februar 2016

-10% hos Royal Caribbean

i samarbeid med rccl

Okei, la oss snakke cruise! Jeg har aldri opplevd en så stor nyskjerrighet på en reise som den jeg har vært på nå, og jeg kan ikke si annet enn at jeg forstår det godt. Cruise er min favoritt reisemåte, og grunnene er mange. Det er jo som å bo i en flytende by! Cruise er den beste måten å reise på hvis du vil ha maksimalt ut av turen din, slik at du kan få med deg flere steder mens du først er på eventyr. På denne uken jeg har vært på tur nå - har jeg opplevd tre av verdens fineste steder, mens jeg samtidig har hatt en uforglemmelig opplevelse på selve cruiset. Så, jeg tenkte å fortelle dere litt mer!

Jeg har reist med Royal Caribbean siden jeg var fem år, mine foreldre var i to uker på bryllupsreise og siden den gang har vi vært hekta. Jeg har vært på utallige reiser med dette selskapet, og kommer aldri til å booke cruise via noen andre. Hvorfor? Royal Caribbean er det beste av det beste. De har så kontroll på alt at det er helt utrolig, og hele reisen er bare så utrolig gjennomført! Maten på skipet er fantastisk, det er utallige ting man kan gjøre mens man er ombord, lugarene er superfine, de ansatte er så skjønne at man kan ikke unngå å bli glad i de og alt er bare så flott som det kan bli. I dag tenkte jeg å vise dere litt av skipet vi reiste med, nemlig Allure Of The Seas. Et skip som er fullpakket med opplevelser, jeg forstår nesten ikke at det er mulig.

MINE FAVORITTER PÅ ALLURE OF THE SEASBoardwalk: Dette området i skipet er inspirert av fornøyelsesparker og opplevelser, så her finner du alt fra en stor karusell, til en haug av spisesteder, til en magisk godteributikk, donut-sjappe, iskrembutikk og en haug av aktiviteter man kan gjøre. Jeg beskriver alltid dette stedet som et eventyrland, fordi det virkelig føles som om man er i en levende eventyrfilm med masse gøy rundt seg med en gang man setter foten sin inn her. Det er helt spesielt!

Musikal og show: Vi var på show fire kvelder på båten, og var like fornøyde hver gang. Favoritten min var uten tvil Mamma Mia musikalen, den varer i to timer og er så fin at man bare sitter helt hodestups forelsket mens showet holder på. Det å gå på show på kveldene etter man har vært på middag, er helt fantastisk gøy! Musikalene er så flotte at jeg forstår ikke at det er mulig :-) Skipet tilbyr blendende produksjoner flere ganger til dagen, inkludert i cruiseprisen. Alt fra Broadwaymusikaler, isshow, stupeshow, lysshow og talentfulle artister fra hele verden. Helt fantastisk bra!Central Park: Her finner du bokstavelig talt Central Park, og det er bare så utrolig kult! I parken er det helt ekte utendørs miljø, digg uteservering i mange restauranter og barer, butikker, gateunderholdning og små parker man kan kose seg i. Ordentlig fint!Utendørs aktiviteter: På skipet er det så mye å finne på at jeg ikke en gang vet hvor jeg skal begynne. Men jeg kan jo dele mine favoritter med dere! To store utendørs kaltrevegger med utsikt over det karibiske hav, fotball- og basketbane, to store flowridere du kan surfe på, zipline som går hele ni dekk over bakken, en gigantisk minigolfbane, boksering, rollerblades-bane og skøytebane. Bare sånn for å nevne noe, liksom! Haha.. Det er med andre ord umulig å kjede seg når man er ombord på Allure Of The Seas, her er det så innmari mye kult man kan finne på.


Casino Royale: 450 spillemaskiner og 30 bord med ulike spill. Her kan du delta i pokerturneringer og ha det maks morsomt i det 1500 kvm store kasionet. Det er virkelig helt gigantisk, og skikkelig fint!


Royal Promenade: Tidenes handlegate på skipet! Her finner du en haug av flotte klesbutikker og vanlige butikker, samt restauranter og fine barer du kan ta deg en god drink i. Starbucks er det også her, og det tror jeg vi hadde hver eneste dag, hehe. Så digg å kjøle seg ned med i varmen :-) I handlegaten er det noe for enhver smak hvis du er lysten på litt shopping, en digg drink eller litt snacks. Hva enn du måtte foretrekke!

Spa-avdeling, treningssenter og vannaktiviteter: På skipet finner du fire store bassenger og vannpark til barn, et mekka hvis du er glad i å bade. Vi koste oss så utrolig mye med bassengene! I tillegg er det en helt gigantisk spaavdeling, hvor du kan bestille fine behandlinger og virkelig slappe av. Frisør og negdesignere finner du selvfølgelig også her! Og treningssenteret da, det er jo virkelig noe for seg selv. Her har du alt du trenger for en god treningsøkt, og enda litt til. Det er helt gigantisk! Det er også løpebane, dersom du vil ta deg en utendørs joggetur i sola. Saltimer finner det også, blant annet yoga, pilates og spinning.Restauranter: Ombord på skipet finner du et helt rått utvalg av både formelle og uformelle restauranter. Du kan selv velge om du vil spise i restaurantene som er inkludert i cruiseprisen uten at du trenger å betale en krone for det, eller du kan ta deg en tur på spesialrestaurantene mot et tillegg i prisen. Vi spiste på disse to kvelder, ellers spiste vi der hvor det var inkludert :-) Hvis jeg ikke husker feil, så er det hele 20 restauranter og spisesteder du kan velge mellom her. Valgmulighetene er med andre ord ekstremt gode, og maten er helt fantastisk bra!

Pjuuuh, dette må jo være tidenes lengste blogginnlegg! Men slik blir det fort når man har opplevd så utrolig mye fint, og har så mye på hjertet :-) Jeg håper dere har fått svar på mye av det dere har lurt på nå? Hvis ikke er det selvfølgelig bare å spørre! Jeg kan på det varmeste anbefale cruise til alle, enten du vil på jentetur slik vi har vært, på tur med familien din eller kjæresten. Dette er for alle, og det er virkelig den mest fantastiske reisemåten jeg vet om. Ingenting slår cruise, enten det er i Karibien, i middelhavet eller andre steder. Det er rett og slett noe som bare må oppleves!

I samarbeid med Royal Caribbean, har jeg nå fått en unik mulighet til å tilby mine lesere 10% rabatt på alle reiseruter. Det du må gjøre er å oppgi navnet mitt, Kristina Andersen, når du ringer for å bestille ønsket cruisereise. Rabattkoden gjelder i en måned, og dato på cruiset kan du selvfølgelig velge helt selv :-) Håper du ble glad nå, og at mange av dere ønsker å teste dette eventyret ut. Jeg lover deg at du vil bli fornøyd! Så er det bare å spørre dersom du skulle lure på noe

M E X I C OCOZUMEL IN MEXICO

Hei til dere, fine leserne mine hjemme i Norge Hvordan har dere det? Jeg blir så glad for at dere følger så godt med her inne, og syns det er så gøy med oppdateringer fra ferien. Blir like glad hver eneste gang jeg logger inn i kommentarfeltet og ser alt det fine dere skriver, det gjør dagene mine enda bedre! Skulle ønske jeg kunne bli her for alltid, oppleve alt Karibien har å by på og oppdatere dere med solrike bilder hver eneste dag. En ting er i hvert fall sikkert, og det er at ny tur er rett rundt hjørnet. Så fort jeg er hjemme vil jeg pakke kofferten igjen, føler meg skikkelig eventyrlysten og har lyst å reise masse nå mens jeg faktisk ikke har noen bekymringer. Livet uten leilighet vet dere, det er ikke bare dumt har jeg plutselig funnet ut ;-)


I går var vi i Cozumel i fantastiske Mexico, og hadde hele dagen der. Fra åtte på morgenen til halv seks på kvelden - her snakker vi timesvis i paradis! Det første vi gjorde var å dra til Chankanaab Beach, som ligger i en slags opplevelsespark. Her var det helt utrolig fint! Vi fikk fort øye på massasjebenker som var plassert et lite stykke inni jungelen, så da var det ingen tvil - vi ville ha massasje! En time lå vi på benken utendørs, og fikk en massasje som var sendt fra himmelen. I noen fantastisk fine stråhytter, med utsikt til det grønneste vannet jeg har sett og fuglekvitter som sang rundt oss. Like idyllisk som det høres ut, den diggeste massasjen jeg har hatt i mitt 25 år lange liv. Det var heeeelt himmelsk!

Resten av dagen slappet vi av på stranda, spiste meksikansk mat, slang oss i hengekøyene og så på fargerike fisker. For en utrolig deilig dag! Jeg skulle gjerne hatt flere dager her i Mexico, fikk nesten hjertesorg da vi måtte dra. Det var så utrolig fint, jeg skjønner ikke at det er mulig at det finnes perler som dette rundt om i verden.....

What a nightYESTERDAYS GREAT EVENING

Altså, hvor skal jeg begynne? Denne turen er jo bare det villeste jeg har vært med på i hele mitt liv. Haha, fy søren - jeg skjønner ikke at dette en gang er mulig! I går hadde vi en rolig dag på skipet, med soling, bading og surfing. Helt til jeg kommer tilbake til lugaren vår, og ser et brev fra kapteinen. Og hva står der? Jo, invitasjon til privat middag i skipets beste restaurant. Herregud! Trodde nesten ikke mine egne øyne, men ble selvfølgelig veldig smigret og syns det var gøy :-)

Så da var det bare å komme seg i finkjole, og gjøre seg klar :-) Er helt overveldet over hele kvelden, det var seks retters middag og god vin på skipets fineste restaurant. For en kveld! Er det mulig å være så heldig å få oppleve alt dette? Jeg vil jo aldri hjem! Så må jeg bare fortelle dere en veldig morsom samtale som skjedde med en gang vi hilste, hehehe.

Han: You remind me of someone famous..
Meg: *tenker* Nå kommer det... Si det.. Kim Kardashian!
Han: Lindsay Lohan!

Neida... Så joda...... Moment of my life! Hahaha, den Kim Kardashian greia mi kan jeg i hvert fall bare legge bort - for det kommer tydeligvis ikke til å skje. Stakkaren prøvde å ro seg i land etterpå, men den der kommer jeg aldri til å glemme. Ler meg ihjel!Nei, for en kveld i godt selskap! Den ble avsluttet med en solid dose tequila på karaokebar , så i dag går hodet mitt i spinn. Jeg ler og ler av gårsdagen, ingen tvil om at denne kvelden går rett i historieboka over tidenes happening.. Nå skal jeg og Hilde straks løpe til frokost, før vi hopper i bikinien og gjør oss klare for nye eventyr. I dag er vi i MEXICO!

Blue Hole FallsJAMAICA - YOU ROCK MY WORLD

Altså, hvor skal jeg begynne? Når du tror ting ikke kan bli stort bedre, men den ene dagen bare topper alt du noensinne har opplevd. I går hadde jeg livets beste dag på Jamaica, og jeg er så takknemlig for å få oppleve denne fantastiske turen med bestevenninna mi at jeg har ikke ord!
Jamaica, du må være verdens fineste sted! Vi tilbrakte hele gårsdagen her, og fy søren - for et paradis som bare oppleves! Vi hadde egentlig tenkt å bruke dagen på Dunn's River Falls, da dette er merket som nr.1 ting å gjøre når man er i Jamaica. Men etter litt googling og researching, fant vi til slutt et sted vi mente så ut som paradis på jord. Fossefall og fjell man kunne hoppe fra, slynger man kunne leke seg i over vannet, grotter man kunne svømme inn i og et vann så gjennomsiktig at det nesten virket for godt til å være sant. Blue Hole Falls var plassen vi ville dra! Så dit dro vi, og vi kunne ikke valgt et bedre sted å bruke dagen på. Jeg har aldri vært på høy på livet som jeg var i går, smilene våre gikk rundt og vi var på det fineste stedet vi noen gang har sett. Tenk at det finnes steder som dette i verden? Det er helt sykt hvor vakker jorda vår er!


På Blue Hole Falls ble vi kjørt laaaaangt inn i jungelen, og helt til toppen av fjellet. Så var det bare å starte eventyret! Her var det fossefall på fosefall som vi skulle leke oss nedover, og herregud så gøy det var! Vi svømte, hoppet, slang oss i slynger, stupte og lo oss hele veien igjennom. Den fineste og gøyeste opplevelsen jeg noen gang har hatt! Hele turen vår fra toppen av fossefallene og nedover tok en og en halv time, før vi på slutten hoppet fra det høyeste fjellet og svømte inn i grotter i fjellene. En opplevelse som ikke kan beskrives, så jeg skal bare si en ting - hvis du en gang er i Jamaica, må du love meg å besøke Blue Hole Falls. Jeg er så utrolig glad vi brukte dagen vår akkurat her! En dag som aldri kommer til å glemmes


Labadee, Haiti

i samarbeid med rcclET LEVENDE POSTKORT

Gårsdagen var virkelig uforglemmelig! Skipet la til kai ved Haiti allerede klokken 08.00, så da var det bare å hoppe i bikinien og komme seg i land. Synet som møtte oss var virkelig helt nydelig. Kritthvite stender, gjennomsiktig hav, et mekka av kule ting man kunne gjøre og strandbarer på rekke og rad. Heeeelt nydelig altså! Vi var fast bestemt på at det første vi ville gjøre, det var å ta den store ziplinen som går fra den ene siden av øya til den andre. Dette er faktisk verdens største zipline som går over havet! Så da bestilte vi time, og ble kjørt opp til toppen av Labadee.
Det var helt sykt å henge så høyt over bakken, og du kan tro det kilte i magen når vi føyk i rekordfart over Labadee. Fy søren, dette er lett noe av det kuleste jeg har gjort! Jeg har drømt om å ta denne ziplinen lenge, og drømt meg bort i bilder jeg har sett fra nettopp denne turen hos andre. Så dette var virkelig gøy å kunne krysse av bucketlisten. Jeg hadde Go Pro kamera på meg mens vi kjørte nedover, og gleder meg masse til å vise dere filmen. Tror den ble ganske så kul :-)


På denne øya har vi tydeligvis rullende bar med masse digg, og gleden var stor når vi fikk hver vår kokosnøtt med malibu i. Så sykt godt! Nei, Labadee er virkelig en helt rå plass dere virkelig må legge turen til en gang i løpet av livet :-) Det er en skikkelig opplevelsesøy, med så mye gøy man man gjøre! Zipline, paraseiling, vannscooter, volleyball, en slangs berg og dalbane som går over hele jungelen og en haug av artige vannaktiviteter. Jeg storkoste meg!


En liten melding til dere jentene som tok snikbilder av meg/oss flere ganger i går på stranden, sånn er så vanvittig lite kult gjort og jeg kjenner jeg blir helt oppgitt over at det er mulig å være så barnslig. Jeg blir også irritert over meg selv for at jeg ikke gikk bort å ba dere slette bildene, men når sånt skjer blir jeg helt satt ut, trist og lei meg over at det i det hele tatt er mulig. Slik settes lite pris på, privatliv er en fin ting - og snikfotografering mens man går rundt i bikini på ferie er overhodet ikke greit.

Postkort fra Haiti

HELO FROM HAITI

En liten hilsen fra Labadee på Haiti Et av de kuleste stedene jeg noen gang har vært! Nå er det hele 20 år siden sist jeg var på denne magiske øya, og den gangen var det når mine foreldre var på bryllupsreise. Fem år gamle meg fikk selvfølgelig snikt seg med på turen, haha! Denne dagen har vært over all forventing, vi har kjørt verdens lengste zipline over havet, badet i krystallklart hav og hatt en uforglemmelig opplevelse. Fy søren så gøy! Nå skal jeg se igjennom alle bildene vi har tatt, og gi dere en solid oppdatering fra dagen vår. Hvordan står det til med dere hjemme?

Når du tror det er gallamiddag

i samarbeid med rccl

I går var det tid for Captain's Dinner, eller det vil si - vi trodde det var tid for Captain's Dinner..... Så vi var de eneste som stilte i gallakjoler på skipet, sånn på en helt vanlig mandag liksom. Hvor flott er ikke det? Haha.. Vi forstod ikke helt hvor denne middagen vi hadde stelt oss så fint for var, så vi bestemte oss for å spørre om hjelp.

Meg: We want to go to Captain's Dinner, in the big restaurant.
Mann: What? There is no Captain's Dinner tonight.....
Meg: Hilde, de skjønner jo ingenting her!

Så da kom vi rullende slik mutters alene, og fikk kommentarer for hvert skritt vi tok av de andre gjestene om hvor flinke vi var som hadde stelt oss så fint på en helt vanlig kveld. Haha, jeg ler meg seriøst ihjel! Dere får ikke se bilder av meg, jeg må nemlig bruke kjolen igjen når det faktisk er Captain's Dinner, så dere får klare dere med bilde av den latterlig flotte bestevenninna mi - noe jeg regner med skal holde i massevis. Hvor nydelig er det mulig å være? Blir jo så stolt!

Restaurant kom vi oss uansett på, overdressed eller ikke ;-) Vi bestilte oss en tre-retters, som bare var helt nydelig! Til forrett hadde vi røket kylling med karameliserte epler og valnøtter, til hovedrettt biff med asparges, soppstuing og potetmos, og til slutt dessert - en helt nydelig ostekake som må ha vært sendt fra himmelen. Så fantastisk godt!

I dag er vi på Labadee på Haiti, og jeg gleder meg så mye til denne dagen at det kiler i magen av bare tanken på at vi endelig er her! Her snakker vi et paradis på jord, med vannscootere, krystallklart hav og zipline over hele øya. I dag skal vi leke oss!

WAKING UP IN PARADISE

BREAKFAST WITH A VIEW

Om vi koste oss med frokost i dag eller? Jaaa! Først spiste vi god frokost i restaurant, før vi tok med oss en aldri så liten dessert ned på ballkongen vår. Det er helt nydelig å spise til utsikten av krystallblått hav så langt øyet kan se. Balsam for sjela! I dag har vi kost oss masse på dekk, og solt oss til den store gullmedaljen. Satser på at vi begge kommer hjem brune som nøtter ;-) Haha.. Senere i kveld er det tid for Captains Dinner, en formell og flott middag hvor vi steller oss i lange kjoler og spiser middag med kapteinen på skipet, i en restaurant på hele tre etasjer. Vi gleder oss! Etter middag er det tid for show, i kveld skal vi se Mamma Mia musikalen. Har hørt rykter om at den er utrolig fin, og jeg er ikke i tvil - jeg elsker jo filmen!

Allure Of The Seas

i samarbeid med rccl
SUNSET FROM THE SHIP IN FLORIDA

Da har vi sjekket inn på Allure Of The Seas, verdens fineste cruiseskip! Vi kom her i går ettermiddag, og allerede er vi så uendelig fornøyd. Skipet vi er på nå jo søsterskipet til Oasis Of The Seas, som jeg var på forrige gang jeg var i Karibien med familien. Husker dere den turen? Så denne gangen visste jeg hva jeg gikk til, og det var ingen tvil om at jeg kom til å digge dette skipet. Det er jo helt gigantisk! Gleder meg til å vise dere alt :-) I går hadde vi en fin dag, solte oss på dekk, spiste god middag i bufeeten og fikk en super treningsøkt på treningssenteret her. Som forøvrig er fem ganger større enn der jeg trener hjemme, helt sykt at det egentlig går ann! Klokken er 06.36 her, så jeg stod alt for tidlig opp for å oppdatere dere. Haha! Vi sees senere i dag, tenkte å vise dere litt bilder fra skipet og ta dere med på dagen vår. Stor klem fra meg

Pass på avveie

Her er klokken halv ti på morgenen, vi er seks timer etter dere - så jeg må jo si god morgen da :-) Reisen i går gikk overraskende fint, helt til det var en time til vi skulle lande og jeg ikke fant passet mitt. Våknet Hilde med et brak og hyl om at "jeg finner ikke passet mitt!!!!", før jeg gikk inn på toalettet for å be til høyere makter om å få hjelp. Seriøst for en følelse, jeg så for meg at hele turen skulle gå rett i dass! Jeg klarer jo i kjent stil alltid å surre det til på en eller annen måte.. Etter å ha tømt ut hele bagasjen på flyet og fått den stakkars sidemannen min også i full sving, fant jeg plutselig en pose under stolen til de foran meg, og hva ligger der? Jo, passet mitt! Tror aldri jeg har blitt så lettet i hele mitt liv.... Haha! Så da kom vi oss trygt inn i USA til slutt.


HAPPY TIMES

Vi våknet allerede 04.00 i dag, jetlagged som bare søren. Men heldigvis fikk vi sovet tre timer til, før vi stod opp i syv tiden og dro på leting etter frokost. Og det fant vi! Seriøst så mye digg de har her, jeg får bare lyst å kjøpe med meg alt butikken har å by på. Alt er jo kult, liksom! Haha.. Så i dag ble det salat, frukt og masse godt til frokost, samt den største redbullen jeg noen gang har sett. Iiiiih, dette er så gøy! Håper alt står fint til hjemme?


ADVENTURE AWAITS


DESTINATION: USA AND CARIBBEAN

Da har vi endelig kommet oss til Gardemoen, og venter på flyet vårt som straks går til København. Deretter er det straka veien til Forte Lauderdale! Som vi gleder oss til denne turen, og endelig er reisedagen her :-) Iiiih, det skal bli så ubeskrivelig deilig å komme ned til varmen! Har nesten ikke sovet i natt, så satser på at jeg slokner på flyturen og våknet når vi har landet. Det hadde vært digg, det! Vi skrives fra USA, gleder meg masse til å ta dere med på tur

FULL BODY WORKOUT

Jeg ringte helgen inn med en fullkroppsøkt, samt 20 minutters cardio. Raskt, tungt og effektivt - perfekt start på helgen når tiden er litt knapp! Jeg tenkte å dele fem av øvelsene jeg gjorde med dere, og håper de vil falle i smak :-)

OPPVARMNING: 20 MINUTTERS VALGFRI CARDIO


STÅENDE ROING

Super øvelse for øvre del av rygg! Her står du fremoverbøyd med en liten knekk i knærne, og holder armene utstrakt nedover. Trekk albuene mot brystkassen og skvis skulderbladene sammen. Senk så manualene tilbake, og kjør på videre.

UTFALL PÅ VEKTSKIVER

Her blir du sterk i rumpe og lår! Still deg opp på tre vektskiver, ta et lang stek fremover og gå dypt ned, slik at kneet nesten går i gulvet. Skyv så eksplosivt tilbake med det fremste beinet, slik at du havner oppå vektskivene igjen.


PUSHUPS PÅ MANUALER

En ny og artir vri på pushups, denne svir! Stram magen, og hold deg så rett som du klarer i kroppen. Senk deg ned mot gulvet, og press deg så opp igjen. Om du vil ha denne litt lettere, så må du gjerne legge knærne i gulvet.

REVERSE CRUNCH

En liten råsak for magen! Legg deg på ryggen, og press korsryggen godt ned. Løft beina og øvre del av ryggen, før du trekker knærne opp mot brystet og senker deg rolig ned tilbake. Ikke la beina berøre gulvet mellom repetisjonene ;-)


GLUTE BRIDGE MED VEKTSKIVER

Legg deg ned på gulvet, plassert vektskivene på hofta og ha beina godt plassert i bakken. Legg trykk på hælen, og skyv deg eksplosivt opp så høyt du klarer. Skviiiis rumpa på toppen, holdt i to sekunder, før du går ned igjen og begynner på nytt.


- HAPPY WORKOUT -

Tips til helgekos


GOD HELG

Nå er det endelig helg, og jeg vil tro det er mange som er glade for det! Derfor tenkte jeg å starte fredagen med å dele mine fire favoritt helgemiddager og litt bakst med dere, som jeg håper dere vil like. Om du er usikker på hva som skal stå på menyen i kveld eller i morgen, finner du forhåpentligvis litt inspirasjon her


Nachos med hjemmelaget guaccamole

Taco må jeg som regel ha en dag i helgen! Jeg syns det er så latterlig godt, samt at man kan lage det i haugevis av varianter. Nachos slår aldri feil her i heimen, med hjemmelaget guacamole, digg tilbehør og iskald cola light er fredagskosen komplett.Epler med varm smuldredeig

Yuuuums, denne formen med varme epler og et lokk over med smuldredeig er helt NYDELIG. Det er både søtt, varmende og sprøtt - perfekt når du vil kose seg med noe digg på kalde vinterkvelder.

Spicy kyllingsuppe

Den beste kyllingsuppen i hele verden! Om jeg skal si det selv, haha.. Denne er så god at jeg har den til middag minst en gang i uka, jeg går rett og slett aldri lei. Denne må du prøve ut! Og sammen med varme rundstykker? Mmmm..


Hjemmebakte bananmuffins

Søndager er en perfekt dag å kose seg på kjøkkenet med litt baking! Disse bananmuffinsene er utrolig gode, i tillegg er de mekket sammen på nullkommaniks. Supert å ha med seg i tursekken hvis du skal på søndagstur :-)

Vacay preppin'

sponset

I dag har jeg hatt en skikkelig luksusdag mens det er full nedvask i leiligheten :-) Vel fortjent etter tre knekte negler og ti timer med flytting i går... Haha, fy søren for et kaos det har vært! Nå er det to dager til vi reiser, og jeg ville derfor gjøre meg ordentlig sommerklar før turen. Så i dag har Hilde fikset neglene mine, farget og vokset brynene, samt farget vippene. Så deilig, så slipper jeg maskara hver eneste dag på tur! Etterpå gikk turen til Marianne, for farging av ettervekst, kur med hodebunnsmassasje og klipping av tupper. Nå føler jeg meg hundre ganger freshere, skikkelig deilig med litt selvpleie!MIABELL HUDPLEIE & DUO FRISØRER

Nå har jeg nettopp kommet hjem en liten tur, hjem som hjemme på lillebror sitt spillerom. Når livssituasjonen suger, men man bare må akseptere det ;-) Haha.. Snart blir det middag med familien, før jeg skal på trening og ned til leiligheten igjen for å sjekke nedvask, samt ta med meg siste rest. Gleder meg til dette blir ferdig, ingen tvil om at det blir hundre år til neste gang jeg skal flytte fra min nye leilighet (når den en gang dukker opp...). Hvordan er dagen din?

Movingday

God morgen, dere!

Rullet meg opp av sengen nå nettopp jeg, tenkte jeg ville sove litt lenge i dag :-) Og det var jammen digg! Mine foreldre kommer til meg på formiddagen for å hjelpe til med flytting, men før den tid tenkte jeg å komme meg på trening. Trenger en god dose endorfiner i dag kjenner jeg! 40 minutter på ellipsemaskinen står på planen min, samt styrke på overkropp og mage. Gleder meg allerede! Har dere forresten smakt den nye Skyr med kokossmak? Jeg fant den tilfeldigvis på butikken i går, og spiste den nå til frokost. Jeg elsker både skyr og kokkos, så denne var midt i blinken for meg! Denne må dere prøve neste gang dere er på yoghurtjakt ;-) Sees igjen litt senere, i dag og dagene fremover står det mye på planen, så jeg håper dere kan ha litt tålmodighet med meg. Skal selvfølgelig gjøre så godt jeg kan, men flytting er som alle vet hektisk. Ønsker deg en fin start på onsdagen!
zara kåpe - hm jeans - sixtyseven sko - céline veske - valentino solbriller

Den siste kvelden

I kveld er det vår siste kveld, leiligheten min. Det var vel først etter jeg solgte deg, jeg innså hvor glad jeg faktisk er i deg. To og et halvt år har vi hatt sammen, og det har vært et eventyr uten like. Jeg var verdens gladeste jente den sommeren jeg kjøpte deg, og husker det som om det var i går. Smilet gikk rundt, min helt egen leilighet - midt i smøryet! Jeg var så stolt og lykkelig. Det har vært så mye gøy her - sene kvelder med venninner, deilige sommerdager på balkongen, katastrofer og svidde middager på kjøkkenet, kjærlighet til noen jeg var veldig glad i, diskusjoner de gangene ting ikke gikk min vei, tårer når jeg har vært lei meg - men mest av alt har det vært mye latter, og til tider litt fustrasjon på deg fordi du byr på litt lite skapplass. Men søren heller, den skapplassen skulle jeg ikke hengt meg så opp i. Jeg er hjerteknust over å skulle flytte fra deg, for å være ærlig. Det sies at man ikke vet hva man har før man mister det, og det skal jeg skrive under på i denne situasjonen. Det er jo ingen leiligheter som deg, ingen som er like fine, like godt plassert og like perfekt for meg. For dette føles latterlig nok som et brudd med kjæresten min. Det har blitt mange tårer de siste dagene, fordi jeg gruer meg til å komme hjem fra tur og ikke kunne dra nettopp hjem. Takk for en fin tid, leiligheten min! Jeg håper jenta som flytter inn her vil få det like fint som det jeg har hatt det hos deg.

Nei, for å være ærlig så er jeg egentlig bare helt tung i hodet. Det er mye forandringer på gang for tiden, og jeg er vel litt dårlig til å takle det. I morgen skal leiligheten tømmes, dagen etter kommer nedvask og ny eier overtar. Så dette er min siste kveld her. Og i kveld vil jeg bare være alene, se serie og tillate meg selv å være litt lei meg. Jeg er alltid så positiv at jeg nesten fyker til himmels, men akkurat nå bare orker jeg ikke. Så nå blir det en siste kveld. En siste kveld i verdens beste seng, med takeaway sushi, serie på macbooken og alenetid. I morgen flytter jeg hjem på jenterommet, og jeg kreperer av bare tanken. Jeg er evig takknemlig for at mine foreldre tar meg i mot med åpne armer for en liten periode, men når man er 25 år - så føles dette helt vanvittig lite kult. Sånne problemer man egentlig ikke skal klage over, fordi det blir så ubetydelig i forhold til andre verdensproblemer. Men pokker heller, dette er kjipt. En siste kveld - jeg håper livet snart kan by på et nytt og bedre kapittel

Null kontroll på livet

Gårsdagen startet sprekt for min del, med 30 minutter på ellipsemaskin og styrke på overkropp. Jeg har jo tråkket over beinet, og går med støttebandasje til det blir bedre. Derfor kan jeg se langt etter mølla på en stund, noe jeg syns er så kjedeeliiiiig! Håper det blir bra til jeg er på cruise, det er nemlig veldig digg å starte dagen med en liten løpetur på mølla som gir utsikt til blått hav så langt øyet kan se :-) Åh, jeg gleder meg så! Enn så lenge må beinet få hvile så godt det er mulig, hehe.


UPPER BODY WORKOUT

I går fikk vi endelig bestilt hotell til turen vår, vi var vært litt i siste liten kan du si. Valget ble til at vi vil bo i Forte Lauderdale, jeg syns det er så sykt fint der og gleder meg til shopping og hygge etter vi har vært på cruise :-) Hotellet vårt heter B Ocean Resort, og ligger på Fort Lauderdale beach. Det så veldig fint ut, i tillegg til at det er rett på stranden, har nydelig sjøutsikt og er supersentralt. Er det noen av dere som har bodd der? Vi satser på at det er bra! Og forresten... Jeg reiser tydeligvis til lørdag! Jeg har hele veien trodd det er til fredag, og har sagt dette til absolutt alle. Føler jeg har null kontroll på livet for tiden, så flaks for meg at Hilde følger med i timen, så slipper jeg å stå på flyplassen alene og vente på et fly som aldri kommer. Haha!

FINN TRENINGSGLEDEN

Det å miste trenings-motivasjonen har vel hendt de fleste av oss? Hos meg har det ikke skjedd bare en gang, men såpass mange ganger at jeg vet nettopp hva som skal til for å booste den tilbake. Siden det er mandag og endelig en ny uke med blanke ark, tenkte jeg å dele mine beste tips for å finne frem treningslysten igjen! Hva med å starte ukens første dag med en skikkelig digg økt? Do it! Jeg håper du får lyst å snøre på deg joggeskoene etter å ha lest dette innlegget ;-)


YOU CAN - YOU WILL

Det å være sterk mentalt på dager der lysten ikke er der, er utrolig viktig! Både forrige uke og uken før der, var treningslysten min på bunn og det eneste jeg hadde lyst til var å dra meg på sofaen. Men jeg var verken skadet eller syk, så derfor så jeg ingen grunn til å tillate meg selv å være en slappfisk. Jeg pushet meg selv over dørstokkmila, og dro meg opp på gymmet. Øktene ble kanskje ikke de beste, men all trening er bedre enn ingen trening! Si til deg selv at dette skal du gjøre, du skal gjennomføre økta og du skal pushe deg selv til å bli ett hakk sprekere enn det du var i går. Bruk mental trening, fortell deg selv mens du trener at du er rå, at du ikke stopper før du er ferdig og at du er et av de mest viljesterke menneskene som finnes. Hvordan du snakker til deg selv har alt å si. Så, fortell deg selv at du er best!

PLUG ON THE MUSIC

God musikk er virkelig motiverende for meg, spesielt når jeg er på løpetur må jeg ha musikk på ørene. Det er enkelte sanger som får meg til å gi alt, som for eksempel E-Type med Life. Den er så rå at jeg får frysninger over hele kroppen og setter inn det siste giret jeg trodde jeg ikke hadde. Musikk har alt å si for meg på trening!

GET FRESH

Det å se litt fresh ut på trening, har ekstremt mye å si på hvordan jeg føler meg. Det er jo så mye fint i treningsklær! Det er sjeldent jeg gidder å sminke meg når jeg skal på trening (kun de dagene jeg tar bilder til bloggen, haha!), men de gangene jeg faktisk fresher meg litt - merker jeg at jeg automatisk føler meg mye bedre. Ser du et slitent ansikt i speilet, blir man nesten sliten av bare det.  Det er også helt innafor å unne seg nye treningsklær når du trener mye, en liten motivasjonsboost det syns jeg.


WORKOUT WITH A FRIEND

Avtal trening med en venn! Har du en avtale med noen, er det lettere å ikke skippe trening. Man vil nødig skuffe vennen sin, sant? Hehe.. Jeg er i en periode hvor jeg må trene sammen med noen akkurat nå, rett og slett fordi jeg ikke er motivert nok til å stå alene med vektene. Den siste tiden har jeg teamet opp med Maren, og vi gir alltid jernet når vi trener sammen. Så, velg ut din sprekeste venn og bli motivert av hverandre!
OUTDOOR WORKOUT

Endelig er det snart slutt på vinter og kulde, nå er det nesten vår og deilige tider i møte. Føler du ikke for å stå inne på mølla mens sola stråler ute, så KOM DEG UT! Fint vær er ingen unnskylding til å droppe treningen, heller tvert imot. Ta deg en fin joggetur eller rask powerwalk i skog og mark, før du avslutter med noen styrkeøvelser ute i naturen. Du trenger ikke mer vekter enn din egen kroppsvekt for å få en god styrkeøkt. Armehevninger, dips på benk, utfall, knebøy, pullups, spensthopp, hiptrust... Listen er lang over ting du kan gjøre! Jeg elsker å trene ute på denne årstiden, og har meg en frisk tur hver eneste dag.


And remeber...
UANSETT HVOR SAKTE DU LØPER, SÅ KNUSER DU DE SOM LIGGER PÅ SOFAEN!

Uken som gikk

Ukens høydepunkt:

Definitivt helgen. Ååå, jeg er helt i hjertesorg over at dagene gikk så fort! Det var så innmari koselig å ta turen til Bergen igjen, og bare ha en helg fylt med glede og latter. Jeg elsker den byen, og jeg digger folkene der! Veldig koselig å møte venner igjen, kose seg på hotell, kjøre i verdens fineste Tesla, shoppe, være i bursdag, sove lenge, spise god mat, ha skikkelig kvalitetstid og bare nyte livets glade dager. Nei, helgen var definitivt helt rå!


Ukens latterkrampe:

Når jeg våknet på søndagmorgen, klein og tung i hodet etter en lørdagskveld som ble ganske fuktig. Jeg og Atle bestemte oss nemlig for at vi skulle dra på med tequilaen, og tok flere runder med shotteglassene. Atlisen klarte seg helt fint, og jeg følte jeg gjorde det samme. Men tydeligvis ikke så bra som jeg trodde, for når jeg våknet opp dagen derpå og så gjennom gjengen sin snapchat story, holdt jeg seriøst på å krepere av latter. ER det seriøst mulig å se så gal ut? Hvor i alle dager har øynene mine tatt veien egentlig? Haha, herregud... Skjønnheten og udyret har nettopp fått en ny betydning.

Ukens mest spilte sang:

Coldplay - Fun. Den er så fiiiiin! Det nye albumet til Coldplay er jo seriøst helt magisk, absolutt alle låtene er helt utrolig fine.

Ukens trening:

Forrige uke fikk jeg trent ganske så bra! Fikk derimot ikke trent i helgen, men ukedagene var veldig bra. Fokuserte mest på løping, og hadde intervaller hele fire dager. Det skal jeg si meg fornøyd med!

Ukens tanke:

Leilighet, leilighet, leilighet.... Kanskje ikke så overraskende? Hehe... Torsdag skal den nye eieren overta min leilighet, og jeg er redd jeg kommer til å grine meg ihjel når jeg skal gi fra meg nøklene. Angrer på at jeg solgte, selv om jeg vet det bare er fordi jeg ikke har funnet meg noe nytt enda. Men det føles bare så innmari trist å dra fra hjemmet mitt, og ikke kunne gjøre noe med det for å få bo der lengre. Nei, det å ha solgt uten å ha kjøpt nytt føles helt idotisk og ekstremt trist akkurat nå. Jeg vil ikke flytte!! Håper et aldri så lite mirakel kan skje snart og at det kommer noe greit til salgs, jeg prøver å være positiv :-)

Weekend getaway

sponset opphold

Da var det på tide å reise hjem etter en alle tiders helg i Bergen! Tusen takk til Clarion Hotel Admiral, som nok en gang åpnet dørene for meg, slik at jeg kunne få bo på favorittrommet mitt her. Har du sett så fint? På akkurat dette rommet bodde jeg sist også, og det er så utrolig vakkert med utsikten over havet og bryggen. En fryd å våkne opp til dette synet, samt spise og nyte den gode hotellfrokosten de har her. Da koser jeg meg, da!TIME TO FLY BACK HOME

I går var det bursdag til fine Trude, vi var en hel gjeng som feiret henne og det var mildt sagt god stemning. Faktisk hadde jeg det så gøy at kvelden endte med at jeg tråkket over på venstre bein, så nå går jeg rundt å halter som en tulling. Det gjør så vondt! Og jeg som var så godt i gang med løpingen nå.. Satser på at det gir seg til i morgen, slik at jeg kan starte mandagen sprekt. Den kommende uken blir mild sagt hektisk med både flytting og overlevering av leiligheten til ny eier, før jeg plutselig setter meg på flyet og drar på eventyr med min beste venn. Jeg gleder meg så til å reise! Men først, hjem igjen til Kristiansand :-)

The Blacklist

Denne serien har fått meg til å velge den lett over sosialt liv, og da er den bra. Haha! Seriøst - jeg er på sesong to nå og er totalt oppslukt. Dersom du liker Suits og White Collar, burde du virkelig sjekke ut The Blacklist. Den minner egentlig litt om begge seriene, bare den er enda råere og hakket mer spennende. Det ligger to sesonger på NetFlix, til sammen 44 episoder hvis jeg ikke husker feil. Så her er det bare å benke seg i sofaen, og gjøre deg klar for en søndag med et realt seriemaraton!


foto: the blacklist

The Blacklist handler om Raymond Reddington, som er blant FBIs mest ettersøkte menn. Han er kjent for å være verdens råeste fikser, som ordner detaljer og ressurser for andre kriminelle. Etter mange år på flukt, overgir han seg plutselig til FBI og sier at han vil oppgi alle klientene sine. Men på en betingelse - Raymond vil kun snakke med den unge FBI-etterforskeren Elizabeth Keen. Handlingen i serien går på Raymonds "BlackList", en svarteliste over klientene hans, og en kriminell blir tatt i hver eneste episode. Serien er SÅ spennende! Og jeg digger Reddington, han er så sykt morsom, har de vittigste kommentarene og den mest rolige oppførselen i de sykeste situasjonene. Selv om han er en luring med en ganske bisarr fortid, må man likevel bare digge denne mannen! Nei, The BlackList må du uten tvil se - du vil ikke bli skuffet :-)

B E R G E N

HEI FRA FINE BERGENBY!

Som jeg koser meg her altså, skikkelig kjekt å være tilbake igjen, nå var det alt for lenge siden sist! I dag har jeg hengt med Atle, og vi har hatt en aldri så liten tur på shopping - etterfulgt av lunsj på Zupperia. Seriøst, suppen jeg hadde må ha vært den beste jeg noen gang har smakt! Kylling, nudler, masse grønnsaker, kokosmelk og skikkelig spicy smak - mmm! Denne MÅ jeg prøve å lage når jeg kommer hjem, slik at jeg kan dele oppskrift med dere. Ellers så fant jeg en veske jeg ble sykt gira på fra Saint Laurent, men jeg klarte å la den bli igjen, jeg skal tross alt til Miami om seks dager, og der vet jeg at det er tidenes shoppingmekka. Så pluss i boka til meg selv for å ha klart å holde fingrene av fatet denne gangen ;-) Haha..LUNCING AT ZUPPERIA

Nå er jeg tilbake på hotellet, etter å ha løpt rundt i sentrum for å finne en blomsterbutikk. Men ingen hell! Er det ingen blomsterbutikk her da? Haha.. Skal i bursdag i kveld, derfor hadde jeg så lyst å få kjøpt en fin bukett til bursdagsbarnet. Men da får jeg heller prøve å trylle frem noe annet fint :-) Hvordan har dagen din vært? Håper livet smiler, og at helgen din er fin

I dag er du fin

HAPPY WEEKEND

Kristiansand, i dag er du fin! Nesten litt småkjipt å reise fra byen min når den leker seg så fint.. Jeg er på vei til Oslo nå, og skal rett etterpå sette meg på flyet for å dra videre til Bergen. Hva skjer med unødvendig mellomlanding da? Tidligere har jeg flydd direkte, men denne gangen var jeg ikke like heldig. Haha! I helgen skal jeg bare kose meg med venner, bo på hotell og nyte fine Bergenby! I morgen blir det først bursdag, og så videre ut på kvelden. Kanskje jeg ser noen av dere da? Det hadde vært kjekt! Det melder utrolig nok strålende sol, så jeg gleder meg en haug til disse dagene :-) Men først, to små flyturer!


Zara: bukse & jakke, Bianco: sko, Ralph Lauren: skjorte

W H I T E

THE PERFECT PAIR

Jeg er alltid på jakt etter de perfekte hvite skoene. Sporty og casual sneakers, som kan bruke til alt! Disse ble med meg hjem i forrige uke, og jeg har allerede brukt de flittig :-) Selv om de er enda mer perfekt når vår og sommer er her, varmere tider er hjertelig velkommen! Jeg har ikke mindre enn syv par hvite sko fra før, men finner jeg et nytt par som faller i smak - da må jeg bare slå til. Og disse fra Converse var helt supre! Hvitt skinn, gode på foten og skikkelig coole. En uke til Miami, og gjett om disse skal bli med i kofferten da! Ønsker deg en super start på fredagen

Noe digg til helgen

BROWNIES & IS

Hvor digg ser ikke dette ut? Snart er det helg, og jeg tenkte å inspirere med litt fristende helgekos. Dette er alt annet enn sunt, men det er bare til å innrømme at ingenting slår en saftig brownies som ikke er sunnifisert. Denne er så god! Perfekt å servere til søndag, enten det er i forbindelse med valentines eller morsdagen.


Til browniesen trenger du:

200 g kokesjokolade 200 g smør  4 dl sukker  4 egg  3 dl hvetemel  2 ts bakepulver

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 175 grader. Smelt smøret, brekk opp sjokoladen og tilsett i gryta sammen med smøret. Så rører du sammen egg og sukker i en bakebolle for seg selv, før du blander i den avkjølte blandingen med smør og sjokolade. Ha i hvetemel og bakepulver, rør deigen jevn. Så tar du kaken i ønsket form. Jeg stekte den i cirka 25 minutter, dette fordi jeg gjerne ville ha kaken seig inni. Vil du ha den helt gjennomstekt, kan du nok la den stå i 35 minutter.

La avkjøle seg litt, strø over melis og server med is.
Håper det smaker ♥

Sporty vårnyheter

annonse

Nå har det kommet så mye fint, fresht og sporty inn hos Nelly for både vår og sommer! Så jeg tenkte å vise dere noen av mine mange favoritter som er perfekt nå som det går mot lysere tider. Jeg vil ha alt! Prøver å begrense shoppingen før jeg skal til USA, men noe av dette må jeg bare ha. Spesielt Nikeskoene i mango. Er ikke de bare ultrakule?!


Freshe og sporty sko HER

Dette må være favorittmodellen min fra Nike. Selv bruker jeg de til hverdags, de er så sykt fine til jeans og en litt casual hverdagslook. Supergode på foten er de også, disse kan jeg gå rundt på i timesvis uten å bli sliten i beina. Anbefales!


Jakke HER - Tights HER - Topp HER - Hettegenser HER - Tights HER


Sko HER - Headbans HER - Sportsbh HER - Sko HER - Topp HER - Genser HER


SPORTY VÅR I MØTE? JA TAKK!

sendt fra himmelen

What a crazy day! I dag har jeg løpt rundt mellom jobb, møter og nedpakking av leiligheten. Eller, rettere sagt -  sortering, rydding og kasting av unødvendige ting som har hopet seg opp her de siste to årene. Utrolig hvor mye som samler seg opp altså! Jeg er jo egentlig et veldig ryddig menneske, men inne i skapene? Hjelp! Åpner du de opp, er det en relativt stor sjanse for at noe faller ut og du får det i hodet. Mofar sa alltid at folk burde bruke hjelm når de åpnet skapene mine, og jeg kan ikke gjøre annet enn å si meg helt enig... Haha! Visning har jeg også vært på i ettermiddag, men nok en gang falt den ikke i smak. Blir like skuffa hver gang, jeg er jo så gira på at drømmeleiligheten skal komme som sendt fra himmelen ;-) Den som venter får se..... I kveld er det dyna i sofaen og film for alle penga, koser meg! Hvordan har dagen din vært?

TODAYS LOOK


Gina Tricot: jakke og genser - Acne: jeans - Bianco: sko, Céline: veske, Valentino: solbriller

you're not like a regular mom

YOU'RE A COOL MOM

Til søndag er det både morsdag og valentinesday, litt koselig at begge deler havnet på samme dag syns jeg Jeg reiser bort i helgen, og rekker derfor ikke stelle i stand noe til mamma før jeg er hjemme igjen. Så derfor fikk hun en fin blomsterbukett av meg i dag :-) Alltid kjekt å gjøre litt ekstra stas på slike dager syns jeg, selv om jeg er veldig opptatt av å vise de rundt meg at jeg setter pris på de alle dager i året. Det er viktig å ta vare på de man er glad i! Mamma stiller alltid opp for meg, og gjør alt for at meg og min lillebror skal ha det fint. I tillegg er hun over gjennomsnittet interessert i det jeg driver med, støtter opp, motiverer meg og engasjerer seg ordentlig i businessen min. Det settes stor pris på!

Min oppskrift på et godt liv


Teksten over er uten tvil et av mine mottoer. Fordi det er så sant! Uansett hva man gjør her i livet, eller hvordan man har det - så må man alltid se fremover. Alltid! Det er ikke alltid livet leker seg og er en morsom karusell som man digger å være på, men når ting føles tungt så må man til slutt børste av seg støvet og se fremover :-) En negativ tankegang vil aldri få deg dit du ønsker å være. Positivitet avler positivitet, som igjen til slutt vil gjøre at du får det bedre. Et av de mest stilte spørsmålene jeg har på bloggen, er spørsmål om hvordan jeg alltid kan være så glad. Vel, jeg mener at hvis du steller deg greit til i hverdagen, har det fint med venner og familie, liker jobben du går til om morgenen og omringer deg med mennesker som løfter deg opp - så er dette oppskriften på å ha et lykkelig liv. Simple as that! Ønsker deg en strålende start på onsdagen


Nedtellingen har startet
ENJOYING A NIGHT WITH MY BESTIE

En koselig kveld med bestevenninna  - det er så digg det! I går fikk jeg og Hilde bestilt flybiletter inn til Oslo, for tenk nå er det kun 11 dager til vi flyr avgårde til Miami! Det skal bli helt magisk, og jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Denne ferien kommer til å bli livets ferie! Det er liksom ikke hver gang man får oppleve Miami, Mexico, Jamaica og flere steder i Karibien på samme tur. Vi skal storkose oss, og det blir ekstra gøy å ta dere med i kofferten :-) Wiiiihi! Elve dager igjen til tur betyr også at det er bare er under 10 dager til jeg må flytte ut av leiligheten, og i dag ble jeg så lei meg av tanken på det at jeg begynte å grine. Er det muuulig? Hehe, syns litt synd i meg selv da! Men det er litt trist å flytte fra min fine leilighet som jeg har hatt i snart tre fantastiske år. Og så blir det mildt sagt litt ekstra stusselig og vondt av tanken på at jeg ikke har fått kjøpt noe nytt enda... Livet føles litt sånn halvveis for tiden på grunn av nettopp dette, men jeg satser på at det kommer en stor opptur og en skamrå leilighet til salgs snart. Gleder å tenke positivt, si! Og der er jeg heldigvis god :D

BOX Workout

I tvil om hva du skal trene i dag? Ikke fortvil, jeg har satt sammen en killer økt til deg! Alt du trenger er en powerbox, samt en kettlebell eller vektskive. Da er du good to go! Jeg gjorde denne økten her om dagen, og den er veldig effektiv. Den går i kjent stil i høyt tempo, jeg har en greie med at jeg liker treningen litt brutalt. Tungt, effektiv og tidssparende? JaTakk! Jeg ser ingen grunn til å bruke lengre tid enn nødvendig på trening, det viktigste er tross alt at jobben blir gjort ;-)
WOD

50 boxjump  50 pushups på box 50 dips på box  50 strake markløft  50 situps med bein på box

Slik er altså økta, og jeg syns så absolutt du skal prøve den! Husk å varm godt opp før du begynner, gjerne med ti minutters powerwalk i stigning på mølla eller litt hopp, sprett og tøying i godt tempo. Hva enn som gjør at du blir varm i kroppen før du starter opp! Ønsker deg en super start på tirsdagen, lets make this a good one :-)

Frisk start på uka

HEALTHY LUNCH BOWL

Dagens lunsj etter trening ble denne herlige festen av en lunsj. Digg å starte mandagen så friskt! I bunnen av lunsjbollen min finner du cottage cheese, og over har jeg to beger med yoplait vanilje 0% yoghurt. Disse to meieriproduktene sammen syns jeg er så digg! Over har jeg toppet med banan, jordbær, kiwi og noen flak kokos. Yuuuums!

I dag fikk jeg forresten endelig kjøpt meg nytt GoPro kamera, og var så fornøyd at jeg dro rett på trening for å lage video til dere. Og hva skjer? Kamera ville plutselig ikke slå seg på, til tross for at det var helt ladet opp når jeg dro hjemmefra. Noen av dere som aner hva det kan være? Kjipern hvis jeg har klart å ødelegge det etter bare noen timer... Kremt! Satser på at det løser seg, jeg var jo så gira på å bli dronningen av gode videoer nå. Geir, get ready sier jeg bare! Haha.. Håper mandagen din er fin

Ukens treningsplan

Hei mandag! Denne uken er jeg sykt klar for, og kan ikke vente med å sette i gang. Den siste tiden har jeg vært så innmari trøtt og lite motivert, uten at jeg helt aner hvorfor. Men i dag våknet jeg endelig opp før alarmen ringte, og følte meg faktisk ikke tungt i hodet. Noe så deilig! Helt siden året startet har jeg slitt med å dra meg opp av senga, og vi vet jo alle at det er veldig ulikt meg. Jeg er jo vanligvis morgenfugl nr.1! Men denne mandagen startet endelig lett, og jeg håper resten av uken holder seg slik. Jeg skal snart avgårde på trening, og tenkte at jeg kunne dele ukens treningsplan med dere :-)

THIS WEEK'S WORKOUT SCHEDULE

Mandag: Cardio med intervaller + styrke på bein
Tirsdag: Cardio med intervaller + styrke på overkropp
Onsdag: Langkjøring 60 minutter utendørs jogg.
Torsdag: Crossfit team wod.
Fredag: Cardio med intervaller + styrke på bein
Lørdag: Treningsfriii!
Søndag: Valgfri cardio.

Dette burde absolutt være overkommelig! Jeg har planer om å bli glad i å løpe igjen, og gleder meg veldig til den dagen det skjer. Akkurat nå er det så tungt at jeg er bombesikker på at jeg skal dø hver eneste gang jeg står på mølla..... Utrolig nok overlever jeg mirakuløst hver eneste gang. Haha! Derfor må jeg bare begynne, og bli litt sprekere for hver dag som går :-) Hva skal du trene i dag, og er du med meg på en sporty uke? Jaaaa! Ønsker deg en SUPER start på mandagen

Herlig helg

For en helg dette har vært :-) Jeg har virkelig storkost meg! Denne søndagen har også vært fin, med mye på planen :-) Dagen startet på møte sammen med Marianne, før jeg tok turen til min eldre venn som jeg besøker en gang i uka. Det var så koselig å se han igjen, og det gjør så godt i hjertet vært eneste gang jeg har vært der! Minn meg på at jeg må fortelle dere litt mer om jobben min som frivillig til uken, alright? Det går helt i glemmeboka, men jeg må få til å fortelle dere litt om det! Kvelden har jeg brukt sammen med familien hjemme hos mommo, som hadde bakt fastelavensboller til oss. Jeg klarte (ikke overraskende..) å dytte ned fem hveteboller med krem, så jeg sier meg strålende fornøyd med egen innsats! Haha..

Hvordan har helgen din vært?

BikBok: poncho og bukse - Bianco: sko - Michael Kors: klokke - YSL: veske

Kardashian House Tour

Åh, disse bildene kom jeg over når Khloe delte de på sin facebook side - og jeg må bare dele de videre med dere. Velkommen hjem til Kourtney og Khloe i solfylte California! Her snakker vi skikkelig drømmehjem, jeg skulle lett overtatt de begge og levd ut drømmen i magiske USA :-) Vi ser jo forsåvidt hjemmene deres i serien, men likevel følte jeg det var mye jeg ikke hadde fått med meg her. Så da tenkte jeg å dele bildene med dere, det er jo litt gøy å se!Bildekilde: Architectural Digest

Saturday WOD

Har du lyst å kjøre en treningsøkt i dag, som både er effektiv og tung? Da må du prøve denne!

FEELING MOODY - WORK THAT BOOTY

2 km jogg
50 hiptrust  50 knebøy  50 kickback 50 reverse hypers  50 utfall
2 km jogg

Gjør alt så fort du klarer med god teknikk og riktige vekter tilpasset hva du klarer, med ett minutts pause mellom styrkeøvelsene - før du går over på neste. Her skal du altså bli ferdig med 50 hiptrust, før du går over til kickback. Jeg hadde strikk rundt beina mens jeg gjorde reverse hypers og knebøy, og det må dere virkelig gjøre hvis dere har det tilgjengelig der du trener. Jeg får ekstremt mye bedre kontakt med rumpemuskelen når jeg har strikk som jeg presser ut beina med. Anbefales! I denne økten får du både kondisjonstrening av joggingen, og en super styrkeøkt på rumpe og lår. Fyttikatta, denne sviiiiir!

HAPPY WORKOUT, GUYS!

Helgens kjøleskap

Hva er vel bedre enn å starte helgen med nyvasket leilighet, rent sengetøy, friske blomster og et kjøleskap som bugner av godsaker? Da er det velstand, ja! Med fare for å virke som tidenes matvrak, skal jeg lett innrømme at synet som møter meg når jeg åpner kjøleskapet gjør meg rimelig happy ass ;-) Haha!


FILLED UP AND READY FOR THE WEEKEND

Det skal sies at dette er mat for neste uke også, like greit å fylle det opp når jeg først var i gang :-) Jeg er mildt sagt på energidrikke-kjøret, og bælmer nedpå minst to til dagen. Er det mulig? Lurer på hvor kaffemennesket i meg har blitt av.... Middager har jeg tydeligvis heller ikke noe planer om, sånt driver vi sjeldent med her i hus - her går det i takeaway og restaurant på daglig basis. Satser på at neste uke blir bedre på den fronten! Men først skal helgen nytes. Ønsker deg en FIN fredag

2015 - det beste ferieminnet

Fra 2015 er det en ferie som er min soleklare favoritt, nemlig turen til Den Franske Riviera. Hvert eneste år har vi en stor familietur, og i fjor gikk altså turen til Frankrike. Jeg dro hjem litt før resten av gjengen, men fikk likevel sett Cannes, Nice, Antibes, St.Paul de Vence og Monaco. Vi leide en stor og fin leilighet i Antibes, med bil som vi kjørte rundt til de forskjellige stedene. Rivieraen har så utrolig mye fint å by på! Definitivt en av de beste turene jeg noen gang har hatt, om ikke den beste.THE FRENCH RIVIERA

For en ferie dette var, altså! Den Franske Riviera er virkelig noe jeg anbefaler på det sterkeste å besøke :-) Alle stedene er så fine, og helt forskjellige fra hverandre på sin egen spesielle måte. Cannes vil jeg definitivt tilbake til, byen er et shoppingmekka uten like og jeg har aldri gått så amok i butikkene som det jeg gjorde da. Sykeste shoppingrunden jeg noen gang har hatt, fy søren så gøy det var! Antibes er koselig, fint og avslappende, Nice har både byliv, shopping og fine strender, Monaco er et paradis uten like med de sykeste båtene du kan tenke deg og generelt veldig mye som er helt over the top. Ordentlig gøy å oppleve! Lengter tilbake allerede, jeg. Satser på en tur tilbake allerede i år, det hadde vært så innmari gøy

My everyday hair

annonse

Jeg får stadig spørsmål av dere hvordan jeg steller håret mitt i hverdagen. Så i dag tenkte jeg å forklare dere :-) Jeg krøller håret mitt hver eneste dag, rett og slett fordi jeg syns det er så fint med lette krøller og fall de gangene jeg har håret nede. I flere år har favoritten min vært krøllstaven Mast Vol. 2 big curler, den er helt fantastisk god! Beste krøllstaven jeg noen gang har brukt, nettopp fordi den gir store og naturlige krøller - akkurat slik jeg vil ha det.

Her har jeg børstet ut krøllene ganske mye, slik at resultatet blir naturlig. I hverdagen syns jeg dette er veldig fint! Dersom du vil ha større og mer markerte krøller enn det jeg har her, så børster du håret mer forsiktig og holder krøllstaven litt lengre enn det jeg gjør. For denne looken, holder jeg håret rundt i cirka åtte sekunder, før jeg slipper og lar krøllene avkjøle seg.

HOW TO DO IT

1. Mast Vol.2 kan du selv stille gradene ettersom hvor varm du ønsker staven, jeg har den alltid på 210 grader. Jeg deler opp håret i cirka åtte partier, og begynner med krøllingen. Hold i 8 - 10 sekunder, alt ettersom hvor stive du ønsker at krøllene skal bli. Denne krøllstaven gir store og kraftige krøller, en skikkelig hollywood-look over håret som jeg syns er utrolig fin! Husk å ikke børst håret før krøllene er helt avkjølt.

2. Spray så med en god spray for best mulig hold på krøllene dine. Jeg syns The Gold Lotion er så utrolig fin i håret, og ikke minst god! Denne må du gjerne spraye med før du begynner å krølle også, da den i tillegg fungerer som varmebeskyttende. Denne passer til alle typer hår, og gir både beskyttelse, hold og masse skinn til håret. Den inneholder mikronisert gullpuver, noe som gjør at håret skinner i kapp mot sola. Den er superfin! Husk å rist den godt før du bruker den slik at gullpulveret sprer seg i hele sprayen, og hold den 10 cm fra håret når du sprayer.

3. Når krøllene er helt kalde, så er det tid for å børste! Her sverger jeg som dere vet til Ricci Grande Hair Brush, børsten over alle hårbørster! Jeg tar godt over hele håret, slik at krøllene blir naturlige og ikke for stive. Ricci Grande består av naturhår og nylonhår, som beskytter mot skade, og gjør håret anti-statisk og glatt. Børsten gir deg en lett hodebunnsmassage som fører til økt blodsurkasjon, som igjen sikrer en god grobunn. Med hånden på hjertet så kan jeg si at dette er den beste hårbørsten jeg noen gang har hatt :-)

Nå får dere 10% på alle de tre produktene jeg har skrevet om i innlegget.
Både krøllstav, spray og hårbørste ♥ Rabattkoden du må bruke er KRISTINA10, og den varer to uker frem i tid.
Husk at Makestyle alltid har fri frakt, og lynrask levering :-)

Yesterdays habbit

Så morsomt at videoen falt så godt i smak hos dere igjen! Jeg har jo fått litt hangup på video nå, føler det er så mye lettere å vise personlighet gjennom film, jeg er jo egentlig en ganske tullete person med mye selvironi. Og det er ikke alltid like lett å vise gjennom tekst, jeg kan liksom ikke bølle på i hvert eneste blogginnlegg heller. Haha! Derfor får det bli litt video fremover, og etter tilbakemeldingene fra dere, er jeg sikker på at det vil falle godt i smak :-)
H&M: jumpsuit, Office: sko, Givenchy: veske

Nå skal jeg få unnagjort litt jobb, før jeg skal ta en lang tur i finværet med Milo. Nok en dag med sol, noe så deilig! Senere kommer mommo til byen, så da skal vi ha en liten runde på shopping bare vi to, før mine foreldre joiner oss og vi alle skal ut å spise. En finfin torsdag! Jeg holder forresten på med et innlegg om hvordan jeg krøller håret slik som dere ser på bildene, så i løpet av dagen kommer det ut på bloggen. Ønsker deg en fin dag!

Video: ikke ta på meg

Alriiiiight! Da var det ny video klar til dere :-) I bilen igjen, hehehe. Om dere har forslag eller ønsker til hva vi kan gjøre på neste film, så hyl gjerne ut! Vi (jeg...) er åpne for det meste, selv om disse filmene koster meg dyrt. Ler meg ihjel! Hope u like it ♥

forsmak på sommeren

I dag våknet jeg til knallblå himmel og varmegrader. Lykke på jord! Så jeg tok med meg kaffekoppen på dagens første tur med Milo, og ruslet rundt i nabolaget med et smil om munnen. Overgira som jeg er på at det skal bli varmere tider, følte jeg nesten at jeg fikk en forsmak på sommeren denne morgenen. Du vet når du våkner opp, og bare vet at dette blir en bra dag? Slik har jeg det i dag, denne onsdagen vet jeg vil bli helt kanon! Under kan dere se litt inspirasjon til sunn og god mat - liten motivasjonspost til meg selv, som tydeligvis har glemt hva både grønnsaker og bær er. Skjerpings! Straks kommer Eirik til meg, og hvis ting går etter planen min, så blir det innspilling av ny videoblogg. Jeg prøvde å få Geir også med, men han er fortsatt sur på meg pga en litt drøy spøk jeg tok på han i forrige uke... Kan ikke forstå det? Haha!

GOOD FOOD MAKES A GOOD DAY

pics: pintrest.com

Blogglivet ass

Noen dager gjør jeg bare alt galt. Som når jeg er på trening, trykker feil på mølla og ender med å falle av. Så blir jeg sur, stikker innom bakeren, kjøper latterlig dyr mat og drar hjem for å stelle i stand lunsj til venninna mi. Så skal jeg ta bilder til bloggen da, og danderer opp så fint. Og hva skjer? Etter disse tre bildene er tatt, faller bilderammen over glassene med juicen, som igjen faller over maten og klisser til hele kjøkkengulvet jeg nettopp hadde vasket. Og lunsjen vår? Den er dynket i appelsinjuice og havnet rett i søppla. Noen ganger må jeg seriøst revurdere hele hverdagen ass....BRUNCHING ...

Blogglivet got me hard.. Men herfra kan det bare gå oppover, sant? Haha.. Oh yes! Jeg er så vandrende katastrofe i blant at jeg har ikke ord. En alt for presset timeplan og litt mye uhell i dag gjorde at jeg måtte avlyse kveldens planer, å heller sitte hjemme med jobb. Men det er fint, jeg har mildt sagt en del jeg må få unnagjort :-) Hvordan har dagen din vært?

PASTEL NAILS

sponset behandling

WINTER GLOW

Jeg bare må vise dere de nye neglene mine! Var de ikke fine? Bestevenninna mi er verdens flinkeste på å legge negler, og det sier jeg ikke fordi det er bestisen min. Ingen kan måle seg med Hilde, jeg blir like fornøyd hver eneste gang! Hun jobber på Miabell Hudpleie i Kristiansand, så hvis dere vil gå til den beste negledesigneren i byen, vet dere hvor dere må bestille time! Som regel har hun alltid venteliste, men jeg skal alltids tro hun skal få presset inn noen nye kunder også :-) Flinke vennen min! I dag gikk vi for en lyserosa farge, som heter winter glow, i tillegg til litt glitter på den ene. Sant det ble fint?

TODAY'S SCHEDULE

Goood morgen superstars! Da var jeg klar for en ny dag :-) Er du? Jaa! Det håper jeg. I dag er det full rulle på planen min, så her er det bare å henge i. Deilig å komme seg opp tidlig, så fikk jeg unnagjort litt jobb først.


TODAY'S SCHEDULE

07.00: Hjemmekontor. 09.00: Trening - intervaller + styrke på bein. 10.15: Fikse negler og bryn hos Hilde.

12.00: Møte med samarbeidspartner. 14.00: Lunsj med venninne.

15.30: Kontorarbeid, etterfulgt av besøk hos regnskapsfører. 18.30: visning på leilighet. 20.00: Friendstime!


Ønsker deg en superfin start på tirsdagen! Tusen takk for alle fine ord dere legger igjen her for tiden, dere har blitt så gode på å gi meg tilbakemeldinger at det er helt rått. Er jo en fryd hver gang jeg logger inn her altså. og det settes virkelig stor pris på! Nå skal jeg få i meg litt frokost, tømme mailboksen og gjøre meg klar til ukens andre treningsøkt. I dag blir det som du ser intervaller igjen, og styrke rett etterpå hvis jeg får tid. Fingers crossed! Sees igjen senere, dere ♥

Uken som gikk

Ukens opptur:

Ukens opptur er definitivt torsdagens foredrag. Jeg kan ikke huske sist jeg har vært så ute av komfortsona, men fy søren så godt jeg har av det! Når man driver med noe man vet man er god på hele tiden, sitter man jo egentlig på en gullstol og er komfortabel cirka hele tiden. Men foredrag? Waaaay out! Så jeg er ganske stolt av meg selv for å ha kastet meg ut i det, og utfordret meg selv så til de grader. Nå vil jeg holde mer foredrag i fremtiden, og bli enda bedre på det :-)

Ukens nedtur:

Jeg hater når jeg ikke har kontroll på ting i hverdagen min, og dette med at jeg må flytte ut av leiligheten min 21 februar, tapper energien min kraftig. Jeg blir så lei meg av bare tanken.. Er det ingen som vil selge noen fine og store leiligheter i Kristiansand for tiden da? Neeei.. Alt på markedet suger, og det er absolutt ingen leilighet jeg har lyst å kjøpe. Og hvor bærer det da? Sannsynligvis hjem på jenterommet. Note to self: slutt med å selge leiligheten din før du har kjøpt ny, Kristina!

Ukens blinkskudd:

Cirka slik jeg våkner opp hver eneste morgen med tanken om at jeg snart er hjemløs... Hehehe, neida! Joda.. Det faste blikket jeg setter opp når min lillebror ikke får til bildene slik jeg vil, og blir så hissig at jeg nesten eksploderer:

Ukens me-time:

Alenetid med The Blacklist på skjermen. For en serie! Jeg er helt frelst. Må se en episode hver kveld før jeg legger meg, og koser meg så sykt med denne tiden helt alene. Deilig å koble av litt etter en hektisk dag på farten.

Ukens mest spilte sang:

Westlife - When you're looking like that. Haha, er det mulig? Jeg er helt hektet på denne gamle slageren, det er nesten den eneste sangen jeg spiller om dagen. Ofte må jeg bare skru den opp på fult volume, og danse rundt i stua som en tulling for jeg blir så glad av den at jeg klarer ikke sitte stile. Shake det løs, jaaaa! Tipper det er god underholdning for naboene som dessverre kan se rett inn her, hehe. Blir jo så happy jeg da!

Ukens kleine:

Jeg måtte selvfølgelig tulle det til etter at jeg hadde holdt foredrag. Skulle gå ned fra scenen, og var så overlykkelig at jeg helt glemte at jeg hadde mikrofon på meg. Så mens alle klapper, går jeg bortover og PANG - der smeller hele systemet med mikken rett ned i bakken. Jeg begynte selvfølgelig å le, og dere vet jo min latter? Den er ikke akkurat rolig. Publikum lo, men jeg tror ikke det var fordi det var morsomt - men fordi jeg ler så innmari vilt. Seriøst. Jeg må lære meg en ny måte å le på. HO-HO-HO. Der har dere meg... Se for dere dette høyt i en mikrofon gjennom store høytalere? Virkelig ikke bra.

Var tydeligvis i "blinkskudd" humøret i dag. Hot babe walking down the street!

Mandagsøkta

På treningsplanen min i dag står 45/15 intervaller. Skikkelig kickstart på den nye uka! Jeg har bestemt meg for å fokusere på løping 3-4 ganger i uka fremover, rett og slett fordi at kondisjonen min har blitt så dårlig at jeg blir helt stresset over meg selv. Så da er det bare å gønne på - feeling motivated!

HAPPY MONDAY!

45/15 intervaller gjøres ti ganger, med drag på 45 sekunders løping - før du hopper av og hviler i 15 sekunder, så gjenta. Jeg er spent på hvor fort jeg klarer å løpe dragene på i dag, men det skal være tungt nok til at jeg føler jeg presser meg selv skikkelig. Først starter jeg ned 10 minutters powerwalk i stigning på mølla, kjører på med intervallene, og har powerwalk i 10 minutter etterpå igjen. Dette blir bra, med god musikk på ørene og godt humør er jeg superklar for ukens første økt :-)

Hva skal du trene i dag?

hits