mai 2013

Life is good

Feiringen av min nye leilighet i går var bare helt fantastisk, og det tok litt mer av enn først planlagt.... Megleren som solgte den til meg er faktisk naboen min, så etter x - antall glass med vin fant jeg og Tone ut at vi burde ringe han. Hvorfor? For å spørre om vi kunne prøvesove i mitt nye nabolag........ Haha, jeg ler meg ihjel! Nå har vi tatt turen hjem til mine foreldre, og skal kose oss her i kveld med skalldyr og digg. Perfekt fredag! Ønsker dere en deilig helg ♥

Drømmeleiligheten er MIN!

Dere? Jeg har blitt leilighetseier!! Klokken 15.40 ringte mekleren meg og fortalte at drømmeleiligheten hadde blitt min. Åååå herregud, jeg har ikke ord! Jeg er så glad, livet er så fint og jeg har faktisk ikke ord for denne følelsen. Min aller første leilighet, midt i smørøyet i verdens fineste by. Jeg er rett og slett overlykkelig! Nå har jeg alt jeg ønsker meg i livet, i en alder av 22 år må jeg si meg så vanvittig fornøyd!

I dag har jeg kost meg masse sammen med mommo, verdens beste dame! Og nå skal jeg videre for å treffe fine folk, i kveld skal det virkelig FEIRES! Klart man må feire når man nettopp har blitt leilighetseier! Gledeshyyyyl :D

Herlig fridag

Marc Jacobs: klokke & briller, BikBok: jeans&topp, Dna: sko, Michael Kors: veske.

For en herlig dag, og for et herlig liv! Solen strååååler over Sørlandet i dag, så jeg koser meg maks ute i varmen. Kameraet er med meg, så dere får updates litt senere! :-)

Slutt på kjipe dager i nabolaget

Good morgen fra frokostbordet ♥

Her startet dagen med tidenes hendelse..... Skulle lufte Milo i gården, og siden det var så tidlig - stod jeg ute i denne skjorta. Plutselig finner tassen ut at han skal stikke av, og løper avgårde som en rakett i nabolaget. Selvfølgelig må jeg løpe etter, kun iført en liten skjorte. Det ble vill skriking etter Milo, mens jeg febrilsk prøvde å holde skjorta nede bak. Se for dere det synet, da! Lurer på hva naboene må tro? Bloggeren har flyttet hjem igjen, og da er det slutt på kjedelige dager for naboene. For å si det slik, haha!

Lille rampen.... Noen som vet om hundekurs her i Kristiansand? Tror Milo mildt sagt hadde trengt det!

Har dere hatt en fin start på dagen, da? Nå er det jammen ikke lenge til helg, og jeg gleder meg så mye! Visningen i går gikk forresten kjempebra, så vi får se da - kanskje leiligheten blir min. Krysser aaaalt jeg har! Den er nesten helt ny, og ligger i et av Kristiansands beste strøk. Perfekt for meg! Nå skal jeg jogge avgårde og dra på trening. I dag blir det kondisjon og styrke på underkropp! :-)

Ønsker dere en fantastisk torsdag, grip dagen!

Goodtimes at SalongXtend

Meg: I år skal vi på rootsfestivalen, full fest i sommer!

Tone: Rusfestivalen? Hvorfor drikker folk alkohol på en festival mot rus?

Haha, jeg ler meg ihjeel! Nå koser jeg meg (som dere sikkert ser...) maks i frisørstolen på SalongXtend, vi holder på å farge håret mitt. Liiiiiitt mørkere, en kjempefin sjokoladebrun farge. Deilig! Håret trenger en oppfriskning nå som det går mot sommer. Tone har tatt inn noen kjempefine og nye farger i salongen, så dersom dere har lyst å fornye håret deres - vet dere hvor det er best å gå. Bestisen min er verdens flinkeste! Etterpå blir det rett avgårde på visning som dere vet, kryss fingrene for meg? :-)

Antrekk 29.05.13

BikBok: vest & jeans, Converse: sko.

Goood morgen fra en stk jente med dårlig samvittighet! Jeg er så fryktelig dårlig med bloggen for tiden, så jeg må virkelig bare beklage til dere gode lesere. Hverdagen er litt annerledes nå som jeg har flyttet hjem, noe som gjør at jeg blir lite motivert og vet ikke helt hva jeg skal blogge om. Jeg må rett og slett bare bli flinkere til å dra med meg laptopen over alt, slik at jeg får oppdatert dere godt nok. Skjerpings? JA! Håper dere vet at jeg gjør så godt jeg kan :-)

Nå er jeg på Get Sporty, drikker litt kaffi og surrer rundt på nett før jeg skal begynne arbeidsdagen. Senere skal jeg på to visninger, og jeg gleder meg en haug. Jeg vil ha en leilighet, nååååå!

Makes me happy

Fine bilder som gjør meg så glaaaad, smiil! Nå er jeg akkurat ferdig med jobb, og skal en rask tur videre til Abeile Hudpleie. Trenger en liten oppfriskning på vipper og negler, hoho! Etterpå blir det trening :-)

Mineral Hygienics

annonse

Det siste halve året har jeg testet ut et nytt sminkemerke som heter Mineral Hygienics. Det er en fantastisk god mineralsminke, som fungerer på akkurat samme både som Bare Minerals og gloMinerals. Forskjellen er prisen og kvaliteten, dette pudderet er litt rimeligere når det kommer til pris! Jeg syns også det sitter lengre og bedre på huden :-)

Flere av dere har kommentert huden og sminken min den siste tiden, og det syns jeg er superhyggelig! Jeg har faktisk aldri brukt så lite sminke som jeg gjør nå, så at dere lurer på hva jeg bruker tar jeg som et kompliment.. Haha! Naturlig er best, spesielt nå på sommeren når man er litt brun og fresh i huden fra før. Akkurat nå bruker jeg Mineral Hygienics pudderet i fargen Dark Golden Tan. Etterpå påfører jeg litt solpudder, farge på brynene - og jeg er ready to go.

Naturlig og fin look, ikke sant? Her har jeg kun brukt pudderet, litt solpudder og lipgloss! Nå får dere lesere -20% på alt fra Mineral Hygienics ut onsdag, ved å bruke rabattkoden HYGIENICS når dere kommer til betaling. I tillegg har Blivakker alltid fri frakt! :-)

Over my shoulder

Denne sangen er kjempegammel, men gud - den er så utrolig fin! Har den helt på hjernen, og hører på den hele tiden. Blir i skikkelig godt humør av denne gamle slageren, jeg! Regner med dere har hørt den før? :-)

The beginning of a beautiful week

God mandagsmorgen, fininger ♥

Her er frokosten inntatt for lengst, og to kopper kaffi har gått ned på høykant. Nå sitter jeg ved frokostbordet og blogger for dere, før Hilde kommer å henter meg. Jeg skal kjøre med henne til Kristiansand i ukedagene fremover, siden jeg nå har flyttet hjem og hun også jobber i samme by som meg. Kjempegreit! Skal ærlig innrømme at jeg syns det er vanvittig stressende å ikke bo i byen min lengre, så jeg håper virkelig det kan dukke opp en fin leilighet snarest. Helst i går, om jeg kan si det slik. Men det nytter ikke å klage, så jeg tenker positivt og satser på at det positive gror! :-)

Denne dagen starter jeg med trening, i dag blir det kondisjon på morgenen og styrke sammen med bestis på kvelden. Etter en times tid på mølla, blir det Get Sporty jobbing frem til i ettermiddag. Ønsker dere en kjempefin start på uken!

You can't buy happiness

... but you can buy sushi. Which is kinda the same thing!

I går hadde vi en helt magisk kveld! Jeg hadde overrasket Tone med å booke bord til oss på Food Asylum, en helt fantastisk sushi restaurant i Kristiansand. Og om bestis ble glad? Jaaa! Vi er like mye sushielskere begge to, så dette stedet passer oss perfekt! Vi bestilte oss en gigantisk tallerken med forskjellige sushityper, samt to flasker med deilig hvitvin. Og der ble vi sittende og kose oss i maaaange timer. Slike helaftener er bare deilig, jeg elsker slike lange kvelder med godt selskap!

Sushien er noe av det beste jeg har smakt, så dersom dere bor i Kristiansand - må dere absolutt teste dette ut!

Hvordan har helgen deres vært? Jeg er supersliten etter en gøyal helg, så resten av søndagen skal brukes til sofakos. Dexter og snacks står på menyen for denne kvelden ♥

Har du lyst å se David Guetta og Avicii?

I samarbeid med Odderøya Live, er jeg så heldig å få lovt å dele ut fem kombipass til fem heldige lesere! Odderøya Live Festival arrangeres i idylliske Bendiksbukta på Odderøya - et steinkast fra Kristiansand sentrum.

Lørdag 6.juli kommer David Guetta for å holde konsert, Steve Angello fra Swedish House Mafia og Laidback Luke skal også spille samme kvelden. Lørdag 13.juli kommer Avicii, og det blir helt rått! Jeg skal selv være på alle konsertene, og gleder meg som en gal. Det kommer til å bli helt utrolig bra! Nå kan dere altså vinne fem kombipass til lørdag 6. og Lørdag 13. juli, som dere kan brukes begge dagene og flere artister kommer! Hvor fantastisk er ikke det?

Ønsker du å bli en av de heldige vinnerne? Legg igjen en kommentar på dette innlegget, og du er med i trekningen. Fem heldige vinnere blir kåret neste søndag!

My days through the phone

Har dere husket å følge meg på instagram? Jeg heter kristinaandersen der ♥

Nå er jeg straks på vei ut døren for å hente Tone, i kveld har jeg ordnet en aldri så liten overraskelse til bestis. Bare fordi hun fortjener det og er verdens herligste! Ønsker dere en nydelig lørdagskveld! Skal dere noe gøy?

En ekkel overraskelse i frokosten

Rise and shine, sleepyheads!

Her står jeg fornøyd og glad mens jeg koker havregrøt til frokost. Så skal jeg servere denne grøten da, og gjett hva som kommer ut? En NEGL! Pakken med havregryn var kjøpt i går, og var helt ny... Fy søren noe så ekkelt, tusen takk Axa Bjørn havregryn! Jeg ble seriøst så kvalm at jeg trodde jeg skulle spy, og det blir mildt sagt leeenge til neste gang jeg skal spise havregryn igjen... Så da var det bare å gjøre i stand en annen frokost, blåbæryoughurt med friske bær!

Kjempegodt! Nå skal jeg og lillebror på trening, lørdagsøkt it is ♥

Some words to my sweet readers

This life is what you make it. No matter what, you're going to mess up sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they'll come and go too. And baby, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can't give up because if you give up, you'll never find your soulmate. You'll never find that half who makes you whole and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about. ♥

Siste innspurt

Da har jeg plassert meg på Wayne's coffee, og skal komme ajour med mailboksen som har fylt seg opp alt for mye. Men med en stor caffelatte med sukkerfri karamell ved min side, skal nok dette gå lett som en lek!

Resten av dagen blir det bare møter, liker å samle opp alt på en og samme dag hvis det er mulighet for det. Så nå blir det siste innspurt, før jeg tar helg i femtiden. Da blir det middag hos mine besteforeldre, og senere i kveld blir det kino med Maren og Simi. Gleder meg, nå skal det bli godt med noen fridager! Har dere noen tips til hvilken kino vi burde dra på i kveld? :-)

Iskrem på brygga

Eirik: Nå er det nok! Nå har du sunget hele veien, og jeg har hodeverk!

Meg: Jeg prøver å la være, men jeg klarer ikke.

Eirik: Det verste er at du tror det er fint. Men det er bare helt utrolig tonedøvt!

Jeg ler meg ihjel! Jeg er helt vill når jeg kjører bil, skriker og synger som en galning til radioen. Må være ganske morsomt for de som kjører forbi og ser smella går i ett på meg der inne... Haha! Etter dagens visning, dro jeg og lillebror ned på Fiskebrygga for å spise is. Og som dere ser koste jeg meg så innmari mye! Bare å gi meg en softis, så går smilet mitt rundt hele hodet! :-)

Out in my new Converse

Converse: sko, GinaTricot: genser, Acne: jeans,

Aldo: veske, VictoriasSecret: armbånd, MarcJacobs: klokke.

Ute på tur i mine nye converse, som ble med meg hjem fra Miami! Kjenner jeg må kjøpe inn noen par til i sommer, disse må jo være verdens beste sko? I tillegg er de ganske coole, hehe! Nå blir det bytur og cafe med lillebror, før vi skal videre på visning :-)

Glad og motivert

God morgen, beste leserne mine!

Det var jammen ikke så verst å komme hjem på jenterommet likevel. Stort hus, middag hver dag, fin familie og mye plass jeg kan boltre meg på, kan det egentlig bli bedre? Jeg koser meg jeg! Bloggmotivasjonen ble i hvert fall på topp, nå har jeg jo tre fotografer rundt meg døgnet rundt. Så nå skal familien få kjørt seg, for i familier hjelper man jo hverandre uansett hva det er. Sant? Haha! :-)

Nå er jeg straks klar for jobb, i dag ble det sporty antrekk på meg! Har på meg vår splitter nye jakke fra Craft, den er så vanvittig fin! Ferskenfarget, vindtett og fresh ♥ Nå får dere forresten fri frakt hvis dere bestiller denne jakken, og koden dere må bruke er lovecraft . Koden varer helt til neste torsdag :-)

Jeg er alene med Get Sporty denne uken, siden Chris har tatt seg en velfortjent tur til varmere strøk. Det går helt fint, men jeg skal ærlig innrømme jeg savner partneren min! Så nå både pakker og sender jeg, gjør parpirarbeid, tar meg av markedsføring og alle bestillinger. Er veldig glad for at jeg vanligvis har en kompanjong, hihi! Vi skrives litt senere, ha en kjempefin torsdag så lenge! Har sola kommet på besøk til dere? Her regner det, bah! Meeeeen, det finnes ikke dårlig vær - bare dårlige klær... ;-)

Sommersveisen 2013

Husk å endre kvaliteten på videoen til 480 p.

To videoblogger på to dager, snakk om altså! Syns dere forresten det er gøy når jeg videoblogger? I så fall skal jeg begynne å gjøre det oftere! Milo var på SalongXtend og fikk ny sommersveis i går, hehe. Ble han ikke søøøt vel? :-)

Wining and dining

Fiskebrygga, venninner, latter, sjømat og vinos ♥

I går kveld tok jeg turen til herlige fiskebrygga i Kristiansand sammen med Oda og Tone. Det ble årets første utevin (?), deilig sjømat og hyggelig stemning helt til sola gikk ned.

Nyter de siste dagene mine i byen og i leiligheten med sjøen som nærmeste nabo! Spaserer rundt med venninner, har ballkongdøren konstant oppe slik at jeg kan kjenne sjøluften inn i stua og er turist i min egen by fra jeg står opp til jeg legger meg. Kjenner det knytter seg i magen min av tanken på at jeg ikke lengre bor her i morgen... Jeg kommer jo til å være i Kristiansand hver eneste dag uansett, jeg har jo både kontor, treningssenter og nesten alle vennene mine her. Men nå bor jeg plutselig ikke her lengre, i verdens fineste strandleilighet som jeg har nytt livet i de siste to årene. Håper det kan dukke opp en som er enda finere til salgs snart, så hopper jeg av glede! Huff, jeg vil virkelig ikke flytte. Ikke et eneste bein i kroppen min som vil faktisk, så akkurat nå føler jeg det ikke sånn kjempebra.... *snufs*

Nå venter jeg på at min gamle huseier skal ta turen innom, så skal jeg videre på jobb. Har en haug av Get Sporty ordre som skal sendes ut til dere, samt litt papirarbeid. Etter det blir det trening! Ønsker dere en herlig onsdag, vi skrives igjen om noen timer! :-)

Nytt treningsoutfit

I dag fikk jeg unnagjort jobb i en fei siden det var så fint vær ute! Hoppet opp av senga, spiste opp havregrøten i rekordfart og jogget rett ned på kontoret. Ble der i noen timer før jeg kunne ut å nyyyyte sola, hoho! Verste jeg vet er å sitte innendørs foran datamaskinen når sola stråler ute. Regner med jeg ikke er alene om den følelsen?

Nå skal jeg videre på trening, i dag blir det styrke på rumpe og bein. Favoritten uten tvil, elsker legday! Er ute å lufter mitt nye treningstøy fra Craft, i den fineste lilla fargen! :-)

T-skjorten finner dere HER / Tightsen finner dere HER

Ukas låt

Ikke bare er Selena flink til å synge, men hun er en av de vakreste jeg vet om. For et utseende på den jenta! Utenomjordisk vakker, kan titte på henne i timesvis uten å gå lei! Søteste dukkeansiktet :-)

Snapchat is the new girlsnight

Jeg ler meg ihjel av jeg og vennene mine, seriøst! Er det egentlig normalt å snakke på snapchat gjennom hele dagen? Jeg har nå vært i sofaen i tre timer, hvor jeg har sendt og mottatt filmer til den store gullmedaljen på snapchat... Jeg ler så jeg griner, filmer, får film tilbake, ler igjen, skriker, filmer mer og koser meg glugg ihjel! Hvem trenger lengre jentekvelder når man har denne geniale appen hvor man kan være sosial døgnet rundt? Haha, for et liiiiiv!

Nå har jeg derimot fått hyggelig besøk, så nå blir det Dexter og iste resten av kvelden! Hva gjør dere i kveld?

Kaos i paradis

Nå er det jammen meg kaos her i Holbergsgate, leiligheten min har forvandlet seg fra mitt lille paradis til et bombenedslag. Jeg har offisiellt begynt nedpakkingen av leiligheten, siden jeg må være ute innen torsdag. Så i dag har Hilde, mamma og Øyvind hjulpet meg med å pakke, kaste og vaske her inne. For et kaos, finnes det noe kjedeligere enn flytting? Oh no! Så nå får jeg prøve å nyte de siste dagene i leiligheten jeg har tilbrakt de siste to årene i, før jeg pakker med meg sakene og begynner på et nytt kapittel. Det blir gode og spennende tider i møte! ♥

Har du lyst på tur med Royal Caribbean?

Nå får dere lesere -10% rabatt på alle Royal Caribbean sine reiseruter via meg. Det får dere ved å bruke koden kristinaandersen.no - og rabattkoden gjelder ut Juni i år!

Jeg og familien hadde en helt fantastisk rute, hvor vi startet å kjøre fra Fort Lauderdale, og videre til Bahamas, St Thomas og St Maarten. Det var helt nyyydelig fint der, akkurat som en drøm! For noen år siden var vi også på en annen rute, hvor vi var i Mexico og Jamaica. Absolutt noe jeg anbefaler alle å oppleve. Ellers er jo cruise i middelhavet også kjempefint, og kanskje bedre for de som ikke ønsker å ha så lang flyreise?

SOM jeg lengter tilbake! Verdens fineste tur sammen med familien, hvor vi fikk uforglemmelige opplevelser hver enste dag. Karibien er noe som alle må få oppleve, noe så magisk! Så dersom dere har lyst på cruise, er det en fin mulighet å bruke koden nå og spare litt penger. Jeg tror vi betalte rundt 11 000 kroner per person for en uke på Oasis Of The Seas, og da er alt av mat og drikke inkludert. Man trenger egentlig ikke bruke mer penger på turen, om man ikke vil det. Eneste som kommer utenom er flybiletter! Men dette kan dere lese alt om på Royal Caribbean sine nettsider! :-)

sponset rabattkode

Sporty søndag med familien

I dag har jeg hatt den aller beste søndagen med den fineste familien min ♥ Startet dagen med grilling hos mamma, samt at lillebror serverte oss en  kjempefin Norge-kake han hadde laget heelt selv!

Etterpå dro vi videre ned til Onkel, Beate og mine fettere for å kose oss i sola. Hoppet på trampolina med Torjus og Vetle til jeg ble helt utslitt, haha - trampoline er seriøst god trening altså! Litt utpå kvelden la jeg og Onkel ut på løpetur i skogen, og jeg trodde seriøst livet mitt skulle ende. Min onkel er nemlig brannmann, og tidenes sprekeste mannfolk! Vi løp langt innover i skogen, og det var så utrolig fiiint der. Og tungt! Halve løypa var bare gjørme, så dere kan tro det kjentes godt i beina! Det ble åtte kilometer sammenlagt, så her snakker vi sprek familie! Eller, sprek Onkel og en mindre sprek Kristina.... Haha!

Nå sitter jeg gjennomvåt i sofaen hjemme, kvelden ble nemlig avsluttet med vannkrig... Mine to fettere begravde meg i vann, haha! Så nå kaller dusjen, før det blir senga. Ønsker dere en riktig god natt, vi skrives i morgen ♥

Lulu's cosmetics bags

I år som i fjor, har jeg selvfølgelig skaffet meg Lulu's sin nye kolleksjon med toalettmapper. I år gikk jeg for hvit, med nydelige gulldetaljer. De er så utrolig lekkre og delikate, fineste toalettmappene jeg vet om!

♥ Beauty Cosmetics Bag Mini

Denne er så liten og grei! Perfekt til ting som mascara, lipgloss og det lille du vil ha av sminke meg deg i veska, eller til oppbevaring av smykker og accessories hvis du skal på tur. Jeg har valgt å bruke min til sistnevnte, og det er helt ypperlig!

♥ Beauty Cosmetics Bag

En kjempelekker sminkepung med plass til det meste! Den er lang nok til både tannbørste og hårspray, så denne kan også brukes som toalettmappe. Selv oppbevarer jeg all sminken min i denne, samt kostene mine. Har tenkt å kjøpe enda en, slik at jeg kan ha en full av sminke og en med bare koster. Uten tvil den fineste sminkepungen jeg noen gang har hatt!

♥ Flat beauty bag

Denne er genial, og blir garantert min nye favoritt når jeg skal på tur fremover! Den rommer alt jeg trenger av shampoo, ansiktspleie, rettetang, krølltang..osv.. Så det er helt perfekt! Når jeg ikke reiser så står den og pynter opp badehyllen min hjemme sammen med de to over, syns hele settet er så utrolig fint og delikat. Så da er det klart det må vises frem!

Nå får dere lesere -20% rabatt på ALT fra Lulu's, og tilbudet er gyldig ut 24.mai! Hele utvalget fra Lulu's finner du HER, og rabatten får dere ved å bruke koden ucjbt når dere kommer til betaling. Dette er en eksklusiv rabattkode kun for dere lesere, så tusen takk til Coverbrands.no som ga meg muligheten til å gjøre dette! ♥

annonse

Life is what happens

Gode venner, sol, sommer, bakgård, vin og musikk = perfekt lørdagskveld ♥

For en herlig kveld vi hadde i går! Tone inviterte oss opp i bakgården hennes, hvor vi koste oss i timesvis. Vi dro med oss rødvin, høytalere og tepper, og koste oss på gresset mens vi lo oss ihjel. Slike kvelder er bare det beste, og jeg elsker at vi kunne sitte i uten jakker til langt på natt uten å fryse. Er sommeren kommet til Kristiansand? Det tror jeg jammen meg den har!

Nå skal jeg hoppe i treningstøyet og straks møte Hilde. Vi skal jogge rundt Odderøya, og trene styrke på rygg etterpå. Gleder meg til å bruke kroppen til noe fornuftig, denne helgen har jeg jammen meg skeiet helt ut. Men nå var det nesten tre måneder siden sist jeg hadde rørt alkohol, så jeg har uten tvil kost meg med god samvittighet! Har dere forresten smakt den nye iskaffien med søtning fra stevia? Sitter å drikker på den nå, og gud - den er jo heeeelt fantastisk!

Gårsdagen

I går hadde vi en SÅ morro kveld!

Vi koste oss hjemme hos meg med champange, vin og mye morro hele kvelden, før vi dro videre på byen. Vi var innom hele tre utesteder, og vi koste oss en hel haug. Det var så varmt i går, at jeg følte nesten at jeg var i Miami igjen. Heelt fantastisk temperatur! Tror mange av bloggleserne mine også var på byen på 17 mai, for herregud - jeg kunne nesten ikke gå to meter uten å bli stoppet av hyggelige folk som ville hilse på. Det var så hyggelig å hilse på dere alle sammen, og det gjør meg veldig glad når dere er så snille og gode mot meg. For noen flotte lesere jeg har, altså!

I dag har jeg hengt rundt i byen med Simi, vi har spist lunsj i sola og kost oss med kaffi. Sola stråler her i dag, og været er bare helt fantastisk! Skulle ønske formen var god nok til at jeg kunne løpt meg en tur utendørs i dette fine været, men det må nok vente til i morgen. Hadde dere også en fin 17 mai feiring? ♥

Work that ass

Vil påpeke at dette ikke er en film for å vise hvor sterk jeg er, men kun for å vise dere øvelser. Neste gang tenkte jeg å vise øvelser til overkropp, og deretter filme når jeg maksløfter på diverse øvelser. I tillegg til det dere ser på filmen, trener jeg også markløft. Men jeg har hatt problemer med korsryggen den siste tiden, så jeg har tatt en pause fra den øvelsen for en periode. Håper dere liker filmen, med mine absolutte favorittøvelser for rumpe og lår!

Jeg har forresten laget en ny spilleliste til dere som er fin å ha på trening ♥

17 mai

Daaa er jeg klar for å få besøk av fine venner, champange og hæla i taket! ALT for lenge siden! I kveld skal vi feire både 17 mai, samt Get Sporty. Dette blir en SÅ fin kveld, kribler i hele kroppen min ♥

-10% på hele GetSporty

Gratulerer så mye med nasjonaldagen vår, dere! Jeg håper dere alle får en fantastisk dag, med mye moro og mennesker dere er glad i. Hvordan er været hos dere? Her i Kristiansand regner det nå, men jeg krysser alt jeg har for at solen kan dukke opp i løpet av dagen. Om ikke sol, så i hvert fall opphold. Det hadde vært så fint!

I denne anledning har jeg en rabattkode til dere, som vil gi dere -10% på HELE nettbutikken min. GetSporty har såå mye fint inne nå, jeg elsker den nye kolleksjonen til blant annet Craft i freshe ferskenfarger. Love it! Skriv inn rabattkoden 17mai når dere kommer til betaling for å få rabatten! Koden gjelder frem til i morgen :-)

Sommerens kuleste treningstanks finner dere HER.

Little miss uheldig

For en dag jeg har hatt i dag, jeg dør av meg selv! På vei inn i leiligheten så klarer jeg å miste bankkortet mitt oppi et komlokk, som nesten er to meter dypt. Ble så frustrert at jeg begynte å skrike, alle bankene var jo stengt og så er det 17.mai i morgen... Hvordan er det muulig å være så uheldig?! En forbipasserende fikk med seg hva som skjedde og kom bort for å hjelpe. Haha! Så han måtte grave opp komlokket og hoppe oppi for å hente kortet for meg. Dagens helt, snakk om å være gentleman! Så ganske mørkt på livet der i en liten periode, men jammen ordner det seg for snille jenter. Hoho!

Nå er jeg akkurat ferdig trent og skal til å spise middag! I morgen tenkte jeg å filme treningsvideo til dere, siden det er så lite folk på gymmet på 17.mai. Er det noen spesielle øvelser dere har lyst at jeg skal vise dere? :-)

Latter, kos og buksesprekk

Det var SÅ godt å se min skjønne Oda igjen i går, som jeg har savnet den lille solstråla!

Som dere ser koste vi oss veldig, det skal ikke stå på latteren i hvert fall. Er sikker på at hele Herlig Land ble smittet av humøret til de tre gale jentene på bordet vårt, haha! Jeg spiste min faste favorittmat, noe jeg alltid gjør når jeg er på restauranten. En salat med masse kylling, avokado, egg, fetaost, tomat og annet digg. Det er så godt! Dere aner forresten ikke hva som skjedde når vi var på vei hjem. Som om jeg ikke så dum nok ut fra før av i høye hæler med åpne tær i pøsende regnvær, så SPRAKK buksa mi. Haha, herregud - er det mulig! Satser på at det er rompa mi som endelig begynner å bli gedigen...... :p

Gladlaksen

Daa er jeg hjemme fra Get Sporty, og har akkurat tatt en rask dusj! Jeg har et møte klokken syv, før jeg tar fri resten av kvelden. Skal treffe min kjære Oda igjen, som endelig er hjemme etter å ha reist jord rundt. Gleder meg en haug til å se henne igjen, samt å høre alt fra turen! Tenk for en opplevelse å reise jorda rundt? Jeg vil også!

Ellers holder smilet på å gå rundt hodet mitt, som vanlig... Haha, jeg er så giiiira!

Ukens favorittlåt

ENVY - Am I Wrong.

Går rundt å synger på denne hele tiden, trener til den og hører på den når jeg er i dusjen. Er det forresten bare jeg som synger i dusjen? Eller, hva er det jeg sier. Synger? Jeg mener opptrer! Haha, jeg tar heeeelt av i dusjen. Det ender alltid med at jeg står der inne og har latterkrampe av meg selv, fordi jeg er så rar....

Be happy, be pink

God onsdags-morgen fra en stk glad jente ♥

Her startet jeg dagen 06.30, med en stor kopp kaffi og hjemmekontor fra sengen. Fiiin start på dagen! Er blitt så glad i min nye kimono, er den ikke fin? Den er fra Victorias Secret, og jeg blir glad av å bare se på den freshe fargen ♥

Hva skal dere i dag, da? Jeg skal straks løpe opp til Solsiden for å få unnagjort en styrkeøkt, og deretter skal jeg rett på kontoret. Etter det igjen venter det besøk hos hudpleieren for å fikse vipper og negler, slik at jeg er fin til 17.mai. Og så blir det møter og jobb frem til kvelden. Her går det i ett, men det er jo ingenting annet enn bra! Ønsker dere en herlig onsdag, start dagen med et smil og gjør dagen din finest mulig! Stor klem til dere alle, godingene mine :-)

Adidas Originals ZX700

I dag har jeg vært på Urban og hentet meg splitter nye Adidas sko!

Adidas Originals ZX700 ble introdusert for første gang på 80-tallet, og tok på den tiden datidens løpeskoteknologi til et nytt nivå. Uten å forandre seg stort har skoen klart å holde på den klassiske utseende til tross for trender i øst og vest gjennom 30 år. Den har heller aldri lagt skjul på at den alltid har sett bra ut og ble raskt adoptert av storbyenes gatemiljø. Gjennom årene har denne skoen vært på føttene til kreative originaler over hele verden. I denne nye og oppdaterte versjonen av skoen får du den klassiske sneakeren kombinert med komfort og tidløs design i spreke farger. Adidas Originals ZX700 får du hos utvalgte Urban-butikker og på www.urbanshop.no.

Følg gjerne @urbannorge på Instagram for de siste sneakernyhetene fra adidas Originals og ikke vær redd for å ta bilder i butikken! Hva syns dere om mine nye retro Adidas sneakers?

reklame/annonse

Antrekk 14.05.13

BeBe: jeans, topp & jakke, Aldo: veske, Zara: sko.

I dag er jeg ute på tur i mitt nye antrekk som ble med hjem fra Miami. Elsker at det endelig er varmt nok her til at man kan bruke skinnjakker igjen. Det er jo så fiiint! Nå håper jeg bare sola kan bli her til 17.mai :-)

God morgen, fininger!

I går pakket vi i over 12 timer, så jeg hadde rett og slett ikke muligheten til å oppdatere dere mer. Og når jeg først kom meg hjem fra jobb, klarte jeg virkelig ikke sove. Lå og vrei meg til klokken 05.00 i morges, noe som ikke var ypperlig siden jeg måtte opp igjen allerede 06.30. Dere vet den følelsen når man vrir seg og er heeelt desperat etter å få litt søvn, men så er man lysvåken og kunne klart å løpe et marraton? Den følelsen! Jetlag assssss, bah...

Nå koser jeg meg i min favoritt kosegenser, drikker kaffi og spiser havregryn. Hettegenseren er så goood og myk! Og sports-bhen jeg har på meg har vi på tilbud nå, til kun 179 kroner. Den er supergod, holder puppene godt oppe og har en fresh bryterrygg. En stor favoritt her i hus, pluss at helsort sportsbh er et must å ha i treningsgarderoben! :-)

Nåå skal jeg få unnagjort litt kontorarbeid, før jeg må fyke avgårde på trening. Nå må jeg sannsynligvis gå ned til kun en økt om dagen, er redd jeg ikke rekker mer pga jobb. Det er kjempekjipt, men viktig å prioritere riktige ting! Først jobb, så trening og deretter sosialt liv. Haha, hva da fornuftig jente? Klapp på skuldra!

En feelgood blogganbefaling

God mandagsmorgen, fininger!

I dag har jeg lyst å starte uken med å tipse dere om en skikkelig feelgood blogg, som fortjener en god dose oppmerksomhet! Hanne er ei kjempesøt jente, som skriver en flott og inspirerende blogg. Her legges det ut mye fristende sunn mat, spreke treningsbilder, fine antrekk og koselige innlegg. En god blanding av alt mulig, og det liker vi! Hanne sin blogg finner dere her, og den er virkelig godt lesestoff på en ellers så grå mandagsmorgen ♥

Er det forresten noen av dere som vet hvor jeg kan få tak i fine iPad-covers? Eneste jeg ikke fikk kjøpt med meg hjem fra USA, så nå må jeg virkelig få tak i et før mitt kjære nettbrett blir ødelagt! Håper dere får en herlig start på uken, nå skal jeg hoppe i dusjen og dra videre på G.S kontoret. Vi skrives igjen litt senere! :-)

Honey, I'm home!

Da var jeg trygt tilbake i Kritiansand, etter å ha reist i over 24 timer. For en laaaang tur, det holdt på å klikke i hodet mitt på slutten. Følelsen av å sitte totalt innesperret på et fly er bare ikke godt, altså. Men nå er jeg altså hjemme i leiligheten, og det var jammen litt godt å komme hjem også! Straks kommer Hilde til meg med Milo, hun og kjæresten har passet han mens vi har vært på tur. Og som jeg gleder meg til å se både bestis og Milo igjen. Gjensynsglede er virkelig det beste med å komme hjem ♥

I kveld må jeg prøve å komme tilbake til riktig døgnrytme, for fremover nå får jeg virkelig mye å gjøre. Relanseringen av Get Sporty har tatt HELT av, jeg er egentlig tom for ord. Dere er så fine, og det er så hyggelig at dere likte den nye nettbutikken så godt! Så i morgen skal jeg pakke bestillingene deres og sende ut varer til den store gullmedaljen. Det er hundrevis av ordre som venter på å bli pakket, wæææ! Husk at åpningstilbudene våre gjelder kun ut i morgen, så det kan være lurt å slå til nå mens det enda er på salg! Vi er allerede utsolgt for flere av tingene, det er fortsatt sjangsen til å sikre seg noen goodies! :-)

Enda noen feriebilder fra instagram, @kristinaandersen.

Gleder meg til en ny og sprek uke nå, med masse jobb og mye morro. Til fredag skal jeg feire både 17 mai og lanseringen av GS med gode venner, så jammen har jeg enda mer å se frem til. Livet altså, det er ganske så amazing! Håper dere også har det kjempefint, det fortjener dere alle sammen. Stoooort smask til dere, fine leserne mine!

Gullkorn fra turen

Eirik: Kan jeg få en Redbull?

Mamma: Du må ikke drikke så mye Redbull, det er stappet med kokain!

Meg: Hjeeeelp, vi styrter!!

Eirik: Vi har allerede landet, Kristina….

Meg: Jo, jeg skal gjøre det. Er du klar over hvor mange som har gjort det?

Øyvind: Det er mange som henger seg også, men jeg gjør det ikke fordi om.

Meg: Jeg og Tone skal bli med på Rootsfestivalen på hytta med dere i sommer.

Eirik: Nei, please ikke du og Tone! Dere kommer til å rive ned hytta vår..

Meg: Kjenner vi noen som levde når Titanic sank?

Familien: ……………..

Mamma: Det må være så godt å ha det sånn som deg. Du er alltid så fornøyd med deg selv.

Meg: Jeg er jo ikke alltid det, da.

Familien: JO, det er du.

Gutt: You look like my next girlfriend.

Meg: No, I really don't..

Mamma: Du må slutte å bli så sur bare fordi vi tuller litt med deg.

Meg: Jeg har sagt dere kan tulle med mye, men ikke med trening og muskler. Da klikker det for meg!

Meg: Du var sykt feit når du ble født! 5,3 kilo veide du Eirik.

Øyvind: Han var ikke feit. Han var en skikkelig fettklump!

Meg: *på båtlugaren* Det er pollen her!

Eirik: Nei, det er det ikke! Det er din egen puddersminke.

Eirik: Jeg hater begravelser..

Meg: Jeg også. Men etter begravelser har man alltid fest, da.

Eirik: Det kalles ikke fest, men minnestund.

Eirik: Ta på deg setebeltet når flyet letter.

Meg: Nei, jeg gidder ikke. Yolo!

Eirik: Det er ingenting som er Yolo med å sitte uten setebelte.

Meg: Er ikke dette nasjonalsangen vår som de spiller nå?

Eirik: Tuller du? Vi står midt i Karibien og du tror de spiller den!

Eirik: Har du noen gang tenkt at kanskje ikke alle liker deg?

Meg: Det har jeg faktisk aldri opplevd.

Mine favoritter på Oasis Of The Seas

Da har jeg nettopp knipset en haug av bilder fra skipet til dere. Vi er som dere vet på Oasis Of The Seas, som er verdens største cruiseskip. Det er over 17 dekk her, og plass til over 6000 passasjerer - så det var umulig for meg å ta bilder av absolutt alt. Jeg har tatt med de fleste tingene dere ønsket å se, så jeg håper dere liker bildene! Skipet er noe som absolutt må oppleves, jeg har aldri besøkt noe så flott i hele mitt liv.

Central Park.

Her har de rett og slett gjenskapt Central Park fra New York, og plassert den på dekk 8. Her er det utrolig fint, og tusenvis av planter gjør at du virkelig føler du er på tur i parken. Her er det flotte og koselige utecafeer, som er perfekt å kose seg med et glass vin eller spise en god lunsj på.

Board Walk.

Board Walk ligger på dekk seks, og dette er også utendørs. Her finner du alt fra karuseller og tivoli, til restauranter og herlige godteributikker. Jeg elsker Board Walk, gaten er bare helt utrolig kul i fine pastellfarger og med unike detaljer. Føler jeg spaserer rundt i en Amerikansk film når jeg er her! Og at de i det hele tatt har fått plass til en gedigen karusell midt i gata? Awesome!

Royal Promerade.

Den store handlegaten, med en flott skybar som beveger seg opp og ned midt i selve gata. Dødskult! På Royal Promerade finner du alt fra luksusbutikker som selger merker som Gucci og Michael Kors, til mer vanlige butikker med noe for alle. Her er det myyye fint å shoppe! I tillegg er det flere flotte utesteder og pubber her, samt Starbucks (love it!) og tidenes søteste cupcake butikk.

Pool & Sports Zone.

Her har jeg tilbrakt masse tid! På sportsavdelingen til skipet finner du alt fra to store flowridere du kan surfe på, til klatrevegger, baketballbaner, golfbaner og bassenger. Her er det også et treningssenter som er helt gigantisk, herregud - jeg har aldri sett et så stort gym i hele mitt liv! Her er det også en utendørs løpebane hvor du kan jogge eller powerwalke i sola. På skipet er det med andre ord umulig å kjede seg, her er det så mye å gjøre at ingen dager blir kjipe.

I tillegg er det et vanvittig flott casino her, men der er det dessverre ikke lovt å ta bilder. I tillegg er det en haug av andre ting som teater, isbane, skjønnhetsavdeling (frisør,negldesigner,spa..osv..), 20 restauranter og en haug av bassenger her. Skipet er som dere sikkert har forstått helt enormt stort, så jeg klarer ikke ta bilde av absolutt alt. Men vi har filmet litt, så når jeg er kommet hjem igjen skal jeg redigere den og legge den ut på bloggen til dere!

Og vet dere hva? Hvis noen av dere skulle ønske å bestille tur med Royal Caribbean, får dere -10% rabatt på absolutt alle bestillinger hos de hvis dere bruker koden kristinaandersen.no under bestilling. Dette gjelder på både reiseruten jeg og familien har hatt, og alle andre de også tilbyr. Jeg skal fortelle dere mer om dette senere, nå må jeg hoppe på flyet og komme meg hjem igjen til Norge! :-)

Relansering: GetSporty.no

Da kan jeg stolt og lykkelig fortelle at Get Sporty ENDELIG er relansert!

Den fine nettbutikken vår har nå blitt større og bedre, med en haug av fine nye varer. Og som dere ser har vi valgt å fokusere på produkter til jenter og damer denne gangen, rett og slett fordi det er det jeg ønsker å jobbe med. Sporty jenter som kicker ass på trening, i fresht treningstøy fra Get Sporty! Nå er også min egen sportskolleksjon sluppet, og jeg er jo selvfølgelig så stolt over denne kolleksjonen at jeg holder på å krepere. Her snakker vi virkelig motivasjon, toppene er bare råkule! Min første lille kolleksjon, men definitivt ikke den siste. Dette føles helt fantastisk! Det skal bli utrolig morro å se fine jenter hoppe rundt i klær jeg har laget.

Trykk her for å komme til nye Get Sporty, vi håper dere liker den nye nettbutikken! ♥

Levende kokt

Herreguuuud, i dag har det vært så insane varmt her at jeg har trodd jeg skulle bli levende kokt! Ikke ofte jeg sier at det er for varmt, men i dag har det virkelig vært det. Måtte bestille en bøtte med isbiter for å helle over meg så varm jeg ble, haha! Vi er på vei tilbake til Miami nå, så hele dagen har vi tilbrakt på båten. Trent, solt oss, spist god mat og blitt enda mer brun. Veeldig deilig! Er det forresten noe spesielt dere har lyst å se fra båten? Så kan jeg ta med meg kamera og gi dere en liten rundtur! :-)

Super Tan: my little secret

Flere har dere har påpekt at dere syns jeg har blitt så enormt brun på turen, og ja - jeg har faktisk aldri vært så brun som det jeg er nå. Fargen kom den første dagen jeg inntok sola, og jeg har fått en dyp brunfarge på rekordfart. Det passer meg utmerket siden det snart er sommer hjemme også, så kan jeg løpe rundt i shorts og søte sommerkjoler med brune bein. Det liker vi!

Jeg har hatt Super Tan med meg på denne turen, og dette er nok hovedgrunnen til at jeg har blitt så utrolig fort og mørk brun. Super Tan har jeg fortalt dere om før, det er et kosttilskudd av vitaminer, mineraler og urter som kan bidra til en rask og skånsom bruningseffekt. De beskytter også huden mot radikaler for å motivirke rynker og solbrenthet. Jeg tar to til dagen når jeg ikke er i sola, og en til dagen de dagene jeg soler meg.

Nå får dere Super Tan til nedsatt pris hos Proteinfabrikken, til kun 169 kroner og med fri frakt. Dette får dere ved å bruke rabattkoden 192837 når dere kommer til betaling. Perfekt kosttilskudd for de som ønsker å få en dyp og varig brunfarge, men samtidig ta vare på huden sin! Anbefales på det varmeste, man vet et produkt er bra når man drar det med seg over halve jordkloden! :-)

annonse

Captains dinner og teater

I går hadde vi nok en fin kveld her på skipet. Vi startet kvelden med en fantastisk tre retters middag, hvor hovedretten bestod av hummer. Det var helt nydelig godt! Ble et glass rødvin også på meg, som naturligvis gikk rett til hodet. Lo og koste meg ihjel under middagen, alt ble veeldig så morsomt plutselig. Slik blir det når man ikke drikker alkohol til vanlig, haha.

Desserten var også helt nydelig. Hvit sjokoladefontant, til en forandring. Noen av dere som har smakt det?

I går var det Capteins Dinner, som er en av de fineste kveldene her. Restauranten vi spiser på her er vanvittig flott, med gedigne lysekroner over alt. Etterpå rullet vi gode og mette videre på teater:

Kjempefin kveld, med verdens beste familie. Som vi koser oss på tur!

Slik så jeg ut i går, i kjole fra BikBok og sko fra Zara. Skoene kjøpte jeg i Amsterdam da vi mellomlandet på vei til Miami, og jeg syns de er såå fine! Ikke så aller verst å gå i heller faktisk, vanligvis halter jeg rundt som en nyfødt kalv når jeg går på hæler... Flere som kjenner seg igjen der eller? Ler meg ihjel!

Nå skal jeg hoppe i bikinien og nyte den siste dagen ombord på skipet ♥

30 days challenge: day 13

Denne er egentlig litt vanskelig, fordi jeg har absolutt alt jeg ønsker meg. Jeg er utrolig heldig og har et flott liv, så jeg føler jeg lever drømmen min! Men jeg har selvfølgelig noen ønsker jeg også, noen overfladiske og andre ikke. Det som betyr mest for meg i livet vil alltid være familie og venner, og det jeg ønsker meg mest av alt er selvfølgelig et langt og godt liv sammen med dem. Under kan dere lese fem av mine andre ønsker! :-)

1. Tur til Bora Bora.

Bora Bora er bare helt utenomjordisk vakkert! Det er en vulkansk øy i Iles Sous le Vent i Fransk Polynesia i det sydlige Stillehav. Øya er kun 10 km lang og 4 km bred, og er omringet av korallrev. Åååh, hit må jeg bare dra så fort som mulig! Perfekt for romantisk kjærestetur, tenk å late seg på stranda og på spa hele dagen med gutten i ditt liv? Hjertesmeeelt!

2. Min egen lille leilighet.

Å være eier av min egen leilighet er det neste jeg sikter mot. Og forhåpentligvis skjer det snart, jeg må bare finne den rette først. Jeg har vært på masse visninger, men enda ikke funnet den rette. Det å eie sitt eget hjem er noe jeg ønsker meg sterkt, og jeg håper det skjer i løpet av sommeren.

3. Safari og muligheten til å jobbe med ville dyr.

Jeg håper å få dratt ned igjen til Afrika i løpet av året, og denne gangen vil jeg gjøre det for å jobbe med ville dyr. Tenk å få føle løver, nesehorn, giraffer og små tigerbabyer på nært hold? For en drøm!

4. Være forfatteren av min egen bok.

En gang har jeg utrolig lyst å skrive en bok. En bok om min livshistorie, og en bok som kan hjelpe andre til å følge drømmene sine. Det er virkelig en drøm for meg, jeg har utrolig lyst til å en dag bli en forfatter. Jeg har så mye å fortelle, og jeg vil så gjerne inspirere andre til å gå sin egen vei! Man trenger ikke alltid følge strømmen, og dette vil jeg gjerne sette lys på. Jeg elsker virkelig å skrive, det føles som terapi for meg. Hvem vet, kanskje det en gang kommer ut en bok fra Kristina Andersen hos bokhandlerne?

5. Å en dag få min egen lille familie.

Jeg gleder meg utrolig mye til å slå meg til ro, jeg merker jeg er ferdig med å feste hver eneste helg og å løpe rundt som en tulling. Det er litt rart å si det siden jeg enda er litt ung, men jeg gleder meg utrolig mye til å en dag få min egen lille familie. Få barn, kjøpe et koselig hus, få en god mann og leve et godt liv sammen med min egen lille familie. Det blir nok ikke på noen år enda, men jeg ser virkelig frem til den dagen det skjer. Det å få barn og stifte familie, må jo være det livet handler om ♥

Sugarfree heaven

Tror dere meg hvis jeg sier alt det du ser under er low fat og sukkerfritt?

Jeg forstår ikke heeelt hvordan de får til å lage dette, men det smaker i hvert fall helt fantastisk godt! Oasis Of The Seas har mat for alle, enten du vil være supersunn eller ikke sunn i det hele tatt. Og best av alt: her kan du spise så mye du bare vil hele døgnet gratis, i 20 restauranter spredd over verdens største og fineste skip. Så det ikke bare helt fantastisk godt ut? :-)

Pssst! Har dere forresten sjekket ut Catzy sin nye tørrshampoo? Jeg har min med på tur, og den er en lifesaver hvis jeg ikke rekker å vaske håret her nede hver eneste dag. (annonselenke)

Saint Maarten

Aloha fra strandkanten! ♥

I går hadde vi en helt amazing dag, Oasis Of The Seas la til kai på fantastiske Saint Maarten, som er en tropisk øy i det nordøstlige Karibien. Fy søren, så utrolig fint det var! Tenk at det finnes slike nydelige steder her i verden?

Åååh, jeg har så lyst å flytte ned hit! Jeg vurderer faktisk å pakke med meg bloggen og dra på eventyr i noen måneder. Man må leve mans man enda er ung og fri, ikke sant? Når man kommer på slike steder som dette, lurer man virkelig på hva man driver med hjemme i Norge... Jeg vil jo heller bo i dette paradiset!

På slutten av dagen leide vi oss vannscootere og fikk pulsen opp! Det å kjøre jetski med vind i håret og sola steikende i ansiktet over det Karibiske hav er en helt utrolig følelse, noe av det gøyeste jeg har gjort i hele mitt liv! Vi har så utrolig mange fine minner fra denne turen, ting jeg aldri kommer til å glemme. Dersom noen av dere en gang får muligheten, må dere virkelig dra på cruise i Karibien. Det er en helt unik og ubeskrivelig fin reise!

You only live once, so make sure to live your dream!

30 days challenge: day 12

Mobilen min er en Samsung Galaxy s3, og den er den beste telefonen jeg noengang har hatt! Elsker den store skjermen, og at den er så tynn. Jeg er en av de som bruker telefonen hele tiden, både til jobb og privat. Og så er jeg jo helt vill etter både instagram og snapchat, så min kjære galaxy er alltid med meg hvor enn jeg går!

For flere oppdateringer fra Caribbean, følg meg på instagram @kristinaandersen :-)

Har du lyst på klokker fra Michael Kors?

... alt du trenger å gjøre er å registrere deg HER

Har du lyst å være med i trekningen av to fantastiske klokker fra Michael Kors? Da syns jeg du også skal registrere deg gratis på den nye motemarkedsplassen Bazar.no! Da er du nemlig med i trekningen av to fantastiske klokker fra Michael Kors. Jeg elsker dette merket, og har som dere vet både vesker og klokker fra merkelige MK.

For deg som ikke er kjent med tjenesten så er Bazar et nettsted for kjøp og salg av nye og brukte klær, vesker sko og accessoirer til en rimeligere penge. Her finner du masse fine og unike plagg fra alt fra kjendiser til bloggere. Har du behov for å rydde i skapet er du også velkommen til å selge dine klær og accessoirer her. Akkurat nå er det helt gratis å registrere seg, så kjør på hvis du har noen ting i garderoben du ønsker å bli kvitt. Litt ekstra penger i lommeboka kommer jo alltid fint med! :-)

annonse

Saint Thomas

I går hadde vi en uforglemmelig dag på Saint Thomas, en fantastisk fin øy her i Karbien.

Vi leide denne herlige bussen for dagen, som kjørte oss rundt på sightseeing over hele øya. Hvor fin er ikke denne bussen? Skulle så ønske vi hadde slike hjemme, det er jammen ikke ofte man blir glad av å se på en buss. Haha! På turen fikk vi se utrolig mange fine plasser, blant annet en av verdens topp 10 fineste strender. Den var helt nydelig! Her badet vi og solte oss i noen timer, vannet var heeelt krystallklart og kjempevarmt.

Det merkes godt at man er i Karibien når det kryr av firfirsler og øgler. Plutselig lå den en øgle på en meter rett foran meg, den var grønn og gedigen. Om jeg ble redd? Tror hele St Thomas hørte skriket mitt...

Har dere sett så fint? Utsikten over en av verdens fineste strender. En fryd for øyet!

Alle fikk utdelt disse supersøte blomsterkransene på turen, hihi. Får skikkelig Karibien følelse av disse, for en glede! Jeg kjøpte med meg en drøss av disse hjem til jentene mine, så kan vi være de kuleste jentene på festivalene vi skal på i sommer. Haha!

Verdens søteste esle. Gjett hva hun het? Lady GaGa! Hjerteknuser med krans på hodet♥

Mobilblogg

Heeei dere! Ligger å later meg på stranda i Karibien, med en iiiskald Corona. Liiiivet! Nå skal jeg og lillebror låne oss vannscootere som vi skal cruise rundt på :-) Life is pretty awesome!

New favourite tank

Haha, gjett hvem som er fornøyd nå da? Jeg er jo verdens største fan av Sons Of Anarchy og Jax, så denne tanken er uten tvil min nye favoritt. Mangler bare en motorsykkel og sitte på nå, så snakker vi bikerguuuurl!

Båten ligger til havn på nydelige St.Thomas i dag, som er er en av De amerikanske jomfruøyene i Karibia. Øya er av vulkansk opprinnelse, så jeg gleder meg utrolig mye til å utforske den. Elsker å besøke slike perler og oppleve nye steder, det er det gøyeste jeg vet om! Kamera blir selvfølgelig med, så jeg oppdaterer dere med fine bilder fra dagen litt senere. Er dere forresten fornøyde med bloggingen min fra turen? Jeg er så stolt av meg selv, haha! Ikke verst å oppdatere tre ganger daglig når man er på cruise i Karibien, eller hva? Eneste er at jeg kommer til å få tidenes internettregning fra skipet. Det koster 0,79 dollar per minutt, kremt... Men hva gjør jeg ikke for dere? Smask!

Freedom in Caribbean


I dag har båten vært på havet hele dagen, så vi har egentlig bare kost oss en hel haug i sola! Jeg startet dagen med en god treningsøkt, etterfulgt av basketball med lillebror. Ellers har jeg badet, solt meg, surfet, spist, badet og solt meg enda mer på dekk. Skikkelig lazy day in the sun, og det er så diiiiigg! Nå skal jeg bort i flowrideren igjen, wuhuuu!

Har dere hatt en fin start på uka dere også?30 days challenge: day 10

Wuuuhuuuu, flowrider må jo være den mest geniale oppfinnelsen noensinne! Jeg er ikke sånn superflink enda, men det kommer seg. Jeg klarer å stå i noen sekunder, før dette skjer:

Haha, jeg ler meg ihjel! Jeg har planer om å øve til jeg blir best, kuleste som finnes er jo jenter som surfer. Heldigvis har jeg en god surfelærer som dere ser, hoho! ;-)

Capteins dinner

God mandagsmorgen fra Karibien!

Er dere klare for en ny og sprek uke? Det er jeg! Selv om jeg er på ferie, holder jeg både treningen og et ganske normalt kosthold gående. Ikke fordi jeg føler jeg må, men fordi trening er det absolutt beste jeg vet om. Elsker å bruke kroppen min til noe fornuftig, og den gode følelsen jeg får etterpå. Endorfiiiiner! Så nå skal jeg straks hoppe i treningstightsen og innta gymmet. Det er forresten det fineste treningsstudioet jeg noen gang har sett, så skal ta med kamera for å ta noen bilder til dere.

I går var vi på Captains Dinner her på skipet, hvor vi spiste en fantastisk tre retters og koste oss masse. Til forret hadde jeg en kyllingrett med godt tilbehør, til hovedrett indrefilet og til dessert sukker og fettfri sjokoladefondant. Yuuuum!

Ønsker dere en kjempefin start på uka, flotte leserne mine! ♥

The amazing Bahamas

Hvor skal jeg begynne? Dette har vært en av de beste dagene i mitt liv! Bahamas er helt fantastisk, like før jeg begynte å gråte av glede når vi gikk ut av skipet. Her vil jeg bo!

Dagen har vi brukt på fantastiske Atlantis Hotel, som sikkert mange av dere kjenner igjen fra kjente filmer. Det er her det berømte magasuget er, hvor du renner under en haug av fisker og haier:

Helt fantastiiiisk! Har dere sett noe så fint? Tror aldri jeg har vært så høy på livet som det jeg er nå! Tror lillebror ble ganske flau over meg når jeg skreik YOLO på vei nedover i magasuget…. Haha, men seriøst ass. You only live once, so make it count ♥

Ser dere meg på toppen? Hohoho, det var så GØY!

Så elsker jeg menneskene på Bamahas! De er så kuuuule og laidback, skikkelig min type folk! Alle smiler og bare elsker livet, og det er jo akkurat slik det skal være! :D

A night at the spa

God søndagsmorgen!

I går kveld sjekket jeg likegodt inn på spa-avdelingen her på cruiset. Og herregud, det var så stort! Akkurat som et spahotell, bare enda bedre. Jeg er en person som alltid stresser, og da mener jeg alltid. Jeg stresser for at jeg ikke har tid til å slappe av, og når jeg først får tid til å gjøre det - stresser jeg fordi jeg ikke har ro nok i rumpen til å nettopp slappe av. Skjønner dere tegninga? Jeg er håpløs! Så i går var det virkelig deilig med en full kroppsmassasje, hvor alt fra topp til tå ble massert og løsnet opp. Mmmm, himmelen!

Fikk høre etterpå at jeg har en ekstremt spent og hard kropp, og at jeg må bli flinkere til å roe ned kroppen min. Kanskje jeg skal bruke den beskjeden som en unnskyldning til å gå på spa oftere…? Hihi, det tror jeg!

Nå ligger cruiseskipet til hav i fantastiske BAHAMAS! Vi skal spise en god frokost før vi gjør oss klare til å oppleve Atlantis hotell og idylliske Bahamas som jeg har gleder meg lenge til å besøke. Kamera blir selvfølgelig med, så vi skrives etterpå. Kos dere så lenge ♥

Oasis Of The Seas

God lørdagskveld, dere!

Da har vi kommet oss inn på Oasis Of The Seas, og jeg er faktisk helt tom for ord. Dette skipet er jo enormt! Det er over 20 restauranter her, tivoli, badeland, klatrevegg, zipline, surfebølger, kino, isbanesal, teater, golfbaner, shoppinggater…. you name it - Oasis har det! Herregud, her skal jeg virkelig kose meg maks med familien min. Elsker at vi har fått til denne turen sammen!

Fikk knipset noen få bilder til dere mens vi var på vei til lugaren. Viser dere bedre og flere bilder av skipet i morgen! Nå skal jeg ut å teste surfebølgen som han duden står på, tror dere jeg klarer det?

30 days challenge: day 9

Jeg er en av de idiotene som alltid kjøper smykker, men sjeldent bruker de. Jeg har aaaaalt for mye slikt dilldall, så målet mitt fremover må bli å bruke det mer. Accessories er jo så fint!

Min smykkesamling på stativ fra Lisbeth Dahl.

Welcome to the good life

Etter å ha slacket på stranda i mange timer i går, bestemte vi oss for å dra på sightseeing utpå ettermiddagen. Og det var så utrolig gøy! Vi hoppet på en slags taxibåt i Forte Lauderdale, som kjørte oss rundt for å se på noen helt fantastisk flotte villaer og store båter. Himmel, jeg har aldri sett noe så fint i hele mitt liv! Knipset en haug av bilder, så tenkte jeg kunne dele noen med dere :-)

Har dere sett så fint? Jeg skulle SÅ gjerne bodd på en av disse plassene! Båtturen var bare helt magisk, så dersom dere skal til Miami / Forte Lauderdale - må dere absolutt ta en slik tur dere også. Har planer om å kjøpe meg den Illusion yatchen dere ser over da, sånn dønn seriøst.

I dag skal vi sjekke ut fra hotellet, og dra videre til verdens største cruiseskip! Det blir heeelt herlig, gleder meg som en unge til å få oppleve Oasis Of The Seas. Vi skrives fra skipet, ha en kjempefin lørdag så lenge ♥

Snapshots from today

Liiiiivet ♥

Endelig kom sola tilbake! I dag har vi bare latet oss på stranden og slikket sol. Har allerede fått en haug av brunfarge, er heldig for at huden min tar så fort farge. Klokken er bare to på formiddagen her nede, så straks skal jeg ut å sole meg videre. Må jo utnytte varmen mens jeg er her! Jeg har forresten fått helt dilla på de sukker og fettfrie youghurt-isene her nede, herregud de er så sinnsykt gode! Har mer bær enn is da, men uansett. Yummy in my tummy! Er alt fint med dere hjemme i Norge?

3o days challenge: day 8

Dette bildet ble faktisk tatt på nøyaktig samme dato som i dag, bare for tre år siden. Jeg var på middag hos ei venninne, sammen med alle de gamle jentene. Reker og loff stod tydeligvis på menyen! :-)

Shopping madness

Gooood morgen, fininger!

I går gikk jeg helt amok på shopping.... Vi dro til Sawgrass Millss Outlet, en gedigen shoppingplass som ligger cirka 20 minutter fra Fort Lauderdale. Her snakker vi virkelig shoppinghimmelen! På outlettet var det ALT, og da mener jeg alt! Tror vi gikk rundt der i åtte timer, og vi rakk ikke gjennom halvparten en gang. Så hvis dere skal der, dra der supertidlig på morgenen slik at dere rekker rundt i hele senteret.

Nå skal hele undertøysgarderoben min byttes ut, heretter er det kun sexy lingerie fra Victorias Secret som gjelder. Jeg har kjøpt over 50 underdeler, hoho! Er også storfornøyd med de nye Nike skoene mine, gleder meg en haug til å ta de i bruk. Det var så utrolig mange varianter å velge mellom, og alle var like fine.... Ville igrunnen helst ha alle, men måtte prøve å dy meg så godt jeg kunne. Pastellfarger, sjokkfarger og forskjellige mønstre - need I say more? Nikeheaven!

Vi har 10 dager igjen her nede, og kjenner jeg meg selv rett - blir nok ikke dette det eneste jeg plukker med meg fra butikkene. Nå er jo bare det store spørsmålet hvordan jeg skal få med meg alt dette hjem.... Haha! Likte dere kjøpene mine? :-)

Mobilblogg

Liten update fra mobilen! I dag plasker jammen meg regnet ned her i Miami, så denne dagen har vi shoppet oss ihjel. Viser dere alt når jeg er hjemme! Btw, hvor kult er det ikke at man kan plukke strøssel på isen her selv? Love it! :-)

Chima i Fort Lauderdale

Miamitid: 08.33

God morgen, dere!

I går var vi på en helt fantastisk restaurant som heter Chima, og den bare må dere prøve hvis dere en gang er i Fort Lauderdale. Det er et brazillian steakhouse, som bare var et vanvittig kult konsept. Det er en gigantisk buffet du kan ta hva du vil av, og setter deg deretter ved bordet. I hele restauranten går det rundt servitører med all slags godt kjøtt, som kommer bort og kutter av det du vil ha til deg. Du får utdelt en brikke som du kan snu på ja/nei om du ønsker mer kjøtt, og hvis den står på ja - kutter de kjøttet direkte til deg.

Litt vanskelig å forklare, men det var i hvert fall utrolig kult! Så dersom dere skal til USA, må dere absolutt besøke Chima. Håper kjeden kan komme til Norge også, for dette var en av de beste matopplevelsene jeg har hatt! :-)

Nå er jeg akkurat ferdig med dagens treningsøkt, og har kost meg på ballkongen med proteinshake og masse bær. Åååh, alt er så digg her nede - jeg vil aldri hjem igjen! Alt er liksom gøy, det er umulig å ikke like noe her. Det å starte dagen med å løpe på stranden med masse palmer og blått hav rundt meg, er bare helt ubeskrivelig. Tror jeg bare flytter ned her for godt, jeg!

30 days challenge: day 7

Åh, denne er jammen meg vanskelig! Jeg elsker jo mat, og er ikke kresen i det hele tatt. Men hvis jeg må velge kun en ting, må jeg vel si sjømat og skalldyr. Det er det aller beste jeg vet om, tror jeg! Blåskjell, reker, krabber, fisk, kreps, hummer og enda mer blåskjell - da er jeg virkelig i himmelen. På sommeren pleier alltid hele familien og samles til skalldyrfest, hele Andersen klanen er like glad i sjømat som meg.

Hva er din favorittmat, da? :-)

I'm in Miami biiiitch

Miamitid: 14.18

I dag har vi hatt en heeelt fantastisk dag! Startet dagen med en god treningsøkt, og deretter frokost sammen med familien. Det er ingen problem å spise sunt her i USA, noe som overrasket meg veldig. Jeg har alltid hørt at det er nesten umulig å få sunne måltider, men det er det så absolutt ikke. Det er jo så mye godt å velge mellom! Min frokost bestod av omelett lagt av eggehvitter og grønnsaker, samt frisk juice laget av grønnsaker ved siden av. Mens lillebror valgte belgiske vaffler, haha!

Etterpå dro vi avgårde for å shoppe litt, og det stod absolutt til forventningene. Jeg døde helt da vi kom til Victorias Secret, fy søren - det var som å komme til himmelen! Jeg dro med meg alt jeg hadde lyst på, og endte opp med en kvittering på over en meter. Haha! Nå er i hvert fall både bikini og undertøys garderobene mine fylt godt opp for en gooood stund fremover...

Viser dere alle innkjøpene senere eller i morgen! Hvis dere vi ha flere oppdateringer for turen, må dere gjerne følge meg på instagram. Jeg heter kristinaandersen der ♥

30 days challenge: day 6

En ting jeg aldri kommer til å gjøre... Hmm, denne var vanskelig! Jeg er en person som ikke bruker ordet aldri, rett og slett fordi man skal aldri si aldri. Hihi! Men, okei - noe må jeg jo klare å komme på?

Jeg kommer aldri til å få meg en slange eller en reptil som kjæledyr. Jeg grøsser av bare tanken, jeg er hysterisk redd for disse skapningene! Slanger er så ekle der de liksom bare draaaar seg bortover, huuuff... Gysninger!! Edderkopper liker jeg heller virkelig ikke! Så en ting er sikkert, jeg skal aldri ha noe sånt inn i mitt hus. Slanger og slike ting hører til ute i naturen, i hvert fall ikke hos meg. Husker min skjønne venninne Jeanette alltid hadde slanger til kjæledyr før, og hun var min nærmeste nabo. Om jeg var redd? Hadde mareritt hver eneste natt....

Regner med jeg ikke er alene om å aldri få en slange til kjæledyr, jenter? Haha!

Vel fremme i USA

God morgen til dere i Norge!♥

Da er jeg og familien vel fremme i Miami, etter tidenes mest behagelige flytur. Jeg var så heldig å komme på en rekke med fem seter, hvor det kun satt to gutter. Og gentleman som de var, lot de meg få lovt til å okkupere alle tre setene i mellom de. Da kan dere tro jeg ble glad, for en luksus! I slike tilfeller elsker jeg å være lav, det er gull verdt å kunne strekke ut beina på en 10 timers flytur. Så jeg breide meg over tre seter, koste meg med masse filmer og vips så landet vi i herlige Miami!

Litt snapshots fra taxituren på vei til hotellet.

Mens dere leser dette ligger jeg å sover, klokken er 03.00 i Miami nå. Vi er seks timer bak dere, men jeg skal prøve å tidsinnstille blogg-innleggene mine slik at de kommer på norske tidspunkter. Vi kom her 20.00 i går kveld, og dro på en liten spasertur rundt i området her vi bor før vi la oss til å sove. Sliten gjeng etter å ha reist i over 20 timer! Anyways, det er virkelig helt nydelig her, så jeg gleder meg en haug til å vise dere flere bilder! Kos dere så lenge, så skrives vi når jeg har våknet. Alarmen er stilt på 07.00, da er det rett avgårde å teste gymmet her på hotellet! :-)

hits