mars 2014

En stor sorg

Hei ♥ Først må jeg si tusen hjertelig takk for alle fine kommentarer og ord dere har lagt igjen til meg de siste dagene. Jeg leser hvert eneste ord dere skriver, og det betyr utrolig mye for meg. Blir veldig rørt av all støtten jeg får i denne tiden, det må dere vite.

Hva skal jeg si.. Dagene er fryktelig tunge, og jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Det er en stor sorg at Mofar er borte, og det er utrolig unaturlig og vanskelig for meg å ikke få snakke med han. Jeg forstår ikke hvordan ting skal bli fint igjen etter dette, fordi jeg føler at livsgleden er tatt i fra meg. Men alle sier ting blir bedre ettervært, så jeg må håpe og tro på det jeg også. Tiden bruker jeg sammen med familien min, og så er jeg mye alene i mitt eget selskap. Tenkte jeg måtte prøve å skrive noen ord til dere på bloggen igjen i dag, det var et av mine to mål for denne dagen. Jeg skulle gjerne hatt helt fri i en stund nå, men dette er jobben min og jeg kan ikke bare legge den til side. Mitt andre mål for i dag er egentlig å bare komme meg på trening en liten tur. Ikke så mye med andre ord, men jeg må bare ta ting på min egen måte nå og i mitt eget tempo. Jeg håper dere får en fin mandag, og igjen - tusen takk for at dere er så varme og snille mot meg. ♥

Min aller beste venn

Kjære Mofar.. Du er så vond å miste, fordi du var så god å ha. Hvordan jeg skal klare å være uten deg, er vanskelig for meg å forstå. Jeg er så glad for alt du har gitt meg, og alt du alltid har vært. Min store klippe her i livet, som jeg har lært så uendelig mye av. Du var alltid så kjærlig, god, omtenksom, positiv og snill. Aldri har du klaget, eller sagt du har vært sliten. Mitt største forbilde på hele jord, det er deg. Du tenkte først på andre, helt til siste stund. Tapperhet og livskraft, det hadde du helt til det siste. Jeg savner deg så sårt, men jeg unner deg hvilen. Takk for alt du har vært for oss, og fylt familiens liv med glede, trygghet, kjærlighet og latter i alle år. Din godhet og varme vil aldri bli glemt, innerst i hjertet har jeg deg gjemt. Takk for alt du var for meg, min aller beste venn.


På torsdag lukket verdens beste Mofar øynene sine for godt, etter et langtids sykeleie. Hvil i fred ♥

Yoplait Perle de Lait

annonse

Nå sitter jeg og storkoser meg min nye favoritt youghurt! Jeg er faktisk helt i himmelen, fordi denne er med hånden på hjertet det beste jeg har smakt i youghurt sammenheng. Jeg er tydeligvis ikke den eneste som mener det, fordi når jeg var på butikken i dag - var det faktisk bare en pakke igjen. Og med god grunn, fordi dette er deilige saker! Jeg snakker selvfølgelig om Yoplait sin nye Perle de Laite

So tasty and so good..

Perle de Lait har en unik og fantastisk god konsistens! Den er helt uten store bær-eller fruktbiter, den er bare herlig, fløyelsmyk og kremet. En skikkelig smaksbombe! Yoghurten kommer i tre smaker - vanilje, sitron og kokkos. Selv fikk jeg kun tak i vanilje denne gangen, men jeg ser for meg at den med sitron også kommer til å falle i god smak her. Det jeg liker så godt med denne youghurten, er at den er helt annerledes enn de andre på markedet. Denne er så kremet og digg at jeg har faktisk ikke ord, dere må rett og slett bare smake den selv! Du kan toppe den med friske bær, eller bare spise den slik den er rett fra boksen.

Perle de Laite

Så, nå vet dere hva dere må slenge i handlekurven neste gang dere er i butikken! Hihi.. Jeg liker ikke youghurter som har klumper i seg, eller biter av bær - da får jeg helt fnatt. Så denne er perfekt for meg! Anbefales på det varmeste, denne har fått fast plass i kjøleskapet mitt.

A selfie a day keeps the doctor away

Formen er endelig på plass igjen! Tror jeg kan takke alt snoperiet jeg presset i meg i går, det ble ikke til planen med noen få youghurt nøtter likevel. Siden jeg først var så godt i gang med spisingen, bestemte jeg meg like godt for å ta den helt ut! Det var skikkelig digg, helt til jeg spiste meg så overmett at jeg ikke så noen annen løsning enn å legge meg ned på gulvet for å vri meg i smerte. Og nei, jeg tuller ikke. Det er nesten flaut, men what the hell! Jeg har vært så flink med både mat og trening den siste tiden, at en liten smell er ikke verdens undergang. Jeg fikk i hvert fall spist for hele Kristiansand, pluss halve Afrika - bare sånn for å være på den sikre siden! ;-)

Her startet dagen med skogstur sammen med Nikolai, og nå venter jeg på min lillebror som skal komme hit for å jobbe. Dette blir en produktiv og fin torsdag! But first... Let me take a selfie!

Key Top /adlink

Classic Q Mildred Wallet


 Marc By Marc Jacobs: Classic Q Mildred Wallet

Denne fine lommeboken ble med meg hjem for noen dager siden! I fargen banana cream - skikkelig deilig pastellfarge. Perfekt nå som sommeren er her! Nå som jeg googlet den for å finne navnet på den til dere, fant jeg den til halve prisen av hva jeg betalte for den i butikk. Så irriterende! Jeg må virkelig lære meg å nettshoppe, for her er det tydeligvis mye penger å spare. Men, fin er den uansett! Så nå er min svarte Marc Jacobs byttet ut med denne for noen måneder, i hvert fall frem til sommeren er over. Friske pastellfarger gjør meg så glad!

Feeling sick again

Åh, dette har vært en lang dag! Og verst av alt, jeg tror jeg begynner å bli syk igjen. Hva skjer med immunforsvaret mitt? Det eksisterer jo ikke lengre! Kroppen har føltes skikkelig tung og sliten i hele dag, så den er jo litt kjip. Da blir jo trening og alle planer lagt tid sides, det er viktig å lytte til kroppen! Så nå skal jeg krølle meg opp i sofaen og slappe helt av... Har dere noen film eller serie tips til meg? Er ferdig med alt av White Collar som var på Netlix, så trenger noe nytt å følge med på! Varm te med sitron og ingefær står på menyen i kveld, samt litt youghurtnøtter. Det må være lov når man er litt syk, haha! Jeg nekter å bli klein igjen...

En herlig solskinnsdag

Gårsdagen bare fløy avgårde, og det ble til at jeg sov hjemme hos mine foreldre - så derfor ble det til kun en update her på bloggen i går. Meen, det må jo være lov en sjelden gang i blant? Hihi! Det er heldigvis ikke så ofte det skjer. Men, la oss spole litt tilbake til gårsdagen rundt lunsjtider! Da var nemlig denne kjekkassen på besøk i Kristiansand:Fantastiske Glenn, som jeg er blitt så glad i! Han er jo flyvert, så dere kan tro jeg hopper av glede og slipper alle andre planer når han har stopp her i Kristiansand. Alltid så koselig å få sett han litt når han først er i byen :-) I går ble jeg med Glennis på lunsj, før vi spaserte rundt, shoppet litt i butikkene og egentlig bare koste oss i sola. Vi fikk også planlagt ny sammenkomst, om ikke så alt for lenge kommer han på helgebesøk til K-Town. Blir jammen ikke så mye bedre enn det, altså! Er det noe jeg er fan av så er det jordnære mennesker som har beina godt plantet på jorda, med god humor og et godt hjerte - og det har virkelig den godeste Glenn.

Ser dere forresten noe annerledes på meg? Jeg har nesten sluttet å bruke sminke på huden, og det er så sinnsykt uvant. Fikk en utfordring av skjønneste Pia når jeg var på shoot med Shape Up, de mente alle at jeg ikke trengte så mye sminke. Så her ser du kjære Pia, jeg har tatt utfordringen på strak arm og prøver hardt å ikke male ansiktet mitt som et maleri! Jeg har nesten ikke brukt sminke etter at jeg kom hjem fra Oslo, så jeg er ganske stolt av meg selv. Naturlig er tydeligvis finest, så jeg satser på at jeg kan vende meg til dette her ettervært...

Litt senere på dagen tok jeg turen til Mommo og Mofar, og ble med de helt frem til kvelden. Da var det allerede blitt såpass sent at jeg bare tok turen hjem til mine foreldre, og sov på jenterommet mitt frem til i dag. Alltid koselig å være hjemme med familien! Men nå er jeg back in Kristiansand, og klar for en ny og fin dag. Har dere noen planer? :-)

Blikkstille vann

Worry less, run more.

Lykken er å hoppe i løpeskoene, og ta en runde i fine turløyper før byen har våknet til liv. Total stillhet, bare deilige lyder fra naturen og blikkstille vann. Øyeblikk som dette er magisk, og en utrolig fin måte å starte dagen på! I dag la jeg turen til blant anney Baneheia, hvor jeg spaserte rundt i en liten time. Tro det eller ei, men jeg er enda klein og vanvittig slapp i kroppen etter lørdagens galskap. Dette er altså grunnen til at jeg sjeldent kan drikke, jeg blir så dårlig i flere dager at jeg har faktisk ikke ord. Derfor var det gull for meg å få startet denne tirsdagen med litt frisk luft. Bra for meg, bra for kroppen og bra for sjelen. Snakk om winwin-situasjon!

King and Queen

The worlds most talked about couple.

Jeg er nok godt over gjennomsnittet obsessed av Kim Kardashian, men hei - dette bildet må vi vel alle være enig i at er helt utrolig nydelig? Kanye og Kim er virkelig et fantastisk flott par! Gleder meg maks til det nye Vogue nummeret kommer ut, slik at jeg kan se alle bildene. Perfeksjon på høyt nivå! Og lille North? For en hjerteknuser

The sun makes me happySecond Female: jakke, BikBok: topp, Zara: jeans og sko, Marc Jacobs: klokke.

Jeg må bare le av disse bildene! Det å ta antrekks-bilder i tidenes kraftigste vind er jammen meg lettere sagt enn gjort. Som dere ser gikk håret alle veier, haha! Solen har strålt her i Kristiansand i dag, så det hjelper masse på humøret. Det blåser en god del, så man må bare kle seg godt slik at man ikke blir syk. Men vind eller ei - sol er digg!

Sleepy monday

 Early morning, Victorias Secret kimono, messy hair and coffee

God morgen, fine lesere! Er dere klar for en ny uke eller? Det ser jammen ut til at det blir en liten blåmandag hos meg i dag, for første gang på en evighet. Slik blir det når jeg har vært ute i helgen, kroppen min blir alltid sliten i flere dager etterpå. Takk gud for at dette skjer så sjeldent, haha! Lot meg selv sove helt til halv åtte i morges, kjente at jeg trengte en liten time med ekstra søvn på en dag som dette. Regner med jeg har flere med i selskapet mitt på at vi ikke var helt klare for mandag allerede i dag? Helgen har vært alt for kort! Vi skulle hatt en dag mellom søndag og mandag, det hadde jammen meg vært fint. Sant? Hihi..I dag starter uken min med å prøve å være produktiv, jeg har en del jeg gjerne vil få unna. Må ta en tur til regnskapsføreren, så sendt ut fakturaer, ordne utlegg, tømme mailboksen, planlegge neste måned og blogge bra. Trening skal jeg også på, i dag blir det to! Jeg liker alltid å starte ukens første dag med masse sunn mat, gjerne to treninger hvis jeg får tid og med fult fokus på jobb. Hvorfor? Fordi det setter liksom litt standaren på hvordan resten av uken kommer til å bli, føler jeg. Slik har jeg alltid tenkt. Derfor er jeg alltid super flink jente på ukens første dag, så følger som regel de andre dagene også etter!

 Ønsker dere en flott dag! Make the best of it


Christoffers palace


Happy Birthday Chris! We love you

Gårsdagen var så bare så latterlig BRA! Fin kveld med enda finere mennesker, høy champagne-faktor og bare god stemning til alt for sent på natt. Åh, som jeg elsker slike kvelder! Det skjer veldig sjeldent at jeg blir med ut, så når vi først samles alle sammen er det alltid utrolig moro. Christoffer hadde invitert til tidenes bursdagsfest, og herregud så bra det var! Hele lokalet var gjort om i ekte Vegas stil, med dollarbunker og sjetonger. Vi fikk servert sushi, en himmelsk god tapas og masse god drikke. Som jeg koste meg! I dag er jeg så dårlig at jeg har ikke gjort annet enn å ligge rett ut som en død hval på sofaen, men det er faktisk bare så verdt det! Hilde har vært hos meg i hele dag, vi har sett masse Modern Family, sovet på hver vår ende av sofaen og bare tatt gullmedaljen i å chille.. Hoho!

Nå skal jeg snurre film! Kill Buljo 2 :-) Noen av dere som har sett den?

Life's too short for boring shoes

Disse herlighetene ble med meg hjem fra Oslo. Var de ikke fine?

I dag har jeg hatt storfint besøk av Celina og Malin Alltid like hyggelig med besøk av go'jentene! Vi har jammen bestilt jentetur også, så i Juni drar vi avgårde til Hellas for å slikke sol, drikke paraplydrinker, sløve på stranden og bare nyte livet. Det gledes! Nå skal jeg straks hoppe i finstasen her og gjøre meg klar for i kveld. Chris har invitert til stor bursdagsfeiring, så da skal champagnen sprettes og godstemningen stå i taket! Blir gøy å slå ut håret litt igjen, det skjer jo ikke så ofte. Haha! Hva skal dere i kveld?

Behind the scenes

Dere kan tro denne jenta hoppet av glede når det første som møtte meg i fotostudio i går var Torvald, verdens skjønneste hund! Fotografen Vegard har han alltid med seg på jobb, og det syns jo jeg var helt fantastisk. Jeg er jo så glad i hunder, så her var det bare å rulle rundt på gulvet og leke masse i pausene med verdens skjønneste boxer. Jeg tar jo helt av i slike situasjoner, haha! Og det at han faktisk heter Torvald? Haha, jeg elsker det! Gossemosekoseeeee ♥
Det var et fantastisk flott team som var å hjalp meg i går! Makeupartist og stylist med assistent, samt fotografer og selvfølgelig det herlige teamet til Shape Up. Må bare bli glad av slike mennesker, det var en fryd å tilbringe fredagen sammen med dem :-)

Så fikk jeg knipset noen bilder av skjermen til Vegard, da! Må jo vise dere en liten sneakpeak på noen av bildene vi tok, hehe. Disse er helt uredigerte, men jeg syns de er ganske freshe og fine fordom. Goodfeeling bilder, det liker vi!

Etter fotografering i studio og sushi til lunsj med hele gjengen, tok vi alle turen til Sats Storo for å fotografere og filme meg mens jeg trener. Så nå får dere altså snart mitt favoritt treningsprogram med forklaringer og bilder i Shape Up! Til og med film, hoho! Mange av dere har lurt på hvilken nummer jeg kommer i, og det er altså Mai nummeret. Grugleder meg til det kommer ut, blir jo helt merkelig å se seg selv i badedrakt i butikkhyllene.. Haha! Takk til Shape Up og et fantastisk godt team for en dag jeg aldri vil glemme! Følte meg så utrolig godt tatt vare på og i trygge hender, noe som var en utrolig varmende og fin følelse. Nå gleder jeg meg masse til Mai-nummeret kommer ut! :-)


En stk glad jente

Da var jeg tilbake på hotellet etter en alle tiders dag på fotoshoot sammen med Shape Up. Fy søren, for noen herlige og energi-givende mennesker! Jeg har rett og slett storkost meg! Skal ærlig innrømme at jeg hadde gruet meg litt i forkant til å bli tatt bilder av siden jeg ikke føler meg 100% i god nok form, men ting gikk virkelig over all forventning. Nå er jeg så utrolig glad og fornøyd at jeg får nesten tårer i øynene jeg, altså! Er utrolig heldig og takknemlig som fikk være med på dette, og i det hele tatt får spørsmål om å bli med i Shape Up - som uten tvil er Norges beste og største treningsmagasin. Det er en sann ære! Jeg har litt av et bildedryss å dele med dere, men nå må jeg pakke ned hotellrommet og kommer meg til Gardemoen. Så i mens får dere se en liten knippe mobilbilder! :-)

Hotellfrokost og kos

God fredagsmorgen fra Oslo!

Her sitter jeg og nyter en deilig hotellfrokost, etter tidenes natt i den beste sengen. Fy søren så digg det er her, jeg storkoser meg og vil aldri hjem igjen! Frokosten hos Royal Christiania er så insane god, så jeg måtte virkelig holde meg igjen for å ikke spise opp hele bufeen. Nystekte belgiske vaffler med krem og slike ting kan man ikke ha til frokost når man skal på fotoshoot, vet dere. Hehehe! Men jeg koser meg en hel haug jeg, med stekt egg og masse frukt. Heeelt fantastisk! Har brukt morgentimen til å lese litt aviser, drikke masse kaffe og lade opp til dagen. Straks skal jeg hoppe i taxi og møte opp med teamet for dagen. Dette blir veldig spennende, og kamera blir selvsagt med slik at dere kan se underveis! Ønsk meg gjerne lykke til? I need it! :-)


På spa med Shape UpI dag har jeg hatt en fantastisk dag sammen med herlige Pia, som er journalist i Shape Up! Hun hadde lagt intervjuet til Artesia Spa, så vi hygget oss i både boblebad og svømmebasseng, med store morgenkåper og skravlet i vei. Mens vi bælmet nedpå med deilig proteinsmoothies, selvsagt! Pia må uten tvil være den herligste journalisten jeg noen gang har møtt! Aldri før har jeg følt meg så komfortabel og glad under et intervju, så dette var altså bare helt supert. Jeg skravlet i vei om meg selv i sikkert tre timer, mens Pia noterte flitting i blokka si. Når jeg blir veldig ivrig og enda mer glad, går munnen min i ett og jeg sier så utrolig mye rart. Så dere kan glede dere til intervjuet, haha! En ting er sikkert, og det er at jeg er alt for glad i å skravle. Det snakketøyet mitt ass, det går i ett det... Hihi!

Som dere sikkert har forstått så er jeg her altså i forbindelse med Shape Up, og i morgen blir det stor photoshoot. Grugleder meg! Jeg var å prøvde tøyet tidligere i dag, og det ser veldig bra ut. Hvordan har dagen deres vært, fine lesere?

Nyter livet hos Royal Christiania

Da har jeg kommet meg trygt frem til Oslo, og sjekket inn på fantastiske Clarion Hotel Royal Christiania. Synet som møtte meg her var jo til å krepere av, jeg kunne ikke annet enn å løpe rundt i dette rommet med tidenes gledshyl. Gjett om jeg skal boltre meg her da?!


Grateful and blessed.

Rommet er jo tre ganger større enn leiligheten min, i slike situasjoner forstår jeg at jeg må kjøpe meg vidvinkel objektiv - slik at dere kan få se hvor stort og fint der er her. Vi snakker to gigantiske spa-bad, med boblebad og dusjer så store at jeg kan snurre hjul i dem! Walk in closet, kjøkken, kontor, hall og en stooor stue. Rett og slett helt magisk! Nei, nå er denne jenta så fornøyd at hun flyr snart til himmelen.. Hehehe! I dag har jeg vært i to møter her i Oslo, samt tittet litt i butikkene. Håper jeg rekker en liten runde til i morgen! Nå skal jeg straks avgårde igjen, trening og intervju på spa står på planen. Ja, intervju på spa - du leste riktig. Jeg kan med andre ord ikke klage! I morgen skal jeg på photoshoot sammen med Shape Up, og på intervju på Nrk Mp3. Da må dere tune inn å høre på, jeg kommer tilbake med tidspunkt i kveld! Ville bare stikke innom å vise dere rommet, vi sees igjen litt senere :-)

See you soon Oslo!

Vero Moda: jakke, Gina Tricot: jeans, Zara: sko, Louis Vuitton: bag

Da er jeg straks på vei i taxi til flyplassen, Oslo står for tur! Jeg blir der bare til i morgen kveld, men gleder meg masse til å innta Tigerstaden. Jeg er der i hovedsak for jobb, men kjenner jeg meg selv rett vil det nok bli litt tid til moro også. Vi skrives når jeg er fremme, ha en super dag så lenge! Hvordan er forresten været i Oslo? Håper jeg ikke har kledd meg for lite nå, haha.. :-)

Luksus VS Budsjett

annonse

Sminke kan ofte være veldig dyrt. Men betyr dyrt nødvendigvis best? Ikke alltid! I samarbeid med Covebrands har jeg testet det vi fleste jenter har i sminkepungen, både luksus og budsjett-vennlig!Foundation.

Luksus: Gaya Foundation VS Budsjett: Everyday Minerals Foundation

Her er skillet ganske stort i pris, da luksus-varianten koster 539 kroner og budsjett-varianten kun koster 145 kroner. Everyday minerals har fantastisk god sminke, til en veldig god penge. Denne foundationen dekker godt, og matter ned huden. Men her trekker likevel Gaya Foundation det sterkeste strået og er min soleklare favoritt. Dette er rett og slett en magisk foundation, verdt hver eneste krone! Den dekker forbløffende godt, er enkel og super i bruk. Huden ser strålende og sunn ut med den, noe jeg elsker!


Sminkekost til foundation/pudder.

Luksus: bareMinerals brush VS Budsjett: Real Techiques Brush

En god sminkekost til å påføre foundation er et must! Her syns jeg faktisk begge kostene var like gode, de er lette å jobbe med og begge to har akkurat samme kabuki hår. Jeg velger likevel å la Real Techiques sin kost stikke av med seieren, da denne faktisk koster under halvparten av hva luksuskosten gjør. Tommel opp for gode koster som ikke koster hele lommeboka! Dersom du er på jakt etter en kost som er god til å påføre foundation og mineralpudder med, ville jeg så absolutt ut testet ut denne rosa lekkerbisken.


Maskara.

Luksus: Lash boosting mascara VS Budsjett: Doll Eye Volume

Hello doll-face, sier jeg bare! Man får virkelig dukkevipper med NYX sin maskara, så det at den kun koster 125 kroner har jeg faktisk problemer med å forstå. Maskaraen er faktisk så god at det kan se ut som man har løsvipper, den separerer vippene veldig fint og gir godt volume. Glo Minerals sin Lash Boosting Mascara er også god, men ikke god nok i forhold til prisen. Jeg er heller ikke sånn kjempe fan av mineral-maskaraer, da jeg ofte syns de drysser og ikke holder seg fint på vippene gjennom hele dagen. Så her går seieren lett til budsjett maskaraen!

Solpudder.

Luksus: Idun Minerals Bronzer VS Budsjett: Everyday Minerals Bronzer

Begge disse pudderene er flotte, og gode på hver sin måte! I tillegg er Everyday Minerals sin mye billigere, så dersom man vil ha både en grei pris og god kvalitet - faller valget på denne. Jeg vil likevel trekke frem Idun Minerals sin vinneren her, da jeg likte denne utrolig godt. Ble mildt sagt fristet til å prøve mer av dette merket, så spørs om jeg ikke må klikke meg hjem enda litt til! Begge disse bronzerne gir deg en solkysset og utrolig fin glød, sitter bra på huden gjennom hele dagen og rammer ansiktet pent inn.


Leppepomade.

Luksus: Rudolph Care Lipbalm VS Budsjett: Hurraw Vanilla Bean Lipbalm

Rudolp Care sin leppepomade inneholder acai, som gjør leppene dine supermyke og deilige. I tillegg kan denne brukes på sprukne hender, tørr og hard hud - noe som er litt genialt. Den har også et veldig rikt innhold av sheabutter. Så dersom du har 230 kroner å svi av på en himmelsk god lipbalm, anbefales denne luksus-varianten på det varmeste! Ellers er Hurraw sin vanilje lipbalm også utrolig god, den er økologisk og og lukter latterlig digg. Til prisen av 59 kroner kan den klikkes hjem med god samvittighet! Jeg liker begge disse veldig godt, så uansett hvilken du måtte velge, vil både du og leppene dine garantert bli happy.Gud så moro det er å få teste ut alle disse fantastiske produktene, jeg storkoser meg! Håper dette innlegget var til hjelp for dere, og at du kanskje fant deg en favoritt du har lyst å prøve ut? Frem til 24 mars får dere -20% på absolutt alle produktene jeg har skrevet om over, og rabattkoden dere må bruke er KA19 Koden gjelder forresten på alle Hurraw lipbalms, hurra! Og bare sånn, dersom jeg skulle kåret to vinnere av alle disse i hele testen - så ville det blitt Doll Eye maskaraen til NYX og Gaya foundation. Jeg har blitt storfan, hihi!

Healthy Food Isn't Boring

Denne deilige skåla med fristende godsaker spiser jeg nesten hver eneste kveld. På kveldene spiser jeg alltid mer karbohydrater og proteiner enn til f.eks frokost og lunsj, noe som kanskje er annerledes enn hva mange andre gjør. Men dette fungerer gull på meg! Jeg sover godt, restituerer bra og våkner alltid med at jeg er opplagt og klar for å dra på trening. We gotta love carbs! Men, dette jeg skal vise dere her er like godt til frokost og lunsj som til kvelds. Hva enn du ønsker! Eneste jeg vet er at du så absolutt burde prøve dette ut. Det er veldig mettende, samt enkelt å tilbrede, sunt for kroppen, proteinrikt og smakfult! :-)


I min skål finner du:

150 gram mager kesam ♥ En skyr blåbær ♥ 200 gram frukt/bær ♥ 10 gram mandler

Jeg legger alltid skyr og kesam i bunnen av skåla, og blander dette godt sammen. Så kuttet jeg frukten fint opp, og tar det over det andre sammen med mandlene. Det er også magisk godt med et dryss sukrin og kanel over. Jeg pleier å variere på hvilken frukt jeg har over, men i går ble det altså mango og jordbær. Men det er også supergodt med blant annet honningmelon og sharon. Mmmm!

Chilling with bestie

God tirsdagskveld, dere! Her koser jeg meg med bestis på besøk, vi spiser kveldsmat og ligger som to slakt her i sofaen. Eller, Hilde i stolen - mens jeg breier meg over hele sofaen alene. Haha! Har dere forresten noen filmtips til oss? Gjerne en klissete romantisk komedie, eller en god dokumentar! Jeg har så lyst å se den dokumentaren The Cove, men har ikke helt klart å manne meg opp til å se den enda... Kjenner jeg meg selv rett griner jeg meg ihjel, får klikkeanfall og bestiller første fly til Japan for å redde disse stakkars dyrene. Har noen av dere sett den eller? Anyways, vi blir glade for gode tips!

Følg meg gjerne på instagram, @kristinaandersen

1. Idyllisk morgentur! 2. Ryggen begynner å komme seg, jobber hardt mot sommerformen.
3. Sitronvann og god lunsj! 4. Akkurat slik det skal være, hihi.  5. Lykke med hjemmekontor.
6. Klar melding fra ho mor! 7. Nye Daniel Wellington klokker. 8. Søndagstur! 9. Hygge med familien.

Quick Pads

annonse

I dag tenkte jeg å tipse dere om en flott nyhet for oss jenter. Nemlig Quick Pads! Dette er en neglelakkfjerner, som kommer i små pads oppi en søt, liten krukke. Jeg er vel ikke den eneste som ikke liker lukten av vanlig neglelakk-fjerner? Lukten river jo i nesen! Disse padsene er derimot helt uten aceton, alkohol og parabener, noe som gir den en behagelig og mild duft.

Med pleiende olje og e-vitamin, pleier padsene neglebåndene dine og tærer ikke på neglene slik som vanlig neglelakkfjerner og svampkrukke gjør. Jeg må selvfølgelig også nevne at dette med pads til fjerning av neglelakk er jo utrolig mye lettere, så slipper man både bomull og søl med den flytende neglelakkfjerneren. Dette har uten tvil blitt en ny favoritt hos meg! Den fjerner lakken lett som en lek, er enkel i bruk og skånsom for hendene. Bedre blir det ikke!

Quick Pads kan kjøpes i dagligvare butikker, Vita og Cubus

Cardio med bestis

Her startet dagen med morgencardio sammen med verdens beste Hilde på Solsiden! Jeg fikk melding i går kveld om jeg ville bli med å trene 07.00, og det var det jo klart jeg ville. Alltid gøy med selskap når man gjør slikt, for lets face it - cardio er ikke det gøyeste jeg vet. Det ble en halvtime på mølla med 10 i stigning, her vekslet jeg mellom sprint-intervaller i oppoverbakken og rask powerwalk. Så ble det en ny halvtime på spinningsykkelen. Liker å variere litt, så blir det mindre kjedelig! Nå skal jeg i møter, så jeg må egentlig bare hive meg rundt. Vi sees senere! Ha en super dag alle sammen :-)

Bebe: jakke, Acne: jeans, Primark: veske, Zara: sko.

Deilig start på uken

Da var jeg hjemme igjen etter en deilig mandag! Var en snartur innom Komponisten Frisørsalong hos Marianne igjen i dag, og det var like hyggelig som alltid. Etterveksten måtte farges, samt at vi tok en glansvask i lengdene. Og fargen ble såå fin og glansfull! Det er så digg å være mørk igjen, merker jeg trives så mye mer med denne fargen. Det er vel en vanesak, men brunette er definitivt det jeg må holde meg til å være. Fikk hodebunns-massasje også av den godeste Marianne idag, og herregud - det er så sinnsykt godt! Jeg er så heldig at jeg fikk sponset behandlingen min hos Komponisten, og jeg stortrives med å samarbeide med disse flinke jentene. For en frisørsalong, og for en deilig plass å være. En frisør som uten tvil anbefales på det varmeste! :-)


Ellers har jeg besøkt Tone på salongen igjen, og vi fikk planlagt en lunsj ute i sola i morgen. Gleder meg! Prøvde meg på en trening også, men i dag måtte jeg helt ærlig gi meg før jeg ble ferdig. Det ble noen dårlige knebøy og to sett med markløft, før jeg kjente at kroppen ikke var på lag med meg. Så da var det bare å kaste inn håndkleet og komme seg hjem! Jeg prøver noe nytt noe som heter å lytte til kroppen, skjønner dere. Aldri gjort det før, men har hørt det kan være veldig lurt? Hehehe..

Hvordan har dagen deres vært?

Mål for de kommende dagene

Jaaa, da var endelig mandagen her og en ny uke står for tur! Denne uken står det mye på planen for min del, blant annet en stor photoshoot med intervju i Oslo på torsdagen og fredagen. Men mer om dette senere! Jeg har satt opp noen mål til meg selv for de kommende dagene, og tenkte jeg kunne dele dem med dere.

Være positiv Jobbe godt og være effektiv Være glad og smilende mot de jeg møter på min vei Trene godt, spise bedre
Få nok søvn Være mindre rastløs Drikke raw grønnsaksjuice hver dag Fult fokus på de riktige tingene

Dette burde jeg jo absolutt klare! Uken starter faktisk med en aldri så liten frimandag for meg, i dag blir det ikke tid til så alt for mye jobb. Dagen startet med morgentur i fantastiske Baneheia, og straks skal jeg til frisøren for å farge håret. Så må jeg dra for å vokse/farge brynene og litt andre ting jeg må ha klart på meg selv før jeg drar til Oslo. Hehe, viktig å være fresh når man skal bli tatt bilder av vet dere! Så blir det styrketrening, et besøk hos regnskapsføreren min og sannsynligvis litt jobb når kvelden er her. Okei da, halv dag med jobb - men det er likevel deilig å ha dagen fri til å kose meg. Ønsker dere alle en amazing start på uken, jeg har en følelse av at de kommende dagene blir fantastisk bra! Har ikke dere også? Jooo! Smil og god klem til dere alle :-)

Sunny sunday

Bildedryss fra en deilig søndag

Nok en dag hvor Kristiansand har vist seg fra sin beste side! I dag har jeg egentlig bare digget livet, og gjort akkurat det som har falt meg inn. Leiligheten er skinnende ren, alt tøyet som hang ute etter vask er tørket og brettet pent i skapene, jeg hadde en god løpeøkt etterfulgt av en time på spinningsykkelen og selvfølgelig var jeg også på den obligatoriske søndagsturen. For hva er vel søndager uten en avslappende spasertur ute i frisk luft? Ingen søndag uten for denne jenta! Jeg og lillebror kjøpte med oss litt drikke, og tok turen ned på stranda. Her ble vi sittende en god stund og bare nyte solstrålene. Jammen ikke verst å kunne bruke stranda allerede i mars, hoho! Nå skal jeg kose meg med noen episoder Modern Family, spise kveldsmat og lade opp til en ny uke! :-)

Funniest thing ever

Jeg ler meg seriøst i hjel, dette er så min type humor! Denne måtte jeg bare dele med dere. Gjett hvem som fikk lyst å kjøre denne spøken på gymmet sitt da? Hehehe..... Tror jeg skal klare å la være, men dette var jo bare helt fantastisk morsomt.

Gjør deg klar for en god latterkrampe:

En magisk lørdag

Gårsdagen var den beste lørdagen på lenge! Hele familien var samlet hjemme hos mine foreldre, og det er virkelig ingenting som er gøyere enn når absolutt alle kommer sammen. Min onkel med mine fettere Torjus og Vetle, tante, Sten Inge, besteforeldre, og selvfølgelig mamma, Øyvind og Eirik. Hos familien Andersen venter man så absolutt ikke med skalldyr til sommeren, her inviterer man til skalldyrfest allerede i Mars! Mamma hadde disket opp med tidenes mest fristende bord til oss, som bestod av blåskjell, krabber og reker, samt hjemmelaget fletteloff og focaccia. Helt magisk godt! Etterpå ble det gode samtaler rundt bordet, snoperier og masse latter. Det blir mildt sagt et høyt støynivå når vi alle er samlet, haha! Jeg blir så glad for å ha en så god og sammenknyttet familie, dette er noe jeg tenker ofte på. Føler meg utrolig heldig og er så takknemlig for min fantastiske familie, det er faktisk ingen jeg koser meg mer sammen med enn de.Seafood night with the family.

Hadde dere en fin kveld i går da, godinger? Det håper jeg :-) Nå skal jeg rydde litt her hjemme og shine opp i leiligheten, samt vaske noen maskiner med tøy og sengetøy. Må benytte meg av solen som er her, jeg syns nemlig det er så innmari digg når jeg kan tørke tøyet ute i frisk luft. Her snakker vi vel voksenpoeng? Haha, jeg ler! Etterpå blir det å hoppe i shortsen og snøre på seg joggeskoene, i dag skal mila løpes på Solsiden. Grugleder meg, men det er jo alltid digg når jeg er ferdig med det!

Storfint besøk fra Stavanger

Dette har vært en superfin og sporty lørdag. Just the way I like it!
Back attack at the gym.

Den skjønneste Monique var endelig på besøk i byen en tur, så da var det klart vi måtte møtes! Vi bestemte oss for å ta en litt sporty date, så da tok jeg henne med meg på Solsiden. Vi kjørte begge to programmet mitt, og det ble en super-tung og bra økt med god kontakt med muskelgruppene. Det ble styrke på skuldre, bryst, biceps, triceps og rygg! Jeg kjører overkropp to dager i uken, og samme med bein. Syns det er helt supert! Tenkte jeg skulle få lagt ut programmet her på bloggen en dag slik at dere kan se, dersom det er av interresse. Anyways, det var som alltid superkoselig å se herlige Monique igjen! Umulig å ikke bli glad av en slik gledesspreder :-)

Nå må jeg komme meg i dusjen og gjøre meg klar for kvelden! Om en liten stund henter Tante meg, mamma har nemlig invitert hele familien på skalldyrfest ikveld. Som jeg gleder meg! Hva er planen deres for lørdagen?

Work more, bitch less

Tidligere denne uken gjorde jeg en jobb for en avis, og saken vi tok opp handlet om janteloven. Dette fikk meg virkelig til å tenke, så jeg følte for å skrive litt om det. Det er veldig rart med det, men det er som oftest de som har gjort minst i livet sitt som alltid har mest å si. De menneskene som strekker ut pekefingeren, analyserer hver eneste del av livet ditt og har meninger om alt og alle. For hvorfor er det slik her i Norge at man fortjener å få dritt slengt etter seg for å ha fulgt drømmene sine? Hvorfor fortjener man å bli baksnakket og hatet fordi det eneste man har gjort er å oppnå noe som er bra? Hvorfor er man til stadighet samtaleemnet på andre sine vennekvelder, hvor man blir omtalt på alt annet enn en fin måte?

Hvorfor det er slik, det har jeg selvfølgelig mine meninger om. Det er jo åpenbart at store deler av Norges befolkning har problemer med at andre oppnår suksess i livet sitt. Spesielt de som ikke har klart så alt for mye selv, de som ikke fulgte sine drømmer og de som skulle ønske ting i sitt eget liv var annerledes - det er disse menneskene som til stadighet tar seg tid til å slenge med leppa. Det er jo så lite inspirerende med slike folk at jeg vet ikke helt hvordan jeg skal ordlegge meg, fordi jeg blir så irritert og frustrert over at både unge og voksne mennesker kan oppføre seg som dette. Hva er det de tror de vil få ut av det å rakke ned på andre, sånn egentlig?

Nei, ingenting i livet kommer gratis og det kommer i hvert fall ikke noe godt med drittslenging og misunnelse. Vil man bli best og vil man oppnå noe man har drømt om, så se til helvette å begynn å jobb med saken da! Jeg kan love deg at du ikke vil komme noen vei ved å misunne naboen din sitt palass av et hus (det du innerst inne drømmer om å bygge selv), den nyeste veska til Mette Marit fra Hermès (som du egentlig ville død for) eller snakke nedsettende om mennesker du egentlig er grønn av misunnelse på (og ville byttet hverdag med på sekundet hvis du fikk muligheten). Nei, bygg ditt eget liv slik du vil ha det - for det er faktisk det eneste som vil få deg på den stien du vil.Det var en gang i livet mitt jeg ble lei meg av mennesker som snakker shit bak ryggen min, og ble trist av tanken på at jeg var tema på andre sine jentekvelder. Den dagen i dag kunne jeg helt ærlig ikke brydd meg mindre. Det er jo disse idiotene som gjør at jeg kan leve det livet jeg gjør! Det er disse som skyter lesertallet mitt opp i skyene og disse som garantert er de som leser bloggen min mest. Ironisk og veldig morsomt! Med fare for å starte en ny storm rundt meg selv, skal jeg likevel si noen ting som sikkert vil få enkelte å se rødt. Oppnår man suksess i livet sitt, kommer det såkalte haters med på kjøpet. Snakker folk som ikke kjenner deg bak ryggen din, så vet du at du har gjort noe riktig. Jeg lever et liv jeg alltid har drømt om, og jeg kunne ikke hatt det bedre! Hverdagen er en deilig hverdag som jeg har bygget helt selv, og jeg storkoser meg. Sannheten er at de som er sjalu og misunnelige, er de som vil ha livet ditt mest av alle. And I can't blame them! Det er deilig å være lykkelig, det er deilig å ha det fint og det er så ubeskrivelig deilig å digge sitt eget liv.

For å si det kort og godt: Petter Stordalen ble ikke Norges største og desidert beste hotelleier ved å misunne konkurrentene sine, Donald Trump ble ikke en skamrå forretningsmann av å sitte og være bitter på kontoret sitt og Cristiano Ronaldo ble ikke verdens beste fotballspiller ved å snakke shit om David Beckham på fritiden sin. Hvis du hele tiden skal bruke tid og krefter på å misunne andre sitt liv, fremfor å gjøre det beste ut av din egen situasjon - blir du heller aldri best.

Filmen som ble laget til saken som snart kommer ut på nett.

It's Friday bitches

Da var det endelig helg! Og jeg merker jeg trenger det, for det er tydelig at jeg har presset meg selv litt for mye denne uken. Jeg begynte plutselig å kaste opp etter at jeg kom hjem fra trening, og ble så svimmel at badet gikk i ring rundt meg. Jeg så ingen annen løsning enn å legge meg i sengen på det kalde soverommet mitt etterpå for en liten powernap, og kom meg heldigvis igjen etter det. I kveld skal jeg uansett la kroppen få slappe helt av, så de egentlige planene om kino og moro med venner ble fint avlyst til fordel for sofaen og film her hjemme. Fint det også da, det er jo deilig å koble litt ut og lade batteriene etter en hektisk uke.

Ønsker dere en fantastisk fin fredagskveld! Takk for alle fine ord dere legger igjen her for tiden, det betyr mye

H&M: bukse og genser, Zara: sko, Michael Kors: veske, Céline: solbriller.

Lets go!

Good morning, sunshines! ♥

Her sitter jeg og koser meg med mitt faste morgenrituale. God morgen, Norge! på tv'en, laptopen i fanget, kruttsterk kaffe i koppen og en sovende Milo ved siden av meg. En soft og comfy start på dagen passer meg perfekt, så dette gjør jeg hver eneste dag faktisk. Sammen med frokost selvsagt, men den er for lengst spist opp! I går hadde jeg en superfin og travel dag, med masse spennende møter og jobb. Det ble jentekveld på slutten, og det er jo bare det kjekkeste som finnes! Jeg ler så mye med Celina og Hilde at i dag våknet jeg faktisk opp med å være stiv i magen. Haha! Satser på at denne fredagen blir like bra :-) Nå blir det i hvert fall straks morgencardio på denne frøkna, jeg og Geir skal innta Solsiden sammen. Wuuuhu, alltid motiverende når man har en sterk bodybuilder til å pushe seg litt ekstra. Lets go!

Fjordland Lunsj

annonse

Lunsj, større mellommåltider og andre mindre varme måltider kan være en utfordring. Ofte kan man ha behov for noe som både metter og er sunt og godt, men dette kan for mange være vanskelig å finne i butikken. De fleste ender dessverre opp med løsninger som både er dyre og ikke så sunne. Men, nå har Fjordland kommet med en utrolig flott og spennende nysatsing som jeg liker veldig godt!

Raskt, enkelt og litt sunnere!

Fjordland pasta og supper er en ny serie med spennende varmretter som kommer i praktisk emballasje med medfølgende gaffel. Rettene er et supert on the go måltid! Du kan nyte den mens du er på farten, på vei til trening eller kanskje ta med deg i parken mens du har friminutt eller lunsjpause fra jobben. Dette er med andre ord perfekt til dager når du trenger et godt og smakfult mellommåltid eller bare er lysten på en varm lunsj! Du kan velge mellom tomat- og gulrotsuppe med chili, thaisuppe med nudler, pasta med spicy kjøttboller eller pastasalat med deilig pesto. Muuuums! Neste gang du lurer på hva du skal ha til lunsj, så vet du hva du må prøve ut ;-)

Eat clean and train dirtyTrain like an athlete, eat like a nutritionist, sleep like a baby, win like a champion!

Våknet opp og bare herregud, dette blir en god dag! Straks skal jeg komme meg ut på cardio i skogen, når været ute er så bra så gjør jeg som regel alltid kondisjonstreningen utendørs sammen med Milo på slep. Perfekt for oss begge, hehe! Etterpå blir det hjem å dusje, spise lunsj og jobbe litt i noen timer. Så blir det opp på Solsiden for å trene bein! Første dagen på programmet jeg har satt opp til meg selv, og jeg gruer meg faktisk nesten. Tror det blir et helvette å gjennomføre, haha! Etterpå henter Hilde meg, så skal vi på besøk til Malin og Celina for å ha jentekveld. Så kjekt! I dag er det jo torsdag også, noe som betyr at det bare er en dag igjen til helg. Iiiiih! Hva er planene deres i dag, fininger? Ønsker dere alle en fantastisk fin torsdag, make this day amazing for yourself! :-)

Black and white

I dag har jeg kost meg masse! Mesteparten av onsdagen har naturlig nok gått til jobb, men når man kan sitte utendørs i sola med laptopen på fanget og iskald pepsi max i glasset - så kan man jo virkelig ikke klage. Herlighet, dette været er bare så deilig! I femtiden kom min lillebror til meg, og jeg må bare få lovt å skryte litt av han til dere. Eirik fikk nemlig karakteren 5 på muntlig matte-eksamen i dag. Jeg blir så stolt av han, snakk om å være dyktig! Så i dag måtte vi feire litt ekstra mens han var på besøk, og så fikk han en fin gave av meg siden han er så flink. Viktig å gi premie vet dere, hehe! Hvordan har dagen deres vært? ♥
H&M: genser og bukse, Nelly: sko, Forever21: veske.

Det å få oppleve naturen

Det er få ting som er så deilig som å starte dagen med en lang tur i skog og mark! Jeg, Milo og vår gode venn Geir la turen til Baneheia, og powerwalket rundt i en liten time. Fantastisk!

Jeg har vokst opp med en Onkel og to besteforeldre som alltid har tatt meg med på både skogsturer og båtturer helt siden jeg var bitte lita jente, så jeg merker at dette henger veldig igjen i meg enda. Og det er jeg så glad for! De hadde meg alltid med over alt, enten det var på lange fjellturer for å brenne bål når vi kom på toppen, på fisketurer i elva, på crossbanen eller for å pelle krabber i svarte natten på sommeren. Husker jeg alltid syns det var så stas at de tok meg med, jeg storkoste meg! I denne tiden var det heller ikke noe som het nerding på datamaskinen for meg, jeg hadde kun 60 minutter fordelt over en hel uke på datamaskinen. Og slik var det frem til jeg var 16 år, haha! Dette er noe jeg definitivt skal videreføre til mine fremtidige familie, det å la barn få oppleve naturen og komme seg ut i aktivitet er ingen ting annet enn utrolig viktig! Den dagen jeg får barn skal de bli underholdt i naturen og av utendørs aktiviteter, ikke av ipad eller tv-spill. Her skal det gjøres på den gamle måten, hehe! For meg er natur og friluft utrolig viktig, det finnes faktisk ikke noe bedre i mine øyne.

The best way to start any day!

Dersom noen av dere er i Kristiansand en gang, må dere definitivt ta turen til Baneheia. Det er så utrolig fint der, og nå begynner virkelig de fine fargene også å komme frem! Baneheia, Odderøya og Jegersberg er fantastiske turområder her i byen som er verdt et besøk! Så dersom du er i tvil hvor du skal legge ukens søndagstur til, ville jeg tatt turen til en av disse plassene. Hvis du ikke allerede har vært der? :-)

Pearls and heels

Marc Jacobs: klokke, Michael Kors: veske, Zara: sko, BikBok: skjorte og jeans.

I dag er jeg altså så trøtt og sliten at jeg holder på å sovne her jeg sitter å skriver.. Sov litt dårlig i natt, og dette i kombinasjon med å våkne tidlig var kanskje ikke den perfekte miksen. Satser på at en god natts søvn gjør susen, og at jeg våkner opp med boblende energi i morgen! Nå har jeg nettopp spist proteinpannekaker med rørte blåbær til kveldsmat, så er det er ikke lenge til jeg hopper til sengs kjenner jeg! Men først skal jeg ringe Mofar og Mommo å si god natt, det er jo fast kveldsrituale for meg ♥ Hvordan har dagen deres vært?

Fresh på negler og vipper

sponset behandling

Tenkte det var på høy tid å vise dere mine nye, fine negler og vipper! Jeg er som alltid storfornøyd, det er så deilig å unne seg litt ekstra luksus i hverdagen. Siden jeg har en stor photoshoot i Oslo neste helg, bestemte jeg meg for å gå for en clean og naturlig look på neglene denne gangen. Så da ble det rett og slett en lyserosa farge, jeg syns det ble kjempefint. Så rent og pent! Dette er mine egne negler med forsterkning over, pluss shellac for å få rosafargen. Og så vippene da, jeg kommer garantert aldri til å gi meg med vippeextension. Det er jo utrolig fint! I vippene har jeg lengde på 14 mm ytterst og kortere inn mot øyekroken, slik at jeg får jeg en fin vifteformen.Ble det ikke fint? Jeg er som alltid strålende fornøyd! Neglene fikser jeg som alltid hos Anita på Auds Lille Hudpleie, og vippene fikser jeg hos Linda som er på Auds Hudpleie. Begge plasser holder til i Kristiansand sentrum, og jentene der er så utrolig dyktige og flinke! Ser dere forresten at jeg har fått fregner rundt omkring i ansiktet? Haha! Jeg skylder på sola :-)

God morgen fra oss
What ever you decide to do today, make sure it makes you happy

Beste måten å få en fin dag på, er definitivt å våkne opp med positive tanker og innstillingen om at dette blir en bra dag. Det gjør jeg hver eneste morgen, og det funker alltid! Jeg orker ikke å fokusere på at alarmen kunne ringt en time senere, at jeg vil sove lengre og ikke har lyst å stå opp. Nei, her er det bare å overfalle dagen med godt humør og sprette rett opp av senga! Det funker topp for meg, positive tanker gir meg så ufattelig god energi :-) I dag våknet jeg faktisk før alarmen ringte, fordi solstrålene stod rett igjennom vinduet. Det er vel snart ett år siden jeg opplevde det sist, så den følelsen var ganske magisk! Jeg kan faktisk ikke vente til sommeren, som jeg gleder meg. Sol, softis, sommerklær og grillings hele dagen! Regner vi er flere som er gira på den? Hihi! Nå må jeg komme i gang med jobbingen her, så kanskje jeg rekker å nyte noen timer ute i sola litt senere før den går ned. Dette blir en fin dag, både for meg og for deg! Ja, du ja!

Coverbrands: The Balm -30%

annonse

Coverbrands har nå en eksklusiv kampanje på The Balm, alt fra det herlige merket er nedsatt med hele 30%  The Balm sin makeup er helt amazing, og virkelig et av mine store favorittmerker! Så i dag tenkte jeg å vise dere et lite utvalg av mine mange favoritter som blir brukt hver eneste dag. Kanskje noe av det faller i smak hos deg også?

My must haves.

The Balm Face Primer: denne bruker jeg hver eneste dag etter fuktighetskrem, og før jeg legger sminken. Dette er en såkalt primer, som er genialt å legge før man påfører foundation. Den glatter ut eventuelle linjer og gjør at makeupen din sitter hele dagen, noe som er helt supert så slipper man å sminke seg flere ganger daglig. Den beroliger også huden, slik at du ikke blir rød eller glinsete i løpet av dagen.

The Balm Mascara: er en maskara for oss jenter som liker bodybuildere, haha! Den bygger opp vippenedine til å nå maksimalt volum, i tillegg til at den gir ekstra lengde. Dette må jo bare være verdens kuleste macara? Den er også vannavstøtende, noe som er fint hvis det regner eller hvis man svetter på trening - så slipper man å se ut som en panda når man er ferdig... Hihi!

The Balm Lipstick: deilig leppestift! Jeg har fargen Ima Goodkisser i min.

The Balm Bronzer: for a sun-kissed look! Dette solpudderet er så fint, og helt perfekt hvis man ønsker å oppnå den såkalte "rett fra beachen gløden". Jeg påfører det i pannen, under kinnbeina og andre plasser jeg ønsker å fremheve.

The Balm Eyeshadow: en fantastisk øyenskygge-palett med hele ni skygger! Alle er matte, og kommer i forskjellige farger som er fine å kombinere med hverandre. Dette kittet er supert til både hverdag og fest-sminke! :-)Hele The Balm utvalget finner du HER. Husk at Coverbrands alltid har fri frakt

En ny og bedre uke

Hei og god klem til dere ♥Himmel... Hvor skal jeg begynne? Mitt lille fravær fra bloggen har vært alt annet enn frivillig, for å si det slik. Jeg våknet i strålende humør i går og skulle ta opp dataen for å skrive dagens første innlegg til dere. Lite viste jeg at laderen med magnet hadde snikt seg inn mellom skjermen og tastaturet, så kort fortalt klemte jeg laptopen sammen og knuste hele skjermen. Hvis ord kunne beskrive hvor oppgitt jeg ble! Hvordan er det mulig? Den nyeste modellen av MacBook, det er jo bare til å grine av... Det er vel ingen tvil om hvem som stod først i køen når de høyere makter delte ut uflaksen? Får nesten litt vondt av meg selv for alle ting som går galt. Satser på at den kommende uken kan gå litt mer min vei!

Nå har jeg heldigvis fått ordnet meg ny MacBook igjen, som forhåpentligvis lever lenger enn seks måneder. Juuuuhu! I skrivende stund står jeg på kjøkkenet, lager lunsj og blogger for dere samtidig. Multitasking, hehe! I dag har jeg en haug av ting som må bli gjort etter 30 timer uten datamaskin. Så her er det bare å henge i! Vi skrives selvsagt igjen senere, dere må ha en super start på uken


Enjoy saturday

Her startet dagen på en helt latterlig måte.... Jeg hadde vært ute å luftet Milo, og kommet på en genial ide på å spare plass i jakkelommen. Nemlig ved å ta av husnøkkelen fra nøkkelknippet, for så å legge den løst i lomma. Veldig greit og praktisk, helt til jeg skulle låse meg inn i blokka jeg bor i og klarer å miste nøkkelen ned i et slags komlokk med sprinkler over. Jeg ble så frustrert at jeg er sikker på at hele nabolaget hørte meg der jeg stod å steikte og bannet til meg selv. Heldigvis fikk jeg hjelp av en snill nabo etter en liten stund, vi heiset komlokket opp med et bånd og fikk tak i nøkkelen min. Hehehe! Hva hadde vel livet vært uten litt kaos i hverdagen ;-)

Dagens antrekk:FWSS: genser, Zara: skjorte, London: jeans, Daniel Welligton: klokke.

Sugar free jello

God morgen, fineste leserne mineJeg tenkte å starte denne lørdagen med å dele en helt super oppskrift med dere! Denne gelevarianten er helt ærlig mye bedre enn vanlig gele, og best av alt - den er helt sukker og fettfri. Hele oppskriften gir cirka 60 kcal, så dette kan man uten tvil nyte med den beste samvittighet. Etter at jeg smakte denne for første gang forstår jeg faktisk ikke hvorfor folk spiser vanlig gele lengre, fordi denne er faktisk mye bedre og en fin bonus er jo også at den ikke er stappet med sukker. Så, denne må dere prøve å lage i kveld hvis dere er gira på noe digg!

Til fire små eller to store porsjoner trenger du:

3 dl funlightsaft (jeg brukte jordbær og rabarbra smaken) 7 dl vann 8 gelatinplater

Legg gelatinplatene i det kalde vannet i cirka fem minutter, før du tilsetter saften i gryta og varmer opp mens du rører hele tiden. Blandingen skal ikke koke, den skal kun bli varm og gelatinen skal være helt smeltet! Når dette er gjort tar du det over i en bolle, lar det avkjøle seg og setter det i kjøleskapet. Gelen er stivnet og klar for å spises etter cirka seks timer i kjøleskapet. Perfekt å lage på morgenen, så har du noe godt som venter på deg når kvelden kommer.

Håper oppskriften faller i smak! Enjoy

Ukens filmtips: The Shawshank Redemption

Siden det nå er helg, tenkte jeg det var perfekt å få ut ukens filmtips til dere. Dette er en film absolutt alle burde se! The Shawshank Redemption (kanskje bedre kjent som Frihetens Regn i Norge), er en fantastisk gripende, vakker og rørende film. Den er faktisk stemt fram til en av tidenes beste filmer i flere avstemninger, og topper listene over de mest populære filmene i historien. Og det med god grunn!

The Shawshank Redemption handler om den velstående og respekterte mannen Andy Dufresne, som blir dømt til livstid i fengsel for mordet på sin kone og hennes elsker. Han er selv overbevist om sin uskyld, og forsøker stadig under oppholdet i Shawshank-fengselet å renvaske navnet sitt. Men i et fengsel må man også tilpasse seg omgivelsene, så samtidig må han bevare en viss form for verdighet som menneske i de umenneskelige omgivelsene rundt han. I fengselet møter han en brutal og ødeleggende virkelighet, men også uventet vennskap så sterkt at det kan rive murer. Etter 20 år bak murene begynner Andy steg for steg å legge frem en plan for rettferdighetens skyld, som forhåpentligvis vil være hans vei til frihet...

A little better

Her ser dere en veldig glad jente på morgentur med Milo! Hehe, klart man blir glad når formen endelig er stigende. Ikke sånn at jeg kan dra å trene frisk, men frisk nok til å gi dere et skikkelig bloggegliiiiiis!

Det er frædda, og ting er jo egentlig veldig greit! I går presset jeg i meg så mye varmt vann med sitron og ingefær at jeg tror kroppen min ikke hadde noe annet valg enn å bli litt bedre. Jeg begynte faktisk å koke innvendig så varm jeg ble av denne mirakeldrikken min, haha! Men alt for å bli frisk igjen, ikke sant? Regner med å være back on track med trening fra søndag eller mandag av igjen, inntill da må jeg bare ta det litt med ro. Er det noe jeg suger på så er det jo å nettopp ta ting med ro, jeg er jo så ekstremt rastløs av meg. Vil helst hoppe rundt hele tiden, jeg! Men nå har jeg jo ikke noe valg.. Så jeg ser med andre ord en avslappende helg komme, men jeg satser på at det skal gå greit. Venninner på sleepover, sene kvelder med film og kanskje en tur på kino er jo heller aldri feil :-)

Har dere noen spennende planer for helgen, da? Og er det forresten noen av dere som har sett American Hustle på kino? Den var jo nominert til hele 10 Oscar-priser og har i tillegg vunnet Golden Globe-priser, så tenker den må være veldig bra tenker jeg da. Har litt lyst å se den jeg! Anyways, ønsker dere en fantastisk start på fredagen! Vi skrives igjen litt senere


Gullkorn og sykesen

Meg: Det verste av alt er at du var sykt pen der!
Maren: Så jeg er ikke det til vanlig? (...)

Meg: Jeg er jo bare veldig kul av meg. Jeg gidder jo ikke gå rundt å gjøre meg mindre kul enn det jeg faktisk er?
Hilde: Nei, det blir jo som at jeg skulle latet som at jeg var like kul når jeg egentlig er en tørrpinne.

Maren: Det er sykt å tenke på at Kim Kardashian egentlig heter Kimberly.
Meg: Det er jo akkurat som meg. Alle tror jeg egentlig heter Kris, men heter jo Kristina.

Tone: Hva er en sharon egentlig?
Meg: Det er en frukt, det kan se ut som en orange tomat.
Tone: Åja, de ja! Jeg har alltid trodd det var dverge gresskar...

M: Du er så utrolig smart, Einstein!
Anonym: Hva er Einstein? Slutt å si slike ord til meg! 

Hehehe... Dere liker jo ukens gullkorn, sant? Så her ble det jammen noen nye til dere! Alt vi får presset ut av munnen vår i løpet av en uke, ass... Haha! Jeg ligger jo straka veien ut på sofaen i dag også, orker nesten ikke bevege meg. Så jeg tenkte jeg kunne gi dere noe å le av, siden jeg ikke har så mye annet spennende å fortelle. Kroppen min er helt ferdig, og det samme er jeg. Eneste sosiale som har skjedd i dag er telefonen som ringer en gang i timen fra noen som skal sjekke at jeg ikke har dratt på trening. Haha! For det er det kjipeste med å være syk, jeg blir jo så rastløs og lengter så innmari etter å trene. Kjipesen! Har dere hatt en bra dag? :-)

Healthy frozen youghurt

Er det noe jeg er en sucker for, så er det frozen-yougurt-is! Med masse digg topping... Mmmm! Dessverre kan jeg ikke spise dette på daglig basis uten å ende opp som en gigantisk hvalross, så derfor har jeg sett meg nødt til å finne på en annen løsning. Nemlig en sunn, proteinrik og nesten like digg variant av nettopp dette! Jeg kaller det en healthy fro-yo, og dette har jeg fast til lunsj i disse dager.

Til en porsjon trenger du:

160 gram skyr med blåbærsmak 15 gram mandler 50 gram sharon Sukrin og kanel

Ta skyren ut av kjøleskapet, og la den hvile i frysen i ti minutter for å få den ekstra kald. Så hakker du enkelt opp mandlene og skjærer opp frukten, strør det over skyren, drysser over litt sukrin og kanel. Du kan selvsagt velge smak på skyren selv, men denne smakskombinasjonen er bare helt fantastisk! Sharonen er så utrolig søt på smak, så sammen med blåbær-skyren blir dette en skikkelig fest i munnen. Nam! Dette er en sunn og god lunsj, rik på både kostfiber og proteiner, samt e-vitaminer og jern som kommer fra mandlene. Enjoy!

Et magisk vårsalg

annonse

Jeg tenkte å starte dagen med å fortelle at Blivakker har nå begynt et helt fantastisk vårsalg! Her finner du alt du trenger av både hudpleieprodukter, hårpleie, sminke og annet digg kroppen din kan like. Hele oversikten over salget finner du HER

Det er blant annet -25% på all sminke fra bareMinerals, så her vil jeg benytte meg av muligheten til å anbefale dere en ny foundation som er helt magisk god. Jeg har som de fleste andre jenter brukt mineralpudderet til bareMinerals i alle år, men det siste halvåret har jeg byttet over til den nye kompaktversjonen som heter Broad Spectrum. Dette er virkelig helt fantastisk bra, og sitter så utrolig mye penere på huden! Det kan minne veldig om det gamle pudderet, bare dette er i kompaktform og griser derfor ikke over hele badet når du sminker deg. Dekkevnen er veldig god, og pudderet gir en utrolig fin og naturlig look. Jeg fikk dette av bestevenninna mi til bursdagen min som var i september, og siden har jeg brukt dette fantastiske pudderet daglig. Det finnes drøssevis med farger i det slik at alle kan få det etter sin hudtone, jeg bruker fargen R330 som er golden tan. Denne er passe mørk, gir en fin glød og passer supert til min hud. Anbefales på det varmeste!

Håper dere finner noe som faller i smakt på vårsalget ♥

Syk - Sykere - Kristina

Verken grønn raw-juice, te og eller en solid overdose med sitron hjalp dessverre som jeg hadde håpet, for i dag våknet jeg opp tett som ei potte i nesa og full av feber. Baaah! Verste var at jeg hadde et møte jeg måtte dra på, og jeg lyver ikke når jeg sier at jeg nesten felte noen tårer i bilen på vei ut dit. Auuu, det er vondt å være syk! Jeg klarer aldri å avlyse ting i jobbsammenheng, så da måtte det bare bli sånn. Heldigvis var jeg hjemme igjen til klokken slo tolv, og siden det har jeg bare ligget rett ut på sofaen. Sett alt for mye på One Tree Hill, sovet litt, bælmet litervis med vann (pepsi max...) og tenkt på godteriet jeg har i skapet som jeg ikke kan spise. En ting skal i hvert fall få skryt den siste tiden, og det er viljestyrken min. Sava, jeg visste ikke at jeg kunne vært så flink!

Sånn bortsett fra å bedrive sofasliting, har det ikke skjedd så mye nytt. Eller jo, vent! Milo har funnet seg en ny favoritt plass her i stua. Må være himla greit å være så liten å søt at man får plass i aviskurven, sant?

Ler meg ihjel av denne lille raringen

My favourite watches

I går fikk jeg en kommentar fra en søt leser som gjerne ville vite hvor mange klokker jeg har. Vel, jeg har klokkedilla og begynner å bli ganske fornøyd med samlingen! Under kan dere se de av dem som blir brukt mest, stort sett hver dag har jeg klokke på håndleddet. Bruker den derimot aldri til å se hvor mye klokken faktisk er, sånt har man jo mobilen til... Haha! Det å ha en klassisk og fin klokke på armen er utrolig pent syns jeg, det pynter opp antrekket og gir det lille ekstra.

Marc Jacobs:

Daniel Welligton:


Jeg er veldig fan av Marc Jacobs sine klokker, og den øverste i sølv er den nyeste i samlingen. Men, den siste tiden liker jeg bedre og bedre Daniel Wellington sine modeller også. De er så klassiske, rene og pene! Bestilte meg faktisk hjem tre nye fra dette merket i går, så da blir det noen nye innskudd i samlingen. Viser dere dem selvsagt når de kommer! Hvilken klokke likte dere best? :-)

Casual Tuesday

God tirsdagskveld, dere

Her kom jeg nettopp løpende inn døren etter dagens siste møte, litt sen tid å avslutte en arbeidsdag på. Men det er mye som skjer for tiden, og godt er jo det! Det hadde mildt sagt vært verre om det var motsatt, så her er det bare å sette pris på alle muligheter som byr seg. Har dere hatt en bra tirsdag? Det håper jeg dere har! Selv har jeg følt meg litt klein i formen i dag, snufser og føler jeg begynner å bli litt småsyk. Men hei, jeg nekter å bli syk nå. Har jo ikke tid til det! Så nå skal jeg straks få koselig besøk her hjemme, og krype opp i sofaen i joggedressen med ingefær og varm te. Så satser jeg på å våkne opp i superform i morgen!


Cubus: genser, Gina Tricot: jeans, Marc Jacobs: klokke, Converse: sko.

Små gleder i hverdagen

Hverdagsgleder - de tingene som er viktig å ta vare på når ting er hektisk og døgnet gjerne skulle hatt flere timer. Jeg har små ting jeg liker å gjøre for meg selv hver uke, fordi jeg vet at det gjør meg glad og at jeg i tillegg trives ekstra best med hjemmekontor når ting er fint her i leiligheten. Hver fredag kjøper jeg blant annet inn en frisk bukett med blomster, enten tulipaner eller roser. I vinter har det gått mye i roser, mens jeg nå har fått helt dilla på tulipaner. Det er så fint, og så vårlig! Her om dagen flyttet det også inn et nytt duftlys fra Voluspa på stuebordet, og jeg elsker det. Det lukter så friskt, og lyser så fint opp på mørke kvelder! You should try it

Fullt batteri og ferdig årsregnskap

God morgen fininger

Da har jeg endelig fått meg lader og laptopen er full på strøm! Jeg skal ærlig innrømme at jeg hadde laderen allerede i går ettermiddag, men etter nesten 24 timer uten strøm - var det mildt sagt en haug av arbeid jeg måtte ta igjen. Mandagen blåste avgårde til mails, møter og litt fotografering lillebror var her for å hjelpe meg med. Og ikke nok med det, jeg var også hos regnskapsføreren min for å holde generalforsamling for selskapet mitt. Så nå er endelig årsregnskapet ferdig, og Geir har som alltid gjort en strålende god jobb med tallene. Jeg ble som alltid utålmodig når vi holdt på, så samlingen endte med at mobilen min ble tatt i arrest og jeg fikk streng beskjed om å sitte i ro. Haha! Nå er vi i hvert fall ferdige, og jeg er strålende fornøyd med resultatet.


Fine og vårlige tulipaner står på stuebordet, og jeg er klar for nok en fin dag! Nå skal jeg straks bort på Solsiden for å ha morgencardio sammen med Geir nr.2. Dette blir bra! Deretter blir det jobb ut dagen, før jeg skal i et spennende møte når kvelden nærmer seg. Vi skrives uansett igjen om ikke så alt for lenge til! Ha en fantastisk dag så lenge :-)

Mobilblogg: søndagsmodus

Tror dere ikke jeg klarte å glemme laderen igjen i Bergen? Joooooda, selvfølgelig gjorde jeg det! Så nå er laptopen tom for strøm, noe som egentlig er helt krise for meg. Haha! Hva da vimsehode? I kveld får derfor mobilblogg duge, håper dere syns det er bedre enn ingenting? Jeg skal stå grytidlig opp i morgen og dra rett for å kjøpe ny lader. Så er jeg nok back on track fortere enn dere vet ordet av det :-) Denne søndagen startet jeg med 70 minutters cardio på gymmet, kroppen min boblet over av energi - det er så ufattelig deilig når den god følelsen bare strømmer på! Resten av dagen har jeg kost meg sammen med mine foreldre og lillebror, samt selvfølgelig besøk verdens beste besteforeldre. Er så glad i dem ♥ Hvordan har søndagen deres vært?

Ukens filmtips: 12 Years a Slave

12 Years a Slave er basert på den sanne historien om Solomon Northurp, en fri svart mann fra New York. Han blir brått bortført fra familien sin og solgt som slave på 1850-tallet i Louisiana. I filmen følger vi hans desperate kamp for å få komme tilbake til familien sin, livet og friheten. Solomon kjemper en umenneskelig kamp for både å overleve og for å beholde verdigheten. I sitt tolvte år som slave møter han en kanadisk slavemotstander som kommer til å forandre livet hans for alltid.

Denne filmen vant Golden Globe for beste drama, noe jeg godt kan forstå. Dette er den uten tvil mest gripende og inntrykks givende filmen jeg har sett! Jeg ble sittende å tenke lenge etter å ha sett denne filmen, og det gikk virkelig opp for meg hvor mye tusenvis av mennesker har måtte slite for livet sitt tilbake i gamledager. Og det at svarte mennesker ikke hadde noen som helst verdi? Jeg syns det er helt hjærteskjærende og ufattelig... Dersom du ikke har planer denne søndagskvelden, ville jeg tatt med meg en god gjeng på kino for å se 12 Years a Slave.

Enjoy today

 God morgen, finingene mine! Har dere sovet godt?

I går var vi på kino og så det som sannsynligvis er den sterkeste og beste filmen jeg noen gang har sett. 12 years a slave - har dere sett den? Den ga virkelig intrykk, jeg begynte faktisk å gråte i kinosalen og ville dra hjem fordi jeg syns det var så trist. Ble helt fra meg jeg, huff.. Tenkte jeg skulle komme med en fortelling av hva den handler om og anmeldelse av filmen litt senere i dag, så jeg skal ikke si for mye nå. Men en ting er sikkert, og det er at alle må dra å se denne fantastiske og gripende filmen som er basert på en sann historie. Jeg har nesten ikke ord! Anyways, fra det ene til det andre! I dag går turen hjem igjen til Kristiansand, og jeg kan ikke si jeg gleder meg... Buuuhu! Blir verre og verre for hver gang å måtte dra hjem, hehe. Så nå skal dataen lukkes ned og dagen nytes!

Vi skrives når jeg er hjemme igjen, ønsker dere en strålende start på lørdagen! :-)

hits