juni 2011

brb

Hei alle sammen!

Jeg har rett og slett ikke tid til bloggen akkurat nå, sånn mens jeg flytter.

Så vi snakkes til helgen, jeg er tilbake på torsdag kveld eller fredag. Da er det full rulle igjen, men nå må jeg konsentrere meg om å først komme meg inn i den nye leiligheten. Kos dere!

liker du fart og spenning?

...da vil du garantert digge denne konkurransen.

Jeg er vel ikke alene om å elske fantastiske Tusenfryd? Heldig som jeg er har jeg fått en haug av biletter til Norges desidert beste fornøyelsespark. Men jeg skal selvsagt ikke beholde alle selv. Jeg vil nemlig dele ut noen biletter til dere snille lesere, slik at dere også kan kose dere på Tusenfryd i sommer. How great is that?!

Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen er å legge igjen en kommentar! ♥

Reklame.

god kveld!

Spiste nettopp en himmelsk middag som den snile mammaen til Granit hadde laget. Innebakt paprika med kjøtt, ris og god saus. Pluss salat og hvitløksbaguetter. Det må jeg absolutt lære meg å lage. Noen av dere som har spist det før, kanskje? Mmmm!

Vi stakk innom butikken i stad for å handle inn film og godteri. Man må jo kose seg litt når det er søndag og grått vær ute. Ligger i skrivende stund i senga, med lille Milo mellom oss. Jeg elsker søndager! Anyways, nå har min kjære slått på filmen og er tydeligvis lite interessert i at jeg skal sitte her på bloggen. Haha!

Ha en fin kveld, godtfolk! ♥

lenge leve bloggen

Beste bildene jeg fant av gårsdagens antrekk. Ah, savner speilrefleksen min!

I går ble det en aldri så liten tur ut med ToneBestis. Sommer vet dere, hver kveld passer plutselig veldig bra sammen med vin. Vi stakk på Tollboden i Kristiansand, men jeg hadde selvfølgelig glemt legitimasjon. Heldigvis hjelper det å skrive en stor blogg i blandt, der folk faktisk kjenner igjen ansiktet mitt og vet alderen min. Hvis ikke hadde jeg nok måtte feste videre på gata, alene.

Det ble både vin og strawberry daiquri, mye mer enn jeg først hadde tenkt å presse ned i magen min. Ikke så overraskende, sier du? Nei, enkelte lærer jo aldri.

Du och jag!

I dag blir en bedre bloggdag enn gårsdagen, heldigvis. Har blant annet kjøpt en utrolig fin veske, som jeg gleder meg en haug til å vise dere litt senere. Må si dere er superdårlige til å kommentere for tiden, selv om jeg egentlig forstår dere. Det er ikke akkurat en god blogg jeg driver i disse dager, men slik er det vel når man bor i en koffert, har pakket bort kamera og driver med flytting. Håper dere har det fint i alle fall!

Nå skal jeg til verdens beste kjæreste. Søndagskos : D

fresh med kul i panna

Vært å handlet inn for helgen. Koskoskos!

I kveld skal jeg henge med herlige Maren Sofie, det er alltid like koselig. Den heldige snuppa reiser til Alanya i morgen, i hele tre uker. Jeg er ikke misunnelig i det hele tatt..

Mamma og de har forresten lånt oss huset i helgen. Iiih, så nå digger jeg virkelig livet. Det er så fint her, med svømmebasseng i hagen og sol fra morgen til kveld. Skal prøve å få tatt noen bilder til dere, men jeg har desverre glemt speilrefleksen min oppi alt flyttekaos. Så iPhonen får duge frem til jeg er plassert i ny leilighet. Bedre enn ingenting, håper jeg? : )

Ser dere forresten kulen i panna? HAHA, jeg klarte å løpe rett i ei dør på trening i dag. Følte meg som den minst smarte personen i hele verden. Jeg så to dører, og valgte åpenbart å løpe i feil. Ikke barebare å ha kronisk dobbelsyn, det blir noen knall og fall i løpet av en dag for å si det slik.

sommer på torvet

Startet kvelden i går med en flaske champagne på Herlig Land.

Og med god pestosalat, med scampi og kamskjell.

Fineste bestevenninna i verden. Alle skulle hatt en Tone i livet sitt!

Salaten var virkelig to die for, foodorgasm deluxe. Sunt også, noe som egentlig var hele grunnen til at jeg bestilte den. Denne skal definitivt nytes flere ganger i løpet av sommeren.

Etter en koselig tur på Herlig Land, dro vi ut til de andre på SOMMER PÅ TORVET. Årets første, herregud så god stemning det var. Sånn skikkelig goodfeeling, alle var i godt humør, danset og sang til fantastisk livemusikk. Nå vet jeg med andre ord hvor jeg skal tilbringe alle torsdagene mine denne sommeren.

Sommersteming, ikke sant?!

En brøkdel av alle folkene på torvet. Stappet.com!

En stk fornøyd tørrlagt alkoholiker. HEEEHE.

Nå er det tid for trening! Etterpå skal jeg tæææne og sole meg med bassenget vårt, utnytte solstrålene mens de fortsatt er her. Er dere klare for helg? ♥

torsdag

Beklager dårlig update folkens, men jeg er midt oppi flytting. Gleder meg så utrolig mye til å bli ferdig og komme til rette i ny leilighet. I går kjørte vi flyttelass fra morgen til kveld, i hvert fall nesten. Er heldigvis ferdig innflyttet til uka, og da blir det mye bedre blogging. Skal selvfølgelig prøve å oppdatere så godt jeg kan her inne, men at det blir fire ganger til dagen kan jeg ikke love. Håper dere skjønner det? : )

Anyways, sov hos gutten min i Søgne i natt. En skikkelig koselig sommerby, elsker den plassen. Så da ble det god frokost fra bakeriet ute i sola. Nå er jeg kommer til ToneBestis på SalongXtend, hun holder i skrivendestund på å legge farge i hodebunnen min. Gleder meg til å bli fin på håret igjen! Tyrkia, sol, bading og 35 varmegrader gjør liksom ikke underverker på mørkt hår..

gladmelding til alle nettshoppere

ENDELIG!

Veldig mange av dere lesere har vært fortvilet over at dere ikke har kunne betale med kort hos Blivakker.no. Vel, nå er endelig luksusproblemet fikset. Hurra! Og for å feire begivenheten, har de - 10% rabatt på alle varer i hele nettbutikken, pluss fri frakt. Hvis du i tillegg skriver kampanjekoden SOLSTRÅLE, får du ytterligere -10% ved utsjekk. Er ikke det bare fantastisk? : D

Selv skal jeg klikke hjem mine faste produkter fra Ole Henriksen, ett nytt sett med shampoo&balsam, samt litt news til sminkepungen. Kanskje noen solkremen? Gjelder å holde tunga rett i munnen når det er salg, billig kan fort bli dyrt....

It is a new day

... and its going to be a good one!

Sovnet ikke før to i natt, men heldigvis klarte jeg unngå å sløve bort hele dagen. Våknet til fuglekvitter, strålende sol og varm luft, så da er det bare å dra seg opp. Ingen unnskyldninger her i gården, nei.

Nå sitter jeg her, plantet i sofaen. Heller nedpå en kopp starbuckscoffe for å få opp energien, nå er det nemlig straks tid for joggetur og styrketrening. Litt usikker på om jeg skal løpe i skogen i dag, eller besøke mølla igjen. Frister liksom litt med skogen når det er sol, pluss at der kan Milo også være med. Tror det blir skogen, jeg!

Ha en fin dag så lenge, godtfolk! Blogges under dagen. ♥

jeg er så glad glad glaaaad

Har hatt en fin sommerdag hos Mamma, Øyvind og lillebror. Heldig som jeg er fikk jeg servert hvitløks gratinerte scampi, grillet laks og hjemmelaget sandefjordsmør. Sjømat er virkelig det beste jeg vet om, spesielt om sommeren. Dersom det var opp til meg ville jeg helst hatt det til middag hver eneste dag, hihi!

Nå skal jeg chille litt hjemme og prøve å pakke til flyttingen. Tiden flyr avgårde, nå er det bare noen få dager til så sitter vi i vår nye beachleilighet. Det blir helt rått! Senere bærer turen til CelinaBestis, gleder meg en haug til å se jenta mi igjen. Har jo ikke sett henne på nesten to uker siden jeg har vært i Tyrkia, så jeg må kosemose henne flat.

Er forresten så glad glad glaaad, livet smiler. Har dere også det fint? : D

jeg selger

Jesus Christ.... I dag har jeg funnet ut hvor flaut mye penger jeg har brukt på klær de siste årene. Jeg har nemlig nettopp tømt klesskapet mitt, og kastet så mye som 3/4 deler av det. Så nå kan jeg endelig handle en haug av nytt tøy som jeg skal ta med til den nye leiligheten, med god samvittighet.

Jeg har funnet frem noen skatter til dere, blant annet helt nye kjoler og bikinier fra Victorias Secret. Send mail til kristina_andersen@live.no om plaggene du ønsker å kjøpe. Pengene overføres via nettbank og jeg betaler porto. Håper dere ser noe dere liker! : D

ALLE PLAGG ER NÅ SOLGT, KJEMPEGØY!

en liten gladlaks

Må bare vise dere denne filmen, selv om jeg er svett og sliten på den. Jeg kom nemlig just inn døren etter trening, og Milo ble like glad som altid.

Er han ikke bare skjønnest?

du blir hva du spiser

Altså, hvor mye er det mulig å legge på seg i løpet av åtte feriedager? Alt jeg vet er at jeg føler meg som en dvask jævel, for å si det rett ut. Den siste kvelden i Tyrkia begynte jeg (latterlig nok) å gråte av tanken på hvor mye jeg hadde spist og hvor lite jeg hadde trent. Verste panikken jeg har kjent på lenge. En uke med farlig god mat, mye alkohol og null trening har ikke gjort underverker på denne bodyen i hvert fall.

Anyhow, nå er ENDELIG treningstøyet på igjen og vitaminpillene tatt frem. The gym is my drug, det har jeg virkelig lært etter disse dagene. Gøy når jeg har holdt på lenge nok til at et sunt kosthold og trening faktisk har blitt en livsstil, det føles helt fantastisk. Trening gir en vanedannende rus, det er det ingen tvil om. Og det beste av alt, dere! Det må da være den sunneste rusen som finnes i hele verden? : D

en liten skatt

Den beste vennen i hele verden, som gir så utrolig mye kjærlighet. Får meg altid til å smile, uansett hvordan humøret er. Han er virkelig det kjæreste jeg eier. To små øyne, en sort nese, to store ører, fire små labber: kjærlighetsbombe på knappe tre kilo. Verdens nydeligste lille nurk! ♥

Nedtur å dra fra fantastiske Side, til kalde og regnfulle Kristiansand. Men verdens beste plaster på såret å bli møtt av en overlykkelig liten valp. Nå er jeg supersliten, tipper jeg sovner rett etter dette innlegget er publisert. Zzzz...

jeg vil ikke hjem

Beste kjæresten i hele verden. <3

Siste kvelden her i Tyrkia, så derfor legger jeg bloggen bort og nyter den lille tiden vi har igjen. Flyet vårt går i natt, så jeg blogger fra Norge imorgen tidlig. Kos dere så lenge!

en ordentlig bysykkel

Nå er det ikke lenge til jeg blir by-jente, gleder meg utrolig mye til å gjøre Kristiansand til min hjemby. Siden jeg skal bo såpass sentralt har jeg bestemt meg for å ikke ha bil, jeg har faktisk bestemt meg for å kjøpe sykkel. Bra for meg, bra for miljøet og sikkert enda bedre for trafikksikkerheten...

Og som en ekte byjente, må jeg selvfølgelig ha en skikkelig bysykkel. Noe som betyr old school. Ikke noe Merida eller sportsvariant her i gården, nei. Gleder meg til å sykle til shopping, trening og møter på varme sommerdager.

Men til poenget. Er det noen av dere som har peiling på hvor man får kjøpt en skikkelig bysykkel? Skrik gjerne ut i kommentarfeltet hvis det, dere! ♥

verdens fineste kveld

I går hadde vi reservert bord på Aphrodite og møtte opp til dette flotte synet.

Bordet var dekorert med verdens fineste blomster og hadde den fineste utsikten.

Fint, ikke sant? ♥

Vi kom til restauranten i halv ni tiden, og rakk derfor å få med oss solnedgangen. Åh, det var så koselig. Beste kvelden i Tyrkia så langt! Vi var faktisk såpass fornøyde at vi har reservert akkurat samme bord til ikveld igjen. Hihi..

Granit bestilte biff, chips og en hjemmelaget saus. Valget mitt falt på hjemmelaget tagiatelle, med reker, paprika og fløtesaus. Herregud, foodorgasm sier jeg bare. Elsker sjømaten de har her nede, kunne spist til jeg trillet avgårde.

En stk fornøyd jente:

Deretter tok vi en liten shopping runde og tok noen drinker før turen bar hjem.

I dag tror jeg kanskje det blir JETSKI, jeg har i alle fall utrolig lyst. Elsker fart og spenning på sjøen, det finnes virkelig ikke noe gøyere. Helt til man faller av og er blå over hele kroppen, vel og merke.

Hvordan er forresten været hjemme? Her er det ca 35 grader og skyfri himmel. : D

ukens leserspørsmål

Hvilken parfyme syns du er årets sommerduft?

Jeg har sagt det før, men sier det igjen. Ingenting slår Ed Hardy sin sommerduft, Hearts & Daggers. Den er til å spise opp! ♥

Dette er den tredje duften som lanseres av designeren som er kjent for sine vintage tatoveringer. Denne parfymen minner meg utrolig mye om Escada sine sommerdufter, bare at den er enda bedre, friskere og mye mer sommer. Ja, det er mulig jenter! Den er også Eau De Parfum, noe som betyr at den sitter lengre på kroppen i forhold til Eau De Toilette.

Når det kommer til årets sommerduft til han, blir det samme merke som stikker av med seieren. Min kjære bruker den, og den lukter akkurat slik en mann skal lukte. Den er frisk, maskulin og lukter akkurat slik alle jenter vil at kjæresten sin skal lukte. NAM!

Parfymen til henne finner du her, parfymen til han finner du her. Dersom du syns det er skummelt å handle parfymer på nett, kan det lønne seg å gå innom et lokalt parfymeri for å spørre om en liten prøve. På den måten kan du være sikker på at den vil falle i smak og at du vil bli fornøyd. : )

Flaskene er jo også dødskule. Fest for badehyllen, hihi!

Jeg har fått parfymene redusert ned i pris til dere, men dere får i tillegg enda 10% rabatt + FRI FRAKT dersom dere skriver "SOLSTRÅLE" som kampanjekode før betaling.

Innlegget er reklamebasert, og produktene er testet over en lengre periode.

tequila sunrise

Når klokken passerte ni i går, dro vi får å spise på Aphrodite Restaurant igjen. Verdens beste restaurant, som serverer den beste maten jeg noengang har smakt i mitt liv. Så dersom dere skal til Side, er absolutt denne plassen et must å besøke. Den ligger helt nede med havna i gamlebyen og har utsikt over hele sjøen.

Prøv å bestil innebakt fisk med grønnsaker og stekte poteter. Himmelsk!

Deretter satt vi oss med et utested like ved hotellet vårt, med en plan om å ta en drink hver. Slik ble det altså ikke. Før vi visste ordet av det ble det haugevis med tequila sunrise drinker og strawberry daiquris. Noe som førte til at jeg følte det var naturlig å hooke en gutt som jobbet på utestedet opp med stakkars CelinaBestis som sitter hjemme i Norge. Så da delte jeg likegodt ut facebook navnet hennes og fortalte at de hadde vært såå fine sammen. Sorry babe....

Gøy kveld med andre ord, utelivet i Tyrkia er like awesome som altid!

Ellers må jeg si tusen takk for alle kommentarer, dere er så snille! Blir litt stresset når jeg ikke får svart dere, men jeg er jo tross alt på ferie. Håper dere forstår det, så skal jeg gjøre det godt igjen når jeg er hjemme. Setter i alle fall stor pris på hvert eneste ord dere legger igjen her inne. You guys are the best! <3

med et brak i sanden

Bilder fra dagen så langt.

I dag skjedde det noe som var så kleint at jeg hadde lyst å grave meg ned. Skulle snakke med en mann som jobbet på stranden, og tenkte derfor å plassere meg ved siden av han. På en eller annen merkelig måte klarte jeg å sette meg feil på solsengen, så hele greia tippet bakover. Jeg falt med et brak i sanden og solsengen havnet over meg. Hele stranda lo og jeg ble rød som en tomat. Mens tyrkeren ble helt fortvilet og prøvde å trøste meg med at det hadde skjedd han også mange ganger. Yeah right...

Nå skal vi på SPA! (: Hver dag i Tyrkia er en dag for spa.

alt er bare kos

Chillet på stranden helt til halv syv på kvelden i går, livet i utlandet er bare fantastisk.

Senere bar turen till Old Town igjen, der shopping og mat stod på planen. Apropo mat, herregud å man spiser når man er på tur? I hvert fall jeg. Koser meg som bare det og slenger innpå det som måtte by seg. På 24 timer har jeg spist mer enn jeg gjør på en uke hjemme. Snart kan dere bare kalle meg hvalen..

Han her karen derimot, blir bare finere uansett hva han presser i seg. Haha!

Som en avslutning på kvelden satt vi oss på en koselig uteresturant rett ved hotellet vårt, bestilte hver vår drink og koste oss. Pluselig kommer den skjønne gutten min med roser til meg og gjør meg som alltid til den gladeste jenta i hele verden.

Jeg er heldigst. <3

rouge coco shine

Chanel, 41 Canotier.

Must for alle jenter som er ute etter en nude lebestift. Denne er det også litt gloss i, noe som er kjempelekkert! Min er kjøpt hos Estetique og koster 305 kroner.

update fra varmen

Hei alle sammen!

Først og fremst må jeg beklage dårlig update, ting har nemlig ikke gått helt etter planen. Flyvet vårt ble forsinket, og når vi først ankom hotellet (12 timer etter skjema) var det jammen med ikke strøm her heller. Heldigvis var vi begge i gladmodus over å endelig ha ankommet Side, så det gikk helt fint.

I går tok vi deilig Hamam, rettere sagt Tyrkisk bad. Først ble vi ført igjennom tre forskjellige rom: sauna, saltrom og steamrom. Deretter ble vi skrubbet over hele kroppen, massert i deilig skum og avsluttet med full body masasje. Følte jeg var i himmelen, er det noe tyrkere kan så er det å massere!

Ellers har vi kost oss på stranda, spist mye god mat, plasket i bølgene og pøvd å få litt brunfarge. Bølgene her i Side er forresten sick, passer perfekt for meg som er tidenes badehval.

Vi har jo egentlig bare vært her en kveld, men likevel utforsket litt av hva byen har å by på. I går besøkte vi Old Town, tidenes koseligste by. Brikkesteiner i bakken, sjarmerende iskrem butikker på hjørnene, gode restauranter og awesome shopping. Takk til dere søte lesere som tipset meg om plassen, den var så absolutt verdt et besøk. Her blir det nok flere kvelder fremover. Lite bildedryss fra de siste 24 timene:

Nå skal vi ned å tææne på stranda, gleder meg! Ser seriøst ut som et levende lik, føler jeg lyser opp hele stranda når jeg kommer. And not in the good way….

Vi blogges senere, endelig er jeg på nett igjen! Er alt bra hjemme? ♥

destination: tyrkia

Jaaa! Mens dere leser dette sitter vi faktisk på flyet, på vei til Tyrkia. Det skal bli helt fantastisk å lande, spasere ut av flyet og kjenne varmen ta oss med storm.

Byen vi skal bo i heter forresten Side. Jeg har aldri vært der før, men har hørt utrolig mye fint om plassen. Ryktene sier at det skal være en roligere og litt finere versjon av Alanya. Så... Jeg tenkte på om dere som har vært i Side kanskje har noen gode tips å dele med oss? Things to see, places to go? Jeg vil i vannland, på spa og i dyrepark. Oppleve masse masse. Del gjerne tips i kommentarfeltet, godtfolk! ♥

en seng for prinsesser

Ah! Ligger i skrivende stund å slapper av i verdens fineste seng hos Myregaarden Hotel. Når hotellet skreiv på nettsidene at de hadde Norges beste hotellsenger, trodde jeg vel ikke helt på det. Men så feil kan man ta, jeg har aldri i hele mitt liv opplevd en seng i klasse med denne. Føler meg som ei lita prinsesse i den store og myke senga. Gi meg en svane madrass hjemme sier jeg bare!

Ekstra stort pluss at det jo også selvfølgelig at hotellet ligger midt i sentrum, så her er det bare få meter til både shopping og spisesteder. Absolutt en plass jeg kan anbefale dere å bo på i Stavanger dersom dere skal her. Kjempe takknemlig for at de sponset oss med overnatting, det har sine fordeler med å være blogger.

I kveld blir det enten ut en liten tur for å sjekke bylivet, eller filmkos på rommet. Føler sistnevnte er det smarteste valget, vi må nemlig opp halv seks imorgen tidlig. Frister lite å sitte sliten og fyllesyk på et fly i over fire timer.. Valgets kvaler, vi får se hva kvelden bringer.... : )

koser oss i stavanger

Er det noen av dere lesere som er fra Stavanger? I så fall må jeg få lovt å si at dere har en vanvittig flott by. Sola steiker, himmelen er skyfri og det kryr av hyggelige folk fra stavæænger. Sommerby nr.2, etter Kristiansand. Jeg stortrives allerede!

Vi har vært en liten tur ute for å utforske byen, men skal straks avgårde igjen. Er supersulten, så kjenner det skal bli godt å få i seg noe mat etter en lang dag med lite næring. Det kryr jo av uterestauranter her, så tror ikke akkurat at det skal bli noe problem. Viser dere bilder av hotellet også når jeg er tilbake på rommet igjen.

Kos dere så lenge : D

reiseklar til tusen

God morgen mamacitas! Har dere sovet godt?

Nå skal jeg straks hjem til familien for å levere Milo, før toget vårt går til Stavanger. I morgen våkner jeg opp, hopper på flyet og ankommer varmere strøk før klokken har passert tolv. Herregud å deilig det skal bli! Eneste er at jeg kommer til å savne voffsen min så utrolig mye, føler jeg skal være borte fra han i en evighet. Så i dag har jeg klemt og kysset på han siden jeg våknet, hehe.

Vi blogges når jeg er fremme i Stavanger om ikke lenge!

nyter livet utendørs

Sol på kroppen, sand mellom tærne og luft i håret, kan det bli bedre?

Siden det er så fint vær for tiden, kan jeg ikke gjøre annet enn å nyte livet utendørs. Fra solen står opp, og helt til den går ned. I dag tok CelinaBestis og jeg med doggydogsa våre på tur i skogen. På plassen vi går er det et lite ferskvann, så da tenkte jeg at jeg kunne ta svømmetrening med Milo. Så da var det bare å brette opp buksene og kaste seg uti. Det gikk faktisk ganske bra, han druknet i hvert fall ikke. Thumbs up!

Stakk innom CUBUS på veien hjem, noe jeg aldri skulle gjort. Har brukt så mye penger denne uken at jeg kvier meg virkelig for å sjekke nettbanken. Noe sier meg at dere kommer til å få se en stk Andersen på Luksusfellen 2012..

Nå skal jeg uansett plassere de siste restene ned i kofferten og bestemme meg for hvilken av mine 18 bikinier som skal bli med på tur. Kjenner jeg meg selv rett så tar jeg vel med alle.. Har forresten noen bikinier fra Victorias Secret som er helt nye og aldri brukt, vurderer å selge de her på bloggen. Noen av dere som er interessert i det?

i ♥ tea

I det siste har jeg blitt utrolig glad i te. Av alle ting så er det vel ikke det verste man kan bli avhengig av? Pepsi Max er i hvertfall ikke min favoritt lengre. Etter mange års avhengighet har jeg endelig klart å kutte det ut, bortsett fra i helgene. Man kan ønsketenke så mye man vil, men brus kommer aldri til å bli sunt. Verken med eller uten sukker. Så her kommer fire sunne tips jeg håper dere kan dra nytte av! : )

♥ Pukka - Green Tea.

100% grønn te, enkelt og greit. Den er økologisk, noe som kanskje er et pluss i boka for mange der ute? Med to suketter oppi syns jeg denne blir supergod. Finnes også med lime smak, om ønskelig.

♥ Pukka - Licorice & Cinnamon.

Et godt alternativ til dere som er avhengig av kaffe? En fantastisk blanding med lakris, kanel og mørke toner fra kakaobønne og ristet sikoryrot. Sterk, men den er bare helt fantastisk i smaken.

♥ Pukka - Detox.

Denne har jeg jo fortalt om før, og jeg må si det var utrolig gøy å se den gode responsen jeg fikk av dere lesere som valgte å teste den ut. Teen renser kroppen og hjelper på fordøyelsen. Et godt forbrenningstips!

♥ Pukka - Night time.

Min gode venn på kveldene, da teen skal visstnok gi deg en dyp og fredfull søvn. Dette vet jeg ikke så veldig mye om, da jeg sover som en stein uansett. Men at den virker beroligende er det ingen tvil om.

Om noen av dere har gode tips til andre typer te, så må dere gjerne tipse i kommentarfeltet! Dere får selvfølgelig 10% rabatt på dette og alt dere handler hos Blivakker.no enda, ved å skrive "SOLSTRÅLE" som kampanjekode, i tillegg til FRI FRAKT. ♥

Reklame.

shopping, møte og cafe

Dagens frokost. Rekebaguett og caffelatte... : D

Startet dagen klokken åtte, tok en liten tur på shopping for å få unnagjort det siste sommertøyet før vi reiser og spaserte videre for å skrive under på leilighetskontrakt. Fant en superfin shorts på Gina Tricot og noen topper på H&M. Så nå er jeg klar til Tyrkia på søndag, reisefeberen har virkelig inntatt kroppen min.

Før jeg skulle hjem tok jeg turen innom Dampbakeriet for å kjøpe frokost, som dere ser over. Ah, dampen skuffer virkelig aldri.  Jeg var jo ansatt der før, så jeg vet hvor utrolig flinke de som jobber der er og hvor god kvalitet det er på maten. Måtte ta noen bilder når jeg var der inne, blir like imponert hver gang. Nå har de jammen med fått hjemmelagde cupcakes også. Hadde jeg jobbet der enda, så hadde jeg nok sett ut som en cupcake..

Koselig, ikke sant? Finnes ikke noe bedre enn å sitte utenfor her på en varm sommerdag, med iskald drikke og noe godt å spise. Er det en plass jeg virkelig savner å jobbe, så er det på Dampen. Bedre plass og miljø skal man lete lenge etter! Og så må jeg jo friste dere litt, da:

Heldigvis klarte jeg å stå unna fristelsen, i alle fall for denne gang..

fra rettsak til trening

Puh, startet dagen klokken åtte og har løpt rundt siden da. Første jeg gjorde var å møte i rettsak, jeg måtte nemlig vitne. Uheldig som jeg er ble bilen min stjelt for fire måneder siden, og kræsjet såpass at den måtte vrakes. Så i dag ble endelig saken over og jeg får forsikringspengene mine. Jeg og den bilen, hvor mye styr har det ikke vært med den? Bare si det, det blir lenge til jeg skal ha bil igjen.

Ellers har jeg tatt min daglige tur på treningsstudio og løpt bort noen kalorier. Ikke så veldig mye mer spennende å fortelle, tror jeg? Eller vent. JO! Vi fikk forresten drømmeleiligheten. Herregud så gøy, jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Hva mer kan man be om enn en fantastisk toppetasje leilighet, stor ballkong og utsikt over hele sjøen?

<3

ukens leserspørsmål

Siden du har vært i Tyrkia en del ganger, kan du ikke skrive anbefaling? Hotell, resturanger, utesteder osv? Hadde vært fiiint!

I fjor sommer var jeg i Tyrkia hele tre ganger, destinasjonen var byen Alanya. Siden det er her jeg har vært flest ganger, blir dette byen jeg tar for meg nå. Dersom du skal på jentetur og er glad i å svinge dansefoten, er Alanya uten tvil byen for deg. Det er ikke uten grunn at jeg var der tre ganger på knappe fire måneder.

1. Hotell.

Jeg har bodd på tre forskjellige hotell i Alanya, men kun et av disse utmerket seg spesielt. Dersom dere skal på tur hit, anbefaler jeg dere å bo på SunPark Beach. Hotellet ligger bokstavelig talt på stranda, det er tre forskjellige basseng, poolbar, en upåklagelig frokostbuffet, fantastiske ansatte og utrolig fine hotellrom. SunPark ligger også nærme sentrum, ca 5 minutt i taxi som koster rundt 40 norske kroner. Dette var det første hotellet jeg bodde på når jeg var i Alanya, og jeg ble helt forelsket.

Dersom dere vil bo på hotellet, så book rom i god tid. Stor pågang!

2. Uteliv og spisesteder.

Ingenting slår utelivet i Alanya, her er det tequila fra du står opp til du legger deg. Utestedene ligger som perler på en snor, du kan velge å vrake. Selv digget jeg Lambada & Casablanca, som ligger i hovedgata. Heftige drinker i alle regnbuensfarger, god musikk og kule ansatte. Ellers er Havanna, Robins Hood og utestedene nede ved havna også til å anbefale. OBS: pass på hverandre, ikke vær naive og aldri gå fra drinken din.

Maten i Alanya er også fantastisk god, den fineste matopplevelsen jeg hadde der nede var når vi bestilte bord nede på stranda. Dette gikk igjennom hotellet vårt som jeg snakket om over, nemlig SunPark. Vi fikk en fantastisk biffrett, vin og deilig tilbehør. Bordet var pyntet med blomster, havet skylte innover føttene våre og vi fikk en privat buttler som avsluttet middagen med å sende opp fyrverkeri for oss.

Og en ting til, dere MÅ kjøpe kebab i de lokale sjappene når dere er der nede. Herregud, det høres superharry ut. Men fy søren så gode de er, virkelig party i munnen!

3. Places to go, things to see.

Desverre fikk jeg ikke opplevd så veldig mange attraksjoner i Alanya, vi var mer opptatt av soling på dagene og festing på kveldene. Men jeg har hørt at det skal være utrolig flott å kjøre scooter oppover fjellene for å se borgen, så det syns jeg dere skal prøve. Ellers vil jeg anbefale partybåt, supergøy med drikke og mat inkludert i prisen. Her får dere badet, sett krystallblått hav og opplevd skumparty til havs.

Ting som jetski, vannscooter, paragliding og ring er selvfølgelig også noe man må gjøre når man er på stranda. Dødsgøy, jeg gjorde minst en vannaktivitet til dagen!

Husk også å dra på Spa når dere er i Alanya, tyrkere er verdens beste på å massere. Ta tyrkiskbad (hamam) første dagen du er der, det er himmelsk godt og du får verdens dypeste brunfarge av det resten av ferien. Det skrubber av alle bakterier på kroppen din, og gjør huden virkelig klar for sola. Husk å bruke høy solfaktor for å ikke bli brent, da.

Dersom dere lurer på noe mer, så spør i kommentarfeltet! : )

milkshake jenta

Har kost meg så utrolig i dag! Drukket masse deilig sjokolademilkshake og hooket opp med verdens skjønneste jenter. Tone og Elisabeth. I love those girls♥

Nå har jeg nettopp kommet på besøk til gutten min og skal sove her til imorgen. Perfekt avslutning på en fin dag. Ville bare ønske dere alle en riktig god natt og si tusen takk for alle fine kommentarer de siste dagene. Utrolig gøy å skrive når jeg får så god tilbakemelding! Digger dere : D

drapsmenn bak trærne

En powerwalk i skogen med Milo ble fort til en hardcore intervalltrening, trodde jeg skulle krepere. Hysterisk som jeg er føler jeg latterlig nok at det er drapsmenn bak hvert eneste tre og løper ti ganger så fort bare jeg føler et lite vindpust. God trening i det minste, både for meg og turbuddyen min. Ikke barebare å føle at man løper for livet.

Må bare le av han når han spurter 300 meter forran meg, venter til jeg kommer, løper avgårde igjen. Milo er vel eksempelet på at miniatyrhunder også kan klare det store hunder kan. Det handler vel egentlig bare om å ikke plassere de i falske Louis Vuitton vesker og faktisk la de bruke beina sine til noe...

mine favoritter: treningstøy

Som blogger har jeg muligheten til å teste ut alle salgs klær og produkter på markedet, men det er få jeg faktisk tipser dere om. Denne gangen har jeg vært på jakt etter det perfekte treningstøyet. Krav: det måtte sitte bra på kroppen, gi en oppstrammende effekt, skjule svette og ujevnheter i huden. Vanskelig sa du? Ja. Men i en jungel av produkter som lover å gi deg en kropp som Adriana Lima og ting som rett å slett får deg til å se feit ut, klarte jeg det utrolig nok. Jeg tror jammen med jeg har funnet svaret på perfeksjon innen treningstøy, dere!

Her i mitt favoritt treningsbukse og topp:

Jeg kan svette som en gris i dette treningstøyet, uten at det blir synlig. Toppen og buksa slipper nemlig fuktigheten ut. Klærne er også cellulitt forebyggende, noe jeg syns er helt topp siden tøyet er såpass stramt. Her vises ingen ujevnheter, noe jeg bare må elske!

Heldig som jeg er fikk jeg sponset treningssettet mitt fra Fitness Star, men dette er ærlige meninger. Innlegget har jeg ikke fått noen penger for å skrive, men jeg valgte selv å tipse dere siden jeg var såpass fornøyd. Nettbutikken fører en haug av forskjellige modeller og har stort utvalgt i treningstøy, utrolig mye flott der.

Jeg har snakket med søte Anette som driver nettbutikken, og hun ville gjerne gi dere lesere 10% rabatt ut denne uken på det dere handler. Så hvis dere skriver "sommer2011" som rabattkode, får dere en litt billigere pris. Dersom du er like glad i å trene som meg, ville jeg uten tvil klikket hjem noe av dette til samlingen. ♥

Deler av innlegget er reklamebasert.

finfin tirsdag

For en herlig dag! Mens jeg stod å prøvde klær til gullmedaljen hos H&M, rinte plutselig HildeBabe meg for å spørre om vi skulle catche up. Selvfølgelig ville jeg det, og det beste var jo at snuppa var noen få blocks unna. Så da kastet jeg tøyet på disken, trakk kortet og spaserte til nærmeste uterestaurant.

We ♥ Egons!

Ble kyllingsandwich og cola på oss begge, jeg var så sulten at jeg skalv mens jeg spiste. Masse sladder, en haug av latter og to mette mager senere tok vi turen innom Estetique, hvor jeg fant verdens fineste lebestift fra Chanel. Har leitet etter en nude i en hel evighet, og endelig fant jeg den perfekte.

Viser dere innkjøpene sidenom dere vil se!  : )

Briller fra Marc Jacobs, topp fra GT, Belte fra Pieces.

klar for shopping

Startet dagen på trening sammen med gutten min. Ble tre km intervall trening på mølla, før jeg jogget hjem igjen som er rett over 4 km. Så da ser jeg meg fornøyd, jeg ble i alle fall utslitt av å løpe rundt i den varmen. Sørlandet koker over, det går ikke ann å kle seg i annet enn topper og sommertøy. Da kan man jo så absolutt ikke klage.

Nå skal jeg videre til byen for å få shoppet litt tøy. Jeg blir gal, passer ingenting av mitt gamle lengre. Kan egentlig bare kaste hele klesskapet, men det er jo klær for mangfoldige tusen. Kanskje jeg skal opprette en salgsblogg...? Om dere har tips til plasser de selger fine topper og short, skrik gjerne ut i kommentarfeltet! : D

VINN VINN VINN

Selv napper og vokser jeg brynene en gang i måneden hos hudpleieren, noe som egentlig er unødvendig dyrt. Tipper 99% av mine lesere gjør det samme, så nå vil jeg gi dere muligheten til å stikke av med en premie som kan hjelpe dere med å spare penger.

I samarbeid med Blivakker.no skal jeg dele ut gavepakker til tre forskjellige lesere. Disse inneholder pinsett med LED lys og speil, noe som er ypperlig. Enkelt å nappe brynene når lyset er godt nok. Premien ser slik ut, bare i rosa:

You know the drills, girls! Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen er å legge igjen en kommentar. Trekker tre forskjellige vinnere i løpet uken ♥

jeg er et levende komishow

Det viser seg nok en gang at i Andersen land er ingenting umulig.

Stod å fønte håret mitt, og jattet med min kjære. Jeg kan tydeligvis ikke gjøre to ting på en gang, fordi plutselig hadde jeg klart å føne mitt eget hår fast inni føneren. Hele motoren stoppet og føneren hang i håret mitt som en siamesisktvilling. Prøve å dra, løsne opp og gjøre alt for å få håret løst, men ingen sjangs. For å gjøre en lang og hysterisk historie kort: hele greia endte opp med at Granit måtte skru hårføneren fra hverandre, og deretter kutte løst håret mitt fra motoren med en jævla brødkniv.

Granit syns selvfølgelig dette var hysterisk vittig og mente at å ta bilde til bloggen var viktigst av alt. Så takket være han skal dere få en god latter:

Hehehehe, jeg dør av mitt eget liv.

kun det beste er godt nok

Til lørdag reiser vi til Stavanger for å overnatte et døgn før flyet vårt går til Tyrkia. Siden vi skal på ferie, har vi surfet hele internett for å finne et skikkelig digg hotell vi kan lade opp på. Og jammen fant jeg ikke drømmehotellet!

Stor lysekrone, flatskjerm tv, peis på rommet og det beste av alt: hotellet skal ha Norges beste hotellsenger. Gleder meg stort til en herlig natt her før vi drar videre til varme strøk. Kun det beste er godt nok når man skal på tur, det må da være lovt å skjemme seg selv bort litt iblandt? Hihi..

Myhregaarden Hotel er også et av Stavangers nyeste hotell og ligger midt i sentrum. Fantastisk, kanskje vi rekker å se oss litt om i byen før vi må dra videre? Har alltid vært ei jente som elsker hotellivet. Jeg har sovet på både billige og dyre, vært uheldig og heldig. Men dette er faktisk et av de fineste jeg har sett, om ikke det fineste.

Er det noen av dere som kanskje har bodd her før? : )

Deler av innlegget er reklamebasert.

happiness with my boy

Denne dagen ble ikke så verst likevel, den har faktisk vært en av de fineste på lenge. Når vi våknet foreslo Granit at vi kunne dra på piknik, siden solen strålte og himmelen var skyfri. Så da stakk vi innom butikken, kjøpte ferskt brøk, godt pålegg, iste og sjokomelk. Alt vi trengte for en fin dag i sola og utendørs frokost.. : )

Så spaserte vi innover i skogen og fant en vanvittig fin plass rett ved sjøen. Vannet var faktisk ganske varmt, Milo prøvde seg på å bade for første gang. Ble halvsoving i sola i flere timer og masse kos. Kjempe romantisk, helt til han stryker meg i håret, ser på meg og sier.... "har jenta mi bart?" Haha, tulling ass!

Koselig, sant? Har den beste kjæresten i verden. Anyways, nå skal vi få i oss noe mat etter en lang og fin dag i sola. Det er jo søndag, så tipper valget faller på takeaway.

Noen av dere skjønne lesere som har noen gode filmtips til oss?

ukens tips

Forrige uke glemte jeg helt bort å tipse dere om mine favorittprodukter, så derfor skal jeg gi dere ekstra goodies i dag. Nemlig flere supertilbud, på mange av mine favorittprodukter. Here it goes!

♥ Supersalg på alle 750 ml flasker fra TIGI. Hele utvalget finner du her.

Selv elsker jeg denne shampooen og denne balsamen nå som det er sommer, da disse er farge og varmebeskyttende mot håret. Dette er forresten den nyeste serien til Tigi, og den lukter helt fantastisk.

♥ 20% rabatt på Get Started Kit fra Id Bare Escentuals.

Dette merket har jeg brukt siden jeg begynte å sminke meg, det finnes ikke bedre. Nå får dere alt dere trenger til ansiktet til bare 599 kroner, langt over halv pris i forhold til hva butikken selger det for. Kittet består av ni deler, dere kan lese mer om det her.

♥ 15% rabatt på alt GloMinerals, det beste merket på kompakte pudder.

Selv bruker jeg dette pudderet som solpudder. Fineste og naturligste fargen!

Og en liten gladmelding til, her kommer tre på rappen:

1. Den beste tørrshampooen på markedet, nedsatt til 79 kroner.

2. 20% rabatt på alle shampoo fra Joico.

3. Stooor hårspray fra Sexy Hair, nå til 89 kroner.

Håper dere ble fornøyde nå, og fant noe dere likte? : D

Reklame.

så ligger jeg her, da

.... i en seng i Norge. I stedet for i Tyrkia. Hvordan skal jeg klare å glede meg over livet denne uken? Tannbørsten min ligger pakket i kofferten, sammen med resten av sommertøyet. Og jeg skal seriøst ikke åpne den før 12 Juni, sånn serr. Bare på trass liksom, jeg er så skuffa. Kommer meg bare ikke over det. Hvem sjekker ikke flybiletten sin før de skal reise? Ingen, bortsett fra brødhodet som skriver denne bloggen. Note: ikke bare tro at du skal reise 5 Juni fordi du har lyst til det, smarta. Sjekk flybiletten din!

Brukte hele gårsdagen til å deppe.

Heldigvis skinner sola ut da, så livet er ikke ulevelig. Tenkte å bruke morgenen til løpe bort noen kalorier på mølla, løfte litt vekter og ta en tur i skogen med lille Milo. Så vil jeg ut å bade + sole meg.

Har dere også fint vær? Her på Sørlandet er det sydenvarmt! ♥

jeg ække så smart

Fy søren, jeg sitter i sofaen og vet virkelig ikke om jeg skal le eller grine.

Har løpt rundt som en idiot i hele dag for å ordne sommertøy og de siste restene til turen vi skulle på. Var strålende fornøyd og kofferten var ferdig pakket. Både jeg og Granit var klare som noen egg for å hoppe på flyet til Tyrkia. Helt til jeg ser på biletten og finner ut at vi ikke drar før 12 juni. HVORDAN I HULESTE ER DET MULIG Å VÆRE SÅ LOST?

Så nå sitter jeg her, med en stk full koffert og et stk booket hotell. Bare ingen fly å hoppe på. Typisk min flaks, men denne gangen kan jeg virkelig bare skylde på min egen dumhet. Nå håper jeg bare så inderlig noen i Nazar kan ringe meg for å fortelle at de kan booke om reisen vår, selv om det sikkert er totalt umulig. FML.

take a walk in my shoes

God morgen alle sammen!  : D

Hadde en utrolig koselig dag i går, kjørte rundt i cabben og shoppet hele dagen. Solen stråålte, det var så varmt at jeg måtte bytte til shorts og topp. Utrolig deilig å spasere rundt i skikkelig sommertøy. Jeg fikk handlet litt småting, men ikke særlig mye. Min kjære kom derimot hjem med posene fulle, alt fra lacoste sko til tshirts. Blir nok en ny tur på meg i dag tenker jeg, trenger desperat nytt sommertøy.

Bilder fra gårsdagen under. Sant mine nye sko er supersøte?

Nå må jeg komme meg på trening, inn i dusjen og videre på kjøpesenteret!

mobilblogg: ut på tur

Nå skal jeg ut i sola og kose meg med kjæresten min ♥ Må få handlet inn litt sommertøy før vi reiser, gleder meg til shopping. Fikk tidenes lønning i går, så i dag kan virkelig kortet trekkes uten bekymringer. Hihi! Håper dere får en fin dag alle sammen, så blogges vi senere! : D

avhengig sa du?

Nettopp kommet inn døra etter en fin dag i sola. Har trent og kost meg med Celinabestis. Mindre hyggelig å komme hjem derimot. Det ser nemlig ut som om det har vært bombenedslag her, men jeg orker bare ikke å rydde. Bah, jeg er så slapp..

I kveld er det jo finale i Paradise Hotel, gleder meg til serien er ferdig. Føler nemlig at verden går under dersom jeg misser noen episoder, hallo avhengig. Har hørt rykter om at Niklas og Madelen vinner, samt at førstnevnte slipper kulen og stikker av med pengene. Hva tror dere? Hihi : D

sykeste jeg har opplevd

I går samlet vi en liten gjeng, koste oss med god snacks og vin. Til langt på natt, ute på terassen og med pledd over oss. Sene sommerkvelder i mitt ♥!

Ellers kan jeg fortelle noe jeg egentlig bare syns er helt sykt. Etter trening igår, tenkte jeg å hoppe på vekta. Bare for gøy, jeg har ikke veid meg på seks måneder. Og vet dere hva? Jeg har gått ned elve kilo siden desember. Visste ikke om jeg skulle le eller grine, syns egentlig bare det var helt sykt. Jeg er ikke blitt tynn, men helt passelig i kroppen. Elve kilo senere. Herregud, jeg må jo virkelig ha vært feit før? Og bare ikke sett det selv. En ting er sikkert, de kiloene skal aldri komme på igjen.

Gøy når trening og et sunt (normalt) kosthold har lønnet seg. Og at jeg har brukt seks måneder på å gjøre det, slik at det ikke blir en jojo effekt. Så i morgen er det ut å handle nytt sommertøy, absolutt alt det gamle er way to big for meg. Supergøy! Men elve kilo? Jeg kommer bare ikke over det.

Bilder fra gårsdagen.

hits