i en litt for kald vind og bare trasket rundt i byen. Nå skal jeg på skogstur med lille Milo, tror vi har godt av å få beveget oss begge to. Her er dagens antrekk:

Jakke - Vila. Bluse - Vero Moda. Bukse - Pieces.

Accessories - London. Sko - Bianco. Klokke - Marc Jacobs.

ukens tips: bli brun i sommer

Mange av dere har etterlyst tips om hvordan man kan få en varig og mørk brunfarge i sommer, som holder seg godt. Jeg har i fire år nå brukt Beta-Carotene, og er fortsatt storforbruker av dette. Jeg blir mye raskere brun enn hva jeg ellers ville gjort, og fargen holder seg faktisk i flere måneder. Nå har jeg i samarbeid med Get Inspired satt sammen et supert tilbud til dere! To måneders forbruk på Beta-Carotene og en super selvbruning for bare 299 kroner, HER finner dere tlbudet.

Sol, sommer og brunfarge <3

Dersom du sliter med soleksem eller blir fort solbrent, er Beta-Carotene genialt. Den beskytter nemlig godt og tar vare på huden din i den sterke sola. Jeg blir ikke solbrent lengre i det hele tatt, noe som er fantastisk. Nå som sommeren er her er det på tide å bli kvitt den vinterbleke huden og få tilbake litt solbrun glød. Er dere ikke enige?

Det er begrenset antall på tilbudet, så vær raskt ute dersom dere vil sikre dere pakketilbudet. Håper dere likte ukens tips! ♥

Annonse.

lets kick some ass!

Herremin, jeg er så sliten i kroppen at jeg har ikke ord! Thaiboksinga var virkelig dødsgøy, for en fantastisk bra trening. Siden dette var den første ganga vår, lærte vi teknikker og andre viktige saker som man må kunne i denne sporten. Har aldri sparket og slått så mye i hele mitt liv tror jeg, føltes veldig rart å ta så av med slike ting. Men gøy da, perfekt måte å få ut litt fustrasjon på! Jeg fikk desverre ikke filmet til dere, tviler på at de andre på treningen ville satt sånn kjempestor pris på det. Maybe next time, vil helst slippe å bli sett på som hu bloggern med en gang. Haha!

Nå skal jeg ta en lang og varm dusj, jeg er helt utslitt etter to harde treninger på en dag. Resten av kvelden blir det total avslapping på sofaen i joggedressen, deilig! Går det noe gøy på tv i kveld?

antrekk - 06.06.12

Solen skinner her i dag, endelig kom finværet tilbake! Nå skal jeg straks i gang med å lage middag, og slappe av hjemme noen timer med min kjære før jeg må videre igjen. Vil dere forresten at jeg skal ta med kamera på boksetreningen i dag, og lage videoblogg til dere? Hoho, kan nok bli en ganske interessant film det, ja!

Bluse - Gina Tricot. Jeans - Miss Selfridges. Veske - Gran Canaria.

Sko - Bianco. Briller - Marc By Marc Jacobs.

klar for å få en fin dag!

God morgen fra to trøttiser, og en raring baki der....

Sitter her med en stor kopp vanlijekaffe, og skal straks videre til SalongXtend. Tone må fikse meg litt på håret, når man er ei vimse og har extensions - går ikke alltid ting helt smertefritt. Så da er det fint å ha ei bestevenninne som er flink med saksa! Etterpå går turen på trening, i dag blir det løping av intervaller og styrke på skuldre. Og litt senere så skal jeg jo på thaiboksing! Gøy å teste litt forskjellige former for trening, spesielt nå som jeg skal ha en ekstra sprek uke sammen med dere lesere.

I morgen tenkte jeg å ta med kamera på trening, for å vise dere litt hvordan en vanlig økt kan se ut for meg. Må bare få noen til å hjelpe meg med å filme, har en følelse av at det kan bli litt kleint å drasse med seg kamerastativ for å filme segselv mens jeg trener. Snakk om å være høy på seg selv, liksom. Mihi! 

Har dere fått noen gode treninger denne uka, flinkinger?

Andersen skal i bokseringen

Gjett hvem som skal på thaiboksing i morgen? Dere gjetter det vel aldri uansett, fordi det er nemlig MEG. Etter en koselig lunsj med CamillaBestis, så begynte begge to å snakke om at vi hadde så lyst å begynne på en sport. Og jeg bare vi går på thaiboksing. Og bestis bare æææ tørr vi det? Og så bare selvfølgelig tørr vi det, vi knocker alle ut! Så i morgen skal vi på prøvetime, jeg gleder meg som en unge. Er det noe jeg elsker så er det kampsport, det er jo bare dødskult. Gleder meg til å prøve det ut!

Bortsett fra å lunsje med Camilla, så har dagen gått til trening og litt jobb. Hadde tidenes styrkeøkt på bein og rompe, så frykter vel egentlig at jeg ikke vil klare å gå i morgen... Men, til det viktige! Har noen av dere prøvd thaiboksing?

Tøffingene som er klare for bokseringen i morgen, med boksehansker og tannbeskyttelse. Sikker på at bestis kommer til å klare seg superbra, hun ble jo bare kastet ut av selvforsvarskurs fordi hun skreik så mye. Haha!

my favourite snack!

Da fortsetter vi med en sprek uke, utrolig gøy at så mange av dere er med! I dag tenkte jeg å tipse dere om sunnere form for sjokolade, som faktisk er like godt som vanlig sjokolade. Om ikke bedre!

Atkins barene er fantastisk gode, jeg er helt hekta! De selges i utvalgte butikker her i Norge, men en bar koster rundt 27 kroner. Nå har jeg heldigvis oppdaget iherb.com - som selger en pakke med fem stk til rundt 35 kroner. Jeg elsker den nettsiden, har klikket meg hjem så mye godt den siste tiden.

Mine favoritter av Atkins barene er den med karamell og den med kokos. Førstnevnte smaker som new energy sjokoladen, mens den med kokos er akkurat som bounty. Den finnes også et hav av utvalg på iherb, så det er bare å leite seg frem til smaken du vil ha. Det finnes også en atkinsbar med oreo inni, bare for å nevne noe. Og dere, husk å bestill for under 200 kroner - da slipper dere å betale toll.

sjarmerende

Litt nytt til leiligheten fra Kremmerhuset, Ikea, Floriss og Nr.1.

Nå skal jeg straks avgårde for å spise kveldsmat sammen med ToneBestis. Har nesten ikke sett henne på to uker, da hun har vært i Kreta og begge har vært opptatte på hver sin front. Men i kveld blir det endelig kvalitetstid igjen! Tingene over kjøpte jeg forresten i forrige uke, syns det ga leiligheten et skikkelig sjarmerende preg. Duserosa er så classy og romatisk, er dere ikke enige? Kremmerhuset har jo endelig kommet til Kristiansand, en av de fineste interiørbutikkene jeg vet om. ♥

jeg sparer i vei!

Når jeg en gang får kjøpt mitt eget hjem med stor plass, skal jeg uten tvil innrede et av rommene til et skikkelig herlig hjemmekontor!

Men så heldig er jeg ikke helt enda, så jeg får nøye meg med et selvlagd kontor i stua. Fint det også, det viktigste er tross alt at arbeidet blir gjort! Mandager bruker jeg alltid til å få unnagjort møter, mails og viktig papirarbeid.

Vet dere forresten hva jeg endelig har mannet meg opp til å gjøre? Gitt bort all økonomisk ansvar til regnskapsføreren min Geir. Passer meg ypperlig, jeg har nemlig ikke forståelse på hvorfor jeg må spare penger når det står så mye på konto. Men det å spare penger er noe som er veldig normalt, har jeg fått beskjed om. Så da får jeg spare i vei, da! Ringte Geir i dag og spurte om jeg kunne få ta ut litt lønn og han bare "nei jeg skal ikke ha noe shopping på en mandag!". Utrolig nok hører jeg på mannen, noe alle rundt meg syns er veldig merkelig. Jeg hører jo egentlig ikke på andre enn meg selv, men Geir får være et unntak. Intill videre.

Så når er altså shoppingen byttet ut med arbeid, og det føles egentlig ganske fint. Håper dere også har fått en smooth start på uken, fintfolk. Har dere hatt en fin mandag? ♥

talk is cheap - just do it!

Da var mandagen her, og formen min er enda ikke helt på topp. Til og med etter en god porsjon havregryn, en liter vann og en stor proteinkaffi - er ikke motivasjonen der den pleier å være. Da er det bare å gjøre det som alltid hjelper, nemlig å surfe nettet for spreke jenter.

Liten motivasjonskollasj:

Skal jeg trene hardt i dag? JA! Skal jeg pushe megselv til det ytterste? JA! Skal jeg ha en bra uke med sunn kost? JA! Hver eneste dag, er en dag nærmere målet.

Der kom motivasjonen, for noen utrolig flotte jenter! Tenkte å prøve å motivere skikkelig denne uken! Legge ut sunne oppskrifter, ta bilder på trening og gi dere litt tips. Er dere med meg på en sunn og sprek uke?

tidenes sommersalg!

Gladmelding: Blivakker.no har nå nedsatt hele nettbutikken sin med hele -15%. Hurra for tidenes sommersalg! Det er også gratis frakt på nettbutikken, så i dag har dere muligheten til å sikre dere mange herlige favoritter. Selv har jeg klikket meg hjem verdens beste hårkur fra Redken, ny pakke med tannbleiking, evigvarende hårstrikk (elsker de!) og litt annet goodies. I tillegg sikler jeg veldig på den nyeste GHD-styleren, som det også er salg på nå.

Fin sjangse til å spare noen hundrelapper, så shop i vei med god samvittighet! ♥

Nå har jeg akkurat bakt hjemmelaget brownies og koser meg maks med kjæresten. Klokken syv begynner det et skikkelig film marraton på FEM, så da tenkte vi å rigge oss til med det og bare slappe helt av. Skikkelig hangover søndag, men det gjør jo ingenting når man har godt selskap. Satser på at formen kan bli bedre til i morgen, slik at jeg kan komme meg på trening!

Ad links.

etter ørene hjem

Hadde en super kveld igår med verdens beste venner! Leiligheten til Camilla og Madelen var så utrolig fin, jeg har allerede gitt beskjed om at vi vil overta hvis de en gang skal flytte ut. Hihi! Etter en god del vin og drinker hos snuppene, dro vi videre på Hos Naboen for å kose oss der resten av kvelden. Ble litt for mye av det gode, for kvelden endte slik:

Fint å ha ei bestevenninne som tar ansvar når min kjære blir for full, hun dro han bokstavelig talt med seg hjem i ørene. Har aldri ledd så mye i hele mitt liv, for et syn! Nå sitter jeg plantet i sofaen og føler meg ganske så redusert. Ser for meg at dette blir en ganske så avslappende dag i rosa joggedress og null stress. Frister med masse godis, god mat og filmer, så må nok ta meg en liten tur på kiosken etterpå.

Etterpå har jeg en gladmelding til dere, som jeg vet dere vil elske. Så stikk innom igjen om litt! Forresten, er det noen av dere lesere som har filmtips å komme med? Gjerne en god komedie! ♥

drama på fotoshoot

Som dere vet har jeg alltid vært en ulykkesfugl, og når jeg leitet rundt i gamle bilder kom jeg over den utroligste hendelsen. Jeg bare MÅ vise dere, holder på å le meg ihjel her jeg sitter.

For to år siden var jeg på photoshoot, hvor jeg skulle ta bilder med en gigantisk foss. Dum som jeg er, ville jeg stå nærme fossen for å ta de beste bildene. Fotografen sa selvfølgelig nei, da det ville være veldig farlig. Men hørte jeg? Selvfølgelig ikke. Slik gikk det:

"Jeg går litt lengre nedi her, er det greit? Jeg faller ikke uti, slapp av!"

Hysterisk Andersen faller selvfølgelig ned i fossefallet...

Her ligger jeg faktisk under de sterke strømmene, verste jeg har opplevd..

Kjetil reagerer raskt og rekker ut en reddende hånd.

Hvordan i det huleste er det mulig? Jeg trenger vel ikke fortelle at shooten ble avblåst og en klissvåt jente måtte bli fraktet hjem. Husker jeg lo og gråt om hverandre, jeg var så glad for å leve at jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle reagere. Haha, man blir jo litt i sjokk når slike ting skjer! Morsomste er vel at forografen tok bilder av hele dramaet, tror stakkars Joachim ble litt sjokkskadet. Fra denne dagen har Kjetil Lundstein vært min superhero, det kunne gått fryktelig galt uten han.

Etter denne dagen forstod jeg virkelig at jeg måtte holde meg unna alt av fossefall og elver, haha! Stakkars den fotografen som bare ville ta noen fine bilder, og det endte så fryktelig galt pga en vimsete og litt for ivrig modell. Nå er det jo supermorsomt å se tilbake på, hvem andre enn meg klarer sånt?

you make me smile

Gårsdagen ble rett og slett en skikkelig kosekveld! Vi handlet inn masse godteri, sushi til meg, pizza til Granit og tilbragte hele kvelden i sofaen med tre filmer. Jeg er så utrolig glad å forelsket om dagen, alt er bare så fint! LYKKE

I kveld blir det innflytningsfest til Madelen og Camilla, de har inntat en flott leilighet bare to minutt unna her jeg bor. Hvor fantastisk er det ikke å ha venninner såpass nærme? Herlig! Om ikke lenge må jeg ta meg en liten bytur å finne en liten innflytningsgave til snuppene. Det får meg til å tenke tilbake på når jeg flyttet ut av barndomshjemmet og inn i min egen leilighet - jeg var så stolt og nervøs på en gang. Husker den dagen som om det var i går, det er utrolig gøy å få sitt eget lille krypinn!

Ellers må jeg jobbe noen timer i dag, men med mine flotte kolleger så skal det gå strålende greit. Vi skrives senere, jeg stikker innom bloggen igjen om litt! Tenkte å vise dere bilder fra da jeg var tenåring, om det er interesse for det? Kan love dere at jeg satt mange grå hår i mine foreldre sitt hode da, stakkars...

Ha en fin lørdag så lenge! ♥

denne helgen blir så bra!

God fredagskveld fine lesere!

Regnet plasker ned her på Sørlandet, jeg syns faktisk det er litt koselig! Etter to uker med bare sol og skyfri himmel, føles det deilig å kunne ligge inne med god samvittighet. Så i kveld blir det kjærestekos, film og sofaen til den store gullmedaljen. Beste som finnes på regnfulle kvelder som dette. Jeg trenger å koble helt av, for i morgen er det jobb og deretter rett på innflytningsfest til fine Madelen som nettopp har flyttet tilbake til Kristiansand. Denne helgen blir så bra!

I kveld skal vi se Maktens Menn. Noen av dere som har sett den? Med George Clooney i hovedrollen, så kan den jo umulig være dårlig. Håper dere får en like fin fredagskveld som meg, nyt følelsen av at helgen endelig er her etter en travel uke. Synk ned i sofaen med god samvittighet, lei favorittfilmene dine og bare slapp totalt av. ♥

Kristina som lita

Endelig har jeg funnet litt babybilder fra da jeg var ei lita tuppe, som så mange av dere har etterlyst! Det er så rart å tenke på at jeg har vært så liten og søt, får jo bare lyst å klemme megselv flat.

Min første jul. Jeg har alltid elsket julaften, sjekk det gliset!

Koser meg hos Mofar og Mommo, vokste opp like mye hos de som jeg gjorde hjemme. Morsomste er vel at jeg sov mellom de i dobbelsenga helt til jeg var 12 år. Da fikk Mofar nok og bestemte seg for at det var på tide at jeg fikk sove på mitt eget rom. Kan ikke forstå hvorfor? Haha..

Kul lita bebisjente klar for skitur!

Jeg og lille Buster, som var familiens fine pomeranian. Bestevenner!

Smilet var sjeldent langt unna, hehe. Ser dere dukka bak meg på venstre bilde? Den heter Tøydokkeanna, og den har jeg faktisk enda. Kjørte alltid rundt på den i ei lita dukkevugn og kunne leke med den i timesvis.

Ettervært gikk jo årene, og mamma ble på nytt gravid med det som nå er min lillebror. På ultralyden hvor vi skulle få vite kjønn på barnet, og legen fortalte oss at det var en gutt - begynte jeg å hylgråte. Jeg ville så absolutt ikke ha en lillebror, jeg ville jo ha en hund eller en søster. Lita bestemt jente som visste hva hun ville, haha! Heldigvis tok jeg Eirik vel i mot når han først kom til verden, se så stolt storesøster med en fin lillebror:

Kjenner dere meg igjen?

finalekveld krise!

Gjett hvem som ikke fikk med seg Paradise finalen igår? Herremin! Jeg skulle kjøre Granit til en kompis, for å ha finalekveld (sykt teit..) hjemme sammen med CamillaBestis. Etter å ha sluppet han av, hentet jeg henne og vi dro hjem til meg. Men tror dere ikke jeg hadde lagt nøkkelen i jakka til min kjære? Så der stod vi da, utenfor blokka i cabben og var så emo begge to at jeg var sikker på at verden skulle gå under. Heldigvis klarte mannen i hus å spille inn reprisen til meg, slik at jeg kan se det nå. Takk gud for get-boks!

Så nå blir det en liten time med tv-titting, før turen bærer videre på trening. Vi har begge fri i dag, så håper dagen kan brukes til noe gøy! Og forresten? Skreiv jeg just et helt innlegg om tidenes flaueste program? I guess I just did.. Godt det hele snart er over og at jeg kan bruke den lille timen på kveldene til noe annet fornuftig.

Fin fredag til dere alle! Har dere noen spennende planer?

hits