mars 2012

god morgen fra Kristiansand!

Nå sitter jeg her å heller nedpå en frisk smoothie med solbær, blåbær og bringebær, samt en banan ved siden av. Skal straks ut for å løpe intervaller, å da syns jeg dette er perfekt å kose seg med før økta nå som det er lørdag!

Jeg hadde så tannverk i går at jeg hadde ikke sjangs til å oppdatere dere med enn den ene gangen, det var helt fryktelig. Dro ut en liten tur på kvelden for å ta et glass vin, og det hjalp faktisk litt på smertene. Følte jeg ble bedøvet på en merkelig måte. Uansett, takk for alle tips dere ga meg i går! Viser seg at det kan ta seks måneder før ei tann faller ut av seg selv, så dersom jeg ikke skal spise mitt eget hår i smerter - må jeg gjøre noe så fort som mulig.

Var ute på min faste morgentur med Milo for ikke lengen siden og jeg tok med kamera for å vise dere litt. Nabolaget er såå fint nå, blomster og grønt gress er virkelig på plass. Føler jeg bor i en ferieleilighet med Middelhavet, det er helt fantastisk å våkne opp til bølgeskvulp og fuglekvitter hver eneste dag... ♥

Lille Milo fikk seg en gigantisk Golden Retriver venn, hehe.

Vil leie båt og få meg båtplass i sommer siden jeg bor såpass nærme sjøen.

når jeg ligger i dødsstolen

Farget håret mitt i går, ser dere noen forskjell? Gotta love SalongXtend.♥

God morgen,dere! Endelig er helgen her og snart begynner påske. Miiihi, det blir så fint! Som dere ser på bildet sitter jeg i jobbuniformen min, noe som betyr at jeg skal avgårde på jobb. Kom på Hos Naboen å spis i dag, så skal jeg love dere at dere vil få litt av en matopplevelse. For å ikke snakke om servitøropplevelse, haha!

Våknet opp med tannverk herfra å til helvette. Dum som jeg er våger jeg ikke gå til tannlegen, så jeg planlegger å pine meg igjennom det helt til tanna faller ut av seg selv. Jeg har faktisk så tannlegeskrekk at jeg kommer til å gjennomføre det, så det sier vel sitt. De har prøvd å dope meg ned på både smertestillende, andre piller og lystgass - men ingenting fungerer sterkt nok på meg. Ligger å rister som en idiot, har null kontroll på nervene mine når jeg ligger i dødsstolen. Så ja, tenker det er best at den faller ut selv jeg. La oss håpe det skjer snart, det gjør så j*vlig vondt!

joggedressjenta

Da har jeg rullet inn i leiligheten igjen etter en lang og fin dag! Etter jobb dro jeg ut for å spise med verdens skjønneste Hilde, ei snuppe jeg har kjent i snart fem år. Var så sliten at jeg ikke orker å ta på meg annet enn vindjakke og joggedress, følte meg ganske så dum der jeg satt - haha! I blant er det godt å bare gå som man er, ikke alltid det frister å male både ansikts og kropp finere enn det egentlig er..

Nå kommer straks lillebror for å levere Milo, gleder meg til å se min firbeinte bestevenn igjen! Fikk øye på tidenes søteste påskeegg da jeg gikk forbi Åhlens, så da kjøpte jeg det likegodt og fylte det opp med godteri til Eirik. Masse smågodt og sjokolader, satser på at han kan kose seg med det mens han er på hytta i påska. Kidden må jo få noe tilbake når man er så flink til å passe på Milo de dagene jeg har mye å gjøre!

Resten av kvelden blir det hjemmekontor, og masse vann med sitron. Mmmm, har virkelig fått helt dilla på det. Så friskt og godt. Try it! ♥

my LOVE

Vet at mange av dere er nyskjerrige på hvilken Jeffrey Campbell sko jeg endte opp med, og da kan jeg fortelle at jeg bestemte meg for denne modellen. Falt så pladask for sennepfargen med blondene over, de perfekte sommerskoene. Mitt første par fra Campbell, men definitivt ikke det siste

Gleder meg som en unge til disse ankommer postkassen min!

pupp på avveie

Hola mamacitas!

Har fått høytalere med musikk på badet nå, så etter jeg kom ut av dusjen i morges var jeg så rusa på livet at jeg tok en boomboomshakeshake rundt i rommet. Tydeligvis veldig gøy for nabogutten på 14 år som kan se rett igjennom vinduet. Tror aldri jeg har sett så store øyne i hele mitt liv, haha. Kanskje på tide å få innse at vinduene må lukkes før man gjør sånn....

Anyways, spiste verdens beste middag i går med godt selskap. Yummy yummy in my tummy! Så dere kan tro jeg hadde energi når jeg dro på trening i dag, fantastisk deilig! Trente styrke på hele kroppen, sammen med powerwalk i stigning etterpå. Perfekt start på denne fine torsdagen. Nå skal jeg videre til hudpleieren og deretter på jobb, satser på masse fornøyde kunder og gode smil i løpet av dagen! : D

eneste som mangler nå

... er ordentlige møbler til ballkongen min!

Jeg har kikket meg litt rundt på nettet og funnet tre modeller det står mellom. Alle er så utrolig fine, men det er jo også lurt å tenke litt praktisk. Rottingmøbler er helt fantastisk flott! Har siklet på det øverste settet helt siden i fjor, men det spørs hvor mange personer det er plass til i det. Så jeg må nok la fornuften slå til, eller? Gleder meg så til å pynte opp ballkongen med nye hagemøbler, varmelampe og lykter med lys i. Da blir det haugevis av vennekvelder med kortspill, vin og kos - sene sommerkvelder er det beste som finnes.♥

Hvilken av modellene under likte dere best? Help me!

I Love You, Jeffrey Campbell

Akkurat nå er jeg sjeleglad jeg ikke kjøpte de sorte Spiksene til Jeffrey Campbell. Jeg bare sier det, disse to er uten tvil de fineste av alle modellene til Campbell hittill!

Direktelink til denne modellen.

Direktelink til denne modellen.

Hvilken av disse to syns dere jeg skal bestille? Vurderer å ta begge, de er så fine at jeg sliter med å ordelegge meg - ivrig som jeg er! Her er det vel egentlig bare førstemann til mølla, disse kommer garantert til å fyke ut på rekordtid.

Husk at det også er fri frakt hos Nelly nå. Gleeede på en onsdagsmorgen! ♥

Ad links.

strong VS skinny

Strong is the new skinny.

Dette er et ordtak som florerer rundt på både twitter, facebookstatuser og blogger for tiden. Selv er jeg totalt enig i ordtaket - en trent, fit og stram jente er så utrolig mye finere og sunnere enn en skinny jente uten form for muskler. Det er forskjell på en trent kropp og en tynn kropp. Skinny girls look good in clothes, fit girls look good naked.

Enkelte jenter er tynne naturlig, men hvorfor ikke trene fordiom? Trening og muskler er gull verdt, både nå og i fremtiden. Det er viktig å ta vare på seg selv, en dag er man plutselig ikke 20 år lengre og kroppen din er ikke lengre den samme. Jeg stortrives med å løfter vekter, løpe turer og bruke kroppen - det gir meg så utrolig mye. Mitt mål er ikke å ende opp med store og markerte muskler, men å få en sterk og solid kropp. En sunn kropp!

Jeg er glad samfunnet begynner å åpne øynene, det virker som om utstikkende ribbein og 20 cm mellom lårene ikke er så kult lengre. Det roper jeg hurra for! Hva mener dere, er strong the new skinny?

Og når vi snakker om trening og kropp så må jeg legge til en liten sak. Favorittnettbutikken min innen trening er endelig kommet på facebook. Genial page å like, siden man får rabatter og andre goder gjennom facebooksiden til Get Inspired. Lik den HER! ♥

du och jag, bestis!

Tok turen innom ToneBestis på jobb i ettermiddag, og jammen var ikke arbeidsdagen hennes over akkurat i det jeg kom. Hurra! Så da var det bare å bestille masse sushi og ta med seg teppe for å plassere oss i nærmeste park. Piknik er noe av det koseligste jeg vet om! Folk må tro jeg og Tone har en lidelse, fordi hver gang vi kommer sammen så forsvinner bakkekontakten vår. Haha, vi ler så vi griner begge to og holder på å krepere av vår egen humor.

Han: Det er virkelig mer enn nok for meg å være med deg å Tone en gang i uka.

Hahaha, en stakkars etter å ha vært med oss i sånn to timer..

Nå skal jeg få unnagjort litt kontorarbeid, før jeg skal ut å møte Maren. Hejdå!

I love this city!

20 varmegrader her i dag, slå den du! Egentlig alt for varmt til å løpe rundt i jeans, men det føles liksom litt feil å ta på seg shorts allerede i Mars. Hvorfor reise til Syden når man kan ta turen til Kristiansand? Bedre plass på jord finnes ikke. Hjertehjertehjerte!

Startet dagen sammen med min Personlige trener, ble en sunn lunsj sammen og masse snikksnakk. Jeg er heldig som har en venninne som er utdannet PT, Maren er bare så utrolig flink til å motivere. Hun bare: det er en dårlig unnskyldning! hvor mye vil du dette Kristina? Hater henne litt når hun sier sånn, men det er jo slik en god trener skal være. Nytter ikke sitte på ræva her i gården, nei! Så da var det bare å hoppe i joggeskoene og hive seg på en hardcore intervalløkt ute i sola. Jeg trodde jeg skulle DØ, men jeg overlevde og føler meg fantastisk. Lenge leve endorfiner!

Nå skal jeg ut å nyte sola videre. Har dere like fint vær som oss? : D

marinegirl

Hoppet av glede da jeg kom over disse lekkerbiskene i London! Alle jenter må ha minst ett par med kilehæl og stripete mønster nå som det går mot sommer. Skikkelig marine og sailor inspirert, og det digger jeg! Perfekt til både jeans, shorts og kjoler - egentlig alt. Gleder meg til lette antrekk i disse fremover, de er så fiine og freshe.

Mine er fra Primark og jeg betalte rett under tohundre-lappen for de. Kupp!

sparkle sparkle!

I dag fikk jeg endelig nye negler hos flinke Gry! Ble en litt annerledes versjon denne gangen, flinka har nemlig just vært i Italia for å plukke med seg det nyeste av det nye hjem. Det ble en slags fransk manikyr, bare med glittertipper. Elsker de nye neglene mine, og så er det jo såå fint når sola skinner på og de sparkler i vei med diamantene på tuppen. Bare se så fine:

Heldig som jeg er så sponser Gry meg med negler, jeg går virkelig 110% god for den dama. Hun har alltid noe nytt og kult som hun fikser meg med - det liker jeg! Dersom noen av dere skulle være interessert i å ta turen på Fix Negledesign selv, så kan jeg fortelle at de holder til i Markensgate 2 her i Kristiansand.

Anyhow, nå er jeg endelig kommet hjem etter å ha vært rundt forbi i hele dag. Det er faktisk så varmt at man kan gå i shorts uten å fryse, sommeren begynner virkelig å komme. I skrivende stund sitter jeg faktisk på ballkongen å blogger for dere. Helt fantastisk deilig, eneste jeg mangler nå er ordentlige hagemøbler.

Første jeg gjorde når jeg kom hjem var å hoppe i dusjen, fjerne sminka og ta på meg kosedress. I kveld blir det nemlig romantisk date her hjemme, og vet dere hva? Jeg skal faktisk stå for kokkeleringen! Har handlet inn til biff, peppersaus, soppstuing og olivensgratinerte amadinepoteter. Satser på at det blir like bra som det høres ut...♥

nytt kallenavn

Våknet opp i morges med et hode som seriøst veide ett tonn. Lørdagen jeg fortsatt må betale for, med andre ord. Tok turen på cafe for å få jobbet litt bloggmessig, men nå sitter jeg her med nerver i høyspenn. Det er visstnok veldig gøy for alle andre å minne meg på ting jeg selv ikke husker. Kjenner det blir en god stund til jeg skal hilse på mr.alkohol igjen! Kallenavnet mitt har flaut nok blitt fylla, hvor gøy er det ikke å ha fått nytt kallenavn? Gi meg et hull jeg kan grave meg ned i liksom.

Anyhow, nå blir det som sagt litt jobb. Sola stråler ute, men denne uka må jeg virkelig prioritere. Nyter en god frokost og iskaldt vann mens jeg blogger for dere, så jeg kan absolutt ikke klage. Vi skrives litt senere dere, ville bare innom å si hei. Er dere klare for en ny uke? ♥

søndag med stor S

Dette har vært en søndag med stor S. Sovet bort hele dagen med Madelen som sovebuddy, begge to lå langflate i sofaen og snorket for full guffe. Sånn er det når man har vært ute ei hard natt, da må man betale for det dagen etterpå! Nå er MarenBestis her, vi slapper av med tv og bare koser oss. Var ute en rask tur for å få i oss noe mat da, ble som vanlig sushi. Vi hadde rigget oss med en film som heter The Tree of Life, valgte den vel egentlig bare på grunn av at Brad Pitt er med i den. Men alt handler tydeligvis ikke om utseendet, for filmen sugde.

"Maren, feirer byene i Norge påske på forskjellige uker?" Tror noen trenger å legge seg, jeg er så sliten og borte at jeg presser ut de rareste ting....

jeg skylder på tequilaen..

Herregud for en fantastisk kveld jeg hadde i går, med verdens beste venner! Kan ikke huske sist det var så gøy, verken på vors eller byen. Satt på uterservering med gogjengen en god stund før vi dro videre for å innta dansegulvene. Danset faktisk av meg hairextensionet, så det sier vel sitt..

Som dere ser på det siste bildet ble det litt mye tequila, noe etter en stund førte til litt dårlig dømmekraft. Kvelden endte nemlig med at jeg fikk lyst å ta meg en svømmetur og spaserte rundt i byen iført badehåpe, håndkle og bikini. Min kjære kompis Petter fikk også på seg sistnevnte - nemlig en litensjokkrosa bikini fra Victorias secret, jeg har aldri ledd så mye i hele mitt liv! Så var det bare å ta turen til nærmeste strand og legge på svøm. Og ja, selvfølgelig måtte vi skaffe oss bildebevis siden vi var så hardcore:

Haha, sjekk Petter, han skal straks ta over for Adriana Lima på VS catwalken.

Traff haugevis med blogglesere også i går, skikkelig koselig å møte noen av jentene som leser bloggen min. Enten det er iført badekåpe eller kjole, haha! Nå blir det avslapping på sofaen med søte Madelen som selskap, før jeg skal dra avgårde å få full kroppsbehandling på spa. Gleder meg som en unge, denne kroppen trenger virkelig en massasje. Hva er vel bedre medisin enn det på en klein søndag?

girlsnight

Da var finstasen tatt på og det er klart for å ut en tur med go'gjengen. Jentefors her hjemme først, før vi hooker opp med de andre. Dette blir en finfin kveld!

Ha en flott lørdag, mine fine.♥

its time for a peptalk!

Har dere noen gang tenkt over valgene vi tar her i livet? Tenkt over hvor mye det egentlig påvirker oss? Det har jeg gjort den siste tiden og aldri har jeg fokusert så mye som nå på å velge det som gjør meg lykkelig. Jeg er blitt så hard på det området at jeg faktisk kutter folk ut at livet mitt hvis de ikke har en positiv innvirkning på meg. Hvorfor bruke tid på mennesker som drar deg ned, når du heller kan bruke den på mennesker som løfter deg opp? Positiv energi og kjærlighet har alt å si.

Er du ikke lykkelig? Spør deg selv hva grunnen er, og jeg kan garantere deg at du fort finner ut svaret. Er det en person som gjør deg ulykkelig - så bestem deg for om denne personen er verdt å ha i livet ditt eller ikke. Er det et problem som gjør det ulykkelig - så bruk tid på å løse problemet. Det er faktisk så enkelt som at hvis du vil være glad og lykkelig, SO BE! Ikke bruk krefter på ting ting eller mennesker som ikke gjør det godt, livet er for kort til å være trist og lei.

Ta det fra ei jente som har lært. Det kommer en tid der man må stå opp for seg selv, bite i det sure eple og renske ugresset ut av livet sitt. Det er kanskje jævlig hardt der og da, men tro meg. Det blir bedre! Fordi ja, gresset er ofte grønnere på den andre siden - og det forstår man hvis man bare er tøff nok til å ta et lite skritt over. Smil, le, kos dere og gjør akkurat det som gjør dere superhappy og overlykkelige - fordi det er akkurat slik livet skal være. Ikke en kamp, men en fin reise du kan smile godt av den dagen du sitter stuck på gamlehjemmet. Det var gylne tider, det!

you make me happy!

Tusen takk for alle fine kommentarer i innlegget under, dere vet virkelig hvordan dere skal løfte humøret mitt! I dag er jeg superhappy igjen, var bare så sliten og overtrøtt i går at jeg holdt på å krepere. Utrolig hva litt søvn gjør med kroppen, 8 timer under dyna var akkurat hva jeg trengte! : D

Denne lørdagen startet med hjemmelaget rugbrød med banan på toppen, beste frokosten som finnes! Og masse isvann med sitron oppi, har fått helt dilla på det. Deretter la jeg ut på en god joggetur langs strandpromeraden og alle de fine plassene vi har her i Kristiansand. Deilig å få løpt i fra seg litt! Om en liten stund blir det avgårde på jobb, og så kommer jo kvelden da. Ut eller ikke ut? Byen eller hjemmekveld? Frister mest å være edru, men hvor lett er det når solen steker ute..?

god og rund...?

Åh, jeg måtte jammen med la hele gjengen kose seg uten meg i kveld. Er enkelt og greit supersliten etter en travel uke, så kjenner jeg trenger en natt med god søvn. Føler jeg til tider løper rundt litt for mye, har blitt fryktelig dårlig til å ta livet med ro den siste tiden. Alt er liksom så gøy, så det frister lite med sofa og hjemmekos. Men i kveld slo heldigvis fornuften til og kroppen sa i fra. På tide!

Nå ligger jeg derfor godt plassert under dyna, med MacBooken over meg. I morgen blir det en god treningsøkt, satser på utendørs jogging! Fikk en veldig hyggelig kommentar i dag om at jeg begynte å bli god og rund igjen, jeg mener - hva skal man si? Merkelig hva slike ord fra et anonymt menneske kan gjøre med humøret. Enkelte skulle ikke hatt lov til å ha verken tastatur eller laptop forran seg...

Sweet dreams da, dere! <3

mitt andre hjem

Ble en god lunsj med salat, ferske reker og caffelatte før arbeidsdagen startet. Hadde godt selskap med både Tone, Camilla og Helene - viktig å dele litt gossip før dagen starter for alvor. Vi har endelig fått byens beste restaurant på facebook, jeg syns dere skal like oss HER. Ingenting slår Hos Naboen, verdens beste plass å både jobb og tilbringe tid på. Jeg bor der, sånn cirka. Spiser i hvert fall alle måltidene mine der, hehe.

I skrivende stund er Nikolai på besøk, en hyggelig kollega!  Vi har nettopp funnet ut at vi bor sånn tyve meter unna hverandre, perfekt å ha en kompis i nabolaget. Deretter bærer turen avgårde på nye eventyr med ToneBestis, vi får se hva kvelden bringer! Endelig er fredagen her, helg. ♥

smil deg til 25 000 kroner

Har du lyst på 25 000 kroner? Vel, det har jeg også!

Derfor har jeg meldt meg på den fantastiske konkurransen som Jordan kjører akkurat nå, der du kan stikke av med nettopp dette beløpet. 25 000 kroner, som du kan bruke på en opplevelse som får deg til å smile. Selv ville jeg dratt på tur til Mexico eller på shoppingtur til New York eller - tror jeg.

Du laster enkelt og greit opp et bilde av ditt beste smil HER. Det har ingenting å si om det det er skjevt, sleskete, sjarmerende eller vakkert. Et smil er det fineste en person kan bære, det slår alle accessorize i hele verden! Vinneren trekkes ved at man kan avgi stemmer til favorittsmilene sine, og de med flest stemmer blir vurdert når kåringen nærmer seg slutten. Selv valgte jeg å laste opp dette bildet av meg selv:

Dere må også gjerne stemme på mitt bilde, dersom dere skulle føle for dere. Miiihi, dette er jo bare så gøy! A smile is the prettiest thing you can wear! : D

Annonse.

kisskiss

Goood morgen alle sammen! ♥

Våknet opp til strålende nyheter, bloggen går virkelig så oppover for tiden at jeg nesten blir litt redd. Hvorfor redd, tenker du kanskje? Jo, greia er jo det at når man endelig føler seg 100% lykkelig, pleier det av en eller annen grunn alltid å skje noe som ødelegger idyllen. Men, jeg velger å tro at dette ikke skjer og at ting bare blir enda mer fantastisk fremover. Jeg har så mye spennende i vente at jeg hopper rundt av bare tanken! Og dere kan også bare glede dere, mine lesere kommer også til å få mye gøy via min blogg denne året.

Er akkurat ferdig med dagens faste treningsøkt og skal straks avgårde på jobb en liten tur. Fornuftig jente! Men først skal jeg spise en god frokost med skyr, mager kesam og lune bær ute på ballkongen - med min lille Milo som selskap. Nok en dag med sol her på Sørlandet, dette fine været gjør virkelig bare humøret mitt enda bedre. Glis!

Følg med her på bloggen litt senere, jeg skal nemlig tipse dere om noe helt genialt og en fantastisk konkurranse. Nemlig sjangsen til å vinne 25 000 kroner...

hjemmekos

Koser meg maks i joggedress og med gullet mitt på besøk. <3

Intervjuet på NRK1 gikk supert, følte jeg klarte meg veldig bra. Litt tabu tema dette med ungdom, festing og sex - så det var jo absolutt en bra erfaring å få med seg videre. Resten av ettermiddagen og kvelden satt jeg av til hjemmekontor, fantastisk deilig å få tømt mailboksen! Nå skal jeg kose meg videre med god samvittighet og lade opp til morgendagen. Har dere hatt en fin dag, godtfolk?

nr.1 sommersko

Nelly.com har fri frakt ut denne måneden, så i denne forbindelse tenkte jeg å dele mine nye favorittsko med dere. TØYSKO! Jeg er en av de jentene som løper rundt på disse hele sommeren. Noe så behagelig, fresht og deilig å gå på. Bort med heelsa og inn med disse sier jeg bare!

Blomster skoene finner du HER og de babyrosa finner du HER.

Blå sko finner du HER, og de rosa HER.

Var de ikke bare supersøte? Og superbillige, selvfølgelig! Angrer på at jeg ikke kjøpte flere med meg hjem fra London, men når jeg kom over disse så var det i grunnen like greit. Favorittene er de med blomsterprint, tenk så perfekte til hvite jeans og en fresh topp + dongrijakke. Iiiih, jeg er så i sommermodus!

Reklame lenker.

avgårde på radiointervju

What a day! Vi dro ut i morges for å spise deilig frokost på bakeriet i nærheten, og ble sittende der i solsteiken i mange timer. To baguetter og fire cappuchino senere var vi klare for å rusle oss en tur. Ble litt shopping, før vi dro videre til parken for å slappe enda mer av. Kunne ikke fått en finere start på denne herlige torsdagen! : D

NRK1 kontaktet meg for få timer siden og ville ha meg på radiointervju. Vi skal snakke om ungdom, festing og sexliv - ser for meg at det kan bli ganske så interessant! Så hvis dere vil høre på så får dere slå på NRK Sørlandet rett etter 16.30, det er cirka i den tiden vi kommer på tror jeg. Håper radiostemmen min kan virke litt bedre denne gangen, jeg høres alltid ut som en rusa bryggesjauer når jeg er på lufta...

Blazer - H&M. Topp - TopShop. BH - BikBok.

Smykke&ring - TopShop. Sko - Primark. Bukse - Miss Selfridges.

ta meg på skuldrene, da!

Etter noen glass vin og masse hygge i går var humøret på topp! Plutselig så fikk jeg et innfall om at jeg ville sitte på skuldrene til Tone, og hun bare: javel...

Grunnen til den litt unormalt gode formen på en onsdag, var rett og slett at vi koste oss maks på uteservering i går. Jeg, Gens og Tone -  the fantastic threesome! Vi bestilte god indrefilet, creme brule til dessert og en helt fantastisk flaske hvitvin. Sistnevnte ble selvfølgelig ganske fort tom, og da måtte vi jo kjøpe en til. Det var så fantastisk temperatur ute at jeg følte virkelig jeg var i varmere strøk, fy søren så utrolig deilig! Gens tok til og med på seg spanderbuksene når regningen kom og betalte jammen meg hele kvelden - snakk om å være gentleman.

Nå stråler sola ute igjen og livet er bare så utrolig deilig. Jeg virkelig elsker leiligheten min nå, utsikt til sjøen og strand rett ved. Sommeren her er jo egentlig hele grunnen til at jeg leier denne plassen, det føles som å bo ved middelhavet. Finnes det noe bedre enn sjølukt, lyd av bølgebrus og en evigvarende feriefølelse? NEI! : D

Nå blir det på med sommertøy, det har meldt 18 grader her i dag. Skal straks ut å spise frokost i sola med en luring... ♥

naturlig er fresht

Fikk en helt sinnsyk hodeverk etter jobb, men heldigvis har det gitt seg nå. Utrolig hva litt hjemmespa gjør med formen, jeg bare sier det! Ble både hårkur, bodyscrub, ansiktsmaske og masse annet goodies på meg i ettermiddag - og rett etterpå var formen god som gull igjen.

Nå skal jeg straks ut å møte ToneBestis for å dra på middag. Blir uteservering på oss, nok en gang er det skikkelig sommer her på Sørlandet. Godt og varmt ute, gir meg en skikkelig sydenfølelse! Jeg bor virkelig i verdens beste sommerby.♥

Prøvde meg forresten på en ny look i dag, jeg er seriøst så lei av sminke at jeg holder på å krepere. Så i kveld ble det bare solpudder, lipbalm og litt mascara, og vet dere hva? Jeg føler jeg ser mye friskere ut! Vurderer sterkt å pakke bort alt annet bortsett fra disse tre tingene og brynskygge fremover. Ingenting er så fint som å være naturlig, er dere ikke enige?

Skjorte - Gina Tricot. Bukser - Miss Selfridges.

Klokke - Marc Jacobs. Sko - Primark.

en garderobeklassiker

Jeg elsker blazere, i alle mulige farger. Har nettopp fått to nye i samlingen, i sukkersøte pastellfarger som rosa og mintgrønn. Disse ble med meg hjem fra London.

En blazer er en garderobeklassiker som aldri går av moten og er uten tvil et must-have. Jeg løp rundt over alt i London for å finne de perfekte blazerene, og endte som dere ser opp med de to lekkerbiskene over. De pimper opp et helt antrekk på en helt fantastisk måte, og kan gjøre det både rocket eller sukkersøtt.

Rosa blazer med Rihanna tee under og grønn med hvit gjennomsiktig skjorte:

Alt er opp til deg! Nå mangler jeg bare en sort, så er samlingen min komplett. Disse er virkelig de perfekte jakkene i både vår og sommer. Og dersom du ikke har din egen? Stjel kjæresten sin, det er minst like kult!

Blazerene er kjøpt på Top Shop og Primark.

bendelorm i magen

Da er jeg tilbake her som normalt igjen! Har bare hatt det så enormt travelt etter jeg kom hjem, jeg har nesten ikke hatt tid til å løfte laptopen en gang. Har kost med masse med Madelen, Tone, Maren, Ellen og Camilla de siste dagene, bare hatt masse kvalitetstid med de fineste menneskene jeg vet om. Har også fått unnagjort litt jobb, men ikke nok. I morgen har jeg ingen avtaler på dagen, så da må jeg mure meg inne og ha kontortid frem til sola går ned. Mailboksen sprenger jo snart ut av dataen...

Nå blir det straks litt jobbing på Hos Naboen, gleder meg as usual! Ble spurt av min kjære sjef i går om jeg hadde bendelorm i magen, fordi han mente jeg konstant var sulten og måtte spise. Etterpå klarte han å presse ut at "hvem er det som snart kommer til å sprenge? Jo Kristina gjør." HAHA, sykt hyggelig - man kan jo tolke det som man vil.

Have a good one, everybody! Vi blogges om litt. ♥

gull verdt for enhver kropp!

Siden så mange av dere lesere også er faste brukere av Chiliforte, tenkte jeg å oppdatere dere på noe nytt innen denne kategorien. Jeg har i runde tre måneder testet acaiforte, noen fantastiske kapsler som har høyest registrerte nivå av alle frukter og grønnsaker i verden. Hvor fantastisk er ikke det, at man kan få i seg så mye næring av en liten kapsel som svelges enkelt med vann?

Dette er et 100% naturbasert produkt som består av hovedingrediensen: acai - et bær som vokser på palmer i Amazonas. Selv tar jeg en slik daglig, gjerne til morgenen. Men disse kapslene er også supergode å bruke til smoothies, de gir en helt herlig og frisk smak! Da åpner du helt enkelt kapselen, og drysser over 5-6 stk oppi smoothien. Acaiforte styrker også effekten av chiliforte, noe som også er en av grunnen til at jeg bruker dette kosttilskuddet.

Selv har jeg merket at jeg har fått finere hud etter å ha brukt dette en stund, og at jeg får mer enegi av produktet. Spesielt når jeg er på jobb så merker jeg at jeg er utrolig mye mer opplagt og våken en hva jeg ellers ville vært. Som dere vet har jeg hatt et veldig svakt immunforsvar opp gjennom årene, så derfor passet dette meg ypperlig. Vitaminer, mineraler og antioksidanter er gull verdt for enhver kropp!

Dersom fler av dere ønsker å teste ut dette, har jeg ordnet et kampanjetilbud for dere lesere, der dere får første pakke dere kjøper til bare 199 kroner. Deretter vil du få produktet månedlig hjem i postkassen din til 349 kroner, men dersom du ikke ønsker dette – ringer du bare til kundeservice og sier opp avtalen din. Det er ingen bindingstid, noe som er kjempebra! Kampanjetilbudet finner dere her.

Reklame.

spring green

Ett av ti par som ble med meg hjem fra London. Uten tvil favorittene, de er bare så utrolig FINE! Sitter perfekt på bena og er så fantastisk flotte i fargen. Gleder meg til mange sommerslige antrekk med disse.

Mint green is the color of this summer ♥

klar for å bruke kroppen!

Goood morgen fra Kristiansand! : D

Var så sliten av all reise i går at jeg ikke orket å oppdatere bloggen, dro bare rett hjem og hadde besøk. Ble meksikansk takeaway og en halv film før jeg sovnet.

Men, nå er batteriene ladet og jeg er SÅ klar for å bruke denne kroppen igjen. Etter fire dager med junkfood, brus, alkohol og enda mer junk, trenger virkelig kroppen min et påfyll med sunne ting i uken fremover. Det blir beinhard trening, sunn mat og full fokus på å komme like sterkt tilbake som jeg var før jeg reise. Gleder meg som en unge til å løpe bort på trening nå, og enda gøyere er det jo når jeg har et helt nytt antrekk fra Nike Store. Gikk nemlig litt amok på den butikken i London, det var jo fem etasjer med bare treningstøy. Himmelen!

Hakkasan tok trommehinna mi

Når du bestiller bord på en av verdens mest fancy restauranter, må du vente i baren i 45 minutter før du i det hele tatt får et glimt av bordet du har booket. Men, når bartenderen spanderer fargerike drinker på deg, går det ganske så greit likevel! Skikkelig kjepphøy dude, jeg spurte om å få se på drinkcartet og han bare: drinkcart? no, I know what you like! Og jeg bare: for en dust ass, tipper han gir meg en Cosmopolitan. Men så fikk jeg drinken da, og den var dritgod. Så da holdt jeg heller kjeft og smilte pent.

Maten på Hakkasan var helt fantastisk, selv om den tappet visakortene våre latterlig mye. For en DYR plass! Men ja, tilbake til maten. Spiste en chilli som var så sterk at trommehinnen min sprakk, sånn helt seriøst. Ida holdt på å le seg ihjel, mens jeg satt å stappet servietten i øret, brettet leppa og så alt annet en classy ut. Haha! Hjalp litt at vi ble sendt hjem i en lekker BMW med privatsjåfør etterpå, da. En sjåfør som ikke kunne veien vel og merke, men når Andersen er pasasjer går alt smertefritt. Sjåfør: Can you give me your adress? Meg: it’s near a big park and a big statue. Tror han ble litt irritert, skjønner ikke hvorfor...

Nå sitter jeg trygt plassert på Gardemoen og holder på å le meg ihjel her jeg sitter. Har hatt den beste turen med min kjære Ida, alltid like koselig å være med den jenta. Hun er like bra som meg, og det skal jammen meg mye til! Synd vi bor så langt i fra hverandre, men et godt vennskap avhenger heldigvis ikke av avstand. Love you, babe!

Nå blir det noen timer å vente på nesten fly, før jeg lander i gode gamle Kristiansand. Goodbye London, men det blir ikke lenge til neste gang! : D

sommergarderoben er i boks

Pjuuuuh, jeg er så sliten at jeg føler ikke mine egne føtter! Vi har nok en gang gått amok i Oxford street, kunne faktisk fylle hele hotellsengen vår med det jeg hadde kjøpt. Nå er i hvert fall sommergarderoben fylt opp, med både tøy, sko og accessories i alle regnbuens farger. Er så fornøyd! Eneste jeg mangler er et sort Moschino belte, men godt mulig jeg kan rekke å få shoppet det senere i kveld.

Kofferten skal snart pakkes, så blir spennende å se hvordan det skal gå. Blir vel en god del penger i overvekt også kan jeg tenke meg! I kveld har vi booket bort på Hakkasan her i London, en flott og fancy plass hvor de serverer asiatisk mat. Gleder meg! Flyet mitt går hjem 05.00 i natt, kan ikke akkurat si jeg gleder meg..

Litt bilder fra en fin dag:

ikke så Carrie Bradshaw likevel

Ida: Vi tar en Cosmopolitan, de er supergode.

Meg: *drikker* Hvorfor i huleste sitter jentene i Sex And The City å smatter på dette drittet? Det er det jævligste drittet jeg har smakt i hele mitt liv.

Engelskmann: Wich club are you girls going to?

Ida: The Ronal Mc'Donald club.

Og med disse to samtalene var det bare å droppe fem etasjer nattklubber, dra i en taxi og kjøpe halve Mc'Donalds. Hva har skjedd med oss? For to år siden løp jeg og Ida rundt både fredag og lørdag, danset på bardiskene og hylte for full hals etter å få i oss mer drikke. Men nå? Vi har blitt så fornuftige og kjedelige at det er nesten litt kvalmt.

Så, siden vi var så flinke piker i går - var vi selvfølgelig i en toppers form når vi våknet. Nå blir det å ta på seg heels og fintøy, så går vi heller ut å gjør det vi kan best. Fuck cosmopolitans - vi vil shoppe!

lets do it tonight!

Excuse me! But I might drink a little bit more than I should tonight. And I might take you home with me if I could tonight. And I think you should let me cause I look good tonight. And we might not get tomorrow, lets do it tonight!

Weeee, klar for en ny kveld på byen i London. Smask til dere alle!  : D

you so high!

God fredagskveld fra London!

Har kost oss masse i dag, og shoppet til krampa har tatt oss. På slutten var jeg så sliten og rød i øynene at en mann faktisk kom bort for å spørre om jeg hadde røykt weed. Hva i huleste? Og jeg bare: ee hell no! Og han bare: I wont tell anyone, you so high! Når du får slike kommentarer slengt i trynet vet du at det er på tide å komme seg hjem....

Nå blir det straks å stelle seg for kvelden, planen er å dra på et fem etasjers utested. Gleder meg til å ta på kjole og høye hæler, TGIF!

gikk bananas i Oxford Street

Da var vi tilbake en liten tur på hotellet, etter tidenes shoppingrunde. Vi hadde så mange poser at vi måtte ta taxi hjem for å sette det fra oss, kanskje ikke så rart..

Jeg kom ut med 51 nye ting/plagg og 9 par sko. Sier bare en ting: jeg har aldri shoppet med så god samvittighet før. Prisene er fantastiske og tøyet her nede er så flott at man får lyst å handle med seg absolutt alt hjem. Oxford Street i mitt hjerte! ♥

Formen har vært på topp i hele dag, vi var nemlig så smarte at vi ikke gikk i seng så alt for sent i går. Vi dro først på Steak House, og bestilte oss en helt vanvittig god middag + det obligatoriske glasset med vin. Mens vi satt der kom det mannfolk bort for å ta bilder med oss, mens andre stoppet opp og gjorde tegn som jeg ikke skal skrive her fra bilene sine. Hva skjer med Engelskmenn? De er jo helt gale! Etter en god middag forset vi videre på hotellet og tok turen på et utested. Kjempekos!

Nå blir det å hvile beina litt, før vi drar ut på runde nr.2 med shopping. Må handle meg en ny koffert også, jeg har ikke sjangs til å få med meg alt hjem hvis ikke...

Fantastiske London! Røde busser og mektige bygninger.

Fornøyd jente i prøverommet på Top Shop!

Min partner in crime koser seg med god middag og noe enda bedre i glasset.

Fest i munnen, det var såå godt!

Fantastisk å sitte ute når det er så god temperatur. Sydenfølelse!

Og så våknet vi opp og var klare for shopping!

spesialenheten for unge boligkjøpere

DNB har opprettet et eget team i banken som skal hjelpe unge førstegangskjøpere med absolutt alt du trenger å vite første gang du skal kjøpe bolig. Teamet heter SUB-   Spesialenheten for unge boligkjøpere.

10 spesialrådgivere hjelper førstegangskjøpere å være godt forberedt for boligkjøp. SUB finner du på Facebook. Her svarer de direkte på alle dine spørsmål, alt fra sparetips, finansieringsbevis, gjennomgang av prospekter, rådgivning knyttet til boligvisninger og budrunder. Du kan til og med snakke med SUB når du er på boligvisning! Selv syns jeg dette er helt genialt, og kommer absolutt til å benytte meg av dette. Jeg har jo planer om å kjøpe mitt eget lille hjem om ikke så alt for lang tid!

DNB vet at det er vanskelig for førstegangskjøpere å komme inn på boligmarkedet. For mange er manglende egenkapital den største utfordringen. Derfor har de nå laget en konkurranse på Facebook, der man kan vinne egenkapital til din første bolig. Hvor fantastisk er ikke det, dere!? Konkurransen går ut på å skrape et DNB kort med musepekeren. Bak kortet skjuler det seg flere premier på 1.000 kr til egenkapital (BSU sparing). Alle får tre «digitale skrapelodd» hver dag - så da er det med andre ord bare å skrape i vei.

Noen har flaks her i livet, andre må spare, men SUB hjelper deg i gang med sparing og råd. Sjekk ut facebooken til SUB her og bli også med i konkurransen. Det er jo alltid greit med litt drahjelp til egenkapitalen, ikke barebare å være førstegangskjøper i 2012 desverre. Flott tiltak av DNB, jeg er imponert!

Reklame.

LONDON BABY!

JEG ELSKER LONDON! Etter bare to timer, I'm in love.

For en fantastisk plass, første som møtte meg da jeg gikk av undergrounden var Starbucks på cirka alle gatehjørner. Menneskene her er så utrolig hyggelige og imøtekommende, blir glad av å være i denne fine byen. Sjekket inn på hotellet for sånn tyve minutter siden og ja - herremin så flott det er her! Veldig sentralt også, vi bor ti minutt unna Oxfor Street. Herlig! Nå venter jeg bare på at Wulffen min skal komme, så blir det ut å utforske mer av London.

Dette blir en så bra helg! Litt bilder fra hotellet og rommet vårt:

@ Gardemoen

Nå sitter jeg på Gardemoen og er så trøyt at jeg har ikke ord. Flyet jeg egentlig skulle ta til Oslo ble innstilt, så jeg måtte fly tre timer før enn det som egentlig var planlagt - våknet 04.30 i natt. Heldigvis møtte jeg på kjentsfolk, så Hilde passer på at jeg ikke sovner. Fint med litt selskap på en ellers så kjedelig flyplass.

Nå gleder jeg meg masse til å ankomme London, og møte min kjære Ida. Livet er fint! Og dere, en liten ting! Vil du være lykkelig? So be!!! Livet er hva du gjør det til selv, det har jeg virkelig lært den siste tiden. Kutt ut personer som ikke gjør det godt og omring deg med mennesker som backer deg og løfter deg opp. Life is what you make it - so lets make it rock! : D

vi kan umulig være i slekt?

Hyyyyyl! Jeg er så gira på å reise at jeg har gått rundt i en konstant lykkerus i hele dag. Jeg spaserer ikke, jeg hopper. Hah! Blir helt fantastisk med en weekend bort, til en fantastisk by - med ei enda mer fantastisk jente. Dette blir så bra, og jeg gleder meg noe enormt til å blogge for dere der nede.

Eirik har kommet til byen, så rett etter jeg var ferdig på jobb satt vi oss ned for å spise. Ble kyllingburger på meg, klarte rett og slett ikke motstå fristelsen. Det er jo såå godt! Jeg spiste vel og merke alene, har tydeligvis verdens mest spesielle lillebror. Ungen ville nemlig ikke ha mat på restaurant, han ville ha fastfood fra Mc Donalds han. Altså, hvem av oss er adoptert...?

Nå blir det pakking og kvalitetstid. Har dere det fint, mine fine? ♥

Søte blogglesere som ville ta bilde, mens jeg satt med munnen full av mat. Haha!

deler ut ti goodiebags

I samarbeid med Tampons For Free, vil jeg gi dere lesere til å finne ti flotte goodiebags - samt dele gladnyheten om at alle jenter nå kan få gratis tamponger hjem i postkassen. Er du som meg, at du svetter og blir superflau av å kjøpe tamponger - så er dette helt genialt.

Tampons for free er selskap som leverer gratis tamponger hjem i postkassen til kvinner, og konseptet er finansiert gjennom å bruke tampongesken som reklameplass. Så hvis du er en av de som har irritert deg over hvor dyrt det er å ha mensen, så har det nå altså dukket opp en løsning. KK skrev også nettopp en sak om dette, les mer her om du ønsker det.

Alt du trenger å gjøre for å bli en av leserne som stikker av med goodiebags, er å registrere deg HER slik at du også får gratis tamponger rett hjem i postkassen. Dette er selvfølgelig 110% kostnadsfritt.

Legg igjen en kommentar med mailadresse, og du er med i trekningen!

Reklame.

en pinlig seanse

Unnskyld meg, men hvor pinlig er ikke årets Paradise Hotel? Hadde en date med MarenBestis i går, vi benket oss forran tvskjermen med vårruller og pepsi max. Men det ble en heller pinlig seanse, vi ble så flaue og overgitt på deltagernes vegner at vi cirka fniste oss i hjel og holdt hendene forran ansiktet. Hvor hjernedødt er det mulig å fremstå? Nå skal ikke jeg påstå at jeg aldri gjør feil, men i forhold til det jeg har sett til nå - virker de fleste som Einstein i forhold.

Anyhow, nå er det straks tid for jobb! Lillebror kommer en tur til byen senere, så da blir det shopping og middag med han. Eirik skal passe Milo mens jeg er i London, snill som han er. Iiih, nå er det under et døgn til jeg sitter på flyet - kjenner reisefeberen stiger i takt med humøret. Håper bare jeg klarer å finne frem til hotellet fra Heathrow, satser på at tuben ikke er alt for avansert.

Litt senere kommer det en fin konkurranse til dere. Stay tuned, girls!

video: slik får du fine øyenbryn

Siden så mange av dere har lurt på hvordan jeg fikser brynene mine, så har jeg endelig fått ordnet en video til dere der jeg viser hvordan jeg gjør det. Fineste jeg vet er mørke og markerte bryn - det gjør hele ansiktet i mine øyne.

Kittet jeg bruker på brynene er desverre utsolgt, men HER kan dere finne akkurat de samme fargene som jeg bruker. Eneste som mangler på dette kittet er highlighteren. HER finner dere også brush til brynene. Husk at dere handler fraktfritt hos Blivakker.no! ♥

Reklame.

årets første utepils

Har kost meg ute i sola i flere timer, for en deilig tirsdag! Var så knallvær at jeg måtte slå til med årets første utepils - selv om jeg egentlig ikke drikker øl. Hadde godt selskap av Petter og Julian, så da kan jeg jo absolutt ikke klage.

Nå har jeg nettopp vært på en lang tur med lille Milo og skal straks avgårde for å møte Tine Charlotte. Vitkig å utnytte solstrålene maks når de først er her! Dette været får meg til å bli enormt lite fornuftig, jobb og andre viktige ting blir automatisk satt til side. Frister liksom så lite å sitte inne med MacBooken for å jobbe når det er på grensen til sommer ute. Får ta igjen jobbingen i natt mens de andre sover, hehe.

Har forresten laget videoblogg til dere, skal få lastet den opp asap! ♥

peace out

Goood morgen!

Startet dagen med å ta på meg store solbriller, hoppe i treningstøyet og dra ut på en lang powerwalk i finværet. Forfriskende å deilig! Gikk ned mot fiskebrygga og Odderøya her i K-town, så utrolig mye fint å se på mens man spaserer. Eneste jeg tenkte på var hvor fantastisk deilig det skal bli å drikke vin nede på uteserveringene så fort været er varmt nok til at de åpner. Få ting som er bedre enn vin i solsteiken med gode venner.

Nå skal jeg på trening nummer to, måtte bare få i meg havregryn og litt mer energi først. Blir styrke på hele kroppen, kjenner jeg trenger det! Ser forresten at mange av dere lurer veldig på hvordan jeg fikser øyenbrynene mine, så jeg tenkte å snekre sammen en videoblogg om dette litt senere. Høres det bra ut?

Hehe, måtte bare vise dere. Armene begynner å komme seg litt. Gøygøygøy!

tre dager igjen!

Nå har nedtellingen endelig startet, bare tre dager igjen til jeg sitter på flyet til fantastiske London! Kofferten er allerede satt frem, snart må jeg begynne å pakke - så lite som mulig til en forandring. Trenger en helt ny sommergarderobe, siden det gamle tøyet mitt er alt for stort til meg. Tom koffert bort, full koffert hjem - det liker jeg! Gleder meg til å gå amok i Oxfort Street med Wulffen! : D

Straks kommer vaskehjelpen på besøk og skal shine leiligheten for meg. I mens skal jeg ta turen til SalongXtend for å hjelpe ToneBestis med noe nytt og spennende som kommer i nettbutikken. Senere blir det trening, ser for meg en lang joggetur ute i finværet. Gleder meg til å komme hjem til ren og pen leilighet også - herlig start på uken. Fin mandag til dere alle! : D

life is short:

... so smile while you still have teeth!

I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.

When one door of happiness closes, another opens; But often we look so long at the closed door that we do not see the one that has been opened for us.

Life is too short to spend time with people who suck the happiness out of you.

Live life with no regrets. Laugh at the confusion. Smile through the tears and keep reminding yourself that everything happens for a reason.

Every story has an end, but in life every end is just a new beginning.

Nothing lasts forever; so live it up, drink it down, laugh it off, avoid the drama, take chances, and never have regrets; because at one point everything did was exactly what you wanted.

Take too many pictures, laugh too much, and love like you’ve never been hurt because every sixty seconds you spend upset is a minute of happiness you’ll never get back.

fin kveld med fin gjeng!

God søndag, mine favorittmennesker! ♥

Dagen har vært tilbragt på Mc'Donalds og i sofaen, jeg er så klein at jeg føler gulvet hopper opp og slår meg i hodet. Fikk i meg litt vel for mye vin i går, så endte opp med å henge over doen cirka hele natten. Sikkert tre år siden sist jeg ble sånn i formen, fryktelig lite sjarmerende med jenter som blir så dritings at de ligger å spyr. Men, jeg hadde det heldigvis dødsgøy for uhellet inntraff. Vi hadde vors hos meg, som eeegentlig bare skulle være et jentevors. Plutselig kom det nemlig 15 gutter, men altså - hva skal man gjøre?

Til og med Christiano Ronaldo var her! Ble automatisk skikkelig fotballsuporter og måtte ta masse fanbilder med han, heiaheia!

Fin gjeng! I April planlegger vi å dra inn til Oslo for å delta på Sensation. Fikk ikke gjort det i fjor, så denne gangen har jeg virkelig ikke lyst å gå glipp av det. En helg med hotell, shopping, bra musikk og gode venner - hva mer kan man ønske seg?

Nå må jeg prøve å få våknet Gens som sover som en stein på sofaen, tror ikke jeg er den eneste som ble utslitt av gårsdagen. Ser ut som det har vært bombenedslag i leiligheten, så jeg trenger litt vaskehjelp. Forresten, tusen takk for alle fine kommentarer om antrekket i går - så utrolig snille dere er! Gøy når dere er flinke til å kommentere, fortsett med det. ♥

vil du bli en bedre blogger?

Mange av dere søte jenter der ute har flere ganger spurt meg etter tips for hva dere kan gjøre for å få en blogg i beste kvalitet. Siden jeg har litt erfaring på akkurat dette, tenkte jeg kunne snekre sammen noen tips til dere!

♥ Bilder, bilder og atter bilder.

Bruk mye bilder og gode bilder. Få ting er gøyere enn å lese en blogg som inneholder plenty av bilder, som også har god kvalitet. Invister i et så godt kamera som mulig, selv bruker jeg Canon 550D og er strålende fornøyd. Kamerastativ og fjernkontroll til selvutløser kan også være greit å ha når man er blogger, så slipper man å løpe frem og tilbake når man skal ta bilde av seg selv. Mitt neste innkjøp i denne kategorien blir ekstra blitz og 50mm linse. Gode bilder er regel nr.1 for å ha en blogg som både ser bra ut og er bra.

♥ Vær deg selv, på godt og vondt.

Det er kjedelig å lese blogger om mennesker som aldri kan slå en spøk, aldri gjøre en feil eller aldri fortelle at de faktisk også kan ha en dårlig dag. Humor og ærlighet er i mine øyne noe som er veldig viktig å ha i bloggen sin - hva er vel bedre enn å sitte å smile mens man leser gjennom et innlegg fra en annen person? Du trenger ikke sette på deg en fasade og leke at du er Paris Hilton for å få en god blogg. Be yourself, det er det beste du kan gjøre! Jeg blogget til og meg megselv når jeg så slik ut:

♥ Ha gode tekster.

Et lett og ledig språk er i mine øyne også veldig viktig på en blogg. Lange innlegg med null poeng kan fort føles kjedelig å lese igjennom. Selv prøver jeg å aldri har mer enn tre eller fire avsnitt i hverdagslige innlegg, og heller bruke flere bilder. Store mengder tekst vekker sjeldent positiv oppmerksomhet, i hvert fall ikke i hvert eneste innlegg. Gjør det kort og godt!

♥ Vær flink til å gi et godt innblikk i dagene dine.

Personlig har jeg med meg kamera hvor enn jeg går, da det faktisk er jobben min. Slik er det mye lettere for meg å gi dere lesere et skikkelig syn på hva jeg har gjort, hva jeg skal og hvordan dagen har sett ut. Et godt innblikk i en bloggers hverdag er jo det lesere vil ha!

trenger å få frest fra meg

Løp rundt hungover på jobb i dag, men klarte likevel å holde humøret på topp. Slik er det når man jobber med verdens flotteste gjeng! Nå har jeg omsider kommet hjem og hoppet i finkjolen. I kveld blir det jammen meg en tur ut igjen, starter med vors hjemme i leiligheten først.

Planen var jo egentlig å bare dra ut en gang i måneden fremover, pga treningen. Men nå som jeg er blitt singel og hele pakka, er det plutselig litt gøyere å dra ut igjen. Livet er så fint og jeg har det bare så utrolig bra! Tenkte denne helgen og neste (siden jeg er i London da), og så skal jeg roe meg ned igjen. Trenger bare å få frest fra meg litt, jeg har jo vært rimelig rolig de siste 15 månedene. Ville bare gi en liten forklaring dersom noen av dere skulle lure, mihi.

Hva skal dere i kveld, da? Kos dere masse godtfolk! ♥

det ble nesten giftemål

Har nettopp stått i dusjen å hatt latterkrampe i en halvtime og jeg ler fortsatt så tårene triller. Herregud for en bra kveld det var i går! Hva er greia med at det alltid er de spontane byturene som er best? Etter x-antall fargerike drinker bestemte vi for å dra på den mest harry baren som finnes i Kristiansand, noe som var et fantastisk bra innfall om jeg skal si det selv. Rompeshaking og Avicii musikk ble byttet ut med sving og liveband. Priceless!

Midt oppi all dansingen ble jeg plutselig løftet opp av en overivrig mann som kastet meg alle veier. Han slengte meg seriøst så rundt i lufta at jeg følte meg som en liten fireåring. Etter danset toppet han det hele med å fri til meg, sånn bokstavelig talt. Jentene kom av en eller annen grunn å dro meg bort når vi begynte å diskutere sommerbryllup. Kanskje like greit - sånn egentlig.

Fine jentene mine.<3

ToneBestis var her på sleepover i natt, så tenkte å våkne henne og dra henne med meg for å spise sushi. Er i overraskende god form, så da passer det fint å ta seg en liten matbit ute i det fine været. Etter det blir det jobbing i noen timer.

Vi snakkes litt senere, superstars!

pakker i posten

Fikk meg fri fra jobb i dag og startet helgen med min kjære Camilla. Nesten så jeg ikke våger å nevne ordet cafe en gang, jeg begynner nesten å skamme meg. Cafetryne nummer 1 er jeg blitt, men tenker å skjerpe meg innen kort tid. Er så lite hjemme for tiden, så da blir det liksom så greit å spise ute. Og så er det jo så mye bedre å få maten ferdig laget og servert, hihi! Men uansett, skjerpings. Forbudt å spise på cafe to ganger daglig når man bor i Norge har jeg hørt..

Ellers kom jeg hjem til mange flotte pakker i posten. Litt nytt kosmetikk, kremer og slikt. Og nye Converse i brunt skinn, fineste skoene jeg har sett! Visere dere disse i et eget innlegg senere. Siden dere syns det er gøy å se hva jeg får i blant, tenkte jeg å vise dere hva som ventet på meg i postkassen i dag:

Oreo har fylt 100 år, og jeg var så heldig å få være med på feiringen. Hurra!

Nyheter fra Venus. Fikk også barberskum og en flott treningsmatte.

Verdens beste bodylotion og litt goodies fra Glo Minerals + Morrocanoil.

Neglelakk fra Essie, mascara fra Lancome og annet hudpleie fra Ole Henriksen.

har du lyst å oppleve verden?

Som dere vet reiser jeg og Ida til London førstkommende torsdag, vi gleder oss masse! Har med meg et ganske godt shoppingbudsjett ned til storbyen, fordi jeg fikk turen til en såpass grei pris. Jeg klarer bare ikke la være å tipse dere om reiseklubben Destly, som er et helt genialt verktøy dersom du vil ut på tur. Nettsiden er nettopp lansert i Norge, noe jeg personlig mener virkelig var på tide! Her kan du nemlig få opptil 70% rabatt på utvalgte hoteller og reiser rundt omkring i verden.

Akkurat nå har de fine steder som Paris, Kreta, Danmark og Mykonos for opp til -50% rabatt. Blir absolutt en tur til Danmark og Paris på meg i løpet av sommeren, og da er det ingen tvil om hvor jeg skal bestille turen. Sparte noen gode penger på å bestille Londonturen via Destly, noe som betyr enda mer shopping enn hva jeg ellers kunne gjort. Reisekostnader kan fort gå utover lommepenger..

HER har jeg ordnet slik at dere lesere kan få gratis medlemskap. Medlemskapet er selvfølgelig kostnadsfritt, og dere vil ukentlig gode priser på hoteller og reiser rundt i verden. Jeg tjener ingenting på dette innlegget, men ville rett og slett lage en grei deal til dere. Det er mange som ikke får reist så mye som de skulle ønske, rett og slett fordi de ikke har råd. Derfor er Destly helt genialt og kan gi flere en mulighet til å oppleve verden. SMIL! : D

hei hei hallo

Koselig å se lillebror igjen! Eirik er 14 år og singel. Noen som vil prøvekjøre han på en date? Han er like bra som søsteren sin, need I say more? Haha.

Nå blir det hyggelig besøk og film, perfekt måte å lade opp til helgen. Lillebror bare lo av meg i stad, fikk et innfall om å danse rundt på gulvet og synge for full hals. Er så glad for tiden at jeg føler jeg svever på ei sky, smiler dagen lang og bare storkoser meg. Finnes det noe bedre enn glede? I dont think so! : D

tunga rett i munnen

Daa var jeg endelig hjemme etter en supertravel dag! Var veldig koselig å hilse på Charlotte, gøy å treffe en av dere lesere. Fikk beskjed om at det føltes som om hun var med Justin Bieber. Haha, så søt! Etterpå catchet jeg opp med en kamerat som heter Jesper, for å ta et lite møte. Vi har spennende planer for fremtiden, så nå gjelder det bare å holde tunga rett i munnen og fokusere på det som kommer til å bli en lys fremtid. Mye spennende for dere også, gled dere!

Straks kommer lillebror innom å henter Milo, trengte pass til han frem til søndag. Liker ikke at tassen er så mye hjemme alene, så visst jeg får det supertravelt så stiller som regel Eirik opp. Det setter jeg pris på, noe jeg vet Milo også gjør. Nå er det bare en dag igjen, så er det helg. Har dere noen spennende planer, da?

Min supersøte bloggleser Charlotte!

blogglesermøte!

Straks skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort før, nemlig å treffe en bloggleser. Klart jeg har møtt dere før, men jeg har aldri satt meg ned for å spise en lunsj med noen som leser bloggen min. Men denne gangen sa jeg faktisk ja, ble så sjarmert at jeg klarte ikke å la være. I dag skal jeg treffe ei søt jente som heter Charlotte, som hevder hun er min største fan. Og vet dere hva? Det tror jeg på! I forrige uke fikk jeg nemlig melding av broren hennes, som spurte om jeg kunne ringe henne og si hei. Når hun tok telefonen og hørte det var meg, ble hun så glad at hun begynte å gråte. Så i dag blir det koselig å få treffe en av mine blogglesere, kjempegøy!

Blir helt rørt av at noen faktisk liker meg så godt, av å bare ha lest bloggen min. Klarer ikke helt å forstå det, da jeg er en like vanlig jente som dere andre. Det er koselig å kunne gi noe tilbake til leserne mine, uansett alder eller kjønn! Det er jo faktisk dere som gjør at jeg kan leve det fine livet som jeg gjør.

Stort smask til dere alle, nå skal jeg dra å møte Charlotte!

Var ikke neglelakken fresh? Carousel Coral fra Essie, elsker den!

den perfekte løpejakken

Nå er havregrøten spist og jeg er klar for å løpe avgårde til trening! Men før jeg gjør det, vil jeg dele et supert tilbud med dere som jeg kom over i morges.

Hvor fantastisk er ikke det? Get Inspired slår igjen til med tidens tilbud, jeg blir så glad! Nå som våren er her (i hvertfall på sørlandet), passer det perfekt å oppgradere treningsgarderoben. Vindtette jakker er et must have på denne årstiden, da det er viktig å beskytte seg mot kald vind når man trener ute / spaserer til trening. Det å holde varmer er et must!

Jakken er som dere ser kraftig nedsatt i pris, det er sjeldent man får en så flott jakke til en så lav pris. Men det er desverre en bakdel, det er kun begrenset antall igjen på lageret. Så vær noen raske nettshoppere dersom dere ønsker å få den hjem! Her finner dere Elite Run Jacket, jeg har selv klikket hjem en - sånn siden det er kvinnedagen å greier. Da fortjener man jo en liten gave, syns dere ikke?

Godt å høre at så mange av dere er fornøyde med treningstøyet jeg tidligere har tipset om fra Get Inspired, det varmer hjertet mitt at dere liker det jeg tipser om. Og en liten ting til, gratulerer så mye med kvinnedagen til dere alle - mine flotte lesere! ♥

I samarbeid med Get Inspired.

Andersen og Wulff på tur

.... det kan umulig slå feil!

I dag fikk jeg endelig bestilt flybilettene til London, det skal bli så bra! Egentlig skulle jo jeg og ToneBestis dra, men det passer ikke helt inn i timeplanen likevel. Så da inviterte jeg med meg min kjære Ida, og hun sa ja på sekundet. Elsker slike spontane mennesker og jeg elsker Ida - mer herlig jente skal man lete lenge etter! Vi eier London allerede, ler bare av tanken på oss to der nede i storbyen. Shoppe helt ny sommergarderobe på dagen, oppleve det som er verdt å se, drikke søte drinker og teste ut nattelivet i London. Vi drar torsdag i nesten uke, jeg teller ned!

Nå skal jeg møte en kamerat, før jeg skal slappe av hjemme resten av kvelden. Milo drar til lillebror i morgen, så har lyst å kose meg med han mens tassen fortsatt er her. Uansett hvor mye jeg flyr, så er det virkelig hjemme jeg trives best. Spesielt når regnet pøser ned ute, mens det er godt og varmt inne. ♥

KONY 2012

Daglig deler både jeg og dere morsomme ting fra youtube. Barn som smiler, barn som gjør søte ting og barn som sykler rundt på sykkelen sin. Vi trykker på like, vi deler og vi linker. Vi deler noe som i den store sammenheng ikke vil gi oss mer enn en liten latter, noe jeg syns er fryktelig trist å tenke på . For hva med de barna vi ikke ser? De som ikke har en sykkel å sykle rundt på, de som ikke en gang har sko på beina eller leker å leke med. Lekene til disse barna byttet ut med store pistoler, kniver, våpen og geværer - saker en 40 år gammel mann normalt sett ikke ville satt fingrene sine i. De er ikke lengre bare barn, de er barnesoldater.

Over 30.000 gutter og jenter har blitt kidnappet og bortført mens de sover, av LRA (geriljagruppen som er ledet av Kony). De har ingen mulighet til å unnslippe, eneste måten er å bli drept.

Av alle ting i verden, er det vel dette som burde bety noe. Hvorfor har vi mennesker lukket øynene så lenge, til det du ser i filmen under?

Det har ingenting å si om hvem du er eller hvor du kommer fra - slikt skal ikke skje i vår verden når vi lever i 2012. Jeg håper virkelig videoen dere ser over kan få flere views enn Justin Biebers nye video.

Barn skal ikke bli brukt som sexslaver, barn skal ikke løpe rundt med våpen og barn skal ikke bli tvunget til å drepe. Ordet barnesoldat burde ikke en gang eksistert. Noe som virkelig gikk inn på meg i filmen var å få vite at barna ofte blir tvunget til å drepe sine egne foreldre. Jeg vet ikke hvordan jeg skal ordlegge meg for å få frem dette budskapet godt nok, jeg har faktisk ikke ord som er sterke nok. Hadde det dere ser over skjedd i Norge eller USA, hadde det vært på nyheter over hele verden innen få minutter. Så hvorfor skal disse barna bli oversett, bare fordi de bor i en annen verdensdel?

Jeg håper inderlig at Kony kan bli funnet, arrestert og aldri få sette sine føtter på jordens overflate igjen. Verden er ikke bare regnbuer, sol, kjendiser, skyfri himmel og shopping. Det finnes mennesker som virkelig trenger hjelp, som blir oversett og glemt fordi de fleste av oss mennesker lukker øynene i stedet for å åpne de.

Så i stedet for å dele din daglige video av Rihanna som shaker på rumpa eller en katt som gjør et morsomt triks, del DENNE.

classy and everyday

Tuusen takk for alle fine kommentarer om håret mitt i går, så snille dere er! Nå er jeg jo nesten enda mer fornøyd med det, når dere også likte det så godt. ♥

Nå er jeg klar for en ny og fin arbeidsdag! Ganske så trøtt, sovnet ikke før 02.00 i natt. Lurer på hva som skjer med den døgnrytmen min for tiden, den er helt på trynet. Heldigvis pleier en eller fem kaffikopper å hjelpe, så blir jeg ikke gående rundt som en zombie. Før jeg løper må jeg forresten vise dere skoene jeg fikk i posten på mandag, endelig kom de. De mest perfekte hverdagsskoene jeg har tro jeg, også så gode å gå på. Blir nok en storfavoritt i tiden fremover vil jeg tro!

Begge er fra Nelly Shoes. (ad link)

new hair

Litt vanskelig å få til gode bilder i mørket, men gjorde så godt jeg kunne. Deilig å ha håret litt kortere og røffere nå som det er vår! SalongXtend som gjorde jobben som alltid, Tone er verdens flinkeste. Vi brukte disse extensionene, men klippet de opp og gjorde de en god del kortere. Uvant å ikke ha hår ned til rompa lengre, men jeg elsker det!

Hva syns dere?

de gode nyhetene strømmer på!

Sykehuset besøket gikk over all forventning i dag - dobbeltsynet mitt er ofisiellt borte! Er så happy over det at jeg spaserte på skyer hjemover, for en fantastisk nyhet å få. Neste kontroll er om tre måneder, så da håper jeg inderlig ting ser like bra ut da også. Det må det jo gjøre, ikke sant? Alt ordner seg for snille jenter!

Og vet dere hva jeg har gjort i dag? Klippet lang bob! Fikk et plutselig innfall i frisørstolen om at jeg måtte gjøre noe nytt med håret, jeg har jo hatt den samme frisyren i alle år. Viser dere resultatet litt senere, jeg ble storfornøyd! Slår aldri feil når min kjære Tone slår til med saksa, verdens flinkeste frisør. Nå skal jeg inn på badet og blir der en god stund. Endelig kan jeg bruke alt jeg vil av sminke igjen, tipper dere er lei av å se meg med solbriller og som en dass nå. Jeg er ihvertfall dritt lei av å se sånn ut, så nå blir det deilig å freshe seg opp! : D

tavarepåmegselv tirsdag

God morgen! ♥

Lå våken akkurat litt for lenge sammen med MarenBestis i går, takket være tidenes dårligste film. Dere lesere hadde altså rett når dere kommenterte at Midnight in Paris ikke var særlig bra, fy søren noe så kjedelig og gammeldags! Måtte jo trøste oss med noe bedre etterpå, så da ble det In Time med Justin Timberlake i hovedrollen. Mye bedre og masse action - akkurat slik vi liker det.

Nå sitter jeg i sofaen og er så spent at jeg tripper. Om ikke lenge skal jeg til sykehuset, for å ta etterkontroll på øynene. Håper virkelig jeg får beskjed om at operasjonen har vært vellykket, da blir jeg så utrolig lettet og glad! Siden 6 Mars endelig er her og jeg forhåpentligvis kan begynne å sminke meg igjen, har jeg også bestilt time hos både hudpleier og frisør i dag. Føler jeg trenger å skjemme meg selv bort litt etter å ha sett ut som en dass i to uker. Nå har alle sett meg på mitt verste i fjorten dager, så kjenner det er på tide å komme sterkere tilbake med maska påklistret. LOL!

Det skal bli fantastisk deilig å kunne gjøre vanlige ting igjen, håper bare jeg får beskjeden jeg håper på! Kryss fingrene for meg da,  fine lesere? Oppdaterer dere under dagen, slik ser denne tirsdagen ut:

awwww!

Har jo delt noen filmer av Sophia Grace og Rosie før, men nå må jeg bare gjøre det igjen. Sitter her med MarenBestis og vi smelter begge helt. Herregud å søte de to jentene er, kan ikke gjøre annet enn å smile så kinnene nesten sprekker.

Får lyst å tyne de begge to!♥

bokset av meg neglene

Da var jeg endelig kommet hjem etter tidens beste dag! Har hatt så mye energi og ledd så mye i dag at jeg har kramper i magen. Startet dagen med bestejenta mi Camilla på Hos Naboen, spiste god lunsj. Hjemmelaget tomatsuppe, døds godt!

Etterpå hooket vi opp med Gens og dro på trening. Eller, jeg og han trente - bestis liker vel helst å fungere som fotograf. Haha! Ble en skikkelig god styrkeøkt på bein og mage. Etterpå dro vi opp i salen, satte musikken på full guffe og bokset. Herregud så gøy, vurderer nesten å begynne på kickboksing etter å ha prøvd det! Eneste negative er vel at jeg har bokset av meg neglene mine, det tok mildt sagt litt av. Armene mine er blodrøde og neglene henger å slenger - bare kall meg badass!

Nå blir det å stelle seg til kvelden, og ut å spise med Gens. Så kommer MarenBestis til meg etterpå, gleder meg så til å se henne igjen! Når kvelden kommer blir det nok et koselig besøk, film og kos. Denne dagen går med andre ord i ett, men det liker vi bare.

Har dere også hatt en fin start på uken? ♥

smileyface

For sannsynligvis første gang i hele mitt liv har jeg klart å tenke med hodet, ikke hjertet. Og utrolig nok, gikk ting stikk motsatt vei av hva jeg var redd det skulle gjøre. Jeg er faktisk så GLAD, fornøyd og tilfreds at jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, fordi dette er en følelse jeg ikke har kjent på en ganske lang stund. Ikke bare legger jeg meg med et smil, men jeg våkner også med et. Herregud så deilig!

Det føles godt å bare tenke for en person, altså meg selv. Denne sommeren vi har i vente skal bli så bra, for å ikke snakke om hele 2012! Har så mye spennende i vente at jeg gliser bare jeg skriver dette, jeg elsker å ha mye jeg kan se frem til. En ting er sikkert - jeg skal reise massemasse. I fjor var jeg latterlig nok bare en gang til varmere strøk, noe som er alt for lite i min verden. Jeg lever jo for hvite strender, blått hav, skyfri himmel og paraplydrinker i sola! : D

Og nå kan jeg endelig begynner å trene igjen også! Lurer på å gjøre denne dagen til ofisiell flaggdag, jeg har seriøst hatt nedtelling til denne mandagen! Nå er det 13 dager siden jeg så både tredemølle, vekter og et treningsstudio - så dere kan tro jeg gleder meg til å bruke denne kroppen litt igjen.

Nå skal jeg ut av treningstøyet, inn i dusjen og gjøre meg klar til denne dagen. Må opp på posten å hente noen pakker, har en sterk misstanke om at det ligger noen nye sko til meg der fra Nelly. Etterpå blir det en liten tur på cafe med CamillaBestis! Og ja, vet jeg har blitt et skikkelig cafetryne - jeg må seriøst skjerpe meg. Spiser ute minst en gang til dagen, noe som verken lommebok eller visakort roper hurra for....... :p

Vive le Glamour!

Det er ingenting galt i å drømme stort. Over ser dere en av mine drømmer, nemlig å eie et slikt hus. Kan ikke helt se for meg livet i et typisk norskt hus, med hvitt stakittgjerde og flaggstang i hagen. Jeg vil ha noe som er helt over the top! Noe ala det over, absolutt noe jeg drømmer om å få til i løpet av livet. Eller ikke bare drømmer, jeg skal få det til.

Drømmer er til for å oppfylles, enten de er store eller små.♥

filmdag!

Etter å ha sultet meg selv ufrivillig i en god del timer, var det til slutt bare å innse at slaget var tapt. Jeg er jo ikke Oprah Winfrey, så hvorfor i huleste jeg inbilte meg at noen skulle komme kjørende med mat vet jeg virkelig ikke. Så slengte likegodt på meg gummistøvler og trasket avgårde til nærmeste sushi shappe. Massevis av deilig maki, shashimi og våruller ble med meg hjem - verdens beste søndagsmiddag.

Resten av dagen blir det godterispising, pepsi max og underholdning på tv'en - før jeg får koselig besøk i kveld. Da blir det nok også noen filmer vil jeg tro, det blir jo fort sånn på søndager. Spesielt når været er så trist og grått som overhode mulig. Skal dere noe spennende i dag, da? ♥

U like? Gleder meg spesielt til In Time med Justin Timberlake!

gøy så lenge det varte

Sovnet til noe som kunne minne om sommer, og våknet opp til det stikk motsatte. Djevelens snøkrystaller sendt ned fra himmelen, hvordan er det mulig? Jeg som hadde pakket bort alt av vintertøy og erstattet det med vårlige ting. Denne uken har vært helt fantastisk i været her på Sørlandet som dere vet, har vært på uteserveringer og bare slikket sol i seks herlige dager. Jaja, det var gøy å løpe rundt på Converse og i tynne blazere så lenge det varte..

Nå skal jeg trøste meg med Frustrerte Fruer, maraton på Tv2 Bliss nå. Er så sulten at jeg holder på å krepere, men har ingen mat i leiligheten. Og det bare skjer ikke at jeg beveger meg ut i dette været, så jeg får vel bare sulte helt til noen komme å redder meg. Håper vi snart kan få en Sushi takeaway som bringer her i Kristiansand, det hadde passet meg ypperlig!

blunk to tha hunk!

Haha, you know what? Nå er jeg så forbanna lei av å gå glipp av morro fordi jeg ser... helt jævlig ut. Så vet dere hva? Nå tar jeg jammen meg med meg det lille øyet mitt ut og drar avgårde for å drikke vin med mine flotte venner.

Hvem blir den rareste på byen i kveld, mon tro? 100% naturliiiiig!

få looken

Jeansshorts i alle salgs fasonger og med røffe mønster er vel det som kommer til å prege motebildet mest i sommer. Men, man trenger ikke nødvendigvis klikke hjem svindyre shortser fra USA for å få den rette looken. Her har dere to fantastisk fine antrekk,

Trykk på bildet for å komme direkte til alle plaggene. (ad links)

Hvor fresht er ikke dette antrekket? Jeg elsker det! Uten tvil noe jeg må ha i skapet, både til i vår og sommer. Gleder meg til temperaturen er varm nok til at man kan kle seg så sommerslig. Men om man likevel ikke klarer å vente, så er det også superkult med noen rocka strømpebukser under og en skinnjakke over.

Trykk på bildet for å komme direkte til alle plaggene. (ad links)

Forelska i denne shortsen, herregud så flott den er! Minner meg litt om runwaydreamz sine, og så er den så søt med blondene forran.

Håper dere likte antrekkene, folkens! Gøy at Nelly også har tatt inn noen litt spesielle og mer annerledes plagg nå som vi går mot mildere tider, så slipper vi å bestille absolutt alt fra Amerika. Det kan fort bli dyrt med både porto og toll, så dette var helt supert! Nå må jeg jobbe videre, vi skrives litt etterpå. ♥

ufrivillig flørter

God kveld flottinger! ♥

Nå er jeg så lei av å gå rundt med solbriller at jeg har ikke ord. Folk i byen må vel tro at jeg innbiller meg at jeg er Britney Spears, jeg løper jo rundt med solbriller i både regn og overskyet vær. Føler meg skikkelig som en latterlig diva som er redd for å møte mennesker. Men slik må det bli frem til øyet roer seg. Vet at mange av dere lurer på hvordan det ser ut, så jeg fikk tatt dette bildet til dere i dag:

Venstre øyet er jo som dere ser blodrødt og halvparten så lite som det andre. Går jeg uten solbriller får jeg en følelse av at enkelte mannfolk føler jeg blunker til de, herregud så kleint. Jeg er med andre ord ufrivillig på flørtern, haha!

Til tirsdag så skal jeg på etterkontroll, så da håper jeg på gode nyheter! Jeg er jo ei jente, så jeg skal lett innrømme at jeg gleder meg til å kunne bruke sminke og slikt igjen at jeg hopper av glede bare av tanken. Føler meg ganske så naken uten, men det kunne jo selvfølgelig vært verre. Jeg skal ikke klage, jeg er jo frisk og rask ellers.

Nå kom jeg nettopp hjem fra en koselig kveldsmat med Tine Charlotte, ei venninne fra jobb. Bestemte meg for å ha skikkelig kosekveld hjemme resten av denne fredagen, i joggedress og med beina på bordet. Deeilig! I morgen tidlig er det jobb igjen, så dette blir nok alt annet enn enn sen kveld. Godt å koble helt av, jeg trenger det etter en travel uke. ♥

details

I går frisket jeg skikkelig opp i leiligheten, og erstattet de mørke fargene med lyse. Fargene lyserosa, lysegrått, kremhvitt og ferskenrosa preger nå detaljene her inne og jeg syns det ble SÅ fint. Elsker tulipanene, var de ikke vårlige å fine?

Nå er jeg faktisk på jobb, men tok med meg laptopen for å oppdatere dere kjapt. Hvis dere bor i Kristiansand så må dere ta turen til torvet å kjøpe blomster, jeg betalte en hundrelapp for den fine buketten over. Kjøpte de av en søt og gammel man, han gjorde nesten buketten enda finere. Glade og hyggelige fremmede er gull verdt, et smil kan gjøre så mye! : D

et tall som samfunnet lar seg styre av

Det å kalle noen stygg, vil ikke gjøre deg penere.

Den setningen er så utrolig sann, så derfor vil jeg spørre hvorfor vi jenter til stadighet baktaler andre sitt utseende. Jenter er noen onde vesener. Vi kan bli så slemme mot hverandre at det er på grensen til å være skummelt. Det å baktale noen vil verken gjøre deg penere, tynnere eller bedre.

Den siste tiden har jeg fått mye kritikk for treningen min, kostholdet mitt og synet jeg har på kropp. Tenkte jeg ville la fingrene gli fritt over tastaturet og la dere få vite hvordan jeg føler det. Sånn 100% ærlig.. For ett år tilbake var jeg det jeg vil kalle en kraftig jente, jeg passet ingenting av mitt gamle tøy lengre og vekta stod 15 kilo tyngre enn hva den gjorde når jeg var 18 år. Jeg hadde lagt så på meg, noe som ikke passet inn i min livsstil. Jeg var jo toppblogger, HVOR mange av landets toppbloggere har et gram for mye av fett på seg? Svaret er ingen. Daglig fikk jeg kommentarer på bloggen om hvor kjukk jeg var blitt, hvor rundt ansiktet mitt var og hvor feite lårene mine så ut. Det endte opp med at jeg fikk nok, det gikk inn på meg og jeg trodde på kommentarene jeg fikk.

Når du daglig får høre at du har feil kroppsfasong, for kraftige lår og for stor mage - vil det til slutt gjøre noe med hodet ditt. Jeg husker spesielt en gang jeg fikk denne beskjeden "du kommer til å miste lesere hvis du ikke går ned i vekt - det er få som vil syns det er gøy å lese om livet til ei kraftig jente." Jeg følte meg som verdens mest misslykka person, fordi jeg trodde på det. Jeg unngikk til slutt å ta bilder av hele kroppen min, og la kun ut bilder av ansiktet. Jeg følte meg ikke lengre god nok, fordi jeg liksom var for stor for denne verdenen jeg lever i.

Nå har jeg gått ned alle kiloene jeg gikk opp, og enda mere til. Oktober 2011 husker jeg at jeg begynte å gråte, fordi jeg hadde spist en kompe. Jeg hadde dårlig samvittighet og følte jeg kom til å legge på meg flere kilo av den middagen. Husker jeg kom hjem i leiligheten og klemte på magen min. Følte det var så mye fett der, at jeg ikke så bra ut og gikk igjennom alle feil jeg kunne finne på meg selv. Det var da jeg forstod hvor latterlig jeg var i ferd med å bli. Skulle liksom JEG, den jenta som alltid har vært beinhard og fornuftig - sitte å gråte over en forbanna kompe? Ikke faen.

Det jeg vil frem til med dette innlegget er å vise dere at jeg er ikke perfekt, jeg sliter med mitt jeg også. Jeg er så hysterisk redd for å gå opp i vekt igjen, bare en eneste liten kilo. Tanken knekker meg. Likevel klarer jeg å unne meg noe når jeg føler for det og spise haugevis av godis på lørdager. Heldigvis, lørdager er gull for meg! Men å legge på seg i denne verdenen jeg lever i, føles helt ærlig helt uakseptabelt. Plutselig har store deler av bloggNorge fått sixpack, bein som VS modeller og armer totalt fri for fett. Er det rart det gjør noe med hodet til jenter der ute? Nei.

På en måte er jeg glad for mine lesere at jeg ikke er en av de jentene som veier 50 kilo, her møter dere ikke en syltynn jente som ser ut som en levende versjon av barbie. Jeg er helt normal, og sannsynligvis kommer jeg aldri til å bli noe annet heller. Men jeg er mer en god nok og det vet jeg godt at jeg er, selv om jeg i blant kan glemme det oppi alt dette kroppshysteriet. På tirsdag fikk jeg en kommentar der ei jente spurte om jeg hadde lagt på meg litt. Første jeg gjorde var å løpe bort til speilet og sjekke hele kroppen min for feil. Det er skummelt hvor lett man tar seg nær av ting når det kommer til kropp og utseende, men det er enda skumlere med de som er onde nok til å påpeke andre sine feil dagen lang.

Jeg kan godt forstå at vekt og tynnhet er noe som er i fokus om dagen, fordi nesten alt av It-Girls her i Norge - er så tynne at jeg personlig mener det er på grensen til sykelig. Kjendiser, modeller og nå også bloggere. Kanskje ikke mange sier det, men jeg tror langt i fra at jeg er den eneste bloggeren som på en eller annen måte har blitt grepet av presset til å se konstant bra ut. Men det er skummelt, fordi vi er egentlig vanlige jenter - som andre jenter skal kunne kjenne seg igjen i. Men, det ser ganske tydelig ut til å forsvinne mer og mer. Nå handler det om å ha lengst mulig hår, tynnest midje, spise minst, trene mest, ha de hviteste tennene og den slankeste kroppen.

Vekt er bare et tall. Men et tall som samfunnet desverre lar seg styre av.

trenger London tips!

Nåå er det under to uker til jeg og ToneBestis flyr avgårde til London! Vi drar den 15 Mars og blir til den attende. Altså en weekend, så da gjelder det å utnytte tiden.

Så jeg tenkte å spørre dere lesere om hjelp, vet det er mange av dere som har vært der! Hvor burde vi dra, hva må vi få med oss og hva er det som absoluttt må oppleves når man først er i London? Og en liten ting til, har de Victorias Secret der? Hope so!! Gleder meg som en liten unge, jeg og bestis på tur kan jo umulig bli feil. Om noen av dere også har tips til hvor vi burde bestille flybilettene våre, så hyl ut! ♥

slitent pakkesel

Så gikk jeg på en skikkelig shoppingsmell i dag også, herregud sier jeg bare! Sleit så med å bære alle posene hjem igjen at jeg måtte slenge noen over ryggen, så ut som en slitent pakkesel. Fant skikkelig mye fint, da! Blant annet verdens kuleste skinnjakke, jeg er helt forelsket i den. Samt masse nytt og fint til leiligheten, i friske sommerfarger. Viser dere senere hvis dere vil se?

Nå har jeg akkurat kommet inn døren hjemme, Camilla ble med innom en tur. Så nå plasserer vi oss straks ut på ballkongen for å slikke dagens siste solstråler. I kveld får jeg besøk av søte Hilde, så da må jeg lage noe godt og sunt vi kan spise på til kveldssnacks. Lurte på å smelle sammen en pastasalat med pesto, den er jo så sunn og god! Nei, nå må jeg holde Cæmsi med selskap her, ikke barebare å være venn med en blogger...

Sorbetis måtte til i sola. Pære og mango, såå godt!

smil til livet

... og livet smiler til deg! : D

Veldig klisje setning det der, men det er jo sant da! Nok en fin dag her i K-town, jeg stod faktisk opp 07.30 for å få unnagjort kjedelige gjøremål inne fortest mulig. Fikk endelig vasket leiligheten, funnet frem vårtøyet og pakket ned ting fra vinteren. Kanskje litt tidlig med sistnevnte, men jeg bare nekter at det kommer mer snø.

Nå skal jeg ut å nyte sola med min kjære Camilla. Kamera er med, så jeg oppdaterer dere så fort jeg er hjemme igjen! Gøy at dere kommenterer så mye her inne for tiden, utrolig mye mer gøy å blogge når det er så mye aktivitet her inne. Det gjør meg veldigveldig glad, hihi! Her er forresten dagens antrekk:

Blazer - Cameo. Genser - BikBok.

Jeans - Pieces. Sko - Converse. Hårting - Lindex.

Briller - Marc By Marc Jacobs.

hits