april 2012

mobilblogg

Hyyyl, se hva jeg har fått! Kjæresten min er verdens beste.

Han kom med denne herligheten, samt en nydelig clutch og den fineste kjolen jeg noen gang har sett. Hadde kikket på kjolen for ett par dager siden, og jammen meg hadde ikke Granit snappet det opp. Kjærligheten, dere!

liten videohilsen

Nå skal vi ut å kose oss videre i varmen, med middag og noen glass vin. Min kjære har snakket i hele dag om Premier League kampen som går i kveld, så da blir det nok et lite besøk på en fotballpub også senere. Jeg har fått to beskjeder for kvelden, som jeg visstnok bare måtte følge:

1. Man kan ikke gå i kjole og høye hæler på fotballpub.

2. Det er normalt å heie på et lag.

Så.. Hvem heier vi på, Manchester City eller Manchester United?

mintgrønn drøm

Denne kjolen må jo være sommerens store must have! Har dere sett noe så fresht? Mintgrønn er blitt min favorittfarge, liker måten den fremhever brunfarge på og hvordan den kler både blondiner og brunetter. Denne kjolen skal uten tvil klikkes hjem - perfekt til både sommerfester, grillkvelder, selskaper eller hva man måtte ønske. Den går til absolutt alt!

Herligheten finner dere HER. Et lite tips til denne og alle andre kjoler med bar rygg - bruk en stroppeløs bh. Selv bruker jeg denne modellen, den er helt fantastisk god og sitter som lim på puppene. Husk at dere får fri frakt på alt dere handler hos Nelly.com hvis dere kjøper for over 600 kroner.

Ad link.

dag nr.4

God morgen! ♥

Da var vi igang med en ny uke! Kan ikke si jeg er helt fornøyd med det, for hver dag som går nærmer det seg jo hjemreise. Vi vil ikke hjem, hehe. Planen i dag er å dra på stranda as usual, jeg er heldig som har en gutt som liker stranda bedre enn meg. Marerittet må jo være et reisefølge som aldri orker å sole seg mer enn sånn tyve minutt, da hadde jeg virkelig blitt frustrert. Minst syv timer på stranda hver dag, det er et must! Regner med flere jenter er enige med meg her? Mihi.

Men først blir det god frokost i buffeten! Burde egentlig tatt en god treningsøkt, men jeg er rett og slett så i feriemodus at jeg får det ikke helt til. Kanskje senere, vi får se.

Ha en fin dag, beste lesere. Vi skrives om litt!

måneden som gikk

Da var straks April forbi allerede, og Mai starter om bare to dager. Tenkte å ta et tilbakeblikk på måneden som har vært, gøy å se tilbake på hva man har brukt dagene til! ♥

Min fine Belinda kom til Oslo, så da ble det date med Lui og Milo på slep.

En vanlig søndag i rosa joggedress, ble fort til dramatikk. Jeg kidnappet kort fortalt en hund som ikke hadde det noe godt, og fikk en stor takk av dyrebeskyttelsen. Varmet hjertet mitt!

Ble en god del turer på cafe med venninner denne måneden også..

Fikk meg en ny skjønnhetsfavoritt, som falt godt i smak hos dere lesere også!

Lagte masse god og næringsrik mat, ble ganske så flink på kjøkkenet denne måneden!

Og litt usunt da, sånn i helgene.

Hadde mange fine dager med fine MarenSpreka. Navnet MarenSpreka kommer rett og slett av at jeg kaller henne det på mobilen, noe som igjen har ført til at hele vennegjengen min kaller henne det. "Er du med MarenBestis eller MarenSpreka?" Haha!

Det ble påske, mange filmkvelder og dagene gikk til kjærestekos.

Var så heldig å være en av de første i Norge til å få teste ut Bavac sin nye kolleksjon. Limited Edition! Hadde mange gode treningsøkter i dette freshe tøyet.

Hadde mange sunne kosekvelder med MarenBestis, og søte Ingrid.

Unnet meg en full kroppsmassasje og spa midt i en ukedag. Hverdagsluksus!

To bloggere på shopping sammen ender sjeldent bra, spesielt ikke når begge to har like lett syn på penger. Marthe er verdens herligste jente, gleder meg til mye gøy med denne jenta fremover!

Fikk mitt første Jeffrey Campbell par.

Tok turen til hjembygda for å besøke min fine familie.

Ble hekta på proteinpannekaker.... NAM!

Storfornøyd i favoritt treningstøyet fra Get Inspired. Var flink til å trene denne måneden også, det ble minst fem treningsøkter i uka. Bestemte meg for å kjøre enda hardere, nå er jo snart sommeren her!

Tok ofte antrekksbilder i parken.

Dro på fotoshoot med dyktige Aina Regina.

Dagen etter fotoshooten reiste jeg til Kreta.

Håper Mai blir minst like bra som forrige måned. Jeg er klar for gode treninger, forhåpentligvis mye sol, latter med venninner, kvalitetstid med familien, nye minner med kjæresten, fine dager på jobb, hyggelige tilbakemeldinger fra dere lesere og egentlig alt det gode livet har å by på.

Har dere noen spennende planer for Mai?

som tatt ut fra et postkort

I dag har vi vært på sightseeing! Endelig kom leiebilen, en sporty Citroen c1.

Første stopp ble en gokart bane, som ligger rundt 30 minutter fra der vi bor. Dødsgøy å kjøre full speed i varmen, jeg elsker alt som har med fart å gjøre! Da vi hadde kjørt rundene våre, trodde jeg vi skulle ta turen videre. Men neida, Granit ville nemlig leie den raskeste gokarten de hadde på stedet. Jeg nærmeste tryglet han om å la være, noe som selvfølgelig gikk straka vegen til helvette. Mannfolk sier jeg bare, jeg var sikker på at både han og gokarten skulle gå opp i røyk når de freste avgårde.

Men, heldigvis gikk det bra. Gøy med litt adrenalinkick!

Deretter gikk turen videre på leiting etter noen fine klipper vi kunne bade på.

Hele Makrigialos er jo en lang strand, det er strender over absolutt alt på denne plassen. Men, plutselig fant vi en plass som slo alle andre plasser ned i støvlene. Det var såå fint! En skikkelig skjult perle, med koraller, fargerike fisker og så gjennomsiktig vann at det nesten var litt skummelt. Jeg får alltid følelsen av at det er haier rundt meg når vannet er blankt...

Var det ikke nydelig vel? Så ut som om det var tatt ut fra et postkort. Hit skal vi definitivt tilbake før vi drar, med dykkermasker selvfølgelig. Jeg vil aldri hjem til Norge igjen. Kreta i mitt ♥!

Dere er forresten litt stille i kommentarfeltet, dere pleier jo vanligvis å være så flinke til å gi lyd. Håper ikke jeg kjeder dere med oppdateringene mine fra varmen? Smil til dere alle!

gårsdagens

Gårsdagens antrekk. Må jo pynte seg litt når det er lørdag!

Hvis noen av dere vil lage headerforslag av disse bildene, setter jeg utrolig stor pris på det! Kristina_andersen@live.no er mailen min dere kan sende til hvis noen av dere vil prøve seg frem. ♥

Welcome to

.... Ocean Beach Club.

Tok med meg kameraet i morges, tenkte å gi dere et lite innblikk i hvordan det ser ut på det fint hotellet vårt! Hotellet ligger i Makrigialos, en sjarmerende liten landsby her på Kreta. Det er utrolig fint her, uten tvil det fineste hotellet jeg har vært på i utlandet til nå. Her skal jeg definitivt tilbake! Det er så rolig, avslappende og koselig her - skikkelig avkobling å tilbringe tid på dette stedet. Anbefales til kjærestepar, barnefamilier eller til folk som rett og slett bare vil kose seg og slappe av. Ikke noe støy eller bråk her, noe jeg virkelig elsker.

Hver morgen våkner vi til en stor frokostbuffet, der vi kan ta hva vi vil. Min favoritt har blitt speilegg, eggerøre, bacon og ferske rundstykker. Etterpå spiser jeg alltid en stor skål med fersk frukt. Til lunsj er det nye retter hver dag man kan velge mellom, noe det også er til middagen på kvelden. Siden vi har all inclusive, kan vi spise og drikke så mye vi vil døgnet rundt. Nesten litt farlig, siden det er såpass mye godt her.

En drøm å våkne opp til denne utsikten fra sengen hver morgen.

Nederste delen av hotellet, utsikten fra ballongen vår.

Avslappingsområde, rett ved siden av restauranten.

Fine frokostbuffeten vi får hver eneste dag. Såå mye godt!

Du kan se kokkene lage maten din på kjøkkenet fra buffeten. Utrolig kult!

Uterestauranten. Her spiser vi både frokost, lunsj og middag!

Deler av et ene bassengområdet.

Stranden som tilhører hotellet. Vannet er krystallklart her, utrolig fint.

Inngangen til spaområdet, treningsrom og fitnessavdeling.

Sjarmerende små veiene vi må gå for å komme til rommet vårt. Vi bor opp denne trappa!

Det er såå fint her! Sikkert ti bassenger rundt på hotellet, alle innganger og slike ting har svømmebasseng forran seg. Man kan også bestille rom med eget pool forran ballkongen, det vil vi bestille neste gang vi skal hit. Dette blir med andre ord ikke siste gang vi besøker dette flotte stedet.

Tenkte jeg skulle lage en Kreta guide til dere ettervært, hvis det er ønskelig?

Historien om Christoffer

Etter to dager på stranda, er jeg allerede ferdig med boka "Jeg tenker nok du skjønner det sjøl". Jeg har både smilt og grått meg gjennom over 200 sider, fy søren for en sterk og gripende bok.

Christoffer Gjerstad Kihle, som boken handler om, ble bare åtte år. Først fire år senere ble stefaren dømt for å ha påført skadene han døde av. Hva får en voksen person til å misshandle et barn til døde? Og hva gjør at verken den nærmeste familien, skolen, naboene, helsevesenet, politiet eller andre offentlige instanser skjønner hva som skjer - før det er for sent? "Jeg tenker nok du skjønner det sjøl", svarte alltid den lille gutten når han ble spurt hvor skadene kom fra. Og det vil du også gjøre hvis du leser denne boka.

Jeg vil ikke fortelle så mye, med tanke på dere som enda ikke har lest den. Saken om Christoffer har jo vært en av landets mest omtalte saker, og det med god grunn. Når lille Christoffer ble funnet død, hadde han et brudd i skallen som var 17 centimeter langt - noe som må ha krevd en slengkraft på 50-90 kilometer i timen. Skadene han hadde lignet mye på hodeskader som blir funnet på motorsykelister i alvorlige dødsulykker. Jeg kan ikke tenke meg hvor redd og hjelpesløs den lille hjerteknuseren må ha følt seg de siste timene han levde. Tenk å bli drept av det du ser på som en farsfigur, en person som egentlig skal ta vare på deg og gi deg kjærlighet? Jeg finner ikke ord.

En ting må jeg få frem i dette innlegget, og det er at helsevesenet har gjort en forferdelig dårlig jobb i saken med Christoffer. Dere som har lest boka forstår nok hva jeg snakker om. Gutten var mye urolig, vanskelig å ha med å gjøre og utargerende. Er det rart han var urolig, stakkars? NEI, gutten har jo vært livredd dagen lang og gruet seg til han måtte hjem fra skolen - fordi han aldri visste hva som ventet han. Hva i huleste er det som gjør at ingen i det medisinske apparatet omkring Christoffer fanger opp annet enn mulige medikamentelle problemstillinger? I ettertid ser man jo at både lærere, leger, helsevesenet og familie - ja egentlig alle sviktet. Dersom folk hadde klart å åpne øynene sine, ville de fått med seg at det siste Christoffer trengte var flere ritalinpiller eller andre medikamenter.

Denne historien har virkelig brent seg til hjertet mitt. Jeg begynner å snakke om Christoffer flere ganger om dagen her nede, jeg syns så synd på den gutten at hjertet mitt vrenger seg av tanken. At INGEN kunne gripe inn og forstå hva som skjedde før det var for sent? Det er helt utrolig! En ting håper jeg alle kan lære av denne boken, og det er at det er bedre å si i fra om sin bekymring til barnevernet/helsevesentet en gang for mye eller en gang for lite.

En fantastisk bok av Jon Gangdal. LES DEN! ♥

toppløs oljehval

Se for dere frk.Andersen sette seg på enden av en solbenk, med bikinitoppen halvveis på og smører på seg babyolje over hele kroppen. Plutselig velter benken til den ene sida, og der ligger jeg da. Rett ut på stranda, uten bikinitopp og med en solbenk over meg. Så ut som en strandet hval der jeg lå å veltet meg i sanden. Jeg ble flau og kjæresten ble mindre fornøyd - det var visst ikke så kult at jeg lagde toppløs show for hele stranda. Så nå sitter jeg på rommet og er dritflau, faen heller.

I morgen får vi forresten leiebil, gleder meg! Det er veldig stille i området her vi er, så det skal bli gøy å kunne utforske Kreta litt mer. Senere vurderer vi å leie scooter, kjøre rundt på plassen og se om vi kan finne noen skjulte perler. En leser tipset meg om en fin plass i nærheten av her vi bor, med klipper og krystallklart vann. Kanskje vi kan klare å finne det? Hope so! Da hun sa det kunne minne om der filmen Mamma Mia ble spilt inn, ble jeg selvfølgelig totalt frelst. Iiiih!

bedre enn det noengang har vært

Bilder fra gårsdagen.

Tusen takk for alle fine kommenter på innlegget under, så søte dere er! Tydeligvis mange som har heiet på oss i all hemmelighet, hehe. Etter noen måneder fra hverandre, har altså jeg og Granit funnet tilbake til hverandre. Jeg tror virkelig på ordtaket whats meant to be, will always find its way. Vi har det bedre enn vi noengang har hatt det, så denne tiden fra hverandre var virkelig det beste som kunne skjedd oss begge. ♥

Men, jeg har rett og slett bestemt meg for å ikke ha kjæresten min med på bloggen på samme måte som før. Private bilder av oss og han, kommer jeg til å holde for meg selv så langt det er mulig. Bloggen har vokst så utrolig mye den siste tiden, at jeg vil ikke utsette forholdet vårt for unødvendige problemer. Jeg ser at mange andre store bloggere også har tatt dette valget med å holde kjæresten unna bloggen, og det støtter jeg de 110% i. Det å dele forholdet sitt med titusenere av mennesker, er på ingen måte sunt eller nødvendig i mine øyne. Håper på forståelse rundt dette, selv om jeg selvfølgelig kommer til å dele litt med dere en gang i blant.

Litt av gymmet på hotellet. Ikke feil å løpe til denne utsikten her, nei!

I dag startet vi dagen med en god treningsøkt! Løp litt intervaller og trente styrke på bein og mage. Selv om vi er på ferie så er det deilig å få brukt kroppen litt.

Nå: stranda!

update direkte fra stranda

Nå ligger jeg faktisk på stranda å oppdaterer bloggen, dette må jo være verdens beste hjemmekontor. Mihi! Derimot føler jeg det ikke er fult så normalt å ta med en splitter ny MacBook ned hit...

Vi har hatt en fantastisk dag her i Kreta! Våknet til strålende sol og skyfrihimmel. I restauranten hadde de rigget til med en gedigen frokostbuffet, så det var bare å velge og vrake. Ble ferske rundstykker på meg, med godt pålegg. Og fruktyoughurt med musli og frukt til dessert. Frukten og grønnsakene her er forresten to die for, så utrolig frisk og saftig at det skulle ikke vært mulig! Til lunsj ble det derfor avokado med reker, og pastacarbonara til mannen.

Nå skal vi nyte sola enda noen timer. This is life! ♥

Fornøyd jente med god frokost.

Her skreller de all frukten for oss. Luksus, og hundre ganger så godt!

Fiiine stranda til hotellet.

Mythos. Reisefølget mitt kommer til å se ut som en øl når vi drar hjem, hehe.

Ble SÅ glad når jeg oppdagde Mars og Twix iser her. Hvorfor er ikke disse i Norge?

tre retters by the pool

God morgen, flotte jenter! Er alt fint hjemme i Norge?

Over ser dere bilder fra middagen i går, det er så flott her på kvelden. Vi spiste på restauranten her vi bor - ble god forrett, hovedrett og dessert på begge to.Etterpå slappet vi av med noen drinker, før vi dro hjem i elve tiden. Etter en lang reise fristet det mest å legge seg litt tidlig, for å være opplagt til resten av uka. Så da handlet vi med oss noen Mythos (greskt øl), litt snacks og Two and a half men - så hadde vi maraton frem til vi sovnet.

Stakkars mine kjære kom opp med to øl fra supermarket, og spurte om jeg kunne holde de litt. Plutselig knuser de begge i hendene mine, og han står fortvilet og ser på. Jeg bare: Seriøst liksom, hva skjedde der? Og han bare: nei, det er sånn som bare skjer med deg. Du kan ikke noe for det, jeg vet det. Åh, det må være så fantastisk gøy å være sammen med meg!

Nå blir det frokostbuffet og stranda! : D

Til alle min facebook følgere: jeg har litt nettproblemer her nede, så får desverre ikke lagt opp nye innlegg på pagen slik som det er nå. Følg heller med her inne, så oppdaterer jeg der når det blir mulig. Mailen min fungerer heller ikke as we speak.

sommerkjolen er på

Klokken er nå snart 20.00 på Kreta (vi ligger en time foran dere), men temperaturen synker ikke. I skrivende stund er det 26 grader, noe som er utrolig imponerende på denne tiden. Mange av dere som lurte på om det var varmt her nede nå, og da er svaret JA. Måtte faktisk bare gå rundt i bikini på dagen, syns det var alt for varmt til å løpe rundt i shorts og topp. Tropevarme!♥

Nå er sommerkjolen tatt på, og vi er klare for å teste ut restauranten på hotellet. Den ligger fint til rette over havet, helt nydelig! Sen middag til solnedgangen, med deilige drinker og godt selskap - hva mer kan man be om?

Sko og kjole fra Nelly.

overlykkelig!

Jeg tror jeg har død og kommet til himmelen! Fy søren, jeg har aldri i hele mitt liv vært på et så fint og nydelig hotell i hele mitt liv. Som jeg har fortalt før bor vi på flotte Ocean Beach Club, og dette topper ALLE steder jeg har besøkt noen gang. Som blogger blir jeg jo ofte sendt rundt på både hoteller og nye steder, men jeg kan med hånden på si at dette er første gangen jeg virkelig har blitt målløs. Her må dere bare dra en gang i løpet av sommeren, kjære lesere!

Heldige som vi er har vi fått vår egen fine suite, med utsikt over hele havet. Vi har et lekkert bad, deilig sommerstue, kjøkken, et lite walkincloset og et deilig rom. Fra både stue og soverom er det stor ballkong. Gleder meg til å våkne opp i morgen, og bare kjenne solstrålene gjennom verandadøren. ♥

Søte lille trappa man må gå opp for å komme til vår fine lille villa!

Soverommet. Kjenner jeg skal sove som en prinsesse her!

Litt av stua vår, såå sommerslig og fin syns jeg.

Utsikten fra ballkongen og enda mer av hotellet vårt. NYDELIG!

Oppdaterer dere mer senere, måtte bare innom å lette hjertet mitt litt til dere. Haha, hver gang jeg opplever noe nytt eller spennende - kribler det i hele meg etter å få fortelle det til leserne mine. Dere er jo verdens beste! ♥

Nå skal jeg og min kjære ned til bassenget og bestille oss noen fargerike drinker. Vi har all inclusive, noe jeg hopper av glede for. Her er det såå mye deilig å velge i! Alt fra mat, til is og desserter til deilige driker. Mmmm, I'm in heaven..

siste natt i Norge

Jeg skal aldri mer si at tog er koselig, sånn seriøst. Den første timen var det bare fryd og gammen, men etter det klikket magen min totalt. Følte jeg måtte kaste opp og vrei meg i smerte de neste fire timene. Dere kan tro jeg er glad for å endelig ha kommet frem til hotellet, den store hotellsenga jeg ligger i nå er gull verdt..

Om få timer går flyet vårt videre til Kreta. Vi skrives fra varmen! ♥

besøk til onkel politi

Var ikke dette bildet koselig? Fikk snikt med lillebror også forran kamera, tenkte familien hjemme i Vennesla ville bli glad for noen fine søskenbilder. ♥

Jaaaa, nå drar vi om veldig kort tid! Toget vårt går til Oslo klokken 14.05, gleder meg faktisk veldig til togturen. Det er jo så koselig! Men før jeg drar avgårde, så har jeg mye som må ordnes. Siden vi skal ha leiebil i Kreta, må jeg til politistasjonen å skaffe tapsmelding. Jeg har nemlig mistet førerkortet mitt. Krise! Så må jeg til posten å hente de siste pakkene som ligger der, blant annet en ny sommerkjole og noen pastellrosa pumps. Såå fine, jeg viser dere senere!

Her har dere også litt flere behind the scenes bilder fra fotoshooten igår! Eirik fikk prøve seg som vindmølle, hehe. Er helt enig med dere at stilen på disse bildene ble veldig likt de jeg har på headeren nå, men heldigvis skal jeg ha en ny shoot så fort jeg er hjemme igjen. Tenkte tivoli tema eller noe annet kult.

gleder meg!

Nå sitter jeg her og tripper, full av reisefeber! Kofferten er pakket og både bøker, filmer og blader er handlet inn for tog og flytur. Jeg valgte å kjøpe boken om lille Christoffer denne gangen, alle har vel lest om den lille nydelige gutten som ble ristet til døde av stefaren sin. Helt forferdelig historie! Grugleder meg til å begynne på boken, har hørt den er fryktelig sterk og rørende...

Har hatt en fin kveld med min kjære, vi dro ut på restaurant å spiste god middag. Ladet opp til ferien vår, vi gleder oss så! Tenker dere er nyskjerrige på hvem jeg egentlig reiser med? Mihi, jeg tror faktisk dere vet litt hvem han er. I will tell you later! Nå må jeg straks krype under dyna og lade opp til en lang togtur til Oslo i morgen.

Nattaklem til verdens beste lesere ♥

behind the scenes

Da var jeg hjemme fra en fantastisk gøy (og kald..) shoot! Selvfølgelig tok Aina Regina bildene denne gangen også, hun er virkelig den flinkeste fotografen jeg vet om. Hun klarer alltid å få meg til å føle meg vel forran kamera, noe som er utrolig viktig. Jeg blir fort flau når jeg blir tatt bilder av, så da er det et must å ha en fotograf som får meg til å le og smil automatisk.

Gleder meg til jeg får bildene tilsendt, tror de ble veldig bra! Lillebror var med på slep, så han fikk tatt noen behind the scenes bilder til dere. En kald affære å sitte i shorts på denne tiden, brrr! Men alt er verdt det for å få et fint og fresht design på bloggen. Nå må jeg pakke videre til Kreta, så blogges vi litt etterpå!♥

Glad jente på vei til shoot!

Flinke Aina Regina og hennes kjære Peder. Skjønneste paret jeg vet om!

Milo var selvfølgelig med.. Han er jo bloggmaskoten min!

Vi klatret ut på klipper for å ta bildene denne gangen.

Er dere klare for nytt bloggdesign?

dette visste du ikke om meg

fi Jeg er en utrolig grinete person. Får jeg ikke viljen min eller at noen sier jeg har feil når jeg vet jeg har rett, blir jeg vanskelig å ha med å gjøre. Skikkelig barnselig, hadde håpt jeg skulle klart å vokse det av meg. Kanskje til neste år, haha!

fi 98% av gangene jeg møter nye folk, slipper de kommentarer som at “herregud så søt du er, jeg kunne helt ærlig ikke fordra deg før!”. Dette syns jeg er veldig leit, og tenker mye på hva jeg har gjort for å få folk som ikke kjenner meg til å misslike meg.

fi Jeg er veldig materialistisk av meg. Ting rundt meg MÅ være strøkent og fint. Jeg må kjøre en fin bil, ha en fin leilighet, fine møbler og fine klær.

fi Jeg er verdens største kødd. Elsker å gjøre spikk og finne på tull mot folk. Heldigvis så har jeg venner som tåler det meste og tar ting med et smil. Eneste som er lik på meg på dette området er faktisk ToneBestis, jeg elsker den jenta!

fi Når jeg var liten gikk jeg med lapp på mitt venstre øye i hele 12 time hver eneste dag. Dette var for å prøve å redde synet mitt, siden jeg ble født med bare 20% syn.

fi Før elsket jeg drama, og var vell den største dramajenta som løp rundt her på Sørlandet. Så du noen krangle, var nok jeg dramaqueenen som stod i midten og fyrte opp stemninga. Nå derimot, jeg trekker meg helt unna alt som heter krangler og diskusjoner. Jeg bare orker ikke å ha fiender.

fi Håndtering av penger er mitt største problem. Jeg eier ikke økonomiskforståelse og klarer ikke å planlegge. Liker å tenke at jeg har et pengetre i hagen, derfor lever jeg deretter også. Håper derimot jeg kan skjerpe meg snart.

fi Nå passer jeg alt tøyet jeg brukte som 15-16 åring, hvor sykt er ikke det? Mamma kom med en buksedress jeg brukte når jeg var sånn femten år, og jeg hoppet rett i den. Lenge leve trening og sunn mat!

fi Jeg pusser tennene i dusjen. Det er vel ikke normalt? Granit som gjorde det selv, noe som igjen ble til at jeg også begynte med det.

fi Jeg er den som alltid ser det beste i andre mennesker og tenker at alle fortjener en ny sjangse. Til tider kan jeg være utrolig naiv, og ikke klare å innse at jeg tok feil om enkelte personer. Jeg vil så gjerne at alle skal ha det bra og klare seg her i livet. Det verste jeg vet er at andre har det vondt eller blir utstøtt.

fi Jeg faller og snubler oftere enn jeg står på beina, i hvert fall nesten. Siden jeg har kronisk dobbeltsyn, er alt veldig vanskelig for meg. Det er ikke uvanlig at jeg sykler rett i en stolpe eller snubler i en stein og ligger langflat ut. Dør like mye av latter hver eneste gang, er glad for at jeg har såpass mye selvironi.

fi Jeg blir utrolig usikker i store forsamlinger, og blir både taus og innesluttet. Spesielt hvis det bare er jenter der. Dette kom egentlig etter at bloggen min vokste og jeg har opplevd hvor slemme jenter faktisk kan være.

fi Når jeg var 13 år og gikk på barneskolen, klarte jeg å sette ræva mi fast oppi ei babyrunse når klassen min var på skoletur. Hele klassen måtte dra i ifra meg, mens jeg satt stuck i runsa og hylgrein. Det hele endte med at Falken utrykningskjøretøy måtte komme å kutte meg ut. HAHAHA, slike ting er bare så typisk meg! Hva da flaut?

fi Jeg er KJEMPE glad i bloggleserne mine og smiler meg daglig igjennom kommentarene dere legger igjen her på bloggen. Blir utrolig smigret over at så mange gode mennesker leser og tar seg tid til å følge min hverdag.

dyre drømmer

Åh, har spesielt siklet på Louis Vuitton vesken helt nederst - i sånn en hel evighet. Skal kjøpe den innen kort tid, det har jeg bestemt meg for! Den og Michael Kors sin Hamilton veske, som jeg var dum nok til å la bli igjen i London.

Skulle gjerne hatt alle tingene over i klesskapet mitt! Men, kanskje noen av tingene kan snike seg inn med tiden. Dyre drømmer, men det må være lov det også!

den kvinnelige versjonen av Stiffler

Omelett, salat og speltbrød til lunsj, beste jeg har spist på lenge! Med CamillaBestis som selskap, kunne jeg ikke ønsket meg en bedre start på uka.

Jeg er forresten støl i magen etter kinoen i går, kan ikke huske sist jeg lo så mye. Hvis ikke dere har sett American Pie Reunion, så MÅ dere absolutt få gjort det. Fy søren for en film! Jeg dør alltid like mye av Stiffler, den fyren er bare så morsom at jeg har ikke ord. Midt under filmen kom jeg faktisk på at når jeg var 18 år gammel og tidenes partygirl, likte jeg å kalle megselv for den kvinnelige versjonen av Stiffler. Jeg foretrakk faktisk å bli kalt Stiffgirl. Haha, what the hell liksom? Vet ikke om jeg skal le eller grine av min egen tankegang i den tiden...

fitspiration

Etter en helg med masse snacks og avslapping, trenger kroppen virkelig å få svettet litt igjen. I dag er jeg ekstra slapp, så her sitter jeg å gomler i meg dagens frokost som består av cottagecheese, skyr, lune bær, nøtter og acai forte. Tygger for harde livet i håp om å få litt energi! Beste man jeg personlig kan gjøre når jeg sliter med treningsmotivasjon, er å se på bilder av sterke og fantastisk flotte jenter. Beundringsverdig!

Regner med jeg ikke er den eneste som får lyst å løpe av disse bildene..?

Sterke, spreke og rått trente jenter. Go girls!

uken som gikk

Bilder fra uken som straks er over. Har hatt noen utrolig bra dager! Masse kvalitetstid med mennesker jeg er glad i, harde treningsøkter, fine kjoler har ankommet klesskapet mitt, god mat er blitt laget, mye jobb er blitt gjort og reisefeberen har steget for hver dag. Den kommende uken må jo bare bli minst like bra, vi reiser til Oslo på onsdag og videre til Kreta på torsdag. Gledeshyyyyl!

Ikveld skal jeg og MarenBestis dra på kino for å se American Pie filmen. Dere lesere mente den var hysterisk morsom, så da gleder vi oss til en god latter! Fin avslutting på en fin uke.♥

sommerlig, feminint og rocka

... tre ord som beskriver den nye kolleksjonen til Whitney Port!

Helt siden jeg så den søte jenta på The Hills for første gang, har jeg likt henne godt. For et utseende, for en personlighet og for en flott utstråling! Whitney er nydelig, og jeg gleder meg masse til den andre Bik Bok kolleksjonen hennes kommer ut. Den første likte jeg ikke noe serlig, men denne syns jeg ser utrolig mye bedre ut. Mye mer Whitney-aktig, noe hun sier selv også.

Kolleksjonen kommer ut i butikkene allerede i Mai. Så det er bare å glede seg!

Noen favoritter? Jeg har virkelig forelsket meg i den gule genseren!

vanilje cupcakes

Søndag er en fin dag til å bake på! I går lagte jeg noen helt fantastiske vaniljecupcakes, så jeg tenkte å dele oppskriften med dere. Egentlig lagte jeg halvparten til cupcakes med stratos, men av en eller annen grunn så smelter ikke stratos i ovnen. Hvorfor har ingen fortalt meg det? Anyways, resultatet ble jo bra da:

Til ca femten cupcakes så trenger du: 125g smør, 2 egg, 1 dl sukker, 3 dl vaniljekesam, 4,5 dl hvetemel og 2 ts bakepulver.

Smelt og avkjøl smøret. Pisk sammen egg, melk og vaniljekesam. Rør deretter oppi smøret, bakepulveret og melet. Fyll i muffinsformer og stek midt i ovnen på 175 grader i ca 25 minutt.

Jeg valgte å lage mine muffins ganske store, derfor fikk jeg ikke fult så mange. Etterpå pyntet jeg de med melisglasur i alle regnbuens farger. Ble supergodt, jeg elsker hjemmelaget bakst. Og når det er helg, så kan man virkelig kose seg med god samvittighet. Mitt søndagstips: bak cupcakes eller noe annet godt, lei masse filmer og koos deg med godt selskap! ♥

Noen som ble fristet?

det kan umulig være normalt?

Dette høres kanskje hysterisk morsomt ut, men jeg tror jeg holder på å bli gal. I rundt to uker nå, så har jeg "trent" i søvne. Det vil si at jeg drømmer om at jeg trener, som f.eks at jeg løper maraton, konkurrerer innen en sport eller at jeg bare jogger på mølla. Dette fører igjen til at jeg våkner opp hver eneste natt, KLISSVÅT av svette. Sengetøyet er så vått når jeg våkner at jeg faktisk må henge dyna ut til lufting. Fryktelig ubehagelig!

Det sykeste er vel at jeg er så sliten hver eneste morgen når jeg våkner, at jeg nesten ikke orker å stå opp. Jeg har ikke lengre samme energien på min vanlige trening heller. Koppen har jo allerede svettet og jobbet gjennom hele natten, den får liksom ikke den hvilen en kropp trenger. Det er vel kanskje ikke noe poeng i å spørre om noen av dere har det samme problemet? Haha, dette kan jo umulig være normalt..

Anyhow, jeg er endelig ferdig med jobb og helgen kan begynne. I kveld skal jeg på date med min kjære, vi har ikke helt bestemt oss for om vi skal på kino/middag eller bestille takeaway og kose oss hjemme. Hvis det blir kino så står det selvfølgelig mellom American Pie eller Titanic. Begge virker så bra på hver sin måte!

Hvilken burde vi se?

kos deg på flyturen

Mange av dere lesere har av en eller annen grunn vært veldig nyskjerrige på hvordan jeg kler meg når jeg skal ut å reise. Altså på selve flyturen. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er en av de jentene som reiser i heels og kjole, desverre. Når jeg skal på flyet, så gjør jeg det så behagelig og chill som overhodet mulig.

Så her er rett og slett mine små tips for en behagelig og koselig flytur!

Nå er det ikke mange dagene til vi drar, så jeg har allerede begynt å planlegge hva slags tv'serier, blader og dvd'er som skal få bli med på flyet. Det er helt genialt å ha med seg laptop, tiden går bare så utrolig mye fortere da. Jeg blir fryktelig rastløs på et trangt og lite fly, så jeg er absolutt en av de som trenger massevis av underholdning.

Tenk, til torsdag ligger jeg under palmene. Åååh! Teller ned de siste dagene.. ♥

tonight

Filmer. Jordbær. Grønnsaker med dipp. Stearinlys. Tepper. Sofa. Varme.

Jeg har jobbet tilsammen i over ti timer i dag, så dere kan tro øynene er firkanta og at jeg er sliten. Sånn er det når man skal på ferie i en uke og er blogger, da må ting forberedes på alle mulige måter. De som ikke trodde dette var en krevende jobb, må jammen meg tro om igjen. Men nå er det endelig tid for litt avslapping og kos. La fredagskvelden begynne!♥

hva er det nå du har gjort galt..?

Say helo to masterchef Kristina Andersen!

Jeg er så flink på kjøkkenet for tiden at jeg har ikke ord, hvem hadde trodd at jeg skulle lære å lage mat? Siden det er helg og tid for litt god mat, bestemte jeg meg for å overraske min kjære med hjemmelagte pizzaboller.

Meg: Pizzaboller når du kommer hjem. Jeg har bakt!

Han: Nice! Men hva er det nå du har gjort galt vennen?

Meg: Ingenting. Kun det beste er godt nok for gutten min.

Han: Seriøst? Jeg skjønner jo at det er noe galt..

Kremt! Det er med andre ord ikke hver dag dette skjer her i hus, eller jo. Egentlig bare hvis jeg har gjort noe dumt og er en angrende sjel. Men denne gangen var det faktisk av ren kjærleik, mihi. ♥

Endelig er det FREDAG! Har dere frihelg, eller skal dere jobbe som meg?

Bildebevis! Til og med deigen bakte jeg selv.

Se så fine! Kanskje på tide at jeg også gir ut min egen kokebok.

The art of sunless tanning

De siste dagene har det rast inn spørsmål om hvilken selvbruning jeg har testet ut og hvorfor jeg plutselig har blitt så brun. Så da tenkte jeg å dele min lille hemmelighet med dere, denne sprayen er bare for god til at jeg kan holde den for meg selv!

Tan In a Can Chocolate er absolutt den beste selvbruningen jeg noensinne har testet. Her snakker vi avhengighetsskapende, den er bare HELT fantastisk! Den har airbrush påførselsteknikk, som fordeler fargen jevnt og perfekt på huden. Man unngår ekstra mørke eller lyse flekker, som man ofte får av selvbruning. Og ikke nok med det, den lukter absolutt ingenting. "Halleluja skjønnhetsgudene har sendt oss en selvbruner uten stank" - quote fra kvinnemagasinet Woman som har lagt sin elsk på denne sprayen.

Man kan selv velge hvor brun man vil bli, jeg liker som alltid å være så brun som mulig. Sånn sydenbrun, det er jo så fint! Jeg vil også gi et stort pluss i boka for at Sunspa ikke tester på dyr. ♥

Nå er Chocolate Tan-in-a-can på tilbud til bare 199 kroner, hos Makestyle.no. Dersom du er glad i å være solbrun, så er det virkelig bare å klikke hjem denne herligheten. Utrolig glad for at jeg kom over den på Fotballfrue sin blogg, den er uten tvil så god som alle skal ha det til!

I samarbeid med Makestyle.no.

skogsbærsmoothie

Rise and shine people! ♥

Fristet plutselig lite med en vanlig frokost for meg i dag, så derfor bestemte jeg meg for å prøve noe nytt. Puttet absolutt alt jeg bruker til min daglige frokost oppi en blender, og woilah - det ble dødsgodt! Brukte en halv boks mager kesam, en skyr skogsbær, 4 valnøtter, 2 acaiforte, litt biola blåbær og en håndfull med frossen skogsbærbanding. Try it, en mer frisk og sunn frokost skal du lete lenge etter.

Hadde en koselig kveld med CamillaBestis i går, med god mat og med skravla i ett - as usual. Vi skulle egentlig spise sushi, men plassen vi kom på var så avansert at vi nærmest løp ut igjen med halen mellom beina. Fire restauranter senere fant vi endelig en plass vi kunne sette oss ned, haha. Lenge leve ubeslutsomme jenter..

Nå: TRENING!

er du like travel som meg..?

Noe av det jeg sliter mest med når det kommer til å holde meg sunn, er de gangene jeg er på farta og plutselig bare blir sinnsykt sulten. Da er det farlig fort å kjøpe en sjokolade, et pizzaslice eller noe annet som metter fort - rett og slett fordi man ikke rekker å tenke. Men, nå har jeg heldigvis klart å finne en super løsning! Nemlig disse to herlighetene:

Proteinbarer (eller slankebarer dersom dere skulle foretrekke det..), som faktisk smaker helt utrolig godt. Har ikke helt klart å bestemme meg for hvilken jeg liker best. Den ene typen smaker sjokolade, mens den andre minner meg om ostekake med den friske jordbærsmaken sin. Det viktigste er uansett at begge typer er næringsrike, med lite kalorier og metter perfekt som et mellommåltid. Her kan dere kjøpe barene.

Etter at jeg skrev om proteinpannekakene, så har jeg fått tilbakemelding om at dere skulle ønske det gikk ann å prøve før dere evt klikker alt hjem. Så da har jeg en gladmelding! Proteinfabrikken har nå satt sammen en prøvepakke til dere, stappet med herlige Easy Living produkter og en sjokkrosa shaker - en sånn må jo bare alle treningsglade jenter ha. Denne prøvepakken koster bare 99 kroner, og sendes også fraktfritt. Bedre deal skal man lete lenge etter!

Det gjelder å holde seg så sunn som mulig, også når man er på farten. ♥

Annonse.

seks dager igjen!!

Se hva jeg har fått, første bikinien til Kreta!

Jeg elsker jo stars and stripes, så denne var helt perfekt! Gleder meg så utrolig til å komme ned til varmen nå, seks dager igjen så ligger vi der. Etter alle de fine tipsene dere har kommet med, så skal det bli helt fantastisk å utforske Kreta med leiebil og vinden i håret. Det virker virkelig som en helt nydelig plass! Tenk, seks dager dere! Iiiiiiih, jeg kjenner reisefeberen stiger og stiger! : D

Nå har jeg tatt på meg treningstøyet og er klar for en heftig intervalløkt. Våknet opp med hodeverk igjen og sår hals, men det stopper ikke meg. Hver dag med hardt kjør er en dag nærmere målet, jeg nekter å ødelegge for meg selv. Er vi flere som skal på trening i dag, sprekinger?

mobilblogg

Auuu, jeg har så hodeverk at jeg føler jeg skal snart skal eksplodere! Har egentlig hatt litt vondt i hodet sånn to uker i strekk, men i dag toppet det seg virkelig. Føles som om Tor med hammeren jobber overtid der inne, ikke godt. Kanskje på tide å ta seg en tur til legen..?

En hilsen her fra oss i sofaen, i hvert fall. Håper dere har det fint!♥

selvpleie onsdag

Dette ble middagen min i dag! Fikk melding av mamma at hun ville spandere sushi på meg, litt av ei dame - sant? Det er jo det beste jeg får! Mitt lille sushitips er å blande wasabien ppi soyasausen, da blir det så sterkt og godt at jeg får vann i munnen av bare tanken.

Regnet plasker ned her på Sørlandet i dag, så jeg har unnet meg både treningsfri og en tur til frisøren. Siden jeg skal på fotoshoot til mandag (ja, nå blir det endelig nytt design her inne!), så trengte liksom hodebunnen min å matche resten av håret. Så snille ToneBestis farget etterveksten og ga meg en god hårkur. Nå sitter jeg godt plassert i sofaen, og skal kose meg med tv'serier og te resten av dagen. ♥

Har jeg ikke blitt brun forresten? Skulle ønske jeg kunne skrytt på meg at det var min naturlige farge, men så heldig er jeg desverre ikke. Holder derimot på å teste ut en ny selvbruning som er helt fantastisk. Deilig å få litt brunfarge på ansikt og kropp igjen!

hvordan få beachlooken

Tenkte å starte dagen med å dele en av mine store beautysecrets med dere! Siden det nå er -20% på alle saltvannssprayer hos Blivakker.no, passer det fint å gi dere dette tipset. Jeg har brukt John Master sea mist i snart to år, det er den absolutt beste sprayen innen denne kategorien jeg har testet til nå.

Mange av dere har spurt hvordan jeg styler håret de gangene jeg har hatt krøller, og over ser dere altså hemmeligheten. Jeg krøller håret litt med krølltang, men bruker mest hjelp fra saltvannssprayen for å få en litt mer naturlig look. Sprayer i håret fra ørene og ned, og klemmer deretter tuppene opp med hendene. Rufser til og styler det til jeg er fornøyd. Deretter sikrer jeg at det holder seg med en hårspray med sterk hold, jeg syns Tigi Bed Head sin er veldig god.

På sommeren liker jeg også å bruke saltvannsspray til å skape en søt og naturlig beachlook. Jeg syns håret mitt er dødsfint etter en dag på stranda, men jeg må likevell alltid vaske det etterpå. Da sprayer jeg alltid over håret, rufser det til og føner. Dette gir håret ditt naturlig fall, med litt krøller og en skikkelig heit beachbabe style. Jeg elsker det! Finnes det noe finere enn fregner på nesa, naturlig spill i håret og brunfarge på kroppen når sommeren er her? Dont think so!

Husk også at det er fri frakt hos Blivakker.no! Og dersom dere handler for over 599 kroner, så får dere en Dust It volumpulver helt gratis med som gave.

Har du testet ut saltvannsspray før, kanskje?

Ad links.

jeg elsker..

… følelsen av at jeg lever og er lykkelig. Det er en så deilig følelse å sykle på caleforina cruiseren min, kjenne vinden blåse gjennom håret og bare smile til kinnene mine nesten sprekker.

… oreo dream cookie. Skikkelig kaloribombe, men gud så godt!

… når mennesker lykkes i livet. Jeg blir så glad når jeg ser andre lykkes, få suksess eller oppnå noe de har ønsket sterkt. Det er viktig å glede seg på andres vegner – janteloven eksisterer ikke i mitt liv.

… brus uten sukker. Cola light & pepsi max – i love you.

… å se filmer til langt på natt. Sommer eller vinter - jeg har filmkvelder her hjemme så ofte jeg kan. Pakker meg godt under pledd, med godt selskap og ser på filmer helt til jeg sovner.

… når de rundt meg er glade. Det er ingenting som gjør meg mer glad en lykken til familien min eller vennene mine! Ikke bare de jeg bryr meg om, men også mennesker som går på gata. Andres lykke smitter virkelig over på meg, alle fortjener å smile.

… familie, venner og Milo. Hadde ikke klart å leve uten noen av de og tenker flere ganger daglig på hvor heldig jeg er som har så mange flotte folk rundt meg. Blessed!

… å synge. Bare så synd at jeg suger så jævlig, blir bedt om å lukke munnen min hver gang jeg synger. Haha! Har alltid ønsket meg en fin sangstemme.

… kos og total avslappelse. Det siste året føler jeg at jeg virkelig har funnet meg selv og klart å slå meg til ro. Det beste jeg vet er å kose meg med de jeg er glad i og ha det fredfullt rundt meg.

… sladdermagasiner. Flaut, men jeg er totalt avhengig av å få min daglige dose gossip. Innerst inne vet jeg nok at halvparten av det jeg leser er tullball, men jeg klarer bare ikke dy meg.

… å ta bilder. Forevige minner og lage fine fotoalbum jeg kan se tilbake i.

... følelsen av å se resultater etter hard trening. Det beste jeg vet, det er så fantastisk deilig å se at kroppen min er på vei til å bli den beste versjonen av seg selv.

... menneskene i livet mitt, må nevnes to ganger. De er helt rå alle sammen!

... å reise. Oppleve nye kulturer, snorkle i krystallklart hav, svømme blant koraller, drikke drinker på stranda, få brunfarge på kroppen, spise ny mat og bare nyte livet på tur.

... å føle kjærlighet. Det er så godt å være glad i noen, og få den samme kjærligheten tilbake. Gjensidig respekt, tillitt og kos er helt herlig.

... LIVET!

vårfreshe tær

Nå har jeg jammen meg blitt fjong på tærne også! Gry er så flink, og nå har hun herved gjort meg avhengig av pedikyr også. Det koster 795 kroner, og varer i minst 10 uker. Dette er jo virkelig noe alle jenter burde unne seg, vi som så ofte viser føttene våre og går i åpne sko. Det blir jo tusen ganger finere med velpleide og freshe tær! Dersom man ikke vil ha fransk, så finnes det faktisk også 180 forskjellige permanente farger å velge mellom - som tåler akkurat like mye og varer like lenge.

Siden jeg ble så fornøyd, så har jeg gjort en avtale med Gry at hvis dere lesere vil fikse negler og/eller tær hos henne på FixNegledesign - så får dere -10% på prisene hvis dere sier dere er lesere av bloggen min. Var ikke det en fin deal? Nummeret dere kan ringe for å bestille time er 38 10 80 08. Og husk å spør etter herlige Gry! ♥

Sant de var fine?

Sponset behandling.

pause fra ufrivillig rehab

Wæææ jeg er så heldig! Jeg har fått så fine tåser (går det ann å si det..?) at jeg har faktisk ikke ord. Viser dere bilder senere, når man har så fine føtter må man jammen meg ta bildebevis også. Miiihi.

Har kost meg masse ute i sola på lunsj og shopping med min kjære. Jeg er jo egentlig på "cafe&shopping rehab", men når jeg får det spandert - så kan jeg jo ikke si nei? Det ville jo bare vært makan til frekkhet! Spiste en helt fab kyllingsalat, etterfulgt av en oppkvikkende cappuchino. Beste jeg vet er å sitte på utecafe, med god selskap, god mat og sola steikende i ansiktet. Det er med andre ord en grunn til at jeg er på ufrivillig rehab fra nettopp dette......

I parken har jeg også vært, må jo få knipset dagens antrekk til dere! ♥

Skjorte - Cubus. Bh - Primark. Jeans - Miss Selfridgez.

Sko - Primark. Klokke - Marc Jacobs.

joggedress power

I går kjørte meg og MarenBestis på med skikkelig joggedress power! Jersey Babes og Paradise Hotel stod på planen, i går var den store tvkvelden for vår del. Vi slappet av hjemme og lagte vår spesialitet: fruktsalat med vaniljekesam. Namnamnam! Må si Gens gjorde meg ganske emo når han kom opp med to kilo godteri til oss og jeg ikke kunne spise det.. Det får vente til lørda'n!

Nå kom jeg nettopp hjem fra trening og er klar for en ny dag! Straks skal jeg avgårde til Gry og fikse meg opp litt før jeg drar til Kreta. Denne gangen er det tåneglene som står for tur, har alltid hatt lyst på hvit kant og fine tåser. Så da får vi se om Gry klarer å trylle til noe magisk der nede. Etterpå blir det lunsj i sola på Geheb med min kjære!

Her er det forresten strålende sol og skyfri himmel! Er dere like heldige?

hjemmelaget bounty!

Namm, disse er bare SÅ gode! Og best av alt, de kan spises med en ganske så god samvittighet. Lite karbs og inneholder ikke sukker, hurra! Selv bruker jeg Fotballfrue sin oppskrift, den gir fantastisk gode bounty-biter. Dette trenger du:

♥ 1 dl sukrin

♥ 50 g kokosfett

♥ 1 dl kremfløte

♥ 1 dl kokosmelk

♥ 100 g mørk sjokolade (over 70%)

Smelt sukrin og kokosfett i en kjele. Tilsett deretter kokosmelk, fløte og kokos. Rør godt. La massen stå i en time i kjøleskapet før du tar den ut og former deigen som du vil. Deretter skal du dyppe bitene i mørk sjokolade. Smelt sjokoladen over et vannbad, dette gjør at den er mye lettere å jobbe med. Kok opp vann i en stor kjele, og ha sjokoladen i en mindre kjele over.

Bruk en klype eller lignende og rull bountyen i sjokoladen. Vær veldig forsiktig så ingenting smuldrer. Sett i kjøleskapet til avkjørling. Helst på bakepapir så de ikke smelter fast. Ferdig etter 30 minutter. Bountybitene bør  oppbevares i kjøleskap.

Disse må dere bare lage. To die for, virkelig! ♥

antrekk 16.04.12

Ja, i dag ble jammen meg dagens antrekk treningstøy. Jeg tror jeg har funnet mitt favoritt treningssett i hele verden, var det ikke fint vel? Fikk det faktisk i posten i dag, og klarte ikke gjøre annet enn å hoppe rett i det. Jeg bare elsker de rosa detaljene!

Jakken jeg har fått har jeg siklet på i en liten evighet, så dere kan tro jeg var glad når den endelig kom fram! Tøyet jeg har på meg i dag er fra Craft, og kan kjøpes hos Get Inspired. Det blåser godt her på Sørlandet i dag, men det er likevel ingen problem å gå i verken jakken eller tightsen. Jakken er selvfølgelig vindtett, noe som er et must når jeg skal ut å løpe.

Vi jenter kombinerer jo ofte trening med etterfulgt cafebesøk eller shopping, for å slå to fluer i en smekk. Derfor syns jeg Craft har gjort en fantastisk jobb, dette settet er så fresh at det gjør meg absolutt ingenting å bruke det til andre ting enn bare trening. Jeg skal faktisk på cafe med noen venner om få strakser, og da blir dette tøyet jeg kommer til å bruke. Skal avgårde å jogge med MarenBestis senere, så hvorfor skifte tøy når man kan se fresh ut både før, på og etter trening?

En fornøyd jente i nytt treningstøy, som ikke helt klarer å skjule gleden. Haha! Fikk faktisk publikum mens disse bildene ble tatt, utrolig kleint å posere mens flere mennesker står å glaner. Følte meg som den mest innbilske jenta på jord, men sånn er det ofte hvis man vil ha fine bilder på bloggen sin. *klappesegselvpåskuldra*

Og dere? Husk at det er fri frakt hos Get Inspired nå. ♥

Treningsjakke herfra og treningstights herfra.

Reklame.

jeg elsker mandager!

Gooood morgen! De fleste av dere er vel på skole eller jobb nå? Jeg våknet 07.00 og var strålende klar for en ny uke. Mandag er alltid en fin dag.

Dersom du har en typisk blåmandag, så håper jeg denne listen gjorde noe med humøret ditt. Mandag er jo egentlig en så deilig dag, en ny start på en uke du kan selv kan velge akkurat hvordan den skal bli. Spiste du litt dårlige uken før, trente du for lite eller brukte du kanskje litt for lite tid på en spesiell person? Rett det opp, nå har du en ny uke full av muligheter!

Havregrynen er som vanlig inntatt, og jeg er straks klar for å dra på trening. I dag står intervaller på planen, etterfulgt av styrketrening på magen. Vet at det er mange av dere som lurer på hvordan jeg løper, så tenkte jeg kunne prøve å forklare det enkelt. Jeg løper 30 sek full spurt, 30 sek total hvile (hopper av løpebåndet), dette gjør jeg ti ganger. Jeg starter med 10 minutters oppvarming med rask gange i motbakke og 10 minutters nedvarming i rask gange. Beste kondisjonsøkta jeg vet om!

Ha en kjempefin dag, dere. ♥

vaffelsøndag

Åh, da har jeg trillet tilbake igjen til byen min! Lillebror fikk besøk av to kompiser, og vi fikk alle servert vaffler. Kan ikke huske sist jeg spiste vaffler, noe som egentlig er en skam. Det er jo så godt! Har hatt en toppers søndag hjemme i bygda, godt å senke skuldrene litt på en så rolig plass. Så er det jo alltid godt å dra hjem til barndomshjemmet også.

Nå blir det å slappe av resten av kvelden hjemme, verdens fineste satt i sofaen og ventet på meg når jeg kom hjem. Fantastisk, så nå blir det masse kos og kvalitetstid før vi legger oss. Håper dere har hatt en like fin søndag som meg, mamacitas!

besøk i hjembygda

Da var jeg på besøk hjemme hos familien i Vennesla! Helt merkelig å tenke på at jeg har bodd her hele 19 år av livet mitt, det føles bare helt rart. Hvordan holdt jeg ut her? Denne lille bygda er så øde og kjedelig at jeg har faktisk ikke ord, jeg ville heller spist min egen arm enn å bo her igjen! Men sånn er det vel når man er blitt godt vandt og ei skikkelig byjente. Kristiansand i mitt hjerte, plassen jeg vil kjøpe hus og la mine fremtidige barn vokse opp.♥

Anyways, når man er hjemme på besøk, så er det jo obligatorisk at man blir skjemt bort med massevis av mat. Mamma disket opp med hjemmelaget lasagne til middag, mitt ønske selvfølgelig! Og ikke nok med det, senere blir det steking av vaffler i sola. Jeg kommer vel til å trille tilbake til K-town...

Formen er heldigvis på topp, vi byttet nemlig ut byturen med filmkveld og et glass vin hjemme i går. Og det er jeg superglad for i dag, deilig å ikke våkne opp hangover!

Hjemmelaget lasagne, med salat og hvitløksbaguetter. Namm!

Milo i kjent positur. Mer intens enn de russiske tiggerne...

utgang

Endelig hjemme etter en lang dag på jobb. Hurra!

I kveld tror jeg jammen meg det blir en liten tur ut, trenger å få litt mr.alkohol i kroppen igjen kjenner jeg. Etter fem beinharde treninger denne uken, så føler jeg virkelig at jeg kan ta meg ei velfortjent flaske vin. Nå venter jeg bare på min kjære og gode venner, så skal vi kose oss. Skal dere noe gøy i kveld? ♥

vinn klær for 100 000 kroner

Tour de Preppy er Jean Pauls egen dannelsesreise. Her kan du sjekke om du har kunnskapen som skal til for kalle deg en ekte preppy, og samtidig som du kan vinne klær for 100.000 kroner. Hvor fab er ikke det, dere?!

Tour de Preppy består av 6 etapper i preppyenes rike. Hver uke åpnes en ny etappe. Den som har best tid på ukens etappe blir etappevinner. Etappevinneren vinner gavekort pålydende 10.000 kroner. Du kan prøve å forbedre tiden din 1 gang hver dag. Etter 6 etapper kåres vinneren av hele Tour de Preppy. Vinneren får klær fra fantastiske Jean Paul til 100.000 kroner! Dette blir utbetalt med et gavekort på ti tusen kroner to ganger i året, i hele fem år. Da vil du med andre ord ikke slite med å ikke ha nok klær..

Klikk her for å delta i konkurransen.

Her kan du lese mer om preppy-konseptet deres og her er deres facebookside.

Annonse.

nattahilsen

Good night, sleep tight. Dont let the bedbugs bite! Wake up bright in the morning light, to do whats right with all your might. Nattaklem fra meg (og Milo den intense...)! ♥

lavkalori proteinpannekaker

Mange av dere er veldig interessert i hva jeg spiser i løpet av en dag, og da jeg delte i går med dere at jeg hadde laget proteinpannekaker - ble flere skrik etter oppskrift. Så jeg tenkte å fortelle dere litt mer da. Dette er nemlig mitt store favorittmåltid gjennom dagen!

Lavkalori proteinpannekaker fra Proteinfabrikken. Jeg er FRELST!

Jeg har lenge hatt lyst å lære meg å lage slike pancakes, men siden jeg ikke eier tålmodighet til å lage røra - passer dette meg perfekt. Jeg pleier å spise disse enten etter trening, eller som en lunsj. Jeg blir god og mett av en pannekake, som har alle vitaminer og mineraler det trengs i et måltid. Samt masse proteiner og lite karbohydrater - just the way I like it. Og det beste av alt - det er super enkelt å lage. Dette trenger du for en smelle sammen en proteinpannekake:

Skummelt eller ekstralett melk og en shaker til å blande i. Du heller enkelt og greit 1 dl melk oppi shakeren, og tar deretter en porsjonspakke og blander sammen. Rist i ti sekunder, og la den deretter hvile i ett minutt. Så er det bare å helle den i panna og steke deg en fersk pannekake. Selv liker jeg å ha sukrin oppå, eller bringebærsyltetøy uten sukker. Fest i munnen! ♥

Dette er også et supert produkt for dere som ønsker å gå ned i vekt. Her får dere i dere viktige vitaminer og mineraler, gode proteiner og bare 207 kcal per porsjon. Selv bruker jeg det ikke som et middel til vektreduksjon, men rett og slett som et vanlig og sunt måltid. Disse er faktisk bedre enn vanlige pannekaker, noe jeg aldri hadde trodd.

En pakke koster 199 kroner, og den inneholder syv porsjonspakke. Dersom du ønsker å klikke hjem andre saker fra Easy Living, finner du et større utvalg her. Og dere? Prøv pannekakene, jeg garanterer dere at dere vil elske de! ♥

Reklame.

blogglivet ass

En liten sneakpeak på mitt nye par fra Jeffrey Campbell. HYYYL!!

Dagen har blitt litt bedre da, jeg mener - hva annet kan man gjøre enn å smile når man har fått et så flott par sko i samlingen? Etter lunsj tok jeg og Marthe oss en god runde på shopping, selvfølgelig. Vi er jo bloggere, og da må man jo nesten shoppe! Marthe bare: "Jeg tørr nesten ikke si på bloggen at jeg har shoppet i dag også". Blogglivet ass....

Hentet to pakker fra Nelly i samme slengen, men desverre var alt i den ene pakken feil. Hvordan går det ann å rote SÅ med bestillingene? De tre bikiniene jeg egentlig hadde bestilt til Kreta kom i feil farger og den ene var byttet ut med en bestemor topp(?).. Typisk min flaks, håper bare jeg rekker å sende i retur + å få de nye tilbake igjen før vi drar. Buhu! Jeg som hadde gledet meg så til å begynne å pakke kofferten, men heldigvis er det enda noen dager igjen før jeg sitter på flyet. Gleder meg såå!

straka vegen til helvette

Det er fredag den 13 og der merkes. Helt siden jeg våknet opp så har ting gått straka vegen til helvette. Først mistet jeg en dunk proteinpulver (på tre kilo...) over hele kjøkkengulvet, så knuste jeg iPhonen i bakken på trening. Og ikke nok med det, etter en varm dusj - så klarte jeg å knuse den nye Marrocanoil oljen min også. Hurra! Har egentlig lyst å bare sitte på sofaen i dag for å ikke gjøre mer skade, men jeg har avtaler å holde - så da må jeg jo bare våge meg ut.

Fikk i det minste en god treningsøkt, styrke på hele kroppen og litt kondisjon. Spiste en fantastisk god proteinpannekake etterpå, tenkte å fortelle dere mer om dette senere! Nå skal jeg møte regnskapsføreren min, og deretter på lunsj med en annen søt blogger! Ha en fin dag, dere! Håper ikke dere er like uheldige som meg på denne dagen..

byttet glitterkjolen med kosebuksa

Skulle egentlig vært på moteshow i kveld, men etter noen hektiske dager så fristet det lite å hoppe i både pumps og glitterkjole. Så da ble det armkrok i stedet, mye bedre! Det var helt fantastisk å ta på favoritt kosebuksa, fjerne sminken og bare slappe totalt av. Vi har nettopp spist hjemmelaget kebab, noe av det beste jeg har laget tror jeg! Og ikke nok med det, nå har jeg rigget til med god fruktsalat til dessert, må jo ha noe godt å tygge på når det er filmkveld og bare hygge.

Vet at mange av dere er nyskjerrige på hvem "min kjære" er, så jeg kan vel fortelle dere at det er...... ORLANDO BLOOM. Jeg stjal han fra Miranda, helt sant! Neida, jeg bare tuller. Vil holde go'gutten for megselv litt til jeg, så forteller jeg heller om han den dagen jeg føler meg klar for det.

Håper dere har en like fint kveld som meg! ♥

antrekk 12.04.12

Hva syns dere om boyfriend shortsene til Levis? Jeg elsker dem! Endelig fikk jeg brukt den jeg kjøpte med meg hjem fra London, jeg valgte en sort i slitt dongri. Gleder meg til sommeren er her for fult og jeg kan løpe rundt i shorts dagen lang. Smil!

Tee - Gina Tricot. Briller - Marc Jacobs.

Heels - Nelly. Shorts - Levis.

7 råd for et ulykkelig liv

1. Sammenlign deg alltid med andre.

Dette er en flott måte å skape negativ energi i livet ditt på. Andres eiendeler, prestasjoner, inntekt, venner, barn, relasjoner, reiser og opplevelser. Husk for all del å se på det som en trussel mot ditt eget selvbilde om noen skulle komme bedre ut av en situasjon enn deg. Ligg alltid i konkurranse med dine medmennesker. Og husk at det alltid ligger noe uetisk bak andres lykke. Det er selvsagt bare du som virkelig har gjort deg fortjent til gode opplevelser. Om andre opplever noe godt, tar de av den mikroskopiske lykkekvoten som finnes i verden! Vær alltid på vakt mot at andre skal forsyne seg av denne svært begrensete kvote, for da blir det ikke igjen noe til deg. Så for all del – ikke gled deg over andres hell!

2. Omgås negative mennesker mest mulig.

For den fulle opplevelsen av å leve et ulykkelig liv, er det viktig at du omgir deg med negative mennesker så mye som mulig. Da vil du alltid få presentert alle mulige negative utfall av alt du foretar deg. Det er jo viktig at du alltid er forberedt på worst case scenario. Du vil være den første til å få med deg nyhetene om alt det negative som foregår i andres liv. Samlivsproblemer, økonomiske problemer, problemer på jobben, dårlig helse, ungdom som faller utenfor samfunnet – du vil alltid holdes orientert om alt det negative som hender med mennesker rundt deg. Det er flott med disse vokterne av den bittelille lykkekvoten!

Om noe positivt skulle skje i livet ditt, som f.eks en deilig ferietur, så kan du slappe av i trygg forvissing om at de vil lede deg tilbake til riktig fokus. Forsinket fly? Den dagen det regnet? En sur servitør? En lyspære som hadde gått på hotellrommet? Heldigvis kan dine negative venner alltid fortelle deg at de IKKE misunner deg alle disse forferdelige opplevelsene du hadde på ferie. Så trenger du ikke være redd for det.

3. Prøv aldri noe nytt eller vær åpen for nye tanker

Alt som er nytt er potensielt truende mot det etablerte. Også du som har jobbet så hardt i mange år for å være sikret et ulykkelig liv! Da er det viktig å bevare status quo. Konsekvent avvis alle som foreslår at du prøver noe nytt. Nei takk – du har det greit som du har det. Og dessuten synes du bare det er tull med slike nymotens greier. Egentlig er det ingenting annet enn det foreldrene dine sa og anbefalte deg noen tiår tilbake i tid som er noe tess. Ingen kunne vel kunsten å være asketiske og selvpinende på riktig samme måte som dine forbilder!

4. Forsøk alltid å tilfredsstille alle andre

Dette er jo barnelærdom, og dermed en etablert sannhet. Hvordan man selv har det er egentlig ikke så veldig viktig, så lenge man er flink pike og gjør det som forventes av en. Særlig viktig er det å forsøke å tilfredstille de tidligere nevnte negative menneskene i livet ditt – da har du jo noe å strekke deg etter! Innerst inne vet du jo at det aldri vil lykkes, men så lenge du har noe å jobbe mot mens du bevarer den deilige negative stemningen i livet, så er det verdt det!

5. Tenk mest mulig på fortida

Bær nag! Mennesker bærer altfor lite nag til hverandre, synes du ikke? Det er viktig at man jevnlig tar seg tid til å kverne på hendelser fra fortida, og analysere alt det negative og ondskapsfulle andre egentlig mente med det de sa! Og å angre – aldri glem å angre! Men ikke prøv å gjøre opp eller si unnskyld for det du angrer på – det ligger jo tross alt i fortida og bør ikke graves i. Annet enn i dine tanker. Husk å bringe de fram i din egen bevissthet hver gang du føler at gode følelser presser seg på!

Aldri tilgi – har du først fått en uvenn, så er det viktig at du bevarer denne resten av ditt liv! Hvem vet når slike kan komme til nytte?

6. Bekymre deg konstant for framtida

Det ville jo være for ille om det skulle oppstå et problem du ikke var forberedt på? Tenk om noe negativt skulle skje uten at du har spilt ut scenarioet i ditt eget hode uttalige ganger før. Ikke vil du kunne sa at «jeg VISSTE at det ville skje!» eller at «ja, ikke si at jeg ikke advarte dere!» i ettertid heller. Du må for alle del ikke gi slipp på behovet for kontroll over alt hva som vil skje i framtida. Det går jo ikke ann å går rundt og være lykkelig og bekymringsløs? Æ’kke det farlig da? Jo – det er klart det er! Rett ut dumt er det! Det er viktig å bruke dag og natt (særlig natt) på stadige bekymringer for framtida.

7. Fokuser på alt som går galt i livet ditt

Har du ikke lagt merke til hvordan negative ting ALLTID skjer med deg? Du forsover deg, kjører fast bilen i snøen, glemmer lommeboka di, kommer for sent til bussen, velter kaffen over papirarbeidet ditt? Så lenge du husker å holde fokus på disse hendelsene, og minne deg selv på at slikt bare skjer med deg, så holder du deg blind for alt som ikke går galt! Bra!

Kilde: Belinda.

spa og kinesisk massasje

Hadde en helt fantastisk deilig kveld i går! Etter å hatt vondt i muskler og ledd i flere dager, bestemte jeg meg for å ta en real massasjebehandling. Jeg har aldri gått på spa i min egen by, men dette skal jeg definitivt gjøre igjen.

Clarion Ernst Hotel har nettopp åpnet ny spabehandling, og dette måtte jeg teste ut. Ble helt utrolig imponert når jeg kom ned i spaet så utrolig fint, rolig og behagelig! Følte skuldrene senket seg med en gang og at jeg bare kunne slappe maks av. Jeg fikk noe som heter Kinesisk medisin massasje, og ble massert med muskelsmertedempende olje. Carlo var min massør, og fy søren så godt det var! Jeg sovnet flere ganger, men våknet plutselig igjen av at det gjorde ganske så vondt. I denne typen kategori trykken de på punkter du sliter med og prøver å helberede kroppen din.

Jeg følte meg som et nytt menneske når jeg våknet i dag, hurra! Siden jeg kjenner de som masserer nede på Ernst, har jeg ordnet slik at dere lesere får denne typen kroppsmassasje til 600 kroner. Bare si dere leser bloggen min, så får dere rabatt. Jeg lover dere, det er verdt hver eneste krone. ♥

Nå blir det god frokost med mine to kjære, fin start på en fin dag!

"Ta bilde av meg til bloggen inni dusjen, da!" Haha, elsker steamdusjer!

mango

Jeg er ei skikkelig lommebok jente! Har i alle farger og varianter, jeg liker å bytte rundt på de små herlighetene. De gjør jo et helt antrekk! Denne gangen har jeg funnet tre utrolig fine fra Mango, til en veldig grei pris. 249 kroner per stykk, det er billig det - i hvert fall når det er av et eksklusivt og flott merke.

Ad links: Den i korall finner dere her, turkis her og sort her.

Sommerfriske og freshe alle sammen! Hvilken likte dere best? Husk at det er fri frakt hos Nelly.com hvis man handler for 600 kroner eller mer. ♥

K-towns sunneste plass?

Har hatt en fin formiddag sammen med søte Maren. Vi dro på en ny plass som har åpnet her i byen, en sjappe som serverer sjømat, vegetar og raw food. Veldig sunt med andre ord! Bestilte en himmelsk smoothie, med ingredienser som er gull for kroppen. Håper denne kan gi meg et skikkelig vitaminboost, jeg begynner nemlig å bli forkjølet. Dårlig timing, jeg har jo absoluttikke tid til å bli syk nå.

Nå blir det noen timer med hjemmekontor, jeg har SÅ mye jeg må få unnagjort. Gikk greit hos regnskapsføreren, men fremover blir det prioriteringer for min del. Jeg har fryktelig lyst å kjøpe min egen leilighet, så da må jeg begynne å spare så mye jeg kan. Tenk så gøy å eie sitt eget? Gleder meg som en unge til den dagen!

Tilstede mat og mer heter den supersunne plassen. Kjempekos!

En stk fornøyd Maren.

Disse kakene er... wait for it. SUNNE! Hvem skulle trodd det?

Smoothiesen min, helt fantastisk god.

frappuccino morgen

God morgen mamacitas! : D

Spaserte bort på butikken i morges for å handle inn til frokost, men eneste som fristet var jordbær og lowfat starbucks kaffi. Så da lyttet jeg til kroppen, men klarte heldigvis å få i meg litt havregryn også. Ble så glad når The Kardashian Show gikk på tv mens jeg spiste frokost, jeg bare elsker det programmet. Kardashian søstrene er noen av de nydeligste jentene jeg vet om. Hvordan er det mulig å se SÅ bra ut?!

Dette blir en ganske travel dag. Først bærer turen på trening med PT'en min, deretter skal vi teste ut en ny smoothiesjappe her i Kristiansand. Så må jeg få sendt ut en haug av fakturaer, jeg ligger en måned bak timeplanen min - så jeg gleder meg til å få fylt opp kontoen igjen. Regnskapsføreren må også besøkes, stakkars Geir som har ansvaret for dette surrehodet. Ellers går det i det vanlige, møter og litt jobb. Vi skrives senere!

timeout fra omverden

Koser meg med honningmelon og One Tree Hill. <3

Denne tirsdagen var bare en sånn kveld jeg virkelig trengte å være alene, uten folk rundt meg. Sortere tankene, koble ut hodet og bare slappe totalt av i fred. Deilig! Så nå ligger jeg godt plassert i den farlig gode sofaen min, med varme tepper rundt meg og lille Milo på fanget. Har dere også en fin kveld, fintfolk?

Kreta 26.04 - 04.05

Da har vi altså valgt oss ny destinasjon og billettene er i boks! Desverre var det ikke fler ledige plasser igjen til Sharm El Sheikh i den periode vi ville dra, så da var det bare å finne en plass som var minst like fin. KRETA!

Vi reiser naturligvis med Ving, da jeg er så heldig at jeg er reisereporter for de denne turen. Hotellet vi skal bo på er så fantastisk fint at det kribler i magen min når jeg ser på bildene. Ocean Beach Club, noen av dere som kanskje har vært der? Det åpnet i 2011, så stort nyere og mer moderne enn det kan man ikke be om.

Litt bilder å friste dere med:

Har dere sett noe så flott?! Gleder meg til mange solfylte dager og koselige kvelder her nede med verdens beste gutt ved min side. Hotellet ligger 100 meter fra stranden, har flere bassenger, stort spaområde, treningsrom og hele pakka. Åh, skulle ønske jeg var der nå! Men så er det heldigvis ikke mange dagene igjen heller, hihi.

Gleder meg til en ny tur med Ving, tryggere og bedre reiseselskap finnes ikke. Etter bomturer med andre selskaper, holder jeg meg heretter til det jeg vet er bra. Er storfornøyd med hotellet vi har valgt, og gleder meg til å blogge for dere mens jeg er der nede. Bloggen blir med andre ord som alltid med på tur! ♥

Noen av dere som har noen gode Kreta tips å komme med? Vi skal bo i byen Makrigialos. Leiebil er også ordnet, så vi er absolutt klare for haugevis av opplevelser og nye inntrykk!

den beste følelsen

Jeg vet ikke hvordan dere ser ut etter en harcore styrkeøkt, men slik ser i hvert fall jeg ut. Veldig lite deilig, men jeg trenger jo ikke alltid å vise meg fra min beste side heller. Jo mer svett jeg blir, dess stoltere er jeg over min egen innsats!

Har merket veldig gode forandringer på kroppen den siste tiden, og ingenting gjør meg gladere enn det. Finnes det en bedre følelse enn å se at kroppen forbereder seg? NEI! Jeg er på vei til å bli den beste versjonen av meg selv, og det føles helt fantastisk. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg ikke tok trening og kosthold alvorlig for ett par år tilbake også, blir nesten irritert av tanken. Det er jo så viktig å ta vare på seg selv, ha en god helse og være i god fysisk form. Er dere ikke enige?

Fettprosenten går ned og bicepsen kommer frem. I Like!

Mamma var nettopp på besøk, veldig godt å være med henne igjen. Jeg lagte god omelett til oss, med skinke, brokkoli og cottage cheese. Det falt godt i smak! Nå skal jeg finne frem moppen og være flink husmor. Utrolig hvor ofte denne leiligheten trenger å ryddes, men sånn er det vel når man er tidenes rotekopp... :p

her har dere videoen!

Noen av dere som så Paradise Hotel igår, og lo like godt som meg av den Titanic scenen? Morsomste jeg har sett på lenge, og bare såå min type humor. Så jeg bare: Gens, vi lager vår egen Titanic video. Og han bare: Ikke faen. Så da gjorde vi det, da.

Men først gjorde vi et veddemål. Dersom vi fikk 500 likes på denne statusen, skulle vi lage video til dere. Og ja, for å gjøre en lang historie kort så kom det 500 likes på 10 minutter. Dere lesere er gale, haha!

Så da var det bare å spille inn film! Jeg har aldri ledd så mye i hele mitt liv, noe som fører til at jeg ser helt teit ut på videobloggen. Tårene trillet og jeg visste seriøst ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Dør litt når jeg ser den, og jeg tipper Gens vil finne seg et hull å grave seg ned i.. My heart will go on! ♥

En ting sikkert, vi er morsomme. Som faen!

 

"Ikke smugtitt. Hopp opp på rekkverket!" HAHAHA!

Kristina Gomez og Gens Bieber

Iiiiih, dere er verdens beste lesere! SÅ flinke dere har vært til å kommentere i dag, det gjør meg virkelig superglad. Så utrolig mye gøyere for meg å oppdatere flittig når jeg får så mye tilbakemeldinger. Dere skal vite at jeg leser igjennom absolutt alt dere skriver, og svarer selvfølgelig også. Hjertehjerte til dere!

Gens: "Gjør bildet av meg litt større!" Haha!

Har hatt en koselig dag med Maren og Tone, ble loads med sushi og masse jentesnakk. Alltid like koselig å være med snuppene mine! Nå er jeg nettopp kommet inn døren og GensBestis er kommet på besøk. Holdt på å dø av latter da en søt bloggleser spurte om jeg og Gens var sammen. Jeg svarte nei og at jeg så på han som en bror. Da svarte søtingen tilbake at vi var akkurat som Justin Bieber og Selena Gomez, og at hun var sikker på at vi kom til å bli kjærester. Selena hadde nemlig uttalt at hun så på Justin som sin bror kort tid før de ble sammen. Haha, jeg og Gens ler oss ihjel av akkurat den uttalelsen der. Kall oss bare Justin og Selena, liksom!

Nå er det straks taco og film på gang, venter bare på at kjekkassen min også skal komme å holde oss med selskap. Finfin mandag. ♥

push it to the limit!

Fy søren, FOR en treningsøkt jeg hadde i dag! Jeg er så dritstolt at jeg holder på å krepere her jeg sitter, haha. Slo nemlig ny rekord, den kroppen min kan tydeligvis presses mye mer enn jeg egentlig tror. Løp intervaller som vanlig, denne gangen med en fart på 17 km/t. Vanligvis har jeg løpt på 14, så dette var virkelig stas. Toppen min var gjennomsiktig av svette etterpå, og ekkelt som det kanskje høres ut - det føltes helt fantastisk! Hadde så vondt av melkesyre og smerte i kroppen mens jeg holdt på at jeg trodde jeg skulle besvime, men det er slik man må gjøre for å få resultatene man vil ha. Push it to the limit!

Gleden ble enda større da jeg kom hjem til lukten av grønnsåpe, misteren hadde jammen meg tatt en skikkelig påskevask i leiligheten mens jeg var borte. Snakk om å være snill! Så nå skal jeg hoppe i dusjen og nyte en iskald proteinshake når jeg er ferdig. Etterpå blir det en tur ut med Maren og Tone, mine fine og spreke jenter.♥

Tenkte å ta med kamera på trening i morgen. Hva syns dere om det? Lurer på å blogge enda mer om slikt fremover, gi dere tips og triks for å komme i god form. Men, det er selvfølgelig bare hvis dere er up for it. Gi meg gjerne en tilbakemelding!

hun bloggeren

Du vet når du har alt du trenger og litt til, men ingenting føles nok? Du gjør kanskje ikke det, men den følelsen har jeg kjent på i flere måneder nå. Jeg føler jeg har fått alt så i hendene de siste to-tre årene, at jeg lurer faktisk på om jeg noen gang kommer til å få et normalt syn på penger, økonomi og matermalisme. Livet som toppblogger har blitt som livet jeg drømte om når jeg var fjorten år, satt hjemme på jenterommet og drømte overfladiske drømmer. Stor leilighet, god økonomi og muligheten til å gjøre hva jeg vil 24/7.

Jeg har vel det mange 21 år gammle jenter drømmer om, men det er ikke lengre dette jeg vil ha. Ting har gått så langt at jeg føler jeg lever i en bobble, en skikkelig bortskjemt bobble. Når man får alt det man vil ha uten å gjøre særlig mye for det, får man det til slutt opp i halsen. Det var en periode i livet der jeg hoppet av glede når jeg fikk feite lønninger, gratis reiser og flotte ting i posten. Nå bryr jeg meg ikke lengre, sånn for å være ærlig. Det er ikke det som gjør meg glad. Jeg trenger noe mer, bruke evnene jeg har og bygge meg en karriere. Jeg vil hjelpe andre og være den godhjerta jenta jeg egentlig er. Av en eller annen grunn er jeg lei av å være den jenta som andre ser på som hun bloggeren. Jeg er så mye mer enn bare det!

"Hvordan er det egentlig å være Kristina Andersen?" Dette spørsmålet fikk jeg for noen dager siden av en av mine nærmeste og jeg satt brusa i halsen. Svarte tilbake at det er jo akkurat som det er for deg å være degselv. Det er jo ikke det, fikk jeg tilbake. Men nei, det er sant. Det er faktisk ikke det, livet mitt kan ikke sammenliknes med andre på min alder. Det er rart for meg å ikke lengre kunne gå i butikken uten å bli møtt av jenter som stirrer og peker. Det er rart at alle mener noe om meg, alle har liksom noe å si om meg. Hvis jeg skal beskrive per dags dato hvordan det er å være meg, så er det stabilt, trygt, rart, gøy og en lek som aldri tar slutt. Overfladisk, uten at jeg selv vil det. Burde egentlig vært i Hollywood, tenker jeg.

I blant kan jeg lure på hvordan jeg en gang skal klare meg her i livet med en normal lønning, uten alle godene som blogger og i en hverdag som er tja, hva skal man si... normal? Penger og ting er liksom blitt en ting jeg bare har. Den siste tiden har det virkelig gått opp et lys for meg, at det er på tide å se hvordan virkeligheten virkelig er. Det er ikke bare å få eller kjøpe nytt, sant? Ødelegger jeg en iPhone, begynner jeg ikke å gråte som andre kanskje gjør. Nei, flaut nok så ler jeg og tenker at jeg kjøper jo bare en ny. Eller får ny, for den saks skyld. Flaut, men sånn har jeg gradvis blitt med årene som bloggen har vokst.

Mange vil kanskje spør meg hvordan jeg har blitt sånn. Svaret er enkelt at vi mennesker liker det overfladiske. Hvis noen hadde tilbudt deg en MacBook, ville du da svart at du heller drar å kjøper den selv? Nei. Hvis noen ville sende deg til Mexico, bare sånn helt gratis - ville du da takket nei? Det tviler jeg på. Som blogger kan man få hva man måtte ønske seg, alt fra fancy reiser til de nyeste mobiltelefonene på markedet til klær og fine saker. Jeg har til og med blitt tilbudt en splitter ny bil. Hadde det ikke vært for at jeg er en levende katastrofe bak rattet (og foreldre som satt foten ned..), så hadde jeg vel kjørt rundt i den nyeste serien til BMW akkurat nå.

Så.... Jeg lurer på hva jeg vil gjøre, jeg trenger noe i livet mitt som ikke er overfladiske eller bloggete. Bloggen kommer jeg uansett aldri til å legge ned, den skal være med meg på ferden. Bloggen er jo det beste jeg har, den har bare gjort meg litt for bortskjemt. Jeg må bli flinkere til å bruke den fornuftig og utnytte de mulighetene jeg har!

Med såpass høye lesertall som kristinaandersen.no har, kunne jeg virkelig gjort en forskjell og forandret på ting. Den siste tiden har jeg lekt med tanken på å starte dyrepoliti. Jeg har også lyst å åpne en varmestue for mennesker som ikke har det like trygt og godt som oss andre. Med mat, husly, frisør og varme klær. Hjelpe narkomane, mobbeoffere og folk som generelt trenger en utstrakt hånd. Enda så er det jo bare en drøm, men jeg kan klare det hvis jeg vil. Det hadde vært så godt å få bidra til noe sånt, og virkelig få gjort det jeg har brent for siden jeg var liten jente. Følelsen av å hjelpe andre er en følelse som ikke kan beskrives, det gir meg bare så utrolig mye. Skolebenken burde jeg også plassere rompa mi tilbake på, men det frister like mye som å dyppe hodet i toalettskåla. Så akkurat det der med skole, det får jeg bare ta når og hvis motivasjonen en gang er der.

Dette innlegget ble jo like lang som en novelle, men jeg følte bare for å få det ut. Hvem hadde vel trodd det gikk ann å bli lei av frihet, glitter og glam? Ikke meg, i hvert fall ikke når jeg var 16 år og hadde en drøm om å bli en av Norges største bloggere. Hadde jeg visst da at jeg skulle få det livet jeg har nå, hadde jeg hoppet av glede og sannsynligvis følt jeg hadde erobret verden. Men jeg har klart det målet jeg en gang hadde, og nå er det på tide å sette seg et nytt. Jeg har vokst opp, så nå gjenstår det bare å finne litt ut av ting. Only the sky is the limit! Klisje, men bare så utrolig sant.

ukens tips: SteamCream

Jeg har herved funnet min favorittkrem til hender og kropp! Den kan til og med brukes til ansiktet, skikkelig multicream med andre ord. Fikk denne hjem i posten for sånn to uker siden, og har allerede gått til innkjøp av enda en som jeg kan plassere i veska. Den er rett og slett helt FANTASTISK!

Steamcream er en prisbelønnet multi-bruks krem som kan brukes til både hender, ansikt og kropp. Den har en helt spesiell steam prosess som gjør at de naturlige og veganske ingrediensene absorberes raskt av huden og gir kremen maksimalt innhold av fuktighet. Selv sliter jeg veldig med at hendene mine blir så tørre at de sprekker, men etter jeg begynte å bruke denne kremen har jeg ikke lengre dette problemet. Hendene mine er silkemyke! Denne kremen hjelper også mot munnsår, noe jeg priser meg lykkelig for. Sliter veldig med sår og tørr hud i munnvikene, så StemCream har virkelig vært en gave for meg.

Steamcream finnes i utrolig mange kule design. Mine favoritter er Disco Fever, Joy og Lucy in the sky. De andre variantene er også supersøte og alle finnes her..

Husk at dere handler fraktfritt hos Blivakker.no.

Et lite tips til: nå er det supersalg på alle store shampoo og balsam flasker fra Tigi, de på 750 ml. Kan lønne seg å klikke hjem noen nå som det er så billig. Håper dere likte søndagstipset mitt! ♥

I samarbeid med Blivakker.no

min langfredag

Picks fra gårsdagen, typ fra morgen til kveld.

Etter å ha fått streng beskjed om at det er normalt at folk slapper av i påska, så var det vel egentlig bare å forstå at det var på tide å innta sofaen. Koste meg hjemme sammen med verdens beste, helt fra jeg våknet og til vi sovnet igjen. Ble god påskefrokost med egg&bacon, turgåing på dagen, fire filmer, deilig middag, vin og godis på kvelden. Perfekt langfredag, det var så deilig å få skikkelig ro i kroppen. Jeg er rett og slett blitt skikkelig hjemmekjær, det er jo så koselig her! ♥

Kom inn døren for sånn ti minutter siden, etter all den gode maten og godteriet i går - så hadde jeg bøttevis med energi jeg trengte å få ut. Så da var det bare å legge ut på en forfriskende joggetur i sola, deilig! Nå blir det en god dusj, før jeg må sette meg ned på hjemmekontoret. Mye jobb som må bli unnagjort etter noen litt lazy dager, selv om jeg tenker å spare mesteparten til mandag. Det er jo påske enda, sant?! Smil!

destination: Egypt

I slutten av denne måneden sitter jeg på flyet til Egypt, iiiiih! Herregud, det skal bli så deilig at jeg har virkelig ikke ord. Eneste jeg er litt i tvil om er hvor i Egypt vi burde dra til. Det er så delte meninger, noen mener det ene mens andre mener det stikk motsatte. Selv har jeg aldri vært i landet, så her er det absolutt null erfaring angående Egypt.

Så, siden dere er mitt levende leksion - tenkte jeg å spørre dere om råd. Hva anbefaler dere av Hurghada eller Sharm el Sheikh? Vi vil ned for å snorkle masse i krystallklart vann, bade med delfiner, kose oss med god mat, nyte massasje og strandliv, drikke gode drinker og egentlig bare kose oss. Hvilken av byene tror dere passer best for meg?

update fra sengekanten

Goood morning sunshines! <3

ToneBestis kom også på sleepover til oss i går, alltid koselig å ha gode samtaler med mine to beste i hele verden. Vin, godteri, tepper og god stemning! Listet oss ut i stua på morgenen for å våkne bestis, men... hun var ikke på sofaen?! Ble litt av en leteaksjon rundt i leiligheten, før vi fant denne søte lappen:

Siden det er langfredag, så føler jeg at man kan ligge i sengen ekstra lenge med god samvittighet. Vi har kost oss masse, sett litt film, ledd oss ihjel og utrolig nok lest litt blogger. Ja, jeg tror jammen med jeg har skutt gullfuglen! Elsker å ligge med laptoen i senga og bare surfe gjennom alt det gøye som finnes på nettet. Hva da nerd?

Nå blir det frokost, nemlig nystekt franskbrød med egg&bacon. Mmm! Så durer jeg videre for å møte Tone igjen, det er tid for ukens fjerde treningsøkt. Er fortsatt lemster i både armer og bein etter styrkeøkten jeg hadde på mandag, noe som egentlig er helt sykt og veldig deilig! Så da tenkte jeg å løpe intervaller i dag også, kjapt og brutalt.

Takk for alle fine kommentarer på innlegget i går, forresten! Dere er bare så utrolig fine! Vi burde virkelig fått dyrepoliti her i Norge også, og det er en sak jeg tenker på kjempe for fremover. Are you with me?!

dyreplageri på høyt nivå!!

Dette har vært litt av en dramatisk torsdag, mildt sagt. Hvor skal jeg begynne? For å gjøre en lang historie kort så kan jeg fortelle at jeg kidnappet en stakkars hund i dag. Jeg var på vei til kiosken for å leie filmer, da jeg gikk forbi en liten stakkar som satt livredd å alene utenfor en bar. Den var bindt stramt inntill et rør, og satt helt trykt opp i et hjørne. Koste litt med den og tok meg en god spasertur - før jeg gikk tilbake igjen en stund etterpå for å se om eieren var kommet tilbake. Men nei, tassen frøys seg nesten i hjel - jeg har aldri hatt så vondt av et dyr i hele mitt liv tror jeg.

Etter mye titting etter eieren og tankekjør i hodet mitt, bestemte jeg meg for å være tøff nok til å ta med meg hunden. Jeg varmet den godt hjemme, ga den masse mat og børstet pelsen på han. Jeg ringte politiet, men de mente jeg bare skulle binde den fast en eller annen plass igjen. Hva i huleste?! Jeg bestemte meg derfor for å ta turen opp til baren igjen, hvor jeg denne gangen fant eieren. Hun hadde ikke en gang merket at hunden hennes hadde vært borte. Dama satt ikke overraskende dritings i baren og mente at det absolutt ikke var noe galt i å la hunden stå alene ute å fryse.

Se den skjønningen, så glad for å ha kommet inn i varmen!♥

Jeg ble mildt sagt forbanna på eieren, men heldigvis lovte hun meg å ta hunden med rett hjem etter at jeg hadde gitt henne en real skjenneprek. Skal jeg på byen å drikke meg dritings, lar jeg for guds skyld ikke hunden min stå på utsiden at utestedet å vente til jeg er ferdig med å feste. Nei, da har den det mye bedre hjemme alene! Når jeg fant den lille tassen var den livredd, en haug av narkomane skreik til den og plagde den. Hadde aldri trodd jeg skulle manne meg opp til å faktisk ta den med meg, men jeg er så utrolig glad for jeg gjorde det. I blant må man bare vise ansvar og ta grep når ting ikke er riktig, enten det gjelder dyr eller mennesker.

Hunder skal ikke stå forlatt i et bånd, mens eieren kjører på med sitt. Dyr er så utrolig forsvarsløse, griner inne meg hver gang jeg ser en hund som står alene og er usikker å redd. Nå er det jo altså ikke sånn at jeg kidnapper alle hunder som står alene, men dette var virkelig et ekstremt tilfelle. Dyrebeskyttelsen gav meg til og med en stor takk. Noe som virkelig varmet dyrehjertet mitt!

Anyhow, nå har jeg omsider fått hoppet i joggedressen og koser meg hjemme med verdens beste gutt! Vi har nettopp spist baktpotet med masse deilig tilbehør, mmm! Denne torsdagen skal tilbringes i den tryggeste armkroken jeg vet om, og filmene dere ser over skal rulle på skjermen. Føler meg som den heldigste og lykkeligste jenta på jord for tiden - og det er en fantastisk følelse som jeg unner absolutt alle!

Nyt denne fine torsdagen, dere. Stor klem!

the o-m-g dress

Har dere sett en så utorlig fin og frisk sommerkjole før? Og hvis jeg forteller dere at den koster latterlige 349 kroner, tipper jeg dere vil like den enda bedre. Herregud, den ser jo ut som a million dollar! Dere finner den fantastiske kjolen HER. (ad link)

Selv har jeg nettopp klikket den hjem, jeg trengte virkelig en classy og fin kjole jeg kan bruke i tiden fremover. Blir en god del eventer, selskaper og spennende ting med de andre bloggjentene i Norge dette året, da er det fint å ha en slik hengende i skapet. Fargen er perfekt, jeg elsker sterke gulfarger.

Husk at dere får -10% på alt dere handler hos Nelly.com nå ved å bruke koden "EASTER10". Det er også fri frakt dersom dere shopper for over 600 kroner. Men, hva syns dere - var ikke kjolen helt nydelig? : D

joggings i Baneheia

God skjærtorsdag alle sammen! Nå står jeg med laptopen på kjøkkenbordet og gnir meg i øynene. Har sovet i ni timer, men kom aldri inn i en dyp søvn. Så da hjelper det desverre ikke med mange timer på øyet, jeg er trøyt som pokker. Men, nå er det bare å hive i seg havregryn og banan - så kvikner jeg garantert til.

Står allerede klar i treningstøy og er klar for å møte ei sprek snuppe fra jobben min. Helene heter hun, som forresten har bursdag også i dag. Hurrahurra! Vi skal ut å jogge i Baneheia, et fantastisk fint turområde her i Kristiansand. Jeg har sagt jeg kan stiene der oppe og tatt på meg rollen som kartleser, men jeg tror egentlig at jeg har skrytt på meg litt for mye. Så dersom jeg ikke er tilbake på bloggen innen noen timer, vil jeg oppfordre dere lesere til å starte leteaksjon etter oss. Tæhæ!

Hva gjør man egentlig på dager som dette, forresten? Absolutt ALT er jo stengt, jeg kjeder som regel rompa av meg. Liker å ha mye å finne på i hverdagen, så på dager som dette føler jeg meg helt lost.

sporty gladmelding til dere!

En av de største gledene jeg kan ha, er å gjøre dere glad! Så i dag har jeg fått til et samarbeid med Get Inspired, som jeg vet at mine treningsglade lesere kan dra god nytte av. GLIS! : D

Jeg har nemlig skaffet dere en rabattkode hos favorittt nettbutikken min, som gir dere hele 15% rabatt på alt dere handler. Perfekt nå som man må oppgradere treningsgarderoben til sin til noe mer vår og sommerslig - ikke sant? Koden "PÅSKEKUPP" varer til og med søndag, så nå kan dere bare shoppe i vei.

Selv bruker jeg kun treningstøy fra Get Inspired og Nike, da jeg virkelig foretrekker kvalitet på nettopp dette. Treningsklær er vel det som vaskes mest av alt jeg eier, så da er det viktig at fargene og stoffet holder seg godt vask etter vask. Som dere vet så har jeg virkelig lagt min elsk på Anti Shake tightsene, som seriøst er verdens beste tights. Sitter som støpt på kroppen, fantastisk å slippe å dra i buksen mens jeg jogger. Den har også en formende og løftende effekt, noe som kommer godt med!

Her er mine to favorittsett akkurat nå, fint med litt freshe farger nå mot sommeren. Det gjør meg glad og gir meg ekstra motivasjon!

Her finner du t-shirten og her finner du tightsen.

Her finner du toppen og her finner du tightsen.

Håper dere ble happy nå, godtfolk! Kommet masse fine nyheter inn i nettbutikken også nå, selv har jeg veldig lyst på en sjokkrosa løpejakke og enda en ny tights. Spørs om jeg ikke må unne meg en ting eller tre. En dag uten trening, er virkelig en dag uten mening! Er du kanskje en av de som sliter med å finne motivasjon til å begynne å trene? Det er aldri for sent! Få deg nytt treningstøy og få en pangstart på motivasjonen nå før sommeren. Det er aldri for sent å begynne! ♥

I samarbeid med Get Inspired.

lunsj, tankevekker og ibux

Er ikke Celine bare den søteste rampejenta dere har sett? Aow! Får lyst på en liten kid selv når jeg er med henne, hun er bare så utrolig herlig. Hjertehjerte!

Kjenner det har vært ei vanskelig og litt kjip uke til nå, hodet mitt verker så at jeg holder på å klikke. Verste jeg vet er virkelig når mennesker jeg er glad i har det vondt og er syke. Det er ganske vondt å ikke vite hva fremtiden bringer, så det er utrolig viktig å sette pris på menneskene rundt seg mens man fortsatt har de her. Dere lurer nok veldig på hva jeg snakker om, men som jeg fortalte dere for noen dager siden har noen som står meg nær blitt veldig syk. Men, jeg ber hver natt og krysser fingrene for at det kan snu seg til å gå riktig vei.

Nå: paracett, ibux og masse vann. Og kanskje en powerwalk i sola!

la oss hamstre!

Stilte alarmen på 08.00 i morges, og gjorde vel det som resten av bortskjemte Nordmenn flest gjør i påska. Løpte svett rundt i alle butikker som finnes, hamstret både mat og vin og stresset ræva av meg. Butikkene skal trossalt være stengt i noen dager, så da er det viktig å handle som om det skulle vært krig. Nå er i hvert fall både kjøleskap og hyller fylt opp, så da satser vi på at jeg ikke sulter denne påsken heller.

Nå skal jeg straks avgårde for å møte min kjære Camilla, tenkte å ta oss en tur på cafe. Og ja, apropo cafe - har dere lagt merke til hvor fornuftig jeg har blitt på det området i det siste? Når var det sist dere så bilder av at jeg var ute å spiste liksom? En liten evighet siden! Så da feirer jeg denne begivenheten med å unne meg en tur i dag, hehe.

God påske til dere alle! Nyt fridagene og kos dere med de nærmeste. ♥

Blazer & Rihanna tee - London. Smykker - TopShop.

Bukse - Pieces. Sko - Nelly. Briller - Marc By Marc Jacobs.

jeg er helt apekatt!

H e r r e g u d - jeg er helt apekatt i kroppen etter dagens treningsøkt! Alle muskler i hele kroppen fikk virkelig kjørt seg, spesielt armer og bein. Nå ligger jeg rett ut på sofaen og lurer på hvordan i huleste jeg i det hele tatt skal klare å bevege meg i morgen...

Fornøyd!

Ellers har jeg hatt en kjempefin dag på jobb med Helene og Martin. Sistnevnte har nettopp begynt å jobbe hos oss, noe som sikkert ikke er det letteste når han er kollega med meg. Nybegynneren klarte på en vanvittig komisk måte å miste en kakkao over hele veggen og gulvet i dag, noe som er en flau nok affære i seg selv. Støttende kollega som jeg er så braste jeg ut i latter og holdt virkelig på å krepere der jeg stod. Det var bare så superkomisk! Egentlig burde jeg bare holdt kjeft, det er jo vanligvis jeg som står for de uhellene der. Men når endelig noen andre klarer å gjøre det samme, så må man jo bare cherish the moment så godt man kan. Hahahehehihihoho!

Nå venter jeg besøk av Maren og Ingrid, gleder meg til å se de to søte snuppene mine igjen! Senere kommer min honeybunny og Gens på overnatting, koselig med en aldri så liten sleepover. Skal dere noe gøy i kveld? : D

mye nyttig lærdom, liksom

God morron Mamacitas! Hvordan har dere det? ♥

Våknet av solstrålene som stakk meg i øynene gjennom vinduet, helt fantastisk! Ble en ganske sen kveld i går, så da var det helt perfekt timing at finværet kom tilbake. Man får så ekstra energi av det! Koste meg masse med MarenBestis i går, med dyner på sofaen og hele pakka. Vi så selvfølgelig Paradise Hotel, det er blitt obligatorisk hver gang vi henger sammen. Kan lære mye nyttig av det programmet der, liksom! Visste dere for eksempel at det er en av 5000 som er Kannibal liksom? Serr!

Nå skal jeg straks videre på jobb i treningstøyet, hehe. I dag blir det nemlig trening rett etter jobb, syns det er godt å kunne sove en time ekstra på morgenen i blant. Har med meg laptopen, så vi blogges under dagen. Smask til alle dere søte lesere!

nuh bli det valpor!

Etter trening i dag løp jeg videre for å treffe Belinda og lille Lui. Den fantastiske B er på besøk i påska fra Oslo, så da er planen min selvfølgelig å stjele henne så mye som mulig. Jeg digger den jenta, mest fordi hun smeller ut ting som egentlig bare jeg tørr å trykke ut. Liker at det finnes flere frittalende som meg, hurrahurra! Belinda bare: skal vi få Lui og Milo til å knulle? Og jeg bare: eh ja, you know it sistah!

Så nå blir det valper, dere! Lille Milo skal bli pappa, hvor kult er ikke det? Kommer til å bli de fineste hvite tassene i hele verden tror jeg, føler nesten jeg må beholde en selv også. Noen av dere lesere som kanskje vil ha en liten LuiMilo når valpene er på plass?

Kjærester.<3

Fikk også vært på butikken i dag og fylt opp kjøleskapet til påske. Masse kyllingfilet, fisk, frukt, grønnsaker og deilige saker. Blir mye god og sunn middag fremover, mmm! Siden jeg har vært så flink og fornuftig, tenkte jeg å la trenden fortsette. Så nå skal leiligheten shines og tøy vaskes. Iiiih! Senere kommer MarenBestis til meg, før kjekkassen min kommer på overnattig. Finfin mandag, tross omstendighetene.

livet er ikke alltid en lek

Jeg vil anbefale dere alle å følge meg på Facebooken min, der får dere beskjeder, bilder og oppdateringer som er mer private og ikke kommer ut på bloggen. Akkurat som en twitter på en måte, jeg er veldig aktiv på pagen min. Her har jeg også forklart grunnen til at jeg ikke har blogget, syns helt ærlig det var veldig trist å våkne opp til kommentarer som " skal si du tar jobben din på alvor" under disse omstendighetene. Tar jeg meg ordentlig bloggfri, vil det alltid være en god grunn til det.

En som står meg nær er blitt veldig syk, så det har vært vanskelig for meg å prioritere bloggen først. Dagene har vært veldig tunge og uvisste - så da frister det ikke å presse opp et falskt smil for å ta bilde av det til bloggen desverre. Men, nå er jeg i hvert fall tilbake og skal gjøre så godt jeg kan i denne tiden også. Bloggen er ikke bare jobben min, men også min favoritthobby der jeg får skrive til dere søte jenter. ♥

I dag er det 2.april og jeg vil påstå at det er på tide å virkelig gnu på for å oppnå sommerkroppen man ønsker seg. Nå er det vel sånn typ to måneder til man kan sprade rundt i bikini? Yeah! Den 1.april begynner jeg alltid å bli enda strengere med maten, samt kjøre maks på med treningen. Skal snakke med PT'en min om jeg kan få lovt å trene to ganger daglig fremover, det hadde passet meg supert. Kondis på morgenen og styrketrening på ettermiddag/kveld.

Håper på forståelse for at jeg har vært borte fra bloggen litt nå, og at jeg ikke får flere sinte kommentarer og mails for det. Livet er ikke alltid en lek desverre, verken for meg eller deg. Stor klem til dere alle!

hits