mars 2015

Sand Dunes

- just a brunette and a blonde with an unbreakable bond -

Denne dagen glir rett inn i minneboka som en av de aller beste dagene. I dag har vi vært på ørkensafari, og hatt en dag jeg aldri kommer til å glemme! Vi ble hentet i ettermiddag utenfor hotellet vårt, og kjørt langt ut i ørkenen av sjåføren vår. Synet som møtte oss når vi kom frem var helt magisk, og noe jeg vil anbefale alle å oppleve! Sanddyner så langt øyet kunne se, både jeg og Ida følte seriøst at vi var på en annen planet når vi kjørte rundt der. Det var så FINT! Og ikke minst så var det et skikkelig adrenalin-kick å kjøre rundt på disse sanddynene, i en helt vill fart i verdens største hummer. For en opplevelse!

  - amazing day in the dessert of Dubai -

Etterpå dro vi videre for å kjøre ATV, noe som passet meg midt i blinken. De ansatte der syns jeg var så god på å kjøre at de ville kappkjøre mot meg! Da kan dere tro motorelskeren i meg døde litt av stolthet? Hehehe! Kappkjøring ble det, jeg fikk til og med tøffet meg litt ekstra med å hoppe på firehjulingen... Haha! Etter en solid dose med fart og spenning, var det tid for middag i ørkenen og et utrolig fint show som vi så mens solen gikk ned rundt oss. Ja, det var minst like idyllisk som det høres ut!Dersom dere skal til Dubai, må dere virkelig sette av tid til å dra på ørkensafari. Det er definitivt en av de absolutt beste opplevelsene jeg har hatt! Det mest vanlige er at man kjører i grupper sammen med andre, men vi hadde leid oss egen bil med privat sjåfør, og jeg vil absolutt anbefale dere å gjøre det samme dersom dere har muligheten. Da får du bilen helt for deg selv, slipper å kjøre i kø bak andre biler, kan stoppe for å ta bilder og gjøre litt mer som du selv ønsker. Og selvfølgelig blir det enda mer fart og spenning, når det ikke er en hel haug av andre å ta hensyn til i bilen. Anbefales på det sterkeste!

15 seconds in Atlantis

Vi har hatt med oss GoPro kamera på turen vår, og har planer om å lage en fin film fra hele oppholdet vårt når vi kommer hjem. Feriefilm er faktisk gøyere enn bilder syns jeg, det er så levende og gir et helt unikt innblikk i hva vi har gjort. Under kan dere se en liten sneakpeak på den dagen vi var i Atlantis, jeg syns den ble litt morsom!

- Wull & Andersen Take Dubai -

Aloha Beaches

Liten hilsen fra vannkanten her på palmen

Hvordan går det hjemme i Norge? Jeg håper så inderlig snøen har begynt å forsvinne, fordi jeg orker ikke en gang tanken på å komme hjem til slaps og uvær etter å ha vært på ferie i denne deilige temperaturen.. Haha! Her nede er jeg fortsatt ikke frisk, så i dag har vi bare slappet av på hver vår solseng, med kald drikke og en god bok. Jeg begynte å lese på Indias Datter i dag, og syns den virker utrolig fin av det jeg har lest til nå. Fin og gripende, så jeg gleder meg til å lese mer! I kveld skal vi ta turen til Dubai Mall, og se om vi finner noe fint vi kan ha på oss til i morgen. Da har vi nemlig leid oss en gigantisk Hummer med privatsjåfør, og skal tilbringe kvelden i ørkenen med mye moro. Iiiih, som jeg gleder meg!

Atlantis aquaventure

I dag har vi kost oss en hel haug i Atlantis! Dette er et nydelig 5-stjerners hotell som ligger ute på The Palm, kun fem minutter i taxi fra oss. Og på Atlantis finner vi hele grunnen til at vi dro dit, nemlig et helt magisk fint badeland!- spending the sunday at Atlantis with my bestie, it was so much fun! -

Utrolig nok var jeg oppegående nok i fomen til å leke meg en god stund i vannet sammen med Ida, og det er jeg så glad for! Herregud som vi koste oss i dag Badelandet har som godt kjent noen helt syke vannsklier, hvor man sklir rundt i en tunnel med haier som svømmer både over, under og rundt oss. Det er helt spesielt! Vi tok både Tower of Neptune og Tower of Poseidon, begge to er så gøye! Jeg har vært i Atlantis en gang tidligere, men det var på Bahamas, så det var gøy å dra tilbake til fine Atlantis igjen. Anbfales dersom du skal til Dubai en gang i fremtiden :-)

Yacht day

Hei fra Dubai

Over ser dere en ganske dårlig kombinasjon av smertestillende og litt for mye champagne... Haha! I går merket jeg at formen begynte å bli dårlig, og i natt var et rent mareritt. Jeg fikk kraftige feberkramper, ble helt tett i bihulene og ble liggende i senga søvnløs hele natten. Hakket tenner og frøs meg halvt ihjel.. Formen var så dårlig på morgenen at jeg ble nesten litt bekymret, men heldigvis hadde jeg verdens beste sykepleier som gjorde alt for å få meg bedre. Ida slo på stortromma og fikk apoteket til å levere medisiner til hotellrommet vårt. Snakk om snill bestis da? I dag skulle vi nemlig på en gigantisk båt som Tom hadde leid, så jeg kunne jo ikke gå glipp av denne fine turen. Så da var det bare å ta masse smertestillende, komme seg i bikinien og dra seg avgårde med de andre. Jeg aner ikke hvordan jeg kom meg opp en gang, for jeg tror aldri formen har vært så dårlig før... Her i Dubai har de tydeligvis sterke saker som tar vekk smertene relativt raskt ;-) Haha!
- yachting and having fun in Dubai with friends -

Så i dag har vi hatt en helt utrolig tur på havet, som jeg aldri kommer til å glemme! Vi kjørte rundt i flere timer, stoppet utenfor kjente steder i Dubai og koste oss en hel haug. Formen var ikke helt på topp, jeg vekslet mellom å være helt borte når smertestillende gikk ut og å være på topp når jeg fikk tatt nye... For et liv, haha! I kveld skal hele gjengen ut for drinks på et kult utested, så jeg får se om jeg kommer meg nok til å bli med de andre jeg også :-) Det er jo maks kjedelig å tilbringe hele kvelden i hotellsenga, så jeg krysser fingrene! Har dere det fint hjemme i Norge?

Ett år uten deg

I dag, den 27 mars, er det ett år siden du døde, Mofar. Ett år siden jeg mistet min aller beste venn, ett år siden livet ble snudd på hodet og ett år siden jeg lærte hva livets vondeste side er. Jeg trodde jo du skulle leve evig jeg, Mofar. Fordi du var en sånn supermann, som alltid klarte å kjempe deg gjennom det de fleste av oss andre ville dukket under for. Du var et sånn menneske jeg skulle ønske alle var, men som så få faktisk er. Jeg tror ikke du visste hva å klage var en gang. Alltid var du positiv, alltid hadde du et smil om munnen og alltid var du bare verdens beste. Uansett hvor tung og slitsomt ting egentlig var for deg med sykdom, sa du det likevel aldri. Aldri hørte jeg deg si at du var sliten eller lei. Jeg savner deg så, Mofar. Det er så mye jeg skulle gjort for å få snakket med deg igjen, fortelle deg alt som har skjedd siden sist og bare høre stemmen din igjen. Siden du dro fra oss, har det største ønsket mitt vært at himmelen skulle hatt en telefon. Fordi det jeg savner mest, er telefonsamtalene våre som vi hadde hver kveld. Det er uvant at telefonen ikke ringer lengre, det er vel det som har tatt lengst tid å bli vant med. Jeg savner å fortelle deg alt og ingenting, få råd av deg og bare være sammen med deg. Sammen med deg og Mommo, sammen. Men det jeg er glad for, Mofar, er at jeg ikke angrer på noe eller føler jeg har noe jeg skulle gjort mer av. Vi to var verdens aller beste venner, vi! Eneste jeg angrer på er at jeg snuste de siste gangene jeg var hos deg, og du spurte hvorfor jeg puttet det tullet i overleppa mi. Men, så er vel ikke det den verste angeren man kan sitte igjen med heller.. Dessuten har jeg lagt snusen på hylla nå! Det siste året har vært en prøvelse for oss alle, men likevel har det ført oss i familien (om mulig..) enda nærmere sammen. Du har virkelig laget en helt fantastisk familie som alle er så glad i hverandre at det ikke en gang finnes ord. Vi passer alle godt på Mommo, og ser henne flere ganger i uka. I blant ringer jeg henne så mye at jeg nesten tror hun blir litt lei av meg, men det viktigste for meg er jo bare at hun skal ha det fint og ikke føle seg alene. Nå har det gått ett år uten deg. Det har vært det tyngste og lengste året i hele mitt liv, samtidig som året har gått fort. Så alt for fort. Det er et savn som aldri forsvinner. Men jeg har lært meg å ikke lengre grave meg ned. Jeg tenker på de lyse sidene, smiler av minnene vi har sammen som nå betyr alt for meg og husker deg som den sterke, snille, glade, bestemte, ærlige, muntre og gode Mofaren du var. Verdens beste Mofar! Han som alltid var så glad i familien sin, og alltid gjorde alt for alle. Han som alltid ga, men aldri tok. Min klippe, som har lært meg så mye og gjort meg til den jeg er i dag. Min aller, aller beste venn. Jeg savner deg, Mofar! Hele tiden. I dag tenner jeg et lys for deg, helt fra Dubai. loveyou

Sunny breakfast

 - enjoying a good breakfast in the sun -

I dag våknet jeg opp til en haug av snaps fra venner og familie hjemme, som var en smule frustrert. Jeg hører rykter om snø? Haha! Fy søren, så kjedelig.. Når jeg reiste var det jo vår i Kristiansand! Godt vi har en uke igjen her nede, det frister lite å reise fra denne nydelige varmen og hjem til snøkaos. Her har vi nettopp startet dagen med en frisk frokost i sola, det er noe helt spesielt med å starte dagen her nede. Drikke kaffe, spise god mat og ha utsikt over alle skyskraperne. Magisk!

Ønsker deg en skikkelig fin dag, og sender en klem fra oss her nede i varmen

Ladurée

Ettermiddagen har vi brukt hos Ladurée, hatt afternoon tea og spist alt for mye makroner. Eller alt for mye, jeg ble kvalm og dårlig etter bare to stk... Hei sukkerkick! Trafikken her i Dubai er helt ekstremt, så vi brukte sikkert to timer på å bare komme oss frem og tilbake. Så nå hamrer jeg over tastaturet, mens vi begge er superstressa. Vi har nemlig booket nok et bord for dinner and drinks til klokken 21.00 (vi er tre timer foran dere), og har allerede dårlig tid med tanke på hvor lang tid man må beregne i trafikken. Så her er det bare å henge i! I kveld skal vi kose oss med drinker, nyte utsikten av Dubai og spise god middag.

- afternoon tea at Ladurée -Life is better at the beach
- happiness is a day at the beach -

I dag har vi flatet ut på hver vår solseng med den beste samvittighet, da vi startet dagen vår med trening. Det har aldri vært så digg å stå på en mølle før, det gjør liksom ikke så mye når utsikten er krystallklart hav og palmer så langt øyet kan se. Det ble en god powerwalk på 30 svette minutter, med kraftig stigning og godt tempo. Litt ferietrening skader jo aldri oppi all avslappingen, så det blir etter planen trening hver morgen her :-) Etterpå ble det frokost i solsteiken, før vi ruslet nedover på stranden hvor vi har kost oss i hele dag. Det har forresten kommet opp et skilt her om blåmaneter, så man må bade på et område hvor det er nett rundt. Dette fikk jo selvfølgelig ikke disse to svimehodene med seg før før vi gikk opp fra stranda i dag, noe som betyr at vi har plasket rundt som to tullinger akkurat der vi ikke skulle plaske i to dager nå... Ingen skade skjedd, heldigvis! Haha.. Nå skal vi stelle oss og dra på Afternoon tea, vi har booket bord på Ladurée og gleder oss masse!

Happy Shoppers

- our first night in Dubai -

I kveld har vi storkost oss på Dubai Mall! Altså, for en plass? Jeg fikk helt frysninger når jeg kom inn der! Og tror aldri jeg har sett et så gigantisk og eksklusivt kjøpesenter i hele mitt liv. Luksusbiler står pent som perler på en snor utenfor, og damer i burka løper rundt inne på senteret, med flotte designervesker som de fleste av oss bare kan drømme om hengende på armen. Det er vel det eneste man kan se på disse damene, i tillegg til øynene. For en verden? Jeg må ta meg selv i å slutte å måpe når jeg går rundt her, men enkelte ting er jo bare så ekstremt spesielt at jeg sliter med å holde øynene for meg selv... Kremt! Det ble heldigvis med meg noen godsaker hjem i posene, Victoria's Secret ble i kjent stil raidet når jeg var innom butikken. Så nå gleder jeg meg maks til å fornye undertøysgarderoben når jeg kommer hjem!

- in front of Burj Khalifa, the tallest building in the world -

Etter en god runde shopping, var det tid for mat og hygge utenfor Dubai Mall. Og det fikk vi med oss det nydelige fontene-showet! Jeg skal ta bilder til dere neste gang, for det var helt utrolig nydelig :-) På de nederste bildene ser dere forresten skyskraperen Burj Khalifa, som er verdens høyeste bygning på hele 828 meter. Insaaaane! Jeg blir helt svimmel av å se på den så høy den er, hehe. Og vet dere hva? Vi har selvfølgelig planer om å ta turen opp i den i løpet av turen, for å få utsikt over hele Dubai. Grugleder meg, tenker det skal kile godt i magen når vi står på toppen.....

Destination: Dubai- liten hilsen fra Dubai -

Gjett om vi koser oss da? Hotellet vårt ligger ute på The Palm, og det er virkelig himmel på jord her. I dag har vi gjort oss litt kjent, sløvet på stranda og bare tatt livet helt med ro i solsteiken. Dubai har så langt levd opp til absolutt alle forventinger, og enda litt mer! Temperaturen her er helt perfekt, så jeg tror ikke vi kunne valgt et bedre tidspunkt å dra på tur hit. Ikke såpass varmt at vi ligger å svetter, men varmt av den typen at det bare er skikkelig deilig og komfortabelt, med en frisk bris som kommer over oss i blant.. Aaah! Nå skal vi straks sjekke ut hva Dubai Mall har å by på ;-)

The Captive

Jeg bare må tipse dere om denne filmen som vi så på lørdag. Den er den mest spennende filmen jeg har sett på lenge! Jeg har en greie for filmer som handler om kidnapping, jeg syns det er så spennende... Med fare for å høres ut som en psyko, haha! Anyways, neste gang du er keen på en skikkelig spennende filmkveld, må du snurre The Captive.

The Captive handler om det som er alles foreldre største mareritt. Nemlig å få barnet sitt bortført og kidnappet, uten noe som helst spor å gå etter. I filmen møter vi Matthew og kona hans Tona, som sliter med å komme seg videre i livet etter at datteren deres Cassandra, forsvant da hun bare var åtte år gammel. Catt forsvant da Matt lot datteren sitte i bilen mens han stikker en kjapp tur innom en café for å plukke opp dessert som de skal ha etter middagen. Når han returnerer til bilen kort tid etter er datteren søkk borte, og Matt bryter ut i totalt panikk på en gudsforlatt landevei i Niagara. Åtte år senere kommer plutselig politiet på sporet av noe som kan være et livstegn fra den forsvunne jenta, med et bilde på internett. Men, det foreldrene ser er nesten ikke til å tro. Etter år med isolasjon har Cassandra nemlig utviklet stockholmsyndrom overfor sin kidnapper, og bistår hans nettverk av likesinnede i å rekruttere nye barn til deres pedofili-ring........

Uken som gikk

Ukens motivasjon: denne uken har jeg vært ekstremt lite motivert, noe som egentlig irriterer meg litt. Men hvis jeg skal si en ting jeg har klart å være litt motivert på, så er det vel treningen. Jeg har fått til fire styrkeøkter denne uken, to joggeturer og en crossfit-økt. Så da kan jeg i det minste si meg fornøyd akkurat der!

Ukens høydepunkt: definitivt når vi var ute å spiste på mine foreldre sin bryllupsdag på tirsdag. Det var virkelig en av de beste kveldene! Vi spiste nydelig mat, ble sittende rundt bordet i flere timer og hadde fine samtaler. På veien tilbake til bilen tok Øyvind seg til og med en skikkelig dans som dere kan se under, mens jeg spilte love is in the air for fult via mobilen.. Jeg lo så jeg holdt på å gå i bakken. Mens Mommo selvfølgelig måtte påpeke hvor flink hun syns Øyvind var til å danse. Haha! Den mannen kan nemlig gjøre hva som helst, og Mommo syns han er verdens flinkeste uansett. Ler meg ihjel!

Ukens kjiping: Ingenting! Dette har vært en skikkelig gladuke :-)

Ukens beste innkjøp: jeg har egentlig shoppestopp før jeg skal til Dubai, men det går jo i kjent stil aldri etter planen.... Så denne uken har det jammen meg sneket seg inn litt nytt i skapet mitt! En myk og deilig joggings, samt en ny tights og boblejakke fra 2XU. Sistnevnte blir perfekt nå som det er vår, den veier seriøst ingenting og er bare helt utrolig digg å ha på seg.Ukens latterkrampe: ukens latterkrampe kom definitivt når jeg var på besøk hos Geir. Altså, den stakkars regnskapsføreren min får gjennomgå så ekstremt at jeg forstår ikke hvordan han orker å ha meg som kunde. Jeg kom med kjærlighet til han denne gangen, og hadde selvfølgelig en baktanke med nettopp den kjærligheten.... Hehehe! Jeg har samlet noen av ukens latterkramper på film, som jeg tenker å dele med dere. Viktig med litt (mye..) humor i kvaaardagen!

Ukens tanke: noe som har rullet mye rundt i hodet mitt denne uken, er at jeg har lyst på en forandring når det kommer til treningen. Jeg jobber jo alene hele dagen, og trener også som regel alene - så jeg kjenner litt på den at jeg savner å være i et miljø. Derfor lurer jeg på å melde meg inn i en crossfit-box så fort jeg er hjemme fra Dubai! Jeg er gira på nye utfordringer, og etter å ha trent på vanlig treningssenter i flere år nå kjenner jeg meg litt lei. Jeg trenger en ny gnist rett og slett! I tillegg har jeg flere venninner som er ivrige crossfitgirls, så kanskje jeg også skal hive meg på bølgen? Vi får se! Men det frister ;-)

Den beste selvbruningen

annonse

Det går mot lysere tider, og de fleste av oss vil gjerne gå vår og sommer i møte med en gyllenbrun hud. Man trenger nødvendigvis ikke sol for å oppnå dette, det holder i massevis med en liten runde selvbruning. Som dere vet sverger jeg til Vita Liberata sine produkter innen selftan, så her kommer en liten update på nettopp dette.

Check out @vitaliberata_norge at instagram also

Rich For Face: til hals og ansikt bruker jeg som dere vet Rich Face, som er en egen selvbruningskrem for ansikt og hals. Den gir deg en umiddelbar gyllen farge, er veldig fuktighetsgivende, fri for lukt og tørker umiddelbart.

pHenomenal Mousse: er verdens BESTE selvbruning til kroppen. Dette er en lett og luftig mousse, som du påfører med denne påføringshansken for å få et jevnt og fint resultat. Jeg smører meg alltid med denne på kvelden, sover med den over natten og dusjer på morgenen. Da har jeg en fin brunfarge som varer i 4-5 dager, før den fader bort naturlig. Denne selvbruningen vant faktisk prisen for beste produkt under Beauty Awards 2014, så det sier seg selv hvor magisk god den er! Til og med Kim Kardashian bruker denne, og funker den for henne, så funker den definitivt for meg. Selvbruneren kommer i to forskjellige grader, jeg bruker den mørkeste. Og best av alt: den tørker umiddelbart, er fri for parabener og parfyme og den lukter minimalt!

Jeg smørte meg med denne moussen i går før jeg la meg, og dusjet den av på morgenen. Så nå skal jeg jukse meg brun de første dagene i Dubai! Slik ser beina mine ut etter en påføring og en dusj, en helt utrolig fin, jevn og naturlig brunfarge - som virkelig ikke ser ut som selvbruning:

- the experts in luxury tanning & skincare -

Jeg har testet ekstremt mye selvbruning oppigjennom årene som blogger, og kan med hånden på hjertet si at pHenomenal Mousse er den beste jeg noen gang har vært borti! Den anbefales på det varmeste fra meg, jeg kan faktisk ikke få skrytt den nok opp i skyene. Jeg er rett og slett storfan! Hvis du også har lyst å bestille hjem noen av dette, får dere nå -20% rabatt på ALT hos Vita Liberata. Rabattkoden dere må bruker er kristina20

Gratinert pastaform med svin og fløtesaus

Jeg starter søndag med å gi dere oppskrift på en skikkelig helgemiddag! Dette spiste vi i går, og det var så utrolig godt. Så dersom du ikke helt har bestemt deg hva som står på menyen i dag, håper jeg du vil prøve ut dette :-)

Til fire porsjoner trenger du:

500 g strimlet svinekjøtt 4 sjampinjonger 1 paprika 1 rødløk
150 g mozarella 3 dl fløte tagliatelle en hønsebuljong salt og pepper

Slik gjør du:

Start med å sette ønsket mengde tagliatelle til koking, samt forvarme ovnen til 200 grader. Så kan du fortsette med å brune svinekjøttet, og krydre godt med ønsket krydder. Mens dette steker kan du finhakke sjampinjonger og rødløk, brun dette i cirka tre minutter i en panne, før du tilsetter fløten og lar det koke. Når kjøttet er ferdig, tar du dette over i fløteblandingen. Til slutt tar du tagliatelle i bunnen av en ildfast form, tar over blandingen med kjøtt og fløte, og topper med finhakket paprika og mozarella-ost. Gratiner på midterste rille i ovnen i cirka 15 minutter.- server, nyt og kos deg med en nydelig søndagsmiddag -


Nails on fleek- getting ready for Dubai with matching nails -

Når man skal til Dubai, er det klart neglene må ordnes pent! I dag gikk jeg for den diggeste korall fargen, som har et veldig passende navn til fargen. Tropix! Og den er så fin! Det er som alltid Hilde som fikser neglene mine, hun jobber på Miabell Hudpleie her i Kristiansand og er bare verdens flinkeste. Nå har jeg ikke hatt pedikyr på neglene på sikkert et halvt år, det er jo faktisk ingen vits når det er vinter og man går med sokker hele tiden. Men nå er det jo straks tid for både ferie og lysere tider, så da må føttene også freshes opp! Nå er jeg klar for å gå barbeint i sanden dagen lang

GOD MORGENSe hun koser seg da? Sjokoladekake til frokost er veldig så innafor på en lørdag! Kostholdet mitt denne uka har vært helt på trynet, så jeg tenker jeg likegodt kan fortsette i dårlige vaner resten av helga.... Haha! Jeg er en person som er ekstremt dårlig til å holde meg unna fristelser, men likevel pleier jeg egentlig å være ganske flink. Men i blant bare klikker det for meg, men det er helt greit. Jeg klarer ikke være et supermenneske året rundt, jeg er så alt for glad i å kose meg, leve livet og ta meg et kakestykke eller tre når jeg har lyst på det. Livet er jo for kort til å bare spise salat? Smiiiil!

- I'm gonna exercise everyday.. I'm gonne eat healthy and stick to it..... IS THAT CAKE?! -

Jeg har allerede vært oppe noen timer, og fått unnagjort litt. Vært på posten og hentet en haug av pakker, hele bagasjerommet på Fiaten var fullstappet. Gjort litt ærender, tatt helge-vasken jeg ikke fikk gjort i går her hjemme og tømt mailboksen. Nå tenkte jeg snart å ha meg en løpetur, solen stråler ute og himmelen er fri for skyer, så da er det vel bare å komme seg ut!

Happy FRIYAY

I går hadde jeg koselig besøk av min herlige Nina Vi koste oss her hjemme hos meg, med sunn snacks, sjokoladebarer og frisk lemonade. En fin torsdagskveld i godt selskap, med en haug av latter og god stemning!
- endelig helg -

Denne torsdagen har flydd avgårde, og viljen min ble virkelig satt på prøve på dagens treningsøkt med Sondre. Jeg lurer på om han ikke liker meg lengre, sånn med tanke på at han prøvde å drepe meg under dagens økt. 1,5 km løp, 50 pullups, 50 american situps, 50 hoppende utfall, 50 burpess, 50 pushups og 1,5 km løp igjen. Uten stopp. Fy fader! Midt under økten skulle jeg ta meg en slurk vann, og da sier Sondre nei til vann med beskjeden om at jeg ikke blir sprek av drikkepauser. Jeg hørte jo selvfølgelig ikke, og da ble han såpass irritert på meg at han dro ut vannflaska av hendene mine og TØMTE ALT VANNET OVER MEG. Så da måtte jeg fortsette økta våt som en rotte! Tror dere jeg var happy eller? Nei. Bare nei.

Nå er endelig helgen her, og den håper jeg kanskje for første gang at bare flyr avgårde! For til mandag er det Dubai, og jeg gleder meg så at jeg har ikke ord! Jentetur med bestevenninnen min til Dubai, kan det bli bedre? Det føles som en drøm! Men først skal helgen nytes, og jeg starter den hjemme hos familien. I kveld blir det joggedress, god mat og tv, akkurat det jeg trenger etter en hektisk uke! Hva er planene dine for kvelden?

Ukens treningstips: Sixways

Runde og fine skuldre er virkelig noe jeg jobber mot, jeg trener skuldre to til tre dager i uka og fokuserer på lettere vekter, med flere repetisjoner og god teknikk. Veltrente skuldre er noe av det fineste jeg vet, både på gutter og jenter. Så i dag vil jeg tipse dere om sixways, en råbra øvelse som krever seks bevegelser. Dette er definitivt min absolutte favorittøvelse for skuldre, denne må du virkelig prøve ut! Fy søren, den brenner!- jeg kjører tre sett, med 21-15-9 repetisjoner -

Du starter sittende på en benk, med armene hengende rett ned. Ha god holdning, hold ryggen helt rett og press brystet godt frem. Start med å først løfte armene rett ut til siden, så inn mot midten og så over hodet. Albuene skal være helt utstrakt når du er i topposisjon! Så gjentar du motsatt bevegelse på veien ned. Altså, inn mot midten, ut mot siden og så til startposisjon igjen med armene hengende ned. Og gjenta samme veien som du begynte opp igjen. Buuuuurn!

Livets tøffe valg

zara bukse og jakke - ralph lauren skjorte - bianco sko - jimmy choo solbriler


I dag har jeg vært i et strålende godt humør! Og det kom virkelig godt med, for denne dagen har vært ekstremt hektisk og krevd stressing alle veier. Men når man kommer seg opp så tidlig som 06.00 og humøret i tillegg er på topp, da klarer man akkurat det man vil! Torsdagen min har gått til jobb og arbeid hos regnskapsføreren min, samt at jeg møtte Mommo og Tante til lunsj litt utpå formiddagen. Og det var så koselig! I dag fikk virkelig Geir kjørt seg når duracellen kom på besøk, noe dere sikkert fikk med dere på snapchat? I dag har humoren mitt vært på topp, om jeg skal si det selv. Haha!

Meg: Du, jeg har et veldig viktig spørsmål. Søsteren til Kim, som heter Khloe, skal være i Dubai mens jeg er der, og jeg trenger virkelig å møte henne. Kan jeg ta ut 14 000 kroner til det, og skrive det av på firmaet?
Geir: *bryter ut i latterkrampe* Dette er det verste jeg har hørt fra en kunde i hele min karriere!

Neida.. så joda.... Haha! Det skader jo ikke å prøve seg ;-) Jeg fikk uansett viljen min til slutt, sett bort i fra dette med å la firmaet mitt betale for det. Så jeg ringte mamma etterpå for å høre hva hun tenkte om dette.

Meg: Hva mener du om at jeg gjør dette mens jeg er i Dubai?
Mamma: Her i huset er vi normale, Kristina. Vi bruker ikke tusenvis av kroner på å treffe en kjendis.
Meg: Men dette er jo drømmen min etter Kim, mamma! Jeg trenger at du sier det er greit.
Mamma: Hvilken planet lever du på? Jeg må få lagt deg inn!

Dessverre for meg så har jeg tvangstanker når det kommer til trossing av mine foreldre sine meninger. Jeg var så ustyrlig når jeg var ungdom, og har nå en regel om at jeg aldri skal være utagerende mot de igjen. Haha! Men, vi får se om jeg kanskje er tøff nok likevel. Mamma hugger nok av meg hodet, men i det minste får jeg jo en selfie med KoKo med meg i grava... YOLO!

Deilige pasteller

annonse

Fargene vi vil se mest av nå mot våren, både i sminke, interiør og mote, er sukkersøte pasteller. Fargene er så lyse, duse og fine! Jeg har fått meg litt vår-nyheter i deilige farger, til både badehyllen, sminkepungen og neglene.

Summer Love Eyeshadow Palette: denne paletten er så fin! Den inneholder seks øyenskygge med pastellfarger, og en delikat gyllen highlighter. Akkurat nå er den nedsatt til kun 99 kroner, så her snakker vi virkelig et sukkersøtt kupp!

Cotton Candy Lipbalm: altså, bare navnet gjorde meg helt forelsket i denne søte saken. Cotton Candy Mmmm! Dette er en myk leppestift/lipbalm fra NYX, som tilfører masse fuktighet til leppene og pleier godt. Den kommer i flere herlige farger, min er som sagt i cotton candy, som er i en dus og deilig svak rosafarge.


Lalicious Body Butter: et helt nydelig bodybutter fra Lalicious, som inneholder sheasmør og tistelolje, som sammen tilfører rikelig med fuktighet som bindes godt til huden. Denne lukter så utrolig deilig, og er drøy i bruk. Anbefales dersom du trenger en god fuktighetskrem til kroppen!

Victoria's Secret Bodyspray: i flere år har jeg vært evig fan av Victoria's Secret sine bodyspray, og hamstret de hver gang jeg har vært i utlandet. Før fantes de nemlig ikke i Norge, så det var bare å sikre seg hver gang jeg var på tur. Nå finnes de heldigvis hos Coverbrands, og dere bare må prøve den som heter sheer love. Den lukter helt fantastisk og rent av bommull, akkurat slik som man lukter når man nettopp har kommet ut av dusjen etter å ha vasket seg med en frisk såpe.

Voluspa Linden & Dark Moss 2 Wick Tin Candle: nok en herlig sak fra Voluspa! Dette fine duftlyset er perfekt å ha på badet nå som det går mot vår, da er det deilig å ta inn litt farger og friske dufter! Alt fra Voluspa er så utrolig eksklusivt og fint, og ikke minst utrolig velduftende. Dette lyset lukter rent og deilig, akkurat slik man ønsker at toalettet gjerne skal lukte!

Pastel your nails: pastellfarger på neglene er et must nå i vår! Jeg har lenge sverget til lyseblå farge på neglene mine, og flere av dere har etterlyst en farge som er lik min. HER finner dere en i akkurat samme lyseblå farge, som er så utrolig fin! Prisen er det heller ikke noe å si på, 79 kroner er jammen ikke verst. Dersom du vil ha et tips til en annen søt farge, er Deborah Lippmann sin Chantilly Lace også utrolig fin.

- konkurranse -

Posten skal i april kåre «Årets Nettfavoritt» og alle som stemmer på sin favoritt kan vinne nettshopping for 10.000 kr! Coverbrands er som dere vet en av mine beste samarbeidspartnere, folkene som jobber der er så utrolig herlige og de fortjener virkelig å vinne denne kåringen! Leveringen er alltid lynrask, servicen er på topp og jentene i Coverbrands gjør alltid alt for kundene sine! Dersom du ønsker må du gjerne stemme på Coverbrands HER, og legge igjen en kommentar når du har gjort det. Da kan du nemlig vinne TheBalm produkter for 2000 kroner her på min blogg! Når du har stemt «COVERBRANDS», skriv i kommentarfeltet og du er med i trekningen. Vinneren kåres 7.april

Frokostmuffins med havrerundstykkerGod morgen, fine deg Jeg tenkte å starte denne dagen med en sunn og god frokostoppskrift, og håper den faller like godt i smak hos deg som den har gjort hos meg. Hjemmebakte havrerundstykker, med frokostmuffins laget av egg, skinke og ost.

Til cirka åtte havregrundstykker trenger du:

2 egg 250 gr cottage cheese 250 g havregryn 1-2 ts bakepulver solsikkekjerner litt salt

Til fire frokostmuffins trenger du:

Fire egg 100 g kokt skinke 3 skiver lettost

Forvarm ovnen til 200 grader. Legg alt av ingrediensene til rundstykkene i en bolle, ta en stavmikser og mos alt sammen. Deigen skal bli helt fast og fin kun ved hjelp av stavmikseren. Når dette er gjort ruller du sammen til rundstykker, legger over på et stekebrett og strør over litt solsikkekjerner. Stek disse på midterste rille i ovnen, i cirka 20 minutter. Mens rundstykkene steker, kan du begynne på muffinsene! Kutt opp skinken og osten, og fordel i et muffinsbrett slik jeg har gjort på bildene. Så pisker du ett og ett egg, som du heller over ost- og skinkeblandingen. Når rundstykkene har stekt i ti minutter, kan du sette inn muffinsene til stekning de siste ti minuttene. Og viola, du har en nydelig frokost laget på en liten halvtime!

- server, nyt og kos deg -

Dersom du ønsker, må du gjerne tilsette grønnsaker også oppi frokostmuffinsene. Spinat og brokkoli gjør seg fint i dette, for å gjøre det enda mer næringsrikt! Jeg ønsket ikke dette i dag, og ferskpresset meg heller en juice laget på grønnkål, spinat, sitron, ingefær og brokkoli som jeg hadde ved siden av. Sunn, frisk og energirik start på dagen!

Det må jo være skjebnen?

Hold meg fast! Som om ikke turen til allerede Dubai er perfekt nok, så finner jeg nettopp ut at Khloe Kardashian kommer til Dubai den 27 mars for å være modell på et eller annet seminar. Altså, dette er jo et tegn sendt fra oven? Jeg er helt sikker på at hun har Kim med seg i kofferten og at dette er skjebnen! Billettene som gjør at jeg får møte henne koster derimot den nette sum av 14 000, men hallo - hvordan skal jeg kunne være i samme land som The Kardashians uten å henge litt (ta en selfie...) med de? Det går ikke! Da kommer jeg til å hate meg selv resten av livet...

I mens jeg sitter å grubler over mitt nye verdensproblem over frokost og en kopp kaffe, kan jo dere ta en titt på mine siste snapchat-bilder! Husk at dere nå kan følge meg, jeg heter ladyyyka og du må gjerne legge meg til! Fikk dere forresten sett filmen av Øyvind som danset til love is in the air i går, eller? Haha, snakk om å ha mooves da!Villa Marina

 - celebrating 19 years of happiness -

19 år har mamma og Øyvind vært gift i dag ♥  Jeg husker så godt når jeg var ei lita snuppa på 5 år, og de giftet seg i sjømannskirken i Miami. Jeg løp rundt i brudepike-kjolen min mens vielsen holdt på, og fant plutselig ut at jeg skulle avbryte presten for å be han kjappe seg. Hvorfor? Fordi jeg ville ha vafler! Hahaha... Jeg er så utrolig takknemlig for at mamma og Øyvind har gitt meg et trygt hjem og en stabil oppvekst, jeg kunne ikke ønsket meg mer enn det jeg har fått av de to. Så i dag når de hadde bryllupsdag, hadde jeg lyst å overraske de med en koselig helaften på restaurant.
Jeg hadde booket bord på Villa Marina, en sjarmerende restaurant helt nede på bryggekanten her i Kristiansand, som ligger rett ved sjøen. Hele atmosfæren i restauranten er bare utrolig hyggelig, og anbefales virkelig! Menyen hadde et fristende utvalgt, men likevel valgte vi alle det samme. Rosastekt hjort, med skogsopp, kastanjer, urtepoteter og en helt magisk saus.

- there's always room for dessert -

Etter en nydelig middag, var det tid for dessert. Jeg valgte sjokoladekake med espresso-krem, og fy så godt! Hele matopplevelsen på Villa Marina var virkelig en av de beste jeg noen gang har hatt, så dersom du bor i Kristiansand eller en gang er på besøk her - må du love meg å legge turen til denne restauranten. Jeg skal definitivt tilbake der for nok en helaften, denne kvelden ga virkelig mersmak! Resten av familien var heldigvis like fornøyde som meg, så da sier jeg meg storfornøyd med å ha valgt den perfekte plassen å ferie bryllupsdagen på! I kveld koste vi oss virkelig.Gratulerer så mye, mamma og Øyvind. Jeg er så glad i dere! Og jeg håper jeg blir
akkurat sånn som dere den dagen jeg blir helt voksen og skal få min egen familie.

Simple As That

Arbeidsdagen er over, og nå sitter jeg bare å gleder meg til mine foreldre skal hente meg. I dag har nemlig mamma og Øyvind bryllupsdag, så da skal vi ut å spise sammen :-) Jeg gleder meg en hel haug! Denne tirsdagen har bare flydd avgårde, morgenen startet med en god overkroppsøkt, før jeg var innom hos Marianne for å farge etterveksten. Igjen, ja! Det håret mitt gror i rekordfart.... Ellers har jeg bare jobbet, og prøvd å være effektiv. Og det har jeg fått til, for nå er jeg ferdig og klar for hygge resten av dagen. Men først, en bitte liten luftetur ut med Milo! Jeg lurer på om stakkaren har blitt syk, han hoster en del og sover nesten hele tiden. Om han ikke blir bedre innen morgendagen, tror jeg at jeg må ta han med til dyrelegen... Satser på at det bare er en forkjølelse, som går over like raskt som den kom.

Jeg kommer med en oppdatering fra dagen når jeg er hjemme igjen, sees senere!holzweiler skjerf - givenchy veske - bikbik by lene orvik solbriller - hm jeans - nly genser og sko

Smoothielicious

annonse

 Som dere allerede er godt klar over, er jeg storfan av smoothie. Jeg har minst en frisk smoothie hver eneste dag! Men, hva med de dagene man ikke rekker å lage selv, eller blir fysen på noe godt når man er på farten? Nå har det endelig kommet en ny redning i butikkene, som både smaker godt og er sunn! Jeg snakker om Biola smoothie, en helt ny melkebasert smoothie.

- Biola Smoothie -

Biola Smoothie kommer i to smaker, Biola Smoothie Blåbær og Biola Smoothie Jordbær. Jeg syns begge to var supergode, men dersom jeg skal velge meg ut en favoritt, så må det bli den med blåbær. Den var såå frisk og god!

Jeg har funnet ut av smoothien er genial å bruke som frokost også! Finn deg en bolle, bruk en flaske med smoothie og strø over frokostmüsli. Fy søren for en frisk og god start på dagen! Eller du kan drikke den rett fra flasken, når du er ferdig på trening, er litt sulten eller bare vil ha deg et friskt mellommåltid. Anbefales

KUWTK: S10E01

ENDELIG har jeg funnet sesongpremieren til sesong 10 av Keeping Up With The Kardashians. Jeg så den nettopp, og skal selvfølgelig ikke si noe av fare for å spoile for dere... Men herregud, Bruce på slutten der - jeg får helt vondt i hjertet mitt. Jeg syns bare han er en så fantastisk flott mann, som virkelig har tatt så utrolig godt vare på alle jentene og vært et skikkelig jordnært pust i den ellers så overfladiske verdenen de lever i.. Familie er alt, uansett hva man gjør og hvilke valg man skulle ta. Gleder meg til resten av sesongen, og jeg har en anelse om at jeg ikke er den eneste om det? Haha!

Dere finner episoden HER hvis dere vil se

Have a blessed Monday

- watching the world wake up in my kimono with a cup of coffee -

God morgen, mine fine! Nå sitter jeg å skriver så raskt at det nesten ryker av tastaturet, jeg er nemlig straks tom for strøm på laptopen og laderen ligger hjemme hos mamma. Jeg oppdaget i går at jeg hadde glemt den igjen, og holdt på å rive av meg håret i frustrasjon. Så i dag blir det noen ufrivillige timer med fri, men bare frem til klokken er ett - for da skal jeg dra for å hente Eirik og Øyvind på flyplassen. Husker dere lillebror fikk tur til Madrid for å se Real Madrid spille kamp i konfirmasjonsgave av meg? Nå fikk han endelig reist på turen, men siden jeg skal til Dubai til mandag, ble Øyvind med han i stedet for meg. Og det ser ut som de har kost seg glugg ihjel på guttetur! Gleder meg til å hente de på flyplassen, og høre alt om hvordan de har hatt det :-) Da får jeg hentet laderen også, siden jeg selvfølgelig skal kjøre de hjem.

Vi sees litt senere! Ønsker deg en super start på mandagen

Uken som gikk

Ukens motivasjon: denne ukens motivasjon har uten tvil vært å bli en enda bedre blogger. Jeg har vært motivert til å begynne med de nye spaltene, levere inspirasjon til dere og oppdatere bloggen minst to ganger daglig. Hvordan syns dere denne uken har vært på bloggen, egentlig? Jeg håper dere er fornøyde, og liker at det er litt nytt her inne! Det er mer gøy som skjer fremover, og jeg prøver stadig å bli enda bedre. Det er alltid gøy med litt forandringer!

Ukens høydepunkt: åh, her er det to ting jeg må nevne! Den ene er at det har vært et skikkelig høydepunkt å ha Tone hjemme hele denne uka. Hun bor jo i Farsund nå, så det å få sett henne hele tre dager på rad er ikke lengre hverdagskost. Derfor var det skikkelig fint å få bruke så mye tid sammen! Det andre høydepunktet var definitivt gårsdagen, da jeg var på skogstur sammen med familien i flere timer. Vi kom opp til en helt magisk topp, hvor det var utsikt over hele bygda jeg vokste opp i.Ukens beste innkjøp: Her må det bli delt førsteplass mellom en helt nydelig kimono fra Lindex, og en crossover fra Michael Kors. Jeg er ikke særlig fan av Michael Kors lengre, men denne lille vesken i pastellfarge bare måtte jeg ha. Begge deler som er perfekt til sommeren blir uten tvil med i kofferten til Dubai!


Ukens kjiping: definitivt når sykkelen min ble stjelt. Jeg ble så ekstremt lei meg når sykkelen var borte og leitet helt febrilsk rundt i nabolaget etter den.. Haha! Jeg fikk meg jo ny samme dag, så det løste seg fint. Ny sykkel med ekstra stor lås, selvfølgelig! Selv om jeg har bil bruker jeg den sjeldent, da jeg heller vil sykle rundt når jeg bor midt i byen. Det å kjøre overalt er både stress og dumt, så derfor er sykkelen min lille taxi som får meg frem over alt. Sykkeljenta si!

Ukens latterkrampe: hehe, ukens latterkrampe beste latterkrampe kom i dag når jeg var i mitt eget selskap. Jeg bestemte meg for å ta sol i 20 minutter for å få litt grunnlag før Dubai, og på veien for å gjøre dette dro jeg innom bakeren hvor jeg ikke klarte å holde fingrene unna fristelsene! Så i dag lå jeg altså i solariumet, mens jeg spiste en croissant, drakk sjokomelk og sendte selvfølgelig bilde av dette til Ida med croissanten i munnen og sjokomelken mellom puppene, mens jeg lo meg ihjel av dette hysteriske synet.... Nei, det finnes ikke normalt! Her jobbes det altså for Dubaikroppen.... HAHA!

Ukens tanke: aaaalt mulig! Jeg tenker så hodet sprekker i blant, hehe. Vanskelig å velge en ting her, men ukens tanke har vært å prøve å leve litt mer i nuet og bli mer bevisst på akkurat dette. Altså, legge bort mobilen når jeg er med venner og familie, og bare logge litt ut. Det er så viktig å ha fokus på de man er med, og ikke tenke på å oppdatere alle på alle kanter. Og det føler jeg at jeg har klart. Dette har vært en fin og sosial uke!

Chocolate Break i solsteiken

annonse

Det nærmer seg påske, som gjerne betyr gode turer i finværet, langrenn og masse kvalitetstid med de man er glad i. Her på Sørlandet er vi ikke lengre så heldig å ha snø, så langrenn blir derfor byttet ut med solskinnsturer i marka på fjellet.

Jeg var ute på tur i går også, sammen med min onkel og ungene. Og for en tur vi fikk! Vi var ute å trasket i flere timer, koste oss i solskinnet og nøyt det jeg vil si var den fineste dagen til nå i år. I lommen hadde jeg med meg en sunn turkamerat til oss alle, nemlig Atkins sin Chocolate Break. Dette er tidenes tur-sjokolade, som smaker utrolig godt og i tillegg kan nytes med en god samvittighet. Chocolate Break inneholder nemlig 75% mindre sukker enn vanlig kjekssjokolade! Mindre sukker går likevel ikke utover den gode smaken, så denne falt godt i smak hos både barn og voksne. Min lille fetter på 8 år klarte faktisk å sjarmere til seg to av disse i går, han mente nemlig at sjokoladen var alt for god til at det holdt med bare en.... Haha!

- godt for store, og godt for små -

Chocolate Break kan kjøpes hos de aller fleste dagligvarebutikker, utvalgte apotek og i helsekostbutikker. Sjokoladen kommer i en praktisk 3-pakning, som enkelt kan deles med dine turvenner. Og med 75% mindre sukker enn f.eks Kvikk Lunsj og så lite som 1,5 g sukker per bar, er det ingen tvil om hvilken sjokkis som blir med meg på tur!

Mine drømmedestinasjoner

Det å reise og oppleve verden er noe av det jeg setter høyest! Hvis man har muligheten til det, så syns jeg man skal oppleve så mye av verden som overhodet mulig :-) Jeg er heldig med at jeg allerede har vært mange nydelige plasser, men selvfølgelig har jeg flere magiske steder jeg gjerne vil krysse av på lista. Her kommer noen av mine drømmedestinasjoner!- Bora Bora -

Bora Bora har jeg hatt lyst til å besøke helt siden jeg så denne nydelige vulkanske øya på Keeping Up With The Kardashians. Fy søren så magisk fint det er der! Øya er kun 10 km lang og 4 km bred, og hele Bora Bora er omringet av korallrev... Aaaah!

- Las Vegas -

Las Vegas føler jeg virkelig er en by som bare må oppleves! Las Vegas er kjent som som verdens gamblingby, sine enorme hoteller og blinkende neonlys. Drømmen må jo være å dra nedover hit sammen med vennegjengen! Fy søren for en drøm det hadde vært! Visste dere forresten at hver eneste dag så gifter 150 mennesker seg i Las Vegas? Haha, for en galskap!

- Maldivene -

Er det noe jeg drømmer om, så er det definitivt Maldivene med sine fantastiske paradisstrender. For en drømmeverden - med turkise laguner, kokospalmer, krystallklart vann, fargerike fisker og hvite strender så langt øyet kan se! Maldivene består av en haug av øyer, og jeg har enda ikke bestemt meg for hvilken øy jeg ville dratt til. Men en ting er sikkert, og det er at dette tropiske paradiset skal besøkes så fort som overhodet mulig!

- Monaco -

Jeg har allerede vært i Monaco, men det var i kun en dag sammen med familien, og jeg fikk seriøst kjærlighetssorg av å måtte dra derfra. Jeg ble jo klar for å bosette meg der! For en plass dette er! Hvis alt går etter planen skal jeg tilbake til Monte Carlo allerede i sommer, og reisepartneren jeg vil ha med er definitivt Wulffen min. Gjett om vi hadde storkost oss der da? Hoho! Monaco er faktisk verdens nest minste land, og ligger ved den franske rivieraen. Her er det så mye luksus at det er helt rått, er det et sted jeg gjerne skulle hatt ferieleilighet, så er det definitivt Monte Carlo.- Fiji -

Fiji er kjent for sine eksotiske strender, blått hav og et avslappende liv i skyggen av palmene. Dette er en øystat med over 300 øyer, som består av både vulkanøyer og koralløyer. Jeg syns det er helt nydelig fint der!


Los Angeles og Dubai står også på listen, sistnevnte drar jeg til om bare ni dager - så da kan denne storbyen også krysses av på bucketlisten! Hva er dine drømmedestinasjoner, og har du noen steder du mener jeg burde legge til på listen min?

Frokostomelett

Til Kristina's frokostomelett trenger du:

2 egg 1 eggehvite 2 ts melk røkelaks økologisk salat salt og pepper

Visp sammen egg, eggehvite og melk - før du krydrer til med salt og pepper. Sett stekepanna på lav varme, ha i litt olje og ta i eggeblandingen. Stek så i rundt fem minutter på veldig lav varme, slik at ikke omeletten svir seg. De siste to minuttene kan du ta over røkelaksen, og salaten. Server og nyt en deilig frokostomelett! I dag serverte jeg min med jordbærsalat ved siden av, samt ferskpresset appelsinjuice og den obligatoriske kaffekoppen. Herlig start på lørdagen!

Happy Friday

- fresh flowers, clean apartment -

Det er ingenting som sier helg mer enn friske blomster og en skinnende ren leilighet! Jeg har en tradisjon her hjemme hver fredag, som rett og slett går ut på å ta en skikkelig helgevask. Da kan jeg slappe av med den beste samvittighet når helgen kommer, i stedet for å irritere meg over alt rotet som er her hjemme. Jeg trives best når ting er helt perfekt rundt meg, støv på hjernen som jeg har ;-) Haha! Jeg ville egentlig bare droppe raskt innom for å be dere nyte fredagen og ønske dere en riktig god helg! Hva bruker dere kvelden til? Jeg er på besøk hos min onkel og familien, vi har nettopp spist pulled turkey med salat i pitabrød. Og det var så godt! Nå blir det snoperier og hygge med kidsa resten av kvelden

vol 2: Se Catfish, vinn ipad

annonse

Jeg tenkte å starte helgen med en ny konkurranse til dere, hvor dere nok en gang kan vinne to iPad mini. Forrige ukes vinnere ble Viktoria og Tonje K, dere må sjekke mailen deres da MTV som sagt kontakter dere :-) Vant du ikke sist gang er det altså ingen grunn til å fortvile, for nå kan du vinne akkurat samme premie igjen! Alt du trenger å gjøre for å bli med i konkurransen er å se på Catfish førstkommende søndag, det begynner på MTV klokken 18.05.

Spørsmål - episode 2:
Hvor jobber Courtneys mamma?

Legg igjen en kommentar på dette innlegget på søndag, etter du har sett episoden. Jeg trekker to heldige vinnere samme kveld klokken 23.59 :-) Catfish er virkelig bare supergøy og jeg følger selv med på dette vanvittig morsomme og spennende programmet. Programmet handler om nettopp dette med nettdating, og viser forskjellige mennesker i USA som forelsker seg over nettet, selvfølgelig uten å vite om de er den personen de utgir seg for å være. For de fleste ender dette med at de møter en helt annen person enn det de hadde trodd, både utseende- og personlighetsmessig. Serien er ledet av Nev, som hjelper andre med å finne ut hvem deres internett-kjærester egentlig er. Nå på søndag begynner episode nummer to i sesong fire, og jeg gleder meg en haug! Sitter alltid klar med puta, det er nemlig like kleint hver eneste gang stakkarene blir avslørt.. Haha!

Rare historier fra ungdomstiden

I dag tenkte jeg å tre over meg selvironi-hatten, og dele noen rare historier fra min ungdomstid med dere. Jeg var en skikkelig skrue før, og ser jo uten tvil nå at jeg var familiens sorte får. Mamma prøver å trøste meg med å si at jeg bare var litt spesiell, men mamma - vi vet alle at spesiell ikke dekker halvparten av det jeg var før i tiden . Hehehe!

- fire pinlige historier fra min ungdomstid -

FunFact: denne var min aller første header, her var jeg 17 år.

Starten på min innbilte sangkarriere begynte ganske tidlig, allerede når jeg var fjortis. Jeg var ganske gira på en fyr som var ett år eldre enn meg, men stakkaren hadde gitt meg opp da han etter gjentatte forsøk aldri fikk et kyss av meg. Men, han var jo skolens kjekkeste, så jeg fant etter relativt kort tid ut at jeg måtte sette inn støtet for å vinne dette mannfolket tilbake. Måten jeg gjorde det på var vel ganske så utradisjonell, for jeg spilte likegodt inn meg selv (med mikrofon og hele pakka..) mens jeg sang Alan Jackson sin låt remember when og sendte det til han.... Jeg trenger vel ikke si at jeg ikke hørte noe fra han igjen? Takk til bestevenninna mi som satt ved siden av meg og sa jeg var riktig så flink når jeg spurte om dette var en god ide.

Når jeg var yngre, var jeg ekstremt stalker på A1 og Christian Ingebrigtsen. Hele rommet mitt var tapetsert med plakater av dette boybandet, jeg hadde til og med en dukke laget av et bilde med Christian som jeg kledde i dukkeklær og dro med meg OVERALT. Etter mye etterforskning, søvnløse netter og en god dose galskap - klarte jeg omsider å få tak i nummeret til Mr.Ingebrigtsen. Det vil si, jeg trodde det var nummeret hans. Problemet var bare at han svarte meg aldri på meldingene mine, men jeg har jo alltid (dessverre..) levd etter innstillingen om at man ikke skal gi opp. Så jeg sendt et titalls meldinger daglig, ringte han og la igjen tryglende beskjeder på telefonsvareren hans. To uker senere fikk jeg svar, fra en gammel mann på 63 år som truet meg med anmeldelse hvis jeg ikke sluttet med å plage han. Hahaha!

Jeg har alltid hatt en ekstrem kjærlighet for dyr, men når jeg gikk på barneskolen var denne kjærligheten litt ute av kontroll. Jeg har faktisk ikke tall på hvor mange katter jeg har tatt med meg på vei hjem fra skolen, fordi jeg trodde de var hjemløse og krevde for mamma at vi skulle beholde de. Vel, hadde vi beholdt alle sammen så hadde vi hatt en farm av katter! Hver eneste gang endte det med at kattene enten ble levert tilbake til eieren, eller som oftest hentet av dyrebeskyttelsen. Og hver eneste gang dette skjedde, lagte jeg tidenes scene, gråt og hylte som en besatt inne i ganga og selvfølgelig kalte mamma for en dyreplager. Og dette skjedde sånn to-tre ganger i måneden i en god del år.... Neida, joda, neida...JO!

Siste historien er for noen år tilbake, jeg hadde nettopp blitt toppblogger og var bombesikker på at jeg var Guds gave til verden. Jeg bestemte meg derfor for å leie et gigantisk lokale, og... wait for it.... arrangere PIMP AND HOE party. Og oppegående som jeg var i denne tiden, skrev jeg på bloggen at det var åpent lokale for alle som ville. Som om ikke dette var nok, annonserte jeg likegodt stort i avisen også om denne festen. Er det muuuulig å være så blåst i hodet? Jeg vet veldig godt at mamma ikke var særlig happy med dette avisstuntet mitt, som skulle vise seg å få flere hundre mennesker til å ta turen. Lokalet ble stormet, alt gikk så galt som det kunne og politiet måtte stenge ned. Sistnevnte passet jo ypperlig med tanke på at jeg selv var utkledd som politi, og med en alt for høy promille så gjerne ville samarbeide med kollegene mine....Hehehe, har dere sett for en frøken? Jeg får så vondt av å se på disse bildene at ord strekker faktisk ikke til! Og det helt nede til høyre? Eeeelsker stilen (burde blitt beskyttet mot meg selv..)! Det var jo godt det ble menneske av meg også til slutt, selv om det så temmelig mørkt ut der en periode... Haha!

IT'S SNACK TIME

- spekeskinke og melon -

Spekeskinke og melon er en av de enkleste og mest populære forrettene som finnes, men det kan også nytes som bare en liten snacks. Ofte blir jeg fysen på noe godt, og da er denne kombinasjonen noe av det beste jeg vet. Saltsmaken i spekeskinken passer perfekt sammen med sødmen i melonen! Dette koste jeg meg med i ettermiddag, da jeg skulle ha en liten halvtimes pause sammen med Modern Family. Et deilig lite avbrekk i sofakroken etter alt for mange timer foran dataskjermen. Nå sitter jeg derimot å koser meg med sushi, sammen med Tone og mammaen hennes. I kveld skal vi se film alle tre, og valget falt lett på Heaven Is For Real. Jeg syns den er så fin, og har snakket så mye om den til Tone at nå bare måtte vi se den sammen. Har dere sett den? Denne filmen er virkelig en av de fineste jeg vet om, den gir meg både tro og håp..

Dagens og bloppis

God torsdag, fine deg! Herlighet å tiden flyr, tenk at det er helg igjen allerede i morgen? Jeg føler denne uken nettopp begynte! Men det er godt tiden går fort nå, for jo fortere dagene flyr unna, dess nærmere er jeg og Ida avreise til Dubai. Nå som Norwegian-streiken endelig er over, så kan vi jammen meg begynne å glede oss på ordentlig også! Herregud så stresset vi har vært, det var sekundet før vi bestilte nye billetter i full panikk for å ikke komme oss på ferie.. Haha! Heldigvis ordnet det seg, men dette er altså definitivt den siste gangen jeg bestille noe som helst med det selskapet der, hehe.ivyrevel genser - zara skjorte og jeans - bianco sko - rayban solbriller - givenchy veske


I dag har jeg hatt en produktiv og fin torsdag! Dagen startet med crossfit sammen med en venninne, Elaine er så latterlig sprek og flink, og er det noe jeg liker, så er det å trene med folk som er sprekere enn meg. Da har jeg noe å strekke meg mot, og det liker jeg! Resten av dagen har jeg gjort som de fleste gjør, nemlig jobbet :-) Jeg blir sittende foran macbooken i en god del timer til, jeg har en del jeg vil få unnagjort før kvelden kommer, slik at jeg kanskje kan ta fri litt før i morgen. Forresten! Jeg har opprettet bloppis, du finner den her Send meg en mail hvis det er noe du har lyst på, da!

DinnerDate

- food tastes better when you eat it with your friends -

Som jeg koste meg på kveldsmat hos verdens skjønneste Marianne i går! Hun hadde det så fint hjemme hos seg at jeg seriøst kunne flyttet rett inn, og har derfor allerede gitt beskjed om at hvis hun skal selge, så vil jeg kjøpe. Haha! Jeg følte jeg kom inn i tidenes interiørkatalog så fort døren åpnet seg, og kunne jo derfor ikke gjøre annet enn å ta meg en skikkelig tour for å få sett absolutt alt. Litt nysgjerrigper vet dere, hehe! Disket så flott opp hadde hun også, med stekt strandaskinke, båtstekte poteter marinert i deilig olje og en helt nydelig salat med pinjekjerner. Det var så godt! Tenkte faktisk å prøve meg på det samme selv til uka, og dele oppskrift med dere. Til dessert koste vi oss med kaffe og creme brulee iskrem, mmmm! En kjempefin kveld, med en enda finere person! Heldige meg som har så mange fine mennesker i livet mitt


Solskinnsdag

Kristiansand, du leverer noe så innmari om dagen Fy søren for en onsdag dette har vært! Solen har strålt, varmegradene har steget i takt med humøret og himmelen har vært skyfri. Når været har vært som i dag, kan man ikke gjøre annet enn å smile! Jeg har brukt formiddagen sammen med Tone og lille Gabriel, vi kjøpte med oss ferskpresset juice og kyllingwraps, før vi la turen opp til Baneheia. Der ble vi sittende i to fine timer med god lunsj, og koste oss maks i solsteiken.

- sunny day with my bestie -

Har dere sett så fin Tone er? Hvem skulle tro at den nydelige jenta fikk en baby for bare fem måneder siden? Det skulle ikke vært mulig å se så bra ut! Jeg er så stolt av den flotte og fine bestevenninna mi, og så utrolig glad i lille Gabriel som er verdens snilleste baby. Dette har virkelig vært en fin onsdag, altså! Men nå må jeg komme meg ned på jorda igjen, og få unnagjort all den jobben jeg allerede burde vært ferdig med for lenge siden... Haha! Dette er det dumme med å styre arbeidsdagene selv, da er det fort å la seg friste av å bytte ut kontorarbeid med kvalitetstid i sola. Men, det var så verdt det ;-) For en solskinnsdag!

35 spørsmål

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? En avtale jeg må huske i morgen. Jeg er helt ekstremt distre, så alt av avtaler både med venninner, familie eller møter skrives ned i dayplanneren min.

2. Hva har du alltid i vesken? Mobil, headsett, lommebok, nøkler, lipgloss og atkinsbarer.

3. Hva bestiller du på kafé? Kommer helt ann på om jeg er sulten eller ei. Som oftest blir det vanlig sort kaffe, eller en caffelatte på lettmelk. Er jeg sulten, så bestiller jeg hva enn som frister på menyen.

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? VG, Dagbladet, TMZ (må få min daglige dose med Kardashian sladder..), Side2, diverse blogger og google.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Mamma, Øyvind eller Tone.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Den elektriske er hvit, den vanlige er lyseblå.

7. Kan du bytte olje på bilen? Jeg liker å tro at jeg kan det, men kjenner heldigvis meg selv godt nok til å ikke prøve meg på dette. Har nok blitt litt bortskjemt med å alltid få hjelp til slike ting.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? Ekstremt mange kaniner, og to hunder.

9. Har du noen piercinger? Nei.

10. Er det viktig å feire bursdager? Nei, det er ikke noe must i mine øyne. Men en liten middag på bursdagen sin med de man er glad i er jo alltid koselig. Noen år har jeg feiret, andre ikke :-)11. Hva gjør deg lei deg? Mobbing, pels og tanken på hvor mye ondskap som faktisk finnes her i verden. Men mobbing og pelsoppdrett (dyremishandling generelt...) gjør meg virkelig helt knust.

12. Hva gjør deg glad? Åh, det er så mye som gjør meg glad! Men jeg blir ekstra glad når venner og familie viser at de setter pris på meg, slikt betyr alltid veldig mye ♥

13. Hva er drømmejobben din? Den har jeg allerede! Jeg er daglig leder i Kristina Andersen AS, skriver en av Norges mest populære blogger og har et helt fantastisk team rundt meg. Jeg får reise verden rundt, treffe spennende mennesker, stort sett gjøre det jeg vil og leve av hobbyen min. Jeg tror ikke jeg kunne ønsket meg så mye mer akkurat nå :-)

14. Abonnerer du på et ukeblad? Shape Up og Costume.

15. Hva var det siste du kjøpte? En nyyyydelig kimono som jeg skal ha med til Dubai.

16. Liker du kinesisk mat? Jepp!

17. Når var du i kirken sist? I Mofar sin begravelse..

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Det lar jeg forbli privat ;-)

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? Aldri.

20. Kan du rulle med tungen? Måtte selvfølgelig prøve nå, hehe. Men nei!

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? Ti minutter maks. Jeg orker ikke superstelle meg hver eneste dag, hehe.

22. Banner du ofte? Ofte så er jeg alt for ivrig for mitt eget beste, og da kan det dessverre komme noen gloser ut av munnen min.. Banning er så stygt, og jeg prøver virkelig å slutte med det! Men i blant bare kommer det, spesielt hvis jeg er ivrig, sliten eller sur... Haha! Men jeg skal slutte, altså. Banning er ekstremt usjarmerende, fysj så stygt det er!

23. Hva er det lengste du har campet i et telt? Tre netter. Telttur er så gøy!24. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Jeg er frisk og rask, og ser derfor ingen grunn til å klage. Selvfølgelig er det enkelte ting jeg er mindre fornøyd med enn andre, men ingenting jeg hater eller plages over.

25. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? At såpass mange mener noe om meg, uten å kjenne meg.

26. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? Maaaange! Jeg drikker minst tre liter vann hver dag.

27. Når legger du deg om kvelden? Senest 23.00 i ukedagene. Jeg trenger ekstremt mye søvn!

28. Det mest romantiske du har gjort? Altså, jeg finnes ikke romantisk og vil helst slippe av noen er sånn superromantiske mot meg også. Da snører det seg helt inni meg, og jeg blir ekstremt stresset. Haha! For min del trenger man ikke å være så klissete i et forhold, tenne tusen stearinlys i stua hver kveld og kjøpe 100 røde roser på valentinesday. Jeg holder heller en knapp på det helt enkle, som å være snille mot hverandre, ha det gøy sammen og ikke gjøre så mye ut av alt :-)

29. Et sitat du liker? In the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years.

30. Føler deg ung eller gammel for alderen? Jeg føler meg definitivt voksen for alderen.

31. Potetgull eller smågodt? Smågodt!

32. Den perfekte vertinnegaven er? Duftlys eller en fin blomsterbukett.

33. Siste filmen du så? 50 shades of grey... (<3 <3 <3)

34. Norge på sitt beste? Åh, for et vanskelig spørsmål! Jeg elsker virkelig landet vårt, og syns alle årstidene i Norge har sin sjarm. Jeg elsker både sol og sommer, høst og vind, vinter og snø...

35. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? Jeg har utrolig lyst å flytte til Los Angeles for en lengre periode, dette har jeg tenkt mye på de siste årene og vurdert det sterkt. Men jeg er så ekstremt glad i både venner og familie, så jeg er ikke tøff nok til å reise fra alle som jeg er så glad i... Litt irriterende, fordi jeg burde gjøre det nå mens jeg er ung og fri, og faktisk har en jobb som tillater det. Men det er vel bare å innse at jeg er alt for hjemmekjær og at Los Angeles forblir med drømmen enn så lenge....

Spicy hverdagssuppe

I dag har jeg invitert familien på middag, og skal servere en suppe jeg nettopp prøvde meg på. Denne er både sunn og smaker utrolig godt, en perfekt suppe å servere midt i uka. Derfor syns jeg det passet fint å kalle den for en spicy hverdagssuppe!

Til fire porsjoner trenger du:

500 g svinekjøtt i strimler 1 ts salt 1 ts pepper  2 ss olje 2 gulrot 1 løk 1 boks kikerter
2 bokser grovhakket tomater 4 dl lett kokosmelk 2 hønsebuljong 8 dl vann  2 ss rød karripaste

Slik gjør du:

Start med å kutte løk og gulrot opp i terninger. Varm olje i en kjele, ha i grønnsakene og fres til løken er blank. Ha i karripaste sammen med grønnsakene, og fres i to minutter, før du tilsetter du kokosmelk, og lar det koke opp. Ta så i tomatene, og buljongen ferdig utblandet i 8 dl vann. La blandingen koke i 15 minutter, rør gjerne i mens slik at det ikke svir seg. I mellomtiden kan du steke svinekjøttet i en varm panne med litt olje, krydre kjøttet med salt og pepper. Når suppen er ferdig kokt, kjører du den jevn og fri for klumper med en stavmikser. Så heller du væsken av kikertene, skyller dem godt i kaldt vann, før du tilsetter disse og kjøttet i suppen rett før du skal servere.


Server, nyt og kos deg! Og ha gjerne grove rundstykker til


Morning workout

Dagen startet jeg på trening med denne galningen:I dag skulle Sondre være med for å pushe meg på overkropps-økta mi, jeg er på uke nummer tre i programmet han har laget til meg og liker det veldig godt. Jeg føler jeg får god kontakt med musklene jeg skal ha fokus på, samt at jeg allerede begynner å øke i styrken. Dette programmet skal vare i totalt seks uker, og jeg er så spent på å få se hvordan det har gått når vi skal teste meg igjen etter endt bolk. I dag kjørte jeg følgende øvelser, med 15-12-9 repetisjoner:

skrå brystpress ♥ vaierdrag press to flyes stående roing updrager 1-1-2 skullcrusher

Til slutt avsluttet vi med en aldri så liten crossfitøkt! Så nå kan dere tro jeg er fornøyd, en slik god morgentrening gir virkelig et godt grunnlag for resten av dagen. Og når jeg i tillegg har med meg supermann for å pushe meg, så kan jeg jammen ikke klage! Selv om det fort blir litt diskusjoner under økta...

Sondre: Jeg håper du har slutta med denne festingen din i helgene nå?
Meg: Nesten! Jeg skal kun ut to ganger i måneden fremover.
Sondre: Nei, det skal du ikke Kristina. Dette har vi snakket om!
Meg: Jo, det skal jeg! Slutt å sug ut livsgleden av meg!!
Hehehe, det er vel best å høre på sjefen? Vi får se på det.. Anyways, nå skal jeg lage meg en litt tidlig lunsj, før jeg setter i gang med arbeidsdagen. I dag skal jeg også lage ukens første oppskrift til dere, som kommer allerede senere i dag. Jeg har invitert familien på middag klokken 17.00, så her er det bare å henge i ;-) Vi sees senere, fininger!

Sykkeltyvene sitt offer

Mandag.... I dag har du ikke vært snill med meg! Dagen min startet ganske så fint med en god frokost, før jeg skulle avgårde til dagens første avtale. Jeg låste døren her hjemme, tok heisen ned og gikk ut i bakgården for å hoppe på sykkelen. Men, problemet var jo bare at jeg ikke fant sykkelen min. Etter noen minutter med desperat leting og fundering på om jeg kunne glemt den en plass, var det bare å innse at den var blitt stjålet. Dere kan tro leppa mi falt ned på bakken i skuffelse, for er det noe jeg er totalt avhengig av her i byen, så er det vel sykkelen min. Derfor trasket jeg umiddelbart avgårde for å kjøpe ny, og har nå et splitter nytt glis med ekstra stor lås som står fint parkert utenfor ;-) Den er så fin og sporty, jeg vurderer faktisk å montere en alarm på den så fornøyd jeg er. Haha! Jeg er derimot så redd for at noen skal ta den at jeg dro den faktisk med meg inn på gymmet når jeg var der i kveld, jeg tok ikke sjansen på å sette den utenfor. Kreeemt, haha! Dette er tragisk nok min tredje sykkel som har blitt stjelt på tre år, så jeg kan vel trygt konkludere med at sykkeltyvene har valgt meg ut som sitt offer....

Ellers i dag har jeg bare jobbet, i godt over ti timer. Jeg er helt firkanta i øynene og nakken er stiv som en stokk! Så i kveld blir det tidlig i seng på denne jenta, deilig å få sovet godt ut etter en lang og hektisk mandag. Hvordan har starten på den nye uken vært for deg? Håper mandagen har vist seg fra sin beste side til dere alle
zara bukse, skjorte, jakke og sko - marc jacobs klokke - michael kors veske

Bestevenn i dusjen

annonse

Jeg har fått meg en ny bestevenn i dusjen, som både er snill mot huden min og gjør den silkemyk. Har dere testet den nye Dr Greve Sensitiv Dusj&Peeling? Det har jeg, og jeg vil så gjerne anbefale denne geleen videre! Dette er en utrolig deilig dusjgele med milde og mykgjørende peelingkorn, som etterlater huden frisk, glatt og myk. Den inneholder pleiende jojobakuler og oppfriskende agurk, og har derfor en skikkelig deilig og frisk duft!

- dermatoligisk testet på sensitiv hud, naturlig og oppfriskende, fri for parabener -

Dr Greve Sensitiv Dusj&Peeling er mild mot huden, og kan derfor brukes hver dag. For meg som dusjer to ganger til dagen, er det ekstremt viktig å bruker såper som ikke tørker ut huden. Denne er heldigvis pH-balansert, helt uten parabener og dermatologisk testet på sensitiv hud. Derfor passer den midt i blinken for meg! Tidligere har jeg blitt såpass tørr i huden av all dusjingen med sterke såper at jeg klødde over hele kroppen, men etter at jeg begynte med denne har kløingen forsvunnet helt. Dere kan tro det er deilig å legge seg nydusjet under dyna, uten å nesten rive av seg huden i fustrasjon. Dusjer man daglig, må man prøve så godt det er mulig å velge produkter som ikke tørker ut eller sliter på huden.

Har du lyst å teste? Legg igjen en kommentar, så sender jeg til to heldige lesere!

Ukens treningstips- reverse hyper med fitness ball -

Hva er vel bedre enn å starte den nye uken på en sporty måte? I dag vil jeg vise dere en av mine favorittøvelser når det kommer til rumpe, som er reverse hyper med ball. Jeg tar den alltid på slutten av styrkeøkten min de dagene jeg trenger bein + rumpe, og tro meg - den svir! Øvelsen utføres enkelt ved at du legger deg på en benk, og tar en stor ball mellom anklene. Løft deretter ballen rett opp, og skvis så rumpemusklene ALT du klarer på toppen. Hold i to sekunder, og senk så rolig ned. Øvelsen tar jeg som alltid 3 sett av, med 15-11-9 repetisjoner. Denne brenner godt, og er gull verdt for stumpen ;-)

Batteriene på lading

I dag har jeg unnet meg tidenes slappeste søndag, og det har virkelig vært så digg! Eller, jeg trente først og fikk etterlengtet unnagjort en hel time på mølla. Endelig spilte leggene på lag med meg, og det var så deilig å kjenne kroppen jobbe skikkelig med cardio igjen! Jeg hadde ikke tålmodighet til en ren langkjøring, så jeg løp først 4x4 intervaller, jogget litt og powerwalket raskt i høy stigning. En fin miks mellom alt som fikk tiden til å gå litt fortere, akkurat slik jeg liker det.

- enjoying a lazy day at home -

Rett etter trening hoppet jeg i joggisen, og kjørte hjemover til mine foreldre. Og der sjekket jeg inn i kjellerstua umiddelbart, haha! Etter en travel uke og en veldig sosial helg der ting har skjedd hele tiden, trengte jeg virkelig noen timer helt for meg selv. Så jeg har kost meg i godt over fem timer i kjellerstua, hatt maraton på frustrerte fruer, sovet litt og bare slappet helt av. Noe så deilig! Litt utpå ettermiddagen så kom lillebror hjem fra jobb og mommo på besøk, så nå har vi nettopp spist god middag alle sammen. Entrecote og fløtegratinerte poteter stod på middagen, etter mitt ønske. Det er jo så godt!

Om ikke så alt for lenge så setter jeg snuten hjemover til meg selv igjen, og skal kose meg med TV-Norge sin sofasøndag resten av kvelden. Først 71 grader nord, så Neste Sommer og så Helt Perfekt. De to sistnevnte er virkelig mine favoritter, jeg har gledet meg i evigheter til at nye sesonger skulle begynne! Det som er deilig med en såpass rolig søndag som dette, er at batteriene blir ladet og klare for en ny uke. Og jeg kunne ikke gledet meg mer til i morgen! Bloggen skal nå nye høyer i tiden fremover, dere kan bare glede dere ;-) Jeg er så motivert og inspirert at jeg nesten sprekker!

Breakfast in bed- start each day like it's your birthday -

God søndagsmorgen

Ja, i dag var det nesten bursdag på sengekanten! Nybakte rundstykker som var rykende varme, en kopp kaffe, godt pålegg, cottage cheese og bær, samt en god serie på laptopen. I sengen, selvsagt! Kan søndagen startes på en bedre måte? Jeg kom meg ganske sent hjem i går, hele kvelden koste jeg meg masse hos Nina med sen middag og masing i sofaen. Det var så deilig med en rolig helg, jeg tror mildt sagt kroppen min trengte det etter både Oslo og egentlig alle andre helger dette året. Enda deiligere var det å våkne opp fin i formen til en forandring, og faktisk orke å bruke søndagen til noe produktivt. Så nå skal jeg straks på trening, jeg tenkte å prøve meg på en times langkjøring på mølla. Håper leggene spiller på lag med meg i dag!

Kvalitetstid med mine

- great day with my mom and grandmother -

I dag har jeg hatt en alle tiders lørdag sammen med mamma og mommo Det har vekslet mellom regn og overskyet her i Kristiansand i dag, den varme temperaturen har definitivt takket for seg og blitt byttet ut med en sur vind. Men det stoppet ikke oss i å nyte flere timer utendørs. Det ble litt nye klær på oss alle tre, før vi dro for å spise lunsj. På meg ble det kyllingsalat med mango, avokado og linser, mens de andre to koste seg med blåskjell. Må si jeg angret litt når maten kom på bordet, men siden jeg skal til Nina på indisk i kveld, tenkte jeg det var fint med noe lett :-) Hva har du gjort i dag?

Se Catfish og vinn IPad

annonse

Det er rart hvordan ting har blitt her i verden. Vi dater på tinder, treffer potensielle kjærester på diverse nettdatingsider og snakker mer over nettet enn man gjør i det virkelige liv. Internett og chatting har jo faktisk nesten blitt det virkelige liv, og selv om jeg ikke henger helt med her - så kan jeg forstå det. Jeg hadde en kort karriere på tinder, var der inne i en uke og syns det var gøy å matche med folk, helt til de begynte å mase på meg og egentlig bare tappet telefonen min for strøm. Etter syv dager takket jeg for meg, og fant ut at tinder ikke er helt min greie. Jeg holder en knapp på den gamle måten jeg, altså! Men, hva med de som ikke gjør det? Hva med de som tilbringer dag ut og dag inn, faktisk månedsvis og kanskje år med å snakke med en fremmed over nettet? Dere har mange ganger avtalt å møtes, men personen du har tidenes cybercrush på avlyser hver eneste gang med dumme unnskyldninger. Aner du ugler i mosen, og er nettkjæresten din den du tror? Internett kan være en slu og slem liten jævel, som daglig lurer tusenvis av mennesker trill rundt. Har du gått på denne smellen, eller kjenner du noen som har?

Det kan fort bli mange latterkuler sammen med Mr. Cybercrush på andre siden av landet...

Har dere sett Catfish: The TV Show? Det har jeg! Programmet handler om nettopp dette med nettdating, og viser forskjellige mennesker i USA som forelsker seg over nettet, selvfølgelig uten å vite om de er den personen de utgir seg for å være. For de fleste ender dette med at de møter en helt annen person enn det de hadde trodd, både utseende- og personlighetsmessig. Serien er ledet av Nev, som hjelper andre med å finne ut hvem deres internett-kjærester egentlig er. Nå på søndag, altså den 8.mars, så er det premiere på sesong fire av Cathfish på MTV, og som den tvserie-nerden jeg er, så gleder jeg meg selvfølgelig ihjel! Det er bare å sitte med puta klar foran ansiktet, for et det noe som fort kan bli kleint, så er det definitivt Catfish. Det er ikke kult når noen som ser ut som Beyonce på instagram-bildet sitt, egentlig ser ut som wakawflaka i virkeligheten....... HAHA!

I forbindelse med dette har jeg fått lov å holde en flott konkurranse for dere lesere! I denne konkurransen må du se Cathfish på MTV førstkommende søndag, og svare på spørsmålet under. Programmet begyner 18.05, så da er det bare å hoppe i joggisen, finne frem godteskåla, rigge popkorn-bollen og sitte klar! Spørsmålet er som følger:

Hvilken farge har NEV (programlederen) på skjorta når han drar hjem til catfishen i denne episoden?

Svaret må du gi i kommentarfeltet på dette innlegget i morgen, og jeg trekker to heldige vinner allerede samme kveld som vinner hver sin Ipad mini. Lykke til, og kos dere med Cathfish til søndag klokken 18.05 på MTV :-)

Nye planer for bloggen

God fredagskveld, dere I dag dro jeg rett og slett med meg laptopen hjem til mine foreldre, og har jobbet herfra i hele dag. Planlagt hvordan bloggen skal drives fremover, satt opp planer for nyheter og tatt til meg alle tips og ønsker dere har kommet med. Så fremover skal det bli litt nytt her inne, faste spalter, fler videoblogger og generelt sett bedre blogging.- nye planer for bloggen fremover -

Fast ukentlig spalte med trening, altså ukens treningstips. Her kommer jeg til å dele enten mine favorittøvelser, eller sette opp en utfordring til dere i form av en hel treningsøkt.

To til tre ukentlige oppskrifter. Tenker både frokost, middag og eventuelt oppskrift på en fristende snacks. Hva tenker dere om det? Etter hva dere har sagt, er oppskrifter noe dere liker veldig godt, så da skal jeg bli flinkere til nettopp dette.

"Uken som gikk" spalte, som vil komme på hver søndag fremover. Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg vil ta opp enda, men har notert ned at det er ønsker om ukens motivasjon, ukens høydepunkt, ukens beste måltid, ukens kjiping og ukens innkjøp. Dersom dere har ønsker om hva mer som skal være med i denne spalten, så gi gjerne beskjed.

Mer filming til videoblogging, bedre fokus på personlige innlegg, mer interiør og generelt sett litt mer variasjon.
Alt dette begynner jeg med fra førstkommende mandag, og gleder meg masse! Syns dere dette høres fint ut, og er det noe dere fortsatt har ønsker om? God kommunikasjon med dere er gull verdt, og jeg setter utrolig stor pris på at dere kom med så mye tilbakemeldinger. Nå er det endelig helg, og jeg skal straks ta turen til Malin for en hyggelig kveld med Anette, Jeanette, Celina og Line. Håper dere får en alle tiders fredagskveld, sender en god klem til hver og en av dere

Snapchat lately

Nå er det jammen en stund siden jeg la ut mine siste bilder fra snapchat! Jeg tror faktisk det er snart to uker siden, så nå tenkte jeg det var på tide å dele med dere igjen :-) Jeg har jo åpnet mystoryen slik at alle som vil kan se den, og syns det er veldig kjekt å dele uhøytidelige bilder fra hverdagen med dere. Sånn type bilder som ikke kommer på bloggen, hehe. Filmer blir det jo en del av også, men jeg håper snart jeg kan laste ned en snapchat-sperre på iPhonen når jeg er ute, fordi jeg kreperer jo helt av meg selv når jeg våkner på søndager og ser alt tullet jeg har lagt ut... Haha!

- follow me at snapchat, my nickname is ladyyyka -Fredagsfrokost

Gooood morgen, verdens fineste dere! Jeg er helt overveldet over alle tilbakemeldingene fra dere i går, dere er jo bare helt fantastisk hjelpsomme og snille med meg! Det at mange av dere faktisk tok seg tiden til å svare betyr så utrolig mye for meg. Jeg har allerede nye og spennende planer på gang med tanke på tilbakemeldingene deres, som dere skal få vite litt om litt senere. Men, jeg snikstarter litt allerede nå! Det er tydelig at de fleste av dere liker mattips, oppskrifter og alt innen denne kategorien, så her skal jeg absolutt bli flinkere. Jeg starter allerede nå med å dele en av mine favoritt frokoster med dere

Du trenger:

Ristede nøtter og tørket frukt 200 g mager cottage cheese To beger yoplait vaniljeyoghurt
En halv banan Bringebær eller annen frukt

Legg cottage cheese i bunnen, ta yoghurten over, legg bær og banen på toppen, før du strør over nøttene. Jeg kjøpte en ferdig blanding på butikken som inneholdt både cottage cheese og ristede nøtter, et fint alternativ dersom man ikke rekker å lage selv. Denne frokosten er så god, metter godt og er en helt magisk kombinasjon av forskjellige smaker.- Iskaldt vann med frosne skogsbær er et must til dagens første måltid -


Liggende pullover

I dag tenkte jeg å vise dere en av øvelsene jeg gjør de dagene jeg trener overkropp, som er på både mandager og onsdager. Denne tar på både bryst, rygg, nedre del av arm og overarmen.


- one of my fave workout exercises -

Legg deg på ryggen, med benene plassert over benken og manualen over brystet. Ta et solid grep slik at du har kontroll på vekten mens du utfører øvelsen. Ha en liten bøy i albuene, før du rolig senker armene bakover til overarmene er cirka på høyde med ørene. Herifra presser du tilbake til startstilling i samme rolige tempo. Tilpass vekten etter hvor mye du klarer, og prøv deg frem før du øker. Jeg anbefaler å kjøre tre sett med denne øvelsen, med 15-11-8 repetisjoner. Liggende pullover brenner godt i både armer og bryst, så denne må dere prøve ut neste gang dere er på trening :-)

Hjelp meg å bli bedre

God morgen fra meg og Milo Disse bildene under ble tatt for noen dager siden, og jeg glemte helt å legge de ut. Men i dag bare måtte jeg, for jeg ler meg jo seriøst av denne hunden min. Her er ting så lite normalt som overhodet mulig! Haha.. Hva hadde vel livet vært uten Milo? Måtte den lille engelen min leve evig!I dag har jeg lyst å starte dagen med å stille deg noen spørsmål, og det hadde betydd utrolig mye for meg hvis du ville tatt deg tiden til å besvare de. Jeg vil alltid at bloggen min skal være så god som overhodet mulig, oppfylle ønskene deres og være en plass du skal glede deg til å besøke. Så, for at jeg skal kunne utvikle meg og bli enda bedre, har jeg i dag satt sammen en liten liste med noen spørsmål jeg håper du vil svare på.

Er det noe du savner på bloggen? Hva vil du se mer av, eventuelt mindre av her inne?

Har du noen spesifikke ønsker til hva jeg skal skrive om?

Jeg har vurdert å begynne med faste ukentlige "spalter". Hva tenker du om det? Kom gjerne med tips til tema.

Hvis det er noe jeg kan gjøre for at du skal føle at du får mer ut av å være her inne, setter jeg utrolig stor pris på om du legger igjen en kommentar! Konstruktive tilbakemeldinger på dette er gull verdt for meg :-) Stor klem til deg!

En sterk anbefaling

annonse

Dette jeg skal fortelle dere om nå, har jeg gledet meg lenge til! Jeg har den siste tiden snakket hull i hodet på hele vennekretsen om dette fantastiske kosttilskuddet, som funker som fy. Og nå er tiden inne for å mase på dere også! Det hele begynte når jeg var på tur med Ida i fjor, og hun fortalte med at hun hadde begynt på noen tabletter med biotion, som hun hadde fått tips om av venninnen sin. Venninnen hadde gått på dette over lengre tid, og fått et utrolig fint og langt hår. Ida bestilte det samme, og var så fornøyd at hun gjerne ville fortelle videre om det. Dere kan tro jeg var skeptisk, for det er få kosttilskudd som faktisk fungerer. Men håret mitt var blitt så kort og slitt at jeg ville gi disse magiske tablettene en sjanse, og så fort vi var hjemme fra turen bestilte jeg de rett hjem, og nå har jeg gått på de i over fire måneder. Og håret? Det gror som aldri før!

Produktet jeg snakker om heter Hair Care, og jeg har nå inngått et samarbeid med de. Lykke for meg som allerede er storforbruker og vet 110% at dette produktet virkelig fungerer av egen erfaring! Tablettene består av ølgjær, hirse, sink, kobber og selvfølgelig biotin. Både ølgjær og biotin er allerede godt kjent for å påvirke hårveksten positivt, sistnevnte har blitt brukt i mange år som tilskudd for å styrke hårveksten.

Det skal så absolutt sies at dette ikke er en mirakelkur hvor du tar tablettene i tre uker, og plutselig våkner opp med hår ned til rompa. Disse tablettene må du være tålmodig med, bruke over tid og ta de regelmessig. Jeg tar to stk hver eneste morgen sammen med frokost, og har de også med meg på reise. Som sagt har jeg gått på disse i over fire måneder og har uten tvil merket forbedring på håret mitt. Ikke bare har det blitt synlig mye lengre, men det har mest av alt blitt mer fyldig. Hun ene jenta som jobber på frisøren der jeg går, løper alltid bort for å se på håret mitt når jeg kommer. Hun påstår at hun aldri har sett et hår vokse så fort, haha! Men med dette kommer det også et luksusproblem, etterveksten kommer raskere og frisørstolen må jeg oftere besøke enn hva jeg gjorde tidligere. MEN, det er det uten tvil verdt!

Hvis du også har lyst å begynne på Hair Care, får du nå 40% rabatt. Du kan lese mer og bestille produktet HER Jeg anbefaler virkelig dette på det sterkeste, da dette er et av de få kosttilskuddene jeg virkelig har sett og merket resultatene av. Det er en grunn til at nesten alle venninnene mine har begynt på det samme, hehe.. Hurra for langt, sunt og tykt hår!

HavregrynsWraps

I dag tenkte jeg det var på tide å vise dere min store frokostfavoritt, nemlig wraps laget på havregryn. Disse er så utrolig gode, metter godt og gir en ordentlig sprek start på dagen med en mage som garantert blir fornøyd!

Til en wraps trenger du:

40 g havregryn (jeg bruker glutenfrie) 25 g proteinpulver med vaniljesmak
1 ts bakepulver 1 ts sukrin Lite dryss med kanel og salt En slump vannSlik gjør du:

Forvarm ovnen til 180 grader. Ta alle ingrediensene i en bolle, og tilsett litt vann. Jeg slumper bare, men bruker vel cirka 1 dl for å få en røre som ikke er så alt for tjukk. Bruk en stavmikser til å blande alt sammen, og la røren hvile i to-tre minutter i kjøleskapet. Ta så bakepapir på et stekebrett, hell røren over til den ligger som en stor pannekake og stek på midterste rille i ovnen i cirka 10 minutter. Server, nyt og kos deg med en helt nydelig frokost! Jeg liker å servere mine med frukt og bær, eller syltetøy. I dag ble det sukkerfritt blåbær-sylt, med friske jordbær og kruttsterk kaffe ved siden av


En tankevekker

God morgen til deg. Ja, deg ja! Jeg vet mange av dere leser bloggen min på morgenkvisten sammen med dagens første kaffekopp, og i dag vil jeg derfor komme med en utfordring til deg. Legg bort mobiltelefonen din, klikk bort de andre sidene du har i feeden din og fokuser i rett over åtte minutter på filmen under. Dette er en helt vanvittig tankevekkende film, jeg har sett den flere ganger nå og blir sittende igjen med et hode som jobber på spreng hver eneste gang.

Jeg skulle ønske vi alle kunne klare å tenke litt mer, bry oss litt mer. Inkludert meg selv. Verden vi lever i blir så styrt av penger at jeg blir helt dårlig av tanken. Her i Norge ruller vi oss i mat, mens en flytur unna sulter mennesker ihjel. Tusenvis av dyr blir mishandlet på det groveste på daglig basis, for å mette magene våre. Eldre mennesker lider på pleiehjem og får ikke hjelpen de trenger, mens kriminelle i forhold lever som konger i norske fengsler. Vi sitter med nesa trykt ned i mobilen mer enn vi ser opp, og de aller aller fleste av oss lukker øynene for hva som egentlig skjer rundt oss. Jeg blir helt dårlig, og det irriterer meg grønn at enkelte bryr seg så ufattelig lite. Så, dagens oppfordring fra meg til deg! SE filmen under, uten å trykke på pause for å scrolle på mobilen din eller sjekke facebook i mens. Bare gjør det! Og bry deg litt ekstra i dag, vi har alle godt av å åpne øynene litt :-)

Tacosalat med speltlomper

Stadig får jeg spørsmål fra dere hva jeg spiser til middag, og svaret er alltid at jeg ofte spiser det samme, da jeg virkelig ikke finnes kreativ på middagsfronten. Det å lage middag er noe av det kjedeligste jeg vet! Men middag må jeg likevel ha hver dag, og i dag ble det tacosalat, som ofte er en gjenganger her i hus. Det er så utrolig godt, og veldig lettvint!

- everyday is taco day -

I dag lagte jeg min tacosalat med 200 gram kyllingkjøttdeig stekt i tacokrydder, med frisk salat, rødløk, mais, paprika og agurk. Ved siden av hadde jeg sukkerfri salsa, mager kesam, to speltlomper og en boks med iskald cola zero. Det er middagen sin, det! Ofte pleier jeg også å ha avokado, tomat og revet ost til, men i dag glemte jeg det rett og slett på butikken. Godt var det uansett! Hvem har vel sagt at man ikke kan ha taco hver dag? Jeg spiser det flere ganger i uken, med den beste samvittighet :-)

Solskinn og dyrlegen

God tirsdag, dere! Jeg kom inn døren for en liten halvtime siden, rett etter frokost la jeg nemlig ut på en aldri så liten løpetur. Jeg er nesten god i leggene igjen, og må bare si at det er så utrolig lykke å kunne jogge utendørs igjen! Det å kunne legge på sprang mens solen skinner og svetten siler er absolutt noe av det beste med våren :-) I dag er humøret på topp, jeg våknet til blå himmel og solskinn utenfor. Så da var det bare å spise frokost, snøre på seg joggeskoene og komme seg ut. Deilig start på tirsdagen!


Nå skal jeg straks avgårde igjen, Milo skal til dyrlegen i dag og fjerne tannstein. Liker virkelig ikke når min lille mann må i narkose, jeg blir helt dårlig av tanken og så redd for at noe skal gå galt. Men jeg vet jo innerst inne at det kommer til å gå fint :-) Nå er det ni måneder siden sist han fjernet tannsteinen, og selv om jeg alltid forebygger med dentastix og tannpuss - kommer det så alt for fort tilbake igjen. Er det noen av dere hundeeiere som har noen smarte triks på lur som dere vil dele med meg?

Nydelig start på uka

Jeg kunne ikke ønsket meg en bedre start på uka enn det jeg har fått i dag! Jeg liker ofte å starte mandager litt ekstremt, med masse trening og ekstra sunn mat - slik at en ganske heftig standard blir satt for resten av uka. Det høres kanskje rart ut for mange, men for meg har dette alt å si. Sluntrer jeg unna på en mandag, blir det alltid sånn de kommende dagene også, det er helt merkelig. Så i dag har jeg vært en liten supergirl! Dagen startet med en forfriskende joggetur i pøsende regnvær rundt Jegersberg, før jeg på ettermiddagen dro opp på Solsiden for å trene styrke, og la ut på en times powerwalk sammen med Hilde når kvelden kom. Kveldsturen var virkelig noe for seg selv! Regnet forsvant ettersom timene gikk i dag, og fra formiddagen og utover har himmelen vært helt nydelig blå. Og slik var den helt til sola gikk ned.. Såå fint- amazing nightwalk with my bestie, look how pretty the heaven is! -

Skikkelig blåtime, ikke sant? Det er balsam for sjela å spasere rundt når det er så nydelig ute! Hvordan har dagen din vært da, fining? Jeg håper mandagen har behandlet deg på den beste måte! Her har jeg nettopp spist tre knekkebrød med ost og skinke til kveldsmat, toppet med masse paprika og agurk. Det smakte himmelsk etter en lang tur i frisk luft! I kveld skal jeg definitivt få med meg premieren på Frikjent, jeg har gledet meg så til denne serien som TV2 skal sende og håper den svarer til forventingene. Det er alltid kjekt å ha noe å følge med på når mandagskvelden kommer snikende :-)

Bixit Havrebar

annonse

Hva er vel bedre enn å starte uken med å tipse dere om et skikkelig digg mellommåltid? Bixit Havrebar er et raskt og godt mellommåltid bakt med havre, og passer perfekt de dagene du er litt sulten. Når du er på kontoret med en rumlende mage, på vei til trening og kanskje trenger litt ekstra energi, eller på skolebenken når du føler deg litt småsulten.

Bixit Havrebar

I dag har jeg hatt flere timer med hjemmekontor, og koste meg med en Bixit havrebar mellom slagene. I dag ble det den med mandler og sjokolade, og det sier seg selv at den er god når den inneholder to av mine favoritter. Mandler er digg, og småbiter med sjokolade er jo enda diggere! Det skal sies at den med blåbær og tranebær også er helt nydelig, faktisk tror jeg denne seiler seg opp som favoritten min. Den er er litt seig når man biter i den, noe jeg liker ekstra godt. Mums!

Bixit Havrebar kommer i smakene Mandler&Sjokolade og Blåbær&Tranebær.
Barene finner du hovedsakelig i knekkebrødhyllen i din butikk,
og de kommer både i praktiske porsjonspakker og 4pk.

Ny uke, nye muligheter

god mandagsmorgen, kjære deg!

Etter en reise fra Oslo som tok alt for mange timer med både bil, buss og taxi - var det virkelig godt å komme seg hjem. Finnes det noe kjipere enn når flyturen blir kansellert? Noe så bittert! Heldigvis kom vi oss greit hjem til slutt :-) Jeg kjenner jeg savner både Ida og Oslo her jeg sitter, vi har hatt en så fin helg oss tre jentene og bare kost oss så alt for mye. Heldigvis er det ikke lenge igjen til Dubai, jeg har allerede begynt nedtellingen! Etter en episk helg i Oslo med alt for mye god drikke og mat, må jeg si at jeg gleder meg ekstra mye til en sunn og sporty uke. Så nå blir det havregryn-wraps til frokost, og ukens første treningsøkt etterpå! Ønsker deg en fin start på dagen, så sees vi igjen litt senere

Film: Oslove

Som om det ikke var nok å våkne opp til min egen snap'story denne søndagen, våknet jeg i tillegg opp til en sms fra håpløse Norwegian om at flyet vårt hjem til Kristiansand senere i dag er kansellert pga streik. Jeg flyr egentlig aldri med Norwegian, rett og slett fordi det 9 av 10 ganger er problemer og forsinkelser med selskapet. Men denne gangen gjorde vi et unntak fordi flytidene passet bedre, og dette er altså hva som skjer. Heldigvis er Sondre i Oslo, og vi får forhåpentligvis sitte på hjem med han :-) Flaks i uflaks! Selv om 40 minutter på fly frister veldig mye mer enn fem timer i bil.....

I går var uansett en fantastisk bra kveld, med fantastisk fine folk! Vi dro på byen ved midnatt, danset hele natten og overtok McDonalds når det ble sent nok. Altså, jeg regner med dere som følger meg på snapchat fikk dere en god latter i natt? Tre sultne apekatter som kjøper mat på Mc Donalds for over 700 kroner til sammen, og lager show for absolutt hele stedet.. Haha, jeg ler meg ihjel! Kamera ble glemt i går, men vi har filmet fra helgen og satt sammen en koselig videosnutt. Håper dere liker den!

- husk å sett på HD for best kvalitet -

hits