februar 2014

Browniemuffins

Det er fredag og helg, noe som betyr at det er perfekt å kose seg med noe ekstra godt! For min del har jeg godteristopp frem til første april, så det at jeg i dag fant ut at jeg skulle lage browniemuffins, var mildt sagt test av viljestyrken og selvtortur på høyt nivå! Men, om dere har lyst å kose dere litt denne kvelden så må dere absolutt prøve ut disse lekkerbiskene. Browniemuffins, hva er det ikke å like?Du trenger:

2 egg  3 dl sukker  100 g flytende margarin 2 dl hvetemel 1 ts vaniljesukker  3-4 ss kakao

Forvarm ovnen til 180 grader. Vips egg og sukker til eggedosis. Tilsett så resten av ingrediensene i eggedosisen, og rør forsiktig til du får en fin masse. Så fyller du muffinsformene! Hvor mange muffins oppskriften gir, kommer helt ann på hvor store muffins du ønsker. Jeg brukte noen store former, og fikk til sammen syv muffins. Stekes på midterste rille i ovnen i rundt 15 minutt. Husk uansett å følge med, steketiden varierer fra ovn til ovn. Hva du ønsker å toppe med er helt opp til deg, jeg valgte å bruke Philadelphia sitt melkesjokolade pålegg, og toppet med hakket hvit sjokolade over.... Amazeballs!

Hotness overload

Jeg kan surfe på tumblr i en liten evighet for å fiske etter inspirasjon. Flere blogger dere har så utrolig flotte sider, med helt fantastiske bilder. Så før jeg løper ut døren for å dra på min femte økt med morgencardio denne uken, tenkte jeg å starte dagen med å dele litt magiske bilder med dere. Enjoy, og ha en super start på fredagen! ♥


En velfortjent fridag

Woooah, dagene her flyr så alt for fort! Det er rart med det, hehe.. I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye annet enn å sove lenge, slappe av og kose meg - deilig med en skikkelig fridag i blant. Jeg har forresten blitt skikkelig sugen på å stikke avgårde igjen på cruise i Karibien, så denne kvelden skal virkelig gå til å drømme seg bort i Mexico, Labadi og alle disse fine stedene. Noen dager i Miami og en uke på cruise i karbien? Jatakk! Tenk, nå er det nesten ett år siden sist jeg var der.. Og det er virkelig et stort savn, det er ingen steder i hele verden som frister mer enn en ny tur til disse magiske perlene. Iiiih! Hva har dere gjort i dag?


BikBok: jeans og genser, Bianco: sko, Gina Tricot: clutch, Marc Jacobs: klokke.

Strong is happy

I går var en helt rå kveld her i Bergen! Vi samlet en god gjeng for en skikkelig treningsøkt på Max Fitness Knarvik, et gym jeg i forkant hadde hørt utrolig mye bra om. Og herregud, for et fantastisk rått gym! Det var som å være på et utested med vekter, for her kom man virkelig i godt humør og riktig mods av den høye musikken og bassen som dundret i veggene. Jeg elsker å være på gym hvor man kan ta hardt i, spille høy musikk, gunne på og smelle vektene i gulvet når det blir for tungt. Om jeg hadde bodd i disse trakter, vet jeg uten tvil hvor jeg skulle trent. Denne plassen ga meg virkelig mersmak! :-)
 Strong is happy!

Jeg og Suzie fikk en super økt, når vi to kommer sammen klikker det alltid helt med tunge vekter. Haha! Det ble både pullups, nedtrekk, benkpress, roing, reverse hypers og beinpress. En killer økt, med flotte mennesker! En ting er sikkert, og det er at jeg elsker miljøet her i Bergen. Spesielt innen trening, det er helt rått å se hvordan folk kjører på her og backer hverandre opp. Just the way it should be!

Hot right now

annonse

Covebrands har fylt på med deilige nyheter i nettbutikken, og enkelte produkter er i vinden som aldri før. Hva er hot right now? Her har du noen av mine favoritter i disse dager! Det går i pastellfarger denne våren, jeg er helt hekta på disse sukkersøte og feminine fargene.

This is hot right now:


Kevin Murphy body builder mousse: hva hvis jeg sier det finnes et skum som gir deg ekstremt med volum til håret, samt masse pleie og fuktighet? For ja, endelig har jeg funnet det perfekte hårskummet for oss jenter! Dette skummet fyller hvert eneste hårstrå med volumgivende ingredienser, slik at håret ditt blir fyldig og fint. I tillegg gjør skummet at håret blir blankt og silkeaktig! Det verste jeg vet på meg selv er flatt hår i bodebunnen, jeg må ha masse volume og tuppering for å ha en fin frisyere. Og etter jeg prøvde denne lekkerbiksen fra Kevin Murphy så har det blitt slutt på bad hairdays!

Sarah Happ The Lip Scrub: si farvell til vintertørre lepper, nå er det virkelig på tide å få leppene kyssbare til vår og sommer! Det finnes en rekke gode leppeskrubber på markedet, men min store favoritt er uten tvil Sarah Happ sine skrubber. De er fantastisk gode - og fjerner tørr, flassende hud.

Jacks Beauty Department: jeg elsker disse sminkekostene fra Jacks! De kommer i noen vanvittig fine farger, og er virkelig fantastisk gode til å legge makeup med. Jeg har kost nr 11 og 1 i sminkepungen min, og har store planer om å skaffe mer flere. Jeg skulle gjerne hatt alle, men en plass må man begynne! Er du på jakt etter sminkekoster i god kvalitet, vil jeg absolutt anbefale disse. Kostene er laget av syntetiske materialer og geitehår.

Cindy Lou Manizer: et produkt som kan brukes til så mangt. Her snakker vi rouge, highlighter, øyenskygge og shimmer på steder du ønsker å fremheve. Jeg sveiper den over kinnbena for å få en fin glød, og over øynene for å våkne opp blikket.

Ciate Doll House Collection: pastellfarger på neglene løfter opp ethvert antrekk, og kan mikses med det meste. I år er det uten tvil pasteller som er hot på neglene, og disse søte fargene minner om late, deilige og solfylte dager. Jeg digger doll house samlingen til Ciate, her får du fem flotte neglelakker i god kvalitet til kun 225 kroner! Kanskje vårens fineste neglelakk samling, disse står pent på pynt i badehyllen min! :-)Frem til 2 mars får dere -15% på alle sminkekostene til Jacks og alle de andre produktene jeg har skrevet om over!
Rabattkoden dere må bruke er selvfølgelig ordet HOT


Woke up like this


Vila: bukse og skjorte, Zara: sko, Marc Jacobs: klokke, Victorias Secret: armbånd.

Gjett hvem som fikk rullet seg ut av senga og opp på morgencardio i dag også? Me! Ble litt stolt av meg selv der jeg trasket rundt i nye løyper før klokken slo 08.00, når jeg faktisk kunne sovet så lenge jeg ville i dag. Men, det handler om å fokusere på det man vil mest - og ikke nødvendigvis det man vil i sekundets dvale. Wuuuhu! Har hatt en kjempefin dag her i Bergen, og nå går turen straks på trening!

A pink vitamin bomb

Er du en av de som ikke har skaffet deg en juicepresse enda? Da er det virkelig på høy tid å gjøre det! Selv har jeg drevet med jucing i rundt to år, og etter at jeg begynte med dette har hverdagen min med hånden på hjertet blitt forandret til det bedre. Jeg har mye mer energi og utholdenhet, nettopp fordi jeg får i meg alt jeg trenger av vitaminer. Dette er rett og slett en genial måte å få i seg det du trenger av næring på! Juice er virkelig utrolig næringsrikt og man får i seg langt mer enn fem om dagen hvis man velger de rette ingrediensene.

Jeg har tidligere delt flere juiceoppskrifter med dere, men siden det nå er en stund siden sist - tenkte jeg det var på høy tid med en ny en. Dette er en rosa vitaminbombe, som garantert vil gi deg både energi og en god kickstart på dagen!Til et stort glass med juice trenger du:

En rødbete Tre stiler stangselleri En halv brokkoli En halv agurk En sitron
En halv ingefær Fire gulrøtter En liten bit chili

Så er det bare å slenge alt sammen i juiceren! Et liten tips er å ta stangsellerien og ingefæren i til slutt, da disse inneholder tråder som kan være med på å tette igjen sentrifugen i juiceren. Jeg har virkelig fått opp øynene for rødbete den siste tiden, dette er en flott grønnsak som er veldig rik på folsyre og inneholder mye mineraler særlig jern, kalsium, magnesium og kalium. Prøv ut denne juiceoppskriften hvis den frister deg, og gi meg gjerne en tilbakemelding!

Look of today

Gina Tricot: cardigan og bukse, Bebe: veske, t-skjorte og sko.

I dag har jeg hatt en superfin og moro dag! Jeg og Maren har kost oss på shopping, hun trengte litt ting før hun skulle reise - så da var det klart jeg ble med for å få litt tid med henne. Myggtelt og lakenpose er vistnok et must når man skal til Mexico! Hoho.. Og nå, nå har jeg kommet frem til Bergen! Den flyskrekken min blir bare verre og verre, hver eneste gang flyet skal til å lande er jeg sikker på at det skal til å styrte. Merkelig med det, jeg var jo aldri redd før. Jeg får skylde på alderen, haha! Har dere hatt en bra dag? ♥

Tirsdagen er i gang

Morgen-tv, kaffe, nyhetslesing, pyjamas og varm kaffe!Her sitter jeg å later meg litt i sofaen før dagen skal begynne, viktig med en god morgenstund! Åh, denne dagen har jeg grugledet jeg meg til! Gleder meg fordi jeg reiser. Gruer meg fordi jeg må si hade til Maren Sofie for hele seks uker. Hun skal ut å oppleve verden, besøke Costa Rica, ta surfekurs i Mexico og bare kose seg! Snakk om heldig? Men som jeg kommer til å savne henne, da! Vi to er jo som knoll og tott, har sleepover flere dager i uken, trener sammen og er generelt sett sammen nesten hele tiden. Så ja, jeg kjenner at jeg ser litt mørkt på akkurat dette for å være ærlig. La oss bare håpe disse seks ukene flyr fort avgårde! Så står jeg på flyplassen fortere enn jeg vet ordet av det og tar bestis i mot med norske flagg, gode klemmer og sang. Jeg har allerede startet nedtellingen!I dag har jeg mye på planen, så jeg må egentlig løpe avgårde i skrivende stund! Ville bare innom å ønske dere en fin start på dagen, og si at jeg håper denne tirsdagen bringer dere mye glede. Husk å fokuser på det positive, smil til de du møter på din vei og nyt hverdagsgledene - så er jeg sikker på at dette blir en bra dag for nettopp deg! Vi skrives igjen litt senere

Monday kiss to you


Vila: genser, Cubus: smykke, MET: jeans.

Jeg kunne ikke bedt om en sprekere og bedre start på uken enn dette her! Dagen startet som dere vet med morgencardio, før jeg dro hjem for å jobbe noen timer. Deretter teamet jeg opp med Sondre, som coachet meg gjennom en helt syk crossfit-økt. Herregud, her snakker vi virkelig syrefest! Vi kjørte blant annet 21-15-9 repitisjoner på clean og markløft med tunge vekter, etterfulgt av en intensiv cardioøkt etterpå. Grisetungt, og så ufattelig deilig følelse når vi var ferdige! Så nå skal jeg hoppe i pysjen, krype opp i sofaen med god samvittighet og nyte resten av denne mandagskvelden. Fine Maren kommer på besøk til meg, og kjenner jeg oss rett vil nok kvelden by på kjasing og latter til den store gullmedaljen. Kose oss skal vi! ♥

Rett i hjerterota

SOS-barnebyer ville sjekke hvor mange som ville hjelpe en tynnkledd gutt på en bussholdeplass i Norge. Resultatet kan du se under, og jeg syns det virkelig er helt fantastisk å se hvordan menneskene på filmen reagerer. Man skal aldri være redd for å strekke ut en hjelpende hånd hvis du ser noen som sliter og trenger hjelp. Det er bedre å gjøre det en gang for mye, enn en gang for lite.

Medmenneskelighet!

Frisk start på mandagen

Happy monday, godtfolk!

Her startet dagen med 45 minutters morgencardio i Baneheia. Helt fantastisk måte å begynne uken på! Hver eneste morgen fremover skal jeg kjøre cardio, og helt ærlig gleder jeg meg maks til dette. Selv om jeg stemmer for å ha en sprek helårskropp, skader det aldri å være i en ekstra god form når sommeren er her. Så da gjør jeg det så enkelt som å slenge inn en ekstra brikke cardio daglig frem mot denne tiden! Nå som det har blitt lysere ute også, er det bare fantastisk deilig å starte dagen med frisk luft i lungene og røde roser i kinnene. Ingen har vondt av å bevege seg litt ekstra, eller hva? Det er godt for både kropp og sinn! Jeg er i hvert fall supermotivert, og gleder meg til å avsløre de spennende prosjektene jeg skal være med på fremover! :-)


Ønsker dere en sporty og sprek start på uken!

Best selfies everHaving fun with the besties yesterday

Gjett hvem som kjørte meg hjem i kveld, da? Lillebror! Helt sykt merkelig å sitte på i en bil sammen med Eirik, tiden går virkelig alt for fort. Nå som han har blitt 16 år går det selvsagt i øvelseskjøring i hver eneste sjanse som byr seg. Beste av alt er jo at han faktisk er superflink, det er mildt sagt noe annet enn da jeg var på den alderen og øvelseskjørte. Stakkars mine foreldre trodde jo at de skulle dø hver eneste gang, vi snakker risikosport på høyt nivå... Haha! Denne søndagen har jeg kost med masse med familien og mine besteforeldre, vi spiste kveldsmat sammen og hygget oss veldig. Familietid er den beste! Elsker de helgene som består av kvalitetstid med de jeg er mest glad i, og denne helgen har ikke bydd på noe annet enn nettopp det. Glede, smil, latter og kos!

Girlpower hos Proteinfabrikken

annonse

Er du jente og treningsglad? Da vil du like dette! Proteinfabrikken har nemlig kommet med en utrolig spennende nysatsing, nemlig nettsiden Girlpower! Dette er en side rettet mot oss treningsglade jenter, som gjerne vil ha kvalitet, tips og triks til en sunn livsstil og bra trening. Her kan du finne alt fra trening, kosthold og livsstils artikler, samt utrolig freshe treningsklær, supermat, lavkarbo og selvfølgelig alt du trenger av kosttilskudd. Jeg syns det er utrolig kult at Proteinfabrikken.no har valgt å ta dette steget, og satse stort på oss jenter. Den siste tiden har utrolig mange jenter fått opp øynene for tung styrketrening, og det digger jeg. Performance is beauty!

Akkurat nå er det også et eksklusivt tilbud på mitt favoritt proteinpulver, som jeg har brukt de siste to årene. Det er 3 for 2 nå, så dersom du vil klikke hjem det som i mine øyne er det beste proteinpulveret - ville jeg slått til nå. Diet Protein i mitt hjerte! Dette er desidert best på smak av alle jeg har prøvd, her slipper man utrolig nok å holde seg for nesa mens man drikker det. Og det liker vi!Den nye girlpower siden finner du HER

En helg for historiebøkene

God søndagsmorgen, dere! Jeg kan virkelig ikke klage når jeg våkner opp i en gedigen og supermyk hotellseng, på det fineste rommet, sammen med verdens beste Maren Sofie. Snakk om fin start på søndagen! Fineste juniorsuiten vår på Clarion Hotel Ernst. Flotteste hotellet jeg vet om!

Var ikke rommet fint? Kunne gjerne bodd her jeg altså! Nå har vi nettopp spist en himmelsk hotellfrokost, dette er jo uten tvil det beste med å sove på hotell. Alt slags pålegg, ferskt brød og egentlig bare alt av frokost utvalg man kan tenke seg. Heeelt fantastisk! Gårsdagen var forresten supergøy, herregud å moro vi jentene har det sammen! Etter et koselig vors på hotellet, dro vi videre på hjemmefest - før hele gjengen dro videre på byen. Her ble det shaking til lysene gikk på, og vi trasket hjemover mens vi lo oss ihjel. For en kveld, og for noen gode minner vi laget oss. Denne helgen går rett inn i historiebøkene!

Anyways, nå må vi pakke tingene våre og komme oss hjem. I dag står middagsbesøk hjemme hos mine foreldre på planen, samt at jeg skal besøke Mommo og Mofar. Finfin søndag! Har dere hatt en bra helg?

A day at the spaSom vi har kost oss på Aquarama i Kristiansand denne lørdagen! Jeg hadde booket oss inn på noe som heter Spa Rituale Deep Sea Experience, som er et to timers langt sparituale i fantastiske omgivelser. Jeg har vært på dette en gang tidligere og det var så utrolig deilig at jeg bare måtte enda en gang.. Mihi! Vi fikk utdelt en pose med herlige spaprodukter, og en liste med 12 forskjellige behandlinger vi skulle gjennom. Alt fra badstu, til steamrom, til ansiktsmaske og kroppsskrubb - til et bad i en kaldkulp med 8 graders iskaldt vann... Da ble det mildt sagt slutt på den fredlige stemningen på spaet når disse jentene hoppet oppi der, foråsidetsånn.. Haha!

Jeg tenker at denne fine plassen må være det perfekte stedet å ha utdrikningslag! Mens vi var der var det nemlig en heldig brud som hadde blitt tatt med dit av venninnene sine, og dere kan tro de koste seg. De hadde samme sparituale som oss, i tilegg til at de hadde en privat spa-suite med bobler i glasset og masse forskjellig mat. Så utrolig digg! Den gangen en av mine jenter skal gifte seg, vet jeg uten tvil hvor deler av utdrikingslaget skal foregå! Spa er jo alltid en sikker vinner, ikke sant?A magical day at the spa!

Etter en herlig behandling avsluttet vi dagen vår i myke sovestoler, med varm te, frukt og en stor tallerken med tapas. Snakk om magi, da! Dette har virkelig vært en drømmedag sammen med verdens beste venninner. Det å unne seg luksus som dette en gang i blant er så absolutt helt innafor! Nå skal jeg stelle meg for kvelden, hotellsuite og bobler i glasset venter på oss. Alle lørdager skulle vært som denne!

Mesterkokken og spadag

Good morning to you, saturday!

Gårsdagen var en super oppladning til denne helgen, og jeg koste meg så masse med fine bestevenninner og Tone sin flotte kjernekar! Dere skulle sett det synet når jeg lagte middag, jeg fikk nemlig ikke plass til begge av de ildfasteformene med poteter og indrefilet på samme rille i ovnen. Så da fant jeg på en genial ide med å bygge de oppå hverandre, slik at de stod skrått. Følte det var veldig smart, helt til potetene etter fem minutter rant utover og hele ovnen var full. Veeeel, jeg hadde jo ikke ekstra mat - så da måtte jeg skrape potetene opp i formen igjen (ikke si det til noen...) og fant i tillegg ut til at jeg kunne steike de på varmluft og sette den ene formen under den andre. For en åpenbaring! Heldigvis var maten god i følge de andre, så da gikk det vel fint likevel da... Haha!

Nå er jeg klar for spalørdag med jentene! Dette blir så sinnsykt deilig, som vi skal kose oss! Jeg fant ut av både jeg, Hilde og Maren Sofie trengte litt avslapping og luksus etter noen hektiske dager - så da overrasket jeg like godt begge to med å booke oss inn på en skikkelig spadag. Ler meg ihjel! A girl's gotta do what a girl's gotta do.. ;-)

Casual friday look


Hunkydory: genser, Only: bukser, Zara: sko, Michael Kors: veske.

I dag har det vært et helt fantastisk vær her på sørlandet! Solen har strålt, himmelen har vært skyfri og temperaturen har vært upåklagelig. Snakk om bra start på helgen! Jeg skulle gjerne kost meg ute i solstrålene, men hele dagen min har gått til jobb. Det er uansett noe med følelsen av at det er deilig vær ute, alt blir så mye lysere og bedre da. Nå må jeg hive meg rundt her hjemme, jeg får storfint middagsbesøk av gode venner i kveld. Simi, Tone og hennes kjære kommer - det blir så koselig! Tenkte jeg skulle servere de ovnsbakt indrefilet insurret i bacon med urter og pesto, fløtegratinerte poteter, grønnsaker og hjemmelaget saus. Gleder meg til kvalitetstid med fine mennesker!

Ønsker dere alle sammen en riktig fin fredagskveld ♥

Unconditionally

En av mine nye favorittsanger er denne gangen med Katy Perry! Jeg elsker denne låta, og hører på den nesten hele tiden... Teksten er så fin! Har dere noen gode sangtips å komme med? Del gjerne i kommentarfeltet ♥

En ekte godfølelse

 Happy friday, superstars!Elsker når jeg våkner opp med godt humør og en skikkelig godfølelse i hele kroppen! Denne uken har vært fantastisk bra for meg, og nye dører har åpnet seg for denne jenta. I kjent bloggerstil kan jeg dessverre ikke fortelle noe enda, men dere skal vite at jeg kribler i hele kroppen etter å dele alt det gøye som skjer med dere. Iiiih, livet smiler til meg i disse dager! Jeg elsker når jeg får muligheter jeg aldri før hadde våget å drømme om en gang, og at jeg er så heldig at jeg får sjansen til å gjøre alt dette. Nei, fremover blir det fult beastmode og fokus på å gjøre 2014 til et helt rått år. En ting er sikkert, og det er at jeg skal bruke alle mulighetene jeg har fult ut og gjøre det beste jeg kan i alle sammehenger. Man lever bare en gang, så da gjelder det å gjøre det beste ut av det! :-)

Og, nå er det endelig helg! Denne blir så fin. I dag fyker nok fredagen bort til trening, og deretter jobb frem til i kveld. Så får vi se hva som skjer, kanskje jeg tar en tur på kino eller hooker opp med noen venner. Har dere noen fine planer, godinger?

110 kg deadlift

Jeg har nettopp kommet hjem fra tidenes økt på gymmet sammen med Maren Sofie. For et teamwork det var på oss i dag! Midt oppi økta bestemte jeg meg for å prøve å makse på markløft, så da var det bare å sette i gang. I dag ville jeg prøve meg på 110 kilo, og på første forsøket gikk det ikke. Ikke på andre heller, og da var det en stk Kristina som skreik av sinne og nesten var på gråten. Hele gymmet fikk selvfølgelig med seg denne scenen jeg stelte i stand, og bestemte seg for å heie på meg, så da måtte jeg selvfølgelig prøve en gang til. Griiiinungen, haha! Men alle gode ting er tre, for 110 kilo ble plutselig dratt rett opp. Fantastisk!
Jeg har bilde når vektene blir løftet opp, men det er bare virkelig ikke bloggbart. Det ser ut som jeg holder på å dø av glede og ansiktet mitt holder på å sprenge, jeg tror aldri jeg har smilt et så stort og stygt smil før i hele mitt liv. Haha! Gøy med enda en ny rekord, selv om jeg merker at jeg må skjerpe meg litt med instillingen min når det kommer til trening. Om jeg ikke får til de tingene jeg vil med en eneste gang, klikker det i hodet mitt. Helt ærlig er det kun de siste seks ukene jeg har begynt å trene markløft, da jeg egentlig har en skade i korsryggen. Så det at jeg klarte 110 kilo, forstår jeg ikke helt. En av mine svake sider er nettopp dette, jeg gir meg aldri før jeg klarer det jeg har bestemt meg for. Og når jeg bestemmer meg for noe, skal det skje med en eneste gang. Det kan være bra på enkelte ting, men ikke på alt! Jeg blir nemlig tidenes sutrejente hvis ting ikke går etter planen... Om jeg ikke hadde klart 110 kilo i kveld, hadde jeg aldri gått fra Solsiden før jeg hadde fått opp de vektene. Jeg er så sta at det skulle ikke vært mulig, haha!

Hvordan har dagen deres vært?

Kill em
Zara: sko, Vero Moda: jeans, Cubus: cardigan, BikBok: genser, Michael Kors: veske.

Nå er jeg straks på vei ut døren igjen for å dra i møte med regnskapsføreren min! Vi har litt ting vi må gå igjennom, som bilag, regnskap, fakturaer og slike ting. Hva skulle jeg gjort uten Geir? Jeg er også i full gang med å planlegge helgen, denne blir så bra! Planen var egentlig å reise bort igjen, men jentene ga meg et sterkt ønske om å ha meg hjemme en helg. Haha! Jeg har jo ikke samvittighet til noe annet da, og skal jeg først være hjemme vil jeg gjøre noe ekstra gøy. Så lørdag, da blir det hotellsuite med høy partyfaktor på kvelden og andre overraskelser på dagen. Fortelle dere mer siden, girlsa skal skjemmes bort den kommende lørdagen....

Ønsker dere en fantastisk torsdag ♥

Rett fra hjertet

Hele denne dagen har jeg løpt rundt fra jobb, til photoshoot og til jobb igjen. Så når klokken ble åtte i kveld og jeg endelig var ferdig, var planen å slenge seg ned i sofaen med en film og slappe helt av uten datamaskinen. Men, jeg følte plutselig for å skrive litt. Det er på kvelder som dette jeg elsker å være blogger, når jeg kan la fingrene løpe fritt på tastaturet og skrive ned akkurat hva jeg tenker. Så, here I go...

Da arbeidsdagen var ferdig i dag kom Øyvind ned til meg for å hente min lillebror hjem. Eirik har blitt ansatt i firmaet mitt, og skal jobbe for meg ved siden av skolen fremover. Jeg spurte Øyvind om han kunne kjøre meg på Kiwi før de dro hjem, og mens jeg spurte tok jeg en selfie i kjent stil med mobilen og sendte den rundt på snapchat. Han lo, spurte om jeg alltid måtte ta selfies og sa at han selvfølgelig skulle kjøre meg. Så fikk jeg handlet en hel haug av mat, og seks flasker med pepsi max. Så kommer vi utenfor blokken igjen, og Øyvind hjelper meg med å bære tingene opp slik at det ikke skal bli vanskelig for meg med alle posene og brusen. Uten å nøle gjorde han det, jeg trengte ikke en gang å spørre han om det heller. Ting som dette er ting man kanskje ikke tenker så over, fordi det er hverdag og hjelp man tar som en selvfølge. Men jeg blir bare så utrolig glad, for å ha en sånn trygghet i livet mitt og en fantastisk pappa som har tatt vare på meg fra den første dagen han kom inn i livet mitt. Det å ha noen som bryr seg nok om meg til å kjøre 30 minutter i bil, for så å kjøre meg på butikken når jeg vil storhandle - bare for at jeg skal slippe å bære tunge handleposer hjem selv - det er slike ting som bare betyr så ufattelig mye for meg. Jeg sliter faktisk med å finne ord så takknemlig og glad jeg blir for hendelser som dette.

Det er de små tingene i livet som teller, og det er så viktig å huske på det. Jeg kan aldri fortelle mennesker rundt meg nok hvor glad jeg er i dem, jeg er faktisk litt ekstremt på akkurat dette punktet. Enten det er mamma, mine besteforeldre, lillebror eller mine venninner jeg har på telefonen - så ender jeg alltid samtalen med å si love you. Alltid. Det er ikke en eneste gang jeg ikke sier det, rett og slett fordi det er så utrolig viktig for meg. Og best av alt, jeg får alltid høre det tilbake! Ikke at de har noe valg, for dersom de ikke sier det første gang - gjentar jeg meg selv helt til jeg får de samme to ordene tilbake. Haha! Love you. To små ord, som bare betyr så utrolig mye. Man vet strengt tatt ikke om morgendagen kommer, så for meg er det utrolig viktig å vise at man bryr seg mens man er så heldig at man faktisk har muligheten til det.

I mine øyne kan man aldri fortelle mennesker rundt seg nok hvor glad man er i de, eller hvor høyt man setter pris på de. Jeg tenker ofte på hvor heldig jeg er på grunn av den flotte familien min og vennene mine. Om jeg kunne, ville jeg gitt de verden. Livet er fint! Jeg er frisk, jeg har en god helse, jeg har en jobb jeg elsker, jeg har familie og venner som er glad i meg og jeg våkner opp hver morgen med tygghet i hverdagen min. Og som en bonus på alt dette, så har jeg jammen meg min egen fine leilighet og økonomisk frihet. Det er fint, og absolutt ingenting jeg tar for gitt! For nei, ting som dette er ikke en selvfølge. Jeg gjentar meg selv, men det er de tingene i livet man kanskje ikke tenker over som faktisk betyr mest når alt kommer til alt.

Så, med dette vil jeg ønske dere alle en riktig god natt og be dere tenke over de tingene i livet dere setter pris på før dere sovner. Jeg er sikker på at du vil få en ekstra god natt med søvn da, kanskje til og med våkne med et smil i morgen! Jeg vil også si tusen takk for at akkurat du leser bloggen min, og lar meg få leve ut drømmen min. Dere blogglesere er gull for meg, og det håper jeg dere vet. Nattaklem!

Prep like a pro

annonse

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan du kan bli festklar i en fei! Jeg har samlet mine favorittprodukter, som alltid er med meg på forberedelsene før en skikkelig girlsnight out. Jeg vil ha champange i glasset, glød i ansiktet, brunfarge på kroppen, glossy lepper og nylakkerte negler. Lets glow baby, and prep like a pro!

From daytime to playtime! 

Selvbruning fra SunSpa: kvelden før jeg skal ut sprayer jeg meg alltid med tan-in-a-can-chocolate, min absolutte favoritt selvbruning! Jeg tar en dusj, skrubber kroppen og sprayer meg med denne en halvtime før jeg legger meg. Så våkner jeg opp dagen etter, både solbrun og blid! Denne selvbruningen verken skjolder, flekker og lukter heller ikke, noe som er et mirkael i seg selv. Hurra!

Ansiktsbehandling på boks: denne boksen fra GlamGlow er rett og slett helt RÅ! Det er en 10-minutters profesjonell ansiktsbehandling, som skaper en kameraklar og glødende hud umiddelbart. Det er ikke lenge siden jeg testet ut denne, men wow - denne skal uten tvil bli en fast følgesvenn i tidene fremover! Den våkner opp huden din, balanserer oljebalansen, dreper mørke ringer under øynene og virker beroligende på flammete hud. Fantastisk lite mirakelprodukt som jeg liker veldig godt!

Lip Plumper: påfør denne som en lipgloss, og den plumper opp leppene dine så til de grader. Kissylicious og fyldige lepper i en fei!

 ♥ Foundation med diamantpulver: jenter, denne er amazing! Foundation fra Glo Minerals, som er formulert med lysspredende diamtpulver. Denne blir så ekstremt fin på huden, med et mykt og vakkert resultat. Visste dere at når lyset passerer en diamant oppfører det seg anderledes enn det gjør når det passerer gjennom luften? Lyset beveger seg saktere og reflekteres internt før det kommer ut i tilfeldige retninger. Dette gir en synlig mykgjørende effekt på huden! Denne burde dere absolutt prøve ut hvis dere er på jakt etter en god foundation.

Neglelakk: rene og pene negler er viktig hvis man skal ut på festlige begivenheter! Dette er en favoritt fra Mineral Fusion, i en fantastisk deilig ferskenfarge som frisker opp bånde hender og antrekk.

Styler fra GHD: ny og magisk styler fra GHD, som både retter og krøller håret ditt. Jeg elsker den! Den blir varm på 30 sekunder, bølger, krøller og glatter håret ditt! I denne pakken følger det i tillegg med to klyper og en varmebeskyttende stylerbag, som er genial å ha med seg på reise. Denne styleren er også utrolig fin, den bytter nemlig farger etter hvordan lys du står i!

Som alltid vanker det en rabattkode fra de søte jentene i Coverbrands! Frem til 22 februar får dere nå -15% på GHD-styleren, glamglow masken og sunspa chocolate, koden dere må bruke er KAPRO De andre tingen er allerede er nedsatt med 20% i pris. Coverbrands har nemlig sminkekampanje akkurat nå, hvor ALT av sminke er nedsatt med 20%. Sjekk ut det flotte salget HER om du ønsker deg litt ny makeup! Håper dere likte tipsene mine, og finner noe dere liker :-)

It never gets old

I går hadde jeg en koselig sleepover sammen med bestis ♥

Man blir aldri for gammel til en god, gammeldags sleepover! Eller hva? Vi hoppet i hver vår pyjamas, dro dynene ut i sofaen og lo oss ihjel hele kvelden. Og når vi først fikk summet oss til å ta kvelden i senga, sovnet vi jo ikke før langt på natt. Så nå sitter det to trøtte frøkner her med hver sin frokost, og lurer på hvordan i alle dager vi skal komme oss igjennom denne dagen med så få timer søvn. Jeg skylder på overtrøtt humor.... Maren Sofie har nemlig tidenes sangstemme, mens jeg har det stikk motsatte - så derfor bestemte vi oss selvsagt for å bruke noen timer til å spille inn sangvideoer. Resultatet ble jo bare helt hysterisk morsomt, i hvert fall i følge oss selv!  Er det flere enn meg som blir giret og lite sleepy av å ha det gøy? Himmel, jeg klarer virkelig ikke sove uansett når klokken er etter x-antall latterkramper og moroheter. Så her i hus må det med andre ord ikke skje noe gøy etter klokken 22.00. Haha :-)

Anyways, nå må jeg starte dagen her og komme i gang med alle gjøremål. Ha en superfin dag, vi sees igjen litt senere!

Videosnutt fra dagen

Aldri så liten videosnutt fra litt av denne fine dagen! Liker dere at jeg filmer? I så fall skal jeg virkelig bli flinkere til det, og prøve å komme med noen ukentlige videoer her på bloggen. Det er jo så gøy med film!

 Husk å sette på HD for å få best kvalitet.

Bloggberter på lunsj

Litt snapshots fra en koselig lunsj med Frk Borge! Alltid like fint å se henne igjen, vi ler så mye når vi er sammen at tårene bare triller. Marthe har jo byttet over til min regnskapsføreren nå, så stakkars Geir har hendene fulle med disse to bloggbertene. Det spørs hvor fornøyd han blir med å se nå at vi har vært ute på lunsj, vi har begge nemlig fått streng beskjed om at det er forbudt å spise ute hele tiden. Haha! Har man lyst så har man lov, ikke sant? Jooo! I dag fikk jeg forresten noen gode nyheter, og klarte å få i havn en deal jeg har siklet lenge etter. Og da blir jeg jo så fornøyd og stolt, vet dere! Hihi... Og du? Stikk innom bloggen igjen om litt, jeg har hatt med meg kamera og filmet litt i dag. Så om noen strakser kommer det ut en aldri så liten videosnutt fra lunsjen til meg og Marthe! :-)

Fra det ene til det andre

God morgen ♥

Snakk om å gå fra det ene til det andre, regnet har nemlig kommet tilbake her i Kristiansand og plasker ned utenfor. Og jeg som så gjerne håpet at solen var kommet for å bli! Men jeg satser likevel på at denne tirsdagen blir fin, fordi jeg har mye spennende gjøremål :-) Jeg har vært våken siden 06.00 og fått unnagjort litt arbeid, og blir sittende litt til før jeg skal i et lite møte. Så skal jeg treffe skjønneste Marthe for lunsj, vi har litt å catche opp med da det er en liten evighet siden sist jeg så henne. Så blir det trening på meg, før enda litt jobb og så kommer Maren Sofie til meg på sleepover i kveld. Pjuuh, hektisk og fin dag! Bare å stå noen timer tidligere opp, så rekker jeg plutselig alt jeg vil. I hvert fall nesten, hihi! Og det liker jeg godt. Har dere noen spennende planer for dagen?

Days like thisI dag har min fantastiske by vist seg fra sin beste side. Deilige Kristiansand! Solen har strålt i hele dag, og den følelsen er jo bare helt magisk. I hvert fall når det er flere uker siden sist! Så i dag droppet jeg lett treningssenteret til fordel for en utendørs joggetur i finværet. Man må jo nyte hvert eneste minutt av solen når den først er her! Turløypene i Baneheia var stappet med glade sørlendinger i dag, alle hilst og smilte når vi gikk forbi hverandre. Fantastisk! Det er utrolig hvor mye noen solstråler, litt varm temperatur og fint vær kan påvirke humøret. Dager som dette vil jeg ha fler av fremover! :-)

Har solen kommet på besøk til dere også, eller er det bare vi i K-town som er så heldige?

Nå skal jeg straks komme meg avgårde og dra på besøk til Mofar. Gleder meg så til å se han igjen! Tenkte å dra innom bakeren på veien, så kan jeg fore han med litt kaker og digg mens jeg er der ♥

Mobilblogg: på farten

Endelig er mandagen her, og det gjør meg så glad! Ingenting er bedre enn ukens første dag, da kan man fylle opp de kommende dagene med spennende planer, gode treninger og mye kvalitetstid med de man er glad i. Og masse trening, selvsagt! Denne uken må jeg prøve å være flink til å fokusere litt mer på jobb, og ikke utsette ting jeg vet jeg må gjøre. Jeg har vært litt fæl til det den siste tiden, så jeg henger vel egentlig igjen på alle punkter. Så, ukens mål for min del er å prioritere jobb først, så trening og deretter kan jeg heller finne på ting med venner. Noen ganger må man rett og slett være litt egoistisk, men slik er jo faktisk livet for alle. Eller hur? :-)

Nå skal jeg dra avgårde på ukens første møte, og blir så jobbende frem til i ettermiddag. Jeg skal også innom hudpleieren en liten tur, for å fylle på litt vipper. Har dere noen planer for dagen? Jeg tar med meg kamera, så vi sees igjen litt senere! Kos dere så lenge ♥

Vi har alle våre talenter

Jeg ville bare titte innom for å ønske dere en riktig god natt!

Gårsdagen var så alt for gøy, noe som igjen betyr at formen min i dag er så alt for dårlig. Men med stemningen det var i går, så jeg kan uten tvil si at denne hangoveren er så verdt det! Noe som gjør meg helt klein i toppen denne søndagen er snapchat da, hva skjer med å klikke helt med denne appen etter noen drinker innabords? Jeg har dessverre lagret noen av filmene fra i går, og jeg dør jo helt innvendig av å se på denne galskapen jeg satt igang. Det er tydeligvis en grunn til at jeg sjeldent drikker.. Neste gang jeg skal ut må jeg rett og slett ta damagekontroll, og la mobilen bli igjen hjemme. Jeg har også hørt noen skremmende rykter om at jeg ble med på en konkurranse på Mc'Donalds da vi skulle ha nattmat i går, om hvem som kunne spise en dobbelcheece-burger på et eneste bit. Gjett hvem som vant? Selvfølgelig meg. Fordi jeg kan jo aldri tape i noe som helst så konkurranseinstinkt som jeg har. Jeg har tydeligvis talenter jeg ikke visste om, og som jeg aldri må finne på å vise frem igjen. Aldri.

Anyways, nå gleder meg til en ny og fin uke! Det skal trenes og spises cleant - dette blir gull! Er dere med meg? Say yes!

Krystalklare øyne med Swiss Eyes

annonse

Dere har vel alle hørt om Clear Eyes? Vel, da jeg var i USA i fjor kjøpte jeg med meg to flasker hjem og for noen måneder siden ble de tomme. Litt nedtur, siden slike ting ikke har vært å få tak i her i Norge. Helt til nå! Swiss Eyes har kommet med noen fantastiske øyedråper, som fungerer på akkurat samme måte som clear eyes. Og best av alt, dette er selvfølgelig helt lovlig og ikke skadelig for øynene dine! Flere av dere har spurt hvorfor øynene mine alltid er så ekstremt hvite, det kan nesten se litt unaturlig ut så hvite de er. Vel, tidligere har det vært takket clear eyes og nå er det takket Swiss Eyes. Jeg rett og slett digger disse øyendråpene som gir meg krystallklare og kritthvite øyner!

Et 100% uredigert bilde av meg selv, tatt noen minutter etter en dråpe med Swiss Eyes i hvert øye:Litt nyttig fakta om Swiss Eyes:

Tar bort røde flekker og sprengte blodkar fra øynene.
Du drypper en til to dråper i hvert øye, og resultatet er kritthvite og nydelige øyne.
Fuktet og pleier øynene dine.
Kan også brukes om du bruker kontaktlinser.

Dråpene er med andre ord perfekt å bruke de dagene du er sliten i blikket, har sovet dårlig eller bare ønsker å se ekstra fresh ut. Jeg er i hvert fall helt frelst av disse dråpene, og er så glad de endelig har kommet til Norge!

Swiss Eyes koster egentlig 399 kroner, men om du bruker rabattkoden SWISSEYES ved bestilling får du dråpene til kun 299 kroner. Det er i tillegg fri frakt, og rask levering! Swiss Eyes kan du lese mer om og bestille HER

Svar på spørsmålsrunde del II

Hvilket kamera bruker du? Evt objektiver?

Jeg bruker Canon 600D og 50mm f/1.8 II objektiv. Syns dette fungerer veldig greit, og er storfornøyd med spesielt 50 mm objektivet. Dette bruker jeg de gangene jeg skal ta antrekks og/eller detaljbilder, da bildene blir utrolig skarpe og fine med dette.

Hvordan fordeler du styrke og cardio økter i en vanlig treningsuke?

Akkurat nå trener jeg cardio fem dager i uka og styrke de dagene jeg trener sammen med noen andre. Kanskje to til tre ganger i uken, og da er det gjerne tunge crossfit-wods med høyt tempo som blir gjort. I disse dager har jeg ingen rene dager med styrke på bein eller overkropp, da det å bygge mer ikke er et fokus for meg akkurat nå. Jeg prøver heller å vedlikeholde den muskelmassen jeg har, droppe ned i fettprosent til sommeren er her og bli mer definert i kroppen.

Har du noen tips til hva man kan finne på med venner, som ikke koster så mye penger?

Klart jeg har! Det  å kose seg med venner trenger så absolutt ikke å koste mye penger, og godt er det! Jeg og mine venninner møtes ofte hjemme hos meg, drikker kaffe og bare snakker om alt mellom himmel og jord. Det å gjøre noe med venner trenger ikke å bety middag på bordet, masse godteri i skålene og brus i glassene. Slik er det i hvert fall ikke i min vennegjeng! En god gammeldags sleepover er jo heller ikke å forakte, det er virkelig kjempekoselig. Den siste tiden har jeg hatt mye sleepovers med jentene, og herregud som vi koser oss sammen da! Det sies at det beste i livet er gratis, og det er jeg virkelig helt enig i. Glede og kvalitetstid kan ikke kjøpes for penger!

Hvorfor er du så kul?

Jeg spør meg selv om det samme både titt og ofte! Nå tror sikkert alle som leser dette at jeg tuller, men jeg mener det faktisk. Jeg er nemlig skråsikker på at jeg er usedvanlig kul, og at humoren må være min absolutt beste egenskap. Sånn helt seriøst, haha!

Har du planlagt noen reiser i løpet av 2014? Hvor, i så fall?

Planen er å reise litt i år også! Det å reise er det beste jeg vet, det er så utrolig viktig å reise og oppleve verden mens man er ung og enda har muligheten til det. I år håper jeg å få besøke både USA, Karibien, Hellas, London og kanskje Paris. Hvem vet, plutselig dukker det opp noen nye destinasjoner også som jeg får reist til. Vi får se, men jeg kan aldri få reist nok. Det er jo så gøy!
Hvor mye godteri og "usunt" spiser du i løpet av en uke? Har du en dag der du skeier ut?

Jeg har en dag i uka der jeg spiser det jeg vil, en såkalt cheatday. Og tro meg, da spiser jeg for hele Afrika og halve Kristiansand! Jeg har aldri forstått meg på disse jentene som mener de skeier ut og koser seg med to knekk mørk sjokolade. Altså, to knekk mørk sjokolade er godt det - som oppvarming til alt det andre jeg spiser denne dagen. Haha! Skal jeg skeie ut, så gjør jeg det virkelig skikkelig også. Snoperier er jo så digg! Jeg skulle ønske det var sunt jeg ass..

Hva er det beste med å ha en blogg?

Det beste med å ha denne bloggen er jo alle mulighetene jeg får, alle opplevelsene og generelt sett hele hverdagen min. Jeg føler jeg har verdens beste jobb, og jeg er fult klar over at jeg er utrolig heldig. Selv om bloggen til tider kan bli utrolig slitsomt, ville jeg aldri vært den foruten. Det er ganske fantastisk å vite at dersom jeg finner ut at jeg vil reise til New York i morgen eller Miami neste uke - så er det ingen problem. Jeg kan gjøre hva jeg vil, når jeg vil - eneste jeg må huske på er å pakke med meg kamera og laptop. Det er helt amazing når jeg tenker på det, og jeg ville ikke byttet ut bloggen med noe som helst annet.

Hva er din erfaring med utvikling av eget selvbilde? Er du fornøyd med deg selv? Har du noen gang hatt et anstrengt forhold til kropp og mat?

Jeg er så heldig at jeg aldri har slitt med dårlig selvbilde, noe jeg er utrolig glad for. Det må være fryktelig tungt og vondt hvis man overhode ikke er fornøyd med seg selv, og missliker den personen man er. Jeg vil si jeg har god selvtillit, og trives med både utseendet mitt og personligheten min. Jeg er frisk, rask, sterk og sprek - og har så absolutt ingenting å klage over. Det er selvfølgelig småting med meg selv jeg liker mindre enn andre ting, men slik vil jeg tro det er for oss alle. Jeg har aldri hatt et anstrengt forhold til mat heller, mat er jo en stor del livet og skal nytes! Jeg er glad jeg alltid har hatt sunne holdninger til nettopp disse tingene.

Drunk in love

Etter 15 uker (!!!!) på vannvogna, kunne jeg ikke vært mer klar for en gøy kveld ute med jentene mine! Jeg er så sjeldent ute at jeg husker nesten ikke hvordan verken vin eller noen form for alkohol smaker lengre... Haha! Så i kveld skal det skåles og danses til den store gullmedaljen. Bottoms up - det er klart for tidenes kveld ute med girlsa!

Ønsker dere en fantastisk lørdagskveld!

Svar på spørsmålsrunde del I

Hvilke forskjeller ser du på deg selv fra før i tiden,og nå, og fremover?

En naturlig del av livet er jo at man vokser opp og former seg selv til det mennesket man er. De siste 15 månedene føler jeg at jeg har funnet meg selv veldig, om dere forstår hva jeg mener? Livet mitt er veldig stabilt, godt og trygt - med innslag av både galskap og moro. Jeg føler jeg har landet på en fantastisk fin plass her i livet, og det er her jeg vil være. Tidligere var jeg en totalt annerledes person enn det jeg er nå, når jeg ser tilbake på ting kjenner jeg faktisk ikke meg selv igjen. Men, det er jo det som er så fint med livet og fremtiden generelt. Det er aldri for sent å snu, lage seg en fin fremtid og skape seg det livet man ønsker å ha.

Hva slags jobb er det du har?

Jeg er ansatt som blogger hos Mediehuset Nettavisen, og er daglig leder i Kristina Andersen AS.

Hva gjør dagen din optimal?

Dagen min er optimal hvis jeg vet at familie og venner har det fint, det er ingenting som gleder meg mer enn det. Det høres kanskje klisje ut når jeg sier det, men jeg mener det virkelig. Jeg er en person som er ekstremt familiekjær og glad i de jeg har rundt meg, trygghet rundt dette betyr rett og slett alt for meg. Dersom ikke dette er på plass i livet mitt, blir jeg helt satt ut og fungerer ikke bra. En fin bonus for en optimal dag er selvfølgelig en god treningsøkt, en bra arbeidsdag og latter med de jeg møter under dagen. Jeg elsker de dagene hvor alt bare flyter avgårde, ting er fint og man ler seg igjennom døgnet.

Jeg blir så motivert av bloggen din, du ser helt fantastisk ut! Jeg lurer bare på, hvor høy er du?

Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk! Jeg er 165 høy :-)Hva gjør du på en dårlig dag, for å komme gjennom den på best mulig måte?

Jeg har faktisk sjeldent virkelig dårlige dager, men hvis jeg har det så er det helt ok. En dårlig dag for meg er ikke å søle kaffe på sofaen, ha en dårlig treningsøkt eller falle på sykkelen. En dårlig dag for meg er hvis noen jeg er glad i har det vondt, det er sykdom eller andre triste ting. Med andre ord: jeg lar ikke dagen min rives ned av småting.

Hvordan har du det om dagen?

Takk for at du spør, søta! Det er litt vanskelig for meg å vite hvordan jeg skal formulere meg til dette spørsmålet, fordi den ene delen av livet mitt er helt fantastisk og jeg har det så fint ♥ Men som dere vet er det sykdom i familien min, og på grunn av dette kan ting være veldig turbulent. Jeg tenker mye og er mye redd for hva som kommer til å skje. Det er en klump i magen min som er der konstant, noe som er vondt. Så svaret mitt må vel bli at jeg har det jo veldig fint, ler, smiler og er lykkelig - selv om jeg skulle gjort alt i hele verden for at enkelte ting kunne vært annerledes. Ting går litt i bølgedaler akkurat nå, men det er jo slik livet er i blant.

Hvor ser du deg selv om 5 år? Bytur med jentene eller innekveld med kjæresten/venninne?

Det er umulig for meg å si. Om fem år er jeg jo 28 år, så da vil jeg tro at livet har endret seg ganske mye. Jeg tenker bare på hvor mye livet har endret seg fra jeg var 18 år og frem til nå. Hehe, det er jo helt rart å tenke på! Jeg er en person som tar en dag av gangen, og ikke grubler så mye over fremtiden. Det eneste jeg håper er at jeg om fem år har en god jobb, et stabilt liv og er på en plass i livet mitt hvor jeg er lykkelig. Hva enn jeg gjør eller finner på er egentlig helt greit, så lenge jeg har det fint og trives med det jeg gjør! :-)

Teller du kalorier, med tanke på maten du spiser?

Er jeg på diett, så teller jeg kalorier. Hvis ikke, teller jeg heller ikke.I det siste har du ytret et ønske om å dele mindre av privatlivet ditt på bloggen, noe som selvfølgelig er helt greit og opp til deg selv. Samtidig har flere gitt deg tilbakemeldinger om at bloggen har mistet mye av Kristina-preget, og blitt veldig upersonlig, med gjenbruk av bilder, mye helt greie anbefalinger og reklamebaserte innlegg. Det beste hadde kanskje vært å finne en balanse mellom det private og det personlige? Har du gjort deg noen tanker rundt den problemstillingen?

Det siste året spesielt har jeg følt veldig på at jeg trenger mer privatliv, og ikke ønsker å dele alle sider av livet mitt lengre. Jeg vet at flere og flere bloggere velger å holde både venner, familie og kjæreste unna bloggen, noe jeg som toppblogger forstår fult ut at de gjør. Jeg syns selv at ikke bloggen min er upersonlig eller inneholder mye reklame, jeg har maks to annonse-innlegg i uken og oppdaterer dere som regel hele tre ganger daglig. Men ja, jeg kan være enig i at jeg holder ting litt tettere til brystet og mer privat enn før. Jeg prøver å gi de rundt med litt fred fra bloggen, og ikke ta opp kamera hver eneste gang jeg er på jentekveld eller i familiebursdag. Det er vanskelig å finne en gyllen balanse på nettopp dette, og jeg kjenner mer og mer på at jeg ikke er 20 år lengre. Jeg er rett og slett ikke så glad i oppmerksomheten eller oppstyret rundt bloggen lengre, og ønsker på mange måte bare å være slik som alle andre er. Jeg merker jeg ikke syns det er kult at så mange vet hvem jeg er, kjenner meg igjen på gata og spekulerer i hva jeg driver med. Jeg ønsker bare å kunne være litt i fred, ikke bli snakket så mye om og at ikke absolutt alle skal mene noe om meg. Jeg har sett meg litt lei på nyskjerrige mennesker, og er i en periode nå der jeg blir sliten av bare tanken på hvor nyskjerrige folk faktisk er på livet mitt. Det har nok gjort meg litt usikker, og gitt meg en følelse av at jeg trenger mer privatliv. Jeg vet dette er en del av jobben min, men jeg må finne en balanse som er riktig for meg og som jeg trives med.

Jeg deler mer enn gjerne hverdagen min med dere, men mer enn et innblikk i hverdagen min vil det nok aldri bli igjen. Det er utrolig viktig for meg å få frem at denne bloggen ikke er hele livet mitt eller alt jeg er, men den er et nøye utvalgt glimt i litt av det jeg tar meg til og finner på. Jeg deler mer enn gjerne med dere, forteller dere og knipser bilder - men jeg deler kun det jeg føler for å dele. Jeg sette utrolig stor pris på dere som leser bloggen min, og håper selvsagt dere vil følge meg i lang tid fremover. Men jeg håper også at dere kan respere at jeg vil ha litt privatliv, noe jeg egentlig føler at dere gjør! De fleste leserne mine er utrolig flotte og støttende mennesker :-)

Vimsehode nr.1

Da var jeg tilbake i Kristiansand etter litt av en tragikomisk fredag.... Når dagen din starter med at du mister nytraktet kaffe som du skal til å betale på Narvesen i gulvet, da vet du at du har våknet på feil bein. Jeg stod i kø, og skulle sette koppen på disken for å betale raskt før flyet mitt dro. Men nei, trøtt som jeg var slapp jeg taket i koppen for tidlig og den gikk dønn i gulvet. Hjalp heller ikke at det stod en dame med hvite bukser bak meg, som kaffen selvfølgelig sprutet over. Hysterisk sammenbrudd fra hennes side? Ja, og jeg ville bare synke i jorden. Så hentet mamma meg på flyplassen, kjører meg hjem og jeg skal til å låse meg inn i blokka. Men hvor i alle dager er jakken min? Og viktigst av alt, hvor i helsikke er nøkkelen? I hvert fall ikke i verken bag, veske eller bukselommer. Men wait for it... I BERGEN.

Må bare elske når slike ting skjer! Heldigvis kom jeg meg inn hjemme likevel, jeg vet jo selv at jeg er vimsehode nr.1 - så jeg tar mine forhåndsregler og har ekstranøkler liggende rundt om i hele Kristiansand. Låsesmedens-bestevenn, det er meg! Hehehe.. Det ble ikke lange tiden før jeg måtte på farten igjen, jeg hadde nemlig en avtalt treningsøkt med Ironman Sondre. På Solsiden, selvsagt :-)Han satt som alltid opp en økt sendt rett fra helvette til oss, og slik så den ut:

50 clean and push squat - 200 american situps - 100 pushups - 100 squat - 50 burpees

Alt ble selvfølgelig gjort rett etter hverandre, uten pauser. I tillegg var det oppvarming med 300 hoppetau hopp, og 60 reps med en eller annen øvelse jeg ikke husker navnet på. Alt var selvfølgelig dødsgøy, bortsett fra burpees. Jeg hater burpees! Men da fikk jeg bare streng beskjed om at jeg i hvert fall skulle gjøre det. Sondre presterte faktisk å hoppe opp på krakken dere ser bak meg på bildene, holde hendene sine opp og tvinge meg til å hoppe opp å gi han highfives for hver burpess jeg gjorde. Det føltes som jeg hoppet tre meter, noe jeg egentlig er sikker på at jeg gjorde. Jeeeeeesus! Så ja, nå er det en stk sliten Andersen her som er meget klar for helg! Er vi flere?! ♥

Get shit done

I dag har jeg vært riktig så produktiv! Seks effektive timer med hodet i laptopen og vips - alt jeg måtte gjøre er gjort. To do listen er tom, fakturaer er sendt, telefonmøter er gjort og mailboksen er tom. I hvert fall i skrivende stund, så jeg får nyte det så lenge det varer... Haha! Dette er siste kvelden min i Bergen for denne gang, så resten av denne torsdagen skal brukes riktig. I kveld blir det blant annet å dra for å spille shuffleboard, er det noen av dere som har prøvd det før? Det er faktisk supergøy! Helt til jeg taper og stemningen faller noen hakk, selvfølgelig. Haha! Hva da tap og vinn med samme sinn?

Keep calm, it's almost the weekend

Tenker dere gleder dere til helg nå? Torsdagen er alltid magisk, fordi da er fredagen rett rundt hjørnet. En dag igjen, og vi er der! Jeg håper uken deres har vært fin så langt, dere virker i hvert fall glade og fornøyde i kommentarene dere legger igjen på bloggen. Og det gleder meg veldig mye! Tenkte å starte dagen med å vise dere mine siste instagram bilder. Du må gjerne følge meg der også! :-)1.
What we look like after intervals.. Dead meat! 2. Proteiner og vitaminer må man ha. 3. Gladtryne etter 10 km på mølla.
4.
Verdens beste klem fra min lille engel! 5. Starbucks love. 6. Vær din egen lykkesmed.
7.
Jeg deler ikke på cookies jeg ass.. Haha! 8. Koselige stuen til Oda! 9. 100 kg i mark
gikk lett.

When it's cold outside

... it's nice to cuddle up inside

Åh, det er så deilig å bare kose seg inne på dager som dette! Planen var egentlig å powerwalke Stoltzen i dag, og deretter jogge bort til Fløyen og ned igjen. Men snøen har meldt seg i Bergen, så da bestemte jeg meg heller for å ta en løpetur her i nabolaget og dra innom butikken på veien hjem igjen for å handle inn til pizzaboller. Så da ble det slik! Fem raske kilometer i regn og snø er jammen ikke verst, så får heller blytunge Stoltzen vente til en annen dag. Jeg har vært der tidligere i snø og vind, og det var en hard opplevelse.. Haha!

I kveld skal jeg på jentis til Oda, gleder meg til å se henne igjen! Det er så koselig at jeg har venninner også her i Bergen

Vinn nye iWhite Instant tannbleking

annonse

 Nye iWhite Instant gir deg raskt hvitere tenner ved hjelp av ny unik teknologi. Hvite kalsiumkrystaller kan gi deg inntil 8 nyanser hvitere tenner. iWhite tar i tillegg aktivt bort misfarging på tennene som er forårsaket av f.eks mat og drikke. Produktet er skånsomt mot både tenner og tannkjøtt, og inneholder ikke blekemiddelet hydrogenperoksid. Produktet brukes enkelt hjemme og metoden er sikker og effektiv. For optimal effekt bruker du skinnene i 20 minutter om dagen i fem dager på rad. Effekten av blekingen varer lenge, og deretter kan du forbedre resultatet med 1-2 skinner så ofte du ønsker.

Litt nyttig fakta om iWhite Instant:

Profesjonelt kit for raskt hvitere tenner, inntil 8 nyanser hvitere tenner.

Myke, gjennomsiktige skinner i en størrelse som passer til alle, bleker tennene både foran og bak.

Uten hydrogenperoksid, helt sikker i bruk.

Brukes kun 20 minutter per dag i 5 dager på rad.iWhite Instant selges eksklusivt på apotek, og jeg har selv testet det ut. Tennene mine ble så absolutt hvitere, så dette kan anbefales! Jeg tenkte jeg kunne dele ut et kit med tannbleking til dere lesere, så dersom du har lyst å vinne denne herlige saken - legg igjen en kommentar! ♥

My favourite brekkie for weekends

God morgen, dere

En god frokost er et must for å få en fin start på dagen! Jeg er som regel alltid opptatt av at dagens første måltid skal være både sunt, energigivende og næringsfylt - så det blir ofte til at det blir havregrøt eller kokte egg med røkelaks til frokost. Men, i dag må jeg vise dere min aller største frokostfavoritt som jeg mer enn gjerne skulle spist hver dag! Men denne er absolutt ikke sunn, så den får derfor holdes til en eller to dager i helgen. Så har mange noe å glede seg til, hihi! Det er så godt, og alle som har spist det hos meg har også blitt helt hektet på denne magiske sammensetningen. Så her kommer et aldri så liten helge-frokost-tips fra meg, dette må dere prøve ut!

Gresk youghurt, musli og små biter med 80% sjokolade, toppet med akasiehonning... Mmmm

Sun is up

I dag har jeg hatt en kjempefin dag her i Bergen Startet tirsdagen med havregrøt til frokost og litt jobbing på dataen med OL i bakgrunnen. Følger dere med dere også? Det er jo faktisk veldig spennende! Utpå formiddagen hoppet jeg på bussen og dro for å møte min kjære Suzanne. Vi tok turen til Vektertorget, hvor vi hadde en god treningsøkt. Det ble noen gode sett med markløft, før vi kjørte flere sett på utfall og goblet squat. Både bein og rumpe var så pumpa etterpå at jeg skalv når jeg gikk, så det betyr jo bare en ting - vi trente hardt nok.

Etter en god økt dro vi for å spise lunsj, og surret litt rundt i sentrum. Solen har jammen meg kommet frem i dag, så det var en herlig dag å bare spasere rundt på. Tror ikke jeg har sett solen siden i fjor, noe som faktisk er helt utrolig å tenke på! Man får så mye mer energi når været er fint og solen titter frem, så jeg satser på flere fine dager som denne!

Dagens sporty antrekk:
Acis: bag, Nike: jakke&tights, Second Female: skjerf, Adidas: sko.

Ukens filmtips: White House Down

Denne filmen så jeg sammen med Hilde på lørdag, og jeg må bare tipse dere om den! Vi måtte le litt der vi satt innpakket i pledd i sofaen, hadde jentekveld med godteri og god mat. Og så valgte vi tidenes actionfilm å se på, haha! Det er jo ikke alltid det frister med sukkersøte romantiske filmer eller hysterisk morsomme komedier. Så, dersom du har lyst å se en film spekket med spenning, skyting og action - da må du snurre denne på din neste filmkveld!

Filmen handler om John Cale, som spilles av selveste Channing Tatum (ja, det var vel litt av grunnen til at vi valgte filmen). John tar med seg datteren Emiliy til Det Hvite Hus, hvor han har et jobbintervju for drømmejobben sin hos Secret Service. Det går ikke etter planen, og John blir avslått på minuttet. Selv om jobbintervjuet ikke gikk som håpet, bestemmer han seg for å ta med seg datteren sin på omvisning i Det Hvite Hus. Mens de titter rundt blir komplekset overtatt av terrorister, og livet blir snudd på hodet. Mens tiden renner ut og nasjonens regjering er i fullstendig kaos, blir det John sin oppgave å redde presidenten, datteren - og landet.

Kaffe, latter og hygge
Skjønne Sarah og Marianne

Dere har vel alle lest bloggen til Sarah? Vel, jenta er like kul og morsom i virkeligheten. Om ikke mer, haha! Jeg trodde jeg skulle krepere av alle latteranfallene jeg fikk under lunsjen vår, det skal jammen meg ikke stå på humøret til disse to flotte frøkenene. En ting er sikkert, og det er at Bloggnorge trenger et friskt pust som Sarah. Fy søren for ei herlig jente! Bortsett fra denne koselige lunsjen så startet jeg dagen med trening og jobbet resten av dagen. Ting har vært alt for hektisk i dag, og likevel har jeg ikke fått gjort halvparten av tingene jeg så gjerne ville bli ferdig med. Er ikke det typisk da? Bah! Må snart lære meg å bruke tiden min riktig, hehe... Hvordan har dagen deres vært?

Kampanje på Ole Henriksen

annonse

Akkurat nå er det en eksklusiv kampanje hos Coverbrands på Ole Henriksen, hvor alle de fantastiske produktene til den danske hudpleieguruen er nedsatt 20% i pris. Ole Henriksens hudpleieprodukter har vunnet drøssevis av beauty-awards, og er en stor favoritt blant både kjendiser, media og bloggere. Produktene er utrolig gode, og utviklet med mange års erfaring med dedikasjon til naturlige produkter.

Her er noen av mine favoritter fra Ole Henriksen

Invigorating Night Gel: en god nattkrem er et must, og denne er amazing! Det er en superlett gele som du smører i ansiktet før du legger deg, og huden blir fastere, glattere og får mindre porer i løpet av natten. Jeg føler meg alltid fresh i huden på morgenen når jeg har sovet med denne! Den inneholder masse nærende vitaminer, som pleier ansiktet ditt på den beste måte.

African Red Tea Sugar Face Scrub: en helt magisk skrubb til ansiktet som dyprenser og mykgjør huden din. Den fornyer også huden, noe som er gull hvis man skal ta selvbruning eller sminke seg litt ekstra. Denne gjør huden så fin! Skrubben er stappet med kraftige antioksidanter, så den gir deg en utrolig fin og glødende hud. Jeg påfører den i dusjen cirka to ganger i uken, og avslutter alltid med en god fuktighetskrem etterpå.African Red Tea Face Mist: et oppfriskende annsiktsvann i sprayform, som beskytter sminken og frisker opp huden din. Denne har jeg alltid med meg i veska! For meg som både er ute å flyr ofte og har lange dager foran datamaskinen, har denne virkelig blitt en lifesaver. Den frisker opp huden min når den føles tørr, gjør at jeg får en fin glød og makeupen sitter også lengre etter at jeg har sprayet med denne. Få mindre porer og en sunn hud full av glød, denne må dere prøve!

Clearifying Bodywash: luksus i dusjen! Dette er min absolutte favoritt veskegele til kroppen, den lukter så godt og skjemmer virkelig bort huden! Den er fylt med rensende og lindrende stoffer fra appelsin og sedertre, så ja - denne er helt magisk. Lano eller andre såper til kroppen ble liksom ikke helt det samme etter at jeg fikk prøvd ut denne, haha!

Body Sleek Hydration Lotion: en deilig bodylotion jeg har brukt i snart to år! Den består av en blanding av fuktighetsgivende og nærende Aloe vera, samt vitaminer og essensielle oljer. Denne er ekstremt fuktighetsgivende, så dersom du er plaget med tørr hud - ville jeg absolutt gitt denne en sjanse. Den lukter supergodt, og kan faktisk også brukes som after sun siden den har så høyt innhold av aloe vera!Hele utvalget og kampanjesiden til Ole Henriksen finner du HER!

Cause I'm happy

I dag er jeg superhappy! Våknet opp til noen utrolig positive meldinger på både instagram og facebook, og lurte bare på hva i alle dager jeg har gjort for å fortjene at mennesker skriver så mye hyggelige ord til meg? Jeg blir så glad! Det er så hyggelig å høre at jeg kan være en glede for dere som leser bloggen min, og at flere av dere sier jeg inspirerer - wow, så vanvittig kjekt å høre! Dere er noen flotte mennesker alle sammen, og jeg er evig takknemlig for å ha så snille lesere Nå skal jeg sprette i treningstøyet og dra bort på Solsiden, tenkte å løpe 5 km og noen intervalldrag. Så skal jeg på en koselig lunsj, i møter resten av dagen - før jeg flyr til Bergen igjen i kveld. Det gledes!

Måtte starten på denne uken bli helt super for dere alle! Make the best of it

Taco with the family

I dag har jeg hatt en alle tiders søndag sammen med familien! Det ble taco til middag, og det kan man jo virkelig bare aldri bli lei av. Er dere ikke enige? Det er jo så godt og enkelt!


Tiggeren var selvfølgelig også på plass, på egen stol selvsagt....

Jeg fikk besøk Mofar også i dag, så nå er jammen meg helgen min fulkommen! Han er så skjønn, gjør meg alltid så glad og får meg til å le! Hva har dere gjort i dag da, fininger? Og har dere hatt en fin helg? Det håper jeg! Dette har vært en utrolig fin uke, med mye trening, jobb, kvalitetstid med både venner og familie. Denne uken som kommer har jeg mye å se frem til, og det liker jeg veldig godt :-) Nå skal jeg snurre film sammen med Hilde, før jeg stikker til sengs og lader opp til en treningsøkt grytidlig i morgen. Ønsker dere en riktig god natt

Få det løftet

Sava, for en rå treningsøkt jeg startet denne søndagen med! Jeg teamet opp med Sondre og den skjønne kjæresten hans - og førstnevnte satt sammen en helt insane økt til oss. Vi kjørte på med kondisjon/styrke en god stund, vi jobbet med vekter som var på 20% av vår egen kropsvekt. Når man kaster rundt på dette i 30 minutter nesten uten stopp, da blir man ganske ødelagt etterpå. Smerte! Etter dette hoppet Tonje på ellipsemaskinen, mens jeg og Sondre bestemte oss for å løfte litt vekter. Beste som finnes, det er seriøst ingenting som er gøyere enn å få løftet disse vektene. Elsker det!

Vi kjørte mark og benk, med forskjellig vekt og reps. 21-15-8 kjørte vi, om det sier dere noe? Det blir tyngre for hvert sett, noe som passer meg helt perfekt. Og når jeg har Sondre som pusher meg og kommer med motiverende rop mens jeg holder på, da blir det ikke annet enn så latterlig bra! Jeg må forresten også nevne at Sondre er en skikkelig ironiman, både sterk og utholden. Han løper blant annet en mil på 31 minutter.... Jeg mener, hvem i alle dager er det som klarer det? Rått! Elsker å trene med inspirerende mennesker som er bedre enn meg, da lærer jeg så utrolig mye og blir motivert til å kjøre hardere på.

En perfekt start på søndagen!

En mamma, det er kjærlighet

Da mødre ble til, var tanken ganske klar. For mødre har noe i seg som ingen andre har! De viser sin omsorg og deler alt de vet. De viser deg at livet er håp og kjærlighet. En mor er med fra starten, som kilden til ditt liv. Med kjærlighetsfult blikk, følger hun med på hvert skritt. En mors kjærlighet er som en sirkel, uten begynnelse og slutt. Siden livets første måltid har hun tilbudt deg å smake, hun gir deg av sin omsorg uten å kreve noe tilbake. Finnes det noe på denne jord som er bedre enn en mor?Noen av de tusen grunnene til at jeg er glad i min mamma:

... Jeg er glad i mamma for at hun var taxi når jeg vokste opp. Alltid har hun kjørt på meg og venninnene mine, slik at jeg/vi aldri har skulle måtte gå i mørket alene på kveldene. Og slik er hun enda! Enten klokken er tre på ettermiddagen eller fire på natten etter en litt for gøy bytur - mamma er alltid på hjul hvis jeg trenger det.

... Jeg er glad i mamma for at hun alltid er der for meg. Hun tror alltid på meg, gir meg alltid en dytt i riktig retning og hører alltid på det jeg har å si. Hvis jeg er i tvil om avgjørelser jeg skal ta i livet, er det alltid mamma jeg ringer for å be om hjelp. Og hun hjelper mer enn gjerne! Egentlig tror jeg mamma ville bodd hos meg for å hjelpe med både blogg og alle avgjørelser jeg skal ta, hun er litt ivrig skjønner dere! Det er jeg også glad i henne for, for at hun engasjerer seg og vil delta i det jeg gjør.

... Jeg er glad i mamma for at hun kan finne på å bake cupcakes eller stelle det ekstra fint til hjemme, kun for at jeg skal ha noe gøy å vise på bloggen. Hun gjør livet mitt og jobben min lett de gangene jeg er lei. Jeg er glad i mamma for humoren hun har, og for hvor utrolig morsom hun faktisk er. Jeg er glad jeg har en friskus av en mor som kan le med meg og vennene mine!

... Jeg er glad i mamma for alle gangene hun har sagt nei når jeg var ungdom, selv om jeg laget et helvette på jord av dette svaret og ikke kunne forstår hvordan i alle dager hun ville lage livet mitt så surt?! Jeg er glad for at jeg alltid har hatt trygghet, stabilitet og et varmt hus å komme hjem til. Jeg er glad mamma har satt grenser, og jeg er glad mamma aldri har gitt meg opp - uansett hvor mye tull jeg har funnet på. Jeg er glad hun har vært streng når jeg har trengt å lære.

... Jeg er glad i mamma for hvor fint hun har gjort livet for vår familie. Kjærlighet og latter, tradisjoner og minner som vi skal ta med oss hele livet. Og mest av alt er jeg glad i henne for hvordan hun har vist oss kjærlighet i alt hun gjør!Jeg er glad i mamma for akkurat den hun er!

Husk på morsdagen i dag da, dere! Det trenger ikke å være så mye, en frokost på sengen, hjemmelaget middag eller et kort med noen fine ord kan være mer enn nok. Det handler bare om å vie litt ekstra oppmerksomhet til alle snille mammaer denne dagen. Happy mothersday!

Out and about


FWSS: genser, Zara: skjorte&bukse, Bianco: sko, Michael Kors: veske.

Endelig ble det litt opphold i været her i Kristiansand, så da var det bare å komme seg ut! Dette har vært en typisk lørdag, jeg har trasket rundt i butikkene, vært på cafe og truffet masse venner. Deilig fridag! I kveld skal jeg være med Hilde, vi skal trene og terpe litt på teknikken innen styrkeløft. Deretter blir det ut å spise, og kanskje kino. Jeg syns The Wolf Of Wall Street var så sinnsykt gøy, så spørs om jeg ikke må ta med meg bestis for å se den en gang til. Om du ikke har lagt planene dine for kvelden, ville jeg uten tvil dratt på kino for å se den!

A little darker

Yes, som flere av dere la merke til i går har jeg plutselig blitt litt mørkere igjen! Jeg likte jo så godt det lyse håret mitt, men problemet var at jeg følte jeg måtte sminke meg så sykt mye for å se bra nok ut med det. Gikk jeg uten sminke følte jeg meg bare helt forferdelig, noe som ble veldig stress i lengden. Helt sikkert tvangstanker siden jeg er vandt med å være brunette og føler det er best til hudtonen min, men jeg orket i hvert fall ikke stresset lengre. På torsdag tok jeg derfor turen igjen til flinkeste Marianne hos Komponisten Frisørsalong i Kristiansand, og hun tryllet frem en utrolig fin farge på meg. Mørkest i bunnen, litt lysere på midten og enda mer lyst i tuppene. Nå føler jeg meg mye mer tilfreds, samt at jeg kan gå tilbake til mine normale sminkerutiner. Har nemlig fått noen kommentarer fra enkelte om at jeg har begynt å se ut som et pudderludder den siste tiden, og det er jo ikke kult.. Haha!Dette håret ass, det skal jammen ikke være lett! Plutselig vil jeg vel bli lys igjen når sommeren kommer, men enn så lenge må jeg beholde denne fine fargen. Anyways! Hva skal dere bruke lørdagen til? Jeg og Torjus skal ta oss en bytur nå, shoppe litt og kose oss sammen! Vi skal også dra avgårde på CrossFit, Maren Sofie skal konkurrere og da er det klart vi må heie henne frem til seier. Go bestie!

Det er tid for fredagskos

Family is the most important thing

Da var fredagen her, og endelig er det helg! I kveld har jeg fått storfint besøk av verdens beste lille fetter, Torjus og meg skal kose oss masse med sleepover denne fredagen ♥  Nå har vi nettopp kommet inn døren hjemme etter å ha vært på restaurant, Torjus fikk velge hva vi skulle spise - og da valgte han det beste han vet. Nemlig sushi! Snakk om perfekt unge, da? Elsker han! Før vi dro bakte han muffins til oss, så resten av kvelden skal vi leie film på tv'en og ha det riktig så koselig. Har dere noen gode filmtips på lur? Noe som passer til både meg og lillemann, passer dårlig å slenge på Taken eller Paranormal Activity nå liksom.... Haha!

The Reebok FitPack

annonse

Denne fredagen våknet jeg opp og tenkte at jeg overhode ikke orket å trene, det regnet ute og sofaen fristet så utrolig mye! Men, jeg hadde nytt treningstøy som ventet på meg og nye løpesko i tidenes fresheste farge - så da var det bare å komme seg opp av sofaen, dra til gymmet og hoppe på mølla. Og vet dere hva? I dag fikk jeg endelig løpt en mil igjen! For en fantastisk og utrolig deilig følelse å kjenne at kroppen er tilbake i form etter tre måneder med sykdom. Jeg er enda høy på endorfiner, og evig glad for at jeg bestemte meg for å faktisk dra på trening. En mil ble utrolig nok løpt, magen fikk gjennomgå litt styrke og jeg kan ta helg med den beste samvittighet!

For ja! Hva er vel bedre enn å starte året med nytt treningstøy og sko? Februar kan være ganske tight økonomisk, og da er det jo ekstra deilig å finne tilbud på treningsutstyr! Jeg har testet denne herlige pakken fra Reebok og Intersport, og her får du både t-skjorte, tights og sko til kun 799 kroner. Ja, du leste riktig! Skoene er Reebok Flex, som passer til både saltreninger og løpeturer på mølla. Den beveger seg etter fotens bevegelser og er kjempegod å ha på! Dessuten så har den super demping og er kjempelett!

Les mer om Reebok FitPack HER

Tightsen går midt på leggen og sitter som et skudd! Den har et bredt og godt strikk i livet som gjør at den holder seg på plass. Materiealet er PlayDray, som gjør at tightsen transporterer bort svette. T-skjorten er i deilig og myk bomull - helt super å trene i! Jeg er strålende fornøyd med mine nye herligheter på Reebok, alt dette skal uten tvil bli flittig brukt fremover. Dersom du trenger nye treningsklær og sko, ville jeg uten tvil tatt turen innom Intersport. 799 kroner for alt dette er jo faktisk helt latterlig billig! :-)

Travel is the only thing you buy

... that makes you richerTo travel is to live.

Jeg klør virkelig i hele kroppen min etter å reise! I 2013 hadde jeg et mål om å besøke et nytt land hver eneste måned, og det klarte jeg nesten. Jeg var på så utrolig mange flotte steder! Singapore, USA, Karibien, Croatia, Italia, Frankrike og Hellas - for å nevne noen. Magisk! I år har jeg også mange reiseplaner, og jeg gleder meg allerede til å dra avgårde. Men først må alt bli bedre hjemme, jeg klarer ikke reise langt bort til utlandet når ting er uvvist og vanskelig. Familie kommer først, alltid og uansett! Men, en gang må jo ting bli greit igjen og det første jeg skal gjøre da er uten tvil å pakke kofferten. Jeg kan nesten ikke vente!

Tom Dixon

Åååh, Tom Dixon har så utrolig mye fint! Jeg sikler virkelig på duftlysene under, men har ingen anelse om hvor jeg kan finne de. Er det noen av dere som vet hvor de kan kjøpes? Helt siden jeg kjøpte leiligheten min har jeg fått så utrolig dilla på interiør, det er liksom det gøyeste jeg vet å handle inn. Elsker å ha det fint hjemme! Og nå som det snart går mot lysere tider, er det jo digg med litt nytt! :-)

All black everything


Kåpe&bukse: bikbok, Cubus: skjerf, Bianco: sko, Marc Jacobs: klokke

Jeg elsker denne fantastiske trenchcoaten fra BikBok! Egentlig litt for kaldt til at jeg kan bruke den ute nå, men de dagene det er litt mer vindstille piner jeg meg igjennom det.. Haha! Klassiske jakker kan jeg aldri få nok av, og denne skal uten tvil bli flittig brukt i tiden fremover. Og dere? Jeg vil ha vår. Nå!

Morgenstund med OL i Sotsji

God torsdagsmorgen

Jeg er klar for nok en fin dag, selv om det bare ble fire timers søvn inatt. Who needs sleep when you have coffee? Har på tv2 sin første OL-sending fra Sotsji i bakgrunnen, og nå ler jeg seriøst så jeg griner. De sliter med litt lydproblemer i skrivende stund, noe som tydeligvis gjør den godeste Stian Blipp en tanke frustrert. Han ble nettopp satt på skjermen tre sekunder før han selv var klar over og så hører du bare "hæææælvette!" på klinkende klart Bergensk. Haha! Godt man kan få seg en latter på morgenkvisten, tabber på direkten slår jo faktisk aldri feil. Nå skal jeg jobbe noen timer her hjemme, før jeg tar turen til frisøren litt senere. Denne gangen blir det forandringer.... igjen ;-)

Kvalitetstid med lillebror

I dag har jeg hatt en superfin dag med masse kvalitetstid sammen med verdens beste lillebror! Jeg ler så jeg griner av Eirik, han er bare så hysterisk morsom - uten at han helt vet det selv. Gullkornene kommer på rekke og rad, så nå har jeg faktisk vondt i magen så mye jeg har ledd i dag. Har mildt sagt lyst å dele alt det rare han har presset ut av munnen sin på bloggen med dere, men da fikk jeg streng beskjed om at han kom til å anmelde meg. Haha! Anyways, vi var å tittet litt i butikkene, spaserte rundt med hver vår varme kaffe og spiste god lunsj i byen. Eirik spanderte faktisk på meg i dag, snakk om gentleman da?

 Bursdagsgave fikk han også velge seg ut, det ble en klokke han har ønsket seg lenge. Se så fin:En fin dag med min flotte lillebror! Nå er mine foreldre på besøk en tur, de kom for å levere Milo til meg. Har ikke hatt min lille tass hjemme på en uke siden jeg har vært på tur, så nå var det virkelig godt å få han hjem igjen. Gjensynsglede! I kveld har jeg en date med Celina, vi skal ut å spise kveldsmat sammen. Gleder meg til å se henne igjen ♥

Comme des fuckdown

En litt sen god morgen fra meg

Her startet dagen med en latterlig dårlig treningsøkt.. Det er enkelte dager ingenting funker, sant? Vel, sånn var det for meg i dag! Litt irriterende, men satser på å gjøre det dobbelt så bra i morgen. Eller, jeg skal gjøre det dobbelt så bra i morgen! Etter trening gikk turen til regnskapsføreren min Geir - vi så igjennom litt papirer, betalte regninger og slike ting. Så var det hjem å rydde leiligheten, og jeg har vært riktig så effektiv. Nytt sengetøy er tatt på, maskin nr 2 med tøy står på og det er helt ryddig her! Må si meg veldig fornøyd med egen innsats, det er nemlig ikke så ofte jeg orker å ta skippertak her hjemme lengre. Alt annet frister nemlig veldig mye mer....

Lillebror kommer til byen om noen timer, så da skal vi ut å spise sammen! Og så må han få velge seg ut noe i butikkene, han har ikke fått bursdagsgave fra meg enda. Men regner med han liker best å velge gaven sin selv uansett :-) Skal få han til å knipse antrekksbilder av meg også, så da sees vi igjen litt senere! Ønsker dere en super onsdag

Hva er det som betyr noe her i livet?

Det forbauser meg ofte hvor mange mennesker som tror rikdom og materialisme er svaret på et godt liv. De tror at å ha kontoen stappet med penger, kjøre den feteste bilen i gata og eie det største huset i nabolaget er det som vil gjøre livet perfekt. Personlig er jeg så uenig som det kan få blitt! Det å ha gode venner rundt seg, en frisk familie, mat i kjøleskapet og en jobb man liker - det er det som er svaret på lykke i mine øyne. Dyre klær, biler og rikdom er ikke noe som betyr noe i den store sammenhengen, og dersom man er en av de som har dette i tillegg til det andre - vil jeg kalle det for en bonus. En flott bonus som er en del av livet, men så absolutt ikke selve livet!

For hva er det egentlig som gjør et menneske bedre enn et annet? Det er verken deres hus, deres biler eller penger. Det er ikke klær, smykker, vesker eller deres utseende. Vi er alle like, uansett hva vi har og hva vi eier. Men det er holdningen vi har til livet, og følelsen vi har for andre medmennesker som skiller oss fra hverandre. Det å få et annet menneske til å smile og få en annen person til å føle seg verdsatt, det er en fin ting. Jeg syns det er så trist hvordan verden har blitt og hvordan ting utvikler seg, ting som egentlig betyr noe virker til å bli glemt. Hva har det vel å si hvor mye man har i bankkontoen sin eller om man bruker klær fra de store merkekjedene? Det har fint lite å si. Det som har noe å si er det man har i hjertet sitt, omsorgen man viser for medmennesker og handlingene man velger å gjøre.

Never forget what really matters in this life.

Det er så enkelt å la seg rive med og glemme hva som egentlig er viktig her i livet. Men har du mat på bordet, varm dyne hver kveld du legger deg, en frisk familie, støttende venner og et trygt hjem å bo i - da er du heldigere enn du tror.

Heldig og takknemlig

For en deilig tirsdag dette har vært! Maren Sofie sov over hos meg i natt, vi satt alarmen på 07.00 og hadde store planer om å løpe rett på trening. Veeeel, denne jenta hadde tydeligvis andre planer! Alarmen ringte den, men i følge bestis hadde jeg bare ropt "neeeeei", slått av alarmen og lagt meg oppå mobilen. Jeg ler meg ihjel! 90 minutter senere våknet vi heldigvis, så da var ikke så galt. Vi lagte oss en god frokost, chillet med litt musikk og bælmet ned hver vår preworkout - før vi tok turen bort på Solsiden for morgencardio. Her møtte vi min kjære Maren, og vi fikk alle en super økt sammen! 4x4 intervaller ble løpt på mølla, og mens vi alle løp måtte jeg bare smile. Hvorfor? Den følelsen av å løpe med to av mine spreke bestevenninner ved min side, mens kroppen jobber, svetten renner og musikken dundrer i ørene - den følelsen er faktisk ganske så fantastisk!

Jeg vet jeg sier det ofte, men jeg kan aldri få sagt det nok: jeg er så heldig for alle de fantastisk flotte menneskene jeg har i livet mitt!
Fornøyd frøken på vei til gymmet!

Nå blir det jobb i noen timer, før jeg skal begynne på middagen. I dag blir det som alltid kyllingfilet med grønnsaker, same as everyday. Haha! Når kvelden er her skal jeg møte Maren og Hilde for en koselig kveldstur

Trumpets

En av mine nye favoritter som stadig går på repeat! Utrolig hvor mye musikk kan gjøre med et humør, er dere ikke enig? Glad musikk = godt humør! Trist musikk = dystert humør! So, I choose HAPPY :-)

Tilbake i Kristiansand

Da var jeg tilbake i K-town, og det er ikke gøy... Det var virkelig ikke et bein i kroppen min som ville hjem igjen, haha! Verdens beste Hilde hentet meg på flyplassen, så det hjalp jo litt. Vi dro vi innom butikken og handlet med litt mat hjem til meg også - jeg orker ikke komme hjem til et helt tomt kjøleskap etter noen dager borte, så da var det bare å handle inn! Nå var egentlig planen å slappe av resten av kvelden og få unnagjort litt jobb, men Maren Sofie ringte for fem minutter siden og spurte om vi skulle dra ut å spise sushi sammen. Og det er det klart jeg vil, kveldsmat med bestis på en mandag er jo virkelig en super start på uken!Louis Vuitton: bag, Bianco: sko, Acne: jeans, Second Female: skjerf, BikBok: kåpe

Everyone should smile

Life really isn't that serious. We make it hard. The sun rises. The sun sets. We just tend to complicate the process.Det er mandag, og det er tid for en ny og bra uke! Har på følelsen at dette blir noen fine dager, det er bare noe med mandager som gjør meg så sinnsykt glad. Man har sovet ordentlig ut i helgen, fått ladet batteriene og er klare for å gi full innsats de kommende dagene. Wuhu! Jeg er fortsatt i Bergen, men setter snuten hjemover mot Kristiansand i kveld. Gruer meg litt til å reise kjenner jeg, koser meg jo så her.. Men nå henter heldigvis Hilde meg på flyplassen, så da går det jo litt lettere når man blir møtt av verdens beste bestis! Denne uken skal det bli mye jobbing, mye trening og jeg skal være flink til å få unnagjort alt på to-do listen min. Er dere også klare for en ny og fin uke? Jaaaa!

Søndagskos i Bergen

God søndagskveld, fine lesereDet kleine øyeblikket når du må be noen knipse bilder av deg mens du smiler med en brownies-pose... Like flaut hver gang, men slik er det jo når man blogger. Da gjør man liksom ting ingen andre i det hele tatt tenker på, haha! Mens dere leser dette er jeg nok godt plassert i kinosalen, i kveld er vi å ser The Wolf of Wall Street. Noen av dere som har sett den? På traileren så den i hvert fall kjempegøy ut! Etter kinoen blir det brownies og Super Bowl resten av kvelden. Finfin søndag! Vi jukset litt og kjørte posevarianten av brownies, men seriøst - det er jo den beste som er! I dag har jeg forresten laget både frokost og middag, på tvang vel og merke. Haha, noen syns jeg er litt for lat og lite bra på kjøkkenet! Ler meg ihjel.. Ha en superfin søndagskveld videre, dere!

Get the look: dukkefjes

annonse

Denne gangen har jeg prøvd meg på en frisk vinterlook, med rosa kinn og blafrende vipper. Hva er vell finere enn noen friske kinn og naturlig makeup nå som vinteren er her? Jeg elsker det!♥ Slik gjør du:

Start med å jevne ut hudtonen din, dekke over urenheter og mørke ringer under øynene. Legg et lett pudder i hele ansiktet, for å få en dus og fin look. Her har jeg brukt BareMinerals sitt kompaktpudder som alltid, jeg kommer sannsynligvis aldri til å bytte dette ut. Det dekker utrolig godt, og glir fantastisk bra inn i huden. Resultatet man får av dette pudderet er uslåelig!

Marker brynene dine med brynpudder fra Glo Minerals og gre dem til fasongen du ønsker.

Legg en rosa kremrouge i kinnene! Her har jeg brukt den supergode Luminous Creme Blush fra Youngblood. Fin i fargen, og enkel å legge! Et godt tips er å smile mens du legger rougen, da blir det mye mer naturlig og fint!

Påfører så en lys, skimrende øyenskygge som gir liv til øynene dine. Jeg har brukt Boudior Eyeshadows, fra fantastiske Too Faced. Supergode, søte og fine! Og legger så en tynn, svart eyeliner langs vippekanten øverst på øynene. Her har jeg brukt Cream Eyeliner fra Glo, den var enkel og god når jeg påførte den. Bruk en maskara som gir god volum, slik at du får et åpent og fint blikk. Gjerne i flere lag, slik at du får den ønskede dukkevipp-effekten. Jeg bruker Lash Domination fra Bare Minerals, og den er bare helt rågod! Det er faktisk klinisk bevist at den forlenger, tykner, separerer, løfter, bøyer og gir vippene volum!

Påfør en søt og rosa lipgloss! Jeg har som alltid bare brukt vanlig rosebud på disse bildene, den er uten tvil min store favoritt!

♥ Slik ble resultatet på meg:

Som alltid vanker det en rabattkode fra de skjønne jentene i Coverbrands! Frem til 5 februar, får dere -20% på alle produktene jeg har linket til over ved å bruke koden KAFEB I tillegg kan jeg jo fortelle at dere er -20% på ALT fra bareMinerals nå, dere kan sjekke ut salget HER

 

Date night with Suzie

Lørdagen bydde blant annet på date-night med denne fine snuppa:

Herligste Suzanne! Vi spiste på Jacob Aall her i Bergen, og vi bestilte begge hver vår BBQ-buger. Både maten og selskapet var det ingenting å si på, og jeg er sikker på at både jeg og Suzie lo og flirte for hele restauranten. To stk jenter som er høye på livet og med to like ville lattere? Haha, det kan jo bare ikke slå feil! Blir nok mye mer kvalitetstid fremover med Suzanne, og det gleder jeg meg masse til. Vi har noen spennende planer nemlig, hoho! Etter middagen skulle jeg egentlig videre på kino, men det viste seg at vi hadde billetter til søndag i stedet for. Så da ble det bare avslapping med film og godterier resten av kvelden!Nå har jeg litt jobb jeg må få unnagjort, besvare litt mail og slike ting. Elsker å surre med slikt på morgenen, jeg! Senere tenkte jeg å dra på trening, eller legge ut på en liten løpetur. Jeg satser på sistnevnte, hvis bare været kan holde seg stabilt. Det ser nemlig ut til at regnet kommer snikende.... Har dere hatt en fin helg så langt?

Mitt nye middagsservise

Hvitt, høyglans, stilrent, lekkert og klassisk

Da har endelig dette fine serviset blitt mitt! Var det ikke enkelt og fint, vel? Jeg har siklet på det i en evighet, men ikke fått meg til å kjøpe det siden jeg egentlig kjøpte et annet nytt for et halvt år siden. Haha! Men nå falt jeg for fristelsen og klarte altså ikke vente lengre. Men det er jo så fint! Har både frokostboller, snacksskåler og suppeboller også fra samme merke. Fab! Nå er det dette og Green Gate som pryder skapene mine, perfekt kombo

Dette kalles lørdagslykke

 70% sjokolade med havsalt og kruttsterk americano. Lørdagslykke!

God morgen fra denne slappfisken! Hvordan står det til med dere? Her er jeg i full gang med å lage frokost, nystekte rundstykker og godt pålegg står på lørdagens første meny. Yummmyyyy! Stod opp litt tidlig i dag, koste med meg masse kaffe og litt sjokkis. Mums! Noen av dere fortalte meg forresten at 5 kopper kaffe var maksimal dose anbefalt daglig, og en kopp skulle da ikke være på mer enn 2 dl? Whaaat? Haha! Denne frøkna må virkelig på kafferehab, for her går det sikkert ned det dobbelte på daglig basis. Og jeg som ikke likte svart kaffe for to måneder siden en gang? Skylder på Tone som fortalte meg at det var godt for forbrenningen når jeg sa jeg ikke klarte å drikke den helt svart. Etter den samtalen ble det plutselig veldig godt, hehehe! I dag er det lørdag og da er alt uansett lov :-)

hits