april 2013

MIAMI next!

Ikke så veldig gira på å reise altså......

Mens dere leser dette sitter jeg høyt oppi skyene og er på vei til Miami. Ååååh, jeg er så høy på livet akkurat nå at jeg har ikke ord! Håper dere gleder dere til haugevis av oppdateringer fra USA? Jeg har vært i lufta siden 06.00 i morges, så jeg lander om få stakser. Vi skrives så fort vi har sjekket inn på hotellet! Gledeshyyyl!

30 days challenge: day 5

It's like you're screaming, and no one can hear. You almost feel ashamed. That someone could be that important that without them, you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless; like nothing can save you. And when it's over, and it's gone - you almost wish that you could have all that bad stuff back. So that you could have the good...

Denne sangen får meg ikke lengre til å gråte, men det var en gang den gjorde det. Nå er den heller et svakt minne om en tid jeg aldri vil tilbake til. Never let anyone bring you down! :-)

Ny rekod & proteinmuffins

Nå er jeg kommet meg hjem til familien, og sover over her til i morgen siden vi drar så tidlig. Jeg og lillebror er superhøye på livet, reisefeberen har virkelig kommet for fult. Vi har nettopp skypet med mommo og mofar, samt Tante. Skype er jo faktisk helt genialt, kan ikke fatte at jeg ikke har skaffet meg det før nå! :-)

I dag slo jeg forresten ny rekord igjen på trening. Skulle prøve å maksløfte i beinpressen, og endte opp med å klare 303 kilo på siste settet. Så det ble vel egentlig ikke et maksløft, da jeg garantert klarer mye mere når jeg bare skal gjøre det en gang. Men det var gøy da, stas å endelig pumpe over tre hundre kilo på beina. Blir de ikke gedigne nå, så vet ikke jeg! Nå skal jeg kose meg med proteinmuffins og sukkerfri kakao - før jeg inntar drømmeland. Sov godt, fininger!

30 days challenge: Day 4

Mine tre favoritter akkurat nå! Jeg er en person som er ekstremt avhengig av musikk, jeg hører på det hele tiden. Alt fra når jeg står i dusjen, til jeg er på trening til jeg lager mat. You name it, musikken er alltid med meg!

Hva er dine topp tre favorittsanger akkurat nå? :-)

Ikke på flyet til Miami likevel

Jeg håper dere har kaffi i koppen, glede i hjertet og et smil om munnen denne morgen. Endelig er mandagen her!

I følge min egen beregning, skulle jeg jo vært på flyet til Miami nå. Men neida, jeg har selvfølgelig klart å bomme på reisedato igjen! Er det muuulig? Denne gangen var det heldigvis en dag før, så ingen fare - jeg rekker flyet med familien i morgen. I dag skal jeg pakke kofferten, leiligheten må vaskes og jeg må få pumpa opp rumpen på trening. Jobb har jeg jo ikke, jeg har jo unnagjort alt av det siden jeg i hodet mitt skulle reist i dag. Dere skulle hørt igår på familieselskapet... Jeg bare: jeg gleder meg så til å reise i morgen, ææææ! Og alle bare: du reiser ikke i morgen, men på tirsdag! Hehe, hufff! Kontroll, hva er det?

Ha en kjempefin mandag, godinger! Og husk: Dont let anyone stop your shine ♥

30 days challenge: day 3

Første som popper opp i hodet mitt når jeg tenker på noen jeg savner, så er det Bosse ♥

Bosse var verdens beste venn og den snilleste hunden i hele verden! Han var en Bull Terrier, og var min Onkel sin hund. Han døde for noen år tilbake av en akutt nyresykdom, og jeg har aldri vært så lei meg i hele mitt liv. Jeg hadde med meg Bosse over alt, og vi var verdens beste venner. Dro han med meg på alt fra skoleoppgaver, til shopping, til lange turer på fjellet sammen med min Onkel og familien. Han var tidenes beste (og tyngste..) koseklump - snill og god som dagen var lang ♥

En gang skal jeg uten tvil ha en Bull Terrier igjen, de er en helt spesiell og fantastisk rase. Skulle gått gjennom ild og vann for å få Bosse tilbake igjen, ingen vil noen gang kunne erstatte den gode klumpen der.

Var han ikke skjønn vel? Savn....

Sprinkles & Cupcakes

Håper farfar Finn blir glad for roooosa cupcakes til bursdagen sin i dag! Jeg har nemlig vært på storshopping og gjort klart til tidenes cupcakesparty. Manuelas bakeserie har endelig kommet ut i butikkene, og da var det klart jeg måtte hamstre inn disse ubersøte posene hennes. Håper de blir like gode som de ser ut på påkningen!

Rooosa silkebånd er også kjøpt inn, i dag skal jeg jammen slå på stortromma! Watch out Passion4baking, du har fått en ny konkurrent i byen. Hoho! Vanligvis har jeg ikke tålmodighet til å gjøre tingene jeg baker fine, jeg har nemlig en tendens til å gå drittlei underveis og gjøre alt ferdig i sinne. Men nei, i dag skal det pyntes og bakes med glede. Viser dere resultatet når jeg blir ferdig, så må dere ha en nydelig søndagsmorgen i mens! ♥

30 days challenge: Day 2

♥ Jeg har telefonskrekk..... Ringer telefonen og jeg ikke har lagret nummeret, tar jeg den aldri. Liker ikke å snakke i telefonen, uansett hvem det er med. Tekstmeldinger derimot, det er helt okei! Tror det har noe med å gjøre at jeg har blitt oppringt av mange gale blogg-lesere opp igjennom årene, så nå har jeg rett og slett fått angst for ukjente nummere. Haha!

♥ Da jeg var i Afrika gråt jeg meg i søvn hver eneste natt. Syns så synd på alle menneskene der nede, følte meg så sinnsykt hjelpeløs. Jeg fylte jo 22 år når jeg var der, men jeg var så deppa at jeg ikke en gang klarte å møte de andre jeg reiste med for å spise bursdagsmiddag. De måtte feire uten meg, jeg lå nemlig og gråt som en unge i senga mi. Hehe huff! #vilsågjernereddeverden

♥ Jeg blir sjenert og usikker i store folkemengder hvor jeg ikke kjenner alle. Spesielt hvis folk stirrer på meg, da får jeg vondt i hele kroppen min og står bare der som en idiot. Så derfor setter jeg alltid stor pris på hvis folk kommer å hilser på meg, da løsner jeg opp og blir meg selv igjen. Verste jeg vet er store sammenkomster hvor man skal mingle og se viktig ut. Det fungerer ikke!

♥ Jeg løper egentlig rundt i treningstøy hele dagen. Eneste gangene jeg kler meg opp, er når jeg skal rundt i møter. Så fort jeg er hjemme igjen, hopper jeg inn i treningstightsen.

♥ Jeg blir veldig fort lei meg hvis jeg ser dyr eller mennesker har det vondt. Jeg er helt gal, spesielt når det kommer til dyr. Ser jeg f.eks en hund som står alene bindt til en stolpe, går jeg rundt og tenker på den hele dagen og lurer på om eieren har hentet den. Stressmoment, jeg hater hvis jeg føler dyr ikke har det så greit som de burde.

♥ Jeg talker ikke å jobbe under noen, eller å være nummer to. Derfor kommer jeg til å gjøre alt jeg kan for å drive for meg selv resten av livet. Follow your dreams, or you'll spend the rest of your life working for someone else who did.

♥ Jeg ødela pigmentene i huden min for mange år tilbake, da jeg tok alt for mye solarium. Blir jeg for brun nå, blir kroppen min stappet med pigmentflekker. Derfor må jeg alltid bruke høy solfaktor, minst 30 i ansiktet.

♥ Første gang jeg skulle stemme på Statsminister i Norge, var jeg så smart at jeg hoppet opp på den lille stemmebenken inne i stemmeboksen (den man egentlig skal legge arket på...). Den knakk, jeg falt med et brak i gulvet og brakk halebeinet. Haha, tror dere det var flaut eller? Har aldri følt meg så dum i hele mitt liv.

♥ Jeg er unormalt livsglad. Våkner hver eneste dag og gliser ihjel ansiktet mitt. Er ekstremt glad i livet jeg har laget for meg selv, og utrolig takknemlig for alt jeg har.

♥ Okei, mamma kommer til å drepe meg nå - men jeg forteller dere det likevel. Tror dette er det eneste dere ikke vet om meg? Fire av fem reiser jeg har vært på det siste året, har jeg tatt feil reisedato på og har måtte kjøpe nye flybilletter.... Jeg har aldri sagt det til dere, rett og slett fordi det er jo helt latterlig flaut. Til Tyrkia forsov jeg meg til flyet, til Kreta pakket jeg kofferten en dag for tidlig, til London dro flyet avgårde uten meg og til Afrika bommet jeg en dag for sent på reisedatoen. Sistnevnte var fryktelig flaut, hele Unesco-teamet stod å ventet på meg i Barcelona og lurte på hvor jeg ble av.... Blir nok ikke reiseleder av meg, foråsidetsånn...

Do you got back?

Look like a girl, lift like a beast! #groforfaen

Startet dagen med å løfte litt på trening, og surret rundt der i min egen lille verden. Fokusert.com! Etterpå dro jeg ut for å kikke på litt ting til leiligheten jeg har tenkt å by på, og endte opp med å kjøpe tidenes dyreste gryter.... 900 kroner for en steikepanne fra Eva Solo, kjære jesus! Men det er verdt det da, leiligheten min skal bli verdens fiiineste og med bare fine ting. Hihii, jeg er litt veldig ivrig! Men det blir så bra, gleder meg til å eie mitt eget lille palass. Nå må jeg hoppe i dusjen og finne på noe gøy! Det er jo lørdag, så jeg håper dere får en kjempefin dag. Vi skrives litt senere ♥

En liten oppklaring

Tenkte jeg skulle gi dere en liten oppklaring på Get Sporty før vi tar helg! Flere av dere lurer på når vi åpner, og det varmer vanvittig mye at dere gleder dere så! Planen var egentlig å relansere nettbutikken i forrige uke, men Nordea og VISA hadde gjort en feil med papirene våre. Derfor har det blitt enda mer ventetid, og vi trenger alle betalingsløsninger i orden før det braker løs. Det er utrolig frustrerende for oss å ikke få åpnet butikken vår, spesielt når den er 100% ferdig og verdens fineste. I mine øyne er den det, jeg er så fornøyd med den nye looken! Under kan dere se en sneakpeak, så håper jeg det ikke er mange dagene igjen før dere kan shoppe fine treningsklær hos oss. Vi gleder oss som gale til å åpne igjen, Get Sporty er jo babyen vår!

Ser den ikke fiiiin ut, dere? Så stolt at jeg nesten sprekker!

Anyways, her går det i joggedress og total avslapping i kveld. Ettersom jeg nesten besvimte på trening i dag, blir det en rolig fredag helt alene her hjemme. Kroppen min trenger å slappe totalt av resten av denne dagen kjenner jeg, så da må jeg lytte til den. Ikke ofte jeg må dra fra Solsiden uten å få trent, men i dag svartnet det heelt for meg. Helvedde, ingen god følelse! Så nå har jeg kjøpt inn masse jordbær + sesong to av Dexter, og det er tid for en skikkelig kosekveld i sofaen. ♥

Vippefin og nye negler

I dag har jeg hatt en skikkelig luksus start på helgen, skjemt bort meg selv litt kan du vel si. Hihi! Flere av dere har lagt merke til at vippene mine har blitt fantastisk lange, og lurt på hva som har skjedd. Vel, de har nok ikke grodd fort! Jeg har nemlig hatt vippeextension i noen uker nå og er storfornøyd! :-)

Litt av en forskjell, ikke sant? Grunnen til at jeg har valgt å ta vippeextension igjen, er rett og slett fordi jeg ikke orker å sminke meg to ganger daglig siden jeg trener så mye. Nå trenger jeg ikke lengre sminke, da jeg er så heldig at jeg har en ganske fin hud og ikke føler behov for det på samme måte lengre. På bildene under har jeg nettopp våknet, selv om det kanskje ikke ser slik ut. Lenge leve lange vipper, da er man jo igrunnen fin uansett! :-)

Jeg legger mine vipper hos søte Kamila på Abeille Hudpleiesenter i Kristiansand, og der betaler man 990 kroner første gangen man gjør det. Så fyller man på en gang i måneden, og det koster rundt 500 kroner. Ikke galt i det hele tatt! :-)

Jeg er så heldig å ha samarbeid med Abeille, så i dag skjemte de meg litt ekstra bort. La fransk manikyr på både føtter og fingre, og det ble så utrolig fint! Fransk er så rent og pent syns jeg, pluss at det passer til alt. Det er Anita som legger neglene på meg, og hun er også superflink! Det å fikse tåneglene koster kun 300 kroner, og det varer i minst en måned. Perfekt nå som jeg skal til Miami og det snart er 17 mai. Da er det viktig å være neglefin!

Nå er denne jenta klar for USA, ingen fare med nakne føtter når man har så fine tær! Snakk om deilig start på fredagen, det kunne igrunnen ikke blitt bedre. Er dere klare for helg dere også? ♥

30 days challenge: Day 1

Jeg gjør som de andre bloggsnuppene, og hiver meg med på 30 days challenge! Det er fint å ha litt annerledes saker å blogge om, samt at jeg kan ha noe annet enn bare ferieoppdateringer nå når jeg reiser til USA. Så blir det litt variasjon for dere også, høres ikke det fint ut? Jeg syns denne utfordringen ser veldig morsom og fin ut! Sik ser den ut:

♥  day 1: Ditt siste innkjøp

♥  day 2: 10 fakta ingen vet om deg

♥  day 3: Noe eller noen du savner

♥  day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå

♥  day 5: En sang som får deg til å gråte

♥  day 6: En ting du aldri kommer til å gjøre

♥  day 7: Favorittmaten din

♥  day 8: Et 3 år gammelt bilde av deg

♥  day 9: Smykkene dine

♥  day 10: Et bilde av deg selv tatt i dag

♥  day 11: Et bilde av håndskriften din

♥  day 12: Mobilen din

♥  day 13: 5 ting du ønsker deg

♥  day 14: Noe du er redd for

♥  day 15: Rommet ditt

♥  day 16: En sang du er skikkelig lei av

♥  day 17: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy

♥  day 18: Et bilde av deg selv som barn

♥  day 19: Innholdet i vesken din

♥  day 20: Parfymen du bruker

♥  day 21: Din verste uvane

♥  day 22: Dine 5 yndlingsvesker

♥  day 23: Nattbordet ditt

♥  day 24: Et bilde av deg med en gang du har våknet

♥  day 26: Favorittproduktet ditt akkurat nå

♥  day 27: En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag

♥  day 28: En vits/sketsj du syns er morsom

♥  day 29: En kjendis du ligner på

♥  day 30: Den rareste tingen du har

Jeg starter allerede nå, med å vise dere mitt siste innkjøp. Deilig joggebukse og hoodie fra BikBok! :-)

ELSKER vesten, den er helt rå! Syns delene funket fett sammen også, så dette blir nok flittig brukt på kosekvelder fremover. Bildene er tatt nå nettopp, derfor jeg er litt trøyt i trynet. Haha, nettopp våknet! Ønsker dere en kjempefin dag, verdens fineste lesere ♥

#thatPOWER

Gjett hvem som har piercet øret sitt? Haha, jeg kreperer! Maren som har dårlig innvirkning på meg og får meg til å gjøre slike ting... Det ble fint da, selv om øret mitt er rødt som en tomat akkurat nå. Jeg har nettopp kommet inn døren hjemme fra dagens andre økt, som ble styrke sammen med Reidar. Nå kommer Hilde til meg, så blir det jentekveld og gnaging på grønnsaker. Haha, glad bestevenninna mi er like flink og sunn som meg. Sammen er vi gull! ♥

Antrekk 25.04.13

BikBok: jakke, topp & bukse, TopShop: sko, Gina Tricot: veske.

I dag har jeg luftet min nye tweedjakke fra BikBok! Var den ikke fin? Jeg er storfornøyd! Fikk meg derimot en liten overraskelse når jeg skulle rydde ut av handleposene mine i stad. Jeg mangler flere av plaggene jeg kjøpte igår, er redd de kan ha falt ut av posene mens jeg syklet..... Hvordan er det muuulig? Typisk min ikke eksisterende flaks! Bah.. Så nå må jeg opp på BikBok igjen og kjøpe tingene på nytt. Story of my life!

This is what working out did to me

Oh - my - god! Flere av dere har etterlyst gamle bilder av meg, som kan vise forandringen treningen har gjort med meg. Så jeg har dykket i arkivet, og holder på å krepere innvendig. Jeg kommer faktisk ikke over hvordan jeg så ut! Skal jeg le eller grine? Her har du meg, for to og ett halvt år siden:

See lille Milo, så morsomt å se tilbake på! Rart hvordan livet har forandret seg. I denne perioden festet jeg hver helg, og var en typisk ungdom uten kontroll på ting. Null trening, godteri og junkfood når jeg måtte ønske. En veldig usunn livsstil, og jeg blir faktisk redd når jeg tenker på hvordan jeg behandlet meg selv. Kroppen skal vi ha hele livet, så det gjelder å ta vare på den!

Nå har jeg byttet ut høye hæler med løpesko, festkjoler med treningstights og vinflaska med proteinshakes. Jeg har jobbet rumpen av meg for å få den kroppen jeg har i dag, og det har kostet meg utallige timer på gymmet. Og vet dere hva? Jeg har aldri hatt det bedre! Trening er det som gjør meg lykkeligst i verden, og jeg gleder meg hver eneste dag til en ny økt. Nå fokuserer jeg på å vokse og gro - men på den riktige måten. Fit is the new shit!

This is what working out did to me. The gym is my drug, and I need my fix ♥

Shopping på nye BikBok

I kveld har jeg vært å besøkt den nye BikBok butikken i Kristiansand, som åpner offisielt i morgen. Og vet dere hva? Hele butikken er til halv pris i morgen, så da er det bare å gjøre seg klar til shopping! Det er kommer så mye fint! Jeg var så heldig at jeg fikk lovt å kjøpe det jeg ville i dag, så dere kan tro jeg fikk med meg hjem en hel haug nytt tøy. To stappa bæreposer! Skulle gjerne hatt mer, men siden jeg reiser til Miami på mandag, så måtte jeg nesten begrense meg litt..

Ellers har dagen gått i ett, og jeg skal rett videre igjen nå. Hele tre visninger står for tur! Krysser fingrene for at en av kveldens visninger kan være drømmeleiligheten min. Da hadde jeg hoppet av glede!

My lifesaver: Crystal Energidrikk

Vi har alle våre ting vi er avhengig av, og min ting er koffein. Jeg blir smågal hvis jeg ikke får min daglige dose, og går alltid rundt med enten kaffe eller en energidrikk i hånda.

Min favoritt innen enerigdrikker er uten tvil Proteinfabrikken sin Crystal Energi. Den er sukkerfri, smaker utrolig godt og gir meg mye energi. Er jeg småtrøtt, tar jeg alltid en Crystal for å våkne til. Nå som jeg trener to ganger daglig, er jeg fulstendig hjelpesløs uten en slik før treningsøktene mine. Den rosa boksen er blitt min lille lifesaver! Den er også enda lettere i smaken enn Redbull, som jeg syns kan smake litt for sterkt og intens. Litt nyttig fakta om Crystal:

♥ Totalt fri for sukker

♥ Spekket med koffein, taurin og B-vitaminer

♥ Gir langvarig og kraftig energi

♥ Smaker deilig og frisk frukt

Den fungerer også fint som blandevann, hehe. Et godt tips til dere som er russ i år, for å gjøre det sunnest og rimeligst mulig. Unødvendig å blande alkohol med en haug av sukker, ikke sant?

En stor eske med hele 24 energidrikker koster nå kun 199 kroner (!!!), jeg er nemlig så heldig å ha fått lov å gi dere en rabattkode på hele 34%. Så skriv inn koden 192837 når du kommer til betaling, og du får kassen til nedsatt pris på 199 kroner. Det kaller jeg tidenes deal på tidenes energidrikk! :-)

annonse

My top workout music

Flere av dere har etterlyst gode treningssanger, så under finner dere en liten liste over mine favoritter akkurat nå. Musikk er alt for meg på trening, dersom jeg glemmer ørepluggene hjemme - er det faktisk så galt at jeg drar hjem igjen for å hente de. Selv liker jeg å trene til typisk partymusikk, som gjør meg glad og gir meg lyst til å løfte.

Kanskje du også får deg en ny favoritt her? Del gjerne tips til flere gode sanger i kommentarfeltet ♥

Jenta i vinden

I dag var det virkelig ikke lett å ta antrekksbilder til dere! Det blåser helt sykt mye her i dag, følte nesten jeg skulle bli blåst over ende flere ganger... Dette var det som ble brukelig av 98 bilder:

Michael Kors: veske, Cubus: skjorte.

I dag har jeg egentlig bare jobbet og vært i noen viktige møter. Samt vært hos megleren og fått prospekter på en leilighet, stresser rumpen av meg for å finne et nytt sted å bo. Tiden begynner å renne ut, så håper jeg snart kan finne noe som er aktuelt. Tror kanskje jeg skal på en visning i morgen faktisk, så krysser fingrene for at leiligheten er like perfekt for meg som jeg tror! Skal jammen ikke være lett dette her, altså...

Visste du dette?

♥ Det spøker i leiligheten min, 100% sikkert. Lysene slår seg på/av, det banker ofte i veggene og dørene lukker seg av seg selv. Sist jeg hadde Hilde på besøk, lukket plutselig badedøra seg helt uten videre og lyset på badet gikk av. Bestis ble så redd at hun ville gå hjem, og jeg ble så redd at jeg ble med henne. Jeg er jo hysterisk redd for slike ting, så det er mange netter jeg har grått under dyna og vært for redd til å bevege meg ut i stua. Haha, lite kult!

♥ Jeg er livredd for russen! Føler jeg alltid er på en eller annen terrorliste siden jeg er blogger, men i år virker det til at russen faktisk er snill med meg. Tror jeg signerte over ti russebukser med navnet mitt i går, så krysser fingrene for at måneden fremover heller fortsetter slik enn motsatt.

♥ Jeg er veldig opptatt å prøve alt jeg kan før jeg dør, til mammas store fortvilelse. Hehe, ler meg ihjel! Fallskjermhopping, strikkhopping, haidykking..osv.. er absolutt ting jeg må få gjort innen kort tid. Yolo liksom!

♥ Jeg og venninnene mine er helt gale på snapchat. Spesielt jeg og Tone, hadde krepert inni meg om jeg hadde sendt noe som var ment til henne til feil person... Her snakker vi galskap på høyt nivå, og noen helt hysterisk morsomme filmer (syns i hvert fall vi...!). Jeg og Hilde snapper også hele dagen, fra vi står opp til vi legger oss. Flere som er sånn, eller er vi unormale? Haha!

♥ Jeg er veldig mye som person, og kan kanskje ta mye plass? Er vel en jente du enten digger eller hater, hehe.

♥ Jeg er dårlig taper, og gir meg aldri før jeg har klart det jeg vil klare. Spiller jeg f.eks Alias, kan det ende med at jeg sitter å kjefter på lagspilleren min fordi jeg blir så frustreeert hvis personen ikke gjør det godt nok. Så det er aldri noen som vil være på lag med meg, hehe. Huff, jeg dør av meg selv! Hva da tap og vinn med samme sinn? In it to win it sier jeg bare, haha!

♥ Jeg er en person som er ekstremt høy på livet, og har unormalt mye energi. Sitter jeg stille og ser på film, må jeg plutselig reise meg opp for å gå litt rundt på hendene eller slå hjul. Energiiii! Faktisk litt for mye, spesielt de dagene jeg er veldig glad. Jeg er høyt og lavt hele tiden, så hvis du er med meg - er det sjeldent kjedelig og stille.

♥ Jeg er en jente som vil klare alt, og jeg vil klare det NÅ! Har ikke tålmodighet til å innse at enkelte ting må jeg bruke tid på, og er litt dum på det området. Første gang jeg makset på knebøy, klarte jeg faktisk 90 kilo uten å ha gjort maksløft før. Nå, bare noen uker senere - er jeg allerede på 100 kg. Typisk meg på trening er: "Jeg skal klare 100 kilo i knebøy, NÅ!". Ikke sånn kjempesmart, jeg har flere ganger fått beskjed om at jeg en gang kommer til å skade meg skikkelig om jeg ikke får bedre tålmodighet.

♥ Jeg og Tone har vårt eget språk, haha! Vi er så sykt morsomme sammen, og jeg syns synd på de som ikke forstår humoren vår. Den gjør jo livet verdt å leve, jaaaa!

♥ Jeg maser alltid på familie/venner om å ta bilder av meg til bloggen, og prioriterer den ekstremt høyt. Lillebror ble så lei av meg en periode at han begynte å ta ti kroner per bilde han måtte knipse. Tror dere det ble dyrt eller? Smart unge!

100 kilo squat baby

Startet mandagen med å klare 100 kilo squat, ENDELIG fikk jeg lønn for alt strevet jeg har hatt med de forbanna beina. Er enda i lykkerus, fantastisk deilig følelse å være tresifret på knebøy! Jeg sa jo jeg skulle klare det innen April var omme, og jammen gikk det etter planen også. Awesome! Etter maksløftingen sammen med Thomas, stod jeg på ellipsen i en time og dro deretter på powerwalk med Geir rundt Odderøya. Var heeelt utslitt etterpå, så sovnet på sofaen mellom dagens økter. Nå er jeg i sofaen igjen, men med verdens beste Tone som selskap. Vi koser oss med sushi etter en tung økt på overkroppen, og blir her nok resten av kvelden! :-)

Denne mandagen kunne ikke startet bedre, humøret mitt er på topp! Tre økter er heller ikke verst, så nå skal jeg slappe av og hvile med god samvittighet resten av kvelden. Har dere også hatt en fin start på uka?

Runwaydreamz jacket

I dag har min nye favorittjakke fra Runwaydreamz kommet på, jeg kjøpte den hos Nevernaked i forrige uke. Elsker at det begynner å bli varmere ute slik at dongrijakkene kan komme frem. Denne er utrolig fin og spesiell, skikkelig one-of-a-kind jakke!

Jakken finner du HER.

Livet mitt som blogger har forresten blitt hundre ganger lettere, og dere kan glede dere til fantastiske bilder fremover! Jeg har nettopp fått mitt nye Canon 650D, med vendbar skjerm slik at jeg kan se meg selv når jeg tar bilder. Fatter ikke at jeg har klart meg uten den skjermen til nå? Plutselig ble det som en lek å knipse bilder! :-)

Om en uke til

.... er jeg i fuckings MIAMI!!

Herremin, jeg kan ikke vente med å starte dagene med jogging og styrketrening på Miami Beach! Her er det nemlig styrkeapparater og vekter utendørs, hva mer kan man ønske seg? Himmelen, jeg kommer til å besvime av glede! Gleder meg som en gal til å kose meg i hele to uker med familien, shoppe, spise god mat, slappe helt av, snorkle, bade og bli bruuuun. Reisefeberen har virkelig kommet for fult, det kiiiler i magen min bare jeg tenker på at jeg skal reise.

Hvis dere har noen tips til noe vi bare MÅ gjøre mens vi er i Miami, så skrik ut! Etter noen dager der, drar vi jo videre på cruise i Caribbean med verdens største cruiseskip. Oasis of the seas, det er så fiiint! Her skal vi blant annet innom Bahamas, St.Thomas..osv.. En haug av fine perler i Karibien. Åååh, det kommer til å bli helt magisk! Håper jeg får muligheten til å bruke dykkerkruset mitt, slik at jeg kan leke rundt på havbunnen med masse fisker og skilpadder der nede. Lykke ♥

My days through my phone

Siden sist på instagram @kristinaandersen

Woooop, nå ligger jeg rett ut i joggingsen og ser på siste episode av Dexter. Girer meg opp til en ny treningsuke, i morgen skal jeg teste maksløft igjen på knebøy. 100 kilo, ass to the grass! Har fokusert helt ekstremt mye på tung trening den siste tiden på bein, så kommer seriøst til å klikke hvis jeg ikke klarer det denne gangen. Jeg skal klare det, drar ikke fra gymmet før det er i boks! Håper dere også har en kjempefin søndagskveld, nyt de siste timene av denne fine dagen ♥

Grilling i sola

Jeg kom meg jammen med trygt frem til hjembygda, og falt rett ned på sofaen så fort jeg kom inn døren. Guuuud for en treningstur, men veldigveldig digg! Rett etterpå møtte jeg Hilde og dro på en god powerwalk i sola. Jeg har så sykt mye energi for tiden, så derfor passet det fint å bevege seg ekstra mye i dag. Klarer ikke komme ned på jorda om dagene, hoper rundt som en duracell hele dagen. Tror det har noe med været å gjøre! Sant man blir glad når sola stråååler og himmelen er skyfri? JAAA!

Nå har jeg nettopp grillet med famiien, indrefilet og masse grønnsaker lå på grillen vår i dag. Naaaam, jeg bare elsker grillmat! Fantastisk at våren har kommet for fult her på Sørlandet, i dag har det vært så varmt at bikinien faktisk kunne blitt tatt frem. Og det digger vi! Har dere også en fin søndag? ♥

God søndagsmorgen ♥

Ligger her i senga å gomler i meg yoghurtnøtter og drikker pepsi max, ser Dexter og nyter spisedagen min. Helt fantastisk deilig! Spiseprogrammet mitt funker gull, og fettet har offisielt begynt å slippe. Spesielt på ryggen, det er gøy å se musklene bevege seg og jobbe når man løfter på vektene. Endelig! Det har vært et skikkelig hardkjør den siste tiden, med to harde treninger daglig. Men det fungerer tydeligvis som det skal, så da er det bare å fortsette slik jeg gjør. Muskelbyggeren Andersen, hadde aldri trodd jeg skulle få et slik syn på kropp og trening hvis jeg tenker tre år tilbake.. Stolt!

I går hadde jeg en alle tiders lørdag! Startet kvelden med bowling, hvor jeg tapte så det sang... Etterpå dro jeg avgårde for å treffe Thomas og Jonas, verdens beste mannfolk fra Solsiden. Var en liten sammenkomst med noen av medlemmene på gymmet, så da var det klart jeg måtte joine. Senere møtte jeg Renate på Kick, hvor vi deltok på moteshow og lanseringen av She Energy sin nye energidrikk. Første gang jeg har vært edru på byen, følte meg riktig så fornuftig der jeg gikk å sippet på en energidrikk. Haha!

Servitør: Skal dere ha drikke?

Meg: Vi drikker ikke alkohol, men vi kan ta en energidrikk. Er den uten sukker?

Renate: De må jo tro vi er gale i hodet som står her på byen og sjekker næringsinnholdet på en energidrikk...

Chris: Lille muskelbyggeren.

Meg: Ikke liten. GEDIGEN!

Nå skal jeg hoppe i treningstøyet og ta turen hjem til mine foreldre. Tenkte å jogge til Vennesla fra Kristiansand i dag, haha! Blir spennende å se hvordan det går. Så hvis dere ser noen som holder på å dø på veien, vet dere altså hvem det er....

The happiest girl in the world

Solen stråler her i Kristiansand denne lørdagen, så da jeg og Simi var på cafe tidligere i dag, kjente jeg helt ærlig skikkelig sug etter et glass med iskald hvitvin. Meeen, det kan man jo ikke når man er med på #teamkristinaandersen! Hvordan går det forresten med dere på teamet? Jeg følger dere alle på instagram, og er suuuperstolt over innsatsen deres! I kveld skal jeg ut å bowle faktisk, det er flere år siden sist jeg bowlet. Hoho, gleder meg en haug! Håper jeg vinner, hvis ikke kan det fort bli dårlig stemning... Hva da dårlig taper?

Åååå livet altså! Tror jeg er verdens lykkeligste jente for tiden ♥

Skuddskive for misunnelige jenter

Den siste tiden har jeg opplevd utrolig mye sjalusi og drittslenging fra andre jenter. Jeg føler meg ofte som en skuddskrive for mange av dere jenter, og det er da virkelig ikke slik det burde være? Jeg tenkte jeg ville skrive et lite innlegg rettet mot dere som konstant føler for å rakke ned på andre. Ikke et slemt innlegg, men et innlegg for at dere kanskje kan åpne øynene litt og slutte å oppføre dere så slemt mot andre.

Det vil alltid være mennesker som vil være penere, flinkere og sterkere. Men gjør dette de til dårlige mennesker? Nei. Hvis jeg ser ei jente på trening som løfter tyngre enn meg, blir jeg helt vill av beundring og sørger for å si ifra til personen at jeg syns hun er flink. Ser jeg ei jente på instagram som er pen, syns jeg det er hyggelig å skrive en fin kommentar til henne. Det at noen er pene, flinke eller sterke betyr ikke at de fortjener å bli en skuddskive for dere misunnelige jenter. Det å snakke dritt om andre bak ryggen til personen, er helt patetisk. Snakker du dritt om andre bak ryggen - er det en grunn til at du er bak personen...

I stedet for å være slem mot andre, prøv å fokuser på deg selv. Hvorfor føler du deg så dårlig, at du faktisk må være direkte stygg mot andre? Daglig opplever jeg jenter som ikke tørr å ta bilder til bloggen sin og som ikke tørr å gjøre det de vil - nettopp fordi de blir hatet av jenter som er misunnelige og sjalu. Er du en av de som sender stygge blikk, eller står i gjenger med andre og stirrer ned ei jente når hun er f.eks på trening? Da burde du skamme deg. Da er du virkelig liten som person, og du må ha det vondt med deg selv.... Ikke vær misunnelig eller sjalu fordi noen gjør det bedre enn deg, blir heller inspirert til å gjøre det samme. Ikke prøv å ødelegg gleden til andre, fordi du ikke har det godt med deg selv. Føler du konstant for å snakke dritt om andre, kommentere slemme ting og å sende stygge blikk - da er det deg det er noe galt med. Da er du så usikker på deg selv at jeg faktisk får vondt av deg.

Hva skjer med dere, jenter? Kan dere ikke ha det godt med dere selv uten å rakke ned på andre? Janteloven eksisterer ikke i mitt liv, og det kommer den heller aldri til å gjøre. Jeg har ikke kommet dit jeg er i dag med å snakke nedsettende om eller til andre! Jeg tror at gode ting kommer til mennesker som er gode mot andre, og lever deretter. Se på dere selv, før dere ser på alle andre. Det er jeg sikker på at dere vil komme langt med. Sitter du på cafe og baksnakker sammen med venninnene dine om en enkelt jente? Fy søren, så flaut og trist! En ting dere må lære: Det å kalle noen stygg, vil ikke gjøre deg penere. Og det å hakke på andre, vil ikke gi deg et bedre liv. Lett på rumpen din, i stedet for å være misunnelig på folk som har klart det du innerst inne ønsker å klare selv.

Stop haitin, girls! Jeg er helt sikker på at de aller aller fleste at dere er så mye bedre enn det tullet flere av dere holder på med. Livet er for kort til å være sur, bitter og misunnelig! :-)

Direkte fra sengekanten

God morgen fininger!

Ligger her å drar meg i senga, med Macbooken på fanget. Solen stråler inn vinduet, og himmelen er skyfri. Det er så deilig å bo med sjøen når været er sånn som dette, det lukter nemlig hav heeelt inn på soverommet. Luksus! Straks skal jeg hoppe opp av senga, drikke en gigantisk kopp med vaniljekaffi og dra avgårde for å møte Renate. Vi skal trene sammen i dag, alltid fint med litt girlpower blant vektene! Har dere våknet eller? ♥

Klør ut øynene

Gjett hvem som sannsynligvis har fått pollenallergi? Hvem andre enn meg! Hvordan er det mulig å være så uheldig? Så nå er jeg så forkjølet og rød i øynene at jeg ser ikke ut. River meg i øynene og klør så at jeg holder på å bli gaaal.... Det gjør så voooooondt! Og man kan jo ikke klø seg i øynene heller, noe som er ufattelig irriterende. Jeg føler nemlig for å klø øynene ut, og prøvde på det i stad. Så nå er det ene stappet av blod.... Auuuu! :-(

Nå skal jeg bade øynene litt til under vannkrana, før jeg skal ut å spise med Tante og Mommo. Koooselig! De har øyendråper også med til meg, så håper det kan hjelpe litt.. Ønsker dere en kjempefin kveld ♥

Fin start på dagen

Slik startet dagen min! Hoppet rett opp fra senga, og dro avgårde på morgencardio med verdens beste Simi som selskap. Etterpå kjøpte vi bananer, blåbær og drikke med oss til parken. Der latet vi oss litt i sola og koste oss, herlig og sprek start på helgen! Nå skal jeg til å farge håret, så bærer det videre i møter. Og ja, jeg gir beskjed så fort Get Sporty er åpent! Alt er klart fra vår side, vi venter kun på en liten fillesak før vi setter igang! :-)

Ha en herlig fredag, vi skrives veldig snart!

Svar på spørsmål: Kosthold

Er du helt freak på å ikke spise sjokolade i helgene osv? Nei, absolutt ikke. Hvis jeg vil spise sjokolade, så spiser jeg sjokolade. I helgene har jeg alltid en dag hvor jeg pleier å spise det jeg har lyst på. Og da spiser jeg akkurat hva jeg vil ha! :-) Men i ukedagene spiser jeg aldri godteri eller søtsaker, rett og slett fordi det ikke er bra for kroppen innvendig og det gir meg null energi.

Har du noen tips til sunne varianter av kveldsmat, som både metter og er fristende? Jeg elsker kveldsmat, det er jo så godt! Jeg spiser alltid proteinrikt og tar en proteinshake i tillegg på kveldene, slik at kroppen har noe å bygge på over natten. Hva med mager vaniljekesam med varme bjørnebær? Det er nyydelig! Eller proteinpannekaker, smoothie eller speltlompe med masse kyllingskinke? Alt dette både metter, er sunt og fristende.

Sliter virkelig med å holde meg til ett sunt kosthold. Hva er din hemmelighet? Har du prøvd å tenke på mat som bensin for kroppen? Den tanken hjelper virkelig! Man får ikke energi eller en sunn kropp innvendig av å spise usunt, så derfor spiser jeg alltid sunt og godt. Jeg gidder ikke kaste bort treningen min på å spise dritt, og det er også en av grunnene mine til at det er så lett for meg å spise sunt. Visste du at kostholdet teller hele 70% av resultatene du får, og treningen kun 30%? Det er jo så mye god og sunn mat man kan lage seg nå, så det å spise sunt er den enkleste sak i verden.

Teller du kalorier? Aldri! Det holder lenge med sunn fornuft.

Kan du komme med noen enkle og billige tips til frokost, lunsj og kvelds?

Frokost: Havregrynspannekaker, rugsprø knekkebrød med kokte egg eller havregrynsgrøt med banan.

Lunsj: Kyllingsalat, skyr med bær, omelett, mager kesam med funlight oppi (dødsgodt!!), fruktsalat

Middag: Kyllingnuggets, omelett med grønnsaker og egg, spicy kyllingwok eller speltlompepizza

Kvelds: Kesam med varme bær, proteinsmoothie, speltbrød med pålegg..

Hva slags mat spiser du på en typisk ‘spisedag’? Da spiser jeg egentlig bare det jeg har lyst på! Gjerne en ekstra god frokost med varme baguetter og pålegg, en deilig middag og godteri + brus på kvelden. På spisedagene mine tar jeg ofte heeelt av, haha! Koser meg så mye på spisedagen min, og med god samvittighet!

Har du noen gode tips til hvordan holde sukkersuget vekk? Ikke spis søtt eller godteri i ukedagene, enkelt og greit! Sukker er utrolig avhengighetsskapende, så hvis du føler at du bare måååå ha godteri/brus helt plutselig - er det rett og slett kroppen din som har blitt avhengig. Så mitt tips er å ikke spise søtt, da slipper du søtsuget og får det mye bedre uten de vonde cravingsene.

Hvor mange måltider har du til vanlig? Så mange jeg vil, men rundt seks måltider! MAT ♥

Hvordan klarer du å velge sunn mat når du spiser ute, på restaurant og lignende? Det er jo så mye sunt nå, så det er ikke vanskelig! Jeg er veldig glad i sushi og sashimi, og det er heldigvis venninnene mine også. Så det blir ofte til at vi drar ut for å spise det! Hvis ikke er jeg veldig glad i salater, kylling, kjøtt, fisk...osv.. Aldri et problem for meg å spise sunt! :-)

Svar på spørsmålsrunden: trening

Da var det tid for å gå over på treningsdelen! Jeg må si at jeg blir virkelig overrasket over hvor kroppsfiksert og feil syn mange av dere jenter har på ting, så flere av spørsmålene blir ikke besvart. Det å hjelpe ei 52 kilos jente med å gå ned i fettprosent er jeg absolutt ikke interessert i, og helt ærlig skulle jeg gjerne sendt flere av dere til legen. Dere har totalt feil og skummelt syn på kropp og trening, jeg blir helt ærlig oppriktig bekymret over synet dere har på ting.... Men, tilbake til spørsmålene!

1. Kan man bli TYNN av å trene? Hvordan? Det er jeg ikke den rette personen til å spørre om. Jeg trener ikke for å bli tynn, og blir heller irritert inni meg hvis dere sier til meg at jeg ser tynnere ut. Det er det siste jeg vil bli! Jeg tilbringer tid på trening for å bli sterk, fit og for å få bygget muskler - ikke for å bli tynn. Det å bli tynn er jo egentlig veldig lett, men det å bygge opp en muskuløs og sterk kropp - det krever så utrolig mye mer.

2. Hvordan klarer du å holde motivasjonen til treningen oppe? Jeg er kommet til et punkt hvor treningen har blitt en livsstil for meg, og det er utrolig deilig! For meg ville det vært helt merkelig å ikke trene, det er bare noe jeg gjør og er vant til å gjøre. Det er ofte vanskeligst med motivasjonen når man nettopp har begynt å trene, men kommer du deg over den kneika og presser deg selv til å fortsette - da skal du se at ting blir lettere for hver dag som går.

3. Hvordan trener du mage? Jeg trener mye tunge baseøvelser, og dette tar også på magen uten at det nødvendigvis er magen jeg fokuserer på. Men en til to ganger i uka tar jeg også situps med vekter, gjør planken..osv.. Burde uansett bli flinkere til å trene magen, så der må jeg skjerpe meg.

4. Har du alltid vært like sprek, eller var det mer sånn at en dag våknet du opp og bestemte deg for å begynne å trene? Som yngre spilte jeg håndball, og var ei sprek lita snuppe. Så ble jeg ungdom, og droppet alt som het trening og riktig mat. Og booooff, der ble jeg gigantisk - og ikke på en god måte. Jeg begynte å trene igjen etter noen år, og da trente jeg for å bli tynn, med null peiling på både kost og trening. Dumma! Nå er fokuset mitt totalt annerledes, jeg har lest mye og lært mye av flinke folk som vet hva de snakker om, så jeg vil si at jeg har ganske god peiling på både trening og kosthold. Så nei, jeg har ikke alltid vært sprek.

5. Kan vi få høre om rumpeprosjektet ditt? Det kan dere! Skal få lurt Thomas til å ta noen bilder av meg i dag eller i morgen når jeg trener det.

6. Hvordan klarer du å gå imot strømmen og ikke være syltynn? Vil også bli sterk og fit, men samtidig vil jeg være tynn. Fit is the new shit! Vi lever i 2013, og jeg blir så stolt når jeg ser at flere jenter forstår at det ikke er kult å være tynn lengre. Personlig ser jeg ikke på det å være tynn som trent. Jeg vil bli sterk og få en sterk kropp - som kan bære meg trygt og godt gjennom resten av livet. Jeg syns det er kult å være ei powerjente, og en liten gigant som fyker rundt på gymmet. Haha, jeg er akkurat som et mannfolk når det kommer til trening! Her handler det om å løfte tyngst, klare mest og pumpe de vektene til tårene spruter.

7. Hva er målet ditt med treningen? Akkurat nå er målene slik: bli sterkere, bli mer markert og definert, få rumpa til å vokse og generelt sett bli bedre. Samt klare 100 kilo i knebøy før April er omme. Tenkte å prøve på sistnevnte allerede til neste uke, og jeg skal klare det! Sist gang klarte jeg 95 kilo, og da begynte jeg nesten å grine av skuffelse.... Haha!

8. Husker du engang snakket om å stille i bikini fitness. Er de drømmene der fortsatt? Det hadde vært utrolig gøy, og det er noe jeg tenker på hver eneste dag faktisk. Problemet er at jeg måtte droppet mye i fett, og siden jeg jobber så mye nå - ville det vært vanskelig for meg å holde fokus på alle denne jobbingen hvis jeg skulle gått på en hard diett. Men, jeg har absolutt veldig lyst og det frister mye! Vi får se, kanskje i 2014?

9. Hvilke øvelser består favorittreningsøkten din av? Jeg eeeelsker å trene bein og rumpe! Favorittøvelsene mine her er knebøy, goblet squat, frontbøy, hip thrust og beinpress.

10. Bruker du proteinpulver, isåfall hvilket? Jepp, jeg drikker Chocolate Heaven proteinpluveret fra Proteinfabrikken. En shake til frokost og en etter trening.

Ukens gullkorn

Hilde: Jeg sprakk så på spiseprogrammet igår..

Meg: Åh nei.. Hva sprakk du på?

Hilde: Pyttipanne, og ikke bare litt.

Meg: Herregud å du spiser!

Maren: Jeg vet ikke om jeg er mett eller sulten, jeg kjenner ikke metthetsfølelse lengre..

Meg: Kan du gi meg et kyss på kinnet lille venn?

FetterTorjus: Nei.

Geir: Hva har skjedd med øynene dine?

Meg: Vippeextensions, har du sett så lange og fine?

Geir: Vippeextensions... Det var noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle si.

Meg: Herremin for en nydelig hund, han så nesten ut som en bamse.

Tone: Jeg lurer på hvilke batterier den går på for å se så levende ut!

Meg: Hvilken måneds nummer er vi i nå?

Chris: April.

Meg; *tellerpåfingrene* Januar, Februar, Mars..

Chris: Gjør du det jeg tror du gjør? Det der må du aldri finne på å gjøre i full offentlighet!

Meg: *klokken 21.00* Takk for en deilig lunsj!

Tone: Jo, i like måte!

Meg: Eller nei, vent. Det er jo mørkt ute?

Meg: Du må betale regninger, sjekke nettbanken, gi meg lønn, og....

Geir: Ro deg ned med den MTV'generasjonen din, jeg klarer ikke henge med!

Øyvind: Hvilken skole skal du gå?

Meg: Jeg går livets skole, jeg.

Øyvind: Haha! Tove Lill, hørte du hva hun sa nå?

Meg: Se, der er Felleskjøpet reklamen!

FetterTorjus: På felleskjøpet lukter det bondeknøll.

Biker Girl

God ettermiddag, fininger!

Denne dagen startet jeg på Solsiden sammen med min kjære Maren, hvor vi trente morgencardio. I dag ble det ellipse og sykling på meg i en time, før jeg løp intervaller i trappene på gymmet. Var like svett som en elv etterpå, og klarte nesten ikke gå etter trappene - akkurat slik jeg liker det. Etterpå henter vi Milo, og syklet avgårde til Get Sporty. Der har vi egentlig hengt i hele dag, er så mye som skal gjøres klart før åpningen at jeg blir helt svimmel. Men, gøy er det jo! :-)

Hele antrekket er fra Gina Tricot & brillene er fra Marc Jacobs.

Nå sitter jeg i sofaen hjemme og må jobbe videre. Håper jeg kan bli ferdig i løpet av natten, så åpner Get Sporty forhåpentligvis i morgen! Utrolig gøy at dere er så gira, ingenting som gjør meg mer glad enn det akkurat nå! ♥

Svar på spørsmåsrunden: generelt del ll

1. Føler du selv at du er konstruktiv og ydmyk når du svarer folk i kommentarfeltet? Jeg prøver så godt jeg klarer å svare konstruktivt, men jeg har merket den siste tiden at jeg ikke klarer det på samme måte lengre. Det kommer til et punkt hvor man som blogger ikke lengre orker å godta at noen snakker stygt til deg. Jeg har holdt på med denne bloggen i fem år, og merker først nå at jeg sliter med å svare ydmykt hvis noen regelrett snakker til meg som dritt. Det skal sies at jeg aldri blir sur, jeg svarer heller morsomt og ironisk tilbake. Men om jeg alltid klarer å være konstruktiv og ydmyk hele tiden? Nei.

2. Hva får deg alltid i godt humør igjen dersom du er nedfor en dag? Tone, hvem er det som ikke blir glad av den jenta? Hun kunne fått meg til å le fra graven! Så har jeg en dårlig dag, tar jeg turen til verdens morsomste og gladeste bestis.

3. Hvilken del av kroppen din (rent utseendemessig) er du mest fornøyd med? Ruuuumpa! Jeg har veldig rumpe-fetisj, og skal ærlig si jeg liker min egen veldig godt. Den må bare bli enda mer gigantisk og spretten, jeg syns den er litt for liten enda.

4. Har du brukt/bruker du restalyne i leppene? Jeg har fylt restylane i leppene tre ganger. Nå er det ett år siden sist, og jeg har ingenting igjen i leppene.

5. Hva er det beste du har i vente denne uken? Relanseringen av Get Sporty! En ting er sikkert, nå skal nettbutikken være åpen til jeg ligger død og begravet. Blir helt fantastisk å få åpnet den igjen, og den nye looken på butikken er bare helt rå. Jeg lanserer også min egen lille kolleksjon når vi åpner, og det blir jo et veldig stort øyeblikk.

6. Har du noen på lur? Hehe, dere er så nyskjerrige.. Kanskje? ;-)

7. Er du belieber? Nei, jeg er ikke en belieber - men jeg liker Justin Bieber veldig godt og har stor respekt for alt den gutten har oppnådd. Jeg er mildt sagt sjokkert over oppførselen til flere av norske beliebers, og syns det er fryktelig trist at mange oppfører seg som ville dyr mot Justin og teamet hans. Utrolig flaut at folk fra Norge overfaller teamet hans og at slike ting kommer på nyhetene verden over. Justin er like mye menneske som meg og deg, så det må være utrolig frustrerende å bli behandlet på denne gale måten fra folk som faktisk burde fått psykiatrisk hjelp. Når jeg var fan av popstjerner som yngre, hang jeg opp plakater på veggene mine og kunne sangene utenat. Hva har skjedd med dagens "fans"?

8. Hvordan er forholdet mellom deg og dine foreldre? Veldig bra, jeg elsker familien min og mine foreldre! Snakker på telefonen med mamma minst en gang til dagen, og oppdaterer de alltid på hva jeg gjør. Familie betyr alt for meg!

9. Er du pirkete på skrivefeil? Jeg liker ikke skrivefeil, men er klar over at jeg ofte kan stokke bokstaver og ord på bloggen. Jeg har noe som heter kronisk dobbeltsyn, så jeg ser alt rundt meg i to. Også bokstaver, så det er nesten umulig for meg å skrive helt riktig hele tiden. Men, jeg gjør så godt jeg kan! :-)

10. Hvilke ordtak prøver du å leve etter?

♥ Follow your heart wherever you go, and let love be the key to success.

♥ Hakuna Matata.

♥ Good things Come to those who work their asses off and never give up.

Reebok Flex U-Form+

T-skjorte, tights & sko: Reebook.

Er det et merke jeg elsker, så er det Reebook! Jeg liker det faktisk så godt at jeg håper å få det inn i nettbutikken i løpet av året, Reebok har vanvittig mye fint med god kvalitet. Jeg har vært så heldig å få tilsendt den nyeste kolleksjonen, og noen rågode joggesko. Disse er helt fantastisk kule, Reebok Flex U-Form+ former seg nemlig etter din egen fot. Alt du trenger å gjøre er å føne skoen i to minutter, frem til merket i hæla har skiftet farge til rødt. Se video:

Kult, ikke sant? Deretter tråkker du foten oppi skoen, og da vil den midtre og bakerste delen tilpasse seg foten din. Jeg hadde min første trening på Reebokene i dag, og fy søren - disse er offisielt mine nye favorittsko! Både på trening og til hverdags, jeg syns nemlig det er utrolig fint å bruke fargerike joggesko til f.eks jeans. Det ser så sporty og fresht ut!

Reebok RealFlex U-FORM+ kan kun kjøpes hos Intersport.

annonse

 

We are a secret

Eeeelsker denne låta til Zara Larsson, hun er så flink! Jeg sitter her og holder på å bli gal i sofaen, jeg har vært på dataen siden jeg stod opp. Øynene mine er firkanta! Holder nemlig på å legge inn produkter i nettbutikken, og jeg er så drita lei av alt som heter treningsklær akkurat nå... Haha! Hva gjør dere i dag?

Busy bee

Denne dagen startet jeg på møte i Arendal, med de som har designet den nye Get Sporty nettbutikken. Ting blir veldig veldig bra! Siden har timene bare flydd avgårde, jeg har løpt fra trening, til møte, til trening og så til mitt siste møte igjen. Herregud, i dag er jeg faktisk litt flau over meg selv! Ting ble plutselig så hektisk, så ting gikk ikke helt etter planen. I dag rakk jeg ikke en gang å verken skifte eller dusje etter treningene, er det mulig? Helt svett, uten sminke og i treningstøy, følte meg så utrolig ekkel og lite profesjonell. Heldigvis tok alle jeg møtte det med et smil, selv om jeg var redd de ikke skulle kjenne meg igjen uten maska klint på. Jeg kreperer! Fremover må jeg lære meg å planlegge bedre, så slippe jeg å bli kjent som hun ekle bloggeren... Haha! :-)

Nå sitter jeg og koser meg i sofaen med god kveldsmat, i kveld falt valget på mager vaniljekesam med jordbær og banan. Tenkte å se en episode med Dexter før jeg tar kvelden, nå er jeg allerede på episode 10 i sesong en! Er med andre ord superfornøyd med valg av serie, og trodde aldri jeg skulle være på lag med en seriemorder... Er vi flere på Team Dexter?

Koseligste med hund: alltid noen som blir glad for å se meg igjen. <3

Spørsmålsrunde

Nå er det noen måneder siden sist spørsmålsrunde, og flere av dere har etterlyst ny. Så da er det vel bare å kjøre på, da? Spør meg om det dere lurer på, så skal jeg svare så godt jeg kan! :-)

Be stronger than your excuses

God mandagsmorgen!

Jeg har gledet meg så til i dag, og ikke minst til en ny uke med mine spreke teamgirls! Jeg har sagt det før, men må så absolutt si det igjen - jeg er så utrolig imponert over dere! Er inne flere ganger daglig på #teamkristinaandersen taggen på instagram, og dere er jo bare helt amazing alle sammen! Nå er vi jammen meg snart oppe i fire tusen bilder av inspirasjon, mat, trening og ting som generelt sett sprer treningsglede. Det gjør meg så utrolig glad, dere er så utrolig flinke alle sammen ♥

Jeg må fortelle dere om et litt morsom episode forrige uke. Jeg hadde PT'time med Thomas, og jeg måtte som alltid fortelle han alle tingene jeg har lyst til med treningen min.

Meg: Jeg vil ha en gigantisk rumpe. Hva kan jeg gjøre for å få den til å vokse?

Thomas: Haha, tuller du? Jeg liker det, de fleste kommer å sier det motsatte!

Vi har alle forskjellige mål, for meg har dette aldri handlet om å bli tynn - men å bygge opp en sunn og sterk kropp. Store rumper, muskuløse lås, markerte armer og bryst er det fiiineste jeg vet! Jeg går kanskje mot strømmen, men selv føler jeg det er på en sunn måte! Når jeg løfter vekter og trener på gymmet, er det tre ting som står i hodet på meg. 1. Gro. 2. Bli gedigen. 3. Bli sterkere. Og nå er jeg i gang med dette rumpe prosjektet mitt da, så jeg håper denne bootyen min kan begynne å gro litt raskere snart. I dag skal jeg teste ut et nytt opplegg rettet mot nettopp dette, som jeg forteller dere om senere. Kanskje dere kan prøve det samme?

Så, lykke til med en ny uke Team Kristina Andersen! Jeg heier på dere hele veien, og er vanvittig imponert over hver og en av dere. Jeg tror jeg har Norges sprekeste lesere, og det digger jeg! :-)

Åpen himmel

Zara: jakke, Gina Tricot: genser&jeans, H&M: sko, Michael Kors: veske.

Det var deilig å hoppe rundt på ballerinas så lenge det varte, for jammen hadde ikke værmeldingen rett! Det meldte regn klokken 12.00 her i Kristiansand, og presis klokken 11.59 åpnet himmelen seg. Hvor sykt er ikke det? Snakk om dyktige værmeldere, haha! Jeg og guttene dro ut for å spise god lunsj i dag tidlig, og nå har begge to reist hjem igjen. Savner Torjus og Eirik allerede, er så stille og ensomt uten de her.. Håper derfor at det som er igjen av denne søndagen kan fly unna fort, jeg gleder meg til en ny og fin uke. Mye står på planen, Get Sporty relanseres endelig og det skal bli fantastisk morro! ♥

God morgen fra Holbergsgate

Her koser vi oss masse! Fikk lillebror og min skjønne fetter på overnattingsbesøk i går, så vi koste oss masse med taco og Yes Man på film. Dere har vel sett den filmen, med Jim Carry i hovedrollen som må si ja til absolutt alt? Den er supermorsom, og fremover skal jeg ta litt inspirasjon fra den og si JA så mye jeg kan fremover. Det kan jo ikke skade å være litt ekstra positiv og åpen til ting? Torjus ville så gjerne se film og spise godteri i senga i går, så da pagget vi oss alle tre i dobbeltsenga mi og ble der resten av kvelden. Og slike sov vi også alle mann, haha! Familie altså, det beste som finnes i hele verden ♥

Nå har vi spist god frokost sammen, vært på tur med Milo og ligger å slapper av med tv. Guttene venter på at Drømmeplassen skal åpne, jeg har nemlig lovt de kake og lunsj der så fort klokken blir ti. Tjohei, her går det unna! Håper dere også har en kjempefin søndagsmorgen, dere sover vel kanskje enda?

Herlig solskinnsdag

FOR en fantastisk lørdag jeg har hatt! Det er helt vindstille her i Kristiansand, himmelen er skyfri og sola brenner over den fine byen vår. Hva annet kan man ønske seg i April? Så i dag har jeg kost meg maks!

Startet dagen 08.00 på Solsiden, hvor jeg kjørte på med en time morgencardio. Deretter gikk jeg rett avgårde for å møte Hilde til lunsj og shopping. Siden jeg har spisedag i dag, knallet jeg til med tidenes største clubsandwich. Mums, det er så godt! Stakkars bestis skal ikke ha spisedag før i morgen, så hun satt å gnagde på en salat... Haha! Etter en koselig lunsj på uteservering (lykke!), tok vi turen opp til Solsiden igjen. Der ble det tung styrketrening på overkropp, så nå er armene mine helt kaputt. Noen som sa sprek ungdom..?

Herlig solskinnsdag med verdens fineste bestis. <3

Jeg har forresten bestemt meg for å selge speilrefleksen min, Canon 550d, som er ett år gammelt. Kameraet er pent brukt, og fungerer godt som nytt. Jeg selger det for 3500 kroner + porto, så send meg en mail på kristinaandersenas@gmail.com hvis du er interessert. Føstemann til mølla! :-)

Helgekos: glutenfrie vaffler

Det er lørdag, og det er tid for kos! Tenkte jeg kunne dele oppskrift på glutenfrie vaffler med dere, disse er kjempegode! Jeg lager vafflene uten mel fordi jeg blir dårlig i magen av mel, og fordi jeg vet mange av mine lesere har gluten-allergi. Så da er det jo fint å dele en oppskrift som vi alle kan bruke, er dere ikke enige?

Av ingredienser trenger du:

3 egg ♥ 1 dl sukker/sukrin  ♥ 100 g smeltet meierismør ♥ 2 dl lettmelk ♥

1 ts bakepulver ♥ 1 ts vaniljesukker ♥ 1 ts kkardemomme ♥ 2 dl maizena

Pisk sammen egg og sukker. Smelt deretter smøret og blant med melk før det has i blandingen. Bland så de tørre ingrediensene og rør til du får en jevn og fin vaffelrøre. La røren stå å svellei ca 15 minutter før du steker! Server og nyt, gjerne med pisket krem og bær ♥

Thank god it's friday

Dyna i sofaen, sashimi, jordbær & mager kesam = fredagsmys ♥

Hele denne uken har jeg planlagt at når fredagskvelden kommer, da skal jeg mure meg inne helt alene med en ny tv-serie og god mat. Haha, noen som sa sær? Jeg er jo litt rar! Men det er bare så deilig å koble helt ut, fjerne sminken og pakke seg godt under dyna mens man ser noe gøy på tv. Denne gangen har jeg kjøpt Dexter, har hørt så mye bra om den serien. Men er litt stresset for at den er skummel og jeg skal bli redd...? La oss håpe det ikke skjer, da ender det nok med at jeg må søke ly hos naboguttene i natt..

 Jeg har forresten opprettet salgsblogg igjen! Så sjekk den ut hvis dere har lyst på nye sko eller klær, den oppdateres forløpende med mer ting. Kos dere masse i kveld, fineste leserne mine! :-)

Mine favoritter: Ole Henriksen

Siden Blivakker nå har nedsatt alle Ole Henriksen produkter med 20%, tenkte jeg å dele min favoritter med dere! Jeg elsker Ole Henriksen, og har brukt flere av hans produkter i lang lang tid.

Ole Henriksen Lavender Body Oil.

Verdens beste lavendel kropps-olje! Jeg bruker den alltid etter jeg har dusjet, smører inn hele kroppen og blir myk som en barnerumpe etterpå. Mmm, denne er bare helt utrolig god! Den passer også perfekt som massasjeolje, eller å bruke på ansiktet for å løsne opp sminken før du skal fjerne den. Oljen er utrolig drøy, så denne varer lenge.

Ole Henriksen Aloe Vera Gel.

En fantastisk og forfriskende gele, som funker som gull på hud med utslett, sår eller solbrenning. Denne blir definitivt med meg til Miami og Caribbean, slik at jeg kan kjøle ned huden etter en lang dag på stranden. Jeg har også hørt rykter om at denne fungerer veldig bra på de som sliter med acne, da den er helt oljefri.

Ole Henriksen Hands Forward.

En klassisk håndkrem jeg alltid har med meg i vesken! Den inneholder Shea smør og solbærolje, så den mykjør hendene og passer på at du ikke får tørr hud gjennom dagen. Pluss i boka for at den har solfaktor 15 i seg!

Ole Henriksen Walnut Complection Scrub.

Herlig skrubb til ansiktet, som lukter deilig valnøtter. Jeg bruker denne i dusjen to ganger i uka, og lar den virke i tre minutter. Det er utrolig viktig å peele ansiktet i blant, slik at man gir den ekstra hjelp til å fornye cellene og få frem en fin glød. Den er 100% naturlig, og inneholder blant annet aloe vera, valnøttpulver, kamille og koreansk ginseng.

Ole Henriksen Blue/Black Berry Enzyme Mask.

Denne ansiktsmasken tar jeg alltid på etter skrubben over. Den kjøler ned huden, og gir deg en helt rå glød etter bruk. En av mine absolutt favorittmasker, denne er et must i hverdagen for meg! Jeg begynt å bruke denne for to måneder siden, etter å ha lest at mange bloggere skrøt den opp i skyvne. Vel, jeg er hooked - absolutt et must have på badet!

Ole Henriksen Ruf n' Buff - Salt Scrub.

Ett ord for denne krukka: ELSK! Jeg føler jeg er på spa i dusjen når jeg bruker denne herlige salt skrubben, mmm! Den inneholder havsalt med spor av lavendelolje, som virkelig stimulerer og gjør underverker på huden. Jeg bruker denne en til to ganger i uka, og smører meg inn med en god bodylotion etterpå. Krukken er kjempestor og skrubben er drøy, så denne varer også lenge!

annonse

Ukens blogg: Suzanne Svanevik

Endelig har tidenes beste motivator Suzanne Svanevik begynt å blogge.

Har dere sett noe så rått? Jeg blir så inspirert, motivert og gira av å se på denne jenta trene at jeg nesten sprinter avgårde til Solsiden. Suzanne er ei RÅ lita snuppe på 50 kilo, som presser sin egen kroppsvekt over hodet og over det dobbelte der igjen i knebøy. Virkelig et godt forbilde for alle jenter, slike powergirls skulle vi hatt flere av! GRO og BLI GEDIGEN!

Sjekk ut Suzannesvanevik.blogg.no - fit is the new shit!

Torsdag

God ettermiddag, fininger ♥

Jeg har hatt en superfin og travel dag! Startet dagen med jobb, og dro deretter for å spise lunsj med Maren. Ble deilig tunfiskrøre på glutenfritt brød på meg, såå godt! Etterpå dro jeg videre for å shoote noen Get Sporty nyheter, med verdens skjønneste Nathalie som modell. Så var det rett avgårde på trening... Pjuh, nå ligger jeg rett ut på sofaen og er så død i kroppen at jeg føler meg helt tom.

Hvah ar dere gjort i dag, da? Jeg må straks lette på rompa igjen, for Hilde kommer på kveldsmat når hun er ferdig på jobb. Gleder meg til kvalitetstid med bestisen min ♥

Takknemlig

Snøen er kommet til Kristiansand, og det er allerede haugevis av kommentarer på facebook av Kristiansandere som forbanner snøen og tydeligvis hater livet sitt. Hehe, jeg må egentlig bare smile - tenk å være så heldig at man faktisk kan klage og være lei seg over litt snø? Vi har det virkelig godt her i Norge! Jeg savner Afrika, jeg. Takknemlig mennesker, smil, glede og ingen press om å se ut sånn eller sånn. Bare frihet, til å leve og være takknemlig for hver eneste dag man våkner opp frisk og i live.

Jeg håper virkelig jeg får tatt turen ned til Afrika igjen i år, jeg trenger det og lengter ned til vennene jeg fikk der nede. Afrika forandret meg så som person at jeg har ikke ord. Det høres kanskje klisje ut, men etter turen så har jeg våknet opp hver eneste dag og tenkt at jeg er heldig. Jeg er frisk, jeg har mat, jeg har rent vann, jeg har muligheten til å gjøre det jeg vil med livet mitt. Jeg er rett og slett veldig heldig. Alle skulle hatt en tur til Afrika, det forandret holdingen min til alt. ♥

Yummy in my tummy

Har dere smak Snack a Jacksene med chili smak? Åååå herremin, her snakker vi virkelig fest i munnen! Sitter å koser meg med det nå i sofaen, riskaker er veldig bra å spise etter man har trent styrke. Så det er et godt tips til dere, alltid ha med riskaker i treningsbaggen! Dagens middag ble tacosalat med masse avokado, det er så utrolig godt. Alt du trenger er ønsket salat, kyllingkjøttdeig, tacokrydder og magerkesam, og voila - du har en smaksrik og sunn middag! En stor favoritt her i hus :-)

Ut på tur med Ecco

I dag har jeg vært så heldig å få nye sko fra Ecco, som er både er supergode og søte. De er utrolig behagelige på føttene, og det liker jeg! De er i en nydelig blåfarge, med freshe orange snøringer. Perfekte til lyse jeans og spaserturer nå mot våren!

I samarbeid med Ecco har jeg også fått lovt å holde en liten konkurranse for dere! Jeg får lovt å dele ut to fine smartphone vesker, i ekte skinn til en verdi av 899 kroner per stk. Har du lyst på en? Legg igjen en kommentar, og jeg trekker to heldige vinnere♥

annonse

Jag vil ha dej i mørket hos meej

God morgen, dere!

Jeg har ikke sovet noen ting i natt, denne leiligheten setter meg helt ut av spill i blant. Jeg har jo sagt før at det spøker her, og i natt var jeg så redd at jeg begynte å gråte. Det kom kald luft inn på rommet mitt, og det dunket i alle veggene. Jeg var faktisk så redd at jeg ikke turte å gå ut i stua en gang for å slå på tv'en, lå bare å skalv under dyna mi og var helt hysterisk. Dumme spøkelser, hvorfor kan de ikke bare like meg de også og slutte å skremme meg så? :(

OK, jeg dør egentlig inni meg av at jeg viser dere denne filmen. Men jeg klarer ikke la være, for jeg ler så jeg griner av meg selv! Her om dagen hadde jeg på en eller annen måte latt filmingen på webkamera stå på, så jeg ble filmet i noen timer foran laptopen uten at jeg viste det. Jeg trodde jeg var gal når jeg fant denne filmen, hvordan er det muuulig å være så høy på livet? Må påpeke at jeg ikke har sminke på meg her, derfor jeg ser ut som en tulling. Veeel, her kan dere altså se hvordan jeg egentlig ser ut når jeg blogger for dere.... Pluss i boka for tidenes sang i bakgrunnen, og å lukke øynene mens man synger!

I can and will do this

Meg: Jeg tenkte jeg skulle ta 100 kilo i knebøy.

Thomas: Okei, hvor lang tid skal du bruke på denne målsettingen?

Meg: Jeg skal gjøre det i dag.

Når det kommer til trening er jeg sta som et beist, og kan gå grinende ut fra gymmet hvis jeg ikke får det til som jeg ønsker. Så i dag når jeg fikk 95 kilo godkjent i squat, hang leppa nedpå knærne. Jeg skulle jo klare 100 kilo! Min kjære PT ble lettere irritert, og ga meg tidenes tale om at 95 kilo var absolutt ikke lite og at nå måtte jeg slutte å oppføre meg som en unge. Men siden jeg nektet å stoppe å klage over meg selv, avsluttet Thomas likegodt timen med å prøve å drepe meg i tidenes hinderløype. Utrolig nok overlevde jeg, og fikk både highfive og beskjed om at verdens beste PT var veldig imponert over meg. Så ble jeg glad likevel, da!

Jeg er heeelt besatt av å bli bedre innen alt av trening for tiden, både styrke og kondis. GRO og bli GEDIGEN sier jeg bare! Så nå har jeg satt meg et nytt mål, innen april er omme skal jeg ha klart 100 kilo i squat.

Har dere hatt en fin og sprek dag? Etter trening dro jeg rett på Get Sporty kontoret og ble værende der helt til nå. Jesus, det kommer så utrooolig mye fint i nettbutikken nå! Og vet dere hva? Vi åpner rett etter helgen, så nå er det bare å glede seg. Det kribler i magen min, jeg kan nesten ikke vente med å sende ut drøssevis av pakker til dere igjen ♥

Har du lyst på Chili Forte?

Chili Forte er et naturprodukt basert på en urte-/vitaminoppskrift. Produktet er sammensatt av grønn te, chili, krom og niacin. Det er satt sammen på en slik måte fordi den skal være en hjelpevariabel til den som er ute etter å øke forbrenningen og/eller dempe søtsuget. Det er flere studier som viser at grønn te og chili øker forbrenningen, men det er ikke bare dette alene som er poenget med produktet. Ingrediensene har også søtsug-dempende effekt og det er denne unike sammensetningen som skal være en bidragsyter.

Selv liker jeg produktet selv, og har gjort det i over ett år. Nå i April er det et kampanjetilbud på 2 for 1, så her er det bare å slå til! Tenkte også å dele ut noen pakker med Chili Forte til dere, så hvis du ønsker å vinne er det bare å legge igjen en kommentar ♥

annonse

Ukens gullkorn

Meg: Skal vi ikke ha sukker også i kaka?

Mommo: Du ser jo det står der. Farin!

Meg: Ja, jeg ser det. Men jeg snakker om sukker nå, ikke farin.

Mofar: Å kjære gud. Jenta vet ikke at farin er sukker! Har vi nervepiller her?

Tone: Jeg elsker den sangen Gangbang Style!  (gagnamstyle..)

Meg: Jeg skal også skyte med luftgeværet!

Øyvind: Ok, men da må vi rundt å sende ut nabovarsel først.

AnneLene: Sett på bluetoffen....

Meg: Hva hadde du gjort hvis du ble kidnappet?

Eirik: Keep calm.

Meg: Å herregud, nytter ikke å snakke med deg lengre! Du er blitt så ungdom...

Meg: Jeg skal ha med meg XX kroner i lommepenger til Miami.

Eirik: Vær så snill å ikke si det til mamma, da blir det ikke noen tur..

Meg: *på trening* Jeg ser en blodåre!!

Reidar: Er du blind eller? De er jo all over the place!

Meg: Jeg mente på meg, ikke deg.....

Chris: Er det dronningen jeg snakker med?

Meg: Ja, egentlig. Du må ta telefonen når jeg ringer!

Chris: Jeg lå hos ostopaten! Er det godkjent?

Simi: Nå har du drukket sikkert to liter vann uten å tisse!

Meg: Jeg vet, jeg er helt rå på å drikke vann.

Simi: Du er som en dromedar!

Jonas: Du må slutte å legge fra deg både mobil og iPad på gymmet.

Meg: Det er jo ingen som stjeler her uansett, så det er så greit.

Jonas: Jeg gir deg opp.

Meg: Au, du grer ut hjernen min!!

Tone: Den har du gredd ut for lenge siden..

Born with beastmode turned on

Everybody's getting married, having babies, having babies, getting engaged and having babies. And me? I'm just here trying to get abs and a booty!

Da var dagens siste økt unnagjort! Hadde ToneBestis med på økten i dag, og det er alltid gull. Den jenta vet hvordan hun skal pushe meg, og jeg vet hvordan jeg skal pushe henne. Her snakker vi skriking og ballering på høyt nivå, sammen er vi dynamitt! Nå er jeg heeelt kake i kroppen etter en lang dag, dusjen og pyjamas next!

Smil, det er mandag!

Happy monday, dere! Jaa, nå er det mandagselskeren som blogger - så jeg håper dere er klare for en overdose med positivitet og godt humør? Haha, jeg svever litt for høyt på livet for tiden kjenner jeg..

Hvordan har den første uken i 30 days challenge gått for dere? Jeg følger mange av dere på instagram, og nå har vi over 2000 bilder på #teamkristinaandersen taggen. Det er helt rått, og jeg blir både imponert og motivert av dere! Siden det er en ny uke tenkte jeg å fortelle dere hvordan forrige uke gikk. Jeg klarte utfordringen til meg selv, og hadde kondisjonstrening hele ti dager og styrketrening seks dager. Så jeg er strålende fornøyd med innsatsen min! I går tok jeg spisedagen, hvor jeg spiste fritt hva jeg ville og koste meg masse. Så nå er jeg proppet med energi og klar for en ny økt! Slik skal denne uken se ut for meg:

Sporty og aktiv uke, med mye sunn mat! Slik har jeg planlagt treningsøktene mine, og dette er noe jeg skal få til. Kjenner jeg meg selv rett blir det noen ekstra powerwalker også sammen med Milo, men det er jo bare en fin bonus! :-)

Jeg er superstolt av lagkameratene mine, jeg syns dere er råflinke! Keep up the good work sier jeg bare, det vil garantert lønne seg! Nå skal jeg snøre på meg joggeskoene, og dra avgårde for å kicke ass på ukas første cardioøkt. Siden jeg har slitt med beinhinnebetennelse en stund, er mølla erstattet med ellipsemaskinen. Egentlig helt greit, så slipper beina mine den harde overflaten.

Vi skrives litt senere, ønsker dere en flott start på uka!♥

I love sundays like this

Dette har vært en kjempefin søndag! Startet dagen med 60 minutters morgencardio, før jeg dro på powerwalk rundt Odderøya med Hilde og Milo. Fint å bevege seg utendørs når sola stråler og himmelen er sykfri, friluft er jo så deilig! Etterpå dro jeg hjem for å besøke familien og spise middag sammen med de. Ble kanelbolle på meg til dessert, og jeg fikk heeelt sukkersjokk av den bolla. Så besøket endte med vill turning og ballering i stua! Lillebror fikk filmet det ene stuntet mitt, så sjekk ut facebooken min om du vil se meg turne. Høhø, forstår jo nå hvorfor jeg kun spiser sukker en gang i uka....

Nå blir det film og godteri resten av kvelden. Håper dere også koser dere i dag ♥

Inspiration, gym, food and fun

Siden sist på Instagram. Følg meg gjerne på @ kristinaandersen!

Instagram er så gøy! Nå som challengen holder på for fult, prøver jeg å inspirere dere så godt jeg kan med å legge ut bilder av både maten jeg spiser og treningsøktene jeg gjør. Har dere tips til noen instagrammere jeg burde følge?

Happy sunday morning

Putekrig, Victorias Secet pyjamas og strålende sol. Kan man få en bedre start på en søndag?

Denne morgenen skal det ikke stå på humøret, jeg er så glad at jeg kunne sprekke! Gårsdagen var kjempefin, jeg og Simi dro ut for å spise en bedre middag og nyte livet på vannvogna (lol..). Deretter avsluttet vi kvelden med en bistandskonsert hvor inntektene gikk til et barnehjem på Jamaica. En lørdagskveld med mening, og det liker jeg ♥

Nå har jeg dratt meg en stund i sengen, med film, en gigantisk kopp kaffi og verdens beste creamy peanut butter rett fra glasset. Sååå deilig! Er det forresten sært at jeg har sett Magic Mike tre ganger på en uke? Herremin, tror jeg bare må få levert den filmen før det klikker i hodet på meg... Nå skal jeg hive meg på trening, i dag står 60 minutter cardio på planen. Gleder meg en haug, og skal løpe som om Channing Tatum is waiting for me at det finish line! ;-)

Lørdagsmys

I dag våknet jeg stakkars lillebror 08.00, noe jeg ikke tror var heeelt populært å gjøre på en lat lørdagsmorgen. Men, jeg fikk lurt han med meg ut på morgencardio og powerwalk. Ikke verst! Etterpå spiste vi god frokost sammen, før vi dro avgårde til byen for å shoppe og kose oss med lunsj i sola.

Siden jeg er fult igang med 30 days challenge, ble det salat og isvann på meg. Pluss i boka! Dere kan tro jeg var misunnelig når Eirik fikk denne herlighet med hjemmelaget is, karamellsaus og brownies plassert foran seg:

Mens vi var på tur, fikk jeg plutselig et anfall om å gå innom dyrebutikken for å kose med dyrene der. Kjære vene! Jeg døde helt, fikk lovt å holde bittesmå baby chinchillaer og kose med de. SMEEELT! Det var sekundet før jeg kjøpte med meg en hjem, men fornuften kom heldigvis tilbake da jeg la bebisen fra meg igjen.. En dag skal jeg få meg en sånn liten hårball altså! :-)

Har dere hatt en fin dag da? Det håper jeg! Eirik har reist hjem igjen, og Milo er på overnatting hos Hilde. Vi må trene han til å sove der, siden det blir bestis som skal passe når vi drar til Miami. Så i kveld skal jeg faktisk på konsert i Kristiansand, hvor inntektene går til et barnehjem i Jamaica. Fantastisk, jeg gleder meg en haug! Håper dere får en kjempefin lørdagskveld ♥

Selling my favourite dress

Okei, jeg lover det er siste gang dere får høre om denne kjolen jeg har snakket hull i hodet om dere på. Etter å ha stresset livet av meg for å få tak i den, viste det seg at den dessverre var alt for liten til meg. Det knuste hjertet mitt, dette er seriøst den fineste kjolen noen sinne. Den er med andre ord for flott til å bli liggende, så jeg tenkte jeg kunne selge den. Den er i størrelse S, men jeg vil si den er en XS. Ganske liten i størrelsen. Jeg selger den for 600 kroner, skriv i kommentarfeltet hvis du vil ha den og jeg kontakter deg på mail! :-)

I love nobody but coffee

 

Gina Tricot: genser, BikBok: armbånd, Marc Jacobs: klokke

Miss Selfridges: jeans, Reebok: sko.

God kveld, fininger! Jeg har ikke fått oppdatert dere før nå, rett og slett fordi bloggen nektet å laste opp bilder. Noe så frustrerende! Men, nå fungerer endelig alt som det skal! Jeg er nettopp ferdig med dagens andre trening, og lillebror har nå kommet på besøk. I kveld skal han være her på sleepover, så nå blir det IDOL og kvalitetstid med Eirik. Ønsker dere en kjempefin fredag ♥

The best day with the best person

Sol, varme, bestis og sushi parken ♥ I går hadde jeg en helt fantastisk dag! Jeg og Tone kjøpte med oss sushi og dro til Nupenparken, en kjempekoselig plass her i Kristiansand. Der satt vi oss midt i en fontene (uten vann seff... høhø!) og spiste deilig middag mens solen brant oss i kinnene. Etterpå fant vi ut at vi skulle se om det gikk noen morsomme filmer på kino, og da jeg så at Pitch Perfect skulle begynne om fem minutt - bare måtte jeg få bestis til å bli med på den. Den er jo så gøy! Så vi lo oss ihjeeel i kinosalen, shaket til musikken og døde helt av Fat Amy. For en rå jente hun er! Har bestemte meg for å finne henne, slik at vi også kan bli bestiser.

Denne dagen startet som vanlig med morgencardio på Solsiden og nå skal jeg straks til frisøren. Deretter skal jeg handle inn litt greier, for å vise dere hvordan man kan lage sunn, nekel og fristende snacks til helgen. Nå er endelig fredagen her, for en deilig følelse! Er dere like klare for helg som meg?

Torsdags-konkurranse

I dag har jeg vært så heldig å få lov å holde en kjempeflott konkurranse for dere, hvor tre heldige jenter stikker av med hver sin premie! Blivakker.no har vært så gavmilde at de vil la dere lesere velge fritt fra nettbutikken deres av hva dere har lyst på. Hvor fantastisk er ikke det? De har jo så mye fint og lekkert! Det du må gjøre for å vinne er:

1. Gå inn på Blivakker.no og finne produktet du ønsker deg aller mest.

2. Gi meg link her i kommentarfeltet til det du har lyst på.

Bilde lånt av moniquelund.com

Trekker de heldige vinnerne til søndag! ♥

If it doesn't challenge you, it wont change you

Hver eneste dag tenker jeg at jeg er en dag nærmere målet. Slik blir treningen gøy for meg, fordi tanken på hva jeg skal oppnå holder meg gående. Det er et helvettes slit, men det er det eneste som virkelig fungerer. Trening skal ikke alltid være lett, det handler om å gå ut av sin egen komfortsone og å utfordre seg selv. Dette gjør du ved å sette deg selv i en tilstand du ikke er 100% trygg på. Når du klarer å pushe deg utenfor komfortsonen - vil du kunne strekke deg lengre og utfordrer deg selv på en positiv måte. Hva som skjer? Komfortsonen din utvider seg, du vil klare mer og bli bedre dag for dag.

Har du fortalte deg selv at du ikke kan, klarer, våger eller mestrer noe,- uten at du egentlig vet det med sikkerhet? Eller har du bestemt deg for at dette fikser du ikke, etter å ha møtt et minimum av motgang? Vel, dette er en av grunnene til at jeg satt igang 30 days challenge. Nettopp for å motivere dere til å gjøre det som må til, slik at dere skal se fremgang og ikke sette grenser for dere selv. Det er ingenting som heter grenser. Du stopper når du er ferdig, ikke når du er sliten. Ingen snarveier, men hard jobbing.

Dagens lille peptalk fra meg, til team jentene mine! Mange av dere har spurt om jeg kan dele gode treningssanger, og akkurat nå er denne listen som ToneBestis har laget favoritten min. Stream den, dra på trening and kick some ass!!

Antrekk 03.04.13

NVNK Second Female: jakke, GinaTricot: skjorte&jeans, H&M: sko,

Marc Jacobs: solbriller, Michael Kors: veske.

Da var jeg ferdig med dagens andre økt! Startet denne onsdagen med 60 minutter på ellipse maskinen sammen med Tone ved min side, og trente styrke på bein etter arbeidsdagen min var over. Jeg er bare så utrolig stolt av alle dere jenter som er med på teamet mitt, dere er jo råspreke! Instagram har nesten 1000 bilder på #teamkristinaandersen allerede, og det er jo helt fantastisk bra på bare to dager. Dette er så gøy, og ikke minst motiverende!

Dere må forresten stikke innom bloggen til verdens søteste Kristine, hun har lagt ut oppskrift på en sunnere versjon av vanlig pizza. Absolutt noe jeg skal prøve meg på denne uken, sant den så god ut? ♥

Little miss office

Her sitter jeg og nyyyyter verdens fineste utsikt. Båter og hav så langt øyet kan se! River i hjertet mitt at jeg har få uker igjen i den fine leiligheten min... Huff, gråter nesten bare av tanken! Bare se så fint det er her:

Denne uken må jeg ha full fokus på Get Sporty, og få gjort nettbutikken klar til åpning. Vi venter bare på å bli klarert til en siste betalings-løsning, noe som er grunnen til at vi ikke har åpnet enda. Ting tar tid, spesielt når man må begynne på nytt helt fra bunnen av. Ikke bra for meg som er verdens mest utålmodige person! Verste jeg vet er nemlig å vente når andre er treige, jeg trives best med å gjøre alt selv - for da blir det gjort. Jeg liker i hvert fall å tro det, hehe...

Nå skal jeg straks videre til Get Sporty kontoret, og skru opp flatpakka møbler med Chris. For en glede, haha! Finnes det noe kjedeligere enn flatpakka hyller og løsninger fra Ikea? Bare skyt meg ass!

Victorias Secret: toll & avgifter

I går kom endelig pakken min fra Victorias Secret, og jeg ble storfornøyd!

Det er mange som lurer på toll og andre avgifter hos Victorias Secret, så her kommer litt info om akkurat det. Når det kommer til fortolling av bestillingen din, må du regne med å betale rundt 10,7% av kjøpesummen for dette. I tillegg må du betale mva, som er 25% av kjøpesummen og tollingen til sammen. Så en bestilling fra Victorias Secret kan bli ganske så dyrt, i går måtte jeg betalte rundt 800 kroner bare for å få utlevert pakken min. I tillegg er jo tingene man bestiller derfra dyrt fra før av. Tenk dere om og regn ut før dere klikker tingene hjem, så slipper dere en kjip overraskelse når dere skal hente pakken på posten.

Angående størrelsene hos Victorias Secret så er det delte meninger. Noen mener de er normale i størrelsen, mens jeg mener det motsatte. Når jeg bestiller fra VS går jeg alltid opp en størrelse i alt, bortsett fra bikinitopper. Størrelsene kan selvfølgelig variere fra modell til modell, men dette er i hvert fall min erfaring.

Elsker bikinene, de satt som en skudd og hadde helt nyyydelig fasong! Her er overdelene mine i M, og underdelene faktisk i L. Jeg pleier alltid å ha meidum i bikinitruser hjemme, så det er som sagt lurt å gå opp en størrelse. Som dere ser er ikke trusene akkurat store, så jeg er glad jeg fulgte magefølelsen og gikk opp en størrelse.

Og PINK trusene er to die for, såå comfy og gode! Disse skal uten tvil hamstres når jeg er i Miami, i tillegg til flere av de deilige soveshirtene. Dette var altså det som var i pakken min, i tillegg til en bikinitopp jeg hadde klart å bestille i feil størrelse. Muligens jeg selger den her på bloggen, hvis dere ønsker det? Den er i samme rødfarge som bikinien over, bare i tubemodell. Kjempefin, men alt for stor til meg og mine ikke eksisterende pupper. Den dekket faktisk hele overkroppen, så jeg holdt på å le meg ihjel når jeg prøvde den. Jeg er superglad for at nesten alt passet, og gleeder meg til å sprade rundt i dette når jeg drar til USA! :-)

Jeg digger det

Nå har jeg sunket ned i sofaen med teppet rundt meg, etter en aktiv og sporty tirsdag. I dag har jeg tatt helt av, og jeg digger det! Først ble det morgencardio sammen med Milo, hvor vi løp rundt Odderøya. Så jobbet jeg i noen timer, før jeg møtte Simi og Hilde for nok en tur rundt øya, denne gangen ble det heftig powerwalk! Etterpå var jeg god og varm i kroppen, så da møtte jeg Tone på Solsiden for å trene styrke på overkropp. Vi hadde hele gymmet for oss selv, så da var det å skru på musikken latterlig høyt og shake ass mellom settene. Vi hadde det gøy! Alle treningssentere skulle hatt høy musikk med heftige rytmer, det gjør at jeg gir så utrolig mye mer når jeg er på treningen. Hele humøret mitt blir hundre ganger bedre av god musikk! Flere som er sånn?

Dere skulle sett oss på slutten av turen, jeg bestemte meg for å gjøre litt kroppsøvelser ute i naturen.

Meg: Hjelp meg litt i beina, jeg skal stå på henda på den ene armen.

Simi: *hjepermegopp*

Meg: Ikke slipp meg likevel! IKKE SLIPP MEEEEEG, armen min brekker!!!

Haha, jeg dør! Slapp heldigvis unna armbrudd, men det var jammen ikke langt unna. Det må kanskje være enda en liten utfordring til meg selv? Klare å stå på henda med kun en arm som støtte, wohoo! Hvordan har dagen deres vært, sprekinger?

Antrekk 02.04.13

Vila: jakke&skjorte, GinaTricot: jeans, Michael Kors: veske, Marc Jacobs: briller, H&M: sko.

Åh, de siste dagene har jammen ikke blogg-gudene vært med meg! Først forsvinner minnekortet mitt, og så vil plutselig ikke min splitter nye 50 mm linse fokusere på andre måter enn hvis man gjør det manuelt. Er det mulig?! Ikke har jeg mistet det i bakken eller vært uforsiktig heller, så jeg satser på at linsa bare hadde en dårlig dag... Heheh, det går vel ann det? I dag har det vært så varmt at jeg faktisk har gått i ballerinas for første gang. Heeelt fantastisk, nå føler jeg sommeren virkelig er på vei! :-)

Team Kristina Andersen

Alt jeg kan si er WOW, jeg er helt overveldet over den gode responsen på 30 days challenge. Nå har jeg fått over 150 jenter med meg på laget, og spreke Eirin Kristiansen er også med for å motivere dere. Dette blir så fantastisk gøy, og jeg er supergira! Og, siden jeg fikk så god respons på dette - har jeg bestemt meg for å gjøre litt ekstra ut av utfordringen!

Jeg har opprettet en egen #teamkristinaandersen tag på instagram, som både jeg og dere som er med kan bruke. Her kan dere dele bilder av alt fra inspobilder til mat og trening, og vise hva dere gjør de 30 dagene challengen ruller. Jeg vil også gi dere tips på bloggen til gode øvelser, dele hva jeg gjør og motivere så godt jeg kan. Når utfordringen er over, trekker jeg fem jenter som jeg syns har gjort en ekstra god jobb - og gir hver av dere en stor og sunn goodibag fra Proteinfabrikken, som inneholder alt av nyttige saker for å opprettholde en sunnere hverdag. I goodiebaggen vil dere finne mitt favoritt proteinpulver, proteinbarer, alt du trenger av vitaminer og en supersøt rosa shaker. Ting som er et must have for spreke jenter!

Så her er det bare å bli med jenter! Nå skal jeg danse avgårde på trening, og deretter kjøpe minnekort slik at jeg kan blogge gode bilder igjen. Vi skrives senere, ha en kjempefin tirsdag sprekinger!♥

30 days challenge

1 april er her, og flere av oss er klare for å sette inn støttet og begynne jobbingen mot sommerformen! Jeg har gitt meg selv noen utfordringer som skal vare i 30 dager, siden jeg reiser til Miami 30 April og gjerne vil være i god bikiniform til da. Så jeg tenkte jeg kunne få dere med på laget, slik at vi kan motivere hverandre og komme i bedre form sammen!

Utfordringen vi skal gjøre sammen fra 2.april til 1 Mai:

♥ Godteri, søtsaker og brus er forbehold maksimalt en dag i uken.

♥ Spis mer grønnsaker, og drikk minst tre liter vann daglig.

♥ Null alkohol i denne perioden.

♥ Fysisk aktivitet minst tre dager i uken.

Min egen utfordring, fra 2 april til 30 april:

♥ Morgencardio seks dager i uken.

♥ Styrketrening seks dager i uken.

♥ Følge egen kostholdsplan 100%.

Jeg kommer til å følge begge utfordringene, den øverste sammen med dere! Er dere med meg? Wuuuhu, tenk så gøy å gjøre dette sammen! Så skal jeg love dere å bli flinkere til å legge ut sunne og inspirerende oppskrifter her på bloggen, både på mat og sunt snacks. Slik at jobben blir lettest mulig for dere, og at dere også kan bli mer inspirert til en sunnere hverdag. Utfordringen begynner som sagt i morgen, og dette klarer man lett om man bare går ordentlig inn for det. Man klarer det man vil klare, vil du det nok så bare gjør du det. Enkelt og greit! Så skru viljestyrken på, og bli med på laget du også! :-)

Are you with me? BEASTMODE ON!

Instagram tag til de som er med på challengen #teamkristinaandersen

Back in business

DA var jeg ferdig med alt som heter godteri, påskeegg og brus! Jeg hører rykter om at haugevis bloggere har hatt godteristopp i påska? Da kan jeg i hvert fall meddele at Frk.Andersen har spist nok for hele gjengen! Her har påskeegget fått påfyll så fort det har gått tomt og vekten viser tre kilo mer...! Jeg dør litt inni meg av sistnevnte, dette er bare så typisk meg! Jeg har sagt det før, men sier det igjen: jeg ble egentlig født til verden for å være et lite (stort...) matvrak som ruller rundt.

Men, heldigvis går kiloene like fort av som de kom på! Det er nok heldigvis mye vannvekt, så jeg tar det som et tegn på at jeg har kost meg maksimalt denne påska. Her ser dere altså grunnen til at jeg må være så streng med meg selv til vanlig, jeg legger nemlig på meg av ingenting. Skulle ønske jeg var en av de jentene som kunne spise sjokolade og chips uten å merke det på kroppen, men slik er det ikke her i gården. Her går jeg nesten opp en halv kilo av å spise litt godteri, sånn dønn seriøst! Så det er altså en grunn til at jeg må holde meg selv i tøylene og trene som en helt for å beholde det jeg har jobbet hardt for de siste tre årene.... :-)

Ellers kan jeg jo meddele at jeg ikke har funnet minnekortet mitt, så etter trening må jeg endevende hele leiligheten for å sjekke om det kan være her en plass. Under sofaen eller i søpla sånn typisk, you know me! Men før jeg gjør noe som helst, skal jeg løpe opp til Solsiden og har en heeeeit date med ellipsemaskinen! 90 minutter kondisjon står på planen, før det blir styrke på rompe og lår i kveld. Nå er det beastmode frem til sommeren, og jeg skal ha dere med på lasset! Stikk innom bloggen min om litt, jeg har nemlig en 30 dagers utfordring til akkurat DEG! ;-)

hits