april 2014

Litt alle veier

God onsdagskveld, dere ♥ Startet dagen min hos legen, i dag var det tid for å ta nye prøver av meg. Er visst ikke lett å finne ut av hva som feiler denne jenta, så jeg får bare ta tiden til hjelp og håpe på det beste. Rett etterpå dro jeg på besøk til Mommo, så dro vi videre å besøkte verdens beste engel Mofar på graven hans. Siden la vi ut på en liten roadtrip hjem til meg, før mamma kom å hentet oss senere når hun var ferdig på jobb. Da gikk turen ut i Sørlandsparken nok en gang for å lete etter hagemøbler til meg. Og jammen fant jeg det denne gangen, hurra! Gleder meg masse til å vise dere hvordan det blir på ballkongen. I dag har jeg med andre ord vært litt alle veier, hehe. En alle tiders dag, koser meg alltid sammen med familien min ♥

Forever 21: t-skjorte og jakke, MQ: bukse, TopShop: sko, Cëline: solbriller.

Hva er planene deres for kvelden, da? Det er jo fri i morgen, så regner kanskje med at flere av dere skal ut å sjekke livet? Selv skal jeg ned på Fiskebrygga å spise sammen med Hilde, så det blir garantert kjempe kjekt! ;-)

You smile, I smile

Hvordan har dagen deres vært, fininger? Jeg har nettopp dratt av meg noen alt for varme jeans, lagt løshåret på hylla og hoppet i joggedressen. Været her i Kristiansand tar virkelig helt av, i dag var det hele 30 grader i sola på det varmeste. Og vi er bare i april? Det er virkelig helt sykt! Etter hva jeg har hørt er været såpass bra over store deler av landet? Det er i så fall bare helt fantastisk! Satser bare på at vi ikke bruker opp finværet nå, og at det kan holde seg gjennom hele sommeren. Anyways, fra været og til noe helt annet! Resten av kvelden min skal bare gå til å slappe av, og se noen episoder av Suits. Begynte nettopp på denne serien, og har bare kommet til episode to - men så langt ser den veldig lovende ut. Serien minner meg faktisk litt om White Collar, bare uten den alt for heite Neal. Haha! Skulle vel egentlig ønske han var med i alle serier jeg, ass..

 Ønsker dere alle en fin kveld

En liten oppfriskning

Endelig føler jeg meg litt mer fresh! I dag har jeg endelig fått fikset både negler og vipper igjen. Denne gangen gikk jeg for shellac på neglene, dette er som neglelakk - bare at det varer i 3-4 uker. Helt genialt syns jeg, i tillegg er det jo så fint å ha litt farger nå som vi går mot lysere tider. Dette gjorde jeg selvfølgelig hos Anita på Auds Minste Hudpleie, og hun kan dere bestille time hos ved å ringe 38 02 47 00 ♥ Vippene fikset jeg som alltid hos skjønne Linda som holder til på Auds Hudpleie, og hun kan dere nå ved å ringe 38 07 09 45. Begge to er superflinke, og jeg er så glad for å ha et samarbeid med disse skjønne jentene :-)

New nails and lashes. Love it!

Nå skal jeg rett videre i et spennende møte, før jeg etterpå sykler avgårde og spiser middag med Tone. Kjenner jeg oss rett blir det fiskekaker og potetgryte på bestis, mens jeg som alltid velger sushi. Det er jo så godt! Hvordan har dagen deres vært så langt?

37 000 followers

Tenk, nå har jeg godt over 37 000 følgere på instagram! Er det mange av dere lesere som følger meg der også eller? Syns det er veldig kjekt å oppdatere fra mobilen, noe som kanskje vises ganske tydelig. Jeg har nemlig instagrammet over 2000 bilder nå. Hehehe, noen som sa ivrig? Knis! Selv liker jeg veldig godt å følge de som er flinke med mat og interiør, samt gjerne noen som legger ut freshe hverdags- og treningsbilder. Så om du har en slik instagram-konto eller kanskje vil tipse meg om noen flinke, må du gjerne skrive navnet i kommentarfeltet slik at jeg kan sjekke den ut :-)

My latest insta-pictures! Remember to follow me at @kristinaandersen1. Ballonger er alltid en god ide! 2. Deilig lørdagsfrokost. 3. Rart jeg er glad i å sove? Elsker soverommet mitt, jeg!
4. Verdens beste oreocupcakes. Vil dere ha oppskrift? 5. A selfie a day keeps the doctor away ;-) 6. Reebok classic, perfekt til sommeren!
7. Kan du se den lille snuten? Smelt! 8. Søndagsfrokost. 9. Flashback til den morsomme shooten med Shape Up.

Shades of grey

Jeg har jo helt glemt av å vise dere bilder av hvordan sofaen ble etter at jeg byttet trekk på den! Fikk endelig summet meg til å ta noen bilder til dere i dag, så her kan dere se hvordan det ser ut :-)
Makeover in my livingroom. What do you think?

Hva syns dere? Som dere sikkert har forstått liker jeg dette mye bedre enn det hvite. Ikke bare er det grå trekket hundre ganger mer praktisk, men jeg syns også det var skikkelig deilig med en forandring her. Så kan jeg heller bytte tilbake til det hvite hvis jeg skullle gå lei av dette, selv om det garantert blir en god stund til. Hvitt er pent, men det blir alt for fort skittent... Hihi! Nå mangler jeg bare noen bedre hagemøbler på ballkongen, så sier jeg meg superfornøyd med min fine leilighet! Som jeg trives her hjemme altså, jeg vil bo her til jeg er gammel og grå

Flower power on a Monday

Denne dagen våknet jeg som vanlig i et labert humør, fordi jeg vet jeg ikke kan dra å trene. Det tærer faktisk noe helt ekstremt på syken min når jeg ikke får brukt kroppen slik jeg er vant til. MEN, så bestemte jeg meg for å ta meg kraftig sammen og tenke at jeg kunne trene på min egen lille måte med å ta en ekstra lang spasertur. Og det hjalp virkelig på humøret, haha! Så jeg stod opp fra sengen, hoppet i shortsen, satte meg på ballkongen og spiste hjemmelagte knekkebrød med egg i sola. Så la jeg ut på en 90 minutters spasertur nede ved sjøen, og trasket rundt alle veier i min egen verden. Solen er så sterk også i dag, så jammen ble jeg litt varm på min lille tur. Veldig deilig! Det kan trygt sies at jeg gleder meg til å kunne trene igjen, men enn så lenge må jeg bare gjøre så godt jeg kan med andre alternativer :-)

Ville egentlig bare raskt innom bloggen for å ønske dere alle sammen en fin start på uken! Håper mandagen deres blir fylt med mye glede, latter og hygge Selv har jeg ingen andre planer enn å jobbe frem til i kveld, men når jeg kan dra laptopen ut på ballkongen og nyte sola mens jeg holder på med arbeidsdagen - da kan jeg ikke klage!

Vero Moda: jakke, BikBok: topp, Gina Tricot: jeans, Zara: sko, Daniel Wellington: klokke.

S ø n d a gSome pictures from my sunday! Lunch with Glenn and football game with my family

Noen bilder fra søndagen min! Lunsj med kjære Glenn som endelig kom på besøk igjen, og rett videre på fotballkamp med familien. I dag ble både Eirik, Onkel, Torjus og Mommo også med meg og Øyvind på kamp, så da var gleden stor. Hadde store forhåpninger om at Start skulle knuse Viking, men det gikk jo mildt sagt ikke etter planen.... Dere skulle forresten sett hva som skjedde når jeg og Glenn lunsjet, tror dere ikke en måke dreit rett i hodet mitt? Og over maten min. Haha, er det mulig sier jeg bare! Typisk min flaks, like før Glenn døde av latter. Hehehe, jeg må jo bare le! Nå blir det Neste Sommer og Helt Perfekt på tv, før jeg kryper til sengs. Ønsker dere alle en riktig god natt

Styling til nasjonaldagen

annonse

I dag tenkte jeg å gi dere tips angående styling til nasjonaldagen. Denne looken passer både fint dere som er så heldige å ha bunad (ønsker meg bunad så utrolig mye...), og til dere som skal gå i vanlige penklær. Jeg syns at det er fint å sminke seg naturlig på en dag som dette, så da har jeg gått ut i fra en naturlig makeup-look med håret i en tilfeldig flette med blomster flettet inn.

 Celine Englestad sitt supersøte I love Norway smykke passer perfekt til nasjonaldagen

Jeg har gått ut i fra seks sminkeprodukter i dag. Foundation, solpudder, øyenskygge, maskara, brynpudder og lipgloss. I tillegg til Glo Minerals sine blottingpapers som er helt geniale på en dag som dette. Disse fjerner nemlig overflødig olje fra ansiktet uten å ødelegge sminken, og gir deg en matt og ren finish. Perfekt å presse mot huden og spesielt rundt T-sone området en gang eller to i løpet av dagen. Nasjonaldagen eller ei, disse er alltid med meg i vesken.BareMinerals foundation
: denne har jeg fortalt dere om tidligere, men jeg gjør det gjerne igjen. En supergod foundation laget av løse mineraler, som er den mildeste og mest naturlige sminken som finnes på markedet. Denne foundationen gir et helt utrolig fint og feilfritt resultat, da den smelter inn i huden og gir en helt feilfri look. Anbefales på det varmeste! Stort pluss i boken er det også at den har solfaktor 15 i seg, samtidig som den dekker urenheter og kviser.

Too Faced solpudder: et deilig solpudder som lukter sjokolade, og blir vanvittig fint på huden! Det gir deg en matt og fresh sommerglød, nesten slik man får når man har kommet hjem etter en lang dag på stranda. Solpudderet finnes i to fargenyanser, jeg bruker det mørkeste som heter chocolate.

Idun Minerals mascara: dette må være en av de beste mascaraene jeg har prøvd! Kosten er så vanvittig lett å jobbe med, og passer perfekt hvis du ønsker lengre og mer separerte vipper. Denne mascaraen inneholder også en vippeforlengende peptid, som vil stimulere din egen vippevekst. Helt genialt! Denne har blitt en ny favoritt hos meg.

BDB brow powder: jeg definerer alltid brynene med brynpudder, da rene og pene bryn er utrolig viktig for meg. Dette er kanskje det beste brynpudderet jeg vet om, og jeg har lenge sverger til Billion Dollar Brows. Pudderet er enkelt å legge, gir en naturlig look og sitter fint på hele dagen - selv under trening! Brynpudderet kommer i forskjellige farger, jeg som er såpass mørk bruker fargen raven.

NYX eye shadow palette: tre fantastiske fine øyenskygger som glir helt perfekt sammen! Disse er nude og utrolig fine, så de passer perfekt til både dag og natt. Paletten kommer i forskjellige farger, men den jeg selv buker heter The Brazilian. Og at denne paletten kun koster 87 kroner, er jo helt fantastisk!

Sara Happ lipgloss: endelig en ligploss som ikke føles "sticky" på leppene, men heller myk og deilig. Dette er en nydelig og naturlig lipgloss fra Sara Happ, i en fin nude farge.Hva syns dere om denne looken? Jeg liker den utrolig godt, og syns den er så naturlig, ren og fin! På bildene ser dere det ferdige resultatet, og dette er uten tvil den sminken jeg kommer til å gå for på 17.mai :-) Som alltid vanker det en rabattkode til dere fra jentene i Coverbrands, så frem til lørdag den 3.mai får dere -20% på alle produktene og smykket over ved å bruke rabattkoden KA17MAI

Nydeligste jenta i verden

Happy Birthday to the sweetest bestfriend ever! You deserve all the success, happiness and love in the world. ♥

I går var det bursdagsfeiring for verdens nydeligste jente. Hilde Har dere sett så fin hun er? Hilde er jo faktisk en levende barbie, med det fineste smilet. Blir jo så stolt av henne at jeg har faktisk ikke ord, haha! Det er ikke mange mennesker som er så fantastiske som bestevenninna mi, og jeg er utrolig heldig som har dette nydelige mennesket i livet mitt. Ei jente som alltid stiller opp, i både gode og vonde tider. Hilde er snill som dagen er lang, og virkelig en helt ubeskrivelig person. Så i går var det klart hun måtte feires, med fine jenter i selskapet og god stemning. Med rosa ballonger, flotte bursdagsgaver og champagne i glasset vet jeg vi alle koste oss glugg ihjel :-)

Nå har jeg nettopp spist frokost og må straks få stelt meg litt. I dag kommer det nemlig et innlegg om tips til sminke og hår på 17. mai :-) Første gangen jeg skal lage et slik innlegg, så dette blir spennende! Tiden fyker virkelig avgårde, tenk at det snart er både feiring av grunnlovsdagen og få uker igjen til sommer? Vi har en god og lys tid i møte, bokstavelig talt. Hoho! Men ja, nok snikksnakk fra meg - nå må jeg komme i gang her... Vi sees igjen litt senere, kos dere så lenge

Hygge med familien

I dag har jeg hatt en herlig dag sammen med familien! Mommo og Tante kom til byen for å være sammen med oss, så vi har alle storkost oss denne lørdagen. Vi har vært på cafe, spist god lunsj, frozen yoghurt, shoppet masse i butikkene og hygget i solen i timesvis.Pics from this great day with my aunt, cousin and grandmother.

Nå må jeg bare hive meg rundt her hjemme og gjøre klart til kvelden. Min aller beste venninne Hilde fyller år til mandag, så i kveld skal vi feire bursdagen hennes her hjemme hos meg. Så hvis dere har sett meg løpe rundt i Kristiansand i dag med en haug av rosa ballonger hengende etter meg, vet dere altså hvorfor. Haha! Er sikker på at dette blir en alle tiders kveld Hva er planene deres for lørdagen?

Breakfast and coffee

Good morning!

I natt har jeg hatt min lille fetter Vetle på overnatting. Han er så skjønn! I går var vi på butikken for å handle inn til dagens frokost, så spør jeg han om han vil ha yoghurt eller rundstykker til frokost. Og han svarte bestemt at han måtte ha rundstykker, fordi det var det mer mat i. Haha, noe så herlig - kunne bare tynt den lille skatten flat! Rundstykker ble det likevel ikke, men grove polarbrød bakt på speltmel med godt tilbehør. Det er lørdagsfrokosten sin det! I går koste vi oss med 3D film, hjemmelaget pai til kveldsmat og litt snoperi til filmen. Nå skal vi straks på bytur sammen med Mommo og Tante, vi skal besøke min lillebror på cafeen der han nettopp har begynt å jobbe. Skikkelig familiedag! Ønsker dere alle en fin lørdag :-) Tar med meg kamera, så skrives vi litt senere!

The perfect lunch

Keeping up with the Kardashians, questbar and fruit. Perfect lunch

God morgen, fininger! Nå går turen straks til regnskapsføreren min, vi skal gå gjennom bilag og ordne litt i papirene. Greit å rydde opp før helgen, så kan jeg slappe av med god samvittighet. Etterpå tenkte jeg å ta turen innom min kjære Tone, før jeg må hjem å jobbe videre. Og ja, i dag må jeg også på teppejakt igjen. Blir gal av å se stua mi helt uten teppe, hehe! Har funnet et fint et fra Pappelina, så spørs om jeg ikke bare kjøper det. Alltid gøy med en liten forandring her i leiligheten, og jeg er så fornøyd med den grå sofaen. Elsker den! Anyways, før jeg løper avgårde tenkte jeg å dele et lite lunsjtips med dere. Se en episode med Keeping up with the Kardashians HER, kutt opp masse frukt og kos deg i lunsjpausen. Det gjorde jeg i går, og det var helt perfekt!

In a hurry


Aldo: veske, Zara: sko, jakke og jeans, Céline: solbriller.

Fikk lurt Eirik til å knipse noen antrekkbilder av meg i dag! Nå var det virkelig en stund siden sist, sant? Skal prøve å bli flinkere til nettopp dette igjen, vet jo at dere liker det så godt :-) Nå er det bare en dag igjen til helg, dere! Har dere noen spennende planer?

Superfood: my favourites

annonse

Flere av dere har etterspurt et innlegg om supermat, som spesielt det siste året har eksplodert i popularitet her i Norge. Jeg er selv en flittig tilhenger av dette, og bruker det hver eneste dag. Du lurer kanskje på hvorfor du skal ta supermat? Det renser kroppen din, huden får en fin glød, det er godt for forbrenningen, du får mer energi og overskudd, blir friskere både fysisk og psykisk. Bare sånn for å nevne noe, fordi det er utrolig mange fordeler med nettopp supermat. I dag tenkte jeg å gi dere en liten gjennomgang i den supermaten jeg tar, kanskje dere også blir fristet til å prøve? :-)

Først ut er Spirulina og Chlorella! To ting jeg for ett år tilbake bestemte meg for å teste ut, etter at superfreshe Tone Damli skrøt dette opp i skyene. Og jammen hadde hun rett, disse to tingene er virkelig helt fantastisk. Jeg har blitt totalt avhengig! Begge deler finnes både i tablett- og pulverform, jeg foretrekker førstnevnte da jeg rett og slett ikke liker smaken av alger. Dersom du ønsker å prøve ut pulver slik som Frk.Damli gjør, så anbefaler jeg å blande det ut i feks litt ananasjuice for å kamuflere bort smaken så mye som mulig.

Chlorella: dette er en encellet grønn ferskvanns-alge, med et høyt innhold av klorofyll, samt hele 19 aminosyrer og 36 forskjellige vitaminer. Chlorella er med på å balansere blodsukkeret, forbedrer fordøyelsen, forsinker aldringsprosessen, styrker leveren, avgifter kroppen og styrker immunforsvaret. Algen er også bra for hud, hår og negler. I tillegg til dette føler at jeg har blitt mer våken og klar i hodet etter at jeg begynte på chlorella, samt at man får haugevis av energi med denne algen. Jeg tar 10 tabletter av denne hver eneste morgen, fem minutter før jeg spiser frokosten min. Finnes også i pulverform om ønskelig.

Spirulina: denne saken inneholder tre ganger mer protein enn fisk, 100 ganger mer betakaroten enn gulrøtter, 50 ganger mer jern enn spinat og 10 ganger mer kalsium enn melk. Det er ganske utrolig, det! Spirulina motvirker hudlidelser og allergier, fjerner tungmetaller fra kroppen, er ekstremt proteinrik og virker veldig rensende på kroppen. Jeg føler meg utrolig mye lettere i kroppen og kvikkere i hodet etter at jeg begynte med disse. Dette er en energibombe rett fra naturen! Jeg tar cirka fem spirulina hver eneste morgen sammen med chlorella, fem minutter før frokost. Spirulina finnes også i pulverform.

Opti Green: et pulver jeg til daglig blander i smoothien min, eller sammen med juice. Dette er et superkonsentrat av grønnsaker, urter, fiber og grønt - som gir kroppen utrolig mye næring. Hele 36 grønnsaker skjuler seg i dette pulveret, så dette er en skikkelig kraftblanding med fiber, viktige fettsyrer og andre nyttige næringsstoffer. Jeg tar to teskjeer med denne hver dag i en smoothie, og da kjenner man ikke smaken i det hele tatt.

Omega 3-6-9: alle burde virkelig ta omega 3! Denne fra Udos Choice er min favoritt, og jeg har brukt den i over tre år. Det er en optimal oljeblanding av omega 3,6 og 9 fettsyrer. Disse smører huden og leddene, nærer hjernen, styrker hjertet og indre organer. Visste dere at omega 3 og omega 6 er de to eneste fettsyrene kroppen ikke kan produsere selv? Derfor er det utrolig viktig å prioritere dette i kosten din, da de har mange viktige funksjoner. Jeg tar to kapsler hver morgen sammen med frokost og et stort glass vann.

The better you eat, the better you feel.

Dersom dere lurer på noe, må dere gjerne spørre - så skal jeg svare så godt jeg kan. Alt over er fra Proteinfabrikken.no, en norsk og sikker nettbutikk med god kundeservice og rask levering.

A happy song

Tenkte jeg skulle starte dagen med å dele en liten gladsang med dere :-) Min lillebror spilte denne på hytta, og jeg falt for den med en gang. Digger slike sanger som man bli glad og får lyst å danse av, og som bare gir en skikkelig goodfeeling! Nå sitter jeg her og jobber på MacBooken, før Eirik også kommer til meg i ettermiddag for å hjelpe meg med nettopp litt jobb. Ønsker dere en nydelig start på torsdagen! Et etterspurt innlegg om supermat kommer forresten i dag, så stikk innom på bloggen litt senere

My dreamy bedroom

Etter jeg var ferdig med jobb for dagen, dro jeg på storhandel sammen med mamma. I år skal jeg endelig få summet meg til å få skaffet rotting-møbler til å ha utenfor, det ble liksom aldri gjort helt skikkelig forrige sommer. Kanskje noe med at jeg flyttet inn her i Juni og tiden bare fløy så alt for fort avgårde. Gulvteppe skulle jeg også leite etter i dag, da jeg har fått nye sofatrekk og måtte ta bort det jeg hadde tidligere. Vel, jeg kom hjem uten både hagemøbler og gulvteppe. I følge mamma er det alltid sånn med meg, jeg klarer aldri å bestemme meg for hva jeg vil ha av ting og ender opp med å si at jeg må tenke litt på det. Haha! Vi fikk i hvert fall handlet noen blomsterpotter og fine blomster til å ha oppi som jeg skal ha på ballkongen, så nå mangler jeg bare hagemøbler - så er sommeren hjertelig velkommen :-)

Nå gleder jeg meg til mørket kommer snikende og jeg kan innta mitt alt for deilige soverom. Favorittplassen i leiligheten, uten tvil! I kveld skal jeg legge meg i nytt sengetøy som lukter deilig clean cotton tøymykner. Mmmm, finnes nesten ikke noe bedre enn det

Alt vi har er hverandre

 I dag vil jeg gjerne oppfordre alle mine lesere til å slå på TV'en førstkommende lørdag 26 april, klokken 21.40 på TV2. Hvorfor? Fordi 22 millioner barn er på flukt fra krig, og de trenger vår hjelp. Din hjelp. Min hjelp.

Jeg vil påstå at årets Artistgalla er årets viktigste tv-program. Flyktninghjelpen er en uavhengig, humanitær organisasjon som gir hjelp, beskyttelse og varige løsninger til mennesker på flukt over hele verden. Over 22 millioner barn er på flukt fra krig i verden i dag, og tallet bare øker. Barn på flukt er spesielt utsatte for seksuelle overgrep og tvangsrekruttering til opprørsgrupper. Ansatte i Flyktninghjelpen forteller om barn som har sett sine venner bli halshugd, om barn som har sett sine foreldre bli skutt under flukten. Men viktigst av alt, de forteller også om barn som har et håp for fremtiden. Flyktninghjelpen gir husly, beskyttelse og skoletilbud til barn på flukt i 25 land rammet av krig og konflikt. Lørdag 26 april skal Flyktninghjelpen har Artistgalla på TV2 - en nasjonal dugnad som blant annet skal sette fokus på en av våre tids aller største humanitære katastrofer. Krigen i Syria som nå herjer på fjerde året.


Visste du at....

Akkurat nå krysser et barn en landegrense på flukt fra krig?

Hvert fjerde sekund må et nytt menneske flykte fra krig i verden?

Til sammen er over 45 millioner mennesker på flukt i verden, hvor halvparten er barn?

Hvert eneste minutt tvinges en ny familie på flukt i Syria??


Slå på TV2 lørdag 26.april klokken  21.40, Flyktninghjelpen har noe viktig å fortelle.

Sånn helt ærlig

Jeg har et sånn elsk/hat forhold til bloggen for tiden. Er takknemlig for bloggen fordi den er det som får meg opp av sofaen om dagen, og missliker den fordi det siste jeg har lyst til er å nettopp opp av denne sofaen. Alt i alt er det vanskelig for meg å opprettholde ting her når livet på privaten er veldig hardt, men jeg prøver virkelig så godt jeg kan.I dag var jeg hos legen, vi tok en haug av blodprøver og andre tester av meg - så vi får se om de vil gi noen svar. Etterpå dro jeg rett på besøk til Mommo, og var hos henne utover dagen. Vi spiste lunsj, mimret masse om verdens beste Mofar og koste oss så godt vi kunne. Som jeg skulle ønske vi kunne få han tilbake, om så bare for en liten time.... Livet er så rart, jeg kan ikke forstå at et menneske som har betydd alt for meg plutselig bare er borte. Alt har skjedd så fort, og jeg sliter med å forstå. Jeg trodde jeg visste hva det å savne noen var, men jeg ser jo nå at jeg virkelig ikke har hatt anelse om hva savn eller lengsel etter noen faktisk er. Jeg skulle gjerne klart å satt ord på hva jeg føler, men ingen ord strekker til her. Jeg føler meg bare tom. Veldig tom.


Men fra det ene til det andre.. Nå sitter jeg mett i sofaen etter en god kveldsmat, i dag ble det rett og slett takeaway på meg. Sushi slår aldri feil! Og med melon til dessert, kan dere tro denne jenta er mett. Hvordan har dagen deres vært?Be thankful always

Ville bare innom å ønske dere en riktig fin dag! Våknet til en nydelig rosa soloppgang 06.00 denne tirsdagen, og ble sittende å se solen gå opp mens jeg koste meg med dagens første kaffekopp. Små øyeblikk som er gull ♥

// pics from weheartit

The sweet cabinlife

Som jeg har kost meg på hytta sammen med familien! Selv om det bare var for to dager, så var det utrolig deilig å komme seg bort litt. Jeg har trengt å få slappe litt av, da jeg virkelig ikke er i en god form for tiden. I morgen skal jeg heldigvis til legen, så da håper jeg at jeg endelig kan få litt svar på hva som feiler meg. Er så frustrende å ikke føle at jeg er meg selv lengre, blir rett og slett helt deprimert av å ha det på denne måten... Satser på at morgendagen kan gi meg noen svar. Nå kom jeg nettopp hjem fra hytta, og på vei hjem stoppet vi for å kjøre gokart. Det er jo så gøy! Jeg kjørte fordi alle gutta, så sier meg ganske fornøyd med egen innsats.. Hehe, lenge leve tidenes konkurranseinstinkt! Nå blir det hjemmelaget lasagne og film her hjemme i sofakroken, den siste påskekvelden skal nytes. ♥

Idylliske dager på hytta

I går var en superfin dag her på hytta! Først og fremst våknet jeg opp til et digert påskeegg, og da blir jo standaren for dagen satt :-) Er det forresten bare vi som har tradisjon om at vi må lete frem dette forbaska egget? Jeg syns det er like teit hver gang! Mamma gjemmer det alltid så latterlig godt, så det ender alltid med at jeg mister tålmodigheten og leter febrilsk rundt mens jeg er lettere irritert. Haha, for et syn! Har alltid et ønske om å slippe å lete frem dette egget, men da får jeg ingen egg og det vil jeg jo for guds skyld ikke risikere. Hehehe! All det harde arbeidet lønnet seg heldigvis til slutt da tidenes påskeegg kom frem:


Takk mamsen!

I går hadde vi også koselig besøk av familien til Øyvind her, så vi wooket mat utendørs og koste oss masse. Skikkelig hytteliv når man står å lager maten utenfor, sant? Frokosten laget vi også jammen meg her, egg og bacon til nystekt brød. Idyll! Nå skal jeg nyte den siste ferie dagen, og det må virkelig dere også gjøre. Vi sees igjen litt senereDen perfekte base

annonse

Forrige uke fikk jeg i oppdrag av Covebrands å finne produkter til den perfekte base. Du vet, de viktigste tingene man har i sminkepungen sin til huden. Jeg klikket hjem noen produkter jeg mente så gode ut, og for første gang i min blogg-karriere kan jeg si at jeg har byttet ut alle mine gamle produkter med disse. For fy søren, disse produktene er virkelig det beste jeg noen gang har prøvd innen base sminke! Utrolig gøy når man er så fornøyd, så her kommer mine selvlagde tips til hva jeg mener er den perfekte base. En naturlig look, som tryller bort mørke ringer under øynene, jevner ut huden og gir deg plettfri hud!

Resultatet av produktene du får lese om i dette innlegget. Naturlig, fresht og fint!Bodyography primer: dette er en lett primer som fyller ut fine linjer og gir en silkeglatt, varig og feilfri base. Denne sørger for at sminken sitter hele dagen, og tar godt vare på huden. Primeren inneholder antioksidanter, Vitamin A og E, grønn te og grapefruktekstrakt. Passer sensitiv hud. Jeg bruker tonen clear, og den er helt super!

Glo Minerals concealer: dette var faktisk den eneste av mine gamle favoritter som fikk bli igjen, rett og slett fordi det er ingen concealer som er bedre enn denne fra Glo. Den tryller bort mørke ringer under øynene, og gjør at jeg ser våken og opplagt ut hele dagen. Denne er også utrolig drøy i bruk, jeg fikk nettopp ny etter at min gamle ble tom etter et helt år i sminkepungen min. Concealeren kommer i forskjellige fargetoner, jeg bruker fargen natural.BareMinerals foundation: jeg har nå lagt bort kompaktpudderet til fordel for dette, rett og slett fordi jeg nå mot sommeren ønsker en mer naturlig og mild look på huden. Dette pudderet er sannsynligvis den mest naturlige og mildeste sminken du vil finne, og det gir en feilfri look på huden. Foundationen trekker fint inn i huden, og gir deg en finish så lett at det ser helt naturlig ut. Den har også solfaktor 15, noe som er perfekt nå som det går mot varmere tider! Jeg bruker fargen medium tan, og påfører pudderet med full coverage kabuki brush.

Youngblood fikseringspudder: dette pudderet tar jeg helt til slutt over foundation, rett og slett for å forsegle sminken slik at den holder seg fint gjennom hele dagen. Fikseringspudderet matter ned huden, og virker oljeabsorberende. Helt perfekt dersom du som meg, ofte kan bli blank i enkelte deler av ansiktet i løpet av dagen. Dette gir et fint og matt resultat! Jeg har fargen medium.


 
NYX grinding blush: dette er med hånden på hjertet den fineste blushen jeg noen gang har hatt! Rougen er laget av finmalte mineraler som reflekterer lyset slik at huden din ser glatt og jevn ut. Jeg har den i fargen georgia peach, og hvordan den ser ut kan dere se på bildet under. Den legges oppå kinnbeina, og ser så utrolig fin ut. Uten tvil den perfekte blushen, jeg lover!

Mine favorittprodukter for å oppnå den perfekte base.

Siden det nå er påske, så har jeg fått lovt å glede dere lesere ekstra mye med å gi dere -15% rabatt på ALT av sminke hos Coverbrands! Rabattkoden dere må bruke er Kasminke (gjelder ikke salgsvarer), og den er gyldig ut 26.04 Men ikke nok med det, nå er det også -20% på ALT fra Lulu's! Hvor fantastisk er ikke det? Happy shopping, dolls! :-)

Velkommen til oss på hytta

Det er synd at det er så sjeldent jeg tar turen opp på hytta, fordi det er få plasser jeg slapper så godt av som på Eikerapen. Mine foreldre har hatt hytten siden 2008, og det var faktisk Øyvind som bygget den. Snakk om å være flink! Mommo og Mofar passet på meg og min lillebror - mens mamma, Øyvind og Finn var her nesten hver eneste helg for å bygge og sette opp hytta. Syns det er litt kjekt å tenke på ♥ Tenkte jeg kunne gi dere en liten omvisning, jeg. Har dere lyst å se hvordan vi har det her på Eikerapen?
Cabin life.

Sant det er koselig her? Jeg syns det er så fint! Det er tre soverom på hytta, i tillegg til en stor hems som jeg og Eirik gjerne bruker på kveldene til å se filmer og slikt. Bildet dere ser nederst er soverommet mitt, ingen plasser jeg sover bedre enn her :-) Nå har vi nettopp spist god frokost ute på verandaen, og resten av dagen har jeg planer om å ligge rett ut i sola. Håper å få solt til meg litt brunfarge mens jeg først er her på fjellet, hoho! Senere får vi besøk av familie, da skal vi lage kyllingwok på bålet og kose oss masse. Er det flere av dere lesere som er på fjellet i påsken? Håper sola smiler til dere også!

Bypåske

Great day with my bestfriend.

For en deilig dag! Jeg våknet til strålende sol gjennom soveromsvinduet, så da var det bare å nyte det. Det må jo være den beste følelsen å våkne til solstråler i ansiktet? Herlig! Siden butikkene var åpne litt igjen og vi begge hadde fri - dro jeg og Hilde på aldri så liten bytur. Vi spaserte rundt i handlegatene, shoppet litt nytt interiør og klær, spist god lunsj og frozen yoghurt til dessert. Bypåske er jammen ikke verst, dere! Og det beste av alt, i år ble det begge deler på meg. For nå kom jeg nettopp opp på hytta og blir her frem til mandag. Gleder meg til lave skuldre og kvalitetstid her sammen med Mamma, Øyvind og Eirik ♥ Hvordan har dagen deres vært?

Pai med grønnsaker og skinke

For noen dager siden lagt jeg pai for aller første gang! Jeg jukset vel og merke med bunnen, da jeg kjøpte en som var ferdig. Men jeg har en oppskrift på nettopp dette som er kjempegod, så dersom du ikke har ferdig-bunn i hus - kan du lage denne på nullkommaniks! Pai er så utrolig godt, så dette skal jeg definitivt lage flere ganger.

Til paibunnen trenger du:

50 gram smør 2,5 dl hvetemel 2 ss vann

Smuldre smør og mel og tilsett kaldt vann. Dersom du har foodprocessor, må du gjerne bruke den! Kjevl bunnen ut, gjerne til en størrelse som er større enn formen. Så trykker du den oppi paiformen, prikker i bunnen med en gaffel og tilsetter fyllet du ønsker.

Til fyll i paien trenger du:

Purre Cherry tomater Brokkoli Sopp Rødløk Skinke3 egg 2,5 dl matfløte Ost Diverse krydder

Visp først eggene og fløten sammen, dette er det som skal binde paien sammen. Så kutter du opp alt av grønnsaker som du skal ha oppi, samt skinken - og strør det utover paibunnen. Hell så blandingen av egg og fløte over. Krydre godt med salt og pepper, og gjerne annet krydder hvis du ønsker litt ekstra smak. Jeg bruker et krydder med chilimiks også, og det ble en magisk god smak! Strø ost over til slutt, og stek paien på miderste rille i ovenen i rundt 20 minutter på 200 grader. Følg med underveis, steketiden kan variere veldig!Server og nyt. Gjerne med en frisk salat!

En solskinnsdag
Langfredag med verdens beste familie

Dette har vært en alle tiders langfredag sammen med familien! Jeg, mamma, Øyvind, Eirik, Onkel, Beate og mine to fettere dro på roadtrip til Grimstad, hvor vi fant en nydelig plass med sjøen som vi slo oss ned på. Her snakker vi skyfri himmel, krystallklart vann, god stemning og en sol som varmet oss godt. Helt perfekt! Vi grillet pølser og marshmallows, gikk på tur og slappet av på svabergene i flere timer. Nå er jeg hjemme igjen, supersliten etter en lang og forfriskende dag utendørs sammen med de beste menneskene jeg vet om. Nesen min er stappet med fregner, håret lukter saltvann og hodet føles noen kilo lettere - så alt i alt har dette vært en veldig god dag.

Og vet dere hva? Nå har jeg fått grå sofa og stol her hjemme! Vi byttet ut de hvite trekkene i dag, jeg ble så lei av å vaske så ofte på de at jeg seriøst holdt på å spy. Hvitt er pent, men himmel så upraktisk! Det ble faktisk utrolig mye finere med grått, og så fort jeg får nye tepper også her hjemme så skal dere selvfølgelig få se hvordan det ble. Har dere hatt en fin dag? :-)
Girlsnight at Maren's

I går var det klart for nok en fin jentekveld sammen med Maren og Hilde. Endelig fikk vi sett Maren sin nye leilighet, og den var jo bare helt fantastisk! Egentlig så sier det seg selv at den var nettopp fantastisk, fordi det å bo på Bystranda i Kristiansand kan umulig slå feil. Det er så fint der! Vi kom til et digert fat med frukt - melon, eple og jordbær. Og frisk bringebær-saft! Så deilig altså, godt å få i seg litt sunne saker også i påsken. Man trenger da ikke alltid sette godteri og kaker på bordet selv om det er ferie! Alt med måte sier nå jeg :-) Storkoste oss gjorde vi virkelig alle tre i sofaen, med tv og mye snikksnakk. Alltid kjekt å tilbringe tid med bestejentene mine!

Mens dere lesere dette er jeg faktisk i Grimstad en liten tur! Oppdaterer dere om dagen når jeg er hjemme igjen

Ukens filmtips: Kill Buljo 2

Siden det er påske, tenkte jeg det var passende med et skikkelig filmtips igjen! Denne gangen blir det en komedie, som var så hysterisk morsom at jeg trodde jeg skulle falle ut av sofaen som jeg lo. Kill Buljo 2 heter den, og den er spekket med klein og skamløs humor. Dere vet den type humor ingen egentlig vil innrømme at de har, men likevel ender alle opp med å le seg ihjel? Hehe, akkurat slik jeg liker det!

Kill Buljo 2 handler om Jompa, som blir rasende når hans reinsdyr massakreres og hornene deres blir ståljet. Han blir lysten på hevn og følger sporet fra Finnmark til Thailand, der han oppdager at reinsdyrhorn er ettertraktet vare. Videre får vi følge kjære Jompa, Tante Hasj, Major Tits og politimannen Sid Wisløff i alle de merkverdige hendelsene de kommer opp i. En ting er sikkert, og det er at dette er latterlig morsomt! Flere av dere har nok sett Kill Buljo, men denne oppfølgeren er i mine øyne så utrolig mye bedre. I blant er det perfekt å bare koble ut hodet, og se en film som absolutt ikke gir noe som helst mening.

En torsdag fylt med vennskap

Hvordan er påsken deres, skjønne mennesker? Er dere på hytten og nyter deilig skiføre, eller har dere by-påske med cafe og late sofadager? Håper dere storkoser dere uansett hvor dere er! Her har det så langt blitt by-påske, og det er jo veldig kjekt det også. Lange turer i skogen, mye avslapping hjemme, sene frokoster og hygge med de jeg er glad i. Akkurat slik det skal være! Om mine foreldre skal opp på hytten i helgen, så skal de ikke se bort ifra at jeg også sniker meg med. Kan ikke klage dersom jeg får presset inn både by- og hytteliv i denne påska. Det hadde så absolutt vært kos, det! Best of both worlds :-)

Anyways, nå kom jeg nettopp inn her hjemme etter å ha brukt formiddagen sammen med Celina. Vi dro på cafe, spiste god lunsj og fikk snakket hull i hodene på hverandre. Og vet dere hva jeg fikk av den herlige jenta mi? Et nydelig kort, en kjempefin gave og et påskeegg stappet med sjokolade Jeg er heldig som har så gode venner! Hva har dere gjort i dag?

Gledelig gjensyn

Gjett hvem som endelig har kommet hjem igjen? Maren Sofie! Åh, så glad jeg ble når hun stod å ventet på meg ved buss-stoppet i går! Hun har vært hele seks uker på backpakking i Mellom Amerika, så dere kan tro jeg har savnet henne masse. Føler livet mitt har blitt total-forandret etter at hun reiste, sist vi så hverandre var alt så greit som det kunne og humøret var på topp. Merkelig hvordan livet brått kan snu. Deilig er det virkelig å ha henne hjemme igjen uansett, så i natt har vi hatt sleepover og oppdatert hverandre på hva som har skjedd siden sist. Bestisen ligger å sover enda, så nå tenkte jeg å sette igang med å lage en god frokost til oss. Mommo bakte rundstykker i går og jordbærsylt som vi kunne få, så hjemmebakte rundstykker med godt sylt står på menyen i dag. Helt herlig, hjemmelaget er jo alltid best!

Gårsdagens antrekkZara: jeans og sko, Nelly: topp, Vero Moda: jakke, Michael Kors: veske.

My life through the phone

Nå skal jeg straks legge ut på nok en deilig skogstur, solen er her i dag - men i morgen melder det regn. Så da får jeg powerwalke ekstra lenge i dag mens det er opphold. Det er jo så deilig med litt frisk luft! Etterpå skal jeg og Eirik på besøk til Mommo, vi skal lage taco sammen og kose oss. Gleder meg veldig til det! Men først tenkte jeg å vise dere mine siste bilder på instagram, jeg er helt hekta :-) Har dere husket å følge meg der? Kristinaandersen heter jeg ♥

1. Hey you! 2. Savner min aller beste venn.... 3. Meg og Suzie koser oss på tur! 4. Resultatet av dag en i London. 5. Nyter sola!
6. Sightseeing in London. 7. Syns dette sitatet fra Kanye var så søtt! 8. Ut på tur, aldri sur! 9. I dag, lat morgenstund.

En god fridag

God tirsdagskveld, dere!

Denne dagen startet jeg sammen med ToneBestis. Vi dro å kjøpte oss fiskekaker og spelt-rundstykker til lunsj, som vi koste oss med ute i sola. For ja, solen har strålt her i dag - så da er det klart man må være ute så mye som mulig! Utpå formiddagen kom min lillebror til meg, så lagte vi middag sammen og tittet litt rundt i byen. Senere kom mamma og Øyvind å hentet oss, så dro hele familien sammen på storhandel. Nå er kjøleskapet mitt stappet med masse god mat til påsken, det gledes! Jeg fikk også kjøpt meg ny juicemaskin i dag, da min gamle har blitt ganske sliten etter to år med juicing nesten hver eneste dag. Den jeg kjøpte nå er toppmodellen til Philips, så det lover vel bra? :-) Denne tirsdagen har med andre ord vært en deilig fridag, jeg trenger noen dager hvor jeg bare kan surre rundt og gjøre det jeg føler for kjenner jeg. I kveld blir det film og avslapping her hjemme, helt for meg selv. Kanskje dere har noen filmtips til meg?

Easter eggs for my family

I dag har jeg brukt litt tid på å lage påske-egg til familien. Mamma, Eirik, Øyvind og MommoDere kan jo gjette hvem den største posen er til? Jeg har hørt rykter om at man aldri skal forskjellsbehandle, så akkurat dette er jeg åpenbart ganske dårlig på. Haha! Mommo er jo min store favoritt, så jeg ble litt ekstra ivrig med påskeposen hennes kan man vel si.... Vel vel, alle fire får i hvert fall hvert sitt egg stappet med hvert deres favoritt godteri. Påske er jo så kjekt, og da er det absolutt å kose seg litt ekstra!

Har du fått eller gitt bort påske-egg i år? :-)Taco, frukt og hygge

I går hadde jeg storfint besøk av min kjære Maren Hun feiret bursdagen sin på lørdag, men siden jeg verken er i humør til festligheter eller store mengder folk akkurat nå, inviterte jeg henne heller på en skikkelig jentekveld hjemme hos meg med bursdagsgave og hygge. Først lagte vi god middag sammen, det ble tacosalat med masse deilig tilbehør. Og frukt til dessert!

Jeg: Jeg har tenkt på en ting.. Er melon et bær eller en frukt?
Maren: Om en MELON er det bær?! Spurte du virkelig om det?


Girlsnight.

Ellers har jeg bestemt meg for å ha litt påskeferie fra jobb bak bloggen denne uken, og håper det kan hjelpe litt på. Må være helt ærlig å si at ting er vanskelig og tungt for tiden, jeg sliter med å sove om nettene og har ikke lyst å stå opp når jeg våkner på morgenen. Jeg savner min Mofar så utrolig mye, og går rundt å tenker meg ihjel hele dagen. Vi har hatt et så nært forhold at det å miste han er en ekstrem omstilling for meg, jeg tror ikke helt at ting har gått opp for meg enda. Humøret mitt er så opp og ned, og hodet mitt eier ikke sjans til å fokusere på andre ting. Nei, jeg gleder meg til livet kan begynne å smile litt igjen og at jeg kan få tilbake det gode humøret jeg alltid pleier å ha. Enn så lenge får jeg bare ta tiden til hjelp, og jobbe med å få det fint igjen..

Middle of the road

BikBok: jeans, H&M: genser, Steve Madden: sko, Marc Jacobs: klokke.

Da var leiligheten ren som gull, det lukter deilig grønnsåpe her inne og friske tulipaner i nydelige farger står på stuebordet. Rosa og hvitt, en uslåelig kombinasjon på blomster! Siste maskin med tøyvask henger også ute til tørk, så nå er jeg så absolutt klar for venninnebesøk og hygge resten av denne mandagen ♥ Har dere hatt en fin start på uka?

Mandag og pause fra gymmet

God mandag, fininger!

Ble en litt senere update enn planlagt her i dag, jeg startet dagen med noen timer hos regnskapsføreren. Stakkars Geir, jeg lager så mye kaos for han at det skulle ikke vært mulig. I dag fikk han påskeegg av meg da, så håper jeg kan bli litt tilgitt for kaoset mitt. Ellers har jeg vært på langtur i Baneheia, dette er jo nesten den eneste form for aktivitet jeg får om dagen. Legen har sagt jeg må ha pause fra treningen pga vi ikke helt vet hva som er galt med hjertet mitt, så da har jeg ingen andre valg enn å høre. Håper jeg snart kan komme tilbake til formen jeg pleier å være i, for det å ikke få trent er ufattelig kjedelig... Heldigvis er skogen min bestevenn, så jeg får bare legge inn litt lengre turer i disse dager som jeg ikke får besøke gymmet :-)

Nå står nedvask av leiligheten på planen, og jobb frem til i kveld. Vi sees igjen litt senere!
Familiemiddag

Denne søndagen har jeg brukt sammen med Hilde på formiddagen, vi la ut på en god spasertur rundt Odderøya og koste oss med is i sola etterpå. Litt utpå ettermiddagen dro jeg hjem til mamma, hvor familiemiddag med Mommo og Finn stod på planen. Hun hadde laget god laks til middag, og det var som alltid helt fantastisk godt! Det er alltid koselig å være med familien, selv om jeg merker jeg savner Mofar noe helt ekstremt i slike sammenhenger. Fikk besøkt han en tur på graven etterpå, og det var som alltid veldig godt. Her hjemme tenner jeg også to lys for han hver eneste kveld, og det syns jeg er veldig fint. Som jeg skulle ønske at jeg kunne få han tilbake igjen...

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og se tv. Søndag er jo virkelig den beste tv dagen! I kveld går både Neste Sommer og Helt Perfekt, og begge deler er virkelig mine store favoritt programmer. Har dere sett det? Hvis ikke må dere slå på Tv Norge fra klokken 21.30 og utover! Jeg ler meg seriøst ihjel hver eneste gang, det er så utrolig gøy! :-)

Perfekte krøller med MAST vol.2

annonse

Flere av dere har etterlyst et innlegg på hvordan jeg krøller håret, så jeg tenkte dette var en fin dag å fortelle dere om nettopp dette. Den siste tiden har jeg brukt MAST vol.2 til nettopp dette, og denne tangen er i mine øyne den desidert beste krølltangen jeg noen gang har prøvd. Denne krølltangen er 38 mm tykk, noe som betyr at den lager store, fine og naturlige krøller. Perfekt dersom man ikke liker at krøllene blir stramme og veldig tilgjort. Med denne ser håret bare utrolig fint og naturlig ut, og er perfekt både til hverdags og fest!

Naturlige og fine krøller laget med MAST vol.2

Dersom du vil ha krøllene strammere enn hva jeg har på bildene, tar du helt enkelt mindre hår rundt tangen når du holder på. Det gjør jeg gjerne de gangene jeg skal ut på festeligheter, fordi da er det jo pent å se litt mer pyntet ut. Tangen er veldig enkel å bruke, du ruller håret rundt og holder i cirka 10-15 sekunder. MAST vol.2 har en digital skjerm som viser hvor mange grader jernet er varmet opp til. Her kan du velge mellom 160 - 210 grader, alt ettersom hvor slitt/friskt håret ditt er. Det jeg også liker veldig godt er at krøllene holder seg i flere dager, jeg kan gjerne gå med samme krøller i tre dager - før jeg må vaske håret igjen. Og det liker vi!

Du kan lese mer om denne fantastiske krølltangen HEROg siden det er Palmesøndag i dag, har jeg en ekstra gladnyhet til dere! Skjønne Janne i Makestyle har gitt meg en rabattkode eksklusivt til kun mine lesere, som vil gi dere -15% på HELE Makestyle.no! Denne nettbutikken har virkelig så fantastisk mye fint innen både sminke, hudpleie, hårpleie og egentlig alt vi jenter liker - så her er det bare å drømme seg bort. Rabattkoden dere må bruke er ordet påskerabatt

Frokost på PalmesøndagGod morgen, og riktig god palmesøndag til dere. Har dere sovet godt? I dag ble det frokost på senga for meg, og det har aldri smakt bedre. Jeg kuttet opp masse frukt - vannmelon, honningmelon, kiwi, jordbær og blåbær i en bolle, og tok over litt gresk yoghurt med vaniljesmak. Utrolig godt og fantastiske smaker slått sammen! Før har jeg alltid bare hatt den naturlige greske yoghurten uten smak, men den med vanilje var jo på grensen til magisk. Nammis! Nå skal jeg kose meg med enda en kopp kaffi og se litt morgen-tv, før jeg tar turen hjemover til familien. Mamma har invitert på søndagsmiddag i dag, så det blir kjekt!

Keep calm and go shopping

Da tenkte jeg å vise dere litt av innkjøpene fra London! Jeg handlet faktisk over 20 kilo med nye klær, så det ble umulig å få alt med på bildene. Men, jeg tok med det viktigste :-) Utenom dette handlet jeg noen nye jeans, sokker, undertøy og litt flere trenings-tights. Jeg er så fornøyd med alt sammen, og gleder meg til å sette sammen masse fine antrekk av dette. Alltid deilig å friske opp litt i garderoben!

News from London
Flaks i uflaks

God morgen fra Kristiansand, dere ♥

I går ble det fult kaos når jeg skulle fly hjem fra Amsterdam, det var sekundet før jeg mistet flyet mitt. Jeg hadde (nok en gang...) klarte å sette meg på feil gate, men denne gangen var det ikke bare det - problemet var at gaten jeg egentlig skulle på var på andre siden av flyplassen. Og hvis dere har vært på flyplassen i Amsterdam - så vet dere at den mildt sagt er gedigen. Vel, jeg hadde 10 minutter på meg til å løpe til riktig gate - og jeg er sikker på at jeg løp 3 kilometer i full spurt gjennom flyplassen. Jeg ble så stresset og fortvilet over situasjonen at jeg strigråt og svettet som en gris mens jeg løp. Haha, jeg må jo ha sett helt gal ut! Jeg hadde for en gangs skyld flaks i uflaks, for flyet mitt var utrolig nok ti minutt forsinket det også. Hvis ikke hadde jeg nok måtte campe på flyplassen i natt, og det hadde tatt seg ut. Hehe! Jeg begynner nesten å få reiseskrekk, for hver eneste gang jeg skal ut å fly - så klarer jeg å surre det til. Nå er jeg i hvert fall trygt hjemme, og godt er det.


Zara: kåpe, bukse og sko, Nelly: topp.

Er forresten helt vill etter den nye kåpen min, den er så fin og fresh i fargen. Gult er jo så kult, hihi! Fant den på Zara i London, og det var kjærlighet ved første blikk. Og ja, jeg ser flere av dere etterlyser bilder av hva jeg har handlet. Skal sette i gang med å ta bilder til dere nå, slik at dere får se innkjøpene. Så stikk innom bloggen igjen om litt!

Snapshots from LondonTenkte jeg kunne by på litt bilder fra de to siste dagene i London! Som vi har kost oss :-) Fine jenter, god stemning, deilig vær, latter, gode måltider, moro med jobb, hygge og en god dose shopping - det kan jammen ikke bli bedre! Jeg og Suzanne dro på musikal i går kveld, og vi så Mamma Mia! Den var utrolig flott, og jeg er så glad for at vi dro dit. Jeg har alltid hatt lyst å dra på musikal når jeg har vært i London, men likevel aldri fått gjort det. Men det ga virkelig mersmak, for dette var et imponerende flott opplegg! Ellers har jeg shoppet alt for mye, det ble litt av et show for flyplassen i stad når kofferten sprakk og jeg måtte hoppe på den og bruke alt jeg hadde av krefter for å få den igjen. Tror aldri jeg har handlet så mye klær, sko og vesker i hele mitt liv. Er nesten litt flau jeg, haha! Hva da selvkontroll? Kremt...

I skrivende stund sitter jeg i Amsterdam, og venter på flyet mitt hjem til Kristiansand. Gleder meg til å komme hjem til familien igjen, savner spesielt Mommo veldig og gleder meg så til å se henne igjen ♥ Har dere noen planer for helgen da, godtfolk?

Acer: explore your limits

God morgen fra London, dere! Her henger jeg plutselig litt igjen med bloggingen, tidsskjemaet er her har gått i ett og jeg har ikke hatt tid til å sette meg ned på dataen før nå. Slik er det å være på tur i to dager, når det både er business og pleasure. Da vil man gjerne utnytte hvert minutt man har her i flotte London, fy søren for en gøy by dette er :-)

På onsdags-kveld var vi på et lekkert event på Hospital Club, som ligger i Covent Garden. Denne klubben er verdenskjent og har jevnlig besøk av store kjendiser, modeller og idrettsstjerner som Alexa Chung, Taylor Swift, One Direction og Kate Moss. Så det var veldig kjekt å bli invitert der! Vi fikk se Acer's fantastiske nyheter, og jeg ble utrolig imponert! Faktisk så imponert at jeg endte opp med mitt eget nettbrett, som jeg gleder meg en haug til å ta i bruk. Både laptops, nettbrett og mobiltelefoner så utrolig brukervennlig ut, så det spørs om jeg ikke kommer til å kjøpe et lite nettbrett til Mommo også - slik at hun surfe nettet på en enkel måte hun også.

# AcerTouch

Hvordan går det med dere hjemme i Norge? Jeg og Suzanne ligger her som to slakt i sengen, og er klare for noen nye timer med shopping her i London før vi drar hjem sammen med Eirin. Vi fikk noen timer i Oxford-street i går også, og jeg mistet selvkontrollen helt der. Godt jeg reiste ned med tom koffert, mildt sagt! Jeg får nesten ikke lukket den nå heller, så får vel ta det som et tegn på at jeg har overdrevet shoppingen en god del hakk... Men hei, slik går det når man er på jentetur til London!

Hot Chocolate Fudge Cake
Magic little place in London..

I går kveld fant vi den koseligste plassen noensinne, jeg har aldri sett noe liknende! En bitteliten cafe, innredet i skikkelig 70-talls stil - hvor de kun serverte søte fristelser. Her snakker vi crepes med nutella, belgiske vafler med banan og is, oreo milkshake og masse deilige kaker. En liten bit av himmelen! Alle oss jentene bestilte hver vår crepes med nutella og banan - og herremin så godt! Vi ble sittende der lenge, skravle om alt mellom himmel og jord. En avslappende og koselig kveld her i London! Denne plassen må dere besøke hvis dere er her, så jeg skulle derfor ønske jeg klarte å huske hvor cafeen lå. Noen av dere som vet kanskje, og vil dele med leserne i kommentarfeltet? :-)

When in London

Hei og hopp fra London!

Jeg landet i London så tidlig som 12.30, så jeg har hatt noen timer her allerede! Litt senere kom kjære Suzanne og Eirin også, og det gledes veldig. Gjett om vi tre skal kose oss sammen da! Vi har allerede vandret litt i gatene her, spist god pizza-margarita og bare kost oss i solen. Jeg gikk på hotellrommet mitt etterpå for å ta en powernap, da jeg fortsatt er veldig sliten og litt redusert etter gårsdagen. Men nå er formen grei igjen, litt søvn gjør underverker! Straks skal jeg møte opp med jentene, så skal vi på et event i kveld sammen med Acer. Dette er grunnen til at vi er her, så det blir spennende å se hva de har å by på. Kamera blir med, så dere oppdateres selvsagt senere :-)

Vinn veske fra Michael Kors

annonse

I samarbeid med Dorco Shai, får jeg i dag lov å dele ut en feiende flott Michael Kors veske til dere! Hvor fantastisk er ikke det? Det er denne modellen du kan stikke av med - en klassisk og lekker skulderveske.Dorco Shai er som dere vet verdens første damehøvelmed hele seks knivblader, som gir deg en optimal barbering. Hvis du ønsker å bestille en gratis pakke - får du med selve høvelen, to barberblader og oppheng slik at den kan henge i dusjen. Dersom du av en eller annen grunn ikke ønsker flere blader sendt hjem til deg, ringer du bare å stopper abonnementet når du selv vil.  Jeg tror likevel at de fleste, som meg selv, ønsker å fortsette med Shai. Den er virkelig supergod! Som abonnent mottar du 2 stk 4 pakninger med Shai refill-blader hver 4.måned - fritt levert. Pris per pakke er kun 149 kroner! Dette er en utrolig god pris, i forhold til de andre bladene på markedet. Slike ting er utrolig kjipt å bruke penger på, så da er det klart man blir hoppende glad når man kan få noe som faktisk fungerer til en grei penge :-)

Det du må gjøre for å vinne er:

Bestill en gratis prøvepakke på min favoritt barberhøvel hos Shai.no.
Legg igjen en kommentar på bloggen når pakken er bestilt. Husk å legg ved mailadressen din slik at jeg kan kontakte deg!
Jeg trekker en heldig vinner om en uke :-)

Frøken uheldig

Det er visst lite som går min vei for tiden, skal ærlig innrømme at jeg er ekstremt sliten. Kvelden har jeg i hvert fall brukt på akutten, tilkoblet til en haug av maskiner. Har hatt mye vondt i brystet de siste to ukene, og hatt ganske smerter - men ikke tenkt noe særlig mer over det. I dag ble det så ille at jeg måtte på sykehuset, så jeg ble tilkoblet EKG og ble tatt en haug av prøver av. Det er ingenting å bekymre seg for, men fremover må jeg ta det litt mer med ro. Skal også til en spesialist for å se hva vi kan gjøre for at det skal bli bedre. Jeg må lære meg å lytte bedre til denne kroppen jeg altså... Hvordan har dagen deres vært? Jeg reiser til London i natt, så nå må jeg komme i gang med pakking og alt som hører til. Satser på bedre blogging derfra :-) Stor klem til dere!

Verdens beste vennerOverraskelse i posten fra min herlige Oda

Dere kan tro tårene begynte å trille når jeg åpnet postkassen min i dag. Verdens skjønneste Oda hadde sendt meg et helt nydelig kort og nyeste utgaven av Vogue med favoritten min på coveret, helt fra Bergen! Det å ha venninner som gjør alt de kan for å få meg til å smile i denne vonde tiden, betyr så utrolig mye for meg. For ja, det er så godt å vite at man har verdens beste venner i ryggen - uansett hva som skjer. De som er der i både motgang og medgang. Det er slike mennesker man virkelig skal ta vare på.

Du och jag

Denne mandagen har så langt vært så bra som den kunne blitt! Startet dagen med en god styrkeøkt på Solsiden - i dag var det armer, bryst og rygg som fikk kjørt seg. Nå var det to uker siden sist jeg hadde trent, så det var virkelig deilig å komme igang igjen. I elve-tiden kom Mommo til byen, og vi har kost oss sammen i hele dag. Ordnet litt småting som hun måtte fikse, spist lunsj i sola, spaserte rundt og handlet litt. Mommo fikk seg et nytt par med sko, og skjerfet som hun har på seg i bildet under. En liten gave fra meg, syns det var så fint på henne! Så i dag har vi altså kost oss så godt som vi kan under omstendighetene :-)

Nå venter jeg på at Hilde skal bli ferdig på jobb, så skal vi legge ut på joggetur i skogen. Helt supert! Jeg gjør med andre ord litt som jeg vil i dag, hodet mitt klarer ikke å konsentrere seg noe særlig - så da får jeg vente med jobb til jeg får fokus igjen. Enn så lenge så gjør jeg heller det som føles riktig! Hvordan har uken deres startet?

Du och jag, Mommo

M o n d a y

God mandagsmorgen!

Nå sitter jeg krøllet under teppet i sofaen, med laptopen i fanget og kaffekoppen til Mofar i hånden. Jeg har arvet kruset han hver dag drakk kaffe av, og syns det var veldig fint at jeg kunne få det. Så nå starter jeg også dagen med det samme kruset hver eneste morgen, og tenker på verdens beste Mofar mens jeg drikker I dag har jeg bestemt meg for å komme meg på trening igjen, og jeg kjenner dette er dagen for å begynne igjen også. Veldig bra! Starter mandagen med det jeg liker best for å gjøre det lettest mulig for meg selv, nemlig med styrketrening på overkropp. Ellers har jeg en del jobb jeg må få gjort i dag, jeg reiser nemlig til London på jobbtur førstkommende onsdag. Mer om dette senere! Ville egentlig bare droppe innom for å ønske dere en fin start på uken :-) Vi sees litt senere!

Motorcross på Breimyr

Denne søndagen har bydd på både latter og smil. En veldig god følelse, for det har vært en stund siden sist :-)Jeg har vært å kjørt cross i dag, og himmel så gøy det er! Jeg ble med Onkel og fetter Torjus på Breimyr, crossbanen jeg har vært utallige ganger på gjennom årene. Min Onkel var for noen år tilbake en av Norges beste motorcross-kjørere, så det har blitt noen turer på crossbanen på denne jenta. Mine to små fettere har også begynt å gå i sin pappa sine fotspor nå, og det er så ufattelig gøy å se de kjøre. For noen flinke og tøffe gutter! Blir så utrolig stolt når jeg står på sidelinjen og heier i vei på gullene mine!
Utrolig kjekt å få være på banen igjen! Spørs nok om det ikke blir litt kjøring på meg også fremover, satser på at jeg får låne Onkel sin sykkel som er litt større. Fart og spenning slår aldri feil, jeg digger det :-) Etter kjøringen dro jeg og Øyvind videre på fotballkamp, det var duket for Start sin første hjemmekamp i år - så da var det klart vi måtte dra for å heie. Og jammen ble det ikke seier også! Tre mål på seks magiske minutter, da kan dere tro stemningen stod i taket. Har dere hatt en fin søndag, godinger? ♥

Påske: mine must haves

annonse

Hva skal du bruke årets påske til? Skal du ha by-påske med cafekos og hygge, eller tar du deg kanskje en tur på fjellet for berusende hytteliv og nypreparerte skiløyper? For meg blir det nok begge deler, og jeg gleder meg sånn! Jeg har allerede forberedt meg litt, og funnet frem det som blir med meg i toalettmappene. Her kommer mine påskefavoritter

Solbeskyttelse og ansiktpleie.

White Tea Facial Towelettes: 99% naturlige renseservietter til ansiktet fra Burt's Bees, som skånsomt fjerner sminke og gjør huden din fresh. Disse er så digge, og lukter utrolig friskt og godt! Perfekt å ha med seg på hytten, så slipper man dra på alt av renseprodukter for bare noen dager. Gode whipes til ansiktet er et must!

Bare Minerals solkrem: når solen står på som sterkest og himmelen er skyfri i påsken, så må man ha en god solkrem til ansiktet. Denne fra Bare Minerals er en super beskytter mot solen med faktor 20, og samtidig tilfører den huden din masse fuktighet. Denne passer for kombinert hud, og den inneholder ikke parabener, syntetiske oljer eller dufter. En myk og lett krem som nærer huden din med antioksidanter, og beskytter huden din på den beste måte!

Coconut Lotion: super solkrem til kropp! Denne er vannfast opptil to timer, og dufter deilig av kokos. Denne var min faste følgesvenn når jeg var på Santorini og Mykonos i fjor, og den er fantastisk god!

Sun protection lipbalm: selv om det er viktig å beskytte ansikt og kropp mot solen, må man for all del ikke glemme leppene! Denne leppepomaden fra Hurraw har solfaktor 15, så den vil passe godt på at leppene dine verken blir brente eller såre i solen. En god venn å ha med seg, både i påsken og på sommeren!

Bahama Mama solpudder: dette matte solpudderet gir solbrun hud, med en nydelig rett fra beachen glød. Perfekt å freshe seg opp med før du skal på afterski, eller bare når du vil se ekstra fresh og påskebrun ut. Og, vil du ta den helt ut og i tillegg ha påskegule negler? Denne fargen er perfekt og så utrolig søt!

Perfekt oppbevaring fra Lulu's.

Lulu's Cosmetics Bag: denne sminkepungen har jeg sverget til i alle år, den har plass til det meste og er helt perfekt! Prisen er det heller ikke noe å si på, denne herligheten koster 299 kroner - noe den så absolutt er verdt. Selv bruker jeg den til oppbevaring av sminken min, men dersom du skulle ønske - så er den også lang nok til tannbørste og kan brukes som en liten toalettmappe. Denne gangen har jeg skaffet den i en nydelig gul, som er høstens store it-farge!

Lulu's Beauty Organizer: helt ny modell som nettopp har kommet ut! Denne er perfekt for oss jenter med mye sminke- og skjønnhetsprodukter. Den har nemlig et eget rom for make-up koster! Beauty Organizer blir garantert min nye bestevenn på helgeturer og ferier fremover - denne var virkelig supersmart med masse plass, og utrolig fin.Som alltid vanker det en liten rabattkode fra de skjønne jentene hos Coverbrands. Nå får dere -15% på produktene jeg har skrevet om ovenfor frem til 11.april! Rabattkoden dere må bruke er påske1Koden gjelder i tillegg på alle lipbalms fra Hurraw, men dessverre ikke på toalettmappene fra Lulu's - da dette er nyheter som nettopp har kommet på markedet. God søndag til dere alle!

Tilbake til hverdagen

Gårsdagen gikk virkelig så bra som den kunne, begravelsen var helt utrolig fin Og jeg klarte å holde talen min. Det gjorde meg så utrolig glad, fordi det var så viktig for meg å gjøre det. Mofar var virkelig min aller beste venn, som jeg har hatt et ekstremt nært holdt til. Så det å kunne si noen fine ord og fortelle om minner vi har hatt sammen, var en fantastisk god følelse. Det var en fin dag, og jeg er så stolt over hele familien min. Spesielt Mommo, verdens fineste og flinkeste er hun! Nå gjelder det bare å se fremover, prøve å ta fatt i hverdagen igjen og se på de lyse tingene i livet. Håper fremtiden kan bringe på mye lykke og glede for oss alle, så vet jeg at Mofar følger med på alle valg jeg gjør og tar. Så da gjelder det å velge riktig, jeg vil alltid prøve å gjøre han stolt! Tusen takk for all støtte dere har gitt meg i denne tiden

Lørdagen min startet med et aldri så lite overraskelsebesøk, hehe. Fikk serverte rykende ferske rundstykker, eggerøre, sjokomelk og friske jordbær. Heldige meg! Har dere hatt en fin start på dagen? :-)Siste hvilested

I dag er det begravelse for verdens beste Mofar Det skal bli både fint og trist å få følge han til sitt siste hvilested. Kveldene denne uken har jeg brukt til å skrive en tale til han, som jeg håper jeg kan klare å holde i kirken.. Det blir godt å få denne dagen overstått, håper at hverdagen kan gli sakte men sikkert tilbake til det den vanligvis pleier å være. Ingen er jo med oss for alltid, for tiden forsvinner så fort. Men minnene får vi beholde, til lindring når savnet er stort. Og det er jeg så glad for!

Du sovnet så stille da reisen var slutt, fra alt som deg plaget, nå hviler du ut.
Vi unner deg hvilen, men savner deg så. Takk for all kjærlighet du lot oss få.
Mofar

Balsam for sjela
Tre gode venner på tur.

Kristiansand viser seg fra sin beste side om dagene. Hele denne uka har det bare vært sol, og faktisk over 20 grader på det varmeste. Så i går snørte jeg og Hilde på oss joggeskoene, og dro på langtur rundt Odderøya. Det er så fint der! Både sjø og tettbygd skog - det beste fra to verdener. Ingenting er mer balsam for sjela enn en god tur i fint landskap, friluft er bare så fantastisk deilig..

Perle de Lait: hjemmelaget is

annonseI går prøvde jeg meg på å lage en ny variant av hjemmelaget is, ved hjelp av favoritt youghurten Perle de Lait. Og det ble så godt! Perfekt på varme dager, og nå som sommeren stadig nærmer seg. Smaken på denne ble utrolig frisk og god! En frisk kombinasjon av bjørnebær og sitron, toppet med jordbær og gjerne noen dråper fra en sitron.

Til en porsjon is trenger du:

To beger med Yoplait de Lait sitron 200 gram bjørnebær 1 ss sukrin

Mos alt sammen med stavmikser eller i blender. Om isen blir for tjukk, så kan du ta litt vann i blandingen. Når det har blitt til en jevn masse, serverer du og koser deg! Topp gjerne med friske bær og litt sitron, jeg valgte jordbær. Dere husker jeg fortalte dere om denne youghurten forrige uke? Flere av dere har testet den, og tydeligvis falt den godt i smak hos dere. Ikke rart, for den er utrolig godt! Yoplait de Lait kommer i tre smaker - sitron, vanilje og kokos. Den har en deilig, kremet og silkemyk konsistens, uten klumper eller fruktbiter. Den er perfekt å servere som den er, eller med musli og friske bær. Eller du kan gjøre som meg, lage din egen is!

Something new

I dag har jeg hatt en kjempefin dag sammen med mamma og mommo Vi spiste lunsj sammen, og spaserte litt rundt i sola. Fikk med meg litt nytt hjem, så jeg tenkte jeg kunne vise dere det. En god og myk kosedress, i den fineste fargen. Mintgrønn er så skjønt, gleder meg til å chille i denne! Og et kjempe digg duftlys, som lukter godt av tøymykner. Mmmm!

Cosy softdress and fragrance candle
Onsdag

God morgen, dere

Nå sitter jeg hjemme å venter på besøk fra mamma og verdens beste mommo! Mommo har med kaffemaskin til meg, så det blir stas å få den i hus! Pulverkaffe er liksom ikke helt det samme, så når hun ville gi meg den syns jeg det var veldig kjekt. Vi skal ordne litt ting i dag, og kanskje ta en tur for å spise lunsj sammen. Senere må jeg prøve å komme meg på trening, jeg fikk det ikke til den andre dagen jeg hadde tenkt å prøve. Men i dag må jeg bare presse meg dit, jeg tenker trening kan være bra for meg nå - så får jeg hodet litt over på noe annet. En liten terapi, eller sånn! Hvordan har dere det om dagen? Håper livet behandler dere alle fint, så snille og gode som dere er! Prøver å oppdatere dere så godt jeg kan om dagen, selv om jeg syns det er kjipt at det blir så nedstemt her på bloggen. Jeg er veldig flink på å ha det fint, men utrolig dårlig på å ha det dårlig.. Gleder meg til hverdagen forhåpentligvis blir lettere igjen.

Banana pancakes

I dag lagte jeg meg en ekstra god frokost som jeg tenkte jeg kunne dele med dere. Dette er også supert som kveldsmat, hvis du liker å fylle på med karbohydrater før du legger deg. Det gjør alltid jeg, men de siste dagene har det ikke vært så enkelt å tenke på alle rutinene jeg har til vanlig. Så da ble det bananpannekaker til frokost, og de ble utrolig gode. Bananen ga de en helt spesiell smak, så disse må dere prøve ut!

Til en porsjon trenger du:

En banan En dl havregryn To ss mager kesam Ett egg Litt melk til slumping

Ta alt i en bolle, og mos med en stavmikser til du får en jevn og fin røre. Stek på svak varme til pannekakene er gyllenbrune, så kan du servere! Jeg toppet mine med sukkerfritt blåbærsylt, jordbær og banan. Ved siden av presset jeg tre store appelsiner, så fikk jeg et stort glass med deilig og ferskpresset appelsinjuice. Kjempe god mat, som både er fin i smak og på næringsinnholdhits