mars 2017

ÅRETS FØRSTE UTESERVERING

Oslo har virkelig vist seg fra sin beste side mens jeg har vært her! Og vet dere hva? I går ble det endelig tid for årets første uteservering, for en lykke! Smilet går rundt av bare tanken på å kunne nyte god mat og drikke ute i sola :-)
SATURDAY FUN WITH BESTIE

Vi fant oss en superhyggelig restaurant nede på Aker Brygge, og jeg fikk bestilt en helt nydelig fiskesuppe. Følte nesten jeg var på sørlandet i et lite øyeblikk, hehe! Resten av dagen tuslet vi rundt fra butikk til butikk, tok noen glass rosévin i sola, slappet av på noen pitstops og bare utnyttet dagen til det fulle. Det er lenge siden jeg har hatt en hel dag i dagslys, vi var seriøst ute fra 10.30 på morgenen og gikk ikke hjem før klokken bikket seks. Helt fantastisk deilig.

I dag skal jeg hjem igjen til Kristiansand, og jeg blir helt dårlig av å reise fra Ida. Er det en person jeg virkelig hadde ønsket bodde nærmere meg, så er det Wulff Det direkte suger at vi bor så langt fra hverandre, selv om det bare er en flytur - så er det likevel langt nok til at vi ikke sees så ofte som jeg skulle ønske. Ida er det jeg liker å kalle for en ekte 'hverdagsbestis', vi koser oss når vi gjør alt og ingenting. Filmkveld eller middag på fin restaurant, vinkveld eller filmkveld, på reise til varmere strøk eller hjemme i leiligheten - samme kan det være. Bare vi er sammen så har vi det veldig fint. Nå er det heldigvis ikke mange månedene til hun flytter hjem igjen til Tønsberg, og da er vi i hvert fall hakket nærmere enn hva vi er nå. Jeg teller allerede ned!

ONE HAPPY MORNING


Noen bilder fra gårsdagens morgen, så deilig å våkne opp i en myk hotellseng! Med tidenes frokost etterpå, som selvfølgelig bare var til meg selv... Haha! Hele gårsdagen gikk til møter for min del, det var virkelig en god dag og jeg er så fornøyd med ting som skal skje fremover! Gleder meg til å dele med dere :-) I sekstiden var jeg endelig ferdig, så da hoppet jeg i taxi og dro avgårde til Ida. Gjensynsglede! Så koselig å se henne igjen, nå har vi ikke sett hverandre siden Hawaii og hadde selvfølgelig en hel del å catche opp på. Så denne helgen skal vi kose oss maks her i Oslo! I dag våknet vi opp til strålende solskinn, så planen vår er å titte litt i byen, spise god frokost og nyte dagen. Senere får vi se hva det blir til, vi har snakkket litt om champagne lunch - må jo nyte finværet når det endelig er her! Hva er lørdagsplanen din?

BANANBRØD MED BLÅBÆR

SUGARFREE BANANA BREAD

Her om dagen hadde jeg en klase overmodne bananer på kjøkkenbenken, så jeg tenkte jeg kunne få brukt de før det var for sent. Den siste tiden har det florert bilder av bananbrød over alt på nettet, så jeg bestemte meg for at jeg også måtte prøve. Kan et brød laget på bananer være så himla godt, da? Svaret er jaa! Jeg spiste halve brødet opp så fort det kom ut av ovnen! Helt nydelig :-) Jeg blandet også inn blåbær i røra, og det anbefales så absolutt. Mmm!TIL ET BRØD TRENGER DU

tre store bananer tre egg  en ts bakepulver  70 g hvetemel 
100 g havremel 30 g sukrin  1 dl melk 1 dl blåbærSLIK GJØR DU

Forvarm ovnen til 180 grader.
Mos bananene med en stavmikser.
Ha i alt av ingredienser, utenom blåbær.
Bland alt sammen til en jevn røre med stavmikseren.
Rør forsikig inn frosne blåbær.
Ha i en brødform dekket med bakepapir.
Stek på midterste rille i ovnen i cirka 50 minutt.Simple as that.. HÅPER DET SMAKER

HEI FRA OSLOROOMSERVICE, PLEASE
GOING TO SLEEP LIKE A PRINCESS TONIGHT

Åh, det er ingen tvil om at jeg skal sove som en prinsesse i natt! Jeg var så heldig å bli oppgradert på hotellet mitt når jeg sjekket inn, og rommet her er så fint at jeg aldri vil dra herfra igjen... Haha! Badekar har jeg også, og så fort dere er oppdatert er det ingen tvil om at jeg skal synke ned i varmt boblevann mens jeg ser på serie ;-) Jeg savner kun en ting i min egen leilighet, og det er nettopp badekar. Det er jo så innmari digg å bade! Her har det som dere ser nettopp vært roomservice til kveldsmat, og resten av torsdagen skal gå til å lade batteriene til morgendagen. Håper dere har det fint

I DAG SKAL VI FEIRE

Jeg må selvfølgelig åpne dagens innlegg med å si tusen takk for all flott respons på tirsdagens innlegg! Veldig gøy at det ble såpass godt tatt imot, og veldig fint at mange av dere også delte erfaringer. Det setter jeg pris på :-) Flere kommentarer må jeg også si at jeg har valgt å ikke godkjenne, uthengig av andre bloggere med navn vil jeg ikke ha i dette kommentarfeltet - derfor ble en god del sensurert akkurat her. Men takk! Det er ikke ofte jeg deler sterke meninger på bloggen, dette skal være et 'happyplace' og ikke et diskusjonsforum, men noen ganger er det fint å dele litt annet også.

I SEE SOME GREAT DAYS AHEAD

I dag har jeg en haug på planen, før jeg setter snuten mot Oslo i ettermiddag. På fredag venter en lang dag med møter fra 10.00 og frem til 18.00 på kvelden, og jeg gleder meg allerede :-) Men før den tid skal jeg ta fatt på dagen her hjemme! Først blir det trening, og så blir det en aldri så liten tur ned til den godeste Geiremann. Jeg skulle egentlig vært der på tirsdag, men så glemte jeg helt bort møtet og hadde telefonen på lydløs - så stakkars Geir ble sittende alene på kontoret med en fin kake han hadde kjøpt for å feire meg.. Altsååå! Sånt får jeg helt vondt av. Årsregnskapet mitt for 2016 er nemlig ferdig, og min snille regnskapsfører er seriøst mer entusiastisk enn det jeg er. Haha! Jeg har sagt det før, men sier det igjen, det er ingen tvil om at jeg har skutt den store gullfuglen når det kommer til nettopp regnskapsfører.

God torsdag til dere! Så sees vi igjen litt senere!

TRENINGSGLEDE MED SPREKE JENTER

Det å ha venninner rundt meg som har dratt meg på trening de siste to ukene og pushet meg til å komme i gang - det har virkelig betydd så mye for meg! Elaine er gull verdt, og jeg er så sykt takknemlig for å ha dette spreke mennesket rundt meg nesten hver eneste dag :-) Vi er en gjeng fine jenter som trener hver morgen sammen 09.00 i ukedagene, og det er så innmari gøy! Det er jo så mye gøyere å trene sammen, pushe hverandre til å bli bedre og ikke minst å ha en fast avtale å gå til - slik at man ikke sniker seg unna.. Haha! Ja, sistnevnte gjelder spesielt meg selv, jeg er ikke lengre den sportyspicen jeg pleide å være - men jeg er på vei. Og jeg koser meg om dagen, kjenner på treningsgleden og gjør så godt jeg kan. Yay!

ROW ROW ROW

1000 m ro - 100 kettlebell squat
800 m ro - 80 situps
600 m ro - 60 kb swing
400 m ro - 40 jack knife situps
200 m ro - 20 pushupsMY WORKOUT BUDDIES

Denne økten er helt rå, og absolutt en av mine favoritter! Styrkeøvelsene kan du jo selv variere etter hva du ønsker, selv bytter jeg stadig rundt og legger inn noen nye. Det å ro er virkelig grisetungt, men fy søren så gøy det er! Pulsen kommer virkelig opp, og etter denne økten så kjenner man at man lever - for å si det sånn ;-) Ønsker dere at jeg skal dele litt treningsøkter og slikt her på bloggen igjen? Jeg er i hvert fall gira på å ta med meg kamera på trening i blant, slik at dere kan se litt hva jeg driver med her også. Jeg er laaangt i fra en ekspert på dette området, men det trenger man heller ikke være - trening er bare en liten hobby jeg har og som jeg liker veldig godt. Viktigste er at man har det gøy! Og det har jeg så absolutt

HJEMMELAGET IS MED SKOGSBÆR

WE ALL LOVE ICE CREAM, RIGHT?

Her om dagen fikk jeg så lyst på is, men jeg hadde ikke i fryseren - så jeg bestemte meg for å prøve min egen lille vri på hjemmelaget is igjen. Jeg tok bare det jeg fant i kjøleskapet og fryseren, men det fungerte mer enn godt nok :-) Resulatet ble faktisk helt supert, og denne isen er virkelig så god! Kombinasjonen av jordbær, kokos og skogsbær er helt nydelig.

TIL EN STOR PORS PORSJON TRENGER DU

2 dl frosne jordbær  1 dl frosne skogsbær  1 dl kokosmelk  1 ss sukrin  2 ss mager kesam

I tillegg til dette, må du gjerne ta i litt isbiter og saft med jordbærsmak - da blir blandingen ekstra god! Fremgangsmåten er latterlig enkel, du tar bare alt i en blender og lar det stå å jobbe helt til du har fått en jevn masse. Ta ut av blenderen, ha i en skål og kooos deg! Det er superdigg å strø over litt kokosflat hvis du har det tilgjengelig. NYT ♥

JEG ER LEI MASET DITT

Ja, jeg er lei. Lei av maset om kropp. Hva i alle dager er det som foregår om dagen, egentlig? Er det jeg som har gått glipp av noe? Eller er det virkelig slik at halve norges befolkning løper rundt med bekymringer om sin egen kropp? At litt ekstra magefett eller noen kilo på kroppen virkelig drar folk helt ned i kjelleren som såpass mange skal ha det til? Med fare for å kaste stein i glasshus, så må jeg bare si det. Jeg forstår det ikke helt. Og lurer virkelig på om dette "kroppspresset" er et såpass stort problem som mange vil ha det til, eller om det er enkelte bloggere og mediehus som er litt for flinke til å blåse dette opp. For snakk om kropp, det genererer klikk. Og klikk gir penger i kassa. Såpass har jeg fått med meg. Men faen så lei jeg er av å lese om det!

Jeg finner det veldig merkelig at enkelte bloggere / instagrammere bastant hever de ukentlig får hundrevis av mails fra jenter som vil ned i vekt, ned i fettprosent, spise mindre og vil sulte seg selv. Er dette virkelig reelt? Med fare for å skyte meg selv i foten, så tror jeg ikke på det. At det er et press på å se bra ut, det vet jeg også - men er det virkelig så ille? Og må alt snakkes så innmari mye om? At såpass mange ønsker å bruke disse bloggerne som psykolger, som enkelte bloggere selv hevder? Jeg mener det høres rart ut, virkelig. Det skal også sies at jeg selv tror man får det man tiltrekker seg, og har man et stort fokus på kropp på bloggen sin - ja da blir det til at man muligens påvirker. Hvis du vil bekjempe det såkalte kroppspresset, så nytter det ikke å vise sixpack mens du løper på mølla fem dager i uka eller omvendt - flashe valker på instagram i cirka hver eneste post. Det du gjør da, er å gi økt fokus på nettopp kropp. At noe så enkelt tydeligvis skal være så vanskelig å forstå?

Jeg har skrevet blogg i ti år, men aldri har jeg følt at folk rundt meg eller leserne mine går rundt med store psykiske problemer når det kommer til egen kropp. Ikke en eneste mail får jeg fra jenter som trenger hjelp med psyken sin angående tanken på kropp, jenter som vil ned i vekt og jenter som vil sulte seg - og gud så glad jeg er for det! Da har jeg gjort noe riktig. Bloggen min er ikke et diskusjonsforum for kropp, og her vil du sjeldent lese noe om det - annet enn hvis jeg slår ann en liten fleip om meg selv. Jeg henger bare ikke med, og forstår ikke helt greia. Ja, vi vet for guds skyld at kropp er topp. Ja, vi vet at man skal like seg selv uansett hvordan man ser ut. Og ja, vi vet at man så absolutt ikke skal sammenlikne seg med andre. Men trenger vi å bli minnet på det hele forbanna tiden? Trenger det å mases mer om, egentlig? Jeg blir helt svett.

Skal man bekjempe dette kroppsfokuset folk maser så om for tiden, så kommer man langt med å holde litt mer kjeft. Rett og slett! Og har du virkelige problemer med spiseforstyrrelser, må du søke hjelp - ikke lese blogg. Må alt snakkes så innmari om hele tiden? Granskes opp og ned? Det blir litt som NRK sitt program "Innafor". Jeg er ganske bunnsolid i hodet når det kommer til egen kropp og hvordan jeg ser ut, men etter dette noe spesielle programmet hvor de viste frem den perfekte vagina og snakket om usikkerheten rundt nettopp det - vurderte jeg seriøst å ta frem et speil for å ta ei litta titt der nede. Sjekke om alt stod bra til, liksom. Og det mine damer og herrer. Det er hva som skjer hvis man skal dra frem og granske absolutt alle usikkerheter som finnes her i verden. Alt trenger ikke å blåses så innmari opp - noen ganger er det greit å bare klappe igjen smella og fokusere på andre ting her i verden. Andre ting enn kropp.

For ja, vi er alle gode nok som vi er. Er det noe vi alle får inn med teskje om dagen, så er det vel nettopp det. Kan vi ikke bare la det være med det? Og hvis man ikke har andre ting å skrive eller snakke om enn en forbanna kropp, da må man seriøst finne seg noe annet å gjøre ass. For det er jaggu meg så kjedelig å lese om hele tiden! Med fare for at jeg tråkker noen av de selvutnevnte "kroppspressbekjemperne" på tærne, sorry - jeg klarer bare ikke holde kjeft mer. Jeg er luta lei dette evigvarende maset, og jeg er ganske sikker på at jeg ikke er den eneste :-) Hejdå!

Slenger med et bilde som overhodet ikke har noe med saken å gjøre.... Men litt smil og glede må vi ha også her!
Gleder meg til sommer og sooool :-)

LIVET PÅ SNAPCHAT


FOLLOW ME @LADYYYKA

Som jeg savner sommer, sol og familieferie når jeg ser på noen av disse bildene! Blir helt glad i hjertet jeg Ååååh! USA er virkelig det beste jeg vet om, min store drøm her i livet er at både venner og familie bestemmer seg for å flytte med meg ned dit, så kan vi alle leve lykkelig i alle våre dager. Haha! Det hadde vært noe det.. Om dere er i Florida / Fort Lauderdale en gang i fremtiden og er glad i trening, så må dere forresten ta turen innom Dick's. Yes, butikken har et relativt spesielt navn, til tross for det så er dette stedet virkelig en himmel som har et helt insane utvalg av treningsklær. Love it! Husk å følg meg på snap om du ikke allerede gjør det, der oppdaterer jeg flere ganger daglig, mest med videoer - men også bilder fra dagene mine. Og dere? Hvor priceless var ikke filmen der Knollen fikk betalt til sammen 20 dollar, og endte opp med å både ri på hest på karusell, samt nesten klemme ihjel maskoten på cruiseskipet? HAHA! Beste dollarene jeg har brukt i hele mitt liv ;-)

EN DAG NÆRMERE

Hei mandag! Jeg ble så glad når jeg våknet opp til oppholdsvær ute i dag, i følge værmeldingen skulle det nemlig bli en regnfull start på uken. Vel, det ble det igrunnen også - men jeg rakk heldigvis å knipse litt bilder til dere først. Og da er liksom alt greit for meg ;-) Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til våren, altså! En fin tanke er at vi er ett skritt nærmere sol, varmegrader, skinnjakke-vær, bar bakke og lysere tider for hver dag som går. Det gledes noe innmari!

- HELLO MONDAY -

Ukestarten min har vært fin som bare det, og endelig begynner humøret å komme tilbake igjen til meg! Jeg tror det er en kombinasjon av at jeg er skikkelig godt igang med treningen igjen, og at jeg i tillegg har vært flink til å utelukkende omringe meg med mennesker som løfter meg opp den siste tiden. Trening er seriøst gratis terapi for meg, og er det noe jeg trenger for psyken min - så er det nettopp trening. I tillegg til gode rutiner og riktig kosthold. Hvis jeg har hatt en hakket for lang pause fra disse tre tingene blir jeg seriøst helt deppa, det skjer hver eneste gang. Derfor er det utrolig godt å endelig føle jeg er tilbake i riktig spor etter alt for mange uker på reise og et liv i en koffert, hehe. Reise vil jeg asap igjen altså, men da må jeg huske å pakke med meg treningsklær og joggesko i kofferten slik at jeg ikke går helt i grava når jeg kommer hjem igjen ;-)

Mandagen min startet på trening sammen med mine faste treningspartnere, og jeg dro opp på gymmet 40 minutter før de andre jentene for å få unnagjort litt kondisjon før vi alle skulle sette i gang sammen. Vel, hadde jeg visst hva slags styrkeøkt jeg hadde i vente skulle jeg uten tvil ha droppet min private lille cardiofest.. Haha! Uken ble nemlig kickstartet med en treningsøkt som til sammen varte i to timer, så ja - jeg var mildt sagt totalt utslått når vi endelig ble ferdige. Men etter en hjemmelaget supersmoothie når jeg omsider kom meg hjem og godt påfyll av energi, var jeg superhappy for å ha laget et godt grunnlag for den kommende uka. Mandager ass, denne dagen er virkelig ikke så aller verst! Har du også hatt en fin ukestart?annonselenke i tekst
sko river island (kan kjøpes her) / jeans acne / genser lindex / céline veske

ENERGIZING MORNING RITUAL

Happy Monday, dere! I dag vil jeg starte den nye uka med å dele et aldri så lite juicetips med dere. Etter over ett år uten jucing har jeg altså kastet meg på bølgen igjen, og allerede etter to uker med grønne juicer hver eneste dag - føler jeg meg så mye bedre! Immunforsvaret mitt er jo alt annet enn bestevennen min, derfor tenker jeg det er fint å få i seg så mye vitaminer og grønnsaker som overhodet mulig, for å holde meg frisk som en fisk i tiden fremover. Det er rart med det, men hvis du juicer de rette tingene - så gir en ferskpresset juice så utrolig mye mer energi enn f.eks koffeindrikker. Dette er bare så mye bedre, og det er utrolig spesielt å kjenne at kroppen bare kvikner til når man har bælmet ned en skikkelig grønnsaksjuice.

MY EVERYDAY FRESH PRESSED JUICE

Når jeg lager juice er jeg overhodet ikke opptatt av smak, jeg juicer ikke for at det skal smake digg - da vil jeg heller drikke iste eller noe annet digg. Jeg juicer for å få energi, gi et solid boost til immunforsvaret og for å føle meg sunnere innvendig. Og de beste juicene for kroppen vår, de smaker som regel ikke sånn supergodt mener nå jeg da... Hehe! Men de funker som bare rakker'n, og det er uten tvil det viktigste for meg! Den jeg starter dagen min med nå for tiden inneholder tre never spinat, tre gulrøtter, en god bit ingefær, en hel sitron, en halv brokkoli og en rødbet. Sitronen tar bort mye av den grønne smaken, så personlig syns jeg denne ikke smaker så alt for galt. Og jeg bælmer den ned på 1-2-3, så smaken har vel uansett ingenting å si :-)

A JUICE A DAY KEEPS THE DOCTOR AWAY

Et glass juice med ferske grønnsaker hver dag er virkelig til å anbefale. Ikke bare er det bra for kropp og immunforsvar, men det gir også ordentlig fresh glød til huden og får meg til å føle meg ekstra fresh. And that I like!


YOU KNOW WHAT THEY SAY.. "A SUNDAY WELL SPENT BRINGS A WEEK OF CONTENT"

For en herlig følelse av å våkne opp frisk i formen og uthvilt denne morgenen! Forrige helg var jeg så utslått etter festligheter når søndagen kom, at jeg glemte hvor godt jeg egentlig liker denne dagen.... Haha! I går hadde jeg heldigvis en rolig lørdagskveld sammen med Stian og Susanne, og ja - det er jo akkurat slik jeg liker det best! Så i dag har jeg rett og slett vært superproduktiv her hjemme, slik at mandagen ikke skal bli så alt for hard. Planlagt den kommende uken, fått unna litt jobb og bestilt tur til Oslo. Til torsdag reiser jeg inn for møter og jobb, før jeg flytter inn til Wulffen på fredagskvelden og blir hos henne hele helgen. Gleder meg maks til kvalitetstid sammen med bestis igjen! Nå har vi ikke sette hverandre siden Hawaii, og som jeg savner henne! Med andre ord har jeg mye å se frem til de kommende dagene, og det gjør meg glad :-)

Nå blir det serie-maraton og dyne i sofaen hos meg! Nyt søndagskvelden, godtfolk

VLOG: ONE HAPPY DAY

Her kommer en aldri så liten gladsnutt fra lørdagen min! Tuslet rundt med Stian hele dagen, brukte tid med masse skjønne dyr (ønsker meg en sånn mini-hest!) og bare koste oss en haug i sola. Avslappende og skikkelig koselig!

Jeg filmet altså til dere i stedet for å ta bilder, og angående dette kan jeg bare si at i løpet av relativt kort tid er video noe jeg ønsker å satse hardt på dette året. Selvfølgelig i bedre kvalitet enn både denne og de jeg har levert før, etter planen min skal jeg ansette en egen videograf og sette av minst en dag i uka til filming. Jeg har litt ting som må på plass før det skjer (mye spennende på gang om dagen!), så dere får holde ut med mine hjemmesnekra videoer i noen få uker til ;-)

Husk å trykk på tannhjulet og velg HD for å se filmen i best kvalitet!

Psst! Angående dette kommende vlog-prosjektet, lurer jeg på hva dere foretrekker. Videoer hvor jeg snakker? Eller stemingsfilmer som dette, hvor lyden blir erstattet med musikk? Eller en god mix av begge deler? Jeg blir superglad hvis dere vil fortelle meg hva dere mener akkurat her, slik at jeg vet hva folk flest ønsker å se når videoer er noe som skal bli produsert ganske hyppig. Dette skal jo være en ny greie som jeg håper vil bli veldig gøy for både meg og dere, derfor er det jo gull verdt å få vite litt hva dere ønsker å få levert her på bloggen. Så om du vil svare, blir jeg virkelig kjempetakknemlig altså! :-)

BEST FØR

Nå har jeg rett og slett tidenes serietips å komme med til dere! En kveld tidligere denne uka skulle jeg bare slappe av, late meg på sofaen og se junk på tv - men plutselig kom jeg over en ny serie med Linn Skåber i hovedrollen. Best Før, alle episodene fant jeg på TV2 Sumo og bestemte meg for å gi den et forsøk. Vel, det endte med at jeg slukte alle episodene og hadde vondt i magen etter å ha ledd meg halvt ihjel. Dette er seriøst den morsomte komiserien jeg noen sinne har sett!

ET LITE SERIETIPS PÅ MORGENKVISTEN

Best Før handler helt enkelt om en nyskilt og brått arbeidsledig 40-åring som er i total livskrise. Allerede i første episoden ser vi at Lena mister både jobb og ektemann, til fordel for en snerten ung jente som er 15 år yngre enn hovedpersonen selv. Det går ikke stille forbi hos den godeste Lena, hun setter himmel og jord i bevegelse for å fortsatt fremstå som ung og hipp. Desperat prøver hun å stable livet på beina igjen, og vel - det er enklere sagt enn gjort. Jeg DØR av alle de kleine situasjonene hun kommer i, og det vrei seg seriøst i hele meg så flau jeg ble på hennes vegne i absolutt alle episodene. Smertelig kleint å se på, men så hysterisk morsomt at man kan ikke annet enn å bli i godt humør av denne serien. Denne ER så fantastisk morsom, og jeg håper viiiirkelig på en ny sesong. Dette er pute-tv på høyt nivå, og jeg elsker det!

GOD MORGEN

Jeg vet ikke hva som er favorittscenen min i serien... Om det er når Lena leier seg inn en kjæreste som date i et bryllupp for å gjøre eksmannen sjalu (og mikrofonen for hele selskapet dessverre er på når hun bestemt gir han ordre om hvordan han skal oppføre seg...), eller om det er når hun er på båttur med en gjeng unge hipstere og ender opp tissende med rumpa bar bak i båten - til skue for både eksmann, ny kjæreste, sin egen mor og sønn. Haha! Her er det så mye bra atte hjælp! Vil du ha en morsom, uhøytidelig og skikkelig gladserie å følge med på, så du love meg å sjekke ut denne!

Ønsker deg en herlig start på lørdagen

EN NYDELIG START PÅ HELGENSTARTING THE WEEKEND WITH MY GIRL

Hvor heldig er ikke jeg som fikk startet helgen min med denne fine jenta og denne gode lunsjen? For en fest av en herlig formiddag! Monique hadde disket opp med ordentlig god mat til oss, og serverte et helt fantastisk grytestekt surdeigsbrød som må være noe av det beste jeg har smakt. Jeg har allerede fått oppskrift, så det spørs om jeg ikke må prøve meg på det selv. Mums! Vi koste oss i flere timer, og jeg hadde egentlig ikke lyst å dra hjem igjen. Kan jeg ikke få flytte inn i dette huset, please? Her bor man jo seriøst et lite steinkast fra havet, og jeg kjenner det hadde passet meg helt perfekt. Har selvfølgelig invitert meg selv på grillings til sommeren, og jeg teller allerede ned dagene ;-) Nå skal jeg få unnagjort litt jobb her hjemme, før jeg setter snuten mot flyplassen ikveld for å hente bestevennen som endelig kommer hjem for helgen. For en gledens dag!

CAN'T WAIT FOR SUMMER

innlegget inneholder én annonselenke


SAINT LAURENT ESPADRILLES / get them here

Si hei til de fineste skoene jeg vet om akkurat nå! Så lenge jeg kan huske har jeg siklet på Chanel sine espadrilles, men uansett hvor jeg har vært i verden har de ikke vært å oppdrive eller de har vært tomme for størrelsen min. Men når jeg fant disse fra Saint Laurent så måtte jeg bare slå til, de er absolutt en god nummer to og så utrolig fine! Jeg elsker espadrilles, det er de perfekte sommerskoene og hakket mer behagelig å traske rundt på enn flipflops hvis man skal være ute lenge. Nå gleder jeg meg bare til vår og sommer, litt varmere vær og bar bakke - slik at jeg endelig kan løpe rundt i disse. Såå fine, og skikkelig gode på foten!

Nå skal jeg straks på trening med en sprek gjeng, før det blir ett par møter i byen og så videre for lunsj hos min kjære Monique. Stolt av meg selv for å dra rumpa mi på trening i dag også ass, det sitter mildt sagt langt inne om dagen. Haha! Kamera blir med, så oppdaterer jeg dere litt senere :-) Lag dere en herlig start på helgen da, godtfolk!

RYDDER MEG GLAD

Dette har vært en alle tiders dag, en skikkelig opptur med masse latter og godt humør. Og best av alt, nå nærmer helgen seg! Jeg er fullspekket med planer fra fredag til søndag, så denne kvelden tenkte jeg faktisk å bruke til å rydde hjemme. Ta helgevasken på forskudd, dere vet jo hvor viktig akkurat det er for meg. Jeg kan være yolo med mye, men ikke med fredagsvasken. Der går grensa, si! Jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at jeg ikke får ro i sjela og klarer å nyte dagene hvis det ser ut som et bombet horehus her hjemme. Ikke at det noen sinne gjør det uansett, men et hårstrå på gulvet eller tanken om at jeg ikke har støvsugd på to døgn gir meg seriøst stress i hele kroppen. Klarer ikke slappe av, og tenker at jeg heller burde avlyse middagsdaten min for å dra hjem å svinge vaskekosten. HEHE. Yes, jeg er gal når det kommer til akkurat dette - men til gjengjeld er jeg veldig klar over det. Det er vel derimot ikke den verste uvanen man kan ha, eller hva? Jeg vil heller ha det ryddig og fint, enn at folk tror de har ankommet en slagmark når de kommer på besøk ;-)


TODAY WAS A GOOD DAY

Planene for helgen er lunsjer med venninner, middagsdater med fine folk og så kommer endelig Stian hjem i helgen. Så da er det ingen tvil om hvem jeg vil bruke mesteparten av tiden min på :-) Video skal også filmes til dere, så blir det litt action her på bloggen også! Har du noen fine planer for de kommende dagene?

NÅR DAGEN STARTER SÅNN HER

Det å komme seg ut på tur i strålende sol er mildt sagt ikke hverdagskost lengre, her veksler det mellom snø og sol fortere enn jeg rekker å reagere. Så i går var det virkelig bare å snøre på seg joggeskoene så fort muligheten kom! Jeg og Elaine la turen til Baneheia, og trasket rundt i over en time på en skikkelig frisk morgentur. Såå deilig! Jeg følte våren var på besøk her igår, og håper virkelig på flere sliker dager - en tur i skog og mark er innmari bra for sjela. Det er noe av det beste jeg vet :-)
BEST WAY TO START THE DAY

Nå sitter jeg å bælmer ned en koffeindrikk, straks er det tid for nok en tur på trening. Jeg har helt ærlig ikke sånn superlyst, men lysten kommer når nok når jeg har pushet meg gjennom de første helvettesdagene ;-) Haha! Etterpå skal jeg ha min faste torsdag på eldresenteret, og som jeg gleder meg til å se alle sammen! Det var en bloggleser som påpekte at jeg alltid virker så glad og fornøyd etter at jeg hadde vært der, og vet du - det er helt sant. Denne dagen gir meg alltid ekstra glede og påfyll av energi, jeg føler livsgleden bobler etter hvert eneste torsdagsbesøk og har alltid en ekstra god følelse etter noen timer på sykehjemmet. Og er det noe jeg trenger litt ekstra nå om dagen, så er det nettopp det. Whatever makes you happy, do it!

A BRAND NEW ICON

annonse

I dag er jeg en av de aller første i verden til å vise frem Daniel Wellington sin nye kolleksjon med klokker, nemlig Classic Petite. Denne kolleksjonen ER SÅ FIN! Og det er så stas at jeg nå skal få vise den nye modellen frem til dere. Dette har jeg gleder meg til helt siden jeg fikk beskjed om at det skulle komme en spiltter ny modell på markedet, og ja - den hemmeligheten har jeg holdt på relativt lenge ;-) Og endelig kan jeg dele den med dere, hurra!NEW TIMEPIECE BY DANIEL WELLINGTON

Som dere vet elsker jeg Daniel Wellington sine klokker, og har en haug i samlingen min. Det som er felles for Daniel Wellington klokkene er at de egentlig er ganske like, mens denne petite modellen skiller seg nok litt mer ut. Den er virkelig superfresh med den helt nydelige mesh-reimen, som er skikkelig god å ha på håndleddet da den både er myk og superlett. Reimen er laget av rustfritt stål dersom dere skulle lure på det, og lengden kan du justere enkelt selv. Og ja, det er en liten ting til som selvfølgelig må nevnes her! Selveste Kendall Jenner bruker denne, så da er det vel ingen tvil overhodet om at denne nye klokken virkelig er supercool ;-) Det som er godt nok for henne, er mer enn godt nok for meg også - for å si det sånn! Haha..

Classic Petite kommer i en samling på fire klokker, både i sølv og rosegull. Du kan også velge om du vil ha hvit eller sort urskive. Det som er felles for alle er at de er veldig tidløse og klassiske, en klokke du uten tvil kan bruke til både hverdag og fest. Selv har jeg sølv med hvit urskive, og rosegull med svart urskive.

CLASSIC PETITE

Så til en liten gladmelding, spesielt til dere fine lesere! Nå får dere 15% rabatt på alle produkter fra www.danielwellington.com, og rabattkoden dere må bruke er KRISTINA. Koden gjelder frem til 30 april

KOSEKVELD MED BESTIS

Hei dere Jeg må bare beklage ingen update i går, hodet henger ikke helt med om dagen - men jeg prøver å gjøre mitt beste. Knollen kom nedover for å hjelpe meg litt med bilder i går, men det blåste så heftig ute at det var ingen sjans for å ta gode bilder. Så da var det bare å droppe det, hoppe i joggedressen og sitte med hjemmekontor i stedet for. Jeg tenkte å prøve igjen i dag, da! Jammen ikke lett å knipse noen inspirerende bilder når jeg ser ut som en forblåst måke... Haha!OPPSKRIFT: SPICY KYLLINGSUPPE

I går kveld hadde jeg en date med Hilde, og vi hadde egentlig planlagt at vi skulle olje og pusse kjøkkenbenken min. Men så ble jeg så usikker og redd for å ødelegge hele benkeplaten, så vi droppet det. Er det noen av dere som har erfaring med dette? Benkeplaten er hvit heltre, men den har begynt å mørkne en god del. Derfor vil jeg få den tilbake slik den egentlig er, lys og fin. Vi koste oss i stedet for med kyllingsuppe og hjemmebakte rundstykker, kjempe koselig. Denne suppen er en av mine mest populære oppskrifter, og det forstår jeg så godt! Den er rett og slett dødsgod :-) Nå skal jeg straks møte Elaine, så skal vi ut på cardio i skogen sammen med lille Milo. Friskus start på dagen, det skal bli digg!

HARDT MED HELG

HELLO MONDAY

Hei og hopp mandag! Denne gangen kom du brått på... Jeg våknet av en ulende alarm nøyaktig 07.00 denne morgenen, og er så glad jeg bestemte meg for å sette den på før jeg la meg i går, hvis ikke hadde jeg garantert snorket til langt over lunsjtider. Jeg er så trøtt! Denne formen her minner meg på hvorfor jeg foretrekker rolige helger, dere vet jo hvordan jeg reagerer på alkohol, kroppen min kapitulerer i minst tre dager før jeg i det hele tatt begynner å føle meg normal igjen. Så slitsomt! Jeg liker livet litt for godt til at jeg gidder å være klein og oppholde meg i fosterstilling flere dager på rad, derfor skjer dette veldig sjeldent. Hvordan kan folk være rakkefanter med fargerike drinker, lårkorte kjoler, skyhøye hæler og to flasker vin hver eneste lørdag? Og gjerne fredag i tillegg? Det er jo galskap! I hvert fall for meg, som virkelig har blitt minnet på hvorfor det er cirka fire måneder siden sist jeg i det hele tatt rørte mer enn ett glass vin. Nå blir det forhåpentligvis like lenge til neste gang, om ikke enda lengre... Hilsen Kristina 72 år, haha! Nei du, i dag må jeg bare ta meg kraftig sammen, få gjort det jeg skal og proppe i meg litervis vann, så kan jeg heller krepere på sofaen med en hakket lettere samvittighet når kvelden endelig kommer ;-)

Ønsker dere en god start på mandagen, vi sees igjen senere!

Bukse & Boots: Acne - Kåpe: Zara - Caps: Varsity - Hoodie: H&M - Veske: Céline

SØNDAGSFILMEN

Hei søndag, og hei sofadag  I dag er formen noe redusert etter gårsdagens festligheter, så her skal jeg bare slappe av og virkelig lade batteriene til en ny uke. Jeg regner med det er flere av oss som skal ha innesøndag? Det er så deilig i blant! Derfor tenkte jeg å komme med et filmtips igjen, jeg har tilbrakt så ekstremt mange timer på fly den siste tiden og da har jeg stadig kommet over nye filmfavoritter som må tipses om. Det beste med å fly: å ha muligheten til å snurre film i ni timer uten dårlig samvittighet og sjansen til å tenke at man heller skulle gjort noe annet fornuftig. Haha!

THE ACCOUNTANT / foto: sf studio

I dag vil jeg tipse dere om The Accountant, denne filmen er såpass bra at jeg faktisk vil se den igjen i dag. Yes, jeg er den type person som gjerne snurrer filmen både to og tre ganger hvis jeg liker den godt nok ;-) Dette er en superspennende dramafilm som virkelig falt godt i smak hos meg, når Ben Affleck er i hovedrollen vet man vel egentlig at den er bra før man i det hele tatt har trykket play. For en dyktig skuespiller, jeg er storfan!

The Accountant handler kort fortalt om mattegeniet Christian Wolff, en overintelligent fyr som liker tall bedre enn mennesker. Bak fasaden som ansatt for et lite selskap, jobber han som regnskapsfører for noen av verdens farligste kriminelle miljøer. En dag blir han leid inn for en jobb av en milliadær til å gjennomgå regnskapet i selskapet hans, for å finne ut hvor det har blitt av et stort bengebeløp som plutselig har forsvunnet. Wolff blir plutselig dratt inn i en kamp mellom liv og død, han får ikke bare skatteetaten etter seg - men også flere leiemordere som har et eneste mål. Drepe Christian og hans makker i saken Dana. Men, Wolff er ingen vanlig regnskapsfører og er godt vant med å forsvare både seg selv og de få menneskene han er glad i. En vanskelig barndom preget av autisme, en mor som stakk av og en far som har trent han opp til å bli millitær gjør at Wolff i tillegg har blitt en beinhard egentrenet soldat som virkelig vet hvordan han skal komme seg ut av beintøffe kniper....
SNURR FILM!

DE FINESTE VIPPENE

sponset behandling

La oss snakke litt om vipper! Som jeg vet mange av dere har lagt merke til så har jeg plutselig fått lange bambivipper, men jeg har altså jukset litt ;-) Jeg kan dessverre ikke skylde på at mine egne har vokst i rekordfart, jeg har nemlig satt på vippeextension igjen. Og jeg er så fornøyd! Nå er det over tre år siden sist jeg hadde på nettopp vippeextension, og jeg hadde egentlig ikke tenkt tanken på å skaffe meg det igjen. Helt til Marthemor en dag hoppet forbi meg, og alt jeg så var de syke vippene hun plutselig blunket med. Haha! Jeg ble så misunnelig og syns det var så fint at jeg kunne ikke annet enn å spørre henne om hvem i alle dager som hadde lagt de på henne. Så fortalte hun meg om Cathrine, og en uke etterpå booket jeg time hos henne jeg også.... Haha! Det er så deilig å ha på vipper igjen, og ikke minst har jeg endelig fått den typen jeg alltid har hatt lyst på. Samme som Wulffen, jeg sikler alltid på vippene til Ida hver eneste gang jeg er med henne. Spesielt når vi er på ferie og bestis ser ut som en gudinne selv etter vi har vært rakkefanter i vannet, mens jeg alltid ender opp med looken til en druknet sel... Ehe! Men nå har altså jeg også fått skikkelig volumevipper, som gjør at jeg aldri trenger å tenke på maskara igjen. For en luksus!

LASHES ON FLEEK

Nå bruker jeg maks fem minutter på å stelle meg om morgenen, og det er virkelig helt fantastisk å våkne opp fresh hver eneste dag. Alt jeg trenger er liksom litt bryn og hudsminke, så er jeg good to go! Jeg har hatt vippene i syv uker nå, og kommer uten tvil til å fortsette :-) Spesielt deilig var det på ferie, og nå som jeg også har blitt så brun - jeg har gått uten sminke helt siden jeg kom hjem. Helt fantastisk digg! Nå er det jo snart sommer også, så gjett om det skal bli deilig å bruke eviglang tid på badet kun fordi jeg må sminke øynene - som jeg alltid har brukt veldig lang tid på. Skjønne og flinke Cathrine holder til på Klinikk Nova her i Kristiansand, og dere kan bestille time hos henne HER eller ringe 400 99 100.

BEFORE // AFTER


Ellers må jeg ønske dere riktig god lørdagsmorgen! Har dere det fint? Det fortjener dere alle sammen, virkelig! Tusen takk for fine ord og kommentarer jeg har fått de siste dagene, det betyr så mye for meg med alle koselige tilbakemeldingene jeg får, spesielt nå om dagen hvor ting føles litt kjipt. Jeg er så utrolig heldig som har en så stor gjeng med venninner spredt over hele landet, som alltid støtter meg og dytter meg frem. Dere er virkelig helt fantastiske, og jeg føler meg både ydmyk og rørt over at jeg har dere. Det må dere virkelig vite. For en fin gjeng jeg blogger for!

Lørdagen skal jeg bruke til jobb og lunsj ute i sola, i dag er det skikkelig vår-følelse over Kristiansand. Så deilig :-) Og i kveld skal jeg faktisk på afterski-party med en gjeng venner, det gleder jeg meg til! Nå er det seriøst fire måneder siden jeg fant frem partydronninga i meg, så jeg har halvveis blitt lurt med av vennene mine på kveldens planer. Tydeligvis trenger jeg en tur på vift, og jeg er vel egentlig enig ;-) Jeg har jo nesten glemt hvordan man gjør dette, haha! Ønsker dere alle sammen en fantastisk start på lørdagen, og håper dere får en nydelig dag hva enn dere finner på.

SJOKOLADE COOKIES

THE BEST DARK CHOCOLATE CHIP COOKIES

Helgens beste cookies får du oppskrift på nå  Hvor hyggelig er det ikke å overraske mann og barn når de er hjemme fra dagens plikter med disse? Eller bare bake noe ekstra godt til seg selv og venninner til helgen? Jeg husker alltid jeg hoppet i taket av glede når mamma i blant hadde bakt til jeg kom hjem fra skolen. Favoritten min var uten tvil skoleboller, kanelboller og egentlig alt av gjærbakst. Men ting med sjokolade har jeg heller aldri sagt nei til, og cookies er en stor favoritt hos meg. Spesielt disse, 'amerikanske cookies', som jeg så fint kaller de. Mmm!DU TRENGER:

125 g smør  125 g mørk sjokolade  50 g sukker  75 g brunt sukker  2 ts vaniljesukker
1 egg  150 g hvetemel 30 g bakekakao  1 ts salt 100 g mørk kokesjokolade

SLIK GJØR DU

 1. Start med å forvarme ovnen til 175 grader.

 2. Smelt den mørke kokesjokoladen i vannbad. Så kan du røre sammen smør, hvitt og brunt sukker - til du får en luftig og kremaktig blanding. Ta så inn den smeltede sjokoladen, tilsett egg og vaniljesukker - bland godt.

3. Så tar du i alt det tørre, og rører alt godt sammen. Hakk opp den mørke kokesjokoladen, og ha i deigen.

4. Trill deigen til en tykk pølse, del den opp i ønsket størrelse (jeg fikk cirka 12) og trill til kuler.

5. Stek på midderste rille i ovnen, i cirka 15 minutter - til cookisene er akkurat passe stekt. La cookisene ligge litt på stekebrett til de har fått hvile litt (tar du de av før kan de fort falle fra hverandre..), før du lar de avkjøle seg helt ferdig på rist.

... ENJOY!

KLART TIL HELG

Når ting er kaos i hodet mitt, så er det to ting som hjelper meg veldig. Trening og rengjøring. I kjent stil har forkjølelsen kommet på plass igjen (aircondition på fly dreper immunforsvaret mitt hver eneste gang ass...), så trening kan jeg bare glemme i disse dager. Men vasking og rydding av leiligheten? Don't mind if I do!
CLEAN AND FRESH

Så i dag har jeg altså svingt meg litt her hjemme - sortert, ryddet og vasket. Og vet du hva? Jeg føler meg litt bedre enn hva jeg gjorde tidligere. Det var godt å lene seg tilbake i sofaen nå, lukten av grønnsåpe i hele leiligheten og fyr i peisen gjør at skuldrene automatisk senker seg noen hakk. Bakt har jeg også gjort denne torsdagen, noen nydelige amerikanske cookies jeg selvfølgelig skal dele oppskrift på. De ble så gode! Jeg spiste vel strengt tatt nok av godsaker på ferie, men what the hell - har man lyst har man lov ;-) Så nå er leiligheten klar for helg, og det er virkelig jeg også.

Om jeg gleder meg til å stupe ned i denne senga senere, eller? Oh yes! Favorittsengetøyet ble også tatt på tidligere i dag, dette er i flanell og er virkelig helt magisk å sove i på kalde vinternetter med vinduet åpent. Finnes det forresten en diggere kombinasjon enn å være nydusjet og legge seg i nyvasket sengetøy som lukter skikkelig godt av en god tøymykner? Det er noe av det beste jeg vet! Hva gjør dere i kveld, godtfolk? Jeg tenkte å snurre noen episoder av Petter Nyquist sin nye serie (anbefales!), før jeg tar en tidlig kveld. Stor klem til dere alle!


IKKE I HUMØR

Med fare for å høres ut som verdens mest bortskjemte drittunge, så ble jeg minnet på hvorfor jeg bare vil reise så fort jeg kom hjem igjen. Jeg er ikke i humør om dagen, og er noe jeg svært sjeldent er. Lei meg. Livet er ikke alltid en dans på roser, og når du plutselig føler du må kjempe livsgleden av deg for noe du egentlig ikke husker livet ditt uten - føler jeg på en skikkelig sorg. Jeg beklager for at jeg snakker i koder, jeg hater selv når folk gjør det, men akkurat nå må jeg bare lufte hodet til dere. Jeg håper ting kan løsne og bli bedre snart. Man må være sin egen lykkesmed, sant?

For meg som egentlig er ei skikkelig gladjente med godt humør, er det ekstra kjipt å være sånn her. Spesielt når jeg føler selv jeg egentlig ikke har lov å klage, det finnes jo nok av mennesker med virkelige problemer. Jeg har vært på reise i fem uker dette året, og sett steder de fleste ikke får se i løpet av et liv en gang. Jeg kommer hjem til en stor og fin leilighet, i garasjen står bilen min parkert, alt er tilrettelagt perfekt i hverdagen min, vennene mine er tilgjenglige døgnet rundt og familien min er som alltid verdens beste. Men så er det en stor faktor som ikke lengre spiller inn slik jeg så sterkt ønsker, og det gjør meg så trist. Likevel burde jeg ikke klage, men bloggmotivasjonen min brenner på dass i disse dager - så jeg tenkte bare å si at jeg vet jeg suger. Jeg vet jeg er dårlig og gjør en ræva jobb. Og jeg er så sinna på meg selv for det, for en jobb som dette - er ikke noe jeg en gang skal tillate meg selv å være dårlig på. Men jeg skal garantere at jeg snart skal ta meg sammen, dere må bare gi meg litt tid. Livet går opp og ned, sant? Også for meg. Og jeg håper dere syns det er okei at jeg kan vise dårlige sider jeg også, det å late som at livet er picture perfect når det faktisk ikke er det akkurat nå er ikke et tema for meg. Dette er meg, dere er de beste bloggleserne jeg kunne fått - så det er ingen tvil om at vi holder sammen i gode, fine og glade dager - men også de litt kjipe.

Hva hadde vel livet vært uten nedturer, egentlig? Da hadde man vel ikke fått føle gledene av "toppene" og kjent blodet bruse når en solid opptur kommer. Livet består av masse hendelser, men det er ikke alle som er like bra. Men lykken kommer heldigvis alltid tilbake dersom man leter, og er det noen som har det i seg - så er det uten tvil meg. Det er ting som dette som utgjør balansen i livet, det gjelder bare å huske det når det stormer ekstra med kjipe ting på livets vei. Været stilner alltid igjen.

DET FINESTE BILDET JEG HAR

MY HOMEOFFICE

Hva skjedde nå? Det er ikke hver dag jeg våkner 11.20 på en onsdag, altså. Jeg har tydeligvis sovet over alt av alarmer, og våknet til at stakkars Milo stod å peip utenfor døra mi i fult dagslys. Huff! Ingen god følelse, er det noe jeg hater så er det å sove bort ukedagene. Spesielt etter en ferie. Da føler jeg meg som et sånt slapt menneske som overhodet ikke fortjener det gode livet jeg har. Kanskje noe dramatisk, men så er det altså sånn jeg tenker når slike ting skjer. Haha! Jeg trodde jeg hadde sluppet unna den verste jetlaggen etter reisen, så vi får håpe dette bare var et engangstilfelle ;-)


A LITTLE PERSONAL FACT ..

En liten funfact om meg og hjemmet mitt Til tross for at jeg elsker å ta bilder, og har tusenvis av fine fotografier av de jeg er glad i - har jeg kun ett personlig bilde i leiligheten min. Kanskje jeg fremkaller flere en gang i svarthvitt, men enn så lenge er det altså bare ett som får være her. Og det er et bilde av meg og Mofaren min. Det står på kontoret mitt, og jeg syns det er så fint. Jeg savner Mofar utrolig mye, og en svakhet jeg har er at jeg ofte syns det er vanskelig å snakke om han fordi jeg blir så lei meg - derfor er bildet med meg der jeg tilbringer mesteparten av dagene mine. Det er ikke få ganger jeg har sett på bildet og spurt om "hva skal jeg gjøre nå da, Mofar?". Hehe, jeg får kanskje ikke noe svar, men det hjelper meg likevel.

Som dere ser har jeg laget meg en kopp kaffe og en digg frokostbolle, så nå skal jeg starte arbeidsdagen og spise en sen frokost. Kokosflak, jordbær, gresk yoghurt, granola og honning - mmm!

FARVEL TIL TØRRE VINTERLEPPER

MADE WITH SUGAR, LEMON, HONEY AND COCONUT OIL

Den tørre luften på flyturen hjem til Norge gjorde sitt med huden min, inkludert leppene spesielt. De har flasset noe helt ekstremt, og jeg har faktisk kunne dra av remser med tørr hud... Jaaaiks! Ikke bare ser det småekkelt ut, men det er innmari irriterende og i tillegg veldig sårt. I kveld skal jeg være prisutdeler på et stort event, stå på en scene foran 500 mennesker og bli fotografert av presse, så da fant jeg fort ut at at disse leppene måtte jeg helst gjøre noe med før den tid kommer. Hjemmelaget leppeskrubb er jeg flittig bruker av, ting trenger ikke alltid være så fancy og faktisk syns jeg denne fungerer enda bedre enn skrubbene du får kjøpt. Den inneholder fire ingredienser som både fukter og lindrer, samt at den fjerner tørr hud og gir sprekkfrie lepper på 1-2-3. Denne burde du prøve å lage! Kanskje et lite tips til en koselig venninnegave også dette?

DIY: LEPPESKRUBB

Om du ikke har kokosolje i hus, kan du også bruke olivenolje eller rapsolje. Masser inn skrubben på leppene i et drøyt minutt, før du skyller av med lunkent vann. Når du er ferdig er det viktig å påføre noe fuktighetsgivende på leppene, gjerne et tykt lag med lipbalm som du lar virke en stund. Og voila - vinterleppene dine er mykere og finere etter bare en gang

10% HOS ROYAL CARIBBEAN

annonse

Da var det på tide med et siste innlegg om eventyret jeg nettopp har vært på sammen med familien min. Cruise i Karibien - livets desidert fineste ferie! Jeg kan på det varmeste anbefale cruise til alle, enten du vil på tur med familien din slik vi var nå, på på jentetur eller kjærlighetsferie med kjæresten. Dette er for alle, og det er virkelig den mest fantastiske reisemåten jeg vet om. Ingenting slår cruise, enten det er i Karibien, i middelhavet eller andre steder. Det er rett og slett noe som bare må oppleves!

LETS PACK A BAG AND FOLLOW THE SUN

Denne gangen reiste vi med Harmony Of The Seas, som er verdens største cruiseskip - også kalt for en flytende luksusby. Her får du et hav av fasiliteter, og en helt unik kombinasjon av sol, badeferie og opplevelsesferie - skipet gir deg nye og helt magiske opplevelser hver eneste dag. Om bord er det rett og slett umulig å kjede seg, her finner du rutsjebane som går over 10 dekk, surfesimulator (noe av det gøyeste jeg vet!), zipline, skøytebane, fallskjermsimulator, en haug av svømmebasseng, klatrevegg, kino, treningssenter, spa, basketballbane, minigolf, casino, store shoppinggater og over 20 restauranter du kan boltre deg i - bare for å nevne noe. Det er store sceneproduksjoner med flotte show som går hver kveld, vi så blant annet Grease-musikalen som var helt fantastisk. Du finner en supercool robotbar som serverer deg friske drinker, som ja - er laget av ekte roboter. Altså, whaat? Det er så kult at jeg har ikke ord! Det er til og med bygd en egen Central Park i skipet, hvor du finner ekte utendørs miljø, herlige butikker og skikkelig digg uterservering. Det er like fantastisk som det høres ut, om ikke mer!

Til tross for uendelige muligheter og en haug av opplevelser, er nok maten høydepunktet for mange på cruiset. Ombord finner du altså over 20 restauranter og kafeer, hvor du kan velge alt fra enkel snacks gjennom hele dagen til gourmet-middager i en av de flotte restaurantene. Casual eller formelt - du velger selv akkurat hva du føler for gjennom hele ferien. Og best av alt? De fleste spisestedene er inkludert i cruiseprisen, så med andre ord har du gratis mat og drikke (ikke alkohol) hele ferien. Og tro meg, det er så alt for mye godt å velge - alle måltider er rett og slett en fryd. Aktiviteter som show, underholdning og aktiviteter om bord er selvfølgelig også helt gratis. Om jeg selv hadde valgt, skulle jeg flyttet inn på dette gigantiske eventyrskipet og blitt der i minst ett år ;-) Haha! Jeg er virkelig helt frelst.. Her kommer en video fra Harmony Of The Seas - cruiseskipet vi dro med


Denne gangen var vi på ruten som heter "7 Night Western Caribbean Cruise". Her går du ombord på skipet i Fort Lauderdale, og har hele dager på Labadee, Jamaica og Mexico. Jeg har vært på akkurat denne ruten tre ganger og elsker den virkelig. Ellers er også ruten som tar deg til Bahamas, St Thomas og St Maarten også utrolig fin. Og cruise i middelhavet da, selvfølgelig! Her har jeg også hatt mange flotte turer på cruise. Det er vanskelig å velge hva jeg liker best etter alle disse cruiseturene mine, men jeg tror nok reiseruten vi hadde nå må seile opp som den store favoritten :-)

I samarbeid med Royal Caribbean, har jeg nå fått en unik mulighet til å tilby mine lesere 10% rabatt på alle reiseruter. Det du må gjøre er å oppgi navnet mitt, Kristina Andersen, når du ringer for å bestille ønsket cruisereise. Rabattkoden gjelder ut denne måneden (31.03.17), og dato på cruiset kan du selvfølgelig velge helt selv :-) Håper du ble glad nå, og at mange av dere ønsker å teste dette eventyret ut. Jeg lover deg at du vil bli fornøyd, dette er en helt unik og spesiell reisemåte som virkelig alle burde prøve! Så er det bare å spørre dersom du skulle lure på noe, jeg skal svare så godt jeg bare kanEN NY GARDEROBEFAVORITT

THE PERFECT DENIM JACKET

FROM LEVIS ..

Den klassiske denimjakken har har jeg alltid vært flittig bruker av, men jeg har aldri funnet den 'perfekte' - derfor har jeg år etter år endt opp med å kjøpe ny. Men nå er det endelig stopp på det, for denne favoritten fra Levis skal jeg ha glede av i mange år fremover. Den.er.så.fin! Denne jakken går aldri av moten, og jeg gleder meg så til vår og sommer er her slik at jeg endelig kan bruke den! Jeg ser for meg at den passer perfekt over søte sommerkjoler dekket i blonder og blomster, til en svart skinny jeans eller over en fin festkjole. Den kan jo egentlig styles til alt, og det er nettopp det jeg liker så godt! Jeg fant denimjakken på Sawgrass Mills i Fort Lauderdale, og betalte rett over 500-lappen for den. Et scoop om jeg skal si det selv!

HALVVEIS KJÆRLIGHETSSORG

Er det noen av dere som har prøvd å lande på Kristiansand sin flyplass i snøstorm? Det anbefales ikke, for å si det sånn... Jeg er altså hjemme igjen, etter en siste flytur som jeg var sikker på at skulle ta livet av oss alle. Finnes det noe mer ubehagelig enn et fly som hopper opp og ned, blir kastet frem og tilbake av vinden, samtidig som det er tåkete og null sikt ut av vinduene? Slike ting er noe av det verste jeg kan tenke meg. Vi fløy fra Amsterdam, og flyturen startet faktisk med at piloten ba oss alle om å "hold on to your scarf, this is going to be a bumpy ride!". Så da ble det selvfølgelig dødsangst hele flyturen på meg. Haha! Omsider fikk vi heldigvis landet og alle var i god behold, utrolig nok ;-) Denne gangen skal jeg ærlig jeg ikke er superglad for å være hjemme, hehe. For en fantastisk ferie vi har hatt! Dette har vært et eventyr for meg og hele familien, så det er rett og slett litt trist at denne ferien vi alle hadde gledet oss til plutselig er over. Hva skal jeg glede meg til nå, liksom? Jeg vet jeg er heldig som kan reise når jeg vil og stort sett har muligheten til å se det jeg ønsker, men det er virkelig ingenting som kan sammenliknes med å få oppleve det verden har å by på sammen med de jeg er aller mest glad i. Jeg er så glad vi fikk denne turen sammen!HOME 'SWEET' HOME

Nå er jeg altså hjemme igjen, og det er mildt sagt rart å våkne til snøstorm i stedet for palmer og solskinn. Hvorfor bor jeg ikke i USA, egentlig? Jeg spør meg selv om dette hver eneste gang jeg har vært på reise der, selv om både jeg og dere selvfølgelig vet savret. Jeg er så avhengig av å ha familie og venner rundt meg at det å flytte hadde vel aldri fungert for meg. Jeg ville vel krepert av hjemlengsel, uansett hvor fine forholdene rundt meg hadde vært. Ikke barebare å være hjemkjær, si! Heldigvis er livet ganske ålreit her hjemme også altså, jeg har bare sånn halvveis kjærlighetssorg over at livet tur plutselig er over..

Mandagen skal brukes til å pakke ut av koffert, vaske sommerklær og pløye meg gjennom den stakkars mailboksen min jeg helt har glemt bort. Og selvfølgelig masse kosing med lille Milo! Jeg har savnet han så utrolig mye, og ble så glad for å se han igjen at jeg trodde hjertet mitt skulle eksplodere. Jeg gledet meg så til å hente han at det kilte seriøst i magen! Yes, jeg er en sånn crazy-dog-girl ;-) Det skal sies at jeg følte jeg dro han hjem fra tidenes hundeferie, han har uten tvil kost seg så hos bestis og kjæresten hennes at jeg nesten er litt redd for at han lengter tilbake til de..... Haha! Har det skjedd noe nytt hjemme, godtfolk? Jeg håper dere syns det har vært kjekt å få være med i kofferten min denne gangen også


THE BEACH IS ALWAYS A GOOD IDEA

på reise med rccl

Da kommer det som lovet et sommerfriskt bildedryss fra en helt fantastisk fin dag i Mexico :-) Jeg elsker denne plassen, og skulle gjerne hatt ei uke eller to akkurat her! Ta båt til de forskjellige øyene, ha enda mer tid til å se seg rundt og få med seg alt dette utrolig flotte landet har å by på. Men det får vi ta en annen gang, kanskje allerede senere i år? Jeg hører nemlig rykter om at det melder nesten en meter snø den dagen vi kommer hjem, så en ting er sikkert - jeg tviler på at jeg blir hjemme så alt for lenge. Haha! Jeg har vært så mye på reise den siste tiden og har det så utrolig fint her i Karibien at jeg glemmer at livet mitt egentlig er hjemme i kalde Norge.. Heldigvis kan jeg fortrenge akkurat den tanken ett par dager til, og godt er det.
CUZUMEL, MEXICO

Fine, fine Cozumel! Vi har fartet så mye rundt og vært så aktive denne ferien, at når vi var i Mexico tok vi oss rett og slett en skikkelig avslappingsdag på stranda. Det er jo virkelig et eventyr i seg selv, og det var så fint der at jeg følte jeg trasket rundt i et levende maleri. Kritthvit strand, krystallklart hav, svaiende palmer, iskald sangria i sola og tropiske dyrelyder over alt. Magisk! Jeg leide meg i tillegg snorkleutstyr og ble liggende ute i vannet leeenge - fiskene her er så utrolig nyskjerrige på mennesker, så det var en sann fryd å få svømme rundt blant flere hundre fargerike fisker og flotte korallrev. Noe så nydelig, jeg skjønner ikke at det er mulig! Her skulle jeg gjerne hvert hver dag i resten av mitt liv sammen med familien :-) Massasje tok vi også, det ble 60 minutter i himmelen på verdens diggeste, utendørs spa som var nydelig plassert midt i jungelen. FOR en dag!
Denne kvelden blir den siste her på skipet for nå, og jeg blir helt dårlig av at vi snart må dra.. Jeg vil ikke hjem! Men jeg kan ikke klage riktig enda, Kapteinen av Harmony Of The Seas har nemlig invitert meg + hele familien opp på broen for å vise oss rundt her og forhåpentligvis også la meg styre skipet ;-) Hehe, jeg har i hvert fall troa og gleder meg skikkelig! Skal selvfølgelig ta med meg kamera og dele bilder med dere siden. Ønsker deg en nydelig fredagskveld!

POSTKORT FRA MEXICO

UNDER THE COCONUT TREE WE STAY

Husker dere før når vi sendte postkort til familie og venner når man var på reise? Ikke en eneste ferie uten! Jeg syns postkort er så innmari koselig, og husker jeg alltid sendt en dryss avgårde når vi var på familieferier for en god del år tilbake. Besteforeldre, tante, onkel, kusiner og venner - alle skulle få! Før vi reiste denne gangen sa faktisk tante til meg at "nå må du huske å sende oss postkort, da!", hehe. Dessverre har nok akkurat det gått i glemmeboka mi denne gangen også, så da blir det et aldri så lite postkort her på bloggen ;-) Hellu fra Mexico, her storkoser vi oss! Dere skal få full update og et solid bildedryss fra dagen vår litt senere i dag, jeg må bare få kommet i gang med å se gjennom de 328 bildene som ble knipset.. I mens ønsker jeg dere en nydelig start på fredagen! Har dere noen spennende planer for helgen?

VLOG: KNOLLEPUS

Da ble det jammen meg ny videoblogg, og denne gangen direkte fra Karibien! Hvem skulle trodd det? I hvert fall ikke jeg.... Knollen aka Knollepus er tilbake, med splitter ny hatt og en noe solbrent nese. Heldigvis fikk han seg ei litta tur på karusell i dag, det er uten tvil de beste ti dollarene jeg har brukt i hele mitt liv ;-) Snurr film, og husk å trykk på HD for best kvalitet! 

DUNN'S RIVER FALLS

på reise med rccl

God onsdag, fine dere! Og hei fra oss alle :-) Vi endte plutselig opp der vi egentlig ikke skulle i går vi, men fy søren så glad jeg er for nettopp det! Gårsdagen tilbrakte vi på deilige Jamaica, her har jeg vært tre ganger før og jeg mildt sagt virkelig elsker dette stedet. Falmouth er helt fantastisk! Vi hadde egentlig planlagt at vi skulle ta turen til Reach Falls og deretter rafte i Martha Brae River, men taxisjåførene var tydeligvis ikke like interessert i det som oss.... De påstod nemlig at de ikke ante hvor noen av plassene var, ikke en gang Blue Hole Falls som jeg var på i fjor visste de hvor var. Hehe, for noe tullball! Jeg ble ganske frustrert der jeg stod, men når man står å svetter i langt over 30 varmegrader frister det liksom ikke å diskutere.. Så vi la en ny plan og tok derfor turen til Dunn's River Falls - det var tross alt 21 år siden sist både meg og mine foreldre hadde vært der. Da var jo ikke en gang lillebror kommet til verden, og han hadde naturligvis også lyst å se dette verdenskjente og evigvarende fossefallet.

Jeg er faktisk skikkelig glad ting ikke gikk etter planen i går, for Dunn's River Falls var virkelig magisk og jeg har ikke ord for hvor fint det var der. Dette er et enormt vakkert fossefall som strekker seg hele 300 meter, og hele stedet er et skikkelig tropisk paradis. Alle de fine fossene er omgitt av en frodig regnskog, med svaiende palmetrær, fugler som kvitrer rundt og de fineste planter så langt øyet kan se. En opplevelse for livet! Du begynner på bunnen fossefallene nede ved stranden, og jobber deg oppover foss etter foss. Det er flere deilige laguner også på veien, her plasket vi rundt og koste oss glugg ihjel.

THE MOST AMAZING WATERFALL

Bildene strekker ikke en gang litt til når det kommer til å få frem hvor fint det faktisk var på dette stedet, dette er en sånn ting som bare må oppleves. Fra bunnen av fossefallene og til toppen brukte vi rett under en time på å klatre oss opp, og absolutt hele turen var helt amazing. One for the books! Og ja, om du en gang skal til Falmouth i Jamaica? Jeg er ikke i tvil! Dunn's River Falls eller Blue Hole Falls er stedene du må besøke mens du er her. Jeg klarer derimot ikke velge hvilket sted som er finest eller mest verdt å få med seg, så det harde valget må du dessverre ta selv ;-) Haha!

hits