april 2016

Feiringen får vente

I kveld står dette på planen min! På en lørdag, tenker du kanskje? Ja, det er helt innafor å kose seg i eget selskap - også på lørdager! Vennegjengen ville gjerne ut å feire leilighetskjøpet mitt i kveld, men jeg tror galskapen under gårsdagens budrunde tok alle kreftene mine, i dag føler jeg meg helt kaputt. Haha! Våknet opp med en dundrende hodepine på morgenen, og har egentlig bare slappet av helt siden jeg våknet. Så jeg kjører samme stil i kveld, med tv-serie og verdens beste is. Altså, har dere smakt Ben&Jerry's sin Blondie Brownie Core? Det er uten tvil den beste isen jeg har smakt i hele mitt liv, jeg har drømt om denne siden jeg smakte den på kino for første gang for to uker siden. Og endelig fant jeg på butikken. Gjett om jeg ble glad, ja!WEEKEND LOVE

Jeg vil også si tusen takk for alle gratulasjoner på den nye leiligheten min, jeg setter så utrolig stor pris på å ha så snille lesere som dere! Bare fine kommentarer har jeg fått, og det gjør meg så uendelig glad. Dere er best, for en flott gjeng lesere jeg har Jeg er fortsatt helt i sjokk over at den faktisk er min, og tror ikke jeg kommer til å innse det før jeg faktisk flytter inn. Føler jeg danser rundt på en sky akkurat nå, og forstår ikke helt hvordan jeg kan være så heldig! Fremover er det mye som må gjøres, alt av møbler må bestilles før innflytning og jeg har store avgjørelser som må tas på interiørfronten. En ting er i hvert fall helt sikkert, jeg kan ikke vente med å flytte inn i mitt nye hjem og ta dere med på en helt ny epoke for meg. Dette blir så bra!

Nå skal jeg krype under dyna igjen, snurre serie og bare kose meg. Hva er planene dine for lørdagskvelden?

Sunn og deilig tursnacks

annonse

Det er ingen tvil om at våren er en nydelig tid for å komme seg ut i naturen. Skogsturer er virkelig balsam for både kropp og sjel! Noe av det beste jeg vet, er å dra på langtur sammen med noen jeg er glad i, og ha med sekk med nistepakke man kan kose seg med når man finner en fin plass man ønsker å ta en liten pause.

Her om dagen ble det topptur til fine Odderøya, hvor vi koste oss i solsteiken med deilig snacks til denne fine utsikten:

LIVET ER ALLER BEST UTE

Har dere sett så fint? Med oss i tursekken hadde vi Double 0% yoghurten til Yoplait, friske jordbær og ferskpresset grønnsaksjuice. Som vi koste oss! Yoplait Double 0% yoghurten med vaniljesmak er som dere vet min store favoritt, jeg kjøper tre slike pakker hver eneste uke og koser meg så innmari med denne yoghurten. Men det er ikke så rart, den kan nemlig nytes med den beste samvittighet :-) Den har 0% tilsatt sukker og 0% fett, og likevel smaker den helt fantastisk!

Så mitt lille tips til neste gang du skal ut på tur - lag deg en ekstra god og sunn "nistepakke". Den kjipe nistepakka med tørt brød og svett gulost er forlengst forbi her hos meg, nå lager jeg meg alltid mat jeg gleder meg til å spise. Friske bær med denne yoghurten er noe jeg virkelig elsker - denne kombinasjonen må dere bare prøve! Vaniljesmaken er helt amazing og det føles faktisk som man spiser en skikkelig usunn dessert - såpass godt er det.

Og enda et lite tips! Sommeren er som vi alle vet tiden for norske jordbær og fløte, noe som selvfølgelig er innafor når man vil kose seg skikkelig. Men, prøv å bytt ut fløten med akkurat denne yoghurten - det er supergodt og best av alt - supersunt. Jeg tørr nesten å garantere at det vil falle i smak hos de fleste ;-)

DRØMMELEILIGHETEN ER MIN

Altså, hvor skal jeg begynne her? Etter en helsikkes budrunde, kan jeg endelig fortelle at DRØMMELEILIGHETEN ER MIN! Jeg er så glad at jeg finner ikke ord, og kan seriøst ikke forstå at jeg faktisk fikk denne fantastisk flotte leiligheten. Jeg var på visning i går, men ga egentlig opp håpet om å få den når jeg innså at alle rundt meg på visningen var gift og i 40 årene. Ble helt på gråten av bare det, jeg! Jeg tenkte jo at de garantert ville slå meg i budrunden, men bestemte meg for at denne leiligheten skulle jeg uansett gjøre alt for å få. Budrunden startet allerede i dag tidlig, og den var helt forferdelig nervepirrende, jeg har faktisk ikke ord! Trodde jeg hadde mistet den når det nærmet seg slutten, og begynte å hylgrine mens jeg løp hysterisk rundt i stua og ringte min far mens jeg tørket tårene. HAHA! Denne hadde jeg altså så lyst på, og ble helt knust når jeg trodde det ikke skulle gå. Men jammen fikk jeg smelt inn det siste budet, og leiligheten ble til slutt min. Det føles helt sinnsykt!

Min nye leilighet ligger i toppetasjen, er på 100 kvm og har perfekt beliggenhet i Kristiansand-sentrum. Den er så stor, lys og fiiiin! Jeg kan ikke forstå at den faktisk er min, og at jeg faktisk fikk en leilighet som er bedre enn jeg noen gang hadde våget å drømme om. Nei, for en følelse - ord strekker ikke til for hvor ekstremt takknemlig og glad jeg er! Lykkebarometeret mitt er så sprengt at jeg tror jeg besvimer av lykke, haha! Jeg overtar senest 1 juli - og som jeg gleder meg

Tre morsomme historier

Dere vet jo allerede at jeg har kronisk dobbeltsyn, men det dere ikke vet - er hvordan det hele startet. Da jeg var cirka 15 år, våknet jeg plutselig opp en morgen og så alt rundt meg dobbelt. Altså, to av ALT! Jeg forstod ingenting, og lot det gå noen dager i håp om at det skulle forsvinne, før jeg til slutt kom meg til øyelegen for hjelp. Og da ble det konstantert - jeg hadde kronisk dobbeltsyn som aldri vil gå bort. Hjernen min hadde klart å blokkere det i hele 15 år, men en dag våknet jeg altså opp og da var det slutt på å ha et normalt syn. Ganske sykt å tenke på, egentlig! Så siden denne dagen har jeg sett verden dobbelt, og selv om det tok sin tid å lære meg å leve med nettopp det - går det nå veldig fint. Utrolig hva man kan bli vandt med :-)Min aller verste fyllahistorie skjedde når jeg var 22 år, og jeg har ledd så mye av dette med venninnene mine - at jeg nå må fortelle det til dere også. Jeg var på konsert med vennegjengen min og en fyr jeg datet i denne perioden, men klarte selvfølgelig å få alt for mye innabords. Så jeg bestemte meg for å dra fra de alle, og ta taxi ut til denne stakkars fyren. Så jeg dro inn i huset jeg trodde var hans, tok av meg klærne og gjorde meg klar for å sove - helt til jeg plutselig ser en BARNEVOGN i huset jeg var i. Jeg var jo i FEIL hus! Ble så redd at jeg løp ut i bare undertøyet, og fant ikke veien tilbake til riktig hus - så jeg løp rundt på to åkere med rumpa bar, før jeg omsider fant frem og det var låst. Tror dere han var fornøyd når han fant meg sovende på trappa hans uten klær, inngravd i jord fra potteplantene hans - fordi jeg hadde prøvd å grave frem husnøkkelen jeg trodde lå der? Nei. Jeg kan jo også fortelle at det ble over og ut med oss når naboen dagen etter kom tilbake med lommeboka og passet mitt, som de hadde funnet fint plassert oppi nettopp barnevogna til ungen sin.....

Jeg har alltid vært en ekstremt vimsete person, og allerede som 7 åring var jeg verdens mest rasløse unge, som ikke helt klarte å sitte stille. Vi var på restaurant med hele familien i Arendal, på et spisested som fløyt på vannet - noe som ikke var trygt for kløna Andersen. Ikke overraskende klarte jeg selvfølgelig å falle ut i vannet, og det gikk så galt at jeg fløyt under brygga restauranten lå på. Så da ble det satt i gang full redningsaksjon, det kunne jo endte skikkelig galt.. Onkel hoppet uti med alle klærne for å dykke meg frem, hele familien stod livredde på brygga, mens servitørene måtte passe min lillebror, som bare var en liten baby. HAHA! Heldigvis fikk de tak i meg til slutt, og fikk fisket meg opp i den rosa blondekjolen min mens jeg garantert var helt hysterisk. Det ble straka veien hjem for hele familien Andersen etter den hendelsen, for å si det sånn.. Haha!

Filmtips: The Last Song

Denne filmen er en skikkelig klassiker jeg kan se igjen og igjen! Den er bare så utrolig skjønn, og har så utrolig mye fin musikk i seg. Noe som faktisk gjør den enda mer koselig, er jo at Miley og Liam faktisk ble kjærester in real life etter å ha spilt inn denne sammen. Smeeelt! Nei, denne må du virkelig snurre på neste filmkveld altså, her snakker vi skikkelig chickflick skrevet av selveste Nicholas Sparks ;-)

The Last Song handler om 17 år gamle Ronnie, som ufrivillig må tilbringe sommeren med faren og lillebroren sin - etter at foreldrene skilte seg. Om hun skulle fått det som hun selv ville, hadde sommeren vært i New York - ikke i en liten by langt borte fra alt hun kjenner. Faren til Ronnie til prøver å få kontakt med henne gjennom den ene tingen de har til felles, nemlig musikk. Men Ronnie er en vrang tenåring, og gjør alt i sin makt for å gjøre livet surt for faren. Hun er vanskelig og sint, helt til hun en dag treffer nabogutten - den siste personen hun noen gang hadde trodd hun skulle falle for. Men hun faller, og hun gjør det pladask! Videre får du følge Ronnie sin vei videre, i en en film om kjærlighet, vennskap, nye sjanser og viktigst av alt - familie. Dette er en skikkelig gripende og fin fortelling du vil huske etter du har sett den. Anbefales på det varmeste


pics: pintrest

A TRUE CLASSIC

THIS JACKET THO

Mitt beste kjøpt så langt i år, er uten tvil denne skinnjakken. Jeg tror jeg har brukt den hver dag siden jeg kjøpte den i forrige uke! Jeg har vært på jakt i en liten evighet etter den perfekte skinnjakken, og nå har jeg endelig funnet den. Klassisk, sort og helt perfekt - akkurat slik jeg har ønsket meg! Her har jeg nettopp spist frokost, og skal straks starte dagen på trening. Senere skal jeg på visning, og denne gangen er jeg så spent at det kribler i hele kroppen. Måtte denne dagen og fredag gå akkurat slik jeg ønsker, jeg skal selvfølgelig fortelle dere mer om det når jeg kan ;-) Iiiih!

Ha en super start på dagen, dere - så sees vi garantert igjen litt senere


ACNE: jeans - H&M: jakke - GINA TRICOT: genser - NELLY: sko - CELINE: veske

Farris & Juice Bringebær

annonse

Er du glad i brus? Da vil jeg anbefale deg å sjekke ut Farris & Juice! Denne forfriskende drikken har jeg vært hekta på siden sommeren 2015, da gikk disse flaskene ned på høykant hos meg og kjøleskapet var alltid stappet til randen med denne leskende drikken. Jeg har ikke tall på hvor mange liter jeg har banket nedpå av disse på varme dager, men i år er jeg faktisk småredd for at det blir enda mer. Farris & Juice har nemlig sluppet en helt ny smak, med deilig BRINGEBÆR!

FARRIS & JUICE MED SMAK AV FRISKE BRINGEBÆR

Denne deilige saken er perfekt å nyte på varme solskinnsdager, da er det faktisk ingenting bedre jeg kan tenke meg. Farris & Juice er 100% naturlig og selvfølgelig uten tilsatt sukker - noe som betyr at du kan drikke den med den beste samvittighet. Her om dagen hadde jeg koselig besøk av en venninne på brunch, og da var det blant annet dette som ble servert til oss. Og ingen tvil om at det falt godt i smak hos oss begge! Tidligere har den med annanas & sitron vært favoritten min, men nå tror jeg faktisk denne med bringebær har tatt over førsteplassen, altså! Har du smakt den? Hvis ikke vet du hva du burde ta med deg i handlekurven neste gang du er på butikken, jeg tror det er umulig å ikke like den!

For å friste deg enda litt til, deler jeg Farris & Juice sin søte reklamefilm også med dere.
Fikk du lyst å smake? Det skjønner jeg godt! Friske bær og bobbler slår aldri feil :-)

Min favoritt snacks

I dag tenkte jeg å vise dere min store favoritt snacks her på bloggen! Jeg er en person som er utrolig glad i å kose meg med god mat i godt selskap, men prøver gjerne å holde meg til sunnere varianter i matveien når det er hverdag. Dette er en litt sunnere type snacks, men likevel er den helt farlig god - så jeg kan lett velge dette fremfor en pose med snop når det er lørdag. Kombinasjonen av speltlomper med litt sjokopålegg og friske bær, er virkelig amazing! Dette må du prøve :-)WHAT YOU NEED

Jordbær  Bringebær Banan Sjokopålegg  SpeltlomperSO YUMMY ..

Alt du gjør er slik jeg har vist på bildene, før du ruller sammen lompen og kutter den på midten. Så er det bare å servere, og kose deg med noe som smaker helt fantastisk digg! Altså, dette er faktisk så godt at jeg har ikke ord. Jeg skal straks ut på joggetur, og så fort jeg er hjemme er det ingen tvil om at dette blir tirsdagens kveldmat. Gleder meg allerede!

Den perfekte jentekvelden

I går sjekket jeg inn på Casa De Maren for en skikkelig kosekveld!

Vi bestilte masse sashimi (med bare laks, ofc!), og hygget oss med vannmelon og snacks til dessert mens vi sløvet i sofaen. Snakket om alt og ingenting i flere timer, akkurat slik det er koselig å gjøre med gode venninner! Maren er den type jente jeg føler meg veldig heldig med, den som alltid gjør det lille ekstra for at man skal ha det fint og den som kommer på fem minutter hvis man trenger noen å snakke med. Det er ikke få ganger jeg har vært syk, og denne herligheten kommer på døra mi med roser, magasiner og godteri - bare for at jeg skal føle meg litt bedre. Mennesker som henne er de man skal ta vare på, for er det noe som er helt sikkert - så er det at slike venninner ikke gror på trærSUSHI, SNACKS & MY GIRL

Vi gjør det vi kan best, nemlig å kose oss! Hvem har vel sagt at man må spare slike kvelder til helgen? Jeg elsker når vi finner på slike ting i ukedagene også, og bare rigger til for å ha en skikkelig digg kveld :-) I dag er det grått og trist vær på det glade Sørland, så jeg tenkte å bruke dagen til å få unnagjort jobb og prøve meg på en ny oppskrift jeg gjerne vil dele med dere. Vi får se hva jeg klarer å trylle frem, hehe. Håper du får en super start på tirsdagen!

BOMBER NAILSA LITTLE FRESH UP

Etter en uke med knuste negler på høyrehånda, var det jammen digg at Hilde hadde tid til å freshe meg opp litt i dag! Ble de ikke fine? Jeg digger fargen, og så liker jeg så utrolig godt ovalformen på neglene mine nå. Syns denne shapen forlenger fingrene mine et lite hakk, noe jeg setter veldig stor pris på! Fint å kunne jukse seg til det man ikke har når man er født med pølsefingre, hehe. Jeg elsker denne sommerrøde fargen, og sammen med min nye skinnjakke med sølvdetaljer - syns jeg de ble enda finere! Jeg har akkurat samme farge på føttene, så nå er jeg klar til å gå i sandaler any day ;-) Først må det bare bli varmt og godt nok. Tålmodigheten må tydeligvis smøre seg litt til, for i dag begynte det tragisk nok å snø her på Sørlandet... Brrr!

UKEN SOM GIKK

Ukens beste dag:

Fredag! Kvalitetstid med familien er det beste jeg vet, og det var så koselig at vi fikk samlet alle på fredagskvelden. Middag og kino på hele Andersen-klanen, bedre kan det jammen ikke bli! Vi manglet derimot Deres Majestet aka Knollen i samlingen da, han har selvfølgelig ikke tid til sånt lengre i helgene. Klokken seks sa vi farvel til han som løp avgårde i dress og slips, for å dra på bursdagsfeiring av en gjeng kamerater. Prøver å si til mine foreldre at vi rett og slett må bruke tvang for å få han til å være med oss, men til nå har jeg ikke fått positiv respons på forslaget mitt...

Ukens nedsig:

I min kjære BMW, så trenger man ikke ha nøkkelen i tenningen for å kjøre bilen. Det fikk jeg lære at egentlig er veldig dumt på fredag, når jeg skulle avgårde for å jogge, mens mamma skulle på kjøpesenteret med bilen min i mellomtiden. Etter nøyaktig 20 minutter på joggetur, ringer en fortvilet mamma som er utenfor kjøpesenteret og sier bilen har stoppet - hun får heller ikke låst den. Kjenner i jakka mi, og hva ligger der? Jo, selvfølgelig bilnøkkelen min. Helt utrolig at en bil kan kjøre så langt uten nøkkel! Så da var det bare å avbryte turen min, bestille taxi og kjøre avgårde til mamma slik at vi kunne få bilen med oss hjem.. Jeg var så sur på meg selv at jeg holdt på å rive av meg håret. Er det mulig, liksom? Haha..Ukens sang:
The Chainsmokers - Don't Let Me Down.

Ukens serie:

Revenge, selvfølgelig! Er godt inni sesong to nå, og blir bare mer hektet på denne spennende serien. Den får meg også til å ha lyst til å få oppleve The Hamptons, det ser så vanvittig fint ut der! Tenk så gøy å ha en hel sommer i Hamptons sammen med vennegjengen? Åh! Ingen tvil om at jeg hadde vært i himmelen da altså...

Ukens cravings:

Pizza med parmaskinke. Mmmm!

Ukens tanke:

Leilighet, leilighet, leilighet... Vil ha tilbake livet mitt, NÅ! Her en dag spaserte jeg forbi den gamle leiligheten min, og jeg fikk helt vondt i hjertet mitt av hvor mye jeg savner den. Ikke bare leiligheten, men livet mitt i byen og alle de gode rutinene jeg hadde. Hver eneste dag hadde jeg morgentur i Baneheia sammen med Milo, da skogen var to minutter unna meg og det liksom ikke var tiltak som nå. Nei, nå kjenner jeg virkelig at min nye leilighet må komme for salg, altså! Krysser hele kroppen min for at noe kan skje denne uka. Jeg gleder meg så til å få eget hjem igjen at jeg har ikke ord!

Ukens trening:

Her har det ikke vært mye å skryte av. Det har blitt med rundt to treningsøkter, og begge har jeg delt på bloggen :-) Så var jo planen en joggetur på fredagen, men har ville tilfeldighetene det annerledes og jeg endte heller opp i en taxi... Haha! Klokken har jobbet litt mot meg den siste tiden, noe som irriterer meg litt. Derfor skal jeg denne uken legge tiden min opp etter treningen, slik at det blir en prioritet. Så nå skal jeg spise opp frokosten min, komme meg i løpeskoene og dra på gymmet for å smelle inn ukens første og definitivt ikke siste treningsøkt. Jeg gleder meg!

med den beste samvittighet

OUT ON A CITY STROLL

Jeg sier bare en ting, nå skulle dere sett meg! Her ligger jeg i senga mi på spillerommet, omringet av fotballplakater og dataspill så langt øyet kan se. Så har jeg pyntet det så fint her med et aldri så lite duftlys, sånn for å gjøre det litt koselig for meg selv. Det er de små tingene som teller i disse tider, for å si det sånn ;-) Haha! Min far kom nettopp forbi meg og spurte om han ikke skulle ta et bloggbilde av meg, mens han lo seg halvt ihjel av synet. Føler meg som en 16 åring igjen jeg altså, mangler liksom bare scooteren parkert utenfor huset nå - så er jeg jo rett tilbake til the good old days...

Denne søndagen har vært riktig så fin, jeg startet dagen med å ta en liten tur på trening, vaske bilen, rydde litt hjemme og så dra avgårde med Milo på den obligatoriske søndagsturen. Nå har jeg nettopp spist middag sammen med familien, og skal kose meg under dyna resten av kvelden. Seriemaraton er det som står på planen min, akkurat det jeg liker best med søndager - da kan man gjøre slikt med den aller beste samvittighet. Kose seg, ja!


CELINE veske - NIKE sko - H&M jeans - BIKBOK vest - ZARA skjorte - NIXON klokke

Tilbehør til dressen

annonse for egen nettbutikkDRESSTILBEHØR.NO

Snart er det tid for både konfirmasjon og bryllup, samt at sommeren nærmer seg med stormskritt. Og hva er vel finere enn når gutta pimper seg opp i dress og slips? Dresstilbehør har nettopp fylt opp lageret med superfreshe nyheter, så dersom du er på jakt etter fint tilbehør til dressen - burde du absolutt ta en titt. Nettbutikken tilbyr gratis frakt, og best av alt - nå får dere 20% rabatt på ALT i nettbutikken. Rabattkoden dere må bruke er KRISTINA20 - og den varer frem til neste søndag
Herlig lørdagONE HAPPY CAMPER

Når jeg ser gjennom dagens bilder, finner jeg fort ut tre ting. Marthe gjør meg veldig glad, jeg må lære meg å kontrollere mitt overgira humør på bilder, og jeg burde hatt reggis på tennene nede. Tenner som en hvithai eller ei - i dag har jeg hatt en super formiddag sammen med min kjære Borge. Det var så koselig å se igjen solstråla mi! Jeg hadde egentlig booket bord til oss på uteservering, men til tross for strålende sol og skyfrihimmel, var det likevel iskaldt når vinden nesten blåste oss av bordet vårt. Så da var det bare å drite i drømmen om årets første utepils, og heller finne seg et sted innendørs på restauranten.

HAPPY SATURDAY WITH MY BABE

Koste oss gjorde vi uansett! Jeg bestilte burger med søtpotetfries, og herregud - sistnevnte må være noe av det beste jeg har smakt. Så himla godt! Resten av dagen har jeg spasert rundt på en liten runde shopping, men fant jeg noe? Nei. Er ikke det typisk når man faktisk trenger nye klær og har gjort seg klar for en skikkelig runde shopping? Jeg finner aldri ting når jeg faktisk trenger det, men når jeg ikke gjør - da fyller posene seg mirakuløst opp. Hver eneste gang, haha! Nå har jeg nettopp plassert meg på café for å få unnagjort litt jobb, før jeg i kveld skal til Celina og kjæresten hennes sammen med en en kompis - vi skal spise sushi og se på ferie til sommeren. En alle tiders lørdag - jeg har det fint, jeg!

BRING ON THE WEEKEND

Jeg ville bare innom for å ønske dere en nydelig start på helgen, endelig er den her - og jeg regner med det ikke bare er meg som er happy for det? Dette blir en så bra helg, som er spekket med fine planer. I kveld skal jeg ut å spise middag med absolutt hele familien, vi snakker både mine foreldre, mommo, onkel, kidsa og tante - fy søren så koselig det blir! Vi har booket bord på restaurant hvor vi skal spise først, før vi tar turen videre på kino hele gjengen. Vi skal se Pyromanen, som faktisk er spilt inn i nærheten av her jeg bor - da er det litt ekstra gøy å dra på den kjenner jeg ;-) Håper den er like bra som jeg tror, denne kinoen har jeg gledet meg lenge til. Jeg var faktisk så ivrig at jeg tok turen opp for å se mens innspillingen pågikk, hehe! I kveld craver jeg parmaskinke-pizza og et glass rødvin, så spørs nok om jeg ikke må unne meg det denne fredagen altså. Mmmm!

- GOD HELG -

BOOTYLICIOUS WORKOUT

Lyst å banke inn helgen med en treningsøkt som får rumpen i fyr og flamme?

Det har i hvert fall jeg! Denne økten gjorde jeg for ett par dager siden, og jeg er fortsatt støl ;-) Denne gangen gikk jeg back to basics, og gjorde det jeg alltid utførte flere ganger i uka for noen år tilbake - den tiden jeg selv syns jeg var i min desidert beste form. Nemlig tung styrketrening, med masse baseløft. Jeg har blitt veldig fan av crossfit det siste året, men må prøve å få inn skikkelig tunge løft ett par dager i uka også for å bli bedre. Ønsker du å bygge rumpe, skal du bruke tunge vekter mellom 6 til 12 repetisjoner, slik at du blir sterkere i muskulaturen. Styrke gir som kjent økt fettforbrenning og muskelvekst, så her er det bare å kjøre på! På denne økten kjørte jeg tre sett på hver enkelt øvelse, med 10 repetisjoner hver gang.

10 x 3:

Front Squat - Hip Thrust - Strake Markløft - Utfall - Reverse Hyper - KnebøyPrøv dette, jenter! Husk å varm godt opp først, ta deg 10-15 minutter med rask gange i stigning på mølla først, og kjør så oppvarming med bare stang eller strikk før du begynner selve økten med tunge vekter. Gleder meg til mer av dette fremover, så satser jeg på at jeg får spretten i stumpen tilbake snart :-) Happy Friday Workout, dere!

En fin torsdag

Denne torsdagen har flydd avgårde som aldri før! Jeg startet dagen med et veldig hyggelig lunsjmøte sammen med Geir, min kjære regnskapsfører som betyr så mye for meg. Vi snakket litt om året som har vært, gikk gjennom selvangivelsen min og ble fort enige om at 2015 var mitt store år. Blir litt smånervøs av tanken, jeg vil jo alltid være bedre enn meg selv, så skal det skje i år også - må jeg virkelig jobbe som en helt... Haha! Jeg er takknemlig for at ting går så bra, og jeg tenker hver dag på hvor heldig jeg er som får leve av nettopp det jeg gjør. Men man vet aldri ha fremtiden bringer, så uansett hvilken posisjon jeg er i nå - prøver jeg alltid å spille kortene riktig for å sikre fremtiden min. Og slik ting er nå, ser den veldig lys ut :-)

I kveld skal jeg på besøk til Marianne, hun har flyttet inn i helt nybygget hus, jeg gleder meg så sykt til å se hvordan de har fått det! Jeg har nemlig en følelse av at det er helt rått ;-) Kjenner jeg meg selv rett blir jeg enda mer gira på nybygg selv etter å ha vært der, hehe. Håper du også har hatt en fin dag, så sees vi plutselig

annonselenker
Vila bluse - Dr Denim jeans - Daniel Wellington klokke - Bianco sko - Givenchy veske

RASTLØS SJEL
MEXICO - FLORIDA - JAMAICA

Jeg har så lyst å tilbake til USA at ord strekker ikke til. Egentlig bare reise generelt, hvor som helst - jeg er fornøyd bare jeg kommer meg på tur! Dessverre kan ikke alle jeg kjenner pakke kofferten like fort som meg, så enten må jeg vente til noen er klare for reise igjen - eller så må jeg dra på eventyr helt på egenhånd. Haha! Det er like før jeg tar med en tur til Miami eller Los Angeles alene, sist ble jeg jo kjent med så mange at jeg vet jeg lett hadde klart meg mer enn fint der nede. Men, vi får se! Utrolig hvor rastløs jeg har blitt den siste tiden, det kribler konstant i kroppen etter å få oppleve nye ting. En ting er sikkert - jeg savner turen over så ekstremt mye! Beste og fineste reisen jeg har hatt i hele mitt liv

REFRESHING ENERGYBEETBERRY JUICESO DELICIOUS

Jeg elsker juicing, det er en helt super måte å skaffe seg energi i hverdagen på. Glem redbull og energidrikker, har du en juicepresse hjemme - får du tilført naturlig energi som er megaviktig for kroppen. For meg som ikke er så alt for flink til å spise grønnsaker, er dette gull verdt :-) Favoritten min akkurat nå er denne rakkeren, som både ser og smaker fresht. Her finner du rødbetter, spinat, eple, sitron, ingefær, grønnkål og agurk. Alt jeg trenger for en frisk og deilig start på morgenen!

Shooting all day

God morgen  I går hadde jeg en så fin og produktiv dag! Endelig fikk vi tatt bilder av nyhetene til mine lillebror for nettbutikken hans, og wow - denne gangen ble det enda bedre enn sist! To flotte gutter stilte opp som modell, og vi shootet i flere timer ute i sola. På slutten fortalte Anders at han hadde tre digge Audier stående i garasjen, og dere kan tro Eirik fløy til himmels når vi fikk en bil hver å kjøre... Haha! Jeg ble litt smånervøs for å dulte borti noe med min, en kombinasjon av meg og en alt for sprek bil gir meg ikke akkurat en god magefølelse - men heldigvis gikk det fint :-) En deilig dag ute i sola med gode folk, det er så gøy å se brosjan følge drømmene sine og satse på både skole og gründerlivet. Da blir jeg stolt!

HOMEOFFICE MORNING

Her sitter jeg nå, og blir sittende i noen timer utover dagen for å redigere gårsdagens bilder og jobbe litt med mitt eget. Senere skal jeg til dyrelegen igjen med Milo, sist vi var der fant de en stor klump på leppa hans, så han ble satt på antibiotika og betennelsesdempende for å fjerne den. Nå har det gått ei uke og klumpen blir bare større, så jeg skal innrømme jeg blir veldig redd for om det er noe som ikke stemmer. Orker ikke tanken på at det skal være noe galt med min firebeinte bestevenn, så i dag drar vi til en annen dyrelege - for å få to forskjellige synspunkter og se om det er noe vi burde ta prøver av. Fingers crossed! Ønsker deg en fin onsdag, så sees vi selvfølgelig igjen senere

My faves right now

Flere av dere har etterlyst tips og triks her på bloggen, om ting og produkter som ikke er annonse eller sponset. Så da tenkte jeg å prøve meg litt frem, og tipse dere om ting jeg selv bruker - som ikke er spons. Jeg har en jungel av produkter jeg er flittig bruker av, og i dag tenkte jeg å fortelle om hva slags hårprodukter jeg bruker akkurat nå. Når det kommer til hår er jeg opptatt av å ikke kjøpe samme shampoo og balsam hver gang, rett og slett fordi håret ikke skal bli for vant til de samme ingrediensene og heller få en skikkelig boost mellom hver gang jeg kjøper nytt. Akkurat nå, er det dette som står i dusjen min:

TROUGH THE HEART OF KEVIN MURPHY

Kevin Muprhy har jeg for lengst lagt min elsk på, produktene koster litt - men til gjengjeld fikser de virkelig opp i håret. Sist jeg var hos frisøren vasket Marianne meg med denne serien - Repair Me, og produktene både luktet supergodt og gjorde håret mitt silkemykt. Bokstavelig talt, håret blir helt rått etter en runde med shampo og balsam fra denne serien. Så da ble begge to med meg hjem, i tillegg til denne wet brushen fra HH Simonsen. Jeg har et ganske krusete og slitt hår etter mye farging, og velger derfor alltid produkter som reparerer, forebygger og gir masse fuktighet. Derfor er disse midt i blinken for meg! Hårbørsten er også helt super til å børste vått hår med, på en skånsom måte som ikke knekker håret. I love them!

Et aldri så lite "Kristina Tipser" innlegg. Er dette noe dere ønsker jeg skal fortsette med?

WORKOUT OF THE DAY

Jeg tenkte å starte dagen med å dele gårsdagens trening med dere! En spenstig og gøy crossfit-økt, som gir deg både styrke og kondisjon. Her snakker vi tunge øvelser, med løping mellom slagene.


W O D

1000 meter run - 40 boxjump - 40 box pushups - 40 goblet squat - 1000 meter run

Try it out! Jeg syns det er så gøy å kombinere styrke og kondisjon, selv om jeg helt ærlig syns det er fryktelig tungt. Spesielt den siste kilometeren, når beina allerede er halvveis i kjelleren. Haha! Men jeg har godt av å komme ut av komfortsonen, så denne økten skal definitivt gjøres igjen snart. Jeg tok ikke tiden på min økt, noe som irriterer meg litt - det er gøy å se hva man har å jobbe mot. Denne treningsøkten kan forresten gjøres utendørs også, da løper du der du ønsker, finner deg en benk du kan hoppe og ta pushups på, samt ta knebøy med egen kroppsvekt. Hva enn du foretrekker! Happy workout :-)

Vi har alle vår motivasjon

I LOVE THIS DAY

Hei, for en deilig start på den nye uka! Jeg bestemte meg allerede i går kveld for at denne dagen skulle bli alt annet enn enn blåmandag, til tross for en alt for fuktig helg. Og jammen gikk ting etter planen! Alt av jobb er ferdig, jeg har fått trent og tatt bilder av økten til dere, jeg vasket huset og hadde middag klar til mamma når hun kom hjem fra jobb og best av alt - jeg har fått oppdatert dere tre ganger i dag. Slike dager som dette hvor alt går på skinner gjør meg ufattelig glad!

Og vet dere hva motivasjonen min var? At jeg skulle starte på sesong 2 av Revenge med god samvittighet når jeg var ferdig med alt.. Haha, vi har alle det som drar oss i mål! Ler meg ihjel.. Jeg har sett frem til kvelden i hele dag, så nå skal jeg slå meg godt til rette i sofaen, se serie og spise jordbær til det tyter ut av ørene på meg. Har forresten noen av dere startet på Revenge? Jeg ble ferdig med sesong en i går, og la meg bare si en ting - den avslutningen hadde jeg mareritt om i natt. Ting som dette tar med andre ord over livet mitt, så jeg burde egentlig ha en seriøs seriepause når jeg er ferdig med denne og heller starte med å følge bedre med på mitt eget liv. Det skal vurderes, men jeg tviler på det skjer. Kan ikke love noe, hehe!

Håper du også har hatt en fin mandag! Hva skal du bruke kvelden til?

BLOMKÅLPIZZA

Dagens middag ble blomkålpizza, som jeg gjerne vil dele oppskrift med dere på :-) Herlig med en sunn og digg start på mandagen! Jeg tenker flere av dere rynker på nesen av en pizza laget av blomkål, men tro meg - denne er virkelig supegod! Absolutt alle jeg har laget den liker den, så da håper jeg den faller i smak hos deg også.TIL TO PERSONER TRENGER DU:

Bunn: Et stort blomkålhode  2 egg En neve revet ost  Salt og pepper

Pizzasaus: En boks cremefraiche  En chili  En løk

Topping: Seranoskinke Revet ost RuccolaSLIK GJØR DU:

Forvarm ovnen til 225 grader. Vask blomkålhodet i kaldt vann, og rasp det i små biter - jeg brukte osterasper til dette. Ha i egg, ost, salt og pepper, før du blander alt godt sammen til en jevn masse. Fordel så bunnen jevnt utover et stekebrett dekket med bakepapir, og stek bunnen i ovnen i ca 20 minutter. Så begynner du på pizzasausen! Hakk opp løk og chili, og ta over creme fraiche. Bruk en stavmikser til å mose alt, slik at du får en jevn pizzasaus uten klumper. Når bunnen er ferdig stekt, smører du over sausen, topper med seranoskinke og ost. Stek på nytt i 15 minutter, til osten har smeltet.

Server med ruccola, og kos deg med god middag! Håper det smaker

Uken som gikk

Happy Monday, godtfolk! Da var det på tide å få begynt med "uken som gikk" spalten igjen. Dere har tydeligvis savnet den, og det har egentlig jeg også - jeg syns det er en veldig koselig måte å oppsummere uken som har vært på. Håper helgen din har vært fin, og at du har fått ladet batteriene? Vi sees igjen senere, kos deg med innlegget og ha en fin dag ♥


UKENS TANKE: Jeg veksler mellom å tenke på to ting - leilighet og reising. Her om dagen kom det en ganske fin leilighet jeg kunne tenkt meg om jeg hadde pusset den opp, og bestemte meg for å dra på visning. Men hva ser jeg? Leiligheten ligger med sjøen, men har ikke ballkong eller uteplass... Hehe, det skjer ikke altså! Må jo ha en plass jeg kan sitte ute, ellers vil jeg føle meg helt innesperret. Så da ble den også lagt på is, hehe. Ellers tenker jeg mye på reising, og gleder meg så til ny tur! Satser på at Cannes går i boks sammen med Wulff - det ville vært midt i blinken for oss.

UKENS UTFORDRING: Det med å holde seg unna sukker har vært en prøvelse, etter flere uker på sukkerkjøret. Jeg har seriøst hatt abstinenser, og virkelig har måtte holde meg selv i nakkeskinnet for å ikke gå på en smell med å tømme hele godisbutikken. Heldigvis har jeg vært flink hele uka, bortsett fra litt kos i helga, og nå føler jeg meg så mye bedre. Utrolig hva sunn mat og trening gjør med humøret, altså! Jeg hadde nesten glemt hvordan det føles, hehe.UKENS FAIL: På fredag var jeg på kino sammen med Nina, og jeg skulle velge film til oss. Jeg bestilte billetter til Huset, som ble omtalt som en klassisk skrekkfilm man garantert ville bli skremt av. Vel, skremt ble vi - men det var det eneste. Fy søren for en latterlig dårlig film! Det var null handling, bare 90 minutter med irriterende høye lyder som man ble overnervøs av og tyskere som dummet seg ut. Når filmen var ferdig satt vi som spørsmålstegn begge to, og halve kinosalen satt å ristet på hodet i full fustrasjon over valg av film... Haha, noe så dårlig! Huset anbefales ikke, for å si det mildt.

UKENS BESTE DAG: Lørdag! Ingen tvil. Hilde inviterte til bursdagsfeiring av 30 års dagen sin, og vi var en hel gjeng som feiret henne. Det var geleshots, strawberry martini, oreo cheesecake, bursdagssang og god stemning hele kvelden. Som vi koste oss! Jeg elsker sammenkomster med gode venner, og så digger jeg når folk inviterer til en gøy happening. Bursdag eller ei - gøy er det uansett når man samles! Slike kvelder må det bli masse av i sommer :-)UKENS SANG: Years & Years Danny Dove Remix - Eyes Shut. Den er så gladsang, jeg digger den! Nå har jeg snart hørt den ihjel, selvfølgelig. Det er den eneste sangen jeg har spilt denne uka, haha!

UKENS DISKUSJON: Det blir fort litt diskusjoner når man bor hjemme, det vil jeg nesten tro er normalt.. Haha! På torsdag tok jeg snikfilmer av mamma som hun ikke likte, og plutselig tok hun mobilen min og sa jeg skulle være ett døgn uten den som straff. Jeg er jo som dere vet ekstremt hissig, så jeg ble rett og slett helt gal. Stormet rundt i huset som en tornado, truet med å hive telefonen hennes i bakken (haha, hva da fjorten år?) og ble mildt sagt heeelt elektrisk. Til slutt fant jeg fjernkontrollen, og slo henne på armene med den til hun fikk så vondt at jeg fikk tilbake iPhonen min til slutt. Dere skulle sett det synet, det var helt galehus her! Så kjørte jeg avgårde til Hilde i fult raseri og fikk kjølt meg ned til slutt, haha! Nei, telefonen min tar man ikke altså - da har jeg seriøst problemer med å kontrollere meg selv.... Hissigproppen, ja!

UKENS CRAVINGS: Vaniljekesam med hakket 80% sjokolade, jordbær, kiwi, banan og druer. Helt perfekt å kose seg med på kveldene hvis man har lyst på noe digg, gjerne med et iskaldt glass med cola light ved siden av. Mmmm!

Høyest på ønskelistenGod søndag fra Ernst Hotell ♥

Her har jeg kost meg maks i helgen, og hatt en aldri så liten miniferie i egen by. Gårsdagens bursdagsfeiring var stor suksess, vi hadde det så alt for gøy hele gjengen :-) Det som derimot ikke er like gøy, var å våkne opp til min egen snapchatstory i dag. Så gøy i går, men så innmari kleint i dag! Merkelig hva jeg innbiller meg at er innafor å dele med 15 000 mennesker etter litt for mange fargerike drinker. Jeg eier jo faktisk ikke skam! Derfor har jeg nå funnet ut at jeg trenger en iPhone med promillelås, slik at jeg må blåse hver gang jeg skal bruke den når jeg er ute - for å sjekke om tilstanden min er egnet til telefonbruk... Noen som vet hvor man kan få tak i sånt? Det står høyest på ønskelisten min, for å si det sånn.

En god hotellfrokost har nettopp tatt plass i magen min, og straks skal jeg møte min lillebror for å shoote nye bilder til nettbutikken hans. Senere blir det grillmiddag med Mommo og resten av familien hjemme hos oss. Gleder meg!let's celebrate

Da var jeg klar for bursdagsfeiring av Hilde! Hun fyller 30 år i slutten av måneden, så ikveld skal det feires litt på forskudd :-) Som jeg gleder meg! Hun er bestis nummer tre som går inn i 30årene nå, og jeg syns det er helt sykt å tenke på hvor fort tiden går... Måtte jeg være 25 år for evig og alltid, selv om jeg vet man er heldig for hvert år man får. Anyways, jeg ville egentlig bare innom å ønske dere en fin kveld, samt vise dere bilder av kveldens antrekk. Valget falt til slutt på en klassisk jumpsuit, med heels, clutch og gulldetaljer til - alltid en sikker vinner hvis man er i tvil hva man skal gå med.

Så da gjenstår det å ønske dere en super lørdagskveld, nå skal champagnen sprettes og bestis feires!

River Island: jumpsuit - Nly: sko - YSL: veske

THINGS TO DO THIS WEEKEND- THINGS TO DO THIS WEEKEND -

Kos deg med noe ekstra godt. Vin, ost og kjeks, croissants med sjokolade eller en bolle med snop. Alt er lov på lørdager!
Dra en tur på kino, ut å spise med noen du er glad i eller ta en koselig kveldstur i godt selskap.
Sove ekstra lenge på morgenen, unn deg selv å våkne opp uten en ulende alarm.
Se en god film! Jeg vil anbefale Southpaw - den er så innmari bra.
Ta en lang tur i skog og mark! Snør på deg joggeskoene, avtal med en venn og dra på langtur. Deilig for både kropp og sjel!
Vask bilen din, leiligheten eller ta en detox i skapet ditt. Helger er perfekt til å gjøre ting man ellers utsetter pga tidsklemma.
Drøm deg bort i en god bok, et magasin eller noe annet du er glad i. Det å koble av fra sosiale medier litt har vi alle godt av!
Inviter til hyggelig brunch. Bruk litt tid på kjøkkenet, kjøp ferskt brød hos bakeren og inviter vennene dine på besøk.
Slapp godt av, lad batteriene og kos deg med følelse av at det faktisk er HELG!

- I WISH YOU A GOOD ONE -

Slik blir du pent brun

annonse

Det er ingen tvil om at jeg elsker å være brun. Men selv om jeg liker det såpass godt, er jeg veldig bevist på hvilke valg jeg tar i solen. Jeg er aldri brun året rundt, rett og slett fordi jeg ikke tar solarium. Jeg soler meg på ferier og når det er sommer her i Norge. Og siden nettopp sommeren er her snart, tenkte jeg i dag å dele mine aller beste soltips med dere :-)GET YOUR TAN ON

♥ Skrubb deg! Jeg skrubber alltid kropp og ansikt godt den første dagen før jeg skal i sola. Hvorfor? Da fjerner du tørr hud og døde hudceller - slik at du får en jevn og fin farge når brunfargen begynner å komme. Etterpå smører jeg meg inn med god bodylotion eller en tykk olje - slik at huden blir fuktig og klar for sola.

♥ Gjør deg klar for sommer, og still klar for solingsesongen. Ikke start ferien din med å ligge seks timer rett ut på en solseng, da blir du både brent og det ender med at du flasser bort fargen du har fått. Start med små doser i sola for å beskytte deg og huden din, og ikke minst - beveg deg for å få en jevn farge over hele kroppen. Og enda et lite tips - noe lurt du kan gjøre for å bli enda brunere, er å sole deg med havet. Saltvann gjør mirakler for oss som ønsker en brun kropp!

♥ Drikk vann! Fuktinivået i huden har faktisk mye å si på hvor fin brunfargen din blir. Solen tørker ut huden din, så pass på å drikke mye mens du later deg på solsengen. Et iskaldt glass vann er derfor alltid ved min side når jeg tæner!

♥ Smør deg med høy faktor. Det tar kanskje litt lengre tid å bli brun med faktor 30 på kroppen, men til gjengjeld varer brunfargen mye lengre enn hvis du ikke gjør det. Jeg bruker alltid faktor 30 til jeg har fått en solid farge, deretter trapper jeg ned til 15.

♥ Ta betakaroten. Tips nummer en! Dette både beskytter huden din mot solskader, og gir deg tidenes farge ved bruk over tid. Jeg starter alltid med betakaroten to uker før jeg skal på ferie eller være i solen, slik at jeg vet tabelettene har begynt å få virkning før jeg drar. Betakaroten stimulerer som kjent pigmentdannelsen, som igjen setter rekordfart på brunfargen din.


KJØP BETAKAROTEN HER TIL 149,-

Etter mine to siste ferier, har jeg blitt så brun at det nesten er for mye av det gode. Dere skal se magen min i virkeligheten, jeg overdriver ikke når jeg sier at den nesten er svart! Så det er kanskje like greit at jeg skal ha en pause fra sola på en stund, haha! Jeg tar som dere vet alltid betaroten, og dette har jeg prøvd mange varianter av, men det er uten tvil én som fungerer best - nemlig denne fra Good For Me. Fargen min blir helt vanvittig gyllen, dyp og fin, og ikke minst så forhindrer den soleksem. Sistnevnte har jeg slitt med i alle år, men etter jeg har gått på denne type betakaroten de siste to årene, har eksemen min vært helt forduftet. Dersom du vil beskytte huden din best mulig i sommer, samtidig som du oppnår brunfargen du ønsker deg - burde du så absolutt starte på denne type betakaroten. Den er uten tvil min bestevenn hver eneste sommer og på alt av ferier!

LAST NIGHT

GIRLSNIGHT

Jeg savner palmer, sol og sommer så mye at i går bestemte jeg meg for å ta turen ut i bare slippers. Det hadde jo vært varmt og godt hele dagen, så da tenkte jeg å smelle på stortromma når jeg først var i gang! Vel, det gjør jeg ikke igjen med det første - når klokken bikket åtte på kvelden var det jo dritkaldt. Heldigvis kom jeg inn i varmen til Hilde ganske raskt, hvor det var tid for en etterlengtet jentekveld. Hun hadde laget supergod middag til oss - med fullkornspasta rullet i pesto, grønnsakswok og innebakt kylling med avokado. Mmmm!

Og se så fint det har blitt i leiligheten hennes! Syns det var så kult med de store bildene på veggen bak sofaen :-) Hver gang jeg er her, gleder jeg meg ekstra mye til å få mitt eget hjem igjen. Det skal bli så fint det, og jeg kan seriøst nesten ikke vente. Iiiih! Det virker derimot enda som leilighetsmarkedet jobber imot meg, så Casa De Andersen lar vente på seg unødvendig lenge syns jeg. Kan ikke noen i Kristiansand ville selge mitt nye hjem snart da? Bare det skjer før sommeren skal jeg være fornøyd, tror jeg blir verdens lykkeligste jente om jeg kan flytte inn i ny leilighet innen den tid. Det er lov å håpe!

Nå skal jeg starte dagen med et etterlengtet frisørbesøk hos Marianne, det gledes ♥

Du blir ikke fit på fem dager

I dag fikk jeg hjem en gigantisk boks med plagg jeg hadde nettshoppet, og jeg kjente jeg egentlig var livredd for om jeg kom til å passe noe av det. Får jeg lukket glidelåsen over skinka mi i den her, liksom? Har presset i meg så mye drit de siste ukene at jeg føler alle ser på meg og tenker at der kommer candyqueen... Men utrolig nok passet faktisk alt, og jeg er bombesikker på at det er fordi jeg har spist sunt og trent hver dag siden mandag. HAHA! Etter denne påstanden min fikk jeg derimot klar beskjed fra lillebror om at jeg ikke blir fit på fem dager, og jeg ble så sur at jeg fikk lyst å kaste han i elva bak meg. Jeg vet jo selvfølgelig at han har rett, men la meg i det minste bare leve i troa liksom....

Anyways, sola skinner og jeg er i godt humør! Nå står kosekveld med Hilde på planen
annonselenker
BY MALENE BIRGER VESKE - REEBOK SKO - VERO MODA BUKSE - ZARA SKJORTE

Nedtelling til helgGOD MORGEN, GODTFOLK!

I går fikk jeg endelig tømt mailboksen etter ferien, det har jammen tatt sin tid - men steike så deilig å få det gjort. Er det noe jeg ikke kan fordra, så er det å ha ting jeg burde gjort hengende over meg. Men nå er det gjort, så da sier jeg meg fornøyd og kan glede meg til helgen snart er her :-) Straks skal jeg avgårde på trening, det er så fint vær ute i dag - så jeg vurderer å powerwalke frem og tilbake. Litt ekstra trening før trening er alltid fint! I formiddag skal jeg til legen, vi skal ha storsjekk på meg og ta prøver på alt av verdier i kroppen min, for å sjekke om jeg har noen mangler siden jeg har vært mye syk den siste tiden. Krysser fingrene for at vi finner ut av det! Og etterpå skal jeg endelig få tatt litt bilder til dere med Eirik, som har begynt på jobb igjen etter han bestemte seg for å ta ferie fra både meg og bloggen.. Haha!

Ønsker deg en superfin start på torsdagen!  Bare en dag til helg, tenk det? Denne uken har virkelig bare flydd avgårde. Gleder meg så til lørdag, da skal vi feire Hilde sin 30 års dag og det blir så gøy! Jeg har faktisk booket meg hotell i helgen, ferie i egen by er alltid digg - deilig å få et lite avbrekk fra spillerommet kjenner jeg. Morgendagen kan altså ikke komme fort nok :-)

REVENGE

Yes, da har Andersen nok en gang funnet en ny tv-serie som man blir hektet på! Jeg blir nesten småflau av å tipse dere om enda en serie, men det er bare å innrømme det - etter en lang dag liker de fleste av oss å slappe av på sofaen med noe spennende å se på. Jeg er snart ferdig med sesong 1 av Revenge, og denne må dere virkelig se. Den er spennende allerede i første episode, noe jeg liker veldig god, så blir man oppslukt med en gang og glemmer iPhonen så fort dramaet er i gang..

WHAT GOES AROUND, COMES AROUND ...

Serien utspiller seg i magiske Hamptons, hvor vi følger Emily Thorne. De fleste tror hun er ny i området, men der tar de feil. Emily bodde nemlig i dette rike og velstående nabolaget for mange år siden, før det skjedde en fryktelig hendelse som ødela både familien hennes og deres gode navn. Nå er hun tilbake, og hun vil ta hevn! Så fort Emily er tilbake i Hamtpons, begynner dramatiske og skumle ting å skje. Hun har et brennende ønske og store planer om å ta hevn på menneskene i nabolaget som ødela livet hennes, basert på nettopp opplevelsen sin fra barndommen. 

Jeg begynte faktisk å se Revenge etter tips fra noen av dere, så tusen takk for det! Serien ble poppis allerede i 2011, men jeg har ikke sett den før nå. Denne må du få begynt på å se på du også, jeg tørr nesten garantere at du vil like den! :-)

FOR THE BIRTHDAY GIRL

I dag var det tid for bursdagslunsj med Maren, og gud så koselig det var å se go'jenta igjen! Jeg tenkte jeg skulle overraske henne med ballonger, og fikk blåst opp seks stk med helium. Selvfølgelig klarer jeg å smelle fire av de før de skulle overrekkes til bursdagsjenta, må si jeg følte meg litt stusselig der jeg kom vandrende med to ballonger til henne..... Haha!

ON A FLOWER RUN

I dag har vært en sånn dag hvor jeg har prøvd å gjøre alt greit - men så har det bare gått straka veien til bloksberg. Sånne dager jeg bare burde holdt meg inne på, og ikke vært utendørs for å ødelegge ting... Haha! Jeg klarte blant annet å parkere bilen min på en plass som tydeligvis var for EL-biler, og kom tilbake til en saftig bot som lå å ventet på meg - selv om jeg hadde puttet på penger i parkometeret. Er det mulig? Rett etterpå smalt jeg hull i bursdagsballongene, og kjente jeg var på vei til å få tidenes raseriannfall over meg selv. Prøver å gjøre alt greit og effektiv jeg da - så bare går det ikke likevel..

Heldigvis er humøret på topp til tross for litt uflaks i dag, så da kan jeg ikke klage :-) Hvordan har dagen din vært? Her venter det taco sammen med familien - det skal bli digg!

Back on track

Jeg liker virkelig ikke å poste mobilbilder her på bloggen, men akkurat nå må det bare duge - jeg har ikke stort annet å vise til nemlig. Jeg håper dere syns det er bedre enn ingenting? Det er jo Knollen som er fotografen min, og han har tydeligvis tatt seg sommerferie uten å spør meg først.... Skal ta en alvorsprat med han og gi han skriftlig advarsel så fort han er hjemme fra skolen, dette går ikke lengre. Haha! Anyways, i dag startet jeg også dagen med trening - fy søren så DIGG!

JUST DID IT

Det er ingen tvil om at treningsgleden blomstrer for fult igjen, og det gjør meg så utrolig glad! Deilig å være i rutiner igjen kjenner jeg, det trengte jeg mildt sagt etter flere uker med reising og kaos. I dag ble det 30 minutter på mølla, jeg vekslet mellom rask gange i høy stigning og intervaller. Etterpå ble det styrke på overkropp og mage. Det var bare meg på gymmet i dag, noe jeg syns er veldig deilig - da kan jeg boltre meg akkurat som jeg vil... Hihi! Nå skal jeg få på meg maska, og kjøre avgårde til Kristiansand. Maren har fylle år i dag, så nå blir det ballonger og bursdagslunch. Gleder meg!

KONTROLL PÅ HVERDAGEN

Er det bare meg som syns kontorarbeid blir hakket hyggeligere hvis man har kontroll på sakene? Her er det i hvert fall ingen tvil om nettopp det! For et par uker siden kjøpte jeg med meg både brainstorm bok og ukesplanlegger - begge deler er jo bare superfresht. Gleder meg virkelig til å innrede hjemmekontor i ny leilighet altså, da skal dette selvfølgelig ligge på kontorpulten min og holde timpelanen min i sjakk :-) Inspirerende saker rundt seg er gull verdt for arbeidsmotivasjonen!

WORK WORK WORK

I kveld skulle jeg egentlig vært hos Hilde, men bestemte meg for å holde meg hjemme. Milo har nemlig nettopp kommet hjem fra dyrelegen etter å ha vært i narkose, det var tid for den årlige fjerningen av tannstein - så nå er han helt slått ut. Tunga henger rett ut, og han er helt borte. Lille stakkaren min! Dyrelegen sa det kunne ta noen timer før han våknet opp, så da vil jeg være her når han våkner og passe på han til han er fin igjen. Kveldsmat med bestisen blir derfor flyttet til torsdag! Så i kveld benytter jeg sjansen til kontorarbeid og regnskap. Hva står på planen din?

Den første gangen

God morgen, dere! Jeg tenkte å starte dagen med et litt annerledes innlegg :-) Den Første Gangen - er ikke det litt gøy da? Håper dere liker det, så kan jeg eventuelt ta opp andre punkter neste gang. Ønsker deg en fin start på tirsdagen


Min første utenlandsreise alene: Til Tyrkia på jentetur, og dere kan tro det var vilt.. Jeg fikk ikke lov å reise til utlandet alene før jeg var fylt 18 år, men det var sannelig ikke lenge etterpå at jeg hoppet på flyet og dro til Alanya. Faktisk tre ganger på en sommer var vi der, og steike - vi hadde det alt for gøy til vårt eget beste! Dere vet jo hvordan det er når man er 18 år - da går det fort bare i sol, alkohol og galskap. Disse jenteturene kommer jeg aldri til å glemme, jeg og Celina ler så vi griner når vi tenker tilbake til Alanya-perioden vår. Stakkars mine foreldre, som satt hjemme og leste om galskapen på bloggen min mens jeg var på tur. Mamma sier de ble helt dårlig i nervene, stakkars! De eneste bildene jeg klart å rote frem etter turene våre ser du under, og hva skal jeg si? Det er godt man forandrer seg med årene... Haha!Mitt første møte med alkohol: Vil tro jeg var rundt 17 år, og tro meg - da var det overhodet ikke innafor med alkohol i mine foreldre sine øyne. Jeg ble selvfølgelig tatt, mamma hentet meg på fest og kjørte meg straka veien hjem. De var så sinte på meg og så skuffa, at jeg tror de hadde lyst å rive av meg hodet! Kvelden endte med at jeg satt å hylgråt i sofaen, og sverget at det aldri skulle gjenta seg..... Haha!

Min første leilighet: Jeg fikk min første leilighet som 18 åring, jeg husker jeg var så sykt fornøyd med den! Celina var min nærmeste nabo, og dere kan tro vi koste oss. Faktisk litt for mye, jeg ble tidenes bolle i denne perioden og gikk opp sikkert 20 kilo. En stratosplate hver dag gjorde jammen meg susen, i tillegg til at det fort ble raske løsninger på kjøkkenet..... Haha! Er det noen av dere som har fulgt meg siden jeg bodde i denne leiligheten?


Første gangen jeg farget håret: Da var jeg 16 år, og bestemte meg for å gå fra blondine til brunette. Jeg hadde hår som var nesten helt ned til rompa, det var så fint, langt, friskt og lyst! Ikke bare ble jeg mørk, men jeg klippet også av meg halve håret når jeg først var i gang. Gjett om jeg angrer den dagen i dag, haha! Min naturlige farge var nemlig utrolig fin, men jeg må bare innse at jeg aldri kommer til å få den tilbake igjen.

Min første jobb: Var som freelancer journalist i lokalavisen. Jeg fikk jobb der etter at jeg hadde vært utplassert der etter et skoleprosjekt på Media & Kommunikasjon, og jeg var så stolt! Journalist var den store drømmen min i denne tiden. Jeg jobbet i avisen i rundt ett år, og fikk faktisk min egen spalte som var på trykk hver uke. Kristina Spør, het den... Haha!

Min første kjærlighetssorg: Første gang jeg fikk skikkelig kjærlighetssorg var faktisk i voksen alder, og det var helt jævlig. Haha, huff! Etter det fant jeg ut av at kjærlighetssorg er det verste som finnes, og jeg håper jeg aldri opplever det igjen. Det å miste noen man er så glad i, er en følelse som er helt ufattelig vond, og jeg følte meg tom i flere uker etterpå. Gikk masse ned i vekt, mistet matlysten, hadde konstant klump i magen og var bare så ufattelig lei meg. Men, selv om man gjerne tror at livet er over i en sånn periode, så er det sant som de sier - tiden leger alle sår. Det gjorde meg definitivt sterkere, og er det en ting jeg lærte - så er det at ting alltid ordner seg til slutt og at livet definitivt går videre :-)

Nyheter fra MaxFactor

annonse

De siste ukene har jeg testet MaxFactor sin nye mascara og foundation - heldig som jeg er! Jeg er bombesikker på at de fleste jenter har hørt om Voluptuous Mascara allerede? Jeg føler alle snakker om den, nemlig! Den blir omtalt som løsvipper på flaske, noe jeg faktisk skal si meg helt enig i. For å vise dere hvor stor forskjell denne mascaraen faktisk gjør, har jeg tatt bilde hvor det ene øyet er sminket med mascaraen og det andre ikke. Ganske crazy forskjell, sant?

VOLUPTUOUS MASCARA FINNER DU HER

Max Factor Voluptuous Mascara er med på å løfte vippene og gi inntil 5 ganger mer volum, takket være børstens geniale spiralform. Børsten har tagger som fanger og griper hver eneste vippe helt nede ved roten, slik at den løfter vippene dine maksimalt. Kosten på børsten ser veldig stor ut, men ikke la deg skremme - den er absolutt ikke skummel å bruke. Siden børsten nettopp er ganske stor, vil jeg anbefale dere å påføre mascaraen slik jeg gjør det - da jeg syns dette gir best resultat. Påfør med en rullebevegelse, jobb deg inn mot øyet og videre oppover. Jeg er vanvittig kresen når det kommer til valg av mascara, men denne får det beste terningkast av meg :-)

I tillegg til mascara, har jeg også teste ut Miracle Match Foundation. Jeg er såpass brun i huden nå (nesten for brun om jeg skal si det selv, aner ikke hva som har skjedd denne gangen ass..) , at jeg bruker den mørkeste fargen og syns den glir superbra inn i huden min :-) Det verste jeg vet er foundation som legger seg som et falskt lag utenpå huden, men det gjør absolutt ikke denne. Foundationen har medium dekkevne, og gir en veldig naturlig look til huden - uten synlige spor av foundation. Flasken koster 179 kroner, noe jeg syns er en fin og overkommelig pris på foundation.

MIRACLE MATCH FOUNDATION FINNER DU HER

Og så, en liten gladmelding! Fra 11 - 23 april får du alle Max Factor mascaraer til kun 99,- hos VITA, og alle foundations til -30%. Tilbudet gjelder i alle VITA butikker, og også på Vita.no <3

Whats next?

Mandagen er plutselig her, og jeg kjenner meg helt rastløs. Mailboksen flommer over av mails som må besvares, Milo må til dyrelegen, kofferten må pakkes ut, jeg må melde meg inn på nytt treningssenter og generelt er det mye som må gjøres. Men gjør jeg det? Nei. Sitter her å ser tomt ut i stua jeg da, hehe. I dag er en sånn dag jeg bare må tvinge meg selv til å gjøre det jeg må, hodet mitt er nemlig ikke der det skal være. Men nå må jeg prøve å finne litt ro, ha noen uker hjemme før jeg drar til utlandet igjen og håpe på at det snart kommer en leilighet til salgs. Planene for resten april er å fokusere på jobb og trening, samt prioritere å kose meg med vennene mine hjemme. Og så skal jeg på en tur eller to innenlands, som jeg ser veldig frem til.

Sykt å tenke på at jeg har fått oppleve både Florida, Jamaica, Haiti, Gran Canaria og Mexico på under to måneder. Da blir det liksom litt vanskelig å lande hjemme, og godta en litt kjipere hverdag. Haha! Men livet mitt kan ikke være i en koffert hele tiden, så nå får jeg chille ned litt og komme tilbake til hverdagen min (som jeg egentlig liker veldig godt..) for en liten stund. På planen i dag står det først og fremst trening, jeg kjenner jeg ikke har lyst - men ingen tvil om at jeg har godt av det. Håper du har en litt lettere mandag enn meg, og at starten på den nye uka blir bra for oss alle! Vi sees igjen litt senere :-)

Og du? Husk å følge meg på snapchat @ladyyyka - om du ikke allerede gjør det ♥


Innsjekk: Spillerommet

Da var jeg tilbake i Norge, etter ett døgn med bloggfri. Beklager virkelig det - men dere vet hvordan det er med reise, sant? Hele dagen fyker avgårde, og når man kommer hjem 22.00 på kvelden - er man så sliten at man hopper rett til køys. Jeg sov hos Ida i natt, og fløy videre hjem til Kristiansand i dag etter vi hadde kost oss med en deilig frokost i sola på Tjuvholmen. Vi har hatt en så utrolig fin tur, og jeg fikk seriøst kjærlighetssorg av å dra fra bestisen min.. Måtte det ikke bli lenge tlil neste gang!

Meg: Jeg gruer meg så til å hjem, vil bli en uke til her!
Ida: Samme her.. Men jeg er i hvert fall glad jeg skal til Tjuvholmen, og ikke hjem på et spillerom.

Haha, jeg ler meg ihjel! Med andre ord har jeg sjekket inn på spillerommet igjen, og har byttet ut utsikten til palmer og hav, med utsikt til lillebror sin gigantiske datamaskin. Pc-spill, plakater av Ronaldo og headsetts så langt øyet kan se.... Haha! Men likevel var det godt å komme hjem, kan ikke annet enn å tenke hvor heldig jeg er når jeg blir møtt av en smilende Mommo og vinkende foreldre på verandaen, og en overlykkelig liten Milo som kom løpende mot meg som en rakett. Jeg tror nesten den lille tassen min besvimte av glede! Veldig godt å se de alle sammen igjen, er det noe jeg alltid savner på tur - så er det uten tvil familien ♥ Hvordan står det til med dere, godtfolk? Og har du hatt en fin helg? Stor klem til dere alle!

Cabana Life

God morgen fra oss ♥ I går kan dere tro vi koste oss! Vi sjekket inn på beach clubben, og leide oss en privat cabana for dagen. Her hadde vi egen lounge, barskap, masse deilige solsenger, hage og et avkjølende boblebad til disponering. Livet, altså!

VACAYMODE TURNED ON

Her ville jeg aldri hjem fra, hehe. Tenk om hver dag hadde vært sånn her da? Våkne opp i sin egen lille bungalow, uten bekymringer - bare sprudlevann og glede. Dette er siste dagen vår her, og jeg er lite klar for å sette meg på flyet tilbake til Oslo. Problemet mitt er at jeg ikke har en ny reise planlangt i nærmeste fremtid, og den tanken sliter jeg litt med kjenner jeg.... Haha! Så spørs om ikke jeg og Ida må begynne å snuse litt på flybilletter til Den Franske Riviera, vi er nemlig ganske sikker på at det er til Cannes vårt neste eventyr skal gå. Man må leve mens man kan, ikke sant?

Legger ved et bildedryss fra gårsdagen, og ønsker deg en superfin fredag ♥

Vi vet å kose oss

I går la vi turen til El Cenador, en av de beste restaurantene jeg vet om her. Maten er så fantastisk god, og vi bestilte begge det samme som sist - saltbakt indrefilet med fløtegrartinerte poteter og godt tilbehør. Biffen får du oppkuttet av kelneren, mens du steker den selv på en liten plate. Slik velger du selv hvor godt eller lite du vil ha kjøttet stekt, det er rett og slett en superkoselig og sosial måte å spise middag på. Det ble selvfølgelig Ida som stod for stekingen, vi vet jo alle at hvis jeg så mye som hadde rørt den grillen - så hadde sannsynligvis hele restauranten gått opp i røyk. Best å ta forhåndsregeler når man kjenner seg selv så alt for godt, si! Maten var like god som jeg husket, og vi ble begge enige om at hvis vi satt i fengsel og kunne velge oss ett siste måltid - hadde valget falt på dette. Haha! Såpass digg var det altså, så hvis dere skal nedover til Gran Canaria - burde dere absolutt legge turen til El Cenador. Sangriaen er også helt amazing her!
Jeg ble smått livredd under måltidet, fordi jeg trodde det skulle være for lite mat. Hva da matvrak? Typisk meg å bli stresset over noe sånn, selv om jeg egentlig vet vi selvfølgelig har bestilt mer enn nok. Mett ble jeg heldigvis, og jeg sverget at jeg kunne sovnet ved bordet i totalt matkoma. Haha! Etterpå tok vi en liten spasertur, før vi dro hjem på ballkongen og snakket i timesvis om alle rare ting vi tenker på. Slike kvelder er best! Det var helt stjerneklart her i går, når jeg ser på stjernene tenker alltid på Mofar - og så kommer det ofte stjerneskudd. Det er fint, syns jeg ♥

I dag har vi en veldig gøy dag planlagt, og skal hygge oss fra morgen til kveld. Himmelen er som vanlig skyfri og sola steker, så dette virker lovende. Mer fra denne kanten senere! Ha en super dag så lenge :-)

Beach Day

I natt hadde jeg visst holdt min kjære reisepartner våken, med hysteriske latteranfall og samtaler med meg selv i søvne... I tillegg hadde tydeligvis jeg bælmet en halv liter cola zero, og snublet i barskapet på vei tilbake til senga. Stakkars Ida, haha! Er det noe jeg ikke liker, så er det når folk snakker og oppfører seg rart i søvne, jeg er liksom livredd de skal gjøre meg noe vondt uten at de mener det. Så jeg kan godt forstå at Wulffen ble en smule ukomfortabel etter nattens Andersen-show... Haha! Jaja, du vet du er glad når du ler deg ihjel også når du sover ;-)

AMADORES

Her har vi kost oss i dag! Jeg fikk endelig begynt på boken min også, og slukte over 200 sider når jeg først var i gang. Store Hvite Løgner heter den, er det noen av dere som kanskje allerede har lest den? Ganske så oppslukende er den uten tvil, og lang - vi snakker over sekshundre sider... Perfekt med litt godt lesestoff når man er på ferie, man blir fort rastløs av mange timer på solsengen merker jeg. Men det er jo det man har ferie til, slappe av og lade batteriene :-) Nå skal vi straks komme oss i dusjen og gjøre oss klar for kvelden, vi har booket bord på en helt amazing restaurant her, hvor vi også spiste på vår forrige tur. Gleder meg så innmari, har drømt om den saltmarinerte biffen siden vi kom hit! Haha.. Er alt fint med dere hjemme?

LA OSS SNAKKE LITT OM HÅR

annonse

Alright, da har jeg fjernet alt av extensions - sånn for å vise dere hvordan håret mitt egentlig ser ut. Er det en ting jeg har komplekser for, så er det faktisk håret mitt. Det høres kanskje rart ut, men jeg har et ganske uskyldig utseende - så når jeg ikke har på langt hår, føler jeg seriøst at jeg ser ut som en 16 åring som nettopp har fått mopedlappen. Haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter at jeg begynte på HairCare for godt over ett år siden, har jeg heldigvis lært meg til å like mitt naturlige hår litt bedre. Det har blitt lengre, men best av alt - så har det blitt helt utrolig tykt. Mangler bare enda litt lengde nå, så skal jeg vel klare å droppe extensions for godt :-) Som dere vet ødela jeg håret mitt ganske heftig når jeg for to år siden plutselig fikk et innfall om å bli blond. Håret fikk flere runder med hard bleking, noe som gjorde at tuppene mine bare knakk av. På slutten måtte jeg nesten klippe bobb, og håret helt fremme i ansiktet var så kort at det faktisk var på høyde med nesa mi. Veldig lite kult! Så da innså jeg at jeg måtte velge mellom å bli skallet, eller bli mørk igjen. Valget falt på sistnevnte, og heldigvis har håret mitt grodd bra siden den gang! Nå er det egentlig ganske fint, jeg klarer bare ikke helt å se det selv enda.... Hehe!

Jeg klipper tuppene godt hver åttende uke, i tillegg til å kure håret to ganger i uka. Dette hjelper derimot ikke på å få håret til å gro, så som dere vet er jeg verdens største tilhenger av HairCare. Jeg tar to tabeletter hver eneste dag til frokost, noe som gir godt med næring til håret mitt. Jeg føler alle går på HairCare nå, og det er så gøy at såpass mange er like fornøyde som meg! Jeg hadde aldri fått tilbake håret mitt, om det ikke var for disse tabelettenene.

BESTILL HAIRCARE HER TIL 149,-

HairCare er kort fortalt et kosttilskudd som består av ingredienser som bidrar til økt hårvekst. Blant annet ølgjær, sink, kobber og viktigst av alt - biotin. Sammen gjør disse at håret ditt vokser raskere, i tillegg til at det øker tykkelsen i håret. Dette har jeg merket veldig, håret mitt er ekstremt tykt og friskt. Men tabelettene må man ta hver eneste dag for å oppnå resultater, det er utrolig viktig! Derfor er HairCare selvfølgelig også med på ferie, hver eneste gang :-)

Dersom du også ønsker å prøve dette kosttilskuddet som faktisk funker, kan du bestille det HER til 149 kroner. Dette er et produkt jeg går 110% god for, og faktisk det kosttilskuddet jeg har merket best effekt på av alle. Både venner og familie går også på dette, og alle er superfornøyde - noe som igjen styrker meningen min om hvor bra HairCare faktisk er. Hvis du vil ha langt og fyldig hår raskere enn hva du ville fått naturlig, burde du absolutt prøve ut dette! Jeg garanterer deg at du vil bli fornøyd ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et godt sted i livet

Jeg er uten tvil på et godt sted i livet akkurat nå. Følelsen av frihet, stabilitet, glede, være omringet av de jeg er glad i, en familie som er fantastisk, vennegjengen min som jeg er så glad i, jobben min som jeg digger og muligheten til å reise når jeg vil - uten å ha noe som holder meg igjen hjemme. Ingen bekymringer, bare lave skuldre og et stort smil om munnen dagen lang. Alle kan smile og le, men det å oppriktig være lykkelig inni seg og smile sånn helt på ekte - det er uten tvil den beste tingen i hele verden. Det er mye å glede seg til for tiden! Frihet gjør meg lykkelig, det er det ingen tvil om. Måtte livet alltid være bra som dette :-)
Gladkveld i MelonerasMeg:
Hvis jeg ikke får tatt en fin selfie med den Coronaen her, så klikker det for meg!
Ida: De ved siden av oss er norske......

Og slik begynte kvelden vår på Meloneras. Ikke lett å være blogger med lavt blodsukker, da sier man fort ting som gjør at naboene kan tro man er en totalt ustabil apekatt. Haha! I går hadde vi virkelig den beste kvelden så langt, som vi koste oss. Vi dro til Meloneras og bestilte oss sushi på favorittrestauranten vår her. Maten er altså så god, sushien er det beste jeg har smakt noen gang :-) Dette og iskald sangeria med masse frukt i solsteiken - det er lykke på jord det! Etter et godt måltid med hele 40 sushi biter (stolt over egen innsats, hehe!) og en haug av latter, dro vi videre for å titte i butikkene,  drikke enda mer sangria, le og kose oss. Slik Wulff & Andersen er best til... Haha! Vil aldri hjem fra denne turen jeg, det er så digg her ♥

Hvordan går det med dere hjemme, fininger? Er så koselig at dere er så aktive i kommentarfeltet, da er det jo så mye gøyere å oppdatere dere med feriebilder! I dag skal vi bare slappe av med bassenget, slikke sol og bli brune. Tenkte å begynne på boken jeg tok med meg, bare jeg finner roen i meg til å lese skikkelig. Det er lettere sagt enn gjort når man er verdens mest rastløse menneske, haha! Ønsker deg en fin dag ♥

SVETTEFEST I SOLA

Trening på ferie er faktisk noe av det beste jeg vet. Da liker jeg gjerne å ta økten før frokost, slik at jeg kan slappe av resten av dagen med god samvittighet! Det er så mye bedre å rulle ned på solsenga når man vet man har brukt kroppen fornuftig, det føles innmari bra. Da koser jeg meg så mye mer, altså :-) Jeg bytter på morgencardio ute i naturen, og styrke på gymmet hvis hotellet tilbyr det. Her vi bor nå er det et helt greit gym, så da gjelder det å gjøre det beste ut av det.

TODAYS WORKOUT

10 minutters oppvarming på mølle ♥ 40 knebøy med vektskive ♥ 40 utfall med vektskive
30 markløft med hantler ♥ 30 armhevninger ♥ 30 situps ♥ 30 nedtrekk ♥ Trappeløp

Sier meg superfornøyd med dette, pulsen føyk opp og økten ble avsluttet med utendørs trappeløp. Det er en haug av tapper på hotellet vårt, og hva er vel bedre enn å bruke de til litt trening? Spurting opp og ned, med doble hopp oppover gjør virkelig susen!


Y e s t e r d a y s

I går var det soling og bading på stranda dagen lang, noe så deilig! Temperaturen her nede er virkelig helt amazing, ikke så ekstremt varmt at du svetter deg ihjel hele dagen - men sånn helt perfekt varme som gjør at man bare koser seg. Havet er enda litt kaldt, noe som egentlig er digg - da får man mildt sagt våknet opp når man legger på svømmetur ;-) Satser derimot på en litt roligere beachday i dag, og ikke minst skal jeg legge meg på røykfritt. Vi klarte selvfølgelig å leie solsenger den eneste plassen hvor det var innafor å røyke, og jeg måtte mildt sagt telle til ti når naboen tente på sigarett etter sigarett. Det stinker så innmari! Ble så frustrert at jeg sverger at jeg skulle leie en egen øy til oss neste gang... Hissig storkar, si! Haha..

Nå er jeg nettopp ferdig med dagens treningsøkt, som jeg tenkte å dele med dere litt senere. Nå står det en alt for digg frokost på menyen, og så er det straka veien tilbake til stranda. Ferielivet


aldo sko - cubus kjole - valentino solbriller

Bootcamp VacayBREAKFAST WITH A VIEW

Er det en ting vi lovet hverandre før vi dro på denne ferien, så er det at hver dag skal startes med trening. Både jeg og Ida reiser såpass mye, at hvis vi skulle erklært unntakstilstand hver eneste gang - kunne jeg garantert meldt meg på slankekringen årlig. Haha! Så denne dagen startet vi 08.30, hoppet opp av senga, rett i joggeskoene og la ut på morgencardio. Det å powerwalke rundt på morgenkvisten i sportsbh med musikk på ørene, det er så digg at jeg skulle ønske hver eneste dag startet slik!

Nå er vi ferdig trent, har spist god frokost og er klare for å ta stranda med storm så snart dere er oppdatert. Ønsker deg en deilig søndag hjemme, slapp godt av og lad opp til en ny uke


GRAN CANARIA

Hei fra Gran Canaria! Da var vi endelig fremme, etter en reise som må være det noe av det verste jeg har vært med på. Jeg ville heller flydd til Miami ti ganger, fremfor å sitte i et trangt charterfly i seks timer. På toppen av alt havnet jeg i midten på raden min, og følte seriøst jeg ble klemt flat der jeg satt. Ingen tv, ingen underholdning og en spotify som ikke ville spille på lag. Jeg er jo verdens mest utålmodige sjel, så dere kan tro jeg holdt på å gå bananas... Haha! Men når vi endelig kom frem og så det fine hotellet vårt, ble møtt av strålende sol og knallblå himmel, da glemmer man raskt flykaoset og blir fornøyd igjen på sekundet :-)
DESTINATION: GRAN CANARIA

Se så fint der er her! Det er så stort og flottt her, og en helt magisk utsikt. Eneste som er dumt er at vi ikke har wifi på rommet vårt, så vi må sitte i resepsjonen hver gang vi skal jobbe og oppdatere dere.. Men jeg har en følelse av at både jeg og Ida har godt av å være litt offline, selv om jeg vedder på vi begge to blir lei og ender opp med tidenes telefonregning når vi kommer hjem..... Haha! Nå skal vi pakke ut av koffertene, rigge oss til på hotellrommet vårt og utforske området her. Det ser veldig lovende ut til nå, ingen tvil om at vi skal kose oss her!

Blotting på legekontoret

Da var jeg endelig på plass i Casa De Wulff! Alltid like godt å se bestejenta mi igjen Her skal vi sove til i natt, 04.00 må vi opp og komme oss til flyplassen, hvor flyet vårt til Gran Canaria går. Steike som jeg gleder meg til å nedover til varmen, selv om det ikke er lenge siden sist jeg var i tropeland, skal det jammen bli digg med nok en tur :-)

I dag fikk jeg forresten tatt sprøyte mot pollenallergien min, og jeg holdt seriøst på å krepere av flauhet av en utrolig klein hendelse jeg klarte å stelle i stand. Hun snille damen som skulle stikke sprøyten på meg, sa at jeg skulle få nålen i seteleiet og kunne bøye meg over benken for å gjøre meg klar. Altså, er det bare meg som tror seteleie betyr rumpa? Så jeg dro ned buksa da, lente meg på benken som jeg fikk beskjed om og stod med rumpa bar..... Og hva skjer? Hun kommer inn, ser litt sjokkert ut og sier sprøyten skal i hofta. HAHA, fy søren - jeg følte meg så idiot at jeg har ikke ord! Ikke akkurat moment of my life der jeg stod å blotta rumpa som en annen tulling... Men nå er sprøyten i hvert fall satt, så jeg satser på at formen bedrer seg asap! Har slitt med å sove hver natt i det siste, fordi jeg er så tett i halsen og nesa at det er vanskelig å puste. Men i følge legen min skal kortisonsprøyten virke relativt raskt, så da satser jeg på at formen er tipptopp når jeg våkner i morgen.

Ønsker deg en deilig start på helgen! Har du noen spennende planer?

NIKE joggedress - REEBOK sko - LOUIS VUITTON bag - VALENTINO solbriller

Egentid med ELLE

annonse

Er det et blad jeg virkelig har fått opp øynene for det siste halvåret, så er det ELLE. Her finner jeg alt jeg som jente ønsker meg - mote, personlige intervjuer med kjendiser, tips innen skjønnhet, helse og livsstil, samt en haug av gode reportasjer. Magasinet er supertykt, og spekket med inspirasjon fra side til side. God lesning setter jeg stor pris på, og er det noe jeg elsker så er det å slenge med ned i sofakroken med et rykende ferskt magasin mellom hendene. Da koser jeg meg, da!ME- TIME

Spesielt den nyeste utgaven, med et stort og personlig intervju av Kylie Jenner syns jeg var så fin. Selv om jeg er superfan av disse jentene, fant jeg ut av flere ting jeg ikke visste og fikk faktisk et helt nytt intrykk av Kylie. Visste dere at drømmen hennes er å få sin egen familie, flytte til en gård i Malibu Canyon, kaste telefonen sin og bare leve livet sitt sammen med barna sine i idylliske omgivelser? Jeg syns det er en fin drøm, jeg. Det er vel det vi alle vil, leve et fint og rolig liv sammen med de man er mest glad i. Superstjerne eller ikke - det er jo nettopp det livet handler om.


3 utgaver av ELLE + stor toalettmappe fra Lulu's til kun 149,- HER.

I samarbeid med ELLE, har jeg nå fått muligheten til å gi mine lesere et flott tilbud på magasinet deres. For kun 149,- (pluss 49,- i porto), får du nå tre utgaver av ELLE + en stor toalettmappe i gull fra Lulu's. Jeg har faktisk denne toalettmappen selv, og den er så sinnsykt fin! Den har stor og god plass, og rommer både sminken min, toalettsakene og hva enn jeg måtte ønske å fylle den med. Denne koster 499 kroner til vanlig, så dette abonnementstilbudet er virkelig et kupp :-)

hits