mai 2015

Uken som gikk

Ukens motivasjon: Her må jeg svare samme som forrige uke. Trening og kosthold! Nå har jeg holdt meg unna alt av snoperier i to uker, og er så sykt fornøyd med meg selv :-) Og flere uker skal det bli! Jeg har blitt så god på å lage meg middager og ting som metter nå, at jeg ikke lengre har søtsug. Latterlig deilig å klare å holde seg unna alt dette sukkeret, kroppen både er og føles mye bedre. Måtte denne gode tiden fortsette!

Ukens høydepunkt: Denne uken har vært veldig fin generelt! Men det absolutte høydepunktet må være helgen. Jeg har fått masse tid sammen med fine folk, både familie og venner. Vært på crosstrening, hatt jentekveld, slappet godt av og bare kost meg. Og i dag ble helgen toppen med grilling sammen med mine foreldre og Mommo. Så koselig!

Ukens kjiping: Hendelsen med iPhonen skulle jeg mildt sagt gjerne vært foruten..

Ukens latterkrampe: På kveldstur sammen med Belinda. På en runde som vanligvis tar 40 minutter, går det mildt sagt litt lengre tid når man tar turen sammen med meg. Jeg hilser nemlig på og snakker med alle jeg møter på min vei! Haha...

*menneskekjenneren Andersen stopper å snakker med gammel mann nr. 8*
Meg: Han der er et skikkelig godt menneske!
Belinda: Han var veldig skjønn! Hvor kjenner du han fra?
Meg: Jeg kjenner han ikke.

Ukens beste innkjøp: Nye og fine sommersko fra Nike. Jeg tror disse er mine nye favoritter! Ikke bare er de skikkelig freshe, men de er ordentlig gode på foten. Flere av dere har spurt hvor de er fra etter at jeg la ut bilde av de på instagram, og skoene er kjøpt hos sportamore.no, men dessverre er de etter hva jeg ser utsolgt.

Ukens tanke: Filmen dere ser under, om en liten valp ved navnet Jordan. Den hunden har brent seg inn i hodet mitt, og jeg har tenkt så mye på de stakkars dyrene som lider på denne måten. Jeg føler meg så hjelpeløs når ting som dette faktisk skjer rundt om i verden, og blir så ufattelig sint! Er det noe jeg aldri kommer til å forstå, så er det hvordan mennesker kan være stygge mot forsvarsløse dyr. Jeg håper du tar deg tiden til å se filmen under, Hope For Paws er virkelig den fineste organisasjonen jeg vet om, og jeg anbefale alle å støtte de med en donasjon. Mennesker som dette er med på å gjøre verden til en bedre plass, og er det noe vi trenger mer av, så er det nettopp det! Filmen viser historien om valpen Jordan, som en hjemløs mann kuttet av det ene beinet på og kastet han deretter ned flere meter i en uttørket elv. Der ble lille Jordan sittende alene med avkuttet bein og store smerter i to dager, før Hope For Paws kom å reddet han. Åh, tårene triller bare jeg skriver om dette... Filmen er så vanvittig hjerteskjærende og trist, men likevel utrolig fin, da den har en fin og rørende slutt.

Er det ikke spesielt å se hvor mye smerte og lidelse et menneske har tilført lille Jordan, men så har han likevel en så enorm stor tillit til mannen som kommer å redder han? Denne filmen viser virkelig hvor utrolig gode hunder er, de er det eneste i hele verden som elsker deg mer enn de elsker seg selv.

Hårfin brunch i sola

annonse

- sunday brunch in the sun -

Dagens søndagsbrunch i solsteiken Nystekte bagetter med verdens beste syltetøy, friske jordbær og nektariner, hjemmelaget limonade og selvfølgelig mine to faste tabletter med Hair Care.

Prøv HairCare for 149 kroner HER

Jeg har fortalt dere om HairCare flere ganger, men til dere som fortsatt er nysgjerrige, forteller jeg gjerne igjen! Det var jeg og Ida som var først ute med å fortelle om dette ganske så utrolig produktet, derfor syns jeg det er ganske morsomt at halve blogg-norge også har kastet seg på trenden med disse tablettene. Haha! Men jeg forstår det godt, for alle jenter drømmer vel om at sitt eget hår skal være langt og tykt. Det er her HairCare kommer inn i bildet! Dette er et kosttilskudd som består av en helt spesiell sammensetning av ingredienser som bidrar til hårvekst. Ølgjør, hirse, sink og kobber, samt det viktigste - biotin. Man tar to tabletter daglig sammen med mat, og ettersom ukene går vil du merke at håret ditt blir både lengre, sunnere og mer fyldig. Selv merket jeg synlige resultater etter rundt to måneder, jeg mistet mindre hår når jeg dusjet, etterveksten kom raskere og mitt fryktelig slitte hår ble litt etter litt sunnere. Og både tykkere og lengre, akkurat slik jeg vil ha det!

Dersom du vil bli med i The HairCare Clique, kan du nå prøve ut dette produktet til kun 149 kroner. En eske med disse tablettene koster vanligvis 249 kroner, men nå får dere lesere 40% rabatt. Ganske bra deal, sant? Tilbudet finner du her

Take me to the ocean

  - god søndagsmorgen -

Åh, du deilige søndag! Sola skinner ute, jeg har fri store deler av dagen og skal bare kose meg. Tenk at i dag er den siste dagen i Mai? I morgen er det plutselig Juni, og jeg kan nesten ikke tro det! Er ikke Juni årets første ordentlige sommermåned da? Været henger i hvert fall ikke med, dette må ha vært den kaldeste våren vi har hatt på lenge. Så surt og guffent ute, selv om solen stråler - så er vinden rivende kald. Satser på at det kommer seg snart, jeg vil ha ordentlig varme! Om ikke reiser jeg heldigvis til rivieraen om tre uker, så jeg skal alltids klare meg ;-) Reisefeberen er på topp, og jeg gleder meg som et lite barn!

Jeg tenkte å starte dagen med en joggetur i frisk luft, før jeg vil bruke resten av dagen hjemme hos mine foreldre. Sole meg på verandaen, grille når ettermiddagen kommer og bare kose meg. Har dere forresten noen gode boktips til meg? Jeg må jo få kjøpt meg noen nye bøker jeg kan ha med meg på ferie! Jeg leser egentlig alt, og ble nettopp ferdig med Indias Datter. Den var spennende og egentlig ganske bra, men kanskje noe langdratt? Så, dersom du har noen gode lesetips, let me know!
acne cardigan og jeans - nly sko - hm trend genser - givenchy veske - céline solbriller

Den følelsen

Når du kjører avgårde med iPhonen på biltaket. Og ikke oppdager det før du har kjørt i en halvtime. DEN FØLELSEN! Som et lyn fra klar himmel slo det meg når jeg hadde parkert bilen og ikke kunne finne telefonen min, jeg har lekt Vin Diesel bak rattet med en relativt ny iPhone 6 liggende på taket. Fy fader! Jeg skammer meg. Og skammen ble ikke akkurat bedre da lillebror kom hjem fra jobb, og fortalte at han hadde funnet telefonen min i en tunnel. Snill lillebror (....) som han er, hadde han selvfølgelig plukket opp alle bitene av den og tatt den med seg hjem. Tror du mamma ble glad? Hun lurte på hva som feiler meg, og jeg må jo helt ærlig innrømme at jeg ofte kan lure på det samme. Satser på at Apple snart kan begynne med en premieutdeling til de mest ivrige kundene sine, jeg er nemlig ganske så sikker på at jeg kommer til å stikke av med seieren....

- cauliflower pizza, topped with onion, chili, serrano and cheese -

Så nå sitter jeg her med nok en ny iPhone (som denne gangen er pakket inn i et skuddsikkert deksel), og er så oppgitt over meg selv at jeg har ikke ord. Derfor kjøpte jeg faktisk den nye telefonen i svart, kun for å straffe meg selv. Fortjener ikke den i gull når man bruker den som kartleser på biltaket, vett! I kveld står blomkål-pizza på menyen hos meg, og jeg skal bare slappe av etter en helt latterlig lørdag. Cross-treningen var gøy, da! Hvordan har dagen din vært?

Girls night in- as we grow up, we realize it becomes less important to have a ton of friends,
and more important to have real ones -

Teksten over fant jeg i går, og den er bare så utrolig sann. Det viktigste for meg er ikke å ha en stor krets med bekjente, men å ha venner virkelig er gode og ekte. Venner jeg kan stole på, venner jeg kan betro meg til, venner som heier på meg og venner som alltid er der. Like mye i motgang, som i medgang. Det er det vennskap er, og heldigvis for meg, så er jeg ordentlig velsignet med de fine vennene mine. I går var Celina og Hilde på besøk her, vi startet helgen med å bestille oss litt takeaway, både sushi og sashimi. Resten av kvelden koste vi oss med snacks på bordet og gode samtaler. Samtaler om døden og sånt, jeg tror vi alle ble litt små-deprimerte på slutten av kvelden..... Haha!

Meg: Jeg elsker kvelden som dette hvor vi har dype og gode samtaler!
Celina: Men vi har jo nesten bare snakket om døden?
Hilde: Det kan være koselig det også i blant!
I dag skal jeg på cross-trening, og gjett om jeg gleder meg! Jeg skal dra sammen med Onkel og mine to fettere, så dette blir en skikkelig adrenalinfylt lørdag. Begynner å bli en stund siden jeg har vært på banen nå, Iiiih!

Vegetarisk spagetti bolognese

i samarbeid med Hälsans Kjøkken

 - vegetarian spaghetti bolognese -

I dag har jeg laget meg nok en vegetarisk middag, nemlig spagetti bolognese. Dette ble virkelig helt fantastisk godt, ordentlig smaksrik og deilig middag, som mettet perfekt! Jeg skal ikke skryte på meg å ha laget denne kjøttfrie blandingen selv, det er det nemlig Hälsans Kjøkken som har stått for. Dette er en vegetarisk soyafarse, som er en perfekt erstatning til kjøttdeig. Og tro du meg, dette ER like godt som kjøttdeig! Og det kommer fra meg som er ganske så kresen på mat. Jeg tror jeg kunne lurt hvem som helst til å tro at dette var vanlig vanlig bolognese-middag, for her smaker man overhodet ikke forskjell. Den vegetariske blandingen kan brukes i for eksempel taco, lasagne, pizza eller hva enn du måtte ønske.

Hälsans Kjøkken

Alt du trenger å gjøre for å lage vegetarisk spagetti bolognese, er å koke opp ønsket mengde spagetti. Ha en pose Hälsans Kjøkken soyafarse i en stekepanne, og stek den godt i rundt åtte minutter. Så tilsetter du hakkede tomater og tomatpurre, før du krydrer godt med salt og pepper. Så er det bare til å servere!

Jeg blir så utrolig glad når jeg finner såpass gode erstatninger til kjøtt som dette i butikkene. Det gleder hjertet mitt noe så innmari! Produkter som dette gjør det enklere med flere kjøttfrie dager, noe som er godt for både meg og dyrene. Jeg er langt i fra vegetarianer, men prøver rett og slett å bruke hodet mitt litt når det kommer til nettopp dette med kosthold. Det å spise kjøtt syv dager i uka er i mine øyne overhodet ikke nødvendig. Husker du utfordringen jeg ga deg forrige uke? Med en kjøttfri dag i uka? Prøv det ut nå i helgen da vel?! Server pizza, lasagne eller taco til familien din eller noen venner i morgen når det er lørdag, men bruk denne blandingen i stedet for kjøttdeig. Og se om de merker forskjell uten at du sier noe ;-) Jeg skal nesten garantere deg at de ikke vil merke det, nemlig... Hihi! God helg, da!

Manisk morgenfugl

God fredagsmorgen Jeg våknet klokken seks av meg selv i dag, og det kunne ikke passet meg bedre. Jeg får venninner på besøk i kveld, men har så mye å gjøre på dagen, at jeg var hysterisk for å ikke få ryddet og vasket leiligheten før Hilde og Celina kommer (ja, jeg har vaskemani...). Men når dagen startet såpass tidlig, ble alt mye lettere! Så nå er frokosten spist, leiligheten skinner og jeg kan dra avgårde på trening med uten å telle støvdotter i hodet mens jeg står på mølla. Er det mulig å være så manisk? Tydeligvis så er det jo dessverre det, hehe. I dag står intervaller på treningsplanen min, før jeg skal til hudpleien en liten tur og så gjøre jobbrelaterte ting resten av dagen. Fin og hektisk fredag, før det er kvelden og jentene kommer på besøk!

Ønsker deg en fin start på dagen! Vi sees selvfølgelig igjen litt senere

Ovnsbakt Omelett

I dag lagte jeg ovnsbakt omelett for aller første gang, og sammen med hjemmebakte rundstykker, ble dette ordentlig godt! Jeg tok med meg både rundstykker og omelett på besøk til Mommo, og sammen koste vi oss en hel haug med dette.

Til fire personer trenger du:

6 egg 1 dl melk 300 g skinke 1 gul paprika 1 rød paprika 
Brokkoli En halv purre En neve revet ost Salt og pepper

Slik gjør du:

Visp sammen seks egg og melk i en bolle, tilsett litt salt. Kutt opp skinke, paprika, purre og brokkoli i terninger, før du legger det i en ildfast form. Strø så over en neve raspet gulost, før du til slutt heller over blandingen av egg og melk. - stek på 180 grader i cirka 30 minutt -

En nydelig og lett middag, som passer like perfekt til både lunsj og kveldsmat. Mmmm! Når omeletten er ferdig stekt, skal den være helt fast i formen, i tillegg til å ha "hevet" seg litt. Og du? Dersom du vil ha noen utrolig gode og hjemmebakte havrerundstykker ved siden av, så finner du oppskriften her


Fordi du fortjener det

- flowers and chocolate for my best friend -

På en grå og litt kjip regnværsdag som dette, er det fint å bruke ettermiddagen med noen man er glad i. Så nå skal jeg opp på besøk til Mommo, med blomster og favoritt sjokoladen hennes. Hverdagsglede Etterpå må jeg en tur til dyrelegen, Milo har ulveklo (tror jeg det heter?) på alle potene sine, og jeg klarer ikke lengre å klippe de uten at han vrir seg unna og slår seg helt vrang... Ganske så slitsomt! Så da blir det et lite stopp hos dyrelegen, og jeg håper de kan klare å klippe de på han mens jeg holder han fast. Hvis ikke må han i narkose, og det har jeg veldig lite lyst til, med tanke på at det ikke er mange ukene siden sist han var i det. Krysser fingrene! Vi sees igjen i kveld, da kommer det oppskrift på ovnsbakt omelett :-)

Forfriskende fruktspyd

Et lite tips for å gjøre frukt og bær litt mer spennende, er rett og slett å lage fruktspyd! Hvor digg høres ikke det ut? De fleste av oss kjenner nok til grillspyd, med grønnsaker og kjøtt på sommeren. Mums! Men hvorfor ikke lage det samme med frukt og bær? Jeg serverte dette på forrige jentekveld, og du kan tro det ble godt tatt i mot! På spydene mine hadde jeg kiwi, melon, moreller, banan og plomme. Og smaken var helt nydelig! Sammen med duggfrisk cola zero rett fra boksen, ble dette en helt perfekt snacks å servere midt i en ukedag. Sunt, godt og enkelt :-)

 - fun way to eat fruit -
White on white

 - my apartment is ready for summer -

Da er leiligheten klar for sommer! Denne gangen gikk jeg for hvitt, med lyseblå detaljer. Og jeg er veldig fornøyd med hvor lyst og fint det ble her hjemme nå, skikkelig gøy med en litt større forandring :-) Den hvite sofaen minner meg skikkelig om sommeren for to år siden, når jeg nettopp hadde kjøpt leiligheten min og svevde på en deilig sky av lykke. Jeg var så stolt at jeg nesten fløy til himmels! For en følelse det var, første kjøp av egen leilighet er vel noe man husker for alltid? Hihi! I dag var det faktisk såpass varmt her i byen at jeg endelig kunne åpne skyvedørene ut til ballkongen, og det var virkelig helt magisk. Utsikt til knallblå himmel og en sol som varmer helt inn i stua, da sier jeg meg jammen fornøyd!
I dag har jeg løpt rundt som en rakett fra møte til møte, samt raidet noen interiørbutikker i pausene. Haha! Planen for kvelden var egentlig å dra på båttur, men når jeg kommer hjem igjen til en mailboks som er sprengt, var det bare å avlyse alt av planer. Så i kveld ser jeg på noen timer med jobb, men det skal gå helt fint det også :-) Har du hatt en fin dag?

irritasjonsmoment nr.1

God onsdag, mine fine

Her startet dagen med intervalltrening rett etter frokost, 40 svette minutter ble unnagjort :-) I dag var det ikke ledige tredemøller heller til meg, så jeg måtte gå i 30 minutter på ellipsen, før jeg kom meg på mølla. Er det muuulig!? Det å stå i kø på treningsapparater er seriøst irritasjonsmoment nr.1! Sånt blir jeg så grinete av at det skulle ikke vært lov, jeg tok meg selv i å bli små-irritert på de andre som løp på møllene (jeg var jo helt sikker på at de jogget der bare for å irritere meg....) og faktisk stirre de stakkars menneskene ned i senk for å vise at jeg var utålmodig.... Hva da barnslig? Haha!

I dag har jeg mye spennende på planen, to møter, en hyggelig lunsj, møte med Geir og så hjem for å knipse bilder av leiligheten til dere. Dette blir nok en alle tiders onsdag! Og nå er vi halvveis til helg? I like!


nike sko - vila jakke - lene orvik collection bukse - acne tshirt

Familiedugnad

- going back to all white at home -

Da var plutselig alt av møbler her hjemme hvitt igjen! Nå som det har blitt lysere tider, ville jeg bytte over til hvitt trekk igjen på sofaen min. Det er jo gøy med en større forandring i blant! I tillegg har jeg kjøpt inn litt nytt interiør, og resultatet ble så vanvittig bra. Gleder meg til å vise dere hele stua i morgen, føler meg heeelt forelsket i leiligheten min nå! Hihi.. Alt går i hvitt og lyseblått, skikkelig fresht og fint her nå! Mamma og Øyvind har vært hos meg i flere timer i dag, det er nemlig ikke bare enkelt å bytte sofatrekk. Jeg filmet faktisk store deler av seansen, men er redd vi hadde blitt innlagt hvis noen fikk se den....

Meg: Hei bloggen! Nå har vi byttet til hvitt sengetøy på sofaen, og Øyvind koser seg med å........
Øyvind: Det er for pokker ikke sengetøy, men sofatrekk. Legg ned det forbanna kameraet, og kom å hjelp meg!

Hehehe, jeg ler meg ihjel! Heldige meg som alltid har foreldre som stiller opp Nå skal jeg nyte siste rest av kvelden i den fine stua mi, og se Devious Mads på laptopen. Håper kvelden deres er fin!

Frisk og sunn yoghurt

annonse

14 Gresk Yoghurt

Som dere vet elsker jeg meieriprodukter, så når det kommer sunne og digge nyheter av dette på markedet, hopper jeg bokstavelig talt i taket av glede. Det er full halleluja-stemning her i heimen for den nye satsingen til Tine, nemlig 14 Gresk Yoghurt! Et beger inneholder kun 90 kcal, og det er en fyldig og smakfull gresk yoghurt som er helt uten tilsatt sukker. Ikke bare har den et høyt innhold av proteiner, men den er også fettfri! Har dere hørt noe så fantastisk? Det kan ikke bli bedre!

Jeg blir så glad når det kommer slike nyheter i butikkene, da det gjør det enda lettere å velge sunt på travle dager. Denne yoghurten er nemlig perfekt som et lite mellommåltid! Den metter greit, og har et helt supert innhold i seg. Jeg er rett og slett storfan, og må gi Tine en stor applaus for å nok en gang ha tryllet frem et helt fantastisk meieriprodukt.
- et sunt og godt mellommåltid, både på farten og når du vil kose deg med noe godt -

14 Gresk yoghurt med kun 90 kcal finnes i 3 smaker; sitron/lime, mango/pasjon og blåbær/acai. Selv har jeg bare smakt denne med sitron, men gleder meg til å prøve de andre. Jeg ser for meg at den med blåbær og acai blir en stor favoritt! I sommer skal jeg passe på å alltid ha noen av disse stående i kjøleskapet, både til de dagene jeg trenger et godt mellommåltid, men også for de sene sommerkveldene jeg vil ha et sunnere alternativ til is. Denne smaker nemlig akkurat som en kremete sitronfromasj, og etter en liten halvtime i fryseren, er den helt topp som is. Frisk og sunn yoghurt, det likar vi!

En matdag i bilder

Jeg har fått flere spørsmål om jeg ikke kan dele en typisk matdag for meg i bilder. Og det er klart jeg kan! Jeg er et skikkelig vanemenneske når det kommer til nettopp kosthold. La meg ta et eksempel! Forrige uke hadde jeg ovnsbakt laks med grønnsaker til middag hele fire dager på rad.... Haha! Uansett, her kommer som etterspurt en typisk matdag for meg i bilder :-) Jeg vil også legge til at jeg er fult klart over at jeg ikke er en kostholdsekspert, og jeg teller heller ikke kalorier hvis dere lurer på det. Jeg spiser når jeg er sulten og stopper når jeg er mett, simple as that!- frokost -

I ukedagene har jeg alltid havregrøt til frokost. Alltid! Det er noe av det beste jeg vet, samtidig som det er enkelt. Og jeg lager den alltid på skummelt melk, da det er hundre ganger bedre enn vann. Som topping har jeg sukrin og kanel :-) Den siste tiden har jeg byttet ut den vanlige havregrynen med havremel, og seriøst - det må dere virkelig prøve! Havregrøten får da en helt annen konsistens, den blir skikkelig kremete og digg. Mmmm!

 - lunsj -

Til lunsj varierer det veldig hva jeg spiser, alt ettersom hvor god tid jeg har. Men jeg er nøye på å få i meg godt med proteiner, da jeg spiser lunsj rett etter trening. I disse dager har jeg en skikkelig hype på knekkebrød med bløtkokte egg. Ah, det er så godt! Og med en skyr ved siden av, samt et stort glass med sitronvann, er dette for meg den perfekte lunsjen!

 - middag -

Jeg har nettopp blitt flink til å lage meg middager, og merker så utrolig forskjell etter at jeg begynte å ta dette litt mer seriøst. Søtsuget er helt borte, og jeg har en energi som holder seg stabil gjennom hele dagen. Middag er så viktig! Og jeg skal definitivt fortsette i denne gode vanen fremover. Favoritten akkurat nå er laks, med ovnsbakte grønnsaker ved siden av.

 - kveldsmat -

Mitt absolutt favorittmåltid, er definitivt kveldsmaten. Det er noe med å lage seg noe ordentlig digg å spise, synke ned i sofaen og bare kose seg med et godt måltid etter en lang dag. Jeg er veldig glad i smoothie til kvelds, og tar det gjerne over i en bolle for å lage meg en smoothiebowl, toppet med hakkede mandler og enda litt bær. Favoritten min er laget av en boks mager kesam, 200 g frosne blåbær, en neve spinat og litt sukkerfri saft. Så enkelt, og så godt!- snacks og etter trening -

Snacks er det klart man må ha i løpet av dagen! Hver eneste kveld lager jeg meg en stor kopp med te, og samt et fristende fruktfat. Jordbær og vannmelon er definitivt favoritten for tiden! Nå gleder jeg meg bare til de norske jordbærene inntar butikken, for de er det virkelig ingenting som slår! Etter trening har jeg også alltid en liten "snacks" før jeg drar hjem for å spise lunsj, som består av en stor proteinshake og en liten eske med rosiner. Det er viktig med raskt påfyll etter en tung økt!


Så, dette var en typisk matdag for meg! Hvis du har noen gode og sunne middagsoppskrifter på lur, så må du gjerne dele i kommentarfeltet. Det er jo så kjekt å kunne inspirere og motivere hverandre

OH SNAP!

Har dere husket å følge meg på snapchat også? Der legger jeg ut det som ikke kommer på bloggen :-) Glimt fra hverdagen, morsomme filmer, treningstips og alt som faller meg inn. Snapchat er jo så gøy! Nå har jeg 10 000 følgere der, men har alltid plass til noen fler. Ladyyyka heter jeg, og du må gjerne legge meg til

- my latest snapchats -
Drama, vasking og barnepass

God 2.pinsedag, dere

I går ble jeg plutselig helt hektet på Devious Maids, etter tips fra dere bestemte jeg meg for å gi det en sjanse. Og man kan trygt si den falt i smak! Det er en tv-serie som er ganske så annerledes enn hva jeg vanligvis liker, men herregud så gøy den var! Hushjelpene jobber for de rike og berømte i Beverly Hills, og jeg ser fint for meg at denne serien blir min nye guilty pleasure ;-) Haha.. Og så er det jo litt kult av Eva Longoria er produsenten, det visste jeg faktisk ikke før jeg googlet serien! Gøy å ha noe nytt å følge med på, så dersom du også vil ha en morsom og dramafylt serie med masse humor, burde du sjekke denne ut.

Nå skal jeg straks dra avgårde til Solsiden, og møte min spreke Elaine for en treningsøkt. Jeg gleder meg til en skikkelig fellesøkt! Tro det eller ei, men nå er det fem dager siden jeg løp disse berømte trappene, og jeg har fortsatt gangsperre. Det skulle jo ikke være mulig? Jeg har seriøst aldri opplevd maken, haha! Etterpå blir det kontorarbeid og jobb sammen Eirik som står på planen, før jeg skal på fotballkamp i kveld. En fin 2.pinsedag! Hva er planene dine for dagen? :-)
hm skjørt - veromoda jakke - bikbok by lene orvik veske - zara topp - jimmy choo solbriller

Ukens filmtips: The Good Lie

I dag har jeg kost meg masse ute på middag med familien. Vi feiret Finn sin bursdag, og det var riktig så koselig! Jeg spiste en fantastisk god entrecote, med masse rotgrønnsaker. Så nå kan du tro jeg er mett! Men dere vet, det er alltid plass til litt ekstra snacks i magen på søndager.. Så nå har jeg laget meg en stor tallerken, med jordbær og vannmelon :-)

 - ukens filmtips -

Jeg tenkte å komme med et aldri så lite filmtips til dere, hvis dere har lyst å slappe av med en god film på TVen i kveld. Er det ikke sånt man gjør på søndagskvelder, da? Det er jo så deilig!

The Good Lie er en av de beste filmene jeg har sett, og den er inspirert av virkelige hendelser. Filmen forteller om små barn som brutalt blir foreldreløse når landsbyen de bor i angripes av soldater. Foreldrene har fortalt dem hva de må gjøre dersom dette skulle skje, og på bare føtter setter de tapre barna ut på flukt for å finne en trygg havn fra soldatenes våpen. Veien til flyktningleiren i Kenya blir en hjerteskjærende kamp mellom liv og død. Til slutt kommer de heldigste frem til flyktningleiren, og fire av ungdommene vinner muligheten til å starte et nytt liv i USA. Ved deres ankomst i Amerika, møter de Carrie, en sosialarbeider som skal hjelpe dem å komme seg i arbeid. De prøver å bevare både samhold og ærlighet på tross av det store kultursjokket, og møter stadig på vanskelige utfordringer i sitt nye liv. Dette er en utrolig sterk og rørende film om den sudanske borgerkrigens grusomheter, som kostet over to millioner menneskeliv. Tusenvis av barn ble foreldreløse og ble tvunget til å flykte fra landsbyene sine i Sør-Sudan. En sterk og fin film, med en rørende historie om samhold og medmenneskelighet.

Uken som gikk

Ukens motivasjon: Definitivt å få kostholdet mitt på rett vei igjen. Jeg har holdt meg helt unna sukker og søtsaker i en uke nå, og jeg er så sykt stolt! Kanskje ikke så mye å være stolt av for noen, men for meg som er en mester i å kose meg, er dette skikkelig bra :-) Det å holde syltelabbene unna snopeskålen som alle andre spiser av, det er jammen ikke lett, men visst pokker har jeg klart det! Jeg er supermotivert til å kutte ut sukker så mye som overhodet mulig, så nå får vi se hvor mange uker jeg klarer å holde meg. Klarer jeg holde meg unna i fire uker, skal jeg feire med en skikkelig snopefest. Neida... joda... HAHA!

Ukens høydepunkt: Åh, definitivt i går! Fy søren, så mange fantastiske mennesker jeg har rundt meg! Dagen startet med en 90 minutter treningsøkt med de sprekeste på hele gymmet, og jeg blir ekstremt stolt av meg selv for å klare å holde følge med disse råtassene. Jeg har så treningsglede for tiden at jeg nesten flyr i taket av glede! Etter trening fikk jeg besøk av Helene, Alexander, Wenche og lille Aksel. Verdens fineste lille baby, det var så gøy å se han Etterpå var det lunsj med Marthe, etterfulgt av jentekveld med Hilde. En oversosial og travel lørdag, stappet til randen av herlige mennesker. Og jeg elsker det! Det skal også sies at det virkelig gjorde kvelden komplett når Martin Ødegaard debuterte for Real Madrid i går, og ble byttet inn for selveste Ronaldo. Jeg satt som klistret til tv-skjermen! Gutten er bare 16 år?! Et stort og fantastisk kult øyeblikk.Ukens beste innkjøp: Det har jeg allerede vist dere :-) Under "summer essentials" innlegget.

Ukens kjiping: Det må vel bli at jeg nok en gang har knust iPhonen min, hehehe. Altså, jeg burde egentlig ikke si det høyt en gang! Enda mer tragisk er vel at det skjedde på nøyaktig samme måte som sist, mens jeg gikk den siste delen av 10 000 skritt og skulle sjekke telefonen for å se hvordan jeg lå ann........

Ukens latterkrampe: Hehe, ukens aller beste latterkrampe var på tirsdag når Belinda var på besøk. Jeg ler så sammen med denne jenta at jeg får faktisk vondt, og jeg har det alt for gøy til mitt eget beste med henne! Uansett, jeg skulle følge henne hjem etter en koselig kveld og på veien bestemte vi oss for å gå på en diskre blomsterslang her i nabolaget. Selvfølgelig fikk jeg for meg at jeg måtte ha de "beste blomstrene" lengst inne i blomsterbedet, og prøvde å strekke meg så lang jeg er for å få tak i de. Ikke overraskende setter foten min seg fast, og jeg falt som en tulling oppi dette gedigne blomsterhavet. Takk til B som selvfølgelig sørget for å filme begivenheten før hun hjalp meg opp, prioriteringer ass!Ukens tanke: Denne uken har jeg tenkt på alt mulig. På livet, på minner, på Mofar som jeg savner så utrolig, på fremtidsplaner, reiser,venner, familie, jobb og ja - aaalt mulig. En ting jeg har tenkt litt ekstra mye på, er faktisk hvor fort tiden går. Livet flyr forbi, og jeg blir helt uvell av tanken! Det føles som i går hvor Mofar hentet meg på barneskolen, alltid med en stor skolebolle som ventet på meg i baksetet, med kokkos og melis. Ååååh! Skulle ønske jeg kunne spole tilbake tiden til når jeg var en liten jente, og gjøre alt jeg har gjort enda en gang.. Hehe! Nei, vi må ta vare på de gode øyeblikkene og leve livet så godt vi kan

Saturday lunch Date
 - Freshpressed juice, ginger shots and salad with my girl -

Snakk om to kontraster på lunsjdate, da! Jeg må si jeg følte meg lite kul som kom svett og lite fresh i treningsklær, mens den alltid smekre Borge kom i både kjole og høye hæler. Haha! Denne dagen har nemlig gått så fort i svingene at jeg fant verken tiden til å dusje eller skifte klær etter trening. Hva da ekkel? Heldigvis sa Marthe at jeg ikke luktet vondt, så da er det vel innafor? Hehehe, nei det er det faktisk ikke! Men i dag strakk rett og slett ikke tiden til.... Uansett så hygget vi oss masse hos Will.I.Juice, jeg bestilte meg en digg grønnsaksjuice, ingefær-shot og en stor rekesalat. Det var helt innafor etter en blytung reningsøkt!

Nå har jeg nettopp kommet ut av en etterlengtet dusj, og Hilde har kommet på besøk. Så da sier jeg meg fornøyd! I kveld står film og blomkålpizza på menyen, det skal bli så digg

What a lovely day

God morgen, dere I dag var jeg så heldig å få våkne av solstråler inn vinduet. Det må være den beste starten på dagen, og heldigvis ser det ut til at det blir knallvær denne lørdagen. Flaks for meg, for i dag har jeg mye på agendaen!


 - plans for this saturday -

Fellestrening med en sprek gjeng på Solsiden.

Besøk av min kusine og hennes lille familie. Hun har nettopp fått baby, og jeg gleder meg SÅ til å se han!

Lunsj i sola med Marthemor, vi sjekker inn på byens beste juicecafé for mat og hygge.

Jentekveld med Hilde. Tenkte å prøve meg på Lene's blomkål-pizza til kveldskos, den så jo bare helt magisk god ut?!
 - good morning -

Så, her er det bare å få startet dagen :-) Og med havregrøt i magen, er jeg skikkelig klar for lørdagens første happening. Nemlig fellestrening på Solsiden! Jeg må si jeg gruer meg litt i dag, gangsperren blir bare verre og verre - jeg sliter faktisk med å gå skikkelig. Den trappa jeg løp på onsdag ass, man tuller ikke med den! Satser på det går over snart, for når jeg våknet i dag brukte jeg fire minutt på å komme meg fra soverommet mitt og bort til badet. Og det er typ... fem meter å gå! Haha.. Håper du får en skikkelig fin lørdag, så kommer jeg med en oppdatering til litt senere i dag

Hälsans Kjøkken

annonse

Under seg du bilde av en hamburger jeg hadde til lunsj i dag. Men ikke hvilken som helst hamburger. Den er nemlig vegetarisk! Det ville du sannsynligvis ikke trodd ved første øyekast, eller hva?

Hälsans Kjøkken

Den siste tiden har jeg fokusert på å spise mindre kjøtt. Ikke bare fordi jeg er en dyrevenn, men også fordi det finnes så utrolig mye godt man kan lage i vegetarmat. Kroppen min føles så utrolig mye sunnere ut etter at jeg har kuttet litt ned på dette med kjøtt! Akkurat nå har jeg ingen planer om å bli 100% veggis, men det å ha ukentlige kjøttfrie dager, det skal jeg definitivt fortsette med. Og i dag stod altså hamburger på menyen! Med grovt rundstykker som hamburgerbrød, masse salat, hjemmelaget dressing av kesam og hamburger fra Hälsans Kjøkken, fikk jeg en helt nydelig god lunsj!

Denne burgeren var virkelig helt NYDELIG! Akkurat like god som en vanlig hamburger. Forskjellen her er at denne er kjøttfri og kun har 126 kcal i seg. I tillegg har den masse næring, og er laget på soyaprotein.Nå som grillsesongen har startet, vil jeg oppfordre deg til å prøve ut Hälsans Kjøkken sine produkter. Hva med å ha en kjøttfri dag i uka? Det er ikke bare godt for dyrene, men også for deg! I tillegg til burgeren, har jeg også smakt på Hälsans soyapølser. Og sånn helt seriøst, disse smaker som vanlig grillpølse. Fy søren, så gode de var! Siden det er en ukedag og jeg gjerne vil være litt sunn, byttet jeg ut det tradisjonelle pølsebrødet med hjertesalat. Må ærlig si jeg savnet brødet litt, så neste gang skal jeg definitivt ha et digg pølsebrød, med masse ketchup og sennep... Mums!

Så, leit etter din indre vegetarkokk og prøv de fantastisk gode produktene til Hälsans kjøkken. Du trenger virkelig ikke være vegeterianer for å like denne utrolig gode maten! Etter hva jeg vet er disse produktene lette å få tak i, jeg kjøpte burger og soya pølser på Kiwi. Hälsans Kjøkken har produsert velsmakende vegetariske retter i mer enn 25 år, hele tiden med en lidenskap for mat og med et mål om å gi sine forbrukere nye og gode kjøttfrie alternativer. Og det liker jeg!

Jobb og skalldyrkveld
holzweiler jeans - hm jakke - nly sko - zara topp - givenchy veske

God formiddag, fine dere Endelig er det fredag! Det er alltid noe spesielt med denne dagen, selv om det ikke betyr fri, så betyr det helg. Og det gjør meg alltid glad! Her står det ikke særlig mye spennende på planen akkurat nå, jeg skal sitte noen timer med hjemmekontor, før jeg må ut i et møte utpå dagen. Samt at jeg skal få til en treningsøkt, før beina legges på bordet med god samvittighet. I kveld skal jeg på skalldyrkveld i Arendal, og det gleder jeg meg til! Det minner meg på at jeg faktisk må bake rundstykker også før kvelden kommer. Jeg får så ekstremt vondt i magen av hvetemel, så da får jeg heller ta med hjemmebakte havrerundstykker. Kanskje ikke helt like godt som det loff er til reker, men det får duge! Har du noen planer for kvelden?

Helvetesøkten

I dag kjørte jeg treningsøkten jeg gjorde på lørdag igjen, denne gangen sammen med Elaine. Dersom du vil trene både styrke og cardio på en og samme gang, må du teste ut denne. Warning: denne økten kalles ikke for "helvetesøkten" uten grunn.....For å gjøre denne økten, trenger du:

To hantler En kettlebell En vektskive Stoppeklokke

 Følgende øvelser skal du gjøre:
(lurer du på hvordan øvelsene utføres, er youtube fin hjelp)

Goblet Squat med kettlebell Kettlebell swing Mountain Climbers Stående roing med hantler
Renegate rows med hantler Push Ups Hoppende utfall Utfall rotasjon med vektskive
Pushups med hantler Skuldrepress med hantler

Slik gjør du:

Start stoppeklokken (last gjerne ned intervaltimer i apstore, den er genial!), og sett i gang. Her skal du jobbe ett minutt uten stopp med hver øvelse, før du får 15 sekunders hvile og begynner på neste øvelse igjen. Når du har fullført alle øvelsene på første runde, tar du to minutters pause, før du kjører i gang med en ny runde. Totalt skal du ha tre runder av dette.

 - the workout from hell -

Husk å ikke ta for tunge vekter, tilpass etter hvor sterk du er. Jeg har seks kilo på hantlene, 10 kg på kettlebellen og 10 kg på vektskiva. Dette er for meg mer enn tungt nok i akkurat denne økta. I tillegg klarer jeg ikke fullføre ett helt minutt med vanlige pushups, så da kompenserer jeg med å ta resten på knærne. Denne økten er helt rå! Det brenner intenst i musklene, pulsen er skyhøy, kroppstemperaturen øker og svetten drypper.... Tar du utfordringen? ;-)

Summer Essentials

inneholder annonselenker

peachy wallet iPhone case pastel rings

Her om dagen la jeg opp en ganske stor bestilling hos Nelly, og jeg tenkte å vise dere noen av favorittene. Disse tingene skriker sommer lang vei! Er du ikke enig? Peach er en av de fineste fargene å ha nå som det går mot lysere tider. Både deksel og lommebok er allerede tatt i bruk, og jeg må smile litt hver gang jeg ser på den friske fargen :-)flower crop top

Denne toppen er så fin! Og den skal uten tvil bli med til den franske riviera. Til et skjørt med en litt høyere midje og brune ben, ser jeg for meg at dette blir min store favoritt i sommer. I tillegg bestilte jeg hjem denne nydelige strandkjolen, og den var faktisk enda finere i virkeligheten. Jeg har vært på jakt etter en strandkjole i full lengde lenge, jeg elsker maxikjoler og gleder meg til å bruke denne over en bikini. Kan man noen gang gå lei av blomstermønster? Det er jo så lekkert!

Live the life you love

 - Girlsnight at Nina's -

Tenkte å dele litt bilder fra gårsdagen med dere, hvor jeg koste meg maks på besøk hos min kjære Nina Åh, hun har det jo så alt for fint hjemme hos seg! Hver eneste gang jeg er på besøk, så får jeg lyst til å selge leiligheten min og kjøpe meg et stort hus.... Men det får vente noen år ;-) Jeg prøver å være ganske så flink med kostholdet akkurat nå, og hadde gitt Nina streng beskjed om å ikke diske opp med så alt for mye snacks for min skyld. Fristelser vet dere, jeg klarer jo ikke motstå! Hva er vel selvbeherskelse? Haha.. Derfor var gleden stor når litt frukt stod på bordet, iskalde bokser med pepsi max, varm te og kaffe. Ah, kvelder som dette med en god venninne? Det blir jammen ikke bedre!

Jeg ble sittende oppe å jobbe til alt for sent i går, faktisk så lenge som 01.30. Så når klokken ringte seks i morges, spratt jeg ikke like lett opp som jeg ellers gjør. Søvn ass, det har så utrolig mye å si for hvordan morgenen blir! Satser på at noen kopper med kruttsterk kaffe og en stor bolle havregrøt kan gjøre susen, for om ett par timer skal jeg på trening igjen. Og jeg som nesten ikke klarer å bevege meg etter gårsdagens trappe-galskap, gangsperre har fått en ny mening..............

Tripp, trapp, trappetrening

I dag stod trappeintervaller på dagens plan, og jeg ante jo virkelig ikke hva jeg gikk til. Alle har snakket så om en trapp her i Kristiansand som er helt ekstrem, men jeg har aldri fått dratt dit selv. Men i dag kom altså dagen, hvor jeg og tre spreke jenter skulle løpe intervaller der. Og synet som møtte meg var dette:

- stair interval training -

Det var faktisk like før jeg rømte hjem igjen. Skal man le eller grine eller bli livredd når man ser noe sånt? 250 trappetrinn rett opp, og 250 trappetrinn rett ned. Fy flate, dette var så tungt at jeg har faktisk ikke ord! Jeg har aldri kjent en slik pump i lår og legger før, det var rett og slett en helt rå treningsøkt! Vi kom oss fem ganger opp og ned, og lårene ristet såpass mye at jeg slet med å holde balansen. Og tro meg, fem runder holdt i massevis denne første gangen! Mellom intervallene, tok vi 10 pushups - før vi løp opp igjen. Fremover har vi avtalt å møtes en gang i uka for å trene i denne trappen, og jobbe oss opp til å klare ti runder. Jeg gleder meg til å gruse på i denne trappa fremover! Og innen en måned, skal jeg klare ti drag opp der ;-)

- step it up -

Ja, den går bokstavelig talt rett opp...... Utrolig at vi ikke nådde skyene til slutt, haha! Hvordan har dagen din vært, fine deg? Dere er så snille med meg her på bloggen for tiden, legger igjen så mange fine ord og er bare verdens beste. Det setter jeg skikkelig pris på! Når jeg får så mye tilbakemeldinger som det jeg gjør fra dere, blir motivasjonen til å oppdatere masse og levere ordentlig kvalitet på topp. Dere er gode, så tusen takk! Nå skal jeg straks smekke sammen laptopen, og komme meg avgårde. Nina har invitert til jentekveld, og jeg gleder meg masse!

Årets familieferie

Årets familieferie går til Den Franske Riviera, og jeg kunne ikke gledet meg mer! Vi dra i slutten av Juni, og skal være på tur i 12 dager. Jeg, mine foreldre, lillebror og selvfølgelig Mommo

Vi har leid en superfin toppleilighet i Antibes, en sjarmerende by midt mellom Nice og Cannes. Planene for ferien vår er å oppleve alle de fine stedene rivieraen har å by på og bare kose oss masse! Vi tenkte å leie bil der nede, og håper derfor å ta turen til Italia også mens vi er der. Stedene vi skal besøke på ferien vår er Nice, Cannes, Villefranche, St.Tropez og Monaco. Hvor fantastisk blir ikke dette? Jeg kunne ikke drømt om en bedre ferie! Jeg elsker spesielt Monaco, det er et av mine favorittsteder, så jeg kan ikke vente med å ta turen dit igjen. Nice og Villefranche har jeg også vært i tidligere, men jeg tar mer enn gjerne turen tilbake. Det er få destinasjoner som slår rivieraen!- In June me and my family are going to the french riviera -

Hvis noen av dere har tips til hva vi burde få med oss mens vi er på tur, må dere gjerne legge igjen en kommentar! Jeg er så glad for at vi har leid leilighet denne gangen, da jeg mener det er så utrolig mye bedre enn hotell. Det er så kos å kunne lage sin egen frokost, og spise i ro rundt bordet på ballkongen - uten bråk og en haug med andre mennesker rundt seg. Gleder meg så til denne turen, familieferiene vi har årlig er det ingenting som slår!

About Bruce

Jeg tenkte å dele episodene av About Bruce med dere Jeg har selv sett disse i kveld sammen med Belinda, og vi måtte begge tørke noen tårer. Jeg får så utrolig vondt av familien, og kan ikke forestille meg hvor vanskelig dette må være. At hele verden i tillegg er tilskuere til denne drastiske forandringen, må være helt utrolig vanskelig og sårt. Spesielt får jeg vondt av Kris, som hele tiden har blitt sett på som den stygge ulven. Sannheten kommer alltid frem, og nå vises det godt hvilket fantastisk menneske hun er. Ikke bare mot barna sine, men også mot Bruce. Jeg blir rørt av å se disse to episodene, rett og slett fordi det er fantastisk å se hvor utrolig sterkt og godt forhold denne flotte familien har. Respekt! Vi fortjener alle å bli elsket for den man er.

  - About Bruce part 1 and 2 -

Er du sommerklar?

annonse

Er det en ting jeg er i rute med til sommeren, så er det brunfargen. Den har jeg beholdt akkurat like mørk som den var mens jeg var på ferie i Dubai, uten å faktisk ha solt meg en eneste gang etter at jeg kom hjem. Det er digg, det! Spesielt siden jeg pakker kofferten og flyr avgårde til den franske riviera om en liten måned....

 - Follow Good For Me at instagram also @goodformeas -

De fleste av oss kjenner kanskje til at brunfargen nesten forsvinner så fort man er borte fra sola? Jeg føler jeg mister halvparten på flyturen tilbake til Norge, jeg! Jeg er helt sikker på at mye av grunnen til at jeg fortsatt er såpass brun, er at jeg tar betakaroten hver eneste morgen. Dette har jeg jo fortalt dere før, og jeg vil absolutt anbefale deg å gjøre det samme som meg. Ikke bare gjør betakaroten deg fortere og dypere brun, men disse tablettene beskytter deg også mot solens skarpe stråler. Du blir raskere brun, du får beskyttelse mot solen og forhindrer soleksem. Sistnevnte er jeg så glad for, da jeg har slitt med soleksem hver eneste år jeg har vært mye i solen. Nå er det slutt på det! I tillegg til å bruke betakaroten, bruker jeg selvsagt høy faktor for å ta vare på huden best mulig. Jeg bruker som regel alltid faktor 30 for å være på den sikre siden!

Nå har Good For Me et flott introduksjonstilbud til nye kunder, hvor du kan få en boks betakaroten for 99,-. Jeg har i løpet av årene testet mange forskjellige betakaroten, men det er en grunn til at det er denne jeg selv bruker og anbefaler videre. Good for me sin betakaroten er rett og slett den beste jeg har prøvd, da den har gjort meg brunere enn noen gang og i tillegg fått bort soleksemen min. Så dersom du vil gå sommeren i møte med gyllenbrun hud, vet du hva du må gjøre ;-)

Orange and black

Nå er jeg straks på vei til hudpleien, i dag har jeg endelig time til å ta vippeløft. Nå er det et halvt år siden jeg fjernet vippeextensions, og det kan se ut til at bøyen på vippene mine er ødelagt for alltid. Arg! Altså, mine naturlige vipper har blitt superlange ved hjelp av vippeserum, men vippene peker nedover og har ikke en gang antydning til bøy lengre. Kan ikke beskrive hvor mye jeg angrer på at jeg gikk fast med vippeextensions i nesten to år, hvis noen hadde fortalt meg at det muligens ville ødelegge røttene og bøyen for alltid, ville jeg aldri gjort det.... Men nå satser jeg på at en god, gammeldags vippebøy kan gjøre susen! Jeg skal gjøre det på Miabell hvor Hilde jobber, og hun sier det er megafint :-) Gleder meg!

- antrekk fra en solfylt dag i forrige uke -
 hm skjørt og topp - zara jakke - nly sko - nixon klokke (annonselenke)

Good Vibes Only

- A fresh way to end the day -

Da har jeg endelig landet i sofaen, med en bunke ferske magasiner og kveldsmat Noe så deilig! I dag har vært en typisk hverdag for meg, hvor all tid har gått til jobb og trening. Jeg har både fått unnagjort en crossfit-økt til morgenen, over 10 000 skritt og en time på spinning-sykkelen utpå ettermiddagen. I tillegg til at mailboksen for en gangs skyld er tom og all jobb er unnagjort. Da er vet vel lov å være happy, sant? Jeg aner ikke hvordan jeg har funnet tiden til alt, men jeg har en misstanke om at det hjalp å stå opp halv seks i morges ... Haha! Produktive mandager er noe av det beste jeg vet, det legger et solid grunnlag for hvordan resten av uken kommer til å bli :-) Middag har jeg også fått laget meg i dag, det ble noe så enkelt som laks med ovnsbakte grønnsaker. Måtte de kommende dagene fortsette like bra! Håper mandagen din også har vært fin, kjære deg

UKENS TRENINGSTIPS


- strake markløft med strikk -

Det å bruke strikk når jeg trener lår og rumpe, er noe av det lureste jeg kan gjøre for å få best mulig kontakt med rumpemuskelen. Jeg kom over en film for noen uker siden, av ei jente som benyttet seg av strikk rundt hoftene når hun trente markløft. Og siden den dagen har jeg gjort akkurat det samme, både på markløft og knebøy har strikk som drar meg tilbake blitt den nye favoritten. Det gjør det lettere å aktivere ønsket muskel, og lettere å skvise rumpa skikkelig når du er i topp-posisjon. Prøv det ut, jeg er sikker på at du vil merke en god forskjell på muskelkontakten selv! Du kan gjøre øvelsen med vanlig beinstilling (skulderbredde) eller som sumo, hvor du plasserer beina lengre fra hverandre :-)

Min 17.mai


 - celebrating the norwegian constitution day -

Da var årets 17 mai vel overstått, og som jeg har kost meg! Nasjonaldagen vår har alltid vært en familiedag for meg, og jeg kan ikke se for meg at det noen gang skal bli annerledes :-) Jeg reiser alltid hjem til mine foreldre på morgenen, så drar vi ut for å se på togene, hilse på kjente, spise is og kose oss. I år var været hos oss helt ekstremt, i et ene minutter strålte sola, mens i det andre begynte det å hagle..... Men, vi fikk en alle tiders dag! Etter at folketoget hadde var ferdig utpå ettermiddagen, kom Mommo og min Onkel med familie også, og vi spiste alle god middag sammen. En fin dag, med de fineste jeg har

Hvordan var din 17.mai? Jeg håper du hadde en superfin grunnlovsdag, med masse is og glade mennesker rundt deg! Alle smiler jo og er i godt humør på denne dagen, det syns jeg er så fint :-) Nå skal jeg jobbe i ett par timer med hjemmekontor, før jeg skal møte Elaine for ukens første økt. Jeg er så lemster etter lørdagens galskap at jeg har pådratt meg tidenes gangsperre. Så hvis vi skal gjøre nok en runde med 300 WOD, sliter jeg relativt mye... Haha! Jeg får ta meg en liten halvtime på mølla først, så satser jeg på at en god oppvarming mykner meg opp litt. Sees igjen litt senere, dere!

Uken som gikk

Ukens motivasjon: Denne ukens motivasjon har nok en gang vært trening. Jeg har det så gøy på trening for tiden at alt føles bare som en lek! Det er virkelig gøy å kjenne at jeg stadig blir sprekere. Fra i morgen av skal kostholdet også på plass, og jeg tenker å motivere meg selv med å ha en liste jeg krysser av på for hver dag jeg har holdt meg unna søtsaker. Det er bare tull å trene såpass mye som jeg gjør, når jeg har et kosthold som hører til på søppeldynga. Den siste tiden har jeg hatt så dårlig tid at jeg ikke har hatt tid til å lage middag, og da blir det til at jeg spiser proteinbarer i stedet for..... Helt latterlig! Så fra morgen dagen av, skal ting roes ned og jeg skal finne tilbake til gamle vaner på kostholds-fronten. Jeg gleder meg!

Ukens høydepunkt: I dag, når hele familien var samlet for å feire 17.mai. Flere bilder kommer selvfølgelig i morgen :-)

Ukens kjiping: Ukens kjiping må vel bli at jeg fikk streng beskjed av en skjønn gammel mann som er naboen min her i blokka, om å slutte å henge teppene mine over ballkongen når jeg gjør rent... Det er tydeligvis ikke lov her hvor jeg bor, så da er det jo flott at jeg har tatt meg til rette med å gjøre dette i over to år. Haha! Årets nabopris, hva er vel det?

Ukens latterkrampe: Sammen med Maren Sofie når hun var her på sleepover. Hun er en av de jeg absolutt ler mest sammen med, derfor er det helt fantastisk at hun flytter hjem igjen til Kristiansand om bare fire uker. Om jeg gleder meg? JA!

Ukens tanke: California! Tenk at jeg 90% sikkert skal reise ned dit når sommeren er over, sammen med Belinda? Det blir så utrolig gøy, og jeg klarer nesten ikke tenke på annet! Jeg håper bare så inderlig jeg kan klare å drive bloggen på samme måte der nede, slik at jeg kan få muligheten til å bli i noen måneder. Det hadde vært så fantastisk! Jeg har fortsatt litt ting som må falle på plass her hjemme, men jeg skal gjøre alt jeg kan for å få dette i boks. Å bo i USA har vært en drøm så lenge jeg kan huske.. Det kiler i magen av bare tanken, og jeg tenker på Cali nesten hele tiden.

Ukens beste innkjøp: Flybilletter til den Franske Riviera. Iiiiiih!

2 hour Workout

 - happy crew after todays workout -

Dagens planlagte team WOD for meg og Maren Sofie, ble spontant byttet ut med fellestrening sammen med 20 spreke mennesker på Solsiden. Ganske så mye mot min vilje, noe dere kanskje ikke vet om meg er at jeg blir ekstremt sjenert og tilbaketrukket i store folkemengder. Jeg får en tendens til å føle meg både dårlig og dum, og får egentlig bare lyst å gjemme meg langt bort. Jeg aner ikke hvorfor jeg er sånn, men det er i hvert fall utrolig slitsomt å føle det sånn. Så når Alejandro inviterte oss med på treningen han selv har døpt til "helvetes økta", sa jeg ikke overraskende nei og ville bare dra hjem. Men Maren Sofie? Hun ville på fellestreningen, og sammen med Ali klarte de å utpresse meg til å med... Haha! Vi hadde allerede kjørt 30 minutter med cardio, så at fellesøkten var på 90 nye minutter, gjorde meg egentlig utslitt av bare tanken. Men, vi ble med og økten startet. Både tiden og alle folkene rundt meg ble raskt glemt bort, alle fokuserte på sitt, svettet seg halvt ihjel, jobbet på og fikk en helt kanon økt. Og endorfinrusen når vi var ferdige? Fy, så digg!

Så i dag har jeg virkelig vært ute av min egen komfortsone! Men er det noe jeg har godt av, så er det vel nettopp det :-) En av mine svakeste sider er definitivt at jeg til tider kan bli veldig usikker og tvile på meg selv, men jeg jobber med å endre tankegangen min. Jeg må lære meg å løfte meg selv opp, og ikke ned! Sant? Hvordan man snakker til seg selv har så ekstremt mye å si, man er det man tror man er. Og tror man at man er best, så blir man til slutt best!

Kvelder som dette

God morgen, mine fine Jeg tenkte å vise dere noen bilder fra gårsdagen, hvor jeg og Maren Sofie var på kveldstur. Planen var egentlig bare å slappe av, men været var så nydelig ute, at vi bare måtte snøre på oss joggeskoene og legge ut på en skikkelig kveldstur. Bildene under er utrolig nok tatt klokken 20.00 på kvelden. Altså, kan dere tro det? Himmelen var så blå at det skulle ikke vært mulig og forholdene rundt oss var bare helt nydelig. Vi tuslet rundt i en god time nede vet sjøen, og med gode samtaler på veien og en sol som varmet i ryggen - var denne kveldsturen helt nydelig!- friday night with my best friend -

Etterpå tok vi turen hjem til meg, hvor vi dro dyna ut i sofaen og ønsket helgen velkommen. Først spiste vi mommo's hjemmebakte rundstykker til kveldsmat, før det ble brownies, vannmelon og jordbær som filmsnacks. I går så vi If I Stay, er det noen som har sett den? Hele filmen var så fin! Skikkelig kjærlighetshistorie. Derfor var det så latterlig kjipt at slutten var så ekstremt dårlig.... Filmen handlet i hvert fall om en søt jente som heter Mia, hun havner i en dødsulykke sammen med familien og får en ut av kroppen-opplevelse. Hun ligger i koma på sykehuset, hvor hun svever mellom liv og død, samtidig som hun følger med på hvordan venner og familie sørger ved sykesengen. Hun må selv velge om hun vil leve eller dø, men valget er ikke enkelt, da livet til Mia kommer til å bli tøffere enn hun noensinne hadde forestilt seg om hun faktisk våkner. En såpass bra film at jeg syns manusforfatteren kunne tatt seg bryet til å lage en ordentlig slutt. Men, den er så absolutt verdt å se :-)

Bestisen sov over her i går, så jeg tuslet forsiktig ut av senga for å få jobbet i ett par timer før hun våkner. Og det har jeg fått gjort, kost meg med kaffe og litt lørdagsjobbing! Så nå blir det straks frokost på oss begge, før vi skal avgårde på trening. Vi tenkte å prøve oss på en team WOD i dag, gleder meg!
Om å være medmenneske

 - yesterdays outfit -


Jeg vil gjerne fortelle dere om noe som skjedde tidligere i dag. Jeg satt i bilen min her i byen, og fikk øye på en mann som så ut til å sove over en benk utenfor en slags café jeg stod parkert ved. Jeg ble sittende å se på han i et par minutter, før det kom å banket en mann på ruta i bilen og spurte om jeg ville komme ut. Han spurte om hjelp til å prøve å våkne han som lå å sov, da han var redd vedkommende kunne ha tatt en overdose. Så jeg gikk bort til han, tok han på skuldrene og ristet ganske godt i han, for å prøve å se om jeg kunne få kontakt. Men ingen kontakt var å få... Så jeg bestemte meg for å ringe politiet, og de var på stedet etter to minutter med ambulanse og nødvendig hjelp. Mannen ble tatt hånd om, og det så heldigvis ut til at han våknet til. I ettertid ble jeg sittende å tenke på alle menneskene som gikk forbi denne stakkars mannen, som tittet bort på han, men likevel bare spaserte bekymringsløst videre uten å se om han i det hele tatt var i live. Han lå der helt henslengt når jeg kom, og har sannsynligvis lugget der en god stund, da han var varm av solen og helt borte.

Jeg tror ikke nødvendigvis at de som spaserte forbi ikke brydde seg, men jeg tror mange kan være redde for å gripe inn i en slik situasjon. Helt ærlig skal jeg innrømme at jeg selv var nervøs når jeg gikk bort, og litt små-stressa for om mannen skulle bli hissig på meg. Men sånn kan man jo ikke tenke! Det er så viktig å bry seg, gi en hjelpende hånd hvis man ser noen som trenger det og gripe inn i slike situasjoner. Ikke vær den som bare går forbi, det er bedre å bry seg en gang for mye, enn en gang for lite. Det er rett og slett viktig å være et medmenneske! Så dette var kveldens lille preken fra meg... Håper fredagen deres er fin

Lene Orvik Collection genser og solbriller - HM trend skjørt - Givenchy veske - Bianco sko

Bli kvitt uønsket hårvekst for alltid

annonse

Jeg er så heldig at jeg har fått muligheten til å teste Philips Lumea, også omtalt som "dingsen alle kvinner vil ha". Dette er en lyspulsbehandling som når dypt ned i hårsekken og setter hårsekken i en hvilefase. Er du lei av stikkete bein og nupper der du har barbert, men samtidig ikke orker dyre og smertefulle behandlinger for å forhindre det? Da må du lese det jeg har å fortelle deg nå, for dette tror jeg de aller fleste jenter som ikke liker kroppshår vil sette stor pris på.Jeg er i uke syv på testingen av Philips Lumea, og har allerede merket at hårene gror ut saktere. Men, jeg er enda ikke ferdig med testingen, så jeg vil avvente litt til før jeg føler meg "utdannet" nok til å gi min fulle mening om produktet. Så, hvordan fungerer det egentlig? Når du bruker Philips Lumea sendes det ut varmeimpulser til hårrøttene som gjør at håret løsner, og at nytt hår forhindres i å vokse ut. Behandlingen når dypt ned i hårsekken og setter hårsekkene dine i en hvilefase. Den kan brukes både i ansiktet, på bikinilinje, under armer og på legger, og kommer i tre forskjellige modeller, noe som gjør det enkelt å finne en modell som passer deg både ut i fra egenskaper og pris. Behandlingen gjør heller ikke vondt, det jeg kan beskrive følelsen av er svak stikking på huden. Altså, ingen smerte! Kliniske tester viser faktisk at Lumea IPL reduserer hårveksten med 75 % allerede etter den fjerde behandlingen. Og det er ganske så utrolig!

Det du gjør, er å sette maskinen på huden og vente til den lyser grønt. Da trykker du inn knappen som er på den, og et lys vil sendes ut til huden din. Og slik fortsetter du, til hele området er tatt. Leggene er vel det som tar lengst tid, men likevel ikke særlig mye mer enn 5-10 minutter hvis du går over hele. Og, du trenger ikke gjøre dette oftere enn hver andre uke! Armhulene og bikinilinjen går raskt som bare det! Profesjonelle salonger har benyttet seg av denne teknikken en god stund, men nå kan du altså endelig gjøre det samme hjemme hos deg selv.

- IPL hair removal system -

Er du lei av stikkete ben og barbering generelt? HER kan du lese mer om Philips Lumea, og kjøpe den 20% nedsatt i pris hvis du ønsker det. Dette produktet har jeg virkelig troen på, altså! Og jeg gleder meg til å gi dere nok en oppdatering på resultatet når det har gått litt lengre tid :-)

En miniserie om den gode hverdag

 i samarbeid med zerOH!

Da er de to første episodene fra min miniserie, i samarbeid med ZERoh!, endelig klar til å vises. Dette er jeg veldig stolt av, og syns er utrolig gøy å vise dere! Som dere vet er jeg opptatt av en fin balanse i hverdagen, og mener at man ikke nødvendigvis trenger å vente til helgen med å unne seg noe godt. Digg mat eller snacks, trenger så absolutt ikke å bety usunt! Og det er dette jeg gjerne vil vise dere i min lille miniserie, med lure tips og triks :-)

Først ut, oppskrift på en sukkerfri og god bringebær panna cotta, som passser perfekt til 17 mai!

 Til åtte porsjoner trenger du:

700 g friske bringebær Saften av 3 lime 80 g sukrin+
8 gelatinplater 600 g mager kesam 1 dl ZERoh! Villbringebær

Slik gjør du:

Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann. Ha 60g sukrin+, saften fra 2,5 lime og 1 dl ZERoh! i en kjele. Kok opp på middels varme og rør med sleiv eller visp - til det blir en rennende, tjukk saus. Knip vannet ut av gelatinplatene og smelt 6 av de i den varme sausen. La det avkjøle seg litt før du vender inn1,5 boks av kesamen og de friske bringebærene. Hell i 8 porsjonsformer og sett i kjøleskapet i ca en time. Ta så de resterende 2 gelatinplatene og rør disse inn i 0,5 boks med kesam, 20g sukrin+ og saften av en halv lime. Hell så et lite lokk av dette over bringebærblandingen. Sett til kjøling så det blir stivt.


Håper dere likte de to første episodene, og at dere gleder dere til å se resten?! Det er ganske så uvant å stå foran kamera, men jeg syns faktisk det var ordentlig gøy :-) Storkoste meg! Og du? Prøv ut panna cottaen, den er virkelig helt nydelig!

Rumpetrening

 - morning workout -

Jeg har nettopp kommet inn døren etter en digg treningsøkt på Solsiden. I dag kjørte jeg egentrening, og hadde sånn egentlig planer om å kjøre cardio i en times tid. Men siden solen strålte ute, bestemte jeg meg heller for å trene styrke på gymmet, og dra ut for å ta cardio i finværet etter jeg har blogget. Sounds good, huh? I dag ble det altså en spontan styrkeøkt, og det var lår og rumpe som fikk kjørt seg. Jeg gjorde 10 x 3 sett med følgende øvelser:

Knebøy i kabel Markløft med strikk Gående utfall Glutebridge Reverse Hyper Cabel Kickback Legextension

En effektiv og morsom økt, som svei godt i stumpen. Og det liker vi! Nå skal jeg straks snøre på meg joggeskoene igjen, og komme meg ut i sola. Det er nesten sommer her i dag, såå deilig! Du må gjerne ta innom bloggen litt senere, da kommer det faktisk en film hvor jeg viser en superdigg oppskrift som er perfekt til 17.mai :-)

Rumpa bar på fotballkamp

Dere aner ikke hva som skjedde på dagens fotballkamp. Noe jeg har ventet på i nesten hele mitt liv! Jeansen min raknet. I RUMPA!! Det skal sant sies at det var relativt kleint, for vi snakker ikke et lite hull heller. Vi snakker hele rumpa ute! Heldigvis hadde jeg lang jakke på meg, så jeg sparte meg for den verste fiaskoen ;-) Haha! Måtte selvfølgelig prøve å skjule gleden min over hendelsen, hvis ikke hadde vel folk rundt meg trodd jeg var en klin gærn blotter! Men altså, er det et sted jeansen min mer enn gjerne kan revne, så er det vel på rumpa! Eller hva, jenter? Håhå! Nå er hun så fornøyd vet dere..


 - snapshots from tonights football match -

Hvordan har dagen din vært? Håper den har vært fin, og at du gleder deg til fridag i morgen! I hele dag har jeg jobbet, før jeg i sekstiden dro avgårde på kamp :-) Så nå får vi se hva kvelden bringer. Enten blir det maraton på Suits, eller så blir det ut på sprell med noen kompiser som prøver å lure meg med. Vi får se, sofaen frister helt ærlig aller mest! Gleder meg til å sove lenge i morgen, og tenker jeg ikke er den eneste om det? Hihi! Nyt kvelden

Power lunch

- juice packed with carrots, fruit and ginger -

Dagens lunsj ble noe av det diggeste jeg har spist på lenge! Fullkorns-wraps, med rekeblanding og masse salat. Det var så innmari godt! Ved siden av hadde jeg ferskpresset juice av gulrøtter, jordbær, eple, sitron og ingefær . Det er rart hva juice av frukt og grønnsaker gjør med humøret, jeg føler energien kommer på løpende bånd med disse. Vanligvis er det helst grønne juicer det går i, men i dag hadde jeg lyst på noe litt søtere. Og denne falt perfekt i smak. Sunt, godt og mettende!

Smooth start på dagen

- Heey, good lookin'! What ya got cookin? -

Gooood morgen Her nyter jeg en slow start på dagen, med frokost i senga, lesing av nettaviser og oppdatering av bloggen min. Jeg lærte av feilen min forrige uke, og har som dere ser fått meg brett til å sette kaffen min på. Haha! Det føles likevel ikke helt trygt, det er vel bare å innse at man leker med ilden når man drar rykende varm kaffe med seg inn i senga. Eller hva?I går var jeg så flink å fikk unnagjort hele to treninger, jeg er virkelig i en god steam for tiden! Nå må bare kostholdet også henge med, akkurat det er en historie for seg selv i disse dager.... Dere vet, den stadige kampen om å ville se bra ut naken eller treat yo self. Jeg har belønnet meg selv så mye i det siste, at hadde det ikke vært for treningen, så ville jeg garantert rullet avgårde. Heh! Jeg liker jo aller best å ha en fin balanse med sunn og næringsrik mat i ukedagene, så koser jeg meg heller ekstra i helgene. Må prøve å komme meg tilbake til dette snarest, spesielt nå som jeg sannsynligvis skal flytte til California, bli bestis med Kim, henge med Kanye, møte alle kompisene hans, samt selvfølgelig være tante nr 5 for North ;-)

Nå skal jeg spise frokost og ta det litt rolig, før dagen starter med hjemmekontor. Ønsker deg en fin dag!

Bringebær- og sitronmuffins

I dag vil jeg gjerne dele oppskrift på noen helt nydelige og sukkerfri muffins, med smak av bringebær og sitron.

Til cirka 10 muffins trenger du:

1 sitron 300 g friske bringebær 1 stort egg 350 g gresk yoghurt 5 dl havremel
1 ts stevia med vaniljesmak 1 ts salt 1 ss bakepulver 1 dl sukrinSlik gjør du:

Forvarm ovnen til 175 grader. Start med å blande sammen egg, steviadråper og sukrin, før du tar saften av en sitron i blandingen. Tilsett så gresk yoghurt, og bland sammen til du får en jevn masse. Så tar du havremel, bakepulver og salt i en bolle, å blander fint sammen. Ta så over det tørre i det våte, og blant alt sammen. Deigen skal være relativt fast, mye mer fast enn hva en muffinsrøre vanligvis er. Til slutt tilsetter du bringebærene, og rører de forsiktig inn. Ha over i muffinsformer, og stek på midterste rille i ovnen, i 20-25 minutt. Steketiden kan variere, så følg litt med underveis.


- kos deg med saftige og friske muffins -

On the run

 - yesterdays look -

God morgen, dere! Her i Kristiansand er det tidenes tristeste vær, så grått og kjipt. Heldigvis fikk jeg knipset noen bilder til dere i går, mens det var litt sol og opphold. Tok meg til og med friheten til å henge ut tøy til tørk på ballkongen, men når jeg kom hjem igjen på kvelden var det druknet i regn og måtte vaskes en gang til.... Hater når det skjer!

Tirsdagen er her, og jeg skal straks komme meg på trening sammen med Elaine. Det er altså så gøy å ha denne spreke jenta til treningspartner, føler hele trenings-hverdagen min har forandret seg etter at vi slo oss sammen. Jeg gikk fra å ha null motivasjon, til å faktisk glede meg til hver eneste økt. Samtidig som jeg har blitt både sterkere og mer utholden. Det er digg, det! Når jeg kommer hjem skal jeg bake en ny runde med noe jeg testet i går, nemlig noen sukkerfri muffins som ble helt nydelige. Sitron og bringebær-muffins, hørtes ikke det godt? Oppskrift kommer her på bloggen i dag, så det er bare å glede seg ;-)


 lene orvik collection bukse - hm trend jakke - designers remix tee - nike sko - givenchy veske

Mandagens nye høydepunkt

Ralph Lauren Polo joggebukse   ♥   Ralph Lauren Polo hettegenser
(annonselenker)

Åh, denne joggedressen! Har dere sett noe så fint? Jeg har nærmest bodd i den siden jeg fikk den. Jeg er en skikkelig joggedress-jente, som gjerne skulle gått i slike digge klær dagen lang. Derfor har jeg i en liten evighet vært på jakt etter et sett som faktisk både er comfy og fint, og som ser bra nok ut til at jeg for eksempel kan ta meg en tur på butikken, uten at jeg trenger å skifte før jeg drar. Og det er så absolutt dette fine settet fra Ralph Lauren. Jeg er helfrelst!


- me time -

Her har jeg nettopp kommet hjem etter en shopping-runde med Belindus, etterfulgt av et aldri så lite California-møte. Plassen jentene har tenkt å bo er San Marcos. Er det noen av dere som har vært der og har noe spennende å fortelle meg? Jeg syns i hvert fall det så kjempe fint ut! Og hvis alt går etter planen, drar jeg nedover i August sammen med disse flotte jentene. Dette er så sykt, dere! Jeg har i hvert fall fått full støtte til å dra på eventyr av av både samarbeidspartnere og familien, samt at ser ut til at dere også er veldig positivt til at jeg skal reise. Ting som dette gjør virkelig avgjørelsen mye enklere for meg. Jeg skal selvfølgelig holde dere oppdatert om hva som skjer i tiden fremover :-) Iiiih, dette er så innmari moro!

Nå skal jeg koble av etter en lang arbeidsdag og hysteriske gledesanfall, med litt snacks og nyeste episoden av Keeping Up With The Kardashians. Høydepunktet på mandagene nå som Frikjent plutselig er ferdig. Håper dagen din har vært fin

California Dreaming

De siste ukene har jeg vært skikkelig i tenkeboksen. Hatt lyst på en ny utfordring i livet, og vært gira på en forandring! Og når min kjære Belinda plutselig kom med beskjeden om at hun skal flytte til fuckings California i fire år, ble jeg så misunnelig og inspirert at jeg ble på kanten til desperat. Jeg vil jo også til California! Som dere vet er dette noe jeg har vært gira på lenge, drømmen om å bo over en lengre periode i USA har vært fristende i flere år. Men, jeg har aldri fått ut fingeren, rett og slett fordi jeg er redd for å reise ned dit helt alene. Men nå skal jo som sagt Belinda ned dit, sammen med to av sine venninner. Så jeg tenker, hvorfor ikke bli med? Jeg blir derimot ikke i fire år, men tre måneder i første omgang. Fy fader, det kiler i magen av å bare skrive dette! Jeg må gjøre dette mens jeg er ung og har muligheten, ikke sant? Selv om jeg sikkert kommer til å dø av savn etter vennene mine og familien min (spesielt mommo<3..), er det jo bare for tre måneder og det er lite som forandrer seg på så kort tid her hjemme.

Så, nå gjenstår det å se om denne drømmen jeg har hatt lenge faktisk kan bli mulig! Ville dere likt å bli med meg til Cali i tre måneder? Jobben min kan jeg jo gjøre alle veier, så bloggen vil gå som normalt mens jeg er der. Om jeg får dette til, så er planen om å komme hjem igjen som en liten spreking. Altså, melde meg på treningscamp i California og fokusere på å bli den beste versjonen av meg selv. Fokusere på trening, jobbe, trene enda mer, kose meg, jobbe og nyte livet enda litt til. Jeg blir helt gira av bare tanken! Samtidig som dette, skal jeg selvsagt drive bloggen som normalt og dele det som garantert blir min livs opplevelse med dere. Hvor kult hadde ikke dette vært? Dette håper jeg så inderlig at går i boks!

Men, jeg trenger litt hjelp av dere! For det første må jeg vite om dere hadde syns det ville vært morsomt å lese bloggen min fra solfylte California? Og for det andre lurer jeg på om noen av dere vet om bootcamps/treningsopplegg der nede, over en lengre periode? Tips og respons fra dere mottas med stor takk!


- follow me at snapchat - @ladyyyka -
En magisk dag

Hei mandag og god morgen til deg Selv om det er en ny uke, er jeg helt nødt å spole tilbake tiden til lørdag. Jeg svever enda på en sky etter denne magiske dagen, og har gledet meg så til å vise dere bilder! Mamma sin venninne Målfrid, har foreldre som driver en ordentlig fin gård, og vi var så heldige at vi fikk lov å komme på besøk. Familien Jeppestøl var så herlige og gjestfri at jeg ikke kunne gjøre annet enn å spørre om de ikke kunne adoptere meg. Og jeg tror de sa ja, så da er det vel bare å gjøre papirene klare? Haha! For en dyreelsker som meg, så er det ingenting som er stort bedre enn å komme på en gård, se hvor godt dyrene har det og bare kose meg sammen med disse skjønne skapningene. Jeg falt (som dere sikkert har forstått..) pladask for de små lammene, og ble helt rørt over hvor ufattelig skjønne disse fantastiske dyrene er. Åh! Hjertesmelt! Ridd på hest fikk jeg også gjort, langt inn i skogen sammen med Lisa. Som jeg koste meg!- best hug ever -

Ingen tvil om at jeg skal tilbake her, altså! Det lille lammet på det nederste bildet het Håkon, og han ble så glad i meg. Når jeg satt han tilbake i båsen sin, begynte han å bræææke etter meg og prøvde å komme seg ut til meg. Om jeg ble knust over å gå i fra han, eller? JA! Det å måtte kontrollere meg selv til å ikke kidnappe med meg Håkon hjem, må være noe av det vanskeligste jeg har gjort.... Hehehe! Jeg kunne ikke ønsket meg en bedre lørdag enn dette


Nå er det en ny uke, og jeg føler meg både uthvilt og klar! Frihelg gjorde susen, så jeg kunne ikke vært mer klar for å gripe mandagen :-) Nå skal jeg koke meg havregrøt til frokost, før jeg er klar for ukas første økt. I dag står crossfit på planen, og jeg gleder meg! Og vi? Vi sees selvfølgelig igjen litt senere! 

Uken som gikk

 

Ukens motivasjon: Denne ukens motivasjon har vært å være den beste jeg kan være på jobb! For å få de avtalene man vil ha, og for å få jobbe med de flinkeste menneskene - må man gi av seg selv og konstant være sulten på å  lære mer. Og det har jeg vært denne uka, jeg har virkelig stått på og gjort alt jeg kan, pluss enda litt til :-)

Ukens høydepunkt: Det er ingen tvil om hva som har vært ukas høydepunkt! Gårsdagen, når vi besøkte en helt vanvittig fin og koselig gård hos verdens snilleste familie, og var der i flere timer. Jeg skal fortelle dere alt i morgen og vise dere masse bilder. For en lørdag, jeg kunne ikke ønsket meg mer! Altså, hvem har ikke drømt om å gi et babylam melk fra en tåte? Han het Håkon, og var så skjønn at jeg seriøst bare måtte grine litt! DET SKULLE IKKE VÆRT LOV Å VÆRE SÅ SKJØNN! Lam er de fineste dyrene som finnes, de er så myke og gode at jeg kunne klemt de ihjel. For noen uskyldige og skjønne skapninger! Jeg er helt frelst! Nei, gårsdagen går rett inn i historieboka som en av de beste dagene noensinneUkens kjiping: Ingenting, sånn egentlig :-) Dette har vært en fin uke!

Ukens latterkrampe: Hehe, ukens latterkrampe må bli en dag jeg var på trening sammen med Elaine. Nede i kjelleren på Solsiden henger det to ringer i taket, som jeg til stadighet driver å leker meg i. Her om dagen skulle jeg øve meg på pull-ups, med å hoppe opp i ringene, og henge der så lenge jeg klarer. Så jeg hoppet opp, og fikk kun henge i ett lite sekund - før ringen løsnet fra taket og smalt rett i hodet mitt. Og jeg? Jeg falt jo ned i det alt for harde gulvet da, og fikk både sår og kul i hodet etter å ha fått en hard jernbit rett i skallen. Haha! Egentlig er det ikke morsomt fordi jeg virkelig kunne skadet meg om jeg hang litt annerledes, men nå gikk det jo fint - og jeg kunne seriøst ikke annet enn å le meg ihjel! Samtidig som jeg fikk motivasjon til å trene en liten time ekstra, det er liksom ikke hver dag man sliter ned en ring fra taket ved å kun henge i den......

Ukens beste innkjøp: Tre nye klokker som blir perfekt til solbrun hud. Så fine!Ukens tanke: ukens tanke har rett og slett vært tanken på HELG! Som dere sikkert har merket har jeg hatt helt fri i helgen, og det var virkelig helt utrolig godt! Når klokken passerte 14.00 på fredag, lukket jeg laptopen og har ikke åpnet den siden. Dette fikk meg igjen til å tenke over at jeg faktisk aldri har helt fri. Helg og hverdag er egentlig samme greie for min del, og jeg får sjeldent kjenne på den ordentlige fredags-følelsen de fleste andre har når helgen kommer snikende. Jeg er jo på hele tiden! Men slik er denne jobben, og jeg elsker den jo - så jeg skal ikke klage :-) Men det var virkelig så utrolig deilig med litt time off! Det å kunne være med venner og familie uten kamera og macbook, samt slippe å løpe hjem før alle andre fordi jeg må jobbe og oppdatere bloggen i tillegg - det har virkelig vært en skikkelig god frihetsfølelse. Den siste tiden har jeg våknet 06.00 hver eneste morgen, med skyhøy puls allerede før jeg har stått opp, fordi jeg konstant er stresset og har ting jeg må gjøre. Så nå skal jeg bli flinkere til å ta det litt med ro fremover, og en sjelden gang i blant ta meg fri litt. Nå er derimot mailboksen min stappet med 37 nye mails etter under to døgn som offline (og det selv om det er helg..), så dette kan selvfølgelig ikke gjenta seg for ofte, det skjønner jeg jo. Men en helg uten jobb annenhver måned, kanskje? Det burde jo være innafor!

En spennende dag i OsloHei og god fredag, fine leserne mine!

Jeg tenkte å gi dere en skikkelig update på gårsdagen, som var en utrolig fin og lærerik dag i Oslo. Jeg fikk prøvd meg foran et ordentlig filmteam for første gang, og det var helt utrolig spennende! Jeg hadde trodd jeg kanskje kom til å stivne helt og at vi måtte ha mange takes, men i følge teamet jeg jobbet med fikk jeg det skikkelig bra til. Det var gøy å høre, altså!
Vi jobbet i hele 13 timer i går, og jeg syns bare det var utrolig gøy! Julianne og resten av teamet var helt fantastiske, de tok så godt vare på meg og gjorde hele dagen så bra som overhodet mulig! Når man jobber sammen med en fin gjeng som er såpass energiske og i godt humør, da kan man ikke gjøre annet enn å kose seg :-) I går spilte vi inn filmer til en liten serie som skal komme her på bloggen, i hele tolv episoder. I sommer skal jeg nemlig samarbeide med zerOH!, og vi har laget noen skikkelig fine filmsnutter som jeg håper skal gi dere mye inspirasjon i tiden fremover. Jeg blir så stolt, jeg! Og så utrolig takknemlig for å få denne flotte muligheten, som jeg så absolutt skal ta godt vare på og gjøre en så god jobb som jeg kan. Dette er så GØY!
Nå gjenstår det jo bare å se hvordan jeg tar meg ut på film, kjenner jeg blir litt månervøs her altså. Og med min dialekt ser jeg for meg at det kan bli ganske så komisk, hehehe! Men, jeg gleder meg veldig til å vise dere! Tusen takk til Julianne og resten av teamet jeg fikk jobbe med i går, jeg kunne ikke fått en bedre opplevelse sammen med dere i Oslo. Flinke mennesker, altså!

- I wish you all a happy weekend -

Og nå er det helg, dere! Det kunne ikke passet meg bedre :-) Har dere noen spennende planer? Hva enn dere finner på, så må dere nyte dagene og kose dere en hel haug! Jeg skal bruke tiden med venner og familie, slappe av, trene og lade batteriene! I dag skal jeg på streetworkout kurs her i Kristiansand, og lære meg skikkelig trening med egen kroppsvekt i regi av Hannibal for King. Det blir spennende! Så gleder meg jeg ekstra til i morgen kveld, da skal nemlig jeg og Mommo se James Bond film sammen og kose oss med god middag. I tillegg skal jeg på besøk på en gård, på ridetur og kose meg med skjønne små lam! Gjett om jeg gleder meg da? Jaaa! GOD HELG, fine dere

Holdbarhetsguide for kosmetikk

annonse

Visste du at skjønnhetsprodukter i likhet med mat og andre forbruksvarer går ut på dato og blir gamle? Gammel sminke er faktisk grobunn for bakterier, å kan føre til både uren hud og infeksjoner. Derfor er det viktig å bytte ut sminken jevnlig! Ta en skikkelig opprydding i sminke- pungen denne våren og gjør plass til nye, freshe produkter! Shop her: www.coverbrands.no


- ferdig resultat med dagkrem m/farge, maskara, rouge og lipgloss -

Maskara: maskara har en holdbarhet på 3-6 måneder. Dette er en av de produktene som skal byttes ut oftest, og det med god grunn. Visste du at man aldri skal dele maskara med noen? Øyesykdommer smitter fort, og kan være skadelig for synet. Så, hold maskaraen din for deg selv og bytt den ut med jevne mellomrom. Nå er det jo snart sommer, og da kan det være fint med en vannfast maskara, med tanke på bading og ferier. Bare Minerals Flawless Maskara er helt supert, den gir både volume og lengde, samtidig som den er lett å ta av (selv om den er vannfast..).

Lipgloss: akkurat som maskara, bør lipgloss byttes ut etter 3-6 måneder hvis du bruker den daglig. Dette er faktisk de to tingene som samler mest bakterier.... Ekkelt! Sjekk ut Victorias Secret-glossen i fargen Rebel hvis det er på tide å bytte ut din gamle, den er så fin og frisk i fargen!Rouge: rouge/blush holder i hele 2-3 år, så jeg vil tro at de fleste av oss har kjøpt ny før det har gått så lang tid. Men, jeg må bare fortelle dere om en blush som er helt fantastisk til solbrun hud! Triple Cheek Colour fra Paul and Joe! Jeg har den i fargen Berry Berry Sunda, ikke bare er den god - men den ser ut som et sukkertøy.

Makeup-børster: koster er ikke noe som oftes skal byttes ut, det du derimot må være nøye med - er å vaske dem. Rene koster betyr mindre bakterier, så bruk bøsterens daglig! Apropo koster, har dere sett Real Techniques Bold Metals kolleksjonen? Fy søren, dette må være de fineste sminkekostene som noen gang er laget! Jeg har bare en enda (nedtur..), men jeg har store planer om å bytte ut alle kostene mine til disse i gull. Åååh, de er så fine!

Flytende sminke: foundation eller dagkrem med farge, skal også fornyes etter 6-12 måneder. En gyllen regel for å se når den gamle begynner å takke for seg, er at flytende sminke begynner å størkne eller forandre farge når den blir gammel. Jeg har nettopp begynt å teste ut en dagkrem med farge, da jeg syns det er digg å slippe tung foundation nå som jeg er ganske brun i huden. Jeg vil gjerne anbefale dere The Balm sin Tinted Moisturizer, den har SPF 18 i seg og er en lett dagkrem med farge. Jeg har fargen light/medium i min.


- detox your makeup-bag before the summer -

Hvis du har lyst å gjøre en liten detox i sminkepungen med å investere i litt nye produkter for vår og sommersesongen, så får du nå -20% på alt av sminke hos Coverbrands.no (gjelder ikke produkter som er nedsatt fra før). Rabattkoden du må bruke er KADETOX, og den varer ut 10.mai

OSLO

Jeg kom til Oslo ganske sent i går, men rakk likevel en god middag før det var tid for å krype opp i hotellsenga. Maren Sofie har fortsatt en måned igjen her i Oslo, så da var det klart jeg måtte treffe henne mens jeg var her. Så vi dro ned på Aker Brygge, og endte til slutt opp på Olivia. Maten smakte heldigvis bedre enn servicen :-)

 - dinner and qualitytime yesterday in Oslo, with my bestie -

Jeg er i Oslo for en spennende jobb, og gleder meg til å fortelle dere mer om nettopp dette :-) Jeg blir hentet om en liten halvtime og kjørt videre til der vi skal filme, i dag skal jeg nemlig spille inn en haug av morsomme videosnutter. Det blir spennende, det! Jeg flyr tilbake til Kristiansand allerede i kveld, men ikke før 22.00. Så dette blir en lang dag med masse jobb, men jeg bare gleder meg, jeg! En annerledes dag med masse utfordringer og dyktige mennesker rundt meg, det kan egentlig ikke bli bedre. Jeg oppdaterer dere litt senere, enn så lenge må dere ha en alle tiders torsdag

Wraps med tunfiskfyll

  - spicy tuna wrap -

Jeg har fått helt hangup på tunfisk igjen! Og det er jeg glad for, for her snakker vi sunnhet på høyt nivå :-) Jeg lager meg stadig grove wraps med tunfiskfyll til lunsj eller middag, og syns det er så utrolig digg, at jeg gjerne vil tipse dere om dette. Alt du trenger er en boks tunfisk, en fullkorn wrap, litt agurk, litt rødløk, 2 ss mager kesam og 1 ss lett majones. Ta tunfisken i en bolle, og bland den sammen med kesam og majones. Hakk opp rødløk og agurk i små biter, og ta det i tunfiskrøren. Krydre godt med salt og pepper, før du smører røren over wrapsen, ruller den sammen og koser deg med et helt nydelig måltid!

Og du? Ikke vær redd for tunfisken! Jeg er ikke særlig fan av tunfisk uten noe annet til, men når du blander alt dette sammen, så forandrer smaken seg helt. Try it out, jeg er sikker på at du vil like det

WOD: 300

Dette innlegget vet jeg flere av dere har ventet på, og i dag fikk jeg endelig knipset bilder til dere når jeg og Elaine var ferdige med dagens treningsøkt. Ukens treningstips til dere blir 300 WOD, en helt vanvittig gøy, rå og tungt crossfit-økt. Denne kjører jeg to ganger i uken, og prøver å forbedre tiden min for hver gang. Denne økten er så GØY!300 WOD:

25 pullups 50 deadlift 50 pushups 50 boxjump 50 floor wipes 50 clean and press 25 pullups

Her handler det om å kjøre igjennom øvelsene så fort du klarer, med så lite pause som overhodet mulig. Push deg selv så mye du klarer! Og enda litt til! Men selv om du skal ha best mulig tid, må du ikke glemme å ha riktig teknikk! Pass også på å ikke ha for mye vekt, tilpass etter hva du personlig klarer, ikke etter hva andre gjør. Dersom du ikke har trent særlig mye styrke før, vil jeg anbefale deg å være forsiktig. Begynn med et kosteskaft på clean and press, en stang på 15 kilo på markløft og roing i ringer som alternativ til pullups. Gjør det beste du klarer, og nyt heller følelsen av å gradvis bli sterkere. Ikke la ønsket om å løfte tyngst mulig gå utover teknikken, da får du ikke riktig utbytte av denne type trening og du kan risikere å bli skadet.- you will never know your limits until you push yourself to them -

Første gang jeg gjorde denne økten, var tiden 24 minutter. Nå har jeg både økt på vektene, og fått ny rekord på 17 minutter og 59 sekunder. Når du har gjort WOD'en nok ganger til at tiden er under 20 minutter og teknikken din er god, så kan du gradvis økte i vektene. Denne økten er så utrolig gøy, og perfekt å kjøre sammen med en treningskamerat. Da presser man hverandre, jobber ved siden av hverandre og bare gir alt man har. Sammen! Og best av alt, man blir får utrolig gode resultater på kort tid hvis man gjøre denne økta et par ganger i uka. Jeg har både blitt sterkere, og fått bedre utholdenhet. Anbefales!

Nepal trenger vår hjelp

I forbindelse med jordskjelvet i Nepal, har Røde Kors ønsket å gå live med en TV-kampanje som ble avvist. Dessverre, er all tv-tid reservert og fullbooket fram til slutten av Juni. Men Nepal kjemper mot klokken. Derfor vil jeg bruke mine gode lesertall til å hjelpe Nepal via fantastiske Røde Kors, ved å oppfordre alle mine lesere til å sende sms "Nepal" til 2272.

cid:image001.jpg@01D081B6.4D5AC650

- sms NEPAL til 2272 -

Visste du at det hittil er 3700 mennesker funnet døde som en konsekvens av jordskjelvet som inntraff hovedstaden i Nepal? Røde Kors frykter at tallet vil stige til 6500 døde. Svært mange barn er blant de rammede i jordskjelvet. Ifølge FN trenger nær 1 million barn akutt hjelp etter jordskjelvkatastrofen i Nepal. Det er mangel på mat, vann og strøm, og en rekke etterskjelv gjør det utrygt for mange å oppholde seg under de takene som fortsatt står. Jeg syns dette er så uendelig trist at jeg har ikke ord, jeg kan ikke en gang forestille meg smerten og redselen de stakkars menneskene i Nepal må føle på i disse dager....

Nepal trygler verden om hjelp, og jeg hjelper mer enn gjerne med det jeg kan. 250 kroner vil gå direkte ned til noen som desperat trenger det, og jeg håper så inderlig at mine flotte og snille blogglesere vil gjøre det samme!

Sunn også på farten

konkurranse i samarbeid med Atkins

Nå nærmer det seg sommer, og jeg vil tro flere av dere har spennende planer i tiden fremover? Skal du på weekendtur, eller noe annet morsomt kanskje? Det er jo noen fridager i mai-måned, og fine muligheter for helgeturer. I dag tenkte jeg å vise dere mine favoritter i reiseveska, enten jeg skal på dagstur eller weekendtur, så er dette alltid med!

- favoritter i reiseveska -

Jeg er såpass mye på reisefot at jeg har alltid med meg snacks, rett og slett fordi jeg ikke gidder å gå på den typiske wienerpølse-på-kiosken-med-ekstra-rekesalat smellen mens jeg venter på flyplassen. Derfor har jeg alltid med meg litt fristende digg i veska! Og lets face it, hadde jeg rasket med meg en tørr brødskive med skinke og salat, ville jeg garantert heller kjøpt pølsa jeg nevnte ovenfor. Så snacksen som er med må være fristende, og det er så absolutt dette! Altså, har dere smakt Atkins sin DayBreak Hazelnut Crisp? Dette er min favoritt over alle Atkins barer, den er til og med bedre enn den med kokos. Og da er den god, altså! Denne sjokoladen er helt super i en hektisk hverdag hvor du trenger et praktisk påfyll av energi, da den inneholder både protein, fiber, lite sukker og lite raskekarbohydrater. Kan det bli bedre? Og best av alt, den smaker DIGG! Nesten litt for digg, for jeg har store problemer med å stoppe etter en.....

 - konkurranse -

Har du lyst å vinne en stor produktpakke fra Atkins, stappet med deilige sjokoladebarer? Da må du følge Atkins på facebook og legg igjen en kommentar her på bloggen, så er du med i trekningen! Dersom du allerede skulle følge Atkins, holder det selvfølgelig med å legge igjen en kommentar :-) Jeg trekker en heldig vinner den 7.mai, som vil få en herlig pakke i posten!

En bedre dag
(annonselenker) nelly heels  - michael kors veske - marc jacobs klokke - H&M jumpsuit


God morgen

Hvordan har den nye uken startet for deg? Gårsdagen var så langt i fra en supermandag som overhodet mulig, jeg kan ikke huske sist jeg har hatt en så slitsom start på den nye uken. Etter jobb kollapset jeg i senga, og så ferdig siste sesong med White Collar. Nå skal ikke jeg røpe noe til dere som ikke har sett siste episode, men jeg kan jo si at slutten var fin og rørende, samtidig som den var trist og ganske så irriterende.... Haha! Jeg trenger ny sesong. NÅ! I dag trenger jeg også energien min tilbake og håper dette blir en bedre dag. I morgen ettermiddag reiser jeg til Oslo, og da kan man jo ikke henge med hode. Eller hva? Satser på at en god treningsøkt gjør susen, etterfulgt av hjemmekontor og en snartur innom frisøren.Energi, treng deg på!

Uken som gikk

Ukens motivasjon: Definitivt trening og 10 000 daglige skritt. Jeg har kun på meg skritttelleren når jeg går tur/jogger/trener, ikke på jobb eller hjemme. Den siste uken har jeg hatt et snitt på en mil hver eneste dag, og det er jeg jo litt stolt av da! Hvem skulle tro at en app som teller skritt kan gi så mye motivasjon? Det er jo så gøy! Så jeg er altså fortsatt like besatt av å gå minst ti tusen skritt hver eneste dag. Et veddemål er et veddemål, og jeg har planer om å vinne ;-)

Ukens høydepunkt: På lørdag når åtte fine jenter fra gamlegjengen kom på besøk til meg, og vi hadde en skikkelig girlsnight out. Det var så koselig! Kvelder hvor man glemmer bort tiden litt, synger til gamle slagere, danser med dårlige mooves, mimrer tilbake til gamledager og ler så tårene triller? Det er så bra det!

Ukens beste innkjøp: Etter at jeg begynte med denne spalten, ser jeg jo faktisk hvor ekstremt mye jeg faktisk shopper... Så denne uken har jeg prøvd å skjerpe meg, og derfor har det faktisk ikke blitt noe mer spennende enn et par svarte heels som jeg måtte ha til lørdagens festligheter. Flink jente!

Ukens kjiping: Det var vel den berømte coffee in bed hendelsen det...  Fy søren, det var så vondt! Jeg er fortsatt helt rød oppover lårene, men når man gjøre slike dumme ting, så er det meg vel fortjent vil jeg tro. Alt for å få gode bloggbilder, si ;-) Og så ble det jo en ganske morsom historie jeg kunne dele til slutt også, så da var det vel godt for noe? Haha!

Ukens latterkrampe: Sammen med Eirik på torsdag når han jobbet her. Min lillebror er en rolig, ekstremt fornuftig og veldig balansert person, som jeg derfor syns det er hysterisk morsomt å irritere. Så ler jeg meg halvt ihjel mens jeg holder på, mens stakkars Eirik er så sur at det ryker ut av ørene hans. Nå fikk jeg derimot beskjed om at hvis jeg ikke slutter med påfunnene mine, så vil han ikke jobbe mer hos meg..... Ler meg ihjel!

Ukens tanke: ukens tanke har gått til et helt nydelig lite lam som ble funnet hengt i Buskerud på fredag. Hjertet mitt gråter, og jeg har tenkt så mye på dette stakkars lammet at jeg til tider har blitt helt dårlig. Hvem i alle dager er så syke i hodet sitt at de dreper et nyfødt og harmløst lam, som bare var to dager gammelt? Knytter et tau rundt halsen på lammet, og lar det henge til det blir kvalt til døde? Fy faen! Ord er ikke sterke nok til å forklare hvor forbanna og lei meg jeg er over dette. Jeg fant nettopp ut at Dyrevernalliansen utlover en dusør på fem tusen kroner for tips som kan føre til oppklaring av denne tragiske saken, og det gjør meg glad. Jeg håper de finner det syke og empatiløse mennesket som har gjort dette, og plaserer personen bak lås og slå. Jeg gremmes! Onde mennesker som dreper dyr på en så ekstremt forferdelig måte har ingenting å gjøre ute i samfunnet. Jeg forstår virkelig ikke hvordan noen kan være stygge mot forsvarsløse dyr, men denne saken er virkelig noe av det styggeste jeg har hørt om noen gang.... Hjerteskjærende! Vet du noe om denne saken, vær så snill å send en mail til publikum@dyrevern.no ♥

Dødt lam

Lykken er et fullt kjøleskap

Etter en helg fylt med mye god mat, snop og festeligheter - er mandagen hjertelig velkommen her hos meg! Dagen startet med en heftig treningsøkt, i dag var det tid for crossfit og nok en runde med 300 WOD'en. Om det var tungt etter lørdagens sprell? Oh yes! Jeg hadde egentlig lyst til å droppe hele økta, men det var heldigvis uaktuelt. Så jeg fikk gjennomført, og er strålende fornøyd med det! Rett etter trening dro jeg innom butikken, og fylte opp kjøleskapet med masse fristende godsaker.- filling up the fridge for a new week -

Det er deilig å titte inn i et kjøleskap som bugner over av fristende mat! Frokost, lunsj, kveldsmat og mellommåltider er sikret for hele uka. Middager er derimot som dere sikkert ser ikke min sterkeste side, jeg klarer rett og slett ikke planlegge det for hele uka. Altså, hvordan gjør egentlig folk det? Jeg har ikke sjans! I tillegg prøver jeg å være flinkere til å ikke spise så mye kjøtt, så da gjør jeg det minst mulig tilgjengelig for meg selv ved å ikke ha det liggende her hjemme :-) Nå skal jeg ta fatt på arbeidsdagen, og komme i gang! Ønsker deg en fin mandag, vi sees igjen litt senere

Sofakveld

- sushi and candy, the perfect sunday -

Jeg har nettopp fått landet i sofaen etter en desperat kamp for å bikke disse ti tusen skrittene på skritttelleren, samt to kalde timer på fotballkamp.... Brrr! Frøys rompa av meg der jeg stod stiv som en pinne i kulda å heiet på gutta, i tillegg var jeg ekstremt klein etter gårsdagen og følte hele stadion hadde sett meg klovne rundt i natt. HAHA! Gårsdagen var med andre ord alt for gøy for mitt eget beste, så litt nerver hører vel til når man har hatt en såpass bra kveld ut med fine folk. Vi var åtte jenter her hos meg i går, lagte oss drinker, danset og koste oss - før vi dro videre på byen. Jeg kom meg ikke i seng før klokken var fem på morgenen, så i dag er jeg mildt sagt helt overtrøtt. Likevel har 12 987 skritt utrolig nok blitt unnagjort og leiligheten er shinet, så nå venter sushi og godis på meg, så skal jeg bare kose meg resten av kvelden. Sofasøndag

Lave skuldre med KK

annonse

Åååh søndager! Denne dagen startet med hjemmebakte banan-muffins, frukt, sitronvann og en rykende fersk utgave av KK. Dette magasinet er spekket med både inspirasjon, friske bilder, gode repotasjer, interiørtips og egentlig alt en jente kan ønske seg. Jeg syns spesielt intervjuet med Vendela Kirsebom i denne utgaven var veldig fin :-)


- Få 10 utgaver av KK + treningstights til kun 298,- HER -

KK er et ukeblad med magasinpreg som skal gi deg inspirasjon og påfyll hver uke. I KK får du tips og aktuelt stoff innen mote, skjønnhet, interiør, mat og reise. Litt av alt! I tillegg møter du spennende mennesker og kan lese om temaer som angår deg og ditt liv. Sol, gråvær eller regn, en uktentlig KK-stund gir uansett lave skuldre I samarbeid med KK, har jeg nå fått muligheten til å gi dere et eksklusivt tilbud på dette fine magasinet. For kun 298,- kan dere nå få 10 utgaver av KK + treningstights fra Run and Relax. Akkurat samme som den jeg har på meg på bildene :-) Den er i caprimodell, og spesielt designet for yoga og workout. Du sparer hele 75% i forhold til butikkpris på dette tilbudet, og det er jammen ikke verst!

- blissy sunday morning -

Det å sette seg ned med et rykende ferskt ukeblad i hendene, og faktisk finne roen til å kose seg med det - det er så utrolig deilig. Den siste tiden har jeg begynt å lese litt i sengen før jeg legger meg, enten i bok eller blad. Det gir meg ordentlig ro, og er noe helt annet enn å ligge med en lysende iPhone trykket opp i øynene. I blant er det deilig å logge ut av den alt for digitale verdenen, og bare nyte noe helt annet. Finne roen i stillhet, en god bok eller et inspirerende magasin

Ukens filmtips: The Best Of Me

The Best Of Me Dette må være en av de fineste filmene jeg noen gang har sett..

The Best Of Me handler i korte trekk om Amanda og Dawson, som er high school sweethearts. Men de kommer begge fra to helt forskjellige bakgrunner, som stadig gir de tøffe utfordringer. Amanda er fra en mektig og rik familie som ikke er særlig fan av hennes nye kjæreste, mens Dawson kommer fra et hjem preget av fattigdom, vold og alkohol. Til tross for dette blir de to uadskillelige sjelevenner som er hodestups forelsket i hverandre, men omverdenen vil noe annet - og forholdet får aldri en sjanse. 21 år senere, møtes de ved en tilfeldighet i barndomsbyen sin. Både gode og vonde minner dukker opp, og kjærligheten er ikke glemt. Men kreftene som skilte dem fra hverandre som ungdommer, lever enda, farligere enn noensinne....

Denne filmen var helt utrolig, så til neste filmkveld burde du absolutt leie denne. Tårene trillet på meg når jeg så den, det var rett og slett umulig å ikke leve seg inn i den triste, men samtidig fine, kjærlighetshistorien til Amanda og Dawson.

Brannsår på mus og lår

- two seconds after there was litterally coffee in bed -

Jeg kan ikke snakke for andre bloggere enn meg selv, men når jeg tar disse kaffe-i-senga-nå-koser-jeg-meg-ihjel bildene, så er jeg jo egentlig hysterisk livredd inni meg. I dag våknet jeg opp til et helt nydelig lys inn på soverommet mitt, så jeg gikk ut for å trakte meg kaffe og ta et fint bilde til dere, sånn før jeg skulle kose meg. Mens jeg holder på med fotograferingen kjemper jeg mot demoner inni meg, jeg har hvitt sengetøy som jeg nettopp la på og det siste jeg trenger er å miste ut denne kokende varme kaffekoppen. Hvem i alle dager klarer egentlig å balansere en kaffekopp med venstrehånda, et blytungt speilreflekskamera med høyrehånda, mens beina liksom skal ligge fint og man skal ta bilder av dette forbanna styret, samtidig som vinkelen skal være perfekt for å få med solstrålene som kommer inn vinduet? Ikke dette trollet. To sekunder etter dette bildet ble tatt, var øverste del av senga full av kaffe og jeg hadde et smertehelvete av en forbrenning på både lår og andre steder jeg ikke skal utdype noe mer..... Nå har det gått en halvtime siden ulykken ingen andre enn mine blogg-søstre kan kjenne seg igjen i (normale mennesker gjør forhåpentligvis ikke slike dumme ting...), begge dynene henger til tørk på ballkongen og er full av brune flekker. Nei, kjære nabo, jeg har ikke hatt mageproblemer i natt! Jeg fulgte bare ikke godt nok med i timene på blogg-skolen....

Hjemmebakte pitabrød

I dag hadde jeg en skikkelig digg middag jeg bare må dele med dere! Hjemmebakte pitabrød, med kyllingfilet, litt bacon, hjemmelaget dressing og masse salat. Denne gangen ble det grove pitas, og de anbefales så absolutt!

Til cirka ti pitabrød trenger du:

250 g hvetemel 250 g fullkorn hvetemel 20 g smør En pakke tørrgjær 1,5 dl vann 2 dl lettmelk

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 250 grader. Start med å blande alt det tørre i en bolle, før du smuldrer gjæren i smøret. Ta så rom-temperert vann og melk, og bland alt sammen til det blir en jevn og myk deig. Dette tar litt tid, så vær tålmodig! Om du har kjøkkenmaskin, så bruk gjerne den i et lite kvarter. Dekk så bollen til med plastfolie, og la den heve seg i 30 minutter. Så deler du deigen i ti deler, trill ut til runde boller og la de hvile i fem minutt, før du kjevler de ut til pitabrød-størrelse. Stek så pitabrødene midt i ovnen i cirka seks minutter. Steketiden kan variere, så følg godt med. Avkjøl på rist, server og kos deg!

Livet flyr avgårde

God morgen, og god 1. mai Tenk at vi allerede er i mai? Tiden flyr så alt for fort! Jeg elsker at vi er ett skritt nærmere sommer, men jeg liker ikke at månedene bare flyr avgårde. Livet ass! Jeg er vel 40 år før jeg vet ordet av det.... Jeg har tydeligvis blitt gammel nok med tanke på at jeg ikke dro ut i går, hehe. Natt til første mai er jo den store festdagen! Var du ute på en snurr, eller? Jeg får besøk av en gjeng med fine venninner i morgen, så jeg bestemte meg for å spare både drinker og partyhatten til da. Denne tørrpinnen har ikke sjans til å ut to dager såpass nærme hverandre, det ville jo vært galskap! Hehe.. Så jeg koste meg hjemme på besøk hos mamma og Øyvind, med grilling, ost, kjeks, vin og fotballkamp :-)
H&M tshirt - zara skjørt - vans sko - yankees caps


Selv om det egentlig er en obligatorisk fridag i dag, så blir det jobb på meg en liten stund til :-) Det hadde virkelig vært digg med en skikkelig day off, men her er det så mye som må bli gjort at jeg har ikke sjans til å ta helt fri. Når klokken slår fire er jeg uansett ferdig, så da kan jeg ikke klage! Hva skal du i dag?

hits