mai 2014

Frostie the Snow Goat

Jeg har allerede delt denne med dere på facebook siden min, som jeg forøvrig må minne dere på å like. Her deler jeg ukentlig videoer jeg har laget med dere (disse går hardt utover min lillebror, stakkars..), bilder som ikke kommer på bloggen og andre oppdateringer. Men, tilbake til filmen under! Jeg blir så glad i hjertet mitt av dette, og blir så glad for at det finnes mennesker som dette her i verden. Ønsker meg Frostie til bursdagen min ♥

Sushi, summer and loveGårsdagen var nok en nydelig kveld her i Gran Canaria ♥ Jeg og Ida tenkte vi skulle være så fornuftige å for en gangs skyld ta buss inn til Meloneras, vi er så alt for taxiglade begge to - så vi følte oss riktig så flinke der vi satt på bussholdeplassen for å vente på denne saken som skulle kjøre oss. Vel, vi ventet 40 minutter og fortsatt var det ingen buss å se. Så vi fant ut at de høyere makter sannsynligvis ikke ønsker at vi skal ta buss, så da trålte vi lettere oppgitt avgårde og hoppet i den første taxien vi fant. Haha! Vi ble begge enige om at ingen skal ta i fra oss at vi prøvde, så den skal vi ha :-)

I går tok vi altså turen til Meloneras igjen, denne plassen er jo så utrolig koselig! Vi hadde begge cravings på sushi, så da bestemte vi oss for å prøve ut Sushi Mex. Og vi kunne jammen ikke valgt et bedre sted å spise, maten var helt fantastisk god! Vi koste oss lenge rundt bordet, bestilte oss litt sangría og hadde spansk musikk i bakgrunnen fra noen skjønne gamle spanjoler som spilte for oss. I går var det nasjonaldag her, så da var det ekstra hyggelig å være på Meloneras.Last night was so amazing! We went out to eat sushi, drink sangria and just enjoy the evening in Meloneras.

Just do it

A hotel workout is always a good idea!

Vi har vært flinke jenter her nede, og kommet oss opp på trening her hver dag siden vi kom. Riktig nok bare to dager da, men likevel! Og slik skal vi fortsette :-) Det er så deilig å få svettet litt på morgenen, så kan man spise hotellfrokost og late seg på solsengen resten av dagen med god samvittighet. I dag ble det powerwalk i oppoverbakke på mølla, så avsluttet jeg med supersett i diverse øvelser på rygg og armer. Deilig! I dag har vi solt oss i noen timer, men vi måtte kaste inn håndkleet og dra hjem til hotellet ganske tidlig. Kroppen min er helt svidd, haha! Jeg er nesten helt svart i huden nå, sykt hvor fort jeg får farge. Så nå er jeg helt innsmurt i aloevera, og klar for nye eventyr her i Gran Canaria. Ferielivet nytes! Har dere det fint hjemme? ♥

Et skinnende hvitt smil

annonse

Få ting slår en hvit perlerad av tenner, det kan vi nok alle være enige om. Et hvitt smil utstråler ikke bare glede, men også sunnhet. Visste du at to av tre har missfargede tenner? Både kaffe, rødvin, fruktjuice og selvfølgelig dårlig munnhygiene gjør alle sitt til at tenner blir missfarget. I tillegg til å pusse tennene mine to ganger daglig og bruke tanntråd for å forebygge nettopp dette, bleker jeg også tennene mine en til to ganger i året med SmileLab. Og dette har jeg gjort de siste fire årene :-)SmileLab fører mange flotte produkter, men to stk har seilet opp som mine store favoritter. En sensitiv tannbleking for full behandling, og et lite kit til de kveldene jeg bare trenger en liten oppfriskning på tennene mine.

SmileLab Sensitive: dette er faktisk markedets enkleste og mest anvendelige whitening behandling! Oppi en pakke finner du 15 dobbelpakker med tynne strips, en for øvre tannrad og en for nedre. Hver strips skal være på i 30 minutt, og dette gjentar du hver dag frem til tennene dine har blitt hvite nok. Jeg pleier å holde på i 10 dager, så er jeg fornøyd med resultatet og hvitfargen. Disse stripsene er utviklet av tannleger og spesielt tilpasset hjemmebruk, så her er det ingen sensitivitet-problemer eller vanskeligheter med å bruke dem. Denne behandlingen tar jeg en gang en til to ganger i året for å opprettholde hvitfargen. Anbefales! En trygg, enkel og effektiv måte å få et hvitt smil på.

SmileLab Flash: en litt annerledes måte å bleke tennene på! Er det en kveld du skal på fest eller i et viktig møte, og du ønsker en liten oppfriskning på smilet ditt? Vel, da klistrer du på en av disse stripsene! Dette er nemlig ikke en behandling, men mer som en make-up strip til tennene dine. Du kan bleke tennene dine på like kort tid som du bruker å legge sminken, noe som med andre ord er perfekt de dagene før du skal i bryllup, på sommerfest eller andre morsomme begivenheter. En strip skal virke i kun 15 minutter, og dette vil fjerne plakk, skadelige bakterier og missfarging på tennene dine.Slik ser stripsene ut når de er på. Nærmest usynlige og ikke plagsomt i det hele tatt :-)

Hvis du ønsker deg et hvitere smil og en fin perlerad med tenner til sommeren, får dere nå -20% rabatt på ALT fra SmileLab. Rabattkoden dere må bruke er KASMILE - og den varer ut 3.juni hos Coverbrands.no


El Cenador

Buenos días It means good morning in spanish, haha!

Hvis dere er på Gran Canaria en gang i fremtiden, må dere dra å besøke restauranten El Cenador! Gårsdagen går så absolutt under en av mine topp 10 matopplevelser, både mat og drikke var helt magisk bra. Vi bestilte begge to saltmarinert indrefilet, som vi fikk servert rått sammen med en slags grill og ønsket tilbehør. Så stekte vi biffen selv, akkurat slik vi ville ha den. Jeg holdt meg selvfølgelig langt unna denne brennende saken og lot Ida ta seg av stekingen, for lets face it - med min flaks ville sannsynligvis El Cenador gått opp i røyk før jeg hadde rukket å sette tennene i første bit. Jeg har endelig lært å ta litt forhåndsregler her i livet, og det har blitt litt mindre skader etter det. Har dere forresten smakt Sangria? Sangria er livet! Jeg liker jo egentlig ikke alkohol, men denne drikken var jo helt farlig god. Vi koste oss med en stor mugge i går, lo oss halvt ihjel og mimret tilbake til gamle tider. En alle tiders kveld, med en alle tiders jente ♥

Leteaksjon på Amadores

I dag har vi hatt en fantastisk deilig dag på Amadores! Slikket sol i flere timer, lest bok på stranda og bare kost oss maks. Alt gikk strålende fint, helt til jeg mistet mine splitter nye Ray Bans ned på havbunnen og ikke fant dem igjen. Etter å ha dykket rundt etter brillene i 20 minutter med hjelp fra Ida, ble det plutselig satt i gang tidenes leteaksjon. Jeg fikk hjelp av hele fem mannfolk for å dykke etter de hersens brillene, slik er det når man er en stk dramatisk jente som oppførte seg som om det var babyen min lå på havbunnen.

Meg: I lost my glasses! Can you help me please?
Mann: Yes. I can try.
Meg: It's down there. Go and get it!

Denne samtalen hadde vi sikkert tyve ganger, stakkars mann! Alt han kom opp med gang på gang var steiner. Jeg ler meg ihjel! Etter alt for lang tid i vannet var det bare å gi opp, så dersom dere er på Amadores stranden i nærmeste fremtid - så ligger det noen Ray Bans på bunnen og bare venter på å bli hentet.... Smekk på egen bak til meg, jeg mener - hvem er det som bader med briller hektet i bikinitoppen?


Innsjekk Costa Del Kongsvik

God morgen, dere!

Da er vi fremme på Arguineguin i Gran Canaria, og som vi koser oss her! Vi sjekket inn på hotellet i går rundt klokken fire, og synet som møtte oss her var jo bare helt fantastisk. Jeg visste vi hadde oppgradert billetten vår, men at vi skulle få en så stor og fin ferieleilighet - det er jo helt fantastisk! Leiligheten er så lys og fin, med dobbeldusj til meg og Ida (haha..), stort soverom, kjøkken og stue, og best av alt - en stor ballkong med utsikt over basseng- og strandområdet. Så nå har jeg nettopp våknet opp til skyfrihimmel og bølgeskvulp, mens jeg drikker en stor kopp kaffe og nyter dette fine synet. Ja, det er ganske så balsam for sjela!

Yesterday we arrived Gran Canaria. This is our view from the balcony. Pretty amazing!

Er det noen av dere som har fulgt med på Costa Del Kongsvik? Vel, det er dette hotellet vi bor på! Så jeg håper inderlig de fleste av dere har sett på det hysterisk morsomme programmet, for jeg kjenner jeg kommer til å ha store problemer med å ikke tulle litt med nettopp dette. Jeg og Ida har blant annet funnet ut at jeg er på kurs i livsglede her.... Hehehe! Tragisk nok så kan det vel stemme, men det er jo viktig å ha litt humor oppi det hele også. Eller hva? I går møtte vi blant annet et par her som kunne minne fryktelig mye om Torvald og Birgitte. Birgitte beskyldte oss for å snike i køen og Torvald holdt på å krepere av flauet. Jeg sier bare en ting. Torvald, I'm not your fucking au pair!
I går tok vi turen til Meloneras, en utrolig koselig plass cirka fem minutt i taxi fra her vi bor. Vi bestilte oss hver vår middag, og spiste mens solen gikk ned rundt oss. For en magisk fin plass! Så kjøpte vi med oss litt mat og drikke til å ha i kjøleskapet her i leiligheten, samt kikket litt i butikkene før de stengte. Jeg fant ut at de har utrolig bra shopping her og mye fine butikker. Så vi må nok tilbake dit i løpet av uken :-)

Mr. & Mrs. Kanye West


Ååå, hjertet mitt smelter helt av disse bildene! De stråler rett og slett lykke lang vei, er dere ikke enige? Kjærligheten altså, den er så fin! Jeg har aldri sett en mer nydelig brud eller en finere brudgom! Storfan som jeg er av Kim, måtte jeg jo selvfølgelig dele disse bildene på bloggen også. For et fantastisk fint par! Og for en brudekjole fra Givenchy, perfeksjon fra begynnelse til slutt.

Verdens beste havregrøt

annonse

God morgen, dere! Siden jeg reiser til Gran Canaria i dag, startet vi dagen med en ekstra god frokost. Har dere smakt den nye havregrøten fra Fjordland som nå har kommet i butikkene? Vel, det har jeg. Og etter det skal jeg ærlig innrømme at jeg ikke koker min egen lengre. Denne er bare så vanvittig mye bedre, og med hånden på hjertet den beste grøten jeg har smakt noen gang. Og dette kommer fra en ekte grøtelsker!

En sunn og god start på dagen.

Her har jeg brukt en pakke med havregrøt fra Fjordland, det er altså nok i den til to personer. Selv om jeg enkelt klarer å spise opp hele alene også, haha! Men i dag måtte jeg (dessverre...) dele, så da ble det sånn. Det er mye god topping man kan bruke på havregrøt, alt fra frukt til spekemat til syltetøy. Selv liker jeg best den gamle slageren med sukrin og kanel, eller jordbær og banan.


Visste dere forresten at i New York og USA har det nå blitt super trendy å spise nettopp grøt? Den tidligere så trauste havregrøten serveres på alt fra finere restauranter til Starbucks og McDonalds. Det nye er langtidskokt grøt, lagd på steel-cut havre - akkurat som denne fra Fjordland. Grunnen til at grøten er såpass god som denne, er at kuttet havre trenger lang koketid og er mindre bearbeidet enn de valsede lettkokte havregrynene vi kjenner så godt i Norge. Grøten kokes lenge, og det merkes!

Jeg har definitivt blitt bitt av grøt-basillen, så det blir med andre ord lenge til neste gang jeg koker hurtiggryn igjen. Den nøtteaktige og deilige havresmaken fra grøten er rett og slett helt amazing! En pakke koster forresten rundt 20 kroner, ikke galt for en god frokost eller kveldsmat for opptil to personer :-)

Pampering Tuesday

Først må jeg si tusen takk for all støtte på innlegget under, dere er så fantastisk gode alle sammen! Heldig jeg er som har akkurat dere til blogglesere Dere skal selvfølgelig få oppdateringer fra turen, men det blir når jeg selv føler for det. Ikke når jeg føler at jeg må. Rart å tenke på at jeg på fem år ikke har hatt en eneste ferie uten bloggen med på slep. Dere har liksom vært med meg på alt, dere! Trives selvsagt med denne livsstilen og er heldig som får jobbe med det jeg elsker - men det er ingenting å legge skjul på at den siste tiden har vært tøff og at jeg føler meg sliten. Men jeg kommer meg igjennom dette også, så håper jeg tiden fremover kan begynne å lysne snart. Jeg tenker i hvert fall positivt, og har troa på at jeg kommer langt med bare det! :-)
I dag har jeg hatt en haug av ting å ordne før jeg drar. Er det ikke alltid sånn før en ferie da? Jeg har hastet rundt i butikker, handlet masse nytt sommertøy (som jeg absolutt ikke trenger...) , solkremer og hele den pakka der. You know the drill! Så har jeg vært å skjemt meg selv bort litt, da. Følte for å være ekstra fresh når jeg skal på tur, så da dro jeg innom Anita for å legge shellac på både hender og føtter. Denne gangen gikk vi for en deilig korallfarge, perfekt når jeg skal til varmere strøk! Så har jeg vært hos Linda og satt på nye, lange fine vipper. Så nå er jeg jammen meg klar for Gran Canaria! Hvordan har tirsdagen deres vært?

En ordentlig ferie

Jeg har ikke ord på hvor tungt og utfordrende det siste halvåret har vært, og hvor mye hodet mitt har fått kjørt seg. Det å se den personen som betyr mest for deg i hele verden være alvorlig syk, har vært et mareritt uten like. Jeg har gått med en konstant angst i meg døgnet rundt, og ikke klart å slappe av - fordi jeg har vært så redd at noe skulle skje. Den kom så alt for fort den dagen jeg aldri ville at skulle komme. Og siden den dagen jeg mistet Mofar har jeg følt jeg har mistet en stor del av meg selv. Jeg klarer liksom ikke komme meg helt opp på beina igjen, og det er tungt. I dag var en sånn dag jeg våknet i godt humør, men så snudde det tvert om. Livet føles urettferdig. Det er vel en kombinasjon av et stort savn, at jeg har vært så redd de siste månedene og heller ikke sover om nettene. Når jeg først får sovnet, så våkner jeg igjen rett etterpå gjennomvåt av svette fordi jeg har hatt mareritt. Og slik er det hver eneste kveld.

Jeg har aldri kjent behovet så sterkt som nå for en ferie. Jeg kjenner at jeg trenger å komme meg bort, og på denne måten har jeg aldri følt det før. Jeg gleder meg så til å være med min gode venninne, slappe av og bare senke skuldrene. Forhåpentligvis ha ro nok i tankene mine til å klare å lese en bok, og om jeg er ekstra heldig få kjenne litt glede igjen. Batteriene mine har vært tomme lenge nå, og det å skulle holde bloggen oppe gjennom de siste seks månedene - har vært en kamp hver eneste dag. For hvem vil vel lese om hvor tung hverdagen er eller at man konstant er deprimert? Ingen. I tillegg har det vært begrenset hvor mye jeg har villet dele av hva som har foregått rundt meg, da jeg vil verne om familien min og ikke brette ut ting som er privat. Jeg er stolt av meg selv for å ha klart å levere, smile til kamera, holde lesertallene oppe og komme meg opp av sengen hver eneste dag. Uansett hvor lite jeg har følt for det.

Så nå, nå dere. NÅ skal det bli godt med en ferie. Og for første gang på fem år så skal jeg ikke løpe opp fra stranda fordi jeg blogge, eller sette alarmen på to timer tidligere fordi jeg ut å ta bilder. Nei, jeg skal kose meg med Ida og være en ekte turist. For jeg kan faktisk ikke huske sist jeg følte jeg var på en ordentlig ferie uten et press for å måtte levere også da. Nå er det under 24 timer til avreise, og jeg kan ikke vente.. Vet egentlig ikke hvorfor jeg skriver dette, men tenkte jeg ville dele mine innerste tanker med dere. Livet er så kort, og tiden flyr så alt for fort. Og jeg savner verdens beste Mofar. Så ubeskrivelig mye ♥

Treningsglede i nytt antrekk

annonse

I dag har GetInspired.no -20% på HELE nettbutikken!

Og denne dagen startet jeg med en forfriskende løpetur ute i skogen, i nytt antrekk fra Kari Traa! Det er så utrolig fresht og fint at jeg blir happy bare jeg ser meg selv i speilet. Haha, sånn for å være ærlig! Treningsklær har utrolig mye å si på motivasjonen, og hvis det i tillegg er noen friske farger - føler jeg virkelig at jeg våkner til liv. Denne tightsen jeg har på meg er fantastisk god, med kontrastsømmer son rammer inn beina fint. I tillegg er den i caprimodell, noe som er perfekt nå som det er så varmt ute!

Nå er det en liten stund siden jeg oppgraderte trenings-garderoben min, så dette kjente jeg at gjorde godt for motivasjonen og treningsgleden etter en lang tid uten trening pga sykdom. I tillegg trenger jeg uansett litt nytt nå som vinteren er over og sommeren er her! :-)

Vindtett jakke - Treningstopp - Capritights

Love my new and fresh workout outfit! Pink power - cause it makes me happy!

Tilbudet på 20% rabatt på hele nettbutikken gjelder kun i dag, så her er det bare å slå til mens man kan! Har dere forresten fått med dere at Get Inspired har tatt inn favorittmerket mitt også? Nike ♥ Her finner dere alt fra freshe sko til alt av treningsklær. Så mye fint! I tillegg har nettbutikken alltid fri frakt - og en lynrask leveringstid på kun 1-3 dager. Hurra!

My monday outfit


Aldo: veske, BikBok: genser, bukse og blomsterkrans, Zara: sko.

God mandagskveld, dere ♥ Hvordan har dagen deres vært? Håper uken har startet så fint som mulig for dere alle! Jeg syns det er merkelig hvor sterkt såpass mange missliker denne dagen egentlig, mandag er jo bare en dag lik som alle andre. Kanskje et signal på at helgen er over, men likevel. Det er flest hverdager vi har, så det handler om å gjøre det beste ut av de også. Livet hadde jo vært kjipt om man skulle gå å vente på fredager hele tiden! Er dere ikke enige? I dag har jeg ikke gjort så mye spennende, egentlig bare jobbet og hatt en tur på trening. Har en god del ting jeg må ordne ferdig før jeg reiser på onsdag, så da er det bare å henge i slik at jeg kan koble skikkelig av på ferie. Tenk at det bare er to dager igjen, jeg gleder meg som en gal!

Ukens øvelse: goblet squat med hopp

Ukens øvelse er en helt fantastisk øvelse, som øker både styrke, kapasitet og eksplosivitet. Dette er en annen variant av knebøy, her bruker du nemlig en kettlebell som vekt og avslutter bøyen med hopp. Dersom dette blir for tungt til deg og du vil ha en lettere variant - dropper du bare kettlebellen og kjører uten.

One of my favourite workout exercise. Jumping goblet squat!

Stå med en bred benstilling, og hold en kettlebell med hendene i brysthøyde. Gå ned i en dyp knebøy (gjerne dypere enn hva jeg gjør på bildet hvis du klarer), pass på at knær og tær peker samme vei. Skyv deg opp til utgangsposisjon og gjør et hopp. Dette er en repetisjon. Jobb med denne øvelsen i 8-10 repetisjoner, eller jobb på i 45 sekunder under stopp med så mange repetisjoner du klarer. Gjenta tre ganger! :-)

A fresh start


Monday morning with freshpressed juice. Perfect!

Denne mandagen starter jeg med en skikkelig energiboost! Ferskpresset juice med alt jeg trenger for en god start på dagen. I dagens juice har jeg ananas, brokkoli, spinat, gulrøtter, chili og ingefær. En spicy smaksopplevelse, som er utrolig frisk og god! Jeg kjenner at kroppen våkner skikkelig til etter to store glass med denne, og det er en utrolig deilig følelse :-) Nå skal jeg hoppe i treningstøyet og komme meg bort på Solsiden. Aner ikke hva jeg skal trene i dag, selv om jeg vet jeg egentlig burde løpe litt og utfordre meg selv innen kondisjon akkurat nå. Men jeg får se, kjenner jeg meg selv rett ender jeg som alltid opp med styrketrening. Haha! En fresh og god start på en ny uke er et must for meg, da setter jeg standarden for resten av dagen og blir motivert til å fortsette på samme måte resten av uken.

Ville egentlig bare innom for å ønske dere en super mandag! Vi sees igjen litt senere

Solskinnsdag i Dyreparken

Meg: Se! Der er jo til og med Bambi.
Eirik: Bambi er en disneyfigur, Kristina. Og det der er en dåhjort....

Meg: Det som er trist med disse tigerne er at de er utrolig utryknings truet.
Eirik: Sa du virkelig det jeg tror du sa nå?
Meg: Kan du slutte å finne feil på alt jeg sier!!


Dette har vært en alle tiders søndag med Beate, Eirik og mine to fettere ♥ Vi har spasert rundt i Dyreparken i hele dag og kost oss masse. Sett på dyr, spist is, tatt tømmerrenna helt til vi ble gjennomvåte og flirt oss halvt ihjel alle sammen. Karuseller har vi også tatt, jeg fikk med meg min fetter Torjus oppi en helt vill karusell som jeg trodde han kanskje kom til å bli litt redd i, så jeg ga han klar beskjed om at han måtte gi meg et tegn hvis det ble for skummelt. Vel, turen i karusellen endte med at min fetter lo seg skakk, mens jeg satt å gråt og skrek for livet mitt under hele den 90 sekunders lange turen..... For et mareritt! Ville bare synke ned i jorden når de ansatte kommenterte at jeg var flink til å holde meg fast oppi der. Haha! Man blir tydeligvis reddere jo eldre man blir ;-)Some snapshots from today at the Zoo. Such a great day with my family!

Nå er jeg så sliten og trøtt i kroppen av å ha vært ute i hele dag, så nå skal jeg dra dyna ut i stua og kose meg en hel haug resten av kvelden. Se noen episoder av Suits, før jeg kryper til sengs og lader opp til en ny uke! Hvordan har søndagen deres vært, fininger?

Yesterdays look

BikBok: topp, Vero Moda: bukse, Dna: sko, Aldo: veske, Celiné: solbriller.

For en deilig dag det var i går, altså! Kommer ikke over det jeg. Det beste var uten tvil da jeg skulle hente Mommo i cabrioleten, og hun ble plassert i baksetet med solbriller og et hår som nesten blåste av i vinden. Haha, for et syn! En ting var i hvert fall sikkert i følge henne selv - aldri skulle hun kjøre en slik merkelig bil igjen... Ler meg ihjel! Nå er jeg faktisk på vei til Dyreparken, så jeg oppdaterer dere med bilder fra dagen så fort jeg er hjemme igjen. Det er nok en solfylt dag her i Kristiansand, så da er det perfekt med ville tilstander i karuseller, kose med fine dyr og latter med familien. Dette blir bra! :-)

Duggende frisk Nestea

annonse

Gårsdagen var den fineste sommerkvelden så langt i år! Så jeg pakket med meg iste i kjølebaggen, hoppet i cabrioleten og dro på roadtrip hjem til familien. Det var invitert til grilling i mine foreldre sitt hus, og det blir jammen ikke stort bedre på en så fin sommerkveld!

One happy girl with icecold icetea from Nestea. My favourite flavour - mango and pinapple

Jeg er så heldig at jeg har fått teste ut de nye smakene på isteen til Nestea, så i går tok jeg med noen flasker hjem til familien slik at de også kunne prøve. Og gjett om de falt godt i smak, da! Selv om det er sommer og mye kos i tiden fremover, vil jeg likevel prøve å velge drikke og mat som er sunnere alternativer. Derfor passer det meg perfekt at Nestea nå har 30% mindre kalorier i ALLE drikkene sine. Og best av alt - isteen er nå søtet med stevia! Eneste unntaket er White Peach, som faktisk er helt sukkerfri. Hver eneste gang jeg er på butikken kjøper jeg med meg iste, og min tidligere favoritt har vært White Peach. Men nå har jeg fått en ny favoritt, nemlig mango og ananas. Har dere smakt den? Her snakker vi magi på flaske, den er himmelsk!Ekte sommerglede! En sol som varmer fra morgen til kveld, deilig grillmat, bakt potet, latter med familie og venner, skyfri himmel og verdens beste iste fra Nestea i glasset. Lykke :-) Hvilken smak er din favoritt?

Sukkerfri havreboller

I dag har jeg for første gang bakt havreboller! Det beste jeg vet i hele verden er ekte hveteboller, jeg kan lett smelle i meg en hel pose på rappen. Nei, jeg eier ikke selvkontroll på slike ting.. Haha! Men i dag følte jeg for å lage en litt sunnere variant, og de ble faktisk utrolig gode. Disse er litt grovere enn den vanlige varianten, og de smaker magisk godt.Til cirka 20 boller trenger du:

6 dl melk En halv boks kesam bakst 2 pk tørrgjær 700 gr hvetemel 300 gr lettkokte havregryn
1 ½ dl sukrin 2 ts malt kardemomme 1 stk egg til pensling

Bland kesam og melk sammen. Rør gjæren ut i blandingen. Elt i mel og havregryn blandet med sukrin og kardemomme. Når deigen er ferdig, så hever du den under et håndkle på et lunt sted til den er dobbelt størrelse - dette tar cirka 40 minutter. Deretter deler du deigen til i 20 like store deler, og triller ut bollene. Sett dem på en stekeplate dekket med bakepapir, og la dem heve på nytt i en liten halvtime. Pensle bollene med egg helt til slutt, så får de en fin og gyllen farge mens de står til steking. Stek så midt i ovnen på 225 grader i 10 minutter til de er gylne og gjennomstekte. Følg med på bollene underveis, steketiden kan variere.

Mine er nettopp ferdig stekt, så nå lukter hele leiligheten deilig av ferske boller... Mmmm! Jeg tenkte at disse må være perfekte til i morgen, en lat søndag med ferske boller og en varm kopp kaffe kan da umulig slå feil? Bak, server og nyt

Start each day with a grateful heart

Be grateful for another day. Not everybody made it, so don't take it for granted.God lørdagsmorgen, dere! Jeg sovnet ikke før klokken var 06.00 i morges, og våknet opp bare tre små timer senere. Så nå kan dere tro det er ei som sitter å drikker kaffe til den store gullmedaljen, hehe. Koffein altså, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten det jeg! Jeg våknet i det minste opp til strålende sol, og ting som dette er virkelig en hverdagsglede for meg. Så frokosten ble spist ute på balkongen - knekkebrød med makrell i tomat og nykokte egg. Mums! Elsker dager jeg kan starte med frokosten ute, da sitter jeg alltid å tenker over hvor takknemlig jeg er for det livet jeg har. En fantastisk familie, en flott vennekrets, en god helse, en jobb jeg elsker og som toppen på kransekaka har jeg kapret drømmeleiligheten. De dagene jeg er litt nedfor, tenker jeg alltid på dette. Og da kommer smilet fort frem :-)

Hva er du takknemlig for i dag?

This is my weekend face

A biiiiiig smile! 

Regner med at jeg ikke er alene om å være glad for at helgen er her? Fredag er virkelig en helt magisk dag! Det å vite at helgen er her, og at det står noen deilige dager for tur - det er en følelse som er heeeeelt innafor ass! Jeg våknet faktisk nettopp fra en powernap jeg, det er bare noe med det å sove på sofaen sånn midt på dagen som er ganske så magisk det også. Sånn når man egentlig ikke kan, vet dere... Haha! Nå skal jeg bare gjøre ferdig noen ting, så skal jeg dra ut for å hente takeaway med hjem. I kveld skal vi spise sushi og bare nyte fredagen på den beste måte Tenkte forresten å fortelle dere om Shush.se - en supersmart og trygg nettside hvor man kan streame de nyeste sesongene av alle slags tv-serier. Helt uten å bli medlem, og uten unødvendige reklamer som popper opp! Fikk tips om denne siden fra en bloggleser, så gjett hvem som skal streame sesong tre av Suits nå da? Hoho! Gotta love fridays ;-)

New in: Michael Kors

Michael Kors Jet Set Crossbody Bag.

Har helt glemt å vise dere den nye vesken min! En mini Michael Kors, i en deilig hvitfarge og med nydelige detaljer av sølv. Syns den er så delikat og fin! Har lenge vært på jakt etter den perfekt crossbody vesken, og denne passet helt perfekt. Får akkurat plass til mitt lille speilreflekskamera, mobil, lommebok og lipgloss - alt jeg trenger for en tur ut på cafe eller når jeg skal på ferie. Denne blir med til Gran Canaria, og apropos det - nå er det bare fem dager til avreise! Reisefeberen har meldt seg for fult, jeg gleder meg som en unge

Stakkars lille vennen

Etter at en bloggleser mente det kunne virke som Milo hadde gjort seg klar for å dø, fikk jo jeg selvsagt helt panikk og ringte helt hysterisk til dyrelegen. Best å være på den sikre siden, dere skremmer virkelig livet av meg i blant... Haha! Så i dag har min lille venn blitt sjekket av veterinæren, vi fant ut at han er dehydrert og bare ikke helt i form. Sjekken av han gikk fint, sett bort i fra at legen måtte stikke fire ganger i han for å klare å treffe åren når hun skulle ta blodprøve fra halsen hans. Da blir jeg lite fornøyd skal jeg ærlig innrømme.... Er det mulig? Stakkars lille vennen min, får helt vondt i hjertet jeg. Ingenting som er vondere enn å se at dyr har det vondt. Så nå koser jeg med han hele tiden og sørger for at han har det så bra som han kanMy little dog Milo has been at the veterinary today. He is a little bit sick and dehydrated, but he will get well soon I hope

I kveld er det jentekveld her i leiligheten Celina og Hilde har kommet på besøk, så nå koser vi oss med å catche opp siden sist og fortelle om det siste som har skjedd. Ler meg halvt ihjel av disse jentene, gud så moro vi har det sammen!

Sukkerfri konfekt av hvit sjokolade

Disse herlighetene vet jeg at flere av dere har ventet på! Her om dagen lagte jeg nemlig sukkerfri konfekt av hvitsjokolade, la ut bilde på instagram og wow - kommentarene om hvordan jeg hadde gjort det bare haglet inn. Jeg kan gledelig meddele at dette er superenkelt å lage, og det er så fantastisk godt at jeg har ikke ord. Jeg elsker jo hvit sjokkis, men at denne sukkerfrie var like god som den vanlige, det kunne jeg nesten bare drømt om. Denne kombinasjonen av friske jordbær og hvitsjokolade er uslåeligTil cirka ti konfektbiter trenger du:

Friske jordbær ♥  En plate med Cavalier sukkerfri hvitsjokolade Silikonformer

Kutt opp noen jordbær klare, mens du smelter sjokoladen over et vannbad. Ta jordbærene oppi silikonformene, og når sjokoladen er helt smeltet så heller du den over. Deretter er det bare å sette formene til kjøling i kjøleskapet i ett par timer, så er det klart til servering. Du kan selv velge hvilken sjokolade du vil bruke, den jeg har kjøpte jeg på helsekosten. Jeg brukte silikonform av hjerter, som egentlig var litt for liten syns jeg. Så jeg må ut på jakt nå etter en form som er litt dypere, slik at resultatet blir litt penere og slik at konfektbitene kan bli litt større.... Haha! Godt ble det uansett, denne kombinasjonen er noe av det beste jeg har smakt på lenge. Anbefales!


It's all in the details

Finnes det noe mer hjerteskjærende enn når dyr har det vondt? Jeg syns det er så fryktelig.. Milo er blitt så dårlig, stakkars. Og han kan jo ikke akkurat si hva som feiler han heller. I hele går ville han bare ligge under vasken på badet av alle mulige plasser, og ville nesten ikke bli klappet i det hele tatt. Nå ligger han her på en pute ved siden av meg og bare stirrer ut i lufta.. Håper han kan bli bedre snart, får helt vondt når jeg ser at han ikke trives og ikke er i form. Hunder kan jo også ha en dårlig dag, så krysser fingrene for at det rett og slett bare er det og ikke noe alvorlig. Hvis ikke får vi gå til dyrelegen i løpet av dagen.

Nå blir det i hvert fall jobb frem til i ettermiddag, så skal jeg på trening og så får jeg besøk av fine jenter her i kveld. Hva er planene deres for dagen? Jeg har en oppskrift å dele med dere i dag, på sukkerfri konfekt med jordbær og hvit sjokolade. Denne kombinasjonen må være noe av det beste jeg har smakt innen sukkerfritt! Deles litt senere, så stikk innom igjen etter lunsjtider


Zara: skjorte og bukse, New Look: smykke og hårstrikk, Victorias Secret: armbånd, Marc Jacobs: klokke.

Omega-3 av den høyeste kvalitet

i samarbeid med goodforme.no

Omega-3 har utrolig mange gunstige effekter på kroppen, og nettopp dette er grunnen til at Omega-3 er mitt viktigste kosttilskudd. I alle år har jeg tatt to kapsler sammen med frokost, og jeg kommer til å fortsette med det resten av livet. Jeg har tidligere brukt Udos Choice, men nå har jeg byttet over til noe som antas å være enda bedre. Nemlig Omega-3 fra Goodforme.no - som inneholder olje fra villfisk som lever i norske farvann. Fisken oljen kommer fra heter Tobis og er blant artene med høyest naturlig innhold av Omega-3. Dette er med andre ord olje av den ytterste kvalitet, med fantastisk gode fettsyrer.

Hvorfor ta Omega-3-fettsyrer?

Omega-3 er viktig for blodtrykket, ettersom dette får blodårene til å slappe av.

Omega-3 tynner ut blodet, noe som er med på å forhindre utviklingen av blodpropp. I tillegg reduserer fettsyrene betennelser, og kan hjelpe til med å kontrollere leddgikt og eksem.

Omega-3 er viktig for immunforsvaret og for vekst.

Omega-3 er med på å redusere risikoen for utvikling av hjerte- og karsykdommer, samt slag, ved at det senker skadelig kolesterol i kroppen.

Omega-3 har dokumentert virkning på hjerte, hjerne, syn og ledd.

Så, hva skiller denne Omega-3'en ut fra de andre oljene på markedet? Good For Me sin omega-3 er målt til en totoxverdi på rundt 3. Totoxerdi er et mål på ferskhet av oljer, altså hvor mye en olje har harsket. Norske undersøkelser viser at de aller fleste oljer på markedet har betydelig høyere totoxnivåer og ofte over anbefalt verdi på 26. En totoxverdi på 3 altså veldig lavt og vanvittig bra, det sier at dette er et rent og naturlig produkt som taes opp bedre av kroppen. En fersk olje gir bedre og raskere helseeffekter enn de harske oljene. Og nettopp dette er grunnen til at jeg bruker denne oljen! Kroppen gjenkjenner oljen som et næringsmiddel og tarmen tar det opp som en kjent ingrediens.

Akkurat nå har jeg fått lov å gi dere lesere et knalltilbud på denne Omega-3'en! Normalt koster det 299 kroner for en boks, men nå kan dere få halv pris på første levering. Altså, en boks Omega-3 for kun 149 kroner. En boks inneholder 120 kapsler, som er nok for 60 dager.

HER finner dere tilbudet

Think positive

Why complicate life?
Missing somebody? Call. Wanna meet up? Invite. Wanna be understood? Explain. Have questions? Ask.
Don't like something? Say it. Like something? State it. Want something? Ask for it. Love someone? Tell it.
We just have one life, keep it simple.

God onsdag, dere Syns quoten over er så fin, så følte for å dele den med dere i dag. Vi må ikke alltid komplisere livet så veldig, holde følelser inni oss og gjøre ting vanskeligere enn hva de trenger å være. Hvis vi alle bare hadde vært åpne og ærlige, skal jeg garantere at livet vil gå så utrolig mye lettere. Er dere ikke enige?

Tone sov hos meg i natt, men vi var begge morgenfugler og våknet opp 06.00 i dag. Hadde faktisk satt på alarmen på halv åtte for å få sove litt lengre, men jammen våknet vi begge en god stund før. Så da var det bare å stå opp, ta Milo ut på morgentur og spise god frokost sammen etterpå. Nå har hun dratt på jobb, og jeg skal straks komme meg på trening. I går var jeg ute å jogget i sola, og det var så magisk deilig! Løp faktisk nede ved havet og rundt på stranda i bare shorts og singlet, såpass varmt var det her! En helt fantastisk deilig følelse, jeg elsker Kristiansand på denne tiden av året. I dag regner det derimot, så da får jeg innta Solsiden. 4 x 4 intervaller står på planen, hater det mens jeg holder på og elsker det når jeg er ferdig. Tungt som bly, men det må gjøres når kroppen er seig og kondisen må bygges opp fra bunn igjen! Her er det altså ingen tid å miste, så vi skrives litt senere. Ha en fin dag så lenge :-)

It's a boy

Dette er en gledens dag! Min aller beste Tone er som dere kanskje vet gravid, og i dag fant hun og kjæresten ut at det blir en liten gutt.. Åh, ord kan ikke beskrive denne lykken! Første jeg gjorde når jeg fikk nyheten var å ta med en haug av helium-ballonger, kjøpe lillegutt sitt aller første par med Converse og overraske Tone på jobb. Viktig å skjemme min kommende fille-nevø bort, selv før han har kommet til verden. Ingen tvil om at denne lille karen skal bli tatt godt vare på at Tante KAMy bestie is having a little boy! This is so amazing ♥ Today I bought him his first pair of Converse. Too cute to handle!

Jeg var så overivrig etter å ha kjøpt disse skoene at jeg mistet helt fotfestet, sånn bokstavelig talt. Etter å ha snakket hull i hodet på mannen bak kassa om at jeg skulle bli tante til en gutt - presterer jeg nemlig å vrikke beinet og falle rett i gulvet på vei ut. Helium-ballonger alle veier, en stk knust iPhone, en hysterisk blogger som ikke kan ta mobilselfies lengre og folk som måpte over dette hysteriske synet fra alle kanter. Hva da flaut? Haha! Hvem andre enn meg... Anyways! Nå kommer Tone og Simi til meg, i kveld skal vi kose oss og mase hull i hodene på hverandre. Jentekveld og sushi på en tirsdag, det blir ikke stort bedre enn det!

Ukens øvelse: floorpress and pullover

Jeg tenkte å dele noen av mine favoritt øvelser innen styrketrening på bloggen fremover! Vegard Kleven har tatt disse bildene av meg, og du kan se de på trykk i den nyeste  utgaven avShape Up. Jeg tenkte i dag å dele den første favoritten min med dere, denne øvelsen heter Floorpress and Pullover. Den øker styrken i overkroppen din, trener store deler av både bryst, rygg og armer. Og ikke minst, gjør du den riktig så er den blytung! Ha god fokus på teknikk når du gjør denne øvelsen.

Slik gjør du:

Ligg på ryggen, med bøyde bein plassert på bakken og vektsangen over brystet. Hold strake armer idet du fører stanga ned bak hodet, lar den treffe bakken - før du trekker den opp igjen. Gjør deretter en brystpress ved å trekke stanga ned rett under brystet, og pushe den opp igjen. Dette telles som en repetisjon, og jeg vil anbefale dere å gjøre 8-10 stk av disse i tre serier. Tilpass vekten etter hvor sterk du er :-)

En magisk start på dagen

My favourite breakfast of all times.

Her sitter jeg og koser meg med min absolutte favorittfrokost! Det er virkelig ingenting som slår denne kombinasjonen! Her har jeg gresk yoghurt med vaniljesmak i bunnen, blandet med en superdeilig frokostblanding fra Fedon Lindberg. Denne muslien er helt genial, og har en sammensetning av utvalgte råvarer som gir en riktig balanse mellom proteiner og karbohydrater, samt gunstig fett og mye fiber. Verdens beste frokost, som gir meg en super start på dagen! Så topper jeg med friske jordbær og bringebær, samt tar over litt honning. Og voila, du har min store favorittfrokost som er klar til å nytes! Sammen med en kopp rykende varm kaffe og et iskaldt glass med sitronvann - så er dette en magisk kombinasjon ♥

Veien tilbake er i gang

Denne mandagen har gått akkurat som planlagt! Alt av jobb og ting som måtte gjøres er i boks, og jeg er helt á jour for dagen. Helt magisk å være ferdig med ting jeg har utsatt alt for lenge! Og vet dere hva? I dag fikk jeg endelig en helt RÅ treningsøkt! Jeg var full av energi når jeg kom opp på Solsiden, og følte at dagsformen var såpass god at jeg kunne smelle til med en blytung crossfit-økt. Og det gikk strålende, jeg kicket ass og knuste den økten så latterlig lett! For en følelse å endelig klare å utfordre seg selv litt igjen, det gjør meg så vanvittig fornøyd at jeg har nesten ikke ord som strekker til. Føler meg nesten litt frelst her jeg sitter, halleluja liksom! Hehehe.. Hva trening gjør med både kropp og sinn ass - jeg hadde aldri klart meg uten denne deilige følelsen. Jeg er klar for å komme sterkere tilbake enn noensinne! :-)

Nå kom Maren Sofie nettopp på besøk, så jeg får lukke ned dataen og holde bestisen med selskap. Vi skrives plutselig!
Forever 21: jakke, BikBok: kjole, Ray-Ban: solbriller, Converse: sko.

Mondays aren't so badJa, i dag skal jeg få ting til å skje! I dag skal jeg jobbe som en helt, få unnagjort absolutt alt jeg skal og gjøre slik at de jeg jobber med blir fornøyd med innsatsen min. Gjøre min og andre sin dag lettere. Være tilgjengelig, vise at jeg er ivrig og sulten på å være best i det jeg driver med. Så skal jeg på trening, og gjøre alt jeg kan for at økten blir så bra som den kan. I dag skal være en produktiv dag, hvor jeg gjør det jeg skal og ingenting annet. Fult fokus! Sette standarden for resten av uken.

It's Monday, and I'm going to make it a great and productive day. Get shit done!

Liten peptalk til meg selv, dette hjelper meg til å bli motivert! Mandagen setter standaren for hvordan resten av uken blir, vet dere. Så da vil jeg alltid gjøre denne dagen best mulig, og ha fult fokus på de viktige tingene. Jeg kjenner at kroppen min begynner å bli i form igjen, noe som sannsynligvis betyr at pollen-medisinene jeg endelig fikk på resept har begynt å funke. Det gjør meg glad! Så nå kan den harde jobben med å bygge opp både kondisjon og styrke begynne. Jeg vet at ikke kroppen har glemt hvor høyt lista ligger, jeg må bare minne den på det og jobbe meg oppover igjen. Det er fantastisk deilig å være i gang etter en evighet med total pause fra alt som heter trening, så nå skal det bli fantastisk deilig den dagen kondisjon og styrke er tilbake der den pleier å være.

Jeg ligger selvfølgelig ikke i senga enda, 06.00 var jeg oppe å hoppet. Jeg ville bare droppe innom bloggen, sende et smil og et ønske om en fin dag til dere alle sammen! Gjør det beste ut av mandagen, den er ikke så gal som alle skal ha det til! :-)

Coverbrands -20%: home edition

annonse

I dag er jeg så heldig at jeg har fått lov å gi dere lesere -20% rabatt på hele Coverbrands.no Det gledes! I denne forbindelse tenkte jeg å gjøre en slags home edition, hvor jeg viser dere mine absolutte favoritter til å ha på badet. Dere har jo etterspurt flere innlegg om interiør, så tenkte dette kunne være en litt gøy og annerledes vri!L:A BRUKET håndsåpe: såpene til dette merket har eksplodert i popularitet den siste tiden, jeg føler nesten man ser disse hos absolutt alle interiørblogger. Såper er egentlig verdens kjipeste ting å ha ved vasken, men disse er derimot bare en fryd å sette frem. De ser super moderne og fine ut, og pynter så pent opp ved vasken. Disse kommer i flere dufter, denne gangen har jeg gått for en kombinasjon av lavendel, rosemarin og appelsin. Supergod!

L:A BRUKET håndkrem: denne passer perfekt ved siden av håndsåpen, så kan man ta en dæsj med fuktighetsgivende krem etter håndvasken. Et must for å slippe tørre fingre og negler! Denne inneholder essensielle oljer som stimulerer og aktiviserer, shea-smør og kokosolje som gir næring og er fuktighetsgivende. Sammen med håndsåpen er dette er nydelig sett å ha fremme på badet.

Voluspa Zuzy Rose Stonecrop: finnes det noen som ikke elsker lysene fra Voluspa? Det er jo definitivt verdens beste duftlys! Modellen jeg har nå er den nyeste til Voluspa, den kommer som dere ser i en ny forpakning med friske farger. Perfekt nå som det går mot lysere tider! Dette lyset dufter av solmodnet yuzugrapefrukt og roser fra Toscana, lavendel, hvite jordbær og bergknapp. Tenner alltid dette mens jeg dusjer, så lukter badet godt i en liten evighet etterpå... Elsk!Crabtree Evelyn håndskrubb: en deilig håndskrubb som gjør underverker for hendene dine! Denne bruker jeg tre-fire ganger i uka, og både neglebånd og hender blir utrolig glatte og myke etter denne. Håndskrubben dufter deilig av granateple, peeler og bygger opp huden. Ta en mengde av produktet på tørre hender. Masser godt inn både på oversiden og undersiden av hendene i ca 1 til 2 minutter. Skyll av i lunkent vann, og avslutt med en god håndkrem.

Marvis Whitening tannkrem: hvem har sagt at en tube med tannkrem trenger å være kjedelig? Denne fra Marvis er jo bare så latterlig kul at jeg gliser hver gang jeg skal pusse tennene! Dette er en supergod tannkrem fra Italia, som er kjent for sin gode smak. Den fjerner plakk og bakterier, samt gir deg hvitere tenner. Tannkremen fra Marvis koster litt mer enn det du vanligvis kjøper i butikken, men tro meg - den gode smaken i denne og den fine innpakningen gjør at Colgate bare kan gå å legge seg.

Ellers vil jeg tipse dere om Tea Pigs sin te, den er så fantastisk god! Akkurat nå sitter jeg å drikker den med chai, med varm melk oppi. De kaller den for India i en kopp, og med god grunn. Me love! Og annen variant av Voluspa er tent i stuen, så nå skal jeg snurre noen episoder av Suits og kose meg med litt snoperier. En helt perfekt søndag!

Som sagt får dere nå 20% rabatt på hele Coverbrands, og dette magiske tilbudet varer ut 20.mai! Rabattkoden dere må bruke er K20, og den gjelder som sagt på absolutt alle varer i nettbutikken (ikke de som allerede er nedsatt). Håper dere finner noe dere liker - enten det er ting til hjemmet, sminke eller bare en liten gave til deg selv. Fordi du fortjener det

Takk for at du er du

I dag har verdens beste PappaØyvind bursdag, han blir 52 år og da må jeg selvfølgelig skrive noen ord til han på bloggen. Det skal sies at jeg bommet litt på alderen hans, det ble lite godt mottatt da jeg gratulerte han med 55 års dagen på forskudd i går. Haha, jeg eier ikke kontroll på dette med alder jeg ass! Men hipp hurra for deg Øyvind, jeg er så utrolig glad i deg!

Takk for at du alltid har stilt opp for meg, kjeftet på meg når det har trengtes og skrytt av meg når jeg har fortjent det. Takk for alt du har deltatt på, stilt opp på foreldremøter når jeg gikk på skolen og vært håndballtrener for laget mitt. Takk for at du har lært meg så mye, øvelseskjørt med meg når jeg skulle ha bil-lappen og gjort alt i din makt for at jeg alltid skal ha det bra og nå mine mål. Takk for at du tar bilder av meg til bloggen hver gang jeg spør, hjelper meg uansett hva jeg trenger og bare er der for meg alltid. Og kanskje viktigst av alt, takk for at du alltid har behandlet meg som din egen og gitt meg trygget i alle år. Jeg kunne aldri ønsket meg en bedre pappa enn deg. ♥


Jeg kom nettopp hjem fra nok en skogstur med Hilde, hva er det med oss to for tiden da? En ny dag har tydeligvis begynt å bety en ny fjelltopp å bestige. Haha! I dag ble det derimot bare en rolig tur i Jegersberg, deilig med en lang søndagstur i solen. Anklene mine er helt ferdige etter i går, så det var bare å glemme alt som heter løping. Og apropos trening, jeg har inngått samarbeid med Get Inspired igjen. Hurra! Så tenkte å tipse dere om at de i dag har nedsatt alle SportsBH'er med 25% rabatt. Den jeg har på meg på bildet heter Nike Pro Bra, og den er så god ♥ Nå skal jeg ut på ballkongen, slikke sol og lese bok. Kose meg en hel haug!

Min 17.mai

Jeg håper dere alle hadde en fantastisk feiring av Nasjonaldagen og Grunnlovsjubileet i går! Jeg ble helt rørt over å se hvor mange som feiret vårt fine, gode og trygge Norge, og ikke minst av å se på alle de fine menneskene i bunad. Apropos bunad, jeg har bestemt meg for at dette skal være siste året jeg ikke har nettopp dette, nå skal jeg definitivt få meg min egen. Bunad er jo så vanvittig fint, og hver eneste år blir jeg så misunnelig på alle som har sin egen! Til neste 17.mai og alle andre frem i tid skal jeg også ha denne fine drakten, så slipper jeg å stå å surmule år etter år fordi alle andre har og ikke jeg... Haha!

I går startet jeg dagen med tidenes løpetur sammen med Hilde, det ble en skikkelig myrfest på vidda 300 meter over havet. Det var mildt sagt blytungt, og det endte selvfølgelig med knall, fall og blod for min del - så når jeg kom hjem til mine foreldre var jeg så ødelagt i beina at jeg nesten ikke klarte å gå med de høyhælte skoene mine. Haha, auuu! Resten av dagen brukte jeg sammen med Mamma, Øyvind, Eirik og Mommo. Vi dro ned til sentrum for å se folketoget, dette er tradisjon hvert eneste år å få med seg. Så koste vi oss med god drikke, grillmat og kaker resten av kvelden. En kjempefin 17.mai feiring sammen med min flotte familie, selv om det er fryktelig vondt at det plutselig står en stol tom. Men Mofar er alltid med oss i ånden ♥ Hva gjorde dere i går?Some pictures from yesterday. Celebrating The National Day of Norway

Gratulerer med dagen!

17.mai feirer vi fordi Norge fikk sin egen grunnlov den 17.mai 1814, og tenk at det i dag er det hele 200 år siden den ble vedtatt? Det gjør denne feiringen ekstra spesiell, og er ganske så fantastisk å tenke på! Hipp hipp hurra for vårt fine lille land, som vi alle er så glad i.Hva er planene deres for dagen da, kjære lesere? Dagen min starter med verken champagnefrokost eller andre festligheter, jeg skal derimot ut å løpe i myr. Haha, jeg må jo bare le! Hva da sunn ungdom? Jeg og Hilde avtale i går at vi skal snøre på oss joggeskoene og få unnagjort en mil i skogen i en blytung myr, før vi gjør noe som helst annet. Regner med vi har løypen vi skal ta helt for oss selv, så det blir jo bare enda deiligere med en skikkelig syrefest! Etterpå går turen hjem til familien, før vi alle skal dra å se på folketoget og spise masse is. Mine fettere skal kjøre i crosstoget, og jeg gleder meg en hel haug til å se skjønningene mine. Vetle er på firehjuling og Torjus på cross! Alltid like gøy å vinke til dem fra sidelinjen, folketoget er utrolig moro syns jeg. Så blir det grilling hjemme hos mine foreldre, og ut å spise med gode venner i kveld. Bare hygge og god feiring, akkurat slik en 17.mai skal være!


Litt bilder fra gårsdagen, vi var på løpetur i Baneheia og avsluttet kvelden med nachos på ballkongen. Solen steikte til den gikk ned, og himmelen var skyfri. En deilig start på helgen! Ønsker dere alle en fantastisk 17.mai, håper dagen deres blir fylt med glede og latter ♥

17.mai: pavlova muffins

I dag har jeg laget pavlova festkake for aller første gang, men jeg valgte å gjøre det med en liten vri. I stedet for å lage kaken vi alle kjenner så godt til, bestemte jeg meg for å lage pavlova muffins. Og de ble fantastisk gode! Muffinsformene pyntet jeg med silkebånd i samme farger som Norges flagg, samt at bærene på toppen også står i stil. Syns de ble riktig så fine, jeg! Så her kommer oppskrift på noen himmelsk gode muffins, med marengsbunn, vaniljekremtopping og ferske bær. Enklere, flottere og bedre blir det ikke!Slik lager du marengsbunnen:

6  romtempererte eggehviter 2 ts hvitvinseddik 4 dl sukker 2 ts maizena 1 ts vaniljesukker

Sett stekeovnen på 160 °C og finn fram en stekeplate dekket med bakepapir. Tegn opp en sirkel på ca 26 cm midt på bakepapiret. Når du skal lage bunnen til Pavlova, starter du med å vispe eggehvitene til hardt skum i en helt ren bolle. Ha i eddiken mens du visper. Bland sukker, maisenna og vaniljesukker, og tilsett det litt etter litt i eggehvitene mens du fortsatt visper. Når massen er blank, smidig og fast har du den på bakepapiret og form den til en rund bunn innenfor ringen. Stek kaken i cirka en time med over/undervarme på 160 °C, til bunnen er sprø på yttersiden og lyst kremfarget. Skru av ovnen og la kakebunnen stå i stekeovnen til den er avkjølt. Ta den ut, snu den forsiktig og legg den på et fat. Når marengsbunnen er ferdig avkjølt, så knuser du den og strør den oppi muffinsformer.

Slik lager du topping til pavlova muffins:

3 dl  kremfløte 5 dl vaniljekrem 2 ss sukker 3 ss sitronsaft (kan sløyfes)

Visp fløten stiv med sukker, og bland så inn den ferdige vaniljekremen. Ta over marengsen i muffinsformen, og ha så på rikelig med ferske bær! Jeg brukte jordbær, bringebær og blåbær på mine muffins.Dersom dere ønsker å lage den vanlige pavlova kaken i stedet for muffins, bruker dere akkurat samme fremgangsmåte. Eneste er at dere naturligvis ikke knuser marengsen, men heller bruker bunnen som den er. Håper det smaker

Strykejern ønskes kjøptBikBok: bukse og skjorte, H&M: caps, Bianco: sko, Michael Kors: veske.

Før dere påpeker det så kan jeg bare si med en gang at ja - denne skjorten burde virkelig hatt seg ei real omgang med strykejernet før jeg i det hele tatt vurderte å bruke den. Slik har jeg altså gått rundt i hele dag, og jeg har ikke sett hvor krøllete den var før nå på bildene. Det er jo nesten litt flaut, men kan ikke vinne hver gang! Haha.. I dag har deler av dagen min gått ut på å bake pavlova-muffins, og jeg er helt fra meg over hvor fine de ble. De fleste av dere kjenner vel best til pavlova som kake, men jeg har gjort en litt annerledes vri. Så stikk innom bloggen litt senere, så kommer det oppskrift til dere. Perfekt å servere i morgen!

Be brave

God fredagsmorgen, fininger!

Endelig er det snart helg, og det skal bli så fantastisk digg. Jeg starter fredagen min på trening om få strakser, etterfulgt av møte og lunsj med regnskapsføreren min og deretter jobb frem til klokken slår 18.00. Og da, da skal kvelden virkelig nytes! Humøret er ikke helt på topp i dag, men det er ikke så mye jeg kan gjøre med det. Ting er som de er. Savner Mofar så fryktelig mye at jeg har ikke ord som strekker til, jeg savner min aller beste venn og vil bare få han tilbake igjen. Og i natt fikk jeg selvfølgelig ikke sove igjen heller. Forstår ikke hvordan jeg klarer å holde meg gående så bra som jeg gjør uten søvn egentlig, men jeg har tydeligvis krefter jeg ikke visste at fantes. Det nytter uansett ikke å legge seg ned, så det er godt jeg har mange planer for denne dagen også. No matter how you feel - dress up, show up and never give up. Sant? Jo!Tenkte jeg kunne by på noen instagram-bilder denne morgenen, jeg har ikke fått summet meg til å få knipset noen bilder enda. Tenk at jeg nesten har 40 000 følgere på instagram nå? Utrolig kjekt at så mange vil følge meg, altså! Om dere har noen inspirerende instagrammere å dele med meg, så er det bare å skrive løs i kommentarfeltet! Jeg blir alltid glad for å finne nye favoritter der inne. Enn så lenge må dere ha en fin start på fredagen - og kose dere på skole, jobb, trening, café eller hva enn dere måtte finne på. Vi sees igjen litt senere :-)

Kveldsmat på stranda

Her har jeg nettopp kommet hjem fra en vindfull kveldsmat utendørs sammen med lillebror. Eirik kom nemlig til meg rett etter skolen for å jobbe, så når vi var ferdige med det vi skulle - bestemte vi oss for å dra å spise. Så da tok vi Milo med oss i bånd, dro til Snadder-kiosken for å handle mat og plasserte oss på stranda for å spise. Veldig koselig, sett bort i fra at vi nesten blåste bort...Windy day in Kristiansand. I was out for dinner with my brother and Milo at the beach today

Her har jeg ikke gjort noe annet i dag enn å jobbe, så derfor har jeg ikke så mye spennende å komme med. Jeg tenkte jeg straks skulle legge ut på en liten joggetur, av en eller annen grunn frister det skikkelig med en liten kveldsjogg. Musikk på ørene, og bare løpe der jeg føler for. Da får jeg løst haugevis av verdensproblemer, vet dere! Det er alltid godt å sortere tankene litt på denne måten. Ingenting som er så deilig som å jogge alene, da koser jeg meg virkelig maks. Og nå som forhåpentligvis allergimedisinene mine skal begynne å virke, håper jeg på mange flere slike turer. Hvordan har dagen deres vært, skjønninger? :-)

Gi dyrene en fin 17.mai-feiring

Jeg kom over en fin artikkel hos Dyrevern.no, og tenkte jeg kunne skrive ned litt av den her. Nasjonaldagen nærmer seg, og det er ikke bare en feiring for oss - men også for dyrene. Mange har lyst til å ha med seg hunden overalt på 17. mai, men for mange hunder blir det altfor mye nytt og skummelt på en gang. Korps, barn og russ som løper rundt,  allsang, barneskrik, store folkemengder og ingen steder å gjemme seg bort. Spesielt unge hunder eller hunder som tidligere har blitt skremt av støy, skudd eller store folkemengder bør skjermes denne dagen. Mange dyr kan bli redde over høye korpslyder eller mye støy på denne dagen, så her kommer noen punkter til hvordan man kan gi våre firbeinte venner en best mulig feiring.Hvordan gi dyrene en best mulig nasjonaldag

Hvis du vil feire med korps og allsang, la hunden være hjemme alene. Hvis du vet det blir mye støy, for eksempel på grunn av korps, kan du sette på TV eller radio lavt og passe på at vinduene er lukket.

Ta med hunden på en skogstur! Mens alle ser på barnetoget eller hviler ut etterpå, kan dere benytte sjansen til å ha skogen nesten for dere selv. Og hunden din vil ha det mye morsommere enn i sentrum eller på en skoleplass.
Ta gjerne med hunden på skoleplassen eller i gatene der barnetoget har gått, etter at alle har gått hjem. Da er det stille og rolig, og ikke minst mye spennende å lukte på.

Hvis det blir mye korpsstøy hjemme og du tror hunden din vil bli redd, hold ham med selskap. Lat som ingenting når hunden begynner å bli redd, men sørg for å være rolig og gi trygghet. Du kan eventuelt prøve DAP, Dog Appeasing Pheromone, som er duftstoffet tisper som har fått valper skiller ut. Dette virker beroligende på valpene, og DAP kan hjelpe stressede, voksne hunder også. Husk å sette denne i kontakten noen dager i forveien.Dersom du har katt, må du passe ekstra godt på denne dagen. Katten bør være innendørs, slik at den ikke stikker av om den blir redd for korpsbråk eller uvante situasjoner. Sett gjerne på lav musikk om katten din blir nervøs på grunn av støy. Andre dyr, som hester og kaniner, bør heller ikke være utendørs om korpset høres godt der du bor. Vi må alltid ta vare på dyrene våre, også på 17. mai

Lulu's Accessories

annonse

For de fleste er kanskje Lulu's mest kjent for å ha verdens fineste sminkevesker, men visste dere at dette herlige merket også fører mye annet? Alt fra vesker, til treningsbagger til capser. Masse forskjellig, men en ting har alle produktene til felles - alt er like lekkert! De to dyktige damene som driver Lulu's bor faktisk i Kristiansand, og nå har de jobbet med merket i over 10 år. Lulu's er en liten kles- og tilbehørsbutikk sentralt plassert i Kristiansands flotteste handlegate, nemlig Skippergata. I tillegg finnes produktene på Lulus.no

Jeg er så heldig at jeg har fått noen nye tilskudd i Lulu's familien min, og det jeg først vil vise dere er denne deilige sportsbaggen:

Sportsbag yellow

Den er jo bare så alt for fin! Sportsbaggen kommer i forskjellige farger - gul, rosa, lilla og svart. Jeg gikk for den gule, syns den er perfekt nå som det går mot sommer og lyse tider. Da er det jo så fint med litt freshe farger! Så får jeg kanskje bytte over til den sorte når vinteren er på vei :-) Denne baggen er ikke bare fin å se på, den er også utrolig praktisk. Det er nemlig et eget rom i den til skoene dine! Det syns jeg er helt supert, det er jo ikke like hygenisk å la skoene slenge oppi baggen hvor man gjerne har drikkeflaske og andre ting. Her oppbevarer jeg alltid spinningskoene mine, og så har jeg resten av det jeg trenger oppi selve baggen. Her har jeg plass til ekstra skift til etter jeg har dusjet, sminkeveske, håndkler, proteinpulver og annet jeg skulle trenge. En praktisk og flott treningsbag, som er perfekt for sporty jenter som liker å se bra ut til og fra trening! Sportsbaggene koster vanligvis 1199 kroner, men nå og ei uke frem i tid er de nedsatt til 959 kroner.Ellers har jeg også fått skaffet meg en stor og romslig pung, som jeg oppbevarer ipaden i når jeg er på farten. I og med at det egentlig er en veske, er den fin å bruke til å oppbevare både sminke, kamera og lommebok i. Hva enn du måtte ønske, det skal i hvert fall ikke stå på plassen i denne pungen! En tøff snakepurse til iPhonen har jeg også fått, noe som passer meg midt i blinken. Da henger den rundt halsen min, noe som igjen betyr at den ikke trenger å falle i bakken lengre... Kremt! Den siste oppgraderingen min for denne gang er en mini sminkepung, som er så utrolig søt og fin! Denne har jeg liggende i treningsbaggen min, med fuktighetskrem og mineralpudder oppi. Det jeg trenger hvis jeg skulle føle for en liten oppfriskning etter en tung treningsøkt.Produktene jeg har skrevet om over er nedsatt med 20% i alle farger hos Lulu's.no (alltid gratis frakt!), og dette tilbudet gjelder frem til neste onsdag. Dersom du skulle befinne deg i Kristiansand, gjelder dette flotte tilbudet også i Lulu's sin butikk som holder til i Skippergata 41. Så dersom du fikk lyst på noen av disse godbitene, har du altså mulighet til å få en god pris over både nett og i butikk.

That awkward moment

Han: Hehe....
Meg: Oi. Hei! Jeg skulle bare ta en selfie..
Han: Ikke bli flau, vi har alle vært der.

Det kleine øyeblikket man håper og tror at aldri kommer til å skje. Når man innbiller seg at man er alene på trening, står å digger seg selv litt i speilet og knipser noen livsviktige selfies. Og så blir man ferska, når man står der med rumpa i spenn og hodet på skakka for å se mest mulig ut som en Kardashian. Altså, hva gir du meg? Det hele toppen seg når han sa jeg ikke skulle bli flau. Hva da ikke flau? Det var bare like før jeg sa opp medlemskapet mitt på Solsiden på flekken, slik at selfietrynet Andersen aldri skulle vise seg der igjen. Vel vel, heldigvis er det flere rom på gymmet hvor man kan trene, så jeg takket pent for meg og så ikke på mobilen min resten av økten. Rumpe og bein fikk i det minste kjørt seg i dag, så da sier Frk.Selfie seg ganske fornøyd. Jeg har jo blitt så svak at det er helt latterlig, men hva kan man forvente etter å ha vært syk så lenge... Satser på at jeg er back on track in no time!Pics from todays workout. I've gotten very weak after being sick, but I can't wait to start to lift heavy again!

Jeg sitter egentlig her å jobber nå, men det fristet plutselig litt mer å oppdatere dere mens jeg slurper i meg min kjære super-smoothie. Dere er så snille altså, tenk at jeg har lesere som bryr seg så mye om meg? Fikk en kommentar fra ei skjønn jente i dag, som fortalte at hun ble så utrolig glad når hun leste at jeg hadde fått sove ordentlig i natt. Jeg blir helt rørt jeg! Tenk at det finnes mennesker jeg ikke en gang har møtt som bryr seg så mye om meg? Det er helt fantastisk å tenke på, og det gjør meg veldig glad. Er utrolig heldig og takknemlig for å ha så godhjerta mennesker til blogglesere. Det tenker jeg på hver eneste dag

En god onsdagsmorgen

Hei på dere, fininger! ♥ Har dere sovet godt? For første gang på flere uker sov jeg natten igjennom! Vi prøvde med at Tone sov hos meg i natt, og tydeligvis har det hjulpet veldig. Jeg hadde til og med bablet i søvne og fortalt hvor glad jeg var for å få sove. "Tone! Jeg sover så godt i natt".. Haha, ler meg ihjel! Det var virkelig deilig å våkne 07.00 i morges og endelig føle seg uthvilt. Så nå har vi spist hjemmebakte knekkebrød med nykokte egg til frokost, og sitter med vår andre kaffekopp å ser på frokost-tv. Straks skal Tone bort på jobb, og jeg skal på trening før jeg tar fatt på min arbeidsdag. En løpe-økt og styrke står på planen!

Jeg har forresten endelig fått resept på øyedråper, nesedråper og allergitabletter fra legen min mot pollen, så håper formen min kan bedre seg kraftig fremover. Da hadde jeg blitt så glad! Det er noe herk å konstant være forkjølet og klø i øynene, så regner med jeg ser verden med nye øyne innen få dager. Hihi, viktig å være optimist! Vi skrives litt senere vi, enn så lenge må dere ha en fantastisk fin onsdag :-)

H&M: skjorte, Forever 21: bukse og veske, Celiné: solbriller, Steve Madden: sko.

Årets første sommerferie: Arguineguín

Nå er det jammen ikke mange dagene til jeg og Ida setter snuten mot årets første sommerferie, som blir til Arguineguín på Gran Canaria. Jeg gleder meg så alt for mye! Det føles som det er en liten evighet siden jeg har vært i varmere strøk, men det har kanskje noe å gjøre med at jeg reiste hver måned forrige år. Hehe, snakk om luksus! Resten av året har jeg planer om å ta igjen det tapte, om jeg kan si det sånn. Hotellet vi skal bo på i Arguineguín ligger kun 500 meter fra stranden, og 500 meter fra sentrum. Helt perfekt med andre ord! Vi skal bo i en superfin leilighet, som har stor ballkong med havutsikt. Det er et must med hav-utsikt når man er i Syden, er dere ikke enige? Ingenting er så deilig som å våkne opp til bølgeskvulp og skyfri himmel så langt øyet kan se! Gleder meg til gode samtaler, sangeria i glasset, late dager på stranda, sene middager og god stemning. Som vi skal kose oss! Jeg klarer faktisk nesten ikke vente...
Kristina's supersmoothie

Tenkte å starte tirsdagen med å dele oppskrift på min fantastiske supersmoothie. Denne er utrolig god og rik på næring! Her får du i deg masse sunt fett, kalium, vitamin B6, jern og magnesium fra avokadoen, samt C-vitamin fra appelsinen, proteiner fra eggehvitten, masse gode smaker fra bærene og enda mer næring fra kesam og cottagecheese. Her er det rett og slett alt du trenger i et godt måltid + enda litt til.
Til to store glass trenger du:

En eggehvitte En halv avokado Saften fra en appelsin 250 gr skogsbær-blanding En halv boks mager kesam 2 ss cottage cheese
Hvis tilgjengelig, kan du gjerne ta en ts med Opti Green pulver. Spe ut med vann hvis smoothien blir for tykk.


Ta alle ingrediensene i en blender, og la den kjøre helt til alt er en fin blanding. Server og nyt! Enklere og bedre blir det jammen ikke. Denne er perfekt å drikke ved lunsjtider, så får man godt med energi til resten av arbeidsdagen

Covergirl

Når man er covergirl på favorittmagasinet sitt, da er det vel innafor å være litt stolt?!Iiih, dette er så gøy! Shape Up er uten tvil min store favoriitt, dette bladet har jeg lest fast hver eneste måned i alle år. Så når det en dag plutselig dukket opp en post i mailboksen min, med beskjed om at jeg var ønsket i bladet - kan dere tro hjertet mitt hoppet over noen slag. What?! Vil Norges beste treningsmagasin ha meg på cover? Dette kan jo ikke være mulig tenkte jeg.. Men jo, det var tydeligvis fult mulig. Og jeg var så glad! Husker jeg ringte rett til Mofar med et gledeshyl, fortalte han om muligheten jeg hadde fått og reiste til Oslo for å gjøre shooten fire uker senere. Shooten var så moro, og jeg koste meg glugg ihjel med de nydelige jentene som jobber i Shape Up. Og nå noen uker senere er bladet ute i hyllene, og det er helt magisk moro! Dette er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse for meg, og det at jeg har fått pryde både forsiden og hele ti sider inni bladet - det føles så innmari stort og kult.

Så ja, hvis dere vil se haugevis av bilder av meg, lese et stort portrettintervju, og se meg sprette rundt på photoshoot - ville jeg absolutt kjøpt det nyeste nummeret av Shape Up. Her deler jeg også mitt MultiFit treningsprogram, som vil gjøre deg flinkere til å løfte tungt og gi deg en perfekt, morsom og effektiv måte å nå målene dine på. Løp og kjøp sier jeg bare, hihi!


I forbindelse med dette, har jeg fått lov å gi dere lesere et supertilbud på seks utgaver av Shape Up, + treningsstrikk fra Abilica for kun 199 kroner! Totalverdi på tilbudet er 613 kroner, så her sparer dere mye penger. I tillegg får dere gratis tilgang til ipad-utgaven av Shape Up, hvor dere kan se treningsøvelsene med meg på video. Jeg ble nemlig filmet under shooten! Jeg må også legge til at treningsstrikket fra Abilica er helt genialt til hjemme eller utendørstrening, det kan brukes til drøssevis av øvelser! Øvelser med denne stikken finner du også i appen Abilica Circle App. Dette skal uten tvil bli med meg på tur til Gran Canaria, perfekt dersom man er på reise og ikke har tilgang til treningssenter.

HER finner dere tilbudet på Shape Up! Og dere? Husk å kjøp Mai nummeret som jeg er med på da ♥

Staying positive

Denne dagen har jeg bestemt at jeg skal være både flink og produktiv. Få unnagjort alt jeg skal, tømme mailboksen, ordne i papirer, samt dra på trening og løpe 5 kilometer. Sistnevnte gru-gleder jeg meg til, da kondisen er på bunn. Men det virker som jeg aldri blir god igjen, så nå må jeg rett og slett bare prøve. Hva er galt med meg liksom? Jeg sliter så veldig med å finne gleden for tiden, og kjenner sjeldent lykke lengre. Slik har det vært siden jeg mistet min bestefar, og det er utrolig slitsomt å være lei seg såpass mye. Tror alt er en dårlig kombinasjon av sorg og søvnløse netter, de to tingene er ikke akkurat oppløftende. Holder på å bli smågal av å ha det sånn her, så håper ting kan løsne litt snart. Man må bare tenke positivt! Det sies at "sometimes when you lose your way, you find yourself" - dette holder meg motivert og jeg tror på at å tenke positivt vil lønne seg i denne situasjonen. Det nytter ikke å legge seg ned og syns synd på seg selv, det gjør bare ting enda verre. Heldigvis vet jeg godt hvor fint livet kan være, og jeg gleder meg til den dagen jeg får kjenne på den følelsen igjen :-)

I wish all my readers a wonderful monday! Hope you are happy and ready for a new week

Acne: jeans, Wild Wool: cardigan, Daniel Wellington: klokke, Michael Kors: veske og sko.

I love you sunday

Nå ligger jeg rett ut i sofaen og koser meg med en stort tallerken med masse digg. Vannmelon, druer, questbar og solbær yughurt. Mumsi! Sons of Anarchy surrer i bakgrunnen, men straks må det gå til fordel for Nesten Sommer og Helt Perfekt. Ukens høydepunkt på tv, det er jo så latterlig morsomt! Jeg elsker virkelig Pia Tjelta og Thomas Giertsen, for noen hysterisk morsomme mennesker. Hehe, ler bare av tanken jeg! Anyways, jeg kjenner at jeg skal stupe tidlig i seng denne søndagen, slik at jeg kan våkne opplagt og klar for en ny uke i morgen. Enn så lenge skal sofaen nytes i noen timer til! Hva bruker dere kvelden til? ♥

Enkel konturering: All About Definition

innlegget inneholder sponsede produkter

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan man konturerer ansiktet, altså fremheving av våre beste trekk. Denne metoden er flittig brukt av flere Hollywood stjerner, men den som er flinkest på dette i mine øyne er uten tvil Kim Kardashian. De som sminker henne er fantastisk fline! Jeg har lest meg litt opp og prøvd litt selv, så i dag tenkte jeg å gi dere tips til enkel konturering med bilder av nydelige Kim som eksempel på hvor fint denne type sminke kan bli.

♥ Start med å smøre inn ansiktet med fuktighetskrem, før du påfører en god primer og deretter litt foundation. Jeg starter med en foundation som er lett dekkende, og legger den på haken, nesen, kjeven og andre områder hvor jeg vil dekke litt. Jeg bruker BareMinerals ready foundation, den har middel dekkevne og ser fin og naturlig ut på huden.

♥ Så er det på tide å highlighte! Her bruker jeg YSL touche highlighter, som fjerner alle tegn på trøtthet - spesielt rundt øynene. Denne er så fin! Jeg legger en linje nedover neseryggen, under øyet, like under brynet, rundt nesen, munnen og haken, samt oppover pannen. Deretter blender du ut alle strekene, og gjør slik at det blir en fin overgang på huden din. Beauty Blender er perfekt til å bruke til nettopp dette, denne er også Kim sin favoritt. En highlighter skal alltid være to farger lysere enn din egen hudfarge, så YSL sin highlighter bruker jeg i fargen touch nr.2 - den er super for min hudtone.

♥ Nå skal vi lage skygger. Solpudderet jeg bruker til dette er Beck Bronzer fra Linda Wickmann. Her suger jeg inn kinnene, og legger litt solpudder under kinnbenet, langs tinningen og langs beinstrukturen under haka. Jeg former også nesen ved å legge to tynne streker på hver sin side av nesen nedover. Dette gir en fin definisjon til ansiktet, og fremhever dine fine trekk. Dus ut med en god kost.

♥ Til slutt legger du igjen litt foundation for å gjøre resultatet litt mer naturlig. Sjekk at alle overganger er borte, og at sminken glir fint over hverandre. Ta gjerne en nude lipgloss på leppene, litt mascara og voila - du ser garantert smashing ut! Det viktigste her er at du legger sminken din riktig, så bruk god tid og stå i godt lys når du jobber med dette.

You never know what you have

... until you clean your room ;-)God morgen fra husmor nr.1! Hehe, jeg er så rar.. Hvem andre starter dagen 07.00 på en søndag og vasker leiligheten ihjel? Nei, det er sikkert ikke helt på normalen når man er ung og cool. Men det er fordelen med å ikke dra ut på lørdager! Våkner alltid supertidlig og i god form, noe jeg virker elsker. Tror jeg festet i fra meg alt når jeg var 18 år og gal i hodet, for de siste årene er det ingenting som frister mindre enn å nettopp bælme nedpå alkohol og dra ut på byen. Jeg kan heller dra ut de kveldene det skjer noe spesielt, som f.eks bursdag eller store sammenkomster, noe som heldigvis er ganske sjeldent. Slike ting er jo selvfølgelig smak og behag, men da blir det jo enda gøyere de få gangene jeg blir med venninnegjengen ut. Jeg stortrives i hvert fall med å våkne opp uten fylleangst og kramper i kroppen fordi jeg blir så sykt klein av alkohol, så når jeg kan starte dagen 07.00 med å vaske leiligheten - da er jeg i mitt ess.. Haha!

Og dere da, fine lesere! Hvordan er formen deres, og hva gjorde dere i går? Her ble det en veldig rolig kveld hjemme, med film, snoperier, god middag og litt rødvin i glasset. Min type lørdagskveld! Nå skal jeg straks komme meg i dusjen og få sminket meg, i dag tenkte jeg nemlig å skrive et innlegg om konturering av ansiktet til dere. Dere vet, den type sminke alle Hollywood kjendisene driver med - som faktisk kan gi deg helt nye trekk i ansiktet hvis du bare gjør det riktig. Tenkte å prøve meg på Kim Kardashian sin metode (bombe...), så stikk innom bloggen litt senere hvis dere vil se resultatet. Enn så lenge må dere nyte søndagen, spise en god frokost og kose dere masse

Solskinns lørdag
Pics from a great saturday with my Grandmother. Shopping, lunch and fun in the sun

I dag har Mommo vært på besøk hos meg, så da tok jeg henne med på en aldri så liten bytur. Det ble en del shopping på meg i dag, men på lørdager er alt lov vet dere. Sant? Jooo! Dro med meg hjem alt for mange bikinier, litt nytt interiør fra Lexington til leiligheten, noen nye kjoler og litt annet dill. Mommo kjøpte seg en ny skjorte og badeshorts til vi skal på cruise i Juni, hehe.. Hun er så skjønn! Planen i kveld var egentlig å være sammen med Tone, Nina og Janne - samt guttaboys, men formen min ble plutselig litt nedsig og jeg er stuptrøtt etter å ha løpt rundt i hele dag. Så da får vi se hva kvelden bringer! Hva skal dere i kveld da?

Ukens filmtips: The Other Woman

I går var jeg på kino sammen med Maren Sofie, Hanna og Charlotte, og vi så selvfølgelig årets store jentefilm. The Other Woman! Jeg har hatt lyst å se denne helt siden den begynte å rulle på kinoskjermene, og for å si det slik - så skuffet den ikke. Med Cameron Diaz, Leslie Mann og Kate Upton i hovedrollene, kan jo liksom ikke denne filmen slå feil. Så dersom dere ikke har noen planer i kveld eller any other day, ville jeg absoloutt tatt med meg ei venninne og dratt for å se denne filmen :-) The Other Woman er kort fortalt en hysterisk morsom (og litt tragisk..) historie om hvordan en manns kone og to elskerinner møtes og blir bestevenninner, for deretter å hevne seg på drittsekken. 

Kidnappet og slengt i baksetet

Good morning to my beautiful readers

I natt ble det nok en søvnløs natt på meg, jeg har som dere vet de sykeste marerittene for tiden og det er utrolig slitsomt når det går så utover søvnen. Det er jo nesten sånn at jeg blir redd for å sovne, for når jeg først gjør det - kommer drømmene. I natt drømte jeg at jeg ble bortført av en kriminell gjeng, de tok både meg og Hilde. Vi var så ekstremt redde begge to, og var sikker på at livet vårt skulle ende der de la oss i baksetet på en bil og tok oss med inn i skogen. Våknet av at jeg skreik etter hjelp, og etter det har jeg ikke fått sove mer. Haha, jeg blir gal... Noen av dere som har tips eller triks på hvordan jeg kan få bort mareritt? Det mottas i så fall med en ekstremt stor takknemlighet...


Michael Kors: veske, Vero Moda: jeans og jakke, BikBok: topp, Zara: sko.

Todays lunchBest lunch e v e r

I dag ble det en ekstra god lunsj på denne jenta. Skulle selvfølgelig ønske jeg hadde bakt denne herlige saken selv, men det kan jeg dessverre ikke skryte på meg. Jeg dro nemlig innom bakeren på vei hjem, og klarte ikke la denne sconesen ligge igjen. Jeg er helt hekta på disse, fordi de er så sinnsykt gode! Den er bakt på spelt, og inni den er det masse deilige korn og små biter av sjokolade. Himmelsk! Uten tvil den beste bakevaren jeg vet om. Kanskje jeg skal sjekke om jeg kan finne oppskrift, og prøve å bake de selv også? Maby baby! Alt jeg vet er at disse sammen med ferske jordbær og rykende varm kaffe, var den beste lunsjen på lang lang tid...

Fra LA til Costa Del Kongsvik

God morgen, dere ♥

Da var sommerens første tur i boks, og jeg gleder meg så utrolig mye! Jeg og Ida hadde egentlig tenkt å reise til Los Angeles, men en spontantur ned dit er kanskje ikke til å anbefale? Vi bestemte oss i hvert fall for å besøke Kim og Kanye en annen gang (de ble veldig skuffet...), og sjekker i stedet inn på det glamorøse Costa Del Kongsvik hotellet. Haha, jeg ler meg ihjel! I dag er det 19 dager til avreise, og jeg kan nesten ikke vente. Jeg tror guttene der nede er rimelig klare for å legge seg på rygg for to ny-dimmede millitær aka bloggejenter....

Det er alltid deilig å ha noe å se frem til, og det skal bli fantastisk å komme ned til varmen sammen med Wulffen min! Bare noen få dager etter at vi er hjemme igjen, reiser jeg på ny tur sammen med familien. Men mer om den får dere vite litt senere! Dette skal bli en fin sommer med mye reising. Har dere noen planer for sommerferien deres? Det er jo deilig å bare være hjemme også, så det blir uten tvil noen uker her i Kristiansand i tillegg. Anyways, nå blir det hjemmekontor resten av dagen og så skal jeg til flinke Linda for å fylle på vippene mine igjen. Etter det blir det en tur på trening, og så kommer Hilde til meg i kveld. Vi skrives uansett før den tid, men enn så lenge må dere ha en fin dag :-)


Fuck society's idea of beauty

Jeg våknet nettopp etter en aldri så liten middagslur, og plutselig fikk jeg et kall om å skrive litt til dere. Og det jeg fikk lyst til å skrive om, det var kropp og kroppspress. Vi bloggere i Norge er vel kanskje en av de yrkesgruppene som får føle på dette mest, rett og slett fordi vi lever av å vise bilder av oss selv. Vi lever av å skrive, ta daglige bilder og vise oss selv frem. Nå har jeg vært i dette gamet i snart syv år, hvor mennesker har vært utrolig flinke til å fortelle meg nettopp hvordan jeg ser ut. At jeg er for tjukk, at jeg er for tynn, at det ser ut som jeg har lagt på meg ti kilo - til at det dagen etter ser ut som jeg har tatt av meg tolv kilo. Slike drastiske forandringer skjer jo ikke over natten, så det er rar hvordan man kan fyke fra det ene til det andre. Fra overvektig til undervektig, fra undervektig til overvektig og så til å plutselig være normalvektig. Sweet Jesus ass, er det rart man blir forvirret her i livet?

Som sagt så har jeg holdt på med dette i såpass mange år at dette er ikke noe som går inn på meg. Som 18 åring gjorde det åpenbart det, da jeg var yngre og ikke så sikker på meg selv. I den tiden man ikke helt vet hva livet dreier seg om, og i den tiden man ikke forstår at man fakta talt ikke kan gå opp fra 60 til 70 kilo på et døgn. Det er likevel trist at det skal eksistere et slikt kroppspress, og jeg syns det er nettopp trist at unge jenter lar seg så påvirke av hva andre kanskje mener. For vet dere hva? Livet handler om mer enn kropp.

Jeg trener mye, men for meg har aldri trening handlet om å oppnå en unormalt lav fettprosent eller trene meg ned til å bli en Victorias Secret modell. Dette er ikke nødvendigvis sunnhet. Med mindre du skal stille i Fitness, konkurrere i å vise kroppen din eller heter Miranda Kerr - er 10% i fettprosent ikke noe å jakte etter. Det er ikke det livet handler om, og det er ikke det en sunn kropp er. For hva er vel en sunn kropp? Vel, det kan være så mangt! Her finnes det ingen fasit. For meg er ikke en sunn kropp bare store muskler og en stram rumpe. For meg er sunnhet en kropp som kan mestre det du vil at den skal. Vil du løpe fem kilometer eller en mil, så klarer du det. For meg er sunnhet styrke, fleksibilitet og en god helse. At kroppen din ikke hindrer deg i noe. At kroppen din gjør deg til et lykkelig menneske, med et frisk sinn. En glad sjel, i en sterk kropp.

Det høres klisje ut, men dette er helt sant. Man må lære seg å elske seg selv for den man er! Det er først nå når jeg er godt over 23 år (gamla...), at jeg begynner å slå meg til ro med hvem jeg er og hvordan jeg ser ut. Jada, i blant så kunne jeg ønske at hoftene mine var litt mindre, at beina mine var litt lengre eller at rumpa stakk litt mer ut - men likevel så vet jeg at dette ikke nødvendigvis vil gjøre meg mer lykkelig. Jeg er jo fin som jeg er! Og det er du også, du må bare lære deg å se det selv. Dersom noen forteller deg at du er for stor eller ikke tynn nok, så er det ikke deg det er noe galt med. Det er samfunnet, som gir oss mennesker et så forvridd syn på kropp at det er helt kvalmt. Samfunnets syn på kropp burde ta seg ei bolle, ei forbanna stor HVETEbolle! Sånn helt seriøst.

Good For Me

annonse

Siden jeg reiser til Gran Canaria om tre små uker, så er jeg allerede i full gang med oppkjøringen til brunfargen. Dette året har jeg valgt å bruke Betakaroten som kosttilskudd for nettopp dette. De fleste av dere vet nok hva dette er, men jeg tenkte likevel å fortelle litt! Betakaroten gjør huden din mer mottagelig for sollys, samtidig som den med bruk over tid, beskytter huden mot solforbrenning og soleksem. Betakaroten er opprinnelig et fargestoff som finnes naturlig i blant annet gulrøtter, mango, spinat og aprikoser. Man skal likevel spise store mengder av disse for å oppnå samme effekt som ved inntak av betakaroten som et kosttilskudd.I tillegg til dette, har jeg tidenes gladmelding til dere lesere! Nå kan dere vinne et reisegavekort på hele 10 000 kroner og i tillegg til dette får også vinneren hele seks måneder med betakaroten tilskudd. Alt du trenger å gjøre er å like Good For Me på facebook, svare på et superenkelt spørsmål - og vips du er med i trekningen. Vinneren blir trukket allerede den 21 mai, så her kan du sikre deg en flott sommerferie dersom du skulle bli den heldige! Det er jammen ikke verst :-)

Dersom du også ønsker å klikke hjem betakaroten nå som sommeren nærmer seg med stormskritt, kan jeg jo fortelle at en boks inneholder 60 kapsler, noe som er nok for 60 dager. Normalt koster det 199 kroner for 2 måneder, men akkurat nå er det halv pris på første levering, og da får man 2 måneder til kun 99 kroner. Det jeg liker veldig godt med Good For Me sin betakaroten, er at man kun skal ta en kapsel daglig, samt at kapselen er liten og veldig enkel å svelge. Tilbudet finner du HERJeg har flere venninner som kjøper sine kosttilskudd fra Good For Me, så jeg kan skrive under på at dette er en flott nettbutikk med en fantastisk god kundeservice. Og det liker vi! Dette er ingen mirakelkur, bare kosttilskudd av god kvalitet :-)

Kvalitetstid og sukkerfri sjokoladekake

God morgen, dere I går koste jeg meg som dere vet med min kjære Maren Sofie på besøk. Det har blitt alt for lite tid til jentekvelder den siste tiden, da formen min ikke har vært så god. Men nå virker ting til å gå bedre, så da er det godt å kunne bruke tid på mine skjønne venninner igjen. Jeg hadde bakt en sunnere versjon av sjokolade kake til oss, den var himmelsk godt og helt uten sukker. Nam! Og et stort fat med frukt, litt mørk sjokolade med kokkos og kesam med lime vi spiste oss mette på. Herlig!


Yesterday me and my bestie had a great girlsnight with sugarfree chocolatecake and movies. So nice!

Nå sitter jeg her ved kjøkkenbordet, blogger for dere og er nettopp ferdig med et telefonmøte. Jeg skal straks avgårde til regnskapsføreren min, men først må postbudet jeg venter på ringe på døren. De skulle visst komme mellom 08.00 og 11.00 med en viktig pakke til meg - så satser på at PostmannPat snart er utenfor. Hoho! I dag er jeg spent på hva Geir har å fortelle meg, håper på at han er fornøyd med jobben jeg har gjort den siste tiden og at jeg ikke får kjeft. Oppdaterer dere litt senere jeg, enn så lenge må dere alle ha en superfin onsdag

Back in the gym

Gjett hvem som har fått trent for andre dag på rad? Lady KA! Jeg er altså så happy med å få være tilbake på Solsiden at jeg har ikke ord. Det er riktig nok tungt som bly å ha begynt igjen, men likevel så fantastisk deilig. Det skal sies at det er flere uker siden sist jeg trente, så både form og styrke har forfalt noe helt ekstremt. Jeg løftet 40 kilo i knebøy i går (det er mindre enn det jeg vanligvis varmer opp med...), og i dag har jeg så gangsperre at jeg nesten ikke kan gå. Haha! Så ja, i går fikk beina trent litt styrke og i dag var det overkropp som måtte løfte litt. Gleder meg til å komme tilbake i form, selv om det sikkert blir en stund til da jeg enda må være veldig forsiktig. Men det er uansett bare så utrolig deilig å i det hele tatt være få være på mitt kjære treningssenter igjen, så dette er en ganske big deal for meg akkurat nå.

I'm finally able to workout a bit again. So happy for that!

Nå har Maren Sofie nettopp kommet på besøk, så i kveld skal vi kose oss masse sammen. Kanskje snurre en film, hvis vi blir ferdige med maset vårt. Dere vet, snakketøyet går i ett og man klarer ikke fokusere på stort... Heh! Hva gjør dere i kveld?

Healthy living

I dag tenkte jeg å gi dere et aldri så lite tips, som de aller fleste allerede vet om - men likevel sjeldent gjør. Jeg snakker om oppkuttet frukt og bær som snacks! Den siste tiden har jeg fylt opp kjøleskapet mitt med alt av sunne godsaker, slik at jeg kan kose meg med dette akkurat når jeg måtte føle for det. Gjør dette du også, når ting er tilgjengelig er det så mye lettere å velge sunt.

Eat better + positive thinking + regular exercise + feeling good = healthy living

På fruktfatet mitt i dag finner du både bringebær og blåbær, vannmelon og jordbær. Og i midten har jeg satt prikken over i'en, nemlig gresk yoghurt med vaniljesmak til å dyppe frukten i. Og dette er så godt! Tidligere syns jeg at det kunne vært kjipt å sitte å gnage på fukt, men etter at jeg begynte å kutte det fint opp, dandere det litt pent på en tallerken og gjøre det litt mer fristende for meg selv - storkoser jeg meg med både frukt og bær. Og ikke minst, dette er perfekt å sette på bordet når man har venninner på besøk. Enkelt, sunt og godt - det liker vi!

Litt om meg

10 ting jeg liker :

- Sushi. Virkelig det beste som finnes! Hvorfor har vi ikke sushi-buffet i Kristiansand?

- Følelsen av å oppnå noe jeg har jobbet lenge for.

- Trening.

- Kvelder hvor jeg drar dyna ut i stuen, slår på en tv serie og faktisk klarer å slappe helt av.

- Å snakke om Mofar. Kunne skrevet en bok om den fantastiske mannen!

- Planlegge gøye opplevelser for venner og familie - og overraske dem.

- Når noen er like glad i meg som det jeg er i dem.

- Følelsen av lykke. Dere vet, når livet føles som en lek og man våkner med et smil om munnen.

- Min egen humor. Jeg venter fortsatt på å få tilbud om mitt eget tv-program!

- Å bli satt pris på. Det er jo alltid en fin følelse.9 ting jeg ikke liker :

- Når noen blir urettferdig behandlet.

- Baksnakking og negativitet.

- At jeg er så ekstremt vimsete og utålmodig.

- Dyreplageri og pelsdyroppdrett. Verste jeg vet!

- Når det er dårlig wifi-dekning. Haha, seriøst! Da klikker det mentalt for meg.

- Å ikke ha det bra. Jeg er ekstremt dårlig på å ha det dårlig.

- Å se noen jeg er glad i ha det vondt.

- Slanger. Shit ass, jeg er livredd for dem!

- Mitt lille innfall om å bli blond, kun fordi jeg alltid må herme etter Kim Kardashian. Gøy helt til hun ble brunette igjen....8 ting jeg kunne klart meg uten :

- Sykdom.

- Død.

- Mennesker som er misunnelige på andre.

- Janteloven.

- Nettmobbing.

- Folk som dømmer andre uten å vite eller kjenne.

- Krypdyr.

- Mennesker som er så ekstremt overfladiske.

8 blogger jeg leser:

- Fotballfrue - norges fineste og mest gjennomførte blogg.

- Lene Orvik - solstråle nr.1, som virker til å være like fine på både innsiden og utsiden.

- Annette Haga - skjønne Annette som jobber hardt og er utrolig dyktig.

- Fitness Sandra - inspirerende, morsom og nydelig jente.

- Ida Wulff: min fine venninne, og en av de beste bloggerne når hun først gidder.

- Marthe Borge: skjønne og flinke jenta, som også er ei venninne av meg.

- Belinda Jakobsen: jeg elsker humoren og skrivemåten til den alt for fine Belinda.

- Inger i Dubai: umulig å ikke digge denne herlige jenta!7 ting jeg vil gjøre i fremtiden:

- Hoppe i fallskjerm.

- Jobbe frivillig igjen i Afrika.

- Jobbe med ville dyr.

- Bo i Los Angeles eller New York for en lengre periode.

- Dra på mental trening kurs med Erik Bertrand Larssen.

- Ha mitt eget tvprogram ala Jan Fredrik Karlsen. Lurt av Kristina Andersen!

- Svømme med ville delfiner.

 6 ting jeg er redd for:

- Døden.

- Å miste noen jeg er glad i.

- Sykdom.

- At noen jeg er glad i skal ha det vondt uten at jeg kan gjøre noe med det.

- Tannlegen.

- Mørket.

5 steder jeg liker å være:

- Hos Mommo og Mofar.

- Hjemme hos meg selv.

- På ferie.

- I naturen.

- Hos mine foreldre.4 ord som beskriver meg:

- Livlig.

- Fullavhumor.

- Utålmodig.

- Omsorgsfull.

3 ting jeg gleder meg til:

- Årets ferier, sammen med både venner og familie.

- Sommeren her hjemme i Kristiansand.

- Å få det 100% fint igjen.

2 dårlige sider ved meg:

- Eier ikke tålmodighet og oppfører meg som en unge på fire år i trassalderen når jeg blir nettopp utålmodig.

- Eier ikke sperrer. Jeg forstår ikke når nok er nok, eller når ting ikke er morsomt lengre.

1 bilde jeg føler beskriver meg:

Fly billig med SAS ungdoms-billett

annonse

Er du reiseglad og eventyrlysten, men syns ofte at flybilletter kan være litt i det dyreste laget? Det er du ikke alene om! Tidligere i år var jeg mye i Bergen, og da måtte jeg så alt for ofte svi av en god sum penger for å komme meg opp der med fly. Heldigvis ble jeg etter en stund fortalt om SAS ungdoms-billett fra en kompis, og plutselig ble det ikke så dyrt å fly opp dit likevel. Da kan dere tro jeg ble glad, da! Generelt sett blir det mye billigere å fly på denne billetten, enten man vil reise innenfor Skandinavia eller Europa. Her snakker jeg nemlig om en flybillett sin ligger godt under normalpris for oss som er under 26 år!

Jeg skulle ønske noen fortalte meg om dette for lenge siden, for da er det ingen tvil om at jeg hadde spart mye penger. Så, derfor tenkte jeg å informere dere om dette nå! Ungdoms-billett kan du bestille ved å klikke på linken "bestill ungdoms-billett" på SAS sine nettsider - en egen bookingmodul for oss unge. Jo tidligere du bestiller, jo større sannsynlighet er det at du får best mulig pris. Når du bestiller fly hos SAS, får du også alltid med deg bagasje på inntil 23 kilo med i prisen, samt en håndbagasje som kan veie opp til 8 kilo. Ganske så sweet deal, ikke sant? Vil så absolutt anbefale dere å sjekke ut dette neste gang dere vil ut å fly! :-)

HER kan du lese mer om SAS ungdoms-billett

Seize the day

God mandag, kjære lesere! Hvordan har dere det?

For første gang på flere uker våknet jeg opp med å faktisk være opplagt. Himmel, jeg kunne ikke ønsket meg mer for denne mandagen! Jeg har slitt så ekstremt med å sove etter at Mofar døde, jeg har våknet flere ganger hver natt og ikke sovet mer enn maks en til to timer sammenhengende før jeg har våknet igjen. Men for første gang på flere uker sov jeg altså natten igjennom, og det var utrolig deilig. Kanskje hverdagen sakte men sikkert begynne å gå riktig vei for meg nå? Jeg håper det! Nå er det også flere uker siden jeg har trent, men i dag tenkte jeg å ta en rolig tur innom Solsiden igjen. Trene litt lett styrke, jeg kjenner på kroppen at jeg er god nok til å begynne litt forsiktig. Alt er uansett bedre enn ingenting! Så ja, dette ble en mandag bedre enn jeg hadde trodd. Gleder meg til jeg føler at jeg er helt meg selv igjen, men det er i det minste veldig godt å føle at jeg er på riktig vei :-)Just Female: skjørt, BikBok: skjorte, DNA: sko, Michael Kors: veske, DW: klokke, Celiné: solbriller.

Var ikke dette skjørtet fint forresten? Jeg dro innom Lulu's, en kjempefin butikk som ligger i Skippergaten her i Kristiansand, og endte opp med en hel pose stappet med nye sommerklær. Dette skal garantert bli flittig brukt fremover!

En ekte slask

Having a really lazy sunday in my favourite softdress

Sett bort i fra at jeg våknet 07.00 i morgen, og la ut på en liten powerwalk, for så å vaske leiligheten min - så har jeg ikke gjort en eneste ting denne dagen. Fra klokken 11.00 og utover har jeg latet meg som en ekte slask på sofaen. Tv-kontrollen i den ene hånda, og en intens Milo som skraper på den andre for å bli klødd på hodet. Noen som kjenner seg igjen? At en hund på knappe tre kilo kan ha så sterk personlighet og så kraft i de labbene sine er for meg helt utrolig, haha! Nå skal vi straks ut på en siste tur med M, så blir det søndags tv resten av kvelden. Jeg gleder meg alltid til Neste Sommer og Helt Perfekt, uten tvil de gøyeste programmene som sendes for tiden. Har du sett det? Hvis ikke må du slå på TV Norge klokken 21.30 for å få deg en god latter :-)

Strandfin for en hundrelapp

Tenkte bare å gi dere et aldri så lite tips, denne fine bikinien kjøpte jeg nettopp for kun en hundrelapp. Det er jo faktisk latterlig billig! H&M selger utrolig mye fint badetøy akkurat nå, til en veldig billig penge. Så dersom du vil være fresh på stranda i år, ville jeg absolutt tatt turen innom! Jeg skal selvfølgelig klikke hjem noen fra Victorias Secret også, noe jeg gjør hvert eneste år. Men når man kommer over en så fresh bikini til denne prisen, må man jo bare slå til! Jeg kjøpte den på fredag, så de har sikkert mange igjen enda :-)

80 Års kalas på Røyland GårdI går var det duket for feiring av "FarFar Finn", som i går var så heldig å fylle hele 80 år. Kalaset var lagt til Røyland Gård, en helt magisk plass som jeg definitivt vil tilbake for å besøke. Vi fikk servert en tre retters middag med vinpakke, og maten var virkelig bare helt utsøkt.


The celebration of a great man. Happy 80th birthday, Finn!

Som vi koste oss sammen i går! Hele 28 stykker kom for å feire Finn, så det var absolutt en fin og storslått feiring. Røyland Gård er jo perfekt for en dyreelsker som meg, her løp det alt fra hund til katt, til geiter, fugler, sauer og små lam rundt på gården. Noe så koselig, dere kan tro jeg var i mitt ess da! Ble derimot litt fornærmet over at de alt for søte lammene på jordet ikke ville kose med meg, hehehe... Dere skulle sett meg i høye hæler og med festantrekk ute på jordet hos dyrene, hvor jeg i et siste desperat forsøk på å få de til å komme bort til meg begynte å lage saue-lyder. Haha! Bedre lykke neste gang ;-)
Denim on denim

Jeg har helt glemt å fortelle dere om den sykeste drømmen jeg hadde tidligere denne uken. Av en eller annen grunn våknet jeg plutselig midt på natten og stirret rett på en hvit babysel, som lå ved siden av meg i sengen. I halvsøvne hoppet jeg opp, kastet dynene ut i stuen og løp å skreik i leiligheten at noen måtte "komme å hjelpe meg, jeg har en hvit babysel i sengen!!!!". Plutselig våknet jeg til og forsto hva jeg holdt på med, men jeg var faktisk så redd at jeg kunne ikke le av det før på morgenen. Hvordan er det mulig at drømmer blir så ekte? Haha, jeg ler meg seriøst ihjel! Følte meg ganske dum når jeg våknet fra mitt lille koma og mine egne skrik om hjelp pga en hvit babysel. Haha! Har hatt sykt mye mareritt den siste tiden, men dette toppet jo alt. Så lenge jeg ikke går ut av leiligheten og rundt i nabolaget når jeg er i søvne, så burde det gå greit. Hadde vært ganske kleint om jeg ettervært skulle begynne å ta turen ut også, hehehe...


Om noen timer blir jeg hentet og skal videre i bursdagsfest. I dag skal vi feire av vår kjære Finn, som er pappaen til Øyvind, blir hele 80 år! Man er virkelig heldig for hver bursdag man får :-) Så denne lørdagen skal han feires, og jeg er helt sikker på at det blir kjempe kjekt! ♥


Bershka: skjorte, Vero Moda: jeans, Ray Ban: solbriller, Aldo: veske, Vans: sko

My cute balcony

Da er ballkongen min endelig klar for sommer, hurra! Mangler bare puter til stolene nå, så er vi der. Jeg klarer likevel ikke å vente med å vise dere resultatet, så her kommer de første bildene. Gleder meg til sene kvelder med venner her, det kommer til å bli helt magisk :-)

Cant wait for summer...

Jeg har jobbet i hele dag, så nå skal jeg hoppe i joggedressen og bli i den resten av fredagen. Denne kvelden står ingenting annet en sofa-sliting og nerding med tv'en på planen. Alt for mange episoder med Suits skal definitivt sees, samt et stort fat med frukt kuttes opp og nytes. Perfekt fredagskveld! Har dere noen planer? Uansett hva dere finner på, så ønsker jeg dere alle en riktig god helg

Min første mai

Regner med jeg ikke var den eneste som koste meg i går? Vanligvis har jeg ikke fri når de fleste andre har fri, men i går tok jeg meg faktisk en skikkelig fridag jeg også. Og det var så deilig! Jeg la datamaskin og alt bortsett fra kamera til side og har ikke sett på noen av delene før i dag. Derfor ble det bare et blogginnlegg i går, men det er jeg ganske sikker på at dere har forståelse for? Snille leserne mine! Dagen min gikk til å være sammen med familien, mine foreldre inviterte til grilling og det er jo alltid deilig på en skikkelig solskinnsdag. Tante og Sten Inge kom fra Arendal og Mommo kom selvfølgelig, så da var gleden stor!

Siden kamera var med, kan jeg by dere på et skikkelig bildedryss fra min første mai:Some pictures from yesterday. Barbecuing at my parents house

Mai er her allerede, og det føles godt med en ny måned. April har vært veldig vanskelig, så jeg håper at de kommende ukene kan bli litt lettere. Vi går mot sommer, sol og lysere tider - bare det er jo en glede i seg selv :-)

Oreo cupcakes

Da tenkte jeg å dele oppskrift på verdens beste oreo cupcakes! Dere vet, de som jeg serverte i Hilde sin bursdag. Oppskrift har vært ønsket hos flere av dere lesere, så da var det bare å ringe mamma for å få den til dere. Så here we go! Disse er magisk gode ♥


 
 Til cirka seks cupcakes trenger du:

2 egg  3 dl sukker  100 g flytende margarin 2 dl hvetemel 1 ts vaniljesukker  3-4 ss kakao

Forvarm ovnen til 180 grader. Vips egg og sukker til eggedosis. Tilsett så resten av ingrediensene i eggedosisen, og rør forsiktig til du får en fin masse. Så fyller du muffinsformene! Stekes på midterste rille i ovnen på 200 grader i rundt 15 minutt. Husk uansett å følge med, steketiden varierer veldig fra ovn til ovn.

Til oreo-frosting trenger du:

En boks philadelphia naturell 60 gr romtemperert smør  4 dl melis  2 ts vaniljesukker 3 knuste oreokjekst  6 oreokjeks

Bland alt sammen, til en tykk og fin krem. Når blandingen er fin, knuser du tre oreokjeks og rører de inn. Så sprøyter som kremen over på cupcaksene, og dytter en hel oreokjeks ned å hver av den. Dryss gjerne over sjokoladedråper også!
♥ Håper det smaker!

hits