mars 2016

Årets dyreste svømmetur

Jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye som i dag! Tårene trilte av latterkrampe under dagens videoinnspilling, og jeg kan virkelig ikke forstå at jeg faktisk fikk Eirik aka Knollen til å legge på svøm. Jeg fikk nesten dårlig samvittighet når han lå sjokkskadet og stresset rundt i vannet, mens han sleit med å komme seg opp fordi vannet var så ekstremt kaldt. Men etter all attituden den divaen gir meg daglig, ble samvittigheten fort pakket bort i bakerste skuff ;-) Håper dere liker dagens video, her får dere også se at brosjan mener at ingenting i livet er gratis - for å si det mildt...

Ei litta selfie

I dag får det duge med et aldri så lite selfie, dere vet - sånn man gjorde i gamledager ;-) Når man blogget og ikke hadde speilrefleks, kun et lite pocketkamera og mobiltelefon som dokumenterte dagene. Savner denne tiden litt, jeg! Det speilreflekskameraet mitt er jo så tungt at jeg føler jeg konstant sleper rundt på en murstein... Haha! Gårsdagen var en fantastisk dag, eventet gikk over all forventing og det kom så mange skjønne mennesker! Jeg er heldig som får oppleve slike ting pga jobben min, og er evig takknemlig for å ha så mange lesere som stiller opp. Dere er best!

Her våknet jeg opp med pottetett nese og sår hals, pollensesongen har begynt og medisinene jeg har fått funker ikke nok på meg. Jeg tar både nesespray og tabeletter, men det er ikke sterkt nok. Så håper jeg ikke er for sent ute til å ta pollensprøyten dette året, det hadde hjulpet meg så sykt mye! Er lei av å være halvdårlig i formen hele tiden, så gleder jeg ekstra mye til å komme ned til varmen nå - der er det jo ikke pollen! Hurra :-) Hehe.. Nå skal jeg komme meg i dusjen og gjøre meg klar for dagen. På planen står en shoot, min lillebror kommer for å jobbe med meg - så jeg håper kanskje jeg kan få til en ny videoblogg til dere. Er det noe spesielt dere vil vi skal snakke om? Fyr løs, vi (jeg, haha..) er åpne for forslag! Stor klem

En update på leilighetsjakten

Det går overraskende fint å bo hjemme, mine foreldre er uten tvil verdens snilleste og vi har utrolig nok ikke hatt én eneste krangel. Men selv om jeg har det veldig fint her om dagen, skal jeg ikke legge skjul på at jeg gleder meg maks til å få meg leilighet igjen! Det har jo naturligvis vært en stor overgang, det gå fra å ha sitt eget hjem med god plass, til å flytte tilbake på det lille jenterommet mitt, som forøvring har blitt min lillebror sitt spillrom. Haha! Men det gjelder å holde motet oppe, jeg depper så absolutt ikke av den grunn og er veldig takknemlig for at jeg var velkommen hjem i denne perioden mens jeg venter. Jeg vet flere av dere er nyskjerrige på hva som skjer, og desverre skjer det ikke stort. Det er ingen leiligheter på markedet som er aktuelle for meg, så det ser ut til at jeg bare må smøre meg med den tålmodigheten jeg ikke har....

Jeg var innom tanken på å flytte litt ut av byen, en ti minutters kjøretur fra Kristiansand sentrum, i et vanvittig flott nabolag hvor de har de fineste funkishusene og leilighetene - helt nytt. Her får jeg ekstremt mye mer for pengene, og hadde 100% sikkert fått det jeg ser på som drømmeleiligheten. Likevel er jeg veldig i tvil akkurat her, og har bestemt meg for å leite videre i sentrumsområdet enn så lenge. Det er typisk meg at jeg kommer til å angre, savne å bo sentralt og ikke trives med å måtte bruke bilen hele tiden. Jeg ser på boligannonser hver eneste dag, og kan ikke vente til å få mitt eget hjem igjen! Det skal bli så fint, jeg har allerede planene klare! Jeg klør i fingrene etter å gå på interiørshopping, ALT skal jo kjøpes nytt - da hun som kjøpte leiligheten min fikk alle møblene mine med. Denne gangen skal det ikke spares på noe, og ord kan ikke beskrive hvor utrolig gøy det skal bli å starte innredningen. Men først må leiligheten jeg vil ha dukke opp, noe som ser ut til å ta sin tid ;-) Haha.. Drømmen min akkurat nå er å få kjøpt egen bolig igjen innen sommeren er her, da skal jeg si meg fornøyd!


inspo from pintrest

Nå tar jeg turen til Lindex i Kristiansandsentrum, og håper å se mange av dere på kveldens shoppingevent som begynner 18.00. Det blir 20% på hele butikken, og goodiebags til dere alle :-) Gleder meg!

Kremet blomkålsuppe

I går laget jeg middag til familien, og valget falt på noe enkelt som ikke er så alt for tidskrevende. Hjemmelaget blomkålsuppe, det er jo så godt! Jeg dro innom bakeren, kjøpte ferskt grovbrød og satt i gang med matlagingen så fort jeg var hjemme. Hjemmelaget suppe er så mye bedre enn posesuppe, og ikke minst er det mye sunnere. En enkel og god hverdagsmiddag!

TIL FIRE PERSONER TRENGER DU:

2 blomkål 1 finhakket løk  7 dl melk  2 dl matfløte  2 dl vann 2 hønsebuljongterninger  1 ts salt 1 ts pepper

SLIK GJØR DU:

Skyll blomkålene godt i vann, og del den i små buketter. Ha i blomkålbukettene, løken, vann, melk, fløte og buljong i en gryte, som du koker opp og lar koke smått til grønnsakene er møre. Ta litt blomkål ut av suppen, og kjør resten jevn med en stavmikser. Ha i salt og pepper, rør rundt, ta i de blomkålbitene som er hele og server.

- BON APPETIT -

Denne suppen er supergod, og jeg anbefaler brød ved siden av - slik at du blir mett nok. Tidligere har jeg alltid hatt sprøstekt bacon over denne, men nå prøver jeg å kutte litt ned på kjøttet, så derfor ble det null bacon denne gangen :-) Bra for meg, bra for dyrene og godt for samvittigheten. Suppen er akkurat like god uansett!

kickstarting the new week

Fy søren så digg det var å starte denne dagen med en skikkelig treningsøkt! Lenge siden jeg har kjent på overskudd til å ha en ordentlig bra økt med tungt vekter, men i dag kom endelig dagen jeg har ventet så på, og da blir jeg virkelig glad :-)

I NEVER REGRET IT WHEN I DO IT, but I always regret it when I don't.

I dag var fokus på ganske tunge vekter, og jeg kjørte fullkroppsprogram for å gå gjennom hele kroppen. Siden jeg ikke har treningssenteret mitt i nærheten akkurat nå, har jeg bestemt meg for å kjøre fullkropp tre dager i uka, og heller jogge ute de resterende dagene. Da får jeg en fin kombinasjon av både styrke og kondisjon, så satser på at det kan være en fin løsning for meg fremover :-) Øvelser som ble gjort i dag var knebøy, utfall, hiptrust, good mornings, box jump, nedtrekk, roing med stang, bicepscurl, samt diverse øvelser på skuldre og mage. En knalløkt, gleder meg allerede til neste gang!
Håper dere alle har hatt en smooth start på både skole og jobb etter påsken? Jeg sov bare fem timer i natt, noe som er alt for lite for denne jenta - så nå kan dere tro jeg er trøtt! Derfor har jeg bestemt meg for å legge resten av jobb til side for kvelden, og heller gjøre ferdig to-do listen min i morgen. Det er innafor å gjøre sånt i blant, sant? Har blitt så sykt hektet på How To Get Away With Murder, så da blir det fort tre episoder mer enn planlagt, og alt for sent i seng. Så i kveld må jeg skjerpe meg, slå av denne syke mordsaken som opptar sovetiden min og gjøre riktige prioriteringer. For nå er det mildt sagt slutt på påskeferie, og da kan jeg ikke ligge våken til 03.00 hver eneste natt.... Hverdagen ass! Den kom litt brått, men jammen er det den jeg liker best :-)

På fartenHAPPY TUESDAY, GUYS!

Her kommer en litt forsinket post av et antrekk tidligere forrige uke :-) Jeg syns denne toppen er så fin! Skikkelig festivalaktig, ser fint for meg at den kommer til å bli flittig brukt på varme sommerkvelder. Anyways, god morgen godtfolk! Jeg er straks på vei ut døren, jeg skal en tur på trening og deretter har jeg møter resten av formiddagen. Jeg syns det er så godt at ferien er over i dag, butikkene er åpne igjen og rutiner er hjertelig velkommen tilbake! Det er jammen godt med noen dager fri, men fy søren - rutiner og hverdag er uten tvil det jeg liker best! Har du kost deg i påsken, og hva har du gjort? Fortell meg gjerne, syns det er så koselig å vite hva dere også driver med! Stor klem fra meg

H&M: jeans og topp - Celiné veske - Cianco by Caroline Berg Eriksen boots

TILBAKE TIL HVERDAGEN

Hvis noen av dere skulle sitte med dårlig samvittighet for å ha tømt påskeegget fullstendig denne påsken, så har jeg bare en ting å si - slapp helt av! Jeg har garantert spist mer enn deg. Faktisk har jeg spist så mye snop i påska, at mamma ikke ville gi meg påskeegg - fordi hun mente jeg hadde presset i meg nok denne påska. Den beskjeden fikk både meg og min bror, og hva skjedde da? Vi ble jo helt elektriske begge to! Jeg foreslo at vi kunne få et påskeegg fylt med "noen forbanna grønnsaker", men heldigvis kom mamma til fornuft og ga oss hvert vårt egg. Denne påska har jeg mildt sagt tatt litt avgårde i godteskåla, jeg er sikker på at jeg har spist mer enn hele nabolaget til sammen. Men det går fint, i dag begynner hverdagen igjen :-)

Jeg har aldri vært god på en mellomting, jeg er enten den som er superflink, holder meg helt unna snopeskåla og ikke har lyst på søtt - eller så er jeg den som tømmer den totalt og gjerne vil ha påfyll etterpå. Jeg misunner faktisk de som kan ta seg tre biter sjokolade og si seg fornøyd med det - jeg tømmer liksom en 200 grams uten problemer når jeg først er i gang. Men nå er det nok, mandagen er her - den beste dagen som finnes når jeg vil tilbake til sunne rutiner.

TILBAKE TIL HVERDAGEN

DRIKK NOK VANN: Det å få i seg nok vann gjennom dagen, er utrolig viktig! Jeg drikker flere liter hver dag med vann, spesielt de dagene hvor jeg trener :-) Dersom du føler et veldig søtsug etter alt påskegodteriet, prøv å drikk deg et stort glass vann - det hjelper mer enn du tror.

LAG MAT SOM FRISTER: Mat som både smaker godt og ser digg ut - det er viktig! Gjør måltidet ditt å innbydende og fristende som mulig. Kutt opp frukt og grønnsaker, dander det til fint på et fat. Lag deg fargerike smoothies med masse frukt, grønt og digg, som selvfølgelig skal smake godt. Et gøy tips kan være å ta deg en runde på inspirasjonssider som f.eks pintrest eller weheartit, søke på "healthy food" - her finner du utrolig mye digg og inspirerende.


IKKE GÅ SULTEN: Det å gå rundt sulten, er overhodet ikke bra i lengden. Da er det fort å gå på en smell, kaste seg over godterihylla i butikken eller raide skapene for sjokolade i full desperasjon. Så sørg for å få i deg nok mat, slik at du er god og mett gjennom hele dagen.

GJØR FAVORITTMIDDAGEN SUNNERE:  Det trenger ikke så vanskelig! Er du glad i pizza? Bytt ut bunnen med speltlomper, det er supergodt og ikke minst raskere å lage! Vil du ha taco på en helt vanlig mandag? Det er selvfølgelig innafor, lag deg en stor tacosalat, hold deg til en fullkornswraps, mekk deg hjemmelaget tacokrydder og bytt ut kjøttdeigen med karbonadedeig. Det er mange triks man kan gjøre for å trikse favorittmiddagen litt sunnere, slik at den kan nytes når som helst :-)

Og ikke minst .... KOM DEG PÅ TRENING!Ønsker dere alle en super start på den nye uka! Enten du vil nyte en siste fridag med påske og påskeegg, eller si farvel til alt sukkeret for nå og lage deg sunnere snacks allerede i dag. Jeg er superklar for denne mandagen :-) Nå er det få dager til kofferten pakkes og Gran Canaria står for tur, fredag reiser jeg inn til Oslo og som jeg gleder meg til lørdagen kommer. Sol og varme venter, det skal bli så gøy å ta dere med på enda et nytt eventyr!

Påskens beste marmelade

Åh, i går fikk vi et glass med hjemmelaget sitronmarmelade av min tante Beate, og den var så god at jeg bare må dele oppskrift med dere! Dette må være noe av det beste jeg har smakt, det perfekte å servere i påsken på rykende ferske baguetter.HOW YOU DO IT

Det du trenger er 2 dl sukker, 50 g smør, 10 spiseskjeer fersk sitronsaft, fire egg og revet skall av to sitroner. Fremgangsmåten er superenkel! Alt du trenger å gjøre er å ta alle ingrediensene i en gryte, røre under koking og la det putre til marmeladen er blitt tykk. Avkjøl, før du tar marmeladen i et tett glass og oppbevarer kaldt i kjølesskapet.

Helt nydelig godt! Og enda et lite tips ;-) Hvis du en kveld skal kose deg med ost, kjeks og vin - så lag denne marmeladen også til kosen. Kombinasjonen av brie og denne smaken av sitron, er mildt sagt helt nydelig. Får vann i munnen av bare tanken! Nicholas Vahé som de fleste interiørfrelste kjenner til, selger jo denne type marmelade som også er supergod, til prisen av 110 kroner for et lite glass. Jeg har alltid kjøpt den når jeg skal ha ost og kjeks, men fremover er det ingen tvil om at jeg heller skal lage marmeladen selv. Denne er ikke bare finere på prisen, men den er enda bedre på smaken!

DEN STORE FILMGUIDEN

Har du lyst å kose deg med film i kveld? Det er søndag, første påskedag og den perfekte dag for avslapping. Kjenner skuldrene senker seg av å bare vite at jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil denne søndagen :-) Som for min del blir påskeegg med snoperier, dyna i sofaen og film på tv'en. Dersom du vil gjøre det samme, kommer det noen gode tips til filmer du burde snurre i dette innlegget. Her finner du alt fra action, drama, romantikk, komedie og filmer fra virkeligheten - noe for alle. Hope you like it!- HOPP I JOGGEDRESSEN & SNURR FILM -

12 Years A Slave: En skikkelig sterk og gripende film, som jeg mener alle har godt av å se. Filmen er basert på den sanne historien om Solomon Northurp, en fri svart mann fra New York. Han blir brått bortført fra familien sin og solgt som slave på 1850-tallet i Louisiana. I filmen følger vi hans desperate kamp for å få komme tilbake til familien sin, livet og friheten. Solomon kjemper en umenneskelig kamp for både å overleve og for å beholde verdigheten. I sitt tolvte år som slave møter han en slavemotstander som kommer til å forandre livet hans for alltid.

The Best Of Me: Denne er så fiiin, skikkelig jentefilm! The Best Of Me handler om Amanda og Dawson, som er high school sweethearts. Men de kommer begge fra to helt forskjellige bakgrunner, som stadig gir de tøffe utfordringer. Amanda er fra en mektig og rik familie som overhodet ikke er fan av hennes nye kjæreste, mens Dawson kommer fra et hjem preget av fattigdom, vold og alkohol. Til tross for dette blir de to uadskillelige sjelevenner som er hodestups forelsket i hverandre, men omverdenen vil noe annet - og forholdet får aldri en sjanse. 21 år senere, møtes de ved en tilfeldighet i barndomsbyen sin. Både gode og vonde minner dukker opp, og kjærligheten er ikke glemt. Men kreftene som skilte dem fra hverandre som ungdommer, lever enda..

3096 Days: Jeg regner med dere alle har hørt om Natascha Kampusch, som ble kidnappet som 10-åring og holdt til fange av sin kidnapper i hele åtte år? Denne filmen er basert på hennes historie, og den er ekstremt sterk. Filmen handler altså om ti år gamle Natascha, som forlater familiens hus i Wien på morgenen den 2. mars 1998. Men den lille jenta dukker ikke opp hverken på skolen eller hjemme. En tolvåring er vitne til at hun blir dratt inn i en hvit minibuss, og dette blir politiets eneste spor. Kidnapperen Wolfgang kjører henne til sitt hjem i Strasshof, en halvtimes kjøretur fra Wien. En omfattende ettersøkning ble innledet, men uten resultater. 700 hvite varebiler ble kontrollert, inkludert kidnapperens bil. Wolfgang hevdet å ha vært hjemme på bortføringstidspunktet og blir sjekket ut av saken. Marerittet til Natascha er i gang, i en fem kvadratmeter stor celle - bak en pansret betongdør, i en dyp kjeller.... Superspennende og sterk film, basert på en verdenskjent og sann historie.

Lone Survivor: En av de beste filmene jeg vet om! Den er både actionfylt og spennende, perfekt for både gutter og jenter. Lone Survivor er også basert på en sann historie, og handler om Marcus Luttrell og teamet hans, som legger ut på oppdrag til et avsidesliggende afghansk fjellområde for å drepe den notoriske Talibanlederen Ahmad Shah. Oppdraget får en uheldig vending da gruppen blir utsatt for et bakholdsangrep som får alvorlige følger, og den lille gruppen blir isolert og omringet av et krigslystent Taliban på alle kanter. Det mislykkede oppdraget tok plass i 2005, og fire elitesoldater ble gitt i oppdrag å fange eller drepe Taliban-lederen. Marcus, som er hovedpersonen i filmen, var det eneste medlemmet som kom tilbake i live....
 

The Lucky One: Fin og romantisk dramafilm som jeg liker utrolig godt! Den er basert på en roman skrevet av fantastiske Nicholas Sparks, som jeg regner med de fleste jenter kjenner til? Hehe.. The Lucky One handler om soldaten Lohan som er marinesoldat og jobber i felten. Vennene hans dør brått rundt han, mens han er heldig og overlever. Tilfeldigvis finner han et bilde av en ung kvinne, og gir henne æren for at han overlevde felten. Når han returnerer hjem bestemmer han seg for å oppsøke denne kvinnen for å takke henne. Han finner ut at hennes navn er Beth Clayton, at hun bor i den lille bygden Louisiana og driver en kennel. Han spaserer hit med sin trofaste schæferhund og får jobb på hudekennelen Beth og bestemoren hennes driver. Logan får etter hvert dype følelser for henne, mens han sliter med å fortelle sannheten om hvorfor han egentlig kom til Louisiana. I bakgrunnen lurer også Keith, som er Beths sjalu og kontrollerende eksmann. Vil kjærligheten seire til slutt?

The Good Lie: En av de beste filmene jeg har sett, som er inspirert av virkelige hendelser - noe som gjør den ekstra bra. Filmen forteller om små barn som brutalt blir foreldreløse når landsbyen de bor i angripes av soldater. Foreldrene har fortalt dem hva de må gjøre dersom dette skulle skje, og på bare føtter setter de tapre barna ut på flukt for å finne en trygg havn fra soldatenes våpen. Veien til flyktningleiren i Kenya blir en hjerteskjærende kamp mellom liv og død. Til slutt kommer de heldigste frem til flyktningleiren, og fire av ungdommene vinner muligheten til å starte et nytt liv i USA. Ved deres ankomst i Amerika, møter de Carrie, en sosialarbeider som skal hjelpe dem å komme seg i arbeid. De prøver å bevare både samhold og ærlighet på tross av det store kultursjokket, og møter stadig på vanskelige utfordringer i sitt nye liv. Dette er en utrolig sterk og rørende film om den sudanske borgerkrigens grusomheter, som kostet over to millioner menneskeliv. Tusenvis av barn ble foreldreløse og ble tvunget til å flykte fra landsbyene sine i Sør-Sudan. En sterk og fin film, med en rørende historie om samhold og medmenneskelighet.

A Little Bit Of Heaven: Filmen handler om gladlaksen Marley, en sprudlende karrierekvinne som elsker alt livet har å by på. Hun er en typisk singeljente, hun tror ikke på ekte kjærlighet og mener at man fint kan leve lykkelig i alle sine dager uten en mann ved sin side. Marley koser seg med vennene sine, ler høyest av alle og har en hverdag fylt med glede. Men så opplever Marley alle menneskers store skrekk, hun får påvist kreft. Plutselig begynner hun å tenke over alle ting hun enda ikke har fått oppleve, som en skikkelig forelskelse. Inn i bildet kommer Julian, Marley sin lege som hun til sin store forskrekkelse forelsker seg i. I tillegg møter hun Gud, som gir henne tre siste ønsker før hun skal dø. I filmen får vi følge Marley mens hun prøver å overvinne frykten for å dø, beholde livsgnisten og samtidig sette pris på alt hun har i livet.

The Captive: Denne er så spennende!! Filmen handler om det som er alles foreldres største mareritt, nemlig å få barnet sitt bortført og kidnappet, uten noe som helst spor å gå etter. I filmen møter vi Matthew og kona hans Tona, som sliter med å komme seg videre i livet etter at datteren deres Cassandra, forsvant da hun bare var åtte år gammel. Catt forsvant da Matt lot datteren sitte i bilen mens han tok en rask tur innom en café, men når han returnerer til bilen kort tid etter er datteren søkk borte, og Matt bryter ut i totalt panikk på en gudsforlatt landevei i Niagara. Åtte år senere kommer plutselig politiet på sporet av noe som kan være et livstegn fra den forsvunne jenta, med et bilde på internett. Men, det foreldrene ser er nesten ikke til å tro. Etter år med isolasjon har Cassandra nemlig utviklet stockholmsyndrom overfor sin kidnapper, og bistår hans nettverk av likesinnede i å rekruttere nye barn til deres pedofili-ring........ØNSKER DEG EN HERLIG FØRSTE PÅSKEDAG!

Let's Talk Skin Care

Jeg får alltid en haug av spørsmål fra dere om hva slags produkter jeg bruker til huden min, og jeg har gjentatte ganger fortalt dere det. Så et mer utfylt innlegg om mine hudprodukter kan du lese her, mens jeg i dag tenkte å gi en mini guide til hvordan man best kan passe på huden sin. Enkle steg jeg selv bruker daglig for å være freeeesh i huden, hihi! Jeg er helt ekstremt nøye når det kommer til behandling av ansiktet, jeg er nemlig livredd for å få uren hud eller rynker som ung, derfor gjør jeg det jeg kan for å forhindre nettopp dette. Elixir er produkter jeg kjøper selv, og går 100% god for. Jeg vil nødig se gammel ut før jeg må, ei heller ha en sliten hud som ikke ser fresh ut - så her kommer mine triks for å forhindre nettopp dette :-)GOOD MORNING

Det første jeg gjør om morgenen, er å skylle ansiktet i lunket vann, rense ansiktet med hudrensen min og skylle av igjen med iskaldt vann en liten stund. Kald vann om morningen er en skikkelig oppfrisker, og jeg elsker følelsen det gir meg - det funker jo nesten bedre enn kaffe ;-) Når dette er gjort påfører jeg tonerpads på hele ansiktet, de er dynket i antioksidanter og sitrus-ekstrakt, noe som virker lindrende og er bra for blodsirkulasjonen. Så påfører jeg Niactil som første steg av ansiktskrem, lar den synke inn i huden i et lite minutt - før jeg påfører øyekrem og den store tuben dere ser med krem på hele ansiktet. Dette er verdens beste ansiktskrem, den inneholder solfaktor 30 og reparerer i tillegg gamle solskader. Eeeelsker hva den gjør med huden min, man føler seg så fresh når man kan starte dagen med disse deilige produktene! Så er huden klar for en ny dag, samt at sminken holder seg pent hele dagen med denne rutinen i grunn.

GOOD NIGHT

Før jeg legger meg fjerner jeg alltid sminken, jeg får helt angst av tanken på å skulle sove med porene proppet av foundation og slike ting. Pjuuuh! Så da renser jeg ansiktet godt, og tørker godt over med en ren klut. Tre ganger i uka bruker jeg pads med 20% fruktsyre som jeg masserer i hele ansiktet, fruktsyrer er helt ekstremt bra og jeg føler meg så sykt glatt og fin i huden etter en runde med padsene. Disse gjør at huden fornyer seg, i tillegg til at den forhindrer dannelse av hudormer og kviser. Til slutt tar jeg på øyekrem og nattkrem, sistnevnte inneholder også fruktsyre :-) Dette gjør jeg som sagt kun tre kvelder i uka, de resterende kveldene bruker jeg bare Niactil-kremen som nattkrem. Funker som fy!Håper dere fikk svar på det dere lurte på,
om det skulle være noe mer - må du selvfølgelig bare spørre
♥ 

Langtur på Flekkerøya

Hei langfredag! For en deilig dag. I dag har jeg vært på langtur sammen med familien, og vi var ute i flere timer. Vi la turen ut på Flekkerøya, hvor vi trasket i noen utrolig fine turløyper, og til slutt endte opp med utsikt til Oksøy fyr. Her slo vi oss ned, rigget til med bål, grillet pølser og koste oss en hel haug. Og i dag lærte jeg jammen et nytt tips til deilig tursnacks! Har dere prøvd grillet banan før? Du tar en banan, deler den i to på midten, legger sjokolade oppi og griller den på bålet en liten stund. Dette må dere love meg å prøve på neste båltur, det var helt ekstremt godt altså. Mmmm!Er ikke det nederste bildet helt nydelig? Norge er virkelig så fantastisk fint! Min lillebror, fetter og onkel badet faktisk her i dag, og jeg tror de alle tre holdt på å krepere av hvor kald vannet faktisk var.... Haha! Jeg holdt meg fint unna plasking denne gangen, men gjett om jeg skal ta båten ut hit når sommeren kommer, da! Dykke i det krystallklare vannet og slikke sol på klippene. For et sted :-) I dag var virkelig en superfin dag, frisk luft og kvalitetstid med familien - bedre kan det jammen ikke bli!

Håper dere også nyter en fin langfredag ♥ 

SNAPCHAT FUN

Nå er det en evighet siden sist jeg viste dere mine siste snaps! Jeg har vært på hele tre turer uten å dele bilder med dere, så her kommer det et lite utvalg fra USA, Oslo og litt hjemme. Om du ikke allerede følger meg der, så må du gjerne gjøre det! På snapchat oppdaterer jeg gjennom hele dagen, spesielt de gangene jeg er på ferie og ikke sitter fult så mye på dataen. Jeg syns snap er så fint, det gir et mye mer naturlig og friskt bilde av livet mitt enn hva bloggen kanskje gjør. Tenker at det må være gøy å se litt uhøytidlige bilder som ikke er tatt med speilrefleks, samt litt morsomme filmer i blant. Ser forresten at både Kourtney Kardashian og Kendall Jenner også har kommet seg på snap, og jeg digger å følge de! Ler meg jo halvt ihjel.. Har dere tips til noen kule snapchatters jeg burde følge, så må dere mer enn gjerne skrike ut :-)

FOLLOW ME ON SNAPCHAT - LADYYYKA

Når rumpa har blitt flat

Det var en gang jeg hadde en rumpe som var både rund og fin, jeg kan nesten ikke forstå at den faktisk var min! Spretten og sterk som bly, med den rumpen følte jeg nesten at jeg kunne fly. 100 kilo i knebøy løftet den, når jeg hadde den rumpen var det liksom ikke så viktig at jeg ikke fylte ut BH'en. Men en dag forsvant den, gitt! Og for det har jeg skikkelig fortvilet blitt. Så nå må den bygges opp igjen, bli stor og sterk - ja , et skikkelig arbeidsverk! Derfor skal jeg nå slutte å rime (lol...), og heller sette av en liten time, til å lære deg en ny øvelse jeg ble tipset om - så slipper rumpen din også å bli helt tom.

THE ULTIMATE FINISHER

Ingen tvil om hva jeg skal satse på den dagen jeg bli lei av å blogge, rapping ass - Eminem kan jo bare gå å legge seg... Haha! Neida, på tide å være seriøs, jeg har noe ganske kult jeg vil vise dere. Denne øvelsen fant jeg på en venn sin blogg, og i desperasjon over å få tilbake en heftig rumpe, måtte jeg selvfølgelig teste den ut med en gang. Jeg gjorde den på slutten av styrkeøkten min for å brenne ut det siste kruttet, og steike - denne tar godt på stumpen! Alt du trenger er et ganske kraftig strikk, som du stiller deg oppå med bred beinstilling, og henda i midten av strikken.  På en måte en bred sumomarkløft, bare at du her bytter ut vektene med strikk. Gå rolig ned mens du strammer rumpa, og når du er i bunnposisjon eksploderer du opp, og sviiiiser rumpa på toppen! Gjenta i tre sett, med 20 reps hver gang. Den ultimate finisher øvelsen :-)PåskefrokostH A P P Y  E A S T E R

God påske, fine leserne mine! Jeg håper dere nyter fridagene, og koser dere i påsken :-) Det blir bypåske på meg dette året, selv om jeg gjerne skulle vært på fjellet, gått på langrenn og rent slalom. Men med tanke på at det har vært mye reising og at det blir enda mer farting fremover, blir det godt å senke skuldrene hjemme i noen dager. Slappe av med familien, kvalitetstid med venner, fine turer i skogen, joggeturer i sola og bare hygge. Her startet vi dagen rund langbordet med god påskefrokost, og gjett om det var digg da! Nå skal jeg jobbe litt, før jeg tenkte å komme meg på trening. Hva er planene dine for påsken?Sienna Hearts Lindex Shopping Event

annonse

Har dere sett bildene for den nye kolleksjonen selveste Sienna Miller har designet for Lindex? Det har jeg, og jeg er helt forelsket! Det er så utrolig mye fint! Her snakker vi skikkelig feminine plagg, mikset med bohem og en festival-aktig look. Jeg elsker alt, og syns det er så gøy at en råflink og stilsikker kvinne som Sienna Miller har designet for Lindex.

Neste uke holder Lindex et flott shoppingevent i butikker over hele landet, og her i Kristiansand skal jeg være konfransier for eventet. Jeg gleder meg så innmari, og håper selvfølgelig at mange av dere vil ta turen! Det vil være 20% rabatt på hele den nye kolleksjonen, i tillegg til alt annet i butikken. Eventet finner sted den 30 mars på Lindex Kristiansand i Markensgate 34, fra 18.00 - 20.00. Dersom du vil lese mer og melde deg på, kan du gjøre det HER. Jeg trekker også tre heldige vinnere av dere som kommer, som får hvert sitt gavekort på hele 1000 kroner som dere kan shoppe for. Jeg håper virkelig å se akkurat deg der!MINE FAVORITTER FRA SIENNA HEARTS LINDEX

Dersom du bor i andre byer og gjerne vil delta - så fortvil ikke. Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo holder også events i neste uke, og info finner du med å klikke på linken til byen du bor i :-) Meld deg på eventen i Kristiansand HER - jeg gleder meg maks til en skikkelig kjekk kveld med dere alle. Stor klem fra meg

Kuttes ihjel uten bedøvelse

I dag vil jeg snakke til dere om noe viktig. En bortgjemt, grotesk praksis som fortjener å se dagens lys. Visste du at hvert år blir 3,5 millioner norske kyllinger kuttet i hjel uten bedøvelse fordi de er hanner, og ikke kan brukes til noe? Selv er jeg ganske oppdatert på dyrevelferd, men dette var jeg ikke klar over, helt til jeg fikk med meg Matkontrollen på TV2 den 17 mars. Jeg ble sjokkert sittende å se på med tårene i øynene hva som faktisk foregår i landet vårt. Hannkyllinger blir kvernet levende kun én dag gamle fordi de ikke er "til nytte" i produksjonen, og når hønene ikke legger nok egg til å være lønnsomme, blir de gasset ihjel. De er da som regel rundt ett og et halvt år gamle, og har aldri fått være mor selv om de har lagt hundrevis av egg.BILDER HENTET FRA TV2 MATKONTROLLEN

Jeg spiser lite kylling, og etter jeg har sett dette - kommer det til å kuttes enda mer ned på. All kylling som selges i dagligvarehandelen (også økologisk) stammer fra slike rugerier. Det gjelder også eggindustrien, og ikke nok med det - også de økologiske eggene. Sistnevnte ble jeg mildt sagt overrasket over, da jeg alltid har valgt økologiske egg - fordi jeg har vært sikker på at det stammer fra såkalte frittgående høner. Så feil kan man ta, og nå er jeg derfor på jakt etter steder på Sørlandet hvor jeg kan kjøpe egg til meg og familien fra gårder hvor dyrene har det fint og faktisk går fritt. Er det noen av dere som vet om slike rugerier og gårder i Kristiansandsområdet, må dere mer enn gjerne gi beskjed i kommentarfeltet.

Og til dere som alltid kommer med kommentarer om at jeg umulig kan være glad i dyr siden jeg ikke er vegeterianer - bare slutt med en gang! Det å slenge usaklige kommentarer om andres meninger som prøver å hjelpe dyr, det er overhodet ikke greit. Flott at du er veggis, men respekter også de som ikke er det! Hvis dere skal gå ut såpass hardt med å få hele verden og alle rundt deg til å tro at det eneste man kan gjøre for å hjelpe dyr er å bli veggis, så gjør dere ikke annet enn å skremme andre, få motsatt virkning og få folk til å tenke at ingenting er godt nok Og hva skjer da? Folk begynner å gi enda mer faen, fordi litt er tydeligvis ikke bedre enn ingenting. Jeg skulle selvfølgelig ønske at meg selv og hele verden var veganere, slik er det dessverre ikke - men vi kan alle begynne i det små og gjøre noe for å bedre situasjonen. Det nytter ikke sette på seg skylapper og ikke våge å se sannheten i øynene. Ta litt bedre valg, betal noen ekstra kroner for å beskytte dyrene som ikke kan snakke for seg selv, og undersøk hvor du kan kjøpe kylling og egg som kommer fra lokale gårder hvor dyrene har godt med plass og lever greit, i stedet for å bare ta med deg en eske egg eller en pakke kylling fra Prior i butikken.

Jeg vil også anbefale alle å sende en sms med GLADIDYR til 2360,
da bidrar du med 30 kroner i måneden til arbeidet for en bedre start på livet for kyllingene.

Det er tross alt snart sommer

EVERY WORKOUT IS PROGRESS

Se hvem som kom seg på treningssenteret i dag, da! Er det noe jeg ikke skal skryte på meg, så er det å være i rute med verken sommerform eller en form generelt. Jeg har blitt så svak at jeg nesten ikke kan forstå det selv, muskler er virkelig ferskvare og forsvinner latterlig raskt når man ikke opprettholder treningen. Flyttekaos, det å ikke ha gymmet mitt i nærheten, sykdom og mye reising har satt meg totalt bort fra alt av rutiner. Dårlige unnskyldinger kanskje, men jeg fungerer ikke når hverdagen ikke er som den pleier. Så da trener jeg litt når jeg har tid og lyst, i dag tok jeg turen til Kristiansand for å få en økt og steike - det var digg! Lenge siden jeg har kjent på treningsgleden nå, jeg hadde nesten glemt hvor glad trening faktisk gjør meg.

I dag ble det intervaller på mølla, i sneglefart i forhold til hva jeg tidligere har løpt på, men alt er bedre enn ingenting. Må bare få trent meg opp igjen, og ta det litt ettersom hvordan motivasjonen min er. Etter løpingen så ble det litt styrke på bein, før jeg pakket baggen og kjøpte med meg sushi for å spise lunsj med en venninne ute i sola. Gleder meg til å bli sprek igjen altså, er det noe jeg ikke trives med, så er det når jeg både kan se og føle at kroppen ikke er som den pleier. Heldigvis er det Spania om få dager, hvor både jeg og Ida er enige om at hver eneste dag skal startes med morgentrening. Løpetur blant palmer og sand blir så absolutt ikke feil, jeg gleder meg så sykt til å komme tilbake til varmen!

I kveld skal jeg bare kule ned hjemme, se serie i senga og slappe av. Jeg har løpt rundt alle veier den siste tiden og nesten ikke hatt tid til å trekke pusten. Så denne tirsdagskvelden blir det avslapping på planen her hos meg og god middag med min fine familie, jeg fikk velge - så da blir det indisk. Mmm! Har du hatt en fin dag?

Hverdagslykke

OF THIS BE SURE:
YOU DO NOT FIND THE HAPPY LIFE. YOU MAKE IT.


pics: weheartit

God tirsdagsmorgen, mine fine! Er du klar for en ny og deilig dag? Det er jeg :-) I går hadde jeg en helt nydelig kveld, en time før jeg skulle til Hilde, fant jeg ut at jeg ville få med meg solnedgangen på Odderøya. Så jeg snørte på meg skoene i rekordfart, hoppet i joggedressen og kjørte avgårde til Kristiansand for å legge på kveldstur. Bare jeg og Milo, så koselig! Etter å ha powerwalket rundt i 40 minutter, rakk jeg akkurat å komme til toppen av fjellet for å få med meg den magisk fine solnedgangen jeg hadde så lyst å se. Herlighet så fint det var! Hverdagslykke på høyt nivå, å kunne se noe så flott. Kamera var ikke med meg, noe jeg er glad for - i blant er det viktig å kunne nyte ting uten å måtte se det gjennom en kameralinse. Etterpå gikk turen til bestisen, hvor hun hadde hjemmebakt brød og eggerøre til kveldsmat. Hverdagslykke! Håper denne dagen blir like fin.

Fruktfest på morgenkvisten

Etter å ha vært mye syk, prøver jeg å bli flinkere til å få i meg frukt og grønt. Spesielt grønnsaker må jeg virkelig bli flinkere på, men helt ærlig er jeg ikke så veldig glad i det. Men, nå er det tiltak på gang - og jeg har funnet en lur metode som funker for meg. Til hvert måltid jeg har, kutter jeg opp litt grønnsaker til å ha ved siden av. Til frokost blir det gjerne oppkuttet gulrot, og til lunsj brokkoli eller blomkål. Det blir ikke så store mengder som det burde vært, men litt er mye bedre enn ingenting. Og når det i tillegg er kuttet opp, går det mye bedre å spise det :-)
FRISK OG SPREK GULROTJUICE

5 appelsiner  5 gulrøtter  En bit ingefær  En sitron

Kjør alt i juicepresseren, og oppbevar den kald i kjøleskapet. Så har du en sunn og frisk påskedrikk stående klar når enn du har lyst på hjemmelaget juice :-) Denne er supergod, fresh og søt i smaken!
TODAYS BREAKFAST

Dette ble dagens frokost, og det var deilig å få i seg bra næring etter en helg hvor kostholdet har vært som sendt fra søppeldynga.... Haha! En liten joggetur har jeg også fått vært på i dag, formen er enda klein, så den var ikke så mye å skryte av. Uansett deilig å få beveget litt på skrotten! Hele mandagen min har gått til jobb, jeg hadde en del jeg måtte ta igjen - men nå er jeg klar for fri resten av kvelden. Jentekveld it is!

Tjen penger på meningene dine

annonse

Har du hørt om Meningstorget.no? Dette er en supersmart tjeneste hvor du blir belønnet av brands som ønsker tilbakemelding på nye produkter og tjenester. Meningstorget aksepterer for tiden nye paneldeltakere som de betaler cash via PayPal for å si meningen sin. Dersom du er kjapp og registerer deg de neste dagene, så øker du sjansen på å bli med på nye spennende undersøkelser. Det jeg synes er bra med Meningstorget er at jeg blir med i en eksklusiv gruppe som tester nye produkter og tjenester før de blir tilgjengelige på markedet, slik at jeg kan være med på å påvirke selve produktutviklingen. F.eks kan du få tilsendt produkter som bedrifter ønsker å teste ut på det norske markedet. Du kan også bli spurt om å vurdere nye reklamekampanjer og bli bedt om å si meningen din om nye spennende innovative konsepter. Hadde det ikke vært kult om du ble bedt om å teste ut iPhone7 før den blir tilgjengelig på markedet?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BLI BELØNNET FOR DINE MENINGER

Meningstorget.no, kan du delta i undersøkelser og tjene litt ekstra penger via PayPal og få belønninger som for eksempel gavekort eller kuponger hos forskjellige nettsider. Det er selvfølgelig gratis og registrere seg, en veldig enkel og fin tjeneste! Så hvis du har lyst å unne deg en ekstra runde shopping, en god middag på restaurant med noen du er glad i eller kanskje litt ekstra lommepenger til ferien - er dette absolutt en ting du burde sjekke ut :-) Du må være 18 år eller eldre for å registrere deg og kunne tjene penger/poeng/gavekort

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

REGISTRER DEG HER

Det som skjer når du registrerer deg, er at meningstorget.no setter deg i kontakt med bedrifter og organisasjoner som ønsker å høre fra deg. Her har du altså en unik sjanse til å påvirke både produktene og tjenestene du bruker i det daglige. Hver gang du tar del i en spørreundersøkelse, vil du tjene poeng, uansett hvor mange spørsmål du svarer på! Poengene er verdt penger - og du kan velge mellom en rekke måter å bruke dem på. Foretrekker du kontanter via PayPal eller gavekort fra kjente nettbutikker? Uansett hvs du velger, så kan du begynne å løse inn så snart du har over 30 kroner. I tillegg har meningstorget.no en premietrekning hvert kvartal, der du kan vinne 35 000 kroner. Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er å ta del i spørreundersøkelser. Jo flere du fyller ut, desto større er dine vinnersjanser :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uteligger Andersen & Dajana Makeup

Når man ufrivillig har sovet ute natten før og er døden nær dagen derpå, da er det lov å ta seg ei litta bloggfri - ikke sant? Jeg hadde rett og slett ikke sjans i går, og sov hele dagen etter at jeg kom hjem til Kristiansand. Lørdagen med Wulff og jentene ble ganske så galehus, og jeg vet ikke en gang hvor jeg skal begynne. For å si det sånn, Ida kom seg aldri på byen og dro hjem for å sove - mens jeg dessverre fant ut at jeg ville ha noen ekstra timer til å leke apekatt på byen. Så kom problemet da, når jeg omsider kom meg hjem til Tjuvholmen og ringte på døra til Ida, som tydeligvis lå i koma og ikke hørte ringelyden. Hva gjør man da? Jeg vet ikke med dere, men jeg tuslet først bort på The Thief for å leke storkar og be om en suite (som de heldigvis ikke ville gi meg), så ringte jeg febrilsk rundt til både USA, Bergen og Trondheim for å be om hjelp, før jeg innså at ingen kunne redde meg og jeg måtte sove utenfor blokka i natt. Så da pakket jeg beina inn i kåpa, felte noen tårer fordi jeg var sikker på at jeg kom til å fryse ihjel (hva da dramatisk..) og la meg til å sove - helt til naboen til Ida skulle hjem og slapp meg inn i oppgangen. Har aldri vært så lykkelig over å se en gang i hele mitt liv! Sov en stund i gangen også, før min kjære Ida endelig våknet fra koma og lot meg komme inn i leiligheten.... Ler meg ihjel! Ingen tvil om at partyhatten skal legges på hylla på ubestemt tid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DAJANA MAKEUP

Men, over til dagtid på lørdagen - hvor vi ble sminken så fint av flinkeste Dajana. Dere vet jo at jeg digger contouring, og er det noen som er kjent i makeup-verdenen for nettopp dette, så er det Dajana. Hun er rett og slett helt rå! Dajana kan akkurat samme teknikker som Kardashian klanen får av sine makeupartister, derfor var jeg ekstra gira på å lære noen triks. Det er helt sykt hvor mye sminke og markering kan forandre ansiktet! Jeg lært utrolig mye på lørdagen, og har en smørbrødliste med produkter jeg må skaffe meg nå. Haha! Dajana er ikke bare helt utrolig dyktig i det hun driver med og definitivt den flinkeste som noen gang har sminket meg, men hun var også et fantastisk flott menneske. En ordentlig snill og god jente, som fortjener all suksess hun har!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syns resultatet ble så fint! Og øynene mine? Hjelp, jeg har aldri fått frem blåfargen så godt før! Må lære meg å bruke mer riktige farger selv, da øyenfargen min popper veldig med en kombinasjon av brun og gull. Jeg lærte utrolig mye av Dajana, så jeg tenkte å prøve meg litt frem selv, og kanskje lage et contouringinnlegg til dere i nærmeste fremtid :-)

Sneakers and light jeans

God morgen fra Tjuvholmen

Her sitter jeg å koser meg med en kopp kaffe og hjemmebakte rundstykker, Ida er så flink til å varte opp! I går hadde vi en rolig fredagskveld hjemme i joggedress, med sushi takeaway og film snurrende på skjermen. Vi måtte nemlig lade opp til i dag, hvor vi har mye gøy på planen. Om ett par timer skal vi avgårde for å bli sminket av en utrolig dyktig jente som er kjent for å skape de sykeste looks med conturing, så dere kan tro jeg gleder meg! Etterpå må vi rundt å ordne ballonger og litt morsomheter til i kveld, da braker det nemlig løs med girlsnight, vin og hygge på hotell. Blir kjekt å se venninnene til Ida igjen! Vi sees igjen senere, skal selvfølgelig vise dere sminken - jeg er så spent på hvordan det blir :-) Iiiih!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

givenchy veske - hm jeans - zara kåpe - converse sko

HAPPY WEEKEND

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAKE IT A GOOD ONE

Som jeg koser meg i Oslo hos Wulffen min. Blir ikke større gjensynsglede enn dette! I dag har vi vært på hyggelig lunsj sammen med Ingvill og Tone i side2, før vi tok turen til Bogstadveien og trålte butikkene i fult raseri for å finne klær til morgendagen. Humøret ble ikke akkurat bedre av at ingen av oss fant en eneste ting, men heldigvis hjalp det med litt rosévin i solen. Hehe, er det mulig? Alle fineklærne mine ligger jo nedpakket i søppelsekker hjemme, så jeg orket rett og slett ikke starte leteaksjon etter kjole før jeg dro. Nå angrer jeg mildt sagt på det valget, for jeg blir garantert seende ut som en søppelsekk på byen i morgen.. Vi får se om jeg rekker en liten runde til i butikkene ;-) Hva er planene dine for helgen? Ønsker deg en digg fredagskveld

Tagliatelle med kylling og fløtesaus

Jeg vil starte dagen med å dele en superdigg oppskrift! Denne retten har mamma laget til oss i alle år, og det er faktisk en av de aller beste middagene jeg vet om. En stor favoritt! Her hjemme kaller vi den bare tagliatelle-retten, pasta med kylling i fløte- og hvitvinssaus - med skikkelig gode smaker. Mmmm! Dersom du vil kose deg med noe godt til helgen, må du prøve ut dette.

TIL FIRE PERSONER TRENGER DU:

Fire kyllingfileter  Seks sjampingjong  En halv bunt frisk kruspersille En oppkuttet rødløk  Tagliatelle
To fedd hvitløk Jarlsbergost En boks kremfløte To kyllingbuljong  1 dl hvitvin Salt og pepper

SLIK GJØR DU:

Kutt opp kyllingfileeten, og brun den i en stekepanne sammen med rødløk, hvitløk, sjampingjong, salt og pepper. Kok opp hvitvinen i blandingen, og tilsett kremfløten. La alt småputre i cirka 10 minutter, og ta oppi kruspersillen på slutten. I mens kan du koke opp tagliatellen. Server,  ha over raspet parmesan- eller jarlsberg ost og kvernet pepper. Bon Appétit

Ta deg litt fri, du!

Det farlige med å være sin egen sjef og selv bestemme arbeidstider, det er når dette fine været leker seg utendørs. Da blir jeg nemlig veldig god på å gi meg selv nettopp fri, med egenskrevet beskjed om at jeg må nyte dagen. Ingen tvil om hvem som stikker av med "verdens beste sjef" tittelen i dag ass.... Haha! Så ja, i dag har jeg hatt fri - men skal selvfølgelig ta igjen tapt arbeid ikveld :-) Jeg har nemlig storkost meg med Mommo! Vi dro på café, spiste deilig lunsj i solsteiken og vandret rundt i shoppinggatene. Bare vi to, det koseligste jeg vet! Etterpå dro jeg hjem, snørte på meg mine nye freshe joggesko som er like blå som himmelen, og la på langtur utendørs med Milo. Skikkelig deilig! Men nå? Nå er jeg helt kaputt av å ha løpt rundt ute i hele dag, hehe. Er det flere av Norges byer som har like fint vær som oss? Håper solen skinner hos dere alle!


bikbok genser - hm jeans - louis vuitton veske - boots bianco by caroline berg eriksen

Den evige seriejakten

Det er ingen tvil om at de fleste gode serier for lengst er sett av oss alle. Jeg kan ikke huske sist jeg fant en serie som var på høyde med Sons Of Anarchy, Suits, White Collar, The OC eller Dexter. Sesong på sesong med bare kvalitet - det er ikke ofte man finner serier som dette lengre. Alt er jo sett! En som likevel kan måle seg med disse er The Blacklist, serien er helt rå, og jeg har fortalt dere om den før. Absolutt verdt en titt! Men nå, dere - nå har jeg kommet over nok en serie jeg nettopp er ferdig med første sesong av, og den var såpass bra at den fortjener et innlegg her på bloggen.

TYRANT - Pictured: (L-R) Salim Daw as Yussef, Mehdi Dehbi as Abdul, Noah Silver as Sammy, Ashraf Barhom as Jamal, Moran Atias as Leila, Jennifer Finnigan as Molly, Adam Rayner as Barry, Anne Winters as Emma, Justin Kirk as John Tucker, Fares Fares as Fauzi, Alice Krige as Amira. CR: Matthias Clamer/FX
bildekilder: viasat, tv3

TYRANT - en serie du vil se neste gang du har tid. Første sesong ligger på Netflix, og jeg har allerede pløyet meg greit gjennom alle episodene. Den er laget av de som produserte Homeland, noe som i seg selv gjør at serien virker lovende. Tyrant handler kort fortalt om et rått Midtøsten, i det korrupte landet Abbudin. Her møter vi Al-Fayeed familien, som lever i en helt ekstrem overflod av luksus, privatfly, svindyre biler og cash. Her møter vi storebroren i familien, Barry, som vender tilbake til hjemlandet etter eksil i USA. Livene til Barry og hans amerikanske familie går på hodet når Barrys bror Jamal blir president i Abbudin etter sin far, og får makten mellom fingrene. En makt Jamal, med sin ustabile psyke, overhodet ikke er i stand til å ha. En politisk krise truer med å bryte ut etter at Jamal overtok tronen, og Barry splittes mellom fristelsen for makten og kjærligheten han har for hjemlandet sitt. Vil Barry klare å fikse det familien hans har ødelagt, eller vil han bli like maktsyk selv?

Denne serien er ekstremt spennende, og til tider ganske syk. Her skjer det mye ekstreme greier (for å si det mildt...), så jeg føler meg nesten litt gal som tipser dere om denne. Haha! Men dersom du vil ha en dramatisk og fengende serie å følge med på i påska, ville jeg absolutt sjekket denne ut :-) Er det noen av dere som kanskje har sett den allerede?

FAVORITE KIND OF BREAKFASTBERRIES & YOGHURTRISE AND SHINE

Med en solid frokost i magen, er jeg klar for å gripe dagen! Jeg blir aldri lei kombinasjonen av cottagecheese, vaniljeyoghurt, friske bær og kokosterninger. Med en stor kopp kruttsterk kaffe og isvann dynket i frosne bær, kunne jeg ikke startet morgenen på en bedre måte. Jeg våknet til solskinn i dag også, hverdagsluksus som jeg absolutt ikke skal ta for gitt. Så straks skal jeg snøre på meg joggeskoene, og legge på powerwalk med Milo som turkompis. Jeg skulle gjerne hatt en lengre løpetur, men forkjølelsen sitter enda i kroppen - så for å ikke gå på en ny smell, blir det heller en langtur under knallblå himmel. Hardtreningen får vente til formen er tipptopp igjen! Ønsker deg en alle tiders start på tirsdagen

Gode ting med denne dagen

I dag har det vært over 15 grader her i Kristiansand. Helt vanvittig deilig! Var på en koselig byrunde i dag når jeg var ferdig på jobb, og uteserveringene til flere av restaurantene har ofisielt åpnet. Ble glad i hjertet av å se blide sørlendinger nyte lunsj og årets første utepils i solsteiken. Måtte det bli flere fine og varme dager som dette fremover!

Når vi snakker om varmt vær, i dag tørket jeg sengetøyet mitt ute og luftet dynene. Føler meg 43 år når jeg skriver dette, men seriøst så deilig det er med alt som er lufttørket. Det er jo en drøm å sove i! Gleder meg allerede til å krype under dyna i kveld, og snorke i en seng som lukter frisk luft og tøymykner.

Jeg er glad, frisk og har det veldig fint om dagen. Og så teller jeg selvfølgelig ned dagene til torsdag, hvor det endelig blir Oslotur og kvalitetstis med min kjære Wulff. Nå er det så alt for lenge siden sist! Gleder meg til å flytte inn i den fine leiligheten hennes for noen dager, og ha en skikkelig girlsweekend.Jeg fikk støvsuget og ryddet huset til mamma kom hjem fra jobb. Prøver å være litt flink nå som jeg bor hjemme, så slipper mamsen å begynne med slikt når hun er ferdig med arbeidsdagen. Så i dag kom hun hjem til rent og pent hjem, i tillegg til en stor bukett med roser. Pluss i boka til favorittbarnet!

Mailboksen er endelig tømt, og jeg fikk unnagjort alt jeg skulle av jobb i dag. En deilig følelse å kunne nyte resten av dagen uten å ha noe hengende over skuldrene! Det liker jeg.

I kveld skal jeg på besøk til Tone og mammaen hennes. Så koselig å se bestejenta mi igjen! Og vet dere hva? Tone er gravid med gutt nummer to, og i dag var jeg faktisk med på ultralyd jeg også. Min aller første ultralyd, det var helt spesielt å se den lille bebisen sprelle inni magen. Veldig rørende! Uansett, denne kvelden gleder jeg meg til - vi skal ha sushi og kose oss masse.

Herlig Mandag

Mandag, dere! Den er mer enn hjertelig velkommen hos meg, jeg håper dette kan bli en frisk og fin uke for min del :-) Forkjølelsen sitter enda igjen i kroppen, men jeg er i hvert fall veldig mye bedre og halsen er fin igjen. Hurra! Planen min for dagen er jobb, før jeg skal være sammen med Tone i kveld. Gleder meg veldig til å se henne igjen, nå er det alt for mange uker siden sist! Slik blir det når man plutselig bor to timer unna hverandre, men heldigvis er vi flinke til å ringe hverandre nesten hver dag og sees så fort muligheten byr seg. Så i kveld blir det endelig gjensynsglede, det ser jeg frem til

Antrekksbildene under tok jeg dagen før jeg ble syk, og jeg må bare påpeke at jeg tok kun av meg jakka i de to minuttene vi tok bilder... Så slipper det å hagle inn med kommentarer om "er det rart at du er syk eller!!"... Hehehe, kviet meg litt for å legge de ut! En ting er sikkert, jakka skal beholdes på fremover uansett, jeg skal faktisk kle meg som en eskimo for å være sikker på at jeg ikke blir syk igjen. Blogglivet ass, jeg fryser mer enn gjerne for å få bildene slik jeg vil. Haha! Hva er planen din i dag? Ønsker deg en super start på den nye uka, grip mandagen og lag deg et godt grunnlag for de kommende dagene!
hm jeans - bikbok skjorte & genser - adidas sko

Deilige sjokolademuffins

I dag begynner jeg endelig å bli i bedre form! Første dagen jeg har kommet meg opp av senga, og gjøre noe annet enn å sove, se tv serie og syns synd på meg selv. Haha, seriøst! Nå har jeg begynt å proppe i meg en haug av vitaminer igjen, så håper det kan gjøre susen for immunforsvaret fremover. Nå må jeg bli frisk, for til torsdag reiser jeg til Oslo - og jeg gleder meg så sykt! Men, over til noe noe helt annet. Har du lyst å kose deg med noe godt i kveld? Disse muffinsene bakte jeg tidligere i dag, og de ble så sykt gode. Tenkte selvfølgelig å dele oppskrift med dere :-)TIL CA 10 MUFFINS TRENGER DU:

2 ss kakao 150 gram smør 2 dl sukker 2 egg 1 ts vaniljesukker 1/2 dl melk 180 gr hvetemel 1 ts bakepulver

SLIK GJØR DU:

Rør smør og sukker helt hvitt. Så tar du i eggene, før du tilsetter vaniljesukker og melk. Bland inn bakepulver, kakao og mel - rør alt godt sammen. Så fyller du muffinsformene, og steker i ovnen på midterste rille på 200 grader i ca 12 minutter.

HAPPY SUNDAY

Håper oppskriften falt i smak, jeg syns denne var fin å dele, da jeg vil tro de fleste har disse ingrediensene liggende i kjøkkenskapet. Sjokolademuffins og en god film på en søndagskveld slår aldri feil

Sjekk prisen før du kjøper

annonse

Har du noen gang tenkt over hvor mye penger man egentlig bruker på skjønnhetsprodukter i løpet av et år? Det er jo så mange ting man "trenger", ting som foundation, shampo, deilige hudkremer, rens til ansiktet, parfyme og maskara - for å nevne noe. Heldigvis trenger man ikke kjøpe alt på en gang, men hvis man skal tenke totalsum, så blir det uten tvil en ganske heftig sum. Derfor vil jeg i dag komme med et helt genialt og gratis tips til dere, som jeg selv er flittig bruker av. Mitt beste tips for å spare penger når du kjøper ting over nett, er tjenesten Prisjakt.no - som gir deg den beste prisen på det du leter etter.

Her kan du søke opp produktet du ønsker å kjøpe, og få en solid oversikt på prisene i forskjellige nettbutikker. Slik kan du enkelt klikke hjem produktet til billigst mulig pris! En helt super tjeneste, jeg bruker Prisjakt til alt fra julegaveshopping, gaver, eller til småting jeg trenger selv - rettere sagt alt jeg kjøper over nett. Og det er ingen tvil om at man kan spare mye penger her, altså!

La meg gi dere ett par eksempler :-)SØK OPP DITT FAVORITTPRODUKT HER

Som dere vet elsker jeg Clean Fresh Laundry parfymen, min store favoritt. Når jeg søker den opp hos Prisjakt, ser jeg fort at her er det mange forskjellige priser ute å går! Den koster alt fra 300 kroner, og opp til 469 kroner. Ganske sykt, ikke sant? Selvfølgelig vil jeg ha den rimligst mulig, og klikker hjem den beste prisen, som da er 300 kroner :-) 169 kroner spart, kun ved å søke opp i denne tjenesten. Helt genialt! Et annet eksempel er Bare Skin foundation som jeg bruker hver eneste dag, her koster den billigste 348 kroner og den dyreste 528 kroner. Say whaaaat? Haha! Her er det med andre ord mange kroner å spare.

Noe som også er helt genialt med Prisjakt, er at du kan sette opp varsel på f.eks favorittparfymen din, så får du beskjed så fort den går ned i pris. Et genialt tips til de av dere som er like glad i nettshopping som det jeg er. Nå kan du klikke hjem saker og ting med litt bedre samvittighet, og er det noe vi liker - så er det nettopp det ;-)

Easter giveaway

LITEN PÅSKEKONKURRANSE

Snart er det påske, og i den forbindelse hadde jeg lyst å gjøre noe ekstra kjekt for følgerne mine! Har du lyst å vinne dette påskeegget? Det er fylt til randen av fine hudpleieprodukter, sminke, godis og andre flotte saker. Alt en jente kan ønske seg i årets påskeegg, det er jeg helt sikker på ;-) Hvis du vil bli med i trekningen, må du følge meg på facebook - det er nemlig her giveawayen foregår. På pagen min legger jeg ut bilder som ikke kommer på bloggen, deler private videofilmer og prøver å by enda litt mer på meg selv enn hva jeg gjør her. Pluss at mine nyeste innlegg alltid kommer ut der med en gang de blir postet! Følg meg gjerne, og bli med i påskekonkurransen min du også. Hvordan er lørdagen din? Håper helgen smiler til dere alle

Dyremishandling på McDonalds i Kristiansand

Det verste jeg vet i hele verden, er dyreplageri. Dyr er så forsvarsløse, og kan ikke forsvare seg på samme måte som det vi mennesker kan. De kan ikke snakke, fortelle at de har vondt eller gjøre noe for å slippe unna. I går skjedde det en hendelse her i Kristiansand, som gjør meg så sint at jeg kan ikke en gang beskrive det. McDonalds i Sørlandsparken fanget fugler i ulovlige limfeller, ved å strø brødsmuler over limet for å lokke til seg småfuglene. Hva i alle dager er dette for et sykt påfunn?

LEVENDE FUGLER LIMT FAST PÅ MC DONALDS KRISTIANSAND I SØRLANDSPARKEN

Jeg har selv snakket med jentene som fant fuglene, og jeg tenkte å gjenfortelle her på bloggen - for å spre saken til flest mulig mennesker. Det første jentene ser på vei inn til Mc Donalds hvor de skulle kjøpe seg mat, er en fugl som flyver opp til toppen av en dør (sannsynligvis for å redde vennen sin som allerede er i fella..), men til slutt setter denne fuglen seg fast og forsvinner bort fra luften. Jentene begynner å se etter fuglen, helt til sjefen i Mc Donalds kommer ut å spør hva i alle dager jentene holder på med. Jentene tar ned brettet, og finner det dekket med lim og brødsmuler, og her ligger to små fugler helt limt fast. Den som hadde ligget der lengst, hadde fått nebbet sitt limt igjen, og hadde derfor ingen sjanse til å verken puste ordentlig eller lage lyd. Ingen aner hvor lenge den har vært der, da den ikke har hatt mulighet til å kunne lage lyd med nebbet sitt limet igjen - men sannsynligvis har den vært der i godt over en dag. Sjefen på Mc Donalds begynte å rive opp fuglene, mens jentene sa at nå måtte han slutte - han pinte jo fulgene enda mer. Jentene tok de stakkars fuglene med til vetrinæren, som fikk helt sjokk over tilstanden småfuglene var i. Begge var fulle av sår, og livene var umulig å redde - så begge to ble avlivet pga store skader. Jentene dro tilbake igjen til Mc Donalds for å snakke med sjefen etter de hadde vært hos vetrinæren, og hva ser de da? Nok et limbrett som er satt opp med brødsmuler på nøyaktig samme sted, for å lokke til seg nye fugler!

Jeg blir helt kvalm, og så sint over at ting som dette i det hele tatt er mulig! McDonalds går i forsvar med å si at de hadde leid inn Anticimex, et byrå som har oppdrag på å fjerne fugler som har kommet inn i forretninger, til å få bort fulgene. De mener de er totalt uskyldige i saken, men jeg kan overhodet ikke si meg enig. McDonalds har jo selv latt dette pågå, hentet limbrettet flere ganger, sett fuglene lide seg ihjel på brettet - for så å rive de opp etterpå! Ethvert oppegående menneske forstår vel at dette overhodet ikke er greit, og at man ikke skal la sånt pågå? Jeg syns dette er helt hårreisende, fra både McDonalds og Anticimex sin side. Men da er i hvert fall to ting helt soleklart - Anticimex burde bli fratatt alt av oppdrag som omhandler dyr fremover og Mc Donalds i Sørlandsparken Kristiansand skal aldri besøkes igjen noen gang.

Hotelltips i Fort Lauderdale

Som jeg savner å våkne opp til sol og varme hver eneste dag, titte ut av vinduet og spotte palmer så langt øyet kan se. Nå har jeg vært hjemme i en uke, og jeg er så rastløs at jeg holder på å gå på veggen... Haha! Det å reise er virkelig det beste man kan bruke penger på, opplevelser og minner er uten tvil det jeg vil bli rik på her i livet. Ingenting er som å få oppleve nye steder og kulturer. USA har virkelig en spesiell plass i hjertet mitt, og jeg gleder meg allerede til jeg kan dra tilbake dit. Kunne jo reist allerede i morgen jeg, men så er det jo kjekt å ha med seg noen på turen også ;-) Haha..

WAKING UP IN FORT LAUDERDALE

Fruktkake med pisket krem og iskald cola light på H20 må dere bare teste ut hvis dere er i Fort Lauderdale. Nydelig med noe friskt etter noen fine timer i sola! Jeg tenkte å komme med et hotelltips til dere også, da mange av dere har spurt om dette. Vi bodde på Ocean B Resort, et supersentralt hotell som bokstaveligtalt ligger på stranden. Den ene delen av hotellet er nylig totalrenovert, og her hadde vi rom. Vi ble helt overveldet av hvor stort og fint det var, to queensize dobbeltsenger til oss begge, stort og moderne bad, og gigantiske vinduer fra gulv til tak med utsikt til stranden.OCEAN B RESORT

Hotellet hadde også eget strandområde, hvor det var gratis solsenger og håndklær til gjestene. I tillegg til poolområde, med digg uteservering hele dagen :-) Sykler kunne også lånes via hotellet, helt gratis. Disse koste vi oss så mye med, det var faktisk helt magisk å hoppe på syklen og sykle i vei langs strandpromeraden på vei for å finne frokost. Det er jo så ubeskrivelig fint i Fort Lauderdale! Vi betalte 6000 kroner for for tre netter på dette hotellet, ganske billig, men med tanke på at resortet snart er ferdig renovert, kan jeg fint se for meg at prisen vil stige ganske mye. For dette hotellet var virkelig superflott, vi kunne ikke valgt et bedre sted å bo! Så dersom du skal til Forte Lauderdale en eller annen gang, anbefales Ocean B Resort på det sterkeste. Dersom dere lurer på noe om Fort Lauderdale, må dere selvfølgelig spørre - så skal jeg svare så godt jeg kan

En reise avlyst, en ny bestilt

Hei mine fine Beklager stillhet fra meg her inne, jeg har rett og slett blitt syk. Igjen! Jeg er så ofte syk at jeg forstår ikke at det er mulig, så nå skal jeg til legen så fort jeg blir frisk og ta en haug av prøver på hele kroppen min. Noe galt må det jo være? Er rett og slett drita lei av å være dårlig såpass ofte, det går jo utover jobb, trening og ja - egentlig alt. Jeg skulle egentlig vært på reise i dag og frem til søndag, men er såpass dårlig at jeg har ikke mulighet. Fikk heldigvis sykemelding av legen min for å slippe turen, halsbetennelse og forkjølelse frister lite å sitte på et fly med. Det skal sies at det virkelig suger at turen er avlyst, jeg hadde gleder meg i noe som føles som en liten evighet til denne helgen! Men slik er det når man stod bakerst i køen da immunforsvaret ble delt ut, og blir smittet bare noen hoster når de går forbi meg...

Heldigvis er det en liten opptur da, jeg og Ida bestilte oss tur til varmere strøk i går. Denne gangen går turen til Gran Canaria, for en uke med goodtimes i sola, trening på morgenkvisten, masse avslapping på stranda, sangeria og bare glede med bestevennen min. Det skal bli så kjekt! Hotellet vårt ser superfint ut, og i tillegg har vi bestilt all inclusive denne gangen. Vi bor rett med Amadores stranden, så ingen tvil om at vi skal kose oss maks på tur! Nedtellingen er i gang, og vi drar 2 april

All smiles
Zara: jakke og jeans - Sixtyseven: sko - Ysl: veske

Hva da tidenes glis? Haha.. Slik blir det når Geir tar bilder av meg, og skriker ut til hele gata at jeg ser best ut når jeg ikke smiler og heller ser litt mystisk inn i kamera. Altså, da klarer jeg jo i hvert fall ikke være alvorlig! Nei, denne mystiske looken han stadig maser så om kan jeg bare gi opp - når man har det fint er det lov å smile. Sant? Hehehe, jeg må bare le.. Denne dagen har virkelig vært helt super, jeg kom nettopp inn døren og er ikke annet enn storfornøyd. Negler og hår er fikset (så deilig etter varme dager i solsteiken!), regnskapet er gjennomgått, middag med venner stod på agendaen og litt shopping ble det utrolig nok også tid til. For en deilig tirsdag! Er det rart gliset går rundt på dager som dette? Happy go lucky!

Ny spisestue

Yes, da var jeg våken - endelig på en tid som er innafor! God morgen til deg  Gårsdagen fløy avgårde, og jeg fikk aldri tid til å stikke innom for å si hei igjen. Får jo så dårlig samvittighet når jeg bare få oppdatert dere en gang, så det beklager jeg virkelig for! Kommer sterkere tilbake i dag. På dagsplanen står først et besøk hos Hilde, jeg har klart å knekke fem av neglene mine og det ser helt krise ut... Haha! Etterpå går turen til Marianne for å farge hele håret, etter to uker i solsteiken, har jeg blitt så lys i håret at jeg nesten får fnatt. Håper hun har tid til å flette meg også i dag, iih! Resten av dagen blir brukt i Kristiansand for møter, og en tur innom Geiremann - som jeg har savnet skikkelig. Er det mulig å bli så glad i sin egen regnskapsfører, egentlig? Geir er jo bare helt fantastisk, en solstråle i hverdagen!

Tenkte forresten å vise dere noen bilder fra søndag, når vi hadde familiemiddag. Reker, blåskjell, fylt avokado og hjemmelaget hvitløksbrød - det var en fest av at måltid! Mamma ass... Og vi har fått ny spisestue, jeg syns den er fin :-)


Jeg er ikke hjemme før sent i kveld, men skal få Geir til å knipse noen bilder av meg - slik at jeg får oppdatert dere igjen senere i dag. Ønsker deg en super tirsdag! Hva står på planen din?

Ute av rytmen

Happy monday, you guys! Denne oppdateringen burde vært ute for lenge siden, men jeg er overhodet ikke tilbake i norsk døgnrytme enda. Jobbet til tre i natt, og sov til klokken ti. Hehe, føler meg som det problembarnet - i mitt hode skal jeg jo være våken 06.00 hver eneste dag. Satser på at ting går tilbake til normalen snart, hvis ikke må jeg bare ta en god, gammeldags runde med døgning :-) Planen for dagen min er å ta igjen tapt arbeid, jeg har så mye hengende over meg nå at jeg får hjertebank av bare tanken og mailboksen sprenger vel snart. Så jeg blir sittende foran skjermen til i kveld, da skal jeg først på en privatvisning på en leilighet og så videre på besøk til min kjære Celina. Finfin start på den nye uka!

Håper du har hatt en fin helg, og er klar for denne mandagen? Sees igjen litt senere


Acne: jeans - Zara: genser & skjerf - Bianco: sko - Louis Vuitton: veske

Video: min nye samboer

Da var det på tide med ny videoblogg sammen med Knollen aka Little Mr Sunshine. Eller Queen B, som en bloggleser har begynt å kalle han... Haha, jeg dør! Prøvde å spørre om vi ikke kunne forflytte oss fra bilen og spille inn en annen plass, da alle videoene våre har vært i bilen - men da ville han heller droppe filmingen. Så da ble det i bilen igjen, da! Haha.. Enjoy

- sett på HD for best kvalitet -

Kom sommeren i forkjøpet

annonse

Når vi dro på ferie denne gangen, var jeg seriøst så blek på kroppen at jeg sverger jeg så blå ut. Det har vært lite soling i vinter, og jeg er heller ikke fan av solarium - så da blir det naturligvis slik. Likevel nekter jeg å sprade rundt på stranda i bikini, seende ut som en blåhval... Lol! Så da blir det tiltak og litt juks, mens brunfargen jobbes med mens jeg allerede er brun. Hvordan? Selvbruning, selvfølgelig! Vita Liberata sin pHenomenal mousse var med i både min og Hilde sin koffert, og den funker som fy!

BRUN ÅRET RUNDT

Det jeg liker best med denne selvbruningen, er at den faktisk varer. Jeg smurte meg første kvelden på tur, og det var den eneste gangen jeg trengte å gjøre det. Fargen varer nemlig lenge, til tross for at jeg badet i saltvann x-antall ganger hver eneste dag - gikk ikke fargen av. Og når den først forsvant, merket jeg ikke noe til det - fordi huden min hadde tatt god farge av sola. Supert triks for å føle seg brun og fresh, uten å faktisk måtte grille seg i solarium først. Smører du deg to ganger med denne moussen, varer brunfargen i opptil to uker. Dette er hovedgrunnen til at jeg har sverget til nettopp denne selvbruneren siden første gang jeg prøvde den, det er rett og slett ingen annen som kan måle seg med Vita Liberata sin.

Jeg bruker fargen dark i min, for å få den dypeste brunfargen. Vil du ha en litt lysere farge, finnes den også i styrke medium. Denne mousseen påfører du med en selvbruningshanske, som kan brukes gang på gang. Rist flasken godt før bruk, og ta 2-4 pump i hansken - før du smører hver enkelt kroppsdel med sirkulerende begevelser. Selvbruningen trekker inn i huden med en gang, og du kan fint kle på deg med en gang etterpå uten å føle deg kalm eller skitten - som man fort gjør av selvbruning. La den virke i cirka åtte timer før du dusjer - og voila, du har verden fineste brunfarge og glød!

20% RABATT TIL DERE

Produktene jeg har skrevet om her, inkludert solpudderet Trystal Minerals - er nå nedsatt 20% i pris. Super mulighet til å gjøre et godt kupp, dersom du liker å ha en fin brunfarge når du skal noe spesielt, eller bare ha en fin glød året rundt

Tilbake i Norge

Da var jeg tilbake i Norge, etter en helt magisk tur som jeg allerede savner. Jeg ville virkelig ikke reise hjem, er det et sted jeg elsker, så er det USA. Alle menneskene der nede er jo bare helt fantastiske! Så glade, gjestfrie, sosiale og coole :-) Jeg fikk meg minst en ny venn hver eneste dag på tur, er jo så sosial og snakker hull i hodet på alle jeg.. Haha! Har ikke tall på hvor mange ganger jeg fikk høre at jeg måtte flytte ned til Florida, og jeg må selvfølgelig si meg helt enig i det ;-) For en plass, jeg digger livsgnisten de har i USA. Noe helt annet enn her hjemme! Denne gangen blir jeg forhåpentligvis ikke i Norge lenge, jeg er allerede i gang med å jakte på ny tur sammen med Wulffen min. 2016 skal bli året for reising og eventyr, det er det i hvert fall ingen tvil om! Må nyte friheten mens jeg ikke har leilighet vet dere, haha. Og vet dere hva? For første gang i hele mitt liv sov jeg hele flyreisen igjennom, våknet 30 minutter før vi skulle lande og forstod ingenting. Ti timers flytur er langt, men når man sover hele veien - merker man jo ingenting til det. Beste og korteste flyturen jeg har hatt i hele mitt liv, det var skikkelig digg!

GOOD MORNING

Jeg sovnet ikke før 05.00 i morges, det var i hvert fall siste gangen jeg så på klokka. Jetlag er ikke til å spøke med, så jeg sov helt til klokken tolv og er fortsatt helt i ørska. Våknet av mamma som ropte fra stua at hun hadde laget bloggfrokost til meg...... Haha, jeg ler meg ihjel! Så nå skal jeg spise frokosten min, male på meg maska og bruke dagen til jobb. Tror faktisk jeg har klart å bestikke Knollen aka Eirik til å lage videoblogg med meg også, så satser på at humøret hans holder seg og jeg får det i boks ;-) Wooop! Ønsker deg en alle tiders start på lørdagen

Random funfacts

Da var det helg, dere! Jeg tenkte å oppdatere dere med litt funfacts om meg selv, ting dere kanskje ikke visste? :-) Føler jo allerede dere vet det meste, men nå har jeg prøvd å samle sammen litt morsomme ting jeg håper faller i smak. Hva skal du i kveld, forresten? Ønsker deg en aller tiders start på helgen!Jeg mister ting som bankkort, nøkler og kort generelt så alt for ofte. Altså, jeg er håpløst! Sist i dag mistet jeg bankkortet mitt, som heldigvis ble funnet fem minutter etterpå og levert tilbake til meg. Er det muuulig? Banken sier jeg er den kunden som har flest bankkort av alle, hehehe.. Flaut! Når vi var på cruise, rotet jeg f.eks bort kortet til lugaren hele tiden. Fem ganger daglig, minst! Og når jeg ikke finner det, blir jeg til slutt veeeldig frustrert og begynner å skylde på de rundt meg. "Hilde, har du tatt kortet mitt?!" "Hilde, har du sett kortet mitt eller???". Ler meg ihjeeel! Når bor jeg jo hjemme, men får jeg lov å ha egen husnøkkel her? Neeeei.... Hele familien vet nemlig så alt for godt hva som skjer hvis jeg får en.

Jeg er så utålmodig av meg, at jeg snart vurderer å oppsøke hjelp. Seriøst, det skal ikke være mulig! Hvis jeg leter etter noe, la oss si nøkkelen min, og jeg ikke finner den etter to minutter - så går det heeeelt rundt for meg. Blir så hissig og oppgitt over meg selv, at jeg til slutt bare drar avgården uten (og kommer meg ikke inn igjen...), fordi jeg ikke har tålmodighet til å lete mer. Nei, tålmodighet er jeg virkelig ikke født med. Ting skal helt skje på sekundet, og det gjelder absolutt alt.Jeg hater urettferdighet og er ekstremt god til å snakke for meg om dette skulle skje, om jeg skal si det selv.. Hehehe! Er glad jeg aldri har vært redd for å si i fra om ting, urettferdighet og dårlig behandling av andre mennesker er det verste jeg vet. Hele jentegjengen min er hakket mer sjenert enn det Frk Andersen er (suprise.. haha!), så da blir jeg som regel alltid den som må sette foten i bakken og snakke for oss alle. Passer på jeg da, hihi! Vil jo bare at alle skal ha det greit :-)

Jeg elsker dokumentarer, spesielt om dyrevelferd. Problemet er bare at ingen andre gjør det, og hva skjer da? Jo, jeg tvinger folk til å se sammen med meg. Hehehe! Hvis jeg har besøk av ei venninne som f.eks ikke forstår problemet med pels, kan du være 100% sikker på at resten av kvelden vil gå til å se dokumentarer om nettopp pelsindustrien. Dette har skjedd så mange ganger at jeg er helt ute av tellingen, hehehe.

Tv-serier er min store guilty pleasure, og jeg koser meg ihjel når jeg kan ha et skikkelig seriemaraton. Det dumme er bare at jeg blir helt oppslukt, og sluker sesong etter sesong på så alt for kort tid. Og når tv-serien er ferdig, får jeg seriøst helt kjærlighetssorg.. Trodde jeg skulle gå i bakken når Dexter og Sons Of Anarchy var ferdig, det var rett og slett helt krise. Haha!Jeg er helt avhengig av å ha noe på leppene, hele tiden. Om jeg går tom for lipgloss, får jeg helt panikk og føler meg tørr med en gang. Og hva skjer? Jeg begynner å flasse.... Lol! Så jeg må ha noe på leppene, alltid. Clarins sin lipgloss er min store favoritt, bare så synd jeg mister de hele tiden og må kjøpe en ny hver eneste uke.

Noe av det mest irriterende jeg kan tenke meg, er butikkmedarbeidere som henger etter meg som et slips når jeg skal kjøpe klær. Altså, jeg bare orker det ikke! Det holder å spørre en gang om jeg vil ha hjelp, når man får spørsmål om det samme seks ganger på ett kvarter, blir jeg så oppgitt at jeg garantert går ut av butikken uten å kjøpe noe som helst. Det beste jeg vet når jeg skal shoppe, er å gå alene - helt i fred. Ikke med en selger hengende på slep, som skal prakke på meg halve butikken for å få mersalg. Skjønner dere hva jeg mener eller? Haha..

Jeg innbiller jeg alltid at jeg elsker søndager, men likevel holder jeg på å klikke hver eneste søndag. Blir jo så rastløs jeg da! Koser meg på kveldene da, gjerne med venner eller filmkveld. Men på dagen? Altsååå, det skal mye til før jeg finner roen! Må helst komme meg ut å få gjort noe, og blir halvveis deprimert av alle butikker er stengt og av at gatene er folketomme. Haha! Liker når det skjer litt ting rundt meg, selv om det selvfølgelig er deilig med en fridag :-)

Alligator Cruising

I går var vi på alligator safari i Everglades, og det var en veldig spesiell opplevelse :-) Når du skal på safari her så kan du velge mellom to alternativer, du kan kjøre rundt i en stor båt sammen med en stor gruppe mennesker, eller leie egen båt med privat sjåfør. Vi valgte sistnevnte for å få god utsikt til dyrene, og betalte rett over 3500 kroner for turen. Ganske dyrt, men her får man likevel en annen opplevelse enn hvis man går i grupper. Båten vår var mindre, så vi kunne kjøre helt inntill alligatorene og virkelig se de på nært hold. Vi snakker en meters avstand, liksom! Jeg syns alligatorene er så fine, og ble faktisk overrasket over hvor snille de ser ut i øynene sine. Spesielt den ene syns jeg var så skjønn og lyste snillhet i øynene sine, jeg hadde den helt inntill meg på min side av måten, og ble jo helt varm i hjertet. Utrolig hva øyner kan utstråle, altså! Selv om dette er store dyr som er ganske skumle, syns jeg de er skikkelig fine! Helt spesielt å kunne ha denne type dyr på såpass nært hold.


Selve turen i båten var veldig fin, da vi kjørte i sumpen, hvor alligatorene lever fritt i det ville og ikke er i fangenskap. I mens vi kjørte rundt, snakket vi med guiden vår som fortalte om alligatorene parken bruker til show. Jeg fortalte at jeg mente det var dyremisshandling, og han var faktisk 100% enig. Om det er alligator eller delfin har ingenting å si, dyr er dyr, og skal ikke bli brukt i show for å underholde mennesker. Show var overhodet ikke aktuelt for meg, så Hilde bestemte seg for å dra på egenhånd, og var nesten lei seg når hun kom tilbake. Her lå de stakkars alligatorene i et bittelite vann, og ble våknet fra dyp søvn av personen som skulle holde show med å bli dratt i halen sin og opp av vann. Her fikk alligatorene hender i munnen, ble dyttet i og ble hisset opp i form av å få den til å ville bite. I tillegg var det en liten babyalligator med munnen sin tapet igjen, som folk kunne ta bilder med. Hvordan kan mennesker syns dette er underholding overhodet? Jeg blir så forbanna på sånt at jeg har ikke ord! Hver enkelt alligator blir tvunget til et show hver daglig, og jeg kan ikke tenke meg hvilken uro dyret sitter igjen med resten av dagen etter å ha blitt behandlet på denne måten. De må jo leve med en konstant redsel i kroppen sin! Nei, jeg syns det er helt forferdelig, og oppfordrer alle til å ta avstand fra ting som dette. Og om dere skal i parken for å se på de ville alligatorene, så si klart fra til de som jobber der om hva dere mener om showene de holder. Jeg kom selvfølgelig i diskusjon pga meningene mine her, noe som passer meg helt perfekt - alltid gøy å kunne parkere idioter som mener slikt er greit med meninger det er hold i. Dyr skal ikke holdes i fangenskap og lide for å gi mennesker underholdning. Det er ikke annet enn forkastelig!
WILD LIFE IN FLORIDA

Ellers var det en fin dag, altså! Helt spesielt å se ville rovdyr i det fri på såpass nært hold. Det kan ikke måles med å se dyr i fangenskap. Her er de i sitt rette miljø i sumpen uten å bli plaget av turister, noe som var veldig fint å se :-)

SAWGRASS MILLS

Den ene dagen her nede brukte vi på Sawgrass Mills, et helt gigantisk kjøpesenter som er så stort at det skulle ikke vært mulig. Til sammen var vi vel åtte timer der, men fikk sikkert ikke sett halvparten av outletet en gang. Så stort er det liksom, heeelt insane! Dit må dere bruke noen timer hvis dere skal til Fort Lauderdale, fort shoppingglade jenter er dette en sann fryd å kunne boltre seg i.. Åh! Denne turen har det ikke blitt så alt for mye shopping på meg faktisk, men litt fikk bli med meg i posene. Dollaren er ganske høy her nede nå, så prisene er cirka samme som i Norge. Tenkte jeg kunne vise dere innkjøpene mine :-)

A LITTLE SHOPPING IN THE USA

Gleder meg maks til å hoppe i det nye treningstøyet mitt, og komme skikkelig i gang igjen nå. Det har blitt så innmari mye god mat og kos på denne turen, så nå føler jeg seriøst at jeg ruller rundt. Sunne rutiner og trening er mildt sagt hjertelig velkommen tilbake til meg. Haha! Som dere ser gikk jeg litt amok på Victorias Secret, skikkelig digg å fornye hele undertøysgarderoben. Alt det gamle er kastet, så nå har jeg bare nytt og fresht undertøy :-) Sååå digg altså!

Tidenes brunfarge

annonse

Jeg har alltid med meg betakaroten når jeg skal på ferie til varmere strøk, og bruker det også hver eneste sommer hjemme. Jeg bruker det først og fremst for å forhindre soleksem som jeg har slitt veldig mye med, da betakaroten forhindrer dette i aller sterkeste grad. Helt genialt! Ellers er det ikke til å stikke under en stol at disse tabelettene også gir meg tidenes brunfarge. Etter bare en dag her nede i sola, hadde jeg fått et bikiniskille som var helt insane. Dere husker kanskje bildene fra Jamaica? Bare se på brystet mitt liksom, haha! Og det skillet kom etter bare seks timer i sola ....

Bestill betakaroten HER, for kun 149 kroner.

Jeg har fått ekstremt mange kommentarer på brunfargen min på denne turen, og kan faktisk ikke annet enn å si meg enig... Haha! Jeg har blitt syk brun, en fin og dyp brunfarge som er veldig fin :-) Jeg har smurt meg med faktor 30 på hele kroppen hver dag, men likevel fått en helt super farge. Mange av dere lurer kanskje på hva betakaroten er, og det er rett og slett tabletter som stimulerer pigmentdannelse og gjør huden mer mottagelig for sollys. Samtidig vil den, brukt over tid, beskytte huden mot solforbrenning og soleksem. Her får man altså raskere en fin og dyp brunfarge, i tillegg til at du tar vare på huden din. Jeg tar en tabelett hver morgen, og vil anbefale å begynne på betakaroten to uker før du skal i sola - for å oppnå maksimal effekt.


Nå får dere en boks med betakaroten til 149 kroner, og dere kan bestille HER hos Good For Me. Det finnes utallige typer betakaroten på markedet, og i løpet av årene som har gått har jeg testet mange. Men dette er uten tvil favoritten, den gir den fineste brunfargen uten at du blir orange, i tillegg til at den som sagt har forhindret soleksem som jeg har slitt mye med de gangene jeg har vært mye i sola. En liten anbefaling fra Florida

C H I M ADINING AT CHIMA

I går hadde vi en helt nydelig middag på Chima, en av mine absolutte favorittrestauranter i hele verden. Det er så sykt kult konsept der, og ikke minst en helt ekstremt bra matopplevelse! På Chima er det en stor buffet i midten av restauranten, hvor du selv går å forsyner deg av alt tilbehør du kan tenke deg. Så kommer det kelnere som går rundt med all slags kjøtt, og kutter direkte ned det du ønsker på tallerkenen din. Det er så utrolig digg! Her kan man ha en skikkelig helaften, spise så mye man ønsker, ta en pause med god vin, og så spise litt til... Haha! Jeg elsker virkelig denne plassen, og må alltid ha et besøk her når jeg er i Fort Lauderdale. Anbefales skikkelig dersom du ønsker deg en matopplevelse utenom det vanlige :-)I dag skal vi på alligator safari i Everglades, hvor vi har leid oss en båt som skal kjøre oss for å se på ville dyr som lever i sumpen. Hjelpes, jeg gleder meg så sykt! Er det noen av dere som har vært der før? Satser på at jeg klarer å holde meg i båten, og ikke tryner av til dyrene i vannet. Vi vet jo alltid hvordan jeg blir når jeg blir ivrig, da har uflaksen en kjent tendens med å slå inn for fult.... Haha! Oppdaterer dere selvfølgelig med bilder senere

F L O R I D A

God morgen fra Florida Nå er vi altså tilbake i Fort Lauderdale, og jeg må si at det var med tungt hjerte å dra fra cruisebåten. Har kost oss så sykt der, og hatt så mange fine opplevelser at jeg blir helt rørt av å tenke på det. Fine, fine turen! Siste kvelden dro jeg ut en liten tur, og hadde en suuuuper kveld med parade, vin og drinker. Så sinnsykt gøy! Hele den uken vi hadde på tur går rett i minneboken, jeg har opplevd ting jeg aldri kommer til å glemme. Nå skal det nytes fine dager i Florida, her er det jo også kjempefint! Selv om jeg gjerne skulle hatt enda en uke på båten :-)
BREAKFAST IN THE SUN

Her har vi vært i to dager nå, og bor på Ocean B Resort. Superfint og sentralt hotell, som ligger midt på stranden med den sykeste utsikten. Tenker å knipse noen bilder slik at jeg kan vise dere, hotellet anbefales virkelig. Vi betalte 6000 kroner for to personer, ikke galt i det hele tatt :-) Det er ikke frokost her, så hver morgen låner vi sykler og tar turen til H20 restaurant, som ligger fem minutter unna oss. Her er det så god mat, både frokost og middag. Anbefales dersom dere er på jakt etter et godt spisested her! Frokostomeletten med cheddar og innebakt skinke er helt nydelig, jeg pleier alltid å ha den og et glass ferskpresset appelsinjuice. Mmmm! Så digg å kose seg i solsteiken altså.


FORT LAUDERDALE

I går var vi på båttur, og fikk med oss de ekstremt fine villaene som ligger ved havet. Fy søren, tenk å bo så fint? Jeg blir så gira av sånt at jeg nesten fyker til himmels! Haha.. Og vet dere hva? Det huset dere ser på det nederste bildet, fikk faktisk en veldig heldig jente i forlovelsesgave av onkelen sin. Altså, er det egentlig mulig? Hehehe, trodde jeg skulle gå i bakken når jeg hørte det. Noe så vilt ass! Nei, disse husene er helt fantastisk fine. Absolutt verdt å ta turen på havet hvis dere er her en gang, i en taxibåt eller liknende. Ordentlig gøy å se alle de fine stedene her :-)
hits