mai 2012

hjelpesending og familiehygge

Har hatt en super dag sammen med familien! Mamma disket opp med marinert scampi, masse deilig grillmat, potetsalat og hele pakka. Spiste så mye at jeg måtte kneppe opp en knapp på shortsen, haha! Alltid godt å bli skjemt bort litt hjemme, når man har flyttet ut må man jo plutselig lage all maten selv. Og vet dere hva jeg også har fått gjort mens jeg var hjemme en tur? Ordnet bilder fra da jeg var ei bittelita tuppe. Det er så mange av dere som har etterlyst barndomsbilder, så da gleder jeg meg til å vise dere de. Skikkelig koselig å se igjennom gamle album. ♥

Nå har jeg akkurat hentet kjæresten på jobb og kommet hjem til en skinnende ren leilighet. Jeg ryddet i syv timer i går, SYV timer! Ble kvitt masse tøy jeg ikke passet eller hadde plass til lengre, og bestemte meg for å sende det ned til Afrika. Godt å kunne hjelpe de som trenger det mer enn meg, en fantastisk tanke å vite at om en liten stund løper fornøyde barn rundt i klærne mine. Sendte også med en helt ny Hugo Boss kjole, lurer på hvem som får den herligheten!

Er dere klare for kveldens finale i Paradise Hotel?

lange herligheter

Noe jeg har helt dilla på denne sommeren, er maxikjoler! Lange, søte og classy kjoler i idylliske farger og drømmende fasonger. Selv syns jeg det er mye finere med en lang og fin kjole, enn en kort og utfordrende en. Jeg elsker de fire kjolene under, så må nok klikke meg hjem minst en eller to av disse.

Hvilken likte dere best?

Blomstret maxikjole HER.

Hvitmønstret maxikjole HER.

Blå maxikjole HER.

Peach maxikjole HER.

Ad links.

antrekk 31.05.2012

Mamma: Hvem er det som tar bilder av deg hjemme?

Meg: Granit eller vennene mine.

Mamma: Står du å skriker til de også hvis de ikke vil ta bilder av deg?

Full krangel i barndomshjemmet når lillebror nekter å ta bilder av meg til bloggen, herregud for et rabalder. Men jeg fikk tvingt han, heldigvis! Siden jeg har bil, bestemte jeg å ta turen hjem til hjembygda for å si hei. Mamma har servert meg en god del historier fra da jeg var yngre, blant annet når jeg gikk på ungdomsskolen og stadig fikk anmerkninger fordi jeg satt å speilet meg i timene. Hele greia endte opp med at jeg fikk speilforbud på skolen, haha! Hva da glad i å se på seg selv?

Genser - Vero Moda. Shorts - Levis. Hodeplagg - TopShop.

Sko - H&M. Klokke - Marc By Marc Jacobs.

måneden som gikk - Mai

Mai har vært en så fin måned! Jeg var på en perfekt tur til Kreta sammen med kjæresten min, koste meg masse med venner og familie, sommeren kom til Kristiansand og det ble mye gøy. Slik har min Mai vært:

Koste meg masse med Granit på Makrigialos i Kreta. For en fantastisk tur!

Kjøpte mye nytt til leiligheten. Yankee Candle og Lexington er fast inventar.

Fikk meg en ny og sprek treningspartner. Flotte Monica, som forørvrig har introdusert meg til en kyllingsalat jeg har blitt totalt hekta på fra Kjøkkenskapet. Yummy!

Min kjære kom stadig hjem med nydelige blomsterbuketter til meg. Han er så god!

Det gikk mye av denne supersmoothien, fast frokost hver dag.

Lagte sjokoladefondant for første gang, og det ble suksess. Se så godt!

Hadde mange jenterkvelder med MarenBestis, Milo og andre søte snupper.

Jeg gikk fra så kort hår, til så langt hår. Kan ikke tro jeg viser dere dette, men håret til venstre er min naturlige lengde etter at jeg klipte meg kort for noen måneder siden. Så dere kan tro jeg var fornøyd med resultatet!

SalongXtend som stod for jobben, selvfølgelig. Tusen takk, ToneBestis!

Hadde mange koselige dates både hjemme og ute med Granit.

Feiret 17.Mai i denne fine kjolen. Men klarte å glemme kamera hjemme..

Trente masse og hadde ofte med lille Milo på tur i fine Baneheia.

Jeg viste dere resultatet av treningen min og fikk overveldende mye og fin tilbakemelding. Dere er så snille!

Det ble mange koselige dager og kvelder på ballkongen. Sommeren er her endelig!

Fikk en gigantisk solseng og shoppet kanskje litt for mye.

Trippet rundt i shorts og topper hele dagen, Mai har vært såå varmt og godt!

Stranda, parken, cafe og mye gøy med verdens beste.

Og selvfølgelig sene kvelder med vin, kjæreste, gode venner og god stemning!

Jeg håper og tror Juni blir like bra som Mai. Selv om jeg tviler på at noe kan toppe denne herlige måneden, i så fall må det nok en utenlandstur til. Noe jeg også tror det blir! København eller Amsterdam - here we come! Nå er det bare en dag igjen av denne måneden, og så setter forhåpentligvis sommeren inn for fult.

Har dere hatt en fin Mai måned?

tilbud på ekte sunnhet

God morgen sweethearts! ♥ Si hei til min nye stue:

Ok da, den er kanskje ikke helt min enda - men jeg falt pladask! En av de fine utstillingene på IKEA som jeg bare måtte knipse bilder av, har dere sett noe så søtt? Når jeg en gang kjøper mitt eget hus, vil jeg gjerne innrede tvstua slik. Elsker kombinasjonen av hvitt, rosa og blomstermønster. Ville helst bare ta med meg hele denne stua og plassere den hjemme hos meg.

Hadde som dere kanskje forstår en super shoppingtur med CamillaBestis i går, vi lo så mye at jeg tror hele senteret hørte oss. Humoren toppet seg når vi skulle på matvare shopping og det var tilbud på supersunne ting som Grandiosa og Cola. Døde litt da en jente løp mot frysedisken og bare "flaks mamma, det er mer igjen! Holder det med 16 stk?". Etterpå kom de trillende ut med ikke mindre enn to handlevogner stappet med nettopp dette. Hva skal man si til sånt? Stakkars bestis ble så sjokka at leppa hennes hang nedpå knærne...

Ble uansett masse fint til leiligheten, så i dag skal det ryddes og vaskes til den store gullmedaljen. Viser dere senere, men først blir det en tur på trening!

IKEA og Bieberfever

Flinke kokken!

Da var arbeidsdagen over, middagen spist og jeg er klar for litt morro! Daddy Cool har vært så snill å latt meg låne en av bilene sine til i morgen kveld, han tror i hvert fall at jeg bare har lånt den. Planen er jo ikke å levere den tilbake, foråsidetsånn.....

Butikkene har jo endelig åpnet igjen, og dette må jo selvfølgelig feires med en aldri så liten shoppingtur. Straks skal jeg avgårde å hente CamillaBestis, så tar vi oss en aldri så liten roadtrip. Først ut er IKEA, jeg trenger litt nye ting til leiligheten. Klesstativ, puter, sengetøy og litt pynt til ballkongen. Håper jeg finner noe fint, så deilig å pynte det opp litt med freshe farger nå som det er sommer.

Og dere? Jeg hører rykter om at selveste Justin Bieber er kommet til Norge! Mange av dere lesere som skal på konserten eller? Skikkelig bieberfever i hovedstaden nå tenker jeg! Han er jo supersøt da, det må jeg innrømme!

på bryggekanten

Kost meg så masse på fiskebrygga i går med gode venner - Christina, Gens og lille Milo. Først spiste vi godt middag, jeg fikk etterlengtet i meg årets første blåskjell fra brygga. Det var så utrolig godt, sjømat er virkelig det beste jeg får! Etterpå tok vi turen på isbar og slappet av på brygga resten av kvelden. Flere sjømat elskere der ute? Blåskjell, reker, krabber - you name it, I love it. ♥

Nå sitter jeg plassert i sofaen og prøver å finne motivasjon til å dra på trening. Min kjære ligger å snorker i sengen, han begynner sent på jobb i dag og vil tydeligvis ikke stå opp for å trene med meg. Bah, kanskje jeg må finne en bøtte med vann jeg kan helle over han? Beste som finnes på dager der motivasjonen er dårlig er jo en treningspartner som kan pushe deg. Jeg skal nok få lurt han med! Etterpå blir det hjemmekontor i sola, finværet har heldigvis ikke forsvunnet. Så da er det bare å nyte det mens man kan!

Ny bikini fra Get Inspired. Babyblå, min favorittfarge!

rooftop tanning

Wæææ! Gjett hvor jeg har tææna i dag?

PÅ TAKET! Gens har nettopp funnet ut av at jeg har rooftop over leiligheten, og tvingte meg med opp. "Jeg vil kun snakke med deg på taket". Så da fulgte jeg etter, og var sikker på at dette ble mine siste sekunder på jorda. Men neida, det var jo faktisk kjempedigg der oppe. Sol all over the place, eneste negative var at det var forferdelig høyt. Og at ungene i naboblokka trodde vi skulle ta livet vårt....

Det ble derimot kortvarig glede, mamma fant av en eller annen grunn ut at jeg var på taket (har naboene sladret..?) og beordret meg ned. Fikk beskjed om at hun aldri ville høre noe sånt igjen og at slike ting absolutt ikke var normalt. Kan ikke skjønne det?

Nå blir det straks fiskebrygga, blåskjell og kos! ♥

mobilblogg

Liten update fra min kjære iPhone som jeg klarte å knuse i helga. Sitter å koser meg maks med sitronvann, sola i ansiktet og vinden i håret. Idyll!

Så, jeg trenger litt hjelp fra dere. Jeg må nemlig ha ny telefon, asap! Valget står mellom iPhone 4s, Samsung Galaxy sII eller Samsung Galaxy s3. Er det noen av dere som har erfaring, gjerne hatt både iPhone og Samsung? Jeg må ha en med godt kamera, som er god på nettsurfing og brukervenlig. Og den må selvfølgelig kunne ha instagram, hihi! Gi meg gjerne tips til hvilken jeg burde kjøpe, da blir jeg supertakknemlig. ♥

håper værgudene melder feil

Det er en grunn til at jeg sjeldent drikker, som dere vet så blir jeg hungover både søndag og mandag. Men, i dag nekter jeg å være sengeliggende! Forhåpentligvis hjelper denne superfrokosten:

Supersmoothie blandet med havregryn og proteinkaffi. Yamiii!

Nå går turen straks avgårde på powerwalk, siden jeg ikke har krefter til å jogge så får jeg gjøre det beste ut av det. Etterpå blir det styrketrening på biceps, triceps og mage. Dette er visstnok den siste ordentlige soldagen i Kristiansand, yr.no sier at det skal bli kaldere fra i morgen av. Hva i huleste? Får håpe på at værgudene tar feil, det har vært så godt å ha sommeren her..

Vi skrives etterpå, dere! Er dere klare for en ny og fin uke?

den følelsen

Når du våkner opp uten visa-kort, mobil, kamera, penger og egentlig det som får hverdagen din til å gå rundt - uten å huske en shit fra gårsdagen. Den følelsen!

Men heldigvis kom min reddende engel Gens nettopp på besøk, smarten hadde vært å hentet veska mi på utestedet vi var på. Eneste som manglet var bankkortet mitt, så da er det vel bare å få ringt sperretelefonen. Men jeg tror alt var verdt det, fordi når jeg ser på bildene fra i går - ser det jo ut som at vi har hatt en veldig bra kveld. Gøy å være ute med gogjengen igjen - sene sommerkvelder med venner og kjæreste er det beste. ♥

Så her har dere altså grunnen til at jeg ikke har fått oppdatert før nå, jeg får nemlig internett gjennom iPhonen. Kanskje på tide å skaffe seg bredbånd? Nå skal jeg ut å slikke de siste solstrålene, håper dere har en fin søndag!

Fine jenter! Tine Charlotte og Tone.

vind i håret og sand mellom tærne

Ååå, jeg har hatt den beste dagen sammen med MarenBestis!

Fineste sommerdagen hittil i år, uten tvil! Vi har kost oss med sjøen i hele dag, slikket sol, gjort dårlige forsøk på å bade og nesten blitt drept av en svane vi trodde ville leke med oss. Svaner leker visst ikke, hvorfor har ingen fortalt oss det?

Mens vi jobbet med brunfargen, kom den merkeligste mannen bort til oss. Trodde han var sykt kul, sladdet med sykkelen sin og så bare: halla hva gjør dere jenter, skal dere ut i kveld, kanskje på kino, hvorfor er dere ikke toppløse, har dere type? Endte med at jeg lo så jeg grein, for et brødhode! Han kunne også legge til at han kanskje ikke kunne forvente at vi skulle være toppløse, vi bodde jo tross alt i rare Norge. Mennesker ass, hva skal man si? Alle skulle være som meg, da hadde ting vært jævlig bra.

Etterpå syklet vi rundt, jeg på pakkebæreren og bestis først. Kunne vel egentlig minne litt om en idyllisk Brelett reklame, helt til Maren kolliderte i en gutt og kjørte over bankkortet hans....

Som en fin avslutning på dagen dro vi ut for å spise litt mat, ferske reker og jordbærsmoothie til dessert. Slike dager som dette er bare så gull, det er da man føler at man lever! Vind i håret, sand mellom tærne, latter med bestevenninna og lette sommerkjoler - det herligste som finnes. Maren er den herligste jenta på jord, alle skulle hatt en Maren i livet sitt. ♥

Dagens antrekk ble min nye kjole fra BikBok. Elsker den!

spreke fargeklatter

Vi hører ikke på gutta, vi jenter elsker Jeffrey Campbell! Noen av verdens fineste sko, som bare sitter helt fantastisk godt på foten. De er faktisk så gode at jeg lett kunne gått på fjelltur med de. Hvem hadde vell trodd det om 14 cm heels?

Trykk på bildene for å komme direkte til skoene.

Hvilket par likte du best? Jeg elsker de fargerike, så utrolig freshe!

Husk at dere får fri frakt på alle Jeffrey Campbell sko hos Nelly, noe som gjelder på alle bestillinger over 600 kroner. Selv dør jeg etter å klikke hjem et nytt par, hadde vært vanvittig kult å hatt en av fargeklattene på toppen.

Affiliate lenker.

dette er jo klovnesko!

Gårsdagen var så utrolig morsom, tror jeg hadde latterkrampe helt til jeg klarte å sovne. Som dere vet så dro vi for å se The Dictator, og ja - den var helt hysterisk. Holdt på å krepere av enkelte scenere, dere bare må dra å se den! Etterpå tok vi turen på restaurant, spiste god middag, drakk litt vin og noen iskalde pils.Perfekt sommerkveld! ♥

Men dere, jeg må bare spør! Hva syns kjærestene deres om Jeffrey Campbell sko? Vel, min hater det - men nå har han virkelig tatt demonstreringen sin til nye høyder. Tror dere ikke at Granit dro meg med inn på DNA, ba den stakkars ekspeditøren om å hente et Jeffrey par og tok en alvorsprat med oss begge. "Dette er jo klovnesko, vil dere se plattfot ut?" "Mener du virkelig at dette er fint?!" Herreguud, jeg var så flau - mens min kjære holdt på å le seg ihjel. Tosk!

Gutter og mote altså, vil de noengang forstå seg på det..?

Blondetopp - Vero Moda. Shorts - Pieces.

Klokke - Gave fra mamma. Sko - Jeffrey Campbell (adlink).

shopping, venninnekos og datenight

Da har jeg endelig fått vært en tur på shopping! Sommergarderoben min trengte virkelig en oppgradering, så i dag trakk jeg kortet med god samvittighet. Det ble fire nye shortser på meg, og tre freshe topper. Fant den fineste denimshortsen på Gina Tricot, minnet meg veldig om Runwaydreamz sine modeller.

Ellers har dagen gått til litt jobb, vasking av leiligheten og kvalitetstid med venninner. Vi har solt oss og kost oss i hele dag! Endelig begynner brunfargen også å komme seg, hjalp godt på grunnlaget at jeg har hatt ei uke med sol og sommer i Kreta. Er det forresten noen av dere lesere som har badet i år? Det er litt for kaldt for meg enda, men jeg har som mål å få gjort det i løpet av neste uke.

Nå skal jeg straks innta badet og stelle meg for kvelden. Skal på date med min kjære, gleder meg så! Først blir det en tur på kino, vi skal se The Dictator. Som forresten virker sykt morsom, kommer vel til å le så høyt at hele kinosalen irriterer seg. Etterpå går turen på restaurant for mat og noen utepils (vin på meg..). Endelig er helgen her, håper dere også får en fin fredagskveld!♥

min supersøte iPhone

Mange av dere har lagt merke til mitt nye iPhone deksel, så jeg tenkte å endelig fortelle dere litt mer om det. Det er jo supersøtt, og ikke minst god beskyttelse for telefonen!

Jeg har bestilt mitt fra Frydaze.no, en nettside hvor man kan designe sine egne mobildeksler. De har ikke bare til iPhone, men også til flere telefoner. Selv valgte jeg et bilde av jeg og Milo, syns det bildet er så koselig.

Du velger enkelt den telefonen du har, og laster deretter opp bildet du ønsker å bruke. Du kan også bruke flere bilder, søte objekter eller andre ting for å gjøre telefonen enda mer personlig. Jeg bestilte også et deksel til ToneBestis, som har Samsung Galxy sII. Det ble også kjempefint! Gøy å ha et motiv som absolutt ingen andre har, telefonen blir automatisk mye mer spesiell og kul da. Jeg elsker ting med personlig preg.

Håper dere ble glade, nå er det bare å designe deksel i vei! ♥

Annonse.

workout!

Good morning mamacitas! Har dere det bra?

Nå står jeg gira og klar i treningstøyet, måtte ta på meg Granit sin shorts i dag - det er alt for varmt til tights på denne tiden. God grunn til å skaffe meg noen freshe treningsshortser, sikler etter den nye modellen til Nike. Anyways, nå skal jeg rett avgårde på trening. I dag står intervaller og styrke på armer og skuldre på planen.

Fikk en helt fantastisk pakke i posten i morges, tenkte å vise dere innholdet etterpå. Ha en fin dag så lenge, tenker det er varmt for dere som er på skolen nå? Nyt sola i friminuttene og spis masse is! : D

si hei til min nye venn!

Beklager svett og sminkefritt ansikt, jeg skylder på sola..

Hurra! Endelig kom solsenga mi, den er akkurat som jeg hadde sett for meg. Stor, eksklusiv og bare helt utrolig lekker. Den er ikke helt skrudd sammen enda som dere ser, så viser dere bedre bilde når vi får den ferdig. Gjett hvem som skal shoppe masse dill til ballkongen i morgen, da?! Wii, jeg kommer garantert til å gå helt amok - gleder meg til å få en skikkelig digg sommerplass ute!

Nå blir det sushi og film resten av kvelden! Er det noen av dere som har sett Sykt Lykkelig? Den står på planen i kveld, sammen med masse jordbær og vaniljekesam. Utendørs selvfølgelig, vi rigger oss med MacBook og hele pakka på solsenga - det skjer nemlig ikke at jeg forlater den med det første...

tropevarme i Sør!

Her sitter jeg, og jeg har planer om å sitte her så lenge som mulig! Planen for dagen var egentlig å delta i 50 års kalas for pappaØyvind, men siden lillebror var blitt syk - måtte det utsettes. Så i dag har jeg kost meg maks på ballkongen, med Granit og en alt for varm hund ved min side. Stakkars Milo, han holdt på å svime av så varm han ble - men ble heldigvis litt nedkjølt etter en runde med kaldt vann i dusjen. Ikke barebare for de firbeinte på tropedager som dette, det er hele 29 grader her i dag.

Det føles helt fantastisk med en fridag, har flydd så mye denne uken at jeg har ikke fått tid til verken kjæreste eller hjemmekos. Så torsdagen skal nytes! Og vet dere hva? Fikk nettopp telefon om at de nye hagemøblene blir levert på døren om en liten time. Viser dere de så snart vi har fått satt de på plass, gledeshyl!

Sender dere masse smil og glede fra varme Sørlandet ♥

Funlight is. Must have på varme dager som dette!

Man kan ikke klage når man har denne utsikten, elsker nabolaget mitt!

follow my everyday on instagram

Følger du meg på instagram? Kristinaandersen - my nickname there.

Jeg virkelig digger instagram, oppdaterer der hvor enn jeg går. Så hvis dere syns jeg oppdaterer for lite på bloggen og vil se mer fra hverdagen min - er det bare å følge meg der i tillegg. Så utrolig gøy å dele helt random picks fra dagen min, koselige øyeblikk og andre ting som går forbi i løpet av en hel dag. Love it!

Har mange av dere lesere instagram? Sant det er gøy? : D

Michael Kors LOVE

Jeg ELSKER Michael Kors veskene, kan sikle i timesvis på de. Er de ikke flotte, vel? Min favoritt er Hamilton modellen, som jeg angrer så fryktelig mye på at jeg ikke kjøpte i London. I løpet av sommeren skal den bli min, uansett!

tanning time

For en fantastisk dag! Eneste jobben jeg har hatt å gjøre i dag, var et møte med regnskapsføreren min. Men Geir er jo like kul som meg, så da blir det liksom ikke jobb likevel. Vi spiste god lunsj - ferske reker på speltbrød med masse salat. Yamii!

Nå har jeg rigget i stand piknik på ballkongen, med mykt pledd, magasiner og vannmelon. Tenkte å slikke litt sol og se om jeg ikke kan friske litt opp i brunfargen fra Kreta. Det er 23 grader her og himmelen er skyfri - nok en gang! Jeg gikk rundt i dongribukser i stad, men det var rett og slett så varmt at jeg holdt på å svime av. Må få tatt meg en tur på shopping i løpet av uka og handle inn litt nytt sommertøy. Hvilke butikker har de fineste shortsene og kjolene nå?

Nå skal jeg tææne litt, før jeg skal med jentene ikveld. ♥

good morning!

Husker dere når jeg spurte hva slags hagemøbler dere syns jeg skulle velge for en stund tilbake? Vel, nå har jeg endelig bestemt meg! Jeg fikk for rotting settet over, det er bare meg at jeg kunne ikke la være. Varmelamper er også bestilt, så nå skal det bli en finfin sommer på ballkongen. Iiiih, det kribler i hele meg over tanken på hvor bra denne sommeren kommer til å bli. Livet er så fint. ♥

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen, med Keeping Up With The Kardashians i bakgrunnen. I skrivende stund føder Kourtney lille Mason, jeg blir så rørt av slike ting. Små bebiser er bare det søteste som finnes, mihi! Anyways, nå må jeg spise opp frokosten, som ble en frisk smoothie av jordbær og bringebær. Perfekt oppladning med energi før trening! Styrke på lår og rompe står på planen, samt intervaller på mølla.

Vi skrives senere, ha en herlig dag så lenge!

Sløyfa er fra TopShop i London, mange av dere som lurte.

sterke jordbærpiker

Nå kan dere tro jeg og MarenBestis er slitne! Vi har nettopp vært på en herlig powerwalk i Baneheia, så utrolig deilig å være ute i dette fine været. Solen skinner og vannet begynner faktisk å bli litt varmt. Etterpå dro vi å kjøpte sushi og jordbær, så nå skal vi kose oss maks til Paradise Hotel.♥

Vi har også ryddet hele ballkongen, snakk om å være supergirls! Eneste var at vi ikke klarte å få ned vaskemaskinen, så vi lurte den like godt inn på gjestebadet. Håper jeg kan klare å lure min kjære med at vi har løftet den helt ned i boden, jeg kan nemlig ha skrytt på meg at 70 kilo var ingenting for to sterke jenter. Men slik ble det jo altså ikke - begge to stod å hylte i kor, fingrene ble blå og plutselig rant det masse vann ut av den. Kremt!

Håper dere også har hatt en fin tirsdag, godtfolk! Er superfornøyd med bloggingen min i dag, nå har jeg jammen meg blitt flink til å oppdatere. Koselig om dere blir flinkere til å kommentere, da - er jo så mye gøyere å skrive flittig når jeg får litt tilbakemeldinger fra dere. Stor klem til dere alle - dere gjør jobben min til verdens beste. ♥

Søte små andebebiser, fikk lyst å ta de med meg hjem!

Verdens fineste og beste bestis!

Liker du også Woman?

Noe dere kanskje ikke visste om meg, er at jeg elsker å lese. Spesielt magasiner! Jeg nyter å sitte ute i sola nå som det er så varmt, med favorittbladet mitt og et glass med iskald sitronvann. Kan bli sittende slik i timesvis - lese tips, sladder og reportasjer. Mitt favorittblad har i alle år vært Woman, tror ikke jeg har gått glipp av en eneste utgave.

Siden jeg er storleser av dette fantastiske magasinet, og jeg vet at mange andre jenter også liker dette godt - har jeg fått til et flott samarbeid med Bonnier Media for dere lesere. Dere kan nå få tre utgaver av Woman, og den fantastiske mascaraen til Lancome som heter Hypnose Doll Eyes. Dette får dere nå til 129 kroner, billigere og bedre enn det blir det ikke! Her kommer dere til tilbudet.

Håper dere ble glade nå! Heldig som jeg er har jeg allerede fått juni utgaven hjem i postkassen, så dere kan tro jeg koser meg. Bladet er spekket med snadder og morsomme reportasjer, så det er bare å glede seg!

Nå skal jeg slappe av litt til og nyte de siste solstrålene, før MarenBestis kommer på besøk. Vi skal være sterke jenter og rydde de gamle hagemøblene bort, samt litt annet tullball. Den gamle vaskemaskinen på 70 kilo må vi også løfte ned fem etasjer, så det blir spennende å se hvordan dette går...

Annonse.

en strålende dag!

Midt mellom alle møter og jobb, rakk jeg jammen meg en tur ut for å fornye toalettmappen min litt. Trengte nye renseprodukter, parfyme, barberhøvler, sminke og litt andre ting vi jenter bare må ha. Samt en liten overraskelse til kjæresten min!

Masse fresht og nytt, me like! Har dere forresten prøvd Hypnose mascaraen til Lancome? Den er bare helt fantastisk, jeg har brukt den i over to år og kommer sannsynligvis aldri til å bytte... ♥

Nå skal jeg bare nyte resten av dagen med god samvittighet, møtene mine gikk strålende i dag. Hva er vel bedre enn glade og fornøyde samarbeidspartnere? Friske bær er handlet inn, så nå blir det straks smoothiemaking her i hus. Denne dagen blir forhåpentligvis den siste hvor vi må sitte på tepper ute på ballkongen, jeg har nemlig gått til anskaffelse av nye hagemøbler. Verdens fineste hagemøbler, om jeg får si det selv! Skikkelig Hollywood style, noe jeg digger. Gleder meg til å vise dere!

Hvordan er været hos dere?

Granit: Hva skal det hodeplagget forestille? En tiara?

Mannfolk....

kall meg bare matmonsteret

Jeg skal rett og slett være så ærlig å si at jeg er så vanvittig glad i mat at jeg ikke holdt ut detox-kuren min en eneste dag. HAHA, herregud - hva skal man si? Jeg orker ikke pakke det inn eller finne på dumme unnskyldninger, fordi dette hadde jeg så absolutt ikke viljestyrke til. På slutten av dagen var jeg så sulten og sur at det holdt på å klikke mentalt for meg, og når mamma på toppen av alt stelte i stand god grillmat - da var det ingen bønn lengre.

Mye sunn mat og hard trening er en for stol del av hverdagen min til at jeg klarte å leve på bare frukt og grønt en hel uke. All respekt til dere jenter som klarer det, jeg er bare ikke bygd for å gå rundt sulten. Da blir jeg så hissig at jeg får lyst å slå ned alle rundt meg, pluss at jeg drømmer om å spise opp hele Kiwi på toppen av det hele..

Fornøyd jente med kylling og salat. Maaat, jeg døde neste av gjensysglede.... :p

Sommeren er kommet for fult her til Sørlandet, det er faktisk så varmt at jeg nå sitter på soverommet å blogger - i undertøyet. Klarer ikke helt å lande i kroppstemperaturen etter treningen og en alt for varm dusj - så da får jeg sitte her litt til hetetoktene gir seg. Solen stråler ute, dette må vi bare elske!

Straks skal jeg hoppe i en søt shorts, og ta fatt på dagens møter. Først går turen opp til Blivakker, gleder meg til å treffe søte Silvia og de andre gladjentene igjen! Kanskje vi finner på noe gøy til dere lesere? Og ja, jeg må jo vise dere min nye neglelakk fra Deborah Lippmann - endelig fant jeg fargen jeg hadde så lyst på. Neglene mine sparkler som bare det her jeg blogger for dere, se så fin:

endelig på lager igjen!

Sliten jente etter joggetur!

I dag ble det joggings i nytt treningstøy, noe av det beste som finnes for motivasjonen. Endelig har Get Inspired fått inn antishake tightsene på lager igjen. Dere vet, den treningsbuksa som også populært blir kalt photoshop tightsen. Den er virkelig like bra som alle skal ha det til, denne med rosa striper er faktisk nummer fire i samlingen min. Når man har så mange av samme ting, det er da man vet at man er fornøyd!

Mange av dere er lurer på hva som er så spesielt med disse antishake tightsene, og det er så enkelt som at de former og løfter rumpe og lår. Du ser trent ut mens du trener, ingenting disser og stoffet i buksene skjuler ujevnheter og cellulitter. Tightsene sitter også godt fast på kroppen, slik at du slipper å dra på deg buksen under treningsøkten. Tightsene er helt normale i størrelsen, jeg bruker en S.

Hva syns dere? Var ikke treningstøyet mitt super fresht og sommerslig? : D

HER finner dere tightsen min og HER finner dere t-skjorta.

Annonse.

golden days

Da var jeg på besøk hjemme hos familien i Vennesla! Tok meg en aldri så liten shoppingrunde i sentrum i stad, koselig å være tilbake på gamle trakter igjen. Traff på mange kjentsfolk og fikk handlet en ny fresh neglelakk fra Deborah Lippmann. Verdens fineste interiørbutikk Kamelon holder jo til i bygda, så det var klart jeg måtte inn der å sikle litt. Fikk egentlig lyst å shoppe med meg hele butikken hjem, men heldigvis slo selvdisiplinen til...

Her er dagens antrekk, lillebror er flink fotograf!

Pels - Vila. Bluse - Vero Moda. Jeans - Pieces.

Klokke - CMYK. Armbånd - TopShop. Sko - Nelly.

Clutch - Marc By Marc Jacobs.

detox - dag 1

En kurv jordbær og gulrot/appelsin juice med sitron ble dagens frokost! Jeg går altså inn i min første dag på detox-kur, som jeg i første omgang skal gå på i en uke.

Mange av dere har spurt hvorfor jeg gjør det, og svaret er faktisk at etter Kreta så har jeg slitt veldig med å komme inn i gode matvaner og rutiner igjen. Ansiktet mitt har derfor begynt å få kviser (noe jeg aldri har hatt før..), jeg mer sliten enn normalt og kroppen får ikke den næringen den egentlig trenger. Så hva er vel da bedre enn å rense kroppen og proppe den med vitaminer og mineraler? Min detox-kur består av frukt og grønnsaker, masse vann og grønn-te. Har gjort en bra research rundt dette, og det er bare positive ting med en liten detoxuke. Mer energi, du føler deg friskere, raskere og lettere!

Styrketreningen min uteblir denne uken, da jeg ikke får i meg de proteinene jeg trenger for å restituere. Så da blir det fokus på powerwalks og lett jogging. Skal selvfølgelig holde dere oppdatert på hvordan dette går, dersom dere ønsker det! Og hvis noen av dere har noen gode tips til smoothies lagt av frukt/grønnsaker - feel free to share. ♥

paradis på jord

Baneheia er absolutt et av de fineste turområdene her i Kristiansand, jeg må virkelig bli flinkere til å våge meg opp der. Etter at to jenter ble voldtatt og drept der oppe for noen år tilbake, har liksom plassen aldri blitt det samme. Jeg kikker meg over skuldra oftere enn jeg ser frem, og er konstant nervøs for å bli dratt inn i skogen og ikke komme levende ut igjen. Men, hvis man går der på lyse dagen og når det kryr av mennesker - da er plassen et paradis på jord. Så utrolig fint! Gleder meg til mange later dager med soling og bading der i sommer.

Nå skal jeg ta en god og varm dusj, før jeg skal hoppe i kosedressen og krype inntill kjæresten. Har dere hatt en fin søndag, favorittleserne mine? ♥

Ut på tur, aldri sur!

Fine fine Baneheia, som er stappet med idylliske badeplasser.

Til og med noen tøffinger som badet. Så tøff er ikke jeg enda, altså!

Skogens konge! Milo elsker når han kan klatre på fjellene og løpe fritt.

Yummy yummy in my tummy!

Få ting slår iskald cider, italiensk middag og uteservering på en søndag. ♥

Har kost meg masse ute i sola i hele dag! Kjæresten tok meg med på lunsj på italiensk restaurant, maten var bare helt magnificent. Jeg bestilte innebakt pizza, mens Granit gikk for lasagne. Yummy yummy in my tummy! Litt kald drikke ble det også, det må jo til på varme dager som dette. Drikken gikk derimot rett til hodet på meg, holdt på å dø av flauhet da jeg kom sublende inn i restauranten etter bare en cider...

Nå skal jeg straks hoppe i treningstøyet og innta Baneheia. Det er tid for joggetur, og Milo blir selvfølgelig med. Hvem har sagt at små hunder ikke kan bli med på lange turer? Min tass er i hvert fall en sprek liten tøffing!

croissants and fresh bread

Hei dere!

Jeg tok meg rett og slett en bloggfri dag i går, kjente på hele humøret mitt at jeg trengte en dag uten blogg og kamera. Kan ikke huske sist hvor jeg faktisk tok en hel dag fri, det må være lengelenge siden. Til og med i Kreta oppdaterte jeg minst tre ganger daglig - rett og slett fordi jeg elsker å dele hverdagen min med dere. Men i går føltes det herlig å ikke så mye som åpne laptopen. Men, en dag var mer enn nok. Så nå er jeg tilbake med masse motivasjon og skriveglede! : D

Dagen ble startet med en lang gåtur i sola med lille Milo, og en tur for å handle frokost på Drømmeplassen. Et herlig lite bakeri her i Kristiansand, som åpner grytidlig alle dager i uka. Fikk kjøpt med et nystekt grovbrød, og croissants til dessert. Det er jo søndag, kosedag nr.1! Nå skal frokosten nytes ute på ballkongen, med min kjære og sola som skinner over oss. Sommeren er kommet til Sørlandet for dagen, og det må man jo bare elske! Hvordan er været hos dere?

I dag vil jeg finne på noe gøy, når solen steiker og himmelen er skyfri kan man jo ikke sitte inne. En ting er sikkert, i dag skal jeg kose meg med masse god mat. I morgen begynner jeg nemlig på detox-kur, som består av kun frukt og grønnsaker. Vræl, jeg grugleder meg!

beste bonuspappaen jeg kunne fått

I dag har verdens beste pappaØyvind bursdag, den beste bonuspappaen jeg kunne drømt om blir hele 50 år! Øyvind har stilt opp for meg helt siden jeg var ei lita tuppe som knapt kunne gå. Han har vært trener for håndballaget mitt, deltatt på foreldremøter, lært meg å sykle, hentet meg på skolen, øvelseskjørt med meg og sist men ikke minst - gikk meg noen saftige skjenneprekener når jeg var en gal sekstenåring som plutselig fant ut hva rusbrus var. Enten det har vært gode eller dårlige tider, så har han alltid vært der. Gratulerer så mye med dagen Øyvind, du betyr verden for meg. ♥

_____

Nå står jeg her i min rosa kosedress, uten sminke og med håret i strikk. Jeg har nettopp vært å hamstret Kiwi for jordbær, det er virkelig det beste som finnes. Straks blir det nachos ute på ballkongen, med vaniljekesam og jordbær til dessert. Håper dere også koser dere maks i kveld, endelig er helgen her!

ready to run?

Forrige uke fikk jeg levert en fantastisk pakke på døren fra Adidas! Den inneholdt tights, løpejakke og tshirt fra den nyeste kolleksjonen til Adidas, samt de freshe joggeskoene ClimaCool. Det som er genialt med disse skoene, er at de gir 360 graders ventilasjon - slik at føttene holder seg avkjølt under hele joggeturen. No sweat

Har du også lyst på disse skoene? Da har jeg en gladmelding til deg! I morgen, lørdag 19.mai, kan du vinne et par freshe sko selv hos XXL! I tillegg vil det ligge billetter og reise til London-OL i en av skoeskene. Du trenger bare å sende en sms med R2R til 2223 (vanlig sms-takst), så vil du få beskjed om hvilket tidpunkt du kan knyte på deg skoene og løpe til din nærmeste XXL-butikk.

Annonse.

nå vil jeg ut å reise igjen!

Jeg og min kjære har kost oss masse i dag! Etter at han var ferdig på trening så tok vi turen ut for å spise lunsj, kose oss i sola og kikke litt i butikkene. Det ble hver vår clubsandwich på Hos Naboen og iskald Cola Zero - godt å kose seg litt nå som helgen er her. Etterpå spaserte vi rundt og var turister i egen by, jeg er helt sikkert på at Kristiansand er den fineste byen i Norge. ♥

Og vet dere hva? Nå vil vi ut å reise igjen! Så jeg har trålt internett for å finne noen fine weekendturer til forskjellige steder, jeg vil helst ut på tur igjen innen to uker. Det står mellom Nice, Amsterdam, København eller Praha, fire flotte byer. Dette året skal jeg reise massemasse! Jeg har jo verdens beste jobb som gjør at jeg kan arbeide like bra fra utlandet som fra stua mi - så da gjelder det jo bare å utnytte det til det fulle.

Nå var det jo bare å bestemme seg for destinasjon, da! Where to go?!

dårlig bloggjente..

Vet dere hva, jeg har så dårlig samvittighet! Jeg glemte kameraet mitt hjemme i går, så for første gang har jeg ingen bilder å dele med dere fra 17.mai. Føler meg som verdens dårligste blogger, hadde jo gledet meg så til å dele dagen min med dere! Vi blåste nesten bort her i Kristiansand i går, kaldt var det også. Men i dag derimot, solen ståler og det er ganske så varmt ute. Kanskje jeg kan få tatt på meg kjolen igjen litt senere, slik at dere kan få sett den på. ♥

Straks skal jeg ut på en lang tur i skogen med Milo, kroppen min skriker etter litt frisk luft. Ble selvfølgelig noen glass vin i går, så da får den vanlige treningsøkten heller bli byttet ut med skog og mark - helt perfekt i dette herlige været.

Hadde dere en fin 17.mai, kjære lesere? Hope so!

hipphipphurra!

GRATULERER MED DAGEN, NORGE OG FINE LESERE! ♥

Korpset spiller for fullt utenfor blokka, nasjonaldagen har virkelig begynt! Ungene springer så fine rundt i kjoler, dress og bunader - sistnevnte er det fineste jeg vet. For min del starter ikke feiringen helt enda, jeg må nemlig jobbe noen timer. Resten av dagen skal jeg være med venner, familie og selvfølgelig Granit. Gleder meg til å kose meg masse med mine kjære, spise masse is og god mat. Hva skal dere i dag, har dere noen faste tradisjoner?

Viser dere bilder av antrekket mitt litt senere. Kos dere så lenge!

jeg blir helt svimmel!

Herremin, det er så mye som skal ordnes før morgendagen at jeg blir helt svimmel! Helst siden jeg stod opp har jeg løpt rundt som en duracellkanin i butikkene, for å handle inn alt vi trenger for 17.mai. Heldigvis kom kjolen min i tide, så slapp jeg i det minste å gå på kjoleshopping på toppen av alt. Den var bare så fin, en av de fineste kjolene jeg har! Oppi alt stresset tok heldigvis Granit meg med på lunsj, deilig å sette seg ned med en varm tomatsuppe oppi alt hysteriet. Røde roser fikk jeg også, I love you boyfriend. ♥

Nå har jeg omsider fått kommet meg hjem med alle handleposene. Straks skal jeg møte Helene og dra på trening, det blir styrke på bein og armer vil jeg tro. Etterpå går turen på butikken for å handle inn en haug av mat, før jeg må vaske ned hele leiligheten. Det ser ikke ut her, sånn seriøst - jeg blir flau. Blir nok en sen kveld dette, ja! Blir godt når dagen er omme og jeg kan legge meg ned med god samvittighet. Men først skal hele cribben lukte grønnsåpe.

Smakebit på morgendagens antrekk. Hva skal dere gå med?

Victorias Secret in my heart

Har dere sett så fine bikinier?

I fjor bestilte jeg opp en haug av bikinier fra Victorias Secret, men få av de passet. Mange av dere har spurt om hvordan størrelsene til VS er, og personlig syns jeg bikiniene er små i størrelsen. Jeg ville gått opp en størrelse i forhold til det jeg vanligvis bruker, så det vil jeg råde dere også til å gjøre.

Angrer på at jeg ikke bestilte en stor ladning før vi dro til Kreta, det er jo så fint med spreke bikinier fra Victorias Secret i vannkanten. Dere lesere er vel enige i at de har verdens fineste badetøy? I dag skal jeg klikke hjem noen, så er jeg klar for sommeren i Norge, og forhåpentligvis noen turer til utlandet også. Spørsmålet er vel heller bare hvilkne jeg skal klikke meg hjem, det er jo så alt for mange å velge i. ♥

endelig nytt design!

Har hatt en superduper kveld med min kjære Camilla. Vi satt på utservering i noen timer, spiste tapas og drakk varm fruktte. Ingenting slår kvalitetstid med jentami. ♥

Så, jeg må jo spørre dere da! Liker dere det nye designet mitt? Det er dyktige Aina Regina som har tatt bildene, og skjønne Annika som har laget headeren. Jeg er kjempefornøyd, på tide å fornye bloggen litt etter ett år med den samme headeren. Men dette blir bare midlertidig, om ikke lenge skal jeg nemlig ha ny shoot med Aina. Jeg har en genial ide som jeg tror kan bli veldig kult!

Dersom dere ikke får opp det nye designet, trykk f5!

blogger Andersen som hun egentlig er

Dette har bare ikke vært min dag! Etter at jeg var ferdig på trening, ble det fryktelig mye å gjøre på jobben min - så da ble jeg plukket opp fra gata og inn i restauranten med meg. Haha, der jobbet jeg svett som en gris, med sjokkrøde joggesko og korte treningstights. Og ikke nok med det, etterpå måtte jeg rett avgårde på et viktig møte - som jeg gjerne skulle brukt et litt pent antrekk til. Men neida, her kommer blogger Andersen som hun egentlig er! Jeg trodde seriøst de stakkars forretningsmennene skulle miste øynene sine når de så meg.. Og det var ikke fordi jeg var deilig, foråsidetsånn.

NÅ har jeg omsider kommet meg hjem, fått dusjet og tatt på meg noe litt mer anstendig. Fikk en helt fantastisk fin snapbag med matchende lommebok i posten i forrige uke, så tenkte jeg ville vise den til dere i dag! Begge deler er av ekte skinn, med skinnende sølv knapper all over. Me love!

Blazer - TopShop. Jeans - Pieces. Skjorte - VeroModa.

Lommebok - herfra. Veske - herfra. (sponset)

Straks skal jeg ut å spise med CamillaBestis, satser på at kvelden kan gå litt mer smertefritt. Og ja, jeg glemte nesten å fortelle dere toppen på kransekaka. Jeg fikk levert en vaskemaskin på 75 kilo på døra i dag, og idioten som leverte den ville ikke hjelpe oss å bære den opp. Hvordan får man opp en så tung ting til femte etasje, hvor man ikke har heis? Satser på at min kjære kan trylle den opp mens jeg er ute med Cæmsi....

OL i London og forhådsbetalt visa-kort

Har du gjort et kjøp med Visa-kort etter 26. mars i år? Vel, flaks for deg! Da kan du nemlig delta og vinne billetter til OL i London denne sommeren - ukentlig blir det gitt bort OL-pakker til avslutningssermonien. Og ikke nok med det! Daglig blir det gitt bort forhåndsbetalte Visa-kort til en verdi av 2500 kroner.

Du kan faktisk delta opp til fem ganger per dag, og du får vite om du har vunnet eller ikke med en gang. Dersom du ikke har et Visa-kort, eller ikke har gjort noen kjøp på ditt kort, ikke fortvil – du kan likevel delta. Et Visa-kort med noen tusenlapper på er jo absolutt ikke å forrakte, eller hva?

Du kan også vinne en Samsung Galaxy Note dersom du huker av for å motta nyhetsbrev fra Visa. Nyhetsbrevene vil inneholde nye muligheter til å delta i konkurranser, samt gode tilbud på produkter, reiser og opplevelser.

Her finner dere konkurransen.

Annonse.

livredd for russen

God morgen! ♥

Våknet av Milo som hoppet på ansiktet mitt og logret med halen, beste måten å starte dagen på. Så var det bare å hoppe i treningstøyet og gjøre seg klar til en ny dag. Straks skal jeg hive innpå en god porsjon havregryn, før det er tid for trening. I dag blir det intervaller på mølla, samt styrke på mage. Gleder meg til å brenne litt kalorier og frigi litt endorfiner!

Tenker nok det er mange av dere lesere som er russ i år? Skal ærlig innrømme jeg gleder meg til 17.mai er over, jeg har nemlig alltid vært livredd for russen. Skrekken ble litt bedre da jeg møtte på to søte jenter som ville ha autograf på russebuksa si, selv om jeg egentlig var redd for at de skulle kidnappe meg og hive meg i elva etterpå. Haha! Uansett, dere må nyte de siste dagene og danse rompa av dere. Russetiden må jo være noe av det gøyeste?!

langt, lengre, lengst

Jeg er så fornøyd at jeg har seriøst felt noen happytears! Er det lovt å si at man føler seg fresh og fin? For det er jo det jeg gjør! ToneBestis er bare den flinkeste frisøren på jord, alt den jenta får til. Denne gangen satt vi på det nye håret som er tatt inn i salongen, på hele 60 cm. Dette finnes både i keratinfester og clickon varianten. Eviglangt barbiehår, det må jo være alt en jente kan drømme om? Desverre selges dette bare enda i selve salongen, men om ikke lenge blir det også til salgs i SalongXtend sin nettbutikk. Yey!

Nå har jeg nettopp inntatt en god middag Granit hadde kokkelert til meg - pesto, kyllingfilet og speltpasta. Kjempegodt, trengte et skikkelig påfyll med energi før jeg skal videre på trening. Dette har vært en finfin dag!

Happygirl!♥

dette har jeg gledet meg til!

Gjett hvem som satt våken til 02.00 i natt og så på One Tree Hill? Ikke bare jeg, men Granit også. Vi så fra klokken syv på kvelden og helt frem til vi skulle sove - skikkelig marraton. Hadde aldri trodd jeg skulle få kjæresten med på noe som i det hele tatt kalles OTH, men endelig forstod han at den serien faktisk ikke er så jentete. Den er jo minst like gøy for gutter! Og sesong 8 er jo så spennende at jeg har ikke ord, faktisk litt skummel også. Satt med dyna forran øynene mer enn to ganger for å si det slik..

Denne mandagen har jeg gledet meg til i en evighet! I dag skal jeg endelig til frisøren å få superlagt hår, SalongXtend har nemlig tatt inn extensions som er hele 60 cm langt. Hyyyyl! Jeg gleder meg så til å få det lengste og fineste håret, blir gøy å la ToneBestis få utføre mirakler igjen. Mihi, jeg er en skikkelig jentejente når det kommer til hår. Kan man egentlig få det langt nok?

Tar med meg kamera, så oppdaterer jeg dere om litt! Håper dere får en fantastisk start på uken, med mye aktivitet og glede! Selv forsov jeg meg til trening i dag - så da blir det bare å hive seg på gymmet i  kveld. No excuses! : D

Pssst: husk å følg meg på instagram - kristinaandersen.

schizofren søndag

Mens kjæresten var så flink å dro på jobb klokken ni i morges, jobbet jeg videre med å sove i senga frem til klokka elve. Sånn blir det fort når man har hatt ett par glass vin kvelden før, hehe. Startet dagen med å gå en lang søndagstur med lille Milo, vi gikk rundt en plass som heter Odderøya her i Kristiansand. Utsikt over hele havet, skyfri himmel og grønne gressplener over alt - det er bare så fint der oppe!

Nå er jeg tilbake på sofaen, med One Tree Hill sesong 8 som selskap. Føler meg som en gal schizofren jente når jeg ser på det, i det ene sekundet ler jeg meg ihjel og smiler så kinnene sprekker - mens i det andre sekundet triller tårene på meg og jeg griner som en unge i trassalderen. Blir jo helt skrudd i hodet, dagsformen min avhenger liksom av hvordan de i Tree Hill har det. Jeg tror kanskje ikke den serien er så bra for meg, jeg.

NIVEA Soft - limited edition

Hvert år lanseres NIVEA Soft i en begrenset utgave og i år er det den Londonbaserte designeren Nicola De Main som har fått skape tre motiv. Hun er kjent for sine enkle og vakre design, inspirert av vintage, dyr og deres bevegelser. Dette kommer til syne i hennes tre motiv på Soft krukken; Bird Journey, Flower Dreams og Butterfly Reflection.

Selv syns jeg krukkene er superfine, og jeg skal absolutt skaffe meg en til å ha på badet! En krukke koster 56 kroner, og er på 200 ml.

På Nivea sine nettsider har du nå kjørt i gang en flott konkurranse, hvor du kan vinne plagg fra Nicola De Main - som altså er designeren til disse krukkene. Her kommer du til konkurransen.

Hvilken krukke likte dere lesere best?

Annonse.

girlsnight

Da var heelsa på og jeg er klar for en skikkelig girlsnight out! Gleder meg, er en evighet siden sist jeg var ute å koste meg med jentene. Ha en fin lørdagskveld, beste lesere!♥

kristinaandersen på instagram

Jaaa, jeg har fått instagram - og det er det gøyeste jeg vet! Nesten gøyere enn blogging, men bare nesten. Jeg tar helt av der inne, skjønner ikke hvorfor jeg ikke har begynt med dette før? Instaer jo så mye som mulig! Her kan dere få oppdateringen gjennom hele dagen min, og få innblikk i småting som ikke blir med på bloggen. Goooo Instagram!

Kristinaandersen heter jeg, følg meg gjerne! Hva heter dere lesere?

flashback til gamledager

Ååå, hadde verdens beste jentekveld i går med fire nydelige jenter! MarenBestis hentet meg på scooter i går, jeg fikk så flashback til gamledager når jeg satt bakpå at jeg hylte av glede. Haha, husker dere når man kjørte to rundt på scooteren og var livredd for å bli oppdaget? Good old days! Jentene hadde laget brownies til jeg kom, namnam! Så da var det bare å pakke seg under tepper og se jentefilmer resten av kvelden.

Koste meg så masse, jenterkvelder er jo bare så hyggelig. Må blir flinkere til å gjøre slike ting, og ikke bare dra på cafe hele tiden. Få ting som slår en god gammeldags jentis.♥

Nå skal jeg videre på jobb, gleder meg til å treffe verdens beste kollegaer igjen! Om litt har jeg en gladmelding til dere, i går lært nemlig jentene meg noe jeg falt pladask for. Det er nesten gøyere enn å blogge, innebærer fine bilder og cirka alle bruker det. Noen som kan gjette hva jeg har blitt hekta på..?

Haha, trioen på tur. Tuttuuuuut!

Har dere sett Bruder I Krig? Den er jo helt hysterisk morsom!

Fine Julia og Ingrid. Mangler bare Victoria her, flinka som bakte denne herligheten:

reiseguide: Makrigialos på Kreta

Da kommer innlegget jeg vet mange har ventet på, nemlig en reiseguide for Makrigialos på Kreta. Et av de fineste feriestedene jeg har besøkt til nå, uten tvil!

HOTELLET - OCEAN BEACH CLUB.

Vi reiste med Ving, og bodde på Ocean Beach Club. Dette er uten tvil det fineste hotellet jeg har bodd på i hele mitt liv, fy søren for en idyllisk og flott plass! Rommene var også utrolig fine, vi var så heldige at vi bodde på en clubhouse suite med ballkong og havutsikt. Både til frokost, lunsj, middag og kvelds var det store buffeter man kunne forsyne seg av, eller bestille som vanlig fra menyen. Maten var utsøkt, og restauranten på hotellet er bare helt utrolig nydelig. Vi har aldri opplevd maken, her spiser du med utsikt over hele Middelhavet.

Jeg vil også si at personalet på hotellet var utrolig snille og behagelige. Vi fikk faktisk så godt kontakt med de at vi ga de alle en stor klem når vi reise, spesielt kokkene og servitørene. For en herlig gjeng med folk! Det er flere store bassengområder på hotellet, treningsrom, spa og en flott sandstrand for hotellets gjester som også har egen beachbar.

Shopping og restauranter i Makrigialos.

Shoppingen i Makrigialos er ikke heller dårlig, derfor vil jeg anbefale dere å ta turen til nabobyene som ligger en halvtimes kjøretur unna. I selve Makrigialos er det mange turistbutikker, der du kan få kjøpt såper, fine kjoler og klærr. Rett over veien fra hotellet vårt, lå det rundt fem butikker oppover i en bakke som vi handlet det vi ville ha i. Granit kjøpte seg noen t-skjorter, en fin kjole til meg, fine lommebøker til foreldrene våre og litt ting fra gullsmeden. Sjarmerende små butikker, med utrolig hyggelige ansatte. Her snakker vi forsiktige og snille, så lite innpåslitne at jeg faktisk ble overrasket. Grekerne er bare helt fantastiske gjestfrie, for et flott folkeslag!

Det er også mange koselige restauranter i gata, vi likte oss spesielt godt på Zorbas restaurant. Mannen som eier den er en herlig greker som heter Kostas, så dersom dere skal dit - må dere hilse han så mye fra Kristina og Granit. Og prøv Pasta Carbonaraen der, den er verdens beste!

De søte og sjarmerende butikkene rett over gata fra hotellet.

Gullsmed, supermarked, restauranter og små butikker opp igjennom gata.

Zorbas restaurant. Den lokale ølen Mythos er selvfølgelig på plass!

Opplevelser og utflukter.

De tre siste dagene av turen, leide vi leiebil via Avis. Dette var helt topp, da kom vi oss rundt og fikk opplevd nye plasser. Dersom dere ikke ønsker leiebil, går det også bra med busser i Makrigialos og taxi er også veldig billig. Ellers er det jo superkoselig å leie scooter der nede, det koster rundt 20 euro for en dag. Veldig billig med andre ord!

En liten kjøretur unna byen er det mye gøy å finne på! I nabobyen Lerapetra kan man shoppe, her er det et bredere utvalg enn i Makrigialos. Vi kjørte gokart der også, kjempegøy! Noe dere også bare må gjøre, er å leite etter skjulte perler. Det er så utrolig mange fine plasser og strender at det er helt utrolig! Flotte klipper man kan hoppe fra, krystallklart vann man kan dykke i - med fargerike fisker som selskap.

Denne fine plassen så vi fra veien, typisk skjult perle i Makrigialos! Da parkerte vi bilen, klatret ned et høyt fjell og koste oss maks her til solen gikk ned - mutters alene. Så romantisk, idyllisk og harmonisk at jeg finner ikke ord.♥

Alt i alt.

Glem Tyrkia, Gran Canaria eller andre typiske sydenplasser - ingenting kan komme i nærheten Makrigialos. Jeg er forelsket, her skal jeg uten tvil tilbake! Vi koste oss så mye på denne turen at vi dro hjem igjen med tårer i øynene, vi ville helst bare bli. Dersom dere skal hit, vil jeg også anbefale dere å bo på Ocean Beach Club - et hotell i særklasse!

Jeg anbefaler Makrigialos til dere som vil slappe av, kose dere med god mat, dykke i krystallklart hav, hilse på et av verdens hyggeligste folkeslag, nyte later dager på flotte strender, drikke fargerike drinker på kveldene og bare nyte livet. Dette er et ferieparadis med stor F. Dersom du skal på tur med barn, med kjæreste eller venninner og drar for å koble av - er uten tvil Makrigialos plassen dere må besøke.

Jeg gleder meg til neste gang, som forhåpentligvis blir allerede til neste år! ♥

butikken tvang meg inn

Da var jeg hjemme fra en koselig lunsj med Monica, en av de skjønneste jentene jeg vet om! Dere vet de personene man bare klaffer momentant med, og som man kan snakke med i timesvis uten å gå tom for samtaleemner? Vel, slik er det med denne jenta - gotta love her! Ble en supergod kyllingsalat på begge to - med pesto, aioli og litt focaccia. Sistnevnte er bare SÅ godt, en dag må jeg prøve å lage det selv.

Etterpå ble det en liten shoppingrunde på meg, det har nemlig åpnet en ny Vero Moda butikk her i Kristiansand. Følte butikken bare ropte på meg når jeg gikk forbi, så da måtte jeg jo bare ta turen inn. Jeg mener, hva skal man gjøre?

En topp, to skjorter, en genser, highwaist bukse og noen øredobber fikk bli med meg hjem i dag. Det var -25% på hele butikken, yey!

Elsker perlekrager og pastellfarger for tiden. Her er to av mine nye skjorter:

me and my baby

TGIF!! ♥

Endelig er det helg! For min del blir det jobbing alle dagene, men det gjør ingenting - jeg har jo kveldene fri. Så planene mine er jobbe så mye som mulig på dagen, samt få plass til noen treningsøkter. I dag skal jeg ut å lunsje med fine Monica, før det blir hjemmekontor i noen timer - og så blir det nok venninnekos i kveld igjen. I morgen blir det jobb på Hos Naboen, og kanskje ut på noe sprell med jentene på kvelden. Det er lenge siden jeg har vært ute på byen med girlsa! Søndag er jo den store kjærestedagen, med film og kos all day long.

Har dere noen spennende planer for helgen? Fikk lurt med meg min lille bebis på dagens bilder, han er så søt! Jeg har forresten kjøpt meg nytt speilrefleks, den ble Nikon denne gangen. Så jeg tenkte kanskje å selge mitt gamle Canon Eos 550D, kommer tilbake til det når det nye er ankommet postkassen. Håper bare jeg blir fornøyd, skummelt å bytte over til et annet merke..

Vi skrives senere!

chocolate love

Namm, sjokoladefondanten ble helt perfekt! Et lite tips dersom dere skal prøve denne pakken: bruk bare tre former og stek de i åtte minutt. Da blir de akkurat perfekt myke i midten. Server med vaniljeis og ferske jordbær. ♥

17.mai kjolen!

Det er jo ikke alle som er så heldige at de har en bunad i skapet, så derfor tenkte jeg å gi dere tips i siste liten til flotte kjoler som kan brukes den 17.mai. Selv skal jeg bruke denne:

Kjolen min finner dere her.

Var den ikke bare nydelig, dere? Gleder meg så utrolig mye til å bruke denne på nasjonaldagen til vår! Har man ikke bunad, så får man bare gjøre det beste ut av det. Her har dere fire av mine favorittkjoler til 17.mai:

Kjolen finner dere her.

Kjolen finner dere her.

Kjolen finner dere her.

Kjolen finner dere her.

Klikket hjem kjolen min i dag, så håper jammen meg den passer når den kommer. Det ble bestilling i siste liten, men Nelly.com pleier alltid å være raske på levering heldigvis! Og vet dere hva? Nå kan man faktisk shoppe det man måtte ønske der, men utsette betalingen til i slutten av Juni. Iiih, det er jo bare helt supert!

Forresten, hvor mange av mine lesere er så heldig å ha bunad? Jeg er så misunnelig!

Nellylenkene er annonselenker

jeg klarte ikke motså..

Da jeg kom over denne fristelsen på butikken, klarte jeg rett og slett ikke motså fristelsen! Er det noen av dere som har testet den? Håper den smaker like godt som den ser ut! Det er nok en dag med regn her på Sørlandet, så da passer det perfekt å bruke litt tid på kjøkkenet. Det er jo ikke stort annet å ta seg til på dager som dette, deilig å være hjemme når det er grått, vått og kaldt ute...

Dagen har gått til trening og to møter, og nå blir det noen timer til med enda mer jobb. Forresten, takk for alle kommentarer med link til hvor jeg kan både streame og kjøpe serien til The Kardashians, og ikke minst tipset om at sesong 6 faktisk er ute. Hehe, jeg har visst bommet litt - det er nemlig sesong 7 som har premiere i Juni.

Vi skrives senere, oppdaterer dere på hvordan sjokoladefontanten blir! ♥

Keeping Up With The Kardashians

Rekk opp hånda de som elsker Keeping Up With The Kardashians!

Jeg er helt hekta på å følge familiens hverdag, det er så utrolig gøy og dramatisk at jeg klarer ikke ta øynene bort fra det. Kim, Khloe og Kourtney er jo også bare helt nydelige da, for noen flotte søstre! Skulle ønske det gikk ann å kjøpe sesongene på samledvd, men til nå har jeg ikke funnet det. Kanskje noen av dere som vet?

Anyways, den 6 Juni har sesong 6 premiere. Jeg klarer nesten ikke vente! Det har jo vært vanvittig mye fokus på Kim sitt 72 dages lange ekteskap med Kris Humpries, så det blir spennende å følge de i sesongen som kommer. Mange mener realityserien er basert på et manus, men kanalen E! gikk nettopp ut å avkreftet det. Til min og sikkert mange andres store glede. We gotta love The Kardashians! ♥

ukens tips!

Siden det er så lenge siden sist, så tenkte jeg å kjøre på med ukens tips igjen! Mange av dere som har etterlyst det, så nå håper jeg dere blir glade for et godt tilbud!

Jeg er en sånn jente som liker at det ser ut som en frisørsalong i dusjen min. Jeg elsker gigantiske shampooflasker, og har alltid minst fire stående - både til bruk og pynt. I dag er noen gigantiske frisørshampooer fra Loreal på tilbud, de er på hele 1200 ml og er nå nedsatt til 239 kroner. Hvor fantastisk er ikke det?

Haha, bare for å vise hvor stor den er. Milo ble litt redd stakkars, pingla mi!

Siden jeg er shampootester nr.1, så tenkte jeg å hjelpe dere litt på veien:

♥ Har du farget hår, anbefaler jeg denne. Den er rosa og lukter fantastisk!

♥ Slitt og skadet hår, da skal denne fungere best.

♥ Tynt hår, som trenger mere fylde? Da er denne det beste for deg.

♥ Krøllete hår som trenger glans, da anbefales denne.

♥ Eller har du bare helt normalt hår? Da syns jeg du skal kjøpe denne.

Flaksene er som sagt nå redusert til 239 kroner for dere, noe som er superbillig siden de kommer i frisørstørrelse. Egentlig er det bare frisørsalonger som tar inn slike flakser, så hvor kult er det ikke å ha disse i sin egen dusj? Jeg digger det! Her finner dere hele utvalget. Husk også at dere får fri frakt på alt dere handler hos Blivakker.no!

Reklame.

you make me smile

God ettermiddag, fine lesere! ♥

Hadde en skikkelig crappy start på dagen, noen ganger er jeg bare så sliten og lei av å være meg. Etter å ha dusjet og sminket meg, skulle jeg som vanlig ut for å ta noen bilder til bloggen, syns det er så gøy å dele antrekksbilder med dere! Men neida, ingenting av tøyet mitt passet meg - som vanlig. Nesten alt jeg har er blitt for stort, noe som gjør meg urolig frustrert. Eneste buksa som sitter fint på meg nå er en jeg kjøpte i London, noe som er helt latterlig - når jeg har 20 andre jeans liggende. Hele greia endte med at jeg begynte å grine, er så dritt lei av å vokse fra alt tøyet mitt uten å i det hele tatt ha fått brukt det. Alle dager er ikke slik som denne heldigvis, men jeg blir bare så vanvittig deppa når jeg ikke er fin i noe av tøyet mitt lengre...

Ettervært tok jeg meg en bytur for å kikke etter noen nye klær (like always..), og plutselig hører jeg noen bak meg roper navnet mitt. Og hvem står der? Jo verdens beste kjæreste, som hadde vært å kjøpt en stor bukett med blomster til meg. Bare fordi han mente jeg fortjente det. Og ikke nok med det, etterpå tok han meg med på shopping og kjøpte kake til meg - haha. Da er da man forstår at man ikke har det så verst likevel. ♥

frem med paraplyen!

Endelig har jeg ikke ettervekst slik at hele verden kan se hodebunnen min egentlig er blond, haha! SalongXtend og ToneBestis som nok en gang reddet en hårkrise, vet ikke hva jeg skulle gjort uten den salongen. Etter min mening burde det vært en SalongXtend i alle byer, hvor kult hadde ikke det vært?!

Som dere ser så har finværet gitt seg her på Sørlandet, så det var bare å bytte ut ballerinas og skinnjakke med støvler og paraply. Gjør meg egentlig ingenting, kroppen min er fortsatt helt ødelagt etter i går - så da kan jeg slappe av inne med god samvittighet. Jeg og Granit skal ha kjærestekveld, med god mat og Two And A Half Men marraton. Vi er begge blitt helt hekta, den serien er jo bare dødsmorsom!

Gleder meg til å kose meg inne i regnet, med masse stearinlys, dyner på sofaen og med kjærleiken som selskap. Beste som finnes i hele verden! Hvordan er været hos dere?

deilig formiddag

Har hatt en kjempefin formiddag sammen med kjæresten min!

Vi dro først på Hos Naboen, drakk kaffi og spiste god lunsj. Etterpå ble det en liten tur på shopping, jeg fikk blant annet endelig kjøpt nytt kamerastativ. Så nå blir det god blogging fremover, hurra! Granit fant plutselig ut av at han hadde lyst på sin egen plante, rettere sagt et bonsai tre. Haha, han er så skjønn! Så da leitet vi rundt på alle blomsterbutikker, men ingen hadde fått det inn enda. Noen som har peiling på hvor man kan få tak i det på denne tiden av året?

Kristina's supersmoothie

.. eller frokost om du vil det! Dette er egentlig en av mine favoritt frokoster, men den kan også drikkes som en næringsrik supersmoothie. Den er så frisk og god! Dette trenger dere til en porsjon:

To kapsler Acai Forte, 200 gr frosne skogsbær/bjørnebær, 1 vanlig skyr skogsbær, en halv boks mager kesam og en håndfull nøtter. Gjerne litt funlightsaft til å spe ut med.

Vanligvis bruker jeg den vanlige skyr skogsbær, uten musli på toppen, men butikken var desverre tomme for den i morges. Men, var jo faktisk ikke verre enn å bare droppe muslien! Denne smoothien er bare helt fantastisk god, og gir meg virkelig en fantastisk start på dagen. Acai Forte er noe jeg syns alle mine lesere skal invistere i, jeg har i hvert fall blitt totalt avhengig!

Man heller enkelt og greit alle ingrediensene i en blender, og kjører den til det likner en smoothie. Hell i glass og nyt! Siden dette ble frokosten min i dag, så valgte jeg å servere i en søt liten bolle. ♥

auuuu!

Jeg har smerter så smerter i kroppen at jeg aldri faktisk ikke ord...

Prøvde noen nye øvelser på trening i dag, og siden treningspartneren min Monica er vanvittig sterk - ville selvfølgelig ikke dumma selv være noe dårligere. Jeg må ha løftet veldig feil, fordi jeg har vært sengeliggende helt siden klokken tre i ettermiddag. Alle dagens planer ble med andre ord avlyst. Musklene verker så mye at jeg faktisk har tatt smertestillende, og jeg har så vondt at jeg kjefter på alt og alle rundt meg. Sånn går det tydeligvis når man løper rundt på Elixia og tror man er hulken.....

Så, siden jeg har sovet, kjeftet og sutret nok her hjemme for sikkert ett helt år - tenkte jeg å prøve å i hvert fall holde en av dagens planer. Satser på at MarenBestis kan pleie meg litt. Sushi og sofakveld it is! ♥

verdens mest generøse sko

Jeg elsker TOMS-skoene så utrolig mye! Vet dere hvorfor? For hvert par med TOMS du kjøper, gir TOMS et par nye sko til et barn i nød. Hvor fantastisk er ikke det? Klikk hjem med god samvittighet sier jeg bare, skoene er helt utrolig gode å gå i og fantastisk freshe også. Jeg har de røde fra før, men vil ha militærgrønn og sølv også. ♥

Direktelink til skoen.

Direktelink til skoen.

Direktelink til skoen.

Direktelink til skoen.

Reklame.

ny uke!

God mandag alle sammen! ♥

Slik ser dagen min ut! Ganske så hektisk, skjønner sånn egentlig ikke hvordan alt skal gå etter planen. Er det noe jeg skulle ønsket meg, så er det flere timer i døgnet. Skulle så gjerne hatt bedre tid til både venner, familie og kjæreste!

Jeg kom nettopp hjem fra trening, hadde faktisk prøvetime på Elixia i dag sammen med Monica. Nå går jo snart årsavtalen ut på det gymmet jeg egentlig trener på, så da kikker jeg meg litt rundt for å se om jeg kan finne en ny plass jeg liker. Senere i dag kommer det forhåpentligvis også nytt design på bloggen, endelig! Jeg vet dere er minst like lei som meg av det gamle, hehe. Ellers gleder jeg meg veldig til å farge etterveksten hos ToneBestis - det trengs etter Kreta.

Dere blir selvfølgelig med under dagen. Håper dere får en fin mandag!

answers Pt.1

Hvor ofte tillater du deg å spise godteri?

- Jeg holder meg unna godteri, chips og usunnheter i ukedagene. I helgene koser jeg meg og spiser det jeg har lyst på. På lørdager er det enten godteri eller alkohol - ikke begge deler.

Hva er ditt beste tips for en jente som vil ha strammere og mindre kropp?

- Løp intervaller og tren knallhard styrke - gjerne uten pause mellom settene. Det mange jenter gjør feil, er at de tror de blir store av å trene styrke. Dette er så feil som overhodet mulig! Det beste du kan gjøre for å komme ned i fettprosent er å trene intensiv styrke, personlig syns jeg det er mye bedre trening enn en joggetur. Og husk: 70% av resultatene kommer av kostholdet. Spis sunt, og spis nok!

Teller du kalorier?

- Jeg teller absolutt ikke kalorier.

Føler du deg bedre på innsiden nå, tankemessig?

- Jeg vet ikke, helt ærlig kan jeg slite mye med å være kritisk til meg selv, og føle at jeg ikke gjør en god nok jobb. En dag kan jeg føle at jeg har vært utrolig flink og fått en fin kropp, mens andre dager føler jeg meg som den jenta jeg var for to år siden. Har vel kanskje litt problemer med å forstå at jeg faktisk har gjort en god jobb. Men slik er det kanskje for de fleste jenter?

Spiser du mye stivelse, som brød, pasta og poteter?

- Sjeldent. Hvis jeg skal spise brød, så spiser jeg hjemmelaget speltbrød. Og fullkornspasta, aldri vanlig pasta. Nå er ikke jeg særlig glad i poteter, byttet de heller ut med masse grønnsaker. Jeg blir veldig oppblåst av vanlig pasta, brød og poteter - så da blir det til at jeg holder meg unna.

Hvordan motiverer du deg på dager du aaaabsolutt ikke vil trene?

- Hvis jeg kjenner at kroppen min trenger hvile, så drar jeg ikke på trening. Det er viktig å lytte til kroppen, man får ikke resultater av å overtrene! Men, hvis jeg bare er slapp og ikke er like motivert som vanlig - er denne jenta noe som får meg til å spurte til treningssenteret:

Hvor ofte løper du intervaller i forhold til styrke?

- Jeg trener begge deler to ganger i uka. Men nå tenkte jeg å gå ned til to dager med intervaller, og bytte inn tre dager med styrke. Jeg elsker styrketrening! Kondisjon og styrke trenes også sjeldent på samme dager i det programmet jeg følger per dags dato.

Går du egentlig på noen “smeller” med overspising noen ganger? Det virker som du har utrolig god selvkontroll!

- Det kommer ann på hvordan man ser på det. Er jeg f.eks hjemme hos mine foreldre, der det er hjemmelaget middag og ferske boller - sier jeg ikke neitakk fordi om det er en ukedag. Jeg har ganske god selvkontroll, men vil heller ikke bli fanatisk.

Hvilken klesstørrelse bruker du?

- Nå er jeg så heldig at jeg bruker størrelse 27 i bukser og Small i gensere. Størrelser har jo ingenting å si, men det er litt stas for meg å kunne passe alt tøyet jeg vil. Den følelsen unner jeg alle!

Hvor mye veide du på det tyngste? Og hva veier du nå?

- Hva jeg veide på mitt tyngste vil jeg ikke uttale meg om her. Vekt er bare er tall, noen av de slankeste jentene jeg kjenner er faktisk de som veier mest. Muskler veier mer enn fett vet dere - så nå har vekt ingenting å si for meg. Det er det man ser i speilet som er viktig! Sist jeg veide meg stoppet det på 62 kilo, men jeg regner med å gå opp i vekt i tiden fremover. Jeg vil jo ha masse muskler!

Hva gjør du når du får sukkersug?

- Da tygger jeg tyggis, spiser en atkins bar eller lager bærsalat med vaniljekesam.

Føler du deg mer opplagt etter du begynte å trene?

- JA, uten tvil! Det beste med å trene er uten tvil lykkefølelsen man konstant går med, og mestringsfølelsen man får etter en god trening. Jeg er i grunnen alltid opplagt og veldig fonøyd - lenge leve endorfiner! : D

Hva er ditt neste mål innenfor trening?

- Neste mål er å klare å jobbe meg mot noe alla det dere ser på bildet over. Jenter med litt synlige muskler er bare helt rått! Jeg gleder meg til å se hvordan jeg ser ut sommeren 2013 - only the sky is the limit!

Hva slags styrkeøvelser pleier du å ta, evnt. video ?

- Tunge styrkeøvelser på hele kroppen. Video om dette kommer, tenkte å gi dere litt tips og triks - samt å dele mine favorittøvelser med dere.

Hvilke resultater er det du mener du “mangler”, hva savner du å se på kroppen din?

- Noe som irriterer meg grønn på kroppen min nå, er hoftene. Jeg har så kraftige hoftebein, at dersom jeg skal klare å få smale hofter - må jeg ned i en utrolig lav fettprosent. Utrolig irriterende! Men man kan jo ikke være fornøyd med alt heller..

Håper dere fikk svar på det dere lurte på!♥

jobbesøndag og tur

Denne søndagen har gått til jobbing helt frem til nå, ikke barebare å ha ferie fra mail og firma i åtte dager. Så i dag var det bare å begynne å jobbe seg gjennom en overfull mailboks, og nå er jeg nesten ferdig. God samvittighet! Har hatt et lite avbrekk da, måtte jo ut å gå den faste søndagsturen med Milo. Ble en fin tur langs stranda her vi bor og en tur i parken. Stakkars tassen min har så vondt i beina sine, så det ble desverre ikke lange turen. I morgen skal vi til dyrelegen med han for å se hva som er galt, håper virkelig ikke han må gjennom nok en operasjon...

Nå skal jeg ut å spise sushi og kose meg litt i sola før den går ned. Det er så fint vær her i dag, helt fantastisk! Dere som bor i Kristiansand må forresten dra på HT-sushi å bestille meny nr.16 - maki med scampi, laks, avokado og chilimajones på toppen. Verdens beste sushi, jeg lover!

vinn en lukseriøs shoppingtur

.... til en verdi av 10 000 kroner!

Bic Soleil Bella er en ny og fantastisk god barberhøvel på markedet. Jeg har selv fått produkter fra Bic hjem i posten og er veldig godt fornøyd! Barberhøvlene har fire bevegelige blader, og en bred smørestripe med kokosmelk. Kokosmelk må man jo bare elske, dette gir mindre irritasjon og mer mykhet under og etter barberingen. Helt topp, så slipper man de tørre leggene man ofte får etter en barbering.

Konkurransen går ut på at du skal dele din morsomste historie på denne siden.

Da jeg var 16 år gammel (ung og dum..), var jeg så sjalu og usikker at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Min daværende kjæreste skulle ut på tur med noen kamerater, noe jeg av en eller annen grunn syns var fryktelig mistenkelig. Smart som jeg trodde jeg var, fikk jeg lånt en scooter av ei venninne for å følge etter han. Kjørte sakte men sikkert etter bilen, og følte meg som en topptrent CSI agent som var på spaning. Alt gikk feiende flott, helt til jeg selvfølgelig klarte å tryne på scooteren - sånn rett bak bilen. Stakkaren løp ut for å hjelpe den han trodde var en uskyldig mopedfører, men neida - det var nok psykopat dama hans, som lå rett ut med knust scooter og en forstuet ankel.

Flaks for min del at pinlige historier faktisk kan lønne seg! Konkurransen avsluttes 10 Juni, så kjør på jenter! Og del gjerne historien deres her i kommentafeltet også, slik er jo bare så utrolig morsomt å lese. Knis!

Annonse.

bilder fra shooten

Det er dyktige Aina Regina Eftestøl som har tatt disse bildene. Fotograften over alle fotografer! Den dagen jeg gifter meg, er det definitivt hun som skal følge oss med kamera. Ikke bare er hun flink, men Aina er også et utrolig herlig vesen - skikkelig gledesspreder. Ønsker dere å kontakte henne for spørsmål eller booking, kan dere besøke hjemmesiden hennes HER eller sende henne en mail på alvina01@gmail.com.♥

Her er et lite knippe bilder:

Hvilket likte dere best?

kos i heimen

LØRDAG! ♥

Jeg duppet jammen meg av etter forrige bloggpost, fikk sjokk når jeg våknet og så at klokka var blitt seks. Sliten jente! Heldigvis er lørdagsgodteri og Two And A Half Men sesong 9 handlet inn - dette blir en fin og avslappende lørdag. Kjæresten har jobbet i hele dag, så når han er hjemme i åtte tiden tenkte jeg å lage i stand taco til oss.

Ønsker dere en fortsatt fin lørdag!

bloggkrise assa

Først og fremst må jeg si tusen hjertelig takk for alle fine ord på innlegget under, dere må bare være verdens snilleste mennesker! Gjør meg utrolig glad og lettet over å få så positiv respons. Det gøyeste er vel at så mange har fått motivasjon og blitt inspirert til å starte med trening og sunt kosthold. Det var jo akkurat det jeg ønsket å oppnå, hurrahurra! Stor klem til dere alle. ♥

Har hatt en super formiddag sammen med spreke Monica! Vi hadde først en god treningsøkt, før vi dro videre for å spise lunsj. For ei herlig jente, ikke ofte man klaffer godt med en person første gangen man møtes. Nå sitter jeg her i sofaen og er en smule frustrert. Da jeg skulle ut for å ta bilder til bloggen, oppdaget jeg at jeg har klart å glemme både kamerastativ og kameralinse igjen i Kreta. Herregud, hvordan er det mulig? Det dumme kamerastivet som jeg på død å liv skulle ha med meg, men som jeg ikke brukte en eneste gang. Flott Kristina....

Så nå blir det bare å stable speilrefleksen oppå alt fra kasser til hagemøbler frem til jeg får kjøpt nytt stativ. Ser for meg at jeg ikke orker det mer enn denne ene gangen, så jeg håper å rekke en tur i fotobutikken før det stenger. Krysser fingrene, verdenskrise for en blogger å verken ha stativ eller en god linse...

winners never quit

Da var det vel på tide å besvare de mest stilte spørsmålene noensinne her på bloggen, og det der har etterspurt mer enn alt annet. Et ordentlig innlegg om kosthold, trening og før/etter bilder. Sistnevnte gruer jeg meg faktisk litt til, fordi jeg syns det er veldig vanskelig å vise til 30 000 mennesker at "hei, se hvor stor jeg har vært!" Men ingen er perfekte, og dette har jeg jobbet ræva av meg for. Lets do this!

Bilder fra sommeren 2010.

Dette er altså det siste bildet som er tatt av meg i bikini. Rundt seks måneder senere begynte jeg å trene, men jeg sa aldri til noen at det var fordi jeg ville ned i vekt. Jeg hadde så stolthet på denne tiden, og en selvtillitt som var høyere enn skyene. Innerst inne var jeg nok veldig usikker, spesielt når det kom til å ta bilder med venninner eller å stå i dårlige vinkler. På bilder med andre kunne jeg fort se at jeg var større enn de rundt meg, spesielt i armene og lårene. Det var det nok få som merket, sånn på utsiden virket jeg til å ha verdens beste selvtillitt. Jeg tror dette var en måte for meg å ikke vise svakhet og usikkerhet, jeg nektet å vise at jeg også kunne ha feil eller være usikker på meg selv. På denne tiden var dette bare flaut for meg, noe jeg nå syns er trist å tenke på - det er jo ingen som er perfekte.

Husker første gangen jeg veide meg, etter to måneder med trening. Innbilte meg at jeg nå var blitt lett som en spire og at lite mat og lett trening hadde lønnet seg. Vel... Jeg hoppet av vekta før den i det hele tatt fikk vist riktig tall av hva jeg veide, jeg fikk sjokk når jeg så tallene bare gikk oppover og oppover. Hvordan hadde jeg klart å legge på meg så hinsides mye? Dette skulle tydeligvis bli alt annet enn lett. Det hele endte med at jeg spaserte ut av gymmet med halene mellom beina, og bestemte meg for at nå er det faen meg nok. Siden den dagen har jeg aldri snudd meg tilbake.

Veien hit har vært en hard kamp uten sidestykke. Jeg har jobbet ræva av meg, jogget på mølla til jeg har falt av - for så å gå på den igjen og fortsette. Jeg har trent så hard styrke at kroppen har ristet, svettet og kjempet seg igjennom det. Jeg har løftet så tungt  som jeg bare har klart, og oppført meg som en liten bodybuilder uten grenser på gymmet. Så ja, en ting skal jeg ha - jeg har aldri gitt opp! Dette roser jeg meg selv for på dårlige dager der jeg bare har lyst å legge meg på sofaen og legge alt som heter trening til side. Quitters never win, and winners never quit!

Det gøyeste er at dette har jeg klart selv, 110% alene. Jeg har ikke hatt personlig trener, jeg har ikke hatt kostholdsveiledning og jeg har ikke hatt noen som har dyttet meg i gang når jeg har hatt lyst å gi opp. Jeg har klart meg med kun meg selv som hjelp, det er utrolig hvor langt viljestyrken kan føre deg. Jeg har bannet, svettet og presset meg gjennom 99% av treningsøktene mine, og i det øyeblikket lurt på hvorfor i huleste jeg vil gjøre dette mot meg selv. Svaret er enkelt: Vil du det nok - så gjør du hva som helst.

Slik ser en vanlig treningsuke ut for meg:

Mandag: Intervaller + styrke på mage.

Tirsdag: Powerwalking i oppoverbakke og styrke på hele kroppen.

Onsdag: Hvile.

Torsdag: Intervaller + styrke på mage.

Fredag: Powerwalking i oppoverbakke og styrke på hele kroppen.

Lørdag: Jogging utendørs.

Søndag: Hvile.

Jeg vet at mange av dere lurer på hva jeg spiser, så jeg tenkte å gi dere et eksempel på hvordan en typisk ukedag kan se ut for meg.

Frokost: Havregrøt og litt bær + nøtter. En liter vann og omega 3.

Etter trening: Proteinshake.

Lunsj: Salat, omelett, skinke, egg eller frukt. Eller mager kesam med mandler og skyr.

Middag: Kylling, fisk, kjøtt eller karbonadedeig - med masse gode grønnsaker.

Mellommåltid: Frukt, bær, en skinkepakke eller cottage cheese. Proteinkilder!

Kveldsmat: Knekkebrød med leverpostei, makrell i tomat eller noe annet godt.

Jeg spiser mer mat enn hva jeg noengang har gjort. Eneste forskjellen er at nå spiser jeg RIKTIG! Hvorfor spise usunn mat som ikke gjør deg godt, når det finnes så utrolig mye sunt og godt man kan velge? Nesten hver eneste dag lager jeg deilige middager. Ovnsbakt laks med grønnsaker i god hjemmelaget saus, kyllingfileter gratinert i masse godt krydder, taco med kyllingkjøttdeig og speltlefser. Det finnes ingen grenser, man trenger absolutt ikke endre hele livet sitt for å gjøre en endring på kostholdet. Det holder ofte å gjøre en liten vri! Bytt ut kjøttdeigen med kyllingkjøttdeig/karbonadedeig, poteter med grønnsaker (poteter spiser jeg også når jeg ønsker det..), rømme med mager kesam og vanlig brus med sukkerfri brus. Man trenger ikke sette himmel og jord i bevegelse for å få en sunnere hverdag.

Slutt å grav frem dumme unnskyldninger for å ikke trene, eller spise sunn og god mat. Just do it! Det er jo så utrolig lett, og du vil føle deg så vanvittig mye bedre. Jeg føler meg helt fantastisk, kroppen jeg har nå har virkelig gitt meg et nytt liv. Jeg kan jogge en mil uten problemer, jeg passer det tøyet jeg måtte ønske og jeg kan endelig løpe rundt i bikini uten å føle meg utilpass. Hvorfor gjør det? Gjør det for å passe den buksa du alltid har drømt om å komme inn i, for å føle deg så bra du bare kan, for å bli den beste versjonen av deg selv, for å leve så lenge som mulig og for å føle deg bra!

Det ble veldig mange spørsmål i innlegget under, så jeg tenkte å besvare dette i et eget innlegg. Høres det ok ut? Jeg må også få frem at dette er ikke et innlegg om hva som er rett og galt, eller at det å være slank og spise sunt betyr alt i verden. I helgene koser jeg meg masse, og spiser akkurat hva jeg måtte ønske. På lørdager finner du meg enten i sofakroken med en stoor pose smågodt, brus og chips, eller dansende rundt på byen med en drink i hånda. Jeg storkoser meg, og er absolutt ikke redd for å spise en bolle på en onsdag dersom jeg skulle føle for det. Dersom man ikke unner seg en kosedag eller to i uka, klarer man sannsynligvis ikke å holde ut i lengden heller.

Aldri gi opp, vi mennesker er bygd til å klare det vi vil klare.

Håper dere likte dette innlegget! Ganske så vanskelig for meg å brette meg selv ut såpass mye, hvem vil vel vise seg fra sin absolutt dårligste plass til så utrolig mange mennesker? Men så lenge jeg kan klare å inspirere i hvert fall en av mine lesere til å starte med fysisk aktivitet og kanskje et bedre kosthold - så føler jeg at det absolutt er verdt det.

Dette er hva treningen har gjort med meg:

butikkene er en fryd for øyet

Det er så mye fint i butikkene nå, både innen klær og interiør! Spesielt sistnevnte, jeg klødde i fingrene - hadde lyst på absolutt ALT jeg så. Spesielt på Hansen&Co i Kristiansand, en av de nydeligste interiørbutikkene jeg vet om! Får jo lyst å fornye hele leiligheten, herremin så mye fresht og fint som er kommet. Noe fikk bli med meg hjem, men ikke nok. Så jeg må nok ta meg en liten shoppingrunde i morgen også...

Duftlys fra Yankee Candle og klut fra Lexington. Kjøpt på Hansen&Co.

Everything is better whit a little bit of sugar!

Se så fine! De ser nesten ut som marsipan så perfekte de var.

Liten og søt skål, holder på med ny dekorasjon på bodet. Skal vise dere!

Mini kubbelys fra Lene Bjerre.

Joggebukse, topp og cardigan. Alt fra Gina Tricot - som har fått inn utrolig mye fint!

Skjerf og bukse, kjøpt på VILA. Elsk på denne buksen, lyseblått er bare så fresht!

Noe du likte?

mobilblogg

Hei dere! Har ikke rukket å oppdatere dere enda, jeg er nemlig rundt på shopping. CamillaBestis ble litt forsinket til avtalen vår, noe som førte til at jeg fikk litt tid å slå ihjel. Så sjekket jeg kontoen min da, og bare hvor kom alle disse pengene fra?! Så nå har jeg cirka shoppet meg i hjel, haha. Viser dere innkjøpene så fort jeg er hjemme!

hva lurer du på?

Da var jeg tilbake i Kristiansand! Det ble ikke så galt som jeg trodde, det er faktisk ganske varmt her også. Ikke Kreta varmt med palmer og krystallklart vann vel og merke, men sånn god temperatur. Veldig godt å komme hjem til leiligheten igjen, som Gens hadde "passet på" for oss. Hva da passe på?! Jeg vet ikke hva mannfolket har gjort her, men noe er det i hvert fall. Kan fint se for meg at han har lekt George Clooney i en uke og fortalt jentene at han har invistert i ny leilighet....

Dagen ble startet med en stor porsjon cottagecheese, med frukt og havregryn. Etterpå løp jeg avgårde på trening, var klar som et egg for å få brukt kroppen igjen. Økten i dag var fryktelig tung og slitsom, etter en uke med avslapping er kroppen fortsatt i feriemodus. Ble harde intervaller på mølla, etterfulgt av styrke på magen. Følelsen jeg sitter igjen med nå er fantastisk, jeg fikk pushet meg i gjennom det og kroppen er forhåpentligvis tilbake som normalt i morgen!

Nå skal jeg ut å treffe CamillaBestis, gleder meg så til å se alle venninnene mine igien. Hyyyyl, vi har mye å oppdatere hverandre på! Litt senere tenkte jeg å få ut et innlegg om trening, før/etter bilder av meg og litt om kosthold. Mange av dere har etterlyst dette, så tenkte det var på tide at jeg fikk mannet meg opp.

Hvis det er noe spesielt dere vil ha svar på, så spør nå.♥

mine ferie musthaves

Visse ting må bare alltid være med meg på tur. Noen favoritter har jeg hatt i alle år, mens andre er nye. Det siste jeg nettopp har lagt min elsk på, er ansiktskremer med farge. Så utrolig mye finere å bruke det nå på sommeren, i stedet for å klatte til hele ansiktet med tung sminke. En frisk parfyme er også alle med i reiseveska!

Kanskje dere også finner noen nye favoritter her? ♥

Chili Forte, Omega 3 og Acai Forte.

Solbeskyttende shampoo og balsam, samt MorrocanOil.

Åh, jeg elsker hårpleieserien til KMS - de er helt geniale å ha med seg på tur. Tilfører håret mye fuktighet, beskytter mot sola og gjør håret mykt. MorrocanOil bruker jeg hver eneste dag, jeg er totalt avhengig. Regner med de fleste av dere er klar over hvor fantastisk den er. Gull for håret mitt!

Decleor nattkrem og ansiktskrem. Biotherm bodylotion.

Nattkrem og dagkrem er noe jeg bare må ha, uansett om jeg er på tur eller ikke. Kremene til Decleor gir mye fuktighet, nattkremen er spesielt god å ta på etter en lang dag i sola. Biotherm sin bodylotion har jeg brukt i alle år, verdens beste fuktighetskrem!

Escada parfymen, dagkremer med farge og fuktighetsgivende spray.

Escadaparfymen er jo så frisk og god at alle jenter bare må ha en slik når det er sommer. Dagkremen til Shisheido har en veldig mørk farge i seg, som jeg liker å blande med Glo Minerals sin. Liker å ikke bruke mye sminke når jeg er brun, så da er disse to perfekte for å få en naturlig look. Fuktighetsspray er perfekt for å opprettholde en sunn og frisk hud.

Ad links.

tææn

Tenk at dette er siste dagen på stranda! Buhu, jeg har virkelig ikke lyst å hjem. Eneste jeg gleder meg til er cottage cheese, proteinpulver, gode treniger og enda mer sunn mat. Pluss venner og familie, selvsagt! Men skulle gjerne hatt en uke til her nede. Heldigvis blir det sannsynligvis ikke lenge til neste gang kofferten pakkes og et nytt land skal utforskes.

Men, nå må jeg ned på stranda igjen og holde min kjære med selskap. Ikke barebare å være sammen med en blogger, hehe. Jeg har blitt ganske brun, syns dere ikke?

som en ekte blogger

Vi hadde en SÅ fin kveld i går. Spiste tre retters, jeg valgte grillet sverdfisk denne gangen - en gresk spesialitet. Kjempegodt! Skulle ønske jeg kunne spise på restauranten vår hver eneste kveld hele livet, det er bare så utrolig idyllisk og fint her. Senere dro vi på tur i leiebilen, til nabobyen Lerapetra. Den ligger ca en 30 minutters kjøretur unna Makrigialos. Ble selvfølgelig gokart kjøring igjjen, samt litt seightseeing rundt i den koselige byen.

OK, jeg må bare fortelle dere - jeg sitter her å ler så jeg griner. Granit driver nemlig å hopper rundt ute på ballkongen og tar bilder av seg selv.  På med selvutløseren, vente åtte sekunder og posere vilt forran kameraet - sånn på ekte bloggervis. Han bare: tror det ble mange bra, la oss redigere de da! Hahaha.....

Restauranten på Ocean Beach Club må være den fineste i hele verden.

Forret, hovedrettene våre og dessert. Alt smakte magnificent!

the dress

Endte opp med å gå barfot. Perfekt til denne kjolen syns jeg, sommer!

Var den ikke bare nydelig, dere? Fine kjolen jeg fikk av kjæresten min i går - han er bare verdens beste. Gledet meg sånn til å vise dere den, men var veldig vanskelig å få til gode bilder. Det blåser så her i dag, så både kjole og hår gikk alle veier. Mihi! Nå skal vi ut å nyte vår nest siste kveld her på fantastiske Makrigialos. ♥

if you want something, work for it!

Ekspresso, fersk frukt og vann - verdens beste morgensnacks!

I dag fikk jeg endelig startet dagen med en trening. Vel og merke en kort økt, men mye bedre enn ingenting. Ble styrke på armer, orker ikke kondisjon i denne varmen. Skulle ønske jeg var en sånn person som kunne spise hva jeg ville på ferie, gjøre hva jeg ville og bare late meg i åtte dager uten å se det på kroppen. Sånn er det desverre ikke her i gården, her må det jobbes for å holde formen oppe. Gjør meg ingenting det, men skal ærlig innrømme jeg gjerne skulle sluppet å tenke på kosthold og trening på ferie. Men nei, muskler og en stram kropp ligger ikke i min natur. Alt kommer ann på hvor mye man vil det, og vil man det nok - så gjør man det.

Nå tar vi turen til stranda igjen. Adios! : D

hits