mars 2013

Direkte fra sengekanten

En direkte update fra sengekanten, her er jeg fortsatt i feriemodus! Tre filmer, sushsi og masse iste er obligatorisk på en påskesøndag. Jeg tror Milo forresten har spist minnekortet mitt, så derfor ble det en noe motvillig mobilblogg denne kvelden. Men det er vel bedre enn ingenting? Satser på at han er uskyldig og at minnekortet dukker opp i morgen, hvis ikke lukter jeg en aldri så liten bloggkrise. Og det liker vi ikke! Har nettopp sett ferdig Magic Mike, og jeg må bare få si at Channing Tatum kan joine meg på sengekanten når han måtte ønske! Så hvis du leser dette Channing, you know where the door is open honeybooboo! Jeg forstod ikke helt slutten da, så føler igrunnen jeg må se den en gang til. Noen som vet om det kommer en oppfølger?

Dreamy dresses

Svart peplum kjole HER // Hvit kjole med åpen rygg HER

Duserosa peplum kjole HER.

Blå maxikjole HER // Gul maxikjole HER

Korallfarget maxikjole HER

Søndagens morgentimer har jeg brukt til å bestille meg opp litt nye kjoler, som blir med meg både til Miami og Bahamas. Er så svak for maxikjoler, og sistnevnte i korallfarge syns jeg bare var helt nydelig! Har dere forresten husket å stille klokken? Den skal vel en time frem nå om jeg ikke husker feil... :-)

ad links

It's a beautiful day

I dag har vi vært ute i sola i flere timer! Pakket tursekken og dro til fjells med lille Milo, hvor vi gikk i noen timer og sleit oss ut. Etterpå dro vi ned ved havet på Odderøya, spiste kvikklunsj og solte oss. En helt toppers lørdag, jeg elsker slike dager hvor jeg kan være ute fra solen står opp til den går ned! Jeg har forresten blitt full av fregner på nesa, det slår aldri feil. Det skal bare litt sol til, og vips - ansiktet mitt ser ut som en fregne himmel...

Har dere også kost dere i sola i dag? :-)

Vinos med jentene

God morgen, fineste!

I går hadde jeg nok en koselig kveld sammen med go'jentene mine. Celina inviterte oss alle på vinkveld, og vi koste oss masse! Det ble selvfølgelig uten vin på meg, noe det igrunnen har gjort hele påska. Slik er det når man ligger syk fire dager etter å ha inntatt så lite som to glass vin, da finner man til slutt ut at det jammen ikke er verdt det lengre. Heldigvis har jeg det like gøy uansett! Og så lenge jeg er med disse herlige jentene, er det umulig å ikke komme i god stemning .

Fine jenter! Renate, Gunn Britt og Anne Lene ♥

Legg merke til Milo på bildet til venstre. Noen som sa intens hund?

I kveld er det duket for nok en hyggelig sammenkomst, innflytningskalas hos Tone står på planen denne lørdagen. Det er jo påskeaften, så klart man må kose seg i godt lag da! Men først skal jeg legge ut på nok en joggetur i dette herlige været. Ønsker dere en nydelig lørdag, så skrives vi igjen veldig snart!

Verdens beste gulrotkake

Jeg tenkte å gi dere oppskrift på verdens beste gulrotkake, og denne er ikke av den sunne varianten. Men den er såå god, og perfekt nå i påsken eller til helgekos! Det er mommo sin oppskrift, og jeg blir like glad hver eneste gang hun lager den.

Til gulrotkaken trenger du:

4 egg ♥ 3 dl sukker ♥ 1 og en halv dl rapsolje ♥ 3 dl hvetemel ♥ 2 ts natron ♥ 3 ts kanel ♥ 1 ts salt

1 ts vaniljesukker ♥ 4 revne gulrøtter

Til glasuren trenger du:

1 pakke myk philadelphia original (200g) ♥ 100 g myk margarin ♥ 225 g melis ♥ 2 ts vaniljesukker

Slik gjør du! Egg og sukker piskes til egedosis, tilsett rapsolje. Deretter tilsetter du resten av ingrediensene, og rører sammen til du får en fin og jevn blanding. Når dette er gjort rasper du så opp fire gulrøtter, som du tar i røra helt til slutt. Hell røren oppi skypanne, og stek på 190 grader i cirka 30 minutter. Kan også stekes i to runde former, slik som det er gjort på bildene. I mens kaken steker, lager du glasuren. Margarin og philadelphiaost blander du sammen i miksmaster, og deretter har du i melis og vaniljesukker. Ta oppå kaken når den er ferdig avkjølt.

Server og nyt, jeg håper det smaker!

Nedtellingen har begynt

Om 32 dager ligger jeg på Miami Beach og nyyyyyter livet ♥

Lykke!  Jeg gleder meg som en unge til å cruise rundt i cabriolet, shoppe kortet varmt hos Victorias Secret, bade i krystallklart hav, drikke fargerike Miami drinker, spise frozen yogurt på Pinkberry og bare leve livet i fantastiske Miami. Har en følelse på at jeg kommer til å like meg så godt der nede at jeg får lyst å flytte ned der for godt. Hvem vet, kanskje det gir så mersmak at jeg neste gang pakker kofferten og blir der for noen måneder? Never say never! Etter noen fine dager på denne plassen, går turen videre på cruise i Caribbean. Håper dere er klare for mange solfylte oppdateringer? Jeg teller dagene!

Mother India

I går hadde jeg, Tone, Simi og Iren en skikkelig indisk aften. Vi hadde bestilt bord på Mother India, en helt fantastisk restaurant hvor de serverer den beste indiske maten. Valget mitt falt på tikka masala denne gangen, med masse deilig nanbrød bakt i forskjellig krydder. Indiske øl måtte vi jo også ha, så det ble noen morsomme timer i India på oss. Har dere forresten smakt Cobra øl? Herremin, det var SÅ godt. Jeg liker egentlig ikke øl, men disse falt utrolig nok i smak.

Påske er så koselig, er dere ikke enige? Man får liksom møtt haugevis av folk som er hjemme på påskeferie, kost seg ekstra med venner og familie, samt finne på litt moro i ukedagene også.

Eller må jo denne morgenfuglen ønske dere en riktig god påskemorgen! Er det egentlig bare jeg som våkner 07.00 i ferien? Jeg blir gal! Spesielt når TV2 sender barne-tv helt frem til klokken er så alt for mye, sannsynligvis for at barna skal bli underholdt slik at foreldrene skal få sove litt lengre nå som det er helligdager. Men hallo, det er jo ikke alle som har kids og vil sove lengre! Begynner å bli ganske så lei av Barbie og Prinsesseakademiet nå. Haha! :-)

Run like hell

Den første feriedagen min har jeg brukt til å kose meg i sola. Dro først på en lengre løpetur alene, og hentet deretter Milo for å dra på tur rundt Odderøya. Lille sprekingen min som alltid henger med!

Jeg kjenner jeg gjerne skulle vært på Hemsedal nå, på årets skiløp med Redbull. Men dumme meg bestemte meg for å bli hjemme, og nå kjenner jeg at angeren kommer snikende. Velvel, jeg får ta det igjen neste år! Bypåske er jo fint det også, og jeg har jo tross alt hatt noen fine dager på fjellet med familien tidligere denne uken. Så, jeg kan egentlig ikke klage! Nå skal jeg hoppe i finstasen og gjøre meg klar til en finfin torsdagskveld med jentene.

Håper dere har det kjempefint ♥

Candy, cupcakes and my favourite dress

God morgen ♥

I går hadde jeg en superkoselig kveld med åtte flotte jenter fra gamlegjengen, det er alltid så koselig når vi samles igjen! Det ble høy muffins og godterifaktor, masse latter og snikksnakk. Akkurat slik en jentekveld skal være! Våknet igjen opp til at sola strålte igjennom vinduet på soverommet, så nå skal jeg straks snøre på meg joggeskoene og dra på løpetur i solsteiken. Fantastisk! I dag begynte påkeferien på ekte, så jeg håper dere alle koser dere og nyter morgentimene. Skal dere til fjells eller blir det bypåske? :-)

Så må jeg forresten tipse dere om at favorittkjolen min har kommet inn igjen hos Nelly, den er helt råfin! Men ikke vent for lenge med å bestille den - sist ble den utsolgt på under et døgn. Kanskje den får komme på igjen i påska? Den lille sorte er jo alltid en klassiker! Edit: kjolen er allerede utsolgt, haha! Men dere finner en som lik HER, har den også og den sitter akkurat like pent på. ad link

Liten makeover

I dag har jeg vært riktig så husmor! Jeg har lenge hatt lyst på stooore hotellputer, så når jeg tilfeldigvis kom over nettopp det på dagens handlerunde - ble det selvfølgelig med meg to store puter hjem. Sammen med nytt sengesett! Det er begrenset hvor mye jeg gidder å stelle i leiligheten nå siden jeg skal flytte, men det var godt med en liten makeover på soverommet..

Hva syns dere? Gleder meg til å innta drømmeland på de store putene i natt . . . ♥

Ellers har jeg vasket leiligheten (rakk det ikke igår...), handlet inn tidenes fineste påskelabber og bakt kryddermuffins. Får besøk av en bukett med fine jenter i kveld, så da tenkte jeg å servere nybakte muffins. De er lavkarbo, uten sukker og mel. Supergode!

Er det forresten påskelabber disse greinene heter? Syns de var så fine!

Update: Chili Forte

I over ett år har jeg brukt Chili Forte, et produkt jeg liker utrolig godt. Jeg vet at det er mye spørsmål rundt nettopp dette, så jeg tenkte å ta det opp i et nytt innlegg her på bloggen - slik at dere forhåpentligvis kan forstå litt bedre hva Chili Forte egentlig er.

Først og fremst vil jeg påpeke at Chili Forte er ikke et slankeprodukt. Produktet er satt sammen av unike ingredienser som er ment for å bidra til forbrenningen og dempe søtsuget. Grønn te, chili, krom og niacin. Så dersom man er ute etter disse egenskapene i et produkt kan det bidra godt til både den som jobber med å gå ned i vekt, men også den som bare er ute etter å spise mer sunt og stoppe det typiske søtsuget. Jeg er ute etter sistnevnte, og det fungerer topp for meg.

Chili Forte er absolutt ikke noe man skal bruke som en unskyldning for å ikke trene, for dette er ikke et produkt du dropper 20 kilo av å tygge på. Det kan derimot gi deg en hjelpende hånd, men selve jobben med å komme i bedre form må du gjøre selv med trening og riktig kosthold. Jeg bruker dette for å dempe søtsuget, og det fungerer supert. Jeg har ikke lengre følelsen om at jeg måå få i meg noe søtt på kveldene, og går ikke lengre på godterismeller i ukedagene. Det er jeg så vanvittig glad for, sukkercravings er ingen god følelse! Så for meg fungerer dette altså veldig bra og gir meg hjelp til deg jeg ønsker! Jeg tar en kapsel på morgenen sammen med frokost, og en på ettermiddagen sammen med middagsmåltid. Altså, to kapsler daglig :-)

 Chili Forte kan bestilles HER, og i Mars er det et kampanjetilbud med 2 for 1.

 annonse

Bitches be like....

Siden sist på instagram. Kristinaandersen for de som vil følge!

Da var jeg hjemme fra hytta og tilbake i byen! Savner igrunnen fjellet allerede, men hei - bypåske er jo ikke så galt det heller. Eller hva? Denne jenta har nettopp spist god frokost, og skal straks hoppe inn i treningstøyet. Blir deilig å komme tilbake på trening nå, få pumpet litt vekter og kjenne kroppen jobbe. Tenk, nå er det to uker siden sist jeg var på Solsiden! Viktig å lytte til kroppen sin når man er syk, så derfor har jeg tatt treningsfri med god samvittighet. Men nå er det på tide å begynne igjen, så da kjører vi på! :-)

Balsam for sjela

Et bilde sier mer enn tusen ord, denne mandagen har vært fantastisk! Vi pakket tursekken og dro opp til høyfjellet for å gå på ski. Noe så fantastisk! Sola i ansiktet, flotte skiløyper, nesten folketomt og hvitt så langt øyet kunne se. Idyll på høyt nivå! Etter vi hadde gått en stund, brant vi bål, grillet pølser og koste oss med kakao. Livet på fjellet med familien altså, jeg elsker det ♥

Hele 1,6 mil fikk vi lagt bak oss i dag, så dere kan tro det er en sliten gjeng som er på hytta nå. Sprek start på uken, akkurat slik jeg liker det! Nesa mi er forresten stappet med fregner, så da betyr det vel at jeg har fått litt farge av påskesolen? Nå skal jeg krype under teppet og kose meg med Breaking Bad, før det bærer i seng. Håper dere også har hatt en nydelig mandag!

Marc By Marc Jacobs

Som dere vet samler jeg på klokker, og favorittdesigneren min innen dette er Marc Jacobs. Nå har jeg fått et nytt innskudd i klokkesamlingen min, denne gangen i hvit og rosegull ♥

Marc By Marc Jacobs ROCK.

Hva syns dere? Jeg elsker den! Perfekt nå som sommeren nærmer seg, til slitte jeans, lette skjorter og solbrun hud. Her er resten av MBMJ samlingen min:

Marc By Marc Jacobs BLADE.

Marc By Marc Jacobs HENRY.

Hviken likte dere best? Min favoritt er den siste i rosegull, den er helt nydelig! Nå mangler jeg bare en i helsort, enda en i sølv og en i standar gull - så tror jeg faktisk samlingen min er komplett. Som dere ser kjøper jeg alltid klokker fra Klokker.no, som er en autorisert forhandler for merkeklokker. Det er utrolig mye fake ute å går på markedet, så jeg liker å bestille fra en plass som jeg vet leverer ekte og originale varer.

ad links

Happy monday!

I går var jeg ute å jaktet på slemme blogglesere...

Neida, jeg bare tuller. Jeg og Eirik var nemlig ute å skøyt luftgevær på blink, noe som faktisk var helt sinnsykt morro. Livet på hytta altså, her er ingen dager like! Men plutselig ble blink litt kjedelig og jeg fikk lyst å skyte etter mer spennende ting. Da ble geværet tatt bort. Kan ikke forstå hvorfor?

Øyvind: Skal du også skyte?

Meg: Ja, jeg tenkte det.

Øyvind: Da må vi sende ut nabovarsel.

I går koste vi oss med baktpotet til middag, og mommo sin gulrotkake til dessert. Yummy, sistnevnte skal jeg skaffe oppskrift til dere på! Blir mye god mat i påska, men det går fint - det er jo bare å ta en ekstra skitur hvis man skulle få dårlig samvittighet. Milo koser seg maks her oppe, og myser i sola dagen lang. Lille skjønningen! Nå har jeg tatt på han Carhartt lue, og vi er klare for skitur alle mann.

Ønsker dere en kjempefin mandag, og en strålende start på uken ♥

Herlig søndag i bakken

I dag har vi hatt en helt fantastisk fin dag i bakken! Er det noen av dere som har vært på Eikerapen og rent før? Hvis ikke, her burde dere virkelig legge turen på neste klasse eller vennetur. Det er såå fint her, med gode løyper og fantastisk utsikt over fjellene.

Jeg storkoste meg i dag, og suste nedover bakkene med vind i håret og roser i kinnene. Gøy at gamle kunster ikke er glemt, og at jeg fortsatt kunne stå på carvingski. Nå var det faktisk to år siden sist, så jeg var ganske skeptisk til hvordan det skulle gå. Men, enkelte ting er tydeligvis som å sykle. Har du først lært det, så glemmer du det ikke :-)

Lillebror og Øyvind er nok hakket bedre enn meg, hehe. Eirik hoppet til og med, tøffingen! Jeg klarte selvfølgelig å kjøre på inn i en hoppeløype med et uhell, ble blendet av den hvite snøen og så ikke at det var fire hopp fremfor meg. Så livet mitt komme i reprise og trodde jeg skulle krepere, men jammen overlevde jeg ikke det også.

Har dere hatt en fin søndag? Håper dere også har kost dere i sola, med kvikklunsj, en god bok og varm kakao - eller på ski og i bakken som meg. Dette været er til for å nytes! ♥

Påskekrim: mistenkt i etterforskning

Okei. Jeg trenger virkelig deres hjelp nå, folkens! Før jeg sier noe vil jeg understreke at jeg er uskyldig, så jeg håper dere gi meg en hjelpende hånd. Sannheten er at jeg har blitt mistenkt i en etterforskning.. MEG?!

Det er mange som tror at jeg har med mordet på Linda A å gjøre, og en privatetterforsker som heter Rikard Revestad har sendt meg et brev som forklarer det hele, med hans etterforsking som vedlegg. Det ser ikke bra ut for meg… Men, han sier at hvis dere går inn på siden hans og liker den, eller enda bedre: at dere skriver på veggen at jeg er uskyldig, så skal han vurdere å la meg slippe unna. Jeg håper dere lesere vil hjelpe meg? Jo flere som bedyrer min uskyld – jo tryggere er jeg!

Gå inn på Privatetterforsker Rikard Revestad og frifinn meg! Det er utlyst opptil 5000 ,- til de som er med å avslører den misstenkte, så  her er det absolutt ikke dumt å involvere seg!

annonse påskekrim

Velkommen til oss på Eikerapen

Tenkte å gi dere en liten guide i hytta vår! Hytta ble bygget i 2005, og det var faktisk Øyvind som bygde den selv. Han er verken snekker eller tømrer, så snakk om å være flink! Selv syns jeg det er veldig fint her, moderne - men samtidig veldig koselig og gir den hyttefølelsen man skal få når man er på fjellet.

Velkommen inn til oss ♥

Nå er jeg superklar for å spenne på meg carvingskia, og ta bakken med storm! Juuuhuuu :D

Pizzaboller og peiskos

God lørdagskveld, mine fine!

Nå sitter jeg god og mett foran peisen, mamma har nettopp servert oss hjemmelagde pizzaboller. Yummy! Jeg og lillebror har begynt å titte på en ny tv-serie sammen, jeg kjøpte med meg Breaking Bad opp hit. Har hørt så mye bra om den serien, så da tenkte jeg å gi den en sjanse. Perfekt hvis både jeg og Eirik liker den, så har vi litt å kose oss med om kveldene mens vi er på hytta. Er det noen av dere som også ser på Breaking Bad, eller? Gleder meg forresten som en unge til sesong fem av Sons Of Anarchy kommer ut på DVD. Åh, seriøst - jeg klarer nesten ikke vente! Ingenting slår SONS, det er virkelig tidenes beste serie.

Husk forresten å slå av lysene 20.30 i kveld! Earth Our ♥

Hytteliv

Da er jeg ankommet hytta vår på Eikerapen, og koser meg allerede en hel haug! Tenk at det er hele tre år siden sist jeg var her? Det er jo egentlig en skam, så fremover har jeg store planer om å besøke fjellet oftere. Nå blir her her helt til tirsdag sammen med hele familien, så jeg håper dere er klare for drøssevis med oppdateringer fra både skibakken, skiløypene og hytta? Hoho!

Pitch Perfect

Herligehet, dere bare må dra å se Pitch Perfect på kino! Jeg var på premieren i går og kan ikke huske sist jeg lo så mye av en film! Både jeg og jentene mine holdt på å krepere i kinosalen, og koste rompa av oss så lenge filmen varte. Vi ble enige om at så fort filmen kommer ut på DVD, så skal vi kjøpe den og dra igang et skikkelig jentevors til den. Og hvor ofte er det man liksom kan drikke drinker og komme i god form til en film? Så ja, her snakker vi virkelig goodfeeling, med fantastisk mye god musikk og heite dansemooves fra skuespillerne. Det var igrunnen sekundet før jeg måtte reise meg opp i kinosalen og bare shake løs. Du vet den følelsen når rockefoten dirrer helt vilt og du bare har lyst å være like kuuuul som de på filmen? #denfølelsen

Simi: Disse vannglassene kan minne litt om vinglass.

Meg: *løfter opp glasset og kikker under* Nei, jeg kan verken se eller kjenne at det har vært en stett her før.

Hilde&Simi: Hahaha vi dør!

Meg: Hva ler dere av? .....

Hehe, gullkorn på løpende bånd når man er overivrig og litt små rusa på livet etter tidenes kinofilm. Etterpå dro vi altså videre til Big Horn Steak House, hvor vi koste oss med god mat og dessert. Superkoselig kveld, med verdens herligste jenter! Jeg er heldig som har disse finingene i livet mitt ♥

Nå reiser jeg på hytta med familien, så vi skrives fra fjellet!

Antrekk 22.03.13

Gina Tricot: clutch&belte, H&M: blazer,skorte&jeans, TopShop: sko.

Har dere hatt en fin start på fredagen? Jeg har løpt rundt i møter i noen timer nå, og kjenner meg veeldig klar for helg. Føttene mine er ganske så utslitte av å de litt for høye hælene, så nå skal jeg hive på meg noe mer komfortabelt og gjøre meg klar for kino med jentene. I kveld skal vi på Pitch Perfect, og deretter ut å spise. Koooos ♥

Girlsnight with bestie

God fredagsmorgen ♥

Gårsdagen var så koselig! Hilde kom til meg etter jobb, og da hadde jeg dekket opp til romantisk middag for oss. Kylling i pita med salat stod på menyen, og denne enkle retten er faktisk noe av det beste jeg får. Alt du trenger er en hel kylling, pita, salat og en lettrømme - sistnevnte til å lage din egen dressing. I den tilsetter du en god del piffi og paprikakrydder, rører rundt og voila! Du har fått verdens beste dressing, smaken er såå god og passer perfekt til denne retten.

Resten av kvelden koste vi oss med makroner og friske grønnsaker med dipp. Tv'en min er forresten fortsatt stuck på tv3, så ble ikke mye tvkos på oss i går. Fant dessverre ingen kontroll som fungerte den dagen jeg var ute å leitet, men nå har jeg bestilt ny direkte fra Homebase, så krysser alt jeg har for at den kommer i dag. Kjenner jeg har fått min livs overdose av tv3 nå, hehe.

Nå er fredagen her nok en gang, og jeg gleder meg maks til en hvit helg med mye kos sammen med venninnene mine! Har dere noen spennende planer for helgen? Jeg lurer faktisk på å dra til fjells i morgen, frister å ta påsken litt på forskudd. Vi får se, påskesol og ski skal det uansett forhåpentligvis bli nok av! :-)

Natural Daylight Makeup Mirror

Ottlite sminkespeil er det eneste på markedet kan tilby naturlig dagslys, selv når du er inne. Jeg har testet denne fantastiske saken siden Desember, så nå følte jeg virkelig det var på tide å fortelle dere om dette.

Jeg bruker speilet til å sminke meg med hver eneste morgen, og jeg syns dette er spesielt smart nå som det er vinter. Vi har vel alle gått i foundation fella når vi har sminket oss på badet med dårlig lys? Man føler seg super pen og fresh, og tror at man er Guds gave til verden. Heeelt til man kommer ut i snøen, og det ser ut som man har rullet rundt i dorritos..... Kremt!

Sminkespeilet har to sider, som begge er geniale på hver sin måte.

♥ Vanlig speil med dagslys, for å legge perfekt sminke.

♥ Snu speilet rundt, og du får et speil som forstørrer hele fem ganger. Helt fantastisk genialt til å nappe øyenbryn eller legge på falske øyevipper.

Angående sistnevnte må jeg bare få legge til at jeg liker veldig godt. Man ser alle små hår som burde nappes under brynene, noe som gjør at man alltid får muligheten til å opprettholde velpleide og pene bryn.

Jeg er storfan av Ottlite sminkespeilet, og anbefaler dere så absolutt å skaffe dere det samme! Det kommer i mange freshe farger, selv har jeg rosa - men jeg tror det i kremhvit egentlig er favoritten min. Du finner hele utvalget HER, og jeg har nå ordnet -25% rabatt til dere frem til tirsdag. Husk også at det alltid er fri frakt hos Blivakker!♥

annonse

Leiligheten er solgt!

Som dere sikkert ser så har det vært snøstorm med stor S her i Kristiansand i dag! Tok meg en tur ut for å shoppe litt, drikke kaffe og kose meg - men førstnevnte var jammen ikke lett. Fikk med meg litt hjem i posene da, alltid godt med noe nytt i garderoben. Spesielt etter klessalget, føler jeg nesten ikke har klær igjen... :-)

Og ja! Jeg har jo helt glemt å fortelle dere at leiligheten min ble solgt i går. Huff, ble faktisk ganske så lei meg - trist å tenke på at eventyret i fantastiske Holbergsgate er over. Men likevel helt greit også, med tanke på at det er mye minner mellom veggene og litt rart å bo alene her. Nå nå skal det bli spennende å skape nye minner, i mitt eget lille kypinn. Problemet blir vel heller å finne noe jeg liker nok til å kjøpe, men jeg må snart få fingeren ut - for den nye eieren overtar allerede 24 Mai.... Hyyyl!

Dress wanted

Jeg besøker Nelly sikkert ti ganger daglig for å se om kjolen under har kommet på lager igjen, men det ser ikke ut til at flaksen er der denne gangen. Åååh, kjenner jeg blir helt desperat - denne kjolen bare MÅ jeg ha med meg til Miami! Så, jeg tenkte å høre med dere. Kanskje noen av dere har kjøpt den og ikke passet den? Hvis noen vil selge denne i størrelse small eller medium - ta kontakt med meg på mail. Jeg kjøper den mer enn gjerne ♥

Har dere sett så fiiin? Sommerdrøm!

Stuck in my head

Denne låta er totalt stuck in my head i disse dager. Går på repeat på alt fra trening til jentevors. Elsker slike gladsanger, regner med jeg ikke er den eneste som er storfan av denne? Smiil!

Neon

Carhartt: lue, Zara: jakke, Bianco: sko, Vila: genser&bukse, BikBok: smykke.

Denne dagen har gått til arbeid med det nye Get Sporty lokalet. Nå åpner vi om få strakser, og jeg har store planer om at kontoret vårt skal være 100% ferdig til da. Så i dag har jeg og Chris vært på IKEA, og kjøpt med oss alt vi trengte til lageroppbevaring og innredning. Resultatet blir kjempebra, gleder meg til å vise dere! Er det forresten bare jeg som blir helt svimmel i hodet av å være på IKEA? Kjære gud, det er jo som å vandre rundt i en levende bikube!

Nå skal jeg jobbe litt hjemme, før jeg skal dra på butikken for å fylle opp kjøleskapet. Skal bli en lykke å få inn litt mat igjen, etter jeg var syk er det ikke mye der inne som frister.. Håper dere har en fin dag! :-)

Always remember that no matter hos useless you feel

... you're someone's reason to smile!

Følger opp gårsdagens innlegg med litt goodfeeling på morgenkvisten, fra weheartit.com ♥

Veeel vel, nå skal dere høre.Jeg har klart å ødelegge fjernkontrollen min, så nå har jeg tilbrakt alt for mange ufrivillige timer med "i gode og onde dager"... Haha, herrremin! Finnes det noe kjedeligere program? Fantastisk irriterende å ikke få byttet kanal, jeg trenger mine faste morgenrutiner med God Morgen, Norge! surrende i bakgrunnen. Så nå må jeg ut på tv-kontrolljakt, høhø! Noen som vet i hvilke butikker jeg kan finne kontroll til en Homebase dekoder?

Vær en venn

Mobbing - noe som tar flere liv vært eneste år. Mobbing - et ord som gir meg grufulle frysninger over hele kroppen. Mobbing - noe som gjør at flere tusen barn daglig gruer seg til å gå på skolen. Mobbing - det som ødelegger liv.

Denne uken ble jeg kontaktet av journalister i Bergens Tidende, som holder på med et omfattende prosjekt mot mobbing. De spurte om jeg ville være med å sette lys på saken, og selvfølgelig vil jeg det. Helt siden jeg var liten jente, har jeg hatet mobbing og tatt sterk avstand fra de såkalte mobberne. Visste du at over 75 000 barn og unge blir mobbet i Norge i dag? Det er flere enn hver tiende elev i norske skoler, og dette er skremmende høye tall.

Både på barne og ungdomsskolen, var mobbing det verste jeg visste. Jeg var en av de som valgte å si i fra, stå opp for mobbeofferet og gi mobberen klar beskjed om at dette er virkelig ikke greit. Jeg håper dere som leser bloggen min vil gjøre det samme, nemlig å si i fra hvis du ser at noen blir urettferdig behandlet. Hvorfor? Fordi mobbing ødelegger liv. Jeg vil gjerne at dere skal lese denne saken, om Steffen som har blitt mobbet fra han var liten gutt. Han vet ikke hvorfor han blir mobbet. "Jeg vet ikke hvorfor de valgte meg. Kanskje det var brillene, eller fordi jeg var stille og trivdes best rundt voksne. Jeg vet ikke."

Jeg velger å stolt vise V-tegnet, som står for Vær en venn.

I disse dager publiserer Bergens Tidenede en mobbeseier kalt "Vær en venn", og de har med dette også lansert en flott Facebook-side jeg gjerne vil at dere skal trykke "liker" på. Her vil skoleklasser bli involvert til å dele erfaringer og hvordan man takler rollene - både som mobbeoffer, mobber, foreldre og skole.

Før jeg avslutter dette innlegget, vil jeg si at jeg sender en stor klem til deg som opplever å bli mobbet. Jeg skulle ønske jeg kunnet kommet på skolene til din, tilbragt tid sammen med deg i friminuttene og enkelt og greit bare vært en venn. Du skal vite at både jeg, og tusenvis av andre mennesker er på din side. Aldri tenk at du ikke er god nok, pen nok eller flink nok. Du er så mye sterkere enn du tror, så aldri la mennesker med lav selvfølelse trekke deg ned. Aldri la mobberne vinne over deg, og aldri gi opp! Lov meg det? ♥

Finally feeling a little better

Zara: jakke, BikBok: genser&jeans, Bianco: sko, Michael Kors: veske.

Se hvem som er oppe og går! I morges bestemte jeg meg for at nok er nok, så jeg hoppet i sminkebøtta, klistret på maska og byttet ut pyjamasen med jeans. Gud så deilig det var å komme seg ut på en liten lufterunde! Møtte Tone for en sushilunsj, og jammen kom ikke go'jenta vår Simi også innom. For en koselig tirsdag, også så godt å være litt sosial igjen! Formen begynner altså endelig å komme seg, så innen helgen satser jeg på at jeg er frisk nok til å kunne dra på trening igjen. Dette er uansett store fremskritt, så takker høyere makter for at mine 74 bønner den siste uken har blitt hørt! :-)

Frokostjuice og vaniljevilje

God morgen, verdens fineste ♥

Her startet dagen som den alltid gjør, med en god og solid frokost. Jeg fungerer ikke hvis jeg ikke spiser bra på morgenen, og jeg liker å gi meg selv en skikkelig vitaminrik start på dagen. Mange av dere har etterlyst juiceoppskrifter, så jeg tenkte å dele med dere hva jeg pleier å presse i min frokostjuice:

En halv agurk, en halv brokkoli, tre gulrøtter, en appelsin, bittelitt chilli og ingefær - samt en sitronskive som jeg dytter nedi når jeg skal drikke juicen. Det smaker kjempegodt, og sunnere juice får du ikke. Visste du at juicene i butikken inneholder store deler sukker og nesten ingenting frukt? Lureri! Så jeg anbefaler absolutt alle å lage sin egen juice med ekte frukt og grønt. Det er jo så mye bedre!

Ønsker dere er nydelig tirsdag!♥

My cup of tea

Det er vondt å måtte ligge konstant i ro, når hodet mitt så gjerne vil bevege på seg - men kroppen sier stopp. Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg blir tydeligvis ikke frisk igjen med det første. Skriker innvendig etter å kunne trene igjen, er det noe jeg hater så er det når ikke kroppen min får den mosjonen den er vandt til. Men ettersom jeg blir andpusten som en mops og gjennomsvett av å bare gå opp trappen til leiligheten, må nok treningen ligge på vent i noen dager til.....

I dag har jeg begynt å lese på en ny bok, da! Så noe spennende skjer jo her i heimen, høhø! Bare For Deg heter den, og den skal visstnok være bedre enn selveste Fifty Shades. Vet ikke heeelt om jeg kjøper den, jeg har nok ikke lest langt nok enda til å  kunne uttale meg om akkurat det. Er det noen av dere som har lest den, kanskje?

Vinn billetter til Pitch Perfect

Er det noe jeg elsker, så er det skikkelige jentefilmer! Til helgen har Pitch Perfect premiere, og jeg har allerede forhåndsbestilt kinobilletter. Som jeg gleder meg til denne filmen!

Nå er jeg så heldig at jeg får lovt å dele ut billetter til hele ti av dere lesere. Jeg trekker fem heldige vinnere, slik at hver av dere kan ta med dere en kinodate. Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å legge igjen en kommentar på dette innlegget!

Du kan også kjøpe billetter selv og få mer informasjon på Filmweb.no HER

annonse

Mine motivasjonstips

Det er mandag, og en fin mulighet til å starte uken på en sporty og sunn måte. Manger du treningsmotivasjon? Vel, vi har alle slike dager i blant! Her kommer mine tips for å komme seg opp av sofaen, selv på de lateste dagene.

Tren med en venninne.

Avtal med en venninne at dere skal trene sammen, så har du en du er forpliktet overfor. Treningen kan også bli morsommere når du trener med noen. Jeg vet ikke med dere, men jeg vil ikke være den slappe i vennegjengen eller den som avlyser treningsdates. Nei, jeg vil være den spreke! Obs: velg ei venninne som faktisk trener og vil komme i form, ikke ei som bare trener snakketøyet. Push hverandre, hjelp hverandre til å nå nye høyder og ros hverandre!

Vær realistisk.

Stil oppnåelige krav til deg selv. Ikke planlegg trening fem ganger i uka hvis du vet at det blir å presse tiden. Sett deg mål du kan klare å oppnå. Start med å trene to ganger i uka, og øk på hvis du har tid til mer. En halvtimes joggetur på en dag du har dårlig tid, er så utrolig mye bedre enn ingenting. Men husk: når du først er på trening, så gi ALT! Viljestyrken er det som skiller vinnerne fra taperne.

Belønn deg selv.

Belønning booster motivasjonen. Lov for eksempel seg selv en massasjetime etter å ha fulgt treningsplanen i en måned. Ha også en spisedag i uka, der du koser deg med det du måtte ønske. Ikke begynn på en diett du ikke klarer å følge livet ut, trening og kosthold skal være en livsstil. Dersom du ikke unner deg noe i blandt, er det fort at du går på en smell.

Velg riktig treningsform.

Hvis du velger en treningsform som passer deg, og som du synes er gøy, blir det hundre ganger lettere å komme seg i form. Dersom du hater å jogge på mølle, liker du kanskje bedre å powerwalke i skogen? Kickboksing, dansing eller turer i fjellet kan kanskje være noe for deg? Det er viktig å ha det gøy når du trener!

Ha en deadline.

Sett deg et mål, så har du noe å se fram til. Ønsker du å ha et mål om å løpe en viss distanse? Start med fem kilometer, ikke et maraton. Vær realistisk, og start i det små.

Snapshots

Snapshots fra instagram @kristinaandersen ♥

Jeg tenker dere er lei av å lese om at jeg er syk? Vel, om jeg ikke blir bedre må jeg virkelig ta turen til legen i morgen. Formen min er helt på bånn, og kroppen vil dessverre ikke bli bedre. Snille mamma kjørte nettopp ned til meg med hjemmelaget middag, så det hjalp litt å få i seg næring. Føler jeg begynner å få liggesår snart av all denne sofaslitingen! Eneste jeg har gjort i dag er å streame tv-serier, og sende snapchat til Hilde annenhvert minutt med forskjellige grimaser... Det er vel normalt det?

Chocolate brownie heaven

Tenkte det endelig var på tide å gi dere oppskrift på micro brownie! Denne er så god, og enda litt sunnere enn den jeg har sett andre lage. Jeg dropper nemlig kakaoen, da proteinpulveret jeg bruker smaker som litago sjokolademelk. Du kan selvfølgelig bruke hvilket proteinpulver du vil, men det jeg bruker er veldig godt på smak :-)

Til en porsjon trenger du:

  En scoop Chocolate Heaven proteinpuver ♥ En eggehvitte ♥ En ts sukrilett ♥  1 ts. bakepulver ♥ Litt melk

Du blander enkelt alt sammen i en bolle, og setter i microen i 45 - 60 sekund. Pass på å ikke ha den lengre enn dette, da blir den ikke god. Jeg serverer den alltid med frosne skogsbær rett fra fryseren, såå mums! Enda et lite tips, hvis dere vil ha kaken litt søtere. Tilsett litt sukkerfri karamellsirupp også i blandingen, så blir det sjokolade og karamellbrownie. Mmm!

Surprise Party

Er det noe jeg hater, så er det å måtte lyve. Jeg er nemlig veldig dårlig til det, spesielt hvis det handler om gøye ting. Da vil jeg helst bare fortelle om det med en gang, haha! Men denne gangen måtte jeg bare klare det, og jammen gikk det etter planen også! Min kjære venn og Get Sporty partner Chris har hatt bursdag, og jeg hadde så lyst å gi han en litt annerledes gave han sent ville glemme. Så, jeg booket toppsuiten på fineste Clarion Hotel Ernst i Kristiansand - og gjorde klart til tidenes overraskelsesbursdag!

Dere kan tro jeg ble lettet når alt gikk etter planen, og stolt over meg selv for å ikke ha røpet dette til han. Haha! Alle vennene til Chris var der også, samt den skjønneste forloveden hans Nina. Så vi koste oss maks hele fredagen, med høye hæler og enda høyere champagnefaktor. Ble litt blurry bilder fra kvelden, men jeg deler de som kan deles:

En fantastisk kveld med fantastiske venner! Og vanvittig gøy å kunne klare å overraske den personen som alltid sier at "ingen klarer å lure meg..." Hoho, we got you this time Chris!

Hvordan har helgen deres vært da, beste lesere? Formen min er fortsatt ikke bra, men jeg har heldigvis sluttet å kaste opp. Dyna er dratt ut i stua, og jeg ligger å ser på TV2 Bliss. Det er alltid maraton på Frustrerte Fruer der hver eneste søndag, så hvis dere vil ha litt underholdning - vet dere hvilken kanal dere burde switche til! :-)

Next destination: Miami & Caribbean

Dere har vel lurt litt på hvorfor jeg plutselig måtte klikke hjem en haug av Victorias Secret bikinier og har jabbet litt om varmere strøk den siste tiden? Vel.... I'M GOING TO USA!

Jeg, lillebror, mamma og PappaØyvind reiser til Miami i slutten av April, og blir i noen dager - før vi skal videre på cruise i Caribbean i Mai. Vi drar med Oasis Of The Seas, som er verdens største cruiseskip! Jeg kan virkelig ikke vente, og hopper av glede av å bare tenke på dette. Jeg gleder meg som en unge! Mest av alt gleder jeg meg til å besøke Miami og Bahamas, se alle de fine perlene i Caribbean, sole meg, kose meg med familien og oppleve mye gøy.

Er dere klare for å bli med på tur? Jeg gleder meg til å ta dere med i kofferten! Om noen av dere har tips til fine hotellet i Miami, må dere gjerne si ifra. Vi vil bo så nærme strand og sand som mulig! :-)

Next destination: Miami & Caribbean

Dere har vel lurt litt på hvorfor jeg plutselig måtte klikke hjem en haug av Victorias Secret bikinier og har jabbet litt om varmere strøk den siste tiden? Vel.... I'M GOING TO USA!

Jeg, lillebror, mamma og PappaØyvind reiser til Miami i slutten av April, og blir i noen dager - før vi skal videre på cruise i Caribbean i Mai. Vi drar med Oasis Of The Seas, som er verdens største cruiseskip! Jeg kan virkelig ikke vente, og hopper av glede av å bare tenke på dette. Jeg gleder meg som en unge! Mest av alt gleder jeg meg til å besøke Miami og Bahamas, se alle de fine perlene i Caribbean, sole meg, kose meg med familien og oppleve mye gøy.

Er dere klare for å bli med på tur? Jeg gleder meg til å ta dere med i kofferten! Om noen av dere har tips til fine hotellet i Miami, må dere gjerne si ifra. Vi vil bo så nærme strand og sand som mulig! :-)

Pjukie

Hadde en helt fantastisk kveld i går, men den skal jeg fortelle dere mer om senere! Jeg har dessverre blitt syk igjen, denne gangen er det spysyka som har inntatt kroppen min. Kan ikke huske sist jeg har fått det så hardt, jeg kastet opp over hele badet tidligere. Æsj! Så nå ligger jeg rett ut på sofaen, drikker cola og prøver å få i meg litt hveteboller. Det skal binde magen har Mofar lært meg! Håper dere har det bedre enn meg, ville bare innom å si hei ♥

Pjukie

image

Hadde en helt fantastisk kveld i går, men den skal jeg fortelle dere mer om senere! Jeg har dessverre blitt syk igjen, denne gangen er det spysyka som har inntatt kroppen min. Kan ikke huske sist jeg har fått det så hardt, jeg kastet opp over hele badet tidligere. Æsj! Så nå ligger jeg rett ut på sofaen, drikker cola og prøver å få i meg litt hveteboller. Det skal binde magen har Mofar lært meg! Håper dere har det bedre enn meg, ville bare innom å si hei ♥

Magi for vipper & bryn

Som dere vet har jeg lenge brukt Swiss Lashes, et serum som gir lengre vipper. Etter å ha nesten blitt vippeløs etter vippeextensions, har jeg endelig fått mine egne til å gro ut lange og sterke. Lange vipper er jo så fint! Nå holder jeg også på å teste Swiss Brows, for å få enda fyldigere og mer markerte øyenbryn. Jeg mangler nemlig litt hår helt i kanten på begge brynene, så planen er at jeg skal få disse til å gro ut i rekordfart.. Haha!

Swiss Brows fungerer enkelt med at du smører på brynene dine før du legger deg, og gjerne på morgenen også. Serumet trekker raskt inn, og er heller ikke synlig. Samme gjelder Swiss Lashes, dette smører dere på som en eyeliner to ganger daglig :-)

Nå kommer begge deler i et eget Eye Innovation Kit, som består av:

♥ Swiss Lashes - serum som får vippene til å vokse ut som lengre og fyldigere innen 3-6 uker.

♥ Swiss Brows - gjør øyenbrynene tettere, fyldigere og sunnere. Passer perfekt til de som har overnappet øyenbrynene sine, eller rett og slett bare ønsker fyligere bryn.

♥ Tannblekingspenn.

I samarbeid med Swiss Clinic, har jeg fått lovt å gi dere lesere et godt tilbud. Med rabattkoden KRISTINASKIT, får dere minus 300 kroner i rabatt på Eye Innovation Kit. Dette koster egentlig 2890 kroner, men er nå i tillegg nedsatt i pris - og med rabatten min får dere hele pakken til kun 995 kroner. Oppgi rabattkoden når dere kommer i handlekurven deres, og alle som bestiller kittet i Mars, får også med en gratis tannblekingspenn! :-)

annonse

Magi for vipper & bryn

Som dere vet har jeg lenge brukt Swiss Lashes, et serum som gir lengre vipper. Etter å ha nesten blitt vippeløs etter vippeextensions, har jeg endelig fått mine egne til å gro ut lange og sterke. Lange vipper er jo så fint! Nå holder jeg også på å teste Swiss Brows, for å få enda fyldigere og mer markerte øyenbryn. Jeg mangler nemlig litt hår helt i kanten på begge brynene, så planen er at jeg skal få disse til å gro ut i rekordfart.. Haha!

Swiss Brows fungerer enkelt med at du smører på brynene dine før du legger deg, og gjerne på morgenen også. Serumet trekker raskt inn, og er heller ikke synlig. Samme gjelder Swiss Lashes, dette smører dere på som en eyeliner to ganger daglig :-)

Nå kommer begge deler i et eget Eye Innovation Kit, som består av:

♥ Swiss Lashes - serum som får vippene til å vokse ut som lengre og fyldigere innen 3-6 uker.

♥ Swiss Brows - gjør øyenbrynene tettere, fyldigere og sunnere. Passer perfekt til de som har overnappet øyenbrynene sine, eller rett og slett bare ønsker fyligere bryn.

♥ Tannblekingspenn.

I samarbeid med Swiss Clinic, har jeg fått lovt å gi dere lesere et godt tilbud. Med rabattkoden KRISTINASKIT, får dere minus 300 kroner i rabatt på Eye Innovation Kit. Dette koster egentlig 2890 kroner, men er nå i tillegg nedsatt i pris - og med rabatten min får dere hele pakken til kun 995 kroner. Oppgi rabattkoden når dere kommer i handlekurven deres, og alle som bestiller kittet i Mars, får også med en gratis tannblekingspenn! :-)

annonse

Og der kom vinteren tilbake

Jeg trodde virkelig jeg så syner når jeg våknet i morges. Plutselig stod ikke solen inn vinduet slik den har gjort de siste to ukene, og rommet mitt var freezing. Det var nemlig full snøstorm ute, og denne fredags morgenen kunne minne veldig om en typisk morgen i Desember. Og jeg som trodde vi på Sørlandet hadde fått sommeren på forskudd! Så nå er det bare å pakke frem både vintersko og vinterparkas, ting jeg allerede hadde pakket bort og ikke ville se igjen før neste år.

Zara: jakke, BikBok: genser, Vila: bukse, Michael Kors: veske.

Snø eller ikke, i dag må jeg ut uansett! Møter, jobb, trening og annet står på planen - en typisk hverdag med andre ord. HildeBestis har vært så snill å låne meg bilen, så da kan jeg kjøre rundt - i stedet for å spasere fra møte til møte som en snømann. Teller ned timene til helg, og ønsker dere en strålende fin fredag! Er det flere som har fått besøk av mr Snø?

Og der kom vinteren tilbake

Jeg trodde virkelig jeg så syner når jeg våknet i morges. Plutselig stod ikke solen inn vinduet slik den har gjort de siste to ukene, og rommet mitt var freezing. Det var nemlig full snøstorm ute, og denne fredags morgenen kunne minne veldig om en typisk morgen i Desember. Og jeg som trodde vi på Sørlandet hadde fått sommeren på forskudd! Så nå er det bare å pakke frem både vintersko og vinterparkas, ting jeg allerede hadde pakket bort og ikke ville se igjen før neste år.

Zara: jakke, BikBok: genser, Vila: bukse, Michael Kors: veske.

Snø eller ikke, i dag må jeg ut uansett! Møter, jobb, trening og annet står på planen - en typisk hverdag med andre ord. HildeBestis har vært så snill å låne meg bilen, så da kan jeg kjøre rundt - i stedet for å spasere fra møte til møte som en snømann. Teller ned timene til helg, og ønsker dere en strålende fin fredag! Er det flere som har fått besøk av mr Snø?

Ukens gullkorn

Hilde: Hvem skal du med i kveld?

Meg: Spise nachos.

Hilde: Jeg mente hvem du skulle med.

Meg: Hæ? Nachos sa jeg jo!

Meg: Ring meg!

Regnskapsfører: Slutt å kommander meg, vi er ikke gift!

Meg: Hvor lenge stod du utenfor hotellet å ventet igår?

Ida: Hæ? Jeg ventet ikke utenfor jeg.

Meg: Du sendte jo flere meldinger i natt og klagde på at du stod alene å frøs utenfor.

Ida: Herregud, jeg lyver så sykt på fylla!

Øyvind: Vi holder på å bestille flybilletter nå.

Meg: Sjekker du førsteklasses billetter for meg?

Øyvind: Vi skal ikke fly førsteklasse! Og nei, du skal heller ikke sitte på førsteklasse alene.

Meg: Beklager at jeg ikke tok telefonen, jeg var litt opptatt.

Regnskapsfører: Opptatt i 24 timer. Er det Prinsesse Mette Marit jeg snakker med eller?

Marthe: En så dyr leilighet er egentlig god nok grunn til å bli værende i et forhold for å få hjelp med husleia.

Jonas: MARTHE!!!! Slik må du aldri si høyt! Hørte du hva hun sa nå Kristina?

Meg: Hahaha, jeg tisser på meg!

Meg: Når jeg først skal kjøpe leilighet, skal jeg ikke ha en liten rønne til en million.

Regnskapsfører: Du er ikke sann! Dette må jo må jo være skjult kamera for et komiprogram på MTV! Hvor er kameraene?

Chris: Leste du igjennom dokumentene jeg sendte deg?

Meg: Ja, det så veldig bra ut.

Chris: Du har ikke lest de du! Hvorfor lyver du til meg?

Meg: .............

Meg: Er det noen av dere som har sett Sons Of Anrsjy?

Trond: Hæ?

Hilde: Hun mener Sons Of Anarchy.

Meg: *tar knebøy og er i egen verden* Beast mode: ON!

Hilde: Hahahahahaha!

Ukens gullkorn

Hilde: Hvem skal du med i kveld?

Meg: Spise nachos.

Hilde: Jeg mente hvem du skulle med.

Meg: Hæ? Nachos sa jeg jo!

Meg: Ring meg!

Regnskapsfører: Slutt å kommander meg, vi er ikke gift!

Meg: Hvor lenge stod du utenfor hotellet å ventet igår?

Ida: Hæ? Jeg ventet ikke utenfor jeg.

Meg: Du sendte jo flere meldinger i natt og klagde på at du stod alene å frøs utenfor.

Ida: Herregud, jeg lyver så sykt på fylla!

Øyvind: Vi holder på å bestille flybilletter nå.

Meg: Sjekker du førsteklasses billetter for meg?

Øyvind: Vi skal ikke fly førsteklasse! Og nei, du skal heller ikke sitte på førsteklasse alene.

Meg: Beklager at jeg ikke tok telefonen, jeg var litt opptatt.

Regnskapsfører: Opptatt i 24 timer. Er det Prinsesse Mette Marit jeg snakker med eller?

Marthe: En så dyr leilighet er egentlig god nok grunn til å bli værende i et forhold for å få hjelp med husleia.

Jonas: MARTHE!!!! Slik må du aldri si høyt! Hørte du hva hun sa nå Kristina?

Meg: Hahaha, jeg tisser på meg!

Meg: Når jeg først skal kjøpe leilighet, skal jeg ikke ha en liten rønne til en million.

Regnskapsfører: Du er ikke sann! Dette må jo må jo være skjult kamera for et komiprogram på MTV! Hvor er kameraene?

Chris: Leste du igjennom dokumentene jeg sendte deg?

Meg: Ja, det så veldig bra ut.

Chris: Du har ikke lest de du! Hvorfor lyver du til meg?

Meg: .............

Meg: Er det noen av dere som har sett Sons Of Anrsjy?

Trond: Hæ?

Hilde: Hun mener Sons Of Anarchy.

Meg: *tar knebøy og er i egen verden* Beast mode: ON!

Hilde: Hahahahahaha!

Simple & Comfy

BikBok: genser&jeans, Carhartt: lue.

Formen er enda ikke helt på topp, så i dag ble det enkelt og comfy antrekk. Med en stooor bobblejakke over, selvfølgelig! Jeg nekter å fryse, samt at jeg har store planer om å være 100% klar for trening igjen i morgen. Jeg hater å være syk, så priser meg lykkelig for at jeg er så heldig at jeg er frisk og rask ellers! Dagen har gått til hjemmekontor, en kopp kaffe med en venninne og litt tusling utendørs. Det er ikke så mye jeg orker akkurat, men det er alltid fint å få lettet litt på skrotten i det minste.

Nå er det endelig snart helg! Har dere noen spennende planer? :-)

Simple & Comfy

BikBok: genser&jeans, Carhartt: lue.

Formen er enda ikke helt på topp, så i dag ble det enkelt og comfy antrekk. Med en stooor bobblejakke over, selvfølgelig! Jeg nekter å fryse, samt at jeg har store planer om å være 100% klar for trening igjen i morgen. Jeg hater å være syk, så priser meg lykkelig for at jeg er så heldig at jeg er frisk og rask ellers! Dagen har gått til hjemmekontor, en kopp kaffe med en venninne og litt tusling utendørs. Det er ikke så mye jeg orker akkurat, men det er alltid fint å få lettet litt på skrotten i det minste.

Nå er det endelig snart helg! Har dere noen spennende planer? :-)

Belgiske Vafler

Helt siden jeg var lita jente har jeg elsket vafler. Husker så godt på sommeren når jeg var mindre, og pappaØyvind stekte vafler på full guffe til hele familien. Jeg og lillebror spiste alltid til vi fikk vondt i magen, hehe. Dersom du også er glad i dette, tenkte jeg å dele oppskrift på belgiske vafler i dag. En oppskrift av den sunnere versjonen, som passer perfekt til hverdagskos med god samvittighet.

Bilder lånt av Passionforbaking.com

Til tre små vaffelplater trenger du:

♥ 2 egg ♥ 1 eggehvite ♥ 20 g mandelmel ♥ 20 g bakepro/proteinpulver ♥ 1-2 ss melk ♥ 1 ts kardemomme ♥ 1 ts sukrin

Sukrinmelis, jordbær og mager vaniljekesam som tilbehør, hvis du ønsker det.

Bland alle ingrediensene sammen, ingen stivpisking. Smør vaffeljernet, og stek i vei! Dersom du vil ha til flere personer, er det bare å doble oppskriften så mange ganger som du måtte ønske. Disse vafflene er vikelig kjempegode, og jeg har ofte tilsatt noen biter sukkerfri sjokolade for ekstra god smak. Det er selvsagt valgfritt, og etter hva du ønsker :-)

Kveldsmat og sofakos

Denne dagen har jeg bare brukt på sofaen, og slukt store mengder med varm te med honning. Verdens beste Hilde kom på sykebesøk til meg, med en pose full av digg. Hva skulle man gjort uten gode venner? Vi tok også en liten tur ut for å dra på visning, det er så gøy å ha begynt å titte litt på markedet. Gleder meg så til å få min egen lille leilighet!

Nå koser jeg meg med god kveldsmat, i dag ble det en liten sprekk i spiseprogrammet jeg egentlig følger - men det var kun kylling maki jeg hadde lyst på i dag. Det er jo så godt, og mettende! Fikk dere forresten med dere En Ny Start, som gikk på TV Norge nå nettopp? Fy søren, jeg er så imponert og rørt over Vidar. For en fantastisk flott og dyktig kar, og FOR et pågangsmot! Her snakker vi virkelig respekt, jeg ble så inspirert, fascinert og motivert av han at jeg nesten begynte å jogge i sofaen!

Må også si tusen takk for alle tipsene dere har gitt meg i dag, jeg har prøvd ut alle på en gang jeg! Så nå håper jeg våkner opp frisk og fin i morgen, det må jeg jo etter denne pleiedagen? Nattaklem til dere ♥

SalongXtend did it again

God kveld, dere! ♥

Jeg lovte jo å vise dere mine nye, lange og fiiine lokker! På mandag var jeg som dere vet på SalongXtend i Kristiansand å satt på nye extensions. Etter snart åtte måneder uten, var det virkelig godt å få på litt hår igjen. Rart hvor mye bedre man føler seg med noen ekstra centimeter lengde og litt mer fylde, langt hår er noe av det det fineste jeg vet. Og det har jeg endelig fått nå:

Nesten helt ned til rompa, hihi! Har dere sett så fint hår? Jeg er SÅ fornøyd, det skal bli fantastisk deilig å våkne opp med langt og fint hår hver neste dag fremover. Null stress med morgenstellet, håret holder seg jo fint hele tiden!

Jeg og Tone har funnet ut at vi ville sette igang en kampanje til dere blogglesere, så ut Mars får dere -10% på alle extension behandlinger hos SalongXtend. Med 10% i rabatt kan du spare mye penger, da extensions fort kan bli ganske så dyrt. Tone er utrolig flink til å sette på hår, og jeg har selv gått til henne siden jeg var 18 år. Det var faktisk slik vi ble kjent, i frisørstolen på salongen - og nå er hun som dere vet min beste venninne. Så koselig er det altså å være der, haha!

Under kan dere se noen før/etter bilder av behandlinger som en gjort på SalongXtend, som viser hvor utrolig mye litt ekstra hår kan gjøre. Det er ingenting som heter for kort hår til extensions, behandlingen kan gjøres på både langt og kort hår. To av bildene er faktisk meg som en brun (og rund..) 18'åring, kjenner dere meg igjen? Lurer igrunnen litt på hvor de boobsa ble av....

Så, dersom dere ønsker å besøke SalongXtend i Kirkegata 10 for å få langt hår - får dere nå altså 10% i rabatt på nettopp dette. Time kan bestilles med å stikke innom Tone på salongen, eller å ringe 38710883. Si koden HÅRFIN eller fortell at dere lesere bloggen min når dere snakker med Tone, så får dere langt og fint hår til en billigere pris! :-)

sponset behandling

SalongXtend did it again

God kveld, dere! ♥

Jeg lovte jo å vise dere mine nye, lange og fiiine lokker! På mandag var jeg som dere vet på SalongXtend i Kristiansand å satt på nye extensions. Etter snart åtte måneder uten, var det virkelig godt å få på litt hår igjen. Rart hvor mye bedre man føler seg med noen ekstra centimeter lengde og litt mer fylde, langt hår er noe av det det fineste jeg vet. Og det har jeg endelig fått nå:

Nesten helt ned til rompa, hihi! Har dere sett så fint hår? Jeg er SÅ fornøyd, det skal bli fantastisk deilig å våkne opp med langt og fint hår hver neste dag fremover. Null stress med morgenstellet, håret holder seg jo fint hele tiden!

Jeg og Tone har funnet ut at vi ville sette igang en kampanje til dere blogglesere, så ut Mars får dere -10% på alle extension behandlinger hos SalongXtend. Med 10% i rabatt kan du spare mye penger, da extensions fort kan bli ganske så dyrt. Tone er utrolig flink til å sette på hår, og jeg har selv gått til henne siden jeg var 18 år. Det var faktisk slik vi ble kjent, i frisørstolen på salongen - og nå er hun som dere vet min beste venninne. Så koselig er det altså å være der, haha!

Under kan dere se noen før/etter bilder av behandlinger som en gjort på SalongXtend, som viser hvor utrolig mye litt ekstra hår kan gjøre. Det er ingenting som heter for kort hår til extensions, behandlingen kan gjøres på både langt og kort hår. To av bildene er faktisk meg som en brun (og rund..) 18'åring, kjenner dere meg igjen? Lurer igrunnen litt på hvor de boobsa ble av....

Så, dersom dere ønsker å besøke SalongXtend i Kirkegata 10 for å få langt hår - får dere nå altså 10% i rabatt på nettopp dette. Time kan bestilles med å stikke innom Tone på salongen, eller å ringe 38710883. Si koden HÅRFIN eller fortell at dere lesere bloggen min når dere snakker med Tone, så får dere langt og fint hår til en billigere pris! :-)

sponset behandling

Here comes Honey Boo Boo

Honey Boo Boo og familien Thompson er virkelig en vitaminsprøyte av et TV-show. Her er det verken manus, selvhøytidelighet og fine manerer - den gale familien 110% seg selv. Til og med President Barck Obama ser på henne, og det sier vel sitt! Haha, seriøst - jeg ler så jeg griner av den gale seksåringen.. Her har dere en liten smakebit:

Haha, I die! Perfekt underholdning nå som jeg er syk, kaldsvetter og ler meg ihjel under dyna. Jeg har streamet tv-serien på nett en stund, men i kveld har den faktisk premiere i Norge også. Så jeg tenkte jeg ville tipse dere, slik at dere kan få dere en god latter. Det skjer på TLC, i kveld klokken 22.00. Skal vi alle ha en tv-date sammen i kveld, da? Hoho!

Og forresten, jeg har fått lovt å dele ut briller og t-skjorte fra Honey Boo Boo sin kolleksjon - så dersom du har lyst å vinne, er det bare å skrike ut i kommentarfeltet! :-)

Lurt av solen

Jeg våknet opp dett i nesa, med sår hals og feber - noe så utrolig kjedelig. Har en misstanke om at jeg har blitt lurt av sola de siste dagene, og kledd meg alt for tynt. Så denne morgenen har jeg bare vært i senga, og allerede sett tre episoder av Modern Family på laptopen. Skal blir liggende her i noen timer til, og bruke tiden til hjemmekontor under dyna. Har virkelig ikke tid til å bli syk nå, så store mengder med varm te, honning og ingefær står klart på nattbordet. Senere skal jeg egentlig på visning av en fin leilighet jeg har SÅ lyst på, så håper formen kommer seg i en rakettfart!

Gode tips mot influensa mottas med stor takknemlighet ♥

Busy bee

Åh, herre - denne dagen har gått i et! Jeg har vært på sykkelen og syklet fra sted til sted fra jeg stod opp. Trening, sykehusbesøk, møter, visning på leiligheten, sykehusbesøk, jobb og så trening igjen. Stakkars lillesøster Frida har kommet på sykehuset, så da var det klart jeg måtte opp å pleie henne litt. Fylte opp et stort påskeegg med masse smågodt til henne, samt energidrikker og ferske blader. Tror det falt godt i smak, så nå håper jeg snart tøffa kan bli utskrevet og komme hjem igjen!

Anyways, jeg ville bare innom å si hei til dere! Har tirsdagen deres vært fin? Jeg sitter egentlig å venter på Chris, vi skal ha Get Sporty møte i kveld og ordnet litt ting før vi åpner igjen. Klør virkelig i fingrene etter å få lansert nå, så krysser alt jeg har for at åpningen er rett rundt hjørnet! Mens jeg venter tenkte jeg å prøve meg på en ny oppskrift på proteinmuffins, denne gangen med skogsbær og sukkerfri sjokolade. Nam! Deler selvfølgelig oppskrift med dere hvis røra blir vellykket :-)

The perfect tanning color

Nå nærmer det seg sommer med stormskritt, og jeg har allerede begynt å forberede kroppen min på å få en fin brunfarge. Heldigvis er det snart påske, og når solen steiker på helligdagene - er det en perfekt sjanse til å få en brun og fin glød i huden. Regner med det er flere av oss som er superklare for sol og varme nå? JA!

I år som i fjor kommer jeg til å bruke Super Tan, som er tabeletter som hjelper deg å bli brun på en effektiv måte. Jeg tar to stk av disse daglig, og er nå superklar for å la påskesolen innta kroppen! Super Tan tilfører kroppen den den trenger av kobber og antioksidanter, noe som gjør at du forbedrer bruningseffekten av sola.

Litt nyttig fakta om Super Tan:

♥ Ta to stk tabeletter alle dager, og kun en gang daglig under solingsperioder.

♥ Nøkkelen til å bli brunere ligger i kroppens naturlige fremstilling av malanin, som er avhengig av kobber. Super Tan tilfører kroppen det den trenger av nettopp kobber, noe som gjør at du får maksimal utnyttelse av solstrålene.

♥ Inneholder viktige antioksidanter for også å beskytte huden mot de frie radikalene fra sollys og annen UV-stråling.

Super Tan kan kjøpes HER til 199 kroner, Proteinfabrikken også sender også alle ordre fraktfritt - noe som er helt genialt! Super Tan er et flott kosttilskudd hvis du ønsker å bli brunere, samtidig som du tar vare på huden din. Jeg er uten tvil storfan av dette produktet, og anbefaler dere absolutt å investere i dette nå som vi går mot varmere tider :-)

annonse

Wake up and work out

Goood morgen, fine dere! ♥

Siden jeg ikke fikk tid til et skikkelig mandags-innlegg i går, tenkte jeg å ta det i dag. Mange av dere lurer på hvordan treningsuken min ser ut, og har spurt flere ganger om jeg kan legge den ut. Vil legge til med dette at jeg vet at jeg trener veldig mye akkurat nå, normalt har jeg bare 5-6 økter i uken. Men nå jobber jeg mot å slippe fett, så da må jeg øke på med mer cardio - så da blir det sånn og mye fokus på trening om dagene. Det er absolutt ikke nødvendig å trene så mye som jeg gjør hvis du ikke vil komme i en viss form, bare tre og fem økter i uken er faktisk helt supert. Men, her er ukens treningsplan!

Gleder meg allerede til en ny uke! Hver dag er en dag nærmere målet, og det er denne tanken som holder meg gående. Jeg visualiserer det jeg skal få til, og dette gir meg en styrke og et pågangsmot som er helt fantastisk deilig. Så dagens lille treningstips til dere: visualiser det du ønsker mens du trener, og jeg skal love deg at du gir det lille ekstra under økten som gir vil gi deg den store forskjellen! Aldri gi opp, lytt til kroppen din og se for deg at det du ønsker allerede har skjedd.

Etter gårsdagens visning på leiligheten vurderer jeg forresten å bli megler. Jeg tuller ikke - jeg er den fødte selger! Nesten så jeg vurderer å kaste meg på skolebenken igjen, for det var utrolig gøy å leke megler for en kveld. Satser på at den egentlige megleren til leiligheten blir syk senere i dag, slik at jeg kan ta denne visningen også. Hoho!

Ha en strålende tirsdag, dere! Vi sees igjen om litt :-)

Insta week

Siste bildene fra min kjære Instagram @kristinaandersen

Åh, gjett hvem som har fått det lengste og fineste håret da? Jeg er SÅ fornøyd! Etter mange timer i frisørstolen har jeg fått et hår jeg bare kunne drømt om, og jeg er superhappy! Skal selvfølgelig få vist dere resultatet, må bare få knipset noen bilder først. Men, det får bli etterpå - for nå kommer det plutselig en hastevisning på leiligheten. Noen som ville komme å se den i kveld også, så da må jeg starte med litt rydding her. Eller kanskje jeg bare skal la være? Jeg vil jo helst ikke at den skal selges... Mihi!

Black Peel Off Mask

Jeg vet at flere av dere lesere sliter med huden, og at dere har spurt meg om tips til hvordan man kan bekjempe både kviser og hudormer. Selv har jeg alltid vært heldig med huden min, men av en eller annen merkelig grunn så har kvisene begynt å innta ansiktet mitt den siste tiden. Hva skjer med det liksom? Så nå har jeg også måtte ta saken i egne hender, og har derfor et supert hudpleie tips å dele med dere!

Jorgobe The Original Black Peel Off Mask, er min nye kompis på badet! Den renser porene i dybden, reduserer hudens overflødige fettproduksjon og bidrar til å hindre nye hudormer. Det er også beroligende planteekstrakter i denne, som hjelper huden til å gjenvinne sin naturlige fuktighetsbalanse. Etter en liten halvtime med denne masken, blir huden glatt som en barnerumpe - jeg elsker den følelsen. Prisen er også helt herlig, 99 kroner for tre pakker! Absolutt ikke galt når produktet faktisk fungerer og bekjemper ting vi jenter ofte sliter med. Er dere ikke enig? :-)

Slik bruker du masken:

Smør på som et tykt lag krem, la masken tørke i rundt 30 minutter.

♥ Når masken blir tørr, kan du faktisk bare dra den av.

♥ Skyll ansiktet med lunkent vann for å fjerne eventuelle rester.

Som en siste finish smører du ansiktet med en gooood fuktighetskrem!

Eneste negative med denne masken, er at den ser helt insane skummel ut. Så dersom du har en nabo du ikke liker, er det bare å ta et uventet besøk der mens du har den på. Den minner meg litt om en finlandshette, helsort og skummel. Haha! Og, ikke sitt for lenge med den - da kan den føles litt vondt å dra av. En halvtime er perfekt tørketid! :-)

Jorgobe The Original Black Pell Off Mask fås kjøpt HER. Og dersom dere kjøper tre av disse posene, får dere gratis frakt ved å bruke koden 3xpeel . Kjøper man tuber med ansiktsmasken i tillegg, er det også fri frakt på disse i denne perioden.

Fraktfri tilbudet gjelder t.o.m. 24. mars ♥

annonse

Nyter de siste timene

Da har jeg ryddet bort helgen, og skal nyte de siste timene med avslapping før en ny uke begynner. Modern Family, sushi og cola zero står på menyen denne søndagskvelden ♥

Denne helgen har jeg virkelig tatt gullmedalje i å være usosial, jeg har bare kost meg så utrolig mye her hjemme. Men slik er det vel når man stresser og jobber i ukedagene, da blir det fort til at sofaen frister mest når helgen kommer snikende. Den kommende uken blir i hvert fall riktig så spennende, det skjer mye gøy. I morgen skal jeg starte uken med å få nytt og langt hår, gud som jeg gleder meg! Men mer om dette i morgen, nå skal dataen av og dyna ut i stua!

Nyt de siste timene av søndagen dere også, da!

Victoria's Secret Bikinis

Siden jeg sannsynligvis stikker avgårde til varmere strøk snart, følte jeg det var på tide å klikke hjem noen nye bikinier. I år blir det Victorias Secret som inntar strandgarderoben min, og de du ser over er allerede på vei til meg. Krysser fingrene at alt passer, det er ikke alltid godt å vite med størrelser når man bestiller fra utlandet.. Men, likte dere mine nye bikinier? :-)

Hvor er hullet i bakken når man trenger det?

Nå er jeg nettopp kommet inn døren etter en forfriskende powerwalk med Hilde. Plutselig begynte snøen å dale ned, så det ble mildt sagt en kjølig opplevelse. Hva skjer med det? Brrr! Men fint å bli litt rød på nesa og kjenne vinden rive i kinnene, det liker vi! Trent har jeg også fått gjort, og fikk endelig knipset litt bilder til dere også under økten :-)

I dag terpet jeg masse på øvelser for overkropp med egen kroppsvekt, da dette er en stor svakhet for meg. Men styrken øker stadig,  jeg klarer flere og flere repetisjoner - noe som gjør meg riktig så glad!

Dere aner forresten ikke hva som skjedde på trening i dag, jeg kan ikke huske siste jeg har blitt så flau. Jeg var helt alene på gymmet, og bestemte meg for å sende en film via snapschat til Hilde for å gi henne en god latter. Så jeg begynte å løpe rundt i ring, mens jeg sang og holdt mobilen foran ansiktet. Når jeg var ferdig med min lille danseoppvisning, så snur jeg meg og hva ser jeg? En mann som står å gliser seg ihjel, og som på et mystisk vis hadde kommet seg inn på Solsiden uten at jeg klarte å høre han! Herregud, jeg ville dø! Har aldri kommet meg så fort ut av treningssenteret som jeg gjorde da, for å si det mildt. Hvor er hullet i bakken når man trenger det?

Early bird

Ble våknet 06.50 av denne snusken som stod å hoppet på hodet mitt:

Tror Milo har fått en innebygd vekkerklokken i hodet sitt, siden vi alltid er våkne rundt halv syv i hverdagen. Skal ærlig innrømme jeg ikke var særlig fornøyd når han våknet meg med karusell på hodet mitt, i og med at det er umulig å få sove igjen når jeg først har våknet. Men hei, hvem kan bli sint på det søte ansiktet over? Nå kommer jeg i det minste til å få mest mulig ut av søndagen!

Er det noen flere av oss som er morgenfugler i dag?

Nå skal jeg kose meg med en kopp kaffee og Modern Family - før jeg løper avgårde til Solsiden. Etter gårsdagens sukkersjokk, har jeg stor tro på at det blir en mil på mølla i dag. Jeg krysser fingrene! Nå er jeg forresten straks ferdig med sesong tre av Modern Family, så jeg tenkte jeg kunne selge sesong 1,2 og 3 til dere. Like greit at dere kan få glede av seriene etter jeg er ferdig med de, dere får de billigere og jeg slipper å ha de liggende her. Vinnvinn, hihi! Alle tre går for 500 kroner, send meg en mail hvis du er interessert :-)

Ønsker dere en fin start på søndagen, vi sees igjen litt senere på dagen!

Blåbærmuffins med havre

Blåbærmuffins er elsket av mange, også meg! I dag prøvde jeg meg på å lage en sunn variant, disse er faktisk så sunne at de kan spises i ukedagene med god samvittighet. Her kommer oppskrift på blåbærmuffins - den sunnere varianten!

Til åtte muffins trenger du:

♥ 2 egg ♥ En boks mager vaniljekesam ♥ 2 spiseskjeer sukrin gold ♥ 3 d havregryn ♥ 2 teskjeer bakepulver

♥ 1 dl sammalt hvete grovmalt  ♥ To spiseskjeer blåbærsylt uten sukker ♥ 2 teskjeer kanel

Bland alt det tørre sammen, deretter det andre. Bland godt helt til alt er fint sammen, og tilsett gjerne mer grovmalt hvete om blandingen blir for bløt. Hell så oppi muffinsformer, og ta blåbær over på toppen om ønskelig. Stek på midterste rille i ovnen på 180 grader i 20 minutt. Steketiden kan variere fra ovn til ovn, så ha et lite øye med muffinsene mens de steker - slik at de ikke blir svidd.

Perfekt å servere på venninnelunsjer med friske bær og en klatt vaniljekesam. Eller kanskje for å overraske din kjære litt ekstra i hverdagen? Disse er veldig gode, og veeldig mektige ♥

But first: coffee

God morgen fra sofakroken! :D

Endelig er humøret mitt tilbake, og energien på topp. I dag er det spisedag, og det gjør meg så glad at jeg nesten blir litt flau! Jeg ble definitivt ikke født for å være fit og bare spise sunn mat, jeg tror jeg kom til verden for å trille rundt som en bolle. Så slik går det vel når man utfordrer skjebnen, da drømmer man om mat og godteri. Har fått beskjed av Thomas at jeg er et lite matvrak og at jeg må lære meg å fokusere på andre ting, haha! Kan ikke forstå hvorfor, i går satt jeg bare å skreiv en to siders lang liste over alt jeg tenkte jeg skulle spise i dag.... Det er vel helt normalt, er det ikke?

Genser fra Missme.se, den er så frisk og fin!

Dagen startet jeg i hvert fall med en gigantisk kopp karamellkaffe - med bagetter, røkelaks og stekte egg til frokost. Himmel så godt, beste jeg har spist hele uka! Nå skal jeg straks snøre på meg joggeskoene og dra på løpetur i skogen med Milo. Deretter skal jeg hjem å dusje, spise litt til og bare tussle rundt i byen. Kikke i butikker, kanskje shoppe litt, dra på cafe med en venninne og bare kose meg. Så skal jeg til Hilde for å fikse både negler og bryn, wii! Håper dere får en kjempefin dag, vi skrives litt senere ♥

The cutest muffin cups

Disse søtingene ble med meg hjem fra byen i dag.

Cuteness overload! Disse skal definitivt fylles med deilig muffinsrøre i helga :-) Nå blir det straks kosekveld med IDOL, stearinlysene er tent over hele stua - det er duket for skikkelig avslapping. Ønsker dere en deilig fredagskveld ♥

Happy weekend, dere!

Denne fredagen startet jeg på Solsiden, hvor en god økt på lår, rompe og legger ventet. Hver eneste fredag er det deilig frokost til alle medlemmene på gymmet, og i dag hadde jammen meg gutta smelt til med hjemmebakte proteinmuffins til oss. Trener jeg på verdens beste gym, eller trener jeg på verdens beste gym? Hoho, jeg ble storfornøyd! Proteinmuffins med skogsbær, mmm! Jeg har spurt om oppskrift, slik at jeg kan dele den med dere også.

Etterpå bar det rett ut på powerwalk i sola med Milo og Simi. Ukens åttende treninsøkt, haha - det føles helt vilt å si det! Jeg er superstolt av min egen innsats så langt denne uken, selv om jeg ærlig skal innrømme at jeg ser frem til treningsfri på søndag.

Ellers har jeg hatt hjemmekontor i dag, vært hos regnskapsføreren og ordnet viktige ting i firmaet. Jeg blir jobbende noen timer til før jeg kan ta helg, men det går helt fint. Jeg har noen småting igjen på dagens to do iste som jeg gjerne vil få gjort. Blant annet må jeg sortere noen utlegg, fakturere kunder og tømme mailboksen før jeg kan slappe av med god samvittighet. Men først skal jeg ta en liten lunsjpause, eller burde jeg kanskje si middagspause nå som klokken snart slår fire?

Sashimi og avokado - yummy! Min faste fredagsbukett er også handlet inn, denne gangen ble det fine tulipaner i masse friske farger. Vi sees senere, dere! Må bare få unnagjort siste del av arbeidsdagen, så skrives vi igjen da :-)

Månedens leser

God fredagsmorgen, fininger! I dag vil jeg gjerne starte helgen med å overraske en leser, som virkelig fortjener det. Jeg setter vanvittig stor pris på dere lesere, og syns det er koselig å kunne gi igjen til dere. Sist var det søte Helene jeg møtte i Kristiansand, med en gave og gode klemmer. Dette kommer jeg til å fortsette med fremover, så i dag er det tid for å kåre en ny "månedens leser".

Therese Madelen er en av de jentene som gjør jobben min til verdens beste jobb. Titt og stadig legger hun igjen hyggelige kommentarer, oppmuntrende ord eller bare en liten hilsen. Lesere som deg er gull, Therese! Så, som takk for at du er så snill mot meg - vil jeg gjerne gi deg noe igjen. Send meg adressen din på mail, så skal du få en fin gaveeske i posten fra meg! ♥

Her ligger jeg

... rett ut på sofaen som et slakt, med en stooor kopp grønn te.

Himmel, det var jammen godt å få lagt seg ned litt! Enkelte ting i hverdagen er litt uvisst og stress akkurat nå, uten at jeg kan utdype det noe mer. Og da bobbler det fort i toppen på meg, når jeg i tillegg har hundrevis av andre ting å tenke på. Jeg vil jo så gjerne klare alt! Men, finnes egentlig det som kalles for supwerwoman? Jeg er i hvert fall ikke en, selv om jeg ofte liker å tro det.

I blant er det faktisk lov å ta seg litt fri og slenge seg på sofaen med favoritt serien! :-)

Her blir jeg definitivt liggende i kveld, selv om jeg egentlig hadde helt andre planer. Eric Saade er i byen og skal holde konsert som jeg skulle deltatt på - men jeg har ikke ork til å bevege meg ut døra. Planen er å slappe helt av, legge meg tidlig og forhåpentligvis våkne opp med nyladet og fult batteri til det som jeg vet kommer til å bli en fin fredag!

Hva gjør dere i kveld?

Sliten i hodet

Åh, i dag er virkelig ikke formen på min side... Jeg er så sliten og svimmel at jeg holder på å gå i bakken. Jeg føler tiden ikke strekker til lengre, kanskje fordi jeg har så sinnssykt høye krav til meg selv. Uansett hva jeg gjør, så mener jeg at jeg alltid kunne gjort det bedre. Trene hardt, jobbe hardere, være flink og konstant stå på. Blir liksom aldri fornøyd med meg selv, noe som er ganske slitsom i hodet når man har mye å gjøre på toppen av alt.

I dag merker jeg kroppen sier i fra, så jeg må bare prøve å roe meg ned ti hakk resten av døgnet. Dagen har gått til det vanlige, trening, møter og jobb. Jeg er som vanlig ikke halvveis en gang, hehe. Leiligheten har jeg også vasket, fordi jeg klarer jo ikke å slappe av før det er størkent rundt meg. Huff! Heldigvis er det helg i morgen, så da håper jeg at jeg kan klare å stresse ned litt... :-)

Bianco: sko, BikBok: jeans, Vila: jakke&genser, Louis Vuitton: skjerf, Michael Kors: veske.

Han prøvde å ta livet av oss

Meg: Jeg får ikke til burpees. Hvordan gjør du det?

Hilde: Jeg slenger meg bare ned.

Meg: Sånn?

Vel, hele greia endte med et helvettes dunk og brak i stuegulvet. Helt sykt vondt var det også! Vi lo så vi grein begge to, jeg kastet meg bokstavelig talt rett i gulvet - uten å klare å ta meg selv i mot med armene. Haha, er det muulig - noen må lære seg å ta burpees før stuegulvet blir ødelagt! I kveld har jeg, Tone og Hilde vært på Boot Camp med Sondre, og han prøvde å ta livet av oss med tidenes økt. Men, vi overlevde og har aldri vært så takknemlige for livet som nå....

Etter trening ble det microbrownie med frosne bær på meg og Hilde. Såå godt, sunt og enkelt! Jeg har laget min egen versjon som er sunnere enn den jeg har sett andre lage, så jeg tenkte å dele oppskrift i morgen om dere vil? :-)

Lyd som gir energi

Noe av det viktigste jeg har på trening, er musikk. Jeg har prøvd utallige øretelefoner for å finne de perfekte, og nå er jeg jammen meg i mål. Og da må jeg selvfølgelig dele dette med dere! Jeg regner med det et flere av oss som er lei av øreplugger som det verken er lyd eller god kvalitet i, samt de som bare sklir ut av ørene når man blir svett. Kan du tenke deg noe mer irriterende? Nå er det endelig slutt på den saken hos meg, og forhåpentligvis hos dere også :-)

Bose SIE2i er spesialutviklet for trening. De tåler svette og regn, holder seg trygt på plass i ørene under økten og leverer en helt vanvittig god lyd som sørger for at energien din er på topp under treningsøkten. Både bassen og lyden er helt fantastisk bra i disse! Vanlige hodetelefoner kan virkelig ikke måle seg her, og tro meg - jeg har prøvd mange.

Hvorfor velge Bose SIE2i øreplugger?

♥ Ørepluggene har en dyp og naturlig bass som gir musikken en unik lyd, dette gjør igjen at du føler deg mer motivert.

♥ Det er mikrofon på ledningen, som gir deg muligheten til å ta imot samtaler uten å måtte stoppe opp økten.

♥ Tåler fuktig vær, vind og svette. De glir ikke ut, og sitter som støpt i ørene.

♥ Kommer med fint Reebok-armbånd, som du kan oppbevare musikkenheten din i mens du trener.

Stort pluss i boka for at ørepluggene er små og nette, jeg liker ikke når hele hodet mitt fylles av hodetelefoner. Haha! Ørepluggene selges på de fleste lyd og bilde forretninger, for eksempel Elkjøp og Expert. Du kan også kjøpe de direkte hos Bose.no - hvis du ønsker det. Dersom du er glad i musikk og lyd av høy kvalitet når du trener - ville jeg ikke vært i tvil over hvilke øretelefoner jeg skulle valgt.

annonse

Dette visste du ikke om meg

♥ Jeg hater når folk kaller meg snuppa, takler det rett og slett ikke. Jeg kan gjerne kalle andre snuppa eller tuppa, men jeg vil helst ikke bli kalt noen av delene selv. Greia er at disse ordene gjør at jeg føler meg som en liten drittunge, så ja. Venner og kjente, nå vet dere hvorfor jeg ikke svarer på sms'ene det står snuppa på... Haha!

♥ Hver eneste morgen våkner jeg 06.30, og må ha tre kopper kaffi og to Crystal Energidrikker for å komme meg avgårde på trening. Jeg er alltid trøtt når jeg våkner, men kvikner heldigvis til etter en god overdose med koffein.

♥ Milo skulle egentlig vært en mops! Jeg har alltid hatt lyst på en liten mops, men siden rasen har så pusteproblemer - bestemte jeg meg for å finne en annen rase. Huff, jeg hadde ikke hatt samvittighet til å høre på hunden min snorke og stresse med å puste dagen lang. Nå er jeg ekstremt glad for å ha valgt den hunden jeg gjorde, Milo er jo verdens beste lille tass!

♥ Jeg takler ikke å bli spandert på av det motsatte kjønn. Seriøst, det er det verste jeg vet! Enten det er en kamerat eller noen jeg er ute med - så klarer jeg ikke at personen skal kjøpe ting til meg. Enten det er mat hvis vi er ute å spiser, eller å betale filmen hvis vi skal leie en. Jeg har litt isues med dette, og er kanskje litt for selvstendig. Hvis noen prøver seg på å spandere på meg, blir jeg ekstremt frustrert og kan tenke på det resten av kvelden. Hater det, og det bare må ikke skje.

♥ Jeg våkner opp hver eneste dag og tenker at denne dagen er en gave. Er en person som er utrolig forelsket i livet, og som daglig tenker på hvor utrolig heldig jeg er. Jeg er så glad for alt jeg har, og for at jeg har det så bra med fine venner, en flott familie og jobber jeg elsker! Så jeg prøver å vise takknemlighet hver eneste dag, og ber faktisk ofte opp til vår kjære Gud for å bare si takk for alt jeg har. (Hihi, ikke lovt å le nå, dere!...)

♥ På fylla så har jeg fått en greie med å lyve greit mye. Haha, sånn seriøst - jeg blir helt idiot! Våkner opp dagen etter og er så ekstremt flau over meg selv for alle dumme ting jeg har sagt og funnet på. Så hvis du er ute med meg, og hører meg si noe som virker for godt til å være sant - så er det som regel det...

♥ Jeg har vokst ekstremt mye den siste tiden, kanskje spesielt det siste året. Det har kanskje noe å gjøre med hvordan livet mitt er, livserfaring og slike ting. Jeg får ofte høre at jeg er som en 30 åring i hodet, noe jeg faktisk godt kan forstå. Det siste jeg føler meg som er som en 22 åring, ofte glemmer jeg hvor ung jeg faktisk er..

♥ Jeg er ekstremt glad i mine besteforeldre. Mommo og Mofar er vel også de eneste jeg virkelig hører på når det kommer til tips og avgjørelser. Er alltid livredd for at de ikke skal være fornøyd meg meg, haha! Jeg later kanskje som om jeg ikke hører, men tro meg. Sier Mofar at jeg ikke skal gjøre noe, så bare gjør jeg det ikke.

♥ I løpet av året, vil jeg gjerne tilbake til Senegal. Jeg savner folkene så utrolig mye, og får tårer i øynene av å tenke tilbake på den fine turen jeg hadde ned dit. Min største drøm er å kunne redde hele verden, gjøre slik at alle har det fint og bare ta vare på alle som trenger det. Hvorfor kan ikke bare alle være like heldige og leve sammen som likestilte? Jeg har aldri følt meg så levende og takknemlig som det jeg gjorde i Afrika, denne turen gjorde virkelig noe med meg og jeg fikk minner jeg aldri vil glemme.

Så ja, det finnes faktisk litt ting dere fortsatt ikke vet om meg.. Hihi! Noe du ble overrasket over?

Latterkuler på Solsiden

Da var jeg hjemme etter en god treningsøkt med Hilde! Fniste og lo meg gjennom hele økten, humøret mitt har vært helt vilt i dag. Men, vi fikk i hvert fall en super økt på skuldre og bryst - sett bort i fra latterkulene mine... :-)

I dag gikk jeg i neonrosa topp på trening, evigheter siden jeg har kledd meg i noe annet en sort eller lilla der. Det er jo SÅ deilig å kunne kle seg i litt farger igjen! Jeg føler sommeren virkelig er på vei, om ikke sommeren så i det minste våren. Lysere tider er bare gull, både humør og alt føles så utrolig mye bedre da. Nå er vi ferdige med denne kalde vinteren, ikke sant? Vi vil ha sommer og soool!

Antrekk 05.03.13

Gjett en gang hvem som har klart å ødelegge 50 mm linsen sin da? Dumma selv! Og siden dette er det viktigste jeg har for å få gode bilder til bloggen, så har jeg dessverre ikke tid til å vente mens den er på reparasjon. Så jeg har allerede klikket hjem en ny, som er hos meg innen tre dager. Da blir det endelig gode bilder igjen! Jeg må virkelig lære meg å få mer eierforhold til tingene mine, er det noe jeg aldri har hatt så er det ansvarsfølelse for nettopp dette. Det er liksom bare ting, ikke noe som betyr noe i den store sammenheng om dere skjønner? Skjerpings må det uansett bli, det er jo viktig å ta vare på ting også :-)

Dagen har så langt gått til trening, møter og jobb. Nå skal jeg spise middag, før jeg fyker videre til Solsiden igjen. Er i grunnen superstresset og ønsker meg virkelig flere timer i døgnet.. Haha! Hva har dere gjort i dag?

Vila: genser, BikBok: jeans, Gina Tricot: smykke, Michael Kors: veske.

Do more of what makes you happy

I am strong, because I know my weaknesses. I am beautiful, because I am aware of my flaws. I am fearless, because I learnt to recognise. I am wise, because I learn from my mistakes. I am a lover, because I have felt hate. And, I can laugh - because I have known sadness. Let your past make you better, not bitter!

Litt tirsdagsinspirasjon fra meg!

Jeg har en liten oppgave til deg i dag: finn på noe som gjør deg lykkelig. Gjør en ting for deg selv i løpet av denne dagen, en ting som vil gjøre deg glad og få deg til å smile. Do more of what makes YOU happy! Det er så utrolig viktig å kjenne på lykken, smile, stoppe og puste - se seg rundt. Dette livet er ganske så fint, nemlig! Det handler bare om å ta seg tid til å føle det :-)

Starten på en ny epoke

Nå er det snaart sommer, så i dag satt jeg igang startskuddet med å få en markert og fin sommerkropp. Det føles egentlig litt feil å si det, siden jeg liker å være i form gjennom alle årstider. Men nå har jeg fokusert på å bygge muskler i over et år og føler derfor jeg har fått et godt nok grunnlag til å begynne å droppe ned i fettprosent for å bli mer definert i kroppen. Dette har jeg aldri gjort før, så tiden fremover blir veeldig spennende! :-)

Thomas har satt opp et kjempebra kostholds program som jeg skal følge, i tillegg til at jeg har gjort ganske kraftige endringer på treningen min. Nå skal jeg ha minst en time med cardio på morgenen seks dager i uka, og styrke på kvelden fire dager i uka. Ganske så hardkjør, men det er faktisk da jeg presterer best. Jeg liker det hardt og disiplinert! En dag i uken skal jeg ha spisedag som jeg alltid har, så da blir det valg mellom godteri/god mat eller alkohol. Jeg håper jeg klarer å velge førstnevnte de fleste gangene, hehe :-)

Nå ligger jeg rett ut på sofaen etter en hard bein-økt med Hilde, og venter på at Maren skal komme. Vi skal bare slappe av med film, proteinshake (lol..) og kose oss.

Håper uken deres har startet på den beste måte! ♥

Peplum dresses

Er det noe jeg elsker, så er det peplumkjoler. Det er SÅ fint! Elsker måten de sitter på kroppen, og hvor classy de ser ut i forhold til vanlige partykjoler. Jeg har nettopp funnet to nye favoritter:

Hvit peplumkjole fra Rare London, 399 kroner.

Svart peplumkjole fra Club L, 199 kroner.

Hvilken likte dere best? Sistnevnte er allerede på vei hjem til meg! Hva skjer med prisen, 199 kroner? Det er jo faktisk talt latterlig billig! Satser på at den sitter like fint på som jeg tror, den lille sorte er jo alltid en sikker vinner :-)

annonselenker

Klem og Happy Monday

Jeg lurer på om samarbeidspartnerne mine tror jeg er gal, for hver eneste mandag jeg jobber med mailen, så er jeg alltid overlykkelig. "Happy monday, da!" - denne setningen sendes til alle jeg jobber med på slutten av mailen. Ofte har jeg til og med lagt på ordet Klem, men det har jeg fått streng beskjed om å slutte med av Chris. Han sier jeg må skille mellom jobb og privatliv, det er nemlig ikke ok å skrive Klem til mennesker man jobber med. Kan ikke skjønne hvorfor? Haha, jeg ler meg ihjel!

Anyways, jeg er som alltid superhappy og gira på en ny uke. Det er noe med mandager altså, jeg bare elsker denne dagen! Det første jeg gjorde når jeg våknet, var så spise en god og sunn frokost. Egg, kyllingskinke, speltbrød og masse energidrikke. Perfekt! Nå skal jeg sykle opp til Solsiden og gjøre meg klar til ukens første økt. It's going to be a good one :-)

Happy monday, dere! Hehehe, jeg er så rar....

Søndagsmys

Jeg lover jeg ikke skal mase mer om VM på en stund, men seriøst - jeg har offisielt blitt en skikkelig sportsidiot. Dette tapet av gull har gått så inn på meg at jeg går rundt å snakker om det hele tiden til ..... meg selv! Er det normalt? Jeg tror ikke det! Anyways, nå ligger jeg rett ut i sofaen med Modern Family, ost og kjeks. Flere som er i sofamodus i kveld? ♥

What it really looks like

... when I take picks for my blog.

Da var det på tide å risikere livet for bloggen! Så vi kryper rundt som en ku, for å forhåpentligvis unngå å falle 50 meter ned...

"Ææææ! Dette går ikke, dette går ikke.."

"Jeg kommer til å falle neeeed! Jeg begynner å grine, Christina kom å hjelp meg!!"

Ikke akkurat noe YOLO øyeblikk, foråsidetsånn...

Man kan ikke vinne hver gang

Er det bare jeg som er helt sjokkert og sønderknust over fem mila? Jeg som var så skråsikker på seier! Men nei, selv ikke Northug kan vinne hver gang. Uansett så var det virkelig vel fortjent seier til Olsson, selv om jeg helst ville sett gullet hos Norge. Nå gleder jeg meg bare en haug til neste sesong og Tour De ski - hvor jeg er sikker på at vi vinner alt.. Hihi!

Bortsett fra dette har søndagen vært kjempefin! Jeg og snuppa mi Christina har vært på en deilig søndagstur. Vi dro til skogs, kjøpte vafler i en søt liten vaffelbod og koste oss i solsteiken helt nede ved havet.

Har du sett så deilig? Helt fantastisk! Har forresten noen hysteriske behind the scenes bilder av det nederste bildet, det var nemlig et styr uten like for å få knipset det. Viser dere om litt, så kan dere forhåpentligvis få dere en god latter! Men først skal jeg på nok en søndagstur, denne gangen med ToneBestis. Overdose på frisk luft er alltid fint! :-)

Tidenes kuleste familie

Det ble jammen ikke noe grilling på oss jentene i dag, været var ikke helt på vår side. Men siden hele fem av seks dager har vært solfylte denne uken, så skal jeg absolutt ikke klage! Straks skal jeg ta turen til min kjære Tone, i kveld skal vi kose oss med Modern Family og sushi. Pluss loads med oreocupcakes, som helt ærlig smaker som himmelen. Mmm! Jeg kjøpte nettopp inn sesong to av Modern Family, og gleder meg en haug til å titte videre på den uberkule familien. Jeg ler så jeg gråter av de folkene, spesielt homseparet. Haha, de er så søte!

Anyways, ønsker dere en deilig lørdagskveld! Slapper dere av som meg, eller danser dere på bordet i kveld? ;-)

Siden sist @kristinaandersen

Litt av hva som har skjedd siden sist på instagram, en god blanding fra hverdagen min sett gjennom mobilkameraet. Jeg har over 11 000 followers der inne nå, og vil gjerne ha flere instavenner. Kristinaandersen - thats my name there! Er det forresten noen av dere som vet hvor jeg kan kjøpe kokkostoppene som er på det nest nederste bildet til høyre? Åh, de er så gooode - og jeg har kun funnet de i hotellfrokosten til Royal Christiania. Jeg må ha disse hjem til meg asap! :-)

Ost, kjeks og IDOL

Hvor digg ser ikke dette ut? Det kan jeg skrive under på at det var, for en fin fredagskveld altså! Jeg og Hilde koste oss i sofaen hele kvelden, med IDOL på tv-skjermen og loads med ost og kjeks. Sistnevnte er såå godt, jeg kan sitte å mumse i timesvis på dette! Noe vi forsåvidt gjorde også, haha..

Ellers må jeg ønske dere god morgen, det er ikke sikkert alle av dere er våkne enda en gang? Det er jo lørdag, sovelengedagen! Jeg stod opp for noen timer siden pga en jobb jeg skal gjøre, som dere vil få vite mer om siden. Tar helg i tretiden, noe som skal bli vanvittig deilig! Planen er egentlig å grille med noen venninner senere, men det ser ut som at solen forsvinner. Krysser fingrene for at den kommer tilbake, jeg hadde jo gledet meg så til å ha årets første grillings! :-)

Månedens første antrekk

Marc Jacobs: klokke, Ebay: briller, Vila: jakke&bukse, H&M: smykke&bluse

Bianco: sko, Michael Kors: veske.

Da var det tid for denne månedens første antrekkbilder! Tenk at vi allerede er i Mars, det føles helt fantastisk - sommeren nærmer seg med stormskritt. I dag fikk jeg endelig brukt min nye bomberjacket, som uten tvil kommer til å bli min nye favorittjakke fremover. Den er så fin og fresh, og helt perfekt nå som det stadig blir varmere ute.

Nå går turen til Hilde, for en skikkelig jentekveld med ost og kjeks. Vi har gledet oss hele uken til denne kvelden, endelig kan vi ha spisedag med masse godt. Haha! Kos dere i kveld beste lesere ♥

A smile is happiness you'll find right under your nose

Smiler når jeg legger meg, smiler når jeg våkner. Livet er virkelig fint for tiden, og jeg har ikke hatt det så bra som dette på lenge. Flere av dere kommenterer at det ser ut som jeg har det så bra og at humøret mitt smitter - og det er virkelig hyggelig å høre at jeg kan spre litt goodfeeling over til dere også. Åh, lykken altså! Og liiivet - begge deler er så fint! Nå må bare Get Sporty åpne igjen, så vil jeg kalle livet mitt for ganske så komplett.

Nå sitter jeg som vanlig å tripper i sofaen etter en god frokost, beina dirrer og jeg er superklar for å dra på trening. I dag skal Simi bli med på Solsiden igjen, det er alltid så gøy å trene med venninner. Da får jeg jo i tillegg tatt med kamera og lurt de til å knipse noen bilder av meg til bloggen, slik at dere også kan se.. Hiiihi, viktig å utnytte sjangsene når man har dem!

Endelig er helgen her, selv om jeg egentlig trodde dette var en torsdag. Tiden flyr avgårde! Det var faktisk en søt leser som minnet meg på i går at det ikke var onsdag, men torsdag. Vi skulle virkelig hatt flere dager i en uke, er dere ikke enig? Ukedagene flyr jo bare avgårde! Men, helg er jo alltid superdeilig og jeg har masse spennende planer som jeg gleder meg til å ta dere med på. Good helg, mine fineste lesere! Dere vet dere er best i verden, sant? :D

hits