mars 2011

The Baby Food Diet

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og alle vet vel hva sommer betyr. Bikinier, lette sommerkjoler, korte shorts og tighte topper. Fire av mange titalls grunner til at jenter over hele Norge kaster seg på mølla for å løpe av seg mest mulig kilo. Det handler om å være fit, tynn og stram. Men, noen tar litt mer drastiske steg enn andre.

«Baby Food Diet» var in for noen år tilbake i USA, spesielt blant Hollywood-kjendiser, og benyttes nå igjen. Slankemetoden innebærer at du bytter ut alle vanlige måltid med en krukke barnemat.  Kissie, som er Sveriges største blogger, har spist seg syltynn på babymat. Folk som er tilhengere av slankemetoden påstår det virker fordi barnematen er full av næring, er sunn, inneholder lite fett og salt. I tillegg har barnemat generelt mindre konserveringsmiddel og tilsetningsstoffer enn annen mat.

Er det noen av dere lesere som har prøvd ut denne dietten? Fortell gjerne deres erfaringer i kommentarfeltet. Selv sverger jeg til sunt kosthold og trening 5 dager i uka, noe som fungerer fint. Men, denne dietten er jo vårens store snakkings. Hva sier dere, skal jeg kjøre på med barnemat i en uke og blogge resultatet? Se om kuren er like god som det sies, eller om hele greia er oppskrytt?

jatting førte til innlåsning

Jeg har nettopp laget min første pizza fra bunnen av. Pizza ala Kristina's spesial!

Altså, jeg må jo nesten få lovt å være litt stolt. Den var delicious! Jeg har jo faktisk sprengt tre kjøkkenvifter i min skandaløse karriere på kjøkkenet, så når jeg faktisk får til å lage noe skadefritt, blir det igrunnen en ofisiell flaggdag.

Ellers har jeg lekt husmor i hele dag, vasket både leiligheten og tøy. Som dere sikkert har forstått så er jeg en utrolig energisk person, som er både høyt og lavt døgnet rundt. Så etter at jeg hadde jattet i 90 minutter om alt jeg hadde lyst på her i verden, mens jeg selvfølgelig tørket støv som et rusa speedvrak, ble min kjære G visstnok gal i hodet av å være i samme rom som meg. Så da presset han meg likegodt inn på soverommet mitt og LÅSTE MEG INNE for å få litt fred. Lagte selvfølgelig litt av et verdensproblem mens jeg var innlåst, så jeg kom ganske kjapt ut igjen. Haha..

Såå kommer selvfølgelig de obligatoriske bloggebildene med pizzaen. Se og nyt!

pappa har åpnet ny butikk

.... her i Kristiansand. Butikken er et partivare hus som ligger i Vestre Torg, nederst i Henrik Wergelands gate. Her finner man alt fra nyttige ting til hjemmet, til det nyeste 24 sportstøyet, til firehjulinger i alle slags farger.

Jeg har selvfølgelig funnet min favoritt. ♥

Den dagen jeg får en datter, skal hun så sykt cruise rundt på denne saken.

Ellers har jeg stappet leiligheten min full av ting fra butikken til pappsen. Miksmaster, blender til å lage smoothies med, gryter og slike nødvendigheter. Og hele fire par med 24 jakker. Det finnes med andre ord fordeler med å ha en pappa som driver butikk. Det fine er jo at prisene er billigst i hele byen. Ja, du leste riktig. Dersom du finner en plass i Kristiansand som selger varen du har kjøpt billigere, så kan du dra tilbake i butikken og få tilbake mellomlegget. Det må man jo bare like.

Hvor søt var ikke den firehjulingen da, jenter?! : D

Innlegget er sponset av DaddyCool. (LOL)

spotify er jo såå 2011

Da var en god og sunn lunch plassert i magen, og det er på tide å dra på trening!

Kom oss ikke i seng før 03.00 i går, noe jeg føler er fryktelig sent når det er ukedager. Så formen hangler litt i dag kjenner jeg, håper energinivået mitt kan øke på trening. Intervall-trening på mølla og styrketrening på magen står på planen denne torsdagen. Herlig!

Er det forresten noen av dere som vet hvordan jeg kan få meg Spotify? Jeg er sikkert såå 1997 som ikke har skaffet meg vindunderprogrammet enda. Så om noen av dere kan strekke ut en hjelpende hånd, blir jeg superlgad! : D

vinn vinn vinn

Da var det på tide med en ny konkurranse til verdens beste lesere!

Denne dagen kan du vinne en flott 3 pakning med øyenskygger fra Id Bare Escentuals, nemlig denne flotte gaven.

Om du har blå, grønne eller brune øyne, vil disse fantastiske øyenskyggene passe til deg. Id Bare Escentuals er mitt absolutte favorittmerke når det kommer til sminkeprodukter, jeg er totalt frelst. Bedre holdbarhet og kvalitet skal man lete lenge etter. Alt du må gjøre for å bli med i trekningen er å sjekke ut dagens premie, og legge igjen en kommentar. Jeg trekker to vinnere! ♥

Om noen av dere ønsker å kjøpe produktet, så er det nå nedsatt 20% i pris. Skriver dere i tillegg "SOLSTRÅLE" som kampanjekode, vil prisen falle ned til 30% rabatt.

update i andersen-land

Hola mamacitas! : D

Jeg har vært fryktelig dårlig til å blogge de siste dagene, og det er jeg sterkt klar over. Derfor tenkte jeg å gi dere et plaster på såret litt senere, ved å kjøre igang en flott konkurranse her inne litt senere i dag. Høres det bra ut?

Mye har skjedd siden sist. Jeg har vært på bilshopping som dere ser under, gøy at dere likte bilen så godt. Vurderer å ha blogg-adressen min skrevet over sidene på minien, det hadde vært kult. Men merk dere vurderer, vi lever jo i janteland nr1. Hadde sikkert fått mange killerblikk rundt på veiene da, hehe. Ellers så holder jeg på å gjøre ferdig selvangivelsen min, og skal ned til regnskapsfører nå straks for å fullføre den siste biten. Frykter litt av en moms-smell neste år, så det er bare å begynne med å spare penger. Det er jeg jo så godt til, vet dere! (not..)

Ellers grillet jeg med min kjære og kompisene hans i går ettermiddag, herregud så deilig! Årets første grilling i sola, det finnes ikke noe bedre. Deretter bar turen hjem for å være litt sosial med jentene også. Slappet av med mine to bestisser resten av kvelden, med paradise hotel og masse jentesnakk. Så kom verdens beste gutt på overnatting, da ble jeg jo superhappy. Savner han seriøst med en gang jeg drar hjem, må nesten bare le.

Nå sitter jeg i sofaen, kom egentlig nettopp hjem fra butikken. Kjøpte inn nystekt brød til frokost og rekesalat til pålegg, så nå skal vi kose oss.

Håper dere har det fint, folkens? ♥

business and pleasure

Har hatt en fin dag med verdens beste gutt! ♥

Nå slapper jeg derimot av i sofaen og har nettopp sett kveldens episode av Paradise Hotel.  En ting som er sikkert er i hvertfall at Maren må være årets rundbrenner der inne, hvor mange har ikke den høna kjørt over til nå? Får igrunnen vondt av henne som lager et slikt inntrykk av seg selv på tv, da hun egentlig virker som en søt jente. Blir vel litt av et stempel hun må ha på seg resten av livet nå tenker jeg. Heldigvis så blander hun jo ikke business and pleasure da. Haha!

Gøy at noen lager show på hotellet i det minste, jenta er dritkul. Regner med det ikke bare er meg som sitter plantet foran tvskjermen 21.30 fra mandag - torsdag?

endelig tilbake i størrelse 27

Nå er jeg så STOLT av megselv at jeg smiler så kinnene sprekker. : D

Jeg pakket nemlig opp tre gamle jeans, som jeg ikke har passet på en evighet. Brukte de typisk når jeg var 18 år og i toppform. Jeg har egentlig bare tenkt at jeg sikkert aldri kommer inn i buksene igjen, men der tok jeg jammen feil. Jeg hoppet rett inn i alle buksene og de satt som støpt. All grunn til å være fornøyd når man glir inn i størrelse 27 i bukser. Så da kan jeg endelig si at all trening og hardt kjør med kostholdet har lønnet seg. Jeg er så UTROLIG glad nå!

Føles delig å ha nådd sine mål, samt at jeg bare fikk enda mer motivasjon nå. Gleder meg som en unge til sommeren, hoppe rundt i fine bikinier og lette sommerkjoler. Ah, trening gjør virkelig underverker.

ukens tips

Da var det tid for en ny runde med mine favorittprodukter i ukens tips, jenter!

Som dere vet, elsker jeg store flasker med shampoo, jeg får en skikkelig frisørsalong følelse av å ha de plassert i dusjen min. Nå er tidenes største flasker på hele 1500 ml fra den eksklusive serien til LORËAL, nedsatt til 199 kroner. ShFlaskene er såpass store at de ikke selges i butikk, det er shampooer som er spesialdesignet for frisørsalonger. Så nå har dere sjangsen til å sikre dere noe som langt ifra alle har.

Hvis jeg først skal bruke neglelakker, bruker jeg alltid merket ESSIE. Eneste negative er at neglelakkene er ganske så dyre, men prisen er likevel verdt å betale med tanke på kvalitet. Så derfor kommer jeg med en liten gladmelding, hele serien er nå nedsatt hele 40% ned i pris. Flere flotte farger å velge i!

Helt siden Victorias Secret lanserte sine produkter i Norge, så har jeg vært fast bruker av denne bodylotionen og denne bodysprayen. Begge to lukter helt fantastisk, jeg får lyst å spise min egen hud når jeg har smørt og sprayet meg inn. Hihi! De jeg bruker lukter en herlig blanding av melon, plomme og freesia. Nå er også Victorias Secret produktene endelig nedsatt med hele 30% rabatt i pris.

Man må jo bare forgude de jentene. Verdens fineste modeller!

Husk også at dere får produktene over enda 10% redusert i pris hvis dere skriver "SOLSTRÅLE" i feltet for kampanjekoder. Håper dere likte denne ukens tips! ♥

vinkveld i joggedress

Hele gårsdagen tilbragte jeg med ToneBestis, noe som var utrolig godt. Løp rett ut av dusjen, hoppet i bilen og dro til solstråla for å slappe av. Utrolig deilig å henge sammen i joggetøy, uten sminke og bare slacke helt. Ofte trenger man ikke mer enn hverandres selskap. Men, glade i vin som vi to er, tok kvelden kjapt en liten vendig. Kaffien ble nemlig byttet ut med et glass vin, og våre kjære gutter tok turen opp til oss. Så da ble det vinkveld i joggedress, hehe. Kos!

Herlige Theresa tok også turen opp til oss, et av de mest fantastiske menneskene jeg har møtt tror jeg. Kan dere tenke dere noe bedre enn mennesker som bare er gode tvers igjennom og sprer glede rundt seg av å bare være i rommet?

Ellers er det faktisk ikke lenge siden vi stod opp av sengen, slappe som vi er. Finnes det noe bedre enn å våkne opp til den du er glad i og kose seg lenge på morgenen? NEI!

Nå er det ferske rundstykker og sjokomelk på gang til frokost. Ha en fin søndag! : D

♥ dere er gode

Det er når ting er tungt, man faktisk ser hvor mye dere blogglesere betyr. Alle fine ord som ramler inn her og mails dere tar dere tid til å skrive til meg. Herregud for noen fantastiske mennesker dere må være, skulle ønske jeg kjente mange av dere i virkeligheten. Føles nesten som jeg har tusenvis av venninner der ute i den store verden, snille og omtenksomme som dere er. Tusen takk!

Ellers har jeg nettopp kommet hjem fra cafe og en spasertur i sola med den beste. Herlig vær i dag, noe som i hvertfall hjelper litt på humøret. Nå skal jeg slenge meg tilbake i sofaen og finne ut hva kvelden bringer. Skal dere noe spennende?

mindfucked

Kan ikke akkurat si at livet smiler. Jeg er menneskelig som alle andre, og kan like godt si det som det er. Frister lite å presse opp et hvitt smil i kamera og late som at livet er så utrolig perfekt akkurat nå. Alle har vel tider som er dårligere enn andre? Det kommer heldigvis alltids en ny dag i morgen.

Og i grinemodus som jeg er, gjorde jeg noe jeg ikke burde gjort. Men jeg følte jeg fortjente det, så jeg slo likegodt på stortromma når jeg først skulle i gang. Med hva, spør dere? Joda, jeg bestilte hjem bikinier fra Victorias Secret. Ikke mindre enn åtte stk....

her er bildene

Etter at jeg fortalte dere om mamma's nyinnkjøpte sofa, har kommentarene rast inn om jeg kan vise bilde. Så da har jeg fått kastet meg rundt, og tatt bilder av den. The things I do for you guys!

Jeg har SÅ lyst på den selv. Den er enda større og litt mørkere i virkeligheten, kameraet jeg brukte var nemlig ikke det beste. Men anyways, sant den er fin?

trening er terapi

Da var dagens joggetur unnagjort, leiligheten vasket og nytt sengetøy er lagt på. Våknet klokken 07.28 i dag og følte verden var gått under. Dere vet, slike dager der man bare vil ligge i senga og tenke over hvor grufull verden er. Da er det bare å dra seg opp og få gjort ting som gjør deg glad. Endorfiner!

Nå skal jeg komme meg ut av joggebuksa og få gjort noe fornuftig ut av denne fredagen. Håper alle dere snille lesere har det fint? Tusen takk for fine kommentarer og ord dere legger igjen her inne, setter mer pris på det enn dere tror. Stor klem til hver og en av dere søtnoser!

snakking om livet

Har hatt en flott dag på jobb, men herregud å sliten jeg er! Merker på kroppen at jeg ikke er vant til å jobbe på samme måte som før, det skal ikke mange timene til før hodet plutselig kjennes tyngre.

Etter jobb tok min aller beste Tone meg med på cafë, så da ble det snakking om livet og god mat. Jeg bestilte clubsandwich og Tone bestilte kyllingsalat. Anbefaler alle å ta turen innom cafëen Herlig Land i Kristiansand, maten er fantastisk og jentene som jobber der er superskjønne. Og dere? Prøv fiskesuppen, den er virkelig fest for munnen!

Alle skulle hatt en venn som Tone. Verdens snilleste og mest godhjerta person!

Ellers har jeg fått seks pakker i posten i dag, stua mi ser plutselig ut som en gavebutikk. Så da er det kanskje på tide å pakke opp og se hva som skjuler seg under pappen?

salongXtend er på facebook

Koser meg på kontoret og er endelig kommet igang med noe som blir et av mine prosjekter fremover. Jeg skal nemlig styre SalongXtend på facebook, og har endelig fått opprettet en page. Her kan dere finne fine bilder og ta del i hverdagen på salongen.

En MacBook og en datamaskin, perfekt for en nerd som meg!

Nå vil jeg jo selvfølgelig gjerne at dere lesere skal bli medlem av oss på facebook. Når Andersen endelig har kommet seg i jobb, syns jeg jammen med dere skal støtte opp. Fordi slikt skjer ikke hver dag skal jeg si dere, hehe! Alle som følger oss på facebook blir med i trekningen av denne fantastiske oljen, som er perfekt for oss extensionbrukere. Tips gjerne venner og familie om siden vår, så blir vi superglade. : D

Nå må jeg tilbake til arbeid, så blogges vi litt senere. Husk å lik oss her da? ♥

Hearts & Daggers

Er det mulig å bli forelsket i en parfyme? Da kan jeg isåfall meddele at jeg har funnet min kjærlighet. Den slår de andre favorittene mine ned i støvlene..

Ed Hardy - Hearts & Daggers ♥ Årets sommerparfyme finner dere HER!

Jeg har alltid elsket Escada sine sommerdufter, dere forstår sikkert hvilkne jeg snakker om. De herlige flaskene i fortryllende farger, med en frisk og fantastisk duft. Hver sommer har jeg gått til innkjøp av dette merket, for å lukte mest mulig friskt på sommeren. NÅ derimot, denne er bare enda mer fantastisk. Minst like god som Escada sommerduftene, bare at denne sitter mye lengre på huden. Det er nemlig Eau De Parfum, altså ekte parfyme. Da trenger man ikke serlig mye mer enn en sprut for å lukte godt hele dagen.

Vet ikke helt hvordan jeg skal klare å beskrive duften, men den er uten tvil årets sommerparfyme. Blir glad av å lukte på den, og elsker "brisen" som kommer når jeg beveger meg. Ah! Det skader det jo absolutt ikke at den har et fresht design også. Friske parfymer er et must nå som sommeren nærmer seg, er dere ikke enige?

Få 10% rabatt i pris på denne, ved å skrive "SOLSTRÅLE" som kampanjekode! : D

bort med bloggen, inn i fengsel?

Ah, jeg må bare elske døgnrytmen jeg er i fortiden! Legger meg før midnatt og våkner senest 08.30 hver eneste dag, herlig. Elsker å stå opp til fint vær og ha hele dagen foran meg. Tid er mangelvare, så hvorfor sove den bort?

Ellers holdt jeg på å le meg ihjel i går da jeg fikk tidenes forslag på mail av en søt bloggleser, til hvordan jeg burde betale fartsboten for å spare penger. SONE I FENGSEL. Har dere hørt noe så vilt? Tror overfladisk nok at jeg ikke hadde overlevd mer enn 24 timer bak lås og slå, desverre. Da måtte jeg isåfall hatt med meg både iPhone og MacBook, slik at dere kunne fulgt meg i hverdagen bak murene. Tenk dere det synet da, rosablogger Kristina Andersen på Åna Fengsel? Det kunne likegodt vært en dokusåpe. Tror jeg hadde satt hverdagen til de andre insatte på hodet..

Bota hadde jeg altså betalt om den så var på det trippelte, hehe.

Nå skal jeg ta med lille Milo og gå en lang tur, før jeg stikker på trening. Prøver å lære den lille tassen å gå i bånd, men det er virkelig lettere sagt enn gjort. Han setter seg på rompa og skriker alt han kan, noe som får meg til å se ut som verdens største dyreplager. Men altså, han er jo en hund (en veldig merkelig en..), så dette må han lære seg! Noen som har tips til meg kanskje?

Før jeg stikker, så må jeg bare vise hva jeg fikk i går. Hihi ♥

bittert møte med lovens lange arm

Startet dagen på samme måte som alltid, med god frokost og litt internett-nerding. Deretter var det på med joggeskoene og ut i sola. Ble en 90 minutters jogetur i dag, etterfulgt av styrketrening på mage. Dødstungt, men verdens beste følelse etterpå!

Så startet helvette da, i bilen selvfølgelig. Skulle kjøre hjemover og var helt i min egen verden. Kort fortalt ble jeg litt for ivrig på speedpedalen og raste bortover veiene i en heidundranes fart. Tenkte at livet var jævla fantastisk og sang på Born This Way av Lady Gaga. Så skulle jeg til å parkere da, og oppdaget at politiet av en eller annen grunn bak meg. Smilte og prøvde å vinke de forbi, men mannfolkene i uniform skulle visst ha tak i meg. Første spørsmålet jeg fikk var om jeg likte å ha billappen. Da meddelte jeg selvfølgelig smilende at billappen, det er en fantastisk ting å ha. Så spurte de videre om jeg hadde lyst å miste den. Da meddelte jeg hyperventilering og en god del tårer.

Slapp heldigvis unna for denne gang, men ikke gratis desverre. Ble 4200 kroner fattigere, og to prikker på førerkortet rikere. Nå fikk jeg i hvertfall en oppvekker, og skal aldri nærme meg så mye som en kilometer over fartsgrensen lengre. Jesus christ, tenkt om jeg hadde mistet lappen?! Da hadde vi uten tvil hatt et verdens problem.

Nå skal jeg til CelinaBestis og høre om hun ikke kan betale bota for meg. HEHE.

derfor gleder jeg meg til sommeren

Nå som solen stadig titter mer frem, gleder jeg meg bare enda mer til sommeren. Det er uten tvil den årstiden jeg er gladest på, og koser meg mest.

Jeg gleder meg til...

♥ Bading og soling dagen lang.

♥ Lage god mat, og nyte den ute i sola.

♥ Temafester med jentegjengen. Her har vi leid skute og er pirater for kvelden!

♥ Fisking! Og padling i kajakk.

♥ Spise reker og annen sjømat på terassen. Finnes det noe bedre?

♥ Softis og latter på brygga.

♥ Vinkvelder i ukedagene, i ført sommerslig og enkel bekledning. Converse!

♥ Lange dager med bassengkanten hos pappa

♥ Fart og spenning på sjøen med jentene.

♥ Alle bursdager som er i løpet av sommeren. Suprisepartys ble det nok av i fjor!

Åh, sommeren 2011 blir best. Flere som gleder seg? : D

 

hjemmespa

Formen er ikke helt på topp desverre, er konstant kvalm og føler jeg må kaste opp. Så hva er vel bedre da enn å ta et skikkelig hjemmespa, med kroppspeeling, hårkur og hele pakka? Godt å skjemme seg selv bort litt iblandt.

Ha en fin kveld, godtfolk!♥

oss to i oslo..?

Har hatt en herlig dag i sola med Milo , Veronica og kidden hennes.

Noe jeg har tenkt veldig på denne helgen, er hvor godt det hadde vært å flytte til en ny plass. Tenk så deilig, å få en helt ny start? Føler det skjer så utrolig lite her jeg bor, og tenker stadig på hvor mye mer jeg kunne opplevd hvis jeg hadde flyttet til f.eks Oslo. Daglig blir jeg invitert på pressefrokoster, visninger og spennende eventer, men jeg må alltid takke nei. Nettopp fordi jeg bor så langt borte, noe som er utrolig surt.

Skulle virkelig ønske jeg kunne være litt tøffere, pakke sakene og flytte til en plass jeg vet jeg hadde hatt det dobbelt så gøy. Reiser jo til Oslo på torsdag, noe som jeg vet vil gjøre meg enda mer fristet. Elsker tigerstaden! ToneBestis flytter forresten dit etter sommeren, så kanskje jeg får ta Milo på skuldra og hive meg med?

Alt jeg vet er at denne plassen er ikke spennende nok for meg lengre..

hits