mai 2011

verdens beste hangover

Man frykter vel alltids at oppfølgeren til en bra film skal være latterlig dårlig, men The Hangover 2 slo alle forventninger. Jeg lo gjennom hele filmen, fra begynnelse til slutt. Til og med når jeg kom hjem, i min egen seng, tok jeg meg selv i å småle av replikker og scener fra filmen. Kidnappingen av tigeren er byttet ut med kidnapping av en ape som selger narko, alle de samme rollefigurene er med og han retarden med det store håret? Even funnier in this movie.

Se den folkens, så får dere trent magemusklene mens dere spiser kinogodt.

Nå skal jeg ENDELIG komme meg på trening, etter 10 dagers ufrivillig pause. Det suger å være syk, har sikkert lagt på meg fem kilo på disse dagene. Æsj! Gleder meg til å jogge bort godisrompa! : D

klar for en god latter

I kveld blir det kino med verdens beste HildeBabe! <3

Vi skal se The Hangover 2, og det jeg har sett til nå ser absolutt lovende ut. Traileren fikk meg seriøst til å skrike av latter, elsker når han ene duden våkner opp med tidenes tatovering i trynet. Minner nesten litt om når jeg våknet opp med "I Love Alanya" tattovert over hele magen en morgen etter litt for mange drinker. Husker dere det? Heldigvis var det bare henna, men dere kan tro jeg døde inni meg når jeg våknet opp til dette synet:

Fjordårets superLOL.

Blir supert å se min kjære Hilde igjen nå, alt for lenge siden jeg har hengt med den herlige jenta. Blogges når jeg er hjemme, så forteller jeg om filmen!

vind i håret

Har hatt en skikkelig fin dag med min kjære. Vi tok av taket på cabben, kastet på oss solbrillene og kjørte avgårde med musikken på full guffe til Kristiansand. Fikk skikkelig Calefornia følelse, med vinden i håret og grønt gress i sideveiene. Etter spasering i sola, så kjøpte med oss god lunch og spiste med utsikt over havet. Ferskpresset appelsinjuice og kyllingsandwich, superdigg! : D

Nå har vi forresten endelig fått bestilt tur. Hvor vi drar og når vi drar får dere ikke vite enda, hihi! Noen hemmeligheter må man jo ha, ikke sant? Men jeg kan røpe såpass at det ikke er lenge til, og at bloggen selvfølgelig blir med på tur. Gleder meg, blir fantastisk å komme seg ned til varmerestrøk igjen.

Lite bildedryss fra dagen:

mobilblogg: morgenstund

Koser meg med guttene mine! ♥

Nå skal vi spise frokost og dure avgårde til Kristiansand for å få unnagjort litt gjøremål. Blant annet håper vi å få bestilt reise, det var visst veldig vanskelig å bestemme seg når vi gjør det alene. Vi hopper fra Tyrkia til Marokko, og fra Kroatia til Italia. Håpløst, så da er det bare å oppsøke et reisebyrå.

Ha en fin dag så lenge : )

deler ut sommerfine goodiebags

Har du skaffet alt du trenger til sommeren, men mangler det lille ekstra? Da kan jeg hjelpe deg, jeg skal nemlig dele ut en haug av flotte produktpakker til dere lesere, som inneholder litt forskjellig goodies.

1. Pleiende krem for slitte tupper. En reparerende krem som hjelper slitte, delte tupper uten å gjøre håret tungt. Perfekt til sommeren, da saltvann og sol virkelig sliter på håret. 2. Aftersun krem. Etter en varm dag i solen blir huden svett, klam og gjerne rød. Denne kremen gir huden din lindringer og masse fuktighet. 3. Solspray. Faktor 15, superenkel å føre og den gir deg masse fuktighet.

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar! <3

Dersom dere vil kjøpe denne sommerpakken, som i mine øyne er et must have, finner dere den HER til bare 99 kroner. Prisen er vanligvis over trehundre kroner. Yves Rocher er virkelig et av de beste merkene som finnes, mamma har kjøpt produkter hos de helt siden jeg var lita. Så jeg er vel Yves Rocher produkttester nr.1, hihi!

spraytæææn

På fredag var jeg som dere vet innom de herlige jentene på Sørlandets Hudpleiefagskole for å få litt farge på kroppen. Jeg ble nemlig sprayet brun, fra topp til tå. Det kommer vel ikke som en overraskelse at jeg ba søte Kristina om å spraye meg så brun som overhodet mulig? Jeg ende opp nesten svart, men fargen ble selvfølgelig helt naturlig etterpå når jeg dusjet den av dagen etter.

I går i bursdagen var det vel ingen tvil om hvem som var brunest, haha! Skal prøve å få tak i noen bilder fra gårsdagen slik at dere kan se. Anbefaler spraytan til alle jenter som liker å være brune, mye bedre enn solarium og ikke minst sunnere. Hold dere unna kreftgrillen, bruk selvbruning!

Flere enn meg som sverger til denne metoden?

ready for poolparty

I kveld skal jeg UT, UT, UT!

Har handlet inn fire liter vin, viktig å ikke gå tom når jeg først skal på pæærti. Bestisen min fyller 25 år, og det må selvfølgelig feires med stort kalas. Tror vi blir 60-70 stk. Har sniktittet litt opp på verandaen, og har sett at det er rigget med store partytelt og hagemøbler. Og det beste av alt: det er poolparty med stort svømmebasseng og boblebad. Yeeah, kjenner jeg skal ta noen saltoer idag. Satser på jeg ikke kommer hjem med hjernerystelse.

Ha en fin lørdagskveld! <3

kall meg bare viltago

Våknet opp og så ut som Michael Jackson i ansiktet. Sliter med pigmentflekker, og når jeg sprayer meg så blusser hele sykdommen opp. Ansiktet mitt var knallbrunt, mens munnen var hvit som et laken. Så nå har jeg skrubbet meg i dusjen i over en halvtime, og ting er heldigvis mye bedre. Selv om det fortsatt ser jævlig ut:

Fint i forhold til synet imorges i hvertfall...

Som dere ser er jeg klar for en ny runde med Entourage! Kjøpte sesongen på torsdag og er blitt helt hekta. Må bare le av måten de tre guttene henger etter Vincent, den eneste som faktisk har oppnådd noe i gjengen? Om dere ikke har sett det, så løp og kjøp. Sex, ville fester og mektige agenter: det slår bare ikke feil. : )

den følelsen ja

Den største fordelen med å bli byjente må jo være at det er gåavstand til alt man måtte ønske. Klesbutikker, matbutikker, kiosker, videotek, nattklubber, kino, restauranter.. and the list just goes on and on. Jeg og Granit tok nettopp en liten spasertur med Milo, og jeg elsker virkelig tilværelsen her i K-town.

Og vet dere hva som nettopp har åpnet her? Sushi takeaway! Husker ikke adressen, men den ligger nesten ved SalongXtend. Så dersom dere bor i Kristiansand, stikk innom og bestill meny nr 12. Beste sushien jeg har smakt i hele mitt liv, fo sho!

Verdens største pingle Milo er ikke overraskende litt mer skeptisk til livet i "storbyen". Biler, masse mennesker og støy er fryktelig skummelt for den lille tassen. Heldigvis er det mange parker og stier vi kan kose oss på når vi skal på tur her. Og ikke minst skog, til tross for at vi bor midt i byen, er det kun 5 minutter til Baneheia. Gleder meg til joggings og kardiotrening i solsteiken fremover.

OK, jeg må jo le litt. Leiligheten er jo ikke vår enda en gang, men jeg bare skal ha den. Iiiih, jeg har en så god følelse. Dere vet når man bare føler man vil ha noe så sterkt at man er villige til å gjøre alt? Ja, den følelsen ja. Kryss fingrene for at vi blir de heldige som får ta over drømmeplassen da, kjære lesere? I mens kan jeg jo hilse fra sofagrisen, som allerede har funnet favorittplassen sin:

finfin weekend

Gjett hvor jeg er nå? I tidenes fineste toppleilighet, i fantastiske Kristiansand. Husker dere den fine leiligheten til ToneBestis jeg stadig har jattet så om her inne, den jeg har sagt jeg bare kunne drømt om? Nå blir kanskje drømmen virkelighet, hihi! Mer sier jeg ikke enda, annet en at vi skal flytte inn her for helga og se om vi trives. Men altså, trives? JEG ELSKER DET!! Og vil heller krepere enn å ikke få denne leiligheten.

Anyways, jeg er tidenes bruneste person her på jorda nå, uten tvil. Var jo å fikk spraytan idag, viser dere bilder litt senere. Polettneger, skulle ønske jeg var like tææn som dette året rundt. Nå blir det forhåpentlig varmere strøk innen to uker, så da krysser vi fingrene for at jeg er sort før jeg ankommer Norge igjen!

(edit: disse bildene er hentet fra internett, og er ikke leiligheten jeg snakker om.)

himmelske cookies

I går var det kosekveld hjemme, med både sunt og usunt. Har dere smakt de nye kjeksene med melkesjokolade? Fest i munnen. Måtte virkelig finne frem viljestyrken når jeg skulle legge bort eska etter en kjeks, som ikke inneholder mindre enn 120 kcal. Kun lovt på lørdager, hvis ikke blir man vel en kjeks med melkesjokolade til slutt..

Og årets jordbær, mmm! Vi kjøper minst en ny pakke hver dag.. <3

Har faktisk vært våken siden syv imorges, men slappet av i senga helt til nå. Nesten. Denne dagen blir hektisk, men det føles fint. Første jeg skal gjøre er å stikke innom de fantastiske jentene på Sørlandets Hudpleiefagskole, det er tid for en runde med spraytan. Over hele kroppen, gleder meg til å være brun all over det place.

Er dere klare for helg? Det er jeg!

gave til favorittjenta vår

For en dag! Har vært super effektiv helt siden jeg stod opp, og ikke tilbragt så mye som et minutt på rumpa. Startet dagen med et latterlig forsøk på trening, det sier seg selv at man ikke kan løpe på mølla når man er full av feber. Så jeg måtte pent kaste inn håndkleet og si meg tapt. Deretter bar turen på shopping og biltur i cabben med min kjære. Bestis har bursdag på lørdag og vi måtte få handlet gave til favorittjenta vår.

Meg: Hva skal vi kjøpe?

Granit: To gullfisker? Det er jo sikkert kjempe spesielt for hun å få!

Tidenes forslag, sikkert kjempegøy å få to gullfisker når man fyller 25 år. Til slutt fant vi i hvertfall en superfin gave, som jeg vet Veronica kommer til å elske. Alt annet enn to fisker i en bolle, vel og merke.

Nå står hjemmelagt kyllinggryte med hvitløks baguetter å venter. Blir sofakos og sesong 1 av Entourage resten av kvelden! ♥

og jeg som trodde jeg var rik

Tidenes søteste medarbeider. Til og med Milo er fortvilet over alle regningene..

Følelsen av å smile når du ser saldoen på kontoen er helt fantastisk, og følelsen av en feit lønning er ubeskrivelig. Men når du må trekke av 10 000 kroner av det du trodde skulle gi deg tidenes luksusmåned, får du lyst å legge deg ned for å gråte. Herregud, jeg dævver. Skal seriøst aldri nettshoppe, bestille dyre mobiltelefoner eller glemme å lese av strømmåleren igjen. Fremover er det skjerpins! Og jeg som trodde jeg var blitt richierich.

Baksiden av voksenlivet, just sayin. Flere som kjenner seg igjen?

snart blir jeg gal

Husker dere lille søte Nusse?

Familiens kanin i mange år, en søt liten tass som egentlig er ei jente. Stakkaren sovnet stille inn idag, etter å ha vært tidenes mest krevende kanin. Så nå sitter en stk lei seg lillebror hjemme, jeg har så vondt av han. Man knytter seg alltid ekstra mye til det første dyret, enten det er en kanin eller hund.. ♥

Ellers har det vært en stille dag, formen min er fortsatt laber. Jeg har heldigvis klart å vaske over leiligheten da, det trengtes for å si det mildt. Oppvasket hadde forflyttet seg ut til stua, klesskapet var på gulvet og hybelkaninene var everywere. Alt var rettere sagt der det ikke skulle være. Godt å få frisket opp litt!

I kveld blir det de siste timene på sofaen, jeg skal bli frisk til imorgen. Merk dere ordet skal, uansett hva. Kroppen min skriker etter å komme seg tilbake på mølla, og hele meg skriker etter å få tilbake hverdagen. Så om dere har noen kjerringråd for å bli kvitt den siste feberen: HYL UT!

griper du dagen?

Hva er oppskriften på et godt liv?

Oppskriften på et godt liv i mine øyner er å kjempe for det man tror på, gjøre som man vil og ikke la noe holde deg tilbake. Leve hverdagen slik man liker det best, og ikke la noenting eller noen være en hindring. Omring deg med mennesker som vil deg godt, mennesker som ikke svikter deg og mennesker som løfter deg til nye høyder. Lær deg å bruke tiden, utnytte tiden og gripe tiden. Lær deg å leve, leve livet på den BESTE måte. Gjør hver dag til en uforglemmelig dag og en dag du alltid vil huske.  Plutselig kan det være for sent. Ikke lev etter snart, lev etter nå. Ikke imorgen, men idag.

CARPE DIEM!

Er du flink til å gripe dagen?

lyst å bli solbrun?

Husker dere selvbruningssprayen jeg snakket om i dette innlegget?

Nå har jeg tatt ned en fra badehyllen, og er klar for å sende den ut til en av mine snille lesere. Alt du trenger å gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar! ♥

gratis strippeshow

Kan vel først og fremst beklage for dårlig update, kjære lesere! Men når formen er et mareritt og jeg ikke klarer å stå opp fra senga, er det umulig for meg å blogge. Etter 24 timer som sengeliggende har jeg omsider klart å bevege meg ut i sofaen. Uten tøy, jeg er så varm at jeg ikke klarer å ha på meg annet enn en hipster. Gratis strippeshow i Andersen sin leilighet, det er igrunnen bare tragikomisk..

En ting har jeg i hvertfall blitt helt sikker på det siste døgnet: jeg har verdens snilleste gutt. Tror jeg har blitt litt for bortskjemt, det er nemlig plutselig ikke så verst å være syk likevel. Til og med klokken tre i natt våknet han meg bare for å få i meg en varm kopp te, slik at halsen skulle bli bedre. Jeg er virkelig verdens heldigste! *Kliss*

Nei, jeg merker jeg dør av å bare skrive dette innlegget. Jeg svetter faktisk, for å være ærlig. På tide å kle av seg igjen, haha! Tenkte å kjøre igang en konkurranse til dere senere. Er det noe spesielt dere har lyst til å vinne? ♥

sick and tired

Når klokken passerte syv igår kjente jeg på kroppen at noe virkelig var galt. Og jammen hadde jeg ikke rett. Ha vært våken siden seks imorges og hatt så vondt at jeg ikke har visst hva jeg skulle gjøre av meg. Feber, kaldsvetting, muskelsmerter, hodeverk og verdens meste såre hals. Med en stoor klump i, jeg klarer ikke svelge.

Blir film, kos og senga resten av denne dagen...

ukens tips

De helgene jeg er ute på byen, liker jeg å være ekstra brun. Helst så fort som mulig. To dager i uka bruker jeg servietter med selvbruning for å få en fin farge, men i helgene vil jeg som sagt ha det lille ekstra. Da tyr jeg til denne fantastiske saken.

Jeg har brukt den i ett halvt år, og har tre fulle flasker på badehylla mi. Bare slik at jeg er sikker på å ikke gå tom, haha! Avhengighetsskapende, men likevel så utrolig mye bedre enn solarium. Som faktisk er skadelig for både innsiden og utsiden av kroppen din. Sprayen gir deg en fin "solkysset" farge, slik som man får etter to dager på stranda. Anbefales til dere jenter som vil bli brune, uten å være oransj eller ujevn i huden.

Du kan selvfølgelig variere selv hvor brun du vil være etter hvor mye du påfører.

Nå har jeg fått nedsatt sprayen til dere til 99 kroner, tidligere pris er 159,-. Link til produkt.

Husk at dere får FRI FRAKT og 10% rabatt i pris på alt dere handler hos Blivakker.no ved å skrive "SOLSTRÅLE" som kampanjekode når dere kommer til betaling! ♥

Reklame, sprayen fikk jeg sponset.

deilig å forbrenne litt

Hadde en f-a-n-t-a-s-t-i-s-k treningsøkt i dag!

Svett sa du? Tell me about it, ta meg på ordet når jeg sier at det rant av meg. Verdens deiligste følelse, det betyr at man har gjort en god jobb og at kaloriene løper av. Når jeg er på trening ser jeg seriøst ut som verdens styggeste jente, men hvem bryr seg? Man er ikke på trening med ti kilo brunkrem eller for å leke deilig. Ble 8 km sammenlagt på mølla, etterfulgt av styrke på magen. Bra til å være ukas slappeste dag.

Er dere klare for ukens tips? : D

@ amigos with the girls

Herregud, jeg våknet opp nå nettopp og føler meg faktisk mett enda. Kanskje ikke så rart etter den gigantiske nachos tallerkenen jeg presset i meg igår. Var nemlig ute å spiste meksikansk med ToneBestis og CelinaBestis, mine to favorittjenter. Men foråsidetsånn, det å tilbringe førsommeren på restaurant hver forbanna dag, det er ikke bra for det som liksom var på vei til å bli en fin sommerkropp. Skal heller ikke nevne Ben&Jerrys isen som ble bestevennen min når jeg kom hjem..

I kveld blir det kino med Granit, samt muligens et vennepar. Heldig som jeg er, så fikk jeg velge film. Så da må jeg nesten spør dere da, som faktisk fungerer som et lite leksikon for meg. Burde vi dra å se den nye Pirates filmen, eller Fast and Fourius? Viktig å være selvstendig vet dere, derfor jeg spør dere om hjelp hele tiden. *kremt!*

Ellers må jeg også si tusen takk for alle gode reisetips, dere er fantastiske! Nå snakker vi faktisk også litt om Spilt i Kroatia. Hva da ubesluttsom?

rhodos eller gran canaria?

Sitter i skrivende stund å kikker på turer til varmere strøk. Etter at VG annonserte at nå kunne man finne billige sydenturer på nett, har jeg søkt frem alt som finnes av reiser. Og valget har falt på Rhodos eller Gran Canaria, tror jeg.

Denne gangen blir det isåfall jeg og min kjære som reiser, så jeg trenger litt tips fra dere. De gangene jeg har vært på tur så har det jo vært med jentene, noe som har betydd festing og alkohol de syv dagene ferien har vært. Men nå blir jo prioriteringene naturligvis alt annet en de kuleste klubbene og den sterkeste drinken. Nå vil jeg heller ha spa, fine strender, flotte plasser, bra shopping og deilig atmosfære. Alt man trenger for å få den perfekte partur. ♥

Så kjære lesere. HVOR burde vi reise og HVOR burde vi bo?

(places to see, places to go...etc..)

koskoskos

Hadde verdens beste kveld med min kjære igår. Slappet helt av hjemme på sofaen, med jordbær og film på tv'en. Deretter stakk jeg på butikken og handlet inn til taco fajitas, herregud så godt! Klarte bare å spise halve fajitasen vel og merke, da det er det mektigste som finnes. Filmen vi så var forresten Rush Hour, jeg holdt på å le meg ihjel under hele filmen. Om dere ikke har sett den, så lei den til neste filmkveld!

Ellers kan jeg meddele at jeg har fått noen gigantiske sår i ansiktet, når sola titter frem på sommeren blir hudsykdommen min nemlig synlig. Pigmentflekker, sår og flass: ÆSJ! Lite kult å løpe rundt med krem og sår i hele trynet foran noen man er forelska i, men hey! I gode og onde dager sier jeg bare...

Morgentimene har blitt slått unna i senga med Milo, som er tidenes kosegutt. Se blikket han har over, han er så søtrar! Ser ut som en liten demon, han strammer nemlig hele ansiktet og legger ørene bakover, mens han rister som en..... ja.. Han rister i hvertfall noe veldig. Kooose seg! ♥

how 2 make - hjemmelaget is

Så blander du enkelt og greit alt i en blender og kjører det til det blir til en fast is.

Det er den friskeste og beste isen jeg har smakt i hele mitt liv, herregud noe så godt! I skrivende stund har jeg faktisk vann i munnen av bare tanken på den, mmm. Og det beste er at det tar to minutter å lage den, så bedre blir det ikke.

Isen er forresten perfekt for dere som kjører LCHF kosthold også!

Lov meg at dere prøver å lage den da, folkens?

Så må jeg også si tusen hjertelig takk for alle fine kommentarer jeg har fått det siste døgnet, det betye så utrolig mye. For noen fantastiske lesere jeg har, er stolt over at fine mennesker som dere vil lese min blogg. Alltid gøyere å oppdatere flittig når det renner inn med kommentarer, fine ord og oppmuntringer. Dere er er herlige! ♥

fattiglus på shopping

Nettopp kommet hjem etter en koselig shoppingtur med mamma og mommo. Visakortet var ikke helt på lag med meg idag, og viste ikke godkjent når jeg skulle betale. Følte meg så forbanna dum, slik er det verste jeg vet. Heldigvis tok snille mamma på seg spanderbuksene og betalte alt sammen for meg. Snakk om å være en reddende engel!

Humøret ble jo enda bedre når jeg kom hjem til en ren og fin leilighet. Holdt på å le meg ihjel når Granit stolt fortalte at han hadde støvsugd og vasket, det skjer liksom ikke ofte. Og ikke nok med det, men han hadde også fikset vaskemaskinen min. Handyman nr.1, jeg måtte jo bare tyyne han flat. Haha..

Har dere hatt en fin dag så langt? ♥

blenderdøden

Koste meg skikkelig med Anne og Celina igår. En slik kveld der praten går i ett, joggedressene er på og sminken er lagt igjen hjemme. Elsker late sommerkvelder, det er virkelig noe av det beste med denne årstiden. Plutselig fant Anne på at hun skulle lage hjemmelaget is til oss i blender, men plutselig begynte det å ryke. Jentene trodde det røyk melis, snakk om blondhet. Naturligvis var det ikke melis melis, det var RØYK. Hele blenderen eksploderte og isen måtte lages for hånd. LOL!

Til slutt ble den i hvertfall supergod, beste isen jeg har smakt i hele mitt liv. Hvis dere vil ha oppskrift på bloggen senere så si ifra. Mmmm!

Nå er jeg ferdig stelt og skal bare kaste i meg et knekkebrød før helgen starter for min del. Skal på IKEA med mamma og mommo, prøve å få svidd av litt penger. Alltid gøy med litt nytt interiør til leiligheten. Og ja, dere skal snart få se den! : )

gladmelding

Før jeg stikker på jentekveld, så må jeg bare tipse dere om noe jeg vet dere kommer til å bli så sinnsykt glade for. BLIVAKKER.NO HAR FRI FRAKT I HELE SOMMER! : D

Hvor herlig er ikke det? Liker at man bare trenger å betale for varene man kjøper på nett, og ikke den dyre frakten i tillegg. Det gir litt bedre samvittighet, mildt sagt. I samme slengen kan jeg jo dele et godt tilbud med dere, nemlig at det er supersalg på 750 ml flasker med shampoo og balsam nå. Dere finner utvalget her.

Husk også at dere enda får 10% ekstra rabatt på alt dere handler hos Blivakker.no, ved å skrive "SOLSTRÅLE" som kampanjekode når dere kommer til betaling.

Har kjørt null sminke og joggedress stil i hele dag, digger det! Unnagjort et møte, trent med gutten min, kost meg med Milo, vært hos legen og spist laks til middag. Nå skal jeg som sagt videre på jentekveld. Kos dere så lenge! ♥

Deler av innlegget er reklame.

confession time

Det siste halvåret har jeg blitt utrolig redd for å være helt åpen her på bloggen, rett og slett av fare for at noen av dere skal ville utnytte mine svake sider. Jeg er redd for å blottlegge meg, la dere få innblikk og være helt ærlig med dere. Slippe dere bak blogg-Kristina fasaden, på en måte. Her ser dere daglig et hvitt smil, cafeturer og et liv mange vil kalle feilfritt. Noenganger føler jeg at jeg lever ei en bobble som ikke stemmer.

Jeg vet at 96% av mine lesere tror jeg er verdens mest selvsikre person, og at jeg har stor tro på megselv. Og jeg forstår godt at dere tror det, fordi det er intrykket dere får her på bloggen. Sannheten er faktisk en annen. Sitter jeg i et rom med en haug av jenter jeg ikke kjenner, blir jeg taus og tar fort på meg bitch-fasaden. Jeg tar for eksempel sjeldent det første steget med å håndhilse på ei jente, det skal veldig mye til. Jeg er livredd jenter jeg ikke kjenner og føler fort at jeg blir hatet. Slik var jeg ikke før, men sånn har jeg desverre blitt.

Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver dette engang, men egentlig så vil jeg vel at dere skal forstå. Inntrykket dere har fått av meg er bare en brøkdel av hva jeg egentlig er. Og jeg sliter litt for tiden, noe som er grunnen til at jeg ikke blogger på samme måte som før. Jeg har rett og slett blitt redd for å dele for mye, og på mange måter blitt paranoid. Føler at alle som ikke kjenner meg missliker meg, og slik er det tungt å tenke. Jeg blir gal av mine egen tanker og sliter meg selv ut. Selv om ting er mer i orden en noensinne i livet mitt, har jeg ofte tunge dager. Men jeg får hjelpe til å få det bedre, så jeg håper jeg snart kan innse at jeg faktisk er god nok.

Ikke missforstå, jeg har det jo FINT. Jeg trenger bare at dere forstår at jeg ikke er ei feilfri bitch som føler meg bedre enn alle andre. Det er faktisk tvert imot. Så når det hagler inn med kommentarer her inne om at jeg var såå mye bedre før, blir ikke ting bedre. Fordi tro meg, jeg vet jeg var bedre før. Og jeg jobber med å komme meg tilbake.. : )

planene er klare

God morgen! ♥

Jeg har sovet litt for lenge, men ingen skade skjedd. Har verken en sur sjef som venter på meg eller en butikk som ikke er åpnet. Ah, på dager som denne er jeg glad for at jeg er blogger på heltid. Selv om jeg gleder meg veldig til å begynne å jobbe igjen, få rutiner og i hvertfall leke at jeg ikke har blitt bortskjemt det siste året.

Denne dagen kommer til å forsvinne fortere enn jeg rekker å blunke. Først skal jeg på trening, så ut i heia med Milo, deretter til legen, så på et kjapt bloggmøte og så videre på jentekveld. Liker å ha planene klare, og bloggen blir selvfølgelig med under dagen. Men dere! Kan ikke dere bli like flinke til å kommentere som før? Det er SÅ mye gøyere å oppdatere da! : D

min 17 mai feiring

Jeg lever, dere! Lørdagen tok som dere sikkert har forstått knekken på meg, men ikke så knekken at jeg ikke klarte å blogge. Det har nemlig vært store mengder med spam her inne, i morges våknet jeg opp til hele 1225 kommentarer. Så beklager til dere søtnoser som har kommentert og ikke fått de godkjent!

Anyways, nå er jeg i hvertfall tilbake. Kan vel begynne å fortelle om gårsdagen?

17 mai feiret jeg på den beste måte, med gutten min og verdens beste venner. Først spiste vi fantastisk middag, som flinke Torill hadde stått for. Får vann i munnen av å tenke på det, bare se så godt:

Like før jeg måtte kneppe opp kjolen etterpå, jeg ble helt stappet. Siden tok vi turen for å treffe resten av folket, se borgertoget og høre korpset spille. Til tross for strålende vær og skyfri himmel, fikk jeg aldri helt 17 mai følelsen. Det har kanskje noe med at jeg forsov meg til barnetoget, som jeg har fått med meg hvert eneste år..?

I seks tiden var det selvfølgelig tid for TIVOLI.

Jeg elsker tivoli, alt som spinner og har stor fart. Ble en haug av latter og morro, helt til selvfølgelig Granit måtte ta litt for mye av. Hva er det med gutter og spill? Når vi skulle gå var det ikke overraskende tomt for penger, mens idioten stod med armene stappet fulle av playboy bamser, hjertebamser og en gigantisk tiger. Så da ble det pizzabakeren på oss, i stedet for restaurant og vin. Skal man le eller grine liksom?

Ellers kan jeg jo meddele at jeg ble trampet ned av noen små drittunger da vi skulle opp i en karusell. Hva skjer med at folk er så gale med å komme inn først? Så der lå jeg rett ut da, med lyserosa kjole og 14 cm heels, mens kidsa løp OVER meg. Typisk min flaks. Våknet opp med lårene fulle av blåmerker, og armene med stilettmerker.

Hadde uansett en herlig dag og kveld, føler meg velsignet som har så fine folk i livet mitt. Gleder meg alerede til neste år!

Hadde dere også en fin 17 mai feiring? ♥

move, shake, død

Åh, herregud.... At jeg aldri lærer!

I går klarte jentene å dra meg med ut i bursdagsfeiring til søte Mai. Ble rolig fors hjemme hos meg, før vi bevegde oss ned på bursdagsfesten. Der var det en haug av både venner, gamle bekjente og nye folk å hilse på. Just the way I like it! En av de gøyeste kveldene jeg har hatt på lenge. Jeg angret likevel kraftig på at jeg hadde gått ut når jeg kom hjem og fått lagt meg i senga. Dere vet den følelsen når rommet snurrer rundt? Den følelsen ja, jeg fikk igrunnen bare lyst å dø.

Så nå sitter jeg her da, og er like dårlig som alltid. Det slår aldri feil, dagen derpå blir jeg helt ubrukelig. Feber, svetting og kvalme. Før var det move, move, shake, shake i helgene. Nå er det mere move, shake..... så død.

Nå skal jeg hive meg i dusjen, prøve å få i meg noe frokost og hoppe i joggedressen. Ha en fin søndag så lenge, så snakkes vi plutselig etterpå! ♥

the way you train

.... the way you live.

Iiiiiiih, ENDELIG en ny dag med trening. I går måtte jeg seriøst tvinge megselv til å ta treningsfri, og jeg følte meg helt dass hele dagen. Helt ærlig føler jeg at jeg forfaller etter en dag med fri, selv om jeg innerst inne vet at det ikke stemmer.. Man kan ikke forfalle på ett døgn, vel?

Har hatt verdens beste start på dagen med Granit, slappet av og bare kost oss. Skikkelig grått vær ute her på sørlandet, men det er ikke noen demper på humøret uansett.

Nå er det tid for joggings. Skulle ønske jeg hadde ei strand å løpe på..♥

pink dress

Vurderer sterkt å bruke den rosa herligheten under på 17 mai. Den er akkurat passe pyntet, sitter som støpt på kroppen og har perfekt lengde. For å ikke snakke om fargen, den er fantastisk. I fjor hoppet jeg rundt i dongrijakke, tights og en fin topp, så dette året har jeg virkelig lyst å kjøre kjole.

Hva tror dere? Kan jeg bruke den som årets 17 mai antrekk?

flystripe i hodebunnen

Da har jeg plassert rompa mi i frisørstolen hos SalongXtend igjen. Skal farge etterveksten, as always. Mange av dere regarerer på at jeg gjør det så ofte, men jeg har desverre ingen planer om å gå rundt med en flystripe i hodebunnen når jeg faktisk kan gjøre noe med det. Gjør det de som vil, men blondt hår i toppen og brunt i lengdene er liksom ikke helt min greie. Liker å ha fint hår, jeg!

Nå er det endelig fredag også! Jeg startet denne helga med treningsfri, noe kroppen virkelig trengte. Har trent absolutt alle dager denne uka + har planer om å løpe lørdag og søndag også. Så litt fri må jeg jo få.

Anyhow, ville bare si hei fra frisørstolen egentlig. Nå skal jeg snikksnakke videre med ToneBestis, mens jeg blir hårfin. For en kombinasjon, jeg elsker at frisøren min faktisk er bestevenninna mi! ♥

fornuftig torsdag

Har hatt en finfin dag ute i sola og vært med bestis på shopping. Heldigvis for min del, så hadde jeg verken visakort eller penger med meg. Flott, da kan jeg sove med god samvittighet i natt også.

Vet dere forresten hva som skjedde i stad? Mens jeg stod i dusjen så stakk Milo avgårde og jagde nabojentene til de begynte å grine. Sikkert kjempegøy for den lille tassen at noen faktisk syns han er skummel, så dette var stor stas for han. Anyways, Veronica ropte på meg og jeg måtte løpe rett fra dusjen og ut i nabolaget. Fy søren å flaut! Heldigvis hadde jeg dyne over meg, vell og merke. Dagens FML, uten tvil...

Nå er min kjære på besøk, så jeg skal kose meg med han! ♥

fall down seven times

... stand up eight.

Jeg ELSKER denne tattoveringen:

Har utrolig lyst på enda en tattovering, og lurer virkelig på å ta denne. Elsker ordtaket, plassen den er på og skriften den er i. Fint å ha noe på kroppen som faktisk betyr noe og som man kan stå for. Er det noe jeg lever etter så er det å reise seg opp etter en nedtur, og se lyset når det er som mørkest.

Hva syns dere? Should I get it?

slapp start på dagen

God morgen, solstråler! ;D

Jeg ligger enda i senga med Milo under dyna, MacBooken på fanget og rullegardinet trekt ned. Fulgene kvittrer ute og perfekt temperatur kommer inn den lille åpningen i vinduet. Herlig måte å våkne på! Siden det er torsdag må jeg uansett straks dra meg opp, lufte den lille tassen min, spise frokost, betale regninger og dra på trening.

Som dere vet søkte jeg jobb i går, krysser fingrene for at ting går min vei. Men oppi alt det fornuftige, måtte jeg ta meg litt tid til shopping også. Gina Tricot har fått inn så fantastisk mye fint, og H&M har som alltid fått inn en haug med freshe sommersko. Fikk også blå converse av Wence i familien, som nettopp har vært i New York. Tusen takk, de er perfekte til varme sommerdager og jeansshorts.

En liten smakebit, fikk ikke tatt bilder av alt. Viser dere resten siden!

Nei, nå begynner Milo å ballere her i sengen. Bite meg i nesa, skrape opp sengetøyet og ødelegge alt som kalles en rolig morgen. I blandt føles det ut som den lille gutten veier 70 kilo, han er liksom alle veier. Søt da!

Har forresten fått noe flott treningstøy jeg har lyst til å vise dere, så dersom jeg får lurt noen til å ta bilder av meg, vil jeg gjerne vise dere senere. Ha en fin dag så lenge! ♥

telenor holder ikke det de lover

Det verste jeg vet er virkelig nettbutikker som ikke leverer. Som dere vet mistet jeg min gamle iPhone i doen for to uker siden, og har vært uten telefon siden. For 10 dager siden bestilte jeg derfor en ny iPhone fra telenor sin nettbutikk, fordi det stod at de skulle ha rask lerveringstid. Mellom 2-4 dager. Jeg måtte jo ha mobil raskt, da levebrødet mitt (bloggen) faktisk er avhengig av den. Men neida, til tross for at jeg har vært på posten to ganger til dagen de siste ti dagene, var det aldri noen telefon der.

Latterlig nok ble telefonen sendt først 8 dager etter at jeg bestilte den, noe som er helt på trynet. I dag derimot, kom ENDELIG telefonen. OG siden jeg faktisk har ventet i en liten evighet, kunne jeg nesten ikke gjøre annet enn å juble!

Fin i joggedress da vet du....

Så mitt tips til dere som må ha telefon raskt, er at dere må revurdere å handle hos Telenor. I går måtte jeg faktisk kjøpe en mobil jeg kunne ha i mellomtiden, siden ting tok så forbanna lang tid. Når jeg betaler 5000 kroner for en telefon, forventer jeg at Telenor holder det de lover. Ikke at de sender telefonen åtte dager etter bestillingen min, når leveringstiden bare skulle ta maks fire dager.

MEN, nå kan jeg i hvertfall endelig blogge normalt igjen, besvare mails og få kontakt med verden. Utrolig hvor avhengig man blir av mobiltelefon, men vi lever jo tross alt i 2011. Min brukes til både jobb og privat, så uten den føler jeg meg faktisk naken.

Vinn årsforbruk av Got2b

Got2Be kjører en konkurranse nå hvor man kan få bilde av seg selv på storskjerm på Oslo City! Det du må gjøre er å gå inn via kampanjesiden til Got2B og laste opp ditt eget bilde via Facebook. Hvordan du kan delta i konkurransen? Trykk HER.

Som en del av kampanjen for Got2Be kjører jeg nå igang en konkurranse til mine lesere.

Selv har jeg prøvd volumizing styling power, og den fungerte supert hvis man vil ha ekstra volume i håret. Jeg har også hårt at tørrshampooen til got2b skal være supergod.

Anyways, en av dere heldiggriser kan nå vinne årsforbruk med Got2be sine herlige produkter. Det du må gjøre er å legge igjen en kommentar med hvilket produkt du liker best, og hvorfor. Dersom du ikke har prøvd noen av produktene, så kan du fortelle meg hvilket du har lyst å prøve ut. Lykke til, cupcakes!

Annonse.

slik får jeg treningsmotivasjon

Vi har vel alle dager der det frister mer å ligge under dyna med One Tree Hill som selskap, enn å hoppe i treningstights og svette som en gris på mølla?

Jeg hadde mange slike dager før, nå har jeg derimot nesten ingen. Jo lengre du har trent, jo lettere blir det. Går jeg en dag uten å få trent på en eller annen måte, synker humøret mitt og jeg føler meg faktisk ikke bra. En dag uten trening er en dag uten mening. Her kommer mine råd for å få opp treningsmotivasjonen!

Det er selvfølgelig også lurt å sette seg realistiske mål for treningen og ikke ha uoppnåelige forventninger til deg selv. Du vet selv hva kroppen din tåler, hvor langt du kan løpe og hvor mange kilo du kan løfte. Fordi om jenta som løper på mølla vedsiden av deg løper 12 km uten problemer, er du ikke dårligere enn henne dersom ikke du klarer det samme. Sett deg mål du kan klare å oppnå og ikke vær redd for å presse deg selv. Og selv om du er jente, er det også viktig å trene styrke. Er du i tvil om nettopp dette, så les denne artikkelen.

Selv har jeg blitt utrolig mye gladere og i bedre form etter at jeg begynte å trene. Følelsen etter en hard treningsøkt er den deiligste som finnes, og det å se forbedringer på kroppen er helt fantastisk. Jeg vil i verdens beste form, og jeg har planer om å oppnå det. If you want something, work for it!

in it to win it

Verdens dårligste blogger er back in town. Humøret mitt har vært på bunn, og da går desverre også bloggen straka vegen til helvette. Siden sist har jeg vært med verdens beste venner, familie og selvfølgelig min fine gutt. I går tok jeg turen ut for å spise med ToneBestis, men uheldige som vi er gikk det også rett vest. Hun fikk først feil mat, så rå mat og så ingen mat i det hele tatt. Jesus christ, skal fortelle dere mer siden.

Vet dere hva jeg skal nå, godtfolk?! Ut å søke på jobb. En jobb jeg har så utrolig utrolig lyst på, krysser virkelig fingrene for at det blir jeg som stikker av med seieren også denne gang. Jeg har aldri vært på et eneste jobbintervju uten å faktisk få jobben, så jeg håper lykken kan være ved min side i år også. Egentlig skal jeg bare levere en CV, men jeg satser jo selvfølgelig på å bli kalt inn til intervju. Gleder meg til å ut i jobb igjen, etter å ha levd på bloggen i ni lange og bortskjemte måneder.

Ellers skal jeg endre litt på bloggen fremover. Begynne med forskjellige kategorier og faste ukentlige innlegg. Tenkte å starte med ukens trening blant annet, der jeg skriver hvordan jeg har gjennomført treningen uke for uke. Om noen av dere har forslag til hvilke kategorier jeg burde begynne med, så hyl ut. ♥

I løpet av dagen kommer det også en flott konkurranse til dere, som jeg vet vil falle godt i smak. Dere kan nemlig stikke av med et års forbruk av noen fantastiske hårprodukter. Ellers skal jeg få blogget hva jeg gjør for å få treningsmotivasjon, og tips til hva som kanskje kan motivere dere. Skrivelysten er tilbake igjen!

alt er bare kjipt

I dag er en sånn dag jeg bare ikke har lyst å stå opp. Sov maks tre timer i natt og hadde mareritt de få gangene øynene faktisk lukket seg. Så kommer morgenen, været har forandret seg fra varmt til småkaldt og alt er egentlig bare dritt.

Men, man kan ikke ligge i senga en hel mandag og bli feit heller. Husker det bolletrynet jeg hadde før og jeg har ikke planer om å ønske det velkommen igjen. Så nå har jeg spist x-antall energipiller og helt nedpå to kopper med sort kaffi. Jeg skal på trening og jeg skal være der LENGE. Minst to timer, få frigitt litt endorfiner og satse på at humøret kommer tilbake. Trening må være verdens beste medisin!

sommerbilen 2011

Tok turen ut til pappa, og fikk øye på bebisen under ute i gården. Spurtet selvfølgelig inn for å høre om hvem som var på besøk i den fine bilen.

Og pappa bare... Jeg kjøpte den just.. Og jeg bare: ææææ *hyyyyyl* slutt å tull!!

Men neida, p-money tuller aldri. Så jeg tok bare hele bilen jeg og bestemte meg for å aldri levere den tilbake igjen. Altså, jeg trenger den jo mer enn pappa! Han bare vet det ikke selv enda. Snakker vi grei bil til sommeren 2011? Helo roadtrips, softis og vind i håret! Så i dag har jeg igrunnen bare kjørt, kjørt og kjørt enda litt til. Hørt på jentesanger og cruiset rundt med venninner. I rosa joggedress, selvfølgelig.

Men ja, tilbake til noe mer relevant. Jeg lovte dere jo en gladmelding, og det skal dere selvfølgelig få. Ikke bare en, men tre!

40% rabatt på alle store flasker fra Tigi Bed Head.

25% rabatt på alle hårkurer.

25% rabatt på Victorias Secret sine produkter.

Og ja, dere får selvfølgelig enda ti prosent rabatt på absolutt ALT dere handler ved å skrive "SOLSTRÅLE" som kampanjekode. Ble dere glade nå, jenter? ♥

Annonsebaserte lenker.

my everyday

Gårsdagen ble stille og rolig, som forventet. Celina og jeg dro til Kristiansand og plasserte oss på favoritt cafeen vår, nemlig Herlig Land. Et av de bedre stedene å spise her på Sørlandet, så dersom dere skal besøke byen min, må dere gi den koselige plassen et besøk. Bestill verdens beste clubsandwich som heter Herlig Club og en varm cappuchino, så får dere virkelig en fest i munnen. Begge deler er to die for!

Siden jeg ikke har nett hjemme, så er jeg såpass flink blogger at jeg dro hjem til mine foreldre bare for å låne nett. Så nå kjære lesere, nå syns jeg jammen med dere skal slutte å klage på hvor dårlig blogger jeg er. The things I do for you guys! Eller ok da, jeg måtte vaske noe tøy her også, siden vaskemaskinen min er ødelagt. I natt røyk forresten sikringene mine også, så all maten i kjøleskapet og frysen må kastes. Ah, lurer på når flaksen min skal snu...

Senere kommer det et innlegg dere vil like. Stay tuned! : )

snikksnakk

Hola mamacitas! Har dere det fint? I dag har jeg bare slappet av med min kjære, samt kost meg med lillebror og Milo. Vi dro på en aldri så liten skogstur, der vi powerwalket til krampa tok oss. Gøy å ha med lillebror på lasset, spesielt når shitkidden hadde på seg sko som var 3 nummer for store.

Nå sitter jeg her med CelinaBestis og vi prøver å bestemme oss for hva vi skal i kveld. Fast and The Fourius på kino, eller uteservering og vin på brygga? Valgets kvaler...

kosekveld i joggedress

God morgen! ♥

I går koste jeg meg skikkelig sammen med bestevenninna. Vi kjøpte inn masse godteri og Twilight filmen Eclipse. Så rigget vi oss til i en stooor dobbelseng, pakket oss inn i dyner og chillet maks resten av kvelden med tv'en som selskap.

Nå våknet jeg for ikke lenge siden og er klar for en ny dag. Sola griller som vanlig her på Sørlandet, så jeg tenkte å utnytte det til det fulle. Fikk mine nye bikinier fra Victorias Secret forrige uke, så hva er vel da bedre enn å teste de ut? Tæææne litt i sola og få en fin brunfarge. Men før jeg gjør dette, må jeg jogge avgårde på treningsstudio. Så kan jeg ta helg med god samvittighet.

I kveld lurer jeg forresten på å se den nye Fast And Furious filmen på kino. Noen av dere som har sett den? : D

luksusproblem

Dagen startet jeg med koselig frokost på cafe med VeronicaBestis og hjerteknuseren hennes. Siden det er fredag smalt jeg til med en glass cola også, døds godt!

Etter at solstrålene har begynt å skinne og temperaturen har gått opp, så har virkelig det å spise ute blitt noe jeg bare gjøre. Hver eneste dag. Lurer på når jeg skal forstå i det lille hodet mitt at penger ikke vokser på trær. Er det frekt å spørre pappa om jeg kan få forskudd på arven? Det hadde nemlig passet meg ypperlig.

Ellers må jeg meddele at jeg har vært på posten sikkert elve ganger i dag, for å høre om de har fått den forbanna iPhonen min. Forrige uke ødela jeg jo bare to stykk liksom, så jeg følte derfor det var på tide å bestille meg enda en. Føler meg naken uten telefon, de stakkars vennene mine får jo ikke tak i favorittpersonen sin. Denne gangen har jeg forresten bestilt den nyeste iPhone4 da, den er nemlig HVIT. Iiiih, love it!

Nå har jeg nettopp kommet inn døren hjemme etter å ha vært på middag hos mine foreldre og lilebror. Taco sto på menyen, deilig å få maten servert på bordet for once. Når man har flyttet for seg selv blir det slutt på den luksusen, for å si det slik.

Anyhow, nå er det tid for fredagskos! ♥

Genser - Cubus, Bukse - Zeze, Briller - Marc By Marc Jacobs.

sørlandets hudpleiefagskole

Husker dere dette innlegget jeg skrev i Januar?

Selv har jeg gått i tenkeboksen de siste ukene og vurdert å søke på Hudpleieskolen selv i August, når de har opptak av nye elever. To av mine venninner har jo blitt utdannet til hudpleiere ved skolen, og begge var storfornøyde. Tenk så gøy å åpne sin egen hudpleiesalong, kunne alt om sminke, hud og kropp? Det må jo være alles jenter store drøm, i hvertfall hvis du er opptatt av slike ting.

Tror dere jeg hadde passet som hudpleier, og ville dere eventuelt besøkt salongen min? Gud så gøy det hadde vært, dere! Flere som kunne tenkt seg dette eller?

For dere som lurer så holder skolen til i Kristiansand og tar inn opptil 40 elever fra hele Norge. Skoletiden varer i 10 måneder og deretter er du ferdig utdannet hudpleier. Dersom du har en drøm, så lev den ut! Enten det er å bli hudpleier, astronaut, advokat eller flyvertinne. If you want it, then go for it!!

Det er i hvertfall fortsatt ledige plasser igjen på skolen, og dersom du ønsker å søke finner du skjema HER.

Reklame, men ærlige meninger.

kos i sommerbyen

I går løp jeg rundt som en duracell kanin hele dagen, og jeg hadde heller ikke nett. Derfor ble det desverre en ufrivillig bloggdag på meg, men en hel masse fritid som gevinst. Dagen gikk til trening og møter, samt masse sommerkos i fine Kristiansand.

På kvelden møtte jeg Tonebestis og vi plasserte oss på Jonas B. Gundersen.

Superkoselig sted å være, men når det tar 50 minutt før man får salaten man har bestilt, mister man liksom litt tålmodighet. Hva i huleste, skulle de høste salaten før vi skulle få den på tallerkenen? Holdt seriøst på å stryke med av sult. Men omsider kom tacosalaten min og rekesalaten til Tone, da måtte vi prise oss lykkelige og bare hive innpå. Med latter i lange baner og en haug av kødd selvfølgelig, slik det alltid er når vi to er sammen.

NÅ har vi dradd oss i senga i en evighet, men jeg skal straks hive meg opp. Cafe med bestis står på planen, samt litt shopping. Deretter må jeg dra rompa mi på trening og få løpt bort noen kalorier.

Er dere like klare for helg som meg, godtfolk? ♥

bare for å være trassig

Hva jeg har gjort i dag? Dasset rundt, shoppet litt, vært på trening og på heia med Milo. En ganske så ordinær dag, just a day in the life.

Nå skal jeg straks løpe avgårde og catche opp med søte Maren Sofie. Cafe og uteservering står på planen, noe som aldri slår feil i mine øyne. Bare så synd at sola har bestemt seg for å forsvinne. Noen som vil danse soldansen for meg?

Har kastet på meg blå chinos i dag, noe en viss en syns så helt latterlig ut. Hva er det med gutter og bukser som ser litt annerledes ut? Alt annet enn dongri og tights er visst fyfy i deres øyne. Jaja, nå skal jeg hoppe rundt i chinos og highwaist bukser resten av uka. Bare sånn for å være trassig, liksom.

når mørket senker seg

Nå er kvelden her, min favoritt tid på hele døgnet. Alt er så mye mer koselig når mørket senker seg ute, leiligheten blir automatisk tusen ganger mer chill å være i. Spesielt når den er nyvasket og lukter grønnsåpe, i dag har jeg nemlig vært effektiv. Fullkorns-lasagnen står i ovnen, og er straks klar til å innta magene våres. Jeg har spist lasagne mange ganger, men ikke fullkorn varianten. Noen av dere som har prøvd den eller?

Nei, nå skal jeg kose meg med den beste i hele verden! Ha en fin kveld♥

resultatet blir liksom ikke bra

Dere vet de dagene der man bare føler seg helt jævlig? Man prøver hverdagssminke, festsminke, håret i tutt, håret stritt, håret med krøller, dypper trynet i to kilo brunkrem og klatter på mascara. Til tross for iherdige forsøk føler man seg bare dritt, resultatet blir liksom ikke bra. Så derfor ender man til slutt opp med å få raserianfall, hoppe i dusjen og fjerne alt som heter både sminke og hår. Slik har jeg hatt det i tre dager nå. Men altså, sterk som jeg er har jeg klart å overleve dette også.

Ellers har jeg fått med meg at Osama Bin Laden er død, hurra! Endelig et mindre problem her i verden. Nå er det vel bare Mullar Krekar igjen, så kan vi heise flagget og prise oss lykkelige.

Ellers har jeg kost meg i hele dag med min kjære og Milo. Lagt bak meg noen kilometer på mølla og trent mage til gullmedaljen. Nå skal jeg hooke opp med ToneBestis. Vi skal spise god mat på fiskebrygga og bare kose oss. Bedre tirsdag kan man vel egentlig ikke be om?

søndagskos

Experiment, noen av dere som har sett den? Fengselsfilm med masse action og spennende handling, gleder meg en haug til å sette den på.

God natt når dere legger dere, godtfolk! Og takk for alle snille ord dere tar dere tid til å legge igjen her på bloggen. Det betyr mer enn dere tror! ♥

blogganbefaling - Ardiana Nikci

Ardiana Nikci, jenta bak bloggen www.kanzo.blogg.no

Bloggen består kort og godt av mote, sminketips, fine outfits og flotte bilder. Ardiana kommer fra Kristiansand, og er vel en av de flotteste jentene vi har her på Sørlandet. En av de få bloggene jeg følger med på daglig, og som jeg mener dere burde sjekke ut. Er ikke i tvil om at mange jenter kan få lært MYE nyttig av denne jenta, spesielt når det kommer til sminke. Less is more.

Bloggen finner dere HER.

Har du en blogg du mener burde ha bedre lesertall eller følger du kanskje en blogg som fortjener ekstra oppmerksomhet? Legg igjen adressen i kommentarfeltet, så skal jeg sjekke den ut. Fremover nå skal jeg prøve å få anbefalt en blogg i uka. : )

siste dag med fri frakt

.... hos Blivakker.no!

Frem til i kveld klokken 23.59 kan dere altså fortsette å shoppe, å få varene sendt gratis hjem. Bare å kjøre på om det er noe dere trenger hos den fantastiske nettsiden, fordi jeg tviler sterkt på at fri frakt skjer igjen med det første.

Gode tilbud som er verdt å få med seg:

20% avslag på alle shampoo og balsam fra Redken.

20% avslag på alt fra L'Oreal Professionnel.

Tigi Bedhead Dumb Blonde Shampoo Og Balsam 2 X 750ml KUN 239,-.

Pukka Økologisk te 39 kroner. Denne er god for huden.

Jeg fikk min pakke i posten igår, og gleder meg som en unge til å åpne den!

Husk at dere får enda 10% avslag i pris på ALT dere handler hos nettsiden ved å skrive "SOLSTRÅLE" som kampanjekode når dere kommer til betaling! : D

nå er jeg i live igjen

På fredag samlet vi noen fine jenter for å feire verdens skjønneste jente. Nemlig Hilde, som fylte 25 år. Da var det tid for pakker, god mat og VIN! : )

Denne kvelden gikk alt annet enn rolig for seg, mildt sagt. Holder på å le meg ihjel når jeg tenker tilbake, det var en sånn typisk kveld jeg kan se tilbake på når jeg er gammel å bare smile. Vi startet ganske uskyldig med jentefors, en haug av dansing og selvfølgelig det obligatoriske: latterlig dårlig synging. Hver eneste gang jeg er ute føler jeg at sangstemmen min er på høyde med Celine Dion sin, og må derfor vise mitt fantastiske talent til alle.

Så stakk vi til byen da, der jeg klarte det igjen. Plutselig krysset mine 14 cm heels seg sammen og jeg falt som ei purke ned i grusen. Fy faen, noe så kleint! Følte seriøst jeg tygde på grus resten av den fredagen, tennene fikk virkelig kjørt seg. Så kom hjemturen, der vi selvfølgelig måtte rave med briller i alle regnbuens farger og synge til Lady Gaga. "We were born this deilige." Var en flink blogger og tok med kamera. Bildedryss:

Og fredagen var altså grunnen til at jeg ikke orket å blogge igår. Fy søren, jeg trodde seriøst kroppen min var klar for å dra til himmelen. Klarte ikke å bevege meg, bokstavelig talt. Både min kjære og hele venne gjengen var klar for runde nummer to på byen igår, siden det var natt til 1 mai. Men dårlig som jeg var måtte jeg melde pass. Hadde uansett godt selskap av verdens beste CelinaBestis. Vi så på film og snakket til langt på natt, superkoselig!

Nåå skal jeg gå en lang tur med lille Milo. Har dere hatt en fin helg? ♥

hits