mai 2016

Q and A

Hvis du kunne bo hvor som helst i hele verden, hvor ville det vært? I USA, uten tvil! Aller helst Los Angeles :-) Jeg har i perioder hatt ekstremt lyst å flytte ned dit for noen måneder eller kanskje ett år, men har aldri hatt guts nok til å gjøre det. En liten drøm jeg alltid har hatt, er at jeg bor i USA sammen med alle jeg er glad i. Tenk så deilig det hadde vært! Jeg kunne aldri bodd langt unna familie og venner, jeg har det best når jeg kan være i nærheten av de.

Siste filmen du så? Jeg så Flaskepost Fra P på kino i forrige uke, og WOW - denne filmen burde dere virkelig dra for å se. Anbefales på det sterkeste! Den var så ekstremt bra, faktisk en av de mest oppslukende og spennende filmene jeg noen gang har sett.

Favorittserie på TV? Mange, jeg elsker alt som finnes av tv-serier! Dexter, Sons Of Anarchy, Suits, White Collar, The OC, Frustrerte Fruer, Mistresses, Revenge, The Fosters og selvfølgelig SKAM.

Hva er det første du gjør når du våkner på morgenen? Går på badet hvor jeg dynker iskaldt vann i ansiktet, lager meg en kopp kaffi, sjekker instagram og drar på en liten morgentur med Milo.

Den perfekte vertinnegaven er? En flaske vin og blomster er alltid en sikker vinner! Ellers er jeg veldig glad i å gi bort f.eks håndklær fra Lexington, deilige matprodukter fra Nicholas Vahé eller en kurv med litt snacks i.

Hvor god er du til å shoppe? Jeg er veldig god hvis jeg først bestemmer meg for å ta en solid shoppingrunde, hehe! Ellers er jeg ikke så alt for glad i det faktisk. Elsker å shoppe når jeg er i Cannes f.eks, der er det så utrolig mye fint og butikker vi ikke har her hjemme. Men jo - jeg er jo så absolutt flink på shopping, skal ikke nekte for det :-)På søndager gjør du helst? Spiser en god frokost, blogger for dere og tar meg en lang søndagstur med noen jeg er glad i. Bruker dagen til å være med venner eller spiser middag med familie :-) Kvelden bruker jeg aller helst i sofakroken, med serie på skjermen og total avslapping.

Hva var ditt første kjæledyr? En kanin, verdens skjønneste lille Pelle. Den døde etter noen år da, så da fikk jeg meg ny kanin. Så jeg kalte den like greit Pelle 2! Dessverre ble den drept av reven, og jeg var totalt sønderknust. Det gikk derfor ikke lang tid før jeg fikk meg enda en kanin, og den het Pelle 3. HAHA, jeg ler meg seriøst ihjel! Snakk om å være kreativ på navnefronten....

Hva slags farge har du på soverommet ditt? Mitt nye soverom skal være i en dyp og fantastisk fin blåfarge.

Samler du på noe? Absolutt ikke! Jeg er en kaster, så langt i fra en samler som det overhodet går ann å bli. Jeg hater å ha en haug av ting liggende, og får helt angst av tanken på at leiligheten er fylt opp med masse tull jeg ikke bruker. Jeg er egentlig helt gal etter å kaste ting, så jeg må prøve å finne en liten middelvei nettopp her.

Hvilken parfyme liker du aller best? Clean sin Fresh Laundry parfyme er min absolutte favoritt!

Din favoritt sommerdrink? Åh, det er jo så masse godt! Jeg har helt dilla på iskald Bulmers med masse isbiter for tiden, det er så latterlig digg. Alle som ikke har smakt Bulmers bare må gjøre det, mmmm! Minner meg litt om en blanding av cider og øl. Men, så var det drink da! Sangeria er det jeg liker aller best på sommeren, det er så friskt og godt!

Hvilket fag likte du minst på skolen? Matte. Jeg har alltid hatt store problemer med å forstå tall, og leste meg ihjel når jeg gikk på skolen for å bli bedre. Men ingen lykke, matte var jeg bare ikke god på uansett hvor hardt jeg prøvde. Norsk derimot, det var et fag jeg virkelig elsket :-)

Hva spiser du helst på kino? Smågodt, kjærligheter og kanskje popcorn.

Hva er du dårlig på? Jeg er dårlig på å være tålmodig. Jeg har alltid vært en person som ikke liker at enkelte ting tar tid, hehe. Vil jeg noe, så skal det helst skje med en eneste gang. Og hvis ikke det skjer, så blir jeg så utålmodig og rastløs at jeg klarer ikke beskrive det en gang. Håpløst!

Hoppe i strikk eller hoppe i fallskjerm? Fallskjerm! Jeg skulle faktisk gjøre det når vi var i Dubai, men så ble jeg syk med bihulebetennelse og kunne bare glemme å kaste meg ut i fallskjerm. Da hadde jeg vell sprengt hele hodet mitt i fillebiter! Fallskjermhopp skal uansett gjøres en gang, det ser helt vanvittig rått ut. Strikkhopp derimot? Neeeh... Føles av en eller annen grunn som noe veldig risky å gjøre. Og med flaksen jeg ikke er født med, så ryker vel strikken og jeg hopper rett i døden. Mens bilder til bloggen selvfølgelig blir knipset og mitt siste øyeblikk blir foreviget... Haha! Kan ikke risikere det, nei!

Sommerhus på den Franske Riviera eller loftsleilighet i London? Sommerhus på Rivieraen, ingen tvil! Jeg elsker virkelig Frankrike, og savner så mye turen vi hadde dit i fjor. Cannes, Monaco, Nice og Antibes er de fineste stedene jeg vet om! Noe så idyllisk og deilig.. Tenk å ha et hus der da? For en drøm! Håper å få besøkt rivieraen i løpet av sommeren sammen med Ida, det hadde garantert vært den perfekte jentetur :-)EN DAG IGJEN

Det er ikke hver dag jeg hopper rundt i skogen påkledd i kjole, men når jeg gjør det - så gjør jeg det for bloggen. Utrolig hva man må igjennom for å få gode bilder altså, ti minutter før disse ble tatt rotet jeg rundt på en åker i full desperasjon for å få knipset dette lille antrekket, men det fungerte mildt sagt ikke. Så da ble det denne plassen da, det fungerte litt bedre enn denne åkeren jeg dummet meg på... Hvordan har dere det, godtfolk? Dere er så gode altså, gleder dere så med meg angående flyttingen og er bare så skjønne mot meg. Verdens snilleste lesere, som betyr så mye for meg! Nå er det bare en dag til overtakelse, og jeg er mildt sagt helt hyperaktiv over hva som venter på meg. Iiiih! Straks skal jeg avgårde til Hilde for å fikse negler og bryn, før ett par møter i byen venter på meg. Måtte denne dagen fly avgårde i rekordfart ;-)

kjole hm / sko adax / klokke daniel wellington

UKENS TRENINGSPLAN

Når jeg får startet den nye uken med en bra treningsøkt, da vet jeg at det blir en fin uke! For meg er det alltid viktig å pangstarte mandagen, få til en treningsøkt og få unnagjort alt som står på to-do listen min. Hvorfor? Fordi jeg liker å legge grunnlag for hvordan den nye uken skal bli. Starter jeg mandagen med med å slacke ned, ikke prioritere og sløve på sofaen - da blir alltid resten av uken min i samme stil. Jeg er rett og slett en av de tullingene som ikke klarer å ta meg sammen hvis uken starter sløvt, så denne dagen har alltid vært hellig for meg - jeg legger alltid inn høygiret på mandager :-)THIS WEEKS WORKOUT PLAN

Mandag:

20 minutter på mølla.
Styrke på bein, mage og rumpe.

Tirsdag:

30 minutter intervall på mølle.
Styrke på overkropp.

Torsdag:

60 minutter powerwalk utendørs.
Styrke på bein, rumpe og mage.

Fredag:

60 minutters powerwalk i skogen.
Styrke på overkropp.

Lørdag:

Langkjøring med jogg i skogen.
Styrke på magen og undekropp med kroppsvekt.LETS GET IT!

Dagens trening er allerede unnagjort, og det føles digg! I dag ble det hiptrust, knebøy, strake markløft, utfall, kickback og litt øvelser med strikk. Har dere testet å trene med strikk, forresten? Det er så sykt bra, og gir så mye pump i rumpa! Skal se om jeg ikke kan få til et innlegg til dere om nettopp det innen kort tid :-) På lørdag fikk jeg fylt opp treningsgarderoben min med en haug av nye topper, gensere og sko - så nå er virkelig motivasjonen på topp. Jeg er klar for en sprek og spenstig uke!

UKEN SOM GIKK

UKENS TANKE:

Ingen overraskelse at alle tanker jeg har går til leiligheten min? Hehe, jeg gleder meg altså så! Akkurat nå mens jeg skriver til dere, kom min far løpende ut i stua og bare "nå er det tre dager til flagget går til topps!". HAHA! Alle sammen gleder seg tydeligvis litt for mye til onsdag.. Klokken 12.00 overtar jeg nøklene, og jeg kjenner jeg seriøst må summe meg fem hakk for å ikke skremme livet av han som faktisk skal gi meg leiligheten. Dette blir så deilig! Hele dagen kommer til å gå til flytting, vi må montere seng, gjesteseng, stuebord, spisebord og en haug av stoler - samt male soverommet. Sofaen var det ganske heftig ventetid på, men det skal gå helt fint! Tar uansett litt tid for å få alt i stand, men jeg gleder meg bare så til å få flyttet inn :-)

UKENS TRENING:

Denne uken er jeg veldig fornøyd med egen innsats! Jeg har fått til fem styrkeøkter, og jeg er superhappy med det. Denne kondisjonstreningen fungerer med andre ord dårlig, men til onsdag vet jeg at alt vil gå tilbake til normalen. Da bor jeg jo to minutter unna byens fineste turløyper, så hver eneste morgen skal startes med powerwalks i skogen! Tror Milo gleder seg like mye til masse fine morgenturer som det jeg gjør! Beste starten på dagen, det.UKENS SERIE:

SKAM, selvfølgelig. Er det bare jeg som ble smågal av at William ikke ville svare den godeste Noora? Det var like før jeg ville sende han en melding selv og be han høre på hva hun hadde å si! Hehehe.. Helt sykt hvor oppslukte absolutt alle har blitt i denne serien, det tar jo heeeelt av!

UKENS INSTAGRAM:

Min utrolig flinke mamma har endelig fått seg instagram! I løpet av årene jeg har blogget, har jeg ikke tall på hvor mange av dere som har spurt om ikke mamma kan få seg blogg - da hun er ekstremt dyktig på interiør og mat. Vel, noen blogg blir det nok ikke med det første - men jammen har hun lært seg instagram! Og hun syns faktisk det er veldig gøy :-) Eneste jeg må lære henne er å svare folk, jeg kreperte av latter når en jente hadde kommentert ":P" på et av bildene hennes og mamsen ble så fornøyd at hun svarte "takk takk!"... Haha, så skjønn! Uansett, hun er superflink og legger ut masse fristende mat og fine interiørbilder. Dere må gjerne følge henne på TovelillshjemUKENS SANG:

Nate Dogg - Gangasta Walk.

UKENS GLEDE SEG TIL:

Jeg gleder meg så sykt til 1.juli - da braker det løs med festival her i Kristiansand! Wulff kommer på besøk, og vi skal ha flere fine dager sammen hjemme hos meg :-) Iiiih, det kommer garantert til å bli en helg for historiebøkene! Da er jo alt på plass i leiligheten også, så da skal det bli ekstra gøy å få besøk kjenner jeg. Ser virkelig frem til sommeren og alt gøy vi har i møte i tiden fremover. Har på følelsen at sommeren 2016 blir helt magisk!

UKENS HØYDEPUNKT:

Hele helgen har vært helt fantastisk bra, og lørdagen toppet alle forventinger! Jeg er så glad vi fikk til dette klessalget før jeg skulle flytte, slik at jeg slapp å fylle opp hele den nye leiligheten med ting som uansett skulle bort. Det var så gøy at dere likte klærne såpass godt, og så var det så hyggelig å se dere igjen! Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg seriøst har ti gensere og fem bukser igjen - så noen må komme seg en liten tur på shopping. Haha! Givenchy vesken jeg holder på bildet under ble forresten ikke solgt, så om noen av dere er interessert i å kjøpe den - kan dere maile meg på kristinaandersenas@gmail.com :-)

VENNSKAP, SVIK OG HEMMELIGHETER

Søndag er definitivt nummer en avslappingsdag! Og det er ingen hemmelighet hva jeg liker å gjøre når kvelden kommer snikende, er det vel? Hehe.. Dra dyna ut i sofaen, slappe helt av, kose meg med litt snoperi og selvfølgelig snurre favorittserien min. Eller slik jeg gjør akkurat nå - ligge i senga på dette knøttlille spillerommet og være irritert på Knollen som var på nach til 06.30 i morges. Altså, sånt holder meg våken om nettene ass! Jeg vurderer å låse han inne, kaste nøkkelen og kun slippe han ut for å sende han på søndagsskolen. Flaks at dette er siste helgen min hjemme, min bror sine sprell går meg snart på helsa løs. Uansett, til poenget! Serie. Jeg har en ny en jeg vil tipse dere om!ONE TO WATCH

Mistresses ble jeg faktisk tipset om av en bloggleser, så tusen takk til deg Kristine! Jeg har allerede kommet til episode 12 på sesong en, så nå føler jeg at jeg har fått et godt nok innblikk til å tipse dere om min nye guilty pleasure. I serien får vi følge livene til fire glamorøse og beintøffe venninner i deres noe uvanlige hverdag, fylt av hemmeligheter, utroskap, løgner, svik, sex og kjærlighet - men fremfor alt et vanvittig sterkt vennskap. Vi møter Savannah, Josslyn, April og Karen - som er fire bestevenninner, men med totalt forskjellige liv. Savannah er karrierekvinnen som jobber som advokat, April har nylig mistet ektemannen sin og er nå alenemor til sin lille datter, Karen som har hatt en solid affære med en rik, gift og uhelbredelig syk mann - samt lillesøster Jossyn, som er den rake motsetning av alle de andre jentene. Her går det i heftige dates, spennende fester og en hel haug av drama. Absolutt en serie som er verdt å sjekke ut, jeg gleder meg til å se hva mer galskap denne jentegjengen finner på. Jeg kjenner meg nesten litt igjen, men bare litt ;-) Haha..

TID FOR TRENING

God søndagsmorgen, godtfolk!

Endelig er nettopp søndagen her, og det kjenner jeg meg virkelig glad for :-) Denne helgen har vært en galskap uten like - på en god måte selvfølgelig, men hjelpes så hektisk ting har vært! Tolv timer holdt jeg på med rigging til klessalget på fredagen, så når lørdagen faktisk kom var jeg ganske pumpa. Haha! Men gøy har det uten tvil vært, så i dag skal jeg senke skuldrene og gjøre hva jeg vil med den beste samvittighet. Snart tenkte jeg faktisk å powerwalke ned til treningssenteret, det frister veldig med frisk luft kjenner jeg, så da lar jeg bilen stå og joggeskoene vinne i dag. Cardio før styrketrening er uansett gull verdt! Deilig å få inn en styrkeøkt, det to siste dagene har naturlig nok treningen måtte utgå - så da kjører jeg på skikkelig i dag heller. Håper denne søndagen gir dere masse hygge - så sees vi selvfølgelig igjen litt senere ♥ 
jakke + kjole hm / sko adax / veske céline

FOR EN DAG

ÅRETS STORE KLESSALG

FOR en lørdag det har vært! Klessalget gikk over all forventing, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd enn det jeg er :-) Allerede 10.30 stod det herlige jenter klare i kø utenfor, hele 90 minutter før vi faktisk åpnet. Og når klokken slo tolv? Køen gikk jo nedover hele gaten og rundt kvartalet! Så ufattelig gøy at så ekstremt mange av dere tok turen! Det var utrolig koselig å treffe dere skjønne lesere, selv om ting alltid blir litt hektisk på dager som dette - fikk jeg i hvert fall sagt hei til de fleste av dere. Og det var så koselig altså, dere er jo bare en ufattelig herlig gjeng med jenter!


TUSEN TAKK FOR I DAG, JENTER!

Når vi var ferdig var det åtte poser og to store søppelsekker igjen med helt nye klær, og de donerte vi bort til Blå Kors Fint å tenke på at noen som virkelig trenger det kan få glede av tingene våre! Om du var en av de mange som var innom oss i dag, jeg håper du hadde en fin dag? Tusen takk for at du tok turen! Nå gleder jeg meg allerede til neste års klessalg, dette har jo faktisk blitt en liten tradisjon som jeg liker utrolig godt! Nå skal lørdagskvelden nytes på terassen til Nina, iskald drikke og hygge med bestejenta står på planen. Vel fortjent etter en hektisk - men fantastisk fin dag :-)

I MORGEN SMELLER DET

Som vi gleder oss til i morgen! Vi holder enda på å rigge til i butikken vår, og alt jeg kan si er at årets klessalg kommer til å toppe ALT. Jeg blir nesten litt småflau, for jeg kan ikke forstå at det går ann å ha så utrolig mye klær, sko, vesker og ting. Haha! Men nå skal altså dere få gleden av å kjøpe alt dette fine til en superbillig penge, prisene begynner fra 50 kroner og oppover. Jeg selger nesten ingenting over 200 kroner, det som går over det er dyre merkevarer som vesker og klokker. Størrelsene på klær er fra XS til L, og skostørrelser er fra 36 til 40. Noe for alle! Det er så utrolig mye fint her, så det er bare å GLEDE seg :-)

STED: Kirkegata 10 i Kristiansand. DØRENE ÅPNER: 12.00. BETALING: Cash only (vipps om krise..).

Vi har fylt opp 20 flotte goodiebags, som blir gitt ut til de første som handler av oss. Årets goodiebag er helt fantastisk (verdi på over 1000,-..) , og inneholder blant annet to typer selvbruning, proteinbarer, atkins-barer, energidrikke, herlige vareprøver på shampoo og balsam, superfine toalettmapper og masse annet gøy. Denne vet jeg dere vil like! Gleder oss MASSE til å se dere alle, og husk - det er lurt å være tidlig ute. Vi åpner dørene 12.00

KLAR FOR TIDENES HELG

Jaaa, endelig er fredagen her! Denne helgen smeller det, og jeg gleder meg helt vilt mye! Fredagen skal brukes sammen med Maren, Nina og Marthe - vi skal forvandle SalongXtend til tidenes klesbutikk. Om du kommer i morgen, så må du bare glede deg! Jeg selger alt i fra billige klær, til designerklær - Givenchy vesker, Céline og Jimmy Choo solbriller og masse klokker fra merker som Michael Kors, Daniel Wellington og Olivia Burton. Alt i garderoben min skal bort, and it's going to be epic! I går fikk jeg alle gavene til goodiebagsene deres også, bilder kommer senere - men jeg kan si at verdien blir på rett over tusen kroner. Høres ikke det gøy ut? Yeeees! Gleder meg utrolig mye til det braker løs i morgen altså :-)

Dette er også siste helgen jeg bor hjemme, og jeg må si det er ganske rart å føle på. Tenk, til onsdag har jeg plutselig egen leilighet igjen og 104 kvm jeg kan løpe rundt på? Haha, det føles helt surrealistisk! Jeg var ute for å bestille meg seng i går, men hvorfor har ingen fortalt meg at leveringstiden her er på 4-6 uker? Ble ikke akkurat mindre overgitt når jeg fikk forslag om å bare sove på ei litta madrass i mellomtiden. Uten sofa og seng i en måned? Det kan jo ikke skje! Haha.. Satser på at jeg klarer å finne meg en annen løsning, men det har jeg ikke tid til å begynne med før helgen er over. Nå er det fult fokus på tømming av garderoben og det kommende klessalget i morgen. Dette blir en SÅ bra helg!
H&M: jeans & topp - SAPATOS: sko - MICHAEL KORS: klokke - CELINE: veske & solbriller

BLÅSKJELL VED HAVET
MOULLE FRITES FOR LUNCH

For en solskinnsdag! I dag ble endelig dagen for årets første utelunsj på Sjøhuset, min absolutte favorittplass på sommeren. Det er så fint der! Restauranten er bygd ut på havet, så uteserveringen er på en slags flåte - så det er helt magisk å nyte et godt måltid der. All maten er god, og i dag bestilte jeg noe av det beste jeg vet - ferske blåskjell dampet med løk, hvitløk, hvitvin og fløte. Mmmm! Geir gikk for masse reker med hjemmebakt loff - og jeg må si det også så godt ut ;-) Det var i hvert fall fristende nok til at jeg ble sittende å stjele reker av han når jeg var ferdig med mitt... Haha!

Nå skal jeg på kino, vi skal se den danske thrilleren Flaskepost fra P :-) Noen av dere som har sett den? Jeg syns at traileren var råspennende, så det lover bra. Gleder meg masse, kino er alltid så gøy!

LAG DIN EGEN IS

annonse

Når jeg så denne freshe sommerpakken med yoghurt lyste til meg i butikken, måtte jeg bare ta den med meg hjem! Jeg har hørt så mange snakke om at de har brukt Yoplait yoghurtene til å lage is med, så jeg tenkte å prøve meg på det samme selv. Og for en suksess det ble! Selv har jeg alltid brukt disse yoghurtene til å ha frokostblandinger i eller bare nyte som et godt mellommåltid - men is var virkelig smart det også. Gøy å prøve noe nytt, og ikke minst lage en sunnere vri til sommeren :-)HOMEMADE SUMMER ICE

Alt du trenger er en pakke Double 0%Limited Edition med sitrussmak, ispinner og strøssel dersom du ønsker det. Da blir jo ispinnene litt mer freshe og spreke når de får litt farge! Stikk ispinnene ned i begeret med yoghurt, og plasser det i fryseren i 3-4 timer. Når det har kjølnet og stivnet helt, er det bare å dra opp yoghurten og nyte den som en skikkelig digg ispinne. Dette var virkelig skikkelig godt, og ikke minst sunt! Yoghurten har som kjent 0% sukker og 0% fett i seg, så her kan man spise så mange is man vil - uten et snev av dårlig samvittighet ;-)


FRUKTYOGHURT SØTET MED STEVIA

Denne pakken med yoghurt er som sagt limitied edition, og du finner den i yoghurthyllen på butikken! Pakken er knallgul og superfresh - jeg syns den er så fin! Den er et resultat av et godt samarbeid mellom Yoplait og Esra Røise, som er en kjent norsk motedesigner. Og vet dere hva? Denne er søtet med stevia, noe som gjør at den får en skikkelig fruktig, naturlig og god smak! Absolutt en ny favoritt hos meg

LUNSJ MED PENGEINNKREVERENWHITE ON WHITE

Var ikke denne toppen ganske fin, dere? Jeg kjøpte den for noen dager siden på H&M, og har altså brukt den feil siden den gang... Det var et stort hull i den som jeg bare lot henge litt rart bak på ryggen, stusset litt over dette - helt til jeg plutselig får en kommentar om at den ene armen skal inn i denne åpningen. Haha! Fin er den uansett, feil vei eller ikke! Her våknet jeg opp til enda en soldag, og det gjør meg virkelig glad! Måtte dette fine været holde seg ut helgen, slik at klessalget blir hyggelig for oss alle. Jeg gleder meg så innmari! Nå skal jeg straks på posten for å hente ut flotte gaver til dere som kommer, før jeg skal en tur på trening og så videre til lunsj med Geir. Vi har vært litt uenige i det siste, jeg har nektet å betale regningene han sender meg fordi jeg syns de er for dyre og han har bedt meg heller betale de alle med et smil. Sånt blir det dårlig stemning av skal jeg love dere, haha! Så da prøver han å gjøre meg fornøyd igjen med å ta meg med på skalldyrlunsj nede ved havet. Helt normalt forhold til regnskapsføreren, sa du? Finnes ikke. Men det er jo derfor jeg som regel har det så gøy med Geir, sånn når han ikke skrur opp prisen ti hakk og plutselig inntar rollen som en sykt irriterende pengeinnkrever.

Ser dere igjen litt senere, da kommer en supersmart måte å lage sin helt egen sommeris på! Klem fra meg :-)

TROPICAL VIBES

Sene kvelder med gode venner.
Latterkramper, grilling og iskald bulmers.
Varme dager i båten, vannski, ring og glede.
Latterkramper, sand mellom tærne og saltvann i håret.
Festival, drinker, god musikk, god stemning, danse natten inn.
Badeturer, sole seg på klippene, jordbær og vannmelon.
Kjøpe friske bær på torvet, hjem å lage god frokost.
Flytte hjemmekontor ut på balkongen, kose seg i sola dagen lang.
Deilige kvelder på fiskebrygga, utendørs konsert og kvalitetstid med de man er glad i.
Blåskjell, krabber, reker, kreps, hummer og scampi. Sjømat er best!
Softis, sandaler, lette kjoler og bare bein.

SOMMEREN 2016 - DU SKAL BLI SÅ BRA!


pics: pintrest

LA OSS GRIPE DAGEN

Endelig er onsdag her, og det betyr bare en ting - nå er det kun syv små dager igjen til flytting. Iiiiih, klyp meg i armen sier jeg bare! Men nå må leilighetstankene legges i bakerste skuff for noen timer, denne dagen kommer til å gå et et bankende kjør. Først ut er et lite morgenmøte, før jeg henter Knollen på skolen og drar for å knipse litt bilder sammen med han. Så skal bilen min leveres til rens og vask, mens jeg skal avgårde på et radiointervju for å snakke om blogging, provokasjon og overskrifter som lyver. Om jeg har mye på hjertet her? OH yes! Hehe.. Etterpå blir det å kjøre hjem for å oppdatere dere nok en gang, før jeg skal videre til byen igjen når kvelden kommer. Så her er det bare å gripe dagen - dette blir en fin en!

Ønsker deg en STRÅLENDE start på onsdagen


REEBOK sko - SHEIN kjole - ABBOT AND MOSLEY klokke - YSL veske

HE WAS HER FAVORITE DRUG

Jeg vil tro mange oss har vært der. Kanskje noen som leser her fortsatt er der. Stuck i et giftig forhold som suger livsgnisten ut av deg. Sakte men sikkert mister du litt og litt av deg selv, og du sitter igjen som en skygge av det du egentlig pleier å være. Du ler ikke like høyt lengre, smilet er blitt noe du bruker for å skjule hvordan du egentlig har det og du lurer på hvordan du egentlig havnet her. Du får ikke sove om nettene, spesielt ikke når det er helg - da er jo han ute på byen med gøtta og du er livredd for at det som har skjedd ørten ganger før skal skje igjen. Følelsen er så vond. Du vil jo bare at han skal komme hjem, men hjem er det siste han vil - du er jo bare sur og kjedelig. En konstant klump i magen, hvite løgner til venner og familie - du vil at alle skal tro du har det fint. Men fint er det lenge siden sist du hadde det - du er fanget i en sirkel du ikke ser en ende på.

Er det noe man ikke skal spøke med, så er det forhold som ikke er bra for deg. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har fått mail fra flere av bloggleserne mine, jenter som er helt desperate etter hva de skal gjøre for å komme seg ut av forholdet de nå føler seg fanget i. De vil så gjerne, men de klarer ikke. For han er som dop. Noe du vet er så forbanna dårlig for deg, men du gjør det likevel. Igjen og igjen. For når det først er bra, så er det så innmari bra. Ikke sant? En rus som ikke kan beskrives. Men så kommer nedturen, og du føler du kan skrike om hjelp til du ikke lengre får puste - men det er ingen som hører deg.

De beste årene i livet er ungdomstiden. Derfor syns jeg det er så ufattelig trist at såpass mange sitter fast i noe som ødelegger gleden av hva de kunne hatt. Har du en kjæreste som er utro, som dytter deg i bakken når du konfronterer han med det og som selvfølgelig skjuler mobilen sin under madrassen når dere sover? En kjæreste du ikke kan stole på og som ikke behandler deg slik du fortjener? Se signalene før du blir blind. Dessverre er dette lettere sagt enn gjort, jeg snakker av erfaring. Så alt for ofte blir man sittende fast i årevis, man mister seg selv totalt i prosessen og til slutt er man en svak liten jente som ikke lengre har respekt fra den man er sammen med. Du spør kanskje vennene dine om råd, i hvert fall de nærmeste som du våger å fortelle en brøkdel av sannheten til - og jeg vil tro svaret du får alltid er det samme. Gjør det slutt, kom deg bort, du fortjener så utrolig mye bedre. Sannheten er at uansett hvor mange ganger du får høre dette, så vet du det så latterlig godt selv. Du er jo tross alt ikke dum. Og kanskje viktigst av alt - innerst inne er du fult klar over at typen du sitter å griner over er et rasshøl uten sidestykke. Men å komme deg bort er aldri noe du vil klare fordi andre ønsker det - du må ville det selv.

Plutselig en dag vil du våkne opp, nå har du fått nok. Du vil føle deg ferdig, og gjør det slutt med tullingen for gang nummer femti. Forskjellen er at denne gangen vil du mene det. Denne gangen vil du ikke se deg tilbake, du vil begynne på veien videre for deg selv og forhåpentligvis aldri sette deg i samme situasjon igjen. Det som ikke dreper deg - gjør deg virkelig stekere. Klisje eller ikke, det er sant. Men du må ville det selv - ingen andre kan gjøre det for deg. Det er ingenting som er mer trist enn å sløse bort gode og viktige år av livet ditt, på et forhold det overhodet ikke er en fremtid i. Jeg har vært der selv for flere år tilbake, og den dag i dag er det fortsatt ingenting jeg angrer mer på. Når jeg ser tilbake på den personen jeg var da, ser jeg en jente jeg ikke lengre kjenner meg igjen i. En jente som bare ville at alt skulle være greit, som gjorde alt i sin makt for at han skulle være fornøyd, som snudde opp ned på livet sitt for denne personen og en jente som ofret sin egen selvrespekt for noe som overhodet ikke var sunt. Kan man spole tilbake tiden? Nei. Men blir det bedre hvis du velger å gå? Ja.

Mitt beste råd til deg som sitter i en slik situasjon, er å se et år frem i tid. Vil du fortsatt sitte hjemme alene i helgene, hylgråte og ringe desperat til en douchebag som aldri svarer på telefonen? Føle deg hjelpesløs, fanget og alltid være bekymret for hva som venter neste dag? Eller vil du være den glade personen du egentlig er, bruke tid med de som faktisk er glad i deg - uten å konstant ha en vond klump i magen som aldri går bort? Det håper jeg du vil, og jeg håper du klarer å ta den avgjørelsen som føles så uendelig vanskelig, men som egentlig burde være lett. For livet kan være så innmari fint hvis du bare velger litt mer riktig! De mørke dagene vil gå forbi, og lyset vil være der igjen. Det handler faktisk bare om å ta fornuftige valg for seg selv, skape din egen lykke og aldri la noen dra deg ned i noe du ikke kommer deg opp fra. For reise deg kan du så absolutt - men du må ville det selv. Og den dagen du velger å nettopp reise deg og snu ryggen til - så skal jeg garantere deg at du har bedre tider i møte. Og husk! Det er aldri for sent å snu, velge annerledes og gjøre hverdagen din til et bedre sted å være

Blir du lei av trynet mitt?

Vi må snakke litt om snapchat, dere! Jeg blir aldri helt enig med meg selv hvordan jeg skal bruke denne supermorsomme tjenesten. En del av meg har lyst å fyre løs med masse filmer, humor og heftige updates fra hverdagen - totalt usensurert. Men så er jeg liksom litt lei for at du skal bli lei av trynet mitt? Altså, la meg gi et eksempel. Kylie Jenner. Jeg orker ikke se storyen hennes lengre, fordi jeg er så lei av eviglange snaps hvor hun lipsynker opp i kameraet i over ti minutter. Sånt har man ikke tid til! Men, så finnes det jo en mellomting, og der er her jeg ønsker å legge meg. Så, da spør jeg deg da! Hva vil du se på snapchatten min? Mer filmer, tull og gøy? Selv syns jeg filmer som har litt mening og er litt morsomme kan være veldig artig :-) Gi meg gjerne en tilbakemelding! Nå overtar jeg snart leiligheten, og da er det ingen tvil om at både blogg, instagram og snapchat skal få seg en real upgrade altså. Det er mye gøy i vente, og jeg gleder gjerne mer om det er noe dere ønsker.

I mellomtiden må du gjerne følge med på snap - Ladyyyka heter jeg der ♥

UKEN SOM GIKK

UKENS GLEDE SEG TIL:

Jeg gleder meg så innmari mye til lørdagens klessalg sammen med bloggjentene! Jeg håper mange av dere tar turen? Jaaaa! Det blir så gøy! Forrige uke gikk med til masse planlegging, og plutselig fant jeg ut at jeg vil ha goodiebags til dere som kommer. Så da var det bare å hive seg rundt, sende mails og skaffe masse fine ting. Og jeg sier bare en ting, gled dere! Disse goodiebagsene skulle jeg gjerne hatt kloa i selv ;-) Haha.. Gleder meg så til å møte dere alle!

UKENS UTFORDRING:

Alt som skulle bestilles og gjøres klart til leiligheten ble litt av en utfordring for meg. Spesielt disse spisestuestolene da, jeg har ikke tall på hvor mange runder jeg har gått med meg selv for å bestemme meg. Det hjalp heller ikke på avgjørelsen når jeg fikk 163 velmente tilbakemeldinger av dere på hvilken jeg burde velge, da ble jeg jo bare eeeenda mer forvirret og ble smålgal av alt. Haha, for et styr! Jeg klarte å bestemme meg til slutt, og bestile åtte stoler i hvitt med eikebein. Så da krysser jeg virkelig fingrene for at det passer fra til resten av leiligheten! Hvis ikke er planen å spraye beina på stolene svarte. Endelig fikk jeg i hvert fall bestilt! Tenk at det i dag bare er 9 dager til jeg overtar? Iiiih, jeg gleder meg så at det kiler i magen av bare tanken!UKENS FILM:

Det er en evighet siden sist jeg så The Notebook, og her en kveld fikk jeg ikke sove - så jeg snuret like greit film. Og hallo - den er jo så utrolig skjønn at man blir jo helt rørt! Gammel slager man aldri kan gå lei :-)

UKENS TRENING:

Forrige uke ble det null trening på denne frøkna. Og jeg gremmes av tanken! Har vært så slapp av allergien min at det eneste jeg har orket er å gjøre det jeg må - altså ting som jobb og være med venner når jeg har vært i god nok form. Liker virkelig ikke meg selv når det blir såpass mye tid i sofaen eller under dyna, men det er jo heller ikke som at jeg velger det selv. Satser på at pollen kan roe seg litt nå, altså! Hehe.. Fikk heldigvis starten dagen med en økt i dag, og det var godt for meg det!

UKENS BESTE BILDE:UKENS MEST SPILTE LÅT:

Charlie Puth - One Call Away.

UKENS HISSIGPROPP:

Meg og mine raserianfall, jeg må bare le. Samtidig som jeg får sykt dårlig samvittighet og blir helt oppgitt over meg selv etterpå.. Haha! Uansett, Øyvind hadde bursdag forrige uke, og jeg ga han en slik trådløs høytaler i bursdagsgave - som han ble superglad for. Men plutselig ble det nok høy musikk for denne frøkna! Jeg lå i senga mi og så på serie, mens Øyvind hopper rundt i stua og danser med høytaleren, og jeg skriker flere ganger at han må slutte å spille så forbanna høyt. Men neeeida, da gir han seg i hvert fall ikke - og kjører på enda mer. Så da klikker jeg, selvfølgelig!

Meg: *løper ut i stua* Når skrur du ned den forbanna musikken!
Øyvind: Jeg koser meg jo bare med bursdagsgaven du ga meg?
Meg: Det er ikke din lengre, den er min! Jeg tar den tilbake, angrer på at jeg ga deg den!!
Øyvind: Du kan ikke gå rundt å ta tilbake bursdagsgavene du gir til folk, Kristina!

Stakkars Øyvind gikk bare ut å begynte med å male huset, mens jeg løp hissig tilbake på rommet og smalt døra igjen... Haha, er det muuuulig! Tror det blir godt for alle at jeg snart flytter ut altså, mine foreldre sier de skal flagge neste onsdag. Ikke fordi det er flaggdag - men fordi jeg endelig er ute av hus. Ler meg ihjeeel! Fort å bli litt hissig når man bor så tett på hverandre altså, men heldigvis blir vi venner igjen ganske fort. Helt til jeg får et nytt raserianfall, da! Haha..

Perfekt Søndag

A SUNDAY WELL SPENT

Noen bilder fra søndagen min, som virkelig var en herlig dag! Først kvalitetstid hjemme hos Nina, hvor vi ringte vår kjære Tone og fikk maset hull i hodene på hverandre alle tre over speakeren... Haha! Viktig å holde kontakten og fortelle hverandre alt som skjer siden go'jenta vår plutselig bor så alt for langt borte fra oss. Senere tok jeg turen til Hilde, hvor vi bestilte sushi, koste oss med masse digg og sløvet i sofaen hele kvelden. Regnet pøste ned her i Kristiansand i går, så da var det godt å bare slappe av inne :-) Nå skal jeg derimot prøve å komme meg en tur på trening, jeg er så glad for uværet som har vært de to siste dagene, da det hjelper veldig på pollenallergien. Så dagens gode form skal virkelig utnyttes! Gleder meg til å bruke kroppen igjen, nå er det langt over en uke siden sist... Kremt! Ha en SUPER start på mandagen, så sees vi igjen om ikke lenge

Klippet meg selv, da


Lindex: genser - Gina Tricot: jeans
Abbot And Mosley: klokke - Sko: Converse
Céline: veske

Happy søndag, mine fine lesere! Hvordan har dere det? Her smiler livet! Og så må jeg nesten bare beklage med en gang for håret mitt på disse bildene, jeg har klippet meg selv. Med kjøkkensaksa. Over søppelbøtta. Uten å se i speilet. Ikke så nøye på det, si! Så da ble jo resultatet deretter... Haha! Jeg ble plutselig drita lei av mitt eviglange hår, så jeg klippet likegodt halve lengden av. Resultatet ble jo deretter, så jeg må nesten vurdere å bestille meg nytt hår og muligens komme meg en tur til frisøren i løpet av neste uke. Skal derimot innrømme at jeg faktisk liker å ha det litt kortere!

Denne søndagen har jeg kost meg på besøk hos min kjære Nina, og nå skal jeg straks avgårde til neste bestis. Kosekveld hos Hilde står på planen, vi skal bestille sushi og slappe av resten av kvelden

Mine favoritt toppinger

annonse

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker Yoplait sine yoghurter, med deilige toppinger over! I dag tenkte jeg å dele nettopp mine personlige favoritt toppinger med dere, det er jo så innmari mye man kan velge i! Frukt, bær, músli, sjokolade, proteinbarer og hva enn du kan tenke deg. Nå som det er vår og snart sommer, er det enda bedre å kose seg med nettopp dette. Både frukt og bær på denne tiden er jo helt fantastisk godt, og snart kommer det endelig norske jordbær også. Det gledes!MY FAVORITE YOGHURT TOPPINGS

Jordbær, druer og hakket 70% sjokolade
Hjemmelaget músli med most banan
Jordbær og et godt dryss sukrin
Bjørnebær, druer, jordbær og músli
Vannmelon med ferskpresset sitrondråper
Oppkutta proteinbar med karamell, hjemmelaget músli og bær


YOPLAIT DOUBLE 0% - MY FAVE YOGHURT

Hvor digg så ikke dette ut? Tidligere denne uken rigget jeg til med digg brunch i sola, og serverte alt dere ser på bildene. Som vi koste oss! Jeg liker veldig godt å gjøre det på denne måten, da kan de jeg har på besøk forsyne seg med det de liker aller best - og velge masse forskjellig. Sosial og sunn måte å spise et godt måltid på! Har du noen tips til gode yoghurt-toppings? :-)

HELP A GIRL OUT

Jeg må starte denne lørdagen med å be dere om litt hjelp. Disse spisestuestolene ass, de holder meg seriøst våken om nettene! Jeg klarer bare ikke bestemme meg. Spisestuen min er som dere vet fra Bolia, med svarte bein og hvit bordplate. Jeg skal totalt ha åtte stoler stående rundt den, og har allerede bestemt meg for at jeg skal ha HAY sin modell som heter About A Chair. Den er så fiiin! Uansett, til poenget. Jeg har hele veien tenkt at jeg må ha svarte bein på stolene, slik at de står i stil til bordet de skal stå rundt og stuebordet mitt som er i marmor med svarte bein. Men, så er jo disse hvite med trebein også himla fine!affiliatelinks
About A Chair BLACK // About A Chair WHITE

Jeg er så i tvil om hvilken av fargene jeg vil ha, men må ta en avgjørelse i løpet av dagen - slik at stolene er kommet til jeg overtar. Jeg vet jo egentlig at de svarte vil passe best inn med tanke på resten av møblene, men så er jeg litt redd for at det skal bli for "hardt" i stilen - samtidig som jeg er skeptisk for at eikebeinene på de hvite vil bli feil med tanke på at spisestuen har nettopp svarte bein. Men så har jo både kjøkkenet mitt eikeplate og gulvet er i samme farge, så det kan jo bli superfint likevel tenker jeg :-) Haha, for et tankekaos - det er jammen ikke lett å skulle ta alle disse valgene! Så, hva syns du?

120 kilo for tung

Hei fredag og helg! I kveld blir det stille og rolig her hos meg, jeg skal være barnevakt for mine to fettere og de har nettopp inntatt huset med storm. Her snakker vi energi på høyt nivå, hehe! Minstemann hadde med seg en av disse skywalkerne til å stå på, sånn livsfarlig greie med to hjul vet dere, som man kjører rundt på? Vel, den tåler tydeligvis bare 120 kilo - så Vetle mente jeg ikke kunne stå på den. Vel, Vetle får ikke snop i kveld - for å si det sånn. Og etter denne kommentaren burde vel strengt tatt jeg også holde pølsefingrene mine unna snopeskåla...... Haha!

LET THE WEEKEND BEGIN

Denne fredagen skal jeg altså bare kose meg i sofakroken sammen med gullgutta! Hjemmebakte pizzaboller står på menyen, og så skal vi snurre film ;-) I kveld kommer det jo ny episode av SKAM også, så spørs om jeg ikke må få snikt til meg litt alenetid i en liten halvtime. Trenger virkelig å finne ut av hva som skjer med Noora og William, disse greiene her begynner smått å gå til hodet på meg - så jeg håper jeg kan få litt fred etter kveldens episode. Haha! Ellers har dagen min bare gått til jobb, og en tur i skogen sammen med Milo for å få litt frisk luft. Hva står på planen din i kveld? Ha en kjempefin start på helgen

TV-SERIEN DU VIL SE I HELGEN

I går begynte jeg på ny serie sammen med Nina, og det første jeg sa etter to episoder var "leserne kommer til å tro jeg er gal i hue hvis jeg tipser om denne!". Jeg hadde egentlig tenkt å la være, men jeg klarer ikke dy meg likevel - så da kjører jeg på! Haha.. Etter jeg ble ferdig med Revenge, har jeg vært på jakt etter en serie med litt kortere episoder og en serie som ikke er såpass tung å følge med på. Så dukket denne galskapen opp, og jeg er allerede hektet. Absolutt en serie du må se i helgen! Jeg snakker om The Girlfriend Experience - serien der man bytter sex mot raske penger.

The Girlfriend Experience handler om den flinke og piltoppfyllende jusstudenten Christine, som har jobbet knallhardt for å få praktikantplass hos et av de største firmaene i Chicago. Studievenninnen hennes introduserer plutselig Christine for en ny verden - nemlig sugardaddy livet, hvor pengene regner, bilene er raske, husene er som slott og forpliktelsene er få. Her treffer hun tilfeldige menn, tjener raske penger ved sex og livet hennes blir raskt snudd på hodet. Styrtrike menn kjøper hele pakken og får kjærestebehandling av den søte jenta, og Christine oppdager fort at penger og luksustilværelsen slett ikke er så verst. I hvert fall ikke til å begynne med.. Men hvordan skal det gå med jobben som pliktoppfyllende og flink student - i tillegg til å være intern i et prestisjefylt firma, kombinert med en jobb i luksusprostitusjonsmiljøet?

Denne serien er altså bra! Selv om jeg dør litt inni meg at det jeg faktisk sitter å se på, haha! Den kan sikkert streames mange plasser, vi ser den på TV2 Sumo, og der finner du hele den første sesongen :-)

NIVEA BARBEINT

annonse

Sommer og sol, tid for bare bein! Hva er vel finere enn glatte legger, som blir silkemyke og får en ekstra fin glød av en god lotion? Selv smører jeg meg med bodylotion hver eneste gang jeg har dusjet, dette er en rutine jeg har hatt i alle år og jeg er helt avhengig. Huden blir jo så myk og god!

MYKE OG BARE BEIN - KLAR FOR SOMMER

Har dere testet NIVEA sin Smooth Caring Body Lotion? Den er spesielt tilpasset tørr og nordisk hud, og lukter skikkelig digg shea butter! Ingen tvil om at benene blir myke og glatte av denne herlige saken :-) Akkurat nå har NIVEA en gøy sommerkonkurranse gående på instagram, hvor du kan blir med i trekningen av et reisegavekort til en verdi av 8000 kroner. Det du gjør for å bli med i trekningen, er å ta et bilde av leggene dine, fortelle hvor du er på vei og bruke taggen # NIVEAbarbeint! Dersom du har lyst på en deilig sommerferie - er dette absolutt en konkurranse jeg syns du skal prøve deg på!KONKURRANSE

Har du lyst å vinne en stor pakke med alt fra solspray til dagkrem og bodylotion fra NIVEA? Nå vil jeg dele ut to goodiebags til en verdi av 519,- til dere lesere, spekket med digge fuktighetsprodukter. Alt du må gjøre for å vinne, er å legge igjen en kommentar på dette innlegget - husk også mailadresse slik at jeg kan kontakte deg om du er en av de heldige vinnerne. Lykke til!

TETT I PAPPEN

YESTERDAYS LOOK

God morgen, mine fine Jeg sov jammen meg helt til ni i dag, og kunne sikkert sovet tre timer til. Men en plass får grensa gå, hehe! Jeg blir helt gal av pollenallergien min om dagen, jeg får ikke trent fordi jeg er så tett og når kvelden kommer får jeg ikke sove - selv om jeg egentlig er dødstrøtt. Om jeg hadde hatt muligheten til det, ville jeg lett tilbringt all tiden i sofaen akkurat nå. Føles som en sterk forkjølelse som liksom aldri går bort! Lurer på når det skal gi seg? Før jeg dro til Gran Canaria fikk jeg jo som dere vet kortisonsprøyte, og den funket veldig fint på meg. Men etter cirka fem uker gikk virkningen bort, og nå er jeg tilbake til å være minst like dårlig. Så jeg er i vurdering om jeg skal dra til legen og sette ny i dag, selv om jeg har lite lyst å gå på kortison. Er det noen av dere med pollen som har tips til meg, om hva jeg burde gjøre? Jeg går på både øyedråper, nesespray og tabeletter. Men det fungerer ikke nok på meg dette året ser det ut til..

Ellers er jeg glad og fornøyd, altså :-) Nå skal jeg ha noen timer med hjemmekontor, få betalt regninger og se over regnskapet mitt så langt i år. Etterpå vil jeg en tur til byen, for å se om jeg kan finne nytt frokost- og middagsservise til leiligheten. Sees igjen litt senere, håper du får en alle tiders dagH&M: jakke - Sapatos: sko
Lene Orvik Collection: bukse - Daniel Wellington: klokke

MIN NYE SPISESTUE

MY NEW DININGTABLE

Når jeg så dette fine spisestuebordet på Bolia, var det ingen tvil om at det var akkurat det jeg måtte ha! Bordet er rett i underkant av tre meter, og så utrolig fint. Det er samme modell som på bildet jeg skal ha, bare mitt skal ha sorte bein og med en ekstra plate i midten for å få enda mer lengde. Jeg er så fornøyd! Nå gjenstår bare de åtte stolene jeg skal ha rundt, de må bestilles i kveld - men jeg sliter selvfølgelig med å bestemme meg. Valget står mellom to modeller, men nå må jeg få fingeren ut og ta en avgjørelse. I dag er det 14 dager til overtakelse - så tiden flyr mildt sagt avgårde!

17.maiGRATULERER MED GÅRSDAGEN, DERE!

I går var det full hipp hipp hurra for det fine landet vårt! Norge er et praktfullt land, og jeg er så glad det nettopp er her jeg bor. 17.mai er alltid en spesiell dag, hvor man hygger seg med de man er glad i, spiser is, god mat og flagger masse. For meg har aldri denne dagen handlet om festing og alkohol, selv om jeg ser at det ekstremt mange gjør. Kanskje spesielt i Oslo? Haha, for en fest! Jeg pleier alltid å være sammen med familien på dagen, se togene som går, spise god mat på ettermiddagen og selvfølgelig masse kaker. I går var vi samlet hos min onkel, og som vi koste oss!
Altså, se denne pavlovaen da? Det er uten tvil den beste jeg har spist i hele mitt liv! Sola strålte i hele går, og alt var bare veldig fint :-) Jeg lot faktisk kamera ligge for en gangs skyld, deilig å ta seg litt fri og oppleve 17.mai ordentlig - sånn utenom å se den gjennom kameralinsa. Haha! Jeg hadde egentlig planer om å bruke Mommo sin bunad dette året, som jeg også brukte i konfirmasjonen min, men jeg får seriøst ikke lukket belte på den. Så da ble det kjole i år også, noe som egentlig er litt småkjipt - bunad er virkelig noe av det fineste jeg vet om! Hvordan feiret du 17.mai? Jeg håper du hadde en alle tiders nasjonaldag

FLETTET OG KLAR

BRAIDED AND READY FOR TOMORROW

Da var jeg klar for morgendagen, med verdens fineste flette! Jeg vet ikke med dere, men når frisøren min har stengt - er hun kul nok til å la meg komme hjem til seg for å få fikset håret. I kjent stil kom jeg selvfølgelig 15 minutter for tidlig, men fikk sneket meg inn i huset og kost meg i sofaen alene før Marianne faktisk kom. Haha! Er så takknemlig for at hun ville fikse meg altså, føler meg alltid så fin når jeg har denne flotte fletten :-) Hva gjør dere i kveld, godtfolk? Jeg vil tro mange av dere er ute å fester natten inn, og jeg håper du koser deg masse! Selv har jeg alltid holdt meg i ro kvelden før 17.mai, og har planer om å gjøre det samme dette året også. Om jeg hadde gjort noe annet, ville jeg garantert blitt så dårlig at jeg aldri hadde kommet meg til noe som helst i morgen... Haha! Så her blir det kveldsmat og film, før jeg kryper til sengs om ikke så alt for lenge

BRIESALAT MED JORDBÆRMARMELADE

Lyst å lage noe ekstra godt som tilbehør til grillmaten i morgen? Eller bytte ut den vanlige salaten med noe mer spenstig? Denne briesalaten med jordbær, marmelade og olivenristede hasselnøtter er supergod. Og best av alt - den er enkel å lage!DU TRENGER:

Brie  Crispy Salat Hasselnøtter Jordbær Olivenolje  Havsalt  Stemorsblomster

SLIK GJØR DU:

Start med å kutte opp salaten, og dander det fint på et fat. Skjær fint opp brien i hele stykker, og legg over salatbladene. Start med å lage jordæbærmarmelade! Ta friske jordbær som du moser med stevia og litt ferskpresset lime, rør rundt og ha over brien. Strø over hele jordbær, før du begynner på hasselnøttene. Rist disse i en stekepanne med havsalt og litt olivenolje til de blir mørke, før du avkjøler og strør fint over salaten. Server og nyt!håper det smaker ♥

UKEN SOM GIKK

UKENS HUMØR:

Glad og fornøyd! Det har vært sommer og sol nesten hele uka her på sørlandet, og det gjør virkelig noe med humøret. Jeg teller ned dagene til overtakelse av leilighet, og har faktisk kjørt forbi den nesten hver dag den siste tiden - bare for å se til den liksom. Haha! Hva da stalker? Tror aldri jeg har sett såpass frem til noe i hele mitt liv altså. Min eneste lille bekymring er at jeg må bo der i mellom to til fire uker før jeg får møbler, men det burde jeg klare! Skal lett kose meg med å sitte på gulvet der jeg, hehe.UKENS IRRITASJON:

Pollenallergien min! Jeg blir gaaaaal. Funfact: Akkurat nå, mens jeg skriver dette innlegget, kommer min far løpende ut i stua og spør om det er en hest her. Jeg ler meg ihjel! Nei, ingen hest - bare jeg som sitter å lager syke lyder fordi jeg snart blir kvalt. Heheh! Håper det snart kan gi seg altså, det ødelegger så innmari for energien, så ting som trening kan jeg jo bare glemme. Det er jo grisetungt å bare gå opp en trapp liksom! Nei, pollen er noe dritt. Men igjen, så er det langt i fra den verste tingen man kan være plaget av, så egentlig skal jeg ikke klage :-)

UKENS SANG:

Desiigner - Panda og Astrid S - Hurts So Good.

UKENS CRAVINGS:

Jordbær, banan, druer og alle slags bær - med digg topping over. Mmmm! Endelig begynner jordbærene i butikken å bli gode, så jeg spiser så sykt mye av det. Men det er selvfølgelig ingenting som kan måle seg med de norske! Når kommer de, da?
UKENS FILM:

Jeg så The Boy Next Door her om dagen, og den var faktisk ganske bra. Anbefales hvis du vil ha en litt thrilleraktig film å se på! Jennifer Lopez er i hovedrollen, og steeeeike - den dama er heit!

UKENS TRENING:

Blitt fire økter denne uken, en dag med kondisjon og tre dager med styrke. Merker jeg mangler litt motivasjon for tiden, trenger å komme meg tilbake på byen og til mitt gamle treningssenter. Savner det så utrolig mye! I tillegg ødelegger som sagt pollen veldig, men styrketreningen går ganske greit - det blir jeg liksom ikke så sliten av som jeg gjør med jogging. Fire økter er uansett ganske bra, så sier meg fornøyd jeg :-)

UKENS KVALITETSTID:

Har vært masse kvalitetstid med fine folk denne uken, vanskelig å velge ut noe spesifikt! Det var innmari koselig å ut å spise sammen med Mommo og Knollen her om dagen, koste oss i solsteiken med burger og kald drikke. Er så viktig å ta vare på besteforeldre altså, kan ikke få sagt det nok! Ellers så har jeg kost meg med Maren, den ene kvelden kjøpte vi med oss sushi og satt ute å spiste på stranden til klokken ti på kvelden. Skikkelig deilig sommerkveld! Og i går kveld, tok jeg turen ned til min onkel, tante og fettere, spiste Ben & Jerrys is med ungene og koste oss masse. Nei, forrige uke var veldig fin - spekket av masse tid med familie og venner. Akkurat slik jeg liker at det er!

sunday essentials

produktplasseringMY PLANS FOR TODAY

Så fort jeg har oppdatert dere, skal jeg komme meg på trening! I går følte jeg seriøst jeg skulle bli kvalt av min egen hals og pust, pollen slo helt ut på meg og det eneste jeg orket var å sove. Men i dag føler jeg meg heldigvis bedre! Puster enda litt dårlig, så det blir ingen kondisjon - men en grei styrkeøkt skal jeg alltids klare å få til.

Bilen må vaskes! Snart er det jo 17 mai, og da er det klart den må skinne. Så innvendig og utvendig vask står på planen! Og angående 17.mai - i går kom kjolen min i posten, og den satt som et skudd! Ble ingen bunad på meg i år heller, men denne kjolen er så fin at jeg tror det skal gå fint. Gleder meg til å vise dere!

Grilling med familien, Mommo skal lage hjemmelaget potetsalat og vi skal kose oss i sola. Mmm! Blitt litt kaldt her nå, men jeg håper vi kan spise utendørs likevel. Hvordan er været hos dere? Sommeren har forsvunnet litt her, men solen stråler likevel - så da er det liksom greit likevel.

I kveld tenkte jeg å få bestilt ting som spisestuestoler og lamper til leiligheten. Noe jeg egentlig skulle gjort for lengst, men jeg bare finner aldri tiden til det. Litt i tvil om hva slags stoler jeg vil ha, det står mellom to forskjellige modeller - men om jeg i det hele tatt vil ha noe å sitte på når jeg overtar, må jeg få fingeren ut og bare bestille.. Hehe!

Slappe av, sole meg, jobbe litt og spise masse jordbær!

jeg blogger best når jeg er lykkelig

Jeg ville bare titte innom for å si at jeg håper du har en fin lørdag ♥ Jeg setter enormt stor pris på alle dere som leser bloggen, og føler den siste tiden har vært en fryd for meg å skrive for dere. Her om dagen fikk jeg kommentar på at jeg blogger definitivt best når jeg er lykkelig - og jeg kan ikke si meg annet enn enig. Livet smiler virkelig om dagen, og det er ikke en eneste ting jeg ville ønsket annerledes. Nå er det 17 dager til overtakelse av leiligheten, og jeg gleder meg så uendelig mye til å ta dere med på denne reisen også. Hvor mye har dere ikke vært med på de siste årene syv årene i livet mitt, egentlig? Ganske sykt å tenke på! Men når man har en herlig lesergjeng som dere, blir det veldig lett å dele. Stor klem fra meg!gina tricot: bukse - h&m: topp
lindex: jakke - sapatos: sko
givenchy: veske

KOSEKVELD, SKAM OG SUSHI


COSY NIGHT IN ..

Etter at jeg fant ut at logoen til bloggen min på enkelte iPhoner har byttet seg ut med SKAM logoen, har jeg funnet ut at jeg egentlig må slutte å blogge om denne serien. Er det mulig liksom? Snakk om å være overivrig stalker! Haha.. Men jeg må nesten nevne det igjen, for i går kom det ny episode! Og siden det var tid for kosekveld med Maren, så vi den selvfølgelig sammen :-) La meg bare si det ble høy stemning i stua, bestis gråt seg halvt ihjel, jeg satt å skreik og Milo endte opp livredd i sofahjørnet over oppførselen vår. Haha, jeg ler! I går var med andre ord en super fredagskveld, med joggedress, håret i tutt og total avslapping på sofaen. Har du hatt en fin start på helgen? ♥

DEN STORE KRISTIANSAND-GUIDEN

Velkommen til byen min - verdens fineste Kristiansand! Det har lenge blitt etterspurt et innlegg med en liten guide om nettopp Kristiansand, så da tenkte jeg å skrive i vei for dere :-) Skal du hit i sommer, og lurer på hvor du bør spise, hva som må sees og hva du kan finne på her? Da håper jeg dette innlegget vil falle i smak!MAT OG VIN

BIFF: Om du har lyst på en en god biff, har jeg to steder jeg vil anbefale deg å ta turen til. Den første er Slakter Sørensen, en nyåpnet og utrolig fin restaurant. Denne ligger midt i sentrum, nærmere sagt Rådhusgata 12. Her vil jeg si de serverer byens beste biff, tilbehøret er også helt fantastisk og om været er fint - så er uteserveringen en superfin plass å sitte mens man spiser. Om du skulle ønske noe annet, er det selvfølgelig også andre valgmuligheter på menyen her. En annen fin restaurant som serverer saftig biff i Kristiansand, er Big Horn Steak House - som også ligger veldig sentralt til i Vestre Strandgate 12.

INDISK: Vil du ha indisk middag mens du er i Kristiansand, er det virkelig ingen tvil om hvor du må dra. Mother India - som ligger sentralt til i sentrum på adressen Markensgate 6. Det er en sann opplevelse å være i denne restauranten, så fort du setter foten inn døra - føler du faktisk at du er i India. Lokalet er helt utrolig fint og spesielt, maten er supergod og familien som driver stedet er utrolig søte. Her får du ordentlig gode råvarer, spennende krydderblandinger og fantastisk god indisk mat.

SUSHI: Det er tre steder i Kristiansand du kan få sushi, men dersom du vil nye måltidet på et superfresht og coolt sted - er det til Food Asylum du må ta turen. Her finner du byens beste sushi! Food Asylum holder til i Markendsgate 9, nedre del av sentrum. Er du en skikkelig sushielsker, vil jeg garantere deg at dette stedet vil falle i smak. Men om du ikke ønsker å spise på restaurant og heller vil ha takeaway med deg i parken - så leverer HT Sushi i Kirkegata 8 også veldig bra mat.

ALT MULIG: Er du i tvil om du har lyst på biff, pizza, salat, pasta, skalldyr eller kanskje en juicy dessert? Da er det Herlig Land (Markensgate 10), Hos Naboen (Markensgate 19a) eller Bønder i Byen (Rådhusgata 16) du bør legge turen til. Her finner du menyer som tilbyr deg hva enn du måtte ønske! Og du? Hvis du vil unne deg en dessert som er himmelsk god, bestill Oh My God på Herlig Land. Navnet sier sitt, hehe! Alle disse tre restaurantene er supre steder å legge turen til for både lunsj, snacks, dessert, middag og vin.

TAPAS: Ønsker du å dele en god flaske vin og spise et flott måltid tapas? Da må du besøke Le Monde Tapas, som ligger midt i Kristiansand Sentrum, rettere sagt Markensgate 15. Menyen bugner over av deilige småretter!

SKALLDYR: Ingenting er som et godt måltid med skalldyr når du først er i sommerbyen! Det må liksom gjøres :-) Skal du spise dette, ta turen til Sjøhuset (Østre Strandgate 12a) - som ligger helt nede ved havet i Kristiansand. Noen få minutter å spasere fra sentrum, ikke langt i det hele tatt! Her finner du alt av skalldyr og annen mat, og det er alltid like godt det som blir servert! Sjøhuset har uten tvil den fineste uteserveringen i byen på sommeren, fine båter og blått hav så langt øyet kan se. Ellers er Fiskebrygga også en super plass å dra dersom du vil ha skalldyr. Her er det en haug av restauranter du kan velge mellom nede ved sjøen, og selv syns jeg alle er like bra. Ingenting på fine Fiskebrygga kan slå feil :-)HOTELL, ATTRAKSJONER, SHOPPING OG TUROMRÅDER

HOTELL: Når det kommer til hotell i Kristiansand, er mulighetene ganske mange :-) Selv har jeg to favoritter! Clarion Ernst Hotell, som ligger sentralt til midt i sentrum, et steinkast unna byliv, shopping og restauranter. Frokostbuffeten her er magisk god, rommene på hotellet er fine og hotellet er virkelig til å anbefale! Ellers så er Scandic Kristiansand Bystranda også utrolig flott! Her bor du midt på den populære bystranda, med badeland som ligger vegg i vegg. Fem minutters gangavstand til sentrum. Dette hotellet er ganske nytt, superfresht, har utsøkt frokostmeny og er absolutt et fint sted å bo på.

SHOPPING: Skal du shoppe i Kristiansand-sentrum, er Markensgaten den store shoppinggaten vi har her. Her finner du to kjøpesentere også, Sandens Kjøpesenter og Slottet Kjøpesenter. I Markensgate vil du finne alt du ønsker deg av butikker, alt fra klær, til mat, til interiør og til design. Dersom du vil på et gigantisk stort shoppingssenter, så kan du også ta turen til Sørlandssenteret, som ligger cirka 10 - 15 minutter kjøreavstand fra sentrum.

DYREPARKEN: Vil du ha litt moro og spenning, og kanskje er her med barn også? Da bør dere ta turen til Kristiansand Dyrepark. Like gøy for både store og små! Her finner du fine og eksotiske dyr, gårdsliv, Hakkebakkeskogen, morsomme karuseller, selveste Kaptein Sabeltann og et superflott badeland. Og du? Hvis du vil bruke en av kveldene her til noe litt annerledes, bestill billetter og dra på Kaptein Sabeltann sitt show i dyreparken. Like gøy hver eneste gang!

TUROMRÅDER: Vil du starte dagen med en joggetur i fin natur, eller pakke med deg deilig mat til picnik med noen du er glad i? Da må du besøke Odderøya eller Baneheia. Begge stedene ligger cirka 10 minutters gåavstand fra Kristiansand sentrum. På Odderøya er det helt spektakulert fint, med svabærg, sjø, fyrtårn og en utrolig flott natur. Her selges det også vaffler og iskrem i en kiosk som ligger midt i turløypa, superkoselig! Baneheia er også utrolig fint, med deilige steder du kan bade, ta en joggetur i lysløypene eller fine fjell du kan sole deg på.

KINO: Dersom du har lyst å ha en skikkelig kosekveld på kino, har byen selvfølgelig også det. Kristiansand Kino ligger i Vestre Strandgate 9, rett ved sentrum. Her finner du et stort utvalg filmer, stor godterikiosk og farlig god popcorn ;-)

TEATER OG KONSERT: Kilden Teater og Konserthus er et helt fantastisk flott bygg, som du absolutt burde se hvis du er i byen. Det ligger rett utenfor sentrum, nede ved Odderøya :-) Her kan du dra på konsert, opera og teater hvis du ønsker det.

FISKEBRYGGA: Er det en ting som må sees når du er i Kristiansand, så er det uten tvil Fiskebrygga! Her kan du sitte på bryggekanten og nyte en deilig softis, spise reker fra fiskeutsalgen eller kose deg med middag/lunch på de mange restaurantene du finner her. Fiskebrygga er SÅ utrolig fint! Nå i sommer er det også konsert her hver eneste tirsdag, så dersom dette skulle passe inn - burde du absolutt ta turen. Da er det fyll brygge med masse båter, maks god stemning og sang hele kvelden!


VELKOMMEN SKAL DU VÆRE TIL SOMMERBYEN!
Lurer du på noe mer, er du hjertelig velkommen til å spørre

BYENS BESTE BURGER

DINNER WITH MY CUTIEPIE

I går hadde jeg og min lillebror en superkoselig datenight med Mommo ♥ Så koselig altså! Jeg må bare gi en liten shoutout til restauranten vi spiste på, jeg kan ikke tro at jeg aldri har vært der før! Café Generalen ligger i Ravnedalen her i Kristiansand, og etter rykter fra en haug av folk at de serverer byens beste burger her - bestemte jeg meg for å booke bord der for en skikkelig helaften. Og wow - det er seriøst den beste burgeren jeg har spist! Ever! Og jeg er tidenes burgerentusiast, hehe. Så glad vi tok turen dit, altså! Superfin restaurant, som har en utrolig koselig utsikt og fantastisk skjønne ansatte. Absolutt et sted du burde besøke hvis du bor i Kristiansand eller skal hit i løpet av sommeren :-)Nå skal jeg komme meg til byen igjen for fiksning av negler og litt møter, sant at jeg i dag tenkte å starte på den store Kristiansands-guiden dere har etterspurt så lenge. Så nå står masse bildeknipsing og skriving på planen! Om jeg rekker å få den ferdig, kommer den i løpet av helgen :-) Ønsker deg en super start på fredagen!

Kristina Tester: ØKOLOGISK SMINKE

annonse

Den siste tiden har jeg testet økologisk sminke, veganske og dyrevennlige produkter! Slikt gjør meg veldig glad, og jeg er superhappy med at Makestyle tilbydde meg jobben med å teste dette ut :-) Produktene er som sagt økologiske, veganske og selvfølgelig 100% av naturlig opprinnelse. Ingen skremmende stoffer, og ingen dyr som har lidd for at vi skal se fine ut. Er det ikke slik det skal være? Jo! Jeg har testet økologisk sminke før, men ikke vært fornøyd nok til at det har blitt blogginnlegg ut av det - men denne gangen ble det annerledes. Denne sminken var rett og slett supergod!

KRISTINA TESTER: ZAO MAKEUP

MASKARA: Økologisk mascara, som lover deg bra med volume. Denne var supergod, med en spesiell børsteform som bygger opp vippene og bøyer de. Sistnevnte satt jeg veldig pris på - da bøyen i vippene mine er ikke-eksisterende etter at de ble ødelagt av vippeextensions. Mascaraen gjør det den lover - bøyer og gir fint volume!

SOLPUDDER: Dette solpudderet likte jeg veldig godt! Fargen er gylden kobber, og så vanvittig fint når det kommer på huden! Bronseren er laget av ekte leire som er bakt i ovn, en leire som er ideelt for oss som digger en glødende sommerlook. Jeg brukte faktisk dette til å konturere hele ansiktet med, og det fungerte superfint :-) Akkurat dette pudderet har også lett shimmer i seg - noe som falt godt i smak hos meg som elsker når ansiktet gløder litt ekstra.

CONCEALER: Denne grønne concealeren ser kanskje litt skummel ut, men ikke la deg skremme - jeg skal love deg at den kan jobben sin! Dersom du sliter med mørke ringer under øynene, må du prøve denne. Den tryller dem jo helt bort! Påfør den fra det indre hjørnet av øyvet og dra stiften utover, før du blender forsiktig ut med fingeren. Og du? Hvis du har blodkar eller rødheter i huden, balanserer denne concealeren det også veldig fint.
FOUNDATION: For meg som 90% av tiden bruker foundation i pudderform, var det litt uvant å gå over til flytende. Men ZAO sin var absolutt god! Den gir fint med fuktighet til huden, trekker bra inn i ansiktet og dekker veldig bra. Jeg trengte ikke å sminke med noe mer over, men tok som sagt en runde med solpudderet for å konturere litt, samt få ekstra brunfarge.

BLUSH: Superdupergod og fin blusher! Superfin på huden, og glir bra inn i resten av sminken :-) Denne bruker jeg på kinnene, etter at jeg har påført solpudder. Fargen jeg har er Brown Pink, den gir en naturlig og skikkelig skjønn glød.

A LITTLE DISCOUNT..

ZAO fører en haug av produkter, i masse forskjellige farger og varianter. Her finner du alt du trenger til å fylle opp sminkepungen! Absolutt er merke jeg er glad jeg fikk sjekket ut, for det er ingen tvil om at jeg har fått meg noen nye favoritter i samlingen min :-) Og du? Frem til neste torsdag, altså en uke frem i tid, får du nå 15% rabatt på alt fra ZAO. Rabattkoden du må bruke er ZAOKRISTINA  Pssst - husk også at Makestyle.no alltid har fri frakt!

I D Y L L
SO PRETTY ...

Jeg ville starte torsdagen med å dele disse deilige bildene med dere  Fineste gaten jeg vet om! Kirsebærtrær er så utrolig fint, og denne tiden hvor de blomstrer er bare helt nydelig. Som å spasere rundt i et levende maleri! Det er ingen tvil om at vår og sommer skal nytes nå, men er det noe jeg faktisk ser litt frem til - så er det å få oppleve julen 2016 akkurat her. Tenk at jeg skal bo midt i Kristiansands største julegate? Alle pynter så utrolig fint her, og med de gamle sørlandshusene som ligger rundt - er det virkelig som å se en julefilm. Hvitt alle veier, med juletrær, lys rundt de sjarmerende dørene og julestjerner i hvert eneste vindu. Så fint altså! Heldigvis er det det lenge til den tid, men jeg gleder meg likevel :-)

DETTE SER JEG FREM TIL

Nå er det kun tre uker til jeg overtar leiligheten, så jeg tenkte det var hyggelig å skrive ned ting jeg gleder meg til. Når jeg flytter inn har jeg faktisk bodd hjemme på spillerommet i over fire måneder, og selv om jeg har det fint her - får det meg til å forstå hvor mye jeg setter pris på å ha et eget hjem. Kiler i magen av bare tanken, måtte tiden fly avgårde og 1.juni snart banke på døren!

21 DAYS TO GO

Jeg gleder meg mest av alt til de små tingene. Våkne opp i en tom leilighet, tusle ut på kjøkkenet og lage meg kaffi i den nye kaffemaskinen min. Til og med den gleder jeg meg til å prøve! Haha.. Spise frokost ute på ballkongen min, eller på den nye spisestuen - mens døren er åpen og sommervarmen strømmer inn gjennom vinduene. Stillhet på morgenen gleder jeg meg virkelig til, da skal jeg komme inn i rutiner igjen og bare nyte alt.

Jeg gleder meg til å slappe av på sofaen, jobbe med hjemmekontor, sove i den nye sengen min, lage gode middager, fylle opp kjøleskapet med alt jeg liker og bare ha et sted som er mitt. De vanlige tingene i hverdagen, som betyr så sykt mye!

Jeg gleder meg til å kunne spasere til vennene mine, nesten alle bor jo i byen og den følelsen av at man bare trenger å gå i noen minutter for å dra på besøk? Den er helt herlig! Slike ting jeg tok som en selvfølge den tiden jeg bor i byen, men som jeg nå vet jeg kommer til å sette skikkelig pris på etter å ha bodd et stykke borte. Det skal bli så deilig å kunne spasere til alt fra venner, trening og butikken! Min kjære BMW - du skal stå mye parkert i sommer. Nå blir det sykkel for alle penga!

Jeg gleder meg til å kunne ha besøk igjen! Diske opp til kosekvelder med de jeg er glad i, at ringeklokken plutselig plinger og noen kommer på spontanbesøk. Det er så hverdagslykke, det!

Jeg gleder meg til å gå lange turer i Baneheia, på Odderøya og alle de fine plassene vi har i Kristiansand, sammen med lille Milo. I fjor sommer startet vi hver eneste dag med powerwalk i skogen, og det er ingen tvil om at det samme skal skje i år! Er dere klar over hvor fantastisk det er å bo 30 sekunder unna byliv og 40 sekunder unna skogen? Best of both worlds!

Jeg gleder meg til å vaske, rydde og ha det fint hjemme hos meg. Tro det eller ei, haha! ALT skal bli gøy i denne leiligheten. Blir jo en fryd å bare få støvsuge der, liksom. Lurer egentlig på om det holder på å rable litt for meg, men jeg gleder meg virkelig til slike ting. Og så gleder jeg meg til å vaske klær! Jeg har alltid ønsket meg vaskerom, og det har jeg jo nå - iiih!

NEW IN: MARBLE TABLE

Da har jeg endelig bestemte meg for og bestilt sofabord til leiligheten! Stuebordet har helt rett design, med bordplate i hvit marmor og ben i svart stål. En uslåelig fin kombinasjon spør du meg!


NINETY SOFABORD - kan kjøpes HER /adlink

Jeg elsker kombinasjonen av hvitt, svart, grått og et lite hint av marmor. Sistnevnte kan jeg ikke ha for mye av, så i stuen får det holde med dette bordet :-) Jeg syns det er en skikkelig klassiker, og er sikker på at det kommer til å passe perfekt sammen med den nye sofaen min. Vet det ikke fint, dere? Jeg er så fornøyd! Og så håper jeg dere syns det er gøy når jeg viser frem litt ting jeg har kjøpt i blant. Det virker som dere liker når jeg blogger om interiør, og det gjør meg glad - for det er ingen tvil om at nettopp det vil oppta mye av tankene mine fremover. Nå skal jeg surfe litt videre etter seng, mørkeblått sengesett, kontorpult og lamper til soverommet - storkoser meg når jeg kan styre med dette. Håper dagen din er fin!

Skjønneste dyrene på jord

MY NEW BEST FRIEND

Hva må jeg gjøre for å få dette lammet med meg hjem i stua mi? Altså, jeg dør! Finnes det noe skjønnere og mer uskyldig enn et lite lam? Jeg smelter totalt av disse kosebamsene, og må faktisk grine litt over hvor ufattelig fine de er. Mitt høyeste ønske er seriøst å ha et sånt til kjæledyr! Bare så synd de blir så gigantisk store etter kort tid, hehe. Den jeg holder er et lite flaskelam som drikker av tåteflaske, og de er jo så tamme at det er helt utrolig at det er mulig! Vil bare bli koset med, er så rolige, gode og trygge - skikkelig gøy når man kan komme så nært på disse små. Fineste dyrene på jord!I går var med andre ord en alle tiders dag, jeg er utrolig takknemlig for at jeg fikk komme på besøk på gården til familien Jeppestøl og se saueslippet. Det var så utrolig fint og rørende å se hvor glade lammene og sauene ble for å komme ut på jordet. De små hoppet rundt, og var heeeelt i hundre over å endelig få kommet ut på gresset. Her snakker vi lykke på høyt nivå! Blir skikkelig varm i hjertet når jeg ser hvor fint dyrene har det på gården her, om alle dyr hadde fått leve slik som disse - ville verden vært en mye bedre plass for de firbeinte. Gleder meg allerede til neste gang jeg skal på besøk

SOON TO BE NEIGHBOURHOOD

Ute på en liten spasertur i mitt (snart..) nye nabolag Har dere sett noe så fint med trærne som blomstrer i så nydelige farger? Jeg kan nesten ikke vente til at disse spaserturene skal skje på daglig basis! Har knipset litt flere bilder fra gaten til dere som jeg gjerne vil vise dere, men det får bli litt senere - nå skal jeg nemlig på saueslipp. Husker dere den fine gården jeg besøkte i fjor med alle de søte små lammene? Jeg skal på besøk dit igjen nå, og være med når lammene for aller første gang bli sluppet ut på gresset. Åååå, jeg gleder meg så innmari - er jo så glad i dyr, så blir innmari glad når jeg blir invitert med på slikt :-) Kamera blir selvfølgelig med, så skal jeg dele masse fine bilder med dere. Enn så lenge må du ha en super dag videre!LINDEX: genser - LENE ORVIK COLLECTION: bukse - SAPATOS: sko - YSL: veske

DETTE IRRITERER MEG

Jeg er en person som alltid fokuserer på det positive, men hei - jeg har jo også ting som irriterer meg. Jeg har egentlig planer om å tøffe meg opp litt her på bloggen, og si tydeligere hva jeg mener. Jeg quoter Wulff som sier: "du er så sykt mye kulere og rask i replikken i virkeligheten". Jeg vet jo det er sant - det er derfor jeg syns det er gøy å lage videoblogg til dere - slik at jeg kan vise personligheten min bedre enn ved å skrive. Men nå, over til fire ting som irriterer meg! Kjenner du deg igjen?OH... YOU'RE SO ANNOYING

- Det er når man skal gå ut av et fly, man ser hvor dumme mennesker faktisk kan være. Altså, hva skjer med disse som reiser seg opp og kaster seg ut i midtgangen som om det var livets siste sjanse til å komme seg ut? Så står de der plantet inn i hverandre, ville i blikket og sultne på å være førstemann ut av dette forbanna flyet. Jeg blir helt varm av slikt, jeg! Det er bare å innse at vi alle kommer ut på samme tid uansett, og dørene åpner seg ikke fortere om du står der å svetter fem minutter før selv flyvertinnene har reist seg. Hva er greia egentlig? Nei, jeg sitter pent i setet mitt til det er min tur til å reise meg ass.

- De "unge lovende" som oppdaterer snapchaten sin på nattestid hver eneste time for å vise at de jobber, ikke sover. Sånn fra klokken bikker 00.00 og frem til typisk 05.00 - selvfølgelig med inspirerende quotes som  "let them sleep while you grind!" liksom. Nei, bare ikke gjør det! Når Petter Stordalen legger seg senest 23.00 og står opp åtte timer senere - tviler jeg på at du trenger å jobbe hele natten. Men om du gjør det - vi på snap trenger ikke update hver halvtime (hvor du selvfølgelig viser hvor mye klokka er...) om at du ikke sover men selvfølgelig jobber! Det er jo bare kleint. Vi skjønner alle at du søker etter creds - men prøv deg på noe annet. Sov om nettene, og ikke vær så sugen etter å få frem hvilken beinhard grunder du er som aldri sover - så har du sikkert litt mer energi til å utrette enda større ting når dagen faktisk kommer.

- Gutter som lager trutmunn på selfies. Jeg gremmes! Sender du sånt til meg på snap, skal jeg garantere deg at du ikke får svar. Slutt å leke Kylie Jenner, da! Gutter skal ikke poute - jeg tror ikke du aner selv hvor pinlig det ser ut.

- Slemme netthatere, som pakker det inn på en snill måte. La meg gi deg noen eksempler! "Det er så flott å se at en såpass stor jente som deg kan kle seg fint." "Du er veldig søt, men du har ikke vurdert å gjøre noe med nesa de?". Hehe, dere tar poenget? Jeg vil tro denne formen for kommentar er for å syke mennesket du skriver det til ned, med å pakke det inn på en litt snillere måte. Slik at jeg kanskje ser litt dumt ut, hvis jeg svarer deg litt kvast tilbake? Det er så innmari lett å gjennomskue disse trollene, og tro meg - det blir bare dumt. Har du noe slemt du vil si? Fyr heller løs, du trenger ikke slite deg ut med å pakke gjørma inn.

- De som ikke eier folkeskikk i frokostbuffeten når man er på ferie. Hvor er oppdragelsen blitt av? Jeg blir så oppgitt! Sist jeg var i Gran Canaria så var det nærmest et krigsområde i frokosten, og jeg syns så innmari synd på de eldre menneskene som ble puffet og dyttet i alle retninger av gale gribber når de skulle forsyne seg av maten. Altså, slapp helt av - det er frokost nok til oss alle! Den lille croissanten din skal du få, du trenger bare ikke gi oss andre blåmerker i kampen om å få den først.

En kveld full av SKAM

HELLO MONDAY

God kveld, godtfolk  Har dere hatt en fin start på den nye uka? Det har jeg! Som dere allerede vet var jeg en snartur innom frisøren, og resten av dagen har bare gått til hjemmekontor :-) Det er for varmt og fult av pollen til at jeg orker å være ute i dag, så jeg har fått unnagjort en hel haug mens jeg har vært inne. Deilig med en skikkelig pangstart på den nye uken!

Jeg var våken til 03.00 i natt, da jeg nemlig fant ut (etter alle andre, doooh...) at sesong to av SKAM har kommet, så da ble jeg jo totalt hekta når jeg først satt i gang. Slukte selvfølgelig alle åtte episodene på rappen, så nå venter jeg bare på neste! Men dere, hva syns vi egentlig om Nora og William? Han er den type gutt jeg typisk lå langflat etter på videregårende, så vi kan jo konkludere på at det er godt den tid er forbi! Men ja, jeg heier på de jeg, selv om jeg vet jeg ikke burde det. Og så blir jeg jo heeeelt oppgitt over at de alltid kløner det til, og ikke satser sånn skikkelig på hverandre. Får jo lyst å hoppe inn i skjermen og bare riste de litt begge to! Ja, jeg lever meg en tanke for mye inn - og sender snaps rundt til alle jeg kjenner hvor jeg forteller hvor utrolig frustrert jeg blir av å se hva de holder på med.. Hehe, jeg ler så sykt av meg selv! Men fy søren for en god serie altså, nesten litt trist at jeg ikke har en ny episode jeg kan chille med i kveld. Men jeg har jordbær, yoghurtnøtter, kesam, masse frukt og lille Milo som alltid er ved siden av meg - så kose meg skal jeg nok klare uansett :-)

La oss snakke litt hår

sponset behandling

I dag har jeg endelig fått vært hos Marianne og fikset opp i håret igjen! Jeg hadde egentlig time på onsdag, men fikk helt fnatt av etterveksten min - så jeg måtte trygle meg til en time i dag heller.. Haha! Marianne fikk nemlig ideén om at hun skulle tvinge meg til fire uker mellom hver gang jeg farger etterveksten, men for å si det slik - dette skjer ikke igjen. Håret mitt gror så sykt fort, og jeg får helt angst av å være hvitere enn Donald Trump i hodebunnen.....

Uansett, jeg tenkte å svare på litt spørsmål i dag om nettopp håret mitt - ting dere ofte har spurt om :-)

LETS TALK HAIR

FRISØR: Som blogger er jeg så heldig at jeg kan få sponset frisør, hvor enn jeg vil. Det høres kanskje litt provoserende ut når jeg sier det på den måten, men det er slik det er - så da vil jeg heller si det rett ut, uten å pakke det inn :-) Jeg vil selvfølgelig gå til den flinkeste, og derfor har jeg valgt Marianne. Hun er den flinkeste, skjønneste og dyktigste frisøren jeg vet om, og jeg elsker Duo salongen som hun jobber på. Det er uten tvil den fineste salongen i hele Kristiansand! Dersom dere vil bestille time hos Marianne, kan dere ringe på telefonnummer 38 09 72 01 eller bestille time direkte HER.

HÅRFARGE: I dag fikk jeg endelig makket meg til å finne ut av alt vi putter i håret mitt for å oppnå fargen jeg har. Jeg vil være så mørkebrun i håret som overhodet mulig, uten at det bikker over til svart. Fargekodene vi bruker er følgende: 5n, litt 4n, litt 5a og et lite hint av INB. Om det ikke sier deg så mye, så gi tallene til frisøren din, så er jeg sikker på at du får hjelpen du trenger.

DIVERSE: Jeg vil helst farge etterveksten hver andre uke, men går nå hver tredje uke for å ikke bli helt manisk. Da farger vi som sagt etterveksten, mens jeg cirka hver tredje måned går over hele håret for å få det jevnt. Klipper tuppene gjør jeg også ganske ofte, slik at håret mitt alltid skal være friskt og ikke slitt. Jeg vasker håret tre ganger i uka, føner det nesten aldri for å unngå slitasje og prøver også å rette håret minst mulig. Men her kan jeg bli bedre, det er ingen tvil om at varmeprodukter sliter veldig på håret, så jeg må prøve å bruke det enda mindre enn jeg allerede gjør.

OM DU LURER PÅ NOE MER, SÅ ER DET ABSOLUTT LOV Å SPØRRE  ♥
UKEN SOM GIKK

UKENS BESTE DAG:

Er det greit å si hele helgen her? Hvis dere syns det er innafor, så sier jeg det. Jaaa! Det har vært sol og sommer fra fredag til søndag, og da blir man jo så glad at man ikke kan annet enn å smile. Helgen gikk til kvalitetstid med familie og venner, det var konfirmasjon, hyggelige sammenkomster og fine turer i båten. Livet leker seg altså! Håper været denne uken blir like fin, det er så deilig at varmen endelig har meldt sin ankomst :-)UKENS TANKE:

Leiligheten min, selvfølgelig! Tenker så mye på den at jeg føler meg seriøst nyforelska. I en leilighet..... Haha! Jeg gleder meg bare så sykt til å komme på plass, og gjøre den til mitt hjem. Det kommer til å bli så utrolig fint! Og så er jeg så glad for at den har peis, det har jeg seriøst ønsket meg i all evighet. Finnes det noe koseligere enn å fyre opp i peisen på en kald kveld, krype opp i sofaen og bare nyte den helt spesielle varmen som kommer fra peisen? Neeei! Alt blir jo bra fremover, gi meg både sommer, høst og vinter. Jeg skal ikke klage, gleder meg til ALT! Hihi..

UKENS SERIE:

Revenge! Det må jeg bare si igjen, hehe. Den er bare så sykt bra! Fikk en telefon fra Bergen her om dagen, med spørsmål om jeg snart var klar for å være sosial igjen. Haha, neeei - jeg må se serien min ferdig først. Er på sesong fire nå, som faktisk er den siste - så da skal jeg vurdere å være sosial igjen etter det.

UKENS HØYDEPUNKT:

At jeg fikk leiligheten en måned før tiden. Når jeg var på kontraktsmøte og fikk den beskjeden, flydde jeg bokstavelig talt opp av stolen og nesten i taket så glad jeg ble. Megleren sa at han aldri hadde sett en såpass fornøyd person før, hehehe! Ler meg ihjel... Er glad jeg kommer meg inn når sommeren faktisk kommer, og bare kan nyte tiden. Hadde vært litt kjedelig å være stuck på spillerommet i hele sommer, det skal jeg lett innrømme. Haha!

UKENS BESTE BILDE:

Slik jeg egentlig ser ut når jeg får smoothien min... Som en gal hvithai!

UKENS MEST SPILTE SANG:

Ina Wroldsen, Broiler - Lay It On Me.

UKENS TRENING:

Har vært helt ok flink! Fire økter har det blitt, og jeg sier meg egentlig fornøyd :-) Det har vært mye fokus på styrke, jeg er ikke sånn kjempeglad i kondisjonstrening - noe jeg vet er fordi at kondisen min har sett bedre dager. Kremt! Så da blir det til at jeg trener det jeg er god på, og dropper litt det jeg egentlig burde øve meg på. Er ikke det typisk da? Hehe..

UKENS HISSIGPROPP:

Jeg er smådårlig og trøtt av pollenallergien for tiden, og når jeg nettopp har våknet etter å ha sovet - er jeg HISSIG. I går la jeg meg til å sove etter båttur, fordi jeg var så dårlig av allergien. Så våkner jeg opp i halvsvima klokken ni på kvelden, og ser at Knollen har lagt ut bilde på snap hvor han holder en fisk han har fått på fisketur. Da begynte tankene å rulle hos meg,

Meg: Jeg håper virkelig den stakkars fisken du holdt på bildet var død før du tok snapchatten?
Knollen: Den var ikke død på bildet nummer en, men på det andre var den det.
Meg: Fy f*en Eirik, ser jeg det en forbanna gang til får du aldri lov å ta bilder av meg igjen!

Ble så sur at jeg nesten begynte å grine, mens djevelen av en lillebror holdt på å le seg ihjel. Veldig god plan å true Knollen med den eneste tingen han hater - nemlig jobben sin som fotograf for meg... Haha, jeg må jo le litt av det nå! Men i går ble jeg så sur at jeg bare måtte gå å legge meg... Man poserer ikke med levende fisker som ikke får puste altså, da klikker det totalt for meg - i hvert fall når jeg nettopp har våknet fra koma. Så ja, dette ble ukens hissigpropp moment.. Hehehe!

Sørlandets vakre skjærgårdA SUNDAY WELL SPENT

Et lite bildedryss fra søndagen vår Båttur i skjærgården - jeg kan ikke tenke meg noe bedre! Det finnes virkelig ikke noe finere enn Sørlandet på denne tiden, jeg er så glad jeg bor her og kan nyte dette hver eneste dag om jeg vil :-) Vi har vært ute i båten i hele seks timer i dag, slikket sol, spist deilig kyllinsalat og spist årets første softis. Nammis! Og vet dere hva? Det er 40 grader i sola her akkurat nå, helt latterlig digg! Jeg håper sola skinner hos dere også, og at dere har hatt en superfin helg?

Konfirmasjonslørdag

Sommeren har uten tvil kommet til Kristiansand! I går var det over 30 grader her i solen, hvor sykt er ikke det? Noe så digg altså, jeg kan ikke vente til tiden jeg har i møte nå Snart overtakelse av leilighet, det skal bli helt fantastisk å få sommeren i den - da trenger jeg virkelig ikke stort mer. Kunne bodd der uten møbler jeg altså, hadde vært like fornøyd uansett! Haha.. Det er mye å se frem til, og jeg gleder meg så til en fin sommer på Sørlandet med alle jeg er så glad i! Sist jeg overtok min gamle leilighet flyttet jeg jo også inn på sommeren, og det er merkelig med det - men man føler faktisk man er på ferie da. Det kommer nok til å ta litt tid før jeg lander og faktisk forstår det er hjemmet mitt og ikke en ferieleilighet, men den gode følelsen der må man bare nyte så lenge det varer. Hverdagen kommer så alt for fort uansett :-) Jeg gleder meg så innmari mye!

I går var det konfirmasjon med hele familien, det var Mikkel sin store dag og for en lørdag det ble! Vi var i lokaler helt nede ved havet, solen strålte og vi fikk servert helt fantastisk god mat. En stor buffet av masse god mat - reker, kreps, krabber og annet skalldyr. Mmmm! Gårsdagen var med andre ord en forsmak på tiden som venter, og jeg koste meg maks :-)

Kjolen min er fra BikBok og vesken fra YSL

Nytt klessalg - HOLD av 28 mai

Lørdag 28 mai er det tid for nok et klessalg! Denne gangen blir det jeg, Marthe og Maren som selger garderobene våre - og vi gleder oss sånn :-) Nå er det snart to år siden sist jeg og Marthemor solgte klærne våre, og begge gangene har det gått over all forventning. Lokalene har blitt tømt i rekordfart, og glade jenter har løpt avgårde med posene stappet av klær og sko. Jeg håper siste lørdagen denne måneden blir akkurat like fin, og at akkurat du vil ta turen for å besøke oss!DATO: 28 Mai STED: SalongXtend Markensgate 10. ÅPNINGSTID: 12.00 

Lokalet blir det samme som før: SalongXtend som holder til i Markensgate 10, og denne frisørsalongen ligger altså rett utenfor bak-inngangen til Sandens shoppingsenter midt i Kristiansand sentrum. Vi åpner dørene klokken 12.00, og holder på til lokalet er tomt :-) Husk kontanter, eller vipps om det skulle være ønskelig! Denne gangen skal jeg selge 90% av garderoben min, og vi har alle klær fra størrelse XS - L og sko i størrelser fra 36 - 40. Noe for alle! I tillegg tenkte jeg å selge en god del produkter og interiør, så hvis du har sett noe fra den gamle leiligheten min du kunne hatt lyst på - så er det bare å hyle ut.

Prisene vil bli superbillige, jeg tenker å holde meg på 50 - 150 kroner. Enkelte jakker og vesker vil være litt dyrere, men absolutt til en fin pris :-) Målet er bare å kvitte seg med det meste, ha en super dag med dere blogglesere og slå av en prat med de som ønsker det. Kanskje jeg til og med får lurt med Knollen til å stå i kassen dette året også? Haha.. Uansett, jeg håper å se mange av dere! Jeg syns jo det er SÅ koselig når jeg kan tilbringe litt tid sammen med dere som leser bloggen!

Jeg håper vi sees, så må er det bare til å spørre hvis dere lurer på noe

Kristina Tipser: vippefin

Da var det på tide med en ny runde av spalten Kristina Tipser. Her vil det komme masse forskjellig, og i dag vil jeg tipse dere om et serum jeg bruker hver kveld for å booste voksefasen på vippene.EYELASH GROWTH BOOSTER

En dag for godt over ett år siden fjernet jeg vippeextensions, og hadde bokstavelig talt ikke vipper igjen. Jeg følte meg helt fryktelig, og følte jeg så konstant trøtt ut! Så fortalte Hilde meg om dette serumet som de selger der hun jobber, hun hadde brukt det en stund og var veldig fornøyd. Så jeg ble anbefalt å kjøpe det - and so I did! Siden den gang har jeg brukt det fast, og jeg merket at vippene kom tilbake etter bare fire uker. Jeg renser ansiktet på kvelden og fjerner alt av sminke, før jeg til slutt påfører dette serumet på akkurat samme måte som en eyeliner. Helt nede på vippekanten :-) Det som er viktig er at serumet brukes hver eneste kveld frem til du er fornøyd med lengden og fylden på vippene dine, så kan du trappe ned. Mine er såpass lange nå at jeg kan ikke ha de lengre, så den dag i dag bruker jeg bare serumet 2-3 kvelder i uka for å opprettholde den fine lengden jeg har.

Jeg har faktisk ikke tall på hvor mange ganger jeg har blitt spurt om jeg har vippeextensions, men jeg er så glad jeg kuttet ut nettopp det og heller fant tålmodigheten til å vokse ut mine egne med en liten dose tålmodighet. Det er en haug av slike serumet på markedet, noen fungerer litt, noen fungerer ikke og andre fungerer veldig bra - slik som dette. Dette serumet kan sikkert kjøpes mange plasser, jeg kjøper mitt på Miabell Hudpleie her i Kristiansand - dersom du også vil teste det. Nå er det en stund siden jeg kjøpte mitt, denne flasken har vart i syv måneder og jeg betalte litt over tusenlappen. Anbefales!

Utetrening i solsteiken

På denne tiden av året syns jeg det er helt fantastisk deilig hvis jeg kan legge treningen utendørs. At man trenger et treningssenter for å få en god nok økt er jeg totalt uenig i! Naturen er jo noe av det beste vi har, og jeg koser meg så når jeg kan være ute :-) Snør på deg joggeskoene og kom deg ut i sola sier jeg bare! Denne uken hadde jeg en superdigg økt på Odderøya i Kristiansand, og jeg tenkte selvfølgelig å dele den med dere. Bare se så fint det var!KNEBØY - PUSHUPS - SITUPS - KICKBACK 
GLUTEBRIDGE - UTFALL - HOPPENDE KNEBØY

Jeg kjørte 20 repetisjoner på hver enkelt øvelse, i tre runder. Jeg tar derimot ikke 60 strake armhevninger, og tok de derfor mens jeg lå på knærne. Tilpass etter hvor sterk du er i hver enkelt øvelse, og gjør det som føles riktig for deg. Jeg kjørte uten stopp til jeg var ferdig med alle repsene på hver øvelse, og hadde pause etter alt var gjennomgått - før jeg begynte på ny runde. Jeg hadde jogget i 30 minutter først, og skal love deg at denne lille styrkeøkten fikk fart på pulsen der jeg holdt på i solsteiken.


I dag har pollenallergien min nådd nye høyder, så dagens planlagte treningsøkt utgår og jentekvelden jeg egentlig skulle på er avlyst. Jeg er helt hoven i halsen, og totalt tappet for energi! Pollen er noe dritt altså, neste år må jeg huske å ta sprøyten i god tid slik at jeg slipper disse anfallene mine.... Humøret er det uansett ingenting å si på, og selv om jeg gjerne skulle vært ute å kost meg i det fine været denne kvelden - får jeg heller satse på at det blir en bedre dag i morgen :-) Revenge og tacoplate står derfor på planen min. Fint det også, da! Ønsker deg en super start på helgen

ÅRETS FØRSTE BÅTTURB O A T L I F E

I går fikk vi endelig den nye båten vår på sjøen! Så utrolig gøy :-) Hele båten var stappet av folk, så jeg fikk ikke tatt noen bilder av den til dere - men det kommer neste gang. Vi kjørte rundt på bøljan blå i fem timer, koste oss i sola og bare var så sykt happy med å komme oss på sjøen. Skjærgården i Kristiansand altså, det er ingenting som slår den! Gleder meg til mange fine sommerdager her, og så må jeg som sagt prøve å få tatt denne båtlappen. Knollen har allerede lappen i boks, og dere kan tro det ble krangel i båten når han spurte om å få låne den alene i helgen. Jeg blir jo så misunnelig at det var like før jeg dyttet han over bord, og syns overhodet ikke det er greit at 18 år gamle Queen B skal ut å kjøre med vennene sine, mens jeg pent må sitte på land. Nei ass, den lappen må jeg bare få!

Gårsdagen ble avsluttet med helt nydelig biffmiddag på uteservering, så min Kristi himmelfartsdag var helt perfekt. Indrefilet, fløtegratinerte poteter, soppstuing og masse digge grønnsaker - mmm! Vi satt ute helt til halv tolv på kvelden, så det sier sitt om hvor god temperaturen faktisk var. Måtte det ble flere fine dager som dette fremover! Hva brukte du gårsdagen til?

Sound Blaster Roar 2

annonse

Nå skal jeg fortelle dere om min nye favoritt! Jeg er en person som er ekstremt avhengig av musikk, og liker å ha lyd rundt meg med favorittsangene mine hvor enn jeg er. Det har lenge vært en utfordring å finne en høytaler som både er fin, liten og har god lyd. Tidligere har jeg brukt de bittesmå firkantede høytalerne, men nå er endelig den tid forbi! Si hei til min nye Sound Blaster Roar 2 fra Creative. Gjett om denne skal bli med på stranda i sommer, da? Jaa! Jeg DIGGER DEN!CREATIVE SOUND BLASTER ROAR 2

Det er helt utrolig at en liten sak som denne på kun en kilo kan ha såpass god lyd! Hele familien fikk helt sjokk første gang jeg spilte musikk på denne her hjemme, hehe. Her snakker vi krystallklar og høy lyd, samt supergod bass - jeg er helt frelst! Jeg har den allerede i hvit, men jeg vil ha to i leiligheten - så i går bestilte jeg hjem en i svart også. At en så liten spiller kan ha en så enormt god bass, er nesten ikke til å forstå - men jammen har Creative klart å produsere det. Høyttaleren har i tillegg en integrert MP3-spiller, bare sett inn et SD-minnekort med favorittlåtene dine og trykk på Play-knappen for å lytte. En innebygd mikrofon gjør at du kan ha samtaler direkte via høyttaleren. Det er til og med mulig å spille inn anrop til minnekortet! Ganske kult, sant? Til nå har jeg bare brukt bluetooth tilkoblingen via iPhonen, og det fungerer helt supert :-)

- Høytaleren koster 1799, og den kan kjøpes HER -

VIL DU VINNE EN SOUNDBLASTER?

Jeg er så heldig at jeg nå har fått muligheten til å dele ut en Sound Blaster Roar 2 til en heldig leser. Har du lyst å vinne denne tøffe saken? Legg igjen en kommentar (husk mailadresse!), og jeg trekker en heldig vinner om en uke

SHOPPING, SMOOTHIE OG NY BÅTSMOOTHIE BREAK

En glad jente med en gigantisk coconut crunch smoothie - my fave! Altså, jeg ble helt utslitt av å ha løpt rundt i timesvis i går for å se på interiør. Jeg vurderte nesten å leie inn en interiørarkitekt og si at hun kunne gjøre hva hun ville med leiligheten - så lenge den blir superfin. Haha! Jeg syns slike store avgjørelser kan være så innmari vanskelig å ta, og med lavt blodsukker ble det mildt sagt ikke bedre. Men så fort jeg fikk meg en liten smoothiepause var jeg good to go igjen! Alt må jo bestilles, så det eneste jeg fikk med meg hjem var en ny kaffemaskin til kjøkkenet og det største duftlyset jeg noen gang har sett fra Voluspa. Blir glad for alt jeg, er så sykt fornøyd med dette lyset at det kribler i magen av bare det. Ler litt av meg selv altså! Gleder meg så vanvittig mye til å komme på plass :-) Beklager hvis det blir mye leilighetssnakk for tiden, det virker som dere liker det godt - men om det blir for mye må dere ikke være redde for å stagge meg. Jeg kjenner ikke helt begrensningene mine på akkurat dette her, haha!

I dag er det jo hellig og fri, men jeg har en haug av jobb som må bli gjort og en liten bildeshoot. Senere skal vi sette den nye båten vår på vann, så i dag blir dagen for årets første båttur på sjøen. Skal selvfølgelig ta med kamera, båten er helt ny og helt utrolig fin, jeg gleder meg så til mye gøy i den fremover! Må vurdere å få tatt båtlappen også, slik at jeg kan bruke den alene i sommer sammen med venner :-) Hvis jeg bare får lov derimot, mine foreldre mener de kjenner meg såpass godt at de er overbevist om at jeg enten kommer til å sette fyr på båten eller synke den til bunns...... Herlig at de har troa på meg!


HA EN SUPERFIN DAG, VI SEES IGJEN LITT SENERE

DRØMMESOFAEN MIN

Da er sofaen bestemt! Drømmesofaen min - som kommer til å bli helt perfekt i leiligheten 

MUUTO SOFA

Den jeg skal ha er enda litt større enn den på bildet, og den er så fiiin! Passer perfekt til stilen jeg vil kjøre i leiligheten, jeg gleder meg så til alt blir ferdig! Spisestue har jeg enda ikke helt bestemt meg for, men jeg tror det blir en jeg fant på Bolia i dag. Fargetonene jeg skal ha i stue og spisestue er hvitt, sort og grått. Helt enkelt og minimalistisk, uten noe dilldall. Soverommet mitt skal derimot være i en dyp og helt fantastisk fin blåfarge, med en stooor dobbelseng og lamper hengende ned fra taket. Vanskelig å forklare, men det kommer til å bli så bra! Mye som skal ordnes før innflytting, så her er det bare å henge i

COMFY AND COOL

MY PLANS FOR TODAY

TRENING: Straks skal jeg avgårde på trening, og jeg gleder meg skikkelig! I dag står 30 minutters cardio på planen min, usikker på om jeg skal løpe intervaller eller powerwalke i høy stigning. Vi får se hva som frister når jeg kommer der! Etter en liten svettefest for mølla, skal jeg trene styrke på bein og rumpe. Føler jeg har fått skikkelig dreisen på hiptrust den siste tiden, og det liker jeg - etter at jeg så Beyonce på MET-gallaen ble jeg helt forelska. Altså, for en rumpe? Former er så fint!

MØBELSHOPPING: Jeg skal hente mamma når hun er ferdig på jobb 12.30, og da skal vi avgårde for å se på møbler til leiligheten. Jeg er så spent! Foreløping har jeg sett meg ut en dødsfin sofa fra Muuto jeg har veldig lyst på, men vil innom Bolia også for å se om det er noe aktuelt. Normalt sett er det jo 6-8 ukers leveringstid, så her er det bare å få bestilt, slik at jeg slipper å sitte på gulvet hele sommeren. Haha! Vi må altså bestille sofa, sofabord, spisestoler, spisestue, kontorpult, gjesteseng og stooor seng til mitt rom. Småting som lamper, skap og maling kan jeg vente litt til med.

JOBB: Jeg må få til litt jobb også mellom svarene. Mailboksen skal alltid være tømt, og dere skal selvfølgelig oppdateres igjen senere. Det er så gøy å blogge for tiden, dere lager så liv i kommentarfeltet og er så snille med meg. Happy Days!

JENTEKVELD: I kveld skal jeg til Nina, som også nettopp har kjøpt seg leilighet. Blir nok masse interiørsnakk denne kvelden, kjenner jeg oss rett! Haha.. Gleder meg til å se bestejenta igjen, selv om det ikke er mange dagene siden jeg så henne sist.Becksöndergaard: caps, sko og jakke - Vero Moda: bukse - Zara: topp.

Kan livet bli bedre nå?

For å svare på mitt eget spørsmål - nei, det tror jeg jammen ikke! Jeg som hadde et lite håp om å få overta leiligheten ett par dager før hva jeg egentlig skulle, fikk plutselig gladmeldingen om at jeg overtar om allerede fire uker! Altså, er det mulig? 1.juni flytter jeg inn i mitt nye hjem - og jeg som trodde livet ikke kunne bli stort bedre flydde nærmest i taket under kontraktsmøtet. Haha! Hvor skal denne flaksen ende? La meg aldri falle ned fra denne glade skyen jeg flyter på om dagen, det er så deilig når brikkene faller på plass og ting ordner seg bedre enn man noen gang kunne håpet på :-)

LADIES WHO LUNCH

Rett etter møte var det tid for lunch sammen med min skjønne Monique. For ei jente! Vi bestilte hver vår kyllingsalat med søtpotetchips, og den var helt nydelig godt. Aner ikke hva det røde er i salaten, men den gjorde smaken bare helt amazing. Mmmm! Jeg falt nesten for fristelsen av å bestille et lite glass champagne for å feire dagens gladmelding, men kom raskt på at jeg hadde bilen med meg - så da får det vente enda litt til. Men, nå vil jeg høre om dagen din! Har du hatt en fin tirsdag?

QUESTIONS

Hvilken berømt person ville du hatt som middagsgjest? Det måtte vel blitt noen fra Kardasians-familien. Ikke så sjokkerende kanskje? Haha.. Gjerne alle sammen, da tror jeg at jeg hadde besvimt av glede altså! Jeg er derimot litt usikker på hvem favoritten er akkurat nå, Kim begynner jeg faktisk å gå skikkelig lei av. Kendall, Kylie og Khloe derimot? Big fan!

Sist sangen du hørte på? Alejandro Fuentes - Encore. Skikkelig gladsang!

Har du mistet noen som var spesiell for deg? Jeg har mistet min kjære Mofar, noe jeg tok utrolig tungt. Han var som dere vet min aller beste venn, og jeg sleit lenge med å forstår hvordan livet skulle gå videre uten han. Det første jeg tenkte når jeg fikk den nye leiligheten var at jeg så gjerne skulle fortalt det til Mofar, jeg savner han helt ekstremt mye. Men til slutt lærer man seg å leve med savnet, utrolig nok. Det er vondt å kjenne, men likevel er savn den andre siden av å hatt en stor glede i livet sitt.

Hva er irriterende for deg? Negative mennesker, som snakker stygt om andre og bryr seg mer om andre sitt liv enn sitt eget. Slikt bare orker jeg ikke! Er så viktig å omringe seg med positive mennesker, som løfter hverandre opp og er et friskt pust i hverdagen. Sure og bittre mennesker som spiser gossip appelerer veeeldig lite til meg.

Når våknet du i dag? 07.00, da var jeg klar for møte og gira på å gripe dagen. Elsker at vi går lysere tider i møte nå! Da er det så mye lettere å makke seg opp av senga på morgenen også, når man våkner til sol utenfor.

Har du noen gang operert deg? Jeg har operert øynene mine to ganger, men det var aldri av kosmetiske grunner. To forsøk på å få bort dobbeltsynet mitt, noe som ikke funket. Jeg har fortsatt en gang til jeg kan prøve lykken, men er så redd for å få store arr på øyet - så jeg har bestemt meg for å vente så lenge jeg kan siden jeg ikke er veldig plaget av dette per dags dato.

Vil du gifte deg og ha barn? Om jeg finner den rette skal jeg selvfølgelig vurdere å gifte meg, samme med barn. Man vet aldri hva fremtiden bringer :-) Er på et sted i livet akkurat nå hvor jeg vil fokusere på meg selv og karriere, samt at det er så mye av verden jeg vil se før jeg slår meg til ro. Når jeg er i forhold blir jeg en skikkelig kjærestejente som blir mye mer rolig og ikke har lyst å f.eks reise spontant til Miami hvis muligheten byr seg, og akkurat nå har jeg veldig lite lyst å sette meg i den situasjonen. Slike ting får vente, forhåpentligvis i mange år til :-) Jeg er veldig selvstendig, og elsker livet mitt slik det er akkurat nå.

Hvem er dine beste venner? Jeg er heldig som har en stor og god vennegjeng! Jeg er så utrolig glad i alle, og evig takknemlig for å ha en stor bukett med gode venner. Men selvfølgelig er det kremen av kremen, da Nina, Celina, Ida, Tone, Hilde og Maren er mine absolutt beste venninner. De betyr verden for meg!

Har du fem ord du syns beskriver deg? Livsglad, positiv, hissig, utålmodig og snill.

Hva er du mest stolt av å ha oppnådd? Jeg er mest stolt av at jeg driver eget AS, som år på år øker egen omsetning og går så det suser. Jeg er stolt av at jeg har klart å finne en jobb jeg elsker, og at jeg har klart å gjøre det som en gang var en hobby til levebrød. Dette var målet mitt hele veien, allerede som 18 åring visste jeg at jeg skulle jobbe på og skape meg en arbeidsplass utenom det vanlige. Jeg er stolt av livet mitt generelt, og at jeg har det såpass greit som det jeg har. Jeg er veldig takknemlig og klar for å se hva mer jeg kan få til i fremtiden :-)

Glad i trene, eller glad i å chille? JaTakk, begge deler! Trening betyr utrolig mye for meg, og jeg har minst fire gode økter i uka. Samtidig er jeg en mester i å chille, se serier og bare koble helt ut.

Er du romantisk eller spontan? SPONTAN! Digger når jeg kan leve i nuet, gjøre hva jeg vil når jeg vil og bare være fri.

Hva drikker du alt for mye av? Pepsi Max, Cola Light, Solo Super og energidrikker. Prøver egentlig å holde brus til helgene, men det bare går ikke for meg! Men egentlig må jeg virkelig skjerpe meg, bælmer lett en stor brus når jeg først er i gang liksom..

Hva er ditt stjernetegn? Jomfruen.

Hva er din favorittmat? Sushi! Ingen tvil, hehe. Jeg får vel snart gjeller så mye sushi jeg spiser...

Er det et yrke du håper din fremtidige ektefelle har? Hva enn han gjør, har ingenting å si. Det viktigste for meg er at personen liker jobben han går til om morgenen, er økonomisk selvstendig og fortsatt har energi når han kommer hjem fra jobb. Jeg kunne aldri delt livet mitt med noen som hatet arbeidsplassen sin og ikke var fornøyd med det han fylte dagene sine med.

Dagen for kontraktsmøte

ALL SMILES THESE DAYS

Riktig god morgen, dere! Har dere sovet godt i natt? Her er jeg straks avgårde til byen for kontraktsmøte, i dag skal alle papirene på leiligheten skrives under på og jeg kjenner at det skal bli digg å få det i boks. Håper jeg får snikt til meg en litt tidligere dato for overtakelse også, kom nettopp på at den dagen jeg overtar kommer Wulffen min på besøk i noen dager fordi vi skal på festival. Wuuuhu! Og da vil jeg helst at vi skal slippe å bo på spillerommet, liksom ;-) Jeg vil tro Knollen hadde sett relativt mørkt på livet hvis det hadde skjedd, for å si det mildt.. Håper jeg at jeg kan få lurt den til meg en liten uke før, da hadde jeg blitt så glad! Etterpå blir det enda et viktig møte, før jeg skal på lunsj med en god venninne. Finfin start på tirsdagen - happy days

Grønn start på mandagen

For en gladmandag det har vært i dag! Jeg vet ikke hvor energien kom fra, men jeg har en misstanke om at det var den gigantiske skolebollen jeg trykket i meg i går, kombinert med et humør som mildt sagt er på topp ;-) Jeg startet dagen på trening, med en økt som bare var så latterlig DIGG! Først var det 30 minutter med cardio på mølla, før jeg tok tak i en aldri så liten crossfit-økt. Jeg har som vanlig lagt den ut på snap, Ladyyyka hvis du vil se den

♥ ♥

Så fort jeg kom hjem var det tid for smoothie! Jeg driver å tester ut noe nytt for tiden, nemlig å spise dagens første måltid i tolv-tiden. Enn så lenge fungerer det veldig bra :-) Jeg er egentlig tidenes største frokostmonster, så vi får se om jeg holder ut lenge nok til å gjøre dette til en livsstil. Uansett, etter trening var det tid for min nye favorittsmoothie. Etter at jeg endelig fant en pose med frossen ananas, druer og papaya - har denne gått ned på høykant. My new fave!

WHAT YOU NEED

En boks mager kesam  Blanding av frossen ananas, druer og papaya To never spinat Sitronsaft Vann

Kjør alt i en blender eller med stavmikser, og voila - du er sikret deg en superfresh smoothie. Denne er altså SÅ god, faktisk så digg at den minner litt om dessert :-) Mmm! Og du? Ikke rynk på nesen over spinaten, du smaker den ikke i det hele tatt - det er rett og slett bare en super måte å få tilført enda mer næring til kroppen. Happy Monday, favorittleserne mine!

UKEN SOM GIKK

UKENS GLADMELDING:

Husker dere at jeg fortalte for ett par uker siden at Milo hadde fått en stor klump i leppa? Etter å ha vært i to narkoser på under en uke og tatt en haug av prøver av den, har jeg endelig fått svar av dyrelegen på at klumpen heldigvis er en godartet svulst. Takk Gud - sier jeg bare! Har vært så stresset over denne klumpen, utrolig hvor redd man blir for at det skal skje disse hundene noe.. Men da er det altså ingen fare, så dette ble uten tvil ukens gladmelding :-)UKENS BESTE DAG:

Hehe, selvfølgelig fredag hvor jeg vant budrunden på leiligheten min! Hele situasjonen føltes helt surrealistisk, og jeg tror jeg gråt av glede for første gang i hele mitt liv når megleren ringte med beskjeden om at den var min. Jeg har så lyst å vise dere masse bilder av den, fordi leiligheten er mildt sagt helt RÅ! Men bildene av den er så latterlig dårlige og selv syns jeg at de får leiligheten til å se dobbelt så liten ut i forhold til hva den faktisk er. Litt irriterende! Fikk helt sjokk når jeg så hvor gedigen den var i virkeligheten, så derfor venter jeg heller til jeg får satt mitt eget preg på den og virkelig får vist dere hvor fiiiiin den faktisk er. Enn så lenge kan  dere se enda en liten sneakpeak. hihi! Så fornøyd jeg altsåUKENS SANG:

Tinie Tempah - Girls Like ft. Zara Larsson. Eeeeelsker den!

UKENS LATTERKRAMPE:

Jeg ler meg seriøst ihjel når jeg leser meldingene mine med Celina under fredagens budrunde. Jeg har seriøst aldri vært så dårlig i nervene i hele mitt liv! Rett etter samtalen dere ser over, bydde noen over meg igjen - og jeg trodde som sagt jeg hadde mistet hele leiligheten. Så jeg ringte min far som var på jobb, hylgråt i telefonen om at jeg hadde tapt budrunden og at livet mitt var ødelagt. Var så hysterisk og gal at jeg fikk streng beskjed om å roe meg ned, det fantes jo flere leiligheter. Men i mine øyne gjorde det altså ikke det, ikke i nærheten av så fine som denne hvertfall! Men så ringte megleren meg plutselig, hvor det viste seg at jeg hadde missforstått - jeg kunne by over igjen and so I did. Etter dette ble leiligheten min, og for en ekstrem følelse! Snakk om å gå fra å være hjerteknust til verdens mest lykkelige på få minutter... Mange følelser i sving her altså, haha!


UKENS SERIE:

Revenge! Ikke overraskende, sant? Hehe.. Jeg er midt i sesong tre nå, og må seriøst snart blir ferdig med denne serien - den har tatt totalt over livet mitt. Jeg er egentlig dødslei av å følge med på denne forbanna hevnen til Emily nå, men likevel er det spennende nok til at jeg ikke klarer å la være. Kan hun ikke bare stoppe hele greia, gifte seg med Jack, kjøpe en ny Golden Retriver og leve lykkelig i alle sine dager? Joooo!

UKENS TRENING:

Fire økter denne uka, så her må jeg si meg ganske fornøyd altså! Trives så godt på det nye treningssenteret mitt, det er så fresht der at jeg blir motivert så fort jeg setter foten inn døra. Og det liker vi :-)

UKENS TANKE:

Det går mye tanker i leiligheten akkurat nå, naturlig nok. Det er vel helt ærlig det eneste jeg tenker på, si! Jeg har ikke tall på hvor mange ganger daglig jeg sier til mine foreldre at "kan vi snakke litt om leiligheten min nå???" Og alle er mildt sagt dritt lei av meg her i huset, haha! Gleder meg bare noe så innmari! Til torsdag skal jeg ut å bestille sofa, enda litt usikker på hvilken jeg vil ha - men tror jeg ender opp med en superfresh en fra Bolia. Det kommer til å bli så fint! Håper dere er klare for masse interiørsnakk fremover? Gleder meg så til å dele dette med dere, jeg!

MY SUNDAY LOOK

Denne kjolen har jeg altså blitt så glad i! Like fin til høye støveletter og strømpebukser, som til en litt mer laidback look med sneakers nå som våren endelig er her. Love it! Ingen tvil om at denne skal bli brukt mye fremover :-) Det er nesten ett år siden jeg kjøpte den, men endelig fikk jeg brukt den igjen. Søndagen min har gått til joggetur frem og tilbake til treningssenteret, hvor jeg trente styrke og hadde hele stedet for meg selv. Det liker jeg! Nå er Mommo på den faste søndagsmiddagen hos oss, så resten av dagen skal jeg bare slappe av med familien og kose meg. Gleder meg så til i morgen, jeg! Hver dag som går nå er jo en dag raskere til at jeg kan overta leiligheten, så her må tiden bare gå fort... Haha! Håper dere nyter søndagen


BY MALENE BIRGER: veske / CUBUS: kjole / REEBOK: sko

HELGEFROKOSTTHIS IS WHAT I CALL A GOOD MORNING

Helgefrokoster er det beste! Ferskt brød fra bakeren, deilig juice og masse godt pålegg. All on a big plate! Mmm.. Dette hadde vi på morgenen i går, men i dag måtte jeg ta til takke med litt knekkebrød. Magen min har begynt å klikke helt når jeg får i meg brød, jeg blir så dårlig og ødelegger hele dagen min. Så fremover må jeg bare holde meg unna så ofte jeg kan, gluten er noe jeg reagerer så sykt sterkt på, og det irriterer meg - det er jo så alt for godt til å ikke spises! Sant? Haha.. Tenkte bare å gi dere en liten update på morgenkvisten, våknet til deilig vær ute i dag, så da vil jeg komme meg ut på en aldri så liten joggetur mens muligheten er her :-) Ser dere igjen litt senere, og ønsker deg en super start på søndagen

hits